View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
WebViRuS
2 Απρ. 2008, 17:46
τι προβλήματα είπαμε ότι εχει to dest 7? εκτός απο το απαίσιο γραφικό περιβάλλον βέβαια
zaharakis
2 Απρ. 2008, 17:50
τι προβλήματα είπαμε ότι εχει to dest 7? εκτός απο το απαίσιο γραφικό περιβάλλον βέβαια
ανοιγει το microsoft active synch
δεν κανει minimize
ειναι τα 2 πιο βασικα μειονεκτηματα του ..απο κει και μετα εγω το θεωρω αναξιοπιστο απλα ;)
αυτο φυσικα δεν χρειαζεται το gps gate ;)
Heartagram
2 Απρ. 2008, 18:35
Geia sas, signwmi kiolas gia tis erotiseis pou tha parathesw apla exw faei 1 ora na psaxnw se kathe selida na brw apantisi k den exw allo xrono...
1. Thelw na agorasw to kinito apo to ebay pou einai 300 euro poio fthino alla exei windows mobile me agglikous xaraktires. ti mporw na kanw gia na ginoun ellinika ta windows? me enimerosan hdh oti den mporei na ginei kati tetoio alla oti mporw na balw greek fonts. Auto simainei oti tha mporw na exw to elliniko pliktrologio? tha exei t9 gia tin grigori apostoli sms?
2. Eixa epikoinwnisei me tin WIND gia na rotisw ean iparxoun rithmiseis gia to kinito oso afora tin ipiresia WIND PLUS kai mou eipan oti den iparxoun. Parola auta mou esteilan tis rithmiseis gia to TYTN 1 kai otan tis ebala sto TYTN 2 douleue to internet mia xara. Isxuei ontws kati tetoio kai mpaineis sto internet aperiorista xoris xrewsi? to exei dokimasei kaneis?
3. Iparxoun meionektimata ama parw telikws tin aggliki ekdosi? kai an nai mporeite na parathesete kapoia apo ta basika?
Sas euxaristw ek twn proterwn k lipamai ean epanalambanw themata pou isws hdh exoun apantithei.
zaharakis
2 Απρ. 2008, 18:49
Geia sas, signwmi kiolas gia tis erotiseis pou tha parathesw apla exw faei 1 ora na psaxnw se kathe selida na brw apantisi k den exw allo xrono...
1. Thelw na agorasw to kinito apo to ebay pou einai 300 euro poio fthino alla exei windows mobile me agglikous xaraktires. ti mporw na kanw gia na ginoun ellinika ta windows? me enimerosan hdh oti den mporei na ginei kati tetoio alla oti mporw na balw greek fonts. Auto simainei oti tha mporw na exw to elliniko pliktrologio? tha exei t9 gia tin grigori apostoli sms?
2. Eixa epikoinwnisei me tin WIND gia na rotisw ean iparxoun rithmiseis gia to kinito oso afora tin ipiresia WIND PLUS kai mou eipan oti den iparxoun. Parola auta mou esteilan tis rithmiseis gia to TYTN 1 kai otan tis ebala sto TYTN 2 douleue to internet mia xara. Isxuei ontws kati tetoio kai mpaineis sto internet aperiorista xoris xrewsi? to exei dokimasei kaneis?
3. Iparxoun meionektimata ama parw telikws tin aggliki ekdosi? kai an nai mporeite na parathesete kapoia apo ta basika?
Sas euxaristw ek twn proterwn k lipamai ean epanalambanw themata pou isws hdh exoun apantithei.
τα 300ε φθηνοτερα που το βρισκεις δεν αποκλειεται να ειναι το καιζερ 100(χωρις 2η καμερα και βιντεοκληση);)
η wind pluss δουλευει κανονικοτατα και απροβληματιστα εκτος απο οτι εχει να κανει με msn,windows live,messenger κλπ
ελληνικα πληκτρολογια εδω
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
οσο για τα μειονεκτηματα της αγγλικης εκδοσης??κανενα εκτος τα ελληνικα που λαμπουν με την απουσια τους,μιας και το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν το τηλ να σερνεται ;)
DrMobile
2 Απρ. 2008, 19:02
ανοιγει το microsoft active synch
Δημήτρη το πρόβλημα με το ActiveSync λύνεται ως εξής:
Βάζεις το MemMaid (νομίζω το έχεις ήδη). Πας στο Notification Queue και θα δεις μερικά (συνήθως 3) πράσινα εικονίδια του AS. Αν τα κλικάρεις ένα ένα θα δεις σε ένα απ' αυτά να γράφει "LaunchWhenTimeChange" ή κάτι τέτοιο. Αυτό φαίνεται στα σχόλια στο κάτω μέρος. Διέγραψε το event αυτό.
Τέλος το άνοιγμα του ActiveSync με Destinator 7 ;)
zaharakis
2 Απρ. 2008, 19:09
Βάζεις το MemMaid (νομίζω το έχεις ήδη). Πας στο Notification Queue και θα δεις μερικά (συνήθως 3) πράσινα εικονίδια του AS. Αν τα κλικάρεις ένα ένα θα δεις σε ένα απ' αυτά να γράφει "LaunchWhenTimeChange" ή κάτι τέτοιο. Αυτό φαίνεται στα σχόλια στο κάτω μέρος. Διέγραψε το event αυτό.
Τέλος το άνοιγμα του ActiveSync με Destinator 7 ;)
το ξερω κωστη,ευχαριστω :)
υπαρχει και η αλλη λυση(για να μην διαγραφει το repllog) μεσω sktools(την στανταρ version για τις 6.0 ρομς η την 4.1 κατι για τις 6.1) οπου μεσω αυτου στα notification queues,απενεργοποιεις απλα το repllog που αναφερει {when: the system time changed}
{argument:apprun after time change }.
απλα δεν αξιζει το dest7 κατα την γνωμη μου να ασχολεισαι μαζι του ακομη :)
athanaso77
2 Απρ. 2008, 19:18
Να και ένας πιο εύκολος (κατά τη γνώμη μου) τρόπος με τη χρήση του SKTools.
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5940
EDIT: Με πρόλαβε ο Δημήτρης αλλά τουλάχιστον έχω δώσει και link με αναλυτικές οδηγίες! :)
DrMobile
2 Απρ. 2008, 19:37
Είστε γατόνια... :D
Πράγματι καλύτερη η λύση με SKTools γιατί δεν διαγράφεται το event όπως στο MemMaid.
Όσο για το D7 vs. D6 δεν αντιλέγω. Όταν με το καλό πάρω πίσω το Καιζεράκι θα δοκιμάσω το D6.
zaharakis
2 Απρ. 2008, 20:09
θοδωρης ακουει ?:rolleyes::worry:
ακομα στηνεις ??εγω παω για καφε :lol:
dimpr6
2 Απρ. 2008, 20:45
Παιδιά, δεν λειτουργεί η touch screen μου!! τι μπορεί να φταίει?
athanaso77
2 Απρ. 2008, 21:01
Εάν δεν σου δουλεύει ούτε μετά από soft reset... δυστυχώς δεν το γλυτώνεις το hard reset! :confused:
zaharakis
2 Απρ. 2008, 21:10
Εάν δεν σου δουλεύει ούτε μετά από soft reset... δυστυχώς δεν το γλυτώνεις το hard reset! :confused::lol::lol::D:D:D
edit
Γιαννη πηγαινε να πεθανεις στο γελιο :blink:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2078857&postcount=16
τι ζηταει το ατομο :blink::blink:
WebViRuS
2 Απρ. 2008, 21:20
τελείωσε το στήσιμο λέμε :) με έχει φάει αυτή η διπλοματική για το πανεπιστήμιο :(
14 παραδίδω.
zaharakis
2 Απρ. 2008, 21:22
τελείωσε το στήσιμο λέμε :) με έχει φάει αυτή η διπλοματική για το πανεπιστήμιο :(
14 παραδίδω.
κουραγιο :)
και μενα ο καφες τελικα πινεται :worry: στο σπιτι :lol:
athanaso77
2 Απρ. 2008, 22:21
Γιαννη πηγαινε να πεθανεις στο γελιο :blink:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2078857&postcount=16
τι ζηταει το ατομο :blink::blink:
:lol::lol::lol:
Αυτό είναι που λέμε ότι να 'ναι!!! Τα απίστευτα θα ακούσεις!!! Άκου τώρα κόλλημα που έφαγε ο τύπος! Μήπως ήθελε να φτιάξει clean ROM και τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο; :p:D
zaharakis
2 Απρ. 2008, 22:42
:lol::lol::lol:
Αυτό είναι που λέμε ότι να 'ναι!!! Τα απίστευτα θα ακούσεις!!! Άκου τώρα κόλλημα που έφαγε ο τύπος! Μήπως ήθελε να φτιάξει clean ROM και τον παρεξηγήσαμε τον άνθρωπο; :p:D
παντως την βρηκε την λυση ο γατος :p
εσβησε τους ηχους απο τα windows :lol::lol:
κοιταγα σημερα το active sync να ειναι ανοιχτο κ ελεγα οτι πρεπει τελικα να συμβιβαστω με αυτο κ να τωρα διαβαζω την λυση που σχετιζεται με το d7!το ειχα εγκαταστησει κατευθειαν οταν αγορασα το κινητο κ γι αυτο νομιζα οτι εφταιγαν τα windows!!thanks guys!!!
WebViRuS
2 Απρ. 2008, 23:17
παρατήρησα κάτι τρελό. αν καλέσω κάποιον ο οποίος το έχει κλειστό το κινητό, τότε κλείνει η σύνδεση μου, και μετά απο λίγο ξανα συνδέεται και βγάζει πάλι αυτό το OK της vodafone κτλ. επίσης μετά όποιο τηλέφωνο και να πάρω απλά δεν λειτουργεί. θέλει reset :D
ένα παπά να μας διαβάσει!!!!!
tranaee
2 Απρ. 2008, 23:22
Παιδιά δοκίμασα έναν καινούργιο image viewer από το μαγαζάκι και είναι πολύ καλός. Την πρώτη φορά που μπαίνεις περιμένεις λίγο μέχρι να σου σκανάρει το σύστημα, σου βρίσκει όλες σου τις φωτό και τις τακτοποιεί και τις προβάλει εεμ.. πολύ όμορφα.. (προσπαθώ να αποφύγω τη λέξη iphone αλλά μου φαίνεται πως δεν τα κατάφερα..:lol:)
Λοιπόν, λέγεται Eyephoto, δείτε περισσότερα εδώ (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=241174).
tranaee
2 Απρ. 2008, 23:28
Άντε καλά πάμε.. :cold:
Πάρε κι εσύ σειρά για εκκλησία την Κυριακή..:lol:
(..λέω να σπείρω μια σειρά τύχες στο thread.. δεν ξέρεις καμμιά φορά..)
:luck::luck::luck::luck::luck::luck::luck::luck:
zaharakis
3 Απρ. 2008, 00:00
παρατήρησα κάτι τρελό. αν καλέσω κάποιον ο οποίος το έχει κλειστό το κινητό, τότε κλείνει η σύνδεση μου, και μετά απο λίγο ξανα συνδέεται και βγάζει πάλι αυτό το OK της vodafone κτλ. επίσης μετά όποιο τηλέφωνο και να πάρω απλά δεν λειτουργεί. θέλει reset :D
θοδωρη τι μαγικο εχεις κανει?? :lol::lol:
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 00:10
το πρόβλημα είναι σοβαρό όχι βλακείες. μόλις πάρω κάποιον που το έχει κλειστό, 70% κολάει το κινητό. σε αυτή τη radio Που έβαλα τώρα δεν ακούω καν τον ήχο της κλήσης. πάμε για την επόμενη radio
zaharakis
3 Απρ. 2008, 00:15
το πρόβλημα είναι σοβαρό όχι βλακείες. μόλις πάρω κάποιον που το έχει κλειστό, 70% κολάει το κινητό. σε αυτή τη radio Που έβαλα τώρα δεν ακούω καν τον ήχο της κλήσης. πάμε για την επόμενη radio
δεν διαβαζεις :O
και το ****το ειναι οτι ξεχασα να το αναφερω και εδω:worry:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2078287&postcount=10
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 00:19
δεν είχα δει ότι υπάρχει αυτή η radio αλλιώς θα το είχα δοκιμάσει μάστορα :)
που το είδες όμως το Link? στο wiki δεν υπάρχει
το ανακάλυψα! το δοκιμάζω και σου λέω
zaharakis
3 Απρ. 2008, 00:22
δεν είχα δει ότι υπάρχει αυτή η radio αλλιώς θα το είχα δοκιμάσει μάστορα :)
που το είδες όμως το Link? στο wiki δεν υπάρχει
το ανακάλυψα! το δοκιμάζω και σου λέω
ειναι το ραδιο που εχει η nothrills :)
ασε που δεν χρειαζεται να μου πεις :p
την δουλευω απροβληματιστα απο το απογευμα :rolleyes::D
edit παρτε το οποιος το θελει να μην ψαχνοσαστε
KAISER_Radio 1.65.14.06 ΜΟΝΟ για 6.1 ρομς!!
http://rapidshare.com/files/104397424/KAIS_Radio_Only_1.65.14.06_CustomRUU.rar
zaharakis
3 Απρ. 2008, 00:27
Παιδιά δοκίμασα έναν καινούργιο image viewer από το μαγαζάκι και είναι πολύ καλός. Την πρώτη φορά που μπαίνεις περιμένεις λίγο μέχρι να σου σκανάρει το σύστημα, σου βρίσκει όλες σου τις φωτό και τις τακτοποιεί και τις προβάλει εεμ.. πολύ όμορφα.. (προσπαθώ να αποφύγω τη λέξη iphone αλλά μου φαίνεται πως δεν τα κατάφερα..:lol:)
Λοιπόν, λέγεται Eyephoto, δείτε περισσότερα
Δημητρη εχω καμια 500αρια mb φωτογραφιες μεσα στο καιζερ :worry:
ποση ωρα θα κανει να τις φορτωσει?:confused:
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 00:31
οκ όλα τέλεια τώρα . γεια σου ρε μήτσο με τα ωραία σου!
zaharakis
3 Απρ. 2008, 00:33
οκ όλα τέλεια τώρα . γεια σου ρε μήτσο με τα ωραία σου!
αντε καλοριζικη και καλες δουλειες :lol:
tranaee
3 Απρ. 2008, 01:04
Δημητρη εχω καμια 500αρια mb φωτογραφιες μεσα στο καιζερ :worry:
ποση ωρα θα κανει να τις φορτωσει?:confused:
Εγώ έχω καμμιά 200 και μου πήρε γύρω στα 5-10 λεπτά πάνω κάτω.. Στην επόμενη εκίννηση (του προγράμματος) ανοίγουν τα πάντα αμέσως.. Το καλό με το πρόγραμμα είναι πως μόνο με τον αντίχειρα ας πούμε μπορείς να προσπελάσεις ό,τι (πως σου φαίνεται το ότι με υποδιαστολή..:lol:) φωτό έχεις στο κάιζερ.. φυσικά ζοομ ιν και out με διπλό ταπ παίζουν όπως και η ίδια γλυκιά κίνηση σαν του opera 9.5.. αυτά.. try it dude..;)
zaharakis
3 Απρ. 2008, 01:09
Εγώ έχω καμμιά 200 και μου πήρε γύρω στα 5-10 λεπτά πάνω κάτω.. Στην επόμενη εκίννηση (του προγράμματος) ανοίγουν τα πάντα αμέσως.. Το καλό με το πρόγραμμα είναι πως μόνο με τον αντίχειρα ας πούμε μπορείς να προσπελάσεις ό,τι (πως σου φαίνεται το ότι με υποδιαστολή..:lol:) φωτό έχεις στο κάιζερ.. φυσικά ζοομ ιν και out με διπλό ταπ παίζουν όπως και η ίδια γλυκιά κίνηση σαν του opera 9.5.. αυτά.. try it dude..;)
:blink: με τρομαξες :lol:
απα απα :worry:δεν θα δοκιμασω :cry: σκεψου μετα απο καθε φλασαρισμα να θελω κανα 20λεπτο μονο για να ανοιξει τις φωτο μου :lol::lol:
resco photo viewer και μια χαρα ειμαι :D
tranaee
3 Απρ. 2008, 01:23
:blink: με τρομαξες :lol:
απα απα :worry:δεν θα δοκιμασω :cry: σκεψου μετα απο καθε φλασαρισμα να θελω κανα 20λεπτο μονο για να ανοιξει τις φωτο μου :lol::lol:
resco photo viewer και μια χαρα ειμαι :D
Άστο το βράδυ όταν κοιμάσαι.. Κάνε κι ένα underclocking γύρω στα 100-200 Mhz για να σιγοψηθεί.. μέχρι το πρωί λουκούμι θα έχει γίνει το photogallery..:lol:
drdino
3 Απρ. 2008, 11:14
Υπάρχει επιλογή για το ρολόι στην πάνω μπάρα ώστε να εμφανίζεται αναλογικό; :confused:
Και μια ακόμα (βλακώδης ίσως) ερώτηση: παίζει να υπάρχει torrent client για ppc; :O
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 12:10
αν κρατήσεις πατημένο κλικ πάνω στο digital ρολόι τότε θα σου βγάλει επιλογή να το κάνεις analog.
για torrent δεν ξέρω.
athanaso77
3 Απρ. 2008, 12:15
Υπάρχει επιλογή για το ρολόι στην πάνω μπάρα ώστε να εμφανίζεται αναλογικό; :confused:
Nai... alla den einai katholou eksypiretiko giati einai para poly mikro, de tha sou to synistousa.
zaharakis
3 Απρ. 2008, 15:44
παιδια μια ερωτηση (λιγο off αλλα θελω να την κανω) μιας και με ενδιαφερει η γνωμη σας :)
ενω ειναι πασιφανες το ονομα και το επωνυμο σας,τι θα κανατε αν σας στελναν πμ με τον τιτλο και το αναλογο υφος...(ειναι κατι δυστυχως που το εχω συναντησει 3-4 φορες.....)
""ελα φιλος"" δωσε μου εκεινο το προγραμμα αλλα και πες μου πως θα το βαλω η και εξηγησε μου κλπ (το εξηγησε μου παει σε ενα κατεβατο απο οτι μπορειτε να φανταστειτε αποριες που εχει ενας νεο εισερχομενος στα wm):O
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 15:53
λοιπόν χωρίς παρεξήγηση (αν με παρεξηγήσετε να ξέρετε ότι θα παρεξηγηθώ) είμαι 90% σίγουρος ότι είναι ο Heartagram αυτός που το έστειλε.
εγώ βέβαια θα απαντούσα σε 5 δευτερόλεπτα.
1) ipmart-forum.com
2) διάβασε το rtfm και μετά ότι ερώτηση έχεις ξαναδιάβασε το rtfm. αν συνεχίσεις να έχεις απορίες δεν έχεις διαβάσει το rtfm. (Read The ****ing Manual για όποιον δεν ξέρει)
αυτά :)
zaharakis
3 Απρ. 2008, 15:56
λοιπόν χωρίς παρεξήγηση (αν με παρεξηγήσετε να ξέρετε ότι θα παρεξηγηθώ) είμαι 90% σίγουρος ότι είναι ο Heartagram αυτός που το έστειλε.
1) ipmart-forum.com
2) διάβασε το rtfm και μετά ότι ερώτηση έχεις ξαναδιάβασε το rtfm. αν συνεχίσεις να έχεις απορίες δεν έχεις διαβάσει το rtfm. (Read The ****ing Manual για όποιον δεν ξέρει)
οχι θοδωρη καμια σχεση ισα ισα που ηταν ευγενικοτατο το παιδι που αναφερεις ;)
δεν ειναι θεμα ποιος αλλα το γιατι:O
ειναι βασικοι οι κανονες της υγιης επικοινωνιας μεταξυ ανθρωπων....δεν το καταλαβαινω μερικες φορες....λεω μηπως ειμαι εγω παραξενος :O
highway
3 Απρ. 2008, 16:10
1) ipmart-forum.com
Χα χα χα μάλλον έχει στείλει pm σε όλο το forum. Εγώ δεν πρόλαβα να του απαντήσω γιατί έκανε μετά την ερωτηση στο forum και του απαντήσατε.
Θέλει να το αγοράσει και ψάχνεται το παιδί.
Κοίτα είναι προσωπικό θέμα αλλά για μένα είναι πολύ σοβαρή η ευγένεια. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω αλλά με ενοχλεί τρομερά να μου μιλάνε με άσχημο τρόπο.
Παντως δεν ήταν αγενής ο άνθρωπος με μένα
v@gelis
3 Απρ. 2008, 16:12
Καλησπερα παιδια.
Ξανα (για ακομη μια φορα) κατοχος ενος Καιζερ κι αυτη τη φορα λεω να παρατεινω τη "συμβιωση" μαζι του για λιγο παραπανω διαστημα.
Να ευχαριστησω και δημοσιως το φιλο Zaharakis, που για μια ακομη φορα με βοηθησε να κατατοπιστω στις εξελιξεις του Καιζερ (μακραν η πιο ενεργη κοινοτητα στο web, αναφορικα με τα ppc's, αυτη τη στιγμη).
Προστιθεμαι, λοιπον, κι εγω στην παρεα και ηδη αρχισα το παιχνιδι με τις cooked roms :)
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 16:14
ούτε με μένα δεν μου έχει μιλήσει έτσι. αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. καλά έστειλε και σε σας? μας έχει πάρει σβάρνα όλους φαίνεται :D εγώ πάντως του απάντησα.
αν το post δεν είναι ευγενικό δεν απαντάω. πάω να κάνω pm στον zaharaki για να του την σπάσω...
καλως μας ήρθες βαγγέλη
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 16:22
καλά έκανα ένα κορυφαίο pm στο zaharaki, θα τρέχει και δεν θα φτάνει :D.
zaharakis
3 Απρ. 2008, 16:27
λοιπον ας αλλαξουμε κλιμα ;)
ολες οι νεες 6.1 ρομς θα ειναι βασισμενες σε αυτο to build 19209.1.0.2 μιας και ειναι μεχρι στιγμης οτι πιο γρηγορο εχει εμφανιστει για το καιζερ .
εχετε τον νου σας οτι σε αυτο το build ενα μονο ραδιο ειναι συμβατο μεχρι στιγμης και αυτο ειναι το 1.65.14.06 :!:
http://rapidshare.com/files/104397424/KAIS_Radio_Only_1.65.14.06_CustomRUU.rar
για αποφυγη οποιονδηποτε προβληματων(καμερα,ηχοι,ασταθες σημα,μη δικτυο,κακο gps fix κλπ) προσεξτε τα στοιχεια των ρομς που κατεβαζετε ωστε να βαζετε και το καταλληλο ραδιο :)
επισης μιας και οι περισσοτεροι χρησιμοποιουμε το destinator 6.1 ειναι πλεον απαραιτητη η χρηση του gps gate για να λοκαρει σωστα σημα το gps και να δουλευει σωστα το προγραμμα.
επισης οσοι χρησιμοποιουν τα γνωστα kaser tweak η shaps advanced configuration ας προσεξουν την επιλογη ""Assisted Gps "".
και πειραματιστειτε για το που θα ειναι η σωστη επιλογη για την ρομ/ραδιο που εχετε,μιας και η ρυθμιση δεν ειναι η ιδια σε ολες;)
highway
3 Απρ. 2008, 16:28
χα χα χα .... να του κάνουμε όλοι συννενοημένα "ευγενικά" pm και να ρωτάμε διάφορα :lol::lol::lol:
zaharakis
3 Απρ. 2008, 16:33
δεν θα σε πετυχω πουθενα?? :lol::lol::lol::lol::lol:
zaharakis
3 Απρ. 2008, 16:35
Καλησπερα παιδια.
Ξανα (για ακομη μια φορα) κατοχος ενος Καιζερ κι αυτη τη φορα λεω να παρατεινω τη "συμβιωση" μαζι του για λιγο παραπανω διαστημα.
Να ευχαριστησω και δημοσιως το φιλο Zaharakis, που για μια ακομη φορα με βοηθησε να κατατοπιστω στις εξελιξεις του Καιζερ (μακραν η πιο ενεργη κοινοτητα στο web, αναφορικα με τα ppc's, αυτη τη στιγμη).
Προστιθεμαι, λοιπον, κι εγω στην παρεα και ηδη αρχισα το παιχνιδι με τις cooked roms :)
καλως ηρθες και επισημα βαγγελη στην παρεα μας :)
μια συμβουλη μονο εχω να σου δωσω αν θελεις να μην αντιμετωπισεις προβληματα εδω μεσα :rolleyes:
μακρια απο καποιον που λεγεται webvirus :p
v@gelis
3 Απρ. 2008, 16:40
Xαχα, να ειστε καλα παιδια.
Καλως σας βρηκα! :)
Πρωτη κινηση ανοιγοντας το Καιζερ, ηταν να του βαλω τη No thrills.
Μεχρι στιγμης ανταποκρινεται πολυ καλα, απομενει να δουμε πως θα παει στην πορεια.
Αν δεν δημιουργησει προβληματα, θα την κρατησω για λιγο διαστημα μεχρι να δουμε κατι πραγματικα καλυτερο.
zaharakis
3 Απρ. 2008, 16:40
χα χα χα .... να του κάνουμε όλοι συννενοημένα "ευγενικά" pm και να ρωτάμε διάφορα :lol::lol::lol:
και συ τεκνον βρουτε ??:( :D
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 17:01
Xαχα, να ειστε καλα παιδια.
Καλως σας βρηκα! :)
Πρωτη κινηση ανοιγοντας το Καιζερ, ηταν να του βαλω τη No thrills.
Μεχρι στιγμης ανταποκρινεται πολυ καλα, απομενει να δουμε πως θα παει στην πορεια.
Αν δεν δημιουργησει προβληματα, θα την κρατησω για λιγο διαστημα μεχρι να δουμε κατι πραγματικα καλυτερο.
το έχουμε πει πολλές φορές δεν είναι καλή ρομ αυτή θέλει παπά και άγιο όρος για να δουλέψει.
πάντως παιδιά ο zaharakis έχει δίκιο ότι απορίες έχετε όχι σε μένα γιατί δεν ξέρω. όλα τα pm σε αυτόν.
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 17:03
δεν θα σε πετυχω πουθενα?? :lol::lol::lol::lol::lol:
φιλαράκι σου χρωστάω ένα καφέ στην αθήνα. όποτε θες έλα, γιατί έχω και κάτι μικρές απορίες όσο αναφορά τη μπαταρία σου. πως κυκλοφορείς έτσι δεν ντρέπεσαι?
zaharakis
3 Απρ. 2008, 17:07
φιλαράκι σου χρωστάω ένα καφέ στην αθήνα. όποτε θες έλα, γιατί έχω και κάτι μικρές απορίες όσο αναφορά τη μπαταρία σου. πως κυκλοφορείς έτσι δεν ντρέπεσαι?
:worry: γιατι ??τι εχει η μπαταρια μου :blink:
μια χαρα μπαταρια ειναι:p και τωρα πλεον εχω 2 ιδιες :ninja::cry:
athanaso77
3 Απρ. 2008, 17:08
δεν θα σε πετυχω πουθενα??
Poly kalo!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
WebViRuS
3 Απρ. 2008, 17:20
έγραψα πάλι :D
Γεια σας.Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω Vodafone ενεργής υπηρεσίας data σε ενα απομακρυσμένο δίκτυο καλώντας ενα τηλ.αριθμό modem. Χρησιμοποιώ το vnc viewer για ppc. Εχω στήσει μια νεα σύνδεση modem στις ρυθμισεις συνδέσεων εχω γράψει τον τηλ.αριθμό +password του modem που καλώ και κάνω χρήση της επιλογης Τηλ.αριθμός κινητού. Δίνω την IP του απομακρυσμένου server και password στο vnc viewer, ξεκινά να κάνει την σύνδεση, γίνεται η κλήση και εμφανίζεται το μήνυμα οτι για αγνωστο λόγο η σύνδεση δεν είναι εφικτή και unable to connect to host. Απο το τηλέφωνο του κινητού καλώντας το απομακρυσμένο modem απαντά κανονικά σαν modem.
Τι φταίει ? Στις ρυθμίσεις στον τύπο γραμμής εχουμε επιλογές για πρωτόκολα και διαφανής και μη διαφανής γραμμή. Τι βάζουμε?
Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
zaharakis
3 Απρ. 2008, 20:13
Γεια σας.Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω Vodafone ενεργής υπηρεσίας data σε ενα απομακρυσμένο δίκτυο καλώντας ενα τηλ.αριθμό modem. Χρησιμοποιώ το vnc viewer για ppc. Εχω στήσει μια νεα σύνδεση modem στις ρυθμισεις συνδέσεων εχω γράψει τον τηλ.αριθμό +password του modem που καλώ και κάνω χρήση της επιλογης Τηλ.αριθμός κινητού. Δίνω την IP του απομακρυσμένου server και password στο vnc viewer, ξεκινά να κάνει την σύνδεση, γίνεται η κλήση και εμφανίζεται το μήνυμα οτι για αγνωστο λόγο η σύνδεση δεν είναι εφικτή και unable to connect to host. Απο το τηλέφωνο του κινητού καλώντας το απομακρυσμένο modem απαντά κανονικά σαν modem.
Τι φταίει ? Στις ρυθμίσεις στον τύπο γραμμής εχουμε επιλογές για πρωτόκολα και διαφανής και μη διαφανής γραμμή. Τι βάζουμε?
εδω πρεπει να επεμβει ο γιατρος μας :)
Drmobile ακουει?
v@gelis
3 Απρ. 2008, 22:49
το έχουμε πει πολλές φορές δεν είναι καλή ρομ αυτή θέλει παπά και άγιο όρος για να δουλέψει.
πάντως παιδιά ο zaharakis έχει δίκιο ότι απορίες έχετε όχι σε μένα γιατί δεν ξέρω. όλα τα pm σε αυτόν.
Εγω παλι μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα. Εννοειται πως αν δω κατι μυστηριο εχει φυγει κατευθειαν :)
zaharakis
3 Απρ. 2008, 23:25
Εγω παλι μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα. Εννοειται πως αν δω κατι μυστηριο εχει φυγει κατευθειαν :)
και ουτε προκειται να εχεις Βαγγελη ;)
μονο ο θοδωρης εχει τσακωθει με αυτην την ρομ :lol::lol:
nobleman
3 Απρ. 2008, 23:44
...και μένα μια χαρά μου πάει, φτου, φτου... μόνο μου συνδέθηκε κατευθείαν το bluetooth (samsung wep200) χωρίς κωδικό αλλά δεν είναι και πολύ σοβαρό, αν εξαιρέσουμε ότι μπορεί κάποιος να μου κλέψει τα αρχεία μου;!
l3ft3r1s
3 Απρ. 2008, 23:58
παιδιά κανα hack να μην ανοίγει το keyboard αυτόματα σε input πεδία? δλδ να ανοίγει μόνο όταν το θέλουμε εμείς. γίνεται?
DrMobile
4 Απρ. 2008, 00:16
παιδια μια ερωτηση (λιγο off αλλα θελω να την κανω) μιας και με ενδιαφερει η γνωμη σας :)
ενω ειναι πασιφανες το ονομα και το επωνυμο σας,τι θα κανατε αν σας στελναν πμ με τον τιτλο και το αναλογο υφος...(ειναι κατι δυστυχως που το εχω συναντησει 3-4 φορες.....)
""ελα φιλος"" δωσε μου εκεινο το προγραμμα αλλα και πες μου πως θα το βαλω η και εξηγησε μου κλπ (το εξηγησε μου παει σε ενα κατεβατο απο οτι μπορειτε να φανταστειτε αποριες που εχει ενας νεο εισερχομενος στα wm):O
Μου έχει συμβεί με έναν τύπο (δεν θέλω να αναφέρω nick) που έστελνε κοφτά PMs τύπου "pos na to kano auto?" και τα ήθελε όλα με το κουταλάκι βήμα βήμα. Μετά από 10+ PMs κουράστηκα... Ο τύπος αντί να μάθει να ψαρεύει ήθελε τα ψάρια έτοιμα καθαρισμένα στο πιάτο...
Καλή η ευγένεια και να βοηθάμε, αλλά να μην γίνεται κατάχρηση...
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 00:28
γιατί να μην γίνεται κατάχρηση? ααα μου φαίνεται θες και εσύ ενα pm σαν αυτό που έστειλα στο δημήτρη να σε στρώσω :D
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 00:29
το pc το οποίο θες να συνδεθείς είναι συνέχεια στο internet? υπάρχει ακόμα μηχάνημα με 56κ? αν είναι συνέχεια στο internet δλδ έχεις adsl δεν χρειάζεσαι τόσες ρυθμίσεις.
vpapous
4 Απρ. 2008, 00:42
Έχουμε τα εξής δεδομένα και θα ήθελα την γνώμη σας, αν ξέρει κάποιος.
Έχω ένα kaiser από Αγγλία της O2. Toυ έχω κάνει hard spl και του έχω βάλει 2 διαφορετικές rom του Dutty με 6.1.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να δω ελληνικά μέσω του sw keyboard.
Δοκίμασα τα εξής:
PCM keyboard: Μετά τα γνωστά μηνύματα "no current sip" κατάφερα με την βοήθεια του sip change να παίζει μέχρι να ενεργοποιήσεις πάλι το htc home plugin οπου μετά δεν ξαναπαίζει.
Hikeyboard: δεν έπαιξε ποτέ
Στην Rom Dutty's WM6.1 Hybrid UC RTM όπου περιλαμβάνεται το PCM Keyboard είχα την ελπίδα ότι βάζοντας τα 2 ελληνικά αρχεία θα έβλεπα τα ελληνικά αλλά και πάλι τζίφος. Δεν με αφήνει να τα επιλέξω στα options και επομένως παίζει μόνο τις υπόλοιπες γλώσσες.
Έχετε καμία ιδέα? Υπάρχει κανένας που να έχει αντιμετωπίσει τέτοια θέματα?
ΥΓ: Το hw keyboard παίζει μια χαρά τα ελληνικά με το AE Keyboard Mapper version 1.2.1.
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 00:50
όλα τα δοκίμασες εκτός απο αυτό που δουλεύει.
Resco Keyboard.
athanaso77
4 Απρ. 2008, 00:55
Κάνεις τα απαραίτητα soft reset μετά από κάθε εγκατάσταση πληκτρολογίου; Παράξενο μου φαίνεται αυτό που λες! Εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες του Πάνου (panosha) στο πρώτο post του thread που κατέβασες το Pocket CM Keyboard και τα Ελληνικά... δεν θα έχεις πρόβλημα.
DrMobile
4 Απρ. 2008, 01:00
γιατί να μην γίνεται κατάχρηση? ααα μου φαίνεται θες και εσύ ενα pm σαν αυτό που έστειλα στο δημήτρη να σε στρώσω :D
Κάτσε ν' αρχίσω κι εγώ να παίζω με cooked ROMs και θα τρελαθείτε στα PMs... Δε σας χάλασε! :lol: :grin: :lol:
Θα πάρω το αίμα μου πίσω! :devil:
vpapous
4 Απρ. 2008, 01:11
Όσων αφορά τις οδηγείες και τα soft reset τα έχω ακολουθήσει ευλαβικά. Κάπου είχα διαβάσει ότι το Home plub in δεν σε άφηνε να ενεργοποιήσεις το pcm. Αλλά ενώ το κάνω να δουλέψει με το που ενεργοποιώ το home, γυρνάει στο default keybord.
Η πλάκα είναι ότι ύστερα από τόσο φλασάρισμα, εξακολουθεί στο bootup η πρώτη splash screen να είναι της O2 !!!:wacko:
Anyway, δοκιμάζω το resco και επανέρχομαι....
ΥΓ: Thanx για την άμεση ανταποκριση σας.
DrMobile
4 Απρ. 2008, 01:11
Την ίδια απορία με τον WebVirus έχω κι εγώ... Το απομακρυσμένο δίκτυο είναι στο internet; Αν ναι τότε απλά μπαίνεις με το IP του και τελειώνει η υπόθεση.
Αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω στην περίπτωσή σου το απομακρυσμένο δίκτυο δεν έχει καμία πρόσβαση στο internet και απλά εσύ προσπαθείς να συνδεθείς σε κάποιο modem που περιμένει στην άλλη άκρη. Είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτό; Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, πάντα συνδέομαι μέσω internet. Δοκίμασε να καλέσεις από modem σταθερού PC να δεις αν παίζει. Πάντως με ταχύτητες modem αναρωτιέμαι αν θα έχει νόημα να παίζεις με VNC...
vpapous
4 Απρ. 2008, 01:23
@ fm169
Η συνδεέσαι από modem σε modem, ή συνδέεσαι στο Internet και μέσω μιας πραγματικής ip που έχει το απομακρυσμένο pc σου (το οποίο είναι στο internet και είναι ανοικτή η πόρτα του vnc στο firewall) συνδεέσαι.
Στη περίπτωση σου έχεις διασύνδεση modem με modem και επόμενως θα πρέπει να ρυθμίσεις τα 2 modem να 'μιλήσουν΄την ίδια γλώσσα.
Αρα ή πειραματίζεσαι με τις ρυθμίσεις ή ρωτάς σε καποιο ίσως πιο εξειδικευμένο forum (πχ στο support forum του κατασκευαστή του modem σου).
ΥΓ Θα πρέπει να πάρει ip το κινητό σου από το ίδιο δίκτυο του απομακρυσμένου pc για να μπορέσει στην συνέχεια να βρει το vnc server. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το dhcp στο απομακρυσμένο pc.
vpapous
4 Απρ. 2008, 02:05
όλα τα δοκίμασες εκτός απο αυτό που δουλεύει.
Resco Keyboard.
Τελικά το Resco παίζει.....
και δεν το είχα σε εκτίμηση τόσο χρόνια για να είμαι ειλικρινής :O
Thanx πάντως.....
athanaso77
4 Απρ. 2008, 09:04
Η πλάκα είναι ότι ύστερα από τόσο φλασάρισμα, εξακολουθεί στο bootup η πρώτη splash screen να είναι της O2 !!!:wacko:
Ean den sou aresei... tin allazoume. :happy:
v@gelis
4 Απρ. 2008, 09:41
και ουτε προκειται να εχεις Βαγγελη ;)
μονο ο θοδωρης εχει τσακωθει με αυτην την ρομ :lol::lol:
Σε τοσο οριακο σημειο ειναι οι σχεσεις τους? :lol:
Περα απο την πλακα παιδια, εχουμε φτασει να βλεπουμε custom ROMs να ειναι πιο αξιοπιστες απο τις εργοστασιακες, κι αυτο ειναι πραγματι αξιοθαυμαστο.
Βεβαια, αν αναλογιστει κανεις οτι με μια κοινοτητα τοσων ατομων σε ελληνικα και ξενα φορα, το feedback απο τη χρηση αυτων των ROM ειναι τοσο αμεσο και οι οποιες τροποποιησεις-βελτιωσεις, ακαριαιες, δεν θα επρεπε να μας παραξενευει.
Ερωτηση. Εχει ασχοληθει κανεις να φτιαξει μια ελληνικη ROM που να βασιζεται σε καποια απο τις custom WWE 6.1?
Μηπως να αναλαβουμε δραση (αν και ο χρονος που απαιτειται δεν βλεπω απο που θα βρεθει...) ? :)
highway
4 Απρ. 2008, 10:24
Με Direct Modem Connection στη ουσία δεν υλοποιείται δίκτυο tcp/ip. Υπάρχουν dedicated προγράμματα όπου το ένα βλέπει το άλλο και επικοινωνούν (π.χ. pcAnywhere που κάνει κάτι αντίστοιχο με vnc) ή κάνεις share κάποιους φακέλους και τους βλέπει ο άλλος σαν drives. Ισως το δεύτερο να μπορεί να γίνει
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 10:55
θέλει να μπαίνει στο δίκτυο μέσω modem. σίγουρα όμως ένα δίκτυο δεν έχει 56k γραμμή. αν έχει adsl τελείωσε η υπόθεση. βάζει την ip και μπήκε κατευθείαν.
Nick1150
4 Απρ. 2008, 10:57
Καλημέρα παιδιά,
Έχω καιρό να γράψω σε αυτό το thread γιατί πολύ απλά το καισερακι δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, μέχρι πρόσφατα :rolleyes:
Τελευταία άρχισε να ξεσυνδέεται από το BT ακουστικό (Plantronics) ξαφνικά και χωρίς λόγο.... στην μέση της κλήσης, πριν την κλήση ή μετά την κλήση :wacko: και το περίεργο είναι ότι μετά δεν συνδεόταν χωρίς soft reset του καισερ !!!!
Ωραία μέχρι εδώ..... σκέφτομαι τα ότι το plantronics έχει πρόβλημα (κρίμα καινούριο... μόλις 2 μηνών :mad:). Έλα όμως που έβαλα για να κάνω την δουλειά μου το samsung wep200 που είχα από παλιά και μου παρουσίασε μια από τα ίδια :confused:
Οπότε είναι θέμα κάισερ ξεκάθαρα.... Να πως ότι δεν έχω κάνει hard reset ποτέ μέχρι σήμερα (6 μήνες το έχω το κάισερ) και επίσης κάνω περίπου 1 με 2 soft reset τον μήνα αν και λέω πολύ.... Έχει πολύ λίγες εφαρμογές φορτωμένες και είναι η μαμίσια ρομ:O
Προς το παρόν βολέυομαι με το handsfree που είχε στο κουτί, αλλά πρέπει να το βγάζω για να το φορτίσω κλπ... οπότε δεν βολεύει :worry:
Μήπως έχετε κάτι να προτείνετε ;
Ευχαριστώ
:)
highway
4 Απρ. 2008, 11:07
Υπάρχει διαφορά στην καλωδίωση ενός generic φορτιστή με τον HTC. Γι' αυτό και μερικά HTC μπορεί να μη δουλεύουνε άριστα με τέτοιους φορτιστές:
"It's not the ROM, it's the charger. Generic chargers are not wired the same as HTC chargers. HTC shorts pins 4-5 on the mini-USB end of the cable signaling the phone to enter into charge mode. Normal mini-usb chargers don't and so it's intermittent. If you purchase an HTC charger OR modify a cable the problem will be solved.
If you have other HTC phones, you'll see similar issues, especially when the battery is <10%."
Την έπαθα πρίν από 1-2 μήνες κι έμεινα χαμένος κάπου στην Αθήνα και την έψαγα λίγο: Κοίτα εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=378289&highlight=charger) για περισσότερα..
Λοιπόν το έψαξα το θέμα. Οπως είπες θέλει κόλλημα στα ποδαράκια 4 και 5. Το ενδιαφέρνο πάντως είναι ότι λένε πως ίσως είναι θέμα software. Δηλαδή εξετάζει σαν software την κατάσταση στο ποδαράκι 5 και ανάλογα βάζει το κινητό σε charge mode ή όχι. Στα miniUSB το ποδαράκι 1 είναι +5V και το 4 η γείωση. Μάλλον θέλει να βλέπει στο 5 την γείωση. Φυσικά για να πουλάνε τον δικό τους στα 30ευρώ.
Ειχα πάρει έναν motorola με 10ευρώ οπότε τελικά έκανα τις κολλήσεις. Για οποιον ενδιαφέρεται ανέβασα και τις φωτο. Στην πρώτη θέλει με κοφτήρα κόψιμο το πλαστικό από το πλάι.
Το δοκίμασα σήμερα πρωϊ και άρχισε να φορτίζει. Αλλά δεν το τέσταρα και πολυ (σπίτι - δουλειά = 3λεπτά, συνήθως πάω με τα πόδια, μην με μισήσετε).
Το μόνο που με προβλημάτισε όταν δοκίμαζα μετά τις κολλήσεις είναι ότι αν δώσεις ρεύμα στο 1 τότε περνάει και στο 4,5 αλλά αν δώσεις στο στο 4,5 τότε δεν περνάει στο 1 (ή ανάποδα). Μάλλον έχει δίοδο και έτσι πρέπει να είναι. Ξέρετε τίποτα πάνω σε αυτό.
Θα δοκιμάσω καλύτερα και θα σας ξαναπω τι γίνετε.
highway
4 Απρ. 2008, 11:09
Και οι υπόλοιπες εικόνες
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 11:10
κάθεστε και παιδεύεστε χωρίς λόγο πάρτε ένα adaptora που μπαίνει στην μπρίζα και βγάζει αρσενική θύρα usb, πάρτε και ένα κλασσικό usb καλώδιο και τελείωσε. 12 ευρώ κάνει.
athanaso77
4 Απρ. 2008, 11:16
Τελευταία άρχισε να ξεσυνδέεται από το BT ακουστικό (Plantronics) ξαφνικά και χωρίς λόγο.... στην μέση της κλήσης, πριν την κλήση ή μετά την κλήση :wacko: και το περίεργο είναι ότι μετά δεν συνδεόταν χωρίς soft reset του καισερ !!!!
Ωραία μέχρι εδώ..... σκέφτομαι τα ότι το plantronics έχει πρόβλημα (κρίμα καινούριο... μόλις 2 μηνών :mad:). Έλα όμως που έβαλα για να κάνω την δουλειά μου το samsung wep200 που είχα από παλιά και μου παρουσίασε μια από τα ίδια :confused:
Οπότε είναι θέμα κάισερ ξεκάθαρα.... Να πως ότι δεν έχω κάνει hard reset ποτέ μέχρι σήμερα (6 μήνες το έχω το κάισερ) και επίσης κάνω περίπου 1 με 2 soft reset τον μήνα αν και λέω πολύ.... Έχει πολύ λίγες εφαρμογές φορτωμένες και είναι η μαμίσια ρομ:O
Koitakse mipws ftaiei kapoio apo ta programmata pou ebales teleftaia. Kai perissotera soft reset na kaneis den pathenei tipota. Ean den bgaleis akri... mallon hard reset.
highway
4 Απρ. 2008, 11:29
κάθεστε και παιδεύεστε χωρίς λόγο πάρτε ένα adaptora που μπαίνει στην μπρίζα και βγάζει αρσενική θύρα usb, πάρτε και ένα κλασσικό usb καλώδιο και τελείωσε. 12 ευρώ κάνει.
Ε αφού δεν κάνει το κλασσικό καλώδιο βρε Θοδωρή. Για αυτό τα μαστορέματα.
Πάντως μερικά Kaiser δεν έχουν το πρόβλημα να θέλει να ενώσεις τα 4 και 5. Αν θυμάμαι καλά τα Tilt.
Σε αντάπτορα αυτοκινήτου που βγάζει USB αν συνδέσεις το καλόδιο που κάνεις σύνδεση με το PC δεν φορτίζει. Αν το βάλεις στο PC εκεί φορτίζει. Για αυτό λένε οτι είναι θέμα software του Kaiser και όχι Hardware
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 11:39
το κλασσικό καλώδιο κάνει. αφού εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά. (για να φορτίσουμε το pda δεν μιλάμε τώρα? μην κάνω κανα λάθος :D)
Nick1150
4 Απρ. 2008, 11:42
Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ είναι το εορτολόγιο του windows_nt :rolleyes: θα είχε όμως παρουσιαστεί και σε άλλους φαντάζομαι εεεεε ;
highway
4 Απρ. 2008, 12:06
το κλασσικό καλώδιο κάνει. αφού εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά. (για να φορτίσουμε το pda δεν μιλάμε τώρα? μην κάνω κανα λάθος :D)
Ναι για φόρτιση. Το κλασσικό καλώδιο οταν το συνδέεις στο pc φορτίζει. Στο αμάξι αν το συνδέσεις σε φορτιστή που βγάζει usb δεν φορτίζει. Σε μπρίζα σπιτιού δεν δοκίμασα.
Στο pc παίρνει σήμα και από τα pins 2 και 3 που είναι για data. Ετσι λογικά ξεχωρίζει ότι είναι σε pc και φορτίζει. Σε φορτιστές αυτοκινήτου δεν υπάρχει καλωδιάκι πίσω από τα 2 κα 3.
Ορισμένα kaiser δεν έχουν πρόβλημα με κανένα φορτιστή. Για αυτό και λέμε ότι μάλλον είναι θέμα software. Εσείς παίζοντας με radio και roms ίσως έχετε πλέον διαφορετική συμπεριφορά :) (Τυχεροί)
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 12:14
στην δικιά μου περίπτωση έχω ένα φορτισή universal ο οποίος μπαίνει στην μπρίζα και βγάζει αρσενική θύρα USB, βάζω ένα κλασσικό καλώδιο USB και δουλεύει άψογα. στο αμάξι έχω ένα φορτιστή πάλι με το ίδιο βγάζει αρσενική θύρα USB, βάζω το καλώδιο (διαφορετικό καλώδιο) και δουλεύει. και δεν είναι μόνο το δικό μου το PDA. και το 3300 του πατέρα μου δουλεύει και το Touch της αδερφής μου. οπότε κάτι άλλο κάνετε εσείς.
άμα θέλετε πάντως σας πουλάω τα καλώδια μου για 50 ευρώ το ένα. έλα τώρα που γυρίζει!! πάρε πάρε!
highway
4 Απρ. 2008, 12:19
Κάτι άλλο που έψαξα και θελω να μοιραστώ, είναι πως να κάνω το Kaiser να το βλέπει το pc σαν δίσκο, σαν usb stick.
Υπάρχει το wm5storage το οποίο σε μένα δεν δούλεψε. Δούλεψε όμως σχεδόν άψογα το Softick Card Export II v3.8 :)
Είναι απλά τέλειο. Ανοίγεις το πρόγραμμα, λες connect, συνδέεις μετά το καλώδιο και .... η κάρτα του kaiser σαν δίκσος usb στο pc :D
Πολύ πιο γρήγορη μεταφορα από το activesync, δεν χρειάζεται να βγάζεις και να βάζεις την κάρτα και το κυριότερο για μένα είναι ότι έχω φακέλους που τους κάνω synchronize με το pc κάτι το οποίο δεν γίνεται με απλό copy paste εκτός και αν τα ψάχνεις ένα ένα και κάνεις κανα 2ωρο. :rolleyes:
Το πρόβλημα τώρα. Το έχω βάλει να μην φορτώνει στην tray. Παρόλα αυτά όταν κλείσεις το πρόγραμμα, την επόμενη φορά που θα συνδεθεί με activesync κολλάει εντελώς το Kaiser και θέλει βγάλσιμο η μπαταρία :( Θα παίξω μόλις μπορέσω με κάποιες ρυθμίσεις να δω τι γίνεται. Προς το παρόν, μόλις κλείσω το Card Export κάνω ένα soft reset.
Το καλό του κακού? Εμαθα πως βγαίνει εύκολα το πίσω καπάκι. Αν έχεις έξω το stylus πατάς από εκείνη την πλευρά το καπάκι και βγαίνει εύκολα :p
highway
4 Απρ. 2008, 12:24
στην δικιά μου περίπτωση έχω ένα φορτισή universal ο οποίος μπαίνει στην μπρίζα και βγάζει αρσενική θύρα USB, βάζω ένα κλασσικό καλώδιο USB και δουλεύει άψογα. στο αμάξι έχω ένα φορτιστή πάλι με το ίδιο βγάζει αρσενική θύρα USB, βάζω το καλώδιο (διαφορετικό καλώδιο) και δουλεύει. και δεν είναι μόνο το δικό μου το PDA. και το 3300 του πατέρα μου δουλεύει και το Touch της αδερφής μου. οπότε κάτι άλλο κάνετε εσείς.
άμα θέλετε πάντως σας πουλάω τα καλώδια μου για 50 ευρώ το ένα. έλα τώρα που γυρίζει!! πάρε πάρε!
Αμα κατεβάσεις λίγο την τιμή :p:p:p ..... ή καλύτερα να ανταλάξουμε τα kaiser μας :D
Αν δεις στο xda έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα ενώ άλλοι δουλεύουν με όλους τους φορτιστές μια χαρά. Το πρόβλημα μάλiστα ήταν από το πρώτο tytn. Εχει αρκετά threads.
Εγώ είμαι στην πρώτη περίπτωση και το workaround δούλεψε μια χαρά.
zaharakis
4 Απρ. 2008, 12:45
δεν εχει σβηστει καλα η προηγουμενη ρομ σου κατα το φλασαρισμα:!:
φλασαρισε αυτην
http://rapidshare.com/files/103629255/official_kaiser_rom_wwe.rar
ειναι η official wwe του καιζερ (εχει και το αναλογο ραδιο μεσα)
και μετα περασε οτι ρομ θελεις εσυ ;)
απλα μην ξεχασεις να βαλεις το καταλληλο ραδιο για την ρομ που θα εγκαταστησεις :)
zaharakis
4 Απρ. 2008, 12:49
Το καλό του κακού? Εμαθα πως βγαίνει εύκολα το πίσω καπάκι. Αν έχεις έξω το stylus πατάς από εκείνη την πλευρά το καπάκι και βγαίνει εύκολα :p
κοιτα αυτο :p
http://www.youtube.com/watch?v=gu8sNlSyx5E
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 13:04
σιγά το δύσκολο εγώ το κάνω με κλειστά μάτια. :D
δείτε και αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=oYD-RkNu6PA&feature=related
ωραίο smart phone
highway
4 Απρ. 2008, 13:14
κοιτα αυτο :p
http://www.youtube.com/watch?v=gu8sNlSyx5E
Μόνο στον γιατρό θα τα χαλάσουμε. Εγώ είμαι με τους περσινούς πιτσιρικάδες 1 και 2. Κυρίως όμως με stoner και ducati
DrMobile
4 Απρ. 2008, 13:16
Λοιπόν το έψαξα το θέμα. Οπως είπες θέλει κόλλημα στα ποδαράκια 4 και 5. Το ενδιαφέρνο πάντως είναι ότι λένε πως ίσως είναι θέμα software. Δηλαδή εξετάζει σαν software την κατάσταση στο ποδαράκι 5 και ανάλογα βάζει το κινητό σε charge mode ή όχι. Στα miniUSB το ποδαράκι 1 είναι +5V και το 4 η γείωση. Μάλλον θέλει να βλέπει στο 5 την γείωση. Φυσικά για να πουλάνε τον δικό τους στα 30ευρώ.
Ειχα πάρει έναν motorola με 10ευρώ οπότε τελικά έκανα τις κολλήσεις. Για οποιον ενδιαφέρεται ανέβασα και τις φωτο. Στην πρώτη θέλει με κοφτήρα κόψιμο το πλαστικό από το πλάι.
Το δοκίμασα σήμερα πρωϊ και άρχισε να φορτίζει. Αλλά δεν το τέσταρα και πολυ (σπίτι - δουλειά = 3λεπτά, συνήθως πάω με τα πόδια, μην με μισήσετε).
Το μόνο που με προβλημάτισε όταν δοκίμαζα μετά τις κολλήσεις είναι ότι αν δώσεις ρεύμα στο 1 τότε περνάει και στο 4,5 αλλά αν δώσεις στο στο 4,5 τότε δεν περνάει στο 1 (ή ανάποδα). Μάλλον έχει δίοδο και έτσι πρέπει να είναι. Ξέρετε τίποτα πάνω σε αυτό.
Αν όντως συμβαίνει αυτό με τα original HTC chargers ντροπή τους! Δεν φτάνουν τα λεφτά απ' τα μηχανάκια, θέλουν να μας αρμέγουν και στα καλώδια οι φούστηδες... :rocket:
Μόνο πρόσεξε πάρα πολύ να μην καταστρέψεις την υποδοχή mini USB στο Kaiser! Στο λέω γιατί είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία με ένα ολοκαίνουριο Sony camcorder που είχα κάποτε. Το είχα συνδέσει με ένα ελαττωματικό mini firewire καλώδιο (ένα πινάκι στο βύσμα εξείχε λίγο) και μου κατέστρεψε την υποδοχή στο camcorder (στράβωσε ένα απ' τα ελασματάκια του μέσα). Τελικά μετά από πολύ κόπο και σκάλισμα με κατσαβιδάκια κτλ. κατάφερα να το φτιάξω. Γενικά τέτοιου είδους βύσματα όπως τα mini USB και mini firewire είναι πολύ ευαίσθητα και θέλει προσοχή. Λάθος μεγάλο κατά τη γνώμη μου να βάζουν τέτοια βύσματα σε PDA, ειδικά όταν πρέπει να μπαινοβγαίνουν σχεδόν κάθε μέρα.
Έχε το νου σου κι αν ζορίζεται να μπει θα σου έλεγα μην το ρισκάρεις, δεν αξίζει τα 20 ευρώ που γλυτώνεις... Μια φορά έξω να βγεις πιο πολλά θα χαλάσεις...
highway
4 Απρ. 2008, 13:17
σιγά το δύσκολο εγώ το κάνω με κλειστά μάτια. :D
δείτε και αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=oYD-RkNu6PA&feature=related
ωραίο smart phone
χα χα χα ... θοδωρή μην μου δίνεις πάσα. Ε δεν θα την αφήσω ανεκμετάλλευτη : "Μάλλον εσένα σου κολλάει πολύ συχνά το Kaiserάκι ε?" :p:p:p:p
highway
4 Απρ. 2008, 13:20
Αν όντως συμβαίνει αυτό με τα original HTC chargers ντροπή τους! Δεν φτάνουν τα λεφτά απ' τα μηχανάκια, θέλουν να μας αρμέγουν και στα καλώδια οι φούστηδες... :rocket:
Μόνο πρόσεξε πάρα πολύ να μην καταστρέψεις την υποδοχή mini USB στο Kaiser! Στο λέω γιατί είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία με ένα ολοκαίνουριο Sony camcorder που είχα κάποτε. Το είχα συνδέσει με ένα ελαττωματικό mini firewire καλώδιο (ένα πινάκι στο βύσμα εξείχε λίγο) και μου κατέστρεψε την υποδοχή στο camcorder (στράβωσε ένα απ' τα ελασματάκια του μέσα). Τελικά μετά από πολύ κόπο και σκάλισμα με κατσαβιδάκια κτλ. κατάφερα να το φτιάξω. Γενικά τέτοιου είδους βύσματα όπως τα mini USB και mini firewire είναι πολύ ευαίσθητα και θέλει προσοχή. Λάθος μεγάλο κατά τη γνώμη μου να βάζουν τέτοια βύσματα σε PDA, ειδικά όταν πρέπει να μπαινοβγαίνουν σχεδόν κάθε μέρα.
Έχε το νου σου κι αν ζορίζεται να μπει θα σου έλεγα μην το ρισκάρεις, δεν αξίζει τα 20 ευρώ που γλυτώνεις... Μια φορά έξω να βγεις πιο πολλά θα χαλάσεις...
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Και είμαι λίγο ψείρας με αυτά. θα το προσέξω και αν δω ότι ζορίζεται κάτι το παρατάω
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 13:25
δεν μου φταίει το kaiseraki μου που κολάει σε μία συγκεκριμένη ρομ. ο zaharakis φταίει. αυτό είναι κανόνας
αλλα ξέρω τι φταίει. to kaiser μου είναι γεννημένο για custom πράγματα. τα official δεν του αρέσουν. είναι αλάνι.
athanaso77
4 Απρ. 2008, 13:31
Se mia sygkekrimeni ROM? :confused:
Mono? :blink:
Egw giati thymamai alla? :p
:lol:
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 13:32
τα προβληματάκια με τις radio δεν μετράνε. είναι για να περνάω την ώρα μου απλώς :D
αμέσως εσύ!
giorgos555
4 Απρ. 2008, 13:34
GEIA SAS PAIDIA TI KANETE?? 8A I8ELA MIA MIKRH BOI8EIA APO SAS ...
PRIN APO MERIKES MERES AGORASA NOKIA N95 8GB KAI TO METANIOSA PARA POLY POY TO PIRA GIATI DEN KANEI TPT... KAI TO EDOSA PISO STO MAGAZI..
TORA SKEFTOMAI NA PARW ALLO KINHTO OPOS TO HTC ALLA DEN KSERW PIO EINAI TO KATALILO .. KAI EINAI I PROTI FORA POY 8A PARO KINITO SE WINDOWS MOBILE...
TO HTC TyTN II EINAI KALO???? H TO Toshiba Portege G900 ??? 8A I8ELA NA MOY PEITE TH GNOMH SAS ..
EUXARISTO POLY...
athanaso77
4 Απρ. 2008, 13:44
HTC Tytn II
h'
HTC Touch Cruise
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 13:47
θα σου δώσω 2 λόγους γιατί να πάρεις HTC.
1) HTC
2) xda-developers (θα καταλάβεις στο μέλλον. θα σου πω απλά ότι η υποστήριξη είναι τρομερή)
στην θέση σου θα έπερνα ένα HTC POLARIS αντί για το TyTN II το οποίο σαν συσκευή είναι ακριβώς η ίδια με τι διαφορά ότι έχει ραδιόφωνο και κάτι άλλο που συνέχεια ξεχνάω, αλλά δεν έχει πληκτρολόγιο.
το μεγαλύτερο πλεονέκτημα βέβαια είναι το μέγεθος του και η οθόνη του η οποία δεν έχει πλαστικό γύρω γύρω κάτι που είναι χρήσιμο.
το TyTN II είναι περισσότερο για "επαγγελματική" χρήση (ναι είμαι επαγγελματίας :D)
τέλος μην γράφεις κεφαλαία γιατί είναι λίγο εκνευριστικά.
το POLARIS είναι το Touch Cruise .....
zalaros
4 Απρ. 2008, 13:49
Παιδιά περάστε και μια βολτίτσα από το γνωστό μαγαζάκι (ναι ναι το γωνιακό :p) γιατί κυκλοφόρησε core player 1.2.2. Δεν τον δοκίμασα ακόμα γιατί μόλις "βγήκα" από το μαγαζί :lol:
WebViRuS
4 Απρ. 2008, 14:05
αυτός ο player ποτέ δεν μ'άρεσε. ένα design της προκοπής δεν μπορούν να φτιάξουν. ειδικά δηλαδή αν δεν χρησιμοποιείς πενάκι δεν το δουλεύεις με καμία παναγία το πρόγραμμα.
το πιο φιλικό interface για μένα το έχει το audio manager. θα μπορούσε να ήταν και αυτό πολύ καλύτερο αλλά αν θες να χρησιμοποιείς δάχτυλα είναι φοβερό. φυσικά δεν παίζει ότι παίζει το coreplayer αλλά για αυτό έχω και το tcpmp.
CarpeNoctum
4 Απρ. 2008, 15:28
Αποφάσισα και 'γω να το πάρω το TyTN II και έχω δύο ερωτησούλες γι' αυτούς που το έχουν καιρό.
1. Πήγα και το είδα από κοντά σε μια fnac εδώ στο Βέλγιο για να διαπιστώσω μόνος μου το μέγεθος, βάρος κλπ. Είχα διαβάσει πολλά reviews για το συγκεκριμένο μαραφέτι αλλά όταν το πιασα στα χέρια μου απέκτησα την απορία κατά πόσο είναι ανθεκτικό το σύστημα της slide οθόνης. Και εξηγώ: το δείγμα που έπιασα στα χέρια μου σίγουρα είχε κακοποιηθεί από όλους αυτούς που το περιεργάζονται (έλειπε πχ ένα κουμπί από το πληκτρολόγιο) αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν σαν να είχε χαλαρώσει λίγο η οθόνη. Για να γίνω πιο ακριβής το 1 - 1.5 εκατοστό του slide το έκανε χωρίς σχεδόν αντίσταση ενώ μετά ένιωθες ότι ήταν πιο σκληρό και γλιστρούσε δυσκολότερα. Ρωτάω λοιπόν εσάς που το έχετε καιρό αν αυτό είναι έτσι από την αρχή, αν έχει γίνει και σε σας ή αν ήταν αποτέλεσμα της κακομεταχείρισης του δείγματος.
2. Θα πάρω bluetooth ακουστικό και σκέφτομαι να πάρω ένα της samsung. Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει Bugs στο pairing δεδομένου ότι δεν είναι HTC. Σωστά;
Θα το αγοράσω από Βέλγιο με την αγγλική (μόνο) rom (τα ελληνικά δε με απασχολούν) και το βρήκα στα 680 ευρώ περίπου. Η τιμή μου φάνηκε λογική γιατί είδα ότι στην Ελλάδα πωλείται ακριβότερα (βλ. Πλαίσιο). Η ατυχία είναι βέβαια ότι το βέλγικο pixmania το δίνει 570 ευρώ μόνο αλλά δυστυχώς έχει πάνω μόνο γαλλικά ή ολλάνδικά.
Αυτά για αρχή. Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλα!
athanaso77
4 Απρ. 2008, 15:34
αυτός ο player ποτέ δεν μ'άρεσε. ένα design της προκοπής δεν μπορούν να φτιάξουν. ειδικά δηλαδή αν δεν χρησιμοποιείς πενάκι δεν το δουλεύεις με καμία παναγία το πρόγραμμα.
De tha diafwnisw mazi sou alla eidika oi teleftaies ekdoseis me to enswmatomeno youtube player einai poly aksiologes mias kai paizei kanonika video apo to youtube me ena aplo klik kai den xreiazetai tipota allo! ;)
geovass
4 Απρ. 2008, 15:36
Αποφάσισα και 'γω να το πάρω το TyTN II και έχω δύο ερωτησούλες γι' αυτούς που το έχουν καιρό.
1. Πήγα και το είδα από κοντά σε μια fnac εδώ στο Βέλγιο για να διαπιστώσω μόνος μου το μέγεθος, βάρος κλπ. Είχα διαβάσει πολλά reviews για το συγκεκριμένο μαραφέτι αλλά όταν το πιασα στα χέρια μου απέκτησα την απορία κατά πόσο είναι ανθεκτικό το σύστημα της slide οθόνης. Και εξηγώ: το δείγμα που έπιασα στα χέρια μου σίγουρα είχε κακοποιηθεί από όλους αυτούς που το περιεργάζονται (έλειπε πχ ένα κουμπί από το πληκτρολόγιο) αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν σαν να είχε χαλαρώσει λίγο η οθόνη. Για να γίνω πιο ακριβής το 1 - 1.5 εκατοστό του slide το έκανε χωρίς σχεδόν αντίσταση ενώ μετά ένιωθες ότι ήταν πιο σκληρό και γλιστρούσε δυσκολότερα. Ρωτάω λοιπόν εσάς που το έχετε καιρό αν αυτό είναι έτσι από την αρχή, αν έχει γίνει και σε σας ή αν ήταν αποτέλεσμα της κακομεταχείρισης του δείγματος.
2. Θα πάρω bluetooth ακουστικό και σκέφτομαι να πάρω ένα της samsung. Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει Bugs στο pairing δεδομένου ότι δεν είναι HTC. Σωστά;
Θα το αγοράσω από Βέλγιο με την αγγλική (μόνο) rom (τα ελληνικά δε με απασχολούν) και το βρήκα στα 680 ευρώ περίπου. Η τιμή μου φάνηκε λογική γιατί είδα ότι στην Ελλάδα πωλείται ακριβότερα (βλ. Πλαίσιο). Η ατυχία είναι βέβαια ότι το βέλγικο pixmania το δίνει 570 ευρώ μόνο αλλά δυστυχώς έχει πάνω μόνο γαλλικά ή ολλάνδικά.
Να κανω μια flame ερωτηση? Γιατι δεν κοιτας και το Cruise ?:X ...εκτος εαν θελεις sliding keyboard βεβαια οποτε πας σε Kaizer με κλειστα ματια...
athanaso77
4 Απρ. 2008, 15:38
1. H poiotita kataskevis tou thewreitai isws i kalyteri pou exoume dei se PPC.
2. Den yparxei problima symbatotitas me opoiodipote bluetooth.
3. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=154149
CarpeNoctum
4 Απρ. 2008, 15:53
Να κανω μια flame ερωτηση? Γιατι δεν κοιτας και το Cruise ?:X ...εκτος εαν θελεις sliding keyboard βεβαια οποτε πας σε Kaizer με κλειστα ματια...
Όπως το πες.
1. H poiotita kataskevis tou thewreitai isws i kalyteri pou exoume dei se PPC.
2. Den yparxei problima symbatotitas me opoiodipote bluetooth.
3. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=154149
Ευχαριστώ. Όσο για την τιμή θεωρώ ότι η διαφορά των 50 ευρώ είναι κάτι ανεκτό γιατί εδώ γενικά οτιδήποτε tech είναι συνήθως λίγο πιο ακριβό. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι αγοράζω το μοντέλο με τα αγγλικά win το οποίο έρχεται ειδική εισαγωγή μιας και εδώ πωλούνται με γαλλικά ή ολλανδικά. Και δεν ξέρω αν φλασάρονται εδώ ή έρχονται έτσι από Γαλλία και Ολλανδία αντίστοιχα. Και δυστυχώς δε μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα το συγκεκριμένο γιατί εδώ θα το πάρω από κάπου που θα πάρω και άλλα προϊόντα και θα το βάλω μέσα σε ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Επίσης θα εκτιμούσα ένα Pm από κάποιον με κάποια "μαγαζάκια" που θα πρεπε να μπουν σε bookmarks και ό,τι άλλο θεωρεί χρήσιμο
zaharakis
4 Απρ. 2008, 16:18
Παιδιά περάστε και μια βολτίτσα από το γνωστό μαγαζάκι (ναι ναι το γωνιακό :p) γιατί κυκλοφόρησε core player 1.2.2. Δεν τον δοκίμασα ακόμα γιατί μόλις "βγήκα" από το μαγαζί :lol:
και το λαπτοπ μου λαζαρε μολις την γλυτωσε την καταστροφη :mad:
το πιο φιλικό interface για μένα το έχει το audio manager. θα μπορούσε να ήταν και αυτό πολύ καλύτερο αλλά αν θες να χρησιμοποιείς δάχτυλα είναι φοβερό. φυσικά δεν παίζει ότι παίζει το coreplayer αλλά για αυτό έχω και το tcpmp.
εσενα δεν στο βρισκουμε πουθενα ουτως η αλλως :p εδω θα κολησουμε??
δεν σε βολευει ο core που τα παντα γινονται χωρις πενακι :blink:
σε βολευει ο audio manager με την ηλιθια λογικη να διαβαζει τα παντα χυμα και δεν σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις ολοκληρους φακελους :mad:
(παρα πρεπει να κανεις λιστα για να ακουσεις τα κοματια που θελεις με την σειρα που εσυ γουσταρεις)
,οπως παρα πολυ ανετα κανει ο core player :lol:
De tha diafwnisw mazi sou alla eidika oi teleftaies ekdoseis me to enswmatomeno youtube player einai poly aksiologes mias kai paizei kanonika video apo to youtube me ena aplo klik kai den xreiazetai tipota allo! ;)
αστον Γιαννη ;) θοδωρης ειναι αυτος :p
athanaso77
4 Απρ. 2008, 16:40
σε βολευει ο audio manager με την ηλιθια λογικη να διαβαζει τα παντα χυμα και δεν σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις ολοκληρους φακελους :mad:
(παρα πρεπει να κανεις λιστα για να ακουσεις τα κοματια που θελεις με την σειρα που εσυ γουσταρεις)
Etsi... opws ta les einai Dimitri!!! :happy:
TOMCAT25
4 Απρ. 2008, 18:04
Παιδιά καλησπέρα.
Έχω ανάγκη άμεσης υποστήριξης σε σοβαρό θέμα με το kaiser...
Specifications:
----> TYTN II unlocked από ORANGE με HardSpL διαδικασία.
----> To Bootloader Δείχνει SPL-1.0.OliPoF, CPLD-8
----> RΟM: Nothrills με το αντίστοιχο RADIO για WM6.1 που περιέχεται.
Χθές το απόγευμα πέρασα στην κάρτα το ελληνικό eortologio που υπάρχει στο SIte tou www.TURBOIRC.com το οποίο αν έχω καταλάβει σωστά είναι το ίδιο με αυτό που αντίστοιχο που κυκλοφορεί σε κάποιο thread του Forum. Αφού το πέρασα στην storage card και ξεκίνησα την διαδικασία του install του ζήτησα να το κάνει Αποθήκευση στην storage card.
Κάποια στιγμή το install κόλλησε, έτσι αποφάσισα να του κάνω soft reset. Στην συνέχεια μετά το reboot όταν έφτασε στην οθόνη όπου ζητάει το αρχικό password για την είσοδο στο WM, η οθόνη αφού έδειξε το πληκτρολόγιο με τους αριθμούς έσβησε και το μόνο που παραμένει είναι η πάνω Taskbar (δηλ. Taskbar+ Μαύρη οθόνη το υπόλοιπο).
Σε εκείνο το σημείο λοιπόν όσες φορές και να έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να κάνω Hardreset με τα Softkeys και το reset button (μάλλον έχει να κάνει με το ότι δεν έχω μπεί στα WM. Επίσης δεν μπορώ να βάλω κωδικό γιατί 1ο) δεν βλέπω τι να πατήσω 2ο) μετά από κάποιες προσπάθεις που έκανα μου έγραψε κάτι για αποτυχημένες προσπάθειες και να πατήσω μια αλληλουχία 'a1b2c3' ώστε να ξαναβάλω τον κωδικό.
Προφανώς δεν μπορώ να συνδεθώ με ActiveSync στην παρούσα κατάσταση, πιθανότατα blockarei πριν το Αντίστοιχο process.
**** EΡΩΤΗΣEIΣ *****
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω HardReset την ROM π.χ από το bootloader?
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να flasharw τα πάντα και να αρχίσω από την αρχή?
Στους XDA διάβασα κάτι για το MTTY αλλά δεν έχω καταλάβει αρκετά για το πώς χρησιμοποιείται και τι κάνει (επίσης έχει sticky και το γεγονός ότι μπορεί να καταστρέψει το Kaiser)....υπάρχει κάποιος εδώ που να μπόρει να με καθοδηγήσει?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371154
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=372497&page=2
Παιδία Pls αν υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να με βοηθήσει....ας απαντήσει....ή ας στείλει ένα PM..μήπως μιλήσουμε τηλεφωνικά.
TOMCAT25
4 Απρ. 2008, 20:07
Τέλος πάντων.....αφού έψαξα ότι υπήρχε και δεν υπήρχε η ΠΑΤΕΝΤΑ είναι μία!!!
Έκανα installation της ROM απευθείας από την microSD card και δούλεψε. Πέρασε από πάνω ότι βλακεία γινόταν πριν ..και τώρα είναι ΟΚ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ύπαρξη από πριν HARDSPL..so αν δεν .... να το κάνετε σύντομα.
:!:******** http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336158 *************:!:
Καλησπέρα,
Παιδιά ευχαριστώ για τις ιδέες!
Τελικά έπαιξε. Αυτό που εκανα ηταν να απενεργοποιήσω το Auto στπν τύπο δικτύου στις ρυθμίσεις τηλεφώνου (εχει Auto, gsm, wcdma) και να επιλέξω GSM. Στις επιλογές ρύθμισης συνδεσης ακολούθησα τις οδηγίες του τηλεφώνου μας δηλ. "εγκατάσταση νεου Modem" , επιλογή "αρ. κινητού τηλεφώνου", εβαλα αριθμό τηλ. και ονομα και Password του απομακρυσμένου Modem και τσεκάρισα την νέα σύνδεση ως ενεργή. Ετρεξα ενα VNC viewer για PPC , εδωσα IP του καλούμενου server στο VNC και αυτόματα πήρε κλήθηκε ο Modem και συνδέθηκα σε ενα απομακρυσμένο δίκτυο απο υπολογιστές οπου κάνεις πλήρη διαχείριση τους σαν να είσαι εκεί.
Οσοι θελήσουν περισσότερη βοήθεια παρακαλώ να ζητήσουν.
george cc
4 Απρ. 2008, 22:53
Καλησπέρα παιδιά.Εχω εγκαταστ'ησει το Windows mobile device center,σε Windows Vista και δεν μπορώ να συνδέσω με το κινητό τον υπολογιστή.Εχω ελέγξει το firewall και δεν βλέπω να το έχει μπλοκάρει αυτό.Τι άλλο μπορεί να είναι που δεν το αφήνει να συνδεθεί;
zaharakis
5 Απρ. 2008, 02:13
Παιδιά καλησπέρα.
Specifications:
Χθές το απόγευμα πέρασα στην κάρτα το ελληνικό eortologio που υπάρχει στο SIte tou www.TURBOIRC.com (http://www.TURBOIRC.com) το οποίο αν έχω καταλάβει σωστά είναι το ίδιο με αυτό που αντίστοιχο που κυκλοφορεί σε κάποιο thread του Forum. Αφού το πέρασα στην storage card και ξεκίνησα την διαδικασία του install του ζήτησα να το κάνει Αποθήκευση στην storage card.
Κάποια στιγμή το install κόλλησε, έτσι αποφάσισα να του κάνω soft reset. Στην συνέχεια μετά το reboot όταν έφτασε στην οθόνη όπου ζητάει το αρχικό password για την είσοδο στο WM, η οθόνη αφού έδειξε το πληκτρολόγιο με τους αριθμούς έσβησε και το μόνο που παραμένει είναι η πάνω Taskbar (δηλ. Taskbar+ Μαύρη οθόνη το υπόλοιπο).
Σε εκείνο το σημείο λοιπόν όσες φορές και να έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να κάνω Hardreset με τα Softkeys και το reset button (μάλλον έχει να κάνει με το ότι δεν έχω μπεί στα WM. Επίσης δεν μπορώ να βάλω κωδικό γιατί 1ο) δεν βλέπω τι να πατήσω 2ο) μετά από κάποιες προσπάθεις που έκανα μου έγραψε κάτι για αποτυχημένες προσπάθειες και να πατήσω μια αλληλουχία 'a1b2c3' ώστε να ξαναβάλω τον κωδικό.
Προφανώς δεν μπορώ να συνδεθώ με ActiveSync στην παρούσα κατάσταση, πιθανότατα blockarei πριν το Αντίστοιχο process.
**** EΡΩΤΗΣEIΣ *****
Στους XDA διάβασα κάτι για το MTTY αλλά δεν έχω καταλάβει αρκετά για το πώς χρησιμοποιείται και τι κάνει (επίσης έχει sticky και το γεγονός ότι μπορεί να καταστρέψει το Kaiser)....υπάρχει κάποιος εδώ που να μπόρει να με καθοδηγήσει?
Παιδία Pls αν υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να με βοηθήσει....ας απαντήσει....ή ας στείλει ένα PM..μήπως μιλήσουμε τηλεφωνικά.
φιλε μου δυστυχως δεν εισαι ο μονος που την εχει πατησει με το συγκεκριμενο προγραμμα εορτολογιου....:O
μην το πλησιαζετε γιατι εχει αποδειχθει καταστροφικο τον τελευταιο καιρο :blink:
κριμα ταλαιπωρηθηκες ....αφου βρηκες ακρη παλι καλα...
WebViRuS
5 Απρ. 2008, 03:32
και το λαπτοπ μου λαζαρε μολις την γλυτωσε την καταστροφη :mad:
αστον Γιαννη ;) θοδωρης ειναι αυτος :p
αμέσως να με πληγώσεις εσύ. να ξέρεις ότι είμαι ευαίσθητος άνθρωπος :D
_KOSTASKELLAS_
5 Απρ. 2008, 10:56
Χρησιμοποιώ το vnc viewer
kalimera sas
sinxoresteme an eimai off topic alla kratao akoma apo ti narkosi tou nosokomiou:dizzy::cold::sorry::dizzy:
kseroume an litourgei o VNC me tim non stop???
illuminatus
5 Απρ. 2008, 11:33
Παιδιά καλησπέρα.
Specifications:
Χθές το απόγευμα πέρασα στην κάρτα το ελληνικό eortologio που υπάρχει στο SIte tou www.TURBOIRC.com το οποίο αν έχω καταλάβει σωστά είναι το ίδιο με αυτό που αντίστοιχο που κυκλοφορεί σε κάποιο thread του Forum. Αφού το πέρασα στην storage card και ξεκίνησα την διαδικασία του install του ζήτησα να το κάνει Αποθήκευση στην storage card.
**** EΡΩΤΗΣEIΣ *****
Φιλε μου... συναντησα ακριβως το ιδιο προβλημα πριν μια εβδομαδα...λυπαμαι που δεν προλαβα να σε βοηθησω..Τη λυση τη βρηκα εδω !! Πολυ ενδιαφερουσα σελιδα θα λεγα ...http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4946 ;)
TrObAs
5 Απρ. 2008, 12:38
Καλημέρα παιδιά την τρίτη παραλαμβάνω από Wind το Kaizer αλλά παρόλες τις σελίδες που διάβασα δεν μπορώ να καταλάβω πολλά. Θα ήθελα να μου πείτε κάποια βασικά πράγματα τι να προσέξω τι προγράμματα προτείνετε να του περάσω γενικές πληροφορίες δλδ.
Δεν θα το ζητουσα έτσι χωρίς να έχω ψάξει γιατί γνωρίζω την φιλοσοφία των φορουμ απλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη....
Ευχαριστώ.
tranaee
5 Απρ. 2008, 13:42
Καταπληκτική η προσπάθειά σου φίλε highway και σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ.. Φαίνεται πως πιάνουν τα χεράκια σου, αν πιάνανε και τα δικά μου σίγουρα θα το προσπαθούσα.. Να σου πω ακριβώς τι συμβαίνει και με μένα για χάρη της εκσφαλμάτωσης..
Λοιπόν, όταν συνδέω τον generic φορτιστή μου στο αυτοκίνητο πάντα δουλεύει για περίπου ένα δίωρο.. από κει κι έπειτα του κάνω softreset, συνεχίζει και φορτίζει αλλά όχι πάνω από μισή ώρα.. στο επόμενο ή μεθεπόμενο softreset η φόρτιση σταματάει τελείως..
Αν ήταν 100% hardware το πρόβλημα θα έπρεπε να το κάνει αυτό..? όχι βέβαια.. Ίσως παίζει κάποιο ρόλο η λειτουργία του gps γιατί να μη ξεχνάμε 99% των φορών που το κάιζερ είναι στον φορτιστή του αυτοκινήτου είναι για gps χρήση..
Όταν σταματά η φόρτιση κι αρχίζω να το πασπατεύω το νοιώθω υπερβολικά ζεστό (gps μετά από ένα δίωρο), μέχρι να γίνει το softreset κρυώνει λίγο και παίζει μέχρι να ξαναζεσταθεί -ή τερματίζεται κάποια buggy λειτουργία του gps? λες να συνδέεται με το πρόβλημα gps-kaiser κατανάλωση μπαταρίας μετά από χρήση gps και θέλει softreset για να στρώσει?
tranaee
5 Απρ. 2008, 14:17
Επειδή τα posts για τις cooked roms δίνουν και παίρνουν καλό θα ήταν για τους νέους χρήστες να σημειώσουμε τα παρακάτω:
1. Αν είστε αρχάριος χρήστης και το τηλ. σας είναι ελληνικό και σας ενδιαφέρουν τα ελληνικά στο κάιζερ μην προχωρήσετε σε κάποια custom rom γιατί βάζετε τη συσκευή (και τη μικρή σας επένδυση) σε ρίσκο καλής (μέχρι καθόλου) λειτουργίας χάνοντας και την software εγγύηση του κάιζερ.
2. Μία custom rom όσο καλοστημένη και να είναι δε θα δώσει ποτέ καλύτερες επιδόσεις σε προγράμματα έξω από το κέλυφος εργασίας των WM, όπως media players, παιχνίδια, gps software κλπ γιατί αυτές είναι ούτως ή άλλως customised εφαρμογές από τις εταιρείες που τις αναπτύσουν και μόνο αυτές ευθύνονται για τη βέλτιστη χρήση του κώδικα σε συνεργασία με τους drivers του κάιζερ..
Μία καλοστημένη rom σίγουρα θα δώσει ταχύτητα στο περιβάλλον των WM αλλά όχι περισσότερα καρέ/sec στο 720Χ576 avi, mpeg ή divx βιντεάκι ή στο Quake που παίζετε στο κάιζερ..
Ενόψει των ίσως αναμενόμενων drivers για το video-chip της Ati που υπάρχει μέσα στον Qualcomm επεξεργαστή του κάιζερ και που μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν χρησιμοπείται και θα θέλατε καλύτερη αναπαραγωγή γραφικών (video ή 2D-3D), καλό θα ήταν να περιμένατε μέχρι αυτοί να εκδοθούν..
(Στην περίπτωση βέβαια που οι xda τους παρουσιάσουν σε κάποια καινούργια rom δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να υπάρχει κάποιο κάιζερ, κάπου, που να έχει μείνει αφλασάριστο..:))
DrMobile
5 Απρ. 2008, 14:52
Να προσθέσω και κάτι άλλο για τους νέους χρήστες: Μη βιαστείτε να το φλασάρετε, αφήστε το με τη μαμήσια ROM για λίγο διάστημα (πχ. ένα μήνα) και κάντε σκληρή χρήση. Έτσι αν σας βγουν προβλήματα στο h/w το επιστρέφετε άφοβα σαν κύριοι χωρίς να έχει πειραχτεί η εγγύηση. :)
DrMobile
5 Απρ. 2008, 17:23
Για όσους δεν το είδαν...
HTC Raphael (TyTN III) (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=204004)
:drool: :drool: :drool:
Edit: Απ' τις εικόνες δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι... Λοξό sliding για keypad κάθετα και QWERTY οριζόντια... Χμμμ... Την οθόνη πάντως την κόβω QVGA αν κρίνω απ' το μέγεθος.
zaharakis
5 Απρ. 2008, 18:30
Για όσους δεν το είδαν...
HTC Raphael (TyTN III) (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=204004)
:drool: :drool: :drool:
Edit: Απ' τις εικόνες δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι... Λοξό sliding για keypad κάθετα και QWERTY οριζόντια... Χμμμ... Την οθόνη πάντως την κόβω QVGA αν κρίνω απ' το μέγεθος.
εγω Κωστη το κοβω για παραμυθι ;)
drdino
5 Απρ. 2008, 18:42
Κάποιος μου το έχει ματιάξει εμένα... Ενώ έχω απενεργοποιημένα τα ξυπνητήρια, επιμένουν να χτυπάνε 2 από μόνα τους, και σε άλλες ώρες από τα απενεργοποιημένα.
DrMobile
5 Απρ. 2008, 18:53
εγω Κωστη το κοβω για παραμυθι ;)
Μάλλον δίκιο έχεις. Η δεύτερη φώτο με τα σκιτσάκια πάντως φαίνεται αληθινή. Ίσως είναι κάποια γενική πατέντα για sliding της HTC. Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε σίγουρα.
WebViRuS
5 Απρ. 2008, 19:03
αν δεν βγεί pda που να έχει ότι έχει το kaiser + vga οθόνη και video drivers και να είναι πιο δάχτυλο-friendly δεν παίρνω άλλο pda.
αχχχχ nvidia
tranaee
5 Απρ. 2008, 22:11
Κάποιος μου το έχει ματιάξει εμένα... Ενώ έχω απενεργοποιημένα τα ξυπνητήρια, επιμένουν να χτυπάνε 2 από μόνα τους, και σε άλλες ώρες από τα απενεργοποιημένα.
Κυριακή αύριο.. Να περάσουμε να σε πάρουμε πρωί-πρωί.. πάρε και το κάιζερ μαζί.. χτένισέ το, καλά ρουχαλάκια και βάλτου και κολονίτσα..:lol::lol::lol::lol:
drdino
5 Απρ. 2008, 23:42
Θα το ρίξω σε κολυμπήθρα μέσα έτσι πως πάμε. :mad: Αλλά μετά θα χω άλλα προβλήματα. :lol::lol::lol: Άντε να δούμε τι είναι αυτό τώρα... :confused:
mplip^
6 Απρ. 2008, 00:49
εδω και μερες και παροτι του εχω περασει το ελληνικο Τ9 και το αρχειο της htc, δε μου γυρναει σε ελληνικα
κανενα αρχειακι να περασω ? εχει κανεις καμια ιδεα?
zaharakis
6 Απρ. 2008, 09:38
εδω και μερες και παροτι του εχω περασει το ελληνικο Τ9 και το αρχειο της htc, δε μου γυρναει σε ελληνικα
κανενα αρχειακι να περασω ? εχει κανεις καμια ιδεα?
το ""κουκουνα"" της υπογραφης σου ξερεις τι σημαινει?? :O
κι αν ναι γιατι το εχεις βαλει?:confused:
mplip^
6 Απρ. 2008, 11:41
το σκυλί μου είναι
οποιαδηποτε αλλη συμπτωση που μπορει να προκυπτει ειναι ακυρη :)
το σκυλί μου είναι
οποιαδηποτε αλλη συμπτωση που μπορει να προκυπτει ειναι ακυρη :)
Παντως εαν σου φυγει το βλεπω χλωμο να γυριζεις στους δρομους και να το φωναζεις .:offtopic:
greenfan
6 Απρ. 2008, 13:28
Εχω κατεβάσει το glossy black bars στο pc και προσπαθώ να το περάσω στο TyTN, αλλά μου βγάζει ένδειξη λάθους οτι η εφαρμογή παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να κλείσει. Πως το περνάω τελικά στο PDA ;
optica_michalaro
6 Απρ. 2008, 14:00
Παιδες καλημερα...το forum το εχω συνδιασει ΤΕΛΕΙΩΣ ομως με πρωινο καφεδακι και διαβασμα....σαν εφημεριδα...πραγματικα μπραβο σε ολους εδω μεσα..μια ερωτηση εχω μονο απλη..κατα την εμπειρια σας,τα προγραμματα ειναι καλυτερο να τα κανω install στην καρτα μνημης ή στην μνημη του PPC??τα διαβαζει πιο αργα απο την SD??αν κ δεν βλεπω καμια διαφορα που να ειναι σοβαρη...ρωρταω απλα αν παιζει ρολο αλλου..
Επισης στο Resco Viewer πως βαζω το key..???δεν ανοιγει ουτε απο το pc ουτε απο το Kaizer..
tranaee
6 Απρ. 2008, 14:00
Εχω κατεβάσει το glossy black bars στο pc και προσπαθώ να το περάσω στο TyTN, αλλά μου βγάζει ένδειξη λάθους οτι η εφαρμογή παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να κλείσει. Πως το περνάω τελικά στο PDA ;
Το glossy black bars είναι pocket pc εφαρμογή και δεν τρέχει από τον υπολογιστή.. Θα το βάλεις μέσα στην καρτούλα σου ή στην μνήμη του τηλ και θα το τρέξεις από κεί.. Δεν έχει κάποιο συγκ. περιβάλλον, απλά σου κάνει τις μπάρες των WM glossy black αντί για γκρι που δίνουν τα μαύρα themes..;)
tranaee
6 Απρ. 2008, 14:05
Παιδες καλημερα...το forum το εχω συνδιασει ΤΕΛΕΙΩΣ ομως με πρωινο καφεδακι και διαβασμα....σαν εφημεριδα...πραγματικα μπραβο σε ολους εδω μεσα..μια ερωτηση εχω μονο απλη..κατα την εμπειρια σας,τα προγραμματα ειναι καλυτερο να τα κανω install στην καρτα μνημης ή στην μνημη του PPC??τα διαβαζει πιο αργα απο την SD??αν κ δεν βλεπω καμια διαφορα που να ειναι σοβαρη...ρωρταω απλα αν παιζει ρολο αλλου..
Γενικά ο κανόνας είναι όσα μπορούν να τρέξουν από την κάρτα στην κάρτα.. Όσα μόνο από μνήμη στην μνήμη.. Οι ταχύτητες μπορεί να είναι θεωρητικά μικρότερες στην κάρτα αλλά τα προγράμματα των WM είναι τόσο μικρά που στην ουσία δεν υπάρχει παρατηρήσιμη καθυστέρηση.. Αν θα ήθελες να τρέξεις κάτι βαρύ πχ ένα 700MB divx ας πούμε πάλι στην κάρτα θα καταλήξει λόγω μεγέθους καταλαβαίνεις..
Να έχεις υπόψη σου πως μερικά προγράμματα όπως today plugins επί το πλείστον τρέχουν μόνο στη μνήμη..
Αυτά..:)
optica_michalaro
6 Απρ. 2008, 14:09
Γενικά ο κανόνας είναι όσα μπορούν να τρέξουν από την κάρτα στην κάρτα.. Όσα μόνο από μνήμη στην μνήμη.. Οι ταχύτητες μπορεί να είναι θεωρητικά μικρότερες στην κάρτα αλλά τα προγράμματα των WM είναι τόσο μικρά που στην ουσία δεν υπάρχει παρατηρήσιμη καθυστέρηση.. Αν θα ήθελες να τρέξεις κάτι βαρύ πχ ένα 700MB divx ας πούμε πάλι στην κάρτα θα καταλήξει λόγω μεγέθους καταλαβαίνεις..
Να έχεις υπόψη σου πως μερικά προγράμματα όπως today plugins επί το πλείστον τρέχουν μόνο στη μνήμη..
Αυτά..:)
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...ξερεις μηπως κατι για το Resco??
tranaee
6 Απρ. 2008, 14:10
Επισης στο Resco Viewer πως βαζω το key..???δεν ανοιγει ουτε απο το pc ουτε απο το Kaizer..
Δεν μπορεί.. Το k**gen του ανοίγει από το PC στο οποίο θα φτιάξεις το key και στη συνέχεια θα το πληκτρολογήσεις στο κάιζερ..
(**- ο φόβος φυλάει τα έρμα..:lol:-)
optica_michalaro
6 Απρ. 2008, 14:14
Δεν μπορεί.. Το k**gen του ανοίγει από το PC στο οποίο θα φτιάξεις το key και στη συνέχεια θα το πληκτρολογήσεις στο κάιζερ..
(**- ο φόβος φυλάει τα έρμα..:lol:-)
Συμφωνω..:D:D Βασικα εχω 2 αρχεια..ενα .exe και ενα .dll το exe μου βγαζει σφαλμα στην μνημη κ δεν ανοιγει με τιποτα....
tranaee
6 Απρ. 2008, 14:38
Συμφωνω..:D:D Βασικα εχω 2 αρχεια..ενα .exe και ενα .dll το exe μου βγαζει σφαλμα στην μνημη κ δεν ανοιγει με τιποτα....
Λογικά το exe θα είναι για εγκατάσταση από το pc και το dll θα πρέπει να το αντικαταστήσεις με το dll στο program files του κάιζερ..
Αλλά αν το exe σου είναι corrupted.. εεμ.. έχεις pm..:)
greenfan
6 Απρ. 2008, 14:49
Το glossy black bars είναι pocket pc εφαρμογή και δεν τρέχει από τον υπολογιστή.. Θα το βάλεις μέσα στην καρτούλα σου ή στην μνήμη του τηλ και θα το τρέξεις από κεί.. Δεν έχει κάποιο συγκ. περιβάλλον, απλά σου κάνει τις μπάρες των WM glossy black αντί για γκρι που δίνουν τα μαύρα themes..;)
To πέρασα μέσα στο Windows start menu, αλλά μόλις το πατάω κάνει ένα πολύ γρήγορο install (βλέπω ελάχιστα τον χρωματιστό κύκλο που γυρίζει) αλλά δεν βλέπω καμμία μεγάλη διαφορά στην today screen που έχω (ΗΤC)....
Μήπως χρειάζεται να περάσω κάποιο άλλο μαύρο theme;
tranaee
6 Απρ. 2008, 15:02
To πέρασα μέσα στο Windows start menu, αλλά μόλις το πατάω κάνει ένα πολύ γρήγορο install (βλέπω ελάχιστα τον χρωματιστό κύκλο που γυρίζει) αλλά δεν βλέπω καμμία μεγάλη διαφορά στην today screen που έχω (ΗΤC)....
Δε πρόκειται να δείς μεγάλη διαφορά με το προγραμματάκι ούτως ή άλλως.. Απλά οι μπάρες θα γινουν πιο μαύρες αυτό είναι όλο..:what:
tranaee
6 Απρ. 2008, 15:06
Όχι, σε όλα τα themes μαύρες μπάρες θα βγάζει.. Αρκεί να το ξανατρέχεις κάθε φορά που αλλάζεις theme..;)
optica_michalaro
6 Απρ. 2008, 15:39
Πρεπει να εχει προβλημα το pc μου...το δοκιμασα σε ενα αλλο κ τελικα ολα οκ...σε ευχαριστω για ολα
mplip^
6 Απρ. 2008, 15:43
ρε σεις, Φριντα το λενε κανονικα, το αλλο ειναι χαιδευτικο
:p
με τα ελληνικα τι θα κανω τελικα που δε μπορω να γυρισω το πληκτρολογιο ?
:(
optica_michalaro
6 Απρ. 2008, 15:52
με τα ελληνικα τι θα κανω τελικα που δε μπορω να γυρισω το πληκτρολογιο ?
:(
γιατι δεν βαζεις το Resco??δεν νομιζω να εχεις προβλημα με αυτο
_KOSTASKELLAS_
6 Απρ. 2008, 16:03
anigo to plikrologio gia na grapso ena minima anaboun ta pliktra meta apo liga deyterolepta sbinoun kai eno patao kapio brama den ksananaboun:blink::worry::blink:
allazei kapos ayto???:X
odytsak
6 Απρ. 2008, 16:17
anigo to plikrologio gia na grapso ena minima anaboun ta pliktra meta apo liga deyterolepta sbinoun kai eno patao kapio brama den ksananaboun:blink::worry::blink:
Μόνο σε χαμηλό φωτισμό ανάβουν... για να βλέπεις τι γράφεις.;)
_KOSTASKELLAS_
6 Απρ. 2008, 16:39
Μόνο σε χαμηλό φωτισμό ανάβουν... για να βλέπεις τι γράφεις.;)
katse na deis pos to lene...''exo minei lalakas'':lol::lol::lol:
toso kairo grafo me to plikrologio ayto an den mou to eleges 8a nomiza oti exei xalasei h ipolitourgei:p
eyxaristo odytsak:rolleyes:
na rotiso kai kati akoma mpas kai to exei psaksei kaneis :O
exo balei sto kaiser to S2U2 v0.99
prospa8o apegnosmena na to kano na allazei fotografies ka8e lepto alla distixos den allazei.
sto menu leei change jpg wallpaper every.. 1m klp.
exo balei sto fakelo gfx kapies foto jpg alla distixos fenete mono ayti pou exo onomasei wallpaper
kamia idea???
tranaee
6 Απρ. 2008, 18:13
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου System/Settings/Buttons/Backlight και απενεργοποίησε το Enable keyboard backlight auto sensor..
That's All Folks..;)
odytsak
6 Απρ. 2008, 18:16
katse na deis pos to lene...''exo minei lalakas'':lol::lol::lol:
toso kairo grafo me to plikrologio ayto an den mou to eleges 8a nomiza oti exei xalasei h ipolitourgei:p
eyxaristo odytsak:rolleyes:
Επίσης μ' ένα πείραγμα στη registry μπορείς να παρατείνεις το χρόνο φωτισμού του πληκτρολογίου.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Backlight\QKeyLedTimeout
αλλάζοντας την τιμή 10 (δευτερόλεπτα) σε κάτι μεγαλύτερο π.χ. 60.
WebViRuS
6 Απρ. 2008, 18:30
με το Kaiser Tweak το κάνεις γρήγορα χωρίς registry πειράγματα.
MinosK
6 Απρ. 2008, 18:41
Νέα έκδοση του JBED. Δουλέυουν οι Java εφαρμογές κανονικότατα και με Ελληνικά Regional Settings!!
(Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί ξανά...)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=344533&page=57
zaharakis
6 Απρ. 2008, 18:47
Νέα έκδοση του JBED. Δουλέυουν οι Java εφαρμογές κανονικότατα και με Ελληνικά Regional Settings!!
(Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί ξανά...)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=344533&page=57
μαλλον δεν εχεις δει αυτα
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=374578
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2266104#post2266104
_KOSTASKELLAS_
6 Απρ. 2008, 23:13
exo balei sto kaiser to S2U2 v0.99
mono ego to exo sto kaiseraki mou????:lol::lol:
kserei kaneis kanena programataki pou na mporoume na diabasoume arxeia .chm sti siskeyoula mas???
giati den mou apantaei kaneis toso diskoles erotiseis bazo:(
highway
7 Απρ. 2008, 11:33
Λοιπόν, όταν συνδέω τον generic φορτιστή μου στο αυτοκίνητο πάντα δουλεύει για περίπου ένα δίωρο.. από κει κι έπειτα του κάνω softreset, συνεχίζει και φορτίζει αλλά όχι πάνω από μισή ώρα.. στο επόμενο ή μεθεπόμενο softreset η φόρτιση σταματάει τελείως..
Αν ήταν 100% hardware το πρόβλημα θα έπρεπε να το κάνει αυτό..? όχι βέβαια.. Ίσως παίζει κάποιο ρόλο η λειτουργία του gps γιατί να μη ξεχνάμε 99% των φορών που το κάιζερ είναι στον φορτιστή του αυτοκινήτου είναι για gps χρήση..
Όταν σταματά η φόρτιση κι αρχίζω να το πασπατεύω το νοιώθω υπερβολικά ζεστό (gps μετά από ένα δίωρο), μέχρι να γίνει το softreset κρυώνει λίγο και παίζει μέχρι να ξαναζεσταθεί -ή τερματίζεται κάποια buggy λειτουργία του gps? λες να συνδέεται με το πρόβλημα gps-kaiser κατανάλωση μπαταρίας μετά από χρήση gps και θέλει softreset για να στρώσει?
Δύσκολο να βρεις τι γίνεται. Πάντως το θέμα γενικώς πρέπει να είναι θέμα software γιατί αλλιώς το καλώδιο για σύνδεση στο pc που εκεί φορτίζει κανονικά θα δούλευε και στο αμάξι με adaptorα που βγάζει usb. Απλά στο καλώδιο του pc υπάρχουν και τα καλώδια για data ενώ όταν δεν δέχεται σήμα από τα data θέλει ενωμένα τα ποδαράκια 4 και 5 κάτι που πραγματικά δεν χρειάζεται. Και αυτό δεν συνβαίνει σε όλες τις εκδόσεις του TyTn.
Για το Dest7 ο zaharakis ειχε βρει ένα πρόβλημα, όπου παρότι κλείνεις το dest κάτι συνεχίζει να δουλεύει από πισω και να τραβαει μπαταρία. Σου το κάνει και με το dest6?
DrMobile
7 Απρ. 2008, 14:22
Για το Dest7 ο zaharakis ειχε βρει ένα πρόβλημα, όπου παρότι κλείνεις το dest κάτι συνεχίζει να δουλεύει από πισω και να τραβαει μπαταρία. Σου το κάνει και με το dest6?
Δυστυχώς το πρόβλημα με το GPS είναι γενικό και ανεξάρτητο από D6/D7. Αν είσαι σε Flight Mode, ό,τι πρόγραμμα για GPS κι αν τρέξεις, μετά τη χρήση το GPS μένει σχεδόν πάντα ανοιχτό και ρουφάει μπαταρία. Δες εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371734). Ευτυχώς το πρόβλημα δεν συμβαίνει όταν η μονάδα τηλεφώνου είναι ενεργή. Μάλλον είναι θέμα h/w ή bug στον GPS driver. :(
zaharakis
7 Απρ. 2008, 14:35
Δυστυχώς το πρόβλημα με το GPS είναι γενικό και ανεξάρτητο από D6/D7. Αν είσαι σε Flight Mode, ό,τι πρόγραμμα για GPS κι αν τρέξεις, μετά τη χρήση το GPS μένει σχεδόν πάντα ανοιχτό και ρουφάει μπαταρία. Δες εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371734). Ευτυχώς το πρόβλημα δεν συμβαίνει όταν η μονάδα τηλεφώνου είναι ενεργή. Μάλλον είναι θέμα h/w ή bug στον GPS driver. :(
ετσι ακριβως κωστη :)
ηταν λαθος εντυπωση δικη μου τελικα και δεν εχει να κανει μονο με το dest7...
απλα δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο και στο dest 6 οποτε θεωρησα οτι ηταν προβλημα του dest 7 :O
οσοι δεν χρησιμοποιουν το gps εκτος συνδεσης (ειναι και το Α-gps που ειναι ενας καλος λογος να μην το εχεις flightmode)
δεν θα εχουν παρατηρησει τετοιο προβλημα,
ετσι δεν το ειχα δει πουθενα στο καιζερ μου αυτο το προβλημα(γιατι δεν το εχω κατα την πλοηγηση flight mode),μεχρι που το ανεφερε ο Κωστας :)
geovass
7 Απρ. 2008, 14:40
ετσι ακριβως κωστη :)
ηταν λαθος εντυπωση δικη μου τελικα και δεν εχει να κανει μονο με το dest7...
απλα δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο και στο dest 6 οποτε θεωρησα οτι ηταν προβλημα του dest 7 :O
οσοι δεν χρησιμοποιουν το gps εκτος συνδεσης (ειναι και το Α-gps που ειναι ενας καλος λογος να μην το εχεις flightmode)
δεν θα εχουν παρατηρησει τετοιο προβλημα,
ετσι δεν το ειχα δει πουθενα στο καιζερ μου αυτο το προβλημα(γιατι δεν το εχω κατα την πλοηγηση flight mode),μεχρι που το ανεφερε ο Κωστας :)
Zaharaki.... στο Cruize δεν το κανει !!!:lol::lol::lol::lol:
zaharakis
7 Απρ. 2008, 14:53
ουτε στο καιζερ μου Γιωργη:rolleyes:
γιατι με αυτο θα μεινω τελικα....δεν μπορω χωρις πληκτρολογιο συν οτι τωρα με τις νεες 6.1 ρομς παει σφαιρααααααα :D:D
DrMobile
7 Απρ. 2008, 15:05
Μακάρι να είναι έτσι geovass. Για να το τσεκάρεις στα σίγουρα βάλτο σε Flight Mode και μετά μπες στο Dest6/7 και περίμενε να κλειδώσει το GPS. Μετά βγες από Dest και άστο σε standby όλη νύχτα. Αν την άλλη μέρα έχεις άδεια/χαμηλή μπαταρία τότε έχεις το πρόβλημα. Αλλά πρέπει να τα κάνεις ακριβώς όπως τα λέω. Αν π.χ. ανάψεις για λίγο το τηλέφωνο δεν θα στο κάνει.
Μακάρι βέβαια να είναι όπως τα λες. Μάλλον είναι θέμα h/w (revision του κεντρικού 7200 chip) ή κάποιο bug στον driver του GPS. Ίσως να το λύσουν κάποια στιγμή στις πιο φρέσκες παρτίδες οπότε μπορεί να είσαι απ' τους τυχερούς... Το πήρες πρόσφατα το Cruise;
geovass
7 Απρ. 2008, 15:16
Μακάρι να είναι έτσι geovass. Για να το τσεκάρεις στα σίγουρα βάλτο σε Flight Mode και μετά μπες στο Dest6/7 και περίμενε να κλειδώσει το GPS. Μετά βγες από Dest και άστο σε standby όλη νύχτα. Αν την άλλη μέρα έχεις άδεια/χαμηλή μπαταρία τότε έχεις το πρόβλημα. Αλλά πρέπει να τα κάνεις ακριβώς όπως τα λέω. Αν π.χ. ανάψεις για λίγο το τηλέφωνο δεν θα στο κάνει.
Μακάρι βέβαια να είναι όπως τα λες. Μάλλον είναι θέμα h/w (revision του κεντρικού 7200 chip) ή κάποιο bug στον driver του GPS. Ίσως να το λύσουν κάποια στιγμή στις πιο φρέσκες παρτίδες οπότε μπορεί να είσαι απ' τους τυχερούς... Το πήρες πρόσφατα το Cruise;
Χμ... να το δοκιμασω αυτο που λες, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να μην αναψω καθολου το τηλεφωνο... Εχω κανει schedule να παιρνει backup το βραδυ και να κανει reset:D
Το πηρα πριν απο 5 μερες :D:D:D:D
DrMobile
7 Απρ. 2008, 15:21
ουτε στο καιζερ μου Γιωργη:rolleyes:
γιατι με αυτο θα μεινω τελικα....δεν μπορω χωρις πληκτρολογιο συν οτι τωρα με τις νεες 6.1 ρομς παει σφαιρααααααα :D:D
Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς Δημήτρη. Αν είναι θέμα GPS driver παίζει να το έχουν διορθώσει στις 6.1 ROM που φοράει το Kaiser σου. Οι τύποι στο XDAdev λένε ότι δεν έχει να κάνει με ROM αλλά δεν έχει αναφερθεί κανείς σε 6.1. Μακάρι να είναι έτσι. Πάντως δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει σε αρκετά Kaiser (στο δικό μου σίγουρα γιατί το δοκίμασα εξονυχιστικά).
Και να φανταστείς ότι ήσουν απ' τους πρώτους που το πήρες οπότε έχεις το αρχικό revision. Τελικά σου βγήκε διαμαντάκι! :cool:
zaharakis
7 Απρ. 2008, 15:27
Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς Δημήτρη. Αν είναι θέμα GPS driver παίζει να το έχουν διορθώσει στις 6.1 ROM που φοράει το Kaiser σου. Οι τύποι στο XDAdev λένε ότι δεν έχει να κάνει με ROM αλλά δεν έχει αναφερθεί κανείς σε 6.1. Μακάρι να είναι έτσι. Πάντως δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει σε αρκετά Kaiser (στο δικό μου σίγουρα γιατί το δοκίμασα εξονυχιστικά).
Και να φανταστείς ότι ήσουν απ' τους πρώτους που το πήρες οπότε έχεις το αρχικό revision. Τελικά σου βγήκε διαμαντάκι! :cool:
ευτυχως δεν εχω (δοξα το θεο :)) κανενα προβλημα με το καιζερ μου Κωστη:!:
αν βγαλουν τελικα και τους περιβοητους drivers τοτε πραγματικα θα ειναι οπλο -κυριολεκτικα- το καιζερ μας :rolleyes:
DrMobile
7 Απρ. 2008, 15:41
Χμ... να το δοκιμασω αυτο που λες, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να μην αναψω καθολου το τηλεφωνο... Εχω κανει schedule να παιρνει backup το βραδυ και να κανει reset:D
Το πηρα πριν απο 5 μερες :D:D:D:D
Εμ γιαυτό δεν στο κάνει (επειδή ανάβεις το τηλ. + reset)! :wink:
Μπορεί όμως και να το φτιάξανε στις νέες revisions. Κάνε το test αν θες να είσαι σίγουρος.
Τελικά δεν είναι και τόσο σοβαρό γιατί με νορμάλ χρήση (όχι Flight Mode) δεν το κάνει. Αλλά είναι καλό να το έχουμε υπόψη μας ειδικά όταν δεν υπάρχει φορτιστής κοντά.
Καλορίζικο το Cruise! :)
paolon
7 Απρ. 2008, 19:06
οταν παω να δω ενα βιντεο στο youtoube μου γραφει cannot preform the reguested at this time
WebViRuS
7 Απρ. 2008, 19:13
λοιπόν δοκίμασα το νέο spb mobile shell Και πρέπει να παραδεχτώ πως είναι ΠΟΛΥ ωραίο πρόγραμμα. καλύτερο απο το touch commander.
zaharakis
7 Απρ. 2008, 19:51
λοιπόν δοκίμασα το νέο spb mobile shell Και πρέπει να παραδεχτώ πως είναι ΠΟΛΥ ωραίο πρόγραμμα. καλύτερο απο το touch commander.
θοδωρη σε παραδεχομαι :D
δεν ειναι απλα καλυτερο ,αλλα για μενα ειναι αδικο να το συγκρινεις με το touch commander που ηταν πολυ βαρυ σε σχεση με αυτο :!:
δεν εχει και καμια σχεση με τις πρωτες εκδοσεις του που ηταν πολυ βαριες :O
τρομερο animation και ελαφρυ.ειδικα με την μεταφραση του σε ελληνικα απο τα παιδια
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2259106#post2259106
εχουμε και ελληνικο smartdialing στο προγραμμα και προσθετεις επαφες στο αναλογο πεδιο ανετα!!
πολυ καλο θοδωρη;) thanks για την πληροφορια ;)
WebViRuS
7 Απρ. 2008, 20:14
έλα μωρέ δεν κάνει τίποτα :D
zaharakis
7 Απρ. 2008, 20:18
έλα μωρέ δεν κάνει τίποτα :D
το εχω σε πρασινακι :rolleyes::rolleyes: θεμα :p
ετσι για ηθικη υποστηριξη στους φιλους μας παναθηναικους :D:lol::p
zaharakis
7 Απρ. 2008, 20:25
και κατι που πρεπει να ανφερθει για οσους εχουν ηδη-η εχουν σκοπο να το κανουν-αναβαθμισει το καιζερ τους σε 6.1 ρομ.
το spb backup παρουσιαζει μερικες ασυμβατοτητες πλεον με τις 6.1 ρομς.
προτεινεται η λυση του Sprite.Backup.v6.2.1.(Build.2270)
δοκιμασμενη και σε backup αλλα και σε restore οπου δουλευει απροβληματιστα και χωρις κανενα προβλημα :)
WebViRuS
7 Απρ. 2008, 20:34
εγώ θέλω να το κάνω μπλέ αλλα μου χαλάει και το theme του συστήματος!
zaharakis
7 Απρ. 2008, 20:36
εγώ θέλω να το κάνω μπλέ αλλα μου χαλάει και το theme του συστήματος!
δεν θελω να στεναχωριεσαι :!:
παρε μερικα για να αλλαζεις χρωματα στο dial pad σου:lol:
http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar
greenfan
7 Απρ. 2008, 20:36
το εχω σε πρασινακι :rolleyes::rolleyes: θεμα :p
ετσι για ηθικη υποστηριξη στους φιλους μας παναθηναικους :D:lol::p
Eυχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη, αλλά για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα μας χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέτρα δυστυχώς......
zaharakis
7 Απρ. 2008, 20:38
Eυχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη, αλλά για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα μας χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέτρα δυστυχώς......
αστο τωρα φιλε μου.... καηκε...παει η χρονια...ας προσεξουν τουλαχιστον του χρονου να μην κανουν παλι τα ιδια..:mad:
ο κοσμος δεν φταιει τπτ :O
athanaso77
7 Απρ. 2008, 20:55
το spb backup παρουσιαζει μερικες ασυμβατοτητες πλεον με τις 6.1 ρομς.
προτεινεται η λυση του Sprite.Backup.v6.2.1.(Build.2270)
δοκιμασμενη και σε backup αλλα και σε restore οπου δουλευει απροβληματιστα και χωρις κανενα προβλημα :)
Συμφωνώ και επαυξάνω! :happy:
WebViRuS
7 Απρ. 2008, 20:57
Συμφωνώ και επαυξάνω! :happy:
εγώ του το έμαθα :lol::lol::lol:
greenfan
7 Απρ. 2008, 20:58
αστο τωρα φιλε μου.... καηκε...παει η χρονια...ας προσεξουν τουλαχιστον του χρονου να μην κανουν παλι τα ιδια..:mad:
ο κοσμος δεν φταιει τπτ :O
Κάηκε και αυτή χρονιά για να είμαστε πιο σωστοί.....
(τελος στο :offtopic:)
zaharakis
7 Απρ. 2008, 21:02
εγώ του το έμαθα
:w00t::w00t::ρ:ρ:hunter::knife::kill::shoot::chair::rocket ::whip:
athanaso77
7 Απρ. 2008, 21:36
εγώ του το έμαθα :lol::lol::lol:
Με τόσα που έχεις περάσει με τη "στοιχειωμένη" συσκευή σου... σίγουρα θα έχεις μάθει πολλά! :p :lol: :lol: :lol:
zaharakis
7 Απρ. 2008, 21:39
Με τόσα που έχεις περάσει με τη "στοιχειωμένη" συσκευή σου... σίγουρα θα έχεις μάθει πολλά! :p :lol: :lol: :lol:
:respect::respect::yahoo::rotfl::rotfl:
WebViRuS
7 Απρ. 2008, 22:02
αααα δεν γίνεται θα στείλω και σε σένα κανα pm γιατί βλέπω έχετε κάνει κόμμα εδώ πέρα.
illuminatus
8 Απρ. 2008, 10:53
θοδωρη σε παραδεχομαι :D
δεν ειναι απλα καλυτερο ,αλλα για μενα ειναι αδικο να το συγκρινεις με το touch commander που ηταν πολυ βαρυ σε σχεση με αυτο :!:
δεν εχει και καμια σχεση με τις πρωτες εκδοσεις του που ηταν πολυ βαριες :O
τρομερο animation και ελαφρυ.ειδικα με την μεταφραση του σε ελληνικα απο τα παιδια
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2259106#post2259106
εχουμε και ελληνικο smartdialing στο προγραμμα και προσθετεις επαφες στο αναλογο πεδιο ανετα!!
πολυ καλο θοδωρη;) thanks για την πληροφορια ;)
Δημητρη...Καλημερα φιλε !! Διαβαζοντας τα παραπανω ... οφειλω να ομολογησω .. οτι εξεπλαγην ... :) Πριν καμια 10 αρια μερες (αν θυμαμαι καλα ) σου ανεφερα το συγκεκριμενο προγραμματακι..και μου απαντησες :"αν ανατρεξεις στο παρελθον,θα δεις οτι ημουν ο 1ος εδω μεσα που το εδωσε σπασμενο αυτο το προγραμμα απλα δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους τα καλουδια" Προφανως η αλλαγη πλευσης...αποτελει μαλλον εκφραση αδυναμιας.. στο αξιολογο μελος ...Web Virus !! :rolleyes::rolleyes: Με ιδιαιτερη εκτιμηση.. Illuminatus. ;)
WebViRuS
8 Απρ. 2008, 12:07
βρε μην ζηλεύεις. σε συμπαθεί και σένα (λέμε τώρα :D) απλώς εγώ ανέφερα την μαγική λέξη touch commander. που είναι ένα πρόγραμμα που είχα δώσει στο δημήτρη ως κύβο και του άρεσε. οπότε εφόσον είπα πως είναι καλύτερο το spb απο αυτό, αμέσως το δοκίμασε.
πρέπει να ξέρεις τα κουμπιά του. ας πούμε αν πω ότι η ρομ του noThrills είναι για πέταμα, θα αρχίσει να φωνάζει και να προσβάλει το pda μου ότι αυτό έχει πρόβλημα. αν όμως του πεις ότι έχεις ένα καλύτερο προγραμματάκι απο αυτό που χρησιμοποιεί θα τρέξει να το βάλει. αλλά δεν τον ταλαιπωρώ γιατί σέβομαι τους μεγαλύτερους. (σε αυτό το σημείο ο δημήτρης ήδη θα ξεκινάει με την μηχανή να έρθει να με βρει αθήνα για να με φάει ζωντανό :D :) )
τέλος αυτό που λές για την έκφραση αδυναμίας ως προς το άτομό μου. ε! όχι να το περιφανευτώ αλλά είμαι φοβερός ο άτιμος :P
zaharakis
8 Απρ. 2008, 13:42
Δημητρη...Καλημερα φιλε !! Διαβαζοντας τα παραπανω ... οφειλω να ομολογησω .. οτι εξεπλαγην ... :) Πριν καμια 10 αρια μερες (αν θυμαμαι καλα ) σου ανεφερα το συγκεκριμενο προγραμματακι..και μου απαντησες :"αν ανατρεξεις στο παρελθον,θα δεις οτι ημουν ο 1ος εδω μεσα που το εδωσε σπασμενο αυτο το προγραμμα απλα δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους τα καλουδια" Προφανως η αλλαγη πλευσης...αποτελει μαλλον εκφραση αδυναμιας.. στο αξιολογο μελος ...Web Virus !! :rolleyes::rolleyes: Με ιδιαιτερη εκτιμηση.. Illuminatus. ;)
να εισαι σιγουρος οτι στο μηνυμα σου απαντησα σκεπτομενος πολυ ελαφρα....μιας και το μυαλο μου πηγε στο 1ο spb mobile shell,που ηταν βαρυ και πολυ αδειο και φτωχο.
ουτε μια στο εκατομμυριο δεν ισχυει αυτο που ειπες οτι μπορει να συμβαινει :!: ειλικρινα και σου ζητω δημοσια συγγνωμη αν αφησα να φανει κατι τετοιο:!:
απλα ο θοδωρης το αντιπαρεθεσε (και το εξηγησε στο μηνυμα του προς εσενα) το touch commander που μου ειχε δειξει στο κινητο του και μου αρεσε πολυ,οποτε ηταν ενα κινητρο να το δοκιμασω και να δω τι πραγματικα (ενοουσες και εσυ) ηταν.
ντρεπομαι μονο και μονο που σε εκανα να αισθανθεις ετσι ειλικρινα :(
συγγνωμη φιλε μου και παλι...:(
αρα θοδωρη τα ευσημα τα παιρνω απο σενα :lol:
και τα δινω στον φιλο
illuminatus και επαυξανω μαλιστα :)
WebViRuS
8 Απρ. 2008, 14:00
πάρτα αλλα να ξέρεις. πάντα γυρίζουν.
zaharakis
8 Απρ. 2008, 14:03
πάρτα αλλα να ξέρεις. πάντα γυρίζουν.
κοιταξτε για ποιο λογο ανοιξε νεο thread στους xda καποιος :lol::lol:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383429
εχει φαει τοσο κραξιμο που εσβησε το μηνυμα του:confused:
αλλα αυτο εχει μεινει και κανει βολτες ακομη μεσω του 1oυ quote :lol::D
WebViRuS
8 Απρ. 2008, 14:07
έλα μην είστε κακοί. απλώς δεν ξέρει απο κινητά το παιδί.
Papadopoy
8 Απρ. 2008, 20:39
ρε παιδια εχω προβλημα συνεχεια με το σημα οταν ειμαι εξω εχω 4 γραμμες οταν μπαινω στο σπιτι εχω 2 με μια κ αν μπω σε κανενα μαγαζη μεσα μενω με μια γραμμη κ αμα κ εχω κλεισει το 3G εχω ρομ NoThrills_WM61_WWE_V3
tranaee
8 Απρ. 2008, 21:04
ρε παιδια εχω προβλημα συνεχεια με το σημα οταν ειμαι εξω εχω 4 γραμμες οταν μπαινω στο σπιτι εχω 2 με μια κ αν μπω σε κανενα μαγαζη μεσα μενω με μια γραμμη κ αμα κ εχω κλεισει το 3G εχω ρομ NoThrills_WM61_WWE_V3
Φυσιολογικό μου φαίνεται.. Αλλά δεν κλείνεις και το 3G να έχεις φουλ σήμα πάντα..:wink::lol::lol::lol:
Papadopoy
8 Απρ. 2008, 21:13
[QUOTE=tranaee;2307564]Φυσιολογικό μου φαίνεται.. Αλλά δεν κλείνεις και το 3G να έχεις φουλ σήμα πάντα..:
το εχω κλειστω...αλλα δεν εχει καλο σημα
tranaee
8 Απρ. 2008, 21:15
[QUOTE=tranaee;2307564]Φυσιολογικό μου φαίνεται.. Αλλά δεν κλείνεις και το 3G να έχεις φουλ σήμα πάντα..:
το εχω κλειστω...αλλα δεν εχει καλο σημα
Κοίτα εδώ τότε για περισσότερα..:wink:
zaharakis
8 Απρ. 2008, 21:18
[quote=Papadopoy;2307575]
Κοίτα εδώ τότε για περισσότερα..:wink:
Δημητρη μαλλον δεν τοο διαβασες το thread εκει ε??
το εχω αναφερει πριν πιο πανω ..ειναι για γελια εκει :lol::lol:
TrObAs
8 Απρ. 2008, 21:20
Παιδια εχω προβλημα με το kaizer. Το συνδεω μεσω usb αλλα δεν το βλέπει το pc μου και δεν μπορω να περασω επαφές και τετοια τι να κάνω ???
tranaee
8 Απρ. 2008, 21:21
Δημητρη μαλλον δεν τοο διαβασες το thread εκει ε??
το εχω αναφερει πριν πιο πανω ..ειναι για γελια εκει :lol::lol:
Το διάβασα βρε, αλλά θέλω να τσεκάρω πόσο διαβάζει ο κόσμος εδώ μέσα..:rolleyes: τουλάχιστον τα προηγούμενα posts ρε παιδιά..:(
tranaee
8 Απρ. 2008, 21:22
Παιδια εχω προβλημα με το kaizer. Το συνδεω μεσω usb αλλα δεν το βλέπει το pc μου και δεν μπορω να περασω επαφές και τετοια τι να κάνω ???
ActiveSync εγκατέστησες?
zaharakis
8 Απρ. 2008, 21:27
Το διάβασα βρε, αλλά θέλω να τσεκάρω πόσο διαβάζει ο κόσμος εδώ μέσα..:rolleyes: τουλάχιστον τα προηγούμενα posts ρε παιδιά..:(
μην ξυνεις πληγες τωρα :lol::lol::D
v@gelis
8 Απρ. 2008, 21:29
Mε τη Nothrills ηδη 2 φορες παιδια το Καιζερ "σωπασε" σε εισερχομενη κληση.
Εχει "φυγει" ηδη. Παμε για την S4V.19209.01 ,που ανεφεραν και τα παιδια (Zaharakis, Webvirus) οτι ειναι καλη να δουμε τι θα δουμε...:)
TrObAs
8 Απρ. 2008, 21:31
Οχι υπάρχει σε κανένα απο τα cd ποθ το συνοδεύουν η πρεπει να κατεβάσω απο το internet τιποτα!
TrObAs
8 Απρ. 2008, 21:38
κατεβασα το microsoft activesync αλλα δεν μπορω να το κανω εγκατασταση μου λεει οτι εχει microsoft setup σφάλμα κατι τετοιο
tranaee
8 Απρ. 2008, 21:39
Οχι υπάρχει σε κανένα απο τα cd ποθ το συνοδεύουν η πρεπει να κατεβάσω απο το internet τιποτα!
Αφού φίλε μου βλέπω πως δεν το πήρες χωρίς cd άρα έχεις και τα βιβλιαράκια εκεί μέσα, σε παρακαλώ..
:rtfm: RTFM.. (όπως θάλεγε κι ο Θοδωρής, βεβαίως, βεβαίως..:lol:)
TrObAs
8 Απρ. 2008, 21:41
okkkk
θα το ψαξω ξανα να δω αν θα βρω τπτ
Papadopoy
8 Απρ. 2008, 22:27
μηπως μπορει να φταιει τιποτα αλλο??
l3ft3r1s
8 Απρ. 2008, 23:44
γίνεται σε sms ή mms να γράψουμε λέξη ή λέξεις με bold?
illuminatus
8 Απρ. 2008, 23:50
να εισαι σιγουρος οτι στο μηνυμα σου απαντησα σκεπτομενος πολυ ελαφρα....μιας και το μυαλο μου πηγε στο 1ο spb mobile shell,που ηταν βαρυ και πολυ αδειο και φτωχο.
ουτε μια στο εκατομμυριο δεν ισχυει αυτο που ειπες οτι μπορει να συμβαινει :!: ειλικρινα και σου ζητω δημοσια συγγνωμη αν αφησα να φανει κατι τετοιο:!:
απλα ο θοδωρης το αντιπαρεθεσε (και το εξηγησε στο μηνυμα του προς εσενα) το touch commander που μου ειχε δειξει στο κινητο του και μου αρεσε πολυ,οποτε ηταν ενα κινητρο να το δοκιμασω και να δω τι πραγματικα (ενοουσες και εσυ) ηταν.
ντρεπομαι μονο και μονο που σε εκανα να αισθανθεις ετσι ειλικρινα :(
συγγνωμη φιλε μου και παλι...:(
αρα θοδωρη τα ευσημα τα παιρνω απο σενα :lol:
και τα δινω στον φιλο
illuminatus και επαυξανω μαλιστα :)
Κατεθεσα αστειευομενος..την αποψη μου, φιλε Δημητρη !! :) Εξαλλου..το ηθος, και η ποιοτητα του χαρακτηρα σου...(γνωστα..σε ολους πλεον στο χωρο..) δεν θα σου επετρεπαν..αυτην την "εκφραση αδυναμιας" (οπως την ανεφερα...) εις βαρος καποιου αλλου μελους του Forum.
Θα μου επιτρεψεις ομως να σου πω,οτι απολαμβανω ιδιαιτερα την κοντρα μεταξυ της... ευαισθησιας + πειρας (βλεπε Zaharakis).. εναντι του...παρορμητισμου+ενθουσιασμου που χαρακτηριζει, τον (κατα 20 χρονια νεωτερο..κακα τα ψεματα) φιλο μας WebVirus !!! :):) Νασαι καλα ...
WebViRuS
8 Απρ. 2008, 23:51
Εχει "φυγει" ηδη. Παμε για την S4V.19209.01 ,που ανεφεραν και τα παιδια (Zaharakis, Webvirus) οτι ειναι καλη να δουμε τι θα δουμε...:)
όταν ο θοδωρής τα έλεγε, του λέγατε μ@μ@κ1ες :D. να τώρα το παιδί που έχει τα ίδια προβλήματα. είναι για πέταμα λέμε η ρομ!!!! (για την noThrills μιλάω)
WebViRuS
8 Απρ. 2008, 23:55
Κατεθεσα αστειευομενος..την αποψη μου, φιλε Δημητρη !! :) Εξαλλου..το ηθος, και η ποιοτητα του χαρακτηρα σου...(γνωστα..σε ολους πλεον στο χωρο..) δεν θα σου επετρεπαν..αυτην την "εκφραση αδυναμιας" (οπως την ανεφερα...) εις βαρος καποιου αλλου μελους του Forum.
Θα μου επιτρεψεις ομως να σου πω,οτι απολαμβανω ιδιαιτερα την κοντρα μεταξυ της... ευαισθησιας + πειρας (βλεπε Zaharakis).. εναντι του...παρορμητισμου+ενθουσιασμου που χαρακτηριζει, τον (κατα 20 χρονια νεωτερο..κακα τα ψεματα) φιλο μας WebVirus !!! :):) Νασαι καλα ...
δεν είναι παρορμητισμός. ότι αναφέρω και σας προτίνω το περνάω απο πολλές δοκιμές και τα συγκρίνω με πολλά προγράμματα τα οποία έχω δοκιμάσει πιο πριν για να μην έχετε προβλήματα. οπότε λέγεται εμπειρία και φροντίδα προς το συμφορουμήτη μου. η "κόντρα" μεταξύ εμένα και του δημήτρη είναι αστεία για να περνάμε την ώρα μας λίγο πιο διασκεδαστικά εδώ χωρίς παρεξηγήσεις πάντα.:)
Myrddin_Wyllt
9 Απρ. 2008, 00:02
καλησπερα σε ολους,
pdf αρχεια υπαρχει τροπος να διαβαζουμε στο kaiser χωρις να στραβωνομαστε ή να εκνευριζομαστε?:O
WebViRuS
9 Απρ. 2008, 00:03
δυστιχώς μόνο σε VGA οθόνη.
v@gelis
9 Απρ. 2008, 00:09
όταν ο θοδωρής τα έλεγε, του λέγατε μ@μ@κ1ες :D. να τώρα το παιδί που έχει τα ίδια προβλήματα. είναι για πέταμα λέμε η ρομ!!!! (για την noThrills μιλάω)
xaxa, nai eixes dikio apo oti fainetai. 3 fores, xwris kanena periergo programma kai kapoio profanh logo- mallon einai polles gia ena bug. pame gia alla... :)
Myrddin_Wyllt
9 Απρ. 2008, 00:21
ρε παιδια στο p900 που ειχα :respect: ειχα μηνες να βαλω pdf αλλα θυμαμαι οτι μια χαρα τα εβλεπα... οποτε μηπως θα επρεπε οι κυριοι στην HTC να μας σεβαστουν λιγο περισσοτερο και να εκμεταλευτουν στο επακρο τις δυνατοτητες του kaiser?:(
illuminatus
9 Απρ. 2008, 00:29
Mου συνεβει και μενα ακριβως αυτο χτες !! Εκανα αναγκαστικα Hard Reset..και συνεχισα !! Θα περιμενω λιγο..πριν δοκιμασω καποια αλλη. Κατα τ αλλα γρηγορη ρε γ...ωτο !! :(
WebViRuS
9 Απρ. 2008, 00:34
βάλε την ρομ που έχω στην υπογραφή μου να βρεις την υγειά σου.
TOMCAT25
9 Απρ. 2008, 00:38
κατεβασα το microsoft activesync αλλα δεν μπορω να το κανω εγκατασταση μου λεει οτι εχει microsoft setup σφάλμα κατι τετοιο
1) Βεβαιώσου ότι έχεις κατεβάσει το MS activesync 4.5 .
2) Αν σου σταματάει κατα την διάρκεια του setup ψάξε να βρεις το
αρχείο RNDIS-USB-Kit_05.zip για download από το net. Πρεπει να αντιγραψεις τα κάποια αρχεία σε ένα φάκελο (info: http://maemo.org/community/wiki/USBnetworkingWinXP/ )
3) Setup Activesync
4)Aν δεν σου κάνει σύνδεση το PC με το Kaiser μετά την εγκατάσταση , δοκίμασε να κάνεις uncheck την Επιλογή advance network.....που έχει το kaiser στα Settings/Connections ή System / USB to PC.
tranaee
9 Απρ. 2008, 00:45
ρε παιδια στο p900 που ειχα :respect: ειχα μηνες να βαλω pdf αλλα θυμαμαι οτι μια χαρα τα εβλεπα... οποτε μηπως θα επρεπε οι κυριοι στην HTC να μας σεβαστουν λιγο περισσοτερο και να εκμεταλευτουν στο επακρο τις δυνατοτητες του kaiser?:(
Δοκίμασε τον Picsel Browser.. Πολύ καλός για pdf ανάγνωση.. Πρόσεχε για ελληνική υποστήριξη εγκατέστησε τον 1.0.5 (http://rapidshare.com/files/105963011/picselbrowser_1.0.5.cab.html) ;)
illuminatus
9 Απρ. 2008, 01:03
Ελεγα να περιμενω λιγο ακομη Θοδωρη ... Ισως τη δοκιμασω αυριο αν βρω χρονο... Σ ευχαριστω παντως !!
Papadopoy
9 Απρ. 2008, 02:01
Ελεγα να περιμενω λιγο ακομη Θοδωρη ... Ισως τη δοκιμασω αυριο αν βρω χρονο... Σ ευχαριστω παντως !!
ποια την xda??
Myrddin_Wyllt
9 Απρ. 2008, 02:09
Δοκίμασε τον Picsel Browser.. Πολύ καλός για pdf ανάγνωση.. Πρόσεχε για ελληνική υποστήριξη εγκατέστησε τον 1.0.5 (http://rapidshare.com/files/105963011/picselbrowser_1.0.5.cab.html) ;)
thanks πατριωτη πολυ καλο προγραμμα!!!
bye bye adobe reader...
Βεβαια το ιδανικο θα ηταν να προσαρμοζεται το pdf στις ρυθμισεις τις οθονης και οχι να σεταρουμε το καθε αρχειο διαφορετικα για να κανουμε τη δουλεια μας, αλλα ξεχασα αυτο θα υπαρχει στο επομενο TYTN. :X Το θεμα βεβαια ειναι αν θα ειμαστε εμεις εκει για να το αγορασουμε...:wink::whistle:
WebViRuS
9 Απρ. 2008, 09:35
ποια την xda??
πάτα στην υπογραφή μου να δεις που θα σε πάει. δεν είναι η xda.
v@gelis
9 Απρ. 2008, 09:42
Κι εγω αυτη φλασαρω τωρα παιδια. Για να δουμε τι λεει κι αυτη :)
Papadopoy
9 Απρ. 2008, 12:54
πάτα στην υπογραφή μου να δεις που θα σε πάει. δεν είναι η xda.
τα παντα ειναι πρασινα σε αυτην την ρομ δεν μποροθμε να τα αλλαξουμε??
zaharakis
9 Απρ. 2008, 13:29
τα παντα ειναι πρασινα σε αυτην την ρομ δεν μποροθμε να τα αλλαξουμε??
αλλαξε ομαδα :lol:
πριν λιγα μηνυματα εχω δωσει ενα λινκ για αλλαγη χρωματων σε dial pad skins ..
επισης στην υπογραφη μου θα βρεις (και αλλα πολλα) το softkeyAplletex.
αποσυμπιεσε το και πετα το χυμα μεσα στα windows και κανε επανεκινηση.
μετα θα δεις μια συντομευση στις ρυθμισεις/συστημα με αυτο το ονομα.απο εκει κανεις οτι ζητησες ;)
highway
9 Απρ. 2008, 13:55
Να σας κάνω μια ερώτηση? Είναι ελαφρά off topic αλλά επειδή όλοι δουλεύετε με navigation θα ήθελα την γνώμη σας.
Ποιο είναι το πιο καλό πρόγραμμα για Navigation? Πιο για Ελλάδα και πιο για εξωτερικό (επειδή ελλάδα δεν έχουν όλα καλούς χάρτες)
Οταν λέω καλό εννοώ 2-3 σημεία και όχι τόσο το user interface το οποίο συνηθίζεται και μπορεί να είναι όμορφο μπορεί και όχι.
Καλό=
1) Χάρτες: να έχει πολύ ενημερωμένους χάρτες
2) Poi: να υπάρχει πληθώρα poi οπως π.χ. destinator ή route66 για αθήνα
3) Υπολογισμός διαδρομής: Απ'οτι ξέρω το Dest είναι πολύ καλύτερο από το igo2006 που δεν έβγαζε τις καλύτερες διαδρομές
4) Δυνατότητα: Trip planning που δεν έχει το dest. Π.χ. θέλω να πάω από το Α στο Δ αλλά θέλω να περάσω οπωσπήποτε από Β και μετά από το Γ. (Εχει το Igo)
Από ότι είχα ακούσει το dest είναι για Ελλάδα από τα καλύτερα αλλα εξωτερικό παίζουν άλλα προγράμματα. Και με ενδιαφέρει και το εξωτερικό.
Αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε την γνώμη σας
athanaso77
9 Απρ. 2008, 14:35
Από ότι είχα ακούσει το dest είναι για Ελλάδα από τα καλύτερα αλλα εξωτερικό παίζουν άλλα προγράμματα.
Swsta kai ta dyo!
Oson afora to ekswteriko apo oti kserw paizoun ta perissotera apo osa kykloforoun alla den exw na proteinw kati sygkekrimeno.
v@gelis
9 Απρ. 2008, 14:57
Να σας κάνω μια ερώτηση? Είναι ελαφρά off topic αλλά επειδή όλοι δουλεύετε με navigation θα ήθελα την γνώμη σας.
Ποιο είναι το πιο καλό πρόγραμμα για Navigation? Πιο για Ελλάδα και πιο για εξωτερικό (επειδή ελλάδα δεν έχουν όλα καλούς χάρτες)
Οταν λέω καλό εννοώ 2-3 σημεία και όχι τόσο το user interface το οποίο συνηθίζεται και μπορεί να είναι όμορφο μπορεί και όχι.
Καλό=
3) Υπολογισμός διαδρομής: Απ'οτι ξέρω το Dest είναι πολύ καλύτερο από το igo2006 που δεν έβγαζε τις καλύτερες διαδρομές
4) Δυνατότητα: Trip planning που δεν έχει το dest. Π.χ. θέλω να πάω από το Α στο Δ αλλά θέλω να περάσω οπωσπήποτε από Β και μετά από το Γ. (Εχει το Igo)
Από ότι είχα ακούσει το dest είναι για Ελλάδα από τα καλύτερα αλλα εξωτερικό παίζουν άλλα προγράμματα. Και με ενδιαφέρει και το εξωτερικό.
Destinator για Ελλαδα και i-go (δες και το 2008) για εξωτερικο.
Παρεμπιπτοντως, καλο θα ειναι να ποσταρεις στο αντιστοιχο θεμα του windows mobile navigation.
Παιδια, ηδη οι πρωτες εντυπωσεις απο την Kaiser-S4V.19209.01 ειναι οι καλυτερες.
Πολυ γρηγορη ROM, ενω με τα πρωτα ζορια που την υπεβαλλα, φαινεται να ανταποκρινεται αψογα.
Μπραβο στα παιδια (Zaharakis, Webvirus) που την εντοπισαν και μας την προτειναν (γιατι δεν φαινεται ιδιαιτερα δημοφιλης στο xda-developers και δεν ξερω αν θα την δοκιμαζα).
Υ.Γ Κανενα ωραιο εικονιδιο μπαταριας που να μπαινει στην taskbar και καποιο task manager (μικρο, που να κλεινει τις εφαρμογες) εχετε να προτεινετε? Μου αρεσουν αυτα που χρησιμοποιει ο Bepe για τις ROM του για το Cruise, αλλα δεν ξερω ποιες εφαρμογες ειναι...
DrMobile
9 Απρ. 2008, 15:00
Καλό=
1. Για Ελλάδα Destinator 6 ή 7 (χρησιμοποιούν τους ίδιους χάρτες, που θεωρούνται πολύ καλοί και ενημερωμένοι).
4. Νομίζω αυτό που λες το κάνει το Destinator 7 (δεν ξέρω για το 6). Υπάρχει μια επιλογή με όνομα "Διαδρομή με στάσεις". Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά φαίνεται να είναι αυτό που θέλεις.
Γενικά για Ελλάδα νομίζω το Destinator είναι μονόδρομος. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από συζητήσεις στα forums κτλ. Εγώ μόνο αυτό έχω χρησιμοποιήσει και κάνει καλά τη δουλειά του.
athanaso77
9 Απρ. 2008, 15:03
Υ.Γ Κανενα ωραιο εικονιδιο μπαταριας που να μπαινει στην taskbar και καποιο task manager (μικρο, που να κλεινει τις εφαρμογες) εχετε να προτεινετε?
WkTask Manager (http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html)
Einai kai free! ;)
v@gelis
9 Απρ. 2008, 15:21
WkTask Manager (http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html)
Einai kai free! ;)
Σε ευχαριστω, αλλα χρειαζομαι μονο ενα απλο plugin πανω δεξια που να διαχειριζεται τις ανοιχτες εφαρμογες (το ιδιο με αυτο που εχει η NoThrills για παραδειγμα) και οχι και program launcher, οπως επισης και ενα απλο εικονιδιο μπαταριας ακριβως διπλα...
Θα ποσταρω και στο αντιστοιχο thread για να μη βγαινουμε εκτος θεματος.
Y.Γ Κατι βρηκα (ειναι το περιφημο HTC task manager αυτο που εψαχνα). Τωρα μενει να βρω κι ενα ωραιο εικονιδιο μπαταριας :)
Papadopoy
9 Απρ. 2008, 15:31
αλλαξε ομαδα :lol:
πριν λιγα μηνυματα εχω δωσει ενα λινκ για αλλαγη χρωματων σε dial pad skins ..
επισης στην υπογραφη μου θα βρεις (και αλλα πολλα) το softkeyAplletex.
αποσυμπιεσε το και πετα το χυμα μεσα στα windows και κανε επανεκινηση.
μετα θα δεις μια συντομευση στις ρυθμισεις/συστημα με αυτο το ονομα.απο εκει κανεις οτι ζητησες ;)
τα ειχα κοιταξει τα αλλα το προβλημα ειναι πως θα αλλαξω π.χ το χρωμα στο comm manager??
zaharakis
9 Απρ. 2008, 15:57
τα ειχα κοιταξει τα αλλα το προβλημα ειναι πως θα αλλαξω π.χ το χρωμα στο comm manager??
αλλαζεις com manager;)
http://rapidshare.com/files/102722250/HTC_Comm_Manager_coloured.cab
zaharakis
9 Απρ. 2008, 16:02
Σε ευχαριστω, αλλα χρειαζομαι μονο ενα απλο plugin πανω δεξια που να διαχειριζεται τις ανοιχτες εφαρμογες (το ιδιο με αυτο που εχει η NoThrills για παραδειγμα) και οχι και program launcher, οπως επισης και ενα απλο εικονιδιο μπαταριας ακριβως διπλα...
Θα ποσταρω και στο αντιστοιχο thread για να μη βγαινουμε εκτος θεματος.
Y.Γ Κατι βρηκα (ειναι το περιφημο HTC task manager αυτο που εψαχνα). Τωρα μενει να βρω κι ενα ωραιο εικονιδιο μπαταριας :)
Βαγγελη αυτο που σου προτεινει ο Γιαννης ειναι must και απο τις καλυτερες εφαρμογες του ειδους του που εχω ποτε χρησιμοποιησει ;)
μμετα απο εκει και μετα δοκιμασε αυτο
http://rapidshare.com/files/106098319/HandySwitcher_V2.7.rar
αν σου αρεσει υπαρχει και η τελευταια του εκδοση στο ipmart,απλα με τις 6 ρομς εκανε κατι περιεργα που και που..με τις 6.1 δεν το εχω δουλεψει ελεω wktask που ειναι και για μενα the best!:)
παραλληλα χρησιμοποιω και τον task manager που εχει το ilauncher(ενα προγραμμα που υπαρχει παντα μεσα στo pda μου) σε συνεργασια με τον wktask για καποιες αλλες ευκολιες που μου δινει ;)
zaharakis
9 Απρ. 2008, 16:09
1. Για Ελλάδα Destinator 6 ή 7 (χρησιμοποιούν τους ίδιους χάρτες, που θεωρούνται πολύ καλοί και ενημερωμένοι).
4. Νομίζω αυτό που λες το κάνει το Destinator 7 (δεν ξέρω για το 6). Υπάρχει μια επιλογή με όνομα "Διαδρομή με στάσεις". Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά φαίνεται να είναι αυτό που θέλεις.
Γενικά για Ελλάδα νομίζω το Destinator είναι μονόδρομος. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από συζητήσεις στα forums κτλ. Εγώ μόνο αυτό έχω χρησιμοποιήσει και κάνει καλά τη δουλειά του.
θα συμφωνησω και εγω Γιαννη ,το destinator αυτην την χρονικη στιγμη λογω,ενημερωμενων χαρτων,ειναι η καλυτερη λυση για την ελλαδα.
απο εκει και μετα εξωτερικο ακουγονται πιο πολυ τα Tom-tom & Igo,απλα σε αυτο το θεμα δεν μπορω να εχω πληρη αποψη μιας και δεν εχω χρησιμοποιησει πλοηγηση στο εξωτερικο...:O
παντως καποιοι φιλοι μου εχουν στησει ολοκληρα ταξιδια τους στο εξωτερικο ,πανω στο destinator,με πληροφοριες για τα παντα,να τα παιρνουν απο το dest;)
αρα και εκει δεν πρεπει να ειναι χαλια το destinator;)
απλα καποια αλλα εχουν περισσοτερο ενημερωμενους χαρτες:)
Papadopoy
9 Απρ. 2008, 16:10
αλλαζεις com manager;)
http://rapidshare.com/files/102722250/HTC_Comm_Manager_coloured.cab
ευχαριστω δεν το ειχα σκεφτει να σε ρωτησω πιστευω οτι με τις 6.1 ρομ υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια του bluetooth handsfree μ μπορουμε να το κοιταξουμε??
v@gelis
9 Απρ. 2008, 16:11
Βαγγελη αυτο που σου προτεινει ο Γιαννης ειναι must και απο τις καλυτερες εφαρμογες του ειδους του που εχω ποτε χρησιμοποιησει ;)
μμετα απο εκει και μετα δοκιμασε αυτο
http://rapidshare.com/files/106098319/HandySwitcher_V2.7.rar
αν σου αρεσει υπαρχει και η τελευταια του εκδοση στο ipmart,απλα με τις 6 ρομς εκανε κατι περιεργα που και που..με τις 6.1 δεν το εχω δουλεψει ελεω wktask που ειναι και για μενα the best!:)
παραλληλα χρησιμοποιω και τον task manager που εχει το ilauncher(ενα προγραμμα που υπαρχει παντα μεσα στo pda μου) σε συνεργασια με τον wktask για καποιες αλλες ευκολιες που μου δινει ;)
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη.
Ο task manager της HTC ειναι οκ για μενα. Θελω τα πολυ βασικα για αυτες τις δουλειες (πραγματι ο wktask φαινεται εξαιρετικος γενικοτερα).
Ψαχνω να βρω τωρα τιποτα μυστηρια εικονιδια για τη μπαταρια :lol:
zaharakis
9 Απρ. 2008, 16:20
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη.
Ο task manager της HTC ειναι οκ για μενα. Θελω τα πολυ βασικα για αυτες τις δουλειες (πραγματι ο wktask φαινεται εξαιρετικος γενικοτερα).
Ψαχνω να βρω τωρα τιποτα μυστηρια εικονιδια για τη μπαταρια :lol:
ariel battery
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-ariel-battery-monitor-v1-6-2.html
v@gelis
9 Απρ. 2008, 16:21
ευχαριστω δεν το ειχα σκεφτει να σε ρωτησω πιστευω οτι με τις 6.1 ρομ υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια του bluetooth handsfree μ μπορουμε να το κοιταξουμε??
Γενικα στις 6.1 απο οτι εχω παρατηρησει η καταναλωση μπαταριας με χρηση ασυρματου ακουστικου ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οτι πριν.
Υπολογιζω πως με την ιδια χρηση, εχω ενα 30% μικροτερη αυτονομια στο Καιζερ μου απο οτι παλιοτερα...
zaharakis
9 Απρ. 2008, 16:24
μετην ρομ του claudyfa την Soft4VN και με το ραδιο 1.65.14.06
η αυτονομια ειναι Καλυτερη απο οτι βλεπω αυτες τις μερες που την δουλευω,οπως επισης και με την nothrills με το ιδιο ραδιο,η αυτονομια ηταν παρα πολυ καλυτερη απο πριν:)
φυσικα αυτο εχει να κανει και με το πως χρησιμοποιει ο καθενας μας το τηλ του στην καθημερινοτητα μας :)(με 3g η οχι,browsing,wifi κλπ)
v@gelis
9 Απρ. 2008, 16:27
ariel battery
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-ariel-battery-monitor-v1-6-2.html
Πολυ καλο Δημητρη. Απλα "δεν υπαρχει" αυτη η εφαρμογουλα με το μικρο memory footprint που εχει. Πιο ελαφρυ και απο το kbattery που κανει την ιδια δουλεια.
Σε ευχαριστω! :)
v@gelis
9 Απρ. 2008, 16:32
Μια κρισιμη (για μενα που χρησιμοποιω αποκλειστικα ασυρματο ακουστικο στις κλησεις μου) ερωτηση, για οποιον γνωριζει.
Εχει χρησιμοποιησει κανεις τη ρυθμιση SampleRate του Kaiser Tweak, που "υποσχεται" καλυτερη ποιοτητα κατα τη χρηση bluetooth handsfree?
Αν ναι, εχετε δει πραγματι καποια διαφορα?
Papadopoy
9 Απρ. 2008, 16:51
μετην ρομ του claudyfa την Soft4VN και με το ραδιο 1.65.14.06
η αυτονομια ειναι Καλυτερη απο οτι βλεπω αυτες τις μερες που την δουλευω,οπως επισης και με την nothrills με το ιδιο ραδιο,η αυτονομια ηταν παρα πολυ καλυτερη απο πριν:)
φυσικα αυτο εχει να κανει και με το πως χρησιμοποιει ο καθενας μας το τηλ του στην καθημερινοτητα μας :)(με 3g η οχι,browsing,wifi κλπ)
εγω εχω το tech clip d το οποιο εχει οθονη κ βλεπω την μπαταρια του ακουστικου μ κ βλεπω πως πεφτει πολυ γρηγορα απο οταν αλλαξα ρομ κ εβαλα NoThrills.. ενω το τηλ εχει πολυ καλη αυτονομια
9 Απρ. 2008, 18:09
Καλησπέρα Παίδες!
Ανακάλυψα πρόσφατα ένα πολύ χρήσιμο προγραματάκι το wm5torage το οποίο δυστηχός δεν δουλεύει με το Κάιζερ. To Συγκεκριμένο προγραματάκι επιτρέπει την χρήση του τηλεφώνου ως USB storage memory, κάτι που πραγματικά λείπει από το Κάιζερ.
υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να λειτουργεί;
Ευχαριστο!
tranaee
9 Απρ. 2008, 18:58
Μια κρισιμη (για μενα που χρησιμοποιω αποκλειστικα ασυρματο ακουστικο στις κλησεις μου) ερωτηση, για οποιον γνωριζει.
Εχει χρησιμοποιησει κανεις τη ρυθμιση SampleRate του Kaiser Tweak, που "υποσχεται" καλυτερη ποιοτητα κατα τη χρηση bluetooth handsfree?
Αν ναι, εχει δει πραγματι καποια διαφορα?
Χρησιμοποιώ stereo BT, το πείραξα, δεν έγινε τίποτα, επανέφερα τις ρυθμίσεις και θεώρησα πως δουλεύει μόνο για mono ΒΤ..
Σειρά σου τώρα να το πειράξεις και να μας πεις αν βλέπεις (εεμ, ακούς δηλαδή) κάποια διαφορά..:)
v@gelis
9 Απρ. 2008, 19:02
Χρησιμοποιώ stereo BT, το πείραξα, δεν έγινε τίποτα, επανέφερα τις ρυθμίσεις και θεώρησα πως δουλεύει μόνο για mono ΒΤ..
Σειρά σου τώρα να το πειράξεις και να μας πεις αν βλέπεις (εεμ, ακούς δηλαδή) κάποια διαφορά..:)
Δεν ειδα καποια διαφορα με το Jabra BT 800 που χρησιμοποιω και δεν ξερω και ποια ρυθμιση στη registry αλλαζει...
highway
9 Απρ. 2008, 19:03
Καλησπέρα Παίδες!
Ανακάλυψα πρόσφατα ένα πολύ χρήσιμο προγραματάκι το wm5torage το οποίο δυστηχός δεν δουλεύει με το Κάιζερ. To Συγκεκριμένο προγραματάκι επιτρέπει την χρήση του τηλεφώνου ως USB storage memory, κάτι που πραγματικά λείπει από το Κάιζερ.
υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να λειτουργεί;
Ευχαριστο!
Υπάρχει το Softick Card Export II έκδοση 3.08 που δουλεύει στο kaiser. Το μόνο χαζό που μου κάνει είναι οτι αφού τελειώσω και αποσυνδέσω από pc και pda kαι βγάλω καλώδιο, την επόμενη φορά που θα κάνω connect με activesync τότε κολάει εντελώς και θέλει να βγάλεις μπαταρία. Μετά την χρήση ένα soft reset λύνει το πρόβλημα χωρίς να είναι η ενδεδειγμένη λύση.
Εχει και κάποια πράγματα στα settings τα οποία όμως δεν έχω καθόλου χρόνο προς το παρόν και δεν τα έψαξα ακόμα.
tranaee
9 Απρ. 2008, 19:05
Κάτι άλλο που έψαξα και θελω να μοιραστώ, είναι πως να κάνω το Kaiser να το βλέπει το pc σαν δίσκο, σαν usb stick.
Υπάρχει το wm5storage το οποίο σε μένα δεν δούλεψε. Δούλεψε όμως σχεδόν άψογα το Softick Card Export II v3.8 :)
Είναι απλά τέλειο. Ανοίγεις το πρόγραμμα, λες connect, συνδέεις μετά το καλώδιο και .... η κάρτα του kaiser σαν δίκσος usb στο pc :D
Πολύ πιο γρήγορη μεταφορα από το activesync, δεν χρειάζεται να βγάζεις και να βάζεις την κάρτα και το κυριότερο για μένα είναι ότι έχω φακέλους που τους κάνω synchronize με το pc κάτι το οποίο δεν γίνεται με απλό copy paste εκτός και αν τα ψάχνεις ένα ένα και κάνεις κανα 2ωρο. :rolleyes:
Το πρόβλημα τώρα. Το έχω βάλει να μην φορτώνει στην tray. Παρόλα αυτά όταν κλείσεις το πρόγραμμα, την επόμενη φορά που θα συνδεθεί με activesync κολλάει εντελώς το Kaiser και θέλει βγάλσιμο η μπαταρία :( Θα παίξω μόλις μπορέσω με κάποιες ρυθμίσεις να δω τι γίνεται. Προς το παρόν, μόλις κλείσω το Card Export κάνω ένα soft reset.
@avatar
Ο highway μας έδωσε λύση μερικές σελίδες πιο πίσω και την παραθέτω..
tranaee
9 Απρ. 2008, 19:09
Δεν ειδα καποια διαφορα με το Jabra BT 800 που χρησιμοποιω και δεν ξερω και ποια ρυθμιση στη registry αλλαζει...
Δεν πειράζω τίποτα προσωπικά γιατί το κάιζερ μου δίνει απίστευτη ποιότητα ακαλωδίωτο, χτυπάει σχεδόν το Ν91 καλωδιομένο..
Καμμία σχέση απολύτως με άλλα STEREO BT που έχω ακούσει..
v@gelis
9 Απρ. 2008, 19:29
Δεν πειράζω τίποτα προσωπικά γιατί το κάιζερ μου δίνει απίστευτη ποιότητα ακαλωδίωτο, χτυπάει σχεδόν το Ν91 καλωδιομένο..
Καμμία σχέση απολύτως με άλλα STEREO BT που έχω ακούσει..
Toσο καλη ποιοτητα? Μου κανει εντυπωση αυτο που λες (κυριως οτι το συγκρινεις με το αψογο σε αυτο τον τομεα Ν91).
Με ποιο stereo bt handsfree το χρησιμοποιεις (και ποιο radio εχεις στο Tytn)?
KONSTANTIN_KARAB
9 Απρ. 2008, 20:44
Καλησπερα μια ερωτηση.Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να κανω μια παραγγελια μεσω expansys με πιστωτικη καρτα και αν γινετε να πληρωσω με δοσεις???Και αν ναι μεχρι ποσες???Θα ηθελα να απαντησει καποιος 100%.Ευχαριστω!:)
tranaee
9 Απρ. 2008, 21:14
Toσο καλη ποιοτητα? Μου κανει εντυπωση αυτο που λες (κυριως οτι το συγκρινεις με το αψογο σε αυτο τον τομεα Ν91).
Με ποιο stereo bt handsfree το χρησιμοποιεις (και ποιο radio εχεις στο Tytn)?
Stereo BT: NOKIA BH-500 με 3.5 mm audio jack στο οποίο κουμπώνω τα "τεράστια" Senheiser CX-300.. Ογκόλιθος το αποτέλεσμα ειδικά με το Pocket Music που έχει και xtra-bass feature, ρώτησε και τον γιατρό μας (DrMobile) να σου πει τη γνώμη του.. :D:D
To τηλ. το έχω μαμά ace.. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο βελτιστοποιώντας την ταχύτητα των menu, αλλά όσος μου μένει να ψάχνω και να συνδιάζω προγράμματα καθημερινής και multimedia περισσότερο χρήσης..:rolleyes:
tranaee
9 Απρ. 2008, 21:18
Καλησπερα μια ερωτηση.Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να κανω μια παραγγελια μεσω expansys με πιστωτικη καρτα και αν γινετε να πληρωσω με δοσεις???Και αν ναι μεχρι ποσες???Θα ηθελα να απαντησει καποιος 100%.Ευχαριστω!:)
Τις δόσεις φτιάξτες μόνος σου στην κάρτα.. χώρισέ το δια πόσους μήνες θες και πλήρωνε κάθε μήνα.. :lol:
Το expansys δεν δίνει άτοκους μήνες μέσω κάρτας απότι γνωρίζω..
v@gelis
9 Απρ. 2008, 22:17
Stereo BT: NOKIA BH-500 με 3.5 mm audio jack στο οποίο κουμπώνω τα "τεράστια" Senheiser CX-300.. Ογκόλιθος το αποτέλεσμα ειδικά με το Pocket Music που έχει και xtra-bass feature, ρώτησε και τον γιατρό μας (DrMobile) να σου πει τη γνώμη του.. :D:D
To τηλ. το έχω μαμά ace.. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο βελτιστοποιώντας την ταχύτητα των menu, αλλά όσος μου μένει να ψάχνω και να συνδιάζω προγράμματα καθημερινής και multimedia περισσότερο χρήσης..:rolleyes:
Mαλιστα, καταλαβα. Βεβαια απο οτι διαβαζω σε ξενα φορα, με τα τελευταια ραδιο των 6.1 η ποιοτητα του stereo bt ειναι ακομα καλυτερη, για αυτο σε ρωτησα. Thanks παντως.
illuminatus
10 Απρ. 2008, 10:17
Καλημερα...Απο Radio τι γινεται ? Ειναι στη Rom μαζι ? Προτεινεις καποιο ?
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.