PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33

athanaso77
25 Αύγ. 2008, 16:24
το Diamond και εγώ το έχω πάρει στραβά. δεν μ'αρέσει η ποιότητα κατασκευής του.

Giati... nomizeis oti exei diafora apo to Pro?

athanaso77
25 Αύγ. 2008, 16:26
μονο η vga αξίζει... Κατά τα άλλα η συσκευή δεν απευθύνεται στο ίδιο κοινό με το Kaiser

Pou ysterei kata ti gnwmi sou to Pro apo to Kaiser?

Tna
25 Αύγ. 2008, 16:50
Θαναση,τωρα το παρατηρησα,γιατι ειπες ""δεν πιστευω να αναφερεσαι στην ρομ του Gullum""?

εχεις κατι υποψιν σου?

Όχι απλά δεν χρησιμοποιώ ελληνικά στην rom τόσο πολύ οπότε δεν θα μου προσφέρει κάτι :)

Pou ysterei kata ti gnwmi sou to Pro apo to Kaiser?

Στα μικρά πληκτρα, στην ανακλινόμενη οθόνη, στην έλλειψη hardware πλήκτρων και ροδέλας

zaharakis
25 Αύγ. 2008, 16:52
Όχι απλά δεν χρησιμοποιώ ελληνικά στην rom τόσο πολύ οπότε δεν θα μου προσφέρει κάτι :)

ουτε εγω αλλα μην ξεχνας οτι ενα pda με ελληνικη ρομ πωλειται πολυ πιο ευκολα απο ενα με αγγλικη;)

και το δικο μου ειναι αγορασμενο απο expancys.

δεν σκεπτομαι φυσικα ουτε για αστειο να το δωσω αλλα καλο θα ηταν να εχω και μια ελληνικη ρομ ετοιμη την ωρα που θα το αποφασισω :)

WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 16:57
σε 2 βδομάδες δηλαδή αφού ετοιμάσω το youtube βίντεο μου για το Touch Pro

athanaso77
25 Αύγ. 2008, 17:02
Στα μικρά πληκτρα, στην ανακλινόμενη οθόνη, στην έλλειψη hardware πλήκτρων και ροδέλας

Ta pliktra einai mikrotera alla oxi ligotero bolika. H anaklinomeni othoni ontws einai pio entypwsiaki sto Kaiser alla den eksypiretei kati ousiastika mias kai prepei na tin kratas ti syskevi gia na grafeis. H elleipsi hard pliktrwn exei antistathmistei apo to Touch menou tou.

Pisteveis eilikrina oti ta xaraktiristika pou mou paretheses einai pio simantika apo ola ta ypoloipa pou yperterei i syskevi se sxesi me to Kaiser? Ean nai... ok, sebasto. :rolleyes:

WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 17:03
athanaso77 - tna = 1-0! :D

zaharakis
25 Αύγ. 2008, 17:05
σε 2 βδομάδες δηλαδή αφού ετοιμάσω το youtube βίντεο μου για το Touch Pro

Θοδωρη ακομη δεν εχω βρει καποιο pda να αντικαταστησει το καιζερ μου ;)

οποτε μην το παιδευεις αδικα...δεν θα ειμαι μαζι σου αυτην την περιοδο του touch pro ;)

αν εχεις καποια αλλη προταση καποιου αλλου pda εκτος pro & diamond και καλυτερου απο το καιζερ,τοτε ευχαριστως να σε ακουσω :p

περαστικα σου παντως και με το καλο να το παραλαβεις:X

παντως τωρα πλεον υπαρχει σοβαρος λογος να παρακολουθω το thread του pro ....

αφου θα το παρεις εσυ... :lol::p

WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 17:11
με κολακεύεις :)

ξέρω ότι το καιζερ για σένα είναι άψογο, μπορεί οι δρόμοι των pda μας να χωρίζουν προσωρινά (αν δεν κρατήσω το καιζερ δλδ) αλλά θα ξαναβρεθούν. (τι λέω ο άτιμος).

το μόνο pda που ξέρω άλλο είναι το XPERIA αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως κανείς απο τους 2 μας δεν θα το αγόραζε :)

Tna
25 Αύγ. 2008, 17:13
Ta pliktra einai mikrotera alla oxi ligotero bolika. H anaklinomeni othoni ontws einai pio entypwsiaki sto Kaiser alla den eksypiretei kati ousiastika mias kai prepei na tin kratas ti syskevi gia na grafeis. H elleipsi hard pliktrwn exei antistathmistei apo to Touch menou tou.

Pisteveis eilikrina oti ta xaraktiristika pou mou paretheses einai pio simantika apo ola ta ypoloipa pou yperterei i syskevi se sxesi me to Kaiser? Ean nai... ok, sebasto. :rolleyes:

Για αυτό λέω πως απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό και η άποψη φυσικά είναι προσωπική. Αυτά που υπερτερεί το pro και θα ενδιέφεραν είναι μόνο η vga . Στα υπόλοιπα δυστυχώς για την χρήση που το θέλω δεν με καλύπτει καθώς ο συντελεστής βαρύτητας κάθε χαρακτηριστικού στην αγορά ενός προϊόντος είναι υποκειμενική ανάλογα με την χρήση.

Carpe_Diem
25 Αύγ. 2008, 20:06
Ειχα μια βαση στηριξης για pda αλλα χαλασε ....εχει να προτεινει καποιος κατι? Κανενα site με χαμηλες τιμες?

athanaso77
25 Αύγ. 2008, 20:25
Ειχα μια βαση στηριξης για pda αλλα χαλασε ....εχει να προτεινει καποιος κατι? Κανενα site με χαμηλες τιμες?

ebay :rolleyes:

WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 20:50
πάρε την βάση στήριξης που έχει το expansys, είναι αυτή που έχω και είναι πολύ καλή.

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=159378

Carpe_Diem
25 Αύγ. 2008, 21:10
Βασικα θελω μια βαση στηριξης αυτοκινητου οχι αποκλειτικα για το καισερ μονο γιατι εχω ακομα ενα pda πιο μεγαλο λιγο και θελω ναμπορωνα το προσαρμοζω...

sv2evs
26 Αύγ. 2008, 10:10

e-shop.gr είναι πολύ-πολύ φθηνές...;)

panagiog
27 Αύγ. 2008, 21:13
http://www.pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=news&id=5776

zaharakis
27 Αύγ. 2008, 21:18
http://www.pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=news&id=5776

εχει μερες που εχει ανοιξει το θεμα :) 16-08-2008

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=417825

WebViRuS
28 Αύγ. 2008, 00:20
αμέσως να γίνεις κακός με το παιδί. δεν το ήξερε! απαπα

zaharakis
28 Αύγ. 2008, 06:54
αμέσως να γίνεις κακός με το παιδί. δεν το ήξερε! απαπα

δεν αποπηρα κανεναν :O

και εσυ δρομο απο δω!! ξουτ :lol::p

panagiog
28 Αύγ. 2008, 08:40
Αν κ εκτος θεματος.....
Respect στον Mr. zaharakis, στην προσφορα του k στα 3600 posts του.

athanaso77
28 Αύγ. 2008, 08:49
Βασικα θελω μια βαση στηριξης αυτοκινητου οχι αποκλειτικα για το καισερ μονο γιατι εχω ακομα ενα pda πιο μεγαλο λιγο και θελω ναμπορωνα το προσαρμοζω...

Kai sto ebay tha breis kales thikes kai se poly kales times.

WebViRuS
28 Αύγ. 2008, 09:35
δεν αποπηρα κανεναν :O

και εσυ δρομο απο δω!! ξουτ :lol::p

σιγά μην σε αφήσω να κυριαρχείς στο θέμα του Kaiser! Πρέπει να προστατέψω τα μέλη.:happy:

είδες review που σου έγραψα στο Touch Pro?

zaharakis
28 Αύγ. 2008, 13:25
σιγά μην σε αφήσω να κυριαρχείς στο θέμα του Kaiser! Πρέπει να προστατέψω τα μέλη.:happy:

είδες review που σου έγραψα στο Touch Pro?

το review ειναι για καποιον που ενδιαφερεται να παρει ενα touch pro ;)

και οχι για μενα (που με αφηνει παγερα αδιαφορο )το diamond αλλα και το touch pro :p

dimisand
28 Αύγ. 2008, 17:17
Φίλε Zaharakis μπορείς να μου πεις πια είναι η γνώμη σου για την καινούργια ROM του Laurentious, L26 throttle launcher beta 5???

zaharakis
28 Αύγ. 2008, 17:23
Φίλε Zaharakis μπορείς να μου πεις πια είναι η γνώμη σου για την καινούργια ROM του Laurentious, L26 throttle launcher beta 5???

φιλε μου ο laurentious φορτωνει πολυ τις ρομ του και δεν ειναι και οι πλεον σταθερες.

θα σου προτεινα καποια απο τις ρομ του sakajati (η συγκεκριμενα,hyperdragon IIIr 25/07/08 ημερομηνια κυκλοφοριας της) την οποια χρησιμοποιω με το ραδιο 1.65.24.36 που ειναι το καλυτερο ραδιο 6.1 που εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης.

ολα λειτουργουν αψογα,γρηγορα και ακαριαια προσθετοντας δε τον 3d driver απο το samsung omnia,θα μεινεις,ειλικρινα, πολυ ευχαριστημενος!;)

[25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121

οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε ;)

zaharakis
28 Αύγ. 2008, 17:30
επισης εχει ξεκινησει μια προσπαθεια εδω και μερικες βδομαδες με τον Gullum για την κατασκευη μιας ρομ στην ελληνικη γλωσσα 6.1:)

ριξτε μια ματια εκει και μεινετε συντονισμενοι...τεσταρουμε συνεχως και οπου να ναι θα ανεβει επισημα.:)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2527753&postcount=2

μεχρι στιγμης εχουν λυθει τα περισσοτερα προβληματα και η ρομ ειναι κυριολεκτικα πολυ γρηγορη:)

Dimkar2405
28 Αύγ. 2008, 20:46
Δημητρη ποιον browser χρησιμοποιεις εσυ?Ειχα κατεβασει παλιοτερα ενα .rar που ειχες ανεβασει εσυ και ειχε μεσα τον opera9 και τον αλλο opera που ειναι java.

zaharakis
28 Αύγ. 2008, 20:50
Δημητρη ποιον browser χρησιμοποιεις εσυ?Ειχα κατεβασει παλιοτερα ενα .rar που ειχες ανεβασει εσυ και ειχε μεσα τον opera9 και τον αλλο opera που ειναι java.

opera mini που ειναι ο καλυτερος για μενα :)

απλος ελαφρυς γρηγορος και εχει βγει και εκδοση 4.1 στα ελληνικα ;)

Dimkar2405
28 Αύγ. 2008, 21:00
opera mini που ειναι ο καλυτερος για μενα :)

απλος ελαφρυς γρηγορος και εχει βγει και εκδοση 4.1 στα ελληνικα ;)

Να 'σαι καλα φιλε μου, ευχαριστω πολυ!Παρεπιπτοντως πεταει το καιζερ με την ΙΙΙr και τους drivers του omnia(παρ' οτι προκειται για software optimization)!!

tranaee
28 Αύγ. 2008, 23:05
Παιδιά γρήγορα τα φώτα σας..
Φίλος θέλει να αγοράσει μτχ touch cruise ή kaiser -αύριο κιόλας, τα έχει βρει- και τον ενδιαφέρει να βάλει τα δύο νούμερά του σε μία sim..
Στο service της HTC στη Θεσσαλονίκη του είπανε πως μόνο το diamond μπορεί να το κάνει αυτό απροβλημάτιστα..!!
Ισχύει κάτι τέτοιο..?
Ο φίλος έχει cosmote..
Ένα κάιζερ ή cruise δε θα μπορέσει να δεχτεί sim με δύο νούμερα..?
Η εμπειρία σας τί λέει..??

zaharakis
28 Αύγ. 2008, 23:44
Παιδιά γρήγορα τα φώτα σας..
Φίλος θέλει να αγοράσει μτχ touch cruise ή kaiser -αύριο κιόλας, τα έχει βρει- και τον ενδιαφέρει να βάλει τα δύο νούμερά του σε μία sim..
Στο service της HTC στη Θεσσαλονίκη του είπανε πως μόνο το diamond μπορεί να το κάνει αυτό απροβλημάτιστα..!!
Ισχύει κάτι τέτοιο..?
Ο φίλος έχει cosmote..
Ένα κάιζερ ή cruise δε θα μπορέσει να δεχτεί sim με δύο νούμερα..?
Η εμπειρία σας τί λέει..??

απροβληματιστα Δημητρη!!!:!:

ετσι το δουλευω (μαλλον το δουλευα,γιατι πλεον εχω 1sim με 12 αριθμους χωρητικοτητα):rolleyes:

κανενα προβλημα με το καιζερ και πες του να προτiμησει το καιζερ....ας αποφυγει το cruise ;)

tranaee
28 Αύγ. 2008, 23:58

ετσι το δουλευω (μαλλον το δουλευα,γιατι πλεον εχω 1sim με 12 αριθμους χωρητικοτητα):rolleyes:

κανενα προβλημα με το καιζερ και πες του να προτiμησει το καιζερ....ας αποφυγει το cruise ;)

thanx mate..
Για τα 12 σε 1.. :wacko:
για πες περισσότερα..:food:

WebViRuS
29 Αύγ. 2008, 01:00
ο επιχειρηματίας φαίνεται :D

Tna
29 Αύγ. 2008, 01:16

Αυτό πως το έκανες? Με ενδιαφέρει γιατί έχω τέσσερα νούμερα με διαφορετικούς παρόχους για διαφορετικές χώρες. Τι clone tool κάνει αυτό σε sim κάρτα!

ΣΩΣΕ ΜΕ και θα μεταφράσω στα ελληνικά όποια rom θέλεις :P:p:p

WebViRuS
29 Αύγ. 2008, 01:19
εγώ θέλω να έχω 2 νούμερα σε μία κάρτα και να χτυπάνε και τα 2. γίνεται? να ξεφορτωθώ τους πελάτες μου και 2 συσκευές

Tna
29 Αύγ. 2008, 01:41
εγώ θέλω να έχω 2 νούμερα σε μία κάρτα και να χτυπάνε και τα 2. γίνεται? να ξεφορτωθώ τους πελάτες μου και 2 συσκευές

να ξεφορτωθείς τους πελάτες σου? εδω κάνουμε αμην να κερδίσουμε νέους πελάτες και εσυ τους διωχνεις?

Ευκαιρία να κυκλοφορείς με το kaiser και το pro ... :)

WebViRuS
29 Αύγ. 2008, 02:29
το να έχεις πελάτες που σε παίρνουν τηλέφωνο για ένα πράγμα εντελώς ηλίθιο και να σε ξανα καλούν στις 8.30 το πρωί 3-4 φορές αν δεν το σηκώνεις, και να μην βγάζεις και λεφτά απο αυτά τα τηλεφωνήματα είναι ότι χειρότερο υπάρχει. λέγεται Τηλεφωνική Υποστήριξη.

zaharakis
29 Αύγ. 2008, 08:37
thanx mate..
Για τα 12 σε 1..
για πες περισσότερα..

Αυτό πως το έκανες? Με ενδιαφέρει γιατί έχω τέσσερα νούμερα με διαφορετικούς παρόχους για διαφορετικές χώρες. Τι clone tool κάνει αυτό σε sim κάρτα!

ΣΩΣΕ ΜΕ και θα μεταφράσω στα ελληνικά όποια rom θέλεις :

ειλικρινα απορω που δεν το ξερατε :blink:

διαβαστε καλα εκει
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798
και εδω ειμαστε παλι.

ο επιχειρηματίας φαίνεται

ποιος μιλαει:p

εγώ θέλω να έχω 2 νούμερα σε μία κάρτα και να χτυπάνε και τα 2. γίνεται?

οχι!:happy:

το να έχεις πελάτες που σε παίρνουν τηλέφωνο για ένα πράγμα εντελώς ηλίθιο και να σε ξανα καλούν στις 8.30 το πρωί 3-4 φορές αν δεν το σηκώνεις, και να μην βγάζεις και λεφτά απο αυτά τα τηλεφωνήματα είναι ότι χειρότερο υπάρχει. λέγεται Τηλεφωνική Υποστήριξη.

κλειστο τοτε το μαγαζι να μην σε ενοχλει κανεις :lol:

να ξεφορτωθείς τους πελάτες σου? εδω κάνουμε αμην να κερδίσουμε νέους πελάτες και εσυ τους διωχνεις?

Ευκαιρία να κυκλοφορείς με το kaiser και το pro ... :)

αυτο το παιδι ειναι περιπτωση ε Θαναση? :rolleyes:

ilpanos
29 Αύγ. 2008, 12:16
Παιδιά περνάω από 6 σε 6.1.
Πως θα σώσω τις ρυθμίσεις των δικτύων wifi και gprs???

athanaso77
29 Αύγ. 2008, 13:12

Einai toso polyplokes pou xreiazesai na tis swseis? :confused:

ilpanos
30 Αύγ. 2008, 11:32
Πολύπλοκες όχι.
Λόγω αριθμού (πλήθους) χρονοβόρες.
Και επειδή θέλω να δοκιμάσω αρκετές rom θα ήταν απίστεθτη ευκολία να έχω ένα αρχείο της registry με τις ρυθμίσεις μου.

ilpanos
30 Αύγ. 2008, 13:17

Προχωρώ στο "format" αλλά απάντηση στην ερώτησή μου έχει ακόμη νόημα για backup των ρυθμίσεων και είναι καλοδεχούμενη. :)

zaharakis
30 Αύγ. 2008, 16:29
για οποιον ενδιαφερεται να περασει απο τα 6 στα 6.1
ας δοκιμασει μια πολυ καλη,γρηγορη και σταθερη ρομ,που χρησιμοποιω ενα μηνα τωρα και δουλευει αψογα παντου :)
ειναι η [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3
το επισημο λινκ της εκει

εχω ετοιμο ενα πακετο με ρομ/ραδιο/εφαρμογες που χρειαζονται :)
το ραδιο ειναι μεσα στην ρομ,αλλα το βαζω σε περιπτωση που το χρειαστει και μετα με αλλη ρομ,καποιος,μιας και ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ρδιο 6.1 που εχει και καλο σημα,καλη αυτονομια μπαταριας και πανω απο ολα καλο και γρηγορο κλειδωμα gps !
http://rapidshare.com/files/141117362/hyper_dragon_IIIr_lite_staff.rar

μην ξεχνετε πως μετα απο καθε φλασαρισμα κανουμε παντα HARD RESET ;)
μετα εγκαταστηστε πρωτα το NETCF 3.5 και το wtask (task manager) καντε επανεκινηση και μετα στηστε το τηλ σας:)
για το destinator 6.1 χρειαζεται το Gps gate οπωσδηποτε,ετσι οποιος θελει αυτη την εκδοση του dest
οριστε και το Gps gate με ολες τις οδηγιες που πρεπει να ξερετε ωστε να το κανετε να δουλεψει σωστα :)

http://rapidshare.com/files/137428159/Gps_Gate_V2.5.rar

ενα ακομη πακετακι με πολλα και χρησιμα αλλα και απαραιτητα για το καιζερ μας εδω

http://rapidshare.com/files/105574285/dim_kaiser_stuff.rar

οτι αλλο εδω ειμαστε.

Tna
30 Αύγ. 2008, 16:48
Ευχαριστούμε δημητρη... Ο μοναδικός λόγος που δεν βάζω τις rom του είναι η αισθητική. Πως του αρέσουν αυτό το wait gif , ο dialer και to splash δεν ξέρω και βαριέμαι ειλικρινά να ψάχνω για να τα αλλάξω καθώς εδώ που είναι παίρνω internet μόνο από το kaiser με αποτέλεσμα να πρέπει να στήνω, φορτώνω ...αλλάζω κτλ κτλ κτλ

lagoudakis
30 Αύγ. 2008, 16:49
:respect:μπραβο στον δημητρη που κραταει ψηλα την σημαια του καιζερ

djdog
30 Αύγ. 2008, 16:55
Γινεται με 2 διαφορετικες σιμ και οχι με μια...αλλα για την ωρα μονο τα κινεζικα κινητα το κανουνε...
Εχω παρει ενα και εχω βαλει μια καρτα wind και μια voda...Χτυπανε και τα 2 κανονικα και δεχεται ΚΑΙ SMS ταυτοχρονα και απο τις 2 SIM...
Αυτο θα γινει και με το καινουριο ΕΤΕΝ το οποιο αναμενω για να αλλαξω το Καιζερ ;)

zaharakis
30 Αύγ. 2008, 17:18
Ευχαριστούμε δημητρη... Ο μοναδικός λόγος που δεν βάζω τις rom του είναι η αισθητική. Πως του αρέσουν αυτό το wait gif , ο dialer και to splash δεν ξέρω και βαριέμαι ειλικρινά να ψάχνω για να τα αλλάξω καθώς εδώ που είναι παίρνω internet μόνο από το kaiser με αποτέλεσμα να πρέπει να στήνω, φορτώνω ...αλλάζω κτλ κτλ κτλ

Θαναση εχω μεσα και το original splash screen οποτε ειναι πολυ ευκολο να εξαφανιστει το δικο του απο μεσα:)
απο εκει και μετα επειδη εγω ειμαι φαν του λιτου και απεριτου,την εχω καταβρει με τις ρομ του που ειλικρινα ειναι πολυ σταθερες και χωρις δυσλειτουργιες.
ειδικα με το ραδιο 1.65.24.36 επιτελους λυθηκε και το ηλιθιο προβλημα των ραδιος 6.1 που για να κλειδωσουν σημα gps ηθελαν πανω απο 2λεπτο και μονο σε πολυ καθαρες συνθηκες....

:respect:μπραβο στον δημητρη που κραταει ψηλα την σημαια του καιζερ

μα Γιαννη το αξιζει και το τηλ αλλα πανω απο ολα η παρεα μας εδω μεσα :)

lagoudakis
30 Αύγ. 2008, 17:21
ο καλυτερος συνδυασμος;)

MinosK
30 Αύγ. 2008, 21:49
Καλησπέρα σας..
Μια ερώτηση παιδιά που την έχω εδώ και καιρό... (έχω ψάξει παντού αλλά.. τίποτα)
Υπάρχει τρόπος για ορθογραφικό έλεγχο στα Ελληνικά στο Kaiser..;

Έχω την ρομ που προτείνει ο φοβερός zaharakis ( HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM ).

Επίσης βλέπω οτι δεν έχω πια το Office. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω extra??

Ευχαριστώ πολύ.

Tna
30 Αύγ. 2008, 21:50
αν κατεβάσεις το πακετάκι που προτείνει, το έχει μέσα

Myrddin_Wyllt
31 Αύγ. 2008, 00:18
καλησπέρα, στην today screen με ποιο trick βγαίνει η ημερομηνία σε μία γραμμή, γιατί μετά την αλλαγή rom το ξέχασα :X

athanaso77
1 Σεπ. 2008, 01:45
καλησπέρα, στην today screen με ποιο trick βγαίνει η ημερομηνία σε μία γραμμή, γιατί μετά την αλλαγή rom το ξέχασα :X

[HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Today]
"AutoSingleLineDatePlugin" = dword:00000001

Myrddin_Wyllt
1 Σεπ. 2008, 13:21
thanks athanaso77, θυμηθηκα οτι το εβαζα απο ενα option απο το kaiserTweak, αλλα η δικια σου λυση ειναι πιο ευελικτη! :wink:

Pavlos3
1 Σεπ. 2008, 14:11
Παιδιά καλό χειμώνα να έχουμε.

Υπάρχει τρόπος να σβήσω πολλά appoitments απο το ημερολογίο ?

Και επίσης έχει ψιλοχαλάσει το mini usb . ξέρει κανένας κόστος και άν καλύπτεται απο την εγγύηση?

athanaso77
1 Σεπ. 2008, 14:42
Και επίσης έχει ψιλοχαλάσει το mini usb . ξέρει κανένας κόστος και άν καλύπτεται απο την εγγύηση?

Otan les exei psiloxalasei? Na to pas mono stis ACE Hellas alla i eggyisi den to pianei sigoura mias kai den prokeitai gia kataskevastiko lathos alla gia lathos xrisis.

nikolis2000
1 Σεπ. 2008, 15:13
να ρωτησω κατι αλλο εγω?σε ολα τα wm που ειχα ως τωρα με wm6 οταν σε επαιρναν τηλ και πατουσες το πλαινο πληκτρο μειωσης της εντασης σταματουσε ηχος και δονηση.το ιδιο γινοταν και με το kaiser με την ροδελα προς τα κατω.αλλα με τα wm6.1 αυτο δεν γινεται.κοιταξα ρυθμισεις κτλ αλλα δεν βρηκα κατι.καμια λυση?γιατι αμα δεν μαλλον με βλεπω πισω στα 6αρια παλι

WizeMan
1 Σεπ. 2008, 16:27
Κάτι άλλο παιδιά, σε όλες τις Diamond ROM για το Kaiser όταν έρχεται μήνυμα η δόνηση κρατάει αρκετά δευτερόλεπτα, πως γίνεται να μειώσω την διάρκεια?

Tna
1 Σεπ. 2008, 17:14
den to poulises?

WizeMan
1 Σεπ. 2008, 17:24
den to poulises?

Όχι ούτε πρόκειται... τόσο λιώμα τιμή δεν αξίζει στο kaiser-άκι, πιστεύω είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή, το touch pro δεν έχει tilt function το οποίο προσωπικά με βολεύει αφάνταστα... ακόμα και το touch pro αν πάρω το kaiser-άκι μου θα το κρατήσω..

edit : βγαίνουν σιγά σιγά και κάποιες νέες εκδόσεις από το 0.9 sdk του android, έχω προαίσθημα ότι σε 1-2 μήνες θα το τρέχουμε άνετα ...

Tna
1 Σεπ. 2008, 17:33
kai ego auto leo.... xoris Tilt den ginetai pleon

WizeMan
1 Σεπ. 2008, 17:39

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έκαναν και το touch pro έτσι... να πεις ότι είναι προβληματικό... τόσο καιρό το έχω το Kaiser-άκι και πάντα το κάνω tilt, δεν έχει πάθει το παραμικρό...

Tna
1 Σεπ. 2008, 17:54
gia na agoraseis to epomeno montelo pou tha to exei... Klasiki HTC bazei kati , bgazei kati allo

cretan
6 Σεπ. 2008, 00:02
Αυτή είναι προστασία, κρίμα που ήδη έχω αγοράσει μια τις Brando
http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-tytn-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

micdoc
6 Σεπ. 2008, 00:54
όταν ανοίγω το destinator 7 γίνεται συνχρόνως και σύνδεση με gprs......
η rom είναι hyperdragonIII

_KOSTASKELLAS_
6 Σεπ. 2008, 15:51
iparxei kapios tropos na xrisimopiiso to kaiser san eksoteriko gps meso bleutooth??

exo to dest7 sto laptop.iparxei dinatotita na kano sindesi meso bleutooth kai na perno stigma apo to kaiser sto laptop???

micdoc
6 Σεπ. 2008, 20:47
τελικά ήταν το A-gps απο το kaiser tweak ενεργοποιημένο και αυτο δημιουργούσε το προβλημα...

Tna
6 Σεπ. 2008, 21:03
ενδιαφέρον... Γενικά το AGPS δε νομίζω πως κάνει τίποτα στην ελλάδα πέραν του να σου καίει μπαταρία.... Δεν υπάρχει η αντίστοιχη υποδομή από τις εταιρίες κινητής

micdoc
6 Σεπ. 2008, 23:22
να περιγραψω ένα άλλο προβλημα που έχω ....
πήρα ένα Bluetooth mini headset μαρκας crystal το οποίο υποστηρίζει voice dial αλλα όταν παταω το κουμπι στο ακουστικο .....ανοιγει στο pda το voice comand ενω εγω θέλω να ανοίγει το cyberon voice speed dial:mad:
εχω δοκιμασει διαφορα ....αλλα το μονο που καταφερα ειναι να ανοιγω το dial pad ....τιποτα περισσοτερο.....

Tna
6 Σεπ. 2008, 23:27
περίεργο. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με samsung wep 200

micdoc
6 Σεπ. 2008, 23:31

hyperdragonIIΙ και εσύ?

micdoc
6 Σεπ. 2008, 23:35
μπορεις σε παρακαλω να δεις στην registry αν ειναι το ιδιο
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\BTA GExtModule = "\windows\OEMAGW.dll"

αυτο που εχεις?

zaharakis
7 Σεπ. 2008, 09:25
γεια σας παιδια :) (λειπω για λιγο καιρο,λογω δουλειας)

Όχι ούτε πρόκειται... τόσο λιώμα τιμή δεν αξίζει στο kaiser-άκι, πιστεύω είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή, το touch pro δεν έχει tilt function το οποίο προσωπικά με βολεύει αφάνταστα... ακόμα και το touch pro αν πάρω το kaiser-άκι μου θα το κρατήσω..

edit : βγαίνουν σιγά σιγά και κάποιες νέες εκδόσεις από το 0.9 sdk του android, έχω προαίσθημα ότι σε 1-2 μήνες θα το τρέχουμε άνετα ...

μαλλον χωρις καιζερ Θαναση :D

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έκαναν και το touch pro έτσι... να πεις ότι είναι προβληματικό... τόσο καιρό το έχω το Kaiser-άκι και πάντα το κάνω tilt, δεν έχει πάθει το παραμικρό...

πες στα;)

σοφες κουβεντες και πραγματικα η htc δεν εκανε αυτο το βημα εξελιξης σωστα ..παλι...

μονο με το καιζερ ειχε κανει την διαφορα και μαλλον θα περιμενουμε να δουμε στην επομενη φουρνια συσκευων της,να δουμε τι κινητρο θα μας δωσει,ωστε να αποχωριστουμε τα καιζερ μας :)

gia na agoraseis to epomeno montelo pou tha to exei... Klasiki HTC bazei kati , bgazei kati allo

μαρκετινγ :(

WizeMan
7 Σεπ. 2008, 15:17
γεια σας παιδια :) (λειπω για λιγο καιρο,λογω δουλειας)

μαλλον χωρις καιζερ Θαναση :D

πες στα;)

σοφες κουβεντες και πραγματικα η htc δεν εκανε αυτο το βημα εξελιξης σωστα ..παλι...

μονο με το καιζερ ειχε κανει την διαφορα και μαλλον θα περιμενουμε να δουμε στην επομενη φουρνια συσκευων της,να δουμε τι κινητρο θα μας δωσει,ωστε να αποχωριστουμε τα καιζερ μας :)

μαρκετινγ :(

Κοίτα, το μόνο πράγμα που με ενοχλεί στο Kaiser είναι το μέγεθός του και η έλλειψη radio, έτσι και εγώ όταν έχω την μεγάλη επιδότηση θα πάρω το Diamond, δεν θα δώσω έτσι ούτε cent από την τσέπη μου. Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ 2 συσκευές τώρα, το Diamond θα το έχω για κλησεις μιας και στα sms με έχει βολέψει απόλυτα το Kaiser, κανένα on-screen Πληκτρολόγιο δεν μπορεί να το αντικαταστήσει, ούτε ακόμα το TouchPal που το θεωρώ το καλύτερο αυτήν την στιγμή...

btw zaharakis, να πιούμε καμιά μέρα καφέ στη Χαλκίδα, να τα πούν τα kaiser-άκια μας...

zaharakis
7 Σεπ. 2008, 16:57
Κοίτα, το μόνο πράγμα που με ενοχλεί στο Kaiser είναι το μέγεθός του και η έλλειψη radio, έτσι και εγώ όταν έχω την μεγάλη επιδότηση θα πάρω το Diamond, δεν θα δώσω έτσι ούτε cent από την τσέπη μου. Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ 2 συσκευές τώρα, το Diamond θα το έχω για κλησεις μιας και στα sms με έχει βολέψει απόλυτα το Kaiser, κανένα on-screen Πληκτρολόγιο δεν μπορεί να το αντικαταστήσει, ούτε ακόμα το TouchPal που το θεωρώ το καλύτερο αυτήν την στιγμή...

btw zaharakis, να πιούμε καμιά μέρα καφέ στη Χαλκίδα, να τα πούν τα kaiser-άκια μας...

για ραδιο ξερεις ;)

http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail

απλα αψογο!!

κατα τα αλλα
δεν ξερω αν σε καλυψει το diamond...
ειναι πολυ λιγο για μενα...αν χρειαζεσαι ενα τηλ για απλο τηλ γιατι δεν παιρνεις μια καλη (συμβατικη ομως ) συσκευη για αυτην την δουλεια?

εγω π.χ. εχω το Ν82 για 2ο κινητο και το καιζερ μου για τα δυσκολα ;)

ΥΓ
αντε ντε
οποτε σε βγαλει ο δρομος στειλε πμ να κανονισουμε;)

(για μια βδομαδα ακομη θα ειμαι αραχωβα για δουλεια οποτε μετα τα λεμε ;))

georgepre10
7 Σεπ. 2008, 17:00
λοιπον την τριτη ερχεται το kaiser και εμενα(αργοπορημενα το ξερω :( ) και θα ηθελα τις συμβουλες σας.

1) ποια rom να περασω? ο zaharakis μας προτεινει την [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3.
τωρα εχει βγει η [05 September 2008] HyperDragon III PRO Lite - Based on Hermes ROM CE OS 5.2.20273 Build 20748.1.4.0
την εχετε δοκιμασει? ειναι καλη?

2) ποια η διαφορα του destinator 6 με του 7? ποιο να βαλω?

3) θελω να ελεγχω το pc μου οπουδηποτε και αν ειμαι μεσω internet. ποιο προγραμμα να εγκαταστησω?

4) χρειαζομαι να λαμβανω και να στελνω φαξ στο kaiser. τι πρεπει να κανω?

5) επισης τι αλλα προγραμματα θα ηταν χρησιμα να εγκαταστησω για την καλυτερη λειτουργια του kaiser?

6) τελος θελω να παρω μια 8gb sdhc καρτα.. ποια προτεινεται?

ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα

zaharakis
7 Σεπ. 2008, 17:14
λοιπον την τριτη ερχεται το kaiser και εμενα(αργοπορημενα το ξερω ) και θα ηθελα τις συμβουλες σας.

1) ποια rom να περασω? ο zaharakis μας προτεινει την [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3.
τωρα εχει βγει η [05 September 2008] HyperDragon III PRO Lite - Based on Hermes ROM CE OS 5.2.20273 Build 20748.1.4.0
την εχετε δοκιμασει? ειναι καλη?

2) ποια η διαφορα του destinator 6 με του 7? ποιο να βαλω?

3) θελω να ελεγχω το pc μου οπουδηποτε και αν ειμαι μεσω internet. ποιο προγραμμα να εγκαταστησω?

4) χρειαζομαι να λαμβανω και να στελνω φαξ στο kaiser. τι πρεπει να κανω?

5) επισης τι αλλα προγραμματα θα ηταν χρησιμα να εγκαταστησω για την καλυτερη λειτουργια του kaiser?

6) τελος θελω να παρω μια 8gb sdhc καρτα.. ποια προτεινεται?

ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα

κατ αρχην καλως ηρθες :)

καλοριζικο και το καιζερ σου.
τωρα για τις ερωτησεις σου,
1.ρομ περιμενε λιγο γιατι κατι δοκιμαζω οποτε θα ξερεις σιγουρα μεχρι να το παρεις.:D
2.για τα dest εγω δουλευω το 6.1 μιας και μου ειναι πιο familiarκαι ποιο απλο. το 7 ποτε δεν το χωνεψα,προσωπικη μου γνωμη φυσικα αυτη.
3.εδω υπαρχουν ατομα που ασχολουνται σοβαρα με αυτο το θεμα και καποιος θα το δει και θα σου απαντησει (ασε που και μενα με ενδιαφερει κατι τετοιο,αλλα ποτε δεν τα πηγα καλα με proxy και server :lol:)
4.Πρεπει να βρεις προγραμμα για φαξ για το κινητο και να ενεργοποιησεις την υπηρεσια data - fax στη γραμη σου;)
(ενα προγραμματακι ειναι και αυτο αλλα δεν το εχω δοκιμασει εγω προσωπικα...
http://handheld.softpedia.com/get/Fax/Simple-Internet-Fax-2006.shtml )
5.θα εχεις πμ με αναλογο λινκ :rolleyes:) οτι αλλο ριξε μια ματια στα ipmart-forum.com
και ppc.warez.com
6.scan disk δαγκωτο! αυτη εχω και στα 2 κινητα μου
http://www.expansys.com/p.aspx?i=158255

ολα τα υπολοιπα στην συνεχεια ;)

παντως διαβασε καλα και εκει πριν ξεκινησεις να κανεις οτιδηποτε στο καιζερ σου σχετικα με φλασαρισματα κλπ
XDADeveloperWiki - HTC_Kaiser (http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Kaiser)

Tna
7 Σεπ. 2008, 17:37
Καλά ο sakajati έβγαλε rom βασισμένη στο hermes(=Tytn 1? ) ????

georgepre10
7 Σεπ. 2008, 18:06
φιλε zaharakis ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!

η καρτα μνημης αυτη κανει?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

το dest 6.1 με το 7 ποιες διαφορες εχουν? οι χαρτες ειναι ακριβως οι ιδιοι απο οτι καταλαβα

zaharakis
7 Σεπ. 2008, 18:45
Καλά ο sakajati έβγαλε rom βασισμένη στο hermes(=Tytn 1? ) ????
ναι και λενε καποιοι στους xda,οτι οι ρομ που ειναι βασισμενες στο hermes ειναι πολυ καλυτερες :O

αρε τιτανα αθανατε :D

παντως εγω την δοκιμασα και δεν μου αρεσε....

αντιθετως η romeos 4.6.0 φαινεται πολυ καλη ;)

zaharakis
7 Σεπ. 2008, 18:50
φιλε zaharakis ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!

η καρτα μνημης αυτη κανει?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

το dest 6.1 με το 7 ποιες διαφορες εχουν? οι χαρτες ειναι ακριβως οι ιδιοι απο οτι καταλαβα

ναι μια χαρα ειναι η καρτα!

το 7 ειναι η ανανεωση του 6.1.

σε καποιους αρεσε σε αλλους οχι.εγω ειμαι σε αυτους που δεν συμπαθησαν ποτε το 7 :O

WizeMan
7 Σεπ. 2008, 22:45
Όσον αφορά την απομακρυσμένη σύνδεση στο pc εγώ έχω το Freeware Real VNC χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα... υπάρχει και client για Windows Mobile, είναι beta αλλά παίζει υπέροχα...!

micdoc
8 Σεπ. 2008, 00:29
Όσον αφορά την απομακρυσμένη σύνδεση στο pc εγώ έχω το Freeware Real VNC χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα... υπάρχει και client για Windows Mobile, είναι beta αλλά παίζει υπέροχα...!

vnc εγγύηση :rolleyes:

gogosst
8 Σεπ. 2008, 13:15
Ξέρω οτι μαλλον δεν είναι ο σωστος τρόπος για να βαλώ αγγελία εδώ αλλα δεν έχω τις προυποθέσεις ακομα για να δώ το τμήμα τών αγγελιών.

Πωλείται το HTC TyTN II ελληνικό Ace Hellas (με εγγύηση) σε εξαιρετικά άριστη κατάσταση στο κουτί του με ολα τα παρελκόμενα.Με φορεμένο screen protector από την πρώτη στιγμή.

Info: http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-2024.php

Με WM6.1 ROM.

Πώλείται λόγω αγόρας IPhone 3G

Μαζί δίνεται και μια κάρτα μνήμης MicroSD 2GB
Επίσης δίνονται αρκετά προγραμματα Destinator κτλ κτλ.

Φωτογραφίες της ιδιας της συσκευής μπορείτε να δείτε σ'αυτό το Link:
http://rapidshare.com/files/142678290/Tytn2.zip

***********Τιμή 330€**************
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε PM.
μεσω email/msn edo: gogos125@hotmail.com

zaharakis
8 Σεπ. 2008, 15:15
Πώλείται λόγω αγόρας IPhone 3G

:blink::blink::blink: φιλε μου περαστικα σου :rolleyes::D

highway
9 Σεπ. 2008, 10:49
Μια και έχει πέσει λίγο ησυχία δεν θα σας πειράξει να ποστάρω κάτι άσχετο

World Exclusive: ETEN V900 review - Mobile TV Windows Mobile!
http://winmobile.se/news.php?extend.402

Καλή μαγκιά αν και δεν θα έφευγα από HTC σε Eten.
Πάντως εκτός από τηλεόραση (που έχουν προσπαθήσει παλιότερα και τα gigabyte να υλοποιήσουν αλλά με προβλήματα) έχει και "FM Transmitter". Αυτό πάλι???
Μια χρηση ίσως είναι να έχεις μουσική στο αυτοκίνητο εκπέποντας μουσική και πιάνοντας το από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου!

MyronG
9 Σεπ. 2008, 10:57
Επανέρχομαι στο πρόβλημα που είχα αναφέρει και παλιότερα, το οποίο εξακολουθεί, μονάχα που αυτή τη φορά έβγαλα και "screenshot" (με άλλο κινητό), για να το εξηγήσω καλύτερα

Όπως είχα πει, στην αρχική οθόνη, στο πάνω μέρος έχει εξαφανιστεί το μικρό εικονιδιάκι της μπαταρίας, ενώ το εικονιδιάκι του μεγαφώνου καθώς το μισό εικονιδιάκη για το σήμα όταν λειτουργεί το τηλέφωνο φαίνονται σαν να είναι καλυμένα με κάτι μαύρο

http://i26.photobucket.com/albums/c125/sjmygian/022.jpg
(συγγνώμη για την άσχημη ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά είναι από κινητό)

Η εικόνα είναι θολή, αλλά το μάυρο κομμάτι πάνω δεξιά φαίνεται.

Όπως είπα, τα εικονίδια μπορεί να μην φαίνονται, αλλά αν πατήσω εκεί που θα έπρεπε να είναι, λειτουργούν κανονικά, π.χ. αν πατήσω εκεί που θα ήταν το μεγαφωνάκι εμφανίζεται το αντίστοιχο μενού

http://i26.photobucket.com/albums/c125/sjmygian/023.jpg

Η πλάκα (ή το εκνευριστικό, όπως το δει κανείς) είναι ότι μερικές φορές τα εικονίδια εμφανίζονται, άλλοτε και τα δύο (σήμα κεραίας και μεγαφωνάκι) και άλλοτε μόνο το μεγαφωνάκι, όπως σε αυτή την φωτογραφία που έβγαλα πριν από λίγο, για να εξαφανιστούν αργότερα :blink:

http://i26.photobucket.com/albums/c125/sjmygian/024.jpg

Έχετε καμιά ιδέα, που οφείλεται και τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ

Tna
9 Σεπ. 2008, 11:24
Fainetai na ofeiletai se egkatastasi kapoios efarmogis (sinithos task manager). Mporeis na kaneis post tin lista programmaton pou exeis egkatastisei (oti yparxei sto Systhm->Afairesi programmaton) ?

sv2evs
9 Σεπ. 2008, 11:37
Καλημέρα,

Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή στα καπάκια του TyTN II ?

υ.γ το αγόρασα μεταχειρισμένο και οι φωτογραφίες απο το παλικάρι που το πήρα δεν μου έδειχναν τα επίμαχα σημεία με κάτι γρατζουνιές !

highway
9 Σεπ. 2008, 11:51
αντιμετωπίζει ή αντιμετώπισε κανείς άλλος πρόβλημα στην φόρτιση στο αυτοκίνητο, ξαφνικά να σταματάει να φορτίζει?

Μάλλον δεν έχεις τον φορτιστή της HTC, έτσι δεν είναι?
Αυτό που γίνεται είναι ότι το Kaiser χρειάζεται αρκετή δύναμη από τον φορτιστή οπότε αν ένας άλλος φορτιστής δεν τα δίνει σταματάει η φόρτιση.
Μπορεί μάλιστα να φορτίζει αλλά να ανοίξεις την οθόνη και να φορτώσεις κάποιο πρόγραμμα και εκείνη την στιμγή να σταματήσει.
Πρέπει να προσέξεις δηλαδή τα ampere που δίνει ο φορτιστής σου.

Tna
9 Σεπ. 2008, 11:53
Poia kapakia apo ola?

To mauro gialistero kai o kormos kanei 77 euro me topothetisi apo tin ACE . Hmitasion briskeis me 50+metaforika ola ta kapakia apo ebay

MyronG
9 Σεπ. 2008, 12:57
Fainetai na ofeiletai se egkatastasi kapoios efarmogis (sinithos task manager). Mporeis na kaneis post tin lista programmaton pou exeis egkatastisei (oti yparxei sto Systhm->Afairesi programmaton) ?

Opera 9.33_beta_fixed
TIInit_4_2_38 Kaiser
CoreCodec CorePlayer
Jorrit Jongma Kasier Tweak
Burr Oak Software pTravelAlarm
Esmertec Jbed 20080222 3.1
Shlomik's OperaMini as Default Browser
HTC GPRSMonitor
Sprite Software Sprite Backup
HTC Patch DrvUpdateTim

Αυτά εμφανίζονται στο Ρυμίσεις -> Σύστημα -> Αφαίρεση Προγραμμάτων (έχω μερικά προγράμματα ακόμη, π.χ. iGo, αλλά είναι στην κάρτα μνήμης. Αν πιστεύεις ότι χρειάζεται, να ψάξω να τα βρω και αυτά)
Λες να είναι κάποιο από αυτά;

sv2evs
9 Σεπ. 2008, 13:02
Poia kapakia apo ola?

To mauro gialistero kai o kormos kanei 77 euro me topothetisi apo tin ACE . Hmitasion briskeis me 50+metaforika ola ta kapakia apo ebay

Με ενδιαφέρει κυρίως το μπροστά...δηλαδή το μαύρο δίπλα στην camera για το 3g που έχει κάποιες χαρακιές. Μόνο αυτό μπορεί να αλλαχτεί ή είναι σετ και στο χρεώνουν έτσι και αλλιώς; :mad:

50+μεταφορικά...πάλι στα ίδια λεφτά είμαστε !

zaharakis
9 Σεπ. 2008, 19:43
Μια και έχει πέσει λίγο ησυχία δεν θα σας πειράξει να ποστάρω κάτι άσχετο

World Exclusive: ETEN V900 review - Mobile TV Windows Mobile!
http://winmobile.se/news.php?extend.402

Καλή μαγκιά αν και δεν θα έφευγα από HTC σε Eten.
Πάντως εκτός από τηλεόραση (που έχουν προσπαθήσει παλιότερα και τα gigabyte να υλοποιήσουν αλλά με προβλήματα) έχει και "FM Transmitter". Αυτό πάλι???
Μια χρηση ίσως είναι να έχεις μουσική στο αυτοκίνητο εκπέποντας μουσική και πιάνοντας το από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου!

Hλια οντως φαινεται πολυ καλο απο τα spechs του και εχει καιρο που εχει παρουσιαστει :)
http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=1080

το εχω μπανισει μηνες τωρα :lol: αλλα ....και μενα δυσκολο μου φαινεται να παρω ΕΤΕΝ :lol:

athanaso77
9 Σεπ. 2008, 22:46
Έχετε καμιά ιδέα, που οφείλεται και τι μπορώ να κάνω;

Γιατί δεν κάνεις ένα hard reset για να μη παιδεύεσαι και φτιάξτα όλα από την αρχή και σιγά σιγά.

milanmaniac
10 Σεπ. 2008, 03:32
Παιδια θέλω να βρω πρόσοψη που να καλύπτει μπροστινή και πίσω κάμερα (να μη φαίνονται δηλαδή οι κάμερες).
Υπάρχει?

athanaso77
10 Σεπ. 2008, 08:50
Παιδια θέλω να βρω πρόσοψη που να καλύπτει μπροστινή και πίσω κάμερα (να μη φαίνονται δηλαδή οι κάμερες).
Υπάρχει?

Mono ean psakseis kai breis ta kapakia apo tin ekdosi tis AT&T, to Tilt pou eixe bgei xwris cameres. Mono apo to ekswteriko kai einai ekseretika dyskolo mias kai to sygkekrimeno montelo den polykykloforise.

highway
10 Σεπ. 2008, 09:49
το εχω μπανισει μηνες τωρα :lol: αλλα ....και μενα δυσκολο μου φαινεται να παρω ΕΤΕΝ :lol:

Και εγώ εκεί κολλάω :)

athanaso77
10 Σεπ. 2008, 10:48
Και εγώ εκεί κολλάω :)

Den sas adikw! :rolleyes:

athadef21
10 Σεπ. 2008, 13:31
ναι θυμάμαι την ιστορία! το θέμα είναι ο δικός μου κατά 99% είναι original. Το αγόρασα από ebay βέβαια, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι original.

Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως στις αρχές δεν το κανε, έχει 1 εβδομάδα που με ταλαιπωρεί...

μήπως υπερθερμαίνεται και έχει κυκλωματάκι ασφαλείας? μήπως χάλασε? μήπως φταίει το kaiser?
Ακριβώς παιδιά. Το παθαίνω και εγώ αλλά κάπου είχα διαβάσει πως έχει ασφάλεια για υπερθέρμανση και απενεργοποιεί την φόρτιση. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι αυτό. Θα το δούμε τώρα που έρχεται χειμώνας.

athanaso77
10 Σεπ. 2008, 13:43
κάπου είχα διαβάσει πως έχει ασφάλεια για υπερθέρμανση και απενεργοποιεί την φόρτιση.

Nai... isxyei afto. :rolleyes:

MyronG
10 Σεπ. 2008, 15:00
Γιατί δεν κάνεις ένα hard reset για να μη παιδεύεσαι και φτιάξτα όλα από την αρχή και σιγά σιγά.

Καλή ιδέα.

Βέβαια το πρόβλημα λογικά θα ξαναεμφανιστεί, γιατί θα περάσω τα ίδια προγράμματα που έχω και τώρα, αλλά τουλάχιστον θα βρω πιο φταίει (προς το παρόν, οι υποψίες μου στρέφονται στο TIInit_4_2_38 Kaiser , στο Esmertec Jbed 20080222 3.1 και στο HTC Patch DrvUpdateTim, αλλά θα βρεθεί ο φταίχτης).

Ευχαριστώ για την ιδέα

Tna
10 Σεπ. 2008, 15:27
Pisteuo pos einai to gprs monitor na sou po tin alitheia...

georgepre10
10 Σεπ. 2008, 18:44
παιδια βοηθεια! εβαλα την hyperdragon που ελεγε ο zaharakis και ολα ειναι οκ εκτος το οτι δεν εχω καθολου ηχο και δεν με ακουνε στις κλησεις// τι εκανα ??? :)

athanaso77
10 Σεπ. 2008, 19:09
παιδια βοηθεια! εβαλα την hyperdragon που ελεγε ο zaharakis και ολα ειναι οκ εκτος το οτι δεν εχω καθολου ηχο και δεν με ακουνε στις κλησεις// τι εκανα ??? :)

Δοκίμασε ένα hard reset.

georgepre10
10 Σεπ. 2008, 19:14
εκανα αλλα τπτ!

georgepre10
10 Σεπ. 2008, 19:54
τελικα εβαλα αλλη του panosha και τωρα ειναι οκ! ξερετε ποιο radio ειναι καλυτερο για αυτη την rom?

Dimkar2405
10 Σεπ. 2008, 21:28
Υπαρχει στη registry επιλογη για να μπορω να αλλαζω το χρωμα του operator και της date στο Htc home?Eιναι γκρι και θελω να το αλλαξω σε μαυρο...

athanaso77
10 Σεπ. 2008, 21:56
τελικα εβαλα αλλη του panosha και τωρα ειναι οκ! ξερετε ποιο radio ειναι καλυτερο για αυτη την rom?

Συνίσταται το 1.27.12.32. ;)

zalaros
10 Σεπ. 2008, 22:30
Συνίσταται το 1.27.12.32. ;)
Θα διαφωνήσω :D το 1.27.12.17 είναι σαφώς καλύτερο ;)

athanaso77
10 Σεπ. 2008, 23:16
Θα διαφωνήσω :D το 1.27.12.17 είναι σαφώς καλύτερο ;)

Το χρησιμοποιείς με τη ROM του Panosha; Θα έλεγα ότι είναι εξίσου καλά και τα δύο με τις ROMs του Πάνου.

gnikolai
11 Σεπ. 2008, 02:42
Μετα απο ατελειωτες συζητησεις και ερωτησεις και ψαξιμο εφτασε η ωρα...

Πρεπει να αποχαιρετησω το Ν70, αν και μαλλον με εχει αποχαιρετησει αυτο εδω και μερες.
Ημουν στο διλλημα ΤΥΤΝ ΙΙ ή ΤΥΤΝ ΙΙΙ... τελικα το Kaiser κερδισε, οταν μολις χτες διαβασα οτι το Chip του Raphael στο GPS δεν ειναι SirfStar III.
Για μενα η πλοηγηση ειναι απαραιτητο κρητιριο για την επιλογη της συσκευης...
Με το ραδιοφωνο καλυπτομαι απο το Bluetooth με ραδιο... Με την αναπαραγωγη αρχειων βιντεο πιστευω οτι δε θα εχω προβλημα, καθοτι το δοκιμασα σε διαφορα μαγαζια βιντεοσκοπονοτας και αναπαραγωντας διαφορα βιντεο και διαπυστωσα προβλημα με τα δικα μου στανταρντς.
Η ελλειψη φλας ειναι που μαλλον με πληγωνει...:(

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποια εκδοση εχει περισσοτερο νοημα και ειναι πιο σταθερη; αυτη με το ελληνικο μενου ή με το αγγλικο; ποια να προτιμησω και γιατι;

Υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να προσεξω;

Dimkar2405
11 Σεπ. 2008, 03:41
Υπαρχει στη registry επιλογη για να μπορω να αλλαζω το χρωμα του operator και της date στο Htc home?Eιναι γκρι και θελω να το αλλαξω σε μαυρο...
Eφαγα το γουγλη λυση δεν βρηκα....Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδια....Καλο βραδυ:)

athanaso77
11 Σεπ. 2008, 08:59
Ημουν στο διλλημα ΤΥΤΝ ΙΙ ή ΤΥΤΝ ΙΙΙ... τελικα το Kaiser κερδισε, οταν μολις χτες διαβασα οτι το Chip του Raphael στο GPS δεν ειναι SirfStar III. Για μενα η πλοηγηση ειναι απαραιτητο κρητιριο για την επιλογη της συσκευης...

Oute tou Kaiser einai Sirf Star III. Entoutois bebaia to Raphael den exei kai tin kalyteri lipsi sto thema tou GPS kai apo ti stigmi pou gia sena einai aparaitito kritirio tha symfwnisw me tin epilogi sou na min to pareis.

Giati den blepeis kai to Samsung i900 pou exei Sirf Star III? Einai aksiologi syskevi kai tha elega kalyteri epilogi simera anamesa se sxesi me to Kaiser. (Ektos kai an einai aparaitito gia sena to Ekswteriko pliktrologio).

Με την αναπαραγωγη αρχειων βιντεο πιστευω οτι δε θα εχω προβλημα, καθοτι το δοκιμασα σε διαφορα μαγαζια βιντεοσκοπονοτας και αναπαραγωντας διαφορα βιντεο και διαπυστωσα προβλημα με τα δικα μου στανταρντς.

Den eimai sigouros oti ekanes arketo testing. H anaparagwgi tou video pou tha trabikseis me tin camera diaferei poly aftou pou tha peraseis sti syskevi sou ti opoio pithanotata na einai kalyteris poiotitas.

Η ελλειψη φλας ειναι που μαλλον με πληγωνει...:(

Kala... mi fantasteis oti kai aftes pou exoun kanoun megali diafora...

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποια εκδοση εχει περισσοτερο νοημα και ειναι πιο σταθερη; αυτη με το ελληνικο μενου ή με το αγγλικο; ποια να προτιμησω και γιατι;

Kai oi dyo statheres einai. Se genikes grammes thewreitai ligo pio grigori i ekdosi me to aggliko menou mias kai i Elliniki den einai aftousia ROM alla eksellinismos tis yparxousas agglikis. Mporeis bebaia na exeis aggliko menou kai se elliniki syskevi. Egw tha synistousa elliniki giati exei ena megalo pleonektima... kalyteri metapwlisi.

sv2evs
11 Σεπ. 2008, 09:24
Ημουν στο διλλημα ΤΥΤΝ ΙΙ ή ΤΥΤΝ ΙΙΙ... τελικα το Kaiser κερδισε, οταν μολις χτες διαβασα οτι το Chip του Raphael στο GPS δεν ειναι SirfStar III.

Ούτε του 2, ούτε του 3 είναι star sirf III...Αυτό όμως μην σε χαλάει...λειτουργεί άψογα...

Δες και εδώ κάποιον που έψαξε και έκανε πολύ καλό συγκριτικό και θα καταλάβεις γιατί απόκληση μιλάμε...πολύ μικρή:

http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=175&page=8

zalaros
11 Σεπ. 2008, 14:57
Το χρησιμοποιείς με τη ROM του Panosha; Θα έλεγα ότι είναι εξίσου καλά και τα δύο με τις ROMs του Πάνου.
Το χρησιμοποιούσα σε όλες τις WM 6 roms που είχα φλασάρει και μάλιστα έκανα αρκετά τεστ με πολλά radio. Κατέληξα σε αυτό γιατί ήταν η χρυσή τομή σε απόδοση - αυτονομία αλλά και γιατί το gps είχε απίστευτη απόδοση ;)

MyronG
11 Σεπ. 2008, 15:05
Pisteuo pos einai to gprs monitor na sou po tin alitheia...

To GPRSMonitor ήταν από τα πρώτα προγράμματα που εγκαταστάθηκαν και δεν είχα πρόβλημα.
Το πρόβλημα εμφανίστηκε μερικούς μήνες αργότερα (και μερικές μέρες μετά έκανα την ερώτηση μου εδώ).

Δεν το αποκλείω βέβαια (άλλωστε, σε αυτή την συζήτηση έχω ελάχιστη εμπείρία σχετικά με το ΤΥΤΝ ΙΙ, ώστε να είμαι κατηγορηματικός σε κάτι :) )

gnikolai
11 Σεπ. 2008, 15:12
Ηθελα λιγο να σας εξηγησω τις θεσεις μου και τους παραγοντες που σας ανακοινωσα την επιλογη μου οπως επισης και τις απαντησεις σας...
Κατα αρχην μου κανει εντυπωση οτι λετε οτι δεν ειναι SirfStar III, καθοτι στη πρωτη κι ολας σελιδα αναγραφει ακριβως αυτο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464

Απο εκει και περα...: Η ελλειψη του φλας (που με ψιλοενοχλει) δεν ειναι λογο της υποβοηθειας που θα μπορουσε να προσφερει στη ληψη φωτογραφιων οσο στην ΜΗ δυνατοτητα χρησης ως φακου :) ξερω σας φαινεται αστειο και οτι το κινητο ΔΕΝ ειναι φακος... αλλα για μενα το φλας στα κινητα ειναι ΠΙΟ βασικο για φακο παρα για φλας στις φωτογραφιες :) Για αυτο και δηλωσα οτι κριμα που δεν εχει...

Οσον αφορα το βιντεο, δε νομιζω να δω ποτε βιντεο-ταινια στο κινητο. Μου φαινεται οτι το θελω ΜΟΝΟ για βιντεο που εχουν τραβηχτει ειτε απο το κινητο μου ειτε απο κινητα αλλων χρηστων. Υπαρχει και σε αυτα το προβλημα; Δηλαδη αν καποιος με ενα νοκια/sony/lg τραβηξει ενα βιντεο και μου το στειλει θα εχω προβλημα στην αναπαραγωγη του; Τα DIVX και το PrisonBreak ουτως η αλλως σκοπευω να τα δω σπιτι :) Για τα βιντεακια του Youtube λογικα θα υπαρχει ετοιμη εφαρμογη, ετσι δεν ειναι; Δεν θα εχω και εκει προβλημα;

Δεν υπερασπιζομαι την επιλογη μου, προσπαθω να δω αν δικαιολογειται η επιλογη μου... Ακομα δε το εχω παρει... και δεν ειμαι 100% σιγουρος... αλλα το να παρω κινητο που το θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για πλοηγηση (με πληκτρολογια ΠΑΝΤΑ) και τελικα να ΜΗΝ μπορω να το χρησιμοποιησω στους δρομους και τα στενα της Αθηνας τοτε καλυτερα να παρω ενα PNA και τελειωσαμε... Για αυτο απογοητευτηκα με το Raphael και κατασταλαξα στο Kaiser, και ΔΕ θελω να μετανοιωσω την επιλογη μου ποσο μαλλον τα 750 ευρω... :(

CarpeNoctum
11 Σεπ. 2008, 15:21
Delete please.. Λάθος

athanaso77
11 Σεπ. 2008, 15:25
ΔΕ θελω να μετανοιωσω την επιλογη μου ποσο μαλλον τα 750 ευρω... :(

Posa? :blink:

Den antilegw oti to Kaiser eksakolouthei na einai mia poly kali epilogi. Alla proswpika den tha mporousa na dwsw tosa xrimata simera gia to Kaiser ti stigmi pou anakoinwnontai syskeves san to Touch HD!!!

(To ksekatharizw alli mia fora mias kai to link pou mas edeikses anaferotan se preliminary xaraktiristika... i syskevi den exei Sirf Star III chipset alla to enswmatwmeno tou Qualcomm.)

Tna
11 Σεπ. 2008, 15:43
750 einai polla ...

Para polla!

Carpe_Diem
11 Σεπ. 2008, 16:23
Παιδια ειχα αναφερθει λιγο καιρο πριν για το προβλημα που εχω με την καμερα του καισερ με την κοκκινη γραμμη που εμφανιζετε . Ποιο ειναι το σιτε για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση για να το στειλω για service? Υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν οτι το ειχα σπασει?

athanaso77
11 Σεπ. 2008, 16:31
Παιδια ειχα αναφερθει λιγο καιρο πριν για το προβλημα που εχω με την καμερα του καισερ με την κοκκινη γραμμη που εμφανιζετε . Ποιο ειναι το σιτε για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση για να το στειλω για service? Υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν οτι το ειχα σπασει?

Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323).

Ean ola ginoun swsta eisai apolyta kalymenos.

Carpe_Diem
11 Σεπ. 2008, 22:51
Το ειχα αγορασει απο oteshop. Γνωριζει κανεις σε ποια διαευθυνση και πως πρεπει να το στειλω?

athanaso77
12 Σεπ. 2008, 00:01
Το ειχα αγορασει απο oteshop. Γνωριζει κανεις σε ποια διαευθυνση και πως πρεπει να το στειλω?

Αθήνα:
ACE-Hellas AE
Αιγαίου Πελάγους 6
Αγ. Παρασκευή 15341
Τηλ: 2106068674

Θεσσαλονίκη:
Level 4
Παλαιών Πατρών Γερμανού 41
Θεσσαλονίκη 54622
Τηλ: 2310256707

Ηράκλειο:
NortonLine Mobile Specialists
Λ. 62 Μαρτύρων 53
Ηράκλειο 71304
Τηλ: 2810360370 - 2810360470

Κύπρος:
MT Technoline LTD
Κιλκίς 3
Λευκωσία
Τηλ: 22515457

Tna
13 Σεπ. 2008, 01:07
έχει δοκιμασει κανεις το manilla 2d που κυκλοφορησε? ειδα πως για το polaris πρεπει να εκαναν καλη δουλεια με αυτο

athanaso77
13 Σεπ. 2008, 01:51
ειδα πως για το polaris πρεπει να εκαναν καλη δουλεια με αυτο

Ας είναι καλά ο UDK! :rolleyes:

Tna
13 Σεπ. 2008, 02:10
Την έχεις δουλέψει τη ρομ??

athanaso77
13 Σεπ. 2008, 02:27
Την έχεις δουλέψει τη ρομ??

Τη συγκεκριμένη όχι.

Panayiotis
13 Σεπ. 2008, 12:18
έχει δοκιμασει κανεις το manilla 2d που κυκλοφορησε? ειδα πως για το polaris πρεπει να εκαναν καλη δουλεια με αυτο

Δουλευει σε αυτη τη εκδοση ο hyperdragon για το kaiseraki απο οτι εγραψε στο xda!:)

micdoc
13 Σεπ. 2008, 19:52
από σήμερα L26V12 .......για να δούμε ......:wacko:

Pavlos3
14 Σεπ. 2008, 12:15
βρε παιδιά ψάχνω στο Internet να βρώ καμία βάση για να βάζω το pda στην μοτοσυκλέτα.

έχει κανέίς τπτ στο μυαλό του?

tranaee
14 Σεπ. 2008, 16:16
βρε παιδιά ψάχνω στο Internet να βρώ καμία βάση για να βάζω το pda στην μοτοσυκλέτα.

έχει κανέίς τπτ στο μυαλό του?

Μετά από πολύχρονο ψάξιμο και με τη βοήθεια του φίλου μας zaharakis, έχουμε και λέμε:
http://www.thepocketsolution.com/PSI-34225.html
http://www.ram-mount.com/
http://www.ram-mount.com/reviews/customerpicturegallery.htm
http://www.motoraid.eu/shop/index.php?cPath=23_44_45_51&osCsid=b8ee465b6aa9564818773dd89cbb9f0b
http://www.nippynormans.com/prodinfo.asp?number=SWM-QL-ENDURO&variation=&aitem=132&mitem=265
http://www.sounddistribution.co.uk/products.asp?recnumber=2287

tauri
14 Σεπ. 2008, 16:54
Μετά από πολύχρονο ψάξιμο και με τη βοήθεια του φίλου μας zaharakis, έχουμε και λέμε:
http://www.thepocketsolution.com/PSI-34225.html
http://www.ram-mount.com/
http://www.ram-mount.com/reviews/customerpicturegallery.htm
http://www.motoraid.eu/shop/index.php?cPath=23_44_45_51&osCsid=b8ee465b6aa9564818773dd89cbb9f0b
http://www.nippynormans.com/prodinfo.asp?number=SWM-QL-ENDURO&variation=&aitem=132&mitem=265
http://www.sounddistribution.co.uk/products.asp?recnumber=2287

τα δυο τελευταια νομιζω ειναι τα πιο ιδανικα, τα υπολοιπα δε ξερω αν θα μπορουν να στηριξουν το pda σε μια λακουβα. Τα δυο τελευταια που δενουν πανω στο ντεποζιτο σε στυλ tankbag θα ειναι πιστευω ιδανικα.
Και γω εψαχνα κατι τετοιο. thanks tranaee & zaharakis

spyrosmarinos
14 Σεπ. 2008, 17:31
ξερει κανεις κανενα προγραμματακι ωστε να γραφει ελληνικα το πληκτρολογια hardware του kaiser?ευχαριστω

zaharakis
14 Σεπ. 2008, 17:41
χαιρετω ολα τα παιδια :D

τωρα τελευταια λειπω απο το σπιτι λογω δουλειας οποτε δεν μπορω να σας παρακολουθω καθημερινα..

αλλα μιας και βλεπω ησυχια καντε μια βολτα απο sakajati μερια:rolleyes:

και δοκιμαστε την νεα του(lite παντα) ρομ....

δεν παιζεται! ο ανθρωπος απλα ειναι πλεον μια κατηγορια μονος του:blink:

Dimkar2405
14 Σεπ. 2008, 17:54
χαιρετω ολα τα παιδια :D

τωρα τελευταια λειπω απο το σπιτι λογω δουλειας οποτε δεν μπορω να σας παρακολουθω καθημερινα..

αλλα μιας και βλεπω ησυχια καντε μια βολτα απο sakajati μερια:rolleyes:

και δοκιμαστε την νεα του(lite παντα) ρομ....

δεν παιζεται! ο ανθρωπος απλα ειναι πλεον μια κατηγορια μονος του:blink:

Hμουν ετοιμος να την δοκιμασω χθες αλλα μολις ειδα τα σχετικα νεα με το manilla 2d ειπα να περιμενω αυτη που θα το εχει ενσωματωμενο.

Μιας και σε βρηκα θα κανω και την ερωτηση μου.Εβαλα το manilla 2d αλλα εχω ενα προβλημα.Παταω για να κανω add a contact στο contact tab και δεν κανει τιποτα.Ψαχνω εδω και ωρα στους xda αλλα μεχρι στγμης δεν εχει ανεφερθει κατι.

athanaso77
14 Σεπ. 2008, 18:12
ξερει κανεις κανενα προγραμματακι ωστε να γραφει ελληνικα το πληκτρολογια hardware του kaiser?ευχαριστω

Ελληνικά στο hardwarekeyboard του TyTN II με Αγγλική ROM (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675)

zaharakis
14 Σεπ. 2008, 18:15
Hμουν ετοιμος να την δοκιμασω χθες αλλα μολις ειδα τα σχετικα νεα με το manilla 2d ειπα να περιμενω αυτη που θα το εχει ενσωματωμενο.

Μιας και σε βρηκα θα κανω και την ερωτηση μου.Εβαλα το manilla 2d αλλα εχω ενα προβλημα.Παταω για να κανω add a contact στο contact tab και δεν κανει τιποτα.Ψαχνω εδω και ωρα στους xda αλλα μεχρι στγμης δεν εχει ανεφερθει κατι.

βρηκες ανθρωπο να ρωτησεις :lol:

το 1ο πραγμα που δεν χωνεψα ποτε στο diamond ειναι αυτο:)

μονο το spb mobile shell χρησιμοποιω που ειναι πολυ πιο ελαφρυ και πολυ πιο λειτουργικο ;)

Dimkar2405
14 Σεπ. 2008, 18:40
βρηκες ανθρωπο να ρωτησεις :lol:

μονο το spb mobile shell χρησιμοποιω που ειναι πολυ πιο ελαφρυ και πολυ πιο λειτουργικο ;)

Κι εγω αυτο χρησιμοποιω αλλα σημερα το πρωι εκανα δοκιμες....Ποιο skin χρησιμοποιεις στο mobile shell?

athanaso77
14 Σεπ. 2008, 18:41

Κρίμα... γιατί θα το έχει και το Touch HD! :happy:

zaharakis
14 Σεπ. 2008, 18:55
Κρίμα... γιατί θα το έχει και το Touch HD! :happy:

απλα το πετας Γιαννη :lol:

αλλα ποιος σου ειπε οτι θα παρω κατι τετοιο??:blink:

zaharakis
14 Σεπ. 2008, 18:57
Κι εγω αυτο χρησιμοποιω αλλα σημερα το πρωι εκανα δοκιμες....Ποιο skin χρησιμοποιεις στο mobile shell?

default παντα :)

εχω δοκιμασει αρκετα αλλα το πιο ωραιο και λειτουργικο (για μενα )ειναι το μαμα :)

athanaso77
14 Σεπ. 2008, 19:24
αλλα ποιος σου ειπε οτι θα παρω κατι τετοιο??:blink:

Όταν αποφασίσεις να πάρεις το Pro (γιατί εκεί πιστεύω θα καταλήξεις) πες μου να σου δώσω το δικό μου. ;)

Pavlos3
14 Σεπ. 2008, 19:26
βρε παιδιά πια είναι η τελευτάια εκδοση του tcpmp που υποτίθετε ότι παίζει και flv χωτίς Plugin ?

tranaee
14 Σεπ. 2008, 20:01
βρε παιδιά πια είναι η τελευτάια εκδοση του tcpmp που υποτίθετε ότι παίζει και flv χωτίς Plugin ?

coreplayer 2.1

tranaee
14 Σεπ. 2008, 20:06
default παντα :)

εχω δοκιμασει αρκετα αλλα το πιο ωραιο και λειτουργικο (για μενα )ειναι το μαμα :)

..isos kai to monadiko mama sto kaiser soy Dimitri.. :lol:

gnikolai
14 Σεπ. 2008, 20:28
Εχω μπερδευτει με τις νεες (και τις παλειες) ΡΟΜ στο ΧΔΑ. Αν εγω εχω το κινητο απο το Χ, Ψ, Ζ καταστημα με την ελληνικη του εκδοχη, τι θα πρεπει να κανω για να εχω ποια "καινουρια" γρηγορη-ελαφρια-Diamond look-like-εκδοση για το ΤΥΤΝ ΙΙ; Τι ειναι το "Ραδιο" που βαζουμε καθε φορα και πως ακριβως γινεται η ολη διαδικασια; θα τα καταφερει καποιος απλος χρηστης ή θα γινει μπαχαλο; Να στο στειλω σε εσενα να μου το κανεις; Σε ποια γλωσσα θα ειναι το μενου με αυτην την Hyperdragon και πως θα εχω ελληνικα μετα; θα πρεπει να βαλω κανα-δυο προγραμματα, ενα για το softkeyboard και ενα για το hardkeyboard?

athanaso77
14 Σεπ. 2008, 20:42
Φίλε μου όλα είναι μπέρδεμα γιατί απλά δεν έχεις κάτσει να τα διαβάσεις με την ησυχία σου. Μερικά από αυτά που ρωτάς είναι απαντημένα πολύ πρόσφατα και όχι μόνο. Ρίξε λίγο διάβασμα εδώ μέσα και θα ξεκαθαρίσεις πολλές από τις απορίες σου. Για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε να σου τα ξεκαθαρίσουμε.

gnikolai
14 Σεπ. 2008, 20:59
Εχεις λιγο δικαιο... με την ενοια οτι εχω διαβασει οχι ολες τις σελιδες, + επεσα σε μια αγγελια στην οποια λεει οτι εχει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το TYTN II, με την 6.1 επισημη εκδοση ελληνικα. Ειναι εφικτο κατι τετοιο; χωρις να την εχει φλασαρει; Αν το παρει καποιος τωρα το κινητο ποια Windows θα βρει μεσα σε ποια εκδοχη;
Και για την HyperDragon εκδοση και τις αντιστοιχες ΡΟΜ το μπερδεμα εγγυται στο εξης:
Στο XDA οι ανακοινωσεις των ROMs ειναι στην αρχη του φορουμ με ημερομηνιες Ιουνιου. Η υπαρχουσα Radio αναφερει οτι ειναι η 1.72.... και στο τελος του φορουμ με σημερινη ημερομηνια καποιος αναφερει οτι:

BEST RADIO EVER !!! Polaris 1.59.42.15
Dear sakajati

test by yourselve .....

Battery: overnight 5% (GPRS of in 1 min with kaisertools, system sleep 40 sec)
GPS: cold in 1-2 min, warm 5-15 sec (clear sky 8 sat !!! i never had this)
voice: loud and clear no echos no missed calls
camera: fast
3G: one bar more in week areas, dataconnection fast and stable
here a download link: http://www.laks.com/polar_radio_only..._customruu.zip
this rom is better than 1.71.09.01 on HyperDragon III PRO Lite (9.sept)...

Τι στιγμη που σε ολο το φορουμ λενε για τη Ρομ που εγινε released στις 5 Σεπτεμβριου :(

athanaso77
14 Σεπ. 2008, 21:05
επεσα σε μια αγγελια στην οποια λεει οτι εχει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το TYTN II, με την 6.1 επισημη εκδοση ελληνικα. Ειναι εφικτο κατι τετοιο; χωρις να την εχει φλασαρει; Αν το παρει καποιος τωρα το κινητο ποια Windows θα βρει μεσα σε ποια εκδοχη;

Είναι εφικτό μιας και έχουν βγει επίσημα τα 6.1 για το Kaiser.

Μιας και δεν είσαι κάτοχος τη συσκευής ακόμα και ενδιαφέρεσαι για αγορά, θα έλεγα πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις μια ελληνική συσκευή σαν αυτή που έχεις βρει. Για αρχή θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Στο μέλλον θα δεις τι παίζει με τις cooked ROMs και κρίνεις εάν αξίζει ή όχι να ασχοληθείς μιας και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που είναι σημαντικοί.

Papadopoy
14 Σεπ. 2008, 22:46
Εχω περασει το gps tuner 5.4 στο τηλ μου πηρα 4 συντεταγμενες απο τις ακρες ενως χωραφιου τις εβαλα στο google earth k μου το εδειξε 7 μετρα πιο πανω στον χαρτη του google.. Γινεται να παρω συντεταγμενες ακριβειας (1-2 μετρα) με καποια εξωτερικη κεραια ?? ευχαριστω

tranaee
14 Σεπ. 2008, 22:52
Εχω περασει το gps tuner 5.4 στο τηλ μου πηρα 4 συντεταγμενες απο τις ακρες ενως χωραφιου τις εβαλα στο google earth k μου το εδειξε 7 μετρα πιο πανω στον χαρτη του google.. Γινεται να παρω συντεταγμενες ακριβειας (1-2 μετρα) με καποια εξωτερικη κεραια ?? ευχαριστω

7 μέτρα είναι λογικό σφάλμα νομίζω.. Δε θα κερδίσεις τίποτα περισσότερο με εξ. κεραία..

athanaso77
14 Σεπ. 2008, 22:55
Κι όμως... η εξωτερική κεραία βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της συσκευής. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το κατά πόσο ο φίλος μας θα πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Papadopoy
14 Σεπ. 2008, 23:08
υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα η καποιο gps για τετοιες δουλειες?

zaharakis
14 Σεπ. 2008, 23:24
Όταν αποφασίσεις να πάρεις το Pro (γιατί εκεί πιστεύω θα καταλήξεις) πες μου να σου δώσω το δικό μου. ;)

δεν υπαρχει περιπτωση Γιαννη ;)

ειναι πολυ λιγο το pro μπροστα στο καιζερ,τουλαχιστον για μενα....

νο hard.buttons,ανακλιση για μενα ειναι αρκετα για να μην το παρω ποτε :)

ασε που οσο περναει ο καιρος γινεται και πιο γρηγορο :rolleyes: σαν το παλιο καλο κρασι :lol:

WebViRuS
15 Σεπ. 2008, 00:03
εγώ το Kaiseraki Μου το έδωσα. να ναι καλά καταπληκτικό τηλέφωνο. το έφαγε η VGA οθόνη όμως του PRO :)

nikolis2000
15 Σεπ. 2008, 13:11
Κι όμως... η εξωτερική κεραία βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της συσκευής. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το κατά πόσο ο φίλος μας θα πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

as i said:
εγω με εξωτερική κεραία δεν είδα τρελή διαφορά...ίσως και καθόλου.οχι βέβαια με τρελές μετρήσεις κτλ αλλά με το μάτι:p
πέρασα το manilla 2d κολλάει αρκετά:( σε λιγο τελειωνω και με την καινούργια του hyperdragon και θα σας πω

α!αυτο που ξαναρωτησα αλλα τιποτα ξερει κανεις με τα 6.1 τι γινεται με την σιγαση κλησης και γενικα κανα 3rd προγραμμα που να το κανει η να κανει assign koympia k na to exei γιατι την κανω κατω την ροδελα και τπτ

zalaros
15 Σεπ. 2008, 13:55
α!αυτο που ξαναρωτησα αλλα τιποτα ξερει κανεις με τα 6.1 τι γινεται με την σιγαση κλησης και γενικα κανα 3rd προγραμμα που να το κανει η να κανει assign koympia k na to exei γιατι την κανω κατω την ροδελα και τπτ
Αφού χρησιμοποιείς rom hyperdragon η λύση είναι εύκολη ;) start/programs/Utils και πατάς το Large TitleBar ώστε να απενεργοποιηθεί ;) Μετά η ροδέλα θα δουλεύει όπως και πριν :D

Papadopoy
15 Σεπ. 2008, 14:28
Ξερεται κανενα gps που να μετρα με μεγαλη ακριβεια ευχαριστω

spyrosmarinos
15 Σεπ. 2008, 14:29
εχω βαλει το ΑΕΚ cab στο hardware πληκτρολόγιο του kaiser με αγγλικό μενού αλλά δεν μπορώ να βάλω τονισμό.έχω προσπαθήσει πατώντας Q KAI TO ΦΩΝΗΕΝ καθώς και πατώντας fn + space + φωνήεν.εχει κανεις καμια ιδέα..?????????

nikolis2000
15 Σεπ. 2008, 14:44
Αφού χρησιμοποιείς rom hyperdragon η λύση είναι εύκολη ;) start/programs/Utils και πατάς το Large TitleBar ώστε να απενεργοποιηθεί ;) Μετά η ροδέλα θα δουλεύει όπως και πριν :D

χα το εκανα και αυτο αλλα....:(

gnikolai
15 Σεπ. 2008, 15:18

Δηλαδη οποιος εχει την 6.1 της ACE να ξεχασει τη σιγαση κλισης;

nikolis2000
15 Σεπ. 2008, 15:20
και με την μαμα 6.1 εμενα παλι δεν δουλευε...

τελικα δουλευει με την νεο ρομ του hyperdragon αλλα ο dialer μου εκανε ναζια γιαυτο εβαλα ton "poorlyducks diamond dialpad"

micdoc
15 Σεπ. 2008, 19:00
εχω βαλει το ΑΕΚ cab στο hardware πληκτρολόγιο του kaiser με αγγλικό μενού αλλά δεν μπορώ να βάλω τονισμό.έχω προσπαθήσει πατώντας Q KAI TO ΦΩΝΗΕΝ καθώς και πατώντας fn + space + φωνήεν.εχει κανεις καμια ιδέα..?????????

με fn + space + φωνήεν κανονικά θα είσαι εντάξει ...τουλαχιστο σε εμενα ετσι δουλευει ........με αγγλικο μενου και εγω!
δεν ξερω μηπως παιζουν ρολο και τα πληκτρα που εχεις προγραμματίσει για αλλαγή γλώσσας εγω εχω βάλει shift + space.

spyrosmarinos
15 Σεπ. 2008, 21:16
[B]εχω εγκαταστησει το προγραμματι για ελληνικα σε hardware πλικτρολογιο με αγγλική ρομ σε kaiser κι ενω γραφει ελληνικά δεν μπορώ να κάνω τονισμό,Εχω δοκιμάσει με Q φωνήεν καθώς και με fn + space + φωνηεν αλλά τίποτα.το πληκτρολόγιο το αλλάζω με το κουμπί της φωτογραφικής αλλά έχω δοκιμάσει και με άλλους συνδυασμούς αλλα τίποτα....ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???????????

athanaso77
15 Σεπ. 2008, 21:22
Έχεις ακολουθήσει ακριβώς τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675);

spyrosmarinos
16 Σεπ. 2008, 01:10
αυτην ακριβώς έχω ακολουθήσει (το έκανα δυο φορές εγκατασταση για σύγουρα) αλλά τίποτα..γράφω κανονικά ελληνικά αλλά χωρίς τονισμό..καμιά ιδέα?μήπως τυχον έχει κανείσ και κανένα προγραμματάκι για ορθογραφικό έλεγχο για ελληνικά για το office mobile???ευχαριστω για τις απαντήσεις

Gousgounis
16 Σεπ. 2008, 14:31
Ερώτηση:

Υπάρχει λογισμικό αναγνώρισης φωνής για το GPS του κινητού;
(Το να πληκτρολογείς οδηγώντας δεν είναι και πολύ ασφαλές...)
Εχω το Destinator 7 λόγω πληρότητας χαρτών περιφέρειας. Υπάρχει Talk&Drive plugin ή κατι παρόμοιο;

athanaso77
16 Σεπ. 2008, 14:44
Υπάρχει Talk&Drive plugin ή κατι παρόμοιο;

Yparxei i ekdosi tis MLS Talk&Drive alla den to exw doulepsei pote.

gnikolai
16 Σεπ. 2008, 15:01
Τελικα δεν μπορει κανεις να επιβεβαιωσει οτι υπαρχει η σιγαση εισερχομενης κλισης στην ελληνικη γνησια 6.1 της ACE οταν μας καλουν; Να κλεινουμε προσωρινα τον ηχο και να απανταμε στη κλιση μετα;

Tna
16 Σεπ. 2008, 19:30
Ναι υπάρχει. Κατεβάζεις την ροδέλα και σιγάζει. Αυτό το επιβεβαιώνω

16 Σεπ. 2008, 21:09
Mπορει αν εχει καποιος την καλοσυνη να κανει μια απλη και συντομη αναφορα σχετικα με το video driver του καιζερ? εχω χασει για λιγο καιρο τη συζητηση. εχω την official rom 6.1 και εγκατεστησα ta driver απο το samsung omni(xda) αλλα δεν εχω δει καμια διαφωρα ουτε σε αναπαραγωγη βιντεο ουτε σε καποια 3d παιχνιδια αν και στα δειγματα που ειναι μαζι με το πακετακι διχνει συμαντικη βελτιοση.

l3ft3r1s
17 Σεπ. 2008, 00:30
άραγε πως τα πηγαινει το σήμa gps αν το kaiser είναι μέσα σε δερμάτινη ή πλαστική θηκή? το χει δοκιμάσει κανείς?

επίσης τι car mount kit χρησιμοποιείτε? προσπαθώ να βρω ένα καλό... που να μην χρειάζεται να βιδώσω, να μην ξεκολλάει, να μην μπλοκάρει αεραγωγούς. αποκλείεται η βεντούζα για παρμπρίζ!

Tna
17 Σεπ. 2008, 00:35
άραγε πως τα πηγαινει το σήμa gps αν το kaiser είναι μέσα σε δερμάτινη ή πλαστική θηκή? το χει δοκιμάσει κανείς?

επίσης τι car mount kit χρησιμοποιείτε? προσπαθώ να βρω ένα καλό... που να μην χρειάζεται να βιδώσω, να μην ξεκολλάει, να μην μπλοκάρει αεραγωγούς και να μην είναι βεντούζα!
υπάρχει κάτι άλλο?

Tna
17 Σεπ. 2008, 00:36
Mπορει αν εχει καποιος την καλοσυνη να κανει μια απλη και συντομη αναφορα σχετικα με το video driver του καιζερ? εχω χασει για λιγο καιρο τη συζητηση. εχω την official rom 6.1 και εγκατεστησα ta driver απο το samsung omni(xda) αλλα δεν εχω δει καμια διαφωρα ουτε σε αναπαραγωγη βιντεο ουτε σε καποια 3d παιχνιδια αν και στα δειγματα που ειναι μαζι με το πακετακι διχνει συμαντικη βελτιοση.

Αυτό είναι. Δεν υπάρχει video driver ... μόνο driver για 3d (όσο 3d μπορεί να είναι αυτό...)

nikolis2000
17 Σεπ. 2008, 02:34

επίσης τι car mount kit χρησιμοποιείτε? προσπαθώ να βρω ένα καλό... που να μην χρειάζεται να βιδώσω, να μην ξεκολλάει, να μην μπλοκάρει αεραγωγούς. αποκλείεται η βεντούζα για παρμπρίζ!

σχεδον καμια διαφορα για την θηκη.
car mount kit που να μην ξεκολλαει βιδωνει μλοκαρει αεραγωγους?:wacko::confused::blink:
περιμενε το πειραμα στο cern κ κατι εχω ακουσει αν παει καλα θα βγαλουν με αντιβαρυτικους κινητηρες που θα αιωρουνται:happy::p

nikolis2000
17 Σεπ. 2008, 06:06
guys μολιw ειδα στο xda αυτο:
[17 September 08] HyperDragon III Pro + Manila2D + YouTube + Much More!
και εγω οταν την εβαλα προχτες ελεγε 15.την ξαναεβγαλε?και δεν αναφερει τπτ.παλι flasharisma με το που τελειωσα το στησιμο του?

athanaso77
17 Σεπ. 2008, 08:55

Mono gia tis metalikes exoun ginei anafores oti endexomenws na epireazei to sima tou GPS,

Me afta pou exeis apokleisei... den exeis epiloges. H' sto parmpriz me ti bentouza, h' ston aeragwgo. Ektos kai ean exeis kati custom made sto myalo sou.

micdoc
17 Σεπ. 2008, 13:05
χρησιμοποιώ για λίγες μέρες την L26 V12 ....εχω παρατηρήσει οτι μετά κάποιο διάστημα δεν λειτουργούν τα πληκτρα πρασινο κόκκινο , οκ, μυνήματα , internet expolrer.. δεν γνωρίζω για το κουμπι της κάμερας ....επανέρχονται μονο μετα απο softreset ....έχετε καμια γνώμη?

spyrosmarinos
17 Σεπ. 2008, 14:07
ξέρει κανείς κανένα τρόπο η προγραμματάκι ωστε σε εισερχόμενη κλήση να εμφανίζεται ι φωτογραφία full screen και οχι σε μικρο μέγεθος?

Akis Metal
17 Σεπ. 2008, 15:20
ξέρει κανείς κανένα τρόπο η προγραμματάκι ωστε σε εισερχόμενη κλήση να εμφανίζεται ι φωτογραφία full screen και οχι σε μικρο μέγεθος?

Ναι ειναι το PHOTO CONTACTS PRO 5.
http://www.pocketx.net/products/photocontactspro_ppc/screenshots/v506/pcpro_506_12.gif

athanaso77
17 Σεπ. 2008, 15:33
χρησιμοποιώ για λίγες μέρες την L26 V12 ....εχω παρατηρήσει οτι μετά κάποιο διάστημα δεν λειτουργούν τα πληκτρα πρασινο κόκκινο , οκ, μυνήματα , internet expolrer.. δεν γνωρίζω για το κουμπι της κάμερας ....επανέρχονται μονο μετα απο softreset ....έχετε καμια γνώμη?

Kapoio locking programma pou exeis balei sou kleidwnei ta pliktra meta apo ena xroniko diastima. Ean den mporeis na bgaleis akri... hard reset.

Carpe_Diem
17 Σεπ. 2008, 16:37
Ρε παιδια εχει καποιος το πακετο των ελληνικων που περναμε πανω αποο την επαναφορα γιατι δεν μπορω ναβρω το αρχειο στο site της htc...

l3ft3r1s
17 Σεπ. 2008, 17:13
Mono gia tis metalikes exoun ginei anafores oti endexomenws na epireazei to sima tou GPS,

Me afta pou exeis apokleisei... den exeis epiloges. H' sto parmpriz me ti bentouza, h' ston aeragwgo. Ektos kai ean exeis kati custom made sto myalo sou.
έχω υπόψην μου θήκη της krusell σε συνδυασμό με αυτό http://www.krusellcases.com/uk/p_krusell_product.aspx?i=135628

επίσης κάποια βεντούζα όχι μόνο για παρμπρίζ αλλά και για πλαστικά όπως
http://products.ram-mount.com/rammount/productdetail.aspx?partnumber=RAP-B-166-2U

και συνεχίζω να ψάχνω για την τέλεια (και affordable) λύση!

spok
17 Σεπ. 2008, 22:15
Καλησπερα σε ολους.Μετα τις φοβερες και τρομερες εξελιξεις για τα πανταχου kaiserακια :) manila2d κλπ κλπ , μηπως,λεω μηπως , εχει ανακαλυψει κανεις τροπο ωστε τα μηνυματα που εμφανιζονται μεσω περιβαλλον manila και ειναι στα ελληνικα, να εμφανιζονται κιολας? Σε μενα τουλαχιστον οπου υπαρχουν ελληνικα , ειναι κενα τα γραμματα.:blink: Ευχαριστω.

Edit: Για οποιον ενδιαφερεται νομιζω οτι το προβλημα λυνεται εγκαθιστωντας αυτο το cab. Αν θελει καποιος ας το επιβεβαιωσει.:happy:

_KOSTASKELLAS_
17 Σεπ. 2008, 23:36
καλησπέρα
μπορεί να βοηθήσει κάποιος εδώ?

http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=82018&postcount=6

zalaros
17 Σεπ. 2008, 23:51
Καλησπερα σε ολους.Μετα τις φοβερες και τρομερες εξελιξεις για τα πανταχου kaiserακια manila2d κλπ κλπ , μηπως,λεω μηπως , εχει ανακαλυψει κανεις τροπο ωστε τα μηνυματα που εμφανιζονται μεσω περιβαλλον manila και ειναι στα ελληνικα, να εμφανιζονται κιολας? Σε μενα τουλαχιστον οπου υπαρχουν ελληνικα , ειναι κενα τα γραμματα.:blink: Ευχαριστω.
Το ψάχνω και εγώ αυτό εδώ και μέρες αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα καμία επίσημη λύση. Ευτυχώς όμως που εντελώς τυχαία βρήκα μία λύση τύπου "πατέντα" ;) :lol: Εγκατέστησα του πληκτρολόγιο του diamond το οποίο αν και δεν δουλεύει σωστά (δουλεύει σωστά μόνο αν είναι ήδη μέσα στην ρομ) και είδα ότι τα ελληνικά εμφανίζονται κανονικά στο touchflo2d :confused: :blink: Δοκίμασέ το και πες μου :)

EDIT: Μόλις είδα το edit σου. Το δοκιμάζω και επιβεβαιώνω
EDIT 2: Δουλεύει αλλά τα ελληνικά είναι ελαφρώς πιο κοντά από τα αγγλικά και έτσι φαίνονται λίγο περίεργα. Αλλά δουλεύει! Με αυτό που είχα δοκιμάσει εγώ φαίνονται όλα κανονικά.

spok
18 Σεπ. 2008, 00:38
Το ψάχνω και εγώ αυτό εδώ και μέρες αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα καμία επίσημη λύση. Ευτυχώς όμως που εντελώς τυχαία βρήκα μία λύση τύπου "πατέντα" ;) :lol: Εγκατέστησα του πληκτρολόγιο του diamond το οποίο αν και δεν δουλεύει σωστά (δουλεύει σωστά μόνο αν είναι ήδη μέσα στην ρομ) και είδα ότι τα ελληνικά εμφανίζονται κανονικά στο touchflo2d. Δοκίμασέ το και πες μου :)

EDIT: Μόλις είδα το edit σου. Το δοκιμάζω και επιβεβαιώνω
EDIT 2: Δουλεύει αλλά τα ελληνικά είναι ελαφρώς πιο κοντά από τα αγγλικά και έτσι φαίνονται λίγο περίεργα. Αλλά δουλεύει! Με αυτό που είχα δοκιμάσει εγώ φαίνονται όλα κανονικά.

Επισης εμφανιζονται επιτελους κανονικα και οι τιτλοι τραγουδιων με Ελληνικα στο music!! Το πληκτρολογιο του diamond αν θυμαμαι καλα ειναι αυτο που κανει ωρες να εγκατασταθει και ωρες να απεγκατασταθει?μπρρρ..:cry: Παντως κοιτα να δεις που υπαρχουν παραπανω απο μια λυσεις τελικα!:)

micdoc
18 Σεπ. 2008, 13:40
καλησπέρα
μπορεί να βοηθήσει κάποιος εδώ?

http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=82018&postcount=6

φιλε μου και εγω πριν λιγο πηρα ενα bluetooth και αφου ταλεπωρηθηκα λιγο τα καταφερα
καταρχην δες απο το control panel που υπαρχει εικονιδιο για το bluetooth σε ποιο com ειναι η σύνδεση για serial port ( σε εμενα ηταν το com 7)
επειδη οπως ειδα τα εχεις κανει ολα πολλες φορες και επειδη καποια στιγμη εγινε η συνδεση στο activesync (οπως και εμενα δηλ και μετα ξαναταλεπωρηθηκα)
κανε τα εξης
βαλε στο connection settings του activesync sto pc την επιλογη com 2 οχι δηλ την com 7 που είναι η σωστη. σβησε το λαπτοπ απο τις συνδεσεις του καισερ και επανεκινησε το λαπτοπ (με το com 2 στο activesync);)
στη συνεχεια κανε παλι μια προσπαθεια απο το active sync του καισερ βρες το λαπτοπ σου και φυσικα θα σου δινει επιλογες μονο stereo headset kai serial port;)
αφου δεις αυτα σβήσε παλι το λαπτοπ απο τις συνδεσεις του καισερ στο bluetooth
kai phgaine sto activesync απο το λαπτοπ στο connection settings kai βαλε τωρα το com 7 kai κανε ρεσταρτ το λαπτοπ.
τωρα πηγαινε παλι στο activesync του καιζερ bale connect via bluetooth kane new device και θα δεις το λαπτοπ σου με επιλογες stereo headset και activesync αντι serial com:blink: κανε save και εισαι οκ
βασικικα το προβλημα οφειλεται sto activesync Και τις ρυμίσεις που κραταει για αυτο θελει restart to laptop( αντι να βάλεις την επιλογη com2 μπορεις να ξετσεκαρεις την επιλογη συνδεση μεσω com και να επανεκινήσεις ετσι)
καλη τύχη!

_KOSTASKELLAS_
18 Σεπ. 2008, 16:20
σε ευχαριστώ πολύ.πάω σπίτι και ξεκινάω...θα σου πω αν τα κατάφερα ή όχι :)

MILTOSP
18 Σεπ. 2008, 18:05
Micdoc ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου για την σύνδεση με bluetooth. Να ξερες μόνο πόσο καιρό παιδεύομαι για να κάνω αυτήν την σύνδεση. Ακολούθησα τις οδηγίες σου κατα γράμμα και είναι όλα εντάξει. Πρώτη φορά βλέπω το Kaiser connected χωρίς καλώδιο. Ευχαριστώ φίλε.

athanaso77
18 Σεπ. 2008, 22:27
@micdoc:
Πολύ καλός! :rolleyes:

micdoc
18 Σεπ. 2008, 23:14
Micdoc ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου για την σύνδεση με bluetooth. Να ξερες μόνο πόσο καιρό παιδεύομαι για να κάνω αυτήν την σύνδεση. Ακολούθησα τις οδηγίες σου κατα γράμμα και είναι όλα εντάξει. Πρώτη φορά βλέπω το Kaiser connected χωρίς καλώδιο. Ευχαριστώ φίλε.

φίλε το πόσο παιδευτηκες το είδα στο άλλο φορουμ......
οταν μπλέκεις με microsoft προγράμματα (βλεπε activesync) πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου ,το φαντάστηκα οτι εκει που θα επιλεγεις com απο την λίστα ......θα είναι για τα ματια του κόσμου......... η επιλογή. η θα σου κάτσει με την πρώτη αλλιώς ...αντε γεια....:wacko:
παρακολοθυώ το φορουμ ενα χρόνο τώρα από τοτε που είμαι κάτοχος του καισερ.... έκλεισα χρονο!
βέβαια τα ποστ μου ειναι λιγοστά......και ενας λογος είναι οτι χρησιμοποιούσα μεχρι πριν λιγες μερες cookedrom sleuth 1.2 η οποία ήταν σχεδόν τέλεια.
εδω και μέρες τρώγωμαι με τις wm6.1 roms και ακόμα δεν έχω καταλήξει.......:cry:

_KOSTASKELLAS_
19 Σεπ. 2008, 09:01
μου έχει βγάλει την ψυχή...

με το που πάω να κάνω σύνδεση μου πετάει κάτω δεξιά ''σφάλμα ελέγχου ταυτότητας HTC''

κάνω ότι ακριβώς είπες...κατά λέξη αλλά δεν μου κάνει το χατήρι...

όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου

micdoc
19 Σεπ. 2008, 11:01
μου έχει βγάλει την ψυχή...

με το που πάω να κάνω σύνδεση μου πετάει κάτω δεξιά ''σφάλμα ελέγχου ταυτότητας HTC''

κάνω ότι ακριβώς είπες...κατά λέξη αλλά δεν μου κάνει το χατήρι...

όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου

στο activsync συνδέεσαι η η οχι?

_KOSTASKELLAS_
19 Σεπ. 2008, 13:12
μέσω καλωδίου ναι μέσω bleutooth οχι

micdoc
19 Σεπ. 2008, 13:50
μέσω καλωδίου ναι μέσω bleutooth οχι

οι επιλογές μεταφορας αρχειων μεσω bluetooth λειτουργουν?
ασχετα με το activesync δηλαδή...
ελπίζω να βαζεις τονιδιο κωδικό στο λαπτοπ και στο καιζερ

_KOSTASKELLAS_
19 Σεπ. 2008, 16:34
οι επιλογές μεταφορας αρχειων μεσω bluetooth λειτουργουν?ασχετα με το activesync δηλαδή...

ναι λειτουργούν κανονικά

ελπίζω να βαζεις τον ιδιο κωδικό στο λαπτοπ και στο καιζερ

:lol: ναι τον ιδιο βαζω

και μοίρασμα σύνδεσης έχω κανονικά στο λαπτοπ από το καισερ.αλλά ο τρόπος που έχω ιντερνετ στο λαπτοπ είναι λίγο ανορθόδοξος...

Πρώτα ανοίγω τα bleutooth από laptop και καισερ.μετά πατάω από το καισερ την επιλογή μοίρασμα σύνδεσης και μετά από το bleutooth του λαπτοπ πατάω σύνδεσή με τη συσκευή.

Να σημειωθεί ότι αν πάω στις επιλογές bleutooth του λαπτοπ για να προσθέσω συσκευές μου βρίσκει το καισερ και μου δίνει 2 επιλογές.

Μια είναι σαν ''δίκτυο μέσω τηλεφώνου'' και η άλλη ''σημείο πρόσβασης στο δίκτυο(NAP)''
επιλέγω το δεύτερο γιατί στο πρώτο μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου και μου λέει ότι κάνει εγκατάσταση ενός modem στην com 40:X

Και από την αρχη που τα έκανα χωρίς μοίρασμα σύνδεσης κλπ πάλι τα ίδια

activesync giok!

Tna
19 Σεπ. 2008, 18:15
Pantos me to manilla 2d h taxitita me tin opoia xeirizesai tin siskeui apla ektokseuetai. Kamia sxesi me to Tf3d to opoio einai apla argo!

To 2d kanei tin siskeui taxitati. exo dipla ena diamond, ena kaiser me tin official 6.1 kai ena pro edo (fisika ta touch den einai dika mou ... alla sinadelfon). To Tf3d kanei ta touch (pro kai diamond) na sernontai kai fainontai arga mprosta sto kaiser me to manilla 2d.

Carpe_Diem
19 Σεπ. 2008, 18:16
Δεν μπορει αν βαηθησει καποιοσ με τα ελληνικα στο καισερ για την επαναφορα>?
Εχει κανεις το αρχειο?
Επισης η αρχικη ρομ οταν αγοραστηκε το καισερ αποα ελλαδα ειχε μεσα messenger?

Dimkar2405
19 Σεπ. 2008, 20:47
Pantos me to manilla 2d h taxitita me tin opoia xeirizesai tin siskeui apla ektokseuetai. Kamia sxesi me to Tf3d to opoio einai apla argo!

To 2d kanei tin siskeui taxitati. exo dipla ena diamond, ena kaiser me tin official 6.1 kai ena pro edo (fisika ta touch den einai dika mou ... alla sinadelfon). To Tf3d kanei ta touch (pro kai diamond) na sernontai kai fainontai arga mprosta sto kaiser me to manilla 2d.

+1000
Καλα μιλαμε πεταει το μηχανημα!

Και για οποιον θελει να ασχοληθει εδω ειναι οι συνδεσμοι.

Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173 για εγκατασταση του προγραμματος με πολυ σχολαστικες οδηγιες, βημα-βημα.

Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425974 κι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427937 για αλλαγη skin για οποιον δεν του αρεσει το αρχικο.

Προτεινω να παρετε ενα backup πριν προβειτε σε οποιαδηποτε κινηση μιας και το προγραμμα ειναι ακομα σε beta σταδιο, αν και δεν εχω παρατηρησει ιδιαιτερα προβληματα.
Πραγματι σφαιρα παει.

athanaso77
20 Σεπ. 2008, 00:42
Δεν μπορει αν βαηθησει καποιοσ με τα ελληνικα στο καισερ για την επαναφορα>?
Εχει κανεις το αρχειο?
Επισης η αρχικη ρομ οταν αγοραστηκε το καισερ αποα ελλαδα ειχε μεσα messenger?

Έχεις ελληνική συσκευή από ACE Hellas; Εάν ναι τότε έχεις πρόσβαση στο forum της htc.com.gr να κατεβάσεις ότι θέλεις. Εάν δεν είναι ελληνική η συσκευή σου, τα ξεχνάς τα ελληνικά γιατί απλά δεν μπαίνουν (και δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό).

Carpe_Diem
20 Σεπ. 2008, 07:22
Εχω ελληνικη συσκευη αλλα το αρχειο δεν υπαρχει στο download center.....
Υπαρχει μονο η αναβαθμιση για 6.1.....
Αρχικα η συσκευη στα win mobile 6 ειχε μεσα το messsenger?

konandrio
20 Σεπ. 2008, 07:46
Εχω ελληνικη συσκευη αλλα το αρχειο δεν υπαρχει στο download center.....
Υπαρχει μονο η αναβαθμιση για 6.1.....
Αρχικα η συσκευη στα win mobile 6 ειχε μεσα το messsenger?

Εισαι σιγουρος?
Ρωτα στο forum.

micdoc
20 Σεπ. 2008, 12:42
ναι λειτουργούν κανονικά

:lol: ναι τον ιδιο βαζω

και μοίρασμα σύνδεσης έχω κανονικά στο λαπτοπ από το καισερ.αλλά ο τρόπος που έχω ιντερνετ στο λαπτοπ είναι λίγο ανορθόδοξος...

Πρώτα ανοίγω τα bleutooth από laptop και καισερ.μετά πατάω από το καισερ την επιλογή μοίρασμα σύνδεσης και μετά από το bleutooth του λαπτοπ πατάω σύνδεσή με τη συσκευή.

Να σημειωθεί ότι αν πάω στις επιλογές bleutooth του λαπτοπ για να προσθέσω συσκευές μου βρίσκει το καισερ και μου δίνει 2 επιλογές.

Μια είναι σαν ''δίκτυο μέσω τηλεφώνου'' και η άλλη ''σημείο πρόσβασης στο δίκτυο(NAP)''
επιλέγω το δεύτερο γιατί στο πρώτο μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου και μου λέει ότι κάνει εγκατάσταση ενός modem στην com 40:X

Και από την αρχη που τα έκανα χωρίς μοίρασμα σύνδεσης κλπ πάλι τα ίδια

activesync giok!
δηλαδη οταν ανοιγεις το activesync απο το καιζερ και κανεις connect via bluetooth τι σου βγάζει?????
θα σου ελεγα επισης απο το connection settings στο activesync του λαπτοπ ξετσεκαρισε την επιλογη open activesync when my device connects οποτε να ανοιγει το activesync μονο απο το καιζερ ......

cretan
20 Σεπ. 2008, 13:50
Το είδε κανείς αυτό; http://www.mydigitallife.info/2008/09/20/new-htc-touch-hd-featuring-38-inch-wvga-touchscreen-display/:blink:

Carpe_Diem
20 Σεπ. 2008, 14:31
Ρε παιδια θα στειλω το καισερ για επισκευη. Και θελω να μου πειτε τι προγραμματα ειχε πανω οταν το πρωτο περνεις. Ειναι το ελληνικο. Αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε....Η διαδικασια επαναφορας δινει μια ρομ που εχειμεσα το messenger αλλα δεν θυμαμαι οτι ειχε κατι τετοιο μεσα....
Μποτρει να βοηθησει καποιος?
Επισης το τομ τομ το ειχε μεσα η το εβαζεσ εσι απο τοcd αν ηθελεσ...

Tna
20 Σεπ. 2008, 14:46
λοιπόν, ΑΠΛΑ κάνε την διαδικασία που λέει . Το messenger ήταν μέσα κανονικά. H rom που έχεις είναι η original αυθεντική. Δεν έχει σημασία το να βάλεις προγράμματα ή όχι. Το θέμα είναι να έχεις αυθεντική rom και να ΜΗΝ έχεις hardspl αλλά το αυθεντικό.

Ακολούθησε τα βήματα προσεκτικά

micdoc
20 Σεπ. 2008, 21:32
παδιά βοήθεια ....έκανα ενα back up με το sprite backup και μετα το ρεσταρτ δεν βλεπει την stοrage card και μου λεει να την κανω φορματ
δεν την βλέπουν ουτε τα windows ..moy :Oπροτείνουν format

athanaso77
21 Σεπ. 2008, 01:52
Ρε παιδια θα στειλω το καισερ για επισκευη. Και θελω να μου πειτε τι προγραμματα ειχε πανω οταν το πρωτο περνεις. Ειναι το ελληνικο. Αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε....Η διαδικασια επαναφορας δινει μια ρομ που εχειμεσα το messenger αλλα δεν θυμαμαι οτι ειχε κατι τετοιο μεσα....
Μποτρει να βοηθησει καποιος?
Επισης το τομ τομ το ειχε μεσα η το εβαζεσ εσι απο τοcd αν ηθελεσ...

Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323)

spyrosmarinos
21 Σεπ. 2008, 11:29

επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο μπορεί να μου πει καποιος ποιό ειναι το software για το keyboard tης shell και πιο skin πρεπει να χρησιμοποιήσω για το kaiser? το VGA η το QVGA.ευχαριστω

Tna
21 Σεπ. 2008, 11:43
Για το kaiser χρησιμοποιείς QVGA

Tna
21 Σεπ. 2008, 11:44
παδιά βοήθεια ....έκανα ενα back up με το sprite backup και μετα το ρεσταρτ δεν βλεπει την stοrage card και μου λεει να την κανω φορματ
δεν την βλέπουν ουτε τα windows ..moy :Oπροτείνουν format

Μπας και την είχες encrypted?

Tna
21 Σεπ. 2008, 13:05
Ρε παιδιά υπάρχει κανένα radio για 6.1 που να λύνει το πρόβλημα του gps? πραγματικά δεν έχω βρει λύση... κάνει 4-5 λεπτά να κλειδώσει το tomtom με την 1.65.24.36

Carpe_Diem
21 Σεπ. 2008, 19:36
Εβαλα απο το site της ace hellas το update για wm6.1 επιπλεον περασα και τα ελληνικα.
Μπορει να καποιος να μου πει πως μπορω να διαπιστωσω αν ολα ειναι οκ ωστε να ισχυει η εγγυηση και να το στειλω κανονικα στην ace hellas?
Οταν μπαινω σε bootloader μου βγαζει
KAIS130
SPL-3.28.0000
CPLD-8
φιανετε οτι ειναι το γνησιο η εχω καποιο προβλημα?

athanaso77
21 Σεπ. 2008, 19:43
Έκανες κανονικά τη διαδικασία του kaiser please come back που περιγράφεται στο link που σου έστειλα;

Tna
21 Σεπ. 2008, 20:06
φαίνεται να είναι σωστό. Αφού δεν σου λέει hardspl μάλλον όλα ok

Carpe_Diem
21 Σεπ. 2008, 20:07
Την διαδικασια την εκανα αλλα μετα πηγα στο σιτε της ace hellas και κατεβασα το update για wm6.1 και τα αναλογα ελληνικα. Και εβαλα αυτα .....

athanaso77
21 Σεπ. 2008, 20:14
Την διαδικασια την εκανα αλλα μετα πηγα στο σιτε της ace hellas και κατεβασα το update για wm6.1 και τα αναλογα ελληνικα. Και εβαλα αυτα .....

Μια χαρά είσαι!

(Σιγουρέψου ότι έχεις σβήσει το SSPL-KAIS.exe από τη συσκευή σου)

Carpe_Diem
21 Σεπ. 2008, 20:20
Αυτο το ειχα σβησει απο πριν αλλα το εχω κανει και hard reset πολλες φορεσ.

micdoc
22 Σεπ. 2008, 13:49
απο τα πολλά ξαναγύρισα στην Sleuth 1.2 wm6 rom.:cry:

spyrosmarinos
22 Σεπ. 2008, 16:48
παιδια sosssssssss..................μεχρι πριν λιγο καιρο οταν συνεδεα το καιζερακι μου με το pc το quickgps κατεβαινε αμεσως..εδω και λιγες μερες ενω ειμαι συνδεδεμενος και δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις μου δεν μπορω να το καταβασω με τιποτε....καμια ιδεα???????????:cry::cry:σε ολα τα προγραμματα που χρειαζονται ιντερνετ μπαινω κανονικα μεσω του κινητου μου..το προβλημα εινα με το quick gps

Tna
22 Σεπ. 2008, 17:50
απο τα πολλά ξαναγύρισα στην Sleuth 1.2 wm6 rom.:cry:
An ebales pali ta wm6 prepei na allakseis to hardspl apo 3.56 se 1.x h 2.x

zaharakis
22 Σεπ. 2008, 20:47
Ρε παιδιά υπάρχει κανένα radio για 6.1 που να λύνει το πρόβλημα του gps? πραγματικά δεν έχω βρει λύση... κάνει 4-5 λεπτά να κλειδώσει το tomtom με την 1.65.24.36

κοιτα το ΝΕΟΝ radio θαναση 1.71.09.01 ;)

πολυ καλυτερο απο το 1.65.24.36 που ηταν το μοναδικο που δουλευε καλα,απο ολα τα 6.1 ραδιος...

γρηγοροτερο κλειδωμα,πολυ καλη αυτονομια και καλυτερο wifi.

αλλα παντα το A-gps σε disabled κατασταση :)

zaharakis
22 Σεπ. 2008, 20:51
παιδια sosssssssss..................μεχρι πριν λιγο καιρο οταν συνεδεα το καιζερακι μου με το pc το quickgps κατεβαινε αμεσως..εδω και λιγες μερες ενω ειμαι συνδεδεμενος και δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις μου δεν μπορω να το καταβασω με τιποτε....καμια ιδεα???????????:cry::cry:σε ολα τα προγραμματα που χρειαζονται ιντερνετ μπαινω κανονικα μεσω του κινητου μου..το προβλημα εινα με το quick gps

http://rapidshare.com/files/102718390/kaiser_fixes.rar

εχει μεσα το quick gps fix.

τρεχτο στο τηλ σου και κανε επανεκινηση και δοκιμασε το ;)

spyrosmarinos
22 Σεπ. 2008, 21:30
δυστυχως τιποτα..κατι αλλο?

micdoc
22 Σεπ. 2008, 22:08
An ebales pali ta wm6 prepei na allakseis to hardspl apo 3.56 se 1.x h 2.x

δεν το αλλαξα ....και μεχρι στιγμης κανένα πρόβλημα.....:(

cretan
22 Σεπ. 2008, 22:21
δυστυχως τιποτα..κατι αλλο?

Μήπως χρησιμοποίησες το clean tool απο τα sk toοls;Γιατί σ' εμένα αυτό το πρόγραμμα δημιούργησε το πρόβλημα

Pavlos3
23 Σεπ. 2008, 00:08

επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα αυτή η radio τί είναι το A-gps ?

athanaso77
23 Σεπ. 2008, 00:18
τί είναι το A-gps ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS

Pavlos3
23 Σεπ. 2008, 00:20
εχεί τέτοιο πράγμα το kaiser . και άν ναι μας χρειάζεται ?

illuminatus
23 Σεπ. 2008, 01:48
επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα αυτή η radio τί είναι το A-gps ?

Καλησπερα...Μπορει κανεις να μας βοηθησει να βρουμε καταρχην το Radio...(Σε ποια σελιδα εννοω..) και πως να απενεργοποιησουμε το A Gps ????
Και σε μενα το Tom-Tom κανει κανα πενταλεπτο να λειτουργησει !!! :(

athanaso77
23 Σεπ. 2008, 09:13
Καλησπερα...Μπορει κανεις να μας βοηθησει να βρουμε καταρχην το Radio...(Σε ποια σελιδα εννοω..)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182

και πως να απενεργοποιησουμε το A Gps ????

Tha synistousa mesw tou Schap's Advanced Config tool v3.2

illuminatus
23 Σεπ. 2008, 11:58

κΑΛΗΜΕΡΑ...και να σε ευχαριστησω πολυ ....

nikolis2000
23 Σεπ. 2008, 12:20

πολυ καλυτερο απο το 1.65.24.36 που ηταν το μοναδικο που δουλευε καλα,απο ολα τα 6.1 ραδιος...

γρηγοροτερο κλειδωμα,πολυ καλη αυτονομια και καλυτερο wifi.

sto xda δεν βρηκα NEON radio 1.71.09.01 αλλα σκετο radio 1.71.09.01.εχει διαφορα?αν ναι που μπορουμε να βρουμε το ΝΕΟΝ?

athanaso77
23 Σεπ. 2008, 12:34
Nomizw oti einai akribws to idio pragma. Exw tin entypwsi oti o Dimitris ennoouse oti einai kainourgio. As mas to epibebaiwsei kai o idios bebaiws.

illuminatus
23 Σεπ. 2008, 14:47

Το Radio το εγκατεστεισα...το Schap's Advanced Config tool v3.2 ομως..δεν μπορω να το εντοπισω !! Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις...γιατι το Tom Tom εξακολουθει να κλειδωνει στο πενταλεπτο !!

6600POWER
23 Σεπ. 2008, 15:15
καλησπέρα παιδιά,
παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό το παρεάκι σας και ομολογουμένως μου έχετε καλύψει όλεσ τισ απορίεσ για το μαραφέτι που αγορασα εδώ και περίπου ενα χρ'ονο.
η Rom που χρησιμοποιούσα μέχρι προχθές ήταν η panoshastrada2 η οποία ομολογουμένως στην αρχή πολύ γρήγορη αλλά εδώ και 3 μήνες και αφου την χρησιμοποιούσα πάνω απο 6μήνες άρχισε να σέρνεται επιδεικτικά.
αυτό με οδήγησε στο να την αλλάξω και ακολουθώντασ τισ συμβουλέσ και την βοήθεια σε προηγούμενα πόστς να βάλω την Hyper Dragon 2 η οποία είναι άριστη και κατα πολύ γρηγορότερη απο την panoshastrada2 (προσωπική αποψη και βασισμένη στην χρήση που κάνω εγω στο tytnii) το πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί όμωσ είναι πως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα απροβληματιστα το iGO2006 plus και τώρα δέν μπορώ ούτε κάν να το εγκαταστήσω...
α)ξέρει κάποιος φίλος τι μπορεί να φταίει??? ή ακόμα καλύτερα... ποιά θα μπορούσε να είναι η λύση...
β) το iGO 2008 δουλεύει με την συγκεκριμένη ROM? και που μπορω να το βρώ C*****d ?
ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

tauri
23 Σεπ. 2008, 16:26
Το Radio το εγκατεστεισα...το Schap's Advanced Config tool v3.2 ομως..δεν μπορω να το εντοπισω !! Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις...γιατι το Tom Tom εξακολουθει να κλειδωνει στο πενταλεπτο !!

http://www.touchxperience.com/en/advanced-configuration-tool/downloads/40-advanced-configuration-tool-downloads/9-advanced-configuration-tool-32-cab.html

spyrosmarinos
23 Σεπ. 2008, 17:45
οχι δεν εχω το sky tools αλλα εχω περασει διαφορα προγραμματα και το quick fix cab αλλα τιποτα....κατι που μπορει να φταιει??

athanaso77
23 Σεπ. 2008, 18:11
το πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί όμωσ είναι πως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα απροβληματιστα το iGO2006 plus και τώρα δέν μπορώ ούτε κάν να το εγκαταστήσω...
α)ξέρει κάποιος φίλος τι μπορεί να φταίει??? ή ακόμα καλύτερα... ποιά θα μπορούσε να είναι η λύση...
β) το iGO 2008 δουλεύει με την συγκεκριμένη ROM? και που μπορω να το βρώ C*****d ?
ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Exw tin entypwsi oti i ROM pou exeis balei einai WM6.1 kai se afta den einai symbato to iGO2006. To iGO8 paizei kanonika. Tha ti breis sto ipmart-forum.com.

spyrosmarinos
23 Σεπ. 2008, 18:48
παιδια το βρηκα ....ειχα περασει το winot προγραμματακι kai moy μπλοκαρε το quick gps:D

zaharakis
23 Σεπ. 2008, 19:12
Nomizw oti einai akribws to idio pragma. Exw tin entypwsi oti o Dimitris ennoouse oti einai kainourgio. As mas to epibebaiwsei kai o idios bebaiws.

δεν ειχα δει Γιαννη οτι ειχε αφαιρεθει η προσφωνηση του συγκεκριμενου ραδιο..:O

ετσι ειχε πρωτοπαρουσιαστει με το ""NEON""" στον τιτλο του :D

tauri
23 Σεπ. 2008, 21:16
Βγηκε το android παιδια.! Ελπίζω να το δούμε συντομα στους xda

athanaso77
23 Σεπ. 2008, 21:20
Βγηκε το android παιδια.!

Τι εννοείς βγήκε; :confused:

Γιατί πολλά έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά μόνο beta και τίποτα το official.

Υπάρχει κάποιο link;

tauri
23 Σεπ. 2008, 23:00
Τι εννοείς βγήκε; :confused:

Γιατί πολλά έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά μόνο beta και τίποτα το official.

Υπάρχει κάποιο link;

Οχι εννοω οτι βγηκε το επίσημο android αφού παρουσιαστηκε το G1.
απλά περιμένουμε μπας και το μαγειρέψει κανένας στο xda.

illuminatus
24 Σεπ. 2008, 00:52
http://www.touchxperience.com/en/advanced-configuration-tool/downloads/40-advanced-configuration-tool-downloads/9-advanced-configuration-tool-32-cab.html

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια σου..Το κατεβασα..αλλα παρολου που εβαλα το ραδιο που συστηνει ο Ζαχαρακης..και το το A-gps το οποιο ηταν ηδη.... σε disabled κατασταση... τιποτα !! Κλειδωνει στο πενταλεπτο !!
Προφανως φταιει η Rom (HyperDragon iii).

6600POWER
24 Σεπ. 2008, 15:07
Exw tin entypwsi oti i ROM pou exeis balei einai WM6.1 kai se afta den einai symbato to iGO2006. To iGO8 paizei kanonika. Tha ti breis sto ipmart-forum.com.

to ypopsiazomoun auto na sou pw thn alitheia...
se eyxaristw poly!
tha to kanw kai tha sas pw ta apotelesmata! (sorry gia ta greeklish alla den exw greek edw).

mrk2079
24 Σεπ. 2008, 15:09
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426349
παιδια δεν εχω γραψει εδω αλλα παρακολουθω καιρο και δοκιμαζω.ενα εχω να πω.η rom tou Garmin 4.1 ειναι απιθανη!full μεν αλλα δεν εχει μασησει πουθενα και την δουλευω απο την δευτερη μερα που βγηκε.επιτελους το kaiser εκανε level up για μενα τουλαχιστον.ναστε καλα και καλη συνεχεια σε ολους.

athanaso77
24 Σεπ. 2008, 16:32
(sorry gia ta greeklish alla den exw greek edw).

Den eisai o monos! :O

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα