View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
athanaso77
21 Ιούλ. 2008, 15:21
Oriste tote... iContacts (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5651) :rolleyes:
ilpanos
21 Ιούλ. 2008, 18:47
Κάτι ακόμα, ελληνικό Τ9 σε virtual & hardware πληκτρολόγιο για τα sms πως???
talentscout
21 Ιούλ. 2008, 19:11
Oriste tote... iContacts (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5651) :rolleyes:
:) δεν δούλεψε, ίσως γιατί έχω νεότερη έκδοση τι να πω...θα ρωτήσω τον δημιουργό, ευχαριστώ για άλλη μια φορά!
DrMobile
22 Ιούλ. 2008, 17:26
Καλησπερα σε ολους.Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μειωνει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με την ωρα,πχ το βραδυ,και το πρωι να αυξανεται παλι;Ευχαριστω πολυ.
Ναί, υπάρχει και λέγεται SBSH PhoneWeaver (http://www.sbsh.net/product.php?id=28). Δεν το χρησιμοποιώ εγώ, αλλά λίγο που το είχα δει παλιότερα νομίζω κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις (και όχι μόνο).
Ναί, υπάρχει και λέγεται SBSH PhoneWeaver (http://www.sbsh.net/product.php?id=28). Δεν το χρησιμοποιώ εγώ, αλλά λίγο που το είχα δει παλιότερα νομίζω κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις (και όχι μόνο).
Φαινεται πολυ ενδιαφερον και με απειρες δυνατοτητες!!:blink: Σ ευχαριστω πολυ!:)
Το kaiser ξεπεσε στην δευτερη σελιδα για πρωτη φορα..??! Αμοιρο kaiseraki σ εφαγαν τα καινουρια..:p:lol:
bekiaris
25 Ιούλ. 2008, 12:25
Το kaiser ξεπεσε στην δευτερη σελιδα για πρωτη φορα..??! Αμοιρο kaiseraki σ εφαγαν τα καινουρια..:p:lol:Σε ποιό site αναφέρεσαι?
zaharakis
25 Ιούλ. 2008, 13:19
Το kaiser ξεπεσε στην δευτερη σελιδα για πρωτη φορα..??! Αμοιρο kaiseraki σ εφαγαν τα καινουρια..:p:lol:
οσο εχω εγω το καιζερ σημαινει οτι ακομη δεν εχει βγει η καλυτερη συσκευη που θα τον αντικαταστησει.οποτε μην ανυσηχειτε!
το καιζερ και οι φιλοι του ειναι εω.αλλα το καλοκαιρι δεν ειναι για σπιτι και pc!
αλλα για παραλιες και μωρα!
Driver_3
25 Ιούλ. 2008, 15:26
Ξερω τι φταιει...εδωσα εγω το καιζερακι μου κ ερημωσε το νημα!:lol:
varvag
25 Ιούλ. 2008, 15:54
Αγαπητοι καισεροφιλοι τα φωτα σας... Ειμαι ετοιμος να παω να χτυπησω το καισερ απο expansys και θελω να μου πειτε την γνωμη σας... Διαβαζω για διαφορα bugs στην οθονη και για αρκετα αργη αναπαραγωγη βιντεο... τι εχετε να πειτε εσεις γι αυτα; θεωρητε το expansys αξιοπιστο η οχι; Εχετε να μου πειτε καποια αρνητικα ετσι ωστε να με αποτρεψουν απο το να το αγορασω;
Ευχαριστω πολυ!
οσο εχω εγω το καιζερ σημαινει οτι ακομη δεν εχει βγει η καλυτερη συσκευη που θα τον αντικαταστησει.οποτε μην ανυσηχειτε!
το καιζερ και οι φιλοι του ειναι εω.αλλα το καλοκαιρι δεν ειναι για σπιτι και pc!
αλλα για παραλιες και μωρα!
+1:):shifty:;)
zalaros
25 Ιούλ. 2008, 16:50
αλλα το καλοκαιρι δεν ειναι για σπιτι και pc!
αλλα για παραλιες και φλασαρισματα στην αμμουδια
:lol::lol::lol: Μην ξεχνιόμαστε ε??? Και κάθε δυο τρεις μέρες όλο και φλασάρουμε και καμιά καινούργια ρομ... :p:p:p
zaharakis
25 Ιούλ. 2008, 17:57
:lol::lol::lol: Μην ξεχνιόμαστε ε??? Και κάθε δυο τρεις μέρες όλο και φλασάρουμε και καμιά καινούργια ρομ... :p:p:p
Ενοειται λαζ!η εξελιξη δεν σταματαει ποτε'B-)
Εμεις δοκιμαζουμε για να μην παιδευονται τα παιδια εδω;-)
andapo
25 Ιούλ. 2008, 19:52
Παιδιά μια χάρη. Μπορεί κάποιος να μου γραψει τις τιμές της registry για τον audio driver. Το path είναι το ακόλουθο:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\WaveDev]
Και επίσης αν είναι εύκολο και να ανεβάσει κάπου (πχ rapidshare) το αρχείο wavedev.dll απο τον κατάλογο των windows.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δοκιμάσω τον audio driver του Kaiser στο lg ks20 για να δω αν θα λυθούν κάποια προβλήματα που έχουμε με το destinator.
Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
Carpe_Diem
27 Ιούλ. 2008, 15:04
Γεια σας.Ξαναεστησα την συσκευη μου βαζοντας την ρομ του dutty με το ραδιο 1.27.12.17. Αλλα δεν ακουγονται ηχοι. Ξερετε τι μπορει να φταιει? εβαλα και το srs wow.
WebViRuS
27 Ιούλ. 2008, 17:49
η radio Θα έχει πρόβλημα μάλλον
Carpe_Diem
27 Ιούλ. 2008, 18:55
τι να κανω ποια να βαλω? δοσε ενα λινκ
zaharakis
27 Ιούλ. 2008, 20:19
η radio Θα έχει πρόβλημα μάλλον
αμ δεν ειναι αυτο...
κατι μαγικο εχει κανει παλι ο φιλος μας!
αν εβαλες την ρομ που σου εδωσα και το ραδιο που λες αποκλειεται να ειχες τετοιο προβλημα.
βγαλε καταρχην το srs wow ΓIATI ΣIΓOYPA KAI AYTO ΠAIZEI POΛO TI PYΘMIΣEIΣ EXEIΣ KANEI σε αυτο.
και τα ξαναλεμε.
Carpe_Diem
27 Ιούλ. 2008, 21:43
εβγαλα το SRS και ολα οκ. μπορει καποιος να βοηθησει στο τι ρυθμισαεις πρεπει να κανω στο srs για να δουλεψει?
zaharakis
27 Ιούλ. 2008, 23:28
εβγαλα το SRS και ολα οκ. μπορει καποιος να βοηθησει στο τι ρυθμισαεις πρεπει να κανω στο srs για να δουλεψει?
να αλλαξεις τηλ μηπως??:worry::worry:
γιατι να το βαλεις το συγκεκριμενο προγραμμα σωνει και καλα???:lol::lol:
Carpe_Diem
27 Ιούλ. 2008, 23:38
Οχι απλα θελω ενα προγραμμα που να ανεβαζει την ενταση τουμηχου στο κινητο εχεις να προτινεις κατι?
zaharakis
27 Ιούλ. 2008, 23:40
Οχι απλα θελω ενα προγραμμα που να ανεβαζει την ενταση τουμηχου στο κινητο εχεις να προτινεις κατι?
δυστυχως οχι :(
αλλα μεσω bl handsfree κανεις αψογη την μουσικη ακροαση με το καιζερ.;)
Carpe_Diem
28 Ιούλ. 2008, 11:18
ακουγετε πολυ σιγα.μπορω να κανω τπτ απο το kaiser twsak;
tranaee
29 Ιούλ. 2008, 00:52
Πολύ απλά φίλε μου θα ανεβάσεις την ένταση στα mp3 σου..
Το πρόγραμμα είναι ένα και μοναδικό: MP3GAIN!!! (http://mp3gain.sourceforge.net/download.php);)
vfornikos27
29 Ιούλ. 2008, 11:45
kserei kapoios an mporw na balw to mathtype sto tytn ii kai an nai pws? 8a me boh8ouse polu kapoia boh8eia!!!
ilpanos
29 Ιούλ. 2008, 16:00
Κάτι ακόμα, ελληνικό Τ9 σε virtual & hardware πληκτρολόγιο για τα sms πως???
Κανείς ρε παιδιά?
Αχχχ σας ξεμυάλισαν τα μωρά στις παραλίες!!!!!
:lol::lol::lol:
andapo
30 Ιούλ. 2008, 15:46
Παιδιά μιας και λέτε για το πως μπορεί να ανεβεί ο ήχος στο κινητό με το SRS WOW για δείτε και το παρακάτω που έχουμε για ks20. Κατέβαστε το παρακατω αρχείο
http://rapidshare.com/files/13281432...Panel.cpl.html
και καντε το copy μεσα στον κατάλογο των Windows. Έπειτα κάντε restart το pda. Όταν θα ξανανοιξετε τα settings του WOW HD Settings στην δεύτερη καρτέλα (TruBass) θα έχουν εμφανιστεί άλλες 2 επιλογές (Input Gain και Output Gain). Κόληστε και τα 2 τέρμα δεξιά (στο μηδέν). Αυτό ήταν. Πλέον ο ήχος θα ακούγετε δυνατά (ίσως και πιο δυνατά απο τις default του κινητού τουλάχιστον στο ks20). To μόνο πρόβλημα που έχω βρει και δεν ξέρω ακόμα πως να το λύσω είναι ότι μετα απο soft reset χανει τις ρυθμίσεις του, αλλά αυτό είναι γενικό προβλημα του SRS. Ίσως γυρνάει σε κάποιες default ρυθμίσεις της registry και μπορούμε να το πειράξουμε απο εκεί.
Carpe_Diem
30 Ιούλ. 2008, 16:20
Γεια. Θελω μαι βοηθεια για τον μινι οπερα . Παω να τρεξω τον μινι οπερα και καποια παιχνιδια java και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει συνδεση στοιντερνετ ειτε ο midlet could not be ...... java.lang.noclassfound error.
Τι κανω λαθος μποερει καποιος να με βοηθησει?
tranaee
30 Ιούλ. 2008, 16:52
Γεια. Θελω μαι βοηθεια για τον μινι οπερα . Παω να τρεξω τον μινι οπερα και καποια παιχνιδια java και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει συνδεση στοιντερνετ ειτε ο midlet could not be ...... java.lang.noclassfound error.
Τι κανω λαθος μποερει καποιος να με βοηθησει?
Πως είσαι συνδεδεμένος? 3G, wifi ή active sync..
Αν προσπαθείς με activesync, προσπάθησε με τους δυό πρώτους τρόπους..
tranaee
30 Ιούλ. 2008, 17:28
Παιδιά help..
Ξαφνικά μου έπεσε απίστευτα η ένταση bluetooth σε τηλ. κλήσεις ενώ σε μουσική είναι μια χαρά..
Ξέρω πρέπει να ψάξω στους xdev αλλά πιστέψτε με για πρώτη φορά στη ζωή μου.. :yawn::yawn:βαριέμαι..:yawn::yawn:
Carpe_Diem
30 Ιούλ. 2008, 17:33
Με 3g ειμαι συνδεδεμενος....... το Midlet τι ειναι? Τι μπορει να φταιει?
tranaee
30 Ιούλ. 2008, 17:37
Με 3g ειμαι συνδεδεμενος....... το Midlet τι ειναι? Τι μπορει να φταιει?
To midlet είναι το java emulator που τρέχεις για να τρέξει το operamini.. o "ενδιάμεσος" δηλαδή..
Με άλλο browser μπαίνεις? Αν ναι κάνε ένα softreset και ξαναπροσπάθησε αλλιώς..:worry: δεν μου έρχεται τίποτε άλλο τώρα..
Carpe_Diem
30 Ιούλ. 2008, 17:51
mpainw kanonika ma ta alla
....
tranaee
30 Ιούλ. 2008, 17:58
mpainw kanonika ma ta alla
....
softreset εκανες?
zaharakis
30 Ιούλ. 2008, 18:23
Παιδιά help..
Ξαφνικά μου έπεσε απίστευτα η ένταση bluetooth σε τηλ. κλήσεις ενώ σε μουσική είναι μια χαρά..
Ξέρω πρέπει να ψάξω στους xdev αλλά πιστέψτε με για πρώτη φορά στη ζωή μου.. :yawn::yawn:βαριέμαι..:yawn::yawn:
ψαξε λιγο σε ρυθμισεις ηχου στα προγραμματα μουσικης η βιντεο που εχεις Δημητρη ;)
core player ""use system volume"" κλπ;)
Carpe_Diem
30 Ιούλ. 2008, 18:51
ναι εκανα κανονικα
πρωτα βαζω το jbet ρεσετ και μετα τον οπερα μινι και ρεσετ ....
tranaee
30 Ιούλ. 2008, 19:22
ν
πρωτα βαζω το jbet ρεσετ..?
και μετα τον οπερα μινι και ρεσετ...?
Τι εννοείς βάζεις το jbet κai οπεραμινι και ρεσετ?
Ενοώ softreset.. Κρατάς πατημένο το power κουμπάκι μέχρι να σου κάνει prompt για poweroff και μετά το ξανανοίγεις..
zaharakis
30 Ιούλ. 2008, 19:27
Τι εννοείς βάζεις το jbet κai οπεραμινι και ρεσετ?
Ενοώ softreset.. Κρατάς πατημένο το power κουμπάκι μέχρι να σου κάνει prompt για poweroff και μετά το ξανανοίγεις..
αχ Δημητρη που πας να μπλεξεις :X:worry::worry::wacko::wacko::lol:
tranaee
30 Ιούλ. 2008, 19:42
ψαξε λιγο σε ρυθμισεις ηχου στα προγραμματα μουσικης η βιντεο που εχεις Δημητρη ;)
core player ""use system volume"" κλπ;)
OK Δημητράκη..:rolleyes:
Κλασσικά πράγματα.. Κατάργησα τη συσκευή την ξανανίχνευσε κι όλα ΟΚ!!
Μερικές φορές ίσως είναι καλύτερα να μην μπαίνεις στους xdev για μικροπροβληματάκια γιατί κολλάς με πιο προχωρημένα tweaks που έτσι και δε σου κάτσουνε το τηλ. σ'ένα 2ωρο δε θα πέρνει ούτε τηλέφωνο.. (κλασσικο να μου πείς.. πόσες φορές το έχεις πάθει..:lol: ενώ πήγαινες χαλαρά να ανεβάσεις λίγο την ένταση του BT ας πούμε..)
Carpe_Diem
30 Ιούλ. 2008, 20:08
αχ Δημητρη που πας να μπλεξεις :X:worry::worry::wacko::wacko::lol:
Γιατι φιλε zaharaki το λες αυτο ....?
Ξερω πως κανουν σοφτ ρεσετ.
Απο μου λεει αυτο που γραφω πανω για τον midlet .....
και οτι ο μινι οπερα δεν μπορει να συνδεθει.....
zaharakis
30 Ιούλ. 2008, 20:09
Γιατι φιλε zaharaki το λες αυτο ....?
Ξερω πως κανουν σοφτ ρεσετ.
Απο μου λεει αυτο που γραφω πανω για τον midlet .....
και οτι ο μινι οπερα δεν μπορει να συνδεθει.....
ελα που αμεσως πειραχτηκες :D
φιλικα το ειπα :)
Pavlos3
31 Ιούλ. 2008, 00:57
Παιδιά έκανα λαλακία....!
Εβαλα για μία ακόμα φορά το srswow..... και όπως ήταν φυσικό δεν έπαιξε ( dutty lite ) .
μετά έβαλα απο πάνω ένα wavedev.reg αρχείο και πάλι χωρίς ήχο η συσκευή.....!
απεγκατέστησα το srs και ξανά χωρίς ήχο.
προσπαθώ να σβήσω ότι γράφτηκε στην registry απο το .reg αρχείο αλά καθότι πάω στην τύφλα δεν βγαίνει τπτ....!
το κακόμοιρο το κροκοδειλακι δεν έχει ήχο.
ντιπ για ντιπ σου λέω...!
vfornikos27
31 Ιούλ. 2008, 10:34
kserei kanenas pws mporw na balw to mathtype sto pocket pc?(exw to tytn ii)
an kserete 8a me boh8ouse!!!
drdino
31 Ιούλ. 2008, 10:59
Ξεφλούδισε ένα ωραίο κομμάτι από το μπροστινό keypad. :mad:
Kαι να πεις ότι δεν το πρόσεχα. :mad::mad::mad:
Μόνο σε εμένα έχει τύχει;
dimisand
31 Ιούλ. 2008, 12:53
Ρε παιδία θα ήθελα τα φώτα σας....
Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την ΡΟΜ που πρότεινε ο φίλος ο Zaharakis (και τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του) πραγματικά πολύ σταθερή και καλή !
Αλλά αποφάσισα να πειραματιστώ και λίγο με τις νέες μαγειρεμένες ΡΟΜ 6.1
(όπως του ROMeOS v4.1, HyperDragon III WM6.1, Dutty's WM6.1 Hybrid ...)
ΘΑ ήθελα μου πει κανείς αν έχει δοκιμάσει κάποιες από αυτές ???
και αν ναι, τις εντυπώσεις του... γιατί θα είναι η πρώτη φορά...
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα προγράμματα πλοήγησης....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιος είναι διατεθειμένος να δώσει τα φώτα του ???
WizeMan
31 Ιούλ. 2008, 13:17
Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την ΡΟΜ που πρότεινε ο φίλος ο Zaharakis (και τον ευχαριστώ για τις συμβουλές του) πραγματικά πολύ σταθερή και καλή !
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα προγράμματα πλοήγησης....
Σε WM6.1 θα θέλει πατέντα το dest6 (το dest7 παίζει out of the box), και στις diamond based roms δεν θα παίζει το igo (ή θα θέλει να κλεισεις το htc home νομίζω)
zalaros
31 Ιούλ. 2008, 14:16
Έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις καινούργιες ROM με τον φίλο Ζαχαράκη και έχουμε καταλήξει στην hyperdragon IIIr lite σε συνδιασμό με το radio 1.65.24.36. Το αποτέλεσμα είναι ένα Kaiser να πετάει κυριολεκτικά χωρίς κανένα πρόβλημα πουθενά. Το μόνο μείον (λόγω 6.1) είναι ότι το Destinator 6 θέλει το gpsgate για να παίξει. Κατά τα άλλα όλα είναι ταχύτατα και σταθερότατα ;) Με αυτή τη ράδιο που προτείνω διορθώνεται αρκετά το κλείδωμα του gps που πλέον κλειδώνει στα 30-40 sec. Τα υπόλοιπα από τον φίλο Ζαχαράκη :D
dimisand
31 Ιούλ. 2008, 14:36
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας όλους...
Οσον αφορά την πλοήγηση θα τρέχω χωρίς το HTC home που δεν μου πολύ αρέσει ετσι και αλλιώς, αλλά το D6 πάλι δεν τρέχει ??? Mονο με το GPSgate ????
Οπότε με βλέπω να δοκιμάζω την Hyperdragon. Αλλά πείτε μου θα έχει διαφορά η lite από την κανονική στην σταθερότητα και στην ταχύτητα....
Γιατί μου αρέσουν οι ΡΟΜ με πολλές εφαρμογές μέσα....
Ευχαριστώ και πάλι
zaharakis
31 Ιούλ. 2008, 15:00
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας όλους...
Οσον αφορά την πλοήγηση θα τρέχω χωρίς το HTC home που δεν μου πολύ αρέσει ετσι και αλλιώς, αλλά το D6 πάλι δεν τρέχει ??? Mονο με το GPSgate ????
Οπότε με βλέπω να δοκιμάζω την Hyperdragon. Αλλά πείτε μου θα έχει διαφορά η lite από την κανονική στην σταθερότητα και στην ταχύτητα....
Γιατί μου αρέσουν οι ΡΟΜ με πολλές εφαρμογές μέσα....
Ευχαριστώ και πάλι
συνονοματε η hyperdragon ΙΙΙr που σου αναφερει ο φιλος zalaroς με το αντιστοιχο ραδιο (μονο αυτο και κανενα αλλο!!) ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ever ρομ wm 6.1 που εχουμε δοκιμασει.;)
οσο για τις εφαρμογες φιλε μου μια lite ρομ ειναι οτι καλυτερο μιας και βαζεις οτι εσυ χρειαζεσαι και τπτ παραπανω :)
φυσικα οτι χρειαστεις στην πορεια εδω ειμαστε ;)
Pavlos3
31 Ιούλ. 2008, 16:18
Παιδιά γειά σας. Κατέστρεψα το τηλ. μου οπότε πάω για rom update . Κοιτάω όμως αυτήν την hyper... 3 και σκέφτομαι να φύγω απο wm6 ( dutty lite rom ) και να πάω σε 6.1.
Πως σας φαίνεται η ιδέα μου.....? Τώρα αυτός ο sakajati έχει δύο roms . Ποια είναι η lite ?
zaharakis
31 Ιούλ. 2008, 16:29
Παιδιά γειά σας. Κατέστρεψα το τηλ. μου οπότε πάω για rom update . Κοιτάω όμως αυτήν την hyper... 3 και σκέφτομαι να φύγω απο wm6 ( dutty lite rom ) και να πάω σε 6.1.
Πως σας φαίνεται η ιδέα μου.....? Τώρα αυτός ο sakajati έχει δύο roms . Ποια είναι η lite ?
αυτη δουλευω με τον zalaro εδω και μερες και δουλευουν ολα τελεια
[25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3.
http://rapidshare.com/files/132502646/RUU_Kaiser_HyperDragon_IIIr_Lite_WWE_250708.rar
με το 1.65.24.36 ραδιο παντα:!:
Βγήκε η νέα έκδοση των drivers και παρατήρησα (χωρίς να καταλαβαίνω γιατί) πως το διαγώνιο σπάσιμο στο scrolling μέσα σε εφαρμογές δεν υπάρχει έντονα πλέον... Δεν ξέρω πως το επιρρέασε αυτό γιατί υποτίθεται πως οι τύποι ασχολούνται με D3D drivers αλλα ισχύει
MyronG
1 Αύγ. 2008, 10:49
Καλημέρα
ξαφνικά το ΤΥΤΝ-ΙΙ φαίνεται να έχει κολλήσει. Αναβοσβήνει το πράσινο φωτάκι μεν (άρα λειτουργεί και το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο), αλλά η οθόνη είναι σβηστή και δεν ανοίγει με τίποτα. Προσπάθησα να την ενεργοποιήσω με τι πλαϊνό κουμπί, χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα να κλείσω εντελώς την συσκευή (πάλι με το πλαϊνό κουμπί) αλλά όση ώρα και να το είχα πατημένο δεν είχε αποτέλεσμα :(
Δοκίμασα να με πάρω τηλέφωνο, δίνει σήμα ότι χτυπάει κανονικά, αλλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει :cry:
Θέμα μπαταρίας δεν είναι, γιατί το φόρτιζα χθες τη νύχτα και όπως έγραψα πιο πρίν, το φωτάκι αναβοσβήνει κανονικά.
Έχει κανείς καμία ιδέα, τί θα μπορούσα να κάνω;
Δεν θέλω να κάνω reset, αν δεν εξαντλήσω πρώτα τις άλλες πιθανότητες, γιατί φοβάμαι ότι θα χάσω όλα τα δεδομένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μύρων
Panayiotis
1 Αύγ. 2008, 11:22
Βγήκε η νέα έκδοση των drivers και παρατήρησα (χωρίς να καταλαβαίνω γιατί) πως το διαγώνιο σπάσιμο στο scrolling μέσα σε εφαρμογές δεν υπάρχει έντονα πλέον... Δεν ξέρω πως το επιρρέασε αυτό γιατί υποτίθεται πως οι τύποι ασχολούνται με D3D drivers αλλα ισχύει
TNA απο που μπορουμε να παρουμε αυτους τους drivers?
Ειναι αρχειο cab η ειναι εγκατεστημενη σε καποια rom?
Thanksss:)
Pavlos3
1 Αύγ. 2008, 11:32
καλά έχω πάθει πλάκα με τα 6.1 . αυτή δε η ταχύτητα του μενού εναρξη είναι για χάζεμα.....!
Μου αφήσαν όμως μόνο 50mb. Κάτι σε ποιο ελαφρύ βρε Δημήτρη δεν υπάρχει.
Απίστευτα όμως....!
MyronG
1 Αύγ. 2008, 12:06
Καλημέρα
ξαφνικά το ΤΥΤΝ-ΙΙ φαίνεται να έχει κολλήσει. Αναβοσβήνει το πράσινο φωτάκι μεν (άρα λειτουργεί και το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο), αλλά η οθόνη είναι σβηστή και δεν ανοίγει με τίποτα. Προσπάθησα να την ενεργοποιήσω με τι πλαϊνό κουμπί, χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα να κλείσω εντελώς την συσκευή (πάλι με το πλαϊνό κουμπί) αλλά όση ώρα και να το είχα πατημένο δεν είχε αποτέλεσμα :(
Δοκίμασα να με πάρω τηλέφωνο, δίνει σήμα ότι χτυπάει κανονικά, αλλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει :cry:
Θέμα μπαταρίας δεν είναι, γιατί το φόρτιζα χθες τη νύχτα και όπως έγραψα πιο πρίν, το φωτάκι αναβοσβήνει κανονικά.
Έχει κανείς καμία ιδέα, τί θα μπορούσα να κάνω;
Δεν θέλω να κάνω reset, αν δεν εξαντλήσω πρώτα τις άλλες πιθανότητες, γιατί φοβάμαι ότι θα χάσω όλα τα δεδομένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μύρων
Τελικά μίλησα με την ACEHellas. Η (απλή) λύση ήταν το reset με την γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, και όπως αποδείχθηκε δεν χάθηκαν δεδομένα.
Την αναφέρω την λύση, σε περίπτωση που κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα.
DrMobile
1 Αύγ. 2008, 14:02
kserei kanenas pws mporw na balw to mathtype sto pocket pc?(exw to tytn ii)
an kserete 8a me boh8ouse!!!
Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει έκδοση του MathType για Pocket PC; Αν πράγματι υπάρχει με ενδιαφέρει κι εμένα, αλλά χλωμό το βλέπω, μάλλον μόνο για PC είναι... :(
DrMobile
1 Αύγ. 2008, 14:14
Τελικά μίλησα με την ACEHellas. Η (απλή) λύση ήταν το reset με την γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, και όπως αποδείχθηκε δεν χάθηκαν δεδομένα.
Χαλαρά, μην το φοβάσαι το reset με τη γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, αυτό λέγεται soft-reset και δεν χάνεις τίποτα (εκτός από αυτά που δεν έχεις σώσει βέβαια). Είναι το ίδιο ακριβώς με το αν κράταγες το power button πατημένο και μετά Yes/Ναι στο παράθυρο. Αυτό που εννοούσες εσύ λέγεται hard-reset και είναι πιο πολύπλοκο να το κάνεις. Με αυτό χάνονται τα πάντα και το μηχάνημα επανέρχεται στην "παρθενική" του μορφή.
zaharakis
1 Αύγ. 2008, 14:32
TNA απο που μπορουμε να παρουμε αυτους τους drivers?
Ειναι αρχειο cab η ειναι εγκατεστημενη σε καποια rom?
Thanksss:)
HTCClassAction.org - Because HTC dropped the ball, and it's about time they pick it up! (http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php#update_20080717_1)
καλά έχω πάθει πλάκα με τα 6.1 . αυτή δε η ταχύτητα του μενού εναρξη είναι για χάζεμα.....!
Μου αφήσαν όμως μόνο 50mb. Κάτι σε ποιο ελαφρύ βρε Δημήτρη δεν υπάρχει.
Απίστευτα όμως....!
αυτη ειναι οτι καλυτερο φιλε μου :)
μην ανυσηχεις για την λιγη ραμ...η υπολοιπη ειναι εκει που πρεπει να ειναι ;)
και αυτη που σου μενει ειναι υπεραρκετη..πιστεψε με :)
Μυρωνα απλα απαραδεκτος :rolleyes:
με απογοητευσες :D
Carpe_Diem
1 Αύγ. 2008, 18:52
Εβαλα και εγω την ρομ που λετε ...αλλα εχω ενα προβλημα με την καμερα οταν τραβαει βιντεο και γενικα οταν βλεπς την εικονα ποθ βλεπει η καμερα κολαει ...εχει πολυ αργο frame .Πως μπορψ να το διορθωσω αυτο<?>
Carpe_Diem
1 Αύγ. 2008, 19:31
Εβαλα και εγω την ρομ που λετε ...αλλα εχω ενα προβλημα με την καμερα οταν τραβαει βιντεο και γενικα οταν βλεπς την εικονα ποθ βλεπει η καμερα κολαει ...εχει πολυ αργο frame .Πως μπορψ να το διορθωσω αυτο<?>
_KOSTASKELLAS_
2 Αύγ. 2008, 17:57
HTCClassAction.org - Because HTC dropped the ball, and it's about time they pick it up! (http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php#update_20080717_1)
mpenei kai stin mama rom tis ace???:shock:
sorry sorry meta diabasa pio kato :)
Yannisaeg
2 Αύγ. 2008, 20:03
Παιδια καλησπερα και συγγνωμη λιγο για την εκτος θεματος ερωτηση.Παραγγειλαμε με φιλο μου το καιζερ μεσω το ezshop.gr
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις το σγκερκριμενο μαγαζι τα πουλαει με ελληνικη ρομ και πληρως εξελληνισμενο και αν θα μπορει μεσω της ACE-HELLAS να κανει αναβαθμιση σε wm6.1 Ευχαριστω πολυ,Γιαννης
Το Συγκεκριμένο μαγαζάκι είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ACE ... δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
cretan
3 Αύγ. 2008, 11:02
συνονοματε η hyperdragon ΙΙΙr που σου αναφερει ο φιλος zalaroς με το αντιστοιχο ραδιο (μονο αυτο και κανενα αλλο!!) ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη ever ρομ wm 6.1 που εχουμε δοκιμασει.;)
οσο για τις εφαρμογες φιλε μου μια lite ρομ ειναι οτι καλυτερο μιας και βαζεις οτι εσυ χρειαζεσαι και τπτ παραπανω :)
φυσικα οτι χρειαστεις στην πορεια εδω ειμαστε ;)
Μετά απο όλους τους αφορισμούς για την 6.1 τελικά παράτησες τα wm 6 και πήγες στα 6.1;
Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι κι εγω να κάνω το βήμα αλλα με ξενερώνει το γεγονός οτι σου τρώνε περισσότερη μνήμη.Είναι τουλάχιστον γρηγορότερα απο τα 6;
Pavlos3
3 Αύγ. 2008, 11:08
Μετά απο όλους τους αφορισμούς για την 6.1 τελικά παράτησες τα wm 6 και πήγες στα 6.1;
Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι κι εγω να κάνω το βήμα αλλα με ξενερώνει το γεγονός οτι σου τρώνε περισσότερη μνήμη.Είναι τουλάχιστον γρηγορότερα απο τα 6;
Δοκίμασε τα και θα πάθεις πλάκα. Το άλλο με την μπαταρία στο είπα....!
cretan
3 Αύγ. 2008, 11:22
Πρέπει να βάλω και κάποιο HardSpl; γιατι εχει διάφορα και δεν ξέρω ποίο να βάλω, τι προτείνεις; Και για radio λέτε αυτή;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406995
cretan
3 Αύγ. 2008, 11:26
Επειδή πριν καιρό άλλαξα radio στα wm6 που φοράω έχω ήδη περασμένο το sspl-kais.exe. Χρειάζομαι και κάτι άλλο;
Carpe_Diem
3 Αύγ. 2008, 11:52
Καλημερα παιδια . Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την συσκευη μου...Μαλλον δεν φορτιζετε η μπαρατια ενω την εχω στο ρευμα κανονικα. Ενεργοποιω τνην συσκευη και ενω τηνν εχω στην μπριζα για πολυ ωρα η μπαταρια ειναι στον πατο και σε 20 δευτ κλεινει η συσκευη....
Λετε να εχει χαλασει η μπαταρια? Τι μπορει να συμβαινει? Μπαταρια καινουρια εχετε να προτεινετε απο που να αγορασω? Θελω να εχει μεγαλυτερη χωριτηκοτητα απο την μαμα...
Pavlos3
3 Αύγ. 2008, 12:03
Πρέπει να βάλω και κάποιο HardSpl; γιατι εχει διάφορα και δεν ξέρω ποίο να βάλω, τι προτείνεις; Και για radio λέτε αυτή;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=406995
ναι αυτή . τα παιδιά λένε ότι δουλευει μόνο με αυτή. εγώ δεν δοκίμασα τπτ αλλο.
ναι μπορείς με αυτό το hardspl. δεν έχει σημασία μου φαίνεται.....!
ακόμα να την βάλεις ... :p
για τις 6.1 rom πρέπει να κανεις hard spl απο 3.28 και πανω. δες στους Xda για περισσοτερα
cretan
3 Αύγ. 2008, 12:53
για τις 6.1 rom πρέπει να κανεις hard spl απο 3.28 και πανω. δες στους Xda για περισσοτερα
Εκανα update σε hardspl 3.28 και εχω περασει τα 6.1 που λένε τα παιδιά αλλά δεν μπορώ να περάσω το radio, sto 5% με πετάει έξω! τι φταίει;
Μου βγάζει error 244 invalid model id
zaharakis
3 Αύγ. 2008, 14:41
Εκανα update σε hardspl 3.28 και εχω περασει τα 6.1 που λένε τα παιδιά αλλά δεν μπορώ να περάσω το radio, sto 5% με πετάει έξω! τι φταίει;
Μου βγάζει error 244 invalid model id
ειναι το σωστο ραδιο?ενοω ειναι για το καιζερ ?
zaharakis
3 Αύγ. 2008, 14:48
καμια σχεση σε θεματα ταχυτητας!!
η συγκεκριμενη που λεμε ειναι πολυ σταθερη και με το προτεινομενο ραδιο απλα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε 6.1;)
αυτο κι αν ειναι θεμα για συζητηση!!
η αυτονομια απλα εκτινασεται!!και ειναι θεμα ραδιο ;)
το τελευταιο 3.56 αυτο ειναι και το ιδανικο για τα τελευταια buildsπου κυκλοφορουν.
Καλημερα παιδια . Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την συσκευη μου...Μαλλον δεν φορτιζετε η μπαρατια ενω την εχω στο ρευμα κανονικα. Ενεργοποιω τνην συσκευη και ενω τηνν εχω στην μπριζα για πολυ ωρα η μπαταρια ειναι στον πατο και σε 20 δευτ κλεινει η συσκευη....
Λετε να εχει χαλασει η μπαταρια? Τι μπορει να συμβαινει? Μπαταρια καινουρια εχετε να προτεινετε απο που να αγορασω? Θελω να εχει μεγαλυτερη χωριτηκοτητα απο την μαμα...
απο usb στο pc σου φορτιζει?
αν ναι απλα παρε νεο φορτιστη ;)
ναι μπορείς με αυτό το hardspl. δεν έχει σημασία μου φαίνεται.....!
εχει και αρκετη μαλιστα σημασια τι hard spl εχεις περασμενο στην συσκευη σου.
με τις νεες 6.1 και με τα τελευταια builds η αναβαθμιση spl σε πιο νεο θεωρειται απαραιτητη!
δημιουργουνται παγωματα οθονης,κοληματα και πολλες φορες αλλου πατας και αλλου βρισκεσαι ..οποτε καντε μια βολτα και κατεβαστε το hard spl 3.56 :)
ακριβως :)
cretan
3 Αύγ. 2008, 19:13
Τελικά ήταν δική μου χαζομάρα αφού προσπαθούσα να βάλω radio για το touch στο kaiser!!! Ολα οκ λοιπόν αλλα μου λείπει το HTC Home, δεν μπορώ να βλέπω τις αναπάντητες κλήσεις ή τα εισερχόμενα μηνύματα στο today...
Pavlos3
3 Αύγ. 2008, 20:34
και πώς καταλαβαίνουμε ποια εκδοση φοραει (hardspl) το μηχανάκι μας ?
athanaso77
3 Αύγ. 2008, 21:10
Ολα οκ λοιπόν αλλα μου λείπει το HTC Home
Αυτό το βάζεις όποτε θες.
Dimkar2405
4 Αύγ. 2008, 09:45
Καλως σας βρηκα παλι παιδια!!Μολις χτες επεστρεψα απο τις διακοπες μου και σημερα το πρωι με το που ξυπνησα ανοιξα το laptop και ειδα οτι γενικα εχουμε καποιες εξελιξεις για το kaiser, εξελιξεις που μπορει να εξελιχθουν σε πολυ καλα νεα....Βεβαια εγω δεν ακουσα αυτα που μου λεγατε πριν φυγω(σχετικα με το να μην προβω σε φλασαρισματα στη διαρκεια των διακοπων) αλλα δεν αντεξα και δοκιμασα το μοντελο φλασαρισμα-mojito-βουτια:lol::lol:
Ειχα αποθηκευσει δυο roms στο laptop μιας και εκει που ημουν ιντερνετ γιοκ και εκανα τις δοκιμες μου!!Η πρωτη που εβαλα ηταν αυτη L26_KaiserDiamond_V9 και η δευτερη που φοραω και τωρα Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid_V2_1_65.14.06_No_Cu beV2_!! Βασικα αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω και μετα να αλλαζω μεχρι να καταληξω σε καποια που θα καλυπτει τις δικες μου αναγκες.
Εχω και δυο ερωτησεις σχετικα απλες....απο την πρωτη ρομ που εβαλα μου εμεινε η πρωτη εικονα(δεν ξερω αν λεγεται splashscreen) που εμφανιζει την εκδοση της ρομ, το ραδιο και κατι αλλο που αυτη η στιγμη μου διαφευγει.Πως διαγραφω αυτη την εικονα ετσι ωστε να εμφανιζεται μαυρη οπως και πριν?Και κατι αλλο ποιο πολυ σαν προταση παρα σαν ερωτηση. Ποιο προγραμμα εχετε για re encoding των video? Εγω εχω το Imtoo 3gp video converter και ειτε τα μετατρεπω σε avi ειτε σε κατι αλλο στο kaiser μου τα παιζει με καθυστερηση αναμεσα σε φωνη και εικονα(πρωτα εικονα και μετα φωνη, χωρις σπασιματα) ενω στο laptop τα παιζει κανονικα.
zaharakis
4 Αύγ. 2008, 09:59
Καλως σας βρηκα παλι παιδια!!Μολις χτες επεστρεψα απο τις διακοπες μου και σημερα το πρωι με το που ξυπνησα ανοιξα το laptop και ειδα οτι γενικα εχουμε καποιες εξελιξεις για το kaiser, εξελιξεις που μπορει να εξελιχθουν σε πολυ καλα νεα....Βεβαια εγω δεν ακουσα αυτα που μου λεγατε πριν φυγω(σχετικα με το να μην προβω σε φλασαρισματα στη διαρκεια των διακοπων) αλλα δεν αντεξα και δοκιμασα το μοντελο φλασαρισμα-mojito-βουτια
να πω καλο χειμωνα? :lol:
Ειχα αποθηκευσει δυο roms στο laptop μιας και εκει που ημουν ιντερνετ γιοκ και εκανα τις δοκιμες μου!!Η πρωτη που εβαλα ηταν αυτη L26_KaiserDiamond_V9 και η δευτερη που φοραω και τωρα Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_5.2.19700_Hybrid_V2_1_65.14.06_No_Cu beV2_!! Βασικα αυτο που κανω ειναι να δοκιμαζω και μετα να αλλαζω μεχρι να καταληξω σε καποια που θα καλυπτει τις δικες μου αναγκες.
γιατι δεν τις αποθηκευεις στην καρτα σου??:blink:
μπορεις να φλασαρεις ανετα και πολυ πιο γρηγορα και ευκολα αμεσα απο το κινητο σου κατευθειαν :)
Εχω και δυο ερωτησεις σχετικα απλες....απο την πρωτη ρομ που εβαλα μου εμεινε η πρωτη εικονα(δεν ξερω αν λεγεται splashscreen) που εμφανιζει την εκδοση της ρομ, το ραδιο και κατι αλλο που αυτη η στιγμη μου διαφευγει.Πως διαγραφω αυτη την εικονα ετσι ωστε να εμφανιζεται μαυρη οπως και πριν?
http://rapidshare.com/files/134699944/1_Original_Smart_Mobility_Splash_Screen.rar
το φλασαρεις κανονικα οπως και τις ρομς
δεν χανεις τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται Hard reset μετα!
απλα αλλαζεις το splash screen ;)
Και κατι αλλο ποιο πολυ σαν προταση παρα σαν ερωτηση. Ποιο προγραμμα εχετε για re encoding των video? Εγω εχω το Imtoo 3gp video converter και ειτε τα μετατρεπω σε avi ειτε σε κατι αλλο στο kaiser μου τα παιζει με καθυστερηση αναμεσα σε φωνη και εικονα(πρωτα εικονα και μετα φωνη, χωρις σπασιματα) ενω στο laptop τα παιζει κανονικα.
υπαρχουν πολλα converters και καλα θα ηταν να δοκιμασεις πριν καταληξεις καπου ;)
ακομη και ο vlc player μεσω του ""wizzard"" κανει αυτην την δουλεια :)
εγω χρησιμοποιω τους
pvrecorder PVVRP για 3gp converter
power converter για γενικα διαχειριση,μετατροπη,επεξεργασια κλπ
vlc player
imtoo mpeg encoder για μετατροπη αλλα και εξαγωγη ηχου απο βιντεος
και ενας θεος ξερει ποσους ακομη εχω δοκιμασει τοσα χρονια...
κανενας (απο οτι ξερω τουλαχιστον) δεν τα κανει ολα και πρεπει να χρησιμοποιεις πανω απο εναν vindo converter για να κανεις δουλεια...
Dimkar2405
4 Αύγ. 2008, 10:31
να πω καλο χειμωνα? :lol:
Καθε ευχη ειναι παντα ευπροσδεκτη:):) Απλως επειδη δεν δουλευω, τα πραγματα που εχω να κανω ειναι να περασω το μαθημα που χρωσταω το σεπτεμβριο και να παρω το πτυχιο, να περιμενω απαντηση απο το μεταπτυχιακο και να φλασαρω:lol: Οποτε θα θεσω σε εφαρμογη την ευχη σου λιγο αργοτερα!!Ευχαριστω παντως!!
γιατι δεν τις αποθηκευεις στην καρτα σου??:blink:
μπορεις να φλασαρεις ανετα και πολυ πιο γρηγορα και ευκολα αμεσα απο το κινητο σου κατευθειαν :)
Αυτο ομολογω δεν το ηξερα...Μαλλον δεν προλαβα να το μαθω....ειναι και πολλα τα
site για διαβασμα...
http://rapidshare.com/files/134699944/1_Original_Smart_Mobility_Splash_Screen.rar
το φλασαρεις κανονικα οπως και τις ρομς
δεν χανεις τπτ απο το τηλ σου και δεν χρειαζεται Hard reset μετα!
απλα αλλαζεις το splash screen ;)
Ευχαριστω παρα πολυ:)
υπαρχουν πολλα converters και καλα θα ηταν να δοκιμασεις πριν καταληξεις καπου ;)
ακομη και ο vlc player μεσω του ""wizzard"" κανει αυτην την δουλεια :)
εγω χρησιμοποιω τους
pvrecorder PVVRP για 3gp converter
power converter για γενικα διαχειριση,μετατροπη,επεξεργασια κλπ
vlc player
imtoo mpeg encoder για μετατροπη αλλα και εξαγωγη ηχου απο βιντεος
και ενας θεος ξερει ποσους ακομη εχω δοκιμασει τοσα χρονια...
κανενας (απο οτι ξερω τουλαχιστον) δεν τα κανει ολα και πρεπει να χρησιμοποιεις πανω απο εναν vindo converter για να κανεις δουλεια...
Ενω με εναν σωστο driver δεν ειχαμε αναγκη απο προγραμματα, τουλαχιστον για ενα απλο playback και τιποτα αλλο....Μαλιστα;)
zaharakis
4 Αύγ. 2008, 10:40
Καθε ευχη ειναι παντα ευπροσδεκτη:) Απλως επειδη δεν δουλευω, τα πραγματα που εχω να κανω ειναι να περασω το μαθημα που χρωσταω το σεπτεμβριο και να παρω το πτυχιο, να περιμενω απαντηση απο το μεταπτυχιακο και να φλασαρω:lol: Οποτε θα θεσω σε εφαρμογη την ευχη σου λιγο αργοτερα!!Ευχαριστω παντως!!
Αυτο ομολογω δεν το ηξερα...Μαλλον δεν προλαβα να το μαθω....ειναι και πολλα τα
site για διαβασμα...
Ευχαριστω παρα πολυ:)
δεν χρησιμοποιω ολους αυτους του converters για την αυτου μεγαλειοτητα του,το καιζερ!!!
μην τρελαθουμε κι ολας:lol:
αλλα ειναι και αλλα τηλ (φιλων,των παιδιων μου κλπ)που θελουν μετατροπη τα βιντεακια για να τα παιξουν (οχι wm) οποτε καταφευγω σε αυτην την λυση:)
Ενω με εναν σωστο driver δεν ειχαμε αναγκη απο προγραμματα, τουλαχιστον για ενα απλο playback και τιποτα αλλο....Μαλιστα
ακριβως ετσι!!!
ΥΓ
καλη επιτυχια στις εξετασεις σου :)
Dimkar2405
4 Αύγ. 2008, 10:42
Πολυχρονος κιολας φιλε Δημητρη, οτι επιθυμεις:):)
athanaso77
4 Αύγ. 2008, 10:59
Χρόνια πολλά πολλά Δημήτρη!!! :happy:
Panayiotis
4 Αύγ. 2008, 11:26
Χρονια Πολλα Δημητρη,
απο οτι βλεπω εχεις αρχισει δουλεια με τη νεα rom του Hyperdragon?
Πρωτες εντυπωσεις?
:)
Ευχαριστω
Pavlos3
4 Αύγ. 2008, 12:09
Να ζήσεις Δημήτρη και Χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις ( σε King Kong κάτι...)...
Κάθε καλό με όμορφα και πολλά χρόνια για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς..!
Dimkar2405
4 Αύγ. 2008, 14:51
Σε αυτη τη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 λεει πανω πανω *** Please Hard Reset after flashing and install NetCF & Task Manager before you install anything else!, you can download it from Addons section below!! ***. Εγω δεν τα βρισκω αυτα ομως παρακατω.
Και θελω να βαλω αυτη [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3.
με αυτο το ραδιο 1.65.24.36.
Υπαρχουν λινκ για τελευταιες εκδοσεις Netcf , task manager(μαλλον της htc εννοει) και του Ηοme?
Nομιζω πως το για το netcf ειναι η 3.5, για τον taskmanager η 2.0 και για το home η 2.1.
Αν τα εχει καποιος μαζεμενα ας μου πει, γιατι βρισκω πολλα λινκ και δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι περισσοτερο up to date.
Pavlos3
4 Αύγ. 2008, 14:54
Σε αυτη τη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121 λεει πανω πανω *** Please Hard Reset after flashing and install NetCF & Task Manager before you install anything else!, you can download it from Addons section below!! ***. Εγω δεν τα βρισκω αυτα ομως παρακατω.
Και θελω να βαλω αυτη [25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3.
με αυτο το ραδιο 1.65.24.36.
Υπαρχουν λινκ για τελευταιες εκδοσεις Netcf , task manager(μαλλον της htc εννοει) και του Ηοme?
Nομιζω πως το για το netcf ειναι η 3.5, για τον taskmanager η 2.0 και για το home η 2.1.
Αν τα εχει καποιος μαζεμενα ας μου πει, γιατι βρισκω πολλα λινκ και δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι περισσοτερο up to date.
πάτα την εικόνα με το κουτί στο δεύτερο post.
Dimkar2405
4 Αύγ. 2008, 15:01
πάτα την εικόνα με το κουτί στο δεύτερο post.
Σκουριασα 20 ημερες χωρις ιντερνετ:lol::lol: Να θυμηθω να περασω και απο τον οφθαλμιατρο γιατι μαλλον δεν βλεπω καλα:lol:Ευχαριστω πολυ.
lagoudakis
4 Αύγ. 2008, 15:26
Χρονια πολλα στον φιλο μου τον δημητρη,οι επιθυμιες σου ευχες μου:rolleyes::happy:
zalaros
4 Αύγ. 2008, 15:33
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ :D Να έχεις πάντα υγεία και ότι επιθυμείς! Να τις χιλιάσεις τις ρομ :P
Τα υπόλοιπα από το τηλ ;)
sv2evs
4 Αύγ. 2008, 15:38
Καλώς ήρθα παιδιά...μόλις το παρέλαβα (μεταχειρισμένο)...προσπαθώ να βγάλω άκρη...
Pavlos3
4 Αύγ. 2008, 15:44
Δημήτρη βοήθεια....! έκανα Install το κάτι hotfix για το bluetooth καθώς και TYTNII_Photo Quality και δεν έχω εικόνα στην κάμερα όταν τραβάω φωτογραφίες?
Να το πετάξω ?
_KOSTASKELLAS_
4 Αύγ. 2008, 16:44
δημήτρη...
Μέρες που δέχεσαι ευχές,δέξου και μια από μένα
Χρόνια πολλά. Χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα
Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε
Εγώ απλά σας εύχομαι αληθινές να βγούνε!!!:)
athanaso77
4 Αύγ. 2008, 18:50
Να το πετάξω ?
Κάνε ένα hard reset πρώτα!
athanaso77
4 Αύγ. 2008, 18:52
Καλώς ήρθα παιδιά...μόλις το παρέλαβα (μεταχειρισμένο)...προσπαθώ να βγάλω άκρη...
Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά.
sv2evs
5 Αύγ. 2008, 00:20
Καλή αγορά... :rolleyes: Διάβασμα αρκετό και δε θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη. Είναι από τις πιο απροβλημάτιστες συσκευές στην αγορά.
Σίγουρα θέλει πολύ διάβασμα...αφού ειδικά είμαι στην αρχή.
Απορία: Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Skype?
Από εδώ το κατεβάζω:
http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/
μου λέει ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή !!!;)
Σίγουρα θέλει πολύ διάβασμα...αφού ειδικά είμαι στην αρχή.
Απορία: Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Skype?
Από εδώ το κατεβάζω:
μου λέει ότι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή !!!;)
Από πας να το εγκαταστήσεις? Η διαδικασία έχει ώς εξής: Είτε κατεβάζεις τον Installer (.exe) και έχωντας συνδεδεμένο το kaiser στο pc το εκτελείς, Είτε κατεβαζεις το .cab το αντιγράφεις στο κινητό και με τον file explorer του κινητού το εκτελείς.
Το .exe ΔΕΝ μπορείς να το εκτελέσεις από το Pocket PC
sv2evs
5 Αύγ. 2008, 09:42
Xθες για να είμαι ειλικρινής ζαλίστικα απο το πολύ διάβασμα...ακόμα δεν έχω περάσει τίποτα εκτός του Opera mobile (beta).;)
sv2evs
5 Αύγ. 2008, 09:48
Από πας να το εγκαταστήσεις? Η διαδικασία έχει ώς εξής: Είτε κατεβάζεις τον Installer (.exe) και έχωντας συνδεδεμένο το kaiser στο pc το εκτελείς, Είτε κατεβαζεις το .cab το αντιγράφεις στο κινητό και με τον file explorer του κινητού το εκτελείς.
Το .exe ΔΕΝ μπορείς να το εκτελέσεις από το Pocket PC
Για να φανταστείς έχω κατεβάσει και τα 2 αρχεία στην κάρτα αλλά δεν δέχεται κανένα απο τα 2. Μήπως φταίει το covert που κάνει όταν το περνάω στο κινητό...(καλά ντε,μια βλακεία την δικαιούμαι να την πω...:ninja: )
athanaso77
5 Αύγ. 2008, 10:35
Μήπως φταίει το covert που κάνει όταν το περνάω στο κινητό...
Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά;
sv2evs
5 Αύγ. 2008, 10:53
Πετάς το .cab στη συσκευή σου, το τρέχεις με τον explorer της συσκευής σου και δεν το εγκαθιστά;
Κατέβασα το πρώτο αρχείο απο αυτή τη σελίδα:
θα κατεβάσω το cab τώρα για να το κάνω απο εκεί εγκατάσταση.
zaxaraki χρονια σου πολλα!
Dimkar2405
6 Αύγ. 2008, 02:48
Θελω οταν με καλει καποιος να βγαινει η επιλογη silence αντι να εμφανιζεται αμεσως η επιλογη answer. To ειχα δει στην L26 Diamond V9 και τωρα που εχω αυτη 25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3. ψαχνω μηπως υπαρχει καποιο cab. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.
δεν ξερω τι θα σε βοηθουσε αυτη η επιλογή αφου αν κανεις με την ροδελα προς τα κατω ενα κλικ , κανει σίγαση...
sv2evs
6 Αύγ. 2008, 11:14
Τελικά με το cab δούλεψε μια χαρά...επιτέλους...και έχει και εμένα το γνωστό πρόβλημα με την φωνή απο το ηχείο και όχι απο το ακουστικό...:(
highway
6 Αύγ. 2008, 14:14
Σήμερα ήρθα και εγώ και ξαναφεύγω αύριο.
Χρόνια πολλά Δημήτρη έστω και λίγο καθυστερημένα!
sv2evs
7 Αύγ. 2008, 00:52
Βρε παιδιά, άσχετη ερώτηση αλλά πολύ σχετική ταυτόχρονα: Τα ακουστικά γιατί δεν δουλεύουν όταν τα συνδέω,θέλουν κάποια ρύθμιση και δεν το ξέρω; Δεν λέει το manual κάτι !
athanaso77
8 Αύγ. 2008, 19:14
Δηλαδή τι τα βάλεις τι όχι... το ίδιο και το αυτό; Δεν μεταφέρονται οι ήχοι στα ακουστικά;
sv2evs
9 Αύγ. 2008, 09:50
Δηλαδή τι τα βάλεις τι όχι... το ίδιο και το αυτό; Δεν μεταφέρονται οι ήχοι στα ακουστικά;
Ναι, ακριβώς αυτό. Όταν τοποθετήσω το βύσμα στην υποδοχή, δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και επίσης δεν μεταφέρονται οι ήχοι σ'αυτό....;)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...
υ.γ Επίσης έχω και ένα άλλο πρόβλημα με την ώρα, δεν λέει να "μείνει" στο +2 Αθήνα και είναι +2 Γουίντχοεκ !!!
Panayiotis
9 Αύγ. 2008, 12:30
Ποια ρομ εχεις?Αυτο με την ωρα που λες το ειχα με ορισμενες μαγειρεμενες ρομ!:)
Για τα ακουστικα μαλλον θα πρεπει να δοκιμασεις με αλλα ακουστικα μπας και το mini usb εχει προβλημα απο τα ακουστικα (αν εισαι τυχερος) η στο Kaiser σου.
Αλλιως καλου κακου για το προβλημα με τον ηχο και την ωρα θα σου ελεγα να δοκιμασεις καποια αλλη ρομ!:)
athanaso77
9 Αύγ. 2008, 21:11
Αλλιως καλου κακου για το προβλημα με τον ηχο και την ωρα θα σου ελεγα να δοκιμασεις καποια αλλη ρομ!:)
Συμφωνώ αλλά εγώ θα πρότεινα πρώτα ένα hard reset. Εάν δεν αλλάξει η συμπεριφορά... τότε ας δοκιμαστεί άλλη ROM.
έχει κάποιος δοκιμάσει το Tomtom 7 με τα 6.1(τα άθλια... αλλά θέλαμε να αναβαθμίσουμε τον exchange....)? Μου κλειδώνει σε 6-7 λεπτά !
Αντίθετα το igo κάνει 1-2 λεπτά σε cold boot ...
sv2evs
10 Αύγ. 2008, 12:27
Ποια ρομ εχεις?Αυτο με την ωρα που λες το ειχα με ορισμενες μαγειρεμενες ρομ!:)
Για τα ακουστικα μαλλον θα πρεπει να δοκιμασεις με αλλα ακουστικα μπας και το mini usb εχει προβλημα απο τα ακουστικα (αν εισαι τυχερος) η στο Kaiser σου.
Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον, ας μου πει πως βλέπω τι rom version έχω..τέλος πάντων όλες αυτές τις πληροφορίες. Είναι 3 σειρές αριθμοί που εμφανίζει στην αρχή όταν το ανοίγω;
Panayiotis
10 Αύγ. 2008, 15:22
Αν δεν κάνει κόπο σε κάποιον, ας μου πει πως βλέπω τι rom version έχω..τέλος πάντων όλες αυτές τις πληροφορίες. Είναι 3 σειρές αριθμοί που εμφανίζει στην αρχή όταν το ανοίγω;Θα πας start -settings- system- device information :)
athanaso77
10 Αύγ. 2008, 17:39
Είναι 3 σειρές αριθμοί που εμφανίζει στην αρχή όταν το ανοίγω;
Όχι, εκεί βλέπεις πληροφορίες για SPL και IPL κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό που ζητάς. Εκεί που σου είπε ο φίλος Panayiotis θα βρεις αυτό που θες.
steliosgk123321
11 Αύγ. 2008, 08:47
Παιδιά καλημέρα,
έχω το Kaiser εδώ και 1 χρόνο περίπου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. είχα διαβάσει όλο το forum τότε (170 σελίδες) και δεν είχα καμία απορία.
έλα όμως που τον τελευταίο μήνα κάτι συμβαίνει.
χρησιμοποιούσα την ROM του Dutty WM6.1 (μια που βγήκε τον Απρίλιο) και το Destinator 6.1.1 κάπως ετσι. ξαφνικά, δεν ξέρω γιατί στο Destinator μια έωρισκε το GPS μια το έχανε. το άφησα ετσι, δεν το πολυ χρησιμοποιούσα...
τώρα όμως θέλω να το διορθώσω. χθές λοιπόν δοκίμασα 3 διαφορετικές ROM μέχρι να καταλάβω ποιό ήταν το πρόβλημα. όταν το phone είναι σε airplane mode, το Destinator δουλεύει μια χαρά. βρίσκει δοτυφόρους κτλ. όταν ανοίγω το τηλέφωνο, πάει να ξεκινησει, βγάζει τη splash screen, και μετα με πετάει έξω με το πάνω μέρος της οθόνης (εκεί που φαίνεται το start, η μπαταρία και το σήμα του τηλ) να είναι κολλημένο στο splash screen του Destinator. το κινιτο όμως δουλεύει μια χαρά. οπότε λέω μήπως είναι το radio. δοκίμασα 5 διαφορετικά..
καταρχήν αυτό που είχε μέσα η ROM είναι: 1.58.16.27
δοκίμασα όλη τη σειρά που βρήκα στο xda-developers 1.65.x.x
και δεν δούλευε το τηλέφωνο..
ξαναπέρασα το δικό του radio για να έχω τηλέφωνο και είπα να ρωτήσω τους ειδήμονες.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; πρέπει να είναι το Radio έτσι;
ROM version: dutty's WM6.1 WWE
ROM date: 04/16/08
Radio version: 1.58.16.27
Protocol version: 25.61.30.03W
Ευχαριστώ για τη προσοχή σας.
athanaso77
11 Αύγ. 2008, 09:56
το Destinator δουλεύει μια χαρά. βρίσκει δοτυφόρους κτλ. όταν ανοίγω το τηλέφωνο, πάει να ξεκινησει, βγάζει τη splash screen, και μετα με πετάει έξω με το πάνω μέρος της οθόνης (εκεί που φαίνεται το start, η μπαταρία και το σήμα του τηλ) να είναι κολλημένο στο splash screen του Destinator. το κινιτο όμως δουλεύει μια χαρά. οπότε λέω μήπως είναι το radio. δοκίμασα 5 διαφορετικά..
Den einai to Radio. Dokimase kati oso asxeto kai na sou akougetai. Exeis MMS sti syskevi sou? Sbista ola kai pes mas symperifora sto problima sou.
steliosgk123321
11 Αύγ. 2008, 10:07
Δεν έχω MMS ενεργοποιημένο. έχω βέβαια μυνήματα μόνο αποθηκευμένα. θα δοκιμάσω να τα σβήσω όλα και θα σας πώ. ξέχασα να σας πώ ότι έπερνα backup όλα τα sms και contacs με το PIM Backup.
sv2evs
11 Αύγ. 2008, 10:34
Όχι, εκεί βλέπεις πληροφορίες για SPL και IPL κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό που ζητάς. Εκεί που σου είπε ο φίλος Panayiotis θα βρεις αυτό που θες.
Ευχαριστώ...το βρήκα ήδη..και από ότι μου λένε, είναι πολύ παλιά...αλλά θα αργήσω ακόμα λίγο μέχρι να είμαι σίγουρος ότι ξέρω πως να περάσω κάποια ποιό καινούργια.;)
athanaso77
11 Αύγ. 2008, 10:37
θα αργήσω ακόμα λίγο μέχρι να είμαι σίγουρος ότι ξέρω πως να περάσω κάποια ποιό καινούργια.;)
Swstos! :rolleyes:
sv2evs
11 Αύγ. 2008, 11:30
Για να καταλάβεις...πριν χρόνια...είχαν βγει τα windows XP...περίμενα το SP1 για να τα περάσω...
Απο την άλλη εβδομάδα πάντως θα πάω μέχρι την αντιπροσωπεία να δω τι συμβαίνει με τα ακουστικά που δεν λειτουργούν για κάποιον ανεξήγητο λόγο.
athanaso77
11 Αύγ. 2008, 11:35
Na ypothesw oti foraei episimi ROM i syskevi sou, swsta? Afto me ta akoustika sou to ekane apo tin arxi? Dokimases na deis symperifora meta apo hard reset?
steliosgk123321
11 Αύγ. 2008, 14:40
Den einai to Radio. Dokimase kati oso asxeto kai na sou akougetai. Exeis MMS sti syskevi sou? Sbista ola kai pes mas symperifora sto problima sou.
είχες δίκιο, έσβησα όλα τα sms από το κιν. και δούλεψε (μόνο SMS δεν είχα MMS). μήπως το κάνει το πρόβλημα το PIM Backup;
υπάρχει κάποιο άλλο προγραμματάκι γιατί θέλω να έχω τα SMS μεσα.
Ευχαριστώ πολύ
athanaso77
11 Αύγ. 2008, 14:51
To PIM Backup einai to kalytero kai pio aksiopisto gia afti ti douleia. Synithws problima dimiourgeitai kata ti metafora SMS/MMS apo WM6 se WM6.1 logo yparksis tou threaded SMS sto pio kainourgio leitourgiko.
είχες δίκιο, έσβησα όλα τα sms από το κιν. και δούλεψε (μόνο SMS δεν είχα MMS). μήπως το κάνει το πρόβλημα το PIM Backup;
Ευχαριστώ πολύ
Εναλλακτικά δες εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2443926#post2443926)
athanaso77
11 Αύγ. 2008, 17:00
Εναλλακτικά δες εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2443926#post2443926)
Swstos...! :rolleyes:
Ναι, ακριβώς αυτό. Όταν τοποθετήσω το βύσμα στην υποδοχή, δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και επίσης δεν μεταφέρονται οι ήχοι σ'αυτό....;)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...
υ.γ Επίσης έχω και ένα άλλο πρόβλημα με την ώρα, δεν λέει να "μείνει" στο +2 Αθήνα και είναι +2 Γουίντχοεκ !!!
σχετικα με την αλλαγη της ωρας δεβ χρειαζεται να αλλαξεις ρομ!καποια λυση ειχε δωσει ο zaharakis νομιζω κ εχει να κανει με την ρυθμιση της ωρας,καπου μεσα στο φορουμ το αναφερει,νομιζω βαζεις ελλαδα για δευτερη ωρα κ μετα απο soft reset την επαναφερεις,κατι τετοιο,δεν θυμαμαι ακριβως,δυστυχως,
sv2evs
12 Αύγ. 2008, 00:56
Na ypothesw oti foraei episimi ROM i syskevi sou, swsta? Afto me ta akoustika sou to ekane apo tin arxi? Dokimases na deis symperifora meta apo hard reset?
Την συσκευή την αγόρασα μεταχειρισμένη...αλλά δεν του έκανα hard reset ακόμα...;)
sv2evs
12 Αύγ. 2008, 00:57
σχετικα με την αλλαγη της ωρας δεβ χρειαζεται να αλλαξεις ρομ!καποια λυση ειχε δωσει ο zaharakis νομιζω κ εχει να κανει με την ρυθμιση της ωρας,καπου μεσα στο φορουμ το αναφερει,νομιζω βαζεις ελλαδα για δευτερη ωρα κ μετα απο soft reset την επαναφερεις,κατι τετοιο,δεν θυμαμαι ακριβως,δυστυχως,
Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσαμε να μάθουμε...αν μπορείς με κάποιον τρόπο...θα σου ήμουν υπόχρεως..;)
l3ft3r1s
12 Αύγ. 2008, 01:48
Για την τελευταία "φορτωμένη" [4 August 2008] HyperDragon III τι λέτε?
Αξίζει να την δοκιμάσουμε ή θα είναι "too much"?
nikolis2000
12 Αύγ. 2008, 05:28
Ευχαριστώ πολύ
την επομενη φορα που θα κολλησει το kaiseraki μου να ξερω να αλλαξω θεση στα συρταρια τις καλτσες με τα εσωρουχα?ισως φτιαξει και ετσι μην σβηνω αδικα τα sms μου!!!:lol::lol::p:wacko::lol:
12 Αύγ. 2008, 08:32
KAΛHMEPA. ΣKOΠEYΩ NA XPHΣIMOΠOIHΣΩ ΤΟ my view THΣ ΚΟΣMOTE ΓIA INTEPNET. ΓNΩPIZEI KAΠOIOΣ KANENA data counter ΓΙΑ ΝΑ MHN TYXΩN KAI ΞEΦYΓOYME ΑΠΟ TO OPIO;
Panayiotis
12 Αύγ. 2008, 08:56
Για την τελευταία "φορτωμένη" [4 August 2008] HyperDragon III τι λέτε?
Αξίζει να την δοκιμάσουμε ή θα είναι "too much"?Αξιζει η συγκεκριμενη rom,πολυ γρηγορη και χωρις προβληματα!
Ειχα δοκιμασει και της δυο ρομ του Lavrentious αλλα πιστεψε με οτι καλυτερη ρομ απο του [4 August 2008] HyperDragon III δεν υπαρχει!:)
athanaso77
12 Αύγ. 2008, 08:57
ΓNΩPIZEI KAΠOIOΣ KANENA data counter ΓΙΑ ΝΑ MHN TYXΩN KAI ΞEΦYΓOYME ΑΠΟ TO OPIO;
SPB GPRS Monitor (http://spbsoftwarehouse.com/products/gprsmonitor/?en) & KG Power Toys (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186&page=23) :rolleyes:
athanaso77
12 Αύγ. 2008, 08:58
Την συσκευή την αγόρασα μεταχειρισμένη...αλλά δεν του έκανα hard reset ακόμα...;)
Kalo tha itan! Etsi tha ksekathariseis ti ginetai. :rolleyes:
sv2evs
12 Αύγ. 2008, 10:06
χρησιμοποιούσα την ROM του Dutty WM6.1 (μια που βγήκε τον Απρίλιο) και το Destinator 6.1.1 κάπως ετσι. ξαφνικά, δεν ξέρω γιατί στο Destinator μια έωρισκε το GPS μια το έχανε. το άφησα ετσι, δεν το πολυ χρησιμοποιούσα...
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν θέλω να αρχίσω τα πειράματα...:X
Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσω να πειράζω το κινητό και μετά να ψάχνω πως να το επαναφέρω.;)
WizeMan
12 Αύγ. 2008, 12:08
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν θέλω να αρχίσω τα πειράματα...:X
Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσω να πειράζω το κινητό και μετά να ψάχνω πως να το επαναφέρω.;)
To Destinator 6 δεν παίζει απευθείας σε WinMo 6.1 , θέλει το GPS Gate. Από την άλλη, το Destinator 7 παίζει απροβλημάτιστα.
MyronG
12 Αύγ. 2008, 12:49
Χαλαρά, μην το φοβάσαι το reset με τη γραφίδα στο κάτω μέρος της συσκευής, αυτό λέγεται soft-reset και δεν χάνεις τίποτα (εκτός από αυτά που δεν έχεις σώσει βέβαια). Είναι το ίδιο ακριβώς με το αν κράταγες το power button πατημένο και μετά Yes/Ναι στο παράθυρο. Αυτό που εννοούσες εσύ λέγεται hard-reset και είναι πιο πολύπλοκο να το κάνεις. Με αυτό χάνονται τα πάντα και το μηχάνημα επανέρχεται στην "παρθενική" του μορφή.
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση
(μου την είχαν πει και παλαιότερα, αλλά φαίνεται είμαι λίγο στουρνάρι :O:O :cry: και δεν την θυμόμουν. Φαινεται χρειάζομαι μερικές επαναλήψεις :rolleyes: )
tasos1971
12 Αύγ. 2008, 12:51
καλησπερα μου επεσε στα χερια ενα καισερ μπορω να του βαλω ελληνικα ?
Τωρα φοραει
R 1,27,12,11
G 22,45,88,07H
D 1,56.00.00
Και αν ναι που μπορω να τα κατεβασω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
MyronG
12 Αύγ. 2008, 12:55
....
Μυρωνα απλα απαραδεκτος :rolleyes:
με απογοητευσες :D
:O:O
(ντρέπομαι αφάνταστα) :ninja:
Θα αρχίσω όμως εντατικό διάβασμα (τις 460 σελίδες του thread) κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή για να βελτιωθώ
:)
athanaso77
12 Αύγ. 2008, 12:56
@tasos1971: Ean i syskevi einai agorasmeni apo Ellada mporeis na exeis elliniko menou. Ean oxi den mporeis. Plirofories giafto... epo ekei pou sou epese sta xeria.
Ellinika pliktrologia omws kai oti antistoixo xreiazesai... mporeis na baleis sigoura pantws.
tasos1971
12 Αύγ. 2008, 17:31
@tasos1971:
Ellinika pliktrologia omws kai oti antistoixo xreiazesai... mporeis na baleis sigoura pantws.
Και που τα βρησκω αυτα???
athanaso77
12 Αύγ. 2008, 18:41
Elliniko pliktrologio... Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652)
kai gia to hardware pliktrologio... Ελληνικά στο hardwarekeyboard του TyTN II με Αγγλική ROM (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675)
tasos1971
12 Αύγ. 2008, 18:48
ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaharakis
13 Αύγ. 2008, 09:36
επ :!:
για να μαζευομαστε σιγα σιγα παλι:D
περιμενω αναφορες και που εισαστε:p
που γυρνατε ολοι σας και εξαφανιστηκατε :lol:
εγω ελειπα μια βδομαδα για δουλεια αραχωβα :(
και απο την επομενη βδομαδα θα λειπω παλι αλλα τωρα για διακοπες :rolleyes:
athanaso77
13 Αύγ. 2008, 09:42
Mia xara se briskw Dimitri!!!
Ti na poume emeis poy gyrisame idi? :(
zaharakis
13 Αύγ. 2008, 09:50
Mia xara se briskw Dimitri!!!
Ti na poume emeis poy gyrisame idi? :(
με μια βδομαδα αδεια Γιαννη ολο το καλοκαιρι ...εγω δεν με βρισκω καθολου μια χαρα:mad:
καταραμενη φτωχεια :lol:
athanaso77
13 Αύγ. 2008, 10:17
καταραμενη φτωχεια :lol:
Prepei na kaneis oikonomia gia to Pro esy... den eksigeitai alliws!!! :p
zaharakis
13 Αύγ. 2008, 10:24
Prepei na kaneis oikonomia gia to Pro esy... den eksigeitai alliws!!! :p
to pro δεν ειναι τπτ....
αλλα μου τα τρωνε..και χοντρα μαλιστα :rolleyes:
http://www.imageshack.gr/files/swrcb2t416mprt9f67v7_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=swrcb2t416mprt9f67v7.jpg)
tranaee
13 Αύγ. 2008, 10:39
to pro δεν ειναι τπτ....
αλλα μου τα τρωνε..και χοντρα μαλιστα :rolleyes:
http://www.imageshack.gr/files/swrcb2t416mprt9f67v7_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=swrcb2t416mprt9f67v7.jpg)
Δημήτρη εσύ δε φορούσες κάτι remus με 4απλή απόλλειξη αλά F4?
Κατά τ'άλλα το στρίβεις βλέπω το μηχανάκι εε?!!:)
MyronG
13 Αύγ. 2008, 11:41
επ :!:
για να μαζευομαστε σιγα σιγα παλι:D
περιμενω αναφορες και που εισαστε:p
που γυρνατε ολοι σας και εξαφανιστηκατε :lol:
εγω ελειπα μια βδομαδα για δουλεια αραχωβα :(
και απο την επομενη βδομαδα θα λειπω παλι αλλα τωρα για διακοπες :rolleyes:
Είχα πάει μία εβδομάδα Σαντορίνη, αλλά τώρα έχω γυρίσει Αθήνα.
Θα μείνω εδώ, μέχρι την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, όπου θα φύγω για Κω (πάλι για μία εβδομαδα)
zaharakis
13 Αύγ. 2008, 17:15
Δημήτρη εσύ δε φορούσες κάτι remus με 4απλή απόλλειξη αλά F4?
Κατά τ'άλλα το στρίβεις βλέπω το μηχανάκι εε?!!:)
οντως 4κανο ειχα Δημητρη:)
ηταν το σημα κατατεθεν στο μηχανακι μου :rolleyes:αλλα αλλαξα καποια πραγματα και μεσα σε αυτα ηταν και αυτες
(ποτε δεν μου αρεσαν οι ευθειες:))
Είχα πάει μία εβδομάδα Σαντορίνη, αλλά τώρα έχω γυρίσει Αθήνα.
Θα μείνω εδώ, μέχρι την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, όπου θα φύγω για Κω (πάλι για μία εβδομαδα)
γεια σου Μυρωνα :)
ετσι να εμφανιζομαστε ενας ενας:)
_KOSTASKELLAS_
13 Αύγ. 2008, 19:35
προσπαθώ να κάνω σύνδεση μεταξύ του pc και του ppc που έχω μέσο bluetooth kai me to activesync.δεν μπορώ όμως να τα καταφέρω γιατί άλλες com μου δίνει το pc και αλλα το ppc .την μονη κινη που έχουν είναι η com 7 και σε αυτήν το ppc μου γραφει ότι είναι αδύνατη η σύνδεση.υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που ανοίγει κι άλλες com στο pc η στο ppc??
στο ppc μου έχει com από 0 μέχρι 9 και στο pc από 7 μέχρι 20.
edit
akiro brika lisi :)
eftegan oi drivers tou laptop
Carpe_Diem
15 Αύγ. 2008, 12:49
Παιδια βοηθεια. Δεν ξερω τι εχει συμβει αλλα δεν βρισκει στο destinator αλλα και στα αλλα προγραμματα πχ gps test το gps.
Εχω την ρομ του dutty 6 lite και ραδιο 1.27.12.17.
Τι μπορει να συμβαινει ? Τι μπορω να κανω? <πριν καιρο λειτουργουσε κανονικα...
athanaso77
16 Αύγ. 2008, 01:47
Τι μπορω να κανω?
Δεν θα πρωτοτυπήσω στην πρότασή μου... hard reset.
Carpe_Diem
16 Αύγ. 2008, 07:40
Ekana alla den ...
zaharakis
16 Αύγ. 2008, 10:24
Ekana alla den ...
αλλαξε την θυρα com που διαβαζει το destinator το gps;)
βαλτο να διαβαζει απο την com 4:)
outblaze
16 Αύγ. 2008, 15:40
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει βρει κανείς mono hands free για τον τιτάνα. Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό και βρίσκω μόνο stereo.
zaharakis
16 Αύγ. 2008, 15:45
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει βρει κανείς mono hands free για τον τιτάνα. Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό και βρίσκω μόνο stereo.
αυτο
i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)
διατιθεται και με μονο καλωδιο μεσα στο πακετο του εκτος του στεροφωνικου ;)
και το συστηνω ανεπιφυλακτα! το χρησιμοποιω σχεδον ενα χρονο και δουλευει αψογα αλλα και με πολυ ποιοτικο αποτελεσμα στην ακροαση μουσικης μεσω αυτου απο το καιζερ μου(και οχι μονο απο αυτο)
zaharakis
16 Αύγ. 2008, 15:50
sorry μαλλον ενοεις μεσω καλωδιου και οχι bluetooth ετσι δεν ειναι ?:O
κοιτα μια κατι τετοιο που μπορεις να βαλεις οποιο 3.5 ακουστικο θελεις εσυ μετα ;)
http://mobile.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=03176
η σε αυτο
http://mobile.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=03187
athanaso77
16 Αύγ. 2008, 16:33
Τελικά Δημήτρη δεν μας είπες τίποτα για τη ROM που περιέχει τους video drivers από το Omnia (:!:). Είδες κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα;
Είναι αξιόλογο στα 3d. Εϊναι software rendering και όχι hardware αλλά καμία σχέση με τους software της HTC...
zaharakis
16 Αύγ. 2008, 16:46
δουλευω εδω και καιρο αυτην την ρομ
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397121
[25 July 2008] HyperDragon IIIr WM6.1 WWE ROM - Based on Raphael ROM CE OS 5.2.19965 Build 19965.1.2.3.
με ραδιο το 1.65.24.36
την εχουμε τεσταρει απειρες φορες με τον πολυ καλο μου φιλο Λαζαρο (zalaros)
και εχουμε καταληξει εδω μιας και ολα ειναι awesome!!
κανοντας εγκατασταση αυτο το pach (το εχει κανει extract ο sakajati απο το omnia)
samsung omnia driver 3d
η αναπαραγωγη βιντεο εχει γινει το κατι αλλο :blink:
εχω ενα βιντεακι που δοκιμαζω τους κατα καιρους drivers που εχουν κυκλοφορησει και με αυτους ειναι η μοναδικη φορα που επαιξε σχεδον τελεια!!
να φανταστειτε οτι με καμια αλλη ρομ,ραδιο και αλλους drivers δεν καταφερε ποτε να ξεκολησει απο το 1ο καρε :!:
ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε 6.1 ρομ και ραδιο πακετο!
μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι για το dest 6.1 θελει gpsgate για να λοκαρει στιγμα (ειναι προβλημα του destinator 6.1 και οχι των ρομς-ραδιος)ενω με το 7 δουλευει αψογα direct και χωρις καμια πατεντα!
φυσικα igo κλπ παιζουν κανονικοτατα ;)
φυσικα οποια συνεχεια μπορειτε να την παρακολουθειτε απευθειας στο αναλογο thread των xda που δινω στην αρχη του ποστ μου :)
Μισό λεπτάκι... Αυτή η rom δεν είναι που έχει πρόβλημα με την κάμερα? Μετά δεν έβγαλε την επόμενη που το διορθώνει?
zaharakis
16 Αύγ. 2008, 16:53
Μισό λεπτάκι... Αυτή η rom δεν είναι που έχει πρόβλημα με την κάμερα? Μετά δεν έβγαλε την επόμενη που το διορθώνει?
οχι Θαναση,δεν εχω κανενα προβλημα με την καμερα(αν μπορει να ειπωθει καμερα αυτη του καιζερ:lol::p)
athanaso77
16 Αύγ. 2008, 17:03
Ενδιαφέρον ακούγεται!!!! :rolleyes:
zaharakis
16 Αύγ. 2008, 17:43
Ενδιαφέρον ακούγεται!!!! :rolleyes:
ενδιαφερον αυτο Γιαννη?
ενδιαφερον ειναι το νεο παγκοσμιο ρεκορ στα 100μ ανδρων απο τον Usain Bolt τον τζαμαικανο!!! και ο τροπος που το εκανε μολις πριν λιγο!!:blink:
9.69 και εχει αρχισει απο τα 70 μ :blink::blink: και πανυγηριζει!!!
ποσο θα το κατεβαζε ο ανθρωπος αν συνεχιζε στον ιδιο ρυθμο μεχρι το νημα ???????????
δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στην ζωη μου.... RESPECT
χαλαλι το of topic :!:
athanaso77
16 Αύγ. 2008, 17:52
ενδιαφερον ειναι το νεο παγκοσμιο ρεκορ στα 100μ ανδρων απο τον Usain Bolt τον τζαμαικανο!!! και ο τροπος που το εκανε μολις πριν λιγο!!:blink:
Το έχασα! :(
panagiog
16 Αύγ. 2008, 20:43
Mr. zaharakis
μηπως μπορείς, να μας πεις περισσότερα για το samsung omnia driver 3d ?
απλά τρέχεις το cab k ''η αναπαραγωγη βιντεο εχει γινει το κατι αλλο...'' ?
touloumelek
17 Αύγ. 2008, 10:31
καλημερα.εχει κανεις το SpbMobileShell2 για το kaiser?full version.γενικα αξιζει?μου αρεσε αρκετα το interface του :). ευχαριστω.
Carpe_Diem
17 Αύγ. 2008, 14:57
Γιατι η ρομ που λες ειναι καλυτερη απο αυτη που εβγαλε στις 4 αυγουστου?
Η μονη διαφορα τους ειναι οτι εχει περισσοτερα προγραμματα εγκατεστημενα η υπαρχουν και αλλες διαφορες που δεν την κανουν σταθερη σαν αυτη που λες?
Αναφερομαι για την ρομ που λεει ο zaharakis 25 ιουλιου..
Επισης εχω ενα προβλημα με την καμερα. Οταν τραβαω ειτε βιντεο ειτε φωτο...στην οθονη εμφανιζετε μια καθετη και μια παραλληλη γραμμη και αυτη αποτιπονετε και στην φωτο..!
Στην οθονη ομως οταν βγω απο το προγραμμα της φωτογραφικης δεν υπαρχει τπτ (λεω μηπως ειναι καμενα πιχελ)
Τι μπορει να ειναι αυτο?
Carpe_Diem
17 Αύγ. 2008, 15:11
Παρτε και μια φωτογραφια
athanaso77
17 Αύγ. 2008, 15:17
Επισης εχω ενα προβλημα με την καμερα. Οταν τραβαω ειτε βιντεο ειτε φωτο...στην οθονη εμφανιζετε μια καθετη και μια παραλληλη γραμμη και αυτη αποτιπονετε και στην φωτο..!
Στην οθονη ομως οταν βγω απο το προγραμμα της φωτογραφικης δεν υπαρχει τπτ (λεω μηπως ειναι καμενα πιχελ)
Τι μπορει να ειναι αυτο?
Μου ακούγεται για hardware πρόβλημα στην κάμερα. Κάνε ένα hard reset να το διαλευκάνεις.
Carpe_Diem
17 Αύγ. 2008, 15:34
Εχω κανει πολλες φορες...τπτ....
athanaso77
17 Αύγ. 2008, 20:17
Εχω κανει πολλες φορες...τπτ....
Τότε φίλε μου πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να επισκεφτείς το service! :(
Carpe_Diem
17 Αύγ. 2008, 21:03
service? Αφου την εχω σπασμενη την συσκευη.....
athanaso77
17 Αύγ. 2008, 21:06
Τι εννοείς "σπασμένη";
Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323)
zaharakis
18 Αύγ. 2008, 06:18
Γιατι η ρομ που λες ειναι καλυτερη απο αυτη που εβγαλε στις 4 αυγουστου?
Η μονη διαφορα τους ειναι οτι εχει περισσοτερα προγραμματα εγκατεστημενα η υπαρχουν και αλλες διαφορες που δεν την κανουν σταθερη σαν αυτη που λες?
Αναφερομαι για την ρομ που λεει ο zaharakis 25 ιουλιου..
Τι μπορει να ειναι αυτο?
γιατι ειναι lite και ειναι και δοκιμασμενη ;)
βγαλε μια φωτο χωρις το πισω καπακι του τηλεφωνου σου ;)
tranaee
18 Αύγ. 2008, 11:06
ενδιαφερον αυτο Γιαννη?
9.69 και εχει αρχισει απο τα 70 μ :blink::blink: και πανυγηριζει!!!
ποσο θα το κατεβαζε ο ανθρωπος αν συνεχιζε στον ιδιο ρυθμο μεχρι το νημα ???????????
δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στην ζωη μου.... RESPECT
χαλαλι το of topic :!:
Η ντόπα φίλε μου έχει κανόνες και νόμους..
Οι τζαμαικανοί ακόμα προμοτάρονται σ'αυτό μέχρι οι αθάνατοι να το σταματήσουν.. Εμείς την έχουμε εξαργυρώσει φαίνεται τη τράιαλ βέρσιον..:lol:
Όλα κανονίζονται δυστυχώς..
Δες 7ο μετάλιο του Felps και photo-finish, δες τα σημεία που δεν μέτρησαν στον δικό μας Παυλίδη.. Τα συμφέροντα πολλά το ίδιο και τα χρήματα φίλε μου..
sv2evs
18 Αύγ. 2008, 13:06
:offtopic:
tranaee
18 Αύγ. 2008, 13:10
:offtopic:
..καλά ντε....:p
Είναι με άδεια οι moderators.. :lol:
sv2evs
18 Αύγ. 2008, 13:27
ας είναι με άδεια, δεν σημαίνει αυτό ότι σε ένα νήμα 463 σελίδων;) θα πρέπει να αρχίσουμε να λέμε ότι μας κατέβει ! :blink:
highway
19 Αύγ. 2008, 15:35
samsung omnia driver 3d
η αναπαραγωγη βιντεο εχει γινει το κατι αλλο :blink:
εχω ενα βιντεακι που δοκιμαζω τους κατα καιρους drivers που εχουν κυκλοφορησει και με αυτους ειναι η μοναδικη φορα που επαιξε σχεδον τελεια!!
να φανταστειτε οτι με καμια αλλη ρομ,ραδιο και αλλους drivers δεν καταφερε ποτε να ξεκολησει απο το 1ο καρε :!:
Επέστρεψα και εγώ χθες μετά από 3 εβδομάδες άδεια. Μια φορά μόνο άνοιξα computer μέσα σε αυτές τις 3 βδομάδες. Αυτό είναι αποτοξίνωση. Ε ήταν τα μπάνια του μικρού :)
Δημήτρη αυτά με τους drivers είναι πολύ ευχάριστα νέα.
Πήγα να δώ και το thread αλλά έχει 168 σελίδες. Οπότε ας κάνω 2 ερωτήσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις.
1) Οι drivers πρέπει να πάνε την συγκεκριμένη rom ή μπορούν να πάνε και με οποιαδήποτε άλλη έκδοση? Εγώ έχω την μαμίσια της Ace
2) Εκτός από video βελτιώνουν και την κανονική λειτουργία του τηλεφώνου και την απόκριση (menu, οθόνη)?
Επέστρεψα και εγώ χθες μετά από 3 εβδομάδες άδεια. Μια φορά μόνο άνοιξα computer μέσα σε αυτές τις 3 βδομάδες. Αυτό είναι αποτοξίνωση. Ε ήταν τα μπάνια του μικρού :)
Δημήτρη αυτά με τους drivers είναι πολύ ευχάριστα νέα.
Πήγα να δώ και το thread αλλά έχει 168 σελίδες. Οπότε ας κάνω 2 ερωτήσεις αν μπορείς να με βοηθήσεις.
1) Οι drivers πρέπει να πάνε την συγκεκριμένη rom ή μπορούν να πάνε και με οποιαδήποτε άλλη έκδοση? Εγώ έχω την μαμίσια της Ace
2) Εκτός από video βελτιώνουν και την κανονική λειτουργία του τηλεφώνου και την απόκριση (menu, οθόνη)?
Mpainoun se oles tis 6.1 ROM
highway
19 Αύγ. 2008, 21:33
Mpainoun se oles tis 6.1 ROM
Σε 6.0 Rom? Έχω την επίσιμη 6άρα της Ace Hellas χωρίς να έχω περάσει την αναβάθμιση την 6.1
sv2evs
20 Αύγ. 2008, 00:30
Σε 6.0 Rom? Έχω την επίσιμη 6άρα της Ace Hellas χωρίς να έχω περάσει την αναβάθμιση την 6.1
και εγώ και με ενδιαφέρει...;)
οχι δεν κανει τιποτα σε 6. δυστυχώς. Πρεπει να βάλετε τα 6.1
Αν βαλετε τα 6.1 και θέλετε ελληνικα, κάντε hardspl 3.56 και περαστε τα 6.1 μετά. Τα προβληματα με τα κολήματα της επίσημης φευγουν με hardspl. Προφανώς το 3.28 που χρησιμοποιούσε η HTC έχει πρόβημα
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 04:52
να ρωτησω με τα 6.1(επισημα και cooked)δουλευουν ολα κανονικα(gps videoklhsh ktl)?
παρειγγειλα μια εξωτερικη κεραια gps απο το ebay την συνδεσα την "πεταξα" στην οροφη του αυτοκινητου το εκανα κανα 2 βολτες κομοτηνη πηγα καβαλα το εκανα κανα 2 βολτες και εκει και μετα τα ιδια αντιστροφα χωρις την κεραια και δεν ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα.εως καθολου 8α ελεγα.μετρημενο αυτο με το ματι μεσω destinator στο μενου "σημα gps" εκει που εχει τις μπαρες που πρασινιζουν που σου δειχνουν δορυφορους κτλ οποτε σχετικο απλα παραθετω την παρατηρηση μου.Οταν την συνδεω πρεπει να κανω καμια ρυθμιση να να μου βγαλει τπτ?κανονικα οχι ε?
sv2evs
20 Αύγ. 2008, 09:42
οχι δεν κανει τιποτα σε 6. δυστυχώς. Πρεπει να βάλετε τα 6.1
Αν βαλετε τα 6.1 και θέλετε ελληνικα, κάντε hardspl 3.56 και περαστε τα 6.1 μετά. Τα προβληματα με τα κολήματα της επίσημης φευγουν με hardspl. Προφανώς το 3.28 που χρησιμοποιούσε η HTC έχει πρόβημα
Απορία: Αν πάμε στην αντιπροσωπεία, μας περνάει τα 6.1 στο κινητό; Αν ναι, με τι κόστος; ;)
sv2evs
20 Αύγ. 2008, 09:44
.μετρημενο αυτο με το ματι μεσω destinator στο μενου "σημα gps" εκει που εχει τις μπαρες που πρασινιζουν που σου δειχνουν δορυφορους κτλ οποτε σχετικο απλα παραθετω την παρατηρηση μου.Οταν την συνδεω πρεπει να κανω καμια ρυθμιση να να μου βγαλει τπτ?κανονικα οχι ε?
Κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά...από ότι έχω δει στο ίντερνετ υπάρχουν προγράμματα που σου δείχνουν με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια την δύναμη του σήματος, για ψάξε να βρεις κανένα τέτοιο να δούμε αν όντως υπάρχει ή όχι διαφορά...:blink:
athanaso77
20 Αύγ. 2008, 09:54
Απορία: Αν πάμε στην αντιπροσωπεία, μας περνάει τα 6.1 στο κινητό; Αν ναι, με τι κόστος; ;)
Giati na pas ekei afou mporeis na to kaneis episima kai monos sou?
http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=8852
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 12:17
με "ψησατε"...ααααχχχχ.... και ελεγα να μην πειραξω το καημενο to kaiseraki mou.ετοιμαζομαι να του βαλω hardspl 3.28 kai thn rom RUU_Kaiser_HyperDragon_III_OMNIA_WWE_20080818.radio den kserw οτι εχει πανω η ρομ η εγω θα δω αργοτερα.νεα κτλ μολις τελειωσει το "μαγειρεμα"
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 13:05
μολις τελειωσε το ολο νταβαντουρι.πανω εχω το ραδιο που ειχε δηλαδη το 1.27.12.11.το αφηνω?πως βλεπω ποιο spl εχω telika?η φωτογραφικη δεν δουλευει ουτε για πλακα
Panayiotis
20 Αύγ. 2008, 13:54
μολις τελειωσε το ολο νταβαντουρι.πανω εχω το ραδιο που ειχε δηλαδη το 1.27.12.11.το αφηνω?πως βλεπω ποιο spl εχω telika?η φωτογραφικη δεν δουλευει ουτε για πλακαΓια το spl θα εχεις πατημενο το κουμπι της καμερας και θα πατησεις και το soft reset αλλα θα εχεις ακομα κρατημενο ακομη το κουμπι της καμερας!;)
MyronG
20 Αύγ. 2008, 14:11
Καλημέρα
Κάτι έκανα στο ΤΥΤΝ ΙΙ και χάθηκαν κάποια εικονίδια από την οθόνη :ninja::cry::O
Συγκεκριμένα, είχα μόλις εγκαταστήσει τον Opera και ενώ είχα συνδεδεμένο το ΤΥΤΝ ΙΙ στον υπολογιστή μου (που είχε Internet), σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τον Opera για να δω πως είναι. Επισκέφτηκα μερικές σελίδες και είδα ότι ο opera δούλευε κανονικά, οπότε τον έκλεισα.
Σε εκείνο το σημείο διαπίστωσα ότι το μικρό εικονίδιο για την μπαταρία και το αντίστοιχο μεγαφωνάκι στην πάνω-πάνω μπάρα είχαν εξαφανιστεί, ενώ το εικονίδιο της κεραιούλας (που δείχνει το σήμα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας) εμφανίζεται μισό, σαν να είναι καλυμένο με ένα μάυρο τετράγωνο. Στην θέση που 'ηταν τα εικονίδια της μπαταρίας και το μεγαφωνάκι υπάρχει μόνο μάυρο, αλλά διαπίστωσα ότι αν πατήσω πάνω στο μάυρο, τότε ανοίγει κανονικά το ίδιομ παράθυρο που θα άνοιγε αν πατούσα πάνω στο μεγαφωνάκι (δηλ. το μεγαφωνάκι είναι ενεργό, μονάχα που δεν φαίνεται).
'Εχω λοιπόν τις έξής απορίες:
α) Που μπορεί να οφείλεται η εξαφάνιση του εικονιδίου της μπαταρίας και το κρύψιμο του εικονιδίου του μεγαφώνου (ολικά) και της κεραιούλας (μερικά);
Είναι κάτι που έκανα εγώ (αν και δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο, μια και ασχολιόμουν με τον Opera και όχι με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου);
β) Πώς μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια να φαίνονται κανονικά;
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 14:13
mou ebgale thn tricolore o8onh kai leei spl-1.0.olipof.means?
athanaso77
20 Αύγ. 2008, 14:19
β) Πώς μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια να φαίνονται κανονικά;
Meta apo soft reset den epanerxontai?
athanaso77
20 Αύγ. 2008, 14:20
mou ebgale thn tricolore o8onh kai leei spl-1.0.olipof.means?
Ti theleis na deis ekei? Simainei oti exeis kanei swsta hard-spl.
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 14:22
kai oti exw to 3.28 pou ebala?
τεσπα με την ρομ που εβαλα δεν μου αρεσε καθολου(δεν ειχε εικονα στην καμερα κολλουσε απιστευτα) και τωρα βαζω την μαμα 6.1.
Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.17.56_ Ship
θα δω εκει εντυπωσεις
MyronG
20 Αύγ. 2008, 15:07
Meta apo soft reset den epanerxontai?
Όχι, το δοκίμασα ήδη.
kai oti exw to 3.28 pou ebala?
τεσπα με την ρομ που εβαλα δεν μου αρεσε καθολου(δεν ειχε εικονα στην καμερα κολλουσε απιστευτα) και τωρα βαζω την μαμα 6.1.
Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.17.56_ Ship
θα δω εκει εντυπωσεις
Me to hardspl 1 den mporeis na baleis windows 6.1 kai na douleuoun sosta.
Perna to hardspl 3.56
Episis me tin palia radio pou exeis den paizei tipota....
perna to hardspl 3.56, perna tin mama rom gia na exeis ena sosto radio kai AN theleis meta bale cooked
Όχι, το δοκίμασα ήδη.
Ebales mipos kapoion task manager?
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 15:19
Me to hardspl 1 den mporeis na baleis windows 6.1 kai na douleuoun sosta.
Perna to hardspl 3.56
Episis me tin palia radio pou exeis den paizei tipota....
perna to hardspl 3.56, perna tin mama rom gia na exeis ena sosto radio kai AN theleis meta bale cooked
ebala ta mama 6.1.pws to kanw update trexw to KaiserCustomRUU gia na mpei to 3.56 kanei kati alla meta pali leei ta idia
MyronG
20 Αύγ. 2008, 15:22
Ebales mipos kapoion task manager?
Όχι, το μόνο που έκανα πριν εξαφανιστούν τα εικονίδια, ήταν να πειραματιστώ λίγο με τον Opera (τον οποίο είχα εγκαταστήσει το ΣΚ, αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τότε).
Oxi. giati den akoloutheis tis odigies?
Bgazeis karta mnimis , bgazeis SIM. Pernas to softspl 1.93 sto kinito. Kaneis epanekinisi, trexeis to softspl apo to kinito kai otan bgainei to tricolor pernas to kaisercustomruu
Thimisou prpeei na exeis windows Xp OXI vista
Myron : Poion opera ebales? POia ekdosi dld?
athanaso77
20 Αύγ. 2008, 15:27
ebala ta mama 6.1.pws to kanw update trexw to KaiserCustomRUU gia na mpei to 3.56 kanei kati alla meta pali leei ta idia
Poia idia? :confused: Akoloutheis ta bimata kanonika?
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 15:53
Oxi. giati den akoloutheis tis odigies?
Bgazeis karta mnimis , bgazeis SIM. Pernas to softspl 1.93 sto kinito. Kaneis epanekinisi, trexeis to softspl apo to kinito kai otan bgainei to tricolor pernas to kaisercustomruu
Thimisou prpeei na exeis windows Xp OXI vista
ta kanw alla error 260 connection
twra to eida otan kseklikara sto activesync "allow usb connections" kai sto tricolor twra mou leei spl-3.56 hard.ara twra perasthke kai ola ok?
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 16:01
twra exw panw
spl 3.56
rom 3.28.405 wwe(mama 6.1)
radio 1.65.17.56
ok den einai?
twra exw panw
spl 3.56
rom 3.28.405 wwe(mama 6.1)
radio 1.65.17.56
ok den einai?
nai eisai mia xara
Carpe_Diem
20 Αύγ. 2008, 16:45
Για να βαλω την ρομ που λεει ο ζαχαρακης ποιο hard spl πρεπει να βαλω?
Για να βαλω την ρομ που λεει ο ζαχαρακης ποιο hard spl πρεπει να βαλω?
kapoio apo ta 3.28 , 3.29 , 3.56
l3ft3r1s
20 Αύγ. 2008, 19:52
αντιμετωπίζει ή αντιμετώπισε κανείς άλλος πρόβλημα στην φόρτιση στο αυτοκίνητο, ξαφνικά να σταματάει να φορτίζει?
nikolis2000
20 Αύγ. 2008, 20:12
εμενα μου κανει νερα καμια φορα αλλα ο φορτιστης ειναι απο motorolla και εφοσον εχουν το ιδιο βυσμα και specs ton xrhsimopoiw
MyronG
20 Αύγ. 2008, 21:32
Myron : Poion opera ebales? POia ekdosi dld?
Την 9 (αν θυμαμαι καλα, το αρχείο εγκατάστασης είπε κάτι σε ένα σημείο για έκδοση 9.33_beta_fixed ή κάτι αντίστοιχο). Αν έχει διαφορά, να ψάξω να το επιβεβαιώσω.
Πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη έκδοση έκανε το πρόβλημα;
athanaso77
20 Αύγ. 2008, 21:34
Την 9 (αν θυμαμαι καλα, το αρχείο εγκατάστασης είπε κάτι σε ένα σημείο για έκδοση 9.33_beta_fixed ή κάτι αντίστοιχο). Αν έχει διαφορά, να ψάξω να το επιβεβαιώσω.
Πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη έκδοση έκανε το πρόβλημα;
Δοκίμασε την έκδοση 9.5
MyronG
20 Αύγ. 2008, 21:42
Δοκίμασε την έκδοση 9.5
Δεν ήξερα ότι βγήκε καινούρια.
Θα ψάξω να την βρώ και θα την εγκαταστήσω (από άυριο όμως, γιατί τώρα φεύγω :) )
Καλό βράδυ
ΥΓ: Το έψαξα στα γρήγορα, για να κατεβάσω από τώρα το αρχέιο, και είδα ότι την 9.5 την δίνει σαν beta (με επισήμανση μεταξύ άλλων ότι κάνει ενδεχομένως προβλήματα, αν την εγκαταστήσεις σε κάρτα μνήμης, όπως σκοπέυω να κάνω), ενώ για stable δίνει την 8.65. http://www.opera.com/products/mobile/download/
Τελικά, να βάλω την 9.5, παρά τα προβλήματα που επισημάνθηκαν;
tranaee
20 Αύγ. 2008, 23:32
αντιμετωπίζει ή αντιμετώπισε κανείς άλλος πρόβλημα στην φόρτιση στο αυτοκίνητο, ξαφνικά να σταματάει να φορτίζει?
Το έχουμε αντιμετωπίσει όλοι σχεδόν εδώ στο thread και οφείλεται σε όχι HTC φορτιστή αυτοκινήτου..
Ο δικός μου είναι after market και σταματά μετά από κανένα μισάωρο λειτουργίας..
Δεν πατεντάρεται εύκολα, ο highway απ'ότι θυμάμαι είχε εντρυφύσει στο θέμα καμμιά 100αριά σελίδες πριν αλλά αν δεν πιάνουν τα χεράκια σου μην το προσπαθήσεις καν..
Προτείνεται HTC φορτιστής αβλεπί..;)
l3ft3r1s
21 Αύγ. 2008, 00:53
Το έχουμε αντιμετωπίσει όλοι σχεδόν εδώ στο thread και οφείλεται σε όχι HTC φορτιστή αυτοκινήτου..
Ο δικός μου είναι after market και σταματά μετά από κανένα μισάωρο λειτουργίας..
Δεν πατεντάρεται εύκολα, ο highway απ'ότι θυμάμαι είχε εντρυφύσει στο θέμα καμμιά 100αριά σελίδες πριν αλλά αν δεν πιάνουν τα χεράκια σου μην το προσπαθήσεις καν..
Προτείνεται HTC φορτιστής αβλεπί..;)
ναι θυμάμαι την ιστορία! το θέμα είναι ο δικός μου κατά 99% είναι original. Το αγόρασα από ebay βέβαια, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι original.
Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως στις αρχές δεν το κανε, έχει 1 εβδομάδα που με ταλαιπωρεί...
μήπως υπερθερμαίνεται και έχει κυκλωματάκι ασφαλείας? μήπως χάλασε? μήπως φταίει το kaiser?
athanaso77
21 Αύγ. 2008, 00:59
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401643) και διάλεξε! ;)
athanaso77
21 Αύγ. 2008, 01:01
μήπως υπερθερμαίνεται και έχει κυκλωματάκι ασφαλείας? μήπως χάλασε? μήπως φταίει το kaiser?
Μήπως να δοκιμάσεις να δεις συμπεριφορά μετά από hard reset;
l3ft3r1s
21 Αύγ. 2008, 01:16
Μήπως να δοκιμάσεις να δεις συμπεριφορά μετά από hard reset;
ελπίζω μέσα στο Σ/Κ να βρω χρόνο και γι αυτό! θα το δοκιμάσω!
sv2evs
21 Αύγ. 2008, 09:35
Δεν ήξερα ότι βγήκε καινούρια.
Έχω περασμένη την 9.5 beta και 2-3 φορές που τον χρησιμοποιήσα δεν είχα πρόβλημα.
Dimkar2405
21 Αύγ. 2008, 14:49
Εχω φαει το google απο το πρωι για να καταφερω να δωσω ιντερνετ στο Καιζερ απο το λαπτοπ μεσω usb(activesync). Εντελει το εχει καταφερει κανεις απο εσας?Και αν ναι με ποιο τροπο, ποιες ρυθμισεις?Τι reg keys εχω αλλαξει, τι βαλε βγαλε το καλωδιο,τζιφος....
MyronG
21 Αύγ. 2008, 15:04
@ athanaso77
Ποια έκδοση να διαλέξω, την QVGA 1938 - Storage Card Installation *NOT Hard-Coded*; Δεν ξέρω τι είναι το "NOT hard-Coded" και δεν ξέρω μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλλη
BTW, παρατήρησα ότι όταν δεν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο, τότε το μεγαφωνάκι και η κεραιούλα φαίνονται ολόκληρα. Όταν όμως το ενεργοποιώ , τότε μετά από λίγο εξαφανίζεται το μεγαφωνάκι και η κεραιούλα εμφανιζεται μισή (όπως περιέγραψα πιο πάνω).
Το εικονίδιο όμως της μπαταρίας 'εχει χαθεί εντελώς.
@ sv2evs
Ευχαριστώ
athanaso77
21 Αύγ. 2008, 15:31
@ athanaso77
Ποια έκδοση να διαλέξω, την QVGA 1938 - Storage Card Installation *NOT Hard-Coded*; Δεν ξέρω τι είναι το "NOT hard-Coded" και δεν ξέρω μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλλη
Den exw prosbasi sto link afti ti stigmi. Tha synistousa na baleis mia pio kainourgia ekdosi kai uninstallable.
_KOSTASKELLAS_
21 Αύγ. 2008, 15:32
Εχω φαει το google απο το πρωι για να καταφερω να δωσω ιντερνετ στο Καιζερ απο το λαπτοπ μεσω usb(activesync). Εντελει το εχει καταφερει κανεις απο εσας?Και αν ναι με ποιο τροπο, ποιες ρυθμισεις?Τι reg keys εχω αλλαξει, τι βαλε βγαλε το καλωδιο,τζιφος....
an exeis kanei sosta tis ri8miseis gia na exeis internet sto kaiser tote pigene ekei pou leei mirasma sindesis.(to activesync klinei kai energopiite i sindesi internet pou exeis sto kaiser)
anigeis mozilla h opera kaneis tis idies ri8miseis kai exeis internet sto laptop.
ti sindesi exeis?
an 8es boi8eia steile pm;)
Dimkar2405
21 Αύγ. 2008, 16:42
an exeis kanei sosta tis ri8miseis gia na exeis internet sto kaiser tote pigene ekei pou leei mirasma sindesis.(to activesync klinei kai energopiite i sindesi internet pou exeis sto kaiser)
anigeis mozilla h opera kaneis tis idies ri8miseis kai exeis internet sto laptop.
ti sindesi exeis?
an 8es boi8eia steile pm;)
Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση! Αυτο που δεν μπορω να καταφερω ομως ειναι η αντιστροφη διαδρομη απο αυτο που μου εξηγεις....Δηλαδη θελω το καιζερ να εχει ιντερνετ μεσω του λαπτοπ!
_KOSTASKELLAS_
21 Αύγ. 2008, 17:47
poli apla an to laptop exei wifi h' an sindesis apla to kaiser sto laptop kai pas enarksi-ri8miseis-sindeseis-sindeseis-gia proxorimenous-epilekste diktya kai baleis h isp mou;)
sorry den katalaba prin:)
sv2evs
22 Αύγ. 2008, 13:27
Πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Πόσο θα έπρεπε να κρατάει μετά απο περίπου 1 χρόνο; (το πήρα μεταχειρισμένο πρόσφατα).
to exo 6 mines kai mou krataei 1 mera an kleiso me anoixto mono Edge
me to HSPDA anoixto (kai fisika panta Sync me exchange kai ta emails mou) krata 15-16 ores
se auto perilbano 15-20 lepta omilias kai 5-6 minimata
sv2evs
23 Αύγ. 2008, 15:45
Έχω κλήσει το hspda (νομίζω δεν μου χρειάζεται) και είμαι με ανοιχτό το 3g. Παίζω αρκετά με το wifi και έχω 2-3 κλήσεις/μέρα καθώς επίσης και μερικά μηνύματα...το κινητό δείχνει να κρατάει άνετα 2 μέρες (κλειστό το βράδυ).
Ουφ 466 σελίδες παρα κατι (20-30 σελίδες που βαρεθηκα να διαβασω στην αρχη)
Καλησπερα σε όλους!
Πραγματικά έχω μείνει αναυδος με τις γνώσεις αρκετών χρηστών του forum (ειδικά ο φίλος με την πατεντα για το φορτιστή με άφησε να ψαχνομαι)
Σας εχω λοιπόν τις εξής ερωτήσεις
Ειμαι αναμεσα στο kaiser και το diamond. (Μεταχειρισμένο Kaiser vs καινουργιο diamond)
Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η πλοήγηση στο internet και για αυτό το λόγο δεν με πολυ-εντυπωσιάζει η vga οθόνη του diamond.
Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η διαφορά στους επεξεργαστες (400 vs 500) αλλά και το πρόβλημα με τα drivers στο kaiser. Από την άλλη χρειάεται να στέλνω αρκετά e-mail και να επεξεργαζομαι φυλλα excel στο οποίο πιστεύω θα με βολέψει το hardware qwerty του kaiser
(για να σας προλάβω to touch pro δεν παίζει λόγο τιμής αλλά και επειδη δεν ειναι ακομα αρκετα δλδ καθόλου τεσταρισμενο)
Ειδα την αναφορα στην ROM HyperDragon III με τα drivers απο Omnia αλλά δεν ειδα καποιος να την εχει δοκιμασει σε συνδιασμο με τους drivers της 19ης αυγούστου απο εδώ
http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php
(αν δεν κανω λάθος είναι συμβατη ROM με τους συγκεκριμενους drivers) πιστευω ότι θα είναι ο καλύτερος δυνατός συνδιασμός. Μπορεί κάποιος να δοκιμασει να μας πει αποτελέσματα. Επίσης νομίζω πως έχει βγεί και καινούργια εκδοση της HyperDragon στις 18 αυγούστου.
Σαν συσκευή έχει κάποια προβλήματα στη κατασκευη τα οποία θα έπρεπε να προσέξω αφού σκεφτομαι για μεταχειρισμενο όπως έιπα?
Σε τι τιμές πιστεύετε θα πρέπει να κινηθώ?Μιλάω πάντα για συσκευη ανευ εγγυήσεως αφού ότως η άλλως θα τη χάσω με το που θα εγκαταστήσω cooked rom.
Σας ευχαριστω.
WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 02:34
καλησπέρα φίλε μου, οι drivers είναι περισσότερο για video. και τα παιδιά δουλεύουν συνέχεια πάνω τους οπότε πολύ σύντομα θα έχουν φτάσει σε ένα πολύ ευχάριστο επίπεδο. όσο για την ταχύτητα είναι κατα την γνώμη μου σχετικά κοντά. το πληκτρολόγιο θα καλύψει την διαφορά τους :).
OI drivers Htcca που υπάρχουν δεν είναι για video ... Είναι για 3d που εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις δεν αποτελούν κάτι σημαντικό και κάτι που ο χρήστης θα επωφεληθεί. Όμως είμαστε σε καλό δρομο για να δούμε και 2d drivers σε κανα μήνα ίσως.
Σχετικά με το video , απλά καταφέραν να βάλουν τo qtv του coreplayer στην rom . Εμένα προσωπικά οι rom hyperdragon μου φαίνονται γρήγορες αλλά πολύ ασχημες αισθητικά και έτσι τις βάζω να τις δω και τις βγάζω σε 1 μέρα :)
Αν θέλεις να γράφεις email ξεχνα το diamond > Χωρις πληκτρολόγιο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η αλήθεια είναι όμως πως χωρίς vga τα πράγματα δυσκολεύουν στην επεξεργασία excel γιατί δεν μπορείς να κάνεις zoom out . μετα από ένα σημείο.
Εγώ θα έπερνα το kaiser. Έχοντας δοκιμάσει το διαμάντι και το προ, δεν με κάλυψαν όσο το kaiserακι λόγω την έλλειψης πλήκτρων, ροδέλας και ανακλεινόμενης οθόνης.
nikolis2000
25 Αύγ. 2008, 03:14
εγω τελικα εχω πανω περασμενη την RUU_Kaiser_HyperDragon_III_OMNIA_WWE_20080818.Για το θεμα βιντεο δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα και γενικα σε αυτο το θεμα ειμαι ελαφρως απογοητευμενος(ειχα συνηθισει να τα πεταω χυμα τα βιντεο χωρις μετατροπη σε 240*320)(και εκει ειναι που θα δεις διαφορα στον επεξεργαστη)μπορω να πω ομως οτι σε κανα 2 παιχνιδια ειδα διαφορα ευτυχως(azgard defence,tower trap,tower mogul).τωρα απο θεμα κατασκευης σαν συσκευη με κινουμενα μερη να προσεξεις τις επαφες τον τζογο κτλ.
OI drivers Htcca που υπάρχουν δεν είναι για video ... Είναι για 3d που εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις δεν αποτελούν κάτι σημαντικό και κάτι που ο χρήστης θα επωφεληθεί. Όμως είμαστε σε καλό δρομο για να δούμε και 2d drivers σε κανα μήνα ίσως.
Σχετικά με το video , απλά καταφέραν να βάλουν τo qtv του coreplayer στην rom . Εμένα προσωπικά οι rom hyperdragon μου φαίνονται γρήγορες αλλά πολύ ασχημες αισθητικά και έτσι τις βάζω να τις δω και τις βγάζω σε 1 μέρα :)
Αν θέλεις να γράφεις email ξεχνα το diamond > Χωρις πληκτρολόγιο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η αλήθεια είναι όμως πως χωρίς vga τα πράγματα δυσκολεύουν στην επεξεργασία excel γιατί δεν μπορείς να κάνεις zoom out . μετα από ένα σημείο.
Εγώ θα έπερνα το kaiser. Έχοντας δοκιμάσει το διαμάντι και το προ, δεν με κάλυψαν όσο το kaiserακι λόγω την έλλειψης πλήκτρων, ροδέλας και ανακλεινόμενης οθόνης.
sumpatriwth euxaristw gia thn apanthsh,
otan lew epeksergasia excel mh fantasteis trela pragmata to basiko excell 8a to epeksergazomai sto pc apla gia mikro-allages pou suxna pukna xreiazetai na kanw ektaktws na mporw na tis kanw sta grhgora kai oxi na paideuomai me to stylus.
εγω τελικα εχω πανω περασμενη την RUU_Kaiser_HyperDragon_III_OMNIA_WWE_20080818.Για το θεμα βιντεο δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα και γενικα σε αυτο το θεμα ειμαι ελαφρως απογοητευμενος(ειχα συνηθισει να τα πεταω χυμα τα βιντεο χωρις μετατροπη σε 240*320)(και εκει ειναι που θα δεις διαφορα στον επεξεργαστη)μπορω να πω ομως οτι σε κανα 2 παιχνιδια ειδα διαφορα ευτυχως(azgard defence,tower trap,tower mogul).τωρα απο θεμα κατασκευης σαν συσκευη με κινουμενα μερη να προσεξεις τις επαφες τον τζογο κτλ.
thanks gia thn apanthsh
auto me to video kalo 8a htan na "petas" oti 8es mesa an kai den me xalaei
toso polu.
ali8eia to gps pws ta paei? den to poluxreiazomai pio polu san paixnidi to blepw kai se e3airetikes-elaxistes periptwseis san odhgo.
ps. sorry gia ta greeklish grafw apo suskeuh xwris ellhnika
sv2evs
25 Αύγ. 2008, 09:32
ali8eia to gps pws ta paei? den to poluxreiazomai pio polu san paixnidi to blepw kai se e3airetikes-elaxistes periptwseis san odhgo.
ps. sorry gia ta greeklish grafw apo suskeuh xwris ellhnika
Το GPS τα πάει μια χαρά...αν δεις εδώ: http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=175&page=8
θα καταλάβεις γιατί είδους διαφορά μιλάμε...και εφόσον δεν το χρειάζεσαι για καθημερινή χρήση (που και εκεί δεν έχει πρόβλημα), σίγουρα θα είσαι μια χαρά...ένα καλό πρόγραμμα με καλούς χάρτες και είσαι οκ ! ;)
athanaso77
25 Αύγ. 2008, 10:18
Ειμαι αναμεσα στο kaiser και το diamond. (Μεταχειρισμένο Kaiser vs καινουργιο diamond)
Pigaine des ta kai apo konta prin apofasiseis.
zaharakis
25 Αύγ. 2008, 15:15
χαιρετω ολο τον κοσμο :)
μετα απο μια βδομαδα απεξαρτησης απο pc,δουλεια κλπ και κρεπαλης (βλ μυκονος :D)
επεστρεψα ανανεωμενος και με καλα νεα για ολους :rolleyes:
κατι ετοιμαζεται και μολις ειναι ολα οκ θα ενημερωθειτε αμεσα :)
WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 15:23
τι ετοιμάζεις?
Καλως ήλθες (μόνο εγώ δεν έχω πάει πουθενά)
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στην rom του gullum :)
athanaso77
25 Αύγ. 2008, 15:39
κατι ετοιμαζεται και μολις ειναι ολα οκ θα ενημερωθειτε αμεσα :)
Mas bazeis se ypopsies. :rolleyes:
zaharakis
25 Αύγ. 2008, 15:51
τι ετοιμάζεις?
δεν απευθυνομαι σε προδοτες :p
Mas bazeis se ypopsies. :rolleyes:
μακρια και εσυ βρουτε με τα touch pro σας :lol:
Καλως ήλθες (μόνο εγώ δεν έχω πάει πουθενά)
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στην rom του gullum :)
ναι Θαναση,εχει ξεκινησει αυτη η συνεργασια μας με τον GUllum καιρο τωρα και πλεον ειναι (σχεδον) ετοιμη η δουλεια να βγει ;)
δοκιμαζω,τεσταρω,αναφερω και του δινω οτι εχει χρειαστει μεχρι στιγμης για την ελληνικη γλωσσα.
εχει δουλεια ακομη,αλλα ειναι μια πολυ πολυ γρηγορη,ελληνικη ρομ 6.1 ;)
WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 15:56
βρε γιατί το ταλαιπωρείς το παιδί αφού στο τέλος και εσύ παρέα θα μου κάνεις στο πάγκο του προδότη :D
athanaso77
25 Αύγ. 2008, 16:00
μακρια και εσυ βρουτε με τα touch pro σας :lol:
Pragmatika den mporw na katalabw pws sou exei katsei toso straba afti i seira tis HTC (Diamond/Pro).
εχει ξεκινησει αυτη η συνεργασια μας με τον GUllum καιρο τωρα και πλεον ειναι (σχεδον) ετοιμη η δουλεια να βγει ;)
O gullum einai apo tous pragmatika aksiologous cookers tou XDA. Eimai pepeismenos oti tha bgei kati kalo.
zaharakis
25 Αύγ. 2008, 16:05
βρε γιατί το ταλαιπωρείς το παιδί αφού στο τέλος και εσύ παρέα θα μου κάνεις στο πάγκο του προδότη :D
εδω κανεις λαθος Θοδωρη :)
WebViRuS
25 Αύγ. 2008, 16:10
κοίτα μεταξύ μας αν δεν θες την vga οθόνη δεν αξίζει να πάρεις το touch pro. το καιζερ συνεχίζει να είναι ένα φοβερό pda. εγώ θέλω την vga για την δουλειά μου οπότε...
το Diamond και εγώ το έχω πάρει στραβά. δεν μ'αρέσει η ποιότητα κατασκευής του.
μονο η vga αξίζει... Κατά τα άλλα η συσκευή δεν απευθύνεται στο ίδιο κοινό με το Kaiser
zaharakis
25 Αύγ. 2008, 16:19
μονο η vga αξίζει... Κατά τα άλλα η συσκευή δεν απευθύνεται στο ίδιο κοινό με το Kaiser
Θαναση,τωρα το παρατηρησα,γιατι ειπες ""δεν πιστευω να αναφερεσαι στην ρομ του Gullum""?
εχεις κατι υποψιν σου?
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.