View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)
athanaso77
24 Δεκ. 2007, 12:45
Αυτό έχει σχέση με τις ρυθμίσεις του HTC Home? (Γιατί δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις για to home).
Όχι δεν έχει σχέση με αυτό. Στα Settings --> Today (κάνε τη μετάφραση εσύ που έχεις ελληνική συσκευή) μπορείς να αλλάξεις του τι να δείχνει το today screen. Αν κατάλαβα καλά αυτό δεν ζητάς;
Αλήθεια, αυτά τα packages σε ποιό folder βρίσκονται?
Δεν έχεις πρόσβαση. Έχουν να κάνουν με την εξελληνοποίηση της αγγλικής ROM από την ACE Hellas.
Το έπιασα το υπονοούμενο! :)
Δεν το είπα με υπονοούμενο, πραγματικά δεν έχασες τίποτα. Απλά έτσι δουλεύει.
Κουνιέται και στις 4 πλευρές...και όταν πάει τέρμα κάτω φαίνεται (ελάχιστα) το κάτω μέρος.
Φαίνεται το κάτω μέρος;;; :blink:Ε... τόσο πολύ δεν είναι φυσιολογικό! :confused:
Always_Learning
24 Δεκ. 2007, 13:18
Όχι δεν έχει σχέση με αυτό. Στα Settings --> Today (κάνε τη μετάφραση εσύ που έχεις ελληνική συσκευή) μπορείς να αλλάξεις του τι να δείχνει το today screen. Αν κατάλαβα καλά αυτό δεν ζητάς;
Σωστά κατάλαβες!
Φαίνεται το κάτω μέρος;;; :blink:Ε... τόσο πολύ δεν είναι φυσιολογικό! :confused:
Μάλλον θα πρέπει να δω και κάποιο άλλο Kaiser για να δω τελικά αν είναι προβληματικό το δικό μου.
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου! :)
zaharakis
24 Δεκ. 2007, 13:38
τέλος να σας διορθώσω λιγάκι και τους 2 :) η lite 7b του dutty είναι πιο ενημερωμένη και γρήγορη. απο θέμα σταθερότητας είναι τα ίδια δηλαδή.... δεν κολλάνε ποτέ! τουλάχιστον σε μένα έχω να κάνω soft-reset πολύ καιρό.
:)
θοδωρη δεν υπαρχει κανενας λογος για οσους εχουν την 6 να περασουν στην 7 ;)
δεν υπαρχει λογος να στησεις απο την αρχη το τηλ σου με καποια αλλη ρομ, οταν εχεις την 6 του dutty η την lite του helmi_c :)
ειναι ιδιες σε δυνατοτητες και απλα διαλεγεις:)
ειμαι σιγουρος πως σου εχουν μεινει καποια κομματια ακομη :lol:
softkey changer
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=279544
Έψαχνα με hide και remove φταίει η σαμπάνια των ημερών
margaritagr
24 Δεκ. 2007, 16:08
πω οσο περνανε οι μερες ειμαι και πιο ευχαριστημενη! και με τη μπαταρια.
ε καμια φορα μπερδευεται κ κολλαει λιγο αλλα δε με πειραζει, μετα επανερχεται!
τωρα μενει να βαλω το dest. το ****το ειναι οτι επειδη μεσω rapidshare κατεβασα κι αλλα πραγματα σημερα, δε με φηνει να κατεβασω το αρχειο....
Αν περιμενω ρε παιδια μεχρι αυριο θα ναι ok?
chris7_
24 Δεκ. 2007, 16:12
πω οσο περνανε οι μερες ειμαι και πιο ευχαριστημενη! και με τη μπαταρια.
ε καμια φορα μπερδευεται κ κολλαει λιγο αλλα δε με πειραζει, μετα επανερχεται!
τωρα μενει να βαλω το dest. το ****το ειναι οτι επειδη μεσω rapidshare κατεβασα κι αλλα πραγματα σημερα, δε με φηνει να κατεβασω το αρχειο....
Αν περιμενω ρε παιδια μεχρι αυριο θα ναι ok?
ontos h mpataria tou einai polu kalh!
kai mena pou kai pou kolaei ligo alla etsi einai ta windows!(einai kai ligo o epeksergasths bebea!)
pio dest tha peraseis?
margaritagr
24 Δεκ. 2007, 16:15
εμ δε ξερω... mou dosan ena link με τιτλτο dest 6..7,..
κι ενα αλλο greekg...
αλλα το πρωτο δ εμ αφηνει να το κατεβασω!
chris7_
24 Δεκ. 2007, 16:18
κι ενα αλλο greekg...
xm..to 6 h to 7?
kai go to 6 exw kai eimai polu euxarhsthmenos!
exw pantos kai to 7 pou einai kainourgio kai skeftome na to valw,alla kolaw sto oti mporei na mou kolhsh palh to kinhto opws thn allh fora,kai na thelo hard reset kai ftou apo thn arxh olla...:(
WebViRuS
24 Δεκ. 2007, 16:18
η μπαταρία του παιδιά είναι το αδύναμο σημείο του. αλλά διορθώνεται με μια 1600 :)
το γεγονός ότι σας κολλάει καμιά φορά και ίσως θέλει reset είναι ότι η official rom είναι χάλια. αν την αλλάξετε τότε θα είστε πολύ πιο ευχαριστημένοι.
το destinator 6 ΜΟΝΟ να βάζεται και όχι το 7. είναι το καλύτερο.
Δημήτρη όσο αναφορά την 6 απο την 7 του dutty είπαμε ότι εδώ ενημερώνουμε τα μέλοι μας ποια ρομ είναι η καλύτερη σύμφωνα με τις δοκιμές μας. :) σίγουρα αν έχεις την 6 δεν αξίζει να πας στην 7 γιατί η διαφορά είναι σχεδόν μηδενική.
εγώ πάντως πήγα :D
chris7_
24 Δεκ. 2007, 16:21
η μπαταρία του παιδιά είναι το αδύναμο σημείο του. αλλά διορθώνεται με μια 1600 :)
το γεγονός ότι σας κολλάει καμιά φορά και ίσως θέλει reset είναι ότι η official rom είναι χάλια. αν την αλλάξετε τότε θα είστε πολύ πιο ευχαριστημένοι.
το destinator 6 ΜΟΝΟ να βάζεται και όχι το 7. είναι το καλύτερο.
Δημήτρη όσο αναφορά την 6 απο την 7 του dutty είπαμε ότι εδώ ενημερώνουμε τα μέλοι μας ποια ρομ είναι η καλύτερη σύμφωνα με τις δοκιμές μας. :) σίγουρα αν έχεις την 6 δεν αξίζει να πας στην 7 γιατί η διαφορά είναι σχεδόν μηδενική.
εγώ πάντως πήγα :D
ara kala ekana kai den evala to dest 7!!!:happy:
pos mporoume na alaksoume thn official rom???
Carpe_Diem
24 Δεκ. 2007, 16:23
Μου ηρθαν τα screen protector απο brando απλα κορυφαιαααα.!!!
nobleman
24 Δεκ. 2007, 16:24
Το H σημαινει οτι ειναι σε HSDPA ενω το G σε GSM. αν δεν σερφαρεις μεσω του provider σου καλο θα ηταν να απενεργοποιησεις το HSDPA προς οφελος της αυτονομιας:)
Ω, σ' ευχαριστώ, νόμιζα ότι είχα κάνει ένα χαζό ερώτημα που δεν χρήζει απαντήσεως... :rolleyes:
margaritagr
24 Δεκ. 2007, 16:24
ωχ νομιζω οτι θα τα ακουσεις τωρα.... ψαξε λιγο στις προηγουμενες σελιδες. αν δεν κανω λαθος(που δεν κανω) εχουν ξαναδοθει τετοιες οδηγιες.
εγω για το καλο σου το λεω!!
zaharakis
24 Δεκ. 2007, 16:36
κι ενα αλλο greekg...
λογικα ειναι λινκ που τα εχω ανεβασει εγω και τα εχω δωσει σε αρκετους εδω μεσα :)
τα λινκς δουλευουν κανονικα κατι αλλο ειναι μαργαριτα.κοιταξε το παλι.
αν εχεις παλι προβλημα πες μου ;)
hχχp://rapidshare.com/files/69035359/dest6_7_last.rar
hχχp://rapidshare.com/files/72372398/GreeceG.rar
(οπου χ =t)
WebViRuS
24 Δεκ. 2007, 16:39
τα links σου φταίνε. απλώς δεν το παραδέχεσαι!
margaritagr
24 Δεκ. 2007, 16:42
τωρα τα κατ6εβαζει κανονικα. απλα πριν ελεγε οτι εχω κατεβασει ηδη πολλα κ πρεπει ν γινω premium user.
σ ευχαριστουμε για την... πλαγια οδο!
πρεπει να τα αποθηκευσω και τα 2 στο καιζερ??
zaharakis
24 Δεκ. 2007, 16:55
πρεπει να τα αποθηκευσω και τα 2 στο καιζερ??
δεν ειναι απαραιτητο.απλα το 6 χρειαζεσαι για να κανεις την δουλεια σου.
το 7 απλα ετσι για να το μαθεις και να το συνηθισεις μεχρι να ειναι ετοιμο και να χρησιμοποιεις πλεον μονο εκεινο:)
επισης το igo με τον καινουριο χαρτη ειναι πολυ καλο παιδες;)
πολυ πιο δυνατο προγραμμα(γνωστο αυτο στους περισσοτερους )απο το destinator και με παρα παρα πολυ περισσοτερες ρυθμισεις αλλα και λειτουργιες+ τα πολυ ομορφα γραφικα :!:
zaharakis
24 Δεκ. 2007, 16:56
θρυλε μπορεις, μπορεις να προκριθεις!!
με την chealsy ????:blink::blink::blink: :lol::lol::lol:
margaritagr
24 Δεκ. 2007, 16:58
ναι γιατι οχι?!?! οταν παιζεις με την ψυχη σου ολα γινονται!
θα βαλω το 6 και το δευτερο link που λεει"greek"?
zaharakis
24 Δεκ. 2007, 17:23
ναι γιατι οχι?!?! οταν παιζεις με την ψυχη σου ολα γινονται!
θα βαλω το 6 και το δευτερο link που λεει"greek"?
αυτος ειναι ο χαρτης ;)
βαλε τον φακελο του χαρτη ειτε μεσα στην καρτα σου ειτε μεσα στον φακελο destinator .το προγραμμα θα τον διαβασει ουτως η αλλως :)
margaritagr
24 Δεκ. 2007, 17:26
α οκ! αν εχω προβλημα, θα σου πω
Stratilatis
24 Δεκ. 2007, 19:20
Είδα στην ιστοσελίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ότι έχει το ΤΥΤΝΙΙ σε δύο εκδόσεις με και χωρίς το ΙGO, αντίστοιχα 900 και 800 €. Το GPS δεν μου είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή (έχω στο αυτοκίνητο TIBO με Destinator). Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω την απλή έκδοση για να γλυτώσω 100 € και αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες βάζω και το ΙGO ή το Destinator. Πιστεύετε ότι η σκέψη μου είναι σωστή;
Ελπίζω ότι στη συσκευή δεν αλλάζει κάτι φυσικά και είναι και οι δύο κανονικά της ACE.
WebViRuS
24 Δεκ. 2007, 19:26
ε ρε τους κλέφτες! ακου εκεί 800€.
manolis
24 Δεκ. 2007, 19:35
ποιο καλο παληκάρι θα μας κάνει ενα tutorial για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή αναβάθμιση χωρίς να καταστρέψουμε το μηχάνημα από τη ROM της ACE στη ROM του Dutty's? ρωτώ γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά ώστε να μπορώ να κάνω την αναβάθμιση άφοβα.
Χρόνια πολλά σε όλους
nobleman
24 Δεκ. 2007, 19:48
Δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά με την μπαταρία/τούβλο (http://cgi.ebay.co.uk/2800mAH-Battery-for-HTC-Tytn-II-Vario-III-110-120-v1615_W0QQitemZ370007913907QQihZ024QQcategoryZ15034QQssPageN ameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem), να κάθεται μια χαρά στο χέρι αλλά και στα γραφείο με τα 4 ποδαράκια του να εξέχουν... χαχα, πλάκα έχει... £6.5, φτάνει να μην σκάσει καμιά μέρα...! :D
grissom
24 Δεκ. 2007, 19:51
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Εγκατέστησα στο SPB Phone Suite προχθες και ενω αρχικά φαινόταν να δουλεύει κανονικά μετά από λίγο, όταν με έπαιρναν τηλέφωνο απαντούσε αυτόματα και αμέσως το έκλεινε και μου έβγαζε την επιλογή να απαντήσω με sms. Αφού το έψαξα λίγο, ενεργοποίησα το Call Filtering και έβαλα accept all calls.
Δούλευε κανονικά σήμερα όλη μέρα μέχρι που επιστρέφω σπίτι, με παίρνουν τηλέφωνο, πάλι τα ίδια. Αφαιρώ το SPB Phone Suite, μου ζητά soft-reset και με μεγάλη μου έκπληξη μετά την επανεκκίνηση συνεχίζει να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απαντάει αυτόματα (με χρεώνει κιόλας γκρρ) και το επόμενο δευτερόλεπτο μου κλείνει το τηλέφωνο.
Έψαξα λίγο στο forum για αυτόματη απάντηση αλλά δεν βρήκα κάτι, δε θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι άλλο εκτός από το SPB Phone Suite το οποίο πλέον δεν υπάρχει στο τηλέφωνο έτσι και αλλιώς. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά σε όλους..
Driver_3
24 Δεκ. 2007, 20:00
Δεν φταιει το spb shell ουτε το τηλεφωνο για την αυτοματη απαντηση...απλα πηγαινε Ρυθμισεις>Τηλεφωνο κ στην καρτελα Περισσοτερα απενεργοποιησε την αυτοματη απαντηση..Τωρα αυτο που σου λεει για να στειλεις sms καπου το εχω δει μολις θυμιθω που θα σου πω:)
nobleman
24 Δεκ. 2007, 20:14
Καλό είναι το προγραμματάκι αυτό (http://www.pda4u.gr/download.php?sw=2) για υπενθύμιση γενεθλίων. Το 'χει δοκιμάσει κανένας;
grissom
24 Δεκ. 2007, 20:14
Δεν φταιει το spb shell ουτε το τηλεφωνο για την αυτοματη απαντηση...απλα πηγαινε Ρυθμισεις>Τηλεφωνο κ στην καρτελα Περισσοτερα απενεργοποιησε την αυτοματη απαντηση..Τωρα αυτο που σου λεει για να στειλεις sms καπου το εχω δει μολις θυμιθω που θα σου πω:)
Το αυτόματη απάντηση είναι απενεργοποιημένο ήδη αλλά είτε το ενεργοποιήσω, είτε όχι, με το που θα πάρω το TYTN απαντάει και αμέσως το κλείνει.
Όσον αφορά το sms ήταν επιλογή του SPB Phone Suite.
athanaso77
24 Δεκ. 2007, 20:33
Καλό είναι το προγραμματάκι αυτό (http://www.pda4u.gr/download.php?sw=2) για υπενθύμιση γενεθλίων. Το 'χει δοκιμάσει κανένας;
Προτιμώ το eortologio (http://www.turboirc.com/link.php?x=2006) που έχει όλες τις ελληνικές γιορτές και κάνει και αυτό που λες! ;)
chris7_
24 Δεκ. 2007, 21:06
Είδα στην ιστοσελίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ότι έχει το ΤΥΤΝΙΙ σε δύο εκδόσεις με και χωρίς το ΙGO, αντίστοιχα 900 και 800 . Το GPS δεν μου είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή (έχω στο αυτοκίνητο TIBO με Destinator). Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω την απλή έκδοση για να γλυτώσω 100 και αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες βάζω και το ΙGO ή το Destinator. Πιστεύετε ότι η σκέψη μου είναι σωστή;
Ελπίζω ότι στη συσκευή δεν αλλάζει κάτι φυσικά και είναι και οι δύο κανονικά της ACE.afou mporeis to destinator na to vreis spazmeno,giati na plhrwseis 100 eurw parapano!
ase pou eidi 800 to exei akrivo!
DrMobile
25 Δεκ. 2007, 04:08
:) Καλά Χριστούγεννα σε όλους! :)
Μόλις τέλειωσα την ανάγνωση όλου του Kaiser thread! :hypno: Λοιπόν παίδες με πείσατε, το έχω ήδη ερωτευτεί και θα το αγοράσω λίαν συντόμως. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε στα παρακάτω:
1. Επειδή είμαι power user (βλέπε cooked ROMs) και δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου τα Ελληνικά menus θα το πάρω από eXpansys που γλυτώνω και 100+ ευρώπουλα. Στην αρχή του thread αναφέρθηκαν κάποιοι για καμμένα/κολλημένα pixels στις οθόνες σε παρτίδα της ACE-Hellas. Θέλω να ρωτήσω όσους τα αγόρασαν από eXpansys ή γενικά εκτός Ελλάδας αν είχατε τέτοια προβλήματα με τις οθόνες σας. Σκέφτομαι τη φασαρία να το επιστρέφω αν μου τύχει... Πόσο σύνηθες είναι το πρόβλημα;
2. Κάποιοι είπαν ότι από expansys.com (UK) τελικά έρχεται συντομότερα (απ' ευθείας, όχι μέσω Γαλλίας) και μπορεί να είναι και λίγο φθηνότερο απ' ό,τι από expansys.com.gr (Greece). Μόλις το τσέκαρα και πράγματι η .com το έχει £450 δηλαδή €618 (μετατροπή από ΧΕ.com, σίγουρα θα έρθει λίγο παραπάνω τελικά), ενώ η .gr το έχει €650. Ποια να προτιμήσω; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα/μειονέκτημα με την .com;
3. Ο φορτιστής θα είναι με UK plug ή Ευρωπαϊκός (συμβατός με Ελλάδα); Παίζει ρόλο αν παραγγελθεί από .com ή .gr;
4. Η φόρτιση μέσω USB είναι επαρκής και εφάμιλλη με αυτή του φορτιστή; Δηλαδή αν το έχω στη USB του PC όλο το βράδυ (έχω SOHO και το PC μου είναι μόνιμα ανοιχτό 24/7, δεν κλείνει ποτέ) θα υπάρχει πρόβλημα;
Thanks για τις απαντήσεις και γενικά για το πολύ καλό thread, ειδικά τους "παλιούς" zaharakis και WebViRuS! Χάρη σε σας νοιώθω ότι ήδη το ξέρω το μηχάνημα... Άντε να το απολαύσω κι από κοντά... (θα είναι το πρώτο μου PPC). :cool:
zaharakis
25 Δεκ. 2007, 10:36
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! :)
Μόλις τέλειωσα την ανάγνωση όλου του Kaiser thread! :hypno: Λοιπόν παίδες με πείσατε, το έχω ήδη ερωτευτεί και θα το αγοράσω λίαν συντόμως. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε στα παρακάτω:
1. Επειδή είμαι power user (βλέπε cooked ROMs) και δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου τα Ελληνικά menus θα το πάρω από eXpansys που γλυτώνω και 100+ ευρώπουλα. Στην αρχή του thread αναφέρθηκαν κάποιοι για καμμένα/κολλημένα pixels στις οθόνες σε παρτίδα της ACE-Hellas. Θέλω να ρωτήσω όσους τα αγόρασαν από eXpansys ή γενικά εκτός Ελλάδας αν είχατε τέτοια προβλήματα με τις οθόνες σας. Σκέφτομαι τη φασαρία να το επιστρέφω αν μου τύχει... Πόσο σύνηθες είναι το πρόβλημα;
2. Κάποιοι είπαν ότι από expansys.com (UK) τελικά έρχεται συντομότερα (απ' ευθείας, όχι μέσω Γαλλίας) και μπορεί να είναι και λίγο φθηνότερο απ' ό,τι από expansys.com.gr (Greece). Μόλις το τσέκαρα και πράγματι η .com το έχει £450 δηλαδή €618 (μετατροπή από ΧΕ.com, σίγουρα θα έρθει λίγο παραπάνω τελικά), ενώ η .gr το έχει €650. Ποια να προτιμήσω; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα/μειονέκτημα με την .com;
3. Ο φορτιστής θα είναι με UK plug ή Ευρωπαϊκός (συμβατός με Ελλάδα); Παίζει ρόλο αν παραγγελθεί από .com ή .gr;
4. Η φόρτιση μέσω USB είναι επαρκής και εφάμιλλη με αυτή του φορτιστή; Δηλαδή αν το έχω στη USB του PC όλο το βράδυ (έχω SOHO και το PC μου είναι μόνιμα ανοιχτό 24/7, δεν κλείνει ποτέ) θα υπάρχει πρόβλημα;
Thanks για τις απαντήσεις και γενικά για το πολύ καλό thread, ειδικά τους "παλιούς" zaharakis και WebViRuS! Χάρη σε σας νοιώθω ότι ήδη το ξέρω το μηχάνημα... Άντε να το απολαύσω κι από κοντά... (θα είναι το πρώτο μου PPC).
καλημερα και χρονια πολλα :)
1.δεν θυμαμαι να ειχαμε τετοιο προβλημα με καμενα pxls απο τηλ που αγοραστηκαν απο εξω..εμενα παντως που το πηρα απο αγγλια (expancys) δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.
2.μεταξυ μας...προτιμω τις αγορες μεσω αγγλικου ...:O
3.ο φορτιστης θα εχει ανταπτορα για ελλαδα μην ανυσηχεις.
4.εγω δεν εχω απενεργοποιησει την επιλογη φορτισης απο usb..
δεν εχω ακουσει να εχει παθει καποιος κατι απο τετοιου ειδους φορτιση..+ οτι εχω 3 μπαταριες :lol::lol:
απλα επειδη το τηλ εχει επιλογη να συνδεεται στο νετ μολις συνδεθει στον υπολογιστη,ενεργοποιουνται καποιες διαδικασιες στο κιν,που ροκανιζουν λιγη ραμ...που δεν επανερχεται ακομα και αν κλεισεις καποιες απο αυτες που ειναι ορατες μεσω καποιου task manager.. θελει επανεκινηση αν θελεις να ξεκινησεις την μερα σου με ολη την διαθεσιμη ελευθερη ραμ στην διαθεση σου :)
οχι οτι εχει κανενα προβλημα το τηλ και θα του λειψουν 5-6mb ραμ,αλλα για μενα ειναι ψυχολογικο :lol::lol:
καλα χριστουγεννα σε ολους παιδια :)
margaritagr
25 Δεκ. 2007, 11:00
καλημερα!!
κατεβασα χτες τα 2 λινκ του destinator. αλλα εχω ενα προβλημα...
εχω κατεβασει ενα αρχειο .rar που περιεχει τα ντεστ 6 κ 7 κι ενα αλλο pou legetai greeceg.(μαλλον εχει τους ελληνικους χαρτες)
πως τα περναω στον τιτανα?
πρεπει να τα ξεπακεταρω? το πρωτο εχει διαφορα αρχειακια στο φακελο, συμπεριλαμβανωμενου ενος αρχειου exe.
το δευτερο δεν εχει κανενα .exe
Λοιπον αυτα πρπει να τα ξεπακεταρω και τα 2 και να τα περασω ολα?(ο,τι εχει μεσα ο καθε φακελος?-και το dest6 kai to greece?)
Και κατι αλλο. Που να τα περασω στο τηλεφωνο?
Οι επιλογες που εχω ειναι: Application Data-> htc
Application Data->Microsoft
Apl.Data-> Sounds
Apl.Data->Windows Live
Ακομα...
ConnMgr
Documents and Settings
My Documents
Program Files-> Connections
->Tools
-> Windows Media Player
Se poio ap ola na ta valo?!?!
Stratilatis
25 Δεκ. 2007, 11:04
ase pou eidi 800 to exei akrivo!
Όμως μόνο από τη συγκεκριμένη φίρμα δικαιούμαι την επιδότηση και το θέλω στην ελληνική έκδοση της ACE για τους γνωστούς λόγους και κυρίως επειδή είμαι νέος στα pocket pcs και δεν πρόκειται να ασχοληθώ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με cooked roms κλπ, ΑΝ προφτάσω να ασχοληθώ ποτέ δηλαδή με τόσες ώρες που δουλεύω καθημερινά... :( Μη κοιτάτε που είναι γιορτές και μπόρεσα και γέμισα το forum με posts... :D
Άσχετο... καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! It's Christmas time! :)
zaharakis
25 Δεκ. 2007, 11:23
καθολου ασχετο φιλε μου :)
ελπιζω να το καταλαβουν ολοι οτι εχουμε χριστουγεννα :):)
χρονια πολλα σε ολοιυς :)
Christav
25 Δεκ. 2007, 12:40
Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και ευτυχία.:p
1) Μετά από 2 ημέρες «σεμνής» χρήσης έκανα το πρώτο hard reset αφού έφαγε τρελό κόλλημα όταν πήγα να επεγκαταστήσω το Tomtom.( το soft reset δεν βοήθησε).
2) Έχω πρόβλημα με το dest_6 από το link της προηγούμενης σελίδας. Όταν τρέχω το Destinator.exe στοΝ υπολογιστή για να κάνω ActiveSync μου βγάζει ‘Η ενέργεια "C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\Rar$EX01.703\dest 6 last\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe" δεν μπορεί να εκτελεστεί’’ :(
Από’ κει και πέρα θα έπρεπε να τρέξω και το GpsTmc.exe καθως και το SlidePlayer.exe από το αρχείο SlidePlayer ή αρκεί να τρέξω το Destinator.exe και τίποτε άλλο.
Μαργαρίτα εσύ το έτρεξες το Destinator.exe και συγχρονίστηκε με το Kaiser σου?
Ευχαριστώ και …..ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D
margaritagr
25 Δεκ. 2007, 12:56
οχι δε το ετρεξα. περιμενω να μου απαντησουν τα παιδια στο παραπανω που γραφωωω
margarita αν κ εγω τα πεταξα στην καρτα μνημης κ δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που θα πω μαλλον πρεπει να πανε στον φακελο my documents γιατι εκει βλεπω να εχει ανοιχτει φακελος με το destinator.βαλτα συμπιεσμενα κ θα τα αποσυμπιεσεις μεσα απ το καιζερ.χρονια πολλα κ καλα χριστουγενα σε ολους!:)
Carpe_Diem
25 Δεκ. 2007, 14:33
Χρονια πολλα σε ολους.
Θελω να παρω ενα bluetooth πληκτρολογιο , εχω βρει αυτο εδω http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002OKCXE/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance
απο amazon αλλα λεει οτι δεν μπορει να μου το στειλει ελλαδα...ξερει καποιος τι παιζει?
Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σε καλη τιμη?
chris7_
25 Δεκ. 2007, 16:26
Όμως μόνο από τη συγκεκριμένη φίρμα δικαιούμαι την επιδότηση και το θέλω στην ελληνική έκδοση της ACE για τους γνωστούς λόγους και κυρίως επειδή είμαι νέος στα pocket pcs και δεν πρόκειται να ασχοληθώ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με cooked roms κλπ, ΑΝ προφτάσω να ασχοληθώ ποτέ δηλαδή με τόσες ώρες που δουλεύω καθημερινά... :( Μη κοιτάτε που είναι γιορτές και μπόρεσα και γέμισα το forum με posts... :D
xm...e tote parto sketo aki tou petas meta to destinator apo kapou spazmeno kai ante vre kaloriziko...:D
xronia polla se olous kai kala xristougena!!!
margaritagr
25 Δεκ. 2007, 20:19
ρε παιδια το dest δε δουλευει...
αρχικα εκανα κopy paste το φακελο του destinator 6 sto my documents.
το προγραμμα δε μου εμφανιστηκε στα προγραμματα αλλα το βρηκα μεσω της διαχειρισης αρχειων. μου ανοιξε αλλα εγραφε οτι οι χαρτες δε βρεθηκαν. μετα εκανα copy paste το φακελο greece μεσα σε αυτον του destinator. πηγα παλι μεσω της διαχειρισης αρχειων να τρεξω το destinator alla molis anoikse(εδειξε το λογοτυπο) εκλεισε κ μου εμεφανιζεται μαυρη η πανω μαπαρα της οθονης.(εκει που λεει το "ενερξη" κλπ.)
Τι να κανω?!?!
Υ.Γ¨εχω παρατηρησει οτι κολλαει οταν περναω το φακελο greece
Meta to kana copy paste k st fakelo aplication Dataalla den allakse kati
illuminatus
25 Δεκ. 2007, 22:02
Stratilati...file mou....Auto pou les oti den tha asxolitheis me tis cooked roms ....prepei na to xanaskefteis !!!! Ego perasa gia proti mou fora mia cooked roms tou Panosha...kai epatha tin plaka...(Kathoti neos sta WM...) Grigori kai statheri !!!! Den xanagirnao pote pleon sti mitriki !!! Perase grigora se mia apo tis cooked roms pou sumbouleuoun oi PATRIARXES...(Blepe.. Zaharakis - WebViRus ) kai tha katalaveis.. Ego protimisa tou Panosha ..giati exei idi kapoies ensomatomenes efarmoges poli endiaferouses ...
ΡΕ παιδιά εμένα στο wifi δεν μου βγάζει πανω από 3ΜΒς. Λίγο δεν είναι για g?
WebViRuS
25 Δεκ. 2007, 23:17
έτσι είναι :)
Ξέρω πως η λέξη official ακούγεται πιο σίγουρο και αξιόπιστο. αλλά μόνο έτσι δεν είναι στην πράξη :) προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει την ρομ του panosha αλλά για να το λέτε εσείς ίσως είναι καλή. εκεί που μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά είναι για την ρομ 6 και 7 του dutty που θεωρείται απο τις καλύτερες ρομ απο θέμα σταθερότητας, αξιοπιστίας και ταχύτητας. και φυσικά να μην ξεχνάμε τον helmi_c τον οποίο δεν τον προτείνω γιατί είναι μια πολύ παλιά ρομ. αλλά ΠΟΛΥ άξια ρομ
βγήκαν 2 νέες ρομ απο 2 άλλα παλικάρια, άκουσα κάποια θετικά σχόλια, αλλά δεν τις δοκίμασα μιας και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την 7b Lite Rom του dutty. να φανταστείτε έχω να κάνω soft-reset στο εργαλείο πάρα πολύ καιρό.
nobleman
25 Δεκ. 2007, 23:42
Προτιμώ το eortologio (http://www.turboirc.com/link.php?x=2006) που έχει όλες τις ελληνικές γιορτές και κάνει και αυτό που λες! ;)
Ε μάλλον έχει προηγούμενα το τηλέφωνό μου με τις εορτές. Μου ξανάκανε το ίδιο...!
Μαύρη οθόνη και δεν ανοίγει με τίποτα. Ασιχτήρ, μέρες που ναι... πάω πάλι για hard-reset...! :mad:
zaharakis
25 Δεκ. 2007, 23:47
Ε μάλλον έχει προηγούμενα το τηλέφωνό μου με τις εορτές. Μου ξανάκανε το ίδιο...!
Μαύρη οθόνη και δεν ανοίγει με τίποτα. Ασιχτήρ, μέρες που ναι... πάω πάλι για hard-reset...! :mad:
καποιο αλλο προγραμμα στην κανει την ζημια ;)
zaharakis
25 Δεκ. 2007, 23:49
έτσι είναι :)
Ξέρω πως η λέξη official ακούγεται πιο σίγουρο και αξιόπιστο. αλλά μόνο έτσι δεν είναι στην πράξη :) προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει την ρομ του panosha αλλά για να το λέτε εσείς ίσως είναι καλή. εκεί που μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά είναι για την ρομ 6 και 7 του dutty που θεωρείται απο τις καλύτερες ρομ απο θέμα σταθερότητας, αξιοπιστίας και ταχύτητας. και φυσικά να μην ξεχνάμε τον helmi_c τον οποίο δεν τον προτείνω γιατί είναι μια πολύ παλιά ρομ. αλλά ΠΟΛΥ άξια ρομ
βγήκαν 2 νέες ρομ απο 2 άλλα παλικάρια, άκουσα κάποια θετικά σχόλια, αλλά δεν τις δοκίμασα μιας και είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος απο την 7b Lite Rom του dutty. να φανταστείτε έχω να κάνω soft-reset στο εργαλείο πάρα πολύ καιρό.
βαλε και το .17 το ραδιο να κανεις οικονομια στην μπαταρια ;)
ειναι το λιγοτερο ""μπαταριοφαγο"" :lol: απο ολα τα αλλα ;)
nobleman
25 Δεκ. 2007, 23:49
Εγώ φταίω, δεν πρόσεξα ότι ήταν το ίδιο το προχθεσινό...!
Νόμιζα ότι ήταν κάποιο άλλο...
nobleman
25 Δεκ. 2007, 23:58
καποιο αλλο προγραμμα στην κανει την ζημια ;)
Μα τι άλλο; Άρχισε να εγκαθιστά την εφαρμογή κανονικά μέχρι που κόλλησε, όπως ακριβώς την άλλη φορά. Περιμένω, κάνω soft-reset, αφού καταλαβαίνω ότι πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα και έκτοτε μπουτάρει με μια μαύρη οθόνη. Αν προσπαθήσεις να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια κολλάει, ακόμα κι όταν προσπαθείς να το κλείσεις μένει με την προειδοποιητική φράση χωρίς να κλείνει...!
Έβγαλα και την κάρτα μνήμης, στην οποία είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα αλλά τίποτα... :mad:
DrMobile
26 Δεκ. 2007, 00:59
1.δεν θυμαμαι να ειχαμε τετοιο προβλημα με καμενα pxls απο τηλ που αγοραστηκαν απο εξω..εμενα παντως που το πηρα απο αγγλια (expancys) δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.
2.μεταξυ μας...προτιμω τις αγορες μεσω αγγλικου ...:O
3.ο φορτιστης θα εχει ανταπτορα για ελλαδα μην ανυσηχεις.
4.εγω δεν εχω απενεργοποιησει την επιλογη φορτισης απο usb..
δεν εχω ακουσει να εχει παθει καποιος κατι απο τετοιου ειδους φορτιση..+ οτι εχω 3 μπαταριες :lol::lol:
απλα επειδη το τηλ εχει επιλογη να συνδεεται στο νετ μολις συνδεθει στον υπολογιστη,ενεργοποιουνται καποιες διαδικασιες στο κιν,που ροκανιζουν λιγη ραμ...που δεν επανερχεται ακομα και αν κλεισεις καποιες απο αυτες που ειναι ορατες μεσω καποιου task manager.. θελει επανεκινηση αν θελεις να ξεκινησεις την μερα σου με ολη την διαθεσιμη ελευθερη ραμ στην διαθεση σου :)
οχι οτι εχει κανενα προβλημα το τηλ και θα του λειψουν 5-6mb ραμ,αλλα για μενα ειναι ψυχολογικο :lol::lol:
καλα χριστουγεννα σε ολους παιδια :)
Όμορφα! :cool: Νομίζω το θέμα έληξε για μένα, αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο all-in-one εργαλείο γι' αυτά που θέλω. Το μοναδικό μειονέκτημα που βλέπω είναι η έλλειψη VGA οθόνης, αλλά δεδομένου του μικρού του μεγέθους νομίζω η QVGA είναι ιδανική.
Μια διευκρίνηση μόνο, όταν λες ότι ο φορτιστής θα έχει αντάπτορα για Ελλάδα εννοείς ακόμα κι αν το παραγγείλω κατευθείαν από UK (expansys.com); Είναι απ' αυτούς με τις αποσπώμενες επαφές που τις αλλάζεις ανάλογα τη χώρα που είσαι;
nobleman
26 Δεκ. 2007, 01:42
Μια και δεν βρήκα άκρη, αποφάσισα να μπω κι εγώ στη διαδικασία των coocked roms!
Έβαλα λοιπόν την Dutty's Hybrid NO.7b Lite Rom Final...
1ο και μεγάλο πρόβλημα: Το Sprite BAckup που έχω κρατήσει ΔΕΝ λειτουργεί; Πώς μπορώ να επαναφέρω ότι είχα μέσα; Υπάρχει άλλος τρόπος;
athanaso77
26 Δεκ. 2007, 01:46
Είναι απ' αυτούς με τις αποσπώμενες επαφές που τις αλλάζεις ανάλογα τη χώρα που είσαι;
Ναι... από αυτούς είναι.
nobleman
26 Δεκ. 2007, 02:17
To Sprite Backup δείχνει να λειτουργεί αλλά δεν παίρνει με τίποτα το password που του όρισα. Καμιά ιδέα;
DrMobile
26 Δεκ. 2007, 02:54
Ναι... από αυτούς είναι.
Τέλεια! Σ' ευχαριστώ athanaso77.
nobleman
26 Δεκ. 2007, 04:18
Για να γράφεις ελληνικά με το hardware πληκτρολόγιο, αν έχεις Αγγλικά windows, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ae Keyboard Map. Είναι freeware, και αποτελεσματικό. Το κατεβάζεις από το http://ae.inc.ru/aekmap4sdownload.php. Το εγκαθιστάς. Μετά, κατεβάζεις από το http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php τα Greek, HTC Wizard και Greek SMS, HTC Universal και τα αντιγράφεις μέσα στο Mobile Device/Program Files/AEKMap. Από τις ρυθμίσεις του προγράμματος, (AEKMap settings) βάζεις: Default Layout, GREEK και GREEK SMS και αποφασίζεις με ποια πλήκτρα θα αλλάζεις κυκλικά.
Μια ιδιαιτερότητα του Tytn II είναι ότι δεν χρειάζεται να πατήσεις ταυτόχρονα δύο πλήκτρα (πχ Shift μαζί με Space). Μπορείς κα πατήσεις μια στο Shift και μετά να πατήσεις το Space.
Για software πληκτρολόγιο, πρέπει να περιμένεις από κανένα άλλο από τα παιδιά να σου απαντήσεις. Εγώ είχα βάλει ένα, αλλά μπερδευόταν μάλλον με το hardware πληκτρολόγιο, κι έτσι το πέταξα...
Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά δεν κατάφερα να βάλω τα ελληνικά. Μάλλον κάτι κάνω λάθος στη 2η φάση...
Τελείως αδαής είμαι;Είναι τσεκαρισμένες; Δουλεύουν σε όλους;
Edit: Βρήκα τη λύση εδώ (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4885&highlight=aekmap) αλλά ο τόνος πώς μπαίνει; το Q βγάζει ερωτηματικό αντί να τονίζει...
Pharmex
26 Δεκ. 2007, 09:47
To Sprite Backup δείχνει να λειτουργεί αλλά δεν παίρνει με τίποτα το password που του όρισα. Καμιά ιδέα;
Προσπαθείς να κάνεις restore ενός backup που δημιουργήθηκε με άλλη ROM στη συσκευή; Αν ναι, μέγα λάθος! Μη το προσπαθήσεις καν...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τελικα το καισερακι οσο το χρησιμοποιω τοσο μου αρεσει :lol:
1.- μου αρεσει που εχει (επιτελους) μεγαλη μνημη και ταχυτατο επεξεργαστη
2.- μου αρεσει που (επιτελους ) μπορεις να προσθεσεις ενα τηλεφωνο σε ηδη υπαρχουσα επαφη χωρις αλχημιες
3.- μου αρεσει που το εχω καταφορτομενο το today και παει σφαιρα
4.- μου αρεσει που οταν καλεις μολις συνδεθεις δονειταιιιιιιιι
..... Παιδια βαλετε το mio map που εδωσε ο φιλος ποιο πανω ,,, κορυφη
.....Destinator 6 για πλοηγηση χωρις κανενα προβλημα , και 7 για παιχνιδι ........
.....weather panel φυσικα για τον καιρο με animated icons (θα χιονισει η οχι :lol:)
asxeto αυτη η ρομ το pansha ειναι καλη ??? που ειναι ρε παιδια εψαξα τους xda και δεν την βρηκα ...
αυτα και ειμαι ακομη με την official, που να το μαγειρεψω κιόλας :lol::lol:
manolis
26 Δεκ. 2007, 10:09
Μια και δεν βρήκα άκρη, αποφάσισα να μπω κι εγώ στη διαδικασία των coocked roms!
1ο και μεγάλο πρόβλημα: Το Sprite BAckup που έχω κρατήσει ΔΕΝ λειτουργεί; Πώς μπορώ να επαναφέρω ότι είχα μέσα; Υπάρχει άλλος τρόπος;
File mou to spite backup epanaferei mono sthn idia rom oxi se ali. tora ola apo thn arxi.
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 10:40
Μα τι άλλο; Άρχισε να εγκαθιστά την εφαρμογή κανονικά μέχρι που κόλλησε, όπως ακριβώς την άλλη φορά. Περιμένω, κάνω soft-reset, αφού καταλαβαίνω ότι πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα και έκτοτε μπουτάρει με μια μαύρη οθόνη. Αν προσπαθήσεις να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια κολλάει, ακόμα κι όταν προσπαθείς να το κλείσεις μένει με την προειδοποιητική φράση χωρίς να κλείνει...!
Έβγαλα και την κάρτα μνήμης, στην οποία είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα αλλά τίποτα... :mad:
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ??????
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
μην ζητας ευθυνες μετα απο το προγραμα ειτε απο το τηλ σου..τις περισσοτερες των περιπτωσεων ετσι βγαινουν τα λαθος συμπερασματα για εφαρμογες η συσκευες ;)
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 10:41
Μια διευκρίνηση μόνο, όταν λες ότι ο φορτιστής θα έχει αντάπτορα για Ελλάδα εννοείς ακόμα κι αν το παραγγείλω κατευθείαν από UK (expansys.com); Είναι απ' αυτούς με τις αποσπώμενες επαφές που τις αλλάζεις ανάλογα τη χώρα που είσαι;
ακριβως ετσι ;)
και εγω απο expancys αγγλιας το πηρα..μιας και δεν υπηρχε ακομη στην ελλαδα οταν το παρελαβα :)
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 10:43
ρε σεις θα μας τρελανετε :lol::lol:
ΠΟΤΕ δεν κανουμε restore ενα backup απο αλλη ρομ!!!!!:blink:
στηνουμε το τηλ παντα απο την αρχη :)
η για να εχεις οτι ακριβως ειχες πριν φλασαρε παλι την official που ειχες και μετα κανε το restore του backup που εχεις κρατησει .....
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 10:49
πρεπει να το εγκαταστησεις ξανα για να διαβασει το backup που εκανες.
με καποιο τροπο αυτο το προγραμμα κανει εκτελεσιμο standalone αρχειο backup αλλα δεν το εχω δουλεψει ποτε και ουτε προκειται :mad:
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 10:51
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τελικα το καισερακι οσο το χρησιμοποιω τοσο μου αρεσει :lol:
1.- μου αρεσει που εχει (επιτελους) μεγαλη μνημη και ταχυτατο επεξεργαστη
2.- μου αρεσει που (επιτελους ) μπορεις να προσθεσεις ενα τηλεφωνο σε ηδη υπαρχουσα επαφη χωρις αλχημιες
3.- μου αρεσει που το εχω καταφορτομενο το today και παει σφαιρα
4.- μου αρεσει που οταν καλεις μολις συνδεθεις δονειταιιιιιιιι
..... Παιδια βαλετε το mio map που εδωσε ο φιλος ποιο πανω ,,, κορυφη
.....Destinator 6 για πλοηγηση χωρις κανενα προβλημα , και 7 για παιχνιδι ........
.....weather panel φυσικα για τον καιρο με animated icons (θα χιονισει η οχι :lol:)
asxeto αυτη η ρομ το pansha ειναι καλη ??? που ειναι ρε παιδια εψαξα τους xda και δεν την βρηκα ...
αυτα και ειμαι ακομη με την official, που να το μαγειρεψω κιόλας :lol::lol:
μαριε το mio map που λες,
ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ IGO ;)
οσο για την ρομ που λες,για να ανακοινωσεις δικη σου ρομ στους XDA πρεπει να εισαι πολυ σιγουρος για αυτο που κανεις....:!:
ασε πρωτα να την δοκιμασουν μερικα πειραματοζωα εδω στην ελλαδα και μετα που θα λυθουν οποια προβληματα και αν θα ειναι σιγουρος, την ανεβαζει στους XDA :lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Carpe_Diem
26 Δεκ. 2007, 11:54
Χρονια πολλα σε ολους.
Θελω να παρω ενα bluetooth πληκτρολογιο , εχω βρει αυτο εδω http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...X0DER&v=glance
απο amazon αλλα λεει οτι δεν μπορει να μου το στειλει ελλαδα...ξερει καποιος τι παιζει?
Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σε καλη τιμη?
nobleman
26 Δεκ. 2007, 12:07
1. Σε όλους τους ανωτέρω αφιερώνω ένα super-backup που έκανα με το Sprite Backup, οπότε αν δεν είστε και σεις σίγουροι ΜΗΝ προτρέχετε να καταδικάζετε...! :confused:
2. Όσο για το εορτολόγιο φίλε zaharakis δεν είδα πουθενά καμιά προειδοποίηση να μην το εγκαταστήσω στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο, αλλά το κυριότερο ΔΕΝ ζητάω ευθύνες ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το πρόγραμμα, ούτε από κανένα σας, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ, κάνεις λες και σου ζήτησα να μου πάρεις άλλο... :cool:
3. Την έβαλα του panosha, μισή ώρα την κράτησα, χρειάζομαι πιο light έκδοση... :D
4. Το skin προσπαθώ να βγάλω με το Registry Editor αλλά τζίφος, είτε 0 είτε 1 το ίδιο και το αυτό.
Ευχαριστώ και πάλι για την καλή πρόθεση ΟΛΩΝ να βοηθάμε χωρίς κακιούλες...! :X
nobleman
26 Δεκ. 2007, 12:09
Βρήκα τη λύση: Το τηλέφωνο κλείδωνε με 4ψήφιο pin ενώ το Sprite Backup ζητούσε 6ψήφιο. Έβαλα και στα 2 το ίδιο και δούλεψε... :happy:
Christav
26 Δεκ. 2007, 12:13
Μαργαρίτα έβγαλες καμία άκρη; Αν ναι, please let me know..!!:(:(
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 12:37
1. Σε όλους τους ανωτέρω αφιερώνω ένα super-backup που έκανα με το Sprite Backup, οπότε αν δεν είστε και σεις σίγουροι ΜΗΝ προτρέχετε να καταδικάζετε...! :confused:
2. Όσο για το εορτολόγιο φίλε zaharakis δεν είδα πουθενά καμιά προειδοποίηση να μην το εγκαταστήσω στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο, αλλά το κυριότερο ΔΕΝ ζητάω ευθύνες ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το πρόγραμμα, ούτε από κανένα σας, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ, κάνεις λες και σου ζήτησα να μου πάρεις άλλο... :cool:
3. Την έβαλα του panosha, μισή ώρα την κράτησα, χρειάζομαι πιο light έκδοση... :D
4. Το skin προσπαθώ να βγάλω με το Registry Editor αλλά τζίφος, είτε 0 είτε 1 το ίδιο και το αυτό.
φιλε μου για τις κακιουλες....δεν θα το σχολιασω μερες που ειναι..
αλλα ποιος σου ειπε οτι τα προγραμματα που εχουν today plugins μπορεις να τα βαλεις στην καρτα μνημης,και να εισαι βεβαιος οτι δεν θα εχεις προβληματα ??
συγγνωμη για το ενδιαφερον που εδειξα...:O
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 12:40
2. Όσο για το εορτολόγιο φίλε zaharakis δεν είδα πουθενά καμιά προειδοποίηση να μην το εγκαταστήσω στην κάρτα αλλά στο τηλέφωνο,
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1974472#post1974472
Driver_3
26 Δεκ. 2007, 14:26
ρε παιδια το dest δε δουλευει...
αρχικα εκανα κopy paste το φακελο του destinator 6 sto my documents.
το προγραμμα δε μου εμφανιστηκε στα προγραμματα αλλα το βρηκα μεσω της διαχειρισης αρχειων. μου ανοιξε αλλα εγραφε οτι οι χαρτες δε βρεθηκαν. μετα εκανα copy paste το φακελο greece μεσα σε αυτον του destinator. πηγα παλι μεσω της διαχειρισης αρχειων να τρεξω το destinator alla molis anoikse(εδειξε το λογοτυπο) εκλεισε κ μου εμεφανιζεται μαυρη η πανω μαπαρα της οθονης.(εκει που λεει το "ενερξη" κλπ.)
Τι να κανω?!?!
Υ.Γ¨εχω παρατηρησει οτι κολλαει οταν περναω το φακελο greece
Meta to kana copy paste k st fakelo aplication Dataalla den allakse kati
Ειχα το ιδιο προβλημα με το dest6 ξεκινουσε κανονικα αλλα εκλεινε κ μαυριζε η μπαρα της εναρξης..:(Το περιεργο ειναι οτι ενω λειτουργουσε κανονικα για πολλες βδομαδες επειτα το παρουσιασε χωρις να θυμαμαι να πειραξα κατι...Τεσπα την πρωτη φορα που εμφανισε το προβλημα εκνα hard reset που ουτως η αλλως χρειαζομουν..Ομως την δευτερη φορα που το εκανε εσβησα οτι σχετικο ειχα στην καρτα απο το dest6 καθως κ τα shortcuts απο την συσκευη, μετα κατεβασα παλι το αρχικο ζιπαρισμενο αρχειο το αποσυμπιεσα κ μετα κανονικα copy-paste στην καρτα μνημης επειτα soft reset κ λειτουργει ακομα χωρις προβλημα;):D.Ειμαι περιεργος ομως τι προκαλεσε δυο φορες το κρασαρισμα του dest6:worry:
margaritagr
26 Δεκ. 2007, 14:29
Ειχα το ιδιο προβλημα με το dest6 ξεκινουσε κανονικα αλλα εκλεινε κ μαυριζε η μπαρα της εναρξης..:(Το περιεργο ειναι οτι ενω λειτουργουσε κανονικα για πολλες βδομαδες επειτα το παρουσιασε χωρις να θυμαμαι να πειραξα κατι...Τεσπα την πρωτη φορα που εμφανισε το προβλημα εκνα hard reset που ουτως η αλλως χρειαζομουν..Ομως την δευτερη φορα που το εκανε εσβησα οτι σχετικο ειχα στην καρτα απο το dest6 καθως κ τα shortcuts απο την συσκευη, μετα κατεβασα παλι το αρχικο ζιπαρισμενο αρχειο το αποσυμπιεσα κ μετα κανονικα copy-paste στην καρτα μνημης επειτα soft reset κ λειτουργει ακομα χωρις προβλημα;):D.Ειμαι περιεργος ομως τι προκαλεσε δυο φορες το κρασαρισμα του dest6:worry:
τι να σου πω... εγω προσπαθουσα να το αποθηκευσω στη μνημη του τηλεφωνου. εχει αραγε διαφορα?
τωρα το αντιγραφω στην καρτα μνημης... εμενα δε μου χριεαστηκε καποιο reset.. απλα το εκλεισα και το ξανανοιξα κι ειχε ξεκολλησει...
το φακελο με τους ελληνικους χαρτες που τον εβαλες?
WebViRuS
26 Δεκ. 2007, 14:56
κάνε και κανα restart στο pda :) μόνο έτσι θα δουλέψει.
grissom
26 Δεκ. 2007, 15:27
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ενημερώσω τους υπόλοιπους χρήστες για το πρόβλημα που είχα αναφέρει σε προηγούμενη σελίδα όσον αφορά την αυτόματη απάντηση/κλείσιμο τηλεφωνήματος. Το πρόβλημα ήταν σε δική μου (μεγάλη) απροσεξία στο πρόγραμμα Bluemusic. Είχε 2 επιλογές auto-answer, auto-reject τις οποίες εκ παραδρομής τις είχα ενεργοποιήσει χωρίς να τις προσέξω ιδιαίτερα. Μετά από 2 hard-reset βρήκα το πρόβλημα και πλέον δουλεύουν όλα κανονικά.
Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν..
Καλές γιορτές σε όλους! :D
μπορει να φανει λιγο χαζη η ερωτηση αλλα δεν θυμαμαι να εχω σβησει εγω κατι γι αυτο την κανω,ανακαλυψα μεσα στον ΄'καδο ανακυκλωσης' διαφορα αρχεια απο το destinator,να πηγαν μονα τους εκει δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση οποτε τα σβηνω αφοβα,σωστα;κατι τελευταιο εχω ενα bluetooth ericsson κ οταν παω να κανω νεα συζευξη μου ζηταει κωδικο,μηπως κανεις ξερει τον κωδικο που εχουνε τα se;
μπορει να φανει λιγο χαζη η ερωτηση αλλα δεν θυμαμαι να εχω σβησει εγω κατι γι αυτο την κανω,ανακαλυψα μεσα στον ΄'καδο ανακυκλωσης' διαφορα αρχεια απο το destinator,να πηγαν μονα τους εκει δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση οποτε τα σβηνω αφοβα,σωστα;κατι τελευταιο εχω ενα bluetooth ericsson κ οταν παω να κανω νεα συζευξη μου ζηταει κωδικο,μηπως κανεις ξερει τον κωδικο που εχουνε τα se;
Όλα τα bluetooth headsets ανεξάρτητα ποια εταιρία τα φτιάχνει ο κωδικός που ζητάνε για σύξευξη είναι ο "0000"..........
nobleman
26 Δεκ. 2007, 18:34
φιλε μου για τις κακιουλες....δεν θα το σχολιασω μερες που ειναι..
αλλα ποιος σου ειπε οτι τα προγραμματα που εχουν today plugins μπορεις να τα βαλεις στην καρτα μνημης,και να εισαι βεβαιος οτι δεν θα εχεις προβληματα ??
συγγνωμη για το ενδιαφερον που εδειξα...:O
Δημήτρη, γνωρίζω πολύ καλά το ενδιαφέρον το δικό σου αλλά και άλλων παιδιών εδώ μέσα να βοηθήσετε, πλην όμως καμιά φορά ξεφεύγετε λίγο και την «πέφτετε» λίγο αδέξια σε ορισμένους φίλους, που η αλήθεια είναι ότι χωρίς να πολυδιαβάσουν το νήμα περιμένουν τα πάντα έτοιμα... ειρήνη ημίν...! :rolleyes:
Φίλε webvirus, αμέτρητα restart όχι ένα, εννοείται...
mxa055
26 Δεκ. 2007, 19:40
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Μέρες που είναι είπα να αφήσω τον υπερκαταναλωτισμό ελεύθερο και να τσιμπίσω και εγώ αυτό το μικρό θαύμα μια που ξέμεινα από PDA και είπα να συνδυάσω κινητό και PDA σε ένα.
Προσπάθησα να διαβάσω όσο πιο πολλές σελίδες γίνεται αλλά στις 40κάτι λύγισα και έτσι είπα να ρωτήσω:
1ον από που μου προτείνεται να το πάρω γιατί βλέπω κάτι τεράστιες διαφορές (ebay: 400 euro από Αμερική, expansys 540 euro από Αγγλία, online shops 750+ στην Ελλάδα). Απλά θέλω να ακούσω καμιά εμπειρία από τις φτηνότερες πηγές για το συγκεκριμένο μηχάνημα αν κάποιος το έχει πάρει από εκεί, μήπως παίζουν τπτ κλειδώματα, διαφορές κτλ.
2ον τι αξεσουάρ είναι must have και να τα παραγγείλω πακετάκι (κάρτες μνήμες, φορτιστές, θήκες, screen protectors κτλ)
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κάνω ερωτήσεις που έχετε ήδη απαντήσει, μακάρι να βρω το χρόνο και να διαβάσω και τα υπόλοιπα posts ώστε να μην ξανασυμβεί (σύντομα θα το κάνω, υπόσχομαι :O_ )
WebViRuS
26 Δεκ. 2007, 19:51
απο ebay μην αγοράζεις ποτέ τέτοια πράγματα. πάρε το απο το Expansys και παράγγειλε και μια 4GB SDHC μνήμη.
mxa055
26 Δεκ. 2007, 19:59
απο ebay μην αγοράζεις ποτέ τέτοια πράγματα. πάρε το απο το Expansys και παράγγειλε και μια 4GB SDHC μνήμη.
Ναι και εγώ το ebay το φοβάμαι για τέτοιες αγορές για αυτό και ρωτάω μήπως τόλμησε κανείς και μπορεί να μου πει πχ πάρε από τον τάδε. Με την εγγύηση τι παίζει από την Expansys (από εκεί έχω πάρει 2 PDA παλαιότερα αλλά δεν είχε χρειαστεί η εγγύηση ποτέ)
athanaso77
26 Δεκ. 2007, 20:01
1ον από που μου προτείνεται να το πάρω γιατί βλέπω κάτι τεράστιες διαφορές (ebay: 400 euro από Αμερική, expansys 540 euro από Αγγλία, online shops 750+ στην Ελλάδα). Απλά θέλω να ακούσω καμιά εμπειρία από τις φτηνότερες πηγές για το συγκεκριμένο μηχάνημα αν κάποιος το έχει πάρει από εκεί, μήπως παίζουν τπτ κλειδώματα, διαφορές κτλ.
Θα σου πρότεινα το expansys και αυτό γιατί αφενός είναι αξιόπιστο, αφετέρου έχει τις καλύτερες τιμές. Για Αμερική και γενικώς εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης μη το σκέφτεσαι γιατί θα μπλέξεις με τελωνεία και θα σου βγει πιο ακριβό από το αν το αγόραζες από Ελλάδα.
2ον τι αξεσουάρ είναι must have και να τα παραγγείλω πακετάκι (κάρτες μνήμες, φορτιστές, θήκες, screen protectors κτλ)
Η κάρτα μνήμης και το screen protector είναι σίγουρα απαραίτητα. Εάν θέλεις και να το δουλεύεις σαν GPS και στο αυτοκίνητο πρέπει να έχεις και την κατάλληλη βάση στήριξης και έναν φορτιστή αυτοκινήτου.
athanaso77
26 Δεκ. 2007, 20:05
Με την εγγύηση τι παίζει από την Expansys (από εκεί έχω πάρει 2 PDA παλαιότερα αλλά δεν είχε χρειαστεί η εγγύηση ποτέ)
Σε θέματα hardware σε καλύπτει κανονικά η ACE Hellas χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Απλά δεν σε υποστηρίζει σε θέματα software λόγω αγγλικού μενού.
mxa055
26 Δεκ. 2007, 20:41
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, είστε απίθανοι!
Καρτούλα 4GB δεν βλέπω στην expansys αλλά δεν πειράζει θα βρω καμία από Ελλάδα. Φορτιστή βρήκα ήδη, τώρα μένει η βάση στήριξης και χτυπάω παραγγελία. (σαν μωρό που περιμένει τον Άη Βασίλη νιώθω :P )
Christav
26 Δεκ. 2007, 20:57
λογικα ειναι λινκ που τα εχω ανεβασει εγω και τα εχω δωσει σε αρκετους εδω μεσα :)
τα λινκς δουλευουν κανονικα κατι αλλο ειναι μαργαριτα.κοιταξε το παλι.
αν εχεις παλι προβλημα πες μου ;)
hχχp://rapidshare.com/files/69035359/dest6_7_last.rar
hχχp://rapidshare.com/files/72372398/GreeceG.rar
(οπου χ =t)
Φίλε Zaharaki χρόνια πολλά.:)
Ξέρω σε έχουμε τρελάνει αλλά πραγματικά έχω φάει όλα τα forum και δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί δεν δουλεύει το Dest του link.:(
Όπως και στην Μαργαρίτα, το πρόγραμμα κατ’ αρχάς το ξεκινάς από το ‘διαχείριση αρχείων’ γιατί δεν το βρίσκω στα προγράμματα και το κυριότερο, αφού ανοίξει το πρόγραμμα με το λογότυπο κανονικά βγάζει ότι δεν βρίσκει τους χάρτες.:wacko:
Γνωρίζεις κάτι πάνω σ’ αυτό; Ευχαριστώ έτσι και αλλιώς ( όλους εδώ) για τη βοήθεια.!!:p
zaharakis
26 Δεκ. 2007, 21:41
Φίλε Zaharaki χρόνια πολλά.:)
Ξέρω σε έχουμε τρελάνει αλλά πραγματικά έχω φάει όλα τα forum και δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί δεν δουλεύει το Dest του link.
Όπως και στην Μαργαρίτα, το πρόγραμμα κατ’ αρχάς το ξεκινάς από το ‘διαχείριση αρχείων’ γιατί δεν το βρίσκω στα προγράμματα και το κυριότερο, αφού ανοίξει το πρόγραμμα με το λογότυπο κανονικά βγάζει ότι δεν βρίσκει τους χάρτες.:wacko:
Γνωρίζεις κάτι πάνω σ’ αυτό; Ευχαριστώ έτσι και αλλιώς ( όλους εδώ) για τη βοήθεια.!!:p
χρονια πολλα παλι σε ολους :)
τα dest δουλευουν μια χαρα του λινκ που εχω δωσει:)
εσεις κατι κανετε λαθος και εχετε προβλημα;)
το φακελο destinator τον αντιγραφετε μεσα στην καρτα,βαζετε και τον φακελο του χαρτη ειτε μεσα στην καρτα ειτε μεσα στον φακελο του dest
κανετε αντιγραφη/επικοληση συντομευσης του destinator.exe μεσα στον φακελο windows/start_menu/programs και εμφανιζεται το προγραμμα μεσα στον φακελο προγραμματα της συσκευης σας.
μολις ανοιξετε το προγραμμα απο την συντομευση,πατατε ναι σε καθε προειδοποιηση ασφαλειας που θα σας βγαλει και ολα ενταξει.
θα ειχα απαντησει πολυ πιο νωρις για να μην παιδευεστε,
αλλα ενα μηνυμα της πορωμενης :blink: margaritagr στο ποστ που ανοιξα για να ευχηθω χρονια πολλα μεσα στο myphone....
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2163144#post2163144
που δεν αρκεστηκε στα χρονια πολλα οπως ολοι εκει μεσα....:O
που με πειραξε προσωπικα...(για αυτο margaritagr δεν απαντησα στο πμ σου ;)) δεν της απαντησα αμεσως και μαζι με αυτη περιμενες και εσυ....
αλλα επειδη δεν μου αρεσει να κανω οτι δεν μου αρεσει να μου κανουν....
αν δεν μπορεσετε και παλι να το κανετε να δουλεψει εδω ειμαστε και τα ξαναλεμε :)
nobleman
26 Δεκ. 2007, 22:24
Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το ενοχλητικό μήνυμα Connection Setup: The operator does not exist... που εμφανίζεται με το soft reset που εν συνεχεία με βγάζει στις ρυθμίσεις των συνδέσεων;
WebViRuS
26 Δεκ. 2007, 22:55
Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το ενοχλητικό μήνυμα Connection Setup: The operator does not exist... που εμφανίζεται με το soft reset που εν συνεχεία με βγάζει στις ρυθμίσεις των συνδέσεων;
στα connections πας στο connection setup και στο μενού κάτω δεξιά βγάζεις το τσεκ απο το enable auto-config.
nobleman
26 Δεκ. 2007, 23:03
Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή...
Τι προτείνεις για backup εκτός από το Sprite BackUp; Υπάρχει κάτι καλύτερο;
Το original today plugin που είχε, αυτό με τον καιρό, υπάρχει κάπου;
WebViRuS
26 Δεκ. 2007, 23:06
spb backup εγώ αυτό χρησιμοποιώ :)
εγώ για καιρό και έξτρα μενού και ιστορίες χρησιμοποιώ το SPB Mobile Shell & SPB Plus :)
και έχει και για το καιρό πληροφορίες
zaharakis
27 Δεκ. 2007, 01:09
για backup spb backup
για καιρο weather panel
προσωπικα δεν τα αλλαζω με τπτ και τα δυο :)
nobleman
27 Δεκ. 2007, 01:43
Εγκατέστησα το MoDaCo_NoData αλλά βγάζει σφάλμα και τερματίζει. Δεν δουλεύει με τις cooked;
Επίσης, στο Home plugin θέλω στο τελευταίο tab αντί το Music Player να βγάζει όπως η original το profile του κινητού. Υπάρχει τρόπος;
WebViRuS
27 Δεκ. 2007, 10:14
Εγκατέστησα το MoDaCo_NoData αλλά βγάζει σφάλμα και τερματίζει. Δεν δουλεύει με τις cooked;
Επίσης, στο Home plugin θέλω στο τελευταίο tab αντί το Music Player να βγάζει όπως η original το profile του κινητού. Υπάρχει τρόπος;
1. το NoData δεν παίζει με cooked.
2. η θα χρησιμοποιήσεις το Home Customizer ή θα πας στο Settings, today και εκεί θα βρείς το HTC HOME. νομίζω έχει επιλογή απο εκεί.
mplip^
27 Δεκ. 2007, 10:44
παιδια...
μετα απο απειρες αποπειρες να βρω συσκευη να με καλυψει , με wm6 pro , με πληκτρολογιο και οσο σταθερη γινεται και επειδη μονο χρηματα σπαταλουσα , τελικα αποφασισα και κατεληξα
αυριο θα την εχω στα χερια μου και ελπιζω να με κρατησει για αρκετο καιρο αν και πιστευω οτι θα το κανει γιατι ηδη ειμαι καψουρης μαζι της εδψ και καιρο... τα εχει ολα!
Και το πιο βασικο , εχει και πληκτρολογιο . Σπαστο κιολας !
Με γεια μουυυυυυυυυυυυυ !
Nick1150
27 Δεκ. 2007, 10:49
Μεγειαααααα σου λοιπόν :lol:
Μέχρι τώρα ήμουν Nokia-κιας αλλά σαν τον Τιτάνα δεν είναι τπτ;)
Driver_3
27 Δεκ. 2007, 10:50
το φακελο με τους ελληνικους χαρτες που τον εβαλες?
Το Dest που βρηκα εγω ειχε τα παντα(χαρτη ,poi..) εκανα απλα copy απο το pc μου κ paste στην καρτα μνημης του κινητου.περνα μια βολτα απο το ipmart κ θα βρεις ο,τι θελεις:)
manolis
27 Δεκ. 2007, 10:54
Παιδιά έχει κάνει προσπάθεια κάποιος να κάνει dump την ελληνική rom? Αν ναι δουλεύει? Το λεω για μελλοντική επαναφορά.
athanaso77
27 Δεκ. 2007, 10:57
Παιδιά έχει κάνει προσπάθεια κάποιος να κάνει dump την ελληνική rom? Αν ναι δουλεύει? Το λεω για μελλοντική επαναφορά.
H ROM αγγλική είναι η οποία υπάρχει και μπορούμε να την επαναφέρουμε. Μέχρι εκεί καλά. Το πρόβλημα είναι με τα ελληνικά της ACE. Μέχρι τώρα δε νομίζω ότι υπάρχει λύση... που θα πάει όμως! ;)
manolis
27 Δεκ. 2007, 11:08
H ROM αγγλική είναι η οποία υπάρχει και μπορούμε να την επαναφέρουμε. Μέχρι εκεί καλά. Το πρόβλημα είναι με τα ελληνικά της ACE. Μέχρι τώρα δε νομίζω ότι υπάρχει λύση... που θα πάει όμως! ;)
Οι ελπίδα μας λοιπόν είναι και πάλι ο Mark ε? :)
athanaso77
27 Δεκ. 2007, 11:41
Οι ελπίδα μας λοιπόν είναι και πάλι ο Mark ε? :)
Θα μπορούσε να είναι αλλά μου έχει πει ότι το Kaiser δεν είναι και τόσο στα άμεσα σχέδια του για αγορά και πάει μάλλον για Cruise. (Κάτοχος Artemis βλέπεις! ;))
Υπαρχει καταστημα στην Ελλαδα που να πουλαει brando protector για το Kaiser;
cretaman
27 Δεκ. 2007, 11:59
Υπαρχει καταστημα στην Ελλαδα που να πουλαει brando protector για το Kaiser;
και βεβαια υπαρχει! www.play247.gr απλα δες αν υπαρχει διαθεσιμοτητα!;)
WebViRuS
27 Δεκ. 2007, 14:10
ότι και να λέμε πάντως σαν το Kaiser λίγα κινητά θα κάνουν ίδιες πωλήσεις. ναι μεν μπορεί να υπάρχουν 2-3 το ΠΟΛΥ κινητά που να είναι σχετικά καλύτερα απο το Kaiser, αλλά το support, την τρελά, τις cooked rom, και την ποιότητα που μας δίνει αυτό δεν θα το βρούμε πουθενά :D
Kaiser 4 Ever λέμε :D :D
το μόνο που περιμένω πλέον απο το Καιζερ σαν έξτρα είναι
1) VGA οθόνη
2) και δυνατότητα να έχουμε 2 microSDHC στην συσκευή. με αυτό το τρόπο θα μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και 64GB στο PDA μας :D
blender
27 Δεκ. 2007, 14:46
Αυτό έχει σχέση με τις ρυθμίσεις του HTC Home? (Γιατί δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις για to home).
Αλήθεια, αυτά τα packages σε ποιό folder βρίσκονται?
Το έπιασα το υπονοούμενο! :)
Κουνιέται και στις 4 πλευρές...και όταν πάει τέρμα κάτω φαίνεται (ελάχιστα) το κάτω μέρος. Δεν το φοβάμαι λειτουργικά αλλά για σκόνη κλπ.
και εγώ το πήρα μαζί με σένα και είχα ακριβώς τα ίδια. παρόλα αυτά τώρα δουλεύει μια χαρά.
manolis
27 Δεκ. 2007, 16:58
Θα μπορούσε να είναι αλλά μου έχει πει ότι το Kaiser δεν είναι και τόσο στα άμεσα σχέδια του για αγορά και πάει μάλλον για Cruise. (Κάτοχος Artemis βλέπεις! ;))
Eιναι ομος ο Dutty που βλεπω κανει πολι καλη δουλεια..
athanaso77
27 Δεκ. 2007, 18:15
Eιναι ομος ο Dutty που βλεπω κανει πολι καλη δουλεια..
Έχει ο dutty σκοπό να φτιάξει ελληνική ROM για το Kaiser; (Γιατί περί αυτού ήταν η προηγούμενη συζήτηση).
nikos2004dj
27 Δεκ. 2007, 18:22
επειδη ειμαι αναμεσα σε αυτο και το κρουιζερ
μια ερωτηση
με το πληκτρολογιο μπορεις να γραψεις μηνυμα?
με το συρομενο εχουν παρουσιαστει προβληματα?
athanaso77
27 Δεκ. 2007, 18:32
με το πληκτρολογιο μπορεις να γραψεις μηνυμα?
Φυσικά!
με το συρομενο εχουν παρουσιαστει προβληματα?
Όχι!
chris7_
27 Δεκ. 2007, 19:01
egw tha thela na pwthsw(an kai mporei na xei ksanaipothei)ti rithmiseis xriazontai gia na energopioisw to OUTLOOK E-MAILmia kai me endiaferei na pernw ta mail mou kateuthian apo to kinhto xwris na anoiksw ton upologisth!(apo to router mou kateuthian mesw wi-fi panta)euxaristw!!!
manolis
27 Δεκ. 2007, 20:45
Έχει ο dutty σκοπό να φτιάξει ελληνική ROM για το Kaiser; (Γιατί περί αυτού ήταν η προηγούμενη συζήτηση).
Δεν το ξερω αυτο μπορουμε να τον ρωτησουμε.
athanaso77
27 Δεκ. 2007, 20:55
Δεν είναι κακή ιδέα! :) Υποθέτω βέβαια πως θα πρέπει βέβαια να γίνει ένα οργανωμένο πέσιμο από τα παιδιά εδώ με το ανάλογο donation για να δελεαστεί ο φίλος μας ο dutty. ;) Όπως έγινε και με το Artemis!
manolis
27 Δεκ. 2007, 20:59
Δεν είναι κακή ιδέα! :) Υποθέτω βέβαια πως θα πρέπει βέβαια να γίνει ένα οργανωμένο πέσιμο από τα παιδιά εδώ με το ανάλογο donation για να δελεαστεί ο φίλος μας ο dutty. ;) Όπως έγινε και με το Artemis!
Σωστα, εγω ειμαι μεσα οπως και πριν, ας κανει καποιος με καλα αγγλικα μια επαφη μαζι του και να μαζευτουμε οπως με το artemis να γινει κατι καλο!
zaharakis
27 Δεκ. 2007, 21:01
μανωλη τι να τα κανουμε τα ελληνικα ?
αφου και οσοι τα παιρνουν απο ελλαδα με ελληνικα...δεν αντεχουν πολυ:lol::lol:
παλι αγγλικο μενου καταληγουν να εχουν :lol::lol:
manolis
27 Δεκ. 2007, 22:12
μανωλη τι να τα κανουμε τα ελληνικα ?
αφου και οσοι τα παιρνουν απο ελλαδα με ελληνικα...δεν αντεχουν πολυ:lol::lol:
παλι αγγλικο μενου καταληγουν να εχουν :lol::lol:
Εχεις δικιο ενας απο αυτους ειμαι και εγω!:ninja:
nobleman
27 Δεκ. 2007, 23:00
Κι εγώ μέσα για donation...!
WebViRuS
28 Δεκ. 2007, 00:19
όσοι θέλετε να κάνετε donation να σας δώσω το λογαριασμό τραπέζης μου να μην πάνε και χαμένα τα λεφτά σας :D
nobleman
28 Δεκ. 2007, 00:37
όσοι θέλετε να κάνετε donation να σας δώσω το λογαριασμό τραπέζης μου να μην πάνε και χαμένα τα λεφτά σας :D
Πλεονέκτη...! Ο μπαμπάς το αγόρασε το κινητό; :p
WebViRuS
28 Δεκ. 2007, 01:48
Πλεονέκτη...! Ο μπαμπάς το αγόρασε το κινητό; :p
πίσω και σας έφαγα.
nobleman
28 Δεκ. 2007, 01:53
Πάντως, για να γίνεται κουβέντα, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νέα ROM. Η αλήθεια είναι ότι είχα πορωθεί και περίμενα να γίνει τουλάχιστον Nokia, πλατφόρμα Series 40...!
WebViRuS
28 Δεκ. 2007, 01:53
δεν σε πιάνω
nobleman
28 Δεκ. 2007, 01:57
δεν σε πιάνω
Να είναι πιο ανταποκρίσιμο. Ειδικά στην πληκτρολόγηση. Είναι όπως ήταν πριν που είχα την ελληνική ROM...
Επίσης, ακόμα δεν έχω βρει πώς μπαίνει ο τόνος στα ελληνικά... :D
karagiozis10
28 Δεκ. 2007, 03:36
1. το NoData δεν παίζει με cooked.
Κι αυτή (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6068) πως το έχει μέσα ; :blink:
nobleman
28 Δεκ. 2007, 09:28
Κι αυτή (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6068) πως το έχει μέσα ; :blink:
Αλήθεια, το είχα ξεχάσει, ήταν η πρώτη που δοκίμασα... :O
WebViRuS
28 Δεκ. 2007, 10:43
φαίνεται πως οι ελληνικές ρομ έχουν το τρόπο τους.
highway
28 Δεκ. 2007, 15:59
Πέστε μου και μένα με'γεια. Οχι για το κινητό ... αυτό το έχω πάρει εδώ και 3-4 μήνες .... αλλά για τον γιό.
Μας ήρθε χριστουγεννιάτικος :D:D:D
Άλλο πράγμα :rolleyes:
WebViRuS
28 Δεκ. 2007, 16:00
Πέστε μου και μένα με'γεια. Οχι για το κινητό ... αυτό το έχω πάρει εδώ και 3-4 μήνες .... αλλά για τον γιό.
να σου ζήσει :) και η αδερφή ενός φίλου μου γέννησε το Σάββατο
zaharakis
28 Δεκ. 2007, 16:09
αυτα ειναι καλα νεα :D:D
να σας ζησει παντα γερος και τυχερος και σεις να σαστε καλα να τον καμαρωνετε να μεγαλωνει :)
highway
28 Δεκ. 2007, 16:13
Ευχαριστώ πολύ, να'στε καλά.
Και εμείς το σάββατο γεννήσαμε. :)
Ηθελα να το μοιραστώ με την παρέα μου. Τόσο καιρό είμαστε μαζί εδώ μέσα. :):):)
WebViRuS
28 Δεκ. 2007, 16:39
μήπως είσαι ο άντρας τις αδερφής του φίλου μου? :) το μωρό είχε ένα πρόβλημα στο έντερό του και του κάνανε εγχείρηση χτες.
highway
28 Δεκ. 2007, 16:55
μήπως είσαι ο άντρας τις αδερφής του φίλου μου? :) το μωρό είχε ένα πρόβλημα στο έντερό του και του κάνανε εγχείρηση χτες.
λες να βγούμε συγγενείς?
Να πάνε όλα καλά. Είναι μεγάλο ζόρι να έχει κάτι το μικρό σου. Εμάς μας είπαν ότι ίσως τον κρατούσαν μέσα όταν βγήκε η γυναίκα μου και κόντέψαμε να τρελαθούμε. Ειχε ίκτερο, κάτι που έχουν τα μισά παιδιά των 3-4 ημερών, είναι δηλαδή φυσιολογικό. Αλλά τελικά ήταν όλα Οk και τον πήραμε σπίτι. :)
Αντε με το καλό και στους δικούς σου, να πάνε όλα καλά.
Sorry για τα off-topic αλλά είναι ιδαίτερη περίπτωση!!!
zaharakis
28 Δεκ. 2007, 17:15
Sorry για τα off-topic αλλά είναι ιδαίτερη περίπτωση!!!
αυτα ειναι ευχαριστα off ;)
και μακαρι ολα τα off να ηταν τοσο ευχαριστα :)
Όλα τα bluetooth headsets ανεξάρτητα ποια εταιρία τα φτιάχνει ο κωδικός που ζητάνε για σύξευξη είναι ο "0000"..........
cabj thanks!highway να σας ζησει!
mplip^
28 Δεκ. 2007, 19:15
να σας ζησουν τα γεννητουρια
και μενα καλοριζικο το κινητο!
στολιδι...μεγαλο πολυ και στιβαρο βεβαια και εχω λιγο λαλησει αλλα ειναι εκπληκτικο
ως τωρα μου κανε κανα 2 κουτσουκουλιες και το πιο βασικο ειναι οτι μου καιει πολυ μπαταρια
τι μπορω να κανω για αυτο λετε εκτος απο το να βγαλω το 3γ γιατι το χρειαζομαι?
υγ...τι μαγεια...βλεπω ταυτοχρονα σε 6 πολεις τι καιρο εχει ...
zaharakis
28 Δεκ. 2007, 19:22
να σας ζησουν τα γεννητουρια
και μενα καλοριζικο το κινητο!
στολιδι...μεγαλο πολυ και στιβαρο βεβαια και εχω λιγο λαλησει αλλα ειναι εκπληκτικο
ως τωρα μου κανε κανα 2 κουτσουκουλιες και το πιο βασικο ειναι οτι μου καιει πολυ μπαταρια
τι μπορω να κανω για αυτο λετε εκτος απο το να βγαλω το 3γ γιατι το χρειαζομαι?
υγ...τι μαγεια...βλεπω ταυτοχρονα σε 6 πολεις τι καιρο εχει ...
καλοριζικο φιλε μου και χρονια πολλα:)
αν δεν μπορεις να βγαλεις το 3g κατεβασε την φωτεινοτητα της οθονης στο ελαχιστο..αν και την μεγαλη ζημια την κανει στην αναζητηση δικτυου ..
εκει πεθαινει την μπαταρια..
παντως αν κανεις λιγο υπομονη μεχρι να μαθεις τα κολπα των wm αλλα και του καιζερ σου,το μονο που θα σε απογοητευει θα ειναι η αυτονομια του..δυστυχως πρεπει να κανουμε εκει ολοι μας υπομονη μεχρι να βγει καποιο νεο και καλυτερο radio για τα pda μας ;)
Nick1150
28 Δεκ. 2007, 19:30
καλορίζικος ο γιός highway ;)
όλα τα άλλα είναι περιττά .-
masada71
28 Δεκ. 2007, 20:40
κι εγω υποψηφιος αγοραστης του καισερ προσεχως..μονο 2 διευκρινισεις..ραδιο εχει η κατα καποιο τροπο προστιθεται,η καμερα πως τα παει?τραβαει καλες φωτο,βιντεο??ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα σε ολους!!:D
margaritagr
28 Δεκ. 2007, 20:46
ραδιο δεν εχει αλλα αλλα μπορεις να αγορασεις ακουστικα που εχουν ενσωματωμενο.
Η καμερα ειναι πολυ καλη. Εγω εβγαλα σημερα κατι φωτ στα χιοβια κι ειναι απαιχτες.
τωρα απο βιντεο, εχω βγαλει μονο ενα... καλο ηταν παντως
masada71
28 Δεκ. 2007, 20:52
Η καμερα ειναι πολυ καλη. Εγω εβγαλα σημερα κατι φωτ στα χιοβια κι ειναι απαιχτες.
ευχαριστω Μαργαριτα..ποιο αλλο εξυπνο με windows προτεινεις που να εχει ραδιο και καλη καμερα ανεξαρτητου ποσου?εκτος του polaris γιατι επειγομαι για αγορα..
DrMobile
28 Δεκ. 2007, 20:52
Παίδες μόλις το παράγγειλα από eXpansys (UK) με εταιρικό ΑΦΜ (οπότε γλίτωσα τον ΦΠΑ). Τελική τιμή μαζί με κάρτα microSDHC 8GB (Class 4): €628. Όποιοι έχετε εταιρία ή φίλο/η με εταιρία κάντε το έτσι, γλιτώνετε τα €100+ του ΦΠΑ!
Μάλλον θα το έχω τέλος επόμενης βδομάδας! :drool:
:) Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους! :)
masada71
28 Δεκ. 2007, 20:54
Παίδες μόλις το παράγγειλα από eXpansys (UK) με εταιρικό ΑΦΜ (οπότε γλίτωσα τον ΦΠΑ). Τελική τιμή μαζί με κάρτα microSDHC 8GB (Class 4): €628. Όποιοι έχετε εταιρία ή φίλους με εταιρία κάντε το έτσι, γλιτώνετε τα €100+ του ΦΠΑ!
Μάλλον θα το έχω τέλος επόμενης βδομάδας! :drool:
:) Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους! :)
γιατι,δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο εδω??:(
DrMobile
28 Δεκ. 2007, 21:09
γιατι,δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο εδω??:(
Υπάρχει, αλλά είναι πανάκριβο γιατί πληρώνεις καπέλο την Ελληνική ROM της ACE-Hellas. Αν το θες εξελληνισμένο δεν έχεις επιλογή, αναγκαστικά το αγοράζεις από εδώ. Αλλιώς μπορείς να το φέρεις από Αγγλία με τη μαμά ROM (Αγγλική) και αρκετά φθηνότερο. Αλλά δεν θα έχεις Ελληνική υποστήριξη χωρίς extra s/w και η εγγύηση θα σε καλύπτει μόνο στο h/w.
WebViRuS
28 Δεκ. 2007, 21:55
έπεσε πολύ η τιμή του. εγώ 628 το ειχα πάρει μόνο του. χωρίς φπα.
nobleman
28 Δεκ. 2007, 22:10
Καλώς σας ήρθε...!
Mε το καλό να μπεις στο club μας... :)
mplip^
29 Δεκ. 2007, 01:42
ερωτηση (και αλλη0
το επιασα 2 φορες και ενω ηταν standby, να κανει soft reset μονο του
καμια ιδεα?
ειναι καμια ρυθμιση και αυτο?
chris7_
29 Δεκ. 2007, 02:50
kalh h kamera alla tha ta vreis skoura logo elipshs flash
epishs sthn epilogh foto den exei katholou zoum!!!
kai se olla ta upolipa exei zoom x2 kai sto video x2!
DrMobile
29 Δεκ. 2007, 03:29
Ερώτηση στους χρήστες του TyTN II με bluetooth handsfree/headsets: Σας δουλεύουν ΟΚ; Μήπως έχετε ήχο πολύ χαμηλής ποιότητας και έντασης; Ρωτάω γιατί διάβασα κάποια threads στο xda-developers και ελαφρώς τρομοκρατήθηκα... :worry: Ελπίζω να είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, αν και γίνεται πολλή φασαρία για το θέμα...
Σκέφτομαι να αγοράσω bluetooth stereo headset για ακρόαση MP3 και περιμένω να έχω πολύ καλή ποιότητα (hi-fi), αντίστοιχη με αυτή του iPod... Ελπίζω να ισχύει αυτό, γιατί αλλοιώς τη μάμησα... Ο σκοπός είναι να αποφύγω να έχω και dedicated MP3 player αλλά μόνο το TyTN II σαν all-in-one συσκευή (κινητό/PDA/MP3 player).
Μέχρι στιγμής έχω τη θετική απάντηση του tranaee (Nokia BH-500) (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2159762#post2159762) πάνω στο θέμα, αλλά θέλω ν' ακούσω τις γνώμες και άλλων με bluetooth headsets. Πώς σας παίζουν σε ακρόαση μουσικής αλλά και σε κλήσεις; Είστε ικανοποιημένοι σε σχέση με συμβατικά κινητά; Αν υπάρχουν κάποια που δεν παίζουν καλά με το TyTN II να ξέρω να τα αποφύγω.
Ακόμα δεν το έχω κι ανυσηχώ... :p
Ευχαριστώ παιδια.
zaharakis
29 Δεκ. 2007, 06:49
1.δουλευει τελεια και για αυτο παραγγειλα την 8giga καρτα για να βαλω mp3s μεσα αλλα και την μεγαλη μπαταρια(2700 mA ) για να αντεχει να παιζει πολλες ωρες!!ειδικα με τον audio manager της htc to θεμα music player ειναι πλεον διασκεδαση!
χρησιμοποιω αυτο
i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)
και εχω και ραδιο παραλληλα !!!
η μουσικη ακροαση ειναι παρα πολυ δυνατη και ολοκαθαρη!!και εχω πολυ περιεργη σχεση με την μουσικη αλλα και πολυ καλο μουσικο αυτι.(δεν αντεχω τα κλαπατσιμπανα και τις παραμορφωσεις!!!:mad:)
εχουν ολες τις λειτουργιες του music player,
εναρξη-παυση,επομενο-προηγουμενο κοματι,τρεξιμο εμπρος-πισω,αυξομειωση φωνης
εχουν παρα πολυ καλη ενταση αλλα και παρα πολυ καλη ποιοτητα ακροασης αλλα αυτονομια !! μου βγαζουν 8ωρες συνεχους αναπαραγωγης μουσικης,ραδιοφωνου ,σχεδον στο τερμα της εντασης(δεν μπορω να ακουω μουσικη σιγα,ειδικα στον χωρο εργασιας μου που εχει πολυ φασαρια...) και απλα μετα το 8ωρο τα βγαζω εγω οχι οτι εχουν μεινει απο μπαταρια ;)
για καποιους πιο απαιτητικους τα μειον του ειναι οτι δεν εχει οθονη ωστε να ξερεις ποιον σταθμο ακους (προσωπικα δεν με ενδιαφερει μιας και ακουω μονο ερα σπορ και σκαι για ειδησεις ) αλλα και μονο 4 θεσεις για να αποθηκευσεις τους αγαπημενους σου σταθμους..εμενα μου περισευουν και 2 :p τις θελει κανεις? :lol:
Ερώτηση στους χρήστες του TyTN II με bluetooth handsfree/headsets: Σας δουλεύουν ΟΚ; Μήπως έχετε ήχο πολύ χαμηλής ποιότητας και έντασης; Ρωτάω γιατί διάβασα κάποια threads στο xda-developers και ελαφρώς τρομοκρατήθηκα... :worry: Ελπίζω να είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, αν και γίνεται πολλή φασαρία για το θέμα...
Σκέφτομαι να αγοράσω bluetooth stereo headset για ακρόαση MP3 και περιμένω να έχω πολύ καλή ποιότητα (hi-fi), αντίστοιχη με αυτή του iPod... Ελπίζω να ισχύει αυτό, γιατί αλλοιώς τη μάμησα... Ο σκοπός είναι να αποφύγω να έχω και dedicated MP3 player αλλά μόνο το TyTN II σαν all-in-one συσκευή (κινητό/PDA/MP3 player).
Μέχρι στιγμής έχω τη θετική απάντηση του tranaee (Nokia BH-500) (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2159762#post2159762) πάνω στο θέμα, αλλά θέλω ν' ακούσω τις γνώμες και άλλων με bluetooth headsets. Πώς σας παίζουν σε ακρόαση μουσικής αλλά και σε κλήσεις; Είστε ικανοποιημένοι σε σχέση με συμβατικά κινητά; Αν υπάρχουν κάποια που δεν παίζουν καλά με το TyTN II να ξέρω να τα αποφύγω.
Ευχαριστώ παιδια.
διαβασε αυτα που εχω ξαναγραψει και αν εχεις καμια απορια εδω ειμαστε :)
costas2by4AIO
29 Δεκ. 2007, 07:51
Ερώτηση στους χρήστες του TyTN II με bluetooth handsfree/headsets: Σας δουλεύουν ΟΚ; Μήπως έχετε ήχο πολύ χαμηλής ποιότητας και έντασης;
Ευχαριστώ παιδια.
Λοιπόν, αγόρασα το ΒΤ στερεοφωνικό ζευγάρι της Έπεσον (sorry, Erickson), η ποιότητα της μουσικής είναι τέλεια, αλλά:
Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, ενώ το ακούς στα ηχεία, χάνεται (!!!) η σύνδεση και πας (αναγκαστικά) στο κινητό.
Ειδικά την ώρα που οδηγείς, είναι φρίκη !!!
Η HTC, έγραψε το εξής στην ιστοσανίδα της (δεν μπορώ να την ονομάσω ιστοσελίδα, sorry παίδες) :
" 19/12/2007
Bluetooth Hot Fix (for HTC TyTN II)
Dropped calls sometimes occur when Bluetooth is on. If you encountered the same problem, please download this Bluetooth Hot Fix and install it on your device."
Και δίνει ένα hotfix key το οποίο μπορείτε να το βρείτε στο :
http://rapidshare.com/files/79781330/TyTNII_BT_Hotfix.zip.html
Το εγκατέστησα, αλλά είδα πολύ μικρή βελτίωση.
Από εδώ αυτό το forum, κάποιος (δεν γράφω ποιος, γιατί μπορεί και να μην θέλει) είχε δώσει μια λύση, πειράζοντας την registry, πλην όμως, εγώ (ο άσχετος, ο ακαμάτης) δεν μπόρεσα να βρω τη συγκεκριμένη διεύθυνση (!!!).
"Πειράζοντας" την registry, κατάφερνες να ανεβάσεις την ευαισθησία στον τομέα του ΒΤ.
Αν μπορεί κάποιος (-α) να δώσει τα φώτα του, χρονιάρες μέρες που είναι !!!
ΥΓ 1 : Καλογέννητα και πολύχρονα
ΥΓ 2 : Με το καλό να μας μπει ο νέος χρόνος παίδες (και κορασίδες)
Για να δυναμωσει ο ηχος στο bluetooth κανε αυτες τις αλλαγες στην Registry με καποιον Explorer
Αύξηση έντασης στο bluetooth ακουστικό
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway \Spk Volume
αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 15 η αρχική είναι 8.
--------------------------------------------------------
Αύξηση ευαισθησίας στο bluetooth μικρόφωνο
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway \Mic Volume
αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 12 η αρχική είναι 8.
nobleman
29 Δεκ. 2007, 10:56
Υπάρχει κάποιο cabάκι να μας φτιάξει την απτική ανάδραση;
Εννοώ το άγγιγμα οποιουδήποτε «διαδραστικού» στοιχείου, που παρουσιάζεται στην οθόνη του τηλεφώνου, το οποίο επιβεβαιώνεται από μια ανεπαίσθητη δόνηση, που «καθησυχάζει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρήστη, για το αποτέλεσμα της ενέργειάς του... το είχε κάπου-κάπου η αρχική ROM αλλά δεν είχα καταλάβει πότε...
hxxxxp://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=201398
απιθανο προγραμματακι που κανει το καισερακι τρομερα ευχρηστο και απιστευτα παραμετροποιησιμο ,,,:lol: (ποιο cruise ....:lol::lol:)
εχει βρει κανενας καποιο cabaki που να ανεβαζει τα μπασα στους ηχους του ppc ???? το htc equaliser το κανει μονο με τα ακουσικα !! κανενα αλλο ?
zaharakis
29 Δεκ. 2007, 12:03
εχει βρει κανενας καποιο cabaki που να ανεβαζει τα μπασα στους ηχους του ppc ???? το htc equaliser το κανει μονο με τα ακουσικα !! κανενα αλλο ?
αλλαξε προγραμμα αναπαραγωγης ..μην περιμενεις απο το windows media player ποιοτητα ακροασης ..
σχεδον ολοι οι music players εχουν δικο τους EQ;)
που δουλευει κιολας ;)
zaharakis
29 Δεκ. 2007, 12:12
υπαρχουν και αλλες πιο ευκολες λυσεις απο τις κατευθειαν αλλαγες στην registry για την βελτιωση του ηχου απο τα bl hands free :)
αυτες οι εφαρμογες ακομη κανουν πολλα αλλα πραγματα που κανουν την καθημερινη συμβιωση μας με το καιζερ πολυ πολυ πιο ευκολη:)
1.advanced configuration tool 1.1
2.kaiser tweak
3.HTweakC_2.1b (μπορει να μην ειναι συμβατο αμεσα με το καιζερ αλλα κανει πολλες δουλειες ευκολα και γρηγορα,μια απο αυτες ειναι και οι ζητουμενες αλλαγες στην registry):)
δεν λεω για media player αλλα στη συσκευη γενικα !! ηχους κλησης κλπ
zaharakis
29 Δεκ. 2007, 12:21
δεν λεω για media player αλλα στη συσκευη γενικα !! ηχους κλησης κλπ
για αυτο και εγω σου ειπα γia media players,μεσω αυτων θα ακους τουλαχιστον την μουσικη σου αναλογα με το πως εσυ εχεις ρυθμισει τον ηχο:D
ενω ολα τα υπολοιπα θα ειναι φλατ :)
δεν νομιζω(τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει ποτε για κατι τετοιο) να υπαρχει κατι τετοιο που ζητας;)
δεν ειναι νοκια να εχει 3d ηχους...μην προσβαλεις το kaizer ετσι:lol::lol:
nikos2004dj
29 Δεκ. 2007, 12:53
τελικα απο μπαταρια πως παει ?επισης ειναι αρκετα βαρυ ?τελικα ποσο ειναι αλλου γραφει 120 γραμαρια αλλου 190!
μεγαλο δειλημμα!καιζερ η κρουισερ ?βασικα δεν θελω να μην κραταει η μπαταρια και να ειναι μεγαλο κατι στο μεγεθος του 3300 που εχω αλλα να μπορω να γραφω και ευκολα μηνυμα!
DrMobile
29 Δεκ. 2007, 14:02
Ευχαριστώ όλους (ειδικά τους zaharakis και costas2by4AIO) για τις καθησυχαστικές απαντήσεις! Τελικά απ' ό,τι φαίνεται το πρόβλημα με το bluetooth (στο βαθμό που υπάρχει) εντοπίζεται στις τηλ. κλήσεις και όχι στην ακρόαση MP3. Ευτυχώς!
1.δουλευει τελεια και για αυτο παραγγειλα την 8giga καρτα για να βαλω mp3s μεσα αλλα και την μεγαλη μπαταρια(2700 mA ) για να αντεχει να παιζει πολλες ωρες!!ειδικα με τον audio manager της htc to θεμα music player ειναι πλεον διασκεδαση!
χρησιμοποιω αυτο
i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)
Όμορφα! Κι εγώ παράγγειλα το TyTN II μαζί με 8GB κάρτα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Καλό φαίνεται το i-Tech και έχει και ραδιόφωνο.
Λοιπόν, αγόρασα το ΒΤ στερεοφωνικό ζευγάρι της Έπεσον (sorry, Erickson), η ποιότητα της μουσικής είναι τέλεια
costas2by4AIO, να σε ρωτήσω, ποιο μοντέλο headset της Sony Ericsson έχεις; Παίζει καλά στο χειρισμό του media player απ' το headset (next/prev. track κ.τ.λ.).
Και πάλι ευχαριστώ όλους και καλή Πρωτοχρονιά.
WebViRuS
29 Δεκ. 2007, 14:13
τελικα απο μπαταρια πως παει ?επισης ειναι αρκετα βαρυ ?τελικα ποσο ειναι αλλου γραφει 120 γραμαρια αλλου 190!
μεγαλο δειλημμα!καιζερ η κρουισερ ?βασικα δεν θελω να μην κραταει η μπαταρια και να ειναι μεγαλο κατι στο μεγεθος του 3300 που εχω αλλα να μπορω να γραφω και ευκολα μηνυμα!
190 είναι. εγώ ο κακομοίρης που ήθελα να τρέχω Visual Basic στο Kaiser χωρίς να κολάει όταν λειτουργώ το photoshop τι να πω :(
mplip^
29 Δεκ. 2007, 16:10
μπορει καποιος να μου πει γιατι εχει φαει 5 reset απο εχθες σε κατασταση αναμονης?
Το εβαλα σημερα δοκιμαστικα σε 2g. Προς το παρον δεν εκανε κατι
λετε να φταιει αυτο?
WebViRuS
29 Δεκ. 2007, 16:35
ιδέα δεν έχω. ελληνική ρομ έχεις? δοκίμασε ένα hard-reset και πες μας πάλι
nobleman
29 Δεκ. 2007, 17:49
Μετά από 3 24ωρα δοκιμής, αποκόμισα την άποψη ότι δεν κερδίζεις και πολλά με την αλλαγή ROM, τουλάχιστον σε θέματα ταχύτητας.
Ίσως είναι λίγο πιο ελαφρύ και πιο σταθερό αλλά γι' αυτούς που πλήρωσαν για να έχουν ελληνικά δεν αξίζει να κάνεις μαγειρέματα.
Μπορώ να πω ότι κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Από χθες έχει κάνει πολλή αργή τη διαδιακασία slide. Κρατάει από 8-12" για να επανέλθει από portrait σε landscape. Μάλλον πάω για hard-reset, τώρα έγινε παιχνιδάκι.
Δημήτρη, ποια φοράς εσύ;
chris7_
29 Δεκ. 2007, 18:16
Κρατάει από 8-12" για να επανέλθει poso???:blink::!::!::!:
enas eonas!!!
kanonika den tha prepe na kanei pano apo 2-3 deutera!
hard reset kai polu arghses!;)
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Υπαρχει ενα today plugin που δειχνει ποση ωρα απομενει στην μπαταρια αναλογα με την τρεχουσα χρηση.Οχι τοις εκατο,αλλα σε ωρα.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ειναι?:O
margaritagr
29 Δεκ. 2007, 18:38
ευχαριστω Μαργαριτα..ποιο αλλο εξυπνο με windows προτεινεις που να εχει ραδιο και καλη καμερα ανεξαρτητου ποσου?εκτος του polaris γιατι επειγομαι για αγορα..
κοιτα, επειδη και γω το ψαξα το θεμα πριν καταληξω, το καιζερ ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει. το θεμα του ραδιο διορθωνεται.;)
μονο το καιζερ και το πολαρις εχουν καμερα 3 mp.
αν ομως σ ενδιαφερει πιο πολυ το ραδιο, παδιο εχουν το touch, to p3300 kai to eten x800...
απο και κ περα εσυ διαλεγεις... αν ομως σ ενδιαφερει πολυ η καμερα τοτε ν στραφεις αλλου...:(
Pharmex
29 Δεκ. 2007, 19:55
κοιτα, επειδη και γω το ψαξα το θεμα πριν καταληξω, το καιζερ ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει. το θεμα του ραδιο διορθωνεται.;)
μονο το καιζερ και το πολαρις εχουν καμερα 3 mp.
αν ομως σ ενδιαφερει πιο πολυ το ραδιο, παδιο εχουν το touch, to p3300 kai to eten x800...
απο και κ περα εσυ διαλεγεις... αν ομως σ ενδιαφερει πολυ η καμερα τοτε ν στραφεις αλλου...:(
Το Touch ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο!
Driver_3
29 Δεκ. 2007, 21:16
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Υπαρχει ενα today plugin που δειχνει ποση ωρα απομενει στην μπαταρια αναλογα με την τρεχουσα χρηση.Οχι τοις εκατο,αλλα σε ωρα.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ειναι?:O
Οταν ειχα εγκατεστημενο το spb shell σε ενα απο τα tab στο today ειχε κ ενα μετρητη μπαταριας που εδειχνε ποσες ωρες απομενουν..ομως για εμενα αχρηστο ηταν αφου με μπαταρια 100% μου ελεγε απομενουν κοντα 6 ωρες κ κρατουσε 2 μερες:lol: Τωρα αν εννοεις καποιο αλλο today plugin δεν ξερω:ninja:
costas2by4AIO
29 Δεκ. 2007, 22:38
Για να δυναμωσει ο ηχος στο bluetooth κανε αυτες τις αλλαγες στην Registry με καποιον Explorer
Αύξηση έντασης στο bluetooth ακουστικό
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway \Spk Volume
αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 15 η αρχική είναι 8.
--------------------------------------------------------
Αύξηση ευαισθησίας στο bluetooth μικρόφωνο
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway \Mic Volume
αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 12 η αρχική είναι 8.
:shock:Ουπς !!!
Μετά το Audiogateway, δεν έχω ούτε Spk Volume ούτε Mic Volume.
Αυτά που έχω, είναι τα εξής :
Devises
(Default) --> (value not set)
BTAGExtModule --> OEMAGW.dll
BTAGPBModule --> \Windows\BhtAGPhonebook.dl
Capability --> 0x65(101)
ConnectHFOnCall --> 0x1(1)
NoRoleSwitch --> 0x1(1)
SuppotCLI --> 0x0(0)
Βοηθείστε με καλέ, χρονιάρες μέρες που είναι καλοί μου άνθρωποι !!!
nobleman
29 Δεκ. 2007, 23:03
Τα δημιουργείς εσύ. Ρίξε μια ματιά ici...! (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5169)
costas2by4AIO
30 Δεκ. 2007, 00:06
Να 'σαι καλά ευγενικέ nobleman !
nobleman
30 Δεκ. 2007, 01:02
Τι λέει η Dutty's SupaLite Rom (http://www.cinetsystems.com/xda/index.php?path=Lite+Roms/), έχουμε εντυπώσεις από κάποιον φίλο χρήστη;
WebViRuS
30 Δεκ. 2007, 01:06
Τι λέει η Dutty's SupaLite Rom (http://www.cinetsystems.com/xda/index.php?path=Lite+Roms/), έχουμε εντυπώσεις από κάποιον φίλο χρήστη;
nobleman αυτό που λες με την αλλαγή ρομ δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. ποια ρομ έβαλες?
ο zaharakis έχει την dutty 6 Lite rom και εγώ έχω την dutty 7 lite rom. η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, και η πιο σταθερή απο όλες. (αφήνουμε έξω τον helmi_c)
πες όμως ποια ρομ έβαλες και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα γιατί είμαι περίεργος.
nobleman
30 Δεκ. 2007, 01:22
Έβαλα την Dutty's Hybrid NO.7b Lite Rom Final (http://www.cinetsystems.com/xda/index.php?path=Lite+Roms/) και τώρα κατέβασα την SupaLite αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα...
manolis
30 Δεκ. 2007, 08:13
Που θα βρω το κοκκινο κουμπακι που ειχαμε στο Artemis στη rom του maik στα προγραμματα για soft rest?
WebViRuS
30 Δεκ. 2007, 11:22
χρησιμοποίησε το pBar το πρόγραμμα που είναι task manager και θα σε εντυπωσιάσει :)
margaritagr
30 Δεκ. 2007, 11:35
Το Touch ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο!
οι χαζοι στο πλαισιο, ελεγαν οτι εχει!:mad:
manolis
30 Δεκ. 2007, 12:53
χρησιμοποίησε το pBar το πρόγραμμα που είναι task manager και θα σε εντυπωσιάσει :)
Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο αλα με το δικο του task manager εχω 2 κουμπια πανω δεξια..
highway
30 Δεκ. 2007, 14:29
Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο αλα με το δικο του task manager εχω 2 κουμπια πανω δεξια..
Εγώ για task manager χρησιμοποιώ το wisbar advance αλλά το light. Και έχω ενεργοποιήσει και τα cascading menus και μπορείς να του πεις να δείχνει και τα εικονίδια των προγραμμάτων που είναι ανοιχά στην μπάρα επάνω.
Το καλό του είναι ότι βάζει ένα εικονίδιο επάνω και αριστερά από το τελευταίο εικονίδιο και φαίνετα συνέχει και όχι σαν της HTC που κρύβεται όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή
Με την light έκδοση δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα
highway
30 Δεκ. 2007, 14:38
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας. Μάλιστα Kaiser και Destinator6 με πήγαν πολύ γρήγορα και χωρίς να κάνω κύκλους (μιας και δεν ήξερα την περιοχή καθόλου) στο ληξιαρχείο να τον δηλώσω τον μικρό. :)
Απάντησα όμως μια κλήση στην επιστροφή και την ώρα που μιλούσα προσπάθησα να το φέρω μπροστά το destinator6. Από την επόμενη φορά που το άνοιξα και μετά μου κάνει όλα χαζά. :( Το έσβησα έκανα soft reset και το ξαναπέρασα όπως ήταν και πριν. Από τότε μόλις επιλέγω χάρτη σαν να κάνει reset το dest και αρχίζει να φορτώνει πάλι από την αρχή και πάλι επιλογή χάρτη κ.ο.κ.
Εχετε καμιά ιδέα ή πάω για hard reset ? :wacko:
Πάντως δεν ξέρω αν φταίει το ότι πήγα να το φέρω μπροστά φορτώνοντας πάλι την εφαρμογή ή κάτι άλλο. Αν και το μόνο που αναβάθμισα τις επόμενες μέρες είναι το pocketCM
Pharmex
30 Δεκ. 2007, 16:24
Για το φίλο που νωρίτερα ενδιαφέρθηκε για ένα bluetooth πληκτρολόγιο, έχω ένα foldable της Level1 αγορασμένο από Πλαίσιο. Είναι στο κουτί του και χρησιμοποιημένο ΜΙΑ φορά.
PM me...
WebViRuS
30 Δεκ. 2007, 16:28
οι χαζοι στο πλαισιο, ελεγαν οτι εχει!:mad:
δεν είναι χαζοί. άσχετοι πωλητές είναι.
DrMobile
30 Δεκ. 2007, 16:46
Απάντησα όμως μια κλήση στην επιστροφή και την ώρα που μιλούσα προσπάθησα να το φέρω μπροστά το destinator6. Από την επόμενη φορά που το άνοιξα και μετά μου κάνει όλα χαζά. :( Το έσβησα έκανα soft reset και το ξαναπέρασα όπως ήταν και πριν. Από τότε μόλις επιλέγω χάρτη σαν να κάνει reset το dest και αρχίζει να φορτώνει πάλι από την αρχή και πάλι επιλογή χάρτη κ.ο.κ.
Εχετε καμιά ιδέα ή πάω για hard reset ? :wacko:
Πάντως δεν ξέρω αν φταίει το ότι πήγα να το φέρω μπροστά φορτώνοντας πάλι την εφαρμογή ή κάτι άλλο. Αν και το μόνο που αναβάθμισα τις επόμενες μέρες είναι το pocketCM
Αυτά διαβάζω και αγχώνομαι για την αξιοπιστία στα μηχανάκια αυτά... Φαντάζομαι πως τρέχοντας πάλι το Destinator θα (έπρεπε να) έχει σαν αποτέλεσμα το λειτουργικό να "δεί" ότι ήδη τρέχει και να το φέρει απλά μπροστά. Αυτό γίνεται στα Windows XP και γενικά στα περισσότερα σοβαρά λειτουργικά. Τώρα τι κάνουν τα WM6 δεν ξέρω...
Δεν το έχω ακόμα το Kaiser στα χέρια μου κι έτσι δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά μ' αυτά που διαβάζω μου φαίνεται πως τα PPC/Symbian/Smartphones έχουν μέλλον ακόμα στο θέμα της σταθερότητας... Στο PC μου φοράω Windows XP, εγκατεστημένα απ' το 2001 (ναι, είναι τόσο παλιός!) και το σύστημα είναι φορτωμένο τίγκα, ταχύτατο (για τα κυβικά του) και σταθερότατο. Απλά δεν κολλάει με τίποτα! Απ' ό,τι φαίνεται τα PPC είναι ακόμα σε επίπεδο Win3.11/Win95... Αντίστοιχα προβλήματα έχουν και τα Symbian της Nokia απ' ό,τι διαβάζω. Άρα μάλλον είναι γενικό το κακό...
Ανυπομονώ να παίξω με το Kaiser να δω από πρώτο χέρι... Όπως και να 'χει πάντως είναι καταπληκτικό μηχάνημα γι' αυτά που προσφέρει, έστω και με κολληματάκια που και που. Ίσως με τα WM7 (βλέπε 2009) να δούμε φως...
γνωριζει κανεις αν υπαρχουνε ελληνικα για το world card mobile;
athanaso77
30 Δεκ. 2007, 17:43
Εγώ για task manager χρησιμοποιώ το wisbar advance αλλά το light. Και έχω ενεργοποιήσει και τα cascading menus και μπορείς να του πεις να δείχνει και τα εικονίδια των προγραμμάτων που είναι ανοιχά στην μπάρα επάνω.
Το καλό του είναι ότι βάζει ένα εικονίδιο επάνω και αριστερά από το τελευταίο εικονίδιο και φαίνετα συνέχει και όχι σαν της HTC που κρύβεται όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή
Με την light έκδοση δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα
Μακράν ο καλύτερος Task Manager αυτή τη στιγμή: WkTask Manager (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5893&highlight=wktask). ;)
manolis
30 Δεκ. 2007, 18:22
Μακράν ο καλύτερος Task Manager αυτή τη στιγμή: WkTask Manager (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5893&highlight=wktask). ;)
Fantastic! να εισαι καλα!:D
θελω να περασω τις επαφες απο το τηλ. στην σιμ για να περασω μετα την νεα εκδοση των ελληνικων αλλα οταν κανω επιλογη ολων μου βγαζει μηνυμα σφαλματος που λεει 'μη εγκυρη παραμετρος':help:
highway
30 Δεκ. 2007, 19:29
Θα τον δοκιμάσω. :)
athanaso77
30 Δεκ. 2007, 19:35
θελω να περασω τις επαφες απο το τηλ. στην σιμ για να περασω μετα την νεα εκδοση των ελληνικων αλλα οταν κανω επιλογη ολων μου βγαζει μηνυμα σφαλματος που λεει 'μη εγκυρη παραμετρος':help:
Μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα έτσι. Γιατί δεν τις περνάς στο PC σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Δεύτερος τρόπος: PIM backup (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705).
δοκιμασα κ μεσω του outlook αλλα δεν τα καταφερα επισης!μου βγαζει σγαλμα το active sync.αυτο που παραθετεις ειναι ενδιαφερων κ περιλαμβανει κ επιλογη για τα μηνυματα!thanks!!
χμ,μια απορια ακομα!το εγκατεστησα στο κινητο αλλα δεν μπορω να δω το αρχειο που δημιουργηθηκε ουτε απο το notepad αλλα ουτε κ απο το excel οπως αναφερεται.στην δευτερη περι[πτωση τα εμφανιζει κινεζικα οτι κ αν επιλεξω απο γραμματοσειρα.γινεται να τα δω αλλιως;;απλα για να σιγουρευτω οτι τα εχω ολα πριν προχωρησω σε hard reset!
WebViRuS
31 Δεκ. 2007, 10:34
θα ήθελα να πω στην Kaisero-παρέα μου Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπάνε. όλα τα άλλα είναι περιττά :)
zaharakis
31 Δεκ. 2007, 15:56
θα ήθελα να πω στην Kaisero-παρέα μου Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας βρεί με άτομα που αγαπάτε και σας αγαπάνε. όλα τα άλλα είναι περιττά :)
χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος και απο μενα παιδια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα οτι επιθυμει ο καθενας μας :)
highway
31 Δεκ. 2007, 16:07
χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος και απο μενα παιδια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα οτι επιθυμει ο καθενας μας :)
Χρόνια πολλά και από μένα. Και πάνω απ'ολα υγεία και ευτυχία :):):)
DrMobile
31 Δεκ. 2007, 16:15
Χρόνια Πολλά κι από μένα. Τις καλύτερες ευχές μου για ένα χαρούμενο 2008 με υγεία + αγάπη σε όλο τον κόσμο!
nobleman
31 Δεκ. 2007, 17:57
Χαρούμενα δημιουργικά χρόνια πολλά κι από μένα, γεμάτα υγεία ...αλλά και ψηφιακές προσδοκίες...! :)
nobleman
31 Δεκ. 2007, 18:07
Μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα έτσι. Γιατί δεν τις περνάς στο PC σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Δεύτερος τρόπος: PIM backup (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705).
BTW, πώς σβήνουμε τα δεδομένα του ημερολογίου; Το ρωτάω διότι όταν κάνουμε με δύο PC συγχρονισμό τα ξαναματαγράφει εις διπλούν/τριπλούν παρά τις ρυθμίσεις που του κάνω για το ποιο από τα δύο, συσκευή ή PC να πανωγράφει... :(
Edit: Προβολή/Κατηγορία/Ctl+A/Del
manolis
31 Δεκ. 2007, 22:07
Καλη χρονια σε ολους!
Ο Dutty εβγαλε νεα rom που διχνει νανε πολυ καλη, του εγραψα αν εχει σκοπο να βαλει ελληνικα στη rom του, να δουμε αν απαντησει και τι...
costas2by4AIO
1 Ιαν. 2008, 11:45
Καλή χρονιά σε όλους και όλες.
Εμένα ο νέος χρόνος με επιφύλαξε τη δυσάρεστη έκπληξη να κολλάει το Kaiser την ώρα που του βάζω το PIN !!!
Τι λέτε ?
Να του κάνω hard reset με τον κίνδυνο να χάσω τα πάντα ?
Πως γίνεται ?
Δοκίμασα soft reset αλλά τίποτα.
Του έβγαλα την μπαταρία, αλλά τίποτα.
Βοήθεια. Τι να κάνω ?
Αν πρέπει να του κάνω hard reset , πως γίνεται ?
Driver_3
1 Ιαν. 2008, 12:16
Χρονια πολλα σε ολους καλη χρονια!!! Ο νεος χρονος να φερει ταχυτατες rom τρελα προγραμματα κ καθολου κολληματα στα μηχανακια μας!!:lol:
Stavros_P
1 Ιαν. 2008, 15:42
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους απανταχού gadgetάκιδες ! :)
WebViRuS
1 Ιαν. 2008, 16:00
Καλή χρονιά σε όλους και όλες.
Εμένα ο νέος χρόνος με επιφύλαξε τη δυσάρεστη έκπληξη να κολλάει το Kaiser την ώρα που του βάζω το PIN !!!
Τι λέτε ?
Να του κάνω hard reset με τον κίνδυνο να χάσω τα πάντα ?
Πως γίνεται ?
Δοκίμασα soft reset αλλά τίποτα.
Του έβγαλα την μπαταρία, αλλά τίποτα.
Βοήθεια. Τι να κάνω ?
βγάλε την sim, και πάτα cancel όταν ζητάει κωδικό.
athanaso77
1 Ιαν. 2008, 18:00
Hard Reset
* Press and hold both soft keys
* Using a stylus, press and hold the soft reset button at the bottom of the phone
* Keep all three buttons pressed until the keypad lights turn off and then flash
* Release the soft reset button while still pressing the soft keys
* Let go of the two soft keys once the message "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen
* Finally, press the green call button to perform the hard reset, or press other key to cancel
costas2by4AIO
1 Ιαν. 2008, 22:20
βγάλε την sim, και πάτα cancel όταν ζητάει κωδικό.
Ααχ, καλέ μου WebViRus, το έκανα, αλλά τίποτα.
Το κακό είναι, ότι όταν του βάζω τον ΡΙΝ, ή (εν τω προκειμένω) πατάω cancel, το επάνω μισό της οθόνης, το "καταλαμβάνει" το keypad εισαγωγής του ΡΙΝ, και δεν υπακούει σε καμία εντολή (!!!).
Αν είναι να του κάνω hard reset (σε ευχαριστώ athanaso77 για τις οδηγίες), να του έχω βγάλει την memory card ή δεν παίζει ρόλο ?
Ευχαριστώ (και πάλι) για το ενδιαφέρον σας και εύχομαι ότι καλύτερο έχετε κρυμμένο στο βάθος του εγκεφάλου σας (και ντρέπεστε να το εξωτερικεύσετε μπας και σας αποκαλέσουν τρελό)
athanaso77
1 Ιαν. 2008, 22:23
Αν είναι να του κάνω hard reset (σε ευχαριστώ athanaso77 για τις οδηγίες), να του έχω βγάλει την memory card ή δεν παίζει ρόλο ?
Δεν επηρεάζεται η κάρτα μνήμης από το hard reset και τίποτα δεν χάνεται. Απλά επαναφέρεται η συσκευή στην αρχική της κατάσταση όπως όταν την πρωτοάνοιξες.
WebViRuS
2 Ιαν. 2008, 00:23
για να μην παίζεις με τα κουμπιά και ταλαιπωριέσαι...
πας Settings>System> Clear Storage και βάζεις κωδικό 1234
εύκολα
athanaso77
2 Ιαν. 2008, 00:29
για να μην παίζεις με τα κουμπιά και ταλαιπωριέσαι...
πας Settings>System> Clear Storage και βάζεις κωδικό 1234
εύκολα
Για παν ενδεχόμενο όμως... καλό είναι να ξέρει και τον σίγουρο δρόμο! ;)
zaharakis
2 Ιαν. 2008, 01:15
ριξτε μια ματια :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355635
αξιζει τον κοπο ;)
εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια απο τον panosha :)
athanaso77
2 Ιαν. 2008, 01:26
ριξτε μια ματια :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355635
αξιζει τον κοπο ;)
εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια απο τον panosha :)
Για αυτούς που προτιμούν στα ελληνικά... υπάρχει και εδώ: *** panosha strada ROM *** (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6269) :)
hunder
2 Ιαν. 2008, 05:20
απολύτως καμία απλά σκέφτομαι σαν καταναλωτής και μόνο! σε οτι αγοραζόταν θέλω να εχω και το ανάλογο support απλα! εσυ άμα θέλεις να πετάς τα χρήματα σου παρε μνήμη απο ΚΙΝΑ!
Άκυρο το προηγούμενο μου ποστ που τροποποίησα.συγνώμη για το όλο μπέρδεμα.λάθος μου.
Always_Learning
2 Ιαν. 2008, 12:56
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ευτυχία! :)
Έχω το εξής πρόβλημα με το GPS του Kaiser : στο Destinator 6 (επίσημο με κανονική άδεια) μια βρίσκεται και μια χάνεται το GPS. Αυτή η εναλλαγή γίνεται κάθε 3-5 δευτερόλεπτα. Το Kaiser δεν έχει τίποτα άλλο πάνω του. Έβαλα το GPS Test και το VisualGPSce. Δεν έφτιαξε όμως ούτε με αυτά.
Καμμιά άλλη ιδέα?...κάνω κάτι λάθος?
FOTANAG
2 Ιαν. 2008, 12:58
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ευτυχία! :)
Έχω το εξής πρόβλημα με το GPS του Kaiser : στο Destinator 6 (επίσημο με κανονική άδεια) μια βρίσκεται και μια χάνεται το GPS. Αυτή η εναλλαγή γίνεται κάθε 3-5 δευτερόλεπτα. Το Kaiser δεν έχει τίποτα άλλο πάνω του. Έβαλα το GPS Test και το VisualGPSce. Δεν έφτιαξε όμως ούτε με αυτά.
Καμμιά άλλη ιδέα?...κάνω κάτι λάθος?
GPS GATE?
WebViRuS
2 Ιαν. 2008, 13:12
βάλε gps gate και θα είσαι οκ
λοιπόν δείτε αυτό.
www.pointui.com
είναι freeware και μια ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ καλή δουλειά απο τα παιδιά. το διορθώνουν συνέχεια, και στο forum τους, δέχονται συνέχεια προτάσεις για να το κάνουν καλύτερο.
μόλις τελειώσει δεν θα χρειάζεται ούτε Cube, ούτε Spb Plus ούτε τίποτα. εγώ το έχω βάλει και επιτέλους το today μου είναι εντελώς άδειο.
έχω ακόμα όμως το cube γιατί το χρειάζομαι για τα τηλέφωνα. κάτι που σύντομα δεν θα χρειάζεται όμως.
highway
2 Ιαν. 2008, 13:57
Καλημέρα,
Ξέρει κανείς αν μπορεί να διορθωθεί το εξής πρόβλημα με destinator6. Μόλις διαλέξω χάρτη σαν να κάνει reset και ξανα αρχρίζει να φορτώνει από την αρχή. Οπότε ζητάει πάλι χάρτη και πάλι reset.
Δεν έχω βρει κάτι στο internet οπότε αν δεν ξέρει κάποιος θα του κάνω το πρώτο του hard reset.
WebViRuS
2 Ιαν. 2008, 13:59
διέγραψε εντελώς το φάκελο. αν δεν το έχεις ήδη στην Storage βάλτο. ξανα κατεύασε το destinator ελπίζω να κατευάζεις το σωστό και μετά πες μας αφού ξανα βάλεις το καινούργιο στην storage.
highway
2 Ιαν. 2008, 14:04
διέγραψε εντελώς το φάκελο. αν δεν το έχεις ήδη στην Storage βάλτο. ξανα κατεύασε το destinator ελπίζω να κατευάζεις το σωστό και μετά πες μας αφού ξανα βάλεις το καινούργιο στην storage.
thanks αλλά τα έχω κάνει όλα αυτά και πάλι τίποτα. Και ανάμεσα στο σβήσιμο και το ξαναπέρασμα έκανα και softreset.
Το destinator δούλευε πριν μια χαρά. Κάποια στιγμή που το δούλευα δέχτηκα κλήση και την ώρα που μιλούσα πήγα να το φέρω μπροστά. Από την επόμενη φορά που το φόρτωσα άρχισε να μου κάνει όλο χαζά. Έκανα την διαδικασία που λες και μετά άρχισε να κάνει συνέχεια αυτό που λέω στο προηγούμενο μήνυμα με το reset.
highway
2 Ιαν. 2008, 15:51
Τελικα WebViRuS πηγαίνοντας να το ξανακάνω αυτό που λες πρόσεξα το φάκελο "Destinator Technologies" που δημιουργεί το destinator την πρώτη φορά που το τρέχεις, μέσα στο φάκελο MyDocuments της συσκευής (όχι της storage card). Σβήνοντας τον φάκελο αυτόν και ξανατρέχοντας το Destinator όλα είναι μια χαρά.
Απο ότι κατάλαβα ΙΣΩΣ, αν από την αρχή έσβηνα μόνο αυτό το φάκελο θα ήταν όλα ΟΚ
thanks
zaharakis
2 Ιαν. 2008, 16:09
λοιπόν δείτε αυτό.
www.pointui.com (http://www.pointui.com)
είναι freeware και μια ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ καλή δουλειά απο τα παιδιά. το διορθώνουν συνέχεια, και στο forum τους, δέχονται συνέχεια προτάσεις για να το κάνουν καλύτερο.
μόλις τελειώσει δεν θα χρειάζεται ούτε Cube, ούτε Spb Plus ούτε τίποτα. εγώ το έχω βάλει και επιτέλους το today μου είναι εντελώς άδειο.
έχω ακόμα όμως το cube γιατί το χρειάζομαι για τα τηλέφωνα. κάτι που σύντομα δεν θα χρειάζεται όμως.
θοδωρη ο κυβος ειναι εδω και καιρο ενας ;)
και εχει 4 πλευρες :lol::lol:
ειναι πολυ πιο γρηγορος απο οτι ξερατε,δεν τρεχει στο παρασκηνιο αρα δεν ροκανιζει ραμ!!
και ειναι και ανα πασα στιγμη διαθεσιμος να ενεργοποιηθει με οποια κινηση απο ολες τις πλευρες της οθονης :!:
συν οτι με το οκ απλα κλεινει.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336234
επισης προσφατα απεριψε αυτο το μουντο γκρι της htc και πηρε το αγαπημενο μου μαυρο :)
WebViRuS
2 Ιαν. 2008, 18:06
ειναι πολυ πιο γρηγορος απο οτι ξερατε,δεν τρεχει στο παρασκηνιο αρα δεν ροκανιζει ραμ!!
και ειναι και ανα πασα στιγμη διαθεσιμος να ενεργοποιηθει με οποια κινηση απο ολες τις πλευρες της οθονης :!:
επισης προσφατα απεριψε αυτο το μουντο γκρι της htc και πηρε το αγαπημενο μου μαυρο :)
Δημητρό ο κύβος δεν έχει καμία σχέση με το προγραμματάκι που ανέφερα :)
το μαύρο δεν είναι μουντό?? :D :D
επιμένω πως το touch commander είναι πολλά επίπεδα καλύτερο
zaharakis
2 Ιαν. 2008, 18:18
Δημητρό ο κύβος δεν έχει καμία σχέση με το προγραμματάκι που ανέφερα :)
το μαύρο δεν είναι μουντό?? :D :D
επιμένω πως το touch commander είναι πολλά επίπεδα καλύτερο
φυσικα και δεν διαφωνω θοδωρη οτι μπορει να ειναι πολυ καλο μιας και δεν το εχω δοκιμασει το προγραμματακι αυτο,
απλα ανεφερα την υπαρξη ενος καλυτερου γρηγοροτερου αλλα και ομορφοτερου κυβου,επειδη ειπες οτι τον χρησιμοποιεις ακομη :)
δεν εχει καμια σχεση με τους κυβους που εχεις δοκιμασει ο κυβος που αναφερω φιλε :blink: αψογη λειτουργια :)
WebViRuS
2 Ιαν. 2008, 18:33
παρεξήγηση :) όταν έλεγα cube εγώ εννοούσα το touch commander :)
zaharakis
2 Ιαν. 2008, 18:37
παρεξήγηση :) όταν έλεγα cube εγώ εννοούσα το touch commander :)
:blink::blink:
δεν εχω κανει μαντης :D:D
Robert_De_Nitro
2 Ιαν. 2008, 19:18
Προβλημα με destinator 7!
Ενω μου τρεχει κανονικα και με εχουν εντοπισει οι δορυφοροι, μου βγαζει οτι το σημειο αφετηριας ή προορισμου δεν ειναι προσπελασιμο με οχημα ή κατι τετοιο.Αλλαξε σημειο αφετηριας ή προορισμου.
Τι να κανω plzzz:wacko:
WebViRuS
2 Ιαν. 2008, 19:32
Ενω μου τρεχει κανονικα και με εχουν εντοπισει οι δορυφοροι, μου βγαζει οτι το σημειο αφετηριας ή προορισμου δεν ειναι προσπελασιμο με οχημα ή κατι τετοιο.Αλλαξε σημειο αφετηριας ή προορισμου.
βάλε το 6 :)
Robert_De_Nitro
2 Ιαν. 2008, 20:50
βάλε το 6 :)
Δεν εχει να κανει με την κεραια τιποτα του gps?
Δεν λυνεται με καποιον αλλο τροπο το προβλημα?:blink:
Το ιδιο μου κανει και εμενα με το 6 αλλα οχι παντα φτιαχνει μονο του ,το κλεινω και το ξαναανοιγω αν και κανω την δουλεια μου και με το iGO
LuNaTiC-Abuser
2 Ιαν. 2008, 21:03
Δεν ειμαι κατοχος (ακομη ) ενος KAISER αλλα το εχω παραγγειλει και το περιμενω
Εχω χασει προσφατα το N73 μου.
Εχω κρατησει καποιο backup
Ξερει καποιος πως θα μπορεσω να κανω μια μεταφορα στο νεο μου κινητο επαφες και ολα τα σχετικα?
Ευχαριστω !
manolis
2 Ιαν. 2008, 21:14
Δεν ειμαι κατοχος (ακομη ) ενος KAISER αλλα το εχω παραγγειλει και το περιμενω
Εχω χασει προσφατα το N73 μου.
Εχω κρατησει καποιο backup
Ξερει καποιος πως θα μπορεσω να κανω μια μεταφορα στο νεο μου κινητο επαφες και ολα τα σχετικα?
Ευχαριστω !
Απο το outlook tou office αν τα ειχες εκει
Stavros_P
2 Ιαν. 2008, 22:03
Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω .
Αυτό το πρόγραμμα που δίνετε είναι ένας τρόπος για να έχουμε και εμείς οι κάτοχοι του TyTN II το πλήρες πακέτο του TouchFLO στην οθόνη μας σαν του Touch Cruise ;
Και κάτι ακόμα, ποιά η διαφορά με αυτό ;http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=203711&highlight=TouchFLO+Cube
WebViRuS
2 Ιαν. 2008, 23:32
ναι μπορείες να το βάλεις κανονικά. σας προτείνω να κατευάσετε το touch commander, άψογης ποιότητας και παραμετροποιήσιμο εντελώς.
LuNaTiC-Abuser
3 Ιαν. 2008, 00:57
οχι δεν τα εχω εκει..τα εχω στο νοκια σουιτ μονο ...τωρα τι κανουμε?
Christav
3 Ιαν. 2008, 01:08
Τα νεύρα μου. Ενώ αρχικά μπορούσα να μεταβώ από τα Αγγλικά στα Ελληνικά πατώντας shift+space, εδώ και 4 ημέρες δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα του πληκτρολογίου με κανένα τρόπο. Soft reset δεν βοήθησε. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για αυτό?
Ευχαριστώ.
:mad:
DrMobile
3 Ιαν. 2008, 06:22
Paides sorry gia ta greeklish alla to Kaiser mou einai akoma partheno...me Aggliki mama ROM. Nai, kala katalavate, auto to post to grafo me to Kaiseraki meso Wi-Fi kai Pocket IE!!!
Kala, perito na po oti to mixanima einai panemorfo, ena ergo texnis... Kai poly mikrotero ap' o,ti perimena! Mexri stigmis statherotato -- molis xtes to apogeuma to elava, den prolava akoma na to zoriso...! Tou exo valei kai mia kartoula SanDisk 8GB, h opoia na simeioso oti mpainei & vgainei aneta xoris na frakarei opos anaferthike se alla posts.
Auta gia tora, to savatokyriako tha arxiso na to fortono me s/w kai otan paro to kolai tha dokimaso na flasharo kamia kali ROM. Pantos h entyposi mou me ti mama ROM einai poly thetiki apo pleuras taxytitas (den janaeixa pote PPC).
Ftou na min to matiaso... :D
:) :cool: :)
costas2by4AIO
3 Ιαν. 2008, 07:05
Με τις υγιείες σας, με τις υγιείες σας.
highway
3 Ιαν. 2008, 10:56
Τα νεύρα μου. Ενώ αρχικά μπορούσα να μεταβώ από τα Αγγλικά στα Ελληνικά πατώντας shift+space, εδώ και 4 ημέρες δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα του πληκτρολογίου με κανένα τρόπο. Soft reset δεν βοήθησε. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για αυτό?
Ευχαριστώ.
To onscreen keyboard να είναι γυρισμένο στα ελληνικά και μετά πατάς shift space
Nick1150
3 Ιαν. 2008, 11:22
πρώτα πατάς shift, μετά το αφήνεις και μετά πατάς space
http://www.pointui.com/Home.aspx
Φοβερο προγραμμα φιλε Webvirus...
Ειχα βαρεθει τοσα χρονια το interface των windows mobile...
Ειναι πραγματικα μια πολυ καλη προταση...Με ενσωματομενο update manager,ωστε μεσω του προγραμματος να γινεται απευθειας απο το σερβερ τους,αναβαθμιση στη τελευταια εκδοση..
Αν αποκτησει και υποστηριξη ελληνικων χαρακτηρων (σπαστικο η αληθεια ειναι,για εμας που εχουμε ελληνικα Καιζερ),τοτε...θα πεταει...
Αξιζει να το δοκιμασετε..
Always_Learning
3 Ιαν. 2008, 12:32
GPS GATE?
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Δουλεύει μια χαρά τώρα και το GPS και το Destinator.
Παρουσιάστηκε ένα άλλο πρόβλημα για το οποίο θα ήθελα επίσης την βοήθειά σας. Κατά τον συγχρονισμό στοιχείων του ημερολογίου μεταξύ Kaiser και desktop pc (Outlook 2003), "χάλασε" η γραμματοσειρά των περιεχομένων των στοιχείων και δεν μπορώ να τα διαβάσω και στα 2 pc. Έγιναν κάτι σαν κυριλλικά. :blink:
Η γραμματοσειρά στο desktop είναι tahoma και το κείμενο που χάλασε ήταν ελληνικά μικρά τονισμένα.
Έχετε καμμια ιδέα τι μπορεί να φταίει γιατί έχω χάσει αρκετά στοιχεία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
Always_Learning
3 Ιαν. 2008, 15:57
Έγιναν κάτι σαν κυριλλικά. :blink:
Aieei? ia Arial ?eYii 10Unea aio? aea tahoma 10Unea
Auto akrivos ennoo. Signomi gia ta greeklish alla grafo apo to kaiser.
WebViRuS
3 Ιαν. 2008, 16:32
δεν έχω ιδέα εγώ.
filarakh
3 Ιαν. 2008, 23:47
Καλησπέρα παιδες έχει πάρει ένα Kaiser ένας φίλος μου και έχει το εξης πρόβλημα. Ενώ έτρεχε κανονικα το πρόγραμμα Destinator 6 ή 7 μετα από λίγο καιρό όταν το ετρεχα ξεκινουσε το προγραμμα αλλά κρατούσε στην οθόνη μόνο το επάνω μέρος την μπάρα δηλαδή μονό (έκει που είναι το Εναρξη) και εμφανίζει το Today χωρις να φαινετε/τρεχει το destinator. Του το είχα φτιάξει μια φορά κάνοντας το hard reset αλλα μετα από λίγο καιρο πάλι τα είδια. Ξέρει κάνεις κάτι γιατι το κάνει αυτό? Μπορεί να διορθωθει κάνοντας κάποια ρύθμιση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Driver_3
4 Ιαν. 2008, 00:32
Δοκιμασε να σβησεις οτι σχετικο με το Destinator υπαρχει ειτε στην καρτα ειτε συντομευσεις--τα παντα--κ μετα περνα τα παλι απο το αρχικο συμπιεσμενο αρχειο που ειχες κατεβασει...
Christav
4 Ιαν. 2008, 02:31
To onscreen keyboard να είναι γυρισμένο στα ελληνικά και μετά πατάς shift space
Τίποτα, το πρόβλημα παραμένει. Τι φταίει…..;;;:(:(
highway
4 Ιαν. 2008, 11:15
Καλησπέρα παιδες έχει πάρει ένα Kaiser ένας φίλος μου και έχει το εξης πρόβλημα. Ενώ έτρεχε κανονικα το πρόγραμμα Destinator 6 ή 7 μετα από λίγο καιρό όταν το ετρεχα ξεκινουσε το προγραμμα αλλά κρατούσε στην οθόνη μόνο το επάνω μέρος την μπάρα δηλαδή μονό (έκει που είναι το Εναρξη) και εμφανίζει το Today χωρις να φαινετε/τρεχει το destinator. Του το είχα φτιάξει μια φορά κάνοντας το hard reset αλλα μετα από λίγο καιρο πάλι τα είδια. Ξέρει κάνεις κάτι γιατι το κάνει αυτό? Μπορεί να διορθωθει κάνοντας κάποια ρύθμιση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά λύθηκε ως εξής:
1) Σβήσιμο από την κάρτα όλο το φάκελο.
2) Σβήσιμο του φακέλου "Destinator Technologies" που είναι μέσα στον φάκελο "My Documents" στην συσκευή (όχι στην κάρτα).
3) Soft Reset και τα ξαναπερνάς.
costas2by4AIO
4 Ιαν. 2008, 11:18
Άλλη μια ερωτησούλα (καλά ντε, μη βαράτε)
Πως μπορώ να εγκαταστήσω ένα εικονίδιο (χωρίς τη χρήση του Resco Explorer 2007) στην οθόνη εργασίας ?
Έχω βάλει ένα πρόγραμμα για shut down, και θα ήθελα να φαίνεται στην οθόνη.
Δοκίμασα με το /Ρυθμίσεις/Προσωπικό/Σήμερα/Στοιχεία αλλά δεν εμφανίζεται.
Υπάρχει τρόπος, να προσθέτουμε στα "Στοιχεία" κάποιο άλλο πρόγραμμα ?
Pharmex
4 Ιαν. 2008, 11:24
Μα γιατί βασανίζεστε με το Destinator; Δε χρειάζεται καν να κάνετε εγκατάσταση του προγράμματος. Βάζετε τα αρχεία που κατεβάσατε στην κάρτα μνήμης και κάνετε ένα shortcut του Destinator.exe στην επιφάνεια εργασίας. Με το resco explorer θα κάνετε 2 κινήσεις: Με την πρώτη θα επιλέξετε (πατώντας συνεχόμενα πάνω στο destinator.exe) να προστεθεί το συγκεκριμένο στη λίστα με τα προγράμματά σας, οπότε και θα εμφανίζεται κανονικά ανοίγοντας το Programs. Η δεύτερη είναι να επιλέξετε (πάλι με τον ίδιο τρόπο) να προστεθεί η συντόμευση για το Destinator στη today screen του resco explorer, οπότε και θα την ανοίγετε αμέσως από εκεί. Αν δεν προστεθεί, πηγαίνετε στις επιλογές της Today screen του resco και προσθέστε την εσείς (θα εμφανιστεί στη λίστα με τα εγκατεστημένα προγράμματα). That's all folks!
stavrosTs
4 Ιαν. 2008, 11:51
Να κάνω μία γρήγορη ερώτηση παρόλο που είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί αλλά που να ψάχνω τώρα (σόρρυ).
Πως αλλάζει (άμα μπορείς) να γράφει Ελληνικά το πληκτρολόγιο. (είναι αγορασμένο από VODAFONE)??
Ευχαριστώ. :lol:
Nick1150
4 Ιαν. 2008, 12:31
πρώτα πατάς shift, μετά το αφήνεις και μετά πατάς space
Christav
4 Ιαν. 2008, 13:35
Ευχαριστώ.
Επιτέλους βρήκα την λύση. Άλλαξα το λεξικό στα Αγγλικά και το QWERTY πληκτρολόγιο αλλάζει πλέον σε Ελληνικά μια χαρά. ….Άβυσσος η ψυχή του Kaiser!!! ;);)
stavrosTs
4 Ιαν. 2008, 15:16
Επιτέλους βρήκα την λύση. Άλλαξα το λεξικό στα Αγγλικά και το QWERTY πληκτρολόγιο αλλάζει πλέον σε Ελληνικά μια χαρά. ….Άβυσσος η ψυχή του Kaiser!!! ;);)
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Δεν αλλάζει με το shift+space.
Σημειώνω ότι έχω γυρίσει να βλέπω σε Αγγλικά αντί για Ελληνικά τα windows.
LuNaTiC-Abuser
4 Ιαν. 2008, 16:20
Παιδια εχει κανεις καμια συγκεντρωμενη λιστα με "good to have"προγραμματακια για το KAIZER?
Επισης να ρωτησω κατι...
το QUICKGPS δεν μου "κατεβαζει" τπτ μου λεει σφαλμα συνδεσης
Τι ακριβως κανει? Καταφερα να το κανω να δουλεψει μονο αφοτου συνδεθηκα στο Wireless του σπιτιου μου !!!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.