PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

KONSTANTIN_KARAB
18 Ιαν. 2008, 01:27
Ρε παιδια για να μπορω να μπω στις αγγελιες τι χρειαζεται???Νομιζα πως χρειαζονταν 80 μηνυματα.

vga
18 Ιαν. 2008, 01:40
Μετά από Hard Reset δεν επανέρχεται με τίποτα. Δείχνει μαύρη οθόνη. Έβγαλα την μπαταρία μήπως και συνέλθει αλλά τίποτα. Άν υπάρχει λύση πρίν το πάω γιά service.....

KONSTANTIN_KARAB
18 Ιαν. 2008, 01:59
Μετά από Hard Reset δεν επανέρχεται με τίποτα. Δείχνει μαύρη οθόνη. Έβγαλα την μπαταρία μήπως και συνέλθει αλλά τίποτα. Άν υπάρχει λύση πρίν το πάω γιά service.....

Μετα απο τι εμφανιστηκε αυτο το προβλημα???

Nick1150
18 Ιαν. 2008, 07:32
Ρε παιδιά μια βοήθεια:

με το ActiveSync δίνει internet από laptop σε Kaiser, ενώ το αντίθετο γιατί δεν γίνεται ; Δεν το είχα χρειαστεί μέχρι σήμερα και το θεωρούσα δεδομένο :rolleyes:

Φεύγω αύριο πρώι πρώι για ταξίδι και θέλω το laptop να έχει internet από το kaiser... πως το κάνω ; :O

παίδες κάποιο hint ; :O

vga
18 Ιαν. 2008, 07:57
Μετα απο τι εμφανιστηκε αυτο το προβλημα???
Μετά από διαδικασια Hard Reset δηλ. Ρυθμίσεις-Σύστημα-Διαγραφή Μνήμης

psybill
18 Ιαν. 2008, 08:31
παίδες κάποιο hint ; :O
Δεν δουλεύει με το AS αυτό που θέλεις. θα πας στα προγράμματα και θα βρεις την εφαρμογή internet sharing. θα επιλέξεις usb και από κάτω την σύνδεση που θέλεις να μοιράσεις. θα πατήσεις connect και μετά θα συνδέσεις το kaiser στη usb (θα δεις ότι το AS δεν θα ανοίξει). στη συνέχεια θα πας στις συνδέσεις δικτύου του laptop και θα δεις ότι θα υπάρχει μια καινούρια τοπική σύνδεση(LAN). Δες αν είναι συνδεμένο ή αν χρειάζεται να το επιλέξεις. μπορεί αυτό το τελευταίο να χρειάζεται μόνο όταν κάνεις σύνδεση με bt και όχι με usb. δεν το έχω μπροστά μου και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω. λογικά μετά από αυτό θα έχεις internet στο laptop σου από το kaiser...

Nick1150
18 Ιαν. 2008, 09:00
Δεν δουλεύει με το AS αυτό που θέλεις. θα πας στα προγράμματα και θα βρεις την εφαρμογή internet sharing. θα επιλέξεις usb και από κάτω την σύνδεση που θέλεις να μοιράσεις. θα πατήσεις connect και μετά θα συνδέσεις το kaiser στη usb (θα δεις ότι το AS δεν θα ανοίξει). στη συνέχεια θα πας στις συνδέσεις δικτύου του laptop και θα δεις ότι θα υπάρχει μια καινούρια τοπική σύνδεση(LAN). Δες αν είναι συνδεμένο ή αν χρειάζεται να το επιλέξεις. μπορεί αυτό το τελευταίο να χρειάζεται μόνο όταν κάνεις σύνδεση με bt και όχι με usb. δεν το έχω μπροστά μου και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω. λογικά μετά από αυτό θα έχεις internet στο laptop σου από το kaiser...
Αγαπητέ psybill σε ΥΠΕΡ-ευχαριστώ :up:

φεύγω για ταξίδι σε λίγη ώρα και με έσωσες :clap:

spot
18 Ιαν. 2008, 11:34
Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι γίνεται με την Cosmote?
Στον κατάλογο Φεβρουαρίου 2008, έχουν την έκδοση χωρίς το I-go, στα 799 ευρώ.
Πάω σε ένα cosmote shop (γιατί από μια βλακεία είμαι υποχρεωμένος μόνο σε cosmote shop να εκμεταλλευτώ την επιδότησή μου), και στο σύστημα τους έχουν μόνο το παλιό Tytn, και το Tytn + Igo.
Γνωρίζετε κανένα cosmote shop που να έχει το tytn II χωρίς το igo?

Ευχαριστώ.

highway
18 Ιαν. 2008, 12:03
ρε παιδιά λύστε μου μια απορία . Είχα βάλει το destinat 6 στο kaiser Και μετά απο κανένα μήνα μου κολλουσε, φόρτωναι την αρχική εικόνα έδειχνε οτι φόρτωναι από κάτω και μετά σταματούσε και κολλούσε , μετά το έκανα φορματ και του πέρασα το 7, τώρα πάλι μετά απο καμιά 20αριά μέρες χρήσησ μου κολλάει και το 7 στην αρχική εικόνα εκεί που δείχνει οτι φορτώνει ,έχετε καμιά ιδέα; Τί μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει οτι το έχω περασει στην κύρια μνήμη και όχι στην sd; Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα δεν κολλάει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Δεν χρειάζεαι hard reset. Σβήσε από τα μηνύματα αναφορές παράδοσης και οτιδήποτε αναφορές και είσαι Ok. Λύση από τον zalaros στην σελίδα 195.

tasosvel
18 Ιαν. 2008, 15:29
Δεν χρειάζεαι hard reset. Σβήσε από τα μηνύματα αναφορές παράδοσης και οτιδήποτε αναφορές και είσαι Ok. Λύση από τον zalaros στην σελίδα 195.
εισαι φοβερόςς :)

_KOSTASKELLAS_
18 Ιαν. 2008, 20:07
tragiko pligma :O
ekana enimerosi ta mail mou kai distixos perase tis epafes apo to msn stis epafes tou tilefonou.kai to kako einai oti einai polles i epafes apo to msn.:Okapou diabasa oti antimetopizete kapos alla den mporo na to bro.
help kaneis????:O

Hyde
18 Ιαν. 2008, 20:40
Ρε παιδιά μια βοήθεια:

με το ActiveSync δίνει internet από laptop σε Kaiser, ενώ το αντίθετο γιατί δεν γίνεται ; Δεν το είχα χρειαστεί μέχρι σήμερα και το θεωρούσα δεδομένο :rolleyes:

Φεύγω αύριο πρώι πρώι για ταξίδι και θέλω το laptop να έχει internet από το kaiser... πως το κάνω ; :O
Στο Connection Manager υπάρχει ένα Internet Share ή κάτι τέτοιο. Μοιράζει το 3G/GPRS με το λαπτοπ μέσω bluetooth ή usb

highway
18 Ιαν. 2008, 23:12
εισαι φοβερόςς :)

οχι εγώ ... ο zalaros :):):)

tasosvel
19 Ιαν. 2008, 00:13
οχι εγώ ... ο zalaros :):):)
δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ :) Πού να το φανταστώ οτι μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο.

jkanel
19 Ιαν. 2008, 16:09
Καλησπερα σας!!!υπαρχει greek rom(cooked) για το TYTN II???

Διαβασα αρκετα απο τα ποστ αλλα δεν βρηκα τιποτα, ουτε ειχα χρονο να τα διαβασω ολα...αν μπορει καποιος ας μου απαντησει.
Ευχαριστω

vergio_
20 Ιαν. 2008, 12:43
Μετά από διαδικασια Hard Reset δηλ. Ρυθμίσεις-Σύστημα-Διαγραφή Μνήμης

hard reset den einai h diadikasia Ρυθμίσεις-Σύστημα-Διαγραφή Μνήμης...ayto einai apla diagrafh mnhmhs..to hard reset anaferetai alliws sto egxeiridio xrhshs tou tilefwnou..kai ginetai me syndyasmo plhktrwn

vergio_
20 Ιαν. 2008, 13:36
exw ena provlhma..molis mpainw mesw wifi sto internet arxizei kai kai kanei syndesh to gprs mesw ths wind...eixa perasei bebaia kati rythmiseis gia free internet mesw ths wind,alla tis diegrapsa...twra ti kanw pou energopoieitai kai me xrewnei?kai molis kleisw to parathyraki pou kanei thn syndesh mesw gprs,ksanapetietai kai kanw reset...mono etsi..!!!kapoios pou na kserei??

Tna
20 Ιαν. 2008, 14:56
To Hard reset με την διαγραφή μνήμης είναι το ίδιο πράγμα :)

Το άλλο που αναφέρεται στο εγχειρίδιο (το οποίο αναφέρει και την διαγραφή μνήμης που είναι επισημμάνω το ΙΔΙΟ) είναι με συνδυασμό πλήκτρων! Πήγαινε στην διαγραφή μνήμης και πάτα 1234

θα γίνει!

Papadopoy
20 Ιαν. 2008, 15:58
πως μπορω να παιζω τα παιχνιδια που εχουν καταληξη .jar

zalaros
20 Ιαν. 2008, 16:25
πως μπορω να παιζω τα παιχνιδια που εχουν καταληξη .jar
Τα παιχνίδια που έχουν κατάληξη .jar είναι java. Στο kaiser (αν δεν έχεις cooked rom) υπάρχει προεγκατεστημένος java emulator για java εφαρμογές παιχνίδια ;)

Papadopoy
20 Ιαν. 2008, 16:32
ναι ειχε αλλα απο οταν αλλαξα rom δεν εχει τι πρεπει να κανω?

jnr
20 Ιαν. 2008, 18:43
εχασα την θηκη του κινητου,να παρω απο το πλαισιο η εχει να προτεινει κανεις καποια αλλη;

zalaros
20 Ιαν. 2008, 19:04
ναι ειχε αλλα απο οταν αλλαξα rom δεν εχει τι πρεπει να κανω?
Υπάρχουν κάποιοι java emulators που μπορείς να εγκαταστήσεις στο kaiser σου. Κάνε μια αναζήτηση εδώ www.xda-developers.com ;)

jnr
20 Ιαν. 2008, 20:06
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6412

η λυση σχετικα με το messenger!

Papadopoy
20 Ιαν. 2008, 20:37
Καθε φορα που ανοιγω το τηλ μου ζηταει να ρυθμισω το gprs γινεται να το απενεργοποιησω?

talentscout
20 Ιαν. 2008, 21:26
Εβαλε κανείς σας το "vibrate" που έδωσε ο domal μερικές σελίδες πριν?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464&page=194

Γνωρίζει κανείς πως θα το αφαιρέσω από το kaiser ρε παιδιά? έχω αφήσει msg στον domal αλλά μάλλον δεν το έχει δεί. Το θέμα είναι ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα το σιγκεκριμένο και πρέπει να βγεί γρήγορα!
Please βοηθήστε παιδιά!!!!

drdino
21 Ιαν. 2008, 05:03
Tώρα τελευταία όποτε συνδέω το kaiser στο πισί και πάει να συγχρονίσει με το activesync, μου πετάει ένα μήνυμα που λέει ότι έχει γίνει μια αλλαγή στον διακομιστή μπλα μπλα μπλα, και ότι όλα τα στοιχεία της συσκευής πρέπει να συγχρονιστούν, και ότι οι αλλαγές που έγιναν μετά τον τελευταίο συγχρονισμό θα διαγραφούν. Επιβεβαιώνω, και όντως όλα σβήνονται και περνιούνται τα δεδομένα του πισιού. Τι παίχτηκε;

odytsak
21 Ιαν. 2008, 06:41
Εβαλε κανείς σας το "vibrate" που έδωσε ο domal μερικές σελίδες πριν?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464&page=194

Γνωρίζει κανείς πως θα το αφαιρέσω από το kaiser ρε παιδιά? έχω αφήσει msg στον domal αλλά μάλλον δεν το έχει δεί. Το θέμα είναι ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα το σιγκεκριμένο και πρέπει να βγεί γρήγορα!
Please βοηθήστε παιδιά!!!!

soft-reset;)

athanaso77
21 Ιαν. 2008, 09:17
Καθε φορα που ανοιγω το τηλ μου ζηταει να ρυθμισω το gprs γινεται να το απενεργοποιησω?

Start --> Settings --> Connections (tab) --> Connection Setup

Right Soft key (Menu) kai un-tick to "Enable Auto Configuration"

Nick1150
21 Ιαν. 2008, 11:17
Ρε παιδιά ξαφνικά, από σήμερα το πρώι το τηλέφωνο δεν παίρνει μόνο δέχεται κλήσεις !!!!

έπαιξα με Internet Sharing το ΣΚ... λέτε να φταίει αυτό ;

Papadopoy
21 Ιαν. 2008, 11:18
Start --> Settings --> Connections (tab) --> Connection Setup

Right Soft key (Menu) kai un-tick to "Enable Auto Configuration"

ευχαριστω

costas2by4AIO
21 Ιαν. 2008, 13:12
Ρε παιδιά ξαφνικά, από σήμερα το πρώι το τηλέφωνο δεν παίρνει μόνο δέχεται κλήσεις !!!!

έπαιξα με Internet Sharing το ΣΚ... λέτε να φταίει αυτό ;

Nick, επειδή την είχα πάθει πέρυσι με ένα παλαιότερο κινητό, και πέρα από πλάκα, είσαι σίγουρος ότι πλήρωσες τον τελευταίο λογαριασμό ?
Εγώ δεν τον είχα πληρώσει (αμέλεια) και για 1 ημέρα (μέχρι να πληρώσω) δεν μπορούσα να πάρω τηλ., παρά μόνο δεχόμουν κλήσεις.

costas2by4AIO
21 Ιαν. 2008, 14:32
Να ρωτήσω και 'γω κάτι με τη σειρά μου ?

Αγόρασα πριν 1 μήνα, το stereo BT της Sony Ericsson, το HBH-DS980.

Ο ήχος του ... απλά εκπληκτικός.
Όμως, από την αρχή, μια ερχόταν, μια διακόπτονταν ο ήχος. Ειδικά, όταν είχα εισερχόμενη κλήση.
Το πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και τα παιδιά, το στείλανε στην Sony Ericsson.
Μετά από 2 εβδομάδες με ειδοποίησαν ότι είναι έτοιμο. Εκεί μου δώσαν 1 καινούργιο (υποτίθεται).
Το φόρτισα, το λειτούργησα την 1η μέρα .... μια χαρά.
Όμως από την επόμενη μέρα, μια από τα ίδια. Αναγκάζομαι κάθε φορά, να πάω στις ρυθμίσεις του BT στο Kaiser και να το επαναγκαστήσω.

Κάποτε, ο τιτανομεγιστοτεράστιος WebViRuS, είχε πετάξει κάτι hints μέσα από εδώ για αύξηση της "ευαισθησίας" του ΒΤ, αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Τι να κάνω ? Έχω αρχίσει να απελπίζομαι με το συγκεκριμένο ΒΤ. Να το ξαναπάω στο "Πλαίσιο" ?

athanaso77
21 Ιαν. 2008, 14:48

Όμως, από την αρχή, μια ερχόταν, μια διακόπτονταν ο ήχος. Ειδικά, όταν είχα εισερχόμενη κλήση.
Μετά από 2 εβδομάδες με ειδοποίησαν ότι είναι έτοιμο. Εκεί μου δώσαν 1 καινούργιο (υποτίθεται).
Όμως από την επόμενη μέρα, μια από τα ίδια. Αναγκάζομαι κάθε φορά, να πάω στις ρυθμίσεις του BT στο Kaiser και να το επαναγκαστήσω.

Κάποτε, ο τιτανομεγιστοτεράστιος WebViRuS, είχε πετάξει κάτι hints μέσα από εδώ για αύξηση της "ευαισθησίας" του ΒΤ, αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Τι να κάνω ? Έχω αρχίσει να απελπίζομαι με το συγκεκριμένο ΒΤ. Να το ξαναπάω στο "Πλαίσιο" ?

Tha sou proteina na to dwseis pisw kai na pareis afto pou exei o zaharakis pou einai apolyta efxaristimenos.

gregkerkyra
21 Ιαν. 2008, 15:14
Tha sou proteina na to dwseis pisw kai na pareis afto pou exei o zaharakis pou einai apolyta efxaristimenos.

Πιο έχει; για να ξέρουμε κ εμείς:)

athanaso77
21 Ιαν. 2008, 16:03
Πιο έχει; για να ξέρουμε κ εμείς:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195901

odytsak
21 Ιαν. 2008, 16:11

To συγκεκριμένο bluetooth το έχω κανένα δίμηνο και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα με το kaiser.
Κάτι άλλο παίζει...

talentscout
21 Ιαν. 2008, 17:52
odytsak όντως, με soft reset τέλειωσε το θέμα ;) thanks!

Papadopoy
21 Ιαν. 2008, 19:25
Εαν καποιος παρει ενα τηλ απο εξω κ μετα θελει να γυρισει την γλωσσα σε ελληνικα δεν μπορει να την αγορασει απο καπου?? για ολο το τηλ σαν τα παιδια που το αγορασαν απο εδω

limited733
21 Ιαν. 2008, 22:12
Εαν καποιος παρει ενα τηλ απο εξω κ μετα θελει να γυρισει την γλωσσα σε ελληνικα δεν μπορει να την αγορασει απο καπου?? για ολο το τηλ σαν τα παιδια που το αγορασαν απο εδω

Θα με ενδιαφερε κι εμενα αυτο αφου θελω να αγορασω απο εξωτερικο!:D

DrMobile
21 Ιαν. 2008, 23:40
Θα με ενδιαφερε κι εμενα αυτο αφου θελω να αγορασω απο εξωτερικο!:D
Παίδες δυστυχώς όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής η επίσημη Ελληνική ROM της ACE-Hellas δεν μπαίνει σε Kaiser από εξωτερικό... Είναι θέμα firmware (η Ελληνική ROM τσεκάρει τους σειριακούς αριθμούς και δεν εγκαθίσταται σε Kaiser που δεν έχει εισαχθεί από ACE-Hellas). Πιστεύω πως αν κάποιος καλός χακεράς ασχολιόταν σοβαρά με το θέμα θα μπορούσε άνετα να το ξεκλειδώσει... Απλά το θέμα ενδιαφέρει μόνο Έλληνες οπότε δύσκολο να ασχοληθούν τα γατόνια χακεράδες του εξωτερικού...

Αν δεν σας χαλάει η Αγγλική γλώσσα στα μενού/διαλόγους κ.τ.λ., πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι μαμά Αγγλικό Kaiser + εγκατάσταση εργαλείων για εισαγωγή Ελληνικών χαρακτήρων. Προσωπικά εγώ προτιμώ αυτή τη λύση γιατί έτσι έχω το αυθεντικό Αγγλικό λειτουργικό χωρίς τροποποιήσεις και σκάλισμα από την ACE-Hellas... Προτιμώ να έχω τον έλεγχο εγκαθιστώντας ακριβώς αυτά που θέλω. Επίσης έχει ακουστεί ότι με την Ελληνική ROM το Kaiser είναι λίγο πιο αργό απ' το Αγγλικό.

Αν βέβαια σας είναι απαραίτητη η Ελληνική γλώσσα (πλήρης εξελληνισμός μενού/διαλόγων/βοήθειας κ.τ.λ.) τότε είναι μονόδρομος, ακουμπάτε τα παραπάνω φράγκα και παίρνετε το Ελληνικό...

talentscout
21 Ιαν. 2008, 23:49
skin του kaiser στο "SOTI Pocket Controller Pro v6.01 build 1256" ξέρει κανείς πως βάζουμε?
Τέλειο πρόγραμμα παιδιά, όποιος δεν το έχει δοκιμάσει το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Tna
22 Ιαν. 2008, 00:22
γίνεται να βάλεις ελληνική rom αλλά ΟΧΙ της ACE αν το μηχάνημα δεν είναι αγορασμένο από ACE. Καλύτερα μην το επιχειρήσετε αν δεν είστε σίγουροι. Σχετικά με το hacking νομίζω πως είναι άδικο να το κάνει κάποιος αυτό όταν στην ACE προσπαθούν να παράσχουν υπηρεσία και μετάφραση

Papadopoy
22 Ιαν. 2008, 00:57
εχετε δει αυτην την σελιδα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323868

Hyde
22 Ιαν. 2008, 01:01
εχασα την θηκη του κινητου,να παρω απο το πλαισιο η εχει να προτεινει κανεις καποια αλλη;
Δόκιμασε Piel Frama αν και ακριβές, έχουν φοβερή ποιότητα.

Κάτι άλλο, γιατί δεν μπορώ να μπω στο msn με το TyTN 2 και GPRS; Έχω vodafone

nobleman
22 Ιαν. 2008, 01:23
εχετε δει αυτην την σελιδα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323868

Φαίνεται ότι κάποιος είχε το ψώνιο να ασχοληθεί με μια ελληνική Rom...! :lol:

DrMobile
22 Ιαν. 2008, 04:15
γίνεται να βάλεις ελληνική rom αλλά ΟΧΙ της ACE αν το μηχάνημα δεν είναι αγορασμένο από ACE. Καλύτερα μην το επιχειρήσετε αν δεν είστε σίγουροι. Σχετικά με το hacking νομίζω πως είναι άδικο να το κάνει κάποιος αυτό όταν στην ACE προσπαθούν να παράσχουν υπηρεσία και μετάφραση
Αυτό που λες είναι σωστό. Ίσως θα ήταν σωστότερη πολιτική από πλευράς ACE-Hellas να διέθετε την Ελληνική ROM ως πακέτο εξελληνισμού, με το ανάλογο κόστος φυσικά. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει εξελληνισμός κατευθείαν απ' τη Microsoft (όπως π.χ. στα Windows XP). Βέβαια υπάρχει και το θέμα των προγραμμάτων της HTC που θέλουν κι αυτά εξελληνισμό... Ευτυχώς εμένα δεν με απασχολεί το θέμα γιατί προτιμώ το Αγγλικό.

Καλό! Μπράβο στα παιδιά! :up: Αργά ή γρήγορα θα βγει κάτι και για το Kaiser (αν δεν έχει ήδη βγει)...

Demon
22 Ιαν. 2008, 19:08
Κανένα phone skin της προκοπής που να έχει και την βιντεοκλήση και να δουλεύει φυσικά υπάρχει για το Kaiser;
Αυτό που έχει πάνω είναι εκνευριστικό (δεν έχει εικονικό πλήκτρο κλήσης φωνής (για βιντεοκλήση έχει) και με διπλό κλικ πάνω στην επαφή που μας βγάζει το smart dial δεν την καλεί) !

greenfan
22 Ιαν. 2008, 19:20
Αντε να ΄ρθει και το δικό μου που το περιμένω, για να μπω ενεργά στο post για τα kaiser ή πιο σωστά TyTN II...:lol::lol:
Αν και είμαι χρήστης PDA εδώ και καιρό και ξέρω κάποια πράγματα, είναι σίγουρο πως θα μάθω πολλά περισσότερα εδώ για το "Τιτανάκι" μου...

zaharakis
22 Ιαν. 2008, 19:29
Κανένα phone skin της προκοπής που να έχει και την βιντεοκλήση και να δουλεύει φυσικά υπάρχει για το Kaiser;
Αυτό που έχει πάνω είναι εκνευριστικό (δεν έχει εικονικό πλήκτρο κλήσης φωνής (για βιντεοκλήση έχει) και με διπλό κλικ πάνω στην επαφή που μας βγάζει το smart dial δεν την καλεί) !

υπαρχουν εκατονταδες :O

τωρα τι ενοεις εσυ της προκοπης δεν μπορει να ξερει κανεις εκτος απο εσενα .

zaharakis
22 Ιαν. 2008, 19:30

κανονικοτατα :)

zaharakis
22 Ιαν. 2008, 19:31
όταν στην ACE προσπαθούν να παράσχουν υπηρεσία και μετάφραση

και μονοπωλειο :O

zaharakis
22 Ιαν. 2008, 19:35
Παίδες δυστυχώς όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής η επίσημη Ελληνική ROM της ACE-Hellas δεν μπαίνει σε Kaiser από εξωτερικό... Είναι θέμα firmware (η Ελληνική ROM τσεκάρει τους σειριακούς αριθμούς και δεν εγκαθίσταται σε Kaiser που δεν έχει εισαχθεί από ACE-Hellas). Πιστεύω πως αν κάποιος καλός χακεράς ασχολιόταν σοβαρά με το θέμα θα μπορούσε άνετα να το ξεκλειδώσει... Απλά το θέμα ενδιαφέρει μόνο Έλληνες οπότε δύσκολο να ασχοληθούν τα γατόνια χακεράδες του εξωτερικού...

Αν δεν σας χαλάει η Αγγλική γλώσσα στα μενού/διαλόγους κ.τ.λ., πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι μαμά Αγγλικό Kaiser + εγκατάσταση εργαλείων για εισαγωγή Ελληνικών χαρακτήρων. Προσωπικά εγώ προτιμώ αυτή τη λύση γιατί έτσι έχω το αυθεντικό Αγγλικό λειτουργικό χωρίς τροποποιήσεις και σκάλισμα από την ACE-Hellas... Προτιμώ να έχω τον έλεγχο εγκαθιστώντας ακριβώς αυτά που θέλω. Επίσης έχει ακουστεί ότι με την Ελληνική ROM το Kaiser είναι λίγο πιο αργό απ' το Αγγλικό.

Αν βέβαια σας είναι απαραίτητη η Ελληνική γλώσσα (πλήρης εξελληνισμός μενού/διαλόγων/βοήθειας κ.τ.λ.) τότε είναι μονόδρομος, ακουμπάτε τα παραπάνω φράγκα και παίρνετε το Ελληνικό...

δεν ειναι θεμα παραπανω χρηματων για μενα μονο..

για ποιο λογο να το παρω ελληνικο οταν δεν προκειται να το εχω ποτε με ελληνικα μεσα??

1ον λογω του οτι με τα ελληνικα της ace σερνεται σε σχεση με τηλ που ειναι με αγγλικη ρομ
και
2ον αφου ουτως η αλλως δεν θα μεινει με την official rom μεσα αρα δεν θα μπορω να βαλω τα ελληνικα (που ουτως η αλλως δεν τα χρειαζομαι)

zaharakis
22 Ιαν. 2008, 19:38
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6412

η λυση σχετικα με το messenger!

η αυτη που χρησιμοποιω εγω

http://rapidshare.com/files/70640443/PocketMSN_HTCz.cab

πολυ πιο ελαφρια και δηιουργει και αναλογο φακελο email σε καθε λογαριασμο (msn,hotmail,gmail κλπ) στα μηνυματα ωστε να παιρνεις τα μειλ σου ανετα αμεσα απο εκει και χωρις να ανοιγεις το windows live καθε φορα :)

WebViRuS
22 Ιαν. 2008, 20:09
παιδιά γειά σας :) καιρό έχω να σας δω.

ερώτηση. γιατί το msn μου αρνείται να κάνει log on?

vergio_
22 Ιαν. 2008, 20:16
παιδιά γειά σας :) καιρό έχω να σας δω.

ερώτηση. γιατί το msn μου αρνείται να κάνει log on?

mporei na mhn exei kalo shma to wifi ....

drdino
22 Ιαν. 2008, 21:53
Tώρα τελευταία όποτε συνδέω το kaiser στο πισί και πάει να συγχρονίσει με το activesync, μου πετάει ένα μήνυμα που λέει ότι έχει γίνει μια αλλαγή στον διακομιστή μπλα μπλα μπλα, και ότι όλα τα στοιχεία της συσκευής πρέπει να συγχρονιστούν, και ότι οι αλλαγές που έγιναν μετά τον τελευταίο συγχρονισμό θα διαγραφούν. Επιβεβαιώνω, και όντως όλα σβήνονται και περνιούνται τα δεδομένα του πισιού. Τι παίχτηκε;

Το πρόβλημα συνεχίζεται. :mad:
Έσβησα όλες τις επαφές και τις καταχωρήσεις όπως είπε, αλλά πάλι τα ίδια. :worry:

tranaee
22 Ιαν. 2008, 22:07
Δημήτρη και Θοδωρή μας λείψατε..

Stratilatis
22 Ιαν. 2008, 22:53
Υπάρχει τρόπος το καιζεράκι μας να έχει μόνιμα κλειστό το GPRS και να ανοίγει μόνο για αποστολή και λήψη MMS;

gregkerkyra
22 Ιαν. 2008, 23:07
Να ρωτήσω κάτι αλλά μην με πάρετε με τις ντομάτες... Αν πειράξουμε κάτι στην registry και κάνουμε hard reset η αλλαγή θα παραμείνει;

lagoudakis
22 Ιαν. 2008, 23:21
οχι ερχεται στην κατασταση που το αγορασες καινουργιο

gregkerkyra
22 Ιαν. 2008, 23:28
οχι ερχεται στην κατασταση που το αγορασες καινουργιο

Δηλαδή τα windows είναι εγκατεστημένα στη Ρομ, και εμείς ότι αλλαγές κάνουμε εκεί με hard reset επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση;
Μετά το hard reset γίνεται εγκατάσταση των windows ή απλά έρχονται στην αρχική τους κατάσταση; Επειδή απο ppc δεν ξέρω τι ομοιότητες υπάρχουν με την συμπεριφορά των windows σε σχέση με τα pc.

costas2by4AIO
23 Ιαν. 2008, 06:18
Υπάρχει τρόπος το καιζεράκι μας να έχει μόνιμα κλειστό το GPRS και να ανοίγει μόνο για αποστολή και λήψη MMS;

Υπάρχει, χάρη σε αυτό που μου δείξανε οι tranaee και athanaso77.

Για πήγαινε στο : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 09:12
Δηλαδή τα windows είναι εγκατεστημένα στη Ρομ, και εμείς ότι αλλαγές κάνουμε εκεί με hard reset επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση;
Μετά το hard reset γίνεται εγκατάσταση των windows ή απλά έρχονται στην αρχική τους κατάσταση; Επειδή απο ppc δεν ξέρω τι ομοιότητες υπάρχουν με την συμπεριφορά των windows σε σχέση με τα pc.

Epanerxetai stin katastasi opws otan anoigeis gia prwti fora ti syskevi.

lagoudakis
23 Ιαν. 2008, 09:43
Μετά το hard reset γίνεται εγκατάσταση των windows ή απλά έρχονται στην αρχική τους κατάσταση; Επειδή απο ppc δεν ξέρω τι ομοιότητες υπάρχουν με την συμπεριφορά των windows σε σχέση με τα pc.ναι φιλε μου,σε αυτο το θεμα ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια με το pc,την εγκατασταση την κανει μονο του οχι οπως στο pc που την κανεις απο το cd;)

gregkerkyra
23 Ιαν. 2008, 09:59
Epanerxetai stin katastasi opws otan anoigeis gia prwti fora ti syskevi.

ναι φιλε μου,σε αυτο το θεμα ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια με το pc,την εγκατασταση την κανει μονο του οχι οπως στο pc που την κανεις απο το cd;)

Δηλαδή ότι και να πειράξεις ότι και να χαλάσεις μέσα στη registry με hard reset λύνεται; Επειδή έχω βρει πολλά πράγματα να κάνω αλλά πρέπει να πειράξω την registry σκέφτομαι αν χαλάσει τπτ και το ppc τα παίξει μην έχω σοβαρό πρόβλημα.

Και επίσης ακόμα δεν κατάλαβα, ξαναγίνεται εγκατάσταση ή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. έχει διαφορά γιαυτο. ευχαριστώ για το χρόνο σας.

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 10:06
Δηλαδή ότι και να πειράξεις ότι και να χαλάσεις μέσα στη registry με hard reset λύνεται; Επειδή έχω βρει πολλά πράγματα να κάνω αλλά πρέπει να πειράξω την registry σκέφτομαι αν χαλάσει τπτ και το ppc τα παίξει μην έχω σοβαρό πρόβλημα.

Oti kai na peirakseis sti Registry meta apo hard reset epanerxetai kanonika stis default times tis.

Και επίσης ακόμα δεν κατάλαβα, ξαναγίνεται εγκατάσταση ή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. έχει διαφορά γιαυτο. ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Kai ta dyo.

_KOSTASKELLAS_
23 Ιαν. 2008, 10:11
Το πρόβλημα συνεχίζεται. :mad:
Έσβησα όλες τις επαφές και τις καταχωρήσεις όπως είπε, αλλά πάλι τα ίδια. :worry:

antimetopizo to idio akribos problima:mad:
http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=61245#post61245
prospa8o na bro mia lisi sto site tis htc alla distixos matea
an gnorizei kapios kati as boi8isei

vergio_
23 Ιαν. 2008, 11:20

tha pas rythmiseis-syndeseis-syndeseis-tha breis ekei pou leei sthn lista thn "wind internet" kai tha kaneis diagrafh!! kai eisai ok!!! eixa kai egw to idio provlhma!!

vergio_
23 Ιαν. 2008, 11:24
την επομενη φορά, θα γράφω στα ελληνικά για να καταλαβαίνετε πιο εύκολα!! :-)

keras
23 Ιαν. 2008, 11:25
tha pas rythmiseis-syndeseis-syndeseis-tha breis ekei pou leei sthn lista thn "wind internet" kai tha kaneis diagrafh!! kai eisai ok!!!

Αν κανεις αυτό, τότε δεν θα έχεις σύνδεση με το internet αν σου χρειαστεί. Το καλύτερο είναι το "No Data" το οποιο δουλεύει μια χαρά.

vergio_
23 Ιαν. 2008, 11:27
τι ειναι αυτο? (no data)

keras
23 Ιαν. 2008, 11:32
τι ειναι αυτο? (no data)

Αυτό που ανέφερε ο costas2by4AIO: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944

Είναι πολύ καλό και αξιόπιστο

vergio_
23 Ιαν. 2008, 11:36
και ειναι οντως τόσο καλο? αν ειναι να το βάλω και εγώ...γιατι κάθε φορά που μπαίνω στο msn μέσω wifi,μετά από λίγο αρχίζει να μπαίνει σε λειτουργία το gprs...!!! εσυ keras το έχεις βάλει να δεις αν ειναι όντως καλό?

Tna
23 Ιαν. 2008, 12:21
δεν ειναι θεμα παραπανω χρηματων για μενα μονο..

για ποιο λογο να το παρω ελληνικο οταν δεν προκειται να το εχω ποτε με ελληνικα μεσα??

1ον λογω του οτι με τα ελληνικα της ace σερνεται σε σχεση με τηλ που ειναι με αγγλικη ρομ
και
2ον αφου ουτως η αλλως δεν θα μεινει με την official rom μεσα αρα δεν θα μπορω να βαλω τα ελληνικα (που ουτως η αλλως δεν τα χρειαζομαι)

Το ελληνικό περιβάλλον δεν είναι για όλους απαραίτητο. Όμως για κάποιους είναι επιθυμητό.
ΕΠίσης κάποιοι προτιμούν να έχουν μόνο official rom γιατί χρησιμοποιούν το ppc για agenda,τηλέφωνο , email , browsing, voip navigation και ίσως για κάποια extra εφαρμογή οπότε οτιδήποτε μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες είναι απορριπτέο για αυτούς.

Επίσης το TyTN II είναι αρκετά γρήγορο χωρίς καν να επεμβεί κάποιος σε τίποτα.

Πάλι για κάποιους το ppc είναι και παιχνίδι και δεν θα καθήσει ποτέ με μια rom πάνω από μήνα...
Επιλογές είναι αυτές

greenfan
23 Ιαν. 2008, 12:32
Συμφωνώ απόλυτα! Βέβαια κι εγώ είμαι της άποψης πως η αγγλική rom είναι πιο γρήγορη και με λιγότερα προβλήματα από την εξελληνισμένη. Γι΄αυτό και τη διάλεξα. Είναι όπως στα pc, όπου τα windows πρέπει να είναι αγγλικά και αν θέλεις τα άλλα προγράμματα βάλτα ελληνικά.....

vergio_
23 Ιαν. 2008, 12:35
συμφωνώ! τώρα τελευταία άρχισα να γράφω εδώ στο forum...αλλά αυτό που λέει ο φίλος Tna είναι απόλυτα σωστό..αυτά όλα είναι μικρολεπτομέρειες για να περνάει κάποιος την ώρα του..πολλοί το κάνουν αυτο και συμφωνώ!:-) απλά δεν πιστεύω οτι θα κερδίσει κάποιος κάτι αν κερδίσει 0,002 sec απο ταχύτητα της ROM..

keras
23 Ιαν. 2008, 13:08
και ειναι οντως τόσο καλο? αν ειναι να το βάλω και εγώ...γιατι κάθε φορά που μπαίνω στο msn μέσω wifi,μετά από λίγο αρχίζει να μπαίνει σε λειτουργία το gprs...!!! εσυ keras το έχεις βάλει να δεις αν ειναι όντως καλό?

Το χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες, και σε τρεις διαφρετικές συσκευές με WM5 και WM6..
Βάλ' το άφοβα

Demon
23 Ιαν. 2008, 15:01
υπαρχουν εκατονταδες :O

τωρα τι ενοεις εσυ της προκοπης δεν μπορει να ξερει κανεις εκτος απο εσενα .

Δουλεύουν όμως στο Kaiser; Δοκίμασα 1-2 που βρήκα και δεν δούλευε. Μη με ρωτήσεις αν ήταν για WM6, φυσικά και ήταν :).

Τώρα το τι εννοώ, τα έγραψα και πριν. Να έχει πλήκτρο απλής κλήσης και να δουλεύει το διπλό κλικ πάνω στην επαφή του smart dial.
Αυτά τα κάνει το default των WM6 όπου με μια αλλαγή στην registry εμφανίζεται στην θέση του skin της htc αλλά δεν έχει την βιντεοκλήση :(.

Θα ήθελα λοιπόν κάτι σαν το default αλλά με την βιντεοκλήση μέσα.
Σαν αυτό που είχαν τα WM5 (π.χ. το Qtek 9000 που είχα).

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 15:21
Δουλεύουν όμως στο Kaiser; Δοκίμασα 1-2 που βρήκα και δεν δούλευε. Μη με ρωτήσεις αν ήταν για WM6, φυσικά και ήταν :).

Τώρα το τι εννοώ, τα έγραψα και πριν. Να έχει πλήκτρο απλής κλήσης και να δουλεύει το διπλό κλικ πάνω στην επαφή του smart dial.
Αυτά τα κάνει το default των WM6 όπου με μια αλλαγή στην registry εμφανίζεται στην θέση του skin της htc αλλά δεν έχει την βιντεοκλήση :(.

Θα ήθελα λοιπόν κάτι σαν το default αλλά με την βιντεοκλήση μέσα.
Σαν αυτό που είχαν τα WM5 (π.χ. το Qtek 9000 που είχα).

Oriste: http://rapidshare.com/files/85652658/jimm98y_smartdialing_2_5_27526_GREEK.CAB.html

spok
23 Ιαν. 2008, 16:37
Oriste: http://rapidshare.com/files/85652658/jimm98y_smartdialing_2_5_27526_GREEK.CAB.html

Καλησπερα.Και πως εμφανιζεται..? Εγκατασταση και αλλαγη στη registry απο 1 σε 0 στο phone skin? Και δυο ερωτησουλες..Μου κολλαει πολυ συχνα η εφαρμογη των sms.Παγωνει ουτε ανοιγει,ουτε και τερματιζει με τον task managr.Και φυσικα εκεινο το διαστημα δεν παιρνω και sms...! Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικο? Επισης πολυ συχνα οταν καλω η με καλουν,διακοπτεται η συνδεση μετα απο λιγο στα καλα καθουμενα ! Χωρις να κλεισει κανεις και εχοντας και οι δυο καλο σημα.Καμια ιδεα..?

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 17:00
Καλησπερα.Και πως εμφανιζεται..? Εγκατασταση και αλλαγη στη registry απο 1 σε 0 στο phone skin? Και δυο ερωτησουλες..Μου κολλαει πολυ συχνα η εφαρμογη των sms.Παγωνει ουτε ανοιγει,ουτε και τερματιζει με τον task managr.Και φυσικα εκεινο το διαστημα δεν παιρνω και sms...! Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικο? Επισης πολυ συχνα οταν καλω η με καλουν,διακοπτεται η συνδεση μετα απο λιγο στα καλα καθουμενα ! Χωρις να κλεισει κανεις και εχοντας και οι δυο καλο σημα.Καμια ιδεα..?

Den xreiazetai na kaneis tipota allo ektos apo apla na to egkatastiseis. Exe prwta omws energopoiimeno to default keypad poy ypostirizei Videokliseis. Apla meta tha exeis smartdialing kai gia tis ellinikes epafes sou.

Gia ta sms, kapoio programma kanei conflict, isws anagkasteis na kaneis hard reset.

Gia tis kliseis, pistevw einai thema diktyou an kai tha sou proteina na peraseis sto Kaiser sou tin teleftaia Radio pou einai kai i kalyteri (ean den to exeis kanei idi).

spok
23 Ιαν. 2008, 17:15
Ευχαριστω πολυ !:) Για τελευταια radio, μονιμο ξεκλειδωμα,φλασαρισμα,hard reset κλπ..Αλλιως δεν ε..?

jnr
23 Ιαν. 2008, 20:09

Hyde thanks,που μπορω να την βρω;

jnr
23 Ιαν. 2008, 20:14
η αυτη που χρησιμοποιω εγω

http://rapidshare.com/files/70640443/PocketMSN_HTCz.cab

πολυ πιο ελαφρια και δηιουργει και αναλογο φακελο email σε καθε λογαριασμο (msn,hotmail,gmail κλπ) στα μηνυματα ωστε να παιρνεις τα μειλ σου ανετα αμεσα απο εκει και χωρις να ανοιγεις το windows live καθε φορα :)

κοιτα που ξαφνικα βρεθηκα με δυο επιλογες!zaharakis δεδομενου οτι δεν με απασχολει το μαιλ σαν συνομιλια εχει διαφορα;

zaharakis
23 Ιαν. 2008, 20:24
κοιτα που ξαφνικα βρεθηκα με δυο επιλογες!zaharakis δεδομενου οτι δεν με απασχολει το μαιλ σαν συνομιλια εχει διαφορα;

δεν προσεξα να σου πω την αληθεια κατι.
ολα λειτουργουν κανονικα,δεν ειδα κατι κακο τοσο καιρο που το εχω ;)
ειναι πιο ελαφρυς ομως απο το official windows live που,προσωπικα,δεν το συμπαθησα ποτε :O

zaharakis
23 Ιαν. 2008, 20:33
Ευχαριστω πολυ !:) Για τελευταια radio, μονιμο ξεκλειδωμα,φλασαρισμα,hard reset κλπ..Αλλιως δεν ε..?

ενοειται οτι θα πρεπει να ξεκλειδωσεις την συσκευη σου;)

εκει ειναι η λυση
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679

ριξε μια ματια πριν ξεκινησεις εκει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=356895

παρε και μερικα skins να δοκιμασεις.

http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar

jnr
23 Ιαν. 2008, 20:54
δεν προσεξα να σου πω την αληθεια κατι.
ολα λειτουργουν κανονικα,δεν ειδα κατι κακο τοσο καιρο που το εχω ;)
ειναι πιο ελαφρυς ομως απο το official windows live που,προσωπικα,δεν το συμπαθησα ποτε :O

ας κανω μια δοκιμη τοτε,thanks!

WebViRuS
23 Ιαν. 2008, 21:23
Δημήτρη και Θοδωρή μας λείψατε..

εμένα με έχουν φάει τα πανεπιστήμια και η δουλειά. αλλά σας παρακολουθώ μην κάνετε κανα λάθος :) μέχρι στιγμής καλά τα πάτε. είμαι περήφανος :p

Papadopoy
23 Ιαν. 2008, 22:19
μια ερωτηση γινεται να δω αρχεια autocad στο kaizer??

Stratilatis
23 Ιαν. 2008, 22:22
Με δεδομένες τις χαμηλές επιδόσεις του καιζερακίου στον τομέα βίντεο (αν έχω καταλάβει καλά από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής) ποιο θεωρείτε πιο κατάλληλο format & player για βίντεο στο κινητό και με τι ρυθμίσεις;

athanaso77
23 Ιαν. 2008, 22:25
μια ερωτηση γινεται να δω αρχεια autocad στο kaizer??

GiveMePower PowerCAD CE v5.6 Pro

Papadopoy
23 Ιαν. 2008, 22:40
εισαι ωραιος ευχαριστω πολυ

spok
23 Ιαν. 2008, 23:50
Καλησπερα.Το πηρε το ματι μου,και το παραθετω γιατι φαινεται ενδιαφερον.Δεν το εχω δοκιμασει.Αν καποιος το τεσταρει,ας μας πει μια γνωμη.:) http://v2r.ag/products/pocket-pc/v2r-activeui-MultiTouch_PPC.html

http://v2r.ag/images/upload/Image/AUI%20Multi%20Touch/pc_capture1.png

WebViRuS
24 Ιαν. 2008, 01:11
Με δεδομένες τις χαμηλές επιδόσεις του καιζερακίου στον τομέα βίντεο (αν έχω καταλάβει καλά από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής) ποιο θεωρείτε πιο κατάλληλο format & player για βίντεο στο κινητό και με τι ρυθμίσεις;

tcpmp :)

όσο για το CAD δοκίμασε και το PocketArtist. νομίζω σου κάνει.

spok το πρόγραμμα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον θα το δοκιμάσω.

WebViRuS
24 Ιαν. 2008, 01:27
οκ το προγραμματάκι που έχει στο λινκ πιο πάνω ο φίλος ο spok είναι για πολλά remove! τρομερά αργό το kaiser έπαθε ένα σοκ όταν το έβαλα, καθόλου εύχρηστο (δεν έχουν καν ιδέα τι σημαίνει user friendly). πρέπει να πω πως το PointUI απο την άλλη είναι ένα φανταστικό προγραμματάκι απο θέμα γραφικών και χρήσης, απλώς άχρηστο ακόμα. που θα πάει όμως θα φτιάξει.

gregkerkyra
24 Ιαν. 2008, 02:35

Kάντε όλοι τον κόπο και μπείτε στον λινκ της υπογραφής μου. ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βγει... Μόνο αν πιέσουμε μπορεί να γίνει κάτι! 7000 άτομα έχουν παραπονεθεί για την ώρα.

zaharakis
24 Ιαν. 2008, 06:58
Kάντε όλοι τον κόπο και μπείτε στον λινκ της υπογραφής μου. ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βγει... Μόνο αν πιέσουμε μπορεί να γίνει κάτι! 7000 άτομα έχουν παραπονεθεί για την ώρα.

πολλοι απο εδω μεσα εχουμε ηδη υπογραψει φιλε μου εδω και καιρο :)

athanaso77
24 Ιαν. 2008, 09:24

Poly kairo omws! ;)

gregkerkyra
24 Ιαν. 2008, 09:44

Poly kairo omws! ;)

Eγώ πάλι τώρα το μυρίστικα :rolleyes: είμαι ο 6799:p

WebViRuS
24 Ιαν. 2008, 09:59
εγώ μετά το μήτσουλα έκανα petition, πριν απο μεγάλο διάστημα. Δημήτρη δεν μας μιλάς ε? :D

πάρτε και την απάντηση για να κλάψετε...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=361592

vergio_
24 Ιαν. 2008, 10:10
Το χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες, και σε τρεις διαφρετικές συσκευές με WM5 και WM6..
Βάλ' το άφοβα

οκ!! ευχαριστω! :p

tranaee
24 Ιαν. 2008, 11:03
εγώ μετά το μήτσουλα έκανα petition, πριν απο μεγάλο διάστημα. Δημήτρη δεν μας μιλάς ε? :D

Άσχημα τα νέα..
Είχα κάποιες ελπίδες για video drivers μετά από μερικές απαντήσεις ρης HTC σε κατόχους κάιζερ όπως αυτή:
"Spoke with this gal and she informed me of the same thing. Was not able to give me a hard date or time of the update but she does know that one is to come out soon. I doubt it will be here in a week do to the update being tested and certified process but atleast they are working on it. I"m not so pissed that HTC released the phone not ready yet as to they are at least fixing the problem. sheesh look at most electronics that are released to early. I also heard a rumor that the update was going to fix this problem anyway but wasn't on the top priority list of things for them to do untill all the internet pressure put the update on one of the priority lists. So Congrads and thanks to everyone for pushing this issue. " http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355345&page=20
Αλλά μετά το χτεσινό κλαψ και λυγμ παιδιά..

Papadopoy
24 Ιαν. 2008, 12:31
GiveMePower PowerCAD CE v5.6 Pro

φιλε πως το κραταμε για παντα?? κατεβασα κατι αρχεια αλλα που πρεπει να τα βαλω?? ευχαριστω

athanaso77
24 Ιαν. 2008, 12:42
φιλε πως το κραταμε για παντα?? κατεβασα κατι αρχεια αλλα που πρεπει να τα βαλω?? ευχαριστω

Epeidi fantazomai oti den tha endiaferei kai toso kosmo afto... sou exw steilei pm.

highway
24 Ιαν. 2008, 13:48

Εδω και κάποιες μέρες πιέσαν οι αναγνώστες και σε sites όπως το msmobiles.com , boygeniusreport.com και δεν θυμάμαι αν ηταν και στο pocketpcthoughts.com, ανέβηκαν άρθρα που μιλούσαν για το πρόβλημα του kaiser με τα γραφικά και την έλλειψη drivers.
Σκοπός ήταν να πιεστεί η HTC μπας και κάνει κάτι.

Αλλά αν διαβάσετε και την επίσημη απάντηση της στο site τότε θα δείτε ότι μας έχουν γραμμένους, ξέρετε που, και μην περιμένετε πια.

HTC’s official response to drivergate: buzz off!
http://www.boygeniusreport.com/2008/01/22/htcs-official-response-to-drivergate-buzz-off/

domal
24 Ιαν. 2008, 14:30
παιδια δεν καταλαβαινω γιατι λετε οτι δεν παιζει καλα τα video , εγω οτι βιντεο το εχω βαλει σε αναλυση της οθονης του αλλα και 640/480 τα παιζει μια χαρα και χωρις κανενα σπασιμο με τον tcm core ... ισως μιλατε για κατι αλλο που δεν καταλαβαινω ... (video που κολουσαν στο advange !!!)
Μετατρεψτε οτι video θελετε στην αναλυση της οθονης του και δειτε τα

Η γνωμη μου ειναι οτι το Καισερ με το Crouise αποτελουν τα καλλιτερα ppc αυτη την στιγμη

zaharakis
24 Ιαν. 2008, 14:35
εγω αντιθετα δεν απελπιζομαι ;)

στηριζομενος για μια ακομη φορα στην ιδιωτικη πρωτοβουλια ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=351986

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342500

μονο ετσι θα δωθει η οποια δυνατη λυση ;)
η απο την εναλλακτικη που ερχται μεσω core player 1.2 μεσα στον φλεβαρη

μιας και δεν περιμενω βοηθεια εδω και καιρο πλεον απο htc:mad:

zaharakis
24 Ιαν. 2008, 14:36
παιδια δεν καταλαβαινω γιατι λετε οτι δεν παιζει καλα τα video , εγω οτι βιντεο το εχω βαλει σε αναλυση της οθονης του αλλα και 640/480 τα παιζει μια χαρα και χωρις κανενα σπασιμο με τον tcm core ... ισως μιλατε για κατι αλλο που δεν καταλαβαινω ... (video που κολουσαν στο advange !!!)
Μετατρεψτε οτι video θελετε στην αναλυση της οθονης του και δειτε τα

Η γνωμη μου ειναι οτι το Καισερ με το Crouise αποτελουν τα καλλιτερα ppc αυτη την στιγμη

γιατι το πουλας τοτε μαριε???:O

domal
24 Ιαν. 2008, 14:40
φιλε μου την περιμενα αυτη την ερωτηση , δεν το πουλαω γιατι δεν παιζει video , απλα εχω την αρωστεια που ολοι μας οι οι περισοτεροι εδω μεσα εχουμε με την αλλαγη κινητων, δεν ειμαι νεος εδω μεσα , αλλαξα ποσα και ποσα ppc , ενημερωτικα eten x500, htc 3300, 3600, advache, και πολλα αλλα ακομα , τι να κανουμε εχω την αρρωστεια ,,,,,,,
ΓΙΑΤΙ διαφωνεις οτι το kaiser με το Cruise ειναι τα καλλιτερα ppc αυτη την στιγμη ???? δεν καταλαβα ????

zaharakis
24 Ιαν. 2008, 14:56
φιλε μου την περιμενα αυτη την ερωτηση , δεν το πουλαω γιατι δεν παιζει video , απλα εχω την αρωστεια που ολοι μας οι οι περισοτεροι εδω μεσα εχουμε με την αλλαγη κινητων, δεν ειμαι νεος εδω μεσα , αλλαξα ποσα και ποσα ppc , ενημερωτικα eten x500, htc 3300, 3600, advache, και πολλα αλλα ακομα , τι να κανουμε εχω την αρρωστεια ,,,,,,,
ΓΙΑΤΙ διαφωνεις οτι το kaiser με το Cruise ειναι τα καλλιτερα ppc αυτη την στιγμη ???? δεν καταλαβα ????

εχοντας το καιζερ σαν ΚΥΡΙΟ κινητο μου,απο την μερα που κυκλοφορησε αγγλια,πολυ πριν ερθει στην ελλαδα,δεν νομιζω να δηλωνει σε οποιαδηποτε μορφη την εντυπωση πως δεν το θεωρω κορυφαιο ;)

αλλα δεν μπορω να δεχομαι,αφηνοντας τες ασχολιαστες,απαντησεις σαν την δικη σου
που μεσα σε μερικες μερες παιρνοντας ενα κινητο,χωρις καλα καλα να το μαθουν,η να μαθουν πως να το κανουν καλυτερο αλλα και να το δουλεψουν σε καθημερινη βαση,να το πουλανε ενω παραλληλα να λενε οτι ηταν κορυφαιο αλλα .....δεν θα παρουν αυτοι ευχαριστω:O

οσο για το ποσα ppc η απλα τηλεφωνα εχεις παρει,φυσικα και το ξερω (δεν γραφω μονο σε αυτο το thread) μιας και εγω αλλαζω πολυ συχνα το 2ο κινητο μου ...

ισως πολυ συχνοτερα απο σενα αλλα και πολλους ακομη εδω μεσα;)

αλλα επειδη παιρνεις πολλα κινητα και τα δινεις και ουτω καθεξης, δεν σε καθιστα αυτο απο μονο, του ατομο που τα εχει μαθει πολυ καλα, τα τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια σου...

που θελω να καταληξω?

οχι οτι δεν ειχε προβλημα το καιζερ σου....εσυ δεν προλαβες να το παρεις χαμπαρι ;)

φιλικα παντα

DrMobile
24 Ιαν. 2008, 15:19
Άσχημα τα νέα..
Είχα κάποιες ελπίδες για video drivers μετά από μερικές απαντήσεις ρης HTC σε κατόχους κάιζερ όπως αυτή:
"Spoke with this gal and she informed me of the same thing. Was not able to give me a hard date or time of the update but she does know that one is to come out soon. I doubt it will be here in a week do to the update being tested and certified process but atleast they are working on it. I"m not so pissed that HTC released the phone not ready yet as to they are at least fixing the problem. sheesh look at most electronics that are released to early. I also heard a rumor that the update was going to fix this problem anyway but wasn't on the top priority list of things for them to do untill all the internet pressure put the update on one of the priority lists. So Congrads and thanks to everyone for pushing this issue. " http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355345&page=20
Αλλά μετά το χτεσινό κλαψ και λυγμ παιδιά..
Άσχημα τα νέα όντως... :(

Περίμενα να είχαμε τους drivers σε κάποιο official update της HTC αλλά μάλλον φάγαμε άκυρο... Ίσως στο TyTN III... Πάντως μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από το Kaiser, αλλά είναι σπαστικό να ξέρεις ότι υπάρχει μέσα h/w που "κοιμάται" χωρίς να χρησιμοποιείται... Κάπου διάβασα ότι το θέμα κολλάει στα φράγκα που θα πρέπει να πληρώσει η HTC στην Qualcomm για να πάρει την άδεια χρήσης των drivers ή κάτι τέτοιο. Όλα για τα λεφτά + marketing γίνονται... Και δεν είναι και φτηνό το άτιμο...

satiros
24 Ιαν. 2008, 18:26
γεια χαρα
εχοντας τον κινδυνο να ειμαι off topic αλλα μηνν βρισκοντας και καποιο αλλο thread για to kaiser θα ηθελα να γραψω οτι εχω ενα για πουλημα 550 ευρω 3 μηνων δεχομαι καθε ελεγχο
και εχω την αποδειξη αγορας δερματινη θηκη cd φοραει την τελευταια του dutty v4 αλλα μπορω να το παραδωσω με οποια f/w θελεται
Μενω θεσσαλονικη

6978998277

Γιωργος

satiros
24 Ιαν. 2008, 18:36
το θεμα των drivers θα λυθει ειναι πολυς ο κοσμος και η δημοσιοτητα που δοθηκε και το μηχανημα με την f/w σε σχεση με την original πεταει , 4000 $ εχουν μαζευτει και χιλιαδες ανθρωποι εχουν υπογραψει το petition
θα συμβει !
Οσο για μενα χρειαζομαι τα λεφτα και για αυτο το πουλαω , απλα το καλυτερο εχοντας και αλλα ppc to λεω αυτο

greenfan
24 Ιαν. 2008, 19:13
Από τώρα και στο εξής, αυτό θα είναι το επίσημο topic μου...
To TyTN μου έφτασε και το έχω πια στα χέρια μου :w00t::w00t:

zaharakis
24 Ιαν. 2008, 21:12
Από τώρα και στο εξής, αυτό θα είναι το επίσημο topic μου...
To TyTN μου έφτασε και το έχω πια στα χέρια μου :w00t::w00t:

αντε καλοριζικο και ...καλα ξενυχτια και εσυ :lol::lol:

vergio_
24 Ιαν. 2008, 21:29
εχοντας το καιζερ σαν ΚΥΡΙΟ κινητο μου,απο την μερα που κυκλοφορησε αγγλια,πολυ πριν ερθει στην ελλαδα,δεν νομιζω να δηλωνει σε οποιαδηποτε μορφη την εντυπωση πως δεν το θεωρω κορυφαιο ;)

αλλα δεν μπορω να δεχομαι,αφηνοντας τες ασχολιαστες,απαντησεις σαν την δικη σου
που μεσα σε μερικες μερες παιρνοντας ενα κινητο,χωρις καλα καλα να το μαθουν,η να μαθουν πως να το κανουν καλυτερο αλλα και να το δουλεψουν σε καθημερινη βαση,να το πουλανε ενω παραλληλα να λενε οτι ηταν κορυφαιο αλλα .....δεν θα παρουν αυτοι ευχαριστω:O

οσο για το ποσα ppc η απλα τηλεφωνα εχεις παρει,φυσικα και το ξερω (δεν γραφω μονο σε αυτο το thread) μιας και εγω αλλαζω πολυ συχνα το 2ο κινητο μου ...

ισως πολυ συχνοτερα απο σενα αλλα και πολλους ακομη εδω μεσα;)

αλλα επειδη παιρνεις πολλα κινητα και τα δινεις και ουτω καθεξης, δεν σε καθιστα αυτο απο μονο, του ατομο που τα εχει μαθει πολυ καλα, τα τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια σου...

που θελω να καταληξω?

οχι οτι δεν ειχε προβλημα το καιζερ σου....εσυ δεν προλαβες να το παρεις χαμπαρι ;)

φιλικα παντα

γεια σου φίλε! ειδα τι γραφεις...το μόνο πράγμα που διαφωνώ είναι το οτι αν περιμένετε οποιαδήποτε εταιρία να βγάλει το τέλειο κινητό που τα κάνει όλα χωρίς προβλήματα και τα έχει όλα.....τότε θα κλείσουν οι εταιρίες...είναι θέμα πολιτικής τους,για να πουλάνε συνεχώς όλο και κάτι καλύτερο!!!που θέλω να καταλήξω...μην είστε ανικανοποίητοι με τα κινητά...έχετε αλλάξει πολλά κινητά φαντάζομαι και το γνωρίζετε καλύτερα απο εμένα!

greenfan
24 Ιαν. 2008, 22:06
Αν και έχω αρκετή σχέση με PDAs, το TyTN θέλει πολύ διάβασμα....

gregkerkyra
24 Ιαν. 2008, 22:22
Αν και έχω αρκετή σχέση με PDAs, το TyTN θέλει πολύ διάβασμα....

Φαντάζομαι σήμερα έχει ξενύχτι ε;:p Τυχεράκια...

WebViRuS
24 Ιαν. 2008, 23:58
δημήτρη έτοιμος για τα 50 ευρώ στο xda για το driver ε? :)

Demon
25 Ιαν. 2008, 00:41

Αυτό είναι phone skin ή το smart dial :confused: ??

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 00:49
Αυτό είναι phone skin ή το smart dial :confused: ??

Είναι η ενεργοποίηση του ελληνικού smartdialing στο default phone skin με τις βιντεοκλήσεις.

Demon
25 Ιαν. 2008, 00:50
Είναι η ενεργοποίηση του ελληνικού smartdialing στο default phone skin με τις βιντεοκλήσεις.

Thanks αλλά μάλλον κατάλαβες λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη Ελληνικού smart dial. :)
Υπάρχει default skin με βιντεοκλήσεις; Διότι από ότι ξέρω δεν συμπεριλαμβάνεται.

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 01:56
Thanks αλλά μάλλον κατάλαβες λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη Ελληνικού smart dial. :)
Υπάρχει default skin με βιντεοκλήσεις; Διότι από ότι ξέρω δεν συμπεριλαμβάνεται.

Την έχεις τη συσκευή; Το default phone pad στο Kaiser υποστηρίζει κανονικά Video κλήσεις. Απλά δεν υποστηρίζει ελληνικό smartdialing. Αν πειράξεις τη Registry και βάλεις το default phone pad των WM, θα έχεις ελληνικό smartdialing αλλά όχι υποστήριξη βιντεοκλήσης. Πλέον αυτό δε χρειάζεται γιατί βάζεις το cabάκι που έχω παραθέσει εδώ και έχεις και βιντεοκλήσεις και smartdialing ελληνικό.

zaharakis
25 Ιαν. 2008, 07:09
δημήτρη έτοιμος για τα 50 ευρώ στο xda για το driver ε? :)

αν ετοιμαστουν φυσικα και θα πληρωσω ;)

μην ξεχναμε (γιατι μαλλον δεν το εχουν καταλαβει ολοι) δεν τιθεται καν θεμα για το προβλημα της αναπαραγωγης βιντεο -τουλαχιστον για μενα,μιας και υπαρχει ο core player για αυτην την δουλεια-...για τους περισσοτερους το πιο σοβαρο ειναι για την σωστη υποστηριξη 3d γραφικων ;)

zaharakis
25 Ιαν. 2008, 07:11
Την έχεις τη συσκευή; Το default phone pad στο Kaiser υποστηρίζει κανονικά Video κλήσεις. Απλά δεν υποστηρίζει ελληνικό smartdialing. Αν πειράξεις τη Registry και βάλεις το default phone pad των WM, θα έχεις ελληνικό smartdialing αλλά όχι υποστήριξη βιντεοκλήσης. Πλέον αυτό δε χρειάζεται γιατί βάζεις το cabάκι που έχω παραθέσει εδώ και έχεις και βιντεοκλήσεις και smartdialing ελληνικό.

γιαννη η επιλογη των ελληνικων regional settings υποστηριζει ΚΑΙ ελληνικο smartdialing :)
ακομα και σε αγγλικες ρομ:)

zaharakis
25 Ιαν. 2008, 07:12
γεια σου φίλε! ειδα τι γραφεις...το μόνο πράγμα που διαφωνώ είναι το οτι αν περιμένετε οποιαδήποτε εταιρία να βγάλει το τέλειο κινητό που τα κάνει όλα χωρίς προβλήματα και τα έχει όλα.....τότε θα κλείσουν οι εταιρίες...είναι θέμα πολιτικής τους,για να πουλάνε συνεχώς όλο και κάτι καλύτερο!!!που θέλω να καταλήξω...μην είστε ανικανοποίητοι με τα κινητά...έχετε αλλάξει πολλά κινητά φαντάζομαι και το γνωρίζετε καλύτερα απο εμένα!

φυσικα και το ξερουμε φιλε μου :)

αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια :lol::lol::D

Demon
25 Ιαν. 2008, 07:47

Όταν λέω το default phone pad, εννοώ των WM και όχι αυτό που βλέπεις όταν ανοίγεις την συσκευή και δεν έχει βιντεοκλήση. Μόνο της HTC το skin έχει. Anyway, θα δοκιμάσω το αρχείο, θα κάνω κάθε πιθανό συνδυασμό (αφού πάρω και το ανάλογο backup) και θα επανέλθω.

Demon
25 Ιαν. 2008, 07:59
Όταν λέω το default phone pad, εννοώ των WM και όχι αυτό που βλέπεις όταν ανοίγεις την συσκευή και δεν έχει βιντεοκλήση. Μόνο της HTC το skin έχει. Anyway, θα δοκιμάσω το αρχείο, θα κάνω κάθε πιθανό συνδυασμό (αφού πάρω και το ανάλογο backup) και θα επανέλθω.

Όπως είπα και από την αρχή, το default phone skin των WM δεν έχει βιντεοκλήση. Ελληνικό smart dialing έχει (για την Ελληνική συσκευή αναφέρομαι, για την Αγγλική δεν ξέρω). Μετά την εγκατάσταση του αρχείου εξακολουθεί να μην έχει πλήκτρο βιντεοκλήσης. :!:

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 09:01
Όπως είπα και από την αρχή, το default phone skin των WM δεν έχει βιντεοκλήση. Ελληνικό smart dialing έχει (για την Ελληνική συσκευή αναφέρομαι, για την Αγγλική δεν ξέρω). Μετά την εγκατάσταση του αρχείου εξακολουθεί να μην έχει πλήκτρο βιντεοκλήσης. :!:

Toso dyskola ta lew? As kanw akoma mia prospathia. An kai profanws den symfwnoume giati egw milaw gia syskevi me aggliko menu.

By default to Kaiser exei to pad tis HTC me tis videokliseis (kai oti twn WM). Afto to pad den ypostirizei elliniko smartdialing. Ean baleis to cab pou sou dinw den tha allaksei tipota sto skin alla... tha exeis kai elliniko smartdialing.

PS. Dimitri fysika kai exw ta regional settings se Greek alla den mou doulevei opws les, oute sto Kaiser, oute sto Cruise.

domal
25 Ιαν. 2008, 09:56
αν ετοιμαστουν φυσικα και θα πληρωσω ;)

μην ξεχναμε (γιατι μαλλον δεν το εχουν καταλαβει ολοι) δεν τιθεται καν θεμα για το προβλημα της αναπαραγωγης βιντεο -τουλαχιστον για μενα,μιας και υπαρχει ο core player για αυτην την δουλεια-...για τους περισσοτερους το πιο σοβαρο ειναι για την σωστη υποστηριξη 3d γραφικων ;)

δεν μου αρεσουν οι προσωπικες αντιπαραθεσεις φιλε μου αλλα δεν νομιζω να μην ξερω τα κινητα που εχω στην κατοχη μου (βεβαια οσο ζεις μαθαινεις !!!) εχω win mobole απο την εποχη του s100 με παρα μα παρα πολλα ppc να εχουν περασει απο τα χερια μου , τελος παντων αυτο ελεγα και εγω με τον core τα videakia τα παιζει μια χαρα , τωρα για 3d γραφικα πραγματι δεν γνωριζω γιατι δεν ασχολουμαι με 3d animation ..

vergio_
25 Ιαν. 2008, 10:44
Να ρωτήσω κάτι άσχετο? :-) έχει βγεί κάποιο πρόγραμμα Garmin για το GPS???

_KOSTASKELLAS_
25 Ιαν. 2008, 10:50
kalimera
oso anafora ta pio pano pou exete grapsei ofilo na omologiso oti kai me ton core player i analisi stin anaparagogi video einai epiikos aparadekti.
tora sxetika me ixo.8elo na ixografounte oi kliseis pou dexomai kai perno.exo brei mono to VITO AudioNotes alla distixos den akougete aytos pou milaei.mono i diki mou foni akougete:O.sto p3300 itan mia xara(sxedon.akougotane toulaxiston liiiigo aytos pou milouse).exete na protinete kati allo sxetika me ixografisi kliseis

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 10:55
Να ρωτήσω κάτι άσχετο? :-) έχει βγεί κάποιο πρόγραμμα Garmin για το GPS???

Yparxei alla afta einai synithws gia Garmin syskeves. To thes gia to Kaiser? :wacko:

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 10:57
kalimera
oso anafora ta pio pano pou exete grapsei ofilo na omologiso oti kai me ton core player i analisi stin anaparagogi video einai epiikos aparadekti.
tora sxetika me ixo.8elo na ixografounte oi kliseis pou dexomai kai perno.exo brei mono to VITO AudioNotes alla distixos den akougete aytos pou milaei.mono i diki mou foni akougete:O.sto p3300 itan mia xara(sxedon.akougotane toulaxiston liiiigo aytos pou milouse).exete na protinete kati allo sxetika me ixografisi kliseis

De nomizw na exei bgei kati aksiologo. Ola afta pou kykloforoun kanoun swsta ti douleia tous mono otan milas me anoixti akroasi.

Demon
25 Ιαν. 2008, 11:09
Toso dyskola ta lew? As kanw akoma mia prospathia. An kai profanws den symfwnoume giati egw milaw gia syskevi me aggliko menu.

By default to Kaiser exei to pad tis HTC me tis videokliseis (kai oti twn WM). Afto to pad den ypostirizei elliniko smartdialing. Ean baleis to cab pou sou dinw den tha allaksei tipota sto skin alla... tha exeis kai elliniko smartdialing.

PS. Dimitri fysika kai exw ta regional settings se Greek alla den mou doulevei opws les, oute sto Kaiser, oute sto Cruise.

Τουλάχιστον συμφωνήσαμε πού διαφωνούμε! :rolleyes:
Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα που περιγράφεις είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αντιμετωπίζω. Εκεί ήταν το μπέρδεμα...

Αν έχει κανείς υπόψη του κάτι άλλο ας το προτείνει. Τι να κάνω που χρησιμοποιώ και την βιντεοκλήση αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ απλά...! Όχι πως τώρα δεν κάνω μια χαρά την δουλειά μου αλλά το design του skin αυτού που βάζει η HTC σε όλα της τα καινούρια pda τώρα τελευταία είναι πολύ δύσχρηστο κατά την γνώμη μου. Θα την βρω την άκρη όμως, που θα μου πάει!

_KOSTASKELLAS_
25 Ιαν. 2008, 11:11
De nomizw na exei bgei kati aksiologo. Ola afta pou kykloforoun kanoun swsta ti douleia tous mono otan milas me anoixti akroasi.

nai exeis dikio.ayto to proseksa.otan exeis anixti akroasi grafei telia.profanos grafei apo to ixio kai oxi entos siskeyis.krima pou den exei bgei kati kalo.
kai imoun toso konta sta 5 ekatomiria eyro.ixa etimo kai ena dvd:lol::lol::lol:

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 11:16
nai exeis dikio.ayto to proseksa.otan exeis anixti akroasi grafei telia.profanos grafei apo to ixio kai oxi entos siskeyis.krima pou den exei bgei kati kalo.
kai imoun toso konta sta 5 ekatomiria eyro.ixa etimo kai ena dvd:lol::lol::lol:

Mi les tetoia... :X tha mas to kleisoun to forum!!! :lol::lol::lol:

WebViRuS
25 Ιαν. 2008, 11:21
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? έβαλα την Dutty V4 η οποία είναι αρκετά καλή, αλλά έχω ένα πρόβλημα. το κ0λ0 παίδι ο dutty έχει πειράξει τα ΠΑΝΤΑ. ένας απλός χρήστης δηλαδή αποκλείεται να βρεί εύκολα τα πράγματα που θέλει για να στήσει το pda όπως θέλει.

αφού λοιπόν έχω γίνει φακίρης τόσες ώρες μου έμεινε ένα τελευταίο. δεν μπορώ να δω το CommMgr απο τα programs στο buttons για να το κάνω assign σε ένα hardware button. μπορεί κάποιος να μου πει που σώζεται στην registry αυτό μπας και το κάνω απο εκεί? γιατί θα πάω να τον κάνω τόπι στο ξύλο. μέχρι και το pictures & videos πείραξε, και για να βρώ που είναι το πραγματικό έσπασα τα μούτρα μου.

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 11:42
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? έβαλα την Dutty V4 η οποία είναι αρκετά καλή, αλλά έχω ένα πρόβλημα. το κ0λ0 παίδι ο dutty έχει πειράξει τα ΠΑΝΤΑ. ένας απλός χρήστης δηλαδή αποκλείεται να βρεί εύκολα τα πράγματα που θέλει για να στήσει το pda όπως θέλει.

αφού λοιπόν έχω γίνει φακίρης τόσες ώρες μου έμεινε ένα τελευταίο. δεν μπορώ να δω το CommMgr απο τα programs στο buttons για να το κάνω assign σε ένα hardware button. μπορεί κάποιος να μου πει που σώζεται στην registry αυτό μπας και το κάνω απο εκεί? γιατί θα πάω να τον κάνω τόπι στο ξύλο. μέχρι και το pictures & videos πείραξε, και για να βρώ που είναι το πραγματικό έσπασα τα μούτρα μου.

Giati den dokimazeis na to kaneis assign me to AE Button Plus (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5932)?

vergio_
25 Ιαν. 2008, 11:54
Yparxei alla afta einai synithws gia Garmin syskeves. To thes gia to Kaiser? :wacko:

ναι..:) απλά μου είπαν ότι είναι καλύτερο απο το destinator και έλεγα αν έχει βγεί και για wm6 να το περάσω και να σας πώ και εγώ την άποψή μου:)

WebViRuS
25 Ιαν. 2008, 12:01
γιατί δεν μπορώ να δω το commMgr σαν εφαρμογή. μόνο με το total commander to βλέπω.

drdino
25 Ιαν. 2008, 12:22
ναι..:) απλά μου είπαν ότι είναι καλύτερο απο το destinator και έλεγα αν έχει βγεί και για wm6 να το περάσω και να σας πώ και εγώ την άποψή μου:)

Επειδή το έχω δουλέψει σε ένα P1, καλύτερο συνολικά δεν θα το έλεγα. Μάλλον λιγότερο εύχρηστο, αλλά έχει πολύ καλούς χάρτες.

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 12:34
γιατί δεν μπορώ να δω το commMgr σαν εφαρμογή. μόνο με το total commander to βλέπω.

Profanws egw blepw to CommManager.exe sto fakelo /Windows epeidi exw balei diko mou CommMgr. Meta... einai efkolo to assign se opoiodipote button.

vergio_
25 Ιαν. 2008, 13:06
Επειδή το έχω δουλέψει σε ένα P1, καλύτερο συνολικά δεν θα το έλεγα. Μάλλον λιγότερο εύχρηστο, αλλά έχει πολύ καλούς χάρτες.

Τί εννοείς λιγότερο εύχρηστο?τα μενού του κλπ?

WebViRuS
25 Ιαν. 2008, 13:12
μήπως έχεις το setup του commmgr με τα 6 κουμπιά που έχει και ο dutty στην έκδοση V4 που μαρέσει? να το βάλω έτσι?

greenfan
25 Ιαν. 2008, 13:29
Μια βοήθεια παρακαλώ, το σήμα της Vodafone είναι κολλημένο στα 2/4... Υπάρχει κάτι να κάνω για να το βελτιώσω; Και στην οθόνη δίπλα από το σήμα έχει ένα Η. Φαντάζομαι οτι είναι το φυσιολογικό....

WebViRuS
25 Ιαν. 2008, 13:33
Μια βοήθεια παρακαλώ, το σήμα της Vodafone είναι κολλημένο στα 2/4... Υπάρχει κάτι να κάνω για να το βελτιώσω; Και στην οθόνη δίπλα από το σήμα έχει ένα Η. Φαντάζομαι οτι είναι το φυσιολογικό....

κλείσε το HSDPA (Start>Settings>Connections>HSDPA)

όσο αναφορά το σήμα. πόσο καιρό έχεις το kaiser? δοκίμασε να του βάλεις τη radio .32

ΥΣ. τζίφος το setup το βρήκα, αλλα αρνείται να μου δείξει το προγραμματάκι

ΥΣ2: Άκυρο το έφτιαξα μέσα απο τη registry και τελείωσε η δουλειά.

drdino
25 Ιαν. 2008, 13:47
Τί εννοείς λιγότερο εύχρηστο?τα μενού του κλπ?

Nαι, έτσι μου φάνηκε. Δηλαδή η διαδικασία της επιλογής του προορισμού και επιλογή της πλοήγησης μου φαίνεται πιο εύκολη στο dest. Πάντως οι τελευταίοι χάρτες της garmin είναι πάρα πολλοί καλοί.

DrMobile
25 Ιαν. 2008, 16:00
Επίσης δοκίμασε τη λύση που προτείνω εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2191367#post2191367). Πριν την εφαρμόσω είχα κι εγώ 2/4 με Vodafone και καμιά φορά έχανε τελείως το σήμα. Μετά την αλλαγή έχω σταθερά 4/4.

KONSTANTIN_KARAB
25 Ιαν. 2008, 16:05
Γνωριζει κανενας αν το wind plus non stop λειτουργει στο HTC TYNT II????????Ποιες ειναι οι ρυθμισεις?????

_KOSTASKELLAS_
25 Ιαν. 2008, 16:21
rikse kai kamia matia sto site tis htc afou ebales kai ekei tin idia erotisi;)

athanaso77
25 Ιαν. 2008, 16:27
Γνωριζει κανενας αν το wind plus non stop λειτουργει στο HTC TYNT II????????Ποιες ειναι οι ρυθμισεις?????

http://nysteri.wordpress.com/2007/08/08/wind-plus-non-stop-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82/

jnr
25 Ιαν. 2008, 17:33
Τα δημιουργείς εσύ. Ρίξε μια ματιά ici...! (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5169)

το φορουμ του λινκ ειναι πεσμενο,μπορει καποιος απο εδω να δωσει οδηγιες πως δημιουργουμε τον φακελο για να αυξησουμε την ενταση του bluetooth;κατι ακομα,εβαλα το bluemusic αλλα δεν αναπαραγει τα αρχεια που ειναι σε mp3 μορφη κ αυτα που παιζουνε βγαζει το skin του windows media!:wacko:

zaharakis
25 Ιαν. 2008, 18:33

θοδωρη πηγαινε εκει
resco explorer/windows/app buttons/com manager ;)

εμενα παρολο που εχω αλλαξει και ρομ (δλδ δεν ειμαι με official) εχει smart dialing ελληνικο κανονικοτατα γιαννη :O

παντως οσοι δεν εχουν greek smartdialing μετα απο αλλαγη ρομ ας βαλουν αυτο
http://rapidshare.com/files/86535898/greek_smart_dialing.rar

που δουλευει τελεια ;)

mplip^
25 Ιαν. 2008, 18:35
ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ 3G ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ hspd , κανει συνεχως reset . Kaθε 5 lepta περιπου
me 2g δε κλεινει ποτε

καμια ιδεα? τι κανω?

skoros7
25 Ιαν. 2008, 20:04
θ
παντως οσοι δεν εχουν greek smartdialing μετα απο αλλαγη ρομ ας βαλουν αυτο
http://rapidshare.com/files/86535898/greek_smart_dialing.rar

που δουλευει τελεια ;)
Αυτό είναι το htc skin (με το κουμπί βιντεοκλήσης) με ελληνικό smartdialing; Μπορώ να το βάλω στο 9000;

zaharakis
25 Ιαν. 2008, 20:15
Αυτό είναι το htc skin (με το κουμπί βιντεοκλήσης) με ελληνικό smartdialing; Μπορώ να το βάλω στο 9000;

αλλο smart dialing και αλλο dial pad skins:)

αν θες dial pad skins παρε αυτα και δοκιμασε

http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar

κανε και ενα backup πριν για καλο και για κακο και μετα δοκιμασε τα ;)

jake
25 Ιαν. 2008, 20:38
Παιδια ακουστε τι γινεται.που και που το pda ου δεν εχει σημα.αλλαξα την sim και μου κανει τα ιδια...πριν ειχα ενα κ800 και μου κανει τα ιδια.ημουν στο σπιτι και δεν επιανε,βγηκα εξω στο μπαλκονι τιποτα.εκανα αναζητηση και βρηκε ολα τα δυκτια,αλλα εγω παλι δεν ειχα σημα...τι να κανω..εχω κανει hard reset και το pda ειναι μαμα...

zaharakis
25 Ιαν. 2008, 20:41
Παιδια ακουστε τι γινεται.που και που το pda ου δεν εχει σημα.αλλαξα την sim και μου κανει τα ιδια...πριν ειχα ενα κ800 και μου κανει τα ιδια.ημουν στο σπιτι και δεν επιανε,βγηκα εξω στο μπαλκονι τιποτα.εκανα αναζητηση και βρηκε ολα τα δυκτια,αλλα εγω παλι δεν ειχα σημα...τι να κανω..εχω κανει hard reset και το pda ειναι μαμα...

πηγαινε ρυθμισεις τηλεφωνου και απενεργοποιησε το 3g και βαλε την αναζητηση δικτυου σε gsm απο auto που ειναι default ;)

jake
25 Ιαν. 2008, 20:43
μπορεις σε παρακαλω να μου τα πεις βημα βημα γιατι ειμαι νεος?please

zaharakis
25 Ιαν. 2008, 20:51
μπορεις σε παρακαλω να μου τα πεις βημα βημα γιατι ειμαι νεος?please

εναρξη/ρυθμισεις/ρυθμισεις τηλεφωνου/band/
δικτυο βαλε GSM
και gsm/umts band
βαλε GSM(900+1800)+UMTS(2100)
οκ και τελος:)

jake
25 Ιαν. 2008, 21:08
σε ευχαριστω

Papadopoy
25 Ιαν. 2008, 23:26
υπαρχει κανενα προγραμμα που να ανοιγει συμπιεσμενα αρχεια photo impact pou εχουν καταληξη (001) ευχαριστω

Piccolo
26 Ιαν. 2008, 00:46
γεια σας παιδια... νεος στο forum και νεος χρηστης pda
ειναι το πρωτο που παιρνω, ευτυχως παρα παρα πολυ φτηνα... 340 ευρω (ναναι καλα η επιδοτηση)
Εγω θα πω οτι μεχρι στιγμης με εχει τρελανει το "μηχανηα" γουσταρω ατελειωτα το "μαγικο ραυδακι" και την touch screen. οπως επισης τρελαθηκα οταν ενεργοποιησα το destinator 7 και πηγα σπιτι μου με το "μωρο" να με καιοδηγει.... (αν και ξενερωσα γιατι τον παραδρομο για να παω σπιτι δεν τον ειχε μονο τον κεντρικο)
τελος παντων το pda σκοτωνει. αν και για να λεμε ολη την αληθεια με ζωριζει καπως το μενου του...
Πρωτα απολα να σας πω οτι ειμαι ατομο που βαριεται να διαυαζει. γιαυτο δεν θα ηθελα να βρεθει καποιος να πει (σε καποια ερωτηση μου) αν εψαχνες τα φορουμ θα εβρισκες την απαντηση)
Αρα... ερωτω...
παιχνιδια που παιζουν? και σαν τι αρχεια ? ειναι δηλαδη .htc (λεμε τωρα)
επισης. υπαρχει paint? καλες οι σημειωσεις αλλα κατι καλυτερο?
τελως (δεν το εχω δοκιμασει ακομα) το excell των windows θα το διαυασει το PDA ? αν οχι την πατησαμε :p
αυτος ηταν ενας απο τους βασικους λογους που το πηρα.
ευχαριστω και καλως σας βρηκα !!!

p.s. τωρα ειδα οτι ειμαι γραμμενος απο το 2004... μαλον κατι ηθελα τοτε αλλα δεν το ρωτησα :) παντος ποσταρω πρωτη φορα.... ;)

zaharakis
26 Ιαν. 2008, 06:49
Πρωτα απολα να σας πω οτι ειμαι ατομο που βαριεται να διαυαζει.

γιαυτο δεν θα ηθελα να βρεθει καποιος να πει (σε καποια ερωτηση μου) αν εψαχνες τα φορουμ θα εβρισκες την απαντηση)
Αρα... ερωτω...

ηδη βρεθηκε ο 1ος και θα ακολουθησουν κι αλλοι...

βαριεσαι να διαβαζεις....και τα θες ολα στο χερι....και το φωναζεις κι ολας :lol::lol:

οκ περιμενε απαντηση στις ερωτησεις σου :rolleyes:

KONSTANTIN_KARAB
26 Ιαν. 2008, 08:23
γεια σας παιδια... νεος στο forum και νεος χρηστης pda
ειναι το πρωτο που παιρνω, ευτυχως παρα παρα πολυ φτηνα... 340 ευρω (ναναι καλα η επιδοτηση)
Εγω θα πω οτι μεχρι στιγμης με εχει τρελανει το "μηχανηα" γουσταρω ατελειωτα το "μαγικο ραυδακι" και την touch screen. οπως επισης τρελαθηκα οταν ενεργοποιησα το destinator 7 και πηγα σπιτι μου με το "μωρο" να με καιοδηγει.... (αν και ξενερωσα γιατι τον παραδρομο για να παω σπιτι δεν τον ειχε μονο τον κεντρικο)
τελος παντων το pda σκοτωνει. αν και για να λεμε ολη την αληθεια με ζωριζει καπως το μενου του...
Πρωτα απολα να σας πω οτι ειμαι ατομο που βαριεται να διαυαζει. γιαυτο δεν θα ηθελα να βρεθει καποιος να πει (σε καποια ερωτηση μου) αν εψαχνες τα φορουμ θα εβρισκες την απαντηση)
Αρα... ερωτω...
παιχνιδια που παιζουν? και σαν τι αρχεια ? ειναι δηλαδη .htc (λεμε τωρα)
επισης. υπαρχει paint? καλες οι σημειωσεις αλλα κατι καλυτερο?
τελως (δεν το εχω δοκιμασει ακομα) το excell των windows θα το διαυασει το PDA ? αν οχι την πατησαμε :p
αυτος ηταν ενας απο τους βασικους λογους που το πηρα.
ευχαριστω και καλως σας βρηκα !!!

p.s. τωρα ειδα οτι ειμαι γραμμενος απο το 2004... μαλον κατι ηθελα τοτε αλλα δεν το ρωτησα :) παντος ποσταρω πρωτη φορα.... ;)

PICCOLO κατσε και διαβασε λιγες σελιδες και θα βρεις απαντησειςστα ερωτηματα σου!!!Παντως δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τα excel αρχεια

SalonikateD
26 Ιαν. 2008, 10:58
Καλημέρα παιδια...Θα ήμουνα φοβερά υποχρεος εαν κάποιος μου έλεγε που μπορώ να βρώ την ελληνική ρομ κάπου ή την ανέβαζε κάποιος σε ενα rapidshare...Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ??

htchris
26 Ιαν. 2008, 11:29

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ HTC. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΣΤΑ PPC ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PPCs ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙΣΕΡ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΓΝΩΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6484

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/

tranaee
26 Ιαν. 2008, 12:30
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ HTC. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PPCs ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙΣΕΡ.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Φίλε μου εν μέρει δίκιο έχεις αλλά προσπάθησε να είσαι λιγότερο επιθετικός όταν εκφράζεις την άποψή σου γιατί μόνο φωτιές θα καταφέρενεις να ανάβεις στα forum που επισκέπτεσαι.
Στο xda κάνουν πολύ καλή δουλειά ευτυχώς και τους εμπιστευόμαστε όλοι μας νομίζω.
Το θέμα έχει συζητηθεί εδώ, όσοι ενδιαφέρονται για multimedia δυνατότητες σίγουρα έχουν υπογράψει στο petition.
Ψυχραιμία χρειάζεται φίλε μου και όπου νάναι θα σκάσει και η λύση. Στο κάτω κάτω με native ανάλυση video και Coreplayer -με RAW FRAMEBUFFER ή GDI- μια χαρά τα πάει το κάιζερ μην κάνεις έτσι. (με scrolling και 3D παιχνίδια τα πάει χάλια, τέλος πάντων κάπου στο συρτάρι βρίσκεται πάντα ένα PSP..:lol:)

tranaee
26 Ιαν. 2008, 13:00
Μιάς και τό'φερε η κουβέντα, μόλις βρήκα πως όλο το youtube παιδιά πέρασε στο youtubemobile..hooraah!!!
Τα βίντεο λόγω μικρής ανάλυσης παίζουν άψογα, η γωνία κλίσης της οθόνης του βγάζει τα λεφτά της, δηλαδή στο κάιζερ έχουμε όλου του κόσμου τα άπειρα βίντεο που θα θέλαμε να δούμε αλλά βαριόμασταν να τα βλέπαμε καθιστοί στο γραφείο..
Πάω να τη πέσω καναπεδάκι με καφεδάκι προς το παρών.. Έχω κάτι Gallagher που δεν έχω δεί ακόμα και μετά βλέπουμε.. Λέω να συνεχίσω με Symphony X στο καφέ με το hotspot πιο κάτω..:) Παιδιά γουστάρω πολύ....:):):):)

vergio_
26 Ιαν. 2008, 13:43
τι είναι αυτό ακριβώς? είναι site για να βλέπεις βιντεακια?αντίστοιχο του youtube?

tranaee
26 Ιαν. 2008, 15:37
τι είναι αυτό ακριβώς? είναι site για να βλέπεις βιντεακια?αντίστοιχο του youtube?

Aκριβώς, και το καιζεράκι πάει σφαίρα, αισθάνεσαι πως όλα είναι φορτωμένα στην κάρτα.. loading time γύρω στα 5 δεύτερα για κάθε βίντεο.. super!!
http://m.youtube.com/

tip: μην ξεχνάτε να σβήνετε την cache memory μετά από 2-3 sessions στο youtube γιατί θα τιγκάρει η εσωτερική μνήμη και θα ψάχνετε να βρείτε τί φταίει..

By the way.. ψάχνω να το βρω στο thread αλλά δεν βρήκα τίποτα ακόμη..
Πώς βάζουμε την cache memory να αποθηκεύει στην κάρτα στο Opera?..

DrMobile
26 Ιαν. 2008, 16:26
Μιάς και τό'φερε η κουβέντα, μόλις βρήκα πως όλο το youtube παιδιά πέρασε στο youtubemobile..hooraah!!!
Τα βίντεο λόγω μικρής ανάλυσης παίζουν άψογα, η γωνία κλίσης της οθόνης του βγάζει τα λεφτά της, δηλαδή στο κάιζερ έχουμε όλου του κόσμου τα άπειρα βίντεο που θα θέλαμε να δούμε αλλά βαριόμασταν να τα βλέπαμε καθιστοί στο γραφείο..
Πάω να τη πέσω καναπεδάκι με καφεδάκι προς το παρών.. Έχω κάτι Gallagher που δεν έχω δεί ακόμα και μετά βλέπουμε.. Λέω να συνεχίσω με Symphony X στο καφέ με το hotspot πιο κάτω..:) Παιδιά γουστάρω πολύ....:):):):)
Έλα ρε!!! Και είχα ξενερώσει πριν λίγο καιρό που δεν είχε όλα τα videos στο mobile YouTube... Αν όντως τα βάλανε όλα μπράβο τους, θα το δοκιμάσω σε λίγο να δω. :up:

DrMobile
26 Ιαν. 2008, 16:44
Παιδιά σχετικά με το Destinator 7 που είχα ένα μικρό πρόβλημα πριν λίγο καιρό (έκανε power-down το Kaiser αν δεν το πείραζες), τελικά η τελευταία έκδοση το έλυσε. Με το Destinator 7.0.0.588.11 δεν κάνει power-down και η οθόνη μένει ανοιχτή με την κανονική φωτεινότητα όσο είναι ο χάρτης μπροστά ακόμα και να μην το ακουμπήσεις. Άψογο! Οπότε σιγουρευτείτε ότι έχετε την έκδοση 7.0.0.588.11 ή μεταγενέστερη (αν υπάρχει).

KONSTANTIN_KARAB
26 Ιαν. 2008, 16:52
Aκριβώς, και το καιζεράκι πάει σφαίρα, αισθάνεσαι πως όλα είναι φορτωμένα στην κάρτα.. loading time γύρω στα 5 δεύτερα για κάθε βίντεο.. super!!
http://m.youtube.com/

tip: μην ξεχνάτε να σβήνετε την cache memory μετά από 2-3 sessions στο youtube γιατί θα τιγκάρει η εσωτερική μνήμη και θα ψάχνετε να βρείτε τί φταίει..

By the way.. ψάχνω να το βρω στο thread αλλά δεν βρήκα τίποτα ακόμη..
Πώς βάζουμε την cache memory να αποθηκεύει στην κάρτα στο Opera?..

Πως παιζει ομως τα video????Με τον media player δεν μπορεσα να τα κανω αναπαραγωγη!!!!

odytsak
26 Ιαν. 2008, 16:58
Πως παιζει ομως τα video????Με τον media player δεν μπορεσα να τα κανω αναπαραγωγη!!!!

Ούτε κι εγώ μπόρεσα.:(

tranaee
26 Ιαν. 2008, 17:31

Τα video παιδιά είναι 3gp και για να τα δείτε πρέπει να έχετε ασύρματη σύνδεση wifi ή 3g. Δεν θα τα δείτε όταν είστε συνδεδεμένοι με ActiveSync.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Opera και όλα παίζουν τέλεια. Τα video παίζονται από τον WMPlayer..

Edit: Μόλις το δοκίμασα και από Internet Explorer παίζει κανονικά.. Από Opera Mini όχι..

KONSTANTIN_KARAB
26 Ιαν. 2008, 18:00
Τα video παιδιά είναι 3gp και για να τα δείτε πρέπει να έχετε ασύρματη σύνδεση wifi ή 3g. Δεν θα τα δείτε όταν είστε συνδεδεμένοι με ActiveSync.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Opera και όλα παίζουν τέλεια. Τα video παίζονται από τον WMPlayer..

Edit: Μόλις το δοκίμασα και από Internet Explorer παίζει κανονικά.. Από Opera Mini όχι..

Με το Opera mini δεν ανοιγει ουτε η σελιδα.Με τον IE ανοιγει κανονικα η σελιδα,οταν ομως παταω να δω το video τοτε ανοιγει το "Συμπιεσμενο βιντεο" κανει προσπαθεια συνδεσης και βγαζει το μηνυμα "η συνδεση απετυχε"!!!!!!!Τι φταιει?????

tranaee
26 Ιαν. 2008, 18:13
Με το Opera mini δεν ανοιγει ουτε η σελιδα.Με τον IE ανοιγει κανονικα η σελιδα,οταν ομως παταω να δω το video τοτε ανοιγει το "Συμπιεσμενο βιντεο" κανει προσπαθεια συνδεσης και βγαζει το μηνυμα "η συνδεση απετυχε"!!!!!!!Τι φταιει?????

Πώς είσαι συνδεδεμένος? ActiveSync ή wifi? Μάλλον με Activesync ε? Προσπάθησε να συνδεθείς με wifi και όλα θα δουλεύουν κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με το skype..

KONSTANTIN_KARAB
26 Ιαν. 2008, 18:26
Πώς είσαι συνδεδεμένος? ActiveSync ή wifi? Μάλλον με Activesync ε? Προσπάθησε να συνδεθείς με wifi και όλα θα δουλεύουν κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με το skype..

Ειμαι συνδεδεμενος με WIND PLUS NON STOP.Νομιζω ειναι μεσω gprs

DrMobile
26 Ιαν. 2008, 18:29

Φίλε htchris, διάβασα και τη σχετική συζήτηση στο htc.com.gr και αυτό που έχω να πω είναι ότι είσαι άκρως υπερβολικός και άδικος χαρακτηρίζοντας το Kaiser σαν "το καβουρδιστήρι της HTC". Το θέμα με τους drivers είναι υπαρκτό και δεν αμφισβητείται από κανέναν. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εδώ έχουν ήδη υπογράψει το petition. Το πρόβλημα υπάρχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Kaiser είναι για πέταμα! Έλεος! :X

Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε PDA/PPC αν και είμαι power user στα PC. Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής με το Kaiser (το έχω σχεδόν ένα μήνα) είναι 100% θετική. Μάλιστα είχα τρομοκρατηθεί λίγο διαβάζοντας τα σχετικά forums για PDA/PPC, περίμενα τρελά κολλήματα, αστάθειες κ.τ.λ., αλλά το ρισκάρισα και το αγόρασα. Μέχρι στιγμής, πίστεψέ με, το Kaiser μου δεν έχει κολλήσει ποτέ! Soft reset έχω κάνει μόνο μετά από backup/restore και όταν το ζητάνε τα προγράμματα. Ίσως είναι τα 128 MB RAM (διπλάσια σε σχέση με πολλά άλλα PPC), ίσως η καλή σχεδίαση του h/w, πάντως το Kaiser είναι σταθερότατο και απόλυτα αξιόπιστο γι' αυτά που κάνει. Σκυλί μαύρο.

Σχετικά με το 3D acceleration & video playback, σίγουρα είναι ένα θέμα και όλοι ελπίζουμε σε μια λύση. Ευτυχώς εγώ γενικά δεν βλέπω videos στο Kaiser οπότε δεν με επηρεάζει άμεσα. Πάντως απ' ό,τι διαβάζω υπάρχει η λύση του conversion στην native ανάλυση 320x240 του Kaiser. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα. Σκέψου ότι αν βάλεις video μεγάλης ανάλυσης θα σου δεσμεύσει πολύ περισσότερο χώρο στην κάρτα και θα σου τρώει και περισσότερη μπαταρία στο playback γιατί το Kaiser (όπως και οποιοδήποτε άλλο QVGA PPC) θα πρέπει να κάνει real-time μετατροπή του video σε QVGA ανάλυση, πράγμα που θα προκαλεί μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία... Νομίζω πως το conversion σε QVGA είναι η σωστότερη λύση ακόμα και να είχαμε τους drivers...

Στην τελική έχει να κάνει με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Για μένα είναι 100% ταίριασμα μ' αυτά που θέλω και είμαι σίγουρος πως και άλλοι χρήστες νοιώθουν έτσι. Τώρα για όσους βλέπουν videos συνέχεια και βαριούνται να κάνουν το conversion ίσως το Kaiser δεν είναι η καλύτερη λύση. Ίσως γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο κάποιο multimedia device με εγγυημένες αποδόσεις σε high-res video.

Πάντως σαν all-in-one PDA/GPS/phone το Kaiser είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και το να το λέμε "καβουρδιστήρι" είναι τουλάχιστον άδικο... Νομίζω χάνεις την αξιοπιστία σου με μηνύματα σαν το παραπάνω...

Just my .02

tranaee
26 Ιαν. 2008, 18:43
:drool:Ειμαι συνδεδεμενος με WIND PLUS NON STOP.Νομιζω ειναι μεσω gprs

Μάλλον εδώ θα πρέπει να επέμβουν οι παλαιότεροι. Κάτι θε πρέπει να ρυθμιστεί στις συνδέσεις.. (εκτός αν η wind το έχει κόψει το youtube από τις non-stop γιατί τώρα με το full youtube mobile θα της γονατίσουνε το bandwidth..:lol:)
(by the way Κώστα πόσα πληρώνεις για το non-stop? ενδιαφέρον ακούγεται..:drool:)

KONSTANTIN_KARAB
26 Ιαν. 2008, 18:47
:drool:

Μάλλον εδώ θα πρέπει να επέμβουν οι παλαιότεροι. Κάτι θε πρέπει να ρυθμιστεί στις συνδέσεις.. (εκτός αν η wind το έχει κόψει το youtube από τις non-stop γιατί τώρα με το full youtube mobile θα της γονατίσουνε το bandwidth..:lol:)
(by the way Κώστα πόσα πληρώνεις για το non-stop? ενδιαφέρον ακούγεται..:drool:)

3,49 ευρω/μηνα!!!!Ειναι παρα πολυ καλο!!!!

tranaee
26 Ιαν. 2008, 19:08
3,49 ευρω/μηνα!!!!Ειναι παρα πολυ καλο!!!!

Κώστα προσοχή. Μόλις μπήκα στο site της wind και είδα πως το non-stop δεν σημαίνει non-stop 3G όπως κατάλαβα στην αρχή.. Μην μπαίνεις καθόλου με ογκοχρέωση λοιπόν σε μνημοβόρα site όπως το youtube γιατί στο τέλος του μήνα το ποσό θα είναι τριψήφιο!!
Wifi και ξερό ψωμί λοιπόν προς το παρόν.. (μέχρι τα φτηνα flat data rates να έρθοουν στην ελλάδα τουλάχιστον..:( )

_KOSTASKELLAS_
26 Ιαν. 2008, 20:23
:drool:

εκτός αν η wind το έχει κόψει το youtube από τις non-stop

ayto exei paiksei:)
episeis 8a prepei na sas anafero oti otan pira to siskeyi ebgaze pano to simataki 3G.ekana ri8miseis non stop kai paratirisa oti otan empena sto net tis selides tis anige sfaira.kati den mou kolouse kala kai pira til kai stin wind kai stin htc.mou eipan oti eprepe na allakso to sima (apo 3G se gprs) giati xreonomoun.kapios filos pio piso to anaferei pos ginete(zaharakis).prosoxi lipon giati den pisteyo oti periseoun se kanena kamia 700 eyro:lol:
kai mia kai to amafera.xtes akousa allo ena palikari sti douleia pou tou ir8e o logariasmos wind 950 eyro :shock::w00t:
empene me opera. IE kai pali IE:D:p

Driver_3
26 Ιαν. 2008, 22:10
Εχει κανενας αυτο το Bluetooth ακουστικο?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=927384 Προβλημα συμβατοτητας δεν νομιζω να εχω με το kaiser ομως γενικα τα wm εχουν την δυνατοτητα να μου δειχνουν στην οθονη του headset μια επαφη οπως την εχω αποθηκευμενη?? Δλδ θα βλεπω το ονομα οπως ειναι η outlook επαφη η μονο τον αριθμο?

skoros7
26 Ιαν. 2008, 22:22
Αριθμό μόνο.

Driver_3
26 Ιαν. 2008, 22:25
thanks για την αμεση απαντηση, οποτε αφου πρεπει να κοιτω το κινητο για να δω ποιος με καλει δεν μου δικαιολογουν την τιμη τους..

tranaee
26 Ιαν. 2008, 22:49
Εχει κανενας αυτο το Bluetooth ακουστικο?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=927384 Προβλημα συμβατοτητας δεν νομιζω να εχω με το kaiser ομως γενικα τα wm εχουν την δυνατοτητα να μου δειχνουν στην οθονη του headset μια επαφη οπως την εχω αποθηκευμενη?? Δλδ θα βλεπω το ονομα οπως ειναι η outlook επαφη η μονο τον αριθμο?

Mακριά από τα ακουστικά αυτά.. είναι ήδη 2ετίας και ξεπερασμένα και φυσικά δεν δικαιολογούν την τιμή τους.. Τσεκάρισε την καινούργια σειρά της ΝΟΚΙΑ στο καταπληκτικό αυτό minisite http://www.nokia.com/nonstopliving Και είναι διαθέσιμα μόλις πριν μερικές μέρες ήρθαν και στο expansys αλλά και στο targetsales http://www.targetsales.gr/accessories_group.aspx?AG=2&PiD=692 φαντάζομαι κι αλλού..

zaharakis
26 Ιαν. 2008, 22:49
thanks για την αμεση απαντηση, οποτε αφου πρεπει να κοιτω το κινητο για να δω ποιος με καλει δεν μου δικαιολογουν την τιμη τους..

το εχω χιλιο πει αλλα δεν με ακουτε :)

i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece (http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=145553)

just the best σε ολα ;)

Driver_3
26 Ιαν. 2008, 23:21
Δημητρη σε αυτα της i-Tech βλεπω να καταληγω..γιατι να πληρωσω οθονη η οποια δεν κανει αυτο που θελω! Βλεπω οτι παιρνουν κ ο,τι ακουστικα θελω!!οποτε βλεπω να τα χτυπαω..τωρα θα πεις οτι τα λεγες αλλα πρεπει να το ακουσω πολλες φορες να το εμπεδωσω:lol:
Ρε γμτ τωρα ειδα οτι δεν ειναι διαθεσιμα!!! Καποιος απο εδω μεσα με γκαντεμιασε τοσο καιρο που τα ειχε δεν τα ηθελα τωρα καλα να παθω:p

zaharakis
26 Ιαν. 2008, 23:36
Δημητρη σε αυτα της i-Tech βλεπω να καταληγω..γιατι να πληρωσω οθονη η οποια δεν κανει αυτο που θελω! Βλεπω οτι παιρνουν κ ο,τι ακουστικα θελω!!οποτε βλεπω να τα χτυπαω..τωρα θα πεις οτι τα λεγες αλλα πρεπει να το ακουσω πολλες φορες να το εμπεδωσω:lol:

τα μονα αρνητικα ειναι οτι δεν εχει οθονη και οτι μπορεις να αποθηκευσεις μονο μεχρι 4 σταθμους στο ραδιο.

σε ολα τα αλλα ειναι κορυφη :)

μουσικη ακροαση, (κορυφαια ποιοτητα ηχου αλλα και ενταση)

αυτονομια (εμενα μου βγαζει πανω απο 8 ωρες συνεχους αναπαραγωγης μουσικης)

μεγεθος (απο τα πιο βολικα και ομορφα)

ενσωματωμενο ραδιοφωνο πολυ καλης ληψης

3.5 jack για οτι ακουστικα θελει να βαλει ο καθενας

τιμη (πολυ πιο φθηνο..εως και τα μισα λεφτα απο το αντοιστιχο της νοκια που κανει πανω απο 120ε +ταχυδρομικα)

μην με κανετε να τα ξαναγραψω :rolleyes:

και ενα μεγαλο ακομη + οτι χειριζεται και τον audio manager της HTCαλλα και τον core player (που χρησιμοποιω εγω) ασυρματα !!

zaharakis
26 Ιαν. 2008, 23:37
Ρε γμτ τωρα ειδα οτι δεν ειναι διαθεσιμα!!! Καποιος απο εδω μεσα με γκαντεμιασε τοσο καιρο που τα ειχε δεν τα ηθελα τωρα καλα να παθω:p

παρτα απο εκει που τα πηρα και εγω..ειναι πιο φθηνα και τα χει ;)(η τιμη ειναι σε δολαρια μην μπερδευτεις!!)

i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)

tranaee
27 Ιαν. 2008, 00:03
Εγώ παιδιά θα κάνω το τόλμημα!!
Τόσο καιρό σιχάθηκα τα καλώδια και μόλις παράγγειλα τα BH-503 της ΝΟΚΙΑ, στυλ πριγκίπισσα Λέια κι έτσι.. http://www.targetsales.gr/accessories_details.aspx?PID=862&D=1

Αν δουλεύει όλο το ακαλωδίοτο concept έτσι όπως το έχω στο κεφάλι μου χαλάλι τους να με δείχνουνε στο δρόμο: "Να παιδιά, περνάει πάλι ο γραφικός με τα αυτάκια..":lol:

- Θα σας κρατήσω ενήμερους με ρεβιουδάκι μόλις τα πάρω..

zaharakis
27 Ιαν. 2008, 01:24
Εγώ παιδιά θα κάνω το τόλμημα!!
Τόσο καιρό σιχάθηκα τα καλώδια και μόλις παράγγειλα τα BH-503 της ΝΟΚΙΑ, στυλ πριγκίπισσα Λέια κι έτσι.. http://www.targetsales.gr/accessories_details.aspx?PID=862&D=1

Αν δουλεύει όλο το ακαλωδίοτο concept έτσι όπως το έχω στο κεφάλι μου χαλάλι τους να με δείχνουνε στο δρόμο: "Να παιδιά, περνάει πάλι ο γραφικός με τα αυτάκια..":lol:

- Θα σας κρατήσω ενήμερους με ρεβιουδάκι μόλις τα πάρω..

:blink::blink::blink: εισαι τρελος :lol::lol:

τελος :D:D

eltsele
27 Ιαν. 2008, 02:41

Αριθμό μόνο.

Χμμμ, παίζει προγραμματάκι για να έχει κανονική αναγνώριση και έχω δει να γίνεται αλλά δεν κόβω χέρι πόσο σωστά λειτουργεί με ελληνικά γιατί δεν έχω ασχοληθεί. :O

zaharakis
27 Ιαν. 2008, 04:13
Χμμμ, παίζει προγραμματάκι για να έχει κανονική αναγνώριση και έχω δει να γίνεται αλλά δεν κόβω χέρι πόσο σωστά λειτουργεί με ελληνικά γιατί δεν έχω ασχοληθεί. :O

αν δεν κοβεις χερι δεν κανουμε δουλεια :lol::lol::rolleyes::rolleyes:

hello etselle :)

eltsele
27 Ιαν. 2008, 04:50
αν δεν κοβεις χερι δεν κανουμε δουλεια :lol::rolleyes:

hello etselle :)

Hello! Καλώς μας ξαναήρθες...:):)

Σιγά μην κόψω το υπέροχο χέρι μου τόσο εύκολα.....:lol::lol:

Αλήθειά, όμως, παίζει το συστηματάκι που σου λέω!!

Edit: Τι κάθομαι και κάνω ξημερώματα με σένα που έμπλεξα!!!:p:p

Το έψαξα, το βρήκα, το δοκίμασα.... Είναι το Jetware (www.jetwaremobile.com) αλλά στο i-tech clip D που έχω παίζει μόνο με τισ επαφές που είναι στα αγγλικά! Σε όσες είναι στα ελληνικά εξακολουθεί να μου δείχνει τον αριθμό. Αλλά δεν το κάνει σε όλα τα ΒΤ. Σε άλλα δείχνει κανονικά και ελληνικά!;) Εκτός αν θέλει και κάτι άλλο που δεν έχω προσέξει...

htchris
27 Ιαν. 2008, 16:21
Φίλε DrMobile,
γράφω σε έντονο ύφος γιατι είμαι αγανακτισμένος από την HTC η οποία προκλητικά αγνοεί τους καταναλωτές.
Κατα τα λοιπά εφ`όσον διαβασες και τα links

θα έχεις καταλάβει πως κι εγώ αγόρασα το Kaiser πιστεύοντας πως είναι το καλύτερο PPC της αγοράς.
Άλωστε διαφημίστηκε ως το γρηγορότερο από ποτέ.
Δεν σχολιάζω τη λειτουργία του κινητού η οποία είναι αξιόπιστη
ακόμα και το GPS χωρις sirf star τσιπάκι δεν το κρίνω γιατί δεν έχω προηγούμενη εμπειρία.
Επειδή ομως τυχαίνει να είμαι παράλληλα και ένας ευτυχής κάτοχος ενός Qtek S100 ενημερώνω οτι το kaiser είναι καβουρδιστήρι μπροστά στο προ 4ετίας PPC.

Επειδή πριν απο οποιαδήποτε αγορά κινητού, ενημερώνομαι απο το παρόν FORUM , θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου τον κόσμο οτι η htc εξαπάτησε τους καταναλωτές πουλώντας ένα προιόν που στον τομέα του VIDEO PLAYBACK υπολείπεται ακόμα και των προ 4ετίας PPC.

Οσο για το κατα πόσον επιθετικός είμαι στα λεγόμενα μου, διαβάστε τα σχόλια άλλων αγανακτισμένων καταναλωτών στο Petition και θα διαπιστώσετε ότι μάλλον ήπια είναι τα σχόλια μου.

Ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που προτίμησα το kaiser αντί κάποιου άλλου PPC με VGA οθόνη για να έχω γρήγορη αναπαραγωγή VIDEO και γρήγορο FRAME RATE.

Ας πρόσεχα.

zaharakis
27 Ιαν. 2008, 17:02
Ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που προτίμησα το kaiser αντί κάποιου άλλου PPC με VGA οθόνη για να έχω γρήγορη αναπαραγωγή VIDEO και γρήγορο FRAME RATE.

Ας πρόσεχα.

με μονο κριτηριο αυτων των λεγομενων σου φιλε μου...

εχεις κανει τελειως λαθος αγορα και δεν φταιει η htc που εσυ θελεις multimedia κινητο:O

θα σου συστηνα καποιο μοντελο της archos που ειναι σχεδιασμενα για multimedia devices και οχι για pda...

πρεπει πρωτα εμεις να μαθουμε τι θελουμε απο τον εαυτο μας και μετα να κοιταμε τι θελουμε απο καποια αγορα μας....

και εγω θελω ferrari αλλα η οικονομικη μου δυνατοτητα με αναγκαζει να εχω citroen και μαλιστα 12ετιας....

ξερεις τι σπαστικο ειναι το citroen μου να μην πιανει τα 300χλμ/ωρα,η να φρεναρει και να στριβει με τον τροπο που κανει μια ferrari?? :lol::lol:
με πεθαινει που εδωσα ενα ...καρο :p λεφτα να παρω citroen και δεν κανει ολα αυτα που εγω ηθελα απο το αυτοκινητο μου...:lol:

θα πρεπε να βγω και γω σαν και σενα και να πω

τι μπ@#$%λο εταιρεια αυτη η citroen ε??

αλλα δεν κατασκευαστηκε για αυτο....ειναι ενα απλο οικογενειακο ΙΧ

και οχι ενα υπεραυτοκινητο....

ετσι και το καιζερ (που μπορει να εχει ενσωματωμενο το hardware και τιθεται ολο αυτο το θεμα με τους drivers που λειπουν.... ) δεν ειναι ενα multimedia κινητο,αλλα ενα κορυφαιο PDA...

χαλαρωσε λιγακι και μην προσπαθεις να παρασυρεις κι αλλους στην φανερη αδυναμια σου...... να μην ξερεις τι ζητας ....:O

το εκανες ανατολικο στο qtek forum αλλα δεν πηρες την απαντηση που ηθελες να ακουσεις και θα σε βολευε??
και ερχεσαι εδω και προσπαθεις να ανακατεψεις τι???

απλα δηλωνεις την αγνοια σου ...και εδω...

htchris
27 Ιαν. 2008, 17:17
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ZAHARAKIS,
H htc Μας πούλισε citroen σε τιμή ferari.
Μας διαφήμισε μάλιστα το kaiser ως το γρηγορότερο από ποτέ
και με 3d υποστήριξη.
Απλά ξέχασε την υποστήριξη.

zaharakis
27 Ιαν. 2008, 17:24
και με 3d υποστήριξη.

φιλε μου απλα ειναι υπερβολικη η αντιδραση σου ...
μην το παιρνεις προσωπικα ειναι γενικο το κακο με τους drivers...

για να μην γραφω τα ιδια και εδω ριξε μια ματια εκει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2211353#post2211353

ssarl
27 Ιαν. 2008, 17:26
Η HTC όντως εξαπάτησε χιλιάδες καταναλωτές. Στο site της όταν παρουσίαζε τα κινητά με Qualcom, έλεγε ότι θα χρησιμοποιεί αυτόν τον επεξεργαστή που έχει 3D υποστήριξη, MPEG decoding κτλ.
Είναι σαν να σου πουλάνε ένα PC με Quad Core και 8800GT και να σου λένε ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν drivers για την VGA και θα πρέπει να δουλέψει σε frame buffer και ότι ο επεξεργαστής μπορεί να είναι μεν Quad Core αλλά δεν υπάρχει λειτουργικό που να υποστηρίζει τους άλλους 3 πυρήνες.
Παρόμοια απάτη (σε μικρότερη κλίμακα) είχε κάνει και η ETEN διαφημίζοντας TMC στα PPC της και ουσιαστικά δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει έτσι όπως είχε υλοποιηθεί.
Περαστικά μας.

jnr
27 Ιαν. 2008, 18:32
οταν περναω ενα συμπιεσμενο φακελο στο κινητο κ μετα το κανω εγκατασταση κ δημιουργειται νεος φακελος,τον συμπιεσμενο μπορω να τον σβησω;

eltsele
27 Ιαν. 2008, 18:38
Προφανώς εννοείς το .cab αρχείο. Ναι, αν το εγκαταστήσεις μετά μπορείς να το σβήσεις :)

jnr
27 Ιαν. 2008, 18:50
ακριβως,thanks!

djdog
27 Ιαν. 2008, 21:32
και με 3d υποστήριξη.
Αμα παρει το ματι σου καμμια Ferrari σε τιμη citroen,στειλε πμ...
Θα πουλησω το Καιζερ,ενα ψυγειο,μια τηλεοραση,ενα κρεββατι ενα κομοδινο και ενα σετ διπλοφαρδα σεντονια με μαξιλαροθηκες για να παρω τη Ferrari.
Ευχαριστω.

zaharakis
27 Ιαν. 2008, 23:21
Αμα παρει το ματι σου καμμια Ferrari σε τιμη citroen,στειλε πμ...
Θα πουλησω το Καιζερ,ενα ψυγειο,μια τηλεοραση,ενα κρεββατι ενα κομοδινο και ενα σετ διπλοφαρδα σεντονια με μαξιλαροθηκες για να παρω τη Ferrari.
Ευχαριστω.

θελω και γω :D:D:lol::lol::lol:

WebViRuS
28 Ιαν. 2008, 00:48
βλέποντας το post του htchris δεν μπορούσα να μην σχολιάσω λίγο.
1)
"Ανήκω στην κατηγορία των καταναλωτών που προτίμησα το kaiser αντί κάποιου άλλου PPC με VGA οθόνη για να έχω γρήγορη αναπαραγωγή VIDEO και γρήγορο FRAME RATE.

Ας πρόσεχα."

Μέχρι σήμερα για να αγοράσει κάποιος ένα PDA πρέπει να είναι Γνώστης! (με κεφαλαίο Γ) ώστε να κάνει την σωστή αγορά. Σύμφωνα με αυτά που λες ούτε κοντά δεν πέφτεις. Δείξε μου, που σου υποσχέθηκε η HTC αυτό που ζητάς και θα το βουλώσω.

2) Για να δούμε λίγο και την αναφορά σου στο QTEK s100. το παλιό-αγαπημένο S100 φοράει 400MHz επεξεργαστή παρόμοια συχνότητα λοιπόν με το Kaiser.

Επίσης το Qtek s100 φοράει windows mobile 2003!! ενώ το Kaiser φοράει wm6. νομίζεις ότι τα 2003 είναι πιο βαριά? έλα να ξυπνάμε! και μην ξεχνάμε τι κουβαλάει το kaiser πάνω του.

3) το γεγονός με τα γραφικά, θα λυθεί είναι μόνο θέμα χρόνου.

4) Μην ξανα-ακούσω σχόλια με τόνο πληθυντικού. Μόνο εσύ κλες τα λεφτά σου. ενώ 7000 (το ελάχιστο) χρήστες χαίρονται αυτή την απίθανη συσκευή και απλώς περιμένουν ένα fix.

5) Ο Zaharakis είπε ότι δεν έχει τα λεφτά να πάρει την Ferrari και για αυτό αγόρασε το citroen. Δεν είπε πως αγόραζε ferrari με τα λεφτά αυτά του citroen.

6) Αν ο ίδιος διάβαζες τα links που έδωσες στα φιλαράκια πιο πάνω, θα έβλεπες ότι και στο forum της htc, σου την λένε για την συμπεριφορά σου, και το υφάκι του φοβερού καταναλωτή.
Τι ψάχνεις δηλαδή? να βρείς ένα forum που θα σου πει ότι έχεις δίκιο για το Kaiser? Δεν έχει βγει ακόμα τέτοιο forum, φτιάξτο εσύ.

ζητώ συγνώμη προς τους υπόλοιπους χρήστες για την αναστάτωση, αλλά έλεος πια.

SalonikateD
28 Ιαν. 2008, 08:22
Να συμπληρώσω κι εγώ στα παραπάνω το εξής :
Οταν κάποιος θέλει να διαθέσει ενα τόσο μεγάλο ποσό για συσκευή το ψάχνει πρώτα..Ευτυχώς σήμερα με το ιντερνετ μπορεί κάποιος να βρεί απειρες πληροφορίες για κάτι που τον ενδιαφέρει..Μπορεί να ρωτήσει, να μάθει, να ψάξει..Να βρεί τα υπερ και τα κατά μιας συσκευής, να τη δεί σε video στο youtube, να πάρει εμπειρίες απο χρήστες που την έχουνε ήδη απο τα forum, ακόμη και να την δουλέψει ζωντανά σε κάποιο κατάστημα κινητών..Τα pda phones εαν δεν τα ψάξεις και εαν δεν διαβάσεις δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις να τα δουλεύεις...

vergio_
28 Ιαν. 2008, 11:07
και επίσης να προσθέσω σε όλο αυτό το θέμα,ότι όταν (κατά την άποψή μου πάντα) κάποιος αγοράζει ένα κινητό με windows δέν πιστεύω οτι το αγοράζει μόνο και μόνο για τα γραφικά του..εγώ το πήρα πχ για το gps του και τα προγράμματα που έχει κάποιος δυνατότητα να περάσει μέσα στο κινητό...Άν ήθελα λόγου χάρη να βλέπω βιντεάκια και να παίζω παιχνίδια,θα έπαιρνα στα ίδια χρήματα πάνω κάτω το n95 8gb..απλά το θέμα είναι οτι όλα αυτά περί γραφικών και τρισδιάστατης απεικόνησης δέν είναι τα πρωτεύοντα στοιχεία ενός τέτοιου κινητού..ετσι τουλάχιστον πιστεύω εγω..και α΄ν κάποιος το πήρε γιαυτό και μόνο το λόγο,τότε όντως έκανε λάθος! βέβαια είναι και θέμα χρόνου,όπως είπε ένας άλλος χρήστης να βγούν και οι drivers για τέτοια θέματα,αλλα προσωπικα δεν με νοιάζει και τόσο..αν βγούν εχει καλώς..

costas2by4AIO
28 Ιαν. 2008, 11:52
και για να πω και γω τη μπούρδα μου, το καλό με το kaiser (σε σχέση με τα συμβατικά κινητά), είναι ότι έχει τα περιθώρια εξέλιξης, χωρίς να προβαίνουμε σε αντικατάσταση του κάθε 1 ή 2 χρόνια.
Δείχνει ότι είναι μια συσκευή - σκυλί.

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 11:56
και για να πω και γω τη μπούρδα μου, το καλό με το kaiser (σε σχέση με τα συμβατικά κινητά), είναι ότι έχει τα περιθώρια εξέλιξης, χωρίς να προβαίνουμε σε αντικατάσταση του κάθε 1 ή 2 χρόνια.
Δείχνει ότι είναι μια συσκευή - σκυλί.

...kai evelpistoume na dexetai ta 6.1 pou plisiazoun.

mplip^
28 Ιαν. 2008, 14:10
γεια σας και παλι

εχω γραψει για το συγκεκριμενο προβλημα μου 3 φορες ως τωρα και η ερωτηση μου ειναι η παρακατω.
Οπως εχω πει για καποιον μυστηριο λογο οταν εχω ενεργοποιημενο το 3g στο κινητο κανει επανεκιννησεις. Οταν ειναι 2g δε κανει τιποτα.

Επειδη εχω αναγκη το 3g και δουλευω με αυτο , η ερωτηση ειναι η εξης

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ?

Να αλλαξω ρομ? τι ακριβως μπορει να φταιει ? Παιζει να φταιει η ρομ ?

κα ικατι αλλο... αυτο το "ραδιο" που λετε συνεχως για αλλες εκδοσεις τι ειναι?

κατα τα αλλα εγω ειμα ιπολυ ικανοποιημενος απο το κινητακι μου και αυτο δε θα το αλλαξω αμεσα

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 14:25
γεια σας και παλι

εχω γραψει για το συγκεκριμενο προβλημα μου 3 φορες ως τωρα και η ερωτηση μου ειναι η παρακατω.
Οπως εχω πει για καποιον μυστηριο λογο οταν εχω ενεργοποιημενο το 3g στο κινητο κανει επανεκιννησεις. Οταν ειναι 2g δε κανει τιποτα.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ?

κατα τα αλλα εγω ειμα ιπολυ ικανοποιημενος απο το κινητακι μου και αυτο δε θα το αλλαξω αμεσα

To antimetwpizeis afto to problima kai meta apo hard reset? Logika meta apo hard reset den prepei na exeis problima.

Ta radio versions einai anabathmiseis tou logismikou gia tis epikoinwnies. Rikse mia matia edw (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5281&postdays=0&postorder=asc&start=60) gia na deis ti ginetai. Tha sou proteina (an to apofasiseis) na paraseis tin ekdosi 1.27.12.32. Link tha breis sti selida pou sou esteila. Prosexe omws giati gia na kaneis anabathmisi prepei na peirakseis ti ROM kati pou simainei oti prepei na ksekleidwseis ti syskevi sou (plirofories edw (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679)) kai xaneis tin eggyisi sou. Giafto an einai na kaneis kati... psaksto kala prwta.

ppsih
28 Ιαν. 2008, 15:46
γεια σας και παλι

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ?

Μπορεί να είναι παντελώς άσχετο μεν, αλλά παρόμοια κατάσταση είχα και εγώ με sim cosmote, η οποία είχε το τσιπάκι κάπως προς την άκρη. Αφού νόμιζα ότι φταίει το τηλέφωνο και στο παρά-γουρουνότριχα να το στείλω για στενές επαφές με τον τοίχο, έβαλα την ίδια sim στο παλιό μου qtek 9000 που μέχρι τότε δούλευε κανονικά με άλλη κάρτα και εκεί να δεις πανηγύρια: δεν άνοιγε καν το τηλέφωνο, δεν έβρισκε καν σήμα, ενώ δε μπορούσα ούτε να το γυρίσω σε 2G. Τότε ήταν που παρατήρησα και τη θέση του τσιπ πάνω στην κάρτα. Δοκίμασα με άλλη sim και όλα ήταν μια χαρά. Άλλαξα λοιπόν sim και λύθηκε το πρόβλημα.

DrMobile
28 Ιαν. 2008, 17:46
Σήμερα δούλεψα λίγο το Destinator 7 σε διαδρομή στην Αθήνα. Ήμουν συνοδηγός οπότε μπορούσα να το τσεκάρω καλύτερα. Λοιπόν δεν μπόρεσα να του βρω ψεγάδι... Τέλεια και ακριβέστατη πλοήγηση σε μια τόσο μικρή συσκευή που είναι και κινητό, είναι και PDA που του βάζεις ό,τι θες επάνω, έχει και Wi-Fi/Bluetooth, έχει και 8 GB στην SD για ατέλειωτα MP3, πανέμορφο design, καλή οθόνη, πληκτρολόγιο... Δέχτηκα και κλήσεις κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, κανένα πρόβλημα, τίποτα δεν κόλλησε, όλα τέλεια! Α, και δεν χρησιμοποιώ GPSgate ή κάτι άλλο. Το GPS κλειδώνει κανονικά και γρήγορα από μόνο του.

Τώρα αν κάποιοι το ονομάζουν αυτό καβουρδιστήρι, τι να πω... :what:

Πάντως η τεχνολογία προχωράει με τρελούς ρυθμούς... Θυμάμαι το 2000 που ήμουν στην Αγγλία είχα αγοράσει ένα Psion Series 5mx (σκέτο PDA, 36 MHz CPU, 16 MB RAM, gray-scale οθόνη, 354g βάρος), Τιμή: €650 !!! 7 χρόνια μετά έχουμε το Kaiser στην ίδια τιμή αλλά 100 x φορές καλύτερο! Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε τα επόμενα χρόνια... :hypno:

WebViRuS
28 Ιαν. 2008, 17:59

αυτό στο υπογράφω.

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 18:48
αυτό στο υπογράφω.

Αυτό το πιστεύω και εγώ... συσκευές με 128ΜΒ RAM δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα.

greenfan
28 Ιαν. 2008, 19:09
Ποιά διαφορά θα έχουν τα 6.1;

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 19:20
Ποιά διαφορά θα έχουν τα 6.1;

http://gizmodo.com/tag/windows-mobile-6'1/

pentium_vi
28 Ιαν. 2008, 19:57

Σύμφωνα με την Microsoft το Kaizer θα είναι μία από τις συσκευές που θα αναβαθμιστεί. ;)

greenfan
28 Ιαν. 2008, 20:03
Βρήκα σε ένα site της HTC, ένα fix για το bluetooth του TyTN II...

"HTC has just released a small patch designed to fix some Bluetooth issues. It’s not a massive update by any stretch of the imagination, but for anyone that has been experiencing dropped calls while using their Bluetooth connection, your day of justice has arrived. The patch comes straight from HTC, so we’re not sure if this is compatible with an AT&T-branded Tilt, or any other Kaiser / TyTN II variants. That said, it’s nothing more than a .CAB file available for an OTA download, so it can never hurt to try."

Και εδώ είναι το fix http://rs264.rapidshare.com/files/77588898/TyTNII_BT_Hotfix.zip

athanaso77
28 Ιαν. 2008, 20:03
Σύμφωνα με την Microsoft το Kaizer θα είναι μία από τις συσκευές που θα αναβαθμιστεί. ;)

Μπορείς να μας δώσεις σε παρακαλώ το link που το έχεις δει αυτό;

zaharakis
29 Ιαν. 2008, 02:04

δεν θυμαμαι ακριβως γιαννη,το ειχα παρει πριν κανα μηνα απο τους xda..δεν ειναι νεο fix..κυκλοφορει καιρο.
απο οτι λενε οσοι το δοκιμασαν δεν βγαζεις ακρη...αλλοι καλο αλλοι τπτ...
εγω παντως δεν το ετρεξα καθολου στο καιζερ μου μιας και δεν εχω κανενα προβλημα με το bl;)

edit

sory τωρα ειδα οτι δεν ελεγες για το fix:wacko:

zaharakis
29 Ιαν. 2008, 02:15
""We can only hope that Windows Mobile 6.1 will be made available as upgrades to current devices in addition to shipping on new devices in May.""
http://www.wmexperts.com/articles/rumors/windows_mobile_61_coming_with.html

ριξτε μια ματια εκει για τα 6.1

(απο τους xda )

για αυτους που θελουν να δουνε πως περιπου θα ειναι

http://www.boygeniusreport.com/galle...=1#picture_nav (http://www.boygeniusreport.com/gallery/handsets/windows-mobile-61/?page=1#picture_nav)

και ενα βιντεο ...

http://www.boygeniusreport.com/2007/...o-walkthrough/ (http://www.boygeniusreport.com/2007/12/07/windows-mobile-61-video-walkthrough/)

gregkerkyra
29 Ιαν. 2008, 10:52
""We can only hope that Windows Mobile 6.1 will be made available as upgrades to current devices in addition to shipping on new devices in May.""
http://www.wmexperts.com/articles/rumors/windows_mobile_61_coming_with.html

ριξτε μια ματια εκει για τα 6.1

(απο τους xda )

για αυτους που θελουν να δουνε πως περιπου θα ειναι

http://www.boygeniusreport.com/galle...=1#picture_nav (http://www.boygeniusreport.com/gallery/handsets/windows-mobile-61/?page=1#picture_nav)

και ενα βιντεο ...

http://www.boygeniusreport.com/2007/...o-walkthrough/ (http://www.boygeniusreport.com/2007/12/07/windows-mobile-61-video-walkthrough/)

Να φανταστώ ότι cruise και kaiser θα αναβαθμιστούν εύκολα ε; Δεν νομίζω να μας περιμένει καμιά εκπληξούλα;

athanaso77
29 Ιαν. 2008, 10:58
Να φανταστώ ότι cruise και kaiser θα αναβαθμιστούν εύκολα ε; Δεν νομίζω να μας περιμένει καμιά εκπληξούλα;

Logika tha einai apo ta prwta... eidwmen.

zaharakis
29 Ιαν. 2008, 10:59

λογικα,ναι.ασε που δεν θα θελαμε να πιστευουμε πως θα μας αφηνε απ'εξω η HTC σε μια τετοια αναβαθμιση :O

pentium_vi
29 Ιαν. 2008, 11:17

Το έχω δει σε υλικό που έστειλε η MS σε φίλο μου που είναι Microsoft Certified Partner. Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το υλικό. Πάντως για το TyTN II το θυμάμαι χαρακητριστικά γιατί εκείνο τον καιρό ήμουνα στην διαδικασία για να το αγοράσω και μου έκανε εντύπωση όταν το είδα.

Τώρα αν η HTC για τον οποιονδήποτε λόγω δεν βγάλει κάποιο upgrade αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.

Ευελπιστώ πάντως αυτό που διάβασα να είναι αλήθεια.

WebViRuS
29 Ιαν. 2008, 17:17
ρε παιδιά αν δεν αναβαθμίσουν το kaiser, την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει η HTC γιατί θα έχουμε βάλει βόμβα στα γραφεία.

jnr
29 Ιαν. 2008, 19:23
παιδια βοηθεια!εβαλα το bluemusic κ εχασα το soft-key των επαφων αφου μπηκε εκει το δικο του,δεν βρηκα τιποτα σχετικα με το πως μπορω να επαναφερω την αρχικη ρυθμιση.:worry:

athanaso77
29 Ιαν. 2008, 19:34
παιδια βοηθεια!εβαλα το bluemusic κ εχασα το soft-key των επαφων αφου μπηκε εκει το δικο του,δεν βρηκα τιποτα σχετικα με το πως μπορω να επαναφερω την αρχικη ρυθμιση.:worry:

Βάλε αυτό (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4500) για να το αλλάξεις όπως θέλεις εσύ.

jnr
29 Ιαν. 2008, 20:07
ωραιο,thanks!

Mr_3hrou
29 Ιαν. 2008, 20:12
Γειά σας παιδιά
εχω επιδότηση απο την βοδιαφον κοντα στα 400 ευρώ.
αυτή την στιγμή έχω το s.e. k800i απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.
σκέφτομαι όμως εκμετελευόμενος την επιδότηση να αγοράσω κάποιο pda gps κινητό.
έχω καταλήξει μετα απο μια σχετική έρευνα στο htc tytn ii αλλα διαβάζω κ εδώ πως σχεδόν παρόμοιο είναι και το Glofiish X800 με λίγο καλύτερη οθόνη κ λίγο χειρότερη κάμερα.
τι λένε οι γκουρού της τεχνολογίας? αν έχουν να προτείνουν κάτι άλλο πέραν αυτών των 2 μοντέλων, ευπρόσδεκτα τα σχόλια :)
επίσης μια βασική απορία
όσο κ αν έψαξα, για όσα gps έψαξα, δεν βρήκα μέχρι τι μέγεθος κάρτες μνήμης υποστηρίζουν. γιατί εν έτοι 2008 θα είναι ψιλοξεφτίλα να σε περιορίζει η συσκευή στο 1gb.
επίσης κάτι ακόμα για όσους γνωρίζουν.μου είπαν από κατάστημα βοδιαφον για την επιδότηση, πως όσο καθυστερείς να την πάρεις μειώνεται. μα είναι λογικό αυτό?στέκει?
αυτά.
κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο.
thanx

athanaso77
29 Ιαν. 2008, 20:33
Γειά σας παιδιά
εχω επιδότηση απο την βοδιαφον κοντα στα 400 ευρώ.
αυτή την στιγμή έχω το s.e. k800i απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.
σκέφτομαι όμως εκμετελευόμενος την επιδότηση να αγοράσω κάποιο pda gps κινητό.
έχω καταλήξει μετα απο μια σχετική έρευνα στο htc tytn ii αλλα διαβάζω κ εδώ πως σχεδόν παρόμοιο είναι και το Glofiish X800 με λίγο καλύτερη οθόνη κ λίγο χειρότερη κάμερα.
τι λένε οι γκουρού της τεχνολογίας? αν έχουν να προτείνουν κάτι άλλο πέραν αυτών των 2 μοντέλων, ευπρόσδεκτα τα σχόλια :)
επίσης μια βασική απορία
όσο κ αν έψαξα, για όσα gps έψαξα, δεν βρήκα μέχρι τι μέγεθος κάρτες μνήμης υποστηρίζουν. γιατί εν έτοι 2008 θα είναι ψιλοξεφτίλα να σε περιορίζει η συσκευή στο 1gb.
επίσης κάτι ακόμα για όσους γνωρίζουν.μου είπαν από κατάστημα βοδιαφον για την επιδότηση, πως όσο καθυστερείς να την πάρεις μειώνεται. μα είναι λογικό αυτό?στέκει?
αυτά.
κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο.
thanx

Αυτή τη στιγμή τα δύο καλύτερα PDA-GPS-Phones της αγοράς είναι το HTC Kaiser (Tytn II) kai HTC Touch Cruise. Θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα από αυτά. Εάν θέλεις εξωτερικό πληκτρολόγιο, δεν σε ενδιαφερει το ραδιόφωνο και δεν σε νοιάζει το μέγεθος... πάρε το Kaiser. Εάν θέλεις μια πιο compact συσκευή, πιο εύχρηστη σαν τηλέφωνο, χωρίς εξωτερικό πληκτρολόγιο και με ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη πας στο Cruise. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους είναι σε γενικές γραμμές τα ίδια.

tranaee
29 Ιαν. 2008, 20:44
Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα κερδίσει από τα 6.1 σε σχέση με τα 6 εκτός από το tabbed περιβάλλον, το οποίο θα βαρύνει κι άλλο το μηχάνημα?

athanaso77
29 Ιαν. 2008, 20:48
Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα κερδίσει από τα 6.1 σε σχέση με τα 6 εκτός από το tabbed περιβάλλον, το οποίο θα βαρύνει κι άλλο το μηχάνημα?

Ότι κέρδισαν και όσοι από τα 5... πήγαν στα 6.

nobleman
29 Ιαν. 2008, 20:54
Αυτή τη στιγμή τα δύο καλύτερα PDA-GPS-Phones της αγοράς είναι το HTC Kaiser (Tytn II) kai HTC Touch Cruise. Θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα από αυτά. Εάν θέλεις εξωτερικό πληκτρολόγιο, δεν σε ενδιαφερει το ραδιόφωνο και δεν σε νοιάζει το μέγεθος... πάρε το Kaiser. Εάν θέλεις μια πιο compact συσκευή, πιο εύχρηστη σαν τηλέφωνο, χωρίς εξωτερικό πληκτρολόγιο και με ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη πας στο Cruise. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους είναι σε γενικές γραμμές τα ίδια.

Πού θα βρω κανέναν να αλλάξω το Kaiser με το Cruise; :blink:

tranaee
29 Ιαν. 2008, 21:02
Ότι κέρδισαν και όσοι από τα 5... πήγαν στα 6.

Μάλιστα...:confused:

Mr_3hrou
29 Ιαν. 2008, 23:44

δηλαδή το glofish δεν το συζητάμε καν.
οκ
το tytn ii το έχω δεί από κοντά και ομολογώ πως μου άρεσε πάρα πολύ
το touch δ το έχω δει.
απο μπαταρία πως πάνε ρε παιδιά?
και κάτι ακόμα....
1) αν τα τηλέφωνα αυτά δεν έχουν μέσα την κάρτα σιμ [ το κάιζερ έχω δει πως την υποδοχη της σιμ την έχει πίσω από την οθόνη.] λειτουργούν σαν συσκευές πλοήγησης?
2) επίσης έχουν την λειτουργία flight mode?
3) όσων αφορά την επέκταση μνήμης μέχρι πόσο δέχονται?
thanx in advance guys

tranaee
29 Ιαν. 2008, 23:59
1) αν τα τηλέφωνα αυτά δεν έχουν μέσα την κάρτα σιμ [ το κάιζερ έχω δει πως την υποδοχη της σιμ την έχει πίσω από την οθόνη.] λειτουργούν σαν συσκευές πλοήγησης?
thanx in advance guys

1. Ναι
2. Ναι. Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις bluetooth και wifi με κλειστό το τηλ. Wow!!!
3. Σίγουρα μέχρι 8gb που πολλοί χρήστες φοράνε αυτη τη στιγμή. Η HTC προτείνει μέχρι 4 για σιγουριά αλλά νομίζω μέχρι να βγει το ΙΙΙ όλοι θα φοράμε 16.. :)

DrMobile
30 Ιαν. 2008, 00:01
οκ
το touch δ το έχω δει.
και κάτι ακόμα....
3) όσων αφορά την επέκταση μνήμης μέχρπόσο δέχονται?
thanx in advance guys

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει εμφανισιακά το Glofish. Μεταξύ TyTN II και Touch προτιμώ το TyTN II (δεν το λέω επειδή το έχω, απλά μου αρέσει το "στρογγυλεμένο" σχήμα του κι ας είναι λίγο μεγαλύτερο/βαρύτερο). Αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... Μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις...

Στις ερωτήσεις σου:

1. Ναι, παίζει κανονικότατα η πλοήγηση και όλες οι PDA λειτουργίες χωρίς SIM.

2. Ναι, υπάρχει κανονικά το Flight Mode, το οποίο κλείνει όλους τους πομπούς (mobile, Wi-Fi, Bluetooth). Να σημειώσω ότι το GPS δουλεύει κανονικά σε Flight Mode γιατί είναι δέκτης.

3. Εγώ έχω 8GB και παίζει άψογα. Θεωρητικά ανεβαίνει πάρα πολύ, απλά δεν υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες χωρητικότητες. Όταν βγουν θα τις παίρνει.

athanaso77
30 Ιαν. 2008, 00:08
οκ
το touch δ το έχω δει.
και κάτι ακόμα....
thanx in advance guys

Η μπαταρία με φυσιολογική χρήση κρατάει 2 με 3 μέρες.

Χωρίς την SIM η συσκευή δουλεύει κανονικά σαν PDA με όλες τις λειτουργίες του. Flight Mode φυσικά έχουν και μνήμες παίρνουν microSDHC μέχρι όσο υπάρχουν. Οι 8 GB δουλεύουν άψογα.

Mr_3hrou
30 Ιαν. 2008, 00:28
ευχαριστώ θερμά τους tranaee, DrMobile και athanaso77 που έσπευσαν να απαντήσουν. με κατατοπ[ε]ίσατε αρκετα παίδες.
να'στε καλα
μαλλον για το καιζερ με βλεπω και ας αργει λιγακι . . .
το μόνο που με χαλάει είναι η 2,8" ... θα μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη
να υποθέσω πως θα αργήσει το ΙΙΙ ε?

athanaso77
30 Ιαν. 2008, 00:35
ευχαριστώ θερμά τους tranaee, DrMobile και athanaso77 που έσπευσαν να απαντήσουν. με κατατοπ[ε]ίσατε αρκετα παίδες.
να'στε καλα
μαλλον για το καιζερ με βλεπω και ας αργει λιγακι . . .
το μόνο που με χαλάει είναι η 2,8" ... θα μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερη
να υποθέσω πως θα αργήσει το ΙΙΙ ε?

Έχει πολύ δρόμο μπροστά του το Kaiser... όσον αφορά την οθόνη, οτιδήποτε μεγαλύτερο αλλάζει αναγκαστικά τις διαστάσεις και αποκλίνει από τον προσανατολισμό της σαν συσκευή.

Mr_3hrou
30 Ιαν. 2008, 00:38
οποτε τσακώνω το καιζερ και βλέπουμε :)
θενξ athanaso77

mkaragiannis
30 Ιαν. 2008, 09:31
καλημερα,
πριν μια βδομαδα αγορασα το tytn ii θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το τελευταιο firmware η ημερομηνια που γραφει το δικο μου ειναι 28/08/2007 και τι σημαινει "εκδοση Radio"

ευχαριστω και καλημερα

WebViRuS
30 Ιαν. 2008, 09:50
to radio είναι για το σήμα σου κυρίως. το gsm. και κάτι άλλες βλακειούλες περι αυτού του θέματος.

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα