View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
stavros_f
7 Σεπ. 2007, 13:15
Τώρα και Ελληνικα απο την ACE.:!:
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1&manufacturers_id=194&products_id=7830
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 13:35
μια διορθωση σχετικα για το προβλημα με τα hardware buttons που αναφερα.
ειναι ασχετο τελικα με την συσκευη και εχει να κανει με μια ασυμβατοτητα με 3rd party application ;)
ολα δουλευουν μια χαρα λοιπον και εκει :)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 13:43
amesos esi na vgalis kati kako gia to pda mou :D
Παιδια εγω το εχω παραγγειλει απο το ελληνικο expansys και χθες που μιλησα με την κοπελα στο τηλ μου ειπε οτι υπαρχει καθυστερηση απο την Αγγλια.Χαμογελωντας μου ειπε οτι πιθανον θα το εχω στα χερια μου μετα τις εκλογες:( Εσεις πως και το παραλαβατε ηδη?
highway
7 Σεπ. 2007, 14:45
Δεν μου λες Δημήτρη?
Αυτό με το ότι ζεσταίνεται πολύ λίγο με ανησύχησε. Δηλαδή εάν θέλεις να δεις κάποια ταινία στο κινητό που κρατάει μιάμιση ώρα, θα υπάρχει πρόβλημα? Θα ζεσταθεί υπερβολικά και θα κάνει κολλήματα?
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 14:51
Δεν μου λες Δημήτρη?
Αυτό με το ότι ζεσταίνεται πολύ λίγο με ανησύχησε. Δηλαδή εάν θέλεις να δεις κάποια ταινία στο κινητό που κρατάει μιάμιση ώρα, θα υπάρχει πρόβλημα? Θα ζεσταθεί υπερβολικά και θα κάνει κολλήματα?
δεν μου το ξαναεκανε συν οτι ειναι νωρις ακομη να βγαζουμε συμπερασματα..μια μερα το εχω υποψιν ;)
αλλα υπαρχουν πολλες ασυμβατοτητες με αρκετες εφαρμογες στο καιζερ κατι που σε ολα τα αλλα wm που εχω δουλεψει δεν υπηρχε κανενα προβλημα :O
ενα ειναι σιγουρο,θα ξερετε τι θα κανετε και τι οχι οταν με το καλο τα παραλαβετε :lol:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 14:52
Παιδια εγω το εχω παραγγειλει απο το ελληνικο expansys και χθες που μιλησα με την κοπελα στο τηλ μου ειπε οτι υπαρχει καθυστερηση απο την Αγγλια.Χαμογελωντας μου ειπε οτι πιθανον θα το εχω στα χερια μου μετα τις εκλογες:( Εσεις πως και το παραλαβατε ηδη?
το παραγγειλα απο expancys.com.uk
εκει ειχε 179 συσκευες αποθεμα :)
3/9 ξημερωματα το παραγγειλα και 6/9 11.45 το πρωι ητανν στα χερια μου
Akis Metal
7 Σεπ. 2007, 14:58
Συγνωμη που αργησα να απαντησω.Λοιπον το μαγαζι που ελεγα ειναι http://www.vnp.gr και μου ειπαν πως την επομενη εβδομαδα θα το εχουν δηλ απο τις 10/9 να τους τηλεφωνισω.Με το Ρ3600 παντως ηταν απο τους πρωτους που το ειχαν.
paok_panos_666
7 Σεπ. 2007, 14:59
Φιλε zaharakis επειδη πιθανως θα το παρω και εγω (:D) μπορεις να μου λυσεις μια απορια ? Εγω πριν ειχα ενα SE p990i (το οποιο εκανε τα μπανια του προσφατα :cry:) και ειχα μια memory pro duo.. Οταν λοιπον πηγαινα να παρακολουθησω ταινια(ή καποιο μεγαλο video) κολλουσε κ ηθελε restart.. Στο kaiser γινεται να παρακολουθησεις ταινια απο την καρτα μνημης ?
Υ.Γ.: Εγω περιμενω το πλαισιο.. Μηπος το φερει γρηγορα και κανενας Γερμανος η Oteshop ?? Λεω εγω τωρα ! :rolleyes:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 15:10
Φιλε zaharakis επειδη πιθανως θα το παρω και εγω (:D) μπορεις να μου λυσεις μια απορια ? Εγω πριν ειχα ενα SE p990i (το οποιο εκανε τα μπανια του προσφατα :cry:) και ειχα μια memory pro duo.. Οταν λοιπον πηγαινα να παρακολουθησω ταινια(ή καποιο μεγαλο video) κολλουσε κ ηθελε restart.. Στο kaiser γινεται να παρακολουθησεις ταινια απο την καρτα μνημης ?
Υ.Γ.: Εγω περιμενω το πλαισιο.. Μηπος το φερει γρηγορα και κανενας Γερμανος η Oteshop ?? Λεω εγω τωρα ! :rolleyes:
me to pda den exis tetio provlima pano sto ipografo.
Συγνωμη που αργησα να απαντησω.Λοιπον το μαγαζι που ελεγα ειναι http://www.vnp.gr και μου ειπαν πως την επομενη εβδομαδα θα το εχουν δηλ απο τις 10/9 να τους τηλεφωνισω.Με το Ρ3600 παντως ηταν απο τους πρωτους που το ειχαν.
apokliete na to exoun prin tis 14 pou tha kikloforisi i deuteri partida ton Kaiser.
o zaharakis prolave tin proti partida stin expansys ke gia auto to pire grigora. emis pou to paragilame tora imaste stin deuteri pou erxete 14.
ipopsin auti i kopela emena mou ipe oti exi kathisterisi stin ameriki! ke epemene kiolas.
----
Simvouli - an borite na to agorasete to kaiser apo to expansys me eteriko afm, i timi tou pefti sta 640 euro (oso to pira ego) giati den sas xreonoun katholou fpa :)
opote anti gia 800 euro pou tha kani molis kikloforisi stin ellada, borite na to parete sxedon 200 euro ftinotera!
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 15:26
λοιπον παιδες τα leng δεν κανουν για το καιζερ :lol:
αυτα δημιουργουσαν το προβλημα με τα hardware buttons οποτε ο εξελληνισμος πρεπει να κοιταξει σε αλλη κατευθυνση ;)
φιλε pano-paok φυσικα και παιζει ταινια μεσω της mc και δεν υπαρχει προβλημα ;)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 15:28
dimitri me exases :) ti enois ta leng?
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 15:35
dimitri me exases :) ti enois ta leng?
ενοω οτι ελληνικο πληκτρολογιο μεσω leng δεν γινεται στο καιζερ ;)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 15:39
katse na sou kano ke esena mia erotisi bas ke jeris. boro na exo kapia efarmogi gia to kaiseraki pou wireless na boro na elenxo to pc mou? anevasma fonis , klisimo pc ktl. alla me koubakia ke eukola.
episis thelo ke ena programataki gia remote administrator. na boro na vlepo ke na xirizome to pc san na ime eki. (auta ta atima ta wm2003 sto s100 me afisan poli piso).
telos boris na grapsis mia mikro/megali (ti ipa pali :D) lista me ti programata protinis gia to ergalio? 7,5 meres thelo akoma ke oso to skeftome vgazo spiria.
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 15:42
katse na sou kano ke esena mia erotisi bas ke jeris. boro na exo kapia efarmogi gia to kaiseraki pou wireless na boro na elenxo to pc mou? anevasma fonis , klisimo pc ktl. alla me koubakia ke eukola.
episis thelo ke ena programataki gia remote administrator. na boro na vlepo ke na xirizome to pc san na ime eki. (auta ta atima ta wm2003 sto s100 me afisan poli piso).
telos boris na grapsis mia mikro/megali (ti ipa pali :D) lista me ti programata protinis gia to ergalio? 7,5 meres thelo akoma ke oso to skeftome vgazo spiria.
οχι δεν μπορω :nagger::nagger:
:chair::chair: να μην βιαζεσαι θοδωρη..οταν το παρεςι θα τα εχεις πακετο ολα :lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 15:43
eprepe na kano koma me ton lagoudaki ke ta ipolipa pedia gia na skotosoume ton tipa tis DHL prin sou feri to kaiser. :(
eltsele
7 Σεπ. 2007, 16:01
Είδες?? Σου τα λέγαμε και δε μας άκουγες!!!!!:lol::lol:
Άσ' τον να παιδευτεί τώρα και να σας τα έχει έτοιμα μετά!!:D
Πρωτιές δεν ήθελες γιατρέ μου???Ορίστε τώρα!!!!:p:lol:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 16:10
Είδες?? Σου τα λέγαμε και δε μας άκουγες!!!!!:lol::lol:
και συ τεκνον βρουτε ??:(
Άσ' τον να παιδευτεί τώρα και να σας τα έχει έτοιμα μετά!!:D
χαρα μου :)
Πρωτιές δεν ήθελες γιατρέ μου???Ορίστε τώρα!!!!:p
αν δεν παιδευτω δεν μπορω εγω...θα σκασω :lol::lol:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 16:12
eprepe na kano koma me ton lagoudaki ke ta ipolipa pedia gia na skotosoume ton tipa tis DHL prin sou feri to kaiser. :(
ντροπη σου θοδωρη :!:
θα τιμωρηθεις με δημοσιο δεσιμο σε κολωνα της δεη για 5 ωρες και στο ενα μετρο απεναντι σου θα εχουμε το καιζερ σου να το κοιτας :lol::lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 16:17
ντροπη σου θοδωρη :!:
θα τιμωρηθεις με δημοσιο δεσιμο σε κολωνα της δεη για 5 ωρες και στο ενα μετρο απεναντι σου θα εχουμε το καιζερ σου να το κοιτας :lol::lol:
kinezos eprepe na isoun esi ke na ekanes kinezika vasanistiria.
protimo na me mastigonis ke na pezo me to kaiser tautoxrona :D
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 16:21
kinezos eprepe na isoun esi ke na ekanes kinezika vasanistiria.
protimo na me mastigonis ke na pezo me to kaiser tautoxrona :D
:lol::lol::D:D
επι του θεματος....το τηλεφωνο σκοτωνει :!:απλα αψογο!!!
τα ελληνικα στο πληκτρολογιο θελω μονο και μετα τελος!!
:worry::worry:
μεχρι να βγει το επομενο :lol::lol:
eltsele
7 Σεπ. 2007, 16:34
και συ τεκνον βρουτε ??:(
:love:
χαρα μου
Είναι που... κατά βάθος είσαι καλό παιδί!!!:lol:
αν δεν παιδευτω δεν μπορω εγω...θα σκασω
Επίσης, κατά βάθος έχεις και κάτι τάσεις μαζοχισμού αλλά δε σου το λέμε....:D:yahoo:
επι του θεματος....το τηλεφωνο σκοτωνει :!:απλα αψογο!!!
τα ελληνικα στο πληκτρολογιο θελω μονο και μετα τελος!!
:worry:
μεχρι να βγει το επομενο :lol:
Ανίατη η περίπτωσή σας γιατρέ μου!!!!:p
Τουλάχσιτον αφού αξίζει το τηλ., δεν πήγε τζάμπα η αναμονή!!! Πολύ χαίρομαι που είναι όλα ΟΚ!!!:up:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 16:35
το τηλεφωνο σκοτωνει :!:απλα αψογο!!!
etsi bravo vasanizeme esi...
Κάποιοι δυστυχώς συγχέουν την έννοια του forum με του chat :!:
Καλορίζικο κι από εμένα φίλε zaharaki. Οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες για εμάς τους υποψήφιους αγοραστές. Πάντως άμα είχε και ραδιόφωνο θα ήταν το πληρέστερο pda phone της αγοράς. Αλλά και χωρίς αυτό μια χαρά είναι :)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 16:41
Καλορίζικο κι από εμένα φίλε zaharaki. Οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες για εμάς τους υποψήφιους αγοραστές. Πάντως άμα είχε και ραδιόφωνο θα ήταν το πληρέστερο pda phone της αγοράς. Αλλά και χωρίς αυτό μια χαρά είναι :)
ma ti panagia etsi mou erxete na agoraso kamia 100ara radiofonakia apo tin kina ke na sas ta kano doro, toso poli agapate to radiofono re pedia? :D
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 16:43
μην μας μαλωνεις μια παρεα ειμαστε :)
μετα την ελλειψη του ραδιοφωνου φιλε μου θα συμπληρωνα και την μη υπαρξη φλας στην καμερα ;)
ma ti panagia etsi mou erxete na agoraso kamia 100ara radiofonakia apo tin kina ke na sas ta kano doro, toso poli agapate to radiofono re pedia? :D
Εγώ προσωπικά δεν είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Αλλά αναμφισβήτητα είναι ένα συν (+) για όποιο τηλέφωνο το διαθέτει.
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 16:46
Εγώ προσωπικά δεν είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Αλλά αναμφισβήτητα είναι ένα συν (+) για όποιο τηλέφωνο το διαθέτει.
den ipa file mou oti to ipes esi prosopika :) aplos exo di na to zitane PARA pola atoma ke mou kani entiposi.
ipame apo to kaiser lipoun 3 pragmata. 1)VGA 2)Radio 3) Flash alla den ginete na ta exoume ola ;)
karagiozis10
7 Σεπ. 2007, 16:46
λοιπον παιδες τα leng δεν κανουν για το καιζερ :lol:
αυτα δημιουργουσαν το προβλημα με τα hardware buttons οποτε ο εξελληνισμος πρεπει να κοιταξει σε αλλη κατευθυνση ;)
Kαλά που το είπες γιατί θα ήταν το πρώτο που θα έβαζα πάνω. :lol:
Α, μόλις ήρθε και το δικό μου. :w00t::yahoo::tease:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 16:47
:cry::cry: kaloriziko :cry::cry: pote to parigiles esi re karagiozi? :(
karagiozis10
7 Σεπ. 2007, 16:50
3/9 και μη με ξαναπείς καραγκιόζη !!! :lol::lol::lol:
μην μας μαλωνεις μια παρεα ειμαστε :)
Δεν αντιλέγω. Όντως φαίνεστε πολύ αγαπημένη παρέα και σας χαίρομαι. Όμως για ό,τι δεν έχει σχέση με το Kaiser υπάρχουν τα pm's. ;) Τέλος κι από μένα τα off topic :X
μετα την ελλειψη του ραδιοφωνου φιλε μου θα συμπληρωνα και την μη υπαρξη φλας στην καμερα ;)
Συμφωνώ απολύτως. Ειδικά άμα είχε κανένα ξένον θα ήταν άπαιχτο.
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 16:51
3/9 και μη με ξαναπείς καραγκιόζη !!! :lol::lol::lol:
ok tha se leo "10" :) ke esi prolaves tin proti partida :(
Καλορίζικο φίλε μου... περιμένουμε και απο σένα λοιπόν τις πρώτες (δευτερες, τρίτες, κλπ) εντυπώσεις.
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 16:58
αντε καλοριζικο ""10"" :worry::worry: μην σε πω και γω καραγκιοζη :Xκαι φωναζεις :lol:
καλο στρωσιμο και βαστα γερα σε περιμενει δουλιτσα :D
eltsele
7 Σεπ. 2007, 16:59
Δεν αντιλέγω. Όντως φαίνεστε πολύ αγαπημένη παρέα και σας χαίρομαι. Όμως για ό,τι δεν έχει σχέση με το Kaiser υπάρχουν τα pm's. ;) Τέλος κι από μένα τα off topic :X
Παρότι δεν έχεις άδικο - και μια μια συμμετέχω και στο... off topic- να σου πω πως το γεγονός ότι το Καιζερ προς το παρόν το έχει μόνο ο zaharakis, μας έχει κάνει λίγο πιο χαλαρούς γιατί μόνο εκείνος μπορεί να πει κάτι ουσιαστικό! Οι υπόλοιποι για να μην μιλάει και μόνος του:lol:, λέμε και καμιά κουβέντα μέχρι να έχει φρέσκα νέα του εργαλείου!!;):)
Αυτό που σε μηχανάκια των 700 και 800 €, ενώ βάζουν κάμερα 3 mp δεν λένε να βάλουν κι ένα flashaki, δεν το καταλαβαίνω!!! Είναι τόσο δύσκολο??:O
Καλορίζικο κι από μένα karagiozis10!!!
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 17:01
και μετα μου λες να μην βιαζομαι να δωσω πληροφοριες ,""απο βδομαδα με την ησυχια σου"" ελεγες :!:
αν δεν το ελεγα και τα κραταγα ολα να σας τα πω μαζεμενα....θα πηγαινανε τα hard reset συνεφο :lol:
karagiozis10
7 Σεπ. 2007, 17:32
Να είσαι καλά που μας βοηθάς. Πάω τώρα έχω δουλειά. :p
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 17:50
αντε καλο βολι :lol:
οτι θες μιλα ;)
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 19:33
1-2....:blink:
ακουει???
τι εκανες? πως πας??
εγω ειμαι πλεον ετοιμος :D
τωρα παει σφαιρα !! τελος :lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 19:42
dimitri exo anixta 2 parathira, 1 me tin megali ikona apo to expansys tou kaiser ke to alo gia na patao F5 ke na perimeno nea sou.
gia pes lipon ti tou exis kani ela ela, dose mou ligi trofi. 7,5 meres exo akoma :(
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 19:51
dimitri exo anixta 2 parathira, 1 me tin megali ikona apo to expansys tou kaiser ke to alo gia na patao F5 ke na perimeno nea sou.
gia pes lipon ti tou exis kani ela ela, dose mou ligi trofi. 7,5 meres exo akoma :(
σας ετοιμαζω πακετο με ολες τις εφαρμογες που δουλευουν ..αλλα μην βιαζεσαι ;)
ξερεις τι ειναι 7.5 μερες ακομα???:blink:
:lol::lol::lol::lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 19:53
ξερεις τι ειναι 7.5 μερες ακομα???:blink:
bravo etsi na mou to kopanas sinexia. :cry:
paok_panos_666
7 Σεπ. 2007, 19:55
Paidia mipos kserei kaneis pote tha to ferei to plaisio ??:what::what:
:w00t::w00t: ! To exw anagi polu ! Me exei faei ! Kai to thelw ! To thelw ! To thelw ! :w00t::w00t:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 19:57
:w00t::w00t: ! To exw anagi polu ! Me exei faei ! Kai to thelw ! To thelw ! To thelw ! :w00t::w00t:
xaxa akou ti lei! ego exo katharisi ke to xoro sto grafio mou pou tha katsi re si. to paragila kiolas simera ke tou dialego ke 4gb microSDHC tora. ke thelo ke 7,5 meres opos lei o zaharakis akoma gia na to paro!
ke to xirotero jeris pio ine? oti 15 tou minos pefti savato! ke an o remalis o mixanakias den erthi savato, simeni oti den tha erthi oute kiriaki ara ego tha to paro stis 17 tou minos! auto mas kani 9,5 meres!
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 20:01
xaxa akou ti lei! ego exo katharisi ke to xoro sto grafio mou pou tha katsi re si. to paragila kiolas simera ke tou dialego ke 4gb microSDHC tora. ke thelo ke 7,5 meres opos lei o zaharakis akoma gia na to paro!
ke to xirotero jeris pio ine? oti 15 tou minos pefti savato! ke an o remalis o mixanakias den erthi savato, simeni oti den tha erthi oute kiriaki ara ego tha to paro stis 17 tou minos! auto mas kani 9,5 meres!
:rotfl::rotfl::rotfl::D:D:D
εχω λιωσει στο γελιο μιλαμε :lol::lol::lol:
paok_panos_666
7 Σεπ. 2007, 20:24
axaxaxaxax :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :w00t: :w00t: :yahoo: :yahoo: :heat:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 22:33
που ειναι ο karagiozis 10 ΟΕΟ??:rolleyes:
εχει πεσει με τα μουτρα στο εργαλειο και δεν μιλαει καθολου :lol::lol:
karagiozis 10 ακουει ??:)
Μαυρη πετρα εριξε πισω του ο καρα ..............:X:!::cry:
karagiozis10
8 Σεπ. 2007, 00:35
Λοιπόν, αρνητικά για όσους ψάχνουν : έλλειψη ραδιοφώνου._(τελεία και παύλα) :D
Tην VGA την θεωρώ υπερβολική για τέτοιο μέγεθος οθόνης. Περισσότερο θα φρενάρει το μηχάνημα παρά καλό θα κάνει. Το φλας για την φωτογραφική επίσης, αφού και να υπήρχε δεν θα βοηθούσε ουσιαστικά.
Τα υπόλοιπα όλα θετικά, ταχύτατο, όμορφο, καλοσχεδιασμένο, καλά υλικά (o χρόνος θα δείξει αν θα έχουμε εύκολες φθορές από την σκληρή χρήση όπως σε κάποια άλλα μοντέλα της HTC) και πολύ καλό τηλέφωνο. Εξοπλισμένο σαν αστακός και με "επαγγελματικές" δυνατότητες, μια "βαριά" συσκευή για τους απαιτητικούς, με ατελείωτη μνήμη.
Νομίζω το καλύτερο ως τώρα GPS της HTC, απλά ικανοποιητικό σχετικά με τα κορυφαία ενσωματωμένα στα glofiish. Tα προβλήματα που αναφέρει ο zaharakis δεν τα βλέπω προς το παρόν, αν και δοκίμασα αρκετά προγράμματα πλοήγησης χωρίς πατέντες.
Μια από τις κορυφαίες συσκευές στο είδος της που κυκλοφορούν σήμερα. :yinyang:
zaharakis
8 Σεπ. 2007, 00:37
Μαυρη πετρα εριξε πισω του ο καρα ..............:X:!::cry:
ετοιμαζει το εργαλειο :lol:
zaharakis
8 Σεπ. 2007, 00:40
Λοιπόν, αρνητικά για όσους ψάχνουν : έλλειψη ραδιοφώνου._(τελεία και παύλα) :D
Tην VGA την θεωρώ υπερβολική για τέτοιο μέγεθος οθόνης. Περισσότερο θα φρενάρει το μηχάνημα παρά καλό θα κάνει. Το φλας για την φωτογραφική επίσης, αφού και να υπήρχε δεν θα βοηθούσε ουσιαστικά.
Τα υπόλοιπα όλα θετικά, ταχύτατο, όμορφο, καλοσχεδιασμένο, καλά υλικά (o χρόνος θα δείξει αν θα έχουμε εύκολες φθορές από την σκληρή χρήση όπως σε κάποια άλλα μοντέλα της HTC) και πολύ καλό τηλέφωνο. Εξοπλισμένο σαν αστακός και με "επαγγελματικές" δυνατότητες, μια "βαριά" συσκευή για τους απαιτητικούς, με ατελείωτη μνήμη.
Νομίζω το καλύτερο ως τώρα GPS της HTC, απλά ικανοποιητικό σχετικά με τα κορυφαία ενσωματωμένα στα glofiish. Tα προβλήματα που αναφέρει ο zaharakis δεν τα βλέπω προς το παρόν, αν και δοκίμασα αρκετά προγράμματα πλοήγησης χωρίς πατέντες.
Μια από τις κορυφαίες συσκευές στο είδος της που κυκλοφορούν σήμερα. :yinyang:
καλως τον!!:D
ολη την ζημια μου την εκαναν τα leng :mad:
και να σκεφτεις οτι παντα μου δουλευαν!!αλλα στο καιζερ δεν ...
εβαλα το resco keybord pro και κανω δουλεια με τα ελληνικα ;)
παντως το τηλ δεν παιζεται:!:
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 01:15
παντως το τηλ δεν παιζεται:!:
ne ne exis dikio, oses dokimes ke na tou exo kani apo tis photos pou kitao, me exi afisi apisteuta entiposiasmeno. idika i taxitita ke i piotita otan to piano pragmatika ta tsakizi ola!
zaharakis
8 Σεπ. 2007, 02:03
ne ne exis dikio, oses dokimes ke na tou exo kani apo tis photos pou kitao, me exi afisi apisteuta entiposiasmeno. idika i taxitita ke i piotita otan to piano pragmatika ta tsakizi ola!
κουραγιο θοδωρη :) θα περασει η βδομαδα και θα ησυχασεις μετα:)
εμεις θα χασουμε τον υπνο μας μετα :blink: :lol::lol::lol:
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 02:11
xexe, ti na kano ke ego moro pedi ime :)
an jeris pes mou pio ine to kalitero programa gia remote desktop apo to pda sto pc. thelo na vlepo meso wifi se full screen sto pc oti dixni to pc pou dialego.
zaharakis
8 Σεπ. 2007, 02:17
an jeris pes mou pio ine to kalitero programa gia remote desktop apo to pda sto pc. thelo na vlepo meso wifi se full screen sto pc oti dixni to pc pou dialego.
δεν ξερω ρε θοδωρη,δεν εχω ασχοληθει ποτε με κατι τετοιο :O
αντε πεσε για υπνο :lol: δεν περνανε οι μερες :worry: αν εισαι ξυπνιος συνεχεια :D
υγ
προσπαθησε να γραφεις ελληνικα.ειναι ωραια η γλωσσα μας ;)
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 02:19
άντε για σένα θα γράφω ελληνικά. θέλω ακόμα 6 μέρες και 23 ώρες και 40 λεπτά ;)
sx1vg18
8 Σεπ. 2007, 02:24
Αγαπητοι παιδες που ειστε κατοχοι αυτου του κινητου,μπορειτε να μας ενημερωσετε απο που το πηρατε,σε ποια τιμη και με ποιον τροπο ;και κατα ποσο ευχαριστημενοι μεινατε ;
karagiozis10
8 Σεπ. 2007, 02:36
Θα έχεις ενημερωθεί πολύπλευρα αν αφιερώσεις 30 λεπτά στις προηγούμενες 10 σελίδες. :rolleyes:
sx1vg18
8 Σεπ. 2007, 03:29
Pistepse me den exw 30 lepta diathesima.Epipleon orismenoi akoma to dokimazoun. Kai peirazei na ksanapoun merika pragmata ?
Για remote εχω χρησιμοποιω το z2R2ToPC με πολυ καλα αποτελεσματα.Επισης κανει και για συνδεση πισι με πισι
highway
8 Σεπ. 2007, 11:54
Για να βλέπεις το PC στο κινητό.
Υπάρχουν το RealVNC και το UltraVNC. Είναι για να συνδέσεσαι από PC σε PC και να αναλαμβανεις τον έλεγχο.
Εγώ χρησιμοποιώ το δεύτερο και μπαίνω στο PC μου από την δουλειά. Προτείνω λοιπόν το UltraVNC.
Και τα 2 έχουν ένα Server και ένα Viewer. Οπότε στο PC χρειάζεσαι οπωσδήποτε τον Server (στήνεις και τα 2).
Μετά στήνεις στο κινητό έναν viewer και είσαι ΟΚ. Εάν έχεις και internet τότε μπαίνεις στο PC σου όπου και εάν είσαι.
Για το UltraVNC που δουλεύω, εάν έχεις router τότε χρειάζεται να ανοίξεις το port 5900 και να το στέλνεις στο ip του pc σου.
Επίσης εάν θέλεις να μπαίνεις μέσω internet απομακρυσμένα τότε επειδή η ip σου θα αλλάζει περιοδικά χρειαζεσαι να χρησιμοποιήσεις μια free υπηρεσία Dynamic Dns ώστε να σου δώσουν ένα όνομα τύπου abc.dyndns.org που από πίσω θα έχει συνέχεια ενημερωμένη την ip σου.
Links
UtraVNC http://sourceforge.net/projects/ultravnc
RealVNC http://www.realvnc.com/
Viewers για το PPC
http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=1135&rfp=dta
http://www.freewareppc.com/docs/vncviewerforpocketpc.shtml
http://www.cs.utah.edu/~midgley/wince/vnc.html
Οποιος θέλει παραπάνω βοήθεια ευχαρίστως να προσπαθήσω. (έχω πολύ περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τελευταία!!!)
highway
8 Σεπ. 2007, 11:57
Για 4GB microSD έχω βρει από ξένο forum το παρακάτω. Εχει αγοράσει κάποιος ήδη απο εκεί.
http://www.bmcdigital.co.uk/catalog/browse/microsd
4gb Sandisk Micro SDHC Memory Card with Free Reader
£28.95 περίπου 48 ευρώ
Για 4GB microSD έχω βρει από ξένο forum το παρακάτω. Εχει αγοράσει κάποιος ήδη απο εκεί.
http://www.bmcdigital.co.uk/catalog/browse/microsd
4gb Sandisk Micro SDHC Memory Card with Free Reader
£28.95 περίπου 48 ευρώ
Γιατι ρε φιλε απο αγγλια το ρισκαρεις απο αγνωστα μαγαζια ,κατι που δεν υπαρχει στην ελλαδα ναι, αλλα αμα υπαρχει γιατι ? αμα κανεις μια αναζητηση στο skroutz θα βρεις ,εγω παντως βρηκα SanDisk microSDHC 4GB με 59 ευρω.
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 14:34
Για να βλέπεις το PC στο κινητό.
Υπάρχουν το RealVNC και το UltraVNC. Είναι για να συνδέσεσαι από PC σε PC και να αναλαμβανεις τον έλεγχο.
Εγώ χρησιμοποιώ το δεύτερο και μπαίνω στο PC μου από την δουλειά. Προτείνω λοιπόν το UltraVNC.
Και τα 2 έχουν ένα Server και ένα Viewer. Οπότε στο PC χρειάζεσαι οπωσδήποτε τον Server (στήνεις και τα 2).
Μετά στήνεις στο κινητό έναν viewer και είσαι ΟΚ. Εάν έχεις και internet τότε μπαίνεις στο PC σου όπου και εάν είσαι.
Για το UltraVNC που δουλεύω, εάν έχεις router τότε χρειάζεται να ανοίξεις το port 5900 και να το στέλνεις στο ip του pc σου.
Επίσης εάν θέλεις να μπαίνεις μέσω internet απομακρυσμένα τότε επειδή η ip σου θα αλλάζει περιοδικά χρειαζεσαι να χρησιμοποιήσεις μια free υπηρεσία Dynamic Dns ώστε να σου δώσουν ένα όνομα τύπου abc.dyndns.org που από πίσω θα έχει συνέχεια ενημερωμένη την ip σου.
Links
UtraVNC http://sourceforge.net/projects/ultravnc
RealVNC http://www.realvnc.com/
Viewers για το PPC
http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=1135&rfp=dta
http://www.freewareppc.com/docs/vncviewerforpocketpc.shtml
http://www.cs.utah.edu/~midgley/wince/vnc.html
Οποιος θέλει παραπάνω βοήθεια ευχαρίστως να προσπαθήσω. (έχω πολύ περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τελευταία!!!)
thanks tha ta dokimaso tin deutera stis 17 tou mina giati 15 pou itan na to paro kanonika ine prin tis EKLOGES! (o gkantemis)
sx1vg18 - apo to expansys to exoume paragili. oso gia ta pedia pou to exoun pari mexri tora, kanenas den ixe kapio pragmatiko parapono. ta sxolia ine poli apla THE BEST.
an prokite na skasis 770 euro, kala tha kanis na vris 30 lepta.
zaharakis
8 Σεπ. 2007, 14:39
thanks tha ta dokimaso tin deutera stis 17 tou mina giati 15 pou itan na to paro kanonika ine prin tis EKLOGES! (o gkantemis)
sx1vg18 - apo to expansys to exoume paragili. oso gia ta pedia pou to exoun pari mexri tora, kanenas den ixe kapio pragmatiko parapono. ta sxolia ine poli apla THE BEST.
οντως ετσι πως τα λεει ο φιλος sx1vg18 ειναι πολυ ωραια :)
περιμενουμε νεα :)
θοδωρη δεν με ακουσες που σου ειπα να το επαιρνες μαζι με μενα...;)
κανε υπομονη τωρα :O
karagiozis10
8 Σεπ. 2007, 15:04
Aυτό μου άρεσε πολύ και θα ήταν πολύ καλύτερο στα Ελληνικά. :D
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 15:20
θοδωρη δεν με ακουσες που σου ειπα να το επαιρνες μαζι με μενα...;)
κανε υπομονη τωρα :O
to mono pragma pou me parigori ine oti to diko mou tha zisi 2 evdomades perisotero apo to diko sou mias ke esi to pires pio prin :D
to epomeno pou me parigori ine oti tha to paro tsaba mias ke ta xrimata pou eskasa tha epistrepsoun piso ;)
Aυτό μου άρεσε πολύ και θα ήταν πολύ καλύτερο στα Ελληνικά. :D
οκ οκ το ξέχασα :( θα βάλω reminder να γυρίζω σε ελληνικά :D
highway
8 Σεπ. 2007, 16:06
Γιατι ρε φιλε απο αγγλια το ρισκαρεις απο αγνωστα μαγαζια ,κατι που δεν υπαρχει στην ελλαδα ναι, αλλα αμα υπαρχει γιατι ? αμα κανεις μια αναζητηση στο skroutz θα βρεις ,εγω παντως βρηκα SanDisk microSDHC 4GB με 59 ευρω.
Το μαγαζί είναι καλό αλλά αν βρήκες από ελλάδα με ίδιες τιμές εννοείται ότι θα προτιμήσουμε ελλάδα.
paok_panos_666
8 Σεπ. 2007, 16:08
Paides poso kairo upologizete na to ferei to plasio [i kapoio allo magazi(entos thessalonikis :rolleyes: )]
Dn vasizomai sto expansys..:mad: Ase pou mporei na mou fane k ton courier ! :D:lol:
georgep800
8 Σεπ. 2007, 16:19
Paides poso kairo upologizete na to ferei to plasio [i kapoio allo magazi(entos thessalonikis :rolleyes: )]
Dn vasizomai sto expansys..:mad: Ase pou mporei na mou fane k ton courier ! :D:lol:
Σήμερα πάντως που πήγα στο πλαίσιο, ρώτησα με την ευκαιρία για την συσκευή και δεν εκάτεχαν καν τι είναι αυτό...
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 18:07
stin ellada tha ine se 2 me 3 evdomades.
zaharakis
8 Σεπ. 2007, 18:26
stin ellada tha ine se 2 me 3 evdomades.
που ειναι τα ελληνικα σου θοδωρη ??ΟΕΟ.. :lol:
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 19:11
δημήτρη κάτι πρέπει να κάνουμε :D βάλτο στην υπογραφή σου να το διαβάζω κάθε φορά ;)
zaharakis
8 Σεπ. 2007, 20:12
δημήτρη κάτι πρέπει να κάνουμε :D βάλτο στην υπογραφή σου να το διαβάζω κάθε φορά ;)
θα ελεγα να το βαλεις στην δικη σου για να το βλεπεις σε καθε μηνυμα σου :D
WebViRuS
8 Σεπ. 2007, 20:57
μάλιστα :)
lagoudakis
8 Σεπ. 2007, 21:07
Dn vasizomai sto expansys..:mad: Ase pou mporei na mou fane k ton courier ! :D:lol:λογικα 15-20 του μηνος θα πρεπει να το φερουν(πλαισιο);)
lagoudakis
8 Σεπ. 2007, 21:08
Σήμερα πάντως που πήγα στο πλαίσιο, ρώτησα με την ευκαιρία για την συσκευή και δεν εκάτεχαν καν τι είναι αυτό...το περιεργο θα ηταν να ηξεραν:p:D
highway
8 Σεπ. 2007, 21:28
λογικα 15-20 του μηνος θα πρεπει να το φερουν(πλαισιο);)
Η Cosmote θα το φέρει να το πάρουμε και με επιδότηση?
Παλιότερα είχε φέρει κάποια μοντέλα qtek και htc. Τώρα πλέον φέρνει htc και ιδίως το kaiser?
lagoudakis
8 Σεπ. 2007, 21:57
φιλε μου με σιγουρια δεν μπορει να σου απαντησει κανεις,για πλαισιο σιγουρα ναι
paok_panos_666
8 Σεπ. 2007, 22:39
Η Cosmote θα το φέρει να το πάρουμε και με επιδότηση?
Παλιότερα είχε φέρει κάποια μοντέλα qtek και htc. Τώρα πλέον φέρνει htc και ιδίως το kaiser?
File mou k ego dikaioumai epidotisi alla ti na kanoume me autous stin cosmote oute ta Xristougenna dn tha to exoume..:mad::mad:
Etc einai i Ellada mas ola ta exei mono to kaiser tis lupei..:X:mad::mad:
MPOUXOUXOUXOU !!:cry::cry:
Ο δέκτης GPS του kaizer τελικά είναι εξ-ίσου καλός όπως του ETEN-x500? ή χειρότερος? Εννοώ δηλαδή απο άποψη ευαισθησία σήματος και κλειδώματος του σήματος.
Ευχαριστώ
panaros
8 Σεπ. 2007, 23:21
Ο δέκτης GPS του kaizer τελικά είναι εξ-ίσου καλός όπως του ETEN-x500? ή χειρότερος? Εννοώ δηλαδή απο άποψη ευαισθησία σήματος και κλειδώματος του σήματος.
Ευχαριστώ
ειναι πολυ καλος, ισως αυτος που δουλευει καλυτερα μεχρι τωρα σε συσκευη htc, αλλα το gps των glofish, δεν εχει βγει ppc phone ακομα που να το φτανει.
Στο tytn II όμως αυτο που θα σκεφτεις ειναι οτι overall ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα:D
karagiozis10
8 Σεπ. 2007, 23:55
ειναι πολυ καλος, ισως αυτος που δουλευει καλυτερα μεχρι τωρα σε συσκευη htc, αλλα το gps των glofish, δεν εχει βγει ppc phone ακομα που να το φτανει.
Στο tytn II όμως αυτο που θα σκεφτεις ειναι οτι overall ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα:D
Έτσι όπως τα λες. Πάντως μια χαρά πάει το GPS, άσε που κάπου πρέπει να έχουν κρυμμένο και το GPS Gate γιατί το μοιράζει σε όσες εφαρμογές θέλεις. :D :lol: :superman:
sx1vg18
9 Σεπ. 2007, 00:41
Eseis pou to phrate apo expansys posa tha dwsete ? Me pistwtikh ginetai h agora,etsi ?
WebViRuS
9 Σεπ. 2007, 00:44
η με πιστωτική ή κατάθεση στη τράπεζα τα χρήματα. εγώ το πήρα 640 ευρώ γιατί δεν πλήρωσα ΦΠΑ μιας και το πήρα στο όνομα της εταιρίας μου.
sx1vg18
9 Σεπ. 2007, 01:06
Thelw ki egw !!! De pairneis ena akoma gia thn etairia sou ?????? :P
zaharakis
9 Σεπ. 2007, 17:09
αχχχχ τι να κάνω λέω κανα αστέιο να περάσει η ώρα. (δημήτρη σε έχω φάει μου φαίνεται)
λοιπον για να εχετε κατι να ασχολειστε μεχρι να παραλαβετε τα καιζερ σας
παρτε μια λιστα με apps-games που ειναι συμβατα με το καιζερ
και μεχρι να τα βρειτε θα χει ερθει και το τηλεφωνο σας ;)
μια λιστα απο προγραμματα που χρησιμοποιω παντα και τα θεωρω δεδομενα οτι θα υπαρχουν στο pda μου.το μονο που απουσιαζει απο εδω μεσα ειναι καποιο λεξικο το οποιο παλιοτερα υπηρχε μεσα αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο.
Resco Explorer
resco keybord
aekmap
Phone.Dashboard Battery Pack Pro 2.1.3
Phone.Dashboard.Minute.Tracker.v2.0.1
Resco Photo Viewer
WeatherPanel
PhoneWeaver.1.1
PocketMusic[1].4.2.6.Bundle
Pocket.Player.v3.2
DivXPlayer.v.0.86
pTravelAlarm
Spb Backup
SPB GPRS Monitor
Spb Mobile DVD
Pocket.Mechanic.v2.60 pro
DrYAR-Bluetooth 1.6 wm6
eortologio (του φιλου δημητρη ""windows nt"")
Destinator 6.1
DESTINATOR 7
GPS Tuner
IGO 2007
Memory Map os
GpsGatePPC_v2.5
handy menu
HandySwitcher.v2.7
I LAUNCHER3.05
Dinarsoft.MemMaid.v2.0
Opera v865
Battery Status v 0.03-04
SMS_Scheduler
Tweaks2k2NET v3250
PPCPimBackupV2.5
TaskMgrv2.7
Tcpmp
photocontacts pro_v50
wisbaradv2_2..8.0.2
wisbardesktop_1[1].3.0.5
SoftKeyAppletEx
sipchange 1.0
papadi.helleniccalendar.1.1
winrar -pocket rar
SJphone
και μερικα παιχνιδια
BackGammon v2.0
Mummy.Maze.for.Pocket.PC.v2.1
Spb Arkaball 2
Spb Xonix 2
Spb Bubbles
Astraware Hellfire
krally_v1.00
The_Travel_Collection_1.9
Virtual Pool Mobile
xonix 1.4
Ziogolf2.PPC
σχεδον ολα θα τα βρειτε στο γνωστο και αγαπημενο μας μαγαζακι ;)
WebViRuS
9 Σεπ. 2007, 17:16
και εγώ συγκεντρώνω λίστα. νομίζω όμως δημήτρη ότι υπερβάλλεις με τις εφαρμογές.
έχεις μέσα 2 destinator και τόσους άλλους χάρτες?
zaharakis
9 Σεπ. 2007, 17:46
και εγώ συγκεντρώνω λίστα. νομίζω όμως δημήτρη ότι υπερβάλλεις με τις εφαρμογές.
έχεις μέσα 2 destinator και τόσους άλλους χάρτες?
οι χαρτες υπαρχουν μονο στο ενα destinator και το αλλο τους διαβαζει μεσα απο αυτο ;)
οσο για την πληθωρα των εφαρμογων περι ορεξεως κολοκυθοπιτα :)
οτι θελει βαζει ο καθενας μας αναλογα με τις αναγκες, η ακομα αναλογα και με την τρελλα του :D
karagiozis10
9 Σεπ. 2007, 18:45
Δηλαδή με ποιες συσκευές δεν είναι συμβατές οι παραπάνω εφαρμογές ? :D
WebViRuS
9 Σεπ. 2007, 18:47
αυτό που λέει ο δημήτρης είναι ότι μερικές εφαρμογές που δοκίμασε δεν έπαιζαν στο Kaiser, και αυτά είναι αυτά που παίζουν σίγουρα.
kostas-k
9 Σεπ. 2007, 22:08
Παιδιά κι εγώ το είδα σήμερα & το παράγγειλα, αλλά το κόβω κι εγώ να έρχεται μετά τις εκλογές.Δυστυχώς!! Αλλά δεν πειράζει,το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Και πάντα με μια 4GB microSD κάρτα για να αρχίσω να φορτώσω.Έχω το FSC T830 και έχω κι εγώ όλες τις παραπάνω εφαρμογές που λέει ο φίλος "zaharakis".
WebViRuS
9 Σεπ. 2007, 22:19
σημείωση διάβασα ότι οι Sandisk κολάνε μέσα στο kaiser και είναι δύσκολο να βγούνε. (μόνο οι Sandisk)
georgep800
9 Σεπ. 2007, 22:57
Πολύ χρήσιμη η λίστα με της εφαρμογές Δημήτρη!!:)
To μαγαζάκι που αναφέρεις είναι το ipmart;;
zaharakis
9 Σεπ. 2007, 23:47
Πολύ χρήσιμη η λίστα με της εφαρμογές Δημήτρη!!:)
To μαγαζάκι που αναφέρεις είναι το ipmart;;
ναι γιωργο ;)
zax δεν θυμαμαι αν το ανεφερες ,παιζει aekmap με Greek SMS, HTC Universal για πληκτρολογιο (οχι το εικονικο).
zaharakis
10 Σεπ. 2007, 00:07
zax δεν θυμαμαι αν το ανεφερες ,παιζει aekmap με Greek SMS, HTC Universal για πληκτρολογιο (οχι το εικονικο).
για εικονικο εχω το resco και για το hardware το aekmap.
το μονο που δεν εχει ακομα ειναι μικρα γραμματα ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο.
αλλα τα sms ειναι κανονικα 160 χαρακτηρων και στα 2 πληκτρολογια :)
WebViRuS
10 Σεπ. 2007, 00:22
δημήτρη είδες το pm?
karagiozis10
10 Σεπ. 2007, 00:55
Με αυτά ακριβώς που γράφεις (Greek SMS HTC Universal και Greek HTC Universal) δουλεύει άψογα στα Ελληνικά και με μικρά το hardwarekeyboard του kaizer με το AE Keyboard 1.2.1.
http://ae.inc.ru/aekmap.php
Σε ευχαριστω καρα νασαι καλα .
Σε ευχαριστω καρα νασαι καλα .
Αν ο karagiozis ειναι αυτος που υποψιάζομαι, ειναι πάντα πρώτος σε εξυπηρέτηση φίλε μου και το αποδεικνύει πάντα
Akis Metal
10 Σεπ. 2007, 16:48
Μολις επικοινωνησα με το play247 και μου ειπαν πως το Tytn II θα ειναι διαθεσιμο στις 20-25/9:mad:
WebViRuS
10 Σεπ. 2007, 16:56
και ψέματα σου λένε. απο τον άλλο μήνα θα το έχουν. εγώ έχω παραγγείλει απο τις 7 του μηνός το Kaiser απο eXpansys και ακόμα θέλω μια βδομάδα για να το πάρω.
είναι γελίο αυτό που γίνεται. Για όλα φταίει ο Κωστάκης και ο Zaharakis
Akis Metal
10 Σεπ. 2007, 17:01
Ελπιζω το μαγαζακι (VNP) που με εβγαλε ασπροπροσωπο περσι με το p3600 να κανει το θαυμα!!!Μου ειπαν σημερα πως θα το εχουν διαθεσιμο το αργοτερο τελος αυτης της εβδομαδας ....:cry: μακαρι να ειναι αληθεια
WebViRuS
10 Σεπ. 2007, 17:11
αν το πάρεις και εσύ πριν απο μένα θα κόψω φλέβες δεν λέει :D
Ειναι 60/40 να το εχουμε μεσα στιν εβδομαδα απο περιφεριακα μαγαζια ,και εμενα ετσι μου ειπανε για αυτο δεν το εχω παραγειλει ακομα απο expansys για να δουμε :cool:
Akis Metal
11 Σεπ. 2007, 11:46
Την προσοχη σας παρακαλω:!:
Ξαναεπικοινωνισα σημερα πριν λιγη ωρα με το http://www.vnp.gr
Με διαβεβαιωσαν πως θα το εχουν την παρασκευη στο καταστημα αλλα:με αγγλικο μενου:(
Εγω εκανα παντως μια κρατιση.Τωρα να ρωτησω κατι,δοκιμασε κανεις το cabακι με τα ελληνικα που ελεγε ο Panaros?Ξερουμε κατι?
MaterialDefender
11 Σεπ. 2007, 11:59
Πουλάω την ψυχή μου [και το m700 :p] για το TyTN 2 :lol:
zaharakis
11 Σεπ. 2007, 12:02
Την προσοχη σας παρακαλω:!:
Ξαναεπικοινωνισα σημερα πριν λιγη ωρα με το http://www.vnp.gr
Με διαβεβαιωσαν πως θα το εχουν την παρασκευη στο καταστημα αλλα:με αγγλικο μενου:(
Εγω εκανα παντως μια κρατιση.Τωρα να ρωτησω κατι,δοκιμασε κανεις το cabακι με τα ελληνικα που ελεγε ο Panaros?Ξερουμε κατι?
παιδια οσοι δεν μπορουν και δεν τους βολευει το αγγλικο μενου καλα θα ειναι να κανουν λιγες μερες υπομονη και να το παρουν απο ελλαδα πληρως εξελληνισμενο.
γιατι μη μπορωντας το αγγλικο μενου και παιρνοντας την συσκευη απ εξω,θα μπειτε σε περιπετειες αργοτερα ....
ενω ολοι θα χαιρονται τα καιζερ τους εσεις θα ψαχνετε τροπους να τα κανετε ελληνικα...:O
και ετσι χανεται η ουσια και δεν θα χαρειτε τα τηλεφωνα σας οπως θα περιμενατε.. ;)
λιγη υπομονη δεν εβλαψε κανεναν..
εγω το αγορασα απο expancys γνωριζοντας οτι ΔΕΝ θα ειναι ελληνικο και μπορει κι ολας να ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ οποιαδηποτε ελληνικη ρομ της ace hellas..αλλα και τον τιτανα μου που παρολο τον αγορασα απο ελλαδα και ηταν πληρως ελληνικος,παλι με αγγλικο μενου τον ειχα παντα μιας και ποτε δεν δουλευα ελληνικη ρομ;)
μην βιαζοσαστε ,γνωμη μου παντα, αν αυτο που θα παρετε θα σας κανει καποια στιγμη να το μετανοιωσετε γιατι δεν ειχατε την υπομονη (τοτε που το πηρατε) να περιμενετε λιγες μερες ακομη ;)
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 12:14
λιγη υπομονη δεν εβλαψε κανεναν..
χαχαχα ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ!!! κοντεύω να αρρωστήσω λέμε! δεν αντέχω άλλο. η expansys κάνει παραλαβή σε 4 μέρες! Δηλαδή Σάββατο. Σάββατο δεν δουλεύει όμως, άρα Δευτέρα. Άρα εγώ στην Καλύτερη! Θα το έχω Τρίτη!:cry:
σκοτώστε με Τώρα! Και μόλις διαβάσω ότι και άλλος το πήρε πριν απο μένα τελείωσε, με χάσατε.
δημήτρη ρίξε μια γρήγορη ματιά στο fan club του kaiser μου :) και πες μου. Θα κοιτάξω να βρώ και τις περιγραφές για τα προγράμματα για να τα βάλω.
BestMan
11 Σεπ. 2007, 12:26
Η Ελληνική ROM πέρα από τα ελληνικά μενού τι άλλο προσφέρει;
mastelos
11 Σεπ. 2007, 13:00
χαχαχα ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ!!! κοντεύω να αρρωστήσω λέμε! δεν αντέχω άλλο. η expansys κάνει παραλαβή σε 4 μέρες! Δηλαδή Σάββατο. Σάββατο δεν δουλεύει όμως, άρα Δευτέρα. Άρα εγώ στην Καλύτερη! Θα το έχω Τρίτη!:cry:
σκοτώστε με Τώρα! Και μόλις διαβάσω ότι και άλλος το πήρε πριν απο μένα τελείωσε, με χάσατε.
δημήτρη ρίξε μια γρήγορη ματιά στο fan club του kaiser μου :) και πες μου. Θα κοιτάξω να βρώ και τις περιγραφές για τα προγράμματα για να τα βάλω.
διαβάζω τοσες μερες αυτα που γραφεις και πραγματικά αν τα ζεις τοσο πολυ τραβάς μεγάλο Γολγοθά:lol:
να σου πω ακόμα οτι χθες νομίζω είπαν μεσα στο επίσημο φόρουμ οτι
τεταρτη(αυριο) παραλαμβανουν στην ace;)
zaharakis
11 Σεπ. 2007, 13:14
Η Ελληνική ROM πέρα από τα ελληνικά μενού τι άλλο προσφέρει;
μεγαλη καθυστερηση στις λειτουργιες της συσκευης.......
καθε τηλ που ειχα χωρις την ελληνικη ρομ δουλευε παντα πολυ πιο γρηγορα :O
BestMan
11 Σεπ. 2007, 13:19
Δηλασή για κάποιον ο οποίος δεν χρειάζεται το ελληνικό μενού η ελληνική ROM είναι αχρηστη εντελώς;
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 13:37
διαβάζω τοσες μερες αυτα που γραφεις και πραγματικά αν τα ζεις τοσο πολυ τραβάς μεγάλο Γολγοθά:lol:
όλοι οι προμηθευτές παραλαμβάνουν το kaiser αυτή την εβδομάδα. Διαθέσιμο θα είναι απο την άλλη εβδομάδα για το κοινό. όσο για το Γολγοθά, ακόμα αναρωτιέμαι όταν θα δω τον courier να τον δείρω επειδή άργησε τόσο καιρό, ή να τον βγάλω απο το black list μου και να τον συγχωρήσω? :lol:
mastelos
11 Σεπ. 2007, 14:03
Δηλασή για κάποιον ο οποίος δεν χρειάζεται το ελληνικό μενού η ελληνική ROM είναι αχρηστη εντελώς;
Εγω δοκιμάζοντας καποιες ρομ τωρα τελευταία στο 3300 παρατήρησα οτι σίγουρα ειναι πιο ελαφριές απο την Ελληνική και κάποιες ειναι και ιδιαίτερα σταθερές κατα την άποψή μου
στο θέμα ομως των επαφών και στο πληκτρολόγιο νομίζω οτι της ace κανει πολυ καλύτερη δουλειά απο ολα τα πρόσθετα που εχω δοκιμάσει στα Ελληνικά,ειδικα αν εχεις πολλές επαφές και κανεις συχνά τηλεφωνήματα κατα την διάρκεια της μέρας.
@WebViRuS εγω πιστεύω οτι μόλις τον δεις θα τον πάρεις αγκαλιά:D
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 14:06
σίγουρα η αγγλικές εκδόσεις είναι καλύτερες. το έχω δει και εγώ. όσο αναφορά το πληκτρολόγιο, το Resco καλύπτει όλες τις ανάγκες μου.
θα σε ενημερώσω για το τι έγινε με τον courier :D
highway
11 Σεπ. 2007, 14:24
Επειδή προτιμώ και εγώ αγγλική rom μπορείτε μου πείτε:
* Το πλαίσιο τα φέρνει με ελληνική rom της ace? ή μπορείς να τα πάρεις και με αγγλική?
* Σε ελληνική rom μπορείς να γυρίσεις το περιβάλλον στα αγγλικά? (απ'οτι ξέρω όχι). Αλλά και εάν γίνεται δεν θα γίνει πιο γρήγορη έτσι και αλλοιώς.
* Από ελλάδα μπορείς να το πάρεις με αγγλική rom κρατώντας και την εγγύηση της ace?
Εαν δεν γίνεται τότε καλύτερα να μην το περιμένω να το φέρουν ελλάδα αλλά να το πάρω απ'έξω.
.
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 14:55
to s100 toulaxiston boris ke girizis tin rom apo aglika se elinika me tin ace rom. to plaisio tin eliniki ekdosi tha exi. apo elada na to paris me agliki ekdosi ke egkiisi tin ace xlomo to kovo file mou.
sofa_1
11 Σεπ. 2007, 15:46
http://www.expansys.com/p.aspx?i=151713&se=404 μολις ηρθανε στο uk . εγω πηρα τηλ και αλλαξα την παραγγελια με αυτη απο το uk ,φιλε WebViRuS παρε και εσυ τηλ αν θελεις να την αλλαξεις να σου ρθει πιο νωρις , χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου εγω την αλλαξα ,και μου ειπε οτι αν γινεται θα με ενημερωσει αυριο και σε 2 μερες θα το εχω ,δηλαδη πριν της εκλογες !
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 15:58
όπα όπα. για εξηγησέ μου τι έκανες? πιον πήρες τηλέφωνο και τι είπες.
έλεος η expansys hellas έχει τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τηλεφωνική υποστήριξη (καλά όχι την χειρότερη αλλα σίγουρα πολύ κακή) ανοίγουν στις 10 το πρωί και κλείνει στις 3. τι να πω δηλαδή.
επειδή νομίζω ότι ο θεός μου κάνει πλάκα. σήμερα το πρωί η expansys.com έλεγε ότι ήθελε 3 μέρες ακόμα για να κάνουν παραλαβή, και μερικές ώρες μετά έχουν 500 κομμάτια! αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι σε 2 μέρες και εμείς θα μπορούσαμε να το έχουμε, μιάς και η expansys hellas, τα παραγγέλνει απο την αγγλία και έρχονται. Η παραγγελία μας είναι ήδη καταχωρημένη άρα... πρέπει να μας ετοιμάζουν μέχρι το τέλος τις εβδομάδας?
πωπω με άνχωσες τώρα.
b_bil2
11 Σεπ. 2007, 16:01
το εχει και το uk οντως το παραγγειλα για ενα φιλο και εγω !
avgerinosmd
11 Σεπ. 2007, 16:03
Αυτα που με ενδιαφερουν εμένα δεν ειναι τα ελλήνικα μενού αλλα να μπορεις να γράφεις ελληνικά κυρίως με το εξωτερικό πληκτρολόγιο, αλλα και σωστα SMS, και επισης να ειναι στα ελληνικά τα γραμματα που ταξινομούν τις επαφές στα Contacts. Το πρώτο λύνεται εν μέρει με το ΑΕΚ map. Για το τα Contacts όμως τι κάνουμε?
Επίσης το ΑΕΚ το δωρεάν εχει κάποιους περιορισμούς. Εχει κανεις ή μπορεί να μου στείλει το σπασμένο?
sofa_1
11 Σεπ. 2007, 16:06
όπα όπα. για εξηγησέ μου τι έκανες? πιον πήρες τηλέφωνο και τι είπες.
κοιτα pm γιατι φευγω απο pc αν βιαζεσαι
Carpe_Diem
11 Σεπ. 2007, 16:08
λοιπον για να εχετε κατι να ασχολειστε μεχρι να παραλαβετε τα καιζερ σας
παρτε μια λιστα με apps-games που ειναι συμβατα με το καιζερ
και μεχρι να τα βρειτε θα χει ερθει και το τηλεφωνο σας ;)
μια λιστα απο προγραμματα που χρησιμοποιω παντα και τα θεωρω δεδομενα οτι θα υπαρχουν στο pda μου.το μονο που απουσιαζει απο εδω μεσα ειναι καποιο λεξικο το οποιο παλιοτερα υπηρχε μεσα αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο.
Resco Explorer
resco keybord
aekmap
Phone.Dashboard Battery Pack Pro 2.1.3
Phone.Dashboard.Minute.Tracker.v2.0.1
Resco Photo Viewer
WeatherPanel
PhoneWeaver.1.1
PocketMusic[1].4.2.6.Bundle
Pocket.Player.v3.2
DivXPlayer.v.0.86
pTravelAlarm
Spb Backup
SPB GPRS Monitor
Spb Mobile DVD
Pocket.Mechanic.v2.60 pro
DrYAR-Bluetooth 1.6 wm6
eortologio (του φιλου δημητρη ""windows nt"")
Destinator 6.1
DESTINATOR 7
GPS Tuner
IGO 2007
Memory Map os
GpsGatePPC_v2.5
handy menu
HandySwitcher.v2.7
I LAUNCHER3.05
Dinarsoft.MemMaid.v2.0
Opera v865
Battery Status v 0.03-04
SMS_Scheduler
Tweaks2k2NET v3250
PPCPimBackupV2.5
TaskMgrv2.7
Tcpmp
photocontacts pro_v50
wisbaradv2_2..8.0.2
wisbardesktop_1[1].3.0.5
SoftKeyAppletEx
sipchange 1.0
papadi.helleniccalendar.1.1
winrar -pocket rar
SJphone
και μερικα παιχνιδια
BackGammon v2.0
Mummy.Maze.for.Pocket.PC.v2.1
Spb Arkaball 2
Spb Xonix 2
Spb Bubbles
Astraware Hellfire
krally_v1.00
The_Travel_Collection_1.9
Virtual Pool Mobile
xonix 1.4
Ziogolf2.PPC
σχεδον ολα θα τα βρειτε στο γνωστο και αγαπημενο μας μαγαζακι ;)
Ποιο εννοεις??
avgerinosmd
11 Σεπ. 2007, 16:08
και εγώ από μέρες λέω να αλλάξω την παραγγελία για UK αλλα έχω παραγγείλει μαζι και καρτα 4GB που τώρα έχουν τελειώσει και αν αλλαξώ δεν θα την ξαναβρώ....
Akis Metal
11 Σεπ. 2007, 16:18
Αυτα που με ενδιαφερουν εμένα δεν ειναι τα ελλήνικα μενού αλλα να μπορεις να γράφεις ελληνικά κυρίως με το εξωτερικό πληκτρολόγιο, αλλα και σωστα SMS, και επισης να ειναι στα ελληνικά τα γραμματα που ταξινομούν τις επαφές στα Contacts. Το πρώτο λύνεται εν μέρει με το ΑΕΚ map. Για το τα Contacts όμως τι κάνουμε?
Επίσης το ΑΕΚ το δωρεάν εχει κάποιους περιορισμούς.
Αυτο ακριβως θελω και εγω.Υπαρχει καμια λυση για τις επαφες?Με το cabακι που ελεγα τι γινετε?
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 16:29
μόλις έρθει το εργαλείο θα το ξεπατώσω στις δοκιμές και θα σας ενημερώσω πλήρες. αν και πιστεύω ότι θα με προλάβει ο Δημήτρης.
karagiozis10
11 Σεπ. 2007, 16:33
Επίσης το ΑΕΚ το δωρεάν εχει κάποιους περιορισμούς. Εχει κανεις ή μπορεί να μου στείλει το σπασμένο?
Ελληνικά γράφεις με διάφορα software keyboard. Για το hardware keyboard το ΑΕΚmap δουλεύει άψογα και δωρεάν, δες παραπάνω σχετική δημοσίευσή μου. Το θέμα με τις επαφές αν δεν σε καλύψει το Touch FLO με το οποίο κινείσαι ταχύτατα στην αναζήτηση υπάρχει λύση για Eλληνική ταχεία αναζήτηση εδώ http://sunnysoft.com/software.php?idarticle=296
Kανένα πρόβλημα λοιπόν με Ελληνικά στην Αγγλική ROM. :D
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 17:32
μόλις έλαβα τα καλύτερα νέα που είχα εδώ και μία εβδομάδα.
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρώτη παραλαβή περιμένουμε σε δύο μέρες. Μόλις τη λάβουμε θα προχωρήσουμε και στην αποστολή."
ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 18:56
200 κομμάτια έκαναν φτερά απο το expansys.com
αμάν ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι για ένα pda, έλεος δηλαδή :D
georgep800
11 Σεπ. 2007, 19:11
Έχεις κάποιο link απο το forum; Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την παραλαβή;
Με προβληματίζει πάντως το γεγονός ότι πρόκειται να το πάρω μέσο επιδότησης απο την Wind. Για το Ρ3600 που είχα ρωτήσει πριν απο δύο εβδομάδες, δεν είχαν ιδέα(ούτε και στα κεντρικά!!!) για την συσκευή(για περισσότερο απο ένα μηνά περίμενα να γίνει διαθέσιμη, αλλά κανείς δεν γνώριζε το πότε και ούτε έως τώρα γνωρίζει...). Άστα να πάνε...:(
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 19:18
tha paris ena pda pou to gnorizoun ke tha to poulisis kenourgio se kapio pedi. me auta ta lefta tha paris to kaiser :) (jana grafo greeklish alla pou na to allazo tora ) :)
Carpe_Diem
11 Σεπ. 2007, 20:48
Ρε παιδια η διαφορα του με το HTC P3300 εκτος απο το επεξεργαστη και την μνημη ποια ειναι? Τι καλυτερο εχει?
Ημουν ετοιμος να παρω το HTC P3300 αλλ ειδα και αυτο και δεν ξερω τι να κανω.....
WebViRuS
11 Σεπ. 2007, 21:00
www.htc.com πρώτο φάτσα είναι όπως μπαίνεις αριστερά. έχουμε πει την απάντηση τουλάχιστον 10 φορές μέσα σε αυτό το topic.
λίγα λόγια
1) πληκτρολόγιο
2) 400MHz Cpu
3) 128 Ram 256 Rom
4) 3G (2 cameras)
5) και πάρα πολλά ακόμα
προσωπική άποψη, αν έχεις τα λεφτά να πάρεις το Kaiser κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν συγκρίνεται με το 3300
mastelos
11 Σεπ. 2007, 21:46
Ρε παιδια η διαφορα του με το HTC P3300 εκτος απο το επεξεργαστη και την μνημη ποια ειναι? Τι καλυτερο εχει?
Ημουν ετοιμος να παρω το HTC P3300 αλλ ειδα και αυτο και δεν ξερω τι να κανω.....
ακου τι γίνεται τωρα
το καιζερ ειναι καλύτερο στον επεξεργαστή αλλα το μεγαλύτερο ατου για μένα ειναι η μνήμη ακομα εχει και 3g που δεν εχει το 3300 και τελος νεωτερη τεχνολογια σε ολα.
το 3300 υπερτερεί σε μέγεθος και βάρος συν το ραδιοφωνο
η εμφάνιση ειναι υποκειμενική δεν λεω τη γνώμη μου.
αν θες να εχεις ενα ppc για σκληρη χρηση που να μην καταλαβαίνει τιποτα στο φόρτωμα προγραμμάτων και εισαι απαιτητικός χρηστης παρε το καιζερ
αν θες κατι πιο ελαφρύ που τα κανει ολα μέτρια εως καλα αλλα οχι τέλεια και χωράει και στην τσεπη σου (αν βαλεις το καιζερ στην τσεπη θα σου χαμογελάνε ολα τα κορίτσια)πάρε το 3300
εγω εχω το 3300 και αν το αλλάξω θα παω στο επερχόμενο πολαρις που θα μοιαζει εξωτερικά με το 3300 αλλα με την μηχανή του καιζερ και έρχεται χριστουγεννα.
Επειδή προτιμώ και εγώ αγγλική rom μπορείτε μου πείτε:
* Το πλαίσιο τα φέρνει με ελληνική rom της ace? ή μπορείς να τα πάρεις και με αγγλική?
* Σε ελληνική rom μπορείς να γυρίσεις το περιβάλλον στα αγγλικά? (απ'οτι ξέρω όχι). Αλλά και εάν γίνεται δεν θα γίνει πιο γρήγορη έτσι και αλλοιώς.
* Από ελλάδα μπορείς να το πάρεις με αγγλική rom κρατώντας και την εγγύηση της ace?
Εαν δεν γίνεται τότε καλύτερα να μην το περιμένω να το φέρουν ελλάδα αλλά να το πάρω απ'έξω.
.
1) Το πλαίσιο το φέρνει με Ελληνική Rom της Ace.
2) Με Ελληνική Rom μπορείς να γυρίσεις το περιβάλλον στα Αγγλικά, και απλά να έχεις το Ελληνικό πληκτρολόγιο.
3) Από Ελλάδα μπορείς να το αγοράσεις μόνο με Ελληνική Rom, αλλά μπορείς να ξαναπεράσεις την Αγγλική Rom και να μην βάλεις την extended Rom της Ace. Εγγύηση της Ace για το hardware θα έχεις είτε το αγοράσεις από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.
avgerinosmd
11 Σεπ. 2007, 23:56
Βρε webvirus. που σου ήρθε το μύνημα για τιν παραγγελια? απο expansys? εγώ έχω παραγγείλει από τις 26/8 τα λεφτα έχουν χρεωθεί στην κάρτα μου και κανενα μυνημα για αποστολή και μαλιστα δείχνει παραλαβή ώς εξής
HTC TyTN II (EN, QWERTY, GPS, EU) 1 1 Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 4 Ημέρες
SanDisk 4GB microSDHC Card 1 1 Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 5 Ημέρες
zaharakis
12 Σεπ. 2007, 00:20
φιλε avgerinosmd
εγω απο το expancys. to αγγλικο το παραγγειλα τα ξημερωματα 3ης/9 προς 4 και το παρελαβα στις 6/9 το μεσημερακι κατα τις 11 με 12 η ωρα :O αλλα ειχε ετοιμοπαραδοτες συσκευες στην αποθηκη του ;)
αν το εχεις παραγγειλει απο expancys το (ελληνικο) ειχε ετοιμοπαραδοτα τηλ για αυτο και η καθυστερηση πιστευω ;)
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 00:25
εσύ κανονικά το δικό σου έπρεπε να το είχες πάρει απο τις 5 του μηνός. το email εμένα μου ήρθε επειδή του έφαγα στο τηλέφωνο και στα email και αναγκαστήκανε να μου πούνε.
μην ανησυχείς. θεωρητικά θα το πάρεις το αργότερο τη Δευτέρα.
μήτσο που χάθηκες εσύ? :D
zaharakis
12 Σεπ. 2007, 00:38
μήτσο που χάθηκες εσύ? :D
δουλεια φιλε ...δουλεια :O
απο βδομαδα λασκαρω λιγο ...για να δουμε:O
το τηλεφωνο δεν παλευεται !!!:D
ΤΕΛΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ :lol::lol:
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 00:41
σε 2 μέρες θα σου λέω αν παλεύεται η όχι το ΔΙΚΟ ΜΟY :D
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 09:23
παιδιά η expansys έχει 205 κομμάτια τώρα. Μέσα σε μία μέρα διώξανε 330 κομμάτια!
karagiozis10
12 Σεπ. 2007, 09:38
Το θέμα είναι πως εσύ δεν έχεις ακόμα ούτε ένα... γμτ :lol::lol::lol:
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 10:00
καλά εσύ είσαι ήδη στην μαύρη λίστα μου :)
web δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το δικο μου εφυγε εχθες οποτε μαλλον αυριο θα τα παραλαβω αλλα επειδη σε βλεπω αγχωμενο ειμαι διατεθημενος να σου δωσω το δικο μου και οταν ερθει το δικο σου να μου το στειλεις.Εαν βεβαια ερθει αυριο γιατι μεθαυριο δεν υπαρχει λογος.:D:D:D
xeirwn
12 Σεπ. 2007, 11:59
για όσους το περιμένουν... :p
HTC TyTN II unboxed
http://www.youtube.com/watch?v=a8qk9VKKdrw
επίσης review στα Αγγλικά:
http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/?blog=2&page=1&paged=2
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 12:41
web δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το δικο μου εφυγε εχθες οποτε μαλλον αυριο θα τα παραλαβω αλλα επειδη σε βλεπω αγχωμενο ειμαι διατεθημενος να σου δωσω το δικο μου και οταν ερθει το δικο σου να μου το στειλεις.Εαν βεβαια ερθει αυριο γιατι μεθαυριο δεν υπαρχει λογος.:D:D:D
roker το εκτιμώ φιλαράκι. 2 μέρες έμειναν ακόμα. λες να με πουλήσουν? :D θα πάω απο την expansys στο μέγαρο μουσικής και θα τους φάω ζωντανούς!
α! πες μου όταν λες ότι έφυγε... απο που έφυγε? αγγλία ή ελλάδα?
τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σχεδόν τελείωσα το site που για το kaiser.
zaharakis
12 Σεπ. 2007, 12:42
σε 2 μέρες θα σου λέω αν παλεύεται η όχι το ΔΙΚΟ ΜΟY :D
οταν το παρεις με το καλο....κερναω καφε :)
ελα να το κανουμε τουμπανο!!
ειναι πολλα τα registry hacks που χρειαζεται (μιας και ακομα δεν υπαρχουν τα αναλογα cabs για να τα αλλαζουν μονα τους ) για να δουλεψει ακομα ...μα ακομα πολυ πιο γρηγορα ;)
Akis Metal
12 Σεπ. 2007, 14:27
Μιλησα με το http://www.vnp.gr σημερα παλι και μου ειπαν αυριο να παω να το παρω αν θελω.Αλλα στο play247 λενε πως θα το εχουν στα ελληνικα σε 2-3 μερες.δεν ξερω τι να κανω ρε ****το
sofa_1
12 Σεπ. 2007, 14:28
εμενα εφυγε σημερα μαλλον παρασκευη θα το εχω ! φυσικα απο αγγλια χωρις ευρωπαικο φορτιστη !:D
johner
12 Σεπ. 2007, 14:38
Μιλησα με το http://www.vnp.gr σημερα παλι και μου ειπαν αυριο να παω να το παρω αν θελω.Αλλα στο play247 λενε πως θα το εχουν στα ελληνικα σε 2-3 μερες.δεν ξερω τι να κανω ρε ****το
play247 καλύτερα.
Από vpn δεν θα αγόραζα ούτε cd.:p
sx1vg18
12 Σεπ. 2007, 14:39
1) Einai genika aksiopistes oi agores mesw net ?
2)Se kanena allo magazi,ektos net,den einai diathesimo ?Gia pote proorizetai ?
3)Ginetai allagh se ellhnika se montelo agorasmeno apo ekswteriko
4)To thelw poli,de kratiemai...Fainetai...?
BestMan
12 Σεπ. 2007, 14:42
Expansys και Play247.gr είναι απολύτως αξιόπιστα.
sx1vg18
12 Σεπ. 2007, 14:44
Iparxei ellhniko expansys ?
Απο vnp ειχα αγορασει το πρωτο μου ppc δεν ειχα κανενα παραπονο μια χαρα ηταν-ειναι γιαti το g500 to εχω ακομα και παιζει μια χαρα αντιθετα το χ500+ σκετη απογοητευση επουληθη παραυτα .
http://www.expansys.com.gr/:O:O
BestMan
12 Σεπ. 2007, 14:51
Ναι. www.expansys.com.gr
Υπάρχει και σχετικό θέμα στο myphone: Ελληνική έκδοση Expansys (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31649)
Αν αποφασίσεις να κάνεις αγορά με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (και όχι με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο) δες και το "Πιστωτικές Κάρτες/Τράπεζες (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1434)"
sx1vg18
12 Σεπ. 2007, 15:34
Giati oxi me opoiodhpote allo tropo ?
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 15:41
εγώ με κατάθεση σε λογαριασμό το έκανα.
Δημήτρη, γράψε μου σε κανα pm καμια ρύθμιση, γιατι το να βγούμε για καφέ, εσύ χαλκίδα και εγώ Ηλιούπολη είναι ένα θέμα :D ;)
α! και αν μπορείς εκείνο το πρόγραμματακι για τα τηλέφωνα που είπαμε πριν στο τηλέφωνο, γιατί χάθηκα :D
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 15:58
παιδιά τα φώτα σας!
το status της παραγγελίας μου γράφει "Το προϊόν εστάλη"!!!!!
αυτό σημαίνει ότι το παίρνω σήμερα? Κάποιος να μου πεί! Πετάω λέμε τώρα!
karagiozis10
12 Σεπ. 2007, 16:30
παιδιά τα φώτα σας!
το status της παραγγελίας μου γράφει "Το προϊόν εστάλη"!!!!!
αυτό σημαίνει ότι το παίρνω σήμερα? Κάποιος να μου πεί! Πετάω λέμε τώρα!
Σου έχει έρθει ένα mail που περιέχει σύνδεσμο στην DHL όπου με τον αριθμό αποστολής παρακολουθείς την θέση του δέματος. Mε τον αριθμό αποστολής μπορείς να δεις κι Ελληνικά στο http://www.dhl.gr/publish/gr/gr.high.html
Αύριο σίγουρα... καλορίζικο. :D
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 17:47
δεν μου έχουν στείλει email της DHL ρε ****το. η κάποιο αριθμό αποστολής. :(
Απο την ωρα που φαινεται οτι στο εχουν στειλει μεχρι να ερθει το mail μεσολαβουν 4-5 ωρες ..... τωρα μηπως τα παιδια που το εχουν μπορουν να μας πουν τι περιεχει τ
ο κουτι ,γιατι ετοιμαζω μια παραγγελια με κατι εχτρα :D:D:D
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 18:35
September 12, 2007 16:41 Marseille - France Departed from DHL facility in Marseille - France
mouxaxa
Παιδια καλησπερα.και εγω το εχω παραγγειλει απο το ελληνικο expansys και σημερα μου ηρθε mail οτι η παραγγελια εχει σταλει! Λετε να το εχω μεχρι το Σαββατο? Θα τις προλαβουμε τις εκλογες? Αν το μαθει η γυναικα μου θα με σκοτωσει..:lol:
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 23:14
αύριο θα το έχεις πιθανός.
lagoudakis
12 Σεπ. 2007, 23:23
αυτος θα το εχει,με εσενα να δουμε τι θα κανουμε:Dπρεπει να τραβας μεγαλο μαρτυριο:O,κουραγιο:)
WebViRuS
12 Σεπ. 2007, 23:30
εμένα παιδιά πρέπει να έπεσε το αεροπλάνο.
September 12, 2007 17:12 Marseille - France Shipment picked up
αυτά ήταν τα τελευταία νέα του.
zaharakis
13 Σεπ. 2007, 00:24
εμένα παιδιά πρέπει να έπεσε το αεροπλάνο.
September 12, 2007 17:12 Marseille - France Shipment picked up
αυτά ήταν τα τελευταία νέα του.
δεν με ακουσες οταν μιλαγα...και τωρα βασανιζεσαι :lol::lol::lol:
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 00:26
σκεφτόμουν να αλλάξω την υπογραφή μου όταν θα το έπαιρνα αλλα τώρα θα την αφήσω εκεί! :D
ρε δημήτρη πες μου τι σημαίνει Shipment Picked Up? απο που το παρέλαβαν? έχει φύγει απο την Γαλλία? τόσες ώρες και δεν έχει ενημερωθεί τίποτα.
και αν μπορείς στείλε μου και το αρχείο για την αναγνώριση αριθμών plz.
sx1vg18
13 Σεπ. 2007, 00:37
Eimai pali ligo off-topic alla ta pragmata einai poli sovara
1) Osoi to pswnisate mesw net eiste euxaristhmenoi ?genika empisteueste agores mesw net ?
2) To kinhto to pairnete me aggliko leitourgiko ? Auto afou erthei elladitsa mporoume me anavathmish na to kanoume ellhniko ?
3) Ti diadikasia iparxei peripou gia agora mesw net me metrhta ?
4) Poses meres kanei peripou ?
5) Poia einai h TELIKH timh ths olhs agoras-apostolhs ?
Tha ektimhsw afantasta tis apantiseis sas
gsioutas
13 Σεπ. 2007, 00:39
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά για όσους αγοράζουν από το expansys, ρίξτε μια ματιά στο http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=155840
είναι το ίδιο προϊόν αλλά και με Πακέτο αυτοκινήτου και είναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ από το να αγοράσετε ΣΚΕΤΟ το Tynt II !!! Προφανώς είναι λάθος υπέρ του καταναλωτή οπότε ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ!
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 00:44
Eimai pali ligo off-topic alla ta pragmata einai poli sovara
1) Osoi to pswnisate mesw net eiste euxaristhmenoi ?genika empisteueste agores mesw net ?
2) To kinhto to pairnete me aggliko leitourgiko ? Auto afou erthei elladitsa mporoume me anavathmish na to kanoume ellhniko ?
3) Ti diadikasia iparxei peripou gia agora mesw net me metrhta ?
4) Poses meres kanei peripou ?
5) Poia einai h TELIKH timh ths olhs agoras-apostolhs ?
Tha ektimhsw afantasta tis apantiseis sas
τα έχουμε πει σε αυτή την ερώτηση 1 εκατομμύριο φορές
για άλλη μια φορά
1) Ναι
2) Ναι - Οχι (ακόμα τουλάχιστον)
3) Η πιστωτική ή χρεωστική ή κατάθεση στη τράπεζα
4) εξαρτάται απο το απόθεμα. το λιγότερο 3 μέρες
5) 20 ευρώ το πολύ τα μεταφορικά οπότε κάνε την πρόσθεση και θα το βρείς.
sx1vg18
13 Σεπ. 2007, 01:01
Px sto expansys.gr exei timh 770. Opote telika paei 790 ?
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 01:03
σωστά. θα σου πρότεινα να περιμένεις γιατί την εβδομάδα που έρχεται θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα.
Px sto expansys.gr exei timh 770. Opote telika paei 790 ?
Αν πατήσεις "Προσθήκη στο καλάθι" θα σου εμφανίσει στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης ανάλυτικά την τιμή.
Αν το παραγγείλεις από το ελληνικό expansys (www.expansys.com.gr) η τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά είναι €789.68.
sx1vg18
13 Σεπ. 2007, 01:10
thanx
sofa_1
13 Σεπ. 2007, 01:29
εμενα ερχεται μαλλον το δικο μου :D:D αντε να δουμε και τα δικα σας παιδια ..
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 01:30
τι εννοείς ξεκίνησε?
εγώ έχω κολλήσει σε αυτό το ηλίθιο στάδιο
sofa_1
13 Σεπ. 2007, 01:33
αφου σου ειπα βρε θοδωρη αλλαξε την παραγγελια με το αγγλικο !
sofa_1
13 Σεπ. 2007, 01:35
παρασκευη θα ειναι εδω σιγουρα ,γιατι το αλλαξα και το εκανα αγγλικο το ελληνικο απο τι βλεπω θελει 2 μερες ακομα ! νομιζω κιολας ,μακαρι να σου ρθει τι να πω
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 01:37
χαχα για κοίτα λίγο τι λέει η παραγγελία μου και μετά έλα να μου πεις :D
εγώ θα το πάρω πιο νωρίς απο εσένα ;)
sx1vg18
13 Σεπ. 2007, 02:08
Sigoura tha nai thn allh vdomada edw ? Piga sto plaisio na rwthsw kai den iksere na mou pei fusika. Allwste h timh idia tha einai. Ki ama erthei sthn Ellada tha perimenw sindesh gia Wind. Kala Xristougenna
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 02:10
εγώ σου είπα την γνώμη μου. δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
sx1vg18
13 Σεπ. 2007, 02:15
I know...Ki egw th dikia mou lew giati 21 xronia pswnizw sthn Elladitsa...
sofa_1
13 Σεπ. 2007, 02:41
χαχα για κοίτα λίγο τι λέει η παραγγελία μου και μετά έλα να μου πεις :D
εγώ θα το πάρω πιο νωρίς απο εσένα ;)
θα ειναι σιγουρα παρασκευη και τα 2 εχω ψωνισει πολλες φορες απο expansys ,η δημητρα δεν πεφτει ποτε εξω ! και μου ειπε παρασκευη !:lol:
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 02:45
ε έλεος! δηλαδή δεν θα είναι εδώ αύριο? τι να πω ρε ****το! καλα έχω τσατιστεί απίστευτα με την expansys μέχρι στιγμής δεν ήταν σωστή σε καμία απολύτως ημερομηνία.
b_bil2
13 Σεπ. 2007, 02:55
ε έλεος! δηλαδή δεν θα είναι εδώ αύριο? τι να πω ρε ****το! καλα έχω τσατιστεί απίστευτα με την expansys μέχρι στιγμής δεν ήταν σωστή σε καμία απολύτως ημερομηνία.
σου ειπανε για αυριο εσενα ? εγω παραγγειλα ενα και μαλλον παρασ/σαββατο θα ρθει !
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 03:08
δηλαδή αν η DHL που κάνει 100αδες διαδρομές καθημερινά, πήρε ένα πακέτο το μεσημέρι, δεν μπορεί να το έχει στην Ελλάδα την επόμενη μέρα? μην τρελαθούμε κιόλας. Αν ήταν έτσι πλήρωνα και απλό ταχυδρόμο. όσο αναφορά τις κοπέλες στην eXpansys δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4. η μία λέει παρασκευή, η άλλη λέει πιθανότατα τη Δευτέρα και στη χειρότερη τη Τρίτη. Εγώ λέω ότι μπορεί να μην έρθει και καθόλου. Δεν είναι θέμα του να πάρω εγώ το kaiser πιο γρήγορα, αλλά είναι και η τελευταία φορά που παραγγέλνω απο το ελληνικό expansys. αν είναι να πάρω κάτι ξανά θα το πάρω απο το αγγλικό και τελείωσε. Εγώ σαν τελικός καταναλωτής θέλω μια εταιρία που πάω και τις σκάω 800 ευρώ να είναι τύπος και υπογραμμός. Μέχρι σήμερα το πρωί η παραγγελία μου έλεγε ότι θα το λάβω σε 4 μέρες απο σήμερα, στο site μέσα έλεγε 3 μέρες κάτι που έγραφε ακόμα όταν κοίταξα τελευταία φορά. Και μέσα σε όλη τη κατάσταση τα κοριτσάκια σηκώνουν και το τηλέφωνο απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και αν θέλουν. Καλά μήνυμα στο τηλέφωνο ότι "γειά σας είμαστε κλειστά, μην περιμένετε σαν ηλίθιος να τελειώσει το τραγούδι για να σας απαντήσουμε....ατυχίσατε!"
συγνώμη για τη συμπεριφορά αλλά έχω σπαστεί.
Ρε παιδια συγγνωμη αλλα το νημα το εχετε καταντησει "ποτε θα ερθει το kaiser σπιτι μου" πραγμα το οποιο πιστεψτε με ελαχιστα ενδιαφερει τους υπολοιπους.
johner
13 Σεπ. 2007, 08:12
Ρε παιδια συγγνωμη αλλα το νημα το εχετε καταντησει "ποτε θα ερθει το kaiser σπιτι μου" πραγμα το οποιο πιστεψτε με ελαχιστα ενδιαφερει τους υπολοιπους.Δε μας ενδιαφέρει καθόλου όμως!
Ο επόμενος έχει report από μένα επειδή μου τα ζαλίσατε.:D
highway
13 Σεπ. 2007, 09:14
Το πλαίσιο έχει μερικές μέρες που αφαίρεσε το παλιό Tytn από την σελίδα του. Μάλλον ετοιμάζεται για το καινούργιο.
Πάντως την προηγούμενη βδομάδα είχε ακομα το παλιό με τιμή μάλιστα 700+ ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) δηλαδή στην τιμή του καινούργιου που είχε ήδη κυκλοφορήσει :)
Akis Metal
13 Σεπ. 2007, 09:17
Το πλαίσιο έχει μερικές μέρες που αφαίρεσε το παλιό Tytn από την σελίδα του. Μάλλον ετοιμάζεται για το καινούργιο.
Πάντως την προηγούμενη βδομάδα είχε ακομα το παλιό με τιμή μάλιστα 700+ ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) δηλαδή στην τιμή του καινούργιου που είχε ήδη κυκλοφορήσει :)
Εχω μιλησει με plaisio και παραλαμβανει σημερα η αυριο το πρωι.
Εχω μιλησει με plaisio και παραλαμβανει σημερα η αυριο το πρωι.
Σημερινη πληροφορια απο Πλαισιο Καλλιθεας πριν λιγο που πηγα , μου ειπαν οτι απο αυριο θα το εχουν και μαλιστα μου ειπαν αν θελω να μου κρατησουν ενα
kostas-k
13 Σεπ. 2007, 10:23
Και σε τί τιμή παιδιά?
Σας είπαν?
Σκέφτομαι να το πάρω. :p
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 10:55
799 είναι η πιο αναμενόμενη τιμή 100% όμως κάτω απο 770 με το ΦΠΑ δεν θα είναι.
θα ήθελα να ενημερώσω πως το αεροπλάνο έφτασε σήμερα στις 8. Αρα όποιος είναι στην παραγγελία μαζί μου θα το πάρει σήμερα.
FOTANAG
13 Σεπ. 2007, 12:33
Πότε θα το φέρει η βοδαφον? είμαστε σκλαβοι της επιδότησης.
Βλέπω σε κανένα μήνα να το παίρνουμε εμείς στα χέρια μας:down:
kostas-k
13 Σεπ. 2007, 12:52
Παιδιά για να γλυτώσετε το ΦΠΑ θα πρέπει να βάλετε εταιρικό ΑΦΜ το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο VIES για να μην έχετε πρόβλημα αργότερα.Για να το τσεκάρετε αυτό πηγαίνετε εδώ (http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do?selectedLanguage=EN) και βάλτε το ΑΦΜ να δείτε αν είναι.
Θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο στο VIES για να δηλωθεί από την εταιρεία σαν ενδοκοινοτική απόκτηση γιατί αν δεν δηλωθεί θα υπάρξει πρόστιμο στην εταιρία.
Το έψαξα αυτό....κάτι τέτοιο γίνεται.
Απλά δεν υπάρχει ΦΠΑ επειδή είναι αγορά εντός Ε.Ε.
Mjippo
13 Σεπ. 2007, 13:18
Πάντος εσυ το πήρες WebViruS ;)
September 13, 2007 12:56 Athens - Greece Shipment delivered
manos the greek
13 Σεπ. 2007, 13:25
Review:
http://mobilitytoday.com/articles/htc_tytnII_review.html
geovass
13 Σεπ. 2007, 13:40
Νεα ROM...:D
Software version
GSM Radio: 1.27.12.11
Protocol version: 22.45.88.07H
CE version: 1.57.502.2
OS build: Windows Mobile 6 AKU 0.4.2 Build 18125
ht@p://rapidshare.com/files/55298724/RUU_Kaiser_CINGULAR_WWE_.exe
Issue fixed
8925 Vibrate Stays On when mail is received
HTC 8925 - USB Stereo headset not working
8925 freeze
Multiple reports of device freeze and inactive touch screen
8925 PTT release issue
Blank screen, phone locked up (or powered down)
Vibrate won't shut off
HTC 8925 touch screen response issue
No message received when a voice message is sent
HTC camera Error
HTC 8900 - XM files are read only and this means the trial will never expire.
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 13:42
ήρθε!!!! παιδιά τα λέμε σε μερικές μέρες :D
Carpe_Diem
13 Σεπ. 2007, 13:49
Νεα ROM...:D
Software version
GSM Radio: 1.27.12.11
Protocol version: 22.45.88.07H
CE version: 1.57.502.2
OS build: Windows Mobile 6 AKU 0.4.2 Build 18125
ht@p://rapidshare.com/files/55298724/RUU_Kaiser_CINGULAR_WWE_.exe
Issue fixed
8925 Vibrate Stays On when mail is received
HTC 8925 - USB Stereo headset not working
8925 freeze
Multiple reports of device freeze and inactive touch screen
8925 PTT release issue
Blank screen, phone locked up (or powered down)
Vibrate won't shut off
HTC 8925 touch screen response issue
No message received when a voice message is sent
HTC camera Error
HTC 8900 - XM files are read only and this means the trial will never expire.
Καινουρια rom για το kaiser ακομα δε βγηκε?
Αυτο εδς τι ειναι? GSM Radio: 1.27.12.11?
zaharakis
13 Σεπ. 2007, 13:51
παιδια μην βιαζοσαστε να φλασαρετε ""'μαγειρεμενες ρομ"" :!:
ειναι νωρις ακομη...
οι μεγαλοι developers ακομη δεν εχουν βγαλει κατι αξιοπιστο ;)
geovass
13 Σεπ. 2007, 13:54
Αυτο ειναι αναβαθμηση ROM για τα μοντελα της Singular.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=329506
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 14:00
δημήτρη στείλε μου ένα πμ με εκείνο το πρόγραμμα για τα τηλέφωνα στα sms και εκείνα τα registry :D, βρήκα το κόλπο για το καπάκι της μπαταρίας.
manos the greek
13 Σεπ. 2007, 15:48
HTC Launches the HTC TyTN II officially
http://x.msmobiles.com/portal/images/phones/htc/htc-tytn-ii/htc-tytn-2.jpg
http://msmobiles.com/news.php/6705.html
HTC Launches the HTC TyTN II officially
http://x.msmobiles.com/portal/images/phones/htc/htc-tytn-ii/htc-tytn-2.jpg
http://msmobiles.com/news.php/6705.html
Ξερει κανεις αν την κοπελα την δινει με επιδοτηση η Wind;
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 16:57
είναι μέσα στο value pack της expansys :D
μόλις σκαλίσω το pda λίγο ακόμα θα σας πω νέα.
ntinos
13 Σεπ. 2007, 19:35
καλοριζικο webvirous.επιτελους θα ηρεμησουμε απ τις κραυγες αγωνιας σου.δωσε μας και συ τις εντυπωσεις σου,σημερα ομως γιατι αυριο θα τοχει ολη η ελλαδα απο το πλαισιο.δεν ειναι μπηχτη,απλα ενημερωνω και τα αλλα παιδια οτι αυριο θα ειναι διαθεσιμο.και βγαλε και τον χοντρο απ την υπογραφη σου,13 ειναι σημερα.αντε καλοφορετο
Akis Metal
13 Σεπ. 2007, 19:41
Δυστηχως μιλησα με την ΑCE Hellas και ειπε λογο προβληματων θα κανει αποστολη απο δευτερα και μετα.Μπορει και ποιο αργα.Anyway Εγω το πηρα μολις απο αγ παρασκευη απο το VNP
georgep800
13 Σεπ. 2007, 19:42
καλοριζικο webvirous.επιτελους θα ηρεμησουμε απ τις κραυγες αγωνιας σου.δωσε μας και συ τις εντυπωσεις σου,σημερα ομως γιατι αυριο θα τοχει ολη η ελλαδα απο το πλαισιο.δεν ειναι μπηχτη,απλα ενημερωνω και τα αλλα παιδια οτι αυριο θα ειναι διαθεσιμο.και βγαλε και τον χοντρο απ την υπογραφη σου,13 ειναι σημερα.αντε καλοφορετο
Οπότε προφανώς υπάρχει διαθέσιμο και στην ACE Ελλάς, έτσι;
Akis Metal
13 Σεπ. 2007, 19:56
Βασικα το δικο μου ειναι με αγγλικο μενου.
παιδια μια βοηθεια ολα καλα με το kaiser το μονο προβλημα που εχω ειναι με το aekmap ειναι κανονικα εγκατεστημενο στο ppc οχι στην sd και εχω βαλει και τα 2 layouts 1) δεν μου κραταει τις ρυθμισεις και 2)πως αλλαζεις γλωσσα , μιλαμε παντα για το hardware πληκτολογιο.
ευχαριστω
Akis Metal
13 Σεπ. 2007, 20:27
Και εγω θα ηθεκα βοηθεια με το photo contacts pro.Μου βγαζει τις επαφες στα κινεζικα γιατι????
outblaze
13 Σεπ. 2007, 20:45
Ποιος θα μου εξηγήσει αυτό....:
Στην ιστοσελίδα της HTC.com.gr λέει αναμενόμενη ημερομηνία 20-09-2007, αλλά
Στην ιστοσελίδα του play247.gr λέει ότι είναι διαθέσιμο, άρα σε μία εργάσιμη μέρα αποστολή..... (και με τον ισχυρισμό ότι είναι το Tytn της ACE με πλήρη υποστήριξη ελληνικών)
Τί ισχύει;
WebViRuS
13 Σεπ. 2007, 22:16
θα σας ενημερώσω σύντομα :)
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 01:41
Λοιπόν, εδώ είναι η αναφορά μου για την άποψη μου πάνω στο kaiser.
Το πρώτο πράγμα που συναντάται είναι το κουτί. Μαύρο και εντυπωσιακό όπως μας έχει αρχίσει να μας προσφέρει η HTC.
Ανοίγοντας το, θα δείτε ίσως ένα απο τα ομορφότερα PDA που κυκλοφορούν στην αγορά. Μόλις το πιάσετε στο χέρι σας θα εντυπωσιαστείτε απο την ποιότητα κατασκευής και το βάρος του το οποίο θα σας φανεί αρκετά ελαφρύ. (Αυτό γιατί δεν έχει εγκατεστημένη τη μπαταρία μέσα, αλλά και αφού βάλετε την μπαταρία η διαφορά είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρή και το βάρος των 190γρ. αποκλείεται να το καταλάβετε.
Κάτω απο το Kaiser θα βρείτε 2 κουτιά. Τα οποία περιέχουν βασικά
1) Μία θήκη δερμάτινη πολύ καλής ποιότητας η οποία αγκαλιάζει όλο το kaiser και δεν το αφήνει εκτεθειμένο.
2) Ένα φορτιστή μπρίζας
3) Ενα καλώδιο USB
4) Μια ζελατίνα για την οθόνη σας προτείνω να την βάλετε οπωσδήποτε.
5) Τα βιβλία του
6) Το TomTom
7) Ακουστικά τα οποία για την γνώμη μου είναι για πέταμα, αλλά δεν δώσαμε 800 ευρώ για ακουστικά, τα πετάμε και πέρνουμε bluetooth.
8) 15 ευρώ έκπτωση απο την expansys για την επόμενη αγορά σας.
9) και τέλος την μπαταρία του Kaiser η οποία είναι μέσα στην δερμάτινη θήκη μαζί με ένα έξτρα στυλό.
Πρέπει να πω πως το πιο δύσκολο πράγμα που θα συναντήσετε στo Kaiser είναι η μπαταρία του. Μου πήρε 10 λεπτά να καταλάβω πως στο καλό ανοίγει αυτό το καπάκι.
Ακούστε λοιπόν το κόλπο. Βάζετε τον αντίχειρά σας κάτω δεξιά της θήκης με το δεξί χέρι και πιέζεται σπρώχνοντας προς τα πάνω ταυτόχρονα! Με το αριστερό χέρι προσπαθείτε να βοηθήσετε στο σπρώξιμο προς τα πάνω. Δοκιμάστε το και θα πετύχει.
Το επόμενο που κάνετε είναι να σπρώξετε το φανταστικό πληκτρολόγιο (κάτι που έχετε κάνει ήδη και είμαι 100% σίγουρος για όσους το έχουν ήδη) και βάζετε την SIM σας κάτω απο την οθόνη.
Τέλος βάζεται και την MicroSD μνήμη σας.
Προτείνω πριν κάνετε τα απο πάνω να βάλεται πρώτα την ζελατίνα επειδή η οθόνη θα σας λερωθεί γρήγορα.
=====
Πως μου φάνηκε λοιπόν...
Το βάρος του είναι απλά τέλειο για ένα τέτοιο PDA. Η ποιότητα του αρχικά ΠΑΡΑ πολύ καλή.
Το πρώτο πράγμα που προσέχω είναι ότι λερώνει εύκολα, για αυτό και το καθαρίζω όλη μέρα με ένα πανάκι. Προσπάθησα να τρελάνω το PDA ώστε να κρασάρει και ότι και να του έβαλα πολύ απλά δεν με κρέμασε. Κάποια στιγμή έφαγε ένα κόλιμα αλλά έστρωσε γρήγορα.
Υπάρχουν αρκετά σκουπίδια και άχρηστα πράγματα που του κόβουν ταχύτητα, αλλά διορθώνονται και είμαι σίγουρος ότι με τις custom rom που έρχονται θα γίνει αχτύπητο.
Η ποιότητα των κουμπιών είναι αρκετά καλή. Η ροδέλα που λένε μερικοί ότι δεν είναι πολύ καλή, είναι μέτρια, ούτε πολύ καλή ούτε πολύ κακή. αλλά δεν θα σας πειράξει μιάς και η χρήση της είναι σπάνια.
Το Power Button, για να το πατήσεις χωρίς να το κοιτάξεις, πρέπει να είσαι μάγκας. Είναι σε αίσθηση ένα με το υπόλοιπο PDA και είναι πολύ δύσκολο να το πατήσεις στα τυφλά.
Το κουμπί της κάμερας έχει την πολύ ωραία δυνατότητα των 2 επιπέδων στο κλίκ
οταν πατήσει κάποιος το πρώτο επίπεδο δεν ανοίγει η κάμερα, οπότε δεν την ξεκινάς καταλάθος.
Η φωτογραφίες του πολύ καλές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το GPS του αρκετά καλό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε δουλειά χωρίς το GPSGate.
Πραγματικά είναι το καλύτερο PDA Που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, και τα λεφτά του τα αξίζει με το παραπάνω.
Για να προλάβω την ερώτηση κόστους και διαθεσιμότητας.
Την άλλη εβδομάδα κυκλοφορεί στα μαγαζιά στην Ελλάδα και θα κοστίζει περίπου απο 770 εως 799 στην Ελληνική γλώσσα.
Αν έχετε ερωτήσεις... ελεύθερα.
ntinos
14 Σεπ. 2007, 01:57
εχεις πλακα μικρε,μπραβο σου.ωραια τα specs σου
sofa_1
14 Σεπ. 2007, 02:04
πολυ καλη η περιγραφη που μας εκανες ,αντε αυριο ερχεται και το δικο μου το πρωι , καλοριζικο θοδωρη:) πιστευω αν χρειαστω βοηθεια θα την εχω :)
karagiozis10
14 Σεπ. 2007, 02:07
Το GPS του αρκετά καλό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε δουλειά χωρίς το GPSGate.
Γιατί ? :cool:
Πραγματικά είναι το καλύτερο PDA Που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, και τα λεφτά του τα αξίζει με το παραπάνω.
Tα δοκίμασες όλα βρε θηρίο ? :lol:
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 02:12
Γιατί ? :cool:
Tα δοκίμασες όλα βρε θηρίο ? :lol:
δεν ήταν εύκολο να τα δοκιμάσω όλα. τα τελευταία 100 μου βγάλανε την πίστη αλλα εγώ βράχος!
όσο αναφορά το gps πολύ απλά παίζει κρυφτό με το Destinator. Τώρα με βλέπεις... τώρα όχι.
Ξέχασα να αναφέρω πως το πληκτρολόγιο είναι πολύ βολικό και η ταχύτητα που γράφεις μόλις του δείξεις πιος κάνει κουμάντο είναι πολύ γρήγορη. Αν γράφεται αργά σε αυτό το PDA 2 πράγματα συμβαίνουν, ή έχετε χοντρά δάχτυλα ή κοιτάτε το πληκτρολόγιο καθώς γράφεται.
Επίσης η ΜΠΑΤΑΡΙΑ! δεν μπορώ να σας πω ακόμα αν είναι καλή η όχι, μιας και την έφτασα στο 70% φόρτιση και μετά το έβγαλα επειδή έπαιζα μαζί του όλη μέρα, με ανοιχτό wi-fi, bluetooth, και 2 ώρες GPS βόλτα, + ότι άλλο του έκανα, έφτασα στο 10% περίπου το βράδυ κατα τις 11.30 από τις 1.30 το μεσημέρι συνεχόμενης χρήσης.
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 02:14
πολυ καλη η περιγραφη που μας εκανες ,αντε αυριο ερχεται και το δικο μου το πρωι , καλοριζικο θοδωρη:) πιστευω αν χρειαστω βοηθεια θα την εχω :)
σε ευχαριστώ :) αν μπορώ να βοηθήσω εδώ είμαι. Α! μην περιμένεις και κανα τεράστιο κουτί να σου έρθει στην παραλαβή. Αφού εγώ ήμουν έτοιμος να δείρω τον courier στην αρχή γιατί νόμιζα ότι μου έφερε λάθος πακέτο.
to destinator kanei pali ta ''kala" pou ekane to p3300 kai to x7500....briskei kai xanei to sima sinexws(ennoeitai me destinator )...an nai ,mipws mporeis na peis ti lisi tou problimatos ...euxaristw..
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 03:16
7 post πιο πάνω θα βρεις την απάντηση αυτή με το μεγάλο κείμενο
an poreis boithise ligo mesw pm ...euxaristw poli
Για το gps θα ρωταγα αυτο που ρωτησε και ο καρα γιατι χρειαζεται το gate εμενα μου επαιξε με την μια και μαλιστα στο ενα χερι το g500 και στο αλλο το htc και κλειδωσε πολυ πιο γρηγορα απο το ετεν και στα 2 dest 7
zaharakis
14 Σεπ. 2007, 09:08
οντως και μενα στην αρχη μου εκανε νερα το gps και εβαλα το gps gate.
αλλα δεν εφταιγε το τηλ αλλα τα leng που ειχα βαλει....
εβγαλα τα λενγκ και ολα τελεια.ολα δουλευουν κανονικα και κλειδωνει πολυ γρηγορα σημα για πλοηγηση!
αλλα μια που ειχα και το gps gate ηδη μεσα στο στηλεφωνο,δοκιμασα να δουλεψω το gps μεσω του gps gate..
χρονος κλειδωματος ??
με το που ανοιγω το gps gate,αμεσως μετα ανοιγω το destinator, με το που φορτωσει το dest το τηλ ειναι ετοιμο για πλοηγηση :blink:
πολυ πιο γρηγορα κλειδωνει σημα ικανο για πλοηγηση αλλα χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και απαραιτητο;)
οποτε οσοι εχετε προβλημα με το gps κοιταξτε καλυτερα σε καποιο προγραμμα που μπορει να δημιουργει ασυμβατοτητες και να ""χτυπαει"" και εκει.;)
οσι θελουν να δοκιμασουν να κανουν ακομη πιο αμεσο το τηλ σε αποκριση στο θεμα ""τηλεφωνο"" μπορουν να αλλαξουν (ουσιαστικα απενεργοποιησουν) το σκιν του phone pad.
με το resco file explorer παμε
my registry/HEY_LOCAL_MACHINE/security/phone/skin/ και το enabled απο 1 που ειναι default το κανουμε 0 .επανεκκινηση και ειναι ενταξει.
Akis Metal
14 Σεπ. 2007, 09:12
Καλημερα.Εχω ενα μικρο προβληματακι με το Aekmap.Καταρχην μονο αυτο ειπαρχει για ωα γραφουμε ελληνικα απο το hardware πληκτρολογιο?Αν ναι πως δουλευει?
johner
14 Σεπ. 2007, 09:13
7) Ακουστικά τα οποία για την γνώμη μου είναι για πέταμα, αλλά δεν δώσαμε 800 ευρώ για ακουστικά, τα πετάμε και πέρνουμε bluetooth.
Πράγματι 800 ευρώ και να έχει και καλά ακουστικά;
Απαράδεκτο. Ας δώσουμε άλλα 100 να πάρουμε bt headset.
zaharakis
14 Σεπ. 2007, 09:13
δημήτρη στείλε μου ένα πμ με εκείνο το πρόγραμμα για τα τηλέφωνα στα sms και εκείνα τα registry :D, βρήκα το κόλπο για το καπάκι της μπαταρίας.
ηταν πολυ πιο απλο τελικα ετσι ??:lol:
θα στα στειλω τωρα ;)
zaharakis
14 Σεπ. 2007, 09:17
Καλημερα.Εχω ενα μικρο προβληματακι με το Aekmap.Καταρχην μονο αυτο ειπαρχει για ωα γραφουμε ελληνικα απο το hardware πληκτρολογιο?Αν ναι πως δουλευει?
φιλε ακη κοιτα εκει να δεις και τις αλλες επιλογες
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
που δινουν τα παιδια εκει και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.:)
εγω στο καισερ ακομη δουλευω το resco keybord για εικονικο πληκτρολογιο και το AEKMap για το εξωτερικο για τα sms 160 χαρακτηρων.
μια χαρα δουλευει και αν δεν βρω κατι αλλο δεν εχω κανενα προβλημα να το κρατησω και ετσι ;)
zaharakis
14 Σεπ. 2007, 09:19
γιατι η ελλειψη memory card?ποτε δεν τους καταλαβα ...:(
οσο για το hands free του,δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι καλο..αλλα δεν τρελλαινεσαι κι ολας οταν το βλεπεις..:O
Akis Metal
14 Σεπ. 2007, 09:21
φιλε ακη κοιτα εκει να δεις και τις αλλες επιλογες
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
που δινουν τα παιδια εκει και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.:)
εγω στο καισερ ακομη δουλευω το resco keybord για εικονικο πληκτρολογιο και το AEKMap για το εξωτερικο για τα sms 160 χαρακτηρων.
μια χαρα δουλευει και αν δεν βρω κατι αλλο δεν εχω κανενα προβλημα να το κρατησω και ετσι ;)
Σ ευχαριστω πολυ.Απλα δεν μπορω να το κανω ναλειτουργισει το Aekmap.
zaharakis
14 Σεπ. 2007, 09:25
παιδια μια βοηθεια ολα καλα με το kaiser το μονο προβλημα που εχω ειναι με το aekmap ειναι κανονικα εγκατεστημενο στο ppc οχι στην sd και εχω βαλει και τα 2 layouts 1) δεν μου κραταει τις ρυθμισεις και 2)πως αλλαζεις γλωσσα , μιλαμε παντα για το hardware πληκτολογιο.
ευχαριστω
πηγαινε ρυθμισεις/προγραμματα/aekmap και ρυθμισε απο εκει πιο hardware button θελεις να αντιστοιχισεις ωστε να αλλαζεις layouts κατα την πληκτρολογηση.
οποιο layout θα βαλεις 1ο, αυτο θα ειναι και το default της συσκευης.(πχ εγω εχω τα αγγλικα)
βαλτο να ξεκιναει με το ανοιγμα της συσκευης σου και εισαι οκ.
απλα χανεις ενα hardware button της συσκευης μιας και το δεσμευεις με το aekmap.αυτο ειναι και το μονο αρνητικο για μενα.κατα τα αλλα μια χαρα δουλευει ;)
zaharakis
14 Σεπ. 2007, 09:26
Σ ευχαριστω πολυ.Απλα δεν μπορω να το κανω ναλειτουργισει το Aekmap.
διαβασε ενα μηνυμα πιο πανω και αν δεν βρεις ακρη μιλα ;)
Akis Metal
14 Σεπ. 2007, 09:42
Επισεις παρατηρισε κανεις οτι οταν σε καλει καποιος δεν αναβουν τα πληκτρα Υes no κτλ?Στο σκοταδι αντε να δεις που ειναι τα κουμπια.
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 09:49
johner θα προτιμόυσα να μου δίνανε 1GB microSD παρα αυτά τα ακουστικά. Οπτικά δεν γεμίζουν κανενός το μάτι.
οκ Δημήτρη θα περιμένω :)
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 09:50
Επισεις παρατηρισε κανεις οτι οταν σε καλει καποιος δεν αναβουν τα πληκτρα Υes no κτλ?Στο σκοταδι αντε να δεις που ειναι τα κουμπια.
να σου πω την αλήθεια δεν το παρατήρησα αλλά πρέπει να έχεις δίκιο. σίγουρα θα φτιάχνετε.
d2000217
14 Σεπ. 2007, 11:18
HTC TyTN II live pics
http://justamp.blogspot.com/2007/09/htc-tytn-ii-live-pics.html
Video Review:http://www.intomobile.com/2007/09/13/video-17-minute-htc-tytn-ii-review-verdict-wicked.html
Από αυτονομία πως πάει; Την βγάζει την ημέρα τουλάχιστον;
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 11:56
την μέρα την βγάζει άνετα με τα πάντα ανοιχτά. Την δεύτερη μέρα με την ίδια χρήση δεν την βγάζει με τίποτα. θα σε ενημερώσω πως θα πάει για δεύτερη μέρα.
την μέρα την βγάζει άνετα με τα πάντα ανοιχτά. Την δεύτερη μέρα με την ίδια χρήση δεν την βγάζει με τίποτα. θα σε ενημερώσω πως θα πάει για δεύτερη μέρα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και αναμένω νέα σου τις επόμενες ημέρες.
Ας μας πει την εμπειρία του και ο zaharakis που το έχει πιο πολύ καιρό.
WebViRuS
14 Σεπ. 2007, 12:55
του zaharaki χάλασε. ήταν μούφα το pda του :D
zaharakis
14 Σεπ. 2007, 13:06
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και αναμένω νέα σου τις επόμενες ημέρες.
Ας μας πει την εμπειρία του και ο zaharakis που το έχει πιο πολύ καιρό.
δεν ειναι για πανω απο μερα με σκληρη χρηση δυστυχως...δεν εχει καμια σχεση με την αυτονομια του τιτανα και του 3600..κατι σε 3300 μου θυμιζει αλλα προς το καλυτερο...ο φορτιστης αυτοκινητου απαραιτητο + στην πλοηγηση!
του zaharaki χάλασε. ήταν μούφα το pda του :D
εσενα θα στα πω απο κοντα ;)
γιατι οταν δεις το καιζερ μου ...θα αρχισεις ...
""πως αυτο???πως εκεινο?? θελω και γω""
και θα παρεις οτι σου αρμοζει τεκνον βρουτε :blink:
:lol::lol::lol::lol:
FOTANAG
14 Σεπ. 2007, 13:31
Πήρε κανείς την ace να δει αν περέλαβε?
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.