PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34

zaharakis
25 Αύγ. 2009, 16:17
δεν ηξερα οτι υπαρχει τοση αναζητηση εδω περα..
λοιπον ριξτε μια ματια εδω για WM6.5
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533617

και μια ματια εδω αν θελετε να μεινετε στα WM6.1
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=485643

θα χαρω να σημετασχετε ολοι μαζι..

παρα πολυ καλη δουλεια φιλε μου :blink:
συγχαρητηρια!!!:clap:

ειλικρινα οτι καλυτερο και πιο ομορφο εχω ""φορεσει"" στο καιζερ μου!!:respect:

Ναι Θοδωρή.

Αυτό εδώ: GPS Location (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549517).

Ηλια μηπως χαθηκαμε τελειως??καλα εισαι φιλε μου?:)

WebViRuS
25 Αύγ. 2009, 17:02
Ναι Θοδωρή.

Αυτό εδώ: GPS Location (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549517).

ηλία πως μπορούμε να ανοίγουμε τις συντεταγμένες απο sms στο google maps του τηλεφώνου?

θέλω κάποιος να μου στέλνει τις συντεταγμένες του σε sms, και εγώ με ένα κλικ να ανοίγω το google maps και να μου το δείχνει.

highway
25 Αύγ. 2009, 20:32
Ηλια μηπως χαθηκαμε τελειως??καλα εισαι φιλε μου?:)

Ναι φίλε Δημήτρη. Χάθηκαμε εντελώς. Αλλά βλέπεις είχα το μεταπτυχιακό (5-6 σελίδες μείνανε για διπλωματική), μπέμπη 20 μηνών και ψάχναμε και για σπίτι .... ε ... ζορίστηκα λίγο :)

Τώρα όμως επανέρχομαι! Ασχολήθηκα και λίγο με προγραμματισμό για ppc. Είναι και το επάγγελμά μου. Μπορεί να κάνω τίποτα τώρα που ανοίγει και το Marketplace της microsoft.

Κατά τα άλλα είμαι πολύ καλά. Ξέρεις μπορεί να έχει τρέξιμο ο μικρός αλλά είναι απόλαυση. Έχει και τρέλα με το Kaiser μου και οτιδήποτε ηλεκτρονικό και εάν δεν τα προσέχω θα γίνουν βίδες :cry:

Και εσείς όλα καλά φαντάζομαι?

ηλία πως μπορούμε να ανοίγουμε τις συντεταγμένες απο sms στο google maps του τηλεφώνου?

θέλω κάποιος να μου στέλνει τις συντεταγμένες του σε sms, και εγώ με ένα κλικ να ανοίγω το google maps και να μου το δείχνει.

Χμμμμ...δεν το έψαξα. Από τον internet explorer του κινητού δεν γίνεται λόγω έλλειψης flash. Θα κοιτάξω το google maps. Αν δέχεται command line parameters μπορεί να γίνεται αυτό που λες.

δυστυχως εμένα δεν λειτουργει ενώ destinator 7 και google maps δεν εχω κανένα προβλημα......
δεν μου κλειδωνει κανενα δορυφόρο.....

δοκίμασε αυτό που σου λέει ο WebVirus. Πριν το κάνεις δες και τι θύρα έχεις το dest και βάλε την ίδια στα settings του προγράμματος.

micdoc
29 Αύγ. 2009, 10:00
Ναι φίλε Δημήτρη. Χάθηκαμε εντελώς. Αλλά βλέπεις είχα το μεταπτυχιακό (5-6 σελίδες μείνανε για διπλωματική), μπέμπη 20 μηνών και ψάχναμε και για σπίτι .... ε ... ζορίστηκα λίγο :)

Τώρα όμως επανέρχομαι! Ασχολήθηκα και λίγο με προγραμματισμό για ppc. Είναι και το επάγγελμά μου. Μπορεί να κάνω τίποτα τώρα που ανοίγει και το Marketplace της microsoft.

Κατά τα άλλα είμαι πολύ καλά. Ξέρεις μπορεί να έχει τρέξιμο ο μικρός αλλά είναι απόλαυση. Έχει και τρέλα με το Kaiser μου και οτιδήποτε ηλεκτρονικό και εάν δεν τα προσέχω θα γίνουν βίδες :cry:

Και εσείς όλα καλά φαντάζομαι?

Χμμμμ...δεν το έψαξα. Από τον internet explorer του κινητού δεν γίνεται λόγω έλλειψης flash. Θα κοιτάξω το google maps. Αν δέχεται command line parameters μπορεί να γίνεται αυτό που λες.

δοκίμασε αυτό που σου λέει ο WebVirus. Πριν το κάνεις δες και τι θύρα έχεις το dest και βάλε την ίδια στα settings του προγράμματος.

στην ιδια θύρα είναι com 4:worry:....και το πορτοκαλι λαμπάκι αναβει που σημαίνει το ανοίγει το gps:blink:

athanaso77
29 Αύγ. 2009, 11:35
Τρέξε το GPS Test (http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24687&associateid=9) στη συσκευή σου και άστο σε ανοιχτό ουρανό να βρει μόνο του τη θύρα μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά άνοιξε και το Destinator.

micdoc
29 Αύγ. 2009, 12:50
Τρέξε το GPS Test (http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24687&associateid=9) στη συσκευή σου και άστο σε ανοιχτό ουρανό να βρει μόνο του τη θύρα μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά άνοιξε και το Destinator.
εβαλα το gps test οπως μου πρότεινες το οποιο λειτουργει κανονικα δείχνει θυρα com 4 οπως και το dest 7 στο baud ομως εχει τιμη 9600 ενω το dest7 115200 παρολα αυτα ολλα παιζουν ενταξει οπως και το Google maps και ολα μαζι ...... αλλα to gpslocation τιποτα δεν βρισκει τους δορυφορους....:mad:

τελικα λειτουργησε........ευχαριστω πολυ.......

τελικά δεν λειτουργεί παντα και κανει κατι περίεργα η οθόνη οπότε το εγκατέλειψα:cry:

athanaso77
30 Αύγ. 2009, 12:49
Τι είδους περίεργα; Μόνο με το Destinator; :confused:

aggelopas
1 Σεπ. 2009, 10:00
Απορια, εχω cosmote on the go και οταν βαζω την σιμ στο καιζερ για να βλεπω νετ,δεν παιζει.
Στο data settings ζηταει id,pass τα οποια δεν υπαρχουν ετσι κ αλλιως. Τι κανω λαθος?

Επισης χρειαζομαι ενα προγραμματακι που να κανει οταν παταω καποιο κουμπι καταγραφη συντεταγμενης και να μπορω να γραψω καποιο note για καθε συντεταγμενη. Υπαρχει?

l3ft3r1s
2 Σεπ. 2009, 22:29
παιδιά λέτε οι xda developers να φτιάξουν σοβαρή 6.5 rom και για το kaiser, τώρα με το επίσημο release?

b16b
3 Σεπ. 2009, 02:01
παιδιά λέτε οι xda developers να φτιάξουν σοβαρή 6.5 rom και για το kaiser, τώρα με το επίσημο release?

δες την δικια μου και πες μου ;)

l3ft3r1s
3 Σεπ. 2009, 06:55
δες την δικια μου και πες μου ;)

θα την δοκιμάσω, αν και ξέρω ήδη πως ότι φτιάχνεις εσύ είναι τέλειο :)
έχει όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά των νέων windows 6.5? (καλύτερο browsing, flash κτλ)

highway
3 Σεπ. 2009, 15:36
εβαλα το gps test οπως μου πρότεινες το οποιο λειτουργει κανονικα δείχνει θυρα com 4 οπως και το dest 7 στο baud ομως εχει τιμη 9600 ενω το dest7 115200 παρολα αυτα ολλα παιζουν ενταξει οπως και το Google maps και ολα μαζι ...... αλλα to gpslocation τιποτα δεν βρισκει τους δορυφορους....:mad:

τελικα λειτουργησε........ευχαριστω πολυ.......

τελικά δεν λειτουργεί παντα και κανει κατι περίεργα η οθόνη οπότε το εγκατέλειψα:cry:

Θα βγάλω σύντομα ακόμα μια έκδοση του GPS Location που να δουλεύει και με τον "Microsoft GPS Intermediate Driver" οπότε δεν θα έχει λογικά κανένας πρόβλημα. Τώρα διαβάζει απευθείας την σειριακή θύρα. Δεν το υλοποίησα από την αρχή έτσι γιατί αυτός ο driver υπάρχει από wm5.0 και μετά οπότε κάποιοι θα είχαν πρόβλημα.

highway
3 Σεπ. 2009, 16:45

Καλά εγώ πρέπει να είμαι από τον πλανήτη alien :shifty:

Πρέπει να είμαι ακόμα ο μοναδικός που φοράει στο Kaiser του την μαμίσια 6.0 της ACE Hellas. :X:X:X

DrMobile
4 Σεπ. 2009, 01:51
Καλά εγώ πρέπει να είμαι από τον πλανήτη alien :shifty:

Πρέπει να είμαι ακόμα ο μοναδικός που φοράει στο Kaiser του την μαμίσια 6.0 της ACE Hellas. :X:X:X
:lol: Μετά από σένα σίγουρα ακολουθώ εγώ που φοράω ακόμα την official WWE 6.1. :lol:

Πείτε με παράξενο, παρανοϊκό, ψυχάκια, ό,τι θέλετε, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να βάλω στο μηχάνημά μου λειτουργικό που έφτιαξε κάποιος άλλος εκτός της μαμάς HTC. Δεν υποτιμώ κανέναν, ξέρω ότι τα παιδιά στο xda-developers είναι γατόνια και μπράβο τους, απλά είναι ψυχολογικό το θέμα για μένα. Να σημειώσω ότι το Kaiser δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και δουλεύει άψογα. Η στιγμή που θα βάλω άλλη ROM θα είναι η στιγμή που θα φτιάξω τη δική μου ROM! :ninja:

Καλή η ιδέα του intermediate driver για το GPS, τον έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ και είναι πανεύκολος, δεν μπλέκεις καθόλου με COM ports.

zaharakis
4 Σεπ. 2009, 10:26
Καλά εγώ πρέπει να είμαι από τον πλανήτη alien

Πρέπει να είμαι ακόμα ο μοναδικός που φοράει στο Kaiser του την μαμίσια 6.0 της ACE Hellas.

Μετά από σένα σίγουρα ακολουθώ εγώ που φοράω ακόμα την official WWE 6.1.

εσεις οι 2 εισαστε παραδειγματα προς αποφυγη για μενα:happy::D

δεν εχω κρατησει σε τηλ μου official rom ποτε πανω απο μια ωρα....:rolleyes::lol:

με εξαιρεση το καιζερ, που το κρατησα για ενα 24ωρο οπως το πηρα(αν θυμαμαι καλα), μονο και μονο για να εχω αποψη του τι μπορουσε η οχι να κανει καλα με την μαμα ρομ...

ετσι θα ημουν σε θεση να μπορω να εκτιμησω τι μπορουσε η οχι να δωσει μια μαγειρεμενη ρομ,περισσοτερο απο της HTC..

highway
4 Σεπ. 2009, 10:32
:lol: Μετά από σένα σίγουρα ακολουθώ εγώ που φοράω ακόμα την official WWE 6.1. :lol:

Πείτε με παράξενο, παρανοϊκό, ψυχάκια, ό,τι θέλετε, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να βάλω στο μηχάνημά μου λειτουργικό που έφτιαξε κάποιος άλλος εκτός της μαμάς HTC. Δεν υποτιμώ κανέναν, ξέρω ότι τα παιδιά στο xda-developers είναι γατόνια και μπράβο τους, απλά είναι ψυχολογικό το θέμα για μένα. Να σημειώσω ότι το Kaiser δεν μου έχει κολλήσει ποτέ και δουλεύει άψογα. Η στιγμή που θα βάλω άλλη ROM θα είναι η στιγμή που θα φτιάξω τη δική μου ROM! :ninja:

Και μένα δεν μου κολλάει καθόλου μια χαρά είναι. Σίγουρα είναι κάπως πιο αργό από ότι μια cooked αλλά δεν έχω τον χρόνο ούτε την όρεξη να στείνω cooked μετά να ψάχνω να δω τι προγράμματα λείπουν να τα βάλω μετά να στείνω πάλι όλες τις εφαρμογές μου κλπ κλπ. Και σίγουρα και αυτές έχουν τα bugs τους.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ούτε ένα hard reset στα 2 χρόνια που το έχω. Το μόνο που κάνω είναι να δοκιμάζω τα προγράμματα στον emulator και να βάζω τελικά όσα επιλέξω και τρέχουν καλά.

Τελικά δεν είμαι ένας ... είμαστε 2 :ninja:

highway
4 Σεπ. 2009, 10:36

xa xa xa ....... κόκκινο πανί!!! :p

DrMobile
4 Σεπ. 2009, 10:58
Καλημέρα Δημήτρη. Σωστό αυτό που λες! :lol:

Πολύ καλά κάνεις, είμαι σίγουρος ότι πολλές cooked ROMs είναι ανώτερες/ταχύτερες από αυτή της μαμάς HTC. Ειδικά εσύ μπορείς να έχεις γνώμη. Απλά για μένα το θέμα είναι ψυχολογικό. Όπως όταν πας σε ένα ξένο σπίτι για πρώτη φορά. Μπορεί να σου μαγειρέψει ο Μαμαλάκης αλλά αν δεν τον ξέρεις θα σιχαθείς... :D

Και μένα δεν μου κολλάει καθόλου μια χαρά είναι. Σίγουρα είναι κάπως πιο αργό από ότι μια cooked αλλά δεν έχω τον χρόνο ούτε την όρεξη να στείνω cooked μετά να ψάχνω να δω τι προγράμματα λείπουν να τα βάλω μετά να στείνω πάλι όλες τις εφαρμογές μου κλπ κλπ. Και σίγουρα και αυτές έχουν τα bugs τους.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ούτε ένα hard reset στα 2 χρόνια που το έχω. Το μόνο που κάνω είναι να δοκιμάζω τα προγράμματα στον emulator και να βάζω τελικά όσα επιλέξω και τρέχουν καλά.

Τελικά δεν είμαι ένας ... είμαστε 2 :ninja:
Ηλία είσαι ο πρώτος που αναφέρει τον emulator! Κι εγώ ακριβώς έτσι κάνω, έχω στημένο στο PC τον emulator (6.1 ROM, ίδια version WM μ' αυτή που φοράει το Kaiser) μαζί με Resco Explorer, Resco Registry και το όνομά μου στο Owner Name. Κάθε νέα εφαρμογή πρέπει να περάσει τα αυστηρά μου τεστ καλής λειτουργίας και αισθητικής πριν μπει στο Kaiser! Δεν έχω κάνει ποτέ hard-reset και soft-reset (power-off) μόνο αν πρέπει λόγω εγκατάστασης s/w ή αν μείνω από μπαταρία.

zaharakis
4 Σεπ. 2009, 11:18
xa xa xa ....... κόκκινο πανί!!! :p

Καλημέρα Δημήτρη. Σωστό αυτό που λες! :lol:

Πολύ καλά κάνεις, είμαι σίγουρος ότι πολλές cooked ROMs είναι ανώτερες/ταχύτερες από αυτή της μαμάς HTC. Ειδικά εσύ μπορείς να έχεις γνώμη. Απλά για μένα το θέμα είναι ψυχολογικό. Όπως όταν πας σε ένα ξένο σπίτι για πρώτη φορά. Μπορεί να σου μαγειρέψει ο Μαμαλάκης αλλά αν δεν τον ξέρεις θα σιχαθείς... :D

παντως ειλικρινα χαιρομαι για σας,γιατι αποδεικνυετε το,οτι αν ξερεις τι κανεις,ενα wm μπορει να ειναι εκτος απο γρηγορο,και σταθερο αλλα και αξιοπιστο :!:

καλημερα :)

edit

Κωστη,αν δεν κανω λαθος, εσυ δεν ειχες ανεβασει εναν οδηγο για remote access με το καιζερ στον υπολογιστη μας μεσω ιντερνετ ?

δεν μπορω να τον βρω...και για δικτυα κλπ ειμαι σκραπας :worry::lol:

highway
4 Σεπ. 2009, 12:33
Ηλία είσαι ο πρώτος που αναφέρει τον emulator! Κι εγώ ακριβώς έτσι κάνω, έχω στημένο στο PC τον emulator (6.1 ROM, ίδια version WM μ' αυτή που φοράει το Kaiser) μαζί με Resco Explorer, Resco Registry και το όνομά μου στο Owner Name. Κάθε νέα εφαρμογή πρέπει να περάσει τα αυστηρά μου τεστ καλής λειτουργίας και αισθητικής πριν μπει στο Kaiser! Δεν έχω κάνει ποτέ hard-reset και soft-reset (power-off) μόνο αν πρέπει λόγω εγκατάστασης s/w ή αν μείνω από μπαταρία.

Σωστός. Τελικά εμείς ταιριάζουμε. Άσε το Δημήτρη να αλλάζει ρομς σαν πουκάμισα...αφού δεν μπορείς να το κάνεις να δουλέψει βρε Δημήτρη μου και συνέχεια αλλάζεις ρομ... πάρε κανένα νόκια βρε παιδί μου :p:p:p

DrMobile
4 Σεπ. 2009, 12:48
Κωστη,αν δεν κανω λαθος, εσυ δεν ειχες ανεβασει εναν οδηγο για remote access με το καιζερ στον υπολογιστη μας μεσω ιντερνετ ?

δεν μπορω να τον βρω...και για δικτυα κλπ ειμαι σκραπας :worry::lol:
Δημήτρη νομίζω εννοείς αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2281177#post2281177

Είναι για να βλέπεις τα αρχεία του PC απ΄το Kaiser μέσω Wi-Fi. Το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα απροβλημάτιστα (το Καιζεράκι συνδέεται σταθερότερα κι απ' το laptop!). Μπορώ να βλέπω τα αρχεία, τραγούδια, videos κτλ. του PC απ' το Kaiser και να κάνω μεταφορές από και προς αυτό. Αν θέλεις υπάρχουν και s/w που επιτρέπουν πλήρη έλεγχο του PC, όπου μπορείς να τρέχεις προγράμματα στο PC και να τα βλέπεις στο Kaiser, αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να βοηθήσω πες μου.

zaharakis
4 Σεπ. 2009, 13:17
Σωστός. Τελικά εμείς ταιριάζουμε. Άσε το Δημήτρη να αλλάζει ρομς σαν πουκάμισα...αφού δεν μπορείς να το κάνεις να δουλέψει βρε Δημήτρη μου και συνέχεια αλλάζεις ρομ... πάρε κανένα νόκια βρε παιδί μου :p

εχω και ενα Ν86 για καλο και για κακο :lol:

Δημήτρη νομίζω εννοείς αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2281177#post2281177

Είναι για να βλέπεις τα αρχεία του PC απ΄το Kaiser μέσω Wi-Fi. Το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα απροβλημάτιστα (το Καιζεράκι συνδέεται σταθερότερα κι απ' το laptop!). Μπορώ να βλέπω τα αρχεία, τραγούδια, videos κτλ. του PC απ' το Kaiser και να κάνω μεταφορές από και προς αυτό. Αν θέλεις υπάρχουν και s/w που επιτρέπουν πλήρη έλεγχο του PC, όπου μπορείς να τρέχεις προγράμματα στο PC και να τα βλέπεις στο Kaiser, αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να βοηθήσω πες μου.

αυτο ακριβως Κωστη!!να σαι καλα:!:

θα το παλεψω και αν κολησω πουθενα (γιατι δικτυο δεν εχω καταφερει να κανω :ninja:) ετοιμασου να σε ζαλισω :lol:

sv2evs
6 Σεπ. 2009, 23:28
Καλησπέρα.

Αυτές της μέρες το gps αργεί να κλειδωσει σε δορυφόρους. Πριν δεν συνέβαινε αυτό. Πήρα ένα bluetooth της Motorolla για το αυτοκίνητο και παρατήρησα ότι απο την στιγμή που το σύνδεσα δεν δουλεύει το gps σωστά, πρέπει να κλείσω το πρόγραμμα πλοήγησης και να το ανοίξω πάλι ξανά για να μου δείξει την πορεία κ.τ.λ.

Κάτι παρόμοιο κανείς ? Φταίει το bt ?

highway
8 Σεπ. 2009, 12:21
Για όσους είχαν πρόβλημα με το GPS Location, έβγαλα νέα έκδοση που δουλεύει με το "Microsoft Intermediate GPS Driver" οπότε δεν πρέπει να έχει κανείς πρόβλημα.

Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549517

Version 1.1 introduces
1. GPS Data. The app now uses "Microsoft Intermediate GPS Driver" to get the gps data. It's the default option. Works perfect, not laggy anymore. Should solve the problems some of you had connecting to GPS. For older devices (wm 2003) which don't support the driver, you can use the old method with the serial port. Choose it from the options.
2. SMS. Added Date and Time in the SMS
3. Email with Pocket Outlook. You can now edit the email before sending it. The option to send it whitout editing it remains but you have to choose it in the options.

micdoc
9 Σεπ. 2009, 09:53
Για όσους είχαν πρόβλημα με το GPS Location, έβγαλα νέα έκδοση που δουλεύει με το "Microsoft Intermediate GPS Driver" οπότε δεν πρέπει να έχει κανείς πρόβλημα.

Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549517

Version 1.1 introduces
1. GPS Data. The app now uses "Microsoft Intermediate GPS Driver" to get the gps data. It's the default option. Works perfect, not laggy anymore. Should solve the problems some of you had connecting to GPS. For older devices (wm 2003) which don't support the driver, you can use the old method with the serial port. Choose it from the options.
2. SMS. Added Date and Time in the SMS
3. Email with Pocket Outlook. You can now edit the email before sending it. The option to send it whitout editing it remains but you have to choose it in the options.
εγω οκ με την 1.1 version!

soom
10 Σεπ. 2009, 23:06
Μιας και αναφερθηκε εδω, και επειδη το χαζευα το thread σας, ειπα να πεταχτω και να σας κανω μια ερωτηση γιατι δεν εχω ιδεα.

Υπαρχει το προγραμματακι Remote Desktop στα ppc μας το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει για απομακρισμενο ελεγχο του pc...

Το έχω δει να το κανουν στο uTube(link (http://www.youtube.com/user/pocketnowvideo#play/search/1/iCs4GQma7IQ)). Αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω...
Σε αντιστοιχη ερωτηση στο θεμα του xperia μου ειπαν οτι χρειαζεται Win XP Pro, και οχι home για να δουλεψει.

Και επειδη διαβασα τον οδηγο που γραφεις για τον Δημητρη(zaharakis) παραπανω, αναρωτιομουν αν ηταν αυτο που λες.. Γιατι πραγματικα, αν δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο και σκαλισμα τοσο Η/Υ οσο και ppc(αν και καλυτερα στα ppc απο οτι στα pc:D), στα δικτυα ειμαι νηπιο...:happy::rolleyes:

Αυτο ομως γινεται μονο αν ειμαστε στο ιδιο δικτυο συνδεδεμένα το pc με το ppc?? Αν ειμαι σε διαφορετικα δεν γινεται?!:O
Αναφέρομαι στον Κώστα(DrMobile), ο οποιος απο οτι φαινεται κατι ξερει..:cool:

DrMobile
11 Σεπ. 2009, 14:06
Καλησπέρα Αλέξανδρε. Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται, αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Το tutorial που έδωσα παραπάνω είναι για να μπορείς να γράφεις/διαβάζεις αρχεία μεταξύ του PC και του PPC μέσω Wi-Fi. Δηλαδή για file-sharing.

Αυτό που θέλεις εσύ είναι πλήρη έλεγχο του PC από το PPC, κάτι σαν το Remote Desktop Connection μεταξύ δύο PCs. Εγώ το κάνω μεταξύ του PC μου και του laptop μου, δεν το έχω δοκιμάσει με το Kaiser. Είδα το YouTube video και απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την εφαρμογή WM6 Remote Desktop στο PPC. Στις καινούριες συσκευές συνήθως είναι ήδη μέσα. Στο δικό μου Kaiser (με την official 6.1 ROM) δεν το έχει (καταραμένη HTC). Αν και σε σένα δεν το έχει μέσα κάνε ένα search στο Google και θα το βρεις. Αν ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες του YouTube video δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, ωραία και περιγραφικά τα λένε. Το βασικό είναι να μπεις στο router σου και να ανοίξεις την πόρτα 3389. Αν δεν το κάνεις δεν θα παίξει. Επίσης έχω διαβάσει ότι στο PC χρειάζεται Windows XP Professional (όχι Home) για να παίξει.

Εκτός από το Remote Desktop της Microsoft υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Ψάξε λίγο στο γνωστό μαγαζάκι (Ηπείρου και Μαρτίου γωνία, ξέρεις που εννοώ) και θα βρεις σίγουρα.

soom
11 Σεπ. 2009, 14:23
Καλησπέρα Αλέξανδρε. Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται, αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Το tutorial που έδωσα παραπάνω είναι για να μπορείς να γράφεις/διαβάζεις αρχεία μεταξύ του PC και του PPC μέσω Wi-Fi. Δηλαδή για file-sharing.

Αυτό που θέλεις εσύ είναι πλήρη έλεγχο του PC από το PPC, κάτι σαν το Remote Desktop Connection μεταξύ δύο PCs. Εγώ το κάνω μεταξύ του PC μου και του laptop μου, δεν το έχω δοκιμάσει με το Kaiser. Είδα το YouTube video και απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την εφαρμογή WM6 Remote Desktop στο PPC. Στις καινούριες συσκευές συνήθως είναι ήδη μέσα. Στο δικό μου Kaiser (με την official 6.1 ROM) δεν το έχει (καταραμένη HTC). Αν και σε σένα δεν το έχει μέσα κάνε ένα search στο Google και θα το βρεις. Αν ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες του YouTube video δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, ωραία και περιγραφικά τα λένε. Το βασικό είναι να μπεις στο router σου και να ανοίξεις την πόρτα 3389. Αν δεν το κάνεις δεν θα παίξει. Επίσης έχω διαβάσει ότι στο PC χρειάζεται Windows XP Professional (όχι Home) για να παίξει.

Θα τα κοιτάξω και τα δυο.. Απλα δεν εχω βρει στο ρουτερ μου μεσα αυτες τις ρυθμισεις που αναφερει.. Αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ, μιας και εγω εχω διαβασει οτι θελει Windows XP Professional οπως λες και εσύ, και όχι Home που έχω αυτή την στιγμή στον Υπολογιστή μου.
Μεταξύ λαπτοπ και pc, ξέρω το TeamViewer. Δεν ξέρω κάποιο άλλο.

Οσο για το προγραμμα, νομιζω πως με την επισημη ρομ του HD το ειχε μεσα. Δεν θυμαμαι 100% σιγουρα τωρα, γιατι δεν την εχω. και επειδη δεν με εχει απασχολησει, δεν κοιταξα κιολας. Αλλα με το Xperia το είχε...;)
Τώρα γιατι δεν έχει στο Kaiser... Αυτη η HTC θελει να μας εκπλήσσει μου φαινεται!:rolleyes:

Εκτός από το Remote Desktop της Microsoft υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Ψάξε λίγο στο γνωστό μαγαζάκι (Ηπείρου και Μαρτίου γωνία, ξέρεις που εννοώ) και θα βρεις σίγουρα.

:lol::lol:
Πολύ πετυχημένο, Κώστα!!!! :lol::lol: Πολύ μου άρεσε!:happy:

Όπως και να έχει, θα τα κοιτάξω και θα δω τι μπορεί να γίνει..

andreas_ku990
11 Σεπ. 2009, 14:42
Όντως πετυχημένο αλλά οι νέοι χρήστες δεν θα καταλάβουν ποιο εννοούμε. Για αυτό να λέμε
Ipείρου και Martίου ;) :p :)

DrMobile
11 Σεπ. 2009, 15:02
Πολύ πετυχημένο, Κώστα!!!! :lol::lol: Πολύ μου άρεσε!:happy:
:lol: :lol: Κορυφαίο πράγματι! Δεν είναι δικό μου, είναι του Δημήτρη ή του WebVirus αν θυμάμαι καλά. :lol: :lol:

Για το router ψάξε για "port forwarding", "nat", "virtual server" κτλ. Θα έχει θέσεις να βάλεις local IP διευθύνσεις, τις πόρτες που θέλεις να ανοίξεις και αν θα είναι TCP ή/και UDP. Εσύ θα βάλεις τη local IP του PC σου (δες το YouTube video για το πώς θα τη βρεις), την πόρτα 3389 και θα τσεκάρεις και τα δύο modes (TCP και UDP). Κάνε Save & Reboot στο router και είσαι έτοιμος. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις XP Pro πριν κάνεις οτιδήποτε... Ψάξε και στο Google μήπως υπάρχει κολπάκι να παίζει και στα Home. Αν έχεις laptop ή δεύτερο PC κοντά, δοκίμασε να το κάνεις να παίξει μ' αυτά που είναι πιο εύκολο κι αν όλα είναι ΟΚ προσπάθησε και στο PPC.

soom
11 Σεπ. 2009, 21:04
Όντως πετυχημένο αλλά οι νέοι χρήστες δεν θα καταλάβουν ποιο εννοούμε. Για αυτό να λέμε
Ipείρου και Martίου ;) :p

:lol: :lol: Κορυφαίο πράγματι! Δεν είναι δικό μου, είναι του Δημήτρη ή του WebVirus αν θυμάμαι καλά. :lol: :lol:

:lol:
Και ετσι δεν δινουμε ανοιχτα τιποτα! :lol:
Κορυφαιο πραγματικα!!!

Για το router ψάξε για "port forwarding", "nat", "virtual server" κτλ. Θα έχει θέσεις να βάλεις local IP διευθύνσεις, τις πόρτες που θέλεις να ανοίξεις και αν θα είναι TCP ή/και UDP. Εσύ θα βάλεις τη local IP του PC σου (δες το YouTube video για το πώς θα τη βρεις), την πόρτα 3389 και θα τσεκάρεις και τα δύο modes (TCP και UDP). Κάνε Save & Reboot στο router και είσαι έτοιμος. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις XP Pro πριν κάνεις οτιδήποτε... Ψάξε και στο Google μήπως υπάρχει κολπάκι να παίζει και στα Home. Αν έχεις laptop ή δεύτερο PC κοντά, δοκίμασε να το κάνεις να παίξει μ' αυτά που είναι πιο εύκολο κι αν όλα είναι ΟΚ (που σημαίνει ότι ο router είναι σεταρισμένος σωστά), προσπάθησε και στο PPC.
[/QUOTE]
Κωστα, σου ειμαι υπόχρεος! Θα τα κοιταξω σιγα σιγα, μπας και αρχισω και μαθαίνω τιποτα απο τα δίκτυα!!!

Σε ευχαριστω πολυ!
Για οτι αλλο, θα σε ρωτησω!
Ευχαριστω πολυ και παλι!

DrMobile
11 Σεπ. 2009, 22:59
Ευχαρίστως Αλέξανδρε, χαρά μου να βοηθήσω όπου μπορώ. :)

Και μια διόρθωση σ' αυτό που έγραψα παρακάτω:
Αν έχεις laptop ή δεύτερο PC κοντά, δοκίμασε να το κάνεις να παίξει μ' αυτά που είναι πιο εύκολο κι αν όλα είναι ΟΚ (που σημαίνει ότι ο router είναι σεταρισμένος σωστά), προσπάθησε και στο PPC.
Αυτό που λέω με κόκκινα γράμματα δεν ισχύει. Δηλαδή αν το laptop ή το δεύτερο PC είναι συνδεδεμένα τοπικά στο δίκτυό σου (δηλαδή μέσω LAN ή WLAN/Wi-Fi) δεν μπλοκάρονται οι πόρτες απ' το router οπότε θα παίξει ακόμα και να μην ανοίξεις την πόρτα 3389. Την πόρτα πρέπει να την ανοίξεις για να κάνεις remote desktop connection μέσω WAN (Internet).

zalaros
11 Σεπ. 2009, 23:08
Κώστα (DrMobile) θα ήθελα να σε ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με τον οδηγό που είχες γράψει για το file sharing. Απλή ερώτηση, το Kaiser μου δεν βλέπει το pc, γιατί; Συνδέεται και παίρνει internet (μέσω wifi) από το pc αλλά όταν πάω στο map drive στο resco explorer δεν βλέπει το pc. Το ρούτερ μου είναι ένα DLink. Πάει πουθενά το μυαλό σου; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά :D
Εννοείται πως κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφεις στον οδηγό ;)

DrMobile
12 Σεπ. 2009, 00:12
Κώστα (DrMobile) θα ήθελα να σε ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με τον οδηγό που είχες γράψει για το file sharing. Απλή ερώτηση, το Kaiser μου δεν βλέπει το pc, γιατί; Συνδέεται και παίρνει internet (μέσω wifi) από το pc αλλά όταν πάω στο map drive στο resco explorer δεν βλέπει το pc. Το ρούτερ μου είναι ένα DLink. Πάει πουθενά το μυαλό σου; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά :D
Εννοείται πως κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφεις στον οδηγό ;)
Παράξενο... Μόλις ξαναδιάβασα τον οδηγό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... :confused:

Να σε ρωτήσω, στο PC το εικονίδιο του δίσκου C: έχει το "χεράκι" (XP) ή τα "ανθρωπάκια" (Vista) επάνω του; Αν όχι, τότε κάτι δεν πάει καλά με το sharing. Επίσης, όταν είσαι στα Permissions ποιους χρήστες βγάζει στη λίστα; Πρέπει να έχει σίγουρα το "Everyone". Αν δεν το έχει, κάνε Add και πληκτρολόγησε "Everyone". Μετά δώσ' του Full Control και πάτα OK. Τι λειτουργικό έχεις στο PC; Μήπως έχεις Vista; Αν ναι, πήγαινε στο Network and Sharing Center (δεξί κλικ στο εικονίδιο του δικτύου κάτω δεξιά). Μέσα εκεί η επιλογή File Sharing πρέπει να είναι On. Αν έχεις laptop βάλ' τον στο δίκτυο και κάνε μια δοκιμή PC <--> laptop και laptop <--> Kaiser να δεις αν παίζει.

Αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, για αυξημένη ασφάλεια πήγαινε στα Permissions, κατάργησε το Full Control απ' το "Everyone" και δώσε Full Control μόνο στο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείς (π.χ. "Administrator", "zalaros" κτλ.). Να τονίσω ότι πρέπει να βάλεις απαραίτητα password στο PC γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν τα αρχεία σου στο Internet! Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι αν δεν έχεις βάλει password τα Windows δεν σε αφήνουν να κάνεις file-sharing για προστασία. Μήπως αυτός είναι ο λόγος; Όταν μιλάω για password δεν εννοώ το Wi-Fi passphrase, αλλά το user password στα ΧP/Vista.

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο... Ελπίζω να τα καταφέρεις. :luck:

micdoc
12 Σεπ. 2009, 00:38
ένα πολύ καλό πρόγραμμα για remote descotop είναι το realvnc http://www.realvnc.com/products/free/4.1/download.html

zalaros
12 Σεπ. 2009, 01:49
Παράξενο... Μόλις ξαναδιάβασα τον οδηγό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... :confused:

Να σε ρωτήσω, στο PC το εικονίδιο του δίσκου C: έχει το "χεράκι" (XP) ή τα "ανθρωπάκια" (Vista) επάνω του; Αν όχι, τότε κάτι δεν πάει καλά με το sharing. Επίσης, όταν είσαι στα Permissions ποιους χρήστες βγάζει στη λίστα; Πρέπει να έχει σίγουρα το "Everyone". Αν δεν το έχει, κάνε Add και πληκτρολόγησε "Everyone". Μετά δώσ' του Full Control και πάτα OK. Τι λειτουργικό έχεις στο PC; Μήπως έχεις Vista; Αν ναι, πήγαινε στο Network and Sharing Center (δεξί κλικ στο εικονίδιο του δικτύου κάτω δεξιά). Μέσα εκεί η επιλογή File Sharing πρέπει να είναι On. Αν έχεις laptop βάλ' τον στο δίκτυο και κάνε μια δοκιμή PC <--> laptop και laptop <--> Kaiser να δεις αν παίζει.

Αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, για αυξημένη ασφάλεια πήγαινε στα Permissions, κατάργησε το Full Control απ' το "Everyone" και δώσε Full Control μόνο στο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείς (π.χ. "Administrator", "zalaros" κτλ.). Να τονίσω ότι πρέπει να βάλεις απαραίτητα password στο PC γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν τα αρχεία σου στο Internet! Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι αν δεν έχεις βάλει password τα Windows δεν σε αφήνουν να κάνεις file-sharing για προστασία. Μήπως αυτός είναι ο λόγος; Όταν μιλάω για password δεν εννοώ το Wi-Fi passphrase, αλλά το user password στα ΧP/Vista.

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο... Ελπίζω να τα καταφέρεις. :luck:
Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Άλλο ήταν το πρόβλημα τελικά, το Zone Alarm έφταιγε. Το έκλεισα και όλα δουλεύουν ρολόι ;) Να'σαι καλά Κώστα ;)

DrMobile
12 Σεπ. 2009, 13:18
Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ :) Άλλο ήταν το πρόβλημα τελικά, το Zone Alarm έφταιγε. Το έκλεισα και όλα δουλεύουν ρολόι ;) Να'σαι καλά Κώστα ;)
Όμορφα! Τελικά η λύση ήταν απλούστερη απ' ό,τι νομίζαμε... Χαίρομαι που έπαιξε! :up:

Δες αν μπορείς να ρυθμίσεις το Zone Alarm να επιτρέπει το file-sharing χωρίς να χρειάζεται να το κλείνεις τελείως. Πρέπει να γίνεται.

_KOSTASKELLAS_
16 Σεπ. 2009, 16:55
mporei kapios filos na mou pei pos 8a epanafero to kaser sti mama rom.exo mia apo to xda kai 8elo na ksanabalo ti mamisia gia na to doso..ean mporei kapisos...

l3ft3r1s
16 Σεπ. 2009, 17:53
mporei kapios filos na mou pei pos 8a epanafero to kaser sti mama rom.exo mia apo to xda kai 8elo na ksanabalo ti mamisia gia na to doso..ean mporei kapisos...
πλήρης οδηγός εδώ:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568

_KOSTASKELLAS_
17 Σεπ. 2009, 00:57
eyxaristo poli:)

sv2evs
17 Σεπ. 2009, 11:44
Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα bluetooth της Motorolla και το σύνδεσα με το Kaizer μου. Μερικές φορές ακούω παράπονα του τύπου "δεν ακούγεσαι ή ακούγεται πολύ χαμηλά ή φωνή σου"....τι μπορεί να φταίει ?

υ.γ κάποιες φορές όταν χτυπάει το κινητό δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης στο ακουστικό...άλλες όμως αυτό δεν συμβαίνει.

athanaso77
19 Σεπ. 2009, 01:54

Μπορείς να δεις και εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323).

Επίσης έχε στα υπόψιν αυτό... Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish (http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=2&a=90) από 1-Σεπ-09

boza
28 Σεπ. 2009, 15:35
Καλησπέρα παιδιά... Έχω το finger keyboard 2.0 αλλα οταν στέλνω sms οι χαρακτήρες για το ένα μηνυμα είναι 70 αντι για 160.. τι λαθος εχω κάνει??

zaharakis
28 Σεπ. 2009, 16:12
Καλησπέρα παιδιά... Έχω το finger keyboard 2.0 αλλα οταν στέλνω sms οι χαρακτήρες για το ένα μηνυμα είναι 70 αντι για 160.. τι λαθος εχω κάνει??

κατεβασε απο εδω φιλε μου την εκδοση QVGA του φιλου tax tax :)

\\\\\\\\\ FingerKeyboard2 ///////// v2.1 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312)

sv2evs
1 Οκτ. 2009, 16:31
Καλησπέρα σε όλους,

Παρατηρώ σήμερα, μετά απο μήνες χρήσης ενός μεταχειρισμένου Kaizer ότι έχω πρόβλημα με το βύσμα σύνδεσης στο κάτω μέρος του κινητού. Το μετακίνησα ελαφρώς με το πενάκι και τώρα φορτίζει αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται και πόσο κοστίζει στο περίπου; Να ψάξω για άλλο κινητό ; Με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό το κινητό, έχει πολύ περισσότερα απο ότι χρειάζομαι αλλά αυτός ο συγχρονισμός με το outlook (σε συνδιασμό με το πληκτρολόγιο) είναι αυτό που θέλω.

athanaso77
1 Οκτ. 2009, 18:56
Όσο δουλεύει μην το πειράζεις. Εάν σου παρουσιάσει πρόβλημα δεν το γλυτώνει το service η συσκευή. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να ρωτήσεις την ACE Hellas για το κόστος της αντικατάστασης του βύσματος. Από την απάντησή τους εξαρτάται το αν θα αξίζει να την επισκευάσεις ή να την αντικαταστήσεις.

zyp3r
27 Οκτ. 2009, 19:41
Eχει βγει ελληνικη ROM για το TyTN II ????Και αν ναι που μπορω να τη βρω???

athanaso77
27 Οκτ. 2009, 19:45
Eχει βγει ελληνικη ROM για το TyTN II ????Και αν ναι που μπορω να τη βρω???

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=8852

savasgr
10 Νοέ. 2009, 17:26
παιδια μπορειτε να μου προτεινετε μια σταθερη rom με ενσωματωμενα Ελληνικα πληκτρολογια? Ευχαριστω

athanaso77
10 Νοέ. 2009, 17:29
Όποια ROM και να βάλεις, τα ελληνικά πληκτρολόγια δεν υπάρχει λόγος να σε δεσμεύουν μιας και τα βάζεις εσύ εκ των υστέρων εύκολα.

savasgr
10 Νοέ. 2009, 17:33
οκ, για πειτε μου μια σταθερη rom...πληκτρολογια μετα βαζω το aek ( για το hardware) και το resco ...υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα?

athanaso77
10 Νοέ. 2009, 17:45
Για το hardware σωστά το AEKMap. Για το software όμως... FingerKeyboard 2.1 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312).

Τώρα όσον αφορά τη ROM, ας απαντήσει κάποιος από τους κατόχους.

spok
10 Νοέ. 2009, 23:03
οκ, για πειτε μου μια σταθερη rom...πληκτρολογια μετα βαζω το aek ( για το hardware) και το resco ...υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα?

Καλησπερα.Σου προτεινω αυτη την ROM:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=543276 09 Oct 2009 - shifu V4.0 WWE released.Δοκιμασμενη οσο δεν παιρνει,γρηγορη,σταθερη,πληρης,ο μορφη,χωρις bugs.Ανεπιφυλακτα.:)

savasgr
11 Νοέ. 2009, 11:45
Καλησπερα.Σου προτεινω αυτη την ROM:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=543276 09 Oct 2009 - shifu V4.0 WWE released.Δοκιμασμενη οσο δεν παιρνει,γρηγορη,σταθερη,πληρης,ο μορφη,χωρις bugs.Ανεπιφυλακτα.:)

παρα πολυ καλη rom... ολα λειτουργουν αψογα μεχρι τωρα και ειναι και γρηγορη!

micdoc
11 Νοέ. 2009, 23:53
παρα πολυ καλη rom... ολα λειτουργουν αψογα μεχρι τωρα και ειναι και γρηγορη!
επειδή ψάχνομαι και εγώ να αλλάξω rom και να παω σε 6.5 αφήνοντας αυτήν της υπογραφής μου ....αν διαπιστωσεις κάτι που δεν σου αρέσει ενημέρωσε......
πλέον το kaizer είναι παλιό και οι αναφορές για αυτό έχουν ελαχιστοποιηθεί....:(

savasgr
12 Νοέ. 2009, 00:09
σημερα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει καλα το hardware πληκτρολογιο με την shifu V4.0 WWE... οταν π.χ. παταω FN και Q δεν μου βγαζει @ αλλα το 2.... θα δω μηπως φταιει καποιο αλλο προγραμμα και θα ενημερωσω

athanaso77
12 Νοέ. 2009, 00:34
Δεν χρησιμοποιείς το AEKMap;

savasgr
12 Νοέ. 2009, 00:36
Δεν χρησιμοποιείς το AEKMap;

αυτο χρησιμοποιουσα και νομιζα οτι φταιει αυτο, αλλα και μετα την απεγκατασταση του, εχω παλι το ιδιο προβλημα:(

athanaso77
12 Νοέ. 2009, 00:52
Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τα σωστά layouts που υπάρχουν ειδικά για το kaiser; Σε άλλη rom με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο aekmap δεν είχες πρόβλημα; Στο thread που υπάρχει για τη συγκεκριμένη rom μήπως αναφέρεται κάτι εκεί;

savasgr
12 Νοέ. 2009, 07:46
Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τα σωστά layouts που υπάρχουν ειδικά για το kaiser; Σε άλλη rom με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο aekmap δεν είχες πρόβλημα; Στο thread που υπάρχει για τη συγκεκριμένη rom μήπως αναφέρεται κάτι εκεί;

τα σωστα layouts εβαλα... αλλωστε και μετα την απεγκατασταση του aek παλι ειχε το ιδιο προβλημα... εβαλα μια official 6.1 eng και λειτουργουσε κανονικα και χωρις και με aek.

koumobile
26 Νοέ. 2009, 20:56
ρε παιδια.. μολις εκατσα πανω στο kaiser και εσπασε η touch screen.
ειναι ολη ασπρη κα ιμια μαυρη μουτζουρα πανω δεξια, πρακτιακ το κινητο ειναι μη χρησιμοποιησιμο..

μη με ρωτησετε πως διαολο εγινε, εχει γινει στο παρελθον και δεν ειχε παθει τιποτε...

εχει κανεις ιδεα για κοστος αντικατάστασης?

αν και προβληαμτιζομαι με το αν αξιζει για τοσο απλαιο κιντο μαλλον ειναι μονοδρομος... καθως δεν εχω παρει backup εδω και κανα διμηνο και εχω μεσα πολυ κρισμα πραγματα.. :(

αργκκχχ :X

zalaros
26 Νοέ. 2009, 22:40
ρε παιδια.. μολις εκατσα πανω στο kaiser και εσπασε η touch screen.
ειναι ολη ασπρη κα ιμια μαυρη μουτζουρα πανω δεξια, πρακτιακ το κινητο ειναι μη χρησιμοποιησιμο..

μη με ρωτησετε πως διαολο εγινε, εχει γινει στο παρελθον και δεν ειχε παθει τιποτε...

εχει κανεις ιδεα για κοστος αντικατάστασης?

αν και προβληαμτιζομαι με το αν αξιζει για τοσο απλαιο κιντο μαλλον ειναι μονοδρομος... καθως δεν εχω παρει backup εδω και κανα διμηνο και εχω μεσα πολυ κρισμα πραγματα.. :(

αργκκχχ :X
Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να παραγγείλεις την οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου ;) Το αν αξίζει ή όχι το ξέρεις μόνο εσύ βάσει της τσέπης σου και των αναγκών σου ;) Θα σου βγει πιο φτηνά αν αποφασίσεις να την αλλάξεις μόνος σε σχέση με το service της ace hellas (ρώτα όμως πρώτα για να είσαι σίγουρος). Οθόνη μπορείς να παραγγείλεις από το ebay ή από τα παρακάτω site http://cnn.cn/shop/8925-tilt-kaiser-c-277_448.html και https://www.gsm4world.us/tytn-ii-kaiser-p4550-p-297_210.html Έχε υπόψιν ότι η οθόνη αποτελείται από 2 μέρη, την κυρίως οθόνη και το digitizer που μπαίνει από πάνω.

Edit: Φυσικά υπάρχουν και άλλα site από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις οθόνη για το kaiser. Απλώς τα 2 που ανάφερα είναι δοκιμασμένα από μένα και είναι αξιόπιστα. Ότι παρήγγειλα ήταν γνήσιο.

koumobile
26 Νοέ. 2009, 23:19
Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να παραγγείλεις την οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου ;) Το αν αξίζει ή όχι το ξέρεις μόνο εσύ βάσει της τσέπης σου και των αναγκών σου ;) Θα σου βγει πιο φτηνά αν αποφασίσεις να την αλλάξεις μόνος σε σχέση με το service της ace hellas (ρώτα όμως πρώτα για να είσαι σίγουρος). Οθόνη μπορείς να παραγγείλεις από το ebay ή από τα παρακάτω site http://cnn.cn/shop/8925-tilt-kaiser-c-277_448.html και https://www.gsm4world.us/tytn-ii-kaiser-p4550-p-297_210.html Έχε υπόψιν ότι η οθόνη αποτελείται από 2 μέρη, την κυρίως οθόνη και το digitizer που μπαίνει από πάνω.

Edit: Φυσικά υπάρχουν και άλλα site από τα οποία μπορείς να παραγγείλεις οθόνη για το kaiser. Απλώς τα 2 που ανάφερα είναι δοκιμασμένα από μένα και είναι αξιόπιστα. Ότι παρήγγειλα ήταν γνήσιο.

ευχαριστώ πολύ αγαπητε, βλέπω γυρω στα 70$ πανε μονο τα ανταλακτικά... το ζητημα ειναι αν χαλασε και τιποτε άλλο γμτ.... ασ επου με εβαλε σε σκεψη γιατι εχει και το κουτι ολοκληρο και το δικο μου εχει κανα 2-3 ραγισματάκαι εδω και κει..

τωρα θα μου πεις εισαι τοσο σιγουρος οτι το χεις να το λυσεις καινα το ξαναδεσεις απο την αρχη? παιζεται....

ACE να υπολογιζω τα διπλα? κανα 150ρι δλδ η και πιο πολλα?

athanaso77
26 Νοέ. 2009, 23:59
Η τιμή που θα σου πει η ACE Hellas θα είναι απαγορευτική. Δεν έχεις όμως να χάσεις τίποτα αν επικοινωνήσεις μαζί τους.

zalaros
27 Νοέ. 2009, 00:42
ευχαριστώ πολύ αγαπητε, βλέπω γυρω στα 70$ πανε μονο τα ανταλακτικά... το ζητημα ειναι αν χαλασε και τιποτε άλλο γμτ.... ασ επου με εβαλε σε σκεψη γιατι εχει και το κουτι ολοκληρο και το δικο μου εχει κανα 2-3 ραγισματάκαι εδω και κει..

τωρα θα μου πεις εισαι τοσο σιγουρος οτι το χεις να το λυσεις καινα το ξαναδεσεις απο την αρχη? παιζεται....

ACE να υπολογιζω τα διπλα? κανα 150ρι δλδ η και πιο πολλα?
Εγώ άλλαξα όλο το κουτί (housing), το hard πληκτρολόγιο και τον μηχανισμό slide. Πριν όμως αγοράσω τα ανταλλακτικά έριξα μια ματιά στο service manual του kaiser όπου έχει οδηγίες (και με φωτογραφίες) για το πως να διαλύσεις όλο το κινητό. Επίσης στο youtube κυκλοφορούν βιντεάκια με οδηγίες αποσυναρμολόγησης - συναρμολόγησης. Έτσι κατάλαβα ότι μπορώ να το κάνω μόνος και το έκανα. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο αλλά με λίγη προσοχή γίνεται. Δεν σε προτρέπω να το κάνεις, απλώς σου αναφέρω αυτό που έκανα εγώ βάσει του ότι δεν ήθελα να πληρώσω ακριβά την εργασία και τα ανταλλακτικά στο service της ace hellas. Και το χειρότερο είναι πως το service της ace στην Θεσ/νίκη έχει κλείσει και δεν ήθελα να περιμένω ;)

koumobile
27 Νοέ. 2009, 01:19
Εγώ άλλαξα όλο το κουτί (housing), το hard πληκτρολόγιο και τον μηχανισμό slide. Πριν όμως αγοράσω τα ανταλλακτικά έριξα μια ματιά στο service manual του kaiser όπου έχει οδηγίες (και με φωτογραφίες) για το πως να διαλύσεις όλο το κινητό. Επίσης στο youtube κυκλοφορούν βιντεάκια με οδηγίες αποσυναρμολόγησης - συναρμολόγησης. Έτσι κατάλαβα ότι μπορώ να το κάνω μόνος και το έκανα. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο αλλά με λίγη προσοχή γίνεται. Δεν σε προτρέπω να το κάνεις, απλώς σου αναφέρω αυτό που έκανα εγώ βάσει του ότι δεν ήθελα να πληρώσω ακριβά την εργασία και τα ανταλλακτικά στο service της ace hellas. Και το χειρότερο είναι πως το service της ace στην Θεσ/νίκη έχει κλείσει και δεν ήθελα να περιμένω ;)

γκλουυυππ..
υποθετω το βρισκω ψαχνοντας Online το service manual e?
ξεκιναω το ψαξιμο λοιπον και για αυτο και για videakia...

το αμεσο ζητουμενο ειναι πως περνω backup απο κινητο που λειτυργει αλλά εχει νεκρή οθόνη, ΧΩΡΙΣ να χρησιμοπιησω το active sync.

το active sync οταν γυρισα απο διακοπες και εβαλα το κινητο να συγχρονισει με το Pc Οπως ειχα κανει αλλες 30-35 φορες στους 21 μηνε ςπου το χα τοτε, επανεφερε το κινητο στην κατάσταση που ηταν πριν τις διακοπες, σβηνοντας ΟΛΑ τ ακινητα και μυνηματα που ειχα αποθηκευεσι κατα τις διακοπες
( και ναι αυτο σημαινει οτι εχασα ολα τα νουμερα κινητων που ειχα... βρε ολο το καλοκαιρι στις διακοπες.. κατάρα!)...

τι προτεινετε?
to PIM απο οτι θυαμμαι τρεχει μεσα απο το κινητο οποτε δε μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα...

ασχετο-σχετικο

παιρνω απο τοππρωι καθε 10-20 λεπτα στο service της ACE να παρω μαι ενδεικτικη τιμη και δε το σηκωνουν... ημαρτον

επιττελςου μιλησα με ACE
173.5 € το κόστος αντικατάστασης οθόνης...

αντε τωρα να βρω πως θα κανω backup στα τυφλα :p

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---
Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Pavlos3
27 Νοέ. 2009, 14:11
επιττελςου μιλησα με ACE
173.5 € το κόστος αντικατάστασης οθόνης...

αντε τωρα να βρω πως θα κανω backup στα τυφλα :p

sto ebay παιζει με καμία 40. εχω αλλαξει δύο φορές. backup και δεδομένα τραβάς με το mymobiler (****τα προγράμματα.)

koumobile
27 Νοέ. 2009, 17:13
εδω υπάρχει ενα θεματάκι οτι δε θέλω να χρησιμοποιησω active sync που θα απει αυτοματα να κανει synchronisation..

την τελευταια φορα το εσισε το κινητο...
με ασυρματο ισως ...

με βαζεις σε πειρασο γιατι και το δικο μου case εχει φαειπολλά στραπάτσα...

ψιλα κατσαβιδια κλπ εχω, εκεινο το εργαλειακι που ειναι σα σπατουλιτσα να βρω μοναχα...

νομιζω με υπομονη μπορω να το κάνω και γω...

φτανει να μην αλλα΄ξω οθόνη και μετα δε δουλευει :p

επ΄σιης καλά κατάλαβα απο τις οδηγιες που βλεπω στο βιλβιαρακί οτι για να αλλάξω οθόνη πρέπει να το λύσω πρακτικά σχεδον όλο το κινητο? τι λειει καποιος που το χει ηδη κάνει;

αν ναι δε τιθεται ζητημα θα πάρω και νεο κελυφος...

ερωτηση για το Mymobiler.... μηπως πρεπει να πατησω αποδοχη στην οθονη του κινητου? αν ναι ..εχ ωπροβλημα γιατι πολύ απλα η οθόνη ειναι νεκρη... οποτε δε μπορω να το κάνω!

γιατι μου βγαζει please wait isntalling my mobiler on your phone και παπαλααααα δε γιενται ποτε τιποτα.

αν μου πεικαποις στα τυφλα τι πρεπει να κανω ( λχ αριστερά, κατω, enter) μονο ετσι θα δουλεψει,..ισως?

Tα συνεχόμενα μηνύματα αντιτίθενται στους κανονισμούς του forum. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

athanaso77
27 Νοέ. 2009, 19:56
Μήπως να κοιτάξεις στα μεταχειρισμένα για καινούργια συσκευή; Πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς περαιτέρω.

Pavlos3
28 Νοέ. 2009, 08:27
εδω υπάρχει ενα θεματάκι οτι δε θέλω να χρησιμοποιησω active sync που θα απει αυτοματα να κανει synchronisation..

την τελευταια φορα το εσισε το κινητο...
με ασυρματο ισως ...

με βαζεις σε πειρασο γιατι και το δικο μου case εχει φαειπολλά στραπάτσα...

ψιλα κατσαβιδια κλπ εχω, εκεινο το εργαλειακι που ειναι σα σπατουλιτσα να βρω μοναχα...

νομιζω με υπομονη μπορω να το κάνω και γω...

φτανει να μην αλλα΄ξω οθόνη και μετα δε δουλευει :p

επ΄σιης καλά κατάλαβα απο τις οδηγιες που βλεπω στο βιλβιαρακί οτι για να αλλάξω οθόνη πρέπει να το λύσω πρακτικά σχεδον όλο το κινητο? τι λειει καποιος που το χει ηδη κάνει;

αν ναι δε τιθεται ζητημα θα πάρω και νεο κελυφος...

ερωτηση για το Mymobiler.... μηπως πρεπει να πατησω αποδοχη στην οθονη του κινητου? αν ναι ..εχ ωπροβλημα γιατι πολύ απλα η οθόνη ειναι νεκρη... οποτε δε μπορω να το κάνω!

γιατι μου βγαζει please wait isntalling my mobiler on your phone και παπαλααααα δε γιενται ποτε τιποτα.

αν μου πεικαποις στα τυφλα τι πρεπει να κανω ( λχ αριστερά, κατω, enter) μονο ετσι θα δουλεψει,..ισως?

Tα συνεχόμενα μηνύματα αντιτίθενται στους κανονισμούς του forum. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

ουσιαστικά πρέπει να το λύσεις όλο.
είναι εύκολο....! με προσοχή όμως/
την πλαστική την σπάτουλα δεν είναι στανταρ να την έχεις . αλλά στην στέλνουν μαζί με την οθόνη.
πήγαινε στο activesync ( αφου του πατήσεις να κάνει στοπ όταν ξεκινήσει) και απενεργοποιησε όλες τις επιλογές συνχρονισμού.
στο Mymobiler θα πατήσεις το αριστερο πλήκτρο και το οκ γενικά και θα εγκατασταθεί.

athanaso77
28 Νοέ. 2009, 11:48
ουσιαστικά πρέπει να το λύσεις όλο.
είναι εύκολο....! με προσοχή όμως/

Πρέπει να "πιάνει" το χέρι σου, αλλιώς... :wacko:

micdoc
28 Νοέ. 2009, 20:05
φίλε για να αλλάξεις όθόνη πρέπει να το λύσεις όλο ....υπάρχουν βέβαια και οδηγίες να αλλάξεις οθόνη λύνωντας μόνο το πρόσθιο τμήμα ....αλλα΄δεν στο συνιστώ είναι πιο δύσκολο και πιοό επικίνδυνο σου προτείνω να πάρεις και ένα full case από
http://cgi.ebay.com/Original-Housing-Cover-For-HTC-Tytn-II-P4550-KAISER_W0QQitemZ120361595237QQcmdZViewItemQQptZPDA_s_Pocket_ PC_s?hash=item120361595237&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0 |293%3A3|294%3A50
η τιμή είναι ξεφτίλα για όλα και ειναι γνήσια τα μερη και έχουν και τους μεταλικους οδηγους στις τρ'υπες για τις βίδες (γιαττί άλλα ανταλλακτικά από αλλού δεν τις έχουν και μετά τα πράγματα είναι πολύ δυσκολα(πρέπει να βγάλεις τους όδηγους από τα παλιά μέρη)
έχει και τα πλαστικά ανοιχτήρια και τα δυο κατσαβίδια που σου χρειάζονται.
το θέμα το γνωριζω πολύ καλα εχω αλλάξει καλύμματα 3 φορές
* το πληκτρολογιο να ξερεις δεν θα είναι το ίδιο με αυτο που έχεις αλλα και αυτό το θεμα ...λύνεται
συμβουλή μου ...προχώρα σε ένα .....ρίζικό χειρουργείο και οθόνη και case.....αξιζει
σου βρήκα και οθόνη από τον ίδιο πού είναι τσεκαρισμένος .....
http://cgi.ebay.com/LCD-Ecran-Screen-For-HTC-Kaiser-Tytn-II-P4550-TILT-8925_W0QQitemZ190340838543QQcmdZViewItemQQptZFR_JG_T%C3%A9l% C3%A9phonie_Accessoires_PDA?hash=item2c5132b48f

και εγω εδω έιμαι να σε βοηθήσω και βημα βημα αν θες....:)

athanaso77
28 Νοέ. 2009, 20:14
Υπάρχουν και αυτοί οι πολλοί καλοί οδηγοί για αυτή τη δουλειά...

Skdvr Replace the Kaiser LCD Screen (http://www.mikechannon.net/PDF%20Manuals/Replacing%20the%20LCD%20on%20a%20Kaiser.pdf)

Dismantling HTC Kaiser and variants (http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_kaiser/)

HTC_Kaiser_Service_Manual.pdf (http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC_Kaiser_Service_Manual.pdf)

Basic Photoset of Kaiser / TyTn II (Internal) (https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=791306&native_or_pdf=pdf)

HTC Tilt LCD Screen Replacement How-To Repair Video (http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=7&ved=0CCMQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D96iXd5jG2-U&ei=nGcRS-maKdWr4QbXrsiPBA&usg=AFQjCNHpGRFSNsf9RlS9t8tWL_yydiktLQ)

koumobile
30 Νοέ. 2009, 02:30
στο Mymobiler θα πατήσεις το αριστερο πλήκτρο και το οκ γενικά και θα εγκατασταθεί.

χμμ περιμενω να μου βγάλει ενα μυνημα που ελει ( το mymobiler) , σεκαρω να δω αν τρεχει στο κινητο, και καπακι λει οτι επιχηρει να το εγκαταστήσει.... παταω αριστερο και "enter" και δε γινεται τιποτε.... αναρωτειμαι τι σκατά φταιει... εισαι σιγουρος οτι απλα πατάω αριστερη παυλα και το κετνρικό κουμπι? δε θυμαμαι τι ςκινησει ςπου κανεις για εγκατάσταση.. και αναρωτιεμαι μηπως φταιει τιποτε αλλο,..μηπως πεταγεται κανενα παράθυρο αλλαο μπροστά και δεν εχει focuσ το παραθυρο εγκατάσταση λογου χάρη.

γμτ, αν δουλευε το mymobiler και μου φερνε στο PC την "εικονα" του titan θα γινονταν ολα πολυ πιο ευκολα...

επίσςη παιδες θα ακολουθησω τη συμβουλή σας... θα απραγγείλω τα ανταλακτικα ( κουτικαι οθόνη) και θα επιχηρεισω την εγχείρηση...:X

για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.

με προβληαμτιζει μονο το οτι δεν μπορω να πάρω πλήρες backup. το activesync to εκοψα, μετα φροντισα να του πω οτι θα δινει προτεραιότητα στα αποθηκεευμενα στο κινητο και αθα αντικαθιστα αυτα στο Pc, και το ετρεξα.....

με εχεουν ζωσει τα φιδια τωρα γιατι κινητα που εχια περασει πτιν μια βδομαδα ΔΕΝ εμαφανιζονται στο outlook.. πολυ φοβαμαι οτι τα εσβησε και απο κινητο και ας του χω βαλει την παραπάνω ρυθμιση...

micdoc
30 Νοέ. 2009, 11:00
χμμ περιμενω να μου βγάλει ενα μυνημα που ελει ( το mymobiler) , σεκαρω να δω αν τρεχει στο κινητο, και καπακι λει οτι επιχηρει να το εγκαταστήσει.... παταω αριστερο και "enter" και δε γινεται τιποτε.... αναρωτειμαι τι σκατά φταιει... εισαι σιγουρος οτι απλα πατάω αριστερη παυλα και το κετνρικό κουμπι? δε θυμαμαι τι ςκινησει ςπου κανεις για εγκατάσταση.. και αναρωτιεμαι μηπως φταιει τιποτε αλλο,..μηπως πεταγεται κανενα παράθυρο αλλαο μπροστά και δεν εχει focuσ το παραθυρο εγκατάσταση λογου χάρη.

γμτ, αν δουλευε το mymobiler και μου φερνε στο PC την "εικονα" του titan θα γινονταν ολα πολυ πιο ευκολα...

επίσςη παιδες θα ακολουθησω τη συμβουλή σας... θα απραγγείλω τα ανταλακτικα ( κουτικαι οθόνη) και θα επιχηρεισω την εγχείρηση...:X

με προβληαμτιζει μονο το οτι δεν μπορω να πάρω πλήρες backup. το activesync to εκοψα, μετα φροντισα να του πω οτι θα δινει προτεραιότητα στα αποθηκεευμενα στο κινητο και αθα αντικαθιστα αυτα στο Pc, και το ετρεξα.....

με εχεουν ζωσει τα φιδια τωρα γιατι κινητα που εχια περασει πτιν μια βδομαδα ΔΕΝ εμαφανιζονται στο outlook.. πολυ φοβαμαι οτι τα εσβησε και απο κινητο και ας του χω βαλει την παραπάνω ρυθμιση...

φίλε προχώρα στη επεμβαση χωρις buck up....γιατι να χαθούν τα δεδομένα σου ...οθόνη μονο θα αλλάξεις...hard reset δεν προκειται να γινει κατα την αποσυναρμολογηση ....οποτε προχώρα κανονικά

athanaso77
30 Νοέ. 2009, 15:06
Τα δεδομένα δεν χάνονται, αρκεί να δουλέψει...

koumobile
30 Νοέ. 2009, 17:21
ενοείται , το backup ειναι για την περίπωση που θα γινει στραβη και θα το κανω brick to tytn2

athanaso77
30 Νοέ. 2009, 21:39
Όσον αφορά τις επαφές σου στο outlook του υπολογιστή σου, ρίξε μια ματιά στον φάκελο Διεγρεμμένα.

micdoc
1 Δεκ. 2009, 23:13
ενοείται , το backup ειναι για την περίπωση που θα γινει στραβη και θα το κανω brick to tytn2
πιο εύκολα γινεται brick κατα το φλασαρισμα.....παρά κατά την αποσυναρμολόγηση....:O

Pavlos3
3 Δεκ. 2009, 08:46

φιλε μου όταν πάω στο γραφείο θα κοιτάξω να δώ ακριβώς τι πατάς να σου πώ....!

athanaso77
3 Δεκ. 2009, 12:22
πιο εύκολα γινεται brick κατα το φλασαρισμα.....παρά κατά την αποσυναρμολόγηση....:O

Δεν θα το έλεγα. Σε αυτές τις συσκευές με αυτόνομο bootloader, είναι πολύ δύσκολο να τις κάνεις τούβλο.

micdoc
5 Δεκ. 2009, 12:06
Δεν θα το έλεγα. Σε αυτές τις συσκευές με αυτόνομο bootloader, είναι πολύ δύσκολο να τις κάνεις τούβλο.
πραγματικά έτσι είναι ......όσο δύσκολο είναι να γίνει τουβλο κατά το φλασάρισμα ....τόσο πιο δύσκολο ειναι κατά την αποσυναρμολόγηση....:wacko:

ababuna
12 Δεκ. 2009, 22:55
Καλήσπέρα πρόσφατα αγόρασα από το ebay τό HtcTyn II έχω βάλει μιά κάρτα σύνδεσης πού είχα τής Cosmote.Τό πρόβλημα μού είναι όταν στέλνω μύνημα στό 1256 γία νά μάθω τό υπόλοιπο μού βγάζει μύνημα οτί ή αποστολή απέτυχε .Ενώ όταν θέλω νά στείλω σέ άλλα κινητά τό μύνημα αποστέλεται κανονικά .Δέν ξέρω άν παίζει κάτι μέ τίς ρυθμίσεις τού κινητού αλλά καί στήν Cosmote πού ρώτησα δέν βοήθησαν κάι πολύ.....τά φώτα σάς παρακαλώ.:(

brebosgeo
13 Δεκ. 2009, 14:34
γραφε το με λατινικους χαρακτηρες

ababuna
13 Δεκ. 2009, 17:16
γραφε το με λατινικους χαρακτηρες
Τό δοκίμασα καί αυτό αλλά πάλι τζίφος δέν μπορώ να καταλάβω ακριβώς ποιό είναι τό πρόβλημα αλλά τό κινητό δέν δέχεται νά στέλνει μυνήματα σέ τετραψήφιους αριθμούς.Καί γενικά πού έψαξα στό κινητό δέν έχει κάποιά ρύθμιση πού νά αλλάζεις κάτι γιά νά μπορέσει να στέλνει μυνήματα σέ τετραψήφιους αριθμούς.Ευχαριστώ πάντως!

Pavlos3
13 Δεκ. 2009, 23:35
μπορεις να κοιταξεις ποια rom και τι radio. Επισης δεν ξερω αν μπορει να φταιει η καρτα σου

koumobile
23 Δεκ. 2009, 00:27
λοιποον παρήγγελια οθονη και πληκτρολόγιο απο τον τυπο στο ebay, αστραπη σε 4-5 μερες ηταν ελλαδα.

απο την αρχη μου φανηκε οτι το πληκτρολόγιο ηταν "καπως" σαν πολυ ψευτικο και τα πληλτρα "πρτγανα" καπως, σαν να ηταν ανασκωμενα.. τα πατησα ελαφρα και "κλιπάρανε".

ελυσα ολο το κινητο, αντικατέστησα case και οθονη, το εκινησα....

η οθονη σουπερ δουλει μια χαρα..
το υπολοιπο κινητο δουλευι επισης , εκτος απο το πληκτρολογιο, στο οποιο... δουοευν καμια 10 ρια πληκτρα μονο προς το κεντρο και τιποτε άλλο εκτος απο to space..

αναρωτιεμαι αν ειναι οντως ελατωματικο η αν εκανα εγω καμια μαματζουλια ( αν και δε βλεπω το πως..)

εχω στραβωσει ελαφρως... αλλα δε την παλυω να το ανοιξω ξανα αποψε.. ισως απαο αυριο.. και ισως δοκιμασ ωνα βαλω το παλιο πληκτρολόγιο ξανα..

φίλε για να αλλάξεις όθόνη πρέπει να το λύσεις όλο ....υπάρχουν βέβαια και οδηγίες να αλλάξεις οθόνη λύνωντας μόνο το πρόσθιο τμήμα ....αλλα΄δεν στο συνιστώ είναι πιο δύσκολο και πιοό επικίνδυνο σου προτείνω να πάρεις και ένα full case από
http://cgi.ebay.com/Original-Housing-Cover-For-HTC-Tytn-II-P4550-KAISER_W0QQitemZ120361595237QQcmdZViewItemQQptZPDA_s_Pocket_ PC_s?hash=item120361595237&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0 |293%3A3|294%3A50
η τιμή είναι ξεφτίλα για όλα και ειναι γνήσια τα μερη και έχουν και τους μεταλικους οδηγους στις τρ'υπες για τις βίδες (γιαττί άλλα ανταλλακτικά από αλλού δεν τις έχουν και μετά τα πράγματα είναι πολύ δυσκολα(πρέπει να βγάλεις τους όδηγους από τα παλιά μέρη)
έχει και τα πλαστικά ανοιχτήρια και τα δυο κατσαβίδια που σου χρειάζονται.
το θέμα το γνωριζω πολύ καλα εχω αλλάξει καλύμματα 3 φορές
* το πληκτρολογιο να ξερεις δεν θα είναι το ίδιο με αυτο που έχεις αλλα και αυτό το θεμα ...λύνεται
συμβουλή μου ...προχώρα σε ένα .....ρίζικό χειρουργείο και οθόνη και case.....αξιζει
σου βρήκα και οθόνη από τον ίδιο πού είναι τσεκαρισμένος .....
http://cgi.ebay.com/LCD-Ecran-Screen-For-HTC-Kaiser-Tytn-II-P4550-TILT-8925_W0QQitemZ190340838543QQcmdZViewItemQQptZFR_JG_T%C3%A9l% C3%A9phonie_Accessoires_PDA?hash=item2c5132b48f

και εγω εδω έιμαι να σε βοηθήσω και βημα βημα αν θες....:)

athanaso77
23 Δεκ. 2009, 00:31
Δοκίμασε και το μαμίσιο πληκτρολόγιο και πες μας το αποτέλεσμα αν θες.

koumobile
23 Δεκ. 2009, 01:48
Δοκίμασε και το μαμίσιο πληκτρολόγιο και πες μας το αποτέλεσμα αν θες.

στανταρ θα το κανω, το προβλημα ειναι αυριο καπακι μετα απο δουλει αφευγω διακοπες. γυρναω 28 τοτε το βλεπω...

απλα ****το δικο μου πληκτρολογιο ειναι γρατζουνισμενο και μεσα στη βρωμα... ακι εχουν ψιλοτριφτει αυατα τα 2 "σφουγγαρακαι" απο πισω και δεν εθυγραμιζει σωστα χωρις αυτα... παιζει να τα μεταφερω απο το καινουργιο? ειναι κολημενα ε?

athanaso77
23 Δεκ. 2009, 02:47
Σε τόσο εξειδικευμένη πληροφορία δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη.

koumobile
23 Δεκ. 2009, 20:58
λοιποον εβαλα το μαμισιο πληκτρολογιο ακι φαινετια να δουλευει αψογα...

το κουλο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα contact..... μα κανενα

ειχα κανει συγχρονισμο με το κινητο σπασμενο με το laptop μου... sto laptop ειναι ακομα οιεπαφε και στο κινητο τιποτε? κουλο.

athanaso77
23 Δεκ. 2009, 22:38
ειχα κανει συγχρονισμο με το κινητο σπασμενο με το laptop μου... sto laptop ειναι ακομα οιεπαφε και στο κινητο τιποτε? κουλο.

Γιατί δεν ξανακάνεις συγχρονισμό;

koumobile
24 Δεκ. 2009, 01:51
Γιατί δεν ξανακάνεις συγχρονισμό;

απο τοτε που πηρα το kaiser ειχ ακανει καμαι 20ρια φορες συγχρονιμσο με τελευτια τον ιουνιο που ολα πηγαιανα ρολοι με 2 Pc μτου σπιτιου και το λαπτοπ.

τελευτια φορα ~20 ιουνιου.

παω διακοπες, γυρναω. κανω συγχρονισμο.

παει και σβηνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειχ απςερασει μετα τον τελευταιο συγχρονισμο.

μη με ρωτησετε γιατι τσεκαρα τις ρυθισεις, ητνα ιδιες με παντοτε.

κολωσα μετ ακαι δεν ξεναακνα οποτε οταν εσπασα το κινητο, φοβομπουν να το ξανακανω ειδικα οταν δεν ελβπεα την οθονη.

τελιακ το εβαλα μου βγαλε στο Pc οτι συγχρονσιε, δεν ειχα ιδεα τι εγινε τελικα...

και τωρ αμπαινω και β΄λεπ οτι εσβησε τα απντασ απο το κινητο.

οπτε να σου πω την αληθεια κολων μηπς γινει καμαι στραβη και τωρα τα σβησει ολα απο παντου....

athanaso77
24 Δεκ. 2009, 10:42
Στις ρυθμίσεις του ActiveSync του PC σου υπάρχει η επιλογή προς τα που θέλεις να γίνει ο συγχρονισμός.

Οι επαφές σου υπάρχουν στο Outlook;

koumobile
24 Δεκ. 2009, 10:59
Στις ρυθμίσεις του ActiveSync του PC σου υπάρχει η επιλογή προς τα που θέλεις να γίνει ο συγχρονισμός.

Οι επαφές σου υπάρχουν στο Outlook;

προφανως ναι το ξερω. σωστα ρυθμισμενο ηταν. δεν αλαξα τιποτε το τσεκαρα και μετα.

και οχι δεν υπάρχουν στο outlook.

πιο σωστα: την πρωτη φορα που εγινε στραβη σβηστηκε απο το κινητο οτι δεν υπηρχε στο outlook. Σαν να του χα πει, συγχρονισε απο PC προς κινητο αποκλειστικα.

την δευτερη φορα που το επιχηρεισα, τοτε που στο κινητο ειχα σπασμενη οθονη. στο outllok φαινομενικα δεν αλλαξε τιποτε.

τωρα που εφτιξα το κινητο, απλα ειχαν σβησθει ολες οι επαφες.

athanaso77
24 Δεκ. 2009, 11:40
Κοίταξε στα "Διεγραμμένα" του Outlook. Εκεί βάζει τις επαφές όταν τις σβήνει.

koumobile
24 Δεκ. 2009, 13:27
Κοίταξε στα "Διεγραμμένα" του Outlook. Εκεί βάζει τις επαφές όταν τις σβήνει.

nope, εχω κοιταξει, δεν υπαρχει τιποτε στα διεγραμμενα

micdoc
25 Δεκ. 2009, 14:41
στανταρ θα το κανω, το προβλημα ειναι αυριο καπακι μετα απο δουλει αφευγω διακοπες. γυρναω 28 τοτε το βλεπω...

απλα ****το δικο μου πληκτρολογιο ειναι γρατζουνισμενο και μεσα στη βρωμα... ακι εχουν ψιλοτριφτει αυατα τα 2 "σφουγγαρακαι" απο πισω και δεν εθυγραμιζει σωστα χωρις αυτα... παιζει να τα μεταφερω απο το καινουργιο? ειναι κολημενα ε?

χρησιμοποίησε το παλιο πληκτρολογιο , τα σφουγγαράκια μπορείς να βάλεις του καινούριο αν και δεν χρησιμευουν αυτά στην ευθυγράμμιση όταν είναι κλειστό υποθέτω θα εννοείς .....
για την ευθυγράμμιση παιζουν ρόλο κάτι λαστιχάκια που υπάρχουν στις γωνίες .....http://img46.imageshack.us/img46/6145/dsc0992188.th.jpg (http://img46.imageshack.us/i/dsc0992188.jpg/)
παραθέτω μια εικόνα για να βοηθήσω . Δεν μπορώ να θυμηθώ αν αυτά τα ανταλλακτικά εχουν τα λαστιχάκια στην θεση τους αλλιώς θα τα βγάλεις από το "μαμίσιο" κομάτι και θα τα βάλεις ειναι πολυ απλό αλλα αυτά ειναι καθοριστικά για να είναι ευθυγραμισμένο η οθόνη με το πληκτρολόγιο όταν το τηλ ειναι κλειστό!

koumobile
28 Δεκ. 2009, 15:09
nai ayta ta exei...

αναφερομουν στα μιρκα σφουγγαρακια, ορθοφωνια και μαλακα... αυτα βοηθανε να παταει καλα οταν ειναι κλειστη επισης...

για την ευθυγράμμιση παιζουν ρόλο κάτι λαστιχάκια που υπάρχουν στις γωνίες .

deadp
9 Ιαν. 2010, 00:23
Απέκτησα ένα Tytn II προ ημερών, με περασμένη πάνω μια έκδοση των 6.5
Κατά τη γνώμη μου είναι πιο αργή και θα ήθελα να περάσω τη γνήσια Ελληνική 6.1 rom.
Ναι, αλλά το κινητό δε συγχρονίζεται με τον Η/Υ (Windows XP), ούτε και μπορώ να του κάνω hard reset, καθώς φορτώνει κάποιο bootloader...
Τι να κάνω;

athanaso77
9 Ιαν. 2010, 01:04
Στην οθόνη του bootloader συνέδεσε το με το PC. Θα δεις στην οθόνη της συσκευής σου την ένδειξη "USB" και μετά τρέξε την ROM που θέλεις.

deadp
9 Ιαν. 2010, 01:17
Δείχνει μόνο Serial...USB όχι.
πάντως, όταν το συνδέω, το κινητό φορτίζει από τη USB, αλλά δεν συγχρονίζει...

Δείχνει USB για ένα δευτερόλεπτο, αλλά γυρνάει άμεσα σε serial...

Επίσης, εμφανίζεται το μήνυμα "Η συσκευή δεν αναγνωρίστηκε από τα Windows..."

Δοκίμασα να μπω σε bootloader mode αφού το είχα συνδέσει αλλά το ίδιο, μένει ένα δευτ. το USB και μετά πάλι "serial"

athanaso77
9 Ιαν. 2010, 01:28
Δείχνει USB για ένα δευτερόλεπτο, αλλά γυρνάει άμεσα σε serial...

Δοκίμασε το σε άλλη θύρα. Σκοπός είναι να μείνει USB για να μπορέσεις να flashάρεις.

deadp
9 Ιαν. 2010, 01:34
Δυστυχώς....
Άλλαξα τη θύρα, αλλά κανένα αποτέλεσμα.

Τι φταίει, το PC, το καλώδιο, ή η συσκευή;

athanaso77
9 Ιαν. 2010, 01:38
Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC σου. Ελπίζω να μην χρησιμοποιείς κάποιο USB hub.

deadp
9 Ιαν. 2010, 01:45
Έχω Asrock Ion (μινι desktop), έως τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τις usb...

Μπα, και μετά την επανεκκίνηση, πάλι serial, φεύγει σε ένα δευτ. το usb (κι αν εμφανιστεί).

Δεν το πιστεύω, έμεινε ξαφνiκά usb και ξεκίνησα το flashing... αυτή τη στιγμή είμαι στο 23%...

athanaso77
9 Ιαν. 2010, 01:52
Δεν το πιστεύω, έμεινε ξαφνiκά usb και ξεκίνησα το flashing... αυτή τη στιγμή είμαι στο 23%...

Φόρτωσε τους drivers ο υπολογιστής σου.

Περίμενε μέχρι να τελειώσει, μην το πειράζεις καθόλου.

deadp
9 Ιαν. 2010, 02:01
Φόρτωσε τους drivers ο υπολογιστής σου.

Περίμενε μέχρι να τελειώσει, μην το πειράζεις καθόλου.

Τελείωσε, πάμε για τα Ελληνικά τώρα, όπως και να'χει σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

Βέβαια, μην ξεχνιόμαστε, συγχρονισμός για να μπουν τα Ελληνικά δε γίνεται, για να δω και τη λύση "χωρίς installer"

athanaso77
9 Ιαν. 2010, 03:14
Βέβαια, μην ξεχνιόμαστε, συγχρονισμός για να μπουν τα Ελληνικά δε γίνεται, για να δω και τη λύση "χωρίς installer"

Από τη στιγμή που συνδέεται η συσκευή στον υπολογιστή, θα σου είναι εύκολο να περάσεις το αρχείο για εγκατάσταση των ελληνικών μέσα από τη συσκευή.

deadp
9 Ιαν. 2010, 10:20
Ελληνικά μπήκαν με τη λύση "χωρίς installer" ακόμη όμως δεν μπόρεσα να το συγχρονίσω.
Άρα, δεν πέρασα ακόμη τις επαφές μου.
Πάντως, το κινητό πάει σφαίρα, τα 6.5 χώρια που δεν ήταν σχεδιασμένα για αυτό το κινητό (κάποια κομμάτια κειμένου έπεφταν πάνω στα άλλα) το έκαναν να σέρνεται λίγο.
Βέβαια, η ROM εκείνη είχε πολλά καλούδια που πρέπει τώρα να ψάξω να βρω μόνος μου και να τα εγκαταστήσω.

athanaso77
9 Ιαν. 2010, 11:11
Τα 6.5 είναι πιο βαριά, καταλαμβάνουν περισσότερη ROM και RAM και κατά συνέπεια χάνουν από άποψη ταχύτητας σε αυτές τις συσκευές. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να τα θυσιάζεις αυτά προς χάριν της εμφάνισης και μάλιστα με διάφορες cooked roms αμφιβόλου ποιότητας.

Σχετικά με τον συγχρονισμό, μάλλον μου φαίνεται για πρόβλημα στο PC σου.

deadp
9 Ιαν. 2010, 17:32
Δεν ξέρω, συγχρονίζει τέλεια με συσκευές Samsung, Nokia, SE... με Windows mobile είχα καιρό να δοκιμάσω (και να χρησιμοποιήσω).
Θα προσπαθήσω και το απόγευμα, μήπως γίνει κάτι.

athanaso77
9 Ιαν. 2010, 22:19
Δεν ξέρω, συγχρονίζει τέλεια με συσκευές Samsung, Nokia, SE... με Windows mobile είχα καιρό να δοκιμάσω (και να χρησιμοποιήσω).
Θα προσπαθήσω και το απόγευμα, μήπως γίνει κάτι.

Να υποθέσω ότι θα έχεις υπόψιν ότι σε υπολογιστή με Windows XP χρειάζεσαι το ActiveSync, ενώ σε υπολογιστή με Windows Vista ή 7 χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center.

deadp
10 Ιαν. 2010, 02:06
Εννοείται, πρώτα-πρώτα το είχε και το CD που ήταν μέσα στο κουτί, αλλά εγώ κατέβασα κατευθείαν από το internet....

Tna
10 Ιαν. 2010, 08:36
η πιο γρήγορη ελληνική ρομ είναι η wm 6 πάντως και ΟΧΙ η 6.1 για το TyTNII

athanaso77
10 Ιαν. 2010, 08:55
Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη 6.1 rom δεν είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η htc.

micdoc
11 Ιαν. 2010, 10:23
αν ενδιαφέρεσαι για πολυ καλή ρομ ....αγγλική βέβαια δοκίμασε αυτή τις υπογραφής μου έχω δοκιμάσει δεκάδες ρομ και προγενέστερες και μεταγενέστερες και πάντα σε αυτήν καταλήγω;)

deadp
11 Ιαν. 2010, 10:57
Ευχαριστώ παιδιά, λέω να κρατηθώ εδώ και να αρχίσω να γεμίζω το κινητό εφαρμογές.
Αν δε το δώσω βέβαια και να βρω ένα Touch 3G τουλάχιστο, λόγω βάρους.
Φορούσα κοστούμι χθες και κάτι ξεχώριζε καθαρά στη σιλλουέτα μου (και δεν ήταν ......)

athanaso77
12 Ιαν. 2010, 00:45
Ευχαριστώ παιδιά, λέω να κρατηθώ εδώ και να αρχίσω να γεμίζω το κινητό εφαρμογές.

Με μέτρο όμως γιατί αλλιώς θα καταλήξεις με αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Pavlos3
12 Ιαν. 2010, 10:52
Οντως η hyperdragon ήταν και η rom την οποία χρησιμοποιούσα εγώ μετα απο προτοροπές του zaharaki. ( αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή ? ).

πολύ καλή ρομ.

athanaso77
13 Ιαν. 2010, 00:59
( αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή ? ).

Στο thread του HD2.

s2117
25 Ιαν. 2010, 17:09
Καλησπέρα,έκλεισα σε κάποια φάση το kaiser και όταν το ξαναάνοιξα μου βγάζει μια οθόνη με 4 παραλληλες χοντρε γραμμες κοκκινη πρασινη μπλε ασπρη και γράφει απνω πανω
KAIS130
SPL-1.93.0000
CPLD-8
και κατω κτω λέει Serial..
Τι να κάνω για να ανοίξει κανονικά?

zalaros
25 Ιαν. 2010, 19:56
Καλησπέρα,έκλεισα σε κάποια φάση το kaiser και όταν το ξαναάνοιξα μου βγάζει μια οθόνη με 4 παραλληλες χοντρε γραμμες κοκκινη πρασινη μπλε ασπρη και γράφει απνω πανω
KAIS130
SPL-1.93.0000
CPLD-8
Αυτήν την οθόνη την εμφανίζει όταν ανοίγοντας το κινητό έχεις ταυτόχρονα πατημένο το κουμπί της κάμερας (μαζί με το on-off εννοείται). Οπότε σε πρώτη φάση έλεγξε αν κόλλησε το κουμπί της κάμερας. Πάτα το πολλές φορές μήπως και μάζεψε βρωμιά και κόλλησε.

s2117
25 Ιαν. 2010, 20:07
:lol::lol:
Πω πω καλά με έσωσες ε...και είχα αρχίσει να ψάχνω τι κινητό να πάρω:lol: έψαχνα στο ίντερνετ και είχα βρει ότι θέλει κάτι παππάδες για να φτιάξει,αλλά τελικά ήταν αυτό το απλό που μου πες :happy::happy:
Ευχαριστώ πολύ!!

athanaso77
25 Ιαν. 2010, 23:02
Ενημερωτικά αυτή η οθόνη που μπήκες ονομάζεται bootloader και χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να δούμε το SPL της συσκευής μας αλλά και σε εξεζητημένες περιπτώσεις όταν έχουμε δυσκολία να flashάρουμε κάποια ROM.

s2117
26 Ιαν. 2010, 00:41
Ευχαριστώ,αν και αυτό το μαθα ψάχνοντας στο γκούγκλη τι φταίει :)

s2117
11 Φεβ. 2010, 14:54
KAIS130
SPL-1.93.0000
CPLD-8
Αυτήν την οθόνη την εμφανίζει όταν ανοίγοντας το κινητό έχεις ταυτόχρονα πατημένο το κουμπί της κάμερας (μαζί με το on-off εννοείται). Οπότε σε πρώτη φάση έλεγξε αν κόλλησε το κουμπί της κάμερας. Πάτα το πολλές φορές μήπως και μάζεψε βρωμιά και κόλλησε.
Εν τέλει μου το εμφανίζει συνέχεια αυτό το πρόβλημα..Δε νομίζω να είναι το κουμπί της κάμερας γιατί καμιά φορά συμβαίνει ακόμα και όταν το έχω ανοιχτό το κινητό...Μπορεί πχ για 2 μέρες να μη το πάθει καθόλου και άλλη μέρα να μην ανοίγει με τίποτα..έκανα και αναβάθμιση σε wm6.1 από τα επίσημα αλλά τίποτα..
Καμιά ιδέα??:worry::worry:

antaras
11 Φεβ. 2010, 19:35
Καλησπέρα !!!

εχω ενα htc tytn 2 που αγόρασα μεταχειρισμένο και εχω την εξής απορία...
με ποιον τροπο μπορω να το επαναφέρω στην εργοστασιακη του κατασταση, όπως δλδ το αγοραζεις απο το μαγαζι κ οχι μονο μια απλη επαναφορά εργ. ρυθμ.
ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!

athanaso77
11 Φεβ. 2010, 20:34
εχω ενα htc tytn 2 που αγόρασα μεταχειρισμένο και εχω την εξής απορία...
με ποιον τροπο μπορω να το επαναφέρω στην εργοστασιακη του κατασταση, όπως δλδ το αγοραζεις απο το μαγαζι κ οχι μονο μια απλη επαναφορά εργ. ρυθμ.
ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!

Με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα από το μενού της συσκευής επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση όταν την πρωτοανοίγεις. Αυτό βέβαια εάν φοράει επίσημη ROM.

Εάν δεν φοράει επίσημη ROM και θέλεις να την βρεις και να την επαναφέρεις... μας λες.

MaterialDefender
21 Φεβ. 2010, 05:20
Καλησπέρα, δυστυχώς κατάφερα και ράγισα την lcd οθόνη του [εκτός εγγύησης, θεωρώ ότι η ACE Hellas θα μου πιάσει τον (_|_) για επισκευή...], γνωρίζει κανείς μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει ανταλλακτικά? Αλλιως κάποιο έμπιστο στην Ευρώπη?
Thanx!

zalaros
21 Φεβ. 2010, 14:11
@MaterialDefender δες παρακάτω τι είχα απαντήσει σε έναν συμφορουμίτη που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα.

athanaso77
21 Φεβ. 2010, 14:15
Καλησπέρα, δυστυχώς κατάφερα και ράγισα την lcd οθόνη του [εκτός εγγύησης, θεωρώ ότι η ACE Hellas θα μου πιάσει τον (_|_) για επισκευή...], γνωρίζει κανείς μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει ανταλλακτικά? Αλλιως κάποιο έμπιστο στην Ευρώπη?
Thanx!

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3984.m38.l1313&_nkw=htc+kaiser+lcd&_sacat=See-All-Categories

Τώρα εάν πιάνει το χέρι σου...

http://www.mikechannon.net/PDF%20Manuals/Kaiser%20Screen%20Mod.pdf
http://www.mikechannon.net/PDF%20Manuals/Replacing%20the%20LCD%20on%20a%20Kaiser.pdf
http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC_Kaiser_Service_Manual.pdf
http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_kaiser/
https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=812152&native_or_pdf=pdf
https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=791306&native_or_pdf=pdf

MaterialDefender
21 Φεβ. 2010, 16:46
Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Έχω επισυνάψει την ζημιά που έπαθε.
Φυσικά δεν παίζει πια το touch.
Τα χέρια μου δεν πιάνουν ιδιαίτερα αλλά από το να δώσω 170-200 για επισκευή...
Θα ρωτήσω πάντως την ACE Hellas αλλά και το 9volto για επισκευή, αν και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το HD2...

athanaso77
21 Φεβ. 2010, 19:43
Εάν είναι να σου κοστίσει η επισκευή 150 με 200 ευρώ, καλύτερα να κάνεις την αγορά από ebay όπου οι τιμές είναι πολύ καλές και να δοκιμάσεις μόνος σου. Τα link που δίνω ακριβώς από πάνω περιγράφουν αναλυτικότατα το συγκεκριμένο εγχείρημα που θέλεις να κάνεις.

Carpe_Diem
22 Φεβ. 2010, 12:28
Γεια σας παιδια . Ειχα και εχω ενα htc kaiser αλλα το εχω παρατιμενω εδω και και 1 χρονο γιατι πηγα σε iphone.
Θλεω να το κανω ενα update ωστε να το χρησιμοποιησω. Το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι τπτ πως περναμε rom kai radios.
Μπορει καποιος να μου πει με 2 λογια πως γινετε και ποια ειναι η καλυτερη rom αυτη την στιγμη στο xda??
Ευχαριστω!

athanaso77
22 Φεβ. 2010, 14:07
Εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835) θα βρεις αναλυτικότατες οδηγίες για το πως θα flashάρεις και εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) το πλήθος των cooked rom που κυκλοφορούν. Μιας και ελάχιστοι από εμάς χρησιμοποιούν πια αυτή τη συσκευή, ρίξε μια ματιά εκεί για να δεις τι κυκλοφορεί και ποια είναι πιο κατάλληλη για τα δικά σου δεδομένα.

Carpe_Diem
22 Φεβ. 2010, 15:04
Δεν υπαρχει κανεις που να ασχολειτε ακομα και να γνωριζει για το ποια ρομ λειτουργει καλυτερα??

mike_4
22 Φεβ. 2010, 17:22
Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και με έχει εξιτάρει με τις ικανότητές του, αλλά επειδή από την άλλη είμαι και λίγο φαν της μουσικής και δεν θέλω να κουβαλάω 350 συσκευές πάνω μου(κινητά mp3 κτλ), το kaiser υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 αξιοπρεπώς, σωστά?

Περιμένω τα φώτα σας και καλώς σας βρήκα:)

orbitech
22 Φεβ. 2010, 20:10
Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Έχω επισυνάψει την ζημιά που έπαθε.
Φυσικά δεν παίζει πια το touch.
Τα χέρια μου δεν πιάνουν ιδιαίτερα αλλά από το να δώσω 170-200 για επισκευή...
Θα ρωτήσω πάντως την ACE Hellas αλλά και το 9volto για επισκευή, αν και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το HD2...

Paint it blue & throw it in the sea.. :lol:

J/K.. Ξερεις ποιος ειμαι..
Κανε την αγορα απο το ebay αν ειναι να το κρατησεις οπως σου ειπαν τα παιδια.. Ακομα και εσυ να μην μπορεις να το βαλεις ολο και καποιον θα βρουμε να το φτιαξει εδω ... ;)

athanaso77
22 Φεβ. 2010, 20:17
το kaiser υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 αξιοπρεπώς, σωστά?

Φυσικά. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις σου.

mike_4
22 Φεβ. 2010, 20:39
Φυσικά. Εξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις σου.

Φίλε έτσι και αλλιώς το Kaiser σκοπεύω να το χρησιμοποιώ σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις μιας και κανονικά βολεύομαι με άλλο τηλέφωνο:) Οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, να μπορεί να αναπαράγει με μία φυσιολογική ένταση, να μπορείς να φτιάχνεις playlist καθώς και 2-3 ακόμα παρόμοιες απλές λειτουργίες.

athanaso77
22 Φεβ. 2010, 20:55
Δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό που ζητάς αν και πρέπει να σε ενημερώσω ότι αυτές οι συσκευές δεν θεωρούνται multimedia συσκευές και δεν φημίζονται για το ιδιαίτερα ισχυρό ηχείο τους.

mike_4
22 Φεβ. 2010, 23:37
Έγινε, ευχαριστώ για τις info anyway.

athanaso77
23 Φεβ. 2010, 02:19
Δεν υπαρχει κανεις που να ασχολειτε ακομα και να γνωριζει για το ποια ρομ λειτουργει καλυτερα??

Προφανώς όχι. Ρίξε μια ματιά εκεί που σου υπέδειξα και θα βρεις ποια είναι καλύτερη για τα δικά σου δεδομένα.

s2117
20 Μάρ. 2010, 03:09
Ρε παιδιά,να σας πω...Η θυρούλα που έχει να το συνδέουμε με τον υπολογιστή δεν είναι ακριβώς mini-usb ε?Είναι ευθεία από τη μία μεριά και από την άλλη κάνει γωνία,όχι όπως το mini-usb που εχει γωνια κ στις 2 του μεριες...
Συνδέεται και με το κλασσικό mini-usb αλλά όχι πολύ καλά και είανι δύσκολο να το βγάλω μετά,οπότε
1.πρέπει να πάρω άλλο καλωδιάκι?και πως να το ζητήσω?
2.Ξέρετε πού μπορώ να το βρώ?

athanaso77
20 Μάρ. 2010, 03:16
Ταιριάζει μια χαρά παρά την μικρή διαφορά στη γωνία. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μιας και το καλώδιο μπαίνει κανονικά.

DimitrisTS
20 Μάρ. 2010, 14:20
Για ROM που ερωτήθηκε

το kaiseraki το έχω πολύ καιρό και έχω καταλήξει τους τελευταίους μήνες

στην Ultimate-X2.V11 του Abusalza -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507281

Την βρίσκω ταχύτατη και πολύ σταθερή

Τρέχει μαζί με SPB mobile shell και S2U2 απροβλημάτιστα.

Αυτά βέβαια για τώρα διότι το Kaiser είναι για πούλημα και περιμένω να έρθει το HD2!.. :)

s2117
20 Μάρ. 2010, 14:43
Ταιριάζει μια χαρά παρά την μικρή διαφορά στη γωνία. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μιας και το καλώδιο μπαίνει κανονικά.

Ξέρεις τι,εγώ είχα ενα πρόβλημα που δε μου άνοιγε κάν το κινητό,(έμπαινε σε bootloader)το πήγα για επισκευή και μου παν ότι ένα από τα προβλήματα ήταν ότι βραχυκύκλωναν εκεί 2 επαφές και ότι πιθανώς να είχε γίνει απ αυτό..
Τέσπα,τελικά βρήκα extusb λέγεται από ότι κατάλαβα:)

athanaso77
20 Μάρ. 2010, 15:22
Πολύ αμφιβάλω εάν το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε οφείλεται σε αυτό μιας και όπως προείπα χρησιμοποιούμε χρόνια αυτά τα καλώδια χωρίς πρόβλημα.

s2117
20 Μάρ. 2010, 15:44
Τι να σου πω,εγώ ότι μου είπαν από το σέρβις σου λέω,για καλό και για κακό παρήγγειλα ένα τέτοιο πάντως να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :D

manjo
25 Μάρ. 2010, 23:39
καλησπερα παιδια αγγελια μπορω να βαλω για ενα tyint 2 εδω η υπαρχει αλλο thread?

athanaso77
25 Μάρ. 2010, 23:54
Για να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες του myphone.gr πρέπει να είσαι ενεργό μέλος για τουλάχιστον 100 μέρες με τουλάχιστον 150 post.

Pavlos3
28 Μάρ. 2010, 11:56
Παιδιά μετά απο την περιπέτεια του καισερ στις περσυνές φωτιές μόλις χθές δέχτηκε τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η εγχείρηση πήγε ο καλά, ο ασθενής δεν απεβίωσε αλλά όταν το έδεσα κατάλαβα ένα μικρό πρόβλημα.

Όταν το ανοιγοκλείνω δεν γυρνάει η οθόνη. Θυμάμαι κάτι επαφές που βρήκα όταν άλλαζα τα πλαστικά αλλά θα ήθελα βοήθεια να εντοπίσω ποιές ακριβώς ευθυνονται για το orientation της οθόνης ώστε άμα δεν είναι μεγάλος κόπος να το ξανανοίξω.

Στο μηχανάκι αλλάχτηκε η οθόνη ( είχε πάρει νερό απο την πυρόσβεση) τα πλαστικά ( είχαν λιώσει απο τις θερμοκρασίες ) και το εξωτερικό ηχείο ( αυτό είχε πεθάνει προ πολλού.)

Βοηθήστε με να εντοπίσω γιατί έχω τόσο κουραστεί ( με το συγκεκριμένο κινητό και τις επισκευές του )που θα ήθελα να το πάω στην ace να ξεμπερδευω.....!

Επίσης άν ξέρετε κανα φθηνό άλλα καλό μάστορα να επιληφθεί ευχαρίστως να ακούσω.

Να στε καλά....!

υγ. πολύ χάρηκα που ξαναείδα τον έρωτα μου να πέρνει μπρος.....:D

athanaso77
28 Μάρ. 2010, 12:15
Οι οδηγοί που δίνω εδώ δεν μπορούν να σε βοηθήσουν;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2996050#post2996050

Pavlos3
28 Μάρ. 2010, 12:28
Οι οδηγοί που δίνω εδώ δεν μπορούν να σε βοηθήσουν;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2996050#post2996050

τους έχω αυτούς τους οδηγούς και απο όσο έχω κοιτάξει κανένας δεν λέει πιο απο τα ελάσματα είναι υπευθυνο για τι ....!

s2117
8 Απρ. 2010, 16:45
Κάπως κατάφερα να εξαφανίσω από το start-->programs τον φάκελο παιχνίδια και δε μπορώ να τον εμφανίσω,αλλά αν πάω από file explorer --->windows/start menu/programs το βλέπω κανονικά..Ξέρετε πώς μπορώ να το φτιάξω?

nikolis
13 Απρ. 2010, 07:54
Παίδες, έχω βάλει την hyperdragon IV Mega η οποία είναι φανταστική κατά τα άλλα και με απίστευτη εμφάνιση αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω το on screen πληκτρολόγιο (μου βγάζει πάντα το δικό του που είναι αγγλικό και δεν μπορώ να γράψω ελληνικά). Δοκίμασα sip change αλλά τίποτα. Καμιά λύση με τον registry ίσως? Help please...

athanaso77
13 Απρ. 2010, 14:16
Παίδες, έχω βάλει την hyperdragon IV Mega η οποία είναι φανταστική κατά τα άλλα και με απίστευτη εμφάνιση αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω το on screen πληκτρολόγιο (μου βγάζει πάντα το δικό του που είναι αγγλικό και δεν μπορώ να γράψω ελληνικά). Δοκίμασα sip change αλλά τίποτα. Καμιά λύση με τον registry ίσως? Help please...

Εάν δεν σου δούλεψε το sipchange δοκίμασε το Default_IM_WM5.CAB (http://www.navimania.gr/attachment.php?attachmentid=369&d=1212695839)

nikolis
14 Απρ. 2010, 07:32
Δεν ανοίγει το document αλλά οκ βρήκα τη λύση μέσω registry editor στους xda dev. Ευχαριστώ

athanaso77
15 Απρ. 2010, 00:11
Ποιο document δεν σου άνοιγε και ποια είναι η λύση; Καλό είναι να αναφέρουμε και τις λύσεις εκτός από τα προβλήματα προς ενημέρωση των υπολοίπων.

deadp
16 Απρ. 2010, 17:20
Καλησπέρα, έχω το Tytn II με wind free2go. Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι μου στέλνουν sms και ενώ στον αποστολέα πηγαίνει αναφορά παράδοσης, εγώ δε λαμβάνω κανένα sms. Αυτό έχει συμβεί 3-4 φορές εδώ και 2 μήνες. Επίσης αυτό που με ενόχλησε τρομερά είναι το γεγονός ότι το τελευταίο 2μηνο, ενώ έχω το κινητό τα βράδια σε flight mode, έχει παρατηρηθεί ότι έχει στείλει 2 sms αργά το βράδυ στο κινητό της κοπέλας μου. Τη μία φορά είχε στείλει ένα μήνυμα γράφοντας μόνο: @@@@@, και χθες έστειλε το εξής: Αχ καληνύχτα γλυκούλι....διορθώνω... @@@@! Στο κινητό έχω WinMobile 6.5 Pro ENG CE os 5.2.23053! Τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά??? Το έχει πάθει κανείς αυτό? Συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος.

athanaso77
16 Απρ. 2010, 23:44
Κάτι γίνεται με την unofficial rom που φοράει η συσκευή σου. Συνιστώ να περάσεις την official.

deadp
17 Απρ. 2010, 01:08
Κάτι γίνεται με την unofficial rom που φοράει η συσκευή σου. Συνιστώ να περάσεις την official.

Μάλλον θα το δοκιμάσω αυτό που λες. Το περίεργο είναι ότι στο κινητό δε μπορώ καθόλου να γράψω Ελληνικά παρά μόνο Αγγλικά λόγω της rom που έχω περασμένη και το μήνυμα που έστειλε το έστειλε στα Ελληνικά!!!! Anyway, θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις και βλέπουμε...Ευχαριστώ!

athanaso77
17 Απρ. 2010, 01:22
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τι φταίει.

deadp
17 Απρ. 2010, 17:45

Όπου και να κοιτάξω unofficial rom έχει σε διάφορα site, έχεις μήπως κανένα με το official 6.5 να μου πεις το link να το κατεβάσω και να το δοκιμάσω? Ευχαριστώ..

athanaso77
17 Απρ. 2010, 20:38
Όπου και να κοιτάξω unofficial rom έχει σε διάφορα site, έχεις μήπως κανένα με το official 6.5 να μου πεις το link να το κατεβάσω και να το δοκιμάσω? Ευχαριστώ..

http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=85
http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=109

Stergiosklm
20 Απρ. 2010, 09:56
Καλημέρα,

έχω ένα tytnII, το οποίο που παρουσίασε πρόβλημα στο 3G. Όταν ενεργοποιηθεί το 3G, η σύνδεση γίνεται για περίπου 2-3 δεύτερα και μετά χάνεται τελείως. Στο GSM λειτουργεί κανονικά.
Έψαξα για κάποιο ανάλογο θέμα αλλά δε βρήκα κάτι. Καμία ιδέα κανείς αν πρόκειται για πρόβλημα στο λογισμικό ή οφείλεται σε ελατωμματικό υλικό;
Η συσκευή έχει έθρει από εξωτερικό (αγγλία) και έχει την εργοστασιακή rom.

athanaso77
20 Απρ. 2010, 13:13
Θα πρότεινα να κάνεις ένα hard reset και να δεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα χωρίς να εγκαταστήσεις τίποτα.

Stergiosklm
20 Απρ. 2010, 15:16
Θα πρότεινα να κάνεις ένα hard reset και να δεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα χωρίς να εγκαταστήσεις τίποτα.

Έχω κάνει και το πρόβλημα συνεχίζεται. Δοκίμασα και κάρτες άλλων εταιρειών, για να αποκλείσω πρόβλημα δικτύου ή παρόχου.

athanaso77
21 Απρ. 2010, 02:43
Είναι εντός εγγύησης; Μπορείς να το στείλεις στην ACE Hellas να το κοιτάξει.

Stergiosklm
21 Απρ. 2010, 08:25
Είναι εντός εγγύησης; Μπορείς να το στείλεις στην ACE Hellas να το κοιτάξει.

Μήπως υπάρχει κανένα TytnII για πούλημα;

Γιατί νομίζω ότι δε θα λυθεί το πρόβλημα του 3G. Όσο αναφορά το service..... καλύτερα να μην αρχίσω (για το τμήμα Θεσσαλονίκης).

athanaso77
21 Απρ. 2010, 09:14
Για θέματα αγγελιών υπάρχει αποκλειστικά το buy&sell στο οποίο έχουν πρόσβαση χρήστες με τουλάχιστον 150 post.

sogoku23
21 Απρ. 2010, 21:03
Καλημέρα,

έχω ένα tytnII, το οποίο που παρουσίασε πρόβλημα στο 3G. Όταν ενεργοποιηθεί το 3G, η σύνδεση γίνεται για περίπου 2-3 δεύτερα και μετά χάνεται τελείως. Στο GSM λειτουργεί κανονικά.
Έψαξα για κάποιο ανάλογο θέμα αλλά δε βρήκα κάτι. Καμία ιδέα κανείς αν πρόκειται για πρόβλημα στο λογισμικό ή οφείλεται σε ελατωμματικό υλικό;
Η συσκευή έχει έθρει από εξωτερικό (αγγλία) και έχει την εργοστασιακή rom.

Τι έχουν πάθει τελευταία τα HTC? Έχω το Tytn II και Touch Dual, που και που ενώ είναι σε sleep mode ξαφνικά ανάβει η οθόνη χωρίς να χτυπάει ο ήχος κλήσης ούτε για κάποιο μνμ ούτε προειδοποίηση για αδύναμη μπαταρία, στην αρχή δεν ήξερα το γιατί. Χθες το βράδυ το έκανε ξανά και ανακάλυψα ότι μ'έπαιρνε τηλέφωνο η αδερφή μου και σ'εκείνη καλούσε κανονικά αλλά σε μένα τίποτα, μόνο άναψε πάλι η οθόνη. Έχω στο Dual Windows 6.1 Pro CE OS 5.2.19965 Rom 2.09.405.1 Radio 1.65.28.25

athanaso77
22 Απρ. 2010, 10:53
Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια μυστήρια εφαρμογή; Σίγουρα δεν είναι λογικό και το μόνο που σκέφτομαι είναι hard reset και παρατήρησε τη συμπεριφορά χωρίς να εγκαταστήσεις κάτι.

Σε γενικές γραμμές πάντως, ειδικότερα αυτές οι παλαιότερες συσκευές... το θέλουν το hard reset τους αραιά και που.

koumobile
1 Μάι. 2010, 20:55
απο καποια στιγμη χθες το βράδυ το κινητο αρχισε να ΣΕΡΝΕΤΑΙ, να περνάνε 30-50 δευτερα για ανα ντιδρασει σε οιαδήποτε εντολη....

και σημερα κολησε, εκανε 1μιση ωρα να μπουτάρει, αλλα οταν μπηκα δεν μπορουσα να απρω τηλέρωνο, να στειλω μυνημα τίποτε. μονο να πηγαινω το focus δεξια αριστερα, πανω κατω με κουμπάκι..!

το εκανα soft reset, και μετα απο κανα10 λεπτο μου πεταξε μαι αασπρη οθονη με μαυρα γραμματα οπου ελεγε να πατήσω το κουμπι send για να κανω Hard reset, γιατι δεν μπορει να μπουτάρει....

εχω ευτυχως πριν 1 μερα κανει synchronise contacts...

ερωτηση...

υπάρχει ελπίδα να συνδεθω με καποιο τρόπο για να πάρω backup τα 3 παρακάτω πράγματα:
1) SMS
2) shortucts και ρυθμισεις destinator.
3) φωτογραφιες..

η να κανω τηνκαρδιά μου πέτρα και να κανω το reset?

DimitrisTS
1 Μάι. 2010, 21:27
Αν ΔΕΝ πάτησες το send και ΔΕΝ έκανες δηλαδή hard reset, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά πράγματα να δοκιμάσεις για να bootάρει..

Ίσως να δοκίμαζες να αφαιρέσεις πρίν το ανοίξεις την κάρτα μνήμης και την SIM, μήπως και μπορέσει να φορτώσει...? λέω μια ιδέα.

Το Destinator και τις φωτογραφίες τα είχες στη μνήμη της συσκευής? Αν ναι.. ζόρικα τα πράγματα. Καλύτερα να τα έχεις στην κάρτα μνήμης ώστε ότι κ να γίνει να μην χάνονται.

athanaso77
1 Μάι. 2010, 22:55
Δυστυχώς έτσι είναι... δεν το γλυτώνεις το hard reset.

koumobile
1 Μάι. 2010, 23:21
λοιπον το βααλ να φορτισει και ανοιξε ( με τρομερα αργο ρυθμο όμως..πηρε 40 λεπτα να bootarei!)

ολα γινονται με τρομερα αργους ρυθμους, πατας καπου και αναταποκρινεται μετα απο 90-250 δευτερόλεπτα....
αρχισα να αντιγραφω το pim.vol στην storage card...
και μετα θα δοκιμασω να περάσω το PIMbackup... μπας και παρω τα sms..

νομιζω οτι εχω το destinator στην καρτα αλαλ δεν ειμαι και σιγουρος δεν τολμωω να το πειράξω και πολύ μη μου μεινει.

hard reeeset συντομα... ( μαλλον θ απερασω και καμια custom rom.. καμια πρόταση κανεις?)

athanaso77
1 Μάι. 2010, 23:24
hard reeeset συντομα... ( μαλλον θ απερασω και καμια custom rom.. καμια πρόταση κανεις?)

Κάνε ένα hard reset να δούμε πρώτα πως θα πάει η συσκευή με την official rom και μετά συζητάμε για ξεκλειδώματα και μαγειρέματα.

koumobile
2 Μάι. 2010, 00:16
nai ennoeitai.....
για αν ακταλάβετε ποσο αργα γινοτναι ολα, εχει περάσει 1 ωρα και ακομα εχει αντιγραφει μονο το 25% του pim
!!!!

athanaso77
2 Μάι. 2010, 00:26
Δεν είναι φυσιολογικό αυτό σε καμία περίπτωση. Τις επαφές σου δεν τις έχεις συγχρονίσει με το Outlook στο PC σου;

koumobile
2 Μάι. 2010, 13:15
αμα σου πω οτι ξεκινησε το PPimBackup χθες στις 10 το βραδυ και ακομα προχωραει ααααργγγααααααα αλλα σταθερα?

:)

athanaso77
2 Μάι. 2010, 15:33
Δε νομίζω να κάνεις δουλειά σου έτσι. Ίδωμεν.

koumobile
3 Μάι. 2010, 00:55
μετα απο μιαμιση μερα!!!! μολις τελείωσε!
αυτά ειναι. για να δουμε τι θα κανει το hard reset...

συνεχιση του σάγκα:
εκανα reset, φαινεται οτι το τηλέφωνο μπουτάρει κανονικά (πριν εκανε περι τα 45 -70 λετπα να μπουτάρει)... μεχρι που με πετάει στην αρχική οθόνη καλιμπραρίσματος της οθόνης. ( align screen).

εκει ..οτι και να κάνω δεν προχωράει... πατάω στο κεντρο και στις 4 γωνίες διαδοχικά και με ξαναβγάζει στο κεντρο... και ξανα και ξανά.

ψιλιάζομαι οτι φταινει ενα μικροσκοπικο τσακισματακι της οθόνης πάνω δεξια που σε κανονική χρηση δε με ενοχλούσε, ίως αυτό να προκαλέι το πρόβλημα...

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

athanaso77
3 Μάι. 2010, 14:47
ψιλιάζομαι οτι φταινει ενα μικροσκοπικο τσακισματακι της οθόνης πάνω δεξια που σε κανονική χρηση δε με ενοχλούσε, ίως αυτό να προκαλέι το πρόβλημα...

Αυτό έπρεπε να μας το πεις πρώτο! Ίσως όντως αυτό να είναι υπαίτιο εάν κολλάει αμέσως μετά το hard reset.

koumobile
3 Μάι. 2010, 18:13
κοιτα σε αντιθεση με πριν, που σας λεω, μεχρι να βγει η πραισνη οθονη των windows περναγαν 45-80 λεπτα, τωρα βγαινει εκει σε 25 δευτερόλεπτα περίπου.

εκανα κανονικα sync απο τπ PC σε 3 λεπτα ( 800 επαφες..), μπαινω μεσα και κανω exploring απο το activesync μια χαρά και πετάει! (πριν εκανε ΩΡΕΣ.)

αρα ψιλιάζομαι οτι απλα το μισκο σπασιματακι δε με αφηνει να κανει σωστά align την οθόνη.. και ετσι δε μπορώ να την προσπεράσ ωκαι ν απάω πιο μεσα στα μενου του τηλεφώνου...
και οτι κατα τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικα!

μποριε κανεις να μου πει με ΑΚΡΙΒΕΙΑ, τη διαδικασια πατήματος πλήκτρων όταν παμε να εγκαταστήσουμε ενα πρόγραμμα? (συγκεκριμένα θελω να βάλω το mymobiler..)
μηπως τα πατήσω τυφλα, εγκατασταθείτο mymobiler, και μου φερει την οθόνη στο PC, πατήσω εκει τα πλήκτρα και μπω μεσα κανονικα;;;
μηως αρκει να αντιγράψω κάπου το mymobiler.exe ??? αν ναι μπορω να το κάνω απ το explorer.

βρήκα λύση:
απλά φτιάχνετε ενα text file, ΚΕΝΟ, το μετονομάζετε σε welcome.not και το περνάτε καιστο root του κινητο υκαι της SSD, κανετε soft reset και κάνει skip την allign screen....

athanaso77
3 Μάι. 2010, 20:57
βρήκα λύση:
απλά φτιάχνετε ενα text file, ΚΕΝΟ, το μετονομάζετε σε welcome.not και το περνάτε καιστο root του κινητο υκαι της SSD, κανετε soft reset και κάνει skip την allign screen....

Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Να και κάτι που δεν είχε πέσει στην αντίληψή μας!

aGka8l
3 Μάι. 2010, 20:58
και σου δουλευει η οθονη κανονικα περα του οτι δεν έκανες align;

koumobile
3 Μάι. 2010, 21:13
gkoyx gkoyx :p
πανω κατω οσο δουλευε και πριν = καλουτσικα στο 70% της επιφανειας της, αστα και Χε!$ απο κει και περα.
εχω παραγγέιλει ( 2η φορα0 απο Hong kong, ) οθονη + digitizer, οποτε θα το αντικαταστήσω μολις ερθει ( και εχει αργησει..την περασμεν ηφορα ηρθε σε 4 μερες, τωρα εχουν περάσει 10!!)

athanaso77
3 Μάι. 2010, 21:54
Στις πιο πίσω σελίδες δίνουμε πολλούς αναλυτικούς οδηγούς για το πως θα κάνεις τη δουλειά μόνος σου. Ελπίζω να τα έχεις βρει ήδη.

koumobile
3 Μάι. 2010, 23:31
το χω ξανακάνει, δεν ειναι τίποτε. Παρεπιπτώνοτς το κινητο πετάει σε σχεση με πρίν. Σχεδον λυπάμαι που θα το φλασάρω...
επίσης ο Opera 10 αν και καπως βαρυς νομιζω για το tytn2, Πολυ βολικος...

athanaso77
3 Μάι. 2010, 23:43
Δοκίμασε και τον Opera mini, πολύ ελαφρύς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=267388

koumobile
4 Μάι. 2010, 16:02
ναι εχω διαβάσει καλά λόγια...
σκεφτομαι εν οψει ξεκλειδωματος να δοκιμασ ωκα ικανενα εναλακτικο GUI....
ειχα δει ενα με "'εξαγωνα" tiles που μου αρεσε αλλα δε θυμαμαι ιπουτο χα δει...

μηπως ηταν απο ROM me WM6.5? γιατι διαβασα οτι ηταν πολυ βαριες αυτες...

athanaso77
4 Μάι. 2010, 16:17
μηπως ηταν απο ROM me WM6.5? γιατι διαβασα οτι ηταν πολυ βαριες αυτες...

Ναι... αυτό που αναφέρεις είναι WM6.5 ROMs.

koumobile
4 Μάι. 2010, 18:16
εχει συμβει... νομιζω οτι εμφανιστηκε προς το τελςο της εγκατάστασης προγραμμάτων.

στ αμενου, λχ στο μενου των SMS που μπαινει ςμε το softkey , εμφανιζεται μονοη πάνω πάνω επιλογη, απο κει και κατω τομενου υπάρχει αλλα ειναι λευκό!!

κουλο.

athanaso77
4 Μάι. 2010, 19:10
Δεν κατάλαβα τίποτα! :confused:

koumobile
4 Μάι. 2010, 19:30
Δεν κατάλαβα τίποτα! :confused:
χμμμ
πως να το πώ για να βγάλει νόημα.
ολα τα μενου... που εμφανιζονται αν πατήσεις ενα απο τα 2 soft keys.
λχ ερχεται ενα sms.
"μπαινεις" μεσα στο SMS για να το διαβάσεις. κατω αριστερά λέει 'διαγραφή', κάτω δεξια λέει 'μενού"
αν πατησεις το δεξί "soft key" ανοιγει το μενου...
ε ανοιγει το μενου, και ειναι σχεδον ολο κενο! ( εχει 5 απο τις 6 γραμμες κενές! μπορώ να κινηθω "πανω -κατω' αλλα δε βλέπω τι γράφουν!.

athanaso77
4 Μάι. 2010, 19:41
Τώρα έγινες αντιληπτός. :rolleyes:

Ποια rom χρησιμοποιείς;

aGka8l
4 Μάι. 2010, 20:19
το χω ξανακάνει, δεν ειναι τίποτε. Παρεπιπτώνοτς το κινητο πετάει σε σχεση με πρίν. Σχεδον λυπάμαι που θα το φλασάρω...
επίσης ο Opera 10 αν και καπως βαρυς νομιζω για το tytn2, Πολυ βολικος...

την αλάζεις με τον τρόπο α) που το λύνεις ολο το κινητό;η με τον b) on the fly να ούμε :lol: που δεν το λυνεις ολο αλλα μονο την οθονη αλλα ειναι καπως δυσκολο

koumobile
4 Μάι. 2010, 21:39
οταν την αλαξα έλυσ αολο το κινητο.... και το κανα και για ενα γνωστο. πρωτη φορ αμου πηρε 1μιση ωρα.. δευτερη φορα 40 λεπτα.... καιεπειδη ειχα ξεχασει κατι ( μαι βιδα??) το ξααναλυσα και μου πηρε ακομα πιο λιγο.

και απαντηση στον athanaso77 : τη μαμισια...
περιμενω να ρθει η οθόνη απο Hong kong ( 12 μερες!!! γμτ) να μπορω να δουλεψω με την υσηχια μου.
προτεινε μου καμia :)

athanaso77
5 Μάι. 2010, 00:38
προτεινε μου καμia :)

Την Topix του kwbr.

aGka8l
5 Μάι. 2010, 01:03
Την Topix του kwbr.

κάποιο link;μονο για το hd & to hd2 βρήκα

athanaso77
5 Μάι. 2010, 01:42
Χμ... έχεις δίκιο. Λάθος απάντηση λόγω βιασύνης. Όσον αφορά το Kaiser έχω χρόνια να ακολουθήσω τις εξελίξεις του rom development και δεν μπορώ να προτείνω κάτι.

koumobile
7 Μάι. 2010, 20:17
ηρθε η οθονη, την τοποθέτησα, αναβει μεν μια χαρα,...αλλα δεν αναταποκρινεται καθολου σε επαφη... νεκρα.
\η προηγουμενη ανταποκρινοταν αλλα αλοπροσαλα , ενεκα σπασμένη....
εχει τυχει σε κανενα άλλο?

υπάρχει περίπτωση να την εσκισα κατα την τοποθετηση ωστε ναι μεν να "δειχνει" αλλα να μην δεχεται touch input?
να σημειωσω οτι το χω κανει ξανα, 2 φορες μια σε αυτο το δικο μου και μια σε φιλου και ηταν απροβληματιστη η επισκευη...

aGka8l
8 Μάι. 2010, 00:15
ηρθε η οθονη, την τοποθέτησα, αναβει μεν μια χαρα,...αλλα δεν αναταποκρινεται καθολου σε επαφη... νεκρα.
\η προηγουμενη ανταποκρινοταν αλλα αλοπροσαλα , ενεκα σπασμένη....
εχει τυχει σε κανενα άλλο?

υπάρχει περίπτωση να την εσκισα κατα την τοποθετηση ωστε ναι μεν να "δειχνει" αλλα να μην δεχεται touch input?
να σημειωσω οτι το χω κανει ξανα, 2 φορες μια σε αυτο το δικο μου και μια σε φιλου και ηταν απροβληματιστη η επισκευη...

μηπως ραγησε απο πάνω το τζαμάκι;

koumobile
8 Μάι. 2010, 03:15
οχι, καθολου, αψογο φαίνεται να ναι...
τωρα γυρισα σπιτι και το λυνω ξανα, φτου και απο τηναρχη.. μπας και τιποτε δεν εχει κουμπωσει καλα.. ξερω γω?

athanaso77
8 Μάι. 2010, 07:54
Πρόσεξε αν έχει "πατήσει" σωστά το digitizer.

koumobile
8 Μάι. 2010, 12:21
Πρόσεξε αν έχει "πατήσει" σωστά το digitizer.
koιτα, και σε αυτη και στην προηγουμενη οθόνη που πηρα απο τον ίδιο τύπο, ηρθε η οθόνη με κολημένο το digitizer...
βεντουζα, φαινεται ενα σωμαδε τολμώ να το πειράξω πολύ αλλα φαινεται μια χαρα να εφαρμοζει πάνω στην οθόνη...

κεφτομαι να ξεκοιλιάσω μια απο τις 2 παλιες χαλασμενες οθονες για να καταλάβω καλυτερα που ειναι οι επαφές που περνάνε το σημα του touch screen...

α και η 2η εγχειριση δεν ειχε κανενα αποτέλεσμα... η οθονη ειναι λαμπερη και με καληεικόνα, αλλα δεν απαντα καθόλου σε επαφη
μονο που , στο πανω πανω μέρος, εχω την αισθηση οτι δενλειτουργει απο τη μεση και δεξια η πάνω- πάνω γραμμή pixels!

το χει δει κανενας αυτό? σας δινει καμαιιδεα? σκεφθηκα μη και εχει μπει κανενα σωματιδιοο εκει γυρω στην "κασα" του κινητου και τωρα που το ελυσα και ξαναδεσα καθαρισα πολυ καλα την περιοχη... αλλα καμια διαφορα!

:mad::(

aGka8l
8 Μάι. 2010, 13:55
koιτα, και σε αυτη και στην προηγουμενη οθόνη που πηρα απο τον ίδιο τύπο, ηρθε η οθόνη με κολημένο το digitizer...
βεντουζα, φαινεται ενα σωμαδε τολμώ να το πειράξω πολύ αλλα φαινεται μια χαρα να εφαρμοζει πάνω στην οθόνη...

κεφτομαι να ξεκοιλιάσω μια απο τις 2 παλιες χαλασμενες οθονες για να καταλάβω καλυτερα που ειναι οι επαφές που περνάνε το σημα του touch screen...

α και η 2η εγχειριση δεν ειχε κανενα αποτέλεσμα... η οθονη ειναι λαμπερη και με καληεικόνα, αλλα δεν απαντα καθόλου σε επαφη
μονο που , στο πανω πανω μέρος, εχω την αισθηση οτι δενλειτουργει απο τη μεση και δεξια η πάνω- πάνω γραμμή pixels!

το χει δει κανενας αυτό? σας δινει καμαιιδεα? σκεφθηκα μη και εχει μπει κανενα σωματιδιοο εκει γυρω στην "κασα" του κινητου και τωρα που το ελυσα και ξαναδεσα καθαρισα πολυ καλα την περιοχη... αλλα καμια διαφορα!

:mad::(

επικοινώνησε με τον πωλητή να στην αλάξει.Εχες να μας δείξεις το λινκ της δημοπρασίας;

koumobile
8 Μάι. 2010, 13:57
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190340838543&ssPageName=ADME:X:AAQ:FR:1123

σκεφτομαι να το ανοιξω ( 3η φορα.. και ανυσηχω γιατι αρχιζει και λυγιζει ελαχιστα το πλαστικό εδω και κει..) και να δοκιμασω ξανα την προηγούμενη.
Υπνενθυμιζω οτι με εκεινη εβλεπα οθόνη μέν αλλα ειχε σπάσει στα 3 και μονο στο κατω 1/3 δουλευε η touch screen.
αν συμβαινει το ιδιο παει ναπει οτι δε χαλασα κατι στις υπολοιπες συνδεσεις του κινητου και το προβλημα εχει να κάνει μονο με την οθόνη...

athanaso77
8 Μάι. 2010, 15:19
Τι να πω... καλό κουράγιο.

sv2evs
8 Μάι. 2010, 15:51
Καλησπέρα. Πριν το αλλάξω, θα ήθελα να δω αν μπορέσω να του περάσω κάτι καλύτερο απο πλευράς ταχύτητας γιατί τελευταία καθυστερεί πολύ και δεν ξέρω και γιατί.
στοιχεία που έχει το κινητό (όπως ακριβώς το πήρα).
Rom 1.56.405.5 28/8/07
Radio 1.27.12.11
Έκδοση protocol 22.45.88.07w

Πείτε μου λίγο που να ψάξω για αλλαγή σε κάτι καλύτερο (επίσημο αν γίνεται).

edit: pc με windows 7 pro.

athanaso77
8 Μάι. 2010, 16:05
H τελευταία επίσημη είναι αυτή:

Και τα ελληνικά της:

sv2evs
8 Μάι. 2010, 19:27
πέρασα τα win 6.1...μια χαρά...τα γύρισα και σε ελληνικά (μπράβο μου, μεγάλη επιτυχία) ;)...

Δεν γράφει όμως με τίποτα ελληνικά.

Rom: 3.28.405.0 WWE 05/02/08
Radio 1.65.17.56
Protocol 25.83.40.02H

athanaso77
9 Μάι. 2010, 03:41
Δεν γράφει ελληνικά ούτε με το hardware ούτε με το software keyboard; Με τα ελληνικά που έβαλες έχεις πλήρως ελληνικό μενού;

sv2evs
9 Μάι. 2010, 10:23
Δεν γράφει ελληνικά ούτε με το hardware ούτε με το software keyboard; Με τα ελληνικά που έβαλες έχεις πλήρως ελληνικό μενού;
Ούτε με το ένα τρόπο, ούτε με τον άλλο. Μέσα στο μενού βλέπω τις επιλογές της ACE Hellas αλλά πληκτρολόγιο για ελληνικά σε sms, yok...:(

sv2evs
9 Μάι. 2010, 10:26
H τελευταία επίσημη είναι αυτή:

Και τα ελληνικά της:

Προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση τα ελληνικά, πέρνω το μήνυμα:
"Package version is not larger than the one in your device!"

athanaso77
9 Μάι. 2010, 11:37
Δεν είναι λογικό αυτό. Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και ξαναδοκίμασε.

sv2evs
9 Μάι. 2010, 12:00
Ξαναδοκιμάζω, για να δω αν πετύχει. Είπα να το κάνω αναβάθμιση για να το κρατήσω ακόμα λίγο και να σταματήσει να πηγαίνει "αργά", πράγμα που το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές.

edit: :respect:

Ήθέλε hard reset...δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Ευχαριστώ.

aGka8l
9 Μάι. 2010, 12:21
Ξαναδοκιμάζω, για να δω αν πετύχει. Είπα να το κάνω αναβάθμιση για να το κρατήσω ακόμα λίγο και να σταματήσει να πηγαίνει "αργά", πράγμα που το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές.

edit: :respect:

Ήθέλε hard reset...δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Ευχαριστώ.

επι εποχές qtek 9000 το θυμάμαι και εγώ που μετά απο κάθε πέρασμα ρομ ήθελε hard reset αν δεν με απατά η μνήμη μου.
Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια 6.5 rom με manila και τα συναφή ?:P

athanaso77
9 Μάι. 2010, 12:30

Γιατί εάν μπει σε αυτή τη διαδικασία θα καταλήξει σε μια αέναη προσπάθεια να βρει την τέλεια cooked rom... κάτι που δεν πρόκειται για γίνει ποτέ. :rolleyes:

sv2evs
10 Μάι. 2010, 09:23
επι εποχές qtek 9000 το θυμάμαι και εγώ που μετά απο κάθε πέρασμα ρομ ήθελε hard reset αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Ήταν η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά που θα περάσω μια rom, δεν ασχολούμε τόσο με το κινητό, απλά τελευταία ίσως από 1-2 εφαρμογές που του πέρασα είχε αρχίσει να πηγαίνει υπερβολικά αργά ακόμα και όταν έστελνε/έγραφα sms. Οπότε και λίγο πριν το πουλήσω (κατά κει το βλέπω σύντομα) είπα να του περάσω μια επίσημη rom λίγο πιο καινούργια και όντως η βελτίωση σε σχέση με πριν είναι εμφανής. Δεν έχει τα τρελά εφέ, αλλά έτσι και αλλιώς δεν τα χρειάζομαι. Και όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία να ψάχνω να βρω ποια rom θα δουλέψει σωστά.;)

athanaso77
10 Μάι. 2010, 15:45
Ούτως ή άλλως μια cooked rom με καινούργια έκδοση λογισμικού θα βαρύνει τις πλέον περιορισμένες δυνατότητες της εν λόγω συσκευής.

koumobile
11 Μάι. 2010, 19:42
επανερχομαι στην οδυσεια μου.. δοκιμασα την προηγούμενη ( σπασμενη) οθόνη που δεχοταν εντολές touch στο 1/3 της περίπου , εξακολουθει να λειτουργεί όπως παλιά..
συνεπως δε το εσκισα το υπολοιπο κινητο.. τοπρόβλημα φαινεται να ειναι με την καινούργια οθόνη... η την εσκισα οταντην εβαλα..( πως διάολε ημουν πολυ τρυφερος μαζι της..) :p

η μου την εστειλε βλαμενη ο Hong-Kongεζος....

μιας και την ξανάβαλ καιπάλι ενω τα δειχνει ολα τζάμι και δεν εχεικαμια χαρακια ή εμφανές σπάσιμο δεν δειχνει να αντιλαμβάνεταιοιοδήποτε "αγγιγμα'. :((

λετε να δεχθει επιστροφη?
μπααααα ε?

athanaso77
11 Μάι. 2010, 23:05
λετε να δεχθει επιστροφη?
μπααααα ε?

Εάν δεν έχει εμφανισιακά φθορές... θα δεχθεί. Δίνουν μεγάλη σημασία στην φήμη τους οι πωλητές και δεν θέλουν με τίποτα να σπιλωθεί αφού από αυτό εξαρτώνται οι πωλήσεις τους.

koumobile
13 Μάι. 2010, 10:06
για την ακριβεια, επειδη ειχα βαλει ηδη negative review, επικοινωνησε μονος του, και μου ζητησε να το αλλαξω και μου εκανε refund τα χρηματα!. ουτε καν ζητησε να το στειλω πισω...

το εκανα εννοείται και παρήγγειλα αλλη ιδια οθόνη. αντε να δουμε τωρα ποσο θα κανει να ερθει...

athanaso77
13 Μάι. 2010, 10:40
Όλα καλά λοιπόν. Περιμένουμε νεότερα.

sv2evs
13 Μάι. 2010, 13:08
Γειά χαρά και πάλι. Θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις για τα win mobile 6.1:

Όταν στέλνω ένα sms αυτό πηγαίνει στα εισερχόμενα και φαίνεται εκεί, ενώ πρώτα ήταν κανονικά στα απεσταλμένα.
Επίσης όταν πατάω με το κεντρικό πλήκτρο πάνω σε ένα sms μου ανοίγει το conversation, πρώτα αυτό επίσης δεν γινόταν.

Για βοηθήστε λίγο παιδιά, τι επιλογές έχουν αλλάξει απο τα 6.0 στα 6.1 !

athanaso77
13 Μάι. 2010, 14:13
Όταν στέλνω ένα sms αυτό πηγαίνει στα εισερχόμενα και φαίνεται εκεί, ενώ πρώτα ήταν κανονικά στα απεσταλμένα.

Αυτό είναι παράξενο, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ψάξτο λίγο και αν συνεχιστεί το συζητάμε ξανά.

Επίσης όταν πατάω με το κεντρικό πλήκτρο πάνω σε ένα sms μου ανοίγει το conversation, πρώτα αυτό επίσης δεν γινόταν.

Βάλε το παρακάτω αρχείο και άλλαξε το threaded σε classic.

http://www.myphone.gr/forum/images/attach/zip.gif ThreadingSMS.zip (http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14946&d=1259362913)

Gousgounis
8 Ιούν. 2010, 22:47
Βλέπω πλέον πως το παλιό αλλά άξιο kaiserάκι έπεσε στη 2η σελίδα του φόρουμ.
Μέχρι να μαζέψουμε λεφτά για το HD2 θα κάνω την ερώτηση μου εδώ. Να το ανεβάσουμε εκεί που του αξίζει.

Συνέδεσα το εν λόγω κινητό με το ΒΤ του αυτοκινήτου και δοκίμασα να χρησιμοποιήσω τον τηλεφωνικό κατάλογο και την αναγνώριση κλίσης όμως χωρίς επιτυχία.
Το "συμβατικό" samsung δείχνει κανονικά τα Ελληνικά ενώ το HTC όχι (μόνο σε 1 τηλέφωνο μου τα έβγαλε κανονικά! :blink:). Φαντάζομαι πως κάτι τρέχει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, UTF8 ή ASCII.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω μετατροπές την κωδικοποίηση χαρακτήρων του τηλεφωνικού καταλόγου;
Σε αρχεία κειμένου δεν είναι δύσκολο, όμως το PIM backup δεν εξάγει αρχεία κειμενου για να δοκιμάσω να το κάνω απο εκεί.

sv2evs
10 Αύγ. 2010, 12:32
παιδιά πως του βάζω να με ειδοποιεί όταν έχω περάσει ένα χρονικό περιθώριο σε κλήση π.χ 45'' ή περισσότερο ?

Highlander
11 Αύγ. 2010, 09:18
παιδιά πως του βάζω να με ειδοποιεί όταν έχω περάσει ένα χρονικό περιθώριο σε κλήση π.χ 45'' ή περισσότερο ?

Δεν έχει από μαμά κάτι τέτοιο.
Ίσως στο ΟMarket βρεις κάτι αντίστοιχο.

sv2evs
11 Αύγ. 2010, 09:22
κρίμα...δεν πειράζει...έτσι και αλλιώς είναι 2ο κινητό πλέον.

Ευχαριστώ.

athanaso77
11 Αύγ. 2010, 17:01

Γενικώς, δεν έχω δει καθόλου να κυκλοφορεί σχετική εφαρμογή για αυτό που ζητάς. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω.

sv2evs
11 Αύγ. 2010, 17:07
σου είμαι υπόχρεως.

NIKOLAOS68
23 Αύγ. 2010, 08:41
Καλημέρα.
Κάποια προτεινόμενη cooced rom για το tytn ii;

aGka8l
23 Αύγ. 2010, 15:26
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=619507 αυτή εδω με έχει βολέψει αρκετά, είναι αρκετά καλή

athanaso77
23 Αύγ. 2010, 15:42
Καλημέρα.
Κάποια προτεινόμενη cooced rom για το tytn ii;

Το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις από μια rom. Ρίξε μια ματιά εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου δεδομένα.

NIKOLAOS68
23 Αύγ. 2010, 17:41
Το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις από μια rom. Ρίξε μια ματιά εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου δεδομένα.

Ψάχνω κάποια που να έχει Ελληνικά.

athanaso77
23 Αύγ. 2010, 17:43
Δυστυχώς αλλά δεν θα βρεις κάποια πρόσφατη ελληνική rom.

Etherovamon
26 Αύγ. 2010, 19:48
Παιδιά έχω απελπιστεί!Υπάρχουν 4 εικονίδια στο έναρξη/προγράμματα τα οποία δεν μπορώ να τα αφαιρέσω.Έχουν ξεμείνει από κάποια παλιά προεγκατεστημένα προγράμματα που είχα και έτρεχαν από την κάρτα μνήμης..Έχω ξεψειρίσει τα kaiser tweak και sktools αλλά τίποτα!!!Πιάνουν πολύτιμο χώρο κατά την πλοήγηση των εικονιδίων στο menu/προγράμματα, με μπερδεύουν και είναι και το θέμα της αισθητικής.Όποιος μπορεί παρακαλώ ας μου πει κάποιον άλλο τρόπο να τα αφαιρέσω.Το kaiser μου δούλευε πάντα και εξακολουθεί να δουλεύει με εργοστασιακή ελληνική rom.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

athanaso77
26 Αύγ. 2010, 20:25
Μπες με τον resco explorer στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και αφαίρεσε τα από εκεί.

Etherovamon
26 Αύγ. 2010, 20:39
Μπες με τον resco explorer στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και αφαίρεσε τα από εκεί.
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!!Τακτοποίησα με αυτόν τον τρόπο όλα τα εικονίδια στο menu.Δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο.Κάτι ακόμη...Λέω επιτέλους να παρατήσω το εργοστασιακό πληκτρολόγιο οθόνης μιας και είναι μικρό και σε μια έκτακτη στιγμή είναι πολύ άβολο.Θέλω ένα που οι ελληνικοί-αγγλικοί χαρακτήρες του να είναι όσο πιο μεγάλοι γίνεται στην οθόνη αφής και να είναι απόλυτα εύχρηστο.Εξακολουθεί το fingerkeyboard να είναι το καλύτερο για αυτή την περίπτωση;Να το εμπιστευτώ άφοβα;

athanaso77
26 Αύγ. 2010, 20:45
Εξακολουθεί το fingerkeyboard να είναι το καλύτερο για αυτή την περίπτωση;Να το εμπιστευτώ άφοβα;

Ναι. Εάν σε βολεύει, εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα. Αν και το hardware keyboard πάντα ήταν προσόν για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Etherovamon
26 Αύγ. 2010, 20:54
Σε ευχαριστώ και πάλι.Καλό βράδυ

sv2evs
26 Αύγ. 2010, 21:29
καλησπέρα. Έβαλα μια κάρτα cosmote what's up στο tytn μου. Πως μπορώ να διώξω απο το δεξί πλήκτρο το μενού My view της Cosmote ?

nek46
26 Αύγ. 2010, 21:38
καλησπέρα. Έβαλα μια κάρτα cosmote what's up στο tytn μου. Πως μπορώ να διώξω απο το δεξί πλήκτρο το μενού My view της Cosmote ?

Καποτε η ace ειχε φτιαξει ενα hotfix που το εσβηνε το my view , νομιζω πως δεν υπαρχει στα αρχεια του imobile ,αν μπορεις επικοινωνησε με την ace να στο στειλουν. http://www.htc.com.gr/customercare.html

athanaso77
27 Αύγ. 2010, 08:48

Μπορείς να το αλλάξεις με το SoftKey Manager (http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-softkey-manager.html).

sv2evs
27 Αύγ. 2010, 09:47
Ευχαριστώ...θα το κάνω μόλις γυρίσω σπίτι ή το βράδυ γιατί εδώ δεν έχω σύνδεση pc με το κινητό.

sv2evs
27 Αύγ. 2010, 09:49
Καποτε η ace ειχε φτιαξει ενα hotfix που το εσβηνε το my view , νομιζω πως δεν υπαρχει στα αρχεια του imobile ,αν μπορεις επικοινωνησε με την ace να στο στειλουν. http://www.htc.com.gr/customercare.html
Μήπως το έχει κανεις άλλος ?

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα