View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
paolon
14 Μάρ. 2008, 22:04
μαλλον ενοεις καστρο ;)
εχω κατι συγγενεις εκει κοντα .
φλασαρεις κανονικα οπως και την ρομ.μονο που με το ραδιο δεν γινεται hard reset οπως με την ρομ,αλλα παραμενουν ολα οπως τα ειχες :)
ετσι μπορεις ευκολα να δοκιμαζεις χωρις να χρειαζεται να αλλαξεις κατι η να ξαναστησεις το τηλ απο την αρχη!
αλλα προσεξε πολυ ΝΑ ΜΗΝ περασεις ραδιο που ειναι συμβατο ΜΟΝΟ με 6.1 ρομς!!!
εκει θελει πολυ προσοχη για αποφυγη οποιουδηποτε λαθους!!
επισης μετα απο καθε φλασαρισμα ρομ,κανουμε παντα ενα hard reset πριν ξεκινησουμε να στηνουμε τα pda μας ;)thanks για ολλα
avgerinosmd
15 Μάρ. 2008, 10:12
Ξερει κανεις αν μπορει να γινει συνδεση με WIFI για συνχρονισμο με το activesync η με το Windows Mobile Device Center στα Vista?
andros21
16 Μάρ. 2008, 01:35
tsakalia voithia........
exw kanei hard reset k eixa swsei ta arxeia mou sti karta, meta den mou anoigei tipota apo tin karta mou ta dixnei kleidomena....
zaharakis
16 Μάρ. 2008, 02:01
tsakalia voithia........
exw kanei hard reset k eixa swsei ta arxeia mou sti karta, meta den mou anoigei tipota apo tin karta mou ta dixnei kleidomena....
πριν κανεις HR δεν σου εβγαλε καποιο μηνυμα για κλειδωμενα αρχεια στην καρτα??
εχεις κανει encryption απο το εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/encryption στα αρχεια καρτας μνημης (στα αγγλικα,δεν ξερω πως ακριβως το αναφερει στην ελληνικη μεταφραση)
οποτε μετα το HR δεν μπορει να στα διαβασει το τηλ..
βγαλε την καρτα και κοιτα μηπως μπορεις να τα διαβασεις απο τον υπολογιστη σου.. :Oδεν εχω υποπεσει σε τετοια κατασταση -ακομη :rolleyes:
zaharakis
16 Μάρ. 2008, 02:02
Ξερει κανεις αν μπορει να γινει συνδεση με WIFI για συνχρονισμο με το activesync η με το Windows Mobile Device Center στα Vista?
λογικα πρεπει να γινεται μιας και εχει επιλογη το microsoft active synch ασυρματης συνδεσης ;)
Όχι δεν γίνεται. εκτός και αν έχεις exchange server. Το Activesync δεν μπορεί να συγχρονίσει μέσω wifi. Αντιστοιχα θα μπορούσες να συγχρονίσεις από το οπουδήποτε στο internet αλλά η Microsoft σου λέει "αγόρασε exchange server" ...
zaharakis
16 Μάρ. 2008, 02:32
Όχι δεν γίνεται. εκτός και αν έχεις exchange server. Το Activesync δεν μπορεί να συγχρονίσει μέσω wifi. Αντιστοιχα θα μπορούσες να συγχρονίσεις από το οπουδήποτε στο internet αλλά η Microsoft σου λέει "αγόρασε exchange server" ...
τοσο καλα :O
μια ζωη στην μιζερια μας εχει αυτος ο bill :mad:
andros21
16 Μάρ. 2008, 03:49
πριν κανεις HR δεν σου εβγαλε καποιο μηνυμα για κλειδωμενα αρχεια στην καρτα??
εχεις κανει encryption απο το εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/encryption στα αρχεια καρτας μνημης (στα αγγλικα,δεν ξερω πως ακριβως το αναφερει στην ελληνικη μεταφραση)
οποτε μετα το HR δεν μπορει να στα διαβασει το τηλ..
βγαλε την καρτα και κοιτα μηπως μπορεις να τα διαβασεις απο τον υπολογιστη σου.. :Oδεν εχω υποπεσει σε τετοια κατασταση -ακομη :rolleyes:
oxi den ginete kati.. ti allo mporw na kanw??
andros21
16 Μάρ. 2008, 03:50
tsakalia voithia........
ti allo mporw na kanw??
avgerinosmd
16 Μάρ. 2008, 11:04
Εστω οτι βρηκες το Exchange server. Το να καταφερεις να το στησεις ειναι μεγαλη δουλεια. Δεν ειναι κατι σαν το office. Μαλλον πρεπει να εισαι τεχνικος δικτύων... Χρονια χρηστης και δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ.
_KOSTASKELLAS_
16 Μάρ. 2008, 19:22
diabazo kai ksanadiabazo.psaxno kai ksanapsaxno kai toso ksenerono:(
einai dinaton na min mporeis na steileis arxeia me wifi.pia i xrisi tou???
mono gia na perneis internet sto ppc??
8elo na steilo ena arxeio sto ipologisti apo to ppc kai to antistrofo.pos???
mono me kalodio???
wifi sou leei meta kai koloki8ia:hunter:
Driver_3
16 Μάρ. 2008, 21:06
δεν γινεται μεσω wifi αυτο που θες μονο για ιντερνετ ειναι οπως τα ειπες...μονο στο Ν95 που ειχα υπηρχε ενα προγραμμα server κατι λεγοταν που σου επετρεπε να στελνεις αρχεια μεσω wifi..
Μπορείς να στείλεις αρχεία μέσω Wifi αν καταφέρεις να κάνεις κάποιον folder στο ppc shared.
DrMobile
16 Μάρ. 2008, 21:33
diabazo kai ksanadiabazo.psaxno kai ksanapsaxno kai toso ksenerono:(
einai dinaton na min mporeis na steileis arxeia me wifi.pia i xrisi tou???
mono gia na perneis internet sto ppc??
8elo na steilo ena arxeio sto ipologisti apo to ppc kai to antistrofo.pos???
mono me kalodio???
wifi sou leei meta kai koloki8ia:hunter:
Μην αγχώνεσαι...!
Τα πάντα γίνονται...
Βάλε τον Resco Explorer 2007 (αν δεν τον έχεις ήδη) και κάνε "Map Drive" όποιον φάκελο (ή και ολόκληρο δίσκο) του desktop θέλεις. Προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει "shared" τους φακέλους που θέλεις από τον desktop για να μπορεί να τους "δει" μέσω Wi-Fi το Kaiser. Αν δώσεις πλήρη δικαιώματα μπορείς να κάνεις τα πάντα απ' το Kaiser. :cool:
Να τονίσω και το αυτονόητο για χρήστες WLAN: Στο Wi-Fi network σας να είναι πάντα ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση (encryption), κατά προτίμηση WPA. Αν δεν υποστηρίζει ο router σας WPA βάλτε έστω WEP, αλλά ποτέ μην το αφήνετε χωρίς encryption! Πέρα απ' το ότι θα μπορούν να σας κλέβουν internet bandwidth, αν κάνετε shared κάποιο μέρος του δίσκου θα το βλέπουν όλοι οι γείτονες! Οπότε μεγάλη προσοχή!
_KOSTASKELLAS_
16 Μάρ. 2008, 23:23
Μην αγχώνεσαι...!
Τα πάντα γίνονται...
Βάλε τον Resco Explorer 2007 (αν δεν τον έχεις ήδη) και κάνε "Map Drive" όποιον φάκελο (ή και ολόκληρο δίσκο) του desktop θέλεις. Προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει "shared" τους φακέλους που θέλεις από τον desktop για να μπορεί να τους "δει" μέσω Wi-Fi το Kaiser. Αν δώσεις πλήρη δικαιώματα μπορείς να κάνεις τα πάντα απ' το Kaiser. :cool:
Να τονίσω και το αυτονόητο για χρήστες WLAN: Στο Wi-Fi network σας να είναι πάντα ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση (encryption), κατά προτίμηση WPA. Αν δεν υποστηρίζει ο router σας WPA βάλτε έστω WEP, αλλά ποτέ μην το αφήνετε χωρίς encryption! Πέρα απ' το ότι θα μπορούν να σας κλέβουν internet bandwidth, αν κάνετε shared κάποιο μέρος του δίσκου θα το βλέπουν όλοι οι γείτονες! Οπότε μεγάλη προσοχή!
:dance::up:YES:up::dance:
eyxaristo gia ti boi8eia!!!
DR exeis pm
Έχει καταφέρει κανένας να βάλει το activesync να συγχρονίζει αρχεία στην storage card?
Γιατί μέχρι τώρα ο συγχρονισμός αρχείων πηγαίνει μόνο στο main storage.
Driver_3
17 Μάρ. 2008, 09:40
Μην αγχώνεσαι...!
Τα πάντα γίνονται...
Ωραιος πολυ χρησιμο το ποστ σου θα το δοκιμασω αργοτερα.Μεταφορα αρχειων μεσω wifi=ταχυτητα:D
tranaee
17 Μάρ. 2008, 09:56
@WebVirus
Θοδωρή μόλις γύρισα από ταξιδάκι, σόρυ φίλε που δεν πόσταρα στις 15 να σου ευχηθώ αλλά τουλάχιστον σε θυμάμαι τώρα πρώτο πράγμα που κάνω στο γραφείο..
Να μας ζήσεις Θοδώρή μας να σε χαιρόμαστε και σ'αυτό αλλά και πολύ σύντομα και στο άλλο thread, αυτό του nvidia ρε παιδί μου..:wink:
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 12:52
Μην αγχώνεσαι...!
Τα πάντα γίνονται...
ειλικρινα με ενδιαφερει πολυ αυτη η δυνατοτητα drmobile :blink:
μπορεις να κανεις ενα οδηγο για τις ρυθμισεις εδω,να μην σε τρελαινουμε στα pms?
ευχαριστουμε πολυ για την πληροφορια :)
andros21
17 Μάρ. 2008, 15:04
paidia exw kanei hard reset k eixa mesa ti memory card, twta mou kleidwse ta panta sti karta.... ti na kanw?????
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 15:18
paidia exw kanei hard reset k eixa mesa ti memory card, twta mou kleidwse ta panta sti karta.... ti na kanw?????
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2279090#post2279090
η κανε επαναφορα καποιου back up που ειχες πριν το hard reset
andros21
17 Μάρ. 2008, 15:25
den ta diavazei o ypologistis ... pws kanw epanafora tou back up???
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 15:44
den ta diavazei o ypologistis ... pws kanw epanafora tou back up???
εχεις παρει backup?
αν ναι με ποιο προγραμμα το εχεις κανει αυτο?
και γραφε ελληνικα σε παρακαλω..ειναι πολυ κουραστικο αλλα και εναντια και στους κανονες του myphone ;)
andros21
17 Μάρ. 2008, 16:00
δεν εχω παρει back up.. την εχω πατησει????
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 16:10
δεν εχω παρει back up.. την εχω πατησει????
yep :)
παντα κραταμε ενα αντιγραφο της καρτας μνημης μεσα στον υπολογιστη μας για καλο και για κακο,αλλα παντα κανουμε και ενα back up μεσω spb backup η sprite backup του λειτουργικου μας στο τηλ μας για αυτες τις περιπτωσεις που κατι θα παει στραβα...
αν ειχες ενα(ακομη και προβληματικο ) θα μπορουσες να γυρναγες το τηλ σου πισω και να απενεργοποιουσες το encryption της καρτας μνημης και ετσι αφοβα θα μπορουσες να κανεις HR μετα ;)
WebViRuS
17 Μάρ. 2008, 17:07
@WebVirus
Θοδωρή μόλις γύρισα από ταξιδάκι, σόρυ φίλε που δεν πόσταρα στις 15 να σου ευχηθώ αλλά τουλάχιστον σε θυμάμαι τώρα πρώτο πράγμα που κάνω στο γραφείο..
Να μας ζήσεις Θοδώρή μας να σε χαιρόμαστε και σ'αυτό αλλά και πολύ σύντομα και στο άλλο thread, αυτό του nvidia ρε παιδί μου..:wink:
να σαι καλά που με θυμήθηκες. να κανονίσουμε ρε παιδιά καμιά μέρα να βρεθούμε. να βάλουμε κάτω τα kaiser να δούμε ποιός το έχει μεγαλύτερο (το benchmark εννοώ!) :D
_KOSTASKELLAS_
17 Μάρ. 2008, 17:17
Ωραιος πολυ χρησιμο το ποστ σου θα το δοκιμασω αργοτερα.Μεταφορα αρχειων μεσω wifi=ταχυτητα:D
koita tora ayto den 8a to elega kai treli taxitita alla min imaste kai axaristoi;):lol:
mono pou ka8omai sto saloni mou kai kano oti idous epembasi sto pc apo to ppc(dior8osi fakelon diagrafes,metafores)einai arketo pisteo
ena megalo EYXARISTO ston giatro mas gia tin politimi boi8eia tou
an skasei miti simera apo to forum(den exei mpei akoma kai ton psaxnoun arketoi gia leptomeries sxetika me to wifi:p)as koinopieisei an 8elei to minima pou mou etseile sxetika me leptomeries pantrematos pc me ppc:)
8a einai poli xrisimo gia osous exoun wifi kai den to ekmetaleuontai akoma
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 17:28
koita tora ayto den 8a to elega kai treli taxitita alla min imaste kai axaristoi;):lol:
mono pou ka8omai sto saloni mou kai kano oti idous epembasi sto pc apo to ppc(dior8osi fakelon diagrafes,metafores)einai arketo pisteo
ena megalo EYXARISTO ston giatro mas gia tin politimi boi8eia tou
an skasei miti simera apo to forum(den exei mpei akoma kai ton psaxnoun arketoi gia leptomeries sxetika me to wifi:p)as koinopieisei an 8elei to minima pou mou etseile sxetika me leptomeries pantrematos pc me ppc:)
8a einai poli xrisimo gia osous exoun wifi kai den to ekmetaleuontai akoma
εγω παλι πρεπει να ειμαι πολυ γκαου :worry::lol:
γιατι μαλλον δεν καταλαβα απο την αρχη περι τινους προκειται :O
νομισα οτι η βοηθεια του drmobile θα με εκανε να διαχειριζομαι το pc μου απο μακρια και οχι μονο μεσω wifi δικτυου απο το σπιτι μου ..
παντως δεν καταφερα να βγαλω ακρη ακομη και με την βοηθεια του KOSTASKELLAS (ευχαριστω πολυ κωστη και απο εδω) ωστε να το κανω να δουλεψει :wacko:
το μονο που καταφερα ηταν να κανω το pc μου να χασει την επικοινωνια με το ρουτερ μου :lol::lol:
ΥΓ αλλωστε ποτε δεν τα πηγα καλα με τα δικτυα....
_KOSTASKELLAS_
17 Μάρ. 2008, 17:48
παντως δεν καταφερα να βγαλω ακρη
exeis pm :)
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 18:16
exeis pm :)
να δουμε τι μαγικο θα κανω παλι :happy::happy:
πρεπει να ειμαι πολυ γκαου ρε παιδια στα θεματα δικτυου:confused:
δεν εχω καταφερει να συνδεσω το λαπτοπ με τον σταθερο μου ακομη :worry:
με ασυρματη το λαπτοπ στο ρουτερ και με καλωδιο ο σταθερος ...
τελικα το πηρα αποφαση ,ανεβοκατεβαινω στο υπογειο (εκει εχω τον σταθερο):lol::lol:
WebViRuS
17 Μάρ. 2008, 18:18
ότι θέλετε επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι κάνετε, πείτε σε μένα και θα σας φτιάξω. τι δουλειά κάνουμε άλλωστε.
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 18:27
ότι θέλετε επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι κάνετε, πείτε σε μένα και θα σας φτιάξω. τι δουλειά κάνουμε άλλωστε.
μαλλον οταν ερθεις παλι κατα εδω ....θα τα φτιαξεις :rolleyes:
κατ ιδιαν :lol::lol::D
WebViRuS
17 Μάρ. 2008, 18:55
πέμπτη θα είμαι χαλκίδα. αμα θες περνάω. και τα φτιάχνουμε όλα
andros21
17 Μάρ. 2008, 19:08
πως κανω back up???
DrMobile
17 Μάρ. 2008, 19:18
Παιδιά ετοίμασα ένα μικρό tutorial για τις ρυθμίσεις του Wi-Fi για κρυπτογράφηση (encryption) και για να βλέπουμε απ' το Kaiser φακέλους/δίσκους του desktop PC. Κάποια βήματα σίγουρα τα ξέρετε και τα έχετε ήδη κάνει, αλλά τα αναφέρω για πληρότητα και για αυτούς που δεν έχουν καθόλου δουλέψει το Wi-Fi. Οι ρυθμίσεις είναι σε 3 φάσεις, στον router, στον desktop PC και στo Kaiser.
Ρυθμίσεις router:
Απ' τον desktop PC μπαίνουμε με κάποιον browser στις σελίδες ρυθμίσεων του router και επιλέγουμε τη σελίδα με τις ρυθμίσεις Wireless/Wi-Fi/WLAN. Εκεί κάνουμε τα παρακάτω:
1. Ενεργοποιούμε την ασύρματη μονάδα.
2. Δίνουμε κάποιο όνομα (SSID) στο Wi-Fi δίκτυο.
3. Στις επιλογές για WEP ή WPA encryption επιλέγουμε WPA.
4. Στις ρυθμίσεις WPA δίνουμε αυτά που φαίνονται στο screenshot.
Στο (4) εκτός από TKIP μπορεί να έχει και επιλογή για AES. Αν ναι, επιλέγουμε AES. Εμένα ο δικός μου router υποστηρίζει μόνο TKIP. Στο Authentication επιλέγουμε Pre-Shared Key (PSK). Αυτό σημαίνει ότι θα επιλέξουμε εμείς τη φράση-κλειδί (passphrase) και θα τη δώσουμε χειροκίνητα στον router και στην κάθε συσκευή (π.χ. στο Kaiser) που θέλουμε να έχει πρόσβαση στο Wi-Fi δίκτυο. Αυτή είναι η ασφαλέστερη μέθοδος. Το screenshot που παραθέτω είναι από το SAGEM F@st 1500WG. Ανάλογα με τη μάρκα του router μπορεί να είναι λίγο διαφορετικές οι σελίδες και τα ονόματα των παραμέτρων, ψάξτε το λίγο στα μενού του δικού σας router και θα τα βρείτε. Αφού κάνουμε τα παραπάνω αποθηκεύουμε τις αλλαγές και κάνουμε reboot τον router.
Ρυθμίσεις desktop PC:
Έστω ότι θέλουμε να δώσουμε στο Kaiser πλήρη δικαιώματα (ανάγνωσης/εγγραφής κτλ.) του δίσκου C: του desktop PC. Από το PC ανοίγουμε το "My Computer", κάνουμε δεξί κλικ στο δίσκο C: και επιλέγουμε "Sharing and Security...". Στο παράθυρο που θα ανοίξει πατάμε το κουμπί "New Share" και στο νέο παράθυρο δίνουμε ένα όνομα, ας πούμε "Desktop_C" και πατάμε το κουμπί "Permissions". Στο επόμενο παράθυρο στη στήλη "Allow" τσεκάρουμε το κουτάκι "Full Control" και πατάμε OK σε όλα τα παράθυρα μέχρι να γυρίσουμε στο "My Computer". Αν όλα έχουν γίνει σωστά θα παρατηρήσουμε ένα "χεράκι" πάνω στο εικονίδιο του C: σαν να "σερβίρει" το δίσκο στον έξω κόσμο.
:!: Προσοχή! Μοιράζοντας όλο το δίσκο όπως περιγράφω παραπάνω μπορεί να είναι βολικό, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο αν δεν ξέρετε τι κάνετε, με αποτέλεσμα να κάνετε άθελά σας διαθέσιμα όλα τα δεδομένα σας στο internet! Για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο στο PC με όνομα ας πούμε "Shared Files" και να κάνετε sharing μόνο αυτόν και όχι όλο το δίσκο. Επίσης μπορείτε να ορίσετε μέσω των permissions ποιοι ακριβώς χρήστες θα έχουν πρόσβαση. Δηλαδή αντί για "Everyone" στα permissions μπορείτε να βάλετε συγκεκριμένο όνομα χρήστη οπότε μόνο αυτός θα έχει πρόσβαση. Σε κάθε περίπτωση βάλτε password στα accounts των XP (Control Panel --> User Accounts), μην τα αφήνετε απροστάτευτα. Δείτε αυτό το link (http://labmice.techtarget.com/articles/winxpsecuritychecklist.htm) για πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ασφαλίσετε καλύτερα το δίκτυό σας.
Επίσης να σημειώσω ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις προϋποθέτουν ότι στα Tools --> Folder Options --> View του Explorer στα XP είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "Use simple file sharing (Recommended)". Αν δεν είναι, τότε ο τρόπος ρύθμισης του desktop PC είναι διαφορετικός και πιο απλός από αυτόν που περιγράφω παραπάνω.
Ρυθμίσεις Kaiser:
Αφού ενεργοποιήσουμε το WLAN από τον Comm Manager, πηγαίνουμε Settings/Connections/Wi-Fi και αν κάναμε σωστά τα προηγούμενα θα δούμε το δίκτυό μας (με το SSID που δώσαμε στον router). Το επιλέγουμε και κάνουμε "Connect". Εκεί θα μας ζητηθεί να δώσουμε το passphrase που δώσαμε στον router. Το δίνουμε και αν όλα έχουν πάει καλά θα συνδεθούμε και θα έχουμε πρόσβαση στο internet κανονικά. Μετά, για επιβεβαίωση, επιλέγουμε τη σύνδεση που μόλις φτιάξαμε και κάνουμε "Next". Στην κάρτα που θα εμφανιστεί θα πρέπει να φαίνονται οι παρακάτω επιλογές:
Authentication: WPA-PSK
Data Encryption: TKIP (ή AES αν δώσαμε AES στο (4) παραπάνω)
The key is automatically provided: Unchecked
Network Key: [το κλειδί που δώσαμε στο (4) παραπάνω]
Εγκαθιστούμε τον Resco Explorer 2007 αν δεν τον έχουμε ήδη. Με ενεργοποιημένο πάντα το WLAN πατάμε το κάτω-δεξιό εικονιδιάκι και επιλέγουμε "Map Drive". Στη λίστα που θα εμφανιστεί θα δούμε το όνομα του PC μας, που σημαίνει ότι το Kaiser τον "βλέπει". Τον επιλέγουμε και μέσα του θα εμφανιστεί ο δίσκος "Desktop_C" που πριν λίγο κάναμε διαθέσιμο στο δίκτυο. Τον επιλέγουμε και αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις. Από εδώ και πέρα ο δίσκος του PC θα είναι διαθέσιμος στο φάκελο "Network" στο root folder του Kaiser. Να σημειώσω ότι δεν είναι απαραίτητο να τρέχει ο Resco Explorer 2007 γιατί η ρύθμιση είναι του συστήματος και παραμένει ενεργή. Επίσης αν έχετε βάλει password στα XP (αν δηλαδή σας ζητάει password για να μπείτε στα XP), τότε κάποια στιγμή στη διαδικασία του "Map Drive" στο Kaiser θα σας ζητηθεί να το δώσετε (μία φορά, μετά το θυμάται).
Όλα τα παραπάνω εννοείται ότι αρκεί να γίνουν μία φορά και μετά το ξεχνάμε και έχουμε πρόσβαση στο C: του PC αυτόματα κάθε φορά που ενεργοποιούμε το WLAN στο Kaiser. Πολύ βολικό, γρήγορο και πρακτικά άσπαστο (η WPA encryption είναι πάρα πολύ ασφαλής και είναι πρακτικά αδύνατο να μπορέσει κάποιος hacker να μπει στο δίκτυο χωρίς το passphrase).
Ελπίζω να τα εξήγησα αρκετά αναλυτικά, ό,τι άλλο χρειαστείτε, απορίες, διορθώσεις κτλ. εδώ είμαστε.
Κώστας
DrMobile
17 Μάρ. 2008, 19:27
νομισα οτι η βοηθεια του drmobile θα με εκανε να διαχειριζομαι το pc μου απο μακρια και οχι μονο μεσω wifi δικτυου απο το σπιτι μου...
Δυστυχώς όχι από μακρυά, μόνο μέσα απ' το Wi-Fi απ' το σπίτι... Αυτό που λες γίνεται αλλά θέλει άλλα εργαλεία τύπου Remote Desktop. Νομίζω υπάρχουν εφαρμογές γι' αυτό αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι.
Δες το tutorial που ανέβασα, αν και νομίζω τα ξέρεις ήδη.
athanaso77
17 Μάρ. 2008, 19:40
Ελπίζω να τα εξήγησα αρκετά αναλυτικά, ό,τι άλλο χρειαστείτε, απορίες, διορθώσεις κτλ. εδώ είμαστε.
Πολύ καλή δουλειά!
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 19:48
πέμπτη θα είμαι χαλκίδα. αμα θες περνάω. και τα φτιάχνουμε όλα
αν και ο γιατρος εδωσε οδηγιες :):)
για καφε τουλαχιστον θα βρεθουμε σιγουρα!!
WebViRuS
17 Μάρ. 2008, 19:52
οκ τηλεφωνιόμαστε. μεσημέρι ε! τις υπόλοιπες ώρεες με κυνηγάνε :D
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 20:11
Δυστυχώς όχι από μακρυά, μόνο μέσα απ' το Wi-Fi απ' το σπίτι... Αυτό που λες γίνεται αλλά θέλει άλλα εργαλεία τύπου Remote Desktop. Νομίζω υπάρχουν εφαρμογές γι' αυτό αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι.
Δες το tutorial που ανέβασα, αν και νομίζω τα ξέρεις ήδη.
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου Κωστα και την πολυτιμη βοηθεια σου !!
παντως δεν ντρεπομαι καθολου να πω οτι δεν ηξερα τα περισσοτερα απο οσα αναφερεις και αυτο κανει την βοηθεια σου πολυτιμη για μενα !!
ενα μεγαλο ευχαριστω ακομη (που ειναι λιγο ,ειλικρινα :!:)
παντως παρολο που αλλαξα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ το wep σε wapκαι εδωσα δικο μου κωδικο,παλι μονο με wep μονο μου συνδεεται το λαπτοπ με το ρουτερ...:O
edit
Κωστα τα καταφερα :lol::lol::lol:
_KOSTASKELLAS_
17 Μάρ. 2008, 20:19
Παιδιά ετοίμασα ένα μικρό tutorial για τις ρυθμίσεις του Wi-Fi για κρυπτογράφηση (encryption)
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:thanks:
ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ WiFi!!!!!:D
geoponer
17 Μάρ. 2008, 20:23
Κώστας
Εξαιρετική δουλειά Κώστα, σε ευχαριστούμε πολύ! :up:
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχουμε ασύρματο router, παρά μόνο PC/Laptop με ασύρματη κάρτα δικτύου και Internet? Υπάρχει κάποιος τρόπς να γίνει κάτι αντίστοιχο για το file sharing και κυρίως να έχουμε πρόσβαση στο internet του PC/Laptop?
Driver_3
17 Μάρ. 2008, 20:28
Κώστας
Μια χαρα τα εξηγησες ολα αλλα δεν τα καταφερνω να δω το pc απο το kaiser κ νομιζω πως ξερω κ το ονομα του προβληματος: Vista:lol:
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 20:40
λοιπον εχουμε και λεμε,ολα τελειωσαν ολες οι ρυθμισεις ειναι ηδη οκ,ανοιγω το network μεσω resco βλεπω τον υπολογιστη μου οπως τον εχω ονομασει αλλα δεν μου τον ανοιγει απο το καιζερ.:O
κανω restart και στα 2 και επανερχομαι Κωστη :D
ola ok !!!
1ος γιατρε μας :):D:D
DrMobile
17 Μάρ. 2008, 20:55
Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια, ελπίζω το tutorial να βοηθήσει. Τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθείτε κι εσείς όπως εγώ όταν το έψαχνα.
λοιπον εχουμε και λεμε,ολα τελειωσαν ολες οι ρυθμισεις ειναι ηδη οκ,ανοιγω το network μεσω resco βλεπω τον υπολογιστη μου οπως τον εχω ονομασει αλλα δεν μου τον ανοιγει απο το καιζερ.:O
κανω restart και στα 2 και επανερχομαι Κωστη :D
Μπράβο Δημήτρη, είσαι πολύ κοντά. Πολλές φορές αργούν λίγο να εμφανιστούν τα περιεχόμενα του κάθε υπολογιστή στο δίκτυο. Περίμενε λίγο (με το WLAN στο Kaiser ανοιχτό) και ξαναπροσπάθησε. Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει σωστά το "sharing" στο PC και βλέπεις το "χεράκι" στο εικονίδιο του shared drive στο PC. Μόνο τότε θα εμφανιστεί στη λίστα στο Resco.
DrMobile
17 Μάρ. 2008, 20:58
ola ok !!!
1ος γιατρε μας :):D:D
¶ψογος! :clap:
zaharakis
17 Μάρ. 2008, 21:01
¶ψογος! :clap:
καλα δεν παιζομαι ε? :lol::lol::wacko::wacko::p
να σαι καλα Κωστη :respect::superman:
DrMobile
18 Μάρ. 2008, 03:54
Εξαιρετική δουλειά Κώστα, σε ευχαριστούμε πολύ! :up:
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχουμε ασύρματο router, παρά μόνο PC/Laptop με ασύρματη κάρτα δικτύου και Internet? Υπάρχει κάποιος τρόπς να γίνει κάτι αντίστοιχο για το file sharing και κυρίως να έχουμε πρόσβαση στο internet του PC/Laptop?
Φίλε geoponer αυτό που θέλεις να κάνεις το είχα κάνει με laptop <--> PC όταν ακόμα δεν είχα router. Λέγεται δίκτυο "ad-hoc" και βασικά συνδέει 2 (και μόνο 2) υπολογιστές μεταξύ τους και αν ο ένας έχει internet ενεργοποιείς το internet sharing και παίρνει κι ο άλλος. Δηλαδή θα έχεις π.χ. το PC με internet και wireless card και θα το ζευγαρώσεις με το Kaiser μέσω Wi-Fi σαν device-to-device (ad-hoc) ζεύξη. Δοκίμασε να επιλέξεις "ad-hoc" στα wireless settings σε PC και Kaiser, με λίγο πειραματισμό πρέπει να παίξει. Ό,τι προανέφερα για κρυπτογράφηση, file sharing κλπ. ισχύουν κανονικά και στις ad-hoc συνδέσεις, μην τα παραβλέψεις. Βέβαια με έναν router γλυτώνεις όλη την πίκρα του ad-hoc που θα την βρίσκεις μπροστά σου με κάθε συσκευή Wi-Fi που θα θέλεις να βάλεις στο δίκτυο.
Μια χαρα τα εξηγησες ολα αλλα δεν τα καταφερνω να δω το pc απο το kaiser κ νομιζω πως ξερω κ το ονομα του προβληματος: Vista:lol:
Φίλε μου δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν έχω βάλει ακόμα Vista οπότε δεν μπορώ να σου πω... Λογικά πάντως θα έπρεπε να παίζει. Αν έχεις πρόσβαση στο internet στο Kaiser μέσω Wi-Fi τότε μάλλον είναι θέμα sharing του δίσκου στο PC. Δες μήπως τα Vista έχουν κάποια ρύθμιση ασφαλείας που μπλοκάρει το file sharing. Επίσης στα Tools --> Folder Options --> View του Explorer δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Use simple file sharing (Recommended)" αν υπάρχει ακόμα στα Vista.
geoponer
18 Μάρ. 2008, 09:09
Φίλε geoponer αυτό που θέλεις να κάνεις το είχα κάνει με laptop <--> PC όταν ακόμα δεν είχα router. Λέγεται δίκτυο "ad-hoc" και βασικά συνδέει 2 (και μόνο 2) υπολογιστές μεταξύ τους και αν ο ένας έχει internet ενεργοποιείς το internet sharing και παίρνει κι ο άλλος. Δηλαδή θα έχεις π.χ. το PC με internet και wireless card και θα το ζευγαρώσεις με το Kaiser μέσω Wi-Fi σαν device-to-device (ad-hoc) ζεύξη. Δοκίμασε να επιλέξεις "ad-hoc" στα wireless settings σε PC και Kaiser, με λίγο πειραματισμό πρέπει να παίξει. Ό,τι προανέφερα για κρυπτογράφηση, file sharing κλπ. ισχύουν κανονικά και στις ad-hoc συνδέσεις, μην τα παραβλέψεις. Βέβαια με έναν router γλυτώνεις όλη την πίκρα του ad-hoc που θα την βρίσκεις μπροστά σου με κάθε συσκευή Wi-Fi που θα θέλεις να βάλεις στο δίκτυο.
Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σύνδεση ad-hoc και κατάφερα να δει το ένα μηχανάκι το άλλο αλλά χωρίς να μπορέσω να έχω internet στο Kaiser, παρότι είχα ενεργοποιήσει το Internet Connection Sharing στον φορητό...κι επειδή δεν ήμουν σίγουρος ότι γίνεται μέσω ad-hoc το είχα παρατήσει. Αν λες ότι γίνεται όμως θα το προσπαθήσω πάλι!
Χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει το Activesync στον φορητό ή δεν έχει σημασία?
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Κώστα! :thanks:
highway
18 Μάρ. 2008, 10:13
Ρυθμίσεις desktop PC:
Έστω ότι θέλουμε να δώσουμε στο Kaiser πλήρη δικαιώματα (ανάγνωσης/εγγραφής κτλ.) του δίσκου C: του desktop PC. Από το PC ανοίγουμε το "My Computer", κάνουμε δεξί κλικ στο δίσκο C: και επιλέγουμε "Sharing and Security...". Στο παράθυρο που θα ανοίξει πατάμε το κουμπί "New Share" και στο νέο παράθυρο δίνουμε ένα όνομα, ας πούμε "Desktop_C" και πατάμε το κουμπί "Permissions". Στο επόμενο παράθυρο στη στήλη "Allow" τσεκάρουμε το κουτάκι "Full Control" και πατάμε OK σε όλα τα παράθυρα μέχρι να γυρίσουμε στο "My Computer". Αν όλα έχουν γίνει σωστά θα παρατηρήσουμε ένα "χεράκι" πάνω στο εικονίδιο του C: σαν να "σερβίρει" το δίσκο στον έξω κόσμο.
Τεράστια ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οταν κάνουμε ένα φάκελο share τότε αυτός είναι ανοιχτός σε όλο το internet. Και όλοι μπορούν να δούν τα αρχεία μας. Για να μην γίνεται αυτό θα πρέπει να ρυθμίσετε το firewall ώστε να μπορεί να συνδέεται π.χ. μόνο το trusted δύκτιο ή να παίξεται με τα permissions του share. Πάνως μεγάλη προσοχή γιατί τώρα με το ADSL και ιδίως αν έχεις router είσαι συνέχεια ανοιχτός προς τα έξω.
highway
18 Μάρ. 2008, 10:22
γιατι μαλλον δεν καταλαβα απο την αρχη περι τινους προκειται :O
νομισα οτι η βοηθεια του drmobile θα με εκανε να διαχειριζομαι το pc μου απο μακρια και οχι μονο μεσω wifi δικτυου απο το σπιτι μου
Για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το UltraVNC στο PC και έναν VNC Viewer στο PDA.
Με αυτά βλέπεις το desktop του PC στο PDA και αναλαμβάνεις το έλεγχο (ποντίκι, πλητρολόγιο) σαν να είσαι μπροστά στο μηχάνημα.
Γίνεται και μέσω τοπικού δικτύου και μέσω internet οπότε όπου και εάν βρίσκεσαι. Μέσω internet το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι την IP σου. Και επειδή αυτή αλλάζει πολλές φορές (π.χ. reset του router) υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες για να δέσεις την κυλιόμενη IP σου με ένα όνομα του τύπου http (π.χ. myphone.dyndns.org). Εγώ έτσι μπαίνω στο μηχάνημα του σπιτιού από την δουλειά μου.
Δεν ξέρω αν τελικά κάτι τέτοιο θέλεις. Ελπίζω να βοήθησα :)
WebViRuS
18 Μάρ. 2008, 12:17
αν δεν θέλετε dydns και ιστορίες, υπάρχει το www.no-ip.com :) επίσης μην ξεχνάτε ότι αν έχετε router, τότε θα πρέπει να ανοίξετε κάποιες πόρτες στο router σας που να κάνουν δρομολόγιση στο pc σας.
αν θέλετε να σας φτιάξω κάτι γρήγορο απο tutorial για το πως γίνεται.
DrMobile
18 Μάρ. 2008, 12:32
Τεράστια ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οταν κάνουμε ένα φάκελο share τότε αυτός είναι ανοιχτός σε όλο το internet. Και όλοι μπορούν να δούν τα αρχεία μας. Για να μην γίνεται αυτό θα πρέπει να ρυθμίσετε το firewall ώστε να μπορεί να συνδέεται π.χ. μόνο το trusted δύκτιο ή να παίξεται με τα permissions του share. Πάνως μεγάλη προσοχή γιατί τώρα με το ADSL και ιδίως αν έχεις router είσαι συνέχεια ανοιχτός προς τα έξω.
Έχω την εντύπωση πως αν κάποιος εκτός τοπικού δικτύου προσπαθήσει να προσπελάσει τα shared folders θα του ζητηθεί το network password των Windows XP που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης, έτσι δεν είναι; Νομίζω το πρόβλημα προκύπτει αν τα XP δεν έχουν password (απαράδεκτο για PCs συνδεμένα στο internet). Σωστή παρατήρηση πάντως, θα το επισημάνω στο αρχικό post για να μην προκύψει κανένα παρατράγουδο...! :X
DrMobile
18 Μάρ. 2008, 13:33
Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σύνδεση ad-hoc και κατάφερα να δει το ένα μηχανάκι το άλλο αλλά χωρίς να μπορέσω να έχω internet στο Kaiser, παρότι είχα ενεργοποιήσει το Internet Connection Sharing στον φορητό...κι επειδή δεν ήμουν σίγουρος ότι γίνεται μέσω ad-hoc το είχα παρατήσει. Αν λες ότι γίνεται όμως θα το προσπαθήσω πάλι!
Χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει το Activesync στον φορητό ή δεν έχει σημασία?
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Κώστα! :thanks:
Δυστυχώς κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται με το Kaiser. Απλά είχα κάνει κάποτε σύνδεση ad-hoc μεταξύ φορητού και PC και είχε παίξει κανονικότατα με file sharing και με internet sharing απ' το ένα στο άλλο. Έτσι το είχα για μερικούς μήνες μέχρι που πήρα router. Δεν ξέρω όμως αν αυτό μπορεί να γίνει και με το Kaiser... Ίσως και τα δύο μηχανάκια στο ad-hoc να πρέπει να τρέχουν XP για να παίξει (υπόθεση κάνω)... Κάνε μια ακόμα δοκιμή μήπως και το καταφέρεις.
highway
18 Μάρ. 2008, 13:36
αν δεν θέλετε dydns και ιστορίες, υπάρχει το www.no-ip.com :) επίσης μην ξεχνάτε ότι αν έχετε router, τότε θα πρέπει να ανοίξετε κάποιες πόρτες στο router σας που να κάνουν δρομολόγιση στο pc σας.
Ναι σωστός. για vnc Θέλει να ανοίξετε το port 5900 στο router και να ανακατευθύνεται στην ip του desktop pc. :)
www.dyndns.org και www.no-ip.com είναι το ίδιο πράγμα, δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.
Εγώ δουλεύω dyndns. Κάτι άλλο που θέλει είναι να φορτώσετε ένα μικρό client (υπάρχει link στην σελίδα τους) το οποίο ελέγχει τακτικά την IP του router σας και ενημερώνουν την υπηρεσία. Ετσι η υπηρεσία ξέρει πάντα ποια IP βρίσκεται πίσω από το όνομα που έχετε επιλέξει.
Την υπηρεσία αυτή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε (χωρίς οτιδήποτε παραπάνω από αυτά που γράψαμε) και για να στήσετε http server (δηλαδή web site) στον υπολογιστή σας ή και ftp server. (βασικά και οτιδήποτε άλλο παρόμοιο)
Μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά είναι 4-5 πράγματα που πρέπει να κάνεις και είσαι ΟΚ. :)
DrMobile
18 Μάρ. 2008, 13:44
Εγώ δουλεύω dyndns. Κάτι άλλο που θέλει είναι να φορτώσετε ένα μικρό client (υπάρχει link στην σελίδα τους) το οποίο ελέγχει τακτικά την IP του router σας και ενημερώνουν την υπηρεσία. Ετσι η υπηρεσία ξέρει πάντα ποια IP βρίσκεται πίσω από το όνομα που έχετε επιλέξει.
Να συμπληρώσω εδώ ότι αρκετοί routers μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ενημερώνουν αυτόματα το DynDNS server κάθε φορά που παίρνουν καινούριο IP, οπότε έτσι δεν χρειάζεται να τρέχεις τον update client σε κάποιο PC. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ακούγεται πολύ βολικό.
Driver_3
18 Μάρ. 2008, 13:50
Φίλε μου δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν έχω βάλει ακόμα Vista οπότε δεν μπορώ να σου πω... Λογικά πάντως θα έπρεπε να παίζει. Αν έχεις πρόσβαση στο internet στο Kaiser μέσω Wi-Fi τότε μάλλον είναι θέμα sharing του δίσκου στο PC. Δες μήπως τα Vista έχουν κάποια ρύθμιση ασφαλείας που μπλοκάρει το file sharing. Επίσης στα Tools --> Folder Options --> View του Explorer δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Use simple file sharing (Recommended)" αν υπάρχει ακόμα στα Vista.
Πηγα στα Folder Options κ απενεργοποιησα αυτη την επιλογη.Τωρα βλεπει το καιζερ το λαπτοπ ομως μολις παταω να μου δειξει τους φακελους που εχει ζηταει ονομα κωδικο κ τομεα.Εβαλα το ονομα του ασυρματου δικτυου κ τον κωδικο που εχω ορισει, στον τομεα δεν ξερω τι θελει, αλλα κ παλι δεν μου δειχνει τιποτα ξαναγυρνα στην οθονη που ζητα τον κωδικο:wacko:
WebViRuS
18 Μάρ. 2008, 13:55
η πόρτα δεν είναι απαραίτητα η 5900, πρέπει να δείτε το πρόγραμμα τη πόρτα προτίνει και να βάλετε αυτή στο router. καλό είναι να βάλετε ένα δικό σας νούμερο (με 4 ψηφία) και να δηλώσετε αυτό και στο πρόγραμμα και στο router ώστε να μην χτυπάνε διάφοροι αδιάκρητοι τις γνωστές πόρτες στο router σας και έχετε θέματα. (πςςςςς μιλάμε για τρελές γνώσεις εδώ μέσα)
DrMobile
18 Μάρ. 2008, 13:56
Πηγα στα Folder Options κ απενεργοποιησα αυτη την επιλογη.Τωρα βλεπει το καιζερ το λαπτοπ ομως μολις παταω να μου δειξει τους φακελους που εχει ζηταει ονομα κωδικο κ τομεα.Εβαλα το ονομα του ασυρματου δικτυου κ τον κωδικο που εχω ορισει, στον τομεα δεν ξερω τι θελει, αλλα κ παλι δεν μου δειχνει τιποτα ξαναγυρνα στην οθονη που ζητα τον κωδικο:wacko:
Αυτό που σου ζητάει δεν έχει σχέση με το Wi-Fi password αλλά με το τοπικό δίκτυο των Vista. Στο όνομα θα βάλεις το όνομα χρήστη των Vista (π.χ. Administrator) και στο password το αντίστοιχο password (των Vista). Στον τομέα μην βάλεις τίποτα.
Δοκίμασε αυτά και πρέπει να παίξει.
Driver_3
18 Μάρ. 2008, 14:02
Αυτό που σου ζητάει δεν έχει σχέση με το Wi-Fi password αλλά με το τοπικό δίκτυο των Vista. Στο όνομα θα βάλεις το όνομα χρήστη των Vista (π.χ. Administrator) και στο password το αντίστοιχο password (των Vista). Στον τομέα μην βάλεις τίποτα.
Δοκίμασε αυτά και πρέπει να παίξει.
Λοιπον βαζω το ονομα αφηνω κενο τον κωδικο αφου δεν εχω βαλει καποιον πατω οκ αλλα μου γραφει:Action failed cannot connect shared path.the specified server cannot perform the requested operation.ακομη τα vista μου φενονται υποπτα..:ninja:
DrMobile
18 Μάρ. 2008, 14:14
Λοιπον βαζω το ονομα αφηνω κενο τον κωδικο αφου δεν εχω βαλει καποιον πατω οκ αλλα μου γραφει:Action failed cannot connect shared path.the specified server cannot perform the requested operation.ακομη τα vista μου φενονται υποπτα..:ninja:
Παράξενο... Τι username βάζεις; Administrator; Μήπως για λόγους ασφαλείας το σύστημα απαιτεί να υπάρχει password στο administrator account;
WebViRuS
18 Μάρ. 2008, 14:30
πρέπει να έχει οπωσδήποτε κωδικό διαφορετικά δεν σε αφήνει με τίποτα.
Driver_3
18 Μάρ. 2008, 14:32
Οχι βαζω το username του προφιλ που εχω στο pc.Δοκιμασα με administrator αλλα δεν ειναι σωστο.Μολις βαζω το δικο μου username το δεχεται αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαζει error εφοσον δειχνει το εικονιδιο των wm που φορτωνει.κανονικα επρεπε να μου δειχνει τους φακελους που εχω shared.
Edit: θα δοκιμασω να βαλω password στο account μου μηπως γινει τιποτα
_KOSTASKELLAS_
18 Μάρ. 2008, 16:18
Έχω την εντύπωση πως αν κάποιος εκτός τοπικού δικτύου προσπαθήσει να προσπελάσει τα shared folders θα του ζητηθεί το network password των Windows XP που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης, έτσι δεν είναι; Νομίζω το πρόβλημα προκύπτει αν τα XP δεν έχουν password (απαράδεκτο για PCs συνδεμένα στο internet). Σωστή παρατήρηση πάντως, θα το επισημάνω στο αρχικό post για να μην προκύψει κανένα παρατράγουδο...! :X
einai eykolo na mou 8imisei kapios se pm(mi bgoume kai telos off topic)pos alazoume pass kata tin ekinisi ton xp???
mono me ayto iparxei problima???
mporei diladi kanena ''dinato'' palikari na mas bgalei fora partida ta aplita mas sto net???:blink::blink::blink:
dr an einai dinaton na simpliroseis to post me liges leptomeries akoma gia mas ta kakomira pou den skampazoume kai polla:):lol::p:)
sorry dr tora to eida o tiflos...
eyxaristoume......
Driver_3
18 Μάρ. 2008, 17:32
Παράξενο... Τι username βάζεις; Administrator; Μήπως για λόγους ασφαλείας το σύστημα απαιτεί να υπάρχει password στο administrator account;
πρέπει να έχει οπωσδήποτε κωδικό διαφορετικά δεν σε αφήνει με τίποτα.
Λειτουργησε!!!:rotfl::w00t::dance::clap: Μολις εβαλα password στον account μου στα vista εκανα μια επανεκινηση σε πισι κ καιζερ κ ολα οκ!!WebViRuS κ DrMobile ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια κ τις αναλυτικες οδηγιες!!:)
WebViRuS
18 Μάρ. 2008, 17:34
ωραίος :) εγώ πίστευα απο την αρχή σε σας :D
DrMobile
18 Μάρ. 2008, 18:40
Λειτουργησε!!!:rotfl::w00t::dance::clap: Μολις εβαλα password στον account μου στα vista εκανα μια επανεκινηση σε πισι κ καιζερ κ ολα οκ!!WebViRuS κ DrMobile ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια κ τις αναλυτικες οδηγιες!!:)
Όμορφα! :clap:
επειδη περιμενω το μηχανημα σε καμμια εβδομαδα,πεστε μου υπαρχει κανενα προβλημα στην συνδεσμικοτητα του με τον pc αν εχεις vista?
athanaso77
19 Μάρ. 2008, 00:06
επειδη περιμενω το μηχανημα σε καμμια εβδομαδα,πεστε μου υπαρχει κανενα προβλημα στην συνδεσμικοτητα του με τον pc αν εχεις vista?
Κανένα... αρκεί να εγκαταστήσεις στα Vista σου το Windows Mobile Device Center (http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx).
zaharakis
19 Μάρ. 2008, 08:42
Για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το UltraVNC στο PC και έναν VNC Viewer στο PDA.
Με αυτά βλέπεις το desktop του PC στο PDA και αναλαμβάνεις το έλεγχο (ποντίκι, πλητρολόγιο) σαν να είσαι μπροστά στο μηχάνημα.
Γίνεται και μέσω τοπικού δικτύου και μέσω internet οπότε όπου και εάν βρίσκεσαι. Μέσω internet το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι την IP σου. Και επειδή αυτή αλλάζει πολλές φορές (π.χ. reset του router) υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες για να δέσεις την κυλιόμενη IP σου με ένα όνομα του τύπου http (π.χ. myphone.dyndns.org). Εγώ έτσι μπαίνω στο μηχάνημα του σπιτιού από την δουλειά μου.
Δεν ξέρω αν τελικά κάτι τέτοιο θέλεις. Ελπίζω να βοήθησα :)
παρα πολυ ευχαριστω :)
θα αρχισω να το κοιταω σιγα σιγα μολις βρω λιγο χρονο παραπανω :(
zaharakis
19 Μάρ. 2008, 08:50
θα τα φτιαξεις απο κοντα την πεμπτη ....:rolleyes::rolleyes:
ο ιδιος :lol::lol:
Driver_3
19 Μάρ. 2008, 09:19
Επειδη εχω vista σε διαβεβαιω οτι δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα αρκει βεβαια να εχεις εγκατεστημενο το Windows Mobile Device Center οπως ειπε k ο athanaso :)
miselakos
19 Μάρ. 2008, 13:02
Γεια σας παιδιά, επειδή είμαι νέος στο forum ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες.
1-Exei parei ena filaraki mou to HTC Kaiser και δε ξέρει πως δουλεύει το GPS του.
2-Μου άρεσε και εμενα το ΚΑΙSER αλλά και το Htc Touch Cruise P3650.
Ποιό είναι καλύτερο?
όσον αφορά το GPS πατάει ενα κουμπί που λέει κατέBασμα του κατεβάζει κάτι αλλά δέ ξέρουμε απο εκεί και πέρα τι κάνουμε ούτε κάν αν κοστίζει το GPS δε ξέρουμε..Τόσο NOOBADES..
WebViRuS
19 Μάρ. 2008, 13:10
παιδιά το mobile center είναι ήδη εγκατεστημένο στα vista. δημήτρη να μου στείλεις πάλι το κινητό σου γιατί είχα ένα ατύχημα με κάτι επαφές :D .
miselako, για να δουλέψει το gps χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα. προτίνω 100% destinator 6.
το κατεύασμα που κάνει για το gps είναι για να βρίσκει τους δορυφόρους πιο γρήγορα και χρεώνεσαι μόνο αν το κατευάζεις απο την σύνδεσή σου.
καλύτερο pda ανάμεσα σε αυτά τα 2 δεν υπάρχει. είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα εκτός από το πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά.
athanaso77
19 Μάρ. 2008, 15:48
καλύτερο pda ανάμεσα σε αυτά τα 2 δεν υπάρχει. είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα εκτός από το πληκτρολόγιο αν θυμάμαι καλά.
Na prosthesw oti to Cruise exei enswmatomeno radiofwniko dekti kai einai pio finger friendly syskevi logw tou Touch menou tou.
WebViRuS
19 Μάρ. 2008, 16:02
και έλεγα τι ξέχναγα :D
athanaso77
19 Μάρ. 2008, 16:16
και έλεγα τι ξέχναγα :D
...:tease:
zaharakis
19 Μάρ. 2008, 17:58
παιδιά το mobile center είναι ήδη εγκατεστημένο στα vista. δημήτρη να μου στείλεις πάλι το κινητό σου γιατί είχα ένα ατύχημα με κάτι επαφές :D .
miselako, για να δουλέψει το gps χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα. προτίνω 100% destinator 6.
το κατεύασμα που κάνει για το gps είναι για να βρίσκει τους δορυφόρους πιο γρήγορα και χρεώνεσαι μόνο αν το κατευάζεις απο την σύνδεσή σου.
τωρα ξυπνησα :worry:
δουλευα απο χθες τις 10 το βραδυ μεχρι σημερα στις 12 το πρωι...:wacko:
επεσα ξερος και μπερδεψα :confused: τον υπνο με τον θανατο :lol::lol:
l3ft3r1s
19 Μάρ. 2008, 19:51
παιδιά την κάρτα μνήμης να την πάρω από ebay ή από Ελληνικό eshop? υπάρχει η περίπτωση να χρειαστώ την εγγύηση? γτ σε αυτή την περίπτωση, αν την πάρω από ebay θα πρέπει να τη στείλω UK, μιας και δεν υπάρχει service center στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. αν την πάρω από Ελληνικό eshop, λογικά θα αναλάβει εκείνο την διαδικασία.
εσείς τι λέτε?
thanks.
WebViRuS
19 Μάρ. 2008, 20:30
εξαρτάται τη διαφορά τιμής. αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη απο 20 ευρώ, τότε πάρτο απο ebay. οι μνήμες είναι ΠΟΛΥ σπάνιο να χαλάσουν και αν χαλάσουν θα τις πετάξεις δεν θα τις πάς για service.
l3ft3r1s
19 Μάρ. 2008, 22:15
65 ευρώ τελική τιμή από ελληνικό eshop, 50 από ebay (original σφραγισμένη με μεταφορικά). Σκεφτόμενος και τα παραπάνω που είπες, μάλλον θα πάω για ebay. είναι μόνο 15 ευρώ η διαφορά, αλλά λίγο το ένα λίγο το άλλο που συνοδεύουν την αγορά ενός pda, ξέρετε, μαζεύονται στο τέλος...
geovass
19 Μάρ. 2008, 22:31
Παιδια η Dutty's Official WM6.1 5.2.19199 UC RTM εχει προβληματα ? Ξερει κανεις?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=375037
WebViRuS
19 Μάρ. 2008, 22:41
μην την βάλεις, ακόμα κάνει διορθώσεις. έχουν μαζευτεί 3000 ρομ. βάλε την 7b lite του dutty με wm6 και είσαι μια χαρά.
geovass
19 Μάρ. 2008, 22:48
μην την βάλεις, ακόμα κάνει διορθώσεις. έχουν μαζευτεί 3000 ρομ. βάλε την 7b lite του dutty με wm6 και είσαι μια χαρά.
γινεται της καμομοιρας στο xda:lol::lol::lol:... μηπως εχεις το λινκ?
WebViRuS
19 Μάρ. 2008, 23:19
κοίτα στην υπογραφή του dutty και θα βρείς όλες τις rom του στο site του
zaharakis
20 Μάρ. 2008, 06:45
γινεται της καμομοιρας στο xda:lol::lol::lol:... μηπως εχεις το λινκ?
παρε αυτη και ασε τον θοδωρη να λεει
http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar
ραδιο χρησιμοποιησε αυτο
http://rapidshare.com/files/95657930/KAIS_Radio_Only_1.27.12.17_CustomRUU.rar
στο συνιστω ;)
η ρομ αυτη ειναι η αμεσως προηγουμενη της 7 του dutty (η 6 η lite,με μονη διαφορα οτι ειναι ακομη πιο lite απο την 7) και δουλευει εδω και πολυ καιρο στο καιζερ μου απροβληματιστα και σταθεροτατα.
εχω ανεβασει το page pool στα 32mb και παει μια χαρα:)
geovass
20 Μάρ. 2008, 07:34
http://rapidshare.com/files/92134871/Dutty_s_New_Build___NETCF_5_Lite_Rom_NO.6.rar
ραδιο χρησιμοποιησε αυτο
στο συνιστω ;)
η ρομ αυτη ειναι η αμεσως προηγουμενη της 7 του dutty (η 6 η lite,με μονη διαφορα οτι ειναι ακομη πιο lite απο την 7) και δουλευει εδω και πολυ καιρο στο καιζερ μου απροβληματιστα και σταθεροτατα.
Welldone! thanks!:D
zaharakis
20 Μάρ. 2008, 07:48
Welldone! thanks!:D
τπτ να σαι καλα ;)
σεβομαι ανθρωπους που με εχουν βοηθησει (και οχι μονο)και οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου :)
geovass
20 Μάρ. 2008, 07:55
τπτ να σαι καλα ;)
σεβομαι ανθρωπους που με εχουν βοηθησει (και οχι μονο)και οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου :)
με κάνεις και κοκκινίζω !!:D Απλα απέχω λιγο απο τα ppc τον τελευταιο καιρο λογο iphone:X και ειπα να ριξω και μια ματια στο Kaizer μου, αλλα με τοσες ROM που εχουν βγαλει στο XDA εχασα την μπαλα...:lol::lol::lol:
zaharakis
20 Μάρ. 2008, 08:02
με κάνεις και κοκκινίζω !!:D Απλα απέχω λιγο απο τα ppc τον τελευταιο καιρο λογο iphone:X και ειπα να ριξω και μια ματια στο Kaizer μου, αλλα με τοσες ROM που εχουν βγαλει στο XDA εχασα την μπαλα...:lol::lol::lol:
αυτη η ρομ που σου εδωσα λινκ,μαζι με αυτη που λεει ο θοδωρης ειναι οτι καλυτερο εχει βγει για το καιζερ (μαζι με την 1η και τελευταια του Helmi_c's) :)
μεινε μακρια απο οτιδηποτε εχει σχεση με 6.1 :!: πολλα προβληματα και ασυμβατοτητες ...
η μονη που ειλικρινα με εξεπληξε ειναι αυτη των XDA η 1.5 που ειλικρινα ειναι οτι ταχυτερο εχω δει στο καιζερ μου απο την μερα που το πηρα...:blink::blink:
ανοιγει τα παντα ακαριαια και σταθερη αλλα και αξιοπιστη...
αλλα δυστυχως εχει ενα πολυ σοβαρο bug(εκτος απο καποιες αλλες ασυμβατοτητες που εχω βρει λυση ομως σε αυτες) που εγω το θεωρω απαραδεκτο ...
παντως επειδη πραγματικα το αξιζει,οταν βρω χρονο θα το ψαξω καλα να βρω τι φταιει και θα εχετε νεα :)
WebViRuS
21 Μάρ. 2008, 11:49
δημήτρη δοκίμασες το προγραμματάκι τελικά?
μια αναφορά μόνο το να μεταφέρεις αρχεία μέσω bluetooth απο pda σε pda, είναι ένα θέμα περίεργο. και όποιος έχει αντίθετη γνώμη τον πάω ένα καφέ και του την αλλάζω :D ρωτήστε το zaharaki :)
λοιπόν δημήτρη καμιά ρομ πότε θα σώσουμε να φτιάξουμε? δεν πάει άλλο η κατάσταση, εγώ έχω τα μισά καλά εσύ έχει τα άλλα μισά καλά (οκ εγώ έχω πιο στυλάτο kaiser μιας και το δικό σου είναι θεόχοντρο :D) οπότε πρέπει να τα ενώσουμε σε μία ρομ 6.0 lite να τελειώνει η κατάσταση :)
stavrosTs
21 Μάρ. 2008, 15:05
ραδιο χρησιμοποιησε αυτο
στο συνιστω ;)
Δύο ερώτησούλες που ξέρω ότι σίγουρα έχουν απαντηθεί αλλά τις κάνω, αυτές οι ROM δουλεύουν στο ελληνικό ΤΥΤΝ και επίσης αν στραβώσει κάτι πως βγαίνουν, ας μου στείλει κάποιος pm άμα είναι.
athanaso77
21 Μάρ. 2008, 15:45
Δύο ερώτησούλες που ξέρω ότι σίγουρα έχουν απαντηθεί αλλά τις κάνω, αυτές οι ROM δουλεύουν στο ελληνικό ΤΥΤΝ
Prepei na kaneis ti syskevi sou CID-Unlock gia na parei cooked ROM gia tis opoies ginetai logos. Gia na deis ti ginetai kai na pareis mia oloklirwmeni eikona... diabase edw: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369282
και επίσης αν στραβώσει κάτι πως βγαίνουν, ας μου στείλει κάποιος pm άμα είναι.
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6323
Prepei na sou tonisw oti kalo einai na enimerwtheis kala prin kaneis otidipote giati kapoia lathos kinisi se bazei se risko na xaseis tin eggyisi h' akoma kai na katastrepseis ti syskevi sou.
zaharakis
21 Μάρ. 2008, 17:33
δημήτρη δοκίμασες το προγραμματάκι τελικά?
μια αναφορά μόνο το να μεταφέρεις αρχεία μέσω bluetooth απο pda σε pda, είναι ένα θέμα περίεργο. και όποιος έχει αντίθετη γνώμη τον πάω ένα καφέ και του την αλλάζω :D ρωτήστε το zaharaki :)
λοιπόν δημήτρη καμιά ρομ πότε θα σώσουμε να φτιάξουμε? δεν πάει άλλο η κατάσταση, εγώ έχω τα μισά καλά εσύ έχει τα άλλα μισά καλά (οκ εγώ έχω πιο στυλάτο kaiser μιας και το δικό σου είναι θεόχοντρο :D) οπότε πρέπει να τα ενώσουμε σε μία ρομ 6.0 lite να τελειώνει η κατάσταση :)
κατι τρεχει με τις ρυθμισεις θοδωρη,εγω στελνω σχεδον καθημερινα πραγματα με το καιζερ μεσω bl και στα παιδια μου αλλα και σε συναδερφους στην δουλεια.
το προγραμματακι φιλε το δεχτηκε μονο σε γυμνη ρομ :blink:
οσες φορες δοκιμασα να το εγκαταστησω σε στημενη ρομ,μου εκανε διαφορα corupts :mad:τελειωνε τη εγκατασταση αλλα δεν τα εγκαθιστουσε ολα σωστα, οπως το εκανε σε γυμνη ρομ...
καποια εφαρμογη που εγω χρησιμοποιω και δεν την εχεις εσυ στο δικο σου,δεν το αφηνει να δουλεψει,πιθανον να ειναι το flashlite 2.1 που εχω παντα μεσα στις ρομς μου :O
θελει ψαξιμο και δεν προλαβαινω σημερα,χθες ασχοληθηκα κανα 2ωρο αλλα δεν βρηκα ακρη.μολις βρω χρονο θα το ξαναψαξω.παντως πολυ βαρυ φιλαρακι δεν ειναι και τοσο οσο νομιαζα ελαφρυ...κοντα 10mb θελει να δουλεψει...:)
ριξτε μια ματια οσοι θελετε,αξιζει ειναι πολυ ομορφα και πρακτικα προγραμματακια για τα pda μας.
TouchCommander-v3.0 και Ultimate launch 1.2
http://rapidshare.com/files/101257771/flash_stuff.rar
WebViRuS
22 Μάρ. 2008, 01:35
να δοκιμάσεις το touchcommander 2 που έχω εγώ μήπως σου δουλέψει καλύτερα.
zaharakis
22 Μάρ. 2008, 07:48
:w00t::w00t: τωρα μου το λες???
θα σε εκτελεσω :!:
:hunter::kill::chair::rocket:
:dash::dash:
Driver_3
22 Μάρ. 2008, 22:29
Εγω παντως την εχω καταβρει με τα προγραμματακια της spb(shell,plus,phone suite,weather,time). κανεις τα παντα χωρις γραφιδα κ με ωραια animation στη 2.0 εκδοση του shell..τα πηρα σε οικογενειακο πακετο απο γνωστο μαγαζι:p ηταν πραγματικη ευκαιρια:lol:
WebViRuS
22 Μάρ. 2008, 23:38
τα spb είναι πολύ βαριά προγράμματα. αυτά που λέμε είναι πιο ελαφρυά
zaharakis
23 Μάρ. 2008, 01:04
τα spb είναι πολύ βαριά προγράμματα. αυτά που λέμε είναι πιο ελαφρυά
θοδωρη τελικα η 3 εφταιγε..με την 2 ολα μια χαρα :)
WebViRuS
23 Μάρ. 2008, 03:02
εμμμ είδες? όχι παίζουμε
touloumelek
23 Μάρ. 2008, 12:16
καλησπερα παιδες.Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βαλω mp3 κομματι για ηχο κλησης στο ξυπνητηρι του kaiser?συγνωμη για την λιγο ασχετη απορια μου.ευχαριστω
tranaee
23 Μάρ. 2008, 14:04
.. εγω στελνω σχεδον καθημερινα πραγματα με το καιζερ μεσω bl και στα παιδια μου αλλα και σε συναδερφους στην δουλεια..
:dizzy::dizzy::heat::heat:
Δημήτρη, ή έχεις μωρά από κούνια καιζερόβια ή τι άλλο..?:blink:
..τα έκανες στα 14..??:blink::blink::lol:
tranaee
23 Μάρ. 2008, 14:17
καλησπερα παιδες.Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βαλω mp3 κομματι για ηχο κλησης στο ξυπνητηρι του kaiser?συγνωμη για την λιγο ασχετη απορια μου.ευχαριστω
Να το μετατρέψεις σε wma καλύτερα και να το βάλεις μέσα στον κατάλογο /windows/rings για να το δεί..;)
Γενικά το thread θα σου πρότεινε να μην εμπιστευτείς το alarm των WM γιατί μπορεί πας την επoμένη σε κανένα σοβαρό ραντεβού..
Δοκίμασε το PTravel Alarm.. Εκεί θα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και είναι και αξιόπιστο..
..έχεις pm..;)
zaharakis
23 Μάρ. 2008, 14:27
Να το μετατρέψεις σε wma καλύτερα και να το βάλεις μέσα στον κατάλογο /windows/rings για να το δεί..;)
Γενικά το thread θα σου πρότεινε να μην εμπιστευτείς το alarm των WM γιατί μπορεί πας την επoμένη σε κανένα σοβαρό ραντεβού..
Δοκίμασε το PTravel Alarm.. Εκεί θα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και είναι και αξιόπιστο..
..έχεις pm..;)
ακριβως ετσι Δημητρη :)
ptravel alarm μονο για ξυπνητηρια στα wm :)
Driver_3
23 Μάρ. 2008, 14:28
Γινεται οπως κ στα xp να επιλεγω απο ενα φακελο που εχει 20 mp3 τα 5 κ να τα προσθετω για αμεση αναπαραγωγη?? χωρις να πρεπει να τα εντοπιζω απο τον media player κ να τα βαζω σε λιστα αναπαραγωγης γιατι εχω παρα πολλα κ δεν με βολευει.
tranaee
23 Μάρ. 2008, 14:32
Γινεται οπως κ στα xp να επιλεγω απο ενα φακελο που εχει 20 mp3 τα 5 κ να τα προσθετω για αμεση αναπαραγωγη?? χωρις να πρεπει να τα εντοπιζω απο τον media player κ να τα βαζω σε λιστα αναπαραγωγης γιατι εχω παρα πολλα κ δεν με βολευει.
Γιατί παιδεύεσαι ακόμα με τον media player φίλε μου?
Ούτε ποιότητα-ένταση ούτε ευελιξία..
Αν το θέλεις καθαρά για μουσική χτύπα τον PocketPlayer από το μαγαζάκι αλλά χτύπα και τον CorePlayer φυσικά.. Κάθε pda που θέλει να σέβεται τον εαυτό του έχει CorePlayer εγκατεστημένο αβλεπί..:lol:
zaharakis
23 Μάρ. 2008, 14:36
www.ipmart.com και coreplayer 1.2.1 :)
zaharakis
23 Μάρ. 2008, 14:44
:dizzy::dizzy:
Δημήτρη, ή έχεις μωρά από κούνια καιζερόβια ή τι άλλο..?:blink:
..τα έκανες στα 14..??:blink::blink::lol:
η κορη μου εχει το Ν73 music edition(η 1η της συσκευη μιας και μικροτερη)
και ο γιος μου (μετα τα νοκια 7610,κ800ι,κ850ι,κ850ι -ναι 2 κ850ι :wacko:) το W910ι:)
τι να τα κανω ?:O
tranaee
23 Μάρ. 2008, 14:48
η κορη μου εχει το Ν73 music edition(η 1η της συσκευη μιας και μικροτερη)
και ο γιος μου (μετα τα νοκια 7610,κ800ι,κ850ι,κ850ι -ναι 2 κ850ι :wacko:) το W910ι:)
τι να τα κανω ?:O
Η κόρη σου πήρε τον καλό δρόμο..:D
Το γιό σου πρόσεχε και τις παρέες του με τα SE..:lol:
Πως τα βγάζεις πέρα ρε φίλε.. Μπράβο σου σε χαίρομαι!!:happy:
Driver_3
23 Μάρ. 2008, 14:58
Γιατί παιδεύεσαι ακόμα με τον media player φίλε μου?
Ούτε ποιότητα-ένταση ούτε ευελιξία..
Αν το θέλεις καθαρά για μουσική χτύπα τον PocketPlayer από το μαγαζάκι αλλά χτύπα και τον CorePlayer φυσικά.. Κάθε pda που θέλει να σέβεται τον εαυτό του έχει CorePlayer εγκατεστημένο αβλεπί..:lol:
οκ ευχαριστω παιδια.τον core player τον χρησιμοποιουσα μονο για βιντεακια δεν τον ειχα βαλει ποτε να παιξει μουσικη κ παιδευομουν με τον media player:X
DrMobile
23 Μάρ. 2008, 21:43
Μην παιδεύεσαι με WMP... Ούτε EQ δεν έχει... Κάνε αυτά που σου είπαν τα παιδιά και θα βρείς την υγειά σου. Αν περάσεις απ' το μαγαζάκι δες και τον PocketMusic 5.0.6. Και φυσικά ο Core είναι must-have για videos.
illuminatus
24 Μάρ. 2008, 00:12
Καλησπερα σε ολους καταρχην... Θα ηθελα να ρωτησω το εξης : Υπαρχει προγραμμα αναζητησης στο Calendar..?? Εχω επαγγελματικα ραντεβου..και δεν μπορω να τα εντοπισω !! Μου ειναι αδιανοητο τετοια συσκευη..να μην εχει "μηχανη αναζητησης "
Αν πάς προγράμματα->εύρεση τότε μπορείς να αναζητήσεις τα ραντεβού σου
illuminatus
24 Μάρ. 2008, 00:24
Αν πάς προγράμματα->εύρεση τότε μπορείς να αναζητήσεις τα ραντεβού σου
Για ανελυσε το λιγο ...σε παρακαλω !!!
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 00:38
δημήτρη, τι προβλήματα μου είπες ότι είχες στην xda 1.5?
πραγματικά δεν έχω δει πιο ΓΑΜΑΤΗ! ρομ απο αυτή. δεν ξέρω πως στο καλό μου είχε ξεφύγει και δεν την είχα δοκιμάσει. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανταπόκριση.
illuminatus
24 Μάρ. 2008, 00:48
θοδωρη...μπορεις σε παρακαλω να μου απαντησεις επιγραμματικα....στην παραπανω ερωτηση μου ???
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 00:59
αν πας έναρξη > προγράμματα > υπάρχει μια επιλογή που λέει Search. εκεί μέσα στο Type διαλέγεις calendar και κάνεις αναζήτηση αυτό που θες.
illuminatus
24 Μάρ. 2008, 01:03
αν πας έναρξη > προγράμματα > υπάρχει μια επιλογή που λέει Search. εκεί μέσα στο Type διαλέγεις calendar και κάνεις αναζήτηση αυτό που θες.
Επιτελους...Σ ευχαριστω πολυ !!! :)
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 01:06
άλλος έδωσε πρώτος την απάντηση, απλά εγώ στο εξήγησα περισσότερο :)
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 01:09
δημήτρη, τι προβλήματα μου είπες ότι είχες στην xda 1.5?
πραγματικά δεν έχω δει πιο ΓΑΜΑΤΗ! ρομ απο αυτή. δεν ξέρω πως στο καλό μου είχε ξεφύγει και δεν την είχα δοκιμάσει. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανταπόκριση.
ειπαμε ειναι κορυφη...να δουλευε και σωστα...εμενα αν πεσει σε αναμονη,δεν ανοιγει παλι η οθνη...θελει επανεκινηση..
αν δεν στο κανει εσενα τοτε καποιο προγραμμα την κανει την δουλεια αλλα δεν εχω βρει χρονο να το ψαξω :O
ειχα να κανω το touchcommander 3 να δουλεψει :lol::lol:
παλι καλα που υπηρχε και το 2 :rolleyes::rolleyes:
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 01:12
δουλεύει μια χαρά χωρίς προβλήματα δημητρό. κάτι προβλήματα με τα προγράμματα είχα, αλλά ανακάλυψα ότι δεν έχει .net cf και μάλλον αυτό φταίει. θα σου πω σε 2-3 λεπτά :)
πολύ ωραία ρομ.
οκ έφταιγε ότι δεν είχε .net cf . τώρα όλα παίζουν μια χαρά.
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 01:17
δουλεύει μια χαρά χωρίς προβλήματα δημητρό. κάτι προβλήματα με τα προγράμματα είχα, αλλά ανακάλυψα ότι δεν έχει .net cf και μάλλον αυτό φταίει. θα σου πω σε 2-3 λεπτά :)
πολύ ωραία ρομ.
οκ έφταιγε ότι δεν είχε .net cf . τώρα όλα παίζουν μια χαρά.
μην βιαζεσαι...:rolleyes::rolleyes:
και εγω ετσι ελεγα στην αρχη...ποιο ραδιο εχεις βαλει θοδωρη?
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 01:18
έχω την εντύπωση ότι έβαλε μόνο του radio γιατί αν θυμάμαι καλά ήταν μαζί με radio η ρομ, διαφορετικά έχω την χχχχ.32 που συζητάγαμε για wm 6.0.
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 01:23
έχω την εντύπωση ότι έβαλε μόνο του radio γιατί αν θυμάμαι καλά ήταν μαζί με radio η ρομ, διαφορετικά έχω την χχχχ.32 που συζητάγαμε για wm 6.0.
αφου σου ειχα πει οτι δεν ειναι καλο αυτο που εχει η ρομ...τα καλυτερα για 6.1 ειναι τα 1.58.21.23 και 1.64.08.21 :)
αστο να πεσει αναμονη και δοκιμασε να ανοιξεις το τηλ απο το power button η κλειστο οταν ειναι στο ρευμα και αστο κανα 2λεπτο και μετα δοκιμασε να το ανοιξεις :O
αντε γιατι θα με κανεις να την ξαναστησω...(το εσβησα το backup που της ειχα κανει) :mad::mad:
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 01:25
αφού ρε τρελέ, αυτή η ρομ είναι 6.0 όχι 6.1. το έχω αφήσει να να πέσει σε αναμονή και το ξανα άνοιξα μια χαρά. δοκίμασα τηλέφωνα ήχους, προγράμματα, άνοιξε κλείσε, μια χαρά όλα. μπορεί να φταίει η χοντρή μπαταρία σου :D
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 01:30
αφού ρε τρελέ, αυτή η ρομ είναι 6.0 όχι 6.1. το έχω αφήσει να να πέσει σε αναμονή και το ξανα άνοιξα μια χαρά. δοκίμασα τηλέφωνα ήχους, προγράμματα, άνοιξε κλείσε, μια χαρά όλα. μπορεί να φταίει η χοντρή μπαταρία σου :D
:worry::worry: σορυ...σκεφτομουν την ρομ του dutty την 6.1 την τελευταια που σου ελεγα σημερα...και τα μπερδεψα :rolleyes::rolleyes:
l3ft3r1s
24 Μάρ. 2008, 05:05
παιδιά αυτές οι rom που προτείνετε μετριάζουν καθόλου το πρόβλημα της έλλειψης των video drivers? Αν όχι, τι (προσωρινές ελπίζω) λύσεις έχουν παρουσιαστεί ως τώρα?
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 10:40
όχι δεν φτιάχνουν το πρόβλημα των video drivers. αλλά κάνουν το pda να πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα. η μόνη λύση για να βλέπεις καλύτερο video προς το παρόν είναι aftermarket προγράμματα όπως tcpmp, coreplayer.
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 11:35
όχι δεν φτιάχνουν το πρόβλημα των video drivers. αλλά κάνουν το pda να πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα. η μόνη λύση για να βλέπεις καλύτερο video προς το παρόν είναι aftermarket προγράμματα όπως tcpmp, coreplayer.
θοδωρη πως παει η ρομ?
vergio_
24 Μάρ. 2008, 12:28
δεν εχει στείλει ακόμα η htc καποιο driver που έλεγαν για τα βίντεο?
vergio_
24 Μάρ. 2008, 12:30
και κατι ασχετο΄) το κινητό μπορεί να έχει εγγύση χωρίς την απόδειξη αγοράς απο την ACE HELLAS?
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 14:26
ναι το κινητό μπορεί να έχει μόνο αν το έχεις αγοράσει και έχεις τιμολόγιο η απόδειξη.
η ρομ είναι άψογη. αν ξέρεις πως να την στήσεις. αν ενδιαφέρεστε παιδιά, να σας φτιάξω ένα rar με ότι πρέπει να έχετε για να δουλέψει σωστά αυτή η ρομ. πραγματικά αξίζει την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
geovass
24 Μάρ. 2008, 14:34
ναι το κινητό μπορεί να έχει μόνο αν το έχεις αγοράσει και έχεις τιμολόγιο η απόδειξη.
η ρομ είναι άψογη. αν ξέρεις πως να την στήσεις. αν ενδιαφέρεστε παιδιά, να σας φτιάξω ένα rar με ότι πρέπει να έχετε για να δουλέψει σωστά αυτή η ρομ. πραγματικά αξίζει την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Για ποια ROM μιλας? Εβγαλε και νεα ROM 6.1 o Dutty χθες.
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 14:51
άσε τον dutty. xda-live 1.5 εγγύηση όχι λαλακίες. τη δοκίμασα τη νέα του dutty και την έβγαλα σε λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα. είναι πολύ αργή. βάλε αυτή που σου λέω και θα με θυμηθείς.
l3ft3r1s
24 Μάρ. 2008, 15:10
παιδιά το .net cf το χρειαζόμαστε? το χρησιμοποιεί καμιά γνωστή εφαρμογή?
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 15:12
Για ποια ROM μιλας? Εβγαλε και νεα ROM 6.1 o Dutty χθες.
άσε τον dutty. xda-live 1.5 εγγύηση όχι λαλακίες. τη δοκίμασα τη νέα του dutty και την έβγαλα σε λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα. είναι πολύ αργή. βάλε αυτή που σου λέω και θα με θυμηθείς.
οντως μεχρι στιγμης ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει ;)
θοδωρη :rolleyes: την λιστα του Sindler :lol:
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 15:24
παιδιά το .net cf το χρειαζόμαστε? το χρησιμοποιεί καμιά γνωστή εφαρμογή?
το 2 ναι,το χρησιμοποιουν αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια. αλλα και να βαλεις και τα 2 δεν θα σου κανει κακο πουθενα,μιας και καποιες εφαρμογες χρειαζονται και το 3.5:)
TOMCAT25
24 Μάρ. 2008, 16:00
Παιδιά καλησπέρα,
Πριν 2 βδομάδες απέκτησα και εγώ ένα kaiser της orange και είμαι εντυπώσιασμένος από τη συσκευή.
Έχω κάποιες ερωτήσεις που παρόλο και αν έχω διαβάσει τις 200+ σελίδες του topic δεν έχω καταφέρει να ξεδιαλύνω..(1η φορα σε Win Mobile).
1) Τα WM 6.0 είναι εγκατεστημένα στην εκάστοτε ROM?
2) Μπορώ να βάλω ROM 6.1 (π.χ. Dutty's lite) σε Titana me WM 6.0
3) To radio έχω καταλάβει ότι σχετίζεται με τις λειτουργίες τις συσκευής ως τηλέφωνο σωστά? Αν δεν έχει καλή λήψη συστηματικά η συσκευή μπορεί να φταίει το radio?
4) Αν κάνω εγκατάσταση νέας ROM τι ακριβώς προβλέπεται οτι θα χάσω? (Επαφές, Ραντεβού, προγράμματα?). Μια τυπική διαδικασιά για το πριν της εγκατάστασης πια μπορεί να είναι (Backup, άδειασμα μνήμης..κτλ)?
Με το backup τι ακριβώς πληροφορίες μπορώ να αποθηκεύσω?
Πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το πρόγραμμα του Backup για να κάνω upload τα δεδομένα?
5) Αν αλλαξω radio χωρις να πειράξω την Rom μπορεί να επιρεάσσει την λειτουργία της συσκευής? (έχω 1.27.12.17)
6) Η κάρτα μνήμης που έχω (4G micro Sandisk) έχει ένα adaptora για USB. Στην αρχή αναγνωριζόταν κανονικά σαν USB device (MicroSD+adaptor) απο τα PC ενώ τελευταία..o μόνος τροπος να έχω πρόσβαση στην κάρτα είναι μέσω Αctive sync (και φυσικά χωρίς την χρήση του adaptor).Δεν μπορώ να κάνω ούτε format ούτε τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Από το Active sync μπορώ κάπως να formarw την κάρτα?
7) Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα να μπορέσω να περνάω τις επαφές μου από το PC στο τηλέφωνο μαζικά ή ακόμα και να μπορώ να χειρίζομαι την συσκευή από το PC (π.χ. αποστολή SMS), υπάρχει κάτι προτεινόμενο ?
Ελπίζω να μην κούρασα με το κείμενο...
Thanx Από την αρχή για το όποιο Reply!
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 16:37
1) ναι
2) ναι
3) ίσως πιθανότατα όχι
4) χάνεις τα πάντα που είναι πάνω στο pda, όχι όμως αυτά που έχεις στην κάρτα μνήμης σου
5) αν είναι συμβατή με την έκδοση των wm τότε όχι
6) δεν ξέρω
7) microsoft outlook.
θα σου την φτιάξω και την λίστα μην γκρινιάζεις.
TOMCAT25
24 Μάρ. 2008, 17:09
Fast και απλό ....ότι πρέπει! Thanx
-κάτι άλλο εκτός από Outlook παίζει? Δεν το θεωρώ πολύ εύχρηστο.
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς SOTΙ?
-το .rar που αναφέρθηκε παραπάνω..:X προβλέπεται να ανέβει?
-Η XDA live 1.5 έχει touchFLO?
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 17:10
1)
θα σου την φτιάξω και την λίστα μην γκρινιάζεις.
ενα 99% το βρηκα τι μου την εκανε :mad:
το magic call μαλλον.....και το ****το ειναι οτι ειναι απο τα πιο απαραιτητα προγραμματα που εχω ΠΑΝΤΑ στα pda μου,μιας και δεν απανταω ΠΟΤΕ σε κλησεις με αποκρυψη και με αυτο η αποριψη γινεται αυτοματα και κανει και καταγραφη ολων των κλησεων που εχει αποριψει αναλυτικοτατα.... :O
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 17:12
1.-το .rar που αναφέρθηκε παραπάνω..:X προβλέπεται να ανέβει?
2. -Η XDA live 1.5 έχει touchFLO?
1. δημοσια λιγο χλωμο το βρισκω :worry:
2. οχι
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 17:17
τα πάντα έχει άμα ξέρεις :) μόλις γυρίσω απο το πελάτη θα σας φτιάξω.
Μπορεί κάποιος από όσους έχουν cooked rom, να κάνει ένα benchmark με το vs benchmark2007 και να κάνει post με τα αποτελέσματα για να συγκρίνω απόδοση με την original rom?
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 18:09
Μπορεί κάποιος από όσους έχουν cooked rom, να κάνει ένα benchmark με το vs benchmark2007 και να κάνει post με τα αποτελέσματα για να συγκρίνω απόδοση με την original rom?
ριξε μια ματια και εκει ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=379411
την δοκιμαζω σε λιγο...
Παιδιά καλησπέρα,
Πριν 2 βδομάδες απέκτησα και εγώ ένα kaiser της orange και είμαι εντυπώσιασμένος από τη συσκευή.
Έχω κάποιες ερωτήσεις που παρόλο και αν έχω διαβάσει τις 200+ σελίδες του topic δεν έχω καταφέρει να ξεδιαλύνω..(1η φορα σε Win Mobile).
1) Τα WM 6.0 είναι εγκατεστημένα στην εκάστοτε ROM?
2) Μπορώ να βάλω ROM 6.1 (π.χ. Dutty's lite) σε Titana me WM 6.0
3) To radio έχω καταλάβει ότι σχετίζεται με τις λειτουργίες τις συσκευής ως τηλέφωνο σωστά? Αν δεν έχει καλή λήψη συστηματικά η συσκευή μπορεί να φταίει το radio?
4) Αν κάνω εγκατάσταση νέας ROM τι ακριβώς προβλέπεται οτι θα χάσω? (Επαφές, Ραντεβού, προγράμματα?). Μια τυπική διαδικασιά για το πριν της εγκατάστασης πια μπορεί να είναι (Backup, άδειασμα μνήμης..κτλ)?
Με το backup τι ακριβώς πληροφορίες μπορώ να αποθηκεύσω?
Πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το πρόγραμμα του Backup για να κάνω upload τα δεδομένα?
5) Αν αλλαξω radio χωρις να πειράξω την Rom μπορεί να επιρεάσσει την λειτουργία της συσκευής? (έχω 1.27.12.17)
6) Η κάρτα μνήμης που έχω (4G micro Sandisk) έχει ένα adaptora για USB. Στην αρχή αναγνωριζόταν κανονικά σαν USB device (MicroSD+adaptor) απο τα PC ενώ τελευταία..o μόνος τροπος να έχω πρόσβαση στην κάρτα είναι μέσω Αctive sync (και φυσικά χωρίς την χρήση του adaptor).Δεν μπορώ να κάνω ούτε format ούτε τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Από το Active sync μπορώ κάπως να formarw την κάρτα?
7) Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα να μπορέσω να περνάω τις επαφές μου από το PC στο τηλέφωνο μαζικά ή ακόμα και να μπορώ να χειρίζομαι την συσκευή από το PC (π.χ. αποστολή SMS), υπάρχει κάτι προτεινόμενο ?
Ελπίζω να μην κούρασα με το κείμενο...
Thanx Από την αρχή για το όποιο Reply!
7)Δοκίμασε το Jeyo Mobile Companion
greenfan
24 Μάρ. 2008, 18:50
Που μπορώ να δω ποια version του HTC Home φοραει το TyTN μου;
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 20:11
σας ανεβάζω το αρχείο με ότι χρειάζεστε για την xda-live. το αρχείο περιέχει και την ρομ για να μην ψάχνεστε :)
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 20:29
ριξε μια ματια και εκει ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=379411
την δοκιμαζω σε λιγο...
μήτσο είναι πιο γρήγορη απο την xda-live? πες μου όχι :(
βαριέμαι να τα παιρνάω πάλι απο την αρχή τώρα που φτιάχτηκα
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 20:33
ορίστε το link απο μια ανώνυμη πηγή παιδιά..... :D
http://rapidshare.com/files/102035837/TeDeV_xda-live.rar
με την Official πάντως χωρίς ΚΑΝΕΝΑ tweak έχω 1651
tranaee
24 Μάρ. 2008, 21:03
ορίστε το link απο μια ανώνυμη πηγή παιδιά..... :D
http://rapidshare.com/files/102035837/TeDeV_xda-live.rar
Θοδωρή είμαι noob στα μαγειρέματα, δύο χαζές ερωτήσεις σόρυ.. H rom είναι για το tilt? δεν δουλεύει δηλ. η μπροστινή καμερούλα?
Ποιό από τα δύο HTC_Camera κάνουμε εγκατάσταση?
zaharakis
24 Μάρ. 2008, 21:09
Θοδωρή είμαι noob στα μαγειρέματα, δύο χαζές ερωτήσεις σόρυ.. H rom είναι για το tilt? δεν δουλεύει δηλ. η μπροστινή καμερούλα?
παιδια αφηστε τα ολα!!
παρτε την ρομ που εχω δωσει λινκ πιο πανω και θα με θυμηθειτε!!!
καμια δυσλειτουργια,ταχυτατη και πανω απο ολα official:blink:
με ολα μεσα και ειναι πιο γρηγορη απο καθε αλλη lite που εχω δοκιμασει :blink:
μολις τελειωσα το στησιμο και ολα πανε τελεια!!:)
θοδωρη αστην των xda ειλικρινα μιλαω ;)
drdino
24 Μάρ. 2008, 23:19
To bluetooth μας σε τι port παίζει;
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 23:24
με κατέστρεψες ρε μήτσο. τώρα την ανεβάζω
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 23:35
για το kaiser είναι η ρομ και κάνε εγκατάσταση το 5 camera
WebViRuS
24 Μάρ. 2008, 23:59
δημήτρη δεν πιστεύω ότι ειδικά εσύ πιστεύεις ότι αυτή η ρομ είναι καλύτερη απο την xda. με καμία δύναμη. την δουλεύω συνέχεια 15 λεπτά τώρα. σίγουρα είναι η πιο γρήγορη official ρομ που έχω δει, αλλά 1) δεν είναι σταθερή μιας και μου έχει κρεμάσει 2-3 φορές για 3-4 δευτερόλεπτα και 2) πολλά άχρηστα πράγματα 3) δεν είναι πιο γρήγορη απο την xda. ναι μεν την πλησιάζει δεν λέω το αντίθετο, αλλά έχει ακόμα δρόμο.
θα την κρατήσω για σήμερα μπας και κάνω λάθος, αλλά την βλέπω να φεύγει.
άκυρο, μόλις ξαναγύρισα πίσω την xda-live γιατί η ρομ απλά δεν λέει για μένα. :)
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 01:14
δημήτρη δεν πιστεύω ότι ειδικά εσύ πιστεύεις ότι αυτή η ρομ είναι καλύτερη απο την xda. με καμία δύναμη. την δουλεύω συνέχεια 15 λεπτά τώρα. σίγουρα είναι η πιο γρήγορη official ρομ που έχω δει, αλλά 1) δεν είναι σταθερή μιας και μου έχει κρεμάσει 2-3 φορές για 3-4 δευτερόλεπτα και 2) πολλά άχρηστα πράγματα 3) δεν είναι πιο γρήγορη απο την xda. ναι μεν την πλησιάζει δεν λέω το αντίθετο, αλλά έχει ακόμα δρόμο.
θα την κρατήσω για σήμερα μπας και κάνω λάθος, αλλά την βλέπω να φεύγει.
άκυρο, μόλις ξαναγύρισα πίσω την xda-live γιατί η ρομ απλά δεν λέει για μένα. :)
θοδωρη με απογοητευεις ;)
ειναι καλη και σταθερη αντιθετα με την xda που θελει πολλα μαγειρεματα για να γινει λειτουργικη...ειναι στημενη για το tilt και οχι για το kaizer και αυτο τα λεει ολα ;)
εκανα το πιο ευκολο και γρηγορο στησιμο σε ρομ μεχρι τωρα :blink:
ολα λειτουργουν και ολα πανε ρολοι! κι οσο για τα αχρηστα,κανε ενα φακελο και βαλτα μεσα,κλειδωσε τα με το resco και πεταξε τον κωδικο :lol: να μην τα ξαναδεις ποτε,βγαλτα και απο το startup να μην ξεκινανε καν και κανε την δουλεια σου :lol::D
περαν της πλακας ειναι πολυ καλη και εχει και τα καλυτερα benchmarks μεχρι στιγμης ;)
αν και αυτο ειναι θεμα στησιματος απο τον χρηστη καθαρα για το πως θα δουλευει μετα η καθε ρομ.
εγω θα της δωσω χρονο παντως να την τσεκαρω καλα μιας και πραγματικα το αξιζει ;)
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 01:16
τότε εδώ θα χωρίσουν οι δρόμοι μας :D αλλά να ξέρεις!!! θα ξανάρθεις :D
μια καλή ρομ δεν είναι απαραίτητα και γρήγορη στο στήσιμο.
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 01:18
τότε εδώ θα χωρίσουν οι δρόμοι μας :D αλλά να ξέρεις!!! θα ξανάρθεις :D
μια καλή ρομ δεν είναι απαραίτητα και γρήγορη στο στήσιμο.
μονο με το nividia θα χωρισουν οι δρομοι μας :lol::lol:
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 01:20
αφού το ξέρω και το ξέρεις ότι θα το πάρεις και εσύ το nvidia γιατί το ζορίζεις?
l3ft3r1s
25 Μάρ. 2008, 03:13
α δεν πάμε καλά. καλά, αν πάρετε και οι δύο το nvidia, ποιος θα μείνει εδώ να μας βοηθάει? που θα μας αφήσετε εμάς, στο έλεος του xda?
ερώτηση: το HardSPL το βάζουμε 1 φορά και τελειώσαμε, ή χάνετε κάθε φορά που βάζουμε καινούρια rom, με αποτέλεσμα να το βάζουμε πριν από κάθε φλασάρισμα?
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 10:06
α δεν πάμε καλά. καλά, αν πάρετε και οι δύο το nvidia, ποιος θα μείνει εδώ να μας βοηθάει? που θα μας αφήσετε εμάς, στο έλεος του xda?
ερώτηση: το HardSPL το βάζουμε 1 φορά και τελειώσαμε, ή χάνετε κάθε φορά που βάζουμε καινούρια rom, με αποτέλεσμα να το βάζουμε πριν από κάθε φλασάρισμα?
καλημερα και χρονια πολλα στους βαγγεληδες και στις βαγγελιτσες:)
μια φορα Λευτερη και τελος :)
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 14:06
χρόνια πολλά και απο μένα. όσο για το nvidia όπως σας πείσαμε να πάρετε το kaiser θα σας πείσουμε να πάρετε και το nvidia :D
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 14:20
δεν το βλεπω θοδωρη πολυ εφικτο....:O
για να αντικαταστησει καποιο αλλο pda to kaiser μου θα πρεπει να μην εχει προβλημα σε γραφικα(οπως το καιζερ τωρα) να εχει, πραγματικα, καλη καμερα και οχι ονομαστικη ισχυ, οπως το καιζερ τωρα,καλη αυτονομια μπαταριας και ραδιοφωνο ...αυτα ειναι και στα μονα που υπολειπεται ακομα το καιζερ για να ειναι η ιδανικη συσκευη για μενα :)
ενοειται φυσικα οτι τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα του καιζερ θα ειναι δεδομενα στην συσκευη που λεω;)
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 14:27
το nvidia μόνο πρόβλημα στα γραφικά δεν θα έχει :D
Driver_3
25 Μάρ. 2008, 14:31
Εχει ασχοληθει κανεις με το pointui ?www.pointui.com ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε unicode support κ ετσι τα ελληνικα τα εδειχνε κινεζικα..αν καποιος εχει καταφερει να δειχνει τα ελληνικα σωστα ας με ενημερωσει.
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 14:45
το pocketui θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει καλό πρόγραμμα. έχει όμως πολύ καλό μέλλον
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 14:45
Εχει ασχοληθει κανεις με το pointui ? http://www.pointui.com (http://www.pointui.com/%5D%CE%A4%CE%BF) ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε unicode support κ ετσι τα ελληνικα τα εδειχνε κινεζικα..αν καποιος εχει καταφερει να δειχνει τα ελληνικα σωστα ας με ενημερωσει.
φτιαξε το λινκ καλα Αποστολη :)
καλο ειναι φιλε μου και καποιοι βολευονται με αυτο.εμενα δεν με βολεψε και πολυ οποτε και δεν το εψαξα παραπανω..ο Δημητρης (tranaee) το χρησιμοποιει πολυ και λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος.αρα περιμενε μεχρι να δει το μηνυμα σου και θα σου λυσει καθε απορια αμεσως :)
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 14:46
το pocketui θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει καλό πρόγραμμα. έχει όμως πολύ καλό μέλλον
θοδωρη η ρομ κενταει :)
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 14:54
θοδωρη η ρομ κενταει :)
ναι όντως ή xda-live είναι πραγματικά απροβλημάτιστη και πολύ γρήγορη. όχι σαν μερικές άλλες :D
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 15:00
ναι όντως ή xda-live είναι πραγματικά απροβλημάτιστη και πολύ γρήγορη. όχι σαν μερικές άλλες :D
μην παιρνεις αερα :lol::lol::D:p
τωρα που εχω το touch commander δεν φοβαμαι τπτ :lol::lol:
l3ft3r1s
25 Μάρ. 2008, 15:08
δεν το βλεπω θοδωρη πολυ εφικτο....:O
για να αντικαταστησει καποιο αλλο pda to kaiser μου θα πρεπει να μην εχει προβλημα σε γραφικα(οπως το καιζερ τωρα) να εχει, πραγματικα, καλη καμερα και οχι ονομαστικη ισχυ, οπως το καιζερ τωρα,καλη αυτονομια μπαταριας και ραδιοφωνο ...αυτα ειναι και στα μονα που υπολειπεται ακομα το καιζερ για να ειναι η ιδανικη συσκευη για μενα :)
ενοειται φυσικα οτι τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα του καιζερ θα ειναι δεδομενα στην συσκευη που λεω;)
ευτυχώς ή δυστυχώς, το nvidia μάλλον θα τα χει όλα αυτά!
εκτός από το qwerty πληκτρολόγιο :P
ερώτηση: αν βάλω την xda-live πρέπει να κάνω remapping το πληκτρολόγιο?
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 15:12
εκτός από το qwerty πληκτρολόγιο :P
ερώτηση: αν βάλω την xda-live πρέπει να κάνω remapping το πληκτρολόγιο?
για ποιο λογο?
απλα βαλε resco keyboard & AEKmap και εισαι κομπλε με τα ελληνικα σου :)
l3ft3r1s
25 Μάρ. 2008, 15:22
επειδή κάτι διάβασα ότι σχεδιάστηκε για το tilt της At&t και ότι αν έχεις το κανονικό kaiser είναι διαφορετικό το πληκτρολόγιο και πρέπει να το κάνεις remapping, κάτι τέτοιο!
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 15:25
όχι ρε συ. μην μασας :)
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 15:40
όχι ρε συ. μην μασας :)
κατσε να δεις το καιζερ μου με την ρομ που εχω,(με την κανονικη μπαταρια :lol:)
και θα σου πω αν θα μασησεις :rolleyes::p
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 16:00
αυτή τη φορά κερνάω εγώ καφέ στην αθήνα, αλλά όταν θα μου ζητάς μετά να σου μεταφέρω μέσω bluetooth την ρομ μου, εγώ θα είμαι αυτός που θα γελάει. (και ξέρεις ότι το να μεταφέρεις αρχεία μέσω bluetooth είναι ένα θέμα :D)
manan69t
25 Μάρ. 2008, 16:45
Εχει ασχοληθει κανεις με το pointui ?[ http://www.pointui.com/]Το ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε unicode support κ ετσι τα ελληνικα τα εδειχνε κινεζικα..αν καποιος εχει καταφερει να δειχνει τα ελληνικα σωστα ας με ενημερωσει.
1. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση από το www.pointui.com
2. Κατεβάστε την τελευταία τεστ έκδοση από εδώ:
http://forums.pointui.com/viewtopic.php?f=12&t=1145
και αντιγράψτε όλα τα αρχεία που βρίσκονται στο συμπιεσμένο αρχείο στον κατάλογο εγκατάστασης του Pointui Home και επικαλύψτε τα ήδη υπάρχοντα αρχεία(η εφαρμογή δεν πρέπει να εκτελείται).
3. Τέλος κατεβάστε την ελληνική μετάφραση από εδώ:
http://forums.pointui.com/viewtopic....1&p=3684#p3684
Ανοίξτε το σημειωματάριο, αντιγράψτε τη μετάφραση από το παραπάνω λινκ και σώστε το νέο αρχείο με το όνομα Terms.Home.xml σε UTF 8. Αντιγράψτε το και αυτό στον κατάλογο της εφαρμογής και εκτελέστε την εφαρμογή.
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 17:29
αυτή τη φορά κερνάω εγώ καφέ στην αθήνα, αλλά όταν θα μου ζητάς μετά να σου μεταφέρω μέσω bluetooth την ρομ μου, εγώ θα είμαι αυτός που θα γελάει. (και ξέρεις ότι το να μεταφέρεις αρχεία μέσω bluetooth είναι ένα θέμα :D)
θοδωρη το θεμα bluetooth ειναι δικο σου issue.
δεν εχω ξανασυναντησει προβλημα με κατι τετοιο.
απο το τηλ γραφω τωρα και ολα δουλευουν αψογα και σφαιρατα.ουτε πατεντες ουτε add ons & fixes..
gps,καμερα μπαταρια κορυφαια αυτονομια!!και ταχυτητα αλλα και σταθεροτητα.κρατα την xda 1.5 δεν θα παρω ευχαριστω.
DrMobile
25 Μάρ. 2008, 17:31
Ναι αλλά απ' ότι ξέρω (μακάρι να κάνω λάθος) δεν θα έχει GPS! :(
Αυτό και μόνο είναι αρκετό! :down:
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 17:37
πες τα γιατρε μου :lol::lol:
:worry::worry::cry::cry: ποιος τον ακουει τωρα :cry:
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 17:38
αν δεν έχει gps δεν υπάρχει πρόβλημα, το kaiser θα γίνει αξεσουάρ αυτοκινήτου μόνο για το gps :D
πέρα απο την πλάκα αν δεν έχει gps θα το σκεφτώ ΠΑΡΑ πολύ πριν το πάρω μιας και το gps είναι κάτι απαραίτητο στην καθημερινότητα μου.
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 17:54
αν δεν έχει gps δεν υπάρχει πρόβλημα, το kaiser θα γίνει αξεσουάρ αυτοκινήτου μόνο για το gps :D
πέρα απο την πλάκα αν δεν έχει gps θα το σκεφτώ ΠΑΡΑ πολύ πριν το πάρω μιας και το gps είναι κάτι απαραίτητο στην καθημερινότητα μου.
ετσι να σε βλεπω να μπαινεις στον ισιο δρομο σιγα σιγα :)
επειδη παιζει καλα βιντεο και εχει καλο slide δεν παει να πει οτι εγινε και αντικειμενο ποθου ;)
με αυτη την λογικη παρε iphone.και πιο φθηνα θα σου ερθει αλλα και πολυ πιο κομψο ειναι ;)
μετα θα δεις που εμπλεξες (με το iphone :lol:)
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 17:55
είναι πολύ νωρίς για να σχολιάζουμε το μελλοντικό pda μου :D
DrMobile
25 Μάρ. 2008, 18:31
Λίγο που κοίταξα στο Google το τσιπάκι δεν φαίνεται να έχει GPS built-in αλλά μπορούν οι κατασκευαστές να βάλουν ξεχωριστό GPS chip οπότε παίζει κι αυτό. Πάντως θα περιμένεις πολύ, απ' ό,τι λένε μάλλον απ' τα μέσα 2009 θα αρχίσουμε να βλέπουμε PDAs να το φοράνε... Θα αντέξεις; :D
Εγώ θέλω να δω τι θα μας σερβίρει η HTC φέτος... TyTN III ?
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 18:34
Θα αντέξεις; :D
χλωμο το βλεπω :D:D
Εγώ θέλω να δω τι θα μας σερβίρει η HTC φέτος... TyTN III ?
θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον κατι με τα καλουδια του καιζερ μας + οτι λειπει απο αυτο,η εστω οτι δεν ειχαν τα κοτσια να βαλουν .....:O
WebViRuS
25 Μάρ. 2008, 18:39
2009? πάμε καλά ρε? πωω θέλετε να με ξενερώσετε. τέλος πάντων, το καιζεράκι μου μου κάνει μια χαρά μέχρι στιγμής και το χρόνο θα το βγάλω με μεγάλη άνεση μαζί του. το μόνο που μου λείπει απο αυτό είναι μια vga οθόνη αλλά θα ζήσω :P
το θέμα των drivers για τα γραφικά δεν με ενοχλεί καθόλου, μιας και τα video μου μια χαρά τα βλέπω, τρελά παιχνίδια γραφικών δεν παίζω, και το κινητό δουλεύει μια χαρά με το xda-live οπότε... :)
DrMobile
25 Μάρ. 2008, 19:06
θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον κατι με τα καλουδια του καιζερ μας + οτι λειπει απο αυτο,η εστω οτι δεν ειχαν τα κοτσια να βαλουν .....:O
Έτσι ακριβώς... Μακάρι να κρατήσουν ό,τι έχει τώρα το Kaiser + σωστούς graphics drivers + καλύτερη κάμερα + ραδιόφωνο + VGA (αλλά με καλή υποστήριξη σε h/w και s/w).
¶ντε πάλι χρυσές δουλειές θα κάνει η eXpansys μου φαίνεται...! :lol: :D :lol:
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 19:27
Έτσι ακριβώς... Μακάρι να κρατήσουν ό,τι έχει τώρα το Kaiser + σωστούς graphics drivers + καλύτερη κάμερα + ραδιόφωνο + VGA (αλλά με καλή υποστήριξη σε h/w και s/w).
αστα να πανε Κωστη :( παλι σε εξοδα θα μπουμε....:lol::lol:
παιδια μια βοηθεια,πως γινεται να μπαινει το κινητο σε κατασταση αναμονης μετα απο 5 δευτερολεπτα πχ;
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 19:51
παιδια μια βοηθεια,πως γινεται να μπαινει το κινητο σε κατασταση αναμονης μετα απο 5 δευτερολεπτα πχ;
εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/ενεργεια ;)
αλλα οχι σε 5" απο 10" και πανω μπορεις να το βαλεις.
Driver_3
25 Μάρ. 2008, 20:04
3. Τέλος κατεβάστε την ελληνική μετάφραση από εδώ:
http://forums.pointui.com/viewtopic....1&p=3684#p3684
Φιλε μαλλον δεν αντεγραψες σωστα το λινκ κ μου λεει η σελιδα δεν βρεθηκε.Γραψτο παλι αν μπορεις κ ευχαριστω για τη βοηθεια:)
Edit: Τα καταφερα μου δειχνει κανονικα ελληνικους χαρακτηρες!
greenfan
25 Μάρ. 2008, 20:06
Πάντως εγώ θα ήθελα πραγματικά μόνο την VGA οθόνη, γιατί πραγματικά είναι μεγάλη διαφορά από αυτή που έχει τώρα.
Αντε και καλύτερους drivers για γραφικά αν και δεν το χρησιμοποιώ τόσο πολύ για να βλέπω video...
εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/ενεργεια ;)
αλλα οχι σε 5" απο 10" και πανω μπορεις να το βαλεις.
δημητρη εχω παει στις ρυθμισεις που λες αλλα εκει χαμηλωνει μονο ο φωτισμος μετα απο 10 ",αν παω εκει που λεει 'ρευμα' στην καρτελα 'προχωρημενο' εκει εχει επιλογη για απενεργοποιηση συσκευης αλλα μετα απο 1 λεπτο.:confused:
zaharakis
25 Μάρ. 2008, 20:46
δημητρη εχω παει στις ρυθμισεις που λες αλλα εκει χαμηλωνει μονο ο φωτισμος μετα απο 10 ",αν παω εκει που λεει 'ρευμα' στην καρτελα 'προχωρημενο' εκει εχει επιλογη για απενεργοποιηση συσκευης αλλα μετα απο 1 λεπτο.:confused:
εχεις δικιο λαθος δικο μου.:)
για απενεργοποιηση της συσκευης εχει ως μινιμουμ το 1 λεπτο..:O
manan69t
25 Μάρ. 2008, 22:02
Edit: Τα καταφερα μου δειχνει κανονικα ελληνικους χαρακτηρες!
Ελπιζω να το συνηθησεις γιατι απο γραφικο περιβαλον ειναι πρωτο,ψιλοθυμιζει i phone:)
Ουπς..να το παλι το..i phone:(
athanaso77
26 Μάρ. 2008, 09:08
Eytyxws pou yparxei kai to iphone de les?!?!? :confused:
Driver_3
26 Μάρ. 2008, 09:34
Εχει βαλει κανεις την καινουρια εκδοση του home? www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-home-plugin-v2-1.html Αν ναι με ποια εκδοση του htc home customizer ειναι συμβατο?
athanaso77
26 Μάρ. 2008, 10:01
Εχει βαλει κανεις την καινουρια εκδοση του home? www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-home-plugin-v2-1.html Αν ναι με ποια εκδοση του htc home customizer ειναι συμβατο?
Me tin final pou brisketai edw: http://www.pocketemu.com/news.html
Driver_3
26 Μάρ. 2008, 14:20
Me tin final pou brisketai edw: http://www.pocketemu.com/news.html
Λοιπον την καινουρια εκδοση του Home plugin την περναω πανω απο τη μαμισια κ για το home customizer πρωτα απεγκαταστω το παλιο Σωστα??
athanaso77
26 Μάρ. 2008, 14:31
Λοιπον την καινουρια εκδοση του Home plugin την περναω πανω απο τη μαμισια κ για το home customizer πρωτα απεγκαταστω το παλιο Σωστα??
Opws to pes... tin kainourgia ekdosi tou HTC Home tin egkathistas panw apo tin mama (epelsekse na egkatastathei sti main memory kai oxi sti Storage Card) enw gia to HTC Home Customizer otan pas na to egkatastiseis se enimerwnei oti tha apegkatastisei tin proigoumeni ekdosi prin balei tin kainourgia. To Customizer kalo einai na to baleis sti Storage Card giati den yparxei logos na pianei xwro sti basiki mnimi tis syskevis.
Driver_3
26 Μάρ. 2008, 14:39
ok Ευχαριστω για τις οδηγιες!
greenfan
26 Μάρ. 2008, 15:09
Εγώ έβαλα το htc home 2.1 και σκέφτομαι τώρα να περάσω και το home customizer για να αρχίσω να την πειράζω. Πάντως και η original οθόνη μια χαρά μου φαίνεται...
->Sorry gia ta greeklish ( den exei greek to pc)
Kserei kaneis giati to hardware keyb den exei ellhnika sto smartdial?
Episis den tha eprepe me to patima ena pliktrou stin today automata na arxizei to smartdial sto thlefono?
Papadopoy
26 Μάρ. 2008, 16:21
εγω που εχω το titl τι δεν πρεπει να περασω στο kaiser ευχαριστω
Papadopoy
26 Μάρ. 2008, 16:33
περασα την χda-live 1,5 alla δεν εχει να απενεργοποιησω το 3G
geovass
26 Μάρ. 2008, 17:05
περασα την χda-live 1,5 alla δεν εχει να απενεργοποιησω το 3G
Βαλε αυτη που δινει ο Ζαχαρακης 2-3 σελιοδες πισω.
NoThrills WM 6.1 WWE *English* V3
Πεταει !!!!
Papadopoy
26 Μάρ. 2008, 17:47
ποια ειναι η καλυτερη rom ρε παιδια??
DrMobile
26 Μάρ. 2008, 18:39
Παίδες μόλις ανακάλυψα ένα σοβαρότατο πρόβλημα με το το GPS και την κατανάλωση μπαταρίας στο Kaiser. Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι υπάρχει λύση, αλλά με βάση αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα δυστυχώς φαίνεται να είναι bug στον GPS driver... :down:
Πιο συγκεκριμένα, μετά τη χρήση οποιουδήποτε GPS προγράμματος (π.χ. Destinator 7) το Kaiser ρουφάει τη μπαταρία πολύ γρήγορα ακόμα και σε standby! Δηλαδή τρέχω το D7, το δουλεύω για λίγο, μετά κάνω exit το D7 και από τη στιγμή αυτή και μετά η μπαταρία αδειάζει κατακόρυφα (το Kaiser σε standby). Σαν κάτι να τρέχει στο περιθώριο και να ρουφάει... Μετά από soft-reset επανέρχεται, αλλά με το που μπω/βγω από D7 το ξανακάνει. Δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και hard-reset έκανα με τη μαμά ROM και μόνο το D7 μέσα και πάλι το κάνει...! :mad:
Μετά από ψάξιμο στο Google βρήκα τα παρακάτω threads του BusterTyTN στο xda-developers. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε και την απάντησή μου (το nick μου εκεί είναι DrXDA).
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371734 (Βασικό Sticky thread)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365485 (Παλιότερο σχετικό thread)
Αν μπορείτε να το τσεκάρετε αν συμβαίνει και σε σας και να μου πείτε. Είναι σπαστικό να πρέπει να κάνω soft-reset μετά τη χρήση του Destinator. Πάντως εδώ και 2+ μήνες δεν το είχα πάρει χαμπάρι, τι να πω, παράξενα πράγματα... Ελπίζω να υπάρχει κάποια λύση. Χτες και σήμερα το πρωί βρήκα το κινητό κλειστό (μπαταρία άδεια) λόγω αυτού ακριβώς του προβλήματος! :(
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
DrMobile
26 Μάρ. 2008, 19:27
Χμμμ... Δεν πάω καλά... Πρέπει να μπαίνω πιο συχνά στους xda-developers... Τελικά το πρόβλημα που περιγράφω στο προηγούμενο post είναι γνωστό και υπάρχει και Sticky thread εδώ και ένα μήνα (μόλις πρόσθεσα το σχετικό link στο αρχικό post). :dash:
Απ' ό,τι διαβάζω το πρόβλημα δεν συμβαίνει συχνά αν είναι το τηλέφωνο ανοιχτό. Τις τελευταίες μέρες είχα το Kaiser σε Flight Mode και έκανα χρήση μόνο του GPS γιαυτό το διαπίστωσα τώρα...
Όλα εξηγούνται τελικά... :p
WebViRuS
26 Μάρ. 2008, 21:49
ποια ειναι η καλυτερη rom ρε παιδια??
για να κλείσεις το 3G πρέπει να το κάνεις μέσα απο το comm manager.
το ποια είναι καλύτερη ρομ το αποφασίζει ο κάθε χρήστης μόνος του. εγώ με το μήτσο (zaharaki) έχουμε δοκιμάσει ένα σωρό ρομς και έχουμε καταλήξει σε 2
1) xda-live 1.5 (προτείνω εγώ)
2) και την άλλη του nothrill η όπως λέγεται. (προτείνει ο zaharakis)
εγώ βέβαια τις δοκίμασα και τις 2 ρομ και επιμένω πως η xda-live είναι πολύ καλύτερη για διάφορους λόγους
1) δεν μου έχει κολήσει ποτέ (η nothrill μου κόλησε 3 φορές)
2) είναι πιο γρήγορη όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται να συγκρίνεις μια lite rom με μία official rom. ναι μεν είναι γρήγορη αλλά όχι τόσο γρήγορη όσο η xda-live
3) ανέφερα ότι είναι lite έκδοση? που σημαίνει ότι δεν έχει όλες τις μπούρδες τις htc μέσα, οπότε φτιάχνεις την ρομ όπως θες εσύ?
4) η wm6.1 έχει αναφερθεί ότι έχει κάποια προβληματάκια και μάλιστα το έχει πει ο zaharakis ο ίδιος, ενώ η 6.0 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
είναι και άλλα αλλα βαριέμαι να γράφω :p
τονίζω και πάλι όμως ότι ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα γνώμης. μπορεί κάποιοι να συμφωνούν μαζί μου ή με τον δημήτρη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις δοκιμάσετε και τις 2.
l3ft3r1s
27 Μάρ. 2008, 00:03
ερώτηση σχετικά με το bluetooth.
δεν γίνεται να λάβω κάτι στο kaiser μου χωρίς να είναι ανάγκη να προσθέσω την άλλη συσκευή στα my devices? άλλο πάλι και τούτο! any ideas?
illuminatus
27 Μάρ. 2008, 00:06
Εγω φιλοι μου ...και αφου παρακολουθησα προσεχτικα τη "Διενεξη "μεταξυ του WebViRuS και του Zaharakis ..κατεληξα σ` αυτη που προτεινε ο Zaharakis ( NoThrills WM 6.1 WWE *English* V3 ). Απλα ... θεαματικη !! (Σε σχεση παντα με την προηγουμενη !!) Πολυ γρηγορη... Οταν ομως εκανα εγκατασταση το εορτολογιο ... κολησε το μηχανημα !!! Κατεφυγα λοιπον στη λυση του Hard Reset !! - Κατα τ`αλλα...και αφου περασα και το καινουργιο Spb Shell...το εργαλειο εγινε αγνωριστο !!! Αυτα προς ενημερωση ...
DrMobile
27 Μάρ. 2008, 00:28
Εγω φιλοι μου ...και αφου παρακολουθησα προσεχτικα τη "Διενεξη "μεταξυ του WebViRuS και του Zaharakis ..κατεληξα σ` αυτη που προτεινε ο Zaharakis ( NoThrills WM 6.1 WWE *English* V3 ). Απλα ... θεαματικη !! (Σε σχεση παντα με την προηγουμενη !!) Πολυ γρηγορη... Οταν ομως εκανα εγκατασταση το εορτολογιο ... κολησε το μηχανημα !!! Κατεφυγα λοιπον στη λυση του Hard Reset !! - Κατα τ`αλλα...και αφου περασα και το καινουργιο Spb Shell...το εργαλειο εγινε αγνωριστο !!! Αυτα προς ενημερωση ...
Αν δεν κάνω λάθος η ROM που πρότεινε ο Δημήτρης είναι WM6.0 και όχι WM6.1, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια...
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 00:39
Αν δεν κάνω λάθος η ROM που πρότεινε ο Δημήτρης είναι WM6.0 και όχι WM6.1, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια...
οχι κωστη ειναι 6.1 αυτη που λεω εγω και αυτη που λεει ο θοδωρης 6.0 :)
πρεπει να θυμασαι το λαθος που εκανα εγω πριν μερικα ποστ, που ενω μιλαγαμε με τον θοδωρη για την xda 1.5 (6.0) εγω την μπερδεψα καποια στιγμη με την νεα του dutty (6.1)μιας και τις ειχα δοκιμασει και τις 2 μεσα στην ιδια μερα :rolleyes:
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 00:44
για καλυτερο gps fix,αν δουλευετε kaiser tweak και advanced configuration(στην ρομ που αναφερα την ""nothrills"") βαλτε το Agps sto disable για αποφυγη προβληματων με τα destinator 7 & Igo, το dest6 με τα ραδιο των 6.1 ρομς θελει gps gate για να λοκαρει σωστα,μιας και παρουσιαζει το ιδιο bug με του p3300 :O
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 00:50
ερώτηση σχετικά με το bluetooth.
δεν γίνεται να λάβω κάτι στο kaiser μου χωρίς να είναι ανάγκη να προσθέσω την άλλη συσκευή στα my devices? άλλο πάλι και τούτο! any ideas?
DrYAR-Bluetooth_v1.6
http://rapidshare.com/files/102632003/DrYAR-Bluetooth_v1.6_wm6.arm.CAB
διαλεγεις σε ποιο φακελο στην καρτα μνημης θα σου βαλει τα αρχεια που σου στελνουν με BL.
εγκατασταση μνημη τηλ
αφου το κλικαρετε για να ανοιξει,εμφανιζεται ενα εικονιδιο στην shell tray bar της επιφανειας εργασιας του pda μας,
2πλο κλικ πανω του και σταρτ(αφου εχετε φτιαξει πρωτα τις ρυθμισεις του φακελου πρωορισμου των αρχειων)
ετσι αυτοματα ενεργοποιει και το bl αλλα και δεχεται οτι σου στελνουν;)
μετα το τελος 2πλο κλικ και παλι και exit,κλεινει και το bl αυτοματα ξανα :)
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 00:59
για να κλείσεις το 3G πρέπει να το κάνεις μέσα απο το comm manager.
το ποια είναι καλύτερη ρομ το αποφασίζει ο κάθε χρήστης μόνος του. εγώ με το μήτσο (zaharaki) έχουμε δοκιμάσει ένα σωρό ρομς και έχουμε καταλήξει σε 2
1) xda-live 1.5 (προτείνω εγώ)
2) και την άλλη του nothrill η όπως λέγεται. (προτείνει ο zaharakis)
εγώ βέβαια τις δοκίμασα και τις 2 ρομ και επιμένω πως η xda-live είναι πολύ καλύτερη για διάφορους λόγους
1) δεν μου έχει κολήσει ποτέ (η nothrill μου κόλησε 3 φορές)
2) είναι πιο γρήγορη όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται να συγκρίνεις μια lite rom με μία official rom. ναι μεν είναι γρήγορη αλλά όχι τόσο γρήγορη όσο η xda-live
3) ανέφερα ότι είναι lite έκδοση? που σημαίνει ότι δεν έχει όλες τις μπούρδες τις htc μέσα, οπότε φτιάχνεις την ρομ όπως θες εσύ?
4) η wm6.1 έχει αναφερθεί ότι έχει κάποια προβληματάκια και μάλιστα το έχει πει ο zaharakis ο ίδιος, ενώ η 6.0 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
είναι και άλλα αλλα βαριέμαι να γράφω :p
τονίζω και πάλι όμως ότι ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα γνώμης. μπορεί κάποιοι να συμφωνούν μαζί μου ή με τον δημήτρη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις δοκιμάσετε και τις 2.
μετα την εγκατασταση της nothrill θοδωρη εχουν αναφερει πολλοι καποια issues με screen lugs:)
αλλα θελει kaiser tweak η shaps advanced configuration ωστε να αλλαξουν οι ρυθμισεις στην ευαισθησια του touch. μια επανεκινηση και ολα μια χαρα μετα ;)
το μονο που μου την δινει με τις 6.1 ρομς ειναι τα περιεργα ραδιο που παρουσιαζουν το γνωστο bug με το destinator 6.1 οπως και στο p3300 και χριζουν αμεση την χρηση gps gate για να λοκαρει σημα .
αλλα δεν αναφερεται στους xdaκατι τετοιο μιας και μονο για την ελλαδα μας ειναι καλο το dest:lol:
ολος ο υπολοιπος κοσμος χρησιμοποιει αλλα προγραμματα πλοηγησης(tom-tom,garmin,route 66 κλπ)
στα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης ολα δουλευουν αψογα ;)
DrMobile
27 Μάρ. 2008, 01:05
οχι κωστη ειναι 6.1 αυτη που λεω εγω και αυτη που λεει ο θοδωρης 6.0 :)
Μάλιστα! Κάνω πολλά πράγματα εδώ κι έχω χάσει τη μπάλα μου φαίνεται... :X :cry:
Οπότε απ' ό,τι λες παίζει ΟΚ το Kaiser με τα WM 6.1 και τη ROM που προτείνεις έτσι; Αν ναι τότε είναι καλά τα νέα, να δούμε και τα 6.1 τι ψάρια πιάνουν... Απλά έχω μπλέξει με δουλειές και δεν προλαβαίνω, κάποια στιγμή θα την περάσω.
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 01:11
Μάλιστα! Κάνω πολλά πράγματα εδώ κι έχω χάσει τη μπάλα μου φαίνεται... :X :cry:
Οπότε απ' ό,τι λες παίζει ΟΚ το Kaiser με τα WM 6.1 και τη ROM που προτείνεις έτσι; Αν ναι τότε είναι καλά τα νέα, να δούμε και τα 6.1 τι ψάρια πιάνουν... Απλά έχω μπλέξει με δουλειές και δεν προλαβαίνω, κάποια στιγμή θα την περάσω.
μην βιαζεσαι Κωστη ;)
ασε να δοκιμαζουμε εμεις για σας :D
να σκεφτεις οτι η τελευταια του dutty και η nothrills ειναι οι πρωτες 6.1 ρομς που δουλευουν καλα....οι προηγουμενες που ειχα δοκιμασει ηταν απλα ....αστο καλυτερα :rolleyes:
οποτε τωρα αρχιζει καλα το παιχνιδι με τις 6.1 και σιγουρα θα δουμε και καλυτερες,αρα απλα περιμενετε και μην παιδευοσαστε τσαμπα ;)
WebViRuS
27 Μάρ. 2008, 01:15
μην βιάζεστε να βάλετε ρομ ακόμα :) το νέο build Που είναι βασισμένη η ρομ του nothrill είναι γρήγορο και μόλις βγήκε. αφήστε να βγάλει και μια ρομ ο dutty με το ίδιο build και μετά τα λέμε :)
κάτω οι official rom!!! :D :D
Papadopoy
27 Μάρ. 2008, 01:19
πως κλεινω το 3G μεσα απο το comm manager ευχαριστω...
WebViRuS
27 Μάρ. 2008, 01:27
αν μιλάς για την xda-live, τότε πρέπει να βάλεις το commmanager που πιστεύω έχω βάλει μέσα στο rar, διαφορετικά χρησιμοποίησε το cab που έχω πιο κάτω και θα είσαι οκ, θα βλέπεις και την επιλογή για το 3G μετά
dimpr6
27 Μάρ. 2008, 01:37
Παιδιά βοήθεια!!! Μόλις πήρα το Kaiser ( είναι το πρώτο μου ppc) Και θλεω να περάσω το Spb Mobile Shell και δεν εχω ιδέα τι πρέπει να κάνω. Πρέπει να βγάλω το πρόγραμα της HTC? Παρακαλώ κάποιος αν μπορεί να μου πει τι να κάνω και αν έχει το πρόγραμα να μου το στείλει!!! Ευχαριστώ!
DrMobile
27 Μάρ. 2008, 01:39
μην βιαζεσαι Κωστη ;)
ασε να δοκιμαζουμε εμεις για σας :D
να σκεφτεις οτι η τελευταια του dutty και η nothrills ειναι οι πρωτες 6.1 ρομς που δουλευουν καλα....οι προηγουμενες που ειχα δοκιμασει ηταν απλα ....αστο καλυτερα :rolleyes:
οποτε τωρα αρχιζει καλα το παιχνιδι με τις 6.1 και σιγουρα θα δουμε και καλυτερες,αρα απλα περιμενετε και μην παιδευοσαστε τσαμπα ;)
OK τέλεια, μένουμε στα 6.0 και αναμένουμε τους βετεράνους δοκιμαστές να προτείνουν... :D :respect: :D
Papadopoy
27 Μάρ. 2008, 01:46
αν μιλάς για την xda-live, τότε πρέπει να βάλεις το commmanager που πιστεύω έχω βάλει μέσα στο rar, διαφορετικά χρησιμοποίησε το cab που έχω πιο κάτω και θα είσαι οκ, θα βλέπεις και την επιλογή για το 3G μετά
ευχαριστω μπορεις να μου στειλεις κ το aekmap με τους ελληνικους χαρακτηρες
l3ft3r1s
27 Μάρ. 2008, 02:05
zaharakis thanks!
για browser τι προτείνετε, IE ή κάτι άλλο?
WebViRuS
27 Μάρ. 2008, 02:34
opera mini browser για μένα μέχρι στιγμής. ο 9,5 είναι ακόμα beta οπότε...
margaritagr
27 Μάρ. 2008, 09:04
καλημερα καιζεραδες!! με θυμαστε? σας ελειψα?:rolleyes:
οι συζητησεις βλεπω καλα κρατουν:)
Πλεον το καιζερακι το χω 3 μηνες περιπου κι ειμαι αρκετα ευχαριστημενη. Ακομα κ απο τη μπαταρια του. Βεβαια, ακομα δεν εχω καταφερει να χρησιμοποιησω το gps:wacko: και δεν ειμαι κ ξανθια!:blink: Και η αληθεια ειναι οτι ειχα βαρεθει τις προσπαθειες ενα διαστημα αλλα..... λεω να ξαναρχισω...... :cool:
athanaso77
27 Μάρ. 2008, 09:18
Βεβαια, ακομα δεν εχω καταφερει να χρησιμοποιησω το gps:wacko: και δεν ειμαι κ ξανθια!:blink: Και η αληθεια ειναι οτι ειχα βαρεθει τις προσπαθειες ενα διαστημα αλλα..... λεω να ξαναρχισω...... :cool:
Den exeis doulepsei to GPS? Ti problima antimetwpizeis?
WebViRuS
27 Μάρ. 2008, 10:02
μαργαρίτα εσένα σε θυμάμαι απο την αρχή που το είχες πάρει ότι παιδευόσουν με το gps :).
λοιπόν δοκίμασε ....
1) να κάνεις εγκατάσταση το τελευταίο Destinator 6
2) να κάνεις download απο το quick gps
3) να είσαι και έξω στο δρόμο (οκ δεν θέλω να προσβάλω το iq σου αλλά καλύπτω πιθανότητες)
4) αν πάλι δεν σου δουλέψει να αλλάξεις radio.
5) τέλος δοκίμασε να το κάνεις με gps gate και εκεί 100% θα φτιάξει.
drdino
27 Μάρ. 2008, 10:58
Εμένα πάλι δεν μου δουλεύει το quickgps. :mad::mad::mad:
WebViRuS
27 Μάρ. 2008, 11:06
στο rar που έχω 2-3 σελίδες πίσω έχω μέσα και το quickgps σε cab. δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση εκείνο
athanaso77
27 Μάρ. 2008, 11:11
Dokimase afto prwta an thes: SH4Y's QuickGPS Fix.CAB (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=72507&d=1203887290)
drdino
27 Μάρ. 2008, 11:11
Και ένα τωρινό, που έγινε μόνο του. Soft reset δεν έδωσε λύση. Τι κάνω, hard reset;
http://xs125.xs.to/xs125/08134/capture243.png.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs125&d=08134&f=capture243.png)
WebVirus, θα δοκιμάσω με το cab που λες και θα αναφέρω.
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 11:17
καποια επισημα fixes για το καισερ και μερικα κοινα ολων σχεδον των wm ;)
εγκατεστησε αυτο που εχω μεσα στο ραρ και επανεκινηση.
σε περιπτωση που δεν σου δουλευει,απλα απεγκατεστησε το/επανεκινηση και εγκατεστησε το quick gps fix .;)
http://rapidshare.com/files/102718390/kaiser_fixes.rar
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 11:18
Dokimase afto prwta an thes: SH4Y's QuickGPS Fix.CAB (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=72507&d=1203887290)
γιαννη παντα γρηγορος :D
athanaso77
27 Μάρ. 2008, 11:35
γιαννη παντα γρηγορος :D
Afou mporoume kai ksekleboume ligo xrono... :ninja:
:happy:
drdino
27 Μάρ. 2008, 11:35
Δεν φαίνεται να γίνεται κάτι... Και σε συνδυασμό με το καινούριο πρόβλημα 2 3 ποστ πιο πάνω, δεν το γλυτώνω το hard reset μάλλον.
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 11:36
Δεν φαίνεται να γίνεται κάτι... Και σε συνδυασμό με το καινούριο πρόβλημα 2 3 ποστ πιο πάνω, δεν το γλυτώνω το hard reset μάλλον.
εχεις wind pluss??
Carpe_Diem
27 Μάρ. 2008, 11:37
Εβαλα την ρομ xda-live το destinator 6 .....to quick gps δουλευει κανονικα εκανα update αλλα οταν μπαινω στο destinator μια λεει το gps ειναι συνδεδεμενο και βρισκει μονο 4 δορυφορους και μια οτι δεν ειναι..ανα 4 δευτερα αλλαζει ....τι μπορει να συμβαινει?
Την rom kai radio τα εβαλα απο ενα link που εδωσε καποιος 4 σελιδες πισω...
drdino
27 Μάρ. 2008, 11:38
εχεις wind pluss??
Ναι, να πιάσω το υποννοούμενο; :lol: Μισό να δοκιμάσω.
Για το άλλο με τους χαρακτήρες στον comm manager δεν υπάρχει τπτ; :O
athanaso77
27 Μάρ. 2008, 11:39
Και ένα τωρινό, που έγινε μόνο του. Soft reset δεν έδωσε λύση. Τι κάνω, hard reset;
Exeis egkatastisei kanena SlovoEd dictionary? Afto synithize na ekane mpaxalo tis grammatoseires. Ean nai... petakse to.
Oson afora to quickgps fix den sou doulepse? Ekanes soft reset meta tin egkatastasi?
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 11:39
Ναι, να πιάσω το υποννοούμενο; :lol: Μισό να δοκιμάσω.
περιμενε λιγο ;)
ειναι θεμα ports λογω wind pluss :)
κανε οτι λεω πιο πανω ;)
zaharakis
27 Μάρ. 2008, 11:41
http://rapidshare.com/files/102722250/HTC_Comm_Manager_coloured.cab
εγκατασταση στην μνημη τηλ και επανεκινηση :)
και πες τι εγινε :)
drdino
27 Μάρ. 2008, 11:43
Exeis egkatastisei kanena SlovoEd dictionary? Afto synithize na ekane mpaxalo tis grammatoseires. Ean nai... petakse to.
Oson afora to quickgps fix den sou doulepse? Ekanes soft reset meta tin egkatastasi?
Όχι, τίποτα καινούριο δεν μπήκε. Πριν γίνει έτσι, έκανα καταγραφή 2 φωνητικών εντολών μόνο.
περιμενε λιγο ;)
ειναι θεμα ports λογω wind pluss :)
κανε οτι λεω πιο πανω ;)
Μπερδευτήκαμε λίγο. :lol: Ως τώρα έκανα προσπάθεια για update μέσω wifi και μέσω καλωδίου-και δεν δούλευε. Τώρα δοκίμασα με wind plus και δούλευε. ¶ρα κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του πισιού μου. Θα το κοιτάξω.
WebViRuS
27 Μάρ. 2008, 11:49
Εβαλα την ρομ xda-live το destinator 6 .....to quick gps δουλευει κανονικα εκανα update αλλα οταν μπαινω στο destinator μια λεει το gps ειναι συνδεδεμενο και βρισκει μονο 4 δορυφορους και μια οτι δεν ειναι..ανα 4 δευτερα αλλαζει ....τι μπορει να συμβαινει?
Την rom kai radio τα εβαλα απο ενα link που εδωσε καποιος 4 σελιδες πισω...
κάποιος? :D
αυτό που λες ότι χάνει το σήμα, μου γινόταν παλιά και σε μένα σε κάποιες ρομ ειδικά τις 6.1, άστο λίγο ακόμα κάπου έξω ώστε να λειτουργήσει το gps κάνε ένα reset μετά και δοκίμασε πάλι. αν και τότε δεν σου δουλέψει τότε πρέπει να δοκιμάσεις gps gate.
Carpe_Diem
27 Μάρ. 2008, 11:52
Δεν εχω gps gate...δεν εχω κεραιουλα...
Παιδια επειδη φευγω ταξιδι θελω κατι που να λειτουργει χωρις προβληματα...υπαρχει κατι?
Θα κανω μια δοκιμη ακομα...
drdino
27 Μάρ. 2008, 11:53
http://rapidshare.com/files/102722250/HTC_Comm_Manager_coloured.cab
εγκατασταση στην μνημη τηλ και επανεκινηση :)
και πες τι εγινε :)
Tα ίδια, χαρακτήρες ό,τι να 'ναι. :confused:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.