View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
zaharakis
30 Αύγ. 2007, 19:01
re paidia giati ta koumpia gia kliseis klp einai sta deksi kai oxi aristera san ton titana?:blink:
ektos an anoigei kai apo tin alli...
ακριβως ;)
ανοιγει αναποδα σχετικα με τον τιτανα :)
δεν πιστευω (μεταξυ μας :worry:) να πειραξει κανεναν μας ομως :D:D:lol::lol::lol:
panaros
30 Αύγ. 2007, 19:20
ακριβως ;)
ανοιγει αναποδα σχετικα με τον τιτανα :)
δεν πιστευω (μεταξυ μας :worry:) να πειραξει κανεναν μας ομως :D:D:lol::lol::lol:
ετσι ακριβως. απο το 4350 και μετα, και το tmobile wing αλλα και το kaiser που εχουν μαγνητικα πληκτρολογια ανοιγουν δεξιοστροφα και οχι αριστεροστροφα οπως ανοιγε το 9100 και το tytn
aksizei na pouliso ton titana mou 400 euro kai to exo ena xrono ti stigmi pou mou exei paei 830 euro me kartes klp
xoris gps receiver
mporeite se liges grammes na sinopsisete ta siberasmata sas gia to kaiser mono kai stin synexeia se sigrisi me ton titana?????
if you can do it , do it!!!!:rolleyes:
thanksss
lagoudakis
30 Αύγ. 2007, 23:53
φιλε μου τι να σου πω!!!και εγω την ιδια απορια εχω,αλλα τωρα μου δουλευει μια χαρα και απο εκει που ειμουνα ετοιμος να τον φουνταρω τωρα λεω να τον κρατησω κανενα εξαμηνο ακομα:O
zaharakis
30 Αύγ. 2007, 23:56
aksizei na pouliso ton titana mou 400 euro kai to exo ena xrono ti stigmi pou mou exei paei 830 euro me kartes klp
xoris gps receiver
mporeite se liges grammes na sinopsisete ta siberasmata sas gia to kaiser mono kai stin synexeia se sigrisi me ton titana?????
if you can do it , do it!!!!:rolleyes:
thanksss
να και τα εχουμε χιλιοπει ;)
κοιτα εκει http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=733&id2=506
exo vrei agorasti aksiopisto se 15 meres mou eipe 400 me 450 euro
to thema einai aksizei?
kai go m,ia vdomada exo valei ta wm6 kai maresoun polu
me epsise kai h 3mpx camera....
elpizo kapoios na kserei kati parapano...
http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer
sta tria new ektos tou titana i moni diafora poy vlepo einai stin camera
vlepei kaneis kati allo?:O
lagoudakis
31 Αύγ. 2007, 00:03
αμα σου δινουν 450 ξανασκεψου το για κακα τα ψεμματα με το που θα βγει το καιζερ η τιμη του θα πεσει δραματικα
ennoousa kai vreite ta
htc kaiser 100
htc kaiser 110
duo einai telika...
apla to kaiser to exei kai san tytn 2
diladi to 100 den exei camera...
vasika den nomizo oti tha pesei poly i timi toy titana...
ti lete????:X
eltsele
31 Αύγ. 2007, 00:16
... λέμε ότι θα γίνει όπως το λέει ο lagoudakis...!:rolleyes:
Είναι κοινή λογική ορισμένα πράγματα.. Από τη στιγμή που το Kaiser παρουσιάζεται και προωθείται ως Tytn II και είναι η συνέχεια ενός μοντέλου ο προκάτοχος θα πάει για απόσυρση... Πάρε παράδειγμα και από τα συμβατικά κινητά που συμβαίνει το ίδιο...
Συν το γεγονός ότι ήδη ο τιτάνας είναι ένα μοντέλο που βρίσκεται για πολύ καιρό στην αγορά...:)
WebViRuS
31 Αύγ. 2007, 01:01
ego sti thesi sou tha poulousa ton titana asizititi. molis skasi to Kaiser se kana 2 vdomades to TyTN den tha ajizi. exo doulepsi arketa ena TyTN ke mou fanike poli megalo ke isos axristo gia auta pou prosferi. ne ine kati diaforetiko apo ta alla, den pisteuo omos oti sigkrinete oute sto elaxisto me to Kaiser to opio sou dini 3mp, vga camera, GPS (poli simantiko), 128 mb ram gia na min sernete to ergalio mias ke molis zorisis ligo to TyTN patoni, ke kalitero epejergasti. den tha anafertho sto software, mias ke sxedon oti exi to ena bori na pari ke to alo.
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 01:19
ego sti thesi sou tha poulousa ton titana asizititi. molis skasi to Kaiser se kana 2 vdomades to TyTN den tha ajizi. exo doulepsi arketa ena TyTN ke mou fanike poli megalo ke isos axristo gia auta pou prosferi.
εδω με στεναχωρεις....πολυ μεγαλος ο τιτανας και αχρηστος?? οχι και ετσι ;)το καιζερ ειναι και μεγαλυτερο και βαρυτερο ;)
το λεω μηνες τωρα οτι ο τιτανας μονο με τα 6αρια εδειχνε τι μπορουσε να κανει ..τα 5αρια τον αδικουσαν :O
ne ine kati diaforetiko apo ta alla, den pisteuo omos oti sigkrinete oute sto elaxisto me to Kaiser to opio sou dini 3mp, vga camera, GPS (poli simantiko), 128 mb ram gia na min sernete to ergalio mias ke molis zorisis ligo to TyTN patoni, ke kalitero epejergasti. den tha anafertho sto software, mias ke sxedon oti exi to ena bori na pari ke to alo.
ετσι ειναι ακριβως και το ξερεις καλα οτι συμφωνουμε :)
αλλα μην μου βγαζεις και τον τιτανα αχρηστο :D:D
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 01:22
.θα πάει για απόσυρση...
εσυ νεαρα μου :worry::worry:
γιατι βιαζεσαι να βγαλεις την τηλεφωναρα μου σε αποσυρση ??:chair::rocket:
:lol::lol::p:p
περαν της πλακας οσοι ειχαν τιτανα θα μεταβουν στο καιζερ αργα η γρηγορα..ειναι ο αντικαταστατης και ειναι και καλος :)
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 01:32
exo vrei agorasti aksiopisto se 15 meres mou eipe 400 me 450 euro
to thema einai aksizei?
kai go m,ia vdomada exo valei ta wm6 kai maresoun polu
me epsise kai h 3mpx camera....
elpizo kapoios na kserei kati parapano...
εγω δεν ""σκοτωνω "" τον τιτανα μου για 450ε :!:
ειναι ο 3ος στη σειρα μεσα σε ενα χρονο που εχω και ειναι 4 μηνων τηλ σε αψεγαδιαστη κατασταση!!στημενος τελεια,λειτουργικοτατος,σταθεροτατος,ταχυτατος,ουτε μια αμυχη πανω του..δεν αντεχω το παραμικρο σημαδι πανω σε τηλ δικο μου!!!
μολις γινει μια γραντζουνια σε συσκευη μου δεν στεκεται πλεον στα χερια μου....(εξου και ο 3ος,μιας και δωθηκαν οι προηγουμενοι λογω αυτης της τρελλας μου )
εδωσα ενα 3600 μερικων ημερων 200ε κατω,μονο και μονο επειδη μου επεσε :blink: απο το γραφειο,μισο μετρο υψος, και εκανε ενα μικρο σημαδι...
οταν συναντηθηκαμε με το παληκαρι που ηθελε να το παρει,τον ειχα ενημερωσει οτι ειχε ενα σημαδι...μου ζητησε να του δειξω το σημαδι,μιας και αυτος δεν μπορουσε να το βρει...μολις του το εδειξα..:worry::worry: εβαλε τα γελια....
προτιμω να τον εχω και να καθεται παρα να τον δωσω τοσο χαμηλα :O
παντως το καιζερ ειναι σαφως πολυ καλυτερο και δυνατοτερο απο τον τιτανα οποτε η αποφαση εξαρταται καθαρα απο εσενα και την τσεπη σου :)
εγω παντως θα το παρω:lol:
eltsele
31 Αύγ. 2007, 02:43
εσυ νεαρα μου
γιατι βιαζεσαι να βγαλεις την τηλεφωναρα μου σε αποσυρση ??
Φταίω εγώ που δεν αντέχεις την απλή, ωμή αλήθεια?!?!?:p
Αλλά μπορείς να το δεις από άλλη οπτική...
Δεν πάω να βγάλω σε απόσυρση το τηλεφωνάκι σου... Να σε αναβαθμίσω παώ βρε!!!!!!!!!!:D
περαν της πλακας οσοι ειχαν τιτανα θα μεταβουν στο καιζερ αργα η γρηγορα..ειναι ο αντικαταστατης και ειναι και καλος
Το ξέρω ότι κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου!!!!:D
εγω παντως θα το παρω
Εσύ πάντως σιγά που δεν θα το έπαιρνες!!!!!!:p
Αυτή την τρέλα με τις γρατσουνιές την έχω κι εγώ... (Το 3600 έχει κάνει ένα σημάδι πάνω δεξιά στο "χ", δεν ξέρω πως μια και μόνο stylus χρησιμοποιώ και τρελάθηκα όταν το είδα - το διαπίστωσα όταν το πήρα από το σέρβις) αλλά δεν υπάρχει λύση από όσο είδα:(:cry:)
Βλέπω γρατσουνιές που τις αντιλαμβάνομαι μόνο εγώ και ουδείς άλλος.... Εντοπίζω κάτι υποψίες σκόνης στην οθόνη που θέλουν μεγενθυντικό για να τις δεις... κ.ο.κ
Λες μεγαλώνοντας να γίνω σαν εσένα zaharakis???:lol: Ωχχχχ!!:p:lol:
al3xg3r0
31 Αύγ. 2007, 03:39
paidia eseis pou xerete kalytera ta ppc(pio empiroi)!!!
o epexergastis einai kalos axizi?(eimia kainourgios se aythn thn katigoria!!!):D:grin:
tha to doso ton titana 400 euro kai tha paro to kaiser na goustaro...
eimai periergos gia to pos tha leitourgei me tosi ram...:wacko:
avgerinosmd
31 Αύγ. 2007, 09:23
Meta apo arketes imeres pou i imerominia paradosis tou TYTNII sto expansys itan 5 Septembriou , ksanapige stis 14.....
manos the greek
31 Αύγ. 2007, 09:55
HTC TyTN II Review
http://www.phonearena.com/htmls/HTC-TyTN-II-Review-review-r_1803.html
WebViRuS
31 Αύγ. 2007, 10:03
zaharaki ego ixa poulisi prin merikous mines ena Qtek 2020 gia 350 euro :)
ke kala re si apateona. exis agorasi 3 fores to TyTN? ma ti agapi ine auti? eutixos pou den exo toso poli to provlima sou ke ego, giati an dis ti exi pathi to kakomiro to S100 2 xronia tora..... alla sto ipsos tou auto :D
kani ipomoni merikes evdomades ke meta tha pari sidaji. o titanas egine elafriteros molis vgikan ta 6 ke pigene ligo kalitera ontos, alla tora giati milame gia ta melothanata? :D :P
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 14:42
zaharaki ego ixa poulisi prin merikous mines ena Qtek 2020 gia 350 euro :)
ke kala re si apateona. exis agorasi 3 fores to TyTN? ma ti agapi ine auti? eutixos pou den exo toso poli to provlima sou ke ego, giati an dis ti exi pathi to kakomiro to S100 2 xronia tora..... alla sto ipsos tou auto :D
kani ipomoni merikes evdomades ke meta tha pari sidaji. o titanas egine elafriteros molis vgikan ta 6 ke pigene ligo kalitera ontos, alla tora giati milame gia ta melothanata? :D :P
οντως θα ειναι ξεπερασμενη συσκευη με την κυκλοφορια του καιζερ αλλα δεν μου ρχεται να τον δωσω ετσι με ελαφρα τη καρδια...:(
ξερεις τι ξενυχτια εχουμε τραβηξει μαζι με τον τιτανακο μου ??:(
WebViRuS
31 Αύγ. 2007, 15:55
plaisio ke vodafone den exoun idea ti ine to pda auto. apo ton enan ilithio ston alon me stelnoun sta tilefona. mexri ke apo eki perasa, tpt stis listes tous.
episis to kako ine oti opote vlepo to Touch eroteuome to megethos pou exi, to opio ine sxedon to miso apo to kaiser ke me rixni psixologika.
al3xg3r0
31 Αύγ. 2007, 16:58
paidia sorry pou to grafw pali alla epidi divasa to forum apo thn arxi telika ti exei gia epexergasti?sumsung i ayton ton qualcomm?
:confused:
aris_21
31 Αύγ. 2007, 17:27
paidia sorry pou to grafw pali alla epidi divasa to forum apo thn arxi telika ti exei gia epexergasti?sumsung i ayton ton qualcomm?
400MHz Samsung:O
karagiozis10
31 Αύγ. 2007, 17:59
οντως θα ειναι ξεπερασμενη συσκευη με την κυκλοφορια του καιζερ αλλα δεν μου ρχεται να τον δωσω ετσι με ελαφρα τη καρδια...:(
ξερεις τι ξενυχτια εχουμε τραβηξει μαζι με τον τιτανακο μου ??:(
Έτσι είναι φίλε, αν έχεις αγαπήσει κι έχεις μείνει ευχαριστημένος από μια συσκευή, την αποχωρίζεσαι με λύπη. Αλλά τι να κάνουμε, τα πράγματα πάνε πάντα μπροστά, εκτός κι αν κάνεις συλλογή, αλήθεια γιατί έχεις πάρει τρία τέτοια σ΄ένα χρόνο ?
WebViRuS
31 Αύγ. 2007, 18:38
Qualcomm MSM 7200, 400MHz
auton exi.
www.htc.com (poli aplo ke grigoro)
WebViRuS
31 Αύγ. 2007, 18:41
αλήθεια γιατί έχεις πάρει τρία τέτοια σ΄ένα χρόνο ?
ithele na ftiaji ena internet cafe, alla den ekatse ! :lol:
lagoudakis
31 Αύγ. 2007, 20:14
ithele na ftiaji ena internet cafe, alla den ekatse ! :lol::p:p:lol::lol:καλο
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 20:15
ithele na ftiaji ena internet cafe, alla den ekatse ! :lol:
:lol::lol::lol::D:D:D
βαλε και ενα s200,1 htc touch, 2 3600,3 p3300,χωρις να αναφερω συσκευες που ερχοντουσαν και φευγανε ενδιαμεσα ετσι για να δω τι κανουνε...(πχ nokia n95,SE P1i κλπ):)
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 20:20
Βλέπω γρατσουνιές που τις αντιλαμβάνομαι μόνο εγώ και ουδείς άλλος.... Εντοπίζω κάτι υποψίες σκόνης στην οθόνη που θέλουν μεγενθυντικό για να τις δεις... κ.ο.κ
Λες μεγαλώνοντας να γίνω σαν εσένα zaharakis???:lol: Ωχχχχ!!:p:lol:
εχεις πολλα χρονια ακομα μπροστα σου να την γλυτωσεις ;)
αν το παλεψεις θα το αποφυγεις :lol::lol:
dimitriossara
31 Αύγ. 2007, 21:06
:lol::lol::lol::D:D:D
βαλε και ενα s200,1 htc touch, 2 3600,3 p3300,χωρις να αναφερω συσκευες που ερχοντουσαν και φευγανε ενδιαμεσα ετσι για να δω τι κανουνε...(πχ nokia n95,SE P1i κλπ):)
Αν δεν έχει περάσει απο τα χέρια σου ΕΤΕΝ.....:p
karagiozis10
31 Αύγ. 2007, 21:15
Αν δεν έχει περάσει απο τα χέρια σου ΕΤΕΝ.....:p
Σωστό κι αυτό. :D
karagiozis10
31 Αύγ. 2007, 21:23
oops...:O
lithium
31 Αύγ. 2007, 21:49
Ημουν έτοιμος να κάνω την παραγγελία απο την expansys μεχρι που έπεσε στα χέρια μου το Τοuch ενος φίλου και μέτα απο 5 λεπτά το είχα ερωτευτεί. Εϊναι απίστευτα μικρό και στυλάτο..
Περιττό να σας πώ οτι είμαι σε μεγάλο δίλημμα τωρα. Το 3g δεν προβλέπεται να μου λείψει (ακόμα τουλάχιστον) καθώς δέν θα τρέχω καμία βαριά multimedia εφαρμογή (για msn kai surfing ενδιαφέρομαι κυρίως).Επίσης αδιαφορώ παντελώς για το gps (εχω στο αμάξι). Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να προτιμήσω το kaiser?
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 22:20
delete it please sory
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 22:20
Ημουν έτοιμος να κάνω την παραγγελία απο την expansys μεχρι που έπεσε στα χέρια μου το Τοuch ενος φίλου και μέτα απο 5 λεπτά το είχα ερωτευτεί. Εϊναι απίστευτα μικρό και στυλάτο..
Περιττό να σας πώ οτι είμαι σε μεγάλο δίλημμα τωρα. Το 3g δεν προβλέπεται να μου λείψει (ακόμα τουλάχιστον) καθώς δέν θα τρέχω καμία βαριά multimedia εφαρμογή (για msn kai surfing ενδιαφέρομαι κυρίως).Επίσης αδιαφορώ παντελώς για το gps (εχω στο αμάξι). Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να προτιμήσω το kaiser?
φιλε μου συγκρινεις 2 ΤΕΛΕΙΩΣ ανομοια παγματα :blink:
το touch ειναι ενα μικρο κοσμηματακι που δεν κανει για πολλα πολλα(ουτε για λιγα θα ελεγα :p)
ενω το καιζερ ειναι ενα επαγγελματικο εργαλειο που μπορεις να το τουμπανιασεις και να μην εχει κανενα προβλημα ;)τουλαχιστον αυτο απο οτι ξερουμε μεσα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του και απο τα revews....οταν το παρουμε στα χερια μας τοτε θα ξερουμε ολη την αληθεια :)
WebViRuS
31 Αύγ. 2007, 22:23
an den thes ke keyboard, tote ke ego to touch tha eperna. ine poli oreo to atimo. alla to kaiser mou pano apo ola :D
bori na mou pis re si zaharaki pos exis pari ola auta ta pda?
zaharakis
31 Αύγ. 2007, 22:34
an den thes ke keyboard, tote ke ego to touch tha eperna. ine poli oreo to atimo. alla to kaiser mou pano apo ola :D
συνηθως οσοι βλεπουνε τα τηλεφωνα μου πως δουλευουν και ποσο ειναι φορτωμενα...μου ζητανε τα ιδια..
οποτε αν ειναι συμφερουσα η τιμη μεταπωλησης :rolleyes: τα δινω :)
παντα ομως εχω τον τιτανα σταθερα μαζι μου και τα υπολοιπα ερχονται και παρερχονται ;)
lithium
31 Αύγ. 2007, 22:54
zaharakis ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είμαι άσχετος απο pda's (δεν μας έκαναν σεμινάρια για επεξεργαστές και μεγκαχέρτζ στην νομική :P ). Μόλις έκανα την παραγγελία. Η πλάκα είναι οτι μπορεί να το δούμε σε καμια βόνταφον ή στο πλαίσιο μέσα στον σεπτέμβρη καμια 200αρία ευρά φτηνότερο αλλα δε βαριέσαι.. Εμείς ναμαστε καλα λολ
gsioutas
31 Αύγ. 2007, 23:30
θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια ΠΡΑΚΤΙΚΗ σύγκριση μεταξύ του Kaiser και του Ε90 της ΝΟΚΙΑ? μια που στο ίδιο κοινό απευθύνονται...
WebViRuS
1 Σεπ. 2007, 00:07
den ginete na sigkrinis ena kinito me ena pda. ok kaloutsiko to E90, alla ine mono gia tous kolimenous me ta kinita. me to pda ola ine dinata, me ta kinita... iparxoun ke oria. an den exis dokimasi pote pda den boris na katalavis ti enoo.
ego apo tote pou pira pda den jana kitaja POTE sti zoi mou kinito.
zaharakis
1 Σεπ. 2007, 00:11
zaharakis ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είμαι άσχετος απο pda's (δεν μας έκαναν σεμινάρια για επεξεργαστές και μεγκαχέρτζ στην νομική :P ). Μόλις έκανα την παραγγελία. Η πλάκα είναι οτι μπορεί να το δούμε σε καμια βόνταφον ή στο πλαίσιο μέσα στον σεπτέμβρη καμια 200αρία ευρά φτηνότερο αλλα δε βαριέσαι.. Εμείς ναμαστε καλα λολ
απο που το παραγγειλες?
οσο για φθηνοτερη τιμη απο vodafone η πλαισιο..χλωμο το βλεπω...:O
zaharakis
1 Σεπ. 2007, 00:12
den ginete na sigkrinis ena kinito me ena pda. ok kaloutsiko to E90, alla ine mono gia tous kolimenous me ta kinita. me to pda ola ine dinata, me ta kinita... iparxoun ke oria. an den exis dokimasi pote pda den boris na katalavis ti enoo.
το κακο με τα pda ειναι οτι -μεχρι να ερθουν στην ζωη μας τα wm6- δεν καταφερναν να ειναι και καλα κινητα...
τωρα ομως πλεον ειναι μονοδρομος ++1000 σε αυτο :)
gsioutas
1 Σεπ. 2007, 00:16
δεν με ενδιαφέρει η κριτική αλλά η σύγκριση... και ναι είχα στο παρελθόν και κινητό-pda αλλά και όλα τα προηγούμενα communicator... πρακτικά πριν 2 χρόνια θα ψήφιζα communicator... καλλίτερη απόδοση ελληνικών, τέλεια υποστήριξη fax, και ευκολία στη χρήση... αλλά αυτά πριν 2 χρόνια... γι'αυτό ζητώ μια πρακτική σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα.
zaharakis
1 Σεπ. 2007, 01:02
δεν με ενδιαφέρει η κριτική αλλά η σύγκριση... και ναι είχα στο παρελθόν και κινητό-pda αλλά και όλα τα προηγούμενα communicator... πρακτικά πριν 2 χρόνια θα ψήφιζα communicator... καλλίτερη απόδοση ελληνικών, τέλεια υποστήριξη fax, και ευκολία στη χρήση... αλλά αυτά πριν 2 χρόνια... γι'αυτό ζητώ μια πρακτική σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα.
φιλε μου μην ξεχνας το μεγαλο μειον των communicators ομως..τον τεραστιο ογκο τους ;)
karagiozis10
1 Σεπ. 2007, 02:25
Έχω μια υποψία πως στο δίμηνο το πολύ τα βγάζει off !!! :lol:
Μην ακούω για μονόδρομους, δεν υπάρχουν μονόδρομοι συνοδοιπόροι...
Παιδια καλησπερα.Δεν αντεχα να το περιμενω αλλο κ μολις το παραγγειλα απο το expansys! Σε 15 μερες λεει το σαιτ οτι θα το εχω! Θα ηθελα να παρακαλεσω τους εμπειρους χρηστες για μια βοηθεια με κανα cab για ελληνικα sms καθως κ να μπορω να εχω τον τηλ. καταλογο μου στα ελληνικα επισης με καποιο pm αν ειναι δυνατον.Για το μενου δεν με πειραζει να ειναι στα αγγλικα εφοσον απο οτι διαβασα στο φορουμ δεν εχει ελληνικα το τηλ.Σας ευχαριστω κ παλι κ ελπιζω να μην μετανιωσω για την αγορα αυτη.:) Καλο ΣΚ!
WebViRuS
1 Σεπ. 2007, 13:56
apo oti fenete i htc to metaniose gia to kaiser, ke to link pleon den douleui sto site tis.
meddi, ena pm ston panaro kane ke tha sto dosi. ke emis den boroume na perimenoume alla stis 15 pou tha vgi to expansys, tote tha kikloforisi ke sta magazia pisteuo :)
Ευχαριστω! Θα στειλω pm στον Panaro:) Και εγω δεν μπορουσα να περιμενω αλλο και το παραγγειλα απο το expansys!
zaharakis
1 Σεπ. 2007, 15:56
παιδια καντε λιγο υπομονη.ειναι πολλα τα λεφτα για να τα δεσεμευετε σε παραγγελιες που δεν ξερετε ποτε θα σας παραδοθουν σιγουρα ;)
σκεφτειτε να κυκλοφορησει πλαισιο και να μην το εχετε παρει ακομη :blink:
εκει σκανε τα πρωτα παντα;) απο εκει πηρα τον 1ο τιτανα που κυκλοφορησε ελλαδα :)
WebViRuS
1 Σεπ. 2007, 17:55
ke ego apo plaisio thelo na pao na to paro otan vgi. 1 simantiko logo ine to thema tis egiisis. episis jeris ti ine na to feri prota to plaisio ke esi na min to exis pari akoma giati edoses ta lefta stin expansys ke perimenis pote tha to thimithi? :D
lithium
1 Σεπ. 2007, 19:27
Και εγώ απο expansys εκανα παραγγελία.. δέν κρατήθηκα :confused:
Παντως στο πλαίσιο χτές που ρώτησα εναν υπεύθυνο εκεί , μετα απο εναν τυπάκο που δήλωνε πλήρη άγνοια, το έψαξε και μου είπε οτι θα τους έρθει σε 2 με 3 βδομάδες.
karagiozis10
1 Σεπ. 2007, 20:13
Στην expansys ακυρώνεις την παραγγελία όποτε θέλεις αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ότι παρήγγειλες. ;)
Apla min ksexnate ton skopo tous... Ypotithetai pos einai KAI tilefona.
Diladi DEN mporei na einai poli baria oute poli ogkodi giati apla meta antikathistantai apo foritous .
Gia emena to TyTN II opos kai legetai pleon einai tromero. Einai omos kai bari... Diladi apla prepei auti h HTC na bgazei kathe fora kai ena meionektima sta til tis? eleos... :lol:
Pantos an sigkrithoun ta texnika xaraktiristika tou me opoiodipote allo stin kathgoria tou tote sigoura bgainei nikitis.
WebViRuS
2 Σεπ. 2007, 22:22
tna i diafora pou exi sto varos apo to TyTN ine para poli mikri, an skeftis ta pleonektimata pou exi. skepsou omos ke ta bratsa pou tha sou prosferi otan tha to sikonis 50 fores tin imera :D
kati palikaria sto modaco lene oti i siskeui akirothike gia na vgi ton octobrio epidi i teleutea ekdosi evgale pola provlimata. merikoi lene oti ine alithia aloi lene oti ine vlakies.
ti ginete enas theos jeri.
Επιτέλους έφθασε παιδιά καλώς να ορίσει :D
http://www.clove.co.uk/
http://www.devicewire.co.uk/HTC-TYTN-II
http://www.expansys.com/p.aspx?i=151713
zaharakis
3 Σεπ. 2007, 22:49
Επιτέλους έφθασε παιδιά καλώς να ορίσει :D
ποια η διαφορα αν το παραγγειλουμε απο εκει και οχι απο το ελληνικο expancys? :O
WebViRuS
3 Σεπ. 2007, 23:02
zaharaki katse fronima :D sigkratisou... den vlepis emena? perimeno na do to plaisio na to ferni gia na pao na to paro tsaba :)
ποια η διαφορα αν το παραγγειλουμε απο εκει και οχι απο το ελληνικο expancys? :O
καμιά απλά από το expancys έρχεται μέσω Γαλλίας και ενδέχεται να καθυστερήσει λίγο περισσότερο.
zaharakis
4 Σεπ. 2007, 00:03
καμιά απλά από το expancys έρχεται μέσω Γαλλίας και ενδέχεται να καθυστερήσει λίγο περισσότερο.
συγγνωμη δεν διατυπωσα καλα την ερωτηση μου :)
στο expancys to αγγλικο το εχει αμεσα παραδωτεο ενω στο ελληνικο λεει διαθεσιμο απο 14/9 ..
ενοουσα αν εχουν καποια διαφορα software τα δυο τηλ μεταξυ τους επειδη διατιθονται για διαφορετικες χωρες.
αν και στο ελληνικο expancys αγγλικη γλωσσα λεει οτι εχει το τηλ :O
αρα αν το παραγγειλω απο το αγγλικο θα το εχω πιο γρηγορα απο τις 14/9 που το εχει διαθεσιμο -οπως λεει τουλαχιστον -το ελληνικο..?:O
συγγνωμη δεν διατυπωσα καλα την ερωτηση μου :)
στο expancys to αγγλικο το εχει αμεσα παραδωτεο ενω στο ελληνικο λεει διαθεσιμο απο 14/9 ..
ενοουσα αν εχουν καποια διαφορα software τα δυο τηλ μεταξυ τους επειδη διατιθονται για διαφορετικες χωρες.
αν και στο ελληνικο expancys αγγλικη γλωσσα λεει οτι εχει το τηλ :O
αρα αν το παραγγειλω απο το αγγλικο θα το εχω πιο γρηγορα απο τις 14/9 που το εχει διαθεσιμο -οπως λεει τουλαχιστον -το ελληνικο..?:O
Όχι δεν έχουν κάποια διαφορά στο software τα 2 τηλ, απλά το expansys στέλνει ελλάδα μόνο από τις αποθήκες τους στην Γαλλία. Εάν το παραγγείλεις από το αγγλικό expansys που το έχουν άμεσα σε stock, για να το έχεις πιο γρήγορα, το κινητό θα σταλεί Γαλλία και μετά Ελλάδα.
zaharakis
4 Σεπ. 2007, 00:33
Όχι δεν έχουν κάποια διαφορά στο software τα 2 τηλ, απλά το expansys στέλνει ελλάδα μόνο από τις αποθήκες τους στην Γαλλία. Εάν το παραγγείλεις από το αγγλικό expansys που το έχουν άμεσα σε stock, για να το έχεις πιο γρήγορα, το κινητό θα σταλεί Γαλλία και μετά Ελλάδα.
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :)
το αγορασα :)
υπομονη μεχρι να ερθει τωρα :rolleyes:
karagiozis10
4 Σεπ. 2007, 01:31
Αν δεν το πάρεις εσύ αγόρι μου να μας πεις πως πάει δεν θα το πάρει κανείς. Άντε καλορίζικο. :D
zaharakis
4 Σεπ. 2007, 05:24
Αν δεν το πάρεις εσύ αγόρι μου να μας πεις πως πάει δεν θα το πάρει κανείς. Άντε καλορίζικο. :D
σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα:)
κατσε να ρθει με το καλο ... και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος τελικα :D
WebViRuS
4 Σεπ. 2007, 09:47
thelo ke ego :(
tha exei idia kamera me to advantage?
auti me ta 3mpx
xtes to eixa gia mia mera to sigekrimeno pou einai san foriti tv kai mou ekane poly kaki ediposi i kamera...
ase pou me ti mnimi pou exei kai auto den sinadisa kai kamia terastia diafora stin taxitita kai sto poso eueliktti einai i suskeui
perimeno tis apopseis sas...:confused::confused::confused:
karagiozis10
4 Σεπ. 2007, 10:51
Mε αυτή την υπογραφή αποκλείεται. :lol:
se opoion aresoume...
kai den exei kati i ipografi mou, gia tin omada mou milao...
pikrameno se kovo....:lol::lol:
karagiozis10
4 Σεπ. 2007, 11:02
Κάτι φωτογραφίες του που είδα σε ένα review (δεν θυμάμαι που) μια χαρά ήταν.
Πικραμένος ναι, που δεν μπορούσαμε να την σπρώξουμε μέσα. :)
den ksero psiloksenerosa, ithela poly na paro to kaicer, tora omoa tha perimeno na to paroun merikoi na akouso gnomes kai meta vlepoume
se europaika mats auta ta plironeis...
thimisou emas stin (puta) barca...
den thelo na thimamai poso klama eriksa...:D:D:D:lol:
zaharakis
4 Σεπ. 2007, 14:34
καντε υπομονη (και γω μαζι σας :lol:) κανα δυο μερουλες και θα μαθουμε τι λεει απο 1ο χερι :)
WebViRuS
4 Σεπ. 2007, 14:57
zaharaki pos tha to exis se 2 meres? tha me trelanis? :D
zaharakis
4 Σεπ. 2007, 15:13
zaharaki pos tha to exis se 2 meres? tha me trelanis? :D
το αγορασα .δεν το παραγγειλα ..
ετσι μου ειπανε ..γυρω στις 2 εργασιμες κανει ...
τουλαχιστον ετσι μου ειπανε απο expancys ελλαδος,οτι τοσο παιρνει για παραδοση απο εξωτερικο ...:O
περιμενω και επιβεβαιωση απο expancys αγγλιας για του λογου το αληθες ...οπου να ναι θα εχω νεα :)
karagiozis10
4 Σεπ. 2007, 15:19
Όποιος το πάρει πρώτος, κερνάω καφέ. Αν το πάρω εγώ κερνάτε εσείς.
Κανένας με γνωστό στο expansys ? :lol:
Παιδια καλησπερα.Εγω το παραγγειλα απο το expansys την παρασκευη 31/8 αλλα δεν εχω πιστωτικη κ χθες μου τηλ και σημερα τελικα πληρωσα το ποσο στην Τραπεζα Πειραιως.Λετε να το εχω πριν τις εκλογες η μετα?
zaharakis
4 Σεπ. 2007, 19:51
Όποιος το πάρει πρώτος, κερνάω καφέ. Αν το πάρω εγώ κερνάτε εσείς.
Κανένας με γνωστό στο expansys ? :lol:
τον καφε τον κερναω εγω το παρω δεν το παρω 1ος :lol:
απο 179 τεμαχια που ειχε διαθεσιμα το μεσημερι στις 2.30 περιπου εχουν μεινει 71 τωρα :blink: στο αγγλικο expancys !!
Το ελληνικό πάντως απο ότι ακουγεται θα δίνεται bundle με κάποιο καλό soft που θα αξιοποιεί το gps του.
karagiozis10
4 Σεπ. 2007, 20:48
Με τι τιμή όμως ? :rolleyes:
sx1vg18
4 Σεπ. 2007, 23:58
799+100=899 ??? Para polla... Iparxei kai to N95 sthn agora...
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 00:08
799+100=899 ??? Para polla... Iparxei kai to N95 sthn agora...
που δεν εχει καμια σχεση ομως με το καιζερ ;)
ειναι δυο ανομοια πραγματα που δυστυχως σε συγκριση με το καιζερ το Ν95 ειναι πολυ λιγο...μα παρα πολυ λιγο ;)
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 00:10
De to les kai para poli ligo... Kalo leitourgiko,pio grhgoro epeksergasth(nomizw),GPS,arketa kalh kamera,ktl ktl. Ki exei pleon 690 kapou ekei. E de leei re si h diafora,einai terastia
karagiozis10
5 Σεπ. 2007, 00:13
Πάρε αυτό αφού σ' αρέσει, εμείς πήραμε το HTC. Βαριέμαι να σου εξηγώ. :D
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 00:17
Den eisai upoxrewmenos na mou eksigiseis.Emena mou arese poli to Kaiser,eimai diatethimenos na dwsw arketa alla oxi kai tosa omws,th stigmh pou iparxei kati analogo sthn agora,me poli ligotera xrhmata.Ekei einai to provlima mou,oxi sto Kaiser
Ξαναλέω αυτη η τιμή είναι για το Bundle
karagiozis10
5 Σεπ. 2007, 00:19
Δεν είναι ανάλογο φίλε, αλλά είπαμε, που να σου εξηγώ. Ψάξε να δεις τι δυνατότητες έχουν τα PDA και βάλε λίγο στην πάντα την τιμή. Υπάρχουν και φτηνότερα. :cool:
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 00:21
Ta fthinotera de mou aresoun... :p Auto mou phre ta muala ! Mporw na fantastw tis dinatothtes pou les alla eimai enas tapeinos foithths,oxi o xaidemenos gios tou Latsh...
karagiozis10
5 Σεπ. 2007, 00:27
Πάρε τότε ένα Χ500 πριν εξαφανιστούν τελείως ή ψάξε για μεταχειρισμένο. ;)
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 00:34
De mou aresei...Im almost in love with Kaiser...
ntinos
5 Σεπ. 2007, 00:34
Iparxei kai to N95 sthn agora...αληθεια φιλε μου?ξερεις εκτος απο την αθηνα υπαρχει και η υπολοιπη ελλαδα.και οταν προσπαθησα να στειλω σ εναν φιλο μου το σημειο που ημουνα στις διακοπες,το μονο που ειδε ο ανθρωπος σε n95 φυσικα,ηταν μια ξερα στην χαλκιδικη η οποια ηταν το πρωτο ποδι μ ενα σημαδακι επανω.κακα τα ψεματα αυτη η ιστορια με το υποτιθεμενο gps του n95 ηταν χοντρο αστειο για ολους οσους πιστεψαν στην νοκια και εκαναν την μ....κια μετα απο 8 χρονια ppc να μπουν στη διαδικασια εστω και για δοκιμη.αντε καλως να σας ερθει παιδια το νεο tytn μας και να μας πειτε τις εντυπωσεις σας απο πρωτο χερι μεχρι να το παρουμε και μεις απο πλαισιο
karagiozis10
5 Σεπ. 2007, 00:35
Από expansys με επαγγελματικό ΑΦΜ γλυτώνεις το ΦΠΑ και σου έρχεται με μεταφορικά κάπου 660 €. Αλλιώς περίμενε καμιά επιδότηση.
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 00:40
Den eisai upoxrewmenos na mou eksigiseis.Emena mou arese poli to Kaiser,eimai diatethimenos na dwsw arketa alla oxi kai tosa omws,th stigmh pou iparxei kati analogo sthn agora,me poli ligotera xrhmata.Ekei einai to provlima mou,oxi sto Kaiser
ειναι πολυ λογικη η σκεψη σου φιλε μου και αν και φευγουμε λιγο off topic , δεν ειναι αναλογο το ν95 ενος καλου pda;)
ειναι πολλες οι διαφορες τους .
ειχα το ν95 παραλληλα με pda και ξερω τι κανει καλα και τι οχι σε συγκριση με ενα pda.
δεν σου μιλαω για το καιζερ που ειναι (βασει παντα τεχνικων χαρακτηριστικων,μιας και ακομα δεν εχει ερθει στα χερια μου)οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι σημερα σε pda ,αλλα σε συγκριση με τα ηδη υπαρχοντα pdaπου κυκλοφορουν στην αγορα ;)
το ν95 ειναι πιο πολυ τηλεφωνο και προσπαθει να γινει και pda
ενω τα pdas υστερουν σε αμεσοτητα στην χρηση τους ως τηλεφωνα αλλα σε ολα τα αλλα κατατροπωνουν τον οποιο συναγωνισμο..:)
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 00:42
Einai aksipistes oi agores mesw net ? ena auto, to allo.. Tha exei ellhniko leitourgiko ?
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 00:45
Einai aksipistes oi agores mesw net ? ena auto, to allo.. Tha exei ellhniko leitourgiko ?
αξιοπιστες αρκει να ξερεις απο που αγοραζεις ;)
οχι δεν θα εχει ελληνικο μενου..οσους δεν τους απασχολει το ελληνικο μενου (για μενα ειναι φυρα...) ,αλλα και την εγγυηση της ace hellas δεν εχουν κανενα προβλημα.οσοιτο εχουν αναγκη,περιμενουν το πλαισιο που θα το φερει με ελληνικα κανονικοτατα ;)
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 00:47
Nai alla to plaisio den einai o paradeisos twn kalwn timwn... An sto internet exei 660 kai sto plaisio 900 eurw einai aisxos h diafora ( c'est la Grece...)
799 to tilefwno oxi 900 kai 100 to igo an to thes apo kei kai pera i kathe etereia tha kanei tis ekptwseis tis kai vlepoume
sorry alla apo tis toses fores pou to egrapsa mperdeutika pia
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 00:53
Iparxei kai to N95 sthn agora...αληθεια φιλε μου?ξερεις εκτος απο την αθηνα υπαρχει και η υπολοιπη ελλαδα.και οταν προσπαθησα να στειλω σ εναν φιλο μου το σημειο που ημουνα στις διακοπες,το μονο που ειδε ο ανθρωπος σε n95 φυσικα,ηταν μια ξερα στην χαλκιδικη η οποια ηταν το πρωτο ποδι μ ενα σημαδακι επανω.κακα τα ψεματα αυτη η ιστορια με το υποτιθεμενο gps του n95 ηταν χοντρο αστειο για ολους οσους πιστεψαν στην νοκια και εκαναν την μ....κια μετα απο 8 χρονια ppc να μπουν στη διαδικασια εστω και για δοκιμη.
+ 1000 φιλε μου :)
ειναι μεγαλη η κοροιδια που εριξαν στους καταναλωτες οι της νοκια με αυτου του ειδους τις συσκευες.....μιας και συνεχιζουν την απατη του gps και wifi που μονο στα λογια τους ειναι καλα....:mad:
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 00:55
699 paleuetai...2 misthous tha dwsw !!! Enhmerwste me plz,ti einai to igo ? (polles erwthseis alla tha kanw strofh mallon sta windows mobiles,den einai kai aplo pragma :p )
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 00:56
699 to tilefwno oxi 900 kai 100 to igo an to thes apo kei kai pera i kathe etereia tha kanei tis ekptwseis tis kai vlepoume
774ε κανει το καιζερ στο expancys και κανει ολα οσα σου υποσχεται σαν συσκευη
ενω το ν95 με 690ε δεν κανει σωστα ουτε τα μισα απο οτι λενε οι ειδημονες της νοκια....
και οσο για την τιμη των προγραμματων...να μην κοροιδευομαστε ;) ολοι μας λιγο πολυ απο τα γνωστα ""μαγαζια"" ψωνιζουμε ....:)
οποτε δεν τιθεται θεμα κοστους προγραμματων ;)
WebViRuS
5 Σεπ. 2007, 01:15
prepi na vroume kana kalo palikari mesa apo to plaisio me akres gia na mas pi pote tha paroun to ergalio gia apothema, na pame na to sikosoume :)
sx1vg18
5 Σεπ. 2007, 01:24
Piga rwtisa shmera sthn P.Patrwn. Klassika den iksere...
Akis Metal
5 Σεπ. 2007, 03:04
Εγω παντως που ρωτισα σε ενα μαγαζι που ειχα αγορασει το Ρ3600 απο εκει γιατι τι ειχε φερει σχεδον πρωτο με ελληνικα μου ειπαν πως θα εχουν το ΤΥΤΝ ΙΙ την αλλη εβδομαδα...:)
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 05:32
Εγω παντως που ρωτισα σε ενα μαγαζι που ειχα αγορασει το Ρ3600 απο εκει γιατι τι ειχε φερει σχεδον πρωτο με ελληνικα μου ειπαν πως θα εχουν το ΤΥΤΝ ΙΙ την αλλη εβδομαδα...:)
μηπως θα ηταν καλο να αναφερεις ποιο μαγαζι?;)
παρα πολλοι θα ηθελαν να μαθουν :)
georgep800
5 Σεπ. 2007, 07:42
Επίσημα στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει η συσκευή;; Πρόκειται να πάρω κάποια συσκευή με επιδότηση και είχα παραγγείλει την Ρ3600. Λόγο κάποιου προβλήματος απο τα κεντρικά έχω την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας.
Για ποιο λόγο λοιπόν να κάνω ακύρωση για το Ρ3600 και να πάρω το TyTN II;;:rolleyes:
karagiozis10
5 Σεπ. 2007, 11:21
Πάντως η expansys έχει 1250 παραγγελίες απ' όλη την Ευρώπη παιδιά, οπότε υπομονή. :heat:
ειναι μεγαλη η κοροιδια που εριξαν στους καταναλωτες οι της νοκια με αυτου του ειδους τις συσκευες.....μιας και συνεχιζουν την απατη του gps και wifi που μονο στα λογια τους ειναι καλα....:mad:
to wi-fi merikon nokia einai kalitero apo tou tytn...
einai ksenera auto pou leo alla exo faei apeiro kraksimo gi auto...:X:cry:
WebViRuS
5 Σεπ. 2007, 12:27
Επίσημα στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει η συσκευή;; Πρόκειται να πάρω κάποια συσκευή με επιδότηση και είχα παραγγείλει την Ρ3600. Λόγο κάποιου προβλήματος απο τα κεντρικά έχω την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας.
Για ποιο λόγο λοιπόν να κάνω ακύρωση για το Ρ3600 και να πάρω το TyTN II;;:rolleyes:
george oi logoi pou tha eprepe na paratisis to 3600 ke na paris to Kaiser ine PARA poloi. den tha katsoume pali na anaferoume giati ke pos.
www.htc.com - Me to pou benis sto site fatsa exi to TyTN II, me leptomeries.
---
an auto to katastima pou les to ferni tin epomeni evdomada, tote to POLI se 2 tha to exi ke to plaisio e? :)
oso gia to expansys, prepi na exi fai treli friki me tis mazikes apostoles pou kani me tous neous titanes :)
Driver_3
5 Σεπ. 2007, 12:30
Το gps του Ν95 δεν ειναι κακο ειδικα απ τη στιγμη που εγινε agps k κλειδωνει ταχυτατα, απλα δεν υπαρχει καποιο προγραμμα της προκοπης πχDestinator..μεχρι να βγει ομως καποιο τετοιο προγραμμα το Ν95 δεν με οικανοποιει στον τομεα της πλοηγησης..οσο για το wifi δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα αν και σερφαρω με το Ν95 κανα 2ωρο καθε μερα.Ειπα αυτα μιας κ ειμαι κατοχος Ν95 κ αναφερθηκε...
Λοιπον τo kaiser ειναι κατα 99% το επομενο μου κινητο..μεχρι τωρα δεν αλλαζα το symbian-nokia γιατι θεωρουσα τα ppc δυσκολα σε χρηση κλησεων-sms.Επαιξα λιγο ομως με το Touch κ ειδα οτι τα wm6 κανουν τα ppc πιο πολυ κινητα. πιστευω οτι κ το πληκτρολογιο του kaiser ειναι ευκολο σε χρηση.. Ομως το kaiser εχει το περιβαλλον του Htc Touch?Δηλαδη το touchFlo κ το cube?
WebViRuS
5 Σεπ. 2007, 12:32
oxi file mou, den exi to cube. exi omos tin texnologia tou touchflo, dld na boris na kanis scroll me to daktilo sou.
to cube ektos apo efe den sou prosferi ke tpt tis prokopis. kane install to mobile shell tis SPB sto kaiser ke tha ise arxontas :)
Driver_3
5 Σεπ. 2007, 12:39
Αντε να κυκλοφορησει συντομα γιατι δεν θελω να το παρω απο εξωτερικο!! Το μονο που ισως θα μου ληψει ειναι η φωτο κ το βιντεο που τραβαει το Ν95:lol: Ελπιζω παντως η ποιοτητα του να μην συγκρινεται με του Ν95 το οποιο σε θεμα ποιοτητας ηταν κακο για τα λεφτα που εδωσα:mad:
ntinos
5 Σεπ. 2007, 17:21
Το μονο που ισως θα μου ληψει ειναι η φωτο κ το βιντεο που τραβαει το Ν95:lol: Ελπιζω παντως η ποιοτητα του να μην συγκρινεται με του Ν95 το οποιο σε θεμα ποιοτητας ηταν κακο για τα λεφτα που εδωσα
θεωρησε το απο τωρα,οτι μπορει και να σου λειψει στα σιγουρα,οσο για την ποιοτητα κατασκευης ακομα και το παναρχαιο s100 ειναι πιο στιβαρο σαν κατασκευη απο το n95.οτι qtek και htc εχω δουλεψει εως τωρα η ποιοτητα τους ηταν σχεδον κορυφαια.αντε να δουμε ποτε θαρθει γιατι μεχρι τοτε απ την αγωνια μας ειμαστε ψιλο off topic
outblaze
5 Σεπ. 2007, 20:53
Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που έχουν πρόσβαση στο forum της HTC Ελλάδος (βλ. ΑCE), αν έχει ειπωθεί κάτι σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Τους έχω στείλει e-mail, αλλά για αιτίες που δεν θα ήθελα να σχολιάσω δεν μου έχουν απαντήσει εδώ και 7 μέρες.
Υ.Γ. Μήπως να αλλάξει το όνομα του thread σε ΗΤC Kaiser/Tytn II;
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 21:08
Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που έχουν πρόσβαση στο forum της HTC Ελλάδος (βλ. ΑCE), αν έχει ειπωθεί κάτι σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Τους έχω στείλει e-mail, αλλά για αιτίες που δεν θα ήθελα να σχολιάσω δεν μου έχουν απαντήσει εδώ και 7 μέρες.
Υ.Γ. Μήπως να αλλάξει το όνομα του thread σε ΗΤC Kaiser/Tytn II;
φιλε μου απευθυνσου στο πλαισιο ;)
μην περιμενεις απο την ace να το φερει 1η :O
αν δεν σε ενδιαφερει το ελληνικο μενου παρτο απο εκει
edit
αν και εκει απο οτι ειδα τωρα δεν εχει αλλα ετοιμοπαραδοτα....τα πηραν ολα:blink:
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 21:14
Τους έχω στείλει e-mail, αλλά για αιτίες που δεν θα ήθελα να σχολιάσω δεν μου έχουν απαντήσει εδώ και 7 μέρες.
δεν χρειαζεται να σχολιασεις τπτ..καταλαβαινουν οσοι ξερουν ...:Oμην ανυσηχεις ;)
υπαρχει και το αναλογο thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101200
WebViRuS
5 Σεπ. 2007, 21:19
sto plaisio min rotisis akoma mexri na teliosi i evdomada. Deutera tous kinigaga bas ke to vroune se kamia lista. alla tpt akoma :(
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 21:22
Deutera tous kinigaga :(
αυτα κανετε και τους τρομαζετε
και μετα δεν φερνουν συσκευες :lol::lol::p:D
WebViRuS
5 Σεπ. 2007, 21:52
haha, ama den tous tarakounisis, den tha tous kounisis :P
karagiozis10
5 Σεπ. 2007, 23:51
Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που έχουν πρόσβαση στο forum της HTC Ελλάδος (βλ. ΑCE), αν έχει ειπωθεί κάτι σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.
Τίποτα επίσημο. :ninja:
αν και εκει απο οτι ειδα τωρα δεν εχει αλλα ετοιμοπαραδοτα....τα πηραν ολα:blink:
Τα δικά μας είναι μέσα σε αυτά που βρίσκονται καθ' οδόν ? :blink:
zaharakis
5 Σεπ. 2007, 23:57
Τα δικά μας είναι μέσα σε αυτά που βρίσκονται καθ' οδόν ? :blink:
σιγουρα !!
εμενα μου εστειλαν επιβεβαιωση οτι το τηλ ξεκινησε απο αγγλια σημερα στις 15.01 με προορισμο αθηνα:w00t::yahoo::yahoo:
lagoudakis
6 Σεπ. 2007, 00:04
αντε δημητρη με το καλο να σου ερθει:happy:εισαι ετοιμος βλεπω και νεο avatar:D:D
eltsele
6 Σεπ. 2007, 00:11
σιγουρα !!
εμενα μου εστειλαν επιβεβαιωση οτι το τηλ ξεκινησε απο αγγλια σημερα στις 15.01 με προορισμο αθηνα:w00t::yahoo::yahoo:
Τσεκαρισμένο?? Πήρες το 141 να είσαι σίγουρος ότι ήταν 15.01??
Μήπως ήταν 15.02??
Όχι, το λέω, γιατί ως γνωστόν το λεπτό μας έχει αξία!!!!:p:p
Το ενδεχόμενο να του βάλουν κανένα τσιπάκι για να παρακολουθείς ανά δευτερόλεπτο τις γεωγραφικές συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται, το σκέφτηκες?? Μην το βολτάρουν πουθενά και σε καθυστερούν τσάμπα!!!!!!:p:p:rotfl:
Άντε με το καλό να σου έρθει γιατί σε βλέπω να μην κλείνεις μάτι!!!!:lol::)
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:11
αντε δημητρη με το καλο να σου ερθει:happy:εισαι ετοιμος βλεπω και νεο avatar:D:D
ευχαριστω φιλε μου:)
απο αβαταρ γιαννη καλα παμε :O
το τηλεφωνο θελουμε ομως :lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:15
Τσεκαρισμένο?? Πήρες το 141 να είσαι σίγουρος ότι ήταν 15.01??
Μήπως ήταν 15.02??
Όχι, το λέω, γιατί ως γνωστόν το λεπτό μας έχει αξία!!!!:p:p
Το ενδεχόμενο να του βάλουν κανένα τσιπάκι για να παρακολουθείς ανά δευτερόλεπτο τις γεωγραφικές συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται, το σκέφτηκες?? Μην το βολτάρουν πουθενά και σε καθυστερούν τσάμπα!!!!!!:p:rotfl:
Άντε με το καλό να σου έρθει γιατί σε βλέπω να μην κλείνεις μάτι!!!!:lol::)
ευτυχως εχουν προνοησει για αυτο :rolleyes:
υπαρχει online παρακολουθηση του πακετου μου μεσω της dhl ..
ειναι μια δυνατοτητα που (προσωπικα με εκπλησει :blink:) που σου δινει την ενημερωση που βρισκεται το πακετο που εχεις παραγγειλει σε πραγματικο χρονο :blink:
δλδ η μεχρι τωρα κινηση του καιζερ μου :love:
September 05, 2007 15:01 Manchester - UK Shipment picked up
September 05, 2007 16:03 Manchester - UK Departing origin
September 05, 2007 19:01 Manchester - UK Departed from DHL facility in Manchester - UK
September 05, 2007 21:10 East Midlands - UK Arrived at DHL facility in East Midlands - UK
eltsele
6 Σεπ. 2007, 00:21
Είσαι απίστευτος!!!!! Υποθέτω την ξέρεις απ' έξω την κίνηση του πακέτου, έτσι??
Δεν χρειάζεται να τη διαβάσεις?!
Γιατί θα εξεταστείς πάραυτα!!!!!!;):p
Άντε, ποιός τη χάρη σου! Λίγη υπομονή!;)
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:23
Είσαι απίστευτος!!!!! Υποθέτω την ξέρεις απ' έξω την κίνηση του πακέτου, έτσι??
Δεν χρειάζεται να τη διαβάσεις?!
Γιατί θα εξεταστείς πάραυτα!!!!!!;):p
Άντε, ποιός τη χάρη σου! Λίγη υπομονή!;)
:rolleyes::rolleyes::D:D:D
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 00:35
East Midlands ? :lol: Για Δευτέρα σε κόβω !!! :rotfl:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:40
East Midlands ? :lol: Για Δευτέρα σε κόβω !!! :rotfl:
το αργοτερο παρασκευη θα το εχω στα χερια μου :nagger:
τελος:!: :lol::lol:
eltsele
6 Σεπ. 2007, 00:43
τελος:!: :lol::lol:
Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνννεις... Τέλλλος!!!!!! Που λέει κ το άσμα!!!!!:lol::lol:
@Κι εσύ karagiozis10 μη του λες τέτοια και μας πάθει τίποτα!!
Τώρα που είναι εν αναμονή, θα του φερόμαστε με φροντίδα και προδέρμ!!!!:lol::p:lol:
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 00:44
zaharaki giati mou to kanis auto mou les? telos panton kaloriziko file :) thelo omos leptomeri parousiasi molis to paris. ego apo deutera tha gino o fovos ke o tromos tis kopelas pou sikoni to tilefono sto plaisio mexri na mou pi, exoume stock! :D
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:46
zaharaki giati mou to kanis auto mou les? telos panton kaloriziko file :) thelo omos leptomeri parousiasi molis to paris. ego apo deutera tha gino o fovos ke o tromos tis kopelas pou sikoni to tilefono sto plaisio mexri na mou pi, exoume stock! :D
βασικα οταν το παρω με το καλο ( :rolleyes: αυριο μεθαυριο :p)
δεν θα εχετε νεα μου...για καποιες ωρες :rolleyes:
θα χρειαστω κανα 3ωρο να το στησω απο την αρχη και κανα 2ωρο να του πιω το αιμα :ninja:
μετα οτι ειναι να δειξει θα το εχει δειξει οποτε θα εχετε και νεα μου :lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:48
Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνννεις... Τέλλλος!!!!!! Που λέει κ το άσμα!!!!!:lol::lol:
@Κι εσύ karagiozis10 μη του λες τέτοια και μας πάθει τίποτα!!
Τώρα που είναι εν αναμονή, θα του φερόμαστε με φροντίδα και προδέρμ!!!!:lol::p:lol:
ετσι ετσι !!πες τα !! ....αντε γιατι τον βλεπω να πινει καφε με αλατι :X:lol::lol:
georgep800
6 Σεπ. 2007, 00:49
Τελικά άκυρο το Ρ3600, θα περιμένω και εγώ το TyTN II...:D
Ελπίζω μόνο να μην αργήσει...
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:52
ego apo deutera tha gino o fovos ke o tromos tis kopelas pou sikoni to tilefono sto plaisio mexri na mou pi, exoume stock! :D
να την προσεχεις αυτην την κοπελα :!:
εκτος του οτι ειναι πολυ καλη και εξυπηρετικη,ειναι ο ανθρωπος σου ;)
αυτη θα στο κρατησει μεχρι να πας να το παραλαβεις!!
σκεψου να της ψησεις το ψαρι στα χειλη...και μολις ερθει το τηλ ...να σου πει κανα ξερο....
""ειναι κλεισμενα ολα"" :lol::lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 00:53
Τελικά άκυρο το Ρ3600, θα περιμένω και εγώ το TyTN II...:D
Ελπίζω μόνο να μην αργήσει...
αυτο ελειπε ...να μην το αποφασιζες :)
αντε με το καλο!!σε κανα δυο βδομαδες το πολυ θα ειναι ελλαδα ;)
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 01:14
zaharaki, piga tin paraskeui sto plaisio ke ekana kratisi mia poli orea tsanta laptop pou marese, ke epidi den ixa lefta mazi mou tis leo krata to. ti deutera tha ertho na tin paro.
tin deutera pou piga lipon 3 atoma me rotagane POS itan i tsanta ke peripou ti timi itan gia na tin entopisoun. (ipopsin i tsanta itan to MONADIKO komati) meta apo 15 lepta tin vrikane.
fantasou ti exi na gini me to kaiser :|
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 01:17
zaharaki, piga tin paraskeui sto plaisio ke ekana kratisi mia poli orea tsanta laptop pou marese, ke epidi den ixa lefta mazi mou tis leo krata to. ti deutera tha ertho na tin paro.
tin deutera pou piga lipon 3 atoma me rotagane POS itan i tsanta ke peripou ti timi itan gia na tin entopisoun. (ipopsin i tsanta itan to MONADIKO komati) meta apo 15 lepta tin vrikane.
fantasou ti exi na gini me to kaiser :|
αν στραβωσει κατι μιλα.εχω κανει κρατηση (ποτε δεν εχει γινει λαθος μεχρι στιγμης σε οσες κρατησεις εχω κανει σε αυτο το υποκαταστημα)εδω και 2 βδομαδες στο πλαισιο.οποτε αν δεν βρεθει τηλ να παρεις το δικο μου ;) δεν την εχω ακυρωσει την κρατηση μηπως και ηθελε κανεις δικος μου να του το εδινα :)
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 01:27
opa opa, ti enois exis kani kratisi? exis kani kratisi gia to kaiser sto plaisio? pos ginete auto, otan den jeroun KAN ti ine auto? dose kamia pliroforia na to kano ke ego
ke thanks gia tin prosfora sou opos ke na exi :)
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 01:37
Λοιπόν για να μπούμε και λίγο στο ζουμί :lol: αφού το έχω ρίξει στο διάβασμα και στο ψάξιμο με την βοήθεια κάποιων φίλων. :tease:
Οι πρώτες αναφορές και μετρήσεις συγκριτικά με άλλα μηχανάκια της HTC δείχνουν οτι ο 400σάρης qualcomm σε σχέση με τον 400σάρη Samsung του 3600 και τον 500σάρη Samsung του 3600i πετάει και τα μαμάει όλα γενικώς από ταχύτητα.
Αυτά είναι μιά καλή αρχή. :yahoo:
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 01:43
kita kako pou mas exi vri me auti ti siskeui e? :D
ta lefta tis ta ajizi me to parapano. bravo.
ti lete na ftiajoume ena Kaiser Fun Club site? :)
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 01:44
Εδώ καλά είναι !!! :p
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 01:46
Λοιπόν για να μπούμε και λίγο στο ζουμί :lol: αφού το έχω ρίξει στο διάβασμα και στο ψάξιμο με την βοήθεια κάποιων φίλων. :tease:
Οι πρώτες αναφορές και μετρήσεις συγκριτικά με άλλα μηχανάκια της HTC δείχνουν οτι ο 400σάρης qualcomm σε σχέση με τον 400σάρη Samsung του 3600 και τον 500σάρη Samsung του 3600i πετάει και τα μαμάει όλα γενικώς από ταχύτητα.
Αυτά είναι μιά καλή αρχή. :yahoo:
ειπαμε παιρνουμε οπλο :yahoo::yahoo:
kita kako pou mas exi vri me auti ti siskeui e? :D
ta lefta tis ta ajizi me to parapano. bravo.
ti lete na ftiajoume ena Kaiser Fun Club site? :)
εδω τι εχουμε ??:up:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 01:47
opa opa, ti enois exis kani kratisi? exis kani kratisi gia to kaiser sto plaisio? pos ginete auto, otan den jeroun KAN ti ine auto? dose kamia pliroforia na to kano ke ego
ke thanks gia tin prosfora sou opos ke na exi :)
εχεις πμ :)
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 08:16
καλημερα.
edit
ακυρο..:wacko:
αλλα μια που το ανεφερα υπαρχει και αυτο
http://www.mobiletechreview.com/tips/ibiz_radio.htm
αλλα οχι για το καιζερ:mad:
καλημερα.
για οσους ενδιαφερονται και χρειαζονται και ραδιοφωνο στο καιζερ, ριξτε μια ματια :)
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150195&asource=154149
ερχεται πακετο με τον τιτανα :)
Only applies to devices with integrated FM Radio function :)
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 08:37
Only applies to devices with integrated FM Radio function :)
:blink::blink: το ""περαστικα"" λεγεται και ετσι ?:(
:worry: πωλειται...ενδιαφερεται κανεις??:lol::lol:
τελικα ο αδερφος μου θα το χαρει για το p3300 του:lol::lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 09:08
ειναι ηδη στην αθηνα :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
καποιος παρακαλω να ετοιμαστει για να κερασει καφε :rolleyes::rolleyes:
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 09:22
aaaa re tixereee mitso!
tsak bam sto stilane. ante kaloriziko.
ego pantos den se kernao kafe giati thelo na exo agonia otan tha paro to diko mou :D
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 09:43
aaaa re tixereee mitso!
tsak bam sto stilane. ante kaloriziko.
ego pantos den se kernao kafe giati thelo na exo agonia otan tha paro to diko mou :D
κατσε θοδωρη γιατι καποιος θελει να μου κανει σαμποταζ :lol:
και να μην το παρω πριν την δευτερα :D
οπου να ναι θα εμφανιστει και απο δω να με τρομοκρατησει :lol:
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 09:55
o karagiozis10 ine re si. diavase stin piso selida na dis ti grafi. ine stimeno sou leo ;)
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 10:05
o karagiozis10 ine re si. diavase stin piso selida na dis ti grafi. ine stimeno sou leo ;)
το ξερω θοδωρη :)
πλακα κανω προς θεου :lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 10:43
ειναι πλεον στον δρομο για το σπιτι μου :D
αρκει να μην τυχει τπτ στο αυτοκινητο που μου το φερνει :X:cry::cry:
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 10:55
Ε, είναι και μακριά το σπίτι σου. :lol::lol::lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 10:59
Ε, είναι και μακριά το σπίτι σου. :lol::lol::lol:
:rotfl::rotfl::yahoo::yahoo:
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 11:00
e ti exi na gini simera :D den exi ipno gia sena mou fenete gia tis epomenes meres. ton courier ke ta matia sou dimitri. ine apo tous pio simantikous anthropous tora :)
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 11:04
Χαλκίδα ? :hypno: χαχα :shock: Πολύ μακριά... :D
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 11:06
Χαλκίδα ? :hypno: χαχα :shock: Πολύ μακριά... :D
:chair::rocket::hunter:
Παιδες καλημερα το kaiser οπως φαινεται θα ειναι το δευτερο ppc μετα το g500 αλλα εχω μια απορια και ο zah που το αγορασε ισως μπορει να μου απαντησει.
Βλεπω πως υπαρχει μια διαφορα (πανω απο 50 ευρω)μεταξυ expansys.com και expansys.com.gr δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος.
καλοριζικο σε οσους το πηραν-παρουν περιμενουμε test.
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 11:07
bori auto pou vlepis na ine me kamia extra mnimi mesa 1gb gia auto
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 11:10
Υπάρχουν πολλές εκδόσεις με άλλα συνοδευτικά. Πάτα πάνω αριστερά στην αναζήτηση HTC TyTN II να τις δεις και πρόσεξε στην αλλαγή του νομίσματος αν το βλέπεις σε λίρες Αγγλίας. :shifty:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 11:11
Παιδες καλημερα το kaiser οπως φαινεται θα ειναι το δευτερο ppc μετα το g500 αλλα εχω μια απορια και ο zah που το αγορασε ισως μπορει να μου απαντησει.
Βλεπω πως υπαρχει μια διαφορα (πανω απο 50 ευρω)μεταξυ expansys.com και expansys.com.gr δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος.
καλοριζικο σε οσους το πηραν-παρουν περιμενουμε test.
φιλε μου θα μπορω να σου απαντησω μολις το παραλαβω.δεν ξερω και εγω γιατι αυτη η διαφορα:O
ισως επειδη ετσι εχει μαθει ο εληνας....να του τα παιρνουν χοντρα ετσι απλα :O
highway
6 Σεπ. 2007, 13:10
καλορίζικο zaharakis. καλώς να το παραλάβεις :)
sorry που διακόπτω τους πανηγυρισμούς της κυκλοφορίας :) θέλω να κάνω μια τεχνική ερώτηση
Μπορώ στο kaiser να χρησιμοποιήσω εξωτερικό gps χωρίς να ενεργοποιηθεί το εσωτερικό και να μου τρώει την μπαταρία?
Το εσωτερικό πότε ενεργοποιείται? Οταν ζητάει κάποιο πρόγραμμα data από την com που είναι στημένο? ή όταν μια εφαρμογή έχει δηλωμένο ότι ζητάει gps?
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 13:34
ειναι ηδη στα χερια μου και κανει customization:D
ενα θα σας πω σαν 1η εντυπωση....
καθε αλλο παρα βαρυ και ογκωδες ειναι!!!
και πανω απο ολα???
ειναι κουκλι!!!:!::!:
για λιγες ωρες γεια σας :rolleyes:
εχω δουλιτσα τωρα :lol:
aris_21
6 Σεπ. 2007, 13:37
ειναι ηδη στα χερια μου και κανει customization:D
ενα θα σας πω σαν 1η εντυπωση....
καθε αλλο παρα βαρυ και ογκωδες ειναι!!!
και πανω απο ολα???
ειναι κουκλι!!!:!::!:
για λιγες ωρες γεια σας :rolleyes:
εχω δουλιτσα τωρα :lol:
καλοριζικο...!!
μεγειες μεγειες.....
περιμενουμε εντυπωσεις σου.:D
manos the greek
6 Σεπ. 2007, 13:52
HTC TyTN II first retail unbox!
http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/2007/09/04/htc_tytn_ii_first_retail_unbox
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 14:03
Το είδαμε αυτό αυτό που πήρε ο zaharakis θέλουμε να δούμε, αλλά τώρα άντε βρες τον. :lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 14:13
Το είδαμε αυτό αυτό που πήρε ο zaharakis θέλουμε να δούμε, αλλά τώρα άντε βρες τον. :lol:
λοιπον για να μην σας αφηνω σε αγωνια
εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες με το καιζερ (και αυτο ειναι προβλημα για μενα...μιας και τα χρειαζομουν για tweaksπου εχω παντα στον τιτανα..
xcpuscalar
htweak2.1
oxios
κατα τα αλλα το στηνω ακομα :(
πολυ πιο γρηγορο δεν το συζηταω απο καθε αλλο κινητο μου:!:
η συνεχεια αργοτερα :)
ειναι πανεμορφο ρε παιδια...ειλικρινα!!!:blink:
paok_panos_666
6 Σεπ. 2007, 14:19
Παιδια μπορειτε να μου πειτε αν το gps του kaiser υποστηριζει την πλοηγηση στην Ελλαδα ? Εχει ελληνικους χαρτες ?
ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανένας σας άν το kaiser υποστηρίζει φωνητική κλήση?
ευχαριστώ πολύ.
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 14:42
Παιδια μπορειτε να μου πειτε αν το gps του kaiser υποστηριζει την πλοηγηση στην Ελλαδα ? Εχει ελληνικους χαρτες ?
μεσω destinator φυσικα ;)οπως και ολα τα wm
ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανένας σας άν το kaiser υποστηρίζει φωνητική κλήση?
ευχαριστώ πολύ.
φυσικα και υποστηριζει :)
paok_panos_666
6 Σεπ. 2007, 14:44
χμμμ.. το destinator ειναι software ? ! :confused:
aris_21
6 Σεπ. 2007, 14:51
χμμμ.. το destinator ειναι software ? ! :confused:
ειναι προγραμμα που το κανεις εγκατασταση εσυ ο ιδιος
μεσα στην συσκευη απλως το kaiser σου προσφερει
το ενσωματομενο GPS του.:)
paok_panos_666
6 Σεπ. 2007, 14:55
Εννοεις οτι διαγραφω το tomtom που ειναι ηδη εγκατεστημενο(και δεν υποστηριζει Ελλαδα) κ βαζω το destinator ?
karagiozis10
6 Σεπ. 2007, 15:35
Aφήστε βρε τον άνθρωπο να σετάρει το εργαλείο. :D
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 15:37
Aφήστε βρε τον άνθρωπο να σετάρει το εργαλείο. :D
πες τα πες τα :lol::lol:
paok_panos_666
6 Σεπ. 2007, 15:38
:yawn::yawn::zzz::yawn::yawn::zzz::yawn::yawn:
paok_panos_666
6 Σεπ. 2007, 16:27
Θα μου εξηγησει τελικα κανεις τι ειναι το destinator ακριβως ?? :confused::(:mad: :!:
geovass
6 Σεπ. 2007, 16:29
Θα μου εξηγησει τελικα κανεις τι ειναι το destinator ακριβως ?? :confused::(:mad: :!:
πρόγραμμα Navigator Με χαρτες Ελλαδος.
eltsele
6 Σεπ. 2007, 16:39
Τελικά δεν καταφέραμε να σου το μπλοκάρουμε ε???:lol:
Καλορίζικο Δημήτρηηηηηη!!!
Χαίρομαι γιατί διαβάζω ότι οι πρώτες εντυπώσεις σου είναι πολύ καλές!:)
Άντε, να το χαρείς!!!:):):)
lagoudakis
6 Σεπ. 2007, 16:45
καλοριζικο και απο εδω δημητρη!!!!την ειχα στημενη στο σχηματαρι στο κουριερ αλλα ηταν γρηγορος και μου ξεφυγε:lol::D
eltsele
6 Σεπ. 2007, 16:49
καλοριζικο και απο εδω δημητρη!!!!την ειχα στημενη στο σχηματαρι στο κουριερ αλλα ηταν γρηγορος και μου ξεφυγε:lol::D
Κρίμα... Σε σένα στηριζόμουνα για να το πάρει μετά από καμιά εβδομάδα:D!! Αλλά τι να κάνεις?? Άμα ήτανε και.... ταχυ-ταχυδρόμος πως να τον προλάβεις?!?:lol:
Είναι τυχερός που είμαστε και καλοί άνθρωποι και δεν θέλαμε να τον αφήσουμε άϋπνο για τις επόμενες 4-5 μέρες!!!!:lol::lol:
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 17:06
καλοριζικο και απο εδω δημητρη!!!!την ειχα στημενη στο σχηματαρι στο κουριερ αλλα ηταν γρηγορος και μου ξεφυγε:lol:
Κρίμα... Σε σένα στηριζόμουνα για να το πάρει μετά από καμιά εβδομάδα:D!! Αλλά τι να κάνεις?? Άμα ήτανε και.... ταχυ-ταχυδρόμος πως να τον προλάβεις?!?:lol:
Είναι τυχερός που είμαστε και καλοί άνθρωποι και δεν θέλαμε να τον αφήσουμε άϋπνο για τις επόμενες 4-5 μέρες!!!!:lol:
λοιπον δεν θα σας πετυχω απο κοντα??που θα μου πατε και οι δυο σας :lol::lol:
ολα καλα μεχρι στιγμης .
με το gps παιζω τωρα να δω ποσα απιδια παιρνει ο σακος :)
υπομονη τα λεμε το βραδακι μιας και οι οικογενειακες υποχρεωσεις δεν με αφηνουν να ..:rolleyes:
αγιασω :lol::lol:
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 17:09
DIMITRI!!! :cry::cry::cry:
giati mou to kanis auto mou les?:cry:
tora tha paro tilefono sto plaisio na ta kano ola ano kato... tha se enimeroso gia to ti tha mou poune
lagoudakis
6 Σεπ. 2007, 17:14
τι περιμενεις να σου πουνε;θα σε ακουνε σαν χαζοι και δεν θα καταλαβαινουν τι τους λες:lol::lol::D:D
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 17:18
ela, kati egine :) pira tilefono ke o tipos IJERE GIA TO KAISER! lei oti to perimenoun aplos den ijere akrives imerominia tora. ke epidi ime poli pismataris sto tilefono, ton evala na pari tilefono sta kentrika ke na mathi perisoteres plirofories, ke kratisi gia sira protereotitas :D
tha jero se 10 lepta na sas enimeroso.
stavrosTs
6 Σεπ. 2007, 17:45
ela, kati egine :) pira tilefono ke o tipos IJERE GIA TO KAISER! lei oti to perimenoun aplos den ijere akrives imerominia tora. ke epidi ime poli pismataris sto tilefono, ton evala na pari tilefono sta kentrika ke na mathi perisoteres plirofories, ke kratisi gia sira protereotitas :D
tha jero se 10 lepta na sas enimeroso.
Έχω την εντύπωση ότι περάσαν τα δέκα λεπτά.
Τι σου είπαν;:D
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 17:49
opos oloi sas fantazeste, espasa ta moutra mou. mias ke o tipos lei oti den bori na kani tipota efoson den ine kataxorimeno sto sistima. den jeri pote tha bi stin lista.
zaharaki, auto me tin kratisi pou les file mou sigoura stin vouliagmenis den ginete, ke lei oti den ginete oute se kapio alo katastima. ise sigouros?
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 18:08
λοιπον εχουμε και λεμε..
καποια προγραμματα tweaks που ειχα παντα και απαραιτητα στον τιτανα μου ΔΕΝ ειναι συμβατα με το καιζερ..δλδ
HTweakC_2.1
xcpuscalar2007
OxiosMemory
ευτυχως δουλευει το Tweaks2k2NET και καποια πραγματακια τα βολευω...
επι της ουσιας...το τηλ δουλευει γρηγορα.
η καμερα του ειναι ικανοποιητικη (μην τρελαινομαστε κι ολας κινητο ειναι) πολυ καλυτερη απο του 3600,λογω ονομαστικης των 3mpxls,ζωηρα χρωματα και μενου οπως του 3600.
επιτελους
η οθονη του απεκτησε φωτεινοτητα (πολυ καλυτερα τα πραγματα απο του τιτανα που σε κατασταση ηλιοφανειας....χρησιμοποιουσα τα vj utillities...)και πλεον στον ηλιο ειναι πολυ ευκρινης!
το gps του που ειναι και το ζητουμενο...
δεν κλειδωνει ευκολα σημα και θελει συνεχεια επαναρυθμιση...
ζηταει το gps gate οπωσδηποτε!!με αυτο ολα ειναι κανονικοτατα και δουλευουν αψογα! προσωπικα δεν εχω προβλημα οποτε το αφηνω ακομα για να το τσεκαρω καλυτερα.
υποψιν οτι τα destinator 6+7 που δουλευω δεν ειναι original...στον τιτανα δουλευαν τελεια και με την μεσολαβηση του gps gate 2.5 δουλευουν μια χαρα και στο καιζερ.
ελευθερη μνημη (ρομ) 130mb περιπου
και σε cold boot η ram δεν πεφτει κατω απο 71 mb ελευθερα!!
ειναι πολυ ενθαρυντικα ολα αυτα αλλα εγω θελω ακομα να αλλαξω καποια registry settings που και το τηλεφωνο θα δουλεψει πιο γρηγορα αλλα και η ραμ θα απογειωθει!
πχ disable phone skin,απεγκατασταση του htc home,που δεν το χωνεψα ποτε!! και καποια αλλα..
οι λειτουργιες τηλεφωνου πλεον ειναι ακαριαιες!! ξεκινας να καλεις και σταματας μια κληση αμεσα χωρις αυτην την ενοχλητικη καθυστερηση των 3 δευτερολεπτων απο πατημα σε πατημα των πληκτρων σταρτ στοπ την κληση!(κατι που και στον τιτανα μου ειχε λυθει αλλα οχι σε τετοιο επιπεδο!)
θα επιστρεψω και με αλλες πληροφοριες αφου το δω καλα και στην πορεια.
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 18:10
opos oloi sas fantazeste, espasa ta moutra mou. mias ke o tipos lei oti den bori na kani tipota efoson den ine kataxorimeno sto sistima. den jeri pote tha bi stin lista.
zaharaki, auto me tin kratisi pou les file mou sigoura stin vouliagmenis den ginete, ke lei oti den ginete oute se kapio alo katastima. ise sigouros?
οσες κρατησεις εχω κανει στο πλαισιο σε συγκεκριμενο καταστημα στο παρελθον,δεν παρουσιαστηκε ποτε κανενα προβλημα!
τωρα αν κατσει τωρα τι να σου πω?:O
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 18:12
και κατι αλλο που το διαβασα καπου πιο πισω απο εναν φιλο..
δεν χρειαζεται screen protector να αγορασετε απο αλλου!η htc εχει μεριμνησει και το εχει περιλαβει στην συσκευασια του τηλ :blink:
βασικα ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει τετοιο πραγμα αλλα μια που το ειχε...το κοτσαρησα επανω :lol:
sofa_1
6 Σεπ. 2007, 19:08
καλοριζικο φιλε **zaharakis το παραγγειλα και εγω απο expansys εχθες ! αντε να δουμε ...
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 19:11
dimitri, oso anafora to tweak http://www.modaco.com/Paul-s-P4550-Tweak-Pack-t257904.html
oriste to link. dokimase to se parakalo ke pes mou.
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 19:58
zaharaki pes mou se parakalo apo pou parigiles to kaiser ke pia ekdosi akrivos.
apo to expansys.com? i to expansys.com.gr
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 21:17
dimitri, oso anafora to tweak http://www.modaco.com/Paul-s-P4550-Tweak-Pack-t257904.html
oriste to link. dokimase to se parakalo ke pes mou.
αυτο θοδωρη κανει το τηλ ποιο αργο :lol::lol:
απο το www.expancys.com.uk ;)
lagoudakis
6 Σεπ. 2007, 22:48
απο bug δημητρη πως παει;εχει τιποτα ενοχλητικο;
WebViRuS
6 Σεπ. 2007, 22:53
dimitri exis pm :) gia kita ligo.
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 23:27
απο bug δημητρη πως παει;εχει τιποτα ενοχλητικο;
υπαρχουν ασυμβατοτητες με καποια προγραμματα γιαννη.
δεν μπορω να πω οτι οταν το φορτωσα το τηλ πεταγε....
εχω ηδη 2 HR .:lol: πειραματιζομαι μηπως και το φερω στα μετρα μου:)
αλλα ετσι ειναι αυτα...θελει υπομονη μιας και οι developers τωρα παρελαβαν και αυτοι τα καιζερ τους :D και αρχιζουν δουλεια:)
lagoudakis
6 Σεπ. 2007, 23:36
λογικο!!εδω ηρθε σε λογαριασμο ο τιτανας:lol:πραγμα που πριν 1 μηνα δεν το πιστευα οτι θα δουλευε αυτο το πραγμα σωστα:D
zaharakis
6 Σεπ. 2007, 23:46
λογικο!!εδω ηρθε σε λογαριασμο ο τιτανας:lol:πραγμα που πριν 1 μηνα δεν το πιστευα οτι θα δουλευε αυτο το πραγμα σωστα:D
εσυ πρεπει να δεις τον δικο μου τιτανα για να καταλαβεις τι σου λεω..δεν παει το μυαλο σου πως δουλευει ;)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 00:07
kamia fotografia den tha anevasis? :)
lagoudakis
7 Σεπ. 2007, 00:14
εσυ πρεπει να δεις τον δικο μου τιτανα για να καταλαβεις τι σου λεω..δεν παει το μυαλο σου πως δουλευει ;)σοβαρα ε;:confused:αυτη την στιγμη ειμαι τοσο ευχαριστημενος που δεν θα τον δωσω και αλλη συσκευη να παρω:happy:
lagoudakis
7 Σεπ. 2007, 00:15
kamia fotografia den tha anevasis? :)τι να πρωτοκανει ο χριστιανος;τον εχουμε σκισει στις ερωτησεις:lol::D
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 00:16
autos ithele Kaiser ke emas sta karvouna :D ;)
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:17
kamia fotografia den tha anevasis? :)
τις στελνω με πμ σε ολους εκτος απο εσενα :p
να μην σε μπριζωνω αλλο :lol::lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 00:18
haha popo kakia pou iparxi sto kosmo :D
karagiozis10
7 Σεπ. 2007, 00:22
autos ithele Kaiser ke emas sta karvouna :D ;)
Στα κάρβουνα δε λες τίποτα. Καλορίζικο, αλλά σε βλέπω συγκρατημένο και προβληματισμένο και ειδικά αυτά περί GPS με προβληματίζουν. Τέλος πάντων βρες άκρη και λύσεις. Mέχρι την άλλη εβδομάδα που θα έρθει το δικό μου να είναι όλα έτοιμα ε ? :lol:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:23
Στα κάρβουνα δε λες τίποτα. Καλορίζικο, αλλά σε βλέπω συγκρατημένο και προβληματισμένο και ειδικά αυτά περί GPS με προβληματίζουν. Τέλος πάντων βρες άκρη και λύσεις. Mέχρι την άλλη εβδομάδα που θα έρθει το δικό μου να είναι όλα έτοιμα ε ? :lol:
ειναι ηδη τα περισσοτερα :rolleyes:
μην ανυσηχεις :)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 00:25
to aplo to paketo pou pires dimitri exi ke tis thikes mesa ke tous 3 stilous ke genika oti exi to value pack? ektos apo tin mnimi?
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:31
to aplo to paketo pou pires dimitri exi ke tis thikes mesa ke tous 3 stilous ke genika oti exi to value pack? ektos apo tin mnimi?
1 stylous και μια θηκη.
παρε μερικα screen shots τωρα να ηρεμησεις :)
eltsele
7 Σεπ. 2007, 00:34
Καλέ.... Άμα τον ξελυγώσετε τον άνθρωπο πως θα προλάβει να το έχει έτοιμο μέχρι την άλλη εβδομάδα??:lol::p
Αφήστε τον να κάνει καμιά δουλειά γιατί μόλις κυκλοφορήσει και Ελλάδα και γίνετε πολλοί οι... Καιζεράδες θα γίνει χαμός!!!!:p:D:rolleyes::lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 00:34
kapia programata apo auta pou exis vali na trexoun den ta exo di pote.
pes mou omos i kopela ine sto value pack telika i oxi? :D
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:35
και μερικα ακομη.
ενα πολυ σοβαρο bug που εχει ειναι οταν ζεσταινεται το τηλ (μαλον θεμα επεξεργαστη πρεπει να ειναι...) δεν λειτουργουν καλα τα κουμπια κλησης και τερματισμος της..πατας το κουμπι κλησης και κανει κληση αμεσα στον τελευταιο αριθμο που εχεις καλεσει...και δεν σταματαει η κληση με τπτ απο το κουμπι τερματισμου παρα μονο απο το end στην οθονη που λειτουργει αψογα και γρηγορα..μαλον θελει στρωσιμο :lol::lol:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:36
Καλέ.... Άμα τον ξελυγώσετε τον άνθρωπο πως θα προλάβει να το έχει έτοιμο μέχρι την άλλη εβδομάδα??:lol::p
Αφήστε τον να κάνει καμιά δουλειά γιατί μόλις κυκλοφορήσει και Ελλάδα και γίνεται πολλοί οι... Καιζεράδες θα γίνει χαμός!!!!:p:D:rolleyes::lol:
καλησπερα σας :D
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 00:42
to ti exis fortosi pano sto kaiser den legete. exis kamia lista to ti tou exis vali?
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:42
η κοπελα θοδωρη ειναι αγνωστου πατρος και ταυτοτητας αλα αν θελεις να σου την δανεισω :lol:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:43
to ti exis fortosi pano sto kaiser den legete. exis kamia lista to ti tou exis vali?
δυστυχως φιλε μου σε συγκριση με τον τιτανα μου.....το καιζερ ειναι αδειο:blink:
gesamfunai
7 Σεπ. 2007, 00:44
1 stylous και μια θηκη.
παρε μερικα screen shots τωρα να ηρεμησεις :)
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Δημητρη !!!
Το ονειρο σου εγινε πραγματικοτητα !! :):D
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:47
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Δημητρη !!!
Το ονειρο σου εγινε πραγματικοτητα !! :):D
ευχαριστω πολυ γιωργο να εισαι καλα φιλε μου:)
eltsele
7 Σεπ. 2007, 00:49
Ε, τώρα μας προκαλείς έτσι..... Είναι οφθαλμοφανές.....;):D:lol:
Τα ζητάει ο οργανισμός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::p
Πως μπορώ να βάλω στην tray bar ότι θέλω?? Και κυρίως το CommManager??:confused:
Αυτό το phone pad το είχε από μόνο του??:O
Πολύ μ' αρέσει που έχεις άδεια την Today....!!!:D
Και πολύ μ'αρέσει το ονειρικό 64.21 ελεύθερη μνήμη!!!!!!!!!!!:D
Εμείς με το 21 είμαστε και χαρούμενοι!!!!:X
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 00:56
ego protimo tin today me osa pio euxrista ikonidia ginete, den me niazi na dixni katharo oso litourgiko ;)
to phone pad ne to exi mono tou.
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 00:59
:rolleyes::rolleyes:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 01:00
και μερικα ακομη
georgep800
7 Σεπ. 2007, 01:02
Φίλε zaharakis αν βρείς χρόνο, ανέβασε και καμιά φώτο απο την camera του κινητού...:)
Τι ακριβώς είναι το value pack; Η HTC βγάζει για την ίδια συσκευή πακέτα με διαφορετικό εξοπλισμό;
eltsele
7 Σεπ. 2007, 01:03
Ευχαριστώ! Πολύ εύχρηστο το pad των wm6!!
Εγώ δεν μπορώ να είναι γεμάτη η Today! Δεν ξέρω αν θα με βόλευε τόσο άδεια αλλά και τη δικιά μου προσπαθώ να την έχω όσο πιο λι΄τή και απέριττη γίνεται!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το Κάιζερ?? Επειδή ενεργοποίησα το Wireless Internet δεν πιστεύω να κάνει κανένα Autoupdate κάποιο από τα κλασσικά προγράμματα και να μου διέφυγε και να πάθουμε καμιά ζημιά?? Το Spb Weather δεν πιστεύω να ανοίγει μόνο του κανένα GPRS??
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 01:05
Ευχαριστώ! Πολύ εύχρηστο το pad των wm6!!
Εγώ δεν μπορώ να είναι γεμάτη η Today! Δεν ξέρω αν θα με βόλευε τόσο άδεια αλλά και τη δικιά μου προσπαθώ να την έχω όσο πιο λι΄τή και απέριττη γίνεται!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το Κάιζερ?? Επειδή ενεργοποίησα το Wireless Internet δεν πιστεύω να κάνει κανένα Autoupdate κάποιο από τα κλασσικά προγράμματα και να μου διέφυγε και να πάθουμε καμιά ζημιά?? Το Spb Weather δεν πιστεύω να ανοίγει μόνο του κανένα GPRS??
κοιτα τις επιλογες των προγραμματων που εχουν auto update και απενεργοποιησε τα γιατρε μου :)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 01:06
giorgo an kitajis stin expansys.com.gr tha dis oti dini 3 stylus, thiki, screen protector.
eltsele exi epilogi gia na to klisis na min kani auto update.
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 01:09
Φίλε zaharakis αν βρείς χρόνο, ανέβασε και καμιά φώτο απο την camera του κινητού...:)
αυριο φιλε μου γιατι αν βγαλω βραδυ φωτο με τηλ που δεν εχει φλας :worry: μας φαγανε :lol:
Τι ακριβώς είναι το value pack; Η HTC βγάζει για την ίδια συσκευή πακέτα με διαφορετικό εξοπλισμό;
ναι ετσι ειναι. με η χωρις 3g (δλδ 2η καμερα γιοκ)
και με καποιες παραλλαγες σε προικα μεσα στο κουτι του.
εμενα για παραδειγμα το κουτι του τηλ ειναι καταμαυρο ,δεν εχει καμια σχεση με τα ασπρα κουτια που βλεπουμε στα βιντεο review του τηλ ;)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 01:12
dimitri to value pack exi auto me tis 2 kameres to modelo. to aspro kouti pou les esi itan stis arxikes siskeues. to retail paketo ine katamauro.
eltsele
7 Σεπ. 2007, 01:18
Ναι το ξέρω αυτό γιατρέ μου!! Είναι το αυτονόητο!
Αλλά μόνο ένα πρόγραμμα έχω που κάνει αυτόματα update και το έκλεισα.
Στο Spb Weather έχω τσεκαρισμένο το Κλασσικό "Ενημέρωση κατά τον συγχονισμό" και "κατά την προσθήκη νέας πόλης" αλλά έχει επιλογή για "χειροκίνητη" και "αυτόματη" ενημέρωση. Το είχα στην αυτόματη για να μην χρειάζεται να κάνω ανανέωση όταν το συγχρονίζω, αλλά συνδέεται με αυτό η συγκεκριμένη επιλογή ή με το GPRS?:O
Α! Μόνο από τη "Διακοπή μεταφοράς Δεδομένων" του CommMngr κλείνω το GPRS όταν βγαίνω από το ΝΕΤ??:O
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 01:18
Ε, τώρα μας προκαλείς έτσι..... Είναι οφθαλμοφανές.....;)
Τα ζητάει ο οργανισμός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::p
Πως μπορώ να βάλω στην tray bar ότι θέλω?? Και κυρίως το CommManager??:confused:
ilauncher πολυ απλα
Αυτό το phone pad το είχε από μόνο του??:O yeap
Πολύ μ' αρέσει που έχεις άδεια την Today....!!!:D μονο για να τα ματια σας :) τπτ δεν τρεχει μπροστα εκτος το ilauncer
Και πολύ μ'αρέσει το ονειρικό 64.21 ελεύθερη μνήμη!!!!!!!!!!!:D
Εμείς με το 21 είμαστε και χαρούμενοι!!!!:X καλα ειναι και ετσι :worry:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 01:20
Ναι το ξέρω αυτό γιατρέ μου!! Είναι το αυτονόητο!
Αλλά μόνο ένα πρόγραμμα έχω που κάνει αυτόματα update και το έκλεισα.
Στο Spb Weather έχω τσεκαρισμένο το Κλασσικό "Ενημέρωση κατά τον συγχονισμό" και "κατά την προσθήκη νέας πόλης" αλλά έχει επιλογή για "χειροκίνητη" και "αυτόματη" ενημέρωση. Το είχα στην αυτόματη για να μην χρειάζεται να κάνω ανανέωση όταν το συγχρονίζω, αλλά συνδέεται με αυτό η συγκεκριμένη επιλογή ή με το GPRS?:O
Α! Μόνο από τη "Διακοπή μεταφοράς Δεδομένων" του CommMngr κλείνω το GPRS όταν βγαίνω από το ΝΕΤ??:O
δεν σου βγαζει πανω στο εικονιδιο του G διακοπη ?
eltsele
7 Σεπ. 2007, 01:26
Πριν που πατούσα όχι! Αλλά θα το ξαναδω! Ήμουν και στο λεωφορείο όταν δοκίμασα οπότε δεν πολυασχολήθηκα!
Με το iLauncher ε?? Θα το ψάξω γιατρέ μου!!
Το Spb Weather το έβαλα στη χειροκίνητη για καλό και για κακό και τα άλλα 2 συνεχίζουν να είναι τσεκαρρισμένα! Ελπίζω να ανανεώνει όταν το συγχρονίζω!!
Μου έχουν Autoupdate κάτι μετατροπείς νομισμάτων στα calculators, λες να κάνουν ζημιά γιατρέ?? Να τα γειώσω όλα??
Και για να επανέλθω on-topic, πως πάει το στρώσιμο??
georgep800
7 Σεπ. 2007, 01:31
ναι ετσι ειναι. με η χωρις 3g (δλδ 2η καμερα γιοκ)
και με καποιες παραλλαγες σε προικα μεσα στο κουτι του.
εμενα για παραδειγμα το κουτι του τηλ ειναι καταμαυρο ,δεν εχει καμια σχεση με τα ασπρα κουτια που βλεπουμε στα βιντεο review του τηλ ;)
Εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά(3g)!!! Αν κατάλαβα καλά το value pack είναι το πιο πλήρες πακέτο που βγάζει η HTC για το Kaiser, έτσι;;
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 01:31
Πριν που πατούσα όχι! Αλλά θα το ξαναδω! Ήμουν και στο λεωφορείο όταν δοκίμασα οπότε δεν πολυασχολήθηκα!
Με το iLauncher ε?? Θα το ψάξω γιατρέ μου!!
Το Spb Weather το έβαλα στη χειροκίνητη για καλό και για κακό και τα άλλα 2 συνεχίζουν να είναι τσεκαρρισμένα! Ελπίζω να ανανεώνει όταν το συγχρονίζω!!
Μου έχουν Autoupdate κάτι μετατροπείς νομισμάτων στα calculators, λες να κάνουν ζημιά γιατρέ?? Να τα γειώσω όλα??
Και για να επανέλθω on-topic, πως πάει το στρώσιμο??
τι θα ψαξεις :blink: να μην τα ακουσεις δημοσια??:blink:
ποσες φορες στο εχω πει για το ilauncher ??
να τα γειωσεις φυσικα!!τι να τα κανεις τα κομπιουτερακια φοιτητρια κοπελα?? :worry: :lol::lol:
οσο για το στρωσιμο ...δεν κανει για υψηλες θερμοκρασιες το εργαλειο ...ειναι μονο για χειμωνα :D
η αυτο ζεσταινεται πολυ....η εγω το εχω λιωσει :rolleyes:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 01:37
Εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά(3g)!!! Αν κατάλαβα καλά το value pack είναι το πιο πλήρες πακέτο που βγάζει η HTC για το Kaiser, έτσι;;
ναι γιωργο :)
georgep800
7 Σεπ. 2007, 01:44
ναι γιωργο :)
Ωραία, ελπίζω μόνο να κατένε επαέ πέρα ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις και να μην γίνει κανένα μπέρδεμα...
Λίγο άσχετο, αλλά την ονομασία Kaiser (και γενικότερα τις ονομασίες όπως trinity κτλ), ποιος τις ορίζει;; Η HTC επίσημα το αναφαίρει ως TyNT II...
eltsele
7 Σεπ. 2007, 02:00
τι θα ψαξεις να μην τα ακουσεις δημοσια??
ποσες φορες στο εχω πει για το ilauncher ??
Σνιφ...:( Κλαψ...:cry: Λυγμ..:cry::(
Δεν μου έχεις πει πως τα πάνε στην tray bar...:(
Όχι, να τα ακούσω δημόσια! Όχι, πες τα!!:cry:
Εντάξει, ήταν εύκολο! Αμέσως, να το κάνεις θέμα!! χιχι!!
να τα γειωσεις φυσικα!!τι να τα κανεις τα κομπιουτερακια φοιτητρια κοπελα??
Σωστό κι αυτό!!!:lol: Τα γείωσα! Κι αυτά και το Spb και όλα!
Και τώρα που το σκέφτομαι... χαρτί και μολύβι για τις πράξεις!! Το βρήκαμε τώρα με τα ppc! Να μπει καμιά ώρα στο GPRS και να μην έχω ούτε τηλ. μετά!!!!:lol:
οσο για το στρωσιμο ...δεν κανει για υψηλες θερμοκρασιες το εργαλειο ...ειναι μονο για χειμωνα
η αυτο ζεσταινεται πολυ....η εγω το εχω λιωσει
Η απάντηση είναι μονόδρομος!!!!!!!! Εσύ το έχεις λιώσει!!!!!!!
(Θα έλεγα τίποτα άλλο αλλά.....!!!:lol::lol:)
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 10:42
molis paragila ke ego to diko mou Dimitri :) 665 euro edosa giati den plirono to fpa ;)
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 10:45
νεα απο το τηλ .
συνεχεια
το τηλεφωνο ειναι ετοιμο και πλεον το παιδευω να δω τι θα βγαλει..
ενα προβλημα ειναι οτι τελικα το gps δεν μου δουλευει σωστα χωρις το gps gate 2.5...:O
με αυτο ομως το προγραμμα δουλευει τελεια τα destinator 6.1 -7,igo,και memory map os.κλειδωνει δορυφορους και ειναι ετοιμο για πλοηγηση σε 15-20 δευτερολεπτα το πολυ.:)
το περιεργο ειναι οτι το σεταρισμα του gps gate ειναι πλεον το ιδιο που χρειαζοταν και στο p3300 αλλα εδω παραδοξως το καιζερ διαβαζει το gps του απο την com 4 (που ειναι και η προεπιλογη του τηλεφωνου) και οχι απο την com5 που δουλευει στα p3300..
χθες και ενω ημουν αρκετες ωρες πανω στο τηλ και ενω ηταν αρκετα ζεστο σε θεμα θερμοκρασιας που νομισα οτι οφειλοταν στο οτι το ειχα συνεχως στο ρευμα (usb) και ζεσταθηκε η μπαταρια του...αλλα δεν πρεπει να ηταν αυτο .. ειχε καποια κοληματα και καθυστερησεις....
και λεω οτι δεν πρεπει να ηταν αυτο γιατι το αφησα να φορτισει ολο το βραδυ σε power off κατασταση και το τηλ το πρωι δεν ηταν καθολου ζεστο αλλα και δουλευει κανονικοτατα τα παντα και οντως πολυ σταθερα...(ο επεξεργαστης μηπως ??ισως....):O
η καμερα του ειναι ικανοποιητικη..και λεω ικανοποιητικη γιατι ενω οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες(παντα για μερα μιλαμε μιας και δεν υπαρχει φλας) την στιγμη που πατας να την βγαλεις και ενω εχει κανει την αυτοματη εστιαση και εχει κλειδωσει το θεμα,αν κανεις το λαθος και κουνησεις το χερι σου ,δημιουργησες ενα θεμα που ελαχιστοι θα κατανοησουν τι εχει μεσα... ειναι μονο για καλιτεχνικες ψυχες :lol:
θελει σταθερο χερι και το αποτελεσμα θα σε επιβραβευσει.;)
ενα αρνητικο για μενα ειναι το power on off button που ξεχωριζει ελαχιστα απο την συσκευη και πρεπει να το βλεπεις για να το ανοιξεις-κλεισεις..ισως να θελει συνηθεια..
και κατι αλλο που μαλλον ειναι hardware θεμα και μπορει να συμβαινει μονο στην δικη μου συσκευη.. τα πληκτρα εναρξης και τερματισμου κλησης ενεργοποιουνται απο ενα ενιαιο ελασμα που πολλες φορες οταν πατησεις το πληκτρο τερματισμου κλησης,δεν σταματαει με τπτ παρα μονο αν το πετυχεις στο σωστο σημειο :blink: η με τερματισμο απο την οθονη...
παντως το τηλεφωνο διπλα στον τιτανα ειναι πανεμορφο και ειλικρινα μιλαω,δεν ειναι τοσο βαρυ οσο περιμενα!!κοντα 30 γραμμαρια πιο πολλα απο τον τιτανα ,εμενα προσωπικα, δεν μου φαινονται πουθενα..ειναι πολυ ομορφο και το slide του συγκριτικα με του τιτανα....ονειρικο!!!!:)
κλεινει και ανοιγει με ενα απλο σπρωξιμο και η αισθηση του συγκρινεται με ενος καλα ρυθμισμενου σερβομηχανισμου!:!:
ενα μεγαλο συν ,ολα του τα πληκτρα ειναι φωτιζομενα !ετσι δεν χρειαζεται το βραδυ πλεον να το γυρνας προς το φως για να δεις τι θα πατησεις οπως στον τιτανα ....
το jog του στο πλαι δεν εχει καμια σχεση με του τιτανα και δυστυχως σου δινει την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα!δουλευει αψογα απλα η αισθηση του δεν ακολουθει την αισθηση υψηλης ποιοτητας που σου δινει ολο το πακετο..
αυτα μεχρι στιγμης .:)
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 10:46
molis paragila ke ego to diko mou Dimitri :) 665 euro edosa giati den plirono to fpa ;)
αντε με το καλο θοδωρη!!:D
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 10:59
νεα απο το τηλ .
συνεχεια
το τηλεφωνο ειναι ετοιμο και πλεον το παιδευω να δω τι θα βγαλει..
ενα προβλημα ειναι οτι τελικα το gps δεν μου δουλευει σωστα χωρις το gps gate 2.5...:O
με αυτο ομως το προγραμμα δουλευει τελεια τα destinator 6.1 -7,igo,και memory map os.κλειδωνει δορυφορους και ειναι ετοιμο για πλοηγηση σε 15-20 δευτερολεπτα το πολυ.
το περιεργο ειναι οτι το σεταρισμα του gps gate ειναι πλεον το ιδιο που χρειαζοταν και στο p3300 αλλα εδω παραδοξως το καιζερ διαβαζει το gps του απο την com 4 (που ειναι και η προεπιλογη του τηλεφωνου) και οχι απο την com5 που δουλευει στα p3300..
χθες και ενω ημουν αρκετες ωρες πανω στο τηλ και ενω ηταν αρκετα ζεστο σε θεμα θερμοκρασιας που νομισα οτι οφειλοταν στο οτι το ειχα συνεχως στο ρευμα (usb) και ζεσταθηκε η μπαταρια του...αλλα δεν πρεπει να ηταν αυτο .. ειχε καποια κοληματα και καθυστερησεις....
και λεω οτι δεν πρεπει να ηταν αυτο γιατι το αφησα να φορτισει ολο το βραδυ σε power off κατασταση και το τηλ το πρωι δεν ηταν καθολου ζεστο αλλα και δουλευει κανονικοτατα τα παντα και οντως πολυ σταθερα...(ο επεξεργαστης μηπως ??ισως....):O
η καμερα του ειναι ικανοποιητικη..και λεω ικανοποιητικη γιατι ενω οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες(παντα για μερα μιλαμε μιας και δεν υπαρχει φλας) την στιγμη που πατας να την βγαλεις και ενω εχει κανει την αυτοματη εστιαση και εχει κλειδωσει το θεμα,αν κανεις το λαθος και κουνησεις το χερι σου ,δημιουργησες ενα θεμα που ελαχιστοι θα κατανοησουν τι εχει μεσα... ειναι μονο για καλιτεχνικες ψυχες :lol:
θελει σταθερο χερι και το αποτελεσμα θα σε επιβραβευσει.;)
ενα αρνητικο για μενα ειναι το power on off button που ξεχωριζει ελαχιστα απο την συσκευη και πρεπει να το βλεπεις για να το ανοιξεις-κλεισεις..ισως να θελει συνηθεια..
και κατι αλλο που μαλλον ειναι hardware θεμα και μπορει να συμβαινει μονο στην δικη μου συσκευη.. τα πληκτρα εναρξης και τερματισμου κλησης ενεργοποιουνται απο ενα ενιαιο ελασμα που πολλες φορες οταν πατησεις το πληκτρο τερματισμου κλησης,δεν σταματαει με τπτ παρα μονο αν το πετυχεις στο σωστο σημειο :blink: η με τερματισμο απο την οθονη...
παντως το τηλεφωνο διπλα στον τιτανα ειναι πανεμορφο και ειλικρινα μιλαω,δεν ειναι τοσο βαρυ οσο περιμενα!!κοντα 30 γραμμαρια πιο πολλα απο τον τιτανα ,εμενα προσωπικα, δεν μου φαινονται πουθενα..ειναι πολυ ομορφο και το slide του συγκριτικα με του τιτανα....ονειρικο!!!!:)
κλεινει και ανοιγει με ενα απλο σπρωξιμο και η αισθηση του συγκρινεται με ενος καλα ρυθμισμενου σερβομηχανισμου!:!:
ενα μεγαλο συν ,ολα του τα πληκτρα ειναι φωτιζομενα !ετσι δεν χρειαζεται το βραδυ πλεον να το γυρνας προς το φως για να δεις τι θα πατησεις οπως στον τιτανα ....
το jog του στο πλαι δεν εχει καμια σχεση με του τιτανα και δυστυχως σου δινει την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα!δουλευει αψογα απλα η αισθηση του δεν ακολουθει την αισθηση υψηλης ποιοτητας που σου δινει ολο το πακετο..
αυτα μεχρι στιγμης .:)
ego file mou sto ipa xtes alla den me pistepses :p
to diko mou to kaiser tha ine idio me to diko sou me tin monadiki diafora oti tha ine pio grigoro, pio omorfo, ke pio cool :lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 11:35
to kaiser tha erthi stis 15 tou minos!!!! :( :( :(
giati me taleporoune etsi mou lete? pos ginete to www.expansys.com pou ine stin agglia! na exi 40 komatia ke i kopela na mou lei oti ta 40 ine stin ameriki? ti na po. 1,5 vdomada lipon prepi na perimeno akoma.
tha pao na paragilo apo to ebay mia 4gb microSDHC toulaxiston :(
Aπο οτι καταλαβα συντροφε web απο το expansys.com λεει ¨"This product is at our central warehouse and should be shipped in 3 working days" εγω μαλλον θα το παραγγειλω απο εκει αλλωστε και ο zah απο εκει το πηρε και δεν ειχε καποιο προβλημα.
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 12:28
roker milisa me tin kopela ke mou lei oti ke stin agglia apo opou to pire o zaharakis, teliose to stock ke perimenoun tora tis nees paralaves stis 14 tou minos ke stin agglia.
15 tou minos lei tha ine sta xeria mou
karagiozis10
7 Σεπ. 2007, 12:41
Διαβάζω πάντως αναφορές αλλού πως το GPS δουλεύει σωστά χωρίς κόλπα, GPS Gate κ.λ.π. Φαντάζομαι με γνήσια προγράμματα, αλλά δεν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι από εκεί. :blink:
zaharakis
7 Σεπ. 2007, 12:44
Διαβάζω πάντως αναφορές αλλού πως το GPS δουλεύει σωστά χωρίς κόλπα, GPS Gate κ.λ.π. Φαντάζομαι με γνήσια προγράμματα, αλλά δεν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι από εκεί. :blink:
μπορει δεν αποκλειεται :O
παντως ετσι τωρα παει σφαιρα :)
θα το βρω αν ειναι κατι αλλο που θα παει?:lol:
WebViRuS
7 Σεπ. 2007, 12:48
auto me to gps gate oti to xriazete gia na pezi sosta to diavasa ke ego kapou alla den thimame pou akrivos.
nai opos me htc 3300 idies ri8miseis
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.