View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
odytsak
17 Οκτ. 2007, 13:37
A ρε Φίλιππα σε βλέπω ν' αλλάζεις στρατόπαιδο.:lol:
highway
17 Οκτ. 2007, 13:50
Παιδια δυο ερωτησουλες!
Το πλαισιο πουλαει με την ελλεηνικη ρομ η την αγγλικη?
Που μπορω να αγορασω αγγλικη?
Ποια ειναι η τελευταια ρομ (απο τη μαμα παντα)που εχει βγει για το καισερ?
Ευχαριστω.
Μπορείς να το πάρεις από το πλαίσιο με την ελληνική rom και να το γυρίσεις μετά σε αγγλικό περιβάλλον με την υποστήριξη ελληνικών σε αναζητήσεις και πληκτρολόγια να συνεχίσει να δουλεύει σωστά.
Εγώ αυτό έκανα.
Κάποιοι παλιότεροι στο χώρο λένε ότι η ελληνική rom είναι πιο αργή. Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό γιατί δεν έχω να το συγκρίνω με κάποιο με αγγλική rom.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η ελληνική rom στην ουσία είναι μια αγγλική με περασμένα διάφορα cabs επάνω που την εξελληνίζουν. Δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει αυτό.
athanaso77
17 Οκτ. 2007, 14:00
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η ελληνική rom στην ουσία είναι μια αγγλική με περασμένα διάφορα cabs επάνω που την εξελλινήζουν. Δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει αυτό.
Mia xara ta les, akribws etsi einai. Pantws oi metriseis ontws deixnoun oti ROMs me perasmena ta ellinika einai pio arges apo tis official agglikes.
KONSTANTIN_KARAB
17 Οκτ. 2007, 14:04
Παιδια δυο ερωτησουλες!
Το πλαισιο πουλαει με την ελλεηνικη ρομ η την αγγλικη?
Που μπορω να αγορασω αγγλικη?
Ποια ειναι η τελευταια ρομ (απο τη μαμα παντα)που εχει βγει για το καισερ?
Ευχαριστω.ΓΕΡΜΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
highway
17 Οκτ. 2007, 14:50
Mia xara ta les, akribws etsi einai. Pantws oi metriseis ontws deixnoun oti ROMs me perasmena ta ellinika einai pio arges apo tis official agglikes.
Τότε μπορείς στο πρώτο ανοιγμα ή μετά από hard reset να παρακάμψεις με ένα συνδυασμό πλήκτρων την εγκατάσταση της extended rom που περιέχει τα cabs της ace hellas και να έχεις καθαρή αγγλική rom.
Ετσι δεν είναι???
athanaso77
17 Οκτ. 2007, 14:59
Τότε μπορείς στο πρώτο ανοιγμα ή μετά από hard reset να παρακάμψεις με ένα συνδυασμό πλήκτρων την εγκατάσταση της extended rom που περιέχει τα cabs της ace hellas και να έχεις καθαρή αγγλική rom.
Ετσι δεν είναι???
Ypothetw pws nai, den to exw kanei pote alla kapou eixa diabasei oti kapoioi to exoun kanei ;)
philip_1
17 Οκτ. 2007, 15:32
Ετσι δεν είναι???
Ποιος ειναι αυτος ο συνδιασμος?
Απο το πλαισιο μου ειπαν οτι μπορεις κατα την πρωτη εκκινηση να επιλεξεις ελληνικα η αγγλικα!!
athanaso77
17 Οκτ. 2007, 15:54
Ποιος ειναι αυτος ο συνδιασμος?
Απο το πλαισιο μου ειπαν οτι μπορεις κατα την πρωτη εκκινηση να επιλεξεις ελληνικα η αγγλικα!!
Exw tin entypwsi oti an ti prwti fora pou to anoigeis (i meta apo hard reset) amesws prin paei na egkatastisei ta prwta cabs, tou kaneis ena soft reset (me ti grafida) kai meta apo to soft reset eisai etoimos giati den to afises na egkatastisei ta ellinika tis ACE.
AlexS3
17 Οκτ. 2007, 16:06
Σήμερα το παρέλαβα και εγώ:)Έχω βάλει αρκετά καλούδια.Το μόνο πρόβλημα που χω είναι με τα ελληνικα στο hardware πληκτρολόγιο.δεν έχω....
philip_1
17 Οκτ. 2007, 16:19
A ρε Φίλιππα σε βλέπω ν' αλλάζεις στρατόπαιδο.:lol:
Ωχ..μας πηραν χαμπαρι!!!
Δυστυχως πρεπει να αποχωριστω το ετενακι μου :(:( γιατι χρειαζομαι στη δουλεια μου 3G!Σε 10 μερες φευγω απο ελλαδα παλι και πρεπει πριν να εχω ppc!!!Οποτε τι να κανω το καισερ ειναι μονοδρομος προς το παρον ετσι!Αργοτερα θα εχει και παρεουλα τα νεα ετενακια!!:)
philip_1
17 Οκτ. 2007, 16:24
Exw tin entypwsi oti an ti prwti fora pou to anoigeis (i meta apo hard reset) amesws prin paei na egkatastisei ta prwta cabs, tou kaneis ena soft reset (me ti grafida) kai meta apo to soft reset eisai etoimos giati den to afises na egkatastisei ta ellinika tis ACE.
Με τα ετεν καναμε μια μαγκια με το κουμπι της καμερας και δεν περνουσε τα cab της ετεν,κατι παρομοιο πρεπει να εχει και εδω για τα ελληνικα!Ξερει κανενας φιλος,μονο με το soft reset γινεται το skip?
highway
17 Οκτ. 2007, 17:04
Με τα ετεν καναμε μια μαγκια με το κουμπι της καμερας και δεν περνουσε τα cab της ετεν,κατι παρομοιο πρεπει να εχει και εδω για τα ελληνικα!Ξερει κανενας φιλος,μονο με το soft reset γινεται το skip?
Και εγώ για τα eten το είχα πρωτοδιαβάσει. Θα το ψάξω το βράδυ από το σπίτι να δω πως γίνεται στο kaiser
philip_1
17 Οκτ. 2007, 17:29
Και εγώ για τα eten το είχα πρωτοδιαβάσει. Θα το ψάξω το βράδυ από το σπίτι να δω πως γίνεται στο kaiser
Thanks man!!;)
AlexS3
17 Οκτ. 2007, 17:30
Εβαλα το aekmap και παίζει Φινα!:lol:
philip_1
17 Οκτ. 2007, 17:47
Εβαλα το aekmap και παίζει Φινα!:lol:
Φιλε απο που το πηρες?Αγγλικο η ελληνικο?
WebViRuS
17 Οκτ. 2007, 19:21
ορίστε...
απο μένα για σας. θετικά σχόλια πάντα τα δέχομαι όπως πχ.(είσαι πολύ ωραίος, δεν παίζεσαι, κτλ)
Ένα αρχικό βήμα για την οργάνωση του Kaiser...
http://rapidshare.com/files/63226363/WebViRuSPack.rar.html
zaharakis
17 Οκτ. 2007, 21:36
ορίστε...
απο μένα για σας. θετικά σχόλια πάντα τα δέχομαι όπως πχ.(είσαι πολύ ωραίος, δεν παίζεσαι, κτλ)
Ένα αρχικό βήμα για την οργάνωση του Kaiser...
http://rapidshare.com/files/63226363/WebViRuSPack.rar.html
τωρα το ειδα θοδωρη,δεν προλαβαινω να αναλυσω φευγω για δουλεια.
στα γρηγορα,η ρομ αυτη ειναι πολυ καλη και πολυ γρηγορη και το νεο ραδιο επισης φαινεται καλο.
εχει πολλη δουλεια για να στηθει μιας και λειπουν καποια πραγματα οπως επισης δεν εχουν λυθει τα πρωτα bugs του καιζερ.
κοιταξτε εκει και παρτε το για το καιζερ σας.ειναι πραγματικα πολυ καλη δουλεια του παιδιου που το εχει φτιαξει.
http://www.jongma.org/KaiserTweak/
πρεπει να μην χωριστει το exe απο το xml file του για να
λειτουργησει το προγραμμα.
μετα απο καθε αλλαγη απαιτειται επανεκινηση ;)
τα λεμε στην συνεχεια:)
kostas-k
17 Οκτ. 2007, 23:45
Μπορεί κάποιος να μου πει τί είναι αυτό το εικονίδιο πάνω δεξιά??
Κάποιες φορές το βγάζει & κάποιες όχι....;)
AlexS3
17 Οκτ. 2007, 23:50
Φιλε απο που το πηρες?Αγγλικο η ελληνικο?
Πες μου mail φίλε να στο στείλω να μην παιδευέσε
Καποιος "σε παιρνει ματι"...:lol::lol::lol:
Σοβαρα τωρα...Πολυ περιεργο..Τι να ειναι αραγε..
Ας μας δωσει καποιος τα φωτα του..
kostas-k
18 Οκτ. 2007, 00:50
Πότε πότε μου το εμφανίζει,δε θυμάμαι να κάνω κάτι και να το βγάζει μετα.Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω να δω,αν έχει κανείς τπτ υπόψη του ας μας πει...
Σίγουρα δεν έχει σχέση με το 3G γιατί και να το απενεργοποιήσω ακόμα το δείχνει.
dimitriossara
18 Οκτ. 2007, 00:57
Πότε πότε μου το εμφανίζει,δε θυμάμαι να κάνω κάτι και να το βγάζει μετα.Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω να δω,αν έχει κανείς τπτ υπόψη του ας μας πει...
Σίγουρα δεν έχει σχέση με το 3G γιατί και να το απενεργοποιήσω ακόμα το δείχνει.
Σαν εικονίδιο προώθησης κλήσεων μου μοιάζει:worry:
kostas-k
18 Οκτ. 2007, 01:10
Μπα,δεν πρέπει να είναι.Ποτέ δεν είχα προώθηση και πότε πότε μου το βγάζει.
Έχω κάρτα 2in1,αλλά δε νομίζω να έχει σχέση.
cretaman
18 Οκτ. 2007, 01:20
γνώμη μου οτι είναι η video κλήση;)
WebViRuS
18 Οκτ. 2007, 01:55
ίσως σου λέει ότι ο άλλος έχει δυνατότητα για video κλήση.
kostas-k
18 Οκτ. 2007, 02:08
Μπα,αποκλείεται γιατί μου το βγάζει σε όλες τις επαφές,ακόμα και σε άτομα χωρίς 3G συσκευή.Μα καλά όλα τα περίεργα σ'εμένα? ;-)
Σίγουρα κάτι σημαίνει πάντως...
philip_1
18 Οκτ. 2007, 09:15
Πες μου mail φίλε να στο στείλω να μην παιδευέσε
Παρεξυγηση μιλαω για το Καισερ απο που το πηρες???
Το aekmap το δουλευω απο την πρωτη στιγμη με το Μ700!
Ευχαριστω παντως!
WebViRuS
18 Οκτ. 2007, 09:50
ορίστε μερικές εικόνες
AlexS3
18 Οκτ. 2007, 12:42
Παρεξυγηση μιλαω για το Καισερ απο που το πηρες???
Το aekmap το δουλευω απο την πρωτη στιγμη με το Μ700!
Ευχαριστω παντως!
Το πήρα απο το Πλαίσιο.
philip_1
18 Οκτ. 2007, 12:43
Το πήρα απο το Πλαίσιο.
Thanks!
θα παρακαλουσα τα παιδια που εχουν βαλει την ρομ να μας πουν αν πραγματικα αξιζει να κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια ,δηλ.σε μενα που δεν εχω κανενα κανενα προβλημα με το μηχανημα (η μπαταρια μου κραταει 122423532572375092582 μερες)θα δω καποια βελτιωση σε ταχυτητα κλπ η απλως θα εχω το ραδιο και ενα σωρο απο προβληματα που δεν εχω τωρα.
Carpe_Diem
18 Οκτ. 2007, 19:08
Ξερει κανεισ τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για αν βαλω μια data καρτα της vodafone για να συνδεθω με 3g sto ιντερνετ?
Επισης ας γραψουν οι ειδικοι ποια θεωρουν τα καλυτερα προγραμματα για το καισερ μας!
hlias77
18 Οκτ. 2007, 19:44
Αυτο το εικονιδιο μου το βγαζει και εμενα (σε 6120 ομως) οταν απο το μενου κοσμοτε 2in1 κανω ενεργοποιηση(προωθηση).πχ εκει που λεει "ενεργοποιηση γραμμη 2 με γραμμη 1.
Μηπως εχεις κανει κατι τετοιο?Το γεγονος οτι καποιες φορες στο κανει και καποιες οχι ειναι το παραξενο.Μπας και κολλαει η ενερ?
θα παρακαλουσα τα παιδια που εχουν βαλει την ρομ να μας πουν αν πραγματικα αξιζει να κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια ,δηλ.σε μενα που δεν εχω κανενα κανενα προβλημα με το μηχανημα (η μπαταρια μου κραταει 122423532572375092582 μερες)θα δω καποια βελτιωση σε ταχυτητα κλπ η απλως θα εχω το ραδιο και ενα σωρο απο προβληματα που δεν εχω τωρα.
ράδιο δεν νομίζω να εννοούν ραδιόφωνο
αλλά το wireless σύστημα του PDA (GSM/GPRS/UMTS/BT/WIFI)
highway
18 Οκτ. 2007, 22:12
Μπαταρίας συνέχεια:
Με ενεργοποιημένο το Bluetooth και απενεργοποιημένα τα 3G και HSDPA από τις 8:30 το πρωϊ μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ στις 21:00 δηλαδή 38 ώρες περίπου πήγε από 100% στο 30% και αυτό με τηλέφωνα 2:30 με 3 ώρες και λίγο wifi και εφαρμογές.
Δηλαδή 2 μέρες γεμάτες θα τις βγάζει.
Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε με εργαλείο όπως το sktools (αν θυμάμει καλά) μήπως τρέχει καμιά εφαρμογή ή servis που έχει το επεξεργαστή να δουλεύει στο backgound οπότε τρώει την μπαταρία.
Για το πώς μπορείς να κάνεις hard reset και να μην φορτώσεις extended rom δεν βρήκα κάτι. Δεν είχα και πολύ χρόνο για ψάξιμο.
highway
18 Οκτ. 2007, 22:13
Δημήτρη, τελικά το πήρες το HTC Kaiser Mini Battery Extender από Pocketsolutions?
Αν το πήρες ... εντυπώσεις?
WebViRuS
19 Οκτ. 2007, 00:22
ρε παιδιά ρωτάτε τι παραπάνω δίνει η cooked rom, έχουμε προτείνει κάποιες rom, το μόνο που έχετε είναι να πατήσετε www.google.com και στο SEARCH να γράψετε το όνομα της. είναι απίστευτο το τι μπορείτε να μάθετε απο εκεί πέρα με λεπτομέρειες!
η cooked rom σας προσφέρει γρηγορότερη διαχείρηση του pda σας, και μεγαλύτερη Storage μνήμη. σε θέμα ταχύτητας, είναι η μέρα με τη νύχτα. το τί προγράμματα θα του βάλετε εσείς πάνω είναι άλλο θέμα. μπορείτε να δείτε το rar μου στην προηγούμενη σελίδα το τι έχω βάλει εγώ. (τα περισσότερα τουλάχιστον)
zaharakis
19 Οκτ. 2007, 02:18
Δημήτρη, τελικά το πήρες το HTC Kaiser Mini Battery Extender από Pocketsolutions?
Αν το πήρες ... εντυπώσεις?
οχι ακομη.δεν το εχω παραγγειλει καν.με τις νεες ρομ τα βλεπω καπως καλυτερα τα πραγματα οποτε θα περιμενω λιγο ακομη.
παντως επι τη ευκαιρια αλλαξα δικτυο (απο βονταφον κοσμοτε ) και η αυτονομια ανεβηκε αισθητα:O
αλλα παιζει και ρολο το οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο σε καλυψη η βοντα εδω στην περιοχη μου ;)
FOTANAG
19 Οκτ. 2007, 08:17
Καλημέρα έχω κολλήσει δύο πραγματα θέλω να ρωτήσω,γιατί δεν παίρνω internet μέσω active sync τι έχω κάνει και βάζω δόνηση και κουδούνισμα στις εισερχομενες αλλά μετά την χάνει την δόνηση.
Οσον αφορα την μπαταρία 1 1/2 μέρα και μένα με μέτρια χρήση
ρε παιδιά ρωτάτε τι παραπάνω δίνει η cooked rom, έχουμε προτείνει κάποιες rom, το μόνο που έχετε είναι να πατήσετε www.google.com και στο SEARCH να γράψετε το όνομα της. είναι απίστευτο το τι μπορείτε να μάθετε απο εκεί πέρα με λεπτομέρειες!
Το ξερω ρε web τα εχω διαβασει ολα αυτα αλλα,αλλο να το γραφουνε καποιοι που δεν τους ξερεις,και αλλο φιλοι που μιλας καθημερινα στο φορουμ και τους εχεις εμπιστοσυνη.
WebViRuS
19 Οκτ. 2007, 10:02
Το ξερω ρε web τα εχω διαβασει ολα αυτα αλλα,αλλο να το γραφουνε καποιοι που δεν τους ξερεις,και αλλο φιλοι που μιλας καθημερινα στο φορουμ και τους εχεις εμπιστοσυνη.
ε αμα το θέτεις έτσι :) σου είπα 1 σελίδα πιο πίσω έχω 3 photos απο το πως δείχνει και τρέχει το Kaiser μου τώρα, και ένα rar πιο πάνω με το τι χρησιμοποίησα.
zaharakis
19 Οκτ. 2007, 13:42
Καλημέρα έχω κολλήσει δύο πραγματα θέλω να ρωτήσω,γιατί δεν παίρνω internet μέσω active sync τι έχω κάνει και βάζω δόνηση και κουδούνισμα στις εισερχομενες αλλά μετά την χάνει την δόνηση.
Οσον αφορα την μπαταρία 1 1/2 μέρα και μένα με μέτρια χρήση
φωτη πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usp to pcκαι ξετσεκαρισε την επιλογη προηγμενης λειτουργιας ;)
οσο για την δονηση,καποιο προγραμμα πρεπει να εχεις που εχει επιλογη auto profiles και σου κανει την ζημια ;)
φιλε roker η τελευταια Helmi_Kaiser_1.57.00.02_AKU.0.7.0.Cook
ειναι και αυτη με τον περισσοτερο ελευθερο χωρο,αλλα και η πιο γρηγορη μεχρι στιγμης .
τις δοκιμασα ολες και αυτη κανει μεχρι στιγμης την διαφορα ;)
ενοειται οτι πριν κανετε οτιδηποτε στο τηλ σας πρεπει να το εχετε πρωτα ξεκλειδωσει (CID unlock) με το kaiser-HardSPLv1 ωστε να δεχτει την μη νομιμη ρομ η συσκευη σας ;)
ριξε μια ματια σε μερικα screen shots απο το δικο μου
http://rapidshare.com/files/63629064/screen_shots.rar
philip_1
19 Οκτ. 2007, 14:47
Αντε καλορυζικο...:grin:
WebViRuS
19 Οκτ. 2007, 15:04
ρε δημήτρη τι έγινε :D ότι πρόγραμμα βρίσκεις το ανεβάζεις?
α και που είσαι, θέλω την κοπελιά απο την φώτο
zaharakis
19 Οκτ. 2007, 15:10
ρε δημήτρη τι έγινε :D ότι πρόγραμμα βρίσκεις το ανεβάζεις?
α και που είσαι, θέλω την κοπελιά απο την φώτο
δεν ""ανεβαζω οτι βρισκω ""
αλλα ""χρησιμοποιω οτι χρειαζεται"" και ""οτι πρεπει "" ;)
αν ειναι να εχω ενα προγραμμα μονο και μονο για μια του λειτουργια που χρειαζομαι,τοτε θα ειναι μεσα στο pda μου :!:
οσο για την κοπελλα :(
δεν την δινω φιλε μου :p
εσυ θα την εδινες ??:lol::lol::p
mplip^
19 Οκτ. 2007, 15:24
γιατι η βονταφον εβγαλε ανακοινωση ανακλησης ολων των συσκευων λογω προβληματος στη μπαταρια;
geovass
19 Οκτ. 2007, 15:26
γιατι η βονταφον εβγαλε ανακοινωση ανακλησης ολων των συσκευων λογω προβληματος στη μπαταρια;
Που το ειδες αυτο?
highway
19 Οκτ. 2007, 15:29
Παιδία έχω βρε ένα ενδιαφέρον site για "κινητά".
c. Λέτε να ξεκινήσει war? ο ez. ο orgανισμός
Ξεκωδικοποιήστε :):) Δεν είναι και δύσκολο ε? Προσοχή στην τελεία μετά το ez πάει μαζί.
FOTANAG
19 Οκτ. 2007, 15:45
[QUOTE=zaharakis;2075495]φωτη πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usp to pcκαι ξετσεκαρισε την επιλογη προηγμενης λειτουργιας ;)
οσο για την δονηση,καποιο προγραμμα πρεπει να εχεις που εχει επιλογη auto profiles και σου κανει την ζημια ;)
Δημήτρη έγραψες πάλι,ευχαριστώ
zaharakis
19 Οκτ. 2007, 15:48
Ξεκωδικοποιήστε :):) Δεν είναι και δύσκολο ε? Προσοχή στην τελεία μετά το ez πάει μαζί.
ποτε δεν ημουν καλος στα λατινικα στο σχολειο :D
""regina rozas amat"" το μονο που θυμαμαι:O
κανω τπτ με αυτα ?:lol::lol:
zaharakis
19 Οκτ. 2007, 15:48
[quote=zaharakis;2075495]φωτη πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usp to pcκαι ξετσεκαρισε την επιλογη προηγμενης λειτουργιας ;)
Δημήτρη έγραψες πάλι,ευχαριστώ
τπτ φιλε μου :)
τι ηταν τελικα?
Ρε παιδιά αντιμετωπίζω τα εξείς 2 προβλήματα
1ον) έχουν εξαφανιστεί οι ρυθμίσεις και την θέση τους στο Start Menu έχει πάρει η Βοήθεια.
2ον) Συνέχεια απενεργοποιήτε το τηλ χωρίς να το καταλάβω...πρέπει μετά χειροκίνητα να το ανοίξω πάλι....(μόνο η λειτουργια τηλεφώνου απενεργοποιήτε σαν PDA δουλεύει κανονικά)
zaharakis
19 Οκτ. 2007, 17:23
Ρε παιδιά αντιμετωπίζω τα εξείς 2 προβλήματα
1ον) έχουν εξαφανιστεί οι ρυθμίσεις και την θέση τους στο Start Menu έχει πάρει η Βοήθεια.
2ον) Συνέχεια απενεργοποιήτε το τηλ χωρίς να το καταλάβω...πρέπει μετά χειροκίνητα να το ανοίξω πάλι....(μόνο η λειτουργια τηλεφώνου απενεργοποιήτε σαν PDA δουλεύει κανονικά)
hard reset ..το πιο πιθανο να εχεις σβησει απο τα windows τον φακελο ""ρυθμισεις"" στο start_menu :O
athadef21
19 Οκτ. 2007, 20:39
Ξεκωδικοποιήστε :):) Δεν είναι και δύσκολο ε? Προσοχή στην τελεία μετά το ez πάει μαζί. είναι με h**p://www. ή μόνο με h**p:// ; ;):lol:
zaharakis
19 Οκτ. 2007, 20:56
είναι με h**p://www. ή μόνο με h**p:// ; ;):lol:
να μην ειμαστε και αχαριστοι ;)
αυτο δλδ ειναι λιγο ??
iPmart® forum - Powered by our members! :respect::respect::respect: (http://www.ipmart-forum.com/)
athadef21
19 Οκτ. 2007, 21:22
να μην ειμαστε και αχαριστοι ;)
αυτο δλδ ειναι λιγο ??
iPmart® forum - Powered by our members! :respect::respect::respect: (http://www.ipmart-forum.com/) Όχι βέβαια μας κάνει και μας παρακάνει! :D;)
FOTANAG
19 Οκτ. 2007, 21:33
[quote=FOTANAG;2075685]
τπτ φιλε μου :)
τι ηταν τελικα?
To photo contacts pro μου την έκανε
highway
19 Οκτ. 2007, 22:36
είναι με h**p://www. ή μόνο με h**p:// ; ;):lol:
Πο πο πο.... πολυ ζόρικη η αποκρυπτογάφιση? :lol::lol::lol:
Είπα να μην το γάψω χύμα. :cool:
Το καλό του είναι ότι είναι οργανωμένο σε κατηγορίες.
mplip^
19 Οκτ. 2007, 23:43
Που το ειδες αυτο?
τωρα τι ρωτας...
σημερα το πρωι πηγε εκτακτο δελτιο σε ολα τα καταστηματα να γυρισουν στη κεντρικη αποθηκη ΟΛΕΣ οι συσκευες που ειχαν φτασει για τη ΒΟΝΤΑ
nobleman
19 Οκτ. 2007, 23:50
τωρα τι ρωτας...
σημερα το πρωι πηγε εκτακτο δελτιο σε ολα τα καταστηματα να γυρισουν στη κεντρικη αποθηκη ΟΛΕΣ οι συσκευες που ειχαν φτασει για τη ΒΟΝΤΑ
Μάλλον γι' αυτό στο ΠΛΑΙΣΙΟ (ανανέωση/επιδότηση από/με voda) μου το αντικατέστησαν χωρίς 2η κουβέντα...!
athadef21
20 Οκτ. 2007, 01:24
Μάλλον γι' αυτό στο ΠΛΑΙΣΙΟ (ανανέωση/επιδότηση από/με voda) μου το αντικατέστησαν χωρίς 2η κουβέντα...!
Όποιος ρωτήσει&μάθει τον λόγο ας postarei βεβαίως βεβαίως. Λέτε να είναι η διαχείρηση μπαταρίας;
illuminatus
20 Οκτ. 2007, 02:16
Εχω παρει σημερα την Screen Protector της proporta...η οποια μου σπασε τα νευρα να την τοποθετησω.. Τελικα την κατεστρεψα !! Πειραζει αραγε να το αφησω ετσι ?
zaharakis
20 Οκτ. 2007, 07:50
Πειραζει αραγε να το αφησω ετσι ?
η φασολαδα πειραζει μονο :lol::lol:
αν δεν εισαι τσαπατσουλης δεν παθαινει τπτ μην ανυσηχεις.:D
εγω δεν εχω βαλει σε κανενα μου κινητο screen protectors και δεν ειχα ποτε προβλημα..:)
μου την δινουν που δεν φαινεται η οθονη καθαρη. :mad:
aris_21
20 Οκτ. 2007, 10:05
Εχω παρει σημερα την Screen Protector της proporta...η οποια μου σπασε τα νευρα να την τοποθετησω.. Τελικα την κατεστρεψα !! Πειραζει αραγε να το αφησω ετσι ?
και εγω μεχρι τωρα 2 εχω καταστρεψει:O
και τελικα το αφησα ετσι.
δεν πειραζει αρκει να το προσεχεις οπως ειπε και ο φιλος
@zaxarakis και παντα μεσα στην θηκη του.
φιλε μου χωρις καμμια διαθεση να σε μειωσω,αλλα κατι κανεις λαθος...
Αν ειναι δυσκολο να βαλεις τα συγκεκριμενα προτεκτορς,που ειναι 10 δευτερολεπτα δουλεια..Τι να πουμε για κατι αλλα που επρεπε να κανεις μια διαδικασια που πολλες φορες ηταν πανω απο μια ωρα?
Επρεπε να πας στο μπανιο,να ανοιξεις τις βρυσες με καυτο νερο μιςη ωρα ωστε να γεμισει η ατμοσφαιρα υδρατμους και υγρασια για να απομακρυνθουν ολα τα μικροσωματιδια σκονης..Να περασεις το προτεκτορ με σαπουνι ωστε οταν θα ακουμπα επανω στην οθονη να δημιουργειται κενο αερος και να μη γινονται πολλες φουσκαλες και μετα σιγα σιγα να το κολλησεις χιλιοστο χιλιοστο πιεζοντας με τη πιστωτικη καρτα και στο τελος να απομακρυνεις σιγα σιγα μια-μια τις φουσκαλες απο το πλαι και να βγαλεις και τη σαπουναδα...Ολοκληρη διαδικασια..
hard reset ..το πιο πιθανο να εχεις σβησει απο τα windows τον φακελο ""ρυθμισεις"" στο start_menu :O
Mπορείς να κάνεις τον φάκελο ένα zip και να τον στείλεις?
illuminatus
20 Οκτ. 2007, 15:31
η φασολαδα πειραζει μονο :lol::lol:
αν δεν εισαι τσαπατσουλης δεν παθαινει τπτ μην ανυσηχεις.:D
εγω δεν εχω βαλει σε κανενα μου κινητο screen protectors και δεν ειχα ποτε προβλημα..:)
μου την δινουν που δεν φαινεται η οθονη καθαρη. :mad:
Δημητρη..η φασολαδα ειναι απο τα λιγα υγιεινα τροφιμα που εχουν παραμεινει ;) οποτε δεν ειναι αυτη που πειραζει ... επειδη ομως δεν ειμαι τσαπατσουλης, μηπως εχεις και καποιο ιδιαιτερο τροπο να διατηρεις την οθονη καθαρη ? Αυτη σε σχεση με του Ρ 990, μου φαινεται πολυ ευαισθητη !!
illuminatus
20 Οκτ. 2007, 15:40
φιλε μου χωρις καμμια διαθεση να σε μειωσω,αλλα κατι κανεις λαθος...
Αν ειναι δυσκολο να βαλεις τα συγκεκριμενα προτεκτορς,που ειναι 10 δευτερολεπτα δουλεια..Τι να πουμε για κατι αλλα που επρεπε να κανεις μια διαδικασια που πολλες φορες ηταν πανω απο μια ωρα?
Επρεπε να πας στο μπανιο,να ανοιξεις τις βρυσες με καυτο νερο μιςη ωρα ωστε να γεμισει η ατμοσφαιρα υδρατμους και υγρασια για να απομακρυνθουν ολα τα μικροσωματιδια σκονης..Να περασεις το προτεκτορ με σαπουνι ωστε οταν θα ακουμπα επανω στην οθονη να δημιουργειται κενο αερος και να μη γινονται πολλες φουσκαλες και μετα σιγα σιγα να το κολλησεις χιλιοστο χιλιοστο πιεζοντας με τη πιστωτικη καρτα και στο τελος να απομακρυνεις σιγα σιγα μια-μια τις φουσκαλες απο το πλαι και να βγαλεις και τη σαπουναδα...Ολοκληρη διαδικασια..
Φιλε μου..η συγκεκριμενη Screen Protector της proporta (δεν ξερω αν την εχεις δοκιμασει..) ειναι κατι χιλιοστα μεγαλυτερη ! Και για να μπει κανονικα πρεπει ενα μερος να περασει κατω απο την οθονη.. εκει την εβαλα λιγο στραβα..και αν δεν σου αρεσουν οι τσαπα******ες...την πετας εξω..με οποιο κοστος ! :) Ειχα σκοπο να παραγγειλω αλλη, αλλα θα ακολουθησω το φιλο zaharakis.
lagoudakis
20 Οκτ. 2007, 17:38
και εγω κατεστρεψα 2 αλλα ειδα στο μαγαζι που πηρα την τριτη πως την περασε και απο τοτε τις βαζω αερα:Dαπλα την ακουμπας πρωτα στο επανω μερος τις οθονης να ειναι ισια και την αφηνεις μετα να κατσει,μετα με μια πιστωτικη καρτα διωχνεις τις φουσκαλες σιγα σιγα και τελος,συνολο ειναι 3 λεπτα δουλεια:happy:και μενα ειναι ολες proporta
zaharakis
20 Οκτ. 2007, 22:28
Mπορείς να κάνεις τον φάκελο ένα zip και να τον στείλεις?
δεν νομιζω να κανεις δουλεια ετσι.αν ηταν τοσο απλο,γιατι δεν δοκιμαζεις να δημιουργησεις ενα νεο φακελο με το ιδιο ονομα,επανεκινηση και το κοιτας.
αλλα γνωμη μου κανε ενα hard reset...αν εχεις παρει μπακαπ που κολας?ενα απλο restoreκαι ολα στην θεση τους ;)
Δημητρη..η φασολαδα ειναι απο τα λιγα υγιεινα τροφιμα που εχουν παραμεινει ;) οποτε δεν ειναι αυτη που πειραζει ... επειδη ομως δεν ειμαι τσαπατσουλης, μηπως εχεις και καποιο ιδιαιτερο τροπο να διατηρεις την οθονη καθαρη ? Αυτη σε σχεση με του Ρ 990, μου φαινεται πολυ ευαισθητη !!
φιλε μου απλα προσεχω να μην το λερωνω.δεν αντεχω το παραμικρο πανω στην οθονη ..:O
την καθαριζω με ενα ελαφρα υγρο πανακι και μετα την σκουπιζω στεγνα με μαλακο υφασμα αν εχει λερωθει απο δαχτυλιες ;)
john206gt
20 Οκτ. 2007, 22:48
Σκεφτομαι να παρω το Kaiser. Μπορειτε μηπως να μου πειτε αν η αυξημενη μνημη του (128 Mb) εχει δρασει ευεργετικα στην καταρα των PPC που λεγεται soft και hard reset, ή ειναι μια απο τα ιδια η κατασταση; (εχει PPC με WM ο αδερφος μου και εχει λιωσει στα reset) :)
zaharakis
20 Οκτ. 2007, 22:59
Σκεφτομαι να παρω το Kaiser. Μπορειτε μηπως να μου πειτε αν η αυξημενη μνημη του (128 Mb) εχει δρασει ευεργετικα στην καταρα των PPC που λεγεται soft και hard reset, ή ειναι μια απο τα ιδια η κατασταση; (εχει PPC με WM ο αδερφος μου και εχει λιωσει στα reset) :)
να μην το σκεφτεσαι καθολου φιλε μου.;)
δεν φταινε τα pda που κολανε η κανουνε reset η γενικα δεν ειναι και οτι πιο σταθερο....εμεις τα δημιουργουμε συνηθως με την αγνοια μας η με την αλογιστη εγκατασταση εφαρμογων αγνωστου ταυτοτητας η ασυμβατοτητας με αυτα ;)
με τα wm6 τον τελευταιο καιρο εχουν λυθει τετοιου ειδυς προβληματα μια και καλη :)
οσο για το καιζερ ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη και δεν προκειται να το μετανοιωσεις :)
Γεια χαρά.
Είναι το δεύτερο ποστ που γράφω στo forum. Eιμαι noobas δεν είχα ποτέ windows mobile ή pda. Θέλω τα φώτα σας:
1) Τι σημαίνει hard kαι soft reset?
2) Είμαι 90% έτοιμος να αγοράσω το kaizer ως πρώτο μου ppc. Σήμερα είδα και το htc3300 που είναι μικρότερο. Εσείς τι συμβουλεύετε?
3) Υπάρχουν προγράμματα που θα μπορούσα να βάλω σπασμένα όπως γίνεται στα windows?
4) Αν υπάρχει ένα πολύ θετικό κι ένα πολύ σπαστικό πάνω στο κινητό (μόνο ένα από το καθένα), τι θα μου λέγατε?
Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.
zaharakis
20 Οκτ. 2007, 23:46
Γεια χαρά.
Είναι το δεύτερο ποστ που γράφω στo forum. Eιμαι noobas δεν είχα ποτέ windows mobile ή pda. Θέλω τα φώτα σας:
2) Είμαι 90% έτοιμος να αγοράσω το kaizer ως πρώτο μου ppc. Σήμερα είδα και το htc3300 που είναι μικρότερο. Εσείς τι συμβουλεύετε?
3) Υπάρχουν προγράμματα που θα μπορούσα να βάλω σπασμένα όπως γίνεται στα windows?
4) Αν υπάρχει ένα πολύ θετικό κι ένα πολύ σπαστικό πάνω στο κινητό (μόνο ένα από το καθένα), τι θα μου λέγατε?
Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.
http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23
ειναι ο ""χρυσος οδηγος "" καθε newbe στα pdas ;)
εκει θα βρεις ολες τις πρωτες αποριες σου ηδη απαντημενες απο την πολυ καλη δουλεια που εχει κανει ο muck smith :respect:
απο εκει και μετα σαν κατοχος του καιζερ ενα θετικο ειναι οτι ειναι το κορυφαιο pda:!: αυτην την στιγμη
και ενα αρνητικο οτι δεν εχει ραδιοφωνο η φλας στην καμερα του:p
για το θεμα προγραμματων δεν ειναι της παρουσης να σου απαντησω μιας και αυτα θα τα δεις μετα την αποφαση σου αν θα αγορασεις pda...αλλα αν αυτο σε καιει, υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογων σε ""ελκυστικη συσκευασια""......
τωρα οσο για την αντιπαραθεση στο θεμα αγορας pda του p3300 απεναντι στο καιζερ,ενα μονο θα σου πω
συγκρινεις μια ferrari (καιζερ),με ενα απλο καθημερινο μικρο αυτοκινητακι (p3300) ;)
WebViRuS
20 Οκτ. 2007, 23:52
xaxa εγώ το έλεγα ότι απο μικρός θα αγόραζα ferrari αλλά οι φίλοι μου με κοροϊδεύανε. να τώρα για να μάθουν!
zaharakis
20 Οκτ. 2007, 23:58
xaxa εγώ το έλεγα ότι απο μικρός θα αγόραζα ferrari αλλά οι φίλοι μου με κοροϊδεύανε. να τώρα για να μάθουν!
επι τη ευκαρια γα να δουμε τι θα γινει αυριο στην βραζιλια :(
θα τα καταφερει ο μικρος να δαγκωσει τον αγχωνευτο αλονσο? :mad:
FOTANAG
21 Οκτ. 2007, 00:02
Εσείς αστειευεστε και μένα το kaizeraki μου ανακλήθηκε:cry:
athadef21
21 Οκτ. 2007, 00:12
Εσείς αστειευεστε και μένα το kaizeraki μου ανακλήθηκε:cry:Σου είπανε γιατί; εγώ αυτό περιμένω να μάθω! Από vodafone έτσι; Μην στεναχοριέσαι θα σου το δώσουνε πίσω!:p;)
athadef21
21 Οκτ. 2007, 00:24
Εν τω μεταξύ οι άλλοι 2 εκτος vodafone γιατί δεν ανακαλέσανε; :confused: οι άλλοι δεν ανησυχείτε που το έχετε ήδη ενώ ανακαλείται; Πολύ ψύχραιμους σας βλέπω, εύγε! :lol: εγώ θα τα είχα παίξει λίγο. και ειδικά ο zaharakis τέρας ψυχραιμίας που το πήρε πρώτος και έτσι θεωρητικά το δικό του θα έχει όλα τα bugs :p Αλλά ξέχασα σαν καλό παιδί ξέρεις και άλλο μονοπάτι: έχεις περάσει την άλλη ROM ;)
FOTANAG
21 Οκτ. 2007, 00:27
Μάλλον για την μπαταρία αποτι κατάλαβα αλλα γιατί θέλανε full συσκευασία?
http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23
ειναι ο ""χρυσος οδηγος "" καθε newbe στα pdas ;)
εκει θα βρεις ολες τις πρωτες αποριες σου ηδη απαντημενες απο την πολυ καλη δουλεια που εχει κανει ο muck smith :respect:
απο εκει και μετα σαν κατοχος του καιζερ ενα θετικο ειναι οτι ειναι το κορυφαιο pda:!: αυτην την στιγμη
και ενα αρνητικο οτι δεν εχει ραδιοφωνο η φλας στην καμερα του:p
για το θεμα προγραμματων δεν ειναι της παρουσης να σου απαντησω μιας και αυτα θα τα δεις μετα την αποφαση σου αν θα αγορασεις pda...αλλα αν αυτο σε καιει, υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογων σε ""ελκυστικη συσκευασια""......
τωρα οσο για την αντιπαραθεση στο θεμα αγορας pda του p3300 απεναντι στο καιζερ,ενα μονο θα σου πω
συγκρινεις μια ferrari (καιζερ),με ενα απλο καθημερινο μικρο αυτοκινητακι (p3300) ;)
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ;) Πάω να διαβάσω τα faqs:rolleyes:
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 01:34
Εν τω μεταξύ οι άλλοι 2 εκτος vodafone γιατί δεν ανακαλέσανε; :confused: οι άλλοι δεν ανησυχείτε που το έχετε ήδη ενώ ανακαλείται; Πολύ ψύχραιμους σας βλέπω, εύγε! :lol: εγώ θα τα είχα παίξει λίγο. και ειδικά ο zaharakis τέρας ψυχραιμίας που το πήρε πρώτος και έτσι θεωρητικά το δικό του θα έχει όλα τα bugs :p Αλλά ξέχασα σαν καλό παιδί ξέρεις και άλλο μονοπάτι: έχεις περάσει την άλλη ROM ;)
κανενα προβλημα δεν υπαρχει :D
ολα πανε μια χαρα! ποτε καθησα με την official rom για να μεινω τωρα ??:rolleyes:
προσωπικα δεν μου πολυαρεσει αυτη η κινηση...κατι βρωμαει :O
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 01:35
Μάλλον για την μπαταρία αποτι κατάλαβα αλλα γιατί θέλανε full συσκευασία?
μα για να γινει αντικατασταση φωτη ;)
KONSTANTIN_KARAB
21 Οκτ. 2007, 12:05
Γεια χαρά.
Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις.KAISER χωρις συζητηση!!!!!!Παρτο και θα σου λυθουν ολες οι αποριες οσον αφορα το hard kαι soft reset
musulis
21 Οκτ. 2007, 13:30
μία γρήγορη ερώτηση!υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή rom για να αποκτήσω ραδιόφωνο στο kaiser?αν ναι ποιο είναι και που θα το βρω!
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 13:40
μία γρήγορη ερώτηση!υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή rom για να αποκτήσω ραδιόφωνο στο kaiser?αν ναι ποιο είναι και που θα το βρω!
μια γρηγορη απαντηση :rolleyes:
οχι :D
φιλε μου δεν γινεται γιατι ειναι θεμα καθαρα hardware και οχι software :)
grifos
21 Οκτ. 2007, 15:09
Καλημερίζω όλα τα παιδιά στο forum και σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που απέκτησα διαβάζοντας τα διάφορα post. Όπως θα καταλάβατε ψήστικα και έκανα το μεγάλο άλμα και άλλαξα το Nokia 6310i που είχα για 6 χρόνια με το Kaiser. Προσπαθώ να το μάθω σιγά σιγά. Το destinator 6 που έχει δουλεύει μια χαρά. Βεβαίως τις πρώτες μέρες που είχε τις εφημερίδες κλείδωνε ακαριαία (μου έβγαλε κάτι μηνύματα ) τώρα που έληξαν θέλει περισσότερο χρόνο να κλειδώσει την θέση. Δεν με ευχαρίστησε η φωτογραφία του για 3 Μpixel. Ισως να φταίει και ο χειριστής.
aris_21
21 Οκτ. 2007, 15:15
Καλημερίζω όλα τα παιδιά στο forum και σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που απέκτησα διαβάζοντας τα διάφορα post. Όπως θα καταλάβατε ψήστικα και έκανα το μεγάλο άλμα και άλλαξα το Nokia 6310i που είχα για 6 χρόνια με το Kaiser. Προσπαθώ να το μάθω σιγά σιγά. Το destinator 6 που έχει δουλεύει μια χαρά. Βεβαίως τις πρώτες μέρες που είχε τις εφημερίδες κλείδωνε ακαριαία (μου έβγαλε κάτι μηνύματα ) τώρα που έληξαν θέλει περισσότερο χρόνο να κλειδώσει την θέση. Δεν με ευχαρίστησε η φωτογραφία του για 3 Μpixel. Ισως να φταίει και ο χειριστής.
καλοριζικο!!!
εκανες μια πολυ καλη αλλαγη:)
αλλα ειναι ενα τηλ.που δεν ειναι για να βγαζεις foto
ουτε να περιμενεις και πολλα πραγματα εχει αλλες
δυνατοτητες που ειναι εξαιρετικες.:O
Δυστυχως το προγραμμα να περασω την νεα ρομ το ΣΚ πηγε περιπατο επρεπε να ¨"φτιαξω " το db και μου πηρε αρκετες ωρες ,αρα παμε για το επομενο , παντως ευχαριστω τα παιδια για τις πληροφοριες.
WebViRuS
21 Οκτ. 2007, 21:22
μπορείς να πάρεις ένα μικρό απο τους γίφτους και να το κολήσεις πάνω στο Kaiser με σελοτέιπ
Παιδιά πείτε κάνα πρόγραμμα για να στέλνεις/λάμβάνεις αρχεία μέσω bluetooth χωρις να χρειάζετε συγρονισμός της κάθε συσκευής....σαν τα απλά τηλ. δλδ.
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 22:10
Παιδιά πείτε κάνα πρόγραμμα για να στέλνεις/λάμβάνεις αρχεία μέσω bluetooth χωρις να χρειάζετε συγρονισμός της κάθε συσκευής....σαν τα απλά τηλ. δλδ.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=37918&d=1177599865
:)
KONSTANTIN_KARAB
21 Οκτ. 2007, 22:11
μπορείς να πάρεις ένα μικρό απο τους γίφτους και να το κολήσεις πάνω στο Kaiser με σελοτέιπ
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yianniskyr
21 Οκτ. 2007, 22:13
Σκέφτομαι να αγοράσω το htc kaiser με προβληματίζει όμως η αυτονομία της μπαταρίας. Κάποια βοήθεια; ;ή καποιο tweak ;
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 22:17
Σκέφτομαι να αγοράσω το htc kaiser με προβληματίζει όμως η αυτονομία της μπαταρίας. Κάποια βοήθεια; ;ή καποιο tweak ;
ειπαμε δεν εχει μεγαλη αυτονομια αλλα οχι και να αποτελει και προβλημα ;)
δεν ειναι και τοσο δραματικη η κατασταση ωστε να ειναι βασικο κριτηριο για την αποκτηση του :blink:
δεν ειναι και νοκια ν95 :cry: μην τρελαθουμε :rolleyes:
Μπράβο πολύ έξυπνο...
WebViRuS
21 Οκτ. 2007, 22:52
Μπράβο πολύ έξυπνο...
ειρωνία το μηνυματάκι? νομίζω ότι απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις μπορούν να είναι μόνο αστείες, διαφορετικά πες μου εσύ αν γίνεται με κάποια rom ή software να αποκτήσω GPS στο παλιό μου S100.
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 23:02
ειρωνία το μηνυματάκι? νομίζω ότι απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις μπορούν να είναι μόνο αστείες, διαφορετικά πες μου εσύ αν γίνεται με κάποια rom ή software να αποκτήσω GPS στο παλιό μου S100.
με το destinator και ενα εξωτερικο gps receiver :whistle::whistle::whistle::whistle:
ανετα :p
:yahoo::yahoo:
WebViRuS
21 Οκτ. 2007, 23:25
αμα το θέτεις έτσι μπορείς και στο Kaiser να έχεις radio απο internet :)
nobleman
21 Οκτ. 2007, 23:34
Χάρτες Ηρακλείου ποια προγράμματα έχουν;
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 23:40
αμα το θέτεις έτσι μπορείς και στο Kaiser να έχεις radio απο internet :)
και με ενα μικρο φακο και φλας στην καμερα? :worry::worry:
Εσύ είσαι expert user και τα ξέρεις, ο φίλος που ρώτησε όχι. Πιθανό να μπερδεύτηκε από το gsm radio που διαβάζει και νόμιζε ότι είναι ραδιόφωνο, ή από το 3600 που με μία καινούργια ρομ απέκτησε GPS, αλλά δικαιολογήσε από το νεαρό της ηλικίας σου (τέλος από εμένα)
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 23:41
Χάρτες Ηρακλείου ποια προγράμματα έχουν;
φιλε μου για ελλαδα μονο το destinator θα σε καλυψει :)
nobleman
21 Οκτ. 2007, 23:45
Κατέβασα δωρεάν το smart2go που το έχουν οι συσκευές της Nokia και δουλεύει με τις πόλεις όλης της Κρήτης αλλά μόλις πας να βάλεις προορισμό πρέπει να «κατεβάσεις» τους χάρτες, με το αζημίωτο φυσικά... :D
zaharakis
21 Οκτ. 2007, 23:47
Κατέβασα δωρεάν το smart2go που το έχουν οι συσκευές της Nokia και δουλεύει με τις πόλεις όλης της Κρήτης αλλά μόλις πας να βάλεις προορισμό πρέπει να «κατεβάσεις» τους χάρτες, με το αζημίωτο φυσικά... :D
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=146565&highlight=destinator"]Destinator 6 Multilanguage < mobile navigation> [PPC] - iPmart® forum
πηγαινε εκει και κανε την δουλεια σου σωστα :)
Τώρα που πήραμε φόρα...κάνα πρόγραμμα-ξυπνητήρι που να χτυπάει ενώ το ppc είναι κλειστό παίζει?
Δεν με ευχαρίστησε η φωτογραφία του για 3 Μpixel. Ισως να φταίει και ο χειριστής.
Φιλε μου ΔΕΝ φταιει ο χειριστης..Απλα τα pocket pc phones δεν εχουν καμερα της προκοπης...
Και για μενα οι εταιρειες που βγαζουν τα pocket pc phones,κανουν ενα λαθος οσον αφορα το μαρκετινγκ που ακολουθουν..Θα επρεπε να βγαλουν και ενα μοντελο με μια τρομερη καμερα 5 μεγαπιξελ,και μαλιστα επειδη το μεγεθος τους ειναι μεγαλυτερο θα μπορουσαν να βαλουν και πολυ καλους φακους με μεγαλο διαμετρημα και μηχανικο ζουμ,ωστε να πλησιαζουν σε μεγαλο βαθμο τη ποιοτητα μιας αντιστοιχης 5 μεγαπιξελ φωτογραφικης μηχανης..
Και θα μπορουσαν να το τιμολογησουν τουλαχιστον 1200-1300 ευρω,ωστε να τα οικονομισουν κιολας..
Αφου υπαρχουν ανθρωποι που δινουν 500-600 ευρω για ενα απλο κινητο με 5 μεγαπιξελ,σιγουρα θα υπηρχαν και καποιοι που θα διναν αυτα τα λεφτα (1200-1300 ευρω) για ενα pocket pc phone με αναλογη και καλυτερη καμερα...
Με αυτο το τροπο θα εκτιμουσαν καλυτερα και οι αγοραστες τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα που υπαρχει σε μια συσκευη με κλειστο λειτουργικο σε σχεση με ενα Windows mobile..
Τωρα θα μου πειτε..Μα εισαι τρελλος ρε φιλε?..1300 ευρω για ενα κινητο?
Ετσι απαντησα κι εγω σε ενα φιλο που φαγωθηκε να παρει το Ν95..Μα καλα..Τρελλος εισαι? 700 ευρω για μια συσκευη με λειτουργικο symbian!!!Ελεος!
Τελικα το πηρε,αλλα οταν βγαινουμε για καφε,πιανει το Καιζερακι μου και παιζει με τις διαφορες εφαρμογες που του εχω περασει και δε το αφηνει απο τα χερια του..
Και το βλεμμα που εχει στα ματια του "πιαστηκα κοροιδο με το Ν95",τα λεει ολα...
Ας προσεχε..
athanaso77
22 Οκτ. 2007, 14:09
Τώρα που πήραμε φόρα...κάνα πρόγραμμα-ξυπνητήρι που να χτυπάει ενώ το ppc είναι κλειστό παίζει?
pTravelAlarm
pTravelAlarm
Αυτό έχω βάλει αλλά όταν απενεργοποιώ το PPC, δεν χτυπάει.
illuminatus
23 Οκτ. 2007, 00:22
Μηπως μπορει καποιος να μου πει...Οταν σε καλει καποιος...πως γινεται να απενεργοποιησεις τον ηχο ?? Εννοειται την ωρα που εχει αρχισει να χτυπαει !!!
aris_21
23 Οκτ. 2007, 00:25
Μηπως μπορει καποιος να μου πει...Οταν σε καλει καποιος...πως γινεται να απενεργοποιησεις τον ηχο ?? Εννοειται την ωρα που εχει αρχισει να χτυπαει !!!
κουνα την ροδελα και θα σταματησει ο ηχος.:)
eltsele
23 Οκτ. 2007, 00:28
Αυτό έχω βάλει αλλά όταν απενεργοποιώ το PPC, δεν χτυπάει.
Δεν νομίζω πως υπάχει ξυπνητήρι που να δουλεύει αν έχεις κλείσει εντελώς τη συσκευή σου!:)
Αλλά γιατί να την κλείσεις εντελώς??:O
illuminatus
23 Οκτ. 2007, 00:38
Σ´ευχαριστω πολυ φιλε Ari_21 ...για την ταχυτατη απαντηση σου !!!
Αντιστρέφω την ερώτηση...ποιός ο λόγος να την έχω ανοιχτή?
eltsele
23 Οκτ. 2007, 01:02
Για να ανοίγει το ξυπνητήρι!! χεχε!!!
Πλάκα κάνω!
Αλλά το να κλείσεις εντελώς τη συσκευή και να πρέπει πάλι να περιμένεις να φορτώσει όταν χρειαστείς κάτι δεν το βρίσκω χρήσιμο! Ούτως ή άλλως δεν έχει κάποια ιδιαίτερη κατανάλωση και από τη στιγμή που μπορείς να κλείσεις το τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσεις το ppc τις ώρες ύπνο απλώς δεν βρίσκω το λόγο!
Οπότε σημειώνω το 2ο Πλην μετά το Flash της camera.
zaharakis
23 Οκτ. 2007, 01:21
Αντιστρέφω την ερώτηση...ποιός ο λόγος να την έχω ανοιχτή?
ετσι πως το θετεις .....ποιος ο λογος να σου απαντησουμε??:O
δεν σε καταλαβαινω φιλε μου....:O
εκανες μια ερωτηση και πηρες μια απαντηση...αν δεν σου αρεσε η δεν σε ικανοποιησε ποιο ο λογος να ειρωνευτεις?
τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...αν κανω λαθος τοτε συγγνωμη για το υφος μου ;)
και η απαντηση στην ερωτηση σου
στα wm οι εφαρμογες τους ,δεν λειτουργουν οταν ειναι σβηστα:!:
αν θελεις ξυπνητηρι απο wm pda,μην το σβηνεις,απλα βαλτο εκτος συνδεσης (flight mode).
zaharakis
23 Οκτ. 2007, 01:23
Οπότε σημειώνω το 2ο Πλην μετά το Flash της camera.
σε ολα τα pda βαλτο για μειον αυτο.οχι μονο στο καιζερ ;)
Δεν είχε κανέναν ειρωνικό τόνο το σχόλιο μου απλά δεν έβρισκα λόγο (φυσικά πριν το ξυπνητήρι) να το έχω ανοιχτό στον ύπνο μου και ήθελα να μάθω γιατί κάποιος να το έχει ανοιχτό.
Με την σειρά μου ζητώ και εγώ συγνώμη αν φάνηκε ειρωνικό το σχόλιο μου.
zaharakis
23 Οκτ. 2007, 01:35
Δεν είχε κανέναν ειρωνικό τόνο το σχόλιο μου απλά δεν έβρισκα λόγο (φυσικά πριν το ξυπνητήρι) να το έχω ανοιχτό στον ύπνο μου και ήθελα να μάθω γιατί κάποιος να το έχει ανοιχτό.
Με την σειρά μου ζητώ και εγώ συγνώμη αν φάνηκε ειρωνικό το σχόλιο μου.
τετοιες παρεξηγησεις ειναι πολυ ευκολο
να δημιουργηθουν μεσω ενος αγχρωμου πληκτρολογιου :O
μονο εκτος συνδεσης φιλε μου ...δεν υπαρχει αλλη λυση ..εκτος κι αν παρεις και ενα νοκια ν95 μονο για αυτη την δουλεια,που ειναι καλο για ξυπνητηρι :lol:
τα alarms είναι ένα αρκετά παλιό και ΠΟΛΥ ηλίθιο bug των WM
είναι εκνευριστικό πως η MS δεν κάνει τίποτα άξιο λόγου για αυτό (το γνωρίζει και λέει ότι φταίνε οι OEM... και λέω εγώ... τότε ρε ΒΛΑΚΑ mr. MS γιατί δεν τους λες πως να το φτιάξουν; γιατί δεν το κάνεις έτσι ώστε να εμποδίσεις να εμφανιστεί;...)
btw εμένα το πληκτρολόγιο μου είναι μαύρο-ασημί
Το πιο βαρετο πραγμα τελικα σε αυτα τα φορουμς ειναι,να προσπαθεις απεγνωσμενα να κανεις τους νεους κατοχους να καταλαβουν πως τα Pocket PC Phones-κατα βασην-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..
Παρα Pocket PC που τους εχει προστεθει στο hardware ενα μικροφωνο,ενα ακουστικο,ενας δεκτης GSM και στο software ενα προγραμμα το οποιο να κανει τη συσκευη να μπορει να ανταπεξελθει στις ΒΑΣΙΚΕΣ λειτουργιες ενος κινητου τηλεφωνου..Που πολλες φορες ουτε αυτο δεν καταφερνει γιατι εμενα προσωπικα μου εχει συμβει κατα τη διαρκεια μιας ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗΣ κλησης να "κρασαρει" η συσκευη και να χασω ενα σοβαρο deal..Και αντε να κανεις soft reset.. και αντε να ξαναφορτωσει το λειτουργικο..και αντε να προσπαθησεις να ξαναεπικοινωνησεις..ΧΑΘΗΚΕ η δουλεια..
Οσο πιο γρηγορα καταλαβουν οι νεοι χρηστες οτι αγοραζοντας μια τετοια συσκευη πρεπει να ξεχασουν αρκετες απο τις ευκολιες που τους παρειχε ενα ΑΠΛΟ ΚΙΝΗΤΟ τηλεφωνο,τοσο πιο καλο για αυτους και για εμας...
Αφηστε που θα παψουν να απαξιωνουν τις συσκευες αυτες,γιατι "δεν εχει φλας η καμερα" η γιατι δεν εχει emoticons στα sms",και θα αρχισουν να εστιαζουν στις ΠΟΛΛΕΣ αλλες ευκολιες που τους παρεχει η χρηση μιας τετοιας συσκευης..
Βεβαια για να λεμε την αληθεια,στη τελικη ΔΕΝ φταινε και αυτοι,μιας και στο καταστημα που πηγαν,ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ τους το πουλησανε...
ΚΑΚΩΣ..ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ..
Επαναλαμβάνω λοιπον..τα Pocket PC Phones-κατα βασην-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..
Το πιο βαρετο πραγμα τελικα ...........
Επαναλαμβάνω λοιπον..τα Pocket PC Phones-κατα βασην-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..
Απολυτως μα απολυτως σωστος...Μονο που οταν δινεις ενα σεβαστο ποσον για μια τετοια συσκευη,αξιωνεις και ολες οι λειτουργιες της να ειναι αναλογες του ποσου...Σαφως και κανεις δεν δινει ενα τετοιο ποσον για να παιζει με το λειτουργικο και απλα να σκαλιζει την συσκευη.Μια τετοια συσκευη θα πρεπει πανω απ ολα να ειναι αξιοπιστη..!Και βεβαια να υπερκαλυπτει και βασικες αναγκες επικοινωνιας απολυτως αξιοπιστα. :O
athadef21
23 Οκτ. 2007, 15:40
Απολυτως μα απολυτως σωστος...Μονο που οταν δινεις ενα σεβαστο ποσον για μια τετοια συσκευη,αξιωνεις και ολες οι λειτουργιες της να ειναι αναλογες του ποσου...Σαφως και κανεις δεν δινει ενα τετοιο ποσον για να παιζει με το λειτουργικο και απλα να σκαλιζει την συσκευη.Μια τετοια συσκευη θα πρεπει πανω απ ολα να ειναι αξιοπιστη..!Και βεβαια να υπερκαλυπτει και βασικες αναγκες επικοινωνιας απολυτως αξιοπιστα. :O Ακριβώς. Aλλο να λες πως είναι μια σοβαρή ίσος και επαγγελματική συσκευή και δεν έχει πχ ems και άλλο να σου crasharei στην μέση μιας κλήσης πράγμα απαράδεχτο και για το ποσο το οποιο πληρώνεις αλλα και για το image ενός επαγγελματικού τηλεφώνου. και ξέρω τα wm είναι που το κάνουν να crasharei ίσως. Αλλα το να διαλέγει η κάθε εταιρία wm η να βρίσκει τα bugs σε testing και να κάνει πίεση στην ms πρέπει να γίνεται από την εταιρία.
Απολυτως μα απολυτως σωστος...Μονο που οταν δινεις ενα σεβαστο ποσον για μια τετοια συσκευη,αξιωνεις και ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ να ειναι αναλογες του ποσου.. :O
Ωραία τα λες,ομως αυτο δυστυχως δε συμβαινει σε κανενα προιον..
Και θα σου φερω ενα παραδειγμα..
Πηγαινε παρε τη BMW 645 cabrio που ειναι ομολογουμενως ενα απο τα κορυφαια cabrio της αγορας..Κανει πανω απο 100.000 ευρω και εχει υφασματινη κουκουλα..
Αστη παρκαρισμενη το καλοκαιρι εκτος γκαραζ..
Με τις πρωτες καταρακτωδεις βροχες,1000% θα μπαζει νερα απο τη κουκουλα!
Μα καλα..(θα πεις),εδωσα 100.000 ευρω και μπαζει νερα???!!!Και ο κολλητος σου εχει ενα μεταχειρισμενο 206 cabrio(με μεταλλικη ομως οροφη) που πηρε με 10.000 και δε μπαινει σταγονα..
Γι αυτο σου λεω..Δε βρισκεις ακρη με τις εταιριες και το μαρκετινγκ..Και οσο θα υπαρχουν γκατζετακηδες σα και μας,που ενω ξερουμε εκ των προτερων τα προβληματα,παμε και τις αγοραζουμε αυτες τις συσκευες,μη περιμενεις φιλοτιμο απο τις εταιρειες..
Βασικος κανονας της αγορας..Καλυτερευουμε και εξελισουμε ενα προιον ΜΟΝΟ οταν ΔΕ πουλαει..Απο τη στιγμη που πουλαει στην αγορα εστω και φορτωμενο με bugs,ΔΕΝ υπαρχει αναγκη να σπαταλαμε εργατοωρες για να το διορθωσουμε..
athadef21
23 Οκτ. 2007, 18:14
Ωραία τα λες,ομως αυτο δυστυχως δε συμβαινει σε κανενα προιον..
Και θα σου φερω ενα παραδειγμα..
Πηγαινε παρε τη BMW 645 cabrio που ειναι ομολογουμενως ενα απο τα κορυφαια cabrio της αγορας..Κανει πανω απο 100.000 ευρω και εχει υφασματινη κουκουλα..
Αστη παρκαρισμενη το καλοκαιρι εκτος γκαραζ..
Με τις πρωτες καταρακτωδεις βροχες,1000% θα μπαζει νερα απο τη κουκουλα!
Μα καλα..(θα πεις),εδωσα 100.000 ευρω και μπαζει νερα???!!!Και ο κολλητος σου εχει ενα μεταχειρισμενο 206 cabrio(με μεταλλικη ομως οροφη) που πηρε με 10.000 και δε μπαινει σταγονα..
Γι αυτο σου λεω..Δε βρισκεις ακρη με τις εταιριες και το μαρκετινγκ..Και οσο θα υπαρχουν γκατζετακηδες σα και μας,που ενω ξερουμε εκ των προτερων τα προβληματα,παμε και τις αγοραζουμε αυτες τις συσκευες,μη περιμενεις φιλοτιμο απο τις εταιρειες..
Βασικος κανονας της αγορας..Καλυτερευουμε και εξελισουμε ενα προιον ΜΟΝΟ οταν ΔΕ πουλαει..Απο τη στιγμη που πουλαει στην αγορα εστω και φορτωμενο με bugs,ΔΕΝ υπαρχει αναγκη να σπαταλαμε εργατοωρες για να το διορθωσουμε.. Βασικά σύμφωνο και με τους δυο σας παράλογος αλλα και με τους δυο διαφωνώ επίσης. :p:) djdog απόλυτο δίκιο έχεις για το marketing και πως δεν μπορείς να έχεις ΌΛΑ να δουλεύουν τέλεια δηλαδή ανάλογος με το ποσο. Από την άλλη συμφωνώ όμως και με τον spok. Παίρνοντας πάλι το αντιπαράδειγμα σου. Ναι αλλα η οροφή που αλλάζει σχετικά εύκολα στην BMW και με λίγα χρήματα σε σχέση με την αξια τις δεν είναι η βασική λειτουργία του αυτοκινητου. Θα μπορούσες το παράδειγμα σου να το συγκρίνεις με τα stylus που χαλάνε και πρέπει να πάρεις άλλο που είναι χαρακτηριστικό μειονέκτημα των ppc αλλα όχι πχ με το να σου crasharei σε ένα τηλεφώνημα το κινητό. Εκεί πια μιλάμε για να σου σβήσει η μηχανή ενώ το οδηγάς στα καλά καθούμενα.η τέλος πάντων κάτι σοβαρό! :p:lol:
zografos
23 Οκτ. 2007, 19:16
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα ... μάλλον συνηθισμένο πρόβλημα, το οποίο όμως αν και παιδεύτηκα αρκετά ΔΕΝ μπορώ να λύσω.
Τρέχω Vista, Windows Mobile Data Center και συνδέω το Kaiser μου με USΒ. Δυστυχώς ΔΕΝ έχω Internet στο PDA ...
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά προφανώς κάτι μου διαφεύγει και δε βρίσκω τη λύση.
Μήπως έχει κανείς σας κάποια ιδέα ?
eltsele
23 Οκτ. 2007, 20:04
Δοκίμασες από το Έναρξη-> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Usb σε Pc να ξετσεκάρεις τη χρήση προχωρημένης λειτουργίας??
lithium
23 Οκτ. 2007, 20:06
συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι τα ppc's δέν είναι κινητά τηλέφωνα αλλα μικρά λάπτοπς με gsm δέκτη και τρανή απόδειξη του ανωτέρω επιχειρήματος ασφαλώς αποτελεί το εξής:
9:00 στο γραφείο. μπαταρία στο 98%. Ενεργοποίηση bluetooth handsfree, wifi, msn messenger kai explorer.
15:20. μπαταρία στο 12% και τρέχω σαν τρελός στο παρκινκ να πάρω τον φορτιστή γιατι περιμένω σημαντικό τηλεφώνημα.
Συμπέρασμα: To καλύτερο pcc της αγοράς αυτη την στιγμή αλλα θα πάρω και ένα κινητό just in case.
zografos
23 Οκτ. 2007, 21:02
Δοκίμασες από το Έναρξη-> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Usb σε Pc να ξετσεκάρεις τη χρήση προχωρημένης λειτουργίας??
Ναι ... Είναι τσεκαρισμένη ...
Δεν ξέρω τι άλλο να ελένξω ..
gatuso
23 Οκτ. 2007, 21:21
Ναι ... Είναι τσεκαρισμένη ...
Δεν ξέρω τι άλλο να ελένξω ..
Να την ξετσεκαρης φηλε μου;)
zografos
23 Οκτ. 2007, 21:41
Να την ξετσεκαρης φηλε μου;)
Το έχω δοκιμάσει ΚΑΙ με τους δυο τρόπους. Δυστυχώς ΔΕ δουλεύει ...
illuminatus
23 Οκτ. 2007, 22:20
Μικρη ερωτησουλα: Οταν βαζω ανοιχτη ακροαση .. πολλές φορες δεν με ακουνε !!! Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει ??
συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι τα ppc's δέν είναι κινητά τηλέφωνα αλλα μικρά λάπτοπς με gsm δέκτη και τρανή απόδειξη του ανωτέρω επιχειρήματος ασφαλώς αποτελεί το εξής:
9:00 στο γραφείο. μπαταρία στο 98%. Ενεργοποίηση bluetooth handsfree, wifi, msn messenger kai explorer.
15:20. μπαταρία στο 12% και τρέχω σαν τρελός στο παρκινκ να πάρω τον φορτιστή γιατι περιμένω σημαντικό τηλεφώνημα.
Συμπέρασμα: To καλύτερο pcc της αγοράς αυτη την στιγμή αλλα θα πάρω και ένα κινητό just in case.
Αν εισαι στο γραφειο φανταζομαι εχεις pc. Τι το θες το wifi? Συνδεσε το με usb καλωδιο να φορτιζει και θα εχεις και internet απο το pc σου
Πεστα χρυσοστομε..
WebViRuS
23 Οκτ. 2007, 23:50
ρε lithium απο ότι λες, μία ερώτηση έχω. Photoshop τρέχεις στο Kaiser ή στο PC που έχεις στη δουλειά?
ρε πάτε καλά? συγνώμη κιόλας αλλά μερικοί εδω μέσα νομίζεται ότι αγοράσατε φοριτό υπολογιστή με γενήτρια απο πίσω να το ακολουθεί. (δεν λέω απλά ένα φορητό υπολογιστή γιατί ένα pc με όλα αυτά ανοιχτά κρατάει 2 ώρες ΤΟ ΠΟΛΥ!)
Συμπέρασμα για να τελειώνουμε..
Θα αγοράσεις ένα τσαντάκι θα βάλεις μέσα το USB καλώδιο και όταν είσαι στην δουλειά θα συνδέεις το Kaiser στο pc σου οπότε θα μένει πάντα στα 100% η μπαταρία. Α! και το καλύτερο δεν σου το είπα! Μπορείς να τρέχεις το MSN απο το pc σου. (Τί δεν έχεις MSN στην δουλειά και δεν μπορείς να βάλεις? Υπάρχει και MSN στο internet!) Καλά να μην αναφέρω ότι με αυτό το τρόπο θα μπορείς να σηκώνεις και τα περισσότερα , μην σου πω και όλα τα τηλεφωνήματα στο ppc σου
Τέλος...
Μετά απο ότι σου είπα μπορείς να σκεφτείς
1) Να ακολουθήσω αυτά που μου λέει ο τρελός ο Θοδωρής ή
2) Να δώσω 250 ευρώ και για να είμαι πάντα στο MSN με το PPC
ΥΓ. Συγνώμη για το ύφος στο μήνυμα αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοιες (ανοησίες να πω?) ότι κάθεσαι και βλέπεις IE και MSN απο το PPC για 5-6 ώρες την ημέρα!!!!
εξαρτάται γιατί το παίρνεις το Ppc μετά ... εμένα το skype πχ στο ppc μου είναι χρήσιμο γιατί πολύ απλά το gprs είναι πολύ φθηνό εδώ που βρίσκομαι και έτσι οι κλήσεις και τα μηνύματα στο skype είναι ΠΟΛΥ φθηνότερα από ότι με GSM .
Δεν παίρνω ppc για 2-3 λεπτά εργασίας κάθε φορά αλλά για πολύ παραπάνω . Άρα αν ο φίλος παραπάνω εκφράζει παράπονο μπαταρίας τότε λογικά του χρειάζεται
WebViRuS
24 Οκτ. 2007, 00:17
Tna δεν λέω να μην χρησιμοποιείς το ppc για να κάνεις τη δουλειά σου. Και εγώ όταν θέλω να μιλήσω στο Skype κάνω την δουλειά μου και μετά το βάζω πίσω στο ρεύμα για να το έχω πάλι μετά.
Χρησιμοποιώ το GPS τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα τελευταία, bluetooth ανοιχτό γιατί είμαι στο αυτοκίνητο, τηλέφωνα, και όταν είμαι στη δουλειά ανοίγω το wi-fi για να ενημερώσω ότι είναι να ενημερώσω.
Απλώς το παραπάνω μήνυμα δείχνει υπερβολές.
zografos
24 Οκτ. 2007, 01:13
Τελικά όλοι έχετε Internet over WMDC εκτώς από εμένα, ή έχετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα ?
eltsele
24 Οκτ. 2007, 02:02
Τελικά όλοι έχετε Internet over WMDC εκτώς από εμένα, ή έχετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα ?
Μάλλον οι περισσότεροι έχουμε ΧΡ...:D
Ας σου πει κάποιος με Vista αν υπάρχει άλλη λύση:)
Εγω εχω Vista και τρεχει μια χαρα
mixalhs^
24 Οκτ. 2007, 12:24
Καλησπέρα παιδιά .
Πήρα το kaizer το σαββάτο από πλαίσιο.
Σε σχέση με τον τιτάνα στον τομέα τηλέφωνο είναι ευτυχώς η μέρα με την νύχτα .
Εχω φτάσει διαβάζωντας μέχρι την 50 σελίδα αλλά είστε πολυγραφότατοι και έχω δρόμο ακόμη .:):):)
Ζητώ συγνώμη λοιπον αν η ερώτηση μου έχει απαντηθεί ήδη .
Λοιπον . Στο qwerty πληκτρολόγιο για να γυρίσω στα ελληνικά πρέπει να πατήσω το shift ταυτοχρονα με το space αλλά το space 2 φόρες!! (και δεύτερη φορά καπάκι δηλαδή) .Δεδομένου ότι στο βιβλιαράκι δεν γράφει κάτι τέτοιο , συμβαίνει σε όλους η μόνο στο δικό μου ?
Και κάτι άλλο , έκανα δυο φόρες backup με το spb backup , την δεύτερη μάλιστα αφού έκανα ένα hr, και αφου το ολοκλήρωσε μου έβγαλε και στις δύο τα εξής μηνύματα:
‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο.
«\Windows\lic\lsoma0000000000000000000000000000000000000000. db»
Και
‘Αδύνατη η ανάγνωση από το αρχείο
« \Windows\compimeh.0409.dat»
Κάποιος για βοήθεια?????
zografos
24 Οκτ. 2007, 12:58
Εγω εχω Vista και τρεχει μια χαρα
Σε παρακαλώ, αν σου είναι εύκολο, πες μου δύο - τρία πράγματα:
1) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Εργασίες ?
2) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα ?
3) Στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα/Επεξεργασία είναι cheakαρισμένο το Αυτό το δίκτυο συνδέεται στο Διαδίκτυο ?
4) Tέλος, δες με το regedit τι έχεις στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services και γράψτο εδώ με ένα export ...
Μάλλον σε ζάλισα, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το φτιάξω και σ' ευχαριστώ πολύ.
WebViRuS
24 Οκτ. 2007, 13:00
Καλησπέρα παιδιά .
Εχω φτάσει διαβάζωντας μέχρι την 50 σελίδα αλλά είστε πολυγραφότατοι και έχω δρόμο ακόμη .:):):)
Λοιπον . Στο qwerty πληκτρολόγιο για να γυρίσω στα ελληνικά πρέπει να πατήσω το shift ταυτοχρονα με το space αλλά το space 2 φόρες!! (και δεύτερη φορά καπάκι δηλαδή) .Δεδομένου ότι στο βιβλιαράκι δεν γράφει κάτι τέτοιο , συμβαίνει σε όλους η μόνο στο δικό μου ?
Και κάτι άλλο , έκανα δυο φόρες backup με το spb backup , την δεύτερη μάλιστα αφού έκανα ένα hr, και αφου το ολοκλήρωσε μου έβγαλε και στις δύο τα εξής μηνύματα:
Και
Κάποιος για βοήθεια?????
θες να δοκιμάσεις και το Sprite Backup και να μας πεις μετά?
Σε παρακαλώ, αν σου είναι εύκολο, πες μου δύο - τρία πράγματα:
1) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Εργασίες ?
2) Τί έχεις στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα ?
3) Στη σελίδα: Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Συνδέσεις/Για προσωρημένους/Επιλέξτε δίκτυα/Επεξεργασία είναι cheakαρισμένο το Αυτό το δίκτυο συνδέεται στο Διαδίκτυο ?
4) Tέλος, δες με το regedit τι έχεις στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services και γράψτο εδώ με ένα export ...
Μάλλον σε ζάλισα, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το φτιάξω και σ' ευχαριστώ πολύ.
Για το 1 και 2 δεν καταλαβαινω τι θελεις.
Για το 3 ναι ειναι τικαρισμενο
zografos
24 Οκτ. 2007, 13:37
Για το 1 και 2 δεν καταλαβαινω τι θελεις.
Για το 3 ναι ειναι τικαρισμενο
Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ.
Για το 2 εννοώ τί έχεις μέσα στα δύο κουτάκια (εγώ ας πούμε έχω και στα δύο My Work Network).
Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ.
Για το 2 εννοώ τί έχεις μέσα στα δύο κουτάκια (εγώ ας πούμε έχω και στα δύο My Work Network).
Eγω στο πρωτο εχω το gprs της Τιμ που χρησιμοποιω και στο δευτερο My Work Network.Μηπως καποιο firewall σου εμποδιζει την προσβαση;
zografos
24 Οκτ. 2007, 15:41
Eγω στο πρωτο εχω το gprs της Τιμ που χρησιμοποιω και στο δευτερο My Work Network.Μηπως καποιο firewall σου εμποδιζει την προσβαση;
Δοκιμάζω και με ανοικτό firewall αλλά τίποτα ...
Τελικά διαπιστώνω ότι ότι έχω να κάνει Update μόλις συνδεθεί το activesync (πχ το SPB Weather) δουλεύει. Μετά όταν πάω να βγώ internet χειροκίνητα (πχ Internet Explorer) ΔΕ δουλεύει ...
Θα με τρελάνει !
Κάνε έναν κόπο ακόμη και πες μου αναλυτικά τα settings που έχεις στο "My Work Network" ...
Καλησπέρα παιδιά .
Και
Κάποιος για βοήθεια?????
Αρχικά και εγώ κάπως έτσι την είχα πατήσει αλλά τελικά θέλει να πατήσεις το caps, να το αφήσεις και μετά πατάς space.
Για το backup, το δικό μου επίσης βγάζει το πρώτο warning (lsoma...) αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο restore. Δοκιμασμένο με τα χεράκια μου, καθώς χθες το outlook αποφάσισε ότι δε θέλει άλλο να δουλεύει, με soft reset δεν το έπεισα να αλλάξει γνώμη, και κατέληξα σε hard reset και restore με το spb.
εξαρτάται γιατί το παίρνεις το Ppc μετά ... εμένα το skype πχ στο ppc μου είναι χρήσιμο γιατί πολύ απλά το gprs είναι πολύ φθηνό εδώ που βρίσκομαι και έτσι οι κλήσεις και τα μηνύματα στο skype είναι ΠΟΛΥ φθηνότερα από ότι με GSM .
Δεν παίρνω ppc για 2-3 λεπτά εργασίας κάθε φορά αλλά για πολύ παραπάνω . Άρα αν ο φίλος παραπάνω εκφράζει παράπονο μπαταρίας τότε λογικά του χρειάζεται
Να υποθέσω ότι όσοι παραπονιούνται για τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έχουν ρυθμίσει το wireless performance στο μέσο ή στο better battery life, και επίσης έχουν το 3G απενεργοποιημένο όταν δεν τους χρειάζεται.
Και εμένα μου φαίνεται μικρή η διάρκεια της μπαταρίας (ειδικά σε σχέση με το Κ-JAM), αλλά θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό φταίει η ανεπαρκής κάλυψη του 3G (για αυτό και συνήθως το έχω απενεργοποιημένο, εκτός αν θέλω να κατεβάσω κανά mail γρήγορα ή να κάνω video call).
Πάντως θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω για τις "υπερβολικές προσδοκίες". Αν έχω υπολογιστή, ή το χρησιμοποιώ ή συνδέω στη usb το kaiser και δεν έχω πρόβλημα με τη μπαταρία.
zografos
24 Οκτ. 2007, 20:21
Δοκιμάζω και με ανοικτό firewall αλλά τίποτα ...
Τελικά διαπιστώνω ότι ότι έχω να κάνει Update μόλις συνδεθεί το activesync (πχ το SPB Weather) δουλεύει. Μετά όταν πάω να βγώ internet χειροκίνητα (πχ Internet Explorer) ΔΕ δουλεύει ...
Θα με τρελάνει !
Κάνε έναν κόπο ακόμη και πες μου αναλυτικά τα settings που έχεις στο "My Work Network" ...
Τελικά αποφάσισα ότι έχασα ΠΟΛΥ χρόνο με το πρόβλημα και προχώρησα σε Hard Reset και ReInstall ...
mixalhs^
25 Οκτ. 2007, 00:28
Αρχικά και εγώ κάπως έτσι την είχα πατήσει αλλά τελικά θέλει να πατήσεις το caps, να το αφήσεις και μετά πατάς space.
Για το backup, το δικό μου επίσης βγάζει το πρώτο warning (lsoma...) αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα στο restore. Δοκιμασμένο με τα χεράκια μου, καθώς χθες το outlook αποφάσισε ότι δε θέλει άλλο να δουλεύει, με soft reset δεν το έπεισα να αλλάξει γνώμη, και κατέληξα σε hard reset και restore με το spb.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε. Webvirus και σε σένα το ίδιο. Ειχα αρχίσει να ανησυχώ με το πληκτρολόγιο :)
Για το backup θα βασιστώ και στην δίκη σου εμπειρία το αφήνω έτσι μια και δεν θέλω να ψαχτώ προσωρινά με κάποιο άλλο ( sprite ) .Ειναι μεγάλο συν για μενα ο εξελληνισμός των των menu των εφαρμογών της spb
illuminatus
25 Οκτ. 2007, 17:26
Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως σβυνω τις επαφες ? Βρεθηκα ξαφνικα με πανω απο 800 !!!
WebViRuS
25 Οκτ. 2007, 22:56
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε. Webvirus και σε σένα το ίδιο. Ειχα αρχίσει να ανησυχώ με το πληκτρολόγιο :)
Για το backup θα βασιστώ και στην δίκη σου εμπειρία το αφήνω έτσι μια και δεν θέλω να ψαχτώ προσωρινά με κάποιο άλλο ( sprite ) .Ειναι μεγάλο συν για μενα ο εξελληνισμός των των menu των εφαρμογών της spb
μιχάλη μου φαίνεται περίεργο πάντως φίλε :) εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κάνω καθόλου backup. Θέλω να ζω επικίνδυνα :D
Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως σβυνω τις επαφες ? Βρεθηκα ξαφνικα με πανω απο 800 !!!
SK Tools και έχει επιλογή για διαχείρηση contacts :)
μια άλλη λύση είναι να κάνεις synchronize να τα σβήσεις απο το outlook και τέλος να τις μεταφέρεις πάλι πίσω στο PDA ;) ελπίζω να βοήθησα.
zaharakis
25 Οκτ. 2007, 23:09
με το pim backup 2.5 επιλεγεις options/delete all
το προγραμμα υπαρχει τους xda και ειναι free,οποτε με μια απλη αναζητηση στο google θα το δεις :)
illuminatus
26 Οκτ. 2007, 03:13
με το pim backup 2.5 επιλεγεις options/delete all
το προγραμμα υπαρχει τους xda και ειναι free,οποτε με μια απλη αναζητηση στο google θα το δεις :)
Τελικα χρησιμοποιησα τη λυση του φιλου WebViRuS !! Οφειλω να σας ευχαριστησω θερμα και τους δυο !! Τελικα..αν δεν υπηρχαν ατομα σαν και σας...πολλοι απο εμας τους καινουργιους στο χωρο των WM θα τα ειχαν παρατησει ...
zaharakis
26 Οκτ. 2007, 08:46
Τελικα χρησιμοποιησα τη λυση του φιλου WebViRuS !! Οφειλω να σας ευχαριστησω θερμα και τους δυο !! Τελικα..αν δεν υπηρχαν ατομα σαν και σας...πολλοι απο εμας τους καινουργιους στο χωρο των WM θα τα ειχαν παρατησει ...
ημασταν και εμεις στην θεση σας και πολλα παιδια απο εδω μεσα μας βοηθησαν και ακομα μας βοηθουν :)
οπως και εσεις θα συνεχισετε να κανετε το ιδιο σε πιο νεους χρηστες:)
και αυτο κανει το myphone να κανει την διαφορα :)
WebViRuS
26 Οκτ. 2007, 09:21
χεχε μήτσο διάλεξε το δικό μου τρόπο. :D την άλλη φορά εσύ :)
μήπως ανακάλυψε κανείς πως να ΜΗΝ κάνεις import τις επαφές απο το MSN Messenger στο Kaiser? τι ηλίθιο feauture είναι αυτό.
όλα καλά ? η δουλειά?
athanaso77
26 Οκτ. 2007, 09:26
μήπως ανακάλυψε κανείς πως να ΜΗΝ κάνεις import τις επαφές απο το MSN Messenger στο Kaiser? τι ηλίθιο feauture είναι αυτό.
όλα καλά ? η δουλειά?
Sto teleftaio Windows Live pou doulevw egw... otan ftiaxnw ena profile me rwtaei an thelw na kanw import tis epafes tou MSN sto Kaiser kai tou lew fysika... oxi! ;)
WebViRuS
26 Οκτ. 2007, 09:45
νομίζω ότι παλιά όταν πάταγα NO δεν έμπαινε καθόλου live
athanaso77
26 Οκτ. 2007, 09:53
νομίζω ότι παλιά όταν πάταγα NO δεν έμπαινε καθόλου live
Dokimase to Windows_Live_10.6.33.600 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=53535&stc=1&d=1191879542), exei lythei to problima!!! ;)
zaharakis
26 Οκτ. 2007, 10:14
όλα καλά ? η δουλειά?
ολα καλα θοδωρη δοξα το θεο :)η απαντηση σου ηρθε αμεσα απο τον παντα παρων :) athanaso77
Dokimase to Windows_Live_10.6.33.600 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=53535&stc=1&d=1191879542), exei lythei to problima!!! ;)
οντως αυτη η εκδοση δουλευει σωστα επιτελους :)
H selida pou esteila einai gia na katebaseis afto (http://rapidshare.com/files/55737871/HHCv08b.cab.html) to cab. To pernas stin karta mnimis tou PPC sou kai to trexeis apo ekei gia na to egkatastiseis.
το ειχα κατεβασει αλλα το αποσυμπιεζα κ μετα το περναγα στην καρτα γι αυτο ειχα το προβλημα τελικα.thanks!
WebViRuS
26 Οκτ. 2007, 20:10
παιδιά ξέχασα! Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες. Zaharaki να μας κεράσεις κανα cab ρε συ :D
Χρονια πολλα στους εορταζοντες.
και για καποιους που κατηγορουν το kaiser και τον επεξεργαστη του χωρις να ξερουν... ας μαθουν, οτι ο επεξεργαστης του kaiser, ο qualkomm ειναι dual core και σε μετρησεις απο αξιοπιστα test hardware sites του εξωτερικου οι μετρησεις δειχνουν οτι η ισχυς του αγγιζει το 1 gigahertz ! (οσοι δε ξερουν και δε το ψαχνουν ας μη μιλανε λοιπον..) φιλικα σε ολους..
Φτου και εγώ νόμιζα ότι ήταν quad core ...
Για σενα που ειπες οτι νομιζες οτι ηταν quad core, εγω ειπα απλα αυτο που γνοριζω, και δεν το παιζω (εξυπνος)...
Για οσους ακουν fight club το κερασμα δεν επιτρεπεται .... οχι και μεταξυ μας.
Πέρα από την πλάκα όντως είναι dual core;
Εμοιαζα να αστειευομαι οταν ελεγα ειναι dual core?? μιλαω απολυτα σοβαρα, ειναι dual core, και οι επιδοσεις του σε ορισμενα hardware test του εξωτερικου αγγιξαν το 1 gigaherz.
lykos27
26 Οκτ. 2007, 22:12
to en logo montelo tis htc - tytn 2 gnorizeis an exei ypostirizei wap sindesi internet? (elpizo na katalaveneis ti ennoo e..!!)
kai epanalamvano. OXI "WEB" SINDESI INTERNET..... ALLA WAP..?
I WIND MOU EIPE OTI TO MONTELO DEN YPOSTIRIZEI WAP SINDESI,ALLA MONO WEB...!!!
EINAI ENA PARA POLY MEGALO MEIONEKTIMA AN EINAI ETSI..!! kai milao gia na mou ypostiriksi to programma tis wind ... to wind plus pou mpeneis me wap sindesi sto internet me ekseftelistika mikri xreosi, molis 3,40 euro to mina...!!!
an gnorizeis pesmou se parakalo giati exo pathei megali itta, kai an den mpainei meso wap eimai etoimos na to pouliso akoma den to xarika...!!
EYXARISTo
lykos27
26 Οκτ. 2007, 22:17
to en logo montelo tis htc - tytn 2 gnorizeis an exei ypostirizei wap sindesi internet? (elpizo na katalaveneis ti ennoo e..!!)
kai epanalamvano. OXI "WEB" SINDESI INTERNET..... ALLA WAP..?
I WIND MOU EIPE OTI TO MONTELO DEN YPOSTIRIZEI WAP SINDESI,ALLA MONO WEB...!!!
EINAI ENA PARA POLY MEGALO MEIONEKTIMA AN EINAI ETSI..!! kai milao gia na mou ypostiriksi to programma tis wind ... to wind plus pou mpeneis me wap sindesi sto internet me ekseftelistika mikri xreosi, molis 3,40 euro to mina...!!!
an gnorizeis pesmou se parakalo giati exo pathei megali itta, kai an den mpainei meso wap eimai etoimos na to pouliso akoma den to xarika...!!
EYXARISTo
Και βεβαια υποστηριζει wap! καπου εχουν γραψει και της ρυθμισεις που πρεπει να κανεις εσυ χειροκινητα..δε θυμαμαι σε ποια σελιδα του forum το γραφει,καποιος αλλος φιλος που θυμαται ας σου απαντησει.
Και για να μη νομιζουν καποιοι οτι δινω (αβασιμες) πληροφοριες οτι ειναι dual core ο επεξεργαστης qualcomm του kaizer.. εκτος που ειναι στα 400 mhz ο επεξεργαστης του, ενσοματωνει και εναν δευτερο, arm 9 στα 274 mhz.
zaharakis
26 Οκτ. 2007, 22:39
παιδιά ξέχασα! Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες. Zaharaki να μας κεράσεις κανα cab ρε συ :D
Χρονια πολλα στους εορταζοντες.
Για οσους ακουν fight club το κερασμα δεν επιτρεπεται .... οχι και μεταξυ μας.
ευχαριστω πολυ παιδια για τα χρονια πολλα :)
οσο για τα κερασματα φυσικα και επιτρεπονται και ακουω επιλογες :lol::lol:
Και για να μη νομιζουν καποιοι οτι δινω (αβασιμες) πληροφοριες οτι ειναι dual core ο επεξεργαστης qualcomm του kaizer.. εκτος που ειναι στα 400 mhz ο επεξεργαστης του, ενσοματωνει και εναν δευτερο, arm 9 στα 274 mhz.
αυτό φυσικά είναι τελείως άλλο πράγμα από το να λέμε ότι είναι dual core
και για να διορθώσω και τον εαυτό μου, δεν είναι dual core με την έννοια τη "σημερινή", αλλά με τη "στεγνή" έννοια του ότι υπάρχουν δυο ξεχωριστοί πυρήνες (που όμως ΔΕΝ μπορούν να αναλάβουν τα ίδια πράγματα), ναι είναι
ο δεύτερος "μικρός" ARM έχει σχέση με τις modulation-demodulation λειτουργίες και αν το πάρουμε έτσι, να βάλουμε και τους 2 DSP του συστήματος και να λέμε ότι έχει τέσσερεις επεξεργαστές (έτσι δεν έλεγαν όταν πρωτο-εμφανίστηκε;...)
αλλά αυτό απέχει από το να λέμε χύμα "είναι dual core"
και υπόψη, δεν θάβω το chipset (και το μηχάνημα που θέλω αυτό έχει)
WebViRuS
26 Οκτ. 2007, 23:16
εγώ αύριο θα το πουσάρω και θα βάλω και watercooling. χαμός έχει να γίνει :D
Mισο λεπτο γιατι θα τρελαθω.. οταν σε εναν επεξεργαστη εχει 2 πυρηνες δεν ειναι dual core?? και οταν ξενα site test hardware τον αναφερουν dual core, δε ξερουν τι λενε...?? αν νομιζεις αλλα εσυ τι να πω τοτε..!
μισό για να καταλάβω ... ο μικρός arm είναι μόνο για modem ? αν ισχύει αυτό τότε σε καμία περίπτωση δεν είναι dual core.
dual core συνεπγεται σε 2 πυρήνες για κοινου τύπου διεργασίες. Όχι για διαφορετικά συστήματα που συνδράμουν στην λειτουργία της συσκευής
Ποιος ειπε οτι ειναι μονο για modem ο δευτερος πυρηνας? λενε οτι υποβοηθαει ολες τις λειτουργιες-εφαρμογες.
αναφέρομαι στο σχόλειο του NLS πως είναι για Modulation - demodulation = modem
οχι. δεν ειναι μονο για το modem. λαθος αυτο.
καλά θα το πω στα documents της Qualcomm παιδιά να το διορθώσουν αφού "λένε" και το βρίσκετε "λάθος"
WebViRuS
26 Οκτ. 2007, 23:45
παιδιά μην ζορίζεστε δεν είναι Dual-Core. και αυτό μπορώ να σας το βάλω και στοίχημα ότι θέλετε. Έχει ένα δεύτερο cpu για κάποιες συγκεκριμένες διεργασίες που δεν θυμάμαι ακριβώς ποιες. αλλά αυτό δεν το κάνει Dual Core απο καμία απολύτως άποψη.
για να ήταν Dual Core (ψεύτικος φυσικά όπως οι Core 2 DUO των PC) θα έπρεπε να αναφέρετε πάνω στην ίδια CPU, και η πραγματική του δύναμη θα έβγαζε 800ΜΗz. (λέμε τώρα)
Πραγματικός Dual Core είναι όταν έχεις 2 CPU ξεχωριστές!! (πολύ σημαντικό αυτό) με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. δηλαδή θα έπρεπε το Kaiser να έχει 2 CPU Samsung που να τρέχουν στα 200MHz και να συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να λειτουργήσουν.
Τέλος θα χρειαζόσασταν και μια πολύ μεγάλη μπαταρία για να τα σηκώσει όλα αυτά :)
Συγγνομμη webvirus που θα διαφονησω μαζι σου, αλλα dual core σημαινει 2 πυρηνες-επεξεργαστες που βρισκονται μεσα σε εναν, και αυτο εχει ο qualcomm, μεσα σε εναν επεξεργαστη βρισκεται ενας arm 11 στα 400 mhz και ενας arm 9 στα 274 mhz που (υποβοηθαει) hardware και software μαζι.
Και σε καποια site test hardware γιατι τον αναφερουν dual core? και σε καποια test τους λενε οτι σε ορισμενα benchmarcs η ισχυς του qualcomm φτανει το 1 gigahertz. αν λενε ψεμματα τι να πω..δεν εκανα τα test εγω.
WebViRuS
27 Οκτ. 2007, 00:43
θα μου αποδείξεις ότι οι 2 πυρήνες αυτοί δουλεύουν στο Kaiser ταυτόχρονα και ΌΧΙ ψευδοταυτόχρονα? δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, πρέπει να έχεις κάνει Computer Systems And Networks.
2 πυρήνες μπορούν να είναι χώρια ή μαζί (αυτό με το μαζί είναι πονεμένη ιστορία) δεν ξέρω αν ξέρεις απο υπολογιστές αλλά η Intel για παράδειγμα είχε βγάλει μια σειρά που λεγόταν Core DUO (αυτό όμως δεν ήταν πραγματικά δυπήρινο ήταν μαϊμού) και μετά έβγαλε το Core 2 Duo που έχει 2 πυρήνες σε ένα chip.
και μην ζητάς συγνώμη :) όλοι την γνώμη μας λέμε.
Και τοτε αγαπητε webvirus, γιατι σε καποια site test hardware γιατι τον αναφερουν dual core? και σε καποια test τους λενε οτι σε ορισμενα benchmarcs η ισχυς του qualcomm φτανει το 1 gigahertz. αν λενε ψεμματα τι να πω..δεν εκανα τα test εγω.
WebViRuS
27 Οκτ. 2007, 00:50
δεν ξέρω aby για να το λένε σίγουρα κάτι θα ξέρουν, ή υπολογίζουν κάτι που δεν ξέρουμε, ή πιστεύουμε εμείς :)
και μπορείς να με λες Θοδωρή :)
Εχεις δικιο.. το θοδωρη ειναι πολυ καλυτερο.!:)
Λίγο που το έψαξα το θέμα στο google κατάλαβα ότι απλώς έχει και έναν δεύτερο επεξεργαστή που χρησιμοποιείται για θέματα δικτύου. Σε κάμια περίπτωση αυτό δεν θεωρείτε dual core. Το dual core σημαίνει για κάποια εργασία ασχολούνται 2 επεξεργαστές ταυτόχρονα.
Με την ίδια λογική και οι Pentium MMX ήταν dual core επειδή υπήρχε και η GPU
GPU ο MMX?
ουφ τα έχετε μπερδέψει όλα λίγο ε;
τέσπα πάντως καταλήγετε κοντύτερα στην πραγματικότητα και αυτό είναι καλό
και το δεύτερο καλό θα είναι όταν καταλάβετε ότι τα review (ναι και του εξωτερικού μην το μεγαλοποιείτε) δεν το κάνουν τίποτα "Θεοί Της Τεχνολογίας" αλλά κανονικά άτομα που απλά έχουν ένα ενδιαφέρον στο θέμα (και το θέμα εδώ είναι ΚΙΝΗΤΑ άντε να πούμε σε κάποια site ότι είναι WINDOWS MOBILE το θέμα, αλλά όχι VLSI design) και δεν σημαίνει ότι επειδή διαβάσαμε κάτι κάπου στο Internet είναι επιστήμη και δεν γράφουν βλακείες
μικρό σχετικό off-topic: προσφάτως αναγκάστηκα να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, γιατί κάποιοι είχαν γράψει σε Wiki (δηλ. ένα μέρος που Ο ΚΑΘΕΝΑΣ πάει και συμπληρώνει) ότι το μοντέλο της μηχανής που οδηγώ, ετοιμάζεται σε ένα μήνα να αντικατασταθεί και θα βγει το νέο "τότε" και θα έχει "αυτά και αυτά"... ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έγραφε ότι είναι φήμες, αλλά επειδή το γράφει στο wiki ΠΟΛΛΑ άτομα το είχαν δέσει "μα αφού το γράφει στο wiki!"... "ρε παιδιά φήμες είναι οκ, μπορεί να ισχύει αλλά δεν έχει πουθενά αναφορά σε πηγές για να έχει validity" ...τίποτα αυτοί... ε κάποια στιγμή που δεν βαριόμουνα πήγα και συμπλήρωσα μόνος μου "the above are only rumors at the time" ή κάπως έτσι (duuuuuuuuuuuuuuh). See the point?
WebViRuS
27 Οκτ. 2007, 13:07
στα λόγια μου έρχεσε :)
frankidem
27 Οκτ. 2007, 16:51
Παιδια εχουμε κανενα νεο με Wind?Θα το φερει ποτε?
hlias77
27 Οκτ. 2007, 17:05
Πρωτη επαφη,με το καισερ και ολα ειναι πολυ θετικα!Μπαταρια οπως τα εχετε πει,το εχω φορτωσει με αρκετα πρτογραμματα και παει σφαιρα.Επισης δουλευει απροβληματιστα με κοσμοτε καρτα 2σε1:)
WebViRuS
27 Οκτ. 2007, 20:28
καλωρίζικο Ηλία :) καλως ήρθες στο Fan
highway
27 Οκτ. 2007, 22:01
Εστω και λίγο αργά....χρόνια πολλά Δημήτρη
Να ρωτήσω. Για Wifi utility που να βρίσκει ποια δίκτυα υπάρχουν στην περιοχή, μα δείχνει τα στοιχεία τους, αν είναι κλειδωμένα κλπ. ποια εφαρμογή προτείνετε?
Ποια είναι η πιο "παραδεκτή" στην αγορά?
athadef21
27 Οκτ. 2007, 22:44
Χρόνια πολλά Δημήτρη. Δηλαδή σε όλους τους Δημήτρηδες έστω και αργά και απο μένα. Ηλίας77 καλορίζικο. Τελικά ρε παιδειά τι γίνεται με την μπαταρία. κρατάει αρκετά σε σχέση με άλλα ppc η όχι. Ο Ηλίας λέει πως είναι όπως τα έχετε πεί στο θέμα αλλά εγώ ακόμα δεν έχω δεί να έχει βγεί πόρισμα :p από το θέμα! Περιμένω πόρισμα;)
Η αρχιτεκτονική των Dual Core δεν είναι να επεξεργάζονται 2 CPU το ίδιο πράγμα...αλλά διαφορετικό ΠΧ ο ένας να επεξεργάζεται την μισή οθόνη και άλλος την άλλη μισή.
Οι ψευδό Dual Core είναι η τεχνολογία Hyperthreating στους Pentium 4 και όχι οι Pentium D-Core Duo. Προς το παρόν δεν υπάρχει αυθεντικός Dual Core αλλά δύο CPU κολλημένες μεταξύ του εικάζεται πως οι πρώτοι πραγματικοί θα έρθουν με τους Barcelona της AMD/ATi.
Όσο για το Kaiser ο ένας επεξεργαστής είναι για το PDA και ο άλλος για τις λειτουργίες τηλεφώνου οπότε έχουμε Dual CPU και όχι Dual Core αλλά όπως προείπα οι εταιρίες αυτό το αποκαλούν Dual Core και ας μην είναι πραγματικά.
Οπότε σε γενικές γραμμές και οι μεν έχουν δίκαιο αλλά και οι δε.
Η σύγχυση έχει προκληθεί από το marketing των εταιριών.
WebViRuS
27 Οκτ. 2007, 23:42
όποιος θέλει το καινούργιο album της HTC που θα υπάρχει στο Touch Dual ας βάλει μια φωνή :)
και έχω και άλλο ένα προγραμματάκι παρόμοιο του cube, αλλά καλύτερο κατα την γνώμη μου. ακόμα τα δοκιμάζω και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
illuminatus
28 Οκτ. 2007, 12:13
Καταρχην καλημερα...Πολυ ησυχια επεσε στο Forum..Αυτο δειχνει οτι η εθνικη εορτη..δρα καταλυτικα πανω μας ! Αφου να φανταστειτε αισθανομαι "αβολα" που μπηκα !! :) Τελοσπαντων..μια ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα στις επαφες..να μην βλεπω ταυτοχρονα και αυτες που εχω στην Sim καρτα ?
gatuso
28 Οκτ. 2007, 13:04
\HKCU\ControlPanel\Phone
ShowSim=0
Αλλά δυστυχώς σε μένα μετά από SoftReset ξαναγυρνάει σε 1.
Οπότε τελικά έβαλα την Sim στο παλιό τηλ. και έσβησα όλες τις επαφές γιατί και το SimManager που έχει δεν κατάφερε να μου τις σβήσει
Φηλε ετσι η με το kaiser tweak
Driver_3
28 Οκτ. 2007, 17:09
όποιος θέλει το καινούργιο album της HTC που θα υπάρχει στο Touch Dual ας βάλει μια φωνή :)
και έχω και άλλο ένα προγραμματάκι παρόμοιο του cube, αλλά καλύτερο κατα την γνώμη μου. ακόμα τα δοκιμάζω και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
Πρεπει να γινεται πιο ευχρηστο το κινητο με αυτα..αν δεν μπορεις να δωσεις καποιο link πες μου τα ονοματα απο τα δυο αυτα προγραμματακια..θα τα βρω στο γνωστο μαγαζακι υποθετω..κ μια ερωτηση αν εχει δοκιμασει καποιος το spb shell θελω να μου πει αν εγινε πιο αργο το μηχανακι :)
WebViRuS
28 Οκτ. 2007, 18:01
οχι δεν γίνεται πιο αργό.
ορίστε τα αρχεία.
το ένα πρόγραμμα λέγεται Touch Commander και το άλλο
HTC Album.
hlias77
28 Οκτ. 2007, 20:48
καλωρίζικο Ηλία :) καλως ήρθες στο Fan
Ευχαριστω Θοδωρη.:)
GPU ο MMX?
ουφ τα έχετε μπερδέψει όλα λίγο ε;
Πότε είπα κάτι τέτοιο;
Είπα ότι επειδή ένας υπολογιστής με MMX είχε (αναγκαστικά) και GPU σημαίνει ότι είναι dual core;
GPU λες ότι είχε επειδή είχε τις πρώτες MultiMedia eXtension εντολές;
Και; Ακόμα τις έχουν (μαζί με πολλές άλλες), σημαίνει ότι έχει GPU;
Δεν το συντάσω μάλλον σώστα.
Πίστευω ότι είναι γέλοιο να λέμε ότι το TyTN είναι dual core επειδή είναι σαν λέμε ότι ένα laptop με MMX έπεξεργαστη είναι dual core επειδή έχει και επεξεργαστή για τα γραφικά
Driver_3
28 Οκτ. 2007, 23:19
οχι δεν γίνεται πιο αργό.
ορίστε τα αρχεία.
το ένα πρόγραμμα λέγεται Touch Commander και το άλλο
HTC Album.
σε ευχαριστω WebViRuS θα τα δοκιμασω...θελω να πω κ ενα μπραβο σε οσους ασχολουνται με αυτο το forum γιατι ειμαι νεος στα wm κ σε προηγουμενες σελιδες εχουν λυθει πολλες αποριες που ειχα..:)
athanaso77
28 Οκτ. 2007, 23:29
1600mAh BATTERY to HTC TyTN II P4550 Kaiser 100 110 120 (http://cgi.ebay.com/1600mAh-BATTERY-to-HTC-TyTN-II-P4550-Kaiser-100-110-120_W0QQitemZ190167807111QQihZ009QQcategoryZ130787QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)
Στο μέγεθος της κανονικής!!! ;)
WebViRuS
28 Οκτ. 2007, 23:53
ναι είναι ένα βήμα για να δούμε μια άσπρη μέρα, μην τσιμπήσει κανείς όμως ε! 0 κομμάτια διαθέσιμα
καλημέρα σε όλους!! προσπαθώ να διαβάσω όσα έχετε γράψει για το kaiser!! επειδή λοιπόν σκεφτόμουν να προβώ στην αγορά του εντος 2-3 ημερών και επείδη δεν θα προλάβω να διαβάσω όλα οσα έχετε γράψει θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής... εχει καλή οθόνη οσων αφορά την ευκρείνια τα χρώματα και την ανάλυση δηλαδή είστε ικανοποιημένοι στην απεικόνηση των φωτογραφιών? εχει καλό video player? ξέρω πως έχει 65000 χρώματα αλλα εχω δει οθόνες και οθόνες με τόσα χρώματα και καμια τους δεν είναι ίδια! εχω δει οθόνες με 65000 χρώματα να χτυπούν άνετα αυτες των 262κ! θα ήθελα την άποψή σας μιας και κάποιοι το έχετε και το ξέρετε καλύτερα και μιας και θα αργήσω να κοιτάξω ξανα συσκευή μιας και είμαι της νοοτροπίας ότι πέρνω να είναι τόσο διαχρονικό ωστε να το κρατάω για πού καιρό! αλλά αυτο που με ενδιαφέρει σαν κατι τελευταίο για να καταλήξω στο kaiser είναι αν έχει καλή οθόνη όσων αφορα τα χρώματα και την ανάλυση και με ποιές το συγκρίνετε!! και αν είστε ικανοποιημένοι απο το media player του! ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!
Γενικά τα ppc έχουν πολύ καλές οθόνες και πολύ καλή απεικόνιση γραφικών...
Έχωντας το 9100 Και το Touch Μπορώ να υποθέσω πως στην ίδια (και καλύτερη) γραμμή θα ακολουθεί το TyTN II. Γενικά αν το πάρεις δύσκολα να το αλλάξεις.
Οι media players των WM είναι γενικά πολύ καλοί και μπορείς να χρησιμοποίησεις 3rd party media players ανάλογα με την αρεσκεία σου.
zaharakis
29 Οκτ. 2007, 09:41
1600mAh BATTERY to HTC TyTN II P4550 Kaiser 100 110 120 (http://cgi.ebay.com/1600mAh-BATTERY-to-HTC-TyTN-II-P4550-Kaiser-100-110-120_W0QQitemZ190167807111QQihZ009QQcategoryZ130787QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)
Στο μέγεθος της κανονικής!!! ;)
""item has ended "":O
philip_1
29 Οκτ. 2007, 09:52
Χρόνια πολλά Δημήτρη. Δηλαδή σε όλους τους Δημήτρηδες έστω και αργά και απο μένα. Ηλίας77 καλορίζικο. Τελικά ρε παιδειά τι γίνεται με την μπαταρία. κρατάει αρκετά σε σχέση με άλλα ppc η όχι. Ο Ηλίας λέει πως είναι όπως τα έχετε πεί στο θέμα αλλά εγώ ακόμα δεν έχω δεί να έχει βγεί πόρισμα :p από το θέμα! Περιμένω πόρισμα;)
Κοιτα το Μ700 κρατουσε πιο πολυ η μπαταρια του αλλα και τωρα δεν με προβληματιζει,οπως και να'νε αν μιλας πολυ για να μην ξεμεινεις οποιο και να εχεις το φορτιζεις καθε βραδυ(εγω) ωστε να ειναι φουλ το πρωι να κανεις τη δουλεια σου!:)
highway
29 Οκτ. 2007, 10:44
Χρησιμοποιείτε κάποιο utility για το wifi που να βρίσκει τα δίκτυα της περιοχής?
Να εμφανίζει δύναμη σήματος, αν είναι κλειδωμένα, τι κλείδωμα, να συνδέομαι απο εκεί κλπ.
Εχω βρει κάποια στα γνωστά μαγαζάκια αλλά δεν ξέρω αν συνεργάζονται καλά με το kaiser και εαν δημιοργούν κανένα πρόβλημα στο υπάρχον λογισμικό wifi. Και επίσης αν έπανέρχονται όλα στα ίσια αν το κάνω απεγκατάσταση
WebViRuS
29 Οκτ. 2007, 11:20
Χρησιμοποιείτε κάποιο utility για το wifi που να βρίσκει τα δίκτυα της περιοχής?
Να εμφανίζει δύναμη σήματος, αν είναι κλειδωμένα, τι κλείδωμα, να συνδέομαι απο εκεί κλπ.
Εχω βρει κάποια στα γνωστά μαγαζάκια αλλά δεν ξέρω αν συνεργάζονται καλά με το kaiser και εαν δημιοργούν κανένα πρόβλημα στο υπάρχον λογισμικό wifi. Και επίσης αν έπανέρχονται όλα στα ίσια αν το κάνω απεγκατάσταση
wi-fi companion. :)
philip_1
29 Οκτ. 2007, 11:30
Γιατι δουλευτε αλλο,ποια ειναι η διαφορα?
karagiozis10
29 Οκτ. 2007, 11:41
""item has ended "":O
http://www.batteryupgrade.com/product_detail.php?productId=93061625&PHP5SESSID=d68508edf8d44f796faf7235447a6153
WebViRuS
29 Οκτ. 2007, 11:46
Γιατι δουλευτε αλλο,ποια ειναι η διαφορα?
βάλτο και θα δεις :)
όσο αναφορά την μπαταρία θα την χτυπήσω την 1600 και έτσι το Kaiser θα αντέχει άνετα 2 μέρες χρήση :)
30 ευρώ με δώρο τα μεταφορικά δεν είναι πολλά
philip_1
29 Οκτ. 2007, 12:19
βάλτο και θα δεις :)
όσο αναφορά την μπαταρία θα την χτυπήσω την 1600 και έτσι το Kaiser θα αντέχει άνετα 2 μέρες χρήση :)
30 ευρώ με δώρο τα μεταφορικά δεν είναι πολλά
οκ!Οσο αναφορα τη μπαταρια εγω πιο καλη ιδεα βλεπω να παρω τον φορτηστη αυτοκινητου αφου ετσι και αλλιως παντα θα αισθανομαι "ανασφαλης" να ξεκηνισω τη μερα μου με μισοφορτισμενο τηλεφωνο ακομα και με την μεγαλη μπαταρια!:cool:
highway
29 Οκτ. 2007, 12:23
Thanks
athadef21
29 Οκτ. 2007, 12:44
Paidia na rotiso kai alla 2 pragmata:
1) poio einai to SAR tou (epsaxa sto forum S.A.R. kai SAR kai den, evgale tipota)
2) Exo idi ena fortisti aftokinitou USB pou itan gia ena allo ppc kai tomtom (2 exodous). Den tha exo kanena provlima me to Kaiser etsi; arkei pou einai USB
zaharakis
29 Οκτ. 2007, 13:27
http://www.batteryupgrade.com/product_detail.php?productId=93061625&PHP5SESSID=d68508edf8d44f796faf7235447a6153
ευχαριστω ;)
aris_21
29 Οκτ. 2007, 13:30
Paidia na rotiso kai alla 2 pragmata:
1) poio einai to SAR tou (epsaxa sto forum S.A.R. kai SAR kai den, evgale tipota)
2) Exo idi ena fortisti aftokinitou USB pou itan gia ena allo ppc kai tomtom (2 exodous). Den tha exo kanena provlima me to Kaiser etsi; arkei pou einai USB
1.πρεπει να ειναι 0,57
2.οχι δεν βλεπω καποιο προβλημα.:O
Driver_3
29 Οκτ. 2007, 13:33
ο internet explorer του κινητου δεν με βολευει κ ειναι πολυ αργος στο φορτωμα σελιδων υπαρχει κατι καλυτερο τι μου προτεινετε?
zaharakis
29 Οκτ. 2007, 14:20
ο internet explorer του κινητου δεν με βολευει κ ειναι πολυ αργος στο φορτωμα σελιδων υπαρχει κατι καλυτερο τι μου προτεινετε?
opera ;)
οτι καλυτερο :)
WebViRuS
29 Οκτ. 2007, 14:23
ευχαριστω ;)
καλά είμαι σίγουρος ότι εσύ το έχεις παραγγείλει ήδη και έρχετε. αφού δεν κρατιέσαι το ξέρω και το ξέρεις.
Driver_3
29 Οκτ. 2007, 14:40
K ακομα μια απορια χρειαζομαι για wm καποιο προγραμμα για defragment-maintainance οπως χρειαζονται τα windows στο pc μου? k αν ναι ποιο προτεινετε?
WebViRuS
29 Οκτ. 2007, 14:44
pocket mechanic
Driver_3
29 Οκτ. 2007, 14:58
Thankss:D Το touch commander το εχεις αντιστοιχισει σε καποιο hardware button? προσπαθω να το κανω να ενεργοποιειται κανοντας schroll οπως στο touch αλλα δεν τα καταφερνω εχεις βρει καμια ακρη μηπως?
athadef21
29 Οκτ. 2007, 15:10
opera ;)
οτι καλυτερο :) akrivos! exei tabs grigoros... (ton exo sto hp-rw6815)
athadef21
29 Οκτ. 2007, 15:12
1.πρεπει να ειναι 0,57
2.οχι δεν βλεπω καποιο προβλημα.:O Efxaristo!
zaharakis
29 Οκτ. 2007, 15:13
καλά είμαι σίγουρος ότι εσύ το έχεις παραγγείλει ήδη και έρχετε. αφού δεν κρατιέσαι το ξέρω και το ξέρεις.
το πολυ πολυ να καψω (αλλα) 27ε ;)
φυσικα και την εχω ηδη παραγγειλει.:)
zaharakis
29 Οκτ. 2007, 15:16
K ακομα μια απορια χρειαζομαι για wm καποιο προγραμμα για defragment-maintainance οπως χρειαζονται τα windows στο pc μου? k αν ναι ποιο προτεινετε?
pocket mechanic
αποφυγετε τις ανασυγκροτησεις μεσω τετοιων προγραμματων.καλα ειναι δεν λεω αλλα η καρτα των τηλεφωνων μας δεν ειναι σκληρος δισκος των windows ;)
memmaid 2.0 ειναι οτι χρειαζεστε και τπτ παραπανω ;)
απλο καλο με τα καταλληλα και απαραιτητα εργαλεια και οτι πιο ασφαλες :)
athanaso77
29 Οκτ. 2007, 16:19
το πολυ πολυ να καψω (αλλα) 27ε ;)
φυσικα και την εχω ηδη παραγγειλει.:)
H' kai me 15 Euro sto ebay (http://cgi.ebay.co.uk/1600mAh-BATTERY-to-HTC-TyTN-II-P4550-Kaiser-100-110-120_W0QQitemZ190168017510QQihZ009QQcategoryZ20365QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem) :cool:
WebViRuS
29 Οκτ. 2007, 17:00
προτιμώ την εγγύηση απο μια εταιρία :)
και μην ξεχνάς ότι τα μεταφορικά είνα τζάμπα.
μολις έγινα κάτοχος kaiser! δε το έχω ανοιξει ακόμη!!!
WebViRuS
29 Οκτ. 2007, 18:28
κράτα το κλειστό για να μην πέσει η αξία του :D
δεν κρατήθηκα το ανοιξα και δεν ξεκολλάω
με χαρα μου διαπιστώνω ότι η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά! πραγματικά ολα μα όλα τα λεφτα!! το συγκρίνω με το p1i και μπορώ να πω οτι με κολλάει ασχημα
matrix
30 Οκτ. 2007, 01:15
Kαι πού είσαι ακόμα!
Memmaid και απο μένα, ότι πιο σταθερό και αξιόπιστο!!!
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 08:31
με χαρα μου διαπιστώνω ότι η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά! πραγματικά ολα μα όλα τα λεφτα!! το συγκρίνω με το p1i και μπορώ να πω οτι με κολλάει ασχημα
αλλο το ενα αλλο το αλλο ;)
δεν ειναι δικαιο να συγκρινεις κινητα uiq με το καιζερ ...ειναι χαμενα απο χερι :)
rigas2178
30 Οκτ. 2007, 09:14
Πουλάω το τριών εβδομάδων TYTn II μου.Όποιoς ενδιαφέρεται ας μου p.m.:)
zaharakis
30 Οκτ. 2007, 09:33
Πουλάω το τριών εβδομάδων TYTn II μου.Όποιoς ενδιαφέρεται ας μου p.m.:)
sory για το off topic,αλλα μηπως εχεις σχεση με τον ρηγα του www.fazerclub.gr?
WebViRuS
30 Οκτ. 2007, 09:33
100 ευρώ με το ΦΠΑ :) τι λές. (δεν μας είπες και το λόγο που το πουλάς)
επ μήτσο με πρόλαβες :D καλημέρα.
Driver_3
30 Οκτ. 2007, 09:37
Ισως ειναι γελοια ερωτηση αλλα σιγα σιγα μαθαινω..Οταν πηρα το kaiser εκανα συγχρονισμο με το outlook για να περασω τις επαφες μου, τωρα ομως στο kaiser εχουν προστεθει αρκετες επαφες που δεν υπαρχουν στο pc αν κανω συγχονισμο θα μου μεταφερει τις καινουριες κ στο pc η θα χαθουν?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.