PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Fotistav
4 Ιαν. 2008, 16:39
Χρόνια πολλά και καλή χρόνιά σε όλους.
Το ερώτημα που θα υποβάλλω είναι πολύ πιθανό να έχει απαντηθεί μέχρι τώρα αλλά πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες και ζητώ συγνώμη για αυτό.
Ζω στη Δανία (ήρθα για Χριστούγεννα και ερωτεύτηκα το Kaiser του αδερφού μου) και σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή από Αγγλία ( μάλλον από το expansys). Γνωρίζει κανείς γιατί η συσκευή κοστίζει τόσο φθηνότερα από το expansys (600€-συμπεριλαμβάνεται ο φόρος) σε σχέση με Ελλάδα; Εκτός από το ότι δεν θα έχει Ελληνικά ( γεγονός που δεν με πειράζει καθόλου) θα έχει άλλες διαφορές σε σχέση με αυτό της ACE HELLAS?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

WebViRuS
4 Ιαν. 2008, 17:47
η διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα είναι κλέφτες. αν το πάρεις με αγγλική ρομ θα είναι καλύτερο

leosedf
4 Ιαν. 2008, 17:54
η διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα είναι κλέφτες. αν το πάρεις με αγγλική ρομ θα είναι καλύτερο
Τρομερή αιτιολογία.:X

lagoudakis
4 Ιαν. 2008, 18:53
το να πεις καποιον κλεφτη ειναι σιγουρα βαρια κουβεντα,απλα υπαρχουν 2 επιλογες,αν καποιος θελει να εχει ελληνικα η συσκευη του αγοραζει απο ace με καποιο κοστος παραπανω,αν οχι αγοραζει απο εξωτερικο

subaru
4 Ιαν. 2008, 19:17
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!
Θα ήθελα κάποιος από εσάς αν μπορεί να μου πεί που μπορώ να βρώ την ελληνική ROM για τον ΤιΤαΝα.Έχω την αγγλική κ θα την αφήσω περασμένη αλλά ας έχω και την ελληνική.Ποτέ δεν ξέρεις..

Ευχαριστώ!!!!

zaharakis
4 Ιαν. 2008, 19:20
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!
Θα ήθελα κάποιος από εσάς αν μπορεί να μου πεί που μπορώ να βρώ την ελληνική ROM για τον ΤιΤαΝα.Έχω την αγγλική κ θα την αφήσω περασμένη αλλά ας έχω και την ελληνική.Ποτέ δεν ξέρεις..

Ευχαριστώ!!!!

αν ειναι απο εξω αγορασμενο το τηλ σου καλυτερα να ξεχασεις το θεμα ""ελληνικη ρομ"" ;)

subaru
4 Ιαν. 2008, 19:38
οχι από VNP είναι αγορασμενο αλλά ειναι η αγγλική εκδοση.Γνωριζω για το τι γίνεται με τα "εξω".απλά δεν μπορεσα να βρώ στο νετ την ελληνική ROM.Δεν είναι και το πρώτο μου PDA και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο.

zaharakis
4 Ιαν. 2008, 19:42
οχι από VNP είναι αγορασμενο αλλά ειναι η αγγλική εκδοση.Γνωριζω για το τι γίνεται με τα "εξω".απλά δεν μπορεσα να βρώ στο νετ την ελληνική ROM.Δεν είναι και το πρώτο μου PDA και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο.

αν το κουτι του ειχε σφραγιδα της ace hellas,
τοτε μπορεις να παρεις την ελληνικη γλωσσα (ειναι patch οχι ολοκληρη ρομ)
κανοντας εγγραφη στο qtek forum με το ΙΜΕΙ της συσκευης σου :)

δεν καταλαβαινω τι ενοεις με το τελευταιο μερος του μηνυματος σου ...:O

""Δεν είναι και το πρώτο μου PDA και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο""

subaru
4 Ιαν. 2008, 20:06
Ότι πρίν από αυτό είχα κιάλλα κ σίγουρα μετά από το HTC θα υπάρξει κ κάτι καινούργιο αλλά θα πρέπει να είναι καλύτερο από αυτό.

Qtek S-100,Mio A701 KAI ΗΤC ΤyTN II ότι αφορά WMobiles
Kαι από smartphones μοτο MPX200 k MPX220.

zgouriazmenos
4 Ιαν. 2008, 20:19
Γεια σε όλους. Ξερει κανεις να μου προεινει ενα καλο Registry Editor για το KAIZERακι μου; Ευχαριστω!

DrMobile
4 Ιαν. 2008, 20:55
Γεια σε όλους. Ξερει κανεις να μου προεινει ενα καλο Registry Editor για το KAIZERακι μου; Ευχαριστω!
Δοκίμασε το Resco Explorer 2007, περιέχει πολύ καλό Registry Editor.

zgouriazmenos
4 Ιαν. 2008, 21:04
Ευχαριστω. Εχεις κανενα link για να το "αγορασω"?

DrMobile
4 Ιαν. 2008, 21:34
Σήμερα πήγαμε Κινέτα με το αυτοκίνητο και το Kaiser + Dest7 παίξανε άψογα. Αν και ξέραμε το δρόμο, το D7 πρότεινε σχεδόν την ίδια διαδρομή και έκανε γρήγορο επαναπροσδιορισμό όταν χρειαζόταν. Επίσης μου άρεσε πολύ ο προοπτικός χάρτης 3D. Πολύ βολικό! To GPS δούλεψε με την πρώτη χωρίς GPSgate και δεν έχασε ποτέ το σήμα.

Παίδες μερικές ερωτήσεις για το Destinator 7. Κατέβασα τον Ελληνικό χάρτη 2007.Q4 και παίζει τέλεια, αλλά βρήκα 2 εκδόσεις, η μία λέγεται Greece E (v.76) και βγάζει τις οδούς με greeklish και η άλλη λέγεται Greece U (v.77) και τα βγάζει κανονικά Ελληνικά. Το παράξενο είναι ότι η έκδοση Greece U βρίσκεται σε φάκελο που λέγεται GreeceG. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό...

1. Υπάρχει λόγος να κρατήσω την έκδοση E; Υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ των δύο εκτός από τον τρόπο απεικόνισης των δρόμων;

2. Υπάρχει κι ένας άλλος φάκελος που λέγεται "ForLinks" και περιέχει τα αρχεία GreeceE.cos, GreeceE.los, GreeceG.cos, GreeceG.los. Tι είναι αυτά και που χρησιμοποιούνται; Πού πρέπει να είναι αυτός ο φάκελος και πώς ξέρω ότι τον "βλέπει" σωστά το Destinator;

3. Παρατήρησα ότι το Kaiser έκλεινε μετά από λίγα λεπτά αν δεν το πείραζα (το κλασικό timeout) και έπρεπε κάθε φορά να πατάω το κουμπί του PwrON για να "ξυπνήσει". Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το κάνει να μένει μόνιμα ON αλλά μόνο όσο τρέχει το Destinator;

4. Κι ένα τελευταίο: Το υψόμετρο που μου έδειχνε το GPS ήταν γύρω στα 35 μέτρα και ήμασταν δίπλα στην παραλία... :worry: Δεν θα έπρεπε να δείχνει κοντά στα 0 μέτρα (επιφάνεια θάλασσας);

Ευχαριστώ παιδιά + sorry για τις πολλές ερωτήσεις!

DrMobile
4 Ιαν. 2008, 21:48
Ευχαριστω. Εχεις κανενα link για να το "αγορασω"?
Μπορείς να φωνάξεις το ηλεκτρονικό μουλάρι να στο φέρει, ή να πας στο γνωστό μαγαζάκι... Έχεις PM.

morfeass
4 Ιαν. 2008, 22:15
4. Κι ένα τελευταίο: Το υψόμετρο που μου έδειχνε το GPS ήταν γύρω στα 35 μέτρα και ήμασταν δίπλα στην παραλία... :worry: Δεν θα έπρεπε να δείχνει κοντά στα 0 μέτρα (επιφάνεια θάλασσας);

Το υψόμετρο σε τέτοιου είδους συσκευές (pda) δεν είναι ακριβές.
Ότι πρόγραμμα και να βάλεις θα έχεις πάντα μεγάλες αποκλείσεις.
Ο σκοπός τους είναι η πλοήγηση και όχι ο προσδιορισμός συντεταγμένων ενός σημείου.
Αν πραγματικά χρειάζεσαι το υψόμετρο πάρε σκέτο GPS.

morfeass
4 Ιαν. 2008, 22:21
3. Παρατήρησα ότι το Kaiser έκλεινε μετά από λίγα λεπτά αν δεν το πείραζα (το κλασικό timeout) και έπρεπε κάθε φορά να πατάω το κουμπί του PwrON για να "ξυπνήσει". Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το κάνει να μένει μόνιμα ON αλλά μόνο όσο τρέχει το Destinator;

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή μέσα στο μενού του destinator
για μην κλείνει το τηλ.
Δεν το έχω πλέον αλλιώς θα σου έλεγα που.
Ψάξε το λίγο.

WebViRuS
4 Ιαν. 2008, 22:27
το να πεις καποιον κλεφτη ειναι σιγουρα βαρια κουβεντα,απλα υπαρχουν 2 επιλογες,αν καποιος θελει να εχει ελληνικα η συσκευη του αγοραζει απο ace με καποιο κοστος παραπανω,αν οχι αγοραζει απο εξωτερικο

ίσως το κλέφτης να ακούγετε βαρύ, αλλά για βάλτε τα λίγο κάτω.

το να αγοράσεις το Kaiser απο expansys κάνει 639€
το να αγοράσεις απλά το Kaiser απο ελλάδα κοστίζει 800€

δηλαδή 160€ δίνω στην ACE επειδή μεταφέρανε ενα patchaki το οποίο 80% το είχαν έτοιμο!

μην ξεχάσουμε βέβαια ότι μπορούμε να αγοράσουμε το Kaiser απο expansys χωρίς ΦΠΑ κάτι που μας έρχεται στα 550€!! με λίγα λόγια κερδίζουμε απο το κράτος μας (μην ακούσω ότι στο τέλος του χρόνου τα παίρνουμε πίσω :) ) και απο την ACE 250€!!!!

για να δω τώρα σε πόσους θα αρέσει το post Μου :)

DrMobile
4 Ιαν. 2008, 23:33
Ο σκοπός τους είναι η πλοήγηση και όχι ο προσδιορισμός συντεταγμένων ενός σημείου.
Σ' ευχαριστώ morfeass, κι εγώ αυτό περίμενα, απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω.

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή μέσα στο μενού του destinator
για μην κλείνει το τηλ.
Δεν το έχω πλέον αλλιώς θα σου έλεγα που.
Ψάξε το λίγο.
Αυτό περίμενα κι εγώ αλλά δυστυχώς στην έκδοση που έχω δεν υπάρχει καμιά τέτοια επιλογή. Υπάρχει η γενική επιλογή στις ρυθμίσεις του Kaiser αλλά δεν θέλω να κλείσω γενικά τον timer αλλά μόνο για το Destinator. Μόλις κατέβασα και θα εγκαταστήσω μια πιο καινούρια build να δοκιμάσω αν παίζει καλύτερα.

lagoudakis
5 Ιαν. 2008, 00:12

δηλαδή 160€ δίνω στην ACE επειδή μεταφέρανε ενα patchaki το οποίο 80% το είχαν έτοιμο!

μην ξεχάσουμε βέβαια ότι μπορούμε να αγοράσουμε το Kaiser απο expansys χωρίς ΦΠΑ κάτι που μας έρχεται στα 550€!! με λίγα λόγια κερδίζουμε απο το κράτος μας (μην ακούσω ότι στο τέλος του χρόνου τα παίρνουμε πίσω :) ) και απο την ACE 250€!!!!

για να δω τώρα σε πόσους θα αρέσει το post Μου :)γνωστα ολα αυτα,αλλωστε ο καθενας κανεις τις επιλογες του και το κουμαντο στην τσεπη του

gregkerkyra
5 Ιαν. 2008, 00:30

για να δω τώρα σε πόσους θα αρέσει το post Μου :)

Όταν λες χωρίς ΦΠΑ;;; Εταιρικό; Η μητέρα μου έχει μινι μάρκετ, μπορώ να το πάρω πιο φτηνό; Και κάτι άλλο, αν το πάρουμε αγγλικό τι διαδικασία έχει για να γίνει ελληνικό;(γνωρίζω πολλά απο windows)

WebViRuS
5 Ιαν. 2008, 01:59
όσα και να γνωρίζεις απο windows ελληνικά σε αγγλική ρομ δεν βάζεις.

και ναι μπορείς να το πάρεις με το ΑΦΜ της εταιρίας της μητέρας σου, και θα πληρώσεις μόνο 550 ευρώ.

lagoudaki επίτρεψε μου να μην συμφωνήσω. όλοι θα έπρεπε να έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορεί να σηκώσει η τσέπη μας. επειδή όμως οι εταιρίες προσπαθούν να ελαφρύνουν με διάφορα κόλπα την τσέπη μας, πρέπει εμείς οι καταναλωτές να βοηθάμε ο ένας τον άλλον με όποιο τρόπο δυνατόν. απλώς εγώ εκφράζω και το παράπονό μου προς κάποια πράγματα. κάποιος πρέπει να παραπονιέται δεν νομίζεις? :) αλλιώς θα μας ανεβάζουν τις τιμές αντι να μας τις ρίχνουν :) :)

DrMobile
5 Ιαν. 2008, 05:32
Σχετικά με τις απορίες μου για το Destinator 7, τελικά βρήκα άκρη μέσω Google. Παραθέτω τις απαντήσεις παρακάτω γι' αυτούς που μπορεί να ψάχνονται με το ίδιο θέμα.

Παίδες μερικές ερωτήσεις για το Destinator 7. Κατέβασα τον Ελληνικό χάρτη 2007.Q4 και παίζει τέλεια, αλλά βρήκα 2 εκδόσεις, η μία λέγεται Greece E (v.76) και βγάζει τις οδούς με greeklish και η άλλη λέγεται Greece U (v.77) και τα βγάζει κανονικά Ελληνικά. Το παράξενο είναι ότι η έκδοση Greece U βρίσκεται σε φάκελο που λέγεται GreeceG. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό...

1. Υπάρχει λόγος να κρατήσω την έκδοση E; Υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ των δύο εκτός από τον τρόπο απεικόνισης των δρόμων;
Η μόνη διαφορά είναι στην απεικόνιση των ονομάτων των οδών (greeklish ή Ελληνικά). Η έκδοση E βολεύει γι αυτούς που προτιμούν το Destinator με το Αγγλικό μενού. Γι' αυτούς που τα θέλουν όλα Ελληνικά χρειάζονται μόνο την έκδοση U.

2. Υπάρχει κι ένας άλλος φάκελος που λέγεται "ForLinks" και περιέχει τα αρχεία GreeceE.cos, GreeceE.los, GreeceG.cos, GreeceG.los. Tι είναι αυτά και που χρησιμοποιούνται; Πού πρέπει να είναι αυτός ο φάκελος και πώς ξέρω ότι τον "βλέπει" σωστά το Destinator;
Τα αρχεία αυτά περιέχουν πληροφορίες για την αποφυγή διαδρομών με διόδια, Αττική οδό, δακτύλιο, εθνικές οδούς κ.τ.λ. Πολύ χρήσιμο! Τα αρχεία αυτά τοποθετούνται στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks ή στον αντίστοιχο φάκελο στη Storage Card. Θα το καταλάβετε ότι όλα είναι ΟΚ αν δείτε τις σχετικές επιλογές στο μενού Διαδρομή/Αποφυγή Δρόμων.

margaritagr
5 Ιαν. 2008, 14:59
καλησπερα σας κ καλη χρονια!!
καλο, χρυσο το καιε αλλα εγω ακομα ντεστινατορ δεν εχω!! δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι φταιει
τα κανω ολα οπως λετε. Εμφανιζεται στ προγραμματα αλλα δεν ανοιγει καθολου, λες κ δεν υπαρχει.

Να βαλω το 7?

chris7_
5 Ιαν. 2008, 16:48
re paidia kserei kanenas pou mporw na vrw gia to kaizer mou ena ellhnoaggliko leksiko???
an nai as mou pei kapoios!
mporei na to ksanaeipate alla den eixa xrono na psaksw kai to xreiazomai amesa!!!

euxaristw prokatavolika!

Christav
6 Ιαν. 2008, 00:06
Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάποια στιγμή μου έβγαλε διπλή την ένδειξη “Διαχείριση Αρχείων” ( δηλ. έβλεπα Διαχείριση Αρχείων και Διαχείριση Αρχείων[1]), συν το γεγονός ότι μου το είχε και στα Αγγλικά;;; Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι άλλαξα κάποια στιγμή τη γλώσσα στα Αγγλικά και μετά το ξαναγύρισα στα Ελληνικά;;;

athadef21
6 Ιαν. 2008, 01:02
Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάποια στιγμή μου έβγαλε διπλή την ένδειξη “Διαχείριση Αρχείων” ( δηλ. έβλεπα Διαχείριση Αρχείων και Διαχείριση Αρχείων[1]), συν το γεγονός ότι μου το είχε και στα Αγγλικά;;; Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι άλλαξα κάποια στιγμή τη γλώσσα στα Αγγλικά και μετά το ξαναγύρισα στα Ελληνικά;;; Δέν μπορώ να σου απαντήσω γενικά και με σιγουριά αλλά αυτό εμένα μου το έκανε όταν έκανα restore από ένα backup μέσω του sprite backup. Τώρα τί φταίει ακριβώς δέν ξέρω

highway
6 Ιαν. 2008, 10:51
re paidia kserei kanenas pou mporw na vrw gia to kaizer mou ena ellhnoaggliko leksiko???
an nai as mou pei kapoios!
mporei na to ksanaeipate alla den eixa xrono na psaksw kai to xreiazomai amesa!!!

euxaristw prokatavolika!

SlovoED 2005 ver 6.15. Μην βάλεις έκδοση 2005 και πριν, δημιουργεί πρόβλημα.
Έχεις PM

MinosK
6 Ιαν. 2008, 12:03
Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί, ένα πραγματικά υπέροχο πρόγραμμα για το Kaiser. Ονομάζεται FFF (Finger-Friendly Friends) και θα το βρείτε στην διεύθυνση http://www.jotto.no/fff/
Εμφανίζει τις επαφές σας με έναν υπέροχο τρόπο (και με ένα πολύ έξυπνο και ακριβές πληκτρολόγιο) όπως επίσης στέλνει την θέση σας με χρήση του GPS με SMS - MMS ή e-mail.

Για το ελληνικό πληκτρολόγιο παραθέτω το αρχείο greek.keyboard (μέσα στο greek.zip) το οποίο πρέπει να αντιγραφεί στον φάκελο Keyboardlayouts του FFF: "Program Files\Finger-Friendly Friends\Keyboardlayouts\".

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να δουλέψει το ελληνικό πληκτρολόγιο, θα πρέπει να έχετε τα regional settings στα ελληνικά (μέχρι την επόμενη έκδοση του προγράμματος η οποία θα υποστηρίζει UNICODE πληκτρολόγια)

staf
6 Ιαν. 2008, 13:23
Καλημέρα & καλή χρονία σε όλους
Άγορασα πρόσφατα το tytn II και μετα απο διάβασμα 189 σελίδων δεν θυμάμαι αν εχει απαντηθεί το αν μπορούμε να αυξήσουμε με καποιο τρόπο την ένταση του ringtone!Tέλος θέλω να πω ενα ευχαριστώ σε ολους για τις οδηγίες - συμβούλες σας , σε εμένα τουλάχιστον ήταν πολυ χρήσιμες

Christav
6 Ιαν. 2008, 13:25
Παράθεση:
Αρχικό Μήνυμα από Christav
Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάποια στιγμή μου έβγαλε διπλή την ένδειξη “Διαχείριση Αρχείων” ( δηλ. έβλεπα Διαχείριση Αρχείων και Διαχείριση Αρχείων[1]), συν το γεγονός ότι μου το είχε και στα Αγγλικά;;; Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι άλλαξα κάποια στιγμή τη γλώσσα στα Αγγλικά και μετά το ξαναγύρισα στα Ελληνικά;;;
Δέν μπορώ να σου απαντήσω γενικά και με σιγουριά αλλά αυτό εμένα μου το έκανε όταν έκανα restore από ένα backup μέσω του sprite backup. Τώρα τί φταίει ακριβώς δέν ξέρω

Η αλήθεια είναι ότι μόλις είχα κάνει backup μέσω του sprite backup ( δεν έκανα restore όμως) και μάλλον αυτό δημιουργεί το πρόβλημα. Υπάρχει καμιά λύση για αυτό;;;
Σ’ ευχαριστώ athadef21!!!

tranaee
6 Ιαν. 2008, 13:43
καλησπερα σας κ καλη χρονια!!
καλο, χρυσο το καιε αλλα εγω ακομα ντεστινατορ δεν εχω!! δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι φταιει
τα κανω ολα οπως λετε. Εμφανιζεται στ προγραμματα αλλα δεν ανοιγει καθολου, λες κ δεν υπαρχει.

Να βαλω το 7?

Μαργαρίτα προσπάθησε να το τρέξεις κατευθείαν από την κάρτα, μπορεί να μην έχει γίνει σωστά η συντόμευση. Πήγαινε δηλαδή στο storage card/destinatorapps/destinator και κάνε κλικ στο destinator αρχείο να δούμε τι θα γίνει..

Το 7 χρησιμοποιώ εγώ μου δουλεύει τέλεια..

stavros_f
6 Ιαν. 2008, 13:44
Ευχαριστώ πολύ MinosK.:up:

tranaee
6 Ιαν. 2008, 13:51
Σχετικά με τις απορίες μου για το Destinator 7, τελικά βρήκα άκρη μέσω Google. Παραθέτω τις απαντήσεις παρακάτω γι' αυτούς που μπορεί να ψάχνονται με το ίδιο θέμα.

Η μόνη διαφορά είναι στην απεικόνιση των ονομάτων των οδών (greeklish ή Ελληνικά). Η έκδοση E βολεύει γι αυτούς που προτιμούν το Destinator με το Αγγλικό μενού. Γι' αυτούς που τα θέλουν όλα Ελληνικά χρειάζονται μόνο την έκδοση U.

Τα αρχεία αυτά περιέχουν πληροφορίες για την αποφυγή διαδρομών με διόδια, Αττική οδό, δακτύλιο, εθνικές οδούς κ.τ.λ. Πολύ χρήσιμο! Τα αρχεία αυτά τοποθετούνται στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks ή στον αντίστοιχο φάκελο στη Storage Card. Θα το καταλάβετε ότι όλα είναι ΟΚ αν δείτε τις σχετικές επιλογές στο μενού Διαδρομή/Αποφυγή Δρόμων.

Συγχαρητήρια, άψογος poster.. αφού κανένας μας δεν απάντησε απαντήθηκες μόνος σου και ανέβασες την πληροφορία στο thread..:up:

Stratilatis
6 Ιαν. 2008, 15:06
Από χθες είμαι κι εγώ ένας ακόμα (ευτυχής) κάτοχος του καιζερ. :) Το κινητό είναι πολύ όμορφο και με δυσκολία σταμάτησα να το σκαλίζω όταν το πρωτοπιασα. :) Ένα μόνο πράγμα με προβλημάτισε και θα ήθελα να σας ρωτήσω. Όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειστό, το πάνω μέρος της συσκευής κάπως παίζει και δεν είναι σφικτά δεμένο με το πληκτρολόγιο, όχι τόσο ώστε να πω ότι με ενοχλεί απλά αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό και μήπως αυτό δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον (σκόνες, να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο κλπ.) :confused:

Christav
6 Ιαν. 2008, 16:00
Από χθες είμαι κι εγώ ένας ακόμα (ευτυχής) κάτοχος του καιζερ. :) Το κινητό είναι πολύ όμορφο και με δυσκολία σταμάτησα να το σκαλίζω όταν το πρωτοπιασα. :) Ένα μόνο πράγμα με προβλημάτισε και θα ήθελα να σας ρωτήσω. Όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειστό, το πάνω μέρος της συσκευής κάπως παίζει και δεν είναι σφικτά δεμένο με το πληκτρολόγιο, όχι τόσο ώστε να πω ότι με ενοχλεί απλά αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό και μήπως αυτό δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον (σκόνες, να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο κλπ.) :confused:

Φίλε Stratilati καλορίζικο. Συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και σε μένα!!! Προφανώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό. :)

keras
6 Ιαν. 2008, 17:35
Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί, ένα πραγματικά υπέροχο πρόγραμμα για το Kaiser. Ονομάζεται FFF (Finger-Friendly Friends) και θα το βρείτε στην διεύθυνση http://www.jotto.no/fff/
Εμφανίζει τις επαφές σας με έναν υπέροχο τρόπο (και με ένα πολύ έξυπνο και ακριβές πληκτρολόγιο) όπως επίσης στέλνει την θέση σας με χρήση του GPS με SMS - MMS ή e-mail.

Για το ελληνικό πληκτρολόγιο παραθέτω το αρχείο το οποίο πρέπει να αντιγραφεί στον φάκελο του FFF.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να δουλέψει το ελληνικό πληκτρολόγιο, θα πρέπει να έχετε τα regional settings στα ελληνικά (μέχρι την επόμενη έκδοση του προγράμματος η οποία θα υποστηρίζει UNICODE πληκτρολόγια)

Απο οτι καταλαβαίνω, δεν θα πρέπει να έχουμε καμία επαφή που να είναι με λατινικούς χαρακτήρες για να μας βγάζει όλα τα ελληνικά γράμματα στο Keyboard του.
Σωστά;

Demon
6 Ιαν. 2008, 17:41
Θα ήθελα την γνώμη σας για το πληκτολόγιο του Kaiser.
Είστε ικανοποιημένοι με την χρήση του όσον αφορά την διάταξη, το μέγεθος των πληκτρών και γενικώς την αίσθησή του κατά την πληκτρολόγηση;
Π.χ. σε σχετικά γρήγορη πληκτρολόγηση γράφετε χωρίς προβλήματα ή πατιούνται ταυτόχρονα 2 πλήκτα ή δεν πατιέται κάποιο που και που κλπ;

WebViRuS
6 Ιαν. 2008, 18:06
μια χαρά είναι το πληκτρολόγιο του. απολύτως κανένα πρόβλημα

keras
6 Ιαν. 2008, 18:06
Είστε ικανοποιημένοι με την χρήση του όσον αφορά την διάταξη, το μέγεθος των πληκτρών και γενικώς την αίσθησή του κατά την πληκτρολόγηση;
Π.χ. σε σχετικά γρήγορη πληκτρολόγηση γράφετε χωρίς προβλήματα ή πατιούνται ταυτόχρονα 2 πλήκτα ή δεν πατιέται κάποιο που και που κλπ;

Το πληκτρολόγιο θεωρώ οτι είναι ΑΡΙΣΤΟ

MinosK
6 Ιαν. 2008, 18:11
Απο οτι καταλαβαίνω, δεν θα πρέπει να έχουμε καμία επαφή που να είναι με λατινικούς χαρακτήρες για να μας βγάζει όλα τα ελληνικά γράμματα στο Keyboard του.
Σωστά;

Όχι, απλά πρέπει να αντιγράψεις το συνημμένο αρχείο στον φάκελο του FFF και να το επιλέξεις απο το Menu -> Settings -> Keyboard.

keras
6 Ιαν. 2008, 18:22
Όχι, απλά πρέπει να αντιγράψεις το συνημμένο αρχείο στον φάκελο του FFF και να το επιλέξεις απο το Menu -> Settings -> Keyboard.

Αυτό έχω κάνει, αλλά μου βγάζει επιλογές μόνο τα : Default, Ferman, French.
Το αρχείο greek.zip, είναι 1ΚΒ , σωστά;
Το έχω κάνει copy (και δεύτερη φορά) μέσα στον φάκελο του fff, όχι στον υποφάκελο "Keyboardlayouts" (αν και το δοκίμασα και αυτό. Το Regional settings είναι στο Greek.
Τι δεν κάνω σωστά;;;
Στο Keyboard, μου βγάζει αγγλικά γράμματα, και κάτω δεξιά, 2-3 ελληνικά "ο", "ύ", "θ". Αυτά... μόνο :wacko:

keras
6 Ιαν. 2008, 18:58
Το έχω κάνει copy (και δεύτερη φορά) μέσα στον φάκελο του fff, όχι στον υποφάκελο "Keyboardlayouts" (αν και το δοκίμασα και αυτό. Το Regional settings είναι στο Greek.
Τι δεν κάνω σωστά;;;
Στο Keyboard, μου βγάζει αγγλικά γράμματα, και κάτω δεξιά, 2-3 ελληνικά "ο", "ύ", "θ". Αυτά... μόνο :wacko:

Έφτιαξα ένα νέο Greek keyboard γιατί το Greek.zip δεν κάνει τίποτα...

http://rapidshare.com/files/81745877/greek.keyboard.html

MinosK
6 Ιαν. 2008, 19:00
Τι δεν κάνω σωστά;;;

Δικό μου λάθος..
Πρέπει να είναι στον υποφάκελο "Keyboardlayouts". Όχι όμως ολόκληρο το Greek.zip.. Μεσα στο zip υπάρχει το greek.keyboard (απλά δεν μπορούσα να ανεβάσω στο forum αρχείο με κατάληξη .keyboard και έτσι το συμπίεσα).

Το αρχείο που ανέβασες είναι εν μέρη σωστό, αλλα λείπουν οι χαρακτήρες με τους τόνους.

keras
6 Ιαν. 2008, 19:25
Δικό μου λάθος..
Πρέπει να είναι στον υποφάκελο "Keyboardlayouts". Όχι όμως ολόκληρο το Greek.zip.. Μεσα στο zip υπάρχει το greek.keyboard (απλά δεν μπορούσα να ανεβάσω στο forum αρχείο με κατάληξη .keyboard και έτσι το συμπίεσα).

Το αρχείο που ανέβασες είναι εν μέρη σωστό, αλλα λείπουν οι χαρακτήρες με τους τόνους.

Δεν μπόρεσα να το ξεζιπάρω...
Ούτε στον υπολογιστή, ούτε στο ppc.
(δεν έβαλα τους χαρακτήρες με τόνους, γιατί έχω τα ονόματα με κεφαλαία... :O
Τελικά, παρ' όλο που είναι ωραίο και ελαφρύ προγραμματάκι, δεν ξέρω κατά πόσον είναι και πολύ χρήσιμο, γιατί σου βγάζει πολλά ονόματα όταν επιλέγεις μια ομάδα γραμμάτων, και πρέπει να ψάξεις...
θα δούμε...
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια...

manolis
6 Ιαν. 2008, 20:12

Ειναι παρα πολυ καλο!

christofer05
6 Ιαν. 2008, 21:54
καλησπερα σε ολους. !!!

ενα προβλημα που εχω με το kaiser moy
προσπαθησα να βαλω ελληνικη rom στο καισερ που ειναι απο το expassys και εχει αγγλικη rom ομως απο λαθος αρχειο το kaiser μου εβγαλε error και τωρα δεν κανει boot απλα μου εμφανιζει στην αρχη τα χαρακτηστικα "smart wobility και τα νουμερα τις rom "
R1.27.12.11
G22.45.88.17.h
D1.56.00.00

εαν θελετε και ξερετε ας μου με βοηθειση να επαναφερω το boot rom του κινητου μου
..

σας ευχαριστω

χρηστος

athanaso77
7 Ιαν. 2008, 00:51
καλησπερα σε ολους. !!!

ενα προβλημα που εχω με το kaiser moy
προσπαθησα να βαλω ελληνικη rom στο καισερ που ειναι απο το expassys και εχει αγγλικη rom ομως απο λαθος αρχειο το kaiser μου εβγαλε error και τωρα δεν κανει boot απλα μου εμφανιζει στην αρχη τα χαρακτηστικα "smart wobility και τα νουμερα τις rom "
R1.27.12.11
G22.45.88.17.h
D1.56.00.00

εαν θελετε και ξερετε ας μου με βοηθειση να επαναφερω το boot rom του κινητου μου
..

σας ευχαριστω

χρηστος

Εάν διάβαζες λίγο πιο πάνω θα έβλεπες ότι τα ελληνικά της ACE ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ σε μη ελληνικές συσκευές!

Μην ανησυχείς όμως υπάρχει λύση... πέρασε την official ROM (http://rapidshare.com/files/57816419/RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12 .11_Ship.rar.html).

DrMobile
7 Ιαν. 2008, 02:00
Συγχαρητήρια, άψογος poster.. αφού κανένας μας δεν απάντησε απαντήθηκες μόνος σου και ανέβασες την πληροφορία στο thread..:up:
Σ' ευχαριστώ tranaee για το thumbs-up! Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τη σημαντική βοήθεια που έχω πάρει απ' αυτό το thread. :respect:

Με την ευκαιρία να επιβεβαιώσω αυτό που είχες πει, πράγματι το Kaiser παίζει άψογα με ενσύρματα ακουστικά. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με bluetooth. Πάντως όλα πάνε τέλεια μέχρι τώρα, κανένα απολύτως κόλλημα με τη μαμά Αγγλική ROM και χρήση σαν κινητό + Destinator 7 + MP3 player. Με την 8GB κάρτα είναι το απόλυτο all-in-one mobile gadget. :cool:

chris7_
7 Ιαν. 2008, 02:07
SlovoED 2005 ver 6.15. Μην βάλεις έκδοση 2005 και πριν, δημιουργεί πρόβλημα.
Έχεις PM
fisika kai exw file!
perhmenw na mou peis!:)
seuxaristw!

highway
7 Ιαν. 2008, 12:00
Καλημέρα στο forum

WiFi Profiles v0.0.3 (Freeware)
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=136642&page=33

Μπορείς να έχεις πολλαπλά προφιλ για το wifi. Π.χ. δουλειά με συγκεκριμένη IP και σπίτι ή έξω με DHCP. :)

christofer05
7 Ιαν. 2008, 14:36
σε ευχαριστω athanaso77 αλλα με πιο προγραμμα θα το κανω αυτο και πως ?

σε ευχαριστω και παλι..

takis79
7 Ιαν. 2008, 16:08
Re paidia , mia psiloxazi erotisi, backup sta sms pos mporoume na kanoume ? kai kati allo , iparxei tropos na metaferoume palia sms apo allo kinito , sigekrimena nokia n73 , sto kaiser? (profanos oxi meso ths sim...)

gvg
7 Ιαν. 2008, 16:15
καλησπερα παιδια μια ερωτηση .η ace hellas καλυπτει τηλ αγορασμενο απο εξωτερικο στο hardware θεμα η οχι?

WizeMan
7 Ιαν. 2008, 16:32
Παίδες αισίως κυκλοφόρησα σήμερα την επόμενη ROM μου της σειράς See No Evil... τώρα όμως για τον HTC Kaiser!!!

Λεπτομέρειες / Download θα βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=357274

pentium_vi
7 Ιαν. 2008, 17:02
καλησπερα παιδια μια ερωτηση .η ace hellas καλυπτει τηλ αγορασμενο απο εξωτερικο στο hardware θεμα η οχι?

Σε Hardware σε καλύπτει αλλά όχι σε Software.

athanaso77
7 Ιαν. 2008, 17:48
Re paidia , mia psiloxazi erotisi, backup sta sms pos mporoume na kanoume ? kai kati allo , iparxei tropos na metaferoume palia sms apo allo kinito , sigekrimena nokia n73 , sto kaiser? (profanos oxi meso ths sim...)

Για το πρώτο... με το PIM Backup. Για το δεύτερο... μετέφερε τις επαφές στο PC σου με το NOKIA PC Suite και μετά με το ActiveSync συγχρόνισε το PDA σου με το PC σου για να περάσεις τις επαφές στη συσκευή σου. Χρειάζεσαι Microsoft Outlook.

djdog
7 Ιαν. 2008, 18:56
Για το πρώτο... με το PIM Backup.

Τα αρχεια .csc που δημιουργουνται με πιο προγραμμα τα ανοιγουμε στον υπολογιστη?Γιατι με το Outlook ΔΕΝ μου τα ανοιγει..

keras
7 Ιαν. 2008, 19:01
Παίδες αισίως κυκλοφόρησα σήμερα την επόμενη ROM μου της σειράς See No Evil... τώρα όμως για τον HTC Kaiser!!!

Λεπτομέρειες / Download θα βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=357274

Μπράβο WiseMan!
Συγχαρητήρια για την ωραία δουλειά σου...
:)

keras
7 Ιαν. 2008, 19:04
Τα αρχεια .csc που δημιουργουνται με πιο προγραμμα τα ανοιγουμε στον υπολογιστη?Γιατι με το Outlook ΔΕΝ μου τα ανοιγει..

Πάλι με το πρόγραμμα PIM backup στο ppc, επιλέγεις την επιλογή restore...;)

domal
7 Ιαν. 2008, 19:36
NEW HTC Camera 5.0.4.2915.00 for KAISER

Δειτε εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6365&sid=f78139e39760f0ce060846467d0bf882

Το δοκιμασα και ειναι τελειο

DrMobile
7 Ιαν. 2008, 20:32
NEW HTC Camera 5.0.4.2915.00 for KAISER

Δειτε εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6365&sid=f78139e39760f0ce060846467d0bf882

Το δοκιμασα και ειναι τελειο
Το δοκίμασα κι εγώ προχτές, πολύ ομορφότερο σε εμφάνιση, αλλά είχα πρόβλημα στο χειρισμό της κάμερας... Με το καινούριο s/w όταν πατάω ελαφρά το κουμπί της κάμερας (για auto-focus) εστιάζει κανονικά, αλλά όταν μετά το πατάω πιο πολύ για να τραβήξει τη φωτογραφία η κάμερα ξαναεστιάζει (ενώ έχει ήδη εστιάσει από πριν) και μετά τραβάει, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση... Με το original software δουλεύει όπως πρέπει.

Θα το ξαναδοκιμάσω να δω μήπως δεν έκανα κάτι καλά... Αν μπορείς τσέκαρέ το προσεκτικά και πες μας αν στο κάνει κι εσένα.

optica_michalaro
7 Ιαν. 2008, 20:34
Παιδες καλησπερα ,
εχω τον Τιτανα μωλις μια εβδομαδα κ λεω να βαλω την Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM . Εχω μερικες αποριες ...
1.Υπαρχει καποιος οδηγος στα Ελληνικα με λεπτομερειες?γιατι απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679 δεν βγαζω ακριβες νοημα κ δεν θελω να κανω καμια μακακια ?
2.Τα Ελληνικα τα ξεχναω???Οχι μονο στα μενου αλλα και σαν γλωσσα γραφης και SMS 160 χαρακτηρων κτλ ....πανε ολα αυτα με την ROM ?
3.Με ποιο προγραμμα να κανω backup σε περιπτωση που ξαναβαλω την παλια της ACE ??
4.Το σημαντικοτερο...κατα την γνωμη σας αξιζει?Υπαρχει ραγδαια διαφορα στην ταχυτητα η οχι ??

Σας ευχαριστω κ συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα χαθηκα μεσα στο forum με οσα διαβασα....

domal
7 Ιαν. 2008, 20:41
Το δοκίμασα κι εγώ προχτές, πολύ ομορφότερο σε εμφάνιση, αλλά είχα πρόβλημα στο χειρισμό της κάμερας... Με το καινούριο s/w όταν πατάω ελαφρά το κουμπί της κάμερας (για auto-focus) εστιάζει κανονικά, αλλά όταν μετά το πατάω πιο πολύ για να τραβήξει τη φωτογραφία η κάμερα ξαναεστιάζει (ενώ έχει ήδη εστιάσει από πριν) και μετά τραβάει, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση... Με το original software δουλεύει όπως πρέπει.

Θα το ξαναδοκιμάσω να δω μήπως δεν έκανα κάτι καλά... Αν μπορείς τσέκαρέ το προσεκτικά και πες μας αν στο κάνει κι εσένα.

ναι το κανει και σε μενα , η λυση ειναι half press

takis79
7 Ιαν. 2008, 20:44
Για το πρώτο... με το PIM Backup. Για το δεύτερο... μετέφερε τις επαφές στο PC σου με το NOKIA PC Suite και μετά με το ActiveSync συγχρόνισε το PDA σου με το PC σου για να περάσεις τις επαφές στη συσκευή σου. Χρειάζεσαι Microsoft Outlook.
Thanx ,alla apo to n73 den ennoousa tis epafes , alla to sms mipos xereis kanenan tropo metaforas tous sto kaiser. kai an ginetai ta sms tou kaiser na ta perasoume se morfi text sto pc mas

nobleman
7 Ιαν. 2008, 23:05
αν το κουτι του ειχε σφραγιδα της ace hellas,
τοτε μπορεις να παρεις την ελληνικη γλωσσα (ειναι patch οχι ολοκληρη ρομ)
κανοντας εγγραφη στο qtek forum με το ΙΜΕΙ της συσκευης σου :)

Δεν δικαιολογούμαι μετά από τόσο καιρό να μην ξέρω αλλά νόμιζα ότι αν του βάλλεις άλλη ROM τα ελληνικά δεν τα ξαναπαίρνεις ποτέ πίσω... :X

highway
8 Ιαν. 2008, 10:50
Vibrate and Ring

ΑΚΥΡΟ ... ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POST Ο ZAHARAKIS ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ MENU ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ

Εψαχνα καιρό τώρα τον τρόπο να έχω δόνηση και ήχο ταυτόχρονα στον ήχο κλήσης.

Δεν θέλω να βάλω προγράμματα που έχουν χιλιάδες επιλογές, χιλιάδες άλλες λειτουργίες, πολλά today plugins κλπ κλπ. όπως π.χ. το PhoneAlarm.

Βρήκα την λύση στο xda και την παραθέτω:

Στην registry στο κλειδί [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\RingTone0] είναι η μεταβλητή Script που πρέπει να έχει από default τιμή = apw3r

Η μεταβλητή script αυτό ελέγχει τι θα κάνει η συσκευή όταν έχουμε ενεργοποιημένο τον ήχο.

Εγώ πρόσθεσα μπροστά v3 που σημαίνει vibrate 3 seconds. Οπότε κάνει 3 δευτερόλεπτα δόνηση και μετά ξεκινάει η μελωδία.
Θέλει μετά softreset.

Ορίστε τι σημαίνουν οι κωδικοί στο script
a = activate device (εννοεί το display)
cN = set volume to N in percentage max volume
fN = flash notification LED for N seconds
p = play ringtone. Note that this will play the ringtone all the way through before continuing with the next code.
r = repeat. Note that this should be the last code in your Script string, if used at all.
vN = vibrate for N seconds
wN = wait for N seconds. Note that the device will wait this long before continuing with the next code.

Σε μένα δούλεψε μια χαρά. Πριν είχε τύχει να χάσω κλήσεις αφού δεν άκουσα το τηλ. να χτυπάει.

zaharakis
8 Ιαν. 2008, 10:59
Vibrate and Ring

Εψαχνα καιρό τώρα τον τρόπο να έχω δόνηση και ήχο ταυτόχρονα στον ήχο κλήσης.

Δεν θέλω να βάλω προγράμματα που έχουν χιλιάδες επιλογές, χιλιάδες άλλες λειτουργίες, πολλά today plugins κλπ κλπ. όπως π.χ. το PhoneAlarm.

Βρήκα την λύση στο xda και την παραθέτω:

Στην registry στο κλειδί [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\RingTone0] είναι η μεταβλητή Script που πρέπει να έχει από default τιμή = apw3r

Η μεταβλητή script αυτό ελέγχει τι θα κάνει η συσκευή όταν έχουμε ενεργοποιημένο τον ήχο.

Εγώ πρόσθεσα μπροστά v3 που σημαίνει vibrate 3 seconds. Οπότε κάνει 3 δευτερόλεπτα δόνηση και μετά ξεκινάει η μελωδία.
Θέλει μετά softreset.

Ορίστε τι σημαίνουν οι κωδικοί στο script
a = activate device (εννοεί το display)
cN = set volume to N in percentage max volume
fN = flash notification LED for N seconds
p = play ringtone. Note that this will play the ringtone all the way through before continuing with the next code.
r = repeat. Note that this should be the last code in your Script string, if used at all.
vN = vibrate for N seconds
wN = wait for N seconds. Note that the device will wait this long before continuing with the next code.

Σε μένα δούλεψε μια χαρά. Πριν είχε τύχει να χάσω κλήσεις αφού δεν άκουσα το τηλ. να χτυπάει.

:blink::blink::blink::blink:

με τρελανες μιλαμε :blink:

εναρξη/ρυθμισεις/ρυθμισεις τηλεφωνου/εκει που εχει ηχο.....αν πατησεις το tab θα σου βγαλει.....ηχο/δονηση/ηχο+δονηση:lol:

το εχουν τα wm .....χροοοονια τωρα :D

margaritagr
8 Ιαν. 2008, 11:02
Μαργαρίτα προσπάθησε να το τρέξεις κατευθείαν από την κάρτα, μπορεί να μην έχει γίνει σωστά η συντόμευση. Πήγαινε δηλαδή στο storage card/destinatorapps/destinator και κάνε κλικ στο destinator αρχείο να δούμε τι θα γίνει..
Το 7 χρησιμοποιώ εγώ μου δουλεύει τέλεια..

οταν κανω αυτο που λες, παιζουν 2 σεναρια.
Το πρωτο ειναι οταν ακομα δεν εχω περασει το φακελο με τους ελληνικους χαρτες. Τοτε το προγραμμα ανοιγει αλλα οπως ειναι λογικο, λεει "οι χαρτες δε βρεθηκαν"

Το δευτερο ειναι οταν εχω περασει και τους χαρτες. Τοτε ανοιγει, βλεπω οτι βγαζει κατι επιλογες, αλλα σε δευτερολεπτα η μιση οθονη ξαναδειχνει την επιφανεια της καρτας μνημης, και πανω πανω μαυριζει...:(

Οταν κανω soft reset επανερχεται αλλα μετα παλι τα ιδια...:wacko:

Θα δοκιμασω με το 7 και με ενα λινκ που μου στειλε ο odytsak και βλεπουμε...

domal
8 Ιαν. 2008, 11:16
παιδια υπαρχει καμια βαση γραφειου για το καισερακι μας ???
αν ναι που ??

ypex
8 Ιαν. 2008, 11:16
Το δευτερο ειναι οταν εχω περασει και τους χαρτες. Τοτε ανοιγει, βλεπω οτι βγαζει κατι επιλογες, αλλα σε δευτερολεπτα η μιση οθονη ξαναδειχνει την επιφανεια της καρτας μνημης, και πανω πανω μαυριζει...:(

Οταν κανω soft reset επανερχεται αλλα μετα παλι τα ιδια...:wacko:

Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Εγώ έχω βάλει την final έκδοση του 7 και ενώ στην αρχή δούλευε μια χαρά κάποια στιγμή άρχισε να κάνει αυτό που περιγράφεις. Το έβγαλα, το ξαναέβαλα αλλα και πάλι τα ίδια. Δυστυχώς δεν έχω βρει τι φταίει οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και φαίνεται ότι είμαστε αρκετοί με το ίδιο πρόβλημα.

highway
8 Ιαν. 2008, 11:19
με τρελανες μιλαμε :blink:

εναρξη/ρυθμισεις/ρυθμισεις τηλεφωνου/εκει που εχει ηχο.....αν πατησεις το tab θα σου βγαλει.....ηχο/δονηση/ηχο+δονηση:lol:

το εχουν τα wm .....χροοοονια τωρα :D

χμμμμμμμμμμμμμμμ ..... ναι .... όντως έχει τέτοια επιλογή :O:O:O

βρε πως δεν την είχα δει :lol::lol::lol:

Για πες και ένα ακόμη. Μόνιμη αναφορά στα MMS πως ενεργοποιείς? Μόνο για τα SMS έχω. Στο MMS πρέπει να το βάζω κάθε φορά.

zaharakis
8 Ιαν. 2008, 11:24
αν ναι που ??

Gps for less - HTC TyTN II usb desktop cradle + extended battery - HTC TyTN II accessories - Pda accessories - HTC TyTN II exten (http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=11663)

αυτη εχω εγω μαριε :)

zaharakis
8 Ιαν. 2008, 11:26
χμμμμμμμμμμμμμμμ ..... ναι .... όντως έχει τέτοια επιλογή :O:O:O

βρε πως δεν την είχα δει :lol::lol::lol:

Για πες και ένα ακόμη. Μόνιμη αναφορά στα MMS πως ενεργοποιείς? Μόνο για τα SMS έχω. Στο MMS πρέπει να το βάζω κάθε φορά.

πηγαινε ρυθμισεις μηνυματων (επιλογες καπως ετσι αν θυμαμαι καλα το γραφει στα ελληνικα) και πατα τον λογ/σμο MMS εκει θα σου ανοιξει καποιες αλλες επιλογες .εκει μεσα ειναι :)

mplip^
8 Ιαν. 2008, 11:33
σας παρακαλω μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι ?

ενω συνδεεται με ιντερνετ δε μπορει να μου κανει αναβαθμιση στο προγραμμα καιρου εδω και μερες
παταω update απο το μενου αλλα τιποτα
μπορει καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο και τι πρεπει να κανω?

εχω το sbsh weather console

domal
8 Ιαν. 2008, 11:42
Gps for less - HTC TyTN II usb desktop cradle + extended battery - HTC TyTN II accessories - Pda accessories - HTC TyTN II exten (http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=11663)

αυτη εχω εγω μαριε :)

παρα πολη καλη !!! αλλα στην ελλαδα που να την βρω ???

highway
8 Ιαν. 2008, 12:07
πηγαινε ρυθμισεις μηνυματων (επιλογες καπως ετσι αν θυμαμαι καλα το γραφει στα ελληνικα) και πατα τον λογ/σμο MMS εκει θα σου ανοιξει καποιες αλλες επιλογες .εκει μεσα ειναι :)

Λοιπόν πας στην εφαρμογή μηνυμάτων και

1) από το Menu επιλέγεις MMS Options. Τσεκάρεις τα "Allow delivery report" και "Allow read report"

παρόλα αυτά δεν τα έχει ενεργοποιημένα στο mms και πρέπει σε κάθε mms να τα τσεκάρεις.

2) Οπότε πάμε και επιλέγουμε δημιουργία μηνύματος, MMS.

3) Οπως είμαστε μέσα στο μύνημα επιλέγουμε Menu->Options->Send Options

4) Τσεκάρουμε τα "Delivery report" και "Read report", επιλέγουμε πάλι Menu και διαλέγουμε το "Save as default". Μετά πατάμε Done και είμαστε ΟΚ

Τώρα θα έχει default ενεργοποιημένο το delivery report

zaharakis
8 Ιαν. 2008, 12:11
παρα πολη καλη !!! αλλα στην ελλαδα που να την βρω ???

μαριε πρεπει να το ψαξεις αυτο..δυσκολο το κοβω ομως :O

Λοιπόν πας στην εφαρμογή μηνυμάτων και

1) από το Menu επιλέγεις MMS Options. Τσεκάρεις τα "Allow delivery report" και "Allow read report"

παρόλα αυτά δεν τα έχει ενεργοποιημένα στο mms και πρέπει σε κάθε mms να τα τσεκάρεις.

2) Οπότε πάμε και επιλέγουμε δημιουργία μηνύματος, MMS.

3) Οπως είμαστε μέσα στο μύνημα επιλέγουμε Menu->Options->Send Options

4) Τσεκάρουμε τα "Delivery report" και "Read report", επιλέγουμε πάλι Menu και διαλέγουμε το "Save as default". Μετά πατάμε Done και είμαστε ΟΚ

Τώρα θα έχει default ενεργοποιημένο το delivery report

ειδες αμα ασχοληθεις ποσα πραγματα μπορεις να μαθεις ??:lol::lol:

SalonikateD
8 Ιαν. 2008, 12:53
Καλησπέρα παιδιά...Να πω ένα γεια κι εγώ στην παρέα των Κaiser..Απο σήμερα μπαίνω κι εγώ στο club μετά απο μια πολύμηνη συνήπαρξη με το P3300 μου...:O

domal
8 Ιαν. 2008, 13:03
Καλησπέρα παιδιά...Να πω ένα γεια κι εγώ στην παρέα των Κaiser..Απο σήμερα μπαίνω κι εγώ στο club μετά απο μια πολύμηνη συνήπαρξη με το P3300 μου...:O

καλως τον και ας αργησες :)

highway
8 Ιαν. 2008, 13:06
ειδες αμα ασχοληθεις ποσα πραγματα μπορεις να μαθεις ??:lol::lol:

ναι ... και η αλήθεια είναι ότι το είχα ξαναψάξει ... αλλά καμιά φορά σου ξεφεύγει κάτι. εδώ ήταν το "Save as default"

Τέλος καλό... όλα καλά :lol::lol::lol:

SalonikateD
8 Ιαν. 2008, 13:10
Γεια σου domal κοντοχωριανέ :) ....

Έχουνε κάνει πάντως πολύ καλή δουλειά με τα cooked roms...Ευτυχώς που υπάρχουνε και αυτοί γιατί αν περιμέναμε απο την Ace...Καλά κρασιά..!

domal
8 Ιαν. 2008, 13:47
Γεια σου domal κοντοχωριανέ :) ....

Έχουνε κάνει πάντως πολύ καλή δουλειά με τα cooked roms...Ευτυχώς που υπάρχουνε και αυτοί γιατί αν περιμέναμε απο την Ace...Καλά κρασιά..!

εγω παντως ακομα της Ace εχω και παει μια χαρα :)

optica_michalaro
8 Ιαν. 2008, 14:36
παιδια καλημερα, εχω κανει post στην προηγουμενη σελιδα σχετικα με τις cooked roms.μπορει να με βοηθησει καποιος ???

athanaso77
8 Ιαν. 2008, 16:38
Παιδες καλησπερα ,
εχω τον Τιτανα μωλις μια εβδομαδα κ λεω να βαλω την Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM . Εχω μερικες αποριες ...
1.Υπαρχει καποιος οδηγος στα Ελληνικα με λεπτομερειες?γιατι απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679 δεν βγαζω ακριβες νοημα κ δεν θελω να κανω καμια μακακια ?

Rikse mia matia sti ROM tou panosha strada 2 (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6269) pou einai sta ellinika oi odigies.

2.Τα Ελληνικα τα ξεχναω???Οχι μονο στα μενου αλλα και σαν γλωσσα γραφης και SMS 160 χαρακτηρων κτλ ....πανε ολα αυτα με την ROM ?

Oxi bebaia, apla xreiazetai na baleis ta katallila programmata gia na grafeis kanonikotata ellinika se sms kai epafes.

3.Με ποιο προγραμμα να κανω backup σε περιπτωση που ξαναβαλω την παλια της ACE ??

SPB Backup h Sprite Backup

4.Το σημαντικοτερο...κατα την γνωμη σας αξιζει?Υπαρχει ραγδαια διαφορα στην ταχυτητα η οχι ??

Ragdaia oxi... akizoun omws aftes oi cooked ROMs, diabase ligo, dokimase kai kratise afti pou antapokrinetai perissotero stis dikes sou apaitiseis.

WebViRuS
8 Ιαν. 2008, 17:13
εγώ περιμένω να βγει βάση με ηχεία για το γραφείο μου :). είναι δυνατόν να μην λειτουργεί και σας στερεοφωνικό το Kaiser όταν κάθετε?

βασικά βάση που να βγάζει audio out θέλω, όχι με ηχεία :)

jnr
8 Ιαν. 2008, 20:38
καλη χρονια εστω κ λιγο καθυστερημενα!οντως αυτο θοδωρη θα ηταν πολυ ωραιο!

Akis Metal
8 Ιαν. 2008, 21:11
Καλη χρονια και απο εμενα.Ειμαι απελπισμενος.
Το Ιστορικο εχει ως εξης:
Εχω το TyTnII αρκετο καιρο.Κρατησα την original Rom για 1 μηνα και μετα εβαλα καποιες cooked.ολα καλα μεχρι εδω.Προχθες δοκιμασα να βαλω την τελευτεα Rom Duttys DualTouch V3 Final.Μολις τελειωσα εγκατεστησα το s2u2 v 0.96.Μολις παταω το power button το s2u2 κολλαει . Εβαλα και τις version 0.95 και 0.8χ και καμια δεν παιζει.Σκεφτηκα πως θα ειναι η rom αλλα τιποτα εβαλα και την original και την Hybrid NO.7b TouchFlo Final που την ειχα πιο παλια και επαιζε με το s2u2 αλλα τιποτα κολλαει?Τι μπορει να φταιει?Εχω φλασαρει το Tytn μου 4 φορες απο εχθες.Δεν αντεχω αλλο :cry::cry::cry:

SGI
8 Ιαν. 2008, 23:24
paidia skeutome na parw to HTC TyTN II k i8ela na rwtisw ektos apo ola ta alla + k extra pou exei ta klasika pou zitame pleon apo ena kin ta exei? dld na mporeis na kaneis otan se pernei kapio atomo na xtipaei me diaforetiko mp3 gia ola ta atoma px?imerologia gia ipen8imiseis k simioseis?radio ,bluetooth ,iperi8res ksipnitiria 3G ta exei k an oxi mporei kapios na mou pei ti akribos exei k ti oxi?an den sas kanei kopo ligo analitika apo kapion pou exei to kin giati sto net pou epsaksa den ta brika toso analitika pou 8elw!?8emata k wallpaipers pernoun?

gsioutas
9 Ιαν. 2008, 00:17
καλησπέρα!

υπάρχει μήπως κάποιος χριστιανός που να μένει Θεσσαλονίκη να με βοηθήσει λίγο με το στήσιμο του kaizer γιατί πελάγωσα?

είναι αγορασμένο από Αγγλία... και έχω χαθεί μια που δουλεύω σε macintosh.

τα βασικά που θέλω είναι να περάσω ελληνικό keyboard, να εγκαταστήσω το destinator, και να μου βγάζει τα contacts πρώτα με το μικρό όνομα και μετά το επώνυμο και σύμφωνα με το ελληνικό αλφάβητο...
δεν νομίζω να ζητάω πολλά... (με το αζημίωτο βέβαια... στα πλαίσια της λογικής πάντα)

αν κάποιος έχει όρεξη και λίγο ελεύθερο χρόνο παρακαλώ ας μου στείλει 1 PM

LuNaTiC-Abuser
9 Ιαν. 2008, 01:14

μπορεις να πεις λιγο step by step πως γινεται αυτο?

ανοιγω το outlook και δε μπορω να κανω κατι

athanaso77
9 Ιαν. 2008, 09:25
τα βασικά που θέλω είναι να περάσω ελληνικό keyboard

Pocket CM Keyboard (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904)

να εγκαταστήσω το destinator,

Οδηγός εγκατάστασης Destinator 6 (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3134)

και να μου βγάζει τα contacts πρώτα με το μικρό όνομα και μετά το επώνυμο και σύμφωνα με το ελληνικό αλφάβητο...

iContact v0.4 (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5903)

Sunnysoft Contacts (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4569)

athanaso77
9 Ιαν. 2008, 09:31
paidia skeutome na parw to HTC TyTN II k i8ela na rwtisw ektos apo ola ta alla + k extra pou exei ta klasika pou zitame pleon apo ena kin ta exei? dld na mporeis na kaneis otan se pernei kapio atomo na xtipaei me diaforetiko mp3 gia ola ta atoma px?imerologia gia ipen8imiseis k simioseis?radio ,bluetooth ,iperi8res ksipnitiria 3G ta exei k an oxi mporei kapios na mou pei ti akribos exei k ti oxi?an den sas kanei kopo ligo analitika apo kapion pou exei to kin giati sto net pou epsaksa den ta brika toso analitika pou 8elw!?8emata k wallpaipers pernoun?

Ola afta pou zitas ta kanei. Rikse mia matia stin analytiki parousiasi tou panosha edw (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5763).

athanaso77
9 Ιαν. 2008, 09:35
μπορεις να πεις λιγο step by step πως γινεται αυτο?

ανοιγω το outlook και δε μπορω να κανω κατι

Me to outlook den xreiazetai na kaneis kati, arkei na to exeis egkatestimeno ston ypologisti sou. (To Outlook twn office theleis, oxi to Outlook Express).

Gia to Nokia sou... otan to syndeseis ston ypologisti me to Nokia PC Suite (tha to breis sto CD pou synodevei to kinito sou) kaneis sygxronismo kai pernas tis epafes sou apo to kinito ston ypologisti.

Gia to PDA sou... otan to syndeseis ston ypologisti me to ActiveSync v4.5 (tha to breis sto site tis microsoft) kaneis sygxronismo kai epilegeis na perasoun oi epafes sou apo to PC sto PDA sou.

agiannop
9 Ιαν. 2008, 10:54
Παιδιά καλημέρα.
1. Κάπου το είχα δει αλλά δεν το ξαναβρίσκώ: τι κάνουμε για το συνεχές χάσιμο του GPS? Κάτι με το GPS gate ήταν αλλά τι;
2. Αυτό το μύνημα κάθε φορά που συνδέεται με το δύκτιο "the opoerator does not exist in your database..." πως το απενεργοποιώ; Τα settings της cosmote τα έχω περάσει και έχω κανονικά GPRS/HSPDA

Ευχαριστώ και καλή χρονιά

keras
9 Ιαν. 2008, 12:20
Καλη χρονια και απο εμενα.Ειμαι απελπισμενος.
Το Ιστορικο εχει ως εξης:
Εχω το TyTnII αρκετο καιρο.Κρατησα την original Rom για 1 μηνα και μετα εβαλα καποιες cooked.ολα καλα μεχρι εδω.Προχθες δοκιμασα να βαλω την τελευτεα Rom Duttys DualTouch V3 Final.Μολις τελειωσα εγκατεστησα το s2u2 v 0.96.Μολις παταω το power button το s2u2 κολλαει . Εβαλα και τις version 0.95 και 0.8χ και καμια δεν παιζει.Σκεφτηκα πως θα ειναι η rom αλλα τιποτα εβαλα και την original και την Hybrid NO.7b TouchFlo Final που την ειχα πιο παλια και επαιζε με το s2u2 αλλα τιποτα κολλαει?Τι μπορει να φταιει?Εχω φλασαρει το Tytn μου 4 φορες απο εχθες.Δεν αντεχω αλλο :cry::cry::cry:

Πέτα το S2U2...
Όλο προβλήματα έχει... δυστυχώς, γιατί αλλιώς είναι ωραίο...

SalonikateD
9 Ιαν. 2008, 12:34
Εγώ πάντως έβαλα την ρομ του panosha και είμαι πολύ ικανοποιημένος..Το τηλέφωνο πετάει !!!

athanaso77
9 Ιαν. 2008, 15:00
Εγώ πάντως έβαλα την ρομ του panosha και είμαι πολύ ικανοποιημένος..Το τηλέφωνο πετάει !!!

Kai gia na prolabw osous rwtisoun gia link: *** panosha strada 2 ROM *** (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6269). ;)

vergio_
9 Ιαν. 2008, 15:26
KALHSPERA kai apo emena! exw mia mikri aporia :) tis proalles mou epese to htc sto xali..:) kai ekane mono tou restart...eida meta oti i othoni DEN eixe kammena pixel,to GPS douleye kanonika,ola kala htan ...mono pou esbhne h othoni xwris na xamhlwnei o fwtismos pio nwris apo oti to eixa rythmisei..meta apo 1-2 restart pou tou ekana,douleyan ola kanonika...elpizw na mhn bgei kapoio allo provlhma sthn fora...:) apla tha ithela thn gnwmh sas sto giati esvhne i othoni kai meta apo ligo eftiaxe monh ths!!!!
sas eyxaristw!!!!!!!!!!

zgouriazmenos
9 Ιαν. 2008, 18:19
Γεια σε ολους. Εχω το εξης προβλημα με το Kaizerάκι μου. Οποιοδηποτε αρχειο βιντεο,οποιαδηποτε μορφης (3gp,avi κτλ) και αν ανοιξω με το windows media player μου βγαζει το εξης μηνυμα: "No combination of intermediate filters could be found to make the connection".Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως μπορουμε να το διορθώσουμε? Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Stratilatis
9 Ιαν. 2008, 23:00
Παιδιά μήπως ξέρετε κάποια σελίδα με δείγματα φωτογραφιών τραβηγμένων από Κάιζερ; Έκανα μερικές δοκιμές σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο και οι φωτογραφίες είναι απαίσιες, τελείως θαμπές. :blink: Δεν περίμενα να δω επιδόσεις φωτογραφικής μηχανής αλλά αυτές είναι από τις χειρότερες φωτογραφίες που έχω δει ποτέ! Για να είμαι ειλικρινής, δεν πήρα το Κάιζερ για να βγάζω φωτογραφίες, απλά μου κάνει εντύπωση.

Σας ανεβάζω ένα δείγμα για να μου πείτε την άποψή σας. Είναι η πολυκατοικία απέναντι, τραβηγμένη χωρίς ζουμ, μέγιστη ποιότητα.
http://i265.photobucket.com/albums/ii208/Stratilatis/IMAGE_006i.jpg

KONSTANTIN_KARAB
9 Ιαν. 2008, 23:02
Παιδιά μήπως ξέρετε κάποια σελίδα με δείγματα φωτογραφιών τραβηγμένων από Κάιζερ; Έκανα μερικές δοκιμές σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο και οι φωτογραφίες είναι απαίσιες, τελείως θαμπές. :blink: Δεν περίμενα να δω επιδόσεις φωτογραφικής μηχανής αλλά αυτές είναι από τις χειρότερες φωτογραφίες που έχω δει ποτέ! Για να είμαι ειλικρινής, δεν πήρα το Κάιζερ για να βγάζω φωτογραφίες, απλά μου κάνει εντύπωση.

Σας ανεβάζω ένα δείγμα για να μου πείτε την άποψή σας. Είναι η πολυκατοικία απέναντι, τραβηγμένη χωρίς ζουμ, μέγιστη ποιότητα.

δεν ειναι για φωτογραφιες το μηχανημα!!!!!!

KONSTANTIN_KARAB
9 Ιαν. 2008, 23:03

δεν ειναι για φωτογραφιες το μηχανημα!!!!!!αδικα τα 800 ευρω

zaharakis
9 Ιαν. 2008, 23:26

δεν ειναι για φωτογραφιες το μηχανημα!!!!!!

δεν ειναι μονο για φωτογραφιες ναι,αλλα οχι οτι δεν μπορει να κανει την δουλεια αυτη ...

μια συμβουλη για να κανετε το καιζερ να τραβαει καθαρες φωτογραφιες.....

αφαιρεστε το τζαμακι στο πισω καλυμα του κινητου :rolleyes:

πριν αρχισει καποιος να με βγαλει τρελλο.....θα ελεγα να το δοκιμασει πρωτα,απλα αφαιρωντας το πισω καπακι του κινητου:rolleyes::rolleyes:

( και να τραβηξει φωτο με αυτο αλλα και χωρις αυτο)

και δοκιμαστε αυτο το ραδιο που κανει την καμερα πολυ πιο γρηγορη

1.27.12.32_byJCEspi2005

θα το βρειτε στους XDA :)

Stratilatis
9 Ιαν. 2008, 23:59

Όπως έγραψα παραπάνω και το υπογράμισα, δεν πήρα το Κάιζερ για να βγάζω φωτογραφίες. Πέρασα σχεδόν δύο χρόνια με το ΝΟΚΙΑ 9300i που δεν είχε καθόλου κάμερα και δεν έπαθα τίποτα. Για τυχαίες χαζομαρίτσες που θα δεις στο δρόμο μια χαρά είναι η κάμερα του Κάιζερ. Για κάτι καλό ή όταν πάω ταξίδια, παίρνω την Lumix μου. :p Απλά περίμενα κάτι καλύτερο από μηχάνημα που "φιγουράρει" σαν 3ΜΡ. Τέλος, μπορώ να πω ότι με την επιδότηση το κινητό μου ήρθε 630,00 € και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και μέχρι στιγμής έχω δει σχεδόν μόνο τα βασικά, συνεπώς καθόλου "άδικα" τα χρήματα! :)

WizeMan
10 Ιαν. 2008, 00:04
Όπως έγραψα παραπάνω και το υπογράμισα, δεν πήρα το Κάιζερ για να βγάζω φωτογραφίες. Πέρασα σχεδόν δύο χρόνια με το ΝΟΚΙΑ 9300i που δεν είχε καθόλου κάμερα και δεν έπαθα τίποτα. Για τυχαίες χαζομαρίτσες που θα δεις στο δρόμο μια χαρά είναι η κάμερα του Κάιζερ. Για κάτι καλό ή όταν πάω ταξίδια, παίρνω την Lumix μου. :p Απλά περίμενα κάτι καλύτερο από μηχάνημα που "φιγουράρει" σαν 3ΜΡ. Τέλος, μπορώ να πω ότι με την επιδότηση το κινητό μου ήρθε 630,00 € και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και μέχρι στιγμής έχω δει σχεδόν μόνο τα βασικά, συνεπώς καθόλου "άδικα" τα χρήματα! :)

Συμφωνώ απόλυτα!!! Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας πια! Πολυμηχάνημα είναι, εξυπηρετεί πολλές ανάγκες το συγκεκριμένο μηχάνημα ας μην τα θέλουμε και όλα τέλεια :D:D

zaharakis
10 Ιαν. 2008, 00:19

Συμφωνώ απόλυτα!!! Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας πια! Πολυμηχάνημα είναι, εξυπηρετεί πολλές ανάγκες το συγκεκριμένο μηχάνημα ας μην τα θέλουμε και όλα τέλεια :D:D

εγω διαφωνω μαζι σας :blink::lol:

η τεχνολογια μας εχει κακομαθει και εχουμε γινει πολυ απαιτητικοι...
ετσι λοιπον δεν θα παψω ποτε να ψαχνω για κατι καλυτερο ;)

θελω και την καμερα και το ξενον φλας και το ραδιοφωνο και την αυτονομια...αυτα που λειπουν απο το καιζερ αυτην την στιγμη ;)

θελω να λεω τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως με βολευει :)

Stratilatis
10 Ιαν. 2008, 00:25
θελω και την καμερα και το ξενον φλας και το ραδιοφωνο και την αυτονομια...αυτα που λειπουν απο το καιζερ αυτην την στιγμη ;) θελω να λεω τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως με βολευει :)

Όπως έλεγε και μια διαφήμιση πριν πολλά (πολλά πολλά πολλά...) χρόνια:
- Θέλω πολλά;
- Θέλεις ομόλογα ΕΤΒΑ!
Οι αρχαίοι έχετε καταλάβει! :lol::lol::lol:

Όπως και να' χει, μπορεί να μη με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η χρήση της κάμερας, αλλά κι εγώ θεωρώ απαράδεκτο να βλέπω κινητά των 150,00€ να βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες από το Κάιζερ των 800,00€.

zaharakis
10 Ιαν. 2008, 00:28
Όπως έλεγε και μια διαφήμιση πριν πολλά (πολλά πολλά πολλά...) χρόνια:
- Θέλω πολλά;
- Θέλεις ομόλογα ΕΤΒΑ!
Οι αρχαίοι έχετε καταλάβει! :lol::lol::lol:

εκει εχει στηριξει και η wind την καμπανια της τα τελευταια χρονια....σε αυτην την παλια ιδεα ;)

""θελω"" :)

DrMobile
10 Ιαν. 2008, 03:29

Σίγουρα το Kaiser δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια dedicated ψηφιακή κάμερα, αλλά κατά τη γνώμη μου δίνει αποδεκτά αποτελέσματα. Το μυστικό είναι ο καλός φωτισμός. Δες μια φωτογραφία ενός από τα προϊόντα μου, που τράβηξα πριν λίγες μέρες στο εργαστήριό μου. Φωτισμός από λάμπα 100W, μέγιστη ανάλυση, κανονική ποιότητα (όχι μέγιστη), χωρίς zoom.

http://www.btinternet.com/~cvlachos/myphone/IMAG0008.jpg

Έχω εστιάσει στους ακροδέκτες του PIC18F2620 chip. Το auto-focus είναι καλό, με καλή ευκρίνεια στο σημείο εστίασης (εδώ φαίνεται το πλεονέκτημα του auto-focus). Το αρχείο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία παρά μόνο περιστροφή 90 μοιρών. Αντίστοιχα καλή ποιότητα έχω και σε εξωτερικές φωτογραφίες, απλά δεν έχω τώρα κάποια να ανεβάσω. Σίγουρα υπάρχουν άλλες συσκευές (βλέπε Nokia N95) που υπερέχουν, αλλά στην τελική τίποτα δεν ξεπερνά μια καθαρόαιμη ψηφιακή... Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος απ' την κάμερα του Kaiser δεδομένου του μεγέθους του και του ρόλου του σαν συσκευή. Βέβαια δεν θα με χάλαγε να είχε την ποιότητα του N95... Ίσως στο TyTN III... :D

Και μην ξεχνάς πριν τη χρήση να καθαρίζεις με ένα πανάκι το "παράθυρο" της κάμερας στο πίσω μέρος του Kaiser, γιατί ο φακός είναι τόσο μικρός που μια δαχτυλιά να έχει θα σου χαλάσει όλη τη φωτογραφία...

Για άλλα δείγματα πήγαινε Google και ψάξε στις Εικόνες για "tytn ii sample photos" (χωρίς τα "), επιλέγοντας "Εξαιρετικά μεγάλες εικόνες" στο μενού του Google.

zaharakis
10 Ιαν. 2008, 08:25
Σίγουρα το Kaiser δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια dedicated ψηφιακή κάμερα, αλλά κατά τη γνώμη μου δίνει αποδεκτά αποτελέσματα. Το μυστικό είναι ο καλός φωτισμός. Δες μια φωτογραφία ενός από τα προϊόντα μου, που τράβηξα πριν λίγες μέρες στο εργαστήριό μου. Φωτισμός από λάμπα 100W, μέγιστη ανάλυση, κανονική ποιότητα (όχι μέγιστη), χωρίς zoom.

http://www.btinternet.com/~cvlachos/myphone/IMAG0008.jpg (http://www.btinternet.com/%7Ecvlachos/myphone/IMAG0008.jpg)

Έχω εστιάσει στους ακροδέκτες του PIC18F2620 chip. Το auto-focus είναι καλό, με καλή ευκρίνεια στο σημείο εστίασης (εδώ φαίνεται το πλεονέκτημα του auto-focus). Το αρχείο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία παρά μόνο περιστροφή 90 μοιρών. Αντίστοιχα καλή ποιότητα έχω και σε εξωτερικές φωτογραφίες, απλά δεν έχω τώρα κάποια να ανεβάσω. Σίγουρα υπάρχουν άλλες συσκευές (βλέπε Nokia N95) που υπερέχουν, αλλά στην τελική τίποτα δεν ξεπερνά μια καθαρόαιμη ψηφιακή... Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος απ' την κάμερα του Kaiser δεδομένου του μεγέθους του και του ρόλου του σαν συσκευή. Βέβαια δεν θα με χάλαγε να είχε την ποιότητα του N95... Ίσως στο TyTN III... :D

Και μην ξεχνάς πριν τη χρήση να καθαρίζεις με ένα πανάκι το "παράθυρο" της κάμερας στο πίσω μέρος του Kaiser, γιατί ο φακός είναι τόσο μικρός που μια δαχτυλιά να έχει θα σου χαλάσει όλη τη φωτογραφία...

Για άλλα δείγματα πήγαινε Google και ψάξε στις Εικόνες για "tytn ii sample photos" (χωρίς τα "), επιλέγοντας "Εξαιρετικά μεγάλες εικόνες" στο μενού του Google.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2186502#post2186502

αναγκαζομαστε να εχουμε 2 κινητα ωστε να συμπληρωνει το ενα τα κενα του αλλου...

ΥΓ οχι το Ν95 σαν παραδειγμα για καλη φωτο σε κινητο ;)

domal
10 Ιαν. 2008, 09:09
το καισερ δινει μεχρι στιγμης τα καλυτερα αποτελεσματα για ppc αλλα ειναι οντως τουλαχιστον κοροιδια να λεγεται οτι εχει καμερα 3 ΜΠ , ολα γινονται μεσω software , (ειναι δυνατον η καμερα να εχει φακο σαν μυτη καρφιτσας ??????)
Παντως φυσικα για 700€ που κανει θα ηθελα
1.- vga οθονη χωρις προβληματα ομως (αν ειναι να εχει τα προβληματα ου εχουν οι vga οθονες προτιμω αυτη)
2.- καμερα ας ειχε 2 μπ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ !!!!
3.- stereo ηχεια !!
4.- καλυτερη μπαταρια !!!
5.- radio αλλα χωρις την χρηση του καλωδιου ......
παντως σαν ppc ειναι απο τα καλυτερα για να μη πω το καλλιτερο που ειχα ποτε ....(και ειμαι ακομα με την ελληνικη ρομ ,, φανταζομαι με τις cookied τι γινεται !!!!!

και ενα κολπακι για να εχετε δονηση σε καθε επιλογη στην οθονη , το ξεζιπαρετε το τρεχετε απο το ppc και αυτο ειναι :)

DrMobile
10 Ιαν. 2008, 13:17
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2186502#post2186502

αναγκαζομαστε να εχουμε 2 κινητα ωστε να συμπληρωνει το ενα τα κενα του αλλου...

ΥΓ οχι το Ν95 σαν παραδειγμα για καλη φωτο σε κινητο ;)
Μάλιστα... Ενδιαφέρον... Δεν είχα ποτέ το N95, απλά είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την κάμερά του. Αν είναι όπως τα λες τότε είναι ένας ακόμα λόγος υπέρ της επιλογής του Kaiser έναντι του N95 (το οποίο δεν θα επέλεγα έτσι κι αλλιώς λόγω εμφάνισης). Το Kaiser είναι απλά πανέμορφο, κι ας έχει και "μέτρια" κάμερα...

illuminatus
10 Ιαν. 2008, 20:35
Καταρχην γεια σας... Εχω εγκαταστησει το SlovoED 2005 ver 6.15 αλλα η επεξηγηση ειναι στα Αγγλικα... Εχω κανει κατι λαθος ?? Δεν υπαρχει στα Ελληνικα ?

zgouriazmenos
10 Ιαν. 2008, 21:04
Παιδες, εκανα post χθες (#3849) ενα προβληματακι που εχω με το media player.Μπορει σας παρακαλω να με βοηθησει καποιος γιατι εχω μεινει χωρις video? Thanks!

Tna
11 Ιαν. 2008, 01:17
Σχετικά με την φωτογραφία του stratilatis αν δεις είναι θολή γιατί με το autofocus έχει εστιάσει στο φυτό που έχει και όχι στην πολυκατοικία!

Σχετικά με τα "θέλω" που αναφέρει ο zaharakis : Νομίζω πως δεν είναι θέμα ικανότητας των εταιριών αλλά marketing . Αν στα έδιναν όλα που μπορούν να παρασκευαστούν τώρα δεν θα έπαιρνες σύντομα νέο pda. Όμως τώρα σε βάζουν στο τρυπάκι να ζητάς και άλλα. Όταν πρωτοβγήκε το TyTN II απλά θεωρούνταν (και ακόμα) το "τρελά" πλήρες ppc. Με το πέρασμα του χρόνου , η camera, το tv-out , το flash και το ραδιόφωνο (που αναγνωριζω πως από την αρχή το είχαν επισημάνει όλοι πως λείπει) φαίνονται ενοχλητικές ελλείψεις...
Τόσο ενοχλητικές που τον σεπτέμβριο που θα κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης τα TyTN 2 θα τα δώσουν οι περισσότεροι για ξεπούλημα γιατί θα τα θεωρούν απαρχαιομένα!

Προσωπικά είμαι από αυτούς που αλλάζουν πολύ αργά τα κινητά. Έχω το 9100 2 χρόνια και ακόμα το ευχαριστιέμαι γνωρίζοντας τα μειονεκτήματα του. Ξέρω πως ποτέ καμία συσκευή δεν θα έχει όλες τις απαιτήσεις μου γιατί πάντα θα θέλω περισσότερα από οσαδήποτε και αν μου δίνουν. Είναι ανθρώπινο.

καλά κάνεις και ζητάς πιο πλήρεις συσκευές. Έτσι οδηγούνται και οι εταιρίες στο να βελτιώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Απλά ποτέ δεν θα υπάρξει κάτι πλήρες γιατί πάντα θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Σε 1-2 εβδομάδες θα έχω μάλλον και εγώ το kaiser το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ όμορφο και στιβαρό. Περιμένω να δω πόσο θα αντέξει :)

Hyde
11 Ιαν. 2008, 05:23
Γιατί συμβαίνει αυτό; πως εξηγείτε;
Το πληκτρολόγιο θεωρώ οτι είναι ΑΡΙΣΤΟ
+1
αν ναι που ??
Πάρε από brando, φτηνές και σε 10-15 μέρες στο σπίτι σου.

-----------------------

Ερώτηση σχετικά με αυτό:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6365&sid=f78139e39760f0ce060846467d0bf882

Υπάρχει κανένας κίνδυνος να το περάσω; Βελτιώσεις στην ποιότητα;

Stratilatis
11 Ιαν. 2008, 07:44
Σχετικά με την φωτογραφία του stratilatis αν δεις είναι θολή γιατί με το autofocus έχει εστιάσει στο φυτό που έχει και όχι στην πολυκατοικία!

Σε διαβεβαιώνω ότι εστίασα στην απέναντι πολυκατοικία. Και χθες έβγαλα στο δρόμο κάποιες φωτογραφίες και πάλι έτσι θολές βγήκαν. Αντίθετα κάποιες που έβγαλα κοντινές (αντικείμενα πάνω στο γραφείο μου), δεν ήταν πολύ κακές. Παρατηρήστε την φωτογραφία της Στουρνάρη. Αν και έχω εστιάσει στον Παπασωτηρίου, το αυτοκίνητο που είναι κοντά δείχνει πιο καθαρά!
http://i265.photobucket.com/albums/ii208/Stratilatis/IMAGE_009i.jpg
Πάω στο γραφείο τώρα. Θα κάνω κι άλλα πειράματα στο δρόμο. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι μήπως το συγκεριμένο μηχάνημα έχει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα.

athanaso77
11 Ιαν. 2008, 09:11
Καταρχην γεια σας... Εχω εγκαταστησει το SlovoED 2005 ver 6.15 αλλα η επεξηγηση ειναι στα Αγγλικα... Εχω κανει κατι λαθος ?? Δεν υπαρχει στα Ελληνικα ?

Psakse tis lingvosoft... einai poly anwtero kai den dimiourgei ta problimata me tis grammatoseires pou exoun paratirithei sto parelthon apo to Slovoed.

Driver_3
11 Ιαν. 2008, 10:03
Απο χθες δεν μπορω να κατεβασω τα mms που μου στελνουν! ενω συνδεεται κανονικα με vodafone mms το οποιο ειναι κ επιλεγμενο στις ρυθμισεις mms μενει στο 0% κ δεν ξεκινα το κατεβασμα..πριν δυο βδομαδες ειχα λαβει κανονικα διαφημιστικο mms απο τη vodafone το οποιο κατεβηκε μονο του...any ideas??

aris_21
11 Ιαν. 2008, 10:31
Απο χθες δεν μπορω να κατεβασω τα mms που μου στελνουν! ενω συνδεεται κανονικα με vodafone mms το οποιο ειναι κ επιλεγμενο στις ρυθμισεις mms μενει στο 0% κ δεν ξεκινα το κατεβασμα..πριν δυο βδομαδες ειχα λαβει κανονικα διαφημιστικο mms απο τη vodafone το οποιο κατεβηκε μονο του...any ideas??

προσπαθησες να ξανακατεβαζεις τις ρυθμισεις??
δοκιμασε μετα να στειλεις ενα στην συσκευη σου.:O

highway
11 Ιαν. 2008, 11:03

Κατέβασε από εδώ λεξικά για ελληνικά τα οποία προσθέτεις στο slovoed.
http://www.penreader.com/pocket-pc-dictionaries/greek/index.html
Αν έχεις ήδη cra___ed το πρόγραμμα προσθέτεις όσες γλώσσες θέλεις. Αλλά να στήσεις μόνο το λεξικό και όχι ξανά το πρόγραμμα

ioma
11 Ιαν. 2008, 11:07
Γιατί συμβαίνει αυτό; πως εξηγείτε;
Aυτο συμβαινει λογω της γεωμετριας του σχηματος της γης.Οποιο gps και να χρησιμοποιησεις θα εχεις αποκλισεις στο υψομετρο με αλλα μικρες και με αλλα μεγαλυτερες.

Driver_3
11 Ιαν. 2008, 11:12
προσπαθησες να ξανακατεβαζεις τις ρυθμισεις??
δοκιμασε μετα να στειλεις ενα στην συσκευη σου.:O

κατεβασα ενα cab που βρηκα εδω στο myphone που περιλαμβανε τις ρυθμισεις της voda αλλα τιποτα..οποιος εχει καμια λυση η καποιο cab με τις ρυθμισεις να προσπαθησω παλι ας μου πει...

aris_21
11 Ιαν. 2008, 11:16
κατεβασα ενα cab που βρηκα εδω στο myphone που περιλαμβανε τις ρυθμισεις της voda αλλα τιποτα..οποιος εχει καμια λυση η καποιο cab με τις ρυθμισεις να προσπαθησω παλι ας μου πει...

πηγαινε....ρυθμισεις/συνδεσεις/διαχ.δικτυου
και κατεβασε απο εκει τις ρυθμισεις.:)

Driver_3
11 Ιαν. 2008, 11:38
πηγαινε....ρυθμισεις/συνδεσεις/διαχ.δικτυου
και κατεβασε απο εκει τις ρυθμισεις.:)

Πηγαινω ρυθμισεις/συνδεσεις/ αλλα διαχ.δικτυου δεν υπαρχει εκει..Αν καποιος εχει συμβολαιο vodafone -κ το kaiser εννοειται- ας μου πει τις ρυθμισεις vodafone mms. τις βρισκετε ως εξης.πηγαινετε στα μυνηματα μενου/επιλογες mms/διακομιστες/vodafone mms κ εχει εκει την πυλη θυρα κτλ...

aris_21
11 Ιαν. 2008, 11:43
Πηγαινω ρυθμισεις/συνδεσεις/ αλλα διαχ.δικτυου δεν υπαρχει εκει..Αν καποιος εχει συμβολαιο vodafone -κ το kaiser εννοειται- ας μου πει τις ρυθμισεις vodafone mms. τις βρισκετε ως εξης.πηγαινετε στα μυνηματα μενου/επιλογες mms/διακομιστες/vodafone mms κ εχει εκει την πυλη θυρα κτλ...

εμενα εχει.
πυλη:213.249.19.49
θυρα:5080
διευθυνση:http://mms.vodafone.gr
εκδοση wap:wap 2.0

WebViRuS
11 Ιαν. 2008, 11:52
το καισερ δινει μεχρι στιγμης τα καλυτερα αποτελεσματα για ppc αλλα ειναι οντως τουλαχιστον κοροιδια να λεγεται οτι εχει καμερα 3 ΜΠ , ολα γινονται μεσω software , (ειναι δυνατον η καμερα να εχει φακο σαν μυτη καρφιτσας ??????)
Παντως φυσικα για 700€ που κανει θα ηθελα
1.- vga οθονη χωρις προβληματα ομως (αν ειναι να εχει τα προβληματα ου εχουν οι vga οθονες προτιμω αυτη)
2.- καμερα ας ειχε 2 μπ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ !!!!
3.- stereo ηχεια !!
4.- καλυτερη μπαταρια !!!
5.- radio αλλα χωρις την χρηση του καλωδιου ......
παντως σαν ppc ειναι απο τα καλυτερα για να μη πω το καλλιτερο που ειχα ποτε ....(και ειμαι ακομα με την ελληνικη ρομ ,, φανταζομαι με τις cookied τι γινεται !!!!!

και ενα κολπακι για να εχετε δονηση σε καθε επιλογη στην οθονη , το ξεζιπαρετε το τρεχετε απο το ppc και αυτο ειναι :)

1) και εμένα αυτό δεν θα με χάλαγε
2) η κάμερά του είναι απο τις καλύτερες που έχω δει σε PDA. εμένα προσωπικά με εξυπηρετεί μια χαρά. δεν αγόρασα φωτογραφική μηχανή.
3) εγώ θα ήθελα 5.1
4) η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία του θα έπρεπε να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1600
5) έχετε φαγωθεί όλοι με το ραδιόφωνό σας. έλεος δηλαδή. έχετε ΤΟΣΟ ελεύθερο χρόνο που πρέπει οπωσδήποτε να ακούτε ράδιο απο το pda? η καλύτερη λύση είναι αυτή του zaharaki.

athanaso77
11 Ιαν. 2008, 11:59

http://www.htc.com.gr/9090_vodafone.html

Driver_3
11 Ιαν. 2008, 12:15
εμενα εχει.
πυλη:213.249.19.49
θυρα:5080
διευθυνση:http://mms.vodafone.gr
εκδοση wap:wap 2.0

http://www.htc.com.gr/9090_vodafone.html

ok παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :) περναω τωρα παλι τις ρυθμισεις λογικα πρεπει να ειναι ενταξει εφοσον τις εχει η htc στο site!

athanaso77
11 Ιαν. 2008, 12:18
ok παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :) περναω τωρα παλι τις ρυθμισεις λογικα πρεπει να ειναι ενταξει εφοσον τις εχει η htc στο site!

Bale tis rythmiseis akribws opws ta exei to site tis ACE pou sou esteila kai tha eisai ok! ;)

Driver_3
11 Ιαν. 2008, 12:23
Ολα οκ λαμβανω κανονικα mms:D Μπραβο athanaso77:D Κ εγω εψαχνα στο site της voda κ δεν ειχε τιποτα:mad: Δεν σκεφτηκα στης htc...

highway
11 Ιαν. 2008, 13:22
Πρόβλημα με Destinator

Αριχσε πάλι να μου κάνει προβλήματα. Καμιά ιδέα? (εκτός από hard reset :p)

Τι κάνει:
Μόλις φορτώσει η μπάρα τότε αυτόματα πάει στο background και μένει να φαίνεται μόνο το πανω μέρος εκεί που είναι η μπάρα του start menu. Την κρύβει ολόκληρη και ακόμα και αν πατήσω το κουμπί για το start menu, Ανοίγει το start menu και δεν εμφανίζει την μπάρα.
Αν πάω στο task manager βλέπω ότι το destinator δεν τρέχει.

Η λύση που είχα ποστάρει δεν πιάνει τώρα. Δηλαδή: Σβήσιμο από την κάρτα. Σβήσμο του 'destinator technologies' από την κάρτα. Σβήσιμο από registry. Soft Reset και ξαναπέρασμα.

Παλιότερα που το έκανα είχε διορθωθεί. Αλλά τώρα δεν πιάνει το κόλπο.

Επίσης μήπως ξέρετε να παρουσιάζει πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα?

zalaros
11 Ιαν. 2008, 14:25
Πρόβλημα με Destinator

Αριχσε πάλι να μου κάνει προβλήματα. Καμιά ιδέα? (εκτός από hard reset :p)

Τι κάνει:
Μόλις φορτώσει η μπάρα τότε αυτόματα πάει στο background και μένει να φαίνεται μόνο το πανω μέρος εκεί που είναι η μπάρα του start menu. Την κρύβει ολόκληρη και ακόμα και αν πατήσω το κουμπί για το start menu, Ανοίγει το start menu και δεν εμφανίζει την μπάρα.
Αν πάω στο task manager βλέπω ότι το destinator δεν τρέχει.

Η λύση που είχα ποστάρει δεν πιάνει τώρα. Δηλαδή: Σβήσιμο από την κάρτα. Σβήσμο του 'destinator technologies' από την κάρτα. Σβήσιμο από registry. Soft Reset και ξαναπέρασμα.

Παλιότερα που το έκανα είχε διορθωθεί. Αλλά τώρα δεν πιάνει το κόλπο.

Επίσης μήπως ξέρετε να παρουσιάζει πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα?
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο TyTN με destinator 6 και 7 και μου πήρε 3 μέρες να βρω τι έφταιγε :blink: Το είχα πάρει απόφαση να βρω την λύση! Αν σου πω τι έφταιγε τελικά δεν θα το πιστεύεις :lol: Μου είχε έρθει ειδοποίηση από την Wind για ένα mms αλλά επειδή δεν είχα ρυθμίσεις mms δεν μπορούσα να το κατεβάσω. Δεν το είχα σβήσει όμως για να περάσω τις ρυθμίσεις και να το κατεβάσω. Ε ναι λοιπόν καλά κατάλαβες αυτό ήταν η αιτία που το destinator έκλεινε μόλις φόρτωνε η μπάρα. Και πίστεψέ με το δοκίμασα πάρα πολλές φορές ώστε να είμαι σίγουρος για το τι φταίει. Έσβηνα αυτήν την ειδοποίηση και το dest δούλευε κανονικά. Έκανα restore τα sms με το pimbackup και το dest πάλι δεν δούλευε. Δοκίμασε (αφού πρώτα κάνεις backup) να σβήσεις τα sms και μπορεί να λυθεί το πρόβλημα σου :blink::)

highway
11 Ιαν. 2008, 14:46
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο TyTN με destinator 6 και 7 και μου πήρε 3 μέρες να βρω τι έφταιγε :blink: Το είχα πάρει απόφαση να βρω την λύση! Αν σου πω τι έφταιγε τελικά δεν θα το πιστεύεις :lol: Μου είχε έρθει ειδοποίηση από την Wind για ένα mms αλλά επειδή δεν είχα ρυθμίσεις mms δεν μπορούσα να το κατεβάσω. Δεν το είχα σβήσει όμως για να περάσω τις ρυθμίσεις και να το κατεβάσω. Ε ναι λοιπόν καλά κατάλαβες αυτό ήταν η αιτία που το destinator έκλεινε μόλις φόρτωνε η μπάρα. Και πίστεψέ με το δοκίμασα πάρα πολλές φορές ώστε να είμαι σίγουρος για το τι φταίει. Έσβηνα αυτήν την ειδοποίηση και το dest δούλευε κανονικά. Έκανα restore τα sms με το pimbackup και το dest πάλι δεν δούλευε. Δοκίμασε (αφού πρώτα κάνεις backup) να σβήσεις τα sms και μπορεί να λυθεί το πρόβλημα σου :blink::)

Φίλε μου ..... απίστευτο και όμως αληθινό :wacko::wacko::wacko:

Και εγώ δεν ξέρω τι έχω δοκιμάσει και τώρα και την προηγούμενη φορά που είχα πρόβλημα. Μέχρι τώρα παιδευόμουνα. Μόλις έσβησα κάποιες ειδοποιήσεις και delivery reports (από mms, δεν ξέρω αν έχει σημασία) και το destinator τρέχει μια χαρά.

Να'σαι καλά γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω. Θα έστηνα και θα έσβηνα προγράμματα και άκρη δεν θα έβγαζα.

Κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα και είχαν ποστάρει πιο πριν, ας κάνουν αυτό που λέει ο φίλος zalaros.

Αλήθεια, αυτό πως σκέφτηκες να το δοκιμάσεις? Στο internet δεν έχω βρει τόσο καιρό τίποτα σχετικό, ούτε με αυτό, ούτε με τίποτα άλλο.

Thanks και πάλι :)

mobilakias
11 Ιαν. 2008, 16:42
software pou mporw na vrw?enow freeware :happy:

athanaso77
11 Ιαν. 2008, 17:02
software pou mporw na vrw?enow freeware :happy:

http://www.freewareppc.com/

mobilakias
11 Ιαν. 2008, 17:19
den me katalaves thnx pantws.

odytsak
11 Ιαν. 2008, 17:25
den me katalaves thnx pantws.

Σε κατάλαβε αλλά μας φέρνεις σε δύσκολη θέση.
Ρίξε μια ματιά στο forum της υπογραφής μου και θα βρεις αρκετά καλούδια.

keras
11 Ιαν. 2008, 18:20
Σε διαβεβαιώνω ότι εστίασα στην απέναντι πολυκατοικία. Και χθες έβγαλα στο δρόμο κάποιες φωτογραφίες και πάλι έτσι θολές βγήκαν. Αντίθετα κάποιες που έβγαλα κοντινές (αντικείμενα πάνω στο γραφείο μου), δεν ήταν πολύ κακές. Παρατηρήστε την φωτογραφία της Στουρνάρη. Αν και έχω εστιάσει στον Παπασωτηρίου, το αυτοκίνητο που είναι κοντά δείχνει πιο καθαρά!
http://i265.photobucket.com/albums/ii208/Stratilatis/IMAGE_009i.jpg
Πάω στο γραφείο τώρα. Θα κάνω κι άλλα πειράματα στο δρόμο. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι μήπως το συγκεριμένο μηχάνημα έχει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν δοκιμάζεις και αυτή τη νεώτερη έκδοση κάμερας να δεις;

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6365

DrMobile
11 Ιαν. 2008, 20:48
Για όσους χρησιμοποιούν το Kaiser σαν MP3 player, σας συνιστώ να δοκιμάσετε το εξαιρετικό Pocket Music Bundle 5. Είναι εύχρηστο, πανέμορφο εμφανισιακά κι έχει ένα όμορφο Today Plug-In για εύκολη πρόσβαση του player.

Tο σημαντικότερο: Έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου, με 10-band equalizer και ένα πάρα πολύ καλό X-Bass mode. Η ρύθμιση που μου δίνει την καλύτερη ποιότητα είναι το X-Bass σε συνδυασμό με το EQ ρυθμισμένο να ενισχύει ελαφρά τα πρίμα. Μην χρησιμοποιήσετε το EQ για ενίσχυση των μπάσων γιατί παράγονται μικροί θόρυβοι/παραμορφώσεις στα χαμηλά περάσματα σε "απαιτητικά" κομμάτια (δεν μιλάω για clipping, εννοείται ότι έχω χαμηλώσει το preamplifier slider όσο πρέπει κ.τ.λ.). Ο καλύτερος συνδυασμός κατά τη γνώμη μου είναι το X-Bass για τα μπάσα και το EQ για τα πρίμα όπως περιγράφω παραπάνω, κι αυτό γιατί ο αλγόριθμος του X-Bass είναι πολύ ποιοτικός (πολύ καλύτερος από τα μπάσα του EQ). Ο συνδυασμός X-Bass + EQ δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα, ακόμα και με τα φτηνιάρικα ακουστικά της HTC. Δοκίμασα και τον CorePlayer 1.1.1, αλλά αυτός δεν έχει καν X-Bass παρά μόνο EQ, το οποίο έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με αυτό του Pocket Music (μάλλον χρησιμοποιούν τους ίδιους ακριβώς αλγόριθμους).

Ένα αδύνατο σημείο του Pocket Music είναι ο χειρισμός των playlists, θα προτιμούσα να ήταν όπως ο build-in WMP, κατά τ' άλλα όμως είναι super! Highly recommended! :up:

mplip^
11 Ιαν. 2008, 22:12
ερωτηση

Εχω kaiser και ενεργοποιημενο Web Vodafone
οταν συνδεομαι σε wifi , ακομα και αν απενεργοποιησω το gprs, μετα απο λιγο μαζι με το wifi ανοιγει και το web vodafone με αποτελεσμα να χρεωνομαι για οτι κατεβαζω.

πως αλλαζει αυτο οταν ειναι με ιντερνετ να μην ανοιγει μονο του αυτοματα τη συνδεση ?

Driver_3
12 Ιαν. 2008, 10:23
ερωτηση

Εχω kaiser και ενεργοποιημενο Web Vodafone
οταν συνδεομαι σε wifi , ακομα και αν απενεργοποιησω το gprs, μετα απο λιγο μαζι με το wifi ανοιγει και το web vodafone με αποτελεσμα να χρεωνομαι για οτι κατεβαζω.

πως αλλαζει αυτο οταν ειναι με ιντερνετ να μην ανοιγει μονο του αυτοματα τη συνδεση ?

Πηγαινε:Ρυθμισεις>Συνδεσεις>Συνδεσεις>Για προχωρημενους>Επιλεξτε δικτυα κ εκει που γραφει για προγραμματα που συνδεονται αυτοματα στο ιντερνετ πατα νεο κ φτιαξε ενα δικο σου ISP το οποιο επιλεξε το αντι του vodafone web:)

margaritagr
12 Ιαν. 2008, 15:59

Και εγώ δεν ξέρω τι έχω δοκιμάσει και τώρα και την προηγούμενη φορά που είχα πρόβλημα. Μέχρι τώρα παιδευόμουνα. Μόλις έσβησα κάποιες ειδοποιήσεις και delivery reports (από mms, δεν ξέρω αν έχει σημασία) και το destinator τρέχει μια χαρά.

Να'σαι καλά γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω. Θα έστηνα και θα έσβηνα προγράμματα και άκρη δεν θα έβγαζα.

Κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα και είχαν ποστάρει πιο πριν, ας κάνουν αυτό που λέει ο φίλος zalaros.

Αλήθεια, αυτό πως σκέφτηκες να το δοκιμάσεις? Στο internet δεν έχω βρει τόσο καιρό τίποτα σχετικό, ούτε με αυτό, ούτε με τίποτα άλλο.

μμμμμ... εμενα η voda δε μου χει στειλει κανενα mms i sms.. Anyway, να σβησω ΟΛΑ τα μηνυματα??

greenfan
12 Ιαν. 2008, 19:33
Νομίζω πως μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο TyTN II και μάλιστα με την αγγλική έκδοση. Εχω όμως ορισμένες ερωτήσεις. Αν περάσω το Resco keyboard θα γράφω κανονικά ελληνικά; Μπορώ να του περάσω προγράμματα όπως Spb weather, spb diary, ή spb pocket plus;

pentium_vi
12 Ιαν. 2008, 19:42
Επιτέλους μετά απο 70 μέρες αναμονής ήρθε το Καϊζεράκι μου. Από εχθές το βράδυ που το έχω στα χέρια μου προσπαθώ να συνηθήσω τις πιο κοινές λειτουργίες του αφού από το 98 είχα μόνο ΝΟΚΙΑ.

Το κινητό είναι φανταστικό όπως ακριβώς το περίμενα. Μέσα στο μήνα δεν βλέπω να γλιτώνει το flasharισμα :) όμως.

Έχω μια απορία και επειδή έχω ψάξει και δεν έχω βρει τίποτα σχετικό. Το ΤΟΜ ΤΟΜ που έχει στην συσκευασία έχει ελληνικούς χάρτες; Γιατί στο site του ΤΟΜ ΤΟΜ δεν βρήκα τίποτα και ήθελα να το δοκιμάσω.

Έχω ήδη το Destinator 7 (original) όπως επίσης και το iGO με το οποίο τελικά ήρθε μαζί με μια καρτούλα 2GB, αλλά η μανία της δοκιμής με έχει φάει.

Μέχρι στιγμής αυτά και καλώς σας βρήκα :D

margaritagr
12 Ιαν. 2008, 19:52
οχι δεν εχει ελληνικους χαρτες..

Μεγειες!

lagoudakis
12 Ιαν. 2008, 20:11
Επιτέλους μετά απο 70 μέρες αναμονής ήρθε το Καϊζεράκι μου. Από εχθές το βράδυ που το έχω στα χέρια μου προσπαθώ να συνηθήσω τις πιο κοινές λειτουργίες του αφού από το 98 είχα μόνο ΝΟΚΙΑ.

Το κινητό είναι φανταστικό όπως ακριβώς το περίμενα. Μέσα στο μήνα δεν βλέπω να γλιτώνει το flasharισμα :) όμως.

Έχω μια απορία και επειδή έχω ψάξει και δεν έχω βρει τίποτα σχετικό. Το ΤΟΜ ΤΟΜ που έχει στην συσκευασία έχει ελληνικούς χάρτες; Γιατί στο site του ΤΟΜ ΤΟΜ δεν βρήκα τίποτα και ήθελα να το δοκιμάσω.

Έχω ήδη το Destinator 7 (original) όπως επίσης και το iGO με το οποίο τελικά ήρθε μαζί με μια καρτούλα 2GB, αλλά η μανία της δοκιμής με έχει φάει.

Μέχρι στιγμής αυτά και καλώς σας βρήκα :Dσου δινει την επιλογη για μια πολη μονο,απο ελλαδα εχει μονο την αθηνα:Oκαλοριζικο και απο μενα φιλε μου

DrMobile
12 Ιαν. 2008, 20:11
Νομίζω πως μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο TyTN II και μάλιστα με την αγγλική έκδοση. Εχω όμως ορισμένες ερωτήσεις. Αν περάσω το Resco keyboard θα γράφω κανονικά ελληνικά; Μπορώ να του περάσω προγράμματα όπως Spb weather, spb diary, ή spb pocket plus;
Καλωσόρισες στην παρέα! Με το Resco Keyboard θα μπορείς να γράφεις κανονικότατα Ελληνικά (κεφαλαία/μικρά/τονισμένα κ.τ.λ.) και με κατάλληλη ρύθμιση θα μπορείς να έχεις Ελληνικά στα SMS με 160 χαρακτήρες. Δες το παρακάτω thread για περισσότερες πληροφορίες και άλλες λύσεις για Ελληνικά. Εγώ χρησιμοποιώ το DynaType 1.2.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832

Όσο για το s/w της Spb (και όχι μόνο), φυσικά και μπορείς να του περάσεις! Το πλήθος των εφαρμογών είναι άπειρο, όρεξη και χρόνο να 'χεις να ψάχνεις...

highway
12 Ιαν. 2008, 20:43
μμμμμ... εμενα η voda δε μου χει στειλει κανενα mms i sms.. Anyway, να σβησω ΟΛΑ τα μηνυματα??

δεν πειράζουν μόνο αυτά, και εγώ δεν ειχα τέτοιου είδους μηνύματα. Είχα αναφορές παράδοσης mms. Εσβησα τις αναφορές παράδοσης και ήταν ΟΚ. Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά ποια ακριβώς μυνήματα πειράζουν.

greenfan
12 Ιαν. 2008, 20:58
Καλωσόρισες στην παρέα! Με το Resco Keyboard θα μπορείς να γράφεις κανονικότατα Ελληνικά (κεφαλαία/μικρά/τονισμένα κ.τ.λ.) και με κατάλληλη ρύθμιση θα μπορείς να έχεις Ελληνικά στα SMS με 160 χαρακτήρες. Δες το παρακάτω thread για περισσότερες πληροφορίες και άλλες λύσεις για Ελληνικά. Εγώ χρησιμοποιώ το DynaType 1.2.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832

Όσο για το s/w της Spb (και όχι μόνο), φυσικά και μπορείς να του περάσεις! Το πλήθος των εφαρμογών είναι άπειρο, όρεξη και χρόνο να 'χεις να ψάχνεις...

Τώρα πλέον είμαι σίγουρος για την επιλογή μου! Τη Δευτέρα θα πάω να το παργγείλω ή να το πάρω είτε από expansys ή από VNP...

ypex
12 Ιαν. 2008, 21:44
Ευχαριστώ κι εγώ φίλε μου για το tip. Παιδευόμουν αρκετό καιρό και δεν έβρισκα τι έφταιγε. Έσβησα όλες τις αναφορές παράδοσης και από τότε το Destinator δουλεύει κανονικά. Τι σχέση όμως μπορούν να έχουν οι αναφορές με την λειτουργία του Destinator? Άβυσσος η ψυχή του τιτάνα χεχε...

illuminatus
12 Ιαν. 2008, 22:30
Κατέβασε από εδώ λεξικά για ελληνικά τα οποία προσθέτεις στο slovoed.
http://www.penreader.com/pocket-pc-dictionaries/greek/index.html
Αν έχεις ήδη cra___ed το πρόγραμμα προσθέτεις όσες γλώσσες θέλεις. Αλλά να στήσεις μόνο το λεξικό και όχι ξανά το πρόγραμμα
Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου ....να σαι καλα !!

illuminatus
12 Ιαν. 2008, 22:35
Psakse tis lingvosoft... einai poly anwtero kai den dimiourgei ta problimata me tis grammatoseires pou exoun paratirithei sto parelthon apo to Slovoed.
Τα εχω εγκαταστησει και τα δυο ... το Slovo ed 2005 εχω παρατηρησει ... οτι ειναι πολυ πιο πλουσιο (145.000 ληματα) απο το lingvosoft !!

WebViRuS
12 Ιαν. 2008, 23:44
παιδιά, επειδή δεν έχω λογαριασμό στη ace για να πάρω μια ρομ. και επειδή σας έχω εκπαιδεύσει να απαντάτε γρήγορα. μπορεί κάποιος να μου κάνει πάσα την official rom του qtek s100?

thanks

Papadopoy
12 Ιαν. 2008, 23:44
Εχω ενα προβλημα βλεπω συνεχεια το κηνιτο χωρις καμια γραμμη στο σημα...μπορει να βοηθησει κανεις?? ευχαριστω

Demon
13 Ιαν. 2008, 01:25
Τώρα πλέον είμαι σίγουρος για την επιλογή μου! Τη Δευτέρα θα πάω να το παργγείλω ή να το πάρω είτε από expansys ή από VNP...

Και από hardware πληκτρολόγιο τι θα κάνεις όσον αφορά τα Ελληνικά; Εγώ που έχω το XDA Exec είχα βάλει το AEKMAP αλλά η απόκρισή του δεν ήταν και η καλύτερη δυνάτή και πολλές φορές όταν έγραφα γρήγορα μου έχανε λέξεις.
Εδώ βέβαια μπορεί να μας πει κάποιος που έχει το Αγγλικό και έχει περάσει το AEKMAP αν παρουσιάζει και στο Kaiser τέτοια συμπτώματα.
Για αυτόν τον λόγο και προτίμησα να παραγγείλω τελικά το Ελληνικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

lagoudakis
13 Ιαν. 2008, 01:42
Εχω ενα προβλημα βλεπω συνεχεια το κηνιτο χωρις καμια γραμμη στο σημα...μπορει να βοηθησει κανεις?? ευχαριστωδοκιμασες μια αλλη καρτα μηπως εχει προβλημα η δικια σου;αλλιως hard reset και αν συνεχιζει το προβλημα τοτε πρεπει να πας μια βολτα απο το σερβις:(

DrMobile
13 Ιαν. 2008, 02:33
Εχω ενα προβλημα βλεπω συνεχεια το κηνιτο χωρις καμια γραμμη στο σημα...μπορει να βοηθησει κανεις?? ευχαριστω
Δοκίμασε να επιλέξεις "GSM" αντί για "Auto" στην επιλογή επιθυμητού τύπου δικτύου στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Αλλά υποθέτω πως θα χάσεις το 3G αν το κάνεις αυτό... Εγώ δεν χρησιμοποιώ 3G κι έτσι το 'χω γυρίσει στο GSM. Από τότε που το έκανα αυτό, το σήμα μου (Vodafone) είναι σταθερό 4/4.

Papadopoy
13 Ιαν. 2008, 02:56
Δεν με πειραζει το 3G καθολου να σε ρωτησω στην απο κατω καρτελα αφηνω auto??

frankidem
13 Ιαν. 2008, 02:56
Παιδια οταν φορτιζει τι κινητο καει εξωτερικα αρκετα .Συμβαινει το ιδιο και σε εσας?

Papadopoy
13 Ιαν. 2008, 03:02
εμενα που το φορτιζα κ το πηραζα μαζι εκαιγε λιγο

DrMobile
13 Ιαν. 2008, 03:54
Δεν με πειραζει το 3G καθολου να σε ρωτησω στην απο κατω καρτελα αφηνω auto??
Ναι, την κάτω καρτέλα την αφήνεις Auto, μόνο την πάνω γύρνα σε GSM. Ελπίζω να σου παίξει. Σ' εμένα στην αρχή που ήταν και οι δύο Auto μου έδειχνε που και που χαμηλό σήμα και μερικές φορές καθόλου. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό, πάντως από τότε που έκανα την αλλαγή είναι 4/4 χωρίς πρόβλημα.

DrMobile
13 Ιαν. 2008, 04:03
Παιδια οταν φορτιζει τι κινητο καει εξωτερικα αρκετα .Συμβαινει το ιδιο και σε εσας?
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά μου φαίνεται ότι με το φορτιστή ζεσταίνεται ελαφρά, ενώ μέσω USB ζεσταίνεται λιγότερο έως καθόλου. Ίσως μέσω USB η φόρτιση είναι αργότερη οπότε και δεν ζεσταίνεται. Πάντως θυμάμαι να το έχω νοιώσει ζεστό με το φορτιστή. Όχι όμως σε σημείο να καίει...

Carpe_Diem
13 Ιαν. 2008, 10:06
Γεια σας . Εχει βγει καινουρια radio? Μετα την 1.27.12.32?

Pstelios
13 Ιαν. 2008, 11:20
Στο developers, όλοι γυρνάνε στην 17 στο radio, αυτό θα κάνω κι εγώ και θα σας πώ :)

keras
13 Ιαν. 2008, 11:21
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά μου φαίνεται ότι με το φορτιστή ζεσταίνεται ελαφρά, ενώ μέσω USB ζεσταίνεται λιγότερο έως καθόλου. Ίσως μέσω USB η φόρτιση είναι αργότερη οπότε και δεν ζεσταίνεται. Πάντως θυμάμαι να το έχω νοιώσει ζεστό με το φορτιστή. Όχι όμως σε σημείο να καίει...

Πάντως, η καλύτερη φόρτιση για την μπαταρία είναι μέσω USB. Φορτίζει πιο αργά και όσες φορές και να το συνδέεις δεν κάνει κακό στην μπαταρία. Άλλωστε, η μπαταρία λιθίου που έχει, πρέπει να φορτίζεται και να μην πέφτει πολύ χαμηλά και να μην αδειάζει συχνά.

keras
13 Ιαν. 2008, 11:23
Στο developers, όλοι γυρνάνε στην 17 στο radio, αυτό θα κάνω κι εγώ και θα σας πώ :)

Για δώσε κανένα link...

zalaros
13 Ιαν. 2008, 11:47

Φίλε για να είμαι ειλικρινής καταλάθος το ανακάλυψα :lol: Είχα κρατήσει backup με το spb backup χωρίς επαφές μηνύματα κτλ. Τις επαφές και τα μηνύματα τα παίρνω backup με το pimbackup. Οπότε είχα επαναφέρει το backup χωρίς εκείνο το μήνυμα που έκανε την ζημιά :blink: Άβυσσος δεν είναι μόνο η ψυχή του kaiser αλλά όλων των windows mobile κινητών ;):lol::lol::lol:

keras
13 Ιαν. 2008, 12:07
Φίλε για να είμαι ειλικρινής καταλάθος το ανακάλυψα :lol: Είχα κρατήσει backup με το spb backup χωρίς επαφές μηνύματα κτλ. Τις επαφές και τα μηνύματα τα παίρνω backup με το pimbackup. Οπότε είχα επαναφέρει το backup χωρίς εκείνο το μήνυμα που έκανε την ζημιά :blink: Άβυσσος δεν είναι μόνο η ψυχή του kaiser αλλά όλων των windows mobile κινητών ;):lol::lol::lol:

Μάλλον άβυσσος η ψυχή του Destinator...
Δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα του Kaizer...

Tna
13 Ιαν. 2008, 14:42
Και από hardware πληκτρολόγιο τι θα κάνεις όσον αφορά τα Ελληνικά; Εγώ που έχω το XDA Exec είχα βάλει το AEKMAP αλλά η απόκρισή του δεν ήταν και η καλύτερη δυνάτή και πολλές φορές όταν έγραφα γρήγορα μου έχανε λέξεις.
Εδώ βέβαια μπορεί να μας πει κάποιος που έχει το Αγγλικό και έχει περάσει το AEKMAP αν παρουσιάζει και στο Kaiser τέτοια συμπτώματα.
Για αυτόν τον λόγο και προτίμησα να παραγγείλω τελικά το Ελληνικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Στο 9100 λειτουργεί άψογα.

DrMobile
13 Ιαν. 2008, 14:57
Αυτό που λες είναι σωστό, γενικά λέγεται ότι η 17 είναι η καλύτερη έκδοση radio αυτή τη στιγμή. Απλά να ενημερώσω ότι η 32 είναι πρακτικά ίδια με την 17, με τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις. Οι μόνες αλλαγές έχουν να κάνουν με τις προδιαγραφές των παρόχων κινητής της κάθε χώρας και όχι κάτι ουσιαστικό (πηγή: xda-developers.com). Οι μεγάλες αλλαγές/βελτιώσεις είναι κυρίως από την 11 στην 17. Αν έχεις 32 ίσως δεν έχει νόημα να βάλεις 17. Εμένα το Kaiser (αγορασμένο από eXpansys Αγγλίας) ήρθε με 32 απ' τη μάνα του και δεν την έχω αλλάξει.

DrMobile
13 Ιαν. 2008, 15:33
Πάντως, η καλύτερη φόρτιση για την μπαταρία είναι μέσω USB. Φορτίζει πιο αργά και όσες φορές και να το συνδέεις δεν κάνει κακό στην μπαταρία. Άλλωστε, η μπαταρία λιθίου που έχει, πρέπει να φορτίζεται και να μην πέφτει πολύ χαμηλά και να μην αδειάζει συχνά.
Επιβεβαιώνω αυτό που λες. Οι μπαταρίες λιθίου είναι πολύ καλύτερο να συμπληρώνονται (top-up) παρά να αφήνονται να αδειάσουν τελείως πριν την κάθε φόρτιση. Αυτό που πολλές φορές προτείνεται για πλήρεις φορτοεκφορτίσεις ισχύει μόνο για τις αρχαίες μπαταρίες νικελίου-καδμίου (NiCd) και σε αρκετά μικρότερο βαθμό για τις NiMH. Όχι όμως για τις λιθίου. Μέσω USB όντως φαίνεται να φορτίζεται λίγο πιο αργά οπότε ίσως είναι καλύτερα για τη μπαταρία.

Papadopoy
13 Ιαν. 2008, 17:28
Δοκίμασε να επιλέξεις "GSM" αντί για "Auto" στην επιλογή επιθυμητού τύπου δικτύου στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Αλλά υποθέτω πως θα χάσεις το 3G αν το κάνεις αυτό... Εγώ δεν χρησιμοποιώ 3G κι έτσι το 'χω γυρίσει στο GSM. Από τότε που το έκανα αυτό, το σήμα μου (Vodafone) είναι σταθερό 4/4.

εχει μεινει σταθερα το σημα στις 2 γραμμες μεσα στο σπιτι εξω ειναι καλυτερα αλλα δεν θα επρεπε να πιανει καλα κ με το 3G?? εγω εχω το at&t titl kaizer k εχω περασει την panosha strada 2 ROM και ραδιο 1.27.12.11 πρεπει να το αλλαξω?? τι διαφορα θα εχει?? ευχαριστω

DrMobile
13 Ιαν. 2008, 17:54
εχει μεινει σταθερα το σημα στις 2 γραμμες μεσα στο σπιτι εξω ειναι καλυτερα αλλα δεν θα επρεπε να πιανει καλα κ με το 3G?? εγω εχω το at&t titl kaizer k εχω περασει την panosha strada 2 ROM και ραδιο 1.27.12.11 πρεπει να το αλλαξω?? τι διαφορα θα εχει?? ευχαριστω
Για το radio έχω ακούσει καλά λόγια για την έκδοση 17. Δοκίμασέ τη. Εγώ έχω την 32 (σχεδόν ίδια με 17) και το σήμα (Vodafone) είναι 4/4, άντε 3/4 που και πού, μέσα στο σπίτι, περιοχή Αθήνα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι, αυτά αλλάζουν ανάλογα με την περιοχή/κτίριο κ.τ.λ. Τώρα για το 3G δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή μου οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι... Υποθέτω πως θα 'πρεπε να παίζει κι αυτό καλά σε κεντρικές περιοχές. Πάντως για το radio νομίζω η 17 πρέπει να είναι αρκετά καλύτερη από την 11, αν θυμάμαι καλά έχει καλύτερη αυτονομία στη μπαταρία (σημαντικό, δεδομένου του ότι το Kaiser είναι σχετικά ενεργοβόρο). Πήγαινε στο www.xda-developers.com στο forum του Kaiser και διάβασε τι λένε. Στην τελική μπορείς πάντα να γυρίσεις στην 11. Εγώ το έχω ακόμα με τη μαμά ROM/radio και δουλεύει τέλεια οπότε δεν θέλω να το πειράξω ακόμα.

Papadopoy
13 Ιαν. 2008, 18:14
τρεις μερες εχω το τηλ κ δεν ξερω κ πολλα ειναι το πρωτο μου ppc το ραδιο αλλαζει οπως η ρομ??

greenfan
13 Ιαν. 2008, 18:30
Μια ερώτηση, το ξυπνητήρι κτυπάει όταν η συσκευή είναι κλειστή;

Tna
13 Ιαν. 2008, 18:41
Όχι . Τα ppc όταν είναι κλειστά , είναι κλειστά!

DrMobile
13 Ιαν. 2008, 18:46
τρεις μερες εχω το τηλ κ δεν ξερω κ πολλα ειναι το πρωτο μου ppc το ραδιο αλλαζει οπως η ρομ??
Τι να σου πω, δεν το έχω κάνει... Δες στο www.xda-developers.com ή περίμενε να απαντήσει κάποιος που ξέρει. Πάντως απ' αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα μάλλον φλασάρεται όπως και η ROM.

keras
13 Ιαν. 2008, 18:51

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στο radio. Μπορείς να φλασάρεις ρομ και αυτό δεν επηρεάζεται.
Μπορείς βέβαια να το αλλάξεις και αυτό αν θες, και εφ' όσον πιστεύεις πως η συσκευή σου στο σήμα gsm δεν αποδίδει καλά...
Συνήθως, οι ρομ λένε με ποιά radio είναι συμβατές, αλλά κατα πάσα πιθανότητα οι τελευταίες ρομ είναι πάντα συμβατές με τα τελευταία radio που κυκλοφορούν...

Papadopoy
13 Ιαν. 2008, 19:17
πιστευω πως δεν αποδιδει καλα στο σημα... ποια εκδοση ραδιο προτεινεις??

christofer05
13 Ιαν. 2008, 20:35
γεια σε ολους

να ρωτησω κατι ηθελα.

εχω το καισερ απο εξπανσυς δεν εχει ελληνικα και εχω ενα προγραμμα σε dos που τ ο εχω στο pc μου.
δοκιμασα εβαλα το demo DOS στο κινητο και τρεχω το προγραμμα το τομολογιση τρεχει κανονικα το μονο που εχω προβλημα ειναι οι χαρακτηρες οι ελληνικοι ,μου τουε εμφανιζη με ιερογλιφικα ,
πως θα το κανω να βλεπει ελληνικα τα γραμματα ?

και κατι αλλο δεν εχω φλασαρη καθολου την rom. εαν το κανω θα εχει καλητερη αποδοση ? η απλα βαζει πιο πολλα προγραμματα μεσα "?

ευχαριστω πολυ

zaharakis
14 Ιαν. 2008, 00:26

welcome to windows mobile issues :lol::lol:

athadef21
14 Ιαν. 2008, 00:30
Για αυτόν τον λόγο και προτίμησα να παραγγείλω τελικά το Ελληνικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχει απαντήσει και ένα άλλο παιδί πρίν από μένα. Μιά χαρά δουλεύει το AEKMAP και στο TyTn II. Κανένα πρόβλημα!

athanaso77
14 Ιαν. 2008, 09:06
εχω το καισερ απο εξπανσυς δεν εχει ελληνικα και εχω ενα προγραμμα σε dos που τ ο εχω στο pc μου.
δοκιμασα εβαλα το demo DOS στο κινητο και τρεχω το προγραμμα το τομολογιση τρεχει κανονικα το μονο που εχω προβλημα ειναι οι χαρακτηρες οι ελληνικοι ,μου τουε εμφανιζη με ιερογλιφικα ,

Exeis allaksei ta regional settings tou PDA sou se greek? An nai tote mallon den ypostirizei ta ellinika to programma sou.

και κατι αλλο δεν εχω φλασαρη καθολου την rom. εαν το κανω θα εχει καλητερη αποδοση ? η απλα βαζει πιο πολλα προγραμματα μεσα "?

Analoga me poia ROM tha flashareis. Oi epiloges einai polles (opws tha exeis diapistwsei) kai gia oles tis apaitiseis. Psakse kai bres poia antapokrinetai perissotero stis dikes sou apaitiseis kai den exeis na xaseis tipota sto na ti dokimaseis.

athanaso77
14 Ιαν. 2008, 09:09
πιστευω πως δεν αποδιδει καλα στο σημα... ποια εκδοση ραδιο προτεινεις??

1.27.12.32

manolis
14 Ιαν. 2008, 09:19
1.27.12.32

Για την αλλαγη radio θελει HARDSPL?

athanaso77
14 Ιαν. 2008, 10:19
Για την αλλαγη radio θελει HARDSPL?

Opwsdipote... gia plirofories edw (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679).

mkaragiannis
14 Ιαν. 2008, 10:33
Aλλος ενας ευτυχισμένος κάτοχος
πολυ καλο αλλα στο querty πληκτρολογιο πως γραφει ελληνικα

athanaso77
14 Ιαν. 2008, 10:44
Aλλος ενας ευτυχισμένος κάτοχος
πολυ καλο αλλα στο querty πληκτρολογιο πως γραφει ελληνικα

Patas "Shift" kai meta "Space" (oxi taftoxrona).

Tna
14 Ιαν. 2008, 10:44
είναι ελληνικό αυτό που έχεις πάρει?

highway
14 Ιαν. 2008, 11:29
γεια σε ολους

να ρωτησω κατι ηθελα.

Εγώ χρησιμοποίησα το PocketDOS, έστησα και msdos6.22, έστησα και όλα όσα έστηνα και τότε στο dos για τα ελληνικά (:rolleyes:) αλλά δεν τα κατάφερα. Νομίζω ότι θα πρέπει η cga(vga) που κάνουν emulate να μπορεί να δεχθεί τα fonts που έχουμε βάλει στο config.sys και μάλλον για αυτό δεν γίνεται. Θα ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή.

costas2by4AIO
14 Ιαν. 2008, 12:24
Ίσως έχει ήδη απαντηθεί, αλλά θέλω να ξανακάνω την ερώτηση :

επειδή, σε άσχετες στιγμές, με βάζει στο internet (με εξαίρεση όταν είναι κλειδωμένο), πως μπορώ να ρυθμίσω να μπαίνω στο (δια)δίκτυο όταν επιθυμώ εγώ και μόνο ?

tranaee
14 Ιαν. 2008, 13:06

επειδή, σε άσχετες στιγμές, με βάζει στο internet (με εξαίρεση όταν είναι κλειδωμένο), πως μπορώ να ρυθμίσω να μπαίνω στο (δια)δίκτυο όταν επιθυμώ εγώ και μόνο ?

Ορίστε, NoData της MoDaCo: http://www.modaco.com/content/Pocket-PC-Software/246171/New-FREE-Utility/

athanaso77
14 Ιαν. 2008, 13:13

No Data (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2944)

tranaee
14 Ιαν. 2008, 13:20
Για όσους χρησιμοποιούν το Kaiser σαν MP3 player, σας συνιστώ να δοκιμάσετε το εξαιρετικό Pocket Music Bundle 5. Είναι εύχρηστο, πανέμορφο εμφανισιακά κι έχει ένα όμορφο Today Plug-In για εύκολη πρόσβαση του player.

Tο σημαντικότερο: Έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου, με 10-band equalizer και ένα πάρα πολύ καλό X-Bass mode. Η ρύθμιση που μου δίνει την καλύτερη ποιότητα είναι το X-Bass σε συνδυασμό με το EQ ρυθμισμένο να ενισχύει ελαφρά τα πρίμα. Μην χρησιμοποιήσετε το EQ για ενίσχυση των μπάσων γιατί παράγονται μικροί θόρυβοι/παραμορφώσεις στα χαμηλά περάσματα σε "απαιτητικά" κομμάτια (δεν μιλάω για clipping, εννοείται ότι έχω χαμηλώσει το preamplifier slider όσο πρέπει κ.τ.λ.). Ο καλύτερος συνδυασμός κατά τη γνώμη μου είναι το X-Bass για τα μπάσα και το EQ για τα πρίμα όπως περιγράφω παραπάνω, κι αυτό γιατί ο αλγόριθμος του X-Bass είναι πολύ ποιοτικός (πολύ καλύτερος από τα μπάσα του EQ). Ο συνδυασμός X-Bass + EQ δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα, ακόμα και με τα φτηνιάρικα ακουστικά της HTC. Δοκίμασα και τον CorePlayer 1.1.1, αλλά αυτός δεν έχει καν X-Bass παρά μόνο EQ, το οποίο έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με αυτό του Pocket Music (μάλλον χρησιμοποιούν τους ίδιους ακριβώς αλγόριθμους).

Ένα αδύνατο σημείο του Pocket Music είναι ο χειρισμός των playlists, θα προτιμούσα να ήταν όπως ο build-in WMP, κατά τ' άλλα όμως είναι super! Highly recommended! :up:

Γειά σου φίλε μου,
Επιτέλους ένας music junkie στην παρέα.
Έχω ακριβώς την ίδια εντύπωση για το Pocket Music αλλά δυστηχώς μου παρουσιάζει κάτι σαν normalization, δηλ. όσο το τσιτώνω αυτό θα μου κατεβάσει αυτόματα πάλι το volume. Στα options δεν έχει τίποτα για normalization on/off. Έστειλα mail και απάντησαν λέγοντάς μου πως το κοιτάζουνε, ακόμα δεν πήρα απάντηση..
Στο S100 που είχα όλα ήταν μια χαρά. Σε σένα το κάνει αυτό?

Συμβουλή: Άκου μουσική από Ν91 -αν δεν έχεις ακούσει ήδη δηλαδή- και θα αναθεωρήσεις πολλά για τα φορητά mp3!!;)

Christav
14 Ιαν. 2008, 15:11
Πως μπορώ να σας παραθέσω μια φωτογραφία της επιφάνειας εργασίας του κινητού μου έτσι ώστε να σας περιγράψω ένα πρόβλημα που έχω με τον ορθογραφικό έλεγχο (ο οποίος δεν δουλεύει);Ευχαριστώ!!

athanaso77
14 Ιαν. 2008, 15:21
Πως μπορώ να σας παραθέσω μια φωτογραφία της επιφάνειας εργασίας του κινητού μου έτσι ώστε να σας περιγράψω ένα πρόβλημα που έχω με τον ορθογραφικό έλεγχο (ο οποίος δεν δουλεύει);Ευχαριστώ!!

Me to Pocket Controller Professional 6.01. Me afto to programma douleveis to PPC sou eksoloklirou apo ton ypologisti sou kai kanei kai afto pou zitas.

mkaragiannis
14 Ιαν. 2008, 16:00
είναι ελληνικό αυτό που έχεις πάρει?
ελληνικο ειναι αλλα οκ το βρηκα πως γραφεις ελληνικα στο qwerty
αλλη μια ερωτηση ομως .... ξεχασα το cd με τους drivers για να κανω συνδεση μεσω καλωδιου usb που μπορω να βρω τους drivers να τους κατεβασω

athanaso77
14 Ιαν. 2008, 16:51
αλλη μια ερωτηση ομως .... ξεχασα το cd με τους drivers για να κανω συνδεση μεσω καλωδιου usb που μπορω να βρω τους drivers να τους κατεβασω

Xreiazesai to ActiveSync 4.5 (http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx) gia Windows XP. Gia Vista theleis to Windows Mobile Device Center (http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx).

mkaragiannis
14 Ιαν. 2008, 16:56
Xreiazesai to ActiveSync 4.5 (http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx) gia Windows XP. Gia Vista theleis to Windows Mobile Device Center (http://www.microsoft.com/windowsmobile/devicecenter.mspx).

ευχαριστω φιλε athanaso77

DrMobile
14 Ιαν. 2008, 17:31
Γειά σου φίλε μου,
Επιτέλους ένας music junkie στην παρέα.
Έχω ακριβώς την ίδια εντύπωση για το Pocket Music αλλά δυστηχώς μου παρουσιάζει κάτι σαν normalization, δηλ. όσο το τσιτώνω αυτό θα μου κατεβάσει αυτόματα πάλι το volume. Στα options δεν έχει τίποτα για normalization on/off. Έστειλα mail και απάντησαν λέγοντάς μου πως το κοιτάζουνε, ακόμα δεν πήρα απάντηση..
Στο S100 που είχα όλα ήταν μια χαρά. Σε σένα το κάνει αυτό?
Γεια σου φίλε tranaee. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Η ένταση φαίνεται να είναι σταθερή, χωρίς auto-normalization. Αυτό που λες το έχει ο CorePlayer και μπορείς να το επιλέξεις on/off. Μιλάω πάντα για ακρόαση μέσω ενσύρματων ακουστικών. Χρησιμοποιείς bluetooth; Μήπως το normalization το κάνει το bluetooth; Πάντως σ' εμένα παίζει σταθερότατα το Pocket Music, χωρίς ανεβοκατεβάσματα φωνής. Απλά αν ανεβάσω τις χαμηλές στο EQ και δεν χαμηλώσω το preamplifier slider τότε κλιπάρει (αλλά δεν κάνει normalization, απλά παραμορφώνει). Ίσως το πρόβλημα που λες να το κάνει το X-Bass με οριακό τσιτάρισμα, αλλά δεν έχω αντιληφθεί κάτι μέχρι τώρα (γενικά δεν ακούω σε τρελές εντάσεις). Θα σου πω αν καταλάβω κάτι.

Συμβουλή: Άκου μουσική από Ν91 -αν δεν έχεις ακούσει ήδη δηλαδή- και θα αναθεωρήσεις πολλά για τα φορητά mp3!!;)
Καλά για να το λες αυτό πρέπει το N91 να είναι το απόλυτο music player! Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' το Kaiser + Pocket Music, φαντάζομαι το N91 θα μαμάει... :music:

Christav
14 Ιαν. 2008, 17:54
Ο ορθογραφικός έλεγχος δεν δουλεύει. Σε όλες τις λέξεις που επιχειρείται να γίνει ορθογραφικός έλεγχος ( μόνο στα Ελληνικά συμβαίνει το πρόβλημα), γίνεται το εξής: Επιλέγει (μαυρίζει) ένα τμήμα μόνο της λέξης και οι διορθωμένες επιλογές που μου προτείνει είναι λάθος. Π.χ. Γράφω λανθασμένα την λέξη «ΜΕΤΩΠΟ» σαν «ΜΕΤΟΠΟ» και στον ορθογραφικό έλεγχο επιλέγει μόνο το τμήμα «ΜΕΤΟ» (δηλ.ΜΕΤΟΠΟ) και οι επιλογές που μου δίνει είναι ΜΕΕΤ, ΜΕΤ, ΜΕΤΕ, ΜΕΑΤ, ΜΕΙΤΟ). Άλλαξα το λεξικό στα Αγγλικά και μετά ξανά στα Ελληνικά μήπως και έφτιαχνε αλλά τίποτα. Το κινητό έχει τη ROM της μάνας του, αγορασμένο από ACE HELLAS.Ξέρει κανείς κάτι γι’ αυτό;;;

costas2by4AIO
14 Ιαν. 2008, 19:36
tranaee & athanaso77 & λοιπά αξιότιμα έλη του forum, σας χιλιοευχαριστώ.

tranaee
14 Ιαν. 2008, 22:00
Γεια σου φίλε tranaee. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Η ένταση φαίνεται να είναι σταθερή, χωρίς auto-normalization. Αυτό που λες το έχει ο CorePlayer και μπορείς να το επιλέξεις on/off. Μιλάω πάντα για ακρόαση μέσω ενσύρματων ακουστικών. Χρησιμοποιείς bluetooth; Μήπως το normalization το κάνει το bluetooth; Πάντως σ' εμένα παίζει σταθερότατα το Pocket Music, χωρίς ανεβοκατεβάσματα φωνής. Απλά αν ανεβάσω τις χαμηλές στο EQ και δεν χαμηλώσω το preamplifier slider τότε κλιπάρει (αλλά δεν κάνει normalization, απλά παραμορφώνει). Ίσως το πρόβλημα που λες να το κάνει το X-Bass με οριακό τσιτάρισμα, αλλά δεν έχω αντιληφθεί κάτι μέχρι τώρα (γενικά δεν ακούω σε τρελές εντάσεις). Θα σου πω αν καταλάβω κάτι.

Καλά για να το λες αυτό πρέπει το N91 να είναι το απόλυτο music player! Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ' το Kaiser + Pocket Music, φαντάζομαι το N91 θα μαμάει... :music:
Δεν μπορεί θα στο κάνει κι εσένα..:wacko:
Λοιπόν τσίταρε τα γκάζια όλα τα volume τέρμα δηλαδή, με xbass on και eq on στο rock. Γύρνα το σε winamp skin mode. Βάλε metal ή κάτι άλλο δυνατό με αυξομοιώσεις στην ένταση.
Άστο να παίζει λίγη ώρα και παρατήρησε πως χαμηλώνει σιγά-σιγά. Αν τώρα πειράξεις λίγο κάποιο ποτενσιόμετρο του eq έστω και λίγο αυτό θα ξαναδώσει full ένταση και άντε πάλι κάτω σιγά-σιγά. Το κάνει και με καλώδιο και με stereo BT. To παράξενο είναι πως ένα κουμπάκι "AUTO" δίπλα στο "ON" του eq θα'πρεπε να κάνει αυτή τη δουλειά αλλά δεν δίνει καμμιά διαφορά κλειστό ή ανοικτό.
Λοιπόν τι λές?

nobleman
15 Ιαν. 2008, 01:08
Είχα καιρό να μπω και ρωτώ μήπως βγήκε καμιά καινούργια αστεράτη ROM να παίξουμε λίγο εδώ στην ξενητειά;

DrMobile
15 Ιαν. 2008, 03:15
Δεν μπορεί θα στο κάνει κι εσένα..:wacko:
Λοιπόν τσίταρε τα γκάζια όλα τα volume τέρμα δηλαδή, με xbass on και eq on στο rock. Γύρνα το σε winamp skin mode. Βάλε metal ή κάτι άλλο δυνατό με αυξομοιώσεις στην ένταση.
Άστο να παίζει λίγη ώρα και παρατήρησε πως χαμηλώνει σιγά-σιγά. Αν τώρα πειράξεις λίγο κάποιο ποτενσιόμετρο του eq έστω και λίγο αυτό θα ξαναδώσει full ένταση και άντε πάλι κάτω σιγά-σιγά. Το κάνει και με καλώδιο και με stereo BT. To παράξενο είναι πως ένα κουμπάκι "AUTO" δίπλα στο "ON" του eq θα'πρεπε να κάνει αυτή τη δουλειά αλλά δεν δίνει καμμιά διαφορά κλειστό ή ανοικτό.
Λοιπόν τι λές?
ΟΚ, μόλις το δοκίμασα και έχεις δίκιο, με τις ρυθμίσεις που αναφέρεις παραπάνω το κάνει και σε μένα όπως το περιγράφεις. Αλλά δεν θα έλεγα ότι φταίει το Pocket Music σαν πρόγραμμα, απλά προσπαθεί να αποφύγει το κλιπάρισμα (παραμόρφωση) εφαρμόζοντας auto-normalization. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους άλλους players, απλά κάποιοι σε αφήνουν να κλείσεις το auto-normalization με αποτέλεσμα να έχεις παραμόρφωση.

Γενικά όταν τα sliders του EQ (κυρίως των μπάσων) είναι αρκετά πάνω απ' τη μέση επιβάλλεται να χαμηλώσεις το preamp slider γιατί αλλιώς φέρνεις το h/w στα όριά του και δεν μπορεί πλέον να αναπαράγει σωστά τον τελικό ήχο. Αν παρατηρήσεις, όταν ενεργοποιείς το X-Bass χαμηλώνει αυτόματα η ένταση για να μπορέσει να έχει περιθώριο να ενισχύσει τα μπάσα. Αντίθετα στο Rock preset του EQ (όπως περιέργως και στα περισσότερα EQ presets αρκετών players) έχουν το preamp στο 0 (στη μέση) με αποτέλεσμα να έχουμε κλιπάρισμα ή auto-normalization. Η λύση είναι απλά να κατεβάσεις το preamp slider μερικά clicks κάτω απ' το 0 για να δώσεις περιθώριο στους αλγόριθμους να "αναπνεύσουν". Αν το κάνεις αυτό δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα (δεν θα κάνει auto-normalization ούτε θα κλιπάρει), αλλά φυσικά θα έχεις χαμηλότερη ένταση. :D

Αυτό που προτείνω εγώ είναι το X-Bass για τα μπάσα (το οποίο δίνει πολύ ποιοτικό μπάσο χωρίς να κάνει auto-normalization), σε συνδυασμό με το EQ μόνο για τα πρίμα (τα μπάσα του EQ να είναι flat), δες το screenshot. Άν το κάνεις αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα. Γιαυτό κι εγώ δεν το είχα εντοπίσει. Αν τσιτάρεις τα μπάσα στο EQ πρέπει αναγκαστικά να κατεβάσεις το preamp...

Tna
15 Ιαν. 2008, 03:21
Ο ορθογραφικός έλεγχος δεν δουλεύει. Σε όλες τις λέξεις που επιχειρείται να γίνει ορθογραφικός έλεγχος ( μόνο στα Ελληνικά συμβαίνει το πρόβλημα), γίνεται το εξής: Επιλέγει (μαυρίζει) ένα τμήμα μόνο της λέξης και οι διορθωμένες επιλογές που μου προτείνει είναι λάθος. Π.χ. Γράφω λανθασμένα την λέξη «ΜΕΤΩΠΟ» σαν «ΜΕΤΟΠΟ» και στον ορθογραφικό έλεγχο επιλέγει μόνο το τμήμα «ΜΕΤΟ» (δηλ.ΜΕΤΟΠΟ) και οι επιλογές που μου δίνει είναι ΜΕΕΤ, ΜΕΤ, ΜΕΤΕ, ΜΕΑΤ, ΜΕΙΤΟ). Άλλαξα το λεξικό στα Αγγλικά και μετά ξανά στα Ελληνικά μήπως και έφτιαχνε αλλά τίποτα. Το κινητό έχει τη ROM της μάνας του, αγορασμένο από ACE HELLAS.Ξέρει κανείς κάτι γι’ αυτό;;;

Εννοείς στα μηνύματα? στα SMS δεν δουλεύει η ορθογραφία γιατί το METOΠΟ είναι σαν να γράφεις metoΠΟ και βάζει το meto στα κεφαλαία. μόνο γίνεται να αποσταλεί sms με 160 και έτσι δεν κάνει ορθογραφικό έλεγχο

domal
15 Ιαν. 2008, 10:28
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359329

ραδιο στο Καισερ ????

athanaso77
15 Ιαν. 2008, 10:31
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359329

ραδιο στο Καισερ ????

Ginetai mia prospatheia... tha deiksei!

tranaee
15 Ιαν. 2008, 10:35
Αυτό που προτείνω εγώ είναι το X-Bass για τα μπάσα (το οποίο δίνει πολύ ποιοτικό μπάσο χωρίς να κάνει auto-normalization), σε συνδυασμό με το EQ μόνο για τα πρίμα (τα μπάσα του EQ να είναι flat), δες το screenshot. Άν το κάνεις αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα. Γιαυτό κι εγώ δεν το είχα εντοπίσει. Αν τσιτάρεις τα μπάσα στο EQ πρέπει αναγκαστικά να κατεβάσεις το preamp...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα φίλε μου και ο τρόπος που περιγράφεις πραγματικά δουλεύει αλλά δυστηχώς ξαναγυρίζουμε εκεί που αρχίσαμε δηλαδή στο επίπεδο έντασης που μας φέρνει το normalization..:wacko:

Νομίζω πως φταίνε τα window 6 mobile.. Στα 3.1 δεν το έκανε αυτό και γενικά τα ppc φημιζότανε για τις μεγάλες εντάσεις τους. Ακόμα και o WMPlayer είχε super ένταση. Μας γλυτώνει και πάλι όμως το ανοικτό λογισμικό που κάποιοι θα διορθώσουν κάπως τα πράγματα αλλά η ουδετερότητα των γεύσεων, η χαλιναγώγηση των παθών και το κόψιμο των αρχ*διών είναι τα σημάδια των καιρών μας..

Αντισταθείτε λοιπόν φίλοι μου:
- 3.1 wmobile στα PDA σας
- Καρμπυρατέρ στις μηχανές και στα αυτοκίνητά σας
- Βυνίλια στα πικάπ σας...μάλλον μακριά το πήγα εε?.. μέχρι το Ν91.. έλεος δε θα το αντέξω το πιο πίσω..:lol:

Christav
15 Ιαν. 2008, 12:02
Εννοείς στα μηνύματα? στα SMS δεν δουλεύει η ορθογραφία γιατί το METOΠΟ είναι σαν να γράφεις metoΠΟ και βάζει το meto στα κεφαλαία. μόνο γίνεται να αποσταλεί sms με 160 και έτσι δεν κάνει ορθογραφικό έλεγχο

Tna φαίνεται να έχεις δίκιο αν και ο ορθογραφικός έλεγχος δεν δουλεύει ούτε στις σημειώσεις ή κατά τη δημιουργία κειμένου στο Word. Μόνο το λεξικό δουλεύει. Thanks anyway!

DrMobile
15 Ιαν. 2008, 15:55
Αντισταθείτε λοιπόν φίλοι μου:
- 3.1 wmobile στα PDA σας
- Καρμπυρατέρ στις μηχανές και στα αυτοκίνητά σας
- Βυνίλια στα πικάπ σας...μάλλον μακριά το πήγα εε?.. μέχρι το Ν91.. έλεος δε θα το αντέξω το πιο πίσω..:lol:
Χεχε...! Έτσι, έτσι! :lol:

Εγώ δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν βάζουν οι κατασκευαστές λίγο δυνατότερους ενισχυτές ακουστικών... Είναι η πιο απλή και σωστή λύση. Αναλογικό μέρος έτσι κι αλλιώς υπάρχει, κάντε το λίγο πιο δυνατό ντε! Κάπου είχα ακούσει για έναν Γαλλικό νόμο που περιόριζε και καλά την ένταση του ήχου για προστασία του ακροατή (δεν πάνε να μαμηθούνε λέω εγώ)... Κάτι μου λέει ότι μπορεί επίτηδες να κρατάνε την ένταση σχετικά χαμηλή... Τι να πω... :confused: Είναι πάντως ένα θέμα αυτό, ειδικά με χρήση EQ και άλλων φίλτρων που χρειάζονται headroom για να λειτουργήσουν.

Εγώ σου λέω κράτα το διαμαντάκι N91 που έχεις. Απ' ό,τι διαβάζω είναι πραγματικά κορυφαίο σε ποιότητα/ένταση ήχου. Ευτυχώς εγώ ακούω αρκετά χαμηλότερα από σένα οπότε με καλύπτει απόλυτα το Kaiser. Απλά μου φαίνεται παράλογο να μη βάζουν δυνατότερους headphone amps στα gadgets. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Sony laptop μου και σ' ένα παλιό Sony Discman μου. Καλή ποιότητα αλλά σχετικά χαμηλή ένταση... Κάτι παίζεται, δεν εξηγείται... :what:

Hyde
15 Ιαν. 2008, 20:55
Ερώτηση σχετικά με αυτό:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6365&sid=f78139e39760f0ce060846467d0bf882

Υπάρχει κανένας κίνδυνος να το περάσω; Βελτιώσεις στην ποιότητα υπάρχουν;

Ξέρεις κανείς ;

tranaee
15 Ιαν. 2008, 22:07
double post, sorry

tranaee
15 Ιαν. 2008, 22:09
Χεχε...! Έτσι, έτσι! :lol:

Εγώ δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί δεν βάζουν οι κατασκευαστές λίγο δυνατότερους ενισχυτές ακουστικών... Είναι η πιο απλή και σωστή λύση. Αναλογικό μέρος έτσι κι αλλιώς υπάρχει, κάντε το λίγο πιο δυνατό ντε! Κάπου είχα ακούσει για έναν Γαλλικό νόμο που περιόριζε και καλά την ένταση του ήχου για προστασία του ακροατή (δεν πάνε να μαμηθούνε λέω εγώ)... Κάτι μου λέει ότι μπορεί επίτηδες να κρατάνε την ένταση σχετικά χαμηλή... Τι να πω... :confused: Είναι πάντως ένα θέμα αυτό, ειδικά με χρήση EQ και άλλων φίλτρων που χρειάζονται headroom για να λειτουργήσουν.

Εγώ σου λέω κράτα το διαμαντάκι N91 που έχεις. Απ' ό,τι διαβάζω είναι πραγματικά κορυφαίο σε ποιότητα/ένταση ήχου. Ευτυχώς εγώ ακούω αρκετά χαμηλότερα από σένα οπότε με καλύπτει απόλυτα το Kaiser. Απλά μου φαίνεται παράλογο να μη βάζουν δυνατότερους headphone amps στα gadgets. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Sony laptop μου και σ' ένα παλιό Sony Discman μου. Καλή ποιότητα αλλά σχετικά χαμηλή ένταση... Κάτι παίζεται, δεν εξηγείται... :what:

Είσαι πάλι εντός θέματος φίλε μου και χαίρομαι ιδαίτερα γι'αυτό.
Άν έχεις όρεξη για διάβασμα τσέκαρε αυτό το thread που είχα ανοίξει στο Esato: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141184
Έχει μερικά ωραία tips για ποιότητα και ένταση και περιγράφει την περιπέτειά μου με το W950i (όχι δεν ξαναγοράζω ποτέ SE τέλος!)

_KOSTASKELLAS_
15 Ιαν. 2008, 22:19
kalispera kai kalos ir8a:lol::)
apo ayrio eimai kai ego enas akoma katoxos tou kaiser afou meta apo poli skepsi kai stenaxoria ipa na apoxeretiso to poliagapimeno mou artemis.
2 erotisoules mono:happy:
ti kalo kai magiremeno iparxei ektos apo tin original rom tis ace???
i diadikasia einai i idia opos kai se alla ppc.kseklidoma uspl klp???

manolis
15 Ιαν. 2008, 22:56
kalispera kai kalos ir8a:lol::)
apo ayrio eimai kai ego enas akoma katoxos tou kaiser afou meta apo poli skepsi kai stenaxoria ipa na apoxeretiso to poliagapimeno mou artemis.
2 erotisoules mono:happy:
ti kalo kai magiremeno iparxei ektos apo tin original rom tis ace???
i diadikasia einai i idia opos kai se alla ppc.kseklidoma uspl klp???

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378

Εδω τα εχει ολα!

_KOSTASKELLAS_
16 Ιαν. 2008, 11:31
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378

Εδω τα εχει ολα!

eyxaristo;)
ekana paragelia ayto
http://www.photoagora.gr/sansdisk-micro-sd-hc-4gb-class-2-with-micro-reader-p32759.html
elpizo na paizei kai na min exo problima

athanaso77
16 Ιαν. 2008, 11:41
eyxaristo;)
ekana paragelia ayto
http://www.photoagora.gr/sansdisk-micro-sd-hc-4gb-class-2-with-micro-reader-p32759.html

Min anisixeis... tha paizei kanonika. Na tonisoume bebaia oti oson afora tis SDHC kalo einai na protimoume oso ginetai megalytero class giati oso megalytero einai.... toso grigoroteri einai i karta (kai akriboteri omws).

tranaee
16 Ιαν. 2008, 11:46
eyxaristo;)
ekana paragelia ayto

Κοίτα κι αυτό http://www.bargainmemorycards.co.uk/product/6gb-sandisk-microsd-microsdhc-memory-card
Καλή τιμή και σε 2 μέρες μου ήρθε..

_KOSTASKELLAS_
16 Ιαν. 2008, 12:04
Κοίτα κι αυτό http://www.bargainmemorycards.co.uk/product/6gb-sandisk-microsd-microsdhc-memory-card
Καλή τιμή και σε 2 μέρες μου ήρθε..

tora einai arga:happy:eyxaristo pantos:)
an kai pisteyo oti ta 4gb einai iper arketa.
ante ir8e i ora na pao na paralabo.entiposeis to mesimeri
(noi8o san ena mikro paidaki pou paei na parei kainourio paixnidaki.kalo einai ayto tora????):lol::lol::lol:

tranaee
16 Ιαν. 2008, 12:22
tora einai arga:happy:eyxaristo pantos:)
an kai pisteyo oti ta 4gb einai iper arketa.
ante ir8e i ora na pao na paralabo.entiposeis to mesimeri
(noi8o san ena mikro paidaki pou paei na parei kainourio paixnidaki.kalo einai ayto tora????):lol::lol::lol:

Ψυχραιμία.. Χτενίσου, βάλε κολονίτσα, από το χεράκι και όλα θα πάνε καλά:baby:
Πρόσεξε, ευτυχώς που το θυμήκα να σου το πω πριν το ανοίξεις για πρώτη φορά.. Μην φρικάρεις από τις πολλές επανεκινήσεις.. Σου παραθέτω αυτά από το επίσημο: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5719

"Όσοι πάρετε το TyTN II θα προσέξετε ότι ίσως να χρειαστούν και 6 επανεκινήσεις (συμπεριλαμβάονται τα reset μετά την ευθυγράμμιση της οθόνης) πριν μπορέσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας.

Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς είναι ο νέος τρόπος εγκατάστασης των Customization Packages της HTC.

Οπότε εαν βλέπετε τη συσκευή σας να κάνει επαναλαμβανόμενα Reset την πρώτη φορά, είναι φυσιολογικό καθώς στο κάθε reset γίνεται και διαφορετική διαδικασία.

Πλέον χρησιμοποιείται ο Microsoft Update Agent οπότε και ότι ενημερώσεις έχουμε στα Ελληνικά θα γίνονται από τον χρήστη ακομή και OTA (over-the-air = GPRS, WiFi) χωρίς να απαιτείται hard reset." ;)

nobleman
16 Ιαν. 2008, 12:42
Δεν συνδέεται με τίποτα με το ιντερνετ όταν κάνω συγχρονισμό. Έχω βάλει την τελευταία (17/12/2007?) ROM του Dutty. Τι μπορεί να συμβαίνει;

_KOSTASKELLAS_
16 Ιαν. 2008, 15:14
Ψυχραιμία.. Χτενίσου, βάλε κολονίτσα, από το χεράκι και όλα θα πάνε καλά:baby:
:dance:
:lol::lol::lol:
loipon apisteyta omorfo alla kai apisteyta bari:shock:(se sxesi me to p3300)
oso anafora tis epanekiniseis den blepo na xriazete giati to pira elafros metaxirismeno 1 mina:happy:kai sti misi timi:)
sto pliktrologio pos grafoume ellinika den exo kataferei akoma:secret:

kai kati akoma .i mprosta camera einai kaliteri apo tin piso i einai i idea mou????

athanaso77
16 Ιαν. 2008, 15:27
sto pliktrologio pos grafoume ellinika den exo kataferei akoma:secret:

Ean i syskevi einai tis ACE Hellas... me "Shift" kai meta "Space" (oxi taftoxrona)

kai kati akoma .i mprosta camera einai kaliteri apo tin piso i einai i idea mou????

Idea sou einai. :happy:

DrMobile
16 Ιαν. 2008, 15:38
Είσαι πάλι εντός θέματος φίλε μου και χαίρομαι ιδαίτερα γι'αυτό.
Άν έχεις όρεξη για διάβασμα τσέκαρε αυτό το thread που είχα ανοίξει στο Esato: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141184
Έχει μερικά ωραία tips για ποιότητα και ένταση και περιγράφει την περιπέτειά μου με το W950i (όχι δεν ξαναγοράζω ποτέ SE τέλος!)
Νομίζω είμαστε στην ίδια συχνότητα ως αναφορά τα music players. Οι εταιρίες μάλλον στοχεύουν στον απλό χρήστη που θα ακούσει κι ένα τραγουδάκι έτσι για να περάσει η ώρα... Τελικά λίγα κινητά (βλέπε N91 και ίσως το iPhone) είναι για τρελαμένους σαν εμάς... :lol:

Συμφωνώ με το thread σου για τα SE... Παραλίγο να αγοράσω το W910i (και καλά επειδή είναι Walkman phone και θα έχει κορυφαίο ήχο). Ευτυχώς διάβασα τα forums και τη γλίτωσα. Δε λέω, όμορφο, λεπτό κινητάκι αλλά τι να το κάνω όταν είναι πατάτα σαν player? Σκεφτόμουνα να χτυπήσω και τo W580i αλλά σ' αυτό ραγίζουν λέει τα πλήκτρα στο keypad... Άντε καλά... Ντροπή SE... :down:

athanaso77
16 Ιαν. 2008, 16:08
Νομίζω είμαστε στην ίδια συχνότητα ως αναφορά τα music players. Οι εταιρίες μάλλον στοχεύουν στον απλό χρήστη που θα ακούσει κι ένα τραγουδάκι έτσι για να περάσει η ώρα... Τελικά λίγα κινητά (βλέπε N91 και ίσως το iPhone) είναι για τρελαμένους σαν εμάς... :lol:

Συμφωνώ με το thread σου για τα SE... Παραλίγο να αγοράσω το W910i (και καλά επειδή είναι Walkman phone και θα έχει κορυφαίο ήχο). Ευτυχώς διάβασα τα forums και τη γλίτωσα. Δε λέω, όμορφο, λεπτό κινητάκι αλλά τι να το κάνω όταν είναι πατάτα σαν player? Σκεφτόμουνα να χτυπήσω και τo W580i αλλά σ' αυτό ραγίζουν λέει τα πλήκτρα στο keypad... Άντε καλά... Ντροπή SE... :down:

:offtopic: Mias kai afti i syzitisi einai entelws off topic kalo einai na mi synexistei allo se afto to thread. :offtopic:

ταξιδιωτης22
16 Ιαν. 2008, 16:56
Υπαρχει καταστημα στην Ελλαδα που να πουλαει brando protector για το Kaiser;

και βεβαια υπαρχει! www.play247.gr απλα δες αν υπαρχει διαθεσιμοτητα!;)

και δεν κανει ενα search στο ebay που θα τα βρει με 5-6 ευρω?κριμα να δωσει 17 ευρω.

KONSTANTIN_KARAB
16 Ιαν. 2008, 17:48
και δεν κανει ενα search στο ebay που θα τα βρει με 5-6 ευρω?κριμα να δωσει 17 ευρω.

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_KOSTASKELLAS_
16 Ιαν. 2008, 18:16
mono kai mono pou kanei enalagi sta noumera se katroula me 2 ari8mous xoris na kaneis soft reset h na apenergopieis tilefono apo to commanager eimai katen8ousiazmenos:clap::yahoo::clap:
kai tin enalagi apo to ena noumero sto allo tin kanei apisteyta grigora:dance:
to plikrologio sini8izete paaaara poli eukola ayto omos pou den blepo na sini8izete einai to baros tou:blink:

Demon
16 Ιαν. 2008, 18:39
Ξέρει κανείς κατάστημα που να το έχει διαθέσιμο Αθήνα;
Και αν κάνει ταυτόχρονα και συνδέσεις σε Wind ακόμα καλύτερα.

Tna
16 Ιαν. 2008, 19:03
Ean i syskevi einai tis ACE Hellas... me "Shift" kai meta "Space" (oxi taftoxrona)

Idea sou einai. :happy:

σε ποιότητα είναι καλύτερη. Σε αριθμό pixels είναι "χειρότερη" με την έννοια πως δεν μπορείς να βγάλεις τόσο μεγάλες Photo

tranaee
16 Ιαν. 2008, 19:12
:offtopic: Mias kai afti i syzitisi einai entelws off topic kalo einai na mi synexistei allo se afto to thread. :offtopic:
Μία από τις βασικές λειτουργίες του tytnII είναι ο windows media player.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος φίλε μου για την άστοχη αυτή παρατήρηση και κάθετος πως η συζήτηση αυτή είναι On Topic.
Σίγουρα είναι περισσότερο ontopic από τις ατέλειωτες συζητήσεις για φλασαρίσματα και μαγειρέματα, οι οποίες θα μπορούσαν να ανήκουν σε κάποιο thread τύπου "πειράγματα και αναβαθμίσεις", σε όλα τα σοβαρά forum αυτό ισχύει, και όχι στο γενικό thread με όνομα "HTC Kaiser" στο οποίο περιγράφονται αναλυτικότερα οι βασικές χρήσεις του ppc. Μία απ' αυτές είναι και ο Music Player.:)

- δεν έχω τίποτα με τα φλασαρίσματα μη με παρεξηγείται παιδιά και γω μαζί σας είμαι, αλλά δε θέλω να τ'ακούω όταν βρίσκω έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται κι αυτός να δει το κάιζερ σαν
music player (ούτως ή άλλως η HTC το προωθεί σαν "πολυμηχάνημα"). Νομίζω ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεδιπλωθεί κάποτε κι αυτή του η διάσταση..-

KONSTANTIN_KARAB
16 Ιαν. 2008, 21:25

ΠΛΑΙΣΙΟ?????!!!!!!!!!!!Νομιζω πως το εχει!!!!

MaterialDefender
16 Ιαν. 2008, 21:30

Στο Public το πρωί είχε κάποια κομμάτια.

Papadopoy
16 Ιαν. 2008, 22:13
[QUOTE=tranaee;2196190]Μία από τις βασικές λειτουργίες του tytnII είναι ο windows media player.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος φίλε μου για την άστοχη αυτή παρατήρηση και κάθετος πως η συζήτηση αυτή είναι On Topic.
Σίγουρα είναι περισσότερο ontopic από τις ατέλειωτες συζητήσεις για φλασαρίσματα και μαγειρέματα, οι οποίες θα μπορούσαν να ανήκουν σε κάποιο thread τύπου "πειράγματα και αναβαθμίσεις", σε όλα τα σοβαρά forum αυτό ισχύει, και όχι στο γενικό thread με όνομα "HTC Kaiser" στο οποίο περιγράφονται αναλυτικότερα οι βασικές χρήσεις του ppc. Μία απ' αυτές είναι και ο Music Player.:)

καπου ειχε αναφερθει για την ενταση του ακουστικου νομιζω επειδη εγω δεν ακουω πολυ καλα απο το ακουστικο μπορει να βοηθησει καποιος??

tranaee
16 Ιαν. 2008, 22:34

Όχι δεν είναι η ιδέα σου. Απλά ανακάλυψες την αχίλλειο πτέρνα του κάιζερ, την έλλειψη video drivers για το chipset της Ati που "φοράει" ο Qualcomm. Κατά την προεπισκόπηση της κάμερας όλο το video bandwidth των 3MPixels περνάει από τη CPU όπως και όλες οι άλλες λειτουργίες βέβαια κάνοντας το κάιζερ να φαίνεται σαν ένα pda 4ετίας. http://www.youtube.com/watch?v=7sjS9zz2bww
Στη μικρότερη λοιπόν VGA κάμερα τα βρίσκει πιό εύκολα έχοντας να διαχειριστεί λιγότερο από 1/3 MPixel video πληροφορία γι'αυτό και η φυσιολογική κίνηση στην οθόνη σου.
Περιγραφικός ο poster του xda-developers: "..we should not forget that the lack of a display driver has a far more widespread effect than only the sluggish performance of video playback. Please mind that all the work that the ATI chip would be doing if there actually was a driver is now done by the main CPU, so it will have less time to service other processes and thus slows down the already-not-so-very-responsive WM6 even more.

I'd like to think of it as using Windows XP on a PC with an nVidia GeForce 8800GT with the Generic VGA drivers instead of the ForceWare drivers. You'll notice a severe performance degredation in about every area, not only while using a DirectDraw app..."

Δες εδώ (σχεδόν όλα τα sticky αφορούν στο θέμα): http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=377

Δηλώνουμε την "ενόχλησή" μας εδώ: http://www.petitiononline.com/tytn2vid/

KONSTANTIN_KARAB
16 Ιαν. 2008, 23:23
Στο Public το πρωί είχε κάποια κομμάτια.

Α!!!!ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!!!!!

_KOSTASKELLAS_
17 Ιαν. 2008, 00:35
Όχι δεν είναι η ιδέα σου. Απλά ανακάλυψες την αχίλλειο πτέρνα του κάιζερ

eimai kalos telika:lol::):lol:
pera apo tin plaka perimena poli kaliteri piotita stis fotografies.exo mprosta mou ena k800 kai to kaiser kai iparxei treli diafora se piotita(etsi blepo diladi).
to mprostino meros me ta koumpakia kato apo tin o8oni kouniete etsi ola mazi h einai mono sto diko mou epidi einai metaxirismeno???iparxei mia sxetiki xalarotita:O

DrMobile
17 Ιαν. 2008, 00:53
Μία από τις βασικές λειτουργίες του tytnII είναι ο windows media player.

- δεν έχω τίποτα με τα φλασαρίσματα μη με παρεξηγείται παιδιά και γω μαζί σας είμαι, αλλά δε θέλω να τ'ακούω όταν βρίσκω έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται κι αυτός να δει το κάιζερ σαν
music player (ούτως ή άλλως η HTC το προωθεί σαν "πολυμηχάνημα"). Νομίζω ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεδιπλωθεί κάποτε κι αυτή του η διάσταση..-
Η συζήτηση είναι on-topic, απλά μάλλον είναι λίγοι αυτοί που την ψάχνουν τόσο πολύ στο θέμα του ήχου... Εγώ δοκίμασα 5 διαφορετικούς players στο Kaiser για να καταλήξω στο Pocket Music 5, γιαυτό και έκανα το mini-review με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, για να βοηθήσω όσους την ψάχνουν όπως εμείς. :) Νομίζω ήταν πολύ καλό που το αναδείξαμε το θέμα αυτό.

Το συμπέρασμά μου μέχρι στιγμής είναι ναι στο Kaiser σαν MP3 player, με το κατάλληλο s/w δίνει πολύ καλή ποιότητα (hi-fi), με μόνο μειονέκτημα το ότι με ΕQ + φίλτρα δεν ανεβαίνει σε τρελές εντάσεις (εμένα προσωπικά με υπερκαλύπτει, συνήθως ακούω στο 80-85% volume με τις ρυθμίσεις που πρότεινα εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2189533#post2189533) και εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2194025#post2194025)).

DrMobile
17 Ιαν. 2008, 01:05
to mprostino meros me ta koumpakia kato apo tin o8oni kouniete etsi ola mazi h einai mono sto diko mou epidi einai metaxirismeno???iparxei mia sxetiki xalarotita:O
Φυσιολογικό είναι, μην ανησυχείς, το κάνει και σε μένα όπως και σε πολλούς άλλους, έχει ξανααναφερθεί στο thread. Θα έλεγα πως ίσως είναι το μοναδικό μειονέκτημα στο Kaiser από πλευράς ποιότητας κατασκευής. Θα μπορούσαν να το είχαν λίγο πιο εφαρμοστό και ίσως μεταλλικό (αντί για το χαλαρό βαμμένο πλαστικό που βάλανε). Μικρό το κακό πάντως, σαν σύνολο είναι πολύ ποιοτικό, δεν χορταίνω να το θαυμάζω... Λιχουδιά! :D

_KOSTASKELLAS_
17 Ιαν. 2008, 15:37
σαν σύνολο είναι πολύ ποιοτικό, δεν χορταίνω να το θαυμάζω... Λιχουδιά! :D

mporo na po oti exeis dikio:)
simera sti douleia pa8an plaka oi sinadelfoi.exo mazikes paragelies:lol::lol:
kai kati akoma pou mou ekane entiposi einai oti to internet einai poli pio grigoro.idea mou??
meso wind non stop plus.me to p3300 den tis anige toso grigora tis selides.me ayto ego to diabolaki tis anigi sfaira:blink:
ayto pou den exo kataferei akoma einai pos bgeneis apo to gprs
me to p3300 patouses to kokino tilefonaki me to kaiser kratontas to patimeno klidonei:(
pos bgeneis???

DrMobile
17 Ιαν. 2008, 16:08
mporo na po oti exeis dikio:)
simera sti douleia pa8an plaka oi sinadelfoi.exo mazikes paragelies:lol::lol:
kai kati akoma pou mou ekane entiposi einai oti to internet einai poli pio grigoro.idea mou??
meso wind non stop plus.me to p3300 den tis anige toso grigora tis selides.me ayto ego to diabolaki tis anigi sfaira:blink:
Ναι είναι πολύ δυνατό το τιτανάκι... Έχω βάλει το Resco Explorer 2007 και εκτός απ' τα γνωστά εργαλεία για αρχεία και registry έχω και πρόσβαση σε FTP servers και έχω κάνει map τους σκληρούς του desktop και laptop οπότε βλέπω τα πάντα απ' το Kaiser μέσω Wi-Fi. Μου έχει κάνει εντύπωση η πολύ γρήγορη σύνδεση με Wi-Fi. Κλειδώνει σχεδόν αμέσως μετά το άνοιγμα. Και πάντα με WPA encryption. Ούτε ο φορητός μου δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα. :cool:

Διαμαντάκι το Kaiser, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :drool:

KONSTANTIN_KARAB
17 Ιαν. 2008, 16:21
Ναι είναι πολύ δυνατό το τιτανάκι... Έχω βάλει το Resco Explorer 2007 και εκτός απ' τα γνωστά εργαλεία για αρχεία και registry έχω και πρόσβαση σε FTP servers και έχω κάνει map τους σκληρούς του desktop και laptop οπότε βλέπω τα πάντα απ' το Kaiser μέσω Wi-Fi. Μου έχει κάνει εντύπωση η πολύ γρήγορη σύνδεση με Wi-Fi. Κλειδώνει σχεδόν αμέσως μετά το άνοιγμα. Και πάντα με WPA encryption. Ούτε ο φορητός μου δεν κλειδώνει τόσο γρήγορα. :cool:

Διαμαντάκι το Kaiser, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :drool:

100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

tasosvel
17 Ιαν. 2008, 20:22
ρε παιδιά λύστε μου μια απορία . Είχα βάλει το destinat 6 στο kaiser Και μετά απο κανένα μήνα μου κολλουσε, φόρτωναι την αρχική εικόνα έδειχνε οτι φόρτωναι από κάτω και μετά σταματούσε και κολλούσε , μετά το έκανα φορματ και του πέρασα το 7, τώρα πάλι μετά απο καμιά 20αριά μέρες χρήσησ μου κολλάει και το 7 στην αρχική εικόνα εκεί που δείχνει οτι φορτώνει ,έχετε καμιά ιδέα; Τί μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει οτι το έχω περασει στην κύρια μνήμη και όχι στην sd; Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα δεν κολλάει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Nick1150
17 Ιαν. 2008, 22:13
Ρε παιδιά μια βοήθεια:

με το ActiveSync δίνει internet από laptop σε Kaiser, ενώ το αντίθετο γιατί δεν γίνεται ; Δεν το είχα χρειαστεί μέχρι σήμερα και το θεωρούσα δεδομένο :rolleyes:

Φεύγω αύριο πρώι πρώι για ταξίδι και θέλω το laptop να έχει internet από το kaiser... πως το κάνω ; :O

Demon
17 Ιαν. 2008, 22:13
Από σήμερα είμαι κι εγώ ευτυχής (ελπίζω :)) κάτοχος του Tytn II.
Η έκδοση rom που έχει είναι η 1.56.405.5.

Υπάρχει νεότερη επίσημη rom;

Nick1150
17 Ιαν. 2008, 22:27
Ρε παιδιά μια βοήθεια:

με το ActiveSync δίνει internet από laptop σε Kaiser, ενώ το αντίθετο γιατί δεν γίνεται ; Δεν το είχα χρειαστεί μέχρι σήμερα και το θεωρούσα δεδομένο :rolleyes:

Φεύγω αύριο πρώι πρώι για ταξίδι και θέλω το laptop να έχει internet από το kaiser... πως το κάνω ; :O

tranaee
17 Ιαν. 2008, 22:38
ρε παιδιά λύστε μου μια απορία . Είχα βάλει το destinat 6 στο kaiser Και μετά απο κανένα μήνα μου κολλουσε, φόρτωναι την αρχική εικόνα έδειχνε οτι φόρτωναι από κάτω και μετά σταματούσε και κολλούσε , μετά το έκανα φορματ και του πέρασα το 7, τώρα πάλι μετά απο καμιά 20αριά μέρες χρήσησ μου κολλάει και το 7 στην αρχική εικόνα εκεί που δείχνει οτι φορτώνει ,έχετε καμιά ιδέα; Τί μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει οτι το έχω περασει στην κύρια μνήμη και όχι στην sd; Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα δεν κολλάει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα hard reset και θα το ξαναπερνούσα στην κάρτα. Πρόσεξε απλά να είναι η σωστή έκδοση.
Θα σου πρότεινα την 7.0.0.588.11 με το skin του panosha: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5666

KONSTANTIN_KARAB
18 Ιαν. 2008, 01:21
100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Εφτασα τα 80 μηνυματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα