View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
FISHERMAN
3 Νοέ. 2008, 18:48
Είμαι ο μόνος που έχει μείνει με windows 6.0 και δεν έχω βάλει τα 6.1? Απλώς βαριέμαι την όλη διαδικασία να τα ξαναπερνάω όλα και για να πω την αλήθεια, το Kaiserάκι μου δουλεύει μια χαρά.....
και εγω με την ρομ 6 είμαι και ολα... ήταν καλά και σφαίρα!!
athanaso77
3 Νοέ. 2008, 19:51
Είμαι ο μόνος που έχει μείνει με windows 6.0 και δεν έχω βάλει τα 6.1? Απλώς βαριέμαι την όλη διαδικασία να τα ξαναπερνάω όλα και για να πω την αλήθεια, το Kaiserάκι μου δουλεύει μια χαρά.....
Ότι δουλεύει... δεν το πειράζουμε. :rolleyes:
athanaso77
3 Νοέ. 2008, 19:52
το σέρβις δε το γλιτώνω μάλλον.
Δυστυχώς αλλά και εγώ αυτό βλέπω... :O
και εγώ με 6 είμαι. αφού πέρασα από 2641283 ρομ κατέληξα πάλι πίσω.
Ξέρω είμαι περίεργος
zaharakis
3 Νοέ. 2008, 22:37
παιδια θα διαφωνησω μαζι σας για τα 6.0..
τα 6.1 δουλευουν τελεια (ειλικρινα) και πολυ ταχυτερα απο τα 6.0:)
δεν μιλαω φυσικα για official 6.1 αλλα για καποιες ρομ του sakajati(hyperdragon) και ραδιο το τελευταιο (απλα απαιχτο) 1.71.09.01:)
συμφωνω οτι αργησαν να ερθουν σε αυτην την κατασταση αλλα ειναι πλεον πολυ καλυτερα απο τα 6.1,ταχυτατα και επιτελους και σταθερα :)
ΥΓ
Κωστη ειναι registry tweak αυτο που ζητας..δεν θυμαμαι ακριβως που και δεν εχω και τον χρονο να ψαξω:( σορυ..ειμαι πηγμενος αυτον τον καιρο ..ελπιζω απο βδομαδα να ειναι πλεον καλυτερα τα πραγματα;)
αν δεν βρεις ακρη μιλα μπας και προλαβω να το βρω.
δεν μπορώ να συγχρονίσω με τα 6.1
με exchange + 2 πισι που το χρειάζομαι δεν τα τα καταφέρνουν τα 6.1
zaharakis
4 Νοέ. 2008, 23:07
δεν μπορώ να συγχρονίσω με τα 6.1
με exchange + 2 πισι που το χρειάζομαι δεν τα τα καταφέρνουν τα 6.1
σε αυτο Θαναση δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και μετα απο καποια καζα απο τον συγχρονισμο των wm συσκευων με τα windows :lol:
επαψα να συγχρονιζω:!: για παντα πλεον!!!!
απλα σωνω με pim backup η απλα copy-past σε καποιο φακελο το pim αρχειο και ολα παντα καλα ....δεν θα αντεχα για αλλη φορα να χασω τις επαφες μου :mad:
makos13gr
5 Νοέ. 2008, 00:18
Παιδια help!! το kaiser στα καλα καθουμενα επαψε να πιανει σημα!! μιλαμε τιποτα!! no service γραφει. δοκιμασα τα παντα(hard reset, πειραξα τις ρυθμισεις 3g,κτλ κτλ τις επανεφερα εκει που ηταν πριν αλλαξα rom,radio τα παντα. wifi και gps Πιανει κανονικοτα. ξερει καποιος αν ειναι η ιδια κεραια για ολα αυτα? αν ειναι τοτε ειναι θεμα software αλλιως λογικα κατι θα εχει παθει η κεραια.παντως η στιγμη που σταματησε να πιανει σημα δεν συνοδευτηκε ουτε απο πτωσεις ουτε νερα ουτε τιποτα μυστηριο. το ειχα στο gps αν αυτο μπορει να παιζει καποιο ρολο. για αρκετη ωρα.
konandrio
5 Νοέ. 2008, 00:55
Παιδια help!! το kaiser στα καλα καθουμενα επαψε να πιανει σημα!! μιλαμε τιποτα!! no service γραφει. δοκιμασα τα παντα(hard reset, πειραξα τις ρυθμισεις 3g,κτλ κτλ τις επανεφερα εκει που ηταν πριν αλλαξα rom,radio τα παντα. wifi και gps Πιανει κανονικοτα. ξερει καποιος αν ειναι η ιδια κεραια για ολα αυτα? αν ειναι τοτε ειναι θεμα software αλλιως λογικα κατι θα εχει παθει η κεραια.παντως η στιγμη που σταματησε να πιανει σημα δεν συνοδευτηκε ουτε απο πτωσεις ουτε νερα ουτε τιποτα μυστηριο. το ειχα στο gps αν αυτο μπορει να παιζει καποιο ρολο. για αρκετη ωρα.
Αλλη sim δοκιμασες?
Λοιπόν Δημήτρη, παρείγγειλα ένα Omnia. Αν αξίζει όπως λές θα δώσω το kaiser . Αν παλι όχι θα πρέπει να πουλήσω το όμνια :)
Κάτι μου λέει πως πάλι με το καιζερ θα μείνω όμως :)
makos13gr
5 Νοέ. 2008, 11:13
Αλλη sim δοκιμασες?
οχι μια αλλα 3 διαφορετικες.οι οποιες σε αλλες συσκευες δουλευουν κανονικα. αν το στειλω στο service με cooked rom τι θα γινει θα μου το φτιαξουν?
leosedf
5 Νοέ. 2008, 11:30
Αν το στείλεις με cooked βγάζεις εκτός εγγύησης τη συσκευή. Και μετά οτι και να χρειαστεί το πληρώνεις.
makos13gr
5 Νοέ. 2008, 11:56
αν το γυρισω σε stock τοτε ολα οκ? η φαινεται οτι καποια στιγμη ειχα αλλαξει rom?
athanaso77
5 Νοέ. 2008, 12:21
αν το γυρισω σε stock τοτε ολα οκ? η φαινεται οτι καποια στιγμη ειχα αλλαξει rom?
Ean epanafereis ROM, Radio kai SPL eisai entaksei.
Gousgounis
7 Νοέ. 2008, 13:59
H τελευταία HyperDragon III ROM είναι βασισμένη στο HTC Jade με 32bit Qualcomm MSM7225
Η προηγούμενη, βασισμένη στο Blackstone με Qualcomm 7201a (528 MHz)
Μηπως τελικά να μείνουμε στην Toshiba Potrege που είχε Qualcomm MSM7200 επεξεργαστή σαν το kaiserάκι?
Έχει δοκιμάσει κανείς τις νέες ROMS?
Carpe_Diem
8 Νοέ. 2008, 10:24
Φιλε zaharaki για ποια απ ολες τις ρομ hyperdragon λες οτι ειναι καλη με το ραδιο 1.71.09.01 και 3.29 spl ?? Εχεις δοκιμασει την PDACornerUltimate ?
makos13gr
10 Νοέ. 2008, 00:44
εβαλα την μαμα rom και τωρ παω για service.ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο
athanaso77
10 Νοέ. 2008, 00:58
εβαλα την μαμα rom και τωρ παω για service.ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο
Ελπίζω να μην ξέχασες να γυρίσεις και στο official SPL.
Ελπίζω να μη με βρίσετε...Τώρα παίρνω κ εγώ το κινητακι και θελω αν μπορει κάποιος εν συντομία να μου πει γιατί τα χω μπλέξει λίγο τι να κάνω στην αρχή πριν αρχίσω να περνάω εφαρμογούλες!!Να αλλάξω ROM?αν ναι ποια να βάλω και πώς?Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!!
athanaso77
13 Νοέ. 2008, 08:59
Ελπίζω να μη με βρίσετε...Τώρα παίρνω κ εγώ το κινητακι και θελω αν μπορει κάποιος εν συντομία να μου πει γιατί τα χω μπλέξει λίγο τι να κάνω στην αρχή πριν αρχίσω να περνάω εφαρμογούλες!!Να αλλάξω ROM?αν ναι ποια να βάλω και πώς?Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!!
Den briskw logo na biazesai... pare ti syskevi kai gia oti xreiasteis edw eimaste. Ean diabaseis kai ligo pio pisw (thelei ypomoni kserw)... tha lyseis kai polles apo tis basikes apories sou.
sv2evs
14 Νοέ. 2008, 10:25
συμφωνώ με τον προηγούμενο...πάρε πρώτα το κινητό ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ να κάνεις τίποτα. Αυτό έχω κάνει και εγώ.
Η επίσημη wm6 στο kaiser ΔΕΝ θα σου δημιουργήσει Κανένα πρόβλημα. Αν θελήσεις αργότερα να παίξεις υπάρχει το forum.xda-developers.com
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας!Απλά επειδή το πηρα από ebay από αγγλία λέει ότι έχει windows mobile 6,αλλά δε ξέρω με ελληνικά τι θα παίζει,γι αυτό σας ρωτάω για να είμαι πανέτοιμος όταν έρθει:D:lol:
athanaso77
14 Νοέ. 2008, 15:07
δε ξέρω με ελληνικά τι θα παίζει
Mono elliniko menu den tha exeis. Ola ta alla lynontai. :rolleyes:
Καλύτερα:lol:
όταν λες λύνονται εννοείς με εφαρμογούλες ή πρέπει να ασχοληθώ πιο πολύ:rolleyes:
έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω το τόπικ αλλά είναι λίγο πολλές σελίδες:wacko::wacko:
athanaso77
14 Νοέ. 2008, 16:39
όταν λες λύνονται εννοείς με εφαρμογούλες ή πρέπει να ασχοληθώ πιο πολύ:rolleyes:
Einai apla ta pragmata, den tha exeis problima...
Pavlos3
14 Νοέ. 2008, 22:59
παδιά μου έχει σπάσει το καπάκι της μπαταρίας. επειδή λοιπόν σκέφτηκα ότι πρέπι να πάρω ένα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω μεγαλύτερο για να τοποθετήσω και μεγαλύτερη μπαταρία....!
και btw . Μεγαλύτερη μπαταρία έχει δοκιμάσει κανένας σας ?
Στο ebay πάντως πωλείται πακέτο μεγαλύτερη μπαταρία με καπάκι,τώρα αν έχει δοκιμάσει κανείς απ τα παιδιά δε ξέρω εγώ πάντως έλεγα να το πάρω!!
athanaso77
16 Νοέ. 2008, 23:52
Δουλεύουν σωστά οι εν λόγω μπαταρίες αλλά έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα για τα δικά μου δεδομένα... μεγαλώνουν αισθητά τον ήδη μεγάλο όγκο της συσκευής. :O
Πράγματι έχεις ένα δίκιο...
Σόρυ αν έχει ξανααπαντηθεί αλλά το ψαξα κ δεν έβγαλα άκρη..
Ποια φορμάτ βίντεο μπορεί να παίξει το κινητάκι μας και με ποια προγράμματα??
Επίσης, με ποιο πρόγραμμα μετατρέπετε βιντεάκια και με τι ρυθμίσεις για να παίξουν στο κινητό καλά??
με το coreplayer παίζω και με το SPB video converter μετατρέπω
Το spb mobile DVD εννοείς??Το δοκιμάζω και μου λέει ότι δεν έχω τους κατάλληλους codecs και κάτι τέτοια...Εμένα τα dvd μου παίζουν κανονικά με media player classic στο pc...ξέρετε τι μπορεί να φταίει??
zaharakis
23 Νοέ. 2008, 02:18
Το spb mobile DVD εννοείς??Το δοκιμάζω και μου λέει ότι δεν έχω τους κατάλληλους codecs και κάτι τέτοια...Εμένα τα dvd μου παίζουν κανονικά με media player classic στο pc...ξέρετε τι μπορεί να φταίει??
για να μην παιδευοσαστε αλλο ;)
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251
DrMobile
23 Νοέ. 2008, 17:29
Χαιρετώ την Kaiserοπαρέα! Πώς πάει παίδες, όλα καλά; Βλέπω το thread είναι ακόμα πρωτοσέλιδο και τα Kaiserάκια δεσπόζουν περήφανα στα avatars των παλιών και γουστάρω... Τι λέει Δημήτρη, όλα ΟΚ; Ακόμα το Kaiser έχεις; Εγώ παραμένω ακόμα πιστός και το απολαμβάνω... :p
BTW [off-topic], για όσους έχουν Vodafone CU, μπορείτε να έχετε full internet access με 3,5 ευρώ/μήνα για 30 MB/μήνα. Λίγα τα MB, το ξέρω, αλλά αν είσαι στη μέση του πουθενά και πρέπει να έχεις πρόσβαση στον FTP server σου ή να στείλεις ένα POP3 email αξίζει. Δείτε τα τελευταία post στο Vodafone CU thread για λεπτομέρειες.
Τα χαιρετίσματά μου σε όλα τα παιδιά! :)
zaharakis
23 Νοέ. 2008, 17:33
Χαιρετώ την Kaiserοπαρέα! Πώς πάει παίδες, όλα καλά; Βλέπω το thread είναι ακόμα πρωτοσέλιδο και τα Kaiserάκια δεσπόζουν περήφανα στα avatars των παλιών και γουστάρω... Τι λέει Δημήτρη, όλα ΟΚ; Ακόμα το Kaiser έχεις; Εγώ παραμένω ακόμα πιστός και το απολαμβάνω... :p
BTW [off-topic], για όσους έχουν Vodafone CU, μπορείτε να έχετε full internet access με 3,5 ευρώ/μήνα για 30 MB/μήνα. Λίγα τα MB, το ξέρω, αλλά αν είσαι στη μέση του πουθενά και πρέπει να έχεις πρόσβαση στον FTP server σου ή να στείλεις ένα POP3 email αξίζει. Δείτε τα τελευταία post στο Vodafone CU thread για λεπτομέρειες.
Τα χαιρετίσματά μου σε όλα τα παιδιά! :)
καλησπερα Κωστη :)
εχω το ομνια τον τελευταιο καιρο φιλε μου αλλα το καιζερ ειναι ακομα μαζι μου σταθερο πιστο και αλανθαστο παντα :!:
για να μην παιδευοσαστε αλλο ;)
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251
σ ευχαριστώ πολύ!!!θα το δοκιμάσω και ότι απορίες έχω θα σας πρήξω:lol::lol:
αλλά η απορία μου σ αυτό που ρώτησα πριν παραμένει,οποιος ξερει ας πει..
EDIT: σε τι μορφή είναι το καλύτερο να κάνω convert τα βίντεο?mp4,wmv ή κάτι άλλο??
drdino
28 Νοέ. 2008, 19:54
Τι γνώμη έχετε για αυτήν την ρομ;
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121
Stratilatis
28 Νοέ. 2008, 23:58
Πάει καιρός που έχω να γράψω εδώ κι αυτό προφανώς σημαίνει ένα πράγμα: όλα πάνε καλά με το καιζεράκι το οποίο διαθέτει ακόμα την αυθεντική ελληνική rom της ace. :) Το κάιζερ είναι η πιο όμορφη και αξιόλογη συσκευή που είχα ποτέ και ούτε καν που υπάρχει κάτι άλλο που θα επιθυμούσα να το αντικαταστήσει! ;)
Nα σας κάνω μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος το κινητό να με ειδοποιεί όποτε κάποια επαφή έχει γενέθλια ή επέτειο;
micdoc
29 Νοέ. 2008, 09:58
Τι γνώμη έχετε για αυτήν την ρομ;
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121
Η καλύτερη cooked ρομ που κυκλοφορεί κατα την γνώμη μου ....μια παλιότερη εκδοση της (11-10-2008) φοράω και εγώ...χωρίς κανένα πρόβλημα.:)
drdino
29 Νοέ. 2008, 14:27
2 νουμπάδικες ερωτήσεις: με την βιντεοκλήση τι παίζει; Πρέπει να βάλω ξεχωριστό add-on; Και έχοντας ενεργοποιημένο το touchflo, μπορώ να αλλάξω τα softkey buttons; Με το softkey app που είχα στην μαμά 6.0 έπαιζε κανονικά, σε αυτήν δεν δουλεύει όμως.
YΓ: το μόνο αρνητικό είναι ότι τρώει αρκετή RAM, ε;
edit: μετά από ταξίδι κατάλαβα ότι το Destinator δεν παίζει. Δεν κρατάει λοκάρισμα καθόλου... Με την ορίτζιναλ 6.0 δεν είχα πρόβλημα, αν και είχα περάσει το GPS Gate για καλό και για κακό. Να δοκιμάσω με αυτό; Με το iGo δεν είχα κανένα πρόβλημα ευτυχώς...
nikolasn80
1 Δεκ. 2008, 22:27
ναρωτησω και το destinator 7 δεν τρεχει καθολου δηλαδη ?ενω το εγκαθιστω δει δειχνει να δουλευειτο βρηκα!διαγραφη των εισερχομενων sms και δουλευει αψογα.πολυ περιεργο παντως
καινουριος και γω με το kaiser αρκετα καλες εντυπωσεις θα ελεγα
nikolasn80
2 Δεκ. 2008, 21:13
ναρωτησω και το destinator 7 δεν τρεχει καθολου δηλαδη ?ενω το εγκαθιστω δει δειχνει να δουλευειτο βρηκα!διαγραφη των εισερχομενων sms και δουλευει αψογα.πολυ περιεργο παντως
καινουριος και γω με το kaiser αρκετα καλες εντυπωσεις θα ελεγα
πως κανουμε το πληκτρολογιο να γραφει με ελληνικους χαρακτηρες?
το βρηκα.
βλεπω παντως πως το forum εχει μεγαλη ησυχια
έλα να μιλάμε οι 2 μας :P
κάποιο application που να μας δείχνει fullscreen τη φωτό αυτόυ που μας καλεί???έβαλα το inesoft phone αλλά δε μ αρέσει γιατί κατι περίεργο παίζει μετά με τα profiles..
lagoudakis
2 Δεκ. 2008, 23:05
http://www.pocketx.net/smartphone/photocontacts.html
drdino
3 Δεκ. 2008, 03:50
Λοιπόν, όντως η HD ΙΙΙ είναι πάρα πολύ καλή, και πάει σφαίρα... Δεν το περίμενα ομολογώ... Δεν έχω δοκιμάσει και άλλες cooked για να συγκρίνω, αλλά σε σχέση με την ελληνική 6.0, καμία σχέση...
Panayiotis
3 Δεκ. 2008, 14:46
Λοιπόν, όντως η HD ΙΙΙ είναι πάρα πολύ καλή, και πάει σφαίρα... Δεν το περίμενα ομολογώ... Δεν έχω δοκιμάσει και άλλες cooked για να συγκρίνω, αλλά σε σχέση με την ελληνική 6.0, καμία σχέση...
Ειδικα η σημερινη εκδοση ειναι παρα πολυ καλη!:rolleyes:
drdino
3 Δεκ. 2008, 17:55
Έχει και άλλες αλλαγές πέρα από τον media player;
Και κάτι ακόμα, για την videoκλήση πρέπει να εγκαταστήσω 3G Dialer;
http://www.pocketx.net/smartphone/photocontacts.html
thanks αλλά δε μου δουλεύει σωστά αυτό που το δοκίμασα...Ξέρει κανένας άλλος κανένα απλό προγραμματάκι που να εμφανίζει fullscreen όποιον μας καλεί?:shifty:
lagoudakis
3 Δεκ. 2008, 20:18
προσωπικα πιστευω οτι αυτα τα προγραμματα σπανια δουλευουν σωστα,συν οτι ειναι βαρια,βεβαια ειναι ωραια αλλα...
Ναι συνήθως έχουν και άλλα πράγματα μαζί,πειράζουν τα contacts,τα profiles και άλλα.Αν υπάρχει κάποιο που να κάνει απλά αυτό που θέλω ή να τα κάνει σωστά όλα ας πει:D
DrMobile
9 Δεκ. 2008, 17:18
Χαιρετώ την παρέα. Έχω μια ερώτηση για το περιβόητο i.Tech Bluetooth Headset. Εννοώ αυτό:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1117998
Λέει στην περιγραφή ότι φορτίζεται κι απ' το PC μέσω καλωδίου USB. Θέλω να ρωτήσω αν το βυσματάκι επάνω στο i.Tech είναι το ίδιο μ' αυτό που έχει και το Kaiser (mini USB), για να μη χρειάζεται να κουβαλάω 2 φορτιστές και καλώδια μαζί μου. Αν ξέρει κάποιος να μου πει.
Επίσης, τι λέτε για το συγκεκριμένο headset; Θεωρείται ακόμα το καλύτερο για το Kaiser ή έχουν βγει άλλα καλύτερα; Μ' ενδιαφέρει να έχει FM radio και 3,5mm jack.
Ευχαριστώ παιδιά.
zaharakis
9 Δεκ. 2008, 23:19
Χαιρετώ την παρέα. Έχω μια ερώτηση για το περιβόητο i.Tech Bluetooth Headset. Εννοώ αυτό:
Λέει στην περιγραφή ότι φορτίζεται κι απ' το PC μέσω καλωδίου USB. Θέλω να ρωτήσω αν το βυσματάκι επάνω στο i.Tech είναι το ίδιο μ' αυτό που έχει και το Kaiser (mini USB), για να μη χρειάζεται να κουβαλάω 2 φορτιστές και καλώδια μαζί μου. Αν ξέρει κάποιος να μου πει.
Επίσης, τι λέτε για το συγκεκριμένο headset; Θεωρείται ακόμα το καλύτερο για το Kaiser ή έχουν βγει άλλα καλύτερα; Μ' ενδιαφέρει να έχει FM radio και 3,5mm jack.
Ευχαριστώ παιδιά.
το δικο μου Κωστη δεν φορτιζεται απο usb..
http://www.accessoryjack.com/-strse-171/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail.bok
αυτο δεν ξερω απο που μπορει να φορτιζει...
drdino
9 Δεκ. 2008, 23:21
Καμιά απαντησούλα για το 3g στην hyperdragon που ρωτάω πιο πάνω; :O:p
Panayiotis
10 Δεκ. 2008, 00:01
Ευχαριστώ παιδιά.
Αυτο το Bluetooth το εχω περιπου εδω και 6 μηνες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Δεν φορτιζει με αυτο του Kaiser αλλα με καποιο πιο μικρο και απο mini USB(το ιδιο καλωδιο που εχουν οι φωτογραφικες μηχανες Nikon);)
DrMobile
10 Δεκ. 2008, 00:07
το δικο μου Κωστη δεν φορτιζεται απο usb..
http://www.accessoryjack.com/-strse-171/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail.bok
αυτο δεν ξερω απο που μπορει να φορτιζει...
ΟΚ Δημήτρη σ' ευχαριστώ, καλά θυμόμουνα ότι το δικό σου είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που λέω εγώ. Μάλλον είναι μεταγενέστερη έκδοση του δικού σου. Έλεγα να πέρναγα σήμερα από Πλαίσιο να το δω αλλά με τις φασαρίες που γίνονται δεν πλησιάζεται η Στουρνάρη... Έχω πιστωτικό από Πλαίσιο και πρέπει να πάω εκεί να το πάρω (μάλλον δεν μπορώ να κάνω χρήση του πιστωτικού σε online αγορά).
Αν/όταν το πάρω θα ποστάρω εντυπώσεις. Φαίνεται καλό και σε ΟΚ τιμή.
DrMobile
10 Δεκ. 2008, 00:16
Αυτο το Bluetooth το εχω περιπου εδω και 6 μηνες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Δεν φορτιζει με αυτο του Kaiser αλλα με καποιο πιο μικρο και απο mini USB(το ιδιο καλωδιο που εχουν οι φωτογραφικες μηχανες Nikon);)
Σ' ευχαριστώ Παναγιώτη. Μάλιστα... Κρίμα που δεν φορτίζεται με τον ίδιο φορτιστη/καλώδιο... :( Πάντως φαίνεται πολύ όμορφο και απ' ό,τι λες παίζει καλά με το Kaiser που είναι το πιο σημαντικό.
athanaso77
10 Δεκ. 2008, 00:17
Έλεγα να πέρναγα σήμερα από Πλαίσιο να το δω αλλά με τις φασαρίες που γίνονται δεν πλησιάζεται η Στουρνάρη...
Δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο κατάστημα! :X
sv2evs
10 Δεκ. 2008, 12:33
Καλησπέρα,
Χρησιμοποιώ μερικές φορές το msn απο το κινητό, αλλά όταν μπαίνει σε screen saver mode απο ότι φαίνεται αποσυνδέεται...πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα,2 αποριούλες:
1.γίνεται κάπως αν έχω αναπάντητη ή μήνυμα που δεν έχω δει, να ανάβει κάποιο φωτάκι ή η οθόνη ανά κάποια διαστήματα μέχρι να το δώ?
2.(το πήρα απο εξωτερικό το κινητό),τι ρυθμίσεις πρέπει να βαλω για να μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις??
Ευχαριστώ πολύ!!
athanaso77
10 Δεκ. 2008, 18:55
1.γίνεται κάπως αν έχω αναπάντητη ή μήνυμα που δεν έχω δει, να ανάβει κάποιο φωτάκι ή η οθόνη ανά κάποια διαστήματα μέχρι να το δώ?
Θα σου συνιστούσα να βάλεις κάποιο από τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν για αυτή τη δουλειά που σε ενημερώνουν με ηχητική ειδοποίηση (πχ. Spb Phone Suite).
2.(το πήρα απο εξωτερικό το κινητό),τι ρυθμίσεις πρέπει να βαλω για να μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις??
Αρκεί να σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα ο provider σου και στη συσκευή σου στο Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) να έχεις και τις δύο επιλογές στο "Auto" για να μπαίνει η συσκευή σου σε 3G δίκτυο.
DrMobile
10 Δεκ. 2008, 22:06
Δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο κατάστημα! :X
:X :shock: :cold: :shock: :X
Carpe_Diem
11 Δεκ. 2008, 14:48
Ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη ( σταθεροτερη και ταχυτερη ) rom που κυκλοφορει?
Σε lite version αλλα και full ?
Εχει αντιμετωπισει κανεις προωλημα με τον συγχρονισμο του i tech bluetooth με το kaiser?
Ποιο κωδικο βαζετε για τον συγχρονισμο?
Panayiotis
11 Δεκ. 2008, 20:53
Εχει αντιμετωπισει κανεις προωλημα με τον συγχρονισμο του i tech bluetooth με το kaiser?
Ποιο κωδικο βαζετε για τον συγχρονισμο? Ο κωδικος ειναι 8888 :)
Θα σου συνιστούσα να βάλεις κάποιο από τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν για αυτή τη δουλειά που σε ενημερώνουν με ηχητική ειδοποίηση (πχ. Spb Phone Suite).
Αρκεί να σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα ο provider σου και στη συσκευή σου στο Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) να έχεις και τις δύο επιλογές στο "Auto" για να μπαίνει η συσκευή σου σε 3G δίκτυο.
Ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω το πρόγραμμα.
όσο για το 3g,το έβαλα αυτό αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το G εμφανίζεται πολύ δύσκολα στο κινητό μου οπότε μάλλον ειδικά σπίτι δεν έχω κάλυψη 3g..:(
παίζει καμιά εφαρμογή που να δείχνει πού υπάρχει κάλυψη?
athanaso77
12 Δεκ. 2008, 01:24
Ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω το πρόγραμμα.
όσο για το 3g,το έβαλα αυτό αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το G εμφανίζεται πολύ δύσκολα στο κινητό μου οπότε μάλλον ειδικά σπίτι δεν έχω κάλυψη 3g..:(
παίζει καμιά εφαρμογή που να δείχνει πού υπάρχει κάλυψη?
Αυτό είναι αξιόπιστο και αρκεί. Εάν εκεί δεν σου δείχνει 3G... απλά δεν παρέχεται στην περιοχή σου. Δεν χρειάζεσαι κάποιο άλλο πρόγραμμα να σου το επιβεβαιώσει.
OK!!!Eπειδή το Kaiser δε νομίζω ότι έχει σηματάκι 3g,αρκεί το HSDPA available ή πρέπει να έχω και UMTS available???
Προσπαθώ να κάνω και μου λέει failed to make the video call, what do you want to do?ενώ μου βγάζει HSDPPA available
athanaso77
12 Δεκ. 2008, 01:43
OK!!!Eπειδή το Kaiser δε νομίζω ότι έχει σηματάκι 3g,αρκεί το HSDPA available ή πρέπει να έχω και UMTS available???
Εάν έχει το Η... νομίζω είσαι εντάξει.
Carpe_Diem
12 Δεκ. 2008, 09:02
Ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη ( σταθεροτερη και ταχυτερη ) rom που κυκλοφορει?
Panayiotis
12 Δεκ. 2008, 12:18
Εδω και 1 βδομαδα εχω τη Hyperdragon 3 dec και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη ταχυτητα και την αξιοπιστια της, lite version δεν χρησιμοποιω!:rolleyes:
Carpe_Diem
12 Δεκ. 2008, 17:02
Φιλε zaharaki ποια ρομ χρησιμοποιεις τωρα?
leonaki
12 Δεκ. 2008, 22:47
καλησπερα σε ολους.ξερει καποιος απο εσας πως να βαλω ελληνικα στο tytnii με hyper dragon iii ? Αν μπορουσε καποιος help. ευχαριστω
zaharakis
13 Δεκ. 2008, 02:43
Φιλε zaharaki ποια ρομ χρησιμοποιεις τωρα?
καλησπερα :)
αυτη
30 November 08 HyperDragon III BlackStone OS 5.2.20757 Build 20757.1.4.0
περισσοτερα εκει :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2979379#post2979379
zaharakis
13 Δεκ. 2008, 02:45
καλησπερα σε ολους.ξερει καποιος απο εσας πως να βαλω ελληνικα στο tytnii με hyper dragon iii ? Αν μπορουσε καποιος help. ευχαριστω
φιλε μου τι ενοεις ελληνικα?
drdino
14 Δεκ. 2008, 02:12
Μάλλον τα μενού εννοεί ( ; )...
Panayiotis
14 Δεκ. 2008, 20:52
Μάλλον τα μενού εννοεί ( ; )...
Στο μενου δεν μπορει να εχει ελληνικα, εκτος αν η συσκευη εχει αγοραστει απο τη ν ace!:)
athanaso77
14 Δεκ. 2008, 22:40
Ξεκίνα από το hardware πληκτρολόγιο και μετά βλέπεις... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675
talentscout
15 Δεκ. 2008, 01:45
Πήγα να δοκιμάσω ένα διαφορετικό ελληνικό πληκτρολόγιο και μου ζήτησε restart όταν εγκαταστήθηκε, μετά το restart μου κολλάει στο boot και σιγκεκριμένα στο logo της HTC αυτό το animation που έχει...τι κάνω τώρα ρε παιδιά? ούτε hard reset δεν μπορώ να κάνω :( ούτε το pc το βλέπει όταν το συνδέω, τίποτα...κάποια ιδέα? Αν βλέπει κάποιος τώρα και ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί αύριο με βλέπω χωρίς τηλέφωνο :(
Ακυρο, βρήκα τον τρόπο για hard reset με τα πλήκτρα, δεν το ήξερα!
Papadopoy
15 Δεκ. 2008, 03:10
Εδω και καιρο εχουν σταματισει να δουλευουν καποια απο τα πληκτρα στο πληκτρολογιο...Δωκιμασα τις official ρομ αλλα τιποτα ...Η βλακεια ειναι οτι καποτε που ρωτησα σε ενα htc service στην θεσσαλονικη για κατι αλλο μου ειπαν οτι τα (at&t) kaiser επισκευαζονται μονο απο την at&t ...Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω?? Ευχαριστω...!!!!
athanaso77
15 Δεκ. 2008, 08:57
Dystyxws ean exeis ekdosi tis AT&T ontws einai dyskolo mias kai i ACE Hellas analambanei mono ta HTC branded. :(
DrMobile
15 Δεκ. 2008, 14:39
Παιδιά μια ερωτησούλα ακόμα για το i.Tech Bluetooth Headset που σκέφτομαι να αγοράσω. Χρησιμοποιώ πολύ το Skype με το Kaiser για συνομιλία με φίλους στο εξωτερικό. Με το ενσύρματο handsfree της HTC (αυτό που ήρθε με το Kaiser) δουλεύει τέλεια (μικρόφωνο + ακουστικά), χωρίς καμιά διαφορά απ' τις κανονικές κλήσεις. Το i.Tech δουλεύει με το Skype (μικρόφωνο + ακουστικά); Αν παίζει θα είναι τέλεια! Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και ξέρει ας μου πει.
Ευχαριστώ όλους και καλές γιορτές! :) :) :)
Papadopoy
15 Δεκ. 2008, 17:38
δηλ δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου το επισκευασει???Μεγαλη στεναχωρια... Ευχαριστω
zalaros
15 Δεκ. 2008, 20:31
δηλ δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου το επισκευασει???Μεγαλη στεναχωρια... Ευχαριστω
Φυσικά και μπορεί να στο επισκευάσει κάποιος.... εσύ ;) Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Δες στα παρακάτω site υπάρχουν όλα τα ανταλλακτικά
http://www.gsm4world.us/shop/tytn-iikaiserp4550-c-210_297.html
http://cnn.cn/shop/8925-tilt-kaiser-c-277_448.html
Έχω παραγγείλει και από τα 2 site και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Γνήσια ανταλλακτικά και ταχύτατη αποστολή. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και manual με οδηγίες για το πως να ανοίξεις το kaiser. ;)
Papadopoy
15 Δεκ. 2008, 22:46
Το εχω το manual κ εχω κανει κατι τετοιες επισκευες σε διαφορα τηλ...Εχω κ ολα τα εργαλεια...!! Αλλα επειδη εχω δωσει κ 400 ευρω το σκεφτομαι σαν τελευταια λυση να το ανοιξω...Οσο για το cnn.cn online shop... εχω παρει απο αυτο και δεν εμεινα ευχαριστημενος,,, ενω παραγειλα γνησια καπακια κ σκελετο για το motorola kraisor ο σκελετος ηταν χαλια...Στο cnn.cn σου τα στελνουν απο hong kong κ νομιζω πως ειναι 2ης διαλογης...Ευχαριστω για την βοηθεια...
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα...το κινητό συμπεριφέρεται σαν το πλαϊνό κουμπί για το power να είναι συνέχεια πατημένο..όταν είναι ανοιχτό κάθε λίγο και λιγάκι μ βγάζει το μήνυμα για το αν θελω να κλείσει και εάν πατήσω ναι,κλείνει και ξαναανοίγει από μόνο του κατευθείαν!!!
και αν την ώρα που είναι ανοιχτό πατήσω το κουμπάκι δεν κάνει τίποτα:(:(:(:(
ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?????
athanaso77
22 Δεκ. 2008, 08:58
Kane ena hard reset sti syskevi sou kai ean to problima synexistei, endexomenws na prokeitai gia hardware problima kai na exei kollisei to sygkekrimeno pliktro. Nomizw oti mporei na sou to kalypsei i eggyisi, epikoinwnise me ta paidia tis ACE Hellas gia na to diefkriniseis.
τελικά έφτιαξε από μόνο του :D:Dευχαριστώ πάντως :)
athanaso77
23 Δεκ. 2008, 00:14
Εάν σου ξαναχαλάσει όμως (κάτι που φυσικά απεύχομαι) να έχεις υπόψιν σου τα παραπάνω.
drdino
23 Δεκ. 2008, 19:23
Eρώτηξις, όταν αλλάζουμε rom (πχ την επόμενη έκδοση της HD3) μπορούμε να χρησιμιοποιούμε το full backup της προηγούμενης (με προγράμματα δλδ κτλ) ή δεν είναι συμβατά;
athanaso77
23 Δεκ. 2008, 19:39
Eρώτηξις, όταν αλλάζουμε rom (πχ την επόμενη έκδοση της HD3) μπορούμε να χρησιμιοποιούμε το full backup της προηγούμενης (με προγράμματα δλδ κτλ) ή δεν είναι συμβατά;
Δεν ενδείκνυται να κάνουμε restore από backup που έχουμε πάρει για άλλη ROM. Θα έχεις προβλήματα αστάθειας αλλά και όχι μόνο.
drdino
23 Δεκ. 2008, 19:44
Ok!! Άρα το σετάρω από την αρχή, np...
athanaso77
23 Δεκ. 2008, 20:01
Καλώς ή κακώς... αυτό είναι το ενδεδειγμένο!
zaharakis
23 Δεκ. 2008, 20:40
ποτε μα ποτε δεν επαναφερουμε backup απο αλλη ρομ σε καποια νεα !!
μονο προβληματα θα εχουμε και τπτ αλλο!
ακριβως :)
αναγκαιο κακο :lol:
makouin
29 Δεκ. 2008, 17:40
Παιδια λιγο τη βοηθεια σας παρακαλω......
Ενας φιλος εχει αυτο το τηλεφωνο......υστερα απο αναβαθμηση στην οθονη μερικα προγραμματα εμφανιζονται σαν να εχει ενεργοποιηθει καποιο εφε,οπως επισης και η καμερα δειχνει σαν να ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εφε(αυτο που τα δειχνει ενχρωμα αλλα θαμπα...το sefia ειναι?......δεν ξερω πιο εφε......τελος παντων.....
Η οθονη ομως δειχνει κανονικα χωρις προβλημα ...το κανει σε καποια προγραμματα και μονιμα στην καμερα......οι φωτογραφιες ομως που βγαζει βγαινουν κανονικες......
Τι ακριβως μπορει να κανει ή ποια καινουρια rom να βαλουμε και πως μπαινει....πιο προγραμμα χρειαζεται και πως την κανουμε εγκατασταση?
Ειμαστε τελειως ανιδεοι....HELP :)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :)
athanaso77
29 Δεκ. 2008, 18:00
Τι αναβάθμιση έκανε;
Ξεκίνα από τα απλά... hard reset (http://www.hardreset.eu/htc_kaiser_tytn_ii_p4550_hard_reset_soft_reset_en.html).
makouin
29 Δεκ. 2008, 18:58
Τι αναβάθμιση έκανε;
Ξεκίνα από τα απλά... hard reset (http://www.hardreset.eu/htc_kaiser_tytn_ii_p4550_hard_reset_soft_reset_en.html).
Ειχε τα 6 profesional και εβαλε τα 6.1 νομιζω......οσο για το hard reset δεν ξερουμε ουτε αυτο πως γινεται.....:lol:
athanaso77
29 Δεκ. 2008, 19:02
οσο για το hard reset δεν ξερουμε ουτε αυτο πως γινεται.....:lol:
Μα... γιαυτό σου έδωσα το link (πάτησε πάνω στο υπογεγραμμένο)! :confused:
nikolasn80
29 Δεκ. 2008, 19:03
Τι αναβάθμιση έκανε;
χρονια πολλα παιδια :) πως μπορω να βαλω το touch flo sto kaiser?
athanaso77
29 Δεκ. 2008, 19:05
χρονια πολλα παιδια :) πως μπορω να βαλω το touch flo sto kaiser?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425851
makouin
29 Δεκ. 2008, 19:10
Μπορειται να μου δωσεται μια καλη rom και το προγραμμα και τον τροπο που την περνανε γιατι μου φαινεται οτι ειναι απο rom?
Εχει τυχη σε κανεναν αλλο αυτο?
athanaso77
29 Δεκ. 2008, 19:23
Δεν έχω πια τη συσκευή. Εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) θα βρεις όλες τις ROM για τη συγκεκριμένη συσκευή, με και χωρίς το manila (TF3D).
nikolasn80
29 Δεκ. 2008, 21:52
ευχαριστω athanaso77
makouin
29 Δεκ. 2008, 23:16
Ρε παιδια για hard reset πιο ειναι το δεξι και αριστερο πληκτρο soft που λεει?
athanaso77
30 Δεκ. 2008, 01:27
Ρε παιδια για hard reset πιο ειναι το δεξι και αριστερο πληκτρο soft που λεει?
Τα δύο πλήκτρα ακριβώς κάτω από την οθόνη.
Έχω μαζεμένες απορίες!!!:happy:έχουμε και λέμε:wacko:
1.Πώς γίνεται να βάλω αναφορά στα μυνήματα?
2.Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για διαχείριση του wifi,δηλαδή να μας δείχνει ποια δίκτυα πιάνουμε καλύτερα κ ποια έχουν κωδικό??
3.Αξίζει η αγορά κεραίας gps που συνδέεται πίσω στο κινητό,πιάνει αρκετά καλύτερα?
4.Πώς αλλάζω την εικόνα που μου βγάζει μόλις ανοίγει το κινητό,γινεται?
5.Είχα δει σε ένα άλλο kaiser ότι στις φωτό για να πας από τη μία στην άλλη εκανες απλα μια κινηση με το δαχτυλο πανω στην οθονη σαν να άλλαζες σελίδα!πώς μπορώ να το κάνω και στο δικό μου αυτό??:happy:
6.έχετε βρει κανένα καλό αγγλοελληνικό λεξικό??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:happy::happy:
athanaso77
30 Δεκ. 2008, 16:14
1.Πώς γίνεται να βάλω αναφορά στα μυνήματα?
Υπάρχει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Ψάξτο λίγο. Μπορείς να το κάνεις βέβαια και με το Schap's advance config tool.
2.Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για διαχείριση του wifi,δηλαδή να μας δείχνει ποια δίκτυα πιάνουμε καλύτερα κ ποια έχουν κωδικό??
Υπάρχουν διάφορα, πχ Wififofum, Makayama Pocket WiFi Radar 1.3, κ.α.
3.Αξίζει η αγορά κεραίας gps που συνδέεται πίσω στο κινητό,πιάνει αρκετά καλύτερα?
Πιάνει αρκετά καλύτερα. Κατά τη γνώμη μου πάντως και έτσι μια χαρά κάνει τη δουλειά του.
4.Πώς αλλάζω την εικόνα που μου βγάζει μόλις ανοίγει το κινητό,γινεται?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334907
5.Είχα δει σε ένα άλλο kaiser ότι στις φωτό για να πας από τη μία στην άλλη εκανες απλα μια κινηση με το δαχτυλο πανω στην οθονη σαν να άλλαζες σελίδα!πώς μπορώ να το κάνω και στο δικό μου αυτό??:happy:
Μιλάς μάλλον για το cube του TF3D. Δες εδώ πως γίνεται... http://www.youtube.com/watch?v=mV8yl5wzi0o
6.έχετε βρει κανένα καλό αγγλοελληνικό λεξικό??
Lingvosoft Greek-English Talking Dictionary.
Είσαι άρχοντας!!:happy:
κάτι ψιλά ακόμα::)
αναφορά για το μήνυμα δε βρήκα πώς οπότε αν ξέρει κάποιος ας πει
αυτό το schap είναι βαρύ ή να το βάλω άφοβα??:wacko:
Όσων αφορά το cube του TF3D,είναι κάποια εφαρμογή που πρέπει να βάλω?γίνεται εύκολα??:worry:
athanaso77
30 Δεκ. 2008, 21:16
αναφορά για το μήνυμα δε βρήκα πώς οπότε αν ξέρει κάποιος ας πει
αυτό το schap είναι βαρύ ή να το βάλω άφοβα??:wacko:
Θα σου συνιστούσα να βάλεις όχι την 3, αλλά την 2 έκδοση του προγράμματος. Έχει και επιλογή για ενεργοποίηση της αναφοράς παράδοσης μηνυμάτων.
Όσων αφορά το cube του TF3D,είναι κάποια εφαρμογή που πρέπει να βάλω?γίνεται εύκολα??:worry:
Νομίζω ότι το έχει η συσκευή σου προεγκατεστημένο. Απλά κάνεις την κίνηση με το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω όπως το είδες στο video. (Έχω πολύ καιρό να το πιάσω στα χέρια μου γιαυτό καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος ήδη κάτοχος).
Pavlos3
30 Δεκ. 2008, 23:28
Παιδια λιγο τη βοηθεια σας παρακαλω......
Ενας φιλος εχει αυτο το τηλεφωνο......υστερα απο αναβαθμηση στην οθονη μερικα προγραμματα εμφανιζονται σαν να εχει ενεργοποιηθει καποιο εφε,οπως επισης και η καμερα δειχνει σαν να ειναι μονιμα ενεργοποιημενο εφε(αυτο που τα δειχνει ενχρωμα αλλα θαμπα...το sefia ειναι?......δεν ξερω πιο εφε......τελος παντων.....
Η οθονη ομως δειχνει κανονικα χωρις προβλημα ...το κανει σε καποια προγραμματα και μονιμα στην καμερα......οι φωτογραφιες ομως που βγαζει βγαινουν κανονικες......
Τι ακριβως μπορει να κανει ή ποια καινουρια rom να βαλουμε και πως μπαινει....πιο προγραμμα χρειαζεται και πως την κανουμε εγκατασταση?
Ειμαστε τελειως ανιδεοι....HELP :)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :)
καταρχήν αυτό θυμίζει πρόβλημα radio. να κοιτάξει άμα στην αναβάθμιση που έκανε έπρεπε να αλλάξει και raadio.
επίσης γράψε μας ποια rom έβαλε.
εγώ έχω βάλει μια του hyperdragon την ΙΙΙ lite με άλλο ραδιο ( παρακολουθώ τον ζαχαράκη. ότι κάνει κάνω......) και το κινητάκι πηγαίνει σφενδόνα..!
τώρα στο δικό μου πρόβλημα. παδιά παίζει η οθόνη. πήγα στην htc και μου ζητήσαν 100 ευρωπουλάκια. μου φαίνεται ότι έχει χαλάσει ο slide μηχανησμός. το έχει κάνει σε κανέναν άλλο...?
επίσης επειδή έχω δεί μηχανησμό να παίζει στα 40 ντολλαρς μου φάνηκε μακακία να πάω να τα δώσω....! έχει κανένας απο εδώ ανοίξει το kaiser στα σωθηκά του ? εύκολο δύσκολο τι λέει ?
athanaso77
30 Δεκ. 2008, 23:50
έχει κανένας απο εδώ ανοίξει το kaiser στα σωθηκά του ? εύκολο δύσκολο τι λέει ?
HTC_Kaiser_Service_Manual.pdf (http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC_Kaiser_Service_Manual.pdf)
HTC_Kaiser_disassembly.pdf (http://www.mediafire.com/?0ly2msnybhb)
Νομίζω ότι το έχει η συσκευή σου προεγκατεστημένο. Απλά κάνεις την κίνηση με το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω όπως το είδες στο video. (Έχω πολύ καιρό να το πιάσω στα χέρια μου γιαυτό καλό είναι να το επιβεβαιώσει κάποιος ήδη κάτοχος).
το έχει στον τηλεφωνικό κατάλογο και εει που εχω το spb menu αλλά όχι στις φωτογραφίες μου..:mad:
αν ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ας το πει!!!!!:happy::happy:
Stratilatis
1 Ιαν. 2009, 23:32
Καλή χρονιά σε όλους! Θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου (με βεντούζα) για το αμάξι. Αυτές οι γενικής χρήσεως που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάνουν για το ΚΑΙΖΕΡ μας ή θέλει κάποια συγκεκριμένη;
nikolasn80
2 Ιαν. 2009, 14:57
καλη χρονια σε ολους
Καλή χρονιά!!Αν η βεντούζες που λες είναι αυτές που ρυθμίζονται δεξιά αριστερά αλλά και το κάτω μέρος,θα κάνει και για το δικό μας κινητάκι!
Pavlos3
2 Ιαν. 2009, 15:15
Καλή χρονιά σε όλους! Θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου (με βεντούζα) για το αμάξι. Αυτές οι γενικής χρήσεως που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάνουν για το ΚΑΙΖΕΡ μας ή θέλει κάποια συγκεκριμένη;
εγώ μου πήρα μία απο τα φανάρια με 5 ευρώπουλα. φυσικά μεσα σε 5 λεπτά χάλασε αλλα μετά την επισκευή της που ήταν απλή είναι σουπερ.
dimisand
4 Ιαν. 2009, 12:15
Καλημέρα και χρόνια πολλά....
Μια ερωτησούλα επειδή έχω να αλλάξω ρομ από τον Νοέμβριο.... (PC ulitmate v10)και αυτή που έχω την ψιλοβαρέθηκα... γνωρίζετε καμια καλή και σταθερή καινούργια στο xda...
Επειδή έχω να κοιτάξω από τον Νοέμβριο είδα πάρα πολλές καινούργιες και πελάγωσα....:blink:
κάθε πρόταση θα εκτιμηθεί....:p
Ευχαριστώ τους ειδικούς για τις γνώσεις τους....;)
Panayiotis
4 Ιαν. 2009, 21:38
Hyperdragon 25 Dec σταθεροτατη και παρα πολυ γρηγορη rom, πιστευω οτι ειναι η καλυτερη!
Υπάρχουν διάφορα, πχ Wififofum, Makayama Pocket WiFi Radar 1.3, κ.α.
Τα έβαλα και αυτά όπως και το wifi companion αλλά δυστυχώς κανένα δε τα έχει όλα..το wifi companion δε βρίσκει αρκετά δίκτυα,το wififofum δε δείχνει την ένταση του σήματος και το makayama το ίδιο..ποιο είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σας??:happy:
_KOSTASKELLAS_
8 Ιαν. 2009, 09:47
καλημέρα και χρόνια πολλά:)
είδα αυτό εδώ και αναρωτήθηκα μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς:)
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=96145&highlight=games+ppc
λέτε να παίζει ή θα σέρνεται ???
Piccolo
9 Ιαν. 2009, 00:56
γεια σας παιδες και καλη χρονια...
εχω το kaizer σχεδον ενα χρονο τωρα... την μια μπαινει στην κουτα του να πουληθει, στην αρχη μου εδιναν 400 κ μου κακοφαινοταν μιας και καινουριο εκανε 890 ευρα... μετα ειπα να το κρατησω, λογο δουλειας ομως θα το καταστρεφα (οικοδομη) μετα παλι αποφασησα να το δωσω κ απο 400 πηγαμε στα 300...
Τελικα αποφασησα να το κρατησω κ οτι χρηση του κανω...
Και μια απο τις χρησεις του ειναι το GPS... απο παλια (απλα δεν του εδινα σημασια) μου πετουσε συνεχεια ενα μηνυμα για το quick gps.
Επειδη ειμαι ασχετος...
1ον αυτο ειναι προγραμμα του palmtop ? ή μπηκε με το destinator?
2ον εαν μπηκε με τον destinator τωρα που βρηκα την 7 εκδοση θα φτιαξει?
3ον πως θα το ανανεωσω ? (αν δεν υσχειουν τα πανω)
4ον εαν βαλω καποια νεα ROM που απο οσα διαυασα ειναι κατι σαν τα windows ? στον υπολογιστη...
το ξερω οτι θα γινω βαρετος... αλλα υπαρχει καποιος που να εξηγησει τι κανει η ROM ? που θα βρω καποια καλη? (οπως η hyperdragon την ΙΙΙ lite που αναφερθηκε?)
ευχαριστω, καλη χρονια... και ασχετος ειμαι λυπηθειτε με :p
---edit---
ξεχασα να σας πω, οτι το πηγα εδω στο ηρακλειο στο service της HTC και η φαινη ιδεα του τεχνικου, οταν του το ειπα, ηταν να πιασει το κινητο και να πατησει cancel. Του λεω οτι γραφει το PDA οτι αν δεν το ανανεωσω θα καθηστερει να βρει το σημα. Και μου απανταει με μια απαθεια, εεεεεελα μωρε, κανει να σου βρει το σημα 5 λεπτα... τωρα θα κανει 15...
Δεν απαντησα τιποτα την εκανα για να μην πεσει κανενα "γαλικο"
Τελος... ετσι για ενημερωση, εμενα τουλαχιστον καθηστερει απιστευτα να βρει το σημα, σε αντιθεση παλια μεσα στα 5 λεπτα ηταν ετοιμο.
thanks !!.... again :)
λοιπόοοοον!!!σιγά σιγά...σε ότι ξέρω θα απαντήσω...
1,2,3 : το aGPS είναι κάτι που δε χρησιμοποιείται νομίζω στην ελλάδα και παίρνει σήμα από gprs,δηλαδη χρεώνεσαι...απενεργοποίησέ το είτε από το kaiser tweak είτε βάλε το schaap's advanced config κ βγάλτο...δε μπήκε νομίζω μαζί με το destinator και ούτε θα αλλάξει αν αλλάξεις έκδοση..
4:όσο για τις rom ας απαντήσει κάποιος άλλος
γεια σας παιδες και καλη χρονια...
εχω το kaizer σχεδον ενα χρονο τωρα... την μια μπαινει στην κουτα του να πουληθει, στην αρχη μου εδιναν 400 κ μου κακοφαινοταν μιας και καινουριο εκανε 890 ευρα... μετα ειπα να το κρατησω, λογο δουλειας ομως θα το καταστρεφα (οικοδομη) μετα παλι αποφασησα να το δωσω κ απο 400 πηγαμε στα 300...
Τελικα αποφασησα να το κρατησω κ οτι χρηση του κανω...
Και μια απο τις χρησεις του ειναι το GPS... απο παλια (απλα δεν του εδινα σημασια) μου πετουσε συνεχεια ενα μηνυμα για το quick gps.
Επειδη ειμαι ασχετος...
1ον αυτο ειναι προγραμμα του palmtop ? ή μπηκε με το destinator?
2ον εαν μπηκε με τον destinator τωρα που βρηκα την 7 εκδοση θα φτιαξει?
3ον πως θα το ανανεωσω ? (αν δεν υσχειουν τα πανω)
4ον εαν βαλω καποια νεα ROM που απο οσα διαυασα ειναι κατι σαν τα windows ? στον υπολογιστη...
το ξερω οτι θα γινω βαρετος... αλλα υπαρχει καποιος που να εξηγησει τι κανει η ROM ? που θα βρω καποια καλη? (οπως η hyperdragon την ΙΙΙ lite που αναφερθηκε?)
ευχαριστω, καλη χρονια... και ασχετος ειμαι λυπηθειτε με :p
---edit---
ξεχασα να σας πω, οτι το πηγα εδω στο ηρακλειο στο service της HTC και η φαινη ιδεα του τεχνικου, οταν του το ειπα, ηταν να πιασει το κινητο και να πατησει cancel. Του λεω οτι γραφει το PDA οτι αν δεν το ανανεωσω θα καθηστερει να βρει το σημα. Και μου απανταει με μια απαθεια, εεεεεελα μωρε, κανει να σου βρει το σημα 5 λεπτα... τωρα θα κανει 15...
Δεν απαντησα τιποτα την εκανα για να μην πεσει κανενα "γαλικο"
Τελος... ετσι για ενημερωση, εμενα τουλαχιστον καθηστερει απιστευτα να βρει το σημα, σε αντιθεση παλια μεσα στα 5 λεπτα ηταν ετοιμο.
thanks !!.... again :)
Το quickgps υπηρχε στο τηλ. και δεν μπηκε με το destinator.Eιναι ενα προγραμμα των windows.Βοηθαει στο να βρισκει γρηγοροτερα δορυφορους το gps.Για να το ανανεωσεις πρεπει να συνδεθεις με το internet και να κατεβασεις δεδομενα.Αυτο ομως θα πρεπει να γινεται μια φορα την εβδομαδα.Αν δεν το ανανεωσεις δεν υπαρχει προβλημα,περα βεβαια απο το ενοχλητικο μηνυμα που θα εμφανιζεται.Δεν θα σου προτεινα εγκατασταση νεας ρομ αφου απο οτι βλεπω εισα αρχαριος ακομα,αν και δεν ειναι τιποτα το τρομερα δυσκολο.Να ξερεις παντως οτι αν βαλεις νεα ρομ θα πρπει να περασεις ολα τα προγραμματα σου απο την αρχη.
athanaso77
11 Ιαν. 2009, 17:53
λέτε να παίζει ή θα σέρνεται ???
Γιατί δεν δοκιμάζεις να μας πεις; :rolleyes:
psybill
12 Ιαν. 2009, 19:10
μετά από ένα χρόνο και βάλε κάτοχος του κινητού λέω να κάνω και γω καμιά δοκιμή με cooked rom. έτσι είχα κάνει και με το προηγούμενο ppc μου (9100) και ήταν σαν να έχω αλλάξει τηλέφωνο. θέλω κάτι πολύ σταθερό γιατί δεν πρόκειται να κάνω άλλη αλλαγή.
μερικές ερωτήσεις όμως στους πιο εκοικιομένους με το αντικείμενο.
χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα λέω να βάλω κάποια Hyperdragon. να προτιμήσω την 25/12 ή την τελευταία. μάλλον πάω για την 25/12 γιατί η καινούρια απ΄οτι διαβάζω δεν έχει tf2d και πρέπει να το βάζω ξεχωριστά. έχει κάποια από τις δυο κάποιο πολύ σημαντικό πρόβλημα που θα πρέπει να γνωρίζω?
περιέχουν radio αυτές οι rom? πως τα πάνε από κλείδωμα gps? αν όχι ποια νομίζετε ότι είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή?
τέλος, ποιο hardspl να επιλέξω? αληθεύει ότι το 3,28 είναι για τα καλύτερο για τα htc και το 3,29 για το tilt? το 3,56 είναι δοκιμασμένο?
ελπίζω να λάβω κάποια απάντηση...
thanks!!
zaharakis
12 Ιαν. 2009, 19:20
μετά από ένα χρόνο και βάλε κάτοχος του κινητού λέω να κάνω και γω καμιά δοκιμή με cooked rom. έτσι είχα κάνει και με το προηγούμενο ppc μου (9100) και ήταν σαν να έχω αλλάξει τηλέφωνο. θέλω κάτι πολύ σταθερό γιατί δεν πρόκειται να κάνω άλλη αλλαγή.
μερικές ερωτήσεις όμως στους πιο εκοικιομένους με το αντικείμενο.
χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα λέω να βάλω κάποια Hyperdragon. να προτιμήσω την 25/12 ή την τελευταία. μάλλον πάω για την 25/12 γιατί η καινούρια απ΄οτι διαβάζω δεν έχει tf2d και πρέπει να το βάζω ξεχωριστά. έχει κάποια από τις δυο κάποιο πολύ σημαντικό πρόβλημα που θα πρέπει να γνωρίζω?
περιέχουν radio αυτές οι rom? πως τα πάνε από κλείδωμα gps? αν όχι ποια νομίζετε ότι είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή?
τέλος, ποιο hardspl να επιλέξω? αληθεύει ότι το 3,28 είναι για τα καλύτερο για τα htc και το 3,29 για το tilt? το 3,56 είναι δοκιμασμένο?
ελπίζω να λάβω κάποια απάντηση...
thanks!!
bill καλησπερα:)
φιλε μου σε θαυμαζω ειλικρινα :blink: 1 χρονο και δεν εχεις ακομη φλασαρει το τηλ σου???
λοιπον αν θες καλη ρομ 6.1 χωρις μανιλλα και γενικα lite ,συστηνω ανεπιφυλακτα αυτη,ειναι η ιδια που χρησιμοποιω στο καιζερ μου
HyperDragon_III_PRO_Lite_WWE_20080909 (οπου bold η ημερομηνια εκδοσης της)
με ραδιο το ενα και μοναδικο 1.71.09.01
απο εκει και μετα απλα διαβασε στο thread του sakajati (hyperdragon roms)
και διαλεξε οποια σου αρεσει εσενα,ειναι ολες αξιες να τις δοκιμασεις,μιας και αυτος ο ανθρωπος εχει φερει το development στο καιζερ να ειναι σε δικη του κατηγορια!!
μην ξεχασεις οτι ΚΑΝΕΝΑ ραδιο απο 6.0 ρομς ΔΕΝ ειναι συμβατο με ρομς 6.1 οπως και αντιθετα!!!!!!
οπως επισης οτι το destinator 6.1 ΑΠΑΙΤΕΙ gps gate για να διαβασει την port του gps στο καιζερ!
ολα τα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης (πχ dest7,igo 8 κλπ)ειναι συμβατα με αυτα τα ραδιος των 6.1 ρομς οποτε και δεν θα εχεις προβλημα.
καλη επιτυχια :)
psybill
12 Ιαν. 2009, 19:30
bill καλησπερα:)
φιλε μου σε θαυμαζω ειλικρινα :blink: 1 χρονο και δεν εχεις ακομη φλασαρει το τηλ σου???
λοιπον αν θες καλη ρομ 6.1 χωρις μανιλλα και γενικα lite ,συστηνω ανεπιφυλακτα αυτη,ειναι η ιδια που χρησιμοποιω στο καιζερ μου
HyperDragon_III_PRO_Lite_WWE_20080909 (οπου bold η ημερομηνια εκδοσης της)
με ραδιο το ενα και μοναδικο 1.71.09.01
απο εκει και μετα απλα διαβασε στο thread του sakajati (hyperdragon roms)
και διαλεξε οποια σου αρεσει εσενα,ειναι ολες αξιες να τις δοκιμασεις,μιας και αυτος ο ανθρωπος εχει φερει το development στο καιζερ να ειναι σε δικη του κατηγορια!!
μην ξεχασεις οτι ΚΑΝΕΝΑ ραδιο απο 6.0 ρομς ΔΕΝ ειναι συμβατο με ρομς 6.1 οπως και αντιθετα!!!!!!
οπως επισης οτι το destinator 6.1 ΑΠΑΙΤΕΙ gps gate για να διαβασει την port του gps στο καιζερ!
ολα τα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης (πχ dest7,igo 8 κλπ)ειναι συμβατα με αυτα τα ραδιος των 6.1 ρομς οποτε και δεν θα εχεις προβλημα.
καλη επιτυχια :)
και γω με θαυμάζω ώρες ώρες, αλλά βαριέμαι ρε συ Δημήτρη να μπω σε αυτό το παιχνίδι. θέλω το τηλεφωνο μου να λειτουργεί και όχι για πειράματα.
ένας από τους λόγους που θέλω να φλασάρω είναι και το tf οπότε θα πάω σε κάποια που να το έχει ενσωματομένο. είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστώ και το second today αμέσως, αλλά πρέπει να το δοκιμάσω και αυτό επιτέλους.
τι radio χρησιμοποιεί ο sakajati? το 1.71.09.01 να το ψάξω στο thread των radio?
για το hardspl δεν απάντησες? κάποια προτίμηση?
ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση
zaharakis
12 Ιαν. 2009, 19:54
και γω με θαυμάζω ώρες ώρες, αλλά βαριέμαι ρε συ Δημήτρη να μπω σε αυτό το παιχνίδι. θέλω το τηλεφωνο μου να λειτουργεί και όχι για πειράματα.
ένας από τους λόγους που θέλω να φλασάρω είναι και το tf οπότε θα πάω σε κάποια που να το έχει ενσωματομένο. είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστώ και το second today αμέσως, αλλά πρέπει να το δοκιμάσω και αυτό επιτέλους.
τι radio χρησιμοποιεί ο sakajati? το 1.71.09.01 να το ψάξω στο thread των radio?
για το hardspl δεν απάντησες? κάποια προτίμηση?
ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση
καποια πραγματα συμβατα με τις ρομ του sakajati εδω
http://rapidshare.com/files/141117362/hyper_dragon_IIIr_lite_staff.rar
το ραδιο
http://rapidshare.com/files/182508681/RADIO_1.71.09.01.rar
hard spl 3.29 μονο!!
http://rapidshare.com/files/182509930/Kaiser-HardSPL-3.29.zip
και σορυ που το ξεχασα...
ειναι το καλυτερο και εχει την καλυτερη αισθηση touch με αυτες τις ρομ/ραδιο :)
psybill
12 Ιαν. 2009, 19:56
το ραδιο (δωσε μου λιγο χρονο στο ανεβαζω)
hard spl 3.29 μονο!! και σορυ που το ξεχασα...
μην κουράζεσαι βρε!!
το βρήκα ήδη:)
αν βρω χρόνο θα παίξω απόψε
Thanks!!
zaharakis
12 Ιαν. 2009, 20:03
μην κουράζεσαι βρε!!
το βρήκα ήδη:)
αν βρω χρόνο θα παίξω απόψε
Thanks!!
οτι χρειαστεις μιλα,δουλευω νυχτα αποψε οποτε θα παιρνω τα μειλ μου ολο το βραδυ ;)
psybill
12 Ιαν. 2009, 22:40
οτι χρειαστεις μιλα,δουλευω νυχτα αποψε οποτε θα παιρνω τα μειλ μου ολο το βραδυ ;)
τελικά έχω πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι σοβαρό.
το φλασαρισμα πήγε μια χαρά
Jumpspl
hardspl
rom
radio
όλα αυτά χωρίς sim και sd στο κινητό. τώρα όμως μου λέει ότι δεν βρίσκει sim. πρόβλημα της sim δεν είναι γιατί στο άλλο κινητό παίζει. επίσης δεν παίζει και η άλλη μου sim!!
έκανα κάτι λάθος ή τυχαίο γεγονός? τι κάνουμε τώρα?
zaharakis
13 Ιαν. 2009, 03:37
τελικά έχω πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι σοβαρό.
το φλασαρισμα πήγε μια χαρά
Jumpspl
hrdspl
rom
radio
όλα αυτά χωρίς sim και sd στο κινητό. τώρα όμως μου λέει ότι δεν βρίσκει sim. πρόβλημα της sim δεν είναι γιατί στο άλλο κινητό παίζει. επίσης δεν παίζει και η άλλη μου sim!!
έκανα κάτι λάθος ή τυχαίο γεγονός? τι κάνουμε τώρα?
εκανες hard reser μετα το φλασαρισμα?? δοκιμασε το κ πες
psybill
13 Ιαν. 2009, 08:13
εκανες hard reser μετα το φλασαρισμα?? δοκιμασε το κ πες
όχι δεν έκανα. ξαναπέρασα το radio όμως αλλά και την rom χωρίς αποτέλεσμα. έτσι του είπα με πολύ ευγενικο τρόπο "kaiser please come back" και επέστρεψα στην μαμά rom + ελληνικά. εδώ έκανα hard reset και η sim πάλι δεν αναγνωρίζεται.
μάλλον κάτι θα έγινε με τον sim reader την ώρα που έβγαζα την sim. θα το πακετάρω και καρφί στην ace. δεν έχω άλλη επιλογή!!
sv2evs
13 Ιαν. 2009, 10:14
το ραδιο
hard spl 3.29 μονο!!
http://rapidshare.com/files/182509930/Kaiser-HardSPL-3.29.zip
και σορυ που το ξεχασα...
Με αυτά τα 3 αρχεία, περνάμε καινούργια rom δηλαδή στο Kaizer ? Θα δουλεύουν όλα ή θα ψάχνομαι; Την διαδικασία θα την ψάξω στο ίντερνετ.
Ευχαριστώ.
athanaso77
13 Ιαν. 2009, 11:01
Την διαδικασία θα την ψάξω στο ίντερνετ.
Psaksto arketa etsi wste na eisai enimeros gia ta bimata pou prepei na akolouthiseis alla kai ta riska pou perilambanei i oli diadikasia.
psybill
13 Ιαν. 2009, 12:05
Με αυτά τα 3 αρχεία, περνάμε καινούργια rom δηλαδή στο Kaizer ? Θα δουλεύουν όλα ή θα ψάχνομαι; Την διαδικασία θα την ψάξω στο ίντερνετ.
Ευχαριστώ.
Οδηγίες για το πως περνάς hardspl θα βρεις εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396922). αυτό θα σε οδηγήσει στο προηγούμενο βήμα, γιατί πρώτα θα χρειαστείς jump/soft spl (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061)για να περάσεις hardspl.
όλα τα radio τα βρίσκεις έδω (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182)
και τέλος την rom (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) της επιλογής σου
βέβαια φάινεται αστείο να σου γράφω εγώ οδηγίες που όπως είδες παραπάνω έχω πρόβλημα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός το πρόβλημα με τη sim
sv2evs
14 Ιαν. 2009, 09:49
Psaksto arketa etsi wste na eisai enimeros gia ta bimata pou prepei na akolouthiseis alla kai ta riska pou perilambanei i oli diadikasia.
Αυτό θα κάνω έτσι και αλλιώς γιατί δεν με πέρνει για λάθη. Απλά ήθελα να ξέρω αν αυτά τα 3 αρχεία είναι που είναι απαραίτητα μόνο για την αλλαγή της rom, κυρίως σε κάτι πιο ελαφρύ...Ευχαριστώ.;)
sv2evs
14 Ιαν. 2009, 09:50
βέβαια φάινεται αστείο να σου γράφω εγώ οδηγίες που όπως είδες παραπάνω έχω πρόβλημα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός το πρόβλημα με τη sim
Ευχαριστώ...κρατάω το μήνυμα σου στα υπόψην και θα το δοκιμάσω όταν νιώσω πιο έτοιμος.
talentscout
25 Ιαν. 2009, 19:03
Παιδιά για να μην ψάχνω 500+ σελίδες πίσω, πείτε μου ποιός είναι ο καλύτερος web browser για το kaiser?
athanaso77
25 Ιαν. 2009, 19:12
Opera, Operamini, Netfront.
Δοκίμασε τους και κράτα αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο.
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 19:25
Παιδιά για να μην ψάχνω 500+ σελίδες πίσω, πείτε μου ποιός είναι ο καλύτερος web browser για το kaiser?
οι επιλογες που σου εδωσε ο Γιαννης (athanaso) ειναι οι δημοφιλεστερες.
σαν χρηστης του καιζερ σου προτεινω τον μινι οπερα σαν πιο σταθερο και ελαφρυτερο :)
talentscout
25 Ιαν. 2009, 19:52
Καταρχήν σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση απάντηση!
Βρήκα και εγκατέστησα τον Opera mini σε αυτή την έκδοση "Opera Mini v4.2.13337" δεν είναι παλιά έτσι?
Το δοκήμασα και όντως είναι ότι πρέπει, μόνο φίλε zaharaki μιας και το δουλεύεις κι' εσύ, μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την γραμματοσειρά? το μέγεθος εννοώ, το βάζω στο small και αντί για γράμματα μου δείχνει τετράγωνα :( στο medium δεν με βολεύει.
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 20:09
Καταρχήν σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση απάντηση!
Βρήκα και εγκατέστησα τον Opera mini σε αυτή την έκδοση "Opera Mini v4.2.13337" δεν είναι παλιά έτσι?
Το δοκήμασα και όντως είναι ότι πρέπει, μόνο φίλε zaharaki μιας και το δουλεύεις κι' εσύ, μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την γραμματοσειρά? το μέγεθος εννοώ, το βάζω στο small και αντί για γράμματα μου δείχνει τετράγωνα :( στο medium δεν με βολεύει.
τσεκαρε λιγο την εκδοση της java που δουλευεις ;)
απο εκει ειναι το προβλημα και οχι απο τα fonts η το προγραμμα :)
talentscout
25 Ιαν. 2009, 20:14
τσεκαρε λιγο την εκδοση της java που δουλευεις ;)
απο εκει ειναι το προβλημα και οχι απο τα fonts η το προγραμμα :)
Τι θέλεις να πείς sorry αλλά δεν το πιασα :confused: αν είναι κάτι που δεν επιτρέπεται να γράψεις, μπορείς να μου στείλεις ένα pm να με κατατοπήσεις Please?!
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 20:27
Τι θέλεις να πείς sorry αλλά δεν το πιασα :confused: αν είναι κάτι που δεν επιτρέπεται να γράψεις, μπορείς να μου στείλεις ένα pm να με κατατοπήσεις Please?!
κατεβαζω μια ταινια και μου εχει γονατισει την συνδεση και δεν μπορω να ψαξω τωρα...
ψαξε xda πια ειναι η νεοτερη εκδοση της esmertec jawa :)
athanaso77
25 Ιαν. 2009, 20:32
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407667
talentscout
25 Ιαν. 2009, 20:45
κατεβαζω μια ταινια και μου εχει γονατισει την συνδεση και δεν μπορω να ψαξω τωρα...
Λοιπόν βρήκα δικό σου post εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=374578 και το κατέβασα, βέβαια η έκδοση του mini opera είναι λίγο παλιότερη απο αυτή που βρήκα, οπότε κρατάω μόνο την java.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω τον τρόπο να κάνω uninstall την προηγούμενη που έχω περάσει στο kaiser. :( δεν μου την εμφανίζει στην προσθαφαίρεση!
athanaso77
25 Ιαν. 2009, 20:49
Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω τον τρόπο να κάνω uninstall την προηγούμενη που έχω περάσει στο kaiser. :( δεν μου την εμφανίζει στην προσθαφαίρεση!
Βάλτο από πάνω.
talentscout
25 Ιαν. 2009, 21:15
Βάλτο από πάνω.
Το πέρασα από πάνω και πάω να τρέξω το opera mini και μου βγάζει error :( εκτός το opera mini όμως το ίδιο κάνει και σε ένα game που πάω να τρέξω.
Και κάτι ακόμα, πριν με την παλιά έκδοση java που είχα, μου εμφάνηζε το logo με κόκκινο χρώμα, ενώ τώρα έχει γίνει μπλέ. Δοκίμασα να τα τρέξω και με την παλιά και πάλι δεν τρέχει τίποτα. Any idea?
Δοκίμασα να μπώ από: προγράμματα/OperaMini και μπαίνει κανονικά, όμως το πρόβλημα με τα τετράγωνα αντί για γράμματα παραμένει...λίγο help guys please!
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 22:45
Το πέρασα από πάνω και πάω να τρέξω το opera mini και μου βγάζει error :( εκτός το opera mini όμως το ίδιο κάνει και σε ένα game που πάω να τρέξω.
Και κάτι ακόμα, πριν με την παλιά έκδοση java που είχα, μου εμφάνηζε το logo με κόκκινο χρώμα, ενώ τώρα έχει γίνει μπλέ. Δοκίμασα να τα τρέξω και με την παλιά και πάλι δεν τρέχει τίποτα. Any idea?
Δοκίμασα να μπώ από: προγράμματα/OperaMini και μπαίνει κανονικά, όμως το πρόβλημα με τα τετράγωνα αντί για γράμματα παραμένει...λίγο help guys please!
ελειπα τωρα γυρισα...
πρεπει να απεγκαταστησεις την esmertec που εβαλες μετα.
αν ειναι αυτη που ειχα δωσει εγω,τρεξε παλι το setup..
θα σου ζητησει απεγκατασταση της ηδη υπαρχουσας εκδοσης
μολις απεγκατασταθει θα σου βγαλει το παραθυρο να διαλεξεις που θα γινει εγκατασταση.πατα ακυρο και ετσι την εχεις απεγκαταστησει ;)
απεγκατεστησε οτι εφαρμογη εχεις στον jawa της συσκευης σου
και
κανε ενα clean με το memaid η οποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για αυτην την δουλεια(πχ sktools κλπ),επανεκινηση και μετα εγκατεστησε την esmertec που εχεις (αυτη που εχω δωσει) στην καρτα μνημης.
αυτη η εκδοση δουλευει και απο εκει τελεια!
επανεκινηση και μετα εγκατεστησε στην νεα jawa οτι εφαρμογες θελεις απο την αρχη.
και πες μας τι εγινε :)
talentscout
25 Ιαν. 2009, 23:19
ελειπα τωρα γυρισα...
πρεπει να απεγκαταστησεις την esmertec που εβαλες μετα.
αν ειναι αυτη που ειχα δωσει εγω,τρεξε παλι το setup..
θα σου ζητησει απεγκατασταση της ηδη υπαρχουσας εκδοσης
μολις απεγκατασταθει θα σου βγαλει το παραθυρο να διαλεξεις που θα γινει εγκατασταση.πατα ακυρο και ετσι την εχεις απεγκαταστησει ;)
απεγκατεστησε οτι εφαρμογη εχεις στον jawa της συσκευης σου
και
κανε ενα clean με το memaid η οποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για αυτην την δουλεια(πχ sktools κλπ),επανεκινηση και μετα εγκατεστησε την esmertec που εχεις (αυτη που εχω δωσει) στην καρτα μνημης.
αυτη η εκδοση δουλευει και απο εκει τελεια!
επανεκινηση και μετα εγκατεστησε στην νεα jawa οτι εφαρμογες θελεις απο την αρχη.
και πες μας τι εγινε :)
Και τώρα που το ξαναδοκίμασα αλλά και πριν που την πέρασα από πάνω από την παλιότερη java που είχα, δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα να απεγκαταστήσω την παλιά, με πάει με την μια στο που θέλω να γίνει το setup, επίσης όπως γράφω και πιο πάνω η παλιά java δεν είναι ούτε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων :wacko:.
Αν θυμάμαι καλά δεν είχα εγκαταστήσει java εγώ, αλλά ήταν μαζί με κάτι που είχα περάσει στην συσκευή (δεν θυμάμαι ακριβώς τι όμως) το μόνο που θυμάμαι και ίσως να βοηθάει, είναι ότι τότε για να δουλέψει η java έπρεπε να κάνω soft reset.
Τώρα έκανα ένα καθάρισμα με το sktools, λές να ξαναπεράσω όπως είναι την δική σου ή πρέπει να βρώ πως θα αφαιρέσω την παλιά?
Πάντως 2 παιχνιδάκια που έτρεχαν με java τα έκανα uninstall, δεν έχω κάτι άλλο που να τρέχει με java, παρόλ' αυτά συνεχίζει να υπάρχει στα προγράμματα.
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 23:24
Και τώρα που το ξαναδοκίμασα αλλά και πριν που την πέρασα από πάνω από την παλιότερη java που είχα, δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα να απεγκαταστήσω την παλιά, με πάει με την μια στο που θέλω να γίνει το setup, επίσης όπως γράφω και πιο πάνω η παλιά java δεν είναι ούτε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων :wacko:.
Αν θυμάμαι καλά δεν είχα εγκαταστήσει java εγώ, αλλά ήταν μαζί με κάτι που είχα περάσει στην συσκευή (δεν θυμάμαι ακριβώς τι όμως) το μόνο που θυμάμαι και ίσως να βοηθάει, είναι ότι τότε για να δουλέψει η java έπρεπε να κάνω soft reset.
Τώρα έκανα ένα καθάρισμα με το sktools, λές να ξαναπεράσω όπως είναι την δική σου ή πρέπει να βρώ πως θα αφαιρέσω την παλιά?
Πάντως 2 παιχνιδάκια που έτρεχαν με java τα έκανα uninstall, δεν έχω κάτι άλλο που να τρέχει με java, παρόλ' αυτά συνεχίζει να υπάρχει στα προγράμματα.
η παλια ειναι μεσα στην ρομ.
τρεξε την δικη μου για να σου απεγκαταστησει την δικη μου,οχι την ηδη υπαρχουσα στην ρομ σου ;)
talentscout
25 Ιαν. 2009, 23:26
Αν είναι έτσι, τότε ας την εγκαταστήσω την δική σου από την αρχή γιατί την έχω απεγκαταστήσει είδη από την προσθαφαίρεση (το ίδιο δεν είναι?)
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 23:29
Αν είναι έτσι, τότε ας την εγκαταστήσω την δική σου από την αρχή γιατί την έχω απεγκαταστήσει είδη από την προσθαφαίρεση (το ίδιο δεν είναι?)
ναι.
βαλτην στην καρτα μνημης,δουλευει και απο εκει αυτη η εκδοση.
κανε επανεκινηση και πες τι εγινε ;)
talentscout
25 Ιαν. 2009, 23:46
Ακριβώς τα ίδια μου βγάζει και τώρα δυστιχώς.
Πές μου κάτι, το Opera Mini το τρέχει από το "Προγράματα/Esmertec Jbed? ή από "Προγράματα/OperaMini?
Γιατί εγώ το τρέχω από το 2ο...όταν πάω να το τρέξω από το Esmertec Jbed μου το εμφανίζει στην αρχή χωρίς να το τρέχει αυτόματα μόνο του, κάνω εκίνηση και βγάζει eror.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 23:50
Ακριβώς τα ίδια μου βγάζει και τώρα δυστιχώς.
Πές μου κάτι, το Opera Mini το τρέχει από το "Προγράματα/Esmertec Jbed? ή από "Προγράματα/OperaMini?
Γιατί εγώ το τρέχω από το 2ο...όταν πάω να το τρέξω από το Esmertec Jbed μου το εμφανίζει στην αρχή χωρίς να το τρέχει αυτόματα μόνο του, κάνω εκίνηση και βγάζει eror.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
μεσα απο την java κανονικα πρεπει να το τρεξεις...δεν μπορω να καταλαβω τι εχει παει στραβα :(
talentscout
25 Ιαν. 2009, 23:52
http://img131.imageshack.us/img131/4348/capturewh0.jpg
Βλέπεις πως μου τα δείχνει?
Ενώ αν το βάλω στο medium τα δείχνει μια χαρά. Περίεργο δεν είναι?
Η εικόνα είναι με Zoom από το opera mini.
Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να πειράξω την κωδικοποίηση της σελίδας και να το βάλω "Ελληνικά" μου είπε ένας φίλος ότι κάπως γίνεται, αλλά δεν το βρίσκω.
zaharakis
25 Ιαν. 2009, 23:57
http://img131.imageshack.us/img131/4348/capturewh0.jpg
Βλέπεις πως μου τα δείχνει?
Ενώ αν το βάλω στο medium τα δείχνει μια χαρά. Περίεργο δεν είναι?
Η εικόνα είναι με Zoom από το opera mini
δοκιμασε αλλη εκδοση του μινι οπερα!!
talentscout
26 Ιαν. 2009, 00:05
δοκιμασε αλλη εκδοση του μινι οπερα!!
Θα δοκιμάσω αυτή που δίνεις εσύ και θα σου πώ ;)
Λοιπόν άλλο πρόβλημα τώρα, δοκίμασα την δική σου έκδοση του opera mini και παίζει μια χαρά, μόνο που την ώρα που πήγα να δώ αν μου βγάζει πάλι τετράγωνα μου έβγαλε κάτι μηνύματα ότι και καλά υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ και κάτι τέτοια, και πάτησα κάπου όχι, με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να συνδεθώ :( μάλλον δεν ήταν η μέρα μου σήμερα όπως βλέπεις! Μπορείς να βοηθήσεις? Ξέρω σε έπριξα σήμερα, sorry!!!
http://img258.imageshack.us/img258/2332/capturebt9.jpg
psybill
26 Ιαν. 2009, 09:45
καλημέρα
τελικά επέστρεψε το κινητό μου από το service και προχώρησα σε φλασάρισμα!!
είδα ότι με το tf2d δεν μπορώ να συμβιώσω με τίποτα, οπότε επέλξα την τελευταία του sakajati, επειδή είδα ότι έχει τον τελευταίο IE6. δύστυχώς ο συγκεκριμένος browser σε qvga δεν παλεύεται με τίποτα. πολύ βαρύς, πολύ scroll, δεν μπορείς να πλοηγηθείς στα links της σελίδας με το κεντρικό πληκτρό κτλ.
γενικά δεν έχω ξετρελαθεί αλλά θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες. επίσης χτες άνοιξα gps και κλείδωσε μια χαρά, αλλά εκείνη την στιγμή με κάλεσαν και το κινητό μου έδειχνε κλειστό. θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες και αν δεν με ικανοποιήσει θα γυρίσω σε original με ελληνικά αλλά με hardspl και άλλο radio...
Ps: υπάρχει κανένα πιο φρέσκο dialer skin με πλήκτρο βιντεοκλήσεων εκτός από το κλασσικό του nadavi που έχω βρει??
WebViRuS
26 Ιαν. 2009, 13:28
μήτσο τι λέει? :) πήρες το HD?
zaharakis
26 Ιαν. 2009, 14:08
μήτσο τι λέει? :) πήρες το HD?
τωρα???:rolleyes::lol:
αλλα μαλλον θα πρεπει να το πουλησω γιατι μου ειπαν οτι το ομνια ειναι καλυτερο :wacko::wacko:
zaharakis
26 Ιαν. 2009, 14:13
καλημέρα
τελικά επέστρεψε το κινητό μου από το service και προχώρησα σε φλασάρισμα!!
είδα ότι με το tf2d δεν μπορώ να συμβιώσω με τίποτα, οπότε επέλξα την τελευταία του sakajati, επειδή είδα ότι έχει τον τελευταίο IE6. δύστυχώς ο συγκεκριμένος browser σε qvga δεν παλεύεται με τίποτα. πολύ βαρύς, πολύ scroll, δεν μπορείς να πλοηγηθείς στα links της σελίδας με το κεντρικό πληκτρό κτλ.
γενικά δεν έχω ξετρελαθεί αλλά θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες. επίσης χτες άνοιξα gps και κλείδωσε μια χαρά, αλλά εκείνη την στιγμή με κάλεσαν και το κινητό μου έδειχνε κλειστό. θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες και αν δεν με ικανοποιήσει θα γυρίσω σε original με ελληνικά αλλά με hardspl και άλλο radio...
Ps: υπάρχει κανένα πιο φρέσκο dialer skin με πλήκτρο βιντεοκλήσεων εκτός από το κλασσικό του nadavi που έχω βρει??
εγω στο καιζερ bill δουλευα καποια απο αυτα
http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar
ειναι πληρως απεγκατασιμα !!
επισης καθε ενα απεγκαθιστα το προηγουμενο,αν θελεις να τα δοκιμασεις ωστε να αποφασισεις ποιο σου αρεσει πιο πολυ:)
αλλα ποτε δεν εχω enable το skin του τηλεφωνου σε ολα τα wm μου :)
η βιντεο κληση υπαρχει ομως, αλλα στις επιλογες και οχι σαν πληκτρο πανω στον dialer ;)
psybill
26 Ιαν. 2009, 14:41
εγω στο καιζερ bill δουλευα καποια απο αυτα
http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar
ειναι πληρως απεγκατασιμα !!
επισης καθε ενα απεγκαθιστα το προηγουμενο,αν θελεις να τα δοκιμασεις ωστε να αποφασισεις ποιο σου αρεσει πιο πολυ:)
αλλα ποτε δεν εχω enable το skin του τηλεφωνου σε ολα τα wm μου :)
η βιντεο κληση υπαρχει ομως, αλλα στις επιλογες και οχι σαν πληκτρο πανω στον dialer ;)
σε μένα δεν υπάρχει ούτε σαν επιλογή ακόμα κι αν απενεργοποιήσω τον dialer της htc. θα δοκιμάσω όταν πάω σπίτι κάποιο απο τα δικά σου
thanks
zaharakis
26 Ιαν. 2009, 14:47
σε μένα δεν υπάρχει ούτε σαν επιλογή ακόμα κι αν απενεργοποιήσω τον dialer της htc. θα δοκιμάσω όταν πάω σπίτι κάποιο απο τα δικά σου
thanks
υπαρχει !
ανοιγοντας τον dialer της συσκευης με απενεργοποιημενο το skin,
μενου/βιντεο κληση :)
psybill
26 Ιαν. 2009, 16:20
υπαρχει !
ανοιγοντας τον dialer της συσκευης με απενεργοποιημενο το skin,
μενου/βιντεο κληση :)
δεν υπάρχει Δημήτρη, ειτε με ενεργοποιημένο είτε με απενεργοποιημένο τον dialer της htc.
τεσπα, έβαλα τον dialer του xperia + το αρχείο για ελληνικό smartdial και είναι όλα οκ!! (υπάρχει και ως πλήκτρο και ως επιλογή στο μενού!!)
athanaso77
26 Ιαν. 2009, 16:56
αλλα μαλλον θα πρεπει να το πουλησω γιατι μου ειπαν οτι το ομνια ειναι καλυτερο :wacko::wacko:
Ti thelei na pei o poiitis? :worry:
zaharakis
26 Ιαν. 2009, 17:17
Ti thelei na pei o poiitis? :worry:
αυτο ελειπε να μην καταλαβες και εσυ Γιαννη :)
ετσι μου ειπανε και επεμεναν μαλιστα οτι δεν ξερω τι μου γινεται .....
ε για να το λενε κατι θα ξερουν ε?:happy::happy:
athanaso77
26 Ιαν. 2009, 17:25
Se katalabainw apolyta! :rolleyes:
Egw opws isws tha exeis katalabei... apexw pleon apo kathe tetoiou eidous syzitiseis Dimitri! ;)
zaharakis
26 Ιαν. 2009, 18:54
Se katalabainw apolyta! :rolleyes:
Egw opws isws tha exeis katalabei... apexw pleon apo kathe tetoiou eidous syzitiseis Dimitri! ;)
θα ακολουθησω τον ιδιο δρομο Γιαννη :happy:
δεν υπαρχει φως σε τετοιες περιπτωσεις...μονο γκρινια και μικροτητες...δεν τα αντεχω αυτα αλλο...:O
WebViRuS
26 Ιαν. 2009, 21:05
όποιος πιστεύει ότι το Omnia είναι καλό pda σε σχέση με τα htc, τότε είναι για σφαλιάρες. εγώ μια φορά το δούλεψα και δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη. μου έσπασε τα νεύρα.
moment_v
26 Ιαν. 2009, 21:14
όποιος πιστεύει ότι το Omnia είναι καλό pda σε σχέση με τα htc, τότε είναι για σφαλιάρες. εγώ μια φορά το δούλεψα και δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη. μου έσπασε τα νεύρα.
Μα γιατί το λες αυτό? Επειδή κολλάει συνέχεια και βγάζει προβλήματα? 'Η επειδή τα HTC έχουν καλή ποιότητα και υποστήριξη από την αντιπροσωπεία?
athanaso77
26 Ιαν. 2009, 23:20
Μα γιατί το λες αυτό? Επειδή κολλάει συνέχεια και βγάζει προβλήματα? 'Η επειδή τα HTC έχουν καλή ποιότητα και υποστήριξη από την αντιπροσωπεία?
Παρόλο των κοινών χαρακτηριστικών τους... έχουν διαφορετική φιλοσοφία σαν συσκευές. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε είναι προβληματικές συσκευές. Είναι κατά κάποιο τρόπο θέμα γούστου λοιπόν.
WebViRuS
27 Ιαν. 2009, 10:51
καλά μην λέμε ότι η HTC είναι τέλεια. με κάθε νέα συσκευή που βγάζει είναι ένας νέος λόγος για να απογοητεύομαι. ευτυχώς υπάρχουν τα παλικάρια στους xda, αλλιώς σε NOKIA θα ήμουν τώρα.
sv2evs
28 Ιαν. 2009, 10:30
Καλημέρα. Μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει αν το SPB GPRS monitor "κόβει/κολάει" το ίντερνετ που τυχόν μπορούμε να πάρουμε απο wifi ? Ενώ το έχω ανοιχτό (wifi) δεν ανοίγει/κατεβάζει) τίποτα. Σωστά σεταρισμένες ip,dns κτλ.
athanaso77
28 Ιαν. 2009, 10:50
Καλημέρα. Μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει αν το SPB GPRS monitor "κόβει/κολάει" το ίντερνετ που τυχόν μπορούμε να πάρουμε απο wifi ? Ενώ το έχω ανοιχτό (wifi) δεν ανοίγει/κατεβάζει) τίποτα. Σωστά σεταρισμένες ip,dns κτλ.
Se genikes grammes den dimiourgei problimata. Ean den to exeis... bale tin kainourgia tou ekdosi (Spb Wireless Monitor).
sv2evs
28 Ιαν. 2009, 10:57
Se genikes grammes den dimiourgei problimata. Ean den to exeis... bale tin kainourgia tou ekdosi (Spb Wireless Monitor).
μήπως έχεις κανένα Link, γιατί αυτό ήταν μέσα στο cd του κινητού; θα το προσπαθήσω να δω τι συμβαίνει πάντως. Ευχαριστώ. ;)
koumobile
4 Φεβ. 2009, 11:23
Παιδιά θέλω τα φώτα σας γιατι το Kaiser μου ξαφνικά τα έπαιξε.
Να σημειώσω εδω ότι: έχω την μαμμίσια ROm δεν την εχω αλλάξει ποτέ, και το κινητό το έχω περίπου απο τον οκτώβριο του 2007. Δεν εχω κάνει hard reset ενδιάμεσα.
Τον τελευτάιο καιρό το μηχανάκι ήταν ΚΑΠΩΣ πιο αργό στην απόκριση το, δεν μπορώ να πώ οτι έγινε ξαφνικά, απλα ..οαν άνοιγα επαφές, μηνύματα κλπ. αργούσε λιγουλάκι. Σκεφτόμουν οτι αυτό γινόταν γιατί το ειχα φορτώσει σχετικά, έχω μεσα καμιά 1100στη επαφές και πολλά μηνύματα, και αρκετά προγράμματα.
Χοντρικά θυμομουν οτι ειχα περίπου την μισή μηνη του κιντηού αδεια, τα πιο πολλά τα έβαζα στην κάρτα.
ΧΤΕΣ
χτυπάει το τηλέφωνο... πάω να το σηκώσω... πατάω "απάντηση" τίποτε
πατάω το πράσινο κουμπάκι αρκετές φορες.... τίποτε.
παγώνει η οθόνη και εδειχνε στο κάτω μέρος το πλαισιο που δείχνει την στιγμή που καλείται το κινητό μας... αλαλ το τηλέφωνο πελον δεν αποκρινόταν στις ειντολές μου.
πάταγα πχ στο "επαφές".... και ανοιγε μετά απο 6-7 λεπτά και δεν υπήρχε καμάι επαφή....
πάταγα για αν εμφανιστεί το μενου των windows και αρχιζε να εμφανίζεται μετα απο 4 λεπτα, εκανε 2 λετπα να σχηματιστεί ολόκληρο και μετα παταγα γι ανα ανοιξω πχ το ¨Ρυθμίσεις" και το έπαιρνε 1 στις 3 και μετα απο 4-5 πατήματα.
ΤΡΟΜΕΡΟ σουρσιμο δλδ.
λεω δε γα***ται, το κανω restart, ...ξανά τα ίδια. Ενδιάμεσ με παιρνουν διαφόροι να χτυπάει το τηλε΄φωνο και να μην μπορω να απαντήσω.
εδω παρατηρησα οτι μου εδειχνε ποιος έπαιρνε, ονομα, τηλεφωνο δλδ, αλλα ότανν καταφερνα να μπω στις επαφές φαίνονταν αδειες.
βάζω το καλώδιο το συνδεώ στον υπολογιστή... κανε τα γνωστα Bling blong που κάνει οταν βάλεις USB, εμφάνιζε ένα "mobile device" στο "my computer" αλλα δεν ανοιγε στο κινητό το activeSync, και το activesync του υπολογιστη μου λεγε οτι δεν υπάρχει τιποτε συνδεδεμένο.
Ανοιξα με πολύ κοπό το activesync στο κινητό… περιμένω… τίποτε!
Μετα απο κανα 2ωρο και 3-4 επανεκινήσεις... ( να πω εδω οτι του έπαιρνε γύρω στο 15 λεπτο απο την στιγμη που πάταγα με την γραφιδα το κρυφό κουμπάκι επανεκίνησης μεχρι να με βάλει στο Interface του κινητου..), αποφασίζω να το κλεισω..
Οκ, λέω… κλεινω το κινητο.. βγάζω μπαταρία. Το αφήνω έτσι κανένα 5λεπτο… ξαναβάζω μπαταρία.. κάνει 25 λεπτά να ανοιξει… γύρω στο 5λεπτο… πετάει εν αμυνημα ότι το τηλέφωνο δεν μπορει να κάνει boot, γιατι ειτε εχω εγκαταστήσει ένα παράνομο πρόγραμμα ειτε γιατι δεν έκλεισα κανονικά την συσκευη, και με συμβουλεύει να πατήσω SEND για να γινει επαναφορά στις εργασιακές ρυθμίσεις, προειδοποιώντας με ότι θα χαθούν όλες οι πληροφορίες. Δεν το κανα ελπίζοντας ότι θα βρω τρόπο να πάρω backup, και μετ απο κανα 15λεπτο το κινητο bootαρει, και έχει πάλι τα ιδια προβληματα, ΤΡΟΜΕΡΑ αργη απόκριση σε οποιαδήποτε εντολή, οι επαφές φαίνονται κενές, και δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις.
το κλείνω, βγάζω μπαταρία, βγάζω και sim…. Το αφήνω κανα 2 λεπτά… τα ξαναβάζω, και από εκείνη την ώρα όταν ανοίγει, μου λεει οτι δεν υπάρχει SIM !!!
πάλι κανει τα ιδια όπως πριν και καταλήγει να bootαρει μετα από κανα μισάωρο, άλλα πλέον συμπεριφέρεται σαν να μην έχει SIM μέσα.
Το δοκίμασα καμιά 5ρια φορές, καμία αλλαγή.
Σήμερα οτ πρωι.. βρηκα μια άλλη SIM, από ένα καρτοκινητό που ειχα… την βάζω μεσα, ΠΑΛΙ μου λεει τα ιδια ότι δεν υπάρχει sim, αλλά τώρα το τηλε΄φωνο αποκρίνεται κανονικά, ανοίγουν τα προγράμματα οι επαφές και όλα κανονικά, με αρκετή ταχύτητα τα menu κλπ.
Είμαι στη δουελαι και δεν πήρα μαζι καλώδιο για να τσεκάρω αν συνδέεται σε υπολογιστή, αλλά αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει να δώσει καμία συμβουλή!
athanaso77
4 Φεβ. 2009, 11:27
Prospathise na pareis ena backup twn epafwn sou, sms, calendar, ktl me to PIM Backup (ean den to exeis kanei idi) kai kateftheian hard reset.
koumobile
4 Φεβ. 2009, 19:32
μπά... πάπαλα....
δεν το βλέπει μεσω active sync με την καμια, παροτι πλέον το κινητό δείχνει να λειτουργει ( δηλ αποκρινοτναι τα μενου και όλα... ) ακοαμ οποια SIM και να βάλω μου βγαζει το ιδιο μυνημα οτι δεν υπάρχει SIM δλδ... και το active sync απλα δε δουλευει...
υπάρχει τρόπος να το δει εστω σαν storage, να τραβηξω κάπου τα αρχεία???
και , δευτερευον.. μιας και θα του κανω που θα του κάνω reset λέτε να βάλω καμιά custom ROM, και ποια προτίνετε γι ακάποιον που δεν εθελει κατι υπερβολικ απερίπλοκο και μπελαλιδικο στο στήσιμο;
koumobile
5 Φεβ. 2009, 16:12
να σημειώσω εδω οτι το wirells δουλευει!! και τράβηξα αρκετα αρχεια σε ενα network share se ena serveraki pou exw sto spiti....
υπάρχει καποιο πρόγραμμα που μπορεέι να τρεξει πάνω απο το wirelles γι αν απάρω backup? an nai ποιο και πως?
επαναλαμβανω οτι m;esv θσβ δε syndeomai. με το που το συνδεω στο PC μου πεταει "connecting" και ψαχνει χαψνει και εμτα μου λεει οτι ειναι δυνατη η συνδεση
στο laptop δεν κανει κανα αυτο, απλα μου λεει οτι δεν υπαρχει συσκευη!
α και εχω μια απορια... γι ανα το σιγουρέψω δλδ.
ta SMS ΠΟΥ αποθηκευονται? μπορω να τα βρω και να τα σωσω κάπου και να τα περάσω ξανα μετά το hard reset? Δε θέλω να τα χάσω...
το ιδιο και τα contacts.. εχω ενα backup se outlook mONO contacts αλαλ ειναι 20 μερες πριν και απο τοτε εχω ρποσθεσει αρκετα τηλεφωνα.
Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια παιδες!
Καλησπερα σε ολους τους πιστους του kaiser :-). Μια βοηθεια σε κατι που δεν εχει λυθει εδω και καιρο.Εδω και πολυ καιρο με ολες τις τελευταιες γνωστες Rom απο xda ( hyper.., pdacorner κλπ ), δεν λειτουργουν τα mms μου.Ουτε στελνω, ουτε δεχομαι.Συνδεση cosmote, εκτελεση connection setup με τις ρυθμισεις δικτυου και χωρας,αλλα τιποτα.Υπαρχει λυση;;Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια.
cretan
10 Φεβ. 2009, 11:33
Καλησπερα σε ολους τους πιστους του kaiser :-). Μια βοηθεια σε κατι που δεν εχει λυθει εδω και καιρο.Εδω και πολυ καιρο με ολες τις τελευταιες γνωστες Rom απο xda ( hyper.., pdacorner κλπ ), δεν λειτουργουν τα mms μου.Ουτε στελνω, ουτε δεχομαι.Συνδεση cosmote, εκτελεση connection setup με τις ρυθμισεις δικτυου και χωρας,αλλα τιποτα.Υπαρχει λυση;;Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια.
Μια από τα ίδια και εδώ, απογοητεύτηκα και τα παράτησα... :(
lagoudakis
10 Φεβ. 2009, 12:40
http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html για δοκιμαστε να περασετε αυτες χειροκινητα
http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html για δοκιμαστε να περασετε αυτες χειροκινητα
Lagoudakis να σαι καλα,αλλα ουτε ετσι δουλευουν..:(:worry:
zaharakis
10 Φεβ. 2009, 15:06
Μια από τα ίδια και εδώ, απογοητεύτηκα και τα παράτησα... :(
ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab
http://rapidshare.com/files/118519360/ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab
το χω ξαναδωσει αλλα δεν παρακολουθειτε :D
εγκατασταση στην μνημη της συσκευης,επανεκινηση και μετα
http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab
παλι επανεκινηση και
πατε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα ειναι ενα εικονιδιο χωρις ονομα
επιλεξτε ρυθμισεις απο εκει οποιου παροχου θελετε και επανεκινηση :)
drdino
10 Φεβ. 2009, 18:51
Δοκίμασε κανείς hyperdragon IV;
papathvas
10 Φεβ. 2009, 18:57
πως μπορώ να βάλω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις στο wifi για IP και DNS?
papathvas
13 Φεβ. 2009, 16:51
ερώτηση Νο2. :p
- θελω να βάλω σε soft key την επιλογή για το "ιστορικό κλήσεων" αλλά μέσω του soft key applet δεν μπορώ. :confused:
Stratilatis
14 Φεβ. 2009, 02:52
Δυστυχώς, μετά από ένα χρόνο και κάτι χρήσης, σήμερα μου έκλεψαν το Kaizer μου. Μη σας ζαλίζω με το πως έγινε, είμαι και στεναχωρημένος, αλλά τουλάχιστον νιώθω μια παρηγοριά που δεν έφταιγα εγώ. Το θέμα είναι τι αγοράζουμε τώρα, μετά από μια συσκευή που τόσο πολύ με εξυπηρέτησε και την χάρηκα πραγματικά, όσο καμμία άλλη ποτέ... :(
ΥΓ. Μήπως πρέπει να στείλω κάποια επιστολή στην αντιπροσωπεία, για να γνωστοποιήσω την κλοπή;
sv2evs
14 Φεβ. 2009, 17:11
και στην εταιρία (htc) αλλά και στον πάροχο που ήσουν (voda,wind,cosmote) γνωστοποίηση των στοιχείων της συσκευής (s/n)
Και εμένα φίλε μου το έκλεψαν λίγο πριν το πουλήσω . Δήλωσα στον πάροχο και στην Htc . Ο πάροχος με ενημέρωσε πως κλειδώθηκε η συσκευή και πως με οποιαδήποτε κάρτα θα πάψει να δουλεύει. αλλά δε νομίζω να έγινε κάτι
koumobile
15 Φεβ. 2009, 00:55
loipoon
η χαρά μου ηταν συντομη.
στο εντελως ξεκουδουνο το κινητο λειτουργησε μαι βδομάδα.. πάνω που ελεγα να τοκάνβω hard reset απλα ακουσα εν απλιιινκ καιειδα οτι ειχε συνδεθει με το ΠC
πηρα backups...
και μετ απο μαι μικρη αλχημία:
κλεινουμε, βγαζουμε SIM, εκινουμε, ξανακείνουμε, βαζουμε ΑΛΛΗ sim, εκινουμε την αναγνωρίζει!, κλείνουμε , βγαζουμε αλλη SIM, ανοιγουμε χωρίς SIM, κλεινουμε, βαζουμε κανονικη μας SIM και εκκινουμε, και δουλευει!!
ειχ ακινητο για μια βδομάδα.
χτες το βραδυ ξεφόρτισε... σημερ αοτ πρωι το βαζω στη φόρτιση το ανοιγω, και μου λεει τα ιδia δενυπάρχει SIM... δοκιμασα ξανα το παραπάνω κόλπο... τιποτε.
οπότε πάω για hard reset... ελπίζω να το λύσει το πρόβλημα και να μην το κάνω τσάμπα!
koumobile
15 Φεβ. 2009, 01:16
update: και μετα το hard reset το κινητο δεν βλέπει την SIM, οποτε να υποθέσω οτι ειναι καποιο πρόβλημα hardware??
ποια ειναι η διαδικασία για ντ α το πάω στην ACE?
ειναι απαραίτητο εκτός απο το τιμολόγιο αγορας ( το έχω) να εχω και το κουτι??
και δωστε μου μια ιδεα για το πόσο καιρό θα ειμαι χωρίς κινητο!!
athanaso77
15 Φεβ. 2009, 01:49
Καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους. http://www.htc.com.gr/customercare.html
athanaso77
15 Φεβ. 2009, 01:50
Ο πάροχος με ενημέρωσε πως κλειδώθηκε η συσκευή και πως με οποιαδήποτε κάρτα θα πάψει να δουλεύει.
Ο πάροχος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.
gesamfunai
15 Φεβ. 2009, 16:36
Δυστυχώς, μετά από ένα χρόνο και κάτι χρήσης, σήμερα μου έκλεψαν το Kaizer μου. Μη σας ζαλίζω με το πως έγινε, είμαι και στεναχωρημένος, αλλά τουλάχιστον νιώθω μια παρηγοριά που δεν έφταιγα εγώ. Το θέμα είναι τι αγοράζουμε τώρα, μετά από μια συσκευή που τόσο πολύ με εξυπηρέτησε και την χάρηκα πραγματικά, όσο καμμία άλλη ποτέ... :(
ΥΓ. Μήπως πρέπει να στείλω κάποια επιστολή στην αντιπροσωπεία, για να γνωστοποιήσω την κλοπή;
ξαναπαιρνεις ενα kaiser παλι...ειναι και πιο φτηνο τωρα...
zaharakis
15 Φεβ. 2009, 16:42
ξαναπαιρνεις ενα kaiser παλι...ειναι και πιο φτηνο τωρα...
γεια σου Γιωργο!!:D καλα εισαι φιλε?
ps
τι θα γινει με τις γυναικες σου πια??:lol::lol:
athanaso77
15 Φεβ. 2009, 19:47
Το χει παρακάνει!!! :blink:
:p
cretan
15 Φεβ. 2009, 20:05
ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab
http://rapidshare.com/files/118519360/ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab
το χω ξαναδωσει αλλα δεν παρακολουθειτε :D
ε:)
Μάλλον... ευχαριστώ zaharakis θα το δοκιμάσω
Ο πάροχος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.
γίνεται. στην αγγλία αμα πάρεις κλεμμένη συσκευή δεν δουλέυει σε οποιο δίκτυο και αν είσαι
athanaso77
15 Φεβ. 2009, 21:53
Στην Ελλάδα θα δουλέψει όμως. :rolleyes:
Στην Ελλάδα θα δουλέψει όμως. :rolleyes:
Σύμφωνα με την Vodafone και την Ο2 Που ρώτησα οι πάροχοι έχουν παγκόσμια βάση που κάθε συσκευή μέσω του Imei της κλειδώνεται σε όλα τα δίκτυα.
Επίσης στην Ελλάδα που το δήλωσα με δήλωση από το αστυνομικό τμήμα, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με ενημέρωσε πως η συσκευή με το συγκεκριμένο IMEI δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καμία SIM
Το ίδιο μπορείς να δεις πως έχει συμβεί σε αρκετούς που έχουν αγοράσει κλεμμένες συσκευές από το ebay. Περιστατικά σαν αυτά υπάρχουν πχ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=271570
παλαιότερα το κλείδωμα ήταν μόνο από τα τοπικά δίκτυα. http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-249634.html
αλλά έχει αλλάξει
athanaso77
15 Φεβ. 2009, 23:01
Δεν γνώριζα ότι ο provider πλέον κάνει έλεγχο του ΙΜΕΙ μέσω μιας βάσης δεδομένων με απαγορευμένα IMEI και κατά συνέπεια δεν αφήνει τη SIM του να λειτουργήσει! Καινούργια πράγματα!!! :rolleyes:
Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή όχι, αλλά Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα επί αυτού γράφωντας στο google IMEI block και θα δεις πως υπάρχουν. Επίσης αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να επικοινωνήσεις με το πάροχο σου και να τους ρωτήσεις. Αν δε έχεις vodafone πάρε στο 1399 και πες τους το.
athanaso77
15 Φεβ. 2009, 23:46
Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή όχι,
Όχι, ειλικρινά συγνώμη εάν το πήρες έτσι. Ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό εδώ μέσα και φυσικά ούτε με αυτό που λες.
Απλά προσπάθησα να το θέσω όπως το καταλαβαίνω. Δεν είναι παράξενο, κάποτε θα γινόταν και κατά τη γνώμη μου... έτσι πρέπει να γίνεται. Αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στην κλοπή των συσκευών.
gesamfunai
16 Φεβ. 2009, 10:04
γεια σου Γιωργο!!:D καλα εισαι φιλε?
ps
γεια σου φιλε Δημητρη....
ειπα να κανω μια αλλαγη...
Dimkar2405
16 Φεβ. 2009, 22:58
Mετα απο καιρο καταφερνω να ξαναποσταρω!Ολα καλα με το καιζερακι και παρακολουθω αρκετα την ενοτητα των windows mobile απλα λογω μεταπτυχιακου εχω μειωμενο χρονο!
Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δω μεσα απο το site www.skai.gr την Τεταρτη, τον Ολυμπιακο απο το καιζερακι.
zaharakis
17 Φεβ. 2009, 06:41
Mετα απο καιρο καταφερνω να ξαναποσταρω!Ολα καλα με το καιζερακι και παρακολουθω αρκετα την ενοτητα των windows mobile απλα λογω μεταπτυχιακου εχω μειωμενο χρονο!
Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να δω μεσα απο το site www.skai.gr (http://www.skai.gr) την Τεταρτη, τον Ολυμπιακο απο το καιζερακι.
δυστυχως λογω της ομαδας που θελεις να παρακολουθησεις...:lol::p
δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε Μητσακο :rolleyes:
Dimkar2405
17 Φεβ. 2009, 12:33
δυστυχως λογω της ομαδας που θελεις να παρακολουθησεις...:lol::p
δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε Μητσακο :rolleyes:
Γεια σου ρε Δημητρη!Πως παει φιλε μου?Ολα καλα?Αντε να βγει και το pro 2 γιατι μονο τοτε ισως αλλαξω το καιζερακι....Ερωτας το καιζερακι παντως!
Στο θεμα μας τωρα, παναθηναικος ειμαι!Απλως θα ειμαι για μαθημα εκεινη την ωρα και ειπα μηπως γινεται streaming και στο κινητο!
georgepre10
26 Φεβ. 2009, 00:19
μπορειτε να μου προτεινετε καμια καινουργια καλη ρομ?
koumobile
26 Φεβ. 2009, 02:00
απο το service... αλλάξαν λεει την μινι πλακέτα που πατάει η sim, και την υποδοχή της mini-usb που δεν εκαναν και τα 2 καλή επαφη...
και ΑΝΤΕ την mini-usb βαλε βγαλε σε φορτιστες, φορτιστη αυτοκινητου, ακουστικά... πες καπου την ειχα ζορισει..
η πλακετιτσα της SIm που απο τοτε που πηρα το κινητο και την έβαλα μεσα την SIM , δεν την ειχα ανοίξει ουτε μαι φορά μεχρι που χάλασε μου λέτε πως διάολο επαθε γκαγκα?
αυτα.
αντε τώρα... να δω θα πάω σε Windows Mob 6.1 ( αυτη ειναι επισημη αναβάθμιση και υποστηρίζεται απο την ιδια της ace σωστα???) η σε καμία cooked rom?
αν πάω σε cooked βλέπω να τεινω προς καμια του %%%%dragon απο τα μεσα νοέμβρη... στις επόμενες που βασίζονται σε κάτι αλλα κινητα όλα για προβληματάκια διαβάζω στο xda -developers.....
greenfan
26 Φεβ. 2009, 19:41
Εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Δημήτρη και θα βάλω την hyperdragon III Lite. To πρωϊ πέρασα τα windows 6.1, αλλά τρώνε πάρα πολύ μνήμη και αφού μπήκα στο χορό των αναβαθμίσεων θα περάσω τώρα και σε cooked roms...
greenfan
26 Φεβ. 2009, 21:35
επειδή ως γνωστόν, όσο περισσότερο το σκαλίζεις, τόσο περισσότερο τα μπερδεύεις, μου έτυχε το απίστευτο. Μετά την αναβάθμιση στα 6.1 είπα να ξαναγυρίσω στο back up που είχα κάνει πριν την αναβάθμιση. ολα καλά, εκτός από τα μηνύματα. Μόλις το άνοιξα το τηλέφωνο βρήκα ένα μήνυμα οτι ο λογαριασμός μου για τα μηνύματα κλείδωσε!! και δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω sms, ή να φτιάξω νέο λογαρισμό μηνυμάτων. Μήπως είναι κάποιος ιος, ή γίνεται τίποτε άλλο;
τελικά μετά από πολύ ψάξιμο είδα πως είναι κλασσικό λάθος restore μετά από αναβάθμιση, έκανα ένα hard reset και η κατάσταση σώθηκε.
koumobile
28 Φεβ. 2009, 07:42
ερωτηση.....
δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλω τα 6.1 απο HTC πριν να βάλω καποιο cooked ROM , σωστα?
ομοιως για τα ελληνικα??
επίσης αν βάλω cooked ΡΟΜ, ..... μετα μπορώ να βάλω τα ελληνικα η όχι?
Dimkar2405
28 Φεβ. 2009, 14:14
Kαλησπερα σε ολους!Μπορει να μου προτεινει καποιος μια δοκιμασμενη λυση για screen protector ή full body protector(δεν ξερω αν υπαρχει για kaiser)?
Ειμαι απο τον Ιουνιο που πηρα το pda με το screen protector που ειχε στη συσκευασια.
zaharakis
28 Φεβ. 2009, 15:08
Kαλησπερα σε ολους!Μπορει να μου προτεινει καποιος μια δοκιμασμενη λυση για screen protector ή full body protector(δεν ξερω αν υπαρχει για kaiser)?
Ειμαι απο τον Ιουνιο που πηρα το pda με το screen protector που ειχε στη συσκευασια.
google it συνονοματε ;)
δεν μπορεις να φανταστεις ποσες λυσεις υπαρχουν :!:
zaharakis
28 Φεβ. 2009, 15:14
Εγώ θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Δημήτρη και θα βάλω την hyperdragon III Lite. To πρωϊ πέρασα τα windows 6.1, αλλά τρώνε πάρα πολύ μνήμη και αφού μπήκα στο χορό των αναβαθμίσεων θα περάσω τώρα και σε cooked roms...
μπορεις σαν εναλλακτικη,να χρησιμοποιησεις την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ
http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar
και για add ons του καιζερ κοιτα στην υπογραφη μου στο ipmart ;)
ερωτηση.....
δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλω τα 6.1 απο HTC πριν να βάλω καποιο cooked ROM , σωστα?
ομοιως για τα ελληνικα??
επίσης αν βάλω cooked ΡΟΜ, ..... μετα μπορώ να βάλω τα ελληνικα η όχι?
οχι φιλε μου δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλεις πρωτα την official 6.1 και μετα να φλασαρεις..
πρεπει ομως πρωτα να διαβασεις καλα πως θα μπορεσεις να περασεις αλλη ρομ στο τηλ αν δεν το εχεις ξανακανει πριν ...
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Kaiser
οσο για ελληνικα της ace hellas σε cooked ρομ..απλα ξεχασε το!!:!:
Dimkar2405
28 Φεβ. 2009, 15:26
google it συνονοματε ;)
δεν μπορεις να φανταστεις ποσες λυσεις υπαρχουν :!:
Εχω δει πολλες επιλογες απλα αγανακτησα με το ποια να επιλεξω γιατι σε καθε site λενε για την καθε μια, δεν χαρακωνεται, δεν παθαινει αυτο, δεν παθαινει εκεινο και ετσι ειπα να ρωτησω εδω μηπως και μου πεις εσυ ποια χρησιμοποιεις!
Αλλα αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οποια απο τις καλες κι αν παρω θα κανει δουλεια!
zaharakis
28 Φεβ. 2009, 15:36
Εχω δει πολλες επιλογες απλα αγανακτησα με το ποια να επιλεξω γιατι σε καθε site λενε για την καθε μια, δεν χαρακωνεται, δεν παθαινει αυτο, δεν παθαινει εκεινο και ετσι ειπα να ρωτησω εδω μηπως και μου πεις εσυ ποια χρησιμοποιεις!
Αλλα αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οποια απο τις καλες κι αν παρω θα κανει δουλεια!
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2705529#post2705529
διαβασε εκει και αλλη μια-δυο σελιδες και θα καταλαβεις πολλα :)
greenfan
28 Φεβ. 2009, 21:22
Δημήτρη τελικά έβαλα την Hyperdragon IV Iolite 4-2-2009 και το TyTN ΙΙ πηγαίνει μια χαρά....
Δοκίμασα αρχικά αυτή που έχεις κι εσύ αλλά μου φάνηκε πολύ "άδεια"...
zaharakis
28 Φεβ. 2009, 23:29
Δημήτρη τελικά έβαλα την Hyperdragon IV Iolite 4-2-2009 και το TyTN ΙΙ πηγαίνει μια χαρά....
Δοκίμασα αρχικά αυτή που έχεις κι εσύ αλλά μου φάνηκε πολύ "άδεια"...
αυτο ειναι το καλο για μενα :)
οσο πιο lite τοσο πιο καλα ;)
greenfan
1 Μάρ. 2009, 09:17
Δημήτρη κοίταξα στο ipmart, αλλά δεν είδα τίποτα στην υπογραφή σου για το kaiser....
zaharakis
1 Μάρ. 2009, 10:47
Δημήτρη κοίταξα στο ipmart, αλλά δεν είδα τίποτα στην υπογραφή σου για το kaiser....
εχεις πμ φιλε μου,καταργηθηκε η επιλογη της υπογραφης στο ipmart....:mad:
greenfan
1 Μάρ. 2009, 12:51
Πάντως το thread για το kaiser συνεχίζει ακάθεκτο τόσο καιρό μετά την εμφάνιση του τηλεφώνου κι ενώ έχουν ακολουθήσει τόσα άλλα από την HTC. Αυτό σημαίνει πως η αγορά μας πραγματικά άξιζε....
Και βεβαίως χωρίς τη βοήθεια αρκετών μελών από το forum - προεξάρχοντος του Δημήτρη Ζαχαράκη - το τηλέφωνό μας δεν θα είχε τόση διάρκεια....
zaharakis
1 Μάρ. 2009, 13:55
Πάντως το thread για το kaiser συνεχίζει ακάθεκτο τόσο καιρό μετά την εμφάνιση του τηλεφώνου κι ενώ έχουν ακολουθήσει τόσα άλλα από την HTC. Αυτό σημαίνει πως η αγορά μας πραγματικά άξιζε....
Και βεβαίως χωρίς τη βοήθεια αρκετών μελών από το forum - προεξάρχοντος του Δημήτρη Ζαχαράκη - το τηλέφωνό μας δεν θα είχε τόση διάρκεια....
Γιωργο η παρεα εδω μεσα ηταν ανεκαθεν πολυ καλη και φυσικα και το τηλ δεν ειναι τυχαιο!! για αυτο και εχει ακομα ενεργους κατοχους :!:
το καιζερ ειναι απο τα αγαπημενα μου wm και για αυτον το λογο το εχω ακομη αλλα και ΔΕΝ προκειται να το αποχωριστω :)
greenfan
1 Μάρ. 2009, 14:23
ο μόνος λόγος να το αλλάξω είναι όταν βγει το Touch Pro 2.....
Dimkar2405
1 Μάρ. 2009, 14:54
H αληθεια ειναι πως και εγω το kaiser δυσκολα το αλλαζω....8 μηνες και ακομη με εντυπωσιαζει....
Και μιας και σας βρισκω εδω ευκαιρια να σας ζαλισω παλι:lol::lol:
Τετοια εικονιδια που να λειτουργουν κιολας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3149618&postcount=1699 που μπορω να βρω?Κοντευω να διαλυσω το φακελο των windows....Βρηκα λιγο χρονο σημερα και μπηκα σε πειρασμο!
zaharakis
1 Μάρ. 2009, 15:28
H αληθεια ειναι πως και εγω το kaiser δυσκολα το αλλαζω....8 μηνες και ακομη με εντυπωσιαζει....
Και μιας και σας βρισκω εδω ευκαιρια να σας ζαλισω παλι:lol::lol:
Τετοια εικονιδια που να λειτουργουν κιολας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3149618&postcount=1699 που μπορω να βρω?Κοντευω να διαλυσω το φακελο των windows....Βρηκα λιγο χρονο σημερα και μπηκα σε πειρασμο!
αν βρεις χρονο και το ψαξεις πες μας και εμας :)
oistrakh
2 Μάρ. 2009, 10:45
http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-tytn-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
Εγώ από κει πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Dimkar2405
2 Μάρ. 2009, 12:56
http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-tytn-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
Εγώ από κει πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Στη συσκευασια που κοστιζει 11.95$ εχει ενα screen protector?
athanaso77
2 Μάρ. 2009, 13:02
Ναι... δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Εξάλλου δεν είναι απλό screen protector.
Dimkar2405
2 Μάρ. 2009, 13:10
Ναι... δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Εξάλλου δεν είναι απλό screen protector.
Aπλα ανησυχω για το αν θα μπορεσω να το βαλω σωστα!Εχω δει και video στο youtube για το συγκεκριμενο προιον και υποθετω πως εχουν μονο ενα στη συσκευασια γιατι ειναι δυσκολο να το καταστρεψεις προσπαθωντας να το τοποθετησεις!
athanaso77
2 Μάρ. 2009, 18:07
Εάν ακολουθήσεις τη διαδικασία σωστά και με προσοχή δεν θα έχεις πρόβλημα στην τοποθέτηση. Θέλει το χρόνο του πάντως.
gesamfunai
3 Μάρ. 2009, 01:04
ο μόνος λόγος να το αλλάξω είναι όταν βγει το Touch Pro 2.....
ετσι σκεφτομαι και εγω...
athanaso77
3 Μάρ. 2009, 01:15
Αναμφισβήτητα είναι ό,τι πιο κοντινό στο Kaiser μέχρι σήμερα.
Dimkar2405
4 Μάρ. 2009, 11:47
αν βρεις χρονο και το ψαξεις πες μας και εμας :)
Βρηκα τη λυση και θα τα γραψω ολα αναλυτικα εδω, αργοτερα ομως γιατι τωρα δεν προλαβαινω!
Μηπως χρησιμοποιει καποιος απο εσας προγραμμα για παρακολουθηση μετοχων?Θελω καποιο που εχει και δεδομενα απο Ελλαδα. Εχω βρει μερικα αλλα ολα λενε οτι δειχνουν μονο απο new york stock exchange.
papathvas
5 Μάρ. 2009, 15:36
χρησιμοποιεί κανείς το Inesoft Phone??
μου έβγαλε ότι είναι trial και έχω δοκιμή μέχρι αύριο.έκανα απεγκατάσταση, εγκατάσταση (είναι ήδη κρακαρισμένο) αλλά πάλι τα ίδια.
το αρχείο είναι αυτό:Inesoft.Phone.v4.4-tsrh.CAB
edit, απλά ήθελε register με οποιοδήποτε νουμερο :O
Dimkar2405
6 Μάρ. 2009, 20:47
Γεια σας και παλι!Αλλο ενα προβλημα απο μενα!Προσπαθω να σεταρω το email account στη συσκευη και δεν τα καταφερνω!Βαζω το mail dimkar2405@msn.com και τον κωδικο μου, παταω next και μου ανοιγει τον οπερα μετα στη σελιδα mobile.live.com. Τι συμβαινει?Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να λειτουργησει?Εσεις ποια διαδικασια ακολουθησατε?
Καλησπερα σε ολους.Επανερχομαι ξανα με την απορια γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να λαβω και να στειλω μμς!Οταν στελνω υποτιθεται οτι φευγει κανονικα, συμφωνα με το Notification mmm send!Οταν μου στελνουν, λαμβανω μια αναφορα:mms received to xxxxxxx(το νουμερο μου)@mmsgw.imode.gr! και mms, τιποτα! mms composer και connection setup του Δημητρη(Zaxarakis):shifty:.ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ?αυτα που μου εχουν στειλει,πανε?Δεν υπαρχει τροπος να τα δω? υ.γ.:Στην cosmote που πηρα,απιστευτη αγνοια...! Ευχαριστω πολυ.
zaharakis
11 Μάρ. 2009, 20:31
Καλησπερα σε ολους.Επανερχομαι ξανα με την απορια γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να λαβω και να στειλω μμς!Οταν στελνω υποτιθεται οτι φευγει κανονικα, συμφωνα με το Notification mmm send!Οταν μου στελνουν, λαμβανω μια αναφορα:mms received to xxxxxxx(το νουμερο μου)@mmsgw.imode.gr! και mms, τιποτα! mms composer και connection setup του Δημητρη(Zaxarakis):shifty:.ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ?αυτα που μου εχουν στειλει,πανε?Δεν υπαρχει τροπος να τα δω? υ.γ.:Στην cosmote που πηρα,απιστευτη αγνοια...! Ευχαριστω πολυ.
αν περιμενεις βοηθεια απο την cosmote για τετοια θεματα...σωθηκες :lol:
ανοιξε τα μηνυματα και πηγαινε στα sms
πατα μενου mms options
servers/πατα cosmote mms
αλλαξε τις τιμες με αυτες που σου λεω
send limit 300
wap version WAP 2.0
οκ και set as default
επανεκινηση και ξαναδοκιμασε ;)
ενοειται φυσικα οτι ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια mms/gprs στον αριθμο σου ετσι?;)
Δημητρη ειναι ενεργοποιημενη,το επιβεβαιωσα(ετσι μου ειπαν τουλαχιστον..) εκατο φορες! Wap version δεν υπαρχει σ αυτην την καρτελα!! Και το send limit ειναι στα 600κ και δεν αλλαζει,δεν εχει αλλη επιλογη!!:cry:
ioannis_z_ioanni
12 Μάρ. 2009, 23:42
Αν επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένες ερωτήσεις, παρακαλώ συγχωρέστε με κατά πρώτον, και συμπαθήστε με εν συνεχεία.
Ξεκίνησα αυτό το thread από την αρχή, έφτασα στην 72η σελίδα, αλλά δεν είδα κάτι ακόμα για αυτό που με απασχολεί και, αν υπάρχει, μάλλον θα αργήσω να το βρω συνεχίζοντας έτσι.
Πήρα από το ebay ένα kaiser σαν MDA Vario III.
Είναι το πρώτο WinMo κινητό μου, αλλά το επέλεξα για να μπω στον κόσμο των "WinMo" μετά από αρκετό ψάξιμο, και μια αίσθηση οικονομίας, μιας και αν είχα την οικονομική άνεση θα πήγαινα στο Touch HD, περιμένοντας το Touch Pro 2.
(Κάπου διάβασα και για άλλους με τις ιδέες μου)
Παίρνοντας αυτό το κινητό, με την περιγραφή "unlocked" έφτασε σε εμένα κλειδωμένο. Και "εν μία νυκτί" ανακάλυψα πως περνάνε σε ένα τέτοιο κινητό HardSPL και rom. Ο πρώτος όρος, άγνωστος μέχρι προχθές για εμένα.
Δυστυχώς, ξημέρωσε με το τηλέφωνο να δέχεται την κάρτα της wind που χρησιμοποιώ, αλλά χωρίς ήχο. Ούτε στο ακουστικό, ούτε στο μικρόφωνο, ούτε στην αναπαραγωγή αρχείων.
Δεν άργησα (πολύ) να ανακαλύψω πως αυτό ήταν θέμα radio.
Επειδή δεν μπορούσα να βρω πολλά για τη rom μου, για να αποφασίσω τι radio να βάλω, βρήκα στο φόρουμ xda-developers μια από τις τελευταίες rom που βγήκαν, και συγκεκριμένα την Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27__FIX και το radio που διάβασα πως δεν είχε πρόβλημα για κάποιον στην Ελλάδα. Το 1.71.09.01.
Δυστυχώς όμως, αφού πέρασα τη rom και εν συνεχεία το radio, δεν ικανοποιήθηκα με το αποτέλεσμα.
Σε αρκετές περιπτώσεις η σύνδεση του τηλεφώνου κολλάει (δεν ακούω ή δεν μπορώ να ακουστώ, κάτι που φτιάχνει συνήθως με soft reset), το gps τρώει τέτοιο κόλλημα που δεν τρώει το N82 μου ποτέ, η κάμερα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτά μέσα στην ημέρα που έχει περάσει. Το τηλέφωνο ήρθε στα χέρια μου προχθές το βράδυ, σήμερα το πρωί πέρασα τη rom και το radio.
Από ότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα με τη rom παραμένει, αλλά πιο ήπιο.
Για να συντομεύω, γιατί τα μακριά ποστ είναι κουραστικά, θα ήθελα να μου προτείνετε μια σταθερή, αξιόπιστη λύση για rom και radio.
Δεν με ενδιαφέρει "ντε και καλά" να έχω "Windows Mobile 6.1" για εμένα και τα 6, όπως και το τηλέφωνο είναι μια έκπληξη. Πρέπει να ομολογήσω πως η αλλαγή όμως από τα 6 στα 6.1 με εντυπωσίασε. Ίσως λόγω της συγκεκριμένης rom σε σχέση με την προηγούμενη.
Αυτό που θέλω, είναι μια αξιόπιστη βάση για να ξέρω πως ό,τι και να αντιμετωπίσω στη συνέχεια δεν είναι θέμα του "πυρήνα" της συσκευής, αλλά κάτι που εγώ παρέβλεψα ή έκανα λάθος.
Σε αυτό, η πείρα σας είναι καθοριστίκή.
Σε μια πολύ σύντομη έρευνα από το τέλος προς τα πίσω βρήκα το σχόλιο του zaharakis (που έχω πολυδιαβάσει και στο thread για το HD φυσικά):
μπορεις σαν εναλλακτικη,να χρησιμοποιησεις την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ
http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar
Αλλά δεν αναγράφεται τίποτα για το αντίστοιχο radio.
Αν χρειάζεται, θα κάνω την αλλαγή της rom.
Αλλιώς, θα ήθελα τη συμβουλή σας για το radio που θα ταιριάξει στο ήδη εγκατεστημένο όπως θά 'πρεπε.
Και μια half on - half off topic απορία: Αν αλλάξεις μόνο radio και όχι rom, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Back Up που έχεις κάνει με το Sprite;
Συγνώμη για το μακροσκελές, και αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις, θα σας παρακαλούσα να μου υποδείξετε με ένα link τον μπούσουλα για την απάντηση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)
athanaso77
12 Μάρ. 2009, 23:57
Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) που υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου.
Ρίξε μια ματιά στις ROM που υπάρχουν εκεί και στα reviews και δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ποια και τι ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα.
Όσον αφορά την άλλη σου ερώτηση σου, εάν φλασάρεις μόνο το ράδιο με το customRUU που συνήθως το συνοδεύει, αυτό δεν κάνει hard reset τη συσκευή μιας και δεν πειράζει την ROM με αποτέλεσμα να μη χάνεις τίποτα.
ioannis_z_ioanni
13 Μάρ. 2009, 00:17
Θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά εδώ (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) που υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου.
Ρίξε μια ματιά στις ROM που υπάρχουν εκεί και στα reviews και δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ποια και τι ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα.
Κατ' αρχήν, ευχαριστώ πολύ athanaso77 για την άμεση απάντηση.
Ξέρω πως είσαι από αυτούς που (αν και με ταλαιπωρία) πήραν στα χέρια τους το εν λόγω κινητό από τους πρώτους στην Ελλάδα.
Ο σκοπός της ερώτησης μου όμως είναι μια πιο συγκεκριμένη πρόταση - συνδυασμός για rom - radio, ώστε να αποφύγω την χρονοτριβή και τον πονοκέφαλο του να ψάχνω μια ολόκληρη ενότητα από threads ή ένα thread πλέον των πεντακοσίων σελίδων.
Όπως έγραψα πιο πάνω, το κριτήριο για τη συγκεκριμένη rom ήταν το "πρόσφατη" και αποκαλούμενη ως καλή από χρήστες της και τον δημιουργό της. (Τον ίδιο που διάβασα για την "την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ") και για το συγκεκριμένο radio, το σχόλιο του Έλληνα χρήστη. Όχι επειδή είναι Έλληνας ντε και καλά, αλλά επειδή δουλεύει με τα παρόντα δίκτυα, και κάτι παραπάνω είδε.
Κάνω κάποιο λάθος στη θεώρησή μου;
Μήπως αυτή η λογική δε θα με βγάλει πουθενά, παρά οφείλω ούτως ή άλλως να επιλέξω με άλλο τρόπο;
Αν η απάντηση δεν είναι δυνατό να δωθεί ώς πρόταση/σεις, ευχαρίστως να ψάξω παραπάνω, αλλά θα ήθελα να ξέρω με τι βάση να ξεκινήσω την έρευνα.
Θα αποσυρθώ για την ώρα, αλλά ευχαριστώ ξανά - και προκαταβολικά τις όποιες άλλες απαντήσεις.
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 07:29
Σε μια πολύ σύντομη έρευνα από το τέλος προς τα πίσω βρήκα το σχόλιο του zaharakis (που έχω πολυδιαβάσει και στο thread για το HD φυσικά):
Αλλά δεν αναγράφεται τίποτα για το αντίστοιχο radio.
Αν χρειάζεται, θα κάνω την αλλαγή της rom.
Αλλιώς, θα ήθελα τη συμβουλή σας για το radio που θα ταιριάξει στο ήδη εγκατεστημένο όπως θά 'πρεπε.
Και μια half on - half off topic απορία: Αν αλλάξεις μόνο radio και όχι rom, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Back Up που έχεις κάνει με το Sprite;
Συγνώμη για το μακροσκελές, και αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις, θα σας παρακαλούσα να μου υποδείξετε με ένα link τον μπούσουλα για την απάντηση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)
φιλε μου καλημερα.
ραδιο με την ρομ που λεω (duttys wm 6)
χρησιμοποιησε αυτο που ειναι και το καλυτερο (δοκιμασμενο παντου)
1.27.12.17
http://rapidshare.com/files/95657930/KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU.rar
καποια πραγματα που θα χρειαστεις ακομη θα εχεις πμ ;)
για να μην ψαχνεσαι...
καποια gr keyboards
http://rapidshare.com/files/115393598/gr_keyboards.rar
επισης καποια Tweaks
http://rapidshare.com/files/118031031/kaiser_tweaks.rar
επισης αλλαζοντας μονο ραδιο ΔΕΝ χανεις απολυτως τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται να κανεις κανενα restore μετα απο φλασαρισμα οποιου ραδιο ;)
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 07:45
Όπως έγραψα πιο πάνω, το κριτήριο για τη συγκεκριμένη rom ήταν το "πρόσφατη" και αποκαλούμενη ως καλή από χρήστες της και τον δημιουργό της. (Τον ίδιο που διάβασα για την "την καλυτερη και πιο σταθερη ρομ 6.0,που κυκλοφορησε ποτε,για το καιζερ") και για το συγκεκριμένο radio, το σχόλιο του Έλληνα χρήστη. Όχι επειδή είναι Έλληνας ντε και καλά, αλλά επειδή δουλεύει με τα παρόντα δίκτυα, και κάτι παραπάνω είδε.
τα ραδιος των wm 6.1 ρομς ΔΕΝ ειναι συμβατα με καμια wm 6.0 ρομ :!:
το 1.71 ραδιο ειναι για 6.1 ρομς μονο :!:
ενω η ρομ που αναφερω ως η καλυτερη ρομ που βγηκε ποτε για το καιζερ ειναι 6.0 :!:
καλα ειναι να ριξεις μια ματια εδω
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182
θα σε βοηθησει σε πολλες αποριες σου ;)
ioannis_z_ioanni
13 Μάρ. 2009, 08:33
Ναι, έχεις δίκιο για το 1.71 ράδιο. Η ρομ που έχω προς το παρόν είναι 6.1, και από το tread που παραθέτεις τρίτο βρήκα και το ράδιο που έβαλα. Βασισμένος σε σχόλιο κάποιου πως το συγκεκριμένο ράδιο λειτουργεί καλά στην Ελλάδα.
Θα βάλω την προτεινόμενη ρομ και ράδιο και από εκεί και πέρα θα κοιτάξω και τα threads που μου υποδεικνύεις.
Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους.
Υ.Γ./Διόρθωση: Από τα λίνκς που παραθέτεις zaharakis, είχα χρησιμοποιήσει ήδη το δεύτερο και το τρίτο. Δεν μπορώ να πω πως εντρύφησα, αλλά με βοήθησαν σε ό,τι έκανα με ρομ και ράδιο να μη "φάω τα μούτρα μου". Το πρώτο βέβαια δεν είναι thread, είναι συγκεντρωτική από thread. Έχει πολλές ώρες διάβασμα βλέπω... :rolleyes:
athanaso77
13 Μάρ. 2009, 08:44
Θα βάλω την προτεινόμενη ρομ και ράδιο και από εκεί και πέρα θα κοιτάξω και τα threads που μου υποδεικνύεις.
Ο Δημήτρης (zaharakis) που δεν αποχωρίζεται το Kaiser του σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω να σου πει και για να προτείνει κάτι σημαίνει ότι είναι δοκιμασμένο για τη σωστή λειτουργία του.
Από εκεί και πέρα, οι διάφορες cooked ROM είναι φτιαγμένες κατά κάποιο τρόπο σε προσωπικό επίπεδο με αποτέλεσμα να αποτελούν ROM για διάφορα γούστα. Γιαυτό και κάποιες αρέσουν σε μερικούς, και κάποιες άλλες σε άλλους. Με αυτή τη λογική σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο XDA γιατί κατά τη γνώμη μου, μόνο εάν αποκτήσεις συνολική εικόνα για το τι παίζει από θέμα ROMs, θα είσαι σίγουρος ότι έχεις και αυτή που είναι κατάλληλη για τα δικά σου δεδομένα.
Από την άλλη... εάν δεν έχεις το χρόνο για ψάξιμο και δοκιμές, η εκ του ασφαλούς λύση της πρότασης του Δημήτρη, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. :rolleyes:
ioannis_z_ioanni
13 Μάρ. 2009, 08:52
Ναι, το τελευταίο θα κάνω, μιας και είναι η πρώτη μου επαφή με το τηλέφωνο (και τη συνομοταξία των WinMo) και αφού μπω στο νόημα, πολύ πιθανό είναι να ψάξω παραπάνω και για κάποια άλλη ρομ, σαν αυτή που έχω επί του παρόντος και με ενθουσίασε.
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 09:35
Ναι, έχεις δίκιο για το 1.71 ράδιο. Η ρομ που έχω προς το παρόν είναι 6.1, και από το tread που παραθέτεις τρίτο βρήκα και το ράδιο που έβαλα. Βασισμένος σε σχόλιο κάποιου πως το συγκεκριμένο ράδιο λειτουργεί καλά στην Ελλάδα.
Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους.
Υ.Γ./Διόρθωση: Από τα λίνκς που παραθέτεις zaharakis, είχα χρησιμοποιήσει ήδη το δεύτερο και το τρίτο. Δεν μπορώ να πω πως εντρύφησα, αλλά με βοήθησαν σε ό,τι έκανα με ρομ και ράδιο να μη "φάω τα μούτρα μου". Το πρώτο βέβαια δεν είναι thread, είναι συγκεντρωτική από thread. Έχει πολλές ώρες διάβασμα βλέπω... :rolleyes:
αν θελεις να ασχοληθεις με 6.1 ρομς τοτε στο θεμα ραδιο θα σου συστηνα να χρησιμοποιεις μονο το 1.71.09.01:!:
που ειναι και οτι καλυτερο εχω δοκιμασει στο καιζερ με 6.1 ρομ.
πολυ καλο GPS,wifi,σημα τηλ,ποιοτητα σερφαρισματος μεσω gprs/3G και καλη αυτονομια μπαταριας.
ειναι το μονο ραδιο των 6.1 που στεκεται,σε χρονο κλειδωματος ικανου σηματος για πλοηγηση στο gps, κοντα στο ραδιο 1.27.12.17 των 6.0 ρομς,που παρουσιαζει το ταχυτερο κλειδωμα σηματος gps (με το που ανοιγεις το destinator,δεν προλαβαινεις να πας μενου/ρυθμισεις/σημα gps και εχει ηδη κλειδωσει σημα ετοιμο για πλοηγηση:blink: )στο διαστημα που εχω το καιζερ μου...
και ημουν απο τους 10 πρωτους που το πηραν στην ελλαδα οταν πρωτοβγηκε...τοσα κοματια ειχε δωσει το expancys ελλαδα κατα την 1η παρτιδα διαθεσης του :lol:
οσο για το διαβασμα...θεωρειται δεδομενο :p
αν θελεις να αποφυγεις οποια ταλαιπωρια στο μελλον ;)
zaharakis
13 Μάρ. 2009, 09:40
Ο Δημήτρης (zaharakis) που δεν αποχωρίζεται το Kaiser του σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω να σου πει και για να προτείνει κάτι σημαίνει ότι είναι δοκιμασμένο για τη σωστή λειτουργία του.
οντως Γιαννη δεν δινεται το καιζερ μου http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/nono.gif
ακομη και μετα απο τοσες συσκευες που εχουν βγει πλεον,με hardware που το βλεπει το καιζερακι και ζηλευει http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/see%20no%20evil.gif
και θα ηθελε πολυ να ειχε και τους καλυτερους επεξεργαστες αλλα και την τεραστια ραμ http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/praying.gif
παραμενει σταθερο και ακλονητο ετοιμο να δουλεψει οποτε του το ζητησω http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/bow.gif
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.