PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

athanaso77
30 Ιαν. 2008, 10:03
καλημερα,
πριν μια βδομαδα αγορασα το tytn ii θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το τελευταιο firmware η ημερομηνια που γραφει το δικο μου ειναι 28/08/2007 και τι σημαινει "εκδοση Radio"

ευχαριστω και καλημερα

Stin ousia den allazeis kapoio firmware (opws ginetai sta ypoloipa kinita) alla olokliri ti ROM se aftes tis syskeves. Min se apasxolei pantws giati i official ROM den exei allaksei.

Gia ta Radio versions: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5281

WebViRuS
30 Ιαν. 2008, 15:16
ok νέα. τα mobile 6.1 παίζουν μια χαρά στο Kaiser, δοκιμασμένα full απο τον dutty στο xda. οπότε σταματήστε να ανησυχείτε :)

εγώ πάντως σοβαρές φωτογραφίες απο 6.1 δεν έχω δει. ότι κοιτάω είναι πάντα μια ηλίθια landscape φωτογραφία. θα δείξει...

DrMobile
30 Ιαν. 2008, 16:17
εγώ πάντως σοβαρές φωτογραφίες απο 6.1 δεν έχω δει. ότι κοιτάω είναι πάντα μια ηλίθια landscape φωτογραφία. θα δείξει...
Συμφωνώ. Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα απ' τα 6.1 δεν με έχει πείσει... Φρου φρου κι αρώματα μου φαίνονται. Μάλλον είναι πιο πολύ για χρήση σε στυλ iPhone που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Προτιμώ την οθόνη πυκνή με πληροφορία κι όχι αραιή με τεράστια icons και άχρηστα animations. Αν βέβαια τα 6.1 έχουν ουσιαστικές αλλαγές πέραν του εμφανισιακού θα το δούμε στην πορεία...

ppsih
30 Ιαν. 2008, 16:32
Και για όσους έχουν πρόβλημα με την οθόνη και το πληκτρολόγιο, να τι έρχεται

http://www.celiocorp.com/

athanaso77
30 Ιαν. 2008, 16:48
Συμφωνώ. Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα απ' τα 6.1 δεν με έχει πείσει... Φρου φρου κι αρώματα μου φαίνονται. Μάλλον είναι πιο πολύ για χρήση σε στυλ iPhone που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Προτιμώ την οθόνη πυκνή με πληροφορία κι όχι αραιή με τεράστια icons και άχρηστα animations. Αν βέβαια τα 6.1 έχουν ουσιαστικές αλλαγές πέραν του εμφανισιακού θα το δούμε στην πορεία...

Einai poly nwris gia na krinoume apo twra tin kainourgia ekdosi twn WM. Pantws apo arthra pou exw diabasei... kai ta 6.1 kai ta 7 fainetai na exoun antigrapsei polles idees kai kainotomies apo tin Apple kai to iPhone.

WebViRuS
30 Ιαν. 2008, 22:07
η microsoft δεν αντιγράφει απο άλλες εταιρίες. απλώς τις εξ-αγοράζει :D

tranaee
31 Ιαν. 2008, 20:59
To καιζερ τίμησε τον Χριστόδουλο περισσότερο απ'ολους σήμερα στο thread μας.
23 ώρες σιγή.. απίστευτο..

greenfan
31 Ιαν. 2008, 21:32
Είναι απροβλημάτιστη συσκευή και απλώς ...φανταστική, γι' αυτό !!!!

Nick1150
31 Ιαν. 2008, 22:27
Μετά από δύο μήνες χρήσης, δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω με τον παραπάνω συνάδελφο ;)

tranaee
31 Ιαν. 2008, 22:31
Μετά από δύο μήνες χρήσης, δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω με τον παραπάνω συνάδελφο ;)

Από τα λεγόμενά σου και το;) μήπως εννοείς να συμφωνήσεις με τον παραπάνω συνάδελφο?:blink:

Nick1150
31 Ιαν. 2008, 22:39
Από τα λεγόμενά σου και το;) μήπως εννοείς να συμφωνήσεις με τον παραπάνω συνάδελφο?:blink:

AMAAAAAAAAAAN σόρυ παίδες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ oti συμφωνώ :wacko:

και πάλι σόρυ παιδιά. Το kaiser είναι άπαιχτο :)

greenfan
31 Ιαν. 2008, 22:43
Ολοι συμφωνούμε σε αυτό...;);)

zaharakis
31 Ιαν. 2008, 23:04
To καιζερ τίμησε τον Χριστόδουλο περισσότερο απ'ολους σήμερα στο thread μας.
23 ώρες σιγή.. απίστευτο..

του αξιζει πολυ περισσοτερα ...

τωρα να δουμε τι φαγωμος θα πεσει αναμεσα στους παπαδες :O

zaharakis
31 Ιαν. 2008, 23:05
Ολοι συμφωνούμε σε αυτό...;);)

αυτο ελειπε :lol:

να μην παινεψουμε το σπιτι μας :D:D

Papadopoy
1 Φεβ. 2008, 00:42
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟ DESTINATOR 7 NA MOY DEIXNEI ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ??

tranaee
1 Φεβ. 2008, 01:10
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟ DESTINATOR 7 NA MOY DEIXNEI ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ??

Τσέκαρέ τες στα αγαπημένα.. Κύριο Μενού/Μετάβαση/Αγαπημένα

Αν δεν τα έχεις περασμένα ή θέλεις περισσότερα ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.gpspocketpc.gr/phpBB/viewforum.php?f=10&sid=b347e3ef0b91e7c0c0672002425f2049

Hyde
1 Φεβ. 2008, 13:59
Είχα θέσει και πριν την ερώτηση αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω,

Το πρόβλημα με το msn, δηλαδή η είσοδος στο msn μέσω Gprs της vodafone, λύνεται μόνο με την εγκατάσταση άλλου IM; :ninja:

athanaso77
1 Φεβ. 2008, 15:07
Είχα θέσει και πριν την ερώτηση αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω,

Το πρόβλημα με το msn, δηλαδή η είσοδος στο msn μέσω Gprs της vodafone, λύνεται μόνο με την εγκατάσταση άλλου IM; :ninja:

MSN Problems? Μάλλον λύθηκε! --> http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6931

(by joannaex)

vergio_
1 Φεβ. 2008, 17:54
εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με το msn..Δηλαδή έμπαινα κανονικά μεσω wifi και μολις το απενεργοποιούσα,άρχιζε να κάνει σύνδεση το gprs.. δέν έκανα hard reset! απλώς διέγραψα τις ρυθμίσεις για το gprs internet..τώρα αν σε ενδιαφέρει να μπαίνεις internet μέσω gprs,μην το κάνεις αυτό.:-)

Christav
1 Φεβ. 2008, 18:08
Ξέρει κανείς αν πρέπει να χρησιμοποιούμε προγράμματα όπως το Pocket Mechanic ώστε να βελτιώσουμε τη διαθέσιμη μνήμη αλλά και γενικότερα τη ταχύτητα του Kaiser? Υπάρχει περίπτωση η χρήση τέτοιων προγραμμάτων να δημιουργήσει πρόβλημα;
Αν όχι, πιο προτείνετε; ( Στα χέρια μου έχω το Pocket Mechanic 2.89 και δεν είμαι σίγουρος αν θα ωφεληθώ από την χρήση του). Ευχαριστώ!!

tranaee
1 Φεβ. 2008, 18:23
WOW Ανακάλυψη φοβερή για όλους τους μουσικόφιλους (@DrMobile, κλπ. κλπ..)

Είναι αυτονόητο δεν είναι τίποτα καινούργιο αλλά είναι συνδυασμός μερικών δυνατοτήτων του κάιζερ μαζί. Λοιπόν:

Μπορείτε να ακούτε όλη τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας στο ηχοσύστημα του σαλονιού σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα STEREO Bluetooth με 3.5 mm audio jack (σαν το δικό μου BT-500 ή του zaharakis ας πούμε) το οποίο θα δίνει ήχο στον ενισχυτή σας και θα παίρνει ήχο με ΒΤ φυσικά από το κάιζερ.
Το κάιζερ με τη σειρά του παίρνει στριμαριστά τον ήχο από το wifi.
Αυτό γίνεται piece of cake με τον Pocket Player ο οποίος έχει επιλογή folder για mapped network drives.:rolleyes::rolleyes:

Kai voila!!!:D Κάθεσαι σαλονάκι, καιζέρακι στο χέρι δεν κουνιέσαι και χώνεις ότι mp3 γουστάρεις.
Ain't this a f*cking tip or what..:up::yahoo::yahoo::dance::clap:

Kαναπεδάκι μου μετά από άπειρο youtube με το κάιζερ τώρα θα πρέπει να με φιλοξενήσεις να ακούσω 120GB μουσικής στην στερεοφονικάρα μου μέχρι να μου φύγει η χαρά της ανακάλυψης..:music::music:

WizeMan
1 Φεβ. 2008, 18:41
http://img102.imageshack.us/img102/3089/signzi5.jpg

Hey !!! Its time to give to all of my mates my new ROM!!!

Its been tested for about a week, it runs smoothly and it has decent video playback!!!

I have replaced the graphics dll with the one from the LG KS20. I know this is not a solution, but many people (including myself) have observed slightly better graphic responce.

I have also included the Pocket IE Scrolling fix. This way you dont have to do anything at all to improve the graphic performance of your device, its already up to its "software limits". The only thing we can do now is wait for a proper driver :)

So... what else does the See No Evil v2.0 Include:

http://img128.imageshack.us/img128/9921/snev2na4.jpg
FREE RAM AFTER BOOT : 68,8MB
FREE STORAGE SPACE AFTER FLASH: 140MB

Base ROM:

-Kaiser's HTC WWE 1.56.405.5 (5.2.1620 OS)
-Classic Touch Comm Manager (assigned to Voice Button)
-Standard Games
-Ms Office 6.1
-NetCF V2.0 (For compatibility reasons)
-Windows Media Player
-Audio Manager
-HTC Home 2.0.814716.0 (Works fine no Problematic Soft Reset Issues)
-ArkSoft MMS 4.2.8.1
-QuickGPS

REMOVED : WINDOWS LIVE, TRANSCRIBER

Extra Software:

-AltTab function (assinged to HOLD Voice button)
-BtCrawler
-MoBlue PPC Version (Bluetooth Manager) - Set also to HTC HOME Launcher
-GSFinder+ - Set also to HTC HOME Launcher
-Chess
-Freecell
-Hears
-HTC Album 1.1030.720 (With Folder Selection ;))
-KaiserTweak
-Kevtris
-Pocket RAR
-Pocket Notepad
-PocketXPDF
-Registry Editor (Supports Import+Export)
-HTC Task Manager 2.0 Build 30487
-TCPMP Newest version 0.81RC1 - Set also to HTC HOME Launcher
-Java Esmertec 20070726.1.1
-VistaHide Battery Indicator
-PimBackup
-1-Calc Calculator
-WiFiFoFum
-Modaco NoData
-Glossy Black Bars
-WOW HD Settings (thanks panosha for cab)
-SMSDrFix
-HTC Bluetooth Explorer
-HTC Network Plugin
-Transformers Sliding Sound (Deactivated by default)
-Visual GPSce
-GPSTest
-ZoomSMS
-Greek and Latin Character Smart Dialing

Registry Stuff:

-Font cache changed to 131072
-File system cache changed to 2048
-Beam is disabled by default
-Security Warning disabled
-Default Documents to Storage Card
-Connection Wizard disabled (you can turn it on from Settings)

Known Issues:
-Moblue terminates if you try to edit the file filters. Not a big deal cause its really handy and it is set to save everything in storage card.

DOWNLOAD LINK: RapidShare (http://rapidshare.com/files/88355765/SNE-V2.zip)

Recommended Radios: 1.27.12.17, 1.27.12.32

Tna
1 Φεβ. 2008, 19:06
Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τους drivers είναι πως εφόσον στο lgks20 ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος και εφόσον εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα με τα βίντεο πως μπορεί ο driiver του Lg να ΜΗΝ διορθώνει το πρόβλημα του Kaiser? Μήπως όντως είναι πρόβλημα hardware?

tranaee
1 Φεβ. 2008, 19:22
Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τους drivers είναι πως εφόσον στο lgks20 ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος και εφόσον εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα με τα βίντεο πως μπορεί ο driiver του Lg να ΜΗΝ διορθώνει το πρόβλημα του Kaiser? Μήπως όντως είναι πρόβλημα hardware?

Ποιός είπε πως το LG δεν έχει πρόβλημα driver? άκου τους πως φωνάζουνε: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1860019&postcount=462 :mad:

DrMobile
1 Φεβ. 2008, 19:59
WOW Ανακάλυψη φοβερή για όλους τους μουσικόφιλους (@DrMobile, κλπ. κλπ..)

Είναι αυτονόητο δεν είναι τίποτα καινούργιο αλλά είναι συνδυασμός μερικών δυνατοτήτων του κάιζερ μαζί. Λοιπόν:

Μπορείτε να ακούτε όλη τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας στο ηχοσύστημα του σαλονιού σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα STEREO Bluetooth με 3.5 mm audio jack (σαν το δικό μου BT-500 ή του zaharakis ας πούμε) το οποίο θα δίνει ήχο στον ενισχυτή σας και θα παίρνει ήχο με ΒΤ φυσικά από το κάιζερ.
Το κάιζερ με τη σειρά του παίρνει στριμαριστά τον ήχο από το wifi.
Αυτό γίνεται piece of cake με τον Pocket Player ο οποίος έχει επιλογή folder για mapped network drives.:rolleyes:

Kai voila!!!:D Κάθεσαι σαλονάκι, καιζέρακι στο χέρι δεν κουνιέσαι και χώνεις ότι mp3 γουστάρεις.
Ain't this a f*cking tip or what..:up::yahoo::yahoo::dance::clap:

Kαναπεδάκι μου μετά από άπειρο youtube με το κάιζερ τώρα θα πρέπει να με φιλοξενήσεις να ακούσω 120GB μουσικής στην στερεοφονικάρα μου μέχρι να μου φύγει η χαρά της ανακάλυψης..:music::music:
Κορυφαίο + έξυπνο tip !!! Thanks tranaee!

Η μαγκιά είναι ότι έχεις τον έλεγχο απ΄το Kaiser (|<, >|, volume) όπου και να' σαι στο σπίτι. Για το θέμα των network drives, το Resco Explorer 2007 σου κάνει map network drive που είναι διαθέσιμο σε όλες τις εφαρμογές οπότε βάζεις και PocketMusic, Core και ό,τι άλλο θες.

Τώρα μένει να αγοράσω BT headset. Μάλλον αυτό του zaharakis θα χτυπήσω (λόγω τιμής, 3,5mm και ραδιοφώνου).

Τελικά τα πήρες τα BT cable-less headphones; Εντυπώσεις;

Kαναπεδάκι μου μετά από άπειρο youtube με το κάιζερ...
Λόγω δουλειάς δεν βρήκα χρόνο να το δοκιμάσω... Τελικά είναι όλα τα videos διαθέσιμα στο mobile.youtube.com; Ε ρε γέλια που θα ρίχνουμε με Λαζόπουλο/Λιακόπουλο... :yahoo:

tranaee
1 Φεβ. 2008, 20:09
Τελικά τα πήρες τα BT cable-less headphones; Εντυπώσεις;

Δεν μου τά'στειλαν ακόμα. Άσε κοντεύω να σκάσω..:mad:
Μην ανησυχείς. Με το που θα φτάσουν θα σκάσει και το ρεβιουδάκι..:ninja:

tranaee
2 Φεβ. 2008, 21:11
25 ώρες and counting.....:(
Έχω καταντήσει γραφικός πια..
Η μοναξιά στο διαδίκτυο, διάβαζα ένα άρθρο σήμερα στο τύπο, είναι νούμερο ένα αιτία αυτοκτονιών στην Αμερική..:cry:

zaharakis
2 Φεβ. 2008, 21:14
25 ώρες and counting.....:(
Έχω καταντήσει γραφικός πια..
Η μοναξιά στο διαδίκτυο, διάβαζα ένα άρθρο σήμερα στο τύπο, είναι νούμερο ένα αιτία αυτοκτονιών στην Αμερική..:cry:

μην απελπιζεσαι..:)

βγες για κανα ποτακι και ολα θα περασουν:lol::D

Hyde
2 Φεβ. 2008, 21:20
MSN Problems? Μάλλον λύθηκε! --> http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6931

(by joannaex)
Δηλαδή το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του;

tranaee
2 Φεβ. 2008, 21:50
μην απελπιζεσαι..:)

βγες για κανα ποτακι και ολα θα περασουν:lol::D

Είναι αυτό που λένε "get a life" εε? Έχε χάρη που παραδίδω δουλειές τη Δευτέρα αλλιώς...
Εσείς παιδιά ετοιμάζεστε για έξω ή Σάββατο βράδυ τη περνάμε μέσα, βγαίνει η μάζα.. εμείς βγαίνουμε όλες τις άλλες..??

zalaros
2 Φεβ. 2008, 23:47
Είναι αυτό που λένε "get a life" εε? Έχε χάρη που παραδίδω δουλειές τη Δευτέρα αλλιώς...
Εσείς παιδιά ετοιμάζεστε για έξω ή Σάββατο βράδυ τη περνάμε μέσα, βγαίνει η μάζα.. εμείς βγαίνουμε όλες τις άλλες..??
Εγώ πέφτω για ύπνο νωρίς γιατί αύριο περιμένω τον Ζαχαράκη για καφέ :D Μου είπε ότι θα μου αφήσει το kaiser για να πάρει πίσω τον τιτάνα (ακα tytn σκέτο :p). Τι καλό παιδί ... :lol::lol::lol:

zaharakis
3 Φεβ. 2008, 00:08

Εγώ πέφτω για ύπνο νωρίς γιατί αύριο περιμένω τον Ζαχαράκη για καφέ :D Μου είπε ότι θα μου αφήσει το kaiser για να πάρει πίσω τον τιτάνα (ακα tytn σκέτο :p). Τι καλό παιδί ... :lol::lol::lol:

ο zalaros εχει δικιο

αλλα δυστυχως δεν θα ισχυσει τελικα..

μολις ειχα μια πολυ ασχημη ειδηση που θα με κρατησει στα μερη μου...
χαθηκε ενας φιλος σε ατυχημα με μηχανη πριν απο λιγα λεπτα...:(

tranaee
3 Φεβ. 2008, 01:10
ο zalaros εχει δικιο

αλλα δυστυχως δεν θα ισχυσει τελικα..

μολις ειχα μια πολυ ασχημη ειδηση που θα με κρατησει στα μερη μου...
χαθηκε ενας φιλος σε ατυχημα με μηχανη πριν απο λιγα λεπτα...:(

Φίλε μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σοκαρίστηκα....
Δυστηχώς, 20 χρόνια μοτοσυκλετιστής έχω χάσει αρκετούς φίλους έτσι ξαφνικά, μ'αυτόν τον τρόπο... Δε θέλω να το ξαναζήσω... δε θέλω να το ξαναζήσεις φίλε μου... ποτέ............

limited733
3 Φεβ. 2008, 03:00
1)Παιδιά το Destinator πως μπορώ να το βγάλω συντόμευση στο desktop του Kaiser ενω το τρέχω απο την memory card?
2)Έχω στο Kaiser Cosmote και χρησιμοποιώ σε ενα αλλο κινητο Vodafone για να μιλαω με την κοπελια.Υπαρχει τρόπος να εχω και τα 2 νουμερα στο Kaiser και να δεχομαι κλεισεις και για τα δυο χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιω καθε φορα την εκαστοτη SIM?

tranaee
3 Φεβ. 2008, 03:24
1)Παιδιά το Destinator πως μπορώ να το βγάλω συντόμευση στο desktop του Kaiser ενω το τρέχω απο την memory card?
2)Έχω στο Kaiser Cosmote και χρησιμοποιώ σε ενα αλλο κινητο Vodafone για να μιλαω με την κοπελια.Υπαρχει τρόπος να εχω και τα 2 νουμερα στο Kaiser και να δεχομαι κλεισεις και για τα δυο χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιω καθε φορα την εκαστοτη SIM?

1. Διαχείριση αρχείων, πήγαινε στο destinator.exe, αντιγραφή και επικόληση συντόμευσης στο windows/start_menu (για ελληνικά), windows/start menu (για αγγλικά).
2. Όχι.

limited733
3 Φεβ. 2008, 03:25
1)Ευχαριστώ!
2)Κρίμα!Καλά θα ήταν!

limited733
3 Φεβ. 2008, 04:33
Κάθε φορα που αλλάζω ROM σβηνονται τα SMS?Υπαρχει τρόπος για backup?

Tna
3 Φεβ. 2008, 11:15
Ναι φυσικά! το PIM backup για παράδειγμα ή αν θές να κάνεις Backup και άλλα πράγματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SPB backup ή το Sprite Backup.

Απλά να αναφέρω πως αν δεν γνωρίζεις τέτοιες εφαρμογές, γιατί αλλάζεις rom ?

tranaee
3 Φεβ. 2008, 14:24
Απλά να αναφέρω πως αν δεν γνωρίζεις τέτοιες εφαρμογές, γιατί αλλάζεις rom ?

Εγκρίνω & επαυξάνω..

limited733
3 Φεβ. 2008, 16:21
Όπως παραπάνω.Δεν μπορώ να δεχτώ αρχεία αλλά μπορώ να στείλω.Ξέρει κανείς που οφείλεται?Επίσης η ένταση των ήχων κλήσης δεν είναι δυνατοί όποιον και να δοκιμάσω.Συγκριτικά δηλαδή με sony ericsson που είχα πρίν ΚΑΜΙΑ σχέση!!

3 Φεβ. 2008, 16:46
ξερει κανεις αν προοριζετε να πεσει η τιμη του καιζερ?

jnr
3 Φεβ. 2008, 17:06
Όπως παραπάνω.Δεν μπορώ να δεχτώ αρχεία αλλά μπορώ να στείλω.Ξέρει κανείς που οφείλεται?Επίσης η ένταση των ήχων κλήσης δεν είναι δυνατοί όποιον και να δοκιμάσω.Συγκριτικά δηλαδή με sony ericsson που είχα πρίν ΚΑΜΙΑ σχέση!!

πηγαινε στις επιλογες του bluetooth κ βαλε να ειναι ανιχνευσιμο το κινητο.

KONSTANTIN_KARAB
3 Φεβ. 2008, 17:07
ξερει κανεις αν προοριζετε να πεσει η τιμη του καιζερ?

Δεν πιστευω!!!Συνηθως αυτες οι συσκευες δεν πεφτουν.Παντως κανω γνωστο πως πουλαω το δικο μου!!!Επειδη εχω 2 πλεον!!!!!!!Ειναι σε τελεια κατασταση.ελληνικο με αποδειξεις

limited733
3 Φεβ. 2008, 17:12
πηγαινε στις επιλογες του bluetooth κ βαλε να ειναι ανιχνευσιμο το κινητο.

Το είχα ανιχνεύσιμο αλλα δεν ηταν αυτο το πρόβλημα.έπρεπε να ενεργοποιήσω το beam!

limited733
3 Φεβ. 2008, 17:13
Η ένταση των ήχων κλήσης δεν είναι δυνατοί όποιον και να δοκιμάσω.Συγκριτικά δηλαδή με sony ericsson που είχα πρίν ΚΑΜΙΑ σχέση!!

Ξέρει κανείς περί τουτου τίποτα?

limited733
3 Φεβ. 2008, 17:31
Και κάτι άλλο το σημα 3G δίπλα στην κεραία πότε εμφανίζεται?Γιατί ακόμα και σκέτο G που έδειχνα μπορούσα να κάνα βίντεο κλήση.

Hyde
3 Φεβ. 2008, 19:15
Και κάτι άλλο το σημα 3G δίπλα στην κεραία πότε εμφανίζεται?Γιατί ακόμα και σκέτο G που έδειχνα μπορούσα να κάνα βίντεο κλήση.
Διάβασε το manual,

To 3G σημαίνει ότι είσαι σε δίκτυο 3G

limited733
3 Φεβ. 2008, 19:17
Συνεπως ΜΟΝΟ οταν γραφει πανω 3G θα μπορώ να κάνω video calls!Εγω για μπορω να κανω και οταν λεει σκετο G?

Monimos_Foithths
3 Φεβ. 2008, 19:18
Hello παιδια,
Επειδη είμαι λιγο πριν την αγορα του συγκεκριμένου και με ικανοποιεί στο 100% απ όσα έχω διαβάσει για τη συσκευή θα ήθελα να ρωτήσω για το λειτουργικό. Δλδ στο windows mobile μπορώ να τρέξω προγράμματα που τρέχουν στα xp? 'Η πρεπει να έχει βγει ειδική έκδοση για το συγκεριμένο λειτουργικο?
Αν όχι, vncviewer πρόγραμμα υπάρχει για windows mobile? Γενικά που μπορώ να δω σε μορφή λίστας προγράμματα για το συγκεκριμένο λειτουργικό? Κυκλοφορούν στα γνωστά/αγνωστα site "ο θειος απο αμερική" ? Ασχολούνται teams με το σπάσιμο αυτών η μόνο αγορά?(μη με φατε ζωντανο για αυτη την ερώτηση. ;) )
Thnx!

lagoudakis
3 Φεβ. 2008, 19:30
οχι ειναι αλλα τα προγραμματα για το pc και αλλα για τα ppc,υπαρχουν site που εχουν αυτο που θελεις με μια αναφορα για το τι κανει το καθε προγραμμα

Monimos_Foithths
3 Φεβ. 2008, 19:49
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος έστω με κάποια links(αν είναι σε pm).

Thnx

DrMobile
3 Φεβ. 2008, 21:46
Ξέρει κανείς περί τουτου τίποτα?
Δυστυχώς η ένταση στα ringtones του Kaiser δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ειδικά αν το έχεις ακουμπισμένο σε επιφάνεια που μπλοκάρει το παραθυράκι του ηχείου... Δοκίμασε να βρεις κάποιο ringtone που ν' ακούγεται δυνατά. Δεν έχω εμπειρία σε πολυφωνικά κινητά αλλά το αρχαίο μου Nokia 8850 (μονοφωνικό) ξυπνάει και πεθαμένους με την έντασή του και έχει το ηχείο σε σημείο που δεν μπλοκάρεται εύκολα. Τώρα σε σχέση με άλλα πολυφωνικά κινητά δεν μπορώ να πω. Σ' εμένα είναι OK η ένταση του Kaiser αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα το ήθελαν λίγο πιο δυνατό...

limited733
3 Φεβ. 2008, 21:49
Λοιπον δοκιμασα με ενα προγραμματακι mp3 trim λεγεται με το οποιο "κοβεις" τα κομματια και δυναωνεις ΚΑΙ την ενταση τους!!Σε εμενα δουλεψε παντως!!

http://www.download.com/MP3Trim/3000-2169_4-10026746.html

Papadopoy
4 Φεβ. 2008, 02:00
Μπορει καποιος να μου στειλει ολα τα ροι που εχει για το destinator 7 δεν μου βγαζει στα μαγαζια τιποτα...

KONSTANTIN_KARAB
4 Φεβ. 2008, 10:16
www.igomyway.gr θα βρεις οτι επιθυμεις!!!

athanaso77
4 Φεβ. 2008, 10:48
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος έστω με κάποια links(αν είναι σε pm).

Thnx

ipmart-forum.com

odytsak
4 Φεβ. 2008, 10:56
Μπορει καποιος να μου στειλει ολα τα ροι που εχει για το destinator 7 δεν μου βγαζει στα μαγαζια τιποτα...

http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewforum.php?f=10

tranaee
4 Φεβ. 2008, 13:27
Λοιπον δοκιμασα με ενα προγραμματακι mp3 trim λεγεται με το οποιο "κοβεις" τα κομματια και δυναωνεις ΚΑΙ την ενταση τους!!Σε εμενα δουλεψε παντως!!

http://www.download.com/MP3Trim/3000-2169_4-10026746.html

Το καλύτερο πρόγραμμα για αύξηση έντασης Mp3.
http://mp3gain.sourceforge.net/download.php

gregkerkyra
4 Φεβ. 2008, 14:02

:up::respect::up:

Driver_3
4 Φεβ. 2008, 15:45
εχει καταφερει κανενας που χρησιμοποιει το SRS WOW HD κ καποιο stereo bluetooth ακουστικο να μεταφερει τις ρυθμισεις WOW στο bluetooth? Zaharakis ειδα καποια συζητηση για αυτο το θεμα στους xda κ ειχες ποσταρει...εχεις βρει την λυση?Παντως αποτι ειδα πολλοι χρηστες μολις πηραξαν τη registry ειχαν προβληματα με το handsfree..

athanaso77
4 Φεβ. 2008, 16:09
εχει καταφερει κανενας που χρησιμοποιει το SRS WOW HD κ καποιο stereo bluetooth ακουστικο να μεταφερει τις ρυθμισεις WOW στο bluetooth? Zaharakis ειδα καποια συζητηση για αυτο το θεμα στους xda κ ειχες ποσταρει...εχεις βρει την λυση?Παντως αποτι ειδα πολλοι χρηστες μολις πηραξαν τη registry ειχαν προβληματα με το handsfree..

Dystyxws oi dynatotites tou periorizontai gia to internal speaker kai ta wired headsets mono.

_KOSTASKELLAS_
4 Φεβ. 2008, 19:58
an 8imame kala ipame oti ayto
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=927384&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E3097DD5B6D76B901405 27532D5E5B8DF6DFE131C6A487FC7186234ABEEEB0BCDF3DB930D7A41583 E3B66E7D11DFE1014BA16F2F262DC34A24C05642122F0D59894B697C2B41 9CE9C6FFDD4B3E28616823C2F3E9C2A5099FC7429D88B3F6113E0923B32D 94140588513B5B140F02ED3B2268
einai simbato me to kaiseraki mas e???:confused:

athanaso77
4 Φεβ. 2008, 20:11
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=927384&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E3097DD5B6D76B901405 27532D5E5B8DF6DFE131C6A487FC7186234ABEEEB0BCDF3DB930D7A41583 E3B66E7D11DFE1014BA16F2F262DC34A24C05642122F0D59894B697C2B41 9CE9C6FFDD4B3E28616823C2F3E9C2A5099FC7429D88B3F6113E0923B32D 94140588513B5B140F02ED3B2268

Θα σου συνιστούσα να αγοράσεις αυτά (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=145554) που είναι εκτενώς δοκιμασμένα από τον zaharakιs και τα προτείνει ανεπιφύλακτα (είναι και πιο φτηνά).

roker
4 Φεβ. 2008, 21:00
Το εχω παρει και εγω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος το συνιστω ανεπιφυλακτα ας ειναι καλα ο Δημητρης :D

Driver_3
4 Φεβ. 2008, 21:00

παντως ειναι σιγουρα συμβατο με το μηχανακι μας:happy:

nobleman
5 Φεβ. 2008, 03:21
Πώς θα κάνω συντόμευση (short cut) τις ρυθμίσεις για την αυτόματη απάντηση σε 2/3 φορές που θα χτυπήσει το τηλέφωνο όταν συνδέεται με bt ή ακουστικά;

Driver_3
5 Φεβ. 2008, 10:25
Αποτι καταλαβα με το spb phone suite γινεται αυτο που θες φτιαχνοντας ενα δικο σου προφιλ στο οποιο εχεις ενεργη την αυτοματη απαντηση καθως κ τo bt, τα προφιλ αλλαζουν ευκολα οποτε δοκιμασε αν σε βολευει.μπορεις να το βαλεις κ στο αυτοματο οποτε με το που συνδεεται το bt handfree να εχει αυτες τις ρυθμισεις που θες το προφιλ.καποιο αλλο τροπο δεν ξερω..

zalaros
5 Φεβ. 2008, 14:02
Πώς θα κάνω συντόμευση (short cut) τις ρυθμίσεις για την αυτόματη απάντηση σε 2/3 φορές που θα χτυπήσει το τηλέφωνο όταν συνδέεται με bt ή ακουστικά;
Στον τιτάνα η αυτόματη απάντηση λειτουργεί μόνο αν είναι συνδεμένο bt handsfree ή ακουστικά. Νομίζω πως το ίδιο ισχύει και για το kaiser ;)
Για συντόμευση και γω το είχα ψάξει αλλά δεν βρήκα τίποτα

nobleman
5 Φεβ. 2008, 15:17
Κρίμα που δεν υπάρχει τίποτα... το χρειάζομαι διότι αν φοράς ακουστικό (BT) και από πάνω το κράνος και θέλεις να απαντήσεις μόνο εφόσον σε ενδιαφέρει δυστυχώς αν δεν πατήσεις το κουμπάκι του ΒΤ για να δεχτείς την κλήση αλλά πατήσεις το κουμπάκι του κινητού τότε - σε μένα τουλάχιστον - δεν ανταποκρίνεται το ακουστικό παρά μόνο το κινητό, οπότε πρέπει να σταματάς να βγάλεις κράνος κλπ... μπέρδεμα...

ΥΓ Α ρε θρυλικό Ν80, σου ανακοίνωνε με εκείνη την καταπληκτική διαστημική φωνή ποιος σε καλούσε και άμα σε ενδιέφερε απαντούσες... :p

zaharakis
5 Φεβ. 2008, 16:14

ακριβως οπως το λεει και ο athannaso,αλλα και εσυ.
ειχα πολλα προβληματα,δουλεψε τελικα και το αποτελεσμα ηταν πραγματι παρα πολυ καλο....αλλα χαθηκαν καθε ειδους ηχοι απο το τηλεφωνο:lol:
ουτε σε κληση ουτε σε μηνυματα τπτ....και το παρατησα τελειως ;)

zaharakis
5 Φεβ. 2008, 16:18

θα το δοκιμασω ;)

παντως εγω χρησιμοποιω χρονια τωρα για καθε δουλεια που εχει σχεση με ηχο,το audio edit deluxe :)

zaharakis
5 Φεβ. 2008, 17:42
παιδια μια παρακληση σε οποιον εχει ελληνικο καιζερ.

μπορει καποιος να μου ανεβασει rapidshare το τελευταιο update ελληνικων για το καιζερ?
θελω κατι να δοκιμασω και δεν μπορω να το παρω απο το φορουμ μιας και δεν εχω ελληνικο καιζερ.

ευχαριστω :)

Driver_3
5 Φεβ. 2008, 18:26
Παντως εγω βαριεμαι να κανω παλι hard reset για την υποστηριξη java..εχω την 4.2.2 λετε αξιζει τον κοπο η 4.2.6 ?? Μην παιδευομαι τσαμπα..

Driver_3
5 Φεβ. 2008, 18:55
off topic> μπορω να αγορασω συσκευη με την επιδοτηση που μου δινει η voda απο καταστημα εκτος της αλυσιδας της?? πχ plaisio??

zaharakis
5 Φεβ. 2008, 19:35
παιδια μια παρακληση σε οποιον εχει ελληνικο καιζερ.

μπορει καποιος να μου ανεβασει rapidshare το τελευταιο update ελληνικων για το καιζερ?
θελω κατι να δοκιμασω και δεν μπορω να το παρω απο το φορουμ μιας και δεν εχω ελληνικο καιζερ.

ευχαριστω :)

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους σπευσατε αμεσως να με εξυπηρετησετε :)

Παντως εγω βαριεμαι να κανω παλι hard reset για την υποστηριξη java..εχω την 4.2.2 λετε αξιζει τον κοπο η 4.2.6 ?? Μην παιδευομαι τσαμπα..

διαβασε μεσα στο φορουμ,εχουν βελτιωσει καποια πραγματα,αν θυμαμαι καλα σχετικα με την jawa ;)
εσυ θα κρινεις αν σου χρειαζεται τοσο ωστε να στηνεις απο την αρχη :O

off topic> μπορω να αγορασω συσκευη με την επιδοτηση που μου δινει η voda απο καταστημα εκτος της αλυσιδας της?? πχ plaisio??

καποια παιδια το εχουν αναφερει οτι ετσι πηραν συσκευη απο το πλαισιο.δεν ριχνεις ενα τηλ να σου πουνε? ;)

drdino
5 Φεβ. 2008, 21:36

Άμα κάνεις backup;

grissom
5 Φεβ. 2008, 22:14

Εγω ετσι το πηρα, γιατι οταν πηγα στη vodafone μου ελεγαν περνα την αλλη βδομαδα να το παρεις ενω στο πλαισιο μου το εδωσαν αμεσως και αφου μου αλλαξαν και τα συμβολαια ωστε να παρω επιδοτηση απο 2 συμβολαια που εχω..

Με την ευκαιρια να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου, εχει καποιος εδω μεσα καποια θηκη αυτοκινητου που κολλαει στο παμπριζ όπως πχ αυτη: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=155359
ή να μου προτεινετε κάποια άλλη που έχετε/γνωριζετε?

zaharakis
5 Φεβ. 2008, 22:26
Εγω ετσι το πηρα, γιατι οταν πηγα στη vodafone μου ελεγαν περνα την αλλη βδομαδα να το παρεις ενω στο πλαισιο μου το εδωσαν αμεσως και αφου μου αλλαξαν και τα συμβολαια ωστε να παρω επιδοτηση απο 2 συμβολαια που εχω..

Με την ευκαιρια να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου, εχει καποιος εδω μεσα καποια θηκη αυτοκινητου που κολλαει στο παμπριζ όπως πχ αυτη: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=155359
ή να μου προτεινετε κάποια άλλη που έχετε/γνωριζετε?

η ειρωνια ειναι οτι πριν λιγες μερες αγορασα αυτα τα 3 σε πακετο που τα ειχε το expancys με 6.95ε :blink:

και τωρα δεν τα βρισκω παρα μονο χωρια...

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=128672

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=128671

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=128826

υπαρχει πλεον αλλα με φορτιστη αυτοκινητου μαζι σε αλλη τιμη 24.95...
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=153768 :O

ακυρο το βρηκα εδω
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160073

αλλα με 14.95ε τιμη....:blink:

θα τρελαθουμε??:O

Piccolo
5 Φεβ. 2008, 22:27
κανενα site με games παιζει?
ειδα στο youtube διαφορα βιντεακια με worms,need for speed και call of duty και ζηλεψα.

(ασχετο... την πασιεντζα την εχει βγαλει κανεις? το ξερω οτι ειναι τρελη ερωτηση αλλα καμια 30αρια φορες που εχω δοκιμασει δεν βγαινει... δεν εχει και βαθμο δυσκολιας :p)

zaharakis
5 Φεβ. 2008, 22:32
κανενα site με games παιζει?
ειδα στο youtube διαφορα βιντεακια με worms,need for speed και call of duty και ζηλεψα.

(ασχετο... την πασιεντζα την εχει βγαλει κανεις? το ξερω οτι ειναι τρελη ερωτηση αλλα καμια 30αρια φορες που εχω δοκιμασει δεν βγαινει... δεν εχει και βαθμο δυσκολιας :p)

www.ipmart-forum.com

zaharakis
5 Φεβ. 2008, 22:36
Άμα κάνεις backup;

δεν θα ισχυει μετα την αναβαθμιση ;)

Papadopoy
6 Φεβ. 2008, 12:39
Πως μπορω να αφαιρεσω διαφορα προγραμματα απο μια ρομ?? π.χ το office..?

athanaso77
6 Φεβ. 2008, 12:43
Πως μπορω να αφαιρεσω διαφορα προγραμματα απο μια ρομ?? π.χ το office..?

Den einai apli diadikasia. Kalo einai na min peirazoume oti exei enswmatomeno i ROM.

Papadopoy
6 Φεβ. 2008, 13:05
Μπορεις να μου προτεινεις μια ρομ με wm6.1??

athanaso77
6 Φεβ. 2008, 13:16
Μπορεις να μου προτεινεις μια ρομ με wm6.1??

Tha sou proteina na perimeneis ligo mias kai exw arketes amfibolies gia tin poiotita kai statherotita tous akoma.

Papadopoy
6 Φεβ. 2008, 13:48
ευχαριστω να σε ρωτισω επειδη ψαχνω να μεταφρασω το κηνιτο σε ελληνικα εχω βρει ενα προγραμμα το LEngLiteFull αλλα δεν τα μεταφραζει... μηπως εχεις ασχοληθει ??

athanaso77
6 Φεβ. 2008, 14:03
ευχαριστω να σε ρωτισω επειδη ψαχνω να μεταφρασω το κηνιτο σε ελληνικα εχω βρει ενα προγραμμα το LEngLiteFull αλλα δεν τα μεταφραζει... μηπως εχεις ασχοληθει ??

Den exei bgei kati aksiologo gia ti metafrasi tou agglikou menou sto Kaiser (mexri twra toulaxiston). Entoutois exoun ginei kapoies prospathies gia eksellinismo tou menou alla amfibolou poiotitas kai apotelesmatos. Parola afta egw den briskw kai ton logo na ginei kati tetoio mias kai me ta analoga programmata exeis pliri ypostiriksi ellinikwn akribws ekei pou ti xreiazesai opws stis epafes, sta sms ktl.

Papadopoy
6 Φεβ. 2008, 14:22
Κοιτα οταν εβαλα την panosha strada 2 kai εστελνα μην μερικα πηγαιναν μονο ερωτιματικα... πρωτη φορα περνω κ ppc κ δεν ξερω..

athanaso77
6 Φεβ. 2008, 14:28
Κοιτα οταν εβαλα την panosha strada 2 kai εστελνα μην μερικα πηγαιναν μονο ερωτιματικα... πρωτη φορα περνω κ ppc κ δεν ξερω..

Antimetwpizeis problima me ta ellinika SMS me 160 xaraktires? Afto (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904) to pliktrologio einai poly kalo kai aksiopisto.

georgep800
6 Φεβ. 2008, 15:13
Ρε παιδιά, έχει βρεθεί λύση στο Destinator 6 ή 7 ώστε να μην απενεργοποιείτε η οθόνη, στην περίπτωση όπου έχει επιλεγεί το αυτόματο κλείδωμα;;

Papadopoy
6 Φεβ. 2008, 15:26
περασα το spb 4 plus και στην πανω γραμμη μου βγαζει το εικονιδιο της μπαταριας δυο φορες.. γινεται να το αλλαξω??

Demon
6 Φεβ. 2008, 16:26
Κανένα phone skin της προκοπής που να έχει και την βιντεοκλήση και να δουλεύει φυσικά υπάρχει για το Kaiser;
Αυτό που έχει πάνω είναι εκνευριστικό (δεν έχει εικονικό πλήκτρο κλήσης φωνής (για βιντεοκλήση έχει) και με διπλό κλικ πάνω στην επαφή που μας βγάζει το smart dial δεν την καλεί) !

Επιτέλους! Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα!
Για όποιον ενδιαφέρεται θα το βρει εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365629

Επίσης για όποιον έχει το Ελληνικό Kaiser, το Ελληνικό smart dialing θα εξακολουθεί να δουλεύει κανονικότατα μετά την εγκατάσταση του νέου phone skin.

athanaso77
6 Φεβ. 2008, 16:33
Επιτέλους! Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα!
Για όποιον ενδιαφέρεται θα το βρει εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365629

Επίσης για όποιον έχει το Ελληνικό Kaiser, το Ελληνικό smart dialing θα εξακολουθεί να δουλεύει κανονικότατα μετά την εγκατάσταση του νέου phone skin.

Wraios! ;)

Gia osous exoun Aggliko Kaiser? Exoun elliniko Smartdialing?

Demon
6 Φεβ. 2008, 17:13
Wraios! ;)

Δεν νομίζω να έχουν. Αλλά δεν θα δυσκολευτούν να βάλουν (ένα dll είναι, περισσότερες πληροφορίες στην υπογραφή του μινόταυρου)...

drdino
6 Φεβ. 2008, 22:13
δεν θα ισχυει μετα την αναβαθμιση ;)

:confused:Δεν θα ισχύει; Εμένα δλδ μου το sprite μου έγινε κανονικά το restore τι παίχτηκε;

greenfan
6 Φεβ. 2008, 22:53
Εχω δύο ερωτήσεις..
Στο Launcher πως μπορώ να προσθέσω άλλα προγράμματα που έχω μέσα στο PDA μου εκτός από αυτά που έχει ήδη στη λίστα; Πρέπει στο κενό να γράψω το όνομα του προγράμματος;
Και η δεύτερη, πως λειτουργεί και τι ακριβώς κάνει το touchflo στο TyTN II;

Papadopoy
7 Φεβ. 2008, 01:47
πως γυρναω το aekmap να γραφει αγγλικα?? ευχαριστω

zaharakis
7 Φεβ. 2008, 02:24
Wraios! ;)

Δεν νομίζω να έχουν. Αλλά δεν θα δυσκολευτούν να βάλουν (ένα dll είναι, περισσότερες πληροφορίες στην υπογραφή του μινόταυρου)...

εχουν κανονικα greek smart dialing οσα ειναι με αγγλικη ρομ.το δικο μου παντα ειχε .
σε περιπτωση που καποιοι μετα απο αλλαγη ρομ δεν εχουν ας βαλουν αυτο.
http://rapidshare.com/files/86535898/greek_smart_dialing.rar

πολυ καλο και αξιοπιστο ;)

DrMobile
7 Φεβ. 2008, 03:12
:confused:Δεν θα ισχύει; Εμένα δλδ μου το sprite μου έγινε κανονικά το restore τι παίχτηκε;
Αν κάνεις restore σε άλλη ROM απ' αυτή που έκανες το backup θα μπουν στο μηχάνημα αρχεία, ρυθμίσεις, registry entries κ.τ.λ. που ανήκουν στην παλιά ROM, τα οποία θα μπερδευτούν με αυτά της νέας με αποτέλεσμα να έχεις αστάθειες, κολλήματα και απρόβλεπτη συμπεριφορά. Μπορεί να δουλεύει μέσες άκρες (ειδικά αν η νέα ROM δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την παλιά) αλλά δεν συνίσταται. Εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα... Είναι σαν να βγάλεις το σκληρό δίσκο απ' το PC σου και τον βάλεις σε ένα άλλο PC με διαφορετική μητρική, κάρτα οθόνης κ.τ.λ. Αν είσαι τυχερός θα ξεκινήσει αλλά θα κολλάει και το μισό h/w δεν θα δουλεύει ή θα υπολειτουργεί...

WebViRuS
7 Φεβ. 2008, 10:47
δημήτρη, μήπως δοκίμασες κάποια wm6.1 rom? έχω κάτι προβληματάκια με αυτή που έχω τώρα, και μου την σπάει. ο dutty έσπασε το καιζερ και περιμένει να το πάρει πίσω, οπότε έχουμε κολήσει. επίσης ΜΗΠΩΣ μπορεί να μου πει κάποιος τι καλύτερο έχει το 6.1 απο το 6.0? προσπαθώ να βρω στο google πληροφορίες, αλλά τζίφος.

7 Φεβ. 2008, 11:25
Καλημερα
Μολις απεκτησα κ εγω ενα καιζερ. θα θελα να ρωτησω κατι για την καμερα. γενικος εχει πολυ μεγαλη καθηστεριση.Βασικα δεν με ενδιαφερει κ τοσο η καμερα αλλα καποια στιγμη που ηταν σε κατασταση "κοληματος" επεζε τελεια! Ηταν ελαφρος σκοτινα αλλα καθολου καθηστεριση. Τραβηξα κ βιντεο κ τοχε τραβιξει μια χαρα. Φενετε σαν να ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο το night shot.
μπορουμε να κανουμε κατι? με καμια αναβαθμιση? ειναι η αγγλικη εκδοση.

tranaee
7 Φεβ. 2008, 12:07
Καλημερα
Μολις απεκτησα κ εγω ενα καιζερ. θα θελα να ρωτησω κατι για την καμερα. γενικος εχει πολυ μεγαλη καθηστεριση.Βασικα δεν με ενδιαφερει κ τοσο η καμερα αλλα καποια στιγμη που ηταν σε κατασταση "κοληματος" επεζε τελεια! Ηταν ελαφρος σκοτινα αλλα καθολου καθηστεριση. Τραβηξα κ βιντεο κ τοχε τραβιξει μια χαρα. Φενετε σαν να ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο το night shot.
μπορουμε να κανουμε κατι? με καμια αναβαθμιση? ειναι η αγγλικη εκδοση.

Ναι δυστυχώς υπάρχει το αυτόματο nightshot στο κάιζερ, που ελπίζουμε να διορθωθεί με την καινούργιο του rom που περιμένουμε.
Μέχρι τότε θα μπορείς να το ξεγελάς αν θέλεις ανοίγοκλείνοντας το power καλύπτοντας με το χέρι σου την κάμερα όταν το κλείνεις και όταν το ξανανοίγεις...:(:rolleyes: σε μπέρδεψα έτσι κοίτα λίγο αυτό το thread .. ;))
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365345

zaharakis
7 Φεβ. 2008, 13:06
δημήτρη, μήπως δοκίμασες κάποια wm6.1 rom? έχω κάτι προβληματάκια με αυτή που έχω τώρα, και μου την σπάει. ο dutty έσπασε το καιζερ και περιμένει να το πάρει πίσω, οπότε έχουμε κολήσει. επίσης ΜΗΠΩΣ μπορεί να μου πει κάποιος τι καλύτερο έχει το 6.1 απο το 6.0? προσπαθώ να βρω στο google πληροφορίες, αλλά τζίφος.

οχι θοδωρη δεν λενε ,τις δοκιμασα :rolleyes:

τπτ καλυτερο ειλικρινα...εκτος και αν οσοι εχουν ανεβασει 6.1 ρομς ειναι κριαρια :lol:
περιμενα του duttyτα 6.1 να δοκιμασω αλλα
οντως του dutty το καιζερ τα παιξε πριν προλαβει να την τελειωσει και ειναι στο σερβις..η μαχη με τις ρομ βλεπεις δεν εχει παντα καλα αποτελεσματα...

6.1 lite του dutty ελαφρως αλλαγμενη απο μενα,ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο εχω δουλεψει και μεχρι να σκασουνε τα 7αρια,εκει θα μεινω ;)

Tna
7 Φεβ. 2008, 13:44
Εγώ δεν πιστεύω πως οι rom που διατίθονται είναι πραγματικά 6.1! Δεν έχουν σχέση με τις εικόνες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς για 6.1 και ούτε είδα καμία ενσωμάτωση του νεου framework. Ίσως να προέρχονται από κάποια μίξη κάποιου build των 6.1 και του 1933 γιατί πραγματικά δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ καινούριο

nantia_rd
7 Φεβ. 2008, 15:45
Kalispera,
Mipos gnorizei kaneis kapoio Agglo<->Elliniko kai kapoio Ellino<->Germaniko lexiko poy na leitourgei sto kaiser?

athanaso77
7 Φεβ. 2008, 16:35
Kalispera,
Mipos gnorizei kaneis kapoio Agglo<->Elliniko kai kapoio Ellino<->Germaniko lexiko poy na leitourgei sto kaiser?

Mpes sto ipmart-forum kai psakse gia lingvosoft.

thr07
7 Φεβ. 2008, 20:54
Εχω το εξής θέμα ξαφνικά: πηγαίνω στο Launcher και οταν πατάω το Bluetooth icon μου δείχνει ότι δουλεύει (τον γνωστό Microsoft κύκλο) και μετά από λίγο σταματάει χωρίς να έχει ενεργοποιήσει το Bluetooth...Μέχρι σήμερα δούλευε μια χαρά..οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...Εχω τα στερεοφωνικά ακουστικά της iTech και δουλεύαν μια χαρά με το Kaiser...δηλ. pairing με την μια και κανένα πρόβλημα...Επίσης τώρα τελευταία το TyTN II κάνει συχνά πυκνά μόνο του reboot χωρίς λόγο και αιτία...!! Εχω τα εξής Firmware details:
R --> 1.27.12.11, G --> 22.45.88.07H, D --> 1.56.00.00 όπως ήρθε από την HTC δηλ. δεν έχω αλλάξει τίποτε. Τι πρέπει να κάνω παρακαλώ για να απαλλαγώ από αυτά τα προβλήματα please?:( Καμμιά συμβουλή ή να το στείλω για service?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

tranaee
7 Φεβ. 2008, 23:47
... και μεχρι να σκασουνε τα 7αρια,εκει θα μεινω ;)

"...Σε κανένα λιμάνι κι άγκυρα δεν έχεις παραδοθεί,
και τώρα κάποιο windows θε να σε παντρευτεί;..." :whistle:

:lol::lol:

tranaee
7 Φεβ. 2008, 23:52
Εχω το εξής θέμα ξαφνικά: πηγαίνω στο Launcher και οταν πατάω το Bluetooth icon μου δείχνει ότι δουλεύει (τον γνωστό Microsoft κύκλο) και μετά από λίγο σταματάει χωρίς να έχει ενεργοποιήσει το Bluetooth...Μέχρι σήμερα δούλευε μια χαρά..οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...Εχω τα στερεοφωνικά ακουστικά της iTech και δουλεύαν μια χαρά με το Kaiser...δηλ. pairing με την μια και κανένα πρόβλημα...Επίσης τώρα τελευταία το TyTN II κάνει συχνά πυκνά μόνο του reboot χωρίς λόγο και αιτία...!! Εχω τα εξής Firmware details:
R --> 1.27.12.11, G --> 22.45.88.07H, D --> 1.56.00.00 όπως ήρθε από την HTC δηλ. δεν έχω αλλάξει τίποτε. Τι πρέπει να κάνω παρακαλώ για να απαλλαγώ από αυτά τα προβλήματα please?:( Καμμιά συμβουλή ή να το στείλω για service?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Έχεις κάνει hard-reset? Άν όχι προσπάθησέ το, λογικά όλα θα διορθωθούν, περίμενε όμως λίγο να πάρεις και τη γνώμη των παλαιότερων και σοφότερων...;)

thr07
8 Φεβ. 2008, 00:09
Το έχω κάνει πολλές φορές hard reset αλλά δυστυχώς τίποτε...κάτι συμβαίνει....

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 02:09
Το έχω κάνει πολλές φορές hard reset αλλά δυστυχώς τίποτε...κάτι συμβαίνει....

hard reset or soft reset??:O

πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/διαγραφη μνημης/πατα 1234 και ναι
και τοτε μονο θα εχεις κανει hard reset;)

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 02:13
"...Σε κανένα λιμάνι κι άγκυρα δεν έχεις παραδοθεί,
και τώρα κάποιο windows θε να σε παντρευτεί;..." :whistle:

:lol::lol:

σιγα μην παντρευτω μηχανημα :p

θα βγει καποια στιγμη και ο αντικαταστατης του(οταν ερθει η στιγμη).... και ο επομενος αντικαταστατης...και ο επομενος...

το μοναστηρι να ναι καλα και απο καλογερους :lol::lol:

παντως το καιζερ ειναι μεσα στις συσκευες που θα αναβαθμιστουν με τα καινουρια wm :)

εχει να παει το μαγειρεμα παλι....αντε ξανα απο την αρχη:blink:
αυτο το καλο εχουν τα wm..δεν σε αφηνουν να παρεις ανασα :lol:

athanaso77
8 Φεβ. 2008, 09:01
παντως το καιζερ ειναι μεσα στις συσκευες που θα αναβαθμιστουν με τα καινουρια wm :)

Me ta 6.1 les h' me ta 7?

highway
8 Φεβ. 2008, 12:03
Ευχάριστα νέα. Κυκλοφορούν σύντομα 2 browsers. Ο Opera 9.5 και ο νέος browser Skyfire. :):):)

Κυκλοφοροεί λοιπόν σύντομα ο Opera 9.5 με πολλά νέα features. Και λένε ότι είναι ταχύτατος. Θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2008 (February 11-14).

Οπως ZoomIn-ZoomOut, JavaScript and Ajax κλπ κλπ.
Web 2.0-enabled, Widget-ready and Flash support, access favorite Web sites such as Facebook, MySpace and more, capability to include Flash Lite 3,

http://msmobiles.com/news.php/7073.html
Video http://www.youtube.com/watch?v=Cmbdu-YLZsM

Κυκλοφορεί σύντομα και ένας νέος browser Skyfire.
http://www.skyfire.com/
Video http://www.youtube.com/watch?v=4mWUoxiLZFc
Είναι σε beta testing
Είναι free, υποστηρίζει speedy page loads, full audio, video, images, dynamic Flash content, advanced Ajax, Java and more – just like your PC, zoomin and out κλπ.
Support real embedded content such as Flash 9, QuickTime, Java and more.

Διαφορά: Και οι δύο φαίνονται πάρα πολυ καλοί και ταχύτατοι με παρόμοια features αλλά η μεγάλη τους διαφορά είναι στο Skyfire παρεμβάλεται proxy της εταιρείας. Δηλαδή ότι ζητάς περνά από τον proxy στην Skyfire, γίνεται εκεί rendering και μετά έρχετα στο ppc σου. Με ότι αυτό συνεπάγεται καλό η κακό. :O:wacko:
Και είναι και η ασφάλεια δεδομένων ή η συλλογή προτιμήσεων. Από την άλλη ίσως είναι λιγότερα τα data λόγω compressing άρα και πιο φτηνό.

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 15:25
Me ta 6.1 les h' me ta 7?

με τα 6.1 γιαννη. μακαρι να ηταν με τα 7αρια :O

nobleman
8 Φεβ. 2008, 15:46
Ξαφνικά μετά από τηλεφώνημα χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης κάτι που τελικά μόνο με soft reset επανέρχεται.

Τελικά πήγα σε hard reset και backup από την original rom που είχα κρατήσει προ 10ημέρου, αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει μετά από μερικές κλήσεις.

Κάποιο πρόγραμμα να την κάνει τη ζημιά;

athanaso77
8 Φεβ. 2008, 16:39
Ξαφνικά μετά από τηλεφώνημα χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης κάτι που τελικά μόνο με soft reset επανέρχεται.

Τελικά πήγα σε hard reset και backup από την original rom που είχα κρατήσει προ 10ημέρου, αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει μετά από μερικές κλήσεις.

Ksanakane hard reset alla min baleis kanena backup kai tsekare to se entelws kathari katastasi na deis ti ginetai. Diladi oute me to power button oute me tipota den epanerxetai o fwtismos? Sbinei teleiws i othoni i apla o fwtismos einai sto pio xamilo epipedo?

Demon
8 Φεβ. 2008, 17:29

Μήπως είχες phoneAlarm εγκατεστημένο;

tranaee
8 Φεβ. 2008, 17:57
Ευχάριστα νέα. Κυκλοφορούν σύντομα 2 browsers. Ο Opera 9.5 και ο νέος browser Skyfire. :):):)

Κυκλοφοροεί λοιπόν σύντομα ο Opera 9.5 με πολλά νέα features. Και λένε ότι είναι ταχύτατος. Θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2008 (February 11-14).

Οπως ZoomIn-ZoomOut, JavaScript and Ajax κλπ κλπ.
Web 2.0-enabled, Widget-ready and Flash support, access favorite Web sites such as Facebook, MySpace and more, capability to include Flash Lite 3,

http://msmobiles.com/news.php/7073.html
Video http://www.youtube.com/watch?v=Cmbdu-YLZsM

Κυκλοφορεί σύντομα και ένας νέος browser Skyfire.
http://www.skyfire.com/
Video http://www.youtube.com/watch?v=4mWUoxiLZFc
Είναι σε beta testing
Είναι free, υποστηρίζει speedy page loads, full audio, video, images, dynamic Flash content, advanced Ajax, Java and more – just like your PC, zoomin and out κλπ.
Support real embedded content such as Flash 9, QuickTime, Java and more.

Διαφορά: Και οι δύο φαίνονται πάρα πολυ καλοί και ταχύτατοι με παρόμοια features αλλά η μεγάλη τους διαφορά είναι στο Skyfire παρεμβάλεται proxy της εταιρείας. Δηλαδή ότι ζητάς περνά από τον proxy στην Skyfire, γίνεται εκεί rendering και μετά έρχετα στο ppc σου. Με ότι αυτό συνεπάγεται καλό η κακό. :O:wacko:
Και είναι και η ασφάλεια δεδομένων ή η συλλογή προτιμήσεων. Από την άλλη ίσως είναι λιγότερα τα data λόγω compressing άρα και πιο φτηνό.

Thanx highway για την ενημέρωση.
Είναι ότι καυτότερο για το κάιζερ μαζί με τα αναμενόμενα 6.1 και τους πολυπόθητους video drivers.
Είναι καταπληκτικοί και οι δύο browser και σίγουρα αρχίζει μια νέα εποχή στο mobile internet με δαύτους.

thr07
8 Φεβ. 2008, 18:02
Εκανα τελικά hard reset και δουλεύει πάλι το Bluetooth αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να βρεί τα iTech στερεοφωνικά ακουστικά με τίποτε...Κάνω 'Add new device' ψάχνει για κάμποση ώρα και μετά μου βγάζει το μύνημα 'No devices found'...Καμμιά ιδέα pls? Την προηγούμενη φορά (πριν κρασάρει) μου τα είχε αναγνωρίσει 'με τη μία'...

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 18:45
Εκανα τελικά hard reset και δουλεύει πάλι το Bluetooth αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να βρεί τα iTech στερεοφωνικά ακουστικά με τίποτε...Κάνω 'Add new device' ψάχνει για κάμποση ώρα και μετά μου βγάζει το μύνημα 'No devices found'...Καμμιά ιδέα pls? Την προηγούμενη φορά (πριν κρασάρει) μου τα είχε αναγνωρίσει 'με τη μία'...

read the @#@$ manual ?? των itech σου πρωτα μηπως?:rolleyes:

για να κανεις pair μια συσκευη κλεισε τα handsfree σου και μετα κρατα πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης του bl hf σου μεχρι να αναβοσβηνει το κοκκινο εναλλαξ με το μπλε..

τοτε ψαξε για νεα συσκευη για να τα βρει ;)

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 18:49

κανοντας hard reset και μετα restore ενα ηδη προβληματικο backup δεν νομιζω να σου λυσει το προβλημα ;)

καποιο προγραμμα με profiles σου κανει την ζημια και απο εκει θα επρεπε να ξεκινησεις πρωτα βγαζοντας το,καθαριζοντας την registry απο υπολλειματα του,μια επανεκινηση και να το ξανακοιταγες πριν καταφυγεις στην ευκολη λυση του HR ;)

δεν ειναι και οτι καλυτερο να μην ξερεις τι κανει την ζημια και μετα απο hard reset να το ξαναβαλεις και να χεις παλι τα ιδια..ειναι κριμα ο κοπος σου να ξαναστησεις απο την αρχη και να εχεις παλι το ιδιο προβλημα :O

nobleman
8 Φεβ. 2008, 19:09
Να σας πάρω από την αρχή:

1. Δεν σβήνει η οθόνη αλλά απλά παραμένει στο πιο χαμηλό επίπεδο. Είναι ένας από τους λόγους που ενώ είχα τα ελληνικά άρχισα να βάζω τις μαγειρευμένες... όση ώρα είναι έτσι όποιο πρόγραμμα και να τρέξεις παραμένει πάνω στη θέση του Start, συνήθως όμως είναι το Phone, η κατάσταση στην οποία το παθαίνει δλδ...

2. Το BackUp είναι αυτό που κρατάω κάθε φορά μόλις βάλω την καινούργια ROM χωρίς να του βάλω προγράμματα παρά μόνο 2-3, τα βασικά, οπότε στην ουσία δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το ξανακάνει, διότι το τηλέφωνο δεν θα είναι καθόλου λειτουργικό χωρίς AEK, resco keyboard, sprite backup etc...

3. Θεώρησα ότι είναι ένα κοινό πρόβλημα και θα είχε παρουσιαστεί και σε άλλους... πρόγραμμα με profiles δεν έχω βάλει κανένα...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 19:15
Να σας πάρω από την αρχή:

1. Δεν σβήνει η οθόνη αλλά απλά παραμένει στο πιο χαμηλό επίπεδο. Είναι ένας από τους λόγους που ενώ είχα τα ελληνικά άρχισα να βάζω τις μαγειρευμένες... όση ώρα είναι έτσι όποιο πρόγραμμα και να τρέξεις παραμένει πάνω στη θέση του Start, συνήθως όμως είναι το Phone, η κατάσταση στην οποία το παθαίνει δλδ...

2. Το BackUp είναι αυτό που κρατάω κάθε φορά μόλις βάλω την καινούργια ROM χωρίς να του βάλω προγράμματα παρά μόνο 2-3, τα βασικά, οπότε στην ουσία δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το ξανακάνει, διότι το τηλέφωνο δεν θα είναι καθόλου λειτουργικό χωρίς AEK, resco keyboard, sprite backup etc...

3. Θεώρησα ότι είναι ένα κοινό πρόβλημα και θα είχε παρουσιαστεί και σε άλλους... πρόγραμμα με profiles δεν έχω βάλει κανένα...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

κανε μια λιστα αν δεν βαριεσαι των προγραμματων που θεωρεις βασικα και τα εχεις παντα μεσα σε καθε ρομ.
ειμαι σιγουρος οτι καπου εκει κρυβεται το προβλημα σου :O

το οτι στο εκανε κιολας και με την γνησια ρομ ;)

περιμενω.θα το βρουμε μην ανυσηχεις..

δεν νομιζω να στο κανει και μετα απο hard reset και με λευκο απο εφαρμογες το τηλ ??
γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο,δεν ειναι θεμα software πλεον αλλα hardware και μαλλον εισαι για μια βολτα απο σερβις...αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο ;)

thr07
8 Φεβ. 2008, 19:25
Ναι όντως ...RTFM...εαν το έχεις ακόμη...και εγώ δυστυχώς το πέταξα εδώ και καιρό...Zacharakis ή κανείς άλλος μήπως ξέρετε ποιό είναι το default passcode των iTech γιατί χωρίς το manual..έχω προσπαθήσει διάφορους κωδικούς του στύλ 0000, 1234 κλπ κλπ αλλά εις μάτην...Το υπόσχομαι τελευταία χάρη γι'αυτό το θέμα!!

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 19:30
Ναι όντως ...RTFM...εαν το έχεις ακόμη...και εγώ δυστυχώς το πέταξα εδώ και καιρό...Zacharakis ή κανείς άλλος μήπως ξέρετε ποιό είναι το default passcode των iTech γιατί χωρίς το manual..έχω προσπαθήσει διάφορους κωδικούς του στύλ 0000, 1234 κλπ κλπ αλλά εις μάτην...Το υπόσχομαι τελευταία χάρη γι'αυτό το θέμα!!

8888 :)

αλλα κοιτα και εκει
http://www.google.gr/search?hl=el&q=iTech+manual&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+ Google&meta=
google is your friend ;)

και εκει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2050695#post2050695

nobleman
8 Φεβ. 2008, 21:03
Έβαλα τώρα την Dutty's Hybrid NO.7b Lite Rom Final και άρχισα να εγκαθιστώ αυτά που θεωρώ βασικά:

Τo Resco Keyboard, File Explorer, Registry, καθώς και τα CorePlayer, Destinator 6, AEK... και Hearts... τίποτα άλλο και θα περιμένω με δοκιμές...

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 21:20
Έβαλα τώρα την Dutty's Hybrid NO.7b Lite Rom Final και άρχισα να εγκαθιστώ αυτά που θεωρώ βασικά:

Τo Resco Keyboard, File Explorer, Registry, καθώς και τα CorePlayer, Destinator 6, AEK... και Hearts... τίποτα άλλο και θα περιμένω με δοκιμές...

απο αυτα κανενα δεν σου δημιουργει το προβλημα που λες :)

thr07
8 Φεβ. 2008, 21:36
Zaharakis είσαι άψογος κυρίως γιατί είσαι Αεκτζής!! Το βρήκα ήδη από το site της iTech αλλά ευχαριστώ και χρωστώ μια χάρη στον κίτρινο αδερφό!!

tranaee
8 Φεβ. 2008, 22:31
Να πάρω τη σκυτάλη από τον highway..
Έχουμε λοιπόν τη νέα έκδοση του Pointui Home 1.02b http://www.pointui.com/ και μάλιστα μπορείτε να τη κατεβάσετε και σε μαύρο skin, η οποία είναι σταθερότατη και στο κάιζερ τρέχει σα νεράκι..:)
Μοναδικό μειονέκτημα η απουσία pointUI interface για πρόσβαση στις επαφές. Αυτό γίνεται με τον παραδοσιακό WM6 τρόπο αλλά τα παιδιά εκεί υποσχέθηκαν πως θα μας έρθει στην επόμενη έκδοση.. ;) http://forums.pointui.com/viewtopic.php?f=14&t=595

Έτσι λοιπόν σε λίγο καιρό, με ένα ολοκληρωμένο PointUI και μαζί με τα Opera 9.5 και Skyfire το καιζεράκι θα είναι ένα από τα πιο φιλικά και ευχάριστα μηχανήματα για browsing αλλά και καθημερινή χρήση.

Απολαύστε το: http://www.youtube.com/watch?v=jrvGPOqnJaI

Είδες τι σου κάνουνε τα WM! Δεν τα βαριέσαι ποτέ όπως λέει κι ο Δημήτρης..:lol:

nobleman
8 Φεβ. 2008, 22:38
απο αυτα κανενα δεν σου δημιουργει το προβλημα που λες :)

Πιο ύποπτο απ' όλα νομίζω ότι είναι το HTCHomePlugin, γι' αυτό και δεν το έβαλα και περιμένω να δω από τα υπόλοιπα αν υπάρξει πρόβλημα. Μόλις σιγουρευτώ θα προχωρήσω ένα-ένα και σε άλλα προγράμματα...

Piccolo
8 Φεβ. 2008, 23:24
γεια σας παιδες και παλι. το κινητο οσο το πειραζω τοσο βλεπω οτι σκοτωνει.
μια ερωτηση (και μιας και θα αναφερθω σε παιχνιδια ενα ευχαριστω για το site ;) ) κατεβασα μερικα παιχνιδια. αλλα ειναι ευκολα στο install (απλο διπλο κλικ και μετα απο το κινητο διαλεγεις καταλο) αλλα κατεβασα και μερικα που ειναι σε μορρφη .PRC σε ενα info λεε
"HotSync vpmPalmFullxxx_Part1.prc file. After HotSync completes"
τι ενοει ο ποιητης?
εθχαριστω προκαταβολικα ;)

zaharakis
8 Φεβ. 2008, 23:26
Zaharakis είσαι άψογος κυρίως γιατί είσαι Αεκτζής!! Το βρήκα ήδη από το site της iTech αλλά ευχαριστώ και χρωστώ μια χάρη στον κίτρινο αδερφό!!

ολοι εδω μεσα ειμαστε μια μεγαλη παρεα ανεξαρτητως χρωματος :)

Δημητρη ειπαμε τα wm ειναι λογισμικο με προσωπικοτητα :rolleyes:
κανουν αυτα οτι θελουν και οχι οτι τους λεμε εμεις :lol::D

Πιο ύποπτο απ' όλα νομίζω ότι είναι το HTCHomePlugin, γι' αυτό και δεν το έβαλα και περιμένω να δω από τα υπόλοιπα αν υπάρξει πρόβλημα. Μόλις σιγουρευτώ θα προχωρήσω ένα-ένα και σε άλλα προγράμματα...

αν βαλεις το htc home plugin η δεν το βαλεις δεν εχεις τετοιο προβλημα.καποιο αλλο στην κανει την ζημια.
κανε μια λιστα των εφαρμογων που χρησιμοποιεις να δουμε τι μπορει να φταιει ;)
παντως πριν απο καθε βημα κανε και ενα backup των προηγουμενων ετσι ωστε να ειναι ευκολη η επιστροφη στην προηγουμενη μορφη ;)
μην πας ξανα και ξανα σε HR :cry:

Papadopoy
9 Φεβ. 2008, 02:13
μπορει να μου πει καποιος που θα βρω ενα regisrty editor??

Hyde
9 Φεβ. 2008, 03:50
handango.com και ψάξε για resco ;)

zaharakis
9 Φεβ. 2008, 09:22

http://www.ipmart-forum.com/

Driver_3
9 Φεβ. 2008, 09:38
Να πάρω τη σκυτάλη από τον highway..
Έχουμε λοιπόν τη νέα έκδοση του Pointui Home 1.02b http://www.pointui.com/ και μάλιστα μπορείτε να τη κατεβάσετε και σε μαύρο skin, η οποία είναι σταθερότατη και στο κάιζερ τρέχει σα νεράκι..:)
Μοναδικό μειονέκτημα η απουσία pointUI interface για πρόσβαση στις επαφές. Αυτό γίνεται με τον παραδοσιακό WM6 τρόπο αλλά τα παιδιά εκεί υποσχέθηκαν πως θα μας έρθει στην επόμενη έκδοση.. ;) http://forums.pointui.com/viewtopic.php?f=14&t=595

Έτσι λοιπόν σε λίγο καιρό, με ένα ολοκληρωμένο PointUI και μαζί με τα Opera 9.5 και Skyfire το καιζεράκι θα είναι ένα από τα πιο φιλικά και ευχάριστα μηχανήματα για browsing αλλά και καθημερινή χρήση.

Εχεις δοκιμασει εσυ η καποιος αλλος τη νέα έκδοση του Pointui Home 1.02b σε ελληνικο kaiser απο ace?? Γιατι με την προηγουμενη εκδοση που ειχα εγκαταστησει ειχε γινει τσιρκο:lol: Μην μπω στον κοπο αν δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα:worry:

_KOSTASKELLAS_
9 Φεβ. 2008, 12:43
mia xara douleyei:)
apla den anagnorizei ellinikous xaraktires

tranaee
9 Φεβ. 2008, 14:38
Εχεις δοκιμασει εσυ η καποιος αλλος τη νέα έκδοση του Pointui Home 1.02b σε ελληνικο kaiser απο ace?? Γιατι με την προηγουμενη εκδοση που ειχα εγκαταστησει ειχε γινει τσιρκο:lol: Μην μπω στον κοπο αν δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα:worry:

Σε ελληνικό της ΑCE το έχω, αλλά ασυζητητί το έχω γυρισμένο σε αγγλικό interface. Αλλά όντως τα ελληνικά τα δείχνει λίγο "τσίρκο". Κανένα κόλλημα όμως whatsoever..

_KOSTASKELLAS_
9 Φεβ. 2008, 16:28
an eixe ipostiriksi ellinikon 8a itan apla telio..:)

mia erotisoula kai an exei kaneis na protinei kati...

exo edo kai poli kairo pou den mporo na sinxroniso ti siskeyi me to pc.oute epafes oute tipota.exo apegatastisei to activesync kai to exo ksanaegatastisei kai pali tipota.otan sindeo ti siskeyei mou bgazei to minima ''apetite prosoxi'' kai mou leei oti oi tade epafes den mporoun na sinxronistoun....kamia idea????:blink::O:blink:

nobleman
9 Φεβ. 2008, 16:32
Μου το έβγαζε παλιά που δούλευα παράλληλα το outlook με το thunderbird... ίσως δεν βρίσκει τις επαφές του outlook...

_KOSTASKELLAS_
9 Φεβ. 2008, 16:35
molis ekana apegatastasi ta office kai 8a ta ksanabalo mpas kai....as elpisoume.....:cool:

mou bgazei ayta ta minimata

Δεν ήταν δυνατή η λήψη της διεύθυνσης IP της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα διευθύνσεων IP. Κάντε κλικ στη σύνδεση:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65461
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα σύνδεσης. Κάντε κλικ στη σύνδεση:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65257
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Δεν βρέθηκαν άλλα γνωστά θέματα.
Εάν συνεχίσετε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να στείλετε τα αποτελέσματα στην Microsoft για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τις μελλοντικές εκδόσεις

mporei na boi8isei kapoios???

_KOSTASKELLAS_
9 Φεβ. 2008, 17:11
den ksero ti ginete kai molis ekane sinxronismo anti na pros8esei tis epafes mou sto outlook mou esbise kai aytes pou eixa sto ppc:angry:
pali kala pou exo kratisei Backup.help????:worry::worry::worry:

telika abissos i psixi to kaiser....perasa tis epafes pou eixa Backup to sindesa sto pc kai kanonika tis perase sto outlook.ante bgale akri tora ti to epiase...@3#%*!@...

tranaee
9 Φεβ. 2008, 17:45
den ksero ti ginete kai molis ekane sinxronismo anti na pros8esei tis epafes mou sto outlook mou esbise kai aytes pou eixa sto ppc:angry:
pali kala pou exo kratisei Backup.help????:worry::worry::worry:

telika abissos i psixi to kaiser....perasa tis epafes pou eixa Backup to sindesa sto pc kai kanonika tis perase sto outlook.ante bgale akri tora ti to epiase...@3#%*!@...

Αν κατάλαβα καλά αποκαταστάθηκε το πρόβλημά σου.. Απ' ότι φαίνεται ξαναεγκαθιστώντας το outllook λειτούργησε ο συγχρονισμός, όσο αφορά στις επαφές σου πρόσεξε τη σχέση συγχρονισμού μεταξύ pc και κάιζερ.. τίποτα άλλο.. ελπίζω όλα να σου δουλεύουν τώρα σωστά.. :luck:

_KOSTASKELLAS_
9 Φεβ. 2008, 17:54
telika oti ma oti kai na kano apo edo kai pera 8a kratao panta backup.:cry:
malon eftege to outlook.den mporo na skeyto kati allo kai den piraksa kai tipota ..ipame ...abissossss.....:)

nobleman
9 Φεβ. 2008, 17:55
Γι' αυτό σου είπα πριν ότι είναι θέμα outlook. Κάπου στις ρυθμίσεις στο sync ρυθμίζεις ποιος έχει το «πάνω χέρι»...

Driver_3
9 Φεβ. 2008, 18:07
Σε ελληνικό της ΑCE το έχω, αλλά ασυζητητί το έχω γυρισμένο σε αγγλικό interface. Αλλά όντως τα ελληνικά τα δείχνει λίγο "τσίρκο". Κανένα κόλλημα όμως whatsoever..

Δηλαδη αν το γυρισω το interface στα αγγλικα δεν εχω προβλημα με τα ''κινεζικα'' γραμματα?? θα το τεσταρω τοτε:)

tranaee
9 Φεβ. 2008, 18:26
Δηλαδη αν το γυρισω το interface στα αγγλικα δεν εχω προβλημα με τα ''κινεζικα'' γραμματα?? θα το τεσταρω τοτε:)

Ακριβώς..;)
Και στο κάτω κάτω δεν χάνεις τίποτα από τις ελληνικές ευκολίες.. (απροβλημάτιστα πληκτρολόγια, εγγύηση κλπ.)

Tna
9 Φεβ. 2008, 19:24
Αν κατάλαβα καλά αποκαταστάθηκε το πρόβλημά σου.. Απ' ότι φαίνεται ξαναεγκαθιστώντας το outllook λειτούργησε ο συγχρονισμός, όσο αφορά στις επαφές σου πρόσεξε τη σχέση συγχρονισμού μεταξύ pc και κάιζερ.. τίποτα άλλο.. ελπίζω όλα να σου δουλεύουν τώρα σωστά.. :luck:

δεν ειναι θεμα outlook αλλά ποιά διαδικασία έγινε τελευταία. Δηλαδή αν στο Outlook έσβησες όλες τις επαφές και συνδέσεις το κινητό στονι υπολογιστή ΟΛΕΣ οι επαφές από το κινητό θα χαθούν . Μπορείς να βάλεις ρύθμιση να θεωρείται ώς έγκυρο μόνο το κινητό ή μόνο ο υπολογστής άσχετα με το ποιο άλλαξε τελευταίο

_KOSTASKELLAS_
9 Φεβ. 2008, 19:48
δεν ειναι θεμα outlook αλλά ποιά διαδικασία έγινε τελευταία. Δηλαδή αν στο Outlook έσβησες όλες τις επαφές και συνδέσεις το κινητό στονι υπολογιστή ΟΛΕΣ οι επαφές από το κινητό θα χαθούν . Μπορείς να βάλεις ρύθμιση να θεωρείται ώς έγκυρο μόνο το κινητό ή μόνο ο υπολογστής άσχετα με το ποιο άλλαξε τελευταίο

mporei na egine kai etsi opos les.telos kalo ola kala:)
na rotiso
to GPS Photo ti akribos einai ???Den exo katalabei???

zaharakis
9 Φεβ. 2008, 20:41
mporei na egine kai etsi opos les.telos kalo ola kala:)
na rotiso
to GPS Photo ti akribos einai ???Den exo katalabei???

τραβωντας μια φωτο με την λειτουργια του gps photo,αν πας στην φωτο που τραβηξες μετα,στο exif της θα αναφερει τις συντεταγμενες του σημειου που τραβηχτηκε η φωτο :)

_KOSTASKELLAS_
9 Φεβ. 2008, 20:47
τραβωντας μια φωτο με την λειτουργια του gps photo,αν πας στην φωτο που τραβηξες μετα,στο exif της θα αναφερει τις συντεταγμενες του σημειου που τραβηχτηκε η φωτο :)

den me polisimferei ayto:lol::lol::lol:

nobleman
10 Φεβ. 2008, 00:23
den me polisimferei ayto:lol::lol::lol:

:X:cry::ninja:

grissom
10 Φεβ. 2008, 01:07
Να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το youtube και το ΤΥΤΝΙΙ. Μπαίνω στη σελίδα m.youtube.com κανονικά από το PDA και αφού πατήσω το link με το βιντεο που θέλω να δω μου ανοίγει ένα πρόγραμμα-HTC Streaming Media for Pocket PC- και μου βγάζει μήνυμα λάθους, Failed to connect(όταν είμαι συνδεδεμένος μεσω του GPRS) και κάποιο άλλο αντίστοιχο μήνυμα όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi.
Που μπορεί να οφείλετε αυτό;

Hyde
10 Φεβ. 2008, 01:32
Δοκιμάσα τo PointUI, φοβερό GUI αλλά με ενόχλησε που δεν υποστηρίζει ελληνικά, παρόλο που έχω αγγλική γλώσσα επιλέξει, αλλά μου φάνηκε πως έχει πολλά bugs.

Επίσης το unistall είναι δύσκολο. Εγώ φορτόντας παλιό backup το έκανα unistall

tranaee
10 Φεβ. 2008, 10:57
Δοκιμάσα τo PointUI, φοβερό GUI αλλά με ενόχλησε που δεν υποστηρίζει ελληνικά, παρόλο που έχω αγγλική γλώσσα επιλέξει, αλλά μου φάνηκε πως έχει πολλά bugs.

Επίσης το unistall είναι δύσκολο. Εγώ φορτόντας παλιό backup το έκανα unistall

Το απεγκατέστησες μέσω Update Manager?
Πήγες κανονικά Start>Programs>Update Manager>Pointui Products> Home>1.02b Free>Uninstall ?
Είχα το μπλε και τόβγαλα για το μαύρο και δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα..
Όσο αφορά τα Bugs μια χαρά το αισθάνομαι τώρα παρόλο που δε το χρησιμοποιώ σα κανονικό GUI μέχρι να ολοκληρωθεί (λείπουν οι επαφές και γενικά όλο το pointui concept μέχρι το τέλος), αλλά σαν taster έκδοση είναι πραγματικά "ορεκτική"..:lol:

thr07
10 Φεβ. 2008, 11:47
Για κάποιο λόγο εμένα μου εμφανίζεται με όλα τα γραφικά 'συμπιεσμένα΄ στην οθόνη σαν να μην έχει το σωστό resolution...Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω? Επίσης πως μπορώ να κλείσω το application και να περάσω στα default screens του Windows Mobile?

tranaee
10 Φεβ. 2008, 12:01
Επίσης πως μπορώ να κλείσω το application και να περάσω στα default screens του Windows Mobile?

Πάνω δεξιά κάνε κλικ στο γρανάζι και μετα sroll κάτω και "close home".

10 Φεβ. 2008, 18:29
καλησπερα!
Eδω κ λιγες μερες ειμαι και εγω κατοχος καιζερ και εχω τρελαθει λιγακι. στεναχωριθηκerα ομως λιγο με την καμερα κ το τους driver gia ta γραφικα.
Ξερει κανεις πως μπρουμε να παρουμε το yahoomail sto pc me καποια εφαρμογη οπως ουτλουκ? Ξερω λιγο ασχετο αλλα πριν καιρο ειχα ψαξει αρκετα για κατι τετοιο αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Τορα με το καιζερ καθε φορα που που συγχρονιζομε με usb ή συνδεομαι με Wlan στο pc, αυτοματα τα μειλ του yahoo μεταφεροντε στο καιζερ. Μπορω ακομα κ να στειλω απο το καιζερ(oxi apo την σελιδα του yahoo)!! Δεν ειναι φοβερο?!?! Δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε ομως αυτο. Καποιος file exprorer gia to καιζερ που να μπορει να βλεπει κοινοχρηστους φακελου κ αρχεια στο pc μεσο wlan? Ακομα κατι αλλο, γινετε με me usb to pc na βλεπει το καιζερ σαν αποθηκευτικο μέσο? (όπως δηλαδη usb stick)

ευχαριστο.

Tna
10 Φεβ. 2008, 18:34
καλησπερα!
Eδω κ λιγες μερες ειμαι και εγω κατοχος καιζερ και εχω τρελαθει λιγακι. στεναχωριθηκerα ομως λιγο με την καμερα κ το τους driver gia ta γραφικα.
Ξερει κανεις πως μπρουμε να παρουμε το yahoomail sto pc me καποια εφαρμογη οπως ουτλουκ? Ξερω λιγο ασχετο αλλα πριν καιρο ειχα ψαξει αρκετα για κατι τετοιο αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Τορα με το καιζερ καθε φορα που που συγχρονιζομε με usb ή συνδεομαι με Wlan στο pc, αυτοματα τα μειλ του yahoo μεταφεροντε στο καιζερ. Μπορω ακομα κ να στειλω απο το καιζερ(oxi apo την σελιδα του yahoo)!! Δεν ειναι φοβερο?!?! Δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε ομως αυτο. akoma ειπαρχει καποιος file exprorer gia to καιζερ που να μπορει να βλεπει κοινοχρηστους φακελου κ αρχεια στο pc μεσο wlan?
ευχαριστο.
Κοινόχρηστους μπορείς να δείς ακόμα και με τον ενσωματωμένο file browser αν βάλεις Άνοιγμα και γράψεις \\+το όνομα του υπολογιστή σου κτλ. Βέβαια κάτι καλύτερο θα ήταν ο resco explorer (πήγαινε στο www.ipmart-forum.com για περισσότερες εφαρμογές και πληροφορίες) ο οποίος βλέπει τους υπολογιστές στο δίκτυο και πολλά άλλα.

_KOSTASKELLAS_
10 Φεβ. 2008, 20:23
Το απεγκατέστησες μέσω Update Manager?
Πήγες κανονικά Start>Programs>Update Manager>Pointui Products>

o filos pio pano exei dikio.den ginete apegatastasi.kai etsi opos eipes esi file tranaee prospa8o alla distixo ftano mexri Start>Programs>Update Manager>Pointui Products>
meta den mou bgazei kapia alli epilogi...:O
kamia idea pos alios mporoume na to kanoume apegatastasi????:O

Hyde
10 Φεβ. 2008, 20:53
o filos pio pano exei dikio.den ginete apegatastasi.kai etsi opos eipes esi file tranaee prospa8o alla distixo ftano mexri Start>Programs>Update Manager>Pointui Products>
Διάβασες αυτό;
http://forums.pointui.com/viewtopic.php?f=12&t=130

tranaee
10 Φεβ. 2008, 21:19

Πρέπει να σου βγάζει να επιλέξεις PointUI ή Update Manager..
Λοιπόν για να δούμε..
Αν βάλατε την 1.02b θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον update manager χειροκίνητα τρέχοντας (από file explorer) Program files>PointUI>Update Manager>1.0a>UpdateManager.exe
Αφου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση τσεκάρετε να δείτε αν μπορείτε να κάνετε online update μέσα από το GUI του PointUI.. Αν όλα έχουν πάει καλά τότε θα μπορείτε λογικά να δείτε Update Manager και PointUI Home για απεγκατάσταση στο Start>Programs>Update Manager>Pointui Products>

Σορυ αν δε βοήθησα πάλι..
Δείτε λίγο και στο επίσημο forum σχετικά με το θέμα και βλέπουμε:http://forums.pointui.com/viewtopic.php?f=12&t=130

_KOSTASKELLAS_
10 Φεβ. 2008, 22:29
Σορυ αν δε βοήθησα πάλι..

:lol::lol::lol:
nai ka8olou den boi8ises:lol:
eyxaristo poli file mou;)

spok
10 Φεβ. 2008, 23:13
Καλησπερα σε ολους.Μολις πηρα το καινουριο μου λαπ με VISTA . Συνδεω το kaiser με λαπ με usb, τιποτα.Ξανασυνδεω,ξανατιποτα!Τι να κανω , που να κοιταξω?:cry: Μεχρι χθες ειχα xp..Εννοειται οτι εγκατεστησα το mobile device center.Ευχαριστω πολυ.:worry:

Edit: Συγνωμη,λυθηκε!Προβληματικο βυσμα στο καλωδιο..Sorry..:O

Piccolo
11 Φεβ. 2008, 19:18
γεια σας και παλι παιδες... αλλη μια ερωτηση. εχω βρει μερικα παιχνιδια τα οποια αυτος που τα ανεβασε δινει διο link.
Ενα για VGA και ενα για QVGA το kaiser τι απο τα δυο εχει?
ευχαριστω
και κατι ασχετο την κυριακη πηγα για καφε και επαιζα με τις συνδεσεις και βρηκα ασυρματο δυκτιο της forthnet. μπηκα σε διαφορα site αλλα περισοτερο εβλεπα βιντεακια απο youtume mobile... respect!!!!
(δεν χρεωνεται αυτη η υπηρεσια ετσι ? :p)

zaharakis
11 Φεβ. 2008, 20:16
γεια σας και παλι παιδες... αλλη μια ερωτηση. εχω βρει μερικα παιχνιδια τα οποια αυτος που τα ανεβασε δινει διο link.
Ενα για VGA και ενα για QVGA το kaiser τι απο τα δυο εχει?
ευχαριστω
και κατι ασχετο την κυριακη πηγα για καφε και επαιζα με τις συνδεσεις και βρηκα ασυρματο δυκτιο της forthnet. μπηκα σε διαφορα site αλλα περισοτερο εβλεπα βιντεακια απο youtume mobile... respect!!!!
(δεν χρεωνεται αυτη η υπηρεσια ετσι ? :p)

QVGA :)

οχι δεν χρεωνεται αν ειναι μεσω wifi αλλα αν συνδεεσαι μεσω gprs...

περαστικα σου :cry:

Piccolo
11 Φεβ. 2008, 21:12
thank you zaharakis εισαι θεος... για δευτερη φορα μου δινεις τα φωτα σου ;)

tranaee
11 Φεβ. 2008, 22:33
Παιδιά κοιτάξτε αυτό: http://www.engadget.com/2008/02/10/sonyericsson-xperia-x1-qwerty-with-windows-mobile/

Έχω μείνει κόκαλο..:shock:

Θα μπορούσε να είναι χαλαρά το TytnIII και δεν έπεσα μακριά γιατί μετά από λίγο βρήκα αυτό: http://www.engadget.com/2008/02/10/no-wonder-sony-ericssons-xperia-x1-is-so-good-htc-makes-it/

Το απίστευτο και καλύτερο είναι η wide VGA.. Θεέ μου.. 800 x 480..
ΝΑΙ!!!! 800 x 480
800 x 480, 384.000 pixels.. θεϊκό browsing και gfx editing σαν στο σπίτι σου..:shock:

Παιδιά κοιτάξτε και το παρακάτω βίντεο.. εγώ ζαλίστηκα..:heat: δε μεταδίδω άλλο.. (πάω τουαλέτα..:lol:)
http://www.engadget.com/2008/02/10/video-sony-ericssons-xperia-x1-panel-interface/

tranaee
11 Φεβ. 2008, 22:41
περισσότερα links:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=198632
http://www.myphone.gr/devices/preview-326.html
http://www.sonyericsson.com/x1/?lc=en&cc=US
http://www.youtube.com/watch?v=MY4ay99Xc9w

_KOSTASKELLAS_
12 Φεβ. 2008, 00:17
περισσότερα links:

polite kaiser 2 minon se timi eykerias:lol::lol::lol:

zaharakis
12 Φεβ. 2008, 07:34
Παιδιά κοιτάξτε αυτό: http://www.engadget.com/2008/02/10/sonyericsson-xperia-x1-qwerty-with-windows-mobile/

Έχω μείνει κόκαλο..:shock:

Θα μπορούσε να είναι χαλαρά το TytnIII και δεν έπεσα μακριά γιατί μετά από λίγο βρήκα αυτό: http://www.engadget.com/2008/02/10/no-wonder-sony-ericssons-xperia-x1-is-so-good-htc-makes-it/

Το απίστευτο και καλύτερο είναι η wide VGA.. Θεέ μου.. 800 x 480..
ΝΑΙ!!!! 800 x 480
800 x 480, 384.000 pixels.. θεϊκό browsing και gfx editing σαν στο σπίτι σου..:shock:

Παιδιά κοιτάξτε και το παρακάτω βίντεο.. εγώ ζαλίστηκα..:heat: δε μεταδίδω άλλο.. (πάω τουαλέτα..:lol:)
http://www.engadget.com/2008/02/10/video-sony-ericssons-xperia-x1-panel-interface/

περισσότερα links:

δεν το πιστευω οτι δεν το ηξερες :blink:

τωρα το ειδες??:blink:

ειναι διακαης ποθος πολλων με τα χαρακτηριστικα που ανακοινωνει η SE :O

αλλα κρατηστε μικρο καλαθι για καλο και για κακο ;)

tranaee
12 Φεβ. 2008, 09:54
δεν το πιστευω οτι δεν το ηξερες :blink:

τωρα το ειδες??:blink:

Δεν ήξερα δε ρώταγα?.. Αφού ήξερες, δεν έλεγες?.. :lol:

Μικρό καλάθι δε λές τίποτα. Κοίτα να δεις άρχισαν τα μισόλογα από τώρα "..When I’ve asked them about the 3D acceleration, they have stated they try to implement it, but nothing is for sure. (Read: it’s in no way guaranteed the device will have hardware 3D acceleration – that is, the official spec may not become fully implemented.)". πηγή: http://www.pocketpcmag.com/blogs/index.php?blog=3&title=mwc_more_s_e_xperia_x1_info_aamp_photos&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Καλές οι μεγάλες αναλύσεις αλλά χρειάζονται, κότσια, τεχνογνωσία και το μόνο σίγουρο dedicated κάρτα γραφικών και μνήμη.
Με δεδομένο πως η SE τελειοποιεί τα firmware ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της όποιας συσκευής,πως είναι η παρθενική της προσπάθεια στο χώρο των WM και πως η HTC με τόσα χρόνια στην πλάτη της ακόμα παιδεύεται με προβλήματα drivers το καλάθι σίγουρα θα είναι πολύ μικρό φίλε Δημήτρη..

Papadopoy
12 Φεβ. 2008, 12:20
περασα την μια oficial 6.1 ekdosh αλλα δεν μπορει να μου ξεκινησει το skype.. υπαρχει καμια λυση??

Hyde
12 Φεβ. 2008, 13:44
Η 6.1 δεν είναι αυτή που έχει από μόνο τα wm;

Demon
12 Φεβ. 2008, 13:49
Η 6.1 δεν είναι αυτή που έχει από μόνο τα wm;

Όχι, αυτή που λές είναι η 6 σκέτο. ;)

Hyde
12 Φεβ. 2008, 13:50
Ποίες οι διαφορές;

Demon
12 Φεβ. 2008, 14:09
Ποίες οι διαφορές;

Είναι μια μίνι αναβάθμιση των WM6 πριν την έλευση των 7 με νέα μενού, δυνατότητες και καλύτερη υποστήριξη bluetooth, WiFi κλπ από ότι λένε. Μια σύντομη αναζήτηση στο Google θα σου δώσει πολλές πληροφορίες αλλά και εικόνες από την αναμενομενη αναβάθμιση.

Hyde
12 Φεβ. 2008, 14:26
Θα βγει επίσημη αναβάθμιση σε wm 6.1 από την HTC;

DrMobile
12 Φεβ. 2008, 15:27
Δεν ήξερα δε ρώταγα?.. Αφού ήξερες, δεν έλεγες?.. :lol:

Μικρό καλάθι δε λές τίποτα. Κοίτα να δεις άρχισαν τα μισόλογα από τώρα "..When I’ve asked them about the 3D acceleration, they have stated they try to implement it, but nothing is for sure. (Read: it’s in no way guaranteed the device will have hardware 3D acceleration – that is, the official spec may not become fully implemented.)". πηγή: http://www.pocketpcmag.com/blogs/index.php?blog=3&title=mwc_more_s_e_xperia_x1_info_aamp_photos&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Καλές οι μεγάλες αναλύσεις αλλά χρειάζονται, κότσια, τεχνογνωσία και το μόνο σίγουρο dedicated κάρτα γραφικών και μνήμη.
Με δεδομένο πως η SE τελειοποιεί τα firmware ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της όποιας συσκευής,πως είναι η παρθενική της προσπάθεια στο χώρο των WM και πως η HTC με τόσα χρόνια στην πλάτη της ακόμα παιδεύεται με προβλήματα drivers το καλάθι σίγουρα θα είναι πολύ μικρό φίλε Δημήτρη..
Είναι σωστά αυτά που λες, το θέμα της μεγάλης ανάλυσης σε τέτοιες μικροσκοπικές οθόνες/συσκευές είναι δίκοπο μαχαίρι... Σίγουρα είναι ευπρόσδεκτη η WVGA 800x480 αλλά αμέσως αμέσως έχεις πολλαπλασιασμό των απαιτήσεων σε υπολογιστική ισχύ για τα γραφικά. WVGA/QVGA = 5 πράγμα που σημαίνει ότι το SE έχει θεωρητικά 5 φορές πιο απαιτητική οθόνη. Τώρα αν το h/w έχει dedicated μονάδα γραφικών τότε OK. Αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα...

Να πω και κάτι άλλο που ίσως κάνει κάποιους να αντιδράσουν, αλλά θα το πω. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η QVGA είναι η ιδανική ανάλυση για οθόνες 2.8-3". Αν δείτε τα dpi που προκύπτουν από τη σχέση ανάλυσης/μεγέθους οθόνης θα δείτε ότι η οθόνη του Kaiser είναι πιο πυκνή σε pixels από τη συντριπτική πλειοψηφία των PC monitors που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αν το υπολογίσετε θα δείτε ότι το Kaiser είναι περίπου στα 143 dpi, όταν το 17" monitor του PC μου (1280x1024) είναι μόλις 96 dpi !!! Δηλαδή το Kaiser είναι υψηλότερης ανάλυσης (ανά μονάδα μήκους/εμβαδού) από το 99% των PC monitors της αγοράς. Η WVGA οθόνη του SE έχει την εκπληκτική πυκνότητα pixels των (κρατηθείτε) 311 dpi :grin: :drool: :shock: Εξ ου και η ανάγκη χρήσης large fonts κ.τ.λ.

Συμπέρασμα (για μένα): Αν το μηχάνημα έχει δυνατό dedicated h/w για την υποστήριξη της WVGA και έχει λειτουργικό που να είναι σχεδιασμένο απ' την αρχή για VGA/WVGA με όμορφα high-res εικονίδια και όχι απλά να φοράει large fonts πάνω σε low-res GUI και να ξεχειλώνει τα μικρά 16x16 εικονίδια και να φαίνεται για φτύσιμο, τότε (και μόνο τότε) ναι στην WVGA... Αλλιώς παραμένω στην QVGA με τα 143 dpi της μέχρι να δούμε κάποιο σωστό hi-res implementation.

tranaee
12 Φεβ. 2008, 18:04
Το Χ1 καλό ή κακό δείχνει το δρόμο προς το αύριο..
Το TytnIII θα τα φέρει πάλι όλα άνω-κάτω και μ'αυτόν το ρυθμό σε 1-2 χρόνια από τώρα τα πάντα θα είναι διαφορετικά.
Δε λέω καλύτερα από την καρδιά μου.. Απλά, διαφορετικά..

Γιαυτό μ'αρέσει να χαίρομαι το κάιζερ μου τώρα όσο περισσότερο μπορώ..
Γιατί δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνες τις μέρες που φόρτωνα το Wolf 3D στον ολοκαίνουργιο 386 μου.. Κι έτρεχε.. Τα είχα καταφέρει κι έτρεχε μ'ένα σωρό πατέντες στο config.sys και την emm στη τσίτα..
Κι ένα σωρό πατενταρισμένες εκκινήσεις παιχνιδιών και προγραμμάτων κάνοντάς με ευτυχισμένο λες και τα είχα γράψει εγώ..

Θα θυμάται ο Δημήτρης, ο Θοδωρής, ο καθένας μας εδώ μέσα, τις μέρες που άλλαζαν 5 ρομ σε μία μέρα και θα τις αναπολούν..
Τότε που δεν είχαν 1 ευρώ για σουβλάκι αλλά φορτωμένο software άνω των 10.000 από το μαγαζάκι..
Κι ας κρατούν στα χέρια τους κάτι για το οποίο θα σκότωναν σήμερα, τυποποιημένο και ψυχρό όμως σαν ένα άσπαστο iphone..

Πειράξτε, μαγειρέψτε, χαρείτε φίλοι μου..
Τώρα που τα ppc δεν είναι ισχυρά, αλλά είναι "αυθόρμητα"..

DrMobile
12 Φεβ. 2008, 19:12
Αχ ρε tranaee, μου θυμίζεις τις παλιές καλές εποχές του ZX Spectrum 48K και της Amiga 500... Τότε που τα μηχανήματα είχαν χαρακτήρα... Τώρα έχει πέσει τόση αφθονία στα PC που δεν συγκινούμαστε πια εύκολα. Κορεσμός... Τώρα με τα PDA/PPC μπήκαν νέες προκλήσεις όπως φορητότητα, αυτονομία, UI... Έχουμε να δούμε όμορφα πράγματα στο άμεσο μέλλον... :drool:

Οπότε χαρείτε τα Kaiserάκια σας... Kαι μην τα πουλήσετε, κρατήστε τα να τα θυμάστε μετά από 20-30 χρόνια και να αναπολείτε τους παλιούς καλούς καιρούς... Εγώ τον έχω ακόμα τον Spectrum μου, στο κουτί του παρακαλώ! :grin:

zaharakis
12 Φεβ. 2008, 19:18
σας διαβαζω και σας χαιρομαι ρε παιδια ειλικρινα :)

η τεχνολογια δεν σταματαει και δυστυχως θελει πολυ ελευθερο χρονο αλλα και πολυ χρημα για να την παρακολουθεις κατα ποδας.:O

αυτη καθε αυτη η τεχνολογια ειναι που μας κανει αχορταγους και ζηταμε και ζηταμε αλλα και θα ζηταμε παντα κατι παραπανω..

χαρειτε τα μηχανακια σας και να μαστε καλα πανω απο ολα,θα ρθουν πολλα καλυτερα ακομη:)

WebViRuS
13 Φεβ. 2008, 01:01
τι θα γίνει με τις ρομ αλήθεια :D κοντεύω να κλείσω μήνα χωρίς να ανεβάσω μια ρομ!!! είδα και το νέο pda και έγινα turbo πάλι. η μόνη διαφορά είναι ότι το kaiser το αγόρασα χωρίς να το δω ούτε μία φορά live και θα το ξανα έκανα. απλά το καλύτερο pda που έχω δει ποτέ μου.

το SE όμως ΜΟΝΟ αν το δω, το πιάσω, και το ξεσκίσω στις δοκιμές θα το αγόρασω :)

athanaso77
13 Φεβ. 2008, 01:14
χαρειτε τα μηχανακια σας και να μαστε καλα πανω απο ολα,θα ρθουν πολλα καλυτερα ακομη:)

Σωστός!!! :) Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... :cool:

zaharakis
13 Φεβ. 2008, 07:16
το SE όμως ΜΟΝΟ αν το δω, το πιάσω, και το ξεσκίσω στις δοκιμές θα το αγόρασω :)

ετσι ακριβως θοδωρη ;)
μονο απο κοντα πρωτα και ζωντανη η δοκιμη :!:

γιατι δεν τρωω αλλη πατατα απο SE :mad:

τελος :rolleyes:

aby
13 Φεβ. 2008, 18:11
Παντως πατατα παιδια δε θα ειναι.. αφου εβαλε και η htc το χερακι της.. Σκεφτειτε το αλλο.. φανταστητε να το εβαζε η eten το χερακι της τι θα γινοταν... :blink::cry:

zaharakis
13 Φεβ. 2008, 18:25
Παντως πατατα παιδια δε θα ειναι.. αφου εβαλε και η htc το χερακι της.. Σκεφτειτε το αλλο.. φανταστητε να το εβαζε η eten το χερακι της τι θα γινοταν... :blink::cry:

θα ηταν αδικο να ελεγε κανεις πατατα μια τετοια κινηση απο οποια εταιρεια:!:

ισα ισα που σε ολους μας γυαλισε :rolleyes:

ελπιζω να ειναι καλο οπως το δειχνουν,δεν θα χαλαγε κανεναν μας :D

επισης δεν λεμε οτι μπορει να ειναι καλο επειδη εβαλε η htc το χερακι της..(αυτο με ανυσηχει :lol:).

ισα ισα που θελουμε να βγαινουν νεες δυνατες συσκευες,για να ξυπνησουν ολοι πλεον οι κατασκευαστες κινητων και να καταλαβουν επιτελους οτι αυτοι που τους ταιζουν(εμεις οι καταναλωτες) εχουμε απαιτησεις και δεν μπορουν να μας κοροιδευουν αλλο,με παχια λογια και με πανακριβες αναξιοπιστες συσκευες :!:

aby
13 Φεβ. 2008, 18:56
γιατι δεν τρωω αλλη πατατα απο SE

τελος (εσυ ειπες για πατατα ζαχαρακη, δεν το ειπα εγω..:p

zaharakis
13 Φεβ. 2008, 19:13
γιατι δεν τρωω αλλη πατατα απο SE

τελος (εσυ ειπες για πατατα ζαχαρακη, δεν το ειπα εγω..:p

ακριβως ειπα οτι δεν θα φαω αλλη πατατα ενοωντας οτι δεν ξαναπιστευω σε παχια λογια της SE για σουπερ ντουπερ μελλοντικες συσκευες της,που φυσικα δεν θα τις αγορασω με τπτ αν πρωτα δεν τις δοκιμασω ο ιδιος στα χερια μου ;)

οχι οτι ειναι πατατα το συγκεκριμενο ;)

δεν ειμαστε σε θεση να το ξερουμε ακομη...

tranaee
13 Φεβ. 2008, 21:44
Διάλειμμα..
Δοκιμάστε αυτό το freeware είναι ενδιαφέρον.
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-avot-mv-v1-2.html
Συγκεντρώνει video από video sites (youtube, google κλπ) και στα πακετάρει πολύ όμορφα έτοιμα για το ppc σου..
Τα βίντεο έχουν πολύ καλή ανάλυση, καλύτερη από m.youtube, αλλά δυστυχώς εδώ φαίνεται το πρόβλημα των drivers γιατί αναλαμβάνει να τα παίξει ο WMPlayer σαν plugin μέσα από Internet Explorer..:( Παναγία μου.. :cry:HORROR:cry:.. Το κακό συναπάντημα.. η αστραπή συναντήθηκε με τον σίφουνα.. το καρέ πάει σύννεφο παιδιά αλλά εντάξει μη πανικοβάλεστε.. δοκιμάστε το αξίζει..:wink:

Δημήτρη sorry, καταλαβαίνεις τι εννοώ.. μόλις έγινε το κακό..:(

tranaee
13 Φεβ. 2008, 22:53
Παιδιά δε θα πω πολλά αυτη τη φορά..
Απλά κοιτάξτε αυτό..
Ποιός μίλησε για το XPERIA?..:lol:

http://www.nvidia.com/object/apx_2500.html
http://www.engadgetmobile.com/2008/02/13/hands-on-with-nvidias-apx-2500-and-yeah-it-plays-quake/
http://www.youtube.com/watch?v=qXjKCEdFByM&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=1dEa4j5PIhM

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2238374&posted=1

:heat:

WebViRuS
13 Φεβ. 2008, 23:25
ετσι ακριβως θοδωρη ;)
μονο απο κοντα πρωτα και ζωντανη η δοκιμη :!:

γιατι δεν τρωω αλλη πατατα απο SE :mad:

τελος :rolleyes:

εγώ θα περιμένω να το αγοράσεις πρώτα εσύ και αμα δεν φωνάζεις πολύ τότε θα το πάρω :D

WebViRuS
13 Φεβ. 2008, 23:31
το SE μπορείτε να το κρατήσετε. εγώ θα αγοράσω το nVidia :) !!!! επιτέλους!!!!! πλησιάζουμε ΠΟΛΥ κοντά στο πως θα έπρεπε να είναι ενα PDA!!

αρχίζω να μαζεύω κουμπαρά :D

athanaso77
14 Φεβ. 2008, 00:56
το SE μπορείτε να το κρατήσετε. εγώ θα αγοράσω το nVidia :) !!!! επιτέλους!!!!! πλησιάζουμε ΠΟΛΥ κοντά στο πως θα έπρεπε να είναι ενα PDA!!

αρχίζω να μαζεύω κουμπαρά :D

Ζεστάθηκες από τώρα Θοδωρή;;; :) Έχεις στα υπόψιν ότι θα καθυστερήσει λίγο ετσι; Όχι τίποτα άλλο αλλά σε έχει φοβηθεί το μάτι μου από τότε που περίμενες το Kaiser!!! :lol:

tranaee
14 Φεβ. 2008, 01:15
Ζεστάθηκες από τώρα Θοδωρή;;; :) Έχεις στα υπόψιν ότι θα καθυστερήσει λίγο ετσι; Όχι τίποτα άλλο αλλά σε έχει φοβηθεί το μάτι μου από τότε που περίμενες το Kaiser!!! :lol:

Παιδιά επειδή είμαι λίγο noob ακόμα εδώ μέσα, έχω χάσει αυτό το σήριαλ με το Θοδωρή και το κάιζερ.. Περίληψη κάποιος?..:rolleyes:

tranaee
14 Φεβ. 2008, 01:55
καλοριζικο webvirous.επιτελους θα ηρεμησουμε απ τις κραυγες αγωνιας σου.δωσε μας και συ τις εντυπωσεις σου,σημερα ομως γιατι αυριο θα τοχει ολη η ελλαδα απο το πλαισιο.δεν ειναι μπηχτη,απλα ενημερωνω και τα αλλα παιδια οτι αυριο θα ειναι διαθεσιμο.και βγαλε και τον χοντρο απ την υπογραφη σου,13 ειναι σημερα.αντε καλοφορετο

Αφήστε, μόλις τελείωσα τη μελέτη.. Περνούσατε μια χαρά είδα.. Άντε νάμαστε καλά να τα ξαναζήσουμε με τον επόμενο τιτάνα ρε παιδιά.. -αν είναι καλύτερος από το NVidia βέβαια..:wink:-

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 02:28
http://imageshack.gr/files/r8hknn5m20ebo4h7l8gh.jpg

14/02/08 !!!NEW BUILD!!! SEE NO EVIL V2.5 !!! "Give it a Flash!!!"

This ROM is now UC Compliant!!! Check THIS LINK:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=366337

I have replaced the graphics dll with the one from the LG KS20. I know this is not a solution, but many people (including myself) have observed slightly better graphic responce.

I have also included the Pocket IE Scrolling fix. This way you dont have to do anything at all to improve the graphic performance of your device, its already up to its "software limits". The only thing we can do now is wait for a proper driver

I want to thank all those users who flashed my See No Evil v2.0 ROM, tested it and gave me so many advices and hints!!! It is really handy to me and I hope this ROM satisfies most of your needs.

So... what else does the See No Evil v2.5 Include:
http://imageshack.gr/files/v7p29z9muvyhsftcmzpr.gif

Base ROM:

-Kaiser's HTC WWE 1.56.405.5 (5.2.1620 OS)
-Classic Touch Comm Manager (assigned to Voice Button)
-Standard Games
-Ms Office 6.1
-NetCF V2.0 (For compatibility reasons)
-Windows Media Player
-Audio Manager
-HTC Home 2.0.814716.0 (Works fine no Problematic Soft Reset Issues)
-ArkSoft MMS 4.2.8.1
-QuickGPS

REMOVED : WINDOWS LIVE, TRANSCRIBER

Extra Software:

-AltTab function (assinged to HOLD Voice button)
-BtCrawler
-MoBlue PPC Version (Bluetooth Manager) - Set also to HTC HOME Launcher
-GSFinder+ - Set also to HTC HOME Launcher
-Chess
-Freecell
-HTC Album 1.0.822.716 (woohoo! With ENGLISH Folder Selection - Set also to HTC HOME Launcher)
-KaiserTweak
-Pocket RAR
-Pocket Notepad
-PocketXPDF
-Registry Editor (Supports Import+Export)
-HTC Task Manager 2.0 Build 30487
-TCPMP Newest version 0.81RC1 - Set also to HTC HOME Launcher
-Java Esmertec 20070802.2.1 - No security messages!!!
-VistaHide Battery Indicator
-PimBackup
-1-Calc Calculator
-WiFiFoFum
-Modaco NoData
-Glossy Black Bars
-SMSDrFix
-HTC Bluetooth Explorer
-HTC Network Plugin
-Transformers Sliding Sound (Deactivated by default)
-Visual GPSce
-GPSTest
-ZoomSMS
-Greek and Latin Character Smart Dialing

Registry Stuff:

-OBEX Enabled by default
-Font cache changed to 131072
-File system cache changed to 2048
-Beam is disabled by default
-Security Warning disabled
-Default Documents to Storage Card
-Connection Wizard disabled (you can turn it on from Settings)

Known Issues:
-Moblue terminates if you try to edit the file filters. Not a big deal cause its really handy and it is set to save everything in storage card.

Download Instructions:

http://rapidshare.com/files/91717690/SNEV25UC.zip

Recommended Radios: 1.27.12.17, 1.27.12.32 and more...

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 07:26
wizeman δεν ειναι η 1η που ειχες βγαλει ,ειναι νεα ετσι?:)

τι διαφορες εχει απο την 1η σου?μιας και δεν ειχα ξετρελαθει με αυτη ;)

για ποιους λογους να αφησω την καλυτερη ρομ που εχω δοκιμασει, 6.1lite του dutty, να ξαναφλασαρω και να στησω απο την αρχη ενα καιζερ με 48mb backup?

WebViRuS
14 Φεβ. 2008, 09:29

όλο κακίες είστε :D αφού ξέρετε ότι έχω ένα πρόβλημα με την αναμονή. δεν την πάω και δεν με πάει. όταν λες θα καθυστερήσει λίγο, πόσο λίγο? :P

Παιδιά επειδή είμαι λίγο noob ακόμα εδώ μέσα, έχω χάσει αυτό το σήριαλ με το Θοδωρή και το κάιζερ.. Περίληψη κάποιος?..:rolleyes:

αυτό που μ'αρέσει σε σένα είναι ότι ξέρεις να χρησιμοποιείς το search. πρέπει να δίνεις μαθήματα σε άλλους.

athanaso77
14 Φεβ. 2008, 10:15
όταν λες θα καθυστερήσει λίγο, πόσο λίγο?

Na to... arxises!!! :lol:

tranaee
14 Φεβ. 2008, 10:18
όλο κακίες είστε :D αφού ξέρετε ότι έχω ένα πρόβλημα με την αναμονή. δεν την πάω και δεν με πάει. όταν λες θα καθυστερήσει λίγο, πόσο λίγο? :P

Να αρχίσουμε τις προβλέψεις?
Λοιπόν, 2008 Q2 δίνουνε για αρχή παραγωγής (του chipset φαντάζομαι), μέχρι Q3 να έχουνε συμφωνήσει με κάποια εταιρία, Q4 να το παρουσιάσουνε επίσημα, Q2 του 2009 βλέπω να το έχουμε..
Αν σκεφτείς πως ο χρόνος είναι χρήμα (τα χρονοβόρα R&D είναι και κοστοβόρα) και πως ο ανταγωνισμός θα είναι ήδη στο peek (βλ. XPERIA, TYTNIII, IPHONE2 κλπ.) σίγουρα θα το παλέψουνε για Χριστούγεννα του 2008..

Tna
14 Φεβ. 2008, 10:35
...και όταν οι πρώτοι το πάρουν και γράψουν τα τέλεια σχόλια, μετά θα το πάρουν και άλλοι πόσοι , θα γραφούν περίπου 100 σελίδες το myphone "πότε θα έρθει πότε θα έρθει τι ωραίο πουθ είναι" και μετά θα βγάλουν πως είναι αργό, μούφα, εξαπάτηση κτλ και θα περιμένουν το επόμενο και το επόμενο κτλ κτλ κτλ

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 11:07
wizeman δεν ειναι η 1η που ειχες βγαλει ,ειναι νεα ετσι?:)

τι διαφορες εχει απο την 1η σου?μιας και δεν ειχα ξετρελαθει με αυτη ;)

Προφανώς δεν έχουμε τα ίδια γούστα. Διάβασε το topic στο xda-developers για τις διαφορές.

για ποιους λογους να αφησω την καλυτερη ρομ που εχω δοκιμασει, 6.1lite του dutty, να ξαναφλασαρω και να στησω απο την αρχη ενα καιζερ με 48mb backup?

Δεν σε πιέζει κανένας να την αφήσεις... Εγώ απλώς φτιάχνω ROMs για εμένα, τώρα αν ικανοποιούν και τους άλλους... όπως και να έχει διάβασε το topic, δες εντυπώσεις άλλων και αν θέλεις βάλε την.

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 14:59
Προφανώς δεν έχουμε τα ίδια γούστα. Διάβασε το topic στο xda-developers για τις διαφορές.

Δεν σε πιέζει κανένας να την αφήσεις... Εγώ απλώς φτιάχνω ROMs για εμένα, τώρα αν ικανοποιούν και τους άλλους... όπως και να έχει διάβασε το topic, δες εντυπώσεις άλλων και αν θέλεις βάλε την.

δεν το ειπα για να μειωσω την προσπαθεια σου ουτε για αστειο ;)

απλα αν ειναι πραγματικα ριζοσπαστικα καλυτερη η αποδοση του τηλ λογω lg dlls τοτε ειλικρινα θα την δοκιμασω :)

για ολα τα υπολοιπα καλουδια που εχεις βαλει στην ρομ σου,οπως και ολα τα παιδια που ασχολειστε με το development,δεν ενδιαφερομαι καθολου και για αυτο προτιμω παντα lite ρομς που θα βαλω εγω οτι χρειαζομαι ;)

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 15:04
όλο κακίες είστε αφού ξέρετε ότι έχω ένα πρόβλημα με την αναμονή. δεν την πάω και δεν με πάει. όταν λες θα καθυστερήσει λίγο, πόσο λίγο?

μην αρχιζεις απο τωρα θοδωρη :lol:

αυτό που μ'αρέσει σε σένα είναι ότι ξέρεις να χρησιμοποιείς το search. πρέπει να δίνεις μαθήματα σε άλλους.

δινει ρεστα εκει πραγματικα ο Δημητρης:)

Na to... arxises!!!

πες τα γιαννη :D αν κολησει ο θοδωρης και με αυτο :blink::wacko:

Να αρχίσουμε τις προβλέψεις?
Λοιπόν, 2008 Q2 δίνουνε για αρχή παραγωγής (του chipset φαντάζομαι), μέχρι Q3 να έχουνε συμφωνήσει με κάποια εταιρία, Q4 να το παρουσιάσουνε επίσημα, Q2 του 2009 βλέπω να το έχουμε..
Αν σκεφτείς πως ο χρόνος είναι χρήμα (τα χρονοβόρα R&D είναι και κοστοβόρα) και πως ο ανταγωνισμός θα είναι ήδη στο peek (βλ. XPERIA, TYTNIII, IPHONE2 κλπ.) σίγουρα θα το παλέψουνε για Χριστούγεννα του 2008..

Δημητρη εγω προσωπικα δεν βιαζομαι εχω βολευτει μια χαρα με το καιζερ μου,
ο θοδωρης μην κολησει με κανα νεο gadget και εχουμε ξανα μανα τα ιδια :blink::cry::lol:

...και όταν οι πρώτοι το πάρουν και γράψουν τα τέλεια σχόλια, μετά θα το πάρουν και άλλοι πόσοι , θα γραφούν περίπου 100 σελίδες το myphone "πότε θα έρθει πότε θα έρθει τι ωραίο πουθ είναι" και μετά θα βγάλουν πως είναι αργό, μούφα, εξαπάτηση κτλ και θα περιμένουν το επόμενο και το επόμενο κτλ κτλ κτλ
1η φορα θα ειναι η η τελευταια?;) εμεις να μαστε καλα :D

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 15:23
δεν το ειπα για να μειωσω την προσπαθεια σου ουτε για αστειο ;)

απλα αν ειναι πραγματικα ριζοσπαστικα καλυτερη η αποδοση του τηλ λογω lg dlls τοτε ειλικρινα θα την δοκιμασω :)

για ολα τα υπολοιπα καλουδια που εχεις βαλει στην ρομ σου,οπως και ολα τα παιδια που ασχολειστε με το development,δεν ενδιαφερομαι καθολου και για αυτο προτιμω παντα lite ρομς που θα βαλω εγω οτι χρειαζομαι ;)

Προσωπικά πιστεύω ότι και το Video έχει καλύτερο Playback αλλά και η ROM γενικότερα είναι πιο responsive... Μπορεί τα lg dll να μην παίζει καταλυτικό ρόλο, πάντως το αποτέλεσμα είναι σαφώς ανώτερο.

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 15:51
Προσωπικά πιστεύω ότι και το Video έχει καλύτερο Playback αλλά και η ROM γενικότερα είναι πιο responsive... Μπορεί τα lg dll να μην παίζει καταλυτικό ρόλο, πάντως το αποτέλεσμα είναι σαφώς ανώτερο.

κατεβαζω ηδη φιλε μου για να την δοκιμασω.:)

θα εχεις συντομα νεα μου ;)

WebViRuS
14 Φεβ. 2008, 16:09
Na to... arxises!!! :lol:

μην αρχιζεις απο τωρα θοδωρη :lol:

πες τα γιαννη :D αν κολησει ο θοδωρης και με αυτο :blink::wacko:

ο θοδωρης μην κολησει με κανα νεο gadget και εχουμε ξανα μανα τα ιδια :blink::cry::lol:

κάνε φίλους να δεις καλό! καλάααα θα σας δείξω εγώ!!! σήμερα έδειχνα σε κάποιον για αυτό και τι μπορεί να κάνει. ενθουσιάστηκε και αυτός. συγκεντρώνω ανθρώπινο δυναμικό για να κάνουμε ΝΤΟΥ στην nVidia μπας και το έχουμε μέχρι το πάσχα.

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 16:12
κατεβαζω ηδη φιλε μου για να την δοκιμασω.:)

θα εχεις συντομα νεα μου ;)

Περιμένω εντυπώσεις ;)

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 16:12
κάνε φίλους να δεις καλό! καλάααα θα σας δείξω εγώ!!! σήμερα έδειχνα σε κάποιον για αυτό και τι μπορεί να κάνει. ενθουσιάστηκε και αυτός. συγκεντρώνω ανθρώπινο δυναμικό για να κάνουμε ΝΤΟΥ στην nVidia μπας και το έχουμε μέχρι το πάσχα.

σιγα μην αντεξουμε εμεις:rolleyes:
(εσενα να περιμενεις νεα συσκευη :cry:) μεχρι το πασχα :lol::D:p

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 16:14
wiseman πολυ καλη δουλεια φιλε :)

αρχιζω στησιμο.φαινεται να αξιζει τον χρονο (να το στησω απο την αρχη)η δουλεια σου :)

edit
θοδωρη δοκιμασε την ρομ του wiseman;)

θα χεις κατι να ασχοληθεις μεχρι .......το πασχα :lol::lol:

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 16:26
wiseman πολυ καλη δουλεια φιλε :)

αρχιζω στησιμο.φαινεται να αξιζει τον χρονο (να το στησω απο την αρχη)η δουλεια σου :)

edit
θοδωρη δοκιμασε την ρομ του wiseman;)

θα χεις κατι να ασχοληθεις μεχρι .......το πασχα :lol::lol:

Thanks man ;)

Μάλιστα αυτή η έκδοση που κατεβάζετε δεν είναι στο XDA-Developers γιατί είναι η Plus που χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά, και έχει AEKMap και Opera μέσα :p

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 16:29
Thanks man ;)

Μάλιστα αυτή η έκδοση που κατεβάζετε δεν είναι στο XDA-Developers γιατί είναι η Plus που χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά, και έχει AEKMap και Opera μέσα :p

μου κοψες τα ποδια :blink:

απο xda κατεβασα :lol:

δεν πειραζει θα τα βαλω εγω μιας και εγω aekmap και opera χρησιμοποιω :)

edit

απο που θα σβησω την φωτεινη μπαρα της μπαταριας ??

χρησιμοποιω το ilauncher και εχω προβλημα με αυτη :O

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 16:38
σβήνεις το VistaHide.lnk από το \Windows\Startup και κάνεις soft-reset.

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 16:43
σβήνεις το VistaHide.lnk από το \Windows\Startup και κάνεις soft-reset.

2 αρνητικα μεχρι στιγμης

1.το kaiser tweak που χρησιμοποιεις εχει bug στο κομματι του i.e downloads υπαρχει νεα εκδοση
αυτη χρησιμοποιω εγω και ειναι η πιο πληρες και δεν εχει αυτο το bug

http://rapidshare.com/files/91791972/KaiserTweak.rar

2.γιατι μιας και ειμαστε χωρα της ΕΟΚ το network wizard να μην μας εχει μεσα ενω η τουρκια ειναι παντου ?:mad:

αυτον χρησιμοποιω εγω που εχει και την ελλαδα μας μεσα με ολους τους providers

http://rapidshare.com/files/91792488/Htc_Network_Wizard_GR.cab

θα ηταν ωραιο να εκανες καποια στιγμη add τους δικους μας providers στην επομενη σου δουλεια;)

αυτα για αρχη :rolleyes:

WebViRuS
14 Φεβ. 2008, 16:50
δοκίμασε εσύ και μετά πες μου. μια δοκιμή θα μπορούσα να την κάνω μιας και έτσι και αλλιώς για format πάω. περιμένω το dutty να βγάλει την 6.1 του επιτέλους μπας και κάνουμε καμια δουλειά.

wizeman, να σου πω ρε φίλε. αν σου ζητήσω κάποια πράγματα πάνω σε μια rom και να βγάλεις και κάποια πράγματα απο αυτή τη ρομ μπορείς να το κάνεις? θα ήμουν υπόχρεος :)

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 16:55
δοκίμασε εσύ και μετά πες μου. μια δοκιμή θα μπορούσα να την κάνω μιας και έτσι και αλλιώς για format πάω. περιμένω το dutty να βγάλει την 6.1 του επιτέλους μπας και κάνουμε καμια δουλειά.

wizeman, να σου πω ρε φίλε. αν σου ζητήσω κάποια πράγματα πάνω σε μια rom και να βγάλεις και κάποια πράγματα απο αυτή τη ρομ μπορείς να το κάνεις? θα ήμουν υπόχρεος :)

αν πληρωσεις κατι παραπανω :rolleyes:

η ρομ ειναι πολυ καλη θοδωρη ειλικρινα.αξιζει να δοκιμασεις ;)

και αλλαξε παλι την υπογραφη σου γιατι αρχιζεις να μας δημιουργεις ψυχολογικα προβληματα :lol::lol:

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 17:01

2 αρνητικα μεχρι στιγμης

1.το kaiser tweak που χρησιμοποιεις εχει bug στο κομματι του i.e downloads υπαρχει νεα εκδοση
αυτη χρησιμοποιω εγω και ειναι η πιο πληρες και δεν εχει αυτο το bug

http://rapidshare.com/files/91791972/KaiserTweak.rar

2.γιατι μιας και ειμαστε χωρα της ΕΟΚ το network wizard να μην μας εχει μεσα ενω η τουρκια ειναι παντου ?:mad:

αυτον χρησιμοποιω εγω που εχει και την ελλαδα μας μεσα με ολους τους providers

http://rapidshare.com/files/91792488/Htc_Network_Wizard_GR.cab

θα ηταν ωραιο να εκανες καποια στιγμη add τους δικους μας providers στην επομενη σου δουλεια;)

αυτα για αρχη :rolleyes:

Thanks man ta katevazo tora. To pio pithano einai na vgalw 1 patchaki me aftes tis allages. To network wizard to ithela kai ego epidi kathe fora pernaw cab gia mms settings. kai pali thanks

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 17:58
Thanks man ta katevazo tora. To pio pithano einai na vgalw 1 patchaki me aftes tis allages. To network wizard to ithela kai ego epidi kathe fora pernaw cab gia mms settings. kai pali thanks

λοιπον καποια add ons που εγω θεωρω must στο pda μου και θα ηταν πολυ βολικο να υπαρχουν μεσα στην ρομ ;)

1. http://rapidshare.com/files/91804539/Nadavi_WM6.1_BLACK_VF_Dialer_for_Kaiser.cab
ενα πολυ ομορφο(το ομορφοτερο κατα την γνωμη μου) skin για το τηλ

2.
http://rapidshare.com/files/91805126/Nadavi_HTC_Camera_5_0_4_2915_00.cab

η τελευταια εκδοση καμερας απο την htc

3.
http://rapidshare.com/files/91805185/WkTaskL_1173c.cab

ο καλυτερος close-task manager και με ελληνικα μεσα(δεν εχει την καλυτερη μεταφραση αλλα εχει και ελληνικο μενου)

4.
http://rapidshare.com/files/91806379/Vibra__Switch__1.32.cab

εξυπνη εφαρμογη που κανει οτι λεει

5.
http://rapidshare.com/files/91806382/SoftKeyAppletEx.rar

ο τροπος να αλλαζετε τις 2 συντομευσεις του tray bar
(αποσυμπιεστε και πεταξτε το μεσα στα windows)

6.
http://rapidshare.com/files/91806415/Sipchange_1.0.cab

""κλειδωστε"" σαν default το πληκτρολογιο της επιλογης σας

7.
http://rapidshare.com/files/91806452/SRS_WOWHD_ARM.cab

μια εφαρμογη που κανει το audio listening απο ενσυρματο hands free πραγματικη απολαυση

8.
http://rapidshare.com/files/91806479/TaskMgr.rar

ενας απαραιτητος και πιο εξεζητημενος task manager για καλυτερη διαχειριση διεργασιων

9.

ελληνικο smart dialing γιατι μετα καθε μαγειρεμα πανε τα ελληνικα :rolleyes: οποτε κρινεται απαραιτητο

WizeMan
14 Φεβ. 2008, 18:06
λοιπον καποια add ons που εγω θεωρω must στο pda μου και θα ηταν πολυ βολικο να υπαρχουν μεσα στην ρομ ;)

1. http://rapidshare.com/files/91804539/Nadavi_WM6.1_BLACK_VF_Dialer_for_Kaiser.cab
ενα πολυ ομορφο(το ομορφοτερο κατα την γνωμη μου) skin για το τηλ

2.
http://rapidshare.com/files/91805126/Nadavi_HTC_Camera_5_0_4_2915_00.cab

η τελευταια εκδοση καμερας απο την htc

3.
http://rapidshare.com/files/91805185/WkTaskL_1173c.cab

ο καλυτερος close-task manager και με ελληνικα μεσα(δεν εχει την καλυτερη μεταφραση αλλα εχει και ελληνικο μενου)

4.
http://rapidshare.com/files/91806379/Vibra__Switch__1.32.cab

εξυπνη εφαρμογη που κανει οτι λεει

5.
http://rapidshare.com/files/91806382/SoftKeyAppletEx.rar

ο τροπος να αλλαζετε τις 2 συντομευσεις του tray bar
(αποσυμπιεστε και πεταξτε το μεσα στα windows)

6.
http://rapidshare.com/files/91806415/Sipchange_1.0.cab

""κλειδωστε"" σαν default το πληκτρολογιο της επιλογης σας

7.
http://rapidshare.com/files/91806452/SRS_WOWHD_ARM.cab

μια εφαρμογη που κανει το audio listening απο ενσυρματο hands free πραγματικη απολαυση

8.
http://rapidshare.com/files/91806479/TaskMgr.rar

ενας απαραιτητος και πιο εξεζητημενος task manager για καλυτερη διαχειριση διεργασιων

9.

ελληνικο smart dialing γιατι μετα καθε μαγειρεμα πανε τα ελληνικα :rolleyes: οποτε κρινεται απαραιτητο

To greek smart dialing einai etoimo mesa sti rom pantws

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 18:07
To greek smart dialing einai etoimo mesa sti rom pantws

δεν το κοιταξα αυτο καθολου.απλα το εβαλα οπως κανω παντα :D

Driver_3
14 Φεβ. 2008, 20:18

Λεω κ εγω γιατι με τρωει η τσεπη μου τις τελευταιες μερες...:lol: Αφου συγκεντρωνεις ανθρώπινο δυναμικό ειμαι μεσα...αλλα αν κανω ορεξη απο τωρα μεχρι τοτε που θα βγει θα καταληξω να παιρνω ψυχοφαρμακα :p

tranaee
14 Φεβ. 2008, 20:31
Λεω κ εγω γιατι με τρωει η τσεπη μου τις τελευταιες μερες...:lol: Αφου συγκεντρωνεις ανθρώπινο δυναμικό ειμαι μεσα...αλλα αν κανω ορεξη απο τωρα μεχρι τοτε που θα βγει θα καταληξω να παιρνω ψυχοφαρμακα :p

Έχει δίκιο ο Driver_3 Θοδωρή. Κάθε φορά που θα το βλέπεις μπροστά σου να σκέφτεσαι τις εξετάσεις σου ας πούμε ή πόσα μαθήματα χρωστάς και έτσι θα σου φεύγει..
Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε κι άλλες καβάντζες.. Πεθερές, δάνεια..
Θα τη βγάλουμε μέχρι το 2009.. :lol:

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 20:34
http://www.imageshack.gr/files/9grvzswertwbyl6q13dg_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=9grvzswertwbyl6q13dg.jpg)http://www.imageshack.gr/files/e8fnr88iqz9ci4929oku_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=e8fnr88iqz9ci4929oku.jpg)http://www.imageshack.gr/files/2f70emf5xi08i72ez5a2_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=2f70emf5xi08i72ez5a2.jpg)http://www.imageshack.gr/files/kg4av96gnlx5lqyjuojx_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=kg4av96gnlx5lqyjuojx.jpg)

wiseman πολυ καλη δουλεια φιλε μου:)

θελει καποιες μικροαλλαγες αλλα μιλαμε για λεπτομερειες,η ουσια ειναι οτι δουλευει ομορφα γρηγορα και σταθερα.:)

θα την δω στις επομενες μερες στην καθημερινη χρηση και τα ξαναλεμε,

thanks again :)

zaharakis
14 Φεβ. 2008, 20:35
Έχει δίκιο ο Driver_3 Θοδωρή. Κάθε φορά που θα το βλέπεις μπροστά σου να σκέφτεσαι τις εξετάσεις σου ας πούμε ή πόσα μαθήματα χρωστάς και έτσι θα σου φεύγει..
Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε κι άλλες καβάντζες.. Πεθερές, δάνεια..
Θα τη βγάλουμε μέχρι το 2009.. :lol:

εγω εχω δανεια για το σπιτι μεχρι το 2017 :wacko::wacko:

δλδ δεν θα παρω ενα παλιοτηλεφωνακι αν βγει πριν απο τοτε και μου αρεσει?:rolleyes::p

tranaee
14 Φεβ. 2008, 20:55
εγω εχω δανεια για το σπιτι μεχρι το 2017 :wacko::wacko:

δλδ δεν θα παρω ενα παλιοτηλεφωνακι αν βγει πριν απο τοτε και μου αρεσει?:rolleyes::p

Αν είναι για ένα παλιοτηλεφωνάκι μωρέ, θα πάρουμε viagra..:lol:

_KOSTASKELLAS_
14 Φεβ. 2008, 23:40
υπάρχει κάποιος τρόπος στην εκκίνηση να μην εμφανίζεται η πράσινη εικόνα που γραφει win mobile και αντί για αυτήν να εμφανίζεται μέχρι να φορτωσει η εικόνα που έχω ορίσει εγώ???

Driver_3
14 Φεβ. 2008, 23:53
Ναι υπαρχει!! http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5168

_KOSTASKELLAS_
15 Φεβ. 2008, 00:03
;) ευχαριστω

WebViRuS
15 Φεβ. 2008, 00:16
δεν χρωστάω μαθήματα. θα σκέφτομαι διάφορους τρόπους για να "σπρώξω" τη μέλλουσα πεθερά μου. όπως λέει πολύς κόσμος, θα την αγαπώ αλλά αν ο χάρος την αγαπάει περισσότερο μπορεί να την πάρει :D

highway
15 Φεβ. 2008, 11:05
Αρχισαν να κυκλοφορούν στα μαγαζάκια Opera 9.5 beta. :):)

Προσοχή απ'οτι διάβασα δεν έχει δυνατότητα uninstall.

tranaee
15 Φεβ. 2008, 11:40
Παιδιά η Opera 9.5 beta είναι εδώ! (9.33 στην πραγματικότητα). Αυτό το cab έχει uninstaller και embedded το qvga skin.

http://rapidshare.com/files/91925189/Opera_Mobile_9.5_Beta__really_9.33__patched_uninstallable_qv ga.cab.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369011#6

Driver_3
15 Φεβ. 2008, 13:02
Αποτι διαβαζω ομως στους xda ειναι buggy η εκδοση αυτη...μαλλον θα περιμενω βγει καποια βελτιωμενη..οποιος το τεσταρει ας μας πει παντως εντυπωσεις

Driver_3
15 Φεβ. 2008, 13:13
Τωρα που το θυμηθηκα την αλλη βδομαδα ισως δουμε βελτιωση στην αναπαραγωγη βιντεο.Απο το επισημο site: On February 21 CoreCodec will release CorePlayer Mobile v1.2 to the public and OEM customers. κ συμφωνα με τα λεγομενα τους:in the upcoming version of CorePlayer Mobile v1.2 we have resolved the POOR video playback issues that the AT&T TILT users have experienced and I can say from first hand experience that the playback is pretty close to flawless ειδωμεν!!

tranaee
15 Φεβ. 2008, 13:28
Τωρα που το θυμηθηκα την αλλη βδομαδα ισως δουμε βελτιωση στην αναπαραγωγη βιντεο.Απο το επισημο site: On February 21 CoreCodec will release CorePlayer Mobile v1.2 to the public and OEM customers. κ συμφωνα με τα λεγομενα τους:in the upcoming version of CorePlayer Mobile v1.2 we have resolved the POOR video playback issues that the AT&T TILT users have experienced and I can say from first hand experience that the playback is pretty close to flawless ειδωμεν!!

Τελικά η core αναγκάστηκε, λόγω public demand (HTC users), να εκδόσει νωρίτερα την 1.1.3 η οποία έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις πιο πάνω. (στην ουσία προστέθηκε hardware overlay στους καινούργιους qtv drivers.)
To καλό πάντως με την 1.2 είναι πως θα έχει καινούργιο interaface για ευκολότερη λειτουργία μόνο με τα δάχτυλα.. (μόδα είναι αυτή, τι να κάνουμε τώρα)..:lol:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355345&page=28#278
http://www.corecodec.com/forums/index.php?topic=645.0

tranaee
15 Φεβ. 2008, 13:31
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από σας τον Νetfront?
Φαίνεται πολύ καλός και δεν ξέρω με ποιόν να "παίξω" σήμερα.. Με τη beta του Opera ή με τον Νetfront 3.3?

stamstam13
15 Φεβ. 2008, 13:52
exei bgei kai o netfront 3.5 beta...

drdino
15 Φεβ. 2008, 14:35
Την δοκίμασε κανείς την 1.1.3 του core;

highway
15 Φεβ. 2008, 14:51
Λιγο off-topic αλλά είναι είδηση!!!

Οι ινδοί
"Εφτιαξαν το «κινητό του λαού» με κόστος 7 €"
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11429&subid=2&tag=8777&pubid=476462

tranaee
15 Φεβ. 2008, 17:13
Την δοκίμασε κανείς την 1.1.3 του core;

Περιμένω την 1.2 να τη βάλω μια και καλή.. Λίγες μέρες ακόμα υπομονή.. Μπροστά τον χρόνο που έχουμε να περιμένουμε για το NVidia δεν είναι τίποτα 5 μερούλες τώρα..:p

Τελικά δεν μου είπατε.. Demo Opera 9,5 ή demo Netfront 3.5? Άντε, δεν κρατιέμαι..

Demon
15 Φεβ. 2008, 19:16
Λίγες μέρες ακόμα υπομονή.. Μπροστά τον χρόνο που έχουμε να περιμένουμε για το NVidia δεν είναι τίποτα 5 μερούλες τώρα..:p

Ρε παιδιά διαβάζω με προσοχή αυτά που λέτε και έχω μια απορία...
Το GPS δεν σας ενδιαφέρει;;; Διότι φαντάζομαι σας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα για να έχουμε το Kaiser. Πως λοιπόν θα αναμένετε το NVidia από την στιγμή που δεν έχει GPS (εκτός αν κάνω λάθος):confused:.
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ θα ξεκινήσω με το αν θα υπάρχει ενσωματωμένο GPS και μετά όλα τα άλλα!

zaharakis
15 Φεβ. 2008, 20:06
Περιμένω την 1.2 να τη βάλω μια και καλή.. Λίγες μέρες ακόμα υπομονή.. Μπροστά τον χρόνο που έχουμε να περιμένουμε για το NVidia δεν είναι τίποτα 5 μερούλες τώρα..:p

Τελικά δεν μου είπατε.. Demo Opera 9,5 ή demo Netfront 3.5? Άντε, δεν κρατιέμαι..

ενημερωσε Δημητρη οταν εχεις νεα :)

δεν εχει και paypall το σαιτ της core για να κανεις αγορα...:O

εγω θα προτιμουσα οπερα μιας και ο netfront ειναι πολυ βαρυς ;)

edit

ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να κανει επεξεργασια ηχου μεσα στο ppc μας?
δλδ να μπορεις να κοψεις κοματια η να επεξεργαστεις γενικα ηχο?:O

zaharakis
15 Φεβ. 2008, 20:41
προσοχη με τον οπερα 9.5 δεν ειναι απεγκαταστασιμος :blink:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1926620&postcount=4
οποτε καντε ενα καλο backup πριν τον δοκιμασετε!!

οποτε εχετε το νου σας για καλο και για κακο...

http://htcinsider.blogspot.com/2008/02/opera-v9-direct-from-3gsm.html

"""To those who have chosen to download and install this of Opera Mobile 9.5, please note the following:

This is a pre-alpha version, and does not in any way reflect the quality of an official Opera release. It can cause data loss, harm your mobile device and accidentally kill your cat and love life. """

παραλληλα υπαρχει και η 9.33 εκδοση αλλα παλι σε beta μορφη,με οτι ενοει αυτο!

εχει δοθει ενα λινκ με fixed beta του 9.33
http://rapidshare.com/files/92029436/opera_9.33_beta_fixed.rar
εκει

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1928719&postcount=133

αλλα οτι κι αν δοκιμασετε ,μην ξεχνατε το backup ;)

Demon
15 Φεβ. 2008, 21:31
ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να κανει επεξεργασια ηχου μεσα στο ppc μας?
δλδ να μπορεις να κοψεις κοματια η να επεξεργαστεις γενικα ηχο?:O

Αν και offtopic ... Mixx Mobile :mobile:

zaharakis
15 Φεβ. 2008, 21:43
Αν και offtopic ... Mixx Mobile :mobile:

οχι off topic ;)

ευχαριστω πολυ :):)

για οσους το χρειαστουν

hχχp://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=207538&highlight=MixxMobile

tranaee
15 Φεβ. 2008, 21:44
εγω θα προτιμουσα οπερα μιας και ο netfront ειναι πολυ βαρυς ;)

Δεν κρατήθηκα και πέρασα tον Netfront.. To Opera είναι πιο mainstream.. Θα τον έχω που θα τον έχω βασικό browser, είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο.. και ναί μου άρεσε πάρα πολύ!!:D
Τι μου άρεσε:
1. Δεν μου φάνηκε βαρύς. 4-5 μόνο mb στην μνήμη τρώει με 2 tabs ανοιχτά.
2. Install στη storage και τρέχει μια χαρά από κεί.
3. Στα options ορίζεις τη cache σου όπου θέλεις.
4. Έχει και option για καθόλου cache!! Πιο αργό αλλά πίνεις coca cola από τη βρύση, δεν πετάς τα μπουκάλια μετά!..;)
5. Και φυσικά, last but not least, τα υπέροχα scrolling boοkmarks και φυσικά το ταπ-ταπ zoomin-zoοmοut και το scrolling (http://www.youtube.com/watch?v=WISCL5b1OwU).. smooth as a baby's a*s....;) Πράγματι βελούδο. Ξεχνάς προβλήματα με drivers τα ξεχνάς όλα. Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά θα το πώ..:O Το scrolling είναι σαν του iphone.. (δάγκωσα τη γλώσσα μου τώρα)..:O

δεν εχει και paypall το σαιτ της core για να κανεις αγορα...:O

Δεν πειράζει Δημήτρη.. Το βρήκα Ιπείρου και Μαρτίου γωνία, θα το πάρω από κει..:lol:

MILTOSP
15 Φεβ. 2008, 21:59
Για μιά φορά ακόμη ζητώ την βοήθεια σας. Αν αυτό που ρωτώ έχει ήδη απαντηθεί, δεν το έχω βρεί αν και έψαξα, ζητώ συγγνώμη. Θέλω να συγχρονίσω το TyTN II με το Outlook μέσω Bluetooth και δεν το καταφέρνω. Το περιβάλλον μου έχει ως εξής : Vista, Outlook 2007, και έχω ήδη συνδεδεμένο μέσω Bluetooth ένα Nokia N95. Το μήνυμα που παίρνω πάντα ειναι ότι το TyTN II "δεν επιτρέπει την Σύνδεση". Καμμιά ιδέα που μπορεί να με βοηθήσει;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

_KOSTASKELLAS_
15 Φεβ. 2008, 22:24
όσο αναφορά τον Netfront μήπως δεν αναγνωρίζει ελληνικά στις σελίδες γιατί σε εμενα...

άκυρο.μια χαρά τα ελληνικά:)

DrMobile
15 Φεβ. 2008, 23:03
Ρε παιδιά διαβάζω με προσοχή αυτά που λέτε και έχω μια απορία...
Το GPS δεν σας ενδιαφέρει;;; Διότι φαντάζομαι σας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα για να έχουμε το Kaiser. Πως λοιπόν θα αναμένετε το NVidia από την στιγμή που δεν έχει GPS (εκτός αν κάνω λάθος):confused:.
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ θα ξεκινήσω με το αν θα υπάρχει ενσωματωμένο GPS και μετά όλα τα άλλα!
Ακριβώς αυτό είδα κι εγώ και ξενέρωσα... Για μένα είναι βασικό το GPS οπότε άκυρο το NVidia...

Πάντως λογικά η NVidia θα πρέπει να παρέχει το GPU engine σαν OEM οπότε μάλλον θα δούμε τρίτους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν το GPU της NVidia μαζί με GPS engine από αλλού σε ένα πακέτο all-in-one.

Ας μην βιαζόμαστε, λίγο υπομονή κι απ' του χρόνου με την έλευση των WM7 έχουμε να δούμε λιχουδιές... :drool:

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα