View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
illuminatus
10 Απρ. 2008, 11:10
1.65.14.06
Μονο αυτο, οπως ειπε κι ο Zaharakis, παιζει σωστα σε αυτη τη ROM.
Δεν περιλαμβανεται στο... πακετο.
Μεχρι στιγμης και σε μενα φαινεται αψογη η συγκεκριμενη ROM.
Που μπορω να το εντοπισω...Βαγγελη ?
v@gelis
10 Απρ. 2008, 11:55
Που μπορω να το εντοπισω...Βαγγελη ?
Κατεβασε το απο εδω φιλε μου:
http://www.4shared.com/file/41729060/3f500cef/KAIS_Radio_Only_1651406_CustomRUU.html
DrMobile
10 Απρ. 2008, 12:57
Stereo BT: NOKIA BH-500 με 3.5 mm audio jack στο οποίο κουμπώνω τα "τεράστια" Senheiser CX-300.. Ογκόλιθος το αποτέλεσμα ειδικά με το Pocket Music που έχει και xtra-bass feature, ρώτησε και τον γιατρό μας (DrMobile) να σου πει τη γνώμη του.. :D:D
To τηλ. το έχω μαμά ace.. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο βελτιστοποιώντας την ταχύτητα των menu, αλλά όσος μου μένει να ψάχνω και να συνδιάζω προγράμματα καθημερινής και multimedia περισσότερο χρήσης..:rolleyes:
+1 για όλο το post. Σοφά λόγια. Το X-Bass του Pocket Music είναι πράγματι κορυφαίο και πολύ καλύτερο από τα μπάσα του EQ. Όσο για τα CX-300 νομίζω τα λόγια είναι περιττά... :music:
Μια ερώτηση tranaee, τα κουμπάκια Next/Prev/Play/Pause στο BT παίζουν καλά με το Pocket Music; Δεν έχω ακόμα BT για να το δοκιμάσω, ακόμα καλωδιάτος είμαι... :D
tranaee
10 Απρ. 2008, 14:44
+1 για όλο το post. Σοφά λόγια. Το X-Bass του Pocket Music είναι πράγματι κορυφαίο και πολύ καλύτερο από τα μπάσα του EQ. Όσο για τα CX-300 νομίζω τα λόγια είναι περιττά... :music:
Μια ερώτηση tranaee, τα κουμπάκια Next/Prev/Play/Pause στο BT παίζουν καλά με το Pocket Music; Δεν έχω ακόμα BT για να το δοκιμάσω, ακόμα καλωδιάτος είμαι... :D
Tέλεια φίλε Κωστή.. Στο Pocket Player τα έχω κάνει map και στα δεξί-αριστερά-πάνω-κάτω στο κάιζερ γιατί το θεωρώ πιο χρηστικό έτσι..
tranaee
10 Απρ. 2008, 14:47
Mαλιστα, καταλαβα. Βεβαια απο οτι διαβαζω σε ξενα φορα, με τα τελευταια ραδιο των 6.1 η ποιοτητα του stereo bt ειναι ακομα καλυτερη, για αυτο σε ρωτησα. Thanks παντως.
Στείλε link αμέσως να διαβάσω.. :blink::food:
Το φλασάρω επιτόπου αν η ποιότητα του ST BT γίνει ακόμα καλύτερη..:clap::up:
zaharakis
10 Απρ. 2008, 16:55
1.65.14.06
Μονο αυτο, οπως ειπε κι ο Zaharakis, παιζει σωστα σε αυτη τη ROM.
Δεν περιλαμβανεται στο... πακετο.
Μεχρι στιγμης και σε μενα φαινεται αψογη η συγκεκριμενη ROM.
Καλημερα...Απο Radio τι γινεται ? Ειναι στη Rom μαζι ? Προτεινεις καποιο ?
παιδια καλημερα σε ολους :)
η ρομ αυτη
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=381764
ραδιο μονο αυτο
http://rapidshare.com/files/104397424/KAIS_Radio_Only_1.65.14.06_CustomRUU.rar
και τα υπολοιπα στην υπογραφη μου .......
ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη :!:
μην δοκιμαζετε αδικα αλλες ρομς.. αφηστε το σε μενα αυτο :D
Καλημέρα σας.
Πριν λίγες μέρες έκανα τα 2 νούμερα μου σε Cosmote 2in1 και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει σωστά.
Πρώτο πρόβλημα :Σχετικά με το ποια γραμμή είναι ενεργή, άλλα αντ' άλλων. Πάω Cosmote/Cosmote 2in1/Ρυθμίσεις/Ενεργή γραμμή και ενώ ξέρω οτι έχω ενεργή την γραμμή 2, αυτό μου λέει οτι έχω την 1.
Δεύτερο πρόβλημα: δεν δουλεύουν με τίποτα οι προωθήσεις. Κάνω Ενεργή τη γραμμή 1 με προώθηση της γραμμής 2. Τηλεφωνώ στην γραμμή 1, ΟΚ. Τηλεφωνώ στην 2, "η κλήση σας προωθείται" και με πάει στον τηλεφωνητή.
Μετά κάνω το ανάποδο. Ενεργοποιώ την Γραμμή 2 με προώθηση της γραμμής 1. Τηλεφωνώ στην 2, μια χαρά. Τηλεφωνώ στην 1 "η κλήση σας προωθείται".
Δουλεύουν "αυτόνομα" και οι 2 γραμμές, αλλά δεν γίνεται η προώθηση.
Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών, και μου είπαν οτι η συσκευή μου δεν είναι μέσα σε αυτές που υποστηρίζουν, και δεν ξέρουν αν λειτουργεί σωστά η υπηρεσία.
Καμιά βοήθεια ρε παιδιά?
Ευχαριστώ,
Δημήτρης
ΥΓ. Από το support μου είπαν οτι όταν επιλέγω πχ ενεργοποιηση Γραμμής 2, με προώθηση της γραμμής 1, και πατήσω το ΟΚ, πρέπει να κάνει επανεκίνηση το κινητό. Το δικό μου δεν κάνει τίποτα (βγάζει κάτω ένα SS sent, μετά αυτό σβήνει και περιμένει να κάνω Back/Abort/Exit).
συνονοματε δεν φταις εσυ!!εκτος του οτι η cosmote ειναι η χειροτερη εταιρεια στην εξυπηρετηση πελατων,αλλιως κανονικα θα επρεπε να το γραψω....αλλα ας οψεται.......:mad:
εγω ειδα και επαθα να βρω ακρη ωστε να εχω ειδοποιηση χαμενων κλησεων στο κινητο μου,οποτε αλλαζα σε γραμμη....μιας και ειναι απαραδεκτοι αλλα και τεραστια ασχετοι !!!!!!!!
καθε φορα που αλλαζα γραμμη επρεπε να πληκτρολογω #002# αμεσως μολις ενεργοποιοταν η γραμμη..αλλα ενω ειχα μερικες φορες προωθηση των κλησεων απο την αλλη γραμμη δεν ειχα σχεδον παντα ενημερωση χαμενων κλησεων οση ωρα ημουν στην αλλη γραμμη η σε σημεια που δεν ειχε σημα το κινητο:mad:
δοκιμασε αυτο που κανω εγω πλεον και εχω βρει την ησυχια μου(καπως)
δημιουργησε μια επαφη με το ονομα 1234 (πχ)ετσι ωστε να ειναι παντα 1η στην λιστα των επαφων σου με αριθμο κλησης
**62*+306975(ο αριθμος σου χωρις τα 3 πρωτα ψηφια)#
κανε του κληση για 1η φορα και κανε επανεκκινηση του κινητου σου.
μετα απλα κανε του που και που καμια κληση ωστε να ενεργοποιουνται ολες οι προωθησεις :)
οσο για το τι σου ειπε το "" support "" της cosmote (πολυ μεγαλη η υποστηριξη του :p
πες τους να πανε να ...!@$#^:mad:
το καιζερ κανει αλλαγη γραμμης χωρις επανεκκινηση!!;)
Στείλε link αμέσως να διαβάσω..
Το φλασάρω επιτόπου αν η ποιότητα του ST BT γίνει ακόμα καλύτερη..
ειναι καλυτερη η υποστηριξη bl στα ραδια των 6.1 αλλα οπως εχει αναφερει και καποιος φιλος σε προηγουμενο ποστ...
δεν ειναι και οτι καλυτερο η αυτονομια πλεον με την ακροαση μουσικης μεσω bl handsfree :O
l3ft3r1s
10 Απρ. 2008, 16:56
από τότε που άλλαξε η ώρα, που και που αλλάζει την ώρα μόνο του και το πάει μια ώρα πίσω.
έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?
_KOSTASKELLAS_
10 Απρ. 2008, 16:57
Καλημέρα σας.
Πριν λίγες μέρες έκανα τα 2 νούμερα μου σε Cosmote 2in1 και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει σωστά.
Πρώτο πρόβλημα :Σχετικά με το ποια γραμμή είναι ενεργή, άλλα αντ' άλλων. Πάω Cosmote/Cosmote 2in1/Ρυθμίσεις/Ενεργή γραμμή και ενώ ξέρω οτι έχω ενεργή την γραμμή 2, αυτό μου λέει οτι έχω την 1.
Δεύτερο πρόβλημα: δεν δουλεύουν με τίποτα οι προωθήσεις. Κάνω Ενεργή τη γραμμή 1 με προώθηση της γραμμής 2. Τηλεφωνώ στην γραμμή 1, ΟΚ. Τηλεφωνώ στην 2, "η κλήση σας προωθείται" και με πάει στον τηλεφωνητή.
Μετά κάνω το ανάποδο. Ενεργοποιώ την Γραμμή 2 με προώθηση της γραμμής 1. Τηλεφωνώ στην 2, μια χαρά. Τηλεφωνώ στην 1 "η κλήση σας προωθείται".
Δουλεύουν "αυτόνομα" και οι 2 γραμμές, αλλά δεν γίνεται η προώθηση.
Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών, και μου είπαν οτι η συσκευή μου δεν είναι μέσα σε αυτές που υποστηρίζουν, και δεν ξέρουν αν λειτουργεί σωστά η υπηρεσία.
Καμιά βοήθεια ρε παιδιά?
Ευχαριστώ,
Δημήτρης
ΥΓ. Από το support μου είπαν οτι όταν επιλέγω πχ ενεργοποιηση Γραμμής 2, με προώθηση της γραμμής 1, και πατήσω το ΟΚ, πρέπει να κάνει επανεκίνηση το κινητό. Το δικό μου δεν κάνει τίποτα (βγάζει κάτω ένα SS sent, μετά αυτό σβήνει και περιμένει να κάνω Back/Abort/Exit).
rikse mia matia sto forum tis htc
se emana me tim 2 se 1 douleuei apsoga kai xoris na kliso sikseyi.
paizei an exeis alaksei to radio na mi sou douleyei.etsi tin eixa patisei me to p3300
an exeis pano magiremeni rom kane ena kopo na ksanabaleis tin mama htc kai des ama douleuei
enoite me to teleytaio update
zaharakis
10 Απρ. 2008, 17:07
rikse mia matia sto forum tis htc
se emana me tim 2 se 1 douleuei apsoga kai xoris na kliso sikseyi.
paizei an exeis alaksei to radio na mi sou douleyei.etsi tin eixa patisei me to p3300
an exeis pano magiremeni rom kane ena kopo na ksanabaleis tin mama htc kai des ama douleuei
enoite me to teleytaio update
μιλαμε για cosmote Κωστη ;)
ειναι μεγαλο το χαλι σε αυτην την ""εταιρεια"":lol::lol:
zaharakis
10 Απρ. 2008, 17:09
από τότε που άλλαξε η ώρα, που και που αλλάζει την ώρα μόνο του και το πάει μια ώρα πίσω.
εναρξη/ρυθμισεις/ρυθμισεις τηλεφωνου/ζωνη ωρας/απενεργοποιησε την αυτοματη ενημερωση :)
_KOSTASKELLAS_
10 Απρ. 2008, 17:32
to exo katalabei:p
ka8e mera diabazo se diafora site arketa parapona gia cosmote
ego pali me tim den exo kanena problima ;)
(eixa kati iponies oti kati den paei kala me tin kartoula 2 se 1 piga apla na kano mia erotisi kai xoris na po tipota mou antikatesisan tin karta sim)ayto 8a pei eksipiretisi:lol::lol:
kapou sto forum tis htc anaferete nomizo oti litourgei i kartoula 2 se 1 tis cosmote xoris problima
http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6005
emena pantos sto p3300 to problima eixe dimiourgi8ei otan allaksa rom kai radio.(opote adika antikatestisan tin kartoula:p)
as kanei kai o filos mas mia dokini me tin official (an exei pano bebaia kapia magiremeni)
l3ft3r1s
10 Απρ. 2008, 17:36
εναρξη/ρυθμισεις/ρυθμισεις τηλεφωνου/ζωνη ωρας/απενεργοποιησε την αυτοματη ενημερωση :)
thanks zaharakis.
το περίεργο είναι πως ήταν ήδη απενεργοποιημένο. τώρα το ενεργοποίησα, έκανα soft reset, το απενεργοποίησα, και ξανά soft reset. ελπίζω να πιάσει.
tranaee
10 Απρ. 2008, 18:20
Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά το cosmote λογοτυπάκι στους xda τι μου το κρέμασες και είναι και το παλιό..?
v@gelis
10 Απρ. 2008, 19:34
ειναι καλυτερη η υποστηριξη bl στα ραδια των 6.1 αλλα οπως εχει αναφερει και καποιος φιλος σε προηγουμενο ποστ...
δεν ειναι και οτι καλυτερο η αυτονομια πλεον με την ακροαση μουσικης μεσω bl handsfree :O
Ετσι ειναι. Για αυτο φιλε tranaee, αν εισαι ετοιμος να "αποδεχτεις" τη μειωμενη αυτονομια, μπορεις να πειραματιστεις.
tranaee
10 Απρ. 2008, 19:40
Ετσι ειναι. Για αυτο φιλε tranaee, αν εισαι ετοιμος να "αποδεχτεις" τη μειωμενη αυτονομια, μπορεις να πειραματιστεις.
Δεν πειραματίζομαι παιδιά στη φάση που είμαι τώρα φουλ δουλειά και χωρίς δυνατότητα αναίρεσης..
Αν είχα δεύτερο κάιζερ θα τόκανα.. Μια χαρά είναι.. Η αυτονομία τώρα με ST BT είναι απίστευτη.. Μετα από μισή μέρα φουλ μουσική και με όχι πάνω από 5 λεπτά κλήσεις η μπαταρία δεν είναι κάτω από 65%!!
TOMCAT25
10 Απρ. 2008, 20:34
Τσέκαρε μήπως έχεις λάθος ώρα στο PC?Κάθε φορά που συγχρονίζεις το Kaiser με το PC παίρνει την ώρα που έχει το PC... οπότε δες μήπως έχεις εκεί το πρόβλημα.
Nick1150
10 Απρ. 2008, 21:13
Καλησπέρα παίδες,
Σήμερα καθώς προσπάθησα να βγάλω το κάισερ από την τσέπη μου ενώ οδηγούσα την μηχανή μου, έφυγε από τα χέρια μου και βρέθηκε φαρδύ πλατύ στην μέση του δρόμου !!! Σταμάτησα αλλά ήταν πλέον αργά, το αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω μου πάτησε το κάισερ Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Α !!! :p
Αν και περίμενα να το δω χαλκομανία, πήγα κοντά και είδα ότι το μόνο που είχε πάθει ήταν λίγες γρατζουνιές στην πρόσοψη και σημειωτέον καθόλου ζημιά στην οθόνη. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται εδώ και μερικές ώρες του κάνω δοκιμές, το ανοίγω και το κλέινω και δουλεύει κανονικά. Το μόνο που χρειάζεται άλλαγή είναι η πρόσοψη του (αυτή με τα κύρια πλήκτρα yes/no κλπ...) και τίποτα άλλο.
Έχει αλλάξει κανείς πρόσοψη παίδες ; Πόσο κοστίζει και πόσο εύκολο είναι να αλλαχθεί ; Γίνεται από εμένα ή πρέπει να πάω στην HTC ;
Ευχαριστώ
ΥΓ. Μα καλά.... τανκ είναι το άτιμο ; :lol:
tranaee
10 Απρ. 2008, 22:30
Καλησπέρα παίδες,
Σήμερα καθώς προσπάθησα να βγάλω το κάισερ από την τσέπη μου ενώ οδηγούσα την μηχανή μου, έφυγε από τα χέρια μου και βρέθηκε φαρδύ πλατύ στην μέση του δρόμου !!! Σταμάτησα αλλά ήταν πλέον αργά, το αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω μου πάτησε το κάισερ Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Α !!! :p
Αν και περίμενα να το δω χαλκομανία, πήγα κοντά και είδα ότι το μόνο που είχε πάθει ήταν λίγες γρατζουνιές στην πρόσοψη και σημειωτέον καθόλου ζημιά στην οθόνη. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται εδώ και μερικές ώρες του κάνω δοκιμές, το ανοίγω και το κλέινω και δουλεύει κανονικά. Το μόνο που χρειάζεται άλλαγή είναι η πρόσοψη του (αυτή με τα κύρια πλήκτρα yes/no κλπ...) και τίποτα άλλο.
Έχει αλλάξει κανείς πρόσοψη παίδες ; Πόσο κοστίζει και πόσο εύκολο είναι να αλλαχθεί ; Γίνεται από εμένα ή πρέπει να πάω στην HTC ;
Ευχαριστώ
ΥΓ. Μα καλά.... τανκ είναι το άτιμο ; :lol:
Μπράβο στη ψυχραιμία σου φίλε μου, μπράβο και στο κάιζερ φυσικά..
Λοιπόν εδώ (http://rapidshare.com/files/106453408/Replacing_the_LCD_on_a_Kaiser.pdf.html) θα βρεις έναν καλό οδηγό λυσίματος και δεσίματος..
και εδώ (http://cnn.cn/shop/p4550-tytn-kaiser-c-277_447.html) το κάσωμα που θέλεις, αρκετά καλή τιμή θα έλεγα..
illuminatus
10 Απρ. 2008, 23:46
Λοιπον καλησπερα σε ολους... Κατεβασα λοιπον την Rom που προτεινε ο Web Virus...και ο Zaharakis...την S4V.19209.01 !! Με το αντιστοιχο Radio. Με τις πρωτες δοκιμες...και ενω εχω κατεβασει το HTC Home..το οποιο με βολευει πολυ...παρατηρησα οτι το εικονιδιο του Adjust Backlight ..το οποιο ρυθμιζει το φωτισμο στην οθονη..απλα δεν λειτουργει !!! Και ενω ειχα ενθουσιαστει οτι επιτελους..θα μεινω για καποιο διαστημα εδω....Επεισης ουτε το NoData ανοιγει...
Και ρωτω λοιπον... Μπορει να συμβαινει μονο σε μενα αυτο ?? Ευχαριστω ...
tranaee
11 Απρ. 2008, 00:10
@ Nick1150
Δες κι αυτό φίλε μου, που αν θυμάμαι καλά το ξετρύπωσε ο highway (ή ο DrMobile...? sorry η μνήμη μου με απατά μερικές φορές..:sick:)
http://rapidshare.com/files/106477300/HTC_Kaiser_Service_Manual_jas_pik.pdf.html
manan69t
11 Απρ. 2008, 01:03
[QUOTE=παρατηρησα οτι το εικονιδιο του Adjust Backlight ..το οποιο ρυθμιζει το φωτισμο στην οθονη..απλα δεν λειτουργει !!! QUOTE]
Ψαξε και βαλε αυτο Backlight bug fix,κανε μια επανεκ. και εισαι οκ
Δυστυχως δε το εχω προχειρο αυτη τη στιγμη
EDIT.Το βρηκα!!
Nick1150
11 Απρ. 2008, 08:56
Παίδες μήπως παίζει πουθενά Αθήνα (ή Πειραιά καλύτερα :O) αυτό (http://cnn.cn/shop/tytn-iitilt-silver-full-housing-p-2304.html) γιατί όοσο βλέπω τις γρατζουνιές στο κάιζεράκι μου τρελαίνομαι :worry: ... Λέω αν :)
athanaso77
11 Απρ. 2008, 09:13
Mipws afto to pou kai pou symbadizei me to otan anoigeis to Destinator? Ean nai, pigaine stis rythmiseis wras kai epelekse to "Rythmisi gia therini wra"
athanaso77
11 Απρ. 2008, 09:15
Παίδες μήπως παίζει πουθενά Αθήνα (ή Πειραιά καλύτερα :O) αυτό (http://cnn.cn/shop/tytn-iitilt-silver-full-housing-p-2304.html) γιατί όοσο βλέπω τις γρατζουνιές στο κάιζεράκι μου τρελαίνομαι :worry: ... Λέω αν :)
Giati den pas mia bolta kai stin ACE Hellas na pareis mia timi apo aftous?
Nick1150
11 Απρ. 2008, 09:43
Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο, και θα σας ενημερώσω :)
illuminatus
11 Απρ. 2008, 10:28
[QUOTE=παρατηρησα οτι το εικονιδιο του Adjust Backlight ..το οποιο ρυθμιζει το φωτισμο στην οθονη..απλα δεν λειτουργει !!! QUOTE]
Ψαξε και βαλε αυτο Backlight bug fix,κανε μια επανεκ. και εισαι οκ
Δυστυχως δε το εχω προχειρο αυτη τη στιγμη
EDIT.Το βρηκα!!
Να σαι ευχαριστησω πολυ...
illuminatus
11 Απρ. 2008, 10:31
βάλε την ρομ που έχω στην υπογραφή μου να βρεις την υγειά σου.
Θοδωρη....Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα του NoData... ετσι για να βρω την υγεια μου !! :D:D
WebViRuS
11 Απρ. 2008, 13:26
Θοδωρη....Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα του NoData... ετσι για να βρω την υγεια μου !! :D:D
δεν σου κάνει εγκατάσταση? εγώ δεν το χρειάζομαι το nodata γιατί κλείνω και το 3G και δεν περνάω και τις ρυθμίσεις της Vodafone στο κινητό οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί.
georgep800
11 Απρ. 2008, 16:12
Ρε παιδιά, τώρα τελευταία παρατηρώ το εξής περίεργο με το ξυπνητήρι. Χθες χτύπησε δύο ώρες νωρίτερα απο την ώρα που του είχα ωρίσει και σήμερα μία ώρα νωρίτερα. Και όλα αυτά χωρίς να κάνω καμία αλλαγή σε κάποια ρύθμιση ή σε κάποιο πρόγραμμα...:worry: Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο ή μήπως ξέρει που θα μπορούσε να οφείλεται;
@Δημήτρη ακόμα να το κάψεις με τόσες ROM που του έχεις περάσει;; Απορώ πως αντέχει ακόμα...:lol:
athanaso77
11 Απρ. 2008, 16:21
Bale to pTravelAlarm pou outws i allws einai pio aksiopisto.
TrObAs
11 Απρ. 2008, 16:36
Καλα δεν το πιστευω πεδευομαι ολο τα απογευμα για να καταφερω να συνδεσω το kaizer με το pc αλλα τπτ , βρικα το αρχειο ndis που μου ειπαν αλλα δεν ξερω πως θα το περασω και που.....αμαν δλδ αν θέλει τοσο χρονο για να καταφέρεις να το συνδέσεις ......τι να κανω ρε παιδια δεν ξερω εχω σκασει μου ερχεται να το πεταξω απο το παραθυρο
athanaso77
11 Απρ. 2008, 16:42
To ActiveSync to exeis egkatastisei?
Πρέπει να έχεις Activesync 4.5 για windows XP η το Mobile centre στα Vista και επίσης να έχεις το Microsoft οffice. μέσα στην συσκευασία έχει κάποια cd που περιέχουν trial έκδοση του office 2007 για 3 μήνες καθώς και το Activesync. Φρόντισε να κλείσεις firewall από windows
skorpios75
12 Απρ. 2008, 13:20
Πάω στις ρυθμίσεις, μετά "Ρολοι & ξυπνητήρια", επιλέγω εκεί που λέει ¨Τοπική" και βάζω GMT+2 ΑΘήνα,Κων/πολη , πατάω "ΟΚ" και μετά όταν ξαναπατήσω την ώρα αυτό το έχει αλλάξει σε GMT+3 Μόσχα. Τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί αυτό το !@!##$#%%@^ πράγμα?
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αυτή η ερώτηση, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να ψάξω τόσες σελίδες.....
Carpe_Diem
12 Απρ. 2008, 13:31
Ποια θεωρειτε οτι ειναι η καλυτερη ρομ που εχει βγει με κυβο?
georgep800
12 Απρ. 2008, 14:05
Bale to pTravelAlarm pou outws i allws einai pio aksiopisto.
Ελπίζω να λυθεί με αυτό, μιας και δεν λέει να ξυπνάω απο της 6:00...
optica_michalaro
12 Απρ. 2008, 14:09
Παιδες δειτε αυτο το νεο προγραμματακι...για μενα ειναι απιστευτα βολικο...αν βγει κ για Ελληνικα....:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=OkFSGfe2NEQ
zaharakis
12 Απρ. 2008, 15:13
Πάω στις ρυθμίσεις, μετά "Ρολοι & ξυπνητήρια", επιλέγω εκεί που λέει ¨Τοπική" και βάζω GMT+2 ΑΘήνα,Κων/πολη , πατάω "ΟΚ" και μετά όταν ξαναπατήσω την ώρα αυτό το έχει αλλάξει σε GMT+3 Μόσχα. Τι πρέπει να κάνω για να διορθωθεί αυτό το !@!##$#%%@^ πράγμα?
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αυτή η ερώτηση, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να ψάξω τόσες σελίδες.....
βαλε στην 2η ωρα την αθηνα και φτιαξε την ωρα κανονικα..επελεξε την και να ειναι η κυρια πολη απενεργοποιημενη..
και πατα οκ.
κανε μια επανεκινηση και μετα ξανατσεκαρισε στην κυρια ωρα την αθηνα (να ειναι απενεργοποιημενη η 2η ωρα) και λογικα δεν θα στην ξαναχασει :)
TOMCAT25
12 Απρ. 2008, 20:51
Καλα δεν το πιστευω πεδευομαι ολο τα απογευμα για να καταφερω να συνδεσω το kaizer με το pc αλλα τπτ , βρικα το αρχειο ndis που μου ειπαν αλλα δεν ξερω πως θα το περασω και που.....αμαν δλδ αν θέλει τοσο χρονο για να καταφέρεις να το συνδέσεις ......τι να κανω ρε παιδια δεν ξερω εχω σκασει μου ερχεται να το πεταξω απο το παραθυρο
Καταρχάν ..μην τρελαίνεσαι..... υπάρχουν και χειρότερα.....(αν θες δές προηγούμενα πόστ....για Kaiser χαλκομανίες στην άσφαλτο...:p:p:p Sorry Φίλε αλλά έλιωσα από την περιγραφή...:lol::lol::lol::lol:)
Λοιπόν δες αυτό ....
http://groups.google.com/group/microsoft.public.pocketpc/msg/212097d1d91bbe33?q=solution+activesync&hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rnum=1
Βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι πριν από το Install..Να έχεις αποσυνδέσει το Kaiser από το καλώδιο.
Ψάξε και το παρακάτω site..μπορεί να σε βοηθήσει.
http://www.pocketpcfaq.com/faqs/activesync/installation.htm
"Προφανώς είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στην αρχή...αλλά λύθηκε.."
cretan
12 Απρ. 2008, 22:15
βαλε στην 2η ωρα την αθηνα και φτιαξε την ωρα κανονικα..επελεξε την και να ειναι η κυρια πολη απενεργοποιημενη..
και πατα οκ.
κανε μια επανεκινηση και μετα ξανατσεκαρισε στην κυρια ωρα την αθηνα (να ειναι απενεργοποιημενη η 2η ωρα) και λογικα δεν θα στην ξαναχασει :)
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και απο ότι φαίνεται η παραπάνω λύδη δουλεύει μια χαρά!
:thanks:
illuminatus
13 Απρ. 2008, 00:01
δεν θελω να στεναχωριεσαι :!:
παρε μερικα για να αλλαζεις χρωματα στο dial pad σου:lol:
http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar
Δημητρη...Το κατεβασα το αρχειο...ολα ενταξει...αλλα αλλαζει χρωμα μονο η κατω μπαρα !!! Δεν μπορω να απαλαγω με τιποτα απο το πρασινο !!! :(
nobleman
13 Απρ. 2008, 01:32
Υπάρχει κάπου συγκριτικό με το Touch Cruise; Αν όχι, κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μας δώσει μια συνοπτική άποψη;
zaharakis
13 Απρ. 2008, 03:54
Δημητρη...Το κατεβασα το αρχειο...ολα ενταξει...αλλα αλλαζει χρωμα μονο η κατω μπαρα !!! Δεν μπορω να απαλαγω με τιποτα απο το πρασινο !!! :(
αν εχεις το phone skin enabled μπορει...
γιατι εγω το εχω παντα disabled και ολα ειναι μια χαρα σε οποιες ρομ κι αν εχω δοκιμασει...και ειναι πολλες οι ρημαδες :lol::lol::happy:
zaharakis
13 Απρ. 2008, 03:56
Υπάρχει κάπου συγκριτικό με το Touch Cruise; Αν όχι, κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μας δώσει μια συνοπτική άποψη;
το καλυτερο συγκριτικο ειναι αυτο που θα κανεις ο ιδιος!!!
δεν μπορει να κανεις αγορες της ταξης των 800ε και να στηριζεσαι σε γνωμες αλλων :!:
πηγαινε σε ενα μαγαζι που να μπορεις να το δουλεψεις και δες το απο κοντα ;)
illuminatus
13 Απρ. 2008, 10:55
αν εχεις το phone skin enabled μπορει...
γιατι εγω το εχω παντα disabled και ολα ειναι μια χαρα σε οποιες ρομ κι αν εχω δοκιμασει...και ειναι πολλες οι ρημαδες :lol::lol::happy:
Εννοεις να μπω στη Registry...στο HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin ?? :O
Carpe_Diem
13 Απρ. 2008, 10:58
Υπαρχει τροπος ολο το θεμα για το καισερ να το αποθηκευσω σαν αρχειο word ωστε οταν δεν ειμαι στο νετ να μπορω να το διαβαζω?
Papadopoy
13 Απρ. 2008, 14:33
ποια ειναι η διαφορα πρωτ/λλων που εχει το destinator?? sirf η nmea???
geoponer
13 Απρ. 2008, 15:21
ποια ειναι η διαφορα πρωτ/λλων που εχει το destinator?? sirf η nmea???
Αν δεν κάνω λάθος, το Sirf είναι το νεότερο και βελτιωμένο πρωτόκολλο αλλά το NMEA το πιο διαδεδομένο. Από ότι βλέπω όλοι χρησιμοποιούν το NMEA για να μην έχουν προβλήματα.
Αν googlάρεις τα δύο αυτά πρωτόκολλα θα βρεις ενδιαφέροντα άρθρα, αν και τα περισσότερα είναι πολύ τεχνικά... :blink:
zaharakis
13 Απρ. 2008, 17:55
Εννοεις να μπω στη Registry...στο HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin ?? :O
yep :)
η με το kaiser tweak που υπαρχει στο λινκ της υπογραφης μου ;)
Papadopoy
13 Απρ. 2008, 20:40
μπορω να βλεπω τα sms οπως στο msn που εχει η nothrills rom ... σε αλλη ρομ??
nobleman
13 Απρ. 2008, 21:21
το καλυτερο συγκριτικο ειναι αυτο που θα κανεις ο ιδιος!!!
δεν μπορει να κανεις αγορες της ταξης των 800ε και να στηριζεσαι σε γνωμες αλλων :!:
πηγαινε σε ενα μαγαζι που να μπορεις να το δουλεψεις και δες το απο κοντα ;)
Φυσικά και μπορώ να στηρίζομαι σε γνώμες άλλων, ειδικά αν ασχολούνται τόσο με το κινητό, όσο εσείς... :lol:
Φυσικά και δεν μπορώ να το δω από κοντά, καθόσον είμαι ολίγον μακριά από μαγαζιά... :ninja:
Υπάρχει άνθρωπος να μου δώσει 5 δυνατά σημεία για να αλλάξω αυτό που έχω με το TC; :rolleyes:
tranaee
13 Απρ. 2008, 21:41
Φυσικά και μπορώ να στηρίζομαι σε γνώμες άλλων, ειδικά αν ασχολούνται τόσο με το κινητό, όσο εσείς... :lol:
Φυσικά και δεν μπορώ να το δω από κοντά, καθόσον είμαι ολίγον μακριά από μαγαζιά... :ninja:
Υπάρχει άνθρωπος να μου δώσει 5 δυνατά σημεία; :rolleyes:
Τα δυνατά σημεία θα τα ορίσεις εσύ ο ίδιος ανάλογα με τις ανάγκες σου..
Το Cruise είναι 60 gr. πιο ελαφρύ δεν έχει keyboard και έχει ραδιόφωνο που δυστυχώς -όπως και τα πάντα- θέλει να έχεις κουμπωμένα τα ακουστικά στο επικύνδυνο για καθημερινή χρήση mini-usb port για να παίξει..
Επίσης το cruise έχει και τον γνωστό κύβο της HTC σαν today plugin για πιο finger friendly καθημερινή διαχείρηση εφαρμογών, επαφών κλπ..
Στην ουσία τα δύο τηλ. είναι ίδια εκτός από το keyboard του κάιζερ.. όλες οι άλλες διαφορές καλύπτονται εύκολα με software προσθήκες (πχ άπειρες finger friendly εφαρμογές και για τα δύο, ραδιόφωνο μαζί με stereo ΒΤ -βλ. zaharakis- που βέβαια δε χρειάζεται κουμπωμένα ακουστικά κλπ. κλπ..)
Να μη ξεχνάμε πως αυτό που τα κάνει τελικά να ξεχωρίζουνε είναι δύο πράγματα:
1. Φυσικά η εμφάνιση.. νεανικό και σπορτίφ το ένα, δυνατή επαγγελματική παρουσία το άλλο, σίγουρα σε κάποια κατηγορία από τις δυό θα κλείνεις περισσότερο.. και φυσικά δε ξεχνάμε..
2. To ίδιο αυτό το thread που μόνο του είναι ο λόγος για να αγοράσεις το κάιζερ φίλε μου.. καταπληκτική παρέα.. διαμάντι παιδιά.. Να σου πω την αλήθεια ξέρω κανα δυό από εδώ μέσα που ενώ έχουν cruise κοτσάρανε κάιζερ στο avatar.. όχι δε λέω ονόματα..:D:lol:
illuminatus
13 Απρ. 2008, 23:09
yep :)
η με το kaiser tweak που υπαρχει στο λινκ της υπογραφης μου ;)
Καταρχην σ ευχαριστω πολυ !! Οταν λες οτι το εχεις στο disabled...εννοεις οτι πρεπει να σβησω το enabled και να γραψω στη θεση αυτη disabled ??? Σωστα εχω καταλαβει ??
nobleman
14 Απρ. 2008, 00:30
tranaee ευχαριστώ πολύ, είμαι ήδη κάτοχος του Kaiser και μου δόθηκε η ευκαιρία να το ανταλλάξω με το HC αλλά τελικά με βάση αυτά που μου λες, αποφάσισα να μείνω σε αυτό που έχω...
athanaso77
14 Απρ. 2008, 10:11
Καταρχην σ ευχαριστω πολυ !! Οταν λες οτι το εχεις στο disabled...εννοεις οτι πρεπει να σβησω το enabled και να γραψω στη θεση αυτη disabled ??? Σωστα εχω καταλαβει ??
Ean pas mesw tou Kaiser Tweak, tha breis afto pou thes, tha deis oti einai disabled kai tha patiseis epanw tou gia sou dwsei tin epilogi sto pop-up menou gia na to kaneis enabled.
Ean pas apo ti Registry, "0" einai to disabled kai "1" to enabled.
TrObAs
14 Απρ. 2008, 13:09
Σε σχέση με το activesync θα το κοιτάξω ξανά να δω αν βγάλω άκρι θέλω άλλη μια χαρη στο today screen εχει ενα plug in για καιρο το οποιο θελω να κλεισω για να μην με χρεώνει απο που τα κλείνω όλα αυτά το 3g νομίζω το έκλεισα αλλά gprs δεν ξέρω σίγουρα.....
athanaso77
14 Απρ. 2008, 14:02
Σε σχέση με το activesync θα το κοιτάξω ξανά να δω αν βγάλω άκρι θέλω άλλη μια χαρη στο today screen εχει ενα plug in για καιρο το οποιο θελω να κλεισω για να μην με χρεώνει απο που τα κλείνω όλα αυτά το 3g νομίζω το έκλεισα αλλά gprs δεν ξέρω σίγουρα.....
No Data (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806)
greenfan
14 Απρ. 2008, 14:35
Στην ουσία τα δύο τηλ. είναι ίδια εκτός από το keyboard του κάιζερ.. όλες οι άλλες διαφορές καλύπτονται εύκολα με software προσθήκες (πχ άπειρες finger friendly εφαρμογές και για τα δύο, ραδιόφωνο μαζί με stereo ΒΤ -βλ. zaharakis- που βέβαια δε χρειάζεται κουμπωμένα ακουστικά κλπ. κλπ..)
Μιλάμε για ραδιόφωνο για το Kaiser; Οταν λες βλ. zaharakis τι εννοείς;
athanaso77
14 Απρ. 2008, 15:07
Milame gia to bluetooth hands-free me enswmatomeno FM Radio pou xrisimopoiei edw kai poly kairo o Dimitris (zaharakis) kai einai apolyta efxaristimenos.
highway
14 Απρ. 2008, 16:28
Thanks για οσα γράψατε για τα Gps προγράμματα. Μάλλον θα μείνω με το Destinator τελικά.
Δοκίμασα και το Igo8 beta και έμεινα με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολλές δυνατότητες αλλά στην beta τουλάχιστον πολλές φορές μου έδειχνε ότι είμαι σε δίπλα δρόμο. Ασε που θέλει αρκετό ψάξιμο για poi. Βρίσκω πολλά αλλά όχι μαζεμένα.
Επίσης το Destinator6 έχει trip planner που με ενδιαφέρει.
Ενα άλλο πολύ βολικό πρόγραμμα είναι το GPS Tuner. Είναι για offroad navigation. Βάζεις οποιοδήποτε jpg image. Μπορείς να κατεβάσεις έυκολα χάρτη από το Google Maps και να είναι έτοιμος με συντεταγμένες για χρήση. Φορτώνει, ύστερα από επιλογή σου, από μόνο του από Google Maps χάρτη όπου βρίσκεσαι κλπ κλπ. Κρατάει trip data, κρατάς σημεία και σε ξαναοδηγεί εκεί με πυξίδα, μπορείς να ορίσεις route και να σε οδηγήσει να την ακολουθήσεις κλπ κλπ. Είναι απλά φανταστικό.
Επίσης κρατάει το track μιας διαδρομής που έχει κάνει και μετά μπορείς να την φορτώσεις στο Google Earth και να δεις όλη τη διαδρομή που έκανες, τι ταχύτητα είχες κλπ. (screenshots)
tranaee
14 Απρ. 2008, 16:44
Thanks για οσα γράψατε για τα Gps προγράμματα. Μάλλον θα μείνω με το Destinator τελικά.
Δοκίμασα και το Igo8 beta και έμεινα με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολλές δυνατότητες αλλά στην beta τουλάχιστον πολλές φορές μου έδειχνε ότι είμαι σε δίπλα δρόμο. Ασε που θέλει αρκετό ψάξιμο για poi. Βρίσκω πολλά αλλά όχι μαζεμένα.
Επίσης το Destinator6 έχει trip planner που με ενδιαφέρει.
Ενα άλλο πολύ βολικό πρόγραμμα είναι το GPS Tuner. Είναι για offroad navigation. Βάζεις οποιοδήποτε jpg image. Μπορείς να κατεβάσεις έυκολα χάρτη από το Google Maps και να είναι έτοιμος με συντεταγμένες για χρήση. Φορτώνει, ύστερα από επιλογή σου, από μόνο του από Google Maps χάρτη όπου βρίσκεσαι κλπ κλπ. Κρατάει trip data, κρατάς σημεία και σε ξαναοδηγεί εκεί με πυξίδα, μπορείς να ορίσεις route και να σε οδηγήσει να την ακολουθήσεις κλπ κλπ. Είναι απλά φανταστικό.
Επίσης κρατάει το track μιας διαδρομής που έχει κάνει και μετά μπορείς να την φορτώσεις στο Google Earth και να δεις όλη τη διαδρομή που έκανες, τι ταχύτητα είχες κλπ. (screenshots)
Απίστευτα ενδιαφέρον.. Ρίξε links..:w00t:
Aυτό που με κάνει και τσίμπησα περισσότερο είναι το γεγονός (αν κατάλαβα καλά, φοβάμαι πως όχι..:() όταν κατεβάζεις τους χάρτες μπορεί και αποθηκεύει τις συντεταγμένες τους έτσι ώστε όταν κάνεις μια offroad βόλτα ας πούμε (ή και οnroad φυσικά:)) στον χάρτη που κατέβασες να έχεις offline όλη την πληροφορία (συντεταγμένες κλπ..)
Αυτό κάνει ή μιλάς για 3G συνδέσεις γιατί σίγουρα δε θα είναι καθόλου φανταστικό..:sorry:
tranaee
14 Απρ. 2008, 16:49
Νταν, νταν νταν νταννν!! (ρούλος ταμπούρλου, ηχητικές υποκρούσεις, κύμβαλα και αλαλαγμοί..)
..και, κυρίες και κύριοι.. :Dτο μυστικό ραδιόφωνο του κάιζερ βλ. zaharakis είναι το....: (πάλι ρούλος ντραμς...)(να βάλω και λίγο τσίρκο..:whip:)
Αυτό!!! : http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail
WizeMan
14 Απρ. 2008, 19:24
Νταν, νταν νταν νταννν!! (ρούλος ταμπούρλου, ηχητικές υποκρούσεις, κύμβαλα και αλαλαγμοί..)
..και, κυρίες και κύριοι.. :Dτο μυστικό ραδιόφωνο του κάιζερ βλ. zaharakis είναι το....: (πάλι ρούλος ντραμς...)(να βάλω και λίγο τσίρκο..:whip:)
Αυτό!!! : http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail
Είμαι μεταξύ αυτού και του Motorola που "κουμπώνει" στο κεφάλι. Πιστεύτετε ότι από άποψη ποιότητας ήχου είναι καλύτερο το i-tech ? Και κάτι άλλο, ποια πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη WM6.1 compatible radio rom? Έχω wind και η 1.64.xx που έβαλα είναι άκυρη συγκριτικά με αυτή που είχα στα wm6.0
tranaee
14 Απρ. 2008, 19:45
Είμαι μεταξύ αυτού και του Motorola που "κουμπώνει" στο κεφάλι. Πιστεύτετε ότι από άποψη ποιότητας ήχου είναι καλύτερο το i-tech ? Και κάτι άλλο, ποια πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη WM6.1 compatible radio rom? Έχω wind και η 1.64.xx που έβαλα είναι άκυρη συγκριτικά με αυτή που είχα στα wm6.0
1. Ξέχνα το γνωστό Moto είναι άχρηστο.. Το i-tech είναι φτηνό και καταπληκτικό και νομίζω πως έχει 3.5 mm audiojack για να κουμπώσεις τα καλύτερά σου ακουστικά.. τέλος.. αν θέλεις να ψωνίσεις ακουστικά όλα σε ένα, πριγκίπισσα Λέια στυλ, αγόρασε τα ΒΗ-503 που δυστυχώς όμως δεν έχουν έρθει ακόμα.. ακόμα τα περιμένω απο εδώ (http://www.targetsales.gr/accessories_group.aspx?AG=2&PiD=692).. δες περισσότερα για αυτά εδώ (http://www.nokia.com/nonstopliving)..
2.Παιδιά να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια για τις 6.1 και τα radio τους.. Νομίζω στην υπογραφή του Δημήτρη υπάρχουν τα πάντα..
illuminatus
14 Απρ. 2008, 19:51
Ean pas mesw tou Kaiser Tweak, tha breis afto pou thes, tha deis oti einai disabled kai tha patiseis epanw tou gia sou dwsei tin epilogi sto pop-up menou gia na to kaneis enabled.
Ean pas apo ti Registry, "0" einai to disabled kai "1" to enabled.
File athanaso77...S emena to "0" einai to enabled !! Ennoeitai oti phga apo to Resco Explorer ...:blink:
Απο χτες,εχω το εξης προβλημα με το destinator 6..
Ανοιγω το προγραμμα και οταν φορτωσει,μετα απο δεκατα του δευτερολεπτου,εξαφανιζεται απο την οθονη και μενει μονο η πανω μπαρα του προγραμματος και σε ολο το υπολοιπο μερος εμφανιζεται η today screen...Και βεβαια δε μπορω να κανω τιποτα παρα μονο soft reset γιατι δεν υπαρχει η πανω γραμμη που εχει το close button...
Το εχει παθει κανενας σας?
Λετε να ειναι hardware το προβλημα,η με ενα hard reset να επανελθει?
tranaee
14 Απρ. 2008, 20:34
Ανοιγω το προγραμμα και οταν φορτωσει,μετα απο δεκατα του δευτερολεπτου,εξαφανιζεται απο την οθονη και μενει μονο η πανω μπαρα του προγραμματος και σε ολο το υπολοιπο μερος εμφανιζεται η today screen...Και βεβαια δε μπορω να κανω τιποτα παρα μονο soft reset γιατι δεν υπαρχει η πανω γραμμη που εχει το close button...
Δηλαδή μέχρι προχτές το Dest σου έτρεχε κανονικά.?
Αν ναι, και σήμερα τρέχει έτσι, τι πρόσθεσες, άλλαξες, πείραξες στο κάιζερ και συμπεριφέρεται έτσι το Dest.? Προσπάθησε να θυμηθείς.. Κάποιο καινούργιο today plugin ίσως? Εμένα πάντως αυτό μου φαίνεται για directdraw πρόβλημα..
Το Dest το έχεις στην κάρτα ή στη μνήμη? Πόσο χώρο έχεις ελεύθερο στη συσκευή? Πόση μνήμη ελεύθερη όταν το τρέχεις? Όλα αυτά πρέπει να τα τσεκάρεις, αν θές πες τα μας κι εμάς μπας και καταφέρουμε να σε βοηθήσουμε.. Πάντως αν το έχεις στη μνήμη της συσκευής βγάλτο και βάλτο στην κάρτα και τρέξτο απο κει.. Μπορεί να τίγκαρε μέχρι σήμερα και να μη μπορεί να κασάρει το μηχάνημα, λογικό μου φαίνεται..
Κοίτα τα λίγο όλα και ξαναπές μας πριν να αναγκαστούμε να σου πούμε να βγεις και να ξαναμπείς (hardreset)..:)
tranaee
14 Απρ. 2008, 20:50
Aυτό που με κάνει και τσίμπησα περισσότερο είναι το γεγονός (αν κατάλαβα καλά, φοβάμαι πως όχι..:() όταν κατεβάζεις τους χάρτες μπορεί και αποθηκεύει τις συντεταγμένες τους έτσι ώστε όταν κάνεις μια offroad βόλτα ας πούμε (ή και οnroad φυσικά:)) στον χάρτη που κατέβασες να έχεις offline όλη την πληροφορία (συντεταγμένες κλπ..)
Αυτό κάνει ή μιλάς για 3G συνδέσεις γιατί σίγουρα δε θα είναι καθόλου φανταστικό..:sorry:
Παιδιά θα αυτοπαραθεθώ.. τόχετε ξαναδεί αυτό?..:D:D
Σόρυ δεν είναι εγωιστικό απλά βρήκα link για το πρόγραμμα και σας το ρίχνω (http://www.gpstuner.com/).. Θα το μελετήσω πιο αργά.. αν κάποιος στο midtime το κατανοήσει ας ρίξει κανένα hint και σε μας γιατί βαριέμαι σήμερα λίγο το ψάξιμο.. έπειξα στη δουλειά το ΣΚ..:blink: thanx
Driver_3
14 Απρ. 2008, 21:21
Σβησε τα mms που εχεις αποθηκευμενα στα μηνυματα κ πες αν λυθηκε το προβλημα:)
Δηλαδή μέχρι προχτές το Dest σου έτρεχε κανονικά.?
Αν ναι, και σήμερα τρέχει έτσι, τι πρόσθεσες, άλλαξες, πείραξες στο κάιζερ και συμπεριφέρεται έτσι το Dest.? Προσπάθησε να θυμηθείς.. Κάποιο καινούργιο today plugin ίσως? Εμένα πάντως αυτό μου φαίνεται για directdraw πρόβλημα..
Το Dest το έχεις στην κάρτα ή στη μνήμη? Πόσο χώρο έχεις ελεύθερο στη συσκευή? Πόση μνήμη ελεύθερη όταν το τρέχεις? Όλα αυτά πρέπει να τα τσεκάρεις, αν θές πες τα μας κι εμάς μπας και καταφέρουμε να σε βοηθήσουμε.. Πάντως αν το έχεις στη μνήμη της συσκευής βγάλτο και βάλτο στην κάρτα και τρέξτο απο κει.. Μπορεί να τίγκαρε μέχρι σήμερα και να μη μπορεί να κασάρει το μηχάνημα, λογικό μου φαίνεται..
Κοίτα τα λίγο όλα και ξαναπές μας πριν να αναγκαστούμε να σου πούμε να βγεις και να ξαναμπείς (hardreset)..:)
Το προβλημα λυθηκε...
Και ξερετε τι εφταιγε?
Το κλασσικο bug που ειχαν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα Pocket PC που εχουν περασει απο τα χερια μου...Δεν αφηνουμε ΠΟΤΕ γεματο το φακελο μηνυματων και MMS..
Στη συγκεκριμενη περιπτωση,ενα MMS που ειχα κρατησει στη μνημη μου κρασαρε το destinator..
απο που αλλου μπορω να το αγορασω εκτος απο διαδυκτιο?μιλαω για το itech clip radio
blackcoat
14 Απρ. 2008, 22:04
Kalispera paidia....einai to prwto mou post...k 8elw na testarw tis gnwseis sas:)
Pws 8a ginei na m anagnwrizei o Adobe reader ellinikous xaraktires?
k an ta greek fonts gia win pc einai diaforetika apo win mobile pocket...giati exw aggliki ekdosi k exw problima me tin anagnwrisi twn ellinikwn xaraktirwn...k skeftomai na ta perasw
euxaristw ek twn proterwn;)
TrObAs
14 Απρ. 2008, 22:04
όλα οκ πλέον με το activesync ευτυχως τώρα πάμε για άλλα προβλήματα!!!
tranaee
14 Απρ. 2008, 22:15
Άντε καλή δύναμη, κουράγια και ξενύχτια..:lol:
Kalispera paidia....einai to prwto mou post...k 8elw na testarw tis gnwseis sas:)
Pws 8a ginei na m anagnwrizei o Adobe reader ellinikous xaraktires?
k an ta greek fonts gia win pc einai diaforetika apo win mobile pocket...giati exw aggliki ekdosi k exw problima me tin anagnwrisi twn ellinikwn xaraktirwn...k skeftomai na ta perasw
euxaristw ek twn proterwn;)
Ξέχνα τον Acrobat reader και πέρνα τον Picsel Browser (http://rapidshare.com/files/105963011/picselbrowser_1.0.5.cab.html)..
Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με ελληνικά fonts..;)
Πες μας και αν περάσαμε το test εε..:lol:
DrMobile
14 Απρ. 2008, 22:54
File athanaso77...S emena to "0" einai to enabled !! Ennoeitai oti phga apo to Resco Explorer ...:blink:
illuminatus, στο registry δεν θα βρείς πεδίο "Disabled". Απλά στο πεδίο "Enabled" αν έχει τιμή 0 σημαίνει ότι η επιλογή είναι disabled, ενώ αν έχει τιμή 1 σημαίνει οτι είναι enabled. Δηλαδή στην περιπτωσή σου η επιλογή είναι disabled.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
zaharakis
14 Απρ. 2008, 23:09
Δημητρη στο λινκ της υπογραφης μου θα βρεις...και αυτο :)
tranaee
14 Απρ. 2008, 23:27
Δημητρη στο λινκ της υπογραφης μου θα βρεις...και αυτο :)
Δημητράκη μου μόλις έψαξα στα, φυσικά σωσμένα από την πρώτη μέρα της καινούργια σου υπογραφής, αρχεία και βρήκα μόνο ένα gps speed sentry και το quick gps..:confused:
Anyway το πρόγραμμα τελικά χρειάζεται 3G τελικά όταν είσαι εκεί έξω μόνος κι αβοήθητος ή σώζεται η γεωγραφική πληροφορία τοπικά στο καιζεράκι μαζί με το instance του χάρτη?
Και δώς μου τα φώτα σου μωρέ λίγο..
Ψάχνω να βρώ ένα καλό, απλό και εύχρηστο calendar με το οποίο θα μπορείς να λιστάρεις καθημερινά tasks τα οποία θα τα τσεκάρεις μέσα στη μέρα αν τα τέλειωσες ή όχι.. Έχω κατεβάσει μερικά αλλά είμαι τόσο πηγμένος τελευταίες μέρες που δεν έχω χρόνο, πίστεψέ με, να τα δοκιμάσω..:heat:
TOMCAT25
14 Απρ. 2008, 23:45
Τελικά τι έκανες και λύθηκε?
_KOSTASKELLAS_
15 Απρ. 2008, 00:17
Anyway το πρόγραμμα τελικά χρειάζεται 3G τελικά όταν είσαι εκεί έξω μόνος κι αβοήθητος ή σώζεται η γεωγραφική πληροφορία τοπικά στο καιζεράκι μαζί με το instance του χάρτη?
ap oti 8imame otan ekana kati piramata me to gps tuner(kalimprarisma xarti sintetagnenes klp)den litourgisa ka8olou 3G.perisotera edo h**p://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=241766&highlight=gps+tuner[/QUOTE]
tranaee
15 Απρ. 2008, 00:29
ap oti 8imame otan ekana kati piramata me to gps tuner(kalimprarisma xarti sintetagnenes klp)den litourgisa ka8olou 3G.perisotera edo h**p://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=241766&highlight=gps+tuner
KOSTAS KELLAS oε οε οε, οε οε οε.. KOSTAS KELLAS oε οε οε, οε οε οε..
thanx mate..;)
illuminatus
15 Απρ. 2008, 00:51
illuminatus, στο registry δεν θα βρείς πεδίο "Disabled". Απλά στο πεδίο "Enabled" αν έχει τιμή 0 σημαίνει ότι η επιλογή είναι disabled, ενώ αν έχει τιμή 1 σημαίνει οτι είναι enabled. Δηλαδή στην περιπτωσή σου η επιλογή είναι disabled.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Βεβαιως και εγινες κατανοητος φιλε μου... να σαι καλα !! Σ ευχαριστω πολυ ...:)
blackcoat
15 Απρ. 2008, 01:07
Exw na pw oti...an k gia arxi sas ebala kati eukolo...ta pigate apsoga...;)
Pera apo tin plaka file...eisai wraios k metras...apantisi grigora k sto piato...na se kala...:)
_KOSTASKELLAS_
15 Απρ. 2008, 01:09
KOSTAS KELLAS oε οε οε, οε οε οε.. KOSTAS KELLAS oε οε οε, οε οε οε..
thanx mate..;)
exo apogoiteytei telos omos:sorry:
kostas k ellas ei8ela na einai to psebdonimo mou alla prolaba kai katisa egrafi:sorry::sorry::sorry:
8a to grapso stin ipografi mou :):):)
parepirtontos to programataki einai poli dinato gia kapion pou exei xrono na asxoli8ei.emena edo pano pou eimai me exei boi8isei polles fores na mi xa8o mesa sto dasos.mporeis na kaneis polla pragmata offroad panta.kai an psakseis ligo kai breis topografikous xartes se morfi jpeg einai apla 8eiko
tranaee
15 Απρ. 2008, 01:26
exo apogoiteytei telos omos:sorry:
kostas k ellas ei8ela na einai to psebdonimo mou alla prolaba kai katisa egrafi:sorry::sorry::sorry:
8a to grapso stin ipografi mou :):):)
parepirtontos to programataki einai poli dinato gia kapion pou exei xrono na asxoli8ei.emena edo pano pou eimai me exei boi8isei polles fores na mi xa8o mesa sto dasos.mporeis na kaneis polla pragmata offroad panta.kai an psakseis ligo kai breis topografikous xartes se morfi jpeg einai apla 8eiko
Σορρυ που σε στεναχώρησα Κώστα.. Τι κάνεις μέσα στο δάσος.? Πρέπει να μας γράψεις έναν οδηγό διαβίωσης χρησιμοποιώντας το κάιζερ.. θα είναι μοναδικό..!;)
highway
15 Απρ. 2008, 11:01
Σορρυ που σε στεναχώρησα Κώστα.. Τι κάνεις μέσα στο δάσος.? Πρέπει να μας γράψεις έναν οδηγό διαβίωσης χρησιμοποιώντας το κάιζερ.. θα είναι μοναδικό..!;)
Sorry tranaee που άργησα να απαντήσω αλλά το adsl σπίτι πάπαλα. Δεν συγχρονίζεται με τίποτα. τεσπα.
Λοιπόν το GpsTuner δεν χρειάζεται καμιά σύνδεση 3g, gprs. Δουλεύει με το Gps κανονικά.
Τελευταία έκοδη GPSTuner v5.3b (που έχω εγώ)
Αυτά που κάνει είναι τα εξής:
1) Μπορεί να σου δείχνει που βρίσκεσαι πάνω σε ένα χάρτη(εικόνα). Η εικόνα μπορεί να είναι ότι θέλετε. Π.χ. οδικό δύκτιο από πόλη Eastern Europe που δεν τα έχουν αναλυτικά, βουνό χωρίς δρόμους, θάλλασα, χώρες (αν πετάς με αεροπλάνο). Την εικόνα την παίρνεις από πολλά μέρη. Πιο αναλυτικά για αυτό στο τέλος. Μπορείτα να έχετε όσους χάρτες θέλετε και διαλέγετε κάθε φορά χάρτη.
2) Μπορεί να κρατήσει σε track data όλη την διαδρομή που έκανες. Αυτήν την διαδρομή μπορεις να την ξαναδεις στο Gps Tuner ή και να την περάσεις στο pc και να την δεις π.χ. στο Google Earth. Σώζεις το track αλλά σε KML mode και το κάνεις load στο Google Earth. Οπως στα screenshots που είχα ποστάρει
3) Μπορείς να ορίσεις waypoints. Π.χ. το σημείο που είσαι στο δάσος ώστε να ξαναπάς, μια ξέρα στην θάλλασα για ψάρεμα, που πάρκαρες το αυτοκίνητο κλπ. Οποια στιγμή θέλεις το βάζεις να σε οδηγήσει πίσω σε κάποιο waypoint και σε καθοδηγεί με την πυξίδα και σου λέει απόσταση
4) Μπορείς να ορίσεις μια route δηλώνοντας πολλά σημεία, είτε να χρησιμοποιείσεις μια διαδρομή που έκανες (ενα track) σαν route ώστε να σε οδηγήσει με την πυξίδα να κάνεις αυτό το route. Π.χ. μπορείς να ορίσεις από πριν μια διαδρομή μέσα σε δάσος και να την ακολουθήσεις. Σώζονται και αυτές για μελλοντική χρήση
5) Εχει πυξίδα με πολλά data να δείχνει συγχρόνως. Π.χ. waypoints.
6) Ταχύμετρο με πολλές πληροφορίες να δείχνει συγχρόνως και με speed alarm αν ξεπεράσεις μια ταχύτητα που ορίζεις. Μάλιστα μπορείς να ορίσεις μέχρι 4. Π.χ. για πόλη, εθνικό κλπ.
7) Trip Computer που κρατάει πόση ώρα έκανες, πόσα χιλιόμετρα, μέση ταχύτητα, υψόμερτο και πολλά πολλά άλλα παραμετροποιήσημα. (Max Speed, Vertical Speed, Average Speed, moving time, accelaration, max accelaration, Climb Elevation...απίστευτα πολλά ακόμα)
8) Εχει Gps Share με το οποίο αν θέλεις μπορείς να σε μια ομάδα να βλέπετε ο καθένας τις θέσεις του άλλου. Φανταστικό αλλά αυτό θέλει σύνδεση GPRS, 3G κλπ.
Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο.
Τώρα για τους χάρτες.
Πρώτα απ'ολα μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω χωρίς να φορτώσεις κανένα απολύτως χάρτη. Π.χ. το νο.2 και νο.3 αλλά και σε όλα τα άλλα.
Για χάρτη μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε εικόνα απο οπουδήποτε και εάν βρεις. Το Gps Tuner σου δίνει ένα εργαλείο, το Map Calibrator, στο οποίο φορτώνεις την εικόνα και το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσεις τις συνταταγμένες σε δύο σημεια του χάρτη. (καλύτερα μακρινά). Αυτό δημιουργεί ένα ακόμα αρχειάκι με ίδιο όνομα και άλλη κατάληξη οπως η εικόνα. Τα μεταφέρεις μαζί στο pda και είσαι έτοιμος. Συντεταγμένες βρίσκεις π.χ. από Google Earth.
To ωραίο τώρα. Στο Map Calibrator μπορείς να του πεις να φορτώσει μια εικόνα από το Google Earth ή το Google Maps, από οποιαδήποτε περιοχή επιλέξεις, και την κάνει calibrate μόνο του οπότε απλά την μεταφέρεις pda.
Το ακόμα πιο ωραιο. Στην τελευταία έκδοση του GpsTuner υπάρχει η δυνατότητα από το ίδιο το PDA, ενώ είσαι κάπου και έχεις gps ανοιχτό, να του πεις να φορτώσει αυτόματα χάρτη είτε από το Google Maps είτε από το Google Earth (έχει και άλλα αλλά δεν δουλεύουν) οπότε ακόμα και δεν έχεις ετοιμάσει χάρτη σου βγάζει αυτόματα τον χάρτη. Αυτό είναι τέλειο feature αλλά εδώ χρειάζεται σύνδεση internet και πληρώνεις. Δεν κατεβάζει από το site του αλλά κατευθειαν από Google. το google erath κατεβάζει πολλά data ενώ το maps είναι φυσικά αρκετά πιο οικονομικό.
Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα με το μεγαλούτσικο ποστ. :):):)
tranaee
15 Απρ. 2008, 11:56
...Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα με το μεγαλούτσικο ποστ. :):):)
Τι λές τώρα φίλε μου..!! Ένα από τα πιο χρηστικά και παραματρεποιήσιμα προγράμματα που έχω δει για ppc με gps!! Και το post σου ήταν τελείως κατατοπιστικό.. Με το που ξεκλέψω λίγο χρόνο θα αρχίσω να το παιδεύω..
Απ'οτι κατάλαβα το map calibrator το τρέχεις από το pc έτσι δεν είναι..?
Ο map calibrator συγχρονίζεται με το ppc και στέλνει τα στοιχεία από το google earth αυτόματα ή τα στέλνεις manually στην καρτούλα..?
Σόρυ όλο ρωτάω, θα ασχοληθώ πολύ μαζί του στο υπόσχομαι..:) Απλά μ'αρέσει να πορώνομαι πριν να ασχοληθώ με κάτι..:lol:
highway
15 Απρ. 2008, 12:43
Απ'οτι κατάλαβα το map calibrator το τρέχεις από το pc έτσι δεν είναι..?
Ο map calibrator συγχρονίζεται με το ppc και στέλνει τα στοιχεία από το google earth αυτόματα ή τα στέλνεις manually στην καρτούλα..?
No problem. Το map calibrator το τρέχεις από το pc.
Αν ανοίξεις εικόνα από το δίσκο τότε χρειάζεται να δώσεις σε 2 σημεία συντεταγμένες για να τον κάνει calibrate. Συντεταγμένες βρίσκεις κυρίως από το Google Earth.
Αν φορτώσεις χάρτη από Google Maps ή Google Earth τότε τον κάνει αυτόματα calibrate.
Ενας calibrated χάρτης, με οποιαδήποτε από τις 2 μεθόδους, έχει το αρχείο της εικόνας και ένα αρχείο με το όνομα της εικόνας και κατάληξη gmi. Τα βάζεις μαζί στο φάκελο των χαρτών του gps tuner το pda και είσαι έτοιμος.
Πολύ Προσοχή αν ανοίξεις δικιά σου εικόνα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχει σωστές αναλογίες, σωστή αποτύπωση. Π.χ. ένας χάρτης ελλάδας που έχει σωστή αναλογία στην πελοπόννησο αλλά η θεσσαλία είναι πιο συμπιεσμένη ή με άλλη αναλογία τότε ακόμα και εάν τον κάνεις calibrate δεν θα σου δείχνει σωστά σημεία.
Μπορείς να την πατήσεις με εικόνες χάρτες που δείχνουν δρόμους αλλά δεν έχουν σωστή αποτύπωση. Δηλαδή αν το έβαζες πάνω από το google earth κάποιοι δρόμοι να πέφτανε σωστά σε μια περιοχή και κάποιοι άλλοι να μην πέφτανε πάνω στους πραγματικούς. Αρα προσοχή στην εικόνα που χρησιμοποιούμε. Αλλιώς Google Maps ή Google Earth.
Α..επίσης στο ίδιο πρόγραμμα μπορείς να ανοιξεις και εκεί τα σωσμένα routes, tracks, waypoints. Στο Google Earth μπορείς να ανοίξεις μόνο αυτά που είναι σωσμένα σε kml.
tranaee
15 Απρ. 2008, 12:50
Όλο το thread σε ευχαριστεί φίλε highway.. 100% κατανοητός, όποιος ενδιαφέρεται για τέτοιο navigation τα posts σου είναι tutorial..:bow:
:thanks:
_KOSTASKELLAS_
15 Απρ. 2008, 13:00
kalimera
afou o filos highway egrapse plirofories gia to gps tuner tora ego 8a sas grapso enan odigo pos mazeyoume manitaria mesa sto dados kai pos na ta ksexorizoume:lol::lol:
to gps tuner einai apo ta kalitera off road programata pou kikloforun.an peis oti 8a katseis na asxoli8eis einai katapliktiko.8elei omos ligo prosoxi kai ipomoni sto na kalimprareis ena xarti.prepei na doseis sostes sintetagmenes allios allou 8a eisai kai allou 8a sou dixnei.8imamai otan eixa asxoli8ei oti eixa kanei ena mikro la8os stis sintetagmenes kai mou edixne oti imouna 10-15 xil makria apo to pragmatiko simio.kai skeytite oti imoun mesa sto dasos(dasos oxi alsos)xoris na iparxei kapou dromos kai monos mou:cold::lol:
kapou mesa sto forum iparxei kai tutorial gia to gps tuner
_KOSTASKELLAS_
15 Απρ. 2008, 13:05
gia xartes rikse mia matia edo;)
http://www.anavasi.gr/
DrMobile
15 Απρ. 2008, 14:40
Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα με το μεγαλούτσικο ποστ. :):):)
Σ' ευχαριστούμε highway για το κατατοπιστικότατο review/tutorial του GPS Τuner. :thanks:
Ανυπομονώ να πάρω πίσω το Kaiser απ' το service να το δοκιμάσω... :p
highway
15 Απρ. 2008, 15:21
Σ' ευχαριστούμε highway για το κατατοπιστικότατο review/tutorial του GPS Τuner. :thanks:
Ανυπομονώ να πάρω πίσω το Kaiser απ' το service να το δοκιμάσω... :p
Χαίρομαι που βοήθησα.
Το πρόγραμμα είναι φανταστικό. Αν θυμάμαι καλά έχει βγει πρώτο στην κατηγορία του στο Best Software Awards του SmarphoneMag και το 2006 και το 2007
Εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά.
zalaros
15 Απρ. 2008, 16:33
Και αν έχεις Wind με το Wind Plus Non Stop κατεβάζεις χάρτες με μόνο 3,49€/μήνα ;):D Συνδέεται και κατεβάζει χάρτες κανονικά :) Άψογο το Gps Tuner :rolleyes::D:D:D
tranaee
15 Απρ. 2008, 23:02
Ένα πολύ πιο light gps tracking εργαλείο το WM MiniGPS εμφανίστηκε freeware μετά από όλα όσα μάθαμε για το GPS Tuner..
Πάρτε το από εδώ (http://rapidshare.com/files/107781307/WMMiniGPS11b_Installer.rar.html).. Περισσότερες πληροφορίες εδώ (http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-wmminigps-v1-1b.html)..
Δεν μου φαίνεται κι άσχημο αν πχ αυτό που θέλεις είναι να περάσεις τις διαδρομές σου σε KML φορμάτ στο Google Earth και τίποτα άλλο.. Είναι απίστευτα μικρό και σίγουρα καλό εργαλειάκι σε όσους το χρειάζονται..;)
TOMCAT25
16 Απρ. 2008, 15:20
Γνωρίζει κάποιος αν είναι δυνατή η χρήση του Skype για κλήσεις μέσω του 3g της WIND (Αναφέρομαι στο πρόγραμμα Non stop 3,5Eur/Μήνα) ?
_KOSTASKELLAS_
16 Απρ. 2008, 16:47
lipame pou 8a se stenaxoriso allo distixos oxi:!:
l3ft3r1s
16 Απρ. 2008, 22:05
lipame pou 8a se stenaxoriso allo distixos oxi:!:
ούτε κανα άλλο πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις?
tranaee
16 Απρ. 2008, 22:26
ούτε κανα άλλο πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις?
Αν εννοείς voip εφαρμογές φοβάμαι πως η wind τις έχει "στεγνά" αποκλείσει..:(:mad:
zaharakis
17 Απρ. 2008, 11:20
ετσι απλα ....
μια μεγαλη καλημερα σε ολους :)
ψιλοχαθηκα λογω δουλειας και υποχρεωσεων αλλα σας διαβαζω και σας καμαρωνω ολους!πραγματικα το κλιμα εδω μεσα ειναι το κατι αλλο :)
_KOSTASKELLAS_
17 Απρ. 2008, 11:44
ετσι απλα ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΜΗΤΣΑΡΑ:):):)
tranaee
17 Απρ. 2008, 11:53
ετσι απλα ....
ψιλοχαθηκα λογω δουλειας και υποχρεωσεων αλλα σας διαβαζω και σας καμαρωνω ολους!πραγματικα το κλιμα εδω μεσα ειναι το κατι αλλο :)
Ευχαριστούμε Δημήτρη μας.. Είχαμε καλό δάσκαλο ξέρεις..:D
DrMobile
17 Απρ. 2008, 13:58
ετσι απλα ....
Καλημέρα Δημήτρη. Μία απ' τα ίδια κι από δω. Τρέξιμο... :heat:
Πράγματι η ατμοσφαιρα είναι πολύ ομορφη εδώ. Η υπογραφή σου τα λέει όλα... :bow:
vpapous
18 Απρ. 2008, 03:24
Καλησπέρα
μόλις έβαλα την SV4 rom για να την δοκιμάσω. Δεν έχει ωστόσο την ρύθμιση για το x με το οποίο κλείνεις τις εφαρμογές.
Παίζει κανένα cab?
vpapous
18 Απρ. 2008, 03:40
Καλησπέρα
μόλις έβαλα την SV4 rom για να την δοκιμάσω. Δεν έχει ωστόσο την ρύθμιση για το x με το οποίο κλείνεις τις εφαρμογές.
Παίζει κανένα cab?
Ενημερωτικά:
Βρήκα και εγκατέστησα το HTC X-Button1.51.eng.cab και μου είχε βάλει το κουμπί που χ που ήθελα πάνω στην ένδειξη της μπαταρίας (το ένα πάνω στο άλλο) :D :D:D:D
Η λύση τελικά ήταν απλή. Απεγκατέστησα το HTC X-Button, και ενεργοποίησα/ρύθμισα το χ μεσω των options του Quick Menu.
athanaso77
18 Απρ. 2008, 08:46
Καλησπέρα
Παίζει κανένα cab?
Tha sou synistousa na paikseis ligo me to WkTask Manager (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5641). Einai pragmatika aksiologo!
tranaee
18 Απρ. 2008, 10:07
Καλησπέρα
Παίζει κανένα cab?
Το Wktask manager που σου προτείνει ο athanaso77 είναι η μακράν καλύτερη λύση για PPC.. δε σου προσφέρει μόνο κλείσιμο εφαρμογών αλλά γενικά μία καλύτερη διαχείρησή τους..
Επίσης αν θέλεις να παίξεις με κάτι απλούστερο κοίτα κι αυτό το freeware:
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-magic-button-v2-1.html
vpapous
18 Απρ. 2008, 10:46
Ευχαριστώ παίδες.
Τσεκάρω τώρα την νέα rom (S4V) αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκλονίζει χωρίς βέβαια να έχω βρει κάτι το αρνητικό ακόμα.
zaharakis
18 Απρ. 2008, 11:12
Ευχαριστώ παίδες.
Τσεκάρω τώρα την νέα rom (S4V) αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκλονίζει χωρίς βέβαια να έχω βρει κάτι το αρνητικό ακόμα.
παππου :D (φιλικα ετσι?? :))
αυτη η ρομ ειναι οτι καλυτερο και ταχυτερο εχει βγει για το καιζερ μεχρι τωρα :)
αν δεν σε εντυπωσιαζει και αυτη....:blink: μαλλον θα πρεπει να δωσεις το καιζερ :rolleyes::D
τα μονα αρνητικα ειναι
1.με τα ραδιος των 6.1 ρομς που απαιτουν gps gate για να δουλεψει το destinator 6.1 :)
και
2. η καπως αυξημενη καταναλωση μπαταριας με bluetooth ακροαση μουσικης ;)
drdino
18 Απρ. 2008, 12:22
Από την κάμερά μας είστε ικανοποιημένοι;
WizeMan
18 Απρ. 2008, 12:57
αυτη η ρομ ειναι οτι καλυτερο και ταχυτερο εχει βγει για το καιζερ μεχρι τωρα :)
αν δεν σε εντυπωσιαζει και αυτη....:blink: μαλλον θα πρεπει να δωσεις το καιζερ :rolleyes::D
τα μονα αρνητικα ειναι
1.με τα ραδιος των 6.1 ρομς που απαιτουν gps gate για να δουλεψει το destinator 6.1 :)
και
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ! :P Να σαι καλά και ψαχνόμουν να βρω γιατί δε δουλεύει το dest 6.1 ( το 7 δε μου αρέσει)
Μια απορία, υπότιθετε ότι η έκδοση 1.2.2 του CorePlayer λύνει τελείως το πρόβλημα με τα video; δλδ μπορώ να δω και avi 1GB με 600 ανάλυση;
edit: από ότι πρόσεξα, ακόμη και τώρα έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό ήχου και εικόνας.
v@gelis
18 Απρ. 2008, 14:05
τα μονα αρνητικα ειναι
και
Πραγματι, δε μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα με το Δημητρη.
Ειναι το μοναδικο ppc, που εχω δει να μη χρειαστει ουτε μια επανεκκινηση, μετα απο μια εβδομαδα χρησης.
Ελπιζω να μη τη γρουσουζεψω, αλλα αυτη η ROM προσωπικα μου φαινεται υποδειγμα σταθεροτητας, συν το οτι ειναι και πολυ γρηγορη :)
athanaso77
18 Απρ. 2008, 16:41
Μια απορία, υπότιθετε ότι η έκδοση 1.2.2 του CorePlayer λύνει τελείως το πρόβλημα με τα video; δλδ μπορώ να δω και avi 1GB με 600 ανάλυση;
Oxi bebaia. Dystyxws den einai toso aplo. :worry:
WizeMan
18 Απρ. 2008, 18:49
Εγώ προς το παρόν έχω βολευτεί με την Dutty's Official WM6.1 5.2.19199 UC RTM :P
greenfan
18 Απρ. 2008, 19:09
Εγώ πάλι δεν έχω μπει ακόμα στην διαδικασία αλλαγών Rom και κρατάω τη "μαμίσια". Βέβαια συνεχώς τρώγομαι και πιστεύω πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα υποκύψω...
Για την ώρα διαβάζω τα σχόλιά σας ωστε να είμαι έτοιμος όταν χρειαστεί και να ξέρω ποιά είναι η καλύτερη!
WebViRuS
19 Απρ. 2008, 01:59
εμένα προσωπικά δεν μου κάνει ούτε η sv4. ναι μεν δεν έχω βρει κάτι καλύτερο ακόμα, αλλά ειδικά το gps gate μου σπάει τα νεύρα. + ότι η radio είναι πολύ χάλια (για μένα τουλάχιστον). αλλά όντως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. με βλέπω να πηγαίνω πίσω στα 6.0 πάλι που δουλεύανε όμορφα. θα δείξει.
(κανένας δεν αναρωτίθηκε τι απέγινε αυτό το παιδί ο Θοδωρής ε? καλάααα)
Εγώ παραμένω στην official. Δυστυχώς δεν με έχουν πείσει οι cooked στο Kaizer ακόμα γιατί απλά κανένα build δεν ήταν τόσο σοβαρότερο του official.
Αντίστοιχα στο wizzard μόνο η wm 6 build 1437 ήταν σταθερότατη και όσες rom έχω φτιάξει καμια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την 1437 που ήταν και η μοναδική leaked official για wizzard.
Δυστυχώς πιστεύω πως το porting εκδόσεων δεν αποφέρει σε σταθερότητα...
vpapous
19 Απρ. 2008, 02:27
Παίδες καλησπέρα και πάλι
Το Kaiser το έχω εδώ και 15 ημέρες. Μου το έστειλε φίλος από αγγλία (το είχε διπλό :D ) για να αντικαταστήσει το Trinity (3600) που έχασα στην αρχή του μήνα.:)
Παρ' όλες τις λίγες ημέρες που το έχω, πρόλαβα και έβαλα 3 rom του Dutty και εχτές την S4V. H offcial με την οποια το παρέλαβα ηταν πιο αργή και από την καθυστέρηση :mad:
Δεν τρελαίνομαι με την S4V για να είμαι ειλικρινής... ίσως επειδή πρέπει να εγκαταστήσω πολλά καλούδια για να το φέρω εκεί που θέλω (με τiς ρομ του Dutty έχουν προεγκατεστημένα τα περισσότερα από αυτά που χρειάζομαι).
Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το Τρινιτι είναι πιο γρήγορο. Από την άλλη όμως είναι πιο βαρύ και ογκώδες λόγω του hw πληκτρολογίου το οποίο τελικα δεν χρησιμοποιώ ποτέ καθώς έχω συνηθίσει το sw και την ακίδα. Ωστόσο βολευει πολύ που γυρίζει με το άνοιγμα σε landscape για εύκολο browsing παρόλο που χρησιμοποιώ τελικά την ακίδα :D
Anyway, επανερχόμενος στο θέμα μας, αυτό που με δυσκολευει λίγο σε αυτήν την ρόμ είναι το response στο keypad. Πολλές φορές χρειάζεται να επαναλάβω. Είχα διαβάσει κάπου ένα σχόλιο του Zaharaki για ένα tweak το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζεις το sensitivity της οθόνης. Μπορεί να γίνει μια επανάληψη γιατί πολύ έχω παιδευτεί με αυτό το θέμα !!!
Thanx πάντως για την άμεση ανταπόκριση όλων....
ΥΓ @ αυτούς που είναι με την μαμισια rom: Βάλτε καμία ρομ!!! ασχοληθείτε λίγο ώστε να κάνετε την δουλειά σας και το κέφι σας. Για αυτό προσφέρονται τα wm. Διαφορετικά παίρνετε και ένα Sony-Erricson και κάνετε την δουλειά χωρίς πολλά-πολλα... (χρησιμοποιησα ένα 770 για 3 ημέρες μέχρι να έρθει το kaiser και τελικά δεν ήταν άσχημο)
ΥΓ2: Το desti δεν έχω προλάβει το βάλω και δεν έχω καταλαβει τι εννοείτε για το θέμα του gps gate. Έχω τοσα να εγκαταστήσω πιο βασικά. Θα γίνει και αυτό... :-)
Πίστεψε με δεν είναι ανάγκη να βάζεις rom πάντα. Είναι πού ωραία εμπειρία για να κάνεις χαβαλέ και ειδικά όταν φτιάχνεις την δικιά σου rom. Για αυτό έχω το wizzard. Αλλά χωρίς πολλά πολλά , δεν έχει βγει κάποιο σοβαρό build ακόμα που να προσφέρει σταθερότητα.
Τα περισσότερα tweaks και add-ons που έχουν οι cooked Μπορούν να μπουν και στην Official (όπως και έχω κάνει).
WebViRuS
19 Απρ. 2008, 16:23
Πίστεψε με δεν είναι ανάγκη να βάζεις rom πάντα. Είναι πού ωραία εμπειρία για να κάνεις χαβαλέ και ειδικά όταν φτιάχνεις την δικιά σου rom. Για αυτό έχω το wizzard. Αλλά χωρίς πολλά πολλά , δεν έχει βγει κάποιο σοβαρό build ακόμα που να προσφέρει σταθερότητα.
Τα περισσότερα tweaks και add-ons που έχουν οι cooked Μπορούν να μπουν και στην Official (όπως και έχω κάνει).
να μου επιτρέψεις να διαφωνίσω 100%. μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει cooked rom.
όσο για το sensitivity χρειάζεσαι το KaiserTweak. η το Advanced Tools
Κι όμως έχω δοκιμάσει. Προφανώς δεν είχες εφαρμόσει στην Official τα tweaks. Μέχρι στιγμής καμία cooked και κανένας που έχει cooked δεν μου έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως είναι τόσο πιο γρήγορες... 2-3% δεν είναι διαφορά.
Το Kaisertweak ή το advanced tools μου φάνηκαν μη αποδοτικά σε σχέση με το χειροκίνητες αλλαγές. Δεν ξέρω γιατί. Μετά την εφαρμογή των αλλαγών, κάνοντας Benchmark τα αποτέλεσματα επιβεβαίωσαν τις υποψίες μου.
Φυσικά προσωπικές απόψεις είναι αυτές
DrMobile
19 Απρ. 2008, 21:27
Παίδες μόλις χτες έλαβα το Kaiser που είχα στείλει για επισκευή! :superman:
02/4 ... Αποστολή Kaiser + περιγραφή βλάβης στην ACE-Hellas με courier (έξοδα δικά τους).
14/4 ... Ενημέρωση στο site τους ότι έγινε η επισκευή.
18/4 ... Παραλαβή στο χώρο μου (έξοδα δικά τους).
Τελικά είχε πρόβλημα στο h/w και του έβαλαν καινούρια μητρική πλακέτα (άρα και διαφορετικό IMEI). Τώρα όλα δουλεύουν τέλεια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! :dance:
Το Kaiser είναι αγγλικό (αγορασμένο από eXpansys).
Ένα μεγάλο μπράβο στην ACE-Hellas για την άψογη εξυπηρέτηση, νομίζω το αξίζει. :up:
illuminatus
19 Απρ. 2008, 22:19
Καλησπερα σε ολους...Θελω να παρουσιασω ενα χρησιμο προγραμματακι που εχω εντοπισει τελευταια !! Σε περιπτωση λοιπον που ενα τηλεφωνο ειναι κατελημενο..μπορεις να ρυθμισεις τη συχνοτητα με την οποια θα το ξανακαλεσεις...και οταν ελευθερωθει η γραμμη...θα ειδοποιηθεις με δονηση ...;) www.pocketmax.net/redial.html kaι φυσικα ειναι δωρεαν !!
WebViRuS
19 Απρ. 2008, 23:16
εγώ έχω ένα πολύ καλό πρόγραμμα που το κάνει αυτό. εμένα!! :D άμα δω ότι μιλάει ξαναδοκιμάζω σε 5 λεπτά.
johner
19 Απρ. 2008, 23:32
Παίδες μόλις χτες έλαβα το Kaiser που είχα στείλει για επισκευή! :superman:
02/4 ... Αποστολή Kaiser + περιγραφή βλάβης στην ACE-Hellas με courier (έξοδα δικά τους).
14/4 ... Ενημέρωση στο site τους ότι έγινε η επισκευή.
18/4 ... Παραλαβή στο χώρο μου (έξοδα δικά τους).
Τελικά είχε πρόβλημα στο h/w και του έβαλαν καινούρια μητρική πλακέτα (άρα και διαφορετικό IMEI). Τώρα όλα δουλεύουν τέλεια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! :dance:
Το Kaiser είναι αγγλικό (αγορασμένο από eXpansys).
Ένα μεγάλο μπράβο στην ACE-Hellas για την άψογη εξυπηρέτηση, νομίζω το αξίζει. :up:
Μπράβο για τα αυτονόητα; Δες που καταντήσαμε.
Anyway προφανώς μπορούμε να μιλάμε για σωστό service.
Eγώ έχω εξυπηρετηθεί από το service της θεσσαλονίκης και το παιδί εκεί κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
DrMobile
20 Απρ. 2008, 01:55
Μπράβο για τα αυτονόητα; Δες που καταντήσαμε.
Anyway προφανώς μπορούμε να μιλάμε για σωστό service.
Eγώ έχω εξυπηρετηθεί από το service της θεσσαλονίκης και το παιδί εκεί κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
Δίκιο έχεις, ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν έγραφα το μήνυμα... Αυτονόητο σίγουρα, αλλά εδώ στο "Ελλάντα" έχει φοβηθεί το μάτι μου! Είναι και non-ACE το μηχάνημα... Αυτό που φοβόμουν ήταν μην το επέστρεφαν πίσω άφτιαχτο γιατί το πρόβλημα δεν το έκανε πάντα. Άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν φταις εσύ.
Τελικά ευτυχώς όλα καλά και δεν πλήρωσα τίποτα (όλα τα έξοδα πήγαινε-έλα δικά τους). Απ' ό,τι φαίνεται στα χαρτιά πρέπει να το έστειλαν εξωτερικό γιατί το όνομα του τεχνικού που έκανε την επισκευή ήταν ξένο.
Αχρείαστο να 'ναι, αλλά αν προκύψει ανάγκη έχεις καλή εξυπηρέτηση, κι ας είναι από eXpansys το μηχάνημα. :up:
talentscout
20 Απρ. 2008, 22:29
Καλησπέρα κύριοι, :rolleyes: υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει τα σιγκεκριμένα ακουστικά?
HF NOKIA BLUETOOTH HS-12W
http://img153.imageshack.us/img153/8889/hfnokiabluetoothhs12wjg1.jpg
Σκέφτομαι να τα αγοράσω και θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που τα έχει δουλέψει τουλάχιστον!
Περισσότερο μ' ενδιαφέρει η ένταση, η ποιότητα της έντασης, η αυτονομία αλλά και αν σινεργάζοντε με το kaiser.
Τα θέλω για την δουλειά το πρωί να ακούω ράδιο αλλά και διάφορα mp3 τραγούδια και θέλω όσο πιο δυνατή ένταση γιατί παίζει full θόρυβος στη δουλειά.:music:
Έχω μιλήσει είδη με τον zaharaki που μου προτίνει τα i-Tech με τεράστεια διαφορά τιμής, όμως το θέμα είναι ότι αύριο θέλω να αγοράσω κάποια και τα σιγκεκριμένα δεν υπάρχουν Ελλάδα αυτή τη στιγμή απ' ότι είδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
lagoudakis
21 Απρ. 2008, 00:20
Δίκιο έχεις, ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν έγραφα το μήνυμα... Αυτονόητο σίγουρα, αλλά εδώ στο "Ελλάντα" έχει φοβηθεί το μάτι μου! Είναι και non-ACE το μηχάνημα... Αυτό που φοβόμουν ήταν μην το επέστρεφαν πίσω άφτιαχτο γιατί το πρόβλημα δεν το έκανε πάντα. Άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν φταις εσύ.
Τελικά ευτυχώς όλα καλά και δεν πλήρωσα τίποτα (όλα τα έξοδα πήγαινε-έλα δικά τους). Απ' ό,τι φαίνεται στα χαρτιά πρέπει να το έστειλαν εξωτερικό γιατί το όνομα του τεχνικού που έκανε την επισκευή ήταν ξένο.
Αχρείαστο να 'ναι, αλλά αν προκύψει ανάγκη έχεις καλή εξυπηρέτηση, κι ας είναι από eXpansys το μηχάνημα. :up:Δανος ειναι και δουλευει σαν προισταμενος τεχνικων στην αγ.παρασκευη,και οι φημες λενε οτι ειναι πολυ καλος στην δουλεια του;)(προσωπικη εμπειρια δεν εχω)
DrMobile
21 Απρ. 2008, 13:42
Δανος ειναι και δουλευει σαν προισταμενος τεχνικων στην αγ.παρασκευη,και οι φημες λενε οτι ειναι πολυ καλος στην δουλεια του;)(προσωπικη εμπειρια δεν εχω)
Μάλιστα... Πάντως ο τύπος έκανε πολύ καλή δουλειά, δεν φαίνεται καθόλου ότι ανοίχτηκε και αλλάχτηκε η πλακέτα παρά μόνο στο ταμπελάκι στο πίσω μέρος που μου κόλλησε ένα μικρό αυτοκόλλητο με το καινούριο IMEI. Το Kaiser ήρθε πίσω σε άψογη κατάσταση χωρίς καμία γρατζουνιά ή χτύπημα, σε αντίθεση με συσκευές άλλων εταιριών που έχω στείλει για service και έχουν έρθει χτυπημένες.
zaharakis
21 Απρ. 2008, 14:00
Μάλιστα... Πάντως ο τύπος έκανε πολύ καλή δουλειά, δεν φαίνεται καθόλου ότι ανοίχτηκε και αλλάχτηκε η πλακέτα παρά μόνο στο ταμπελάκι στο πίσω μέρος που μου κόλλησε ένα μικρό αυτοκόλλητο με το καινούριο IMEI. Το Kaiser ήρθε πίσω σε άψογη κατάσταση χωρίς καμία γρατζουνιά ή χτύπημα, σε αντίθεση με συσκευές άλλων εταιριών που έχω στείλει για service και έχουν έρθει χτυπημένες.
καλοριζικο Κωστη και καλα μαγειρεματα :D
ασχετα αν πρεπει να θεωρειται δεδομενο το καλο σερβις απο οποια εταιρεια,
πρεπει να τονιζονται τετοιες κινησεις,μιας και δυστυχως υπαρχει προβλημα απο πολλες εταιρειες στην ελλαδα στην εφαρμογη της εγγυησης :O
εγω με την σειρα μου να πω οτι εμεινα εκπληκτος οταν για 1η φορα εστειλα 2 κ850ι στην SE για επισκευη....
τα τηλ τα ειχε κανει σκονη απο τα πεσιματα ο γιος μου....(καμια σχεση με μενα ο αχρηστος :lol:)
το ενα μετα απο φλασαρισμα update(μεσω seus της SE) δεν ξαναανοιξε τα ματια του:lol:
και το αλλο δεν λειτουργουσαν τα πληκτρα αφης ....
αποτελεσμα??
παρελαβα 2 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ συσκευες :blink::blink:
και με παρασταστικο που δικαιολογει την αλλαγη ΙΜΕΙ των συσκευων ωστε να συνεχισει η καλυψη των 2 ετων απο την αρχικη αγορα των συσκευων..:blink:
ειλικρινα εμεινα μ@λ@κας και δεν μπορουσα να το πιστεψω!!!
λεω δεν ειναι δυνατον να συμβαινει στην ελλαδα αυτο το πραγμα :X:!:
παντως αν στειλεις στην ACE Hellas τηλ με εστω και ενα ελαφρο χτυπημα απο πεσιμο.....
διακινδυνευεις να μην σε καλυψει καν με την δικαιολογια οτι το προβλημα προηλθε απο το πεσιμο....
πολυ φτηνη αντιμετωπιση απο μια εταιρεια που θελει να λεγεται σοβαρη,σε αντιπαραθεση με την αξια της συσκευης που στελνεις για επισκευη.....
vpapous
21 Απρ. 2008, 15:20
Στην S4V, ο Comm Manager δεν σου δίνει την επιλογή να ανοίγεις και να κλείνεις το 3G.
Παίζει κανένα cab -ακι γι' αυτό?
Thanks
WebViRuS
21 Απρ. 2008, 15:26
Στην S4V, ο Comm Manager δεν σου δίνει την επιλογή να ανοίγεις και να κλείνεις το 3G.
Thanks
πρέπει να είναι μέσα στο αρχείο που έχει ο zaharakis στην υπογραφή του.
zaharakis
21 Απρ. 2008, 16:17
Thanks
υπαρχει ηδη ;)
εναρξη/ρυθμισεις/τηλ/ρυθμισεις band ;)
αλλα και εκει που σου ειπε ο Θοδωρης (htc com manager coloured)
athanaso77
21 Απρ. 2008, 16:19
Thanks
Touch CommManager(10 Buttons).CAB (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=49554&d=1189097691)
odytsak
21 Απρ. 2008, 16:40
υπαρχει ηδη ;)
Touch CommManager(10 Buttons).CAB (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=49554&d=1189097691)
Ρε τσακαλάκια σας διαβάζω και σας χαίρομαι...:)
για όλα έχετε μια λύση!!!;)
athanaso77
21 Απρ. 2008, 16:54
Oso yparxei akoma xronos kai prolabainoume... kala einai! :shifty:
Driver_3
21 Απρ. 2008, 18:21
Καλησπέρα κύριοι, :rolleyes: υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει τα σιγκεκριμένα ακουστικά?
HF NOKIA BLUETOOTH HS-12W
http://img153.imageshack.us/img153/8889/hfnokiabluetoothhs12wjg1.jpg
Σκέφτομαι να τα αγοράσω και θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που τα έχει δουλέψει τουλάχιστον!
Περισσότερο μ' ενδιαφέρει η ένταση, η ποιότητα της έντασης, η αυτονομία αλλά και αν σινεργάζοντε με το kaiser.
Τα θέλω για την δουλειά το πρωί να ακούω ράδιο αλλά και διάφορα mp3 τραγούδια και θέλω όσο πιο δυνατή ένταση γιατί παίζει full θόρυβος στη δουλειά.:music:
Έχω μιλήσει είδη με τον zaharaki που μου προτίνει τα i-Tech με τεράστεια διαφορά τιμής, όμως το θέμα είναι ότι αύριο θέλω να αγοράσω κάποια και τα σιγκεκριμένα δεν υπάρχουν Ελλάδα αυτή τη στιγμή απ' ότι είδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Λοιπον φιλε εχω τα NOKIA BLUETOOTH HS-12W.Απο ενταση κ ποιοτητα ειναι πολυ καλα.Η αυτονομια δεν μου φαινεται κ τοσο καλη αλλα εχουν φορτιστει μονο δυο φορες οποτε δεν μπορω να κρινω ακομα.Τωρα στο θεμα συνεργασιας με το καιζερ...εδω τα χαλαμε.(αν κ εχω εγκαταστησει το προγραμματακι της Jet ware)Δεν υποστηριζει το καιζερ πολλες απο τις δυνατοτητες που εχουν τα ακουστικα οπως:σε κατασταση αναμονης δεν δειχνουν την ωρα,δεν δειχνει το συμβολο αναπαντητης/νεου μηνυματος,στην οθονη δειχνει μονο το νουμερο που σε καλει κ οχι το ονομα,πρεπει να μου διαφευγει κ κατι αλλο αλλα δεν θυμαμαι τι.Ελπιζω να σε βοηθησα να αποφασισεις.:)
zaharakis
21 Απρ. 2008, 18:44
Ρε τσακαλάκια σας διαβάζω και σας χαίρομαι...:)
για όλα έχετε μια λύση!!!;)
ειχαμε καλους δασκαλους :D
WebViRuS
21 Απρ. 2008, 19:52
ξέρεις πόσο καιρό παιδεύομαι να τους μάθω?
zaharakis
21 Απρ. 2008, 20:03
ξέρεις πόσο καιρό παιδεύομαι να τους μάθω?
:p:p:p:p
vpapous
21 Απρ. 2008, 20:27
υπαρχει ηδη ;)
πρέπει να είναι μέσα στο αρχείο που έχει ο zaharakis στην υπογραφή του.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν και δεν βρήκα το path που λέει ο Ζαχαράκης (έχω την S4V) το έλυσα το πρόβλημα.
Τελικά είναι γρήγορη η Rom αλλά νομίζω ότι θέλει οπωσδήποτε απενεργοποίηση του 3G γιατί δεν μιλάς με την καμία:D
zaharakis
21 Απρ. 2008, 20:33
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν και δεν βρήκα το path που λέει ο Ζαχαράκης (έχω την S4V) το έλυσα το πρόβλημα.
Τελικά είναι γρήγορη η Rom αλλά νομίζω ότι θέλει οπωσδήποτε απενεργοποίηση του 3G γιατί δεν μιλάς με την καμία:D
start/settings/phone/band
εχει 2 tabs στο ενα βαζεις
GSM
και στο αλλο
GSM(900+1800)+UMTS(2100)
ειναι πολυ απλο....:O
επισης με 3G μιλας τελεια...αρκει να υπαρχει καλυψη 3G ;)
ετσι το εχω στην δουλεια μιας και η κεραια της cosmote .....ειναι στην ταρατσα του κτιριου :lol:
DrMobile
21 Απρ. 2008, 20:34
καλοριζικο Κωστη και καλα μαγειρεματα :D
ασχετα αν πρεπει να θεωρειται δεδομενο το καλο σερβις απο οποια εταιρεια,
πρεπει να τονιζονται τετοιες κινησεις,μιας και δυστυχως υπαρχει προβλημα απο πολλες εταιρειες στην ελλαδα στην εφαρμογη της εγγυησης :O
εγω με την σειρα μου να πω οτι εμεινα εκπληκτος οταν για 1η φορα εστειλα 2 κ850ι στην SE για επισκευη....
τα τηλ τα ειχε κανει σκονη απο τα πεσιματα ο γιος μου....(καμια σχεση με μενα ο αχρηστος :lol:)
το ενα μετα απο φλασαρισμα update(μεσω seus της SE) δεν ξαναανοιξε τα ματια του:lol:
και το αλλο δεν λειτουργουσαν τα πληκτρα αφης ....
αποτελεσμα??
παρελαβα 2 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ συσκευες :blink:
και με παρασταστικο που δικαιολογει την αλλαγη ΙΜΕΙ των συσκευων ωστε να συνεχισει η καλυψη των 2 ετων απο την αρχικη αγορα των συσκευων..:blink:
ειλικρινα εμεινα μ@λ@κας και δεν μπορουσα να το πιστεψω!!!
λεω δεν ειναι δυνατον να συμβαινει στην ελλαδα αυτο το πραγμα :X:!:
παντως αν στειλεις στην ACE Hellas τηλ με εστω και ενα ελαφρο χτυπημα απο πεσιμο.....
διακινδυνευεις να μην σε καλυψει καν με την δικαιολογια οτι το προβλημα προηλθε απο το πεσιμο....
πολυ φτηνη αντιμετωπιση απο μια εταιρεια που θελει να λεγεται σοβαρη,σε αντιπαραθεση με την αξια της συσκευης που στελνεις για επισκευη.....
Σ' ευχαριστώ Δημήτρη, τώρα που το πήρα πίσω συνειδητοποίησα πόσο εύχρηστο και δυνατό μηχάνημα είναι. Είναι το πρώτο μου PDA βλέπεις και το άλμα από Nokia 7ετίας στο Kaiser είναι τεράστιο... Όλα καλά μέχρι τώρα, δουλεύει άψογα. :)
Για τις αντιπροσωπίες είναι όπως τα λες, πιστεύω αργά ή γρήγορα θέλουν δε θέλουν θα αναγκαστούν να παρέχουν το service που αρμόζει σε τόσο ακριβές συσκευές. Η εξυπηρέτηση που είχες απ' την SE ήταν πραγματικά άψογη, μπράβο τους!!! Στην τελική συμφέρει κι αυτούς γιατί έτσι κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας. Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν κι άλλες εταιρείες και να παρέχουν σωστό service. Όσο για την ACE-Hellas, ευτυχώς το Kaiser το έστειλα σε τέλεια κατάσταση οπότε δεν μπορούσαν να πουν τίποτα. Όλα καλά κι αχρείαστοι να 'ναι...
Off-topic: Μόλις διάβασα το thread για το Gigabyte GSmart MS808 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=202559). Πολύ όμορφη συσκευή και φαίνεται να τα έχει όλα και είναι και με VGA οθόνη! Μέχρι και digital TV/radio support έχει (δηλαδή θα λαμβάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ)! Είναι η μόνη συσκευή που έχω δει μέχρι τώρα που ξεπερνάει το Kaiser σαν all-in-one πακέτο. :drool:
zaharakis
21 Απρ. 2008, 20:37
Off-topic: Μόλις διάβασα το thread για το Gigabyte GSmart MS808 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=202559). Πολύ όμορφη συσκευή και φαίνεται να τα έχει όλα και είναι και με VGA οθόνη! Μέχρι και digital TV/radio support έχει (δηλαδή θα λαμβάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ)! Είναι η μόνη συσκευή που έχω δει μέχρι τώρα που ξεπερνάει το Kaiser σαν all-in-one πακέτο. :drool:
αυτο μας εχει αναψει φωτιες κωστη :O
ασε που οπου να ναι θα αλλαξει και (παλι :p) υπογραφη ο Θοδωρης :lol::lol:
WebViRuS
21 Απρ. 2008, 21:21
είπα υπογραφή δεν αλλάζω!!
zaharakis
21 Απρ. 2008, 21:38
είπα υπογραφή δεν αλλάζω!!
και πολυ αργησες :lol::lol::lol:
Driver_3
21 Απρ. 2008, 21:41
Σκεφτομαι να παρω κ μια δευτερη συσκευη γιατι τωρα που καλοκαιριαζει πιστευω αν φορεσω κανενα παντελονι καλοκαιρινο3/4 θα πεφτει απο το βαρος κ τον ογκο του καιζερ!!! :lol: Αν παρω smartphone πιστευω θα ξενερωσω τη ζωη μου οποτε σε wm μονο το touch μου φενεται μικρο κ εμφανισιμο. Ελπιζω να μην θυμωσει το καιζερακι μου που λεω τετοια πραγματα κ σταματησει να δουλευει ρολοι!Οσοι εχετε δευτερη συσκευη ποια εχετε?
Παιδια ακυρο το ποστ μολις ειδα την υπογραφη του Θοδωρη κ επαθα πλακα!:lol: :lol:
athanaso77
21 Απρ. 2008, 22:39
Τόσο πολύ άντεξε; Δεν προλάβαμε να το πούμε... έτρεξε να γεμίσει την υπογραφή του ο άτιμος; Ούτε επίτηδες να το έκανε!!!! :lol::lol::lol:
zaharakis
21 Απρ. 2008, 22:47
Ούτε επίτηδες να το έκανε!!!! :lol::lol::lol:
ελα ντε !!! :lol::lol::lol:
WebViRuS
22 Απρ. 2008, 01:10
αφού με φάγατε :D
nobleman
22 Απρ. 2008, 01:27
Εάν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το gps gate, υπάρχει άλλος τρόπος να δουλέψει το destinator 6 με την S4V.19209.01;
zaharakis
22 Απρ. 2008, 01:35
Εάν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το gps gate, υπάρχει άλλος τρόπος να δουλέψει το destinator 6 με την S4V.19209.01;
οχι δυστυχως.και δεν ειναι θεμα ρομ αλλα radio ....:O
μια αλλη εναλλακτικη ειναι να βαλεις το dest 7 ;)
nobleman
22 Απρ. 2008, 01:37
Αν αλλάξω radio; Δεν θα δουλεύει σωστά η rom;
zaharakis
22 Απρ. 2008, 01:41
Αν αλλάξω radio; Δεν θα δουλεύει σωστά η rom;
το εχουμε ξαναπει :)
με αυτο το build ΔΕΝ λειτουργει σωστα κανενα αλλο ραδιο ;)
και ολες οι νεες ρομς ειναι βασισμενες πανω σε αυτο το τελευταιο build !!
που ειναι κυριολεκτικα οτι ταχυτερο εχει κυκλοφορησει μεχρι τωρα για το καιζερ :blink:
nobleman
22 Απρ. 2008, 01:53
Ok, βρε μανία να μαλώνεις τον κόσμο... τι να σου κάνει ένα μυαλό χειμώνα/καλοκαίρι και μάλιστα με alzheimer...
Ωραία, το έβαλα, καμιά ειδική οδηγία; το τρέχεις και βλέπεις; όλα προκαθορισμένα;
zaharakis
22 Απρ. 2008, 02:13
Ωραία, το έβαλα, καμιά ειδική οδηγία; το τρέχεις και βλέπεις; όλα προκαθορισμένα;
σε τι?
τι ενοεις?
το μονο που πρεπει να κανεις μετα το φλασαρισμα ρομ και ραδιου ειναι hard reset (οπως και μετα απο καθε αλλαγη ρομ)
και απλα εγκατεστησε το kaiser tweak και ρυθμισε το ετσι ωστε να παψει αυτο το αρχικο screen lug που εμφανιζεται σε aυτο το build ;)
απο εκει και μετα τα περισσοτερα ειναι στο λινκ της υπογραφης μου :)
εδω θα ειμαι για οτι αλλο...
ΥΓ ξενυχταω μιας και η κορη μου ψηνεται στον πυρετο εδω και δυο μερες :(
οποτε δεν προβλεπεται υπνος ;)
nobleman
22 Απρ. 2008, 02:51
Περαστικά στην κορούλα σου... εμένα είναι μερικά χιλιάδες χλμ μακριά... :(
Λοιπόν, εννοούσα το προγραμματάκι... όχι την ρομ, αυτήν την έχω από την 1η στιγμή...
zaharakis
22 Απρ. 2008, 03:19
Περαστικά στην κορούλα σου... εμένα είναι μερικά χιλιάδες χλμ μακριά... :(
Λοιπόν, εννοούσα το προγραμματάκι... όχι την ρομ, αυτήν την έχω από την 1η στιγμή...
ποιο προγραμμα ενοεις? κατι μου εχει διαφυγει ?
ΥΓ ευχαριστω πολυ :)η δικια σου σπουδαζει εξωτερικο?:(
zaharakis
22 Απρ. 2008, 03:30
αν καταλαβα (τελικα :lol:) ενοεις το gps gate.
διαβασε τις οδηγιες του minotavrs σε αυτο το αρχειο που επισυναπτω :)
http://rapidshare.com/files/109393741/gps_gate_reade_me.rar
athanaso77
22 Απρ. 2008, 09:10
ΥΓ ξενυχταω μιας και η κορη μου ψηνεται στον πυρετο εδω και δυο μερες :(
οποτε δεν προβλεπεται υπνος ;)
Kali dynami Dimitri kai perastika sti mikri!!!! :O
zaharakis
22 Απρ. 2008, 09:49
Kali dynami Dimitri kai perastika sti mikri!!!! :O
σε ευχαριστω φιλε μου ;)
εχει ταλαιπωρηθει αφανταστα...τα 40αρια ειναι γυρω της :(
σημερα ειναι λιγο καλυτερα δοξα το θεο :)
vpapous
22 Απρ. 2008, 10:01
Καλημέρα στην παρέα
Μετά την testing περίοδο της S4V, προχωράω στην εγκατάσταση του Desti 7 γιατί το απόγευμα φεύγω για διακοπές.
Η έκδοση που έχω είναι σε cab και όταν πάω να κάνω εγκατάσταση, δεν μου δίνει επιλογή για device ή storage card. Υπάρχει τρόπος να την εγκαταστήσω με το ¨έτσι θέλω" στην storage card?
Αν η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο device, μπορώ να βάλω τους χάρτες (φάκελος Greece EU ktl) στο storage ή δεν θα παίξει ποτέ?
athanaso77
22 Απρ. 2008, 10:30
Asto na kanei kanonika tin egkatastasi stin kyria mnimi kai afou teleiwsei pare olokliro to fakelo DestinatorApps kai metefere ton stin karta mnimis. Tha sou doulevei kanonika. To mono pou xreiazetai einai na ftiakseis ena shortcut sto Programms gia na trexeis to exe file.
vpapous
22 Απρ. 2008, 10:55
Asto na kanei kanonika tin egkatastasi stin kyria mnimi kai afou teleiwsei pare olokliro to fakelo DestinatorApps kai metefere ton stin karta mnimis. Tha sou doulevei kanonika. To mono pou xreiazetai einai na ftiakseis ena shortcut sto Programms gia na trexeis to exe file.
Τι λες τώρα !!!!! :wacko:
Επαιξε !!! Ευχαριστώ.....
Χθες μου έπεσε στο δρόμο και τα πλαστικά του έχουν χτυπηθεί
Η συσκευή δουλεύει άψογα.
Αξίζει να το στείλω στην HTC να μου αλλάξει τα πλαστικά μόνο και μόνο για αισθητικούς λόγους;
Πόσο θα κοστίσει;
Υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκαν ζημίες στο hardware και να μην είναι ορατές; π.χ. να έπαθε κάτι η CPU
athanaso77
22 Απρ. 2008, 15:02
Αξίζει να το στείλω στην HTC να μου αλλάξει τα πλαστικά μόνο και μόνο για αισθητικούς λόγους;
Afto esy tha to krineis.
Πόσο θα κοστίσει;
Giati den tous pairneis ena tilefwno stin ACE Hellas i na mpeis sto antistoixo forum tis etairias kai na rwtiseis?
Υπάρχει περίπτωση να προκλήθηκαν ζημίες στο hardware και να μην είναι ορατές; π.χ. να έπαθε κάτι η CPU
Isws nai alla to pithanotero oxi... poios tha sou pei me sigouria omws?
highway
22 Απρ. 2008, 15:30
Ειναι μια βδομάδα και ακόμα με παιδεύει ο ΟΤΕς :mad::mad::mad:
Adsl πάπαλα και έχω πάρει 200 τηλέφωνα. Εδώ μπαίνω μόνο από την δουλειά.
Δημήτρη τελικά πήρες κάποιο gadget για να μπορείς να φορτίζεις το Kaiser στον δρόμο? Αν θυμάσαι, παλιά βλέπαμε ένα της proporta και ένα που είχες δει κάπου εσύ.
Δημήτρη, περαστικά στην κόρη σου.
zaharakis
22 Απρ. 2008, 16:16
Ειναι μια βδομάδα και ακόμα με παιδεύει ο ΟΤΕς :mad::mad::mad:
Adsl πάπαλα και έχω πάρει 200 τηλέφωνα. Εδώ μπαίνω μόνο από την δουλειά.
Δημήτρη τελικά πήρες κάποιο gadget για να μπορείς να φορτίζεις το Kaiser στον δρόμο? Αν θυμάσαι, παλιά βλέπαμε ένα της proporta και ένα που είχες δει κάπου εσύ.
Δημήτρη, περαστικά στην κόρη σου.
και εγω τα ιδια ειχα στις αρχες με την otenet :mad:
ειναι στον κοσμο τους....
για ποιο gadget ενοεις?θυμησε μου :O
σε ευχαριστω πολυ,σημερα ειναι αρκετα καλυτερα :)
DrMobile
22 Απρ. 2008, 16:20
αυτο μας εχει αναψει φωτιες κωστη :O
ασε που οπου να ναι θα αλλαξει και (παλι :p) υπογραφη ο Θοδωρης :lol::lol:
Άσε Jimmy... Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε ευρόπουλα πάλι...
Άμα μπεις στο τρυπάκι δύσκλολο να βγεις...
Περαστικά στην κορούλα σου!
zaharakis
22 Απρ. 2008, 16:29
Άσε Jimmy... Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε ευρόπουλα πάλι...
Άμα μπεις στο τρυπάκι δύσκλολο να βγεις...
Περαστικά στην κορούλα σου!
φαινεται πολυ καλο το ρημαδι....:O μπελλα που βρηκαμε με την τρελα μας....:Oολο στα εξοδα μας βαζουνε....
ευτυχως ακομη (παρολο που αλλαξε την υπογραφη του ηδη) ειναι ησυχος ο Θοδωρης :lol::lol:
ΥΓ σε ευχαριστω πολυ Κωστη :)
DrMobile
22 Απρ. 2008, 16:39
Χθες μου έπεσε στο δρόμο και τα πλαστικά του έχουν χτυπηθεί
Η συσκευή δουλεύει άψογα.
Πόσο θα κοστίσει;
Ouch! :shock: Κοίτα, εξαρτάται απ' το πόσο σε χαλάει να το βλέπεις γρατζουνισμένο. Εγώ προσωπικά θα το έφτιαχνα. Νομίζω ο tranaee είχε βρει ένα site που πουλούσε τα αυθεντικά πλαστικά του με τιμή κάτω από 100€ αλλά δεν το θυμάμαι τώρα. Νομίζω πωλούνται και στο eBay ακόμα φθηνότερα. Βέβαια πρέπει να κάνεις την αλλαγή μόνος σου.
Ναι δυστυχώς αυτό μπορεί να συμβαίνει. Όχι να έχει πάθει κάτι η CPU αλλά η πλακέτα και οι συνδέσεις/επαφές μεταξύ των εξαρτημάτων. Καν' του ένα σκληρό test δοκιμάζοντας όλα τα modules κι αν όλα παίζουν καλά άστο και μην το σκέφτεσαι.
highway
22 Απρ. 2008, 16:43
για ποιο gadget ενοεις?θυμησε μου
Ηταν ένα της proporta με επαναφορτιζόμενη 3500mA για να φορτίζεις τον κινητό στο δρόμο, και εσύ είχες βρει ένα gadgetaki που έπαιρνε 3 μπαταρίες AA και έκανε την ίδια δουλειά
zaharakis
22 Απρ. 2008, 18:06
Ηταν ένα της proporta με επαναφορτιζόμενη 3500mA για να φορτίζεις τον κινητό στο δρόμο, και εσύ είχες βρει ένα gadgetaki που έπαιρνε 3 μπαταρίες AA και έκανε την ίδια δουλειά
http://www.thepocketsolution.com/PSI-42766/HTC+Kaiser+AAA+Battery+Extender.html
αυτο νομιζω ηταν :)
WebViRuS
22 Απρ. 2008, 18:22
φαινεται πολυ καλο το ρημαδι....:O μπελλα που βρηκαμε με την τρελα μας....:Oολο στα εξοδα μας βαζουνε....
ευτυχως ακομη (παρολο που αλλαξε την υπογραφη του ηδη) ειναι ησυχος ο Θοδωρης :lol::lol:
ΥΓ σε ευχαριστω πολυ Κωστη :)
κάνω κράτη γιατί αμα απο τώρα με πιάσει μανία με το pda, μέχρι να βγεί θα με διώξετε απο το forum :lol:
Ouch! :shock: Κοίτα, εξαρτάται απ' το πόσο σε χαλάει να το βλέπεις γρατζουνισμένο. Εγώ προσωπικά θα το έφτιαχνα. Νομίζω ο tranaee είχε βρει ένα site που πουλούσε τα αυθεντικά πλαστικά του με τιμή κάτω από 100€ αλλά δεν το θυμάμαι τώρα. Νομίζω πωλούνται και στο eBay ακόμα φθηνότερα. Βέβαια πρέπει να κάνεις την αλλαγή μόνος σου.
Ναι δυστυχώς αυτό μπορεί να συμβαίνει. Όχι να έχει πάθει κάτι η CPU αλλά η πλακέτα και οι συνδέσεις/επαφές μεταξύ των εξαρτημάτων. Καν' του ένα σκληρό test δοκιμάζοντας όλα τα modules κι αν όλα παίζουν καλά άστο και μην το σκέφτεσαι.
Αν το κόστος είναι κάτω από 200ευρώ το φτιάχνω :)
Του αγόρασα πάντως και μια θηκούλα από την Piel Frama για να μην έχω τα ίδια :P
WebViRuS
22 Απρ. 2008, 18:35
δείτε και στο ebay
DrMobile
22 Απρ. 2008, 19:11
Αν το κόστος είναι κάτω από 200ευρώ το φτιάχνω :)
Του αγόρασα πάντως και μια θηκούλα από την Piel Frama για να μην έχω τα ίδια :P
Κάτι τέτοιο (http://cgi.ebay.co.uk/Original-Housing-Cover-For-HTC-TyTN-II-2-P4550-P-KAISER_W0QQitemZ250237651665QQihZ015QQcategoryZ14418QQrdZ1QQ ssPageNameZWD4VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em124) εννοώ. Κάπου 60€ μαζί με ταχυδρομικά. Ψάξε για "tytn ii housing" στο eBay να δεις τι υπάρχει. Αλλά πρέπει να κάνεις την αλλαγή μόνος σου, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο... Αλλιώς κάνε μια ερώτηση στην ACE-Hellas.
zaharakis
22 Απρ. 2008, 19:13
και εγω παντως θα προτιμουσα την εγκυρη λυση της ace hellas :)
δεν ειμαστε για λυσε δεσε στο καιζερ!! αντε μετα να κανεις καμια ζημια η το λιγοτερο να τριζουν ολα...:(
και δεν ειναι μεντεσες να το λαδωσεις μετα :lol::lol:
shamanpk
22 Απρ. 2008, 19:21
Καλησπερα
Εχω ενα at&t kai θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια καλη rom greek και ενα how to flash
ευχαριστω
και εγω παντως θα προτιμουσα την εγκυρη λυση της ace hellas :)
δεν ειμαστε για λυσε δεσε στο καιζερ!! αντε μετα να κανεις καμια ζημια η το λιγοτερο να τριζουν ολα...:(
και δεν ειναι μεντεσες να το λαδωσεις μετα :lol::lol:
E ναι!
Δεν μου λέτε, το κουμπάκι που κλείνει πλέον δεν είναι έξω. Αν τους πω να μου αλλάξουν τα πλαστικά θα το αλλάξουν και αυτό;
Υ.γ.: Σόρρυ που ρωτάω εσάς, αλλά δεν σηκώνουν τηλ
Δεν υπάρχει greek rom
Υπάρχει της ACE!
Αλλά είναι τόσο γρήγορη που δεν την λες rom αλλά ram :P
shamanpk
22 Απρ. 2008, 20:41
Υπάρχει της ACE!
Αλλά είναι τόσο γρήγορη που δεν την λες rom αλλά ram :P
Aυτη περνιέται κανονικα ?? και που θα την βρω??
THANKS
DrMobile
22 Απρ. 2008, 20:41
E ναι!
Δεν μου λέτε, το κουμπάκι που κλείνει πλέον δεν είναι έξω. Αν τους πω να μου αλλάξουν τα πλαστικά θα το αλλάξουν και αυτό;
Υ.γ.: Σόρρυ που ρωτάω εσάς, αλλά δεν σηκώνουν τηλ
Αν εννοείς το κουμπάκι του Power, αυτό δεν προεξέχει όπως τα άλλα κουμπιά, αλλά είναι πρόσωπο με το σασί για να μην πατιέται κατά λάθος. Μάλλον δεν το θυμάσαι καλά...
THANKS Πρέπει να είναι από την ACE Hellas το PDA
Αν εννοείς το κουμπάκι του Power, αυτό δεν προεξέχει όπως τα άλλα κουμπιά, αλλά είναι πρόσωπο με το σασί για να μην πατιέται κατά λάθος. Μάλλον δεν το θυμάσαι καλά...
Χμ πάντως σίγουρα δεν είναι όπως πριν :p. Δεν ξέρω τι ακριβώς τότε
nobleman
23 Απρ. 2008, 00:20
ποιο προγραμμα ενοεις? κατι μου εχει διαφυγει ?
ΥΓ ευχαριστω πολυ :)η δικια σου σπουδαζει εξωτερικο?:(
Όχι, εγώ είμαι εξωτερικό... :(
l3ft3r1s
23 Απρ. 2008, 02:38
DrMobile, έβαλες την μαμίσια rom πριν το στείλεις στο service?
DrMobile
23 Απρ. 2008, 03:10
DrMobile, έβαλες την μαμίσια rom πριν το στείλεις στο service?
Λευτέρη το Kaiser φόραγε τη μαμίσια αγγλική ROM όπως ήρθε από eXpansys. Αν έχεις βάλει cooked ROM μην ανησυχείς, υπάρχει τρόπος να βάλεις τη μαμίσια και να ξανακλειδώσεις το SPL οπότε όλα ΟΚ. Αλλά είναι σημαντικό να το κάνεις αν ποτέ χρειαστεί να το στείλεις για να μην σπάσει η εγγύηση. Δικαιολογία θέλουν αυτοί να αρνηθούν το service... :secret:
athanaso77
23 Απρ. 2008, 09:06
THANKS
ROM aftousia elliniki den yparxei. Apla stis ellinikes syskeves i ROM einai i gnwsti official Aggliki kai i ACE exei perasei to arxeio eksellinismou tis. Apla i ACE exei kleidwsei afto to arxeio etsi wste na mi mpainei se syskeves pou den exoun kataxwrithei stin database tis ws ellinikes.
highway
23 Απρ. 2008, 11:40
http://www.thepocketsolution.com/PSI-42766/HTC+Kaiser+AAA+Battery+Extender.html
αυτο νομιζω ηταν :)
Ναι Δημήτρη, αυτό έλεγα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω. Αν και της Proporta κάνει για όλες τις συσκευές, π.χ. Ipod, εξωτερικά Usb. Εσυ τελικά δεν το πήρες? Για να μας πεις μια γνώμη.
zaharakis
23 Απρ. 2008, 11:45
Ναι Δημήτρη, αυτό έλεγα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω. Αν και της Proporta κάνει για όλες τις συσκευές, π.χ. Ipod, εξωτερικά Usb. Εσυ τελικά δεν το πήρες? Για να μας πεις μια γνώμη.
αν σας πω τι λυση εχω βρει για την αυτονομια του καιζερ μου θα παθετε πλακα....
δεν μενω ποτε απο μπαταρια στο καιζερ μου πλεον!!!!!
και επειδη αγιες μερες δεν ειναι να σας δημιουργω ψυχολογικα προβληματα :lol:
αστο καλυτερα:lol::lol:
highway
23 Απρ. 2008, 11:59
αν σας πω τι λυση εχω βρει για την αυτονομια του καιζερ μου θα παθετε πλακα....
δεν μενω ποτε απο μπαταρια στο καιζερ μου πλεον!!!!!
και επειδη αγιες μερες δεν ειναι να σας δημιουργω ψυχολογικα προβληματα :lol:
αστο καλυτερα:lol::lol:
Γεννήτρια με ποδήλατο??? :lol::lol::lol:
Πες βρε Δημήτρη :cry: .... θα αρχίσουμε τις εικασίες και γίνει χαμός :rolleyes::rolleyes:
Βασικά εγώ το θέλω για ταξίδια. όπου στις αναμονές θα δεις καμιά ταινία, θα ακούσεις μουσική, θα βάλεις gps και φόρτισμα μπορείς να κάνεις μόνο το βράδυ.
zaharakis
23 Απρ. 2008, 12:03
Γεννήτρια με ποδήλατο???
Πες βρε Δημήτρη :cry: .... θα αρχίσουμε τις εικασίες και γίνει χαμός
Βασικά εγώ το θέλω για ταξίδια. όπου στις αναμονές θα δεις καμιά ταινία, θα ακούσεις μουσική, θα βάλεις gps και φόρτισμα μπορείς να κάνεις μόνο το βράδυ.
3000 mA mugen x 2 tem :worry:
1600 mA x 1 tem:worry:
1350 mA x 1 tem :worry:
φορτιστης αυτοκινητου παντα μαζι (και στην μηχανη):ninja:
λετε να μεινω ποτε ??:lol::lol::D:D:p
WebViRuS
23 Απρ. 2008, 12:05
φίλε εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα μπαταρίας :D. αλλά σε καταλαβαίνω, είναι δυνατόν να σε σταματήσει μια κοπέλα στο δρόμο, να σε ρωτήσει "Έχεις μπαταρία?" και εσύ να πεις όχι? δεν γίνεται!!!
η μπαταρία του Kaiser εμένα πλέον με κρατάει μια χαρά, μια 1600 θα ήθελα, αλλά πλέον δεν κάνω έξοδα για αυτό το pda. ετοιμάζομαι για το καινούργιο. τώρα τι θα είναι το καινούργιο θα δείξει.
highway
23 Απρ. 2008, 12:24
Πάντως μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας usb charger.
Δεν θέλει κάτι ιδαίτερο. Και μπορείς να προσαρμόσεις ότι μπαταρία θέλεις από πίσω.
http://www.hackaday.com/2005/01/20/how-to-make-a-usb-battery/
Μόνο προσοχή στις διόδους να μπούνε σωστά. (σωστή πλευρά)
highway
23 Απρ. 2008, 12:25
λετε να μεινω ποτε ??:lol::lol::D:D:p
χα χα χα ... Δημήτρη εσύ επιζείς και μια βδομάδα αποκλεισμένος στον Ολυμπο
DrMobile
23 Απρ. 2008, 14:39
Χαχα ήμουνα έτοιμος να πω solar panel... :lol: :lol: :lol:
Ρε συ τι του κάνεις και τις ρουφάει τόσο γρήγορα; :confused: :p :D
Η 3000 mAh δίνει όντως διπλάσια αυτονομία; Αξίζει λες τον παραπάνω όγκο;
zaharakis
23 Απρ. 2008, 15:04
Χαχα ήμουνα έτοιμος να πω solar panel... :lol: :lol: :lol:
Ρε συ τι του κάνεις και τις ρουφάει τόσο γρήγορα; :confused: :p :D
Η 3000 mAh δίνει όντως διπλάσια αυτονομία; Αξίζει λες τον παραπάνω όγκο;
καμια απολυτως σχεση με την μαμα μπαταρια !!!!
εχω το καιζερ μονιμα με την 3000 και δεν με ενοχλει καθολου πλεον.ολα μια συνηθεια ειναι :)
βεβαια οταν πιανω αλλο καιζερ με λεπτη μπαταρια στα χερια μου,μου κακοφαινεται .....αλλα μεχρι να το ξαναδωσω στον ιδιοκτητη του :lol:
μετα μου περναει :D:D
athanaso77
23 Απρ. 2008, 15:20
βεβαια οταν πιανω αλλο καιζερ με λεπτη μπαταρια στα χερια μου,μου κακοφαινεται .....αλλα μεχρι να το ξαναδωσω στον ιδιοκτητη του :lol:
Fantazomai pws tha noiwtheis ean kratas kai kanena iphone!!! :p :D
zaharakis
23 Απρ. 2008, 18:17
Fantazomai pws tha noiwtheis ean kratas kai kanena iphone!!! :p :D
επειδη περασα και απο το iphone,νομιζα οτι δεν ηταν ολο το κινητο αλλα ελειπε η μπαταρια :lol::lol:
drdino
23 Απρ. 2008, 20:27
Χωρίς κάποια αλλαγή στο setup, το destinator τα έπαιξε. Φορτώνει κανονικά, και μετά με πετάει στην today screen, ενώ το πάνω μέρος της μπάρας μένει με τα δεδομένα του dest.
zaharakis
23 Απρ. 2008, 20:39
Χωρίς κάποια αλλαγή στο setup, το destinator τα έπαιξε. Φορτώνει κανονικά, και μετά με πετάει στην today screen, ενώ το πάνω μέρος της μπάρας μένει με τα δεδομένα του dest.
σβησε mms αναφορες αυτων κλπ και ξανατσεκαρισε το.
ειναι bug του destinator :)
drdino
23 Απρ. 2008, 21:07
Όντως αυτό ήταν... μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί έχει τέτοιο bug;
zaharakis
23 Απρ. 2008, 21:24
Όντως αυτό ήταν... μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί έχει τέτοιο bug;
εμενα μου κανει εντυπωση που δεν το ηξερες ;)
το εχουμε αναφερει πολλες φορες εδω μεσα :)
drdino
23 Απρ. 2008, 21:28
Όταν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, είσαι ξέγνοιαστος. :)
tranaee
23 Απρ. 2008, 23:54
Hello guys,
I heard you missed me but I'm back..:p
Έλα πλάκα κάνω, η αλήθεια είναι πως μου λείψατε όλοι σας τόσες μέρες που έχω να μπω αλλά κάτι γ@μημένες δουλειές με κρατάνε αρκετά απασχολημένο, δηλ. απίστευτα απασχολημένο και δεν είχα χρόνο ούτε να μπω για ένα γειά, ούτε ένα χρόνια πολλά στο φίλο μας τον zalaro..
Χρόνια πολλά φίλε Λάζαρε λοιπόν έστω και καθυστερημένα..
Παιδιά ζητώ χέρι βοηθείας..
Είναι λίγο offtopic, εν μέρει, αλλά είστε όλοι τσάκαλοι εδώ μέσα και σίγουρα θα βρεθεί η άκρη.. (η αλήθεια είναι πως τόχα κρατήσει κι εγώ στα bookmarks αλλά μάλλον χάθηκε κάπως. - αυτά τα διαβολάκια που σου παίρνουνε τα κλειδιά θα το κρύψανε.. με το που μου το πείτε ως δια μαγείας θα ξαναβρεθεί στη θέση του..:lol:)
Λοιπόν μη σας πρήζω..
Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα για GPS tracking μέσω googlemaps..
Συγκεκριμένα θέλω να κάνω τον custom χάρτη του googlemaps embed σε προσωπική ιστοσελίδα η οποία θα δέχεται το feed από το GPS και φυσικά το στίγμα της θέσης του. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μόνο για PDA, μπορεί να είναι και για PC τα οποία θα είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο Internet..
Υπάρχει το 3dtracking (http://www.3dtracking.net/home.aspx)που κάνει αυτή τη δουλειά αλλά είχα βρεί κάτι καλύτερο που μέσα στη ζαλούρα μου δεν μπορώ να το εντοπίσω..
Please help... Είναι κομμάτι ενός project που ετοιμάζω και έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ..:(
zaharakis
24 Απρ. 2008, 00:16
Hello guys,
I heard you missed me but I'm back..:p
Έλα πλάκα κάνω, η αλήθεια είναι πως μου λείψατε όλοι σας τόσες μέρες που έχω να μπω αλλά κάτι γ@μημένες δουλειές με κρατάνε αρκετά απασχολημένο, δηλ. απίστευτα απασχολημένο και δεν είχα χρόνο ούτε να μπω για ένα γειά, ούτε ένα χρόνια πολλά στο φίλο μας τον zalaro..
Χρόνια πολλά φίλε Λάζαρε λοιπόν έστω και καθυστερημένα..
Παιδιά ζητώ χέρι βοηθείας..
Είναι λίγο offtopic, εν μέρει, αλλά είστε όλοι τσάκαλοι εδώ μέσα και σίγουρα θα βρεθεί η άκρη.. (η αλήθεια είναι πως τόχα κρατήσει κι εγώ στα bookmarks αλλά μάλλον χάθηκε κάπως. - αυτά τα διαβολάκια που σου παίρνουνε τα κλειδιά θα το κρύψανε.. με το που μου το πείτε ως δια μαγείας θα ξαναβρεθεί στη θέση του..:lol:)
Λοιπόν μη σας πρήζω..
Ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα για GPS tracking μέσω googlemaps..
Συγκεκριμένα θέλω να κάνω τον custom χάρτη του googlemaps embed σε προσωπική ιστοσελίδα η οποία θα δέχεται το feed από το GPS και φυσικά το στίγμα της θέσης του. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μόνο για PDA, μπορεί να είναι και για PC τα οποία θα είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο Internet..
Υπάρχει το 3dtracking (http://www.3dtracking.net/home.aspx)που κάνει αυτή τη δουλειά αλλά είχα βρεί κάτι καλύτερο που μέσα στη ζαλούρα μου δεν μπορώ να το εντοπίσω..
Please help... Είναι κομμάτι ενός project που ετοιμάζω και έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ..:(
καλησπερα μητσαρα :)
σε εχω ετοιμο (αν καταλαβα καλα τι χρεαζεσαι )
Google_Navigator_3.0 & GoogleMaps
http://rapidshare.com/files/109894352/Google_Navigator_3.0.rar
http://rapidshare.com/files/109894491/GoogleMaps.cab
tranaee
24 Απρ. 2008, 00:32
καλησπερα μητσαρα :)
σε εχω ετοιμο (αν καταλαβα καλα τι χρεαζεσαι )
Google_Navigator_3.0 & GoogleMaps
http://rapidshare.com/files/109894352/Google_Navigator_3.0.rar
http://rapidshare.com/files/109894491/GoogleMaps.cab
Δημητράκη μου σ' ευχαριστώ για την ακαριαία απάντηση κι εγώ το google navigator είχα στο νου μου αλλά στα specs που διάβασα δίνει αυτά:
1. Send the GPS position or the Selected position by SMS ,MMS and email.
2. When sending position using SMS.Google navigation will auto created a message that notify the receiver go the maps.google.com to input a lat,lng string to check the position.
3. When sending piston using MMS or email. Google navigation will created a position link of maps.google.com as the content to for sending.
Με ενδιαφέρει η live μετάδοση του στίγματος και κάπου είχα δει νομίζω το googlenavigator να το κάνει..
Το πρόγραμμα που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήταν υποστήριζε live tracking για πολλά στίγματα και στο site τους είχανε flash animations με googlemaps να δίχνει demo δύο-τρεις φίλους που πλησίαζαν ένα προκαθορισμένο ραντεβού.. Σου θυμίζει τίποτα?
Μπορεί το googlenavigator να στείλει live στίγμα σε googlemaps τελικά?
Είμαι λίγο πανικοβλημένος, άλλον θα πρέπει να κοιμηθώ κι όλα αύριο πρωί θα είναι στη θέση τους και θα δουλεύουν αλλά θα σκάσω αν δε το βρω πίστεψέ με..
zaharakis
24 Απρ. 2008, 00:39
Δημητράκη μου σ' ευχαριστώ για την ακαριαία απάντηση κι εγώ το google navigator είχα στο νου μου αλλά στα specs που διάβασα δίνει αυτά:
1. Send the GPS position or the Selected position by SMS ,MMS and email.
2. When sending position using SMS.Google navigation will auto created a message that notify the receiver go the maps.google.com to input a lat,lng string to check the position.
3. When sending piston using MMS or email. Google navigation will created a position link of maps.google.com as the content to for sending.
Με ενδιαφέρει η live μετάδοση του στίγματος και κάπου είχα δει νομίζω το googlenavigator να το κάνει..
Το πρόγραμμα που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήταν υποστήριζε live tracking για πολλά στίγματα και στο site τους είχανε flash animations με googlemaps να δίχνει demo δύο-τρεις φίλους που πλησίαζαν ένα προκαθορισμένο ραντεβού.. Σου θυμίζει τίποτα?
Μπορεί το googlenavigator να στείλει live στίγμα σε googlemaps τελικά?
Είμαι λίγο πανικοβλημένος, άλλον θα πρέπει να κοιμηθώ κι όλα αύριο πρωί θα είναι στη θέση τους και θα δουλεύουν αλλά θα σκάσω αν δε το βρω πίστεψέ με..
ελπιζω να το δει συντομα ο Λαζαρος το μηνυμα σου...εχει ασχοληθει αρκετα με αυτο το θεμα απο uiq εποχη κιολας αλλα και τωρα στα wm :)
οποτε λογικα θα εχεις λυση ;)
αντε καλη ξεκουραση (παω και γω για νανι γιατι εχει 5 το πρωι εγερτηριο :O)
tranaee
24 Απρ. 2008, 00:46
ελπιζω να το δει συντομα ο Λαζαρος το μηνυμα σου...εχει ασχοληθει αρκετα με αυτο το θεμα απο uiq εποχη κιολας αλλα και τωρα στα wm :)
οποτε λογικα θα εχεις λυση ;)
αντε καλη ξεκουραση (παω και γω για νανι γιατι εχει 5 το πρωι εγερτηριο :O)
Δημήτρη νομίζω πως το βρήκα..:w00t::w00t:
Είναι το GPSgate και σου δίνει κάθε δυνατότητα (laptop, gps - WM gps) με οποιαδήποτε σύνδεση στο Internet να στέλνεις στίγμα σε GoogleEarth κατεβάζοντας ένα client προγραμματάκι για το pda ας πούμε κι ένα plugin του googleearth για τον τελικό χρήστη..
Πολύ ενδιαφέρον κοίτα περισσότερα εδώ (http://gpsgate.com/index.php?id=89)
highway
24 Απρ. 2008, 10:18
Δημήτρη νομίζω πως το βρήκα..:w00t::w00t:
Είναι το GPSgate και σου δίνει κάθε δυνατότητα (laptop, gps - WM gps) με οποιαδήποτε σύνδεση στο Internet να στέλνεις στίγμα σε GoogleEarth κατεβάζοντας ένα client προγραμματάκι για το pda ας πούμε κι ένα plugin του googleearth για τον τελικό χρήστη..
Πολύ ενδιαφέρον κοίτα περισσότερα εδώ (http://gpsgate.com/index.php?id=89)
Δες και αυτό. Και είναι και Free
http://www.perdiemco.com/
Αν θέλεις διάβασε πρώτα εδώ όπου τα έχει συνοπτικά http://msmobiles.com/news.php/7283.html
καταρχην καλη ανασταση σε ολους!μηπως ξερει τωρα κανεις που μπορω να βρω την θηκη της htc;ρωτησα στο πλαισιο αλλα τιποτα,μονο απο expansys αλλα τα μεταφορικα κοστιζουνε οσο αλλη μια θηκη!
http://www.ezshop.gr/scripts/prodView.asp?idproduct=1055
η στο ebay
hlekat
26 Απρ. 2008, 01:01
Βλέπω στο xda forum για cooked roms + radio version. εχω το τηλεφωνο 4 μηνες τωρα και το εχω με την εργοστασιακη rom. Που μπορω να βρω οδηγιες για το πως θα περασω μια cooked rom και τι ακριβως ειναι το radio version για να δω αν πρεπει να το αναβαθμισω;
Rom version 1.56.405.5
Radio version 1.27.12.32
Ευχαριστω, καλες γιορτες.
zaharakis
26 Απρ. 2008, 01:10
Βλέπω στο xda forum για cooked roms + radio version. εχω το τηλεφωνο 4 μηνες τωρα και το εχω με την εργοστασιακη rom. Που μπορω να βρω οδηγιες για το πως θα περασω μια cooked rom και τι ακριβως ειναι το radio version για να δω αν πρεπει να το αναβαθμισω;
Rom version 1.56.405.5
Radio version 1.27.12.32
Ευχαριστω, καλες γιορτες.
να διαβασεις καλα εκει φιλε μου ;)
XDADeveloperWiki - HTC_Kaiser (http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Kaiser)
καλη ανασταση :)
hlekat
26 Απρ. 2008, 02:03
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.
Επειδη μου ειχε σπασει τα νευρα (ace rom) λιγο το τηλεφωνο κατεβασα και περναω τωρα την Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27 [FIX] . Ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα. Ολα φαινεται να δουλευουν σωστα.
Δεν μπορω ομως να συγχρονισω το τηλεφωνο! Εχω vista. Δεν ξερω τι αλλαγες πρεπει να γινουν μετα το φλασαρισμα.
Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι δεν εχω καθολου επαφες μεσα στο τηλεφωνο !
pentium_vi
26 Απρ. 2008, 10:36
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.
Επειδη μου ειχε σπασει τα νευρα (ace rom) λιγο το τηλεφωνο κατεβασα και περναω τωρα την Ruu_Signed_Duttys_WM6.1_Official_5.2.19209_1_58_16_27 [FIX] . Ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα. Ολα φαινεται να δουλευουν σωστα.
Δεν μπορω ομως να συγχρονισω το τηλεφωνο! Εχω vista. Δεν ξερω τι αλλαγες πρεπει να γινουν μετα το φλασαρισμα.
Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι δεν εχω καθολου επαφες μεσα στο τηλεφωνο !
Μετά το φλασάρισμα έκανες Hard Reset?
hlekat
26 Απρ. 2008, 13:52
to pc pros to paron de grafi ellinika...
ekana hard reset parola auta de douleue. logika fteei kati sto mobile center to vista. to ekana unistall kai ksana install kai epekse kanonika. Fenete na douleuei apsoga. Den fantazomoyn oti tha ginotan toso grigoro meta to flasharisma..
Kserete an to p.p.c.w.a.r.e.z exei klisi?
Tipota antistixo ?
lagoudakis
26 Απρ. 2008, 17:15
ipmart φιλε μου
greenfan
27 Απρ. 2008, 18:06
Πέρασα μια βόλτα από το αγαπημένο μας forum μιας και δουλεύω -δυστυχώς - Πασχαλιάτικα και είπα να ευχηθώ σε όλους σας "Καλό Πάσχα"και "Χρόνια Πολλά" με χαρά και κυρίως υγεία.... :):)
nobleman
27 Απρ. 2008, 19:39
Θέλω το HTC Home αλλά αυτό που περιλαμβάνει τα προφίλ στο τέταρτο πεδίο και όχι την μουσική... ή μήπως είναι το ίδιο και απλά κάνεις κάπως disable τον audio manager;
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
greenfan
27 Απρ. 2008, 19:43
Με το HTC Home 2.1 και το HCC μπορείς να έχεις 4 ή 5 tabs και να τους αλλάζεις αν θες τη διάταξη που εμφανίζονται...
athanaso77
27 Απρ. 2008, 20:12
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-home-plugin-v2-1.html
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-home-customizer-v1-0.html
nobleman
27 Απρ. 2008, 20:22
Κατέβασα τον HTC Home 2.1 (http://pdaphonehome.com/forums/samsung-sch-i760/96754-working-htc-home-v2-1-application.html) και δουλεύει μια χαρά, ευχαριστώ... ενσωματωμένο πάνω δεξιά τον Task Manager πώς μπορούμε να τον έχουμε; μόνο με την original rom γίνεται;
athanaso77
27 Απρ. 2008, 20:38
ενσωματωμένο πάνω δεξιά τον Task Manager πώς μπορούμε να τον έχουμε; μόνο με την original rom γίνεται;
Δοκίμασε τον WkTask Manager (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5641)... είναι πολύ καλύτερος! ;)
TrObAs
27 Απρ. 2008, 21:57
Χρόνια πολλά σε όλους!
Θέλω να βάλω μια αγγελία για το HTC tytn 2 που έχω για να το πουλήσω επειδή έψαξα και δεν βρήκα καποιο sub forum που να ασχολείτε με αγγελίες μπορώ να την ανεβάσω εδώ?
Γενικά πάντος αν θέλει κανείς περισσότερες πληροφορίες ας στείλει ένα PM το έχω μόλις ένα μήνα.
nobleman
27 Απρ. 2008, 23:33
Επαέ... (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39)
v@gelis
28 Απρ. 2008, 11:09
Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους!
Ο φιλος με την αγγελια δεν μπορει να δει το αντιστοιχο νημα, γιατι εχει λιγα δημοσιευμενα μηνυματα :)
l3ft3r1s
28 Απρ. 2008, 15:50
παιδιά μπορούμε να αλλάξουμε το folder της storage card στο οποίο αποθηκεύονται οι φωτογραφίες της φωτογραφικής μηχανής? άλλαξα το HKEY_Current_User/Software/Microsoft/Pictures/StorageCardPath αλλά δεν πρέπει να είναι αυτό...
WebViRuS
28 Απρ. 2008, 16:38
δοκίμασε το KaiserTweak που βρίσκεται στο αρχείο της υπογραφής του zaharaki
zaharakis
28 Απρ. 2008, 17:15
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! :):)
WebViRuS
28 Απρ. 2008, 18:33
χρόνια πολλά και απο μένα. σε πήρα ένα τηλέφωνο αλλά το είχες κλειστό :)
lagoudakis
28 Απρ. 2008, 18:34
χρονια πολλα δημητρη και σε ΟΛΑ τα παιδια:):)
zaharakis
28 Απρ. 2008, 18:49
χρόνια πολλά και απο μένα. σε πήρα ένα τηλέφωνο αλλά το είχες κλειστό :)
ημουν πνιγμενος και αναγκαστηκα να το κλεισω:(
δεν προλαβαινα να κανω τπτ ....ολο χτυπουσε το ρημαδι :O
zaharakis
28 Απρ. 2008, 19:18
ετοιμαστειτε για φλασαρισματα :rolleyes:
δοκιμαζω νεες ρομ....:X (ναι παλι :p)
και εχω βρει μια.....ΤΑΧΥΤΑΤΗ :blink::blink:
Dimkar2405
28 Απρ. 2008, 19:46
Λοιπον παιδια θα ηθελα αν μπορειτε να μου ξεκαθαρισετε δυο-τρια θολα τοπια που εχω στο μυαλο μου:lol:Εχω δυο χρονια το w900 και σκεφτομαι να το αλλαξω με το kaiser!!Μονο το φλας του w900 δεν μπορω να βρω στο kaiser αλλα δεν νομιζω οτι μπορει αυτη η λεπτομερεια να με αποτρεψει απο το να το αγορασω!Το θεμα με το ραδιοφωνο εχω διαβασει εδω οτι λυνεται(εκτος αν κανω λαθος)!!Γενικοτερα αυτο το κινητο-υπολογιστης εχει καποιο βαρβατο ελλατωμα?Ποιο ειναι το οριο της καρτας microSD που μπορει να σηκωσει?Και κατι τελευταιο για να γινω και κουραστικος:ninja:Εχω επιδοτηση 390 ευρω. Αν το κινητο κοστολογειται με φ.π.α στα 770 ευρω εγω το παιρνω στα 631?Δηλαδη 390+241 ή πληρωνω την τιμη με φ.π.α, δηλαδη 390+380=770?Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις και Χρονια πολλα σε εορταζοντες και μη!!!
athanaso77
28 Απρ. 2008, 19:53
Εχω δυο χρονια το w900 και σκεφτομαι να το αλλαξω με το kaiser!!Μονο το φλας του w900 δεν μπορω να βρω στο kaiser αλλα δεν νομιζω οτι μπορει αυτη η λεπτομερεια να με αποτρεψει απο το να το αγορασω!
Ακόμα και αν η ανάλυση στην camera είναι ονομαστικά η ίδια, τα PPC υστερούν αρκετά σε αυτό τον τομέα σε σχέση με τα συμβατικά κινητά! Εντούτοις, πάλι αυτό δεν είναι λόγος για να μην το πάρεις βέβαια! ;)
Το θεμα με το ραδιοφωνο εχω διαβασει εδω οτι λυνεται(εκτος αν κανω λαθος)!!
Λύνεται εάν ακολουθήσεις την πολύ καλή επιλογή με bluetooth hands-free με ενσωματωμένο FM Radio που χρησιμοποιεί ο Δημήτρης (zaharakis) και είναι πολύ ευχαριστημένος!
Γενικοτερα αυτο το κινητο-υπολογιστης εχει καποιο βαρβατο ελλατωμα?
Όχι... είναι από τα καλύτερα και ποιοτικότερα στο είδος του.
Και κατι τελευταιο για να γινω και κουραστικος:ninja:Εχω επιδοτηση 390 ευρω. Αν το κινητο κοστολογειται με φ.π.α στα 770 ευρω εγω το παιρνω στα 631?Δηλαδη 390+241 ή πληρωνω την τιμη με φ.π.α, δηλαδη 390+380=770?
Αυτό θα σου το πουν εκεί που θα το αγοράσεις.
athanaso77
28 Απρ. 2008, 19:55
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! :):)
Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους εδώ μέσα!!! :D
Λοιπον παιδια θα ηθελα αν μπορειτε να μου ξεκαθαρισετε δυο-τρια θολα τοπια που εχω στο μυαλο μου:lol:Εχω δυο χρονια το w900 και σκεφτομαι να το αλλαξω με το kaiser!!Μονο το φλας του w900 δεν μπορω να βρω στο kaiser αλλα δεν νομιζω οτι μπορει αυτη η λεπτομερεια να με αποτρεψει απο το να το αγορασω!Το θεμα με το ραδιοφωνο εχω διαβασει εδω οτι λυνεται(εκτος αν κανω λαθος)!!Γενικοτερα αυτο το κινητο-υπολογιστης εχει καποιο βαρβατο ελλατωμα?Ποιο ειναι το οριο της καρτας microSD που μπορει να σηκωσει?Και κατι τελευταιο για να γινω και κουραστικος:ninja:Εχω επιδοτηση 390 ευρω. Αν το κινητο κοστολογειται με φ.π.α στα 770 ευρω εγω το παιρνω στα 631?Δηλαδη 390+241 ή πληρωνω την τιμη με φ.π.α, δηλαδη 390+380=770?Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις και Χρονια πολλα σε εορταζοντες και μη!!!
Εγώ να προειδοποιήσω πως αν συνειθίζεις να βλέπεις video στο κινητό τότε το TyTN έχει το ελάττωμα του να μην μπορεί (ακόμα) να αναπαραγάγει video με ανάλυση μεγαλύτερη του 320x240 χωρίς να κάνει σπασίματα.
Επίσης η μπαταρία του δύσκολα θα αντέξει περισσότερο της μίας ημέρας.
WebViRuS
28 Απρ. 2008, 20:15
δημήτρη για την xda-live 2 λες? :D
zaharakis
28 Απρ. 2008, 20:18
δημήτρη για την xda-live 2 λες? :D
yep :lol:
αυτη ειναι η μια ;) ο ορισμος της lite rom!!!
τσεκαρω αλλη μια λιγο πιο αργη απο αυτη α(αλλα πιο πλουσια και καλα στημενη ;)) και τα λεμε αργοτερα :)
Dimkar2405
28 Απρ. 2008, 20:19
Εγώ να προειδοποιήσω πως αν συνειθίζεις να βλέπεις video στο κινητό τότε το TyTN έχει το ελάττωμα του να μην μπορεί (ακόμα) να αναπαραγάγει video με ανάλυση μεγαλύτερη του 320x240 χωρίς να κάνει σπασίματα.
Επίσης η μπαταρία του δύσκολα θα αντέξει περισσότερο της μίας ημέρας.
Aυτα τα δυο που μου ειπες πανε συνδιαστικα ή ασχετα με την δυσκολια να παιξει καποια βιντεο η μπαταρια δεν κραταει και πολυ?
WebViRuS
28 Απρ. 2008, 20:27
Aυτα τα δυο που μου ειπες πανε συνδιαστικα ή ασχετα με την δυσκολια να παιξει καποια βιντεο η μπαταρια δεν κραταει και πολυ?
μην μασάς. με τα σωστά προγράμματα μπορείς να παίξεις τα video. όχι μεγάλη ανάλυση χωρίς κολληματάκια, αλλά για μένα δεν είναι τρελό ελλάτωμα. όσο για την μπαταρία, μετά απο καμιά 10αριά επαναφορτίσεις θα στρώσει και θα σου αντέχει 2-3 μέρες (με normal χρήση).
Driver_3
28 Απρ. 2008, 20:30
Εμενα η μπαταρια κραταει πανω-κατω 2 μερες αλλα αυτο παντα ειναι θεμα χρησης του κινητου.Αν για παραδειγμα παιρνω μονο τηλεφωνα κ στελνω sms θα με βγαλει πανω απο δυο μερες.Αν ομως το σκισω στο wifi - μουσικη- gps αδειαζει πανευκολα σε λιγοτερο απο μια μερα! Τωρα στο βιντεο playback εχει προβλημα(προσωπικα δεν νομιζω να υπαρξει λυση) εκτος αν μετατρεψεις αυτο που θες στην αναλυση της οθονης του καιζερ.
zaharakis
28 Απρ. 2008, 20:30
φιλε μου υπαρχει προβλημα στην αναπαραγωγη βιντεο στα kaiser & touch cruise δυστυχως..ειναι ολοκληρο θεμα που δεν αναλυεται ετσι απλα..
επισης η αυτονομια της μπαταριας ειναι μικρη αλλα η λυση υπαρχει με την αντικατασταση της μπαταριας με μια πολυ μεγαλυτερη (3000mA ) που εκτινασει την αυτονομια του καιζερ στα υψη! εγω αυτη χρησιμοποιω εδω και καιρο και εχω ησυχασει ειλικρινα.
απο εκει και μετα ειναι επιλογη σου τι θα κανεις μιας και ειναι δυσκολο να εγκλιματιστεις ανωδυνα (θελει λιγο χρονο και ψαξιμο) στα wm τηλεφωνα...ειδικα αν ερχεσαι απο συσκευες uiq και symbian που ειλικρινα δεν συγκρινονται με τπτ με τα wm τηλ!!!
WebViRuS
28 Απρ. 2008, 20:37
άμα σου τελειώσει η μπαταρία ζήτα απο το ζαχαράκη, αποκλείεται να μην έχει 4-5 μπαταρίες μαζί του για σιγουριά :D
Dimkar2405
28 Απρ. 2008, 20:37
Aπ΄οτι καταλαβαινω στα βιντεο με 320χ240 δεν αντιμετωπιζει και πολλα προβληματα!!Για την αυτονομια εννοω κανονικη χρηση(τηλεφωνα, μηνυματα) αντε και λιγη μουσικη!!Οποτε μια χαρα ειναι και εχω δει οτι υπαρχει και πιο αποτελεσματικος task manager για να μην τρεχουν ασκοπα εφαρμογες. Αυτη η πιο μεγαλη μπαταρια των 3000ma ειναι πιο μεγαλη και σε μεγεθος?Υπαρχει καποιο λινκ να τη δω και καποια στιγμη να την παραγγείλω?Παντως νομιζω να προσαρμοστω ευκολα γιατι μου αρεσει να τα ψαχνω αυτα, να κανω δοκιμες κλπ.
Driver_3
28 Απρ. 2008, 20:41
Ειναι που ειναι τουβλο το καιζερ αμα του βαλεις κ αυτη την μπαταρια θα γινει τσιμεντολιθος:lol:
Dimkar2405
28 Απρ. 2008, 20:46
Ειμαι συνηθισμενος στα τουβλα....http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w900-1325.php :lol::lol:
zaharakis
28 Απρ. 2008, 22:14
Ειμαι συνηθισμενος στα τουβλα....http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w900-1325.php :lol::lol:
φιλε μου μην τους ακους :p
αστους να λενε!!
κοιτα εκει
http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_htc.html
ειναι το 5ο αποτελεσμα απο το τελος .
οσο για σας βρουτοι (θοδωρη και αποστολη ):mad:
webvirus kai driver 3 :cool:
θα σας φτιαξω απο κοντα καποια στιγμη :lol::lol::lol:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.