View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
WebViRuS
30 Οκτ. 2007, 09:33
100 ευρώ με το ΦΠΑ :) τι λές. (δεν μας είπες και το λόγο που το πουλάς)
επ μήτσο με πρόλαβες :D καλημέρα.
Driver_3
30 Οκτ. 2007, 09:37
Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα σιγα σιγα μαθαινω..Οταν πηρα το kaiser εκανα συγχρονισμο με το outlook για να περασω τις επαφες μου, τωρα ομως στο kaiser εχουν προστεθει αρκετες επαφες που δεν υπαρχουν στο pc αν κανω συγχονισμο θα μου μεταφερει τις καινουριες κ στο pc η θα χαθουν?
WebViRuS
30 Οκτ. 2007, 09:44
κάπου έχει επιλογή που του λες ότι μόνο απο το PC θέλω να μεταφέρεις, ή μόνο απο το PDA
athanaso77
30 Οκτ. 2007, 09:53
Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα σιγα σιγα μαθαινω..Οταν πηρα το kaiser εκανα συγχρονισμο με το outlook για να περασω τις επαφες μου, τωρα ομως στο kaiser εχουν προστεθει αρκετες επαφες που δεν υπαρχουν στο pc αν κανω συγχονισμο θα μου μεταφερει τις καινουριες κ στο pc η θα χαθουν?
By default afto syxronizei kai apo tis dyo plevres. Diladi den afairei tipota alla mono prosthetei apo opou brei kainourgia epafi. Mi fobasai, tha sou tis perasei sto PC kanonika. Ola afta bebaia ean den exeis peiraksei kati apo tis epiloges pou anaferei o filos webvirus pio pano.
rigas2178
30 Οκτ. 2007, 09:55
sory για το off topic,αλλα μηπως εχεις σχεση με τον ρηγα του www.fazerclub.gr?
Όχι δεν έχω καμία σχέση
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 10:03
Όχι δεν έχω καμία σχέση
δεν μας ειπες ομως γιατι το πουλας το κινητο ..
απο την στιγμη που επελεξες να το ανακοινωσεις σε αυτο το thread πιστευω οτι μια εξηγηση θα εκανε καλο ;)
αλλο να βαλεις μια αγγελια που δεν εισαι υποχρεωμενος να αναφερεις γιατι πουλας ;)
αλλα σε ενα εξειδικευμενο thread οπως ειναι αυτο που αναφερεται στην συσκευη που δινεις θα βοηθαγαν καποιες λεπτομερειες δεν νομιζεις?
χωρις παντα να εισαι υποχρεωμενος να το κανεις ετσι?;)
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 10:04
κάπου έχει επιλογή που του λες ότι μόνο απο το PC θέλω να μεταφέρεις, ή μόνο απο το PDA
start/programs/activesync/menu/options;)
rigas2178
30 Οκτ. 2007, 10:26
δεν μας ειπες ομως γιατι το πουλας το κινητο ..
απο την στιγμη που επελεξες να το ανακοινωσεις σε αυτο το thread πιστευω οτι μια εξηγηση θα εκανε καλο ;)
αλλο να βαλεις μια αγγελια που δεν εισαι υποχρεωμενος να αναφερεις γιατι πουλας ;)
αλλα σε ενα εξειδικευμενο thread οπως ειναι αυτο που αναφερεται στην συσκευη που δινεις θα βοηθαγαν καποιες λεπτομερειες δεν νομιζεις?
χωρις παντα να εισαι υποχρεωμενος να το κανεις ετσι?;)
Πολύ απλά τα κινητά για εμένα είναι hobby.Κάθε τρείς εβδομάδες με ένα μήνα σχεδόν αλλάζω κινητό.Απο τη στιγμή λοιπόν που το βαρέθηκα το αλλάζω για να πάρω κάτι άλλο.:shifty:
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 10:32
Πολύ απλά τα κινητά για εμένα είναι hobby.Κάθε τρείς εβδομάδες με ένα μήνα σχεδόν αλλάζω κινητό.Απο τη στιγμή λοιπόν που το βαρέθηκα το αλλάζω για να πάρω κάτι άλλο.:shifty:
εγω θα ελεγα (και ειμαι σιγουρος για αυτο) οτι δεν μπορεσες να το δουλεψεις και για αυτο το δινεις....:shifty: ειδικα βλεποντας τι συσκευες εχεις δουλεψει πριν απο αυτο :rolleyes:
γιατι δυσκολο σε κοβω να το ξεκοκαλισες το καιζερ σε 3 βδομαδες και να το βαρεθηκες κι ολας :lol::p μην τρελαθουμε κι ολας!!!
,ειδικα τωρα που εχει αρχισει το παιχνιδι με τις cooked rom που κυκλοφορουν και κανουν το τηλ αγνωριστο;)
highway
30 Οκτ. 2007, 10:33
wi-fi companion.
Σε μένα δεν δούλεψε καλά και το απεγκατέστησα. Μετά την εγκατάσταση δεν μπορούσα να συνδεθώ καν και το wifi finder δεν έβρισκε κανένα δίκτυο. Και το είχα στο "Best Performance".
Μόλις το έβγαλα ξαναπήκα στο δίκτυο του "γείτονα" :lol::lol::lol:
Διάβασα ότι και κάποιοι άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα.
Σε σένα δουεύει εντάξει?
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 10:36
Μόλις το έβγαλα ξαναπήκα στο δίκτυο του "γείτονα" :lol::lol::lol:
απατεωνες :lol:
κλεβετε ξενα δικτυα :D:D
rigas2178
30 Οκτ. 2007, 10:49
εγω θα ελεγα (και ειμαι σιγουρος για αυτο) οτι δεν μπορεσες να το δουλεψεις και για αυτο το δινεις....:shifty: ειδικα βλεποντας τι συσκευες εχεις δουλεψει πριν απο αυτο :rolleyes:
γιατι δυσκολο σε κοβω να το ξεκοκαλισες το καιζερ σε 3 βδομαδες και να το βαρεθηκες κι ολας :lol::p μην τρελαθουμε κι ολας!!!
,ειδικα τωρα που εχει αρχισει το παιχνιδι με τις cooked rom που κυκλοφορουν και κανουν το τηλ αγνωριστο;)
"Γάτος" :blink: είσαι ρε μεγάλε, με κατάλαβες.Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και "κόβεις" τους αδαείς απο χιλιόμετρα.Κούνια που μας κούναγε:mad:
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 10:55
"Γάτος" :blink: είσαι ρε μεγάλε, με κατάλαβες.Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και "κόβεις" τους αδαείς απο χιλιόμετρα.Κούνια που μας κούναγε:mad:
κανε μια απλη αναζητηση στα μηνυματα σου εδω μεσα και θα δεις η μαλλον θα το συνειδητοποιησεις και μονος σου.....
samsung,nokia n73,n93,n95.se k800i,se p990i :heat:
οντως εχεις μεγαλη εμπειρια στα pdas :lol::lol::lol:
highway
30 Οκτ. 2007, 10:55
απατεωνες :lol:
κλεβετε ξενα δικτυα :D:D
:lol::lol::lol:
η πλάκα είναι ότι έχω router με wifi αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το wifi.
Δεν ξέρεις ότι του γείτονα είναι πιο γλυκό ? :):):)
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 10:59
:lol::lol::lol:
η πλάκα είναι ότι έχω router με wifi αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το wifi.
Δεν ξέρεις ότι του γείτονα είναι πιο γλυκό ? :):):)
οντως το ξενο ειναι πιο γλυκο :lol:
κακως δεν το εχεις ηδη κανει ;)
ειναι χλιδη να εισαι αραχτος ,στη βεραντα πχ,και ανα πασα στιγμη να συνδεεσαι η και να εισαι και μονιμα συνδεμενος στο wifi σου :)
highway
30 Οκτ. 2007, 11:09
οντως το ξενο ειναι πιο γλυκο :lol:
κακως δεν το εχεις ηδη κανει ;)
ειναι χλιδη να εισαι αραχτος ,στη βεραντα πχ,και ανα πασα στιγμη να συνδεεσαι η και να εισαι και μονιμα συνδεμενος στο wifi σου :)
Δημήτρη δεν το κάνω γιατί αφού έχω του γείτονα που είναι ξεκλείδωτο γιατί να προσθέσω επιπλέον ακτινοβολία μέσα στο σπίτι. Εχω και την γυναίκα έγκυο! :)
Εξάλου του γείτονα το πιάνω από παντού μέσα στο σπίτι. :O
rigas2178
30 Οκτ. 2007, 11:15
κανε μια απλη αναζητηση στα μηνυματα σου εδω μεσα και θα δεις η μαλλον θα το συνειδητοποιησεις και μονος σου.....
samsung,nokia n73,n93,n95.se k800i,se p990i :heat:
οντως εχεις μεγαλη εμπειρια στα pdas :lol::lol::lol:
Σίγουρα όσον αφορά τα PDA οι γνώσεις σου είναι πάρα πολύ καλές και οι δικές μου απειροελάχιστες. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να αποδείξω οτι γνωρίζω απο PDA ή οτι είμαι καλύτερος απο εσένα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στράβωσες εσύ επειδή εγω θέλω να δώσω το Kaizer MOY.Anyway αν και μικρότερος απο εσένα πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου απο το να κάθομαι να εξηγώ στον καθένα γιατί θέλω να δώσω ή να πουλήσω το γαμοPDA μου.:ninja:
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 11:16
γιατί να προσθέσω επιπλέον ακτινοβολία μέσα στο σπίτι. Εχω και την γυναίκα έγκυο! :)
μονο και μονο για αυτο φτανει :!::!:
αντε με το καλο φιλε μου η ωρα η καλη :)
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 11:18
Σίγουρα όσον αφορά τα PDA οι γνώσεις σου είναι πάρα πολύ καλές και οι δικές μου απειροελάχιστες. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να αποδείξω οτι γνωρίζω απο PDA ή οτι είμαι καλύτερος απο εσένα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στράβωσες εσύ επειδή εγω θέλω να δώσω το Kaizer MOY.Anyway αν και μικρότερος απο εσένα πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου απο το να κάθομαι να εξηγώ στον καθένα γιατί θέλω να δώσω ή να πουλήσω το γαμοPDA μου.:ninja:
φιλε μου ουτε μια στο εκατομμυριο δεν σκεφτηκα κατι τετοιο!!
δεν εχω το δικαιωμα να πω εγω αν ειμαι η εισαι καλυτερος καπου!!
απλα με το emoticon που τοποθετησες στο μηνυμα σου(:shifty:) μου εδωσες το δικαιωμα να σκεφτω οτι απαντησες ειρωνικα ;)
highway
30 Οκτ. 2007, 11:24
μονο και μονο για αυτο φτανει :!::!:
αντε με το καλο φιλε μου η ωρα η καλη :)
Thanks! Thanks!
rigas2178
30 Οκτ. 2007, 11:25
φιλε μου ουτε μια στο εκατομμυριο δεν σκεφτηκα κατι τετοιο!!
δεν εχω το δικαιωμα να πω εγω αν ειμαι η εισαι καλυτερος καπου!!
απλα με το emoticon που τοποθετησες στο μηνυμα σου(:shifty:) μου εδωσες το δικαιωμα να σκεφτω οτι απαντησες ειρωνικα ;)
ΟΚ λανθασμένη επιλογή emoticon.Συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου.Anyway no harm feelings:)
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 11:28
ΟΚ λανθασμένη επιλογή emoticon.Συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου.Anyway no harm feelings:)
ο δαιμονας του αχρωμου και ανεκφραστου πληκτρολογιου :O
τελος το off topic λοιπον :)
athanaso77
30 Οκτ. 2007, 12:03
File zaharakis,
Eida oti exeis idi fortwsei tin nea rom tou duttythroy kai i alitheia einai oti den ton empistevomai kai toso apo tis stigmi pou yparxei o helmi_c me polli empeiria pisw tou stis cooked ROMs. Eisai efxaristimenos? Egw exw akoma tou helmi_c kai i alitheia einai oti dyskola tha tin allaksw ean den bgalei o idios kati kainourgio. Kai kati akoma... pou xathike aftos? :ninja:
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 12:22
File zaharakis,
Eida oti exeis idi fortwsei tin nea rom tou duttythroy kai i alitheia einai oti den ton empistevomai kai toso apo tis stigmi pou yparxei o helmi_c me polli empeiria pisw tou stis cooked ROMs. Eisai efxaristimenos? Egw exw akoma tou helmi_c kai i alitheia einai oti dyskola tha tin allaksw ean den bgalei o idios kati kainourgio. Kai kati akoma... pou xathike aftos? :ninja:
γεια σου νασο :)
ναι την δοκιμασα (ολες τις εχω δοκιμασει)και επεστρεψα παλι στην καλυτερη -κατα την γνωμη μου-ολων του Helmi_c big storage.04.
το os που χρησιμοποιησε ο duty ειναι το ιδιο με του helmi και ειλικρινα δεν ειδα πουθενα την ρομ αυτη να ειναι καπου πιο γρηγορη απο του helmi!ισα ισα που ειναι πολυ πιο αργη...
επιπλεον παρουσιαζει πολλα lags και εχει bugs που για μενα ειναι τελειως παιδικα...εχει δοκιμασει ο duty να κανει την διαφορα με καποιες τροποποιησεις δικες του που δυστυχως δεν του εδωσαν αυτο που λογικα επιθυμουσε να εχει στο τελικο αποτελεσμα...
παντως η σταθεροτητα,η ταχυτητα αλλα και η λειτουργικοτητα της ρομ του helmi_c ειναι για μενα πλεον του καλου!!
κατα την γνωμη μου ο ανθρωπος εχει καταφερει να εκμεταλευτει παρα πολυ τις δυνατοτητες του καιζερ με αυτην του την δουλεια...κατι που στο παρελθον επρεπε να πεσουν πολλες δοκιμες για να φτασει καποια ρομ να ειναι σταθερη και λειτουργικη και ταυτοχρονα και γρηγορη :O
και εγω εχω ενα καλο backup της ρομ του helmi και απλα φλασαρω και στηνω απο την αρχη τις αλλες δοκιμαζοντας τες και αν κατι δεν μου αρεσει απλα ξαναφλασαρω του helmi και restore το backup και παμε παρακατω ;)
οσο για το που ειναι ο helmi...πραγματικα δεν ξερω...ελπιζω να ειναι πανω απο ολα καλα ο ανθρωπος !!
frankidem
30 Οκτ. 2007, 12:28
Παιδια σας εχω κουρασει μηπως ξερει κανεις αν εχει φερει το μηχανημα η γα... η WIND?
Ηθελα να 'ξερα ποιος απατεωνας,κλεβει σημα απο το ασυρματο router μου!!
Αφου ειναι εγκυος η γυναικα του ομως..χαλαλι του!
Αντε καλη λευτερια και ειδοποιησε μας με το καλο για τα βαφτησια,να του φερουμε δωρο κι ενα PDA!
(Σοι παει το βασιλειο!!)
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 13:26
Παιδια σας εχω κουρασει μηπως ξερει κανεις αν εχει φερει το μηχανημα η γα... η WIND?
φιλε μου ακομη καμια ενημερωση :O
highway
30 Οκτ. 2007, 13:42
Ηθελα να 'ξερα ποιος απατεωνας,κλεβει σημα απο το ασυρματο router μου!!
Αφου ειναι εγκυος η γυναικα του ομως..χαλαλι του!
Αντε καλη λευτερια και ειδοποιησε μας με το καλο για τα βαφτησια,να του φερουμε δωρο κι ενα PDA!
(Σοι παει το βασιλειο!!)
Ωχ ... μας πιάσανε. Από σένα κλέβω τόσο καιρό ??? :O:O:O
Thanks. Ενα pda με θήκη από 3cm καουτσούκ ε. γιατί για 2-3 χρόνια θα το χρησιμοποιεί σαν τούβλο :blink: χα χα χα
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 13:45
Ωχ ... μας πιάσανε. Από σένα κλέβω??? :O:O:O
Thanks. Ενα pda με θήκη από 3cm καουτσούκ ε. γιατί για 2-3 χρόνια θα το χρησιμοποιεί σαν τούβλο :blink: χα χα χα
θα σου κανω εγω δωρο την θηκη :lol:
μια σαν κι αυτη
http://www.thepocketsolution.com/PSI-34225.html
που εχω παρει για την μηχανη μου :rolleyes:
highway
30 Οκτ. 2007, 14:25
θα σου κανω εγω δωρο την θηκη :lol:
μια σαν κι αυτη
http://www.thepocketsolution.com/PSI-34225.html
που εχω παρει για την μηχανη μου :rolleyes:
Απίστευτη θήκη Δημήτρη. Είναι και αδιάβροχη. Το παίρνεις το kaiser και για ψάρεμα. Στην μηχανή την δένεις στο τεπόζιτο και έχεις και το gps εύκαιρο.
Πήρες μήπως και το Battery Extender από το ίδιο μαγαζί?
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 14:30
Απίστευτη θήκη Δημήτρη. Είναι και αδιάβροχη. Το παίρνεις το kaiser και για ψάρεμα. Στην μηχανή την δένεις στο τεπόζιτο και έχεις και το gps εύκαιρο.
Πήρες μήπως και το Battery Extender από το ίδιο μαγαζί?
οχι ακομη αλλα ετοιμος ειμαι...το μονο που με κραταει ειναι μηπως βγαλουνε τπτ αλλο που να θελω απο εκει για να γλυτωσω τα μεταφορικα..ειναι καπου 20ε....
οποτε δεν λεει 20ε μεταφορικα για κατι που στοιχιζει κατω απο 10ε ;)
ασε που περιμενω και την 1600αρα μπαταρια να δω τι κανει..αν κανει δουλεια τοτε μαλλον δεν θα το παρω..θα κοιταξω για κανα 2πλο φορτιστη,με βαση για την μπαταρια αλλα και το τηλ παραλληλα και να εχει και usb για τον υπολογιστη ;)
karagiozis10
30 Οκτ. 2007, 15:19
οσο για το που ειναι ο helmi...πραγματικα δεν ξερω...ελπιζω να ειναι πανω απο ολα καλα ο ανθρωπος !!
Εδώ μαζί μου τον έχω, ετοιμάζουμε ΤΗΝ καλή μαζί. :lol::lol::lol:
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 15:22
Εδώ μαζί μου τον έχω, ετοιμάζουμε ΤΗΝ καλή μαζί. :lol::lol::lol:
:blink: ο θεος να μας φυλαξει :lol::lol::lol:
Driver_3
30 Οκτ. 2007, 16:24
By default afto syxronizei kai apo tis dyo plevres. Diladi den afairei tipota alla mono prosthetei apo opou brei kainourgia epafi. Mi fobasai, tha sou tis perasei sto PC kanonika. Ola afta bebaia ean den exeis peiraksei kati apo tis epiloges pou anaferei o filos webvirus pio pano.
start/programs/activesync/menu/options;)
ευχαριστω παιδια εκανα συγχονισμο κ κανενα προβλημα τωρα εχω τις ιδιες επαφες κ στα δυο:)
αλλο το ενα αλλο το αλλο ;)
δεν ειναι δικαιο να συγκρινεις κινητα uiq με το καιζερ ...ειναι χαμενα απο χερι :)
έχεις δίκιο σ'αυτό! ασύγκριτο πραγματικά!! το θέμα ειναι οτι πραγματικά δεν περίμενα τόσο καλη οθόνη και τόσο καλή αναλυση με 65κ χρώματα!! αν και έχω ακούσει οτι τα χρώματα δεν παιζουν ρόλο στην ανάλυση και στο ποσο καλή είναι η οθόνη παρολ'αυτα είμαι ικανοποιημένος μέχρι τα μπούνια
Σε κάποια από τις προηγούμενες μέρες είχα πέσει πάνω σε ένα πρόγραμμα που έλεγε πως ανιχνέυει τις κεραίες και ανάλογα σε ποιά είναι (πχ δουλειά, σπίτι) άλλαζε το προφίλ από δυνατό σε σιωπηλό ή δόνιση αυτόματα. Το ξέρει κανείς αυτό?
highway
31 Οκτ. 2007, 20:51
K ακομα μια απορια χρειαζομαι για wm καποιο προγραμμα για defragment-maintainance οπως χρειαζονται τα windows στο pc μου? k αν ναι ποιο προτεινετε?
Δεν χρειάζεται defrag σε κάρτες μνήμης. Στους σκληρούς δίσκους έχει νόημα επειδή έχει μηχανικά μέρη και έτσι έχεις μια κεφαλή που μετακινείται συνέχεια σε πολλά σημεία με αποτέλεσμα να χάνει χρόνο.
hlias77
31 Οκτ. 2007, 23:20
Τι προγραμμα εχετε βαλει για μηνυματα?Εννοω χωρις το πληκτρολογιο(το οποιο ειναι απιστευτα βολικο)Απλα για ποιο γρηγορα,και με 160 χαρακτηρες.?
Το πληκτρόλογιο δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες;
hlias77
1 Νοέ. 2007, 01:23
Το πληκτρόλογιο δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες;
Εννοειται οτι υποστηριζει.Και το εικονικο και το κανονικο πληκτρολογιο υποστηριζουν,απλα ψαχνω μηπως και μπορεσω να αποφυγω το πενακι.:)
AlexS3
1 Νοέ. 2007, 08:22
Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα.Απο την κυριακή που άλλαξε η ώρα το ξυπνητήρι μου κάνει το εξής.το έχω βάλει να χτυπάει στις 7.Λοιπόν χτυπάει στις 6 και μετα χτυπάει και στις 7.Αντε γειαααα.Λοιπόν regional έχω Athens στον τιτάνα και στο pc to ίδιο.
όποιος έχει κάποια ιδέα γιατι το κάνει ας μου πεί Pls
hlias77
1 Νοέ. 2007, 08:34
Καλημερα και καλο μηνα.Για δοκιμασε αυτο.
pTravelAlarm
AlexS3
1 Νοέ. 2007, 09:10
Δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο.Θέλω να βρώ τι φταίει
Aldebaran_
1 Νοέ. 2007, 09:19
Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.
Το πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο όπως σε άλλα μοντέλα της htc?
athanaso77
1 Νοέ. 2007, 09:26
Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.
Το πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο όπως σε άλλα μοντέλα της htc?
Fysika fwtizomeno!!!
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 13:02
Εννοειται οτι υποστηριζει.Και το εικονικο και το κανονικο πληκτρολογιο υποστηριζουν,απλα ψαχνω μηπως και μπορεσω να αποφυγω το πενακι.:)
τι να το κανεις το πενακι στα μηνυματα ????:blink::blink::blink:
με το εξωτερικο πληκτρολογιο δεν χρειαζεται πουθενα το πενακι για να απαντησεις σε, η να δημιουργησεις, μηνυμα :)
παιδια αν συνηθισετε να δουλευετε το τηλ με τα πληκτρα αλλα και με τα ροδακι το πενακι μετα θα χρειαζεται σε ελαχιστες περιπτωσεις ;)
MinosK
1 Νοέ. 2007, 13:15
Καλησπέρα
Προσπαθώ απο την πρώτη μέρα που πήρα το KAISER να καταφέρω να δουλέψει το JBed. Ακόμα και με την ελληνική rom, όταν προσπαθούσα να τρέξω την java εφαρμογή το πρόγραμμα δεν άνοιγε και με πετούσε έξω απο το JBed χωρίς κάποιο μήνυμα σφάλματος. Άλλαξα την rom με την γνωστή helmi, δοκίμασα διάφορες εκδόσεις του jbed αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;
Αλήθεια πιο καλό είναι το Jbed η το Risidoro Intent MIDlet Manager?
Ευχαριστώ πολύ
stamstam13
1 Νοέ. 2007, 13:18
φιλε αν το θελεις για να δουλεψεις τον μινι οπερα,πρεπει να αλλαξεις τα regional settings απο greek σε english uk!!!:p
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 13:24
Καλησπέρα
Προσπαθώ απο την πρώτη μέρα που πήρα το KAISER να καταφέρω να δουλέψει το JBed. Ακόμα και με την ελληνική rom, όταν προσπαθούσα να τρέξω την java εφαρμογή το πρόγραμμα δεν άνοιγε και με πετούσε έξω απο το JBed χωρίς κάποιο μήνυμα σφάλματος. Άλλαξα την rom με την γνωστή helmi, δοκίμασα διάφορες εκδόσεις του jbed αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ πολύ
παιδια στα wm ξεχαστε μεχρι νεωτερας τις java εφαρμογες...
η microsoft ειναι στα δικαστηρια με την sun(java) ...
ενω ολοι οι java emulators τρεχουν στα wm ,οι java εφαρμογες δεν... ;)
stamstam13
1 Νοέ. 2007, 13:25
παιδια να κανω μια ερωτηση?το ξερω οτι μαλλον ειναι λιγο off-topic αλλα πιστευω ειστε οι πιο καταλληλοι για να μου απαντησετε!ημουν ετοιμος να τσιμπησω το καισερακι οσπου ξαφνικα επεσα στα χερια μου για λιγα λεπτα internet browsing ενα νοκια ε90!μπορω να πω πως η εμπειρια ηταν φανταστικη,καμια σχεση με τον ιντερνετ εξπλορερ των wm6!επειη ομως τα τελευταια 4 χρονια εχω μονο wm συσκευες φοβαμαι μην ξενερωσω με τα symbian!το ξερω οτι ειναι ιεροσυλια αυτο που λεω:p αλλα στο ιντερνετ ειναι πολυ μπροστα(και δυστηχως ειναι κατι που το χρησιμοποιω πολυ)ποια ειναι γνωμη σας?
μην μου τα χωσετε ε?μια απορια ειχα και εγω:cry:
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 13:34
Σε κάποια από τις προηγούμενες μέρες είχα πέσει πάνω σε ένα πρόγραμμα που έλεγε πως ανιχνέυει τις κεραίες και ανάλογα σε ποιά είναι (πχ δουλειά, σπίτι) άλλαζε το προφίλ από δυνατό σε σιωπηλό ή δόνιση αυτόματα. Το ξέρει κανείς αυτό?
το PhoneWeaver εχει επιλογες για προφιλ auto & hand
Τι προγραμμα εχετε βαλει για μηνυματα?Εννοω χωρις το πληκτρολογιο(το οποιο ειναι απιστευτα βολικο)Απλα για ποιο γρηγορα,και με 160 χαρακτηρες.?
κοιτα εκει
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
αν ειναι κατι που υπαρχει θα το βρεις εκει
Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα.Απο την κυριακή που άλλαξε η ώρα το ξυπνητήρι μου κάνει το εξής.το έχω βάλει να χτυπάει στις 7.Λοιπόν χτυπάει στις 6 και μετα χτυπάει και στις 7.Αντε γειαααα.Λοιπόν regional έχω Athens στον τιτάνα και στο pc to ίδιο.
όποιος έχει κάποια ιδέα γιατι το κάνει ας μου πεί Pls
απενεργοποιησε την αυτοματη ενημερωση της ζωνης και επανεκκινηση;)
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 13:38
παιδια να κανω μια ερωτηση?το ξερω οτι μαλλον ειναι λιγο off-topic αλλα πιστευω ειστε οι πιο καταλληλοι για να μου απαντησετε!ημουν ετοιμος να τσιμπησω το καισερακι οσπου ξαφνικα επεσα στα χερια μου για λιγα λεπτα internet browsing ενα νοκια ε90!μπορω να πω πως η εμπειρια ηταν φανταστικη,καμια σχεση με τον ιντερνετ εξπλορερ των wm6!επειη ομως τα τελευταια 4 χρονια εχω μονο wm συσκευες φοβαμαι μην ξενερωσω με τα symbian!το ξερω οτι ειναι ιεροσυλια αυτο που λεω:p αλλα στο ιντερνετ ειναι πολυ μπροστα(και δυστηχως ειναι κατι που το χρησιμοποιω πολυ)ποια ειναι γνωμη σας?
μην μου τα χωσετε ε?μια απορια ειχα και εγω:cry:
φιλε μου με τον IE των wm οντως κατι δεν παει καλα τον τελευταιο καιρο ..
αλλα υπαρχει και ο opera που ειναι κορυφαιος αλλα και free ;)
οποτε για ποιον λογο να ξεπεσεις απο pda και ειδικα απο την επιλογη σου για το καιζερ :blink: σε symbian???? :!::worry::worry:
stamstam13
1 Νοέ. 2007, 13:44
επειδη χρησιμοποιω το κολπακι με το νον στοπ για ιντερνετ,στον μινι οπερα δεν μου λειτουργει δυστηχως !ξερεις εσυ κανα κολπακι?σε θεμα λογισμικου θα ξεπεσω πολυ λεσ?ειναι πιο αργο στα μενοθ?το εχεις δουλεψει καθολου?thanks για τισ απαντησεις σου...
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 13:51
επειδη χρησιμοποιω το κολπακι με το νον στοπ για ιντερνετ,στον μινι οπερα δεν μου λειτουργει δυστηχως !ξερεις εσυ κανα κολπακι?
Opera οτι καλυτερο για μενα σε explorer για pda
http://www.opera.com/products/mobile/products/winmobileppc/
σε θεμα λογισμικου θα ξεπεσω πολυ λεσ?
ασυγκριτα μεταξυ τους.....και ειδικα αν μου λες οτι εισαι χρονια σε pda....ε αμαρτια το βλεπω...;)
ειναι πιο αργο στα μενοθ?
το καιζερ ειναι το πιο γρηγορο wm αυτην την στιγμη!! οι cooked ρομς εχουν ηδη κυκλοφορησει ,το ξεκλειδωμα της συσκευης επισης οποτε μετα οι δυνατοτητες του απλα εκτινασσονται!!!
το εχεις δουλεψει καθολου?
οχι το συγκεκριμενο αλλα ειχα n80,n73,n93,n95 και που οποιος τα φερνει σε αμεση σε συγκριση με το καιζερ ...μονο γελια μου προκαλει :lol::lol:
thanks για τισ απαντησεις σου...
:)
Aldebaran_
1 Νοέ. 2007, 14:02
Nα ρωτησω κάτι ακόμα;
sms στέλνει κανονικα ελληνικά με 160 χαρακτήρες, ή χρειάζεται καμιά πατέντα;
stamstam13
1 Νοέ. 2007, 14:07
to site vnp einai aksiopisto?gnvrizete mipos?
φιλε αν το θελεις για να δουλεψεις τον μινι οπερα,πρεπει να αλλαξεις τα regional settings απο greek σε english uk!!!:p
Ποίο το νόημα να βάλει κάποιος opera mini σε PDA;
Aldebaran_
1 Νοέ. 2007, 14:17
Nα ρωτησω κάτι ακόμα;
sms στέλνει κανονικα ελληνικά με 160 χαρακτήρες, ή χρειάζεται καμιά πατέντα;
Kανείς δεν ξέρει;
AlexS3
1 Νοέ. 2007, 14:22
Σε ευχαριστώ φίλε Zaharaki!
Driver_3
1 Νοέ. 2007, 14:33
Kανείς δεν ξέρει;
Ναι κανονικοτατα στελνει ελληνικα 160 χαρακτηρες κ απο το hardware πληκτρολογιο κ απο το εικονικο..(εφοσον ειναι απο ace κ οχι αγγλικο δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα)
Μάζι με όλα τα Kaiser δίνουν θήκη;
Η βάση του Kaiser μπορεί να φορτίστει δεύτερη μπαταρία;
Στο πακέτο υπάρχει κάποιο Outlook;
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 14:55
Μάζι με όλα τα Kaiser δίνουν θήκη;
Η βάση του Kaiser μπορεί να φορτίστει δεύτερη μπαταρία;
Στο πακέτο υπάρχει κάποιο Outlook;
ναι εχει θηκη και μαλιστα η πιο ποιοτικη που εχω δει τον τελευταιο καιρο σε τηλ ;)
βαση δεν υπαρχει στο πακετο μονο καλωδιο usb και φορτιστης ρευματος
το outlook ? οχι φυσικα!!δεν κανει τετοια δωρα ο βασιλακης :mad:
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 14:57
to site vnp einai aksiopisto?gnvrizete mipos?
οταν υπαρχει αυτο
iPmart® forum - Powered by our members! (http://www.ipmart-forum.com/) :up::respect:
ολα τα αλλα ειναι αναξιοπιστα :D
highway
1 Νοέ. 2007, 16:08
Καλησπέρα
Ευχαριστώ πολύ
Δες αυτο
IBM releases free Java ( MIDP 2.0 + Personal profile) for Windows Mobile 2003 for Pocket PC
Το δοκίμασα στον Device Emulator wm6 στο PC και έτρεξε κανονικά. Στο kaiser δεν το έβαλα
Link από που θα το κατεβάσεις και Link με οδηγίες εγκατάστασης εδώ:
http://msmobiles.com/news.php/3033.html
Aldebaran_
1 Νοέ. 2007, 17:37
Ναι κανονικοτατα στελνει ελληνικα 160 χαρακτηρες κ απο το hardware πληκτρολογιο κ απο το εικονικο..(εφοσον ειναι απο ace κ οχι αγγλικο δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα)
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Το πήρα κι εγώ και αρχίζω το στήσιμο...:):):)
christofer05
1 Νοέ. 2007, 22:38
καλησπερα σε ολους τους φιλους του foroum
σημερα πηρα και εγω το kaiser apo expansys..
να ρωτησω ? το κουτι του ηταν ανοιχτο και φοβαμαι μηπως μου πηραν τιποτα απο μεσα ενωο οτι ι μικρη ταινια ασφαλεια στο κουτι του HTC ηταν κομενη. μηπως ειχε καρτα μνημης και την αρπαξαν , γιατι εμενα δεν εχει μεσα ?.
και κατι αλλο καπιο site να βαλω προγραμματα και χαρτες για το gps θελω..
σας ευχαριστω ελπιζω να βρω βοηθεια εδω περα. !!
χρηστος
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 23:00
να ρωτησω ? το κουτι του ηταν ανοιχτο και φοβαμαι μηπως μου πηραν τιποτα απο μεσα ενωο οτι ι μικρη ταινια ασφαλεια στο κουτι του HTC ηταν κομενη. μηπως ειχε καρτα μνημης και την αρπαξαν , γιατι εμενα δεν εχει μεσα ?.
χρηστος
iPmart® forum - Powered by our members! (http://www.ipmart-forum.com/)
εκει φιλε μου :)
lagoudakis
1 Νοέ. 2007, 23:15
χρηστοςοχι φιλε μου καρτα δεν εχει
zaharakis
1 Νοέ. 2007, 23:17
οχι φιλε μου καρτα δεν εχει
εμενα γιαννη που το πηρα απο το αγγλικο expancys
ειχε καρτα 1 γιγα μεσα ;)
lagoudakis
2 Νοέ. 2007, 00:02
αντε βρε!!!:blink:σοβαρα;μπραβο!!!!!προφανω ς θα την εβαλε το expansys γιατι στην htc πρεπει να ειναι τσιγκουνηδες σε κατι τετοια:Dοτι εχω παρει απο το πλαισιο δεν ειχε τιποτα!!!!!
εμενα γιαννη που το πηρα απο το αγγλικο expancys
ειχε καρτα 1 γιγα μεσα ;)
Και τι να τη κανεις την 1 γιγα??Σε λιγο ουτε 10 ευρω δε θα κανει..
Εδω περιμενουμε να βγει η 8αρα!!!:lol::lol:
Τωρα θυμηθηκα τα 126 ευρω που ειχα σκασει μαζι με τα μεταφορικα για την 2GB της sandisk οταν ειχε πρωτοβγει..
Ρε που φτασαμε...Ξεφτυλιστηκανε οι τιμες...
cretaman
2 Νοέ. 2007, 00:50
τωρα μολις τελείωσα το ξεκλείδωμα και την update απο το xda με την παραπάνω ρομ και πάει σφαίρα!!
skoros7
2 Νοέ. 2007, 01:16
Δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο.Θέλω να βρώ τι φταίει
Και μένα μου το κανε μέχρι που καθάρισα το notification queue με το sktools όπου υπήρχαν οι ώρες και οι μέρες που χτυπούσε το ξυπνητήρι. Πολύ ωραίο προγραμματάκι αν και ακόμα το ψάχνω :)
zaharakis
2 Νοέ. 2007, 07:47
τωρα μολις τελείωσα το ξεκλείδωμα και την update απο το xda με την παραπάνω ρομ και πάει σφαίρα!!
ετσι μπραβο κρητικαρε :)
χαιρομαι να βλεπω τα μαγειρεματα να πηγαινουν καλα :D
highway
2 Νοέ. 2007, 10:07
Αν θυμάστε που σας έλεγα για ένα πρόβλημα που είχα με το Αctivesync ... Συνέδεα το kaiser στο pc και το αναγνώριζε κανονικά. Αν το ξανασυνέδεα δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει και έπρεπε να κάνω restart και το kaiser και το pc.
Ξετσεκάροντας το Enable advanced network functionality στο Settings->Connections->USB to PC όλα δουλεύουν ρολόι :)
zaharakis
2 Νοέ. 2007, 11:15
Αν θυμάστε που σας έλεγα για ένα πρόβλημα που είχα με το Αctivesync ... Συνέδεα το kaiser στο pc και το αναγνώριζε κανονικά. Αν το ξανασυνέδεα δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει και έπρεπε να κάνω restart και το kaiser και το pc.
Ξετσεκάροντας το Enable advanced network functionality στο Settings->Connections->USB to PC όλα δουλεύουν ρολόι :)
αυτο ισχυει σε ολα τα ppc και εχει αναφερθει παμπολλες φορες εδω μεσα :)
μου φαινεται περιεργο που δεν το ειχες παρατηρησει ;)
ειναι πολλες οι φορες που παιδευομαστε και οι λυσεις ειναι πολυ απλες τελικα ετσι ?:)
ειναι πολλες οι φορες που παιδευομαστε και οι λυσεις ειναι πολυ απλες τελικα ετσι ?:)
Τι γίνεται με την δική μου περίπτωση όπου όλα λειτουργούν ΟΚ στον συγχρονισμό εκτός από το συγρονισμό με το ημερολόγιο του outlook 2003.
zaharakis
2 Νοέ. 2007, 12:30
Τι γίνεται με την δική μου περίπτωση όπου όλα λειτουργούν ΟΚ στον συγχρονισμό εκτός από το συγρονισμό με το ημερολόγιο του outlook 2003.
εχεις επιλεξει στις ιδιοτητες να συγχρονιζεται το ημερολογιο?και να επιλεξεις να συγχρονιζεται μεσω του προεπιλεγμενου φακελου ""ημερολογιο"" του mic.outlook ?
highway
2 Νοέ. 2007, 12:53
Ναι το είχα διαβάσει αρκετές φορές, ιδίως για προβλήματα internet μέσω activesync αλλά δεν το συνδύασα με το δικό μου πρόβλημα :O
Χθες είπα να το δοκιμάσω και :):):)
roadrunner
2 Νοέ. 2007, 13:55
Παίδες χαιρετώ.
Κατάφερα και διάβασα όλο το thread. Το ξεκίνησα πριν πάρω το TYTN II και το τελείωσα τώρα που ήδη το έχω. Μερικές ερωτήσεις:
1. Έχω την Ελληνική ROM. Θέλω να κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση και να έχω όσο το δυνατόν λιγότερα προγράμματα εγκατεστημένα στο PPC, όσο το δυνατόν πιο μεγάλο storage και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα. Δε με ενδιαφέρει να έχω Ελληνικά μενού, αλλά θέλω να μπορώ να στέλνω Ελληνικά SMS 160 χαρακτήρων, και ταυτόχρονα όταν χρησιμοποιώ Ελληνικά σε άλλες εφαρμογές (πχ στην καταχώρηση μιας επαφής) να δουλεύει σωστά (πχ το ΑΕΚmap αν δεν κάνω λάθος αν προσπαθήσεις να βάλεις μια επαφή με το layout που χρησιμοποιείς για 160 χαρακτήρες χρησιμοποιεί στην ουσία Αγγλικά γράμματα για τους χαρακτήρες που είναι κοινοί στις 2 γλώσσες (πχ "Κ") με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ταξινόμηση και την αναζήτηση. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Προτείνετε να αλλάξω ROM; Αν ναι τότε ποια να βάλω και τι πρόγραμμα για τα Ελληνικά; Χρειάζεται να κρατήσω κάτι από την extended ROM που έχω τώρα; Αν ναι πώς την "ξεκλειδώνω";
2. Με τη θήκη που είχε η συσκευασία νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Θα ήθελα θήκη που να μπορώ να χρησιμοποιήσω όσο περισσότερο γίνεται το PPC χωρίς να το βγάζω από αυτή (πχ να δω ποιος με παίρνει τηλέφωνο χωρίς να κινδυνεύω να μου πέσει κάτω βγάζοντάς το από τη θήκη). Καμία πρόταση;
athanaso77
2 Νοέ. 2007, 15:03
Παίδες χαιρετώ.
Κατάφερα και διάβασα όλο το thread. Το ξεκίνησα πριν πάρω το TYTN II και το τελείωσα τώρα που ήδη το έχω. Μερικές ερωτήσεις:
1. Έχω την Ελληνική ROM. Θέλω να κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση και να έχω όσο το δυνατόν λιγότερα προγράμματα εγκατεστημένα στο PPC, όσο το δυνατόν πιο μεγάλο storage και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα. Δε με ενδιαφέρει να έχω Ελληνικά μενού, αλλά θέλω να μπορώ να στέλνω Ελληνικά SMS 160 χαρακτήρων, και ταυτόχρονα όταν χρησιμοποιώ Ελληνικά σε άλλες εφαρμογές (πχ στην καταχώρηση μιας επαφής) να δουλεύει σωστά (πχ το ΑΕΚmap αν δεν κάνω λάθος αν προσπαθήσεις να βάλεις μια επαφή με το layout που χρησιμοποιείς για 160 χαρακτήρες χρησιμοποιεί στην ουσία Αγγλικά γράμματα για τους χαρακτήρες που είναι κοινοί στις 2 γλώσσες (πχ "Κ") με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ταξινόμηση και την αναζήτηση. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Προτείνετε να αλλάξω ROM; Αν ναι τότε ποια να βάλω και τι πρόγραμμα για τα Ελληνικά; Χρειάζεται να κρατήσω κάτι από την extended ROM που έχω τώρα; Αν ναι πώς την "ξεκλειδώνω";
H kalyteri ROM mexri twra gia to Kaiser brisketai edw (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336203) kai exei kai ekdosi akribws sta metra sou. Ekei sou leei akribws ti prepei na kaneis kai me asfaleia.
2. Με τη θήκη που είχε η συσκευασία νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Θα ήθελα θήκη που να μπορώ να χρησιμοποιήσω όσο περισσότερο γίνεται το PPC χωρίς να το βγάζω από αυτή (πχ να δω ποιος με παίρνει τηλέφωνο χωρίς να κινδυνεύω να μου πέσει κάτω βγάζοντάς το από τη θήκη). Καμία πρόταση;
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4941&sid=1812ea5e41b2c7dd294bac7a00c4c72f
KONSTANTIN_KARAB
2 Νοέ. 2007, 16:23
Ρε παιδια μια ερωτηση!Το εχει παρει κανενας απο καποιο καταστημα γερμανο τις τελευταιες 10 μερες?????????Το παραγγειλα πριν 15 μερες και ακομα τιποτα!!!!!Και σημερα μου ειπαν οτι θα ειναι διαθεσιμο μετα της 15/11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e-shop.gr και play247.gr θα το έχουν διαθέσιμο από 5/11
athadef21
2 Νοέ. 2007, 20:19
Πρέπει να πω πως το πιο δύσκολο πράγμα που θα συναντήσετε στo Kaiser είναι η μπαταρία του. Μου πήρε 10 λεπτά να καταλάβω πως στο καλό ανοίγει αυτό το καπάκι.
Ακούστε λοιπόν το κόλπο. Βάζετε τον αντίχειρά σας κάτω δεξιά της θήκης με το δεξί χέρι και πιέζεται σπρώχνοντας προς τα πάνω ταυτόχρονα! Με το αριστερό χέρι προσπαθείτε να βοηθήσετε στο σπρώξιμο προς τα πάνω. Δοκιμάστε το και θα πετύχει.
Το πήρα και εγώ::: :w00t:Εγώ δέν τα καταφέρνω με τίποτα να ανοίξω το καπάκι!!! Τί εννοείς όταν λές "της θήκης"; το καπάκι εννοείς;
zaharakis
2 Νοέ. 2007, 20:39
Το πήρα και εγώ::: :w00t:Εγώ δέν τα καταφέρνω με τίποτα να ανοίξω το καπάκι!!! Τί εννοείς όταν λές "της θήκης"; το καπάκι εννοείς;
ειναι πολυ απλο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευοσαστε :blink:
εχει και σχεδιο μεσα με εικονα :O
πιανετε το τηλ με την οθονη προς τα κατω με το αριστερο σας χερι και με τον αριστερο αντιχειρα σας πατατε το καπακι σπρωχνοντας προς τα πανω και παραλληλα ο δεξιος αντιχειρας πατωντας (και σπρωχνοντας και αυτος προς τα πανω )στην κατω δεξια γωνια ;)
edit
κοιταξτε την φωτογραφια..
μην γκρινιαζετε για ποιοτητες φωτο κλπ γιατι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να βγαζεις φωτο και τα 2 :blink: χερια σου :lol:
athadef21
2 Νοέ. 2007, 20:49
ειναι πολυ απλο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευοσαστε :blink:
εχει και σχεδιο μεσα με εικονα :O
πιανετε το τηλ με την οθονη προς τα κατω με το αριστερο σας χερι και με τον αριστερο αντιχειρα σας πατατε το καπακι σπρωχνοντας προς τα πανω και παραλληλα ο δεξιος αντιχειρας πατωντας (και σπρωχνοντας και αυτος προς τα πανω )στην κατω δεξια γωνια ;)
edit
μην γκρινιαζετε για ποιοτητες φωτο κλπ γιατι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να βγαζεις φωτο και τα 2 :blink: χερια σου :lol: το έχω καταλάβει το σχέδιο. αλλά στην πράξη δεν βγαίνει!! το θέμα σίγουρα και το ότι φοβάμαι μην το σπάσω! άσε που έχει και το GPS και την κάμερα που εξέχουν εκεί πού να πάει προς τα πάνω!προς τα έξω μπορεί προς τα πάνω έχει αυτά και μπλοκάρει.
karagiozis10
2 Νοέ. 2007, 20:56
μην γκρινιαζετε για ποιοτητες φωτο κλπ γιατι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να βγαζεις φωτο και τα 2 :blink: χερια σου :lol:
Δεν βγάζεις τα αυτοκόλλητα από το laptop ? :p
zaharakis
2 Νοέ. 2007, 21:25
Δεν βγάζεις τα αυτοκόλλητα από το laptop ? :p
μπα....εδω εχω βαλει και αλλα ειδικα αντιολισθητικα να ακουμπαω το τηλ :lol:
κοιτα αριστερα :rolleyes:
WebViRuS
2 Νοέ. 2007, 23:17
το θέμα με την μπαταρία είναι μεγάλο πρόβλημα, εγώ για να το ανοίξω κόντευα να πάρω κατσαβίδη.
ορίστε...
http://www.youtube.com/watch?v=wFWyJu8Ozc0
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 00:06
το θέμα με την μπαταρία είναι μεγάλο πρόβλημα, εγώ για να το ανοίξω κόντευα να πάρω κατσαβίδη.
ορίστε...
http://www.youtube.com/watch?v=wFWyJu8Ozc0
η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζετε....:blink:
ριξτε μια ματια ποσο απλο ειναι :)
http://www.youtube.com/watch?v=gu8sNlSyx5E
WebViRuS
3 Νοέ. 2007, 00:17
μην ακούτε το Zaharaki. Έχει το "ΑΓΓΙΜΑ" :D
πλάκα κάνω. πλέον και για μένα είναι εύκολο. τις πρώτες δύο φορές δυσκολεύτηκα και μετά το απέκτησα και εγώ το "touch":D
karagiozis10
3 Νοέ. 2007, 00:31
Μην τον πιστεύετε, αυτά τα κόλπα για να τα μάθει έχει σπάσει 3-4 καπάκια. Κοιτάξτε αντίδραση εδώ όταν κατάλαβε πως το κόλπο για ν' ανοίγει το καπάκι που του είπε κάποιος από το MSN ήταν λάθος με αποτέλεσμα να του πέσει το kaizer στο πάτωμα μόλις το πήρε. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ScA7PhDJPJE
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 00:33
Μην τον πιστεύετε, αυτά τα κόλπα για να τα μάθει έχει σπάσει 3-4 καπάκια. Κοιτάξτε αντίδραση εδώ όταν κατάλαβε πως το κόλπο για ν' ανοίγει το καπάκι που του είπε κάποιος από το MSN ήταν λάθος με αποτέλεσμα να του πέσει το kaizer στο πάτωμα μόλις το πήρε. :lol:
http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=postreply&t=160464
1ονθα σου βαλω πιπερι γιατι ψευδεσαι :lol:
και 2ον το λινκ σου ειναι νεκρο :p
athadef21
3 Νοέ. 2007, 00:59
Δέν προσπαθούσα κάθε λεπτό από το post μου αλλά τώρα μόλις κατάφερα να το ανοίξω!!! Θα ανοίξω σαμπάνια :lol:
karagiozis10
3 Νοέ. 2007, 01:05
1ονθα σου βαλω πιπερι γιατι ψευδεσαι :lol:
και 2ον το λινκ σου ειναι νεκρο :p
Έχεις τα μέσα μου φαίνεται και τα πειράζεις, αλλά το έφτιαξα. Όποιος προλάβει παιδιά. :D
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 02:27
Έχεις τα μέσα μου φαίνεται και τα πειράζεις, αλλά το έφτιαξα. Όποιος προλάβει παιδιά. :D
εισαι για τα σιδερα :lol::lol::lol:
παντως αν μου ειχε πεσει το καιζερ κατω....θα βλεπατε την αγγελια μου :lol:
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 02:27
Δέν προσπαθούσα κάθε λεπτό από το post μου αλλά τώρα μόλις κατάφερα να το ανοίξω!!! Θα ανοίξω σαμπάνια :lol:
μετα απο τοσες ωρες :rolleyes:
μαλλον βαρελι πρεπει να ανοιξεις :lol::lol:
zografos
3 Νοέ. 2007, 09:01
Ένα μικρό πρόβλημα.
Το kaiser μου, κάθε βράδυ στις 12:00 κάνει GPRS connection, χωρίς να μεταφέρει data και παράλληλα αλλάζει τα settings του PowerOff σε never από 1 min που το έχω ...
Προφανώς κάποιο πτόγραμμα το κάνει, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρώ ποιό ... καμοία ιδέα ?
εχεις επιλεξει στις ιδιοτητες να συγχρονιζεται το ημερολογιο?και να επιλεξεις να συγχρονιζεται μεσω του προεπιλεγμενου φακελου ""ημερολογιο"" του mic.outlook ?
Ναι έτσι έχω κάνει.
chris7_
3 Νοέ. 2007, 10:24
Παιδια γεια σας! Απο την τριτη τελικα θα ειμαι και εγω ενας απο τους κατοχους αυτου του κινητου!
Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον αν ξερετε να μου πειτε(αν και σιγουρα θα το εχετε αναφερει καπου, απλα δεν εχω χρονο για να το ψαξω)αν στην τιμη του πακετου περιλαμβανετε και το destinator,και αν οχι ποσο κοστιζει?Α... στο πακετο τι αλλο περιλαμβανετε?:)
με γεια σου - δεν νομίζω κάποιος από εδώ να περιλαμβάνει κάτι στο μηχάνημα, όπως λες
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 11:08
Παιδια γεια σας! Απο την τριτη τελικα θα ειμαι και εγω ενας απο τους κατοχους αυτου του κινητου!
Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον αν ξερετε να μου πειτε(αν και σιγουρα θα το εχετε αναφερει καπου, απλα δεν εχω χρονο για να το ψαξω)αν στην τιμη του πακετου περιλαμβανετε και το destinator,και αν οχι ποσο κοστιζει?Α... στο πακετο τι αλλο περιλαμβανετε?:)
αυτο εσυ εισαι ο μονος που μπορει να το ξερεις ...
το ποσο το παιρνεις απο που το παιρνεις λενε καθαρα αν εχει destinator η οχι μεσα....
δλδ αν το παιρνεις απο πλαισιο και εχει 919ε ε τοτε και μονο τοτε ναι εχει μεσα destinator ;)
athadef21
3 Νοέ. 2007, 12:59
μετα απο τοσες ωρες :rolleyes:
μαλλον βαρελι πρεπει να ανοιξεις :lol::lol: Ασε Δημήτρη, έτσι σκέφτηκα και εγώ. Ένωσα ευχαριστημένος αλλά και τσαντισμένος όταν το άνοιξα!! Όταν το άνοιξα το καπάκι πετάχτηκε στον τοίχο από το απότομο και την δύναμη. Την ίδια κίνηση την είχα κάνει 1000 φορές πρίν αλλά τότε άνοιξε μόνο! Τέλος πάντων όλα καλά σε λίγο αρχίζω :happy: Δέν ξέρω από πού να αρχίσω, θα δείξει. Πιστεύετε πως το spb mobile shell και το phone suite πρέπει να μπούν μιας και έχει αυτό το home της HTC ήδη μέσα; Να σημειώσω πώς μου ήταν πολύ χρήσημα προγράμματα με το προηγούμενο ppc.
WebViRuS
3 Νοέ. 2007, 13:46
το SPB Mobile Shell για μένα είναι must-have πρόγραμμα. το άλλο είναι άχρηστο.
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 15:56
το SPB Mobile Shell για μένα είναι must-have πρόγραμμα. το άλλο είναι άχρηστο.
για μενα ειναι αχρηστα ολα τα today plugins :!:
ilauncher μονο εχω μονιμα μπροστα και αυτο μονο με τα εικονιδια σε
task manager tab
shell tray tab και
top bar tab.
δεν θελω τπτ μπροστα απο το backround μου.:mad:
ακομα και το weather panel δεν το εχω μονιμα μπροστα αλλα μονο οταν θελω να δω κατι στον καιρο και αυτο πιο πολυ το χειμωνα λογω μηχανης ;)
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 16:01
Ασε Δημήτρη, έτσι σκέφτηκα και εγώ. Ένωσα ευχαριστημένος αλλά και τσαντισμένος όταν το άνοιξα!! Όταν το άνοιξα το καπάκι πετάχτηκε στον τοίχο από το απότομο και την δύναμη. Την ίδια κίνηση την είχα κάνει 1000 φορές πρίν αλλά τότε άνοιξε μόνο!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι παιδευτηκατε με το καπακι της μπαταριας.ειναι πραγματικα πολυ απλο και ασφαλες και το ξεκουμπωμα αλλα και το κουμπωμα του.
σιγουρα θελει καποια εξεικοιωση αλλα οχι οτι ειναι και βουνο..τι να πουνε και καποια νοκια που πρεπει να εχεις κανει ταχυδακτυλουργος για να τα ανοιξεις !!:blink:
of topic
βλεπω την υπογραφη σου και σκεφτομαι τι θα γινοταν αν εκανα και εγω το ιδιο στην δικη μου....και γελαω :O
ειναι τοσα τα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου τοσα χρονια που τρομαζω και μονο στην ιδεα να τα καταγραψω:lol::lol:
athadef21
3 Νοέ. 2007, 17:47
βλεπω την υπογραφη σου και σκεφτομαι τι θα γινοταν αν εκανα και εγω το ιδιο στην δικη μου....και γελαω :O
ειναι τοσα τα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου τοσα χρονια που τρομαζω και μονο στην ιδεα να τα καταγραψω:lol::lol: Κοίτα αυτά που γράφω στην υπογραφή είναι αυτά για τα οποία ήμουν κάτοχος. Έχουν περάσει και πολλά άλλα αλλά αυτά μόνο για λίγο. δόκιμή και έτσι. Πάντως άλλα ένα δύο να βάλω και νομίζω πως δέν υπάρχει άλλος χώρος στην υπογραφή :). Όσο για το καπάκι καλά σίγουρα μόλις το συνηθίσω όλα οκ αλλά με παίδεψε το άτιμο. Ξέρεις φοβάσαι να βάλεις και δύναμη όταν μόλις το έχεις πάρει. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Καλά απο ταχύτητα πετάει ούτε πως σκέφτομαι πχ πως θα μπορούσε πχ με του Helmi να πηγαίνει πιο γρήγορα. πάντως προς το παρόν λέω να τα κρατήσω τα home της ΗΤC.
athadef21
3 Νοέ. 2007, 17:50
ερώτηση διότι νομίζω πως δέν έχει αναφερθεί ή εγώ δεν το πρόσεξα. Το windows update δουλεύει; τί κάνει αξίζει να κάνει κανείς update;
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 18:22
ερώτηση διότι νομίζω πως δέν έχει αναφερθεί ή εγώ δεν το πρόσεξα. Το windows update δουλεύει; τί κάνει αξίζει να κάνει κανείς update;
δεν χανεις τπτ να το τσεκαρεις κατα καιρους :)
παντως με cooked rom τι update να κανω απο την microsoft?
μαλλον πρεπει να αλλαξω την επιλογη να κατεβαζει update απο microsoft και να συνδεεται αμεσως στους XDA :lol::lol:
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 18:24
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Καλά απο ταχύτητα πετάει ούτε πως σκέφτομαι πχ πως θα μπορούσε πχ με του Helmi να πηγαίνει πιο γρήγορα. πάντως προς το παρόν λέω να τα κρατήσω τα home της ΗΤC.
ειλικρινα....τεραστια διαφορα :blink:
nantia_rd
3 Νοέ. 2007, 18:56
Kalispera,
Exo to Kaiser edo kai 5 imeres. Telika einai pio eukolo apo oso nomiza, mias kai einai to proto mou ppc. To mono arnitiko einai to megethos tou, alla ti na kanoume.
To mono problima pou antimetopizo einai oi efarmoges. Katebasa arketes apo to site pou anaferete alla distixos uparxoun polles pou den einai simbates, an kai einai gia WM! Iparxei kapoios tropos na tis ksexorizoume? Episis liges selides pio prin anaferete mia lista. Aftes einai simbates me to Kaiser profanos, e? Mipos tis exei sigkentrosei kapoios na tis katebasoume?
Euxaristo ekton proteron!:)
μήπως γνωρίζει κάποιος και μπορεί να μου πει πως μπορώ να ανοίγω τις σελίδες σε κλασσική προβολή? προσπαθουσα ασ πουμε να ανοίξω την hotmail.com αλλα δεν μου την 'ανοιγε σε κλασσική προβολή και μου έλεγε κατι για cookies!! επίσης προσπαθώ να βρω το opera αλλα ενώ το βρήκα και τον έκανα εγκατάσταση μολις πάω να τον ανοίξω μου λέει ότι θέλει update
WebViRuS
3 Νοέ. 2007, 20:14
για μενα ειναι αχρηστα ολα τα today plugins :!:
ilauncher μονο εχω μονιμα μπροστα και αυτο μονο με τα εικονιδια σε
task manager tab
shell tray tab και
top bar tab.
δεν θελω τπτ μπροστα απο το backround μου.:mad:
ακομα και το weather panel δεν το εχω μονιμα μπροστα αλλα μονο οταν θελω να δω κατι στον καιρο και αυτο πιο πολυ το χειμωνα λογω μηχανης ;)
εσύ θες καθαρό background για να βλέπεις την γυμνή κοπελιά. σε τα μας τώρα? και δεν είπα ότι το Mobile Shell το θέλω για το desktop μιας και είναι άχρηστο, αλλά για το menu του Που μπορώ και βάζω ότι θέλω και αντικατιστά το Cube.
zaharakis
3 Νοέ. 2007, 21:34
Kalispera,
Exo to Kaiser edo kai 5 imeres. Telika einai pio eukolo apo oso nomiza, mias kai einai to proto mou ppc. To mono arnitiko einai to megethos tou, alla ti na kanoume.
To mono problima pou antimetopizo einai oi efarmoges. Katebasa arketes apo to site pou anaferete alla distixos uparxoun polles pou den einai simbates, an kai einai gia WM! Iparxei kapoios tropos na tis ksexorizoume? Episis liges selides pio prin anaferete mia lista. Aftes einai simbates me to Kaiser profanos, e? Mipos tis exei sigkentrosei kapoios na tis katebasoume?
καταρχην καλοριζικο και καλα ξενυχτια :D
η λιστα που αναφερεις δεν ξερω αν ειναι η δικη μου η του webvirus αλλα ειναι εφαρμογες που εινα δοκιμασμενες στο καιζερ.
απο οτι λες εχεις ηδη αρχισεις τις επισκεψεις σου στο γνωστο μερος :) οποτε εκει θα βρεις και τις υπολοιπες .χρησιμοποιησε την αναζητηση η αρχισε την εξερευνηση στα αδυτα του φορουμ :)
οτι αλλο χρειαστεις εδω ειναι ολα τα παιδια να βοηθησουν ;)
webvirus μήπως γνωρίζεις κάτι επι τουτου?
johner
3 Νοέ. 2007, 23:29
Kalispera,
Οι περισσότερες σοβαρές εταιρείς λογισμικού έχουν βγάλει εκδόσεις για WM6. Δε νομίζω οτι χρειάζεσαι κάποια λίστα. Σκέψου τι χρειάζεσαι και δοκίμασε αν τρεχουν ή εναλλακτικά ρώτησε για προγράμματα που σε ενδιαφέρουν.
SpecFor21
4 Νοέ. 2007, 12:27
Καλησπέρα.
Επειδή είναι τεράστιο το θέμα θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να απαντήση στην ερώτηση μου γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Είχα πάρει πέρυσι το Tytn αλλά ήταν περισσότερο υπολογιστής που είναι και τηλέφωνο παρά τηλέφωνο που είναι υπολογιστής, οι λειτουργίες του τηλεφώνου δλδ ήταν απελπιστικά αργές (οι ταχείες κλήσεις αργούσαν να βγουν στο display, ότα με έπαιρνε κάποιος αργούσε να βγει πιος καλεί, όταν τελείωνα την κλήση έκλεινε μετά από δευτερόλεπτα κοκ).
Έτσι αναγκάστηκα και πήγα σε λύση UIQ που είναι περισσότερο προσανατολισμένες στις λειτουργίες τηλεφώνου.
Η κατάσταση αυτή έχει διορθωθεί στο Κάιζερ;
Καλησπέρα.
Επειδή είναι τεράστιο το θέμα θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να απαντήση στην ερώτηση μου γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Είχα πάρει πέρυσι το Tytn αλλά ήταν περισσότερο υπολογιστής που είναι και τηλέφωνο παρά τηλέφωνο που είναι υπολογιστής, οι λειτουργίες του τηλεφώνου δλδ ήταν απελπιστικά αργές (οι ταχείες κλήσεις αργούσαν να βγουν στο display, ότα με έπαιρνε κάποιος αργούσε να βγει πιος καλεί, όταν τελείωνα την κλήση έκλεινε μετά από δευτερόλεπτα κοκ).
Έτσι αναγκάστηκα και πήγα σε λύση UIQ που είναι περισσότερο προσανατολισμένες στις λειτουργίες τηλεφώνου.
Εγώ έχω το TytnΙΙ και δεν έχω προβλήματα, τουλάχιστον αυτά που αναφέρεις. Είναι όμως αλήθεια ότι πρώτα είναι pda και μετά τηλέφωνο. Έχει όμως στοιχεία που δεν θα τα βρεις στην πλατφόρμα UIQ (sonyericsson) όπως την έξυπνη αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο κ.λ.π.
karagiozis10
4 Νοέ. 2007, 13:35
Aπίστευτα. :D
sweetface
4 Νοέ. 2007, 13:37
Απιστευτο κινητο/pda. Επειδη σκεφτομαι να το πάρω απο Αμερικη (ταξιδι) την αλλη εβδομαδα, ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να βαλω το ελληνικο περιβαλλον εργασιας? ευχαριστω
johner
4 Νοέ. 2007, 13:53
Λίγο προς το καλύτερο. Άλλωστε αυτά που αναφέρεις είναι θέματα λειτουργικού κυρίως.
zaharakis
4 Νοέ. 2007, 14:09
Απιστευτο κινητο/pda. Επειδη σκεφτομαι να το πάρω απο Αμερικη (ταξιδι) την αλλη εβδομαδα, ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να βαλω το ελληνικο περιβαλλον εργασιας? ευχαριστω
για αγορα τηλ εκτος ελλαδος και ειδικα εκτος Ace hellas,να ξεχασεις ελληνικο interface :!:
μονο ελληνικο (εικονικο αλλα και εξωτερικο )πληκτρολογιο μπορεις να εχεις ;)
zaharakis
4 Νοέ. 2007, 14:11
Καλησπέρα.
φιλε μου λογω του οτι στον τιτανα μου ειχα cooked ρομς αυτο το προβλημα ηταν εξαιρετικα βελτιωμενο.
στο καιζερ ειναι ακομα καλυτερο :)
και με cooked rom που εχω τωρα, ακομα καλυτερο ;)
zaharakis
4 Νοέ. 2007, 14:13
εσύ θες καθαρό background για να βλέπεις την γυμνή κοπελιά. σε τα μας τώρα?
με απειλησε η κορη μου :rolleyes:
οτι θα με αποκληρωσει :lol: αν βαλω αλλη γυναικα εκτος απο την μανα της,
στην οθονη κινητου μου παλι :lol::lol::D
καλησπέρα παίδες ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικος με αυτό που θα ρωτήσω αλλα αφου κατάφερα να το συνδέσω με το internet μεσω του laptop μου το οποίο έχει vista ξεκίνησα να ανοίγω κάποιες σελιδες μεχρι τώρα χωρίς πρόβλημα!! αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως είναι αν είναι λογικό τις σελίδες του msn και hotmail να μου τισ ανοίγει μόνο σαν mobile! υπάρχει τρόπος να τις ανοίγει σε classic προβολή όπως στον υπολογιστή ή όλα τα pocket τις ανοίγουν σε mobile μορφή!!
WebViRuS
4 Νοέ. 2007, 18:02
στα properties κάπου έχει επιλογή να ανοίγει σελίδες ως Desktop ή PDA.
Δημήτρη σου είπα να κάνεις κανα αγόρι, να σε υποστηρίζει αλλά εσύ έβγαλες κορίτσι :D
zaharakis
4 Νοέ. 2007, 18:06
στα properties κάπου έχει επιλογή να ανοίγει σελίδες ως Desktop ή PDA.
Δημήτρη σου είπα να κάνεις κανα αγόρι, να σε υποστηρίζει αλλά εσύ έβγαλες κορίτσι :D
εχω και αγορι φιλε μου :)
[QUOTE=WebViRuS;2096255]στα properties κάπου έχει επιλογή να ανοίγει σελίδες ως Desktop ή PDA.
(το έκανα αλλα πάλι δεν μου τις ανοιγει σε κλασσική προβολή)
sorry βιάστηκα!! ολα οκ εκτος απο την msn που μου την ανοίγει ακόμη σε mobile μορφη! έτσι πρεπει να είναι?
το ασημι πλαισιο που εχει πανω τα κουμπια του τηλεφωνου εχει καποιο τζογο,συμβαινει κ σε εσας;:worry:
zaharakis
4 Νοέ. 2007, 18:30
το ασημι πλαισιο που εχει πανω τα κουμπια του τηλεφωνου εχει καποιο τζογο,συμβαινει κ σε εσας;:worry:
σε ολα ετσι ειναι μην ανυσηχεις :)
αν κ ηταν ετσι απο την αρχη,ειδα οτι δεν το ειχε αναφερει κανεις κ φοβηθηκα μηπως καποια στιγμη εγκαταλειψουνε το υπολοιπο κινητο!!
johner
4 Νοέ. 2007, 18:41
αν κ ηταν ετσι απο την αρχη,ειδα οτι δεν το ειχε αναφερει κανεις κ φοβηθηκα μηπως καποια στιγμη εγκαταλειψουνε το υπολοιπο κινητο!!
Εδώ αναφέρουμε μόνο τα θετικά.:p
zaharakis
4 Νοέ. 2007, 18:44
Εδώ αναφέρουμε μόνο τα θετικά.:p
γιαννηηηη :lol::lol::lol::lol:
frankidem
4 Νοέ. 2007, 18:53
Γα....ω την Wind.Ξερει κανεις αν θα φερει το kaiser ή αδικα περιμενω ?Υπαρχει περιπτωση να μη το φερει?Παιδια οποιος γνωριζει ας βοηθησει.
κ κατι ακομα,ψαχνω αλλα μαλλον δεν εχει ξανααναφερθει,κλεινω το active sync κ ξανα ανοιγει μονο του χωρις να ειναι συνδεμενο τι τηλ με τον υπολογιστη.:help:
Γα....ω την Wind.Ξερει κανεις αν θα φερει το kaiser ή αδικα περιμενω ?Υπαρχει περιπτωση να μη το φερει?Παιδια οποιος γνωριζει ας βοηθησει.
φιλος παντως που εχει παρει νοκια απο wind μου αναφερε οτι τα κινητα της ειναι παραεισαγωγης!
johner
4 Νοέ. 2007, 18:59
γιαννηηηη :lol::lol::lol::lol:
:innocent:
Πάντως και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό με τα πλήκτρα που πάνε απο δω και από κει. Τέτοιες κακοτεχνίες δεν έχουν ούτε συσκευές των 100 euros.
μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι για την σελίσα του msn που παρολο τις ρυθμίσεις την ανοίγει σαν Mobile μονο? ο webvirus μου έδωσε την λύση αλλα μονο η hotmail άνοιξε σε classic προβολη μηπως ξέρετε αν γίνεται να ανοίξει σε classic και η σελίδα του msn?
zaharakis
4 Νοέ. 2007, 19:52
:innocent:
Πάντως και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό με τα πλήκτρα που πάνε απο δω και από κει. Τέτοιες κακοτεχνίες δεν έχουν ούτε συσκευές των 100 euros.
δεν ειναι λιγες οι φορες που σκεφτηκα να το λυσω να δω γιατι ειναι αυτος ο τζογος εκει...:O
σου δινει την εντυπωση οτι ,ενω εχουν προσεξει ολες τις λεπτομερειες,εκει σε αυτο το κομματι,ειναι σαν να ετρεξαν να προλαβουν να δεσουν το κινητο και το εβαλαν οπως οπως:O
georgep800
4 Νοέ. 2007, 20:59
Φίλε μου κάτι πρέπει να παίζει με την wind...
H περίπτωση μου έχει ως εξής. Αρχικά ενδιαφερόμουν για το Ρ3600 και το είχα παραγγείλει στην wind για να το πάρω μέσω της επιδότησης. Περίμενα περισσότερο απο μήνα και κατέληξα ότι δεν γίνεται να το πάρω. Έτσι μου είπαν απο το κατάστημα. Όσο για τον λόγο...άγνωστος, δεν έβγαλα άκρη. Και να φανταστείς η συσκευή κυκλοφορεί περισσότερο απο χρόνο!
Τελικά η αναμονή βγήκε σε καλό μιας και τότε κυκλοφόρησε το kaiser οπότε ακύρωσα το Ρ3600 για να περιμένω αυτό. Πόσο καιρό τώρα έχει κυκλοφορήσει απο cosmote και vodafon; Ε απο τότε είναι να το φέρουν...
Τελικά έκανα φορητότητα στην cosmote και το παράγγειλα εκεί.
Tα συμπεράσματα δικά σου...
ΥΓ Κάποιος σε αυτό το θέμα είχε αναφερθεί παλιότερα στην wind και το kaiser, και ανέφερε ότι τηλεφώνησε στα κεντρικά της HTC και τον ενημέρωσαν ότι δεν έχουν καμία εμπορική ή άλλη συνεργασία με την wind...:ninja:
athadef21
4 Νοέ. 2007, 23:12
Λοιπόν έβαλα τα προγραματάκια μου και μου μένει να τεστάρω το GPS. Φαίνεται πολύ καλό πάντως διότι πιάνει 5 δορυφόρους στο σαλόνι μου στα 3 μέτρα από το παράθυρο σε πολυκατοικία. Αλλά αν δεν το δώ στο αυτοκίνητο δεν κρίνω οπότε απλά έχω θετική αποψη. Για τα υπόλοιπα πολύ καλές εντυπώσεις και δεν μου κόλησε καμία φορά. :happy: Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό προβληματάκι: Δεν νομίζω να έχει ξανααναφερθεί αλλά μου συμβαίνει το εξής. Ειμαι στο εξωτερικό και πήρα την αγγλική έκδοση. Μόλις βάζω την κάρτα μου βρίσκει τις ρυθμίσεις για GPRS κτλ, έχει μάλιστα και ένα προγραμματάκι που σου λέει πως εγκαθιστά τις ρυθμήσεις του δικτύου μου. Όταν βάζω την ελληνική μου κάρτα Cosmote λέει πως δέν είναι γνωστό το δίκτυο της κάρτας και δέν μπορεί να ρυθμίσει. Ως εδώ ας πούμε καλά. Αλλά μόλις κάνω soft reset ή ρεσταρτ κανονικά ξαναβγαίνει συνέχεια αυτό το wizard για να μου πεί τα ίδια και με το που του λεω οκ με πάει κατεφθείαν στο μενου στα connection settings για να ρυθμίσω χειροκίνητα. Έχει κανείς που το έχει πάρει απο εξωτερικό το ίδιο wizard; το ;πενεργοποιήσατε; πώς; Ευχαριστώ
athanaso77
4 Νοέ. 2007, 23:19
Λοιπόν έβαλα τα προγραματάκια μου και μου μένει να τεστάρω το GPS. Φαίνεται πολύ καλό πάντως διότι πιάνει 5 δορυφόρους στο σαλόνι μου στα 3 μέτρα από το παράθυρο σε πολυκατοικία. Αλλά αν δεν το δώ στο αυτοκίνητο δεν κρίνω οπότε απλά έχω θετική αποψη. Για τα υπόλοιπα πολύ καλές εντυπώσεις και δεν μου κόλησε καμία φορά. :happy: Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό προβληματάκι: Δεν νομίζω να έχει ξανααναφερθεί αλλά μου συμβαίνει το εξής. Ειμαι στο εξωτερικό και πήρα την αγγλική έκδοση. Μόλις βάζω την κάρτα μου βρίσκει τις ρυθμίσεις για GPRS κτλ, έχει μάλιστα και ένα προγραμματάκι που σου λέει πως εγκαθιστά τις ρυθμήσεις του δικτύου μου. Όταν βάζω την ελληνική μου κάρτα Cosmote λέει πως δέν είναι γνωστό το δίκτυο της κάρτας και δέν μπορεί να ρυθμίσει. Ως εδώ ας πούμε καλά. Αλλά μόλις κάνω soft reset ή ρεσταρτ κανονικά ξαναβγαίνει συνέχεια αυτό το wizard για να μου πεί τα ίδια και με το που του λεω οκ με πάει κατεφθείαν στο μενου στα connection settings για να ρυθμίσω χειροκίνητα. Έχει κανείς που το έχει πάρει απο εξωτερικό το ίδιο wizard; το ;πενεργοποιήσατε; πώς; Ευχαριστώ
Start --> Settings --> Connections tab -->Connections Setup
Εκεί επιλέγεις Menu (δεξί soft key) και ξετικάρεις το Enable Auto Configuration.
Επειδή έχεις πάρει τη συσκευή από το εξωτερικό δεν έχει τους ελληνικούς παρόχους και πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα από εδώ (http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html).
athadef21
4 Νοέ. 2007, 23:31
Start --> Settings --> Connections tab -->Connections Setup
Εκεί επιλέγεις Menu (δεξί soft key) και ξετικάρεις το Enable Auto Configuration.
Επειδή έχεις πάρει τη συσκευή από το εξωτερικό δεν έχει τους ελληνικούς παρόχους και πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα από εδώ (http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html). Καλα μιλάμε για πολύ ταχύτητα. Ευχαριστώ πολύ. Στην ουσία δέν το πολυέψαξα για να πώ την αλήθεια :O αλλά για τα settings ευχαριστώ για το link. Μόλις κατεβω Ελλάδα θα βάλω τις ρυθμίσεις από εκει.
καλησπέρα παίδες!! τελικά μήπως γνωρίζει κανείς αν η σελιδα του msn ανοίγει και σε μορφή classic εκτός απο mobile? την έχει ανοιξει κανεις?
καλησπέρα παίδες ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικος με αυτό που θα ρωτήσω αλλα αφου κατάφερα να το συνδέσω με το internet μεσω του laptop μου το οποίο έχει vista ξεκίνησα να ανοίγω κάποιες σελιδες μεχρι τώρα χωρίς πρόβλημα!! αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως είναι αν είναι λογικό τις σελίδες του msn και hotmail να μου τισ ανοίγει μόνο σαν mobile! υπάρχει τρόπος να τις ανοίγει σε classic προβολή όπως στον υπολογιστή ή όλα τα pocket τις ανοίγουν σε mobile μορφή!!
Δοκίμασε με τον opera 8.56
με απειλησε η κορη μου :rolleyes:
οτι θα με αποκληρωσει :lol: αν βαλω αλλη γυναικα εκτος απο την μανα της,
στην οθονη κινητου μου παλι :lol::lol::D
zaharakis και WebViRuS μόνο για εσάς διαβάζω το θέμα :ninja::lol:
τζογο = ?
Πάντως η cosmote το έχει
[QUOTE=Hyde;2096861]Δοκίμασε με τον opera 8.56
με τον opera 8.65 εννοεις? αν ναι αυτον έχω βάλει αλλα μόν την www.msn.com μου την ανοιγει σαν mobile τις άλλες όλες κανονικά
[QUOTE=Hyde;2096861]Δοκίμασε με τον opera 8.56
με τον opera 8.65 εννοεις? αν ναι αυτον έχω βάλει αλλα μόν την www.msn.com μου την ανοιγει σαν mobile τις άλλες όλες κανονικά
Ψάξε στις ρυθμίσεις κάπου έχει κάτι σχετικό ...
Πάντως το hotmail είναι πολύ άβολο να το βλέπεις σε τόσο μικρή οθόνη
zografos
5 Νοέ. 2007, 09:02
Έχει κανείς καμοία ιδέα για το ποιό πρόγραμμα/ρύθμιση μου κάνει autoconnect το GPRS στις 12:00 και στις 7:00 κάθε μέρα ? Επίσης, μαζί με το connection μου αλλάζει και τις ρυθμίσεις του φωτισμού από 1 min Off που το έχω σε never ...
Ή μήπως ξέρει κανείς ΠΩΣ μπορώ να το βρώ ?
Μου έχει σπάσει τα νεύρα ...
zaharakis
5 Νοέ. 2007, 09:05
Έχει κανείς καμοία ιδέα για το ποιό πρόγραμμα/ρύθμιση μου κάνει autoconnect το GPRS στις 12:00 και στις 7:00 κάθε μέρα ? Επίσης, μαζί με το connection μου αλλάζει και τις ρυθμίσεις του φωτισμού από 1 min Off που το έχω σε never ...
Ή μήπως ξέρει κανείς ΠΩΣ μπορώ να το βρώ ?
Μου έχει σπάσει τα νεύρα ...
θα ηταν πιο ευκολο να σε βοηθησουμε αν μας ελεγες τι προγραμματα εχεις εγκαταστησει στο τηλ σου ;)
για τον φωτισμο καποιο προγραμμα που εχει auto profiles
και για το gprs ο καιρος στο htc today plugin να ειναι σε auto download ;)
zografos
5 Νοέ. 2007, 14:11
Τελικά όποτε αποφασίζω να γράψω εδώ, λίγο μετά βρίσκω τη λύση.
Ήταν το PhoneWeaver το οποίο νόμιζα ότι δεν έτρεχε, αλλά αυτό έτρεχε στο BackGround και προκαλούσε τη ... ζημιά.
Ευχαριστώ όλους.
zaharakis
5 Νοέ. 2007, 15:05
Τελικά όποτε αποφασίζω να γράψω εδώ, λίγο μετά βρίσκω τη λύση.
μηπως επειδη οι απαντησεις των παιδιων εδω μεσα σε βοηθανε που να ψαξεις ??;)
[QUOTE=zame;2096971]
Ψάξε στις ρυθμίσεις κάπου έχει κάτι σχετικό ...
Πάντως το hotmail είναι πολύ άβολο να το βλέπεις σε τόσο μικρή οθόνη
εχω φτιάξει τις ρυθμίσεις και μου ανοιγει όλες τις σελιδες σε classic προβολή εκτος απο την msn την οποία μου την ανοίγει σαν www.mobile.msn.com!! άβολο είναι το ξέρω απλά ακόμη πειραματίζομαι με το internet και γιαυτό ρωτάω... απλα θα μου άρεσε να έχω και την msn σε classic προβολή αν γίνεται
athadef21
5 Νοέ. 2007, 15:59
Οποτε τελικά το phone weaver δημιουργεί προβλήματα? Διότι είναι στην λίστα του Δημήτρη (zahararis) και λέει πως δουλεύει καλά. Σκεφτόμουνα να το βάλω οποτε πείτε μου για να ξέρω.
athanaso77
5 Νοέ. 2007, 16:09
Οποτε τελικά το phone weaver δημιουργεί προβλήματα? Διότι είναι στην λίστα του Δημήτρη (zahararis) και λέει πως δουλεύει καλά. Σκεφτόμουνα να το βάλω οποτε πείτε μου για να ξέρω.
To phone weaver dimiourgei problimata mono ean nomizeis oti to exeis klisei... alla telika exeis kanei lathos. :p :)
athadef21
5 Νοέ. 2007, 17:11
To phone weaver dimiourgei problimata mono ean nomizeis oti to exeis klisei... alla telika exeis kanei lathos. :p :) μα καλά αυτό αφού είναι για profiles κτλ... δεν πρέπει να είναι συνεχεια ανοιχτό και να τρέχει στην μνήμη;
zografos
5 Νοέ. 2007, 17:15
To phone weaver dimiourgei problimata mono ean nomizeis oti to exeis klisei... alla telika exeis kanei lathos. :p :)
Το PhoneWeaver όχι μόνο δε δημιουργεί προβλήατα, αλλά είναι και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Απλά, επειδή ΔΕΝ το είχα σαν today plugin, πίστευα ότι ΔΕΝ τρέχει, όμως αυτό έτρεχε στο BackGround χωρίς να είναι κάπου εμφανές ... Διόρθωσα τα settings του και όλα καλά.
athadef21
5 Νοέ. 2007, 17:28
Το PhoneWeaver όχι μόνο δε δημιουργεί προβλήατα, αλλά είναι και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Απλά, επειδή ΔΕΝ το είχα σαν today plugin, πίστευα ότι ΔΕΝ τρέχει, όμως αυτό έτρεχε στο BackGround χωρίς να είναι κάπου εμφανές ... Διόρθωσα τα settings του και όλα καλά. οποτε τελικά τώρα που το ρύθμισες σωστά δεν σου ανοίγει το gprs στις 7 και 12 όπως έλεγες και όλα ok, έτσι;
το ενδεχόμενο να μην ανοίγουν κάποιες σελίδες ή κάποιες να ανοίγουν μόνο σε mobile έκδοση παρόλο τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει, υπάρχει?? όχι τιποτε αλλο αλλα να μην γεμίζω και το forum με περιττες και βλακείες ερωτήσεις και σας πρίζω κιόλας!! :O
zaharakis
5 Νοέ. 2007, 18:09
αυτο καλα δουλευει...το θεμα ειναι ομως και πως θα το ρυθμισεις :lol:
Aldebaran_
5 Νοέ. 2007, 19:05
θα ηταν πιο ευκολο να σε βοηθησουμε αν μας ελεγες τι προγραμματα εχεις εγκαταστησει στο τηλ σου ;)
για τον φωτισμο καποιο προγραμμα που εχει auto profiles
και για το gprs ο καιρος στο htc today plugin να ειναι σε auto download ;)
Κι εμένα μου το κάνει αυτό, αν και δεν έχω παρατηρ'ησει αν το κάνει συγκεκριμένες ώρες.Πότε συνδέεται με το vodafone HSPDA, πότε με το vodafone gprs και πότε με το vodafone 3g web... Τις πταίει;
Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα πέρα από αυτά της μαμάς ace που είχε πάνω από την αρχή.
Πως ρυθμίζεις αν θέλεις τον καιρό της today plugin στο auto download?
NikoS3
5 Νοέ. 2007, 19:54
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω μερικά πράγματα για την συκευή μια που σκέφτομαι και εγώ μήπως την αποκτήσω τις επόμενες ημέρες! Είμαι κάπως άσχετος από PDA, αν και πριν αρκετά χρόνια είχα αποκτήσει το πρώτο, και αρκετά ακριβό, windows ce Cassiopeia E-105 το οποίο έχω ακόμη στην βιβλιοθήκη μου, σχεδόν αχρησιμοποίητο... Έχω βολευτευτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με τα symbian κινητά, SX1, N70, N73 & τώρα πια το Ν80 και σκέφτομαι είτε το Ν95 8GB ή να δοκιμάσω το Tytan II, αλλά έχω μερικές απορίες.
Η ποιότητα video από την κάμερα είναι καλή?
Έχει την δυνατότητα να στείλει MMS?
Από άποψη ευχρηστίας σαν τηλέφωνο?
Θα προσπαθήσω να περάσω αύριο από το Πλαίσιο όπου μου είπαν ότι θα έχουν να το δω.
Ευχαριστώ!
Νίκος
athanaso77
5 Νοέ. 2007, 20:22
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω μερικά πράγματα για την συκευή μια που σκέφτομαι και εγώ μήπως την αποκτήσω τις επόμενες ημέρες! Είμαι κάπως άσχετος από PDA, αν και πριν αρκετά χρόνια είχα αποκτήσει το πρώτο, και αρκετά ακριβό, windows ce Cassiopeia E-105 το οποίο έχω ακόμη στην βιβλιοθήκη μου, σχεδόν αχρησιμοποίητο... Έχω βολευτευτεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με τα symbian κινητά, SX1, N70, N73 & τώρα πια το Ν80 και σκέφτομαι είτε το Ν95 8GB ή να δοκιμάσω το Tytan II, αλλά έχω μερικές απορίες.
Θα προσπαθήσω να περάσω αύριο από το Πλαίσιο όπου μου είπαν ότι θα έχουν να το δω.
Ευχαριστώ!
Νίκος
Η ποιότητα στο Video σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με του N95 αλλά και γενικά από την camera δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις από ένα PDA. Το Kaiser βέβαια έχει την καλύτερη κάμερα για PDA.
Φυσικά και στέλνει MMS.
Αυτό είναι λίγο σχετικό γιατί εμάς μας φαίνεται χρηστικότατο σαν τηλέφωνο αλλά έχει παρατηρηθεί μια δυσκολία (στην αρχή πάντα) εξοικείωσης ειδικά σε πρώην μακροχρόνιους χρήστες Symbian.
Από ποιότητα κατασκευής και δυνατοτήτων πάντως... είναι μακράν μπροστά από αυτά που ξέρεις τόσα χρόνια.
hlias77
5 Νοέ. 2007, 20:49
Νικολα χτυπα το!Και αν δεν σου αρεσει δωστο στον....Αρουλη!:lol:
Σε θέμα ευχριστίας είναι σαν το 2020 της Qtek;
johner
5 Νοέ. 2007, 21:46
Ευχαριστώ!
Νίκος
Αν το συγκρίνεις με το Video του Ν95 είναι απαράδεκτο.
Σε ευχρηστία το N95 είναι επίσης μπροστά.
Σε θέμα ευχριστίας είναι σαν το 2020 της Qtek;
Ευχρηστία σαν hardware είναι η ίδια. Σαν OS υπάρχει μια βελτίωση.
NikoS3
6 Νοέ. 2007, 10:31
Η ποιότητα στο Video σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με του N95 αλλά και γενικά από την camera δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις από ένα PDA. Το Kaiser βέβαια έχει την καλύτερη κάμερα για PDA.
Φυσικά και στέλνει MMS.
Αυτό είναι λίγο σχετικό γιατί εμάς μας φαίνεται χρηστικότατο σαν τηλέφωνο αλλά έχει παρατηρηθεί μια δυσκολία (στην αρχή πάντα) εξοικείωσης ειδικά σε πρώην μακροχρόνιους χρήστες Symbian.
Από ποιότητα κατασκευής και δυνατοτήτων πάντως... είναι μακράν μπροστά από αυτά που ξέρεις τόσα χρόνια.
Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σίγουρα η κάμερα και το video του Ν95 είναι πολύ καλύτερο, απλώς αναρωτιόμουν σε σχέση με το Ν80 π.χ. που έχει επίσης 3ΜP κάμερα.
Μάλλον θα περάσω από το Πλαίσιο και η τελική επιλογή θα γίνει επιτόπου...
Νίκος.
NikoS3
6 Νοέ. 2007, 10:34
Νικολα χτυπα το!Και αν δεν σου αρεσει δωστο στον....Αρουλη!:lol:
Ηλία, αν το δώσω αυτό στον Άρη θα μου το πετάει κάθε μέρα στο κεφάλι...:lol:
Δεν είναι ο Άρης για τέτοια πράγματα...θέλει κινητά πολύ μεγάλης αντοχής!!!
Απ'ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι πολύ ευχαριστημένος!!!
Νίκος.
NikoS3
6 Νοέ. 2007, 10:36
Αν το συγκρίνεις με το Video του Ν95 είναι απαράδεκτο.
Σε ευχρηστία το N95 είναι επίσης μπροστά.
Ευχρηστία σαν hardware είναι η ίδια. Σαν OS υπάρχει μια βελτίωση.
Δύσκολα τα πράγματα...Το Ν80 με έχει βολέψει πάρα πολύ, το λειτουργώ με κλειστά τα μάτια, αλλά θέλω κάτι παραπάνω...
Νίκος.
highway
6 Νοέ. 2007, 12:21
Εχει δοκιμάσει κανένας σας το PocketCM Keyboard?
Θέλω να βρώ ένα μεγάλο πληκτρολόγιο να έχει και ελληνικά.
Αλλά όχι μόνο για SMS 160 χαρακτήρων, αλλά να μπορώ να γράψω και κανονικά και μικρά και τονούμενα.
Εχω δει και το iphone keyboard (Happy Tapping Keyboard) αλλα δεν έχει ελληνικά.
Δύσκολα τα πράγματα...Το Ν80 με έχει βολέψει πάρα πολύ, το λειτουργώ με κλειστά τα μάτια, αλλά θέλω κάτι παραπάνω...
Νίκος.
Αν θέλεις smartphone μπορείς να πάρεις κάποιο με Windows Mobile 6 Standard ή S60
Αν θέλεις PDA μπορείς να πάρεις κάποιο PPC ή UIQ
So Simple
NikoS3
6 Νοέ. 2007, 13:30
Γνωρίζετε αν μπορούμε να βάλουμε 4GB Micro-SDHC κάρτα στο kaizer ή θα πρέπει να περιοριστούμε στην νορμάλ 2GB Micro-SD?
Νίκος.
athanaso77
6 Νοέ. 2007, 13:33
Γνωρίζετε αν μπορούμε να βάλουμε 4GB Micro-SDHC κάρτα στο kaizer ή θα πρέπει να περιοριστούμε στην νορμάλ 2GB Micro-SD?
Νίκος.
Mexri 6GB microSDHC dokimasmeni... mporeis sigoura! ;)
Kai gia tis megalyteres... to idio lene! :)
Νίκος.
και εγώ Ν80 είχα και το έχω ακόμη και το λειτουργώ όπως έχω και λειτουργώ και το p1i!! άλλο το ένα κινητό άλλο το άλλο άλλο το ppc με windows mobile αν θέλεις πάντως την γνώμη μου το n80 για μένα ήταν η αρχή το p1i η μετάβαση και το tytn ii η αποθέωση η κορυφή η τελειότητα! και μιλάω για όλους τους τομείς (τουλαχιστον όσους έχω γνωρίσει) το ψάχνω συνέχεια και όσο το ανακαλύπτω τρελένομαι!! τώρα το θέμα είναι τι θέλεις... θέλεις ένα κινητό να κάνεις την δουλειά σου, ένα με δυνατότητες, ή ένα που να μην σε περιορίζει σχεδόν πουθενα? γνώμη μου αν θέλεις κάτι παραπάνω απο uiq και symbian γύρνα και κοίταξε κανένα ppc για μένα kaiser όλα τα λεφτά!! ετσι και αλλιώς symbian έχεις!!
hlias77
6 Νοέ. 2007, 15:45
Εχει δοκιμάσει κανένας σας το PocketCM Keyboard?
Θέλω να βρώ ένα μεγάλο πληκτρολόγιο να έχει και ελληνικά.
Αλλά όχι μόνο για SMS 160 χαρακτήρων, αλλά να μπορώ να γράψω και κανονικά και μικρά και τονούμενα.
Εχω δει και το iphone keyboard (Happy Tapping Keyboard) αλλα δεν έχει ελληνικά.
Μεταξυ αυτου που αναφερεις και του QuickContact με εχει βολεψει το δευτερο.Βαλτο και θα με θυμηθεις.Οταν ειναι στο "panel" ειναι σαν να εχεις πληκτρολογιο νοκια.επισης εχει και ελληνικα γραμματα στα πληκτρα.Μοναδικο μειον ειναι οτι δεν εχω καταφερει να το κανω να τρεχει αμεσως μολις ανοιγω τις επαφες.Μαλλον κατι κανω λαθος.
Ομως το εχω βαλει στο "button 6" kai το ανοιγω απο εκει.:)
hlias77
6 Νοέ. 2007, 15:53
Ηλία, αν το δώσω αυτό στον Άρη θα μου το πετάει κάθε μέρα στο κεφάλι...:lol:
Δεν είναι ο Άρης για τέτοια πράγματα...θέλει κινητά πολύ μεγάλης αντοχής!!!
Απ'ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι πολύ ευχαριστημένος!!!
Νίκος.
Για τον Αρη δεν εχει εφευρεθει ακομα κινητο!!:lol:
Στο θεμα μας τωρα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ταχυτατο,πολυ ομορφο(λιιιιγο μεγαλουτσικο),δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα ως τωρα,και γενικα ειναι μια τιμια συσκευη.Απο εκει και περα δεν ξερω το παρελθον σου στα ππσ γιατι ειναι μια εντελως διαφορετικη πλατφορμα απο αυτη τον Νοκια.Σιγουρα στην αρχη θα σε δυσκολεψει,αλλα μετα δεν θα ξεκολλας.-Κατι σαν το τωρινο σου αυτοκινητο ενα πραγμα;)
Του κανεις οτι θες,και υπαρχει τεραστια ποικιλια εφαρμογων που σιγουρα θα σε καλυψει.Δεν θα αναφερθω στο θεμα πλοηγησης γιατι δεν υπαρχει καμια συγκριση με τα κινητα.(ν95 πχ)
Αν θες παντως το ειπα και στον Αρη,να συναντηθουμε να το δεις και απο κοντα,γιατι αλλιως αυτο απο το πλαισιο που ειναι "μαμα" και αλλιως να του εχεις βαλει και 1-2 προγραμματα που το κανουν εντελως διαφορετικο και πιο ευχρηστο!
highway
6 Νοέ. 2007, 16:18
Μεταξυ αυτου που αναφερεις και του QuickContact με εχει βολεψει το δευτερο.Βαλτο και θα με θυμηθεις.Οταν ειναι στο "panel" ειναι σαν να εχεις πληκτρολογιο νοκια.επισης εχει και ελληνικα γραμματα στα πληκτρα.Μοναδικο μειον ειναι οτι δεν εχω καταφερει να το κανω να τρεχει αμεσως μολις ανοιγω τις επαφες.Μαλλον κατι κανω λαθος.
Ομως το εχω βαλει στο "button 6" kai το ανοιγω απο εκει.:)
Ηλία (συνονόματε), κοίταξα αυτό που αναφέρεις. Αλλά δεν θέλω να βάλω Contact Manager. Θέλω να βρώ ένα μεγάλο πληκτρολόγιο και να μπορώ να το χρησιμοποιώ παντού, σε όλες τις εφαρμογές.
Δοκίμασα λίγο το PocketCM αλλά τα ελληνικά δεν μου δούλεψαν σωστά. Μάλλον θέλει λίγο ψάξιμο. Αλλά το κυριότερο είναι ότι κολλούσε πολύ οπότε το έβγαλα.
Και για το iphone δεν έχει ακόμα ελληνικά
hlias77
6 Νοέ. 2007, 16:28
Οκ τοτε Ηλια!Λαθος καταλαβα:O Παντος αν βγουν ελληνικα για το Iphone θα ειναι οτι καλυτερο!Τους εχουμε ζαλισει στο ιπμαρτ αλλα ματαια!:)
highway
6 Νοέ. 2007, 16:32
Οκ τοτε Ηλια!Λαθος καταλαβα:O Παντος αν βγουν ελληνικα για το Iphone θα ειναι οτι καλυτερο!Τους εχουμε ζαλισει στο ιπμαρτ αλλα ματαια!:)
Και εγώ εκεί πάνω έπεσα σήμερα και άρχισα να το ψάχνω. Θα ξανακοιτάξω και το PocketCM και ότι δουλέψει γρηγορότερα επανερχόμαστε. Οποιος από μας το πάρει χαμπάρι ότι βγήκε κάτι ας το αναφέρει εδώ :)
WebViRuS
6 Νοέ. 2007, 18:53
χρειάζομαι απο κάποιον το HTC Streaming Media απο κάποιον!!! :(
johner
6 Νοέ. 2007, 19:00
Νίκος.
Aν το θες για δεύτερο, καλό είναι!:p
Αυτό το "με κλειστά τα μάτια" πρέπει να το ξεχάσεις. Όταν θέλεις να πάρεις τηλέφωνο ή να πατήσεις κάτι στην οθόνη πρέπει να βλέπεις τι κάνεις και ειδικά στην οδήγηση αυτό είναι δύσκολο.
athanaso77
6 Νοέ. 2007, 19:24
χρειάζομαι απο κάποιον το HTC Streaming Media απο κάποιον!!! :(
HTC Streaming Media 2.10 build 615.718 (http://bgjobconsult.110mb.com/cab/RvBCrS_HTC_Streaming_Media.cab)
τζογο = ?
ναι,εχει εναν τζογο,ειδικα πανω-κατω.
WebViRuS
6 Νοέ. 2007, 23:48
ευχαριστώ athanaso. τελικά αυτό που ήθελα να κάνω δεν έγινε γιατί με πούλησε ο κολοMedia Player
Carpe_Diem
7 Νοέ. 2007, 10:41
Κανενα update για την συσκευη μας βγηκε?
Η καλυτερη rom που κυκλοφορει ποια ειναι?
athanaso77
7 Νοέ. 2007, 12:01
Me xara sas anakoinwnw oti o gullum o guru tou XDA stis cooked ROMs mpike stin omada tou Kaiser!
From gullum:
05-11-2007
Today I got my Kaiser and I'm searching for info on how to coock roms for it and I also got my hands on a Touch Dual rom to extract stuff from.
Opoios thelei na xazepsei to terastio background pou exei stis cooked ROMs mporei na dei edw (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=330243) (exei kataferei na kanei to Prophet - to gnwsto mas S200 - agnwristo!!!)
stamstam13
7 Νοέ. 2007, 12:01
ρε παιδια διαβασατε το review του καισερ στο gsmarena????λεει οτι στην αναπαραγωγη βιντεο το καισερ ειναι χειροτερο απο το TYTN και σχεδον ιδιο με το qtek 9100!!!!!!εμενα δεν μου φαινετααι ετσι παντως, αν και η αληθεια ειναι πως παλι δεν παιζει απροβλαμιστα αρχεια σε αναλυση 640X480
athanaso77
7 Νοέ. 2007, 12:11
ρε παιδια διαβασατε το review του καισερ στο gsmarena????λεει οτι στην αναπαραγωγη βιντεο το καισερ ειναι χειροτερο απο το TYTN και σχεδον ιδιο με το qtek 9100!!!!!!εμενα δεν μου φαινετααι ετσι παντως, αν και η αληθεια ειναι πως παλι δεν παιζει απροβλαμιστα αρχεια σε αναλυση 640X480
Katarxas min empistevesai to gsmarena.
Defteron giati na paizeis arxeia 640x480 se mia othoni 320x240? Kanta convert kai den exeis kanena problima.
stamstam13
7 Νοέ. 2007, 12:17
giati glitono xrono!oso megalonoun oi kartes toso poio eukolo ginetai!giati na kathomai tis kanw convert?
zaharakis
7 Νοέ. 2007, 13:10
Me xara sas anakoinwnw oti o gullum o guru tou XDA stis cooked ROMs mpike stin omada tou Kaiser!
From gullum:
05-11-2007
Today I got my Kaiser and I'm searching for info on how to coock roms for it and I also got my hands on a Touch Dual rom to extract stuff from.
Opoios thelei na xazepsei to terastio background pou exei stis cooked ROMs mporei na dei edw (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=330243) (exei kataferei na kanei to Prophet - to gnwsto mas S200 - agnwristo!!!)
ευχαριστα νεα για καθε δυνατο developer που μπαινει στην ομαδα μας :D
παντως μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με του helmi_c την big storage που ....(λεμε τωρα ε!!μην με πιστευετε στο θεμα cooking :lol:) θα πρεπει να ειναι πολυ δυνατη η ρομ που θα αντικαταστησει αυτην που εχω τωρα :)
αλλα μια δοκιμη θα την ριχνω παντα σε :rolleyes: καθε ρομ που βγαινει :lol::lol:
athanaso77
7 Νοέ. 2007, 14:12
giati glitono xrono!oso megalonoun oi kartes toso poio eukolo ginetai!giati na kathomai tis kanw convert?
Giati apla bgaineis kerdismenos apo to optiko apotelesma alla kai to gegonos oti glynweis xwro... einai panta enas paragontas. Oi converters gia afti ti douleia... kanoun ti douleia poly efkola pia. ;)
athanaso77
7 Νοέ. 2007, 14:15
ευχαριστα νεα για καθε δυνατο developer που μπαινει στην ομαδα μας :D
παντως μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με του helmi_c την big storage που ....(λεμε τωρα ε!!μην με πιστευετε στο θεμα cooking :lol:) θα πρεπει να ειναι πολυ δυνατη η ρομ που θα αντικαταστησει αυτην που εχω τωρα :)
αλλα μια δοκιμη θα την ριχνω παντα σε :rolleyes: καθε ρομ που βγαινει :lol::lol:
Kai egw tou helmi exw an kai apo oti diabazw... i kainourgia tou dutty lene oti paei sfaira. An tha deis sta sxolia leei enas "nomiza oti tin trexei o Raikonnen ". :blink: An kai egw proswpika den ton empistevomai ton dutty!
Οι coocked rom τι το ιδαίτερο έχουν;
Με τα ελληνικά στις rom αυτές τι παίζει;
athanaso77
7 Νοέ. 2007, 14:52
Οι coocked rom τι το ιδαίτερο έχουν;
Oi petyximenes cooked roms einai peiragmenes gia na doulevoun pio grigora, foroun ta teleftaia builds tou leitourgikou kai me periexomeno gia ola ta gousta.;)
Με τα ελληνικά στις rom αυτές τι παίζει;
Den exoun elliniko menu (ektos apo sygkekrimenes periptwseis) alla exoun pliri ypostiriksi ellinikwn. Me ti boitheia extra applications, grafoume kanonikotata ellinika se epafes, sms, i opou allou xreiastei.
MILTOSP
7 Νοέ. 2007, 15:44
Δέν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο ένα κείμενο στα Ελληνικά, με Ελληνικούς χαρακτήρες. Ειναι ευκολοδιάβαστο και στην γλώσσα μας τελικά βρε αδέρφια.
Ζητώ συγνώμην για την παρατήρηση.
θα ήθελα την εξής χάρη!! θα ήθελα κάποιος που έχει opera browser στο kaiser του και μπορεί να μπεί στο internet να ανοίξει τον browser του και στο menou/settings να βάλει identify as desktop computer! (ειμαι σίγουρος βέβαια πως την ξέρετε την διαδικασία αλλα λέμε τωρα)
μετα γράψτε στην μπαρα αναζήτησης www.msn.com και πείτε μου μόλις την ανοίγει την σελίδα τι γράφει στην μπάρα!! msn.com ή mobile.msn.com παρακαλώ πολύ όποιον μου δώσει μια απάντηση!!:worry:
MILTOSP
7 Νοέ. 2007, 15:55
mobile.msn.com
MILTOSP ευχαριστώ ταμάλα μήπως ξέρεις και πού μπορώ να βρώ τον opera ολόκληρο γιατι τον έχω μόνο trial και με χαλάει? και πάλι ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!!:O
MILTOSP
7 Νοέ. 2007, 16:07
Zame σου έστειλα pm
ωχ!! MILTOSP ευχαριστώ πάρα πολύ πάω για ψάξιμο!! και πάλι νασαι καλά!!! και ότι θέλεις αν το ξέρω βοηθάω:)
athadef21
7 Νοέ. 2007, 17:48
θα ήθελα την εξής χάρη!! θα ήθελα κάποιος που έχει opera browser στο kaiser του και μπορεί να μπεί στο internet να ανοίξει τον browser του και στο menou/settings να βάλει identify as desktop computer! (ειμαι σίγουρος βέβαια πως την ξέρετε την διαδικασία αλλα λέμε τωρα)
μετα γράψτε στην μπαρα αναζήτησης www.msn.com (http://www.msn.com) και πείτε μου μόλις την ανοίγει την σελίδα τι γράφει στην μπάρα!! msn.com ή mobile.msn.com παρακαλώ πολύ όποιον μου δώσει μια απάντηση!!:worry: Γιατί σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να μην στο γυρνάει σε mobile έκδοση? Είναι λίγο off topic αλλα αυτό δεν έχει σχέση με το κινητό. Είναι νομίζω ο τρόπος που αποφάσισε η msn να διαχειρίζεται την σύνδεση σου από την στιγμή που αναγνώρισε πως μπαίνεις στο site του με mobile συσκευή. Και με άλλη συσκευή ppc το ίδιο θα γινόταν. Τι σε χαλάει ακριβώς σε αυτό που κάνει το msn;
athadef21
7 Νοέ. 2007, 17:55
Λοιπόν, έβαλα το spb mobile shell, spb phone suite και ilauncher με το iLauncher να είναι ένα από τα tabs του mobile shell και όλα πάνε προς το παρόν μια χαρά. Λίγο ο επεξεργαστής δουλεύει σε background παραπάνω από ότι όταν ήταν άδειο από προγράμματα.
athadef21
7 Νοέ. 2007, 18:34
Kαι μια ερώτηση. Εμενα με βολεύει πολύ για να βλέπω τις αναπάντητες και τα μηνύματα που δεν έχω δει να αναβοσβήνει σε amber το φωτάκι. Οποτε το έβαλα στο flash for no limit στα sounds and notifications. Από τότε όμως και μετά από ότι φαίνεται κάνει και μια εγγραφη στο notification queue για κάθε event που λαμβάνω η τέλος πάντων κάτι τέτοιο όπως λέει και εδώ (http://www.ppcsg.com/index.php?showtopic=74251). Έχει κανεις λύσεις για αυτά τα προβλήματα με κανένα σωστό αυτόματο cleaner η κάτι τέλος πάντων που να μην χρειάζεται να μπαίνουμε και να τα καθαρίζουμε όλα μονοι μας στην τύχη. Γιατί κάλα τα ppc αλλα αυτό το κακό με τα notifications έχει παραγίνει. Δεν μπορώ άλλο κάθε μέρα να πρέπει να το ανοίγω και να βλέπω να προστίθονται καινούργια!Και θέλω να έχω το φωτάκι να αναβοσβήνει πορτοκαλι όταν έχω αναπάντητη η sms! Είδα και αυτό (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=333521)αλλα δεν δίνει ικανοποιητική λύση. Αυτό το pmclean που αναφέρει κάποιος σε ένα post δουλεύει;Ευχαριστώ.
christofer05
7 Νοέ. 2007, 18:40
παιδια καλησπερα πηρα και εγω το κινητο αλλα εχω καποια προβληματα δεν ξερω πως να βαλω στ settings για τα mms. και wap. ειμαι στην wind,.
μηπως μπορει καποιος να μου τα στιλει με εμαιλ ?
xristosk68@hotmail.com
και κατι αλλο η μπαταρια του δεν μου κραταει μια μερα... γιατι ομως ?? δεν μιλαω ,,,,,,,
wilmott
7 Νοέ. 2007, 19:28
Πάρε τους ενα τηλ. στην WIND και θα στα πούνε , νομίζω κιόλας ότι μπορούν να σου τα στείλουν σε μήνυμα και να περαστούν αυτόματα!!
athadef21
7 Νοέ. 2007, 19:52
παιδια καλησπερα πηρα και εγω το κινητο αλλα εχω καποια προβληματα δεν ξερω πως να βαλω στ settings για τα mms. και wap. ειμαι στην wind,.
xristosk68@hotmail.com
και κατι αλλο η μπαταρια του δεν μου κραταει μια μερα... γιατι ομως ?? δεν μιλαω ,,,,,,, Για τις ρυθμήσεις υπάρχει link στο post 2140 2 σελίδες πιό κάτω αλλά δεν δουλευει τώρα που το δοκίμασα. Δοκίμασε αργότερα μήπως και δουλέψει.
Λοιπόν, έβαλα το spb mobile shell, spb phone suite και ilauncher με το iLauncher να είναι ένα από τα tabs του mobile shell και όλα πάνε προς το παρόν μια χαρά. Λίγο ο επεξεργαστής δουλεύει σε background παραπάνω από ότι όταν ήταν άδειο από προγράμματα.
από περιέργεια (σόρρυ για το οφ τόπικ), αλλά γιατί ilauncher και όχι από το ίδιο το mobile shell ή έστω το pocket plus για να "μείνεις στην εταιρία"; υποψιάζομαι θα ήταν καλύτερη συνεργασία
ναι,εχει εναν τζογο,ειδικα πανω-κατω.
το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει τζόγος
Den exoun elliniko menu (ektos apo sygkekrimenes periptwseis) alla exoun pliri ypostiriksi ellinikwn. Me ti boitheia extra applications, grafoume kanonikotata ellinika se epafes, sms, i opou allou xreiastei.
δλδ θεωρείς ανόητο κάποιος να το πάρει από την Ελλάδα;
gatuso
7 Νοέ. 2007, 20:23
xristosk68@hotmail.com
και κατι αλλο η μπαταρια του δεν μου κραταει μια μερα... γιατι ομως ?? δεν μιλαω ,,,,,,,
Φηλε μου εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287 :)
athadef21
7 Νοέ. 2007, 20:34
από περιέργεια (σόρρυ για το οφ τόπικ), αλλά γιατί ilauncher και όχι από το ίδιο το mobile shell ή έστω το pocket plus για να "μείνεις στην εταιρία"; υποψιάζομαι θα ήταν καλύτερη συνεργασία Όντως καλύτερα μάλλον θα συνεργάζονται αλλα
1) Ηθελα και ένα task manager πάνω δεξιά αντί για αυτόν που έχει η HTC (αν και παρεπιπτώντως εκεί το ilauncher μου εμφανίζει ένα σωρώ φορές την εφαρμογή phone και δεν ξέρω αν λέει ψέμματα ή εάν όντως είναι bug της ΗΤC και το τρέχει πολλές φορές)
2) έχω ακούσει μερικά άσχημα για το pocket plus και δεν το έχω λειτουργήσει έως τώρα
3) το mobile shell από ότι ξέρω σου επιτρέπει να τρέξεις τα τελευταία προγράμματα που έχεις χρησημοποιήσει αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις πολλά tabs και να τρέχεις shortcuts από εκεί όπως το ilauncher έτσι νομίζω τουλάχιστων αν και όντως θα περίμενα να το έκανε
Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα θέμα με συμβατότητες προγραμμάτων και best configuration choices... για να πούν όλοι τέτοιου είδους απόψεις και εμπειρίες...
να δοκιμάσεις το pocketplus - είναι ΑΡΙΣΤΟ
είναι σχεδόν cult να έχεις την πάνω σειρά pixels της οθόνης σαν battery meter :)
εννοείται έχει και task manager, ενώ μπες και δες τι άλλα κάνει η νέα έκδοση (4.0.1) που είναι ξαναγραμμένη
johner
8 Νοέ. 2007, 09:16
το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει τζόγος
Τζόγος είναι όταν κάτι δεν είναι σταθερό, σαν να υπάρχει ένα άχρηστο κενό.
athanaso77
8 Νοέ. 2007, 13:07
δλδ θεωρείς ανόητο κάποιος να το πάρει από την Ελλάδα;
Tipota den thewrw anoito... Ola einai thema goustou kai proteraiotitwn. ;)
stamstam13
8 Νοέ. 2007, 14:05
παιδια εχω ενα προβλημα με το καισερακι μου!οταν ανοιγω το πληκτρολογιο φωτιζονται κανονικα τα πληκτρα!αν το αφησω ανοιχτω για λιγη ωρα και σβησει ο φωτισμος και μετα ξαναπατησω ενα πληκτρο δεν ξαναανοιγει ο φωτισμος(στα πληκτρα)!!!!!!!πρεπει να κλεισω και να ξαναανοιξω το πληκτρολογιο για να φωτισει!ειναι πολυ σπαστικο οταν θεσ να γραψεις βραδυ!συμβαινει και σε σας αυτο?
Tipota den thewrw anoito... Ola einai thema goustou kai proteraiotitwn.
Αρά θεωρείς ότι κόστος που έχει στην Ελλάδα δεν αξίζει
athanaso77
8 Νοέ. 2007, 14:13
Αρά θεωρείς ότι κόστος που έχει στην Ελλάδα δεν αξίζει
To kostos pou exei to elliniko apo ACE thes na peis. Ean nai... symfwnw. Alla den einai mono afto. To elliniko menu einai mia diadikasia eksellinismou pou mpainei apo tin ACE Hellas panw sto Aggliko me apotelesma anepithimites kathysteriseis pou to adikoun san syskevi pou einai outws i allws poly grigori. Epiprostheta... bgainoun twra toses cooked roms pou einai poly deleastikes gia na meineis ametoxos! ;)
athadef21
8 Νοέ. 2007, 17:18
να δοκιμάσεις το pocketplus - είναι ΑΡΙΣΤΟ
είναι σχεδόν cult να έχεις την πάνω σειρά pixels της οθόνης σαν battery meter :)
εννοείται έχει και task manager, ενώ μπες και δες τι άλλα κάνει η νέα έκδοση (4.0.1) που είναι ξαναγραμμένη Λοιπόν ευχαριστώ πολύ. Κοίταξα το site και φαίνεται όντως πολύ καλο! Μου φαίνεται περίεργο πάντως πως από ότι λέει ότι σου δίνει το mobile shell σου το δίνει και το pocket plus οποτε γιατί να βάλει κάποιος το mobile shell. Έχει κανεις απάντηση σε αυτό η διαφορες? Ξέρω πως στην ουσία είναι λίγο off topic οποτε ας μου απαντήσει κάποιος σε pm αν είναι. Απλά ίσος να ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτό.
NikoS3
8 Νοέ. 2007, 18:01
Καλησπέρα παιδιά, τελικά το αγόρασα και εγώ σήμερα!!! Όσο έχω προλάβει να το δω είναι όντως φοβερό σε δυνατότητες και προσπαθώ να το σετάρω... Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια της επιλογής και να σας ζητήσω μια ακόμη βοήθεια...
Έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές τις τελευταίες μέρες αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη καμία, μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στις πιο σημαντικές. απαραίτητες?
Ευχαριστώ πολύ!
Νίκος.
johner
8 Νοέ. 2007, 22:47
Μini Review (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5583) by panosha.:D
υπαρχει μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει brando screen protector?
Λοιπόν ευχαριστώ πολύ. Κοίταξα το site και φαίνεται όντως πολύ καλο! Μου φαίνεται περίεργο πάντως πως από ότι λέει ότι σου δίνει το mobile shell σου το δίνει και το pocket plus οποτε γιατί να βάλει κάποιος το mobile shell. Έχει κανεις απάντηση σε αυτό η διαφορες? Ξέρω πως στην ουσία είναι λίγο off topic οποτε ας μου απαντήσει κάποιος σε pm αν είναι. Απλά ίσος να ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτό.
δίνει αρκετά περισσότερα - γενικά η SPB έχει προσέξει η εφαρμογές της να ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ένα μικρό overlap αλλά όποιος θέλει περισσότερα να παίρνει την "ειδικευμένη" για αυτό που θες εφαρμογή
έτσι και το PPlus - έχεις τον μετρητή μπαταρίας πάνω πάνω, έχεις όσα θες tabs και icons, task manager φυσικά (αυτό ήταν βασικά το pocketplus αρχικά - πριν βγει το ilauncher), έχεις ΜΕΓΑΛΗ βελτίωση στον internet explorer (tabs κλπ.), safe boot και ένα σωρό άλλα
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 08:06
File zaharakis,
δοκιμασε την beta του gullum :blink:
εχω παθει πλακα ειλικρινα :blink:
και ειναι η 1η του ....πως λεμε ετσι για ζεσταμα :lol:
athanaso77
9 Νοέ. 2007, 09:08
δοκιμασε την beta του gullum :blink:
εχω παθει πλακα ειλικρινα :blink:
και ειναι η 1η του ....πως λεμε ετσι για ζεσταμα :lol:
Ton gullum ton empistevomai apolyta! Exw dei ROMs tou gia to prophet kai exw entypwsiastei. Exei megali empeiria kai tha kanei to Kaiser mas agnwristo!! :D
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 09:12
Ton gullum ton empistevomai apolyta! Exw dei ROMs tou gia to prophet kai exw entypwsiastei. Exei megali empeiria kai tha kanei to Kaiser mas agnwristo!! :D
το δικο μου ηδη δεν το γνωριζω :D
εχει ενσωματωσει πολλα εργαλεια που αμεσα μου καταργουν ενα καρο εξτρα εφαρμογες που χρησιμοποιω παντα στα pda μου:blink:
αν ειναι αυτη η 1η του -και δοκιμαστικη μαλιστα- ρομ....με τρομαζει τι μπορει να κανει στην συνεχεια:blink:
οχι τπτ αλλο αλλα ειχα ησυχασει λιγο καιρο και αρχιζε και με ετρωγε :lol: ας αρχισουν οι χοροι ξανα :D
johner
9 Νοέ. 2007, 09:13
Ακριβώς, τα Wm6 στο prophet τα είχε λιώσει και το μηχάνημα είχε γίνει αγνώριστο. Θα τολμήσω να πω οτι ήταν πιο γρήγορο και από kaiser, αν δεν ήταν φορτωμένο.:p
athanaso77
9 Νοέ. 2007, 09:25
το δικο μου ηδη δεν το γνωριζω :D
εχει ενσωματωσει πολλα εργαλεια που αμεσα μου καταργουν ενα καρο εξτρα εφαρμογες που χρησιμοποιω παντα στα pda μου:blink:
αν ειναι αυτη η 1η του -και δοκιμαστικη μαλιστα- ρομ....με τρομαζει τι μπορει να κανει στην συνεχεια:blink:
οχι τπτ αλλο αλλα ειχα ησυχασει λιγο καιρο και αρχιζε και με ετρωγε :lol: ας αρχισουν οι χοροι ξανα :D
Hdi exw arxisei na ton enoxlw gia na bgalei elliniki ypostiriksi sto Touch keyboard. An ton piesoume arketoi... pou tha paei... tha lygisei! :)
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 09:30
Hdi exw arxisei na ton enoxlw gia na bgalei elliniki ypostiriksi sto Touch keyboard. An ton piesoume arketoi... pou tha paei... tha lygisei! :)
το ειδα :rolleyes:
παντως με εχει εντυπωσιασει με την ταχυτητα του...δεν το χει το καιζερ πανω απο 4 μερες :blink: και ξεπεταξε μαματη δουλεια αμεσα :blink:
Υπάρχει βάση φόρτισης που να δέχεται δεύτερη μπαταρία; π.χ αυτή φορτίζει δεύτερη μπαταρία ( http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02218)
αξίζουν τα προστατευτικά οθόνης;
athanaso77
9 Νοέ. 2007, 12:18
Υπάρχει βάση φόρτισης που να δέχεται δεύτερη μπαταρία;
http://i.expansys.com/i/b/b157941.jpg
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157941
αξίζουν τα προστατευτικά οθόνης;
Ta kala pou bgainou, plenontai kai einai arketa xontra xwris na tholonoun tin othoni... einai aparaitita!!!
:cool:
WebViRuS
9 Νοέ. 2007, 12:50
πέρασα να πω ένα γεια στους φίλους συμforumμήτες μου :)
Ta kala pou bgainou, plenontai kai einai arketa xontra xwris na tholonoun tin othoni... einai aparaitita!!!
Το shop brando έχει καλά προστατευτικά;
athanaso77
9 Νοέ. 2007, 13:16
Το shop brando έχει καλά προστατευτικά;
Nai... kai afta kala einai. Egw exw ena tis PDair kai einai apolyta efxaristimenos pantws.
Nai... kai afta kala einai. Egw exw ena tis PDair kai einai apolyta efxaristimenos pantws.
Άσχετο αλλά το site της shop brando μόνο σήμερα σέρνεται ή είναι γενικό το κακό;
WebViRuS
9 Νοέ. 2007, 13:46
ερώτηση. σοβαρά προστατευτικά απο Ελλάδα που μπορώ να πάρω?
ερώτηση. σοβαρά προστατευτικά απο Ελλάδα που μπορώ να πάρω?
το play247.gr φέρνει τις brando
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 18:00
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157941
πολυ χρησιμο το λινκ σου :rolleyes: :D
υπαρχουν προστατευτικα που,βγαινουν και πλενονται ??:blink:
που ειναι χοντρα και πραγματικα διαφανα και δεν θολωνουν την οθονη ?? :blink::blink:
δεν τα χρησιμοποιω ποτε γιατι μου την δινει που ψιλοθολωνουν την οθονη αλλα και που πρεπει να βαζεις λιγο παραπανω touch στην οθονη... αλλα αυτη η προταση ακουγεται πολυ ελκυστικη :confused:
ασε που εχω συνηθισει το touch στην οθονη μου να ειναι αγγιγμα εως χαδι...και με τα screen protectors αυτη η αισθηση παει περιπατο...:(
v@gelis
9 Νοέ. 2007, 18:20
πολυ χρησιμο το λινκ σου :rolleyes: :D
υπαρχουν προστατευτικα που,βγαινουν και πλενονται ??:blink:
που ειναι χοντρα και πραγματικα διαφανα και δεν θολωνουν την οθονη ?? :blink::blink:
δεν τα χρησιμοποιω ποτε γιατι μου την δινει που ψιλοθολωνουν την οθονη αλλα και που πρεπει να βαζεις λιγο παραπανω touch στην οθονη... αλλα αυτη η προταση ακουγεται πολυ ελκυστικη :confused:
ασε που εχω συνηθισει το touch στην οθονη μου να ειναι αγγιγμα εως χαδι...και με τα screen protectors αυτη η αισθηση παει περιπατο...:(
Παιδια τα πραγματα με τους screen protectors εχουν ως εξης.
Ναι αυτα της Brando (ultra clear), τα Martin Fields και τα Crystal Clear
της boxwave, ειναι τα τρια καλυτερα στο ειδος τους.
Αν τοποθετηθουν σωστα, πρακτικα ειναι σαν να μην υφιστανται και το μονο που προδιδει οτι υπαρχει προστατευτικο οθονης ειναι ακριβως η παραπανω πιεση που χρειαζεται να ασκησεις, αλλα που τελικα συνηθιζεις και δε σε ενοχλει...
Το να βγαλεις και να πλυνεις ενα screen protector ειναι εφικτο, αλλα στην πραξη ειναι αχρηστο γιατι απλα θα παψει να ειναι οπως πριν οταν επανατοποθετηθει.
Απο την αλλη δε βλεπω το λογο γιατι καποιος να πλυνει ενα προστατευτικο οθονης.
Χρονια τωρα, σε ολα ανεξαιρετως τα ppc's χρησιμοποιω screen protectors των boxwave και brando (τα Ultra clear παντα, γιατι δε μου αρεσει η ματ αισθηση των απλων), τα οποια δε χαρασσονται και καθαριζονται ευκολα με ελαφρως βρεγμενο πανακι.
Προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δισταζουν να χρησιμοποιησουν προστατευτικο οθονης, να αρχισουν να δοκιμαζουν το "σπορ", γιατι απλα η αισθηση του να μπορεις να "γρατζουνας" με ανεση την οθονη αφης (ειτε για αναγνωριση γραφης, για τη μετακινηση του χαρτη σε ενα προγραμμα πλοηγησης, για μεταφορα αρχειων και τοσες αλλες λειτουργιες), σε κανει να χαιρεσαι τη χρηση ενος ppc...
Y.Γ
Κατοχος Tytn ΙΙ εδω και λιγες μερες και πραγματικα μπορω να πω αβιαστα πως ειναι το καλυτερο ppc που ειχα ποτε.
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 18:29
Παιδια τα πραγματα με τους screen protectors εχουν ως εξης.
Ναι αυτα της Brando (ultra clear), τα Martin Fields και τα Crystal Clear
της boxwave, ειναι τα τρια καλυτερα στο ειδος τους.
Αν τοποθετηθουν σωστα, πρακτικα ειναι σαν να μην υφιστανται και το μονο που προδιδει οτι υπαρχει προστατευτικο οθονης ειναι ακριβως η παραπανω πιεση που χρειαζεται να ασκησεις, αλλα που τελικα συνηθιζεις και δε σε ενοχλει...
Το να βγαλεις και να πλυνεις ενα screen protector ειναι εφικτο, αλλα στην πραξη ειναι αχρηστο γιατι απλα θα παψει να ειναι οπως πριν οταν επανατοποθετηθει.
Απο την αλλη δε βλεπω το λογο γιατι καποιος να πλυνει ενα προστατευτικο οθονης.
Χρονια τωρα, σε ολα ανεξαιρετως τα ppc's χρησιμοποιω screen protectors των boxwave και brando (τα Ultra clear παντα, γιατι δε μου αρεσει η ματ αισθηση των απλων), τα οποια δε χαρασσονται και καθαριζονται ευκολα με ελαφρως βρεγμενο πανακι.
Προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δισταζουν να χρησιμοποιησουν προστατευτικο οθονης, να αρχισουν να δοκιμαζουν το "σπορ", γιατι απλα η αισθηση του να μπορεις να "γρατζουνας" με ανεση την οθονη αφης (ειτε για αναγνωριση γραφης, για τη μετακινηση του χαρτη σε ενα προγραμμα πλοηγησης, για μεταφορα αρχειων και τοσες αλλες λειτουργιες), σε κανει να χαιρεσαι τη χρηση ενος ppc...
Y.Γ
Κατοχος Tytn ΙΙ εδω και λιγες μερες και πραγματικα μπορω να πω αβιαστα πως ειναι το καλυτερο ppc που ειχα ποτε.
βαγγελη μπορεις να μου δωσεις ενα direct link για αυτο που χρησιμοποιεις και προτεινεις?
ευχαριστω για την βοηθεια και τις πληροφοριες.:)
v@gelis
9 Νοέ. 2007, 18:45
βαγγελη μπορεις να μου δωσεις ενα direct link για αυτο που χρησιμοποιεις και προτεινεις?
ευχαριστω για την βοηθεια και τις πληροφοριες.:)
Αυτο εδω:
http://www.boxwave.com/products/cleartouchcrystal/cleartouch-crystal-screen-protector-htc-tytn-ii_2905.htm
Θα σου προτεινα να παρεις τη συσκευασια των 3.
Εχε υποψη σου πως με σκληρη χρηση μπορει ανετα να αντεξει για 4-5 μηνες, οποτε εισαι καλυμμενος για πανω απο ενα χρονο (σιγουρα μεχρι τοτε θα εχεις "μπλεξει" με καποια αλλη συσκευη) :)
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 18:55
Αυτο εδω:
http://www.boxwave.com/products/cleartouchcrystal/cleartouch-crystal-screen-protector-htc-tytn-ii_2905.htm
Θα σου προτεινα να παρεις τη συσκευασια των 3.
Εχε υποψη σου πως με σκληρη χρηση μπορει ανετα να αντεξει για 4-5 μηνες, οποτε εισαι καλυμμενος για πανω απο ενα χρονο (σιγουρα μεχρι τοτε θα εχεις "μπλεξει" με καποια αλλη συσκευη) :)
θα κοιταξω να το βρω αλλου που να χρησιμοποιουν paypall.
ευχαριστω ξανα :)
v@gelis
9 Νοέ. 2007, 18:58
θα κοιταξω να το βρω αλλου που να χρησιμοποιουν paypall.
ευχαριστω ξανα :)
Βασικα αν εχεις Visa electron (οποιαδηποτε απο τις πολλες, π.χ της Πειραιως, Alpha Bank κ.λ.π) μπορεις ανετα να κανεις την αγορα :)
Σε πολλες τραπεζες μπορεις να βγαλεις μια επιτοπου ευκολα και να κανεις τις αγορες σου με απολυτη ασφαλεια (π.χ gift card της Αττικης)
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 19:05
Βασικα αν εχεις Visa electron (οποιαδηποτε απο τις πολλες, π.χ της Πειραιως, Alpha Bank κ.λ.π) μπορεις ανετα να κανεις την αγορα :)
Σε πολλες τραπεζες μπορεις να βγαλεις μια επιτοπου ευκολα και να κανεις τις αγορες σου με απολυτη ασφαλεια (π.χ gift card της Αττικης)
χρησιμοποιω paypall εδω και λιγο καιρο .
το θεωρω πιο ευκολο πρακτικοτερο αλλα και ασφαλεστερο..
δεν θελω να δινω online αριθμους καρτων..δεν το θεωρησα ποτε ασφαλες ;)
v@gelis
9 Νοέ. 2007, 19:09
χρησιμοποιω paypall εδω και λιγο καιρο .
το θεωρω πιο ευκολο πρακτικοτερο αλλα και ασφαλεστερο..
δεν θελω να δινω online αριθμους καρτων..δεν το θεωρησα ποτε ασφαλες ;)
Πραγματι, το paypall ειναι απλα η καλυτερη λυση για online αγορες.
Αλλα εγω αναφερθηκα σε χρεωστικη καρτα και οχι πιστωτικη (δηλαδη καρτα που κανεις αγορες μονο εφοσον εχεις χρηματα μεσα).
Μπορεις να βγαλεις μια σε λιγα λεπτα, "φορτωνοντας" τα χρηματα που θες και οποτε θες να κανεις νεα αγορα βαζεις το ποσο και προχωρας.
Μια τετοια καρτα δε λειτουργει ως πιστωτικη, οποτε δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα...
eltsele
9 Νοέ. 2007, 21:08
Αυτό το boxwave φαίνεται επίσης πολύ καλό!!! Δούλευα με της Brando από το play247 τα οποία θεώρώ εξαιρετικά γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει screen protector!! Είχα κατενθουσιαστεί! Κάποια στιγμή γρατσουνίστηκε και ήθελε αλλαγή αλλά στο play247 δεν είχαν διαθεσιμότητα (κι δεν έχουν ακόμα, δυστυχώς) οπότε πήρα ένα της Proporta το οποίο είναι σίγουρα πιο ανθεκτικό αλλά ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω!!!
Υπάρχει κάτι σε Ελλάδα που να μπορώ να βρω είτε της Brando είτε αυτό που προτείνεις??
zaharakis
9 Νοέ. 2007, 21:15
Αυτό το boxwave φαίνεται επίσης πολύ καλό!!! Δούλευα με της Brando από το play247 τα οποία θεώρώ εξαιρετικά γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει screen protector!! Είχα κατενθουσιαστεί! Κάποια στιγμή γρατσουνίστηκε και ήθελε αλλαγή αλλά στο play247 δεν είχαν διαθεσιμότητα (κι δεν έχουν ακόμα, δυστυχώς) οπότε πήρα ένα της Proporta το οποίο είναι σίγουρα πιο ανθεκτικό αλλά ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω!!!
Υπάρχει κάτι σε Ελλάδα που να μπορώ να βρω είτε της Brando είτε αυτό που προτείνεις??
ξουτ απο δω εσυ :blink:
πας να μου φας το screen protector mου ε?? :lol::lol::p
Παιδια μπορει να μου πει καποιος κανενα λεξικο για το kaiser καθως επισης και ποιο απ'ολα τα worms δουλευει στο κινητο αυτο καλα?
eltsele
9 Νοέ. 2007, 22:06
ξουτ απο δω εσυ :blink:
πας να μου φας το screen protector mου ε?? :lol::lol::p
Εννοείται??? Τι νομίζεις?? Ότι επειδή γλίτωσε ο courrier που σου έφερνε το Kaiser θα είσαι πάντα τυχερός???:lol::p:lol:
Σιγά μη σου το αφήσω!!! Δεν τα χρειάζεσαι εσύ αυτά!!!!:lol::D:p
highway
9 Νοέ. 2007, 22:57
Παιδια μπορει να μου πει καποιος κανενα λεξικο για το kaiser καθως επισης και ποιο απ'ολα τα worms δουλευει στο κινητο αυτο καλα?
Λεξικό καλό είναι το SlovoEd αρκεί να είναι έκδοση 2005 και μετά γιατί οι προηγούμενες δημιουργούν πρόβλημα.
Και το MsDict που έχει αρκετά λεξικά αλλά πάντα αγγλικά σε αγγλικά. Oxford Dictionary, Thesaurus, Idioms κλπ.
worms? τι εννοείς?
highway
9 Νοέ. 2007, 23:05
Πραγματι, το paypall ειναι απλα η καλυτερη λυση για online αγορες.
Αλλα εγω αναφερθηκα σε χρεωστικη καρτα και οχι πιστωτικη (δηλαδη καρτα που κανεις αγορες μονο εφοσον εχεις χρηματα μεσα).
Μπορεις να βγαλεις μια σε λιγα λεπτα, "φορτωνοντας" τα χρηματα που θες και οποτε θες να κανεις νεα αγορα βαζεις το ποσο και προχωρας.
Μια τετοια καρτα δε λειτουργει ως πιστωτικη, οποτε δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα...
Και όμως η κάρτα που αναφέρεις είναι η καλύτερη λύση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κλέψουν με τίποτα αφού βάζεις χρήματα όταν χρειαστείς να την χρησιμοποιήσεις, οπότε και να σε κλέψουν τα στοιχεία δεν μπορούν να κάνουν κάτι αφού δεν υπάρχει αντικρυσμα.
Για το paypal έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς και δεν είναι και ότι πιο ασφαλές. Υπάρχουν και μαιμού κωδικοί από hackers που κάνουν αγορές χωρίς να υπάρχει από πισω λογ/μός-πιστωτική, ξέρω για κλοπές στοιχείων κλπ. κλπ.
Παρ'ολα αυτά και εγώ paypal χρησιμοποιώ αλλά και χρήση απλής πιστωτικής και αυτό λόγω ευκολίας γιατί δεν έχω την όρεξη να μπω σε κόπο να ανοιξω τέτοιου είδους κάρτα.
Και το WinBanking για να τα κάνεις από το σπίτι, είναι ότι χειρότερο. Η ασφαλέστερη λύση είναι όταν σου προμηθεύει η τράπεζα λίστα ζευγάρια κωδικών τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά και μετά καίγονται. Αλλά μέχρι τώρα το έκαναν μόνο σε μεγάλους εταιρικούς πελάτες. Τώρα ξεκινάνε σιγά σιγά κάποιοι να το εφαρμόζουν και στους απλούς χρήστες.
Λεξικό καλό είναι το SlovoEd αρκεί να είναι έκδοση 2005 και μετά γιατί οι προηγούμενες δημιουργούν πρόβλημα.
Και το MsDict που έχει αρκετά λεξικά αλλά πάντα αγγλικά σε αγγλικά. Oxford Dictionary, Thesaurus, Idioms κλπ.
worms? τι εννοείς?
Thanks για το λεξικο!
Worms εννοω το παιχνιδακι. Το εχει κανεις για pda?
zaharakis
10 Νοέ. 2007, 09:18
λοιπον περι gullum και των ρομ του.
δοκιμασα και τις δυο.
βασιζεται στον εντυπωσιασμο και οχι στην ταχυτητα.εχει καποια bugs ακομη που ειναι κοινα και στις δυο beta του.
το καιζερ τοσο καιρο δεν μου ειχε κολησει αλλα ουτε και παγωσε ποτε ωστε να χρειαστει soft reset,αλλα και στις δυο beta παγωσε και ηταν αναγκαιο το soft reset να ξεκολησει :O αυτο και μονο εμενα με τρελαινει και το σιχαινομαι!!
η ταχυτητα της ρομ ειναι πιο αργη απο του helmi αλλα εχει καποιες εφαρμογες ο αθεοφοβος,μεσα που μου αρεσουν πολυ :)
επισης η καταναλωση της μπαταριας ειναι αισθητα πιο συντομη....
οποτε γυρναμε παλι στην καλη και σταθεροτατη αλλα και ταχυτατη ρομ του helmi_c big storage και βαζω οτι μου αρεσε απο του gullum ;) μεχρι νεωτερας τουλαχιστον :lol:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.