View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 09:35
Ναι, έχεις δίκιο για το 1.71 ράδιο. Η ρομ που έχω προς το παρόν είναι 6.1, και από το tread που παραθέτεις τρίτο βρήκα και το ράδιο που έβαλα. Βασισμένος σε σχόλιο κάποιου πως το συγκεκριμένο ράδιο λειτουργεί καλά στην Ελλάδα.
Θα βάλω την προτεινόμενη ρομ και ράδιο και από εκεί και πέρα θα κοιτάξω και τα threads που μου υποδεικνύεις.
Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους.
Υ.Γ./Διόρθωση: Από τα λίνκς που παραθέτεις zaharakis, είχα χρησιμοποιήσει ήδη το δεύτερο και το τρίτο. Δεν μπορώ να πω πως εντρύφησα, αλλά με βοήθησαν σε ό,τι έκανα με ρομ και ράδιο να μη "φάω τα μούτρα μου". Το πρώτο βέβαια δεν είναι thread, είναι συγκεντρωτική από thread. Έχει πολλές ώρες διάβασμα βλέπω... :rolleyes:
αν θελεις να ασχοληθεις με 6.1 ρομς τοτε στο θεμα ραδιο θα σου συστηνα να χρησιμοποιεις μονο το 1.71.09.01:!:
http://rapidshare.com/files/182508681/RADIO_1.71.09.01.rar
που ειναι και οτι καλυτερο εχω δοκιμασει στο καιζερ με 6.1 ρομ.
πολυ καλο GPS,wifi,σημα τηλ,ποιοτητα σερφαρισματος μεσω gprs/3G και καλη αυτονομια μπαταριας.
ειναι το μονο ραδιο των 6.1 που στεκεται,σε χρονο κλειδωματος ικανου σηματος για πλοηγηση στο gps, κοντα στο ραδιο 1.27.12.17 των 6.0 ρομς,που παρουσιαζει το ταχυτερο κλειδωμα σηματος gps (με το που ανοιγεις το destinator,δεν προλαβαινεις να πας μενου/ρυθμισεις/σημα gps και εχει ηδη κλειδωσει σημα ετοιμο για πλοηγηση:blink: )στο διαστημα που εχω το καιζερ μου...
και ημουν απο τους 10 πρωτους που το πηραν στην ελλαδα οταν πρωτοβγηκε...τοσα κοματια ειχε δωσει το expancys ελλαδα κατα την 1η παρτιδα διαθεσης του :lol:
οσο για το διαβασμα...θεωρειται δεδομενο :p
αν θελεις να αποφυγεις οποια ταλαιπωρια στο μελλον ;)
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 09:40
Ο Δημήτρης (zaharakis) που δεν αποχωρίζεται το Kaiser του σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω να σου πει και για να προτείνει κάτι σημαίνει ότι είναι δοκιμασμένο για τη σωστή λειτουργία του.
οντως Γιαννη δεν δινεται το καιζερ μου http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/nono.gif
ακομη και μετα απο τοσες συσκευες που εχουν βγει πλεον,με hardware που το βλεπει το καιζερακι και ζηλευει http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/see%20no%20evil.gif
και θα ηθελε πολυ να ειχε και τους καλυτερους επεξεργαστες αλλα και την τεραστια ραμ http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/praying.gif
παραμενει σταθερο και ακλονητο ετοιμο να δουλεψει οποτε του το ζητησω http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/bow.gif
athanaso77
13 Μάρ. 2009, 09:45
οντως Γιαννη δεν δινεται το καιζερ μου http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/nono.gif
Ίσως το Pro 2 να είναι άξιος αντικαταστάτης του. Ίδωμεν... :rolleyes:
giorgiosimeoni
13 Μάρ. 2009, 11:15
Καλησπερα σε όλους. Εχει κανενα μηνα που γυρισα απο εξωτερικο και χαιρομαι που βρισκω ενα site ελληνικο που ασχολειται με το συγκεκριμενο τηλεφωνο :)
Δuστυχως τις τελευταιες μερες εχω καποια προβληματα με την μπαταρία. Δοκιμάζω παραλληλα διαφορετια radios (ειμαι μεταξυ 1.65.24.36 & 1.71.09.01) μηπως βρω καποιο με καλυτερη ζωη μπαταριας. Εχω επισκεφτει λοιπον καποια μεγαλα καταστηματα και ρωταω που μπορω να βρω slim μπαταρια 1350mAh η' 1600mAh και ολοι με παραπεμπουν στην ACE Hellas. Εχει κανενας ιδεα ποσο κοστιζει η καθε μπαταρια; H' μήπως αξιζει να την παραγγειλω απο εξω;
Ευχαριστω εκ των προτερων
athanaso77
13 Μάρ. 2009, 11:30
Καλώς ήρθες!
Επικοινώνησε με την ACE Hellas για τιμές.
Προσωπικά εγώ θα κοιτούσα και αυτή... http://cgi.ebay.co.uk/Li-ion-Battery-for-HTC-TyTN-II-Kaiser-P4550-1300-mAh_W0QQitemZ370157023963QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectr onics_PDAsAccessories_PDABatteries?hash=item370157023963&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A4%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
ioannis_z_ioanni
13 Μάρ. 2009, 12:02
Πρέπει επειγόντως να φύγω για δουλειά, (ίσως δω την απάντηση από το kaiser βέβαια).
Μόλις πέρασα ρομ και ράδιο. Είναι εντάξει που δεν έχω today screen, αλλά κενό;
Να ξαναπεράσω τη ρομ, ή έτσι υποτίθεται πως είναι;
athanaso77
13 Μάρ. 2009, 12:20
Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη ROM αλλά εάν κρίνω από τα μινιμαλιστικά γούστα του Δημήτρη... μπορεί όντως η today screen να είναι άδεια.
Πήγαινε Start -> Settings -> Today -> Items (tab) και δες εκεί εάν υπάρχει κάποιο today plugin που ίσως να θες να έχεις στην today screen.
Εάν δεν υπάρχουν και θέλεις εσύ, μπορείς να βάλεις εκ των υστέρων μόνος σου αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.
(Γιαυτό μιλούσα για ROMs ανάλογα με τα γούστα ;) )
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 15:15
Πρέπει επειγόντως να φύγω για δουλειά, (ίσως δω την απάντηση από το kaiser βέβαια).
Να ξαναπεράσω τη ρομ, ή έτσι υποτίθεται πως είναι;
φιλε μου για αυτο σου εχω στειλει ενα καρο πραγματα και απο εδω αλλα και μεσω πμ;)
η ρομ ειναι λαιτ εκδοση επιτρεποντας σου να βαλεις οτι εσυ κρινεις απαραιτητο :)
ετσι αποφευγεις να εχεις το τηλ σου πραγματα που δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησεις ;)
κανε αυτο που σου λεει ο Γιαννης (athanaso77) να εμφανισεις τα today plugins που εχει η ρομ διαθεσιμα και κρινεις εσυ οτι τα θελεις .
Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη ROM αλλά εάν κρίνω από τα μινιμαλιστικά γούστα του Δημήτρη... μπορεί όντως η today screen να είναι άδεια.
ανοιχτο βιβλιο εχω γινει Γιαννη :rolleyes:
Εάν δεν υπάρχουν και θέλεις εσύ, μπορείς να βάλεις εκ των υστέρων μόνος σου αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.
(Γιαυτό μιλούσα για ROMs ανάλογα με τα γούστα ;) )
για αυτο και τα λινκς που δωσαμε για xda..ειπαμε θελει διαβασμα ..και πολυ μαλιστα :D
greenfan
13 Μάρ. 2009, 16:21
Είδα οτι η Hyperdragon IV Iolite αποσύρθηκε από το site του skajati μετά από "παράπονα" της Microsoft και του Tom Tom. Ευτυχώς που πρόλαβα και την πέρασα μαζί με την radio που προτείνει ο Δημήτρης και πραγματικά το TyTN πηγαίνει μια χαρά!
Είπαμε, ο μόνος λόγος για να το αλλάξουμε, είναι το καινούργιο Touch Pro 2....
greenfan
13 Μάρ. 2009, 16:24
... και τελικά μετά από αρκετή χρήση αποφάσισα πως το TouchFlo μου αρέσει. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να έχω το απόλυτα χρήσιμο και βολικό SPB Diary, αλλά έλυσα το θέμα με το second Today....
Dimkar2405
13 Μάρ. 2009, 20:50
αν θελεις να ασχοληθεις με 6.1 ρομς τοτε στο θεμα ραδιο θα σου συστηνα να χρησιμοποιεις μονο το 1.65.24.36 :!:
http://rapidshare.com/files/208635535/Kaiser_Radio__only_1.65.24.36.rar
που ειναι και οτι καλυτερο εχω δοκιμασει στο καιζερ με 6.1 ρομ.
πολυ καλο GPS,wifi,σημα τηλ,ποιοτητα σερφαρισματος μεσω gprs/3G και καλη αυτονομια μπαταριας.
ειναι το μονο ραδιο των 6.1 που στεκεται,σε χρονο κλειδωματος ικανου σηματος για πλοηγηση στο gps, κοντα στο ραδιο 1.27.12.17 των 6.0 ρομς,που παρουσιαζει το ταχυτερο κλειδωμα σηματος gps (με το που ανοιγεις το destinator,δεν προλαβαινεις να πας μενου/ρυθμισεις/σημα gps και εχει ηδη κλειδωσει σημα ετοιμο για πλοηγηση:blink: )στο διαστημα που εχω το καιζερ μου...
και ημουν απο τους 10 πρωτους που το πηραν στην ελλαδα οταν πρωτοβγηκε...τοσα κοματια ειχε δωσει το expancys ελλαδα κατα την 1η παρτιδα διαθεσης του :lol:
οσο για το διαβασμα...θεωρειται δεδομενο :p
αν θελεις να αποφυγεις οποια ταλαιπωρια στο μελλον ;)
Δημητρη εχω αυτη τη ρομ
[25 July 2008] HyperDragon IIIr Lite (OS 19965 B.19965.1.2.3) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεν την εχω αλλαξει απο τοτε!
Για ραδιο εχω το 1.71.09.01.
Ηardspl εχω το 3.56
Να γυρισω στο ραδιο που δινεις?Σε ρωταω γιατι ειχες πει καλα λογια για αυτο που εχω τωρα και για να προτεινεις το 1.65.24.36 δεν το κανεις τυχαια.Τα εχω δουλεψει και τα 2 αλλα ως απλος χρηστης δεν ειχα βγαλει συμπερασματα.
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 20:53
Δημητρη εχω αυτη τη ρομ
[25 July 2008] HyperDragon IIIr Lite (OS 19965 B.19965.1.2.3) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεν την εχω αλλαξει απο τοτε!
Για ραδιο εχω το 1.71.09.01.
Ηardspl εχω το 3.56
Να γυρισω στο ραδιο που δινεις?Σε ρωταω γιατι ειχες πει καλα λογια για αυτο που εχω τωρα και για να προτεινεις το 1.65.24.36 δεν το κανεις τυχαια.Τα εχω δουλεψει και τα 2 αλλα ως απλος χρηστης δεν ειχα βγαλει συμπερασματα.
οχι Μητσακο να μην το βαλεις :)
το 1.71.09.01 ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης για 6.1 ρομς
εχει πολυ πιο γρηγορο κλειδωμα gps :!:
οπως επισης πιο σταθερο σημα και σταθεροτητα στο browsing μεσω gprs/3G ;)
συν οτι δεν ειναι τπτ...αν φλασαρεις και απο την καρτα? ανα πασα στιγμη το αλλαζεις και γυρνας σε αυτο που εισαι ευχαριστημενος.
edit...
χιλια συγγνωμη παιδια....μετα την αλλαγη λαπτοπ μαζεψα καποια πραγματα απο το παλιο και καταλαθος εβαλα το ραδιο που δουλευω στο καιζερ μου σε λαθος φακελο...με την ονομασια 1.65.24.36 :(
δεν θυμομουν φυσικα τι εκανα...και το ειχα τσεκαρει ως must για το καιζερ...τωρα κοιταξα το καιζερ μου και εχω το 1.71.09.01:wacko:
αρα ακυρο για το 1.65.24.36...συγγνωμη για την αναστατωση που σας προκαλεσα....
το προτεινομενο ραδιο για wm 6.1 roms ειναι το 1.71.09.01.....
http://rapidshare.com/files/182508681/RADIO_1.71.09.01.rar
χιλια συγγνωμη!!!!!
Dimkar2405
13 Μάρ. 2009, 21:01
ναι Μητσακο να το βαλεις :)
εχει πολυ πιο γρηγορο κλειδωμα gps :!:
οπως επισης πιο σταθερο σημα και σταθεροτητα στο browsing μεσω gprs/3G ;)
συν οτι δεν ειναι τπτ...αν φλασαρεις και απο την καρτα? ανα πασα στιγμη το αλλαζεις και γυρνας σε αυτο που εισαι ευχαριστημενος.
Πολυυυυυ γρηγορη απαντηση!!!Εισαι απιστευτος:)
Απο καρτα δεν εχω φλασαρει καμια φορα αν και μου εχεις πει και παλιοτερα οτι ειναι ευκολο και πιο γρηγορο!Μυαλο δεν βαζω αλλα μαλλον ηρθε η ωρα για το πρωτο φλασαρισμα απο καρτα!
Α, με το hardspl 3.56 που εχω δεν υπαρχει προβλημα με το ραδιο που θα βαλω ε?
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 21:04
Πολυυυυυ γρηγορη απαντηση!!!Εισαι απιστευτος:)
Απο καρτα δεν εχω φλασαρει καμια φορα αν και μου εχεις πει και παλιοτερα οτι ειναι ευκολο και πιο γρηγορο!Μυαλο δεν βαζω αλλα μαλλον ηρθε η ωρα για το πρωτο φλασαρισμα απο καρτα!
Α, με το hardspl 3.56 που εχω δεν υπαρχει προβλημα με το ραδιο που θα βαλω ε?
για κοιτα τι εγραψα πριν και θα με κραξεις στα σιγουρα :lol:
spl το 3.29 ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση του touch με αυτο...και ειναι πιο συμβατο με τις νεες 6.1 ρομς
Dimkar2405
13 Μάρ. 2009, 21:12
για κοιτα τι εγραψα πριν και θα με κραξεις στα σιγουρα :lol:
spl το 3.52 ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση του touch με αυτο...και ειναι πιο συμβατο με τις νεες 6.1 ρομς
Mην ανησυχεις, δεν προλαβα να αλλαξω ραδιο! Μου φανηκε περιεργο που ελεγες αλλο ραδιο απο αυτο που ειχα γιατι παρακολουθω τις προτασεις σου συχνα και τελικα ειχε γινει μπερδεμα!Δεν πειραζει παντως, συμβαινουν αυτα!Το 3.52 δεν το βρισκω στους xda!3.28,3.29,3.56 βρισκω:O
Αν υπαρχει παντως και το περασω απο πανω χωρις να ξαναφλασαρω τη ρομ θα κερδισω αυτα που προσφερει 'η θελει φλασαρισμα απο την αρχη ολα?
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 21:15
Mην ανησυχεις, δεν προλαβα να αλλαξω ραδιο! Μου φανηκε περιεργο που ελεγες αλλο ραδιο απο αυτο που ειχα γιατι παρακολουθω τις προτασεις σου συχνα και τελικα ειχε γινει μπερδεμα!Δεν πειραζει παντως, συμβαινουν αυτα!Το 3.52 δεν το βρισκω στους xda!3.28,3.29,3.56 βρισκω:O
Αν υπαρχει παντως και το περασω απο πανω χωρις να ξαναφλασαρω τη ρομ θα κερδισω αυτα που προσφερει 'η θελει φλασαρισμα απο την αρχη ολα?
κατσε να κοιταξω στα σιγουρα γιατι εχω καιρο να φλασαρω το καιζερ (τερας αξιοπιστιας ειναι το θηριο!!) ;)
εχεις δικιο 3.29 ειναι το σωστο:wacko:
ρε τι εχω παθει?? :confused:εχω αυτην την βδομαδα συνολο 7-8 ωρες υπνο....πρεπει να ξεραθω για κανα δυο μερες μου φαινεται...:lol:
οχι περασε το απο πανω,δεν χρειαζεται να ξαναφλασαρεις!
greenfan
14 Μάρ. 2009, 13:17
Εβαλα κι εγώ λοιπόν το 1.71.09.01. Για να δούμε τι διαφορά θα έχει....
zaharakis
14 Μάρ. 2009, 15:42
Εβαλα κι εγώ λοιπόν το 1.71.09.01. Για να δούμε τι διαφορά θα έχει....
τουλαχιστον βρηκαμε ακρη τελικα :lol::p
WebViRuS
14 Μάρ. 2009, 17:55
καλά το θέμα του kaiser παίζει ακόμα? :) αθάνατο pda.
γιάννη ανέβηκες στην ιεραρχία? και δεν κέρασες τίποτα?
zaharakis
14 Μάρ. 2009, 17:59
απο οτι βλεπεις Θοδωρη καποιοι φανηκαν πιο λογικοι και δεν το εδωσαν ;)
γιάννη ανέβηκες στην ιεραρχία? και δεν κέρασες τίποτα?
ολοι αυτο περιμενουμε:lol::p
greenfan
15 Μάρ. 2009, 12:51
Εγώ είπα πως θα το αλλάξω μόλις έρθει το touch Pro 2...
(αν και για να πω την αλήθεια μου, το Touch Pro μου αρέσει περισσότερο έτσι όπως είναι τετραγωνισμένο και μαύρο....)
WebViRuS
15 Μάρ. 2009, 18:13
δεν με πειράζει που έδωσα το kaiser, ούτε με πειράζει που σε λίγες μέρες θα βάλω το Touch Pro μου για πώληση, πάντα ψάχνω αυτό που θα με βολεύει στην καθημερινότητά μου. για να δούμε τι θα γίνει και με το Diamond2 που περιμένω να βγεί.
Dimkar2405
15 Μάρ. 2009, 22:51
κατσε να κοιταξω στα σιγουρα γιατι εχω καιρο να φλασαρω το καιζερ (τερας αξιοπιστιας ειναι το θηριο!!) ;)
εχεις δικιο 3.29 ειναι το σωστο:wacko:
ρε τι εχω παθει?? :confused:εχω αυτην την βδομαδα συνολο 7-8 ωρες υπνο....πρεπει να ξεραθω για κανα δυο μερες μου φαινεται...:lol:
οχι περασε το απο πανω,δεν χρειαζεται να ξαναφλασαρεις!
Ωραια το περασα!
Κατι αλλο ομως θελω να πω σε αυτο το σημειο!Γιατι το usb cable και ο φορτιστης ειναι κατασκευασμενα τοσο χαλια?Ειναι δυνατον να μην εφαρμοζει το sync cable μετα απο 6 μηνες και να μην μπορω να συγχρονισω με pc? Πριν λιγο ειπα ας κανω μια δοκιμη με το usb cable που εχω για να φορτιζω το gamepad του ps3 μηπως και δεν ειναι βλαβη του καλωδιου αλλα του κινητου και διαπιστωσα οτι το προβλημα ηταν του usb cable της htc και το usb cable του ps3 εφαρμοζε τοσο καλα που πιστεψα οτι εδω και 6 μηνες χρησιμοποιουσα λαθως καλωδιο!
zaharakis
16 Μάρ. 2009, 01:31
Ωραια το περασα!
Κατι αλλο ομως θελω να πω σε αυτο το σημειο!Γιατι το usb cable και ο φορτιστης ειναι κατασκευασμενα τοσο χαλια?Ειναι δυνατον να μην εφαρμοζει το sync cable μετα απο 6 μηνες και να μην μπορω να συγχρονισω με pc? Πριν λιγο ειπα ας κανω μια δοκιμη με το usb cable που εχω για να φορτιζω το gamepad του ps3 μηπως και δεν ειναι βλαβη του καλωδιου αλλα του κινητου και διαπιστωσα οτι το προβλημα ηταν του usb cable της htc και το usb cable του ps3 εφαρμοζε τοσο καλα που πιστεψα οτι εδω και 6 μηνες χρησιμοποιουσα λαθως καλωδιο!
εγω εδω και 2 χρονια κοντα που εχω το καιζερ,χρησιμοποιω το ιδιο καλωδιο usb σε ολα τα wm μου(και οχι μονο),χωρις να εχει παθει τπτ το καλωδιο αλλα ουτε και κανενα τηλ μου ποτε...:O
φταιει λοιπον το καλωδιο .....η εσυ?:p
λιγο προσοχη στο βαλε βγαλε δεν θα πειραζε ;)
WebViRuS
16 Μάρ. 2009, 09:43
πρέπει να είσαι προσεχτικός όπως το βάζεις :)
cretan
21 Μάρ. 2009, 00:04
!Γιατι το usb cable και ο φορτιστης ειναι κατασκευασμενα τοσο χαλια?Ειναι δυνατον να μην εφαρμοζει το sync cable μετα απο 6 μηνες και να μην μπορω να συγχρονισω με pc? Πριν λιγο ειπα ας κανω μια δοκιμη με το usb cable που εχω για να φορτιζω το gamepad του ps3 μηπως και δεν ειναι βλαβη του καλωδιου αλλα του κινητου και διαπιστωσα οτι το προβλημα ηταν του usb cable της htc και το usb cable του ps3 εφαρμοζε τοσο καλα που πιστεψα οτι εδω και 6 μηνες χρησιμοποιουσα λαθως καλωδιο!
Το ίδιο έχω πάθει και εγώ ότι καλώδιο και να βάλω ενω φορτίζει, δεν συγχρονίζει, πρέπει να το πατήσω λίγο απο πανω για να το δουν τα vista, μετα απο 18 μήνες είναι το μοναδικό πρόβλημα που μου έχει παρουσιάσει!
georgepre10
21 Μάρ. 2009, 01:55
παιδια οποιος εχει την ρομ hyperdragon 4 february iolite να μου δωσει καποιο λινκ. ευχαριστω
athanaso77
22 Μάρ. 2009, 01:30
παιδια οποιος εχει την ρομ hyperdragon 4 february iolite να μου δωσει καποιο λινκ. ευχαριστω
http://customroms.com/RUU_Kaiser_HyperDragon_IV_IOLITE_WWE_20090204.rar
koulamara
23 Μάρ. 2009, 01:27
paidia exo ena kaiser mama pou 8a legane kai kati filoi me amaksia kai apofasisa na to allakso epitelous mporei kapoios na mou dosei kanena link gia mia kali kai propanton grigori rom???????????? i genika otidipote xreiazete gia tis aparetites alages.8a protimousa na to do me wm 6,5 alla den ksero an ginete.
eyxaristo ek ton protero.
athanaso77
23 Μάρ. 2009, 09:09
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) να δεις τι επιλογές έχεις και διάβασε λίγο για να δεις τι ταιριάζει στις απαιτήσεις σου.
Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να κατανοήσεις τις διαδικασίες του ξεκλειδώματος για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στη συσκευή σου. Στο παραπάνω link υπάρχουν τα πάντα.
koulamara
23 Μάρ. 2009, 09:51
dystixos exo tromeri eleipsi xronou kai eixa mia elpida oti 8a ginei grigora kanontas ena hard reset kai pernontas dyo tria progs alla ap'oti katalabeno to 8ema einai poly pio periploko ap'oti fenete....tespa.8a prospa8iso na bro xrono gia diabasma kai paiksimo kapia stigmi.eyxaristo para poly
athanaso77
23 Μάρ. 2009, 13:54
Κοίτα... το να ασχοληθείς με flashάρισμα διαφόρων ROM θα πρέπει να έχεις αρκετό χρόνο να αφιερώσεις στη συσκευή σου. Εάν δεν υπάρχει... θα σου έλεγα να μην την πειράξεις γιατί η κάθε cooked ROM έχεις τις ιδιαιτερότητές της που εσένα μπορεί να σου αρέσουν αλλά μπορεί και όχι.
(Εάν μπορείς... καλό είναι να γράφει με ελληνικά, θα μας διευκολύνεις όλους)
zaharakis
23 Μάρ. 2009, 14:34
dystixos exo tromeri eleipsi xronou kai eixa mia elpida oti 8a ginei grigora kanontas ena hard reset kai pernontas dyo tria progs alla ap'oti katalabeno to 8ema einai poly pio periploko ap'oti fenete....tespa.8a prospa8iso na bro xrono gia diabasma kai paiksimo kapia stigmi.eyxaristo para poly
φιλε μου δεν διαβαζω μηνυματα σε greekglish...απλα τα προσπερναω ....
ποσο μαλλον να απαντησω και σε πμ γραμμενο σε τετοια γλωσσα:wacko:
σορυ αλλα ειμαστε Ελληνες και ζουμε στην Ελλαδα,μιλαμε και γραφουμε Ελληνικα:!::!:
WebViRuS
23 Μάρ. 2009, 21:15
zaharaki ise periergos re file greeklish ftw. Min me anagkasis na sou stilo kana pm opos tote me ekino to korifeo (thimase pio leo) ke trexis pali!!!
..... συμφωνώ με το ζαχαράκη αμαν πια με τα greeklish απαράδεχτο! :D
zaharakis
23 Μάρ. 2009, 21:35
zaharaki ise periergos re file greeklish ftw. Min me anagkasis na sou stilo kana pm opos tote me ekino to korifeo (thimase pio leo) ke trexis pali!!!
..... συμφωνώ με το ζαχαράκη αμαν πια με τα greeklish απαράδεχτο! :D
γεια σου Θοδωρη :lol::lol:
koulamara
24 Μάρ. 2009, 17:30
χιλια συγνωμη παιδια αλλα εχω συνηθισει και γραφω ετσι παντου.δεν ηξερα οτι σας ενοχλει τοσο και αν το ηξερα σιγουρα δεν θα το εκανα...τεσπα...ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αν και μου εμειναν αρκετα κενα για το πως ακριβος πρεπει να γινει το ξεκλειδωμα της συσκεβης μου ωστε να αρχισω να δοκιμαζω διαφορες rom. Λογικα πρεπει απλα να ακολουθισω τα 3 πρωτα βηματα αυτου του link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
αν εχει κανενας κανενα αλλο τροπο ας μου το προτινει.
(ποπο δεν το πιστευω οτι γραφω μετα απο τοσα χρονια ξανα ελληνικα....
athanaso77
24 Μάρ. 2009, 18:29
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αν και μου εμειναν αρκετα κενα για το πως ακριβος πρεπει να γινει το ξεκλειδωμα της συσκεβης μου ωστε να αρχισω να δοκιμαζω διαφορες rom. Λογικα πρεπει απλα να ακολουθισω τα 3 πρωτα βηματα αυτου του link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
Οι οδηγίες στο συγκεκριμένο link είναι πληρέστατες. Ακολούθησε τες ακριβώς και δεν θα έχεις πρόβλημα.
lagoudakis
24 Μάρ. 2009, 21:37
χιλια συγνωμη παιδια αλλα εχω συνηθισει και γραφω ετσι παντου.δεν ηξερα οτι σας ενοχλει τοσο και αν το ηξερα σιγουρα δεν θα το εκανα...τεσπα...ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αν και μου εμειναν αρκετα κενα για το πως ακριβος πρεπει να γινει το ξεκλειδωμα της συσκεβης μου ωστε να αρχισω να δοκιμαζω διαφορες rom. Λογικα πρεπει απλα να ακολουθισω τα 3 πρωτα βηματα αυτου του link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
αν εχει κανενας κανενα αλλο τροπο ας μου το προτινει.
(ποπο δεν το πιστευω οτι γραφω μετα απο τοσα χρονια ξανα ελληνικα....μπορει να στο ειπαν λιγο αποτομα τα παιδια αλλα ειναι πιο ευκολο να διαβαζει καποιος ελληνικα και φυσικα θα παρεις και πιο ευκολα απαντηση:) πολλοι γραφουν ετσι για να μην κανουν ορθογραφικα λαθη αλλα πιστεψε με κανενας δεν θα σε κατηγορησει αν κανεις καποια λαθη,ασε που στην αναζητηση ειναι ευκολο να βρει καποιος το ποστ σου
koulamara
25 Μάρ. 2009, 01:41
ok τα καταφερα και εβαλα την hyperdragon iv και μου αρεσε που η ταχυτητα της. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
θα ηθελα αν γινετε να μου προτινετε κατι για greek keyboard και soft kai hard.
athanaso77
25 Μάρ. 2009, 01:58
θα ηθελα αν γινετε να μου προτινετε κατι για greek keyboard και soft kai hard.
Pocket CM keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652)
FingerKeyboard 2.0 (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14924)
Ελληνικά στο hardwarekeyboard του TyTN II με Αγγλική ROM (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675)
ioannis_z_ioanni
25 Μάρ. 2009, 20:56
ok τα καταφερα και εβαλα την hyperdragon iv και μου αρεσε που η ταχυτητα της. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
Θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινετε κατι για greek keyboard και soft και hard.
Υποθέτω πως λείπει ένα λάμδα από το "που" ή κάτι μετά τις λέξεις "ταχύτητά της";
Το γράφω γιατί δοκιμάζω την εν λόγω rom και με ενδιαφέρουν οι άλλες απόψεις.
Εγώ, μετά από την προτροπή του zaharakis και του athanaso77, και αφού έβαλα την λιτή rom 6.0 που προτάθηκε μαζί και το ράδιό της, ξεκίνησα να "φορτώνω" το μηχάνημα.
Σαν νεόκοπος χρήστης, ο ενθουσιασμός μου ήταν περισσός (ή περιττός, η ίδια λέξη είναι).
Στην συνέχεια όμως, και έχοντας ήδη πριν από αυτό δοκιμάσει άλλη ρόμ, (την Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27 που ανέφερα και κατ' αρχήν) θέλησα να πειραματιστώ. Με το ράδιο λοιπόν που προτεινόταν (1.71.09.01) και την ως άνω ρομ, δεν είχα φωτογραφική μηχανή, ούτε πολλές φορές τηλέφωνο.
Χρειαζόταν δηλαδή να κάνω soft reset για να έχω ήχο στις κλήσεις, και αυτό δεν ήταν πάντα σίγουρη λύση. Από την άλλη το GPS κυριολεκτικά "πέταγε".
Από ότι είχα διαβάσει, τέτοια προβλήματα κάμερας και τηλεφώνου, συνήθως οφείλονται στο ράδιο. Δοκίμασα και άλλα λοιπόν, αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία.
Κάτι δούλευε, κάτι όχι.
Εχθές, και αφού έκανα ένα Back Up στις επαφές που έφτυσα αίμα να διορθώσω και να αποθηκεύσω κατά το δέον, ακολούθησα το παραπάνω λινκ για τον "υπερδράκο τον τέταρτο τον καρδιοκατακτητή" και έκανα μια δοκιμή.
Το αποτέλεσμα ήταν με το ίδιο ράδιο να έχω τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή και GPS, το τελευταίο σχετικά πιο αργό, και με μικροκολλήματα στο Destinator και το iGo8 που δεν είχα παρατηρήσει πριν.
Και για να αφήσω το αφηγηματικό και να περάσω στο ερωτηματικό:
Τελικά η rom είναι το ίδιο σημαντική με το ράδιο για τη λειτουργία της συσκευής;
Είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
Σε προηγούμενο ποστ διάβασα το εξής* που με βάζει σε σκέψεις:
spl το 3.29 ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση του touch με αυτο...και ειναι πιο συμβατο με τις νεες 6.1 ρομς
Παρ' όλα αυτά, στο wiki του xda αναφέρει πως το (hard)spl είναι μία μόνιμα εγκατεστημένη εφαρμογή που σου επιτρέπει να αλλάζεις roms, πέρα από τις branded με "μαγειρεμένες". Δεν αναφέρει κάτι για διαφορετικές λειτουργίες της συσκευής σε σχέση με το (hard πάντα) spl που φοράνε.
Μήπως έχετε κάποια σκέψη να μοιραστείτε μαζί μου για τα παραπάνω;
Θα σας ήμουν υπόχρεος για άλλη μια φορά.
*όπως βλέπετε, μπορεί να έχω μείνει στην σελίδα 72 από την αρχή, αλλά από όταν ξεκίνησα από το τέλος, δεν κάνω απουσίες. :D
zaharakis
25 Μάρ. 2009, 21:25
Σε προηγούμενο ποστ διάβασα το εξής* που με βάζει σε σκέψεις:
Αρχικό μήνυμα από zaharakis http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/viewpost.gif (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2725498#post2725498)
Παρ' όλα αυτά, στο wiki του xda αναφέρει πως το (hard)spl είναι μία μόνιμα εγκατεστημένη εφαρμογή που σου επιτρέπει να αλλάζεις roms, πέρα από τις branded με "μαγειρεμένες". Δεν αναφέρει κάτι για διαφορετικές λειτουργίες της συσκευής σε σχέση με το (hard πάντα) spl που φοράνε.
παραθετουμε αποψεις και λυσεις μεσα απο προσωπικη μας εμπειρια..
το αν θα τις ακολουθησει καποιος η οχι δεν ειναι υποχρεωτικο :O
ioannis_z_ioanni
25 Μάρ. 2009, 22:02
Και κανείς δεν πρόκειται να σας θεωρήσει υπόλογους για αυτό.
Αυτό φαντάζομαι πως είναι ευκόλως εννοούμενο.
Απλά θα ήθελα από τη μεριά μου την δικιά σας σκέψη πάνω στον προβληματισμό μου.
Πιστεύεις π.χ. zaharakis (ή όποιος άλλος θα ήθελε να μπει στην κουβέντα αυτή) ότι ενδέχεται, αν αλλάξω hardspl, να έχω καλύτερη λειτουργία π.χ. στην rom που δημιουργούσε προβλήματα με το ίδιο ράδιο που η άλλη δεν δημιουργούσε;
Η προσωπική σου πείρα και αίσθηση τι λέει; Αυτό το οποίο παρέβαλα παραπάνω, ή υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που ίσως παρατήρησες;
Και άλλη μια ερώτηση. Επειδή είμαι ήδη διατεθημένος να δοκιμάσω να αλλάξω το spl στο 3.29, χρειάζεται να κάνω κανένα back up πρώτα; Είναι κάποια soft-spl για την αλλαγή του hardspl που είναι προτιμότερη από άλλη;
Edit: Παρακαλώ, μην απαντήσετε στο υπογραμμισμένο, δεν χρειάζεται back up, το έμαθα στο q&a του xda.
athanaso77
26 Μάρ. 2009, 01:31
Σε περίπτωση που για κάποια ROM χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο SPL, νομίζω ότι θα τονίζεται εκεί που την κατεβάζεις.
greenfan
27 Μάρ. 2009, 13:15
Μια βοήθεια σας παρακαλώ, γιατί δεν μπορώ να το θυμηθώ....
Εχω το Destinator περασμένο στην storage card και το ανοίγω από το file explorer και λειτουργεί κανονικά. Πως μπορώ να κάνω ένα shortcut και να το έχω στα προγράμματα και να το ανοίγω από εκεί, γιατί τώρα δεν υπάρχει. Ηταν εγκατεστημένο πριν, αλλά με την αλλαγή ROM χάθηκε....
andreas_ku990
27 Μάρ. 2009, 13:33
Με τον explorer βρίσκεις το .exe, το κάνεις copy, μετά πας στο Windows-Start Menu-Programs και κάνεις paste shortcut (όχι απλό paste)
greenfan
27 Μάρ. 2009, 14:11
Σ΄ευχαριστώ πολύ....
Καλησπέρα παιδιά... μέχρι χτές είχα το lg ks20 αλλά μου έδωσαν το htc ty tnII... Ποια είναι η τελευταία και πιο λειτουργική rom που έχει βγεί?? έτσι για να αρχίσω να μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά...αυτή τη στιγμή το κινητό έχει την rom: 1.56.405.5 και Radio:1.27.12.11
Μπορώ να βάλω τα τελευταία windows mobile?
greenfan
28 Μάρ. 2009, 14:59
Πάντως όσο το κοιτάω το Kaiserάκι μου, τόσο αποφασίζω πως δεν πρόκειται τελικά να το αλλάξω! Με την καινούργια ROM και το interface του και το TouchFlo, μια χαρά στην αιχμή της τεχνολογίας φαίνεται. Τώρα για περισσότερη μνήμη ή λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή, δεν νομίζω πως αξίζει να σπαταλήσω 500 ευρώ για το Diamond 2, ή κανά 600άρι τουλάχιστον για το Touch Pro 2....
alex2539
28 Μάρ. 2009, 15:13
Πάντως όσο το κοιτάω το Kaiserάκι μου, τόσο αποφασίζω πως δεν πρόκειται τελικά να το αλλάξω! Με την καινούργια ROM και το interface του και το TouchFlo, μια χαρά στην αιχμή της τεχνολογίας φαίνεται. Τώρα για περισσότερη μνήμη ή λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή, δεν νομίζω πως αξίζει να σπαταλήσω 500 ευρώ για το Diamond 2, ή κανά 600άρι τουλάχιστον για το Touch Pro 2....
Και καλά θα κάνεις φίλε μου!!!!
Στην τελική νομίζεις πως εγώ που έχω touch pro κάνω περισσότερα πράγματα από εσένα ή αυτός με diamond 2 ή touch pro 2 θα κάνει κάτι περισσότερο?
Με τον Α ή Β τρόπο όλα τα ίδια πράγματα παίρνουν!!!
ioannis_z_ioanni
28 Μάρ. 2009, 16:00
Από αυτή την άποψη, έχεις δίκιο.
Νομίζω όμως πως το θέμα που τίθεται εν προκειμένω δεν είναι το πόσα πράγματα κάνεις, αλλά αν τα κάνεις είτε ευκολότερα, είτε καλύτερα, είτε όχι με μια οθόνη VGA π.χ., περισσότερη μνήμη ή γρηγορότερο επεξεργαστή.
Σαφέστατα μια οθόνη δεν κάνει ένα PDA (για να προλάβω παρεξηγήσεις), και το σύνολο στην πράξη είναι που ετυμηγορεί υπέρ ή κατά.
Καλησπέρα παιδιά... μέχρι χτές είχα το lg ks20 αλλά μου έδωσαν το htc ty tnII... Ποια είναι η τελευταία και πιο λειτουργική rom που έχει βγεί?? έτσι για να αρχίσω να μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά...αυτή τη στιγμή το κινητό έχει την rom: 1.56.405.5 και Radio:1.27.12.11
Μπορώ να βάλω τα τελευταία windows mobile?
Δεν έχει κανείς να προτείνει απο που έστω να ξεκινήσω να ψάχνω?? είναι τεράστιο το forum για να το δώ όλο...
zaharakis
28 Μάρ. 2009, 16:21
Δεν έχει κανείς να προτείνει απο που έστω να ξεκινήσω να ψάχνω?? είναι τεράστιο το forum για να το δώ όλο...
εκει πρωτα
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
και μετα απο εκει
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282
Καλησπέρα κ πάλι παιδιά..το κινητο δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα με το activesync?? έχει κανείς καμιά ιδέα?? μου βγάζει στο κινητό οτι θέλει να έχω νεότερη έκδοση του activesync 4.5..
Όπου αυτή έχω..
athanaso77
29 Μάρ. 2009, 22:53
Σε υπολογιστή με Windows XP πας να συνδεθείς ή σε Vista;
zaharakis
29 Μάρ. 2009, 23:38
Καλησπέρα κ πάλι παιδιά..το κινητο δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα με το activesync?? έχει κανείς καμιά ιδέα?? μου βγάζει στο κινητό οτι θέλει να έχω νεότερη έκδοση του activesync 4.5..
Όπου αυτή έχω..
προσεξε καλα και λογικα δεν θα εχεις προβλημα παλι :)
τρεξε παλι το setup του active synch στον υπολογιστη σου ..
θα σου ζητησει απεγκατασταση η επιδιορθωση.
κανε οτι θελεις εσυ :happy:
αν κανεις επιδιορθωση και στο τελος της επιδιορθωσης/επανεγκαταστασης σου ζητησει να κανει επανεκιννηση ολα πηγαν καλα.
αν δεν σου ζητησει επανεκινηση κανε επανεκινηση μονος σου και μετα τρεξε παλι το setup και κανε απεγκατασταση.(αυτο μπορουσες να το κανεις και απο την αρχη :lol:) τωρα θα σου ζητησει επανεκινηση πλεον ;)
ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ACTIVE SYNCH ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :!:
georgep800
30 Μάρ. 2009, 01:57
Καλησπέρα,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έγραφα κάποιο sms και ο τρόπος εισαγωγής άλλαξε και αντί για το πληκτρολόγιο των χαρακτήρων, μου εμφανίζει την επιλογή χειρόγραφου μηνύματος. Προσπάθησα να το αλλάξω απο το "Ρυθμίσεις"->"Εισαγωγή", χωρίς όμως αποτέλεσμα...
Καμιά ιδέα;
athanaso77
30 Μάρ. 2009, 02:12
Πάτα στο βελάκι που είναι ακριβώς δίπλα από το εικονίδιο του πληκτρολογίου που βρίσκεται στην κάτω μπάρα και στο pop-up μενού διάλεξε το πληκτρολόγιο που θες.
georgep800
30 Μάρ. 2009, 02:18
Πάτα στο βελάκι που είναι ακριβώς δίπλα από το εικονίδιο του πληκτρολογίου που βρίσκεται στην κάτω μπάρα και στο pop-up μενού διάλεξε το πληκτρολόγιο που θες.
Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα! Το βελάκι που θα έπρεπε να υπάρχει και να εμφανίζει τα πληκτρολόγια, δεν είναι εκεί...!
savasgr
30 Μάρ. 2009, 07:55
παιδια εχω ενα tytn2 με αγγλικη rom... εψαξα ,αλλα απο οτι καταλαβα δεν μπορω να περασω Ελληνικη rom... τελικα υπαρχει περιπτωση ή οχι? ....και κατι αλλο λυση για 160 χαρακτηρες στα sms με το resco pro v5.11 υπαρχει? thanx
zaharakis
30 Μάρ. 2009, 10:12
παιδια εχω ενα tytn2 με αγγλικη rom... εψαξα ,αλλα απο οτι καταλαβα δεν μπορω να περασω Ελληνικη rom... τελικα υπαρχει περιπτωση ή οχι? ....και κατι αλλο λυση για 160 χαρακτηρες στα sms με το resco pro v5.11 υπαρχει? thanx
στο φορουμ αν ριξεις μια ματια δεν φανταζεσαι τι μπορεις να βρεις :)
καταρχην
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=122796
και εδω η λυση σου :)
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97156
athanaso77
30 Μάρ. 2009, 10:33
παιδια εχω ενα tytn2 με αγγλικη rom... εψαξα ,αλλα απο οτι καταλαβα δεν μπορω να περασω Ελληνικη rom... τελικα υπαρχει περιπτωση ή οχι?
Όχι.
....και κατι αλλο λυση για 160 χαρακτηρες στα sms με το resco pro v5.11 υπαρχει? thanx
Δες εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2743632#post2743632).
savasgr
30 Μάρ. 2009, 13:13
zaharakis + athanaso77 ευχαριστω!
zaharakis
30 Μάρ. 2009, 13:24
zaharakis + athanaso77 ευχαριστω!
εκανες τελικα δουλεια?δεν μας ειπες :)
savasgr
30 Μάρ. 2009, 13:33
με την ελληνικη rom δεν το εψαξα αλλο ( αφου λενε ολοι οτι δεν γινεται), με πληκτρολογιο θα το δοκιμασω
zaharakis
30 Μάρ. 2009, 13:44
delete it please...
athanaso77
30 Μάρ. 2009, 13:49
Μα Δημήτρη ο άνθρωπος ρωτάει για το Kaiser.
@savasgr:
Μην φλασάρεις τη συσκευή σου με αυτή τη ROM, δεν είναι για το Kaiser.
zaharakis
30 Μάρ. 2009, 13:51
Μα Δημήτρη ο άνθρωπος ρωτάει για το Kaiser.
@savasgr:
Μην φλασάρεις τη συσκευή σου με αυτή τη ROM, δεν είναι για το Kaiser.
ουπςςςς:blink::blink:
συγγνωμη Σαββα :!:
λαθος thread :wacko:
ps Γιαννη το ακυρωνω,σβηστο σε παρακαλω μην μπερδευετει κανενας και καψει το καιζερ του :worry:
savasgr
30 Μάρ. 2009, 13:54
...καλα θα ηταν για το tytn2:D
athanaso77
30 Μάρ. 2009, 14:02
...καλα θα ηταν για το tytn2:D
Του Πάνου πέστο... :rolleyes:
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι rom καταλαβαίνω τι είναι... αλλά radio ti εννοούμε???
athanaso77
30 Μάρ. 2009, 14:38
Radio είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από τη ROM που τη συνοδεύει όμως και έχει να κάνει με τις τηλεφωνικές λειτουργίες της συσκευής.
georgep800
30 Μάρ. 2009, 16:25
Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα! Το βελάκι που θα έπρεπε να υπάρχει και να εμφανίζει τα πληκτρολόγια, δεν είναι εκεί...!
Έτσι για την ιστορία, τελικά με ένα reboot όχι μόνο εμφανίστηκε ξανά το βελάκι, αλλά επανήλθε το πληκτρολόγιο μόνο του στην αρχική κατάσταση! Κάποιο κόλλημα θα ήταν υποθέτω...
smyrali
30 Μάρ. 2009, 20:40
Καλησπέρα, έχω βάλει μια αγγλική ρομ στο Kaiser μου (από PDACORNER) , είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα όταν εμφανίζονται οι επαφές δεξια η μπάρα κύλισης να έχει το ελληνικό αλφάβητο και όχι το αγγλικό... ύπαρχει κπαλιος τρόπος να γίνει αυτό ;
ευχαριστώ
Καλησπέρα, έχω βάλει μια αγγλική ρομ στο Kaiser μου (από PDACORNER) , είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα όταν εμφανίζονται οι επαφές δεξια η μπάρα κύλισης να έχει το ελληνικό αλφάβητο και όχι το αγγλικό... ύπαρχει κπαλιος τρόπος να γίνει αυτό ;
ευχαριστώ
Και εγώ έχω αυτή την απορία...
Επίσεις ψάχνω ένα καλό ελληνικό πληκτρολόγιο..
και ένα σωστό πρόγραμμα για gps...(γενικότερα gps προγράμματα για wm 6.1 που θα βρώ)
athanaso77
30 Μάρ. 2009, 20:59
Επίσεις ψάχνω ένα καλό ελληνικό πληκτρολόγιο..
FingerKeyboard 2 (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14924)
και ένα σωστό πρόγραμμα για gps...(γενικότερα gps προγράμματα για wm 6.1 που θα βρώ)
Όλα δουλεύουν σε WM6.1
Δοκίμασε την τελευταία έκδοση του iGO8.3.2, το miomap 2008, το Garmin XT 5.00.20w, αλλά και το κλασσικό Destinator 7.
nantia_rd
31 Μάρ. 2009, 00:41
Καλησπέρα,
Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω αν υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση για την συσκευή(είναι απο την ελληνική αντιπροσωπία);
Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κρατήσω backup στις επαφές μου εκτός απο το να κάνω συγχρονισμό με το Outlook; Αλήθεια γιατί το Outlook 2007 δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα συγχρονισμού;
Ευχαριστώ εκτων προτέρων!
FingerKeyboard 2 (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14924)
Όλα δουλεύουν σε WM6.1
Δοκίμασε την τελευταία έκδοση του iGO8.3.2, το miomap 2008, το Garmin XT 5.00.20w, αλλά και το κλασσικό Destinator 7.
το πληκρολόγιο δεν κάνει δουλειά... Μου βγάζει: skin error: resolution for this size not found!
ioannis_z_ioanni
31 Μάρ. 2009, 02:56
Καλησπέρα,
...
Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κρατήσω backup στις επαφές μου εκτός απο το να κάνω συγχρονισμό με το Outlook;
...
Ίσως η μόνη ερώτηση για την οποία έχω απάντηση σε αυτό το θέμα. :p
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το Pocket PC Pim Backup (http://www.dotfred.net/default.htm).
Είναι freeware. Τσέκαρέ το...
athanaso77
31 Μάρ. 2009, 08:56
το πληκρολόγιο δεν κάνει δουλειά... Μου βγάζει: skin error: resolution for this size not found!
Είσαι σίγουρος ότι εγκατέστησες τη σωστή έκδοση για την ανάλυση της οθόνης σου;
(FingerKeyb-2.0-QVGA.cab)
Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δω αν υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση για την συσκευή(είναι απο την ελληνική αντιπροσωπία);
Ότι υπάρχει μπορείς να το δεις στο forum της ACE Hellas... http://www.htc.com.gr/forum/forumdisplay.php?f=43
smyrali
2 Απρ. 2009, 19:55
Καλησπέρα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει cooked rom μεταφρασμένη στα ελληνικά...
zaharakis
2 Απρ. 2009, 20:04
Καλησπέρα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει cooked rom μεταφρασμένη στα ελληνικά...
απο οτι ξερω φιλε μου,δυστυχως οχι :(
smyrali
2 Απρ. 2009, 21:02
τότε θα μείνω στην pdacorner rom που έχω βάλει..
savasgr
2 Απρ. 2009, 21:08
παιδια ποια ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη rom απο αυτες στο xda-developers?
savasgr
3 Απρ. 2009, 07:57
παει το κινητο παιδια:(...εβαλα μια απο τις rom στο xda-developers και απο τοτε δεν λειτουργει το μεγαφωνο , το ακουστικο και το μικροφωνο και οταν ανοιγω την καμερα δεν φαινεται τιποτα :down:...δοκιμασα και αλλες rom στην συνεχεια αλλα τιποτα...τωρα? παει για ανταλλακτικα?
athanaso77
3 Απρ. 2009, 09:17
Επανέφερε τη συσκευή σου στην εργοστασιακή της κατάσταση (πληροφορίες εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323)) για να είσαι μέσα στην εγγύηση και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί, στείλε το στην ACE Hellas να σου το φτιάξει.
savasgr
3 Απρ. 2009, 09:20
δεν ειναι ελληνικη συσκευη...θα υπαρχει προβλημα με τον οδηγο που με παραπεμπεις?
zaharakis
3 Απρ. 2009, 09:22
Επανέφερε τη συσκευή σου στην εργοστασιακή της κατάσταση (πληροφορίες εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323)) για να είσαι μέσα στην εγγύηση και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί, στείλε το στην ACE Hellas να σου το φτιάξει.
Γιαννη μου αρεσει που προωθειται ο κοσμος απο εδω μεσα,που εχει προβληματα,στο navimania για λυσεις...:D
και κανενας μα κανενας δεν καθεται να διαβασει εστω και λιγο εκει μεσα :O
που ο Πανος εχει κανει καταπληκτικη δουλεια...:!:
δεν ειναι ελληνικη συσκευη...θα υπαρχει προβλημα με τον οδηγο που με παραπεμπεις?
ναι δεν ισχυει για συσκευες που δεν ειναι αγορασμενες απο ελλαδα ....
savasgr
3 Απρ. 2009, 09:29
παιδια εβαλα την αρχικη rom που λεει στο navimania και ολα εγιναν οκ:clap:...μαλλον να μην προσπαθησω να βαλω αλλη rom γιατι θα εχω ιστοριες παλι φανταζομαι:lol:
athanaso77
3 Απρ. 2009, 09:29
Κανένα πρόβλημα.
Γιαννη μου αρεσει που προωθειται ο κοσμος απο εδω μεσα,που εχει προβληματα,στο navimania για λυσεις...:D
Από τη στιγμή που όπως είπες και εσύ ο Πάνος έχει κάνει μια πολύ οργανωμένη δουλειά εκεί, το κρίνω σκόπιμο να παραπέμπω τον κόσμο εκεί για να βρει τη λύση που ζητάει και μάλιστα στα ελληνικά και αναλυτικότατα. Θα μπορούσα να παραπέμπω και στο XDA αλλά φοβάμαι ότι πολύς νέος κόσμος θα προτιμήσει να πετάξει τη συσκευή του παρά να καθίσει να βρει άκρη εκεί.
zaharakis
3 Απρ. 2009, 09:31
Κανένα πρόβλημα.
ειπα οτι θα εχει προβλημα ενοωντας ως προς τα ελληνικα :)
athanaso77
3 Απρ. 2009, 09:36
ειπα οτι θα εχει προβλημα ενοωντας ως προς τα ελληνικα :)
Σωστό το comment αλλά ούτως η άλλως η περιγραφή εκεί είναι για αγγλική συσκευή (όπως και του φίλου) και δεν υπάρχει αναφορά για ελληνικά.
savasgr
3 Απρ. 2009, 09:40
μπορω να περασω καποιες απο αυτες τις ωραιες rom χωρις να εχω καποιο προβλημα?
athanaso77
3 Απρ. 2009, 09:46
Ποιες ακριβώς; Μπορείς να περάσεις όλες τις ROM που προορίζονται για το Kaiser αρκεί να έχεις κάνει σωστά τα βήματα ξεκλειδώματος της συσκευής σου και ότι άλλο χρειάζεται για να μη βρεθείς (ξανά) προ εκπλήξεων.
savasgr
3 Απρ. 2009, 10:00
π.χ. θελω αυτην : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=496555
το κινητο το ξεκλειδωσα με αυτον τον οδηγο : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
πως θα περασω την rom?
athanaso77
4 Απρ. 2009, 02:52
Μα είναι αναλυτικότατη η περιγραφή. Κάνε το flashάρισμα μέσω της κάρτας μνήμης. Όταν τρέξεις το .exe της ROM θα σου βγάλει εκτός των άλλων και ένα αρχείο με κατάληξη .nbh
Αυτό είναι που σου ζητάει να κάνεις rename στην περιγραφή.
savasgr
4 Απρ. 2009, 08:47
αυτα τα κανω κανονικα , περναω την οποια rom (2-3 περασα) ,αλλα σε ολες δεν υπαρχει ηχος, δεν λειτουργει η καμερα, και οταν πραγματοποιεις κλησεις δεν ακουγεσαι ,ουτε σε ακουνε...αυτο ειναι το προβλημα
ioannis_z_ioanni
4 Απρ. 2009, 16:50
Τα συμπτώματα που αναφέρεις, δείχνουν να οφείλονται σε λάθος ράδιο (radio) ανάτρεξε στη σελίδα της ρομ και δες τι ράδιο είναι συμβατά με τη ρομ που έχεις φορτώσει. Στη συνέχεια, δοκίμασε κάποιο συμβατό.
savasgr
4 Απρ. 2009, 18:40
εκανα οτι ειπες αλλα δεν αναφερει εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=496555 ,τι radio ειναι συμβατο
savasgr
4 Απρ. 2009, 18:51
ok, εκανα search στο θεμα της rom και βρηκα 2 προτινομενα radio...θα φλασαρω την rom και μετα το radio φανταζομαι...:worry:
zaharakis
4 Απρ. 2009, 19:35
αυτα τα κανω κανονικα , περναω την οποια rom (2-3 περασα) ,αλλα σε ολες δεν υπαρχει ηχος, δεν λειτουργει η καμερα, και οταν πραγματοποιεις κλησεις δεν ακουγεσαι ,ουτε σε ακουνε...αυτο ειναι το προβλημα
ok, εκανα search στο θεμα της rom και βρηκα 2 προτινομενα radio...θα φλασαρω την rom και μετα το radio φανταζομαι...:worry:
Σαββα δεν διαβαζεις σωστα ;)
συνηθως οι ρομ εχουν και το αναλογο ραδιο μεσα στο αρχειο που θα φλασαρεις στο κινητο σου.
αν δεν το εχουν,καπου θα αναφερεται!!
οπως επισης αναφερεται και ΠΟΙΟ ραδιο εχουν μεσα!!
ΣΙΓΟΥΡΑ χρησιμοποιεις ΛΑΘΟΣ ραδιο!!!
τα ραδιος των wm 6.0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΜΣ wm6.1 οπως φυσικα και το αντιθετο:!:
savasgr
4 Απρ. 2009, 19:40
δεν το ειχε στην 1η σελιδα Δημητρη και θεωρησα οτι δεν χρειαζεται...και επειδη στην συνεχεια περασα μια ρομ του panosha και ηταν ηταν οκ με το ραδιο ,δεν μου περασε απο το μυαλο...thanx και παλι!
nantia_rd
5 Απρ. 2009, 20:04
Ίσως η μόνη ερώτηση για την οποία έχω απάντηση σε αυτό το θέμα. :p
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το Pocket PC Pim Backup (http://www.dotfred.net/default.htm).
Είναι freeware. Τσέκαρέ το...
Thanks για την βοήθεια! Φαίνεται ενδιαφέρον! Για να δούμε...
Mms πώς μπορώ να ενεργοποιήσω??Μου στέλνουν και δεν έρχονται ποτέ :(
wind έχω..:confused:
athanaso77
6 Απρ. 2009, 23:26
Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις (καρτέλα) -> Connection Setup. Επέλεξε τον provider σου και θα εγκαταστήσει αυτόματα τις ρυθμίσεις για GPRS/MMS.
Εάν πάλι δεν σου δουλέψει... μπορείς και χειροκίνητα από εδώ (http://www.htc.com.gr/9090_tim.html).
Καλησπερα σε ολους.Με τις τελευταιες pda corner ( βλεπε xda..) ολα μου τα μηνυματα 9 στις 10 φορες στελνονται δυο φορες!Ειμαι σιγουρος οτι παταω το send μια φορα γιατι το προσεχω πλεον.Εχει κανεις καμια ιδεα???:blink:
athanaso77
8 Απρ. 2009, 08:51
Μήπως να αλλάξεις ROM; :rolleyes:
dimisand
8 Απρ. 2009, 11:23
Απο την 17 και μετά (και μέχρι την 21 που φοράω τώρα) τις έχω βάλει όλες με την σειρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...
για δες μήπως δεν έχεις βάλει καλή Radio ή SPL....
και στην τελική κάνε ακόμα ένα φλασάρισμα.....
τυχαίνει καμια φορά μια στις 100 να φλασαριστεί λάθος η ROM και να τραβάει κάποια προβληματάκια....
Μήπως να αλλάξεις ROM; :rolleyes:
pdacorner=κορυφεες rom..:rolleyes: Απο τους λιγους πλεον που βγαζουν αναβαθμισμενες rom για το kaiser και συνεχιζει ασταματητα..:rolleyes:
dimisand@ Θα τα τσεκαρω..:)
Ευχαριστω πολυ:)
Pavlos3
9 Απρ. 2009, 01:25
pdacorner=κορυφεες rom..:rolleyes: Απο τους λιγους πλεον που βγαζουν αναβαθμισμενες rom για το kaiser και συνεχιζει ασταματητα..:rolleyes:
dimisand@ Θα τα τσεκαρω..:)
Ευχαριστω πολυ:)
είναι καλύτερες απο του σακατζάτι ? και είναι και πιο ελαφρυές ?
Επισης κορυφαιες..Απλα αν δεν κανω λαθος εχει καιρο να βγαλει νεα rom για το kaiser.οι pdacorner ειναι πιο "εμπλουτισμενες" και αναβαθμισμενες με οτι καινουργιο βγαινει.Πιο ελαφριες μαλλον του Sakajiati.Πιο γρηγορες,εξαρταται,τι πειραζεις και τι εγκαθιστας στο τηλ.Και οι δυο κορυφαιοι μαγειρες και εχουν δωσει πολλα για το kaiser μας.:)
dimisand
9 Απρ. 2009, 15:27
χοντρικα ναι... άλλες είναι πιο ελαφριές άλλες πάλι το ίδιο...
αλλά σίγουρα πιο εμπλουτισμένες...
και αν είναι το ίδιο γρήγορες αλλά με περισσότερα applications τότε φανταζομαι ότι θεωρείται καλύτερη...
(Υ.Γ. υπάρχουν βέβαια και οι φαν των μινιμαλ ρομ... με τις light... αλλά ακόμα και για αυτους έχει επιλογές...)
για την ακριβεια υπάρχουν 3 επιλογές...
πλουσια με μανιλα
πλουσια χωρίς μανιλα και
η light (με λιγα λιπαρά):lol:
dimisand
9 Απρ. 2009, 15:30
Αλήθεια το δικό μας το Ελληνα με τις AthineOS ROM τον έχει δοκιμάσει κανείς ???
Γιατί ξέρετε τι λένε παπούτσι από τον τόπο σου...
Αλήθεια τωρα αν εχει κανεις εμπειρια από αυτην την ρομ ας την παραθεσει....
Pavlos3
9 Απρ. 2009, 18:12
ρε παιδιά προσπαθώ να φτιάξω τα κουμπιά με το hbutton 2.3 . Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να αντιστοιχίσω τα πλαινά ( το πλαινό οκ και το και την ροδελλλλιτσα)
Pavlos3
10 Απρ. 2009, 00:05
βασικά μου μαμησε το τηλ. ότι πλαινό κουμπί και άν πατήσω μου ανοιγει το τηλεφωνο ( dial pad).
τα φώτα σας ρε παίδες γιατι μου άρεσε σαν προγραμμα αλλά άν συνεχίσει να κάνει τα δικά του θα το στείλω...
Καλησπέρα παιδιά... πήρα καινούρια μπαταρία για το κινητό απτο ebay διοτι η παλιά τα έχει φτύσει... ξέρει κανείς πως πρέπει να τη φορτίσω για καλύτερα αποτελέσματα..??
zaharakis
10 Απρ. 2009, 22:50
ρε παιδιά προσπαθώ να φτιάξω τα κουμπιά με το hbutton 2.3 . Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πώς να αντιστοιχίσω τα πλαινά ( το πλαινό οκ και το και την ροδελλλλιτσα)
βασικά μου μαμησε το τηλ. ότι πλαινό κουμπί και άν πατήσω μου ανοιγει το τηλεφωνο ( dial pad).
τα φώτα σας ρε παίδες γιατι μου άρεσε σαν προγραμμα αλλά άν συνεχίσει να κάνει τα δικά του θα το στείλω...
AEButon plus
η λυση σου..πλεον αξιοπιστη και η καλυτερη!!;)
Καλησπέρα παιδιά... πήρα καινούρια μπαταρία για το κινητό απτο ebay διοτι η παλιά τα έχει φτύσει... ξέρει κανείς πως πρέπει να τη φορτίσω για καλύτερα αποτελέσματα..??
φορτιζε παντα τα κινητα σου απο την usb του υπολογιστη σου για μεγαλυτερη μακροζωια της μπαταριας σου!!
και ολη μερα συνδεμενο να το εχεις δεν παθαινει τπτ :!:
drdino
11 Απρ. 2009, 01:30
Τις τελευταίες μέρες το resco keyboard δεν την παλεύει. :X:X
Μου φορτώνει μόνο το default kbd, ακόμα και αν το γυρίσω, παραμένει αυτό.
ROM η hd iolite, αλλά μέχρι τώρα από τον Φεβρουάριο δούλευε τέλεια. :wacko:
φορτιζε παντα τα κινητα σου απο την usb του υπολογιστη σου για μεγαλυτερη μακροζωια της μπαταριας σου!!
και ολη μερα συνδεμενο να το εχεις δεν παθαινει τπτ :!:
Οπότε η πρώτη φορτιση δεν έχει τοσο νοημα??
giorgiosimeoni
11 Απρ. 2009, 20:06
Αλήθεια το δικό μας το Ελληνα με τις AthineOS ROM τον έχει δοκιμάσει κανείς ???
Γιατί ξέρετε τι λένε παπούτσι από τον τόπο σου...
Αλήθεια τωρα αν εχει κανεις εμπειρια από αυτην την ρομ ας την παραθεσει....
Έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις ROM που έχουν κυκλοφορήσει στο XDA και θα σου πρότεινα από αυτές του AthineOS να δοκιμάσεις την παρακάτω, νομίζω πως είναι η καλύτερη του
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3413010&postcount=223
Γίνεται κάπως να διαγράψω όλες τις επαφές,όχι μία μία βέβαια,χωρίς να περάσω κάποιο πρόγραμμα?ή αν δε γίνεται έτσι,ξέρετε κανένα προγραμματάκι να το κάνω?
Eπίσης,υπάρχει τρόπος να περάσω κάπως τα sms στο πισί?
sv2evs
12 Απρ. 2009, 18:08
Γίνεται κάπως να διαγράψω όλες τις επαφές,όχι μία μία βέβαια,χωρίς να περάσω κάποιο πρόγραμμα?ή αν δε γίνεται έτσι,ξέρετε κανένα προγραμματάκι να το κάνω?
Αν τις έχεις κάνει συγχρονισμό με τον υπολογιστή, αν τις σβύσεις απο το outlook λογικά θα σβυστούν στην συνέχεια και απο το κινητό. :worry:
athanaso77
12 Απρ. 2009, 22:00
Γίνεται κάπως να διαγράψω όλες τις επαφές,όχι μία μία βέβαια,χωρίς να περάσω κάποιο πρόγραμμα?
Όταν είσαι στις επαφές σου, πατώντας στο μενού σου δίνεται η δυνατότητα να τις επιλέξεις όλες και μετά τις διαγράφεις. Ψάξτο λίγο.
Eπίσης,υπάρχει τρόπος να περάσω κάπως τα sms στο πισί?
http://www.jeyo.com/extender.asp
babis_d
12 Απρ. 2009, 22:05
Γειά σας, είμαι καινύριος στο forum.
Αγόρασα το Orange TyTN II από το eBay UK και αφού έκανα το update με την Windows 6.1 ROM της Orange το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά. Είχα ένα πρόβλημα με το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά το έλυσα μερικώς εγκαθιστώντας το VGAKEY το οποίο δουλεύει μια χαρά.
Λέω ότι έλυσα μερικώς το πρόβλημα διότι σε ό,τι αφορά το hardware πληκτρολόγιο του TyTN δεν έχω καταφέρει να το κάνω να γράψει ελληνικά. Μήπως ξέρει κάποιος αν τελικά γίνεται να υπάρχει εναλλαγή ελληνικών-αγγλικών με αγγλική ROM ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποια ROM ελληνική (αν υπάρχει);
Επίσης για cooked ROMs το σκέφτομαι διπλά γιατί σε forums έχω διαβάσει αρκετά να πηγαίνουν στραβά με τηλέφωνα της Orange.
Ευχαριστώ
Δε μου έχει τέτοια δυνατότητα,να τις επιλέξω όλες...Πατάω μενού αλλά δεν έχει κάτι τέτοιο..Μήπως πρεπει να βαλω καποιον contact manager?
athanaso77
12 Απρ. 2009, 22:33
Λέω ότι έλυσα μερικώς το πρόβλημα διότι σε ό,τι αφορά το hardware πληκτρολόγιο του TyTN δεν έχω καταφέρει να το κάνω να γράψει ελληνικά. Μήπως ξέρει κάποιος αν τελικά γίνεται να υπάρχει εναλλαγή ελληνικών-αγγλικών με αγγλική ROM ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποια ROM ελληνική (αν υπάρχει);
H λύση σου περιγράφεται αναλυτικότατα εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675).
babis_d
12 Απρ. 2009, 23:47
H λύση σου περιγράφεται αναλυτικότατα εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675).
Thanks! Δούλεψε άψογα.
Για πείτε επειδή θέλω να κάνω ένα φορμάτ στο κινητό να το στήσω από την αρχή γιατί έχω κατι προβληματάκια,πώς γίνεται :D ?
athanaso77
13 Απρ. 2009, 00:34
Αυτό που ζητάς λέγεται hard reset (http://www.hardreset.eu/htc_kaiser_tytn_ii_p4550_hard_reset_soft_reset_en.html).
Ευχαριστώ πολύ παιχταρά!! :D
Θα κάνω μία ακόμη ερώτηση μιας και πήρα φόρα:
Πώς μπορώ να βάλω στο kaiser συντομευσούλα για τον com manager όπως και για τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές?Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω.
Καλησπέρα παιδιά... έχει κανείς καμιά σταθερή έκδοση με wm 6.1 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282
είχα περάσει μια που μου έφαγε κόλλημα μετά απο κανά μήνα και με νευρίασε πολυ το hard reset!
oistrakh
16 Απρ. 2009, 18:38
Ευχαριστώ πολύ παιχταρά!! :D
Θα κάνω μία ακόμη ερώτηση μιας και πήρα φόρα:
Πώς μπορώ να βάλω στο kaiser συντομευσούλα για τον com manager όπως και για τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές?Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω.
Καλησπέρα.
Μήπως εννοείς αυτό;
http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/phonesuite/
papathvas
16 Απρ. 2009, 22:21
στο tf2d μπορούμε στις εικόνες να ορίσουμε διαφορετικό φάκελο;
έβαλα κ το manila edit αλλά ούτε εκεί έχει κάποια επιλογή
Καλησπέρα.
Μήπως εννοείς αυτό;
http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/phonesuite/
όχι ακριβώς,αλλά ευχαριστώ:)
athanaso77
18 Απρ. 2009, 02:07
Είχα δει σε άλλο kaiser κάτω δεξιά είχε στην today screen δύο πολύ μικρά κουμπάκια που κάνανε αυτά που θέλω.
http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm
DimitrisTS
21 Απρ. 2009, 11:44
Έχοντας απουσιάσει πολλούς μήνες από το χώρο των windows mobile
και προσεχώς ως ιδιοκτήτης ενός Kaiser (είχα παλιότερα ένα το οποίο πούλησα) μπορεί κανείς να με συμβουλέψει πια rom να προτιμήσω να βάλω?
Δεν έχω πρόβλημα αν είναι αγγλική.
athanaso77
21 Απρ. 2009, 16:39
Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο μόνος σου εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) να δεις τι ακριβώς ταιριάζει με τα δικά σου δεδομένα;
DimitrisTS
21 Απρ. 2009, 20:43
Φίλε μου το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω στο λινκ που μου έδωσες!
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Εδώ μέχρι κ Google Android και Linux είδα!!!
Διάβασα μερικές δεκάδες σελίδες, με έπιασε πονοκέφαλος κ είπα να ζητήσω κ καμιά γνώμη...
Αν δεν υπάρχει συνέχεια κ τα αφήσεις για κάποιο διάστημα, δεν καλύπτεται εύκολα το κενό, ούτε διαβάζονται εύκολα εκατοντάδες σελίδες για να συμπεράνεις τί λένε κατά μέσο όρο οι άλλοι χρήστες για μια ΡΟΜ.
athanaso77
21 Απρ. 2009, 21:00
Πάντως... για android, θα σου συνιστούσα να το αφήσεις ακόμα.
Pavlos3
23 Απρ. 2009, 00:44
παιδες καλησπέρα και χρόνια πολλά .
τον τελευταίι καιρό έχω ψιλο******* το καισερ. του έβαζα και έβγαζα διάφορα πράματα και θάματα και τώρα κάτι έγινε και σέρνεται.
τα μυνηματα, στις κλήσεις και σε πιο απλά ακόμα πράματα δείχνει να καθυστερεί πολύ.
ψάχνω έναν καλό και σίγουρο τρόπο πέρα του χαρντ ρησετ.
αυτά που έχουν σαν δενομένα είναι ότι
φοράει
Hyperdragon_IIIr_Lite WWE
05/07/08
τρέχει wa3, wad, pocketcm ( κολάει και αυτό) και πολλά άλλα.
του έβγαλα opera9.5, vito audionotes ( με ένα αρχείο που υποτίθεται ότι αντέγραφες κλησεις) , sqlce.ppc.wce5.... ή κάτι τέτοιο που το κατέβασα μαζί με κάποια άλλα αρχεία για to opencellclient,
τώρα πάνω στην αναμπουμπούλα έχω αφερέσει και άλλα πολλά αλλά το kaiser δεν δείχνει να επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν δυο μηνες....!
Για πέστε καμάι χρήσιμη συμβουλή.
athanaso77
23 Απρ. 2009, 00:50
Όσο και να το αποφεύγεις... μόνο με hard reset θα μπορέσεις να στρώσεις σωστά τη συσκευή σου ξανά.
Καλησπέρα παιδιά.. ξερει κανείς γιατι όταν συνδέω το κινητο με το pc αλλάζει η ζώνη ώρας??
athanaso77
26 Απρ. 2009, 01:08
Καλησπέρα παιδιά.. ξερει κανείς γιατι όταν συνδέω το κινητο με το pc αλλάζει η ζώνη ώρας??
Start -> Settings -> Phone -> Time Zone
και απενεργοποίησε την αυτόματη αλλαγή.
DrMobile
27 Απρ. 2009, 20:56
Παίδες την καλησπέρα μου, μπράβο σας που κρατάτε το thread στην πρώτη σελίδα...όπως του αξίζει!
Έχω ακόμα το Kaiser και δεν σκοπεύω να το αλλάξω. Πριν λίγες μέρες του εγκατέστησα το ΙΜ+ (multi-protocol messenger) και το Pocket IRC (IRC client) και είναι πραγματικά άψογο! Δεν χορταίνω να το βλέπω και να το θαυμάζω. Με απλό GPRS (όχι 3G ή HSDPA) με βγάζει όλη μέρα μόνιμα online και έτοιμο να δεχτεί instant messages. Σε λίγους μήνες ενδέχεται να εργάζομαι σε μέρος που δεν θα υπάρχει PC με internet, οπότε το Καιζεράκι θα είναι άκρως απαραίτητο για να μπορώ να είμαι σε "επαφή" και τότε θα δείξει την πραγματική του αξία. :cool:
Το μόνο που με δελεάζει για αναβάθμιση αυτή τη στιγμή είναι το HTC Touch Pro 2, που νομίζω είναι το πρώτο HTC που μπορεί να ονομάζεται αντικαταστάτης του Kaiser. Είναι πράγματι πανέμορφο, αλλά απ' τη στιγμή που κάνω τα πάντα με το Kaiser και δεν με χαλάει κάτι, ίσως περιμένω για το επόμενο μοντέλο με ανάλυση 1920 x 1200 και Windows 7... :w00t:
Keep it up guys 'n' gals!
athanaso77
27 Απρ. 2009, 20:57
Είναι πράγματι πανέμορφο, αλλά απ' τη στιγμή που κάνω τα πάντα με το Kaiser και δεν με χαλάει κάτι, ίσως περιμένω για το επόμενο μοντέλο με ανάλυση 1920 x 1200 και Windows 7... :w00t:
Θα πρέπει να περιμένεις πολύ για κάτι τέτοιο! :rolleyes:
Να σας πω ρε παίδες,μπας και έχει κανένας λύση στο πρόβλημά μου ή μήπως είχε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο...
Ώρες ώρες από το πουθενά μου κλείνει το kaiser κάνει shut down δηλαδή από μόνο του..Δεν είναι θέμα μπαταρίας γιατί και με άλλη που έχω δοκιμάσει τα ίδια ...
athanaso77
27 Απρ. 2009, 23:52
Στο κάνει και μετά από hard reset;
kotlid
28 Απρ. 2009, 15:05
Μια ερώτηση :
Ποσο κραταει η μπαταρια?
Εγω καθε βραδυ την φορτιζω
Το χρησιμοποιω πολυ μεσα στην ημερα αλλα οχι για τηλεφωνηματα μονο για σημειωσεις-αντζεντα , και 2 ωρες το πολυ wi-fi.
Λετε να ψαξω για καινουργια μπταρια η ειναι φυσιολογικο?
Στο κάνει και μετά από hard reset;
ναι το κάνει :(
lagoudakis
28 Απρ. 2009, 16:36
ναι το κάνει :(οποτε νομιζω οτι πρεπει να παει μια βολτα απο το σερβις:(
athanaso77
28 Απρ. 2009, 16:44
ναι το κάνει :(
Φρόντισε να έχει η συσκευή σου official ROM και επικοινωνία και επίσκεψη με το service της ACE Hellas.
1.Πώς το βλέπω αν έχει official ROM γιατί είμαι και λίγο άσχετος,εγώ δεν έχω αλλάξει κάτι αλλά ίσως να είχε αλλάξει ο προηγούμενος κάτοχος..
2.Πρέπει να το πάω κατευθείαν στο service της ACE Hellas ή να το πάω στον Κωτσόβολο από όπου είναι αγορασμένο??
3.Δύο χρόνια εγγύηση δεν έχει??
Thanks!! :D
αν έχει ελληνικά μάλλον έχεις επίσημη. Αλλά για να είσαι σίγουρος κάνε reset έχοντας πατημένο το κουμπι της κάμερας και θα δεις κάποια γραμματάκια μαζί με τις τρικολορ εικόνα. Αν δεν βλέπεις Hardspl μάλλον δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Για να το στείλεις στην Ace δες εδώ http://www.htc.com.gr/customercare.html
βασικά το στέλνεις σε αυτούς με ACS courrier με χρέωση δικιά τους αλλά διάβασε αυτά που σου λέει παραπάνω
KAIS130
SPL-1.93.0000
CPLD-8
αυτά μου βγάζει,είμαι οκ??
Αν το πάω στον κοτσώβολο από όπου είναι αγορασμένο θα μου πουν να το στείλω μόνος μου εκεί?
2 χρόνια δεν είναι η εγγύηση
Θα διαβάσω το λινκ σε λίγο,ευχαριστώ,μπάρτσα τώρα :D
athanaso77
29 Απρ. 2009, 00:48
Και στον Κωτσόβολο να το πας, στην ACE Hellas θα το στείλουν. Πήγαινέ το κατευθείαν εσύ στην ACE λοιπόν συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του και θα το φροντίσουν αυτοί. Είναι πιο γρήγορη αυτή η διαδικασία. Μέσα από το site τους μπορείς και να ενημερώνεσαι για τη διαδικασία του service για όσο θα μείνει η συσκευή σου εκεί.
Ακριβώς. Στείλε το στην ACE απευθείας λοιπόν. Είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο έτσι
Theodore_S100
5 Μάι. 2009, 13:45
Έχω ένα παλιό backup σε stg format το ανοίγω με το stgviewer και βλέπω τα αρχεία μου… αυτό που ψάχνω είναι τα incoming (inbox) sms δεν μπορώ να βρω σε πιο φάκελο είναι… τα sms που έχω στείλει (outgoing) τα έχω βρει.
Το backup σίγουρα περιέχει το inbox sms κάπου διότι μόλις το πέρναγα restore στο s100 τα έβλεπα.
Αν μπορέσω να τα περάσω στο Kaiser...
Εάν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το inbox (s100) ας μου πει…. Ευχαριστώ!
athanaso77
5 Μάι. 2009, 14:19
Με ποιο πρόγραμμα έχεις πάρει το backup;
Για τέτοια πράγματα συνήθως να έχεις υπόψιν χρησιμοποιούμε το PIM Backup.
Theodore_S100
5 Μάι. 2009, 16:31
Με ποιο πρόγραμμα έχεις πάρει το backup;
Για τέτοια πράγματα συνήθως να έχεις υπόψιν χρησιμοποιούμε το PIM Backup.
Με το Active sync ...
To s100 δεν υπάρχει πλέον.. :X
athanaso77
5 Μάι. 2009, 16:59
Εάν έχεις πάρει το backup με το ActiveSync λογικά οι επαφές σου πρέπει να βρίσκονται στο Outlook του υπολογιστή σου, σωστά;
Εάν ναι, συνδέεις απλά την καινούργια σου συσκευή και με συγχρονισμό περνάνε εκεί.
Theodore_S100
5 Μάι. 2009, 20:59
Εάν έχεις πάρει το backup με το ActiveSync λογικά οι επαφές σου πρέπει να βρίσκονται στο Outlook του υπολογιστή σου, σωστά;
Εάν ναι, συνδέεις απλά την καινούργια σου συσκευή και με συγχρονισμό περνάνε εκεί.
Δεν θέλω επαφές... θέλω μόνο τα sms που έχω λάβει.. που τα κάνει save όμως? :D
papathvas
9 Μάι. 2009, 11:28
υπάρχει κανα προγραμματακι για να κάνω ένα contacts.vcf με όλες τις επαφές για να τις στείλω σε ένα άλλο κινητό; (δεν θέλω να μπλέξω με συγχρονισμούς)
athanaso77
9 Μάι. 2009, 17:32
Εάν πρόκειται να τις μεταφέρεις σε άλλη WM συσκευή, πάρε ένα backup με το PIM Backup (http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pim-backup-v2-8.html), μετέφερε το στην άλλη συσκευή και τρέξτο από εκεί. Είναι ο καλύτερος τρόπος.
papathvas
10 Μάι. 2009, 03:19
οχι, στο P1i θέλω
Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί Ποιο RADIO είναι καλύτερο για την Ελλάδα???
athanasiosm
10 Μάι. 2009, 20:08
Καλησπερα!Μια ερωτηση ηθελα να σας κανω για ενα προβλημα που εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει ειδικα αν καποιος ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Κανω σενδεση στο ιντερνετ μεσω WΙ-FI σε ολα τα site συνδεομαι κανονιοκα εκτος απο δυο site που κυριως επιθυμω!
Τα site που συνδεεται μεν αλλα δεν μπορω να κανω login το password οταν κανω login εκει σταματαει ειναι τα site......interwetten.com kai betoto.com.
Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα...και αν υπαρχει καμμια εφαρμογη για εορτολογιο!!!
Ευχαριστω.
athanaso77
10 Μάι. 2009, 20:16
@vbeli:
Δεν έχω πια τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά εάν κάποιο Radio είναι καλό, είναι καλό (συνήθως) παντού. Το σημαντικότερο είναι το Radio να ταιριάζει με την εκάστοτε ROM που φοράει η συσκευή σου. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το επιβεβαιώσεις διαβάζοντας στα ανάλογα μέρη στο XDA από όπου υπάρχει το Radio και η ROM.
athanasiosm
10 Μάι. 2009, 20:31
Δεν έχω πια τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά εάν κάποιο Radio είναι καλό, είναι καλό (συνήθως) παντού. Το σημαντικότερο είναι το Radio να ταιριάζει με την εκάστοτε ROM που φοράει η συσκευή σου. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το επιβεβαιώσεις διαβάζοντας στα ανάλογα μέρη στο XDA από όπου υπάρχει το Radio και η ROM.
Δυστυχως δεν πολυκαταλαβαινω τι λες καθοτι ελλειπεις γνωσεις μαλλον και ως εκ τουτου δεν με πολυβοηθας...ευχαριστω παντως ειδικα για την αμεσσοτητα!
athanaso77
10 Μάι. 2009, 20:43
Καλησπερα!Μια ερωτηση ηθελα να σας κανω για ενα προβλημα που εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει ειδικα αν καποιος ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Κανω σενδεση στο ιντερνετ μεσω WΙ-FI σε ολα τα site συνδεομαι κανονιοκα εκτος απο δυο site που κυριως επιθυμω!
Τα site που συνδεεται μεν αλλα δεν μπορω να κανω login το password οταν κανω login εκει σταματαει ειναι τα site......interwetten.com kai betoto.com.
Δεν χρησιμοποιώ τα παραπάνω site αλλά φαντάζομαι ότι θα απαιτούν χρήση flash. Θα έλεγα λοιπόν να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τα Macromedia Flash Player v7.0 (http://freewareppc.com/utilities/macromediaflashplayer.shtml) και Adobe Flash Lite 3.1.CAB (http://www.sharemobile.ro/download.php?id=301279).
και αν υπαρχει καμμια εφαρμογη για εορτολογιο!!!
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178634
Δυστυχως δεν πολυκαταλαβαινω τι λες καθοτι ελλειπεις γνωσεις μαλλον και ως εκ τουτου δεν με πολυβοηθας...ευχαριστω παντως ειδικα για την αμεσσοτητα!
Λογικό να μην καταλάβεις μιας και η απάντηση πήγαινε για τον φίλο πιο πάνω. Το διόρθωσα.
athanasiosm
10 Μάι. 2009, 21:14
Δεν χρησιμοποιώ τα παραπάνω site αλλά φαντάζομαι ότι θα απαιτούν χρήση flash. Θα έλεγα λοιπόν να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τα Macromedia Flash Player v7.0 (http://freewareppc.com/utilities/macromediaflashplayer.shtml) και Adobe Flash Lite 3.1.CAB (http://www.sharemobile.ro/download.php?id=301279).
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178634
Λογικό να μην καταλάβεις μιας και η απάντηση πήγαινε για τον φίλο πιο πάνω. Το διόρθωσα.
τα κατεβασα τα flash αλλα μετα τι?δεν ειναι exe και δεν περνανε τι πρεπει να κανω/?
athanaso77
10 Μάι. 2009, 21:23
Και τα δύο έχουν κατάληξη .cab
Τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή και τα τρέχεις από εκεί με ένα απλό click στον explorer της συσκευής.
Τα .cab είναι τα εγκαταστήσιμα αρχεία για τα Windows Mobile PPC όπως η συσκευή σου.
athanasiosm
10 Μάι. 2009, 21:27
Και τα δύο έχουν κατάληξη .cab
Τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή και τα τρέχεις από εκεί με ένα απλό click στον explorer της συσκευής.
Τα .cab είναι τα εγκαταστήσιμα αρχεία για τα Windows Mobile PPC όπως η συσκευή σου.
o.k thnks θα δοκιμασω
athanasiosm
11 Μάι. 2009, 18:19
τα κατεβασα τα flash αλλα μετα τι?δεν ειναι exe και δεν περνανε τι πρεπει να κανω/?
εβαλα τα flash αλλα τιποτα δεν κανει login....κατι αλλο που πιθανον να λειπει?/?
nutrialex
16 Μάι. 2009, 17:23
:oops:Παιδιά μόλις το αγόρασα απο αναβάθμιση, αλλά μάλλον έκανα μ@λ@κία. Μπήκα στο forum για να δώ τι παίζει με τίς εφαρμογές και τα είδα όλα. Πρόσφατα ασχολήθηκα με hack-αρίσματα και εφαρμογές σε symbian Nokia και δεν έχω πλέον όρεξη για να ξανακάνω την ίδια δουλειά με windows mobile. Δε μπορώ πλέον να ξανακάτσω μπροστά στην οθόνη ψάχνοντας ανάμεσα σε κινέζικες, ιρανικές και ρώσικες σελίδες , τα γνωστά για εμάς στο forum "symbian s60 3rd" ως μαγαζάκια.
Προτιμώ να το δώσω σε κάποιον απο εσάς που ηδη ξέρει να το χειρίζετε.
Το τηλεφωνάκι είναι στο κουτί του σφραγισμένο δεν έχει ανοιχτεί και προφανώς έχει 2 χρόνια εγγύηση (από σήμερα) απο την ελληνική αντιπροσωπεία και είναι φορτωμένο και με νέους λέει στο κουτί ελληνικούς χάρτες.
όποιος ενδιαφέρετε ας στείλει pm. Παρακαλώ πολύ μην απαντήσετε σε αυτό το νήμα, αρκετά το χάλασα εγώ. :thanks:
Ευχαριστώ τους mods για την κατανόηση. Δε θα ξανα-:spam:-άρω, το έκανα όμως γιατί ξέρω ότι ενώ εγώ έχασα την επιδότηση μου απο βιασύνη, για κάποιον απο εσας είναι πραγματική ευκαιρεία.
Η τιμή όπως καταλαβαίνεται είναι fix, όσα πλήρωσα χωρίς να υπολογίσω την χαμένη αναβάθμιση: 450€
andreas_ku990
16 Μάι. 2009, 21:25
Τώρα μας λες ότι δεν βρίσκεις εφαρμογή για τα Windows Mobile?? Καλά άσε τα Hard SPL, ROM και άλλες μ@**** αλλά το ότι δεν βρίσκεις προγράμματα. Τα WM έχουν περισσότερες από τα Symbian
nutrialex
16 Μάι. 2009, 21:55
Τώρα μας λες ότι δεν βρίσκεις εφαρμογή για τα Windows Mobile?? Καλά άσε τα Hard SPL, ROM και άλλες μ@**** αλλά το ότι δεν βρίσκεις προγράμματα. Τα WM έχουν περισσότερες από τα Symbian
Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα κάτι τέτοιο! !
Συγνώμη αν νομισατε έτσι. Το ξέρω ότι υπάρχουν άπειρες εφαρμογές και σίγουρα καλύτερες από symbian αλλά έγώ προσωπικά σαν νέος κυριολεκτικά χρήστης smart κινητών δεν έχω το χρόνο να μάθω νέους τρόπους εγκατάστασης, νέες καταλήξεις αρχείων και γενικά νέα πράγματα και προτιμώ να γυρίσω ξανά σε symbian για να μην ζαλίσω το κεφάλι μου με πράγματα που δυσκολέυομαι να καταλάβω.
Απο τον αριθμό των post μου φαίνεται ότι ένώ είμαι καιρό μέσα στο forum και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες στο διάβασμα του φόρουμ -γιατί λογω σεβασμου δεν ήθελα ποτέ να ρωτήσω κάτι που ήδη έχει ξαναερωτηθεί- δεν έχω τις γνώσεις και το χρόνο να συνεισφέρω ουσιαστικά.
Αυτό ακριβώς εννοούσα λέγοντας ότι ΕΓΩ έκανα m@l@kia που δεν συνέχισα με symbian, όχι επειδή τα WM υστερούν ΑΛΛΑ επειδή εγώ υστερώ.
Και μεταξύ μας είμαι περήφανος που δε τα ξέρω όλα και αυτό επιθυμώ μάλιστα και για το παιδί μου.
athanaso77
18 Μάι. 2009, 00:22
Η μετάβαση από symbian σε windows σίγουρα ξενίζει αλλά όχι λόγο δυσκολίας στη χρήση, όσο του γεγονότος ότι πρέπει να εξοικειωθείς με κάτι καινούργιο.
Γνώμη μου είναι ότι εάν του δώσεις μια ευκαιρία, θα απορείς με τον εαυτό σου που τόσο καιρό έχανες το χρόνο σου με τα symbian. Ίσως να κάνω λάθος, ίσως και όχι. ;)
NiTroGen
18 Μάι. 2009, 01:36
Τρελή Προσφορά: HTC TyTN II με 250€ (http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Stock&portlet_66_8_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizar d%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_8&sku=E00-0151-0000-043&handsetsPath=stock&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP062&makeYourOwnPrepaid=false)!!! :X
Εγώ μόλις παρήγγειλα ένα, οπότε σύντομα θα είμαι συχνός επισκέπτης αυτού του thread! :D
athanaso77
18 Μάι. 2009, 02:18
Όντως πολύ καλή τιμή!
thanos75x
18 Μάι. 2009, 09:53
Γνωριζει καποιος αν στο msn υπαρχει τροπος να κανουμε χρηση μιας απο τις δυο ενσωματωμενες cameres που εχει πανω του το tytn2 ?
papathvas
18 Μάι. 2009, 12:39
πως μπορώ να περάσω τις επαφές στην sim??:confused:
στο sim manager μου βγάζει "bad parameter"
δοκίμασα να το ξαναπεράσω, αλλά τα ίδια.
παίζει κάποιο άλλο προγραμματάκι;
nutrialex
18 Μάι. 2009, 13:23
Η μετάβαση από symbian σε windows σίγουρα ξενίζει αλλά όχι λόγο δυσκολίας στη χρήση, όσο του γεγονότος ότι πρέπει να εξοικειωθείς με κάτι καινούργιο.
Γνώμη μου είναι ότι εάν του δώσεις μια ευκαιρία, θα απορείς με τον εαυτό σου που τόσο καιρό έχανες το χρόνο σου με τα symbian. Ίσως να κάνω λάθος, ίσως και όχι. ;)
Ευχαριστώ φίλε μου. Μαλλον θα κάνω μια προσπάθεια, αν και ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος. Τουλάχιστον τώρα ξέρω ποια είναι τα καλά μαγαζάκια. Ίσως μπορέσω να το φέρω στα μέτρα μου πολύ πιο γρήγορα απο το symbian. Office έχει ή πρέπει να βάλουμε κάποιο.
Πάντως προερχόμενος απο το thread του symbian πρέπει να πώ -κάτι που έχει ξαναειπωθεί εδώ- ότι καλά θα ήταν να κάνουμε ότι κάναμε και εκεί δηλαδή ένα thread με προτάσεις προγραμμάτων και εφαρμογών.
athanaso77
18 Μάι. 2009, 15:06
Office έχει ή πρέπει να βάλουμε κάποιο.
Φυσικά.
καλά θα ήταν να κάνουμε ότι κάναμε και εκεί δηλαδή ένα thread με προτάσεις προγραμμάτων και εφαρμογών.
Υπάρχει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55776
DrMobile
18 Μάι. 2009, 17:42
Η τιμή όπως καταλαβαίνεται είναι fix, όσα πλήρωσα χωρίς να υπολογίσω την χαμένη αναβάθμιση: 450€
Το TyTN II είναι πραγματικά κορυφαία συσκευή, αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τα €450 που ζητάς είναι πολλά, δεδομένου ότι κλείνει 2 χρόνια ζωής. Καλύτερα να κάνεις αυτό που λέει ο athanaso77 και να το παλέψεις λίγο. Αν είσαι power user θα εκτιμήσεις την τεράστια παραμετροποίηση και γκάμα s/w των Windows Mobile. Κρίμα είναι να το "σκοτώσεις" σε χαμηλή τιμή... Εγώ το έχω ενάμισι χρόνο και δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα. Ίσως το αντικαταστήσω με το Touch Pro 2, αλλά και πάλι διστάζω να το κάνω γιατί το τιτανάκι με καλύπτει στο 100% αυτή τη στιγμή. :up:
athanaso77
18 Μάι. 2009, 18:26
Εάν συνυπολογίσεις και την προσφορά της cosmote που βλέπουμε πιο πάνω, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Pavlos3
18 Μάι. 2009, 21:32
Τρελή Προσφορά: HTC TyTN II με 250€ (http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Stock&portlet_66_8_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizar d%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_8&sku=E00-0151-0000-043&handsetsPath=stock&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP062&makeYourOwnPrepaid=false)!!! :X
Εγώ μόλις παρήγγειλα ένα, οπότε σύντομα θα είμαι συχνός επισκέπτης αυτού του thread! :D
δεν υπάρχει πλέον ****το.
παιδιά δεν μου πατάει το μεσαίο κουμπί στα navigation keys. ξέρετε τι παίζει να έχει χαλάσει. στην Htc δεν τολμώ να ρωτήσω.
έχω δεί ότι τα πλήκρτα είναι μια πολύπλοκη πλακέτα με καλωδιοταινία. υπάρχει τπτ άλλο να κοιτάξω . για πέστε γιατί έχω φρικάρει...
athanaso77
18 Μάι. 2009, 23:50
δεν υπάρχει πλέον
Λογικό!
παιδιά δεν μου πατάει το μεσαίο κουμπί στα navigation keys. ξέρετε τι παίζει να έχει χαλάσει. στην Htc δεν τολμώ να ρωτήσω.
Μήπως να κάνεις πρώτα ένα hard reset; Έτσι θα σιγουρευτούμε εάν είναι πρόβλημα του πλήκτρου ή softwarικό πρόβλημα.
Pavlos3
19 Μάι. 2009, 10:54
έκανα hard reset και το πρόβλημα είναι hardware ....!
athanaso77
19 Μάι. 2009, 11:01
Λογικά πρέπει να βρίσκεται η συσκευή σου στην εγγύηση ακόμα.
Φρόντισε να έχει official ROM και stock-spl και πήγαινε/στείλε τη στην ACE Hellas.
nutrialex
19 Μάι. 2009, 19:04
Παιδιά , έχει αλλάξει κάτι στις προτάσεις γιας ROM απο τον Sakajati?
Απο ότι βλέπω έχει βγάλει τις εξης τελευταία στο site του
[25 December 08] HyperDragon III Raphael OS 5.2.20757 Build 19972.1.2.7 - 22 (7.2%)
[13 January 2009] HyperDragon III Raphael OS 5.2.21009 Build 20931.1.5.0 - 21 (6.9%)
[26 January 2009] HyperDragon IV Lite OS 5.2.21139 Build 21139.5.0.0 - 33 (10.8%)
[4 February 2009] HyperDragon IV IOLITE OS 5.2.20765 Build 20765.1.4.4 - 89 (29.2%)
[24-25 February 2009] HyperDragon IV Lite OS 5.2.21159 Build 21159.5.0.0 - 46 (15.1%)
[29 March 2009] HyperDragon IV Topaz OS 5.2.21028 Build 21032.1.6.0 - 5 (1.6%)
[10 April 2009] HyperDragon IV Rhodium OS 5.2.21040 Build 21040.1.6.0 - 31 (10.2%)
[21 April 2009] HyperDragon IV Rhodium Lite OS 5.2.21040 Build 21040.1.6.0 - 11 (3.6%)
[4 May 2009] HyperDragon IV OS 5.2.21502 Build 21502.5.0.70 - 10 (3.3%)
εδώ (http://sakajati.com/forum/index.php/topic,3.0.html)
Επίσης τι γίνεται με τις ROM του PDACORNER? εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=376223)
Ποια να βάλω (πρώτη)?
ΝΑΙ, όπως καταλάβατε θα το ανοίξω το κουτί και θα βαλω cooked μέσα.
Δε γ@@@ιέτε λέω εγώ, Θα δοκιμάσω cooked απο την πρώτη μέρα.!
Έχω διαβάσει όλα τα ποστ σε αυτό το thread όσο πιο προσεκτικά μπορούσα.
όμως Θυμήστε μου κάτι.
Αν βάλω cooked, δε θα μπορέσω να βάλω ελληνικά καθόλου?
Pavlos3
19 Μάι. 2009, 19:53
Λογικά πρέπει να βρίσκεται η συσκευή σου στην εγγύηση ακόμα.
Φρόντισε να έχει official ROM και stock-spl και πήγαινε/στείλε τη στην ACE Hellas.
βασικά εγγύηση δεν παίζει για διάφορους λόγους.
το ανοιξα πάντως και το έφτιαξα.....! έχω μάθει να το κάνω βίδες σε 5 λεπτά αυτό το κινητό.
φίλε μπράβο σου που το άνοιξες το κινητάκι.
θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις λίγο με την Official και μετά να πάς σε cooked.
εγώ πάντως φοράω μία Lite toυ hyperdragon τώρα πια και πώς θα σου πώ το βράδυ.
athanaso77
19 Μάι. 2009, 22:41
Αν βάλω cooked, δε θα μπορέσω να βάλω ελληνικά καθόλου?
Στο μενού όχι. Στα πληκτρολόγια ναι.
Gousgounis
29 Μάι. 2009, 08:33
Μια ερωτησουλα σχετικά με το hard reset που δέν έχει τύχει να ξανακάνω.
1. Πατάμε ταυτόχρονα τα 2 softkeys (αυτά με το σύμβολο "-")
2. Πιέζουμε το reset με τον stylus
3. Αφήνουμε το reset
4. Εμφανίζεται το κείμενο σε μια άσπρη οθόνη: "This operation will delete all your personal data, and reset all settings to manufacturer default. Press send to restore manufacturer default or press any other key to cancel"
5. Αφήνουμε τα 2 softkeys.
Όταν το δοκίμασα δεν έγινε τίποτα, άφησα τα softkeys και παρέμεινε η άσπρη οθόνη με το κείμενο. Μετα δοκίμασα να πατήσω το μεσαίο κουμπι του Pad (μηπως είναι το send) και τίποτα πάλι. Όταν δοκίμασα να πατήσω κάποιο απο τα 2 softkeys μου έκανε softreset (προφανώς είναι το cancel). Ποιο πλήκτρο είναι το send?
Το βρήκα όσο έγραφα το μήνυμα, είναι το πράσινο.
Τελικά το φόρουμ δίνει έμπνευση από μόνο του... :D
micdoc
29 Μάι. 2009, 21:31
Μια ερωτησουλα σχετικά με το hard reset που δέν έχει τύχει να ξανακάνω.
1. Πατάμε ταυτόχρονα τα 2 softkeys (αυτά με το σύμβολο "-")
2. Πιέζουμε το reset με τον stylus
3. Αφήνουμε το reset
4. Εμφανίζεται το κείμενο σε μια άσπρη οθόνη: "This operation will delete all your personal data, and reset all settings to manufacturer default. Press send to restore manufacturer default or press any other key to cancel"
5. Αφήνουμε τα 2 softkeys.
Όταν το δοκίμασα δεν έγινε τίποτα, άφησα τα softkeys και παρέμεινε η άσπρη οθόνη με το κείμενο. Μετα δοκίμασα να πατήσω το μεσαίο κουμπι του Pad (μηπως είναι το send) και τίποτα πάλι. Όταν δοκίμασα να πατήσω κάποιο απο τα 2 softkeys μου έκανε softreset (προφανώς είναι το cancel). Ποιο πλήκτρο είναι το send?
το πρασινο τηλεφωνάκι! ειναι το send!
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. όταν μπαίνω στο internet από το kaiser σε Ελληνικά site μου βγάζει κινέζικα και με τον explorer και με opera.
Έβαλα την AthineOS V2 και το radio είναι το 1.71.09.01 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά Υπάρχει καμία λύση?
to problima to exo mono me 3g me wifi olla ok
athanaso77
30 Μάι. 2009, 20:45
Αυτό το τελευταίο με μπέρδεψε! :confused:
zalaros
31 Μάι. 2009, 13:36
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. όταν μπαίνω στο internet από το kaiser σε Ελληνικά site μου βγάζει κινέζικα και με τον explorer και με opera.
Έβαλα την AthineOS V2 και το radio είναι το 1.71.09.01 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά Υπάρχει καμία λύση?
Μήπως μπαίνεις μέσω Wind plus non stop? Ρωτάω επειδή ο proxy της Wind "κόβει" τα ελληνικά από πολλά site. Με wifi δεν έχεις πρόβλημα γιατί εκεί έχεις full internet access και όχι μέσω proxy.
Ναι μπαίνω με wind plus non stop. Δεν υπάρχει λύση?
zalaros
6 Ιούν. 2009, 02:21
Ναι μπαίνω με wind plus non stop. Δεν υπάρχει λύση?
Η μόνη λύση είναι να δοκιμάσεις και άλλους browsers. Πχ με τον Opera mini σχεδόν όλα τα site εμφανίζονται κανονικά όσο αφορά το encoding και τους ελληνικούς χαρακτήρες.
athanaso77
6 Ιούν. 2009, 02:29
Ο opera mini είναι και πιο ελαφρύς.
geoponer
6 Ιούν. 2009, 19:37
Ο opera mini είναι και πιο ελαφρύς.
...και δωρεάν, σε αντίθεση με τον Opera Mobile! :happy:
athanaso77
6 Ιούν. 2009, 19:59
Σωστός! :rolleyes:
kounoupakias
7 Ιούν. 2009, 01:02
ενδιαφέρεται κάνείς για αγόρα ενός TyTN ii ???
athanaso77
7 Ιούν. 2009, 02:26
Για τέτοια θέματα φίλε μου απευθυνόμαστε αποκλειστικά στον ειδικό χώρο αγγελιών ο οποίος υπάρχει εκεί για να εξυπηρετεί τα μέλη του forum. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να έχει κάποιος τουλάχιστον 75 post.
athanasiosm
9 Ιούν. 2009, 14:20
Ποιο εννοεις??
Ποιο ειναι το γνωστο και αγαπημενο μας μαγαζακι???
irongud
11 Ιούν. 2009, 23:26
με μια γρηγορη απαντηση απο καποιον ειδημονα ...
βρηκα ενα tytn ii 200 ευρω μεταχειρισμενο με κουτι ολα κομπλε.
ωσ τωρα εχω ενα νοκια ν76 αλλα θελω gps .
ειμαι γενικα κομπιουτερακιας και δε νομιζω να εχω κανα προβλημα με τα win mobile.
με αυτα τα δεδομενα και το γεγονος οτι δεν εχω αλλα λεφτα να διαθεσω ειναι καλη επιλογη?
και ξανα με μια κουβεντα και επειδη εχει 500+ σελιδες το νημα αυτο και τα ματια μου ηδη κανουν πουλακια απο την κουραση τι λεει σαν κινητο (gps , λειτουργικοτητα κολληματα ευλυγισια συμβατοτητα κλπ)
ευχαριστω πολυ
sv2evs
12 Ιούν. 2009, 08:59
Αν και δεν είμαι απο τους πιο απαιτητικούς χρήστες του κινητού, εγώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος.
Και εγώ μεταχειρισμένο το πήρα, βέβαια περισσότερα χρήματα (άσχετο αυτό) αλλά το κινητό κάνει όλα όσα λέει και ακόμα περισσότερα. Το gps είναι μια χαρά, δεν θα σε απογοητεύσει αν δεν κινήσε συχνά εκεί που έχει πολλές πολυκατοικίες.
irongud
12 Ιούν. 2009, 12:25
εχω το μιο c250 ενα πολυ καλο gps pna το οποιο οταν μπενω σε πολυκατοικιες κλανει μεντες αλλα κατα τα αλλα ειναι τρομερο gps γρηγορο και αξιοπιστο οποτε ξερω ακριβως τι εννοεις.
καμια γνωμη απο καποιον πιο εμπειρο περι του tytn ii?
με τα ιδια λεφτα βρηκα και ενα toych cruise το παλιο.
για πετε γιατι περιμενουν οι πωλητες :)
georgep800
12 Ιούν. 2009, 21:25
Παιδιά που ακριβώς είναι η επιλογή για την ενεργοποίηση του 3G;
athanaso77
13 Ιούν. 2009, 11:33
Παιδιά που ακριβώς είναι η επιλογή για την ενεργοποίηση του 3G;
Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Μπάντα (καρτέλα) και στην πρώτη επιλογή βάλε το GSM σε Auto. Έτσι έχεις τη δυνατότητα για 3G όπου στο επιτρέπει o provider σου.
βρηκα ενα tytn ii 200 ευρω μεταχειρισμενο με κουτι ολα κομπλε.
200 ευρώ είναι μια καλή τιμή για τη συγκεκριμένη συσκευή.
georgep800
13 Ιούν. 2009, 23:44
Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Μπάντα (καρτέλα) και στην πρώτη επιλογή βάλε το GSM σε Auto. Έτσι έχεις τη δυνατότητα για 3G όπου στο επιτρέπει o provider σου.
Ok, thanks!
savasgr
24 Ιούν. 2009, 11:21
παιδια εχω ενα tytn2 ενος φιλου, το οποιο σε διαφορες φασεις μου βγαζει την χρωματιστη οθονη και λειε : KAIS130, SPL-3.28.0000, CPLD-8.... ειναι ελληνικο της ace και θελω να το επαναφερω και να περασω μια 3η rom... τι να κανω ,γιατι δοκιμασα με το HardSPL3.29 και κολλαει στο 0%
EDIT
λοιπον το κινητο λειτουργησε αλλα δεν μπορω να βαλω καμμια rom μεσα... πληροφοριες : εχει την 3.28.405.0 wwe με radio 1.65.17.56 και στην αρχη το λογοτυπο της cosmote
Papadopoy
24 Ιούν. 2009, 13:03
Γεια σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια εχει ενας φιλος μου το hp 910c kai μολις συνδεσει το bluetooth χανει τον ηχο η συσκευη απο οτι διαβασα στο forum το ποιο πιθανο ειναι να μεταφερει τον ηχο στο ακουστικο μπορει απο καπου να ακυρωσει αυτην την μεταφορα??H hp δεν εχει βρει ακρη ακομα... Ακομα εχει δοκιμασει κανεις τα wm 6.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=519715 Eυχαριστω
irongud
24 Ιούν. 2009, 22:04
εχω ενα προβλημα παιδες. η καμερα του καισερ ειναι φρικτη. οτι και να τραβαω το παει καρε καρε και φοτο και βιντεο με αποτελεσμα να μην μπορω να τραβηξω τιποτα απο τα δυο. λυση???????
athanaso77
27 Ιούν. 2009, 09:31
Αυτό συνέβαινε πάντα ή τώρα τελευταία;
savasgr
1 Ιούλ. 2009, 17:24
που θα βρω την δικη του Ελληνικη rom, εκοτς απο το site της Ace?
volcan20vt
2 Ιούλ. 2009, 11:23
Aν είναι αγορασμένο από Ace , στη δίνει η Ace...αλλιώς... άκυρον..
savasgr
2 Ιούλ. 2009, 11:25
ειναι απο ace, αλλα δεν μπορω να βρω τον προηγουμενο κατοχο του ...
lagoudakis
2 Ιούλ. 2009, 11:37
επικοινωνησε μαζι τους ωστε να ελευθερωσουν το imei απο τον προηγουμενο κατοχο και να μπορεις να κανεις την δουλεια σου
savasgr
2 Ιούλ. 2009, 11:41
ελπιζω να δειξουν κατανοηση...
lagoudakis
2 Ιούλ. 2009, 12:48
ειναι βεβαιο αυτο,δεν φταις εσυ αν εχει κανει εγγραφη ο προηγουμενος κατοχος,εχει συμβει και με αλλους και φυσικα εδωσαν λυση
Papadopoy
3 Ιούλ. 2009, 11:19
Μπορουμε να κανουμε overclocking sto kaiser???
savasgr
3 Ιούλ. 2009, 13:11
απο εχθες το μεσημερι και ακομα δεν μου απαντησαν...
athanaso77
12 Ιούλ. 2009, 04:50
Όχι, δεν υπάρχει κάτι για τον επεξεργαστή που φοράει η συσκευή σου.
philip_1
29 Ιούλ. 2009, 07:24
Πιστεψε με, πολλοι θα θελαμε..:(
zaharakis
29 Ιούλ. 2009, 14:59
Πιστεψε με, πολλοι θα θελαμε..:(
δεν εχει αναγκη το καιζερ απο τετοια πραγματα!ειναι τερας αξιοπιστιας και σταθερης αποδοσης :)
μετα απο 2 χρονια περιπου,ειναι ακομη στα χερια μου και καλα κρατει :)
δεν δινονται τετοιες συσκευες ακομη;)
philip_1
3 Αύγ. 2009, 10:51
δεν εχει αναγκη το καιζερ απο τετοια πραγματα!ειναι τερας αξιοπιστιας και σταθερης αποδοσης :)
μετα απο 2 χρονια περιπου,ειναι ακομη στα χερια μου και καλα κρατει :)
δεν δινονται τετοιες συσκευες ακομη;)
Καλα για αυτο δεν υπαρχει αμφιβολια, και εγω δυο χρονια τωρα ειναι καλος συνεργατης!:)
Αληθεια, κανενας κατοχος καισερ εχει πιασε στα χερια του το pro2 να μας πει πως ειναι η ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με το καισερ?
DrMobile
3 Αύγ. 2009, 17:51
+1 κι από μένα στο Kaiser! Το έχω από αρχές 2008 και δεν με έχει απογοητεύσει ούτε μια φορά. Πραγματικό εργαλείο, σκυλί μαύρο. Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με νέα gadgets κτλ. Μετά από 2-3 χρονάκια βλέπουμε... :lol: Αφού κάνει αυτό ακριβώς που θέλω και το κάνει καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξω. :up:
Carpe_Diem
7 Αύγ. 2009, 13:07
Γεια σας μετα απο πολυυυ καιρο.
Εχω το καισερ αλλα επειδη δεν προλαβαινς να ασχολειθω ειχα παρει και το Iphone και αφησα για λιγο στην ακρη το Kaiser.
Ποια ρομ μου προτεινετε να βαλω ωστε να το ανανεωσω λιγο και ποιο radio?
samniotis
7 Αύγ. 2009, 19:25
καλησπέρα κι απο μένα.
και γώ μόλις το πήρα μετ/νο το kaizer και ψάχνομαι γενικά.
έχει επάνω wm6 ελληνικά άλλα μου κάνει κάτι περίεργα κόλπα κάπου κάπου.
πάω να το ανοίξω και μου βγάζει μία οθόνη με χρώματα που απο κάτω γράφει serial και δεν κάνει τίποτα μέχρι να βγάλω την μπαταρία.
Γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό?
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε περάσει την έκδοση 6,1 άλλα απ'ότι μου είπε δεν του άρεσε και γύρισε στην 6.0 .
ααα και κάτι ακόμα, αν κάνω αναβάθμιση σε wm6.1 απο την htc θα συνεχίσει να είναι ελληνικό το μενού?
micdoc
8 Αύγ. 2009, 18:17
τον Σεπτέμβριο κλείνω 2 χρόνια .....και είμαι με 11 October 2008 - HyperDragon III Opal OS 5.2.19971 B. 19971.1.2.6 rom από τότε..... χωρίς κανένα πρόβλημα....επειδή η χρήση είναι πολύ μεγάλη κατά την διάρκεια της ημέρας έχω στο τσεπάκι του πορτοφολιού μου πάντα 2 μπαταρίες τις οποίες και εναλλάσσω με αυτή του τηλεφώνου...http://img200.imageshack.us/img200/884/dsc09482n.th.jpg (http://img200.imageshack.us/i/dsc09482n.jpg/)
αν έχει να προτείνει κάποιος καμιά καλύτερη rom ......
δεν ηξερα οτι υπαρχει τοση αναζητηση εδω περα..
λοιπον ριξτε μια ματια εδω για WM6.5
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533617
και μια ματια εδω αν θελετε να μεινετε στα WM6.1
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=485643
θα χαρω να σημετασχετε ολοι μαζι..
giorgiosimeoni
14 Αύγ. 2009, 10:53
Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα την έκδοση 02/Jun/09 AthineOS v2 Lite (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3884438&postcount=633) (windows 6.1) μετά από εγκατάσταση όλων των roms του Athinaios. Πολύ πιο γρήγορη rom με λιγότερη κατανάλωση μπαταριάς (ένα από τα αρνητικά που έχω παρατηρήσει σε όλες τις 6.5 εκδόσεις)
zalaros
15 Αύγ. 2009, 02:33
Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα την έκδοση 02/Jun/09 AthineOS v2 Lite (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3884438&postcount=633) (windows 6.1) μετά από εγκατάσταση όλων των roms του Athinaios. Πολύ πιο γρήγορη rom με λιγότερη κατανάλωση μπαταριάς (ένα από τα αρνητικά που έχω παρατηρήσει σε όλες τις 6.5 εκδόσεις)
Χμμ... την δοκίμασα από περιέργια και έχω πάθει πλάκα :X Εξωπραγματική ταχύτητα:!::!::!: b16b έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά ;)
athanaso77
15 Αύγ. 2009, 03:37
Πολύ καλή προσπάθεια από τον φίλο b16b. Ελπίζουμε σε εξίσου καλή συνέχεια! ;)
Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα..
η συνεχεια νομιζω πως ειναι πλεον στα WM6.5 πολυ πιο γρηγορα και απο την εκδοση 23022 και μετα εχουμε τρομερες βετιωσεις το προβλημα ειναι οτι για QVGA εχουμε μερικα προβληματα και χρειαζομαστε να κανουμε resize σε μερικα πραγματα.. Happy Flashing :D
highway
18 Αύγ. 2009, 16:23
Γεια σας παιδιά. Έχω χαθεί πραγματικά από αυτό το forum και γενικά από το myphone εδώ και αρκετό καιρό λόγω αρκετών υποχρεώσεων.
Ένα γεια σε όλους και τους παλιούς γνωστούς.
Αλλά μια και είναι το αγαπημένο μου thread εδώ και πάνω από 2,5 χρόνια ήθελα να ποστάρω εδώ και την πρώτη μου εφαρμογή για pocketpc.
Λέγεται GPS Location και την έχω ποστάρει στο XDA
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549517
για όποιον ενδιαφέρεται.
Καλές διακοπές. Εγώ θα συνεχίσω για μια βδομάδα ακόμα.
DrMobile
18 Αύγ. 2009, 16:52
Γεια σου highway και συγχαρητήρια για την πρώτη σου εφαρμογή, η οποία φαίνεται όμορφη και ενδιαφέρουσα.
Ασχολούμαι κι εγώ με Pocket PC programming με το Visual Studio (σε .NET Compact Framework) και μάλιστα αναπτύσσω μια αντίστοιχη εφαρμογή με τη δική σου. Κάτι που είχα σκεφτεί να κάνω αλλά τελικά το εγκατέλειψα είναι να έφτιαχνα ένα μικρό και όμορφο Today Plug-In που να δείχνει longitude/latitude, ταχύτητα, υψόμετρο και άλλες χρήσιμες μετρήσεις και πληροφορίες απ' το GPS. Το εγκατέλειψα γιατί δυστυχώς το .NET CF (managed code) δεν επιτρέπει την ανάπτυξη Today Plug-Ins... Χρειάζεται ανάπτυξη σε περιβάλλον unmanaged code όπως C++ και θέλει δουλίτσα και χρόνο που δυστυχώς δεν έχω αρκετό.
Το ρίχνω σαν ιδέα, αν έχεις όρεξη και κουράγιο ανέπτυξέ το εσύ στη δική σου εφαρμογή. Πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμο και sexy στο Today screen του PPC.
Και πάλι well-done! :up:
aggelopas
19 Αύγ. 2009, 15:30
Ρε μαγκες πηρα το at&t tilt και δεν εχει καμερα μπροστα για βιντεοκλησεις. Ξερει κανεις γιατι?
DrMobile
19 Αύγ. 2009, 15:50
Ρε μαγκες πηρα το at&t tilt και δεν εχει καμερα μπροστα για βιντεοκλησεις. Ξερει κανεις γιατι?
Τα AT&T Tilt δεν έχουν κάμερα μπροστά! Έτσι ήταν ανέκαθεν! :(
giorgiosimeoni
19 Αύγ. 2009, 18:38
Στην Αμερικη η ΑΤ&Τ δεν μας προσφερει videocalls as far as i know ;)
micdoc
19 Αύγ. 2009, 22:52
Γεια σας παιδιά. Έχω χαθεί πραγματικά από αυτό το forum και γενικά από το myphone εδώ και αρκετό καιρό λόγω αρκετών υποχρεώσεων.
Ένα γεια σε όλους και τους παλιούς γνωστούς.
Αλλά μια και είναι το αγαπημένο μου thread εδώ και πάνω από 2,5 χρόνια ήθελα να ποστάρω εδώ και την πρώτη μου εφαρμογή για pocketpc.
Λέγεται GPS Location και την έχω ποστάρει στο XDA
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549517
για όποιον ενδιαφέρεται.
Καλές διακοπές. Εγώ θα συνεχίσω για μια βδομάδα ακόμα.
δυστυχως εμένα δεν λειτουργει ενώ destinator 7 και google maps δεν εχω κανένα προβλημα......
δεν μου κλειδωνει κανενα δορυφόρο.....
aggelopas
20 Αύγ. 2009, 15:29
Guyz μερικες ερωτησεις επειδη διαβαζω τις σελιδες αλλα επειδη εχω χασει το touch με τα ppc εδω και 2 χρονια εχω αποριες.
Η custom rom ειναι απαλλαγμενη απο bloatware αλλα ενσωματωνει διαφορα προγκς που εκρινε ο δημιουργος οτι ειναι χρησιμα,right?
Η ποιο ελαφρια και σταθερη ποια ειναι?
Επισης ποιο ραδιο βαζουμε?
Ακομα, προγραμμα πλοηγησης ποιο εχει ελληνικους χαρτες, ποιο παιζει καλυτερα και αν υπαρχει καποιο με χαρτες βουνων κλπ off road διαδρομων.
Ευχαριστω.
το spl τι υποτιθεται οτι ειναι? (εκτος απο το οτι δινει τη δυνατοτητα να περασεις καστομ ρομ)
Guyz μερικες ερωτησεις επειδη διαβαζω τις σελιδες αλλα επειδη εχω χασει το touch με τα ppc εδω και 2 χρονια εχω αποριες.
Η custom rom ειναι απαλλαγμενη απο bloatware αλλα ενσωματωνει διαφορα προγκς που εκρινε ο δημιουργος οτι ειναι χρησιμα,right?
Η ποιο ελαφρια και σταθερη ποια ειναι?
Επισης ποιο ραδιο βαζουμε?
Ακομα, προγραμμα πλοηγησης ποιο εχει ελληνικους χαρτες, ποιο παιζει καλυτερα και αν υπαρχει καποιο με χαρτες βουνων κλπ off road διαδρομων.
Ευχαριστω.
το spl τι υποτιθεται οτι ειναι? (εκτος απο το οτι δινει τη δυνατοτητα να περασεις καστομ ρομ)
το spl ειναι κατι σαν το bios στο pc
αμα θες την πιο ελαφρια ρομ βαλε την naked wm 6.1 εχω ποσταρει τα λινκ στην προηγομενη σελιδα
ραδιο 1.65.24.36
zalaros
21 Αύγ. 2009, 15:33
αμα θες την πιο ελαφρια ρομ βαλε την naked wm 6.1 εχω ποσταρει τα λινκ στην προηγομενη σελιδα
Η οποία είναι και η ταχύτερη από όσες έχω δοκιμάσει :D (πίστεψέ με έχω δοκιμάσει πααααααρα πολλές ρομ ;) )
aggelopas
22 Αύγ. 2009, 11:43
Ευχαριστω παιδια!
Οσο για το προγραμμα πλοηγησης?
highway
25 Αύγ. 2009, 12:08
Γεια σου highway και συγχαρητήρια για την πρώτη σου εφαρμογή, η οποία φαίνεται όμορφη και ενδιαφέρουσα.
Ασχολούμαι κι εγώ με Pocket PC programming με το Visual Studio (σε .NET Compact Framework) και μάλιστα αναπτύσσω μια αντίστοιχη εφαρμογή με τη δική σου. Κάτι που είχα σκεφτεί να κάνω αλλά τελικά το εγκατέλειψα είναι να έφτιαχνα ένα μικρό και όμορφο Today Plug-In που να δείχνει longitude/latitude, ταχύτητα, υψόμετρο και άλλες χρήσιμες μετρήσεις και πληροφορίες απ' το GPS. Το εγκατέλειψα γιατί δυστυχώς το .NET CF (managed code) δεν επιτρέπει την ανάπτυξη Today Plug-Ins... Χρειάζεται ανάπτυξη σε περιβάλλον unmanaged code όπως C++ και θέλει δουλίτσα και χρόνο που δυστυχώς δεν έχω αρκετό.
Το ρίχνω σαν ιδέα, αν έχεις όρεξη και κουράγιο ανέπτυξέ το εσύ στη δική σου εφαρμογή. Πιστεύω θα είναι πολύ χρήσιμο και sexy στο Today screen του PPC.
Και πάλι well-done! :up:
Σε ευχαριστώ DrMobile.
Καλή η ιδέα σου. Θα το δω αργότερα. Πρώτα θέλω να κάνω την εφαρμογή όσο πιο λειτουργική γίνεται.
Βλέπεις και η today screen έχει εξαφανιστεί πλέον με όλα τα shells (βλέπε touchflo, spb mobile shell κλπ.). Και για μένα η today screen ήταν ότι πιο καλό και λειτουργικό στα ppc. Αλλά μετά την μόδα του iphone άρχισαν δυστυχώς να ξηλώνουν ότι πιο λειτουργικό έχει το ppc.
Πάντως δεν ξέρω γιατί δεν βάζουν όλοι τους στα shell ένα tab που να φορτώνεις ότι today plugins θέλεις. Εγώ το είχα παλιότερα με το απλοϊκό UltimateLaunch. Και έχω ακούσει πολλούς να το ζητάνε και από την Spb στο Shell της αλλά αυτοί κωφεύουν. Και να φανταστείς ότι σε παλιότερες εκδόσεις το είχαν.
highway
25 Αύγ. 2009, 12:10
δυστυχως εμένα δεν λειτουργει ενώ destinator 7 και google maps δεν εχω κανένα προβλημα......
δεν μου κλειδωνει κανενα δορυφόρο.....
Δοκίμασε να αλλάξεις στα settings com port. Βάλε ότι έχεις και στο dest.
WebViRuS
25 Αύγ. 2009, 12:34
δοκίμασε και με GPS Gate. το καιζερ κάποια στιγμή σε κάποιες ρομ δεν έπαιζε gps χωρίς αυτό.
(Ηλία, ένα προγραμματάκι που είναι στους Xda, που βρίσκει το που είσαι στο gps Και στέλνει sms εσύ το έχεις φτιάξει?)
highway
25 Αύγ. 2009, 13:47
δοκίμασε και με GPS Gate. το καιζερ κάποια στιγμή σε κάποιες ρομ δεν έπαιζε gps χωρίς αυτό.
(Ηλία, ένα προγραμματάκι που είναι στους Xda, που βρίσκει το που είσαι στο gps Και στέλνει sms εσύ το έχεις φτιάξει?)
Ναι Θοδωρή.
Αυτό εδώ: GPS Location (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549517).
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.