PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

jnr
30 Σεπ. 2007, 13:38
ευχαριστω πολυ!τωρα φορτωνω το destinator 7 ....by karagiozis!αυτο με τις φουσκαλες ειναι γεγονος,τρεις φορες δοκιμασα να βαλω αυτο που εχει στην συσκευασια κ στο τελος δυο φουσκαλες μεινανε.:mad:

aris_21
30 Σεπ. 2007, 13:38
Παιδια εχω ενα προβλημα δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει στο comm manager (εχω ελληνικη rom) εβλεπα κανονικα το αεροπλανο.... wifi ...τωρα ομως βγαζει κατι κυβακια και ...τι μπορει να φταιει?

το επαθα εχθες το βραδυ και εγω
εχεις βαλει κανενα προγραμμα??
εμενα λυθηκε με format αλλα δεν το εκανα για αυτο
το λογο.δηλ.δεν σου λεω να κανεις format.

jnr
30 Σεπ. 2007, 13:45
κατι ακομα,μπορω να απενεργοποιησω το gprs ωστε να μην εχω τιποτα εκπληξεις οταν ερθει ο λογαριασμος;:worry:

aris_21
30 Σεπ. 2007, 13:50
κατι ακομα,μπορω να απενεργοποιησω το gprs ωστε να μην εχω τιποτα εκπληξεις οταν ερθει ο λογαριασμος;:worry:

φτιαξε μια δικια σου συνδεση(ψευτικη)
ετσι ωστε αμα μπει τυχον δεν θα βρισκει
τιποτα.:)

jnr
30 Σεπ. 2007, 13:56
εβγαλα την επιλογη συνδεσης στο διαδικτυο μεσω του παροχου,ενταξει δεν ειναι τωρα με το gprs;:!:

aris_21
30 Σεπ. 2007, 14:01
εβγαλα την επιλογη συνδεσης στο διαδικτυο μεσω του παροχου,ενταξει δεν ειναι τωρα με το gprs;:!:

δοκιμασε το λιγο.
ανοιξε το explorer για λιγο να δεις
τι θα κανει.:)

Tna
30 Σεπ. 2007, 14:04
φτιαξε μια δικια σου συνδεση(ψευτικη)
ετσι ωστε αμα μπει τυχον δεν θα βρισκει
τιποτα.:)
Το έχει κάνει και το Touch και το 9100 .. ΆΛλαξε το μενου στα αγγλικά (απο τις ρυθμίσεις) , κάνε επανεκκίνηση και μετά ξαναβάλε ελληνικά

Tna
30 Σεπ. 2007, 14:06
το επαθα εχθες το βραδυ και εγω
εχεις βαλει κανενα προγραμμα??
εμενα λυθηκε με format αλλα δεν το εκανα για αυτο
το λογο.δηλ.δεν σου λεω να κανεις format.

Το έχει κάνει και το Touch , 9100 . Για να το διορθώσεις επέλεξε γλώσσα μενου αγγλικά (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Γλώσσα ) κάνε επανεκκίνηση και ξαναπήγαινε μετά στο Settings->System->γλώσσα και βάλε ελληνικά

aris_21
30 Σεπ. 2007, 14:08
Το έχει κάνει και το Touch , 9100 . Για να το διορθώσεις επέλεξε γλώσσα μενου αγγλικά (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Γλώσσα ) κάνε επανεκκίνηση και ξαναπήγαινε μετά στο Settings->System->γλώσσα και βάλε ελληνικά

ωραια αμα ξαναγινει τυχον θα το εχω υποψην.
ευχαριστω!!;)

Carpe_Diem
30 Σεπ. 2007, 14:17
Ετσι ακριβος μου τα δειχνει.
Εβαλα αρκετα προγραμματα τςρα δεν θυμαμαι μπορω να κανω κατι για τα το φτιαξω?
Μπορω να κανω φορματ χωρις να χασω τις επαφες μου και τους τα email moy?

Κατι αλλο δεν ξερω αν το εχετε παθει αλλα οταν εχω συνδεδεμενο το κινητο με το pc se activesyn και με παρουν τηλ και μιλησω κανονικα μετα οταν κλεινει η γραμμη η μπαρα πανω που ειναι η εναρξη δεν λειτουργει σαν να εχει κολισει...ολα τα αλλα λειτουργουν...
Τι συμβαινει?

aris_21
30 Σεπ. 2007, 14:26

Κατι αλλο δεν ξερω αν το εχετε παθει αλλα οταν εχω συνδεδεμενο το κινητο με το pc se activesyn και με παρουν τηλ και μιλησω κανονικα μετα οταν κλεινει η γραμμη η μπαρα πανω που ειναι η εναρξη δεν λειτουργει σαν να εχει κολισει...ολα τα αλλα λειτουργουν...
Τι συμβαινει?

δοκιμασε αυτο που ειπε ο @Tna
Για να το διορθώσεις επέλεξε γλώσσα μενου αγγλικά (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Γλώσσα )
κάνε επανεκκίνηση και ξαναπήγαινε μετά στο Settings->System->γλώσσα και βάλε ελληνικά.
για να μην τα χασεις με το format αυτα μου λες.
κανε συνχρονισμο με το activesync.

Carpe_Diem
30 Σεπ. 2007, 14:36
Format οταν κανω θα σβηστουν ολα τα προγραμματα που εχω βαλει και θα επανελθει η συσκευη οπως την ειχα πρωτοπαρει ετσι?
Που παμε για φορματ?

aris_21
30 Σεπ. 2007, 14:38
Format οταν κανω θα σβηστουν ολα τα προγραμματα που εχω βαλει και θα επανελθει η συσκευη οπως την ειχα πρωτοπαρει ετσι?
Που παμε για φορματ?

δοκιμασες το παραπανω που σου ειπα??
ναι θα σβηστουνε ολα.
η πηγαινε διαγραφη μνημης
η δες το manual σελ.238:)

Carpe_Diem
30 Σεπ. 2007, 14:40
δοκιμασε αυτο που ειπε ο @Tna
Για να το διορθώσεις επέλεξε γλώσσα μενου αγγλικά (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Γλώσσα )
κάνε επανεκκίνηση και ξαναπήγαινε μετά στο Settings->System->γλώσσα και βάλε ελληνικά.
για να μην τα χασεις με το format αυτα μου λες.
κανε συνχρονισμο με το activesync.

Το εκανα αλλα τπτ παλι τα ιδια.
Αυτο το προβλημα πρεπει να δημιουργηθηκε οταν εβαλα ενα προγραμμα για το bluetooth. DRYAR BLUETOOTH.

jnr
30 Σεπ. 2007, 14:40
δοκιμασε το λιγο.
ανοιξε το explorer για λιγο να δεις
τι θα κανει.:)

k ομως το δοκιμασα κ συνδεετε!:blink:

stavros_f
30 Σεπ. 2007, 14:46
Πριν κάνεισ hard reset δοκίμασε να απεγκαταστήσεις άν το έχεις ήδη εγκατεστημένο το λεξικό slovoed. Άν τα ελληνικά δεν επανέλθουν τουλάχιστον μετά το hard reset απέφυγε να ξαναεγκαταστήσεις.
Εναλακτικά υπάρχει το λεξικό της lingvosoft.
Ελπίζω αυτή η εκδοχή για την αντιμετώπηση του προβλήματος να σου φανεί χρήσημη. ;)

Carpe_Diem
30 Σεπ. 2007, 14:52
Παω και κανω διαγραφη μνημης για το hard reset?Poy prepei na paw?
Θα επανελθει πως οταν το αγορασα οτι προγραμμα δλδ ειχε πριν αρχισω να βαζω εγω θα το εχει?

aris_21
30 Σεπ. 2007, 15:03
Παω και κανω διαγραφη μνημης για το hard reset?Poy prepei na paw?
Θα επανελθει πως οταν το αγορασα οτι προγραμμα δλδ ειχε πριν αρχισω να βαζω εγω θα το εχει?

πηγαινε....
ρυθμισεις/συστημα/διαγραφη μνημης.
θα ειναι οπως το πηρες πρωτη φορα.

k ομως το δοκιμασα κ συνδεετε!:blink:

αρα κανε μια δικια σου συνδεση
και θα λεει δεν βρηκε μοντεμ.

athadef21
30 Σεπ. 2007, 15:13
φιλε μου καταρχην καλοριζικο :)

1 πηγαινε start/settings/system/regional settings/time και αλλαξε την μορφη της ωρας σε ΗΗ.mm.ss και οκ για να γινει 24ωρη μορφη.αυτο ισχυει σε ολα τα pda;)

2.οντως η καμερα ειναι αργη αλλα αν βαλεις την προεσκοπιση της φωτο στα 3" και την ποιοτητα στο κανονικο,θα αλλαξει αρκετα προς το καλυτερο.

3.για το αν δεν μπορεις να στερεωσεις την ζελατινα,δεν φταιει το ""τηλ των 800ε "";) μια πιστωτικη καρτα θα σε βοηθησει να την στρωσεις αρκετα καλυτερα και να βγαλεις τον αερα απο μεσα.

4. εχει δοθει και σε αυτο λυση απενεργοποιωντας το default skin του τηλ .

θα βρεις τον τροπο καποια μηνυματα πιο πισω:)

διαβασε λιγο τα μηνυματα των παιδιων εδω μεσα και θα βρεις λυση στις πρωτες αποριες σου.
για οτι αλλο εδω ειμαστε :)

fk1978, για το 3 να προσθέσω απλά πως αν κάλυπτε καλά όλη την επιφάνεια της οθόνης όταν θα ήθελες να την βγάλεις θα είχες μεγάλη δυσκολία και θα είχες παράπονα τότε :p

fk1978
30 Σεπ. 2007, 16:03
Φίλε zaharakis, καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση βοηθειά σου.

Όσον αφορά την ζελατίνα δεν είπα οτι φταίει το τηλέφωνο των 800 ευρώ αλλά η πολιτική της εταιρείας που χρεώνει ενα κοματάκι αναλώσιμου πλαστικού 7 και 8 ευρώ οταν το κόστος του ειναι μηδαμινό. Και το GPS ΜΙΟ που έχω έχει ζελατίνα για οθόνη 4,3 ίντσες αλλα στην συσκευασία σου δίνει 10 και όχι 1 με τα ίδια χρήματα περίπου.

mastelos
30 Σεπ. 2007, 16:14
φιλε μου καταρχην καλοριζικο :)

3.για το αν δεν μπορεις να στερεωσεις την ζελατινα,δεν φταιει το ""τηλ των 800ε "";) μια πιστωτικη καρτα θα σε βοηθησει να την στρωσεις αρκετα καλυτερα και να βγαλεις τον αερα απο μεσα.

να προσθέσω στο μηνυμα του Δημητρη οτι καλύτερη δουλειά κάνεις μόνο με mastercard καταχρεωμένη :p:lol:

ssarl
30 Σεπ. 2007, 16:24

Τι συμβαινει?
Έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα που έχει εγκαταστήσει νέα fonts. Συνήθως το weather panel το κάνει. Ψάξε να βρεις τα fonts αυτά και σβήστα. Μετά απο restart θα είσαι ΟΚ.

giannis11
30 Σεπ. 2007, 17:21
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει γραφτεί το πως γίνεται αλλά δεν μπορώ να το βρώ απο την αναζήτηση:
Πως μπορώ να αλλάξω και να βάλω δικό μου νούμερο να καλεί το speed deal 1 του kaiser αντί για την κλήση έκτακτης ανάγκης;
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

cretaman
30 Σεπ. 2007, 17:34
λοιπόν παιδιά μου συμβαίνει το εξής. το πρόγραμμα που έχει το tytn απο την μαμά του για τον καιρό πάει χωρίς να το πατήσω εγώ και ανοίγει το gprs τις wind που εχω και κατεβάζει τα δεδομένα! εχτές το είδα και ήταν 4 ώρες σε σύνδεση! πως μπορώ να το κάνω εγώ αυτό επιλεκτικά? :wacko:

psybill
30 Σεπ. 2007, 18:36
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει γραφτεί το πως γίνεται αλλά δεν μπορώ να το βρώ απο την αναζήτηση:
Πως μπορώ να αλλάξω και να βάλω δικό μου νούμερο να καλεί το speed deal 1 του kaiser αντί για την κλήση έκτακτης ανάγκης;
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης
πήγαινε start-settings- tab personal, phone- tab services. εκεί θα βρεις την επιλογή voice mail and text messages και θα βαλεις τον αριθμό που θέλεις στο πεδίο voice mail. δεν μπορείς βέβαια να αλλάξεις το όνομα, εκτός κι αν γίνεται από τη registry αλλά δεν το γνωρίζω...

giannis11
30 Σεπ. 2007, 18:53
πήγαινε start-settings- tab personal, phone- tab services. εκεί θα βρεις την επιλογή voice mail and text messages και θα βαλεις τον αριθμό που θέλεις στο πεδίο voice mail. δεν μπορείς βέβαια να αλλάξεις το όνομα, εκτός κι αν γίνεται από τη registry αλλά δεν το γνωρίζω...

Το βρήκα τελικά.
Στο πεδίο υπηρεσίες έχει:
Φραγή κλήσεων
Αριθμός καλούντος
Προώθηση κλήσεων
Αναμονή κλήσεων
Τηλεφωνητής και sms.

Είναι στο πεδίο τηλεφωνητής και sms στο πεδίο τηλεφωνητής. Εκεί βάζουμε το νούμερο που θέλουμε.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Φιλικά
Γιάννης

mastelos
30 Σεπ. 2007, 18:57
Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή, τουλάχιστον με την ελληνική rom που έχω εγώ.
Έχει:
Φραγή κλήσεων
Αριθμός καλούντος
Προώθηση κλησεων
Αναμονή κλήσεων
Τηλεφωνητής και sms.

Σε ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Γιάννης

και εγω μπερδευομαι στη μεταφραση

psybill
30 Σεπ. 2007, 18:57
Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή, τουλάχιστον με την ελληνική rom που έχω εγώ.
Έχει:
Φραγή κλήσεων
Αριθμός καλούντος
Προώθηση κλησεων
Αναμονή κλήσεων
Τηλεφωνητής και sms.

Σε ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Γιάννης
θα μας τρελάνεις βρε? και γω ελληνική rom έχω αλλά έχω το μενού στα αγγλικά. πάτα το τηλεφωνητής και sms και θα το δεις

MaterialDefender
30 Σεπ. 2007, 19:02
Καλησπέρα, το έχει αγοράσει κανένας [πρώην] χρήστης eten m700 να μας πει εντυπώσεις/διαφορές και εάν αξίζει η αγορά του?
Thanx!

giannis11
30 Σεπ. 2007, 20:06
θα μας τρελάνεις βρε? και γω ελληνική rom έχω αλλά έχω το μενού στα αγγλικά. πάτα το τηλεφωνητής και sms και θα το δεις

Το είδα μετά. Μη βαράς :) :)
Φιλικά
Γιάννης

Cockney
30 Σεπ. 2007, 21:06
Ξέρει κανείς αν το έχει φέρει η vodafone και αν ναι πόσο το δίνει με κάποιο νέο συμβόλαιο?

Sion
30 Σεπ. 2007, 21:21
Και εγώ το παρήγγειλα από e-Cosmote. Ελπίζω αύριο να είναι εδώ.

Τελευταία στιγμή ακύρωσα το P3600 γιατί είχαν μόνο 90€ διαφορά.

Απορίες θα ξεκινήσω μόλις το πιάσω στα χέρια μου.

Αλλά μόνο μια απλή, τελικά το TyTN πως προφέρεται?

Τάιταν? (γιατί φυσικά υπάρχει και άλλο με την κωδική ονομασία Titan)

nikos2004dj
30 Σεπ. 2007, 23:52
φιλε μου το καλο που μας θελω ολων μας :worry:

μην μας πεσει ποτε κατω :cry::cry:

εγω παντος ειμαι λιγο γκαντεμης οσο παραπανω προσεχω ενα κινητο τοσο πιο συχνα μπορει να μου πεφτει!αν και δεν μου εχει χαλασει ποτε μεχρι τωρα κατι!

samson
1 Οκτ. 2007, 00:52
Όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο (και σηκώνω την οθόνη με κλίση), η οθόνη δεν είναι ακριβώς παράλληλη με το keyboard, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Η δεξιά πλευρά της οθόνης είναι ψηλότερα από την αριστερή.
Συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό ή συμβαίνει σε όλους?

WebViRuS
1 Οκτ. 2007, 00:58
χαχα νόμιζα ότι είμαι μόνο εγώ στραβός. έχω την εντύπωση πως το τηλέφωνο είναι μια χαρά, αλλα επειδή κάνει μια καμπύλη στα hard buttons μας δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι στραβό.

samson
1 Οκτ. 2007, 01:19
Xμμμ δεν είναι ψευδιαίσθηση. Κοιτάω πάντα την γραμμή που ορίζει το πάνω άκρο της οθόνης. Το δεξί ελατήριο σε μένα είναι πιο μαλακό από το αριστερό. Και η οθόνη γέρνει λίγο από τα αριστερά..
Γκρμμμφ

cretaman
1 Οκτ. 2007, 01:23
Xμμμ δεν είναι ψευδιαίσθηση. Κοιτάω πάντα την γραμμή που ορίζει το πάνω άκρο της οθόνης. Το δεξί ελατήριο σε μένα είναι πιο μαλακό από το αριστερό. Και η οθόνη γέρνει λίγο από τα αριστερά..
Γκρμμμφ

ετσι ειναι και σε μενα αλλα πιστευω οτι ετσι ειναι και δεν ειναι κάποιο προβλημα!

zaharakis
1 Οκτ. 2007, 07:27
ετσι ειναι ολα παιδια μην ασχολειστε. :)

Carpe_Diem
1 Οκτ. 2007, 08:59
Καλημερα φιλε zaharakis αν θελεις δες λιγο τα pm σου .
Ευχαριστω!

kostas-k
1 Οκτ. 2007, 10:05

Τι συμβαινει?

Φίλε μου πήγαινε στο Windows\Fonts και σβήσε τις γραμματοσειρές που έχει εκεί,δεν θα επηρεαστεί τίποτα,μην φοβάσαι.
Όταν εγκατέστησα κι εγώ το VAG-Check ή το ArcPad μου έβαλε εκεί κάποιες και απλά μου τα εμφάνιζε όλα με Digital γράμματα.
Τις έσβησα από εκεί και όλα οκ.

Απλά το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε τις γραμματοσειρές αυτές θα χρησιμοποιήσει τώρα τις προεπιλεγμένες των Windows Mobile,οπότε κανένα πρόβλημα.
Πες μας τι έγινε...

Carpe_Diem
1 Οκτ. 2007, 10:14
Έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα που έχει εγκαταστήσει νέα fonts. Συνήθως το weather panel το κάνει. Ψάξε να βρεις τα fonts αυτά και σβήστα. Μετά απο restart θα είσαι ΟΚ.

Που ακριβος θα βρω αυτα τα fonts?
Εκανα hard reset χθες και σημερα παλι τα ιδια .....
Δεν μου εμφανιζει το προβλημα την ιδια ωρα δλδ σημερα το πρωι μου αλλαξε το comm manager .

Carpe_Diem
1 Οκτ. 2007, 10:18
Ελα φιλε Kostas-k τωρα ειδα το μηνυμα σου...
Μεσα στο windows/fonts σ εμενα δεν υπαρχει τπτ.....

ssarl
1 Οκτ. 2007, 10:27
Δεν είναι ανάγκη να είναι στο \windows\fonts. Ψάξε για *.ttf παντού.

aris_21
1 Οκτ. 2007, 10:37
παιδια το εβγαλα το πρωι απο την πριζα
ειναι η δευτερη πληρης φορτιση και μεσα σε
2ωρες χωρις να εχω πειραξει το τηλ.
η μπαταρια πηγε στο 97%.:wacko:

Carpe_Diem
1 Οκτ. 2007, 10:43
Και εγω εχω παρατηρησει οτι την μπαταρια την καταπινει .....Λιγο να το χρησιμοποιεις η μπαταρια πεφτει αισθητα.
Γνωριζει καποιος αν εχει βγει καποια μπαταρια μεγαλυτρη?Υπαρχει κανενα site με διαφορα εξαρηματα για το kaiser?

nikos67
1 Οκτ. 2007, 11:52
Παιδια,

Δυο ερωτησεις

1. Αν αγορασω απο εξωτερικο θα εχω εγγυηση ( 1 h 2 χρονια?)απο ACER?

2. Ξερετε εαν και ποτε θα το φερει η VADAFONE?

Aναμενω τις απαντησεις σας...

Ευχαριστω

Νικος

geovass
1 Οκτ. 2007, 12:18
Παιδια,

Δυο ερωτησεις

1. Αν αγορασω απο εξωτερικο θα εχω εγγυηση ( 1 h 2 χρονια?)απο ACER?

2. Ξερετε εαν και ποτε θα το φερει η VADAFONE?

Aναμενω τις απαντησεις σας...

Ευχαριστω

Νικος

Η Vodafone παρελαβε σημερα στην αποθηκη της...

WebViRuS
1 Οκτ. 2007, 12:51
2 ώρες και πήγε μόνο 97%? εμένα το καταπίνει με το καλαμάκι. μόλις βγει μια νέα μεγαλύτερη μπαταρία θα την αγοράσω επι το που.

makos13gr
1 Οκτ. 2007, 13:02
η cosote παντως δεν εχει ακομα.σημερα το κοιταξα.παλοαυτα αο διαφημιζει κανονικα...

aris_21
1 Οκτ. 2007, 13:29
2 ώρες και πήγε μόνο 97%? εμένα το καταπίνει με το καλαμάκι. μόλις βγει μια νέα μεγαλύτερη μπαταρία θα την αγοράσω επι το που.

δηλ.να λεω παλι καλα που ειχε παει τοσο??:wacko:

manos12
1 Οκτ. 2007, 14:23
Ρε παιδιά, μολις το πηρα κι εγω, αλλα μα απλη χρηση (προς το παρόν) σε 6 ώρες συμπληρώνει 48 ώρο και η μπαταρία μου είναι ακόμη στο 60%!

Sion
1 Οκτ. 2007, 15:12
η cosote παντως δεν εχει ακομα.σημερα το κοιταξα.παλοαυτα αο διαφημιζει κανονικα...

Πως το Checkαρες? Γιατί εγώ το παρήγγειλα από e-cosmote την πέμπτη και μου είπαν δευτέρα-τρίτη θα το χω (δεν ήρθε σήμερα)

Λες να περιμένω κάνα μήνα?

ΥΓ δεν μου είπατε και πως προφέρεται το TyTN

athadef21
1 Οκτ. 2007, 16:06
η cosote παντως δεν εχει ακομα.σημερα το κοιταξα.παλοαυτα αο διαφημιζει κανονικα... ένας φίλος στο θέμα είχε πει πως το πήρε από την κοσμοτέ! δεν θυμάμαι αλλα κάποιος το είχε πει!:blink:

eleco
1 Οκτ. 2007, 16:08
Και εγώ γιατί το αγόρασα την πέμπτη από την COSMOTE Βόλου;

athadef21
1 Οκτ. 2007, 16:19
Ρε παιδιά, μολις το πηρα κι εγω, αλλα μα απλη χρηση (προς το παρόν) σε 6 ώρες συμπληρώνει 48 ώρο και η μπαταρία μου είναι ακόμη στο 60%!
καλώς ήρθες στο forum και καλορίζικο και σε σένα!θα πρέπε να πας στον πινακα ελεγχου να αλλάξεις το avatar σου να βάλεις το kaiser :p

eleco
1 Οκτ. 2007, 16:40
Την Πέμπτη το απόγευμα το πήρα, το φόρτισα και από την παρασκευή το πρωί, σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα) μου ζήτησε το φορτιστή του.

athadef21
1 Οκτ. 2007, 16:57
Την Πέμπτη το απόγευμα το πήρα, το φόρτισα και από την παρασκευή το πρωί, σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα) μου ζήτησε το φορτιστή του. να και ένα θετικό! ως τώρα για την αυτονομία μονο αρνητικά άκουγα

frankidem
1 Οκτ. 2007, 17:04
Παδια μηπως εχετε ακουσει αν το εφερε η Wind?

cretaman
1 Οκτ. 2007, 18:42
και εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο την μπαταρια! απο το σαββατο βραδυ μεχρι και τωρα και ειναι ακομα στο 60% super!!!

Λοιπόν παιδιά μου συμβαίνει το εξής. το πρόγραμμα που έχει το tytn απο την μαμά του για τον καιρό πάει χωρίς να το πατήσω εγώ και ανοίγει το gprs τις wind που εχω και κατεβάζει τα δεδομένα! εχτές το είδα και ήταν 4 ώρες σε σύνδεση! πως μπορώ να το κάνω εγώ αυτό επιλεκτικά?:wacko:

roker
1 Οκτ. 2007, 18:50
Nodata για να απενεργοποιησεις το gprs και start-settings-connections-hsdpa turn off

athadef21
1 Οκτ. 2007, 19:08
και εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο την μπαταρια! απο το σαββατο βραδυ μεχρι και τωρα και ειναι ακομα στο 60% super!!!

Λοιπόν παιδιά μου συμβαίνει το εξής. το πρόγραμμα που έχει το tytn απο την μαμά του για τον καιρό πάει χωρίς να το πατήσω εγώ και ανοίγει το gprs τις wind που εχω και κατεβάζει τα δεδομένα! εχτές το είδα και ήταν 4 ώρες σε σύνδεση! πως μπορώ να το κάνω εγώ αυτό επιλεκτικά?:wacko:
Για το gprs δεν ξέρω. ο roker απάντησε λίγο πριν. Πάντως για την μπαταρία αυτό που λες πολύ καλο! μήπως όμως το είχες αφήσει και δεν το χρησιμοποίησες?! διότι τόσο αυτονομία πια!
ούτε το hp 6815 χωρίς να το ακουμπήσω που λέει ο λόγος το οποιο έχει 1500άρα μπαταρία και λογικά θα καταναλώνει και λιγότερο δεν διαρκεί τόσο πολύ! Αυτό που λες αντιστοιχεί σε κατανάλωση smartphone χωρίς οθόνη αφής και όχι pdaphone!!Αν είναι έτσι τέλειο!
Ήταν ένα από τα αρνητικά που είχα στο νου μου. Κανεις άλλο πάνω στο θέμα τις αυτονομίας τώρα που το έχετε χρησιμοποιήσει και κάπως;

djdog
1 Οκτ. 2007, 19:31
Εγω για την αυτονομια εχω την εξης αποψη...
Αν κραταει μια ολοκληρη μερα,απο το πρωι που θα ξυπνησω να παω για δουλεια,μεχρι αργα το βραδυ που θα τη πεσω για υπνο,με 1-2 ωρες wi-fi,1-2 ωρες GPS και καμμια ωρα τηλεφωνηματα ειναι ΟΚ...Και για το καιζερ συγκεκριμενα,κραταει η μπαταρια του για αυτη τη χρηση καθε μερα...
Ετσι κι αλλιως καθε βραδυ μπαινει στη φορτιση στο κομοδινο...5 χρονια τωρα με PPC Phone η ιδια δουλεια..
Δηλαδη τι αλλαζει αν αντι για καθε μερα,το βαζεις καθε 2 η 3 μερες για φορτιση πριν κοιμηθεις?:blink:

johner
1 Οκτ. 2007, 19:35
Εγω για την αυτονομια εχω την εξης αποψη...
Αν κραταει μια ολοκληρη μερα,απο το πρωι που θα ξυπνησω να παω για δουλεια,μεχρι αργα το βραδυ που θα τη πεσω για υπνο,με 1-2 ωρες wi-fi,1-2 ωρες GPS και καμμια ωρα τηλεφωνηματα ειναι ΟΚ...
Ετσι κι αλλιως καθε βραδυ μπαινει στη φορτιση στο κομοδινο...
Δηλαδη τι αλλαζει αν αντι για καθε μερα,το βαζεις καθε 2 η 3 μερες για φορτιση πριν κοιμηθεις?:blink:
Δεν κοιμάσαι πάντα σπίτι σου.
Όσο περισσότερες φορτίσεις κάνεις τόσο καταστρέφεται η μπαταρία.
Ξοδεύεις περισσότερο ρεύμα.:p

frankidem
1 Οκτ. 2007, 19:56

georgep800
1 Οκτ. 2007, 19:58

Όχι, ακόμα. και απ' ότι φαίνεται θα καθυστερήσει αρκετά...

djdog
1 Οκτ. 2007, 20:26

Εχω παντα ενα usb καλωδιακι μαζι μου και ανταπτορα απο μπριζα σε usb...
Οτι ξοδευω περισσοτερο ρευμα...εχεις δικιο...
Αλλα για τη καταστροφη της μπαταριας...Ρε συ johner..Αφου κι εσυ "αρρωστακι" σα και μενα με τα PPC και τα γκατζετ εισαι...!!!
Εχεις κρατησει μηχανακι πανω απο χρονο???!!!:lol:

djdog
1 Οκτ. 2007, 20:27

Αλλα για τη καταστροφη της μπαταριας...Ρε συ johner..Αφου κι εσυ "αρρωστακι" σα και μενα με τα PPC και τα γκατζετ εισαι...!!!

Carpe_Diem
1 Οκτ. 2007, 20:44
Εγω τμ πηρα απο cosmote με επιδοτηση .Την πεμπτη το παριγγειλα και το σαββατο το ειχα.... και μενω σε επαρχια.Το στειλανε την ιδια ημερα.

johner
1 Οκτ. 2007, 20:50
Το Dell X50v το είχα κρατήσει πάνω από χρόνο και σε σχέση με τα σημερινά PPCs ήταν πολύ καλύτερο!:O
Έχω ένα χρόνο που το πούλησα.:cry:
Anyway όταν είχα το S200 και πειραματιζόμουν με τις WM6 ROM μου κρατούσε μια μέρα και αν. Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει κανένα ταξίδι όπου δε θα έχει τις ευκολίες σου.

cretaman
1 Οκτ. 2007, 23:16
Το Dell X50v το είχα κρατήσει πάνω από χρόνο και σε σχέση με τα σημερινά PPCs ήταν πολύ καλύτερο!:O
Έχω ένα χρόνο που το πούλησα.:cry:
Anyway όταν είχα το S200 και πειραματιζόμουν με τις WM6 ROM μου κρατούσε μια μέρα και αν. Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει κανένα ταξίδι όπου δε θα έχει τις ευκολίες σου.

dell ειναι dell με τα όλα της!!!!!

kongeorge
1 Οκτ. 2007, 23:18
:lol::lol::):):)να ρώτησω κάτι με bt h/f σας δουλέβει σωστά;
Εμένα στο car cit κανει 7 με 8 δευ/τα να συνδεθεί και ο ήχος είναι κακός επίσης και στο h/f samsung 200 πάλι τον συνομιλητή τον ακούω πολύ βαθιά και όταν με καλούνε και αυτό απαντά αλλα χτυπαει ταυτοχρΟνα και το τηλέφωνο, με αποτελέσμα ο συνομιλιτής να ακούει για λίγο τον ήχο κλήσης μου.
ουφ αυτά

cretaman
1 Οκτ. 2007, 23:24
Nodata για να απενεργοποιησεις το gprs και start-settings-connections-hsdpa turn off

δεν έγινε τιποτα φιλε μου! παλι τα ιδια! πρεπει να γίνεται απο καπου αλλού!

cretaman
1 Οκτ. 2007, 23:28
:lol::lol::):):)να ρώτησω κάτι με bt h/f σας δουλέβει σωστά;
Εμένα στο car cit κανει 7 με 8 δευ/τα να συνδεθεί και ο ήχος είναι κακός επίσης και στο h/f samsung 200 πάλι τον συνομιλητή τον ακούω πολύ βαθιά και όταν με καλούνε και αυτό απαντά αλλα χτυπαει ταυτοχρΟνα και το τηλέφωνο, με αποτελέσμα ο συνομιλιτής να ακούει για λίγο τον ήχο κλήσης μου.
ουφ αυτά

δοκίμασε αν ειναι κανενα jabra να δεις αν σου κανει τα ιδια!

zaharakis
1 Οκτ. 2007, 23:37

λογικα εχεις καποιο προγραμμα που κατεβαζει δεδομενα σε επιλογη ""auto update"" ;)

τσεκαρισε μηπως ειναι στο today plugin της htc στον καιρο το ""auto update weather"" ειναι enabled :)

makos13gr
2 Οκτ. 2007, 00:52
Πως το Checkαρες? Γιατί εγώ το παρήγγειλα από e-cosmote την πέμπτη και μου είπαν δευτέρα-τρίτη θα το χω (δεν ήρθε σήμερα)

Λες να περιμένω κάνα μήνα?

ΥΓ δεν μου είπατε και πως προφέρεται το TyTN

ρε παιδια απο οτεshop που κοιταξα ,μεσω τησ κοπελας μου που δουλευει εκει, κοιταξε στην κεντρικη αποθηκη και δεν το εχουν ανεβασει ακομα.δεν της το δειχνει καν σαν επιλογη. εγω βεβαια σαν πωρομενος που ειμαι πηρα και σε αλλη cosmote και μου ειπαν ''απο βδομαδα....'' εχω ψιλοφρικαρει.το θελω το εχω αναγκη πολυυυ.....:lol::lol::lol:

Sion
2 Οκτ. 2007, 01:31
Εγώ σήμερα επικοινώνησα με το e-cosmote.gr τηλεφωνικός και μου είπε πως αν το παραγγείλω σήμερα σε 2 μέρες θα είναι σπίτι μου....

ΣΣ Το έχω παραγγείλει μέσω ΟΤΕ (λόγο καινούργιας σύνδεσης) από την Πέμπτη και ακόμα δεν ήρθε.

ΥΓ υπάρχει κάποιο λεξικό αγγλικά-ελληνικά για τo ppc??

Tna
2 Οκτ. 2007, 01:46
slovoed

zaharakis
2 Οκτ. 2007, 01:49
slovoed

δεν θα το συνιστουσα στο καιζερ :!:
το καιζερ παρουσιαζει ασυμβατοτητες με οτι εχει σχεση με paragon:O

ειναι η εταιρεια που βγαζει slovoed,leng,interkey κλπ;)

athadef21
2 Οκτ. 2007, 02:17

Ακριβώς. Συμφωνώ μα τον johner. Είναι και η αίσθηση σιγουριάς πως άν σου τύχει κάτι και πρέπει να πας κάπου...
Μην ξεχναμε και πως είναι ppc. που σημαίνει πως μπορεί να τρέξει που και που και κανά παιχνίδι κάτι που nα χρησημοποιεί μπαταρία ή τέλος πάντων στην χειρότερη να κολήσει κανένα process και να καταναλώνει.

kostas-k
2 Οκτ. 2007, 08:43
Από όταν πήρα το κινητό έχω αλλάξει τον ήχο στο Ξυπνητήρι των Windows Mobile τρεις φορές.
Αυτό που κάνει είναι τώρα όταν χτυπάει το ξυπνητήρι να χτυπάνε και οι τρεις αυτοί ήχοι μαζί,πλάκα μου κάνει?Και όταν χτυπάει μου βγάζει 3 Notifications και πατάω Dismiss και στα τρία.Ελέγχω για Duplicate Notifications, βγάζει κάποιες αλλά δε φτιάχνει.
Αφού σβήσω τις διπλές εγγραφές και κάνω επανεκκίνηση ξαναεμφανίζονται διπλές.
Ξέρει κανείς?

christou
2 Οκτ. 2007, 10:00
Από όταν πήρα το κινητό έχω αλλάξει τον ήχο στο Ξυπνητήρι των Windows Mobile τρεις φορές.
Αυτό που κάνει είναι τώρα όταν χτυπάει το ξυπνητήρι να χτυπάνε και οι τρεις αυτοί ήχοι μαζί,πλάκα μου κάνει?Και όταν χτυπάει μου βγάζει 3 Notifications και πατάω Dismiss και στα τρία.Ελέγχω για Duplicate Notifications, βγάζει κάποιες αλλά δε φτιάχνει.
Αφού σβήσω τις διπλές εγγραφές και κάνω επανεκκίνηση ξαναεμφανίζονται διπλές.
Ξέρει κανείς?

βαλε ενα αλλο ξυπνητηρι.
ptravel alarm να βρεις την υγεια σου.

manos12
2 Οκτ. 2007, 11:04
φιλε μου το καλο που μας θελω ολων μας :worry:

μην μας πεσει ποτε κατω :cry::cry:

2η μέρα και, ...παω να το βγάλω από τη θήκη και, μαντέψτε!, μου πέφτει κάτω... Ο κόσμος ξαφνικά σταμάτησε..:(
Από τη μιά μεριά το πίσω κάλυμα, από την άλλη η μπαταρία και στη μέση το Kaiser...
Τα ξαναβάζω στη θέση τους και ...όλα δουλεύουν τέλεια,όπως και πριν!
Ας είναι καλά η ποιότητα κατασκευής και ...ο τρόπος που έπεσε: flat μάλλον με την πίσω πλευρά...
Περιμένω πάντως να βγεί και μια silicone case από την mobilefun.co.uk,
όπως αυτή για το TyTN. Την παίρνω αμέσως! http://www.mobilefun.co.uk/product/12249.htm

aris_21
2 Οκτ. 2007, 11:07
και μενα μου επεσε εχθες αλλα
παλι καλα μαζι με την θηκη δεν ειχα προλαβει να το βγαλω.
φανταζομαι πως θα ενιωσες εσυ μολις το αντικρισες να πεταγονται
ολα.:X:X

nkaratha
2 Οκτ. 2007, 11:15
slovoed 2005 με το πληρες λεξικό δεν έχω κανένα πρόβλημα

Carpe_Diem
2 Οκτ. 2007, 13:07
Οταν εχω την συσκευη συνδεδεμενη με το laptop οταν μου τηλεφωνουν η οταν εγω τηλεφωνω οταν κλεινει η συνδεση μετα μερικες φορες κολαει η παν ω μπαρα της εναρξης ...που μπορει να οφειλετε ?Το εχει παθει καποιος αλλος?

WebViRuS
2 Οκτ. 2007, 13:45
παιδιά μια βοήθεια. ή το GPS του Kaiser είναι μάπα, ή κάτι άλλο παίζει. όταν το ανοίγω με το gpsGate, παίζει και βρίσκει το σήμα σε 3-4 δευτερόλεπτα. Όταν του λες του άτιμου να πάς σε μία διαδρομή και είσαι σε μικρά στενάκια. το παίρνει ο διάολος. εγώ έχω προχωρήσει και αυτό είναι 2 στενά πίσω! ή δεν έχει δει ότι έχω φύγει απο εκεί και με γράφει κανονικά με Κάιρο.

μήπως πρέπει να δω αλλάξω καμία μαγική ρύθμιση μπας και δεν το σπάσω? GPS σε PDA δεν είχα πριν. και αν αυτό πρέπει να υποφέρω στις διαδρομές μου, άντε γεια!

Akis Metal
2 Οκτ. 2007, 13:58
παιδιά μια βοήθεια. ή το GPS του Kaiser είναι μάπα, ή κάτι άλλο παίζει. όταν το ανοίγω με το gpsGate, παίζει και βρίσκει το σήμα σε 3-4 δευτερόλεπτα. Όταν του λες του άτιμου να πάς σε μία διαδρομή και είσαι σε μικρά στενάκια. το παίρνει ο διάολος. εγώ έχω προχωρήσει και αυτό είναι 2 στενά πίσω! ή δεν έχει δει ότι έχω φύγει απο εκεί και με γράφει κανονικά με Κάιρο.

μήπως πρέπει να δω αλλάξω καμία μαγική ρύθμιση μπας και δεν το σπάσω? GPS σε PDA δεν είχα πριν. και αν αυτό πρέπει να υποφέρω στις διαδρομές μου, άντε γεια!

Φιλε WebViRuS το GPS του Kaiser κλειδωνει αμεσως(3-4 δευτερολεπτα) Αμεσως κανει υπολογισμο διαδρομης και γενικα ειναι πολυ πολυ καλο.Ειχα πριν το Ρ3600 εκει να δεισ προβληματα κλειδωνε μετα απο 1-2 ισως και 3 λεπτα.Τεσπα πιο προγραμα χρησημοποιεις?μηπως φταιει αυτο και οχι το GPS?

georgep800
2 Οκτ. 2007, 14:09
Απ' ότι βλέπω ασχολήστε αρκετοί με το GPS και είπα να το αναφαίρω εδώ, μήπως έχετε καμιά ιδέα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω(με συσκευή GPS), το αναφέρω εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=184509). Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη...:)

highway
2 Οκτ. 2007, 14:13

Πηγαίνεις στην οθόνη επιλογής Πόλης και πατάς κάτω δεξιά menu->Weather Options και αποεπιλέγεις το "Download Weather Data Automatically"

Όποτε θέλεις να κάνεις update πατάς δεξιά από την λέξη weather εκεί που λέει π.χ. "5 hours ago" και εάν έχει ήδη wifi σύνδεση παίρνει αυτόματα απο εκεί και δεν συνδέεται με gprs

WebViRuS
2 Οκτ. 2007, 14:17
Φιλε WebViRuS το GPS του Kaiser κλειδωνει αμεσως(3-4 δευτερολεπτα) Αμεσως κανει υπολογισμο διαδρομης και γενικα ειναι πολυ πολυ καλο.Ειχα πριν το Ρ3600 εκει να δεισ προβληματα κλειδωνε μετα απο 1-2 ισως και 3 λεπτα.Τεσπα πιο προγραμα χρησημοποιεις?μηπως φταιει αυτο και οχι το GPS?

destinator 6.

Akis Metal
2 Οκτ. 2007, 15:24
Εγω εχω το Destinator 7 και ολα ειναι οκ.Τι να πω.Δεν το δοκιμαζεις να δεις μηπως με 7 ειναι ολα ενταξει?

kostas-k
2 Οκτ. 2007, 15:41
Εγώ γενικά δεν παρατηρώ κανένα απολύτως πρόβλημα με το GPS του Kaiser,όλα τα προγράμματα λειτουργούν ρολόι.

WebViRuS
2 Οκτ. 2007, 15:49
το 7 δεν μάρεσε. άσχημο περιβάλλον. και ήθελε πολλές ρυθμίσεις. να μην σβήνει την οθόνη όταν δεν είναι στο ρεύμα, κτλ.

άσε που ήθελα να δείρω τη κοπελιά που μιλάει στις οδηγίες γιατί είχε ένα υφάκι διαταγής. "μπες δεξιά ΤΩΡΑ!" :)

επίσης αρχίζει και τρώει κάτι περίεργα κολλήματα, και ο αριθμός των reset που του ρίχνω αρχίζει να γίνεται αισθητός. υπομονή μέχρι να έρθει η μνήμη μου την Δευτέρα, να του ρίξω ένα format να στρώσει.

highway
2 Οκτ. 2007, 15:59
Εγω εχω το Destinator 7 και ολα ειναι οκ.Τι να πω.Δεν το δοκιμαζεις να δεις μηπως με 7 ειναι ολα ενταξει?

Εχω στήσει το Destinator 6.1.1 από link που μου έδωσε ο zaharakis (από το γνωστό μαγαζί) και παίζουν όλα μια χαρά. Δεν έχω βάλει καν gps gate. Κλειδώνει πολύ γρήγορα. Εχω κάνει βέβαια ενημέρωση των data του quick gps.

Το μόνο που παρατηρώ είναι ότι σε ταχύτητες πάνω από 80-100χλμ/ω δείχνει την θέση που είσαι με κάποια καθυστέρηση. Ισως κοντά στα 20 μέτρα. Σε δείχνει δηλαδή λίγο πιο πίσω από εκεί που πραγματικά είσαι.
Αυτό όμως μου συνέβαινε και σε παλιότερη συσκευή με εξωτερικό sirfstar III gps.

Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο???

WebViRuS
2 Οκτ. 2007, 16:19
και εγώ την τελευταία έκδοση έχω, χρησιμοποιώ το GpsGate γιατί αν χρησιμοποιήσω το TMC τότε σέρνεται το destinator. τι να πω. όσο αφορά αυτό με τα 20 μέτρα και εμένα κάτι τέτοια μου κάνει. άντε τώρα να θες να μπεις σε ένα στενό το οποίο σε απόσταση 20 μέτρων έχει αλλα 2-3 και να ψάχνεσαι, να σου κορνάρει ο πίσω επειδή σταμάτησες και βρίζεις το gps και να χάνεις το στενό που έπρεπε να μπεις, ενώ το destinator συνεχίζει να σου λέει ότι βρίσκεσαι 2 στενά πίσω. και ξαφνικά ακούς το Destinator..... "έχετε πάρει λάθος δρόμο μουχαχαχα" :D

highway
2 Οκτ. 2007, 16:35
και εγώ την τελευταία έκδοση έχω, χρησιμοποιώ το GpsGate γιατί αν χρησιμοποιήσω το TMC τότε σέρνεται το destinator. τι να πω. όσο αφορά αυτό με τα 20 μέτρα και εμένα κάτι τέτοια μου κάνει. άντε τώρα να θες να μπεις σε ένα στενό το οποίο σε απόσταση 20 μέτρων έχει αλλα 2-3 και να ψάχνεσαι, να σου κορνάρει ο πίσω επειδή σταμάτησες και βρίζεις το gps και να χάνεις το στενό που έπρεπε να μπεις, ενώ το destinator συνεχίζει να σου λέει ότι βρίσκεσαι 2 στενά πίσω. και ξαφνικά ακούς το Destinator..... "έχετε πάρει λάθος δρόμο μουχαχαχα" :D

Για τα είκοσι μέτρα μιλάω για ταχύτητες κοντά στα 80 με 100. Οταν πάω στην πολή στα στενά μου δείχνει ακριβώς.

Το TMC είναι για άλλη δουλειά. Ειναι για να λαμβάνεις μέσω ραδιοφωνικού σήματος και RDS στοιχεία για την κυκλοφορία. οπως που έχει κυκλοφοριακή συμφόρηση, από που είναι ανοιχτοί οι δρόμοι κλπ. Δεν παίζει εξάλλου στην ελλάδα αλλά έτσι και αλλοιώς το kaiser δεν έχει ραδιοφωνικό δέκτη.

jnr
2 Οκτ. 2007, 18:50
αυτο με την αποκλιση του gps μου συναιβαινε κ στο προηγουμενο μου ppc κ μαλιστα το ειχα γι αυτο ακριβως τον λογο.στο καιζερ δοκιμασα για λιγο σημερα το gps με το destinator 7 κ ολα δουλευανε ρολοι!

spok
2 Οκτ. 2007, 20:08
Καλησπερα σε ολους! Τελικα μετα απο πολλη προσπαθεια ( δεν το ειχε η wind , Γερμανος , φορητοτητα, κλπ,..) το πηρα! :) Και πλεον, πελαγος και ερωτησεις, ερωτησεις..Το πρωτο μου pda.. Ξεκιναω..
α.Η μπαταρια του κραταει μονο 8 ωρες??:blink: Ετσι μου δειχνει ενα plugin της Spb gprs monitor αν δεν κανω λαθος..
β.Υπαρχει τροπος να χειριστει καποιος το htc με ενα χερι? πχ, να γραψω ενα sms.smiles στα sms δεν εχει???
γ.το destinator δεν βρισκει ποτε δορυφορους, ακομα και στην ταρατσα...
δ.καποια προγραμματα που θα εκαναν το htc και λιγο...πιο τηλεφωνο οταν πρεπει, για την ευκολια μας, ή καποια απαραιτητα προγραμματα που διευκολυνουν στο χειρισμο του καποιον που δεν ειναι εξοικειωμενος με windows mobile??

καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω πολυ.

ioma
2 Οκτ. 2007, 20:49
Ρε παιδες μια βοηθεια.Μου αλλαζει συνεχως την ζωνη ωρας.Τι τρεχει;
ΥΓ Εχω αποεπιλεξει την επιλογη αυτοματη αλλαγη ζωνης

Sion
2 Οκτ. 2007, 21:56
Δεν μου λέτε και μένα....την κάρτα μνήμης μπορείς να την βάλεις/βγάλεις ενώ το ppc είναι σε λειτουργία? υπάρχει κάποιος κίνδυνος ζημιάς ή απώλειας δεδομένων? (εννοείτε ότι δεν θα τρέχει κάποιο πρόγραμμα που είναι αποθηκευμένο στην κάρτα)

cretaman
2 Οκτ. 2007, 22:09
Δεν μου λέτε και μένα....την κάρτα μνήμης μπορείς να την βάλεις/βγάλεις ενώ το ppc είναι σε λειτουργία? υπάρχει κάποιος κίνδυνος ζημιάς ή απώλειας δεδομένων? (εννοείτε ότι δεν θα τρέχει κάποιο πρόγραμμα που είναι αποθηκευμένο στην κάρτα)

αν δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα βγάλε την άφοβα!!:p

cretaman
2 Οκτ. 2007, 22:11

άλλαξε το σε μη αυτόματη να δεις τη κάνει! παράξενο ακούγεται πάντως!

kostas-k
2 Οκτ. 2007, 22:13
Πήγα να βάλω το iGO και μόλις το τρέχω μου βγάζει Hardware Error.
Ξέρει κανείς τί είναι?

cretaman
2 Οκτ. 2007, 22:15
Καλησπερα σε ολους! Τελικα μετα απο πολλη προσπαθεια ( δεν το ειχε η wind , Γερμανος , φορητοτητα, κλπ,..) το πηρα! :) Και πλεον, πελαγος και ερωτησεις, ερωτησεις..Το πρωτο μου pda.. Ξεκιναω..
α.Η μπαταρια του κραταει μονο 8 ωρες??:blink: Ετσι μου δειχνει ενα plugin της Spb gprs monitor αν δεν κανω λαθος..
β.Υπαρχει τροπος να χειριστει καποιος το htc με ενα χερι? πχ, να γραψω ενα sms.smiles στα sms δεν εχει???
δ.καποια προγραμματα που θα εκαναν το htc και λιγο...πιο τηλεφωνο οταν πρεπει, για την ευκολια μας, ή καποια απαραιτητα προγραμματα που διευκολυνουν στο χειρισμο του καποιον που δεν ειναι εξοικειωμενος με windows mobile??

α) η μπαταριά κρατάει εμένα σχεδόν 3 μερες με αρκετή χρήση! ανάλογα τη κάνεις και τη τρέχεις για 8 συνεχόμενες ώρες!

β)θέλει προπόνηση να το κάνεις αυτο! υπομονή ...

γ)δεν είναι τίποτα δύσκολο βρε! λίγο δουλίτσα θέλει και θα δεις πως θα γίνεις τσακαλος!!

athadef21
2 Οκτ. 2007, 22:38

Για το δ) βοηθάνε νομίζω τα spb mobile shell και spb phone suite

zaharakis
2 Οκτ. 2007, 22:38
Πήγα να βάλω το iGO και μόλις το τρέχω μου βγάζει Hardware Error.
Ξέρει κανείς τί είναι?

κατεβασες το προγραμμα σπασμενο αλλα δεν ασχοληθηκες να διαβασεις το thread για να δεις πως θα το εγκαταστησεις ;)

2-3 σελιδες πιο πισω εχει δοθει η απαντηση:)

αυτο με την αποκλιση του gps μου συναιβαινε κ στο προηγουμενο μου ppc κ μαλιστα το ειχα γι αυτο ακριβως τον λογο.στο καιζερ δοκιμασα για λιγο σημερα το gps με το destinator 7 κ ολα δουλευανε ρολοι!

ηταν σπασμενο το destinator σιγουρα ετσι ?;)

εσυ κατι μαγικο εχεις κανει θοδωρη:lol: καλα δουλευει και χωρις το gps gate..συν να μην ξεχναμε οτι τα σπασμενα δεν ειναι ποτε σαν τα γνησια :rolleyes:

Για τα είκοσι μέτρα μιλάω για ταχύτητες κοντά στα 80 με 100. Οταν πάω στην πολή στα στενά μου δείχνει ακριβώς.

Το TMC είναι για άλλη δουλειά. Ειναι για να λαμβάνεις μέσω ραδιοφωνικού σήματος και RDS στοιχεία για την κυκλοφορία. οπως που έχει κυκλοφοριακή συμφόρηση, από που είναι ανοιχτοί οι δρόμοι κλπ. Δεν παίζει εξάλλου στην ελλάδα αλλά έτσι και αλλοιώς το kaiser δεν έχει ραδιοφωνικό δέκτη.

παιρνει τα σηματα μεσω δορυφορικων εκπομπων,κατι που δεν εχει υιοθετησει καμια υπηρεσια στην ελλαδιτσα μας ακομη...

α.οχι φυσικα!!!

β.πολλοι τροπoι οχι μονο ενας..αν το μαθεις λιγο θα ειναι στιγμες που το stylous θα σου φαινεται βαρετο ;)

γ.ρυθμισε το destinator να διαβαζει το gps απο την com4 και δοκιμασε το παλι..δεν μπορει να το βρει μονο του αν δεν το βαλεις εσυ χειροκινητα η αν δεν το βαλεις εσυ να ψαξει αυτοματα να βρει την θυρα του gps.

δ. iPmart® forum - Powered by our members! (http://www.ipmart-forum.com/)
το αναφερουμε καθημερινα παντου εδω μεσα ....αν κοιταγατε να διαβαζατε λιγο μερικα ποστ πανω στα θεματα που σας ενδιαφερουν θα ηταν ολα πολυ πιο ευκολα

α) η μπαταριά κρατάει εμένα σχεδόν 3 μερες με αρκετή χρήση! ανάλογα τη κάνεις και τη τρέχεις για 8 συνεχόμενες ώρες!

β)θέλει προπόνηση να το κάνεις αυτο! υπομονή ...

γ)δεν είναι τίποτα δύσκολο βρε! λίγο δουλίτσα θέλει και θα δεις πως θα γίνεις τσακαλος!!

κρητικαρε εγω θα ελεγα οτι προπονηση θελει για να κανεις το καιζερ να κρατησει 3 μερες με την ιδια φορτιση :lol:

cretaman
2 Οκτ. 2007, 22:46
ανάλογα βρε είπαμε με το τη κάνεις!!:lol:

psybill
2 Οκτ. 2007, 22:54
κρητικαρε εγω θα ελεγα οτι προπονηση θελει για να κανεις το καιζερ να κρατησει 3 μερες με την ιδια φορτιση :lol:
πραγματικά ρε Δημήτρη, διαβάζω και γω τα παιδιά που λένε για 3-4 μέρες και δεν μπορώ να φανταστώ πως τα καταφέρνουν. χτες το πρωί το εβγάλα από τον φορτιστή και το γύρισα σε 2G mode και ήταν πρώτη φορά που με έφτασε δυο μέρες. εννοείται σε λίγο μπαίνει πάλι στον φορτιστή. αύριο θα το γυρίσω πάλι σε 3G να δω τα αποτελέσματα...

cretaman
2 Οκτ. 2007, 23:02
πραγματικά ρε Δημήτρη, διαβάζω και γω τα παιδιά που λένε για 3-4 μέρες και δεν μπορώ να φανταστώ πως τα καταφέρνουν. χτες το πρωί το εβγάλα από τον φορτιστή και το γύρισα σε 2G mode και ήταν πρώτη φορά που με έφτασε δυο μέρες. εννοείται σε λίγο μπαίνει πάλι στον φορτιστή. αύριο θα το γυρίσω πάλι σε 3G να δω τα αποτελέσματα...

ρε παιδια δεν υπάρχει λογος να λεμε ψέματα! απο το σαββατο το βράδυ που το φόρτισα πρωτη φορα μου άδειασε σημερα το απογευμα και μιλάω αρκετά στο τηλ! δεν σου λεω οτι εχω συνεχεια το destinator και παιζει αλλα ετσι ειναι η αλήθεια! τι να πω!

highway
2 Οκτ. 2007, 23:06
TMC
παιρνει τα σηματα μεσω δορυφορικων εκπομπων,κατι που δεν εχει υιοθετησει καμια υπηρεσια στην ελλαδιτσα μας ακομη...

Όχι το TMC παίρνει πληροφορίες από μπάντα των FM. Λειτουργει σαν το RDS. Το Μ700 υποτίθεται είχε TMC αλλά απ'οτι ξέρω δεν δούλεψε σωστά

("The TMC stands for Traffic Message Service, and is a great way to get Traffic issues sent to your GPS via FM signals that can’t be picked up by a normal FM car stereo. TMC is a specific application of the RDS or Radio Data System for silently transmitting information like traffic and weather over FM signals.")

psybill
2 Οκτ. 2007, 23:12
ρε παιδια δεν υπάρχει λογος να λεμε ψέματα! απο το σαββατο το βράδυ που το φόρτισα πρωτη φορα μου άδειασε σημερα το απογευμα και μιλάω αρκετά στο τηλ! δεν σου λεω οτι εχω συνεχεια το destinator και παιζει αλλα ετσι ειναι η αλήθεια! τι να πω!

σαφώς και δε λέμε ότι λες ψέματα ρε συμπατριώτη, αλλα δεν παύει να μας φαίνεται και περίεργο...

zaharakis
2 Οκτ. 2007, 23:14
Όχι το TMC παίρνει πληροφορίες από μπάντα των FM. Λειτουργει σαν το RDS. Το Μ700 υποτίθεται είχε TMC αλλά απ'οτι ξέρω δεν δούλεψε σωστά

("The TMC stands for Traffic Message Service, and is a great way to get Traffic issues sent to your GPS via FM signals that can’t be picked up by a normal FM car stereo. TMC is a specific application of the RDS or Radio Data System for silently transmitting information like traffic and weather over FM signals.")

:O και ημουν και σιγουρος...ευχαριστω για την αμεση διορθωση :)

athadef21
2 Οκτ. 2007, 23:17
ρε παιδια δεν υπάρχει λογος να λεμε ψέματα! απο το σαββατο το βράδυ που το φόρτισα πρωτη φορα μου άδειασε σημερα το απογευμα και μιλάω αρκετά στο τηλ! δεν σου λεω οτι εχω συνεχεια το destinator και παιζει αλλα ετσι ειναι η αλήθεια! τι να πω!λοιπόν εγώ όλα τα ppc που είχα καπως έτσι ήταν. ειδικά το hp rw6815 που έχω μπορεί να διαρκέσει 2 μέρες το πολύ όπως μου έχει διαρκέσει και 4. και δεν έχει σχέση με το πόσο μιλάω ή την χρήση όσο κάποια processes που τρέχουν.

zaharakis
2 Οκτ. 2007, 23:25
παιδια ειναι καθαρα θεμα λειτουργιας επεξεργαστη στο καιζερ....

βλεπω συγκριτικα με τον τιτανα μου την λειτουργια του επεξεργαστη και στις δυο συσκευες...στο καιζερ βαραει υπερωριες :O

ενω στον τιτανα απλα δουλευει οποτε χρειαζεται μονο...

αλλα ειπαμε υπομονη για τις cooked:rolleyes:

ioma
3 Οκτ. 2007, 08:39
Παράθεση:
Αρχικό Μήνυμα από ioma Εμφάνιση Μηνύματος

2-3 σελιδες πιο πισω εχει δοθει η απαντηση:)

Η λυση την μου λες να δω ειναι αυτη που λεω οτι ηδη εχω κανει
αμα δεις τι εχω γραψει

"Ρε παιδες μια βοηθεια.Μου αλλαζει συνεχως την ζωνη ωρας.Τι τρεχει;
ΥΓ Εχω αποεπιλεξει την επιλογη αυτοματη αλλαγη ζωνης"

psybill
3 Οκτ. 2007, 09:00
Η λυση την μου λες να δω ειναι αυτη που λεω οτι ηδη εχω κανει
αμα δεις τι εχω γραψει

"Ρε παιδες μια βοηθεια.Μου αλλαζει συνεχως την ζωνη ωρας.Τι τρεχει;
ΥΓ Εχω αποεπιλεξει την επιλογη αυτοματη αλλαγη ζωνης"
αφού έχεις κάνει αυτή τη ρύθμιση, δεν μένουν και πολλά να δεις. οι τοπικές ρυθμίσεις (regional settings) στο ppc σου αλλά και στο pc σου είναι σωστές?

ioma
3 Οκτ. 2007, 09:27
αφού έχεις κάνει αυτή τη ρύθμιση, δεν μένουν και πολλά να δεις. οι τοπικές ρυθμίσεις (regional settings) στο ppc σου αλλά και στο pc σου είναι σωστές?
Ναι σωστες ειναι

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 09:42
Ναι σωστες ειναι

κοιτα και στο ρολοι/ρυθμισεις ωρας αν ειναι επιλεγμενη η ζωνη atens,instambul +2
δεν μενει κατι αλλο.:O
πριν στο μηνυμα μου ενοουσα αυτην την ρυθμιση και τα regional settings που ανεφερε ο bill :)
επρεπε να το γραψω πιο καθαρα.σορρυ :)

ioma
3 Οκτ. 2007, 10:09
κοιτα και στο ρολοι/ρυθμισεις ωρας αν ειναι επιλεγμενη η ζωνη atens,instambul +2
δεν μενει κατι αλλο.:O
πριν στο μηνυμα μου ενοουσα αυτην την ρυθμιση και τα regional settings που ανεφερε ο bill :)
επρεπε να το γραψω πιο καθαρα.σορρυ :)
Ρε ****το σωστα ειναι ολα.Εχω χρησιμοποιησει τοσα ppc πρωτη φορα εχω τετοιο προβλημα

Carpe_Diem
3 Οκτ. 2007, 10:55
Μια συμβουλη θα ηθελα ...
Τι ειδους προγραμματα θα πρεπει να εχουμε στην βασικη μνημη και τι στην starage?
Το destinator που ειναι καλυτερα να μπει?

WebViRuS
3 Οκτ. 2007, 11:13
απλώς εγώ να κάνω ένα παράπονο.... αναγκάστηκα 2η φορά να αγοράσω πράγματα απο την expansys. Η κατάθεση σε τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ! (που συνεργάζεται η expansys) έγινε την Παρασκευή πρωί πρωί. Σήμερα είναι Τετάρτη και ακόμα δεν μπορούν λέει να δουν την κατάθεση μου γιατί τους βγάλανε το online σύστημα με την τράπεζα και οποιαδήποτε κατάθεση μέσω τράπεζας πρέπει να περιμένει πότε μια κυράντζα θα τους στείλει ένα fax ότι όντως πληρώσαμε.

η μνήμη μου έχει απόθεμα λιγότερο απο 5 κομμάτια και αν τα χάσω και πρέπει να περιμένω άλλες 2 εβδομάδες θα τους πάρει ο χάρος εκει μέσα. επίσης λένε ότι σηκώνουν και το τηλέφωνο μέχρι της 6 το απόγευμα.... Αν κάποιος απο σας πάρει και το σηκώσουν μετά της 3 εμένα γράψτε μου. Όλοι ασχολούνται με το Ελληνικό άθλημα... το "ξίνινγκ"

cretaman
3 Οκτ. 2007, 12:05
απλώς εγώ να κάνω ένα παράπονο.... αναγκάστηκα 2η φορά να αγοράσω πράγματα απο την expansys. Η κατάθεση σε τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ! (που συνεργάζεται η expansys) έγινε την Παρασκευή πρωί πρωί. Σήμερα είναι Τετάρτη και ακόμα δεν μπορούν λέει να δουν την κατάθεση μου γιατί τους βγάλανε το online σύστημα με την τράπεζα και οποιαδήποτε κατάθεση μέσω τράπεζας πρέπει να περιμένει πότε μια κυράντζα θα τους στείλει ένα fax ότι όντως πληρώσαμε.

η μνήμη μου έχει απόθεμα λιγότερο απο 5 κομμάτια και αν τα χάσω και πρέπει να περιμένω άλλες 2 εβδομάδες θα τους πάρει ο χάρος εκει μέσα. επίσης λένε ότι σηκώνουν και το τηλέφωνο μέχρι της 6 το απόγευμα.... Αν κάποιος απο σας πάρει και το σηκώσουν μετά της 3 εμένα γράψτε μου. Όλοι ασχολούνται με το Ελληνικό άθλημα... το "ξίνινγκ"

εγω αυτα τα φοβάμαι! Ελλαδα και παλι Ελλαδα για να μπορεις να μιλήσεις με κάποιον!

manos12
3 Οκτ. 2007, 12:18
Ρε παιδιά, προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό και δεν τα καταφέρνω. Από τη μια μεριά Windows XP και Outlook 2003. Από την άλλη το βασικό Tytn II όπως το ξέρουμε. Το Active Sync 4.5 (Build 5096) φαίνεται να δουλεύει και προσπαθώ να κανω συγχρονισμό μόνο στα ραντεβού του Outlook. Εχει κανείς καμιά ιδέα ή μάλλον είμαι πολύ καινούργιος και άσχετος?

christou
3 Οκτ. 2007, 12:20
προσωπικα εχω κανει πολλες συναλαγες με το συγκεκριμενο καταστημα.ουδεποτε ειχα καποιο προβλημα.
πληρωνοντας βεβαια με καρτα παντα γλυτωνεις διαδικαστικα προβληματα.
υπαρχει παντως και ειδικο thread για το συγκεκριμενο μαγαζι,οπου μπορει κανεις να δει περισοτερες αποψεις ,εμπειριες.

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 12:20
Ρε παιδιά, προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό και δεν τα καταφέρνω. Από τη μια μεριά Windows XP και Outlook 2003. Από την άλλη το βασικό Tytn II όπως το ξέρουμε. Το Active Sync 4.5 (Build 5096) φαίνεται να δουλεύει και προσπαθώ να κανω συγχρονισμό μόνο στα ραντεβού του Outlook. Εχει κανείς καμιά ιδέα ή μάλλον είμαι πολύ καινούργιος και άσχετος?

microsoft outlook ενοεις ετσι οχι outlook express ?

σου αναγνωριζει το τηλ?

manos12
3 Οκτ. 2007, 12:24
Outlook 2003, όχι Outlook Express. Το τηλέφωνο το αναγνωρίζει κανονικά. Μάλλον κάπου μου έχει ξεφύγει κάτι και μετά θα γελάμε όλοι μαζί...

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 12:37
Outlook 2003, όχι Outlook Express. Το τηλέφωνο το αναγνωρίζει κανονικά. Μάλλον κάπου μου έχει ξεφύγει κάτι και μετά θα γελάμε όλοι μαζί...

πηγαινε στις ρυθμισεις του active synch και επελεξε τι θελεις να συγχρονιζεται.αν δεν ειναι τσεκαρισμενες οι επιλογες που θελεις να συγχρονισεις δεν προκειται να συγχρονιστουν ποτε ;)

manos12
3 Οκτ. 2007, 12:47
πηγαινε στις ρυθμισεις του active synch και επελεξε τι θελεις να συγχρονιζεται.αν δεν ειναι τσεκαρισμενες οι επιλογες που θελεις να συγχρονισεις δεν προκειται να συγχρονιστουν ποτε ;)

Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την διάθεση να βοηθήσεις. Είναι τσεκαρισμένο και στο PC και στη συσκευή το Calendar μόνο - αυτό θέλω να συγχρονίσω. Αλλά τίποτα... Μήπως πρέπει να αγοράσω κανένα άλλο πρόγραμμα (Outlook Mobile) για να τα καταφέρει? Τι να πω? Άσε που κατα τη διάρκεια των προσπαθειών μου έσβησε και τις επαφές μου στο τηλ...:X

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 12:50
Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την διάθεση να βοηθήσεις. Είναι τσεκαρισμένο και στο PC και στη συσκευή το Calendar μόνο - αυτό θέλω να συγχρονίσω. Αλλά τίποτα... Μήπως πρέπει να αγοράσω κανένα άλλο πρόγραμμα (Outlook Mobile) για να τα καταφέρει? Τι να πω? Άσε που κατα τη διάρκεια των προσπαθειών μου έσβησε και τις επαφές μου στο τηλ...:X

διεγραψε την συσκευη απο το active synch στον υπολογιστη αλλα και την σχεση που εχει δημιουργηθει στο τηλ.

κανε pair απο την αρχη .λογικα θα δουλεψει.δεν ειναι λογικο:O

p_bourinos
3 Οκτ. 2007, 13:01
παιδιά με την εγγύηση τι παίζει αν είναι από expansys?ισχύει στην ace?λογικά θα είναι πανευρωπαική...........

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 13:04
παιδιά με την εγγύηση τι παίζει αν είναι από expansys?ισχύει στην ace?λογικά θα είναι πανευρωπαική...........

μονο hardware καλυπτει.οχι software και δεν μπορεις να βαλεις τα ελληνικα της ace στην συσκευη σου ;)

p_bourinos
3 Οκτ. 2007, 13:07
μονο hardware καλυπτει.οχι software και δεν μπορεις να βαλεις τα ελληνικα της ace στην συσκευη σου ;)
καλά τα ελληνικά δεν το είχα σκοπό να τα βάλω απλά αν πάθει κάτι το φτιάχνουν....για 2 χρόνια είναι?

manos12
3 Οκτ. 2007, 13:07
[QUOTE=zaharakis;2055198]διεγραψε την συσκευη απο το active synch στον υπολογιστη αλλα και την σχεση που εχει δημιουργηθει στο τηλ.

κανε pair απο την αρχη .λογικα θα δουλεψει.δεν ειναι λογικο:O[/QUOTE

Ναι δεν είναι λογικό... Λοιπόν, το έκανα, διαγραφή και από το PC και από τη συσκευή, ξανά pair, τίποτα. Τι να πω? Άστο φίλε,κάποια άλλη στιγμή. Προςτο παρόν κυκλοφορώ με τα ραντεβού μου σε μια Α4 και ...χωρίς επαφές:cry:

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 13:10
καλά τα ελληνικά δεν το είχα σκοπό να τα βάλω απλά αν πάθει κάτι το φτιάχνουν....για 2 χρόνια είναι?

ναι.:)

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 13:12
[quote=zaharakis;2055198]διεγραψε την συσκευη απο το active synch στον υπολογιστη αλλα και την σχεση που εχει δημιουργηθει στο τηλ.

κανε pair απο την αρχη .λογικα θα δουλεψει.δεν ειναι λογικο:O[/QUOTE

Ναι δεν είναι λογικό... Λοιπόν, το έκανα, διαγραφή και από το PC και από τη συσκευή, ξανά pair, τίποτα. Τι να πω? Άστο φίλε,κάποια άλλη στιγμή. Προςτο παρόν κυκλοφορώ με τα ραντεβού μου σε μια Α4 και ...χωρίς επαφές:cry:

απεγκατεστησε η κανε repair το active synch στον υπολογιστη σου.αν σου ζητησει επανεκινηση μετα το τελος της εγκαταστασης/επιδιορθωσης τοτε μονον ολα εχουν παει καλα.:!:
αν δεν ζητηθει επανεκινηση μετα την εγκατασταση του active synch τοτε δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση και υπαρχουν δυσλειτουργιες ;)

kostas-k
3 Οκτ. 2007, 13:32
κατεβασες το προγραμμα σπασμενο αλλα δεν ασχοληθηκες να διαβασεις το thread για να δεις πως θα το εγκαταστησεις ;)

Κι αν σου πω ότι έψαξα και δεν βρήκα κάτι τί θα μου πεις?
Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread πριν πάρω το Kaiser... :)

zaharakis
3 Οκτ. 2007, 13:33
Κι αν σου πω ότι έψαξα και δεν βρήκα κάτι τί θα μου πεις?
Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread πριν πάρω το Kaiser... :)

εχεις πμ :)

highway
3 Οκτ. 2007, 13:37
Εγώ με το activesync έχω το εξής πρόβλημα. Κάνω σύνδεση κανονικά, συγχρονισμό κλπ. Αν αποσυνδέσω το τηλέφωνο τότε αν πάω να το ξανασυνδέσω δεν γίνεται σύνδεση με τίποτα. Πρέπει να κάνω reboot και pc και kaiser και μετά γίνεται πάλι σύνδεση κανονικά.

Συμβαίνει και σε εσάς? Υπάρχει λύση?

Βρήκα κάτι στο internet που έλεγε ότι μπορεί να το μπλοκάρει το firewall αλλά και με απενεργοποιημένο πάλι δεν συνδέεται.

giannis11
3 Οκτ. 2007, 18:19
Καλησπέρα παιδιά.
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε αν υπάρχει τρόπος όταν είναι σε λειτουργία τηλεφώνου το κάτω αριστερά soft key να αλλάξει και απο "απόκρυψη" να μπορεί να εμφανίζει τις επαφές;
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

frankidem
4 Οκτ. 2007, 01:46
Ρε παιδια ξερω οτι εχψ γινει κουραστικος ,ξερει κανεις ποτε θα το φερει η ευλογημενη η WIND το εργαλειο?

manos12
4 Οκτ. 2007, 10:00
[quote=manos12;2055227]

απεγκατεστησε η κανε repair το active synch στον υπολογιστη σου.αν σου ζητησει επανεκινηση μετα το τελος της εγκαταστασης/επιδιορθωσης τοτε μονον ολα εχουν παει καλα.:!:
αν δεν ζητηθει επανεκινηση μετα την εγκατασταση του active synch τοτε δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση και υπαρχουν δυσλειτουργιες ;)

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο mini USB? Γιατί στη συσκευασία είχε τραπεζοειδές (4 pin) ενώ η υποδοχή στη συσκευή είναι αυτή με τη "σπασμένη" γωνία (5 pin). Τι λες να πάρωένα και να δοκιμάσω?:worry:

spok
4 Οκτ. 2007, 10:21
Ρε παιδια ξερω οτι εχψ γινει κουραστικος ,ξερει κανεις ποτε θα το φερει η ευλογημενη η WIND το εργαλειο?

Δεν προβλεπεται αμεσα+Ασχετοι..Εγω γι αυτο το λογο , αλλαξα δικτυο..Σε 3 μερες το ειχα στα χερια μου.Απο Γερμανο, cosmote..

zaharakis
4 Οκτ. 2007, 10:33
[quote=zaharakis;2055233]

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο mini USB? Γιατί στη συσκευασία είχε τραπεζοειδές (4 pin) ενώ η υποδοχή στη συσκευή είναι αυτή με τη "σπασμένη" γωνία (5 pin). Τι λες να πάρωένα και να δοκιμάσω?:worry:
δεν εκανες τπτ ακομα τελικα?:(
δεν νομιζω να φταιει το καλωδιο.εγω με οποιο και αν το εχω συνδεσει δουλευει κανονικα,ειτε με γωνια ειτε χωρις :)

μετα την εγκατασταση σου ζητησε επανεκινηση?:O

manos12
4 Οκτ. 2007, 10:44
[quote=manos12;2056168]
δεν εκανες τπτ ακομα τελικα?:(
δεν νομιζω να φταιει το καλωδιο.εγω με οποιο και αν το εχω συνδεσει δουλευει κανονικα,ειτε με γωνια ειτε χωρις :)

μετα την εγκατασταση σου ζητησε επανεκινηση?:O

Δε μου ζήτησε... Αλλά, λες είναι αυτό? Που θα πάει θα το βρω... Αν κάνω εγκατάσταση και τουκάνω εγώ επανεκκίνηση λεςνα είναι ΟΚ?

zaharakis
4 Οκτ. 2007, 10:47
[quote=zaharakis;2056184]

Δε μου ζήτησε... Αλλά, λες είναι αυτό? Που θα πάει θα το βρω... Αν κάνω εγκατάσταση και τουκάνω εγώ επανεκκίνηση λεςνα είναι ΟΚ?

αυτο ειναι μην παιδευεσαι!!:!::!:

τρεξε παλι το setup και πατα επιδιορθωση .μολις τελειωσει θα σου ζητησει επανεκινηση.καντη και εισαι ετοιμος :)

georgep800
4 Οκτ. 2007, 10:52
Δεν προβλεπεται αμεσα+Ασχετοι..Εγω γι αυτο το λογο , αλλαξα δικτυο..Σε 3 μερες το ειχα στα χερια μου.Απο Γερμανο, cosmote..

Έτσι ακριβώς είναι. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, θα κάνω φορητότητα και 'γώ...

nMIK-3
4 Οκτ. 2007, 11:29
Simera anakoinothike apo tin AT&T stin Hnomenes Polities.
Legete AT&T Tilt Smartphone (http://mivadika.com/forum/communications/1682-t-tilt-now-official.html), den diatheti tin mprosta camera gia Video Kliseis kai einai AT&T branded.

Kanei arketa pio ftina apo to HTC TyTN II, gia osous to feroun apo ekso na min ta mperdepsoun.

geovass
4 Οκτ. 2007, 12:06
Το εχει κανει κανεις να δουλεψει με blackberry service ?

psybill
4 Οκτ. 2007, 12:17
παιδιά όποιος πετύχει κάπου το .tsk με το blue theme του AT&T ας το ποστάρει εδώ. έριξα μια ματιά στο xda-devs αλλά δεν το βρήκα. αλλιώς θα το ζητήσω από κανένα κάτοχο...
γι αυτό λέω
http://www.boygeniusreport.com/wp-content/gallery/00-single/normal_AT&TTilt_5.jpg

athanaso77
4 Οκτ. 2007, 13:05
Το εχει κανει κανεις να δουλεψει με blackberry service ?

Exeis dokimasei afto edw (http://www.america.htc.com/connect/8925/)?

geovass
4 Οκτ. 2007, 13:16

Θα το δοκιμασω.... Αν και ζηταει να βαλεις Χωρα και δεν ξερω εαν εχει την Ελλαδα.

Akis Metal
4 Οκτ. 2007, 16:06
Εχει δει κανεις τις καινουργιες λειτουργιες του Touch flo?Λετε να γινετε και στο δικο μας μηχανακι?

http://www.youtube.com/watch?v=3LRbkHOllLA

aris_21
4 Οκτ. 2007, 16:15
Εχει δει κανεις τις καινουργιες λειτουργιες του Touch flo?Λετε να γινετε και στο δικο μας μηχανακι?

ωραιο..αλλα πολυ iphone στυλ και καλα.:)

athanaso77
4 Οκτ. 2007, 16:18

Einai thema xronou... ypomoni loipon! :)

jnr
4 Οκτ. 2007, 16:53
ηταν σπασμενο το destinator σιγουρα ετσι ?;)

:lol:

ακριβως!;)

jnr
4 Οκτ. 2007, 17:11
εχει δοκιμασει κανεις το Tweaks2k2NET με ελληνικη ρομ;

Carpe_Diem
4 Οκτ. 2007, 17:16
Αν βαλουμε μια data καρτα για συνδεση στο ιντερνετ της vodafone στο kaiser αφου υποστηριζει συνδεση umts θα μπορεσουμε να συνδεθουμε κανονικα στο νετ;

geovass
4 Οκτ. 2007, 17:19
εχει δοκιμασει κανεις το Tweaks2k2NET με ελληνικη ρομ;

Ναι, παιζει μια χαρα:D

Carpe_Diem
4 Οκτ. 2007, 17:21
Αν βαλουμε στην θεση της καρτας sim μια data καρτα της vodafone για συνδεση 3G αφου υποστηριζει η συσκευη UMTS συνδεση θα μπει κανονικα στο internet?

makos13gr
4 Οκτ. 2007, 17:32
αυριο ....αυριο ερχεται!!!!περιμενω πως και πως!!!16 κομματια ειχε ολα κιολα o ote!opoios prolavei

jnr
4 Οκτ. 2007, 17:44
geovass thanks!!ερωτησεων συνεχεια,παρατηρησα οτι σε μερικες επαφες μερικα γραμματα τα εμφανιζει κινεζικα,τι μπορει να φταιει;

diliger13
4 Οκτ. 2007, 18:23
Αν βαλουμε στην θεση της καρτας sim μια data καρτα της vodafone για συνδεση 3G αφου υποστηριζει η συσκευη UMTS συνδεση θα μπει κανονικα στο internet?

Tha mporeseis na to xrisimopoihseis arkei na allaxeis sto Kaiser tis rithmiseis Gprs gia to internet.
H allagi pou tha prepei na kaneis einai sto APN.
An den kanw lathos tha prepei na xrisimopoihseis thn apn "internet" gia tin data sim.

johner
4 Οκτ. 2007, 18:25
geovass thanks!!ερωτησεων συνεχεια,παρατηρησα οτι σε μερικες επαφες μερικα γραμματα τα εμφανιζει κινεζικα,τι μπορει να φταιει;
Mήπως δεν έχεις greek regional settings;

geovass
4 Οκτ. 2007, 18:49
Mήπως δεν έχεις greek regional settings;

Αν και δεν εχω Ελληνικους χαρακτηρες στις επαφες μου, θα ρωταγα και εγω το ιδιο...

philip_1
4 Οκτ. 2007, 19:00
Στο αεροδρομιο της φρανκφουρτης χτες το ειδα 899 ευρο!!
Αρα να λεμε και ευχαριστω εμεις!:D

themis79
4 Οκτ. 2007, 20:26
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤyTN ΙΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ)... ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΣΤΟ PC ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!
ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΤΙ ΚΑΝΩ?

kostas-k
4 Οκτ. 2007, 21:08
Πήγαινε στις Ιδιότητες της μπαταρίας από το Settings και έχει εκεί ενα τετραγωνάκι να το ξετσεκάρεις.

Stef_10
4 Οκτ. 2007, 22:09
Καλησπερα παιδια. Καινουριος στα PPC και κατευθειαν στα βαθια με Καιζερ. Εχο το destinator στη storage. Πως μπορω να στειλω μια συντομευση για να το ανοιγω κατευθειαν απο το start -> programms και οχι να το βρισκω μεσω file explorer κτλ; Ευχαριστω

djdog
4 Οκτ. 2007, 22:53
Καλησπερα παιδια. Καινουριος στα PPC και κατευθειαν στα βαθια με Καιζερ. Εχο το destinator στη storage. Πως μπορω να στειλω μια συντομευση για να το ανοιγω κατευθειαν απο το start -> programms και οχι να το βρισκω μεσω file explorer κτλ; Ευχαριστω

Περασε εναν αλλο file explorer,τον Resco file explorer και αυτος πατωντας συνεχομενα με τη γραφιδα,οποιο αρχειο η προγραμμα εχουμε σε οποιοδηποτε σημειο (στη καρτα ας πουμε),στις επιλογες που βγαζει (σαν το δεξι κλικ στον υπολογιστη),εχει και "send to start menu as shortcut"..
Αφου λοιπον περαστει στο start menu σαν shortcut,οχι μονο μπορουμε να το ανοιξουμε κατευθειαν απο το start -> programms,αλλα μπορουμε να το αντιστοιχισουμε και σε οποιο hardware key θελουμε (εναρξη-ρυθμισεις-πληκτρα)..;)

Stef_10
4 Οκτ. 2007, 23:44
Περασε εναν αλλο file explorer,τον Resco file explorer και αυτος πατωντας συνεχομενα με τη γραφιδα,οποιο αρχειο η προγραμμα εχουμε σε οποιοδηποτε σημειο (στη καρτα ας πουμε),στις επιλογες που βγαζει (σαν το δεξι κλικ στον υπολογιστη),εχει και "send to start menu as shortcut"..
Αφου λοιπον περαστει στο start menu σαν shortcut,οχι μονο μπορουμε να το ανοιξουμε κατευθειαν απο το start -> programms,αλλα μπορουμε να το αντιστοιχισουμε και σε οποιο hardware key θελουμε (εναρξη-ρυθμισεις-πληκτρα)..;)
Σ' ευχαριστώ. Οσον αφορα τα διαφορα προγραματακια. αν μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του και να μπει στο κοπο να γραψει πως τα εγκαθιστουμε στο κινητο μας; καποια ειναι .cab και αλλα .exe. Sorry αλλα ειμαι φρεσκος στα windows mobile phones. Χιλια ευχαριστω

Stef_10
4 Οκτ. 2007, 23:45
Σ' ευχαριστώ. Οσον αφορα τα διαφορα προγραματακια. αν μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του και να μπει στο κοπο να γραψει πως τα εγκαθιστουμε στο κινητο μας; καποια ειναι .cab και αλλα .exe. Sorry αλλα ειμαι φρεσκος στα windows mobile phones. Χιλια ευχαριστω

Stef_10
4 Οκτ. 2007, 23:53
Ευχαριστω. Υπαρχουν καπου στο forum αναλυτικες οδηγιες για το πως εγκαθιστουμε τα προγραμματα στο κινητο μας; Αν οχι καποιος εθελοντης να φωτισει και μας τους νεους; Sorry για το διπλο post

athanaso77
5 Οκτ. 2007, 00:02
Ευχαριστω. Υπαρχουν καπου στο forum αναλυτικες οδηγιες για το πως εγκαθιστουμε τα προγραμματα στο κινητο μας; Αν οχι καποιος εθελοντης να φωτισει και μας τους νεους; Sorry για το διπλο post

Xontrika... ta .cab trexoun apo to PDA kai ta .exe apo to PC. Ean kapoio .exe den trexei apo to PC... balto sto PDA sou kai mallon tha treksei apo ekei.

georgep800
5 Οκτ. 2007, 00:16
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος compiler για την C ή την Java που να τρέχει στην συσκευή ή μήπως ζητάω πολλά;

karagiozis10
5 Οκτ. 2007, 01:25
Με τον explorer επιλέγεις το εικονίδιο ανοίγει το πρόγραμμα, κρατάς καλά πατημένη πάνω του τη γραφίδα. Από το παράθυρο που θα ανοίξει διαλέγεις Copy(Αντιγραφή). Πήγαινε τώρα στον φάκελο windows / Start menu / programs ή windows / Έναρξη / Προγράμματα και κράτα πατημένη τη γραφίδα κάτω από το τελευταίο αρχείο που υπάρχει - σε κενό σημείο, όχι πάνω σε άλλο αρχείο. Στο παράθυρο που θα ανοίξει επίλεξε Paste Shortcut (Δημιουργία Συντόμευσης).

Stef_10
5 Οκτ. 2007, 02:00
Εισαι ωραιος... ;)

Stef_10
5 Οκτ. 2007, 02:23
Μας επιασαν αϋπνιες με το κινητο αυτο. ξερει κανεις πως βλεπουμε βιντεακια απο youtube κτλ και πως μπορουμε να ακουσουμε ιντερνετ απο e-radio και αλλες σελλιδες. Πρεπει να εχεις καποιο προγραμμα; Thanks

alex61
5 Οκτ. 2007, 08:26
Sorry guys αλλά από την απάντησή σας εξαρτάται αν θα το αγοράσω ή όχι. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουμε την γραμματοσειρά των windows (ίσως με κάποιο πρόγραμμα) που έχει στην αρχική οθόνη το κινητό (προφανώς νέος στα pda!)? Ευχαριστώ.

aris_21
5 Οκτ. 2007, 09:16
Μας επιασαν αϋπνιες με το κινητο αυτο. ξερει κανεις πως βλεπουμε βιντεακια απο youtube κτλ και πως μπορουμε να ακουσουμε ιντερνετ απο e-radio και αλλες σελλιδες. Πρεπει να εχεις καποιο προγραμμα; Thanks

1.γραψε στον ιστο m.youtube.com
2.με το προγραμμα recso radio.:)

lagoudakis
5 Οκτ. 2007, 09:34
βεβαια υπαρχει ρυθμιση,συνηθως ειναι μεσαια.αυτη που βλεπεις απο την ''μανα'' του,αλλα δες στο πλαισιο πχ μεχρι ποσο παει για να δεις αν σου αρεσει

spok
5 Οκτ. 2007, 12:29
Καλημερα σε ολους.Λεπτομερεια μεν, αλλα υπαρχει τροπος να δεχομαστε και να στελνουμε smiles στα sms οπως σε ολα τα κινητα του κοσμου..?Ευχαριστω πολυ.

Carpe_Diem
5 Οκτ. 2007, 12:39
Tha mporeseis na to xrisimopoihseis arkei na allaxeis sto Kaiser tis rithmiseis Gprs gia to internet.
H allagi pou tha prepei na kaneis einai sto APN.
An den kanw lathos tha prepei na xrisimopoihseis thn apn "internet" gia tin data sim.

Απο που αλλαζει το apn?
Υπαρχει κανενα προγραμμα για να μου δεχνει ποσο χραιονομαι οταν συνδεθω με 3G ?

Carpe_Diem
5 Οκτ. 2007, 12:55
Και κατι αλλο βρηκε κανενας τελικα μεγαλυτερη μπαταρια και screen protectors που να πιανουν ολοκληρη την οθονη και να μην αφηνουν κενο??

athanaso77
5 Οκτ. 2007, 13:05
Και κατι αλλο βρηκε κανενας τελικα μεγαλυτερη μπαταρια και screen protectors που να πιανουν ολοκληρη την οθονη και να μην αφηνουν κενο??

Ta screen protectors gia 2,8" othones einai standar kai einai afta pou prepei na einai. Exeis skeftei pws tha afaireseis ena screen protector ean den afinei oute ena xiliosto perithorio?

highway
5 Οκτ. 2007, 13:22
Ta screen protectors gia 2,8" othones einai standar kai einai afta pou prepei na einai. Exeis skeftei pws tha afaireseis ena screen protector ean den afinei oute ena xiliosto perithorio?

Πάντως ο καλύτερος τρόπος να αφαιρέσεις ένα screen protector είναι με την χρήση ζελοτέϊπ. Κολλάς ένα κομάτι πάνω στο screen protector σε μια από τις άκρες εννοείται, και το τραβας μέχρι να αρχίσει να βγαίνει. Οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να κάνεις γρατσουνιά στην οθόνη.

Carpe_Diem
5 Οκτ. 2007, 13:31
Τα screen protectors τηςν HTC αυτα που ειχε μεσα αφηνουν πολυ μεγαλο κενο....

WebViRuS
5 Οκτ. 2007, 14:59
:D μήπως θες και το visual studio να τρέχει στο pda? :D

ωραία θα ήταν αλλά... που τέτοια τύχη

cretaman
5 Οκτ. 2007, 15:00
Τα screen protectors τηςν HTC αυτα που ειχε μεσα αφηνουν πολυ μεγαλο κενο....

τα καλυτερα παντως ειναι της brando!

johner
5 Οκτ. 2007, 15:14
Tα screen protectors της HTC είναι άθλια!

Driver_3
5 Οκτ. 2007, 16:15
Η συσκευασια απο το πλαισιο περιλαμβανει τιποτα περισσοτερο απο Φορτιστή τοίχου. Καλώδιο USB. Ακουστικά. Εγχειρίδιο οδηγιών. CD εγκατάστασης? Βλεπω πιο πανω λετε οτι εχει screen protector αλλα καποια θηκη που διαβαζω σε διαφορα reviews δεν την εχει??

djdog
5 Οκτ. 2007, 16:18
τα καλυτερα παντως ειναι της brando!

Κι εγω αυτο πιστευα,μεχρι που δοκιμασα και της Proporta..
Απλα...ΚΟΡΥΦΑΙΑ..
www.moderntalking.gr Ειναι αυτο που διαφημιζεται στα banners του myphone...Το μαγαζι ειναι στο Βυρωνα...
Ειναι τοσο ευκολα να τοποθετηθουν,χωρις ΚΑΝΕΝΑ φοβο να δημιουργηθουν φουσκαλες,που ακομα και ενα παιδι του δημοτικου τα καταφερνει σε 3 δευτερολεπτα...;)

djdog
5 Οκτ. 2007, 16:23
Καλημερα σε ολους.Λεπτομερεια μεν, αλλα υπαρχει τροπος να δεχομαστε και να στελνουμε smiles στα sms οπως σε ολα τα κινητα του κοσμου..?Ευχαριστω πολυ.

Εγω ενα SONY κινητο που ειχα παρει το 1993,δε δεχεται ουτε στελνει smiles..:p
Παντως λειτουργει ακομα μια χαρα...μονο που ζυγιζει 1,5 κιλο...

spok
5 Οκτ. 2007, 16:46
Εγω ενα SONY κινητο που ειχα παρει το 1993,δε δεχεται ουτε στελνει smiles..:p
Παντως λειτουργει ακομα μια χαρα...μονο που ζυγιζει 1,5 κιλο...

..Απο το ΄93 και μετα...?:lol:

edit: Για κινητο 800 € το 2007, μου ρχεται καπως.., εκτος αν ειναι κατι πολυ απλο και μου διαφευγει...

makos13gr
5 Οκτ. 2007, 17:36
παιδια σημερα το παρελαβα το τηλεφωνο.και εχω ηδη προβλημα.δεν μπορω να γραψω με ελληνικα απο το πληκτρολογιο.εκανα αυτο που ειχε αναφερθει με το fn και space αλλα τιποτα.και ειχα γυρισει και το εικονικο στα ελληνικα.ξερει κανεις τιποτα?

cretaman
5 Οκτ. 2007, 18:10
παιδια σημερα το παρελαβα το τηλεφωνο.και εχω ηδη προβλημα.δεν μπορω να γραψω με ελληνικα απο το πληκτρολογιο.εκανα αυτο που ειχε αναφερθει με το fn και space αλλα τιποτα.και ειχα γυρισει και το εικονικο στα ελληνικα.ξερει κανεις τιποτα?

πατα μια φορα το caps lock και οταν αναψει το λαμπακι πατα αμεσως μια φορα το space!;)

GAKIS
5 Οκτ. 2007, 19:47
σημερα στο level 4 στη σαλονικη μου ειπε ενας τυπας οτι το tytn 2 διπλοπυρηνο επεξεργαστη και δεν το ξερει λεει ο πολυς κοσμος. γνωριζεται κατι?????
αν καποιος ειχε τον παλιο τιτανα και τωρα πηρε τον καινουργιο θα ηθελα να μας πει λιγο τις διαφορες που εχει παρατηρησει και τη γνωμη του γενικα!
μολις πριν μιση ωρα πουλησα το μωρακι μου ( tytn ) 350 ευρω και λεω να παω για κατι αλλο...
περιμενω τη βοηθεια σας...:):D:rolleyes::):lol::D

Stef_10
5 Οκτ. 2007, 20:49
Ρε παιδια ας ξαναγραψει καποιος αν υπαρχει τροπος να γραφουμε ελληνικα με το πληκτρολογιο χωρις αλλο προγραμμα. Ξερω εχει αναφερθει ξανα αλλα δεν πολυκαταλαβα. Το κινητο το εχω παρει απο Αγγλια οποτε εχει και Αγγλικα windows. Ευχαριστω

WebViRuS
5 Οκτ. 2007, 23:58
σημερα στο level 4 στη σαλονικη μου ειπε ενας τυπας οτι το tytn 2 διπλοπυρηνο επεξεργαστη και δεν το ξερει λεει ο πολυς κοσμος. γνωριζεται κατι?????
αν καποιος ειχε τον παλιο τιτανα και τωρα πηρε τον καινουργιο θα ηθελα να μας πει λιγο τις διαφορες που εχει παρατηρησει και τη γνωμη του γενικα!
μολις πριν μιση ωρα πουλησα το μωρακι μου ( tytn ) 350 ευρω και λεω να παω για κατι αλλο...
περιμενω τη βοηθεια σας...:):D:rolleyes::):lol::D

ναι. επίσης έχει 2BG μνήμη σε Dual Channel με 500GB σκληρό, vga οθόνη και ανάλυση 1280*1024. τέλος έχει και πολλούς άσχετους πωλητές που θα έπρεπε να τους εκτελέσουμε μπας και δούμε καμία ανάπτυξη στην χώρα μας.

djdog
6 Οκτ. 2007, 00:17
..Απο το ΄93 και μετα...?:lol:

edit: Για κινητο 800 € το 2007, μου ρχεται καπως.., εκτος αν ειναι κατι πολυ απλο και μου διαφευγει...

Απο το 93 και μετα...πρεπει να εχουν περασει πανω απο 40 κινητα απο τα χερια μου!!!
Σοβαρα τωρα...Δε ξερω φιλε μου αν στελνει γιατι εγω τα τελευταια χρονια ειχα παντα PPC PHONE και αυτο με τα smilies μου διαφευγει..
Αν και ενα motorola (L6) που εχω παρει για να βαζω μια αλλη sim οταν ειμαι εξωτερικο,εχει κατι σαν smilies που τα προσθετεις στο μηνυμα..Παντως θα το ψαξω οταν εχω χρονο..
Με εβαλες σε σκεψεις...:confused:
edit:Τωρα καταλαβα βρε μπαγασα τι εννοεις!!!Δε λεγονται smilies sms...Ειναι τα πολυ γνωστα EMS,κατι αναμεσα στα MMS και SMS...Που σου επιτρεπει μεσα στο sms να προσθεσεις απλα animation GIF...
θα το ψαξω λοιπον..

makos13gr
6 Οκτ. 2007, 00:30
thnx cretaman επιτελους ειχε αρχισει και με εκνευριζε.
αλλη ερωτηση.δεν περιμενα απο μια συσκευη να ειναι τοσο δυσκολο να ανταλλαξεις αρχεια με αλλο τηλ μεσω bluetooth.εκτος αν κανω κατι λαθος.πως γινεται με τον πιο απλο τροπο γιατι μεχρι να σας περιγραψω πως το εκανα εγω.....θα ξημερωσει.

cretaman
6 Οκτ. 2007, 00:46
thnx cretaman επιτελους ειχε αρχισει και με εκνευριζε.
αλλη ερωτηση.δεν περιμενα απο μια συσκευη να ειναι τοσο δυσκολο να ανταλλαξεις αρχεια με αλλο τηλ μεσω bluetooth.εκτος αν κανω κατι λαθος.πως γινεται με τον πιο απλο τροπο γιατι μεχρι να σας περιγραψω πως το εκανα εγω.....θα ξημερωσει.

πατάς πάνω στο αρχείο που θελεις να στήλης και έπειτα επιλέγεις ασύρματη αποστολή και σκαναρει να βρει συσκευές! μετα επιλέγεις την συσκευή που θέλεις και είσαι οκ!

georgep800
6 Οκτ. 2007, 01:01
:D μήπως θες και το visual studio να τρέχει στο pda? :D

ωραία θα ήταν αλλά... που τέτοια τύχη

Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως...:D

spok
6 Οκτ. 2007, 01:26
Απο το 93 και μετα...πρεπει να εχουν περασει πανω απο 40 κινητα απο τα χερια μου!!!
Σοβαρα τωρα...Δε ξερω φιλε μου αν στελνει γιατι εγω τα τελευταια χρονια ειχα παντα PPC PHONE και αυτο με τα smilies μου διαφευγει..
Αν και ενα motorola (L6) που εχω παρει για να βαζω μια αλλη sim οταν ειμαι εξωτερικο,εχει κατι σαν smilies που τα προσθετεις στο μηνυμα..Παντως θα το ψαξω οταν εχω χρονο..
Με εβαλες σε σκεψεις...:confused:
edit:Τωρα καταλαβα βρε μπαγασα τι εννοεις!!!Δε λεγονται smilies sms...Ειναι τα πολυ γνωστα EMS,κατι αναμεσα στα MMS και SMS...Που σου επιτρεπει μεσα στο sms να προσθεσεις απλα animation GIF...
θα το ψαξω λοιπον..

..:Δεν λεω βρε για EMS..,που ειναι ο προγονος του MMS.Λεω απλα να μπορεις να βαλεις ενα smile ,οχι gif animation ,απλο,σταθερο,σε ενα απλο sms..:)

spok
6 Οκτ. 2007, 01:30
πατάς πάνω στο αρχείο που θελεις να στήλης και έπειτα επιλέγεις ασύρματη αποστολή και σκαναρει να βρει συσκευές! μετα επιλέγεις την συσκευή που θέλεις και είσαι οκ!

Εχω την εντυπωση οτι για να στειλεις η να παρεις με bluetooth,πρεπει πρωτα να κανεις pairing με οτι διαδικασια αυτο συνεπαγεται...:O

k0nstant1n0s
6 Οκτ. 2007, 01:45
Γειά σας παίδες κ από μένα!!!
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πώς το μεταφέρετε...
Κατ' αρχήν φαντάζομαι η θήκη είναι απαραίτητη...
Αλλά αν το βάλεις π.χ. στην τσέπη του παντελονιού, αντέχει;;; Ή μετά από λίγο καιρό θα πρέπει να αποχαιρετήσεις την οθόνη αφής κ τα κινούμενα μέρη...!!!
Μου αρέσουν όλα σε αυτή τη συσκευή, αλλά 800 ευρώ είναι αυτά... κ αν είναι να το μεταφέρω σε τσαντάκια κ τσαντούλες για να μην πάθει τπτ, είναι λίγο ξενέρωμα...

aris_21
6 Οκτ. 2007, 08:25
Γειά σας παίδες κ από μένα!!!
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πώς το μεταφέρετε...
Κατ' αρχήν φαντάζομαι η θήκη είναι απαραίτητη...
Αλλά αν το βάλεις π.χ. στην τσέπη του παντελονιού, αντέχει;;; Ή μετά από λίγο καιρό θα πρέπει να αποχαιρετήσεις την οθόνη αφής κ τα κινούμενα μέρη...!!!
Μου αρέσουν όλα σε αυτή τη συσκευή, αλλά 800 ευρώ είναι αυτά... κ αν είναι να το μεταφέρω σε τσαντάκια κ τσαντούλες για να μην πάθει τπτ, είναι λίγο ξενέρωμα...

με την θηκη που εχει μεσα στο πακετο
το μεταφερω στα χερια,μετα που θα πιασουνε τα κρυα
στο μπουφαν.αλλα τετοιο τηλ.δεν μπαινει στο παντελονι.:X
δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο νομιζεις ωστε να παιρνεις τσαντακια
και τετοια.:O

odytsak
6 Οκτ. 2007, 09:43
Εχω την εντυπωση οτι για να στειλεις η να παρεις με bluetooth,πρεπει πρωτα να κανεις pairing με οτι διαδικασια αυτο συνεπαγεται...:O

Υπάρχει προγραμματάκι γι' αυτή τη δουλειά χωρίς pairing χωρίς τίποτα.
WM200X.GadgetApps.Sniper.for.Pocket.PC:cool:

makos13gr
6 Οκτ. 2007, 09:51
καιπου μπορουμε να το βρουμε αν επιτρεπεται?εκεινα τα μαγαζακια που λεγατε?με τα δωρεαν ειναι ευκολο να μου πειτε τα site?εστω και με Pm

aris_21
6 Οκτ. 2007, 09:56
καιπου μπορουμε να το βρουμε αν επιτρεπεται?εκεινα τα μαγαζακια που λεγατε?με τα δωρεαν ειναι ευκολο να μου πειτε τα site?εστω και με Pm

δες εδω
http://www.ipmart-forum.com/ :)

odytsak
6 Οκτ. 2007, 10:22
δες εδω
:):):):):):):):):):)

k0nstant1n0s
6 Οκτ. 2007, 12:00
με την θηκη που εχει μεσα στο πακετο
το μεταφερω στα χερια,μετα που θα πιασουνε τα κρυα
στο μπουφαν.αλλα τετοιο τηλ.δεν μπαινει στο παντελονι.:X
δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο νομιζεις ωστε να παιρνεις τσαντακια
και τετοια.:O

Ευχαριστώ aris_21!!! :happy:

kostas_pav
6 Οκτ. 2007, 12:14
Γειά σας και από εμένα!

Θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει δυνατότητα να δούμε το engineering mode ή έστω να χρησιμοποιήσουμε με κάποιο τρόπο το field test (ή κοινός net monitor).

Και αν γίνεται, ποια ακριβώς χαρακτηριστικά δικτύου εμφανίζονται;

Εάν γίνεται, το πήρα τη Δευτέρα, αλλιώς ας πέσει πρώτα λίγο η τιμή του. :p

makos13gr
6 Οκτ. 2007, 12:30
εχω κατεβασει καποια themes που πρεπει να τα αποθηκευσω και απο που τα επιλεγω?

diliger13
6 Οκτ. 2007, 12:32
Απο που αλλαζει το apn?
Υπαρχει κανενα προγραμμα για να μου δεχνει ποσο χραιονομαι οταν συνδεθω με 3G ?

Distixos den exei pesei akoma to siggekrimeno kinito sta xeria moy gia na sou pw bhma bhma. An pas nomizw enarxi-rithmiseis-rithmiseis gprs, ekei tha prepei h na kaneis edit to profil pou exei hdh gia web access h an den exei na ftiaxeis ena neo. Ekei pou to kaneis edit h create new profil exei tin epilogi na oriseis to apn.
Oso afora tin xrewsi ginete ana kb kai exei na kanei me to programma gprs poy exei i data sim pou tha xrisimopoihseis. Logika an exeis kanei simbolaio gia thn vodafone mobile card tha exeis kai kapoia free mb.

makos13gr
6 Οκτ. 2007, 13:58
http://www.pxdxa.com/read.php?tid=50153&fpage=2

gia ta smilies se sms. elpizo na douleuei den einai dokimasmeno

zaharakis
6 Οκτ. 2007, 14:02
http://www.pxdxa.com/read.php?tid=50153&fpage=2

gia ta smilies se sms. elpizo na douleuei den einai dokimasmeno

ειναι δοκιμασμενο και δεν δουλευει :O

βλεπεις μονο αυτα που σου στελνουν αλλα δεν μπορεις να βαλεις εσυ στα μηνυματα σου....το μονο καλο που εχει ειναι οτι σου βγαζει τις φωτογραφιες των επαφων σου στα εισερχομενα μηνυματα :)

spok
6 Οκτ. 2007, 14:16
ειναι δοκιμασμενο και δεν δουλευει :O

βλεπεις μονο αυτα που σου στελνουν αλλα δεν μπορεις να βαλεις εσυ στα μηνυματα σου....το μονο καλο που εχει ειναι οτι σου βγαζει τις φωτογραφιες των επαφων σου στα εισερχομενα μηνυματα :)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να προσθεσεις ενα smile σε sms με ενα κινητο που κανει τα παντα...:blink:Οχι οτι χαλασε και ο κοσμος ,αλλα μου φαινεται κουφο...

djdog
6 Οκτ. 2007, 15:59
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να προσθεσεις ενα smile σε sms με ενα κινητο που κανει τα παντα...:blink:Οχι οτι χαλασε και ο κοσμος ,αλλα μου φαινεται κουφο...

Φιλε μου...ειναι απλα θεμα Μαρκετινγκ..
Καμμια συσκευη δε τα κανει ολα...
Οι εταιρειες "δοκιμαζουν" τις αντοχες της τσεπης μας...
Παρε σου λεει το καιζερ με 800,που κανει αυτο και αυτο,και δεν κανει εκεινο και εκεινο...
Και στο κατω-κατω εμεις φταιμε...
Αφου υπαρχουν ανθρωποι που "σκανε" κοντα στα 700 ευρω για ενα απλο κινητο (Nokia N95),που μπροστα σε ενα PPC Phone,ειναι σα να συγκρινεις ποδηλατο (Ν95) με αυτοκινητο (PPC Phone),γιατι δηλαδη να στα δωσει ΟΛΑ μια αλλη εταιρεια με 800 μολις ευρω?
Και στο κατω-κατω τα smilies μας μαρανανε?Εδω δε βαζουν μια καμερα της προκοπης...Πληρωνεις 800 ευρω στο Καιζερ και η καμερα ειναι για τα πανηγυρια..Οχι 3..ΟΥΤΕ 0.3 μεγαπιξελ δεν ειναι...

georgep800
6 Οκτ. 2007, 16:33
Μιας και αναφερθήκατε σχετικά με την κάμερα, μήπως είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος καμιά φώτο τραβηγμένη απο το κινητό;

zaharakis
6 Οκτ. 2007, 18:31

και εγω μαζι σου!!ειναι απλα απαραδεκτο...εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν εχω καταφερει να βρω τπτ για αυτο :mad:

ειναι μια ελλειψη των wm τα EMS που το θεωρω απλα απαραδεκτο για τετοιες υπερ συσκευες :mad:

Stef_10
6 Οκτ. 2007, 18:58
Ρε παιδια ας ξαναγραψει καποιος αν υπαρχει τροπος να γραφουμε ελληνικα με το πληκτρολογιο χωρις αλλο προγραμμα. Ξερω εχει αναφερθει ξανα αλλα δεν πολυκαταλαβα. Το κινητο το εχω παρει απο Αγγλια οποτε εχει και Αγγλικα windows. Ευχαριστω

lagoudakis
6 Οκτ. 2007, 19:01
οχι φιλε μου θελεις πληκτρολογιο που να εχει ελληνικα(δημητρη με ξεχασες;:D)

WebViRuS
6 Οκτ. 2007, 20:01
ορίστε 2 φωτογραφίες απο την κάμερα του Kaiser. οσο αναφορά αυτό που λέτε με τα smileys, είναι καθαρά θέμα προγράμματος. δουλεύει απλώς δεν το δίνουν. στο Msn Messenger δηλαδή πως δουλεύει.

spok
6 Οκτ. 2007, 20:32
[QUOTE=WebViRuS;2058817]ορίστε 2 φωτογραφίες απο την κάμερα του Kaiser. οσο αναφορά αυτό που λέτε με τα smileys, είναι καθαρά θέμα προγράμματος. δουλεύει απλώς δεν το δίνουν. στο Msn Messenger δηλαδή πως δουλεύει.[/QUOTE

Κανενας τροπος?Ετσι για το αντετι του πραγματος..Καπου πηρε το ματι μου τροποποιησεις σε τιμες της registry για να γινουν enable δηθεν ,αλλα δεν πολυ χαμπαριασα..:O

zaharakis
6 Οκτ. 2007, 21:03
οχι φιλε μου θελεις πληκτρολογιο που να εχει ελληνικα(δημητρη με ξεχασες;:D)

στα στειλα το βραδυ :blink::blink:

μιλα ρε συ :O

τα ξαναστελνω ;)

Stef_10
6 Οκτ. 2007, 22:32
Μπορει καποιος να στειλει το aekmap gia ellhnika με pm; Thanks

ypex
6 Οκτ. 2007, 23:39
Μπορει καποιος να στειλει το aekmap gia ellhnika με pm; Thanks

http://ae.inc.ru/aekmap.php

Κατεβάζεις το πρόγραμμα και μετά το layout "Greek SMS, HTC Universal"

georgep800
7 Οκτ. 2007, 00:12
ορίστε 2 φωτογραφίες απο την κάμερα του Kaiser.

Ωραίος!;)

WebViRuS
7 Οκτ. 2007, 00:39
Ωραίος!;)

είμαι ο άτιμος.. είμαι :D

cretaman
7 Οκτ. 2007, 01:11

πατα μια φορα το caps lock και οταν αναψει το λαμπακι πατα αμεσως μια φορα το space!;)

συγνωμη δεν ειδα οτι ειναι απο αγγλια!

Stef_10
7 Οκτ. 2007, 03:45
http://ae.inc.ru/aekmap.php

Κατεβάζεις το πρόγραμμα και μετά το layout "Greek SMS, HTC Universal"
ευχαριστω για την απαντηση αλλα ενω περναω το layout στο φακελο του aekmap δεν το βλεπει παρα μονο το russian και ενα simple sample. Any help?

georgep800
7 Οκτ. 2007, 17:06
Βαρέθηκα να περιμένω την wind και έκανα τελικά φορητότητα στην cosmote όπου το έχουν φέρει. Για να δούμε...

είμαι ο άτιμος.. είμαι :D

Και πάνω απ' όλα μετριόφρον...!:lol:

athanaso77
7 Οκτ. 2007, 18:02
ευχαριστω για την απαντηση αλλα ενω περναω το layout στο φακελο του aekmap δεν το βλεπει παρα μονο το russian και ενα simple sample. Any help?

Akolouthise tis akribeis odigies tou panosha... edw (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4885&sid=c9d183c0511e997cf0007f1326124054).

samson
7 Οκτ. 2007, 20:36
Όταν είχα εισερχόμενες κλήσεις από κάποιον, έδειχνε το τηλέφωνο του κανονικά. Σήμερα του έκανα hard reset και ποια δείχνει τα τηλέφωνα στην μορφή (693)χχχ-χχχχ.
Έχετε καμιά ιδέα?

makos13gr
7 Οκτ. 2007, 21:55
την ωρα που μιλαω και τυχαινει να με παιρνει καποιος τοτε χτυπαει ο ηχος που εχω για τις κλησεις κανονικα και δυνατα μεσα στο αυτι μου!! ξερετε τι μπορω να κανω για αυτο?

athanaso77
8 Οκτ. 2007, 00:29
Όταν είχα εισερχόμενες κλήσεις από κάποιον, έδειχνε το τηλέφωνο του κανονικά. Σήμερα του έκανα hard reset και ποια δείχνει τα τηλέφωνα στην μορφή (693)χχχ-χχχχ.
Έχετε καμιά ιδέα?

Μετά το Hard Reset... πέρασες ξανά τις επαφές σου; :worry:

athadef21
8 Οκτ. 2007, 02:05
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος compiler για την C ή την Java που να τρέχει στην συσκευή ή μήπως ζητάω πολλά; Γιά κοίτα αυτό (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=136642&page=13). post #127. Δέν ξέρω άν είναι αυτό που ψάχνεις.

kostas-k
8 Οκτ. 2007, 09:59
Έχω το εξής πρόβλημα.Είχα βάλει το ξυπνητήρι να χτυπάει κάθε πρωί στις 8:30.Κάθε που άλλαζα ήχο το προηγούμενο ξυπνητήρι έμενε με αποτέλεσμα ένα πρωί να χτυπάνε και τα τρία ξυπνητήρια συγχρόνως με τρεις διαφορετικούς ήχους (3 αλλαγές είχα κάνει στους ήχους).

Έβαλα ένα άλλο ξυπνητήρι (enAlarmPPC) και απενεργοποίησα αυτό των Windows Mobile.Έλα όμως που χτυπάνε κι αυτά τώρα...
Τί γίνεται ρε παιδιά? :wacko:
Και στο προηγούμενο PPC που είχα το ίδιο γινόταν,μήπως έχει γίνει βλακεία με το Outlook και αφού κάνω συγχρονισμό μεταφέρθηκε το πρόβλημα και στο Kaiser?

Από που θα μπω να σβήσω τελείως το Ξυπνητήρι?
Χρησιμοποίησα το Pocket Mechanic και έσβησα κάποια Notifications με αυτή την ώρα (8:30) και περιμένω να δω τί θα γίνει αύριο το πρωί...

Έχετε καμιά ιδέα?

Βάλε στις Ρυθμίσεις στα Regional Settings τα Ελληνικά & μάλλον θα φτιάξει.

την ωρα που μιλαω και τυχαινει να με παιρνει καποιος τοτε χτυπαει ο ηχος που εχω για τις κλησεις κανονικα και δυνατα μεσα στο αυτι μου!! ξερετε τι μπορω να κανω για αυτο?

Αν θυμάμαι καλά από κάπου έβαζες το ήχο που θα χτυπάει αν σε καλεί δεύτερη γραμμή,ίσως κάπως να το έχεις αλλάξει...
Δε θυμάμαι όμως που...

spok
8 Οκτ. 2007, 11:37
Καλημερα.Με ποιον τροπο-πληκτρο οταν μας καλει καποιος το κανουμε απλα αθορυβο χωρις να πατησουμε απορριψη?
ευχαριστω

edit: Επισης οταν μιλαμε με καποιον και μας λεει πχ εναν αριθμο,τον πληκτρολογουμε στο pad,γινεται να τον κραταει στη μνημη ωστε μολις κλεισουμε να μπορουμε να τον καλεσουμε?

aris_21
8 Οκτ. 2007, 12:00
Καλημερα.Με ποιον τροπο-πληκτρο οταν μας καλει καποιος το κανουμε απλα αθορυβο χωρις να πατησουμε απορριψη?
ευχαριστω

κουνα την ροδελα που ειναι στα αριστερα
και θα γινει αθορυβο.:)

spok
8 Οκτ. 2007, 12:17
κουνα την ροδελα που ειναι στα αριστερα
και θα γινει αθορυβο.:)
Εχαριστω πολυ.μηπως και για το αλλο με το νουμερο..?:)

geovass
8 Οκτ. 2007, 12:40

Καλημερα,
Δεν χρειαζεσαι αυτο, αλλα αυτο εδω... http://www.vodafone.de/hilfe-support/blackberry/117676_118008.html

παιζει αψογα !!!:lol:

athanaso77
8 Οκτ. 2007, 13:30
Mia erwtisi pros tous katoxous tou Kaiser...
Exei paratirisei kaneis to fainomeno poly xamilis diarkeias mpatarias? Pragmatika den bgazei mia mera!!! :wacko:

Exw fortwsei epanw to Battery status gia na blepw thermokrasia kai Proccessor load kai blepw pws otan to kinito koimatai i CPU doulevei 1~5%, diladi se logikotata plaisia kai kata synepeia den trexei kati sto background. :confused:

Ti mporei na ftaiei? Xalasmeni mpataria i apla astrwti mpataria? Den exw fortwsei sto mixanima tipota parapanw apo oti eixa kai sto Artemis sto opoio i mpataria kratouse 3 me 4 meres! :blink:

highway
8 Οκτ. 2007, 13:52
Mia erwtisi pros tous katoxous tou Kaiser...
Exei paratirisei kaneis to fainomeno poly xamilis diarkeias mpatarias? Pragmatika den bgazei mia mera!!! :wacko:

Exw fortwsei epanw to Battery status gia na blepw thermokrasia kai Proccessor load kai blepw pws otan to kinito koimatai i CPU doulevei 1~5%, diladi se logikotata plaisia kai kata synepeia den trexei kati sto background. :confused:

Ti mporei na ftaiei? Xalasmeni mpataria i apla astrwti mpataria? Den exw fortwsei sto mixanima tipota parapanw apo oti eixa kai sto Artemis sto opoio i mpataria kratouse 3 me 4 meres! :blink:

Εμένα η μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες. Εχω απενεργοποιήσει το HSDPA και η χρήση του WiFi (που τρώει πολύ μπαταρία) είναι ίσως 10 λεπτά τη μέρα. Οπότε με νορμάλ τηλεφωνήματα και χρήση εφαρμογών μου πάει 2 μέρες.

Να μην φτάνει ούτε μια μέρα δικαιολογείται μόνο με πολύ χρήση wifi, gps.

athanaso77
8 Οκτ. 2007, 14:08
Εμένα η μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες. Εχω απενεργοποιήσει το HSDPA και η χρήση του WiFi (που τρώει πολύ μπαταρία) είναι ίσως 10 λεπτά τη μέρα. Οπότε με νορμάλ τηλεφωνήματα και χρήση εφαρμογών μου πάει 2 μέρες.

Να μην φτάνει ούτε μια μέρα δικαιολογείται μόνο με πολύ χρήση wifi, gps.

Ennoeitai oti den xrisimopoiw wifi, gps, camera. Exw episis apernergopoiisei 3G kai HSDPA.

Xrisimopoiw mono to Bluetooth gia to hands-free.

kostas-k
8 Οκτ. 2007, 14:24
Είχα κάνει μια ερώτηση εδώ στο forum χωρίς να πάρω απάντηση βέβαια,επειδή ίσως κανείς δεν είχε τη λύση.Επειδή την βρήκα εγώ λοιπόν είπα να την postάρω γιατί θα είναι χρήσιμη σε κάποιους.
Ήθελα να δω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μετράει τη διάρκεια των κλήσεων εκτός από κάποια νούμερα που θα του βάλεις εσύ (αυτά που είναι στο οικογενειακό πρόγραμμα στην περίπτωσή μου).Αυτό βοηθάει στο να μετράς κανονικά τη διάρκεια των κλήσεων για να μη χάνεις τον μπούσουλα και ξεπερνάς τις δωρεάν ώρες που έχεις.Σε εμένα οι κλήσεις στα ενδοοικογενειακά νούμερα δεν υπολογίζονται στις δωρεάν ώρες που έχω ενώ το κινητό μετράει τις κλήσεις στο σύνολο...οπότε δε βγάζεις άκρη.

Αυτό γίνεται στο BatteryStatus.Το δοκίμασα και λειτουργεί άψογα.

mxxxs
8 Οκτ. 2007, 14:43
Καλημέρα παιδιά,

μία ερώτηση, έχει ξαναερωτηθεί αλλά δεν βρίσκω άκρη.
Από που θα κατεβάσω την επίσημη Αγγλική ROM gia to Kaiser?
Στο forum της HTC δεν βρίσκω τίποτα

Ευχαριστώ

PS Πολύ καλό

WebViRuS
8 Οκτ. 2007, 14:52
το Kaiser αν δεν ανοίξεις bluetooth k wi-fi και το χρησιμοποιείς σε νορμάλ πλαίσια. τότε βγάζει 2 μέρες.

αν χρησιμοποιείς έστω και το bluetooth μόνο τότε μια μέρα. δυο δεν βγάζει με τίποτα.

Άλλαξα κάτι στην registry που μου είπε ο φίλος ο Zaharakis. υπάρχει μια τιμή στην registry που λέγεται DisablePowerManagment και αυτό είναι στο 1. κάντε ένα έλεγχο στην registry και όπου βρίσκεται αυτή τη τιμή να την κάνετε 0. Μπορεί να είναι και η φαντασία μου αλλά μόλις το έκανα το Kaiser φορτίζει λίγο γρηγορότερα και κρατάει ελάχιστα περισσότερο.

athanaso77
8 Οκτ. 2007, 14:59
Καλημέρα παιδιά,

μία ερώτηση, έχει ξαναερωτηθεί αλλά δεν βρίσκω άκρη.
Στο forum της HTC δεν βρίσκω τίποτα

Ευχαριστώ

PS Πολύ καλό

Oriste i Factory Shipped ROM form HTC... edw (http://rapidshare.com/files/57816419/RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12 .11_Ship.rar.html):cool:

karagiozis10
8 Οκτ. 2007, 14:59

http://rapidshare.com/files/57816419/RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12 .11_Ship.rar.html

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα