PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33

athanaso77
31 Μάι. 2008, 20:10
αν θυμάμαι καλά η radio δεν χρειάζονται hard spl για να περάσουν. δυστυχώς είμαι 50-50% σίγουρος

Πάντα χρειάζεται να έχεις κάνει hard spl ανεξαρτήτως τι θα φλασάρεις.

athanaso77
31 Μάι. 2008, 20:11
Μου φαίνεται τελικά πως πράττω πολύ σοφά που δεν πειράζω τη Rom και το radio....

Εν τέλει... όντως! ;)

zaharakis
31 Μάι. 2008, 22:46
Την μαμίσια έχω και εγώ. Απλά πέρασα την 6.1 και είδα πόσο χάλια ήταν και πήγα να γυρίσω πίσω. Η αυθεντική όμως που κυκλοφορεί είναι παλαιότερη από αυτή που φορούσε το Kaiser μου...

τι ακριβως χρειαζεσαι?

Tna
31 Μάι. 2008, 23:02
τι ακριβως χρειαζεσαι?

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πρόβλημα μου ήταν με το radio. Έψαχνα να βρω την αυθεντική rom με radio 1.27.12.32 .

zaharakis
31 Μάι. 2008, 23:12
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πρόβλημα μου ήταν με το radio. Έψαχνα να βρω την αυθεντική rom με radio 1.27.12.32 .

η official 6.0 που εχω ειναι με ραδιο με 1.27.12.17:O

γιατι δεν φλασαρεις μεσω hard spl? ειναι κατι αμεσα αναστρεψιμο για το θεμα εγγυησης ;)

Tna
31 Μάι. 2008, 23:47
Το αρχείο από το rapidshare Που έχεις κάνει ποστ έχει την 1.27.12.11 .

Αυτό έκανα όμως. Hard spl, αλλαγή radio και πάλι κλείδωμα

zaharakis
31 Μάι. 2008, 23:56
Το αρχείο από το rapidshare Που έχεις κάνει ποστ έχει την 1.27.12.11 .

Αυτό έκανα όμως. Hard spl, αλλαγή radio και πάλι κλείδωμα

εχεις δικιο.δεν το θυμομουν:rolleyes:

το 12.11 εχει πολυ κακη αυτονομια μπαταριας και οχι πολυ καλο gps fix..σου δινει την αισθηση οτι κατι καθυστερει το τηλ...:O

το 12.32 εχει πολυ καλο gps fix και ειναι λιγο πιο γρηγορο,αλλα μικροτερη αυτονομια μπαταριας.;)

το 12.17 ειναι καπου στην μεση.αυτο χρησιμοποιω εγω παντως ;)

Tna
31 Μάι. 2008, 23:59
mmm Τώρα δεν μπορώ να κάν hard spl πλέον.
Βάζω το Jump spl , βγαίνει το υποτιθέμενοο bootloader αλλά βλέπει σύνδεση με το pc

zaharakis
1 Ιούν. 2008, 00:01
mmm Τώρα δεν μπορώ να κάν hard spl πλέον.
Βάζω το Jump spl , βγαίνει το υποτιθέμενοο bootloader αλλά βλέπει σύνδεση με το pc

οποτε δεν εχεις προβλημα :)

παρτο και δοκιμασε το οποτε εχεις ορεξη ;)

http://rapidshare.com/files/95657930/KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU.rar

ΥΓ καλο μηνα κιολας !

Tna
1 Ιούν. 2008, 12:56
Σε ευχαριστώ!

Παρατήρησα λοιπόν το εξής. Αν η συσκευή δουλεύει με hard spl και με το radio Που κατέβασα, δεν έχει την ίδια απόκριση με πριν! υπάρχουν στιγμές που το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται για 0.5-1δευτερόλεπτο θυμίζοντας τα αντίστοιχα προβλήματα που είχαν τα official 6.1 .
Διαβάζω στο xda με hardspl η συσκευή θα έπρεπε να πηγαίνει ταχύτερα. Βέβαια οι μετρήσεις που δίνω ο τύπος είναι διαφορετικές από αυτές που βγάζω εγώ.

Κάποια ιδέα?

highway
1 Ιούν. 2008, 13:45
Καλωσήρθες highway και σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είναι η δουλειά μου γιαυτό τα ξέρω καλά. Το 7805 είναι πολύ καλό και εύχρηστο τσιπάκι για συσκευές που τροφοδοτούνται από την πρίζα, όπου μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα σταθεροποιημένη τάση 5V από οποιαδήποτε πηγή 7-35V. Πληροφοριακά αναφέρω ότι βγαίνει και σε εκδόσεις για 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 24V με κωδικό 78xx όπου xx = η τάση εξόδου που θέλουμε. Υπάρχουν στην αγορά εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια και είναι αυτό που λέμε "τσιπάκια με ιστορία" για εμάς τους ηλεκτρονικούς.

Το πρόβλημα με το 7805 είναι ότι δεν δουλεύει όταν η τάση εισόδου πέσει κάτω από 7V. Δηλαδή αν η 9-βολτη μπαταρία πέσει κάτω από 7V η τάση εξόδου θα αρχίσει να πέφτει κάτω από 5V και δεν θα δουλεύει, ενώ η μπαταρία θα έχει αρκετό ζουμί ακόμα να δώσει, το οποίο όμως θα μένει ανεκμετάλλευτο. Επίσης, η διαφορά τάσης εισόδου/εξόδου μεταφράζεται σε χαμένη ενέργεια σε θερμότητα επάνω στο 7805. Κάνε ένα πείραμα: Με καινούρια 9-βολτη σύνδεσε το κύκλωμα στο Kaiser (το οποίο να μην είναι πλήρως φορτισμένο). Μετά από λίγα λεπτά ακούμπα με το δάχτυλό σου το μεταλλικό κέλυφος του 7805. Μπορεί και να καείς! :blink: :cry: :worry: Γιαυτό τα τσιπάκια τύπου 78xx δεν ενδείκνυνται για εφαρμογές με μπαταρία.

Αυτό το κύκλωμα είναι πολύ καλύτερο και εκμεταλλεύεται πολύ περισσότερο την ενέργεια της μπαταρίας. Καμία σχέση με το 7805.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Νομίζω για όποιον θέλει να ασχοληθεί είναι πάρα πολυ κατατοπιστικές :)

Θα ασχοληθώ και με το δεύτερο κύκλωμα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Για το πρώτο κύκλωμα ήξερα ότι χάνω κάποιο μέρος της ενέργειας της μπαταρίας σε θερμότητα. Δεν ήξερα όμως αυτό που γράφεις ότι αν πέσει η τάση κάτω από τα 7 volt τότε δεν τροφοδοτεί το κλύκλωμα.

Οπότε η ερώτηση ειναι για πόσο μέρος της συνολικής της ενέργειας μια 9βολτη δίνει πάνω από 7βολτ. Αν αρχίσει να πέφτει προς το τέλος της ζωής της κάτω από 7 τότε δεν είναι πρόβλημα. Γιατι αποκλείεται να πέφτει γραμμικά . Δεν θα είχε νόημα έτσι. δηλ. στη μέση της ζωής της να δίνει 5 βολτ. Είναι σχεδιασμένη να δίνει ενέργεια σε 9βολτα κυκλώματα.. Αρα πρέπει προς το τέλος της ζωής της να πέφτει χαμηλά. Θα το ψάξω αυτό

DrMobile
1 Ιούν. 2008, 14:51
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Νομίζω για όποιον θέλει να ασχοληθεί είναι πάρα πολυ κατατοπιστικές :)

Θα ασχοληθώ και με το δεύτερο κύκλωμα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Για το πρώτο κύκλωμα ήξερα ότι χάνω κάποιο μέρος της ενέργειας της μπαταρίας σε θερμότητα. Δεν ήξερα όμως αυτό που γράφεις ότι αν πέσει η τάση κάτω από τα 7 volt τότε δεν τροφοδοτεί το κλύκλωμα.

Οπότε η ερώτηση ειναι για πόσο μέρος της συνολικής της ενέργειας μια 9βολτη δίνει πάνω από 7βολτ. Αν αρχίσει να πέφτει προς το τέλος της ζωής της κάτω από 7 τότε δεν είναι πρόβλημα. Γιατι αποκλείεται να πέφτει γραμμικά . Δεν θα είχε νόημα έτσι. δηλ. στη μέση της ζωής της να δίνει 5 βολτ. Είναι σχεδιασμένη να δίνει ενέργεια σε 9βολτα κυκλώματα.. Αρα πρέπει προς το τέλος της ζωής της να πέφτει χαμηλά. Θα το ψάξω αυτό
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για τη μη γραμμική εκφόρτιση της μπαταρίας. Το έψαξα λίγο στο Google και βρήκα αυτή τη σελίδα (http://www.powerstream.com/9V-Alkaline-tests.htm). Ρίξε μια ματιά στο δεύτερο σχήμα (500mA discharge). Απ' ό,τι φαίνεται οι 9-βολτες αλκαλικές "πατώνουν" γύρω στα 6V, οπότε με το 7805 χάνουμε την ενέργεια που αντιστοιχεί στο ~1V που απομένει.

Αν θέλεις να βελτιώσεις το κυκλωματάκι σου μπορείς να αντικαταστήσεις το 7805 με το LF50ABP (http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/2574.pdf) (STMicroelectronics), το οποίο μπορεί να δώσει 5V με τάση εισόδου από 5.45V και πάνω. Είναι pin-compatible με το 7805 (ξεκολλάς το ένα και κολλάς το άλλο χωρίς καμία αλλαγή στο κύκλωμα). Κοστίζει περίπου 1 € αλλά το θέμα είναι πού θα το βρεις...

highway
2 Ιούν. 2008, 12:16
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για τη μη γραμμική εκφόρτιση της μπαταρίας. Το έψαξα λίγο στο Google και βρήκα αυτή τη σελίδα (http://www.powerstream.com/9V-Alkaline-tests.htm). Ρίξε μια ματιά στο δεύτερο σχήμα (500mA discharge). Απ' ό,τι φαίνεται οι 9-βολτες αλκαλικές "πατώνουν" γύρω στα 6V, οπότε με το 7805 χάνουμε την ενέργεια που αντιστοιχεί στο ~1V που απομένει.

Αν θέλεις να βελτιώσεις το κυκλωματάκι σου μπορείς να αντικαταστήσεις το 7805 με το LF50ABP (http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/2574.pdf) (STMicroelectronics), το οποίο μπορεί να δώσει 5V με τάση εισόδου από 5.45V και πάνω. Είναι pin-compatible με το 7805 (ξεκολλάς το ένα και κολλάς το άλλο χωρίς καμία αλλαγή στο κύκλωμα). Κοστίζει περίπου 1 € αλλά το θέμα είναι πού θα το βρεις...

Οπότε τελικά το κύκλωμα είναι σχετικά καλό. Η 9volt προς το τέλος πέφτει κάτω από 6volt άρα μπορεί να δίνει ενέργεια στο κύκλωμα για σχεδόν όλη της την ζωή.

Το μόνο που έχουμε είναι ότι ένα μέρος της 9βολτης πάει χαμένο σε θερμότητα. Ενώ με 1.5βολτες θα παίρναμε όλη την ενέργειά τους. Δηλ. σαν να αγοράζεις μηχανάκι για να κάνεις καθημερινά μια απόσταση 1km ενώ θα μπορούσες να το κάνεις με ποδήλατο.
Σαν τηλέφωνό όμως την ενέργεια που θέλουμε την παίρνουμε, είτε με την 9βολτη είτε με τις 1,5βολτες.

Και το καλό που έχει αυτό το κύκλωμα είναι ότι είναι πάρα πάρα πολύ απλό και φτηνό. 5 κολήσεις θέλει. Πιο πολύ χρόνο χρειάζεσαι για να το προσαρμόσεις σε κουτί. :)

Θα κοιτάξω και για το LF50ABP που λες. Ισως μπορέσω να το βρώ

Pavlos3
2 Ιούν. 2008, 23:18
Βρε παιδιά στέλνω μηνυματα με το πληκτρολόγιο μέσω του ΑΕΚΜΑP και οι άλλοι πέρνουν ερωτηνατικά.
Αν το στείλω μεσα απο GR-SMS διαβάζονται κανονικά.
Δεν θέλω όμως να στελνω με κεφαλαία...!
Υπαρχει γιατριά γιατρέ μου ?

ps. το πρώτο μου post απο το kaiser :-)

nobleman
2 Ιούν. 2008, 23:25
Προσπάθησα κι εγώ κάποτε αλλά δεν βρήκα λύση...

tranaee
2 Ιούν. 2008, 23:29
Βρε παιδιά στέλνω μηνυματα με το πληκτρολόγιο μέσω του ΑΕΚΜΑP και οι άλλοι πέρνουν ερωτηνατικά.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω 100% γιατί έχω ελληνική μαμίσια ρομ αλλά κοίτα αυτά τα links παρακάτω μπορεί να σε βοηθήσουν:
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180438

Tna
2 Ιούν. 2008, 23:50

Δεν μπορείς να στέλνεις με μικρά στα SMS και να έχεις 160 χαρακτήρες. ΑΝ θέλεις να στέλνεις μικρά πρέπει να στείλει 70 χαρακτήρες! Κανένα κινητό δεν μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες μικρούς!

Pavlos3
3 Ιούν. 2008, 04:26
Δεν μπορείς να στέλνεις με μικρά στα SMS και να έχεις 160 χαρακτήρες. ΑΝ θέλεις να στέλνεις μικρά πρέπει να στείλει 70 χαρακτήρες! Κανένα κινητό δεν μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες μικρούς!

όλα τα κινητά στέλνουν . το θέμα είναι πόσα μηνύματα χρεώνεσαι....!

athanaso77
3 Ιούν. 2008, 09:02
Ti ennoeis? Opws sou ta eipe o Tna einai ksekatharo. Kai min trelenesai me ta mikra grammata. Kai mikra na ta steileis esy... kefalaia tha ta parei o allos giati etsi einai i kwdikopoiisi twn SMS. Kai me to NOKIA sou otan egrafes mikra... kefalaia ta diabaze o paraliptis.

Pavlos3
3 Ιούν. 2008, 09:05
εντάξει το βρήκα μέσα απο τον οδηγό του panosha.

Use Unicode when necessary στις επιλογές των μηνυματων.

highway
3 Ιούν. 2008, 11:26
Η rom του Diamond για εγκατάσταση στο Kaiser

[May 26] L26 Kaiser Diamond Version 3 !!! (Core 19588)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393931

WebViRuS
3 Ιούν. 2008, 11:29
να πω, ότι δεν είναι ακριβώς η ρομ του Diamond, μην περιμένετε touchFlo 3D και ιστορίες, απλώς μια ρομ με διάφορα cabakia.

προσωπική μου γνώμη μην ασχοληθείτε (αν δεν ξέρετε για ρομς) με την συγκεκριμένη μιας και είναι 6.1 Wm, και πολλοί ξέρετε τι σημαίνει αυτό.

athanaso77
3 Ιούν. 2008, 11:36
Afto einai alitheia... oles aftes oi ROMs den exoun tipota to idiaitero kai kainourgio na parousiasoun.

WebViRuS
3 Ιούν. 2008, 11:53
θα δοκιμάσω την ver 5 Που βγήκε γιατί λένε ότι είναι απίστευτα γρήγορη και μου κίνησε το ενδιαφέρον. θα σας ενημερώσω.

WebViRuS
3 Ιούν. 2008, 12:43
οκ ήταν και το τελευταίο τεστ που έκανα σε 6.1. απλά μην ασχοληθείτε καθόλου. ΣΕΡΝΕΤΑΙ μπροστά στην lite του dutty. πολύ χάλια ρομ. την έβγαλα

Panayiotis
3 Ιούν. 2008, 13:16
Απο χθες εχω βαλει τη γνησια rom 6.1, εκδοση dopod Asia

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396787
Με αυτη την εκδοση δεν βρηκα μεχρι αυτη τη στιγμη καποιο bug αλλα ουτε το γνωστο κολλημα της οθονης που ειχα με τις αλλες γνησιες 6.1!
Απο ταχυτητα-μετρια τα πραγματα.
Ευχαριστω Zaharaki για τα tweak που εχεις δωσει σε προηγουμενο σου ποστ,βοηθαει!:)

zaharakis
3 Ιούν. 2008, 13:22
αφου τα εχουμε χιλιο πει ρε παιδια.:O

γιατι σας αρεσει να παιδευεστε??δεν ειναι για 6.1 ακομη...

zaharakis
3 Ιούν. 2008, 13:24
Απο χθες εχω βαλει τη γνησια rom 6.1, εκδοση dopod Asia

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396787
Με αυτη την εκδοση δεν βρηκα μεχρι αυτη τη στιγμη καποιο bug αλλα ουτε το γνωστο κολλημα της οθονης που ειχα με τις αλλες γνησιες 6.1!
Απο ταχυτητα-μετρια τα πραγματα.
Ευχαριστω Zaharaki για τα tweak που εχεις δωσει σε προηγουμενο σου ποστ,βοηθαει!:)

αν δοκιμασεις και μια καλη ρομ 6.0 καλα στημενη θα δεις τι ενοουμε λεγοντας οτι ΔΕΝ αξιζει να παιδευοσαστε με τις 6.1 ακομη ;)

Panayiotis
3 Ιούν. 2008, 13:47
αν δοκιμασεις και μια καλη ρομ 6.0 καλα στημενη θα δεις τι ενοουμε λεγοντας οτι ΔΕΝ αξιζει να παιδευοσαστε με τις 6.1 ακομη ;)Ισως να εχεις δικιο, προηγουμενος ειχα τη Nothrils μετα απο πολλες δοκιμες με οτι ρομ υπηρχε στους xda παντοτε γυρνουσα σε αυτη:D.
Σιγουρα θα ηθελα να δοκιμασω και τη νεα εκδοση που ετοιμαζει ο Nothrils!
Δεν ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω τα windows 6 αφου μολις αγορασα το Tilt το ξεκληδωσα και αλλαξα τη ρομ της AT&T απο την πρωτη στιγμη!

highway
3 Ιούν. 2008, 15:42
Για java εφαρμογές είχα στημένο το "IBM Java Emulator - IBM J9 v6.1.1". Αλλά και το "IBM MIDP 2.0 Java Emulator V2.3" το ίδιο είναι.

Στήνοντας όμως το Mini Opera 4.1 είδα ότι δεν υποστηρίζει καλά το JSR-75 το οποίο το χρειάζεται για να σώζει σελίδες αλλά κυρίως για να μπορείς να κάνεις download και upload.

Έστησα λοιπόν το "Esmertec Jbed 20080222.31" που είχατε προτείνει και παλιότερα και όλα δουλεύουν ρολόϊ. Υπάρχει και μια πιο καινούργια έκδοση αλλά έχει κάποια προβλήματα προς το παρόν.

Οσοι λοιπόν έχετε Java της IBM και θέλετε την νέα λειτουργικότητα του Opera Mini βάλτε Esmertec. :)

ssbk23
3 Ιούν. 2008, 18:48
Που θα βρω την rom 6.0 καλα στημενη γιατι η AT&T εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα.

WebViRuS
3 Ιούν. 2008, 18:49
official rom εννοείς?

MyronG
3 Ιούν. 2008, 18:57
Επανέρχομαι (μετά από πολύ καιρό, είναι η αλήθεια, αλλά ήμουν πνιγμένος) και μπορώ με περηφάνεια να δηλώσω (μην γελάτε) ότι κατάφερα να μεταφέρω τις επαφές από το παλιό κινητό στο Kaiser.
η μόνη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες προσπάθειες δεν ήταν στις ρυθμίσεις (που ήταν οι ίδιες με τις προηγούμενες προσπάθειες), αλλά το ότι χρησιμοποίησα έναν διαφορετικό υπολογιστή.

Όπως και να έχει, η μεταφορά των επαφών έγινε. Επόμενο βήμα, η εγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων (ας είναι καλά η βοήθεια των μελών του φόρουμ :) )

Τελικά, για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δεν πρέπει κανείς να χαίρεται αμέσως.
Οι επαφές μεταφέρθηκαν μεν, αλλά δυστυχώς όχι σωστά (ή για την ακρίβεια, όχι όλες): ανακάλυψα, ότι όπου στο Nokia είχα ορίσει τα τηλέφωνα σε τηλέφωνο σπιτιού, εργασίας, κινητό κλπ., αυτά μεταφέρθηκαν σωστά, όπου όμως τα είχα βάλει απλά ως "τηλέφωνο", το νούμερο δεν μεταφέρθηκε καθόλου (υποθέτω επειδή το Outlook δεν διαθέτει αντίστοιχο πεδίο), οπότε αναγκάστηκα και τα πέρασα με το χέρι. :mad:

Τουλάχιστον, κάθισα και εσβησα μερικά τηλέφωνα που δεν χρειαζόμουν και διόρθωσα σε μερικά άλλα τα ονόματα, που είχαν ανάμεικτους ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες. (ουδέν κακό αμιγές καλού)

*Ουφ*

(τελικά, πολύ έχω παιδευτεί με την όλη ιστορία. λές να είμαι πολύ χαζός για Kaiser? :worry:)

:cool::)

ssbk23
3 Ιούν. 2008, 19:01
Καποια καλη rom χωρις τις αχρηστες εφαρμογες, το official ειναι πολυ σχετικο,αρκει να ειναι αξιοπιστη.

WebViRuS
3 Ιούν. 2008, 19:10
ο ζαχαράκης 4-5 σελίδες πιο πίσω έχει κάνει ένα post με μια ρομ cooked, και ότι χρειάζεσαι για αυτή (dutty Lite 6)

l3ft3r1s
3 Ιούν. 2008, 21:55
Ti ennoeis? Opws sou ta eipe o Tna einai ksekatharo. Kai min trelenesai me ta mikra grammata. Kai mikra na ta steileis esy... kefalaia tha ta parei o allos giati etsi einai i kwdikopoiisi twn SMS. Kai me to NOKIA sou otan egrafes mikra... kefalaia ta diabaze o paraliptis.

έχω λάβει αρκετές φορές sms με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες...

athanaso77
3 Ιούν. 2008, 23:45
Όχι όμως με 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα γιατί αυτά γράφονται με διαφορετικό format. Η γνωστή κωδικοποίηση των SMS υποστηρίζει μόνο κεφαλαία και αυτό είναι ανεξάρτητο συσκευής.

zaharakis
3 Ιούν. 2008, 23:46
έχω λάβει αρκετές φορές sms με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες...

ναι αλλα δεν εχει χρεωθει ανα 160 χαρακτηρες αλλα ανα 70 ;)

Όχι όμως με 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα γιατί αυτά γράφονται με διαφορετικό format. Η γνωστή κωδικοποίηση των SMS υποστηρίζει μόνο κεφαλαία και αυτό είναι ανεξάρτητο συσκευής.

ακριβως ετσι Γιαννη :)

DrMobile
3 Ιούν. 2008, 23:57
Για όσους χρησιμοποιούν ακόμα την official 6.1 ROM, απλά αναφέρω ότι ο καινούριος CorePlayer 1.2.5 παίζει κανονικά σε QTv Video Mode (η έκδοση 1.2.4 και πιθανόν και οι προηγούμενες δεν έπαιζαν σωστά σε QTv με τη νέα 6.1 ROM). Μάλλον η HTC έκανε κάποιες αλλαγές στο graphics engine, οι οποίες τώρα υποστηρίζονται απ' τον νέο CorePlayer.

zaharakis
4 Ιούν. 2008, 00:02
Για όσους χρησιμοποιούν ακόμα την official 6.1 ROM, απλά αναφέρω ότι ο καινούριος CorePlayer 1.2.5 παίζει κανονικά σε QTv Video Mode (η έκδοση 1.2.4 και πιθανόν και οι προηγούμενες δεν έπαιζαν σωστά σε QTv με τη νέα 6.1 ROM). Μάλλον η HTC έκανε κάποιες αλλαγές στο graphics engine, οι οποίες τώρα υποστηρίζονται απ' τον νέο CorePlayer.

μπα Κωστη δεν ξαναγυρναω σε 6.1 ρομ προσωπικα....

το καιζερ μου θα μεινει οπως ειναι τωρα με την dutty's 6.0 lite που δουλευουν ΟΛΑ αψογα :)

δεν ξανασχολουμαι με το καιζερ με φλασαρισματα...λεω να ασχοληθω λιγο με το diamond τωρα ,μεχρι να ερθει το σεπτεμβριο το raphaell :O

DrMobile
4 Ιούν. 2008, 00:29
μπα Κωστη δεν ξαναγυρναω σε 6.1 ρομ προσωπικα....

το καιζερ μου θα μεινει οπως ειναι τωρα με την dutty's 6.0 lite που δουλευουν ΟΛΑ αψογα :)

δεν ξανασχολουμαι με το καιζερ με φλασαρισματα...λεω να ασχοληθω λιγο με το diamond τωρα ,μεχρι να ερθει το σεπτεμβριο το raphaell :O
Και πολύ καλά κάνεις... Κι εγώ δεν πολυασχολούμαι τώρα τελευταία. Χαμένος χρόνος μου φαίνεται, ειδικά αν σκοπεύεις να χτυπήσεις κάτι καινούριο σύντομα. Στην τελική άμα παίζει σωστά και κάνει τη δουλειά του αυτό έχει σημασία. Εγώ δεν με βλέπω να αναβαθμίζομαι αυτή τη χρονιά (δεν με έχει συγκινήσει αρκετά κανένα νέο μηχάνημα μέχρι στιγμής), αλλά θα σας παρακολουθώ να ενημερώνομαι. ;)

tranaee
4 Ιούν. 2008, 09:47
Και πολύ καλά κάνεις... Κι εγώ δεν πολυασχολούμαι τώρα τελευταία. Χαμένος χρόνος μου φαίνεται, ειδικά αν σκοπεύεις να χτυπήσεις κάτι καινούριο σύντομα. Στην τελική άμα παίζει σωστά και κάνει τη δουλειά του αυτό έχει σημασία. Εγώ δεν με βλέπω να αναβαθμίζομαι αυτή τη χρονιά (δεν με έχει συγκινήσει αρκετά κανένα νέο μηχάνημα μέχρι στιγμής), αλλά θα σας παρακολουθώ να ενημερώνομαι. ;)
+1000

δεν ξανασχολουμαι με το καιζερ με φλασαρισματα...
Eγώ προσωπικα δε το πιστεύω!!:lol:

athanaso77
4 Ιούν. 2008, 09:50

Egw pali to pistevw mias kai ton exei thampwsei to Diamond! :p

zaharakis
4 Ιούν. 2008, 09:56
Egw pali to pistevw mias kai ton exei thampwsei to Diamond! :p

οχι Γιαννη μονο για αυτο δεν το λεω!

εχω το καιζερ σαν κυρια συσκευη και
ετσι οπως ειναι στημενο το καιζερ μου τωρα δουλευει αψογα και δεν θελω να πεφτω παλι στο τρυπακι των δοκιμων ρομς 6.1 που δεν δουλευουν πολλα πραγματα σωστα....

αυτο ειναι που δεν με ""τυφλωνει "" στο diamond η 6.1 ρομ που φοραει.....ισα ισα που με κανει πολυ επιφυλακτικο...και για αυτο κραταω πολυ μικρο καλαθι ακομη...

βλεπουμε στην πορεια :)

WebViRuS
4 Ιούν. 2008, 09:59
άμα στείλουμε γράμμα στην HTC και ζητήσουμε να μας δώσει downgrade (πιο παλιό λογισμικό) δηλαδή από 6.1 σε 6.0. Τι λέτε να πάρουμε? :D

zaharakis
4 Ιούν. 2008, 10:01
+1000

και εγω μαζι σας :!: αλλα να μην το δοκιμασουμε να δουμε τι λεει και αυτο??:rolleyes:

μεχρι να ρθει το παφαελ πρεπει να ανανεωνομαστε και λιγο :p

Δημητρη ειναι ανουσιο να χαλασω το καιζερ μου ετσι οπως δουλευει με 6.0 ρομς και να βασανιζομαι να κανω να δουλεψουν ολα αυτα που ΔΕΝ δουλευουν στις 6.1 :)

αν μου κατσει και το diamond τοτε πραγματικα θα ηρεμησει το πολυβασανισμενο,καιζερακι μου :D

zaharakis
4 Ιούν. 2008, 10:02
άμα στείλουμε γράμμα στην HTC και ζητήσουμε να μας δώσει downgrade (πιο παλιό λογισμικό) δηλαδή από 6.1 σε 6.0. Τι λέτε να πάρουμε? :D

δεν ξερω τι θα μας δωσουν αυτοι αλλα ξερω πολυ καλα τι πρεπει να τους δωσουμε εμεις ...

κλωτσιες :!: πολλες κλωτσιες!!!:mad:

tranaee
4 Ιούν. 2008, 10:03

..και να κάνουμε κι ένα petition για να αφαιρεθούν οι video drivers από το diamond..:lol:

zaharakis
4 Ιούν. 2008, 10:06
..και να κάνουμε κι ένα petition για να αφαιρεθούν οι video drivers από το diamond..:lol:

δεν νομιζω να μας δωσουν σημασια Δημητρη πλεον...

ειδικα μετα απο αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2369178#post2369178

WebViRuS
4 Ιούν. 2008, 10:18
όλο παράπονα είσαι. αλλά αμέσως το τσίμπησες το εργαλείο. η HTC ξέρει πολύ καλά τι κάνει. έβγαλε χτες το Diamond, και σήμερα ανακοίνωσε και το Raphael. κόλαση θα γίνει.

zaharakis
4 Ιούν. 2008, 10:35
όλο παράπονα είσαι. αλλά αμέσως το τσίμπησες το εργαλείο. η HTC ξέρει πολύ καλά τι κάνει. έβγαλε χτες το Diamond, και σήμερα ανακοίνωσε και το Raphael. κόλαση θα γίνει.

λες να βαλω απο τωρα το diamond αγγελια στην υπογραφη μου ??:blink: :O:worry: :lol::p

WebViRuS
4 Ιούν. 2008, 10:43
θα περιμένω να το ανοίξεις ώστε να πέσει η τιμή του στα μισά. και επειδή είμαι φίλος θα στο αγοράσω στο 1/3 της τιμής

athanaso77
4 Ιούν. 2008, 10:46
λες να βαλω απο τωρα το diamond αγγελια στην υπογραφη μου ??:blink: :O:worry: :lol::p

Mas exei trelanei pia afti i HTC... prin liges meres ontas apogoitevmenoi apo tin aparadekti WM6.1 ROM tou Kaiser, brizame tin HTC kai legame terma pia... kai simera den kseroume poia syskevi tis na prwtoparaggeiloume!!! :p:p:p

gnikolai
4 Ιούν. 2008, 10:46
Καλημερα σας!

Παιδια ειμαι αναμεσα στο TytII kai sto Touch Cruise. Υπαρχουν καποιες λεπτομερειες ερωτησεις που εχω να σας κανω μηπως και καταληξω. Ερωτησεις φυσικα που αφορουν το συγκεκριμενο γιατι με το Touch Cruise εχω παρει μαλλον ολες μου τις απαντησεις:

Αρα...: Με WIFI ειστε ενταξει; ειναι οκ το σημα; δε μιλαμε για 100αδες μετρα...Αν η ληψη ειναι καλη και σωστη-σταθερη. Το ιδιο ισχυει και με το GPS. Τι λεει απο ληψη και σταθεροτητα; Η συνεργασια με Destinator (ego exo to 6) kai me to TomTom τι λεει; παιζουν κανονικα;

Υπαρχει κανενα handsfree το οποιο να μας δινει τη δυνατοτητα να εχουμε ραδιο;

Επισης: Οταν γραφω με το qwerty πληκτρολογιο (το οποιο ειναι φοβερη ευκολια) μπορω να γραψω τελικα ελληνικα 160 χαρακτηρες (κεφαλαια μικρα δε μας νοιαζει μιας και παντα κεφαλαια αποστελονται) με χρηση καποιου λεξικου;

Σας ευχαριστω... Δε ξερω ποιο απο τα 2 να χτυπησω... τρελο διλλημα γ@μ@τ@!!!

WebViRuS
4 Ιούν. 2008, 10:51
το TyTN II έχει άψογο wifi σήμα. για το άλλο δεν ξέρω. και το GPS Πολύ καλό.

σου προτείνω το TyTN II και συγκεκριμένα το δικό μου μιας και το πουλάω, το οποίο είναι σε άψογη κατάσταση :)

athanaso77
4 Ιούν. 2008, 10:53
Καλημερα σας!

Παιδια ειμαι αναμεσα στο TytII kai sto Touch Cruise. Υπαρχουν καποιες λεπτομερειες ερωτησεις που εχω να σας κανω μηπως και καταληξω. Ερωτησεις φυσικα που αφορουν το συγκεκριμενο γιατι με το Touch Cruise εχω παρει μαλλον ολες μου τις απαντησεις:

Αρα...: Με WIFI ειστε ενταξει; ειναι οκ το σημα; δε μιλαμε για 100αδες μετρα...Αν η ληψη ειναι καλη και σωστη-σταθερη. Το ιδιο ισχυει και με το GPS. Τι λεει απο ληψη και σταθεροτητα; Η συνεργασια με Destinator (ego exo to 6) kai me to TomTom τι λεει; παιζουν κανονικα;

Υπαρχει κανενα handsfree το οποιο να μας δινει τη δυνατοτητα να εχουμε ραδιο;

Επισης: Οταν γραφω με το qwerty πληκτρολογιο (το οποιο ειναι φοβερη ευκολια) μπορω να γραψω τελικα ελληνικα 160 χαρακτηρες (κεφαλαια μικρα δε μας νοιαζει μιας και παντα κεφαλαια αποστελονται) με χρηση καποιου λεξικου;

Σας ευχαριστω... Δε ξερω ποιο απο τα 2 να χτυπησω... τρελο διλλημα γ@μ@τ@!!!

To Wifi exei tin idia apodosi.

To GPS tou Cruise doulevei kalytera. Parolo pou xrisimopoioun to idio Chipset einai apodotikotero.

Hands-free me enswmatomeno radiofwno de tha sou proteinw allo apo afto pou exei o Dimitris (zaharakis). http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=145554

To hardware pliktrologio einai apo ta kalytera pou exoume dei mexri simera kai grafei kanonikotata sms ellinika me 160 xaraktires, eite i syskevi exei elliniko menu, eite aggliko.

zaharakis
4 Ιούν. 2008, 10:55
ριξτε μια ματια οσοι δεν το εχετε δει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2369248#post2369248

tranaee
4 Ιούν. 2008, 11:47
ριξτε μια ματια οσοι δεν το εχετε δει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2369248#post2369248

Ok Δημητράκη τώρα το είδα..;)

Driver_3
4 Ιούν. 2008, 15:02

Βλεπω οτι η παρεα του καιζερ παει προς diamond μερια. Ειμαι ευτυχισμενος γιατι μεχρι να παρω το ελληνικο diamond απο ace ο Δημητρης θα εχει παρουσιασει τα θετικα κ τα αρνητικα του..περιμενουμε review μολις παραλαβεις!!:)

WebViRuS
4 Ιούν. 2008, 15:03
raphael ρε παιδιά :)

Driver_3
4 Ιούν. 2008, 15:09
Μην βιαζεσαι Θοδωρη Diamond τωρα κ για raphael βλεπουμε μετα το καλοκαιρι:lol:

WebViRuS
4 Ιούν. 2008, 15:13
εγώ θα πάω κατευθείαν προς τα εκεί.

ssbk23
4 Ιούν. 2008, 18:17
Καλησπερα σε ολους,2 πραγματακια ψαχνω,
1.WM6 η WM6.1 rom γιατι δεν βρισκω ακρη με τις ρυθμισεις του GPRS της Cosmote,(ελληνικη εκδοση)
2.Γιατι δεν μπορώ να κανω το GPS2Googleearth να βρει το GPS και να δουλεψει?
Σας ευχαριστω.....

athanaso77
4 Ιούν. 2008, 20:35
WM6 η WM6.1 rom γιατι δεν βρισκω ακρη με τις ρυθμισεις του GPRS της Cosmote,(ελληνικη εκδοση)

Γιατί τώρα τι ROM φοράς;

Ρυθμίσεις για GPRS: http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html

nobleman
4 Ιούν. 2008, 22:17
Ή τα παιξε το GPS μου ή η 6.1 επίσημη και μαγειρεμένες δεν με αφήνουν με τίποτα να κλειδώσω σήμα. Μια πρόταση για μαγειρεμένη 6 ιδανική στα γρήγορα;

WebViRuS
4 Ιούν. 2008, 22:33
χρειάζεσαι το GPS GATE για να παίξει σωστά (ειδικά με το Destinator 6)

βγάλε την 6.1 είναι *********. βάλε την dutty 6 lite που βρίσκεται 6-7 σελίδες πιο πίσω

έχει κάνει post ο ζαχαράκης με ότι θα χρειαστείς

Tna
5 Ιούν. 2008, 01:34
GPRS settings, δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα αλλά δοκιμάστε αυτό

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=39242&d=1179398005

zaharakis
5 Ιούν. 2008, 01:40
αν δεν κανει τπτ και αυτο που εδωσε ο φιλος TNA ας δοκιμασει και αυτο
που χρησιμοποιω εγω και δουλευει αψογα ;)

http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab

ΥΓ
TNA αν θυμαμαι καλα,εσυ δεν το ειχες δωσει πιο παλια εδω στο myphone ??;)

Tna
5 Ιούν. 2008, 01:45
αν δεν κανει τπτ και αυτο που εδωσε ο φιλος TNA ας δοκιμασει και αυτο
που χρησιμοποιω εγω και δουλευει αψογα ;)

http://rapidshare.com/files/104335389/Htc_Network_Wizard_GR.cab

ΥΓ
TNA αν θυμαμαι καλα,εσυ δεν το ειχες δωσει πιο παλια εδω στο myphone ??;)

ναι εγω το ειχα δωσει...

zaharakis
5 Ιούν. 2008, 01:48
ναι εγω το ειχα δωσει...

ευχαριστουμε και παλι :)

εμενα μου εχει λυσει τα χερια μιας και οι περισσοτερες ρομ του καιζερ δεν ειχαν ελληνικους παροχους μεσα:O

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 09:57
Γιατί τώρα τι ROM φοράς;

Ρυθμίσεις για GPRS: http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html

Καποια με ενα σωρο αχρηστες εφαρμογες της ΑΤ&Τ....

athanaso77
5 Ιούν. 2008, 10:02
Tha sou synistousa na tin petakseis kai na baleis afti pou proteinoun pio panw o Dimitris (zaharakis) kai o Thodwris (webvirus).

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 10:06
Να την βαλω αλλα που θα την βρω? και δεν ξερω πως ακριβως.... Με το 2020i που ειχα ηταν αρκετα πιο ευκολα τα πραγματα με αυτο προσπαθησα να βαλω καποια rom αλλα δεν εμπαινε
με τιποτα(κολλαγε στην ασπρη οθονη με την μπαρα ολοκληρωσης στο 0%)

Tna
5 Ιούν. 2008, 10:12
Ναι γιατί πρέπει να "ξεκλειδώσεις" την συσκευή σου βάζωντας άλλον Bootloader. Γενικά η διαδικασία είναι γνωστή και ως Hardspl. Θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις εδώ
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 10:13
Σε ευχαριστω πολυ,θα το ψαξω τωρα....

athanaso77
5 Ιούν. 2008, 10:21
Introduction to ROM flashing (http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=KaiserIntroductionToROM_Flashing)

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 10:39
Τα καταφερα!!! Δοκιμαζω την SNE2 rom(see no evil) που βρηκα λιγες σελιδες πιο πισω για να δω τι κανει...θα ενημερωσω.
Σας ευχαριστω πολυ παιδες....

WebViRuS
5 Ιούν. 2008, 10:44
δεν ακούτε ποτέ ε? δικαίωμά σου να βάλεις όποια ρομ θες

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 10:48
Δεν βρισκω καποια αλλη να βαλω και θελω να δοκιμασω την διαδικασια.αν μου προτεινεις καποια αλλη ευχαριστως να την βαλω,απο την στιγμη που ξεφορτωθηκα την ΑΤ&Τ ειμαι happy.

WebViRuS
5 Ιούν. 2008, 10:53
είσαι καινούργιος για αυτό δεν σου φωνάζω που δεν ψάχνεις.

ορίστε
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362483#post2362483

CarpeNoctum
5 Ιούν. 2008, 10:56
Δεν βρισκω καποια αλλη να βαλω και θελω να δοκιμασω την διαδικασια.αν μου προτεινεις καποια αλλη ευχαριστως να την βαλω,απο την στιγμη που ξεφορτωθηκα την ΑΤ&Τ ειμαι happy.

Δες Εδώ

Edit... Με πρόλαβε ο Θοδωρής.

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 11:04
Σε ευχαριστω αλλα ειναι και το θεμα μεγαλυτερο απο βιβλιο του Ντοστογιεφσκι,θελει παρα πολες ωρες ψαξιμο για να βρεις ακρη.(το παρακολουθω εδω και 5 σελιδες περιπου)

athanaso77
5 Ιούν. 2008, 12:10
Nai... alla ta biblia tou Ντοστογιεφσκι den exoun tin epilogi "αναζήτηση" :happy:

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 12:20
Point taken..... :)

ssbk23
5 Ιούν. 2008, 12:59
Ολα καλα,εβαλα την rom του Zaharakis με τ add-ons αλλα εξακολουθω να εχω προβλημα με το GPRS.Το περιεργο ειναι οτι στελνω και δεχομαι mms αλλα δεν μπαινει internet.... εχω βαλει το wizard και εχουν μπει οι ρυθμισεις.Καταραμενη Cosmote....καλα εκαναν οι Γερμανοι και την πηραν(τουλαχιστον θα εχουμε υπηρεσιες)

Hyde
5 Ιούν. 2008, 13:02
Λίγα μηνύματα πιο πάνω είδα ότι κράζεται την 6.1, γιατί; είναι αργή ή μήπως επειδή υπάρχουν πιο γρήγορες;

athanaso77
5 Ιούν. 2008, 14:31
Giatyi ypotithetai oti bgikan gia kalytera... kai ta kanane xeirotera!

Tna
5 Ιούν. 2008, 17:35
Έχει πολλά αρνητικά! Προσωπικά θα σύστηνα σε όλους που έχουν Official 6 και δεν θέλουν να βάλουν cooked να μείνουν με την official 6! Τα 6.1 θα σας δημιουργήσουν τόσα προβλήματα που πραγματικά ούτε οι κακές 6.1 cooked δεν έχουν.
Στην αρχή η συσκευή μοιάζει γρήγορη, αποκρίσιμη και τα λοιπά αλλά μετά από λίγο θα διαπιστώσετε ΠΟΣΟ περίεργη είναι η rom. Κωλύματα στον dialer, ελάχιστη μνήμη (45mb), αρκετές εφαρμογές δεν παίζουν, αργή απόκριση αφού εγκατασταθούν 1-2 προγράμματα.

=> Μην την βάζετε. Απορώ η HTC τι είχε στο μυαλό της όταν την έβγαλε

Pavlos3
6 Ιούν. 2008, 03:47
εγώ βασικά την έβαλα αλλά μόλις είδα την ελευθερη μνήμη την έβγαλα.....!

να ναι καλά και ο 'ανθρωπος που μου άνοιξε τα μάτια....!

Hyde
6 Ιούν. 2008, 07:01
Γενικά τα wm 6.1 προσφέρουν τίποτα;

athanaso77
6 Ιούν. 2008, 08:50
...oxi

vpapous
6 Ιούν. 2008, 10:31
Καλημέρα

Εχω βάλει στα contacts του outlook τα γενεθλια κάποιων φίλων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήται ένα All Day Event στο ημερολόγιο κάθε χρόνο την ημερά που είχα δηλώσει.
Όταν όμως γίνεται sync με ένα pocket pc (τώρα με το κάιζερ αλλά το έκανε και με αλλα pocket pc) δημιουγεί το ίδιο event αλλα έχει ένα αριθμό στο τέλος.
πχ. "Γιωργος Παπαδόπουλος Birthday (4)" σαν να έχει δημιουργήσει 4 ίδια all day events την ίδια μέρα.

Χρησιμοποιώντας ενα sync sw για να ενημερώνω το google calendar από το outlook, επιβεβαίωθηκαν οι φόβοι μου δηλ. όντως δημιουργούσε πολλαπλά ίδια events στο calendar του google.

Εχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο σχετικό?

Tna
6 Ιούν. 2008, 11:35
ναι. το κάνει αυτό. Έχει συνήθως να κάνει με την γλώσσα της συσκευής και την γλώσσα του Outlook αλλά και για άλλους χαζούς λόγους. Βάλε ένα πρόγραμμα πχ το pocket mechanic για να διορθώσεις τέτοια χαζά φαινόμενα

vpapous
6 Ιούν. 2008, 11:50
Θα το δοκιμασω.......

ευχαριστω

l3ft3r1s
7 Ιούν. 2008, 08:46
έχει δοκιμάσει κανείς το kaiser με αυτό:
http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02060

δείχνει το caller id στην οθόνη?

avgerinosmd
7 Ιούν. 2008, 10:15
έχει δοκιμάσει κανείς το kaiser με αυτό:
http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02060

δείχνει το caller id στην οθόνη?

Το απλο clip d δειχνει το ονομα αν ειναι γραμμενο με λατινικους χαρακτηρες και το νουμερο οταν ειναι γραμμενο στα ελληνικα η επαφη η οταν ο καλων ειναι αγνωστος
Το ιδιο θα κανει και αυτο

l3ft3r1s
7 Ιούν. 2008, 14:26
Το απλο clip d δειχνει το ονομα αν ειναι γραμμενο με λατινικους χαρακτηρες και το νουμερο οταν ειναι γραμμενο στα ελληνικα η επαφη η οταν ο καλων ειναι αγνωστος
Το ιδιο θα κανει και αυτο

ευχαριστώ πολύ! :)

Pavlos3
8 Ιούν. 2008, 23:39
παιδιά γειά.

ερώτηση κρίσεως . Μπορώ να βάλω σαν default Πληκτρολόγιο το dynatype ώστε κάθε φορα που θέλω να άνω κάτι να μήν περιμένω μέχρι να το αλλάξω ?

tranaee
8 Ιούν. 2008, 23:43
παιδιά γειά.

ερώτηση κρίσεως . Μπορώ να βάλω σαν default Πληκτρολόγιο το dynatype ώστε κάθε φορα που θέλω να άνω κάτι να μήν περιμένω μέχρι να το αλλάξω ?

Χρειάζεσαι αυτό (http://rapidshare.com/files/121060063/Sipchange_1.0.cab.html)!!
Εκτέλεσέ το στο κάιζερ και μετά την εγκατάσταση τρέξτο και διάλεξε το πληκτρολόγιο της αρεσκείας σα default..;)

Pavlos3
8 Ιούν. 2008, 23:46
Ευχαριστώ φίλε μου.....!

MyronG
9 Ιούν. 2008, 13:59
Καλημέρα

Παρατήρησα (τις τελευταίες ημέρες που χρησιμοποιώ το Kaiser) ότι ανοίγει από μόνο του το ActiveSync. Συγκεκριμένα, ενώ το χρησιμοποιούσα σαν τηλέφωνο ή ακόμη και όταν απλά το άφηνα για λίγη ώρα χωρίς να το χρησιμοποιώ, παρατηρούσα στο TaskManager ότι (εκτός από τα προγράμματα που είχα ανοίξει εγώ, π.χ. Επαφές) πάντα ήταν ανοιχτό και το ActiveSync.

Ξέρει κανείς γιατί ξεκινάει από μόνο του και πώς μπορώ να το σταματήσω (εκτός και αν είναι κάτι που το χρειάζομαι να τρέχει συνέχεια);;;

Ευχαριστώ πολύ

athanaso77
9 Ιούν. 2008, 14:20
ASyncKiller (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9016)

zaharakis
9 Ιούν. 2008, 14:58
Καλημέρα

Παρατήρησα (τις τελευταίες ημέρες που χρησιμοποιώ το Kaiser) ότι ανοίγει από μόνο του το ActiveSync. Συγκεκριμένα, ενώ το χρησιμοποιούσα σαν τηλέφωνο ή ακόμη και όταν απλά το άφηνα για λίγη ώρα χωρίς να το χρησιμοποιώ, παρατηρούσα στο TaskManager ότι (εκτός από τα προγράμματα που είχα ανοίξει εγώ, π.χ. Επαφές) πάντα ήταν ανοιχτό και το ActiveSync.

Ξέρει κανείς γιατί ξεκινάει από μόνο του και πώς μπορώ να το σταματήσω (εκτός και αν είναι κάτι που το χρειάζομαι να τρέχει συνέχεια);;;

Ευχαριστώ πολύ

Μυρων η λυση που σου δινει ο Γιαννης ειναι ενεση και οχι η θεραπεια ;)

πρεπει να βρεις με καποιον task manager τι προγραμματα τρεχουν την στιγμη που σου ανοιγει το active synch;)

μια αλλη αιτια ειναι να εχεις βαλει την αυτοματη ενημερωση της ωρας στο μενου ρυθμισεις/τηλεφωνο;)

απλα ξετσεκαρισε το.
εδω ειμαστε παντως :)

athanaso77
9 Ιούν. 2008, 15:35
Yparxei kai afto:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2225851#post2225851

MyronG
9 Ιούν. 2008, 16:27
Yparxei kai afto:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2225851#post2225851

Είσαι τρομερός!

Χίλια ευχαριστώ!

l3ft3r1s
9 Ιούν. 2008, 19:16
εμένα απ την άλλη δεν μπορεί να συνδεθεί το activesync. έτσι στο ξαφνικό.

από την τελευταία φορά που συνδέθηκα μόνο 2 σημαντικές αλλαγές θυμάμαι

1) update των xp sp2 από το update.microsoft.com
2) αλλαγή antivirus

δοκίμασα να απενεργοποιήσω το real time protection του καινούριου antivirus αλλά και πάλι δεν συνδέεται. any ideas?

zaharakis
9 Ιούν. 2008, 19:22
εμένα απ την άλλη δεν μπορεί να συνδεθεί το activesync. έτσι στο ξαφνικό.

από την τελευταία φορά που συνδέθηκα μόνο 2 σημαντικές αλλαγές θυμάμαι

1) update των xp sp2 από το update.microsoft.com
2) αλλαγή antivirus

δοκίμασα να απενεργοποιήσω το real time protection του καινούριου antivirus αλλά και πάλι δεν συνδέεται. any ideas?

απεγκατασταση και επανεγκατασταση του microsoft active synch ?

l3ft3r1s
9 Ιούν. 2008, 20:28
απεγκατασταση και επανεγκατασταση του microsoft active synch ?

σωστός. that worked... thanks

αν είχα την υπομονή να το ψάξω λίγο περισσότερο, θα έβρισκα αυτό εδώ:
http://www.pocketpcfaq.com/faqs/activesync/tshoot-as4x.htm
If you install patches, service packs, Outlook or Windows Media Player 10 you may need to repair ActiveSync 4.x for it to work correctly. To repair ActiveSync, click on Start – Control Panel – Add/Remove Programs and select Microsoft ActiveSync 4.x. Then click on the Change button. The wizard will walk you through the repair process. You will need to close all your applications and reboot to complete the repair.

αλλά που να φανταστώ ότι ένα Update της microsoft δημιουργεί πρόβλημα σε προϊόν επίσης της microsoft...

άλλη ερώτηση λοιπόν: ξέρετε κανένα browser που να δέχεται security certificates? ο netfront 3.5 που είχα και δεχόταν πλέον λέει trial period expired :(

athanaso77
10 Ιούν. 2008, 00:04
αλλά που να φανταστώ ότι ένα Update της microsoft δημιουργεί πρόβλημα σε προϊόν επίσης της microsoft...

Τόσα χρόνια στα Windows πρώτη φορά το συναντάς; :cool:

zaharakis
10 Ιούν. 2008, 00:10
Τόσα χρόνια στα Windows πρώτη φορά το συναντάς; :cool:

ελα ντε??:lol:

ειναι ποτε δυνατον να υπαρχουν ασυμβατοτητες στα windows ??:lol::lol:

Tna
10 Ιούν. 2008, 01:20
Έχουν γίνει port οι drivers από το Diamond στο kaiser? Zaharakis είδα ένα post σου στους xda

zaharakis
10 Ιούν. 2008, 01:26
Έχουν γίνει port οι drivers από το Diamond στο kaiser? Zaharakis είδα ένα post σου στους xda

κατι τετοιο αναφερθηκε στο thread της γερμανικης,αν θυμαμαι καλα,ρομ.

επισης στην hypperdragon III WWE 6.1 προσεξα ικανοποιητικη αναπαραγωγη βιντεο και το benchmarkτου core player εδειξε καλα στοιχεια..αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο drivers η απο καποια tweaks,μιας και η ρομ ειναι πολυ γρηγορη :O

την δοκιμαζω παντως μιας και φαινεται να αξιζει καποιο χρονο για τεσταρισμα:)

θα σας ενημερωσω απο αυριο για οποια νεα :)

greenfan
10 Ιούν. 2008, 14:40
Περιμένουμε νεότερα, μπας και μπω κι εγώ στον κόσμο των cooked Roms!!!!

athanaso77
10 Ιούν. 2008, 14:44
Prosexe giati an mpeis se afto ton dromo... den exei gyrismo! :rolleyes:

zaharakis
10 Ιούν. 2008, 15:14
παιδια τελικα για μια ακομη φορα μια wm 6.1 rom με απογοητευσε,εστω και στα σημεια...

τελικα ολες αυτο κανουν ...γρηγορες (σφαιρατες θα ελεγα) ,αλλα απο ασυμβατοτητες και δυσλειτουργιες ....αρκετες ..

οσοι παντως ψαχνονται για φλασαρισμα,ας κοιταξουν την προταση που δινω μερικες σελιδες πισω,με την ρομ που χρησιμοποιω παντα σαν μονιμη επιλογη μου.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2362483#post2362483
ολα δουλευουν τελεια και ειναι και γρηγορη αλλα και σταθεροτατη :)

αλλιως αραξτε αναπαυτικα και περιμενετε το touch pro :)

Pavlos3
10 Ιούν. 2008, 15:41
Να ρωτήσω και εγώ τώρα ....?

το touch pro 6.1 den φοράει. γιατί είναι καλύτερο απο αυτό που έχουμε τώρα . εκτός φυσικά της μνήμης και του design ( το οποίο είναι απλά απίστευτο).

Εμένα ρε παιδιά πάντως αυτό το παιχνίδι με τις αναβαθμίσεις έχει αρχίσει και μου την δίνει . Πολλά τα λεφτά. Και έτσι όπως πάει η Htc στο τέλος θα παρουσιαζει κάθε μήνα και μηχανάκι.

Σε αυτόν τον τομέα πάντως μου κάνει ( H htc ) κάτι se ανώριμους προγραμματιστές που κυκλοφορούν και βγάζουν προγράμματα. Όπου προσθέτουν συνεχώς νέα features στις beta εκδόσεις και δεν κάθονται να φτιάξουν τα bugs.....!

Εμένα το μηχανάκι μου μου αρέσει . Θα ήθελα φυσικά να κάνει και καφέ αλλά μου αρέσει. και το 3600 μου αρέσει . Βασικά όλα μου αρέσουν......!

αυτό ήταν spam τώρα ????

κανένα νέο απο drivers ? ή στο τέλος θα βάλουμε android να ηρεμήσουμε.....?

Πότε θα γίνω αγρότης ?

athanaso77
10 Ιούν. 2008, 16:23
το touch pro 6.1 den φοράει. γιατί είναι καλύτερο απο αυτό που έχουμε τώρα . εκτός φυσικά της μνήμης και του design ( το οποίο είναι απλά απίστευτο).

Einai kai alla pragmata... isws oxi toso trantaxta alla eksisou simantika. Pistevw oti to Touch Pro einai mia dikaii ekseliksi twn pragmatwn.

Εμένα ρε παιδιά πάντως αυτό το παιχνίδι με τις αναβαθμίσεις έχει αρχίσει και μου την δίνει . Πολλά τα λεφτά. Και έτσι όπως πάει η Htc στο τέλος θα παρουσιαζει κάθε μήνα και μηχανάκι.

Swsto!

Σε αυτόν τον τομέα πάντως μου κάνει ( H htc ) κάτι se ανώριμους προγραμματιστές που κυκλοφορούν και βγάζουν προγράμματα. Όπου προσθέτουν συνεχώς νέα features στις beta εκδόσεις και δεν κάθονται να φτιάξουν τα bugs.....!

Kai afto swsto!

Εμένα το μηχανάκι μου μου αρέσει . Θα ήθελα φυσικά να κάνει και καφέ αλλά μου αρέσει. και το 3600 μου αρέσει . Βασικά όλα μου αρέσουν......!
αυτό ήταν spam τώρα ????

Oxi entaksei... bgalto apo mesa sou! :p

κανένα νέο απο drivers ?

Den blepoume fws telika... :(

ή στο τέλος θα βάλουμε android να ηρεμήσουμε.....?

Pws eisai toso sigouros oti tha iremisoume? :confused:

Πότε θα γίνω αγρότης ?

:X:X:X

stamstam13
11 Ιούν. 2008, 10:45
κατι τετοιο αναφερθηκε στο thread της γερμανικης,αν θυμαμαι καλα,ρομ.

επισης στην hypperdragon III WWE 6.1 προσεξα ικανοποιητικη αναπαραγωγη βιντεο και το benchmarkτου core player εδειξε καλα στοιχεια..αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι απο drivers η απο καποια tweaks,μιας και η ρομ ειναι πολυ γρηγορη :O

την δοκιμαζω παντως μιας και φαινεται να αξιζει καποιο χρονο για τεσταρισμα:)

θα σας ενημερωσω απο αυριο για οποια νεα :)

zaxharaki μπορεις να μου πεις αν υπηρχαν ασυμβατοτητες με την hypperdragon που δοκιμασες?γιατι ακουγονται καλα λογια...!
ευχαριστω πολυ

athanaso77
11 Ιούν. 2008, 11:02
Nomizw oti exei apantisei idi:

παιδια τελικα για μια ακομη φορα μια wm 6.1 rom με απογοητευσε,εστω και στα σημεια...

τελικα ολες αυτο κανουν ...γρηγορες (σφαιρατες θα ελεγα) ,αλλα απο ασυμβατοτητες και δυσλειτουργιες ....αρκετες ..

stamstam13
11 Ιούν. 2008, 11:13
αυτο το διαβασα !ποιες ειναι οι ασυμβατοτητες θα ηταν ενδιαφερον να μας πει!εκτοσ απο του Ι-go που την ξερουμε ηδη...

highway
11 Ιούν. 2008, 11:43
αυτο το διαβασα !ποιες ειναι οι ασυμβατοτητες θα ηταν ενδιαφερον να μας πει!εκτοσ απο του Ι-go που την ξερουμε ηδη...

Λίγο off-topic αλλά θέλω να ρωτήσω για το Igo. Απ'ότι ξέρω ο χάρτης της ελλάδας έχει τα χάλια του. Π.χ. θεσσαλονίκη δεν έχει αριθμούς οδών .. αλλά είδα και άλλου είδους προβλήματα άσχετα με τον χάρτη. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επειδή είδα πολλούς να στεναχωριούνται που δεν παίζει σε 6.1 και απορώ αν το χρησιμοποιείται τελικά?

athanaso77
11 Ιούν. 2008, 11:51
Koita... me aftous tous xartes ontws den mporei na stathei san aksiopisto programma ploigisis eidika ektos Athinas. Omws san programma einai poly anwtero apo to Destinator kai poly anerxomeno oson afora tous xartes mias kai ginetai mia dynamiki prospatheia beltiwsis.

Pavlos3
11 Ιούν. 2008, 11:55
Βρε παιδιά ο Core Player είναι καλύτερος απο τον TCPMP. Ποια είναι η τελευταία έκδοση του Core Player ?

athanaso77
11 Ιούν. 2008, 11:59
v1.2.5 build 4506

highway
11 Ιούν. 2008, 12:07
Koita... me aftous tous xartes ontws den mporei na stathei san aksiopisto programma ploigisis eidika ektos Athinas. Omws san programma einai poly anwtero apo to Destinator kai poly anerxomeno oson afora tous xartes mias kai ginetai mia dynamiki prospatheia beltiwsis.

Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Από interface και λειτουργικότητα είναι τέλειο. Κυκλοφόρησε μάλιστα η final έκδοση του Igo8 και την κατέβασα να την δοκιμάσω. Περιμένουμε λοιπόν καλό χάρτη.

athanaso77
11 Ιούν. 2008, 13:03
Κυκλοφόρησε μάλιστα η final έκδοση του Igo8 και την κατέβασα να την δοκιμάσω.

Doulevei mia xara. Oi kaloi xartes twra tou leipoun.

nobleman
11 Ιούν. 2008, 19:54
Παίδες, πού μπορώ να βρω το ίδιο παιχνιδάκι Βubble Breaker που έχει το τηλεφωνάκι μας αλλά σε έκδοση για PC μήπως και γλυτώσει η οθόνη από την κόρη μου;

WebViRuS
11 Ιούν. 2008, 20:36
πάρτης ένα μπαλόνι :)

athanaso77
12 Ιούν. 2008, 00:04
Παίδες, πού μπορώ να βρω το ίδιο παιχνιδάκι Βubble Breaker που έχει το τηλεφωνάκι μας αλλά σε έκδοση για PC μήπως και γλυτώσει η οθόνη από την κόρη μου;

http://www.bubble-shooter.org/breaker.html

nobleman
12 Ιούν. 2008, 02:15
Ευχαριστώ, το είχα βρει στο google αλλά δεν έχω windows εδώ που είμαι. Να υποθέσω ότι μοιάζει πολύ... :)

athanaso77
12 Ιούν. 2008, 08:58
Ευχαριστώ, το είχα βρει στο google αλλά δεν έχω windows εδώ που είμαι. Να υποθέσω ότι μοιάζει πολύ... :)

To idio paixnidi einai... :happy:

axileas42
12 Ιούν. 2008, 12:56
Na rotiso o fortistis autokinitu einai o idios gia ton TYTNII kai gia to Mio a701 pu eixa palia?
Rotao gia na do an mporo na xrisimopiiso ton palio fortisti autokinitu gia to kenurgio mu TytnII.
Eyxaristo.

athanaso77
12 Ιούν. 2008, 13:05
Sou apantisa sto allo thread kai i apantisi einai thetiki. :rolleyes:

highway
13 Ιούν. 2008, 11:24
Firefox for Pda

Very Cool interface. Δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά πλησιάζουν σιγά σιγά σε έτοιμο προϊόν.
Οποιος θέλει να πάρει μια γεύση ας δει εδώ http://azarask.in/blog/post/firefox-mobile-concept-video/

athanaso77
13 Ιούν. 2008, 11:28
Firefox for Pda

Kairos itan! :rolleyes:

Driver_3
13 Ιούν. 2008, 11:39
Εντυπωσιαστηκα! φαινεται πολυ καλος browser τουλαχιστον σαν concept. Μενει να δουμε κ την ταχυτητα του..

ssbk23
13 Ιούν. 2008, 12:30
Μια λιγο ασχετη ερωτηση....Πως βαζουμε και που βαζουμε ηχους στο ξυπνητηρι?μπορουμε να βαλουμε .mp3 για ξυπνητηρι?

Driver_3
13 Ιούν. 2008, 13:03
Βαζεις το pTravelAlarm που ειναι το καλυτερο προγραμμα για ξυπνητηρι κ κανεις ο,τι θελεις!

ssbk23
13 Ιούν. 2008, 13:26
Σε ευχαριστω...το ψαχνω τωρα..

Pavlos3
13 Ιούν. 2008, 13:36
Firefox for Pda

Very Cool interface. Δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά πλησιάζουν σιγά σιγά σε έτοιμο προϊόν.
Οποιος θέλει να πάρει μια γεύση ας δει εδώ http://azarask.in/blog/post/firefox-mobile-concept-video/

αυτό ώς συνήθως δεν λέγεται open source free software?

Και η ms τον χαλβά της.

Android, firefox τι άλλο θα δούμε....! πάει καλά, σε λίγο cad στο ppc:lol:

athanaso77
13 Ιούν. 2008, 14:19
Σε ευχαριστω...το ψαχνω τωρα..

Gia na breis ta mp3 sou apo to pTravelAlarm prepei na ta exeis petaksei xyma ston fakelo /Storage Card/My Documents.

athanaso77
13 Ιούν. 2008, 14:38
τι άλλο θα δούμε....! πάει καλά, σε λίγο cad στο ppc:lol:

PowerCad pro CE 5.2
Sitemaster for PowerCAD v3.0
OmniData Shape CAD 2006 WM200x

Pavlos3
13 Ιούν. 2008, 15:39
PowerCad pro CE 5.2
Sitemaster for PowerCAD v3.0
OmniData Shape CAD 2006 WM200x

το πρώτο που το δοκίμασα λίγο στο p3600 δεν μου φάνηκε και τόσο βολικό για να περνάω αποτυπώσεις.....! και να σκεφτείς ότι είμαι απο τους γκουρού στο γνωστό cad....!
θα ρίξω όμως μία ματιά στα άλλα δύο....!

Tna
14 Ιούν. 2008, 14:47
Παιδιά έχει καταφέρει κανένας να συνδέσει το Kaiser με διευθυνσιολόγιο στο internet(address book) με LDAP? Γιατί δεν δίνεται η δυνατότητα για department και company (cn,o,ou)

Papadopoy
15 Ιούν. 2008, 14:15
ρε παιδια μολις ανοιγω to destinator 7 μου αλλαζει την ωρα σε 1 ωρα πισω διορθωνεται??

george cc
16 Ιούν. 2008, 13:56
Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί το εσωτερικό GPS του κινητού μας σαν συνδεόμενο GPS όταν το συνδέω με το laptop μου;Θέλω να το δουλέψω με το Destinator for PC

WebViRuS
16 Ιούν. 2008, 14:01
με τίποτα.

tranaee
16 Ιούν. 2008, 14:08
Θοδωρή, η υπογραφή σου είναι σίριαλ γι' αυτό σε γουστάρω..:lol:

Κάτσε, κάτσε να σκανδαλίσουμε λίγο τους moderators.. γκουχ, γκουχ.. (καθάρισμα λαιμού)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙΖΕΡ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Μ'ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ 1500 ΕΥΡΩ..

:lol::lol:

CarpeNoctum
16 Ιούν. 2008, 14:17
Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί το εσωτερικό GPS του κινητού μας σαν συνδεόμενο GPS όταν το συνδέω με το laptop μου;Θέλω να το δουλέψω με το Destinator for PC

με τίποτα.

Για δείτε εδώ (http://franson.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3968).

WebViRuS
16 Ιούν. 2008, 14:42
το έχει δοκιμάσει κανείς? θα μπορούσε να παίξει αλλά δεν του δίνω και πολλές ελπίδες

CarpeNoctum
16 Ιούν. 2008, 14:58
Δεν έχω ιδέα αν παίζει. Εγώ απλά έδωσα το λινκ.

paolo21r
16 Ιούν. 2008, 17:37
παιδια καλησπερα εχω να κανω μια ερωτηση αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε θα σας ημουν υποχρεος το συρομενον πληκτρολογιο του kaizer γραφει ελληνικα και αν ναι πως?ευχαριστω εκ των προτερων

WebViRuS
16 Ιούν. 2008, 17:38
αν το έχεις πάρει απο ελλάδα ναι γράφει διαφορετικά χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα. το ΑΕΚΜΑΡ

paolo21r
16 Ιούν. 2008, 17:42
ναι ελληνικο ειναι της ace hellas αλλα δεν γραφει μηπως πρεπει να επιλεξω κατι καπου?και επισης εχει κανεις να μου στειλει το aekmap γιατι δεν το βρισκω πουθενα

axileas42
16 Ιούν. 2008, 17:52
Εχει δοκιμασει κανεις το σημα του kaizer και του diamond?
Ποιο ειναι καλυτερο?
Εγω νομιζω το kaizer. Τα ειχα διπλα διπλα.Το kaizer επιανε HSDPA ενω το diamond οχι.

paolo21r
16 Ιούν. 2008, 18:12
ναι ελληνικο ειναι της ace hellas αλλα δεν γραφει μηπως πρεπει να επιλεξω κατι καπου?και επισης εχει κανεις να μου στειλει το aekmap γιατι δεν το βρισκω πουθενα
καμια βοηθεια?

WebViRuS
16 Ιούν. 2008, 18:21
το έχει στο manual. ένας συνδιασμός πλήκτρων είναι αλλά δεν το θυμάμαι, μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσα σε αυτό το θέμα, ή να περιμένεις κάποιον που έχει ελληνικό να σου πει.

Driver_3
16 Ιούν. 2008, 18:41
Γυρνας το εικονικο πληκτρολογιο στα ελληνικα κ μετα πατας στο hardware shift+space(οχι ταυτοχρονα)

paolo21r
16 Ιούν. 2008, 19:04
Γυρνας το εικονικο πληκτρολογιο στα ελληνικα κ μετα πατας στο hardware shift+space(οχι ταυτοχρονα)

eyxaristo poly file moy

zaharakis
16 Ιούν. 2008, 20:37
Εχει δοκιμασει κανεις το σημα του kaizer και του diamond?
Ποιο ειναι καλυτερο?
Εγω νομιζω το kaizer. Τα ειχα διπλα διπλα.Το kaizer επιανε HSDPA ενω το diamond οχι.

ετσι ακριβως ;)

drdino
16 Ιούν. 2008, 20:54
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να δημιουργήσεις κάποιο script; Πχ να ανοίξει μπλε δόντι και να εκκινήσει 3 προγράμματα...

highway
16 Ιούν. 2008, 21:09
Η kingston 4gb που είχα παρέδωσε πνεύμα.

Οσοι έχετε sandisk 8gb από που την πήρατε? Ελλάδα μπορώ να την βρω κάπου?

zaharakis
16 Ιούν. 2008, 21:13

Ηλια εγω την ειχα παρει απο το αγγλικο expancys

Buy a SanDisk 8GB microSDHC Card, #SDSDQR-8192-E11M - eXpansys UK (http://www.expansys.com/p.aspx?i=158255)

odytsak
16 Ιούν. 2008, 21:28

Θεσσαλονίκη μόνο ένα κατάστημα την έχει,
Public στο mediterranean cosmos,
στο επίπεδο των village cinemas είναι στα 50 μέτρα μπροστά προς τα μαγαζιά με υποδήματα.

highway
16 Ιούν. 2008, 21:36
Θεσσαλονίκη μόνο ένα κατάστημα την έχει,
Public στο mediterranean cosmos,
στο επίπεδο των village cinemas είναι στα 50 μέτρα μπροστά προς τα μαγαζιά με υποδήματα.

Thanks kαι στους δυό. Θα δοκιμάσω το public και εάν δεν έχει μετά θα πάω για expansys.

odytsak
16 Ιούν. 2008, 21:55
Αν δεν την έχει στο public πάρε ένα τηλ στον Κατερέλο να σου στείλει μία με αντικαταβολή, σε δύο μέρες θα την έχεις, 45 συν 9 για έξοδα αποστολής στα 54 ευρώ θα σου βγει.
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415

DrMobile
16 Ιούν. 2008, 22:04

Δες εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395 (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395)

Μόνο 43 ευρώπουλα τελική τιμή μαζί με USB reader. Ακριβώς αυτήν έχω στο Kaiser εδώ και 5+ μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Την αγόρασα από eXpansys μαζί με το Kaiser γιατί τότε δεν ήταν διαθέσιμη ευρέως στην Ελλάδα.

Υ.Γ.: Δεν έχω καμία σχέση με το e-Shop.gr, απλά την είχα δει πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή. Δες και στο skroutz.gr (http://www.skroutz.gr/) για άλλα μέρη που την έχουν.

zalaros
16 Ιούν. 2008, 22:25
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να δημιουργήσεις κάποιο script; Πχ να ανοίξει μπλε δόντι και να εκκινήσει 3 προγράμματα...
skschema λέγεται το πρόγραμμα και κάνει αυτό που θέλεις ακριβώς και όχι μόνο... ;) Θα το βρεις στα γνωστά μαγαζάκια :D Αν δεν το βρεις pm me και θα σου το στείλω ;):)
Θέλει αρκετό ψάξιμο το προγραμματάκι αλλά μπορείς να αυτοματοποιήσεις πάρα πολλά πράγματα, να φτιάξεις scriptάκια κτλ

odytsak
16 Ιούν. 2008, 22:29
Δες εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395 (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569395)

Μόνο 43 ευρώπουλα τελική τιμή μαζί με USB reader.

e-shop με κλειστά μάτια, super τιμή (43), έξοδα αποστολής μόνο 3 ευρώ και προπάντων αξιόπιστο.
Κι όσο σκέφτομαι ότι την πήρα τον Ιανουάριο 90 ευρώ από expansys...

highway
16 Ιούν. 2008, 22:34

Μόνο 43 ευρώπουλα τελική τιμή μαζί με USB reader. Ακριβώς αυτήν έχω στο Kaiser εδώ και 5+ μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Την αγόρασα από eXpansys μαζί με το Kaiser γιατί τότε δεν ήταν διαθέσιμη ευρέως στην Ελλάδα.

Υ.Γ.: Δεν έχω καμία σχέση με το e-Shop.gr, απλά την είχα δει πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή. Δες και στο skroutz.gr (http://www.skroutz.gr/) για άλλα μέρη που την έχουν.

Thanks.

Ξέρετε ποιο είναι το παράξενο? Στην ελλάδα την βρίσκεις τελικά στα 45 ευρώ και το expansys την έχει στα 72. Αυτή του expansys είναι class 4 ενώ στο eshop δεν λέει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι άλλο class?

Είδα στην σελίδα της sandisk και έχει μόνο μια 8GB η οποία είναι class 4. Εχει μια ακόμα που την ονομάζει mobile ultra αλλά πρέπει να είναι άλλο προϊόν.

EDIT: με πρόλαβες στο τσακ Οδυσσέα. Και εγώ αυτό αναρωτιόμουνα. Γιατί τόση διαφορά στην τιμή?

DrMobile
16 Ιούν. 2008, 23:44
Παίδες μην ανησυχείτε, Class 4 είναι και του e-Shop, αν παρατηρήσετε την εικόνα θα δείτε ένα 4 μέσα σε ένα κυκλάκι, σαν (4). Αυτό σημαίνει Class 4. Όσο για τη χαμηλή τιμή, είναι οι γνωστές μειώσεις τιμών σε computer h/w. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει π.χ. και στους σκληρούς δίσκους. Απλά η 8 GB είναι πλέον ώριμο προϊόν και όχι πολυτέλεια όπως ήταν τον Ιανουάριο (κι εγώ τότε την πήρα και τη χρυσοπλήρωσα, απλά γλίτωσα τον Φ.Π.Α., αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να μου ήρθε 75+ ευρώ αν θυμάμαι καλά).

athanaso77
17 Ιούν. 2008, 00:02
Εάν δεν αναφέρεται στην περιγραφή... καλό είναι να μην αρκείσαι με τη φωτογραφία πάντως. (Γενικότερα μιλώ)

nobleman
17 Ιούν. 2008, 00:19
Πώς αφοπλίζουμε το GPRS να μην ανοίγει αυτόματα; σε παλαιότερες ROM είχα βάλει το NODATA αλλά σε αυτήν (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=379411) δεν μπορώ να το εγκαταστήσω...

DrMobile
17 Ιούν. 2008, 00:20
Εάν δεν αναφέρεται στην περιγραφή... καλό είναι να μην αρκείσαι με τη φωτογραφία πάντως. (Γενικότερα μιλώ)
Σωστό. Το καλύτερο είναι να πάρει ένα τηλ. να ρωτήσει για σίγουρα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει SanDisk 8 GB microSD που να μην είναι Class 4, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

chris7_
17 Ιούν. 2008, 13:29
Σωστό. Το καλύτερο είναι να πάρει ένα τηλ. να ρωτήσει για σίγουρα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει SanDisk 8 GB microSD που να μην είναι Class 4, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Γιατι νομιζεις ξερουν...:worry:

highway
17 Ιούν. 2008, 14:16
Τελικά για microSD το eshop είναι το πιο φτηνό. Στο public είχανε 4GB 59ευρώ και 6GB 72ευρώ με cardreader και τα 2.

Από eshop πήρα 8άρα με 45ευρώ.

Thanks σε όλους για τις πληροφορίες οπότε βρήκα το πιο φτηνό.

zaharakis
17 Ιούν. 2008, 14:39
e-shop με κλειστά μάτια, super τιμή (43), έξοδα αποστολής μόνο 3 ευρώ και προπάντων αξιόπιστο.
Κι όσο σκέφτομαι ότι την πήρα τον Ιανουάριο 90 ευρώ από expansys...

να ησουν ο μονος Οδυσσεα :(

Τελικά για microSD το eshop είναι το πιο φτηνό. Στο public είχανε 4GB 59ευρώ και 6GB 72ευρώ με cardreader και τα 2.

Από eshop πήρα 8άρα με 45ευρώ.

Thanks σε όλους για τις πληροφορίες οπότε βρήκα το πιο φτηνό.

καλοριζικη Ηλια και καλο φορτωμα :lol:

θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος!δουλευει αψογα και ταχυτατα :)

athanaso77
17 Ιούν. 2008, 14:44
Egw pali tis pairnw apo to ebay me 29 Euro teliki timi.

http://cgi.ebay.com/SanDisk-8GB-Micro-SD-HC-MicroSDHC-SDHC-Memory-Card-New_W0QQitemZ170229405356QQihZ007QQcategoryZ20336QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

highway
17 Ιούν. 2008, 15:34
καλοριζικη Ηλια και καλο φορτωμα :lol:

θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος!δουλευει αψογα και ταχυτατα :)

Thanks Δημήτρη. Η kingston που είχα είχε και λίγο ζόρι στο βάλε βγάλε. Μετά άρχισαν και τα προβλήματα να χαλάνε τα data.

Διάβαζα που λέγατε για sandisk και ότι είναι μια χαρά.

zaharakis
19 Ιούν. 2008, 06:47
πολυ ησυχια επεσε :confused:

που γυρνατε ρεμαλια ??:lol::lol::lol::p:D:D

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 08:46
Afou poulisate ta Kaiser... ti na kanoun ta paidia twra! :happy:

highway
19 Ιούν. 2008, 09:52

που γυρνατε ρεμαλια ??:lol::lol::lol::p:D:D

είναι όλα σε Hold. Περιμένουμε την κάρτα :p:p:p

np91
19 Ιούν. 2008, 10:28
Ποιο προγραμμα backup χρησιμοποιητε γιατι οταν παω να εγκαταστησω το sprite μου γραφει οτι δεν ειναι ψηφιακα υπογεγραμενο και δεν εγινε η εγκατασταση ,ειχα το Resco αλλα οταν χρειατηκε να κανω επαναφορα δεν ξεκολουσε απο την αρχικη οθονη και ετσι αναγκαστηκα να κανω hard reset

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 10:34
:) εγώ δεν το πούλησα, μιας και ένας άχρηστος με έστησε να τον περιμένω 2 μέρες.

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 10:35
spb backup

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 10:41
:) εγώ δεν το πούλησα, μιας και ένας άχρηστος με έστησε να τον περιμένω 2 μέρες.

Eisai san na to exeis idi dwsei pantws! :p

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 10:42
Ποιο προγραμμα backup χρησιμοποιητε γιατι οταν παω να εγκαταστησω το sprite μου γραφει οτι δεν ειναι ψηφιακα υπογεγραμενο και δεν εγινε η εγκατασταση

Kata ti gnwmi mou to Sprite einai to kalytero pantws.

Poia ekdosi xrisimopoieis? Eisai sigouros oti exeis tin teleftaia? Den tha eprepe na exei tetoio problima.

np91
19 Ιούν. 2008, 10:54
Kata ti gnwmi mou to Sprite einai to kalytero pantws.

Poia ekdosi xrisimopoieis? Eisai sigouros oti exeis tin teleftaia? Den tha eprepe na exei tetoio problima.
Εχω την 6.2.2 build 2280 επισης εχω βαλει το spb αλλα με αυτο μου κολαει ενω ολα τα προγραμματα της spb που εχω δουλευουν αψογα οπως και ολο το μηχανημα χωρις να εχω αλλα κολληματα,δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 11:00
η αλήθεια είναι πως έχω σταματήσει να ασχολούμε :) με το κάιζερ....

το touch pro κοίταγα χθες μπας και μας δώσουν καμια ημερομηνία και βάλω κανα ημερολόγιο στο τοίχο, αλλά δεν είδα τίποτα.

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 11:02
εχω βαλει το spb αλλα με αυτο μου κολαει ενω ολα τα προγραμματα της spb που εχω δουλευουν αψογα οπως και ολο το μηχανημα χωρις να εχω αλλα κολληματα,δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει

To SPB exei mia epilogi na kleinei ola ta processes prin ksekinisei to backup. Apenergopoiise to afto kai den tha sou kollaei.

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 11:09
το touch pro κοίταγα χθες μπας και μας δώσουν καμια ημερομηνία και βάλω κανα ημερολόγιο στο τοίχο, αλλά δεν είδα τίποτα.

Den eisai gia Omnia esy? :rolleyes:

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 11:16
το omnia αξίζει να το σκεφτεί κάποιος αν είναι να πάρει το Diamond. αλλά δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με το touch pro. (καλά ίσως λίγο στο ελάχιστο)

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 11:28
δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με το touch pro. (καλά ίσως λίγο στο ελάχιστο)

Ta parales! :rolleyes:

np91
19 Ιούν. 2008, 11:49
To SPB exei mia epilogi na kleinei ola ta processes prin ksekinisei to backup. Apenergopoiise to afto kai den tha sou kollaei.

Ευχαριστω φιλε μου το εκανα και δουλευει εχω σκασει απο χθες που επαθα την πλακα με το resco backup και εκανα hard reset

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 11:55
1) δεν έχει πληκτρολόγιο
2) δεν έχει σωστή ανάλυση η οθόνη. είναι ΠΟΛΥ μικρή. θα έπρεπε να είναι WVGA και όχι WQVGA.
3) ότι έχει το samsung τα έχει και το touch pro εκτός απο την 5mpixel, κάτι που για μένα είναι πολυτέλεια.
4) τι υποστήριξη θα βρεις στην Ελλάδα
5) τι υποστήριξη θα βρείς απο xda
6) το touchUI είναι για παιδιά του δημοτικού μπροστά στο touchflo 3D.
7) είδες να έχει το samsung flash? για την κάμερα?

φυσικά δεν λέω ότι είναι κακό. ίσα ίσα. είναι ΠΑΡΑ πολυ καλό. αλλά έχει και 6 μειονεκτήματα που δεν έχει το touch pro.

το μόνο μειονέκτημα του touch pro είναι ότι είναι χοντρό.

CarpeNoctum
19 Ιούν. 2008, 12:03
7) είδες να έχει το samsung flash? για την κάμερα?

Έχει και λειτουργεί και ως φακός.

το μόνο μειονέκτημα του touch pro είναι ότι είναι χοντρό.
Γεγονός το οποίο περιορίζει αμέσως το target group του.:)

spok
19 Ιούν. 2008, 12:13
Καλημερα σε ολους.Θελω να κανω αυτο μπας και με ακουνε λιγο καλυτερα απ το bluetooth handsfree : Αύξηση ευαισθησίας στο bluetooth μικρόφωνο

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\Au dioGateway\Mic Volume

αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 12 η αρχική είναι 8. Αλλα mic volume εκει,δεν υπαρχει!! τι κανω?? Ευχαριστω πολυ.

odytsak
19 Ιούν. 2008, 12:19
Καλημερα σε ολους.Θελω να κανω αυτο μπας και με ακουνε λιγο καλυτερα απ το bluetooth handsfree : Αύξηση ευαισθησίας στο bluetooth μικρόφωνο

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\Au dioGateway\Mic Volume

αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 12 η αρχική είναι 8. Αλλα mic volume εκει,δεν υπαρχει!! τι κανω?? Ευχαριστω πολυ.

Το δημιουργείς.:)
Μenu/new/DWORD Value/
και συμπληρώνεις το name (π.χ. MicVolume) και στο DWORD data βαζεις την επιθυμητή τιμή (π.χ. 12).
Done και soft-reset.

spok
19 Ιούν. 2008, 12:48
Ευχαριστω πολυ! Αυτο δουλευει σιγουρα??:O ποσο μπορω να το ανεβασω? Handsfree itech vibra, rom nothrills,αν βοηθαει.:O

odytsak
19 Ιούν. 2008, 13:09
Το λέει... μέχρι 12 (ανεξαρτήτως bluetooth συσκευής).:)

zaharakis
19 Ιούν. 2008, 13:47

που γυρνατε ρεμαλια ??:lol::p:D

δεν θελετε και πολυ παντως για να σκασετε μυτη ε??:lol:

μια ερωτηση εκανα και γεμισατε 2 σελιδες ετσι για την πλακα :D

Γιαννη(athanasso) απο οτι βλεπεις δεν εδωσε κανεις το καιζερ του :rolleyes:

μονο ενας το παλευει να το διωξει :rolleyes:

αλλα δεν τα καταφερνει και πολυ καλα....ποιος να ναι ποιος να ναι....:happy:

spok
19 Ιούν. 2008, 13:53
ε ναι βρε,απλα καπου πηρε το ματι μου οτι το ανεβασαν μεχρι και 50,αλλα διαφορα τιποτα:rolleyes: Σ ευχαριστω πολυ παντως.:)

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 14:56
εσύ που τα καταφέρνεις βρες μου λοιπόν :D αύριο θα είμαι χαλκίδα.

odytsak
19 Ιούν. 2008, 15:02
Δεν είσαι ο μόνος...:lol:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210508
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210507

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 15:02
αλλα δεν τα καταφερνει και πολυ καλα....ποιος να ναι ποιος να ναι....:happy:

Afou otan mia ROM kathotan apsoga sta Kaiser olwn mas... mono se aftou tou kapoiou ebgaze problimata!!! :lol::lol::lol:

Poios nanai... poios nanai bre paidi mou??? :p:p:p

(Asteievomai... mi thewrithei oti kanw kai arnitiki diafimisi!!! :X )

CarpeNoctum
19 Ιούν. 2008, 15:38
Afou otan mia ROM kathotan apsoga sta Kaiser olwn mas... mono se aftou tou kapoiou ebgaze problimata!!! :lol::lol::lol:

Poios nanai... poios nanai bre paidi mou??? :p:p:p

(Asteievomai... mi thewrithei oti kanw kai arnitiki diafimisi!!! :X )

Πωπω..αλήθεια;; Είχα ένα παλικάρι που ήθελε να αγοράσει το Kaiser αυτού του κάποιου και με το που είδε το μήνυμά σου λάκισε. Μην αγοράζει και συσκευή με προβλήματα.. Κρίμα :p

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 15:56
Mi les tetoia kai mas pareksigisoun... :ninja:

zaharakis
19 Ιούν. 2008, 16:05
παντως περαν της πλακας,δεν ειναι και αμεσα απαραιτητο να πουληθει το καιζερ μου,οταν ερθει η ωρα να το αντικαταστησω με καποιο αλλο...

μπορει καλλιστα να υπαρχει παραλληλα :)
μιας και η αξιοπιστια του θεωρειται δεδομενη :!:

ασε που οταν φλασαρω το ενα καλα ειναι να δουλευει το αλλο :lol:

zaharakis
19 Ιούν. 2008, 16:09
εσύ που τα καταφέρνεις βρες μου λοιπόν :D αύριο θα είμαι χαλκίδα.

κρατα το ρε συ μην το δινεις.
εχε το σαν κυρια συσκευη ωστε να παιζεις και να πειραματιζεσαι με οποιο νεο παρεις :)

Δεν είσαι ο μόνος...:lol:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210508
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210507

εσυ Οδυσσεα :confused:

ξερεις τι κανεις??:rolleyes:

εγω πηρα το diamond για να το δοκιμασω ,αλλα δεν σκεφτηκα ουτε για αστειο να δωσω το καιζερ και να μεινω μονο με το diamond :cry:

δεν αλλαζω γνωμη με τπτ οτι ενα τηλ σαν το diamond,μπορει να αντικαταστησει επαξια το καιζερ μου :!:

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 17:15
μετά απο το τελευταίο σοκ που μου έδωσε το αμάξι μου στο service, δεν έχω λεφτά για το raphael, οπότε δεν γίνεται να το κρατήσω :)

ΥΓ. Μην σας πετύχω σε καμιά συγκέντρωση! ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ! :D

athanaso77
19 Ιούν. 2008, 18:54
Και το Raphael... και το Kaiser; E όχι... υπερβολή μου φαίνεται!

Tna
19 Ιούν. 2008, 19:43
η Ace ανακοίνωσε πως αναμένεται νέα 6.1 rom (και radio) για το Kaiser ..

WebViRuS
19 Ιούν. 2008, 20:06
μπορούν να την βάλουν υπόθετο.

odytsak
19 Ιούν. 2008, 20:42
εσυ Οδυσσεα :confused:

ξερεις τι κανεις??:rolleyes:

εγω πηρα το diamond για να το δοκιμασω ,αλλα δεν σκεφτηκα ουτε για αστειο να δωσω το καιζερ και να μεινω μονο με το diamond :cry:

δεν αλλαζω γνωμη με τπτ οτι ενα τηλ σαν το diamond,μπορει να αντικαταστησει επαξια το καιζερ μου :!:

Βασικά Δημήτρη μου δεν ξέρω τι θέλω...Θέλω το Diamond, το Τοuch Pro, το Xperia X1......:lol::lol::lol:
Πάντως το Diamond μου φαίνεται ωραίο για καλοκαιράκι βράδυ στην τσέπη του τζιν.

zaharakis
19 Ιούν. 2008, 21:06
Και το Raphael... και το Kaiser; E όχι... υπερβολή μου φαίνεται!

ναι γιατι θα ειναι η 1η φορα (η η τελευταια ?) που θα εχουμε 2 η και 3 συσκευες πανακριβες παραλληλα :wacko:

η Ace ανακοίνωσε πως αναμένεται νέα 6.1 rom (και radio) για το Kaiser ..

αργησανε αλλα τα καταφερανε :rolleyes:
ποιος ασχολειται πλεον με 6.1 ρομ στο καιζερ? μονο οσοι τους αρεσει να βασανιζονται...:(

Βασικά Δημήτρη μου δεν ξέρω τι θέλω...Θέλω το Diamond, το Τοuch Pro, το Xperia X1......:lol::lol::lol:
Πάντως το Diamond μου φαίνεται ωραίο για καλοκαιράκι βράδυ στην τσέπη του τζιν.

πολλα ειναι τα ωραια Οδυσσεα,αλλα ποσο θα αντεξει η τσεπη μας πια??:(

ειναι μεγαλη η τρελλα που εχουμε τελικα...και δυστυχως δεν βλεπω γιατρεια :D

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 00:17
ναι γιατι θα ειναι η 1η φορα (η η τελευταια ?) που θα εχουμε 2 η και 3 συσκευες πανακριβες παραλληλα :wacko:

Δεν το λέω τόσο από θέμα τιμής, αλλά από το γεγονός ότι δεν είναι εντελώς ξεχωριστές συσκευές αλλά η μία αντικαταστάτης της άλλης.

zaharakis
20 Ιούν. 2008, 06:47
Δεν το λέω τόσο από θέμα τιμής, αλλά από το γεγονός ότι δεν είναι εντελώς ξεχωριστές συσκευές αλλά η μία αντικαταστάτης της άλλης.

ωραια :rolleyes:

αρχισαμε τις αντικαταστασεις απο τωρα :happy:

εστω και απο το αβαταρ:lol: :p

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 08:55
Me geia to avatar Dimitri!!! :p

(Paei to Samsung... to ksexasame?)

WebViRuS
20 Ιούν. 2008, 12:34
εγώ στο είπα, το samsung δεν γίνεται να ανταγωνιστεί το touch pro :D

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 12:41
Ola otan anakoinwnontai einai fobera kai apaixta mexri na ta piasoume sta xeria mas, na apomythopoithoun... kai na arxisoun ta parapona. :p

CarpeNoctum
20 Ιούν. 2008, 12:49
Πάντα έτσι γίνεται Γιάννη. Για το samsung τα πρώτα σχόλια είναι αρκετά θετικά βέβαια με μόνη ανησυχία την οθόνη και το ποιές 3rd party εφαρμογές θα είναι συμβατές. Απο κει και πέρα σχετικά με το σχόλιο του Θοδωρή εγώ θεωρώ τις συσκευές με πληκτρολόγιο άλλη κατηγορία από τις touch γιατί απευθύνονται σε χρήστες με άλλες ανάγκες. Το Touch pro θα το σύγκρινα με το xperia ενώ το i900 με το diamond.

WebViRuS
20 Ιούν. 2008, 13:27
ναι και εγώ το ίδιο το έχω αναφέρει πιο πίσω :)

με το καιζερ δεν είχε κανείς πρόβλημα, λέγανε ότι ήταν φοβερό και συνεχίζει να είναι

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 13:27
Το Touch pro θα το σύγκρινα με το xperia ενώ το i900 με το diamond.

To megalo pleonektima tis HTC omws einai oti oi syskeves tis erxontai panta prwtes stin agora me apotelesma na kerdizei (dikaiws) to megalytero meridio tou agorastikou koinou.

zaharakis
20 Ιούν. 2008, 13:33
Me geia to avatar Dimitri!!! :p

(Paei to Samsung... to ksexasame?)

ευχαριστω Γιαννη ,μας μενει το τηλεφωνο τωρα :lol:

οσο για το samsung....δεν ξεχασα τπτ :!: αβαταρ για αυτο δεν εχουμε ακομη :lol:

δεν εχει αβαταρ samsung εδω καρντια μου :D

Ola otan anakoinwnontai einai fobera kai apaixta mexri na ta piasoume sta xeria mas, na apomythopoithoun... kai na arxisoun ta parapona. :p

δυστυχως εχουμε συνηθισει πλεον τετοιες καταστασεις...
παιρνοντας ενα κινητο ψαχνουμε αμεσως πως θα διορθωσουμε τα προβληματα του:O

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 13:45
οσο για το samsung....δεν ξεχασα τπτ :!: αβαταρ για αυτο δεν εχουμε ακομη :lol:

Eimai sigouros oti akoma den exeis apofasisei! Mallon kai esy tha epireasteis apo to pio tha bgei prwto!

zaharakis
20 Ιούν. 2008, 13:49

μην βιαζεσαι ακομη ;)

Eimai sigouros oti akoma den exeis apofasisei! Mallon kai esy tha epireasteis apo to pio tha bgei prwto!

δεν εχεις αδικο Γιαννη,
πραγματικα το μονο που με κανει να απομακρυνομαι (καπως ) απο το samsung ειναι η ελλειψη του εξωτερικου πληκτρολογιου και μονο αυτο!!:O

WebViRuS
20 Ιούν. 2008, 14:00
δηλαδή η χάλια οθόνη του δεν σε κάνει ε? καλά μόλις δείτε ποσο στενή και εκνευριστική θα είναι τότε τα λέμε.

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 14:06
E oxi kai xalia! Apla den einai VGA me oti afto synepagetai.

WebViRuS
20 Ιούν. 2008, 14:37
θα είναι πιο μικρή απο μια qvga δηλαδή αυτή που έχουμε εμείς, αλλά λίγο πιο μακρόστενη. με λίγα λόγια όλα τα προγράμματα θα μοιάζουν πιεσμένα.

zaharakis
20 Ιούν. 2008, 14:50
θα είναι πιο μικρή απο μια qvga δηλαδή αυτή που έχουμε εμείς, αλλά λίγο πιο μακρόστενη. με λίγα λόγια όλα τα προγράμματα θα μοιάζουν πιεσμένα.

καλα με επεισες :lol::lol::lol:

θα παρω το touch pro :D:D:p

WebViRuS
20 Ιούν. 2008, 14:52
χαχα όχι ειδικά εσύ πιστεύω ότι είναι καλύτερο να πάρεις το samsung :D

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 15:23

Einai mikroteri i 400x240 apo tin 320x240? :wacko:

Pio mikri den einai, pio makrosteni nai kai afto den to briskw kako!

(Mi ksexnas oti milame gia othoni 3,2")

zaharakis
20 Ιούν. 2008, 15:43
χαχα όχι ειδικά εσύ πιστεύω ότι είναι καλύτερο να πάρεις το samsung

καλα με επεισες (παλι) :p

θα παρω το samsung :wacko::wacko:

Einai mikroteri i 400x240 apo tin 320x240? :wacko:

Pio mikri den einai, pio makrosteni nai kai afto den to briskw kako!

(Mi ksexnas oti milame gia othoni 3,2")

αστον Γιαννη να πιστευει οτι θα παρω το samsung ενω εγω θελω να τον κανω να πιστευει το αντιθετο οτι θα παρω το touch pro,αλλα δεν ειναι αυτη η αληθεια μιας και εγω θα παρω το αντιθτο απο αυτο που νομιζει ο Θοδωρης οτι εγω νομιζω οτι αυτος θελει να νομιζω οτι θα παρω :wacko::wacko::lol::lol::lol::lol:

athanaso77
20 Ιούν. 2008, 15:45
αστον Γιαννη να πιστευει οτι θα παρω το samsung ενω εγω θελω να τον κανω να πιστευει το αντιθετο οτι θα παρω το touch pro,αλλα δεν ειναι αυτη η αληθεια μιας και εγω θα παρω το αντιθτο απο αυτο που νομιζει ο Θοδωρης οτι εγω νομιζω οτι αυτος θελει να νομιζω οτι θα παρω

:blink::blink::wacko::wacko::wacko::blink::blink:

:lol::lol::lol:

CarpeNoctum
20 Ιούν. 2008, 16:09
αστον Γιαννη να πιστευει οτι θα παρω το samsung ενω εγω θελω να τον κανω να πιστευει το αντιθετο οτι θα παρω το touch pro,αλλα δεν ειναι αυτη η αληθεια μιας και εγω θα παρω το αντιθτο απο αυτο που νομιζει ο Θοδωρης οτι εγω νομιζω οτι αυτος θελει να νομιζω οτι θα παρω :wacko::wacko::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι θα πάρεις και τα δύο;:lol:

WebViRuS
20 Ιούν. 2008, 16:21
στοίχημα ότι θέλετε ότι θα πάρει το touch pro :)

_KOSTASKELLAS_
20 Ιούν. 2008, 19:20
agapitoi simforumites

meta apo poli skepsi apofasisa na mirasto mazi sas ena poli sobaro-prosopiko problima.

ola pigenan 8aumasia me to poliagapimeno kai monakribo kaiser mou ospou ena oraio apogeyma (pros bradi)ekana tin apisteyti patata :

eno imoun araxtos kai epina to kafedaki mou leo ''den kano ena soft reset 3 meres exo na kano'' kai bazo to stilo anti stin tripoula pou einai gia soft reset stin ipodoxi fortisis:dash::chair::hunter::fool::dizzy::heat::clap:

me apotelesma na strabozei telios omos to esoteriko tis ipodoxis.

feygo kakin kakos apo to kafe (paratao tsigara gialia)gia na pao sto spiti na do an fortizei.prin balo fortisti isiono to esoteriko me mia mikri mpronselitsa baso fortisti kai gia kali mou tixi fortize:D

ela omos pou den fortizei apo to fortisti tou aytikinitou eno prota fortize kanonika:oops:

kai to kako einai oti den fortizei oute me allo fortisti aytikinitou pou dokimasa kai distixos gia mena logo douleias eimai sinexeia sto dromo:(

prin to stilo stin htc exei kaneis na protinei kati???
sorry an sas epriksa opia simdouli efprosdekti..

zaharakis
20 Ιούν. 2008, 20:06
agapitoi simforumites

meta apo poli skepsi apofasisa na mirasto mazi sas ena poli sobaro-prosopiko problima.

ola pigenan 8aumasia me to poliagapimeno kai monakribo kaiser mou ospou ena oraio apogeyma (pros bradi)ekana tin apisteyti patata :

eno imoun araxtos kai epina to kafedaki mou leo ''den kano ena soft reset 3 meres exo na kano'' kai bazo to stilo anti stin tripoula pou einai gia soft reset stin ipodoxi fortisis

me apotelesma na strabozei telios omos to esoteriko tis ipodoxis.

feygo kakin kakos apo to kafe (paratao tsigara gialia)gia na pao sto spiti na do an fortizei.prin balo fortisti isiono to esoteriko me mia mikri mpronselitsa baso fortisti kai gia kali mou tixi fortize:D

ela omos pou den fortizei apo to fortisti tou aytikinitou eno prota fortize kanonika:oops:

kai to kako einai oti den fortizei oute me allo fortisti aytikinitou pou dokimasa kai distixos gia mena logo douleias eimai sinexeia sto dromo:(

prin to stilo stin htc exei kaneis na protinei kati???
sorry an sas epriksa opia simdouli efprosdekti..

μην αγχωνεσαι Κωστη.

δοκιμασε με το stylous να ισιωσεις το ελασμα που εχει η υποδχη φορτισης,ειναι πολυ απλο.

αν ομως εχεις αφαιρεσει κοματι απο αυτον η τον εχεις σπασει τελειως,τοτε η ACE Hellas ειναι η μονη λυση....:O

_KOSTASKELLAS_
20 Ιούν. 2008, 20:37
μην αγχωνεσαι Κωστη.

δοκιμασε με το stylous να ισιωσεις το ελασμα που εχει η υποδχη φορτισης,ειναι πολυ απλο.

:shock::scared::heat: trelos eisai mitso??oute soft reset den ksanakano:worry:

ama kaeis apo to xilo leei fisas kai to giaourti:happy:

ase pou den paizei na isiosei me to stylo.8elei kati pio psilo kai ap oti mporo na diakrino mia apo tis epafoules exei mpei pros ta mesa(8a prospa8iso na balo mia foto se ligo)

αν ομως εχεις αφαιρεσει κοματι απο αυτον η τον εχεις σπασει τελειως,τοτε η ACE Hellas ειναι η μονη λυση....:O

i moni lisi einai sigoura to 8ema einai se poso kairo 8a to exo ego sta xeria mou pali piso:worry:

spok
20 Ιούν. 2008, 23:56

ase pou den paizei na isiosei me to stylo.8elei kati pio psilo kai ap oti mporo na diakrino mia apo tis epafoules exei mpei pros ta mesa(8a prospa8iso na balo mia foto se ligo)

i moni lisi einai sigoura to 8ema einai se poso kairo 8a to exo ego sta xeria mou pali piso:worry:

Ηρεμησε και δοκιμασε με μια καρφιτσα.Το επαθα και γω.Και ετσι το σκαλισα πολυ προσεκτικα και το φερα στα ισα του.Εμεινε ενα μικρο κουσουρι βεβαια,στο φορτιστη αυτοκινητου πρεπει να πιεζεται ελαφρως το usb πχ το αφηνεις στη θεση του συνοδηγου ωστε να πατιεται ελαφρα,αλλα σωθηκε απο αποστολη στο σερβις.

spok
21 Ιούν. 2008, 00:12
Μια ερωτησουλα.Οταν συνδεω το bluetooth, χανονται ολοι οι ηχοι απ το τηλ, πχ οταν λαμβανω μηνυματα κλπ.Φυσιολογικο??:worry:

WebViRuS
21 Ιούν. 2008, 00:37
και εγώ το έχω πάθει 2 φορές ο μπιφτέκις και το έφτιαξα με το stylus

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 06:27
και εγώ το έχω πάθει 2 φορές ο μπιφτέκις και το έφτιαξα με το stylus

δεν θα αμφεβαλλα ποτε για αυτο :lol::lol::lol:

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 06:29
Μια ερωτησουλα.Οταν συνδεω το bluetooth, χανονται ολοι οι ηχοι απ το τηλ, πχ οταν λαμβανω μηνυματα κλπ.Φυσιολογικο??:worry:

αν συνδεεται το hands free σου ως wireless stereo ειναι φυσιολογικο.
μεταφερονται ολοι οι ηχοι στο bl handsfree ;)

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 06:30

δεν ειναι τπτ ρε συ μην ψαρωνεις :)

οσο για το ποτε θα το εχεις πισω παλι μετα απο το σερβις,απλα παρε ενα τηλ τα παιδια της ace και ρωτα τους;)

Pavlos3
21 Ιούν. 2008, 10:29
βρε παιδιά ποιο είναι αυτό το samsung για το οποίο μιλάτε ?

spok
21 Ιούν. 2008, 12:24
αν συνδεεται το hands free σου ως wireless stereo ειναι φυσιολογικο.
μεταφερονται ολοι οι ηχοι στο bl handsfree ;)

Ναι,αλλα ειναι μονοφωνικο, και απ το ακουστικο του bluetooth δεν ακουγονται αυτοι οι ηχοι!:O

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 13:22
βρε παιδιά ποιο είναι αυτό το samsung για το οποίο μιλάτε ?

Παυλο ανενημερωτο σε βρισκω :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195853

Pavlos3
21 Ιούν. 2008, 16:03
Ωραίο ...! το πληκτρολόγιο απο που βγαίνει ? :p:p

Εγώ θα περιμένω το diamond :love: με πληκτρολόγιο....!

zaharakis
21 Ιούν. 2008, 16:11
Εγώ θα περιμένω το diamond :love: με πληκτρολόγιο....!

αυτο ακριβως ειναι που με τρομαζει στο touch pro......να μην ειναι diamond με πληκτρολογιο :cry::cry:

επειδη ειχα το diamond.....ξερω τι δεν θελω :!: :cry::cry:

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα