PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

onouf
22 Σεπ. 2007, 16:22
einai i deuteri siskeui(i prwti eixe kammena pixel)kai stin prwti to ekane...opws kai na xei einai thema logismikou...kai ftiaxnetai(fantazomai)...

Akis Metal
22 Σεπ. 2007, 16:23
re paidia ,otan grafoume ellinika me to plikrologio.....exw-den exw energopoihmeno to pliktro caps mou emfanizei ta panta sta kefalaia...akoma kai otan epilegw mia lexi proerxomeni apo to lexiko tou kai einai grammeni me mikra...molis tin epilexw emfanizetai kai pali me keafalaia???xerei kaneis ti mporei na simbainei???euxaristw poli..sorry gia ta greeklish

Κατ αρχην ειναι η ελληνικη ρομ?Αν ναι δεν ειναι προβλημα.Για να γραφτουν ελληνικα στα μηνυματα με 160 χαρακτηρες πρειπει να ειναι κεφαλαια.γι αυτο τον λογο η Ace εχει βαλει αυτη την ρυθμιση να ειναι παντα κεφαλαια...;)

onouf
22 Σεπ. 2007, 16:45
elliniki einai file mou...mipws xereis ti prepei na kanw?

Akis Metal
22 Σεπ. 2007, 16:48
Μα δεν χρειαζεται να κανεις κατι.Αν εγραφε με μικρα γραμματα τηα χρεωνοσουν το διπλασιο καθε μηνυμα.Θα Ηταν για καθε 72 χαρακρηρες ενα μηνυμα αντι για 160 που ειναι.

onouf
22 Σεπ. 2007, 16:50
tha dokimasw na to girisw stous 70 charactikres ...gia na doume:O
kai meta to xanagirnaw

onouf
22 Σεπ. 2007, 16:58
ola kala dikio exeis...euxaristw poli

zaharakis
22 Σεπ. 2007, 17:27
Pws anoige WebVirus kai de to phrame xampari ?piesh kai dunamh sto kapaki ithele. Poli diskolo omws to kapaki kai ok eipame na einai kala demeno gia na mhn trizei alla pros theou oxi ki etsi. tespa lithike to thema,de prokeitai allwste na to ksanavalw giati h sofh HTC frontise na allazoume paneukola thn SIM.
Poli kales prwtes entipwseis,eth fwtos makria apo ta symbian pou telika einai kompiouterakia,arketa euxrhsto,arketa grhgoro,omorfo(spanio gia pda,akousa poli kala logia ap tous pantes),opote aksizan ta 800 mou nomizw(645 gia thn akriveia)

Erwthseis: to gps telika pws leitourgei ?xrhsimopoiei internet ?akoma de katalava
Poses meres krataei to diko sas ?Poses wres xreiazetai mia fortish ?

Oi erwthseis einai apo enan arxario sta win.mob opote de tis pareksigeite :p

το gps δεν χρειαζεται ιντερνετ και απλα θελεις ενα προγραμμα πλοηγησης ;)

κατα προτιμηση destinator που ειναι και οτι καλυτερο για ελλαδα.

η μπαταρια δεν ειναι για 2η μερα με τπτ..με πολυ χρηση μια μερα εισαι ανετα αλλα για 2η μην το σκεφτεσαι :O

ριξε μια ματια στο βιβλιαρακι του κινητου σου για να σου λυθουν παμπολλες αποριες,μια και οπως λες, αρχαριος στα wm :)

για οτι αλλη απορια σου ολα τα παιδια εδω ειναι προθυμα να σε βοηθησουν ;)

outblaze
22 Σεπ. 2007, 19:09
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι νέος στα WM θα ήθελα να μου προτείνετε ένα- δύο καλά site για προγράμματα είτε free είτε επί πληρωμοίς. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Το μαγαζάκι τί είναι;

kplr
22 Σεπ. 2007, 19:22
11:00 τηλέφωνο στο πλαίσιο Λάρισας
-γεια σας. έχετε διαθέσιμο το Tytn II?
- ναι έχω ένα κομμάτι. θέλετε να σας το κρατήσω?
-όχι δεν έχω αποφασίσει ακόμα. ευχαριστώ
11:45
Παραλάβη Tytn II από το κατάστημα:superman:
ούτε επιδοτήσεις, ούτε τίποτα!! ευτυχώς δεν φαίνεται να έχω καμμένα pixel. δεν έχω κάνει τίποτα προς το παρόν. μόνο ένα sync με bluetooth επειδή δεν θέλω να το βάλω στο ρεύμα.
άντε καλώς σας βρίσκω!!

Καλορίζικο Βασίλη..
Εγώ με την τέταρτη τελικά κατάφερα να πετύχω συσκευή χωρίς προβλήματα.
Για την ACE Hellas έχω να πω τα καλύτερα λόγια για την πολιτική της στην ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση συσκευών που έχουν πρόβλημα..

zaharakis
22 Σεπ. 2007, 19:26
off topic :worry: αλλα ειναι πανεξυπνο βιντεακι και αξιζει να το δειτε :D

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954

ο ανθρωπος ""ζωγραφιζει"" !!!

psybill
22 Σεπ. 2007, 19:44
Καλορίζικο Βασίλη..
Για την ACE Hellas έχω να πω τα καλύτερα λόγια για την πολιτική της στην ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση συσκευών που έχουν πρόβλημα..
ευχαριστώ!! είδες που σε άκουσα τελικά. κατάλαβα ότι ήταν αδύνατο να βγάλεις άκρη με τις εταιρείες κινητής και τις καινούριες συσκεύες!!
off topic :worry: αλλα ειναι πανεξυπνο βιντεακι και αξιζει να το δειτε :D

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954

ο ανθρωπος ""ζωγραφιζει"" !!!
το μάμησες τελείως, πιο off topic δε γίνεται:lol:
ps: πολύ καλό πάντως:secret:

athadef21
22 Σεπ. 2007, 21:26
11:00 τηλέφωνο στο πλαίσιο Λάρισας
-γεια σας. έχετε διαθέσιμο το Tytn II?
- ναι έχω ένα κομμάτι. θέλετε να σας το κρατήσω?
-όχι δεν έχω αποφασίσει ακόμα. ευχαριστώ
11:45
Παραλάβη Tytn II από το κατάστημα:superman:
ούτε επιδοτήσεις, ούτε τίποτα!! ευτυχώς δεν φαίνεται να έχω καμμένα pixel. δεν έχω κάνει τίποτα προς το παρόν. μόνο ένα sync με bluetooth επειδή δεν θέλω να το βάλω στο ρεύμα.
άντε καλώς σας βρίσκω!! Μεγιά και από μένα Psybill! Βλέπω εχει κατακτήσει τους πάντες το μηχάνημα! Μάλλον ούτε εγω θα αντισταθώ! Δεν εχει επιλογή να μην φορτίζει μέσω USB όταν είναι συνεδεμένο στο PC;

lagoudakis
22 Σεπ. 2007, 22:10
μια καλη λυση ειναι να το εχεις συνδεδεμενο μεσω bt,καλοριζικο και απο μενα βασιλη;)

ioma
22 Σεπ. 2007, 22:33
Μεγιά και από μένα Psybill! Βλέπω εχει κατακτήσει τους πάντες το μηχάνημα! Μάλλον ούτε εγω θα αντισταθώ! Δεν εχει επιλογή να μην φορτίζει μέσω USB όταν είναι συνεδεμένο στο PC;
Υπαρχει επιλογη να μην φορτιζει οταν ειναι συνδεδεμενο με το πισι

roker
22 Σεπ. 2007, 22:36
Καλορίζικο Βασίλη..

Δηλαδη ρε φιλε για να καταλαβω τους ευχαριστεις για την πολιτικη τους για αμεση αντικατασταση σε pda 800 euro και ενω εχεις αλλαξει 3 και εισαι στο 4 το οτι ριξανε στην αγορα μηχανηματα με προβληματα δεν σημαινει τιποτα , οχι να τους ευχαριστουμε κιολας που κανουν το αυτονοητο,

kplr
23 Σεπ. 2007, 01:28
Δηλαδη ρε φιλε για να καταλαβω τους ευχαριστεις για την πολιτικη τους για αμεση αντικατασταση σε pda 800 euro και ενω εχεις αλλαξει 3 και εισαι στο 4 το οτι ριξανε στην αγορα μηχανηματα με προβληματα δεν σημαινει τιποτα , οχι να τους ευχαριστουμε κιολας που κανουν το αυτονοητο,
Δεν ευχαρίστησα κανέναν. Επιβράβευσα την πολιτική τους να αντικαθιστούν συσκευές με 1 καμμένο pixel και μάλιστα άμεσα..
Και επειδή μάλλον φαίνεσαι καινούριος στο χώρο των ppc θα πρέπει να σου τονίσω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αυτονόητο..
Όταν μια εταιρεία κάνει κάτι καλό αυτό πρέπει να το αναγνωρίζουμε..
Και προς ενημέρωση σου για το πώς έχουν τα πράγματα δες αυτό..
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=de&cc=de&taskId=125&prodSeriesId=322916&prodTypeId=215348&objectID=c00644803

psybill
23 Σεπ. 2007, 01:28
Υπαρχει επιλογη να μην φορτιζει οταν ειναι συνδεδεμενο με το πισι
προσωπικά πρώτη φορά βλέπω αυτή τη ρύθμιση σε pocket pc. δεν το έχω βάλει ακόμα σε usb αλλά φαντάζομαι ότι θα δουλέυει. πάντως ποτέ δεν με ενόχλησε αυτό το πράγμα και ποτέ δεν παρατήρησα κάποια αρνητική επίπτωση στην μπαταρία.
ps: ευχαριστώ όλα τα παιδια για τις ευχές. άντε να ξαναμπώ λίγο δυναμικά στα ppc γιατί με το 9100 είχα αραχνιάσει. (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με είχε απογοητεύσει)

psybill
23 Σεπ. 2007, 01:37
Δεν ευχαρίστησα κανέναν. Επιβράβευσα την πολιτική τους να αντικαθιστούν συσκευές με 1 καμμένο pixel και μάλιστα άμεσα..
Και επειδή μάλλον φαίνεσαι καινούριος στο χώρο των ppc θα πρέπει να σου τονίσω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αυτονόητο..
Όταν μια εταιρεία κάνει κάτι καλό αυτό πρέπει να το αναγνωρίζουμε..
Και προς ενημέρωση σου για το πώς έχουν τα πράγματα δες αυτό..
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=de&cc=de&taskId=125&prodSeriesId=322916&prodTypeId=215348&objectID=c00644803
ακριβώς!!!
το ένα καμμένο pixel δεν σήμαινει άμμεση αντικατάσταση για όλες τις εταιρείες, και αυτό μόνο ως θετικό μπορούμε να το εκλάβουμε για την htc-ace hellas.
άσχετο λίγο αυτό που θα πω, άλλα πάρτε παράδειγμα τι έγινε με τις tft της lg τελευταία χρόνια στην χώρα μας. zero pixel εγγύηση και ο κόσμος αγόραζε πανικόβλητος lg μόνο γι αυτό το λόγο, ενώ ουσιαστικά δεν είναι και τίποτα τρομέρο οι οθόνες της!!

dimitriossara
23 Σεπ. 2007, 02:22
Αν δεν απατώμαι απο την προσωπική εμπειρία μου και γνώση,όλα τα κινητά αλλα και ppc περιλαμβάνουν στην εγγύηση τους zero pixels..
Δεν μιλάμε ούτε για laptop αλλά ούτε για TV,μιλάμε για μία οθονούλα 2,8'' και ένα καμμένο pixel σε αυτήν είναι όχι απλά εμφανές αλλά καταστροφικό..
Εξάλλου 800€ είναι κάτι παραπάνω απο μηνιάτικο για τον περισσότερο κόσμο,μην τα ισοπεδώνουμε όλα..

Φιλικά
Δημήτρης

lagoudakis
23 Σεπ. 2007, 03:07
παντως η νοκια πριν 3 χρονια που ειχα δωσει 500 ευρω για ενα 7610 και ειχε 2 καμμενα πιξελ μου ειπε οτι αλλαζει οθονη απο 3 και πανω:angry:

dimitriossara
23 Σεπ. 2007, 03:29
παντως η νοκια πριν 3 χρονια που ειχα δωσει 500 ευρω για ενα 7610 και ειχε 2 καμμενα πιξελ μου ειπε οτι αλλαζει οθονη απο 3 και πανω:angry:

3 καμμένα πίξελ είναι όλη η οθόνη που λέει ο λόγος,που το διάβασε αυτό ο ηλίθιος που σου το είπε;:wacko:
Zero pixel στη οθόνη αλλά και zero pixel στην camera καλύπτουν οι περισσότερες εγγυήσεις...

Πάντως καλό είναι οτιδήποτε αγοράζουμε που περιλαμβάνει οθόνη αλλά και γενικότερα φακό(κάμερα),να το δοκιμάζουμε επι τόπου στο κατάστημα την ώρα που το αγοράζουμε για να έχουμε άμεση αντικατάσταση και για να γλυτώνουμε την μετέπειτα ταλαιπωρία;)

lagoudakis
23 Σεπ. 2007, 03:52
επειδη εβαλα τις φωνες μου εφερε τους ορους εγγυησης απο την νοκια,και ηταν ετσι:mad:απο τοτε δεν ξαναπηρα ποτε πια φυσικα νοκια,και το πρωτο πραγμα που κανω ειναι οτι συσκευη παιρνω να την ανοιγω επι τοπου και κατα προτιμηση απο το πλαισιο που ξερω οτι θα βγαλω ακρη αμεσως γιατι σε αναλογη περιπτωση με ενα Ρ910 μου το αλλαξαν επι τοπου

johner
23 Σεπ. 2007, 08:46
Tα HTC συσκευάζονται τελικά εδώ στην Ελλάδα, υποτίθεται οτι περνάνε νέα ROM οπότε ένας τυπικός 2ος -τουλάχιστον- έλεγχος γίνεται.
Είναι παράλογο να βγαίνουν τόσες συσκευές ελλατωματικές.

roker
23 Σεπ. 2007, 09:58
Καλημερα και κατι αλλο σε σχεση με την αλλαγη σε συσκευης ,μην ξεχναμε οτι δεν μενουμε ολοι κεντρο και δεν εχουμε τα καταστηματα στα ποδια μας ,σε μενα το κοντινοτερο πλαισιο ειναι αγ.παρασκευη πρεπει να κανω 25 χιλιομετρα για να την αλλαξω και οταν δουλευεις απο της 7 το πρωι εως της 5 δεν ειναι και οτι ποιο ευκολο.

υ.γ φιλε μου ειναι το 3 ppc μετα το ετεν g500 και x500.

kplr
23 Σεπ. 2007, 10:54
Tα HTC συσκευάζονται τελικά εδώ στην Ελλάδα, υποτίθεται οτι περνάνε νέα ROM οπότε ένας τυπικός 2ος -τουλάχιστον- έλεγχος γίνεται.
Είναι παράλογο να βγαίνουν τόσες συσκευές ελλατωματικές.

Δεν είμαι σίγουρος αν το rom upgrade γίνεται με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε εμείς..
Πολύ πιθανόν να έχουν ειδική συσκευή που δε χρειάζεται να βάλουν μπαταρία και να ανοίξουν τη συσκευή..

johner
23 Σεπ. 2007, 11:45
Δεν είμαι σίγουρος αν το rom upgrade γίνεται με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε εμείς..
Πολύ πιθανόν να έχουν ειδική συσκευή που δε χρειάζεται να βάλουν μπαταρία και να ανοίξουν τη συσκευή..
Απ'οσο ξέρω έχουν ειδική συσκευή για τα upgrade τους. Ωστόσο η οθόνη της συσκευής ανάβει οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο να δουν αν υπάρχει καμμένο pixel.
Επιπλέον δε νομίζω να είναι δυνατόν να flashάρουν συσκευή χωρίς τροφοδοσία. Λογικά δεν κάνει connection, τουλάχιστον σε άλλους τύπους επεξεργαστή που flashάρουμε εμείς. Εκτός αν παίρνει τροφοδοσία από τη USB που το βρίσκω ψιλοαπίθανο.

Cockney
23 Σεπ. 2007, 11:48
Παιδιά γνωρίζει κανείς εαν έχουν βγεί προσφορές απο Cosmote, wind , vodafone για την συσκευή? Δηλαδή με πόσα χρήματα και σε ποιό συμβόλαιο μπορούμε να αγοράσουμε φθηνότερα το Kaiser?

philip_1
23 Σεπ. 2007, 11:57
Παιδια κατι που δεν εχω καταλαβει!Αυτο που πουλαει το πλαισιο ειναι με Ελληνικη ρομ?Ερχαιται με αγγλικη και το φλασαρουν στην ελλαδα με αυτη την ρομ?

kplr
23 Σεπ. 2007, 12:20
Απ'οσο ξέρω έχουν ειδική συσκευή για τα upgrade τους. Ωστόσο η οθόνη της συσκευής ανάβει οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο να δουν αν υπάρχει καμμένο pixel.
Επιπλέον δε νομίζω να είναι δυνατόν να flashάρουν συσκευή χωρίς τροφοδοσία. Λογικά δεν κάνει connection, τουλάχιστον σε άλλους τύπους επεξεργαστή που flashάρουμε εμείς. Εκτός αν παίρνει τροφοδοσία από τη USB που το βρίσκω ψιλοαπίθανο.
Το να δεις ένα καμμένο pixel δεν είναι τόσο εύκολο πάντως όταν έχεις να flash-άρεις 1000 συσκευές.
Πρέπει να αλλάξεις φόντο διαφόρων χρωμάτων , να πας σε σκοτεινό χώρο, εκτός αν είναι κολλημένο κόκκινο Pixel που μένει συνεχώς αναμμένο ανεξαρτήτως φόντου..
Οπότε προσωπικά δε με πειράζει να κυκλοφορούν συσκευές με καμμένο Pixel από τη στιγμή που ξέρω πως θα γίνει άμεση αντικατάσταση..

johner
23 Σεπ. 2007, 13:24
Παιδια κατι που δεν εχω καταλαβει!Αυτο που πουλαει το πλαισιο ειναι με Ελληνικη ρομ?Ερχαιται με αγγλικη και το φλασαρουν στην ελλαδα με αυτη την ρομ?
Ναι και στα δύο.

Το να δεις ένα καμμένο pixel δεν είναι τόσο εύκολο πάντως όταν έχεις να flash-άρεις 1000 συσκευές.
Πρέπει να αλλάξεις φόντο διαφόρων χρωμάτων , να πας σε σκοτεινό χώρο, εκτός αν είναι κολλημένο κόκκινο Pixel που μένει συνεχώς αναμμένο ανεξαρτήτως φόντου..
Οπότε προσωπικά δε με πειράζει να κυκλοφορούν συσκευές με καμμένο Pixel από τη στιγμή που ξέρω πως θα γίνει άμεση αντικατάσταση..
Έχεις δίκιο για αυτό με τις 1000 συσκευές και ξέχασα να το αναφέρω, άλλωστε καλώς ή κακώς αυτός που κάνει αυτή τη δουλειά δεν έχει αρμοδιότητες να ελέγχει τη συσκευή.

Mythozz
23 Σεπ. 2007, 16:24
προσωπικά πρώτη φορά βλέπω αυτή τη ρύθμιση σε pocket pc. δεν το έχω βάλει ακόμα σε usb αλλά φαντάζομαι ότι θα δουλέυει.

Δουλεύει μια χαρά :)

giannis11
23 Σεπ. 2007, 18:38
Κάποια βοήθεια για το τι ρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε στην registry για να γίνει λίγο πιο γρήγορο το τηλέφωνο;
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

ioma
23 Σεπ. 2007, 18:52
προσωπικά πρώτη φορά βλέπω αυτή τη ρύθμιση σε pocket pc. δεν το έχω βάλει ακόμα σε usb αλλά φαντάζομαι ότι θα δουλέυει. πάντως ποτέ δεν με ενόχλησε αυτό το πράγμα και ποτέ δεν παρατήρησα κάποια αρνητική επίπτωση στην μπαταρία.

Aυτη η ρυθμιση υπαρχει και στο Ipaq 6815.Η αληθεια ειναι οτι οταν φορτιζει η μπαταρια με ανοιχτη την οθονη και δεν το αφηνει κανεις συνεχως στην usb ωστε να ολοκληρωθει η φορτιση η μπαταρια επιβαρυνεται.

zaharakis
23 Σεπ. 2007, 20:31
Κάποια βοήθεια για το τι ρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε στην registry για να γίνει λίγο πιο γρήγορο το τηλέφωνο;
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

παιδια ριξτε και καμια ματια στα προηγουμενα ποστς :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036999#post2036999

και αλλη μια αλλαγη που πολλοι την θελουν αλλοι οχι :)

Restore clock on top bar

me to resco explorer παμε

my registry/HKLM/Software/Microsoft/Shell/

"ShowTitleBarClock"=1 (enable)
"ShowTitleBarClock"=0 (disable)

ntinos
23 Σεπ. 2007, 20:36
webvirous μετα απο 185 σελιδες το βρηκα.εχεις pm,πλακα εχει να μην εισαι φορουμιτης εκει!!!

giannis11
23 Σεπ. 2007, 21:07
παιδια ριξτε και καμια ματια στα προηγουμενα ποστς :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036999#post2036999

και αλλη μια αλλαγη που πολλοι την θελουν αλλοι οχι :)

Restore clock on top bar

me to resco explorer παμε

my registry/HKLM/Software/Microsoft/Shell/

"ShowTitleBarClock"=1 (enable)
"ShowTitleBarClock"=0 (disable)

Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό το είχα ήδη κάνει.
Πάντως με την ελληνική rom δεν το βρίσκω ιδιαίτερα γρήγορο το τηλέφωνο στην απόκρισή του, γι' αυτό και ρώτησα αν υπάρχουν και άλλες τιμές στην registry για να "παίξουμε".
Αν δεν σου κάνει κόπο μήπως μπορείς να μου πείς πως μπορούμε να αντικατασήσουμε το soft key που υπάρχει οταν είναι ενεργοποιημένο το τηλέφωνο απο "απόκρυψη" σε "επαφές";
Σε ευχαριστώ και πάλι.
Φιλικά
Γιάννης

onouf
23 Σεπ. 2007, 21:22
paidia kalispera!!mporei kaneis na me boithisei sto exis:giati otan to kinito sbinei gia exoikonomisi energeias,i sindesi tou wireless diakoptetai kai en sinexeia molis to energopoihsoume xana i sindesi epanakamptei????de mporoume me kapoio tropo na min diakoptetai i sindesi????parakalw help!!!!

georgep800
24 Σεπ. 2007, 00:06
Παιδιά αν το πάρει κανείς με επιδότηση απο Cosmote ή Wind ή γενικότερα αν έχει κάποια σχετική πληροφορία, ας μας ενημερώσει.:)

athadef21
24 Σεπ. 2007, 00:20
Συνήθως πόσο καιρό αφού τα φέρει το πλαίσιο τα δίνουν και με τα προγράμματα επιδοτήσεως οι εταιρίες; (απο την εμπειρία σας σε άλλα smartphones;) Αν είναι να πάρει καιρό μήπως έχει βγεί το Polaris ως τότε να τα συγκρίνω πριν αποφασίσω; ;)

papathvas
24 Σεπ. 2007, 00:49
Παιδιά αν το πάρει κανείς με επιδότηση απο Cosmote ή Wind ή γενικότερα αν έχει κάποια σχετική πληροφορία, ας μας ενημερώσει.:)
αύριο θα πάω απο voda-shop να ρωτήσω για επιδότηση κ θα ρωτήσω και γι'αυτό.πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα να το φέρουν.

koumobile
24 Σεπ. 2007, 12:47
ποιο απο τα keybaord layouts τοθ AEKMAP χρησιμοποιείτε? ειναι συμβατα και τα 2που βλεπω στο site ( τα universal.)με το kaiser?

Carpe_Diem
24 Σεπ. 2007, 13:08
Μολις τηλεφωνησα στα cosmote shop και μου ειπανε οτι εχουν φερει την συσκευη.
Μπορειτε να την παρετε με επιδοτηση κανονικα!

giannis11
24 Σεπ. 2007, 13:31
Νέα έκδοση ελληνικών (0.4.2.1).
Μπορείτε να την κατεβάσετε απο το forum της ACE Hellas ( http://www.htc.com.gr/forum )
Αλλαγές:
- Μετάφραση του αρχείου ALS στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

Το als (Alternate Line Service) διαχειρίζεται sim με δυο νούμερα.

Φιλικά
Γιάννης

Carpe_Diem
24 Σεπ. 2007, 13:47
Ειμαι αναμεσα στο Nokia E90 kai sto HTC P4550.
Μπορει καποιος που εχει δει και τα δυο να πει γνωμη θετικα και αρνητικα του καθενος?

Μαλλον παω προς HTC απο φοριτοτητα αλλα το σκεπτομαι ακομα....

kostas-k
24 Σεπ. 2007, 14:19
Ειμαι αναμεσα στο Nokia E90 kai sto HTC P4550.
Μπορει καποιος που εχει δει και τα δυο να πει γνωμη θετικα και αρνητικα του καθενος?

Μαλλον παω προς HTC απο φοριτοτητα αλλα το σκεπτομαι ακομα....

Εγώ πάντως φίλε μου θα έπαιρνα (όπως και το πήρα:D) το HTC με κλειστά μάτια,δε συγκρίνεται με το ΝΟΚΙΑ.
Δε θα το σκεφτόμουν καν στη θέση σου...

sx1vg18
24 Σεπ. 2007, 15:29
Pw pw re paidia milate gia kammena pixel kai me fovizete !Kai deixoun toso apsoga ola me to Kaiser... Fainetai poli ena kammeno pixel ? Mhpws exw ki egw kai de pira xampari...
Sto metaksi exw provlima me to msn messenger... Vazw kwdiko kai mail kai argei poli na mpei,sthn ousia de mpainei katholou. Gnwrizete ti prepei na kanw ?

athadef21
24 Σεπ. 2007, 15:32
Μπορειτε να την παρετε με επιδοτηση κανονικα! Arista nea! Efxaristoume.

sx1vg18
24 Σεπ. 2007, 15:33
HTC kai ksero pswmi ! To E90 gennithike me provlimata,de kseroume kata poso diorthwthikan

lagoudakis
24 Σεπ. 2007, 15:51
Pw pw re paidia milate gia kammena pixel kai me fovizete !Kai deixoun toso apsoga ola me to Kaiser... Fainetai poli ena kammeno pixel ? Mhpws exw ki egw kai de pira xampari...
Sto metaksi exw provlima me to msn messenger... Vazw kwdiko kai mail kai argei poli na mpei,sthn ousia de mpainei katholou. Gnwrizete ti prepei na kanw ?τα πιξελ ειναι συνηθως μια κουκιδα μικρη,δες σε μαυρο και ασπρο φοντο αν βλεπεις κατι τετοιο

kostas-k
24 Σεπ. 2007, 16:30
Από τώρα είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος του TyTN II.

Τώρα φορτίζει...

Να σας ρωτήσω κάτι,στο www.htc.com.gr που βρίσκετε τα updates?

γιατί πάω στο forum αλλά δε βρίσκω τπτ.
Ούτε στο HTC.com δε βρίσκω τπτ ενώ έχω γραφτεί κανονικά σαν μέλος!

dimis74
24 Σεπ. 2007, 17:02
παιδια καλησπερα.αν το αγωρασψ απο το εξωτερικο μπορω να εχω ελληνικο μενου?

paok_panos_666
24 Σεπ. 2007, 18:07

Mipos ennoeis ote-shop file mou ?:ninja::)

psybill
24 Σεπ. 2007, 18:38
Από τώρα είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος του TyTN II.

Τώρα φορτίζει...

Να σας ρωτήσω κάτι,στο www.htc.com.gr (http://www.htc.com.gr) που βρίσκετε τα updates?

γιατί πάω στο forum αλλά δε βρίσκω τπτ.
Ούτε στο HTC.com δε βρίσκω τπτ ενώ έχω γραφτεί κανονικά σαν μέλος!
οπως λέει και ο giannis11 παραπάνω πρέπει να μπεις στο forum (http://www.htc.com.gr/forum/forumdisplay.php?f=43) και όχι στην κεντρική σελίδα. η αναβάθμιση δεν είναι απαραίτητη σε όσους έχουν δεν έχουν κάρτα με 2 νούμερα ή έχουν το μενού στα αγγλικά

papathvas
24 Σεπ. 2007, 18:43
στη vodafone δεν το έχουν ούτε καν στα προσεχώς! :confused:

ypex
24 Σεπ. 2007, 19:24
Το Hardware Keyboard του Kaiser που δίνει η ACE γράφει ελληνικά ή και πάλι χρειάζεται το AEKMap;

kostas-k
24 Σεπ. 2007, 19:53
οπως λέει και ο giannis11 παραπάνω πρέπει να μπεις στο forum (http://www.htc.com.gr/forum/forumdisplay.php?f=43) και όχι στην κεντρική σελίδα. η αναβάθμιση δεν είναι απαραίτητη σε όσους έχουν δεν έχουν κάρτα με 2 νούμερα ή έχουν το μενού στα αγγλικά

Έχω την αγγλική έκδοση οπότε δε χρειάζεται η αναβάθμιση.
Thanks!!

dimis74
24 Σεπ. 2007, 20:34
Έχω την αγγλική έκδοση οπότε δε χρειάζεται η αναβάθμιση.
Υπάρχει όμως πρόβλημα με τη λειτουργεία της 2σε1 κάρτας SIM στην αλλαγή από το ένα νούμερο στο άλλο.
παιδια καλησπερα.αν το αγωρασψ απο το εξωτερικο μπορω να βαλω ελληνικο μενου?

kostas-k
24 Σεπ. 2007, 21:02
Λειτουργεί μια χαρά και η Sim 2in1.Μια χαρά,αυτό το άγχος είχα!

Και πολύ καλή η επιλογή να μη φορτίζει το κινητό όταν είναι συνδεμένο στη USB.

WebViRuS
25 Σεπ. 2007, 00:17
ntino σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. το πρόγραμμα λέγεται ViewCommanderMobile και είναι τέλειο. (για όσους δεν ξέρουν τι λέω.... είναι πρόγραμμα παρακολούθησεις lan cameras στο pda)

ntinos
25 Σεπ. 2007, 01:18
να εισαι καλα Θοδωρε.που εξαφανιστηκες βρε θηριο?τι του "κανεις"?πες κανενα κουφο και προς τα εδω.και συ δημητρη ασε τη σιωπη "των αμνων",δεν ειμαστε ολοι φρεσκοι εδω,δωσε κανενα νεο registry hack στα φανερα...

djdog
25 Σεπ. 2007, 01:35
Υπαρχει καποιος που να πηρε το Καιζερ και να ειχε πριν το ETEN Χ500?
Ρωταω γιατι θελω να συγκρινω την αποκριση του επεξεργαστη και του GPS...
Δυστυχως εχω ξεμεινει απο τηλεφωνο γιατι το Χ500 τα εφτυσε και επειδη δεν υπαρχει σερβις στην Ελλαδα,το Πλαισιο το εστειλε Γερμανια..Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι..Σκεφτομαι να παρω το Καιζερ γιατι μου αρεσει το πληκτρολογιο και οχι το Χ800 με τη VGA..
Τα τελευταια 5 χρονια ειχα παντα Pocket Pc Phone..(ξεκινησα με το XDA) και εχουν περασει διαφορα μοντελα απο τα χερια μου κατα καιρους,αλλα παντα εδινα σημασια στην ταχυτητα..
Αυτος ηταν ο λογος που τα τελευταια χρονια επερνα τα μοντελα της ΕΤΕΝ το Μ600 και το Χ500...και οχι ας πουμε το Αρτεμις που αν δε του περναγες τιποτα "χακιες",για να ανοιξει τα προγραμματα,αναβες τσιγαρο και περιμενες..
Με ενδιαφερει λοιπον να ξερω...
-Το GPS,αν οχι εφαμιλλο με το Χ500...ειναι τουλαχιστον λειτουργικο?
-Το Destinator τρεχει καλα?
-Τα βιντεακια παιζουν καλα με το TCPMP,η τρωνε κολληματα?
-Ο επεξεργαστης ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον ΟΜΑπα που εβαζε πριν στα μηχανακια της?
Για ποιοτητα κατασκευης και τεχνικη υποστηριξη,δε ρωταω γιατι ειναι σιγουρα καλυτερη απο της ΕΤΕΝ...
Ευχαριστω..

kostas-k
25 Σεπ. 2007, 07:56
Καλημέρα σε όλους!
να σας ρωτήσω,πήρα χθες το Kaiser από το Expansys και έχω μια απορία,στο κουτί μέσα βρήκα το χαρτί που ήταν κολλημένο ένα Screen Protector,υπάρχει αυτό και σε σας?

Προσπαθώ να δω αν έχει Screen Protector στο Kaiser πάνω αλλά δεν μπορώ,η γραφίδα βέβαια ψιλοκολλάει στην οθόνη και μάλλον πως έχει, απλά θέλω να το τσεκάρω,γιατί αλλιώς θέλω να του βάλω.
Πήρα το απλό πακέτο,ούτε Value Pack ούτε τίποτα.

WebViRuS
25 Σεπ. 2007, 09:41
kosta το πακέτο μέσα έχει screen protector. απλός πρέπει να το κολλήσεις εσύ.

ntino με έχει φάει η δουλειά και κάτι υποχρεώσεις και μου έχουν πάρει το χρόνο.

ένα κουφό που παρατηρώ συχνά είναι με το destinator.

αν μερικές φορές κλείσω το Destinator με το GpsGate, και κλείσω και την οθόνη, μετά η οθόνη δεν ξανα ανάβει. και πρέπει να κάνω reset για να λειτουργήσει πάλι. ελπίζω να είναι κάτι απο τα προγράμματα που του έχω βάλει, γιατί τελευταία μου τρώει περίεργα κολλήματα, ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω κάτι που έχει σχέση με internet.

kostas-k
25 Σεπ. 2007, 10:33

Εμένα πάντως ήταν κολλημένο το Screen Protector τελικά και με φορτιστή Ευρωπαϊκό.Μόνο το χαρτάκι που είχε το αυτοκόλλητο πάνω είναι στο κουτί.Το κουτί βασικά είχε ανοιχτεί, η προστατευτική ταινία που υπάρχει για να δεις ότι δεν έχει ανοιχτεί ήταν κομμένη,θέλω να πιστεύω για να βάλουν τον φορτιστή μέσα & όχι για καμιά αλχημεία!Το παράγγειλα από Expansys.com.gr αλλά αφού έρχεται από εξωτερικό το περίμενα με τον αγγλικό φορτιστή... ;)
Λέτε να έχει γίνει καμιά πατάτα? Πάντως το τηλέφωνο φαινόταν & ήταν καινούργιο!!Αλλά να μου κολλήσουν & το Screen Protector???
Μπράβο εξυπηρέτηση..... :worry:

ποιο απο τα keybaord layouts τοθ AEKMAP χρησιμοποιείτε? ειναι συμβατα και τα 2που βλεπω στο site ( τα universal.)με το kaiser?

Εγώ έχω το AEKMap 1.2.3b και λειτουργεί άψογα με το Kaiser.Τα layout που έχω βάλει είναι τα: Default Layout, Greek SMS 160 Layout & Greek HTC Universal.

highway
25 Σεπ. 2007, 10:39
Εμένα πάντως ήταν κολλημένο το Screen Protector τελικά και με φορτιστή Ευρωπαϊκό.Μόνο το χαρτάκι που είχε το αυτοκόλλητο πάνω είναι στο κουτί.Το κουτί βασικά είχε ανοιχτεί, η προστατευτική ταινία που υπάρχει για να δεις ότι δεν έχει ανοιχτεί ήταν κομμένη,θέλω να πιστεύω για να βάλουν τον φορτιστή μέσα & όχι για καμιά αλχημεία!Το παράγγειλα από Expansys.com.gr αλλά αφού έρχεται από εξωτερικό το περίμενα με τον αγγλικό φορτιστή... ;)

Μήπως ήταν από καμιά επιστροφή. Στο εξωτερικό στα περισσότερα μαγαζιά σου λένε ότι το αγοράζεις και εαν δεν είσαι ευχαριστημένος μπορείς να το επιστρέψεις εντός μιας ή δύο βδομάδων. Οπότε αυτός που το πήρε μάλλον κόλλησε το screen protector

highway
25 Σεπ. 2007, 10:45
Για όσους ρωτάνε για επιδότηση ... από το πλαίσιο με επιδότηση cosmote το πήρα 569.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοπέλα που με εξυπηρέτησε. Απλά άψογη.

kostas-k
25 Σεπ. 2007, 10:47
Ποιος ξέρει!!Ελπίζω να μην είναι έτσι.Ποιός θα το πήρε και δε θα του άρεσε?? (Λέω εγώ τώρα...:cool:)

Πάντως όλα ήταν στη συσκευασία τους και δε φαινόταν να είχε ανοιχτεί τίποτα,αλλά αυτά ούτως ή άλλως μπαίνουν σε άλλη συσκευασία και φαίνονται καινούργια.Ότι και να είναι εγώ πίσω δεν το γυρνάω,σιγά να μην περιμένω κι άλλες μέρες.Θα δείξει...

Sto metaksi exw provlima me to msn messenger... Vazw kwdiko kai mail kai argei poli na mpei,sthn ousia de mpainei katholou. Gnwrizete ti prepei na kanw ?

Κι εμένα το έκανε αυτό και το πρόβλημα ήταν ότι είχα συνδεθεί από τον υπολογιστή & έτσι δεν μπορούσα να μπω,με το προηγούμενο πάντως που είχα όταν πήγα να συνδεθώ με αποσύνδεε αυτόματα από τον υπολογιστή.Τώρα τι να πω,έτυχε?

Παντώς μετά από τρεις (3) αποτυχημένες προσπάθειες να μπω από το Kaiser,το αποσύνδεσα από τον υπολογιστή και μετά μπήκα από το Kaiser.
Ίσως να ήταν τυχαίο.

WebViRuS
25 Σεπ. 2007, 11:13
kosta πολύ πιθανόν το Kaiser σου να ήταν ανοιχτό. αν το παράγγειλες απο το expansys.com.gr τότε σου ανοίγουν το κουτί και σου αλλάζουν τον αντάπτορα για τον ελληνικό.

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη βλακεία που κάνει, όταν συνδέομαι στο pc με USB τότε σταματάει το Wi-Fi.

kostas-k
25 Σεπ. 2007, 11:19
Από εκεί το παράγγειλα οπότε γι'αυτό έχει φορτιστή για τις δικές μας πρίζες,πάλι καλά γιατί με τον αντάπτορα θα ήταν ολόκληρο ματσούκι ο φορτιστής.Ίσως να μην είχε τί να κάνει αυτός που έβαλε το φορτιστή και να κόλλησε και το Screen Protector. :O

Όσον αφορά το WiFi,όταν συνδέεις το Kaiser για πρώτη φορά στον υπολογιστή και του κάνεις εγκατάσταση στο ActiceSync, σου λέει κάτι να διαχειρίζεται και καλά τις συνδέσεις μέσω του Wireless,κάτι τέτοιο αν θυμάμαι, για απενεργοποίησε το να δεις.
Εγώ τέτοιο πρόβλημα δεν έχω.

Carpe_Diem
25 Σεπ. 2007, 11:29
Θα ηθελα εσεις που εχετε την συσκευη να μας πειτε τελικα μετα απο 2-3 εβδομαδες χρησης ποια ελατωματα εχει? Και τι αρνητικα στοιχεια....

ioma
25 Σεπ. 2007, 11:57
Θα ηθελα εσεις που εχετε την συσκευη να μας πειτε τελικα μετα απο 2-3 εβδομαδες χρησης ποια ελατωματα εχει? Και τι αρνητικα στοιχεια....
Εγω φιλε μου σαν αρνητικο στοιχειο αυτο που εχω βρει ειναι οτι οταν κτυπαει το κινητο δεν αναβει ο φωτισμος των πληκτρων αποδοχη , απορριψη κλησης οποτε αν ειναι βραδυ ειναι προβλημα

kostas-k
25 Σεπ. 2007, 12:01

Ένα πράγμα που δε μου αρέσει είναι ότι σε κάθε αλλαγή από το ένα νούμερο στο άλλο (σε Sim 2in1) σου ζητάει PIN, ενώ το FSC T830, για παράδειγμα, που είχα πριν όπως και σε άλλες συσκευές, δε ζητάει, μόνο την πρώτη φορά όταν ανοίγεις το κινητό.Aλλά μην είμαστε & αχάριστοι, ψιλοπράγματα.

Εγω φιλε μου σαν αρνητικο στοιχειο αυτο που εχω βρει ειναι οτι οταν κτυπαει το κινητο δεν αναβει ο φωτισμος των πληκτρων αποδοχη , απορριψη κλησης οποτε αν ειναι βραδυ ειναι προβλημα

Αυτό δεν το είχα παρατηρήσει, βλέπεις χθες πήρα το κινητό και δε βγήκα καθόλου από το σπίτι.:lol:

Θα διορθωθεί λογικά σε επόμενο update.

Μ' αρέσει που μου απάντησαν από το Expansys.com.gr σε σχετικό mail που τους έστειλλα για το θέμα με το Screen Protector ότι στη συσκευασία δεν υπάρχει και θα πρέπει να το αγοράσω εγώ.Μάλλον δεν ξέρουν τί τους γίνεται...
Αφού βρήκα μέσα το χαρτάκι αυτό, κατά τύχη βρέθηκε εκεί? Τί να πεις....
Αφού λέτε κι εσείς ότι υπάρχει στη συσκευασία μάλλον πως πρέπει να τους κάνουμε μαθήματα τι υπάρχει στη συσκευασία.

Τώρα που το ξαναβλέπω το κινητό ίσως να μην έχει Screen Protector & μάλλον πως θα πάω να αγοράσω ένα.Κάποιος μου το έφαγε!!! :mad:
Δεν πιστεύω να μην ανταποκρίνεται καλά η οθόνη στα πατήματα με το Screen Protector,ε?

koumobile
25 Σεπ. 2007, 16:17

;oπως ειαπ εγω την πηρα πριν 6 μερες απο το ΠΛΑΙΣΙΟ κανονικα με την εποδότηση της cosmote....
επίσης εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω θηκη για να μπαινει στο αμάξι , στο πλαισιο λεει θα χουν σε 10+ μερες...

α και πιο πληκτρο σας βολευει για εναλαγη ελληνικων αγγλικών στο hardware keyboard me to AEKmap ( δε μου αρεσει που παιρνει μονο ενα key... γιατι οχι 2..?)

WebViRuS
25 Σεπ. 2007, 16:56
kosta μην ακους τι λένε στην expansys. πουλάνε κάτι χωρίς να ξέρουν τι και πως. εγώ αρνητικά σε hardware δεν έχω. όσο αναφορά για το software, μπορεί να έχω μερικά, αλλά θα φτιαχτούν σίγουρα με τις καινούργιες rom (οι οποίες καθυστερούν αρκετά).

η οθόνη δεν έχει κανένα πρόβλημα με το screen protector. για μένα είναι το πιο σημαντικό έξτρα αξεσουάρ στο pda μου, μιας και πιάνω συνέχεια την οθόνη με τα δάκτυλα

koumobile ορίστε αυτό που πήρα εγώ...
http://www.expansys.com/p.aspx?i=156824

zaharakis
25 Σεπ. 2007, 16:57
Δυστυχως εχω ξεμεινει απο τηλεφωνο γιατι το Χ500 τα εφτυσε και επειδη δεν υπαρχει σερβις στην Ελλαδα,το Πλαισιο το εστειλε Γερμανια..Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι..Σκεφτομαι να παρω το Καιζερ γιατι μου αρεσει το πληκτρολογιο και οχι το Χ800 με τη VGA..
Τα τελευταια 5 χρονια ειχα παντα Pocket Pc Phone..(ξεκινησα με το XDA) και εχουν περασει διαφορα μοντελα απο τα χερια μου κατα καιρους,αλλα παντα εδινα σημασια στην ταχυτητα..
Αυτος ηταν ο λογος που τα τελευταια χρονια επερνα τα μοντελα της ΕΤΕΝ το Μ600 και το Χ500...και οχι ας πουμε το Αρτεμις που αν δε του περναγες τιποτα "χακιες",για να ανοιξει τα προγραμματα,αναβες τσιγαρο και περιμενες..
-Ο επεξεργαστης ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον ΟΜΑπα που εβαζε πριν στα μηχανακια της?
Για ποιοτητα κατασκευης και τεχνικη υποστηριξη,δε ρωταω γιατι ειναι σιγουρα καλυτερη απο της ΕΤΕΝ...
Ευχαριστω..

φιλε μου δεν ειχα ποτε ΕΤΕΝ και δεν μπορω να σου πω τι κανει σε σχεση με το ΕΤΕΝ

1.κλειδωνει σημα για πλοηγηση μεσα σε 10-15 δευτερολεπτα και δεν το χανει μετα ευκολα ουτε και μεσα σε μικρα και συντομα τουνελ.
2.το destinator δουλευει αψογα και τοσο γρηγορα που στην αρχη νομιζα οτι κατι ειχε χαλασει :blink:απεκλινα απο την διαδρομη μου επιτηδες συνεχως για να δω σε ποσο χρονο θα εκανε επαναυπολογισμο διαδρομης...και δεν εβγαζε το ρολογακι στην οθονη που εδειχνε οταν εκανε υπολογισμο διαδρομης...απλα σου αλλαζε πορεια αμεσα...και νομιζα οτι ειχε προβλημα το destinator...αλλα τελικα γινεται τοσο γρηγορα ο επαναυπολογισμος διαδρομης που δεν προλαβαινει να εμφανιστει το ρολογακι του υπολογισμου :blink:θα το δεις μονο σε μεγαλες αποκλισεις πορειας που θα πρεπει να φορτωσει το destinator καποια μεγαλη νεα πορεια αλλα και εκει για πολυ λιγο,αν πεσει σε ανοιγοκλεισμα ματιων....παει το χασες :lol:
3.Τα βιντεακια παιζουν καλα με το TCPMP οπως και με τον windows media player αλλα επειδη καποιες φορες δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τπτ,υπαρχει και ο core player που τα παιζει ολα ;)
4.ο επεξεργαστης της qualkom ειναι πολυ καλυτερος (απο οτι λενε τα τεχνικα τεστ που εχουν γινει σε καποια site) ακομα και απο τον προηγουμενο 400αρη της samsoung που φορανε τα TyTN,P3600,

αλλα ΔΕΝ εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τους omap :!:μερα με την νυχτα και δεν υπαρχει λογος αλλης αναλυσης ;)
5.η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια !

6.οσο για το σερβις εδω υπαρχουν και τα + αλλα και τα - ......η ace hellas ειναι μια εταιρεια που θα σε καλυψει σε hardware αλλα και software ολοκληρωτικα αλλα κατω απο συνθηκες...
se hardware μονο εαν το τηλ ειναι HTC (και οχι dopod,spv κλπ) και εφοσον δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ σημαδι πτωσης του κινητου......ακομα και ενα μικρο σημαδακι εμφανης πτωσης της συσκευης μπορει να σου ακυρωσει την εγγυηση...
εχει αναφερθει απο πολλους τετοιο παραπονο αλλα να πω την αληθεια εμενα δεν μου εδειξαν κατι τετοιο..πηγα τιτανα φιλου μου για αντικατασταση κεραιας δικτυου αλλα και ηχειου ακουστικου και, ενω ειχε πεσει το τηλ κατω και ειχε 2-3 μικρα σημαδακια τα οποια αναγραφησαν απο την κοπελα που παρελαβε την συσκευη,αλλαχθηκαν και τα 2 ανταλλακτικα χωρις καμια χρεωση λογω εγγυησης.αρα ισως οσοι εχουν παραπονεθει για αυτον τον λογο τα ""σημαδιακια ""της πτωσης λογικα θα ηταν χαντακια για να μην τους καλυψει :O

σε software μην περιμενεις τπτ παραπανω απο μια αναβαθμιση λογισμικου που τις περισσοτερες των περιπτωσεων,μπορεις να την κανεις και εσυ απο το σπιτι σου....

το καιζερ ειναι πολυ καλη συσκευη και πανεμορφη !

απο εκει και μετα η αποφαση ειναι παντα δικη σου:)

WebViRuS
25 Σεπ. 2007, 17:49
εγώ θα ήθελα να προσθέσω ένα σημαντικό μειονέκτημα (πρόβλημα) την μπαταρία του.

δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει το kaiser 2 μέρες με χρήση. Μια μεγαλύτερη μπαταρία είναι must για μένα, και περιμένω να βγεί γιατί με ταλαιπωρεί το γεγονός ότι πρέπει να το φορτίζω συνέχεια.

την ρουφάει με το καλαμάκι το άτιμο. και για όσους αναρωτιούνται (zaharaki) ναι! έχω wi-fi ανοιχτό. και στο αμάξι και bluetooth (με κλειστό το wi-fi). για αυτό το πήραμε άλλωστε :) για να το χρησιμοποιούμε στα άκρα.

η ποιότητα κατασκευής είναι όντως εξαιρετική. και όλα τα πολύ μικρά προβληματάκια που έχει ο καθένας λύνονται.

πολύ ωραία αγορά.

τέλος επειδή όλοι έχουμε κάποιες απορίες, υπόσχομαι μόλις έρθει η 4gb microSDHC 4 class που παράγγειλα και ξανα βάλω τα προγράμματα που χρειάζονται στο kaiser, να σας πω πως και γιατί ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις συνέχεια.

(μήτσο καλά είσαι? καιρό έχω να σε ακούσω)

sx1vg18
25 Σεπ. 2007, 18:28
εγώ θα ήθελα να προσθέσω ένα σημαντικό μειονέκτημα (πρόβλημα) την μπαταρία του.

δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει το kaiser 2 μέρες με χρήση. Μια μεγαλύτερη μπαταρία είναι must για μένα, και περιμένω να βγεί γιατί με ταλαιπωρεί το γεγονός ότι πρέπει να το φορτίζω συνέχεια.

την ρουφάει με το καλαμάκι το άτιμο. και για όσους αναρωτιούνται (zaharaki) ναι! έχω wi-fi ανοιχτό. και στο αμάξι και bluetooth (με κλειστό το wi-fi). για αυτό το πήραμε άλλωστε :) για να το χρησιμοποιούμε στα άκρα.

η ποιότητα κατασκευής είναι όντως εξαιρετική. και όλα τα πολύ μικρά προβληματάκια που έχει ο καθένας λύνονται.

πολύ ωραία αγορά.

τέλος επειδή όλοι έχουμε κάποιες απορίες, υπόσχομαι μόλις έρθει η 4gb microSDHC 4 class που παράγγειλα και ξανα βάλω τα προγράμματα που χρειάζονται στο kaiser, να σας πω πως και γιατί ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις συνέχεια.

(μήτσο καλά είσαι? καιρό έχω να σε ακούσω)

NAi nai einai omorfouli kai apsogo ! mera me th mera to latreuw
WebVirus exeis na mou proteineis kati pou mou kollaei to MSN kathws mpainei ? vazw kwdiko kanw eisodo kai kanei menei ekei na fortwnei. Thelei pollh wra h kati exei ?

kostas-k
25 Σεπ. 2007, 19:09
Μόλις έβαλα κάρτα 4GB microSDHC!!!
Αγορά από το Ebay!Ώρα για installing...

jnr
25 Σεπ. 2007, 19:33
το παραγγειλα κ εγ το σαββατο απ το πλαισιο αλλα λογω φορητοτητας δεν το εχω παρει ακομα.μια ερωτηση,ανοιχτη ακροαση εχει η να ψαξω αμεσως για bluetooth;

WebViRuS
26 Σεπ. 2007, 01:00
εγώ για πλάκα πήγα στο πλαίσιο σήμερα και ταλαιπωρούσα ένα πωλητή στο να μου δείχνει ένα Kaiser και να μου λέει τα χαρακτηριστικά του :D ;) (πλάκα είχε) έπρεπε να δείτε τα μούτρα του όταν μετα απο 15 λεπτά του έδειξα ότι το έχω ήδη :D

sx1vg18, εμένα το msn μου θέλει 1 λεπτό για να μπει πάνω κάτω.

εγώ τη μνήμη μου θα την πάρω σε 6 μέρες πάνω κάτω, μιας και παράγγειλα τις καινούργιες Kingston 4 class.

redcon
26 Σεπ. 2007, 02:16
εγώ για πλάκα πήγα στο πλαίσιο σήμερα και ταλαιπωρούσα ένα πωλητή στο να μου δείχνει ένα Kaiser και να μου λέει τα χαρακτηριστικά του :D ;) (πλάκα είχε) έπρεπε να δείτε τα μούτρα του όταν μετα απο 15 λεπτά του έδειξα ότι το έχω ήδη :D

sx1vg18, εμένα το msn μου θέλει 1 λεπτό για να μπει πάνω κάτω.

εγώ τη μνήμη μου θα την πάρω σε 6 μέρες πάνω κάτω, μιας και παράγγειλα τις καινούργιες Kingston 4 class.

Μεγαλη μαγκια που εχεις Kaizer ε? Φανταζομαι τα μουτρα του πωλητη θα ειχαν σχηματισει ενα "τι τεραστιος μ....ς ειναι τουτος παλι?".

avgerinosmd
26 Σεπ. 2007, 02:42
Ευχαριστω..
Ειχα Αρτεμις μετα Μ700 και τωρα ΚΑΙΣΕΡ.
Λοιπον το ΚΑΙΣΕΡ ειναι καλυτερο παντού. Πιο γρήγορο απο όλα. πιο όμορφο και καλύτερη ποιοτητα κατασκευής και δεν 'κολλαει' όπως τα αλλα δύο.
Το GPS στο αρτεμις απαραδεκτο στα Μ700 καλο αλλά στο Καισερ μάλλον πιο γρήγορο και συμβατο με όλα τα προγραμματα.
ΤΟ TCPMP και το Coreplayer πεζουν καλα σε ολα τα μηχανήματα. Εξαρταται βέβαια απο τα αρχεία που πέζεις αλλα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις έχεις ομαλό πεξιμο σε όλα τα μηχανήματα δεν είδα εκεί διαφορα με τον ΟΜΑP.
Μην ξεχναμε επισης το Καισερ το ακουμπάς και στο γραφείο και βλέπεις.
Γενικα το Καισερ είναι το πρώτο PPC που εχω ποθ νιώθεις ότι δενθα σε προδώσει και θα κανεις την δουλεία σου σίγουρα και σχετικά γρήγορα.

Επισης σε 2-3 ημέρες θα έχω την microSD με τα 6GB!!!!!!!!!
Ξερει κανεις πως μπορώ να βρώ αξιοπρεπές προστατευτικό οθόνης στην ελλάδα γιατί αυτό που έχει μέσα είναι από τα αναλώσιμα?
Και τέλος ήθελα να τσεκαρω αν ειμαι ο πρώτος που έχει χάσει και τα 2 πενάκια του...

philip_1
26 Σεπ. 2007, 04:45
Ειχα Αρτεμις μετα Μ700 και τωρα ΚΑΙΣΕΡ.
Λοιπον το ΚΑΙΣΕΡ ειναι καλυτερο παντού. Πιο γρήγορο απο όλα. πιο όμορφο και καλύτερη ποιοτητα κατασκευής και δεν 'κολλαει' όπως τα αλλα δύο.
Το GPS στο αρτεμις απαραδεκτο στα Μ700 καλο αλλά στο Καισερ μάλλον πιο γρήγορο και συμβατο με όλα τα προγραμματα.
ΤΟ TCPMP και το Coreplayer πεζουν καλα σε ολα τα μηχανήματα. Εξαρταται βέβαια απο τα αρχεία που πέζεις αλλα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις έχεις ομαλό πεξιμο σε όλα τα μηχανήματα δεν είδα εκεί διαφορα με τον ΟΜΑP.
Μην ξεχναμε επισης το Καισερ το ακουμπάς και στο γραφείο και βλέπεις.
Γενικα το Καισερ είναι το πρώτο PPC που εχω ποθ νιώθεις ότι δενθα σε προδώσει και θα κανεις την δουλεία σου σίγουρα και σχετικά γρήγορα.

Επισης σε 2-3 ημέρες θα έχω την microSD με τα 6GB!!!!!!!!!
Ξερει κανεις πως μπορώ να βρώ αξιοπρεπές προστατευτικό οθόνης στην ελλάδα γιατί αυτό που έχει μέσα είναι από τα αναλώσιμα?
Και τέλος ήθελα να τσεκαρω αν ειμαι ο πρώτος που έχει χάσει και τα 2 πενάκια του...

Μαλλον τα ιδια ενιωθες οταν επιασες για πρωτη φορα και τα 2 προιγουμενα σου ppc,αλλα το καινουργιο ειναι παντα καινουργιο!Απλα επειδη ειχα G500,X500, και τωρα Μ700 και δεν μου κολλαγε κανενα,και ποτε δεν ειχα προβλημα ασυμβατοτητας με προγραμματα,και πως ναεχω βεβαια αφου ολα το ιδιο λειτουργικο τρεχουνε,θα ελεγα οτι σε λιγο καιρο θα σου κολλαει και το καισερ,και θα ξεκινισει να μην ειναι και τοσο συμβατο..;)Μεχρι να βγει κατι καινουργιο και να το αλλαξεις!

kostas-k
26 Σεπ. 2007, 11:12
Άκυρο...

koumobile
26 Σεπ. 2007, 11:51
μόλις διαπίστωσα κάτι ανησυχητικό.. οταν στέλνω μηνύματα με το εξωτερικό πληκτρολόγιο στα ελληνικά (χρησιμοποιώντας το ΑΕΚmap) ενω εγω τα βλέπω κανονικά, αυτοι που τα λαμβάνουν βλέπουν αντι για τα γράμματα ερωτηματικά!! έχει συμβει σε κανεναν άλλο αυτό.? και πιο σημαντικο.. εχει κανεις ιδεα για το τι φταιει και πως μπορω να το διορθώσω;

psybill
26 Σεπ. 2007, 12:08
μόλις διαπίστωσα κάτι ανησυχητικό.. οταν στέλνω μηνύματα με το εξωτερικό πληκτρολόγιο στα ελληνικά (χρησιμοποιώντας το ΑΕΚmap) ενω εγω τα βλέπω κανονικά, αυτοι που τα λαμβάνουν βλέπουν αντι για τα γράμματα ερωτηματικά!! έχει συμβει σε κανεναν άλλο αυτό.? και πιο σημαντικο.. εχει κανεις ιδεα για το τι φταιει και πως μπορω να το διορθώσω;
δεν είναι τίποτα. πηγαίνε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού sms/mms και τίκαρε την επιλογή use unicode when neseccary.

kostas-k
26 Σεπ. 2007, 12:16

Φαντάζομαι πως στέλνεις ελληνικά με 70 χαρακτήρες (Unicode δηλαδή) & όχι 160,σωστά?

koumobile
26 Σεπ. 2007, 15:39
Φαντάζομαι πως στέλνεις ελληνικά με 70 χαρακτήρες (Unicode δηλαδή) & όχι 160,σωστά?

oxi , me to hardware pliktorlogio kai to AEKmap, καννονικα ελληνικα δουλεψε πλεον μια χαρά με την ρυθμιση που ανεφερε ο φιλος πιο πανω..

djdog
26 Σεπ. 2007, 20:01
Μαλλον τα ιδια ενιωθες οταν επιασες για πρωτη φορα και τα 2 προιγουμενα σου ppc,αλλα το καινουργιο ειναι παντα καινουργιο!Απλα επειδη ειχα G500,X500, και τωρα Μ700 και δεν μου κολλαγε κανενα,και ποτε δεν ειχα προβλημα ασυμβατοτητας με προγραμματα,και πως ναεχω βεβαια αφου ολα το ιδιο λειτουργικο τρεχουνε,θα ελεγα οτι σε λιγο καιρο θα σου κολλαει και το καισερ,και θα ξεκινισει να μην ειναι και τοσο συμβατο..;)Μεχρι να βγει κατι καινουργιο και να το αλλαξεις!

Φιλε μου,επειδη τελικα μπηκα στο πειρασμο και το πηρα,αν και ημουνα ορκισμενος εχθρος της HTC και των OMAPα και υπερμαχος της ΕΤΕΝ,θα σου πω να κανεις μια βολτα απο ενα ΠΛΑΙΣΙΟ και να το πιασεις λιγο στα χερια σου...
Η διαφορα στη ποιοτητα κατασκευης σε σχεση ειδικα με το Μ700 (και οχι τοσο με το Χ500),ειναι χαωδης...Το Μ700 διπλα του μοιαζει με Αγιο-Βασιλιατικο κινεζικο παιχνιδι..Και ειμαι σιγουρος οτι στο Μ700 σε λιγες μερες επειδη ηδη εχουν ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ οι πωλησεις του,θα πεσει κατα πολυ η τιμη του..Σιγουρα κατω απο τα 500 ευρω..
ΤΟ ΜΟΝΟ ισχυρο ατου του Μ700 ειναι το "εξωτικο" GPS...
Δε λεω πως του Καιζερ ειναι μαπα,αλλα...καμμια σχεση με του Μ700,που σε εμενα τουλαχιστον κλειδωνε δορυφορους ακομα και μεσα στο ασανσερ του σπιτιου μου!!
Το Καιζερ εχει ενα πολυ καλο,γρηγορο και απροβληματιστο GPS,που θα αφησει τον μεσο χρηστη απολυτα ικανοποιημενο...ΔΕΝ ειναι ομως ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σα του ΕΤΕΝ...
Με λιγα λογια..
Τα 800 ευρω του "ελληνικου" Καιζερ η τα 700 του "αγγλικου",ειναι μια περα ως περα τιμια προταση...Και συγκρινοντας τη με τα 700 που ζηταει το Πλαισιο για το ΕΤΕΝ Μ700,ειναι ΤΡΕΛΛΗ ευκαιρια...
Τα 2 ισχυρα ατου της ΕΤΕΝ απεναντι στην HTC,το GPS και η ταχυτητα...εγιναν μονο ενα..το καλυτερο GPS...
Γιατι το Καιζερ ειναι αν οχι πιο γρηγορο,σιγουρα εφαμιλλο της ΕΤΕΝ..
-Με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης
-Περισσοτερα προγραμματα προεγκατεστημενα (Μακραν το πιο πλουσιο που εχει βγει ποτε στην αγορα)
-Καλυτερη τεχνικη υποστηριξη,μιας και τουλαχιστον υπαρχει σερβις στην Ελλαδα,αντιθετα με τα ΕΤΕΝ που το δικο μου τουλαχιστον ειναι ηδη στη Γερμανια για επισκευη και θα κανει 1-2 μηνες για να ερθει πισω...

Το εκανα edit...Για να μη γινουμε εντελως ρομπα...

mastelos
26 Σεπ. 2007, 20:12
β)Θεωρω απαραδεκτο απο τη στιγμη που πληρωνεις συν 100 ευρω για τον εξελληνισμο της Ρομ,να πρεπει να κανεις χακιες,περνοντας το ΑΕΚmap για να γραψεις ελληνικα μεσω του πληκτρολογιου...

πραγματικά απαράδεκτο οπως λες..............αν ισχύει

για δοκίμασε να πατήσεις Shift και μετά space .

athadef21
26 Σεπ. 2007, 20:19
Συμφωνώ απολύτως αν και δεν το έχω. το έχω πιάσει όμως και το έχω χειριστεί. Ψήνομαι πολύ (γιατί άλλωστε θα ήμουν σε αυτό το θέμα). :lol: Θα προσπαθήσω να περιμένω όμως λίγο να δω τι παίζει με το Polaris
και μια ερώτηση: το ad2p profile για bluetooth το υποστηρίζει;

christou
26 Σεπ. 2007, 20:27
Τα μονα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ του Καιζερ ειναι
α)Το οτι ΔΕΝ εχει audio out,ουτε 3,5mm ουτε καν 2,5mm,παρα χρησιμοποιει με δικια της πατεντα η HTC,την εισοδο φορτισης του mini USB,οποτε αν θες να το συνδεσεις με εξωτερικη πηγη ηχου,η δικα σου ακουστικα ψειρες,απλα..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ..

και ομως ΜΠΟΡΕΙΣ.
υπαρχει μετατροπεας με εξοδο 3,5 mm.
πωλειται χωριστα βεβαια αλλα υπαρχει.

eleco
26 Σεπ. 2007, 20:32
Συμφωνώ απολύτως αν και δεν το έχω. το έχω πιάσει όμως και το έχω χειριστεί. Ψήνομαι πολύ (γιατί άλλωστε θα ήμουν σε αυτό το θέμα). :lol: Θα προσπαθήσω να περιμένω όμως λίγο να δω τι παίζει με το Polaris
και μια ερώτηση: το ad2p profile για bluetooth το υποστηρίζει;
Ναί το υποστηρίζει.

eleco
26 Σεπ. 2007, 20:36
Θεωρω απαραδεκτο απο τη στιγμη που πληρωνεις συν 100 ευρω για τον εξελληνισμο της Ρομ,να πρεπει να κανεις χακιες,περνοντας το ΑΕΚmap για να γραψεις ελληνικα μεσω του πληκτρολογιου...

Αυτό ποιός το λέει.

djdog
26 Σεπ. 2007, 21:12
πραγματικά απαράδεκτο οπως λες..............αν ισχύει

για δοκίμασε να πατήσεις Shift και μετά space .

Η πολυχρονη αποχη μου απο τα μηχανακια της HTC,μου δημιουργησε τελικα νοητικα προβληματα..Περαν του οτι βεβαια δεν ειμαι γενικα φιλος των μηνυματων..Στελνω ενα το μηνα και αν...
(Μα τοσο ******* ειμαι?:O)
Και οσον αφορα το μεταροπεα σε 3,5 ναι υπαρχει...αλλα και παλι το θεωρω ******* γιατι τι γινεται οταν θελεις και να το φορτιζεις ταυτοχρονα?
Βεβαια υπαρχει και ανταπτορας απο μινιUSB σε 2 εξοδους..Μια για3,5 και μια για μινιUSB,ωστε να μπορεις να κανεις και τα 2...
Υπαρχει ομως στην Ελλαδα?Το εχει βρει κανεις καπου?

psybill
26 Σεπ. 2007, 21:18
Η πολυχρονη αποχη μου απο τα μηχανακια της HTC,μου δημιουργησε τελικα νοητικα προβληματα..Περαν του οτι βεβαια δεν ειμαι γενικα φιλος των μηνυματων..Στελνω ενα το μηνα και αν...
(Μα τοσο ******* ειμαι?:O)
Και οσον αφορα το μεταροπεα σε 3,5 ναι υπαρχει...αλλα και παλι το θεωρω ******* γιατι τι γινεται οταν θελεις και να το φορτιζεις ταυτοχρονα?
Βεβαια υπαρχει και ανταπτορας απο μινιUSB σε 2 εξοδους..Μια για3,5 και μια για μινιUSB,ωστε να μπορεις να κανεις και τα 2...
αυτόν (http://www.ezshop.gr/scripts/prodView.asp?idproduct=1032)λες?;)

ypex
26 Σεπ. 2007, 21:22

Το Y-Cable της HTC με δύο εξόδους mini USB υπάρχει εδώ κατόπιν παραγγελίας :
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=666&product=930415

Το play247 έχει επίσης 2 διαφορετικά είδη Y-Cable της HTC :
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6586
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7929

Όμως σαν καλύτερη λύση θεωρώ την εξής :
http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=01947&dept_id=039&cat_id=763

Η επιλογή δική σας :)

samson
26 Σεπ. 2007, 22:18
Μόλις πήρα και εγώ το Kaiser και το ανακαλύπτω καθώς φορτίζει.

Πρώτη εντύπωση είναι η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που πραγματικά δεν την περίμενα τόσο καλή.

Σίγουρα θα περάσω τις πρώτες μέρες αλλάζοντας του τα φώτα.Επειδή από την πρωτύτερη εμπειρία μου ξέρω ότι αφού βρώ το setup που θέλω. θα κάνω hard reset για να το στήσω με το ιδανικό για μένα τρόπο, έχω την εξής απορία:

Αν κάνω hard reset στο Kaiser, τα έξτρα της ACE (εξελληνισμός κτλ)θα χαθούν ή όχι ? (η λογική λέει πως όχι μια και ειναι περασμένα στη ROM αλλά δεν είναι κακό να σιγουρευτώ :D )

Nexus
26 Σεπ. 2007, 22:34
Μόλις πήρα και εγώ το Kaiser και το ανακαλύπτω καθώς φορτίζει.

Πρώτη εντύπωση είναι η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που πραγματικά δεν την περίμενα τόσο καλή.

Σίγουρα θα περάσω τις πρώτες μέρες αλλάζοντας του τα φώτα.Επειδή από την πρωτύτερη εμπειρία μου ξέρω ότι αφού βρώ το setup που θέλω. θα κάνω hard reset για να το στήσω με το ιδανικό για μένα τρόπο, έχω την εξής απορία:

Αν κάνω hard reset στο Kaiser, τα έξτρα της ACE (εξελληνισμός κτλ)θα χαθούν ή όχι ? (η λογική λέει πως όχι μια και ειναι περασμένα στη ROM αλλά δεν είναι κακό να σιγουρευτώ :D )

Όχι, δε θα χαθούν.

cretaman
27 Σεπ. 2007, 00:04
ρε παιδιά αν βγάλουμε το πληκτρολόγιο πιο είναι πιο καλό το htc 3600 η το tytn II?

karagiozis10
27 Σεπ. 2007, 00:09
Την κουρτίνα ΙΙ. :D

Nexus
27 Σεπ. 2007, 00:27
ρε παιδιά αν βγάλουμε το πληκτρολόγιο πιο είναι πιο καλό το htc 3600 η το tytn II?

Το tytn II, έχει καλύτερο επεξεργαστή, διπλάσια μνήμη και καλύτερο GPS.

Δες και μία σύγκριση των δύο συσκευών: http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=533&id2=733

Carpe_Diem
27 Σεπ. 2007, 10:15
Εχει παρει καποιος την συσκευη απο cosmote.gr? Μου ειπανε οτι η συσκευασια πανω δεν αναγραφει καλωδιο usb. Υπαρχει μεσα στο πακετο η οχι?

kostas-k
27 Σεπ. 2007, 10:16
Ένα πρόβλημα που εντόπισα στο Kaiser είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιείς το Bluetooth πρέπει να κάνεις τη ρύθμιση "ορατή σε όλους".Δεν αποθηκεύει την επιλογή.

Το κάνει σε κάποιον άλλο?

Εχει παρει καποιος την συσκευη απο cosmote.gr? Μου ειπανε οτι η συσκευασια πανω δεν αναγραφει καλωδιο usb. Υπαρχει μεσα στο πακετο η οχι?

Υπάρχει καλώδιο USB στη συκευασία.

Carpe_Diem
27 Σεπ. 2007, 10:22
Το παραγειλα με οικογενιακη επιδοτηση 90+90 .Και μου ειπανε οτι η συσκευη κοστιζει 727-180=547 επιπλεοονθα δοσω.
Αφου η συσκευη κανει παντου 800 στην cosmote γιατι εχει 727?
Την εχει παρει καποιος απο εκει?

Επισης ποια ειναι καλα προστατευτικα αυτοκολητα για την οθονη?
Και τι ταχυτητα τουλαχιστον να εχει η μνημη sd ?
Και κατι τελευταιο οι μνημες mini sd με micro sd ειναι το ιδιο πραγμα?

Tna
27 Σεπ. 2007, 10:38
Η επιδότηση είναι στην τιμή του κόστους...

athanaso77
27 Σεπ. 2007, 11:00

Oi microSD einai mikroteres apo tis miniSD.

kostas-k
27 Σεπ. 2007, 11:08
Επισης ποια ειναι καλα προστατευτικα αυτοκολητα για την οθονη?
Και τι ταχυτητα τουλαχιστον να εχει η μνημη sd ?

Εγώ πήρα από το Πλαίσιο το προστατευτικό της ΗΤC αλλά τελικά το έβγαλα,δε μου άρεσε και πολύ και το έχω έτσι όπως είναι.
Πάρε μνήμη microSDHC για μέγιστη ταχύτητα.
Ψάξε για την 4GB στο internet, γιατί σε μαγαζί δε νομίζω να έχει έρθει ακόμα, μα σίγουρα δε θα έχεις πρόβλημα αποθήκευσης...
αυτήν έχω κι εγώ και λειτουργεί ρολόι... :)

koumobile
27 Σεπ. 2007, 11:15
για δωστε τα φωτα σας γενικότερα... ψαχνομαι με τι να αντικαταστήσω το today plugin της ΗΤc, καλό ειναι μεν αλλα λίγο μπουγιοζικο... και δεν εχει ολα οσα θελω να εχω αμεσο η εστω με 2 κλικ έλεγχο... σε αρκετα πραγματα θες 3-4 κλικ ακι αυτα ειναι πολλα..

απο την άλλη εχει πολλα πράγματα που ειναι βολικα και αν και δοκιμασα άλλα plugins δε τα εχουν πχ γρηγορες κλήσεις...

πχ to phonealarm που ειναι και το μονο που βρηκα με πολυ παραμετροποιησιμα profiles.... αλλα βρισκω τα σκιν πολυ ερασιτεχνικα και με μικρσοσκοπικα κουμπακια που δουλευουν με stylous μονο...

opote

τι προτεινετε για αντικατασταση του today της HTC ?

κατι που να δινει την δυνατοτητα γι' αρκετες επιλογες με λιγα κλικ αλλα να ελεγχεται οσο γιενται χωρις stylous... γιαααα να ακουω προτάσεις!

Carpe_Diem
27 Σεπ. 2007, 11:17
Που μπορω να βρω microSDHC ? Εσυ απο που την πηρες? Το play247 θα εχει?
Κατι αλλο Ξερει κανεις αν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος της itech στην Ελλαδα?
Εχω παρει το clip D bluetooth και εω χασει το manual . Ξερει η το εχει καποιος στα ελληνικα να μου το στειλει?

athanaso77
27 Σεπ. 2007, 11:37
για δωστε τα φωτα σας γενικότερα... ψαχνομαι με τι να αντικαταστήσω το today plugin της ΗΤc, καλό ειναι μεν αλλα λίγο μπουγιοζικο... και δεν εχει ολα οσα θελω να εχω αμεσο η εστω με 2 κλικ έλεγχο... σε αρκετα πραγματα θες 3-4 κλικ ακι αυτα ειναι πολλα..

απο την άλλη εχει πολλα πράγματα που ειναι βολικα και αν και δοκιμασα άλλα plugins δε τα εχουν πχ γρηγορες κλήσεις...

πχ to phonealarm που ειναι και το μονο που βρηκα με πολυ παραμετροποιησιμα profiles.... αλλα βρισκω τα σκιν πολυ ερασιτεχνικα και με μικρσοσκοπικα κουμπακια που δουλευουν με stylous μονο...

opote

τι προτεινετε για αντικατασταση του today της HTC ?

κατι που να δινει την δυνατοτητα γι' αρκετες επιλογες με λιγα κλικ αλλα να ελεγχεται οσο γιενται χωρις stylous... γιαααα να ακουω προτάσεις!

Tha elega oti me SPB Pocket Plus kai SPB Phone Suite exeis oti akribws zitas. Mpes ligo edw (http://www.spbsoftwarehouse.com/) gia na pareis mia idea.

kostas-k
27 Σεπ. 2007, 11:48
Παιδιά Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μετράει το χρόνο κλήσεων μόνο σε νούμερα που επιλέγεις ή να μη μετράει σε νούμερα που του βάζεις??
Γιατί έχω 4 ώρες δωρεάν & οικογενειακό άλλες 4 ώρες και ο μετρητής τα δείχνει όλα συνολικά και δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο έχω μιλήσει με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να ξεφεύγει πολύ....

Που μπορω να βρω microSDHC ? Εσυ απο που την πηρες? Το play247 θα εχει?

To play247 ίσως έχει,δεν ξέρω.Εγώ την πήρα από το ΕΒΑΥ με €45 μαζί με τα έξοδα αποστολής & όλα λιεοτυργούν ρολόι.
Μαζί με τον adaptora για μετατροπή σε SD Slot και σε USB Stick.
------------------------------------------------------------------

Carpe_Diem
27 Σεπ. 2007, 12:02

Για στειλε μια photo για τον adaptora που λες.

Η καλυτερα δοσε site απο ebay κατευθειαν να παραγειλω το σετακι που πηρες και εσυ με 45.

kostas-k
27 Σεπ. 2007, 12:09

Για στειλε μια photo για τον adaptora που λες.

Η καλυτερα δοσε site απο ebay κατευθειαν να παραγειλω το σετακι που πηρες και εσυ με 45.

Ορίστε φίλε μου. ΕΒΑΥ (http://cgi.ebay.com/Sandisk-4-GB-MicroSDHC-Secure-Digital-Memory-Card-Ret_W0QQitemZ110172475386QQihZ001QQcategoryZ122613QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)

djdog
27 Σεπ. 2007, 12:22
αυτόν (http://www.ezshop.gr/scripts/prodView.asp?idproduct=1032)λες?;)

Ναι φιλε μου..Αυτο εννοουσα..Εισαι αψογος..
Τωρα..οσον αφορα το performance της συσκευης....
Η αληθεια ειναι οτι οσοι παιρνουν τη συσκευη και ηταν κατοχοι προηγουμενων μοντελων της HTC,ειναι σαν "Να ανακαλυπτουν την Αμερικη.."
ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το Αρτεμις ας πουμε...
Οσον αφορα ομως τους πρωην κατοχους PPC της ΕΤΕΝ,η αληθεια ειναι οτι εχει μερικα μειονεκτηματα..
Στο ανοιγμα και το κλεισιμο των προγραμματων,ειναι εξισου γρηγορο...Οπως και στη διαχειριση πολλαπλων ανοιγμενων εφαρμογων..
Στην αναπαραγωγη Βιντεο ομως υπολειπεται...
Περασα τον TCPMP 0.72 που ειχα στο ΕΤΕΝ και ενα 5λεπτο βιντεακι υψηλης αναλυσης 300 ΜΒ που στο ΕΤΕΝ επαιζε χωρις σπασιματα,στο Καιζερ ψιλοκολωνε...
Τα πλεονεκτηματα του ομως σε σχεση με τα ΕΤΕΝ,ειναι ΤΟΣΑ...ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ..που αυτο ειναι πταισμα...
Μπραβο στην HTC για το τρομερο μηχανακι...Και ειλικρινα,δεν ειχα σκοπο να το αγορασω,γιατι περιμενα το Χ800 της ΕΤΕΝ...Ομως με το Καιζερ,η HTC,εβαλε το πηχυ πολυ ψηλα και αληθεια...προσπαθω να φανταστω,τι μπορει παραπανω να προσφερει το Χ800 (η για την ακριβεια το Μ900 με το πληκτρολογιο),εκτος απο το καλυτερο (ισως) GPS και τη VGA...Πραγματα που ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ το μεσο χρηστη..Ουτε η VGA ουτε το καλυτερο GPS..
Γιατι θα πρεπει πρωτα να κανει αλματα στη ποιοτητα κατασκευης,την ακουστικη του τηλεφωνου,τη διαχειριση της μνημης γιατι θα ειναι η μιση απο το Καιζερ και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ να παψει να κανει εμας τους χρηστες BETA TESTERS,μιας και ολα τα ΕΤΕΝ που περασαν απο τα χερια μου ειχαν ΠΟΛΛΑ bugs που τα περισσοτερα για να διορθωθουν,χρειαστηκε να βγουν 3-4 update της ROM...
Για να μη πουμε για τη τιμη,γιατι αν το Μ900 ερθει στα ιδια λεφτα χωρις να κανει τα αλματα που προανεφερα..θα πατωσει...

highway
27 Σεπ. 2007, 12:26
Θεωρω απαραδεκτο απο τη στιγμη που πληρωνεις συν 100 ευρω για τον εξελληνισμο της Ρομ,να πρεπει να κανεις χακιες,περνοντας το ΑΕΚmap για να γραψεις ελληνικα μεσω του πληκτρολογιου...

Δεν χρειάζεται ΑΕΚmap. Αλλάζει με Shift και μετά space. Και δεν χρειάζεται να τα πατάς συγχρόνως. Πατάς πρώτα το Shift και μετά το space.
Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι για να αλλάξεις γλώσσα θα πρέπει το πληκτρολόγιο της οθόνης να είναι γυρισμένο στα ελληνικά. Αν είναι γυρισμένο στα αγγλικά τότε δεν αλλάζει το qwerty

Carpe_Diem
27 Σεπ. 2007, 12:40
Ορίστε φίλε μου. ΕΒΑΥ (http://cgi.ebay.com/Sandisk-4-GB-MicroSDHC-Secure-Digital-Memory-Card-Ret_W0QQitemZ110172475386QQihZ001QQcategoryZ122613QQssPageNa meZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)

Φιλε μου ξερεις κανενα αλλο site που να εχει κατι τετοιο η το ιδιο γιατι μεχρι να μου ερθει απο το ebay θα κανει καμια εβδομαδα...

kostas-k
27 Σεπ. 2007, 12:44
Φιλε μου ξερεις κανενα αλλο site που να εχει κατι τετοιο η το ιδιο γιατι μεχρι να μου ερθει απο το ebay θα κανει καμια εβδομαδα...

Σε τρεις μέρες ήταν εδώ το δικό μου.Από Κρήτη είμαι που υποτίθεται όλα πάνε πρώτα από Αθήνα στα κεντρικά και μετά έρχονται εδώ κάτω.

Αν το βρεις εντός Ελλάδας κάπου τι να σου πω,όταν την πήρα όλοι περίμεναν απόθεμα,οπότε όταν παράγγειλα το Kaiser παράγγειλα και τη μνήμη,Δευτέρα ήρθε το Kaiser και την Τρίτη η μνήμη.Μια χαρά.

Το play247 έχει μια Kingston εδώ (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7872) με €61 χωρίς μεταφορικά όμως και δίνει 4-7 μέρες παράδοση.Πάρε το από το Εbay να ξεμπερδεύεις.

cretaman
27 Σεπ. 2007, 12:55
Σε τρεις μέρες ήταν εδώ το δικό μου.Από Κρήτη είμαι που υποτίθεται όλα πάνε πρώτα από Αθήνα στα κεντρικά και μετά έρχονται εδώ κάτω.

Αν το βρεις εντός Ελλάδας κάπου τι να σου πω,όταν την πήρα όλοι περίμεναν απόθεμα,οπότε όταν παράγγειλα το Kaiser παράγγειλα και τη μνήμη,Δευτέρα ήρθε το Kaiser και την Τρίτη η μνήμη.Μια χαρά.

Το play247 έχει μια Kingston εδώ (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7872) με €61 χωρίς μεταφορικά όμως και δίνει 4-7 μέρες παράδοση.Πάρε το από το Εbay να ξεμπερδεύεις.

το ιδιο πράγμα ειναι νομίζω ασε που απο το ebay ειχα παρει μια μνημη και οταν χαλασε δεν ειχα εγγύηση ενω απο το play247 πχ θα την πας στο εκει καταστημα και παίρνεις μια άλλη!;)

karagiozis10
27 Σεπ. 2007, 13:00
το ιδιο πράγμα ειναι νομίζω ασε που απο το ebay ειχα παρει μια μνημη και οταν χαλασε δεν ειχα εγγύηση ενω απο το play247 πχ θα την πας στο εκει καταστημα και παίρνεις μια άλλη!;)
Eσύ έχεις καμιά σχέση με το play247 ? :rolleyes:

Carpe_Diem
27 Σεπ. 2007, 13:00
Απο ebay μονο με playpal πληρωνεις? Δεν υπαρχει αλλος τροπος?

kostas-k
27 Σεπ. 2007, 13:10
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί με τον CorePlayer κολάνε τα βίντεο που παίζει??? Υπερβολικά δλδ.Βλέπεις μόνο κάτι σκηνές.
Ξέρεις κανείς καμιά ρύθμιση ή τπτ άλλο?

Τί να πάθει η μνήμη?αν και νομίζω πως ο συγκεκριμένος που σου έστειλα δίνει εγγύηση 5 χρόνια,έτσι γράφει.Του τη στέλνεις αν έχεις πρόβλημα και σου στέλνει άλλη.Κάτι τέτοιο λέει.

Εγώ πάντως από το Ebay ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Απο ebay μονο με playpal πληρωνεις? Δεν υπαρχει αλλος τροπος?

Μπορείς να κάνεις και κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό αλλά το Paypal είναι πιο ασφαλές.
Με κατάθεση τα έξοδα είναι πολλά για έμβασμα σε εξωτερικό,εκτός να το κάνεις με Web Banking που ορισμένες τράπεζες δεν το χρεώνουν.

Carpe_Diem
27 Σεπ. 2007, 14:14
Υπαρχει ελλαδα Cradles / Docking Stations για την συσκευη?

Mythozz
27 Σεπ. 2007, 14:15
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί με τον CorePlayer κολάνε τα βίντεο που παίζει??? Υπερβολικά δλδ.Βλέπεις μόνο κάτι σκηνές.
Ξέρεις κανείς καμιά ρύθμιση ή τπτ άλλο?

Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις video του TCPMP...

Εγώ το έχω στο DirectDraw, αν και στο Raw έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Εκανα streaming επεισόδια από Friends, μέσω WiFi... από τον εξωτερικό σκληρό μου, στο Kaizer και η ποιότητα ήταν άψογη. Είχε βέβαια λίγα σπασίματα στην οθόνη όταν έπαιζε, αλλα ήταν θέμα buffering και όχι του TCPMP...

djdog
27 Σεπ. 2007, 16:14
Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις video του TCPMP...

Εγώ το έχω στο DirectDraw, αν και στο Raw έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Εκανα streaming επεισόδια από Friends, μέσω WiFi... από τον εξωτερικό σκληρό μου, στο Kaizer και η ποιότητα ήταν άψογη. Είχε βέβαια λίγα σπασίματα στην οθόνη όταν έπαιζε, αλλα ήταν θέμα buffering και όχι του TCPMP...

Εμενα παλι καλυτερα μου παιζει στο GDI παρα στο DirectDraw...:blink:

Aldebaran_
27 Σεπ. 2007, 17:43
Φιλε μου,επειδη τελικα μπηκα στο πειρασμο και το πηρα,αν και ημουνα ορκισμενος εχθρος της HTC και των OMAPα και υπερμαχος της ΕΤΕΝ,θα σου πω να κανεις μια βολτα απο ενα ΠΛΑΙΣΙΟ και να το πιασεις λιγο στα χερια σου...
Η διαφορα στη ποιοτητα κατασκευης σε σχεση ειδικα με το Μ700 (και οχι τοσο με το Χ500),ειναι χαωδης...Το Μ700 διπλα του μοιαζει με Αγιο-Βασιλιατικο κινεζικο παιχνιδι..Και ειμαι σιγουρος οτι στο Μ700 σε λιγες μερες επειδη ηδη εχουν ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ οι πωλησεις του,θα πεσει κατα πολυ η τιμη του..Σιγουρα κατω απο τα 500 ευρω..
ΤΟ ΜΟΝΟ ισχυρο ατου του Μ700 ειναι το "εξωτικο" GPS...
Δε λεω πως του Καιζερ ειναι μαπα,αλλα...καμμια σχεση με του Μ700,που σε εμενα τουλαχιστον κλειδωνε δορυφορους ακομα και μεσα στο ασανσερ του σπιτιου μου!!
Το Καιζερ εχει ενα πολυ καλο,γρηγορο και απροβληματιστο GPS,που θα αφησει τον μεσο χρηστη απολυτα ικανοποιημενο...ΔΕΝ ειναι ομως ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σα του ΕΤΕΝ...
Με λιγα λογια..
Τα 800 ευρω του "ελληνικου" Καιζερ η τα 700 του "αγγλικου",ειναι μια περα ως περα τιμια προταση...Και συγκρινοντας τη με τα 700 που ζηταει το Πλαισιο για το ΕΤΕΝ Μ700,ειναι ΤΡΕΛΛΗ ευκαιρια...
Τα 2 ισχυρα ατου της ΕΤΕΝ απεναντι στην HTC,το GPS και η ταχυτητα...εγιναν μονο ενα..το καλυτερο GPS...
Γιατι το Καιζερ ειναι αν οχι πιο γρηγορο,σιγουρα εφαμιλλο της ΕΤΕΝ..
-Με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης
-Περισσοτερα προγραμματα προεγκατεστημενα (Μακραν το πιο πλουσιο που εχει βγει ποτε στην αγορα)
-Καλυτερη τεχνικη υποστηριξη,μιας και τουλαχιστον υπαρχει σερβις στην Ελλαδα,αντιθετα με τα ΕΤΕΝ που το δικο μου τουλαχιστον ειναι ηδη στη Γερμανια για επισκευη και θα κανει 1-2 μηνες για να ερθει πισω...

Το εκανα edit...Για να μη γινουμε εντελως ρομπα...

Μπορεί κάποιος να μας πει ποια ακριβώς προγράμματα έχει προεγκατεστημένα;

ypex
27 Σεπ. 2007, 20:33
Ο Κατερέλος (http://www.katerelos.gr) έχει microSDHC Sandisk στα 4GB (52€) και στα 6GB (68€). Και οι δύο κάρτες προσφέρονται μαζί με USB Reader.

georgep800
27 Σεπ. 2007, 22:26
Ο Κατερέλος (http://www.katerelos.gr) έχει microSDHC Sandisk στα 4GB (52€) και στα 6GB (68€). Και οι δύο κάρτες προσφέρονται μαζί με USB Reader.

Έχετε πάντως υπόψιν σας πάντως ότι ο katerelos κάνει παρεισαγωγές προϊόντων με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Δεν γνωρίζω για τις κάρτες συγκεκριμένα, αλλά για τις ψηφιακές όταν το είχα ψάξει, αυτό συνέβαινε...

WebViRuS
27 Σεπ. 2007, 23:38
απλά για να σας πληροφορίσω. υπάρχουν microSDHC class 2 και class 4.

η class 4 είναι 2χ ταχύτερη. επίσης να ενημερώσω ότι οι SanDisk κολάνε μέσα στο Kaiser και βγαίνουν περίεργα.

εγώ πήρα μια Kingston 4GB microSDHC class 4 την οποία περιμένω να παραλάβω

koumobile
28 Σεπ. 2007, 00:04

με εφτιαξεες τώρα..α υτο ειναι 500 μετρα απο το σπιτι μου....

cretaman
28 Σεπ. 2007, 01:13
Eσύ έχεις καμιά σχέση με το play247 ? :rolleyes:

απολύτως καμία απλά σκέφτομαι σαν καταναλωτής και μόνο! σε οτι αγοραζόταν θέλω να εχω και το ανάλογο support απλα! εσυ άμα θέλεις να πετάς τα χρήματα σου παρε μνήμη απο ΚΙΝΑ!

karagiozis10
28 Σεπ. 2007, 01:52
Δεν περιμένω να μάθω από εσένα από που θα πάρω μνήμη, αλλά ακριβώς επειδή έχω καταναλωτικό συναίσθημα, ενοχλούμαι να σε βλέπω να προτείνεις διαρκώς το ίδιο κατάστημα για αγορές. Θα ήταν καλύτερα αν έχεις κάποια σχέση να την δηλώσεις, ίσως έτσι θα μπορούσες να μας βοηθήσεις και περισσότερο. ;)

WebViRuS
28 Σεπ. 2007, 10:46
cretaman πες το καθαρά ρε συ, εμείς δεν παρεξηγούμαστε... "Παίρνω Μίζες!!!"
:D ;) πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς πολύ

Carpe_Diem
28 Σεπ. 2007, 10:58
Μολις παρελαβα το P4550 !
Θα το αφησω να φορτισει και μετα θα το περιεργαστω.
Ποση ωρα περνει μεχρι να φορτιση πληρως ?

kostas-k
28 Σεπ. 2007, 11:28
Έχω στην κάρτα μου 2 νούμερα (2in1) αλλά όταν αλλάζω από τη μια γραμμή στην άλλη εξακολουθεί να λέει το "1" στην μπάρα πάνω.
Έχει κανείς καμιά λύση για να αλλάζει αυτό σε κάθε αλλαγή γραμμής?
Γιατί για να βλέπω ποια γραμμή έχω ενεργή θα πρέπει να μπαίνω στο μενού κάθε φορά...

aris_21
28 Σεπ. 2007, 11:38
το πηρα και εγω σημερα δεν αντεξα μου
εκλεινε το ματι στο πλαισιο ητανε τοσο
ομορφο:love:
ακομα δεν το ανοιξα το κουτακι του,
αργοτερα.
μια ερωτηση....καρτα microSD 4GB την διαβαζει καλα??
η να βαλω μια 2GB που εχω.??
ευχαριστω!!:O

kostas-k
28 Σεπ. 2007, 11:45
Μια χαρά τη διαβάζει,βάλτη με κλειστά μάτια.
Πάρε μια class 4 που είναι πιο γρήγορη.

Carpe_Diem
28 Σεπ. 2007, 13:07
Το προγραμμα touchflo δεν το εχει εγκατεστημενο η συσκευη ?
Πως το ενεργοποιω?Επισης ειχε ενα cd με το tom tom πρεπει να το εγκαταστησω εγω? Δεν θα επρεπε να ειναι εγκατεστημενο ?

d74c
28 Σεπ. 2007, 14:28
Εδώ και δυό μέρες είμαι κι εγώ ιδιοκτήτης αυτής της υπέροχης συσκευής. Οφείλω να πω ότι οι διαφορές του είναι τεράστιες σε σύγκριση με το S100 που είχα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Με δυο λόγια είναι πολύ πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο, πιο σταθερό σε όλους τους τομείς.

Θα ήθελα να κάνω και μια ερώτηση:

Το ιδιο μου κανει και εμενα οταν κανω restart αλλα με την cosmote οι ρυθμισεις περαστικαν με το γνωστο αρχειακι.Και ολα δουλευουν μια χαρα .

ποιο είναι αυτό το αρχειάκι που μπορώ να περάσω τις ρυθμίσεις της cosmote?

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 14:35
Εδώ και δυό μέρες είμαι κι εγώ ιδιοκτήτης αυτής της υπέροχης συσκευής. Οφείλω να πω ότι οι διαφορές του είναι τεράστιες σε σύγκριση με το S100 που είχα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Με δυο λόγια είναι πολύ πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο, πιο σταθερό σε όλους τους τομείς.

Θα ήθελα να κάνω και μια ερώτηση:

ποιο είναι αυτό το αρχειάκι που μπορώ να περάσω τις ρυθμίσεις της cosmote?

direct downloading εκει
http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9710&d=1174555354

το thread εκει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287

ολα απο τον φιλο audism :)

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 14:37
Το προγραμμα touchflo δεν το εχει εγκατεστημενο η συσκευη ?
Πως το ενεργοποιω?Επισης ειχε ενα cd με το tom tom πρεπει να το εγκαταστησω εγω? Δεν θα επρεπε να ειναι εγκατεστημενο ?

δεν εχει το touch flo του htc touch,αλλα μια παραλλαγη που σου δινει την δυνατοτητα να κανεις scrolling,σε σελιδες μεγαλυτερες απο το μεγεθος της οθονης του τηλ, συροντας το δακτυλο σου πανω η κατω αναλογα με το που θελεις να μεταφερθεις:)

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 14:39
Έχω στην κάρτα μου 2 νούμερα (2in1) αλλά όταν αλλάζω από τη μια γραμμή στην άλλη εξακολουθεί να λέει το "1" στην μπάρα πάνω.
Γιατί για να βλέπω ποια γραμμή έχω ενεργή θα πρέπει να μπαίνω στο μενού κάθε φορά...

αυτο με ενδιαφερει και μενα πολυ μιας και ετοιμαζομαι να αλλαξω εταιρεια και απο vodafone να παω cosmote...μη ξεροντας αν υποστηριζει αυτην την δυνατοτητα δεν προκειται να το τολμησω ακομη ομως :O

ξερει κανεις σας παιδια?

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 14:41
Μολις παρελαβα το P4550 !
Θα το αφησω να φορτισει και μετα θα το περιεργαστω.
Ποση ωρα περνει μεχρι να φορτιση πληρως ?

ανοιξε το και μολις σου δειξει 100% ειναι ετοιμο,ουτως η αλλως οταν αρχισεις να το στηνεις δεν θα μεινει για πολυ σε αυτο το ποσοστο :)

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 14:45
το πηρα και εγω σημερα δεν αντεξα μου
εκλεινε το ματι στο πλαισιο ητανε τοσο
ομορφο:love:
ακομα δεν το ανοιξα το κουτακι του,
αργοτερα.
μια ερωτηση....καρτα microSD 4GB την διαβαζει καλα??
η να βαλω μια 2GB που εχω.??
ευχαριστω!!:O

αν δεν εχεις ολους τους χαρτες του κοσμου μεσα απο destinator :D
και δεν το χρησιμοποιεις σαν mp3 player,δεν υπαρχει λογος των 4g καρτας,ασε που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο 1.000.000 να σε βγαλει η μπαταρια του ωστε να ακουσεις 2-3g mp3s ;)

εγω 2g εχω παντα με οτι για μενα ειναι απαραιτητο και παντα εχω πολυ χωρο διαθεσιμο.

aris_21
28 Σεπ. 2007, 14:49
αν δεν εχεις ολους τους χαρτες του κοσμου μεσα απο destinator :D
και δεν το χρησιμοποιεις σαν mp3 player,δεν υπαρχει λογος των 4g καρτας,ασε που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο 1.000.000 να σε βγαλει η μπαταρια του ωστε να ακουσεις 2-3g mp3s ;)

εγω 2g εχω παντα με οτι για μενα ειναι απαραιτητο και παντα εχω πολυ χωρο διαθεσιμο.

οντως μονο Ελλαδα χρειαζομαι.
και προγραμματα τιποτα αλλο
και καμια φοτο,βιντεο...:)
απλως ειχα παραγγειλει μια για ενα nokia που ειχα.

kostas-k
28 Σεπ. 2007, 14:51
αυτο με ενδιαφερει και μενα πολυ μιας και ετοιμαζομαι να αλλαξω εταιρεια και απο vodafone να παω cosmote...μη ξεροντας αν υποστηριζει αυτην την δυνατοτητα δεν προκειται να το τολμησω ακομη ομως :O

ξερει κανεις σας παιδια?

Μάλλον δεν κατάλαβες τί εννοώ... :rolleyes:
Το Kaiser υποστηρίζει πλήρως τις κάρτες 2in1, της Cosmote τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει εγώ, και λειτουργούν κανονικά και χωρίς πρόβλημα και τα δυο νούμερα.Απλά αυτό που αναφέρω σαν πρόβλημα είναι πως όποιο νούμερο και να έχεις ενεργό,σου δείχνει πάνω στη μπάρα το "1" (και καλά Γραμμή 1) ενώ λογικά όπως και στα SonyEricsson στο ένα νούμερο θα έπρεπε να λέει "Γραμμή 1" και στο άλλο "Γραμμή 2".
Το αποτέλεσμα στο Kaiser ότι στην ουσία πρέπει να θυμάσαι πιο νούμερο έχεις ενεργό ώστε να γλυτώσεις να μπαίνεις στο μενού της SIM για να το δεις...
Έχω μπερδευτεί αρκετές φορές και νομίζοντας πως έχω ενεργή της σύνδεση παίρνω τηλέφωνο & τελικά έχω ενεργή την κάρτα και την τελειώνω...:worry:

Πιστεύω να έγινα κατανοητός! :D

d74c
28 Σεπ. 2007, 15:06
Ζαχαράκη σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Όσον αφορά τα παρακάτω ερωτήματα,

ξερει κανεις σας παιδια?

κι εγώ έχω την sim της cosmote 2in1 και λειτουργεί μια χαρά. Η εναλλαγή των αριθμών γίνεται πολύ γρήγορα (στο S100 ήθελε τουλάχιστον δύο λεπτά). Σχετικάμε τον αριθμό "1" που δείχνει επάνω στην μπάρα δεν αλλάζει σε καμία συσκευή. Δυστυχώς θα πρέπει να πηγαίνουμε από το μενού για να κάνουμε εναλλαγή μεταξύ των γραμμών. Ας ελπίσουμε ότι σε μελλοντικό software update της συσκευής θα αλλάξει, όπως επίσης και το ότι όταν κάνουμε εναλλαγή μεταξύ των αριθμών θα σταματήσει να ζητάει το pin.

Carpe_Diem
28 Σεπ. 2007, 15:08
δεν εχει το touch flo του htc touch,αλλα μια παραλλαγη που σου δινει την δυνατοτητα να κανεις scrolling,σε σελιδες μεγαλυτερες απο το μεγεθος της οθονης του τηλ, συροντας το δακτυλο σου πανω η κατω αναλογα με το που θελεις να μεταφερθεις:)

Απο που μπορω να κατεβασω το touchflo ....link?
Στειλε μου pm γιλε μου αν μπορεις....

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 15:09
Μάλλον δεν κατάλαβες τί εννοώ... :rolleyes:
Το Kaiser υποστηρίζει πλήρως τις κάρτες 2in1, της Cosmote τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει εγώ, και λειτουργούν κανονικά και χωρίς πρόβλημα και τα δυο νούμερα.Απλά αυτό που αναφέρω σαν πρόβλημα είναι πως όποιο νούμερο και να έχεις ενεργό,σου δείχνει πάνω στη μπάρα το "1" (και καλά Γραμμή 1) ενώ λογικά όπως και στα SonyEricsson στο ένα νούμερο θα έπρεπε να λέει "Γραμμή 1" και στο άλλο "Γραμμή 2".
Το αποτέλεσμα στο Kaiser ότι στην ουσία πρέπει να θυμάσαι πιο νούμερο έχεις ενεργό ώστε να γλυτώσεις να μπαίνεις στο μενού της SIM για να το δεις...
Έχω μπερδευτεί αρκετές φορές και νομίζοντας πως έχω ενεργή της σύνδεση παίρνω τηλέφωνο & τελικά έχω ενεργή την κάρτα και την τελειώνω...:worry:

Πιστεύω να έγινα κατανοητός! :D

κατι παραπανω απο κατανοητος!!!σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την διευκρινηση :)

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 15:24
Απο που μπορω να κατεβασω το touchflo ....link?
Στειλε μου pm γιλε μου αν μπορεις....

δεν θα το διακινδυνευα να το περασω στο καιζερ φιλε μου .εχουν βγει καποια cabs στο παρελθον που τα ειχα δοκιμασει στον τιτανα μου,αλλα κανενα δεν ειχε δουλεψει σωστα και γονατιζαν κι ολας την συσκευη :O

βγηκε και ρομ με προεγκατεστημενο το touch flo μεσα αλλα δουλευε ως button flo στον τιτανα.δλδ αλλαζε πλευρα ο κυβος του touch με καποιο hardware button της συσκευης που επελεγες εσυ και οχι με touch ;)
και το παρατησα τελειως το θεμα.

τωρα για λινκ δεν θελω να ειμαι υπευθυνος, δινοντας σου καποιο λινκ που δεν το εχω δοκιμασει στο καιζερ, διακινδυνευοντας καποια ζημια στην συσκευη σου ;)

ριξε παντως μια ματια στους xda και θα βρεις αυτο που ζητας αλλα δεν εχει δοκιμαστει (απο οτι ξερω) ακομα σε καιζερ :O

Carpe_Diem
28 Σεπ. 2007, 15:55
Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να γραφω στα ελληνικα με το πληκτρολογιο? Γραφει μονο αγγλικα .Ενω με το stilus γραφει και ελληνικα.

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 15:59
Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να γραφω στα ελληνικα με το πληκτρολογιο? Γραφει μονο αγγλικα .Ενω με το stilus γραφει και ελληνικα.

ειναι ελληνικο το τηλ σου ? αν ναι τοτε αλλαζεις γλωσσα με το συνδιασμο πληκτρων fn+space πατωντας πρωτα το fn;)

highway
28 Σεπ. 2007, 16:07

Αν μιλάς για Kaiser της Ace Hellas:
Όταν έχεις γυρισμένο το πληκτρολόγιο της toucscreen στα ελληνικά τότε και μόνο μπορείς να αλλάξεις το hardware πληκτρολόγιο πατώντας πρώτα shift και μετά space. (Δεν χρειάζεται ταυτόχρονο πάτημα)

Carpe_Diem
28 Σεπ. 2007, 16:08
Ναι ελληνικο.
Το παταω αλλα τπτ......
Οταν παταω το fn αναβει το φωτακι και μετα οταν παταω το space σβηνει.
Ταυτοχρονα πρεπει?

highway
28 Σεπ. 2007, 16:19
Εχει χρησιμοποιήσει κανείς στο Kaiser το WisBar Advance 3΄απενεργοποιώντας τον Task Manager HTC?

http://www.lakeridgesoftware.com/products.php?prod=WisBar+Advance+3

Εχει πολύ καλύτερο Task Manager από αυτό της HTC το οποιό δεν εμφανίζεται όταν είσαι μέσα σε πρόγραμμα, και κάνει και τα menu σαν των windows. Δηλαδή το programms ανοίγει submenu με λίστα και όχι παράθυρο με shortcuts.

Απλά φοβάμει μήπως κάνουν conflict τα 2 task managers ακόμα και εάν απενεργοποιήσω αυτό της HTC.

highway
28 Σεπ. 2007, 16:20
Ναι ελληνικο.
Το παταω αλλα τπτ......
Οταν παταω το fn αναβει το φωτακι και μετα οταν παταω το space σβηνει.
Ταυτοχρονα πρεπει?

Shift και μετά Space

Carpe_Diem
28 Σεπ. 2007, 16:23
Φιλε μου τπτ......

highway
28 Σεπ. 2007, 16:35
Φιλε μου τπτ......

Της ACE Hellas είναι? Αν ναι με αυτόν τον τρόπο αλλάζει. ΑΡΚΕΙ όπως σου είπα το software (onscreen) πληκτρολόγιο να είναι γυρισμένο στα ελληνικά.

djdog
28 Σεπ. 2007, 16:50
Δυο ερωτησεις...
α)Βρηκε κανενας τελικα καποιο κολπο ωστε να μη κλεινει το Καιζερ την ωρα της πλοηγησης με το τελευταιο destinator 7 περασμενο?
Η το γυρισατε στη προηγουμενη εκδοση (τη beta του 7,η βαζοντας το 6)?
β)Με το activesync που τρεχει συνεχεια απο πισω,τι κανατε?
Υπαρχουν λυσεις,η περιμενουμε καμμια ΡΟΜ καινουρια για να ισιωσει?

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 16:58
Δυο ερωτησεις...
α)Βρηκε κανενας τελικα καποιο κολπο ωστε να μη κλεινει το Καιζερ την ωρα της πλοηγησης με το τελευταιο destinator 7 περασμενο?
β)Με το activesync που τρεχει συνεχεια απο πισω,τι κανατε?
Υπαρχουν λυσεις,η περιμενουμε καμμια ΡΟΜ καινουρια για να ισιωσει?

αμα θελεις να κανεις την δουλεια σου σωστα χρησιμοποιησε το 6.
αν θελεις να χρησιμοποιεις το 7 απενεργοποιησε την προστασια οθονης οταν ειναι το τηλ στο ρευμα και δουλευε το 7 με τον φορτιστη αυτοκινητου σου.
αν τωρα δεν θελεις να το εχεις στην φορτιση συνεχως,απενεργοποιησε το κλεισιμο του φωτισμου τελειως.;)

djdog
28 Σεπ. 2007, 17:07
Μπορεί κάποιος να μας πει ποια ακριβώς προγράμματα έχει προεγκατεστημένα;

Εχει ενα πολυ καλο plug-in,το HTC home στη today screen,που εκτος απο μεγαλο ρολοι,εχει γρηγορες επιλογες για τηλεφωνα,προγραμμα καιρου,shortcuts για μηνυματα,αναπαντητες,προγραμματ α και ηχους κλησεων.
Ενα πολυ καλο προγραμματακι που περνεις οποιο mp3 γουσταρεις και καβεις-ραβεις οποιο σημειο του τραγουδιου θελεις και το κανεις ηχο κλησης.
World card mobile για να φωτογραφιζεις business cards
GPRS Monitor
Tom tom navigator
Sprite backup
(τα τρια τελευταια στο cd)
Java midlet,προγραμμα για streaming video..
Adobe reader,Messenger,windows live και ολα τα κλασσικα (office,sim manager,κλπ κλπ).
Με λιγα λογια,στο στησιμο,δε χρειαστηκε να του περασω ουτε προγραμμα καιρου,ουτε resco today plug-in για shortcuts,ουτε το ringo για επεξεργασια των mp3 κλπ κλπ...
Το μηχανακι μεσα σε 15 λεπτα στηθηκε..!!!

makos13gr
28 Σεπ. 2007, 17:31
παιδια γεια σας νεος στο forum αν και το παρακολουθω απο πιο παλλια.σημερα το παραγγειλα και εγω το εργαλειο και περιμενω.μεχρι τωρα δεν ειχα ξανα pda αν εξαιρεσουμε ισως το p800.τεσπα.ειμαι ''παιδι της νοκια'' αλλα μετα τα πεταμενα λεφτα για 6680 και ν80 αποφασισα να αλλαξω λιγο.εχω μια ερωτηση να κανω.περα απο ολες τις δυνατοτηες του κινητου.σας τηλεφωνο τι λεει.εννοω με αυτο.για να καλεσω εναν αριθμο τι κανω πρεπει να ανοιξω το πληκτρολογιο?ποσο ευκολο ειναι να διαβασω μηνυματα αναπαντητες και τα σχετικα που με τα νοκια γινεται με ενα πληκρτο?ευχαριστω προκαταβολικα

aris_21
28 Σεπ. 2007, 17:48
παιδια γεια σας νεος στο forum αν και το παρακολουθω απο πιο παλλια.σημερα το παραγγειλα και εγω το εργαλειο και περιμενω.μεχρι τωρα δεν ειχα ξανα pda αν εξαιρεσουμε ισως το p800.τεσπα.ειμαι ''παιδι της νοκια'' αλλα μετα τα πεταμενα λεφτα για 6680 και ν80 αποφασισα να αλλαξω λιγο.εχω μια ερωτηση να κανω.περα απο ολες τις δυνατοτηες του κινητου.σας τηλεφωνο τι λεει.εννοω με αυτο.για να καλεσω εναν αριθμο τι κανω πρεπει να ανοιξω το πληκτρολογιο?ποσο ευκολο ειναι να διαβασω μηνυματα αναπαντητες και τα σχετικα που με τα νοκια γινεται με ενα πληκρτο?ευχαριστω προκαταβολικα

δεν χρειαζεται να ανοιξεις το qwerty ολα
μπορεις να τα δεις και να τα κανεις με τα κουμπια που
εχει επανω η πατωντας επανω στην οθονη.:cool:

makos13gr
28 Σεπ. 2007, 18:00
ναι οκ πατωντας στην οθονη.με το δαχτυλο γινεται? ή ειναι τοσο μικρα που θελει στικ?
(τα δαχτυλα μου ειναι νορμαλ ;-) )

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 18:11
ναι οκ πατωντας στην οθονη.με το δαχτυλο γινεται? ή ειναι τοσο μικρα που θελει στικ?
(τα δαχτυλα μου ειναι νορμαλ ;-) )

υπαρχουν πολλες επιλογες ωστε να μην ακουμπας την οθονη με τα δακτυλα.οταν συνιθισεις τα πληκτρα του τηλ τοτε η πλοηγηση στο μενου του τηλ θα ειναι πολυ πιο απλη απο οτι μπορες να φανταστεις.:)

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 18:11
δεν χρειαζεται να ανοιξεις το qwerty ολα
μπορεις να τα δεις και να τα κανεις με τα κουμπια που
εχει επανω η πατωντας επανω στην οθονη.:cool:

αρη τα ανεβαζω :)

sofa_1
28 Σεπ. 2007, 18:29
καλοριζικο ακη :)

με ενα registry setting απενεργοποιεις αυτο το σκιν και το τηλ γινεται πολυ πιο αμεσο ;)

με το resco file explorer παμε

my registry/HEY_LOCAL_MACHINE/security/phone/skin/enabled απο 1 την τιμη την κανουμε 0 επανεκινηση και οκ ;)

φιλε zaharakis παω στη registy και βρισκω το phone/skin αλλα δεν μπορω να αλλαξω της τιμες απο 1 ,0 που λες παρακατω ! πως το κανουμε ?
ευχαριστω

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 18:34
φιλε zaharakis παω στη registy και βρισκω το phone/skin αλλα δεν μπορω να αλλαξω της τιμες απο 1 ,0 που λες παρακατω ! πως το κανουμε ?
ευχαριστω

πατας πανω στην τιμη και σου ανοιγει ενα παραθυρο αλλο.εκει κανεις την αλλαγη της τιμης που γραφω,επιβεβαιωνεις την αλλαγη της τιμης στο μηνυμα που θα σου νγαλει και μετα επανεκινηση;)

Carpe_Diem
28 Σεπ. 2007, 18:38
Πως μπορω να προσθεσω μια ελληνικη πολη στον καιρο αν δεν υπαρχει?
Αν αντι για την καρτα sim βαλουμε μια καρτα δεδομενων της vodafone θα μπορεσω να μπω με το umts στο ιντερνετ?

Επισης εχω to clip d ths itech κανω για ευρεση συσκευων bluetooth αλλα δεν το βρισκει ....τι μπορει να φατιει?

sofa_1
28 Σεπ. 2007, 18:40
πατας πανω στην τιμη και σου ανοιγει ενα παραθυρο αλλο.εκει κανεις την αλλαγη της τιμης που γραφω,επιβεβαιωνεις την αλλαγη της τιμης στο μηνυμα που θα σου νγαλει και μετα επανεκινηση;)

το προβλημα ειναι οτι εγω παταω skin και δεν βλεπω καμια τιμη πουθενα ! πατωντας το σκιν φακελο μου βγαζει 2 αλουςτον DIALER KAI PROGRESS ! κανω κατι λαθος ?

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 18:47
το προβλημα ειναι οτι εγω παταω skin και δεν βλεπω καμια τιμη πουθενα ! πατωντας το σκιν φακελο μου βγαζει 2 αλουςτον DIALER KAI PROGRESS ! κανω κατι λαθος ?

αυτο βλεπεις αν κανεις οτι σου λεω.εκτος οτι στο δικο σου ακομη η τιμη enabled ειναι ακομη (1) ενω στο δικο μου (0):)

aris_21
28 Σεπ. 2007, 18:48
αρη τα ανεβαζω :)

ευχαριστω φιλε μου να'σαι καλα.:)

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 18:54

ξεχασα :O εχεις επιλεξει στο resco file explorer στα options του να εμφανιζει ολα τα αρχεια??

athadef21
28 Σεπ. 2007, 19:12
άσχετο λίγο αλλα αναγνώριση γραφής για ελληνικά ποτε θα γίνει? Προσωπικά για τους λατινικούς χαρακτήρες με βολεύει πολύ η αναγνώριση γραφής και θα το ήθελα και στα ελληνικά. Λίγο off topic αλλα επειδή σκέφτομαι το Kaiser...

sofa_1
28 Σεπ. 2007, 19:37
ξεχασα :O εχεις επιλεξει στο resco file explorer στα options του να εμφανιζει ολα τα αρχεια??

ωραια το εκανα εβαλα και 0 και εκανα yes ,κανω επανεκινιση και παλι μου βγαζει το σκιν μπροστα ! πρεπει να το ξετσεκαρο και απο το today ?

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 19:58
ωραια το εκανα εβαλα και 0 και εκανα yes ,κανω επανεκινιση και παλι μου βγαζει το σκιν μπροστα ! πρεπει να το ξετσεκαρο και απο το today ?

:blink::blink: ωπα κατσε γιατι καπου χαθηκε η μπαλλα :lol:

ποιο σκιν βγαζει μπροστα?? πατα μια το πρασινο κουμπακι της κλησης και κοιτα ποιο σκιν αλλαξες :p

samson
28 Σεπ. 2007, 19:59
Έχω το εξής πρόβλημα με το Kaiser:

Βάζω ένα ραντεβού π.χ. για την επόμενη Δευτέρα στις 9 το βράδυ και από τότε μου το εμφανίζει στην today screen πότε ότι είναι στις 8, πότε ότι είναι στις 9.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα SMS όπου αν έχει παραληφθεί π.χ. στις 4.30, το δείχνει πότε στην σωστή ώρα και πότε στις 3.30...

Καμιά ιδέα?

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 20:12
Έχω το εξής πρόβλημα με το Kaiser:

Βάζω ένα ραντεβού π.χ. για την επόμενη Δευτέρα στις 9 το βράδυ και από τότε μου το εμφανίζει στην today screen πότε ότι είναι στις 8, πότε ότι είναι στις 9.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα SMS όπου αν έχει παραληφθεί π.χ. στις 4.30, το δείχνει πότε στην σωστή ώρα και πότε στις 3.30...

Καμιά ιδέα?
λογικα θα σου εχει αλλαξει τις τοπικες ρυθμισεις σε αλλη χωρα-ζωνη.

αλλαξε τις ρυθμισεις ωρας και τις τοπικες ρυθμισεις σε ελλαδα.επανεκκινηση και παρακολουθησε το παλι.

Aldebaran_
28 Σεπ. 2007, 20:13
Εχει ενα πολυ καλο plug-in,το HTC home στη today screen,που εκτος απο μεγαλο ρολοι,εχει γρηγορες επιλογες για τηλεφωνα,προγραμμα καιρου,shortcuts για μηνυματα,αναπαντητες,προγραμματ α και ηχους κλησεων.
Ενα πολυ καλο προγραμματακι που περνεις οποιο mp3 γουσταρεις και καβεις-ραβεις οποιο σημειο του τραγουδιου θελεις και το κανεις ηχο κλησης.
World card mobile για να φωτογραφιζεις business cards
GPRS Monitor
Tom tom navigator
Sprite backup
(τα τρια τελευταια στο cd)
Java midlet,προγραμμα για streaming video..
Adobe reader,Messenger,windows live και ολα τα κλασσικα (office,sim manager,κλπ κλπ).
Με λιγα λογια,στο στησιμο,δε χρειαστηκε να του περασω ουτε προγραμμα καιρου,ουτε resco today plug-in για shortcuts,ουτε το ringo για επεξεργασια των mp3 κλπ κλπ...
Το μηχανακι μεσα σε 15 λεπτα στηθηκε..!!!
Δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση το πρόγραμμα καιρού;
Είναι προεγκατεστημένο;

zaharakis
28 Σεπ. 2007, 20:15
Δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση το πρόγραμμα καιρού;
Είναι προεγκατεστημένο;

ναι αλλα δεν ειναι να τρελαινεσαι..4-5 πολεις απο ολη την ελλαδα υποστηριζει μονο...το today plugin το εχω πεταξει απο την αρχη της htc....

χρησιμοποιω το wather panel και ειμαι πολυ ευχαριστημενος;)

kostas-k
28 Σεπ. 2007, 22:04
ναι αλλα δεν ειναι να τρελαινεσαι..4-5 πολεις απο ολη την ελλαδα υποστηριζει μονο...το today plugin το εχω πεταξει απο την αρχη της htc....

χρησιμοποιω το wather panel και ειμαι πολυ ευχαριστημενος;)

Εγώ έχω βάλει το SPB Weather όπου μπορείς να βάλεις να δείχνει τον καιρό ΄σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας,ακόμα και σε θάλασσες, και ενημερώνεται από ελληνική πηγή, Meteo.gr

Προτίμηση στα ελληνικά παντα..

WebViRuS
28 Σεπ. 2007, 23:02
καλήσπερα στους φιλο-kaiserους :)

Μήτσο Τετάρτη στα λημέρια σου ήμουν. Χαλκίδα

karagiozis10
28 Σεπ. 2007, 23:05
Δυο ερωτησεις...
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=64373#64373 :respect:

WebViRuS
28 Σεπ. 2007, 23:46
το 7 είναι ότι χειρότερο έχω δει. ούτε καν φτάνει το 6

Carpe_Diem
29 Σεπ. 2007, 00:06
Εχει κανεις συδεσει το bluetooth clip d με το kaiser? Το εχει κανενας?
Εκανα factory reset και απο τοτε δεν το βρισκει ουτε το kaiser ουτε η προηγουμενη συσκευη που το ειχα συνδεσει.
Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

karagiozis10
29 Σεπ. 2007, 00:09
το 7 είναι ότι χειρότερο έχω δει. ούτε καν φτάνει το 6
Μια χαρά είναι αν έχεις την σωστή έκδοση χωρίς σπασμένο dll με φοβερό 3D. :D

bbbb
29 Σεπ. 2007, 00:48
Είναι πιο βαρύ από το 6,αλλά όπως ήδη ανέφερες η σωστή έκδοση δεν έχει τα προβλήματα των άλλων 2.:cool:

roker
29 Σεπ. 2007, 08:48
Μηπως μπορουν να μας πουν τα παιδια ποια ειναι η σωστη εκδοση ?

kostas-k
29 Σεπ. 2007, 09:33
Ξέρει κανείς τί ρύθμιση μπορούμε να κάνουμε στο Registry για να διαβάζει ήχους κλήσης & ειδοποιήσεων από άλλο φάκελο στην κάρτα και όχι από τον \Windows ή τον \Windows\Rings ???

athanaso77
29 Σεπ. 2007, 10:00
Ξέρει κανείς τί ρύθμιση μπορούμε να κάνουμε στο Registry για να διαβάζει ήχους κλήσης & ειδοποιήσεων από άλλο φάκελο στην κάρτα και όχι από τον \Windows ή τον \Windows\Rings ???

Bale tous ixous sou stin karta mnimis: /Storage card/My documents
kai ta diabazei apo ekei aftomata.

makos13gr
29 Σεπ. 2007, 10:18
υπαρχει καποιο προγραμα για το kaizer αντιστοιχο του black list για την nokia?

highway
29 Σεπ. 2007, 10:37
Μια ερώτηση, αν και λίγο off topic

eWallet ή FlexWallet? Ποιό είναι πιο καλό και ασφαλές?

Carpe_Diem
29 Σεπ. 2007, 10:54
ακη σκινς μπορεις να βρεις πολλα..το θεμα ειναι...κανουν για το καιζερ?;)

εγω παντα ετσι εχω τα htc μου ""skin disabled" :)

ειμαι παντα υπερ της ταχυτητας και της σταθεροτητας και κατα των φρουφρου και αρωματων ;)

Πως κανουμε το scin disable?

johner
29 Σεπ. 2007, 10:58
υπαρχει καποιο προγραμα για το kaizer αντιστοιχο του black list για την nokia?
Photo Contacts Pro, Call Firewall, SmartFilter etc

Carpe_Diem
29 Σεπ. 2007, 11:03
99% πρόκειται για καμμένο pixel.. Βάλε ένα μαύρο και μετά ένα λευκό φόντο να το επιβεβαιώσεις. Αν δεν ξέρεις πώς φτιάξε ένα άσπρο και ένα μαύρο αρχείο Jpeg στο paint των Windows με διαστάσεις 320χ240 pixels.
Από την παρτίδα που βγήκαν στα ελληνικά καταστήματα τρίτο κινητό με καμμένο Pixel μέσα σε 1 μέρα.. Όσοι το αγοράσατε χθες κάντε έναν έλεγχο.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν πρόκειται για ελλατωματική παρτίδα ή αν φταίνε οι οθόνες που χρησιμοποιεί η htc στο tytn II

Εμενα μεσα στα win δεν εχει κανενα προγραμμα paint ... δεν εχει ουτε το skype .....αυτα τα εχει προεγκατεστημενα απο πριν σωστα?
Και κατι αλλο το gps gate πως το ενεργοποιουμε ? Τι ακριβως πρεπει να κανω?
Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει κατι τετοιο χρειαζετε να αγορασω κατι?

WebViRuS
29 Σεπ. 2007, 12:20
πως λέω στο htc task manager να κάνει minimize και όχι να κλείνει τα προγράμματα στο Χ.

επίσης ψάχνω έναν ήχο που λέει "You have a new message", αν το έχει κάποιος παρακαλώ ας το στείλει.

τέλος πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει μπαταρία 3000 για το TyTN I, μήπως έχει δει κανείς για το TyTN II?

και τέλος μια σημαντική ερώτηση, πως λέω στον windows media player να μην χρησιμοποιεί το DirectDraw? καθυστερεί το βίντεο και μου την σπάει. To tcpmp δεν παίζει wmv αρχεία.

Akis Metal
29 Σεπ. 2007, 12:49
Καλημερα παιδια.Εκανα μια βλακεια.Εβαλα ενα αλλο diapad skin στο κινητο με αποτελεσμα να μην παιζει σωστα αλλα τωρα δεν μπορω να επαναφερω το παλιο που ειχε.Μπορει καποιος να μοθ στειλει τα αρχεια που χρειαζομαι για να το επαναφερω?Ευχαριστω:cry:

Carpe_Diem
29 Σεπ. 2007, 14:31
Τι εγινε ρε παιδια που εξαφανιστηκατε ολοι?
Το world card mobile που αποθηκευει τα αρχεια που δημιουργει?

gatuso
29 Σεπ. 2007, 14:47
πως λέω στο htc task manager να κάνει minimize και όχι να κλείνει τα προγράμματα στο Χ.

επίσης ψάχνω έναν ήχο που λέει "You have a new message", αν το έχει κάποιος παρακαλώ ας το στείλει.

τέλος πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει μπαταρία 3000 για το TyTN I, μήπως έχει δει κανείς για το TyTN II?

και τέλος μια σημαντική ερώτηση, πως λέω στον windows media player να μην χρησιμοποιεί το DirectDraw? καθυστερεί το βίντεο και μου την σπάει. To tcpmp δεν παίζει wmv αρχεία.

Ελα φηλε μου εδω ειναι ο ηχος http://rapidshare.com/files/59055672/Sms.rar

cretaman
29 Σεπ. 2007, 16:04
ρε παιδιά help!! έδωσα σήμερα το 3600 που ειχα και είμαι στην δύσκολη θέση να αποφασίσω αν έκανα βλακεία που το έδωσα για να πάρω σήμερα το ΤΥΤΝ ΙΙ !!! να το πάρω τελικά η οχι? ειναι καλύτερο απο το 3600 που είχα?:wacko:

aris_21
29 Σεπ. 2007, 16:07
ρε παιδιά help!! έδωσα σήμερα το 3600 που ειχα και είμαι στην δύσκολη θέση να αποφασίσω αν έκανα βλακεία που το έδωσα για να πάρω σήμερα το ΤΥΤΝ ΙΙ !!! να το πάρω τελικά η οχι? ειναι καλύτερο απο το 3600 που είχα?:wacko:

εννοειται....ειναι φοβερο μην το σκεφτεσαι.
το ειχα το p3600 γι'αυτο σου λεω.
αν παλι εισαι σε τοση δυσκολη αποφαση.
πηγαινε στο πλαισιο να το ριξεις μια ματια.:)

cretaman
29 Σεπ. 2007, 16:10
εννοειται....ειναι φοβερο μην το σκεφτεσαι.
το ειχα το p3600 γι'αυτο σου λεω.
αν παλι εισαι σε τοση δυσκολη αποφαση.
πηγαινε στο πλαισιο να το ριξεις μια ματια.:)

το εχω δει απλα δεν το εχω δουλέψει καθόλου και δεν ξερω αν ειναι πιο γρήγορο απο το 3600 που ειχε 2 επεξεργαστές!

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 17:19
καλήσπερα στους φιλο-kaiserους :)

Μήτσο Τετάρτη στα λημέρια σου ήμουν. Χαλκίδα

ησουν αλλα τηλ δεν πηρες να πιουμε καφε :!:

θα τιμωρηθεις :lol::p

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 17:21
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=64373#64373 :respect:

το respect παει εκει οπου ειναι και η"" πηγη ""

http://www.ipmart-forum.com/showpost.php?p=1391372&postcount=224

και οχι σε οποιον το πηρε απο εκει ......

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 17:32
Εχει κανεις συδεσει το bluetooth clip d με το kaiser? Το εχει κανενας?
Εκανα factory reset και απο τοτε δεν το βρισκει ουτε το kaiser ουτε η προηγουμενη συσκευη που το ειχα συνδεσει.
Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

κοιτα εκει αν δεν το εχεις ηδη δει ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=184382

samson
29 Σεπ. 2007, 17:34
λογικα θα σου εχει αλλαξει τις τοπικες ρυθμισεις σε αλλη χωρα-ζωνη.

αλλαξε τις ρυθμισεις ωρας και τις τοπικες ρυθμισεις σε ελλαδα.επανεκκινηση και παρακολουθησε το παλι.

Κάτι περίεργο συμβαίνει. Είχα την ώρα σε GMT +2. Στα regional settings είχα Εnglish (UK). Kαι η αλλαγή στην ώρα που κάνει είναι μια ώρα μόνο και όχι δύο που είναι η Βρετανία.

Γύρισα τα regional settings στο Greek και περιμένω να δω τι θα γίνει τώρα..

Α και κάτι ακόμα. Από sleep μπορώ να το "ξυπνήσω" μόνο με το power button? Δεν μπορώ να κάνω remap κάποιο άλλο πλήκτρο?

cretaman
29 Σεπ. 2007, 17:35
φιλε ζαχαρακη μηπως μπορεις να δωσεις την γνωμη σου στα ερωτηματα μου στα post μου?

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 17:36
Photo Contacts Pro, Call Firewall, SmartFilter etc

γιαννη να προσθεσω και το call sms blocker :)

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 17:39
Κάτι περίεργο συμβαίνει. Είχα την ώρα σε GMT +2. Στα regional settings είχα Εnglish (UK). Kαι η αλλαγή στην ώρα που κάνει είναι μια ώρα μόνο και όχι δύο που είναι η Βρετανία.

Γύρισα τα regional settings στο Greek και περιμένω να δω τι θα γίνει τώρα..

Α και κάτι ακόμα. Από sleep μπορώ να το "ξυπνήσω" μόνο με το power button? Δεν μπορώ να κάνω remap κάποιο άλλο πλήκτρο?
να βαλεις αλλο πληκτρο για να σου ανοιγει μονο απο αυτο οχι δεν μπορεις φιλε μου..αλλα
μπορεις να πας στις ρυθμισεις κλειδωματος και να αλλαξεις την επιλογη να αφηνει ξεκλειδωτο μονο το power button αλλα ματα με τα πληκτρα call,end call και ok θα ανοιγει μολις το ακουμπησεις..δεν ειναι και οτι καλυτερο να ανοιγει με το παραμικρο...νομιζω πως ετσι ειναι οτι πιο ασφαλες :)

highway
29 Σεπ. 2007, 17:47

Start->Settings->System->Task Manager->Button(tab) και ξετσεκάρεις το "Enable the X button to end running programs"

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 17:52
φιλε ζαχαρακη μηπως μπορεις να δωσεις την γνωμη σου στα ερωτηματα μου στα post μου?

φιλε μου αν ενοεις για αυτο σου το μηνυμα
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2050279#post2050279

ειχα και εγω το 3600 και δεν το συγκρινω καθολου με το καιζερ :)

ειναι πολυ καλυτερο σε ολα εκτος απο το βαρος.
δεν θα πιασω το θεμα επεξεργαστη μιας και ειναι νωρις ακομη να ξερουμε τι μπορει να κανει του καισερ με μια καλη ρομ ;)

αλλα το καιζερ εχει σε συγκριση με το 3600 παραπανω

1.hardware buttons περισσοτερα
κατι που ειναι πολυ χρησιμο στην καθημερινοτητα μαςδουλευοντας το τηλ κατι που θεωρουσα απο τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του 3600.
2.καλυτερο gps

3.συνδιαζει υπαρξη πληκτρολογιου hardware χωρις να διαφερει πολυ σε παχος συγκριτικα με την διαφορα που ειχε το 3600 απο τον τιτανα ας πουμε)

4.256mb rom

5.128mb ram

6. 3 mp camera

7.design και ποιοτητα κατασκευης που πραγματικα ειναι κορυφαια!χωρις να θελω να μειωσω την ποιοτητα του 3600,του καιζερ οντως κανει την διαφορα..
με μονο μελανο σημειο το παιξιμο που υπαρχει στο λαμακι που περιβαλει τα πληκτρα στην προσοψη του τηλ και αμφιβαλλω αν το εχουν προσεξει ολοι οσοι το εχουν παρει :lol: γιατι πρεπει να το ψαξεις καπως για να δεις πως το κανει..

8.wm6 που το 3600 official wm6 (βασει δηλωσεων της htc) δεν προκειται να δει

ειναι και αλλα που πιανοντας το τηλ στα χερια σου θα τα διαπιστωσεις απο μονος σου..

παντως ειλικρινα ,μην το σκεφτεσαι ;)

πηγαινε παρτο :)

cretaman
29 Σεπ. 2007, 18:10
φιλε μου αν ενοεις για αυτο σου το μηνυμα
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2050279#post2050279

ειχα και εγω το 3600 και δεν το συγκρινω καθολου με το καιζερ :)

ειναι πολυ καλυτερο σε ολα εκτος απο το βαρος.
δεν θα πιασω το θεμα επεξεργαστη μιας και ειναι νωρις ακομη να ξερουμε τι μπορει να κανει του καισερ με μια καλη ρομ ;)

αλλα το καιζερ εχει σε συγκριση με το 3600 παραπανω

1.hardware buttons περισσοτερα
κατι που ειναι πολυ χρησιμο στην καθημερινοτητα μαςδουλευοντας το τηλ κατι που θεωρουσα απο τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του 3600.
2.καλυτερο gps

3.συνδιαζει υπαρξη πληκτρολογιου hardware χωρις να διαφερει πολυ σε παχος συγκριτικα με την διαφορα που ειχε το 3600 απο τον τιτανα ας πουμε)

4.256mb rom

5.128mb ram

6. 3 mp camera

7.design και ποιοτητα κατασκευης που πραγματικα ειναι κορυφαια!χωρις να θελω να μειωσω την ποιοτητα του 3600,του καιζερ οντως κανει την διαφορα..
με μονο μελανο σημειο το παιξιμο που υπαρχει στο λαμακι που περιβαλει τα πληκτρα στην προσοψη του τηλ και αμφιβαλλω αν το εχουν προσεξει ολοι οσοι το εχουν παρει :lol: γιατι πρεπει να το ψαξεις καπως για να δεις πως το κανει..

8.wm6 που το 3600 official wm6 (βασει δηλωσεων της htc) δεν προκειται να δει

ειναι και αλλα που πιανοντας το τηλ στα χερια σου θα τα διαπιστωσεις απο μονος σου..

παντως ειλικρινα ,μην το σκεφτεσαι ;)

πηγαινε παρτο :)

σε ευχαριστώ πάρα πολύ! με κάλυψες 100% φεύγω να προλάβω το κατάστημα ανοιχτό να το πάρω!!!!:cool:

nikos2004dj
29 Σεπ. 2007, 18:49
παιδες ερωτηση μιας και ειμαι καινουργιος στα pda μεχρι τωρα ειχα ψωρα με τη νοκια αλλα πηραν τον μπουλο απο μερους μου οπως και απο πολλους ακομη!

το καισερ ειναι το tytn 2 ?
σε σχεση με το 3300 που εχω τωρα θα εχει μεγαλη διαφορα στις εφαρμογες ?το αλλο που με προβληματιζει ειναι η ποιοτητα κατασκευης του!το 3300 μου επεσε 2 φορες αλλα ευτυχως δεν επαθε τιποτα!

nikoleon
29 Σεπ. 2007, 19:00
παιδες ερωτηση μιας και ειμαι καινουργιος στα pda μεχρι τωρα ειχα ψωρα με τη νοκια αλλα πηραν τον μπουλο απο μερους μου οπως και απο πολλους ακομη!

σε σχεση με το 3300 που εχω τωρα θα εχει μεγαλη διαφορα στις εφαρμογες ?το αλλο που με προβληματιζει ειναι η ποιοτητα κατασκευης του!το 3300 μου επεσε 2 φορες αλλα ευτυχως δεν επαθε τιποτα!

Ναι, είναι το tytn II.
Ναι, σε σχέση με το 3300 θα δεις διαφορά στην ταχύτητα γενικότερα.
Η ποιότητα κατασκευής του απ'ότι λένε οι κάτοχοι είναι άριστη, καλό βέβαια είναι να το προσέχεις να μη σου πέφτει. :)

Akis Metal
29 Σεπ. 2007, 19:18
Τελικα με το dialpad skin καμια βοηθεια κανεις?Πως θα το επαναφερω?

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 19:27
Τελικα με το dialpad skin καμια βοηθεια κανεις?Πως θα το επαναφερω?

ριξε μια ματια στους xda ;)

http://forum.xda-developers.com/

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 19:28
σε ευχαριστώ πάρα πολύ! με κάλυψες 100% φεύγω να προλάβω το κατάστημα ανοιχτό να το πάρω!!!!:cool:

μολις το παρεις στειλε μου ενα πμ ;)

ετσι για τα καλοριζικα :lol:

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 19:30

φιλε μου το καλο που μας θελω ολων μας :worry:

μην μας πεσει ποτε κατω :cry::cry:

makos13gr
29 Σεπ. 2007, 19:31
παιδια που μπορω να βρω δωρεαν apps για το kaizer?δευτερα θα το παραλαβω μαλλον!

aris_21
29 Σεπ. 2007, 19:32
παιδια που μπορω να βρω δωρεαν apps για το kaizer?δευτερα θα το παραλαβω μαλλον!

κοιτα εδω
http://www.ipmart-forum.com/ :O

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 19:33

iPmart® forum - Powered by our members! :!: (http://www.ipmart-forum.com/)

που αλλου ???;)

cretaman
29 Σεπ. 2007, 19:35
αντε βρε να μου ζήση και εμένα! χαχαχα!!!!

makos13gr
29 Σεπ. 2007, 19:35
thax!!!!!!!!

Akis Metal
29 Σεπ. 2007, 19:37
ριξε μια ματια στους xda ;)

http://forum.xda-developers.com/

Κοιταξα και δεν βρησκω κατι.Ολα οσα κατεβασα δεν παιζουν σωστα.Εγω μονο τα αρχεια θελω.Θα σκασω...:mad:

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 19:41
Κοιταξα και δεν βρησκω κατι.Ολα οσα κατεβασα δεν παιζουν σωστα.Εγω μονο τα αρχεια θελω.Θα σκασω...:mad:

κοιτα εκει wmblack - Home of the Black Satin ROM (Windows Mobile 6) (http://wmblack.info/)

απο εκει ειχα παρει πιο παλια καποια σκινς για το dial pad του τιτανα και ειχαν καπου (δεν εχω χρονο να ψαξω καλα τωρα) και το dial pad απο το kaizer;)

αλλιως hard reset ..δυστυχως :(

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 19:42
αντε βρε να μου ζήση και εμένα! χαχαχα!!!!

αντε καλοριζικο και επισημα :D:D

cretaman
29 Σεπ. 2007, 20:15
αντε καλοριζικο και επισημα :D:D

να σαι καλα!

Carpe_Diem
29 Σεπ. 2007, 20:18
Εμενα μεσα στα win δεν εχει κανενα προγραμμα paint ... δεν εχει ουτε το skype .....αυτα τα εχει προεγκατεστημενα απο πριν σωστα?Πως μπορω να δω αν εχει καμενα pixel η οθονη?
Και κατι αλλο το gps gate πως το ενεργοποιουμε ? Τι ακριβως πρεπει να κανω? Ζρησιμοποιησα το destinator me to gps βρισκει γρηγορα και κλειδωνει τους δορυφορους αλλα οταν κανω διαδρομη στον δρομο αργει πολυ η εικονα....
Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει κατι τετοιο χρειαζετε να αγορασω κατι?[/QUOTE]

johner
29 Σεπ. 2007, 20:34
Tα WM δεν έχουν ούτε paint ούτε skype built-in. Bάζεις εσύ προγράμματα τρίτων. Για πλοήγηση δε χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα άλλο.

Carpe_Diem
29 Σεπ. 2007, 20:58
Το gps gate τοτε τι ακριβος ειναι?
Πως ενεργοποιειτε?

Carpe_Diem
29 Σεπ. 2007, 21:01
Το gps gate τοτε τι ακριβος ειναι?
Πως ενεργοποιειτε?
Επισης οταν ειμαι στο destinator πως γινετε να μην κλειδωνει το κινητο?
Μεχρι ποσο τισ εκατο να αφηνουμε να πεφτει η μπαταρια για να την φορτισω?

karagiozis10
29 Σεπ. 2007, 23:03
το respect παει εκει οπου ειναι και η"" πηγη ""
http://www.ipmart-forum.com/showpost.php?p=1391372&postcount=224
και οχι σε οποιον το πηρε απο εκει ......
Kι αυτός από αλλού το βρήκε, όλοι ψάχνουμε και μερικοί δημιουργούν κι όλας. Το θέμα είναι όταν κάποιος ζητά λύση να την δίνουμε δημόσια.
Άσε που το ποστ που πρότεινα μιλά αναλυτικά και σου δίνει οδηγίες για να το προσαρμόσεις σε κάθε συσκευή. Αν βάλω το cab στην δικιά μου δεν θα παίζει. :cool:

johner
29 Σεπ. 2007, 23:09
Kι αυτός από αλλού το βρήκε, όλοι ψάχνουμε και μερικοί δημιουργούν κι όλας. Το θέμα είναι όταν κάποιος ζητά λύση να την δίνουμε δημόσια.
Άσε που το ποστ που πρότεινα μιλά αναλυτικά και σου δίνει οδηγίες για να το προσαρμόσεις σε κάθε συσκευή. Αν βάλω το cab στην δικιά μου δεν θα παίζει. :cool:
Δεν πρέπει να είσαι ο original εσύ!:p

karagiozis10
29 Σεπ. 2007, 23:33
Ποιος έχει original την σήμερον ημέραν... :lol: :lol: :lol:

zaharakis
29 Σεπ. 2007, 23:55
Ποιος έχει original την σήμερον ημέραν... :lol: :lol: :lol:

σιγουρα οχι εσυ :p

aris_21
30 Σεπ. 2007, 00:09
εχω ενα προβληματακι....
οταν μπαινω στο comm manager
μου βγαζει τις επιλογες με τα γραμματα
με κυβακια(τα ελληνικα).καμια ιδεα??

cretaman
30 Σεπ. 2007, 03:04
εχω ενα προβληματακι....
οταν μπαινω στο comm manager
μου βγαζει τις επιλογες με τα γραμματα
με κυβακια(τα ελληνικα).καμια ιδεα??

μονο στο comm manager στα βγαζει?:wacko:

zaharakis
30 Σεπ. 2007, 03:43

αρχισαν τα ξενυχτια ??:lol:

πως παει?τωρα γυρισα και ειπα να ριξω μια ματια:)

samson
30 Σεπ. 2007, 03:52
Αααργκ! Με επιλεγμένο το Greek στο Regional Settings, το GMT+2 στο time zone, και πάλι μου αλλάζει κατά μια ώρα τα ραντεβού και ότι έχει σχέση με ώρα, από ότι παρατήρησα όταν περνάει τα μεσάνυχτα.....
Στο μεταξύ, η ώρα στο Today Screen αλλά και η ώρα σε όλο το μηχάνημα είναι σωστή!

Τι πρόβλημα έχω? Hardware ή software????? :blink:

fk1978
30 Σεπ. 2007, 03:55
Καλησπέρα σε όλους!

Απο προχτές είμαι και εγω κάτοχος του kaiser.

Μέχρι στιγμής η εντυπώσεις είναι πολυ καλές, υπάρχουν όμως και κάποια μείον, που όταν δίνει 800 ευρώ για να πάρεις τέτοια συσκευή έχεις και υψηλές απαιτήσεις.

1) Στο HTC ΗΟΜΕ η ώρα είναι αδύνατο να την βλέπεις σε 24ωρό format, παρά μόνο με την ένδειξη am και pm.

2) Η κάμερα ειναι αργή, με αποτέλεσμα όταν κανει το auto focus και πατάς το κουμπί πρέπει να έχεις σταθερό χέρι για να μην βγεί θολή.

3) Η ζελάτινα που υπάρχει στην συσκευασία ειναι απίστευτα δύσκολο να την βάλεις χώρις κάποια φουσκαλίτσα και αν την κολήσεις απο την άκρη της οθόνης, στην άλλη άκρη μένει ενα κενό. Επειδή την πάτησα με την ζελάτινα που ήταν μέσα στην συσκευασία και δεν την έβαλα καλά, πήγα στο πλαίσιο να πάρω μια αλλή και μου την χρεώσανε 7,00 ευρώ. Το θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους της αντιπροσωπείας να χρεώνει μια ζελατίνα 7,00. ΕΛΕΟΣ!

4) Παράτηρησα οτι κατα την διάρκεια μια κλήσης αλλά και κατά τον τερματισμό υπάρχει μια καθυστέρηση στο να δεχτεί το τηλ την εντόλη που του δίνεις (π.χ κλείσιμο).

Θα επανέλθω με νεότερα σχόλια αφού δουλέψω περισσότερο την συσκευή.

zaharakis
30 Σεπ. 2007, 04:11
Καλησπέρα σε όλους!

Απο προχτές είμαι και εγω κάτοχος του kaiser.

Μέχρι στιγμής η εντυπώσεις είναι πολυ καλές, υπάρχουν όμως και κάποια μείον, που όταν δίνει 800 ευρώ για να πάρεις τέτοια συσκευή έχεις και υψηλές απαιτήσεις.

1) Στο HTC ΗΟΜΕ η ώρα είναι αδύνατο να την βλέπεις σε 24ωρό format, παρά μόνο με την ένδειξη am και pm.

2) Η κάμερα ειναι αργή, με αποτέλεσμα όταν κανει το auto focus και πατάς το κουμπί πρέπει να έχεις σταθερό χέρι για να μην βγεί θολή.

3) Η ζελάτινα που υπάρχει στην συσκευασία ειναι απίστευτα δύσκολο να την βάλεις χώρις κάποια φουσκαλίτσα και αν την κολήσεις απο την άκρη της οθόνης, στην άλλη άκρη μένει ενα κενό. Επειδή την πάτησα με την ζελάτινα που ήταν μέσα στην συσκευασία και δεν την έβαλα καλά, πήγα στο πλαίσιο να πάρω μια αλλή και μου την χρεώσανε 7,00 ευρώ. Το θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους της αντιπροσωπείας να χρεώνει μια ζελατίνα 7,00. ΕΛΕΟΣ!

4) Παράτηρησα οτι κατα την διάρκεια μια κλήσης αλλά και κατά τον τερματισμό υπάρχει μια καθυστέρηση στο να δεχτεί το τηλ την εντόλη που του δίνεις (π.χ κλείσιμο).

Θα επανέλθω με νεότερα σχόλια αφού δουλέψω περισσότερο την συσκευή.

φιλε μου καταρχην καλοριζικο :)

1 πηγαινε start/settings/system/regional settings/time και αλλαξε την μορφη της ωρας σε ΗΗ.mm.ss και οκ για να γινει 24ωρη μορφη.αυτο ισχυει σε ολα τα pda;)

2.οντως η καμερα ειναι αργη αλλα αν βαλεις την προεσκοπιση της φωτο στα 3" και την ποιοτητα στο κανονικο,θα αλλαξει αρκετα προς το καλυτερο.

3.για το αν δεν μπορεις να στερεωσεις την ζελατινα,δεν φταιει το ""τηλ των 800ε "";) μια πιστωτικη καρτα θα σε βοηθησει να την στρωσεις αρκετα καλυτερα και να βγαλεις τον αερα απο μεσα.

4. εχει δοθει και σε αυτο λυση απενεργοποιωντας το default skin του τηλ .

θα βρεις τον τροπο καποια μηνυματα πιο πισω:)

διαβασε λιγο τα μηνυματα των παιδιων εδω μεσα και θα βρεις λυση στις πρωτες αποριες σου.
για οτι αλλο εδω ειμαστε :)

aris_21
30 Σεπ. 2007, 09:16

ναι μονο εκει το εβγαζε μαλλον καποιο
προγραμμα που περασε θα εφταιγε.
το εκανα ενα format και εστρωσε.

παιδια παρατηρησα οτι με πεταει σε χρηση αεροπλανου
αλλα οταν παω στο comm manager ειναι στην επιλογη
τηλ. το παταω και μου ζηταει pin ολα καλα αλλα
καποια στιγμη μετα απο λεπτα/ωρα παλι με πεταει
το πρωι μου ελεγε λειπει η καρτα sim.
λετε να φταιει η καρτα μου??:wacko:

psybill
30 Σεπ. 2007, 10:45
Αααργκ! Με επιλεγμένο το Greek στο Regional Settings, το GMT+2 στο time zone, και πάλι μου αλλάζει κατά μια ώρα τα ραντεβού και ότι έχει σχέση με ώρα, από ότι παρατήρησα όταν περνάει τα μεσάνυχτα.....
Στο μεταξύ, η ώρα στο Today Screen αλλά και η ώρα σε όλο το μηχάνημα είναι σωστή!

Τι πρόβλημα έχω? Hardware ή software????? :blink:
δες έχεις πρόβλημα. απλά πήγαινε στο start-settings-tab personal, phone, tab time zones και απενεργοποίησε την επιλογή για αυτόματη αλλαγή ώρας

jnr
30 Σεπ. 2007, 12:38
το πηρα κ εγω την πεμπτη τελικα!ακομα το στηνω αλλα εχω μια απορια,το τομ τομ πως εγκαθιστατε;:help:

zaharakis
30 Σεπ. 2007, 13:03
το πηρα κ εγω την πεμπτη τελικα!ακομα το στηνω

καλοριζικο φιλε μου :)

εχω μια απορια,το τομ τομ πως εγκαθιστατε;:help:

δεν το βαζουμε καθολου :lol: ειναι απλα απαραδεκτο για ελλαδα:mad:

χρησιμοποιησε μονο destinator 6 που ειναι και το καλυτερο αυτην την στιγμη ;)

djdog
30 Σεπ. 2007, 13:11
To screen protector που εχει στη συσκευασια,ειναι για τα πανηγυρια..
Εγω σε ολα τα Pda μου εβαζα brando...
Χτες ομως ανακαλυψα οτι υπαρχει και καλυτερο απο το brando..
Και μαλίστα πουλιεται σε μαγαζι στην Αθηνα...Για να το τοποθετησω εκανα 3 δευτερολεπτα και δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φουσκαλα...Ειναι της proporta και χωρις να θελω να κανω διαφημιση στο εν λογω μαγαζι,θα το βρειτε εδω...www.moderntalking.gr
To screen protector αυτο,ειναι απλα κορυφαιο...τιμη 12 ευρω

aris_21
30 Σεπ. 2007, 13:14
To screen protector που εχει στη συσκευασια,ειναι για τα πανηγυρια..
Εγω σε ολα τα Pda μου εβαζα brando...
Χτες ομως ανακαλυψα οτι υπαρχει και καλυτερο απο το brando..
Και μαλίστα πουλιεται σε μαγαζι στην Αθηνα...Για να το τοποθετησω εκανα 3 δευτερολεπτα και δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φουσκαλα...Ειναι της proporta και χωρις να θελω να κανω διαφημιση στο εν λογω μαγαζι,θα το βρειτε εδω...www.moderntalking.gr
To screen protector αυτο,ειναι απλα κορυφαιο...τιμη 12 ευρω

εγω πηρα απο το πλαισιο και αλλη
γιατι αυτη που ειχε το πακετο την κατεστρεψα
οπως και του πλαισιου γιατι μου εκανε αμεσως φουσκαλες.
αυτες που λες ειναι καλες??:O

djdog
30 Σεπ. 2007, 13:14
Επισης...Το destinator 6,τρεχει απροβληματιστα...αλλα αξιζει η "χακια" που περιγραφουν οι φιλοι σε προηγουμενο ποστ για να λειτουργησει σωστα το 7,γιατι το interface του ειναι πολυ καλυτερο...

djdog
30 Σεπ. 2007, 13:15
εγω πηρα απο το πλαισιο και αλλη
γιατι αυτη που ειχε το πακετο την κατεστρεψα
οπως και του πλαισιου γιατι μου εκανε αμεσως φουσκαλες.
αυτες που λες ειναι καλες??:O

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ....ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...
Καντε ενα κοπο να πατε να παρετε απο εκει...θα με θυμηθειτε..

Carpe_Diem
30 Σεπ. 2007, 13:36
Παιδια εχω ενα προβλημα δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει στο comm manager (εχω ελληνικη rom) εβλεπα κανονικα το αεροπλανο.... wifi ...τωρα ομως βγαζει κατι κυβακια και ...τι μπορει να φταιει?

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα