PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

tranaee
6 Δεκ. 2007, 18:06
Διάβασον, διάβασον:
Ψάχνοντας γενικά για ευκαιρίες tytnII βρήκα αυτό: http://greekads.com/classifieds/showproduct.php/product/4676/limit/recent

Επικοινώνησα και πήρα αυτό το email:
Hello,

Thanks for your interest in our phones.

Brand new HTC TYTN II US$420
shipping and handling US$30

Grand Total is US$450

Delivery of the package is by FedEx within 48hours right to your door step.

We accept payment via Moneygram cash transfer for minimal order, and accept bank transfer for bulk purchase.

You will need to send us your order details, shipping address and contact phone number.

Thanks

Τί λέτε ρε παιδιά? Μούφα ή πραγματικότητα? TytnII μαζί με έξοδα αποστολής 450 δολ. δηλαδή 337 ευρώ. Απίστευτο? Κάτι δε σας μυρίζει εσάς?..:worry:

georgep800
6 Δεκ. 2007, 18:14
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Το 6 σε εμένα τρέχει ΑΨΟΓΑ. :)

Τι να πω...κάτι δεν θα πήγε καλά στην εγκατάσταση... Θα το βγάλω τελείως και θα το ξαναπεράσω... Για να είμαστε και πιο ακριβείς, έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή, η συσκευή να κλειδώνει με κωδικό; Ή δεν έχει σημασία;

tranaee
6 Δεκ. 2007, 18:16
Κοιτάξτε γενικά τις τιμές στο προηγούμενο λινκ είναι απίστευτες. Μερικές: (Οι τιμές σε δολάρια. Πολλαπλασιάστε Χ0,75 για ευρώ)
HTC Adv. X7500 $450
HTC P3300 $310
HTC P4350 $300
HTC S710 Vox $250
HTC Touch $300
HTC TyTN $329
HTC TyTN II $420

Treo 750v(No athena)-- $290
Treo 680 ---$270
Treo 700wx---$250
Treo 650 ---$230
Treo 700w ....$220

Apple iPhone 4GB --- $300
Apple iPhone 8GB --- $380
Apple ipod touch 16GB $270
Apple ipod touch 8GB $230

Tom Tom Go 910 ----- $250
Tom Tom Go 710 ----- $220
Tom Tom Go 510 ----- $200

Playstation 2 --- $200
Playstation 3 --- $300
Sony PSP Value Pack--$100
Nintendo Wii --- $250

Eten Glofish x800 =$350
Eten glofiish M700=$330
Eten glofiish X500=$280
Eten M550=$260
Eten G500 ==$230
Eten M600 =$220
Eten M600=$230

Είμαι μεγάλο ψάρι? τσίμπησα?..:(
Ή πιάνομαι ψάρι τόσα χρόνια πληρώνοντας full price?..:mad:

NLS
6 Δεκ. 2007, 18:20
μια destinator ερώτηση και γω

το 6 (6.1 κλπ.) ...

ΠΩΣ το ανέχεστε;

drdino
6 Δεκ. 2007, 18:29
Τι να ανεχτούμε δλδ; Και τι να μην ανεχτούμε;

NLS
6 Δεκ. 2007, 18:34
να διευκρινήσω ότι μιλάω για το πρόγραμμα, όχι τους χάρτες (που φυσικά είναι ΠΟΛΥ καλοί λόγο NGi)

πως ανέχεστε ότι είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ πρόγραμμα, μια ΓΕΛΟΙΑ κατασκευή, ΧΡΟΝΙΑ πίσω από τον ανταγωνισμό

είμαι σαφής;

το 7 κάτι πάει να κάνει (όχι πολλά αλλά κάτι) και συνιστώ όποιος έχει το 6 να περάσει γρήγορα στο 7 (αν λόγω χαρτών δεν θέλει να πετάξει τη βλακεία της Destinator "non"-Technologies τελείως)

drdino
6 Δεκ. 2007, 18:49
Τι ακριβώς θεωρείς αίσχος;

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που προτείνεις;

christou
6 Δεκ. 2007, 18:59
καλως η κακως προγραμμα και χαρτες σε καθε υλοποιηση πανε πακετο.
το ανεχομαστε γιατι απλα το tomtom δεν βγαζει χαρτες για ελλαδα.

zaharakis
6 Δεκ. 2007, 19:05
μια destinator ερώτηση και γω

το 6 (6.1 κλπ.) ...

ΠΩΣ το ανέχεστε;

ελα δεν θελω τετοια τωρα ;)σε εχω για εξυπνο ατομο ;)

georgep800
6 Δεκ. 2007, 19:06
οχι μονο σε σενα ,αλλα σε ολους :)

το 7 δεν ειναι ακομη τοσο σταθερο και καλο οσο το 6.1 οποτε δεν βλεπω τον λογο που πολλα παιδια το δουλευουν...

βαλτε το 7 να το δοκιμασετε και να συνηθισετε το interface του αλλα καντε την δουλεια σας σωστα με το 6 :)

Δημήτρη την ίδια έκδοση του 6 δεν χρησιμοποιούμε;

Carpe_Diem
6 Δεκ. 2007, 19:37
Μπορει καποιος να βοηθησει σ αυτο το προβλημα?
Παω να βαλω το handymenu και μου γγαζει ενα μηνυμα στο pc

Failed to copy one or move files to the Actiesynk installation directoty.
please mae sure you have the correct acess permission..

παλιοτερα το εβαζα κανονικα....

Tna
6 Δεκ. 2007, 20:28
ΟΙ τιμές που αναφέρεις παραπάνω είναι πολύ περίεργες...

Και γιατί θέλει moneytransfer και όχι κάποιο άλλο πιο αξιόπιστο τρόπο?

karagiozis10
6 Δεκ. 2007, 23:14
να διευκρινήσω ότι μιλάω για το πρόγραμμα, όχι τους χάρτες (που φυσικά είναι ΠΟΛΥ καλοί λόγο NGi)

πως ανέχεστε ότι είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ πρόγραμμα, μια ΓΕΛΟΙΑ κατασκευή, ΧΡΟΝΙΑ πίσω από τον ανταγωνισμό

είμαι σαφής;

το 7 κάτι πάει να κάνει (όχι πολλά αλλά κάτι) και συνιστώ όποιος έχει το 6 να περάσει γρήγορα στο 7 (αν λόγω χαρτών δεν θέλει να πετάξει τη βλακεία της Destinator "non"-Technologies τελείως)
Του χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάει στα δόντια. :lol: :lol: :lol:

Carpe_Diem
6 Δεκ. 2007, 23:14
Εβαλε καποιος την καινουρια radio?

athanaso77
6 Δεκ. 2007, 23:42
Εβαλε καποιος την καινουρια radio?

Προφανώς αναφέρεσαι στην 1.27.12.32. Βάλτην άφοβα.

Carpe_Diem
6 Δεκ. 2007, 23:49
Ναι σ αυτη! ΟΚ Thnx!!!

Carpe_Diem
7 Δεκ. 2007, 00:48
Εβαλα το core player αλλα δεν μπορω να κανω register . Βοηθεια

Βρηκα την λυση!!! ΟΚ!

Ειχα βρει στο γνωστο μαγαζακι πληροφοριες για να κατεβαζουμε βιντεακια απο το youtube αλλα δεν μπορω να τα ξαναβρω.Γνωριζει καποιος κατι για το θεμα?

WebViRuS
7 Δεκ. 2007, 01:26
μακρυά απο αυτό το site tranaee. δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο

Carpe_Diem
7 Δεκ. 2007, 01:46
Για μενα παει΄??? Τι εννοεις? Για το yout*** les?

bbbb
7 Δεκ. 2007, 01:46

είμαι σαφής;

offtopic:
To destinator μπορεί να υπολείπεται συνολικά σε σχέση με το igo που για πολλούς θεωρείται το κορυφαίο σήμερα πρόγραμμα,αλλά έχει κάποιες ευκολίες που δεν τις έχει το igο.
Οπως την εύρεση διεύθυνσης πρώτα και μετά την πόλη και την αποφυγή μιας οδού(μόνιμη η μη) που εκτείνεται σε περισσότερες από μία πόλη-δήμο.Και επίσης η γενικότερη φιλοσοφία με την οποία διαχειρίζεται τα αγαπημένα και τις ειδοποιήσεις το igo δεν είναι καλύτερη από του destinator.
offtopic:off :lol::lol::lol:

NLS
7 Δεκ. 2007, 01:56
δίκιο έχεις

όμως βάζοντας τα... σύνολα, ΚΑΜΙΑ σχέση

μιλάς από τη μια για κάτι που αλλάζει με ένα 0.1 version, ενώ το άλλο θέλει γράψιμο από την αρχή (προσπάθεια που έκαναν εξάλλου 4 -!- φορές... D5, D PN, D6, D7) - αφού "δεν το'χουν" τι να κάνουμε

tranaee
7 Δεκ. 2007, 10:23
Παδιά να κάνουμε μία αντιπαράθεση, με τα θετικά και τα αρνητικά της έκδοσης του ελληνικού TytnII και των ελληνικών WM6 από την Ace σε σχέση με την αγγλική του έκδοση? Αν δεν έπαιζε ρόλο η τιμή ποιό TytnII θα αγοράζατε και γιατί?

athanaso77
7 Δεκ. 2007, 10:41
Παδιά να κάνουμε μία αντιπαράθεση, με τα θετικά και τα αρνητικά της έκδοσης του ελληνικού TytnII και των ελληνικών WM6 από την Ace? Αν δεν έπαιζε ρόλο η τιμή ποιό TytnII θα αγοράζατε και γιατί?

Elliniko TytnII kai i ekdosi me ta ellinika tis ACE... einai to idio kai to afto. Mipws thes na peis gia tin aggliki ekdosi? :wacko:

NLS
7 Δεκ. 2007, 11:05
γενικώς υπάρχει μια σύγχυση για το αν:

1) ένα που δεν έχει τα Ελληνικά της ACE, μπορεί να τα αποκτήσει

2) αν ΔΕΝ μπορει να τα αποκτήσει, αν υπάρχει τρόπος να φτάσει κάποιος το μηχάνημα σε κάποια κατάσταση που ένας Έλληνας μπορεί να δουλέψει (δηλ. το λιγότερο, Ελληνικά SMS 160 χαρακτήρων και τέτοια) - είτε με κάποια cooked ROM (που να υπάρχει όμως), είτε μέσω πρόσθετων προγραμμάτων από πάνω

3) αν τα Ελληνικά της ACE ή αυτά που θα το φέρουν σε μια βολική για Έλληνα κατάσταση, γενικώς μπορούν να μπουν σε άλλα WM (το #3 δική μου προσθήκη γιατί δεν έχει αναφερθεί)

...αφού λοιπόν κάποιος απαντήσει αυτά, θα υπάρχει μια βάση για τις άλλες ερωτήσεις

athanaso77
7 Δεκ. 2007, 11:17
1) ένα που δεν έχει τα Ελληνικά της ACE, μπορεί να τα αποκτήσει

Oxi giati i ACE Hellas exei mia database me ola ta IMEI twn ellinikwn syskevw (pou synepws exoun ta ellinika tis ACE) kai den mporoun ta ellinika na egkatastathoun se alli syskevi pera tis ACE Hellas.

2) αν ΔΕΝ μπορει να τα αποκτήσει, αν υπάρχει τρόπος να φτάσει κάποιος το μηχάνημα σε κάποια κατάσταση που ένας Έλληνας μπορεί να δουλέψει (δηλ. το λιγότερο, Ελληνικά SMS 160 χαρακτήρων και τέτοια) - είτε με κάποια cooked ROM (που να υπάρχει όμως), είτε μέσω πρόσθετων προγραμμάτων από πάνω.

Yparxoun idi ola ta apaitoumena programmata, akrws aksiopista gia na exoume pliri elliniki ypostiriksi sto Kaiser mas me aggliki ROM. Toso gia to hardware, oso kai to virual pliktrologio. Fysika sms me 160 ellinikous xaraktires, smartdialing elliniko kai pliri ellinika stis epafes.

3) αν τα Ελληνικά της ACE ή αυτά που θα το φέρουν σε μια βολική για Έλληνα κατάσταση, γενικώς μπορούν να μπουν σε άλλα WM (το #3 δική μου προσθήκη γιατί δεν έχει αναφερθεί).

Gia ta ellinika tis ACE opws ksekatharisame parapanw den ginetai. Gia ta ypoloipa omws... fysika ;)

tranaee
7 Δεκ. 2007, 12:17
Elliniko TytnII kai i ekdosi me ta ellinika tis ACE... einai to idio kai to afto. Mipws thes na peis gia tin aggliki ekdosi? :wacko:

Ναι σορυ, πω πω.. Εννοούσα η ελληνική έκδοση σε σχέση με την αγγλική του expansys ας πούμε.. Και πάλι σόρυ..

Carpe_Diem
7 Δεκ. 2007, 12:56
Εχω το εξης προβλημα.Οταν με καλουν και πατησω απαντηση κατευθειαν μπαινει σε ανοιχτη ακροαση ....πρεπει να πατησω το speaker off για να ακουσω απο το ακουστικο.
Καποιο προγραμμα που εχω λετε να θελει ρυθμισει?

KONSTANTIN_KARAB
7 Δεκ. 2007, 14:49
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KONSTANTIN_KARAB
7 Δεκ. 2007, 14:50
Κοιτάξτε γενικά τις τιμές στο προηγούμενο λινκ είναι απίστευτες. Μερικές: (Οι τιμές σε δολάρια. Πολλαπλασιάστε Χ0,75 για ευρώ)
HTC Adv. X7500 $450
HTC P3300 $310
HTC P4350 $300
HTC S710 Vox $250
HTC Touch $300
HTC TyTN $329
HTC TyTN II $420

Treo 750v(No athena)-- $290
Treo 680 ---$270
Treo 700wx---$250
Treo 650 ---$230
Treo 700w ....$220

Apple iPhone 4GB --- $300
Apple iPhone 8GB --- $380
Apple ipod touch 16GB $270
Apple ipod touch 8GB $230

Tom Tom Go 910 ----- $250
Tom Tom Go 710 ----- $220
Tom Tom Go 510 ----- $200

Playstation 2 --- $200
Playstation 3 --- $300
Sony PSP Value Pack--$100
Nintendo Wii --- $250

Eten Glofish x800 =$350
Eten glofiish M700=$330
Eten glofiish X500=$280
Eten M550=$260
Eten G500 ==$230
Eten M600 =$220
Eten M600=$230

Είμαι μεγάλο ψάρι? τσίμπησα?..:(
Ή πιάνομαι ψάρι τόσα χρόνια πληρώνοντας full price?..:mad:

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

athanaso77
7 Δεκ. 2007, 16:31
Ναι σορυ, πω πω.. Εννοούσα η ελληνική έκδοση σε σχέση με την αγγλική του expansys ας πούμε.. Και πάλι σόρυ..

Nomizw oti se kalypsa me tin parapanw apantisi stin erwtisi sou. Twra ean rwtas giati na min exoume ellinika afou exoume tin epilogi... tha sou pw dyo sobarous logous pou einai kai kathoristikoi gia mena.

Prwton, ta ellinika tis ACE Hellas kathontai panw apo tin episimi aggliki ROM me apotelesma na paratireitai (mikri men, emfanis de) meiwsi tis taxytitas tis syskevis kati pou proswpika den epithimw.

Defteron, kapoios pou asxoleitai ligo parapanw me ti syskevi tha brei pollous logous gia na balei arga i grigora mia apo tis poly kales cooked ROMs pou kykloforoun pou apogeiwnoun tis dynatotites tis syskevis.

Gia poio logo loipon na dwsw 100 kai 200 Euro parapanw? Ean mou peis i eggyisi, apo software me toso cooking tha itan xazo na perimenw eggyisi, apo hardware (meta apo epanafora tis official ROM)... exw kanonika! ;)

jnr
7 Δεκ. 2007, 17:20
το update της ace το εχει δοκιμασει κανεις;

zaharakis
7 Δεκ. 2007, 17:40
Defteron, kapoios pou asxoleitai ligo parapanw me ti syskevi tha brei pollous logous gia na balei arga i grigora mia apo tis poly kales cooked ROMs pou kykloforoun pou apogeiwnoun tis dynatotites tis syskevis.

;)

ντρεπομαι που το λεω :worry:

αλλα ο dutty μαλλον εκανε επιτελους μια σωστη ρομ :lol:

η Dutty's New Build + NETCF 5 Lite Rom NO.6 (αδεια τελειως μεν) αλλα ταχυτατη κυριολεκτικα δε ;)

ηδη της εχω πιεει το αιμα και δειχνει να αντεχει:blink:

αλλα αποψε θα την στρεσαρω αρκετα με καποιους players που χρησιμοποιω για ακροαση μουσικης μεσω bl hands free και με destinator,wifi και θα δουμε κατα ποσο σταθερη μπορει να αποδειχθει μια ρομ του dutty :p

WizeMan
7 Δεκ. 2007, 17:50
ντρεπομαι που το λεω :worry:

αλλα ο dutty μαλλον εκανε επιτελους μια σωστη ρομ :lol:

η Dutty's New Build + NETCF 5 Lite Rom NO.6 (αδεια τελειως μεν) αλλα ταχυτατη κυριολεκτικα δε ;)

ηδη της εχω πιεει το αιμα και δειχνει να αντεχει:blink:

αλλα αποψε θα την στρεσαρω αρκετα με καποιους players που χρησιμοποιω για ακροαση μουσικης μεσω bl hands free και με destinator,wifi και θα δουμε κατα ποσο σταθερη μπορει να αποδειχθει μια ρομ του dutty :p

Περιμένουμε με αγωνία!!!

tomgr
7 Δεκ. 2007, 18:14
Εχω το εξης προβλημα.Οταν με καλουν και πατησω απαντηση κατευθειαν μπαινει σε ανοιχτη ακροαση ....πρεπει να πατησω το speaker off για να ακουσω απο το ακουστικο.
Καποιο προγραμμα που εχω λετε να θελει ρυθμισει?

Πάρε ένα νούμερο και όσο αυτό χτυπάει άνοιξε το μεγάφωνο, κλεισε το μεγαφωνο και κλεισε τη γραμμη. Κανονικά θα σου διορθωθεί.
Εκτός και αν υπάρχει καιάλλος τρόπος που δεν τον ξέρω

zaharakis
7 Δεκ. 2007, 18:16
Περιμένουμε αγωνιοδώς!!!

μερικα στοιχεια για οσους ενδιαφερονται

roms (αξιοπιστες και πολυ καλες που προτεινω αυτην την στιγμη για οσους ασχολουνται η θελουν να ασχοληθουν με το μαγειρεμα του καιζερ τους.)

κατα την γνωμη μου παντα,με μεγιστο βαθμο τους 5 + βαθμολογω τις ρομ αναλογα με την συνολικη τους αποδοση,παντα κατα τα μετρα τα δικα μου ;)

helmi_kaiser_aku.0.7.0_04(lite) +++++

custel's AT&T Chopped & Screwed Touch v2.1 +++

Dutty's New Build + NETCF 5 Lite Rom NO.6 ++++

radios διαθεσιμα

1.27.12.11(official rom)

1.27.12.17

1.27.14.09 δουλευει μονο με ορισμενες ρομ (πχ αυτη του custel που αναφερω) στις υπολοιπες δεν κειτουργουν οι ηχοι της συσκευης!!προτεινω να μην το δοκιμασετε καθολου...

1.27.12.32 το τελευταιο μεχρι στιγμης

αναμενονται φυσικα και αλλες πληροφοριες αλλα θελω να τονισω κατι πολυ βασικο στο ""μαγειρεμα""...
δεν ειναι ποτε μια ρομ ετοιμη τοσο ωστε να την βαλουμε και να δουμε αμεσα τι κανει η οχι!!
υπαρχουν εργαλεια που μεσω πολλων ρυθμισεων μεταμορφωνουν κυριολεκτικα ακομα περισσοτερο το τελικο αποτελεσμα!
θελει πολυ ψαξιμο και πολυ πειραματισμο για να ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα, αναλογα παντα με τις αναγκες του καθε χρηστη :)
χρειαζεται υπομονη και ορεξη αλλα παντα να θυμαστε

οτι πριν ξεκινησετε οποιοδηποτε πειραματισμο διαβαστε καλα!!!

γιατι παντα εμεις ειμαστε οι μονοι υπευθυνοι για οτι γινει τελικα!!!;)

NLS
7 Δεκ. 2007, 19:18
Yparxoun idi ola ta apaitoumena programmata, akrws aksiopista gia na exoume pliri elliniki ypostiriksi sto Kaiser mas me aggliki ROM. Toso gia to hardware, oso kai to virual pliktrologio. Fysika sms me 160 ellinikous xaraktires, smartdialing elliniko kai pliri ellinika stis epafes.

Για πες ποιές είναι οι εφαρμογές που το πετυχαίνουν αυτό. Αν μπορείς μάλιστα αναλυτικά ποιο κομμάτι "αναλαμβάνει" η κάθε μια, ακόμα καλύτερα (γιατί μπορεί κάποιος να μη χρειάζεται κάτι από αυτά).

Carpe_Diem
7 Δεκ. 2007, 19:42
Πάρε ένα νούμερο και όσο αυτό χτυπάει άνοιξε το μεγάφωνο, κλεισε το μεγαφωνο και κλεισε τη γραμμη. Κανονικά θα σου διορθωθεί.
Εκτός και αν υπάρχει καιάλλος τρόπος που δεν τον ξέρω

Φιλε δεν εγινε τπτ παλι τα ιδια...Οταν με καλουν ειναι το προβλημα .....οταν απανταω

mastelos
7 Δεκ. 2007, 19:46
exv to kaizer μερικές μέρες τώρα και θέλω να κάνω μια ερώτηση αναφορικά με τις ρομ που είδατε στο xda.

υπάρχει καμιά χωρίς τίποτα μέσα,με τα ελάχιστα προγράμματα και αν είναι δυνατόν χωρίς το htc home μέσα στη ρομ?

ειδα 2-3 σελίδες αλλα δεν βρήκα εγω καμιά,αν μου ξέφυγε κατι και μπορεί κάποιος ας μου πει το λινκ.

zaharakis
7 Δεκ. 2007, 20:12
exv to kaizer μερικές μέρες τώρα και θέλω να κάνω μια ερώτηση αναφορικά με τις ρομ που είδατε στο xda.

υπάρχει καμιά χωρίς τίποτα μέσα,με τα ελάχιστα προγράμματα και αν είναι δυνατόν χωρίς το htc home μέσα στη ρομ?

ειδα 2-3 σελίδες αλλα δεν βρήκα εγω καμιά,αν μου ξέφυγε κατι και μπορεί κάποιος ας μου πει το λινκ.

καταρχην καλοριζικο πανο :)

φιλε οι ρομς που ζητας θα σου ερθουν σε λιγο ;)
2.
edit

last radio working good

http://rapidshare.com/files/74644941/KAIS_Radio_Only_1.27.12.32_CustomRUU.zip.html

roms

1.helmi_c
Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage

http://rapidshare.com/files/62799217/Helmi_Kaiser_1.57.00.03_AKU.0.7.0.Cooked.exe

dutty's
Dutty's New Build + NETCF 5 Lite Rom NO.6

http://www.cinetsystems.com/xda/Lite%20Roms/Dutty%27s%20New%20Build%20%2B%20NETCF%203.5%20Lite%20Rom%20N O.6.zip

οτι αλλο μιλα :)

WebViRuS
7 Δεκ. 2007, 20:57
για πες μας και εμάς ποια προγράμματα το κάνουν αυτό. ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? μίλα!

domal
7 Δεκ. 2007, 21:02
παιδια επειδη ειμαι σε δηλιμα ποιο ppc
μερικες ερωτησεις
1.- η οθονη του ειναι καλη ?? φωτεινοτειτα - χρωματα
2.- ποιοτητα τηλεφωνικης συνδιασκεψης ?????
3.- ηχειο ??? δυνατο? καλος ηχος η στριγλιζει ???
4.- καμερα ?? τραβαει ικανοποιητικες φωτογραφιες 2 mp η πρεπει να εχεις χερι σταθερο και αυτοι που τραβας να το παιζουν αγαλματάκια ??
με το φλας ???
5.- Πως τα παει σε αναπαραγωγη video ????? μιλαμε για αρχεια 100,200 mp και πανω
6.- Αν βαλεις στο today το wisbar adv , το weather panel παει γρηγορα η κολώνει ??
Σαv gps με το destinator 7 ti leei ??

Αν καποιος το εχει δουλεψει ας μας πει

WebViRuS
7 Δεκ. 2007, 21:19
η οθόνη του πολύ καλή
ποιότητα του 2 μια χαρά
ωραίο ηχείο πολύ καλό
η κάμερα είναι 3mpixel με auto focus!
η αναπαραγωγή με το κατάλληλο πρόγραμμα είναι οκ
το pda δεν κολώνει
το gps του είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί σε HTC. (πάρα πολύ καλό)

mastelos
7 Δεκ. 2007, 21:50
καταρχην καλοριζικο πανο :)

φιλε οι ρομς που ζητας θα σου ερθουν σε λιγο ;)
2.
edit

roms

1.helmi_c
Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage

http://rapidshare.com/files/62799217/Helmi_Kaiser_1.57.00.03_AKU.0.7.0.Cooked.exe

οτι αλλο μιλα :)

αυτό to topic έπρεπε να είναι sticky,πως εμεινε τόσο πίσω....

ευχαριστώ Δημητρη.

tranaee
7 Δεκ. 2007, 23:22
Nomizw oti se kalypsa me tin parapanw apantisi stin erwtisi sou. Twra ean rwtas giati na min exoume ellinika afou exoume tin epilogi... tha sou pw dyo sobarous logous pou einai kai kathoristikoi gia mena.

Prwton, ta ellinika tis ACE Hellas kathontai panw apo tin episimi aggliki ROM me apotelesma na paratireitai (mikri men, emfanis de) meiwsi tis taxytitas tis syskevis kati pou proswpika den epithimw.

Gia poio logo loipon na dwsw 100 kai 200 Euro parapanw? Ean mou peis i eggyisi, apo software me toso cooking tha itan xazo na perimenw eggyisi, apo hardware (meta apo epanafora tis official ROM)... exw kanonika! ;)

Δηλαδή δεν γίνεται μετά από cooking σε ελληνικό tytnII της ace να ξαναγυρίσω στο ελληνικό rom της ace για λόγους εγγύησης? Δεν υπάρχει δηλαδή διαθέσιμο ένα τέτοιο rom?

By the way.. γιατί το expansys ενώ έχει το σκέτο tytnII γύρω στα 650, σαν πακέτο μαζί με μία 1GB των 15 ευρώ το έχει 810 ευρώ?

nikos2004dj
8 Δεκ. 2007, 00:52
πως μπορω να καταλαβω αν παρω μεταχειρισμενο αν θα ειναι ξεκλειδωτο η οχι για να ξερω με την εγγυηση τι παιζει?

kdanagno
8 Δεκ. 2007, 00:59
Ποιο update καλέ?

kdanagno
8 Δεκ. 2007, 01:21
Για πες ποιές είναι οι εφαρμογές που το πετυχαίνουν αυτό. Αν μπορείς μάλιστα αναλυτικά ποιο κομμάτι "αναλαμβάνει" η κάθε μια, ακόμα καλύτερα (γιατί μπορεί κάποιος να μη χρειάζεται κάτι από αυτά).
Για να γράφεις ελληνικά με το hardware πληκτρολόγιο, αν έχεις Αγγλικά windows, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ae Keyboard Map. Είναι freeware, και αποτελεσματικό. Το κατεβάζεις από το http://ae.inc.ru/aekmap4sdownload.php. Το εγκαθιστάς. Μετά, κατεβάζεις από το http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php τα Greek, HTC Wizard και Greek SMS, HTC Universal και τα αντιγράφεις μέσα στο Mobile Device/Program Files/AEKMap. Από τις ρυθμίσεις του προγράμματος, (AEKMap settings) βάζεις: Default Layout, GREEK και GREEK SMS και αποφασίζεις με ποια πλήκτρα θα αλλάζεις κυκλικά.
Μια ιδιαιτερότητα του Tytn II είναι ότι δεν χρειάζεται να πατήσεις ταυτόχρονα δύο πλήκτρα (πχ Shift μαζί με Space). Μπορείς κα πατήσεις μια στο Shift και μετά να πατήσεις το Space.
Για software πληκτρολόγιο, πρέπει να περιμένεις από κανένα άλλο από τα παιδιά να σου απαντήσεις. Εγώ είχα βάλει ένα, αλλά μπερδευόταν μάλλον με το hardware πληκτρολόγιο, κι έτσι το πέταξα.
Σε γενικές γραμμές, η ενασχόληση με το τηλ θέλει πολύ υπομονή και πολύ διάβασμα. Στο forum θα βρεις και πληροφορίες, αλλά και βοήθειες. Θέλει όμως πολλές ώρες ψάξιμο. Ρίξε μια ματιά και στο XDA-Developers για περισσότερα....:)

kdanagno
8 Δεκ. 2007, 01:30
Πήγα Θεσσαλονίκη προχτές. Και πάω να πάρω ένα τηλ, ενώ έχω πάνω από 2 γραμμές σήμα, δεν παίρνει τίποτε. Ούτε σταθερό, ούτε κινητό. Ίδρωσα...Και τώρα? Τι γίνεται αν τα έχει παίξει κάτι στο τηλ? Αφού αγόρασα το τηλ. από το Πλαίσιο (κανονικά της ACE δηλαδή) και αντί να το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού, του πέρασα μερικές ROM και πάει περίπτατο η εγγύηση....
Το τηλ κάνει 750 Ευρώ, κι εγώ δουλεύω 1 μήνα για να βγάλω 900. Κι αν είχε κάτι χαλάσει στο τηλ;
Άξιζε τελικά δηλ. που αποφάσισα και πέρασα άλλη ROM, χάνοντας όμως την άμεση εγγύηση?????????

Με την ευκαιρία:
Αν η ACE Hellas φτιάξει update για τα συστήματα Kaiser που κυκλοφορούν ήδη, θα μπορώ να βάλω αυτό το update και έτσι να έχω και πάλι την ελληνική επίσημη έκδοση?

kdanagno
8 Δεκ. 2007, 01:49
Αφού το τηλέφωνο δεν έχει Infrared port, γιατί σε όλες τις ξένες ROMs υπάρχει το Beam στο comm manager αλλά και στο control panel-connections? Τι κάνει αυτό το beam?

nikos2004dj
8 Δεκ. 2007, 02:35
για μενα καποιος μια απαντηση σε αυτο που ρωτησα?κανεις δεν το ξερει ?

mastelos
8 Δεκ. 2007, 09:40
για μενα καποιος μια απαντηση σε αυτο που ρωτησα?κανεις δεν το ξερει ?

θα το καταλάβεις αν δεν φοράει την original rom,αλλά και να μην την φοράει μπορείς να το επαναφερεις με λιγο διάβασμα.

mastelos
8 Δεκ. 2007, 09:44
Πήγα Θεσσαλονίκη προχτές. Και πάω να πάρω ένα τηλ, ενώ έχω πάνω από 2 γραμμές σήμα, δεν παίρνει τίποτε. Ούτε σταθερό, ούτε κινητό. Ίδρωσα...Και τώρα? Τι γίνεται αν τα έχει παίξει κάτι στο τηλ? Αφού αγόρασα το τηλ. από το Πλαίσιο (κανονικά της ACE δηλαδή) και αντί να το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού, του πέρασα μερικές ROM και πάει περίπτατο η εγγύηση....
Το τηλ κάνει 750 Ευρώ, κι εγώ δουλεύω 1 μήνα για να βγάλω 900. Κι αν είχε κάτι χαλάσει στο τηλ;
Άξιζε τελικά δηλ. που αποφάσισα και πέρασα άλλη ROM, χάνοντας όμως την άμεση εγγύηση?????????

Με την ευκαιρία:
Αν η ACE Hellas φτιάξει update για τα συστήματα Kaiser που κυκλοφορούν ήδη, θα μπορώ να βάλω αυτό το update και έτσι να έχω και πάλι την ελληνική επίσημη έκδοση?

πριν κάνεις αλλαγή ρομ πάντα να κοιτάς πως μπορείς να φέρεις(και αν μπορεις) τη συσκευή στην προηγούμενη κατάσταση

ΔΕΣ ΕΔΩ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568) ας το δει και ο προηγούμενος φίλος που ρώτησε

kdanagno
8 Δεκ. 2007, 10:19
Φίλε Mastelos,
Είχα βρει αυτές τις οδηγίες, όμως αναρωτιέμαι: Αν πάω το τηλέφωνό μου στην ACE Hellas, με το original ROM της AT&T, αντί για το ελληνικό της ACE, θα έχω εγγύηση για το hardware μου? π.χ, αν εμένα έχει χαλάσει η antenna ή η μνήμη, θα μου το αντικαταστήσουν?

kdanagno
8 Δεκ. 2007, 10:20
Εννοείται ότι έχω αγοράσει ελληνικό TytnII, από Πλαίσιο, με εγγύηση και τα όλα του, αλλά και τα ελληνικούλια του....

mastelos
8 Δεκ. 2007, 10:46
Φίλε Mastelos,
Είχα βρει αυτές τις οδηγίες, όμως αναρωτιέμαι: Αν πάω το τηλέφωνό μου στην ACE Hellas, με το original ROM της AT&T, αντί για το ελληνικό της ACE, θα έχω εγγύηση για το hardware μου? π.χ, αν εμένα έχει χαλάσει η antenna ή η μνήμη, θα μου το αντικαταστήσουν?

διάβασε πιο προσεκτικά,βρες την htc oxi την at@t
δες και ΕΔΩ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=332246)υπάρχει και η original htc rom.

kdanagno
8 Δεκ. 2007, 10:59
Για ποια ROM της ACE μιλάμε? Που μπορώ να την βρώ?

cretan
8 Δεκ. 2007, 11:08

Την έβαλα εγώ χθες, δεν παρατήρησα και μεγάλες διαφορές κυρίως οτι επιτέλους το help δουλεύει και για τα άλλα προγράμματα. Αν δεν βαριέσαι το hard reset και ξανά το στήσιμο από την αρχή θα σου πρότεινα να την βάλει;

cretan
8 Δεκ. 2007, 11:10
Για ποια ROM της ACE μιλάμε? Που μπορώ να την βρώ?

Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για την τελευταία ελληνική ρομ της Ace, θα την βρεισ στο επίσημο forum της ACE εδώ http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5810

mastelos
8 Δεκ. 2007, 11:26
μη μπερδεύεται τα πράγματα το αρχείο της ace με τα ελληνικά μπαίνει αφου έχουμε φέρει το καιζερ στην αρχική κατάσταση με την OS 5.2.1620 build 18125.0.4.2 ρομ
μετα βάζουμε τα ελληνικά και μονο αν η συσκευή ειναι ελληνική της ace hellas,αν δεν ειναι απλά θα την κολλήσετε

ξαναβάζω τα λινκ με τη σειρά που πρέπει να γίνει η επαναφορά στην original rom.

αν λοιπόν ξεκλειδώσαμε το καιζερ και έχουμε κάποια άλλη ρομ οχι επίσημη και θέλουμε τωρα να επανέλθουμε κάνουμε το εξης.

1.κατεβάζουμε αυτο (http://rapidshare.com/files/62525188/HTC_SPL.rar.html)και διαβάζουμε προσεκτικά πως επαναφέρουμε ΕΔΩ (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1572072&postcount=1)

2.κατεβάζουμε την original ΕΔΩ (http://rapidshare.com/files/57816419/RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12 .11_Ship.rar.html) OS 5.2.1620 build 18125.0.4.2

3.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΩ (http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5810)

διαβάστε λίγο παραπάνω και εγώ 2 μερες το εχω και προπάντων μην κάνετε κατι αν δεν είσαστε σίγουροι γιατί μπορεί να κολλήσετε και μετά παει η εγγύηση...

nobleman
8 Δεκ. 2007, 11:28
Απ' την αρχή μας έχετε κατατρομάξει με την εγγύηση και έχω μείνει πάνω με την original @@...! :p

zaharakis
8 Δεκ. 2007, 11:34
ρε σεις εχετε τρελαθει???:blink:

μιλαμε για ""μαγειρεμενες ρομ"" και σεις μιλατε για ""καινουρια ρομ απο την ACE"" ? :blink:

δεν ειναι καν ρομ η ""ρομ"" της ACE αλλα ουσιαστικα ενα patch(μερος της ρομ) που εχει να κανει με την γλωσσα και μονο με αυτη!
ουτε προβληματα θα σας λυσει αλλα ουτε και το τηλ σας θα γινει πιο γρηγορο απο πριν!!
(ποιο αργο ομως σιγουρα :lol:)

αν δεν ξερετε αγγλικα και το ελληνικο interface στην συσκευη ειναι μονοδρομος για σας,
τοτε ξεχαστε,μεχρι να βγει ελληνικη ρομ :p, το μαγειρεμα...:confused:

αν θελετε ""καινουρια ρομ απο την ACE"" , γραφτειτε στο
Qtek.gr Forums - με τη δύναμη του vBulletin (http://www.qtek.gr/forum/)

με το ΙΜΕΙ της (αγορασμενης απο ελλαδα και με την σφραγιδα της ACE πανω στο κουτι...) συσκευης σας ;)

και θα εχετε αμεσα ενημερωση ποτε θα βγαζει ""καινουρια ρομ"" η ACE :)

επισης οσοι ενδιαφερεστε παρα πολυ για την εγγυηση της συσκευης σας,μην δοκιμαζετε κατι αν φοβαστε εστω και λιγο:)

διαβαστε πρωτα καλα και μετα αρχιστε να κανετε οτι σας ενδιαφερει,στην συσκευη σας.

οταν κατι παει στραβα σε αυτην την περιπτωση (αντικατασταση της official ρομ) και παθει ζημια η συσκευη μας,καλο θα ειναι να μην το ξεχναμε ποτε οτι
φταιμε παντα εμεις μιας και ετσι καταργουμε την (πολυποθητη για καποιους) εγγυηση :lol: :rolleyes: της ACE!!!

οποτε βεβαιωθειτε καλα πριν ξεκινησετε κατι...

mastelos
8 Δεκ. 2007, 11:36
Απ' την αρχή μας έχετε κατατρομάξει με την εγγύηση και έχω μείνει πάνω με την original @@...! :p

δεν υπάρχει λόγος να τρομαζεις αν ξέρεις τι κάνεις.
αν εχεις λίγο κέφι και ασχοληθείς αυτα που ειπα είναι παιχνίδι για κάποιον που ασχολείται και ξέρει τα βασικά.

το πρόβλημα ξεκινάει οταν η κίνηση που κάνουμε δεν ξερουμε που θα καταληξη,για αυτό πάντα ξεκινάμε γνωρίζοντας πως να επιστρέψουμε αν κάτι δεν παει καλά.

zaharakis
8 Δεκ. 2007, 11:37
θα το καταλάβεις αν δεν φοράει την original rom,αλλά και να μην την φοράει μπορείς να το επαναφερεις με λιγο διάβασμα.

ισως να χρειαστει και λιγο παραπανω απο τοσο πανο :lol::lol:

nobleman
8 Δεκ. 2007, 11:37
BTW, τώρα πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να κάνω hard-reset μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης ελληνικών... :p

1. Μια και δεν την πήρε, αξίζει τον κόπο να την κάνουμε;
2. Τελικά είναι σίγουρο ότι με την επαναφορά δεν θα έχει επιτευχθεί η αναβάθμιση; Διότι νομίζω ότι με την επαναφορά δεν επηρεάζεται η rom. Η άποψη ενός newbie φυσικά...

zaharakis
8 Δεκ. 2007, 11:48
BTW, τώρα πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να κάνω hard-reset μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης ελληνικών... :p

1. Μια και δεν την πήρε, αξίζει τον κόπο να την κάνουμε;
2. Τελικά είναι σίγουρο ότι με την επαναφορά δεν θα έχει επιτευχθεί η αναβάθμιση; Διότι νομίζω ότι με την επαναφορά δεν επηρεάζεται η rom. Η άποψη ενός newbie φυσικά...

αν περασες την ρομ της ace,τοτε με το 1ο hard reset του τηλ αυτα θα εγκατασταθουν αυτοματα.;)

ειναι ηδη περασμενα μεσα στο τηλ σου .:)εκτος κι αν αλλαξεις ρομ οποτε εξαφανιζονται :)

ποιο προβλημα με την επαναφορα ενοεις?δεν εισαι υποχρεωμενος να εχεις την τελευταια εκδοση ελληνικων στο τηλ σου :!:οταν το παρουσιασεις στο σερβις για καποια εργασια ;)

αλλα απλα να υπαρχει η official (αγγλικη) ρομ με τα ελληνικα της ace μεσα και να μην ειναι δυνατον να αναγνωστει :cry::worry::p οτι η συσκευη ειναι ξεκλειδωμενη ..

(με το hard spl στην περιπτωση του καιζερ);)

nikos2004dj
8 Δεκ. 2007, 11:54

οκ για την επαναφορα αλλα αν εχει ξαναβαλει την original ?
πως θα φανει ?

π.χ. στο 3300 στο spl που βγαζει οταν ξεκιναει γραφει 3,13 ενω στα ξεκλειδωτα κατι αλλο

zaharakis
8 Δεκ. 2007, 11:58
οκ για την επαναφορα αλλα αν εχει ξαναβαλει την original ?
πως θα φανει ?

π.χ. στο 3300 στο spl που βγαζει οταν ξεκιναει γραφει 3,13 ενω στα ξεκλειδωτα κατι αλλο

αυτο σου ειπε και ο mastelos, οτι θα χρειαστει να διαβασεις λιγο ωστε να το κανεις αυτο,μιας και καποια παιδια εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτην την περιπτωση στoυς xda:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568

nikos2004dj
8 Δεκ. 2007, 12:14
αυτο σου ειπε και ο mastelos, οτι θα χρειαστει να διαβασεις λιγο ωστε να το κανεις αυτο,μιας και καποια παιδια εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτην την περιπτωση στoυς xda:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568

μαλιστα οκ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τον χρονο σου :-)

αυτο με την επαναφορα του spl γινεται και σε αλλες συσκευες ?π.χ. 3300 ?

root2
8 Δεκ. 2007, 23:33
Ποιοs εχει καταφερει να γυριση στην original με τα Eλληνικα της ace?

athanaso77
8 Δεκ. 2007, 23:51
αυτο με την επαναφορα του spl γινεται και σε αλλες συσκευες ?π.χ. 3300 ?

Στο P3300 δεν δουλέυει το ίδιο. Το SPL επαναφέρεται όταν του περνάς την official ROM.

athanaso77
8 Δεκ. 2007, 23:54
Ποιοs εχει καταφερει να γυριση στην original με τα Eλληνικα της ace?

Εάν το επαναφέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση σύμφωνα με τις αναλυτικότατες οδηγίες που θα βρεις εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568) μετά του περνάς και τα Ελληνικά της ACE και είσαι έτοιμος. :cool:

Προσοχή!!! Τα Ελληνικά τα βάζεις μόνο εάν η συσκευή είχε εξ' αρχής Ελληνικά δηλαδή είναι αγορασμένη από Ελλάδα με τις σφραγίδες της ACE Hellas.

root2
9 Δεκ. 2007, 08:31
Εάν το επαναφέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση σύμφωνα με τις αναλυτικότατες οδηγίες που θα βρεις εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568) μετά του περνάς και τα Ελληνικά της ACE και είσαι έτοιμος. :cool:

Προσοχή!!! Τα Ελληνικά τα βάζεις μόνο εάν η συσκευή είχε εξ' αρχής Ελληνικά δηλαδή είναι αγορασμένη από Ελλάδα με τις σφραγίδες της ACE Hellas.

Εφοσον εχουν γινη κατα γραμμα τα παραπανω βηματα και πανε να περαστουν τα Ελληνικα βγαζει ενα μηνημα Τhe files have been changed γιαυτο ρωταο αν καποιος το εχει επαναφερει με τα Ελληνικα γιατι σε αγγλικη ρομ επαναφερεται ευκολα...

spok
9 Δεκ. 2007, 16:32
καλησπερα!Κουφο προβλημα με βιντεοκληση!Δεν μπορω να κανω,αν επιλεξω επαφη και βιντεοκληση,παιρνει κανονικα τηλεφωνο.Οταν με καλουν για βιντεοκληση,στον αλλον χτυπαει κανονικα..! , αλλα σε μενα ουτε καν μου δειχνει εισερχομενη,τιποτα..!το τηλ ειναι απλα σε αναμονη...! sos! δικτυο 3g εχω κανονικα,υπηρεσιες ολες ενεργοποιημενες,στο τηλ ολα τα δικτυα στο auto,ε τι στην ευχη..!!:cry:

edit:ολα οκ.Τελικα εφταιγε αυτο..HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin

αλλάζουμε την τιμή enabled από 0 σε 1. Βεβαια εγω το ειχα στο 0 ! Αλλα τελικα οκ.:)

Hyde
10 Δεκ. 2007, 04:07
Μπορώ στο igo να περάσω χάρτες της NGI;

root2
10 Δεκ. 2007, 04:35

Δεν γινεται :(

NLS
10 Δεκ. 2007, 08:19

δεν ξέρεις πόσο θα το θέλαμε οι περισσότεροι

Napoli
10 Δεκ. 2007, 11:37
Kalhmera se olous 8a h8ela na rotiso entiposis apo ton TyTn II giati skeutome na perasw apo to S200 se auto Euxaristo !

athanaso77
10 Δεκ. 2007, 12:29
Kalhmera se olous 8a h8ela na rotiso entiposis apo ton TyTn II giati skeutome na perasw apo to S200 se auto Euxaristo !

Einai oti kalytero yparxei se PPC afti ti stigmi stin agora kai tha apotelesei simantiki anabathmisi gia sena pou tha apoxwristeis to S200 sou. ;)

aris_21
10 Δεκ. 2007, 15:42
ξερετε που μπορω να βρω αυτη την θηκη??
http://www.youtube.com/watch?v=zSniMXGjvY0 :O

wilmott
10 Δεκ. 2007, 15:47
Mε μια έρευνα κάτι βρήκα τώρα it's up to you...http://search.ebay.com/HTC-TyTN-II-Kaiser-leather-case_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0021

aris_21
10 Δεκ. 2007, 16:07
Mε μια έρευνα κάτι βρήκα τώρα it's up to you...http://search.ebay.com/HTC-TyTN-II-Kaiser-leather-case_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0021

ευχαριστω φιλε μου...αλλα δεν θελω απο ebay
και στο expansys δεν την εχει.

odytsak
10 Δεκ. 2007, 17:08
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με εφαρμογές java...
Πέρασα ένα αρχείο .jar στο kaiser αλλά δεν ανοίγει ενώ το αναγνωρίζει σαν java αρχείο.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?:O

WizeMan
10 Δεκ. 2007, 18:02
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με εφαρμογές java...
Πέρασα ένα αρχείο .jar στο kaiser αλλά δεν ανοίγει ενώ το αναγνωρίζει σαν java αρχείο.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?:O

Πρέπει να έχεις κάποιον Java Midlet Manager και να το τρέξεις μέσω αυτού... Δεν γνωρίζω αν δίνεται με το Kaiser... αλλά μπορείς να βρεις .cab

georgep800
10 Δεκ. 2007, 18:18
Έχω μια απορία σχετικά με το destinator. Όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, μετά απο λίγη ώρα κλειδώνει η οθόνη και απενεργοποιήτε ο φωτισμός. Έχω την έκδοση 6 και απ' ότι διαβάζω στο ip mart σε αυτήν την έκδοση αυτό δεν συμβαίνει. Για την έκδοση 7 δίνουν μια λύση με το keepalive. Να μπω σε αυτήν την διαδικασία ή υπάρχει και άλλος τρόπος;;

Λοιπόν τελικά έβγαλα τελείως ότι είχα περάσει σχετικά με το Destinator και το έβαλα ξανά. Πέρασα ξεχωριστά και την έκδοση 6, αλλά και την 7. Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται, το κάνει και με τις δύο εκδόσεις...

Σε 'σας που λειτουργεί κανονικά, έχετε επιλέξει να κλειδώνει η οθόνη αυτόματα με κωδικό;

odytsak
10 Δεκ. 2007, 18:28
Πρέπει να έχεις κάποιον Java Midlet Manager και να το τρέξεις μέσω αυτού... Δεν γνωρίζω αν δίνεται με το Kaiser... αλλά μπορείς να βρεις .cab

Μετά από αναζήτηση κατέληξα σ' αυτούς τους Java Managers (Jblend, Jbed, Esmertec, MidP).
Ποιός είναι καλύτερα συμβατός με το kaiser αν ξέρει κάποιος?

cretan
10 Δεκ. 2007, 18:43
Λοιπόν τελικά έβγαλα τελείως ότι είχα περάσει σχετικά με το Destinator και το έβαλα ξανά. Πέρασα ξεχωριστά και την έκδοση 6, αλλά και την 7. Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται, το κάνει και με τις δύο εκδόσεις...

Σε 'σας που λειτουργεί κανονικά, έχετε επιλέξει να κλειδώνει η οθόνη αυτόματα με κωδικό;

Δεν έχω χρησιμοποιήσει την 6, οι αρχικές εκδόσεις της 7 είχαν αυτό το πρόβλημα (μετα απο 2 περίπου λεπτά, έσβυνε η οθόνη), η τελευταία όμως έκδοση δεν παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα (v. 7.0.0.588.11)

georgep800
10 Δεκ. 2007, 18:55
Δεν έχω χρησιμοποιήσει την 6, οι αρχικές εκδόσεις της 7 είχαν αυτό το πρόβλημα (μετα απο 2 περίπου λεπτά, έσβυνε η οθόνη), η τελευταία όμως έκδοση δεν παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα (v. 7.0.0.588.11)

Ωραία, εσένα λειτουργεί κανονικά λοιπόν. Έχεις ενεργοποιήσει να κλειδώνει η οθόνη αυτόματα με κωδικό;;

stamstam13
10 Δεκ. 2007, 19:02
Ωραία, εσένα λειτουργεί κανονικά λοιπόν. Έχεις ενεργοποιήσει να κλειδώνει η οθόνη αυτόματα με κωδικό;;

φιλε δυστηχως το ειχα παθει και εγω αυτο με το dest6 !εκανα τα παντα οπως και εσυ ,το εσβησα το ξαναβαλα αλλα τπτ!εψαξα λιγο το θεμα και βρηκα μια συζητηση επι του θεματος στο xda,και ειδα οτι το ειχαν και αλλοι αυτο το προβλημα!η μονη λυση που βρεθηκε ηταν το hard reset δυστηχως!μαλλον κατι παθαινει to σπασμενο dest και τα κανει αυτα τα κολπα...

georgep800
10 Δεκ. 2007, 19:04
φιλε δυστηχως το ειχα παθει και εγω αυτο με το dest6 !εκανα τα παντα οπως και εσυ ,το εσβησα το ξαναβαλα αλλα τπτ!εψαξα λιγο το θεμα και βρηκα μια συζητηση επι του θεματος στο xda,και ειδα οτι το ειχαν και αλλοι αυτο το προβλημα!η μονη λυση που βρεθηκε ηταν το hard reset δυστηχως!μαλλον κατι παθαινει to σπασμενο dest και τα κανει αυτα τα κολπα...

Και το πρόβλημα λύθηκε;

cretan
10 Δεκ. 2007, 20:04

Όχι...

Hyde
10 Δεκ. 2007, 20:39
@NLS

H χάρτες του i-go είναι πολύ αίσχος;

karagiozis10
10 Δεκ. 2007, 22:37
Όχι πολύ. :rotfl:

athanaso77
10 Δεκ. 2007, 22:46
@NLS

H χάρτες του i-go είναι πολύ αίσχος;

Οι τελευταίοι χάρτες είναι αρκετά αξιόλογοι αλλά θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσουν αυτούς της NGI.

NLS
10 Δεκ. 2007, 22:53
αυτό που λέει

georgep800
11 Δεκ. 2007, 01:05
Όχι...

Φίλε μου μήπως θα μπορούσες να μπεις στον κόπο να το ενεργοποιήσεις και μετά να ανοίξεις το Destinator, να δούμε αν παρουσιάζει και σε 'σένα το ίδιο πρόβλημα;:O
Πήγαινε "Έναρξη"->"Ρυθμίσεις"->και στην καρτέλα "Προσωπικό" επέλεξε την επιλογή "κωδικός". Ενεργοποίησε το και μετά άνοιξε το Destinator αφήνοντας τόση ώρα όση επέλεξες στο μενού του κωδικού, για να δούμε αν θα κλειδώσει και εσένα...
Αν σου είναι εύκολο...:)

bbbb
11 Δεκ. 2007, 01:24
Φίλε πράγματι κλειδώνει η οθόνη και στο d6 και στην τελευταία έκδοση d7.Kαι από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο πρόβλημα του kaizer,γιατί το δοκίμασα στο m700 με wm6.

georgep800
11 Δεκ. 2007, 01:29
Φίλε πράγματι κλειδώνει η οθόνη και στο d6 και στην τελευταία έκδοση d7.Kαι από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο πρόβλημα του kaizer,γιατί το δοκίμασα στο m700 με wm6.

Άστα να πάνε δηλαδή...
Λες το "stay alive" να διορθώσει την κατάσταση;

nantia_rd
11 Δεκ. 2007, 01:47
Ποιά λίστα προγραμμάτων??? Έκανες αυτό που σου είπα???Όχι Έναρξη-Προγράμματα.
Με τη διαχείριση αρχείων θα πάς στον φάκελο Windows/Start_Menu/Προγράμματα και θα κάνεις επικόλησση συντόμευσης!

Eyxaristw gia tin bohtheia! To brhka telika...arxaria blepeis... :O

Exw kai mia aporia. Stin arxikh othonh, panw panw deksia eixe ena "X" me to opoio termatiza tis efarmoges. Ksafika afto to "X" xathike. Paw sto menou stis rhthmiseis, to energopoiw alla den ginetai tipota... Den to emfanizei opos prin... Mhpos kserei kaneis pos tha to epanaferw??

tranaee
11 Δεκ. 2007, 10:42

Την έχω παραγγείλει εδώ και 4 μέρες.. Άντε η σειρά σου τώρα!!
Ευχαριστώ για το βιντεάκι..

http://cgi.ebay.co.uk/Flip-Type-Leather-Case-Clip-for-T-Mobile-MDA-Vario-III_W0QQitemZ120194405842QQihZ002QQcategoryZ48673QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

roker
11 Δεκ. 2007, 12:23
Δεν θυμαμαι εαν εγραψε κατι για την μπαταρια ο Δημητρης για την 2700 αλλα εγω δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στα μειον οτι στις θηκες που εχω αγορασει δεν μπαινει εκτος απο την δικια της και αυτη με πιεση ,οπως βεβαια και ο διπλος φορτιστης ,δεν χωρας πουθενα ............

athanaso77
11 Δεκ. 2007, 13:54
H prwti cooked ROM gia to Kaiser apo ton panosha:

panosha beta 1 ROM

zaharakis
11 Δεκ. 2007, 16:53
Δεν θυμαμαι εαν εγραψε κατι για την μπαταρια ο Δημητρης για την 2700 αλλα εγω δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στα μειον οτι στις θηκες που εχω αγορασει δεν μπαινει εκτος απο την δικια της και αυτη με πιεση ,οπως βεβαια και ο διπλος φορτιστης ,δεν χωρας πουθενα ............

απλα αχρηστη αγορα:mad:

η μεγαλη διαφορα απο την 1600 ειναι ο ογκος της....ελαχιστη εως καθολου παραπανω αυτονομια,αρα συγκριτικα με τα αμπερ της.........ΚΑΜΙΑ απολυτως καλυτερευση....:mad:

drdino
11 Δεκ. 2007, 18:17
Με την 1600 είδατε διαφορά;

georgep800
11 Δεκ. 2007, 18:31
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει τα today plugins που τρέχουν στο σύστημα;

roker
11 Δεκ. 2007, 20:12
Με την 1600 είδατε διαφορά;

Φιλε μου η αγορα της 1600 ειναι καλη δηλ παιρνεις αυτο που περιμενεις μια αυξηση της ταξεως του 10%-15% .

nobleman
11 Δεκ. 2007, 23:53
απλα αχρηστη αγορα:mad:

η μεγαλη διαφορα απο την 1600 ειναι ο ογκος της....ελαχιστη εως καθολου παραπανω αυτονομια,αρα συγκριτικα με τα αμπερ της.........ΚΑΜΙΑ απολυτως καλυτερευση....:mad:

Πήρες την ποιοτική ή μια σαν και τη δικιά μου με 10 ευρώ; Δεν την παρέλαβα ακόμα αλλά φαντάζομαι μια από τα ίδια θα 'ναι... θα την στείλω από κει που 'ρθε...! :p

FOTANAG
12 Δεκ. 2007, 00:01
Συγχαρητήρια στον σερ Τακης και την παρέα του για την μεγαλείωδη πρόκριση του θρύλου μας

super_sayian
12 Δεκ. 2007, 00:08
paides se ti timi vrisketai auti i syskeui?giati de borw na ti vrw sta katastimata?einai me kapoio allo onoma?

drdino
12 Δεκ. 2007, 01:32
Ελλάδα παίζει στα 800 ευρώ. Σε ποιό κατάστημα δεν την βρήκες; TytnII η εμπορική του ονομασία, a.k.a. kaiser.

zaharakis
12 Δεκ. 2007, 06:27
Πήρες την ποιοτική ή μια σαν και τη δικιά μου με 10 ευρώ; Δεν την παρέλαβα ακόμα αλλά φαντάζομαι μια από τα ίδια θα 'ναι... θα την στείλω από κει που 'ρθε...! :p

εγω ημουν κουβαρντας και πηρα την ακριβη για να μαι σιγουρος οτι θα ειναι καλη :lol::lol::lol:

εδω που τα λεμε μια χαρα ειναι η μπαταρια,απλα δεν εχει καμια σχεση η αποδοση της με αυτο που υποσχεται ;)

zaharakis
12 Δεκ. 2007, 06:32
Συγχαρητήρια στον σερ Τακης και την παρέα του για την μεγαλείωδη πρόκριση του θρύλου μας

φωτη θα διαφωνησω μαζι σου ;)

συγχαρητηρια στους παικες και στον κοσμο σας ναι και μπραβο τους ;)

αλλα οχι και στον τακη :lol::lol:

κωλοφαρδος ειναι ο ανθρωπος μην τον κανουμε και προπονηταρα ξαφνικα...απλα εδω στην ελλαδα κρινονται ολοι εκ των αποτελεσματων οποτε και 1η μουρη ο τακης :wacko::wacko:

FOTANAG
12 Δεκ. 2007, 08:33
φωτη θα διαφωνησω μαζι σου ;)

συγχαρητηρια στους παικες και στον κοσμο σας ναι και μπραβο τους ;)

αλλα οχι και στον τακη :lol::lol:

κωλοφαρδος ειναι ο ανθρωπος μην τον κανουμε και προπονηταρα ξαφνικα...απλα εδω στην ελλαδα κρινονται ολοι εκ των αποτελεσματων οποτε και 1η μουρη ο τακης :wacko::wacko:

Σε μια ομάδα ποδοσφαίρου όλοι έχουν το μερίδιό τους, ο προπονητής είναι πρωτοστάτης και γιαυτο είπα σερ Τακης και η παρέα του.:D

NLS
12 Δεκ. 2007, 10:25
να δούμε την Κυριακή...

highway
12 Δεκ. 2007, 11:42
Μετά από αναζήτηση κατέληξα σ' αυτούς τους Java Managers (Jblend, Jbed, Esmertec, MidP).
Ποιός είναι καλύτερα συμβατός με το kaiser αν ξέρει κάποιος?

Εγώ είχα βρει και κατάβασα από τα γνωστά μέρη το
IBM Java Emulator - IBM J9 v6.1.1 (WebSphere Everyplace Micro Environment).zip

Δεν το έχω βάλει στο κινητό αλλά στον emulator στο pc που το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά. Στο κινητό δεν το βάζω όσο δεν χρειάζεται να τρέξω java εφαρμογή. Δεν μου αρέσει να το φορτώνω τζάμπα το κινητό.

Αν θέλεις στείλε pm να στο στείλω. Είναι 4MB

elektro
12 Δεκ. 2007, 14:49
Καλησπερα, σε ολους. Εχθες πειρα το κινητο και εγω απο Καταστημα Γερμανο.

Εχω 2 ερωτησουλες:
1. Οταν το πρωτοανοιξα (αφου πρωτα ειχα βαλει μπαταρια και καρτα μνημης), και αφου μου ζητησε να χρησιμοποιεισω το πενακι για με το σταυρο στα διαφορα σημεια μετα εμφανιστηκε μια μπαρα οπου εκανε κατι updates και περνουσε μαλλον καποιο λογισμικο απο οτι καταλαβα εγω.
Με το που τελειωνει το φορτωμα εμφανιστηκε μια ασπρη οθονη, η οποια εγραφε οτι "το κινητο δεν μπορεσε να κανει boot σωστα, γιατι καποιο προγραμμα που έχει περαστει μαλλον δεν ειναι οκ. Πατήστε SEND για να το διορθωσετε ή skip για να προχωρήσετε."
Δεν μπορουσα να πατισω SEND γιατι η οθονη δεν ειχε τετοια επιλογη αλλα ουτε και το skip. Αν πατουσες το πρασινο κουμπι με το ακουστικο εσβηνε το κινητο και σου ζητουσε να κανεις παλι ευθυγραμμιση με το πενακι και ξαναπερνουσε τα files παλι και μετα χαναβγαζε την ιδια ασπρη οθονη με το ιδιο μυνημα.
Αν παλι πατουσες το κουμπι με το το κοκκινο ακουστικο (του τερματισμου δηλαδη) το κινητο συνεχιζε κανονικα, ανοιγε , σου ζητουσε TO PIN και το τηλεφωνο λειτουργεισε μια χαρα.
Εχει ξανασυμβει αυτο??? Εντωμεταξύ οταν κανω restart to κινητο, σβήνει κανονικα, ανοιγει κανονικα και δεν ξαναβγαζει αυτή την ασπρη οθονη. και ολα λειτουργουν κανονικα. Κανεις καμια ιδεα?????

2.

Εβαλα ως ήχο κλησης ενα mp3. Οταν με καλουν δεν εχει καλυ ακουστικη ο ηχος. Μοιαζει λιγακι σαν παραμορφωμενος, οχι πολυ, αλλα καμια σχεση με το προηγουμενο Sony ericsson που ειχα.

Γενικα σαν τηλεφωνο δεν ακουγεται καλα το mp3 οταν το εχεις σαν ηχο κλησης?
Τελος παντων με τον ηχο μπορει να ειναι και η ιδεα μου.

Για το πρωτο ομως ???Συμβαινει κατι? Αν ειναι να το παω πισω τωρα που ειναι η δευτερη μερα.

Οποιος μπορει ασ βοηθησει.!!

elektro
12 Δεκ. 2007, 15:01
Τωρα μιλησα και με την Ace Hellas, η οποια μου ειπε οτι αυτο το μηνυμα ειναι φυσιολογικο να το βγαζει γιατι η μεταφραση των ελληνικων δεν ειναι της Microsoft αλλα γινεται απο την Αce Hellas και θεωρειται το προγραμμα Untrasted Sourse και για αυτο το εβγαλε.

Ισχυει αυτο που μου ειπαν?

eleco
12 Δεκ. 2007, 15:20
Τωρα μιλησα και με την Ace Hellas, η οποια μου ειπε οτι αυτο το μηνυμα ειναι φυσιολογικο να το βγαζει γιατι η μεταφραση των ελληνικων δεν ειναι της Microsoft αλλα γινεται απο την Αce Hellas και θεωρειται το προγραμμα Untrasted Sourse και για αυτο το εβγαλε.

Ναι ισχύει.

athanaso77
12 Δεκ. 2007, 15:54

H symperifora tou Kaiser sou me tis epanekiniseis kai ta sxetika einai fysiologiki min agxwnesai. Exei apla na kanei me ta arxika setarismata.

Oson afora tous mp3 ixous klisis... den exw paratirisei paramorfwsi tou ixou twn mp3s kai exw meinei ikanopoiimenos me tin entasi tous. Dokimase kai allous ixous gia na deis oti sou akougontai kala kai se kamia periptwsi mi sygkrineis ton ixo me ta symbatika kinita kai eidika ta Walkman!!! :O

WizeMan
12 Δεκ. 2007, 16:27
Βρε παιδιά έχει πάρει κανείς το HTC TyTN II από Vodafone Shop? Το έχω παραγγείλει και όλο στο περίμενε με έχουν....!

georgep800
12 Δεκ. 2007, 17:49
Βρε παιδιά έχει πάρει κανείς το HTC TyTN II από Vodafone Shop? Το έχω παραγγείλει και όλο στο περίμενε με έχουν....!

Σε προηγούμενες σελίδες αρκετοί είχαν αναφέρει ότι το πήραν απο Vodafone Shop. Τώρα αν άλλαξε κάτι στην διαθεσιμότητα...

Λίγο άσχετο, αλλά μήπως χρησιμοποιεί κανείς το Skype, να μας πει εντυπώσεις;

aris_21
12 Δεκ. 2007, 17:51
Λίγο άσχετο, αλλά μήπως χρησιμοποιεί κανείς το Skype, να μας πει εντυπώσεις;

το χρησιμοποιω αραια και που μεσο wifi,
ειναι πολυ καλο και ακουω τον αλλον αρκετα καθαρα.:)

georgep800
12 Δεκ. 2007, 18:01

Ωραία, θα προχωρήσω μάλλον στην αγορά credits, μιας και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος απο όλα όσα δοκίμασα έως τώρα.

WizeMan
12 Δεκ. 2007, 20:09

Ο ήχος όταν μιλάς από που βγαίνει? Από το κανονικό ακουστικό ή από το ηχείο της συσκευής?

margaritagr
12 Δεκ. 2007, 20:22
να ρωτησω κατι?? λεω τελικα μηπως παρω το καιζερ.. ισως φανει κουτο αλλα εγω θα το πω!
το γεγονος οτι ειναι απο τα πιο ακριβα, σημαινει οτι ειναι και απο τα δυσκολα στο χειρισμο?? ή ειναι το ιδιο με τα αλλα, κ απλα η τιμη σημαινει πχ καλυτερο επεξεργαστη?
κ κατι αλλο.. τα windows ειναι ελληνικα?

Nick1150
12 Δεκ. 2007, 20:24
Καλησπέρα,

Είμαι στην αγορά για ένα wm6 κινητό για χρήση κινητού και destinator στο αυτοκίνητο, αλλά και το wifi, αφού έχω στο σπίτι μου. Μου αρέσει το touch dual αλλά δεν έχει gps, ούτε wifi, οπότε πάω μόνο σε caiser, που το θεωρώ κάπως μεγάλο (είχα το TyTN I :rolleyes: όταν είχε πρώτο βγει). Και ερωτώ τους πιο έμπειρους:

1. Σαν τηλέφωνο είναι οκ ; Ο λόγος που είχα αλλάξει το TyTN I ήταν ότι στην βιασύνη της δουλειάς στο γραφείο αργούσε κυριολεκτικά πολύ και μου έσπαγε τα νεύρα. Ξέρετε... να θες να κάνεις τηλέφωνο και να έχει κολήσει η οθόνη και να φωνάζουν όλοι κλπ,κλπ... :O

2. Με τα bt ακουστικά πως τα πάει ; Ποιο πιστέυετε ότι είναι πιο συμβατό ; Έχω ένα samsung wep. Θα κάνει δουλειά ή θα θέλει συνέχεια restart ;

3. Με το gps υπάρχουν προβλήματα ; Τι destinator να βάλω ;

ελπίζω να μην κούρασα με τις ερωτήσεις μου :O

ευχαριστώ

ppsih
12 Δεκ. 2007, 20:28
Το skype παίζει αρκετά καλά ακόμα και με ανοιχτή ακρόαση. Αν χρησιμοποιείς το handsfree δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Επίσης καλά παίζει και το fring από το οποίο μπορείς να συνδεθείς ταυτόχρονα και στο skype αλλά και σε οποιονδίποτε sip provider κι αν χρησιμοποιείς.

np91
12 Δεκ. 2007, 20:32
Επειδη σε μια προχειρη ματια που εριξα δεν βρηκα πως μπορω να γραψω με το πληκτρολογιο QWERT ελληνικα μηπως μπορει καποιος φιλος να μου πει για να μην ψαχνω ολες αυτες τις σελιδες ,μιας και σημερα το αγορασα μετα απο το αγαπημενο μου htc 3300 που ειχα 1 χρονο σχεδον

mastelos
12 Δεκ. 2007, 20:36
Επειδη σε μια προχειρη ματια που εριξα δεν βρηκα πως μπορω να γραψω με το πληκτρολογιο QWERT ελληνικα μηπως μπορει καποιος φιλος να μου πει για να μην ψαχνω ολες αυτες τις σελιδες ,μιας και σημερα το αγορασα μετα απο το αγαπημενο μου htc 3300 που ειχα 1 χρονο σχεδον

shift kai meta space.αλλα αφού το αγόρασες πρωτα καλορίζικο και μετα άνοιξε και το manual...:D

np91
12 Δεκ. 2007, 20:40
shift kai meta space.αλλα αφού το αγόρασες πρωτα καλορίζικο και μετα άνοιξε και το manual...:D
Ευχαριστω για την αμεσοτατη απαντηση ,απλα οταν ειναι κατι καινουριο πρωτα το ψαχνουμε και σπανια κοιταμε το μανιουαλ

georgep800
12 Δεκ. 2007, 21:24
Ο ήχος όταν μιλάς από που βγαίνει? Από το κανονικό ακουστικό ή από το ηχείο της συσκευής?

Σε 'μένα βγαίνει απο το ηχείο την συσκευής και όχι απο το κανονικό ακουστικό...

Μπορεί άραγε να αλλάξει αυτό;

tranaee
12 Δεκ. 2007, 21:36
Παιδιά το πήρα χτες το πρωί, μόλις τώρα του κάνω την πρώτη επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις... το κέρατό μου..:mad:

Ενώ το τηλ. μου άρεσε πάρα πολύ είμαι ψιλοαπογοητευμένος γιατί 2 χρόνια μετά το s100 που είχα περίμενα κάτι απίστευτα γρηγορότερο, πράγμα βέβαια που δε συμβαίνει..

Γενικά μου πήγανε όλα στραβά σήμερα..:( Και στη δουλειά και στο Destinator6 που με είχε ένα τετράγωνο μακριά συνέχεια..εκνευριστικό αυτό εε?

Το αποκορύφωμα ήταν πριν από λίγο όταν πηγαίνοντας στην memory card να πειράξω κάτι, δεν βρήκα τίποτα παρά μόνο ένα φάκελο με όνομα "files to be deleted", φαινομενικά κενός αλλά οι ιδιότητες έδειχναν πως δεν είχε σβηστεί τίποτα από μέσα.. Δεν κάθησα να το φιλοσοφήσω.. Format την κάρτα, εργοστασιακές στο τηλ. και βλέπουμε παιδιά..

Τι λέτε το έχετε ξαναδεί αυτό με το "files to be deleted" στη κάρτα?
Μου φαίνεται ψιλοφαρσούλα από κανένα σπασμένο? ή έκανα κανένα newbiκο και τα **μησα τη μάνα?

WebViRuS
12 Δεκ. 2007, 22:19
tranaee καλωρίζικο.

1) το s100 ήταν και μένα το προηγούμενο κινητό πριν το Kaiser. το Καιζερ δεν είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο απο το s100 μιας και έχουν την ίδια ακριβώς ταχύτητα στον επεξεργαστή τους. το καιζερ όμως έχει άλλα πολλά καλά :)

2) αυτό που λες με το destinator το έκανε και σε μένα, μόλις σταμάτησα να χρησιμοποιώ το GPSGate μετά απο λίγο έστρωσε. το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο μέσα σε κάτι ΠΟΛΥ στενάκια.

3) Αυτό με την μνήμη έγινε και σε μένα μια φορά, ο Δημήτρης βέβαια δεν πίστευε ότι δεν έκανα τίποτα :) η λύση είναι να κάνεις format την μνήμη απο το pc σου και μετά πρέπει να είσαι οκ. μήπως έχεις βάλει cooked rom?

4) Άσχετο.... η Νο6 του dutty η lite είναι ΠΑΡΑ πολύ καλύ ρομ. Πολύ καλύτερη απο του helmi παιδιά. δεν μου έχει κολήσει ούτε μία φορά και δουλεύει άψογα. έστησα όλα τα προγράμματά μου, ρυθμίσεις και κρατάει μια χαρά.

athanaso77
12 Δεκ. 2007, 22:22
1. Σαν τηλέφωνο είναι οκ ;

Μια χαρά είναι. :cool:

2. Με τα bt ακουστικά πως τα πάει ; Ποιο πιστέυετε ότι είναι πιο συμβατό ; Έχω ένα samsung wep. Θα κάνει δουλειά ή θα θέλει συνέχεια restart ;

Δεν έχει παρατηρηθεί ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο bluetooth. Εγώ δεν έχει χρειαστεί ποτέ να του κάνω restart για αυτό το λόγο.

3. Με το gps υπάρχουν προβλήματα ; Τι destinator να βάλω ;

Με τις τελευταίες εκδόσεις Destinator 6 & 7 δουλεύει μια χαρά.

tranaee
12 Δεκ. 2007, 22:38
tranaee καλωρίζικο.......

Ευχαριστώ είσαι ο πρώτος που μου εύχεται ελπίζω και γουρλής,... (αυτό με το "webvirus" δεν μου αρέσει μα αυτά που μόλις έπαθα...:lol:)

Όχι δεν είχα cooked rom.. Το pocket music της pocketmind έβαλα μούκανε κάτι τρελά στο volume http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=202526&highlight=pocketmind+pocket+music&page=5 πέρασα προηγούμενη έκδοση και μετά αυτό.. Το spookie της υπόθεσης είναι πως ε΄νω φαινομενικά δεν υπήρχε τίποτα στην κάρτα όλα τα προγράμματα λειτουργούσανε κανονικά μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση που εκεί χάθηκαν τα πάντα..:O Ψιλοπαγιδούλα μου φάνηκε,.. ιούλης

Στις ρυθμίσεις πρόσεξα την κρυπτογράφηση αρχείων στην κάρτα, το είχα απενεργοποιημένο βέβαια..:confused: Δεν ξέρω, Μόλις τέλειωσα τα πάντα εξάλλου, η 2η φορά είναι και γρηγορότερη...η 12η να δείς..:lol:

odytsak
13 Δεκ. 2007, 04:49
Παιδιά το έχω 5 μέρες τώρα και το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει είναι γιατί το πήρα τώρα και όχι όταν πρωτοβγήκε.:O
Απλά απίστευτο το kaiseraki.
Το Χ500 μου φαίνεται άθλιο και το έχω στο αμάξι απλά για πλοήγηση πλέον.
Μάλλον σιγά σιγά θα του βάλω καμμιά αγγελία.:p

zaharakis
13 Δεκ. 2007, 06:52
tranaee καλωρίζικο.

1) το s100 ήταν και μένα το προηγούμενο κινητό πριν το Kaiser. το Καιζερ δεν είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο απο το s100 μιας και έχουν την ίδια ακριβώς ταχύτητα στον επεξεργαστή τους. το καιζερ όμως έχει άλλα πολλά καλά :)

2) αυτό που λες με το destinator το έκανε και σε μένα, μόλις σταμάτησα να χρησιμοποιώ το GPSGate μετά απο λίγο έστρωσε. το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο μέσα σε κάτι ΠΟΛΥ στενάκια.

3) Αυτό με την μνήμη έγινε και σε μένα μια φορά, ο Δημήτρης βέβαια δεν πίστευε ότι δεν έκανα τίποτα :) η λύση είναι να κάνεις format την μνήμη απο το pc σου και μετά πρέπει να είσαι οκ. μήπως έχεις βάλει cooked rom?

4) Άσχετο.... η Νο6 του dutty η lite είναι ΠΑΡΑ πολύ καλύ ρομ. Πολύ καλύτερη απο του helmi παιδιά. δεν μου έχει κολήσει ούτε μία φορά και δουλεύει άψογα. έστησα όλα τα προγράμματά μου, ρυθμίσεις και κρατάει μια χαρά.

αυτη δουλευω και γω θοδωρη ;)

το εχω ξαναγραψει αλλα εχεις χασει καποια επεισοδια :lol:

που γυρνας ?? :D

zaharakis
13 Δεκ. 2007, 06:53
Παιδιά το έχω 5 μέρες τώρα και το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει είναι γιατί το πήρα τώρα και όχι όταν πρωτοβγήκε.:O
Απλά απίστευτο το kaiseraki.
Το Χ500 μου φαίνεται άθλιο και το έχω στο αμάξι απλά για πλοήγηση πλέον.
Μάλλον σιγά σιγά θα του βάλω καμμιά αγγελία.:p

παιξε με καποιες καλες ρομ και ψαξτο;)

και καθε μερα θα σου φαινεται και ποιο δυνατο ;)

Nick1150
13 Δεκ. 2007, 08:15
........

ευχαριστώ φίλε athanaso77 :)

μάλλον με βλέπω για κατάθεση σήμερα στο Πλαίσιο :D

margaritagr
13 Δεκ. 2007, 09:17
να ρωτησω κατι?? λεω τελικα μηπως παρω το καιζερ.. ισως φανει κουτο αλλα εγω θα το πω!
το γεγονος οτι ειναι απο τα πιο ακριβα, σημαινει οτι ειναι και απο τα δυσκολα στο χειρισμο?? ή ειναι το ιδιο με τα αλλα, κ απλα η τιμη σημαινει πχ καλυτερο επεξεργαστη?

γενικα ta pda στο χειρισμο τους, ειναι πιο δυσκολα απο τα symbian smartphones? και ειδικοτερα.. το καιζερ ειναι πιο "δυσκολο" απο το p3600 η to touch??

aris_21
13 Δεκ. 2007, 09:24

γενικα ta pda στο χειρισμο τους, ειναι πιο δυσκολα απο τα symbian smartphones? και ειδικοτερα.. το καιζερ ειναι πιο "δυσκολο" απο το p3600 η to touch??

oλα τα pda ειναι ιδια στον χειρισμο ειτε ειναι ακριβα ειτε ειναι
φθηνα απλως το kaiser εχει πολλες δυνατοτητες και qwerty
και γι'αυτο η τιμη του ειναι ανεβασμενη.
στο χειρισμο δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολα εχει και ελληνικα
windows 6.αλλα σιγουρα τα symbian εχουνε ακομα πιο ευκολο
χειρισμο αφου ειναι πιο πολυ κιν.τηλ.
π.χ.πιο γρηγορα θα γραψεις ενα sms στο δρομο με ενα
symbian παρα με το kaiser.:)

ο ηχος βγαινει κανονικα απο το ακουστικο σαν να μιλας
στο τηλ.αλλα νομιζω καποτε που ειχα το p3600 αμα ηθελα
το εβαζα να ακουγεται και απο το ηχειο.

athanaso77
13 Δεκ. 2007, 09:26
το γεγονος οτι ειναι απο τα πιο ακριβα, σημαινει οτι ειναι και απο τα δυσκολα στο χειρισμο??

Ayto den isxyei se kamia periptwsi.

ή ειναι το ιδιο με τα αλλα, κ απλα η τιμη σημαινει πχ καλυτερο επεξεργαστη?

Einai i navarxida tis etairias... afto ta leei ola.

Ean to pareis apo elliniko katastima, nai tha exei elliniko menu

ενικα ta pda στο χειρισμο τους, ειναι πιο δυσκολα απο τα symbian smartphones?

Einai diaforetiki i filosofia tous. Ta symbian einai kinita panw apola, ta PPC phones einai PDAs kata prwto logo.

και ειδικοτερα.. το καιζερ ειναι πιο "δυσκολο" απο το p3600 η to touch??

To idio leitourgiko exoun kai to idio menu se genikes grammes. Poso pio dyskolo na einai?

margaritagr
13 Δεκ. 2007, 09:39
σας ευχαριστω! λεω τελικα μηπως παρω το καιζερ.. τα ρωτησα (τα παραπανω) γιατι καποιοι μου ειπαν οτι αφου θα ειναι το πρωτο μου, να προτιμησω κατι πιο φτηνο(touch)...
αλλα σκεφτομαι οτι, αφου μετα απο 2 χρονια παλι θα παρω τοσο ακριβο κινητο, να προτιμησω τωρα τον τιτανα. gps, καμερα 3μπ, καλος επεξεργαστης και πληκτρολογιο.

το μεγεθος φανταζομαι δε θα μου δημιουργησει προβλημα (ετσι κι αλλιως παντα διαλεγα κινητα με βαση τις δυνατοτητες κ οχι τν εμφανιση. πχ το 6681 ηταν απο τα μεγαλα οταν βγηκε..)

NLS
13 Δεκ. 2007, 09:44
... :(

pentium_vi
13 Δεκ. 2007, 10:26

Ισχύει. Όσον αφορά το σημείο που σου ζητάει να πατήσεις SEND δεν κάνεις απολύτως τίποτα και περιμένεις. Μετά από λίγο το τηλέφωνο κάνει από μόνο του επανεκίνηση και δεν το ξαναβγάζει.

athanaso77
13 Δεκ. 2007, 11:10
Nea taxytati ROM me tin eggyisi tou panosha!!!!

Full ekdosi me ola ta aparaitita gia na min steinoume kathe fora ta idia kai ta idia programmata!!! Pliri ypostiriksi ellinikwn kai pragmatika den xreiazetai tipota allo na tis perasoume!!!

Full info: panosha 2 full ROM (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6001)

costas2by4AIO
13 Δεκ. 2007, 11:35
Τελικά να καταθέσω και εγώ την άποψη μου για το Kaiser.
Ως το 1ο τηλέφωνο τέτοιου τύπου που έχω αγοράσει, έχω να παρατηρήσω το εξής αρνητικό.

Είναι το θέμα της μπαταρίας.

Προχθές κάθισα σε ένα εργοτάξιο για 10 ώρες και με συχνή χρήση (κυρίως τηλεφωνήματα και καθόλου χρήση GPS ή δικτύων) μου αποφορτίστηκε.
Στο γραφείο ή στο αυτοκίνητο, είναι συνέχεια στη φόρτιση.

Σε όλα τα άλλα θέματα, το Kaiser "φυσάει".

Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά του forum για την προθυμότητα τους να λύνουν την οιαδήποτε απορία οιοδήποτε αρχάριου (σαν και μένα).

athanaso77
13 Δεκ. 2007, 12:14
Είναι το θέμα της μπαταρίας.

Otan to eixa prwtoparei eixa apogoiteftei toso me tin mpataria pou nomiza oti exei problima kai moun etoimos na to paw stin ACE. Simeiwse oti exoun perasei apo ta xeria mou ta perissotera PPCs pou exoun kykloforisei.

Entoutois meta apo merikes bdomades pou i mpataria ekane merikous kyklous fortisis eida entypwsiaki beltiwsi. Symbouli loipon... ase na sou doulepsei ligo kai meta perimenoume nea sou. ;)

tranaee
13 Δεκ. 2007, 13:11
Παιδιά, Operamini 4, για ποιά συσκευή κατευάζουμε για το tytnii? Στο site http://www.operamini.com/download/pc/htc/ δεν το έχει..:confused: Τι κάνουμε?
Επίσης δοκίμασα να το κατεβάσω με πλοήγηση από τη συσκευή αλλά δεν την αναγνωρίζει και μου προτείνει την version 3.κάτι..

WebViRuS
13 Δεκ. 2007, 13:55
αυτη δουλευω και γω θοδωρη ;)

το εχω ξαναγραψει αλλα εχεις χασει καποια επεισοδια :lol:

που γυρνας ?? :D

άσε ρε Δημητρό έχω ξεσκιστεί στα χιλιόμετρα, αθήνα - κόρινθο
αθήνα - χαλκίδα.

καλά χαλκίδα ανεβαίνω standard 1 φορά την εβδομάδα πλέον.

είδα ότι έβγαλε και έκδοση 7 αλλά φαίνεται αίσχος!

WebViRuS
13 Δεκ. 2007, 14:03

Full ekdosi me ola ta aparaitita gia na min steinoume kathe fora ta idia kai ta idia programmata!!! Pliri ypostiriksi ellinikwn kai pragmatika den xreiazetai tipota allo na tis perasoume!!!

αυτό που μ'αρέσει είναι η μετριοφροσίνη!
"Η ROM είναι εξαιρετικά γρήγορη συγκρινόμενη με όσες άλλες κυκλοφορούν"

οκ ηρεμήστε. και μένα το Kaiser μου είναι πολύ πιο όμορφο και καλύτερο απο όλων σας :D
δεν λέω τίποτα, αλλά για να πει κάποιος ότι έβγαλε μια γρήγορη ρομ, πρέπει πρώτα απο όλα η ρομ του να είναι LIGHT!

τελευταίο παράδειγμα ο dutty. έχει βγάλει 3000 εκδόσεις, όλες με μικρο-προβλήματα. έβγαλε την 6 με Light έκδοση χωρίς να κάθετε να πειράζει με ότι εφαρμογές έχει και δεν έχει, και η ρομ τα σάρωσε όλα. (για την γνώμη μου πάντα και του Δημήτρη σύμφωνα με όσα λέει και αυτός)

WebViRuS
13 Δεκ. 2007, 14:05
Παιδιά, Operamini 4, για ποιά συσκευή κατευάζουμε για το tytnii? Στο site http://www.operamini.com/download/pc/htc/ δεν το έχει..:confused: Τι κάνουμε?
Επίσης δοκίμασα να το κατεβάσω με πλοήγηση από τη συσκευή αλλά δεν την αναγνωρίζει και μου προτείνει την version 3.κάτι..

διάλεξε ότι έχεις και καλά το Touch.

tranaee
13 Δεκ. 2007, 14:15
διάλεξε ότι έχεις και καλά το Touch.

Αυτό έκανα, αλλά δεν το τρέχει από το java console. Είναι ένα jad και ένα jar αρχείο. Τα τρέχω κάπως αλλιώς?

athanaso77
13 Δεκ. 2007, 14:43

οκ ηρεμήστε. και μένα το Kaiser μου είναι πολύ πιο όμορφο και καλύτερο απο όλων σας :D
δεν λέω τίποτα, αλλά για να πει κάποιος ότι έβγαλε μια γρήγορη ρομ, πρέπει πρώτα απο όλα η ρομ του να είναι LIGHT!

Den diafwnw me ti logiki sou, mia xara ta les... alla kalo einai na dokimasoume prwta kai meta na krinoume. ;)

WebViRuS
13 Δεκ. 2007, 14:45
το έκανα και δούλεψε
χρειάζεσαι το Java Emulator, μετά βάζεις και τα 2 αρχεία (jar, jad) στο pda και τρέχεις τα αρχεία.

athanaso και εγώ μαζί σου δεν διαφωνώ, απλώς για προσωπικούς λόγους δεν θα δοκίμαζα ακόμα αυτή τη ρομ (πρώτη ρομ του panosha, είναι θέμα εμπειρίας, και δεν είναι light)

tranaee
13 Δεκ. 2007, 14:54
το έκανα και δούλεψε
χρειάζεσαι το Java Emulator, μετά βάζεις και τα 2 αρχεία (jar, jad) στο pda και τρέχεις τα αρχεία.

Εννοείς το e στα προγράμματα που γράφει java από κάτω?

WebViRuS
13 Δεκ. 2007, 15:27
ναι αυτό

tranaee
13 Δεκ. 2007, 15:34
ναι αυτό

και τι κανεις μετα? μου βγάζει unknown κουμπί κάτω αριστερά που όταν το πατάω μου σκανάρει την μνήμη το βρίσκει το τρέχει και πάλι μετά μία λίστα με unknown.. Κάνω κάτι άλλο?

WebViRuS
13 Δεκ. 2007, 16:16
και τι κανεις μετα? μου βγάζει unknown κουμπί κάτω αριστερά που όταν το πατάω μου σκανάρει την μνήμη το βρίσκει το τρέχει και πάλι μετά μία λίστα με unknown.. Κάνω κάτι άλλο?

κάπου στο install έχει from local νομίζω. και εκεί βρίσκεις το jar

tranaee
13 Δεκ. 2007, 17:08
κάπου στο install έχει from local νομίζω. και εκεί βρίσκεις το jar

Άσε τη βόλεψα με το IBM MIDP 2.0 Java Emulator V2.3 http://handheld.softpedia.com/progDownload/IBM-MIDP-2-0-Java-Emulator-Download-38910.html

Πως σου φάνηκε το Opermini. Καταπληκτικό και πανγρήγορο δεν είναι?
To zoomin-out σου κάνει το browsing εύκολο σε γνώριμες σελίδες. Ξέρεις πού είναι τί και κινείσαι γρήγορα. Τσέκαρε και αυτό το video και διάβασε ειδικότερα τα σχόλια, εξηγούν τα πάντα για το Operamini4.. http://www.youtube.com/watch?v=XfiGu7v9VfE&feature=related

..όπως και αυτό το thread..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176782

tranaee
13 Δεκ. 2007, 18:38
..και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του φίλου objectref:

"..Ο Opera Mini 4, λειτουργει ως εξης: Οταν εσυ ζητας μια σελιδα, αυτος στελνει το request σου σε εναν απο τους servers της Opera. Αυτος "πηγαινει" στη σελιδα που ζητησες και βλεποντας τι συσκευη εχεις, κανει compress αναλογα τα δεδομενα και σου τα στελνει πισω. Αυτος ειναι και ο λογος που κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομια στα k/b.
Σε μετρησεις που εχω κανει π.χ., εχω δει οτι ο Pocket Opera χρειαζεται περιπου 90 k/b για να μου φερει το in.gr ενω ο Opera Mini μολις 10...(images off)

Οι αλλες εκδοσεις των browsers για συσκευες, δουλευουν οπως και οι αντιστοιχοι για τα pc, προσπαθουν δηλαδη να φερουν ακριβως τη σελιδα που ζητησες οσο πιο pc-friendly μπορουν.

Ο Opera Mini κατα τη γνωμη μου, ειναι ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη λυση, τοσο σε ppc οσο και στα κινητα.."

talentscout
13 Δεκ. 2007, 19:58
Παιδιά γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ?
Πήρα τηλέφωνο σήμερα σε Πλαίσιο-eshop-microland-germano-multirama-vodafone και δεν το είχε κανένα ετοιμοπαράδοτο :( πείτε καμιά άλλη ιδέα γιατί έχω ψηθεί κι'εγώ πολύ με το εργαλείο!

tranaee
13 Δεκ. 2007, 20:05
Παιδιά γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ?
Πήρα τηλέφωνο σήμερα σε Πλαίσιο-eshop-microland-germano-multirama-vodafone και δεν το είχε κανένα ετοιμοπαράδοτο :( πείτε καμιά άλλη ιδέα γιατί έχω ψηθεί κι'εγώ πολύ με το εργαλείο!

Oteshop νομίζω το έχουν ετοιμοπαράδοτο..
Ν91 και σύ ε? Τα ppc έχουν απίστευτη ένταση και το καταπληκτικό pocketmusic http://www.pocketmind.com/pmfp.htm που είναι απλά απίστευτο!!!
Μόνο το Ν91 τα χτυπάει στα ίσια, όλα τα άλλα, mp3 players και music phones είναι για.. .ασε δε θέλω να το πώ..:lol:
Ξέχασα να πώ πως το tytnii έχει απίστευτη ποιότητα στο a2dp και απίστευτη ένταση. Καμμία σχέση με το stereo BT του Ν91-8GB που ήταν το καλύτερο που είχα ακούσει ποτέ...

zaharakis
13 Δεκ. 2007, 20:06

τελευταίο παράδειγμα ο dutty. έχει βγάλει 3000 εκδόσεις, όλες με μικρο-προβλήματα. έβγαλε την 6 με Light έκδοση χωρίς να κάθετε να πειράζει με ότι εφαρμογές έχει και δεν έχει, και η ρομ τα σάρωσε όλα. (για την γνώμη μου πάντα και του Δημήτρη σύμφωνα με όσα λέει και αυτός)

με αυτην του duty θοδωρη βρηκα πραγματικα την ησυχια μου.το τηλ δουλευει παντου τελεια και απροβληματιστα.σε συνδιασμο με το τελευταιο ραδιο δε η μουσικη ακροαση μεσω bl handsfree ειναι φανταστικη .
λεω να βγαλω κανα μηνα ολοκληρο για 1η φορα χωρις να το πειραξω καθολου :lol:

παντως δεν ψηνομαι για ρομ που σε cold boot η ραμ τους δεν ξεπερναει τα 71-72mb ελευθερα;)

παντως κανω ενα τεστακι στις ρομ που δοκιμαζω συνηθως και εκει βλεπω πολλα...ανοιγω μεσω windows media player ενα φακελο με καμια 350mb mp3s και το αφηνω να παιζει...η ραμ να φανταστειτε με αυτο το τεστ κατεβαινει....στα 9mb:blink::blink:

αυτη του helmi αλλα και αυτη toy duty που εχω τωρα ειναι οι μονες που βγαζουν ολην την αναπαραγωγη σαν να μην συμβαινει τπτ :blink:

zaharakis
13 Δεκ. 2007, 20:57
Την έχω παραγγείλει εδώ και 4 μέρες.. Άντε η σειρά σου τώρα!!
Ευχαριστώ για το βιντεάκι..

http://cgi.ebay.co.uk/Flip-Type-Leather-Case-Clip-for-T-Mobile-MDA-Vario-III_W0QQitemZ120194405842QQihZ002QQcategoryZ48673QQssPageNam eZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

συγγνωμη που απανταω τωρα αλλα τωρα κοιταγα καποια ποστς που δεν ειχα προλαβει να διαβασω :(
ριξτε μια ματια και σε αυτη φαινεται πολυ πιο ποιοτικη κατασκευη :)
http://www.boxwave.com/products/dlsleeve/htc-tytn-ii-designio-leather-sleeve_2905.htm

tranaee
13 Δεκ. 2007, 21:10
συγγνωμη που απανταω τωρα αλλα τωρα κοιταγα καποια ποστς που δεν ειχα προλαβει να διαβασω :(
http://www.boxwave.com/products/dlsleeve/htc-tytn-ii-designio-leather-sleeve_2905.htm

Όντως είναι θεϊκή..
Εγώ πήρα κι αυτή, πιό lite έκδοση αλλά είσαι ήσυχος να το ακουμπάς εδώ κι εκεί άνετα χωρίς πολύ άγχος..http://cgi.ebay.co.uk/Silicone-Skin-Case-for-HTC-TyTN-II-Kaiser-P4550-W_W0QQitemZ120196982109QQihZ002QQcategoryZ48673QQssPageNameZ WDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Παιδιά μια και μιλάμε για "ντύσιμο". ΣΤείλτε κανένα λινκ για ποιοτικό screen protector. Αυτό που είχε μέσα μου θύμιζε τα αυτοκόλλητα πανάρια, όταν παναρώναμε τα βιβλία στο δημοτικό. Το πέταξα αμέσως. Άσε που ήταν και ημιδιαφανές..:lol:

zaharakis
13 Δεκ. 2007, 21:26
Όντως είναι θεϊκή..
Εγώ πήρα κι αυτή, πιό lite έκδοση αλλά είσαι ήσυχος να το ακουμπάς εδώ κι εκεί άνετα χωρίς πολύ άγχος..http://cgi.ebay.co.uk/Silicone-Skin-Case-for-HTC-TyTN-II-Kaiser-P4550-W_W0QQitemZ120196982109QQihZ002QQcategoryZ48673QQssPageNameZ WDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Παιδιά μια και μιλάμε για "ντύσιμο". ΣΤείλτε κανένα λινκ για ποιοτικό screen protector. Αυτό που είχε μέσα μου θύμιζε τα αυτοκόλλητα πανάρια, όταν παναρώναμε τα βιβλία στο δημοτικό. Το πέταξα αμέσως. Άσε που ήταν και ημιδιαφανές..:lol:

εγω εχω παραγγειλει και αυτην αλλα σε μαυρο ;)

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02247&dept_id=004&cat_id=0002

screen protector της brando λενε ολοι οτι ειναι τα καλυτερα..

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02122&dept_id=&cat_id=0018

απο αυριο που θα παραλαβω θα σου πω τι κανει απο 1ο χερι.μιας και ειμαι πολυ περιεργος με αυτα....

τα θελω κρυσταλλινα και τελειως διαφανα και να μην κολαει καθολου το χερι η το πενακι επανω τους καθως σερνεις στην οθονη για scrolling;)

το κακο με μενα ειναι οτι ισα που ακουμπαω την οθονη και καθε εμποδιο αναμεσα σε μενα και την οθονη...το θεωρω προβλημα στην αισθηση της αφης,μιας και χρειαζεται παραπανω δυναμη ...:(

tranaee
13 Δεκ. 2007, 21:39
...το κακο με μενα ειναι οτι ισα που ακουμπαω την οθονη και καθε εμποδιο αναμεσα σε μενα και την οθονη...

:love::love::love:...Λές..?:lol:

nobleman
13 Δεκ. 2007, 22:56

Από κει πήρες και την μπαταρία/τούβλο;

WebViRuS
13 Δεκ. 2007, 23:02
εγω εχω παραγγειλει και αυτην αλλα σε μαυρο ;)

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02247&dept_id=004&cat_id=0002

screen protector της brando λενε ολοι οτι ειναι τα καλυτερα..

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02122&dept_id=&cat_id=0018

απο αυριο που θα παραλαβω θα σου πω τι κανει απο 1ο χερι.μιας και ειμαι πολυ περιεργος με αυτα....

τα θελω κρυσταλλινα και τελειως διαφανα και να μην κολαει καθολου το χερι η το πενακι επανω τους καθως σερνεις στην οθονη για scrolling;)

το κακο με μενα ειναι οτι ισα που ακουμπαω την οθονη και καθε εμποδιο αναμεσα σε μενα και την οθονη...το θεωρω προβλημα στην αισθηση της αφης,μιας και χρειαζεται παραπανω δυναμη ...:(

μεγάλε εραστή!! :D

tranaee
13 Δεκ. 2007, 23:56
Παιδιά το "filestobedeleted" folder έσκασε πάλι μύτη...
Στην αρχή ήταν στο φάκελο windows.. Τώρα εμφανίστηκε στην κάρτα.. Παρατήρησα πως εμφανίζεται όπου κάνω την τελευταία εγκατάσταση από κάποιο πρόγραμμα. Πρίν είχα βάλει το skype στην μνήμη του τηλ. τώρα έβαλα το Pocket Player 3.51 στην κάρτα και τσουπ εκεί.. Λες να είναι κάτι σαν κάδος ή κρατά κάποια προσωρινά αρχεία?
Πάντως είναι πάντα άδειο, και ήταν ο μοναδικός φάκελος που υπήρχε όταν έχασα την κάρτα μου χθές...

tranaee
14 Δεκ. 2007, 00:07
Special για Δημήτρη,
http://www.conduits.com/news/pr20071212.html

Καταπληκτικός player υποστηρίζει και stereo BT, δες και πες μου..

georgep800
14 Δεκ. 2007, 00:20
Στην αρχή ήταν στο φάκελο windows.. Τώρα εμφανίστηκε στην κάρτα.. Παρατήρησα πως εμφανίζεται όπου κάνω την τελευταία εγκατάσταση από κάποιο πρόγραμμα. Πρίν είχα βάλει το skype στην μνήμη του τηλ. τώρα έβαλα το Pocket Player 3.51 στην κάρτα και τσουπ εκεί.. Λες να είναι κάτι σαν κάδος ή κρατά κάποια προσωρινά αρχεία?
Πάντως είναι πάντα άδειο, και ήταν ο μοναδικός φάκελος που υπήρχε όταν έχασα την κάρτα μου χθές...

Και 'μένα είχε εμφανιστεί αυτός ο φάκελος στην κάρτα και τον έστειλα στον αγύριστο...:p

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 00:24
με αυτην του duty θοδωρη βρηκα πραγματικα την ησυχια μου.το τηλ δουλευει παντου τελεια και απροβληματιστα.σε συνδιασμο με το τελευταιο ραδιο δε η μουσικη ακροαση μεσω bl handsfree ειναι φανταστικη .
λεω να βγαλω κανα μηνα ολοκληρο για 1η φορα χωρις να το πειραξω καθολου :lol:

παντως δεν ψηνομαι για ρομ που σε cold boot η ραμ τους δεν ξεπερναει τα 71-72mb ελευθερα;)

παντως κανω ενα τεστακι στις ρομ που δοκιμαζω συνηθως και εκει βλεπω πολλα...ανοιγω μεσω windows media player ενα φακελο με καμια 350mb mp3s και το αφηνω να παιζει...η ραμ να φανταστειτε με αυτο το τεστ κατεβαινει....στα 9mb:blink::blink:

αυτη του helmi αλλα και αυτη toy duty που εχω τωρα ειναι οι μονες που βγαζουν ολην την αναπαραγωγη σαν να μην συμβαινει τπτ :blink:

Δηλαδη Δημητρη η rom tou duty lite 6 ειναι καλυτερη και απο του helmi?

athanaso77
14 Δεκ. 2007, 00:40
Δηλαδη Δημητρη η rom tou duty lite 6 ειναι καλυτερη και απο του helmi?

λεω να βγαλω κανα μηνα ολοκληρο για 1η φορα χωρις να το πειραξω καθολου

Νομίζω ότι την πήρες την απάντησή σου! :happy:

WebViRuS
14 Δεκ. 2007, 00:58

θέλει να το ακούει :)

tranaee κάνε install to rar που σου δίνω στην ΜΝΗΜΗ! και μετά άρχισε να δοκιμάζεις αν θα στο ξαναβγάλει.

tranaee
14 Δεκ. 2007, 01:03
θέλει να το ακούει :)

tranaee κάνε install to rar που σου δίνω στην ΜΝΗΜΗ! και μετά άρχισε να δοκιμάζεις αν θα στο ξαναβγάλει.

Τι είναι αυτό? (3300 SDEnhancement)?

WebViRuS
14 Δεκ. 2007, 01:04
αυτό γινόταν στα wm5. είχα και εγώ το ίδιο με το Kaiser και απο τότε που το έβαλα δεν μου ξανα έγινε.

tranaee
14 Δεκ. 2007, 01:13
αυτό γινόταν στα wm5. είχα και εγώ το ίδιο με το Kaiser και απο τότε που το έβαλα δεν μου ξανα έγινε.

Μόλις διάβαζα αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-285511-p-3.html και απότι καταλαβαίνω πρόκειται για corrupted περιπτώσεις δηλ. για κινέζικα στην κάρτα στη θεση των data σου, ενώ εγώ είχα στεγνό σβήσιμο..(χωρίς σάλιο)..:X
Επίσης ήταν για τα WM5. Λέω να μη το βάλω αν δε ξανασυμβεί..Τη φόρμαρα την έκανα backup και βλέπουμε..

zaharakis
14 Δεκ. 2007, 06:52
:love:...Λές..?:lol:

ελα μαζευτειτε :lol:

Από κει πήρες και την μπαταρία/τούβλο;
οχι απο εκει
Gps for less - HTC TyTN II usb desktop cradle + extended battery - HTC TyTN II accessories - Pda accessories - HTC TyTN II exten (http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=11663)
μεγάλε εραστή!!
:mad::p

τρεξε το αρχειακι που σου εδωσε ο θοδωρης,το δοκιμασαμε σε μια στιγμη απελπισιας του θοδωρη,αλλα τελικα δουλεψε :wacko:

Special για Δημήτρη,
http://www.conduits.com/news/pr20071212.html

Καταπληκτικός player υποστηρίζει και stereo BT, δες και πες μου..

τον εχω,εχω δοκιμασει οτι player υπαρχει...μιας και με ενδιαφερει πολυ το θεμα της μουσικης ακροασης στο τηλεφωνο μου.εχω καταληξει στον core player που ειναι παναλαφρος αλλα και πολυ σταθερος και ευχρηστος.

πες τα :rolleyes:

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 09:17
zaharakis τα νοκια bluetooth ακουστικα απο που και ποσο τα εχεις παρει?

zaharakis
14 Δεκ. 2007, 09:35
zaharakis τα νοκια bluetooth ακουστικα απο που και ποσο τα εχεις παρει?

δεν εχω νοκια bl :blink::blink:

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=145553

απλα δεν τα εχω παρει απο εκει,μιας και οταν τα πηρα εγω δεν τα ειχαν αυτοι ;)

tranaee
14 Δεκ. 2007, 10:08
τρεξε το αρχειακι που σου εδωσε ο θοδωρης,το δοκιμασαμε σε μια στιγμη απελπισιας του θοδωρη,αλλα τελικα δουλεψε :wacko:
Το δοκιμάσατε με το tytnii ή με το artemis?
Σίγουρα είναι θέμα καινούργιων καρτών μεγάλης χωριτικότητας, βλέπουμε πως θα πάει..

τον εχω,εχω δοκιμασει οτι player υπαρχει...μιας και με ενδιαφερει πολυ το θεμα της μουσικης ακροασης στο τηλεφωνο μου.εχω καταληξει στον core player που ειναι παναλαφρος αλλα και πολυ σταθερος και ευχρηστος.

Νομίζω πως το pocket music της pocketmind είναι το καλύτερο από πλευράς απόδοσης.. Απίστευτη ένταση και ποιότητα και απίστευτη διεύρυνση και ανάλυση ήχου από το eq.

Άσχετο, θα το ρίξω και στο άλλο thread αλλά γιατί Dest6 & Dest7 δεν μου περιστρέφουν το χάρτη ενώ το έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις?

WebViRuS
14 Δεκ. 2007, 10:37
Το δοκιμάσατε με το tytnii ή με το artemis?

γιατί δεν διαβάζετε ρε παιδιά. αν δεις ανάφερα πιο πάνω ότι το έκανα στο Kaiser μου και δούλεψε. έχει σημασία να το κάνεις εγκατάσταση στη μνήμη και όχι στο τηλέφωνο διαφορετικά δεν θα δουλέψει.

tranaee
14 Δεκ. 2007, 11:01
γιατί δεν διαβάζετε ρε παιδιά. αν δεις ανάφερα πιο πάνω ότι το έκανα στο Kaiser μου και δούλεψε. έχει σημασία να το κάνεις εγκατάσταση στη μνήμη και όχι στο τηλέφωνο διαφορετικά δεν θα δουλέψει.

Sorry νόμιζα πως είχες πρόβλημα με το tytn1.. OK.
Σ'ευχαριστώ webvirus..

Nick1150
14 Δεκ. 2007, 12:35
Καλή σας μέρα Κυρίες και Κύριοι,

Μόλις έκανα κατάθεση στο Πλαίσιο :D και το έχω μπροστά μου σφραγισμένο :cool:

Θα κάνω τις δοκιμές μου και επανέρχομαι με εντυπώσεις ;)

tranaee
14 Δεκ. 2007, 12:48
Καλή σας μέρα Κυρίες και Κύριοι,

Μόλις έκανα κατάθεση στο Πλαίσιο :D και το έχω μπροστά μου σφραγισμένο :cool:

Θα κάνω τις δοκιμές μου και επανέρχομαι με εντυπώσεις ;)

Να το χαίρεσαι.. Ήρθαν νωρίς τα Χριστούγεννα φέτος! Χο Χο Χο!:lol::):):):):lol:

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 15:01
Καποιο καλο προγραμματακι για συνδεση του bluetooth με το kaiser ? Ειχα το bluemusic αλλα δε λειτουργει σωστα...

athanaso77
14 Δεκ. 2007, 15:03
Καποιο καλο προγραμματακι για συνδεση του bluetooth με το kaiser ?

Για να κάνει τι; :confused:

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 15:04
Για music.... bluetooth ακουστικα εννοω...

athanaso77
14 Δεκ. 2007, 15:31

i-Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=145553)

...και με FM-Radio! ;)

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 15:33
Προγραμμα ζηταω οχι τα ακουστικα... Θελω να συνδεω τα ακουστικα μου και να ακουω music οχι μονο στις κλησεις....

athanaso77
14 Δεκ. 2007, 15:41
Προγραμμα ζηταω οχι τα ακουστικα... Θελω να συνδεω τα ακουστικα μου και να ακουω music οχι μονο στις κλησεις....

Θα αστειέυεσαι δεν εξηγείται αλλιώς!!! Κοίταξε πιο πάνω τι ερωτήσεις έχεις κάνει και βγάλε άκρη!!! :wacko:

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 16:14
Η πρωτη μου ερωτηση ηταν

Καποιο καλο προγραμματακι για συνδεση του bluetooth με το kaiser ? Ειχα το bluemusic αλλα δε λειτουργει σωστα...

Και μετα επειδη δεν καταλαβες λεω bluetooth ακουστικα εννοω εκει που λεω ((συνδεση bluetooth me to καισερ))...

Ξερεις καποιο?

tranaee
14 Δεκ. 2007, 16:25
Η πρωτη μου ερωτηση ηταν

Και μετα επειδη δεν καταλαβες λεω bluetooth ακουστικα εννοω εκει που λεω ((συνδεση bluetooth me to καισερ))...

Ξερεις καποιο?
Η σειρά μου να το πώ. Δε διαβάζετε παιδιά.. Λίγο παραπάνω αναφέρονται 3 από τα καλύτερα:
1. PocketMusic http://www.pocketmind.com/pmfp.htm
2. PocketPlayer http://www.conduits.com/news/pr20071212.html
3. CorePlayer http://www.coreplayer.com/

Τα δύο πρώτα τα έχω δοκιμάσει και σου λέω απλά πως το πρώτο απλά ****ει με stereo BT. Για το 3 όλοι εδώ νομίζω εμπιστευόμαστε το Δήμήτρη...:)

tranaee
14 Δεκ. 2007, 16:51
By the way, έχει βρεί κανένας σας κανένα μαγαζάκι που να έχει βάσεις pda, ppc κλπ. για μηχανή?

athanaso77
14 Δεκ. 2007, 16:56
Η σειρά μου να το πώ. Δε διαβάζετε παιδιά.. Λίγο παραπάνω αναφέρονται 3 από τα καλύτερα:

Τα δύο πρώτα τα έχω δοκιμάσει και σου λέω απλά πως το πρώτο απλά ****ει με stereo BT. Για το 3 όλοι εδώ νομίζω εμπιστευόμαστε το Δήμήτρη...:)

Συγνώμη... αλλά είδες τι ρώτησε??? :wacko:

tranaee
14 Δεκ. 2007, 17:13
Συγνώμη... αλλά είδες τι ρώτησε??? :wacko:

Προγραμματάκι για σύνδεση με ΒΤ..
Ναι ξέρω λάθος ερώτηση, αλλά μάλλον δεν εννοούσε αυτό..

zaharakis
14 Δεκ. 2007, 17:50
Συγνώμη... αλλά είδες τι ρώτησε???

ελα αμεσως να το αποπαρεις το παιδι εσυ :lol:

Προγραμματάκι για σύνδεση με ΒΤ..
Ναι ξέρω λάθος ερώτηση, αλλά μάλλον δεν εννοούσε αυτό..
παντα αλλο ενοει :D

συνηθως τπτ δεν σου λειτουργει σωστα εσενα :wacko:

Για να κάνει τι;

μην ενοει καφε?μην μηπως φασολαδα?? μηπως λεω ...μηπως ??............

ωπ εδω αναφερομαστε στο θεμα ??

i-Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=145553)

...και με FM-Radio!
και συνεχιζεται η προσπαθεια να δωθει ενα τελος στην συγχιση και δινεται παλι η σωστοτερη απαντηση ...θα λυθει αραγε η παρεξηγηση???

μπα......χαθηκε παλι η μπαλλα...:wacko:

Θα αστειέυεσαι δεν εξηγείται αλλιώς!!! Κοίταξε πιο πάνω τι ερωτήσεις έχεις κάνει και βγάλε άκρη!!!

μου αρεσει που τρεφεις και ελπιδες γιαννη :D

Η πρωτη μου ερωτηση ηταν

Ξερεις καποιο?

εδω παλι μπερδευομαστε....:(

Τα δύο πρώτα τα έχω δοκιμάσει και σου λέω απλά πως το πρώτο απλά ****ει με stereo BT. Για το 3 όλοι εδώ νομίζω εμπιστευόμαστε το Δήμήτρη...

και παιδευονται ολοι να βρουν ακρη στον γριφο :confused:

α ρε Carpe_Diem τι εφτιαξες παλι

ζωγραφιζεις :lol:

το καιζερ δεν χρειαζεται προγραμμα για να κανει pair με bluetooth stereo handsfree !!!

εσυ χρειαζεαι καποιο προγραμμα να κανεις pair με το καιζερ σου ;)

αλλα πρεπει να κανεις υπομονη ...δεν εχει βγει κατι αναλογο ακομη :lol:

margaritagr
14 Δεκ. 2007, 18:08
τελικα διαλεξα τν τιτανα. το παριγγειλα σημερα στ βονταφον θα το χω δευτερα ή τριτη.. !

zaharakis
14 Δεκ. 2007, 19:19
τελικα διαλεξα τν τιτανα. το παριγγειλα σημερα στ βονταφον θα το χω δευτερα ή τριτη.. !

αντε καλοριζικο και καλως ηρθες στην παρεα μας :)

tranaee
14 Δεκ. 2007, 19:30

Welcome to the club. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν ανεβαίνει ο γυναικείος πληθυσμός. Είπαμε gadget-o-lovers είμαστε όχι ΚΨΜ!!!:cry:

@zaharakis:
Δάσκαλε Δημήτρη υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου. ϊσως το καλύτερο post στο thread και μακράν το τεχνικότερον. Τόσες παραθέσεις μαζί μόνο με quadmonitor setup σε nvidia-sli μπορείς να το καταφέρεις.
Μην μας πεις τώρα πως το έστεισες στο κάιζερ!!!?:blink:

NikoS3
14 Δεκ. 2007, 19:41
By the way, έχει βρεί κανένας σας κανένα μαγαζάκι που να έχει βάσεις pda, ppc κλπ. για μηχανή?

Ρίξε μια ματία εδώ...

http://www.brodit.com/?lang=E

Νίκος.

tranaee
14 Δεκ. 2007, 19:53
Ρίξε μια ματία εδώ...

http://www.brodit.com/?lang=E

Νίκος.

Thanx alla tpt..:(

zaharakis
14 Δεκ. 2007, 19:55
δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα καταφερα να χαλασω (λιγο αλλα το χαλασα...) ενα brando screen protector..:blink:

ευτυχως εχω παραγγειλει αλλα δυο :lol::lol:

και τα παραγγειλα παντα με την λογικη,μια του κλεφτη δυο του κλεφτη,3 και την πατησε :p

που θα παει,με την 3η θα το πετυχω ε??:lol::lol:

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 20:00
Σε ποσο καιρο σου ηρθανε τα screen protector?
Αφηνουν το ιδιο κενο με αυτα της htc που υπηρχαν στην συσκευασια?
Τα μεταφορικα ποσο ηταν?

zaharakis
14 Δεκ. 2007, 20:07
Σε ποσο καιρο σου ηρθανε τα screen protector?
Αφηνουν το ιδιο κενο με αυτα της htc που υπηρχαν στην συσκευασια?
Τα μεταφορικα ποσο ηταν?

http://shop.brando.com.hk/model_list.php?cat_id=&dept_id=039
απο εκει μεχρι 1/1 ειναι δωρεαν τα μεταφορικα ;)

tranaee
14 Δεκ. 2007, 21:31
Παιδιά έλυσα το γρίφο του Carpe_Diem..:happy:
Το παιδί χρησιμοποιούσε όντως απ ότι κατάλαβα ένα πρόγραμμα "BlueMusic" για γενική μεταφορά ήχου από το ppc στα ΒΤ και ήθελε κάτι καλύτερο.

H φιλοσοφία εξάλου της εταιρείας που κατασκεύασε το BlueMusic είναι:
"...BlueMusic is a software that will allow you to listen to music played on your WM2005 PocketPC or Smartphone with your Bluetooth headsets. It's now easy to listen to your MP3s and many other audio formats, wherever you are with your Wireless Bluetooth Headset. It's even easier to use BlueMusic together with Skype, or other VoIP software..."
Για περισσότερα στο: http://www.teksoftco.com/index.php?section=bluemusic

Παιδιά εδώ θέλω ένα smily Sherloc Holmes για να κλείσω...:lol:

Carpe_Diem
14 Δεκ. 2007, 21:51
Δηλαδη για πες μου πως επρεπε να ζητησω ενα τετοιο προγραμμα για να το καταλαβετε?

Bravo για την λυση κερδιζεις μια δωρεαν δερματινη θηκη για το Kaiser σου. Δωρεαν η τοποθετηση! :P

tranaee
14 Δεκ. 2007, 22:59
Δηλαδη για πες μου πως επρεπε να ζητησω ενα τετοιο προγραμμα για να το καταλαβετε?

Bravo για την λυση κερδιζεις μια δωρεαν δερματινη θηκη για το Kaiser σου. Δωρεαν η τοποθετηση! :P

Eυχαριστώ. Άλλο παρόμοιο πρόγραμμα πάντως δε βρήκα.
Αν θέλεις πάντως να ακούς τη μουσική σου στα stereo BT στεγνά άρπαξε το coreplayer http://www.coreplayer.com/. Μόλις το εγκατέστησα και ο ήχος είναι απίστευτος και full παραμετροποιήσιμος. Ακόμα ένα Credit στο Δημήτρη που επέμενε. Το πρόγραμμα είναι επαγγελματικό και ελαφρύ, δεν το δίνουν ούτε καν σαν shareware -εκτός εγώ αν δεν το πρόσεξα-.

..Μία Brando αλουμινένια παρακαλώ..:lol:

spok
15 Δεκ. 2007, 00:04
Καλησπερα.Εγκατεστησα τι Enlarge start menu,και πλεον πατωντας στο εναρξη,δεν ανοιγει τιποτα,σαν καπου να κολλαει..!:blink:Υπαρχει τροπος να το απεγκαταστησω???:worry:

Papadopoy
15 Δεκ. 2007, 01:26

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ... ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΤΟ 8925 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑΥΤΟ?? ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

zaharakis
15 Δεκ. 2007, 06:45
Καλησπερα.Εγκατεστησα τι Enlarge start menu,και πλεον πατωντας στο εναρξη,δεν ανοιγει τιποτα,σαν καπου να κολλαει..!:blink:Υπαρχει τροπος να το απεγκαταστησω???:worry:

απο την αφαιρεση προγραμματων ? δεν στο εμφανιζει εκει?

η μεσω resco file explorer/search in windows-registry και σβησιμο οτι εχει σχεση με αυτο ;)

DrStrangelove
15 Δεκ. 2007, 12:33
απο την αφαιρεση προγραμματων ? δεν στο εμφανιζει εκει?

η μεσω resco file explorer/search in windows-registry και σβησιμο οτι εχει σχεση με αυτο ;)

Επειδή την πάτησα και εγώ στο παρελθόν έτσι, δεν έχεις πρόσβαση στην "Αφαίρεση Προγραμμάτων" γιατί πολύ απλά η "Εναρξη" δε λειτουργεί για να πας στις "Ρυθμίσεις". Ούτε και στα "Προγράμματα" βέβαια έχεις πρόσβαση. Ο μόνος τρόπος είναι να έχει κάποια συντόμευση του resco στην today screen και να κάνει, όπως πολύ σωστά είπες και εσύ, τη δουλειά του .Εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός του Start Menu για να πας στις ρυθμίσεις και στα προγράμματα που δεν τον ξέρω.
Συμπέρασμα: Να αποφεύγετε το συγκεκριμένο (Enlarge Start Menu) CAB!!!

Carpe_Diem
15 Δεκ. 2007, 12:38
Το προγραμμα που ψαχνω λεγετε BT Audio αλλα δεν μπορω να το βρω εκανα search στο μαγαζακι αλλα τπτ. Αν το εχει καποιος....

STAMATIOS
15 Δεκ. 2007, 12:58
Είναι free ;)

http://rapidshare.com/files/76710725/BTAudioToggle.rar

NLS
15 Δεκ. 2007, 13:07
χεχεχε

ypex
15 Δεκ. 2007, 13:41
http://shop.brando.com.hk/model_list.php?cat_id=&dept_id=039
απο εκει μεχρι 1/1 ειναι δωρεαν τα μεταφορικα ;)

Σε πόσο καιρό παρέλαβες τα protectors από τη στιγμή της παραγγελίας; Σου ήρθαν με απλό ταχυδρομείο;

zaharakis
15 Δεκ. 2007, 14:36
Σε πόσο καιρό παρέλαβες τα protectors από τη στιγμή της παραγγελίας; Σου ήρθαν με απλό ταχυδρομείο;

δεν εχω παραλαβει ακομα.

τα παραγγειλα παραλληλα με κατι αλλα πραγματακια,πριν περιπου 2-3 μερες :)

roker
15 Δεκ. 2007, 14:39
Ερχονται με ταχυδρομειο και κανουν γυρω στις 2 εβδομαδες.

zaharakis
15 Δεκ. 2007, 14:40
Το προγραμμα που ψαχνω λεγετε BT Audio αλλα δεν μπορω να το βρω εκανα search στο μαγαζακι αλλα τπτ. Αν το εχει καποιος....

πρωτα κανεις εκει search,αν δεν βαριεσαι :O

http://www.google.gr/search?hl=el&q=BT+Audio&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+ Google&meta=

μετα λες οτι φωναζουμε αδικα:)

zaharakis
15 Δεκ. 2007, 14:43
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ... ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΤΟ 8925 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑΥΤΟ?? ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

δεν υπαρχει καμια ελληνικη εκδοση φιλε μου για αυτο,δυστυχως...
ελληνικα μπορεις να εχεις και στα 2 πληκτρολογια οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα ;)

Papadopoy
15 Δεκ. 2007, 17:32
αξιζει να το πουλησω κ να παρω το p4550??? ευχαριστω

Nick1150
15 Δεκ. 2007, 19:45
Καλησπέρα,

Μετά από 24 ώρες ελαφριάς χρήσης (δεν είχα αρκετό χρόνο να πω την αλήθεια να το ψάξω πολύ) είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος. Συμβατότητα με το bt μου είναι άψογη, το wifi δουλεύει πολύ καλά σε όλο το σπίτι. Η μπαταρία η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το δυνατό του σημείο, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Εγκατέστησα το i-Go που υπήρχε στο κουτί, αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τπτ :p. Για περισσότερα επανέρχομαι....... :D

Nick1150
15 Δεκ. 2007, 19:46
καλορίζικοοοοοο :happy:

margaritagr
15 Δεκ. 2007, 20:14
Καλησπέρα,

Μετά από 24 ώρες ελαφριάς χρήσης (δεν είχα αρκετό χρόνο να πω την αλήθεια να το ψάξω πολύ) είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος. Συμβατότητα με το bt μου είναι άψογη, το wifi δουλεύει πολύ καλά σε όλο το σπίτι. Η μπαταρία η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το δυνατό του σημείο, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Εγκατέστησα το i-Go που υπήρχε στο κουτί, αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τπτ :p. Για περισσότερα επανέρχομαι....... :D

τι i-go να υποθεσω οτι ειναι το προγραμμα πλοηγησης?? το εχει ετσι κι αλλιως στη συσκευασια ή το πηρες πακετο απο το πλαισιο??

Nick1150
15 Δεκ. 2007, 20:23
Το δίνει το πλαίσιο μέσα στο κουτί ;)

costas2by4AIO
15 Δεκ. 2007, 21:27
Καλησπέρα και πάλι.
Μια παρατήρηση και συνάμα ερώτηση, τι μπορώ να κάνω.
Αγόρασα ένα νέο BT (στερεοφωνικό της Σονυ Ερικσον), το "πάντρεψα" με το Kaiser, λειτούργησε (άψογα) αλλά μετά από λίγο, σταμάτησε η ένδειξη του ΒΤ (αυτή με τα ακουστικά στο πάνω μέρος της οθόνης).
Έκλεισα το ΒΤ, το ξανάνοιξα και τίποτα.
Έκλεισα το Kaiser, το ξανάνοιξα, αλλά τίποτα.
Απεγκατέστησα από το Kaiser, το συγκεκριμένο ΒΤ, το επανεγκατέστησα, λειτούργησε πάλι αλλά ενώ άκουγα μουσική, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και ... διακόπηκε !!!
Βρε ξανά μανά (η προηγούμενη διαδικασία) και πάλι τα ίδια.
Έλεος.
Έχει κάποιος καλός κύριος να μου δώσει ένα hint ?
Ευχαριστώ (πολύ) εκ των προτέρων

talentscout
15 Δεκ. 2007, 21:27
Ακόμα ένα μέλος στο club από χθές το βράδυ!
ΦΟΒΕΡΟ κομάτι ρε παιδιά! όσο το σκαλίζω τόσο το γουστάρω!!!

nobleman
15 Δεκ. 2007, 23:13
...Αν θέλεις πάντως να ακούς τη μουσική σου στα stereo BT στεγνά άρπαξε το coreplayer http://www.coreplayer.com/. Μόλις το εγκατέστησα και ο ήχος είναι απίστευτος και full παραμετροποιήσιμος...

Ο serial πού μπαίνει;

EDIT: Άκυρον, ελύθη...!

WebViRuS
15 Δεκ. 2007, 23:50
Για αυτούς που ασχολούνται με τις cooked rom. δοκίμασε κανείς την Νο 7 του dutty? σε όλο το post, όλοι λένε ότι τα σαρώνει όλα. πολύ καλύτερη απο την 6 και απίστευτα γρήγορη. ευτυχώς γύρισε τα themes πίσω στα νορμάλ χρώματα, το κακό είναι ότι μόλις τελειώσα να στήνω το Kaiser Μου με την Νο6, δουλεύει πολύ όμορφα, αλλά με βάλανε στην μπρίζα πάλι!

spok
16 Δεκ. 2007, 00:02
Επειδή την πάτησα και εγώ στο παρελθόν έτσι, δεν έχεις πρόσβαση στην "Αφαίρεση Προγραμμάτων" γιατί πολύ απλά η "Εναρξη" δε λειτουργεί για να πας στις "Ρυθμίσεις". Ούτε και στα "Προγράμματα" βέβαια έχεις πρόσβαση. Ο μόνος τρόπος είναι να έχει κάποια συντόμευση του resco στην today screen και να κάνει, όπως πολύ σωστά είπες και εσύ, τη δουλειά του .Εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός του Start Menu για να πας στις ρυθμίσεις και στα προγράμματα που δεν τον ξέρω.
Συμπέρασμα: Να αποφεύγετε το συγκεκριμένο (Enlarge Start Menu) CAB!!!

Τελικα,συντομευση του memmaid στην today screen και uninstall απο κει..:) Ευχαριστω.Οντως το συγκεκριμενο μαλλον ειναι προβληματικο..Λιγη προσοχη..:)

KONSTANTIN_KARAB
16 Δεκ. 2007, 01:14
Ακόμα ένα μέλος στο club από χθές το βράδυ!
ΦΟΒΕΡΟ κομάτι ρε παιδιά! όσο το σκαλίζω τόσο το γουστάρω!!!

Και που εισαι ακομα!!!!Θα σε μαγεψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nobleman
16 Δεκ. 2007, 01:24

Φανταστικό το Bluemusic (http://www.teksoftco.com/index.php?section=bluemusic) at the end of the day... :happy:

Παίζει μια χαρά το απλό Bluetooth. Εύγε Carpe_Diem & Sherlock Holmes...!

zaharakis
16 Δεκ. 2007, 06:51
Για αυτούς που ασχολούνται με τις cooked rom. δοκίμασε κανείς την Νο 7 του dutty? σε όλο το post, όλοι λένε ότι τα σαρώνει όλα. πολύ καλύτερη απο την 6 και απίστευτα γρήγορη. ευτυχώς γύρισε τα themes πίσω στα νορμάλ χρώματα, το κακό είναι ότι μόλις τελειώσα να στήνω το Kaiser Μου με την Νο6, δουλεύει πολύ όμορφα, αλλά με βάλανε στην μπρίζα πάλι!

ενοειται οτι θα την δοκιμαζα θοδωρη :lol:

σαν 1η εντυπωση σφαιρατη,αλλα απο την στιγμη που δουλευει μια χαρα και με την 6 του,βαριομουν να ξαναστηνω απο την αρχη...
ειναι πολλες οι ωρες και δεν λεει συνεχεια....;)

WebViRuS
16 Δεκ. 2007, 14:02
ενοειται οτι θα την δοκιμαζα θοδωρη :lol:

σαν 1η εντυπωση σφαιρατη,αλλα απο την στιγμη που δουλευει μια χαρα και με την 6 του,βαριομουν να ξαναστηνω απο την αρχη...
ειναι πολλες οι ωρες και δεν λεει συνεχεια....;)

εγώ δεν βαριέμαι, απλώς είναι ολόκληρη ταλαιπωρία να τα ξαναπάρω πάλι ΟΛΑ απο την αρχή :(

Δευτέρα θα αρχίσω να το ξαναστήνω όμως :) αν δεν δίνουμε την καλύτερη βενζίνη στο Καιζεράκο μας πως θα μας δώσει την ανάλογη επιτάχυνση όταν την χρειαζόμαστε.

Ερώτηση: Γιατί δεν μπορώ να δω τα Flash στο pda ρε παιδιά?

p_bourinos
16 Δεκ. 2007, 14:35
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί τώρα το πήρα το εργαλείο.Αν αλλάξουμε rom μπορουμε να το επαναφέρουμε στη μαμά?΄Την αγγλική ρομ την επίσημη μπορούμε να την κατεβάσουμε από κάπου?

WebViRuS
16 Δεκ. 2007, 14:46
ναι μπορείς να το γυρίσεις στην official, αν έχεις ελληνική έκδοση ρώτα τους άλλους εγώ δεν ασχολούμε με αυτές :)

tranaee
16 Δεκ. 2007, 15:22
Ερώτηση: Γιατί δεν μπορώ να δω τα Flash στο pda ρε παιδιά?

Here you are: http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html

p_bourinos
16 Δεκ. 2007, 15:43
Θέλω και άλλη βοήθεια.Έκανα την αναβάθμιση της ace για τα ελληνικά και μου κολλάει στην αρχική οθόνη που λέει smart mobility και εμφανίζει τις εκδόσεις λογισμικού και δεν προχωράει άλλο.Τι παίζει?Ξέρει κανείς?Έκανα και hard reset και πάλι τίποτα.!!

jnr
16 Δεκ. 2007, 16:20
ωχ μην μου λες τετοια γιατι ξεκινησα backup για να το κανω κ εγω!:confused:thanks κ στον cretan για την απαντηση του!κατι τελευταιο,τον φακελο 'files to be deleted' τον εχω δει κ εγω αλλα νομιζα πως ηταν του συστυματος!αν τον αφησω ως εχει υπαρχει περιπτωση να χασω οσα εχω αποθηκευμενα στην καρτα;

tranaee
16 Δεκ. 2007, 17:29
Μιας κι αναφέρθηκε λίγο πριν για το πακέτο με το iGo, μπορεί να μου πει κανείς αν η συνοδευτική κάρτα με το πρόγραμμα μπορεί να κάνει εγκατάσταση και σε άλλο tytnii? Το πήρε ένας γνωστός μου και θάθελα νσ το δοκιμάσω. Ο ίδιος μου είπε πως δεν έκανε κανένα registration ή κάτι παρόμοιο.. Δεν μπορεί η κάθε κάρτα να είνσι φτιαγμένη για κάθε ΙΜΕΙ συσκευής.. Εμπορικά αδύνατο..

jnr
16 Δεκ. 2007, 17:34

μου λεει οτι το θεμα δεν υπαρχει!:wacko:

papg
16 Δεκ. 2007, 17:40
εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6068

zaharakis
16 Δεκ. 2007, 17:41
μου λεει οτι το θεμα δεν υπαρχει!:wacko:
τι να την κανεις αυτην την ρομ φιλε μου?

εχεις ξεκλειδωσει το τηλ σου πρωτα ωστε να περασεις αλλη ρομ??

πρωτα διαβαστε εδω

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376

και μετα αρχιστε τα πειραματα;)

προς αποφυγην των χειροτερων :cry:

tranaee
16 Δεκ. 2007, 19:05
Παιδιά έχουμε κάποια τελική λύση για το πως θα δείχνει το καταπληκτικό προγραμματάκι HTC Album http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-album.html τις φωτό από την κάρτα?
Τελευταία posts υπήρχαν εδώ αλλά δεν υπάρχει ουσιαστική λύση:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5436&postdays=0&postorder=asc&start=15

Edit: Υπάρχει κι αυτό το πολύ καλό thread για το θέμα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=341131&page=6

WebViRuS
16 Δεκ. 2007, 19:26
υπάρχει htc album έκδοση που διαλέγεις το φάκελο που θες να δεις.

tranaee
16 Δεκ. 2007, 19:33
υπάρχει htc album έκδοση που διαλέγεις το φάκελο που θες να δεις.

Ποιά έκδοση είναι αυτή φίλε μου? Έψαξα πολύ ώρα πάλι πριν σας ρωτήσω...

jnr
16 Δεκ. 2007, 19:50
zaxarakis σωστο αυτο που επισημανες κ καλα εκανες,η αληθεια ειναι οτι λογω εγγυησης δεν το εχω πειραξει ακομα αλλα αυτος ειναι κ ο λογος που θελω να δ τι αναφερεται καπου,ασχετο καπως μεν,αλλα μπορει να εχει κατι που να βοηθησει οταν πω οτι το εχω ψαξει αρκετα το θεμα κ ειμαι ετοιμος για πειραγματα τετοιου τυπου!

Papadopoy
16 Δεκ. 2007, 22:06
τι να την κανεις αυτην την ρομ φιλε μου?

εχεις ξεκλειδωσει το τηλ σου πρωτα ωστε να περασεις αλλη ρομ??

πρωτα διαβαστε εδω

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376

και μετα αρχιστε τα πειραματα;)

προς αποφυγην των χειροτερων :cry:
ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΕΝΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ..

cretan
16 Δεκ. 2007, 22:25
Ποιά έκδοση είναι αυτή φίλε μου? Έψαξα πολύ ώρα πάλι πριν σας ρωτήσω...

Μαλλον δεν έψαξες πολύ καλα, για δες εδω.. http://rapidshare.com/files/73369931/HTC_AlbumFolder_Option.cab

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα