View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
Pavlos3
24 Σεπ. 2008, 17:58
βρε παιδιά το κινητό εκεί που μιλάω χάνεται για μερικά δευτερόλεπτα στα οποία εγώ δεν ακούω τπτ.
δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα δικτύου γιατι μου το κάνει σε όλες τις περιοχές !!!!!
το χάσιμο γίνεται στα 3-4 λεπτα και διαρκή 2-3 δευτερόλεπτα.
για ανοιξτε τους φακούς να βρούμε την άκρη.
nikolis2000
24 Σεπ. 2008, 19:34
εμενα μου κανει το κλασσικο που συμβαινει παντα οταν αρχιζω να παιζω με τα radio απανταω κ μετα απο 1-2 sec κανει επαφη.δοκιμασε και εσυ να αλλαξεις radio μηπως φτιαξει
spyrosmarinos
25 Σεπ. 2008, 17:10
παιδια να ρωτησω...ξερει κανεις τι φταιει?εχω το resko keyboard κι οταν στελνω μυνημα εμφανιζεται στους αλλους ερωτηματικα και οχι αυτο που γραφω...γιατι????????
athanaso77
25 Σεπ. 2008, 17:24
Pigaine stis rythmiseis twn minimatwn kai allakse tin epilogi "Use Unicode when necessary"
Gousgounis
26 Σεπ. 2008, 10:02
Εχω το ΑΤ&Τ Tilt και κάθε φορά που το ανοίγω βγάζει το λογότυπο της εταιρίας πρίν το λογότυπο των windows.
1. Αν αλλάξω ROM πχ την HyperDragon θα βγαίνει το ίδιο λογότυπο, της HTC, ή κατι άλλο (Μπορώ να βάλω κάτι δικό μου;)
2. Μπορώ να πειράξω την ROM ώστε να έχει το wimp ή το ultimate theft alert προεκατεστημένο με τις ρυθμίσεις που θέλω. Κάθε κλέφτης κινητού που σέβεται τον εαυτό του θα κάνει hard reset οπότε όλα θα σβηστούν. Αυτο θέλω να εξασφαλίσω.
Pavlos3
26 Σεπ. 2008, 10:21
Απο default θα βγαίνει το hyperdragon . Μου φαίνεται όμως ότι αυτό αλλάζει εύκολα σε htc και λιγότερο ευκολα σε ότι θές.
το δεύτερο που ρωτάς με ενδιαφέρει και εμένα...!
Πρέπει να το κάνεις package και να κάνεις cook μια rom μόνος... Δεν είναι εύκολη υπόθεση....
athanaso77
26 Σεπ. 2008, 15:31
Μου φαίνεται όμως ότι αυτό αλλάζει εύκολα σε htc και λιγότερο ευκολα σε ότι θές.
Ontws ginetai. Gia opoion endiaferetai mporw na dwsw perissoteres plirofories.
_KOSTASKELLAS_
29 Σεπ. 2008, 09:35
help????:shock::(:cry::worry:
http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=10421
athanaso77
29 Σεπ. 2008, 09:50
help????:shock::(:cry::worry:
http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=10421
Dokimase na allakseis ti leitourgia tou pliktrou pou kanei ixografisi. Apenergopoiise to teleiws i kane associate kapoia alli efarmogi na deis pws tha symperiferthei i syskevi kai enimerwse mas an theleis.
_KOSTASKELLAS_
29 Σεπ. 2008, 10:23
ok to apenergopiisa.ekana soft reset.den kanei egrafi tora alla den litourgoun ta pliktra.oute ta pano oute ayta pou einai aristera...
episis ksexasa na anafero oti ektos apo tin ixografisei pou ksekinouse ikio8elos ksekianei kai i litougeia tou tilefonou(anigei diladi i o8oni tou tilefonou me ta noumera)amesos meta apo to soft reset...
tora anigei mono to tilefono kai den litourgoun ta pliktra....:worry:
athanaso77
29 Σεπ. 2008, 10:43
ok to apenergopiisa.ekana soft reset.den kanei egrafi tora alla den litourgoun ta pliktra.oute ta pano oute ayta pou einai aristera...
Eisai sigouros oti apenergopoiises mono to sygkekrimeno pliktro?
H symperifora tis syskevis sou einai sigoura mystiria. Tha synistousa episkepsi sto service. :(
(Frontise bebaia prin na exeis official ROM & SPL).
_KOSTASKELLAS_
29 Σεπ. 2008, 10:53
nai eimai sigouros
den exo balei alli rom epano akoma tin mama 6 exo.
molis ksana ekana hard reset.ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou...
skeytomai na kano ena kopo to mesimeri na balo ta 6.1 mpas kai alaksei kati
athanaso77
29 Σεπ. 2008, 11:17
nai eimai sigouros
den exo balei alli rom epano akoma tin mama 6 exo.
molis ksana ekana hard reset.ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou...
skeytomai na kano ena kopo to mesimeri na balo ta 6.1 mpas kai alaksei kati
Den exeis na xaseis tipota an kai kata ti gnwmi mou dysttyxws den blepw na to glytwneis to service. :O
_KOSTASKELLAS_
29 Σεπ. 2008, 11:23
kai ego ayto katalabeno..
molis etreksa kai ena pio palio backup mpas kai strosei...alla matea...
milisa kai me level 4 kai mou eipan na to steilo na to doun...
na to perimeno piso se kanena mina???
oxi tipota allo alla meno xoris tilefono kai exo ta panta perasmena mesa sto kaiser.
pos mporo na metafero toulaxiston tis epafes mou stin karta?
einai stin siskeyi
kai to pio basiko....kano metakomisi kai ante na breis kouti kai eggiisi.....
athanaso77
29 Σεπ. 2008, 11:27
pos mporo na metafero toulaxiston tis epafes mou stin karta?
einai stin siskeyi
Pare ena backup me to PIM Backup gia na eisai isixos oti tha ta exeis stin karta mnimis sou asfali.
Kai akoma kalytera perase tis epafes sou kai sto Outlook tou Microsoft Office tou ypologisti sou.
Kamia ebdamada tha to kratisoun sto service pistevw. De nomizw parapanw.
_KOSTASKELLAS_
29 Σεπ. 2008, 11:36
ta exo kanei ayta.apla 8elo na peraso tis epafes sti sim gia na tis exo sto tilefono pou 8a xrisimopio
pos mporo na to kano ayto?
athanaso77
29 Σεπ. 2008, 12:14
ta exo kanei ayta.apla 8elo na peraso tis epafes sti sim gia na tis exo sto tilefono pou 8a xrisimopio
pos mporo na to kano ayto?
Ean exeis kapoio NOKIA xrisimopoiise to PC Suite gia na peraseis tis epafes sou apo to Outlook sti syskevi sou.
Den einai aplo na peraseis tis epafes sti SIM mias kai exei poly periorismenes dynatotites. Koitakse me to SIM Manager pou exei i syskevi sou mipws mporeis na kaneis tipota.
sv2evs
30 Σεπ. 2008, 10:17
μας πεθάνατε με τα greek-english !!!
athanaso77
30 Σεπ. 2008, 10:25
μας πεθάνατε με τα greek-english !!!
Dikio exeis kai symfwnw me to sxolio sou giati kserw poso kourastiko einai gia afton pou diabazei.
Proswpika gia emena omws opws tha deis kai stin ypografi mou... h' tha grafw etsi (oso eimai se ypologisti pou den einai PC, den exei Windows kai den exei ellinika), h' de tha grafw katholou. Ean einai perissoteroi aftoi pou pistevoun to deftero... tha to kanw.
Sorry (gia alli mia fora) gia ta Greeklish. :O
sv2evs
30 Σεπ. 2008, 10:45
Άντε καλά εσύ athanaso77, αλλά και όλοι οι άλλοι ? Στα τελευταία posts 2 σελίδες ΠΕΡΙΠΟΥ είναι όλα greek-english.Εμείς που θέλουμε να διαβάσουμε και να μάθουμε κάτι, σίγουρα ταλαιπωρούμαστε. Έτσι, αν και δεν είμαι moderator αλλά απλός χρήστης να παρακαλέσω να χρησιμοποιείτε ελληνικά, ας είναι και με ορθογραφικά λάθη. Χίλιες φορές καλύτερα.
Ευχαριστώ και νομίζω ότι εκφράζω άποψη και για άλλους.
nikolis2000
30 Σεπ. 2008, 11:54
επισης και κατι τετοιες offtopic συζητησεις ενα θεμα 485 σελιδων το κανουν ακομα πιο "βαρυ" αλλα... "ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω" σε τετοιες περιπτωσεις:happy:
Pavlos3
30 Σεπ. 2008, 12:16
βρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό .
παίρνω τηλ την πρώτη φόρα το τηλ. γίνεται κωφάλαλο. παίρνω το ίδιο νούμερο δεύτερη φορά μιλάω κανονικά.μου έχει σπάσει τα νεύρα.................!
athanaso77
30 Σεπ. 2008, 14:35
παίρνω τηλ την πρώτη φόρα το τηλ. γίνεται κωφάλαλο. παίρνω το ίδιο νούμερο δεύτερη φορά μιλάω κανονικά.μου έχει σπάσει τα νεύρα.................!
Oso parakseno kai na sou akougetai afto pou tha sou pw... den pistevw na bazeis ti syskevi poly konta se klimatistiko. Exoun anaferthei periptwseis pou den doulevei to mikrofwno/ixeio.
nantia_rd
30 Σεπ. 2008, 21:00
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς εάν είναι εφικτό να συνδέσω το κινητό με το pc, μέσο USB, και να το βλέπω ως εξωτερικό σκληρό; Γιατί όταν το συνδέω μου βγάζει το γνωστό μήνυμα των windows για την αναζήτηση των drivers. Να σημειώσω πως δεν έχω εγκαταστήσει τα προγράμματα του cd.
Καμιά ιδέα; :)
lagoudakis
30 Σεπ. 2008, 22:28
ψαχνεις κατι τετοιο;http://freewareppc.com/communication/wm5torage.shtml
zalaros
1 Οκτ. 2008, 00:05
Δυστυχώς δεν δουλεύει στο Kaiser :mad: Εδώ το σχετικό σχόλιο από αυτόν που έγραψε το πρόγραμμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=349143&page=3 post 27
lagoudakis
1 Οκτ. 2008, 00:08
σοβαρα;δεν το ηξερα!!!συγνωμη τοτε για το link,πιστεψα οτι δεν θα υπηρχε προβλημα
nantia_rd
1 Οκτ. 2008, 03:34
Αν και όπως αναφέρθηκε δεν κάνει για το kaiser, νομίζω πως δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αν δεν κάνω λάθος, όταν είχα πρώτο πάρει το κινητό, το σύνδεα στο pc, και το "έβλεπε" ως εξωτερικό σκληρό. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Καλά θυμάμαι;
athanaso77
1 Οκτ. 2008, 09:07
Αν και όπως αναφέρθηκε δεν κάνει για το kaiser, νομίζω πως δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αν δεν κάνω λάθος, όταν είχα πρώτο πάρει το κινητό, το σύνδεα στο pc, και το "έβλεπε" ως εξωτερικό σκληρό. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Καλά θυμάμαι;
http://www.softick.com/pocket-pc/cardexport2/
lagoudakis
1 Οκτ. 2008, 09:41
κατα την γνωμη σου το εχεις για αξιοπιστο;γιατι εχω την εντυπωση αν δεν κανω λαθος οτι αυτο ισως μου εκανε κατι κολληματα στο 3600
athanaso77
1 Οκτ. 2008, 09:50
Yparxoun syskeves pou doulevei aproblimatista kai se alles pou pote den kathetai swsta. Pistevw oti aksizei mia dokimi. :rolleyes:
highway
1 Οκτ. 2008, 11:50
κατα την γνωμη σου το εχεις για αξιοπιστο;γιατι εχω την εντυπωση αν δεν κανω λαθος οτι αυτο ισως μου εκανε κατι κολληματα στο 3600
Εγώ το έχω αγοράσει και δουλεύει μια χαρά.
Πρέπει μόνο να προσέξεις ένα πράγμα. Οταν το πρόγραμμα ενεργοποιείται τότε το κινητό δεν βλέπει πια καθόλου την κάρτα. Αν έχει προγράμματα που δουλεύουν (π.χ. task manager) ή today plugins που είναι ενεργοποιημένα και είναι εγκατεστημένα στην κάρτα τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα. Σε μένα, αφού τέλειωνα την δουλειά μετά κάποια στιγμή κολλούσε και χρειαζόταν ένα soft reset. Μόλις τα έβαλα όλα άυτά στην μνήμη του κινητού δεν ξαναχρειάστηκε τίποτα. :)
(Στην έκδοση 3.13 χρειάζεται να ενεργοποιησεις στα options το tytn workaround, στην 3.12 όχι)
nikolis2000
1 Οκτ. 2008, 13:12
http://www.softick.com/pocket-pc/cardexport2/
-αυτο εχω και εγω στο δικο μου και δουλευει μια χαρα.
Αν έχει προγράμματα που δουλεύουν (π.χ. task manager) ή today plugins που είναι ενεργοποιημένα και είναι εγκατεστημένα στην κάρτα τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα. Μόλις τα έβαλα όλα άυτά στην μνήμη του κινητού δεν ξαναχρειάστηκε τίποτα. :)
-προγραμματα που τρεχουν απο πισω δεν τα βαζεις στην καρτα μνημης γιατι υποτιθεται οταν ειναι σε sleep παλι δεν την βλεπει
:!:-και κατι αλλο δικο μου:εχω ενα μπαρ και εχω βαλει καμερες.αυτες γραφουν σε υπολογιστη και τις εχω βαλει να στελνουν και στο σπιτι μου μεσω ιντερνετ.θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα να βλεπω τις καμερες μεσα απο το kaiser μεσω ιντερνετ (σαν remote client ).to ειχα βρει για symbian αλλα τωρα χρειαζομαι για wm.
spyrosmarinos
1 Οκτ. 2008, 23:58
ξερει κανεις πως μπορουμε να δουμε υποτιτλους σε μια ταινια στο καισερ?
makxaris
2 Οκτ. 2008, 17:19
kalhspera, kainourgios edo kai tha ithela ta fota sas se ena provlima.
exo ena htc tytn wm6 pro, tomtom 6 navigation agorasemno kai dilomeno stin aglia.
ti isxih me tin egihhsi stin ellada mias kai edo an to dilosis den xriazete na trexeis me apodiksis sto srvice. iparxi kapios tropos( me hard reset gia paradigma) na liso to provlima mou dixos na xaso ta dedomena mou(tilefonikos katalogos, navigation software me ta update tou)?
euxaristo ek ton proteron.
athanaso77
2 Οκτ. 2008, 17:28
exo ena htc tytn wm6 pro, tomtom 6 navigation agorasemno kai dilomeno stin aglia.
ti isxih me tin egihhsi stin ellada mias kai edo an to dilosis den xriazete na trexeis me apodiksis sto srvice.
Den isxyei afto pou les. Kai edw xreiazesai ta xartia pou apodeiknyoun tin agora gia na exeis eggyisi. Ean exeis tetoia xartia kai den exei kanei hard-spl ti syskevi sou isxyei kanonika i eggyisi kai edw stin Ellada (gia hardware themata)
iparxi kapios tropos( me hard reset gia paradigma) na liso to provlima mou dixos na xaso ta dedomena mou(tilefonikos katalogos, navigation software me ta update tou)?
Den mporeis na syndeseis ti syskevi me ton ypologisti kai mesw ActiveSync na kaneis sygxronismo me to Outlook tou Microsoft Office sto PC sou? Etsi tha perastoun oi epafes sou ekei kai tha einai asfalis.
Apoti blepw pantws to hard reset den to glytwneis kai otan to kaneis epanerxetai i syskevi stin ergostasiaki tis katastasi, xanontas oti exeis prosthesei esy. Gia na kaneis hard reset...
Hard Reset **NB** This cannot be performed while the device is connected/charging!**
* Press and hold both soft keys
* Using a stylus, press and hold the soft reset button at the bottom of the phone
* Keep all three buttons pressed until the keypad lights turn off and then flash
* Release the soft reset button while still pressing the soft keys
* Let go of the two soft keys once the message "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen
* Finally, press the green call button to perform the hard reset, or press other key to cancel
makxaris
2 Οκτ. 2008, 17:36
ops tora ida tin apantisi ston erotima mou. neos vlepis ipepesa se lathos.exo katevasi polla update gia to navigation(speed cameras update) kai den thelo na ta xaso. oso gia tis epafes den tithete toso megalo zitima. euxaristo pantos na eisai kala, poli xrisimi h apantisi sou. elega mipos iparxi kapia ali ligotero odiniri lisi.
me tis egihhsis ellada ti pezei? mporo na to pao mono me ton arithmo imei sto srvice?
athanaso77
2 Οκτ. 2008, 19:21
me tis egihhsis ellada ti pezei? mporo na to pao mono me ton arithmo imei sto srvice?
Επιβάλλεται και η ύπαρξη απόδειξης αγοράς.
(Εάν μπορείς... γράψε με ελληνικά)
Carpe_Diem
3 Οκτ. 2008, 16:31
Parelava to kaiseraki mou apo service eggihsh.Mou allaxanthn camera thn mpataria kai to visma pou sindeeeis to usb.
Thelw na to stisw apo thn arxh .
Poia rom kai radio na valw kai me poio tropo kai poio hardspl na to xeklidwsw pali gati exw ksexasei pws ginete.Thnx
Ellhnika den exw edw...sorry.
nikolis2000
4 Οκτ. 2008, 13:17
exei edw k kamia bdomada pou to msn den mou bgazei tis epafes mou.online-ofline den mou deixnei kamia k otan mou milisei kapoios synexizei na ton deixnei ofline.ekana apo thn arxh egkatastash ena fixed k kala k ebala na mou tis apo8hkeusei stis epafes mou alla den tis bgazei oute ekei k pali tpt.kamia idea?
Carpe_Diem
4 Οκτ. 2008, 14:20
Δεν υπαρχει κανεισ που μπορει να βοηθησει ??
Θα βαλω την ρομ [2 October 08] HyperDragon III OPAL + Manila2D + YouTube + More! με ποιο ραδιο να την βαλω? Και πως μπορω να ξεκλειδωσω την συσκευη μου παλι? Ποιο hardspl να χρησιμοποιησω?
micdoc
4 Οκτ. 2008, 23:06
η rom ειναι πολυ καλή εγω εχω την 300908 διαφέρουν στην καμερα και στο dialer πουθενα αλλου
θα βαλεις hardsspl 3.29
η rom εχει μαζι και το 1.65.24.36 radio οπότε εισαι ενταξει
για οδηγίες θα διαβάσεις στο xda με λιγα λογια θα βαλεις στο device το jump spl θα μπεις στο bootloader και εκει θα τρεξεις το hspl3.29 να το προτιμήσεις απο το 3.56 ειναι καλύτερα για αυτή τη rom.
καλή τυχη!:O
gnikolai
5 Οκτ. 2008, 01:13
Παιδια καλησπερα σας!
Με την οριτζιναλ Rom και 6.1 windows (ελληνικα) οπως επισης και την ακολουθη χρηση ανα 24ωρο:
α) 1 ωρα ομιλια
β) 4-5 ΣΜΣ
γ) 1 ωρα σερφαρισμα
ποσο σας κραταει με την εργοστασιακη 1350αρα μπαταρια του;
Carpe_Diem
5 Οκτ. 2008, 10:37
Πως θα βαλω το jump spl μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια μη κανω καμια πατατα?
Οταν βαλω το 1.56 σπλ καιτο τρεξω απο την συσκευη με παει στην οθονη με τα 3 χρωματα και κατω κατω ασπρο και λεει usb μετα τι κανω?
micdoc
5 Οκτ. 2008, 17:29
Πως θα βαλω το jump spl μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια μη κανω καμια πατατα?
Οταν βαλω το 1.56 σπλ καιτο τρεξω απο την συσκευη με παει στην οθονη με τα 3 χρωματα και κατω κατω ασπρο και λεει usb μετα τι κανω?
μετα θα συνδεσεις το καλωδιο usb και θα τρεξεις το αρχειο kaizerCostumRUU που ειναι στον ιδιο φακελο με ενα αρχειο nbh που προκυψανε απο το unzip του hspl 3.29:worry:
spyrosmarinos
7 Οκτ. 2008, 20:16
παιδια εκει που εγραφα παντα sms με 160 χαρακτήρες ,ξαφνικα μου εμφανιζει μονο 70.γιατι?τι μπορω να κανω για να εχω ξανα 160?
athanaso77
8 Οκτ. 2008, 01:00
παιδια εκει που εγραφα παντα sms με 160 χαρακτήρες ,ξαφνικα μου εμφανιζει μονο 70.γιατι?τι μπορω να κανω για να εχω ξανα 160?
Με ποιο πληκτρολόγιο;
Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Unicode στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων;
Κατέληξα στην Garmin 4.3c με το radio που έχει μέσα και νομίζω πως βρήκα την rom "μου". Νομίζω πως εργονομικά αλλά και αισθητικά η rom έχει αυτό που μου αρέσει.
Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος θα βγάλει κάποιο update αλλά έχει κάνει πολύ δουλειά με το Styling της rom
spyrosmarinos
8 Οκτ. 2008, 11:01
εχω το resco ketboard....αν εχω ενεργοποιησει το unicode τοτε γραφω 70,αν το εχω απενεργοποιημενο 160...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...τι να κανω????????
athanaso77
8 Οκτ. 2008, 11:41
εχω το resco ketboard....αν εχω ενεργοποιησει το unicode τοτε γραφω 70,αν το εχω απενεργοποιημενο 160...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...τι να κανω????????
Bazeis to Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652) pou einai kai free kai aproblimatisto.
spyrosmarinos
8 Οκτ. 2008, 13:45
εβαλα και το pocket cm αλλα το προβλημα παραμενει
athanaso77
8 Οκτ. 2008, 14:39
εβαλα και το pocket cm αλλα το προβλημα παραμενει
Exeis energopoiisei tin epilogi Unicode stis rythmiseis twn minimatwn?
spyrosmarinos
9 Οκτ. 2008, 15:34
οποιο πληκτρολογιο και να βαλω με τικαρισμενο το unicode γραφω sms 160 χαρακτήρων στα αγγλικα αλλα οταν το γυριζω στα ελληνικα μου βγαζει αυτοματα 70....ως πριν 15 μερες εγραφα κανονικα και ελληνικα με 160 χαρακτηρες..τι μπορει να φταιει?
athanaso77
9 Οκτ. 2008, 15:44
οποιο πληκτρολογιο και να βαλω με τικαρισμενο το unicode γραφω sms 160 χαρακτήρων στα αγγλικα αλλα οταν το γυριζω στα ελληνικα μου βγαζει αυτοματα 70....ως πριν 15 μερες εγραφα κανονικα και ελληνικα με 160 χαρακτηρες..τι μπορει να φταιει?
Exeis egkatestimena polla pliktrologia sti syskevi sou? Petakse ta ola (kyriws to Resco) kai bale mono to Pocket CM.
spyrosmarinos
9 Οκτ. 2008, 18:52
το εκανα αλλα τιποτα.το παραξενο ειναι οτι γραφει sms 160 χαρακτήρων στα αγγλικα κανονικα,και με το resko εγραφα κανονικα και στα ελληνικα μεχρι πριν λιγες μερες ...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις........
:cry:Mέχρι χθες είχα την ρόμ που είχε όταν αγοράστηκε είπα να βάλω τα 6.1 RUU_KaiserHTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.17. 56_Ship. Με την προηγούμενη ρομ στο Manila2D είχα ένα πάτς (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=432965 )που το μετάφραζε σε ελληνική γλώσσα. Τώρα το ξανά έβαλα αλλά χάνονται εντελώς τα γράμματα από τα εικονίδια. Ξέρει κανένας τι γίνεται;
Βγήκαν νέοι d3d drivers και επίσης έγινε port σχεδόν πλήρως το manilla για το kaiser
http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php
H βελτίωση σε σχέση με τους προηγούμενους είναι περίπου 25% στα νούμερα των Benchmarks
Carpe_Diem
11 Οκτ. 2008, 08:50
Ρε παιδια αντιμετωπιζω ενα πολυ σοβαροπροβλημα. Οταν παταω το κουμπι για να ξεκινησει η συσκευη ξεκιναει κανονικα αργει λιγο ομως και οταν μπαινει στα wm6 η ενδειξη της μπαταριας ειναι με θαυμαστικο και κλινει η συσκευη μονη της....Τοεχω στο ρευμα κανονικα αλλα δεν φορτιζει....ολα αυτα μετα απο service που το ειχα στειλει με τα ιδια προβληματα και τωρα μετα απο2 μερες χρησης παλιτα ιδια προβληματα .....τι συμβαινει..???
Υπαρχει τροπος να περασω το came back μεσω του bootloader? δεν μπορω να μεινω στα wm κλεινει αμεσως ....Την αρχικη του ρομ την περασα αλλα δεν μπορω να ξανακανω τα αλλα βηματα....για να το ξαναστειλω.
sv2evs
11 Οκτ. 2008, 09:25
Βγήκαν νέοι d3d drivers και επίσης έγινε port σχεδόν πλήρως το manilla για το kaiser
http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php
H βελτίωση σε σχέση με τους προηγούμενους είναι περίπου 25% στα νούμερα των Benchmarks
Τα δοκίμασε κανείς, αξίζει να ασχοληθούμε; Που θα δούμε διαφορές; ;)
μπαίνει μόνο σε wm6.1 και οι διαφορές είναι πως αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και το manilla 3d άνετα. Επίσης αν τρέχεις 3d εφαρμογές τότε ναι αξίζει πάλι
athanaso77
11 Οκτ. 2008, 18:04
Υπαρχει τροπος να περασω το came back μεσω του bootloader? δεν μπορω να μεινω στα wm κλεινει αμεσως ....Την αρχικη του ρομ την περασα αλλα δεν μπορω να ξανακανω τα αλλα βηματα....για να το ξαναστειλω.
Πρέπει να ξεκινήσει για να μπορέσεις να το επαναφέρεις. :O
sv2evs
12 Οκτ. 2008, 14:24
μπαίνει μόνο σε wm6.1 και οι διαφορές είναι πως αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και το manilla 3d άνετα. Επίσης αν τρέχεις 3d εφαρμογές τότε ναι αξίζει πάλι
Καλώς...αυτοί που έχουν περάσει τα 6.1 ας ασχοληθούν...Εγώ ακόμα είμαι με τα 6 και είμαι καλά...
Panayiotis
12 Οκτ. 2008, 15:42
μπαίνει μόνο σε wm6.1 και οι διαφορές είναι πως αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και το manilla 3d άνετα. Επίσης αν τρέχεις 3d εφαρμογές τότε ναι αξίζει πάλιΤΝΑ γνωριζεις καποια ρομ που να ειναι συμβατη?:)
thanksss
athanaso77
12 Οκτ. 2008, 17:26
ΤΝΑ γνωριζεις καποια ρομ που να ειναι συμβατη?
Η official 6.1 και όλες οι γνωστές cooked. Μερικές από αυτές είναι πολύ καλές. Αξίζει να τις ψάξεις λιγάκι.
Όπως λέει και ο athanaso όλες οι 6.1 παίζουν.
Εγώ χρησιμοποιώ την Garmin 4.3c (επειδή μου αρέσει στυλιστικά η rom και είναι ταχύτητατη) αλλά μπορείς να βάλεις όποια θέλεις. Αν πάλι δεν θέλεις να μπεις στην λογική των cooked Μπορείς να βάλεις την 6.1 Official.
Όπως και να έχει, να επισημάνω πως τα wm6.1 είναι ΑΘΛΙΑ με το gps(κλείδωμα 4+ λεπτά...). Όποιο radio και να βάλεις.... προκοπή δεν θα δεις
zalaros
12 Οκτ. 2008, 19:26
Όπως λέει και ο athanaso όλες οι 6.1 παίζουν.
Εγώ χρησιμοποιώ την Garmin 4.3c (επειδή μου αρέσει στυλιστικά η rom και είναι ταχύτητατη) αλλά μπορείς να βάλεις όποια θέλεις. Αν πάλι δεν θέλεις να μπεις στην λογική των cooked Μπορείς να βάλεις την 6.1 Official.
Όπως και να έχει, να επισημάνω πως τα wm6.1 είναι ΑΘΛΙΑ με το gps(κλείδωμα 4+ λεπτά...). Όποιο radio και να βάλεις.... προκοπή δεν θα δεις
Διαφωνώ :) Με το ράδιο 1.71.09.01 (που έχει προτείνει ο zaharakis μερικές σελίδες πριν) το κλείδωμα δεν ξεπερνά τα 40 δευτερόλεπτα ;) Το δοκίμαζα πριν από λίγο με χρονόμετρο στο χέρι :lol: Έκανα 3 δοκιμές (μετά από soft reset εννοείται και τις 3 φορές) και το περισσότερο που έκανε να κλειδώσει ήταν 40 δευτερόλεπτα. Με ενημερωμένο quick gps και απενεργοποιημένο το a-gps ;) Δοκίμασέ το, αξίζει :D
spyrosmarinos
12 Οκτ. 2008, 20:21
παιδια μου φαινεται σε συγκριση με αλλα κινητα οτι το καισερακι μου δεν εχει τοσο καλο σημα οσο αλλα κινητα...μηπως φταιει οτι το εφερα απο εξωτερικο η μπορω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις???επισης οταν με παιρνουν τηλ αργει να χτυπησει και μου το βγαζει ως χαμενη κληση...τι μπορει να φταιει???????
athanaso77
12 Οκτ. 2008, 20:29
Τσέκαρε την έκδοση του Radio της συσκευής σου, ίσως χρειάζεται update. Πιο πάνω θα δεις πιο προτείνεται εδώ μέσα από τους κατόχους της συσκευής.
panagos1983
12 Οκτ. 2008, 20:52
Καλησπέρα παιδια έχω ένα πρόβλημα με το Wi-fi. Τις προαλες συνδεσα το κινητό μου με το Pc και επερνα ιντερνετ από εκεί. Τώρα αν πάω να συνδεθώ με Wi-fi δεν με σινδεει. Aπλως μου βγάζει μια σελίδα από το Modem που έχω στο Pc ι σελίδα που μου βγαίνει είναι αυτήν http://dsdevice.lan/cgi/b/ic/icon και μου λέει To connect to the internet, you have to login as more privileged user και μου ζιταει Name Και Pass. αλλα δεν ξερω τι να βαλο. Έκανα και Soft Reset αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. ξερετε τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ
targas21
12 Οκτ. 2008, 22:08
παιδια μου φαινεται σε συγκριση με αλλα κινητα οτι το καισερακι μου δεν εχει τοσο καλο σημα οσο αλλα κινητα...μηπως φταιει οτι το εφερα απο εξωτερικο η μπορω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις???επισης οταν με παιρνουν τηλ αργει να χτυπησει και μου το βγαζει ως χαμενη κληση...τι μπορει να φταιει???????
τα ιδια συμπτωματα εχω κιεγω...ειδικα με το σημα...ειναι τσεκαρισμενο οτι υστερει σε σχεση με αλλες συσκευες.:O
Με την ΝΕΟΝ rom πάλι το gps Κάνει χρόνια να κλειδώσει...
Quickgps ενημερωμένο και agps κλειστό...
zalaros
13 Οκτ. 2008, 13:55
Με την ΝΕΟΝ rom πάλι το gps Κάνει χρόνια να κλειδώσει...
Quickgps ενημερωμένο και agps κλειστό...
NEON rom??? Μήπως εννοείς radio? Σήμερα έκανα 3 δοκιμές ακόμα και τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα :D 2 φορές κλείδωσε στα 25 sec. και 1 στα 15!!! Εννοείται soft reset μετά από κάθε δοκιμή ;) Στο kaiser μου έχω φλασάρει:
hard spl 3.29 by cmonex
Hyperdragon III Opal 6 Oct.
Radio 1.71.09.01
Τις δοκιμές τις κάνω με το Destinator 7 και αρχίζω να μετράω αφού φορτώσει κανονικά το πρόγραμμα.
Nai ennoo NEON radio
exo hardspl 3.56
Garmin 4.3c
radio 1.71.09.01
alla tis dokimes tis ekana me to tomtom7
tha dokimaso me to igo8 kai me destinator kai tha po
zalaros
13 Οκτ. 2008, 15:44
Nai ennoo NEON radio
exo hardspl 3.56
Garmin 4.3c
radio 1.71.09.01
alla tis dokimes tis ekana me to tomtom7
tha dokimaso me to igo8 kai me destinator kai tha po
Δοκίμασα και με το gps gate και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Χρόνος κλειδώματος γύρω στα 25 seconds. Αν δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα δοκίμασε να φλασάρεις το hard spl 3.29 cmonex (μπορείς να το φλασάρεις κατευθείαν από την κάρτα μνήμης ;) ). Σε λίγο θα σου δώσω και link ;)
Edit: Ορίστε και το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=420683
zaharakis
13 Οκτ. 2008, 22:48
Διαφωνώ Με το ράδιο 1.71.09.01 (που έχει προτείνει ο zaharakis μερικές σελίδες πριν) το κλείδωμα δεν ξεπερνά τα 40 δευτερόλεπτα Το δοκίμαζα πριν από λίγο με χρονόμετρο στο χέρι Έκανα 3 δοκιμές (μετά από soft reset εννοείται και τις 3 φορές) και το περισσότερο που έκανε να κλειδώσει ήταν 40 δευτερόλεπτα. Με ενημερωμένο quick gps και απενεργοποιημένο το a-gps Δοκίμασέ το, αξίζει :D
χαιρετω ολα τα παιδια,μετα απο μακροχρονη απουσια (που δυστυχως θα συνεχιστει για λιγο ακομη λογω δουλειας..) :D
ετσια ακριβως οπως τα λεει ο zalaros και απλα να προσθεσω ,
και με hard spl 3.29 :)
πραγματικα ειναι παρελθον το αργο κλειδωμα στο gps με τα 6.1 ραδιος.
πλεον το κλειδωμα ικανου σηματος για πλοηγηση δεν ξεπερναει τα 30" και ολα ειναι πλεον οκ με τα wm 6.1 και τα παλια αναξιοπιστα ραδιος τους εχουν απλα πεθανει .
ρομ χρησιμοποιουμε με τον zalaro του sacajati hyper dragon lite ,ακομη δεν εχει βρεθει κατι πιο σταθερο και αξιοπιστο !!
να περνατε καλα και τα λεμε συντομα παλι (ελπιζω :O)
και μια συμβουλη,μην ψαρωνετε με τις νεες συσκευες!!ακομη το καιζερ μας ειναι μπροστα ;)
και ερχονται ακομα καλυτερα για αυτο :)
athanaso77
14 Οκτ. 2008, 00:17
και μια συμβουλη,μην ψαρωνετε με τις νεες συσκευες!!ακομη το καιζερ μας ειναι μπροστα ;)
Δεν θα με βρεις σύμφωνο πλέον Δημήτρη. Κάποιος που το έχει... ας το κρατήσει. Αλλά εάν κάποιος πάει να αγοράσει σήμερα... έχει καλύτερες επιλογές. Το τονίζω για να μη δοθούν λάθος εντυπώσεις. :rolleyes:
micdoc
14 Οκτ. 2008, 00:36
χρησιμοποιω hyperdragon III (111008) για λίγο ενω εχω δοκιμάσει και τις τρεις προηγούμενες εκδόσεις 6/10,2/10,26/9.
σε σχεση με το κλείδωμα του gps στο destinator 7 o χρόνος είναι πολύ μικρός δεν έχω χρονομετρήσει βεβαια αλλά σε καμία περίπτωση πάνω από μισό λεπτό. με το radio 1.65.24.36. και hardspl 3.29Hard2 (cmonex).να αναφέρω ότι προσπάθησα να εγκαταλειψω τις hyperdragonIII επειδή το malila2d δεν με ενθουσιάζει και τελικά πάλι σε αυτές κατέληξα αφου εγκαθιστώ το HTCHome και battery status τα οποία δεν μπορω να αποχωριστώ σαν today plugins.
zalaros
14 Οκτ. 2008, 01:05
χρησιμοποιω hyperdragon III (111008) για λίγο ενω εχω δοκιμάσει και τις τρεις προηγούμενες εκδόσεις 6/10,2/10,26/9.
σε σχεση με το κλείδωμα του gps στο destinator 7 o χρόνος είναι πολύ μικρός δεν έχω χρονομετρήσει βεβαια αλλά σε καμία περίπτωση πάνω από μισό λεπτό. με το radio 1.65.24.36. και hardspl 3.29Hard2 (cmonex).να αναφέρω ότι προσπάθησα να εγκαταλειψω τις hyperdragonIII επειδή το malila2d δεν με ενθουσιάζει και τελικά πάλι σε αυτές κατέληξα αφου εγκαθιστώ το HTCHome και battery status τα οποία δεν μπορω να αποχωριστώ σαν today plugins.
Και γω στα ίδια είμαι ;) Βασικά μέχρι και πριν από κανά 2 μέρες χρησιμοποιούσα αυτό το ράδιο. Φλάσαρα το 1.71.09.01 όμως και είναι όντως πολύ καλύτερο. Καλύτερη συμπεριφορά gps όσο αφορά το πόσο εύκολα κλειδώνει δορυφόρους ή όχι, σε σημεία δύσκολα (ανάμεσα σε πολυκατοικίες, μέσα στο αυτοκίνητο κλπ). Καλύτερη διαχείριση ενέργειας (περισσότερη αυτονομία μπαταρίας). Καλύτερο σήμα wifi. Δοκίμασε το αξίζει ;) :)
micdoc
14 Οκτ. 2008, 01:13
Και γω στα ίδια είμαι ;) Βασικά μέχρι και πριν από κανά 2 μέρες χρησιμοποιούσα αυτό το ράδιο. Φλάσαρα το 1.71.09.01 όμως και είναι όντως πολύ καλύτερο. Καλύτερη συμπεριφορά gps όσο αφορά το πόσο εύκολα κλειδώνει δορυφόρους ή όχι, σε σημεία δύσκολα (ανάμεσα σε πολυκατοικίες, μέσα στο αυτοκίνητο κλπ). Καλύτερη διαχείριση ενέργειας (περισσότερη αυτονομία μπαταρίας). Καλύτερο σήμα wifi. Δοκίμασε το αξίζει ;) :)
φίλε μου μόλις το έβαλα .....καποια στιγμη το είχα ξαναβάλει......εχω δει σχόλια όμως οτι τρωει πολύ μπαταρια .....εγω θα το παρακολουθησω..... χοντρικά και θα σου πω......:confused:
tranaee
14 Οκτ. 2008, 12:41
Ρε παιδιά, τελευταία μου γυρίζει την ώρα κανένα 2ωρο πίσω και μέσα σε 1-2 ώρες μου ξαναγυρίζει σε σωστή ώρα..
Any hint?..
tasosvel
15 Οκτ. 2008, 19:35
τρέχει το touch flo 3d στο kaiser?? έχω ένα diamond στα χέρια μου και μου αρέσει πολύ το touch 3d αλλα θέλω και το πληκτρολόγιο του kaiser οπότε σκέφτομαι να αγοράσω ένα αν τρέχει το touch flo 3d ικανοποιητικά
ναι τρέχει. Αν και υπάρχει η έκδοση touchflo2d Που τρέχει καλύτερα. Φυσικά υπάρχει και το touch pro αν σε ενδιαφέρει που είναι ένα diamond με πληκτρολόγιο και tv-out .
athanaso77
15 Οκτ. 2008, 19:51
τρέχει το touch flo 3d στο kaiser?? έχω ένα diamond στα χέρια μου και μου αρέσει πολύ το touch 3d αλλα θέλω και το πληκτρολόγιο του kaiser οπότε σκέφτομαι να αγοράσω ένα αν τρέχει το touch flo 3d ικανοποιητικά
Μπορείς να πάρεις το Pro... που τα έχει και τα δύο.
Ρε παιδιά, τελευταία μου γυρίζει την ώρα κανένα 2ωρο πίσω και μέσα σε 1-2 ώρες μου ξαναγυρίζει σε σωστή ώρα..
Any hint?..
Τρέχεις το destinator?
Μια λύση γενικά είναι να βάλεις στην ώρα visiting και Home ακριβώς το ίδιο και να κάνεις soft reset
Μην το δοκιμάσεις το touch flo 3d είναι πολύ βαρύ και το γονατίζει .Εγώ το έβαλα και το μηχανάκι σερνόταν Το touchflo2d με όλα τα πρόγράμματα που το συνοδεύουν τρώει γύρω στα 40 mb μνήμη.
? Τι εννοείς 40 mb μνήμη? Τρώει σίγουρα 25ΜΒ αποθηκευτικό χώρο αλλά έχεις πρόβλημα στην RAM?
Πως έβαλες το touchflo 3d?Έβαλες πρώτα τους Drivers? Γενικά δεν είναι πλήρως λειτουργικό ακόμα αλλά η επόμενη έκδοση θα είναι
athanaso77
15 Οκτ. 2008, 23:18
Πως έβαλες το touchflo 3d?Έβαλες πρώτα τους Drivers?
Το TF3D δεν παίζει στο Kaiser. To TouchFlo 2D που κυκλοφορεί παίζει όμως.
παιζει. απλα εχει 2 3 μικρα bugs
tsekali
16 Οκτ. 2008, 00:11
Any hint?..
Καλησπέρα!! Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω βρει λύση.Με την διαφορά ότι το δικό μου αλλάζει από μόνο του ζώνη (οχι ώρα, η ώρα μένει σωστή). Και από εκεί που είναι ρυθμισμένο Ελλάδα GMT+2 ξαφνικά βρίσκεται Μόσχα GMT+3. Όταν αλλάζω τη ζώνη, με παει και μια ώρα πίσω. Όποιος έχει καμιά ιδέα...καλοδεχούμενη!!
athanaso77
16 Οκτ. 2008, 00:13
Όποιος έχει καμιά ιδέα...καλοδεχούμενη!!
Βάλε και στο Home και στο Visiting το ίδιο (GMT+2 Athens)
? Τι εννοείς 40 mb μνήμη? Τρώει σίγουρα 25ΜΒ αποθηκευτικό χώρο αλλά έχεις πρόβλημα στην RAM?
Πως έβαλες το touchflo 3d?Έβαλες πρώτα τους Drivers? Γενικά δεν είναι πλήρως λειτουργικό ακόμα αλλά η επόμενη έκδοση θα είναι
στο storage free έλεγε FREE 13.00ΜΒ .
Για το touchflo 3d ναι πρώτα τους Drivers αλλα σερνωταν.
Pavlos3
16 Οκτ. 2008, 21:30
παιδιά προσπαθώ ( μάταια ) να παίξω τα παραπάνω αρχεία στο kaiser. με το coreplayer δεν παίζουν ούτε με το tcpmp το τελευταίο . θυμάμαι ότι με προηγούμενα tcpmp έπαιζαν.
μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους, ίδιο και στα δύο προγράμματα . φοράω hyperdragon .
υπάρχει λύση ?
tasosantoniou
17 Οκτ. 2008, 11:57
Για πείτε καμιά γνώμη.
Πιο είναι ελαφρύτερο M2D ROM γιατί στο XDA δεν βρίσκω άκρη?
Η Hyperdragon και η Garmin που έχω δουλέψει είναι πολύ καλές. Η Hyperdragon μάλλον είναι πιο ελαφριά αλλά η Garmin είναι ΠΟΛΥ όμορφη καθώς ο τύπος έχει ασχοληθεί ΠΑΡΑ πολύ με το φτιάχνει εικονίδια, γραφικά και ήχους (μόνο η splash είναι άθλια)
sv2evs
17 Οκτ. 2008, 16:03
Gprs monitor παιδιά; Αν γίνεται κανένα free (αν υπάρχει) ! Ενεργοποίησα χθες τα 120mb της wind.
athanaso77
17 Οκτ. 2008, 16:29
Gprs monitor παιδιά; Αν γίνεται κανένα free (αν υπάρχει) ! Ενεργοποίησα χθες τα 120mb της wind.
Proteinw to Spb GPRS Monitor gia afti ti douleia alla den einai free.
Free tha breis to KG Power Toys. Psakse gia tin teleftaia ekdosi gia na exei ypostiriksi gia ti syskevi sou. Tha to breis sto Pocket PC Software section.
Υπάρχει με το cd της συσκευασίας το SPB GPRS monitor και θα σου κάνει την δουλειά.
athanaso77
17 Οκτ. 2008, 17:47
Υπάρχει με το cd της συσκευασίας
Pote den ta koitsousa afta! :rolleyes:
Pote den ta koitsousa afta! :rolleyes:
Αξίζει μερικές φορές. Έχει το sprite backup, το ΤΟΜΤΟΜ 6 και το SPB Gprs Monitor . Αφού το έχεις αυθεντικό γιατί ψάχνεις το σπασμένο?
Υπάρχουν φορές που με πιάνει μια βλακεία και θέλω να κάνω την συσκευή μου εργοστασιακή τελείως. Οπότε το γυρίζω σε αυθεντικά όλα (το κλειδώνω και όλας) και βάζω ελληνικά. Μετά συνέρχομαι....
micdoc
17 Οκτ. 2008, 23:28
home screen plus plus γνωστο ως battery status για παρακολουθηση gprs αλλά η καινούρια εκδοση 1.06 πολλά κολλήματα με hyperdragonIII
athanaso77
18 Οκτ. 2008, 00:06
Αξίζει μερικές φορές.
Έχεις δίκιο σε αυτό. :rolleyes:
...αλλά ξέρεις πως είναι η μανία να έχεις τα πάντα στις τελευταίες τους εκδόσεις.
Carpe_Diem
18 Οκτ. 2008, 04:47
Εχει δοκιμασει κανεις την PDACornerUltimate.V4-20759|Latest HTCCA D3D|Fixed EndKey|M2D|More αν ναι με ποιο radio? Τι γνωμη εχετε ?
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 10:56
kalimera:)
8a mporouse kapios xristianos na mou pei ti prepei na kano gia na balo kai ego aytin edo ti rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121
ektos kai an iparxei kapou sto forum kai den to eida:O
me ta ellinika stis epafes pos linete to problima??
(meta apo arketo kairo apousias diabazo diabazo kai ...8olosa.sorry an exoun ksana ipo8ei:O)
se sxesi me ayti http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426349 pies einai oi diafores???
kalimera:)
8a mporouse kapios xristianos na mou pei ti prepei na kano gia na balo kai ego aytin edo ti rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121
ektos kai an iparxei kapou sto forum kai den to eida:O
me ta ellinika stis epafes pos linete to problima??
(meta apo arketo kairo apousias diabazo diabazo kai ...8olosa.sorry an exoun ksana ipo8ei:O)
se sxesi me ayti http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426349 pies einai oi diafores???
Εγώ έχω την δεύτερη. Την garmin. Πολύ καλή και γρήγορη και με πολύ έμφαση στην εμφάνιση. Αν θέλεις βάλε την 4.4B
Η νέα ρομ του Hyperdragon είναι βασισμένη σε rom από toshiba και όχι HTC και δεν θα την έβαζα. Ίσως η προηγούμενη του να ηταν καλύτερη.
Για να βάλεις οποιαδήποτε από αυτές τις ρομ πρέπει να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου βάζωντας hardspl και μετά να βάλεις την rom που σου αρέσει. Κοίτα αυτό
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 11:18
einai eukolo na mou peis ti diadiaksia flasarismatos gia na min to ksanastelno sto service??:)simera parelaba :)
sto kaiser den exo ksanaflasarei rom.sto p3300 pou eixa tou eixa petaksei ta matia ekso:lol:
gia na katalabo
prota trexoume kapio uspl gia kseklidoma meta bazoume ti rom kai meta to radio???
me to 8ema ton ellinikon stis epafes kai minimata???
aaaa kai to pio basiko....gia na doulepsoume dest7 8elei gps gate???
Πας στην σελίδα που έγραψα και κατεβάζεις τα αρχεία.
Μετά Βγάζεις καρτα και SIM .
ΑΝοίγεις το τηλέφωνο, το συνδέεις στον υπολογιστή και γράφεις στο τηλέφωνο το Soft SSPL1.56.exe . Βγάζεις την μπαταρία και την ξαναβάζεις. Συνδέεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή και μετά με τον file explorer βρίσκεις το SoftSPL1.56.exe και το τρέχεις.
Πατάς continue και σου εμφανιζει μια οθόνη με 3 χρώματα (κόκινο μπλε πράσινο).
Περιμένεις να σου γράψει USB στην οθόνη και μετά πας στο υπολογιστή και στα αρχεία που κατέβασες πιο πριν, βρισκεις τον φάκελο με τα Hardspl το hardspl 3.29. Τρέχεις το EXE KaiserCustomRuu.
Για να δεις πως αυτό έγινε επιτυχώς κάνε σοφτ reset και κράτα το κουμπί της κάμερας πατημένο. Αν σου γράφει Hardspl στην οθόνη με 3 χρώματα καλώς!
Μετα περνάς όποια ρομ θέλεις και μετά το radio. Πολλές ρομ (όπως αυτή του Garmin ) έχουν το radio μεσα στο αρχείο οπότε και δεν χρειάζεται να περάσεις κάποιο radio μετά.
Στην σελίδα που σου έγραψα έχει όλες αυτές τις οδηγίες (νομίζω). Ελπίζω να μην ξέχασα να γράψω κάτι γιατί τα παρέθεσα όπως τα θυμάμαι
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 11:50
8ano eyxaristo:)
ekei pou leei CID-Unlock prepei na to kano kai ayto???an den to ekana kai proxorisa idi stin egatastasi tis rom tiiiii ginete???:O
8ano eyxaristo:)
ekei pou leei CID-Unlock prepei na to kano kai ayto???an den to ekana kai proxorisa idi stin egatastasi tis rom tiiiii ginete???:O
έβαλες το hardspl? Αν το έβαλες είσαι ΟΚ....
για ελληνικά στο πληκτρολόγιο: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675
Για το soft keyboard ψάξε για το pockecm (δωρέαν και το βρίσκεις στο παρόν forum)
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 12:03
έβαλες το hardspl? Αν το έβαλες είσαι ΟΚ....
για ελληνικά στο πληκτρολόγιο: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675
Για το soft keyboard ψάξε για το pockecm (δωρέαν και το βρίσκεις στο παρόν forum)
8ano eyxaristo poli:D
ola ok :)
stis epafes iparxei kapia lisi na exoume elinika?
to apogeuma 8a flasaro kai ti rom pou exeis esi na do se pia 8a katalikso:cool:
Στις επαφές δεν υπάρχει αυτό με τα τab στα ελληνικά. Αλλά πιστεύω πως είναι πιο εύκολο πλεον. Απλά πατάς ενα πλήκτρο πχ το Η και σου βγάζει τις επαφές με Η. ΑΝοίγεις τις επαφές και οποιο γράμμα και αν πατήσεις (είτε αγγλικά είτε ελληνκά) κάνει αυτόματα εύρεση και για τις δύο γλώσσες ταυτόχρονα.
Εγώ ανοίγω το πληκτρολόγιο και πληκτρολογώ κάτι και κατευθείαν βρίσκω την επαφή.
Βασικά ποτέ δεν ανοίγω τις επαφές αν είναι να καλέσω κάποιον γιατί με το smartdial είναι πολύ πιο γρήγορο (για εμένα)
sv2evs
18 Οκτ. 2008, 14:26
Proteinw to Spb GPRS Monitor gia afti ti douleia alla den einai free.
Free tha breis to KG Power Toys. Psakse gia tin teleftaia ekdosi gia na exei ypostiriksi gia ti syskevi sou. Tha to breis sto Pocket PC Software section.
στο myphone ή σε κάποιο άλλο site αναφέρεσαι; Για να μην ψάχνω σε ρωτάω...;)
sv2evs
18 Οκτ. 2008, 14:33
Υπάρχει με το cd της συσκευασίας το SPB GPRS monitor και θα σου κάνει την δουλειά.
THANKS...Ούτε εγώ έδωσα σημασία στο τι έχει το cd...ευχαριστώ πολύ ! ;) :happy:
Καλησπερα σε ολους.Ψαχνω απεγνωσμενα λυση στο παρακατω προβλημα.Πριν καιρο μου ρθε ουρανοκατεβατο voicemail και εμφανιστηκε το γνωστο εικονιδιακι που ειναι σαν μαγνητοταινια(αν το περιγραφω καλα).."εχετε 1 νεο voicemail..Παταω για να το ακουσω,καλει 555,ο αριθμος δεν υπαρχει κλπ κλπ..παιρνω 123 που ειναι ο αριθμος voicemail της cosmote,δεν εχετε νεα μηνυματα..Τα voicemails απ οσο ξερω σβηνονται αυτοματα καθε τρεις μερες..Το εικονιδιο εκει παντα!softreset,ξανα τα ιδια ,ειδοποιηση,εικονιδιο!Hardreset,αλλαγη rom,αλλαγη radio,ξανα και ξανα τα ιδια!!:wacko::wacko: Δεν εξαφανιζεται με ΤΙΠΟΤΑ!ΕΛΕΟΣ! τι να κανω??Να το παω να το διαβασει κανας παπας?!!:p Καθε βοηθεια δεκτη!SOS!Δεν μπορω να το ξεφορτωθω με ΤΙΠΟΤΑ!:blink:
Ευχαριστω πολυ.
nikolis2000
18 Οκτ. 2008, 16:26
δοκιμασε να αλλαξεις ρομ αλλα μην βαλεις sim μεσα.αν στο ξαναβγαλει πηγαινε το στο αγιο νικολαο στο πορτο-λαγος;):lol: αν οχι και στο βγαλει με το που βαλεις την sim ειναι στο δικτυο σου το προβλημα
sv2evs
18 Οκτ. 2008, 17:28
THANKS...Ούτε εγώ έδωσα σημασία στο τι έχει το cd...ευχαριστώ πολύ ! ;) :happy:
υπάρχει κανείς να βοηθήσει να σετάρω σωστά το gprs monitor του Kaiser ?
δοκιμασε να αλλαξεις ρομ αλλα μην βαλεις sim μεσα.αν στο ξαναβγαλει πηγαινε το στο αγιο νικολαο στο πορτο-λαγος;) αν οχι και στο βγαλει με το που βαλεις την sim ειναι στο δικτυο σου το προβλημα
Και ομως,με το που βαζω την sim,ΤΑ ΙΔΙΑ!!::p:wacko::blink: Μπας και υπαρχει κανας τροπος να ¨καθαρισω¨ την sim? Μαλλον εκει ειναι το προβλημα..
Την Βιστωνιδα την αποφευγω,γιατι εκει τελευταια πολλα καλογερακια ¨πετανε¨ και κανουν τα μαγικα τους..;):p
nikolis2000
18 Οκτ. 2008, 18:05
Και ομως,με το που βαζω την sim,ΤΑ ΙΔΙΑ!!::p:wacko::blink: Μπας και υπαρχει κανας τροπος να ¨καθαρισω¨ την sim? Μαλλον εκει ειναι το προβλημα..
Την Βιστωνιδα την αποφευγω,γιατι εκει τελευταια πολλα καλογερακια ¨πετανε¨ και κανουν τα μαγικα τους..;):p
για την sim δεν εχω ιδεα.αν απευθυνθεις σε καποιο καταστημα της cosmote ισως να ξερουν γιατι μαλλον δεν ειναι καν της sim ισως ειναι του δικτυου.η βαλε την σε αλλο κινητο
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 19:38
exei perasei kaneis ayto edo??
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2790794&postcount=559
ap oti katalabeno den einai ena aplo cab arxeio:O
dest7 paizei mono me gps gate h HyperDragon III kai h garmin???
Carpe_Diem
18 Οκτ. 2008, 19:41
Εχει δοκιμασει κανεις την PDACornerUltimate.V4-20759|Latest HTCCA D3D|Fixed EndKey|M2D|More αν ναι με ποιο radio? Τι γνωμη εχετε ?
athanaso77
18 Οκτ. 2008, 20:05
υπάρχει κανείς να βοηθήσει να σετάρω σωστά το gprs monitor του Kaiser ?
Τι πρόβλημα έχεις; Ψάξτο λίγο και θα το βρεις. Μπορείς να βρεις πληροφορίες και στο spbsoftwarehouse.com
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 20:11
tromara mou 8elo kai tzibitzilonia :lol:
exo misi ora paideuomai na allakso ena rologaki kai den mporo:lol:
pos diaolo perniete ayto http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2705770&postcount=1450
ta petao xima sto fakelo windows???
opou kai na to balo den to emfanizei meta apo soft reset
έχεις περάσει το Manilla 2d?
αν ναι τότε το ξεζιπαρεις και το πετάς στα windows
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 20:34
έχεις περάσει το Manilla 2d?
αν ναι τότε το ξεζιπαρεις και το πετάς στα windows
katse katse giati apo to proi exo 8olosei
ebala prin kamia oratsa tin garmin.ayti pou exeis kai esi.kai mporo na po oti mou aresei kai emena pio poli(apo 8ema oikonidion giati apo kati allo den blepo diafores)
kai stin garmin mpenoun ayta ta skins sosta?
sv2evs
18 Οκτ. 2008, 21:13
Τι πρόβλημα έχεις; Ψάξτο λίγο και θα το βρεις. Μπορείς να βρεις πληροφορίες και στο spbsoftwarehouse.com
Από ότι διάβασα λίγο στο pdf που ερχόνταν με το cd του κινητού και από ότι είδα και εγώ, μετράει και την εξερχόμενη κίνηση μαζί με την εισερχόμενη (που νομίζω δεν χρεώνεται).
Πως μπορώ να το διαχωρίσω για να ξέρω στο τέλος του μήνα πόσα mb έχω κατεβάσει καθάρα;
zalaros
18 Οκτ. 2008, 21:53
Από ότι διάβασα λίγο στο pdf που ερχόνταν με το cd του κινητού και από ότι είδα και εγώ, μετράει και την εξερχόμενη κίνηση μαζί με την εισερχόμενη (που νομίζω δεν χρεώνεται).
Πως μπορώ να το διαχωρίσω για να ξέρω στο τέλος του μήνα πόσα mb έχω κατεβάσει καθάρα;
Όχι μην μπερδεύεσαι, χρεώνονται κανονικά όλες οι κινήσεις όσο αφορά το gprs. Και τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα kb. Επίσης από ότι πρόσεξα στον λογαριασμό, η wind δεν κάνει στρογγυλοποίηση στα δεδομένα. Αν πχ έχεις 3,97 kb δεν θα τα κάνει 4. Δυστυχώς όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό.
gnikolai
18 Οκτ. 2008, 22:09
Καλησπερα παιδια!
Πηγα χτες το μεσημερι της Παρασκευης απο το Πλαισιο (Καλαμαρια Θεσσαλονικη). Μια απο τα ιδια... Δεν εχουν ελληνικα στη συσκευασια, ουτε στο τηλεφωνο ειναι εγκατεστημενο το αντιστοιχο CAB. Για χαρη μου (μεγαλη) ανοιξε εκεινη τη στιγμη τη συσκευασια που εγραφε πανω ACE... Εσκησε μαλιστα το αντιστοιχο αυτοκολητο που κλεινει τη συσκευη, μου αφησε να βαλω μεσα τη δικη μου ΣΙΜ και επαιξα κοντα στα 30 λεπτα...
Ερωτηση... ειναι ΤΟΣΟ χαλια το ακουστικο, ωστε να μην ακους τον αλλον σε ενα καταστημα στυλ-πλαισιου; ειναι δυνατον; το ακουστικο ηταν τερμα αλλα ΔΕΝ ακουγα ΤΙΠΟΤΑ!!! Αντιθετα ο συνομιλητης μου με ακουγε ΚΑΜΠΑΝΑ...
Μου εκανε ακομα εντυπωση οτι το TF3D ειχε τα κοληματα του... Το ιδιο επισης και ο ΙΕ ο οποιος στο ZoomIn-ZoomOut τα εβρησκε σκουρα... :(
@@ τι να κανω... επαιξα ταυτοχρονα και με το ΚΑΙΣΕΡ και τωρα ειμαι σε ακομα πιο τρελο διλλημα... καθοτι "αισθητικα" αλλα και το μεγεθος του Tytn IIΙ ΔΕΝ παιζεται σε σχεση με το ΙΙ... για πειτε μου λοιπον τα παραπανω προβληματα τι παιζει;
_KOSTASKELLAS_
18 Οκτ. 2008, 22:10
iparxei kapia lisi gia na exoume ellinika stis epafes????
sv2evs
18 Οκτ. 2008, 22:13
Όχι μην μπερδεύεσαι, χρεώνονται κανονικά όλες οι κινήσεις όσο αφορά το gprs. Και τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα kb. Επίσης από ότι πρόσεξα στον λογαριασμό, η wind δεν κάνει στρογγυλοποίηση στα δεδομένα. Αν πχ έχεις 3,97 kb δεν θα τα κάνει 4. Δυστυχώς όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό.
Είναι εξακριβωμένο αυτό που λες; Δηλαδή τα mb που προ-πληρώνεις είναι και εξερχόμενα και εισερχόμενα μαζί; Τι βλακεία και απάτη είναι αυτή; κανείς άλλος να το επιβεβαιώση παιδιά; :wacko:
sv2evs
18 Οκτ. 2008, 23:17
Sorry, αλλά πως είναι δυνατόν; Δηλαδή τα 120mb δεν είναι ούτε καν 120 καθαρά;
Καθαρά είναι. Όσα μεταφέρεις προς και από τον σερβερ!
athanaso77
19 Οκτ. 2008, 02:04
iparxei kapia lisi gia na exoume ellinika stis epafes????
Μερικές από τις πολλές...
iContact (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5651)
FingerFriendlyFriends (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6126)
Pocket CM Contacts (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4756) (Βρες τα ελληνικά που έχω επισυνάψει στα τελευταία post).
(Ελπίζω μετά από αυτό... να γράφεις και εδώ ελληνικά! :rolleyes: )
athanaso77
19 Οκτ. 2008, 02:08
Ερωτηση... ειναι ΤΟΣΟ χαλια το ακουστικο, ωστε να μην ακους τον αλλον σε ενα καταστημα στυλ-πλαισιου; ειναι δυνατον;
Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Μου εκανε ακομα εντυπωση οτι το TF3D ειχε τα κοληματα του... Το ιδιο επισης και ο ΙΕ ο οποιος στο ZoomIn-ZoomOut τα εβρησκε σκουρα... :(
Όσοι το χρησιμοποιούμε (και μερικοί από εμάς είμαστε και πολύ απαιτητικοί χρήστες) δεν έχουμε παράπονο, από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου.
@@ τι να κανω... επαιξα ταυτοχρονα και με το ΚΑΙΣΕΡ και τωρα ειμαι σε ακομα πιο τρελο διλλημα... καθοτι "αισθητικα" αλλα και το μεγεθος του Tytn IIΙ ΔΕΝ παιζεται σε σχεση με το ΙΙ... για πειτε μου λοιπον τα παραπανω προβληματα τι παιζει;
Το Pro είναι αντικειμενικά ανώτερο από το Kaiser, αλλά και πάλι είναι θέμα γούστου.
Carpe_Diem
19 Οκτ. 2008, 12:02
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το θεμα της μπαταριας,
απο τοτε που νεβαλα τα wm6.1 και φλασαρω μι ρομ μετα απο λιγες μερες μου βγαζει οτι και καλα η μπαταρια δεν εχει ενεργεισ και κλινει η συσκευη ομως σην πραγματικοτητα ειναι μεγαλη. Το ειχα στειλει για service και ειπανε οτι αλλαξανε μπαταρια και την υποδοχη στην συσκευη για το καλωδιο usb αλλα και παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει?
Μηπως ειναι καποιο bug εχει συμβει σε καποιον αλλο?
Όχι. ΑΛλά το πρόβλημα σου φαίνεται να είναι Hardware.
Θα σου πρότεινα όμως να γυρίσεις σε εργαστιακή ρομ (καλύτερα wm6 ) για κάποιο καιρό και να δεις αν το προβλημα συνεχίζεται. Επίσης φρόντισε να περάσεις το εργοστασιακό SPL. Προσωπικά μου ακούγεται σαν πρόβλημα του controler της μπαταρίας ή της πλακέτας.
Αν υπάρχει πρόβλημα σε Hardware και ξαφνικά να σου μείνει στο χέρι χωρίς εγγύηση την έκατσες
sv2evs
19 Οκτ. 2008, 12:39
Καθαρά είναι. Όσα μεταφέρεις προς και από τον σερβερ!
Ναι, έχω την εντύπωση όμως ότι η χρέωση θα έπρεπε να είναι μόνο όταν κατεβάζω εγώ στο κινητό μου. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι καθαρά οπότε τα 120mb είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.;)
καταλαβαίνω τι λες. Απλά σκέψου πως για την εταιρία, αυτό που μετράει είναι ο όγκος των δεδομένων που περνάνε απο το "κανάλι". Για αυτούς δεν έχει σημασία η πορεία.
Για παράδειγμα αν είχες απεριόρστο Upload και 120mb download θα μπορούσες να στείσεις έναν server και να έστελνες ότι ήθελες. Έτσι οι γραμμές τους θα είχαν κίνηση που δεν θα σε χρεώνανε...
Είναι αρκετά δίκαιο να μετράνε ¨ΟΛΑ. Το πρόβλημα είναι πως οι χρεώσεις είναι τραγικες...
sv2evs
19 Οκτ. 2008, 13:19
καταλαβαίνω τι λες. Απλά σκέψου πως για την εταιρία, αυτό που μετράει είναι ο όγκος των δεδομένων που περνάνε απο το "κανάλι". Για αυτούς δεν έχει σημασία η πορεία.
Για παράδειγμα αν είχες απεριόρστο Upload και 120mb download θα μπορούσες να στείσεις έναν server και να έστελνες ότι ήθελες. Έτσι οι γραμμές τους θα είχαν κίνηση που δεν θα σε χρεώνανε...
Είναι αρκετά δίκαιο να μετράνε ¨ΟΛΑ. Το πρόβλημα είναι πως οι χρεώσεις είναι τραγικες...
Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου...όμως κάποιος που το θέλει για το κινητό του και για να ανοίξει 2-3 σελίδες (και αυτές wap) και κυρίως για msn...είναι καθαρή χαζομάρα να χρεώνεσαι και για τον όγκο που στέλνεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα server μόνο για να κάνω upload...Με τι; Με 3g? Ακόμα και έτσι, είναι αργές οι ταχύτητες για UPLOAD. Δεν ξέρω τι γίνεται στο HSDPA-HSUPA αλλά έτσι και αλλιώς, θεωρούσα ότι η χρέωση είναι μόνο στο donwload. Κρίμα...μου φαίνεται τζάμπα έκανα το 120mb πρόγραμα της wind. ;)
Αν δεν κάνεις Upload τίποτα σοβαρό και το θέλεις για Browsing 5-6 φορές την ημέρα και email σου φτάνουν κανονικά!
Περυσι είχα ένα πρόγραμμα 100 MB κατέβαζα email και Browsing με operamini συνεχώς δεν ξεπερνούσα ποτέ τα 50 Mb
Carpe_Diem
19 Οκτ. 2008, 13:47
Η εγγυηση εχει ληξη και πριν ληξη το ειχα στειλει για επισκευη και ειπανε οτι ειναι οκ αλλα παλι το ιδιο προβλημα ....
_KOSTASKELLAS_
19 Οκτ. 2008, 13:53
(Ελπίζω μετά από αυτό... να γράφεις και εδώ ελληνικά! :rolleyes: )
:whistle::baby::lol: οκ ευχαριστώ
Η εγγυηση εχει ληξη και πριν ληξη το ειχα στειλει για επισκευη και ειπανε οτι ειναι οκ αλλα παλι το ιδιο προβλημα ....
ΑΝ πήγες στο service για κάτι και υποτίθεται ότι διορθώθηκε τότε για αυτό "που διορθώθηκε" έχεις άλλα 2 χρόνια εγγύηση.
ΑΛΛΑ όπως και να έχει το KAISER έχει ΜΟΛΙΣ ένα χρόνο στην αγορά!!!! Η εγγύηση είναι 2 χρόνια => εκτός και αν το έχεις πειράξει έχεις ακόμα 1 χρόνο εγγύηση!
Carpe_Diem
19 Οκτ. 2008, 14:12
κατσε γιατι με μπερδεψες.....οταν το αγορασα ειχε 1 χρονο εγγυηση. Αυτη εληξε 28 σεπτ και στισ 24 το ειχα στειλει για επισκευη
Στις 2 το νομιζω τα παρελαβα και καλα φτιαγμενο....δεν το χρησιμοποιηση εως και πριν 1 εβδομαδα γιατι ελειπα σε ταξιδι οποτε τωρα που αρχισα παλι να το στηνω αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα.
Τι εγγυηση εχω τωρα?
δεν έχεις 1 χρονο αλλα 2 χρόνια εγγύηση!!!
Η εργοστασιακή εγγύηση ειναι 2 χρόνια για τα HTC από ACE hellas
nikolis2000
19 Οκτ. 2008, 14:36
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το θεμα της μπαταριας,
απο τοτε που νεβαλα τα wm6.1 και φλασαρω μι ρομ μετα απο λιγες μερες μου βγαζει οτι και καλα η μπαταρια δεν εχει ενεργεισ και κλινει η συσκευη ομως σην πραγματικοτητα ειναι μεγαλη.
αν η μπαταρια σου ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας δεν φταιει το κινητο.την εχω παθει και εγω.καπου το διαβασα (μαλλον στο xda κλασσικα :happy:) οταν το εψαχνα και το kaiser εχει κατι σαν κλειδωμα κατι σαν κολλημα και επιτηδες δεν βλεπει οσες ειναι μεγαλυτερης χωρητηκοτητας.με το που σου τελειωσει αν την βγαλεις βαλεις θα την ξαναδειξει γεματη.γενικα οσα mah ειναι πανω απο το κανονικο τα βλεπει μετα.πχ αν ειναι 1.5 φορα ποιο μεγαλη η μπαταρια θα σου την τελειωσει σαν κανονικη κ μετα το βγαλε βαλε θα σου δειξει οτι εχει μιση ακομα.αν ειναι διπλασια θα σου δειξει οτι ειναι φουλ κτλ.ειχαν γραψει και την λυση αλλα δεν ηταν καθολου απλη και δεν ασχοληθηκα και δεν ηταν και στανταρ οτι λυνεται.θα κοιταξω να το βρω το λινκ και θα στο στειλω
Carpe_Diem
19 Οκτ. 2008, 14:44
Οταν το στειλα για επισκευη μου αλλαξαν την μπαταρια .Δεν εχω μεγαλυτερη αλλα την εργοστασιακη....Αρα δεν ειναι θεμα μπαταριας.
Εμενα μου ειπανε οτιεχω 1 χρονο εγγυηση απο ace hellas. Με κοροιδευαν δλδ...
Μήπως σου είπαν πως έχεις ΑΚΟΜΑ ένα χρόνο?
Carpe_Diem
19 Οκτ. 2008, 15:58
οχι ....Θα ξαναπαρω τηλ αυριο...
athanaso77
19 Οκτ. 2008, 16:10
Εμενα μου ειπανε οτιεχω 1 χρονο εγγυηση απο ace hellas. Με κοροιδευαν δλδ...
Στο σύνολο πάντως είναι δύο χρόνια σίγουρα. Μήπως σου έδωσαν ένα χρόνο συγκεκριμένα για την αλλαγμένη μπαταρία;
_KOSTASKELLAS_
19 Οκτ. 2008, 17:01
έβαλα πάνω την HyperDragon.πρέπει να βάλω και radio?δεν έχει η rom μέσα κάποιο?
Γιατί δεν κοιτάς τις οδηγίες της rom? Αν έχει κάποιο θα το λέει. Αλλά δεν έχει , εφόσον είχες περάσει πριν την Garmin τότε έχεις το radio της garmin
_KOSTASKELLAS_
19 Οκτ. 2008, 17:16
Γιατί δεν κοιτάς τις οδηγίες της rom? Αν έχει κάποιο θα το λέει. Αλλά δεν έχει , εφόσον είχες περάσει πριν την Garmin τότε έχεις το radio της garmin
οκ κατάλαβα.ευχαριστώ :)
koumobile
19 Οκτ. 2008, 23:22
χαιρετω παιδες, τελευταία φορα που ημουν εδω και χαζευα ηταν γυρω στα Χριστουγεννα περισυ!!
παιχτηκαν διαφορα μετα ακι το τεκευταιο που σκεφτομουν ηταν το κινητο, αλαλ εσχατως ειπα να ασχοληθω λιγο μαζι του ξανα.... και εχουν αρχισει να συμβαινουν διαφορα που με ανυσηχουν.
Αρχικα απρατηρησα οτι δεν λειτουργουσε πάντα το active sync, 3/4 των περιπτωσεν που το εβαζα στο PC δεν το εβρισκε. Αυτο τελυσα κανοντας το DHCP client service να τρεχει συνεχει ακαι οχι αυτοματα....
επομενο
ενω αν συνδεθω πλεον με activesync βλέπω οτι υπάρχει συσκευη συμαινει κατι περιεργο ( νομιζω δεν ηταν ετσι παλιά..). Συγκεκριμενα.βλεπω μια σειρά απο φακέλους... ο πρωτο ςαπο τους οποιους ( ΜΕΣΑ στο Mobile dEvice) ειναι ο "My windows Mobile Based device", εκει μέσα βλέπω και εναν φάκελο storage Card που εχει οτι πιστευω οτι πρέπει ν αεχει το storage card.
εδω αρχιχουν τα περιεργα. Ενω απο τον explorer μπορω να εμταφερω διάφορα αρχεία μπρος πίσω απο το ιδιο το κινητο η και απο την storage card... αν παω να εγκαταστησω το Destinator και πάω απο την κονσόλα να διαλ΄ξω οτι θελω να μπυν οι χάρτες στην storage card, αφου ψαχνει κανα 2-3 λεπτα μου βγαζει οτι εχει χωρητικότητα 0, ενω εχω 1,5+ Gb ελευθερο.
Εδω να πω οτι εκανα μια χακερι απριν απο καποιο καιρό.
Πριν απο κανα 5μηνο?? ανοιγω το κινητο και μου πεταει ενα εωτημα αν θελω να δω τις φωτογραφιες που ειναι μεσα στην "new storage card"
τι στο διαολο λεω.. λεω ναι.. και βλεπω οτι ειχε αυτη που ειχα μεσα, λογικο, δεν την ειχα αλλάξει.
παω να τρεξω διαφορα προγράμματα που ειχα εγκαταστησει στην storagecad.. δεν ετρεχε κανενα γιατι δεν το βρισκε.
το συνδεω με το activesync.
καιοτιαω και βλεπω οτι υπάρχει ενας φάκελος με όνομα "Storage Card" που ειναι παντελώς αδειος.
και ενας "storage card 2" που εχει μεσα τα πάντα. Τι διαολο λεω.. μου ρχεται μια ιδεα. σβηνω τον αδειο. κλεινω το κινητο το ξανανοιγω και εμτονομαζω τον φακελο "storage card 2" σε "storage card" και παιζανε όλα ρολόι μεχρι τώρα!
αυτα.. για δωστε τα φωτα σας.. τι λέτε να συμβαινει?
kai enaw
_KOSTASKELLAS_
20 Οκτ. 2008, 00:16
το αρχείο mui για τη μετάφραση στην HyperDragon μπαίνει χύμα στο φάκελο windows??:confused:
micdoc
20 Οκτ. 2008, 00:17
προτείνω το radio 1.65.29.22 :) εντυπωσιακά γρήγορο κλείδωmα στο gps.....:cry:
sv2evs
20 Οκτ. 2008, 09:34
Αν δεν κάνεις Upload τίποτα σοβαρό και το θέλεις για Browsing 5-6 φορές την ημέρα και email σου φτάνουν κανονικά!
Περυσι είχα ένα πρόγραμμα 100 MB κατέβαζα email και Browsing με operamini συνεχώς δεν ξεπερνούσα ποτέ τα 50 Mb
Τίποτα σοβαρό, έχω βγάλει και τις φωτογραφίες...επίσης αυτό που θέλω είναι msn και όχι email. Αυτό το τελευταίο το πέρνω 5 φορές/μέρα σε γραφείο και σπίτι.:happy:
Λίγο που δοκίμασα με το gprs monitor του κινητού μου, κόντεψα να συμπληρώσω 1mb μέχρι να κάνω connect στο msn !!! :confused:
spyrosmarinos
20 Οκτ. 2008, 09:46
προσπαθω να αντιγραψω τις επαφες μου απο τη συσκευη στη sim αλλα μου γρα φει bad parameter και δεν κανει αντιγραφη...ξερετε πως μπορω να το κανω?
athanaso77
20 Οκτ. 2008, 10:01
προσπαθω να αντιγραψω τις επαφες μου απο τη συσκευη στη sim αλλα μου γρα φει bad parameter και δεν κανει αντιγραφη...ξερετε πως μπορω να το κανω?
H SIM exei poly periorismenes dynatotites (eidika se sxesi me to programma epafwn tis syskevis) kai giafto antimetwpizeis tetoio problima. Exeis dyo epiloges:
1. Na pareis backup tis epafes sou me to PIM Backup kai na tis epanaferei opote theleis.
2. Na sygxroniseis ti syskevi sou me ton ypologisti sou mesw Activesync kai na tis peraseis sto Outlook tou PC sou.
Τίποτα σοβαρό, έχω βγάλει και τις φωτογραφίες...επίσης αυτό που θέλω είναι msn και όχι email. Αυτό το τελευταίο το πέρνω 5 φορές/μέρα σε γραφείο και σπίτι.:happy:
Λίγο που δοκίμασα με το gprs monitor του κινητού μου, κόντεψα να συμπληρώσω 1mb μέχρι να κάνω connect στο msn !!! :confused:
Browsing NA κάνεις με το OperaMini γιατί είναι ταχύτατο αλλά και επειδή έχει διαφορετικη τεχνολογία (κάνει ένα είδος proxy Η οπερα) έχει πολύ ΜΙΚΡΟ traffic .
Το MSN είναι απαιτητικό δυστυχώς στο να κάνει σύνδεση (πρώτη φορά) αλλά μετά είναι μια χαρά! μην σε αγχώνει.. κάθε μήνυμα είναι περίπου 2 kb
Δηλαδή μπορείς να στέλνεις -λαμβάνεις περίπου 500χ120 = 6000 μηνύματα το μήνα
sv2evs
20 Οκτ. 2008, 13:52
Browsing NA κάνεις με το OperaMini γιατί είναι ταχύτατο αλλά και επειδή έχει διαφορετικη τεχνολογία (κάνει ένα είδος proxy Η οπερα) έχει πολύ ΜΙΚΡΟ traffic .
Βασικά έχω τον Opera για windows mobile και όπως σου είπα έχω βγάλει της φωτογραφίες και έχω αρχίσει να επισκέπτομαι μόνο wap σελίδες όπου δεν είναι ανάγκη για κάτι περισσότερο.
Το MSN είναι απαιτητικό δυστυχώς στο να κάνει σύνδεση (πρώτη φορά) αλλά μετά είναι μια χαρά! μην σε αγχώνει.. κάθε μήνυμα είναι περίπου 2 kb Δηλαδή μπορείς να στέλνεις -λαμβάνεις περίπου 500χ120 = 6000 μηνύματα το μήνα
Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνδέθηκε το msn γιατί το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές μέσω wifi. Θα το ξαναδοκιμάσω, αλλά είδα ότι η χρέωση στα kb είναι και στα in και στα out...συμψηφίζονται αυτά τα 2, οπότε γι'αυτό είναι "μεγάλος" ο όγκος. :(
zalaros
20 Οκτ. 2008, 14:37
προτείνω το radio 1.65.29.22 :) εντυπωσιακά γρήγορο κλείδωmα στο gps.....:cry:
Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Μήπως έχεις δοκιμάσει το 1.71.09.01; Αν το έχεις δοκιμάσει και σου είναι εύκολο, κάνε μια σύγκριση αυτών των δύο σε παρακαλώ :) Ευχαριστώ :D
_KOSTASKELLAS_
20 Οκτ. 2008, 16:37
δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά δεν μου εμφανίζει πάνω αριστερά από το σήμα του δικτύου το G
πηγαίνω start-settings-phone-band παίζω με τις επιλογές network type και band αλλά τίποτα.
μόνο όταν βάζω επιλογή WCDMA μου βγάζει σηματάκι 3G.στο GSM και Auto μου βγάζει x
έχει καμία σχέση το radio με αυτό??
zalaros
20 Οκτ. 2008, 19:50
δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά δεν μου εμφανίζει πάνω αριστερά από το σήμα του δικτύου το G
πηγαίνω start-settings-phone-band παίζω με τις επιλογές network type και band αλλά τίποτα.
μόνο όταν βάζω επιλογή WCDMA μου βγάζει σηματάκι 3G.στο GSM και Auto μου βγάζει x
έχει καμία σχέση το radio με αυτό??
Όχι με την ρομ έχει σχέση. Κάνε εγκατάσταση το παρακάτω cab και θα εμφανιστεί ;)
ΥΓ: Μέσα στο rar είναι το cab
_KOSTASKELLAS_
20 Οκτ. 2008, 22:22
αρχηγός ο λάζαρος ευχαριστώ φίλε;)
spyrosmarinos
20 Οκτ. 2008, 23:35
αυτα τα εχω κανει..απλα ηθελα να εχω και τις επαφες μου στη sim ωστε σε περιπτωση που τελειωνει η μπαταρια μου να μπορω να βαλω τη sim σε ενα αλλο κιν.για ενα επειγον τηλ...δυστυχως κατι τετοιο μου ετυχε προσφατα ......
athanaso77
21 Οκτ. 2008, 00:06
αυτα τα εχω κανει..απλα ηθελα να εχω και τις επαφες μου στη sim ωστε σε περιπτωση που τελειωνει η μπαταρια μου να μπορω να βαλω τη sim σε ενα αλλο κιν.για ενα επειγον τηλ...δυστυχως κατι τετοιο μου ετυχε προσφατα ......
Εάν δεν καταφέρεις να τις περάσεις με το SIM Manager της συσκευής... με το χέρι δυστυχώς!
george cc
21 Οκτ. 2008, 00:40
Παιδιά ξέρετε καμία εφαρμιγή που να μπορώ να κλειδώσω τις επαφές μου ώστε να μην μπορεί να τις δει οποιοσδήποτε;
cretan
21 Οκτ. 2008, 10:04
Μετά απο πολύ σκέψη έβαλα την Garmin.DK.4.Manila [OS 19971.1.4.0] (απο την Hyperdragon III που είχα πριν) την οποία βρίσκω απλά καταπληκτική με ένα μικρό πρόβλημα όμως, στο tab messaging που δείχνει τα sms δεν διαβάζει τους ελληνικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά και το μήνυμα ακαταλαβίστικο. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λύση;
Ναι υπάρχει
εγκατέστησε αυτό:
12740
micdoc
21 Οκτ. 2008, 16:01
Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Μήπως έχεις δοκιμάσει το 1.71.09.01; Αν το έχεις δοκιμάσει και σου είναι εύκολο, κάνε μια σύγκριση αυτών των δύο σε παρακαλώ :) Ευχαριστώ :D
το 1.71.09.01 το έχω δουλέψει ...καταναλώνει πιο πολύ μπαταρια σε σχέση με το 1.65.29.22 και κλειδώνει πιο αργά το gps
σε σχέση με το wifi τωρα παρατήρησα οτι στhν επιλογη του wifi power save mode το bandwith είναι μικρό και βλεποντας πχ ενα video στο youtube με το coreplayer σταματαει αρκετες φορες συνήθως καθε 15-18 sec και φορτώνει....οταν η επιλογή ειναι best performance το bandwith είναι πιο μεγάλο .....αυτη η δοκιμη γινεται με το coreplayer 1.2.5 και στην επιλογη για video network flv medium.
_KOSTASKELLAS_
21 Οκτ. 2008, 21:50
καλή η HyperDragon αλλά από ξυπνητήρι τιιι κάνουμε ???:!:
εγκατέστησα το ptravelalarm αλλά παίζει μόνο του δικούς του ήχους.για mp3 ούτε λόγος.υπάρχει κάποιο άλλο ξυπνητήρι που να παίζει mp3 ???
micdoc
21 Οκτ. 2008, 21:56
καλή η HyperDragon αλλά από ξυπνητήρι τιιι κάνουμε ???:!:
εγκατέστησα το ptravelalarm αλλά παίζει μόνο του δικούς του ήχους.για mp3 ούτε λόγος.υπάρχει κάποιο άλλο ξυπνητήρι που να παίζει mp3 ???
παίζει και mp3.....βαλε αυτο που θες στο directory με τα δικα του και θα εισαι οκ
cretan
21 Οκτ. 2008, 22:19
Ναι υπάρχει
εγκατέστησε αυτό:
12740
Φαίνονται κάπως περίεργα αλλά είναι μια λύση που δουλέυει,:thanks:
zaharakis
21 Οκτ. 2008, 22:50
το 1.71.09.01 το έχω δουλέψει ...καταναλώνει πιο πολύ μπαταρια σε σχέση με το 1.65.29.22 και κλειδώνει πιο αργά το gps
σε σχέση με το wifi τωρα παρατήρησα οτι στhν επιλογη του wifi power save mode το bandwith είναι μικρό και βλεποντας πχ ενα video στο youtube με το coreplayer σταματαει αρκετες φορες συνήθως καθε 15-18 sec και φορτώνει....οταν η επιλογή ειναι best performance το bandwith είναι πιο μεγάλο .....αυτη η δοκιμη γινεται με το coreplayer 1.2.5 και στην επιλογη για video network flv medium.
το 1.71.09.01 ειναι το καλυτερο ραδιο αυτην την στιγμη για τα καιζερ μας.
δοκιμασμενο πολυ καιρο .
με καλυτερη αυτονομια,αψογο κλειδωμα gps και πολυ καλυτερο wifi.
οσο για το ποσο καλο και γρηγορο ειναι το ραδιο που προτεινεις,τσεκαρε την ερωτηση που σου κανω παρακατω :)
ειμαι πολυ περιεργος :O
καλή η HyperDragon αλλά από ξυπνητήρι τιιι κάνουμε ???
http://rapidshare.com/files/156246018/WakeUpInstall.Arm_en.CAB
πολυ καλυτερο απο το travel alarm που με τα windows 6.1 δεν τα παει και πολυ καλα:)
προτείνω το radio 1.65.29.22 :) εντυπωσιακά γρήγορο κλείδωmα στο gps.....
δοκιμασες να φλασαρεις αλλο ραδιο μετα απο αυτο ??:rolleyes:
οσοι δεν το εχετε δοκιμασει....απλα σας προτεινω (αν δεν θελετε να μπειτε σε περιπετειες....)να μην το δοκιμασετε ;)
micdoc
21 Οκτ. 2008, 22:53
το 1.71.09.01 ειναι το καλυτερο ραδιο αυτην την στιγμη για τα καιζερ μας.
δοκιμασμενο πολυ καιρο .
με καλυτερη αυτονομια,αψογο κλειδωμα gps και πολυ καλυτερο wifi.
οσο για το ποσο καλο και γρηγορο ειναι το ραδιο που προτεινεις,τσεκαρε την ερωτηση που σου κανω παρακατω :)
ειμαι πολυ περιεργος :O
http://rapidshare.com/files/156246018/WakeUpInstall.Arm_en.CAB
πολυ καλυτερο απο το travel alarm που με τα windows 6.1 δεν τα παει και πολυ καλα:)
δοκιμασες να φλασαρεις αλλο ραδιο μετα απο αυτο ??:rolleyes:
οσοι δεν το εχετε δοκιμασει....απλα σας προτεινω (αν δεν θελετε να μπειτε σε περιπετειες....)να μην το δοκιμασετε ;)
εβαλα το 1.65.24.36 :p
και μετα παλι το 1.65.29.22....
zaharakis
21 Οκτ. 2008, 22:59
εβαλα το 1.65.24.36 :p
και μετα παλι το 1.65.29.22....
απο το pc σου η απο την καρτα μνημης φλασαρεις??
micdoc
21 Οκτ. 2008, 23:12
απο το pc σου η απο την καρτα μνημης φλασαρεις??
απο το pc μου και στο διαστημα μεχρι να απαντήσεις φλασαρισα το 1.65.24.36, και στο καπακι 1.71.09.01 το οποιο εχω και τωρα.
.φίλε .....μην τρομοκρατεις ....τον κοσμο .......
τις παρατηρησεις τις κανω εγω ο ιδιος .....στο 1.65.29.22 το gps κλειδωνει εντυπωσιακα πιο γρηγορα απο τα αλλα
athanaso77
21 Οκτ. 2008, 23:16
παίζει και mp3.....βαλε αυτο που θες στο directory με τα δικα του και θα εισαι οκ
Και στο /Storage Card/My Documents πάλι θα τα βλέπει κανονικά.
Το pTravelAlarm παίζει κανονικά όλα τα mp3.
zaharakis
21 Οκτ. 2008, 23:17
απο το pc μου και στο διαστημα μεχρι να απαντήσεις φλασαρισα το 1.65.24.36, και στο καπακι 1.71.09.01 το οποιο εχω και τωρα.
.φίλε .....μην τρομοκρατεις ....τον κοσμο .......
τις παρατηρησεις τις κανω εγω ο ιδιος .....στο 1.65.29.22 το gps κλειδωνει εντυπωσιακα πιο γρηγορα απο τα αλλα
ετσι αλλαζει τοτε.;)
οσοι λοιπον φλασαρουν απο την καρτα και οχι μεσω pc(οπως εγω και ο zalaros αλλα και πολλοι αλλοι) να μην το κανουν!!
το τηλ γινεται τουβλο και δεν φλασαρεται παλι !!!
θελει pc και τροπο :)
οσο για το ποιο ραδιο κλειδωνει καλυτερα,επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου και εγω...
micdoc
21 Οκτ. 2008, 23:35
ετσι αλλαζει τοτε.;)
οσοι λοιπον φλασαρουν απο την καρτα και οχι μεσω pc(οπως εγω και ο zalaros αλλα και πολλοι αλλοι) να μην το κανουν!!
το τηλ γινεται τουβλο και δεν φλασαρεται παλι !!!
θελει pc και τροπο :)
οσο για το ποιο ραδιο κλειδωνει καλυτερα,επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου και εγω...
αφου δεν εχεις δοκιμάσει το 29.22.......( αν καταλαβα καλα) δεν μπορεις να συγκρίνεις....
zaharakis
21 Οκτ. 2008, 23:54
αφου δεν εχεις δοκιμάσει το 29.22.......( αν καταλαβα καλα) δεν μπορεις να συγκρίνεις....
ναι καλα καταλαβες :)
δεν καταλαβες :lol:
φυσικα και το εχω φλασαρει και το εχω τεσταρει αρκετα μαλιστα :D
micdoc
22 Οκτ. 2008, 00:17
ναι καλα καταλαβες :)
δεν καταλαβες :lol:
φυσικα και το εχω φλασαρει και το εχω τεσταρει αρκετα μαλιστα :D
οκ θα μείνω με το 1.71.09.01 ....αν και το 29.22 στο gps εχω την εντυπωση ξεχωριζει
κατι άλλο ....υπαρχει καποιο προγραμμα να μπορουμε να μετρησουμε το bandwith στο wifi ....δοκιμαζοντας τις εκαστοτε hyperdragonIII με καποια ,το bandwith στο wifi ηταν πολυ μεγαλο στην επιλογη save battery και θελω να το ψαξω :worry:
zaharakis
22 Οκτ. 2008, 00:28
οκ θα μείνω με το 1.71.09.01 ....αν και το 29.22 στο gps εχω την εντυπωση ξεχωριζει
κατι άλλο ....υπαρχει καποιο προγραμμα να μπορουμε να μετρησουμε το bandwith στο wifi ....δοκιμαζοντας τις εκαστοτε hyperdragonIII με καποια ,το bandwith στο wifi ηταν πολυ μεγαλο στην επιλογη save battery και θελω να το ψαξω :worry:
δεν χρησιμοποιω ποτε την επιλογη για οικονομια μπαταριας στο wifi..το εχω παντα στο best performance και ετσι βλεπω καλυτερα τι μπορει να δωσει το καθε ραδιο :)
gnikolai
22 Οκτ. 2008, 17:29
Καλησπερα παιδια!
Αυτη η αναθεματισμενη γλωσσα πως αλλαζει; Στην ελληνικη για πραδειγμα συσκευη, πας να γραψεις ΣΜΣ με το hardwareικο πληκτρολογιο και ειναι με λατινικους χαρακτηρες... Τι πρεπει να πατησω για να γυρναει στα ελληνικα; Πρεπει να γινεται ΚΑΘΕ φορα; Μπορω να εχω απο default τα ελληνικα; Πως;
πατάς shift και μετά space. (πρόσεχε πατάς shift, το αφήνεις και μετά space)
Gousgounis
23 Οκτ. 2008, 09:48
Ερώτηση:
Οι HyperDragon III roms έχουν ενσωματωμένους τους 3D drivers της HTCClassAction.org?
Επίσης το manilla λένε ότι σέρνεται... Απο επιδόσεις αξίζει τον κόπο ή να πάω στην παλιότερη δοκιμασμένη lite έκδοση?
[09 September 2008] HyperDragon III PRO Lite - Based on Hermes ROM CE OS 5.2.20273 Build 20748.1.4.0
ενώ η νέα: Based on Toshiba G810 ROM.
Carpe_Diem
23 Οκτ. 2008, 19:09
Φιλε zaharakis για την PDACornerUltimate.V5 τι εχεις να πεις? Την εχεισ δει καθολου?
Φιλε zaharakis για την PDACornerUltimate.V5 τι εχεις να πεις? Την εχεισ δει καθολου?
T o έλυσες το πρόβλημα της μπαταρίας?
Carpe_Diem
23 Οκτ. 2008, 20:01
οχι φιλε δεν προλαβα να ασχοληθω γιατι ειμαι φανταρος και ειμαι μεσα αυτο το καιρο. Θα παρω τηλ οποτε βρω χρονο....
Panayiotis
23 Οκτ. 2008, 21:08
Ερώτηση:
Οι HyperDragon III roms έχουν ενσωματωμένους τους 3D drivers της HTCClassAction.org?
Επίσης το manilla λένε ότι σέρνεται... Απο επιδόσεις αξίζει τον κόπο ή να πάω στην παλιότερη δοκιμασμένη lite έκδοση?
[09 September 2008] HyperDragon III PRO Lite - Based on Hermes ROM CE OS 5.2.20273 Build 20748.1.4.0
ενώ η νέα: Based on Toshiba G810 ROM.Δοκιμασε την νεα rom που ειναι Based on Toshiba G810 ROM, εχει drivers απο το Toshiba G810 που εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το Kaiser.Το manilla πετα σε ολες τις εκδοσεις του HyperDragon.Η νεα εκδοση ειναι αξιοπιστη,την εχω απο χθες πουβγηκε και ειναι ταχυτατη!:)
cretan
23 Οκτ. 2008, 21:31
Επίσης και η Garmin DK4 είναι πολύ καλή πολύ γρήγορη και το manilla 2d πετάει!
nick123456
23 Οκτ. 2008, 23:18
paidia exo provlima. tin ora pou ekana active sync bgike to kalodia kai aposindethike. meta apo ora prospathisa na paro tilefono kai den adapokrinotan.
den edixne diktio kai den leitougounn oi epafes otan patao EPAFES oute to imerologio.
ekana reset klinodas to kinito alla kai to koubi apo kato alla tipota! ti na kano?
Σίγουρα δεν είναι στην λειτουργία αεροπλάνου?
Πήγες ρυθμίσεις->συνδέσεις->ασύρματες συνδέσεις να δεις?
Αν πάλι όχι τότε μάλλον θέλεις hard reset
athanaso77
23 Οκτ. 2008, 23:57
paidia exo provlima. tin ora pou ekana active sync bgike to kalodia kai aposindethike. meta apo ora prospathisa na paro tilefono kai den adapokrinotan.
den edixne diktio kai den leitougounn oi epafes otan patao EPAFES oute to imerologio.
ekana reset klinodas to kinito alla kai to koubi apo kato alla tipota! ti na kano?
Καλώς ήρθες και αν μπορείς καλό είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
Όσον αφορά το πρόβλημά σου... ελπίζω να έχεις τις επαφές σου ασφαλείς στο Outlook του υπολογιστή σου μιας και δεν βλέπω να το γλυτώνεις το hard reset. :O
athanaso77
23 Οκτ. 2008, 23:58
Σίγουρα δεν είναι στην λειτουργία αεροπλάνου?
Οι επαφές όμως ή το ημερολόγιο δεν σχετίζονται με αυτό. :worry:
nick123456
24 Οκτ. 2008, 00:04
όχι δεν ήταν στη λειτουργία αεροπλάνου.
δε γλίτωσα το hard reset!
τουλάχιστον είχα τις επαφές μόνο!
Οι επαφές όμως ή το ημερολόγιο δεν σχετίζονται με αυτό. :worry:
Δεν διάβασα το ΔΕΝ.... και το ούτε :cry:
:wacko:
athanaso77
24 Οκτ. 2008, 01:21
Δεν διάβασα το ΔΕΝ.... και το ούτε :cry:
:wacko:
Όχι τίποτα άλλο... αλλά νόμιζα ότι ίσως εμένα μου έχει ξεφύγει κάτι. :rolleyes:
Carpe_Diem
25 Οκτ. 2008, 20:41
Οταν εχω την συσκευη συνδεδεμενη με το καλωδιο usb στο Pc και παταω την συσκευη να ανοιξει δεν ξερω αλλα αργει παρα πολυ η ανοιγει και μενει στο ιδιο σημειο..... ενω οταν την ξεκιναω χωρις να ειναι συνδεδεμενη ανοιγει κανονικα....που μπορει να οφειλετε αυτο?
Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις.
α) το tytn II έχει Χαραγμένα τα Ελληνικά στο hardware πληκρολόγιο?
β) μου είπαν ότι άν εχεις το gps ενεργοποιημένο και σε πάρουν και τηλέφωνο κολάει Ισχύει?
Driver_3
26 Οκτ. 2008, 09:37
α) οχι
β) οχι
_KOSTASKELLAS_
26 Οκτ. 2008, 16:08
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν:)
Στην κάρτα μνήμης έχω 2 προγραμματάκια ένα το destinator και ένα το greek sms writer.
Οταν μπαίνω στην κάρτα και το τρέχω από εκεί ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα.
Οταν όμως πετάω το αρχείο εχε στο φάκελο windows-start menu-programs και μπαίνω μετά στα προγράμματα να το τρέξω από εκεί δεν τα ανοίγει:mad
Πως μπορώ να τα κάνω να φαίνονται στο φάκελο προγραμμάτων και να τα τρέχω από εκεί χωρίς να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως για παράδειγμα το spb pocket plus ???
Panayiotis
26 Οκτ. 2008, 18:46
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν:)
Στην κάρτα μνήμης έχω 2 προγραμματάκια ένα το destinator και ένα το greek sms writer.
Οταν μπαίνω στην κάρτα και το τρέχω από εκεί ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα.
Οταν όμως πετάω το αρχείο εχε στο φάκελο windows-start menu-programs και μπαίνω μετά στα προγράμματα να το τρέξω από εκεί δεν τα ανοίγει:mad
Πως μπορώ να τα κάνω να φαίνονται στο φάκελο προγραμμάτων και να τα τρέχω από εκεί χωρίς να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως για παράδειγμα το spb pocket plus ???Απο το Resco Explorer θα πας στη καρτα μνημης και θα βρεις το εικονιδιο που δουλευει πχ Destinator θα κρατησεις πατημενο το πενακι και θα επιλεξεις send to - Start menu as shorcut!:)
tranaee
26 Οκτ. 2008, 22:08
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη τον Ζαχαράκη τη βασική κολώνα αυτού του "μίτου".. (καλά υπερτεχνικός ο όρος μίτος, ψάξτε την παιδιά, τώρα μούρθε..)
Ευχαριστούμε Δημήτρη μας για όλα κι αν αυτή η "κλωστή" φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της (σνιφ :cry:) μαζί θα σε ακολουθήσουμε σε μίαν άλλη νέα..!! (για το HD το κόβω εε?)
:bow:
_KOSTASKELLAS_
26 Οκτ. 2008, 22:17
Απο το Resco Explorer θα πας στη καρτα μνημης και θα βρεις το εικονιδιο που δουλευει πχ Destinator θα κρατησεις πατημενο το πενακι και θα επιλεξεις send to - Start menu as shorcut!:)
:up:ευχαριστω:up:
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη τον Ζαχαράκη τη βασική κολώνα αυτού του "μίτου".. (καλά υπερτεχνικός ο όρος μίτος, ψάξτε την παιδιά, τώρα μούρθε..)
Ευχαριστούμε Δημήτρη μας για όλα κι αν αυτή η "κλωστή" φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της (σνιφ :cry:) μαζί θα σε ακολουθήσουμε σε μίαν άλλη νέα..!! (για το HD το κόβω εε?)
:bow:
H άποψη μου για το HD είναι πολύ κακή. Μια και καλά Multimedia συσκευή που χωλαίνει στα Multimedia.... Ο επεξεργαστής του δεν φαίνεται να ανταπεξέρχεται για τις απαιτήσεις ούτε του ζουμ ούτε των βίντεο. Επίσης δεν έχει πλήκτρα οπότε ο δημήτρης δεν βλέπω να το παίρνει...
Προσωπικά δεν βλέπω κάτι καλύτερο από το Kaiser σήμερα. Πολύ καλό (και καλύτερο σχεδόν σε όσα έχει) είναι το όμνια αλλα ΔΕΝ εχει πληκτρολόγιο. Αν πάντως σήμερα ήταν να πάρω κάτι (εκτός του ΤΥΤΝ2) θα ήταν μόνο το όμνια και μετα το προ.
Δείτε λίγο την τιμή του ΤΥΤΝ2 στο expansys και θα καταλάβετε. Επείδη πάντα υπάρχουν οι καμπύλες τιμών βάση ζήτησης και προσφοράς... ο Τιτάνας είναι τόσο ψηλά γιατί απλά πουλάει τόσο ψηλά.
DiavoloGR
27 Οκτ. 2008, 17:52
καλησπερα σας...νεος και εγω στον χωρο και αγορασα το tytn 2...ειμαι ολιγον ασχετος..πχ...δεν ξερω πως να βαλω θεματα...υπαρχει καποιος οδηγος που λεει το ΠΩΣ κανουμε ινσταλ προγραμματα και πως περναμε διαφορα πραγματα μεσα στο κινητο? :) σας ευχαριστω πολυ
tranaee
27 Οκτ. 2008, 18:08
καλησπερα σας...νεος και εγω στον χωρο και αγορασα το tytn 2...ειμαι ολιγον ασχετος..πχ...δεν ξερω πως να βαλω θεματα...υπαρχει καποιος οδηγος που λεει το ΠΩΣ κανουμε ινσταλ προγραμματα και πως περναμε διαφορα πραγματα μεσα στο κινητο? :) σας ευχαριστω πολυ
ίσως να άρχιζες από τη σελίδα 1?..:O
κοίτα κι εδώ.. (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=103)
zaharakis
27 Οκτ. 2008, 18:27
γεια σε ολα τα παιδια του thread :)
Ευχαριστούμε Δημήτρη μας για όλα κι αν αυτή η "κλωστή" φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της (σνιφ ) μαζί θα σε ακολουθήσουμε σε μίαν άλλη νέα..!! (για το HD το κόβω εε?)
σε ευχαριστω πολυ Δημητρη για τα χρονια πολλα επισης φιλε μου:)
οσο για την κολωνα του μιτου,μηπως τα παραλες? :)
H άποψη μου για το HD είναι πολύ κακή. Μια και καλά Multimedia συσκευή που χωλαίνει στα Multimedia.... Ο επεξεργαστής του δεν φαίνεται να ανταπεξέρχεται για τις απαιτήσεις ούτε του ζουμ ούτε των βίντεο. Επίσης δεν έχει πλήκτρα οπότε ο δημήτρης δεν βλέπω να το παίρνει...
Προσωπικά δεν βλέπω κάτι καλύτερο από το Kaiser σήμερα. Πολύ καλό (και καλύτερο σχεδόν σε όσα έχει) είναι το όμνια αλλα ΔΕΝ εχει πληκτρολόγιο. Αν πάντως σήμερα ήταν να πάρω κάτι (εκτός του ΤΥΤΝ2) θα ήταν μόνο το όμνια και μετα το προ.
Δείτε λίγο την τιμή του ΤΥΤΝ2 στο expansys και θα καταλάβετε. Επείδη πάντα υπάρχουν οι καμπύλες τιμών βάση ζήτησης και προσφοράς... ο Τιτάνας είναι τόσο ψηλά γιατί απλά πουλάει τόσο ψηλά.
Θαναση ειμαι και εγω ενας που συμφωνω για ολα αυτα που λες ;)
ετσι ειναι δυστυχως φιλε μου....δεν ειναι τπτ απο αυτα που υποσχεται το HD...και βασικα μεταξυ μας...δεν ειναι τπτ γενικα...το εψαξα λιγο το θεμα σημερα που βρηκα λιγο χρονο και απογοητευτηκα...και το ειχα και στα υποψιν :lol:
εχω μια βδομαδα τωρα το ομνια και ειλικρινα αν αφαιρεσω μονο την ελλειψη πληκτρολογιου(που εκει το καιζερ θα ειναι για πολυ καιρο ακομη το αγαπημενο μου),δεν υστερει πουθενα αλλου απεναντι στο HD...
παλι μ@λ@κια εκανε η htc....
μετα το καιζερ δεν εχω δει τπτ μα τπτ που πραγματικα θα με κανει να παρω καποιο προιον αυτης της εταιρειας....
α και κατι αλλο...το xperia ειναι πλεον διαθεσιμο στο expancys...:rolleyes:
και με τρωει το χερι μου απο την ωρα που το ειδα.....λετε???να καταφερει να αντικαταστησει το καιζερ μου?
πιθανά...μπορεί.
Πάρε το να μου πεις! :P
Omnia vs Kaiser?
morfeass
27 Οκτ. 2008, 19:21
Έχω δει σε ξένα site στο internet να πουλάνε εξοπλισμό για να βάλεις 2 νούμερα
τηλεφώνου σε μια κάρτα sim. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην
περιοχή της Αθήνας που να μπορεί να μου κάνει αυτή τη δουλειά.
Προφανώς αναφέρομαι για νούμερα από διαφορετικές εταιρίες.
Θέλω να έχω το Cosmote νούμερο μου και ένα Wind για το internet.
Thanks.....
zaharakis
27 Οκτ. 2008, 19:25
πιθανά...μπορεί.
Πάρε το να μου πεις! :P
Omnia vs Kaiser?
το καιζερ ειναι ακομη αναντικαταστατο :!:
αλλα εχω παθει πλακα με την καμερα του ομνια και με καποια πραγματακια που θα τα ηθελα στο καιζερ..αρα λοιπον καταλαβαινεις οτι καλο μεν το ομνια...αλλα δεν μπορω να το κρατησω χωρις να εχω και το καιζερ μου;)
_KOSTASKELLAS_
28 Οκτ. 2008, 09:40
το καιζερ ειναι ακομη αναντικαταστατο :!:
αλλα εχω παθει πλακα με την καμερα του ομνια και με καποια πραγματακια που θα τα ηθελα στο καιζερ..αρα λοιπον καταλαβαινεις οτι καλο μεν το ομνια...αλλα νv μπορωg να τοe κρατησω χωρις να εχω και το καιζερ μου;)
εγώ έχω πάθει πλάκα με την αναπαραγωγή video του omnia:blink:
http://tube.e-pcmag.gr/video/xan/samsung-i900-omnia
χρόνια πολλά μητσάρα !!!!:D
Nαι είναι πολύ καλό.. δυστυχως η HTC το κρατάει για τα πολύ μελοντικά μοντέλα καθώς το HD αδυνατεί να κάνει αυτά τα πράγματα...
zaharakis
28 Οκτ. 2008, 15:38
εγώ έχω πάθει πλάκα με την αναπαραγωγή video του omnia:blink:
http://tube.e-pcmag.gr/video/xan/samsung-i900-omnia
χρόνια πολλά μητσάρα !!!!:D
ευχαριστω πολυ κωστη :) να σαι καλα φιλε μου :)
Nαι είναι πολύ καλό.. δυστυχως η HTC το κρατάει για τα πολύ μελοντικά μοντέλα καθώς το HD αδυνατεί να κάνει αυτά τα πράγματα...
θαναση αν ειχε και το πληκτρολογιο θα ηταν πραγματικα παρα πολυ καλο...το παιδευω να δω με κανα μεγαλο πληκτρολογιο αν θα με βολεψει....
καμερα (φωτο- βιντεο)
αναπαραγωγη,τρεξιμο μενου,βαρος και αυτονομια ειναι πραγματικα τρομερο το ομνια :blink:
Παιδία έχω μπερδευτεί λίγο σκεφτομαι να πάρω το tytn II η το htc pro αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Ενώ πίστευα ότι το pro είναι καλύτερο διαβάζω για ζέσταμα μπαταρίας ΚΛΠ και ακόμα δέν μπορώ να καταλάβω γιατί το pro στο expansys εχει πιο φθηνά απο το tytn
zaharakis
28 Οκτ. 2008, 16:45
ακόμα δέν μπορώ να καταλάβω γιατί το pro στο expansys εχει πιο φθηνά απο το tytn
και οχι μονο στο expancys...αλλα παντου ;)
δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο :)
lagoudakis
28 Οκτ. 2008, 16:47
χρονια πολλα στον φιλο μου τον δημητρη(καθυστερημενα):happy:το θεμα ειναι οτι η htc εχει ενα xda απο πισω,οποτε οσοι θελουν να πειραζουν και να παιζουν με ρομ θα τα βρουν δυσκολα τα πραγματα:( (εδω καταφεραν να δουλευει σωστα το 9000)
zaharakis
28 Οκτ. 2008, 17:00
χρονια πολλα στον φιλο μου τον δημητρη(καθυστερημενα):happy:το θεμα ειναι οτι η htc εχει ενα xda απο πισω,οποτε οσοι θελουν να πειραζουν και να παιζουν με ρομ θα τα βρουν δυσκολα τα πραγματα:( (εδω καταφεραν να δουλευει σωστα το 9000)
Γιαννη σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,να χαιρεσαι την οικογενεια σου :)
αυτο ειναι και το μεγαλο ατου που σπρωχνει πολλους καταναλωτες να αγορασουν προιοντα της htc,οι xda :!:
χωρις αυτους αμφιβαλλω αν θα ηταν τοσο ψηλα στις προτιμησεις του αγοραστικου κοινου αυτη η εταιρεια ;)
_KOSTASKELLAS_
28 Οκτ. 2008, 17:05
έχω αρχίσει και το σκέφτομαι για το omnia.....:rolleyes:
Εγώ πιστεύω πως το xda συντηρείται (όχι οικονομικά απαραίτητα) από την HTC ή από ανθρώπους που την πλαισιώνουν.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως βρίσκονται τόσα build, τόσο εύκολα και πόσο εύκολα ξεκλειδώνονται τα κλειδώματα χωρίς βοήθεια από μέσα
zaharakis
28 Οκτ. 2008, 17:34
Εγώ πιστεύω πως το xda συντηρείται (όχι οικονομικά απαραίτητα) από την HTC ή από ανθρώπους που την πλαισιώνουν.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως βρίσκονται τόσα build, τόσο εύκολα και πόσο εύκολα ξεκλειδώνονται τα κλειδώματα χωρίς βοήθεια από μέσα
οντως δεν πρεπει να ειναι συμπτωση που ειναι μονο υποστηρικτες-βελτιωτες αυτης της εταιρειας μονο :O
ακριβώς...
Η HTC βέβαια έχει και ένα σωρό διαφημιστές από πίσω της...
Δείτε πόσα φορουμ γράφουν για HTC... πόσοι βγάζουν ΜΟΝΟ τα θετικά των συσκευών στην αρχή και μετά σιωπούν μέχρι να βγει το επόμενο μοντέλο. Γϊνεται πολύ σωστό μάρκετιγκ
lagoudakis
28 Οκτ. 2008, 19:49
ετσι ειναι παιδια,οκ ειναι και καλες οι συσκευες τους για να λεμε την αληθεια,αλλα ολα αυτα που ειπατε την κανουν να παιζει χωρις αντιπαλο στο γηπεδο και αυτο ειναι κακο για τον καταναλωτη οπως και να το κανουμε
athanaso77
28 Οκτ. 2008, 20:38
Χρόνια πολλά και από εμένα Δημήτρη (zaharaki)! :happy:
zaharakis
29 Οκτ. 2008, 07:53
Χρόνια πολλά και από εμένα Δημήτρη (zaharaki)! :happy:
ευχαριστω πολυ Γιαννη :)
να σαι καλα φιλε μου :)
highway
29 Οκτ. 2008, 09:27
Χρόνια πολλά Δημήτρη και από μένα.
Καλό το 4ήμερο (που κατάφερα να το κάνω έτσι με μια μέρα άδεια :) ).
athanaso77
29 Οκτ. 2008, 09:39
Mallon polloi to kaname etsi! :rolleyes:
zaharakis
29 Οκτ. 2008, 10:59
Χρόνια πολλά Δημήτρη και από μένα.
ευχαριστω πολυ Ηλια να σαι καλα φιλε μου και εσυ οτι επιθυμεις:)
Mallon polloi to kaname etsi! :rolleyes:
η μιση ελλαδα και κατι παραπανω μαλλον ετσι το εκανε Γιαννη:rolleyes::lol:
λοιπον αποφασισα να κρατησω το ομνια και να μην προβω σε αγορα του xperia...
το καιζερ μου φυσικα ειναι παντα εδω μιας και ΚΑΝΕΝΑ (και το πιστευω ακραδαντα αυτο,με τα τωρινα δεδομενα της αγορας παντα...) pda δεν μπορει να μου προσφερει την ευκολια χειρισμου που μου δινει απλοχερα το καιζερ μου :!:
Σωστή επιλογή το ΟΜΝΙΑ κατά την άποψη μου. Αλλά τι θα τις κάνεις τόσες συσκευές? Με βαλίτσα θα κυκλοφορείς?
zaharakis
29 Οκτ. 2008, 11:33
Σωστή επιλογή το ΟΜΝΙΑ κατά την άποψη μου. Αλλά τι θα τις κάνεις τόσες συσκευές? Με βαλίτσα θα κυκλοφορείς?
ευτυχως τωρα εχω μονο 3 :rolleyes:
καιζερ-ομνια και Ν82:)
πριν λιγες μερες ημουν με 6 :worry::ninja:
athanaso77
29 Οκτ. 2008, 11:50
ΚΑΝΕΝΑ (και το πιστευω ακραδαντα αυτο,με τα τωρινα δεδομενα της αγορας παντα...) pda δεν μπορει να μου προσφερει την ευκολια χειρισμου που μου δινει απλοχερα το καιζερ μου :!:
Milas apokleistika gia tin parousia hard buttons kai ekswterikou pliktrologiou, h' einai kai kati allo pou sou leipei apo to Omnia?
zaharakis
29 Οκτ. 2008, 14:34
Milas apokleistika gia tin parousia hard buttons kai ekswterikou pliktrologiou, h' einai kai kati allo pou sou leipei apo to Omnia?
αυτα και μονο ειναι τα βασικα που μου λειπουν Γιαννη απο το ομνια σε συγκριση με το καιζερ..
ειναι και η ποιοτητα σηματος δικτυου αλλα αυτο ειναι θεμα ραδιου που απλα θα αναβαθμιστει συντομα...δεν νομιζω οτι πρεπει να αναφερεται ως αρνητικο την στιγμη που και στα htc δεν δουλευουν ολα τα ραδιος το ιδιο σωστα ;)
_KOSTASKELLAS_
1 Νοέ. 2008, 12:31
καλημέρα και καλό μήνα :)
υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media???
άσχετο
πήγα χτες σε κατάστημα που εμπορεύεται μεταχειρισμένα κινητά και ρώτησα πόσο παίρνει το δικό μου(kaiser) για να πάρω το omnia 8gb...μου ζήτησε το kaiser και 200 ευρο:lol::lol:
200 χαστούκια ήθελε μου φαίνεται :lol::lol:
konandrio
1 Νοέ. 2008, 12:59
καλημέρα και καλό μήνα :)
υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media???
άσχετο
πήγα χτες σε κατάστημα που εμπορεύεται μεταχειρισμένα κινητά και ρώτησα πόσο παίρνει το δικό μου(kaiser) για να πάρω το omnia 8gb...μου ζήτησε το kaiser και 200 ευρο:lol::lol:
200 χαστούκια ήθελε μου φαίνεται :lol::lol:
Δηλ. σου εβγαινε γυρω στα 300 πωληση? Δεν νομιζω να μπορεσεις να το σπρωξεις ποιο ακριβα.
Scottas
1 Νοέ. 2008, 18:34
Paidia kalispera
Mporei na m dwsei kapoios tin official elliniki rom gia ton titana2 i na vrw mia cooked rom me ellinika mesa???
Plz an mporei kapoios na m pei estw i na steilei direct link me PM
Filika
Nikolas:D
Scottas
1 Νοέ. 2008, 19:54
Ψάχνεις wm6.1 ή wm6?
6.1:) :D:p
zaharakis
1 Νοέ. 2008, 20:08
6.1:) :D:p
δεν υπαρχει ελληνικη ρομ φιλε μου για το καιζερ παρα μονο ενα patch που εγκαθισταται πανω απο την officialαγγλικη ρομ που φοραει το τηλ.
οι επισημες αγγλικες ειναι αυτες
η 6.0
http://rapidshare.com/files/103629255/official_kaiser_rom_wwe.rar
και η 6.1
http://rapidshare.com/files/117057205/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16 .25_Ship.zip
οσο για το ελληνικο patch ριξε μια ματια στο www.htc.com.gr/forum/
οπου θα βρεις και πληρη υποστηριξη για τα ελληνικα στην συσκευη σου.
αρκει παντα να ειναι αγορασμενο απο ελλαδα και να ειχε σφραγιδα της Ace Hellas στην συσκευασια του :)
Scottas
1 Νοέ. 2008, 21:04
δεν υπαρχει ελληνικη ρομ φιλε μου για το καιζερ παρα μονο ενα patch που εγκαθισταται πανω απο την officialαγγλικη ρομ που φοραει το τηλ.
οι επισημες αγγλικες ειναι αυτες
η 6.0
http://rapidshare.com/files/103629255/official_kaiser_rom_wwe.rar
και η 6.1
http://rapidshare.com/files/117057205/RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16 .25_Ship.zip
οσο για το ελληνικο patch ριξε μια ματια στο www.htc.com.gr/forum/
οπου θα βρεις και πληρη υποστηριξη για τα ελληνικα στην συσκευη σου.
αρκει παντα να ειναι αγορασμενο απο ελλαδα και να ειχε σφραγιδα της Ace Hellas στην συσκευασια του :)
Dn einai ace hellas einai tis AT&T:(
Ginete na anevaseis se parakalw polu kapou to patchaki>>>???<<<
δεν μπορείς να περάσεις τα ελληνικά σε τηλέφωνο που δεν είναι της ace. Θα σου κλειδωθεί η συσκευή.
Δεν υπάρχει τρόποσ δυστυχώς
Scottas
2 Νοέ. 2008, 10:35
δεν μπορείς να περάσεις τα ελληνικά σε τηλέφωνο που δεν είναι της ace. Θα σου κλειδωθεί η συσκευή.
Δεν υπάρχει τρόποσ δυστυχώς
Einai dunaton na min uparxei kapoios tropos kati tis telos pantwn???
Kai as min einai official apla mia opoiadipote rom me Ellinika 8elw:(
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος.... Το Patch των ελληνικών ελέγχει το IMEI της συσκευής σου και αν δεν είναι από ACE σου κλειδώνει το τηλέφωνο και κάνει επανεκκινήσεις και μετά πρεπει να περάσεις πάλι άλλη ρομ....
δεν υπάρχει Unofficial τρόπος για ελληνικά.
zaharakis
2 Νοέ. 2008, 10:59
Dn einai ace hellas einai tis AT&T:(
Ginete na anevaseis se parakalw polu kapou to patchaki>>>???<<<
εκτος του οτι ειναι παρανομο να διαθεσει καποιος αλλος εκτος της ace hellas δημοσια το patch των ελληνικων,δεν γινεται κιολας να το περασεις σε τηλ μη ace....
hard reset ειναι η μονη λυση μετα μιας και διαβαζει το ΙΜΕΙ της συσκευης αυτο το patch και σου διαγραφει τα παντα βλεποντας την συσκευη σου ως ""παρανομο λογισμικο"" ;)
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος.... Το Patch των ελληνικών ελέγχει το IMEI της συσκευής σου και αν δεν είναι από ACE σου κλειδώνει το τηλέφωνο και κάνει επανεκκινήσεις και μετά πρεπει να περάσεις πάλι άλλη ρομ....
δεν υπάρχει Unofficial τρόπος για ελληνικά.
παραλιγο να ειχαμε τετοιο τροπο και λυση Θαναση αλλα ο Gullum εγκατελειψε την προσπαθεια εξξελληνισμου μιας ρομ του,μη μπορωντας να κανει τελικα την ρομ να δουλεψει αξιοπιστα....μα τοσ δυσκολη γλωσσα εχουμε πια??:O
_KOSTASKELLAS_
2 Νοέ. 2008, 12:27
Δηλ. σου εβγαινε γυρω στα 300 πωληση? Δεν νομιζω να μπορεσεις να το σπρωξεις ποιο ακριβα.
προτιμώ να μείνω με το καισερακι μου τότε:p:p
στο ερώτημα μου έχουμε καμιά λύση???
''υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media???''
zaharakis
2 Νοέ. 2008, 16:54
προτιμώ να μείνω με το καισερακι μου τότε:p:p
στο ερώτημα μου έχουμε καμιά λύση???
''υπάρχει τρόπος στο touch FLO της hyper dragon αντί το audio manager να έχουμε το windows media???''
θα σου ελεγα Κωστη ...αλλα :rolleyes:
λεω να τηρησω την υπογραφη σου :D:lol::p
_KOSTASKELLAS_
2 Νοέ. 2008, 21:13
θα σου ελεγα Κωστη ...αλλα :rolleyes:
λεω να τηρησω την υπογραφη σου :D:lol::p
''όσο ζω ελπίζω και όσο ελπίζω απελπίζομαι''???:lol::lol:
FISHERMAN
3 Νοέ. 2008, 18:40
Σήμερα στα καλά καθούμενα ανοίγει η κάμερα του κινητού. Το κουμπάκι της κάμερας δεν δουλέυει καθόλου είναι νεκρό ενω αν κλείσω το on/off ή σβήσει η συσκευή και το πατήσω το on/οff στα καπάκια ανοίγει η κάμερα!! Έβγαλα μπαταρία,έκανα soft reset,hard reset,πάτησα το κουμπιά μήπως και είναι κολημένα αλλά τπτ..και το κουφό είναι οτι το κινητό δούλευε μια χαρά.Το έβαλα να φορτίσει και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα να παω δουλειά όταν το έβγαλα από το ρεύμα που το είχα στο κομοδίνο είδα την κάμερα ανοιχτή.Την έκλεισα και υπέθεσα θα πατήθηκε κατα λάθος...τελικά όλη μέρα το ίδιο βιολί..
original rom τπτ πειραγμένο και περίεργο για όσους πιθανός έχουν υπόνοιες..το κινητό αυτό με έχει τρελάνει έιναι κορυφή σε σχέση με τα άλλα που έχω..9100 και TYTN. Αλλά πάλι σε αυτά θα πρέπει να κάνω τη δουλειά μου γιατί το σέρβις δε το γλιτώνω μάλλον.
greenfan
3 Νοέ. 2008, 18:45
Είμαι ο μόνος που έχει μείνει με windows 6.0 και δεν έχω βάλει τα 6.1? Απλώς βαριέμαι την όλη διαδικασία να τα ξαναπερνάω όλα και για να πω την αλήθεια, το Kaiserάκι μου δουλεύει μια χαρά.....
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.