PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34

Pavlos3
21 Ιούν. 2008, 16:03
Ωραίο ...! το πληκτρολόγιο απο που βγαίνει ? :p:p

Εγώ θα περιμένω το diamond :love: με πληκτρολόγιο....!

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 16:11
Εγώ θα περιμένω το diamond :love: με πληκτρολόγιο....!

αυτο ακριβως ειναι που με τρομαζει στο touch pro......να μην ειναι diamond με πληκτρολογιο :cry::cry:

επειδη ειχα το diamond.....ξερω τι δεν θελω :!: :cry::cry:

ssbk23
21 Ιούν. 2008, 16:27
Καλησπέρα σε όλους,
αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι....ότι SMS στέλνω στα Ελληνικά χρησιμοποιώντας Greekkeyboard εμφανιζεται στα άλλα κινητά με ερωτηματικά (??????).Το έχω φέρει απο Αμερική και του έχω βάλει την rom που ειχε postαρει ο Zaharakis.Υπάρχει λύση?

athanaso77
21 Ιούν. 2008, 18:32
αυτο ακριβως ειναι που με τρομαζει στο touch pro......να μην ειναι diamond με πληκτρολογιο :cry::cry:

Ε... τι περιμένεις να είναι ρε συ Δημήτρη; Μέχρι και το ίδιο μενού έχουν!

Αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί απογοητεύτηκες τόσο με το Diamond! Εκτός από το εξωτερικό πληκτρολόγιο (που το Touch Pro λύνει αυτό το πρόβλημα για σένα) τι άλλο του λείπει;

athanaso77
21 Ιούν. 2008, 18:34
Καλησπέρα σε όλους,
αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι....ότι SMS στέλνω στα Ελληνικά χρησιμοποιώντας Greekkeyboard εμφανιζεται στα άλλα κινητά με ερωτηματικά (??????).Το έχω φέρει απο Αμερική και του έχω βάλει την rom που ειχε postαρει ο Zaharakis.Υπάρχει λύση?

Ναι... βάλε το Pocket CM keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652). ;)

stavros_s3
21 Ιούν. 2008, 19:40
Γεια σας παιδια!Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση.Μόλις πήρα το kaiser απο έξω ειναι της vodafone και είναι unlocked.Εχει WM6 EN και θα ήθελα να βάλω ελληνικά.Είναι η πρώτη φορά που ασκολούμαι με WM αν μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει..

Ευχαριστώ

WebViRuS
21 Ιούν. 2008, 20:34
ρε θα σας βαρέσω. τι σχέση έχει το touch pro με το diamond? απο θέμα ραμ η ρομ είναι 2 φορές καλύτερο. το μενού του diamond τι έχει? δηλαδή το touchflo 3d, γιατί διαφορετικά, το ίδιο μενού έχουν όλα τα pda.

με απογοητεύεται

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 21:28
ρε θα σας βαρέσω. τι σχέση έχει το touch pro με το diamond? απο θέμα ραμ η ρομ είναι 2 φορές καλύτερο. το μενού του diamond τι έχει? δηλαδή το touchflo 3d, γιατί διαφορετικά, το ίδιο μενού έχουν όλα τα pda.

με απογοητεύεται

ειναι πολυ ομοια φιλε Θοδωρη...δυστυχως :O

Ε... τι περιμένεις να είναι ρε συ Δημήτρη; Μέχρι και το ίδιο μενού έχουν!

Αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί απογοητεύτηκες τόσο με το Diamond! Εκτός από το εξωτερικό πληκτρολόγιο (που το Touch Pro λύνει αυτό το πρόβλημα για σένα) τι άλλο του λείπει;

τα εχω αναφερει αναλυτικα τοσες φορες Γιαννη :)

WebViRuS
21 Ιούν. 2008, 21:30
οπτικά ναι όντως είναι ίδια :)

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 21:35
οπτικά ναι όντως είναι ίδια :)

να σε βρασω...και θελω να φυγω για δουλεια....που ειναι διαφορετικα ρε Θοδωρη??

στο εξωτερικο πληκτρολογιο και στο φλας της καμερας??
και στην διαφορα της ενσωματωμενης μνημης του diamond.....

αντε και στην παραπανω ραμ που εχει το touch pro...

WebViRuS
21 Ιούν. 2008, 22:02
και στην δυνατότητα έξτρα μνήμης.

αρα το touch pro είναι το ίδιο με το Diamond, ένα πολύ ωραίο pda δηλαδή, με τι διαφορά ότι έχει 5 πράματα παραπάνω τα οποία το κάνουν καλύτερο και πολύ γρηγορότερο.

αν έχω καταλάβει καλά διαφωνούμε στο γιατί το touch pro είναι καλύτερο απο το Diamond? η γιατί κάποιος δεν θα έπρεπε να πάρει το samsung και να πάρει το touch pro?

Tna
21 Ιούν. 2008, 22:23
Γεια σας παιδια!Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση.Μόλις πήρα το kaiser απο έξω ειναι της vodafone και είναι unlocked.Εχει WM6 EN και θα ήθελα να βάλω ελληνικά.Είναι η πρώτη φορά που ασκολούμαι με WM αν μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει..

Ευχαριστώ

Δεν μπορείς να βάλεις ελληνικά στο μενού. Μπορείς όμως να γράφεις ελληνικά. Για περισσότερα μπορείς να ανατρέξεις στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832

zaharakis
22 Ιούν. 2008, 07:08
και στην δυνατότητα έξτρα μνήμης.

αρα το touch pro είναι το ίδιο με το Diamond, ένα πολύ ωραίο pda δηλαδή, με τι διαφορά ότι έχει 5 πράματα παραπάνω τα οποία το κάνουν καλύτερο και πολύ γρηγορότερο.

αν έχω καταλάβει καλά διαφωνούμε στο γιατί το touch pro είναι καλύτερο απο το Diamond? η γιατί κάποιος δεν θα έπρεπε να πάρει το samsung και να πάρει το touch pro?

δεν διαφωνουμε πουθενα Θοδωρη :)

απλα εγω δεν ειμαι κατενθουσιασμενος με την παρουσιαση του touch pro....

δεν εχω αυτην την αγωνια που ειχα με το καιζερ μεχρι να το παρω στα χερια μου....
περιμενω να βγει και βλεπουμε...τοσο απλο :)

οσο για το samsung ....δεν λεω οτι ειναι η οχι καλυτερο απο το touch pro,απλα επειδη η αρχη μου (και πιστευω οτι ολοι το ξερετε αυτο) ειναι να μιλαω μονο για τηλεφωνα που εχω δουλεψει ο ιδιος στα χερια μου ;)

Pavlos3
22 Ιούν. 2008, 10:57
βρε παιδιά ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω τις περιγραφές του ημερολογίου (meet with, call, dinner κτλ ) στα ελληνικά ?

zaharakis
22 Ιούν. 2008, 12:40
βρε παιδιά ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω τις περιγραφές του ημερολογίου (meet with, call, dinner κτλ ) στα ελληνικά ?

βαλε regional settings στα ελληνικα και επανεκινηση :)

Pavlos3
22 Ιούν. 2008, 13:28
greek είναι η επιλογή στο regional settings. το ημερολόγιο είναι στα ελληνικά, οι περιγραφές δεν είναι .....!

άλλη λύση ?

talentscout
22 Ιούν. 2008, 16:49
Καλησπέρα, παίδες έχω παραγγήλει αυτή εδώ την καρτούλα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395 και αύριο θα την έχω στα χέρια μου, εντάξει είδα στις πιο πίσω σελίδες ότι κάνει για το kaizer μια χαρά... δεν πιστεύω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ε?

athanaso77
22 Ιούν. 2008, 20:19
δεν πιστεύω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ε?

Κανένα πρόβλημα! :rolleyes:

highway
22 Ιούν. 2008, 21:39
Καλησπέρα, παίδες έχω παραγγήλει αυτή εδώ την καρτούλα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395 και αύριο θα την έχω στα χέρια μου, εντάξει είδα στις πιο πίσω σελίδες ότι κάνει για το kaizer μια χαρά... δεν πιστεύω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ε?

Αυτήν πήρα πριν 2 μέρες ρωτόντας και εγώ εδώ τα παιδιά. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Την έχουν αρκετοί. Μάλιστα ο usb card reader που έρχεται μαζί είναι φανταστικός. Ομορφος και κυρίως "παρα πολύ μικρός".
Και εγώ από eshop την πήρα και ήρθε σε 2 μέρες.

Pavlos3
22 Ιούν. 2008, 23:05
Κανένα πρόβλημα! :rolleyes:

με το δικό μου το πρόβλημα ?

athanaso77
22 Ιούν. 2008, 23:32
Ελληνική συσκευή έχεις;

Pavlos3
23 Ιούν. 2008, 00:12
Ελληνική συσκευή έχεις;

τσουκου....!

expansys talking.

athanaso77
23 Ιούν. 2008, 00:19
Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά τότε... :O

Μπορείς δηλαδή κάτι να κάνεις αλλά είναι φασαρία και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Pavlos3
23 Ιούν. 2008, 00:22
ρε παιδιά άσχετο. μου λεει ένας πωλητής στο ebay ότι δεν επιτρέπεται η αποστολή ρολογιών στην ελλάδα . :rtfm: εχει ακούσει κανένας τπτ. Είναι αλήθεια αυτό ? ****τι μπανανία μου.

athanaso77
23 Ιούν. 2008, 00:25
Χαζομάρα σου είπε! Εγώ προσωπικά... έχω πάρει. :rolleyes:

Pavlos3
23 Ιούν. 2008, 00:34
παίδες δουλειά αύριο . για να μαζευομαστε για ύπνο σιγά σιγά :-)

WebViRuS
23 Ιούν. 2008, 00:34
εξαρτάτε τι ρολόϊ είναι :D άμα είναι τοίχου μπορεί να μην επιτρέπεται.

talentscout
23 Ιούν. 2008, 09:05
Παιδιά ευχαριστώ πολύ! :) από στιγμή σε στιγμή έρχεται και δεν βλέπω την ώρα να την φορτώσω!! :) Αλήθεια, αν κάνω copy-paste όλα τα αρχεία της κάρτας που έχω τώρα στην καινούργια θα είναι όλα OK ή θα πρέπει κάποιες συντομεύσεις που έχω κάνει π.χ. destinator κ.α. να τις ξανακάνω για να δουλέψουν? κάποια mp3 που έχω για ήχους κλήσης/ξηπνητήρια, και κάποια θέματα που είναι στο today..

athanaso77
23 Ιούν. 2008, 09:10
Ean antigrapseis ola ta periexomena tis mias kai ta baleis stin alli opws einai... de tha exeis kanena problima.

talentscout
23 Ιούν. 2008, 09:42
Ean antigrapseis ola ta periexomena tis mias kai ta baleis stin alli opws einai... de tha exeis kanena problima.

Μια χαρά! ;)

Τελικά ήρθε το μεσιμεράκι η καρτούλα, όλα μια χαρά..και όντως δουλεύει απροβλημάτιστα +1 λοιπόν και από εμένα για το e-shop και αυτή την καρτούλα!
+1 και στο myphone για άλλη μια φορά που έχει τόσο ψαγμένα παιδιά!

Έλεγα το πρωί άντε να έρθει να την φορτώσω, πολύ απλά δεν γεμίζει με τίποτα!!! :)

athanaso77
24 Ιούν. 2008, 00:52
Έλεγα το πρωί άντε να έρθει να την φορτώσω, πολύ απλά δεν γεμίζει με τίποτα!!! :)

Ωραίο συναίσθημα! :rolleyes:

WebViRuS
24 Ιούν. 2008, 10:53
προτείνω να βάλουμε στο forum ένα σύστημα πόντων για το κάθε χρήστη. όποιος πάρει 2 πόντους θα κερδίσει απο το myphone όποιο pda θέλει. :D

gnikolai
24 Ιούν. 2008, 14:40
Παιδιά καλησπέρα! Σύντομο ποστ καθότι γράφω από κινητό: τι νέα έχουμε για το ΤΥΤΝ 3; Πότε με το καλό αναμένεται να κυκλοφορήσει; αξίζει την αναμονή; σε τι τιμή να το περιμένουμε;

zaharakis
24 Ιούν. 2008, 14:48
Παιδιά καλησπέρα! Σύντομο ποστ καθότι γράφω από κινητό: τι νέα έχουμε για το ΤΥΤΝ 3; Πότε με το καλό αναμένεται να κυκλοφορήσει; αξίζει την αναμονή; σε τι τιμή να το περιμένουμε;

αξιζει καθε αναμονη:)
HTC Touch Pro Περιγραφή - eXpansys Greece (http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=169420)

WizeMan
25 Ιούν. 2008, 15:45
Διαβάστε προσεκτικά http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php

Dimkar2405
25 Ιούν. 2008, 16:19
Διαβάστε προσεκτικά http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php
Στο τελος νομιζω θα τα παιξω....Τελειωνει η προθεσμια της επιδοτησης μου και μια λεω να παρω τo ε90, μετα λεω να παρω τον τιτανα 2 γιατι σκεφτομαι οτι θα βγουν οι drivers....Που θα παει αυτη η βαλιτσα?Και δεν μπορω να το καθυστερησω ενοψη xperia & tytn 3!!

WizeMan
25 Ιούν. 2008, 20:11
Στο τελος νομιζω θα τα παιξω....Τελειωνει η προθεσμια της επιδοτησης μου και μια λεω να παρω τo ε90, μετα λεω να παρω τον τιτανα 2 γιατι σκεφτομαι οτι θα βγουν οι drivers....Που θα παει αυτη η βαλιτσα?Και δεν μπορω να το καθυστερησω ενοψη xperia & tytn 3!!

Εγώ θα πήγαινα για TyTN II και χωρίς drivers (Συγκριτικά με το e90) αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα δούμε 3d acceleration drivers στο Kaiser-άκι μας, έστω και ανεπίσημα!!!

domal
25 Ιούν. 2008, 20:17
αξιζει καθε αναμονη:)
HTC Touch Pro Περιγραφή - eXpansys Greece (http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=169420)

πραγματι αυτο πρεπει να ειναι το καλυτερο ppc που θα εχει βγει , τι omnia klp μου λες και παιχνιδακια

athanaso77
25 Ιούν. 2008, 20:25
τι omnia klp μου λες και παιχνιδακια

Μην το υποτιμάς το Omnia. Έχεις δει τα χαρακτηριστικά του; Δεν λέω ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο αλλά... όχι και παιχνιδάκια! :rolleyes:

zaharakis
26 Ιούν. 2008, 00:15
Εγώ θα πήγαινα για TyTN II και χωρίς drivers (Συγκριτικά με το e90) αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα δούμε 3d acceleration drivers στο Kaiser-άκι μας, έστω και ανεπίσημα!!!

δεν ειναι και ασχημα να υπαρξει λυση και εκει στο καιζερ...;)

μετα περαν της πλακας θα σκεφτω πολυ αν θα αλλαξω pda :blink:

πραγματι αυτο πρεπει να ειναι το καλυτερο ppc που θα εχει βγει , τι omnia klp μου λες και παιχνιδακια

μην λεμε τα ιδια και εδω Μαριε :)

ειπαμε ειναι πολυ κοντα αυτα τα δυο...για να βλεπω το omnia εγω τοσο σοβαρα....;)

Μην το υποτιμάς το Omnia. Έχεις δει τα χαρακτηριστικά του; Δεν λέω ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο αλλά... όχι και παιχνιδάκια! :rolleyes:

ετσι ετσι :D

athanaso77
26 Ιούν. 2008, 00:46
δεν ειναι και ασχημα να υπαρξει λυση και εκει στο καιζερ...;)

Άσχημα δεν είναι... παράξενο είναι όμως και μου κάνει εντύπωση που ακούω για Kaiser και πουθενά λόγος για Cruise (επίσημα τουλάχιστον)! :confused:

(Κατά τη γνώμη μου... το Cruise η πιο αδικημένη συσκευή της HTC)

zaharakis
26 Ιούν. 2008, 01:03
Άσχημα δεν είναι... παράξενο είναι όμως και μου κάνει εντύπωση που ακούω για Kaiser και πουθενά λόγος για Cruise (επίσημα τουλάχιστον)! :confused:

(Κατά τη γνώμη μου... το Cruise η πιο αδικημένη συσκευή της HTC)

δεν ειναι τυχαιο Γιαννη ;)

δεν ειναι και οτι καλυτερο.... ετσι δεν ειναι?
κοιτα μονο ποσοι ασχοληθηκαν μαζι του στους xda....

και καταλαβαινεις αν αξιζει να το παρεις η οχι:)

WebViRuS
26 Ιούν. 2008, 01:08
εγώ θα το έπαιρνα αν δεν ήθελα πληκτρολόγιο.

zaharakis
26 Ιούν. 2008, 01:10
εγώ θα το έπαιρνα αν δεν ήθελα πληκτρολόγιο.

εδω με το καιζερ και μας τρελλανες :X:worry:

σκεψου τι θα παθαιναμε αν ειχες παρει το cruise :wacko::ninja::cry::cry:

WebViRuS
26 Ιούν. 2008, 01:20
μια χαρά είναι το καιζερ εσύ απλώς μου πάσαρες την ηλίθια την ρομ του nothrills που στο τέλος αποδείχτηκε πως είχα δίκιο για την ρομ :D

athanaso77
26 Ιούν. 2008, 02:05
δεν ειναι και οτι καλυτερο.... ετσι δεν ειναι?
κοιτα μονο ποσοι ασχοληθηκαν μαζι του στους xda....

Δεν φταίει η συσκευή... μια χαρά είναι. Σκέψου όμως ότι το Cruise βγήκε 6 μήνες μετά το Kaiser και σε 6 μήνες πάλι βγήκε το Diamond! Αδικημένη συσκευή! :O

touloumelek
27 Ιούν. 2008, 01:34
καλησπερα και ζητω συγνωμη αν ρωταω κατι το οποιο εχει ηδη αναφερθει αλλα υπαρχει καποια ρομ για 6.1 για να περασω στο kaiser μου?ειναι αγγλικο.βασικα αξιζει η παιζει να το καψω??

ευχαριστω και παλι..

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 09:07
Ean akolouthiseis swsta ti diadikasia den paizei na to kapseis, entoutois yparxei mia cooked ROM (oxi official) pou xrisimopoioun ta paidia edw (px zaharakis) kai einai arketa ikanopoiimenoi.

Psaksto kala prwta prin peirakseis ti syskevi sou. Prepei na diabaseis kapoia pragmata.

ioanna70
27 Ιούν. 2008, 09:27
off-topic χρονια σου πολλα:)και μπραβο για την βοηθεια που δινεις εσυ και μερικοι αλλοι

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 09:33
S'efxaristw gia tis efxes... na sai kala!!! :rolleyes:

tranaee
27 Ιούν. 2008, 09:49
S'efxaristw gia tis efxes... na sai kala!!! :rolleyes:

Χρόνια πολλά κι από μένα Γιάννη αλλά..:blink: τί γιορτή έχουμε σήμερα?.. (Πιερής!!? λέει το εορτολόγιο στο κάιζερ)

Α γενέθλια θα έχεις παιδί μου.. άντε να τα εκατοστήσεις.!!:)

touloumelek
27 Ιούν. 2008, 10:16
υπαρχει καποιο link για να την δω και να την κατεβασω?

ευχαριστω και παλι!!

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 10:32
υπαρχει καποιο link για να την δω και να την κατεβασω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362483#post2362483

Α γενέθλια θα έχεις παιδί μου.. άντε να τα εκατοστήσεις.!!

Thanks! :happy:

CarpeNoctum
27 Ιούν. 2008, 10:36
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362483#post2362483

Αυτή δεν είναι 6.0; 6.1 δεν ψάχνει ο φίλος;

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 10:43
Oi 6.1 den exoun bgei kai toso aksiologes kai den synistatai i xrisi tous.

Proteinw loipon ti sygkerimeni 6.0 pou einai dokimasmena i kalyteri gia na min paidevetai o filos mas! ;)

PS. Carpe efxaristw gia tis efxes file mou!!! ;)

WebViRuS
27 Ιούν. 2008, 10:46
δεν ξέρει τι λέει για αυτό :) 6.0 βάλε άσε την 6.1. δεν έχουν καμία σχέση

CarpeNoctum
27 Ιούν. 2008, 10:51
Oi 6.1 den exoun bgei kai toso aksiologes kai den synistatai i xrisi tous.

Proteinw loipon ti sygkerimeni 6.0 pou einai dokimasmena i kalyteri gia na min paidevetai o filos mas! ;)

Ναι οκ αυτό. Άλλο θέμα.

PS. Carpe efxaristw gia tis efxes file mou!!! ;)

:)

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 11:11
Ναι οκ αυτό. Άλλο θέμα.

Nai swsta, eprepe na to anaferw kai nwritera oti Kaiser kai WM6.1... pote den tairiaksan (mexri simera toulaxiston).

touloumelek
27 Ιούν. 2008, 11:12
ευχαριστω πολυ.αν υπαρχει και κανενα link για 6.1 θα το ηθελα για να το δοκιμασω (μεχρι να το καψω! )

χρονια σου πολλα και απο εμενα φιλε μου :)

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 11:33
Ean eisai etoimos gia dokimes, afto (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378) einai to katallilo link! Psakse poia ROM tairiazei me ta dika sou dedomena kai apofasise! ;)

Exe ypopsin oti prin flashareis ti syskevi sou me cooked ROM, prepei na exeis kanei Hard-SPL prwta. Sto idio link tha breis akribeis plirofories kai giafto. :rolleyes:

PS. Se efxaristw gia tis efxes file mou! :)

tranaee
27 Ιούν. 2008, 11:37
Thanks! :happy:

Ακόμα ένα καρκινάκι στο thread..:)
Είθε φίλε μου το επόμενο pda σου να καλύψει το κενό του απόλυτου gadget που όλοι εμείς εδώ έχουμε.. (και κάθε νέα σεζόν είναι αρκετά μεγάλο..:lol:) (και φυσικά θα μας το πεις και σε μας εε?.. :lol: )

Dimkar2405
27 Ιούν. 2008, 12:03
Mια οχι και τοσο εξυπνη ερωτηση απο μενα....Οταν καποια rom δεν εχει ενσωματωμενο ραδιο ποια ειναι η σειρα εγκαταστασης?Πρωτα η ρομ και μετα το ραδιο ή αναποδα?Για αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι πρωτα κανω hardspl:worry:

Χρονια πολλα στον εορταζοντα:)

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 12:05
Bale prwta ti ROM kai meta to Radio (xwris omws na einai apagoreftiko na to kaneis kai anapoda).

Thanks! Dimkar :)

talentscout
27 Ιούν. 2008, 15:58
Να ζήσεις "athanaso" και Χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά..
... και όλοι να λένε να ένας σοφός! :p :D :lol:
Χαρούμενα Γενέθλια φίλε! http://img529.imageshack.us/img529/803/1991cx6.gif

athanaso77
27 Ιούν. 2008, 17:07
Na ste oloi kala re paidia!!! Ena megalo efxaristw gia olous! :happy:

lagoudakis
27 Ιούν. 2008, 20:59
και απο μενα χρονια πολλα και παντα με υγεια:)

highway
27 Ιούν. 2008, 21:50
Χρόνια πολλά, να τα κατοστήσεις !!! Και να'μαστε εδώ παρέα :)

Carpe_Diem
28 Ιούν. 2008, 09:22
Ρε παιδια επειδη κολισα ασχημα πως λεγετε το προγαμμα των windows που χρησιμοποιουμε για να δυνδεσουμε το ppc με τα win??

touloumelek
28 Ιούν. 2008, 09:25
activesync φιλε μου.

touloumelek
28 Ιούν. 2008, 09:47
που μπορουμε να βρουμε προγραμματα για ppc?μου εδωσαν ενα site για να μπαινεις αλλα ειναι demo.εχει πολλα ομως μεσα.

hp-smartphone.handster.com/index_ppc.php

μπορειτε να το κοιταξετε και αν τα βρουμε και με ***** ακομα καλυτερα :p

zaharakis
28 Ιούν. 2008, 10:26
δεν μπορω να μην το σχολιασω :blink:

η αγγελια της χρονιας εδω στο myphone :!:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211074

για οσους δεν εχουν προσβαση στις αγγελιες παραθετω το κειμενο

""πωλειται κουτακι αριστο απο κ800 με οτι ειχε μεσα απο την αρχη εχτως απο τα Handsfree που τα εδωσα μαζι με το κινητο....

το κουτακι ειναι αριστο μαζι με οτι εχει μεσα κ ειναι ολα αριστα

τιμη συζητησημη""

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

εχω δει και εχω δει κουφα στις αγγελιες....αλλα να πουλανε και κουτι συσκευασιας απο τηλ :lol::lol:

Tna
28 Ιούν. 2008, 10:27
Ρε παιδια επειδη κολισα ασχημα πως λεγετε το προγαμμα των windows που χρησιμοποιουμε για να δυνδεσουμε το ppc με τα win??

XP: Activesync (τελευταία έκδοση 4.5)
Vista : Mobile Center

WebViRuS
28 Ιούν. 2008, 13:33
εγώ θέλω να πουλήσω ένα τάπερ.

_KOSTASKELLAS_
28 Ιούν. 2008, 14:55
exo liosei..:lol::lol::lol:

ego poulao ena kouti apo mantalakia kai mia siderostra metaxirismeni.

aaa
kai 2 zeygaria kaltes xromatos gri (i mia exei mia mikri tripoula alla foriete kanonika):lol::lol::lol:

greenfan
28 Ιούν. 2008, 15:15
εγώ θέλω να πουλήσω ένα τάπερ.

Με κεφτεδάκια μέσα ή άδειο;;;;; :p:p

zaharakis
28 Ιούν. 2008, 16:12
Λοιπον ψοφατε για χαβαλε!
Γραφω απο ενα sonyericsson C902.. Πληροφοριακα τελειως...καλυτερα σερφαρω με αυτο παρα με το καιζερ!!

touloumelek
28 Ιούν. 2008, 19:03
ασχετο αλλα μπορω να μαθω τι χρειαζεται για να εχω προσβαση στις αγγελιες?

ευχαριστω..

jnr
28 Ιούν. 2008, 19:40
75 μηνυματα!

CarpeNoctum
28 Ιούν. 2008, 19:41
ασχετο αλλα μπορω να μαθω τι χρειαζεται για να εχω προσβαση στις αγγελιες?

ευχαριστω..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

cretan
28 Ιούν. 2008, 22:29
Υπάρχει δυνατότητα να κάνω streaming την μουσική απο το pc στο kaiseraki μου ή να μπορώ τουλάχιστον να επιλέγω τουσ φακέλους με την μουσική απο το pc και να την ακούω με κάποιο πρόγραμμα στο ppc ;

WebViRuS
28 Ιούν. 2008, 22:39
remote desktop φίλε μου :) χρησιμοποιείς το pc απο το pda. και μπορείς να μεταφέρεις τον ήχο να ακούγεται απο το καιζερ αντί απο το pc σου.

Dimkar2405
28 Ιούν. 2008, 22:50
Αυτή την εβδομάδα θα αποκτησω επιτελους το Καιζερ μιας και το επελεξα εναντι του ε90 και επειδη τελειωνει η προθεσμια της επιδοτησης και θα εμενα με το w900 χερια...
Λοιπον εχουμε και λεμε:
1)Αυτο για bluetooth(με ραδιοφωνο) καλο δεν ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=1117998 ?

2)Για βαση για το αυτοκινητο ποια προτεινετε?Ο βραχιονας να κολλαει στο τζαμι ή να κουμπωνει πανω σε καποιο ανεμιστηρα?

3)Αυτο ο φορτιστης http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003488 καλος πρεπει να ειναι!

4)Απο καρτα λεω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569383 ή αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395 . Μαλλον τη δευτερη που εχει και reader.

Eσεις τι λετε?

zaharakis
28 Ιούν. 2008, 22:59
Αυτή την εβδομάδα θα αποκτησω επιτελους το Καιζερ μιας και το επελεξα εναντι του ε90 και επειδη τελειωνει η προθεσμια της επιδοτησης και θα εμενα με το w900 χερια...
Λοιπον εχουμε και λεμε:
1)Αυτο για bluetooth(με ραδιοφωνο) καλο δεν ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=1117998 ?

2)Για βαση για το αυτοκινητο ποια προτεινετε?Ο βραχιονας να κολλαει στο τζαμι ή να κουμπωνει πανω σε καποιο ανεμιστηρα?

3)Αυτο ο φορτιστης http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003488 καλος πρεπει να ειναι!

4)Απο καρτα λεω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569383 ή αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395 . Μαλλον τη δευτερη που εχει και reader.

Eσεις τι λετε?

καλως ηρθες φιλε μου :)

αλλα

1 το bl hands free απο εκει
i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)

2. με βεντουζα ;)

3. απαραιτητος ο φορτιστης αυτοκινητου :!:

4. φυσικα την 2η επιλογη! sandisk 8gb

οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε :)

και αν θες ριξε και μια ματια εκει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209306

Dimkar2405
28 Ιούν. 2008, 23:15
Kαταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!
Το bluetooth που μου προτεινεις φαινεται τουλαχιστον ονομαστικα να ειναι το ιδιο, αλλα οι φωτογραφιες στα δυο site ειναι διαφορετικες. Kαι στο site της i.tech που ειχα μπει το ιδιο μπερδεμα ειχα παθει....

Το εχω δει το θεμα που μου λες και απλως περιμενα να αποκτησω και επισημα τη συσκευη για να συστηθω κι εγω:)

Edit: Μαλλον η διαφορα ειναι στο οτι αυτο που ειπα εγω ειναι οτι εχει και οθονη.

cretan
28 Ιούν. 2008, 23:38
remote desktop φίλε μου :) χρησιμοποιείς το pc απο το pda. και μπορείς να μεταφέρεις τον ήχο να ακούγεται απο το καιζερ αντί απο το pc σου.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, πχ προγράμματα ρυθμίσεις κτλ, έψαξα λίγο αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό να βρω μια άκρη

zaharakis
28 Ιούν. 2008, 23:44
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, πχ προγράμματα ρυθμίσεις κτλ, έψαξα λίγο αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό να βρω μια άκρη

κανε μια ανδρομη πισω στο thread (δεν θυμαμαι που ειναι ακριβως)και θα βρεις ενα πολυ λεπτομερη ποστ του drmobile που αναφερει βημα βημα τι ακριβως πρεπει και τι χρειαζεται να κανεις :)

WebViRuS
29 Ιούν. 2008, 00:25
cretan συγνώμη φίλε μου που δεν μπορώ να στα πω αναλυτικά αλλά αν αρχίσω να τα γράφω θα μου πάρει ώρες.

αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα cab του Remote Desktop ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς το pc απο το pda. ΠΡΟΣΕΧΕ. όχι το UltraVNC η οποιδήποτε άλλο VNC αλλά το Remote Desktop.

πρέπει να έχεις μια σύνδεση Wifi με το pc σου, και μετά είσαι έτοιμος. αλλά το να πετύχεις την σύνδεση είναι λίγο θέμα αν δεν ξέρεις

cretan
29 Ιούν. 2008, 09:55
cretan συγνώμη φίλε μου που δεν μπορώ να στα πω αναλυτικά αλλά αν αρχίσω να τα γράφω θα μου πάρει ώρες.

αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα cab του Remote Desktop ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς το pc απο το pda. ΠΡΟΣΕΧΕ. όχι το UltraVNC η οποιδήποτε άλλο VNC αλλά το Remote Desktop.

πρέπει να έχεις μια σύνδεση Wifi με το pc σου, και μετά είσαι έτοιμος. αλλά το να πετύχεις την σύνδεση είναι λίγο θέμα αν δεν ξέρεις

Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου, θα το ψάξω

tranaee
29 Ιούν. 2008, 15:19
κανε μια ανδρομη πισω στο thread (δεν θυμαμαι που ειναι ακριβως)και θα βρεις ενα πολυ λεπτομερη ποστ του drmobile που αναφερει βημα βημα τι ακριβως πρεπει και τι χρειαζεται να κανεις :)

Εδώ είναι το μάθημα του Δόκτορα:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464&page=320

cretan
29 Ιούν. 2008, 18:58
Εδώ είναι το μάθημα του Δόκτορα:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464&page=320

Yap, το είδα κι εγώ, τώρα το παλεύω!

l3ft3r1s
29 Ιούν. 2008, 20:13
Edit: Μαλλον η διαφορα ειναι στο οτι αυτο που ειπα εγω ειναι οτι εχει και οθονη.
Ακριβώς. Εγώ έχω αυτό με την οθόνη. Απλά να σε πληροφορήσω πως δεν έχω καταφέρει να το κάνω full pairing με το kaiser, με αποτέλεσμα στις εισερχόμενες κλήσεις να εμφανίζει τον αριθμό και όχι την αποθηκευμένη επαφή. Κατά τ' άλλα είναι κορυφαίο! :) Το πήρα 70 ευρώ με μεταφορικά από το μαγαζί που προτείνει ο zaharakis.

tranaee
29 Ιούν. 2008, 20:24
Δημήτρη, έχω χάσει επεισόδια?..:blink:
Γιατί το Xperia στα avatar?..
Πέρασα κι απ'το thread του.. νέκρα κι εκεί..:blink:

WebViRuS
29 Ιούν. 2008, 20:32
μην μασας. δεν υπάρχει λόγος. εγώ τελικά αποφάσισα πως μ'αρέσει το Diamond :D έχει και vga οθόνη και απο ότι ακούω η HTC διόρθωσε τα μικρά κολλήματα.

CarpeNoctum
29 Ιούν. 2008, 20:35
μην μασας. δεν υπάρχει λόγος. εγώ τελικά αποφάσισα πως μ'αρέσει το Diamond :D έχει και vga οθόνη και απο ότι ακούω η HTC διόρθωσε τα μικρά κολλήματα.
Μια από τα ίδια κι εγώ Θοδωρή. Με βλέπω αύριο αν έχω χρόνο να φύγω από το γραφείο το μεσήμερι να το χτυπάω.

WebViRuS
29 Ιούν. 2008, 20:41
εγώ πρώτα θα βρω κάποιον να του πουλήσω το kaiser και μετά. δεν έχω αργήσει ποτέ μου ξανά τόσο πολύ να πουλήσω ένα pda και μου την έχει δώσει.

_KOSTASKELLAS_
29 Ιούν. 2008, 22:03

an 8imame kala kapios eixe pei oti 8a eftiaxne ena tutorial gia ayto:whistle::whistle::whistle:

WebViRuS
29 Ιούν. 2008, 22:39
με πρόλαβε άλλος ρε μνήμη ελέφαντα :D

zaharakis
29 Ιούν. 2008, 22:47
Δημήτρη, έχω χάσει επεισόδια?..:blink:
Γιατί το Xperia στα avatar?..
Πέρασα κι απ'το thread του.. νέκρα κι εκεί..:blink:

οχι δεν εχεις χασει ουτε ενα :lol:

απλα μιας και αργουν ολα ....και δεν σκεφτομαι σοβαρα να δωσω το καιζερ μου,κανω βολτες απο το ενα στο αλλο :rolleyes:

παντως αν ειχα βρει το samsung την στιγμη που το ηθελα....:X

_KOSTASKELLAS_
30 Ιούν. 2008, 00:25
με πρόλαβε άλλος ρε μνήμη ελέφαντα :D

gia to vlc se prolabe allos???pou pos pote giati????:p
web ta fota sou please...
piooo post???:rolleyes:

WebViRuS
30 Ιούν. 2008, 00:36
vnc oxi vlc.

το θέμα με το remote είναι περίπου 150 -200 σελίδες πίσω.

_KOSTASKELLAS_
30 Ιούν. 2008, 14:44
vnc oxi vlc.

το θέμα με το remote είναι περίπου 150 -200 σελίδες πίσω.

:blink::shock::blink:

se eyxaristo poli gia tin boi8eia sou

Dimkar2405
30 Ιούν. 2008, 19:35
Εστω οτι φλασαρω το καιζερακι και μετα θελω να επιστρεψω στην ρομ που ειχε προεγκατεστημενη απο την HTC. Τι κανω ακριβως? Εχω την οριτζιναλ ρομ αποθηκευμενη στο pc και την τρεχω απλως ενω εχω κανει activesync τo καιζερ με το pc ή χρειαζεται παλι Hardspl?;Ή μηπως λεω βλακειες?:wacko:

Γιατι νομιζω πως θα μου πειτε να κρατησω πρωτα ενα backup και μετα να κανω οσα φλασαρισματα θελω?

athanaso77
30 Ιούν. 2008, 23:00
Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323)

Dimkar2405
30 Ιούν. 2008, 23:25
Επαναφορά ξεκλειδωμένου kaiser στην αρχική του κατάσταση (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323)

Eυχαριστω παρα πολυ!!Φευγω την αλλη βδομαδα για διακοπες και αποθηκευω στο λαπτοπ οτιδηποτε θα μου ειναι χρησιμο για το μαγειρεμα του καιζερ:):)

athanaso77
30 Ιούν. 2008, 23:33
Θα σου συνιστούσα στις διακοπές σου να τα αφήσεις όλα πίσω. Όσο ασχολείσαι με αυτά... τόσο σπας το κεφάλι σου. Πήγαινε να ξεκουραστείς και αυτά δεν φεύγουν. Όχι τίποτα άλλο αλλά τα "πειράγματα" σε αυτές τις συσκευές, "τρώνε" πολύ χρόνο και κόπο!

Dimkar2405
1 Ιούλ. 2008, 00:41
Θα σου συνιστούσα στις διακοπές σου να τα αφήσεις όλα πίσω. Όσο ασχολείσαι με αυτά... τόσο σπας το κεφάλι σου. Πήγαινε να ξεκουραστείς και αυτά δεν φεύγουν. Όχι τίποτα άλλο αλλά τα "πειράγματα" σε αυτές τις συσκευές, "τρώνε" πολύ χρόνο και κόπο!
Οντως εχεις δικιο, το εχω σκεφτει κι εγω αυτο και μαλλον δεν θα προχωρησω εκεινες τις μερες σε καποιο φλασαρισμα, απλως κανενα προγραμματακι πλοηγησης θα βαλω και καμμια αλλη εφαρμογη!!Το κακο-καλο που εχω σαν ανθρωπος ειναι οτι θελω να τα εχω ολα μαζι μου just in case....:lol:

MyronG
1 Ιούλ. 2008, 18:04
δεν μπορω να μην το σχολιασω :blink:

η αγγελια της χρονιας εδω στο myphone :!:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211074

για οσους δεν εχουν προσβαση στις αγγελιες παραθετω το κειμενο

""πωλειται κουτακι αριστο απο κ800 με οτι ειχε μεσα απο την αρχη εχτως απο τα Handsfree που τα εδωσα μαζι με το κινητο....

το κουτακι ειναι αριστο μαζι με οτι εχει μεσα κ ειναι ολα αριστα

τιμη συζητησημη""

:blink:

εχω δει και εχω δει κουφα στις αγγελιες....αλλα να πουλανε και κουτι συσκευασιας απο τηλ :lol:

Κάτι αντίστοιχο θυμάμαι στην Γερμανία, πριν από περίπου 6-8 χρόνια, όπου στο (γερμανικό) ebay πωλούσαν τα κουτιά συσκευασίας από τις κάρτες γραφίκων.
Για κάποιο περίεργο λόγο (που ποτέ δεν κατάλαβα) χτύπαγαν τρομερές τιμές (μερικές φορές αντίστοιχες με την κανονική τιμή της κάρτας γραφικών, που εννοείται ήταν μέσα στο σχετικό κουτί), ακόμη και σε περιπτώσεις που στην αγγελία αναφερόταν ρητά και με μεγάλα γράμματα ότι πουλούσαν μόνο το κουτί, και όχι την κάρτα γραφικών
:confused: :lost:

MyronG
1 Ιούλ. 2008, 18:20
Και μία ερώτηση:

Τις τελευταίες μέρες, το ΤΥΤΝ ΙΙ μου κάνει το εξής περίεργο: θέλω να κάνω μία κλήση, αλλά κάνει έναν ήχο και σταματάει από μόνο του την κλήση. μου το έκανε επανειλημμένα, μέχρι που σταμάτησα να προσπαθώ και δοκίμασα ξανά μετά από 1 ωρα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;

Εκείνο που παρατήρησα, είναι ότι είχα κάλυψη δικτύου (και μάλιστα σχετικά καλό σήμα), άρα δεν οφείλεται (υποθέτω) σε μή δίκτυο.

Σας το παρουσιάζει και σε εσάς αυτό το πρόβλημα, και αν ναι, που οφείλεται και τί μπορώ να κάνω;

zalaros
1 Ιούλ. 2008, 20:59
Και μία ερώτηση:

Τις τελευταίες μέρες, το ΤΥΤΝ ΙΙ μου κάνει το εξής περίεργο: θέλω να κάνω μία κλήση, αλλά κάνει έναν ήχο και σταματάει από μόνο του την κλήση. μου το έκανε επανειλημμένα, μέχρι που σταμάτησα να προσπαθώ και δοκίμασα ξανά μετά από 1 ωρα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;

Εκείνο που παρατήρησα, είναι ότι είχα κάλυψη δικτύου (και μάλιστα σχετικά καλό σήμα), άρα δεν οφείλεται (υποθέτω) σε μή δίκτυο.

Σας το παρουσιάζει και σε εσάς αυτό το πρόβλημα, και αν ναι, που οφείλεται και τί μπορώ να κάνω;
Μήπως έχεις Cosmote και συγκεκριμένα καρτοκινητό; Υπάρχει λόγος που ρωτάω ;)

zaharakis
2 Ιούλ. 2008, 02:14

εσυ κατι ξερεις :rolleyes:

Nick1150
2 Ιούλ. 2008, 11:49
Και μία ερώτηση:

ΜΕΓΑΛΗ σύμπτωση :worry:

ρε παιδιά μόλις μπήκα να ψάξω αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλο εκτός από εμένα.....

Και εγώ πατάω dial (το πράσινο κουμπί) και μετά από ένα δύο δευτερόλεπτα μου κάνει δύο γρήγορα "μπιπ" και γράφει "τερματισμός κλήσης" χωρίς να κάνει την κλήση τελικά :rolleyes:

Συνήθως αν κάνω soft reset φτιάχνει, όμως μου έχει τύχει να θέλει δεύτερο soft reset

Έχω vodafone και την Ελληνική ROM της HTC :rolleyes:

zalaros
2 Ιούλ. 2008, 13:05
Παιδιά αν έχετε Cosmote και συγκεκριμένα καρτοκινητό δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά που αναφέρετε δεν είναι τυχαίο. Έχω μία φίλη που δουλεύει στην Cosmote (τεχνικός τηλεπικοινωνιών) και μου είπε πως στην Cosmote έχουν πλέον πολλά προβλήματα με τα καρτοκινητά. Συγκεκριμένα μου είπε με απλά λόγια πως έχουν αυξηθεί πολύ τα καρτοκινητά και υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας. Για αυτό και πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε προβλήματα με ανεπιτυχείς κλήσεις.

MyronG
2 Ιούλ. 2008, 16:22

Στο κινητό έχω Κοσμοτε, αλλά όχι καρτοκινητό.

Αν όμως έχουν πρόβλημα χωρητικότητας, όπως ανέφερε ο zalaros, τότε αυτό είναι θέμα δικτύου και όχι συσκευής, δεν θα έπρεπε όμως να επηρεάζονται εξίσου καρτοκινητά και συμβόλαια;

πάντως, αν κρίνω από την απάντηση του Nick1150, έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα με εμένα, αλλά με vodafon. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει την λύση του soft reset

????

Nick1150
2 Ιούλ. 2008, 17:02
Μύρων δοκίμασε την επόμενη φορά.... αν φτιάξει δεν φταίει η cosmote προφανώς και πρέπει να ψαχτούμε :)

MyronG
2 Ιούλ. 2008, 20:55
Μύρων δοκίμασε την επόμενη φορά.... αν φτιάξει δεν φταίει η cosmote προφανώς και πρέπει να ψαχτούμε :)

Οκ

θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις :)

Pavlos3
3 Ιούλ. 2008, 11:05
παιδιά καλημέρα.

καθότι έχω μπεί στο κλίμα το καλοκαιρινό ( το τεμπέλικο) είπα να μου δώσετε λίγη έτοιμη στροφή..!
ψαχνω αντίσοτοιχο πρόγραμμα του Locknote.exe στα windows, για το πδα.
ή κάποιο που να κλειδώνει και ταυτόχρονα εξαφανίζει κρύβει αρχεία....!

να στε καλά.

athanaso77
3 Ιούλ. 2008, 11:52
Exei tin epilogi afti nomizw idi to resco explorer, ta kaneis encypt kai hidden.

highway
3 Ιούλ. 2008, 12:16
παιδιά καλημέρα.

καθότι έχω μπεί στο κλίμα το καλοκαιρινό ( το τεμπέλικο) είπα να μου δώσετε λίγη έτοιμη στροφή..!

να στε καλά.

http://www.sfr-software.de/cms/EN/pocketpc/viscrypt/
αλλά δεν τα κρύβει. Τα κάνει μόνο encrypt
Δεν έχω δει κάτι να τα κρύβει. Το resco μάλλον το μόνο που κάνει είναι να βάζει attribute hidden αλλά αν έχεις ενεργοποιημένο show all files πάλι τα θα βλέπεις

athanaso77
3 Ιούλ. 2008, 12:36
Yparxei kai to Pocket Secure v5.0 pou prostatevei genikotera ti syskevi kai kanei kai afto pou thelei o filos.

spok
3 Ιούλ. 2008, 12:37
παιδιά καλημέρα.

να στε καλά.

http://wm-6.handster.com/software.php?id=2425&for=WM+6

Καλημερα σε ολους.Κανει ακριβως αυτο που θες.Δοκιμασε το.Καλο προγραμματακι.:)

Pavlos3
3 Ιούλ. 2008, 15:15
εν τω μεταξύ προσπάθησα απεγνωσμένα να κάνω συναλλαγή μέσω winbank και με τον opera αλλά και με τον ie. Δεν τα κατάφερα όμως και σκέφτομαι να κάνω ιντερνετ connection sharing και να μπαίνω απο το laptop . αλλά ρε παιδιά στις ρυθμίσεις δεν βλέπω πουθενά την επιλογή αυτή .

υπάρχει μήπως κανένας οδηγός για να βρώ πώς γίνεται ?
και γιατί το kaiser μου δεν έχει αυτήν την επιλογή...?

TOMCAT25
3 Ιούλ. 2008, 17:52
O IE μεσω WIFI μπορεί να κάνει Winbanking το είχα καταφέρει παλαιότερα, αν είσαι μέσω GPRS δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις να κάνεις κάτι λόγο non-secured σύνδεσης.

l3ft3r1s
4 Ιούλ. 2008, 06:51
παιδιά εκτός από την default θήκη, τι άλλη θήκη προτείνετε για το kaiser?

athanaso77
4 Ιούλ. 2008, 08:53
Tis PDair. Rikse mia matia sto site tous. Einai poiotikes.

_KOSTASKELLAS_
5 Ιούλ. 2008, 16:50
kseroume an ayti i kartoula

http://www.photoagora.gr/sandisk-micro-sd-hc-8-gb-with-micro-reader-p32824.html

grafei pano 2 h 4?

tin exei parei kanenas filos???

Dimkar2405
5 Ιούλ. 2008, 17:11
kseroume an ayti i kartoula

http://www.photoagora.gr/sandisk-micro-sd-hc-8-gb-with-micro-reader-p32824.html

grafei pano 2 h 4?

tin exei parei kanenas filos???

Κι εμενα με ενδιαφερει αυτο που ρωτας!!Αν καταλαβα καλα εννοεις αν ειναι class 4 ή 2.Οποιος ξερει ας μας πει γιατι στο e-shop τελειωσανε οι 8αρες.

Tna
6 Ιούλ. 2008, 14:26
πολλή νέκρα έπεσε στο Thread.... Γιατί? Δεν υπάρχουν νέα η δεν υπάρχει ενδιαφέρον?

Driver_3
6 Ιούλ. 2008, 17:10
πολλή νέκρα έπεσε στο Thread.... Γιατί? Δεν υπάρχουν νέα η δεν υπάρχει ενδιαφέρον?

Δεν υπαρχουν προβληματα:D

athanaso77
6 Ιούλ. 2008, 18:33
Εγώ θα έλεγα λίγο και από τα τρία!!! :rolleyes:

_KOSTASKELLAS_
6 Ιούλ. 2008, 19:31
gia tin kartoula telika den kseroume kati ee??:rolleyes:

zaharakis
6 Ιούλ. 2008, 22:24

Δεν υπαρχουν προβληματα:D

Εγώ θα έλεγα λίγο και από τα τρία!!! :rolleyes:

εγω θα συμπληρωσω και λιγο καλη παρεα,θαλασσα,μπυρες και μωρα :rolleyes:

gia tin kartoula telika den kseroume kati ee??:rolleyes:

τι διαφορα να εχει απο αυτη που εχουμε παρει απο expancys Κωστη ?:O

_KOSTASKELLAS_
6 Ιούλ. 2008, 23:33

8a simfoniso mazi sou.m'afta pou eidan simera ta matakia mou simera xriazomai epigontos kolirio:p

τι διαφορα να εχει απο αυτη που εχουμε παρει απο expancys Κωστη ?:O

rotao bre paidi an einai class 2 h 4 :)

alla oti kai na einai ayrio proi proi tin paragelno.tin 4gb 8a tin exo kabatzomeni kato apo to piso kapaki kai ayti gemati mousiki.pame diakopes blepeis kai prepei na organo8oume:lol:

athanaso77
7 Ιούλ. 2008, 00:19

Χαλάλι τότε! :D

thr07
7 Ιούλ. 2008, 02:13
Προσπάθησα να περάσω τα Ελληνικά (έχω ήδη περασμένα WM 6.1) όπως περιγράφεται στο site της ACE αλλά αφότου αποσυμπίεσα το αρχείο και πάτησα 'Install now' στο TyTN II έκανε μεν restart...αλλά έχω κολλήσει στην αρχική οθόνη του 'smart mobility' στην οποία βλέπω 'R NONE' και 'D 3.28.00.00'...και δεν μπορω να ξεκολλήσω...
Καμμιά ιδέα τι συμβαίνει? Τι πρέπει να κάνω, φαίνεται ότι δεν έχω καθόλου Radio στην ROM? :(

athanaso77
7 Ιούλ. 2008, 08:55
Ta WM6.1 pou exeis perasmena einai ta official pou katebases apo to site tis HTC? Na ypothesw oti i syskevi sou einai elliniki e? Exeis kanei sto perelthono cid-unlock ti syskevi?

Bale ti syskevi sou se bootloader (exontas patimena ta pliktra power & camera epanekinontas me ti grafida) )kai ksekinise ti diadikasia apo tin arxi me tin egkatastasi tis ROM prwta kai meta ta ellinika.

Dimkar2405
7 Ιούλ. 2008, 16:37
Βρε παιδια λυστε μου μια απορια....Εκανα το πρωι εγγραφη στο site της htc κανονικα με το imei της συσκευης, το δεχτηκε, ηρθε και email για activation του λογαριασμου και ολα καλα και ολα ωραια!Ε, παω κι εγω να συνδεθω μετα, βαζω ονομα χρηστη, βαζω κωδικο προσβασης και μου λεει οτι ειναι λαθος ο κωδικος!Σκεφτομαι οτι ισως δεν εχει ενεργοποιηθει ακομη ο λογαριασμος(παροτι τον ενεργοποιησα επιτυχως) και περιμενω μεχρι πριν λιγο που ξαναπροσπαθω και μου λεει παλι λαθος κωδικος!Οποτε κι εγω παταω εκει που λεει οτι εχασα τον κωδικο και οτι θελω να τον ανακτησω, κανω αυτα που μου ζηταει, μου στελνουν email με νεο κωδικο και δοκιμαζω με τον καινουργιο πλεον!Παλι ομως μου λεει λαθος κωδικος. Τι συμβαινει? Μηπως γενικα αργει να γινει η ενεργοποιηση?Κι αν ναι ποσο αργει?

athanaso77
7 Ιούλ. 2008, 16:47
Dwstou ligo xrono. Entoutois, eisai 100% sigouros oti den kaneis kati lathos sto simeio pou bazeis ton kwdiko sou? (prosekse mipws einai to pliktrologio gyrismeno sta ellinika h' exeis Caps Lock patimeno, ktl) :confused:

Dimkar2405
7 Ιούλ. 2008, 17:31
Ο καινουργιος κωδικος αποτελειται μονο απο νουμερα οποτε λογικα δεν τον βαζω λαθος(ποτε δεν ξερεις βεβαια):lol: Ευτυχως πριν λιγο τον δεχτηκε τελικα μετα απο 4 προσπαθειες...αλλη μια και καιγομουν για ενα 15λεπτο!!Ευχαριστω για την αμεση απαντηση:)

Gousgounis
7 Ιούλ. 2008, 19:17
Αφού θέλετε απορίες και προβλήματα για το καλοκαίρί, ορίστε:

Πρόβλημα: Κατα την ηχογράφηση συνομιλίας σε κλίση μέσω Bluetooth, η μόνη φωνή που ηχογραφείται είναι η δική μου! Την ηχογράφηση κατα την κλήση τη χρησιμοποιώ όταν μου λενε κάποιο τηλέφωνο για να μη ψάχνω για χαρτί (μην πεις τιποτα σε καταλαβα απο τη φωνη ΤΕΛΟΣ μονο το τηλεφωνο δωσ' μου ΤΕΛΟΣ... :) )

Απορία: Αν το τηλέφωνο που μου πούνε το πληκτολογήσω στο keypad όταν τελειώσει η κλήση κλείνει και ο dialer με αποτέλεσμα να χάνεται το νούμερο. Υπάρχει τρόπος γρήγορης αποθήκευσης; (Μη μου πείτε κατα την κληση να πατήσω το ok και μετα να δημιουργήσω νέα επαφή γιατι αυτο με το κινητό στο αυτί και με τις μοναδες να πέφτουν δε γίνεται)

---------------------------------
ΑΤ&Τ Tilt (ΑΚΑ TyTN II χωρίς μπροστινή κάμερα)
ROM 3.02.405.0 WWE (20/12/07) ~ Radio 1.58.26.20 ~ 25.70.30.05H
WM6.1 (για πέταμα πάνε)
BT Handsfree Jabra BT800 (αυτό δε πάει για πέταμα, αξίζει)

athanaso77
7 Ιούλ. 2008, 19:43
Δοκίμασε το Vito Audio Notes Touch.

MyronG
7 Ιούλ. 2008, 19:53

Οκ

θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις :)

Για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου έχει ξανακάνει το πρόβλημα από την τελευταία φορά που έγραψα στο φόρουμ, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το κόλπο

DrMobile
7 Ιούλ. 2008, 21:50
Χαιρετώ την παρέα! Παίδες συγγνώμη για την απουσία μου, απλά δεν πολυασχολούμαι με το Kaiser τώρα τελευταία... Είναι ακόμα το βασικό μου κινητό και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό ακόμα (κάνει αυτά που θέλω και τα κάνει πολύ καλά). :dance:

Απλά να δώσω τα χαιρετίσματά μου σε όλη την παρέα και χαίρομαι που το Kaiser thread είναι ακόμα ζωντανό και στην πρώτη σελίδα! :up:

Καλά μπανάκια/διακοπές σε όλες και όλους! :heat: :cool: :)

Κώστας

tranaee
7 Ιούλ. 2008, 22:32
Χαιρετώ την παρέα! Παίδες συγγνώμη για την απουσία μου, απλά δεν πολυασχολούμαι με το Kaiser τώρα τελευταία... Είναι ακόμα το βασικό μου κινητό και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό ακόμα (κάνει αυτά που θέλω και τα κάνει πολύ καλά). :dance:

Απλά να δώσω τα χαιρετίσματά μου σε όλη την παρέα και χαίρομαι που το Kaiser thread είναι ακόμα ζωντανό και στην πρώτη σελίδα! :up:

Καλά μπανάκια/διακοπές σε όλες και όλους!

Κώστας

Γειά σου ρε Κωστή φίλε.. τι κάνεις ρε συ?
Σε παρακαλώ πολύ δώμας μία επιστημονική απάντηση γι'αυτό το γραφικό (http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_vs_samsung_i900_omnia-review-262p6.php)..(κοίτα στο τέλος της σελίδας..)
είναι δυνατόν να είναι τόοοσο κομμένο το diamond στα χαμηλα..?:blink:

Κατά τα άλλα.. το iphone επιτέλους σκάει μύτη με επίπεδη 3,5mm (hoorahh!!!:w00t:) και Α2DP και πίστεψέ με είναι οι μόνοι λόγοι για να το πάρω.. (μαζί με τη μαμίσια apple μαγεία είναι τέλειο δε χρειάζεται να το πειράξεις!! ακούγεται κάτι και για καλύτερο μουσικό τσιπάκι.. είδωμεν..)
Η ΝΟΚΙΑ κοιμάται κλασσικά βγάζοντας κλώνους κινητών και ανακαλύπτωντας το stylus και το touch και η HTC μας τρελαίνει με τα καταπληκτικά interfaces αλλά με τα συνιθισμένα lagάκια και μισοτελειωμένες εκδόσεις..

Τι έχεις στο μυαλό σου πες μας.. Είχαμε καιρό να σε δούμε δε σ'αφήνουμε έτσι εύκολα..:)

cretan
7 Ιούλ. 2008, 23:12
Απορία: Αν το τηλέφωνο που μου πούνε το πληκτολογήσω στο keypad όταν τελειώσει η κλήση κλείνει και ο dialer με αποτέλεσμα να χάνεται το νούμερο. Υπάρχει τρόπος γρήγορης αποθήκευσης; (Μη μου πείτε κατα την κληση να πατήσω το ok και μετα να δημιουργήσω νέα επαφή γιατι αυτο με το κινητό στο αυτί και με τις μοναδες να πέφτουν δε γίνεται)

---------------------------------

Ston dialer κατά την διάρκεια της συνομιλίας, υπάρχει κουμπάκι σημείωση, όπου σου επιτρέπει να σημειώνεις ότι θέλεις και μάλιστα κρατάει και τα στοιχεία αυτου που κάλεσες εξ αρχής, είναι πολύ εύχρηστο, το χρησιμοποιώ συχνά..

athanaso77
8 Ιούλ. 2008, 09:04

Kiomws einai kai... to katalabaineis efkola ston ixo.

tranaee
8 Ιούλ. 2008, 11:13
Kiomws einai kai... to katalabaineis efkola ston ixo.

Δηλαδή φίλε Γιάννη το Κάιζερ είναι δυνατότερο και με καλύτερα μπάσα? Τότε ούτε που να το σκέφτομαι για αλλαγή.. Μάλλον φαίνεται πως είναι ασθένεια που φέρνουνε μαζί τους τα 6.1 εε?:(

athanaso77
8 Ιούλ. 2008, 11:24
To Kaiser kai akoma perissotero to Cruise exoun emfanws dynatotero ixo apo to Diamond eidika ean exeis balei sta dyo prwta to SRS WOW HD.

tranaee
8 Ιούλ. 2008, 11:36
To Kaiser kai akoma perissotero to Cruise exoun emfanws dynatotero ixo apo to Diamond eidika ean exeis balei sta dyo prwta to SRS WOW HD.

Thanx με έσωσες.. off topic μιας και τα λέμε: τελικά το diamond παίζει skype?

athanaso77
8 Ιούλ. 2008, 11:46
τελικά το diamond παίζει skype?

Akoma oxi alla einai thema xronou pistevw na lythei. An kai de nomizw na einai thema Diamond alla WM6.1 genikotera.

Kata parakseno tropo eixe emfanistei na doulevei stis prwtes ROMs alla stis teleftaies... oxi.

tranaee
8 Ιούλ. 2008, 11:51
Kata parakseno tropo eixe emfanistei na doulevei stis prwtes ROMs alla stis teleftaies... oxi.

Μυρίζει φίλε μου, μυρίζει πολύ.. το τζάμπα μόνο οι καταναλωτές το αγάπησαν και σίγουρα όλοι οι "μεγάλοι" έχουν βάλει σκοπό και στόχο να τους το πάρουνε.. κι αυτό..:mad::(

Dimkar2405
8 Ιούλ. 2008, 12:33

Προφανως εχει απαντηθει αυτο που θα ρωτησω, αλλα μιας και δεν το εχω βρει ενω ψαχνω εδω και μια ωρα θα προχωρησω στην ερωτηση μου!Με μαμισια ρομ πως θα κανω το SRS WOW HD να λειτουργει?Το εβαλα χτες και το κινητο σιωπησε γενικα!WM 6.0 εχω:O

DrMobile
8 Ιούλ. 2008, 14:48
Γειά σου ρε Κωστή φίλε.. τι κάνεις ρε συ?
Σε παρακαλώ πολύ δώμας μία επιστημονική απάντηση γι'αυτό το γραφικό (http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_vs_samsung_i900_omnia-review-262p6.php)..(κοίτα στο τέλος της σελίδας..)
Γεια σου Δημήτρη, όλα ΟΚ, ζεσταινόμαστε στην τσιμεντούπολη που λέγεται Αθήνα... :heat: Εσύ όλα καλά;

Για το διαμάντι... Τι να πω... Χάλια μου φαίνεται! :X Σχεδόν -3 dB στα 40 Hz... Έλεος! Απ' τα νούμερα του πίνακα πάνω από την απόκριση ο νικητής φαίνεται να είναι το iPod (δες τα THD/IMD και DR/SNR). Μάλλον οι εταιρίες σήμερα εστιάζουν στο wow-factor/εντυπωσιασμό και όχι στην ουσία. Στην τελική πόσοι είναι οι πελάτες της HTC που την ψάχνουν όπως εμείς; 0.1% και πολύ λέω.

Κατά τα άλλα.. το iphone επιτέλους σκάει μύτη με επίπεδη 3,5mm (hoorahh!!!:w00t:) και Α2DP και πίστεψέ με είναι οι μόνοι λόγοι για να το πάρω.. (μαζί με τη μαμίσια apple μαγεία είναι τέλειο δε χρειάζεται να το πειράξεις!! ακούγεται κάτι και για καλύτερο μουσικό τσιπάκι.. είδωμεν..)
Η ΝΟΚΙΑ κοιμάται κλασσικά βγάζοντας κλώνους κινητών και ανακαλύπτωντας το stylus και το touch και η HTC μας τρελαίνει με τα καταπληκτικά interfaces αλλά με τα συνιθισμένα lagάκια και μισοτελειωμένες εκδόσεις..

Τι έχεις στο μυαλό σου πες μας.. Είχαμε καιρό να σε δούμε δε σ'αφήνουμε έτσι εύκολα..
Το νέο iPhone (γενικά το iPhone, παλιό και νέο) είναι πειρασμός. Δεν το είχα ποτέ και δεν ξέρω αν κάποτε θα το αποκτήσω, αλλά (ακόμα και με τους σημαντικούς περιορισμούς που έχει) είναι μια ιδιαίτερη συσκευή που σίγουρα προπορεύεται κατά πολύ στον τομέα του user interface. Το έχω ξαναγράψει, οι τύποι στην Apple είναι τρελαμένοι τελειομανείς, το UI είναι έργο τέχνης πράγματι. Καμία σχέση με τα WM6.x της Micro$oft. Βέβαια το iPhone έχει μεγάλα μειονεκτήματα όπως το κλειστό λειτουργικό (αυτό και μόνο το σκοτώνει για μένα). Πιστεύω για power users που ζητάνε την απόλυτη παραμετροποίηση τα WM είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή (καλώς ή κακώς). Αλλά για music lovers που ζητάνε πολύ καλή ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με κινητό και κορυφαίο/εύχρηστο UI ίσως το iPhone είναι μια καλή λύση πράγματι.

Τελικά εγώ για μουσική με το Kaiser ακόμα χρησιμοποιώ το Pocket Music 5, αλλά υπάρχει το πρόβλημα που είχες πει παλιότερα με το EQ και το X-Bass που μειώνεται η ένταση αυτόματα. Είχα δώσει μια λύση αν θυμάσαι, αλλά δεν παίζει πάντα δυστυχώς. Πολύ σπαστικό. Απορώ γιατί δεν βάζουν πιο δυνατά αναλογικά ενισχυτάκια ακουστικών μέσα στις συσκευές και τις αφήνουν τόσο ξεψυχισμένες σε ένταση/όγκο... Να φταίει ο γαλλικός νόμος (τι κόλλημα κι αυτό, έλεος); Ελπίζω όχι! Υπάρχει η λύση του BT handsfree που προτείνει ο Δημήτρης (zaharakis), δεν το έχω αγοράσει ακόμα αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Βέβαια σκέψου ότι κάθε ήχος που μεταφέρεται μέσω BT γίνεται re-encoded σε κάποια χαμηλά bps οπότε ό,τι και high-end ακουστικά να βάλεις στην άλλη άκρη εξ' ορισμού θα ακούς χειρότερα από ό,τι αν τα συνδέσεις ενσύρματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέω.

Πάντως ακόμα θυμάμαι την ένταση και ποιότητα ενός φτηνιάρικου iPod Shuffle μεγέθους USB stick που σε κούφαινε από ένταση... Φίλε Δημήτρη, εγώ σου λέω κράτα το N91 σου και πρόσεξε μη σου πέσει απ' το χέρι και το χαλάσεις γιατί δεν ξαναβγάζει τέτοια η Nokia. :lol:

Εγώ προσωπικά άλλο WM/HTC μηχάνημα δεν παίρνω στο άμεσο μέλλον. Όχι γιατί δεν μου αρέσει το Kaiser, ίσα-ίσα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά μέχρι στιγμής τα καινούρια μηχανήματα δεν με έχουν συγκινήσει αρκετά (δες το review του Δημήτρη για το διαμάντι). Ακόμα και το Touch Pro το βλέπω επιφυλακτικά. Ίσως με τα επερχόμενα WM7 και αν/όταν η M$ ξυπνήσει κάποτε και μας δώσει κάτι πραγματικά πρωτοποριακό από πλευράς UI, πλαισιωμένο από ένα ώριμο και δυνατό VGA μηχάνημα με καινοτομίες στην ευχρηστία και σταθερότητα, τότε ναι. Αλλιώς θα μείνω με το Καιζεράκι μου και δεν με χαλάει καθόλου. :)

Κώστας

tranaee
8 Ιούλ. 2008, 19:40
Για το διαμάντι... Τι να πω... Χάλια μου φαίνεται! Σχεδόν -3 dB στα 40 Hz... Έλεος! Απ' τα νούμερα του πίνακα πάνω από την απόκριση ο νικητής φαίνεται να είναι το iPod (δες τα THD/IMD και DR/SNR). Μάλλον οι εταιρίες σήμερα εστιάζουν στο wow-factor/εντυπωσιασμό και όχι στην ουσία. Στην τελική πόσοι είναι οι πελάτες της HTC που την ψάχνουν όπως εμείς; 0.1% και πολύ λέω.
Τέλος.. Μ'αυτά και μ'αυτά τα έχω διαγράψει τα diamond και touch pro..

Το νέο iPhone (γενικά το iPhone, παλιό και νέο) είναι πειρασμός...
Φίλε μου είμαι poweruser στη δουλειά μου αλλά ΔΕΝ θέλω να είμαι poweruser στα μηχανήματα που μ'εξυπηρετούν καθημερινά και πρέπει τυφλά να κάνουν αυτό που θέλεις τη στιγμή που το θέλεις.. Επίσης αν σκεφτείς πως ένα καλό μηχάνημα δεν γίνεται να κάνει τα πάντα τέλεια αλλά μόνο τα συγκεκριμένα για τα οποία φτιάχτηκε καταλήγω στο iphone αβλεπί.. Πίστεψέ με.. αν είχε ακόμα τη γουβίτσα στο 3.5 δε θα τ'αγόραζα..:p

Τελικά εγώ για μουσική με το Kaiser ακόμα χρησιμοποιώ το Pocket Music 5, αλλά υπάρχει το πρόβλημα που είχες πει παλιότερα με το EQ και το X-Bass που μειώνεται η ένταση αυτόματα. Είχα δώσει μια λύση αν θυμάσαι, αλλά δεν παίζει πάντα δυστυχώς. Πολύ σπαστικό. Απορώ γιατί δεν βάζουν πιο δυνατά αναλογικά ενισχυτάκια ακουστικών μέσα στις συσκευές και τις αφήνουν τόσο ξεψυχισμένες σε ένταση/όγκο... Να φταίει ο γαλλικός νόμος (τι κόλλημα κι αυτό, έλεος); Ελπίζω όχι! Υπάρχει η λύση του BT handsfree που προτείνει ο Δημήτρης (zaharakis), δεν το έχω αγοράσει ακόμα αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Βέβαια σκέψου ότι κάθε ήχος που μεταφέρεται μέσω BT γίνεται re-encoded σε κάποια χαμηλά bps οπότε ό,τι και high-end ακουστικά να βάλεις στην άλλη άκρη εξ' ορισμού θα ακούς χειρότερα από ό,τι αν τα συνδέσεις ενσύρματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέω.
Έχεις δίκιο.. Το κομμάτι δεν μεταφέρεται ασύρματα σα μουσικό σήμα αλλά σε μορφή data στριμαριστό δηλαδή.. Παρόλα αυτά η ποιότητα του A2DP του κάιζερ είναι ασύληπτη.. τα bh500 είναι πραγματικά χρυσάφι.. πολύ δυνατά και μπασάτα.. τα νόκια ακόμα να έρθουν στη Ελλάδα μεγάλε.. ξεφτυλίστηκε η νόκια το τελευταίο καιρό.. αργοπεθαίνει νομίζω.. Για το Ν91 που λές μάλλον θα πάρω κι ένα δεύτερο όταν έχω αναβάθμιση για να μου μείνει.. οι ευρωπαϊκές νομοθεσίες θα καταστρέψουν τη ζωή μας φίλε κι αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι πως κανείς δεν ασχολείται με uncapping εφαρμογές στο volume.. Κι αυτό μάλλον γιατί όπως λές τα αναλογικά ενισχυτάκια είναι "πραγματικά" μικρά.. οι εταιρείες δεν νοιάζονται πια για το πραγματικό προϊόν παρά μόνο για το πακέτο κι από τη στιγμή που το 90% των music phones αγοράζεται από teens (που δυστυχώς και είναι λυπηρό επί το πλείστον είναι άμουσοι,) την πατήσαμε φίλε

Εγώ προσωπικά άλλο WM/HTC μηχάνημα δεν παίρνω στο άμεσο μέλλον. Όχι γιατί δεν μου αρέσει το Kaiser, ίσα-ίσα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά μέχρι στιγμής τα καινούρια μηχανήματα δεν με έχουν συγκινήσει αρκετά (δες το review του Δημήτρη για το διαμάντι). Ακόμα και το Touch Pro το βλέπω επιφυλακτικά. Ίσως με τα επερχόμενα WM7 και αν/όταν η M$ ξυπνήσει κάποτε και μας δώσει κάτι πραγματικά πρωτοποριακό από πλευράς UI, πλαισιωμένο από ένα ώριμο και δυνατό VGA μηχάνημα με καινοτομίες στην ευχρηστία και σταθερότητα, τότε ναι. Αλλιώς θα μείνω με το Καιζεράκι μου και δεν με χαλάει καθόλου.

Κώστας
+1000:up:
Το ξαναερωτεύτηκα το κάιζερ μ'αυτά που βγάζουνε αγαπητέ..
Αγοράζεις μόνο και μόνο WM για να έχεις δυνατότητα παραμετροποίησης και στο παίρνουνε σιγά-σιγά κι αυτό απ'τα χέρια.. σου καταργούνε και τα voip από τα 6,1 με τρόπο και στυλ.. όλοι νομίζουνε πως είναι κάποιο bug μέχρι να το ξεχάσουνε.. άντε και να κάνουνε και κανένα petition.. και τι έγινε..? θα το ξεχάσει ο κόσμος με το επόμενο μοντέλο που θα έχει καθρεπτάκια και χαντρούλες.. :((βλέπε τώρα τους υαλοκαθαριστήρες στον καιρό του diamond.. το ξέχασε ο πολύς ο κόσμος το πρόβλημα των drivers έτσι δεν είναι..?:mad:)

Ααααχ.. :(:mad:

athanaso77
8 Ιούλ. 2008, 20:57
σου καταργούνε και τα voip από τα 6,1 με τρόπο και στυλ..

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Είναι απλά πρόβλημα ασυμβατότητας που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... θα λυθεί σύντομα.

touloumelek
9 Ιούλ. 2008, 11:03
συγνωμη που ρωταω παλι αλλα που μπορω να βρω εφαρμογες για το kaiser μου?

ευχαριστω και παλι

_KOSTASKELLAS_
9 Ιούλ. 2008, 12:46
ipmart-forum.com:)

highway
9 Ιούλ. 2008, 15:19
ipmart-forum.com:)

Οχι τέτοια links στο forum. Θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν και τα pm :)

athanaso77
9 Ιούλ. 2008, 16:17
Oso den einai link den yparxei problima.

Eksallou to ipmart exei kai freeware programmata.

Problima tha ypirxe ean edine link pou parapempei kateftheian se paranomo logismiko. :rolleyes:

_KOSTASKELLAS_
9 Ιούλ. 2008, 16:26

Problima tha ypirxe ean edine link pou parapempei kateftheian se paranomo logismiko. :rolleyes:

poli sosta ;)

Pavlos3
9 Ιούλ. 2008, 19:02
Παιδιά χρειάζομαι επειγόντος βοήθεια. Θέλω να μπώ απο το Laptop στο Internet χρησιμοποιόντας το Pda σαν modem. Μπορεί κάποιος να μου πεί επιγραμματικά (μπαίνω απο gprs με άθλιο σήμα) πώς γίνεται...?

Να στε καλά.

Carpe_Diem
9 Ιούλ. 2008, 20:55
Γεια σας πηρα μια συνδεση vodafone 3g και θελω να την βαλω στο καισερ την καρτα σιμ. Ποιες ειναι οι απαραιτρητεσ ρυθμισεις vmc για να μπορεσω να μπω?

Tna
10 Ιούλ. 2008, 01:19
Παιδιά χρειάζομαι επειγόντος βοήθεια. Θέλω να μπώ απο το Laptop στο Internet χρησιμοποιόντας το Pda σαν modem. Μπορεί κάποιος να μου πεί επιγραμματικά (μπαίνω απο gprs με άθλιο σήμα) πώς γίνεται...?

Να στε καλά.

δεν είναι τίποτα. Ανοίγεις το Internet connection, πατάς connect και μετά συνδέεις το κινητό στο laptop

_KOSTASKELLAS_
10 Ιούλ. 2008, 02:56
δεν είναι τίποτα. Ανοίγεις το Internet connection, πατάς connect και μετά συνδέεις το κινητό στο laptop

an den kano la8os xriazete kai kapies ri8miseis sto pc:cool:

toulaxiston gia mozila pou eixa kanei mia fora ekana kai ekei ri8miseis(wind non stop)

Tna
10 Ιούλ. 2008, 09:43
Δεν ξέρω αν κάποιος πάροχος χρειάζεται ρυθμίσεις. Με την O2 που είμαι στην Αγγλία δεν κάνω τίποτα σε κανένα pc. Συνδέομαι απλά βάζοντας το καλώδιο, ενεργοποιώντας το internet connection και τέλος

highway
10 Ιούλ. 2008, 11:59

Sorry, λάθος μου.

highway
10 Ιούλ. 2008, 12:00
Intrinsyc acquires Destinator
http://msmobiles.com/news.php/7481.html

Μπορεί να είναι και καλό αυτό. Μπορεί επιτέλους να δούμε ένα interface της προκοπής.

athanaso77
10 Ιούλ. 2008, 12:26
Μπορεί να είναι και καλό αυτό.

Tha deiksei... :rolleyes:

An kai pistevw oti de tha exei idiaitero antiktypo ston aplo katanalwti.

avgerinosmd
11 Ιούλ. 2008, 10:10
Ξερω οτι πολλοι εδωπερα εχετε το bt itech clip D radio. Θελω να ρωτησω λοιπόν επειδη σε οσα μαγαζια και αν πηγα δεν εβγαλα ακρη αν το ενα ακουστικο βγαίνει οταν θέλεις ώστε να γίνεται όπως τα μονοφωνικά.
Ευχαριστώ

np91
11 Ιούλ. 2008, 11:42
Ξερω οτι πολλοι εδωπερα εχετε το bt itech clip D radio. Θελω να ρωτησω λοιπόν επειδη σε οσα μαγαζια και αν πηγα δεν εβγαλα ακρη αν το ενα ακουστικο βγαίνει οταν θέλεις ώστε να γίνεται όπως τα μονοφωνικά.
Ευχαριστώ
Στην συσκευασια μεσα εχει ενα μονοφωνικο ακουστικο και ενα στερεοφωνικο οποτε επιλεγεις οποιο θελεις

Carpe_Diem
11 Ιούλ. 2008, 18:18
γεια σας. γραφω απο το ππσ γιαυτο ζητω συγνωμη για τυχον λαθη. εχω ενα προβλημα οταν παω να κατεβασω τα εμαιλ μου απο hotmail με βγαζει στο windows live messenger αλλα δεν μπορω να δημιουργησω το λογαριασμο στο outlook. και ουτε απο το windows live μπορω να τα δω με πεταει στο outlook να φτιαξω λογαριασμο και οταν βαζω να βρει αυτοματα τι ρυθμισεις με παει παλι στο windows live . μπορει καποιος να βοηθησει ?

13 Ιούλ. 2008, 14:56
καλησπέρα! έχω κάποια προβληματάκια με το κάιζερ, έβαλα την 6.1 official ρομ, και απο τοτε σε landscape mode σε πολλά σημεία έχω πρόβλημα με την γραμματοσειρά. σε http σελίδες σχεδόν πάντα ότι γράφω σε τεχτbox δεν εμφανίζετε. έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει με το clear type. στα settings υπάρχει μια επιλογή για clear type αλλά δεν γίνετε τίποτα. επίσης δοκίμασα και με το καισερ tweak αλλα πάλι δεν κατάφερα κάτι. μια απορία ακόμα που έχω είναι με το quickmenu. η επιλογη option δεν λειτουργεί και στην εκκίνηση βγάζει μήνυμα σφάλματος. ένα άλλο ακόμα με το quickmenu είναι ότι όσο είναι ενεργό εμφανίζετε σχεδόν παντού στο κέντρο της οθόνης το εικονίδιο ότι και καλά γίνετε κάτι στο παρασκήνιο. αν κλείσω το quickmenu σταματήσει. αν ξέρει κάποιος κάτι και έχει όρεξη ας απαντήσει.
ευχαριστώ.

athanaso77
13 Ιούλ. 2008, 18:28
Θα σου συνιστούσα να γυρίσεις στα 6. Tα 6.1 έχουν βγει προβληματικά στο Kaiser.

Tna
13 Ιούλ. 2008, 20:45
καλησπερα! εχω καποια προβληματακια με το καιζερ, εβαλα την 6.1 official ρομ, και απο τοτε σε landscape mode σε πολλα σημεια εχω προβλημα με την γραμματοσειρα. σε http σελιδες σχεδον παντα οτι γραφω σε τεχτbox δεν εμφανιζετε. εχω την εντυπωση οτι κατι πεζει με το clear type. στα settings eiparxei mia επιλογη για clear type αλλα δεν γινετε τιποτα. επισεις δικιμασα και με το καισερ tweak alla παλι δεν καταφερα κατι. μια απορια ακομα που εχω ειναι με το quickmenu. η επιλογη οπτιον δεν λυτουργει και στην εκινηση βγαζει μηνημα σφαλματος.ενα αλλο ακομα με το quickmenu ειναι οτι οσο ειναι ενεργο εμφανιζετε σχεδον παντου στο κεντρο της οθονης το οικονοδιο οτι και καλα γινετε κατι στο παρασκηνιο. αν κλησω το quickmenu σταματαει. αν ξερει καποιος κατι και εχει ωρεξη ας απαντησει.
ευχαριστο.

Απλά να ρωτήσω το παραπάνω κείμενο το έγραψες από το pocket pc? χωρίς παρεξήγηση απλά κάποια ορθογραφικά λάθη είναι και τα έγραψες επίτηδες :X

13 Ιούλ. 2008, 21:47
Θα σου συνιστούσα να γυρίσεις στα 6. Tα 6.1 έχουν βγει προβληματικά στο Kaiser.

Αρχίζω το διαπιστώνω και παρόλο που αναφέρθηκε το έκανα για δόκιμη μιας και δεν είχα ξανά ασχοληθεί με αλλαγή ρομ. δεν είναι κάτι τρομερά τραγικό απλά μήπως είναι κάτι απλό και διορθώνετε. λέω να περιμένω λίγο ακόμα για μια καλή ρομ που ίσως τελικά να έχει και τα "driver".

Απλά να ρωτήσω το παραπάνω κείμενο το έγραψες από το pocket pc? χωρίς παρεξήγηση απλά κάποια ορθογραφικά λάθη είναι και τα έγραψες επίτηδες :X

Ναι το έκανα επίτηδες. Λόγο βιασύνης δεν μπήκα στον κόπο να διορθώσω . Σκοτώστεμε είμαι ανορθόγραφος.

Tna
13 Ιούλ. 2008, 21:58
προς θεού... δεν είπα να σε σκοτώσουμε. Όλοι κάνουμε λάθη.

Για πλάκα το ανέφερα

athanaso77
13 Ιούλ. 2008, 22:03
λέω να περιμένω λίγο ακόμα για μια καλή ρομ που ίσως τελικά να έχει και τα "driver".

Κάτι έχει ακουστεί... αλλά ακόμα είναι μόνο φήμες.

_KOSTASKELLAS_
13 Ιούλ. 2008, 23:50
kalispera stous filous

exo balei tin kartoula 8gb kai anigontas tin fotografiki mixani mou grafei oti exo akoma 51 fotografies na trabikso eno exo paei stis ri8miseis kai exo epileksei karta mnimis.i karta exei elef8era akoma 4,5gb

lipsi video mou epitrepei mono 8 lepta:(

exei kaneis kamia idea???:(

avgerinosmd
14 Ιούλ. 2008, 20:43
Πηρε νερό η οθόνη μου (οταν μίλησα στο τηλέφωνο ενώ ημουν ακομα βρεγμενος απο το μπάνιο!!!!!!) και χάλασε το Digitizer.
Ξερεται πόσο μπορεί να κοστιζει η επισκευή? Επειδή έχω πολύ ασχημη εμπειρία από την αντιπροσωπεια σχετικα με τις τιμες της αλλα και τον χρονο εξυπηρέτησης ξέρεται αν υπαρχουν αλλοι που μπορουν να κάνουν αυτη την επισκευή.
Δεν ειχα σκοπο να κρατησω πολύ ακομα αυτη την συσκευη αλλα οσο καθυστερεί το touch pro η to xperia πρεπει αναγκαστηκα να την συντηρήσω.

athanaso77
14 Ιούλ. 2008, 23:14
Οπουδήποτε αλλού το πας εκτός της ACE Hellas, αυτόματα χάνεις και την εγγύηση.

Έχεις δοκιμάσει να το στεγνώσεις με το πιστολάκι για να φύγει η υγρασία, μήπως και δουλέψει;

nobleman
14 Ιούλ. 2008, 23:24
Πηρε νερό η οθόνη μου (οταν μίλησα στο τηλέφωνο ενώ ημουν ακομα βρεγμενος απο το μπάνιο!!!!!!) και χάλασε το Digitizer.
Ξερεται πόσο μπορεί να κοστιζει η επισκευή? Επειδή έχω πολύ ασχημη εμπειρία από την αντιπροσωπεια σχετικα με τις τιμες της αλλα και τον χρονο εξυπηρέτησης ξέρεται αν υπαρχουν αλλοι που μπορουν να κάνουν αυτη την επισκευή.
Δεν ειχα σκοπο να κρατησω πολύ ακομα αυτη την συσκευη αλλα οσο καθυστερεί το touch pro η to xperia πρεπει αναγκαστηκα να την συντηρήσω.

Αν σε πρόλαβα, μέχρι να κάνεις οτιδήποτε δεν πρέπει να λειτουργήσεις την συσκευή για να μην βραχυκυκλώσει μέχρι να στεγνώσει τελείως...!

nobleman
14 Ιούλ. 2008, 23:26
Αφού δοκίμασα καμιά 500αριά (:Ρ) 6.1 γύρισα στην πασίγνωστη που προτείνει κατά καιρούς ο Δημήτρης αλλά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα: δεν μου παίζει τις καρδιές, τι πταίει;

zaharakis
15 Ιούλ. 2008, 08:42
Αφού δοκίμασα καμιά 500αριά (:Ρ) 6.1 γύρισα στην πασίγνωστη που προτείνει κατά καιρούς ο Δημήτρης αλλά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα: δεν μου παίζει τις καρδιές, τι πταίει;

ψαξε για αλλη εκδοση τους ;)

δεν θυμαμαι που την εχω αν την βρω θα την ποσταρω :O

spok
15 Ιούλ. 2008, 20:16
Καλησπερα σε ολους.Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μειωνει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με την ωρα,πχ το βραδυ,και το πρωι να αυξανεται παλι;Ευχαριστω πολυ.

athanaso77
15 Ιούλ. 2008, 22:03
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο και κατά τη ταπεινή μου γνώμη... δεν μου φαίνεται και τόσο χρήσιμο! :O

highway
16 Ιούλ. 2008, 10:48
Να ρωτήσω κάτι. Εχω ελληνικό Kaiser της Ace.
Στα μηνύματα έχει μια λειτυργία που μάλλον δεν έχει το αγγλικό (το δοκίμασα στον αγγλικό Emulator και δεν το έχει).

Οταν είσαι στην σύνταξη ενος μηνύματος και είσαι στα contacts, με το που αρχίζεις να γράφεις το όνομα ανοίγει ένα παραθυράκι με πλαίσιο και περιέχει τα contacts που ταιριάζουν σε αυτό που γράφεις και μπορεις να διαλέξεις από αυτά.
Το πρόβλημα είναι όταν έχεις software πλητρολόγιο που είναι ψηλότερο από το κλασσικό κοντό τότε το παραθυράκι αυτό βγαίνει πολύ ψηλά και πολλές φορές το μισό βγαίνει εκτός οθόνης.

Υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί αυτό?

athanaso77
16 Ιούλ. 2008, 11:13
Poio software pliktrologio xrisimopoieis? Den se bolevei na kaneis scroll (panw-katw) gia na breis tin epafi pou theleis anamesa se aftes pou sou emfanizontai?

highway
16 Ιούλ. 2008, 11:20
Poio software pliktrologio xrisimopoieis? Den se bolevei na kaneis scroll (panw-katw) gia na breis tin epafi pou theleis anamesa se aftes pou sou emfanizontai?

Μπορώ να κάνω πάνω κάτω αλλά αν πχ. έχω 5 ονόματα Κώστας τότε μπορεί να εμφανίζεται εντός οθόνης μόνο τα 2 και τα άλλα 3 να έχουν βγει εκτός οθόνης προς τα πάνω. Ακόμα και εκείνα τα διαλέγει κανονικά αλλά δεν τα βλέπεις.

Συμβαίνει με όλα τα πληκτρολόγια που έχουν μεγαλύτερο ύψος. Και με το pocketcm και με το resco keyboard με το iphone scin.
Για να καταλάβεις είχα στο pocketcm με 4 σειρές πλήκτρα όπου είχα στην τέταρτη πάνω σειρά τους αριθμούς. Οπότε είχα το πρόβλημα. Κάνοντας μετατροπή το layout το έκανα 3 σειρές και έβαλα τους αρθιμούς σε άλλο tab οπότε μειώθηκε το ύψος και όλα είναι καλά.

Απλά τώρα θέλω να χρησιμοποιήσω το resco με το iphone skin και έχω πάλι πρόβλημα. Ακόμα και αυτό έκανα μετατροπή το skin για να το κοντύνω αλλά πάλι έχω πρόβλημα. Βλέπεις αν το παρακοντύνω γίνεται δυσκολόχρηστο.

spok
16 Ιούλ. 2008, 12:24
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο και κατά τη ταπεινή μου γνώμη... δεν μου φαίνεται και τόσο χρήσιμο! :O Ε καλα,δεν ειναι και το χρησιμοτερο ολων,απλα μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και σωστη φωτεινοτητα αναλογα με το ποσο φως εχει στο περιβαλλον.Αν γινοταν καπως να εχει και αυτοματη προσαρμογη καπως απ τον αισθητηρα,θα ειχε σιγουρα αρκετη παραπανω διαρκεια η μπαταρια.:)Μαλλον η οθονη τρωει πολλη μπαταρια απ οτι φαινεται.

athanaso77
16 Ιούλ. 2008, 13:06
Αν γινοταν καπως να εχει και αυτοματη προσαρμογη καπως απ τον αισθητηρα,θα ειχε σιγουρα αρκετη παραπανω διαρκεια η μπαταρια.:)

Dystyxws den exei tetoio aisthitira. :O

disord
16 Ιούλ. 2008, 15:18
Καλησπέρα ,

Γράφω για πρώτη φορά στο forum με αφορμή την αγορά ενος HTC AT&T Tilt 8925 Kaiser PDA της ATT που σκέφτομαι να αγοράσω απο e-bay.Θα ηθέλα να μάθω αν υπάρχει κάποια ασυμβάτοτητα λόγω ΑΤΤ η τυχών προβλήματα που μπορεί να έχω μέσω αυτης της αγόρας.Η τιμή είναι πολύ συμφέρουσα και το κινητο ειναι ξεκλείδωτο.

zaharakis
16 Ιούλ. 2008, 15:18
Μπορώ να κάνω πάνω κάτω αλλά αν πχ. έχω 5 ονόματα Κώστας τότε μπορεί να εμφανίζεται εντός οθόνης μόνο τα 2 και τα άλλα 3 να έχουν βγει εκτός οθόνης προς τα πάνω. Ακόμα και εκείνα τα διαλέγει κανονικά αλλά δεν τα βλέπεις.

Συμβαίνει με όλα τα πληκτρολόγια που έχουν μεγαλύτερο ύψος. Και με το pocketcm και με το resco keyboard με το iphone scin.
Για να καταλάβεις είχα στο pocketcm με 4 σειρές πλήκτρα όπου είχα στην τέταρτη πάνω σειρά τους αριθμούς. Οπότε είχα το πρόβλημα. Κάνοντας μετατροπή το layout το έκανα 3 σειρές και έβαλα τους αρθιμούς σε άλλο tab οπότε μειώθηκε το ύψος και όλα είναι καλά.

Απλά τώρα θέλω να χρησιμοποιήσω το resco με το iphone skin και έχω πάλι πρόβλημα. Ακόμα και αυτό έκανα μετατροπή το skin για να το κοντύνω αλλά πάλι έχω πρόβλημα. Βλέπεις αν το παρακοντύνω γίνεται δυσκολόχρηστο.

Ηλια ριξε μια ματια και σε αυτο που χρησιμοποιω εγω.
VITO_Technology_ZoomBoard_v2.0.2
http://rapidshare.com/files/130105535/greek_keyboards.rar

ειναι απλα τελειο γραφεις με ενα χερι πολυ πιο ανετα απο καθε αλλο πληκτρολογιο με το εξυπνο ζουμ που εχει.;)

επισης εχω και αλλα 2 μεσα που ειναι πολυ πρακτικα,τσεκαρισε τα.
περιμενω εντυπωσεις :)

disord
16 Ιούλ. 2008, 20:47
Καλησπέρα ,

Γράφω για πρώτη φορά στο forum με αφορμή την αγορά ενος HTC AT&T Tilt 8925 Kaiser PDA της ATT που σκέφτομαι να αγοράσω απο e-bay.Θα ηθέλα να μάθω αν υπάρχει κάποια ασυμβάτοτητα λόγω ΑΤΤ η τυχών προβλήματα που μπορεί να έχω μέσω αυτης της αγόρας.Η τιμή είναι πολύ συμφέρουσα και το κινητο ειναι ξεκλείδωτο.

Καμμία ιδέα παιδία;Να προχωρήσω στην συγκεκριμένη αγορά,τι λέτε;

Panayiotis
16 Ιούλ. 2008, 22:26
καμμια ασυμβατοτητα φιλε μου, εγω το tilt εχω εδω και 5 μηνες.Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν υπερχει μπροστα καμερα για βιντεοκλησεις!

athanaso77
16 Ιούλ. 2008, 23:23
Καμμία ιδέα παιδία;Να προχωρήσω στην συγκεκριμένη αγορά,τι λέτε;

Ναι... δεν έχεις πρόβλημα. Πόσα χρήματα διαθέτεις;

nobleman
16 Ιούλ. 2008, 23:38
Δημήτρη, μήπως βρήκες εκείνη την Rom WM6;

athanaso77
16 Ιούλ. 2008, 23:44
Για ποια ROM μιλάς;

nobleman
16 Ιούλ. 2008, 23:47
ψαξε για αλλη εκδοση τους ;)

δεν θυμαμαι που την εχω αν την βρω θα την ποσταρω :O

Για την πιο σταθερή... αυτή εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362483#post2362483) μου κάνει νερά...

athanaso77
16 Ιούλ. 2008, 23:56
Νομίζω ότι πάντα αυτή πρότεινε ο Δημήτρης σαν πιο σταθερή!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2377055#post2377055

Ίσως να έχει προτείνει και κάποια άλλη και να μου έχει ξεφύγει. Ας μας πει ο ίδιος καλύτερα!!! :rolleyes:

nobleman
16 Ιούλ. 2008, 23:59
Πλάκα έχουμε, την ίδια λέμε... απλά έψαξα για αναβάθμισή της αλλά δεν βρήκα...

athanaso77
17 Ιούλ. 2008, 00:03
Όχι οκ κατάλαβα ποια είπες. Απλά και εγώ επιβεβαίωσα ότι και ο Δημήτρης αυτή προτείνει.:happy:

vpapous
17 Ιούλ. 2008, 02:27
Υπαρχει στο site section για αγγελιες γιατί δεν το βλέπω?

Που θα προτείνατε να βαλω το kaiseraki μου αγγελία...?

ΥΓ Το δίνω όσο-όσο....

athanaso77
17 Ιούλ. 2008, 09:01
Υπαρχει στο site section για αγγελιες γιατί δεν το βλέπω?.

Yparxei alla gia na to deis prepei na exeis toulaxiston 75 posts.

Που θα προτείνατε να βαλω το kaiseraki μου αγγελία...?.

insomnia (http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=19), navimania (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=63)

ΥΓ Το δίνω όσο-όσο....

Poso diladi?

zaharakis
17 Ιούλ. 2008, 09:56
Πλάκα έχουμε, την ίδια λέμε... απλά έψαξα για αναβάθμισή της αλλά δεν βρήκα...

δεν υπαρχει ουσιαστικη αναβαθμιση της:)

αλλα δοκιμαζουμε με τον zalaro (πολυ καλος φιλος και τρελος στα πειραγματα)αυτο το διαστημα καποιες παραλλαγες της ωστε να γινει ακομη πιο γρηγορη,μιας και απο σταθεροτητα και αξιοπιστια ειναι κορυφαια ;)

Όχι οκ κατάλαβα ποια είπες. Απλά και εγώ επιβεβαίωσα ότι και ο Δημήτρης αυτή προτείνει.:happy:

29 καταστροφεις pda's συνιστουν dutty's lite 6.1 wm 6:lol::lol:

zaharakis
17 Ιούλ. 2008, 10:09
η wm 6.0 που ολα δουλευουν τελεια

http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar

με ραδιο
http://rapidshare.com/files/95657930/KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU.rar

μετα απο απειρες δοκιμες ειμαι παντα σε αυτη και ολα δουλευουν τελεια.

καποια add ons που χρειαζονται μετα το φλασαρισμα της

ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16(οχι threaded sms αλλα η τελευταια εκδοση που δουλευουν ολα τελεια,sms,mms,e-mail) (προαιρετικα)

http://rapidshare.com/files/118519360/ArcsoftMMSComposer_5_0_31_16.cab

ολα του TCMP (πακετο)(μαζι με direct video downloader πολλων site,youtube κλπ)

http://rapidshare.com/files/117413198/tcmp_plugins.rar

SoftKeyAppletEx

http://rapidshare.com/files/91806382/SoftKeyAppletEx.rar

WkTaskL_1173c ?(task manager)

http://rapidshare.com/files/91805185/WkTaskL_1173c.cab

kaiser tweak & advanced configuration tools

http://rapidshare.com/files/118031031/kaiser_tweaks.rar

JAWA_APPS(esmertec last build,mini opera και καποια παιχνιδια)

http://rapidshare.com/files/97002444/JAWA_APPS_1.rar

Htc_Network_Wizard_GR(ρυθμισεις παροχων)

http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab

και τα πληκτρολογια

http://rapidshare.com/files/115393598/gr_keyboards.rar

και καποια νεα πληκτρολογια που χρησιμοποιω τελευταια

Δημητρης :)

edit

μην ξεχνατε μετα απο καθε φλασαρισμα οποιας ρομ να κανετε ενα hard reset ;)

disord
17 Ιούλ. 2008, 10:40
Ναι... δεν έχεις πρόβλημα. Πόσα χρήματα διαθέτεις;

Μου βγαίνει περίπου 300 ευρώ.Μέχρι κάπου εκεί πάει το budget μου.Μάλλον θα το παραγγείλω απο βδομάδα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Gousgounis
17 Ιούλ. 2008, 11:09
Μου βγαίνει περίπου 300 ευρώ.Μέχρι κάπου εκεί πάει το budget μου.Μάλλον θα το παραγγείλω απο βδομάδα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Επειδή και εγώ πήρα το ίδιο απο Αμερική (περίπου 450$ με τα μεταφορικά) να ξέρεις οτι θα πληρώσεις τελωνείο περίπου το 20% για να το πάρεις.

Φίλε Δημήτρη

Αν και εγώ είμαι επίσης παλιό μέλος του Φόρουμ, δυστυχώς τα επαγγελματικά δεν αφήνουν αρκετό χρόνο για αναζήτηση.
Θα μπορούσες να κάνεις Post κανένα link με αναλυτικές οδηγίες και λογισμικό για flashάρισμα ή format μίας WM συσκευής;
Έχω τα WM6.1 (έτσι μου το στείλανε) και θελω να δοκιμάσω τα WM6 με τη Rom & Radio που προτείνεις.

Επίσης γνωρίζει κανείς πώς θα μπορούσα να προσθέσω κάποιο πρόγραμμα ανικλεπτικό (WIMP ή Ultimate Theft Alert) στη Rom ώστε να μη χανεται με hard reset?

Ευχαριστώ

athanaso77
17 Ιούλ. 2008, 11:15
@disord: Pantws kai ena kala metaxeirismeno Kaiser de tha itan asximi epilogi. Oxi tipota allo alla me tin ekdosi tis AT&T den tha exeis kamia ypostiriksi edw stin Ellada (axreiasti na einai bebaia). :rolleyes:

WizeMan
17 Ιούλ. 2008, 11:17
Παιδάκια εγώ τελικά έβγαλα το συμπέρασμα ότι καλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία έχουμε με την shipped wm6.0 rom, της πέρασα και 2-3 registry tweaks και παίζει τζάμι.

athanaso77
17 Ιούλ. 2008, 11:17
Επίσης γνωρίζει κανείς πώς θα μπορούσα να προσθέσω κάποιο πρόγραμμα ανικλεπτικό (WIMP ή Ultimate Theft Alert) στη Rom ώστε να μη χανεται με hard reset?

Afto den ginetai, ektos kai an ftiaksei kapoios cooked ROM me enswmatwmeno (dyskolo!)

highway
17 Ιούλ. 2008, 11:57
Ηλια ριξε μια ματια και σε αυτο που χρησιμοποιω εγω.
VITO_Technology_ZoomBoard_v2.0.2

ειναι απλα τελειο γραφεις με ενα χερι πολυ πιο ανετα απο καθε αλλο πληκτρολογιο με το εξυπνο ζουμ που εχει.;)

επισης εχω και αλλα 2 μεσα που ειναι πολυ πρακτικα,τσεκαρισε τα.
περιμενω εντυπωσεις :)

Δημήτρη, δοκίμασα το Vito. Είναι πολύ καλό. Είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ με το freeware το pocketcm που χρησιμοποιώ. Προτιμώ όμως το pocketcm.
Δες το αν θέλεις. Δέχεται τρομερή παραμετροποίηση και skinning. Το θεωρώ καλύτερο. Μπορείς να ορίσεις και όσα layout θέλεις τα οποία τα εναλλάσεις με ένα πλήκτρο. Ετσι έχω μαζί ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα, ελληνικά για 160 chars SMS. Και σε κάθε πλήκτρο αν το κρατάς πατημένο μπορείς να έχεις από πισω όσα εναλλακτικά πλήκτρα θέλεις, π.χ. τονισμένο, με διαλυτικά, με διαλυτικά και τόνο κλπ.

Βέβαια το πρόβλημα μου δεν έχει σχέση με το πληκτρολόγιο. Συμβαίνει σε όλα τα πληκτρολόγια. Εχει σχέση με το ύψος του πληκτρολογίου. Εχουν κάποιο αλγόριθμο να υπολογίζει που θα βγει το παραθυράκι. Ο αλγόριθμός κοιτάει μόνο το ύψος του πληκτρολογίου και δεν λαμβάνει υπόψη του να μην βγει πολύ ψηλά εκτός οθόνης.
Με το pocketcm και skin με 3 σειρές πληκτρα είναι οκ. Μόλις βάλω 4 σειρές πλήκτρα και γίνει ψηλό έχω πρόβλημα.

Τώρα έχω το resco keyboard με το iPhone skin το οποίο είναι πιο βολικό για το χέρι γιατί είναι πιο μεγάλο, ενώ στο pocketcm όπως και στο vito δυσκολευόμουνα κάπως και ήμουνα αργός. Μάλιστα έκανα μετατροπή το skin για να το κοντύνω κάπως και έβαλα και ελληνικά για 160 chars sms.
Πάλι έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να το κοντύνω άλλο γιατί θα χίνει χάλια.

Θα ψάξω στην registry μήπως έχουν κάπιοα ρύθμιση

disord
17 Ιούλ. 2008, 13:29
Επειδή και εγώ πήρα το ίδιο απο Αμερική (περίπου 450$ με τα μεταφορικά) να ξέρεις οτι θα πληρώσεις τελωνείο περίπου το 20% για να το πάρεις.

Νομίζω πως υπάρχει δυνατότητα, πιθανότατα να το αποφύγω.

athanaso77
17 Ιούλ. 2008, 15:53
Νομίζω πως υπάρχει δυνατότητα, πιθανότατα να το αποφύγω.

Sigourepse to omws giati se kathe alli periptwsi erxesai i mia i alli! :rolleyes:

zaharakis
17 Ιούλ. 2008, 18:06
Δημήτρη, δοκίμασα το Vito. Είναι πολύ καλό. Είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ με το freeware το pocketcm που χρησιμοποιώ. Προτιμώ όμως το pocketcm.
Δες το αν θέλεις. Δέχεται τρομερή παραμετροποίηση και skinning. Το θεωρώ καλύτερο. Μπορείς να ορίσεις και όσα layout θέλεις τα οποία τα εναλλάσεις με ένα πλήκτρο. Ετσι έχω μαζί ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα, ελληνικά για 160 chars SMS. Και σε κάθε πλήκτρο αν το κρατάς πατημένο μπορείς να έχεις από πισω όσα εναλλακτικά πλήκτρα θέλεις, π.χ. τονισμένο, με διαλυτικά, με διαλυτικά και τόνο κλπ.

Βέβαια το πρόβλημα μου δεν έχει σχέση με το πληκτρολόγιο. Συμβαίνει σε όλα τα πληκτρολόγια. Εχει σχέση με το ύψος του πληκτρολογίου. Εχουν κάποιο αλγόριθμο να υπολογίζει που θα βγει το παραθυράκι. Ο αλγόριθμός κοιτάει μόνο το ύψος του πληκτρολογίου και δεν λαμβάνει υπόψη του να μην βγει πολύ ψηλά εκτός οθόνης.
Με το pocketcm και skin με 3 σειρές πληκτρα είναι οκ. Μόλις βάλω 4 σειρές πλήκτρα και γίνει ψηλό έχω πρόβλημα.

Τώρα έχω το resco keyboard με το iPhone skin το οποίο είναι πιο βολικό για το χέρι γιατί είναι πιο μεγάλο, ενώ στο pocketcm όπως και στο vito δυσκολευόμουνα κάπως και ήμουνα αργός. Μάλιστα έκανα μετατροπή το skin για να το κοντύνω κάπως και έβαλα και ελληνικά για 160 chars sms.
Πάλι έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να το κοντύνω άλλο γιατί θα χίνει χάλια.

Θα ψάξω στην registry μήπως έχουν κάπιοα ρύθμιση

καταλαβα τι ενοεις Ηλια..ειναι σπαστικο οντως καποιες φορες να πληκτρολογεις χωρις να βλεπεις το πεδιο με αυτα που γραφεις...

ζουμ εχει και το vito,το ειδες ετσι? αν κρατησεις πατημενο καποιο γραμμα με το δαχτυλο,σου βγαζει ενα κυκλο με μεγενθυμενα τα γραμματα που πατας,ετσι ωστε αν συρεις το δαχτυλο διαλεγεις ευκολα το γραμμα που θελεις.;)

φυσικα σαν το qwerty hardware δεν ειναι :rolleyes:

ilpanos
17 Ιούλ. 2008, 19:03
Παιδιά έχω πελαγώσει....
Έπεσε ένα kaiserάκι στα χέρια μου.
Όμως είναι sim locked και cid locked και γενικά έχει της εκδιδομένης τα κλειδώματα.
Εγώ θέλω ξεκινήσω ξεκλειδώνοντας το κλείδωμα για τις sim και μετά να περάσω άλλη rom με wm6.0.
Το θέμα είναι ότι ψάχνω ψάχνω στο xda devs κ έχω χαθεί!!!

Λέει ότι για να δουλέψει το Kaiser Sim Unlocker πρέπει να έχω βάλει το hardspl.
Αλλά, για να μπει το hardspl πρέπει πρώτα να βάλω το jumpspl.
Για να μπει όμως αυτο λέει ότι πρέπει πρώτα το κινητό να το κάνω application unlock.

Όλα καλά μέχρις εδώ.

Όμως, λέει να τρέξω το SDA_ApplicationUnlock στο pc για το τελευταίο και όταν το τρέχω λέει:
Phone is not unlockable
κ μετα SDA succesfully unlocked, PLEASE REBOOT SDA NOW.

Τι κάνω εδώ??? Γιατί λεει Phone is not unlockable? Μήπως είναι ήδη ξεκλειδωμένο (πως το ελεγχω)? Φταίει κάτι άλλο?

Το άλλο πρόβλημα είναι οτι το hardspl θέλει και radio.
τώρα το κινητό φοράει:

orange Radio 1.27.14.32
rom 1.81.61.2 wwe
operator version 24.181.1.612

και δεν βρίσκω στο xda την ίδια.

Τι να κάνω?

EDIT:
Παράλειψα αυτο με το sda_applicationunlock, έβαλα jump & hardspl και τώρα μπαίνοντας bootloader βλέπω το hardspl 3.56 άρα υποθέτω ότι είναι οκ.

Με το radio τι να κάνω? Να βάλω πιο καινουργιο ή πιο παλιό αφού δε βρίσκω ίδιο?

zaharakis
17 Ιούλ. 2008, 19:20
Παιδιά έχω πελαγώσει....
Έπεσε ένα kaiserάκι στα χέρια μου.
Όμως είναι sim locked και cid locked και γενικά έχει της εκδιδομένης τα κλειδώματα.
Εγώ θέλω ξεκινήσω ξεκλειδώνοντας το κλείδωμα για τις sim και μετά να περάσω άλλη rom με wm6.0.
Το θέμα είναι ότι ψάχνω ψάχνω στο xda devs κ έχω χαθεί!!!

Λέει ότι για να δουλέψει το Kaiser Sim Unlocker πρέπει να έχω βάλει το hardspl.

Αλλά, για να μπει το hardspl πρέπει πρώτα να βάλω το jumpspl.
Για να μπει όμως αυτο λέει ότι πρέπει πρώτα το κινητό να το κάνω application unlock.

Όλα καλά μέχρις εδώ.
Όμως, λέει να τρέξω το SDA_ApplicationUnlock στο pc για το τελευταίο και όταν το τρέχω λέει:
Phone is not unlockable
κ μετα SDA succesfully unlocked, PLEASE REBOOT SDA NOW.

Τι κάνω εδώ??? Γιατί λεει Phone is not unlockable? Μήπως είναι ήδη ξεκλειδωμένο (πως το ελεγχω)? Φταίει κάτι άλλο?

Το άλλο πρόβλημα είναι οτι το hardspl θέλει και radio.
τώρα το κινητό φοράει:

orange Radio 1.27.14.32
rom 1.81.61.2 wwe
operator version 24.181.1.612

και δεν βρίσκω στο xda την ίδια.

Τι να κάνω?

μην αγχωνεσαι ολα ειναι πολυ απλα :)

ξεκινα με αυτο,διαβασε καλα το reade me για να ξεκλειδωσεις το καιζερ σου μια και καλη!
http://rapidshare.com/files/130409199/kaiser-HardSPLv1.zip

αφου διαβασεις πρωτα καλα εδω
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=KaiserROM_FlashingFAQ

και ειδικα εδω
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Kaiser

μετα

ολα τα υπολοιπα ειναι εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2417544#post2417544

και οτι χρειαστεις ειμαστε και εμεις ;)

ilpanos
17 Ιούλ. 2008, 19:32
Φίλε δεν παίζεσαι! Δεν περίμενα απάντηση τόσο γρήγορα!
Δυστηχώς δε με πρόλαβες. Όπως έγραψα στο edit, έβαλα το 3.56. Πειράζει? να το αλλάξω με το 1 που μου λες? (για το hardspl μιλάω)

zaharakis
17 Ιούλ. 2008, 20:07
Φίλε δεν παίζεσαι! Δεν περίμενα απάντηση τόσο γρήγορα!
Δυστηχώς δε με πρόλαβες. Όπως έγραψα στο edit, έβαλα το 3.56. Πειράζει? να το αλλάξω με το 1 που μου λες? (για το hardspl μιλάω)

εγω το 1 εχω ,ειναι μονιμο(δεν χρειαζεται ξανα φλασαρισμα για καθε ρομ)και αν θελεις απεγκαταστειται για να επαναφερεις το τηλ στην μαμα μορφη κλειδωματων.

για 6.0 ρομς δεν ειναι απαραιτητη η σειρα 3.χχ του hspl..

ουτε και για 6.1 κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση εδω;)

zaharakis
17 Ιούλ. 2008, 20:09
EDIT:
Παράλειψα αυτο με το sda_applicationunlock, έβαλα jump & hardspl και τώρα μπαίνοντας bootloader βλέπω το hardspl 3.56 άρα υποθέτω ότι είναι οκ.

Με το radio τι να κάνω? Να βάλω πιο καινουργιο ή πιο παλιό αφού δε βρίσκω ίδιο?

ραδιο μονο αυτο που δινω .. 1.27.12.17 ειναι μονο για wm6 ρομς
ειναι το πιο σταθερο με παρα πολυ καλο κλειδωμα του gps:!:

και με πολυ καλυτερη αυτονομια .

zaharakis
18 Ιούλ. 2008, 06:51
σπουδαια νεα επιτελους :!::!:

http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php#update_20080717_1

Now we have all that out of the way, here is the actual CAB file (http://www.htcclassaction.org/download/HTC-CA-Kaiser-Drivers.cab). Just install it on your device. Here is a RAR file (http://www.htcclassaction.org/download/Lights.rar) containing a sample D3D application - indeed the same as shown in the video - you can use to see if the drivers worked! Unrar it on your PC, copy the EXE files to your device, and run it on your device. It will show a few popups telling you if hardware is used or not.

και για οσους δεν καταλαβαν

These drivers require a Kaiser (TyTN II) and a ROM based on the official HTC WM 6.1 update!. Exactly which ROMs are compatible is not yet known. We have tested this on multiple Kaisers, but all of them were running Dutty's Diamond V1 ROM. It is extremely unlikely that these files will work out-of-the-box on any other MSM7x00 based device (at this time).

δοκιμαζω τωρα και σε λιγο θα εχετε νεα :D

athanaso77
18 Ιούλ. 2008, 08:54
Perimenoume apotelesmata!!! :rolleyes:

ilpanos
18 Ιούλ. 2008, 10:54
Χαχα!!!
Πάνω στην ώρα, μόλις πήρα το δικό μου kaiser!
Φίλε zaharakis σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις!!!

highway
18 Ιούλ. 2008, 11:00
σπουδαια νεα επιτελους :!::!:

http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php#update_20080717_1

Now we have all that out of the way, here is the actual CAB file (http://www.htcclassaction.org/download/HTC-CA-Kaiser-Drivers.cab). Just install it on your device. Here is a RAR file (http://www.htcclassaction.org/download/Lights.rar) containing a sample D3D application - indeed the same as shown in the video - you can use to see if the drivers worked! Unrar it on your PC, copy the EXE files to your device, and run it on your device. It will show a few popups telling you if hardware is used or not.

και για οσους δεν καταλαβαν

These drivers require a Kaiser (TyTN II) and a ROM based on the official HTC WM 6.1 update!. Exactly which ROMs are compatible is not yet known. We have tested this on multiple Kaisers, but all of them were running Dutty's Diamond V1 ROM. It is extremely unlikely that these files will work out-of-the-box on any other MSM7x00 based device (at this time).

δοκιμαζω τωρα και σε λιγο θα εχετε νεα :D

Πω πω...αυτά είναι τα καλύτερα νέα που άκουσα ποτέ!!!

Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι μάλλον θέλει official 6.1 rom. Θέλω να μείνω στην 6.

athanaso77
18 Ιούλ. 2008, 11:07
Ean doulepsei kala... den exeis logo na min baleis WM6.1.

highway
18 Ιούλ. 2008, 11:15
Ean doulepsei kala... den exeis logo na min baleis WM6.1.

Οι wm6.1 έχουν διάφορα προβλήματα διαβάζοντας από όσους έβαλαν και κυρίως από τον Δημήτρη. Και διάζοντας και το παρακάτω στο link του Δημήτρη νομίζω ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμα λόγος.

"To elaborate further, these drivers do not accelerate video playback. These drivers do not accelerate normal Windows operation. Some of you have asked if we have abandoned accelerated 2D. We have not, it may still come."

Εμένα με ενδιαφέρει το 2D και normal Windows operation. Τα video έτσι και αλλιώς τα κάνω re-encode ώστε να γλυτώσω όγκο και παίζουν καλά και όσο για 3D δεν μου χρειάζεται κάπου.

XINOS18
18 Ιούλ. 2008, 13:07
:shifty:θα ειθελα να ρωτησω εαν το htc tytn II einai kalitero apo to htc touch cruise?!?!?!:shifty:

greenfan
18 Ιούλ. 2008, 13:08
Αντε να δούμε μήπως γίνει τίποτα επιτέλους...
Βέβαια κι εγώ στα WM6 έχω παραμείνει και το σκέφτομαι για τα 6.1 αλλά αν υπάρχει πλέον σοβαρός λόγος να το σκεφτώ.
Περιμένουμε περισσότερα από τον Δημήτρη...

WebViRuS
18 Ιούλ. 2008, 13:08
πάνω κάτω τα ίδια είναι. αν σε βολεύει το πληκτρολόγιο τότε πας καιζερ διαφορετικά cruise

XINOS18
18 Ιούλ. 2008, 13:19
ευχαρηστω για την απαντηση.......:D

WizeMan
18 Ιούλ. 2008, 13:51
Αν παίξει το TouchFLO 3D με αυτούς τους drivers τότε πάω για WinMo 6.1 :D

WebViRuS
18 Ιούλ. 2008, 14:25
these drivers do not accelerate video playback. These drivers do not accelerate normal Windows operation.

προς το παρών είναι άχρηστο. άψογη προσπάθεια αλλά δεν κάνει τίποτα αυτή τη στιγμή

athanaso77
18 Ιούλ. 2008, 15:11
Αν παίξει το TouchFLO 3D με αυτούς τους drivers τότε πάω για WinMo 6.1 :D

To TF3D einai outws i allws ftiagmeno gia VGA othones.

athanaso77
18 Ιούλ. 2008, 15:24
πάνω κάτω τα ίδια είναι. αν σε βολεύει το πληκτρολόγιο τότε πας καιζερ διαφορετικά cruise

Kai logo tis yparksis tou pliktrologiou, megalwnei aisthita o ogkos tis syskevis kai i diafora einai aisthiti anamesa stis dyo syskeves.

nobleman
18 Ιούλ. 2008, 19:56
Έβαλα μια καινούργια κάρτα Q σήμερα αλλά δεν βρίσκει καμιά υπηρεσία. Φταίει του ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό και δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένη ή είναι βίτσιο της συσκευής;

Επεξεργασία: Μπα, την έβαλα και σε ΝΟΚΙΑ, μάλλον Ελλάδα θέλει την πρώτη φορά...

WizeMan
18 Ιούλ. 2008, 21:00
To TF3D einai outws i allws ftiagmeno gia VGA othones.

mporei na to hackepsoun mate... vasika sta cab pou kikloforoun, ta images einai ok , ta links einai poy den paizoun akoma. oti patisis vgazei calendar

WebViRuS
18 Ιούλ. 2008, 21:17
καλά μέχρι τότε θα έχει φτιάχτει το spb mobile shell με το skin να παίζει σωστά και δεν θα το χρειάζεται κανείς αυτό που λέτε.

ilpanos
18 Ιούλ. 2008, 22:04
Είμαι στη φάση πρόσθεσης ελληνικών. Έχω περάσει αγγλική rom.
Κανένα link με δοκιμασμένες λύσεις για ελληνικά, πληκτρολόγια θα βοηθούσε…
Ναι έχω διαβάσει αρκετά θέματα στο φόρουμ κ απλά ζητώ τις προσωπικές σας προτιμήσεις για πληκτρολόγηση με χοντρά δάκτυλα.

Θέλω να ρωτήσω κ 2 πιο συγκεκριμένα πράγματα.
Πρώτα απ' όλα πώς θα βάλω ελληνική γλώσσα στο hardware πληκτρολόγιο και πώς θα αλλάζω γλώσσες με συνδυασμό πλήκτρων?
Και δεύτερον, πώς θα προσθέσω ελληνικά στον πολύ βολικό dialer των windows?

cretan
18 Ιούλ. 2008, 23:52
Σήμερα παρατήρησα οτι ένας φίλος με το PSP του που καθόταν δίπλα σε μένα, είχε καλύτερη λήψη και ανίχνευση των ασύρματων δικτύων στην περιοχή, κατι που με ξενέρωσε:mad:. Επίσης φίλος μου με το HTC3600 μου είπε οτι με τα wm5 είχε πολύ καλύτερο σήμα στο wi-fi:confused:. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή κάποιο software για να βελτιωθεί η ποιότητα του σήματος;
Με τους drivers τι έγινε; Δουλεύουν τελικά με τα wm6 γιατί δεν γυρνάω στα 6.1 με τη καμία!:nuke:

_KOSTASKELLAS_
19 Ιούλ. 2008, 09:12
Σήμερα παρατήρησα οτι ένας φίλος με το PSP του που καθόταν δίπλα σε μένα, είχε καλύτερη λήψη και ανίχνευση των ασύρματων δικτύων στην περιοχή, κατι που με ξενέρωσε:mad:. Επίσης φίλος μου με το HTC3600 μου είπε οτι με τα wm5 είχε πολύ καλύτερο σήμα στο wi-fi:confused:. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή κάποιο software για να βελτιωθεί η ποιότητα του σήματος;
Με τους drivers τι έγινε; Δουλεύουν τελικά με τα wm6 γιατί δεν γυρνάω στα 6.1 με τη καμία!:nuke:

distixos to exo paratirisei kai ego ayto.me psp epiana 6-7 diktya kai me to kaiser 2.alles fores pali kanena:X

greenfan
19 Ιούλ. 2008, 13:06
...................

talentscout
19 Ιούλ. 2008, 23:39
Καλησπέρα, έχω το iContact 0.74 υπάρχει τρόπος να του βάλω ελληνικά?

http://img148.imageshack.us/img148/570/icontact0745sg4.png

nikolis2000
20 Ιούλ. 2008, 05:17
καλημερα!πλεον ειμαι κ εγω κατοχος ενας kaiser εδω και λιγες ωρες και μπορω να πω τα καλυτερα εκτος απο....
1)μου αλλαξε την γραμματοσειρα απο τον comm manager(εβαλε την lcd νομιζω) και το γυρισα στα αγγλικα γιατι δεν μου βγαζει τους ελληνικους χαρακτηρες.τι μ@λ@κ1@ εκανα(αν εκανα) και πως την αλλαζω?
/////ειδα καποιες λυσεις πχ εβγαλα τα προγραμματα που ειχα βαλει πριν το παθω αλλα τιποτα και μεσα στο φακελο fonts exei thn lcd2 αλλα δεν μου αφηνει να την σβησω///////
2)δεν μπορω με τιποτα να γραξω ελληνικα με το hardware πληκτρολογιο.
3)ενω περασα χειροκινητα στην registry το κλειδι για να μην εμφανιζει τισ επαφες της sim αυτο μετα απο κα8ε ρεσταρτ τις δειχνει εκανα εγκατασταση το γνςστο cab:hide sim contacts αλλα παλι τα ιδια μεχρι που το ελυσα με προγραμμα.
οποιαδηποτε λυση ευπροσδεκτη.
δεν διαβασα ακομα ολο το ποστ(450 σελιδες δεν ειναι κ λιγο) οποτε δεν ξερω αν εχουν απαντηθει αυτα.

jimbalis
20 Ιούλ. 2008, 17:09
καλησπέρα σε όλους. έχω το kaizer και ξαφνικά δεν με αφήνει να μπω στα sms και στα e-mail, αλλά και όταν πάω να ξεκινήσω to destinator μου εμφανίζει την πιο κάτω εικόνα. βοήθεια είμαι και άσχετος με τα φόρουμ. αν έκανα κανένα λάθος ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.

zaharakis
20 Ιούλ. 2008, 18:23
καλησπέρα σε όλους. έχω το kaizer και ξαφνικά δεν με αφήνει να μπω στα sms και στα e-mail, αλλά και όταν πάω να ξεκινήσω to destinator μου εμφανίζει την πιο κάτω εικόνα. βοήθεια είμαι και άσχετος με τα φόρουμ. αν έκανα κανένα λάθος ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων.

απο οτι βλεπω φιλε μου χρησιμοποιεις σκιν του Πανου(panosha) αρα εχεις περασει και απο το φορουμτης NGI.δεν ριχνεις και απο εκει μια ερωτηση?
δινουν και υποστηριξη τα παιδια εκει,οχι μονο downloads ;)

nikolis2000
20 Ιούλ. 2008, 19:02
episis molis eida oti yparxei sto site ths htc episimo update se 6.1.to exei dokimasei kaneis?to episimo kai oxi cooked.ola douleyoun ok?(wifi gps videoklhseis)aksizei na to kanw?

Tna
20 Ιούλ. 2008, 19:21
Έχουν γραφτεί πολλά για το Update στα 6.1... Συνοπτικά ΜΗΝ το βάλεις. Είναι μεγάλο πισωγύρισμα

athanaso77
20 Ιούλ. 2008, 22:48
όταν πάω να ξεκινήσω to destinator μου εμφανίζει την πιο κάτω εικόνα.

Είναι γνωστό πρόβλημα. Πήγαινε στα MMS σου και σβήστα όλα.

athanaso77
20 Ιούλ. 2008, 22:51
2)δεν μπορω με τιποτα να γραξω ελληνικα με το hardware πληκτρολογιο.

Ελληνικά στο hardwarekeyboard του TyTN II με Αγγλική ROM (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675)

athanaso77
20 Ιούλ. 2008, 22:55
Καλησπέρα, έχω το iContact 0.74 υπάρχει τρόπος να του βάλω ελληνικά?

Το Pocket CM Contacts (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4756) το έχεις δει; Στο τέλος του thread έχω το αρχειάκι με τα ελληνικά. Δοκίμασε το! ;)

athanaso77
20 Ιούλ. 2008, 23:00
Επίσης φίλος μου με το HTC3600 μου είπε οτι με τα wm5 είχε πολύ καλύτερο σήμα στο wi-fi:confused:. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση. :rolleyes:

athanaso77
20 Ιούλ. 2008, 23:08
Είμαι στη φάση πρόσθεσης ελληνικών. Έχω περάσει αγγλική rom.
Κανένα link με δοκιμασμένες λύσεις για ελληνικά, πληκτρολόγια θα βοηθούσε…
Ναι έχω διαβάσει αρκετά θέματα στο φόρουμ κ απλά ζητώ τις προσωπικές σας προτιμήσεις για πληκτρολόγηση με χοντρά δάκτυλα.

Θέλω να ρωτήσω κ 2 πιο συγκεκριμένα πράγματα.
Πρώτα απ' όλα πώς θα βάλω ελληνική γλώσσα στο hardware πληκτρολόγιο και πώς θα αλλάζω γλώσσες με συνδυασμό πλήκτρων?
Και δεύτερον, πώς θα προσθέσω ελληνικά στον πολύ βολικό dialer των windows?

Δες λίγο πιο πάνω τα link που έχω δώσει για το πως θα γράφεις ελληνικά με το hardware πληκτρολόγιο αλλά και για ελληνικές επαφές. Το καλύτερο on-screen ελληνικό πληκτρολόγιο... Pocket CM Keyboard (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652).

Για ελληνικό smardialing έχεις δύο επιλογές στο format...

1)
2abcABCαβγΑΒΓ
3defDEFδεζΔΕΖ
4ghiGHIηθιϊΗΘΙΪ
5jklJKLκλμΚΛΜ
6mnoMNOνξοΝΞΟ
7pqrsPQRSπρσςΠΡΣ
8tuvTUVτυφΤΥΦ
9wxyzWXYZχψωΧΨΩ

jimm98y_smartdialing_2_5_27526_GREEK.CAB (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=47232&d=1187190867)

2)
2ABCabcΑΒΓαβγάΆ
3DEFdefΔΕΦδεφΈέ
4GHIghiΓΗΙΉΊγηιήίϊΐ
5JKLjklΚΛκλ
6MNOmnoΜΝΟΩΌμνοωόώΏ
7PQRSpqrsΠΡΣΨπρσςψ
8TUVtuvΤΘτθ
9WXYZwxyzΥΧΖΞΎυχζξύϋΰ

jimm98y_smartdialing_2_5_27526_GREEK2.CAB (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=47703&d=1187707378)

Διαλέγεις και παίρνεις! :rolleyes:

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα