View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
Dimkar2405
28 Απρ. 2008, 20:46
Ειμαι συνηθισμενος στα τουβλα....http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w900-1325.php :lol::lol:
zaharakis
28 Απρ. 2008, 22:14
Ειμαι συνηθισμενος στα τουβλα....http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w900-1325.php :lol::lol:
φιλε μου μην τους ακους :p
αστους να λενε!!
κοιτα εκει
http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_htc.html
ειναι το 5ο αποτελεσμα απο το τελος .
οσο για σας βρουτοι (θοδωρη και αποστολη ):mad:
webvirus kai driver 3 :cool:
θα σας φτιαξω απο κοντα καποια στιγμη :lol::lol::lol:
tranaee
28 Απρ. 2008, 22:27
Δες και αυτό. Και είναι και Free
http://www.perdiemco.com/
Αν θέλεις διάβασε πρώτα εδώ όπου τα έχει συνοπτικά http://msmobiles.com/news.php/7283.html
Thanx highway. Δοκιμάζω αυτή τη στιγμή αυτό και το gpsgate και αν το project που ετοιμάζω εγκριθεί θα είναι μια πολύ δυνατή περιπέτεια για το καιζεράκι.. Ελπίζω σε ένα μήνα από τώρα να σας έχω το link για να παρακολουθήσετε το κάιζερ σ'ένα πολύ δυνατό και ιστορικό ταξίδι..:)
Κατά τ'άλλα.. Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός Ανέστη.. Άντε, Μάιος έφτασε και ούτε TytnIII έχουμε δει ακόμα, ούτε Xperia, ούτε φυσικά το αγαπημένο Nvidia και ούτε καν το τελικό Opera 9.5 (δυστυχώς ούτε και τους video drivers..:()
To κάιζερ νάναι καλά και τη περνάμε και με τα λίγα.. Καλά εσύ Δημήτρη δεν έχεις προβλήματα αναμονής βλέπω.. Οι καινούργιες rom νάναι καλά..:lol:
zaharakis
28 Απρ. 2008, 22:30
Thanx highway. Δοκιμάζω αυτή τη στιγμή αυτό και το gpsgate και αν το project που ετοιμάζω εγκριθεί θα είναι μια πολύ δυνατή περιπέτεια για το καιζεράκι.. Ελπίζω σε ένα μήνα από τώρα να σας έχω το link για να παρακολουθήσετε το κάιζερ σ'ένα πολύ δυνατό και ιστορικό ταξίδι..:)
Κατά τ'άλλα.. Χρόνια πολλά παιδιά και Χριστός Ανέστη.. Άντε, Μάιος έφτασε και ούτε TytnIII έχουμε δει ακόμα, ούτε Xperia, ούτε φυσικά το αγαπημένο Nvidia και ούτε καν το τελικό Opera 9.5 (δυστυχώς ούτε και τους video drivers..:()
To κάιζερ νάναι καλά και τη περνάμε και με τα λίγα.. Καλά εσύ Δημήτρη δεν έχεις προβλήματα αναμονής βλέπω.. Οι καινούργιες rom νάναι καλά..:lol:
δωσε στοιχεια...τι ετοιμαζεις????
το παλευω Δημητρη...το παλευω :(
και γω βαρεθηκα με το :worry::worry: καιζερ .....και θελω ανανεωση...και γρηγορα μαλιστα!!
κοιταω κατι νεα τουμπανακια:ninja: αλλα λεω να κρατηθω για τα καλα που ερχονται το καλοκαιρακι....
ελπιζω μονο να αντεξω :rolleyes:
TrObAs
28 Απρ. 2008, 22:46
Παιδια δεν μπορώ να μπω στο χώρο που μπορεί καποιος να βάλει αγγελίες .... τελικά μπορώ να πω εδώ οτι το πουλάω το HTc Kaizer το έχω ένα μήνα αλλά τελικά δεν με εξυπηρετει και το πουλάω οποιος ενδιαφέρεται ή ξέρει που να μεταφέρω το ποστ ας μου πει!!!
zaharakis
28 Απρ. 2008, 23:23
Παιδια δεν μπορώ να μπω στο χώρο που μπορεί καποιος να βάλει αγγελίες .... τελικά μπορώ να πω εδώ οτι το πουλάω το HTc Kaizer το έχω ένα μήνα αλλά τελικά δεν με εξυπηρετει και το πουλάω οποιος ενδιαφέρεται ή ξέρει που να μεταφέρω το ποστ ας μου πει!!!
το αλλαζεις με ενα ΑΡΙΣΤΟ Ν82"" ;)
l3ft3r1s
29 Απρ. 2008, 00:10
φιλε μου μην τους ακους :p
αστους να λενε!!
κοιτα εκει
http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_htc.html
ειναι το 5ο αποτελεσμα απο το τελος .
zaharakis η δεύτερη τιμή που γράφει τι είναι?
57.55/81.72
57,55 δεν είναι η κανονική του? (+ΦΠΑ)
athanaso77
29 Απρ. 2008, 00:12
Μπορείς να το βάλεις και εδώ (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=63).
zaharakis
29 Απρ. 2008, 00:54
zaharakis η δεύτερη τιμή που γράφει τι είναι?
57.55/81.72
57,55 δεν είναι η κανονική του? (+ΦΠΑ)
ναι αν κανεις check out θα δεις την τελικη του τιμη μαζι με τα εξοδα αποστολης.
ειναι η bold τιμη η τελικη ;) 68ε και κατι
DrMobile
29 Απρ. 2008, 02:06
Παίδες τα Χρόνια Πολλά κι από μένα.
Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, από αύριο φορτίστε τα Kaiser σας και τα κεφάλια μέσα...
:lol::w00t::lol:
DrMobile
29 Απρ. 2008, 02:13
Μάλλον το ξέρετε οι περισσότεροι αλλά για όσους θέλουν να φιλτράρουν εισερχόμενα/εξερχόμενα/SMS κτλ. υπάρχει ένα διαμαντάκι ονόματι MagiCall που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά και την κάνει καλά.
Ηπείρου + Μαρτίου γωνία σε τιμή ευκαιρίας! :lol:
zaharakis
29 Απρ. 2008, 02:14
Μάλλον το ξέρετε οι περισσότεροι αλλά για όσους θέλουν να φιλτράρουν εισερχόμενα/εξερχόμενα/SMS κτλ. υπάρχει ένα διαμαντάκι ονόματι MagiCall που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά και την κάνει καλά.
στην υπογραφη μου Κωστη :rolleyes:
στην υπογραφη μου :lol:
DrMobile
29 Απρ. 2008, 02:19
στην υπογραφη μου Κωστη :rolleyes:
στην υπογραφη μου :lol:
E πού αλλού θα ήτανε... :D ;) :p
Ωραίο προγραμματάκι!
Απλό + λειτουργικό.
zaharakis
29 Απρ. 2008, 02:27
E πού αλλού θα ήτανε... :D ;) :p
Ωραίο προγραμματάκι!
Απλό + λειτουργικό.
ειναι απλα must για μενα!!:)
l3ft3r1s
29 Απρ. 2008, 06:30
εκτός από το να σβήνω αυτόματα τα delivery reports δεν του βρίσκω άλλη χρησιμότητα. για πείτε εσείς οι heavy users κανα rule που χρησιμοποιείτε να πάρουμε καμιά ιδέα! :rolleyes:
_KOSTASKELLAS_
29 Απρ. 2008, 10:56
KALIMERA KAI XRONIA SAS POLLA:)
blepo papioi akoma kai tin meres tou pasxa itan edo ee??:p
arostiaaaa:lol::lol::lol:
kserei kaneis an iparxei kamia efarmogi gia ppc opos to BT INFO.brisko alla einai mono gia Symbian OS
zaharakis
29 Απρ. 2008, 11:53
εκτός από το να σβήνω αυτόματα τα delivery reports δεν του βρίσκω άλλη χρησιμότητα. για πείτε εσείς οι heavy users κανα rule που χρησιμοποιείτε να πάρουμε καμιά ιδέα! :rolleyes:
εγω δεν απανταω ποτε σε κλησεις με αποκρυψη :!::mad:
το προγραμμα μου δινει την δυνατοτητα να γειωνω οποιον με καλει με αποκρυψη :p
δεν δεχομαι να με καλουν με αποκρυψη.....ας ειναι σπιτι,δημοσια υπηρεσια,τραπεζα η οτι αλλο...δεν με νοιαζει!!:mad:
και οχι μονο αυτο ....αλλα απανταει στιγμιαια και μετα το κλεινει :blink:
δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο με εχει βολεψει αυτο το προγραμμα.....:shifty::shifty::shifty::shifty:
WebViRuS
29 Απρ. 2008, 12:12
θα σε παίρνω τηλέφωνο συνέχεια και θα το κλείνω ώστε να δεις πως και χωρίς απόκρυψη πάλι μπορώ να σου σπάσω τα νεύρα :D
zaharakis
29 Απρ. 2008, 12:30
θα σε παίρνω τηλέφωνο συνέχεια και θα το κλείνω ώστε να δεις πως και χωρίς απόκρυψη πάλι μπορώ να σου σπάσω τα νεύρα :D
βαρα ελευθερα...δεν θα σε παρω χαμπαρι καθολου....:p
εκει ειναι η μαγκια του προγραμματος θοδωρη :!:
δεν σε ενοχλει καθολου οσο και εκνευριστικος και αν ειναι αυτος που σε παιρνει...:happy:
εχει σαν 1η επιλογη να το κλεισει και αν επιμεινει η κληση χωρις αριθμο μπαινουν τα μεγαλα οπλα στην μεση :rolleyes:
απλα του το ανοιγει στιγμιαια ωστε να χρεωθει και του το κλεινει στα μουτρα χωρις να κανει ουτε τσικ ωστε να σε ενοχλησει:lol::lol:
και καταγραφει και τις κλησεις ωστε να ξερεις ποσοι και ποτε σε καλεσαν με αποκρυψη η οποιοι εχεις βαλει εσυ μαυρη λιστα ;):!:
για αυτο και λεω οτι ειναι must για μενα!!!
zaharakis
29 Απρ. 2008, 12:33
τελικα θοδωρη ειμαι με αυτη(την 19400 build)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=386519
πολυ καλη πραγματικα και ολα πανε πολυ γρηγορα!!
και απλα περιμενω να δω αν αυτα που λεει ο kyphur θα ειναι αληθινα στην νεα xda live 2.0a1;)
αν ειναι οπως τα λεει ....βλεπω ολο το thread :rolleyes:
να φλασαρει:lol::lol::lol::lol:
WebViRuS
29 Απρ. 2008, 12:56
την είχα δει αυτή τη ρομ, αλλά δεν ασχολήθηκα καν γιατί είναι βασισμένη στην noThrills οπότε...
περιμένω και εγώ την xda-live.
zaharakis
29 Απρ. 2008, 13:09
αλλά δεν ασχολήθηκα καν γιατί είναι βασισμένη στην noThrills οπότε...
μεγα λαθος :!: ειλικρινα,η ρομ ειναι παρα παρα πολυ καλη!!και πολυ γρηγορη ;)
εγω παντως αυτην δουλευω τωρα και ειναι αψογη και πιο γρηγορη απο την s4 που ειχαμε πριν :)
απλα περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν οι xda και βλεπουμε..αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος γιατι απο τα benchmarks που εδωσε ο kyphur με τα different pagepools οι ρομ ξεκινανε με συνολικα 85mb και οχι με ελευθερα 79.30 οπως αφησε να ενοηθει ο kyphur :O
athanaso77
29 Απρ. 2008, 16:03
kserei kaneis an iparxei kamia efarmogi gia ppc opos to BT INFO.brisko alla einai mono gia Symbian OS
Τι θες να κάνει δηλαδή;
WebViRuS
29 Απρ. 2008, 16:16
εγώ θέλω μια εφαρμογή που να τελειώσει τις εργασίες για το πανεπιστήμιο που πρέπει να παραδωθούν την άλλη βδομάδα με ένα θαύμα.
athanaso77
29 Απρ. 2008, 16:19
Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να έχει ενσωματωμένη το Raphael μια τέτοια!!! :p
:)
zaharakis
29 Απρ. 2008, 16:19
εγώ θέλω μια εφαρμογή που να τελειώσει τις εργασίες για το πανεπιστήμιο που πρέπει να παραδωθούν την άλλη βδομάδα με ένα θαύμα.
εγω λεω να σταματησεις να χαζευεις εδω μεσα και στους xda:rolleyes::rolleyes:
και να κατσεις να διαβασεις :lol::lol::D
zaharakis
29 Απρ. 2008, 16:20
Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να έχει ενσωματωμένη το Raphael μια τέτοια!!! :p
:)
και το gigabyte αλλα και to nividia :lol::lol::lol::p
WebViRuS
29 Απρ. 2008, 16:23
χαχα τι κωλόπαιδα που είστε. δεν χαζεύω, απλώς όταν γράφετε κάτι στο forum, μου έρχεται email :) οπότε το κοιτάω.
το raphael standard το έχει, αλλά δεν θα προλάβω να παραδώσω, λες να έχει βγεί μέχρι το Σάββατο ? :D
zaharakis
29 Απρ. 2008, 16:51
χαχα τι κωλόπαιδα που είστε. δεν χαζεύω, απλώς όταν γράφετε κάτι στο forum, μου έρχεται email :) οπότε το κοιτάω.
το raphael standard το έχει, αλλά δεν θα προλάβω να παραδώσω, λες να έχει βγεί μέχρι το Σάββατο ? :D
απο δευτερα βραδυ ειπανε :p:p
dimisand
29 Απρ. 2008, 18:02
Αγαπητοι φίλοι ειμαι νεος κάτοχος του kaiser το αγόρασα μεταχειρισμένο και έχει μέσα την ROM Dutty DualTouch v4 θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω την ρομ και αυτη την περίοδο πια συστήνεται ως πιο καλή και σταθερή...
Ευχαριστώ εκ των προτερων...
DrMobile
29 Απρ. 2008, 18:41
Αυτά που σου είπε ο Δημήτρης συν το ότι μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένους αριθμούς που δεν θέλεις να σε ενοχλούν και να στέλνει αυτόματα και SMS σε αυτόν που "γειώνει" με κάποιο custom μήνυμα τύπου "άσε με ήσυχο δε σε θέλω πια" κτλ. :lol: Ή να αφήνει να περνάνε μόνο αριθμοί που είναι στις επαφές ή άλλους συνδυασμούς αριθμών με wildcards. Επίσης κάθε rule μπορεί να ενεργοποιείται συγκεκριμένες μέρες/ώρες κτλ.
Εύχρηστο και ελαφρύ. Νομίζω αξίζει ειδικά για heavy phone users.
DrMobile
29 Απρ. 2008, 18:52
Αγαπητοι φίλοι ειμαι νεος κάτοχος του kaiser το αγόρασα μεταχειρισμένο και έχει μέσα την ROM Dutty DualTouch v4 θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω την ρομ και αυτη την περίοδο πια συστήνεται ως πιο καλή και σταθερή...
Ευχαριστώ εκ των προτερων...
Για το ποια ROM είναι πιο καλή και σταθερή θα αφήσω τους ROM gurus να προτείνουν.
[:lol: ...χμμμ, μυρίζομαι μάχη zaharakis<-->WebViRuS... :lol:]
Για τη διαδικασία αλλαγής ROM και πολλά άλλα χρήσιμα πήγαινε εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282) και θα βρεις τα πάντα.
l3ft3r1s
29 Απρ. 2008, 19:38
Αυτά που σου είπε ο Δημήτρης συν το ότι μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένους αριθμούς που δεν θέλεις να σε ενοχλούν και να στέλνει αυτόματα και SMS σε αυτόν που "γειώνει" με κάποιο custom μήνυμα τύπου "άσε με ήσυχο δε σε θέλω πια" κτλ. :lol: Ή να αφήνει να περνάνε μόνο αριθμοί που είναι στις επαφές ή άλλους συνδυασμούς αριθμών με wildcards. Επίσης κάθε rule μπορεί να ενεργοποιείται συγκεκριμένες μέρες/ώρες κτλ.
Εύχρηστο και ελαφρύ. Νομίζω αξίζει ειδικά για heavy phone users.
και αφού κανέναν δεν μισώ, στον κόσμο να γειώσω,
φοβάμαι μην καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου!
τι λέω πάλι ρε γμτ, need sleep! :happy:
WebViRuS
29 Απρ. 2008, 21:26
η xda Θα είναι η καλύτερη κάτσε να δεις.
zaharakis
29 Απρ. 2008, 22:12
η xda Θα είναι η καλύτερη κάτσε να δεις.
ασε θοδωρη...δεν διαβαζεις καθολου μου φαινεται ;)
ριξε μια ματια στο αναλογο θεμα στους xda και θα καταλαβεις γιατι ΔΕΝ θα δουλεψει η xda οπως αλλες ρομ ;)
DrMobile
29 Απρ. 2008, 22:20
και αφού κανέναν δεν μισώ, στον κόσμο να γειώσω,
φοβάμαι μην καμιά φορά το στρέψω στον εαυτό μου!
τι λέω πάλι ρε γμτ, need sleep! :happy:
Χεχε, καλό! ;)
Για το δεύτερο στιχάκι δεν χρειάζεσαι το MagiCall, απλά το βάζεις σε Flight Mode και τους γειώνεις όλους και γειώνεσαι κι εσύ. :lol: :lol: :lol:
WebViRuS
29 Απρ. 2008, 23:46
ασε θοδωρη...δεν διαβαζεις καθολου μου φαινεται ;)
ριξε μια ματια στο αναλογο θεμα στους xda και θα καταλαβεις γιατι ΔΕΝ θα δουλεψει η xda οπως αλλες ρομ ;)
για την ελεύθερη μνήμη λες? σιγά τα αυγά. κόμπλεξ είναι απλά :)
zaharakis
30 Απρ. 2008, 16:44
για την ελεύθερη μνήμη λες? σιγά τα αυγά. κόμπλεξ είναι απλά :)
χρησιμοποιησε destinator & gps tuner μαζι και ελα να μου ξαναπεις ;)
δεν μιλαω ρουκου θοδωρη:)
ειναι τρομερα γρηγορη :!::!:
αλλα καποιες εφαρμογες ξερεις, θελουν και ραμ για να δουλεψουν σωστα ;)
δεν θα κανω το καιζερ μου τιτανα(ΤyΤΝ) με 27-30mb ελευθερα :blink:
WebViRuS
30 Απρ. 2008, 18:21
έλα μην γκρινιάζεις άσε τον άνθρωπο να βγάλει την κανονική έκδοση πρώτα να φύγει και απο alpha version Και μετά τον σταυρώνουμε.
l3ft3r1s
1 Μάι. 2008, 00:45
...
Έχω μιλήσει είδη με τον zaharaki που μου προτίνει τα i-Tech με τεράστεια διαφορά τιμής,...
Εγώ πήρα από ebay (Κίνα) αυτό που έχει ο zaharakis, ήρθε σήμερα και δεν φορτίζει. :( Παρασκευή φεύγει πίσω για αντικατάσταση. :confused::cry:
spinyian
1 Μάι. 2008, 02:49
καλησπερα σε ολους,
επειδη εχω αγανακτησει απο την Ace σας παρακαλω πολυ καντε το καλο να με ξελασπωσετε...
ειδα στο forum της ace για κακη μου τυχη τη νεα εκδοση των ελληνικων την 0.4.2.6 και την εγκατεστησα. για να ολοκληρωθει η διαδικασια επρεπε να κανω hard reset και κατα την διαρκεια που φορτωνε τα cab αρχεια η συσκευη κολλησε στο camera.cab. η μονη λυση ηταν το soft reset.
τα ελληνικα δειχνουν να εχουν εγκατασταθει, αλλα τα προβληματα πλεον ειναι τα παρακατω:
1. καθε φορα που θα κανω hard reset κολλαει στο ιδιο αρχειο.
2. δεν γυριζει το πληκτρολογιο στα ελληνικα.
3. το εικονικο πληκτρολογιο αντι να εχει την ελληνικη σημαια, εχει τα συμβολα au (της γερμανικης γλωσσας).
4. δεν ξερω να ξαναπερασω τις ρυθμισεις του internet & mms (cosmote).
5.τελος μεγαλη μιυ ευχη ειναι να βλεπω τον καιρο της κερκυρας, ομως παρολο που διαμορφωσα το σωστο αρχειο προσθετοντας τη κερκυρα, δεν μπορω να δια γραψω το παλιο για να το αντικαταστησω. εχει προστασια στα αρχεια των windows και δεν γνωριζω πώς να διαγραψω το παλιο αρχειο.
παιδια καντε οτι μπορειτε γιατι παιδευομαι τρεις μερες με cosmote & ace.
help
spinyian
1 Μάι. 2008, 02:51
σημερα προσεξα οτι το εικονιδιο που βρισκεται πανω δεξια και τερματιζει τα ενεργα προγραμματα, εχει εξαφανισθει.... υπαρχει καποια επιλογη για την ενεργοποιηση του?
ευχαριστω και παλι...
l3ft3r1s
1 Μάι. 2008, 04:30
spinyian, soft reset δοκίμασες?
zaharakis
1 Μάι. 2008, 08:09
Εγώ πήρα από ebay (Κίνα) αυτό που έχει ο zaharakis, ήρθε σήμερα και δεν φορτίζει. :( Παρασκευή φεύγει πίσω για αντικατάσταση. :confused::cry:
γιατι απο e-bay Λευτερη?
το λινκ που ειχα δωσει δεν σε βολευε?απο εκει το ειχα αγορασει εγω πολυ πριν το εχει διαθεσιμο το expancys (που ακομα και τωρα .....δεν το εχει)
i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)
l3ft3r1s
1 Μάι. 2008, 15:23
γιατι απο e-bay Λευτερη?
το λινκ που ειχα δωσει δεν σε βολευε?απο εκει το ειχα αγορασει εγω πολυ πριν το εχει διαθεσιμο το expancys (που ακομα και τωρα .....δεν το εχει)
i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)
είπα μπας και γλιτώσω 20 ευρώ... ευτυχώς ο πωλητής φαίνεται οκ, και ελπίζω να παραμείνει, θα σας ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη.
v@gelis
1 Μάι. 2008, 18:43
Καλησπερα παιδια και καλο μηνα!
Στα πλαισια μιας διπλωματικης εργασιας, εχω συνταξει ενα ερωτηματολογιο, που απευθυνεται σε χρηστες "εξυπνων" κινητων τηλεφωνων (smartphones).
Ειναι πολυ σημαντικο να εχω ενα σεβαστο αριθμο συμπληρωμενων ερωτηματολογιων για να μπορεσω να τα αξιοποιησω, κι ως εκ τουτου θα εκτιμουσα οποιος εχει το χρονο και τη διαθεση να αφιερωσει περιπου μιση ωρα για να το συμπληρωσει.
Οποιος μπορει να βοηθησει, ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα για να του στειλω το ερωτηματολογιο.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη συμμετοχη σας! :)
καλησπερα σε ολους,
επειδη εχω αγανακτησει απο την Ace σας παρακαλω πολυ καντε το καλο να με ξελασπωσετε...
ειδα στο forum της ace για κακη μου τυχη τη νεα εκδοση των ελληνικων την 0.4.2.6 και την εγκατεστησα. για να ολοκληρωθει η διαδικασια επρεπε να κανω hard reset και κατα την διαρκεια που φορτωνε τα cab αρχεια η συσκευη κολλησε στο camera.cab. η μονη λυση ηταν το soft reset.
τα ελληνικα δειχνουν να εχουν εγκατασταθει, αλλα τα προβληματα πλεον ειναι τα παρακατω:
1. καθε φορα που θα κανω hard reset κολλαει στο ιδιο αρχειο.
2. δεν γυριζει το πληκτρολογιο στα ελληνικα.
3. το εικονικο πληκτρολογιο αντι να εχει την ελληνικη σημαια, εχει τα συμβολα au (της γερμανικης γλωσσας).
4. δεν ξερω να ξαναπερασω τις ρυθμισεις του internet & mms (cosmote).
5.τελος μεγαλη μιυ ευχη ειναι να βλεπω τον καιρο της κερκυρας, ομως παρολο που διαμορφωσα το σωστο αρχειο προσθετοντας τη κερκυρα, δεν μπορω να δια γραψω το παλιο για να το αντικαταστησω. εχει προστασια στα αρχεια των windows και δεν γνωριζω πώς να διαγραψω το παλιο αρχειο.
παιδια καντε οτι μπορειτε γιατι παιδευομαι τρεις μερες με cosmote & ace.
help
Spinyan έχεις ξανακατεβάσει το αρχείο των ελληνικών?
Δεν ξέρω αν μπορείς να το βρείς αλλα βρές μια παλιότερη έκδοση των ελληνικών κάνε Hardreset και μετά ξαναπέρνα την .4.2.6
Έχει καταφέρει κανένας να συνδεθεί σε cisco aironet ap 350 ή 420 ?
Αν ναι μπορείτε να μου πείτε την rom και το radio version ? Επειδή είναι πολυ σημαντικό για εμένα ψάχνω να βρω μια rom που να το καταφέρνει
georgep800
2 Μάι. 2008, 21:07
Καλησπέρα,
Είχα αναφέρει και παλιότερα το παρακάτω πρόβλημα, αλλά επειδή δεν βρήκα κάποια λύση το αναφέρω ξανά ,μήπως και έχει κανείς κάποια ιδέα.
Έχοντας λοιπόν ενεργοποιημένο το αυτόματο κλείδωμα της συσκευής με κωδικό, όταν ανοίγω το destinator, μετά απο λίγο η οθόνη κλειδώνει... Προσοχή, δεν εννοώ ότι απενεργοποιείτε ο φωτισμός, αυτός λειτουργεί κανονικά όπως πρέπει να λειτουργεί, απλά η συσκευή κλειδώνει.
Είχα βρεί ότι μπορούν κάποια προγράμματα να γίνουν "stealalive", αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αποτελεί λύση και αν είναι αυτό που όντως πρέπει να γίνει.
Έχει κανείς καμιά ιδέα;;:worry:
spinyian
2 Μάι. 2008, 23:22
Δυστυχως δεν εγινε τιποτα εκανα σοφτ ρεσετ, hard reset, σε προηγουμενη εκδοση δεν επιτρεπεται να γυρισεις, εκανα και προσευχες...ομως απο άσχετος εγινα πλεον πιο σχετικος με το θεμα και βρηκα το xda και σωθηκα. πλεον δεν ειμαι περιορισμενος-μαντρωμενος στη ρομ της Ace που μονο ace δεν ειναι....ακομα περιμενω απαντηση. ειναι Ασοι να τα περνουν ομως.....ψαξε στο φορουμ μου ειπαν οι αρχηγοι και ενω τους ξαναεστειλα μηνυμα οτι δεν εχω βρει κατι με γειωσαν κανονικα.....εγω ομως αγαπητοι τη πολυαγαπημενη μου συσκευη την εχω για την δουλιτσα μου. Ποιος λοιπον μου διορισε μεταμεσονυκτια ερευνα? Το καλο με την ιστορια ειναι οτι γνωρισα ολους εσας....
Στο φορουμ της Αce ειδα κι αλλους ασχετους σαν κι εμενα να αντιμετωπιζουν την ιδια αναποδια....κριμα. Θα στειλουν τις συσκευες στο service για να τους ξαναπερασουν την ρομ...μμμμ. υπομονη.
Α και κατι ακομα που θα ηθελα πολυ ειναι να εχω την κερκυρα στο καιρο. Βρηκα στον Accu την σελιδα με τη διαδρομη και τροποιησα, πιστευω, καταλληλα το αρχειο των windows HH_409etc etc etc. Στη συσκευη λοιπον εμφανιζεται η πολη corfu alla meta lamvanw mhnyma: unable to retrieve data for selected city.
sorry gia ta greeklish alla to laptop paei ki ayto gia rom.
exete kamia idea gia to pws 8a prepei na einai to file?
thanks kai pali gia oles tis foveres info...
WebViRuS
3 Μάι. 2008, 12:00
δημήτρη βοήθησέ με λίγο γιατί θα σκοτώσω ένα πελάτη κοντά στα μέρη σου. θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο αγνοεί εντελώς ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο μια συγκεκριμένη μέρα.
ο φούστης με παίρνει τηλέφωνο ΚΑΘΕ σάββατο ΚΑΘΕ πρωί απο τις 9.30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 φορές. (προσοχή καμία άλλη μέρα, καμία άλλη ώρα). και τα προβλήματα που έχει δεν είναι προβλήματα, μου λέει "θα κόψω ακυρωτικό για να ξαναπεράσω ένα παραστατικό που του έβαλα λάθος ημερομηνία, καλά δεν θα κάνω?" και αυτό το έχει κάνει τουλάχιστον 30-40 φορές μέχρι τώρα. έλεος πια.
Καλησπερα σε ολους.Μετα απο πολυ καιρο συμβιωσης με το kaiseraki μου, και διαβαζοντας πολλα απο δω κ απο κει, αποφασισα να αλλαξω rom και κατεληξα στην nothrill για την οποια διαβασα παρα πολυ καλα σχολια και εδω και στους xda.Ολα πηγαν καλα και το συμπερασμα ειναι οτι απλα ΣΩΘΗΚΑ! Επιτελους εχω τηλεφωνο, επιτελους επικοινωνω σαν ανθρωπος!Απλα σαν να πηρα αλλη συσκευη!Πριν με τη rom της ace το τηλ σερνοταν στην κυριολεξια με δυο τρια προγραμματα εγκατεστημενα.Κρασαρε παρα πολυ συχνα,και καποια στιγμη πραγματικα με προδωσε οταν επρεπε να κανω σοβαρο τηλεφωνημα για τροχαιο.., και πολλες αλλες φορες.Κατα την προσωπικη μου αποψη,το kaiser με την rom της ace απλα υποφερει και χαραμιζεται.Η rom πεταει, ολα σφαιρα,εντυπωσιακα γρηγορη!, κανενα μα κανενα κολλημα μεχρι στιγμης,παρα πολυ καλα στημενα ολα απο μονα τους.Μοναδικα ελαττωματα που παρατηρησα μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν δουλευει το Ελληνικο .cab smartdialing και καποιο bug οσον αφορα στην ελλειψη ρυθμισεων για καποιους ηχους πχ για τα sms.Το συμπερασμα,Πεταξτε την rom της ace,δεν ξερω για αλλες rom,παντως με τη nothrill ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ KAISER ! Χιλια μπραβο και ευγε στον ανθρωπο που την εφτιαξε!:)
Τετοιες προσπαθειες αξιζουν πραγματικα donation..;)
WebViRuS
3 Μάι. 2008, 14:16
ρε παιδιά καμία official rom δεν συγκρίνεται με μια cooked rom. και εμένα το kaiser όταν το πήρα έτσι ήταν, (εγώ το πήρα με αγγλική ρομ)
Απλα δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα! Εντυπωσιαστηκα πραγματικα!Και απορω πως αντεχα το kaiser οπως ηταν πριν!
DrMobile
3 Μάι. 2008, 14:33
δημήτρη βοήθησέ με λίγο γιατί θα σκοτώσω ένα πελάτη κοντά στα μέρη σου. θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο αγνοεί εντελώς ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο μια συγκεκριμένη μέρα.
ο φούστης με παίρνει τηλέφωνο ΚΑΘΕ σάββατο ΚΑΘΕ πρωί απο τις 9.30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 φορές. (προσοχή καμία άλλη μέρα, καμία άλλη ώρα). και τα προβλήματα που έχει δεν είναι προβλήματα, μου λέει "θα κόψω ακυρωτικό για να ξαναπεράσω ένα παραστατικό που του έβαλα λάθος ημερομηνία, καλά δεν θα κάνω?" και αυτό το έχει κάνει τουλάχιστον 30-40 φορές μέχρι τώρα. έλεος πια.
Θα βάλεις το MagiCall που πρότεινα 3 σελίδες πριν και θα βρεις την υγειά σου. Είναι απλά κ-ο-ρ-υ-φ-α-ί-ο πρόγραμμα για μπλοκάρισμα κλήσεων και SMS, που μπορεί να γίνεται και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συγκεκριμένων ημερών. Είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Τσίμπησέ το απ' την υπογραφή του Δημήτρη ή στο μαγαζάκι. :wink:
Καλησπερα σε ολους.Μετα απο πολυ καιρο συμβιωσης με το kaiseraki μου, και διαβαζοντας πολλα απο δω κ απο κει, αποφασισα να αλλαξω rom και κατεληξα στην nothrill για την οποια διαβασα παρα πολυ καλα σχολια και εδω και στους xda.Ολα πηγαν καλα και το συμπερασμα ειναι οτι απλα ΣΩΘΗΚΑ! Επιτελους εχω τηλεφωνο, επιτελους επικοινωνω σαν ανθρωπος!Απλα σαν να πηρα αλλη συσκευη!Πριν με τη rom της ace το τηλ σερνοταν στην κυριολεξια με δυο τρια προγραμματα εγκατεστημενα.Κρασαρε παρα πολυ συχνα,και καποια στιγμη πραγματικα με προδωσε οταν επρεπε να κανω σοβαρο τηλεφωνημα για τροχαιο.., και πολλες αλλες φορες.Κατα την προσωπικη μου αποψη,το kaiser με την rom της ace απλα υποφερει και χαραμιζεται.Η rom πεταει, ολα σφαιρα,εντυπωσιακα γρηγορη!, κανενα μα κανενα κολλημα μεχρι στιγμης,παρα πολυ καλα στημενα ολα απο μονα τους.Μοναδικα ελαττωματα που παρατηρησα μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν δουλευει το Ελληνικο .cab smartdialing και καποιο bug οσον αφορα στην ελλειψη ρυθμισεων για καποιους ηχους πχ για τα sms.Το συμπερασμα,Πεταξτε την rom της ace,δεν ξερω για αλλες rom,παντως με τη nothrill ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ KAISER ! Χιλια μπραβο και ευγε στον ανθρωπο που την εφτιαξε!:)
Τετοιες προσπαθειες αξιζουν πραγματικα donation..;)
Είναι περίεργο να διαφημίζεις τόσο μια rom που έχει bugs... Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρεις. ΓΙα να καταφέρεις να κάνεις μια cooked rom ακριβώς όπως σου αρέσει χρειάζεται αρκετός χρόνος.
ΑΝ σε απογοήτευσε η σταθερότητα της shipped rom τότε αποκλείεται να σε ενθουσίασε η cooked η οποία έχει Bugs...
Δεν θα σου πω τι είναι σωστό η λάθος, απλά πριν απορρίψεις ή αποδεχτείς rom πρέπει να παίξεις αρκετά μαζί της. Η επίσημη rom μπορεί να γίνει πολύ γρήγορη αν ασχοληθείς μαζί της (καλά δεν είναι και γυναίκα να χάσεις ώρες...). Οι cooked έχουν ενσωματωμένα πολλά tweaks Και έτσι φαίνονται πιο γρήγορες αρχικά. Επίσης, κάθε φορά που περνάς μια rom , η συσκευή σου είναι "άδεια" από εφαρμογές και λογικό είναι να επιδρά και αυτό στην αντίληψη περί ταχύτητας.
WebViRuS
3 Μάι. 2008, 17:11
συγνώμη που το λέω, γνώμη μου κιόλας, αλλά δεν ξέρεις να στήνεις cooked rom, με αυτά που λες. το έχεις αναφέρει και πιο παλιά ότι προτιμάς τις official και δεν έχω καμία αντίρρηση με αυτό, αλλά λες να είναι χαζός ο άλλος ώστε να μην μπορεί να δει πόσο καλύτερα λειτουργεί κάτι το οποίο χρησιμοποιεί κάθε μέρα?
εγώ χωρίς να στήνω προγράμματα στην official, σερνώταν, κόλαγε και ήταν παραφορτωμένη. το ίδιο λένε και άλλα 20 άτομα εδω μέσα, ο καθένας λέει την γνώμη του, κάποιοι συμφωνούν κάποιοι άλλοι όχι. για αυτό είμαστε σε ένα forum.
φιλικά
Θοδωρής
v@gelis
3 Μάι. 2008, 18:00
Καλησπερα παιδια. Ηδη δοκιμασα την PDAVIET ROM WM6.1 (Build 19701.1.1.0) και μπορω να πω πως δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο. Αρκετα βαρια, με καποιες χαρακτηριστικες ελλειψεις.
Συνεχεια εχει η S4V.19701.01 που ανεβηκε πριν λιγη ωρα στους XDA. Θα δοκιμασω την Clean edition και θα γραψω εντυπωσεις :)
Μα δεν είπα πως αν κάποιος καθήσει και στήσει μια cooked δεν θα είναι μια χαρά. Απλά λέω πως αν καθήσεις και αφιερώσεις τον αντίστοιχο χρόνο στην official θα δεις πως δεν έχει να ζηλέψει σε ταχύτητα και τόσα. Αυτό το λέω σαν προσωπική άποψη. Δεν λέω πως κάποιος είναι χαζός που προτιμά cooked. Απλά δεν μπορώ να ακούω πως η συσκευή κρεμάει κτλ με την official αλλά δεχόμαστε Bugs (πχ όχι skype, προβλήματα στο call history κτλ στις cooked)
Αναφέρω πως πολλές φορές επηρεάζει το γεγονός πως μετά από flash Η συσκευή είναι άδεια. Επίσης στις cooked έχουν γίνει tweaks Που μπορείς να τα κάνεις στην official και δεις κάποια αισθητή διαφορά.
Σχετικά με το αν ξέρω να στήνω cooked είναι μεγάλη συζήτηση...
WebViRuS
3 Μάι. 2008, 18:37
εγώ δοκίμασα την HyperDragon, γρήγορη δεν λέω. αλλά έχει κάτι περίεργο που την καθυστερεί και ας έχω βάλει και το pagepool στα 24mb. απλά περιμένω την xda-live 2 εγώ :)
DrMobile
3 Μάι. 2008, 18:41
Παίδες καλές κι ωραίες οι cooked ROMs, αλλά για μένα η official κάνει τα πάντα αξιόπιστα και σταθερότατα. Πού να ξέρω εγώ τι έχει κάνει ο κάθε μάγειρας και πώς οι "βελτιώσεις" επηρεάζουν την κάθε εφαρμογή και λειτουργία του Kaiser;
Αν βέβαια κάποια μελλοντική cooked ROM λύσει το πρόβλημα των graphics drivers τότε αλλάζει το πράγμα... Αλλά ακόμα και τότε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο πολυπόθητος graphics driver θα έρθει με τη μορφή κάποιας DLL ή ενός πακέτου αρχείων που θα μπορεί να μπει και στην official ROM.
Προς το παρόν λοιπόν, ψηφίζω Official WWE HTC ROM με .32 Radio, όμορφα φροντισμένη και με προσεκτικά tweaks όπου χρειάζεται. Νομίζω έτσι πετυχαίνεις μέγιστη αξιοπιστία, σταθερότητα και πολύ καλή ταχύτητα χωρίς την αβεβαιότητα και τις πιθανές ασυμβατότητες μιας cooked ROM που μπορεί να σου βγουν εκεί που δεν το περιμένεις.
My .02
v@gelis
3 Μάι. 2008, 18:45
εγώ δοκίμασα την HyperDragon, γρήγορη δεν λέω. αλλά έχει κάτι περίεργο που την καθυστερεί και ας έχω βάλει και το pagepool στα 24mb. απλά περιμένω την xda-live 2 εγώ :)
Ρε παιδια, εγω δοκιμασα και την XDA live 2 (beta), αλλα παροτι ειναι γυμνη και ολοι γραφουν οτι ειναι πολυ γρηγορη, εγω παραδοξως διαπιστωσα πως ειναι πιο αργη απο την clean edition του Cloudyfa.
Παντως εγω βλεπω να μενω με την τελευταια S4V. Στις πρωτες δοκιμες μου φαινεται πολυ γρηγορη, σταθερη (οπως και η προηγουμενη) και με ωραια χρωματα-στησιμο :)
Είναι περίεργο να διαφημίζεις τόσο μια rom που έχει bugs... Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρεις. ΓΙα να καταφέρεις να κάνεις μια cooked rom ακριβώς όπως σου αρέσει χρειάζεται αρκετός χρόνος.
ΑΝ σε απογοήτευσε η σταθερότητα της shipped rom τότε αποκλείεται να σε ενθουσίασε η cooked η οποία έχει Bugs...
Δεν θα σου πω τι είναι σωστό η λάθος, απλά πριν απορρίψεις ή αποδεχτείς rom πρέπει να παίξεις αρκετά μαζί της. Η επίσημη rom μπορεί να γίνει πολύ γρήγορη αν ασχοληθείς μαζί της (καλά δεν είναι και γυναίκα να χάσεις ώρες...). Οι cooked έχουν ενσωματωμένα πολλά tweaks Και έτσι φαίνονται πιο γρήγορες αρχικά. Επίσης, κάθε φορά που περνάς μια rom , η συσκευή σου είναι "άδεια" από εφαρμογές και λογικό είναι να επιδρά και αυτό στην αντίληψη περί ταχύτητας.
Φιλε μου,δεν διαφημιζω την rom και ουτε εχω και κανενα οφελος βεβαια!Απλα καταθετω την γνωμη μου συγκριτικα με τις δυο rom.Ε οχι και σταθερη η shipped!! προσωπικη εκτιμηση παντα..Το τηλ κολλουσε ασχημα,πολλες φορες την μερα.Soft reset απανωτα.Τρομερα αργο,σε σημειο να μην ειναι λειτουργικη μια συσκευη αυτου του επιπεδου.Φαινοταν καθαρα οτι σε γρηγορες κινησεις και ενεργειες,απλα δυσλειτουργουσε.Μιλαω και πεντακαθαρη συσκευη χωρις τιποτα πλεον μετα απο hard reset , μονο και μονο για να μπορω να χρησιμοποιω την συσκευη αξιοπρεπως!Μεγαλυτερο bug απ ολα θεωρω το να σε εγκαταλειπει η συσκευη σου σε δυσκολες καταστασεις..Φιλικα παντα.:)
DrMobile
3 Μάι. 2008, 19:31
Φιλε μου,δεν διαφημιζω την rom και ουτε εχω και κανενα οφελος βεβαια!Απλα καταθετω την γνωμη μου συγκριτικα με τις δυο rom.Ε οχι και σταθερη η shipped!! προσωπικη εκτιμηση παντα..Το τηλ κολλουσε ασχημα,πολλες φορες την μερα.Soft reset απανωτα.Τρομερα αργο,σε σημειο να μην ειναι λειτουργικη μια συσκευη αυτου του επιπεδου.Φαινοταν καθαρα οτι σε γρηγορες κινησεις και ενεργειες,απλα δυσλειτουργουσε.Μιλαω και πεντακαθαρη συσκευη χωρις τιποτα πλεον μετα απο hard reset , μονο και μονο για να μπορω να χρησιμοποιω την συσκευη αξιοπρεπως!Μεγαλυτερο bug απ ολα θεωρω το να σε εγκαταλειπει η συσκευη σου σε δυσκολες καταστασεις..Φιλικα παντα.:)
Φίλε spok, αν η official ROM σου έκανε αυτά που λές παραπάνω, τότε μάλλον το Kaiser σου έχει πρόβλημα στο h/w και θέλει επισκευή. Εγώ χρησιμοποιώ την official ROM σχεδόν 4 μήνες τώρα χωρίς ούτε ένα κόλλημα. Είναι απλά σταθερό σαν βράχος και δεν κολλάει με τίποτα. Και του έχω βάλει πάνω από 20 εφαρμογές επάνω (όχι ό,τι κι ό,τι, πάντα ποιοτικές και δοκιμασμένες). Soft reset σπάνια χρειάστηκε να κάνω και σίγουρα όχι λόγω κολλήματος. :cool:
Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κόλλαγε τόσο πολύ με την official ROM... Tι να πω... Μάλλον όλα τα Kaiser δεν είναι ίδια... :confused:
Στην τελική αν με την cooked είσαι ευχαριστημένος αυτό έχει σημασία οπότε όλα OK. Απλά κάνω αυτό το post για να μην παρασυρθούν κάποιοι και νομίσουν ότι η shipped ROM κολλάει... :X
georgep800
3 Μάι. 2008, 19:45
Παίδες καλές κι ωραίες οι cooked ROMs, αλλά για μένα η official κάνει τα πάντα αξιόπιστα και σταθερότατα. Πού να ξέρω εγώ τι έχει κάνει ο κάθε μάγειρας και πώς οι "βελτιώσεις" επηρεάζουν την κάθε εφαρμογή και λειτουργία του Kaiser;
Αν βέβαια κάποια μελλοντική cooked ROM λύσει το πρόβλημα των graphics drivers τότε αλλάζει το πράγμα... Αλλά ακόμα και τότε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο πολυπόθητος graphics driver θα έρθει με τη μορφή κάποιας DLL ή ενός πακέτου αρχείων που θα μπορεί να μπει και στην official ROM.
Προς το παρόν λοιπόν, ψηφίζω Official WWE HTC ROM με .32 Radio, όμορφα φροντισμένη και με προσεκτικά tweaks όπου χρειάζεται. Νομίζω έτσι πετυχαίνεις μέγιστη αξιοπιστία, σταθερότητα και πολύ καλή ταχύτητα χωρίς την αβεβαιότητα και τις πιθανές ασυμβατότητες μιας cooked ROM που μπορεί να σου βγουν εκεί που δεν το περιμένεις.
My .02
Σωστός!
Και πέρα απο αυτό, δεν μπορείς να γνωρίζεις το πόσο περίεργος και αξιόπιστος είναι ο κάθε μάγειρας. Απο την στιγμή που κάνει ότι θέλει, μπορεί να γίνει πολύ κακός...:shifty::devil:
WebViRuS
3 Μάι. 2008, 19:49
για αυτό το λόγο υπάρχουν BETA-TESTERS, άτομα που δοκιμάζουν όπως εγώ για παράδειγμα, ο ζαχαράκης και καμιά 100αρια άτομα στο xda-developers που γράφουν σχόλια για την κάθε ρομ.
μην είστε κακόβουλοι.
Φίλε spok, αν η official ROM σου έκανε αυτά που λές παραπάνω, τότε μάλλον το Kaiser σου έχει πρόβλημα στο h/w και θέλει επισκευή. Εγώ χρησιμοποιώ την official ROM σχεδόν 4 μήνες τώρα χωρίς ούτε ένα κόλλημα. Είναι απλά σταθερό σαν βράχος και δεν κολλάει με τίποτα. Και του έχω βάλει πάνω από 20 εφαρμογές επάνω (όχι ό,τι κι ό,τι, πάντα ποιοτικές και δοκιμασμένες). Soft reset σπάνια χρειάστηκε να κάνω και σίγουρα όχι λόγω κολλήματος. :cool:
Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κόλλαγε τόσο πολύ με την official ROM... Tι να πω... Μάλλον όλα τα Kaiser δεν είναι ίδια... :confused:
Στην τελική αν με την cooked είσαι ευχαριστημένος αυτό έχει σημασία οπότε όλα OK. Απλά κάνω αυτό το post για να μην παρασυρθούν κάποιοι και νομίσουν ότι η shipped ROM κολλάει... :X
Ναι,βεβαια,ολα αυτα που εγραψα ειναι απολυτα προσωπικη εμπειρια,για την δικη μου συσκευη!Μην παρεξηγηθω κιολας.:O Απλα η διαφορα ειναι τεραστια,πιστεψε με,δεν υπερβαλλω!Ε,και μερικα κολληματα και συρσιματα εχουν αναφερθει εδω που τα λεμε με την official:rolleyes::)
DrMobile
3 Μάι. 2008, 20:23
Ναι,βεβαια,ολα αυτα που εγραψα ειναι απολυτα προσωπικη εμπειρια,για την δικη μου συσκευη!Μην παρεξηγηθω κιολας.:O Απλα η διαφορα ειναι τεραστια,πιστεψε με,δεν υπερβαλλω!Ε,και μερικα κολληματα και συρσιματα εχουν αναφερθει εδω που τα λεμε με την official:rolleyes::)
Κοίτα, συρσίματα σίγουρα υπάρχουν στην official (όπως πιστεύω και στις cooked και σε κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα). Εγώ όταν λέω κολλήματα εννοώ να κολλήσει τελείως το Kaiser και να θέλει soft reset για να δουλέψει. Τέτοια κολλήματα δεν είχα κανένα μέχρι τώρα. Μικροκαθυστερήσεις φυσικά και υπάρχουν. Νομίζω και στις cooked υπάρχουν, ίσως σε αισθητά μικρότερο βαθμό λόγω του tweaking. Μάλλον αυτό εννοούσες εσύ. Πάντως και η official μπορεί να βελτιωθεί αρκετά αν κάνεις και σ' αυτήν το ανάλογο tweaking.
Στην τελική το καλό με το Kaiser είναι ότι κάνεις ό,τι θέλεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους, οπότε όλα καλά and everybody's happy! :)
Απλά να αναφέρω πως οι "μάγειρες" που φτιάχνουν τις cooked rom δεν κάνουν ουσιαστικά development. Η διαδικασία είναι το λεγόμενο porting. Στην ουσία
κάποιος διανέμμει ένα build μιας test - "leaked" rom και οι κατά καιρούς μάγειρες παίρνουν στοιχεία από rom Που υπάρχουν σε διάφορες συσκεύες και τα κολάνε με το build. Έπειτα εφαρμώζουν διάφορα tweaks (στην ουσία αλλαγή κάποιων τιμών του registry και ενεργοποίηση κάποιων dll ενδεχομένως) και διανέμουν την rom.
Στην ουσία πρόκειται για ένα Puzzle κομματιών από διάφορες rom.
nobleman
4 Μάι. 2008, 00:31
...κι εγώ υπέρ της επίσημης ήμουνα γιατί δεν είχα δοκιμάσει αρκετά τις άλλες... ή μάλλον για να είμαι ακριβοδίκαιος, όταν εγκατέλειψα την επίσημη (αλά ελληνικά) και δοκίμασα τις πρώτες cooked έπαθα πλάκα με την διαφορά που δεν έβλεπα και δεν καταλάβαινα στην τελική γιατί τις επαινούσαν τόσο... ούτε την τρομερή ταχύτητα έβλεπα ούτε SR απέφευγα...!
Με τον καιρό όμως, πράγματι βγήκαν πολύ αξιόλογες που δεν κολλάνε με τίποτα... μια απ' αυτές είναι και η nothrill, την οποία θεωρώ κορυφαία μέχρι στιγμής... ούτε μισό SR...!
spinyian
4 Μάι. 2008, 02:13
Καλησπέρα σε ολους,
εαν κανατε μια ηπια χρηση χωρις επιπλεον εφαρμογες και απλα θελατε ταχυτητα και αξιοπιστια, τι θα επιλεγατε.
Τωρα εχω την WM6.1 dutty's που την βρησκω αρκετα καλη.
θα δοκιμασω την joannita, no thrill, soft4vn s4v.19209.01 clean edition
υπαρχει καποια με ρυθμισεις κοσμοτε στο connection settings wizard προσπαθησα με τα tools toy zaharakis στη dutty και δεν πετυχα κατι. το αρχειο εγκατασταθηκε κανονικα αλλα κοσμοτε πουθενα.
επισης θα γουσταρα τρελα να εχω στο htc home τον καιρο της κερκυρας αλλα μαλλον δεν γινεται. τροποποιησα το αρχειο με τις πολεις αλλα ενω υπαρχει σαν επιλογη στη λιστα των πολεων δεν κατεβαζει δεδομενα.
παντως η γνωμη μου ειναι οτι μονο και μονο που καποιος μπορει και επιλεγει τι επιθυμει, πρεπει να ειναι ο βασικοτερος λογος για να αλλαξει ρομ. οι ταχυτητα, η σταθεροτητα ειναι κατι που εχεις πιθανοτητα να τα βρεις και να συγκρινεις...αλλα με την επισημη ρομ τι μπορεις να συγκρινεις?
Αλλωστε όπως διαβασα καπου, νομιζω εδω στο φορουμ.... #...ας μην ξεχναμε οτι με τους υπολογισμους φθασαμε στο φεγγαρι...#
odytsak
4 Μάι. 2008, 13:48
Θα βάλεις το MagiCall που πρότεινα 3 σελίδες πριν και θα βρεις την υγειά σου. Είναι απλά κ-ο-ρ-υ-φ-α-ί-ο πρόγραμμα για μπλοκάρισμα κλήσεων και SMS, που μπορεί να γίνεται και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συγκεκριμένων ημερών. Είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Τσίμπησέ το απ' την υπογραφή του Δημήτρη ή στο μαγαζάκι. :wink:
To Magicall το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο και είναι απλά κορυφαίο και ιδιαίτερα σταθερό.
Το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι το αντίθετο από αυτό που ζητάει ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δηλαδή να αγνοήσω ή και να κλείσω στα μούτρα όλα τα νούμερα εκτός από κάποιο συγκεκριμένο.
Στην επιλογή pass on δυστυχώς δεν αφήνει την κλήση να περάσει αλλά σου βγάζει δύο επιλογές, να σταλεί μήνυμα ή να ξεκινήσει μια εφαρμογή.
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
DrMobile
4 Μάι. 2008, 16:18
To Magicall το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο και είναι απλά κορυφαίο και ιδιαίτερα σταθερό.
Το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι το αντίθετο από αυτό που ζητάει ο συμφορουμίτης πιο πάνω, δηλαδή να αγνοήσω ή και να κλείσω στα μούτρα όλα τα νούμερα εκτός από κάποιο συγκεκριμένο.
Στην επιλογή pass on δυστυχώς δεν αφήνει την κλήση να περάσει αλλά σου βγάζει δύο επιλογές, να σταλεί μήνυμα ή να ξεκινήσει μια εφαρμογή.
Σκέφτηκα κάτι αλλά είναι πολύ αλχημικό... :lol:
Λοιπόν, κάνεις τα εξής:
Φτιάχνεις ένα rule που απλά θα κάνει τον επιθυμητό αριθμό "pass on" και βάζεις στο Action2 να εκτελεί μια εφαρμογή που να παράγει ένα ηχητικό σήμα (ringtone/mp3 κτλ.). Μετά φτιάχνεις ένα δεύτερο rule στο οποίο κάνεις "ignore" όλες τις κλήσεις.
Με τα 2 αυτά rules ενεργά, θα αγνοούνται όλες οι εισερχόμενες κλήσεις, αλλά όταν καλεί ο επιθυμητός αριθμός θα ακούγεται ο ήχος που επέλεξες και απλά θα επιλέγεις "Ring" (το αριστερό soft-key στο notification του MagiCall) και θα δέχεσαι την κλήση.
Μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Αν υπήρχε η δυνατότητα να εφαρμόσεις λογικό "not" στα rules θα λυνόταν άμεσα το πρόβλημα με ένα μόνο rule, αλλά δυστυχώς δεν το κάνει... :(
καταρχην καλη ανασταση σε ολους!μηπως ξερει τωρα κανεις που μπορω να βρω την θηκη της htc;ρωτησα στο πλαισιο αλλα τιποτα,μονο απο expansys αλλα τα μεταφορικα κοστιζουνε οσο αλλη μια θηκη!
http://www.ezshop.gr/scripts/prodView.asp?idproduct=1055
η στο ebay
thanks!να την παρω γιατι καλοκαιριασε κ δεν υπαρχει μπουφαν για να το εχω στην τσεπη!
δεν το πιστευω,δεν υπαρχει διαθεσιμη!κλαψ!
DrMobile
4 Μάι. 2008, 18:46
Να προσθέσω ότι αυτό ακριβώς που θέλεις το κάνει το Spb Phone Suite, αλλά δεν θα το έβαζα μόνο γιαυτό. Προτιμώ το MagiCall για την ελαφρότητά του και την rule-based παραμετροποίησή του, που όμως δυστυχώς δεν κάνει αυτό που ζητάς.
odytsak
4 Μάι. 2008, 20:23
Να προσθέσω ότι αυτό ακριβώς που θέλεις το κάνει το Spb Phone Suite, αλλά δεν θα το έβαζα μόνο γιαυτό. Προτιμώ το MagiCall για την ελαφρότητά του και την rule-based παραμετροποίησή του, που όμως δυστυχώς δεν κάνει αυτό που ζητάς.
Nα σαι καλά ρε DrMobile αλλά πίστευα ότι κάτι μπορούσε να γίνει.
Βασικά επειδή έχω δοκιμάσει όλα τα call filter προγράμματα που κυκλοφορούν το Magicall δυστυχώς είναι το μόνο που δεν μπορεί να το κάνει.:(
Παρ'όλα αυτά το προτιμώ γιατί είναι ελαφρύ και προπάντων σταθερό χωρίς οποιοδήποτε κόλλημα μετά από τόσους μήνες χρήσης.
To τελευταίο update της version 1 (v1.2.2.93) είναι Ιουλίου 2007, ελπίζουμε λοιπόν σε μια ολοκαίνουρια version του προγράματος (v2) όπου θα υπάρχει και αυτή η επιλογή.:)
spinyian
5 Μάι. 2008, 00:08
καλησπερα,
φιλε spok τσεκαρε την v3 sleuth wwe.....νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. και αυτοματα βρισκει provider και περναει ρυθμισεις.
αντε αυριο θα βαλω καποια αλλη ρομ....
καλησπερα,
φιλε spok τσεκαρε την v3 sleuth wwe.....νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. και αυτοματα βρισκει provider και περναει ρυθμισεις.
Ειναι δυνατό να δοκιμάσει κανείς τη Kaiser BETA rom στη διεύθυνση αυτή : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=384870 και να αναφέρει ευρήματα ?
Φυσικά με δικό του ρίσκο.
Φιλικά, ansar
athanaso77
5 Μάι. 2008, 13:53
Giati den ti bazeis sto antistoixo thread tou XDA-developers pou yparxei gia to Kaiser?
nobleman
5 Μάι. 2008, 15:45
Διάβασα όλο το thread του φίλου μας και βρήκα πολύ περίεργο το όλο σκηνικό... αν και οφείλω να του αποδώσω τα εύσημα για την προσπάθειά του, ευελπιστώ ότι όσοι προχωρήσετε στην εγκατάσταση, θα το κάνετε με προσοχή...
5 Μάι. 2008, 22:36
Καιζερακιδες καλησπερα. Θαθελα λιγο τη βοηθεια σας.
Εγκατεστησα προσφατα το Endkey ενα πρωγραματακι το οποίο αντικαθηστα το δεξι softkey με λυτουργιες οπως κλειδωμα, fiightmode κτλ. Πως γινετε να το σβησω; Παρολο που το εβγαλα απο την προσθαφερεση συνεχιζει να βγενει ως λυτουργια στο δεξι softkey. ειπαρχει τροπος να φυγει;
Κάτι άλλο που θαθελα να ρωτήσω είναι GIA TO magiccall πως γίνετε τελικά να μπλοκαρει sms; Υπαρχει περιπτωση ο αποστολέας να μην μπορει καν να σου στειλει μηνυμα ή απλα θα παίρνει αναφορά ότι δεν παραδόθηκε;
zaharakis
5 Μάι. 2008, 22:52
Ειναι δυνατό να δοκιμάσει κανείς τη Kaiser BETA rom στη διεύθυνση αυτή : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=384870 και να αναφέρει ευρήματα ?
Φυσικά με δικό του ρίσκο.
Φιλικά, ansar
γιατι δεν το δοκιμαζεις ΕΣΥ φιλε μου???
φυσικα με ΔΙΚΟ σου ρισκο?? :O
και οσο για τα ευρηματα....δικα σου !!δεν θα παρουμε ευχαριστουμε....
zaharakis
5 Μάι. 2008, 22:57
καλησπερα,
μην προτεινετε ρομ που δεν ξερετε τι κανουν και πως συμπεριφερονται αν δεν εχετε την καταλληλη εμπειρια ;)
ειναι σιγουρο οτι καποιον θα παρετε στον λαιμο σας!!!
οποιος θελει να πειραματιστει διαβαζει και ψαχνει στην πηγη (xda) και αποφασιζει!
καποια παιδια εδω μεσα εχουν την δυνατοτητα να δοκιμαζουν για σας και να προτεινουν οτι ειναι νεο,σταθερο αξιοπιστο αλλα και πιο γρηγορο απο τα προηγουμενα...;)
οποτε καλο ειναι αν δεν εισαστε σιγουροι τι προτεινετε...μην το κανετε ;)
και η ρομ που προτεινεις φιλε μου...απλα δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι της μιας και ειναι αρκετα αστερια πισω απο τις νεες :)
athanaso77
5 Μάι. 2008, 23:00
Φίλε Δημήτρη... η ROM είναι του ίδιου και προφανώς ζητάει beta testers ο άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα την έβαζα με κλειστά τα μάτια! :ninja:
zaharakis
5 Μάι. 2008, 23:00
Καιζερακιδες καλησπερα. Θαθελα λιγο τη βοηθεια σας.
Εγκατεστησα προσφατα το Endkey ενα πρωγραματακι το οποίο αντικαθηστα το δεξι softkey με λυτουργιες οπως κλειδωμα, fiightmode κτλ. Πως γινετε να το σβησω; Παρολο που το εβγαλα απο την προσθαφερεση συνεχιζει να βγενει ως λυτουργια στο δεξι softkey. ειπαρχει τροπος να φυγει;
κοιτα στην υπογραφη μου ;)
υπαρχει το SoftKeyAppletEx .
ξεζιπαρησε το και πετα το χυμα μεσα στα windows και κανε επανεκινηση.
μετα πηγαινε εναρξη /ρυθμισεις/συστημα και θα βρεις την εφαρμογη με το ιδιο ονομα,αλλαξε τα δυο tab με οτι εσυ θελεις να εχεις εκει :)
zaharakis
5 Μάι. 2008, 23:03
Φίλε Δημήτρη... η ROM είναι του ίδιου και προφανώς ζητάει beta testers ο άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα την έβαζα με κλειστά τα μάτια! :ninja:
αν θελει να βρει τετοιους...ας ξεκινησει πρωτα σε ελληνικα φορα και μετα να παει να ανοιξει thread στους xda :!:
αν κατι δεν ειναι καλο σε ενα software που προτεινεις σε τετοιας εμβελειας φορουμ...........διακινδυνευεις να ξεμπροστιαστεις απο τα παληκαρια εκει μεσα ;)
και δεν χαριζονται σε τετοιες φασεις :lol:
ξερεις μιας και τα βλεπεις καθημερινα εκει μεσα Γιαννη :)
dimpr6
6 Μάι. 2008, 00:29
Παιδιά έχω πρόβλημα! Το destinator 7 ενώ λειτουργούσε κανονικά απο τότε που το έβαλα, και χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στο τηλέφωνο, δεν ανοίγει. Τελικά διαπίστωσα ότι δεν ανοίγει και κολλάει όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία τηλεφώνου, ενώ ανοίγει και λειτουργεί κανονικά όταν η συσκευή είναι σε flight mode. Επίσης, αν έχω τη συσκευή σε flight mode, ανοίξω το πρόγραμα, και ενώ είναι ανοιχτό την ξαναβάλω σε λειτουργία τηλεφώνου το πρόγραμα εξακολουθεί να δουλεύει. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το πρόγραμα και κάνει τα ίδια. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Έχετε εντοπίσει παρόμοιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ!
DrMobile
6 Μάι. 2008, 01:31
Παιδιά έχω πρόβλημα! Το destinator 7 ενώ λειτουργούσε κανονικά απο τότε που το έβαλα, και χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στο τηλέφωνο, δεν ανοίγει. Τελικά διαπίστωσα ότι δεν ανοίγει και κολλάει όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία τηλεφώνου, ενώ ανοίγει και λειτουργεί κανονικά όταν η συσκευή είναι σε flight mode. Επίσης, αν έχω τη συσκευή σε flight mode, ανοίξω το πρόγραμα, και ενώ είναι ανοιχτό την ξαναβάλω σε λειτουργία τηλεφώνου το πρόγραμα εξακολουθεί να δουλεύει. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το πρόγραμα και κάνει τα ίδια. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Έχετε εντοπίσει παρόμοιο πρόβλημα?
Ευχαριστώ!
Σβήσε όλα τα MMS και τις αναφορές τους και ξαναδοκίμασε. Είναι bug του Destinator.
Papadopoy
6 Μάι. 2008, 10:59
μπορω να κανω back up στα sms κ να τα εχω σε διαφορετικες ρομ??
zaharakis
6 Μάι. 2008, 11:10
μπορω να κανω back up στα sms κ να τα εχω σε διαφορετικες ρομ??
απο 6.0 σε 6.1 wm λογικα οχι μιας και εχουμε πλεον threaded sms(like iphone)
αλλα μπορεις να το δοκιμασεις με το pim backup 2.8
κοιτα στους xda (ggogle it;))
nobleman
6 Μάι. 2008, 11:24
Ψάχνω για ένα καλό radio, να κρατάει λιγάκι η μπαταρία, ποιο προτείνετε;
zaharakis
6 Μάι. 2008, 11:29
Ψάχνω για ένα καλό radio, να κρατάει λιγάκι η μπαταρία, ποιο προτείνετε;
δεν μας λες τι ρομ εχεις ομως;)
ειναι πολυ βασικο αυτο ωστε να αποφυγεις πολυ σοβαρα προβληματα με την εγκατασταση ενος μη συμβατου ραδιο:!:
μιας και με τις νεες ρομ των 6.1 wm απαιτουνται και τα αναλογα ραδιο...
καλα θα ηταν να διαβασεις λιγο στους xda για το συγκεκριμενο θεμα
η στο thread της ρομ που χρησιμοποιεις ωστε να δεις και ποια ειναι τα συμβατα ραδιος;)
nobleman
6 Μάι. 2008, 11:32
Την nothrill έχω αλλά η μπαταρία φεύγει πιο γρήγορα μου φαίνεται...
zaharakis
6 Μάι. 2008, 11:42
Την nothrill έχω αλλά η μπαταρία φεύγει πιο γρήγορα μου φαίνεται...
σου φαινεται ;)
ειναι πολυ καλυτερη αυτη η ρομ με το προτεινομενο ραδιο(και το μοναδικο που δουλευει σωστα με αυτην την ρομ!!) το 1.65.14.06 :)
οποτε αν ψαχνεις κατι καλυτερο απο αυτο....μονο προβληματα θα εχεις μιας και ΚΑΝΕΝΑ αλλο ραδιο ΔΕΝ δουλευει σωστα με αυτην την ρομ!!!!
eleazar
6 Μάι. 2008, 15:59
απο 6.0 σε 6.1 wm λογικα οχι μιας και εχουμε πλεον threaded sms(like iphone)
αλλα μπορεις να το δοκιμασεις με το pim backup 2.8
κοιτα στους xda (ggogle it;))
Με το pim backup 2.8 μπορείς να επαναφέρεις κανονικά τα sms από wm 6 σε wm 6.1 ;)
athanaso77
6 Μάι. 2008, 16:11
Afto den einai kanonas mias kai yparxei periptwsi se orismenes cooked ROMs na mi doulepsei swsta to backup. Exei symbei... giafto sou to lew.
zaharakis
6 Μάι. 2008, 23:11
λοιπον παιδες υπαρχει ενδιαφερον απο εναν guru μαγειρα(gullum) στους xda να μας φτιαξει ελληνικη ρομ ;)
οσοι ενδιαφερονται καλα ειναι να το πουν ωστε να ξερουμε ποσοι ειμαστε:)
ενοειται οτι θα μαζευτει καποιο donate με οτι ειναι διατεθιμενος ο καθενας μας να δωσει ωστε να υποστηριξουμε τον ανθρωπο που θα ασχοληθει για δικη μας εξυπηρετηση;)
για να βλεπω :rolleyes:
tranaee
6 Μάι. 2008, 23:20
λοιπον παιδες υπαρχει ενδιαφερον απο εναν guru μαγειρα(gullum) στους xda να μας φτιαξει ελληνικη ρομ ;)
ενοειται οτι θα μαζευτει καποιο donate με οτι ειναι διατεθιμενος ο καθενας μας να δωσει ωστε να υποστηριξουμε τον ανθρωπο που θα ασχοληθει για δικη μας εξυπηρετηση;)
Φίλε Δημήτρη ξέρεις πως δεν είμαι φανατικός, αλλά τιμή μου και καμάρι μου να κάνω donate τα 50 πρώτα ευρώ.. Πόρωση ελληνική ρομ από τον Gullum αυτή θα τη βάλω στο υπόσχομαι..:)
tranaee
6 Μάι. 2008, 23:24
...Φυσικά με μόνη προυπόθεση εσύ με το Θοδωρή να είστε οι υπεύθυνοι του όλου project (τι θα προτείνετε να περιέχει η ρομ, πόσο light να είναι, κλπ κλπ..)
Μη φάτε τα μουστάκια σας όμως.. Προέχει το κοινό καλό αυτού του thread γι αυτό.. συνεργαστείτε..:shoot::rocket::chair:
:lol::lol:
zaharakis
6 Μάι. 2008, 23:25
Φίλε Δημήτρη ξέρεις πως δεν είμαι φανατικός, αλλά τιμή μου και καμάρι μου να κάνω donate τα 50 πρώτα ευρώ.. Πόρωση ελληνική ρομ από τον Gullum αυτή θα τη βάλω στο υπόσχομαι..:)
εχουμε ηδη τα πρωτα 100ε :)
zaharakis 50e
tranaee 50e
συνεχιζουμε :)
zaharakis
6 Μάι. 2008, 23:31
...Φυσικά με μόνη προυπόθεση εσύ με το Θοδωρή να είστε οι υπεύθυνοι του όλου project (τι θα προτείνετε να περιέχει η ρομ, πόσο light να είναι, κλπ κλπ..)
Μη φάτε τα μουστάκια σας όμως.. Προέχει το κοινό καλό αυτού του thread γι αυτό.. συνεργαστείτε..:shoot::rocket::chair:
:lol::lol:
ολοι μας θα συμετασχουμε μιας και η καλυτερες δουλειες ερχονται απο ομαδικες προσπαθειες παντα!!!:)
και ειμαστε πολυ καλη ομαδα εδω μεσα :D
WebViRuS
7 Μάι. 2008, 01:49
όταν λέτε ελληνική ρομ τι εννοείται? και καλά να φτιάξει μια ρομ στα μέτρα μας αλλά με αγγλικό μενού?
zaharakis
7 Μάι. 2008, 02:01
όταν λέτε ελληνική ρομ τι εννοείται? και καλά να φτιάξει μια ρομ στα μέτρα μας αλλά με αγγλικό μενού?
ο gullum θοδωρη ειναι ενας απο τους καλυτερους developers στους xda με παρα πολλα δειγματα της δουλειας του:)
δηλωσε ενδιαφερον να φτιαξει μια καλη cooked ρομ μεταφρασμενη στα ελληνικα για μας ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390088
εχουν ηδη ξεκινησει οι προσπαθειες για να τον κανουμε να ξεκινησει και περιμενω απαντηση του σε πμ που του εστειλα.
απλα πρεπει να θεωρειται δεδομενο οτι θα παρει κατι για τον κοπο του ;)
WebViRuS
7 Μάι. 2008, 02:04
γιατί στα ελληνικά ρε παιδιά :(
με στεναχωρήσατε τώρα. δεν γίνεται να φτιάξει και μία αγγλική με αυτά που θέλουμε?
zaharakis
7 Μάι. 2008, 02:09
γιατί στα ελληνικά ρε παιδιά :(
με στεναχωρήσατε τώρα. δεν γίνεται να φτιάξει και μία αγγλική με αυτά που θέλουμε?
γιατι οχι να μην ζητησουμε και κατι τετοιο?
δλδ να εχει ολα τα tweaks που πρεπει και καποιες εφαρμογες που ειναι κοινως απαραιτητες;)
αν και θα προτιμουσα μια πολυ γρηγορη και σταθερη ρομ στα ελληνικα,απο μια ρομ με ενσωματωμενες εφαρμογες που εν καιρω θα εχουν βγει αναβαθμισεις τους και θα πρεπει να τις ξανα εγκαθιστουμε μονοι μας και να την βαραινουμε αδικα ;)
nobleman
7 Μάι. 2008, 02:15
Θα είναι κάτι όπως τα ελληνικά windows/mac/office φαντάζομαι... αυτή την εμπειρία έχω μέχρι σήμερα από τον εξελληνισμό των διαφόρων OS, software etc...
zaharakis
7 Μάι. 2008, 02:16
λοιπον πηρα ηδη απαντηση απο τον gullum και θα ξεκινησει να το ψαχνει.
του εχω στειλει αρκετα αρχεια απο διαφορες συσκευες (extended roms,greek customizations απο 3rd party apps κλπ)
οποτε εχει οτι του χρειαζεται για να ξεκινησει τις δοκιμες :)
7 Μάι. 2008, 02:16
Ευχαριστο πολυ για την βοηθεια πριν. Μηπος θα μπορούσατε να με βοηθουσατε σε ανα άλλο ποιο σοβαρο προβλημα που έχω; Λογω μιας λαθος εγκαταστασης λυτουργικου στο PC το μηχάνημα δεν μπορεί να μπουτάρει( ο υπολογιστης ) και δεν μπορώ να κανω συνχρονισμό ωστe να πάρω πίσω τις επαφές μου αφου και με το Καιζερ εκανα βλακεια και τα έχασα όλα. Τα αρχειa του pc υπάρχουν Backup. Γνωριζει κανεις πως μπορω να επαναφέρω τις επαφες μου; Δουλευω τώρα σε άλλο PC, αν εκανα αντικατασταση των αρχείων του Active synchronise με τα παλιά αρχεία θα γινόταν τίποτα; Καμια ιδέα;
Ευχαριστο πολύ!
zaharakis
7 Μάι. 2008, 02:18
Ευχαριστο πολυ για την βοηθεια πριν. Μηπος θα μπορούσατε να με βοηθουσατε σε ανα άλλο ποιο σοβαρο προβλημα που έχω; Λογω μιας λαθος εγκαταστασης λυτουργικου στο PC το μηχάνημα δεν μπορεί να μπουτάρει( ο υπολογιστης ) και δεν μπορώ να κανω συνχρονισμό ωστe να πάρω πίσω τις επαφές μου αφου και με το Καιζερ εκανα βλακεια και τα έχασα όλα. Τα αρχειa του pc υπάρχουν Backup. Γνωριζει κανεις πως μπορω να επαναφέρω τις επαφες μου; Δουλευω τώρα σε άλλο PC, αν εκανα αντικατασταση των αρχείων του Active synchronise με τα παλιά αρχεία θα γινόταν τίποτα; Καμια ιδέα;
Ευχαριστο πολύ!
δεν εχεις κανενα backup απο το καιζερ??:blink:
αν οχι...μπηκες σε περιπετειες φιλε μου :(
WebViRuS
7 Μάι. 2008, 02:19
εγώ ως βασική ρομ προτίνω μια εντελώς lite rom, με μικρές εφαρμογές και services που είναι και θα είναι πάντα απαραίτητες και χρήσιμες όπως (smsDrFix,JavaEmulator,κτλ). να αφαιρεθούν προγράμματα όπως το windows media player το οποίο είναι για πέταμα, να φύγει και το calculator (καλά μπορώ να φτιάξω λίστα με ένα σωρό τέτοια) και μετά να φτιάξουμε μια βιβλιοθήκη με downloads τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να στήσουν αυτοί όπως θέλουν την ρομ.
αυτή βέβαια θα είναι η lite - lite έκδοση. πρέπει να υπάρχει και μία άλλη η οποία είναι plug-n-play. για μένα μια τέτοια rom σημαίνει να έχει δυστυχώς και μη "επιτρεπόμενα" προγράμματα όπως spb mobile shell (το οποίο είναι πολύ ωραίο πρόγραμμα), το resco keyboard, resco explorer κτλ.
φυσικά όλοι μας ξέρουμε πως αν δεχτεί ο gullum να φτιάξει αυτή τη ρομ που λέω κανείς δεν πρέπει να μάθει απο που ήρθε γιατί θα μας τον κόψουν :D
zaharakis
7 Μάι. 2008, 02:22
εγώ ως βασική ρομ προτίνω μια εντελώς lite rom, με μικρές εφαρμογές και services που είναι και θα είναι πάντα απαραίτητες και χρήσιμες όπως (smsDrFix,JavaEmulator,κτλ). να αφαιρεθούν προγράμματα όπως το windows media player το οποίο είναι για πέταμα, να φύγει και το calculator (καλά μπορώ να φτιάξω λίστα με ένα σωρό τέτοια) και μετά να φτιάξουμε μια βιβλιοθήκη με downloads τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να στήσουν αυτοί όπως θέλουν την ρομ.
αυτή βέβαια θα είναι η lite - lite έκδοση. πρέπει να υπάρχει και μία άλλη η οποία είναι plug-n-play. για μένα μια τέτοια rom σημαίνει να έχει δυστυχώς και μη "επιτρεπόμενα" προγράμματα όπως spb mobile shell (το οποίο είναι πολύ ωραίο πρόγραμμα), το resco keyboard, resco explorer κτλ.
φυσικά όλοι μας ξέρουμε πως αν δεχτεί ο gullum να φτιάξει αυτή τη ρομ που λέω κανείς δεν πρέπει να μάθει απο που ήρθε γιατί θα μας τον κόψουν :D
ας επικεντρωθουμε στην κατασκευη μιας ελληνικης,λαιτ,γρηγορης και σταθερης ρομ και μετα ξεκιναμε τις αλλαγες;)
οπως επισης για το τι εχει σκοπο να προσφερει για αυτο το σκοπο ο καθενας μας ωστε να ανταμοιφθει και ο ανθρωπος που θα δουλεψει για μας:!:
WebViRuS
7 Μάι. 2008, 02:26
για να δεί αν μπορεί να το κάνει, πρέπει να του δώσουμε προδιαγραφές μήτσο.
πρέπει να του πούμε έτσι θέλουμε αυτό και αυτό. μπορείς? αν ναι τότε συζητάμε, διαφορετικά κάνουμε post και pm άδικα.
εγώ προσωπικά δεν τρελαίνομαι με την ιδέα αυτής της ρομ γιατί θα είναι στα ελληνικά, και έχω ένα θέμα με αυτά. δεν τα μπορώ να τα βλέπω στα λειτουργικά μου. αλλά αν γίνει καλή (σύμφωνα με το τι θέλουμε ίσως αλλάξω γνώμη)
7 Μάι. 2008, 02:50
δεν εχεις κανενα backup απο το καιζερ??:blink:
αν οχι...μπηκες σε περιπετειες φιλε μου :(
Τα αρχεια απο το παλιό pc den εχουν πειραραχτει καθολου. απλα το μηχάνημα δεν μπορει να μπουταρει. δεν το πειράζω μέχρι να βρώ ακρη με τις επαφές. Δυστηχως δεν εκανα μπακαπ. Νομιζα οτι θα ημουν καλυμένος με το Active synchronise. Απλα σκευτομουν μηπως έκανα αντικατασταση των αρχείων Apo to Active synchronise kai δούλευε. Οι επαφές με ενδιαφέρουν.
WebViRuS
7 Μάι. 2008, 02:56
κάνε επιδιόρθωση στα windows σου και θα είσαι μια χαρά.
ξεκινάς τα windows , μπαίνεις στη μπλε οθόνη του setup, πατας Enter στη πρώτη επιλογή, μετά F8 στο επόμενο, μετά θα σου βγάλει ποια windows υπάρχουν στο συστημά σου. Μόλις στο δείξει, πατάς το 'R' και θα ξεκινήσει να ξανα στήνει τα windows ως διόρθωση, δεν θα σου πειράξει καθόλου τα αρχεία σου. μόλις τελειώσει θα μπουτάρεις μια χαρά.
πρόσεχε στα βήματα, μην κάνεις κανα λάθος
MyronG
7 Μάι. 2008, 18:17
εχουμε ηδη τα πρωτα 100ε :)
zaharakis 50e
tranaee 50e
συνεχιζουμε :)
Βρίσκομαι εν αναμονή παραλαβής του Kaiser και για "προθέρμανση" παρακολουθώ την συζήτηση σας εδώ και αρκετό καιρό.
Θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω με τον οβολό μου στην προσπάθεια. Σαν νέος χρήστης Kaiser θα αργήσω βέβαια να φτάσω σε σημείο να αξιοποιήσω πλήρως μία πειραγμένη ROM, αλλά μια και γίνεται τώρα η προσπάθεια, γιατί να μην συνεισφέρω από τώρα;
Αν γίνεται ενημερώστε με ΡΜ για το πως θα μαζευτούν τα χρήματα.
Όσο για τι θα πρέπει να περιέχει η ROM, δεν ανακατέυομαι καθόλου λόγω έλλειψης γνώσεων, αλλά το αφήνω στους γνώστες
:X
7 Μάι. 2008, 18:40
κάνε επιδιόρθωση στα windows σου και θα είσαι μια χαρά.
ξεκινάς τα windows , μπαίνεις στη μπλε οθόνη του setup, πατας Enter στη πρώτη επιλογή, μετά F8 στο επόμενο, μετά θα σου βγάλει ποια windows υπάρχουν στο συστημά σου. Μόλις στο δείξει, πατάς το 'R' και θα ξεκινήσει να ξανα στήνει τα windows ως διόρθωση, δεν θα σου πειράξει καθόλου τα αρχεία σου. μόλις τελειώσει θα μπουτάρεις μια χαρά.
πρόσεχε στα βήματα, μην κάνεις κανα λάθος
Την Γνωρίζω αυτήν την Διαδηκασια. το προβλημα έγεινε όταν προσπαθησα να κανω εγκατάσταση SP3 beta εκδοση. Mετα το windowsxp logo Βγενει μπλε οθονη. δεν το βλέπει σαν μη ολοκληρωμένη εγκατάσταση για να κάνει επιδιώρθοση. Με το ρεπαιρ βγενει κατευθειαν στο restore console. Δοκιμασα επισεις system restore μεσο restore console, τιποτα. Για να μην ξεφευγουμε άλλο, αν ξερει κάποιος κάποιον τροπο να βρω που είναι αποθυκευμένες οι επαφές, καλός, έστω και με το χέρι να τις περάσω ξανα μια μία. Διαφορετικά τι να κάνουμε, Δεν χαλασε και ο κόσμος. Ευχαριστο πάντος για τον κόπο σας.
κοιταξτε αυτη την θηκη κ τα διαφορα gadjets του site
http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30750
πως μπαινει πανω απ το πληκτρολογιο;
tranaee
7 Μάι. 2008, 20:21
Την Γνωρίζω αυτήν την Διαδηκασια. το προβλημα έγεινε όταν προσπαθησα να κανω εγκατάσταση SP3 beta εκδοση. Mετα το windowsxp logo Βγενει μπλε οθονη. δεν το βλέπει σαν μη ολοκληρωμένη εγκατάσταση για να κάνει επιδιώρθοση. Με το ρεπαιρ βγενει κατευθειαν στο restore console. Δοκιμασα επισεις system restore μεσο restore console, τιποτα. Για να μην ξεφευγουμε άλλο, αν ξερει κάποιος κάποιον τροπο να βρω που είναι αποθυκευμένες οι επαφές, καλός, έστω και με το χέρι να τις περάσω ξανα μια μία. Διαφορετικά τι να κάνουμε, Δεν χαλασε και ο κόσμος. Ευχαριστο πάντος για τον κόπο σας.
Φίλε μου κατέβασε αυτό http://rapidshare.com/files/113246970/boot_disk_xp.rar.html και αποσυμπίεσέ το σε μία δισκέττα 3.5 mm και θα μπουτάρεις 100%..
Αυτή η μαγική δισκέττα μ'έχει σώσει 100 φορές, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά δουλεύει..
Προσπάθησέ το και πες μου..
MyronG
7 Μάι. 2008, 20:27
Μία λύση είναι να βγάλεις τον σκληρό και να τον βάλεις σαν δέυτερο σκληρό (ή μ εξωτερική θήκη) σε άλλο υπολογιστή. Θα μπορέσεις να δεις τα αρχεία που έχεις πάνω κανονικα, χωρίς να σε ενοχλούν τα χαλασμένα windows.
Αν μπορεσεις να εντοπισεις το καταλληλο αρχειο, μπορεις να το σωσεις κάπου αλλου και μετά να προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις επαφές στο Kaiser.
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα υπόλοιπα αρχεία που σε θέλις να κρατήσεις, ώστε μετά να μπορέσεις να κάνεις χωρίς φόβο (τρόπος του λέγειν) format και να ξαναεγκαταστήσεις τα Windows.
Ελπίζω να βοήθησα.
Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα ή βρήκε κάποιο λάθος σε όσα έγγραψα, με διορθώνει ελεύθερα :)
Pharmex
7 Μάι. 2008, 20:40
κοιταξτε αυτη την θηκη κ τα διαφορα gadjets του site
http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30750
πως μπαινει πανω απ το πληκτρολογιο;
Αυτή έχω εγώ! Το πληκτρολόγιο καλύπτεται από ένα λεπτό διαφανές νάϋλον (πανέξυπνο), το οποίο "χώνεται" κάτω από το πάνω καπάκι της συσκευής (στην απειροελάχιστη εσοχή που υπάρχει), όταν αυτή είναι κλειστή/διπλωμένη...
χωραει εκει μεσα!!!μπραβο!!!!καλο ειναι αυτο γιατι δεν σκονιζεται ετσι το πληκτρολογιο!
Καλησπερα σε ολους.Οι πρωτες υπο..κλοπες απο το νεο htc diamond αρχισαν..!:blink: Δουλευει ολοσωστα στο kaiser (μεχρι στιγμης) , πανεμορφο,με αγγλικο τ9.Αναμενουμε πως και πως ποιος θα το εξελληνισει..:rolleyes:
New HTC Diamond Keyboard
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390688
nobleman
7 Μάι. 2008, 22:04
Κατέχω το Bluetooth Samsung 500 (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=970301) και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να αφοπλίσουμε το redial που προκύπτει από το πάτημα του βασικού κουμπιού του ΒΤ;
tranaee
7 Μάι. 2008, 22:41
Φίλε μου κατέβασε αυτό http://rapidshare.com/files/113246970/boot_disk_xp.rar.html και αποσυμπίεσέ το σε μία δισκέττα 3.5 mm και θα μπουτάρεις 100%..
Αυτή η μαγική δισκέττα μ'έχει σώσει 100 φορές, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά δουλεύει..
Προσπάθησέ το και πες μου..
Δοκίμασε κι αυτό το bootcd του Kaspersky. http://rapidshare.com/files/113252765/KasperskySOSCD2008.rar.html
Σε μπουτάρει σε παραθυρικό περιβάλλον στυλ XP με αρκετά utilities που ίσως σε βοηθήσουν..
Anyway είναι must have για όλους εδώ μέσα όπως και η παραπάνω boot δισκέτα..
zaharakis
7 Μάι. 2008, 22:43
για να δεί αν μπορεί να το κάνει, πρέπει να του δώσουμε προδιαγραφές μήτσο.
πρέπει να του πούμε έτσι θέλουμε αυτό και αυτό. μπορείς? αν ναι τότε συζητάμε, διαφορετικά κάνουμε post και pm άδικα.
εγώ προσωπικά δεν τρελαίνομαι με την ιδέα αυτής της ρομ γιατί θα είναι στα ελληνικά, και έχω ένα θέμα με αυτά. δεν τα μπορώ να τα βλέπω στα λειτουργικά μου. αλλά αν γίνει καλή (σύμφωνα με το τι θέλουμε ίσως αλλάξω γνώμη)
δεν νομιζω να χρειαζεται να πουμε εμεις πως πρεπει να ειναι μια ρομ για να ειναι γρηγορη θοδωρη στον gullum:blink: μαλλον δεν ξερεις την δουλεια του :)
+οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να συμετασχουν ολοι!!
απλα πρεπει να ξερουμε ποιοι ειναι διατεθιμενοι να αφιερωσουν λιγα ευρα για μια καλη ρομ στα ελληνικα.
αν δεν ενδιαφερονται καποιοι απλα ας μην απαντησουν :)
Βρίσκομαι εν αναμονή παραλαβής του Kaiser και για "προθέρμανση" παρακολουθώ την συζήτηση σας εδώ και αρκετό καιρό.
Θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω με τον οβολό μου στην προσπάθεια. Σαν νέος χρήστης Kaiser θα αργήσω βέβαια να φτάσω σε σημείο να αξιοποιήσω πλήρως μία πειραγμένη ROM, αλλά μια και γίνεται τώρα η προσπάθεια, γιατί να μην συνεισφέρω από τώρα;
Αν γίνεται ενημερώστε με ΡΜ για το πως θα μαζευτούν τα χρήματα.
Όσο για τι θα πρέπει να περιέχει η ROM, δεν ανακατέυομαι καθόλου λόγω έλλειψης γνώσεων, αλλά το αφήνω στους γνώστες
:X
δεν χρειαζεται φιλε μου να μαζευτουν καποια χρηματα.ο καθενας θα κανει το donate απο το σπιτι του στον λογ/σμο του gullum κατευθειαν,ωστε να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση ;)
οταν ερθει η ωρα τα ξαναλεμε :)
χωραει εκει μεσα!!!μπραβο!!!!καλο ειναι αυτο γιατι δεν σκονιζεται ετσι το πληκτρολογιο!
αμα σκονιστει ομως....αντε να το καθαρισεις..μιας και κραταει κιολας καλα την σκονη αναμεσα στην ζελατινα και το πληκτρολογιο:mad:
την ειχα και εγω και την πεταξα:mad:
δεν χωραγαν και οι μεγαλες μπαταριες μου στο τελος οποτε κριθηκε, κυριολεκτικα, αχρηστη για μενα:lol:
jimmys_jms
7 Μάι. 2008, 22:49
καλησπέρα έχω το tytn ii ξέρετε μήπως ένα σωστό web browser που να βρω? μου είπαν για τον skyfire αξίζει άραγε? :worry:
tranaee
7 Μάι. 2008, 22:57
καλησπέρα έχω το tytn ii ξέρετε μήπως ένα σωστό web browser που να βρω? μου είπαν για τον skyfire αξίζει άραγε? :worry:
Ο skyfire δεν είναι ακόμα διαθέσιμος..
Ο Operamini4 είναι ο πιο γρήγορος και χρησιμοποιεί server side rendering (στυλ proxy για να καταλάβεις) που βελτιστοποιεί τις σελίδες για ppc browsing.. είναι και free και πανάλαφρος.. Πάρτον από εδώ (http://rapidshare.com/files/113280150/WM6_OperaMiniAsDefaultBrowser_-_WithoutSelectionDialog.cab.html)..
Περίμενε για τον Opera 9.5..
Επίσης ο Netfront3.5 είναι πολύ καλός αλλά λίγο βαρούτσικος..
Αυτά..
jimmys_jms
7 Μάι. 2008, 23:01
Ο skyfire δεν είναι ακόμα διαθέσιμος..
Ο Operamini4 είναι ο πιο γρήγορος και χρησιμοποιεί server side rendering (στυλ proxy για να καταλάβεις) που βελτιστοποιεί τις σελίδες για ppc browsing.. είναι και free και πανάλαφρος.. Πάρτον από εδώ (http://rapidshare.com/files/113280150/WM6_OperaMiniAsDefaultBrowser_-_WithoutSelectionDialog.cab.html)..
Αυτά..
Σ'ευχαριστώ πολύ. :cool:
athanaso77
8 Μάι. 2008, 00:18
Καλησπερα σε ολους.Οι πρωτες υπο..κλοπες απο το νεο htc diamond αρχισαν..!:blink: Δουλευει ολοσωστα στο kaiser (μεχρι στιγμης) , πανεμορφο,με αγγλικο τ9.Αναμενουμε πως και πως ποιος θα το εξελληνισει..:rolleyes:
New HTC Diamond Keyboard
Το έχω δουλέψει αρκετό καιρό (όχι σε Kaiser) σε μια cooked ROM που φοράω και μπορώ να πω ότι όντως είναι εντυπωσιακό και αρκετά ενδιαφέρον, αλλά το θέμα είναι όντως ο εξελληνισμός του. Ελπίζω να μη μας ζορίσει τόσο όσο τa Touch Keyboard και Keypad.
MyronG
8 Μάι. 2008, 09:08
......
δεν χρειαζεται φιλε μου να μαζευτουν καποια χρηματα.ο καθενας θα κανει το donate απο το σπιτι του στον λογ/σμο του gullum κατευθειαν,ωστε να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση ;)
οταν ερθει η ωρα τα ξαναλεμε :)
.......
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Επειδή δεν ξέρω καθόλου ποιος είναι ο λογαριασμός του gullum για να κάνω donate, αν δεν σου είναι πρόβλημα, μπορείς να μου στείλεις σε ΡΜ κάποιο link, ώστε να στείλω τα χρήματα;
Επίσης, τί πρέπει να γράψω, ώστε να καταλάβει ο gullum για ποιο λόγο έγινε το donate (π.χ. "lite greek rom project")?
athanaso77
8 Μάι. 2008, 09:29
Min agxwnesai file mou. Ase na sas organwsei o Dimitris (zaharakis) giati xreiazetai kapoia organwsi gia na ginei swsta afti i douleia... kserei aftos! :happy:
WebViRuS
8 Μάι. 2008, 10:58
δεν μ'αρέσει το σκεπτικό σας οπότε εγώ δεν συμμετέχω με το θέμα του gullum. είπαμε να φτιαχτεί μια καλή ρομ.τώρα το να χρησιμοποιήσω μια ρομ που κάποιος την φτιάχνει στα δικά του μέτρα, αλλά είναι στα ελληνικά απλώς, τότε δεν μου κάνει :) έχω δει δουλειά του, τον θεωρώ ελάχιστα καλύτερο απο τον dutty (προσωπική γνώμη).
WebViRuS
8 Μάι. 2008, 10:59
New HTC Diamond Keyboard
η HTC το έκλεψε απο την cootek. μην λέμε ότι θέλουμε.
δοκιμάσατε το Touchpal? φοβερό πληκτρολογιάκι, απλώς δεν θα σας αρέσει γιατί δεν έχει ελληνικά ακόμα
highway
8 Μάι. 2008, 11:01
Καλημέρα, χάθηκα λίγο αλλά λίγο το πρόβλημα με το adsl λίγο οι πολλές υποχρεώσεις....
Πάντως σήμερα διάβασα κάποια καλά νέα:
http://msmobiles.com/news.php/7334.html
HTC to release ROM update for HTC TyTN II with improved graphics drivers
When? Keep reading...
We know it from good source that this month, possibly already next week, HTC will release ROM update for HTC TyTN II that will ship with improved graphics drivers and will offer improved performance. It will be ROM update for HTC TyTN II but not for other versions (branding) of this phone like AT&T Tilt, etc.
.....
WebViRuS
8 Μάι. 2008, 11:05
άα πολύ ωραία νέα. άντε επιτέλους.
athanaso77
8 Μάι. 2008, 11:28
Pragmatika efxarista nea gia katoxous Kaiser alla kai Polaris!!! :happy:
WebViRuS
8 Μάι. 2008, 11:34
αχχχχ σκέφτηκα ότι τώρα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο 3d touchflo αλλά είναι φτιαγμένο για vga ανάλυση εκείνο
athanaso77
8 Μάι. 2008, 12:06
...kai se syzitisi pou eixa me gnwsto cooker tou XDA, mou eipe oti einai dyskolo na ginei kati gia tis qvga mas. :(
MyronG
8 Μάι. 2008, 15:27
Min agxwnesai file mou. Ase na sas organwsei o Dimitris (zaharakis) giati xreiazetai kapoia organwsi gia na ginei swsta afti i douleia... kserei aftos! :happy:
Ok, απλά δήλωσα την συμμετοχή μου
:up:
ΥΓ: Μόλις έμαθα ότι ήρθε το Kaiser μου. :yahoo:
Θα το παραλάβω άυριο και από την επόμενη εβδομάδα φοβάμαι ότι θα αρχίσετε να με μισείτε από τις απορίες που θα έχω :rolleyes:
tranaee
8 Μάι. 2008, 18:47
@zaharakis
Δημήτρη μου, φοβάμαι (μάλλον χαίρομαι όμως) πως το project με τον Gulum θα πάει λίγο πιο πίσω, μια και ο άνθρωπος, αλλά και εμείς, θα πρέπει να περιμένουμε την καινούργια ρομ (άρα και την ελληνική, ίσως θα φύγει ακόμα πιο πίσω) που ανακοίνωσε η HTC για το τέλος του μήνα με τους πολυπόθητους drivers..(επιτέλους:w00t:)
Κατά τα άλλα έχεις pm..;)
greenfan
8 Μάι. 2008, 20:53
When? Keep reading...
We know it from good source that this month, possibly already next week, HTC will release ROM update for HTC TyTN II that will ship with improved graphics drivers and will offer improved performance. It will be ROM update for HTC TyTN II but not for other versions (branding) of this phone like AT&T Tilt, etc.
.....
Πρέπει κι εμείς με την μαμίσια Rom να το φλασάρουμε με HardSPL? Και η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αφού η rom είναι επίσημη;
tranaee
8 Μάι. 2008, 20:57
Πρέπει κι εμείς με την μαμίσια Rom να το φλασάρουμε με HardSPL? Και η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αφού η rom είναι επίσημη;
Αγαπητε η Ace Hellas θα διαθέσει τη ρομ επίσημα και στα ελληνικά.. Απότι είχα ρωτήσει παλιότερα (http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=59839#post59839)(ήξερα πως θα φτάναμε εδώ και δεν προλαβαινόμουνα) η καθυστέρηση δε θα είναι περισσότερη από μία βδομάδα ή δύο..
Τώρα θεός και ψυχή τους.. Δεν έχω όρεξη πάντως να βλέπω όλο τον κόσμο εδώ να χαίρεται και γω να περιμένω την ace μέσα στο καλοκαίρι..
Βλέπουμε και κάνουμε..
athanaso77
8 Μάι. 2008, 20:58
Δεν χρειάζεται hard spl σε ό,τι official περάσεις στη συσκευή σου.
Carpe_Diem
8 Μάι. 2008, 21:23
Εχει κανεις καποιο απο τα 2 bluetooth motorola s 705 h nokia hs w12? Εiναι συβματα με το kaiser?
zaharakis
8 Μάι. 2008, 21:59
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Επειδή δεν ξέρω καθόλου ποιος είναι ο λογαριασμός του gullum για να κάνω donate, αν δεν σου είναι πρόβλημα, μπορείς να μου στείλεις σε ΡΜ κάποιο link, ώστε να στείλω τα χρήματα;
Επίσης, τί πρέπει να γράψω, ώστε να καταλάβει ο gullum για ποιο λόγο έγινε το donate (π.χ. "lite greek rom project")?
ακομη ειναι νωρις φιλε μου :)τωρα ειδικα που βγαζει το πολυποθητο update η htc αλλαζουν ολα !
Min agxwnesai file mou. Ase na sas organwsei o Dimitris (zaharakis) giati xreiazetai kapoia organwsi gia na ginei swsta afti i douleia... kserei aftos!
thanks Γιαννη :)
δεν μ'αρέσει το σκεπτικό σας οπότε εγώ δεν συμμετέχω με το θέμα του gullum. είπαμε να φτιαχτεί μια καλή ρομ.τώρα το να χρησιμοποιήσω μια ρομ που κάποιος την φτιάχνει στα δικά του μέτρα, αλλά είναι στα ελληνικά απλώς, τότε δεν μου κάνει έχω δει δουλειά του, τον θεωρώ ελάχιστα καλύτερο απο τον dutty (προσωπική γνώμη).
αν βγουν τελικα οι πολυποθητοι drivers σε νεα ρομ.......εκει να δεις μαγειρεμα που θα πεσει με την νεα ρομ της htc :!:δεν θα προλαβαινουμε τις νεες cooked που θα ειναι βασισμενες σε αυτην!!!
η HTC το έκλεψε απο την cootek. μην λέμε ότι θέλουμε.
δοκιμάσατε το Touchpal? φοβερό πληκτρολογιάκι, απλώς δεν θα σας αρέσει γιατί δεν έχει ελληνικά ακόμα
το δοκιμασαμε θοδωρη...αλλα πως θα γραψουμε ελληνικα φιλε μου την στιγμη που δεν εχει ελληνικο layout το πληκτρολογιο αυτο?:p
Καλημέρα, χάθηκα λίγο αλλά λίγο το πρόβλημα με το adsl λίγο οι πολλές υποχρεώσεις....
When? Keep reading...
.....
επανηρθες μαζι με τα καλα νεα :)
Pragmatika efxarista nea gia katoxous Kaiser alla kai Polaris!!!
και οχι μονο για μας Γιαννη....οι ""μαγειρες"" στους xda εχουν ετοιμα τα κατσαρολικα τους:lol:
αχχχχ σκέφτηκα ότι τώρα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο 3d touchflo αλλά είναι φτιαγμένο για vga ανάλυση εκείνο
περιμενε το raphael θοδωρη :rolleyes:
Ok, απλά δήλωσα την συμμετοχή μου
ΥΓ: Μόλις έμαθα ότι ήρθε το Kaiser μου.
Θα το παραλάβω άυριο και από την επόμενη εβδομάδα φοβάμαι ότι θα αρχίσετε να με μισείτε από τις απορίες που θα έχω
καλοριζικο φιλε μου και καλα ξενυχτια:D
οσο για τις αποριες σου ?
ριξε μια ματια σαν αρχη εδω
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376
αλλα και εδω αν εισαι νεος στα pda-ppc
http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23
@zaharakis
Δημήτρη μου, φοβάμαι (μάλλον χαίρομαι όμως) πως το project με τον Gulum θα πάει λίγο πιο πίσω, μια και ο άνθρωπος, αλλά και εμείς, θα πρέπει να περιμένουμε την καινούργια ρομ (άρα και την ελληνική, ίσως θα φύγει ακόμα πιο πίσω) που ανακοίνωσε η HTC για το τέλος του μήνα με τους πολυπόθητους drivers..(επιτέλους)
Κατά τα άλλα έχεις pm..
ευχαριστω Δημητρη. εν αναμονη της αναβαθμισης λοιπον.
θα χουμε δουλιτσα μεχρι να βγουν τα νεα οπλα :lol:
Εχει κανεις καποιο απο τα 2 bluetooth motorola s 705 h nokia hs w12? Εiναι συβματα με το kaiser?
κοιτα εκει για οσες πληροφοριες υπαρχουν για αυτο το θεμα :)
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=379
εχει τα παντα για τα αξεσουαρ του καιζερ μας αλλα και καθε αλλη πληροφορια για τυχον ασυμβατοτητες-προβληματα με αυτα!
tranaee
8 Μάι. 2008, 22:14
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
κατατοπιστικότατος.. νομίζω..:lol:
nobleman
8 Μάι. 2008, 23:00
Κατέχω το Bluetooth Samsung 500 (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=970301) και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να αφοπλίσουμε το redial που προκύπτει από το πάτημα του βασικού κουμπιού του ΒΤ;
Καμιά λύση τελικά... και πίστευα ότι με λίγο πείραγμα στο registry θα έφτιαχνε η δουλειά... όπως και να το πιάσεις για να το βάλεις στο αυτί πατιέται το redial... απίστευτος σχεδιασμός... :(
zaharakis
8 Μάι. 2008, 23:23
Καμιά λύση τελικά... και πίστευα ότι με λίγο πείραγμα στο registry θα έφτιαχνε η δουλειά... όπως και να το πιάσεις για να το βάλεις στο αυτί πατιέται το redial... απίστευτος σχεδιασμός... :(
υπαρχει λυση απλα θελει λιγο ψαξιμο αν δεν θελεις να αλλαξεις ρομ;)
πρεπει να βρεις το registry settingωστε να απενεργοποιησεις την φωνητικη κληση :)
η αλλιως να βρεις μια ρομ που να μην την εχει καν μεσα ;)
edit ακυρο...θα το κοιταξω και θα σου πω :)
nobleman
8 Μάι. 2008, 23:39
Δεν ήξερα ότι προκύπτει από την ίδια λειτουργία η φωνητική κλήση με το redial που συμβαίνει όταν κατά λάθος «ακουμπάς» το συγκεκριμένο κουμπί του bluetooth...
Papadopoy
9 Μάι. 2008, 09:42
κ εγω ειμαι μεσα οταν ειναι πες μ...
livadaki
9 Μάι. 2008, 09:47
υπαρχει λυση απλα θελει λιγο ψαξιμο αν δεν θελεις να αλλαξεις ρομ;)
πρεπει να βρεις το registry settingωστε να απενεργοποιησεις την φωνητικη κληση :)
η αλλιως να βρεις μια ρομ που να μην την εχει καν μεσα ;)
edit ακυρο...θα το κοιταξω και θα σου πω :)
Φίλε zaharaki αν βρεις λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα σώσεις και εμένα. Έχω και εγώ το WEP 500 και σε κάθε άγγιγμα του πατιέται το κουμπί και το Touch παίρνει τηλέφωνο. Έχω δώσει 69€ για να το αγοράσω και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου!
nobleman
9 Μάι. 2008, 10:19
Το περίεργο είναι ότι με το WEP 200 ούτε καν έκανε redial...
cretan
9 Μάι. 2008, 11:12
Πρόσφατα είχα μια περιπέτεια με μια παραγγελία μου όπου ευτυχώς είχα πληρώσει με pay pal,για λόγους που ακόμα εγώ δεν έχω καταλάβει -παρόλο που πλήρωσα και χρεώθηκα κανονικά- δεν μου έστελναν την παραγγελία.Έτσι αναγκάστηκα να τους καταγγείλω στην pay pal και ώς εκ θαύματος απάντησαν άμεσα και μου επέστρεψαν το ποσό. :D Φαντάσου να πλήρωνα με πιστωτική, ακόμα θα έκλεγα τα λεφτά μου... :cry:
athanaso77
9 Μάι. 2008, 11:41
Gia ti pragma milas? :blink:
DrMobile
9 Μάι. 2008, 13:28
When? Keep reading...
.....
Πολύ καλά τα νέα, σ' ευχαριστούμε highway για την ενημέρωση! :)
Αναρωτιέμαι αν το update θα έχει τους πολυπόθητους πραγματικούς graphics drivers για τον QUALCOMM 7200 ή θα είναι αυτό που είχε πει παλιότερα η HTC για απλές "βελτιώσεις" στην ταχύτητα/απόκριση των γραφικών.
Ό,τι και να 'ναι ευπρόσδεκτο, αλλά αν είναι real drivers θα είναι super! :up:
Αναμένουμε με αγωνία...
nobleman
9 Μάι. 2008, 15:27
Gia ti pragma milas? :blink:
Σε μένα..! :lol:
athanaso77
9 Μάι. 2008, 15:48
Πολύ καλά τα νέα, σ' ευχαριστούμε highway για την ενημέρωση! :)
Αναρωτιέμαι αν το update θα έχει τους πολυπόθητους πραγματικούς graphics drivers για τον QUALCOMM 7200 ή θα είναι αυτό που είχε πει παλιότερα η HTC για απλές "βελτιώσεις" στην ταχύτητα/απόκριση των γραφικών.
Ό,τι και να 'ναι ευπρόσδεκτο, αλλά αν είναι real drivers θα είναι super! :up:
Αναμένουμε με αγωνία...
Gia na doume ti tha doume an kai egw eimai ligo epifylaktikos me afti tin kinisi tis HTC se mia stigmi pou prowthei kainourgies syskeves... tha deiksei!
Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πως μπορώ να αλλάξω τα ROMS από ένα htc TyTN II, με Αγγλικά Windows M6?
pulsar
10 Μάι. 2008, 14:22
Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει πως μπορώ να αλλάξω τα ROMS από ένα htc TyTN II, με Αγγλικά Windows M6?καταρχην εχεις ποσταρει λαθος τεσπα πας στο επισιμο σαιτ της HTC και κατεβαζεις την ρομ:D περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464;)
zaharakis
10 Μάι. 2008, 14:46
Gia na doume ti tha doume an kai egw eimai ligo epifylaktikos me afti tin kinisi tis HTC se mia stigmi pou prowthei kainourgies syskeves... tha deiksei!
Γιαννη ειναι επισημο απο οτι φαινεται
""There is an update on allaboutphones.nl but it is hidden in a special about the Touch Diamond. touch diamond special (http://www.allaboutphones.nl/forum/viewtopic.php?f=40&t=2594)
I've translated it here:
Quote:
8: How about the drivers/rom-update for the tytn 2 and other pda's from HTC?
I can confirm that we will release an rom-update for the tytn2 this month, which will solve most problems. It will be an 6.1 update which will bring the tytn2 totally up to date. For othere devices I can't confirm.
This question was asked at Mark Moons, country manager from HTC benelux.""
το μηνυμα ειναι απο εκει
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390748&page=12
οποτε υπομονη για λιγο ακομη:)
lewnidasv_
10 Μάι. 2008, 16:08
Γειά σας παιδιά....
Εαν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει γίνει και άλλη μια φορά αυτή η ερώτηση αλλά όσο και να έψαξα δεν το είδα δυστυχώς....
πείτε μου σας παρακαλώ πάρα πολύ ενα προγραμματάκι με το οποίο όταν μας καλούν να δείχνει σε αυτόν που καλεί οτι μιλάμε εκέινη την στιγμή.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
nobleman
10 Μάι. 2008, 17:10
Κατέχω το Bluetooth Samsung 500 και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να αφοπλίσουμε το redial που προκύπτει από το πάτημα του βασικού κουμπιού του ΒΤ;
Πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και κατάφερα να το αλλάξω με το WEP 410 (http://dailymobile.se/2007/12/04/unboxing-pictures-samsung-wep-410/) ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα διότι το κουμπί επανάκλησης δεν εξέχει όπως το άλλο... δυστυχώς δεν είχα την ευχέρεια να πάρω εκείνο του Δημήτρη με το ραδιόφωνο...
nobleman
10 Μάι. 2008, 17:12
Γειά σας παιδιά....
Εαν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει γίνει και άλλη μια φορά αυτή η ερώτηση αλλά όσο και να έψαξα δεν το είδα δυστυχώς....
πείτε μου σας παρακαλώ πάρα πολύ ενα προγραμματάκι με το οποίο όταν μας καλούν να δείχνει σε αυτόν που καλεί οτι μιλάμε εκέινη την στιγμή.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
Μήπως εννοείς την αναμονή; διότι εκείνος που μας καλεί ακούει τον κλασικό ήχο busy... :confused:
lewnidasv_
10 Μάι. 2008, 17:25
Μήπως εννοείς την αναμονή; διότι εκείνος που μας καλεί ακούει τον κλασικό ήχο busy... :confused:
Όχι φίλε μου, δεν εννοώ την αναμονή...
Εγώ εκέινη την στιγμή δεν θα μιλάω απλώς μέσα απο το πρόγραμμα ορίζεις οτι όταν θα σε καλούν συγκεκριμένες επαφές ή και όλες θα τους βγαίνει απασχολημένη γραμμη.
Είναι το γνωστό "blacklist" απο Series60 εποχές που όπως ανακάλυψα μόλις τώρα βγαίνει κ για PPC "Steelsoft BlackList"
Εαν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση είμαι γεμάτος μάτια..... :p
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...... :)
nobleman
10 Μάι. 2008, 17:29
Α, μάλλον εννοείς λίγο πιο πίσω το magicall...; Δες την υπογραφή του zaharakis (hxxp://rapidshare.com/files/105574285/dim_kaiser_stuff.rar)...
athanaso77
10 Μάι. 2008, 18:22
Γιαννη ειναι επισημο απο οτι φαινεται
Παράξενο πάντως που λέει μόνο για το Kaiser... αφού και το Polaris το δικαιούται κάτι τέτοιο!!! :worry:
MyronG
10 Μάι. 2008, 19:35
ακομη ειναι νωρις φιλε μου :)τωρα ειδικα που βγαζει το πολυποθητο update η htc αλλαζουν ολα !
Ok. Θα παρακαολουθώ την συζήτηση και όταν δω ότι ξαναξεκινάει το θέμα, θα επανέλθω :)
καλοριζικο φιλε μου και καλα ξενυχτια:D
οσο για τις αποριες σου ?
ριξε μια ματια σαν αρχη εδω
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376
αλλα και εδω αν εισαι νεος στα pda-ppc
http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23
Ευχαριστώ για τα Links, θα μου χρειαστούν, καθότι πρωτάρης με ppc.
Aρχίζω διάβασμα :)
zaharakis
10 Μάι. 2008, 20:38
περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464;)
μα ..................εδω ειμαστε.....:blink::blink:
tranaee
10 Μάι. 2008, 22:01
Παιδιά..:w00t:, επιτέλους βγήκε το ανανεωμένο PointUI με contacts manager, ανανεωμένο interface και καινούργιο site.. (http://www.pointui.com/)
Τσιμπήστε το από εδώ (http://rapidshare.com/files/113970400/Pointui.Home.1.51a.Wm.CAB.html) μια και το Handango νομίζω δεν το διαθέτει ακόμα..
Το δοκίμασα είναι υπέροχο και ολοκληρωμένο πια..
Ελληνικά δεν υποστηρίζει (τόχω γυρισμένο στα αγγλικά όπως και τις επαφές μου πάντα για universal συμβατότητα..;)) αλλά κάποιος φίλος είχε αναφέρει κάποια λύση με unicode υποστήριξη τον παρακαλούμε να το ξαναποστάρει αν μπορεί..
Όλα τα καλά τον Μάιο προβλέπονται μου φαίνεται..:)
edit:
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε το παλιό. Κάντε την εγκατάσταση του καινούργιου και θα σας ρωτήσει για την αυτόματη απεγκατάσταση του παλιού..
Panayiotis
10 Μάι. 2008, 23:30
Σημερα εχω βαλει την "NoThrills",μοιαζει να ειναι αρκετα καλη αλλα οταν περασω τα προγραμματα μου και μετα δυστυχως δεν εχω ηχο γενικα στο τηλ!Υπαρχει καποιος που να ξερει τι μπορει να φταιει?
zaharakis
11 Μάι. 2008, 01:18
Σημερα εχω βαλει την "NoThrills",μοιαζει να ειναι αρκετα καλη αλλα οταν περασω τα προγραμματα μου και μετα δυστυχως δεν εχω ηχο γενικα στο τηλ!Υπαρχει καποιος που να ξερει τι μπορει να φταιει?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464&page=293
κοιτα τα 2-3 πρωτα ποστς ;)
οι νεες 6.1 ρομς οπως ειναι και η ρομ που εχεις βαλει χρειαζονται μονο τα αναλογα ραδιος που ειναι συμβατα με αυτες!
σιγουρα χρειαζεσαι το μοναδικο ραδιο που ειναι συμβατο με αυτη ;)
1.65.14.06
αν και μου φαινεται περιεργο που δεν εχεις ηχους μιας και στο ιδιο setup με την ρομ εγκαθισταται και το ραδιο....:O
μηπως αλλαξες εσυ μετα το φλασαρισμα της ρομ ραδιο?
Panayiotis
11 Μάι. 2008, 09:00
Μολις βρηκα τι μου εκανε τι ζημια, wow srs!
Σε ευχαριστω Zaharaki για την απαντηση,αυτο το radio εχω!
athanaso77
11 Μάι. 2008, 15:48
Το WOW SRS ε; Παράξενο! :worry:
zaharakis
11 Μάι. 2008, 20:16
Το WOW SRS ε; Παράξενο! :worry:
οχι Γιαννη.:O
αν κλεισεις ολες τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου προγραμματος....ελαττωνει σχεδον στο ελαχιστο τους ηχους του pda:blink:
pulsar
11 Μάι. 2008, 20:54
μα ..................εδω ειμαστε.....:blink::blink:το ειχε γραψει αλλου ο φιλος και το εφεραν στον σωστο δρομο:lol::p
zaharakis
11 Μάι. 2008, 20:59
το ειχε γραψει αλλου ο φιλος και το εφεραν στον σωστο δρομο:lol::p
:lol::lol::lol: ετσι εξηγειται :lol:
athanaso77
12 Μάι. 2008, 00:35
αν κλεισεις ολες τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου προγραμματος....ελαττωνει σχεδον στο ελαχιστο τους ηχους του pda:blink:
Α... έτσι ναι. Παρεμπιπτόντως οι καλύτερες ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι: http://www.navimania.gr/showpost.php?p=108210&postcount=35
l3ft3r1s
12 Μάι. 2008, 12:35
Official update
5/8/2008 Hot fix for system hang resulting from Bluetooth usage when memory is low.
Using Bluetooth when your device is low on available memory (below 10 MB), such as while running several programs at the same time, may cause your device to hang. Please download this hot fix to resolve and prevent this problem.
(αντιγράψτε και τρέξτε το exe στο kaiser)
greenfan
12 Μάι. 2008, 14:45
Εμένα, καμμια φορά, εντελώς ανεξήγητα, αποσυνδέεται το bluetooth. Ενώ δηλαδή είναι συνδεδεμένο και μιλάω, τελειώνω κανονικά την κλήση και αργότερα, όταν με ξαναπάρει κανείς, το bluetooth έχει αποσυνδεθεί....
Κάποιο από όλα τα bluetooth fixes οπυ κυκλοφορούν, θα κάνει τίποτα;
l3ft3r1s
12 Μάι. 2008, 15:40
Εμένα, καμμια φορά, εντελώς ανεξήγητα, αποσυνδέεται το bluetooth. Ενώ δηλαδή είναι συνδεδεμένο και μιλάω, τελειώνω κανονικά την κλήση και αργότερα, όταν με ξαναπάρει κανείς, το bluetooth έχει αποσυνδεθεί....
Για δοκίμασε αυτό:
12/19/2007 Bluetooth Hot Fix (for HTC TyTN II)
Dropped calls sometimes occur when Bluetooth is on. If you encountered the same problem, please download this Bluetooth Hot Fix and install it on your device.
zaharakis
12 Μάι. 2008, 15:56
Για δοκίμασε αυτό:
12/19/2007 Bluetooth Hot Fix (for HTC TyTN II)
Dropped calls sometimes occur when Bluetooth is on. If you encountered the same problem, please download this Bluetooth Hot Fix and install it on your device.
χρησιμοποιειστε το kaiser tweak και παιξτε με τις ρυθμισεις του bl:)
αν δεν βρειτε ακρη μιλατε.
αυτο το hot fix :p της htc...μονο hot δεν ειναι ;)
highway
12 Μάι. 2008, 17:04
Ενα από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που ανακάλυψα είναι το Best Reminder.
Είναι reminder για αναπάντητες και αδιάβαστα sms. Μπορείς να το βάλεις να παίζει έναν ήχο ανά προκαθορισμένο διάστημα (π.χ. 10 λεπτά) ώστε να σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει μια αναπάντητη κλήση ή έχεις αδιάβαστο sms.
http://www.smartphoneware.com/reminder-for-windows-mobile-product.php
Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά τέτοια προγράμματα π.χ. Kaiser Notifications ή και άλλα αλλά αυτό έχει μια τέλεια ιδαιτερότητα.
Πρώτον κάνει μόνο αυτό και όχι άλλα 200 μαζί που δεν τα χρειάζεσαι.
και δεύτερο το φανταστικό ο τρόπος που δουλεύει. Η εφαρμογή δεν τρέχει από πίσω ούτε επίσης κάποιο service αλλά παίζει με τα notifications και το queue των windows και την σηκώνουν αυτή όταν χρειάζεται
"When Best Reminder is activated you can close the configuration application. Also it DOES NOT HAVE any daemon, service, or some module working constantly in background at all! Best Reminder uses latest Windows Mobile API - State and Notifications Broker to do the job. In simpler words, our application makes persistent requests for change notifications and when, for example, you have got missed call the system shell will start Best Reminder module just for a moment, for it to analyse the situation, do the job and instantly close itself, until started by the system shell again only when it is needed. So it doesn't waste your battery life running at background all the time, no need to worry that some 3rd party taskman will close it or your device will be restarted."
highway
12 Μάι. 2008, 17:38
Από ένα project/κύκλωμα που βρήκα στο internet έχω φτιάξει ένα φορτιστή κινητού που δουλεύει με μια 9 βολτη μπαταρία. Ο φορτιστής βγάζει μια υποδοχή usb όπου μπορείς να βάλεις το usb καλώδιο σύνδεσης υπολογιστή κινητού.
Βγάζει 5volt σταθερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες συσκευές mp3 players κλπ.
Από αύριο φεύγω για εξωτερικό για μια βδομάδα και θα το δοκιμάσω στην πράξη και θα σας πω για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντως το έχω δοκιμάσει και με πολύμετρο και με το κινητό και φαίνεται μια χαρά.
Επίσης έχω φορτώσει στο κινητό Destinator, Igo8 beta και Route66. Θέλω να τα δοκιμάσω αν έχω χρόνο γιατί δεν θα είμαι για διακοπές και δεν θα μετακινούμε με δικό μου μέσω.
DrMobile
12 Μάι. 2008, 18:56
Από ένα project/κύκλωμα που βρήκα στο internet έχω φτιάξει ένα φορτιστή κινητού που δουλεύει με μια 9 βολτη μπαταρία. Ο φορτιστής βγάζει μια υποδοχή usb όπου μπορείς να βάλεις το usb καλώδιο σύνδεσης υπολογιστή κινητού.
Βγάζει 5volt σταθερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες συσκευές mp3 players κλπ.
Από αύριο φεύγω για εξωτερικό για μια βδομάδα και θα το δοκιμάσω στην πράξη και θα σας πω για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντως το έχω δοκιμάσει και με πολύμετρο και με το κινητό και φαίνεται μια χαρά.
Επίσης έχω φορτώσει στο κινητό Destinator, Igo8 beta και Route66. Θέλω να τα δοκιμάσω αν έχω χρόνο γιατί δεν θα είμαι για διακοπές και δεν θα μετακινούμε με δικό μου μέσω.
Ενδιαφέρον project, πες μας εντυπώσεις μετά τη χρήση.
Πάντως η χωρητικότητα (αποθηκευμένη ενέργεια) σε μια 9-βολτη μπαταρία δεν είναι μεγάλη, οπότε ίσως παρατηρήσεις ότι θα στην ρουφάει πολύ γρήγορα. Αν το κυκλωματάκι που βρήκες είναι παλμοτροφοδοτικό (switching power supply) θα έχεις την καλύτερη απόδοση/εκμετάλλευση της ενέργειας της μπαταρίας. Αν όμως είναι γραμμικό (αν δηλ. χρησιμοποιεί γραμμικό τσιπάκι όπως π.χ. το 7805) θα έχεις μεγάλες θερμικές απώλειες που θα μειώσουν δραματικά το βαθμό απόδοσης (σχεδόν η μισή μπαταρία θα χαθεί σε θερμότητα και σε αδυναμία οδήγησης του γραμμικού IC).
Το καλύτερο είναι ένα παλμοτροφοδοτικό συνδεδεμένο με κάποια δυνατή Li-Ion μπαταρία από laptop, που να την έχεις σε ένα μικρό τσαντάκι στη ζώνη σου. Ιδανικό για όσους κάνουν trekking και είναι μακριά από αυτοκίνητο / ηλεκτρικό δίκτυο για πολλές μέρες. Ίσως υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο στο εμπόριο αν ψάξεις.
Edit: Δες αυτό (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=387685) το battery pack με Li-Poly μπαταρία 6 Ah και ενσωματωμένο solar panel.
tranaee
12 Μάι. 2008, 22:13
Αυτό ήταν..:shock:
Δεν ξαναποστάρω άλλο..:X:baby:
Το επίπεδο του thread έχει ανέβει σε επίπεδο διδακτορικού..:):)
Παιδιά νάστε καλά.. :respect:
Έτσι για να μη λένε μερικοί πως είμαστε γκατζετάκηδες για να βγάζουμε γκόμενα με το κινητό..
Επίπεδο, Ήθος και Ύφος..
athanaso77
13 Μάι. 2008, 01:18
Όντως εντυπωσιακή η απάντηση του φίλου DrMobile! :)
DrMobile
13 Μάι. 2008, 02:30
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά λόγια. :O
Απλά τα ηλεκτρονικά είναι η δουλειά μου (και η μεγάλη μου αγάπη), οπότε μόλις είδα τη λέξη "κύκλωμα" στο post του highway δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην το σχολιάσω! :lol: Έχω φάει τη ζωή μου στη σχεδίαση τροφοδοτικών... :p
Αν διαβάζει ο highway ας δώσει το σχετικό link να του ρίξουμε μια ματιά.
greenfan
13 Μάι. 2008, 10:47
χρησιμοποιειστε το kaiser tweak και παιξτε με τις ρυθμισεις του bl:)
αν δεν βρειτε ακρη μιλατε.
αυτο το hot fix :p της htc...μονο hot δεν ειναι ;)
Για βοήθα λίγο παραπάνω για Δημήτρη, τι ακριβώς πρέπει να πειράξω για να φτιάξω το bluetooth; Εχω το SKtools, μπορώ να κάνω κάτι;
MyronG
13 Μάι. 2008, 12:22
Μόλις παρέλαβα το Kaiser και το έχω βάλει να φορτίζει (δεν το έχω ανοίξει ακόμα).
Είναι κατά την γνώμη σας κάτι που θα έπρεπε να κάνω, πριν ακόμη αρχίσω να περνάω ρυθμίσεις κλπ. και να το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο, (π.χ. update) ή να υποθέσω ότι έρχεται από την μαμά του με όλες τις ενημερώσεις, οπότε δεν χρειάζεται να το ψάξω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΥΓ: Να διευκρινήσω, ότι προφανώς δεν εννοώ αλλαγή ROM, μια και θέλω να μάθω πρώτα να το χρησιμοποιώ ως έχει, πριν προχωρήσω σε "βαθύτερες" αλλαγές.
athanaso77
13 Μάι. 2008, 12:33
Kaloriziko!
Den xreiazetai na kaneis kati to idiaitero. Otan apoktiseis eparki eksoikeiwsi, rikse mia matia edw (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4946).
MyronG
13 Μάι. 2008, 13:31
Kaloriziko!
Den xreiazetai na kaneis kati to idiaitero. Otan apoktiseis eparki eksoikeiwsi, rikse mia matia edw (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4946).
Ευχαριστώ πολύ!
Αρχίζω την μελέτη :rtfm:
zaharakis
13 Μάι. 2008, 17:14
Για βοήθα λίγο παραπάνω για Δημήτρη, τι ακριβώς πρέπει να πειράξω για να φτιάξω το bluetooth; Εχω το SKtools, μπορώ να κάνω κάτι;
μιλαω για λυση μεσω του kaiser tweak και οχι καποιου αλλου προγραμματος;)
εγω το sk tools το θεωρω παντα μια αχρηστη (αλλα και πολυ επικινδυνη για οποιους δεν ξερουν τι κανουν) εφαρμογη
bluetooth
bitpool (very high)
sample rate (48000)
use join stereo (disabled)
receive files (enabled)
οπου παρενθεση οι επιλογες που προτιμουνται :)
απο εκει και μετα μπορειτε να αλλαξετε την 1η τιμη (ακομη και σε very low)
αναλογα με την ρομ και το ραδιο που χρησιμοποιειτε.
πειραματιστειτε δεν χαλατε τπτ μιας και ολα ειναι αμεσα αναστρεψιμα μεσω αυτης της παρα πολυ καλης εφαρμογης!:)
greenfan
13 Μάι. 2008, 22:23
μιλαω για λυση μεσω του kaiser tweak και οχι καποιου αλλου προγραμματος;)
εγω το sk tools το θεωρω παντα μια αχρηστη (αλλα και πολυ επικινδυνη για οποιους δεν ξερουν τι κανουν) εφαρμογη
bluetooth
bitpool (very high)
sample rate (48000)
use join stereo (disabled)
receive files (enabled)
οπου παρενθεση οι επιλογες που προτιμουνται :)
απο εκει και μετα μπορειτε να αλλαξετε την 1η τιμη (ακομη και σε very low)
αναλογα με την ρομ και το ραδιο που χρησιμοποιειτε.
πειραματιστειτε δεν χαλατε τπτ μιας και ολα ειναι αμεσα αναστρεψιμα μεσω αυτης της παρα πολυ καλης εφαρμογης!:)
Σ΄ευχαριστώ Δημήτρη, ακολουθώ τις ρυθμίσεις που δίνεις και αν χρειαστεί θα πειραματιστώ περαιτέρω....
tranaee
13 Μάι. 2008, 23:24
Φτου ρε γαμ*το!
Μού ήρθε email να κατεβάσω το skyfire-beta αλλά είναι μόνο για αμερικανούς χρήστες..:sorry:
Skyfire 0.6 is here
April 30th, 2008
Download Skyfire Now!
Thank you for registering for the Skyfire private beta. If you are a registered user with a U.S. phone number, your invitation to download Skyfire 0.6 has arrived!
The phone number that we have listed in your registration (ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). If this is not your current phone number, please email us with the new number and we will be happy to update your registration information. This is needed for us to send the invitation to your phone to download.
In the next 24 hours you will receive an SMS (text) message from Skyfire on your phone. Click on the link in the SMS to download the Skyfire browser. If you donʼt receive our SMS, our customer support team will be notified and we will follow up via email with further instructions on how to complete your account and download the Skyfire browser.
The email address that you have registered with Skyfire is XXXXX@gmail.com*.
Please use this email address to create your Skyfire account during the installation process. This email address will also be needed to check out the quickstart guide, online help, and to access our forums (coming soon!). *Reference this email address when sending us your feedback, feature requests, and bug reports, as well as any requests for technical support.
As a reminder, our private beta is running on Windows Mobile phones in the United States. If you use a different phone, or live outside the U.S., weʼll keep you posted on our progress and let you know as soon as your phone is supported.
zaharakis
13 Μάι. 2008, 23:27
Φτου ρε γαμ*το!
Μού ήρθε email να κατεβάσω το skyfire-beta αλλά είναι μόνο για αμερικανούς χρήστες..:sorry:
Skyfire 0.6 is here
April 30th, 2008
Download Skyfire Now!
Thank you for registering for the Skyfire private beta. If you are a registered user with a U.S. phone number, your invitation to download Skyfire 0.6 has arrived!
The phone number that we have listed in your registration (ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). If this is not your current phone number, please email us with the new number and we will be happy to update your registration information. This is needed for us to send the invitation to your phone to download.
In the next 24 hours you will receive an SMS (text) message from Skyfire on your phone. Click on the link in the SMS to download the Skyfire browser. If you donʼt receive our SMS, our customer support team will be notified and we will follow up via email with further instructions on how to complete your account and download the Skyfire browser.
The email address that you have registered with Skyfire is XXXXX@gmail.com*.
Please use this email address to create your Skyfire account during the installation process. This email address will also be needed to check out the quickstart guide, online help, and to access our forums (coming soon!). *Reference this email address when sending us your feedback, feature requests, and bug reports, as well as any requests for technical support.
As a reminder, our private beta is running on Windows Mobile phones in the United States. If you use a different phone, or live outside the U.S., weʼll keep you posted on our progress and let you know as soon as your phone is supported.
κανε το :worry::worry::cry:
αμερικανακι Δημητρη :rolleyes:
και κατεβασε τον :lol::lol::D
tranaee
13 Μάι. 2008, 23:32
κανε το :worry::worry::cry:
αμερικανακι Δημητρη :rolleyes:
και κατεβασε τον :lol::lol::D
Δεν έχω US phone number όπως λέει το email, φαντάζομαι πως δε θα μπορεί να με υποστηρίξει ο server τους..
Μετά λέει κι αυτό: If you use a different phone, or live outside the U.S., we’ll keep you posted on our progress and let you know as soon as your phone is supported.
Τι να κάνω?:what:
tranaee
14 Μάι. 2008, 01:15
Τελικά κατάφερα και τον τσίμπησα τον Skyfire Δημήτρη..:happy:
Piece of cake, τελικά πράγματι δίκιο είχες για τα αμερικανάκια..:lol:
Εεμ, έχεις pm..:happy:
Review αύριο παίδες, πάντως μέχρι στιγμής λειτουργικά μοιάζει πολύ με τον OperaMini4, είναι λίγο πιο εύχρηστος αλλά όχι τόσο γρήγορος και ελαφρύς..
Δεν έχει τη γνωστή λεία κίνηση το opera9.5 έχει όμως zoomin και out..
Υποστηρίζει column rendering (ευτυχώς)..
Το καταληκτικό είναι πως υποστηρίζει flash που για πρώτη φορά παίζει τέλεια.. Ειδικά τα Flashmenu που δε δουλεύανε καλά στο opera εδώ παίζουν άψογα..
Δεν έχω δει tabs ακόμα..
Αυτά παίδες..:)
tranaee
14 Μάι. 2008, 01:44
[QUOTE=tranaee;2345021
µ½ *ÇÉ ´µ¹ tabs ±ºÌ¼±..
ÅĬ À±¯´µÂ..:)[/QUOTE]
›¿¹À̽ ÀÁ¿ÃÀ¬¸µ¹± ³¹± À±Á¬¸µÃ· º±¹ À¿ÃĬÁ¹Ã¼± ±À¿ skyfire.. œ¿Å Ʊ¯½µÄ±¹ ÀÉ ´µ½ ı À¬µ¹ 100% Ä*»µ¹± ¼µ ı µ»»·½¹º¬ ĿŠquote ±»»¬ ¸± ĿŠĿ ÃųÇÉÁ®Ã¿Å¼µ..
tranaee
14 Μάι. 2008, 01:48
›¿¹À̽ ÀÁ¿ÃÀ¬¸µ¹± ³¹± À±Á¬¸µÃ· º±¹ À¿ÃĬÁ¹Ã¼± ±À¿ skyfire.. œ¿Å Ʊ¯½µÄ±¹ ÀÉ ´µ½ ı À¬µ¹ 100% Ä*»µ¹± ¼µ ı µ»»·½¹º¬ ĿŠquote ±»»¬ ¸± ĿŠĿ ÃųÇÉÁ®Ã¿Å¼µ..
Παιδιά αυτό ήταν προσπάθεια για post με skyfire αλλά ενώ όλα διαβάζονται μάλλον τίποτα δεν φαίνεται σωστά.. Μη ξεχνάμε όμως πως είναι Beta για US να μη ζητάμε και πολλά εε..:)
zaharakis
14 Μάι. 2008, 08:04
κριμα και ακουγοταν καλο ολο το πακετακι :O
ps ευχαριστω Δημητρη:)
MyronG
14 Μάι. 2008, 14:16
Άνοιξα για πρώτη φορά το Kaiser και παρατήρησα ότι όταν πρωτοανοίγει εμφανίζει στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης με κόκκινο χρώμα τρεις εξαφήφιους (ή οκταψήφιους) αριθμούς, με ένα γράμμα μπροστά από τον καθένα.
Σημαίνουν τίποτα αυτοί οι αριθμοί;
Τους χρειάζομαι πουθενά (πρέπει δηλαδή να τους σημειώσω κάπου) ή μπορώ να τους αγνοήσω;
Επίσης το ΚaiserTweak (ή το SkTools, ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα) τα χρησιμοποιώ τρέχοντας το κατευθείαν από το Kaiser ή μέσω υπολογιστή με το Kaiser συνδεδεμένο;
(αν έχει ήδη απαντηθεί σε κάποιο άλλο σημείο των 297+ σελίδων αυτού του θέματος, ζητάω συγγνώμη)
DrMobile
14 Μάι. 2008, 16:37
Άνοιξα για πρώτη φορά το Kaiser και παρατήρησα ότι όταν πρωτοανοίγει εμφανίζει στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης με κόκκινο χρώμα τρεις εξαφήφιους (ή οκταψήφιους) αριθμούς, με ένα γράμμα μπροστά από τον καθένα.
Σημαίνουν τίποτα αυτοί οι αριθμοί;
Τους χρειάζομαι πουθενά (πρέπει δηλαδή να τους σημειώσω κάπου) ή μπορώ να τους αγνοήσω;
Οι αριθμοί αυτοί είναι οι εκδόσεις του λογισμικού (firmware) που φοράει το Kaiser σου, όπως η ROM, το radio κτλ. Δεν τους χρειάζεσαι άμεσα. Αυτοί οι αριθμοί θα αρχίσουν να σ' ενδιαφέρουν αν/όταν ξεκινήσεις να ασχολείσαι με cooked ROMs. Ίσως πριν το πρώτο σου φλασάρισμα cooked ROM θα ήταν καλό να τους σημειώσεις κάπου σε περίπτωση που θέλεις να ξαναγυρίσεις στις αρχικές εκδόσεις αργότερα.
Επίσης το ΚaiserTweak (ή το SkTools, ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα) τα χρησιμοποιώ τρέχοντας το κατευθείαν από το Kaiser ή μέσω υπολογιστή με το Kaiser συνδεδεμένο;
(αν έχει ήδη απαντηθεί σε κάποιο άλλο σημείο των 297+ σελίδων αυτού του θέματος, ζητάω συγγνώμη)
Το KaiserTweak (ή άλλο αντίστοιχο s/w) το τρέχεις κατευθείαν απ' το Kaiser. Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο PC. Το αφήνεις μέσα και το έχεις πάντα διαθέσιμο όπου κι αν είσαι.
MyronG
14 Μάι. 2008, 20:02
Οι αριθμοί αυτοί είναι οι εκδόσεις του λογισμικού (firmware) που φοράει το Kaiser σου, όπως η ROM, το radio κτλ. Δεν τους χρειάζεσαι άμεσα. Αυτοί οι αριθμοί θα αρχίσουν να σ' ενδιαφέρουν αν/όταν ξεκινήσεις να ασχολείσαι με cooked ROMs. Ίσως πριν το πρώτο σου φλασάρισμα cooked ROM θα ήταν καλό να τους σημειώσεις κάπου σε περίπτωση που θέλεις να ξαναγυρίσεις στις αρχικές εκδόσεις αργότερα.
Ευχαριστώ. Θα τις σημειώσω, γιατί΄ποτέ δεν ξέρεις
Το KaiserTweak (ή άλλο αντίστοιχο s/w) το τρέχεις κατευθείαν απ' το Kaiser. Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο PC. Το αφήνεις μέσα και το έχεις πάντα διαθέσιμο όπου κι αν είσαι.
Ευχαριστώ
Gousgounis
14 Μάι. 2008, 20:28
Γνωρίζει κανείς εάν γίνεται να απενεργοποιείται το virtual keyboard όταν έχω ανοικτό το qwerty?
Χρησιμοποιώ τον opera 9.5 browser σε landscape mode και κάθε φορά που κάνω κλίκ σ'ένα παράθυρο μου πετάει ένα πληκτρολόγιο που πιάνει τη μισή οθόνη ενώ άνετα γράφεις με το qwerty!
Ευχαριστώ.
άπαξ και γράψεις σε ένα πρόγραμμα με το qwerty hardware θεωρητικά το virtual παύει να ανοίγει
tranaee
14 Μάι. 2008, 22:57
Γνωρίζει κανείς εάν γίνεται να απενεργοποιείται το virtual keyboard όταν έχω ανοικτό το qwerty?
Χρησιμοποιώ τον opera 9.5 browser σε landscape mode και κάθε φορά που κάνω κλίκ σ'ένα παράθυρο μου πετάει ένα πληκτρολόγιο που πιάνει τη μισή οθόνη ενώ άνετα γράφεις με το qwerty!
Ευχαριστώ.
Κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335457
zaharakis
15 Μάι. 2008, 08:21
Κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335457
αυτο απενεργοποιει μονιμα το εσωτερικο πληκτρολογιο μητσακο:)
ενω ο φιλος gousgounis θελει απλα οταν ανοιγει το εξωτερικο για να γραψει στη οπερα να μην πεταγεται pop-up το εσωτερικο και του κρυβει την οθονη...;)
φιλε gousgounis,πληκτρολογησε στον οπερα σου ενω εισαι συνδεμενος ""opera:config"" και κοιτα στις απειρες ρυθμισεις που εχει μηπως και εχει κατι σχετικο με αυτο που σε ενδιαφερει.
μην ξεχασεις να πατησεις ""save settings"" στην καθε κατηγορια ρυθμισεων που θα εχεις αλλαξει κατι:)
πες μας αν βρηκες τελικα τπτ :)
tranaee
15 Μάι. 2008, 09:24
To threadακι είχε κι αυτή την εναλλακτική: http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=155
Είναι το zenokeyoard μάλλον εννοεί see no keyboard και είναι ένα "μηδενικό" keyboard "για τέτοιες στιγμές"..:happy:
zaharakis
15 Μάι. 2008, 09:52
To threadακι είχε κι αυτή την εναλλακτική: http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=155
Είναι το zenokeyoard μάλλον εννοεί see no keyboard και είναι ένα "μηδενικό" keyboard "για τέτοιες στιγμές"..:happy:
το ειδα.:)
αλλα πιστευω πως ειναι ασκοπη η παρατηρηση αυτου που το προτεινει ..
την στιγμη που απενεργοποιεις το πληκτρολογιο για ποιο λογο να εχεις ενα αλλο μηδενικο(λευκο) ?:O
tranaee
15 Μάι. 2008, 10:02
το ειδα.:)
αλλα πιστευω πως ειναι ασκοπη η παρατηρηση αυτου που το προτεινει ..
την στιγμη που απενεργοποιεις το πληκτρολογιο για ποιο λογο να εχεις ενα αλλο μηδενικο(λευκο) ?:O
Όχι, εννοεί να μην το απενεργοποιήσει και να έχει το zenokeyboard σαν default.. Έτσι θα έχει "μηδενικό" keyboard όποτε αυτός θέλει.. (θα πρέπει να το δηλώνει σαν default sip βέβαια κάθε φορά, δεν είναι η καλύτερη λύση..:(..)
Gousgounis
15 Μάι. 2008, 10:07
Δυστυχώς στο "opera:config" δέν υπάρχουν τέτοιου είδους ρυθμήσεις συσκευής, παρα μόνο ρυθμίσεις του Browser.
(Πάντως ευτυχώς που διατηρήσαν αυτή την ωραία εντολη και στην PPC έκδωση, είναι σα να δουλευεις στο PC)
άπαξ και γράψεις σε ένα πρόγραμμα με το qwerty hardware θεωρητικά το virtual παύει να ανοίγει
Φίλε ΤΝΑ, μόνο θεωρήτικό είναι το αυτόματο κλέισιμο στο HTC μου :(
ίσως βέβαια να φταίνε τα Windows 6.1 ή το AEKmap αλλα αμφιβάλλω
zaharakis
15 Μάι. 2008, 10:09
Δυστυχώς στο "opera:config" δέν υπάρχουν τέτοιου είδους ρυθμήσεις συσκευής, παρα μόνο ρυθμίσεις του Browser.
(Πάντως ευτυχώς που διατηρήσαν αυτή την ωραία εντολη και στην PPC έκδωση, είναι σα να δουλευεις στο PC)
και εγω aekmap χρησιμοποιω αλλα δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα :O
τουλαχιστον δεν εχω προσεξει κατι τετοιο μιας και γραφω συνεχως με το εξωτερικο πληκτρολογιο:)
και φυσικα 6.1 ρομ εχω περασμενη:)
xeirwn
15 Μάι. 2008, 12:26
λοιπόν, τα καλά αντιγράφονται...
τύχαια ανακάλυψα τον κινέζικο κλώνο του tytnII, ή αλλιώς Awang 9000 :D
η πλάκα είναι ότι έχει και τηλεόραση
το μενου δείχνει rip-off των windows! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=gM05wkk6Pls
http://www.youtube.com/watch?v=NheB9oRSbEg
zaharakis
15 Μάι. 2008, 12:31
λοιπόν, τα καλά αντιγράφονται...
τύχαια ανακάλυψα τον κινέζικο κλώνο του tytnII, ή αλλιώς Awang 9000 :D
η πλάκα είναι ότι έχει και τηλεόραση
το μενου δείχνει rip-off των windows! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=gM05wkk6Pls
http://www.youtube.com/watch?v=NheB9oRSbEg
εχει καιρο που κυκλοφορει :lol:
κοιτα εκει
http://phone-tv.blogspot.com/
λιγο πιο πανω απο την μεση της σελιδας :)
DrMobile
15 Μάι. 2008, 12:46
Καλά τα λέει ο Tna, το soft-keyboard πράγματι κλείνει αυτόματα μόλις πατηθεί οποιοδήποτε πλήκτρο του h/w keyboard (τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρεται σε μένα που έχω τη μαμά ROM). Δηλαδή αν έχεις ανοιχτό το h/w keyboard και ανοίξει και το SIP, απλά πατάς κάποιο πλήκτρο στο h/w και αυτόματα κλείνει το SIP.
Τώρα εσύ θέλεις να μην ανοίγει καθόλου το SIP όταν είναι ανοιχτό το h/w keyboard. Αυτό δυστυχώς δεν ξέρω αν/πώς γίνεται... :(
MyronG
15 Μάι. 2008, 19:46
Αναρωτιέμαι αν μπορώ να συγχρονίσω το Kaiser (και συγκεκριμένα το ημερολόγιο, ραντεβού κλπ.) με κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός από το Outlook στον υπολογιστή μου.
Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για δυνατότητα συγχρονισμού του PocketOutlook (που έχει το Kaiser) με Sunbird/Lightning (Mozilla Calendar) (συγχρονισμός των email δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα έως καθόλου, μονάχα ο συγχρονισμός του ημερολογίου).
Έχει απασχολήσει κανέναν από τους ειδικούς εδώ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
athanaso77
15 Μάι. 2008, 21:16
Ποιο είναι το πρόβλημα με το Outlook του Office; Προς το παρόν, θα πρέπει να αρκεστείς με αυτό.
Υπάρχει τρόπος συγχρονισμού αλλά θα πρέπει να ανατρέξεις σε άλλο πρόγραμμα πέραν του activesync το οποίο δεν είναι δωρεάν
tranaee
15 Μάι. 2008, 21:43
..Έχει απασχολήσει κανέναν από τους ειδικούς εδώ;..
Ρε φίλε, χώμα μας έκανες και δε θα σου δώσουμε λύση..?:lol:
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως θέλεις.. (http://easy-sync.info/) :happy:
Έχεις και pm..;)
MyronG
16 Μάι. 2008, 13:05
Ποιο είναι το πρόβλημα με το Outlook του Office; Προς το παρόν, θα πρέπει να αρκεστείς με αυτό.
Στον έναν υπολογιστή δεν έχω καθόλου MSOffice κλπ., αλλά θα ήθελα να μπορώ να συγχρονιζω και με αυτόν το Kaiser
Υπάρχει τρόπος συγχρονισμού αλλά θα πρέπει να ανατρέξεις σε άλλο πρόγραμμα πέραν του activesync το οποίο δεν είναι δωρεάν
Εξαρτάται από το κόστος, αλλά αν κάνει την δουλειά που θέλω,γιατί όχι;
Ποιό πρόγραμμα έχεις στο νου σου; Το ίδιο που πρότεινε ο tranaee;
Ρε φίλε, χώμα μας έκανες
η αλήθεια να λέγεται :D
και δε θα σου δώσουμε λύση..?:lol:
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως θέλεις.. (http://easy-sync.info/) :happy:
Έχεις και pm..;)
Ευχαριστώ πολύ.
Θα το κοιτάξω αν κάνει αυτό που έχω στο νου μου. Από την πρώτη ματιά μάλλον ναι, αλλά θα φανει στην δοκιμή :)
Pavlos3
16 Μάι. 2008, 21:41
Παιδιά καλησπέρα σας,
Εδώ και μία μέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο θα αντικαταστάσει σταδιακά το 3600.
Το μηχάνημα το πήρα απο το expansys και φυσικά είναι στα αγγλικά. Επειδή όμως έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα που μπορεί να σου προσφέρει το hardware πληκτρολόγιο ψάχνω τρόπο να γράψει στα ελληνικά.
Έριξα χθές και σήμερα μία ματιά στο thread αλλά δεν βρήκα τπτ ακόμα.
Αν έχεται κάτι στο μυαλό σας παρακαλώ βοηθήστε.....!
Να είστε καλά.
pandrits
16 Μάι. 2008, 22:13
Παιδιά καλησπέρα σας,
Εδώ και μία μέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος το οποίο θα αντικαταστάσει σταδιακά το 3600.
Το μηχάνημα το πήρα απο το expansys και φυσικά είναι στα αγγλικά. Επειδή όμως έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα που μπορεί να σου προσφέρει το hardware πληκτρολόγιο ψάχνω τρόπο να γράψει στα ελληνικά.
Να είστε καλά.
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675
Καλησπέρα. Και εγώ είμαι μιας ημέρας καινούριος κάτοχος αλλά από Vodafone. Δεν έχω χρειαστεί να περάσω ελληνικά στο πληκτρολόγιο οπότε δεν ξέρω το αποτέλασμα. Πρόσεχε σε ότι κάνεις.
tranaee
16 Μάι. 2008, 22:14
Παιδιά καλησπέρα σας,
Να είστε καλά.
Καλώς όρισες φίλε μας και να το χαίρεσαι..
Δε χρειάζεται να αντικαταστήσεις τόσο σταδιακά πια το 3600.. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμμία διαφορά στο software, ένα φόρτωμα να κάνεις όσα προγράμματα και αρχεία κρίνεις απαραίτητα, ένα activesync και είσαι έτοιμος..
Είναι άτομα εδώ μέσα, ονόματα δε λέω, που αλλάζουν 3-4 ρομς την ημέρα (..λίγες είπα?) και το ξαναστήνουνε απ'την αρχή κάθε φορά, προγράμματα επαφές, όλα..
Τέσπα, εδώ θα βρείς για τα ελληνικά στο H/W πληκτρολόγιο (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675)..
Όσον αφορά το πως έψαξες στο thread και δε βρήκες, όντως έχεις δίκιο, το thread αρχίζει και γίνεται πολύ μεγάλο και δύσκολα προσπελάσιμο.. Καλό θα ήταν να το ορίζαμε σαν υποπεριοχή μέσα στα PPC με τα πιο SOS θέματα όπως αυτό που ζητάς σαν sticky αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει με τους moderators..
Ποιός?.. ποιός..?
zaharakis
16 Μάι. 2008, 22:24
Παιδιά καλησπέρα σας,
Να είστε καλά.
καλως ηρθες φιλε μου.
ειμαι σιγουρος οτι δεν κοιταξες καλα :)
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
οτι αλλο εδω ειμαστε
edit εχεις pm.
Pavlos3
17 Μάι. 2008, 00:17
καλως ηρθες φιλε μου.
ειμαι σιγουρος οτι δεν κοιταξες καλα :)
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
οτι αλλο εδω ειμαστε
edit εχεις pm.
Γνώριζα την ύπαρξη του thread αλλά κοίταξα μέσα σε αυτό εδώ το tread ψάχνοντας ουσιαστικά για λύση σε φυσικό πληκτρολόγιο και όχι στην οθόνη πάνω. Αν κάτι τέτοιο υπήρχε εκει μέσα δεν το γνώριζα απο παλιότερες ματιές.
Και επίσης ο τρόπος που κοιτάω τα thread είναι απο το τέλος στην αρχή και ανα 2 - 3 σελίδες . :rolleyes:
zaharakis
17 Μάι. 2008, 00:53
Και επίσης ο τρόπος που κοιτάω τα thread είναι απο το τέλος στην αρχή και ανα 2 - 3 σελίδες . :rolleyes:
σε ενα thread με 300 σελιδες :blink:
δεν εισαι ο μονος που το διαβαζει με αυτον τον τροπο:lol::lol:
WebViRuS
17 Μάι. 2008, 01:31
οι πρώτες 100 σελίδες έχουν εμένα να λένε "ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ!!" οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο :)
zaharakis
17 Μάι. 2008, 01:50
οι πρώτες 100 σελίδες έχουν εμένα να λένε "ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ!!" οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο :)
γιατι οι τελευταιες τι λενε ??:worry::worry::cry::cry:
απλα αναφερεσαι πια σε αλλο τηλεφωνο :lol::lol::D:p
WebViRuS
17 Μάι. 2008, 02:02
xaxa τι κακός που είσαι :D
Pavlos3
17 Μάι. 2008, 08:51
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Τελικά μου αρέσει το μηχάνημα πολύ και το βλέπω να έχει και περίσευμα μνήμης και μου αρέσει και περισσοτέρο.
Φυσικά είχα ενδοιασμούς καθότι το πήρα απο τύχη μέσα στο expansys κοιτώντας το mwg atom life που είναι σε προσφορά και λέω δεν κοιτάω και μία τελευταία φορά στα b-stock και εκείνη την στιγμή ( μιλάμε για τύχη ) μπήκε αυτό στα 300€. Είχε λέει κατεστραμένη συσκευασία και γρατζουνιές. Η συσκευασία άριστη και οι γρατζουνιές δεν έχουν βρεθεί ακόμα.....!
Είμαι ερωτευμένος .....!
zaharakis
17 Μάι. 2008, 10:36
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Τελικά μου αρέσει το μηχάνημα πολύ και το βλέπω να έχει και περίσευμα μνήμης και μου αρέσει και περισσοτέρο.
Είμαι ερωτευμένος .....!
ακομη δεν εχεις δει τπτ:!:
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ πιο γρηγορο και σταθερο μπορει να γινει το καιζερ με μια καλη ρομ ;)
και ακομη ποσο πολυ(ατελειωτα) παραμετροποιησιμο ειναι ενα wm σαν το καιζερ :!:
ειμαστε και εν αναμονη των πολυποθητων drivers απο την htc :O
αν τους δωσει επιτελους θα εχουμε πραγματικα ενα κορυφαιο pda :!:
Pavlos3
17 Μάι. 2008, 10:55
πάντως εγώ drivers ακούω και drivers δεν βλέπω....!
greenfan
17 Μάι. 2008, 11:59
Ερχονται, ερχονται....
zaharakis
17 Μάι. 2008, 12:39
πάντως εγώ drivers ακούω και drivers δεν βλέπω....!
Ερχονται, ερχονται....
περιμενουμε το νεο update μεσα στο μαιο..οποτε λιγες μερες εμειναν...;)
θα δουμε τι εχουν κανει με αυτο το θεμα...γιατι αν παλι δεν εχουν δωσει ικανη λυση θα εχουν σοβαρο προβλημα με τους πελατες τους στο μελλον.....
ακομη και η εξελιξη μεσω xda ειναι πιθανον να μην ξαναασχοληθει με αυτην την εταιρεια...και ειναι μεγαλο πληγμα αυτο για εταιρειες σαν την htc που οι περισσοτεροι πελατες της την προτιμουν εχοντας υποψιν την μετεπειτα βελτιωση των συσκευων τους μεσω xda;)
αφηστε που πλεον η αγορα μεγαλωσε :rolleyes:
οποτε υπαρχουν κι αλλες εναλλακτικες...ισως και πολυ καλυτερες (αν παραμεινει η htc σε αυτην την λογικη...) :)
DrMobile
17 Μάι. 2008, 16:22
+1
Μακάρι το επερχόμενο update να έχει τους πολυπόθητους drivers. Τότε το Kaiser πραγματικά θα "ολοκληρωθεί" σαν συσκευή. Προσωπικά εγώ σκοπεύω να κρατήσω το Kaiser για πολύ καιρό ακόμα (2+ χρόνια ακόμα) οπότε αν έρθουν και οι σωστοί drivers θα είναι super! :dance:
Σε αναμονή λοιπόν... :drool:
odytsak
17 Μάι. 2008, 16:30
Δυο χρόνια?
Αν το κρατήσω άλλες δύο βδομάδες θαύμα θα είναι!!!:p
WebViRuS
17 Μάι. 2008, 21:34
εγώ σήμερα καθάρισα το κουτί του, για να είναι έτοιμο στην μεταπώληση
Εγώ δύσκολα να το αλλάξω...
tranaee
17 Μάι. 2008, 23:12
εγώ σήμερα καθάρισα το κουτί του, για να είναι έτοιμο στην μεταπώληση
Θοδωρή σε βλέπω για Diamond ή Χperia λοιπόν?:shifty:
WebViRuS
17 Μάι. 2008, 23:27
diamond ρε φίλε :D τι xperia και βλακείες.
4gb με βγάζουν, μετά ξέρεις ότι μ'αρέσει πολύ το iPhone με wm6 και το Diamond είναι η ιδανική λύση για αυτό.
ξέρω πως το Raphael, θα είναι λίγο καλύτερο, αλλά εκτός απο το tv-out (άχρηστο για μένα), πληκτρολόγιο (δεν το χρειάζομαι αφού έχω το καταπληκτικό Cootek Touchpal). δεν έχει τίποτα άλλο που να το χρειάζομαι οπωσδήποτε.
εγώ θέλω ότι έχει το Kaiser + VGA οθόνη και μικρότερο μέγεθος. ε! το diamond μου τα δίνει όλα εκτός απο το πληκτρολόγιο. θα ζήσω!! :D
DrMobile
18 Μάι. 2008, 01:41
Η δική μου γνώμη είναι ότι το Diamond το σκότωσε η μαμά του η HTC πριν καλά καλά το γεννήσει...
4 GB και χωρίς microSD slot; :confused: :X :cry: :angry: :chair:
Πολύ μυστήριο πάντως αυτή η επιλογή... Δεν του βάζανε τουλάχιστον 8 GB (βλέπε N95 8GB, iPhone κτλ.); 50 και κάτι ευρώ λιανική κάνει η 8άρα. Έλεος!
Με 8 GB είμαι στο Kaiser και με το ζόρι χωρέσανε τα αγαπημένα μου MP3s με πολλές περικοπές [ο tranaee θα με καταλάβει]... :lol: :lol: :lol:
Κορυφαίο κατά τ' άλλα το μηχάνημα δε λέω, αλλά... :wacko:
Βέβαια για όσους δεν είναι heavy music/media users ίσως τα 4 GB αρκούν...
Driver_3
18 Μάι. 2008, 11:12
Εμενα δεν με προβληματιζουν τοσο τα 4gb γιατι πιστευω θα προσαρμοσω τις αναγκες μου σε αυτα..αυτο που φοβαμαι ειναι η μικρη μπαταρια!!Μην ειμαι παλι με το φορτιστη στο χερι οπως με το Ν95!!Θα πει καποιος βεβαια οτι θα βγει κ μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια αλλα τι να το κανεις αν ειναι να αυξησεις βαρος κ ογκο??Παντως βλεπω πολλα καιζερ να βγαινουν στο σφυρι!! lol:
Απλά πιστεύω πως εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς των καταναλωτών οι εταιρίες δεν σέβονται πλέον τους πελάτες τους...
Όταν υπάρχουν μαζικές "διαδηλώσεις" κατά της HTC λόγω του θέμα drivers, μετά παρουσιάζεται ένα νέο μοντέλο με ελάχιστα ως μηδαμινά επιπλέον χαρακτηριστικά αλλά καλύτερο firmware (πιο εντυπωσιακό δηλαδή...) και μάζα κόσμου δηλώνει (και μάλλον θα το κάνει) πως θα το πάρει...
Το diamond ήταν για μένα η απόδειξη πως η HTC δεν θα υποστηρίξει σοβαρα το cruise, μια συσκευή που βγήκε στην αγορά 5 μήνες πριν.... και έχει σοβαρά προβλήματα . Επίσης τα 6.1 φαίνεται πως θα είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα δούμε για το TyTN2 και ότι είναι να λυθεί ίσως να λυθεί με αυτά. Μετά τέλος. Όσο ο κόσμος θα "τσακώνεται" για να αγοράσει νέες συσκευές με ελλείψεις τόσο δεν θα βλέπουμε ολοκληρωμένες συσκευές!
Όπως και αν έχει, αυτό το Thread νομίζω πως θα έπρεπε να μείνει καθαρό από άσχετες συζητήσεις που θα μπορούσαν να πάνε στους διαξιφισμούς.
WebViRuS
18 Μάι. 2008, 12:38
θα μπορούσαν να έχουν μια θέση μέσα στο pda, και να μπορούσαμε με κάποιον τεχνικό να το ανοίξουμε και να αλλάξουμε τη μνήμη, αλλά.....
για μένα τα σωστά pda της HTC θα βγούν σε 1 χρόνο. όλες οι άλλες εταιρίες θα τα βγάλουν πολύ νωρίτερα. αλλά δύσκολα φεύγω απο HTC εγώ. αν δεν έχεις support τι να την κάνεις την Ferrari.
MyronG
18 Μάι. 2008, 13:25
Από ότι βλέπω, δεν είμαι ο μοναδικός που αγόρασε πρόσφατα το Kaiser. :)
Αντιμετώπισα όμως το εξής πρόβλημα: την συσκευή την πήρα από επιδότηση Wind, θέλω όμως να της βάλω κάρτα Cosmote, και ανακάλυψα χθες ότι δεν την δέχεται :mad: χρειάζεται δηλαδή να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο.
Θα ψάξω στο φόρουμ και στο internet με google για θέματα σχετικά με unlock (είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί κάπου), αλλά αν τυχόν κάποιος είναι αυτή την στιγμή online και έχει εύκαιρη την λύση, θα του είμαι ευγνώμων :)
zaharakis
18 Μάι. 2008, 13:28
Η δική μου γνώμη είναι ότι το Diamond το σκότωσε η μαμά του η HTC πριν καλά καλά το γεννήσει...
4 GB και χωρίς microSD slot;
Πολύ μυστήριο πάντως αυτή η επιλογή... Δεν του βάζανε τουλάχιστον 8 GB (βλέπε N95 8GB, iPhone κτλ.); 50 και κάτι ευρώ λιανική κάνει η 8άρα. Έλεος!
Με 8 GB είμαι στο Kaiser και με το ζόρι χωρέσανε τα αγαπημένα μου MP3s με πολλές περικοπές [ο tranaee θα με καταλάβει]...
Κορυφαίο κατά τ' άλλα το μηχάνημα δε λέω, αλλά... :wacko:
Βέβαια για όσους δεν είναι heavy music/media users ίσως τα 4 GB αρκούν...
+10000 Κωστη!! σκεψου οτι οι επομενες micro sd θα ειναι στα 16 και στα 32g οποτε τι να σου κανουν τα (περιορισμενα) 4g του diamond???
αν θελω ιδανικο touch interface μενω στο iphoneμου που ειναι και οτι καλυτερο αλλα και το σημειο αναφορας για την ιδανικη λειτουργια touch & scrolling αλλα και ταχυτατου web browsing μεσω wifi !!!
diamond ρε φίλε :D τι xperia και βλακείες.
4gb με βγάζουν, μετά ξέρεις ότι μ'αρέσει πολύ το iPhone με wm6 και το Diamond είναι η ιδανική λύση για αυτό.
ξέρω πως το Raphael, θα είναι λίγο καλύτερο, αλλά εκτός απο το tv-out (άχρηστο για μένα), πληκτρολόγιο (δεν το χρειάζομαι αφού έχω το καταπληκτικό Cootek Touchpal). δεν έχει τίποτα άλλο που να το χρειάζομαι οπωσδήποτε.
εγώ θέλω ότι έχει το Kaiser + VGA οθόνη και μικρότερο μέγεθος. ε! το diamond μου τα δίνει όλα εκτός απο το πληκτρολόγιο. θα ζήσω!! :D
η ιστορια στις συσκευες της htc εχει αποδειξει οτι τα τηλ με εξωτερικο πληκτρολογιο εσπασαν την μπανκα αλλα ηταν και καλυτερα απο τα αντιστοιχα χωρις :)
οποτε παρε εσυ το diamond θοδωρη ...
Εμενα δεν με προβληματιζουν τοσο τα 4gb γιατι πιστευω θα προσαρμοσω τις αναγκες μου σε αυτα..αυτο που φοβαμαι ειναι η μικρη μπαταρια!!Μην ειμαι παλι με το φορτιστη στο χερι οπως με το Ν95!!Θα πει καποιος βεβαια οτι θα βγει κ μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια αλλα τι να το κανεις αν ειναι να αυξησεις βαρος κ ογκο??Παντως βλεπω πολλα καιζερ να βγαινουν στο σφυρι!! lol:
ολα αυτα τα τηλ εχουν σοβαρο προβλημα με την αυτονομια:!:
ειναι κατι που το πληρωνουμε στον βωμο της ελαχιστοποιησης του ογκου και του βαρους των συσκευων:)
θα μπορούσαν να έχουν μια θέση μέσα στο pda, και να μπορούσαμε με κάποιον τεχνικό να το ανοίξουμε και να αλλάξουμε τη μνήμη, αλλά.....
για μένα τα σωστά pda της HTC θα βγούν σε 1 χρόνο. όλες οι άλλες εταιρίες θα τα βγάλουν πολύ νωρίτερα. αλλά δύσκολα φεύγω απο HTC εγώ. αν δεν έχεις support τι να την κάνεις την Ferrari.
κατσε εσυ με την κλειδωμενη μνημη ...και ασε σε μενα την ferrari :p
Απλά πιστεύω πως εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς των καταναλωτών οι εταιρίες δεν σέβονται πλέον τους πελάτες τους...
Όταν υπάρχουν μαζικές "διαδηλώσεις" κατά της HTC λόγω του θέμα drivers, μετά παρουσιάζεται ένα νέο μοντέλο με ελάχιστα ως μηδαμινά επιπλέον χαρακτηριστικά αλλά καλύτερο firmware (πιο εντυπωσιακό δηλαδή...) και μάζα κόσμου δηλώνει (και μάλλον θα το κάνει) πως θα το πάρει...
Το diamond ήταν για μένα η απόδειξη πως η HTC δεν θα υποστηρίξει σοβαρα το cruise, μια συσκευή που βγήκε στην αγορά 5 μήνες πριν.... και έχει σοβαρά προβλήματα . Επίσης τα 6.1 φαίνεται πως θα είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα δούμε για το TyTN2 και ότι είναι να λυθεί ίσως να λυθεί με αυτά. Μετά τέλος. Όσο ο κόσμος θα "τσακώνεται" για να αγοράσει νέες συσκευές με ελλείψεις τόσο δεν θα βλέπουμε ολοκληρωμένες συσκευές!
δυστυχως ειναι η αλλη οψη της (πιθανης ) πραγματικοτητας :(
ελπιζω να μην βγεις αληθινος γιατι οι μονοι χαμενοι θα ειμαστε εμεις :O
zaharakis
18 Μάι. 2008, 13:30
Από ότι βλέπω, δεν είμαι ο μοναδικός που αγόρασε πρόσφατα το Kaiser. :)
Αντιμετώπισα όμως το εξής πρόβλημα: την συσκευή την πήρα από επιδότηση Wind, θέλω όμως να της βάλω κάρτα Cosmote, και ανακάλυψα χθες ότι δεν την δέχεται :mad: χρειάζεται δηλαδή να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο.
Θα ψάξω στο φόρουμ και στο internet με google για θέματα σχετικά με unlock (είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί κάπου), αλλά αν τυχόν κάποιος είναι αυτή την στιγμή online και έχει εύκαιρη την λύση, θα του είμαι ευγνώμων :)
δεν ισχυει αυτο που λες φιλε μου ;)
καποιο λαθος κανεις εσυ.
τα τηλ που πωλουνται στην ελλαδα και εχουν σφραγιδα της ACE hellas δεχονται (και δουλευουν αψογα με αυτες) καρτες sim απο ολους τους ελληνες παροχους :)
zaharakis
18 Μάι. 2008, 13:32
για μένα τα σωστά pda της HTC θα βγούν σε 1 χρόνο.
και ποιος σε αντεχει μεχρι τοτε?? :blink::worry::lol::lol::lol::D:p
MyronG
18 Μάι. 2008, 13:46
δεν ισχυει αυτο που λες φιλε μου ;)
καποιο λαθος κανεις εσυ.
τα τηλ που πωλουνται στην ελλαδα και εχουν σφραγιδα της ACE hellas δεχονται (και δουλευουν αψογα με αυτες) καρτες sim απο ολους τους ελληνες παροχους :)
Ευχαριστώ για την ταχύτατη (!!!!) απάντηση.
Στην αρχή νόμισα και εγώ ότι έκανα κάτι λάθος. Το δοκίμασα όμως αμέσως μετά με κάρτα Wind, και δούλεψε κανονικά (χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, πέρα από το να ενεργοποιήσω την συσκευή).
Με την κάρτα Cosmote, όταν το ενεργοποιώ, ξεκινάνε όλα εκτός από το τηλέφωνο. Το ακριβές μήνυμα που βγάζει δεν το θυμάμαι.
Kαι οι δύο κάρτες, είναι αυτές που χρησιμοποιώ καθημερινά (σε Nokia 6300 η Wind και σε Nokia 6021 η Cosmote), οπότε υποθέτω ότι το πρόβλημα δεν είναι στις κάρτες. Οταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και με κάτι αχρησιμοποίητες κάρτες (από WhatsUp που μοιράζανε), για να αποκλείσω εντελώς την πιθανότητα να φταίει η κάρτα.
Η συσκευή είναι καινούρια, έχει στην συσκευασία το αυτοκόλλητο της ACE και ελληνικό βιβλιαράκι ελληνικών, καρτούλα με Igo κλπ.. Μονάχα που δεν την πήρα κατευθείαν από την AceHellas, αλλά μέσω Wind λόγω επιδότησης. :confused::what:
ΥΓ: Με την ευκαιρία, στην συσκευασία υπήρχε ένα cd με utilities (SpriteBackup klp.) και ένα που δεν έλεγε μπροστά τί προγράμματα είχε. Από πίσω όμως είχε ένα αυτοκόλλητο που έλεγε για Outlook Trial Version. Είχε μεν τον κωδικό, αλλά με παραξένεψε το trial?????
Pavlos3
18 Μάι. 2008, 14:33
Ευχαριστώ για την ταχύτατη (!!!!) απάντηση.
ΥΓ: Με την ευκαιρία, στην συσκευασία υπήρχε ένα cd με utilities (SpriteBackup klp.) και ένα που δεν έλεγε μπροστά τί προγράμματα είχε. Από πίσω όμως είχε ένα αυτοκόλλητο που έλεγε για Outlook Trial Version. Είχε μεν τον κωδικό, αλλά με παραξένεψε το trial?????
μην σε παραξενευει καθόλου. είναι trial με διάρκεια ( τουλάχιστον σε εμένα ) 3 μήνες.
και καλά γλυκαίνεσαι και πάς μετα και αγοράζεις το outlook.....!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.