PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 17:36
Θελω να δοκιμασω την ρομ του Hermes και οταν ξεκιναει μου λεει plaese select specify which SPL bootloader version you have... τι πρεπει να επιλεξω? Εγω εγκατεστησα την HardSPL CID Unlocker v1.0 και δεν την εχει σαν επιλογη που μπορω να βρω αλλο?

athadef21
28 Νοέ. 2007, 17:57
Αν είχες κάνει συγχρονισμό με το pc σου,άλλος ένας θα επαναφέρει τις επαφές σου. Προσοχή στο option keep on device/ replace on device του activesync όμως μην γίνει χειρότερα και σβηστούν από το outlook

athadef21
28 Νοέ. 2007, 18:01
Αν εχω καποιες επαφες μου στην καρτα sim μπορω να τις περασω στο κινητο?
Πως γινετε αυτο? Υπάρχει ένας sim manager με το ppc

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 18:19
Θελω να δοκιμασω την ρομ του Hermes και οταν ξεκιναει μου λεει plaese select specify which SPL bootloader version you have... τι πρεπει να επιλεξω? Εγω εγκατεστησα την HardSPL CID Unlocker v1.0 και δεν την εχει σαν επιλογη που μπορω να βρω αλλο?

Ξερει καποιος κατι?

28 Νοέ. 2007, 19:32
Μπορεί κάποιος να μου πει κάποια πράγματα για το από ότι ακούγεται κ φένετε
HTC TyTN II;
ίσος να έχει να αναφερθεί ως τώρα στο post αλλά έχει γίνει πολύ μεγάλο και είναι πολύ κουραστικό κ χρονοβόρο να το διαβάσω από την αρχή. Ξερώ ότι το HTC TyTN II έχει διάφορες εκδόσεις με κάμερα η χωρίς.
Επειδή είμαι εντελώς κατά με τις κάμερες των κινητών κ για το οικονομικό θέλω να το πάρω χωρίς κάμερα. Η συγκεκριμένη έκδοση που ψάχνω είναι η kais100 η οποία δεν έχει κάμερα ούτε μπροστά ούτε πίσω.

Λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να μου με ενημερώσει σχετικά με τις εκδόσεις/πακέτα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα; Επίσης κ από εξωτερικό, δεν έχω πρόβλημα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site.

WebViRuS
28 Νοέ. 2007, 21:20
για όποιον ενδιαφέρετε για την τελευταία ρομ του dutty, να την βάλει χωρίς κανένα φόβο. εγώ τουλάχιστον είδα το καιζερ να πηγαίνει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απο την ρομ του helmi που είχα. το παλικάρι έχει φαγωθεί να βγάλει την καλύτερη ρομ και είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 22:27
για όποιον ενδιαφέρετε για την τελευταία ρομ του dutty, να την βάλει χωρίς κανένα φόβο. εγώ τουλάχιστον είδα το καιζερ να πηγαίνει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα απο την ρομ του helmi που είχα. το παλικάρι έχει φαγωθεί να βγάλει την καλύτερη ρομ και είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

η πιο γρηγορη ρομ θοδωρη ειναι αυτη του custel....αλλα και αναξιοπιστη ακομη .....εχει καποια bugs ...σοβαρα για μενα

helmi_c και sleuth ειναι ακομη οι καλυτερες....δεν δοκιμαζουν μια ρομ με ενα απλο φλασαρισμα,το ξαναλεω....

στηνεις τα παντα απο την αρχη και παντα τα ιδια πραγματα παντου με τις ιδιες ρυθμισεις και τπτ διαφορετικο!! ετσι εχεις ενα τιμιο αποτελεσμα και πιο δικαιο πορισμα...
δεν ειναι απλο να λες αυτη ειναι πιο γρηγορη ετσι ελαφρα τη καρδια ;)

αν δεν περασουν 2-3 μερες να δω τι ακριβως γινεται δεν βγαζω πορισμα...απλα με την 1η ματια βλεπω αν καποια αξιζει την προσοχη μου και τον χρονο μου ωστε να την στησω απο την αρχη και να την δοκιμασω για μερες.:)

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 00:01

zaharakis
29 Νοέ. 2007, 00:10

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΡΟΜ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΖΕΡ!!!!!

αλλα για τον τιτανα!!!!

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 00:12
Οκ δε χρειαζετε να φωναζεις...τοτε γιατι την εχουνη στο στο καισερ μεσα?

zaharakis
29 Νοέ. 2007, 00:20
Οκ δε χρειαζετε να φωναζεις...τοτε γιατι την εχουνη στο στο καισερ μεσα?

απο το να καταστρεψειςτο τηλεφωνο σου ειναι καλυτερα να φωναξω εγω ωστε να σε προλαβω!!

μην δοκιμαζετε τπτ αν δεν διαβασετε καλα πριν τα αναλογα threads...

hermes ειναι ο τιτανας!! και οχι το καιζερ...

που την ειδες αυτην την ρομ μεσα στου καιζερ ??

δωσε λινκ ;)

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 01:03
Ποια η διαφορα αναμεσα σ αυτες τις 3 ?
Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSION [Nov 28.11.07] Available Now
[Fixed] Dutty's SupaLite Rom Beta 2 available now [ 28.11.07 ]
Dutty's TouchFlo Hybrid No.2 Final [28.11.07]

Σ αυτην εδω την εωοτητα υπαρχουν προγραμματακια για το καισερ?

zaharakis
29 Νοέ. 2007, 01:14
Ποια η διαφορα αναμεσα σ αυτες τις 3 ?
Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSION [Nov 28.11.07] Available Now
[Fixed] Dutty's SupaLite Rom Beta 2 available now [ 28.11.07 ]
Dutty's TouchFlo Hybrid No.2 Final [28.11.07]

Σ αυτην εδω την εωοτητα υπαρχουν προγραμματακια για το καισερ?

δεν μπορω να σε καταλαβω :O

τις ρομ τις βρισκεις ,γιατι δεν διαβαζεις μεσα στα αναλογα threads να δεις οτι χρειαζεται να ξερεις? :O

το λινκ που ειναι για την ρομ του hermes που ειπες πως ειναι μεσα στου καιζερ τις ενοτητες ??:confused:

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 01:31
Μολις το βρω θα στο δοσω... Απλα δεν θυμαμαι τωρα που ακριβος ειναι..
Διαβαζω απλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα πραγματα και τα αγγλικα μου ειναι λιγο...γιαυτο ρωταω και εσας που ξερετε περισσοτερα..

Εβαλα την ρομ του Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSIO
Μπορει καποιος να μου πει πως την today bar οταν παταμε το εικονιδιο τα δειχνει αναλιτικα και οχι today office calender contacts ie messaging ktl...

athanaso77
29 Νοέ. 2007, 01:48
Μολις το βρω θα στο δοσω... Απλα δεν θυμαμαι τωρα που ακριβος ειναι..
Διαβαζω απλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα πραγματα και τα αγγλικα μου ειναι λιγο...γιαυτο ρωταω και εσας που ξερετε περισσοτερα..

Εβαλα την ρομ του Dutty's TouchFlo Rom Beta 2 TILT VERSIO
Μπορει καποιος να μου πει πως την today bar οταν παταμε το εικονιδιο τα δειχνει αναλιτικα και οχι today office calender contacts ie messaging ktl...

Η TILT VERSION είναι για το TILT VERSION. Θα σου συνιστούσα μια ROM που να προσανατολίζεται περισσότερο στο μοντέλο της HTC και όχι της AT&T που έχεις βάλει εσύ. (Παρόλο που από την πρώτη στιγμή σου είχαμε προτείνει ROM μιας και είχες ζητήσει τη γνώμη μας!).

Εντούτοις θέλω να σου πω κάτι γενικότερο. Όλες οι απορίες σου έχουν απαντηθεί πάρα πολλές φορές και εδώ και στο XDA. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο διάβασμα, προσπάθησε λίγο να αντιμετωπίσεις μόνος σου τα προβλήματα που σου εμφανίζονται (που κατά τη γνώμη μου δεν είναι προβλήματα) και αφού δεν βγάλεις άκρη... θέσε τα ερωτήματα σου να σε βοηθήσουμε. Γιατί τώρα από τις ερωτήσεις που κάνεις... φαίνεται ότι δεν το έχεις ψάξει καθόλου το θέμα.

29 Νοέ. 2007, 09:43
HTC TyTN II;
ίσος να έχει να αναφερθεί ως τώρα στο post αλλά έχει γίνει πολύ μεγάλο και είναι πολύ κουραστικό κ χρονοβόρο να το διαβάσω από την αρχή. Ξερώ ότι το HTC TyTN II έχει διάφορες εκδόσεις με κάμερα η χωρίς.
Επειδή είμαι εντελώς κατά με τις κάμερες των κινητών κ για το οικονομικό θέλω να το πάρω χωρίς κάμερα. Η συγκεκριμένη έκδοση που ψάχνω είναι η kais100 η οποία δεν έχει κάμερα ούτε μπροστά ούτε πίσω.

Λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να μου με ενημερώσει σχετικά με τις εκδόσεις/πακέτα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα; Επίσης κ από εξωτερικό, δεν έχω πρόβλημα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site.

athanaso77
29 Νοέ. 2007, 09:54
HTC TyTN II;

Stin Ellada den prokeitai na breis allo apo tin gnwsti ekdosi tis HTC (me tis dyo Cameres). To idio kai Eyrwpi.

Afto pou zitas to briskeis mono stin Ameriki giati bgainei apokleistika apo tin AT&T gia tin agora ekei. Prokeitai gia to AT&T Tilt 8925 (HTC Kaiser 100) (http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=861) to opoio exei mono tin camera sto pisw meros tis syskevis alla oxi tin mprostini gia Videokliseis kai to AT&T Tilt 8900 (HTC Kaiser 110) (http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=818) to opoio den exei katholou cameres.

Oi times tous einai sigoura kalyteres alla na exeis sta ypopsin oti agora pera apo ta synora tis Eyrwpis se epibarynei me telwneiakous forous pou einai arketa tsimpimenoi kai anebazoun to kostos asymfora parapanw. Ektos kai an exeis kapoia akri stin Ameriki gia na to pareis alliws.

WebViRuS
29 Νοέ. 2007, 10:04
ρε παιδιά πότε δεν βάζετε ρομ που περιέχει τη λέξη "beta" σαν βασικό λειτουργικό στο pda σας, ή γενικά. την FINAL βάλε αν θες.

ioma
29 Νοέ. 2007, 10:05
To $ πως μπαινει απο το hardware πληκτρολογιο;Απαντηστε μου πριν το σπασω

tranaee
29 Νοέ. 2007, 10:24
Πείτε μου σας παρακαλώ αν η Sandisk 8gb είναι συμβατή με το TytnII. http://www.bargainmemorycards.co.uk/product/sandisk-8gb-micro-sd-hc-transflash-card-adapter

Επίσης, η Ace Hellas με ποιό πρόγραμμα GPS navigation συνοδεύει τον Τιτάνά;

Κι ένα τελευταίο σας παρακαλώ..(συγχωρέστε με λόγω δουλειάς δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το thread)
Ποιό πρόγραμμα προτείνετε για Navigation? Από που θα μπορούσα να το αγοράσω.. Το tomtom 6 navigator απ'ότι είδα δεν έχει χάρτες Ελλάδας εκτός αν υπάρχει κάποιο addon που δεν είδα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Θέλω πολύ να το αγοράσω και οι απαντήσεις σας θα είναι σημαντικές για την απόφαση..

athanaso77
29 Νοέ. 2007, 10:33
Πείτε μου σας παρακαλώ αν η Sandisk 8gb είναι συμβατή με το TytnII.

Symbatotati!!!

Επίσης, η Ace Hellas με ποιό πρόγραμμα GPS navigation συνοδεύει τον Τιτάνά;

Afto as to apantisei kapoios pou to exei parei me tis sfragides tis ACE.

Ποιό πρόγραμμα προτείνετε για Navigation? Από που θα μπορούσα να το αγοράσω.. Το tomtom 6 navigator απ'ότι είδα δεν έχει χάρτες Ελλάδας εκτός αν υπάρχει κάποιο addon που δεν είδα.

Gia Ellada einai akoma monodromos to Destinator (6 H' 7) mias kai oi teleftaioi xartes tis NGI einai akoma kalyteroi!!!

zaharakis
29 Νοέ. 2007, 10:35
:blink::blink:ρε παιδιά πότε δεν βάζετε ρομ που περιέχει τη λέξη "beta" σαν βασικό λειτουργικό στο pda σας, ή γενικά. την FINAL βάλε αν θες.
θοδωρη αν ενοεις για ρομ του dutty,φιλε μου δεν θα βρεις final που να ειναι final...ολο διορθωνει και ολο επισκευαζει και ολο κατι δεν θα δουλευει!!
To $ πως μπαινει απο το hardware πληκτρολογιο;Απαντηστε μου πριν το σπασω
φιλε μου απο το εικονικο πληκτρολογιο επελεξε "symbol pad" και το εχεις..$
απο το τηλ γραφω τωρα.

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 10:50
Παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει εχω ψαξει αλλα δεν μπρεσα να βρω πως μπορω στην today bar οταν παταμε το εικονιδιο τα δειχνει αναλιτικα και οχι today office calender contacts ie messaging ktl...PLS

tranaee
29 Νοέ. 2007, 11:02
Gia Ellada einai akoma monodromos to Destinator (6 H' 7) mias kai oi teleftaioi xartes tis NGI einai akoma kalyteroi!!!

Άμεση απάντηση ευχαριστώ.. Τι σημαίνει (6 H' 7)?

athanaso77
29 Νοέ. 2007, 11:04
Παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει εχω ψαξει αλλα δεν μπρεσα να βρω πως μπορω στην today bar οταν παταμε το εικονιδιο τα δειχνει αναλιτικα και οχι today office calender contacts ie messaging ktl...PLS

Otan les Today bar ennoeis to Start menu? Otan les na deixnei analytika... ti ennoeis? :wacko:

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 11:14
Εχω βαλει την ρομ του dutty δεν θυμαμαι πως αλλα αυτο ποθ θελω το εκανα τωρα ομως δεν θυμαμαι πως... Οταν πατας πανω αριστερα το παραθυρακι να δειχνει ολεςτις εφαρμογες που υπαρχουν στο κινητο αναλυτικα ...

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 11:52
Φιλε το βρξκα οκ...Δεν ξερω μαλλον προγραμμα ειναι λεγετε quick menu και υπαρχει στην ρομ του dutty με βολευει πολυ... Καταλαβες για ποιο λεω?

kostas_pav
29 Νοέ. 2007, 11:58
Για όσους δεν μπορούν να μπουν στο support forum της ACE Hellas!:rolleyes:

27/11/2007: Η νέα ελληνική ROM ΕΔΩ (http://rapidshare.com/files/73064250/HTC_TyTN_II-0.4.2.2GR-9.0.0.9.Installer.zip)!:cool:

ypex
29 Νοέ. 2007, 13:04

27/11/2007: Η νέα ελληνική ROM ΕΔΩ (http://rapidshare.com/files/73064250/HTC_TyTN_II-0.4.2.2GR-9.0.0.9.Installer.zip)!:cool:
Ξέρει κανείς τι προσφέρει/διορθώνει αυτή η νέα ελληνική ROM?

drdino
29 Νοέ. 2007, 13:07
Τελευταία έκδοση ελληνικών : 0.4.2.2

- Διόρθωση Smartdial

- Διόρθωση προβλήματος με Java

- Διόρθωση προβλήματος με την εμφάνιση των Tasks στο Today

- Αφαίρεση των Help αρχείων(όσοι θέλετε τα help διαβάστε εδώ)

- Διόρθωση στο autocorrect ελληνικών λέξεων σε μερικά μενού

- Διόρθωση ορθογραφικών λαθών και μετάφραση αμετάφραστων λέξεων

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 13:09
Μπορει καποιος να δοσει τα link gia τις ρομ του Sleuth kai Gulum παρακαλω?

kostas_pav
29 Νοέ. 2007, 13:10

Ξέρει κανείς τι προσφέρει/διορθώνει αυτή η νέα ελληνική ROM?

- Διόρθωση Smartdial

- Αφαίρεση των Help αρχείων

:p:p:p

ypex
29 Νοέ. 2007, 13:11

- Διόρθωση Smartdial

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

29 Νοέ. 2007, 13:13
Stin Ellada den prokeitai na breis allo apo tin gnwsti ekdosi tis HTC (me tis dyo Cameres). To idio kai Eyrwpi.

Afto pou zitas to briskeis mono stin Ameriki giati bgainei apokleistika apo tin AT&T gia tin agora ekei. Prokeitai gia to AT&T Tilt 8925 (HTC Kaiser 100) (http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=861) to opoio exei mono tin camera sto pisw meros tis syskevis alla oxi tin mprostini gia Videokliseis kai to AT&T Tilt 8900 (HTC Kaiser 110) (http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=818) to opoio den exei katholou cameres.

Oi times tous einai sigoura kalyteres alla na exeis sta ypopsin oti agora pera apo ta synora tis Eyrwpis se epibarynei me telwneiakous forous pou einai arketa tsimpimenoi kai anebazoun to kostos asymfora parapanw. Ektos kai an exeis kapoia akri stin Ameriki gia na to pareis alliws.

ΟΚ καταλαβα επισης μιας κ εκανες τον κοπο μπορεις να βοηθησεις λιγακι με τα πακετ που κυκλοφορουν? Στα μαγαζια βλεπω κυκλωφορει γυρο στα 800ευρο. τι περιλαμβανει μεσα το πακετο? Ειναι το ιδιο με το πακετο του expansys(εκτος οτι ειναι αγγλικη εκδοση το οποιο δεν με ενοχλει)? Στο expansys oi τιμες ειναι λιγο μπερδεμενες. σκετο πακετο εχει 650 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=154149 αλλα το ιδιο εχει και το πακετο με το car kit http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=155840. Ti πεζει εκει; Κατι ακομα με λογισμηκο gps τι γινετε; απο το expansys exei χαρτες για ελλαδα; το πακετο στην ελλαδα?

ξερω οτι ειμαι λιγακι κουραστικος, αλλα ελπιζω να με καταλαβενετε! Μονο απο εσας μπορω να παρω εγκυρες πληροφοριες.

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 13:20

eleco
29 Νοέ. 2007, 13:26

- Διόρθωση Smartdial

Την έχει περάσει κάποιος; Εγώ δεν μπορώ, μου βγάζει 'ανεπαρκής μνήμη'.
Το TyTNII που έχω είναι από την ACE.

athanaso77
29 Νοέ. 2007, 13:49

gullum's Kaiser Touch I (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347188)

v1.1 Sleuth has been released! (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347283)

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 14:03
Συγκεντρωτικα αυτοι που φτιαχνουν ρομ ειναι οι Gulum,Sleuth,Helmi kai Dutty ?

athanaso77
29 Νοέ. 2007, 14:21

Sygkentrwtika ta panta einai >>edw<< (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378)

TA PANTA OMWS!!!

drdino
29 Νοέ. 2007, 14:28
'Οπως είπα και παραπάνω, χρησιμοποιώ TMPEG 4 Xpress εξαγωγή σε divx μέγιστο video bitrate 400-410, sound 128kbs σε 44100khz. Αναπαραγωγή με mobile divx player.Η ποιότητα είναι πολύ καλή με ελάχιστα ''σπασίματα''

Ακόμα και έτσι με ξεσκίζει στα κοψίματα. Είτε με την αρχική ανάλυση, είτε με resize σε 320*240. Μήπως φταίει η κάρτα μνήμης; :confused:

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 20:11
Απο ελλαδα που μπορω να βρω καλο screen protector για το καισερ? Δεν θελω να αφηνει κενα σαν αυτο που ειχε μεσα...

papg
29 Νοέ. 2007, 20:47

Το έβαλα και κόλησε το μηχανάκι.

Stavros_P
29 Νοέ. 2007, 21:15
Edo (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2121908#post2121908) o filos Highway vrike to sosto link gia tin aporia sou. Kai ego pou to exo dokimasei apla doulevei mia xara!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου .
Θα το μελετήσω το θέμα :wink:

kostas_pav
29 Νοέ. 2007, 22:26
Δεν φταίω εγώ γι'αυτό. Η ROM είναι της ACE.

Εγώ δεν έχω καμμία ευθύνη αν κάποια συσκευή κόλλησε. Απλώς αναμετάδωσα το αρχείο που δίνει η ACE Hellas στο forum της.

zaharakis
29 Νοέ. 2007, 22:50

ειναι ελληνικο το τηλ σου η το εχεις παρει απο εξω??;)

zaharakis
29 Νοέ. 2007, 22:53

Απο ελλαδα που μπορω να βρω καλο screen protector για το καισερ? Δεν θελω να αφηνει κενα σαν αυτο που ειχε μεσα...

φιλε μου με εχεις αφησει αναυδο.....:blink::blink:

πρεπει να εισαι πολυ τεμπελης....μα παρα πολυ λεμε......

google is your friend!!:O

και σε ολες τις τελευταιες 20 σελιδες δινονται πληροφοριες για ρομς και που θα τις βρει καποιος που ενδιαφερεται...

Kaiser - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376)
ειναι τοσο απλο αλλα ακομη και αυτο βαριεσαι να το κανεις....:mad:

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 23:28
Εδω και 2 μερες ειμαι μπροστα στο pc και διαβαζω και ψαχνω απλα επειδη μπορει να βρω κατι που να μην ειναι για το κινητο μου και του κανω ζημια γιαυτο ρωταω ...Το εχω πει πολλες φορες τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα και πολλα πραγματα που γραφουν δεν τα καταλαβαινω πληρως.

Φιλε zaharakis αν μπορεις να γραψεις ποια προγραματα χρησιμοποιεις στο καισερ σου ποια θεωρεις καλυτερα?
Ψαχνω ενα προγραμμα quick menu το λενε μαλλον υπαρχει σε καποιες ρομ που εβαλα ..ξερει καποιος πως ακριβος λεγετε και που μπορω να το βρω?

WebViRuS
29 Νοέ. 2007, 23:47
Η δικιά μας άποψη είναι ότι του helmi_c όλα τα λεφτά. αυτή βάλε και τέλος. στο λινκ του helmi έχει και οδηγίες ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ τι να κάνεις.

ορίστε ένα λίνκ που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ με τα αγγλικά
http://babelfish.altavista.com/

μην τα θες όλα στο πιάτο.

zaharakis
29 Νοέ. 2007, 23:51
Εδω και 2 μερες ειμαι μπροστα στο pc και διαβαζω και ψαχνω απλα επειδη μπορει να βρω κατι που να μην ειναι για το κινητο μου και του κανω ζημια γιαυτο ρωταω ...Το εχω πει πολλες φορες τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα και πολλα πραγματα που γραφουν δεν τα καταλαβαινω πληρως.

Φιλε zaharakis αν μπορεις να γραψεις ποια προγραματα χρησιμοποιεις στο καισερ σου ποια θεωρεις καλυτερα?
Ψαχνω ενα προγραμμα quick menu το λενε μαλλον υπαρχει σε καποιες ρομ που εβαλα ..ξερει καποιος πως ακριβος λεγετε και που μπορω να το βρω?

αυτο που λες ειναι μια εφαρμογη που πολλοι χρηστες στους xda παραπονιουνται για μεγαλη καταναλωση μπαταριας απο αυτο...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=340358

καθε φορουμ εχει ενα εργαλειο που λεγεται αναζητηση η search στα αγγλικα ;) αν το χρησιμοποιεις θα βρεις πολλα πραγματα που αλλιως δεν θα τα εβρισκες καθολου ευκολα...ειδικα σε τεραστια φορουμς οπως το myphone το ipmart η των xda ;)

Carpe_Diem
29 Νοέ. 2007, 23:52
Και οτι στο ιπμαρτ λεει OS only τι σημαινει ?

Τωρα ειδα την απαντηση σου φιλε. Ειλικρινα εβαλα στο search quick menu και δεν το εβγαλε...

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:02
Για το προγραμματακι που ειπα το εχει ο gulum στις ρομ του...εψαξα στο ipmart αλλα δεν το βρηκα...

Και οτι στο ιπμαρτ λεει OS only τι σημαινει ?

δεν μας βλεπω να την βγαζουμε καθαρη :rolleyes::rolleyes:

τι δουλεια εχουν οι ρομς στο ipmart? υπαρχουν και εκει καποια λινκς φυσικα,αλλα η πηγη ειναι στους xda....ολοι εκει διαβαζουμε,πειραματιζομαστε ,χαλαμε αλλα και μαθαινουμε παραλληλα..

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα ζητας τα λινκ...

αφου δεν τα ακολουθεις ;)

cretan
30 Νοέ. 2007, 00:06

Μάλλον αυτό εννοείς! Είναι πολύ καλό πρόγραμμα, ο zaxarakis δεν έχει άδικο, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις τα πάντα!

Carpe_Diem
30 Νοέ. 2007, 00:07
Για το προγραμματακι λεω οτι εψαξα στο ιπμαρτ και στο χδα ...

WebViRuS
30 Νοέ. 2007, 00:11
γιατί θεωρείτε ότι είναι καλό? αν έχεις πολλά να ανοίξεις γίνεται χαμός στην οθόνη σου. μετά τα γράμματα απο την μάνα τους είναι άσπρα και αν έχεις φωτεινό background στραβώθηκες.

ρε Δημητρό πόσο σου πέρνει να στήσεις όλα τα πράγματα που χρησιμοποιείς σε μία νέα ρομ? μήπως έχεις βρει εσύ κανα κόλπο :D γιατί δεν τον προλαβαίνω τον dutty. έχει πάρει φωτιά.

ακόμα βέβαια δεν έχει πετύχει την απόλυτη ρομ, αλλά στο θέμα σταθερότητας τουλάχιστον πάει πολύ καλά.

cretan
30 Νοέ. 2007, 00:15
Ακόμα και έτσι με ξεσκίζει στα κοψίματα. Είτε με την αρχική ανάλυση, είτε με resize σε 320*240. Μήπως φταίει η κάρτα μνήμης; :confused:

Τελευταία χρησιμοποιώ το core player και στα video settings έχω βάλει video output = raw framebuffer με πολύ καλύτερα αποτελέσματα απ'οτι με τον divx player. Γενικά η συσκευή λόγω έλλειψης καλών 3d drivers υποφέρει στο video playback

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:17
Μάλλον αυτό εννοείς! Είναι πολύ καλό πρόγραμμα, ο zaxarakis δεν έχει άδικο, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις τα πάντα!

Για το προγραμματακι λεω οτι εψαξα στο ιπμαρτ και στο χδα ...

εχω ηδη δωσει λινκ για το προγραμμα που λεει
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2129497#post2129497
αλλα δεν το ειδε ...και αυτο :O

Carpe_Diem
30 Νοέ. 2007, 00:20
Το ειδα φιλε ....αν δημιουργω προβλημα πειτε μου να μην ξαναγραψω στο φορουμ...

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:29
γιατί θεωρείτε ότι είναι καλό? αν έχεις πολλά να ανοίξεις γίνεται χαμός στην οθόνη σου. μετά τα γράμματα απο την μάνα τους είναι άσπρα και αν έχεις φωτεινό background στραβώθηκες.

ρε Δημητρό πόσο σου πέρνει να στήσεις όλα τα πράγματα που χρησιμοποιείς σε μία νέα ρομ? μήπως έχεις βρει εσύ κανα κόλπο :D γιατί δεν τον προλαβαίνω τον dutty. έχει πάρει φωτιά.

ακόμα βέβαια δεν έχει πετύχει την απόλυτη ρομ, αλλά στο θέμα σταθερότητας τουλάχιστον πάει πολύ καλά.

θοδωρη η κατασταση εχει γινει απελπιστικη με τον dutty...ολο

beta,beta release 1,2,3,4,5,608235t72459726728284756:blink:

ακομα και η final release του εχει γινει edit 2-3 φορες για να λυσει τα προβληματα της :lol::lol:....ο ανθρωπος για μενα εχει πολυ πλακα και δεν ασχολουμαι πλεον με τις ρομ του :O

εγω φιλε για να στησω το τηλ μετα απο καθε φλασαρισμα κομπλε με ολα τα προγραμματα,παιχνιδια,εφαρμογες,ρυθμισεις,tweaks θελω γεματο ενα 3ωρο.....μονο τις απαραιτητες επανεκκινησεις να βαλεις μετα απο καθε ρυθμιση,registry settings κλπ που απαιτουν restart ....φτανει....και υποψιν οτι θυμαμαι σχεδον ολους τους κωδικους μου απ εξω:blink:
αυτο το κανω μονο σε οποια ρομ μου δειχνει οτι αξιζει την προσοχη μου και τον χρονο μου μονο!!
κανω ενα καλο back up μολις τελειωσω και το σωνω μαζι με την αναλογη ρομ στο pc μου.
ετσι αν κατι δεν μου αρεσει στην επομενη που θα δοκιμασω ,φλασαρω παλι την πιο σταθερη και restore to backup της και ολα οκ...

παντως σας το ξαναλεω...

μεχρι στιγμης helmi_c (clean για μενα) ειναι απλα οτι καλυτερο...μην παιδευοσαστε τσαμπα αν ψαχνετε για το πιο καλο πακετο σταθεροτητας ταχυτητας αλλα και αξιοπιστιας σε ρομ.;)

απλα να ξερετε οτι οποια ρομ βγαινει την δοκιμαζω...οποτε για να αποφυγετε οποια ταλαιπωρια απλα περιμενετε και θα μαθετε απο 1ο χερι τι κανει ποια και ποσο καλα,αλλα και κατα ποσο αξιζει να αφιερωσετε τον πολυτιμο χρονο σας ωστε να την φλασαρετε στο pda σας ...

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:31
Το ειδα φιλε ....αν δημιουργω προβλημα πειτε μου να μην ξαναγραψω στο φορουμ...

ελπιζω να διαβασες το πμ μου :)

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:32
Τελευταία χρησιμοποιώ το core player και στα video settings έχω βάλει video output = raw framebuffer με πολύ καλύτερα αποτελέσματα απ'οτι με τον divx player. Γενικά η συσκευή λόγω έλλειψης καλών 3d drivers υποφέρει στο video playback

εχεις δοκιμασει τον Tcpmp player ?

WebViRuS
30 Νοέ. 2007, 00:36
μαθαίνει το παιδί μην τον μαλώνεις (για το dutty λέω)

NLS
30 Νοέ. 2007, 00:37
μα τι λες :)

ο tcpmp είναι ο πρόγονος του core player

τι σημαίνει tcpmp?

The Core Pocket Media Player

χεχεχε καλό ήταν αυτό

cretan
30 Νοέ. 2007, 00:39
εχεις δοκιμασει τον Tcpmp player ?

To έχω εγκαταστήσει αλλά προς το παρόν και αφού δεν έχω ακόμα προβλήματα με τον core player δεν το χρησιμοποιώ. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα, δεν μπορώ να δω το forum με τον opera μου βγάζει τη σελίδα με αλαμπουρνέζικα, άλλαξα την κωδικοσελίδα αλλά μάταια, ότι και αν δοκίμασα. Καμιά ιδέα;

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:41
μα τι λες :)

ο tcpmp είναι ο πρόγονος του core player

τι σημαίνει tcpmp?

The Core Pocket Media Player

χεχεχε καλό ήταν αυτό

:blink::blink::blink::worry::worry::X:lol::lol:

cretan
30 Νοέ. 2007, 00:42
Μ' αρέσει που είμαστε όλοι νυχτοπούλια! :D

NLS
To έχω εγκαταστήσει αλλά προς το παρόν και αφού δεν έχω ακόμα προβλήματα με τον core player δεν το χρησιμοποιώ.

α καλός είσαι και συ :)

προτείνω να βάλεις και τον player του picard

:lol::lol:

georgep800
Σχετικά νέος στα WM, τώρα τελευταία άρχισα να παρακολουθώ τι παίζει με τις cooked rom. Και απ' ότι βλέπω στους XDA υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω απο όλο αυτό. Αναρωτιέμαι όμως, καλά όλα αυτά που προσφέρουν, πόσο αξιόπιστα είναι; Αυτό το λέω με το εξής σκεπτικό. Απο την στιγμή που δεν είναι επίσημα όλα αυτά, και προέρχονται απο απλά μέλει, θα μπορούσαν να περιέχουν οτιδήποτε. Λίγο περίεργος να είναι κάποιος απο αυτούς, θα μπορούσε να γίνει πολύ κακός...:devil:

Όπως λέω και πιο πάνω δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, απλά μια μικρή παρατήρηση κάνω...:)

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:43
To έχω εγκαταστήσει αλλά προς το παρόν και αφού δεν έχω ακόμα προβλήματα με τον core player δεν το χρησιμοποιώ. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα, δεν μπορώ να δω το forum με τον opera μου βγάζει τη σελίδα με αλαμπουρνέζικα, άλλαξα την κωδικοσελίδα αλλά μάταια, ότι και αν δοκίμασα. Καμιά ιδέα;

μου φαινεται περιεργο μιας και εγω με τον οπερα εχω ποσταρει αρκετες φορες εδω μεσα :O

εχω την εκδοση v865 και δουλευει κανονικα οσες φορες εχω συνδεθει :)

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:45
Σχετικά νέος στα WM, τώρα τελευταία άρχισα να παρακολουθώ τι παίζει με τις cooked rom. Και απ' ότι βλέπω στους XDA υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω απο όλο αυτό. Αναρωτιέμαι όμως, καλά όλα αυτά που προσφέρουν, πόσο αξιόπιστα είναι; Αυτό το λέω με το εξής σκεπτικό. Απο την στιγμή που δεν είναι επίσημα όλα αυτά, και προέρχονται απο απλά μέλει, θα μπορούσαν να περιέχουν οτιδήποτε. Λίγο περίεργος να είναι κάποιος απο αυτούς, θα μπορούσε να γίνει πολύ κακός...:devil:

Όπως λέω και πιο πάνω δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, απλά μια μικρή παρατήρηση κάνω...:)

εχεις δικιο γιωργο αλλα μην ξεχνας πως οτι κανουμε και δοκιμαζουμε το κανουμε παντα ""με δικη μας ευθυνη "":)

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:45

ελα μαζεψου :lol:

αμεσως εσυ:rolleyes:

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 00:48
Μ' αρέσει που είμαστε όλοι νυχτοπούλια! :D

ειναι η ωρα που βγαινουν τα φαντασματα...

για μαγειρεματα και παρανομιες κατα της εγγυησης των τηλεφωνων μας μονο τετοιες ωρες μπορουμε να τα λεμε ανετα :lol:

cretan
30 Νοέ. 2007, 00:57
Άκυρο άκυρο, έμπαινα στο forum της NGI, στο myphone όλα δουλεύουν άψογα:dizzy: χα χα έιχα βάλει την version 2003, καλό το τζιν τόνικ αλλά βαράει!:shock:

cretan
30 Νοέ. 2007, 01:04

Γενικά μ'αρέσει να δοκιμάζω προγράμματα, μέχρι να κάνω την διά μου best of λίστα. Ψήνομαι και για ψήσιμο (cooked rom) αλλά δεν μ'αρέσει το γεγονός ότι για να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση (άν κάτι πάει στραβά και χρειαστώ την εγγύηση) , χρειάζεται ΄τοση μεγάλη διαδικασία.. Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω, αφού είναι τόσο εύκολο να φλασάρεις την ρομ για΄τι είναι τόσο δύσκολο να την επαναφέρεις; (ρητορική ερώτηση):what:

zap
30 Νοέ. 2007, 01:12
ουφ τώρα μόλις διάβασα όλο το thread :)

πολυ καλή δουλειά παιδιά τα info είναι απίστευτα, μου ανοίξατε τα μάτια

για πέιτε μου μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε το καϊζεράκι μας έτσι;

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=50666.0

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 01:17
Γενικά μ'αρέσει να δοκιμάζω προγράμματα, μέχρι να κάνω την διά μου best of λίστα. Ψήνομαι και για ψήσιμο (cooked rom) αλλά δεν μ'αρέσει το γεγονός ότι για να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση (άν κάτι πάει στραβά και χρειαστώ την εγγύηση) , χρειάζεται ΄τοση μεγάλη διαδικασία.. Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω, αφού είναι τόσο εύκολο να φλασάρεις την ρομ για΄τι είναι τόσο δύσκολο να την επαναφέρεις; (ρητορική ερώτηση):what:

για να φλασαρεις μια ρομ πλεον χρησιμοποιεις το kaiser-HardSPLv1 ωστε να ξεκλειδωσεις το τηλ σου για να δεχτει αλλη , μη official rom ;)
φυσικα ανα πασα στιγμη μπορεις να ξαναφλασαρεις την official original αρχικη ρομ που ειχε το τηλ μιας και υπαρχει διαθεσιμη και αυτη που αλλου....στους xda ;) αλλα το τηλ ειναι πλεον ξεκλειδωμενο,κατι που μπορει να το αναγνωρισει το σερβις με οτι αυτο σημαινει για το θεμα της εγγυησης...

λυση σε αυτο το θεμα εχουν δωσει καποια παιδια εκει
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568

και καλα ειναι να ριξετε και εκει μια ματια.:)

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 01:19
ουφ τώρα μόλις διάβασα όλο το thread :)

πολυ καλή δουλειά παιδιά τα info είναι απίστευτα, μου ανοίξατε τα μάτια

για πέιτε μου μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε το καϊζεράκι μας έτσι;

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=50666.0

wisbar advanced και wisbar desctop ειναι αυτα που βλεπεις φιλε μου.

πολυ καλα και τρομερα παραμετροποιησιμα εργαλεια που ομως γονατιζουν (ναι και το καιζερ....) αλλα και προκαλουν δυσλειτουργιες και κοληματα...;)

πριν ξεκινησεις να πειραματιστεις με κατι τετοιο κανε πρωτα ενα καλο backup και μετα δωστου να καταλαβει :)

zap
30 Νοέ. 2007, 01:29
παντα πιο γρήγορος κι απο τη σκιά σου φιλε Δημήτρη :)

είπες τις 2 λέξεις κλειδί για να μην το δοκιμάσω "δυσλειτουργιες και κοληματα" :D

πλάκα κάνω, μάλλον θα του ρίξω μια ματια όταν εχω χρόνο

cretan
30 Νοέ. 2007, 01:29
λυση σε αυτο το θεμα εχουν δωσει καποια παιδια εκει
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568

και καλα ειναι να ριξετε και εκει μια ματια.:)

Ναι φίλε zaxarakis το έχω δει και γι αυτό το λόγο (15 steps!!!:blink: είναι πάρα πολλά για μένα) δεν το τολμώ ακόμα! ίσως σε μερικούς μήνεσ αν έχει απλοποιηθεί η διαδικασία...

papg
30 Νοέ. 2007, 09:59
ειναι ελληνικο το τηλ σου η το εχεις παρει απο εξω??;)
είναι με αγγλικά ίσως γιαυτό.
(ολα οκ φόρτωσα αυτή που είχε)

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 12:16
είναι με αγγλικά ίσως γιαυτό.
(ολα οκ φόρτωσα αυτή που είχε)

ακριβως για αυτον τον λογο δεν το δεχεται ...ακομα και να το εχεις ξεκλειδωσει διαβαζει το id της συσκευης και αρνειται πεισματικα να εγκατασταθει :blink:

πως λεμε μουλαρωνει ??:lol::lol:

παντως μονο χασουρα σε ταχυτητα θα εχεις με τα ελληνικα μεσα απο την ACE...βαραινει πολυ το τηλ και ειναι κριμα να το κανεις,ειδικα αν δεν εχεις προβλημα με το αγγλικο interface στην συσκευη ;)

Carpe_Diem
30 Νοέ. 2007, 12:27
Θελω να παρω screen protectot αλλα δεν θελω να αφηνει κενα ποια ειναι τα καταλληλα και που μπορω να τα βρω? Στην ελλαδα παιζει τπτ?

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 12:37
Θελω να παρω screen protectot αλλα δεν θελω να αφηνει κενα ποια ειναι τα καταλληλα και που μπορω να τα βρω? Στην ελλαδα παιζει τπτ?

στην παγκοσμια αγορα

http://www.google.gr/search?hl=el&q=+htc+tytn+ii+screen+protector+ultra+clear&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+ Google&meta=

:)

η αναζητηση σε ελληνικους συνδεσμους

http://www.google.gr/search?hl=el&q=+htc+tytn+ii+screen+protector+ultra+clear&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=lr%3Dlang_el

οτι και να θες google is your friend :!:

Carpe_Diem
30 Νοέ. 2007, 12:41
Οταν ζηταω την γνωμη σας ρωταω για να απαντησουν ατομα που εχουν παρει και εχουν βαλει αν ειναι ετσι μπορω να βρω 100 διαφορετικα screen protector..

Να κανω και μια αλλη ερωτηση μπορουμε για παραδειγμα στην ρομ του helmi να αλλαξουμε ραδιο ?

zaharakis
30 Νοέ. 2007, 12:59
Οταν ζηταω την γνωμη σας ρωταω για να απαντησουν ατομα που εχουν παρει και εχουν βαλει αν ειναι ετσι μπορω να βρω 100 διαφορετικα screen protector..

Να κανω και μια αλλη ερωτηση μπορουμε για παραδειγμα στην ρομ του helmi να αλλαξουμε ραδιο ?

σε καθε ρομ μπορεις να αλλαξεις ραδιο :)

απλα μην βαλεις το τελευταιο 1.27.14.09 γιατι στα δικα μας δεν λειτουργουν οι ηχοι ;)

αυτα που τρεχουν τωρα ειναι τα
1.27.12.11
1.27.12.17

cretan
30 Νοέ. 2007, 13:06
Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με την νέα rom της ace; Με vista δεν τρέχει το setup θέλει xp, περιμένω για κάποιο fix από την ace.. :(

pentium_vi
30 Νοέ. 2007, 13:45
Χαίρομαι που υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει το TyTN II και μπορούμε να βρούμε λύσεις σε αρκετά από τα προβλήματά μας.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ακόμα το περιμένω το μηχάνημα αφού το κατάστημα της WIND που το παρήγγειλε ο πατέρας μου (δώρο για το πτυχίο) είναι κλειστό αυτό τον καιρό για ανακαίνιση και περιμένω σαν τρελός να ανοίξει για να το πάρω.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει Ελληνικό Language Pack της Microsoft που να μπορεί να εγκατασταθεί πάνω από την original έκδοση των WM6 αφού το μόνο που έχω βρει είναι localized emulator images.

eleco
30 Νοέ. 2007, 13:55
Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με την νέα rom της ace; Με vista δεν τρέχει το setup θέλει xp, περιμένω για κάποιο fix από την ace.. :(
Το πρόβλημα υπάρχει στους φορητούς με Vista. Στα επιτραπέζια συστήματα με Vista είναι οκ.

highway
30 Νοέ. 2007, 13:56
Δημήτρη, μιας και στήνεις και ξαναστήνεις roms και χρειάζεσαι κανένα 3ωρο για στήσιμο του ppc μετά, μπορείς να δοκιμάσεις το Sprite Backup το οποίο λέει ότι μπορεί να κάνει κανονικό restore ακόμα και μετά από upgrade σε νέα rom

Οπως λέει:
Unique Device Upgrade Mode - Restore to a replacement device or after a ROM Upgrade

Και επειδή ξέρω ότι είσαι ψείρας :p:p:p για να δεις ότι είναι οκ και δεν χάνεις σε ταχύτητα επειδή κάνει restore και δεν είναι νέα καθαρή εγκατάσταση, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή, μετά από flasharisma ίδιας rom μια φορά να κάνεις restore και μια φορά νέα εγκατάσταση προγραμμάτων και να συγκρίνεις ταχύτητα/προβλήματα

30 Νοέ. 2007, 19:05
Μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι με τα πακετα του HTC TyTN ΙΙ που κυκλοφορουν? Στα μαγαζια εδω βλεπω κυκλωφορει γυρο στα 800ευρο. τι περιλαμβανει μεσα το πακετο ? Ειναι το ιδιο με το πακετο του expansys(εκτος οτι ειναι αγγλικη εκδοση το οποιο δεν με ενοχλει)? Στο expansys oi τιμες ειναι λιγο μπερδεμενες. σκετο πακετο εχει 650 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=154149 αλλα το ιδιο εχει και το πακετο με το car kit. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=155840. Ti πεζει εκει; Κατι ακομα, με λογισμηκο gps τι γινετε; απο το expansys exei χαρτες για ελλαδα; το πακετο στην ελλαδα?

cretan
30 Νοέ. 2007, 22:41
Το πρόβλημα υπάρχει στους φορητούς με Vista. Στα επιτραπέζια συστήματα με Vista είναι οκ.

Τότε μάλλον έγω έχω τον πρώτο φορητό σταθερό!:D Πλάκα κάνω, για έναν ανεξήγητο λόγο αρνείται να τρέξει το update, κατάφερα βέβαια να αποσθμπιέσω τα αρχεία αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω..Είδατε καμια διαφορά με την αναβάθμιση; αξιζει;

Hyde
1 Δεκ. 2007, 05:13
???????????????????????????????????????????????????????????? ???
Πως γίνεται αυτό; :confused:

Έχεις δίκαιο ο zaharakis έκανε μεγάλο λάθος που θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτό. (@zaharaki νομίζω ήρθε η ώρα να αυτοκτονήσεις)

Λοιπόν το σωστό είναι αυτό:
http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=1697332

Και ο καλύτερος φίλος σου δεν είναι το Google αλλά αυτός εδώ (http://www.myphone.gr/forum/search.php?)

:lol:

zaharakis
1 Δεκ. 2007, 10:20
Δημήτρη, μιας και στήνεις και ξαναστήνεις roms και χρειάζεσαι κανένα 3ωρο για στήσιμο του ppc μετά, μπορείς να δοκιμάσεις το Sprite Backup το οποίο λέει ότι μπορεί να κάνει κανονικό restore ακόμα και μετά από upgrade σε νέα rom

Οπως λέει:
Unique Device Upgrade Mode - Restore to a replacement device or after a ROM Upgrade

Και επειδή ξέρω ότι είσαι ψείρας :p:p:p για να δεις ότι είναι οκ και δεν χάνεις σε ταχύτητα επειδή κάνει restore και δεν είναι νέα καθαρή εγκατάσταση, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή, μετά από flasharisma ίδιας rom μια φορά να κάνεις restore και μια φορά νέα εγκατάσταση προγραμμάτων και να συγκρίνεις ταχύτητα/προβλήματα

το sprite backup μπορει να το λεει,αλλα δεν ειναι και οτι πιο ασφαλες να κανεις restore μιας ρομ επανω σε μια αλλη διαφορετικη....
ειλικρινα δεν το εχω καν δοκιμασει...και δεν θα ηθελα...:)
δεν θελω να σκεπτομαι το αποτελεσμα restore ενος λειτουργικου πανω σε αλλο :cry:
προτιμω την ταλαιπωρια του στησιματος απο την αρχη παρα τις οποιες δυσλειτουργιες που θα υπαρξουν μετα(αυτο ειναι σιγουρο !!!);)

NLS
1 Δεκ. 2007, 12:06
εγώ θα έλεγα ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, να μην το φοβάσαι

είναι σχετικά απλό, registry entries που ΔΕΝ ανήκουν σε installed προγράμματα (πράγμα που φαίνεται από τα .unload τους), δεν τις κάνει restore :)

εγώ έτσι θα το έφτιαχνα δηλαδή

zaharakis
1 Δεκ. 2007, 13:32
εγώ θα έλεγα ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, να μην το φοβάσαι

είναι σχετικά απλό, registry entries που ΔΕΝ ανήκουν σε installed προγράμματα (πράγμα που φαίνεται από τα .unload τους), δεν τις κάνει restore :)

εγώ έτσι θα το έφτιαχνα δηλαδή

αρκετα πειραματα κανω καθημερινα ;) :lol::lol:

costas2by4AIO
1 Δεκ. 2007, 13:54
Ε, λοιπόν το αγόρασα. Φοβερό.
Πάρα πολύ καλό.
Απορία βλαξ.
Η γραφίδα δεν λειτουργεί !!!
Μπορεί κάποιος κύριος να μου πι τι να κάνω ? (δοκίμασα και την 2η, αλλά τα ίδια).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Carpe_Diem
1 Δεκ. 2007, 14:00
Υπαρχει καποιο προγραμμα που να σου δινει την δυνατοτητα να κανεις αλλαγες στην καρτα sim...για παραδειγμα να αντιγραφεις επαφες απο το κινητο ?

zaharakis
1 Δεκ. 2007, 14:16
Πάρα πολύ καλό.
Απορία βλαξ.
Μπορεί κάποιος κύριος να μου πι τι να κάνω ? (δοκίμασα και την 2η, αλλά τα ίδια).

τι ενοεις η γραφιδα δεν λειτουργει??:blink::blink:

πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/οθονη και κανε παλι απο την αρχη την αντιστοιχιση οθονης (που εκανες μολις ανοιξες το κινητο σου για 1η φορα) αλλα αυτη την φορα προσπαθησε να πατας ακριβως στο κεντρο του σταυρου ;)

WebViRuS
1 Δεκ. 2007, 14:23
Πάρα πολύ καλό.
Απορία βλαξ.

χαχα κώστα να είσαι καλά ρε συ φίλε :D γελούσα επί 10 λεπτά συνεχόμενα.

όταν λέμε ότι είναι touch screen δεν εννοούμε ότι η οθόνη λειτουργεί μόνο με το στυλό αλλά και με το δάχτυλο. μάλλον είναι το πρώτο σου pda (καλωρίζικο) και 100% έχεις κάνει λάθος το σετάρισμα με το screen alignment στην αρχή που άνοιξες το κινητό. Ο οδηγός που είχε ένα σταυρό δηλαδή και σου έλεγε με το στυλό να σημαδέψεις στα σημεία που έδειχνε.

costas2by4AIO
1 Δεκ. 2007, 14:35
Καλοί μου φίλοι WebViRuS και zaharakis, σας χιλιοευχαριστώ.
Να 'στε καλά.

Carpe_Diem
1 Δεκ. 2007, 14:46
Γνωριζει καποιος για το προγραμμα που ψαχνω?

zaharakis
1 Δεκ. 2007, 15:06
Καλοί μου φίλοι WebViRuS και zaharakis, σας χιλιοευχαριστώ.
Να 'στε καλά.

καλοριζικο λοιπον τωρα, μιας και εισαι ετοιμος πλεον να ασχοληθεις μαζι του :lol::lol:

Carpe_Diem
1 Δεκ. 2007, 15:44
Ασχετο...Φιλε costas2by4AIO εχεις καμια σχεση με Αιολικο??

Ζaharakis γνωριζεισ καποιο τετοιο προγραμματακι?

zaharakis
1 Δεκ. 2007, 16:22

Ζaharakis γνωριζεισ καποιο τετοιο προγραμματακι?

για να μην σου εχει απαντησει ηδη κανεις παει να πει οτι δεν ξερει κανεις ;)

δεν ειναι αναγκη να επαναλαμβανεις την ιδια ερωτηση (3 φορες μεχρι στιγμης :O)

edit ριξε μια ματια εκει να παρεις μια εικονα του τι γινεται :O

http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=1698067

athadef21
1 Δεκ. 2007, 19:22
Το πρόβλημα υπάρχει στους φορητούς με Vista. Στα επιτραπέζια συστήματα με Vista είναι οκ. ??? Γιατί αυτό; δέν λέω πως δέν είναι έτσι απλά αναρωτιέμαι γιατί να είναι έτσι;

tomgr
1 Δεκ. 2007, 21:47
Υπαρχει καποιο προγραμμα που να σου δινει την δυνατοτητα να κανεις αλλαγες στην καρτα sim...για παραδειγμα να αντιγραφεις επαφες απο το κινητο ?

To πρόγραμμα που έχει το Kaiser το sim manager δεν κάνει αυτό που θές?

highway
2 Δεκ. 2007, 12:54
το sprite backup μπορει να το λεει,αλλα δεν ειναι και οτι πιο ασφαλες να κανεις restore μιας ρομ επανω σε μια αλλη διαφορετικη....
δεν θελω να σκεπτομαι το αποτελεσμα restore ενος λειτουργικου πανω σε αλλο :cry:
προτιμω την ταλαιπωρια του στησιματος απο την αρχη παρα τις οποιες δυσλειτουργιες που θα υπαρξουν μετα(αυτο ειναι σιγουρο !!!);)

Δεν θα σου κάνει restore την rom. Μόνο τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις (regisrty) ημερολόγιο, contacts κλπ.
Λογικά θα πάει μια χαρά.

Δημήτρη, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Τοσα flashing που κάνεις, θα ξοδέψεις κυριολεκτικά 10 λεπτά παραπάνω και μπορεί να γλυτώσεις 3 ώρες (και μάλιστα πολλές φορές). Και αν κάτι δεν σου αρέσει μετά το restore απλά κάνεις hard reset και έχεις την νέα rom καθαρή και στήνεις το ppc με τον παραδοσιακό τρόπο :)

costas2by4AIO
2 Δεκ. 2007, 20:28

Ω, μα ναι !

zaharakis
2 Δεκ. 2007, 21:00
Δεν θα σου κάνει restore την rom. Μόνο τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις (regisrty) ημερολόγιο, contacts κλπ.
Λογικά θα πάει μια χαρά.

Δημήτρη, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Τοσα flashing που κάνεις, θα ξοδέψεις κυριολεκτικά 10 λεπτά παραπάνω και μπορεί να γλυτώσεις 3 ώρες (και μάλιστα πολλές φορές). Και αν κάτι δεν σου αρέσει μετά το restore απλά κάνεις hard reset και έχεις την νέα rom καθαρή και στήνεις το ppc με τον παραδοσιακό τρόπο :)

κατσε να βγει καμια ρομ της προκοπης και θα ο δοκιμασω αντε τι να σας κανω :D

αντε γιατι παιδευονται να περασουν τον helmi και ουτε καν τον εχουν φτασει ακομη :p

WebViRuS
2 Δεκ. 2007, 21:48
καλά ο dutty έχει ξεφύγει εντελώς όμως. ο helmi έβγαλε μια ρομ για το καιζερ και ήταν οκ, αυτός έχει βγάλει τουλάχιστον 10 και ακόμα στις δοκιμές είναι.

FOTANAG
2 Δεκ. 2007, 22:02

Το δοκίμασα για να περάσω την ρομ του dutty αλλά την πάτησα τρελά κολλήματα το έστησα πάλι από την αρχή

tranaee
3 Δεκ. 2007, 01:57
Μερικές ερωτησούλες:

1. Κάποιος από σας το χρησιμοποιεί με Α2DP με stereo BT?
Μιας και δεν έχει στάνταρ 3.5mm audio-jack θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν καθημερινό music phone και το στερεο ΒΤ είναι καλή λύση.
Θυμάμαι στο thread του tytn διάβαζα πως κόμπιαζε λιγάκι. Τι γίνεται τώρα?

2. Όσον αφορά το wi-fi..
Κάθε φορά που θα μπαίνω σπίτι θα πρέπει να εισάγω το pwd ή θα το θυμάται? Τι γίνεται με τα free hotspots? Τα εντοπίζει και συνδέεται αυτόματα ή θα πρέπει κάθε φορά να κάνω manual search και σύνδεση?

3. Για το touch-flo.. Στο tytnII το image gallery παρουσιάζεται σαν του touch-cruise ή όχι. Πού σταματάει το touch-flo1 και συνεχίζει το flo2?

Sorry για τις ίσως newbie ερωτήσεις αλλά θέλω να το πάρω και είναι σημαντικές για μένα..

nobleman
3 Δεκ. 2007, 02:37
Μια και δεν πρόλαβε άλλος και είμαι κι εγώ νιούμπι, θα σου απαντήσω αλλά όχι σ' όλα:

1. ΔΞ/ΔΑ

2. Το θυμάται το pwd. Τα free τα βρίσκει μόνο του...!

3. ΔΞ/ΔΑ

aris_21
3 Δεκ. 2007, 09:02
Μερικές ερωτησούλες:

Μιας και δεν έχει στάνταρ 3.5mm audio-jack θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν καθημερινό music phone και το στερεο ΒΤ είναι καλή λύση.

2. Όσον αφορά το wi-fi..
Κάθε φορά που θα μπαίνω σπίτι θα πρέπει να εισάγω το pwd ή θα το θυμάται? Τι γίνεται με τα free hotspots? Τα εντοπίζει και συνδέεται αυτόματα ή θα πρέπει κάθε φορά να κάνω manual search και σύνδεση?

3. Για το touch-flo.. Στο tytnII το image gallery παρουσιάζεται σαν του touch-cruise ή όχι. Πού σταματάει το touch-flo1 και συνεχίζει το flo2?

Sorry για τις ίσως newbie ερωτήσεις αλλά θέλω να το πάρω και είναι σημαντικές για μένα..

1.το εχω δοκιμασει.δεν ειναι οτι καλυτερο σε ενα τετοιο
τηλ.να το εχεις ως music phone.

2.οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω.:)

3.οχι δεν τις παρουσιαζει ετσι τις foto και ουτε μπορεις να κανεις
zoom οπως με το cruise.:O

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 09:45
καλά ο dutty έχει ξεφύγει εντελώς όμως. ο helmi έβγαλε μια ρομ για το καιζερ και ήταν οκ, αυτός έχει βγάλει τουλάχιστον 10 και ακόμα στις δοκιμές είναι.

αφου στο εχω ξαναπει..ο ανθρωπος ειναι για γελια!!ολο test,beta,filal BETA release,final beta released fixed :lol: ειναι....μια της προκοπης δεν εχει βγαλει ακομη....για ποιο λογο να ασχολουμαι με τις ρομ του??χαμενος χρονος ειναι πια...:mad:

Το δοκίμασα για να περάσω την ρομ του dutty αλλά την πάτησα τρελά κολλήματα το έστησα πάλι από την αρχή

ηρθες στην καταλληλη στιγμη φο :)

Μερικές ερωτησούλες:

2. Όσον αφορά το wi-fi..

1.δουλευει τελεια και για αυτο παραγγειλα την 8giga καρτα για να βαλω mp3s μεσα αλλα και την μεγαλη μπαταρια(2700 mA ) για να αντεχει να παιζει πολλες ωρες!!ειδικα με τον audio manager της htc to θεμα music player ειναι πλεον διασκεδαση!

χρησιμοποιω αυτο
i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) (http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail)

και εχω και ραδιο παραλληλα !!!
η μουσικη ακροαση ειναι παρα πολυ δυνατη και ολοκαθαρη!!και εχω πολυ περιεργη σχεση με την μουσικη αλλα και πολυ καλο μουσικο αυτι.(δεν αντεχω τα κλαπατσιμπανα και τις παραμορφωσεις!!!:mad:)

2.δεν χρειαζεται να το κανεις συνεχως.μια που το εβαλες το wepkey και τελος;)

3.με το καινουριο htc almpum (κοιταξτε xdas ) επιτρεπεται και το zoom,rotate αλλα και αναγνωση αρχειων φωτο απο την memory card ;)

1.το εχω δοκιμασει.δεν ειναι οτι καλυτερο σε ενα τετοιο
τηλ.να το εχεις ως music phone.

2.οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω.:)

3.οχι δεν τις παρουσιαζει ετσι τις foto και ουτε μπορεις να κανεις
zoom οπως με το cruise.:O

αρη διαβασε λιγο αυτα που γραφω ;) εχουν αλλαξει πολυ προς το καλυτερο τα πραγματα σε σχεση με τον τιτανα :)

roker
3 Δεκ. 2007, 11:17
Αυτη την μπαταρια με τι την στελνουν με γαιδουρι 15 μερες εχουν περασει μου φαινεται απο παραδοση το forless ειναι για τα μπαζα.

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 11:31
Αυτη την μπαταρια με τι την στελνουν με γαιδουρι 15 μερες εχουν περασει μου φαινεται απο παραδοση το forless ειναι για τα μπαζα.

εγω την εχω παραγγειλει μαζι με διπλο φορτιστη και επιτραπεζια βαση αλλα δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτη την βαση και περιμενα να την εχουν για να σταλουν μαζι μην χρεωνομαι διπλα μεταφορικα.

εχει 5 μερες παντως που με ενημερωσαν οτι εφυγε η παραγγελια μου...τωρα απο που και με τι θα ερθει....:Oη νεκροψια θα δειξει :lol:

roker
3 Δεκ. 2007, 11:50
Eγω μονο μπαταρια και εχει φυγει εδω και 11 μερες .

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 11:57
Eγω μονο μπαταρια και εχει φυγει εδω και 11 μερες .

:blink::blink:

με πεθανες τωρα :(:(

drdino
3 Δεκ. 2007, 11:58
Από πού έρχονται τα καλούδια σας;

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 12:01
Από πού έρχονται τα καλούδια σας;

εμενα απο εδω

Gps for less - HTC TyTN II usb desktop cradle + extended battery - HTC TyTN II accessories - Pda accessories - HTC TyTN II exten (http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=11663)

αυτο ακριβως το πακετο εχω παραγγειλει :)

drdino
3 Δεκ. 2007, 12:07
Αγγλία είναι; 11 μέρες είναι αρκετούτσικες μάλλον... Με τι τρόπο στέλνονται;

roker
3 Δεκ. 2007, 12:14
http://www.gpsforless.co.uk/

Carpe_Diem
3 Δεκ. 2007, 12:43
Φιλε zaharakis σου εχω στειλει καποια pm αν μπορεις απαντησε..

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 12:49
Φιλε zaharakis σου εχω στειλει καποια pm αν μπορεις απαντησε..

γιατι λες να μην σου απανταω??

εισαι ο μονος που δεν εχω απαντησει σε ολα τα πμ σου :O

γιατι δεν πιστευω να εχεις παραπονο...:O

απλα το εχεις παρακανει φιλε μου....και η τεμπελια μου την δινει ασχημα....

Carpe_Diem
3 Δεκ. 2007, 12:57
Οχι φιλε μου δεν εχω παραπονο με εχεις βοηθησει παρα πολυ ολο αυτο τον καιρο που ειμαι στο forum.
Οι ερωτησεις που σου κανω σ αυτα που εχω στειλει δεν ειναι νομιζω οτι ειναι θεμα τεμπελιας απλα ρωταω εσενα γιατι εχεις παρα πολυ πειρα..

Και συγνωμη για το οff topic.

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 13:05
Οχι φιλε μου δεν εχω παραπονο με εχεις βοηθησει παρα πολυ ολο αυτο τον καιρο που ειμαι στο forum.
Οι ερωτησεις που σου κανω σ αυτα που εχω στειλει δεν ειναι νομιζω οτι ειναι θεμα τεμπελιας απλα ρωταω εσενα γιατι εχεις παρα πολυ πειρα..

Και συγνωμη για το οff topic.

στα ειπα πολυ φιλικα μεσω πμ γιατι δεν ειναι σωστο να κανουμε χαρακτηρισμους online και δημοσια.
αλλα εσυ μαλλον ηθελες να τα ακουσεις και δημοσια?δεν ξερω φιλε μου τι να πω...

εχω τα πμ σου ολα...(η καλυτερα τα περισσοτερα,μιας και δεν ειναι και λιγα..)
κοιτα τα και εσυ αν ....δεν βαριεσαι :O
αν και (απο οτι βλεπω πλεον) δεν νομιζω να σε απασχολησει και πολυ το θεμα...την δουλιτσα σου να κανεις και δεν βαριεσαι ...

ισως για πολλους ακουστω σκληρος ...αλλα οσοι δεν με ξερετε μην βιαστειτε να με κατακρινετε...δεν φανταζεστε για τι μιλαω...ειναι ειδικη περιπτωση ο φιλος μας...

drdino
3 Δεκ. 2007, 13:36
Ξαφνικά το S2U2 σταμάτησε να κλειδώνει μόνο του και να σβήνει την οθόνη.:confused:

athanaso77
3 Δεκ. 2007, 13:37
...δεν φανταζεστε για τι μιλαω...

Fantazomaste... fantazomaste... :wacko: ;)

georgep800
3 Δεκ. 2007, 13:44
ισως για πολλους ακουστω σκληρος ...αλλα οσοι δεν με ξερετε μην βιαστειτε να με κατακρινετε...δεν φανταζεστε για τι μιλαω...ειναι ειδικη περιπτωση ο φιλος μας...

Αφού δεν σου ζήτησε ακόμα να πας απο το σπίτι του και να του περάσεις εσύ την ROM...:lol:

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 14:04
Ξαφνικά το S2U2 σταμάτησε να κλειδώνει μόνο του και να σβήνει την οθόνη.:confused:

δεν εγινε ξαφνικα :lol::lol:

στα settings του εχεις ενεργοποιησει στο others/turn on DPAD :)

και εγω το εκανα :lol::lol::lol:

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 14:07
Αφού δεν σου ζήτησε ακόμα να πας απο το σπίτι του και να του περάσεις εσύ την ROM...:lol:

γιωργο δεν θα ειναι ουτε ο 1ος αλλα ουτε και ο τελευταιος που θα εκανα κατι τετοιο :)

το εχω κανει πολλες φορες (φυσικα χωρις καμια χρεωση) αλλα το εκανα για ανθρωπους που μου εδειξαν οτι πραγματικα το ειχαν αναγκη....και ηταν ολοι τους κυριοι!! και χαλαλι τους ειλικρινα...

δεν θα ειχα προβλημα να ερθει ακομη και στο σπιτι μου να το κανω...και ο καφες δικος μου παντα...

αλλα....

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 14:09

μολις παρελαβα :D:D

το μονο αρνητικο ειναι οτι με την μεγαλη μπαταρια δεν κουμπωνει στην 2πλη βαση που πηρα.....το τηλ :lol:

drdino
3 Δεκ. 2007, 14:10
δεν εγινε ξαφνικα :lol::lol:

στα settings του εχεις ενεργοποιησει στο others/turn on DPAD :)

και εγω το εκανα :lol::lol::lol:

Απενεργοποιημένο είναι. :confused: Ο μόνος τρόπος να το κάνω να δουλέψει είναι να βάλω να σβήνει η οθόνη μετά από 1 λεπτό από τα settings της συσκευής, αλλά τότε φυσικά δεν δουλεύει το s2u2 όπως θέλω (δηλ. να σβήνει σε 5 δεύτερα). :worry:

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 14:14
Απενεργοποιημένο είναι. :confused: Ο μόνος τρόπος να το κάνω να δουλέψει είναι να βάλω να σβήνει η οθόνη μετά από 1 λεπτό από τα settings της συσκευής, αλλά τότε φυσικά δεν δουλεύει το s2u2 όπως θέλω (δηλ. να σβήνει σε 5 δεύτερα). :worry:

ωπ :blink:

κατι αλλο ειναι τοτε :O

κατσε να το κοιταξω λιγο στο δικο μου και σου λεω αν βρω τπτ...

αν δεν βαριεσαι δωσε λιγο τις ρυθμισεις που εχεις βαλει στο δικο σου ;)

drdino
3 Δεκ. 2007, 14:20
ωπ :blink:

κατι αλλο ειναι τοτε :O
κατσε να το κοιταξω λιγο στο δικο μου και σου λεω αν βρω τπτ...
αν δεν βαριεσαι δωσε λιγο τις ρυθμισεις που εχεις βαλει στο δικο σου ;)

start on wake up ON

On battery Power
start on backlight off ON
Power off in 5sec
but blank screen only OFF
Blank screen on Talk OFF
On External Power
Power off in 5sec
Blank screen on Talk OFF
Information
Date Format option1
Time format option 1
Show alarm OFF
Show appointment OFF
Alarm?appointment TIme format option1
show task count OFF
Turn On DPAD OFF
Caller ID OFF
Slide to Answer OFF
Don't Suspend power OFF
Safe mode OFF

:worry:

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 14:27
start on wake up ON

On battery Power
Power off in 5sec
Blank screen on Talk OFF
On External Power
start on backlight off ON(καντο off)
Power off in 5sec(καντο 15)
Blank screen on Talk OFF
Information
Date Format option1
Time format option 1
Show alarm OFF
Show appointment OFF
Alarm?appointment TIme format option1
show task count OFF
Turn On DPAD OFF
Caller ID OFF
Slide to Answer OFF
Don't Suspend power OFF
Safe mode OFF

:worry:

αλλαξε τις τονισμενες ρυθμισεις και επανεκκινηση. και πες μου τι εκανες :)

drdino
3 Δεκ. 2007, 14:33
Τα ίδια πάλι. Δεν κλειδώνει ούτε σβήνει. Του έκανα και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και τίποτα.:worry:

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 14:41
Τα ίδια πάλι. Δεν κλειδώνει ούτε σβήνει. Του έκανα και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και τίποτα.:worry:

μετα απο καθε απεγκατασταση προγραμματος να καθαριζετε την registry χειροκινητα μεσω resco file explorer.(καντε αναζητηση του ονοματος του προγραμματος που βγαλατε και σβηστε οτι κλειδια εχουν μεινει )μενουν πολλα μεσα και πολλες φορες πραγματα που ειτε βγαλεις και ξαναβαλεις το προγραμμα ...δεν χανονται οι ρυθμισεις..

ειδικα σε προγραμματα που εγκαθιστανται στην κυρια μνημη του τηλ,μενουν και αρχεια εγκαταστασης (φακελλοι ,κλπ) στα my documents αλλα και στον documents and settings.

κοιταξε τα αυτα αφου του κανεις απεγκατασταση ....σβηστα ολα,κανε ενα καλο clean μεσω memmaid,sktools η οποιο αναλογο προγραμμα εχεις για αυτην την δουλεια,επανεκινηση και μετα παλι εγκατασταση :)

drdino
3 Δεκ. 2007, 14:54
Τα έκανα όλα αυτά και πάλι τίποτα.:blink::blink::blink:

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 14:59
Τα έκανα όλα αυτά και πάλι τίποτα.:blink::blink::blink:

δεν ειναι λογικο...εκτος κι αν δεν εχουμε την ιδια εκδοση ...την 086 εχω.
εκτος αν στην κανει κανα αλλο προγραμμα η καποια ρυθμιση που δεν συμβαδιζουν με το s2u2 ;)

κοιτα τις ρυθμισεις της οθονης του τηλεφωνου στο power save ,και τσεκαρε τι εχεις κανει εκει που δεν ταιριαζει με αυτα που ζητας να κανει το s2u2;)

drdino
3 Δεκ. 2007, 15:01
Το περίεργο είναι ότι χτες το βράδυ δούλευε μια χαρά, και σήμερα όταν το άνοιξα δεν έπαιζε η συγκεκριμένη λειτουργία. Δεν άλλαξε κάποια ρύθμιση δλδ, εκτός αν υπνοβατώ...:lol:

Θα το παλέψω λίγο και θα ενημερώσω αναλόγως... :)

WebViRuS
3 Δεκ. 2007, 15:30
εγώ άνοιξα ένα απόγευμα την μνήμη μου και ήταν άδεια :D και εσύ παραπονιέσε για ένα προγραμματάκι?

Δημήτρη αν φτιάχνεις cappuccino θα έρθω και εγώ να βάλουμε κάτω τις ρομ μας :P

NUTSIS
3 Δεκ. 2007, 15:33
Πρωτο post sto φορουμ αν και το διαβασα ολο.
Και λοιπον;;
Λοιπον ..... μου το κλεψανε!!
Μπορω να δω τιποτα απο το gps;;
Μπορω να κανω τιποτα;
Η να το χωνεψω;;;

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 15:36
Μπορω να κανω τιποτα;
Η να το χωνεψω;;;

οχι ρε φιλε....:(

αυτο κι αν ειναι πικρα!!!!:(

φιλε μου μονο απο θεμα τυχης μπορεις να το ξαναβρεις....μεσω ΙΜΕΙ ενημερωσε την ACE μηπως και ποτε χρειαστει κανα service ο απαραδεκτος που στο πηρε και τον πιασουν ετσι...αλλα δυσκολο κλεμενο τηλ να το παει καποιος σε επισημο σερβις....:O

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 15:37
εγώ άνοιξα ένα απόγευμα την μνήμη μου και ήταν άδεια :D και εσύ παραπονιέσε για ένα προγραμματάκι?

το δικο μου ειναι σιγουρα πιο μεγαλο και πιο βαρυ απο το δικο σου :rolleyes::rolleyes:

με την μεγαλη μπαταρια :lol::lol::lol:

WebViRuS
3 Δεκ. 2007, 15:51
το δικό μου είναι πιο ελαφρύ και ελαστικό. ( για το καιζερ μιλάμε ε?)

nutsi λυπάμαι ρε συ. αλλά οι πιθανότητες να το βρείς είναι όσες και το να κερδίσεις το τζόκερ.

Carpe_Diem
3 Δεκ. 2007, 17:11
Εκανα εγκατασταση το flash lite 2.1 και το flash theme player 3 και τωρα στην οθονη today μου βγαζει αυτο...

WebViRuS
3 Δεκ. 2007, 17:59
εγώ έχω άλλη ερώτηση. μπαίνω να δω κάτι βίντεο στο youtube με τον opera, γιατί μου λέει ότι χρειάζομαι το τελευταίο flash player? δεν το έχω?

tranaee
3 Δεκ. 2007, 18:00
3.με το καινουριο htc almpum (κοιταξτε xdas ) επιτρεπεται και το zoom,rotate αλλα και αναγνωση αρχειων φωτο απο την memory card ;)

Φίλε zaharakis ευχαριστώ για την υποστήριξη..
Όσον αφορά το htc album πρόκειται για αυτό το link; για ένα απλά freeware πρόγραμμα; http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-htc-album.html
Κατεβάστε, εγκαταστήστε, τελειώσατε;
Windows Mobile έρχομαιιιιιι...:)

WebViRuS
3 Δεκ. 2007, 18:07
tranaee ορίστε...
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5436&sid=c38318ef02f06e5aa08ebee0fb925a2e

tranaee
3 Δεκ. 2007, 18:24
tranaee ορίστε...
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5436&sid=c38318ef02f06e5aa08ebee0fb925a2e

Thanx WebViRuS..:)

georgep800
3 Δεκ. 2007, 18:39
γιωργο δεν θα ειναι ουτε ο 1ος αλλα ουτε και ο τελευταιος που θα εκανα κατι τετοιο :)

το εχω κανει πολλες φορες (φυσικα χωρις καμια χρεωση) αλλα το εκανα για ανθρωπους που μου εδειξαν οτι πραγματικα το ειχαν αναγκη....και ηταν ολοι τους κυριοι!! και χαλαλι τους ειλικρινα...

δεν θα ειχα προβλημα να ερθει ακομη και στο σπιτι μου να το κανω...και ο καφες δικος μου παντα...

αλλα....

Να μην ήσουνα ρε Δημήτρη καμιά ψηλή ξανθιά...:D

Πέρα απο την πλάκα πάντως, καταλαβαίνω απόλυτα την λογική σου!;)

roker
3 Δεκ. 2007, 18:55
Τζιφος τα screen protector brando για το ppc μας ενω καθονται μια χαρα το stylus δεν παιζει δεν ειναι λογικο αλλα ετσι ειναι.

athadef21
3 Δεκ. 2007, 19:00
μολις παρελαβα :D:D

το μονο αρνητικο ειναι οτι με την μεγαλη μπαταρια δεν κουμπωνει στην 2πλη βαση που πηρα.....το τηλ :lol: Aντε μέγια. Και πες μας ποσο παραπάνω πραγματική αυτονομία κερδίζεις.

Carpe_Diem
3 Δεκ. 2007, 19:02
Εγκατεστησα το HTC Album κοιταξτε πως τα εμφανιζει στην αναζητηση
Γιατι?

drdino
3 Δεκ. 2007, 19:04

Όχι ρε γμτ... :mad::mad::mad::(:(:(

Αν ήμασταν ευρώπη, θα μπορούσες να ενημερώσεις τα δίκτυα για το ΙΜΕΙ της συσκευής, και τα υπόλοιπα θα τα αναλάμβαναν αυτοί. Εδώ στην μπανανία όμως τέτοιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πελάτη (που δεν έχουν άμεσο κέρδος) δεν έχουν ενεργοποιηθεί. :(:rolleyes:

georgep800
3 Δεκ. 2007, 19:28
Τζιφος τα screen protector brando για το ppc μας ενω καθονται μια χαρα το stylus δεν παιζει δεν ειναι λογικο αλλα ετσι ειναι.

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Εννοείς ότι η κύλιση της γραφίδας δεν είναι ομαλή; Σαν να "κολλάει" στην οθόνη;

roker
3 Δεκ. 2007, 20:47
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Εννοείς ότι η κύλιση της γραφίδας δεν είναι ομαλή; Σαν να "κολλάει" στην οθόνη;

Το screen της brando δεν εχει το περιθωριο που εχει της htc και εαν δεν πεσει καλα οσο και ενα πατας με την γραφιδα δεν κουνιεται φυλλο αλλα αφου την εβαλα ,3 φορες επεσε κανονικα και τωρα ειναι οκ.

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 20:53
Aντε μέγια. Και πες μας ποσο παραπάνω πραγματική αυτονομία κερδίζεις.

μετα την 1η φορτιση δεν εχω καταλαβει καμια τρελληη διαφορα ακομη απο την 1600 :blink:

υπομονη και θα δειξει....;)

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 20:55
Εγκατεστησα το HTC Album κοιταξτε πως τα εμφανιζει στην αναζητηση
Γιατι?

αυτο ειναι η εκδοση για να διαλεγεις τι θα διαβασει και απο που ;)

εγω εχω και αυτο αλλα και το κανονικο (την τελευταια εκδοση απο τους xda)αναλογα με το τι θελω να κανω. αλλα δεν ειναι και κατι που το χρειαζεσαι πραγματικα...μονο για λογους εντυπωσιασμου ειναι στην ουσια και τπτ αλλο;)

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 20:56
Το screen της brando δεν εχει το περιθωριο που εχει της htc και εαν δεν πεσει καλα οσο και ενα πατας με την γραφιδα δεν κουνιεται φυλλο αλλα αφου την εβαλα ,3 φορες επεσε κανονικα και τωρα ειναι οκ.

ειναι τελειως διαφανες τελικα??

γιατι αποφασισα να βαλω και γω για 1η φορα σε pda μου screen protector...και παραγγειλα αυτα :)

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 20:57
Να μην ήσουνα ρε Δημήτρη καμιά ψηλή ξανθιά...:D

Πέρα απο την πλάκα πάντως, καταλαβαίνω απόλυτα την λογική σου!;)

αν ημουν καμια ψηλη ξανθια φιλε γιωργο....θα χα $εστει στο χρημα....:lol::lol:

Carpe_Diem
3 Δεκ. 2007, 21:06
Tελικα η ρομ του helmi δεν παιζετε ...εχω φορτωσει παρα πολλα προγραμματα και δεν κολαει καθολου ..πολυ σταθερη!

Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο και δεν βαρενει την συσκευη το sk tools η το packet mechanic?

zaharakis
3 Δεκ. 2007, 21:18
Tελικα η ρομ του helmi δεν παιζετε ...εχω φορτωσει παρα πολλα προγραμματα και δεν κολαει καθολου ..πολυ σταθερη!

Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο και δεν βαρενει την συσκευη το sk tools η το packet mechanic?

κανενα απο τα 2 :!:

memaid2 απλα το καλυτερο και το πιο ασφαλες ακομα και για αρχαριους ;)

roker
3 Δεκ. 2007, 21:34
ειναι τελειως διαφανες τελικα??

γιατι αποφασισα να βαλω και γω για 1η φορα σε pda μου screen protector...και παραγγειλα αυτα :)

Δημητρη φιλε μου εαν πεσει καλα οχι μονο δεν θα καταλαβεις οτι εχεις βαλει protector αλλα θα νομιζεις οτι αλλαξες οθονη βελτιωνει παρα πολυ την οθονη και ειδικα την μερα , για προστασια δεν το συζηταμε ,εγω τις χρησιμοποιω απο το πρωτο μου ppc και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος .
Παντως το καλο ειναι με αυτες οτι αμα δεν σου πεσει καλα με την πρωτη εχεις περιθωριο με λιγο ζελοτειπ να την βαλεις και δευτερη και τριτη κλπ

tranaee
3 Δεκ. 2007, 23:09
Ακόμη δύο ερωτήσεις πριν την πολυπόθητη αγορά:

1. Το wi-fi και οι κλήσεις μέσω skype δουλεύουν σε flight-mode?
2. O Web browser έχει την λειτουργία pan and zoom όπως π.χ. το iphone και γενικά όπως άλλα κινητά όπως τα Νseries Nokia, δηλαδή σε προεπισκόπηση όλης της σελίδας να μετακινείς το τετράγωνο της full οθόνης και με ένα κλικ να ζουμάρεις? Έχει tabs?

Thank you και sorry, έχω γίνει κουραστικός..:X

drdino
3 Δεκ. 2007, 23:14
To wi-fi εξορισμού δεν θα δουλέψει σε flight mode. :cool:

Ο ΙΕ που έχει μέσα από όσο ξέρω δεν έχει την λειτουργία αυτή. :confused:

Carpe_Diem
3 Δεκ. 2007, 23:42
κανενα απο τα 2 :!:

memaid2 απλα το καλυτερο και το πιο ασφαλες ακομα και για αρχαριους ;)

Ναι ειναι απλο αλλα απο οτι βλεπω ουτε ανασυγκροτηση εχει ουτε benchmark oyte backup

zap
4 Δεκ. 2007, 01:46
φιλε Δημητρη αυτα τα ακουστικα που εχεις εχουν αυξομειωση της φωνης?

εχω ενα stereo bluetooth της SE αλλα ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος

εκανα και το registry tweak να το φτιαξω αλλα καμια αλλαγη.

tranaee
4 Δεκ. 2007, 02:43

Μάλλον θα έχεις το HBH-DS970.. To είχα και το πούλησα αμέσως. Μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο ΝΟΚΙΑ ΒΗ-500 http://www.nokia.com.gr/A4328523, πολύ δυνατό φοβερή ποιότητα σαν ενσύρματο, με 3.5mm audio jack, παραμορφώνει ελάχιστα full volume, μόνο αν ακούς μέταλ με τέρμα μπάσα.
Περιμένω το ΒΗ-503 να βγεί http://europe.nokia.com/bh-503 καθόλου καλώδια, πιστεύω στα μουσικά αξεσουάρ της ΝΟΚΙΑ μετά το Ν91 κάνει πολύ καλή δουλειά.

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 06:40

εχουν ολες τις λειτουργιες του music player,

εναρξη-παυση,επομενο-προηγουμενο κοματι,τρεξιμο εμπρος-πισω,αυξομειωση φωνης
εχουν παρα πολυ καλη ενταση αλλα και παρα πολυ καλη ποιοτητα ακροασης αλλα αυτονομια !! μου βγαζουν 8ωρες συνεχους αναπαραγωγης μουσικης,ραδιοφωνου ,σχεδον στο τερμα της εντασης(δεν μπορω να ακουω μουσικη σιγα,ειδικα στον χωρο εργασιας μου που εχει πολυ φασαρια...) και απλα μετα το 8ωρο τα βγαζω εγω οχι οτι εχουν μεινει απο μπαταρια ;)

για καποιους πιο απαιτητικους τα μειον του ειναι οτι δεν εχει οθονη ωστε να ξερεις ποιον σταθμο ακους (προσωπικα δεν με ενδιαφερει μιας και ακουω μονο ερα σπορ και σκαι για ειδησεις ) αλλα και μονο 4 θεσεις για να αποθηκευσεις τους αγαπημενους σου σταθμους..εμενα μου περισευουν και 2 :p τις θελει κανεις? :lol::lol:

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 06:50
Δημητρη φιλε μου εαν πεσει καλα οχι μονο δεν θα καταλαβεις οτι εχεις βαλει protector αλλα θα νομιζεις οτι αλλαξες οθονη βελτιωνει παρα πολυ την οθονη και ειδικα την μερα , για προστασια δεν το συζηταμε ,εγω τις χρησιμοποιω απο το πρωτο μου ppc και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος .
Παντως το καλο ειναι με αυτες οτι αμα δεν σου πεσει καλα με την πρωτη εχεις περιθωριο με λιγο ζελοτειπ να την βαλεις και δευτερη και τριτη κλπ

ευχαριστω για τις πληροφοριες :)αυτο με το ζελοτειπ με τρομοκρατησε λιγακι αλλα θα κανω οτι δεν το διαβασα :lol:

Ναι ειναι απλο αλλα απο οτι βλεπω ουτε ανασυγκροτηση εχει ουτε benchmark oyte backup

1ον. οι καρτες αυτες δεν χρειαζονται ανασυγκροτηση

2ον. ξερεις τι κανει το benchmark και που το χρειαζεσαι??και αν το χρειαζεσαι.....

ασε που ειναι αγγλικα (και οσο πιο πολυπλοκο προγραμμα τοσο πιο πολλες ορολογιες αρα και πιο δυσκολο για καποιον που δεν ξερει αγγλικα )και εσυ απο οτι μας ειπες εχεις προβλημα με αυτα ;)

roker
4 Δεκ. 2007, 08:09
Ενοουσα πως αφου την βαλεις και μετα για καποιο λογο θες να την βγαλεις (το protector) με λιγο ζελοτειπ σηκωνεις την ακρη , γιατι με οποιοδηποτε αλλο αντικειμενο υπαρχει φοβος να ξυσεις την οθονη l

Carpe_Diem
4 Δεκ. 2007, 12:50
Αν παρω odafone Mobile Connect Card/Usb Modem της vodafone και βαλω την καρτα στο καισερ θα μποπω να εχω 3G ιντερνετ ειναι εφικτο κατι τετοιο?

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 13:08
Ενοουσα πως αφου την βαλεις και μετα για καποιο λογο θες να την βγαλεις (το protector) με λιγο ζελοτειπ σηκωνεις την ακρη , γιατι με οποιοδηποτε αλλο αντικειμενο υπαρχει φοβος να ξυσεις την οθονη l

εξυπνο :D

δεν πηγε το μυαλο μου καθολου οτι λεγοντας για την χρηση του ζελοτειπ,ενοουσες την αφαιρεση του :lol:

georgep800
4 Δεκ. 2007, 13:54
Παιδιά μήπως έχει κανείς το παρελκόμενο για τους χάρτες v2007 Q2 1132;

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 14:23
Παιδιά μήπως έχει κανείς το παρελκόμενο για τους χάρτες v2007 Q2 1132;

γιωργο καντο πιο λιανα :rolleyes:

η στειλε πμ ;)

WebViRuS
4 Δεκ. 2007, 14:44
δημήτρη δοκίμασες τη ρομ του custel τη τελευταία? θα την δοκιμάσω το απόγευμα μόλις γυρίσω απο πελάτη (είμαι και κρυωμένος ****το). ο dutty με εκνεύρισε.

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 14:54
δημήτρη δοκίμασες τη ρομ του custel τη τελευταία? θα την δοκιμάσω το απόγευμα μόλις γυρίσω απο πελάτη (είμαι και κρυωμένος ****το). ο dutty με εκνεύρισε.

μπα θοδωρη δεν θα παρω ευχαριστω..:O

θα περιμενω την επομενη του helmi αν και οποτε την βγαλει.
βαρεθηκα να δοκιμαζω πατατες(duty...)....καλη του custel η 1η αλλα και οι 2 που εβγαλε μετα,με τον κυβο και χωρις ,αλλα δεν ειδα καμια διαφορα απο του helmi οποτε γιατι να αλλαξω ρομ??

ασε να μεινει και λιγο ησυχο το κακομοιρο...αν δεν δω κατι πραγματικα καλο δεν το φλασαρω...του εχω δωσει ρεπο επ αοριστω,αλλα ειναι παντα ετοιμο για πολεμο :lol:

athanaso77
4 Δεκ. 2007, 16:29
ασε να μεινει και λιγο ησυχο το κακομοιρο...αν δεν δω κατι πραγματικα καλο δεν το φλασαρω...

Den se deleazei oute i kainourgia tou schaps (o typos einai apo tous kalyterous sto XDA)?

Mipws exeis pyreto? :cry: :lol:

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 16:37
Den se deleazei oute i kainourgia tou schaps (o typos einai apo tous kalyterous sto XDA)?

Mipws exeis pyreto? :cry: :lol:

αν σου πω γιαννη οτι κουραστηκα...δεν με εχει εντυπωσιασει καμια μεχρι στιγμης..ειμαι πολυ ευχαριστημενος με του helmi και οτι και αν εχω δοκιμασει εκει καταληγω παντα..
σιγουρα θα τσεκαρω κατι νεο αλλα δεν εχω ξετρελαθει με κατι αλλο εκτος αυτην που εχω κολησει μεχρι στιγμης...
ασε που ειναι δουλεια ωρων το τελειωμα στησιματος καθε νεας ρομ..να ηξερα οτι θα αξιζει να το κανω...αλλα δεν εχει κανει κανεις ακομη το μεγαλο αλμα να φτασει εστω την αξιοπιστια και την ταχυτητα του helmi_c και των ρομ του..

παντως εδω που τα λεμε...δεν αποκλειεται να ειμαι και λιγο αρωστος...:worry: μαλον θα πρεπει να κοιταχτω...μιας που το αναφερες...κατι δεν παει καλα με μενα...εχω κανα 4ημερο να δοκιμασω ρομ :blink::lol::lol:

edit.
διαβασα στο thread του.
ριξε μια ματια στα μηνυματα οσων δοκιμασαν την ρομ του schaps.αυτα ειναι που λεω..ολοι βιαζονται να κανουν την διαφορα...:O

djdog
4 Δεκ. 2007, 16:49
Αν παρω odafone Mobile Connect Card/Usb Modem της vodafone και βαλω την καρτα στο καισερ θα μποπω να εχω 3G ιντερνετ ειναι εφικτο κατι τετοιο?
Οχι...Το USB του Καιζερ δεν ειναι USB Host...Με λιγα λογια δε μπορεις να συνδεσεις καμμια συσκευη στο USB..Η θυρα αυτη χρησιμοποιειται μονο για τα ακουστικα,τη φορτιση και την επικοινωνια με τον υπολογιστη...

pentium_vi
4 Δεκ. 2007, 17:20
Οχι...Το USB του Καιζερ δεν ειναι USB Host...Με λιγα λογια δε μπορεις να συνδεσεις καμμια συσκευη στο USB..Η θυρα αυτη χρησιμοποιειται μονο για τα ακουστικα,τη φορτιση και την επικοινωνια με τον υπολογιστη...

Μάλλον εννοεί την κάρτα SIM να βάλει στο τηλέφωνο και να την χρησιμοποιήσει μόνο για data.

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 17:27
custel και dutty αρπαχτηκαν για το ποιανου ειναι η καλυτερες ρομ :lol:

πραγματικα σοβαρη δουλεια εκτος του helmi εχει κανει ο sleuth και δεν ειναι τυχαιο που εφτασε και ο jasjamming για υποστηριξη στην δουλεια του ;)

το μονο που με ανυσηχει ειναι που ειναι ο helmi...ελπιζω να ετοιμαζει το μεγαλο μπαμ πανω στην νεα acu :)

georgep800
4 Δεκ. 2007, 18:05
γιωργο καντο πιο λιανα :rolleyes:

η στειλε πμ ;)

Δημήτρη έχεις ΡΜ;)

Carpe_Diem
4 Δεκ. 2007, 18:57
Μάλλον εννοεί την κάρτα SIM να βάλει στο τηλέφωνο και να την χρησιμοποιήσει μόνο για data.

Ναι την καρτα σιμ εννοω... .Γινετε αυτο?

nantia_rd
4 Δεκ. 2007, 20:48
Kalispera,

Mipos kserei kaneis pos ginetai na dimiourgisw mia sintomeysi stin lista me ta programmata? Kano antigrafi aftou pou thelw, otan omws paw ston katalogo me ta programmata, den briskw epilogi gia na kanw "epikolisi sintomeysis"... Kamia boitheia?

Episis egkatestisa to eortologio alla den mporw na to brw stin lista programmaton. Kserei kaneis poy apothikeyetai?

Eyxaristw ektvn proterw!! :)

highway
4 Δεκ. 2007, 20:51
Πρωτο post sto φορουμ αν και το διαβασα ολο.
Και λοιπον;;
Μπορω να κανω τιποτα;
Η να το χωνεψω;;;

Πολύ κρίμα φίλε μου. Τώρα δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Υπάρχουν προγάμματα anti-theft, αλλά έπρεπε να το είχε εγκαταστήσει από πριν.
Για όποιον ενδιαφέρεται, το στήνεις και τρέχει στο backgound. Αν στ κλέψουν στέλνεις ένα μήνυμα στο κινητό σου και μπορείς κατα επιλογή να:
1) ενεργοποιήσεις το gps και να σου στείλει μήνυμα με το στίγμα
2) να σβήσεις όλα τα περιεχόμενα κάρτας τηλεφώνου
3) να το κλειδωσεις εντελώς

και όλα αυτά ακόμα και εάν αλλάξει sim

Carpe_Diem
4 Δεκ. 2007, 21:00
Για όποιον ενδιαφέρεται, το στήνεις και τρέχει στο backgound. Αν στ κλέψουν στέλνεις ένα μήνυμα στο κινητό σου και μπορείς κατα επιλογή να:

Αρκετα ενδιαφερον αυτο!!
Ξερεις καπιοιο τετοιο προγραμμα φιλε να προτεινεις?

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 21:01

αλλα δυστυχως οχι αν γινει hard reset :Oη αλλαγη ρομ....:(

ενω απο την εταιρεια που το εδινε το υποστηριζαν οτι δεν φευγει με τπτ η εφαρμογη.....:(

zaharakis
4 Δεκ. 2007, 21:01
Αρκετα ενδιαφερον αυτο!!

σιγα μην δεν ρωταγες εσυ :lol::lol:

christofer05
4 Δεκ. 2007, 21:22
καλησπερα σε ολους..

θελω να ρωτησω εχω βαλει το pocket DOS και τρεχω ενα προγραμμα μαρκετινκ αλλα δεν μου βγαζει τα γραμματα σε ελληνικα αλλα ιερογληφικα επειδη δεν εχει την ελληνικη γραμματοσειρα.. το kaiser moy το πηρα απο γαλλια και δεν εχει ελληνικα.. ξερει κανεις πως θα βαλω ελληνικα στο DOS ? δεν με ενδιαφερει στο POKCET PC απλα στο προγραμμα μου. !

ευχαριστω πολυ. !

NLS
4 Δεκ. 2007, 21:41
αυτό που ζητάς, δεν υπάρχει

georgep800
4 Δεκ. 2007, 21:42
Έχω κωδικούς για την πρόσβαση σε ένα ασύρματο δίκτυο με vpn server. Η λήψη της IP γίνεται αυτόματα και η ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή) είναι συγκεκριμένη. Η απορία μου είναι, που ακριβώς θα πρέπει να εισάγω την ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή); Μήπως στην καρτέλα "Για προχωρημένους"-> "Διακομιστές"; Εκεί έχει πεδία "DNS" "2oς DNS" "WINS" "2oς WINS". Εκεί θα πρέπει να μπεί η ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή);

ΥΓ. Και κάτι περίεργο που παρατηρώ. Βάζω τον επταψήφιο κωδικό στο στο αντίστοιχο πεδίο της σύνδεσης VPN, ολοκληρώνω την διαδικασία και όταν πατάω "επεξεργασία" βλέπω ότι στο πεδίο του κωδικού έχει καμιά δεκαριά αστεράκια. :blink:

christofer05
4 Δεκ. 2007, 21:53
να περασω την ελληνικη rom ?? μηπως και τα βλεπει ολα ελληνικα ?

Tna
4 Δεκ. 2007, 22:16
@georgep800 : η διευθυνση του ip server είναι στην αρχική οθόνη που λέει vpn host.
Σημείωση αν το δίκτυο είναι IPSEC με cisco μπορεί να έχεις πρόβλημα

@christofer05 :
1) δεν μπορείς να περάσεις την ελληνική rom. Δεν περνάει σε συσκευές που δεν έχουν αγοραστεί από Ελλάδα(Ace-hellas)
2) Το πρόβλημα που παραατηρείς δεν είναι των windows mobile αλλά του pocket dos. Αυτό φταίει που δεν υποστηρίζει ελληνικά και ΟΧΙ η έκδοση του λειτουργικού σου.

georgep800
4 Δεκ. 2007, 23:16
@georgep800 : η διευθυνση του ip server είναι στην αρχική οθόνη που λέει vpn host.
Σημείωση αν το δίκτυο είναι IPSEC με cisco μπορεί να έχεις πρόβλημα

Εννοείς εκεί που λέει host name/IP; Eκεί θα πρέπει να βάλω την ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή);
Έχεις δοκιμάσει μήπως να δημιουργήσεις ένα τέτοιο λογαριασμό; Μου φαίνεται παράξενο αυτό με τον κωδικό...:worry:

FOTANAG
4 Δεκ. 2007, 23:16
Καθώς το σκάλιζα ανακαλύπτω ότι έχασα τα mms απο το messaging δηλ έχω μόνο text message kai email τι μπορεί να έχω κάνει ο παλαβός:wacko:

rama
4 Δεκ. 2007, 23:52
Μία ερώτηση περισσότερο για το software πλοήγησης της συσκευής: Το βρήκα στο plaisio με το destinator και το iGO. Ως εντελώς άσχετος λοιπώς ρωτάω:
Πόσο διαφορετικά είναι μεταξύ τους?
Ποιο έχει καλύτερους χάρτες για Ελλάδα (από ένα γρήγορο πέρασμα στο thread του iGO μάλλον το destinator είναι μπροστά εδώ right)?
Ποιο θεωρείται το πιο εύχρηστο (ειδικά για έναν άνθρωπο που δεν έχει και πολύ σχέση με υπολογιστές, κινητά κτλ)?
Ξέρω ότι οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές αλλά θα ήθελα μία γενική κατεύθυνση.

drdino
5 Δεκ. 2007, 00:35
Για Ελλάδα, ψήφος στο destinator από εμένα. Κατά την γνώμη μου, απλά η καλύτερη υλοποίηση πλοήγησης. :)

karagiozis10
5 Δεκ. 2007, 00:35
το μονο που με ανυσηχει ειναι που ειναι ο helmi...ελπιζω να ετοιμαζει το μεγαλο μπαμ πανω στην νεα acu :)
Δε σου είπα τον έχω από κοντά ? Στο εξοχικό μου και τον ταΐζω! :lol:
Ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο δώρο. :D

Tna
5 Δεκ. 2007, 01:01
Εννοείς εκεί που λέει host name/IP; Eκεί θα πρέπει να βάλω την ip διεύθυνση του vpn server(εξυπηρετητή);
Έχεις δοκιμάσει μήπως να δημιουργήσεις ένα τέτοιο λογαριασμό; Μου φαίνεται παράξενο αυτό με τον κωδικό...:worry:

Ναι εκει θα πρέπει να βάλεις την IP(ή το Domain name) του server.
Εσύ έχεις set-αρει τον vpn server ? είναι pptp ο vpn server ή IPSEC?

Άν έχεις windows server (2000, 2003) και έχεις δημιουργήσει το default vpn service τότε απλά πρέπει να βάλεις στο ppc το username και password για τους χρήστες που έχεις θέσει και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα θα τα κάνει αυτόματα. Θα πρέπει μόνο να φτιάξεις στις "ρυθμίσεις->συνδέσεις" να περνά όλες τις κλήσεις για Internet μέσω του vpn

georgep800
5 Δεκ. 2007, 01:31
Ναι εκει θα πρέπει να βάλεις την IP(ή το Domain name) του server.
Εσύ έχεις set-αρει τον vpn server ? είναι pptp ο vpn server ή IPSEC?

Άν έχεις windows server (2000, 2003) και έχεις δημιουργήσει το default vpn service τότε απλά πρέπει να βάλεις στο ppc το username και password για τους χρήστες που έχεις θέσει και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα θα τα κάνει αυτόματα. Θα πρέπει μόνο να φτιάξεις στις "ρυθμίσεις->συνδέσεις" να περνά όλες τις κλήσεις για Internet μέσω του vpn

Ο vpn server είναι pptp και είναι σεταρισμένος. Οι συσκευές παίρνουν αυτόματα ΙΡ.

eltsele
5 Δεκ. 2007, 02:34
Kalispera,

Mipos kserei kaneis pos ginetai na dimiourgisw mia sintomeysi stin lista me ta programmata? Kano antigrafi aftou pou thelw, otan omws paw ston katalogo me ta programmata, den briskw epilogi gia na kanw "epikolisi sintomeysis"... Kamia boitheia?

Episis egkatestisa to eortologio alla den mporw na to brw stin lista programmaton. Kserei kaneis poy apothikeyetai?

Eyxaristw ektvn proterw!! :)

Για να δημιουργήσεις συντόμευση και να φαίνεται στα προγράμματα τηα κάνεις αντιγραφή το .exe του προγράμματος και θα το κάνεις επικόλησση συντόμευσης στο φάκελο Windows/Start_Menu/Προγράμματα.

ΓΙα το άλλο που ρωτάς, ποιό εορτολόγιο έχεις εγκαταστήσει??
Αν μιλάς για του Παπαδημητρίου εμφανίζεται κανονικά στα προγράμματα αν μιλάς για του WindowsNT δεν εμφανίζεται στα προγράμματα, είναι today plugin!

ioma
5 Δεκ. 2007, 08:36
καλησπερα σε ολους..

θελω να ρωτησω εχω βαλει το pocket DOS και τρεχω ενα προγραμμα μαρκετινκ αλλα δεν μου βγαζει τα γραμματα σε ελληνικα αλλα ιερογληφικα επειδη δεν εχει την ελληνικη γραμματοσειρα.. το kaiser moy το πηρα απο γαλλια και δεν εχει ελληνικα.. ξερει κανεις πως θα βαλω ελληνικα στο DOS ? δεν με ενδιαφερει στο POKCET PC απλα στο προγραμμα μου. !

ευχαριστω πολυ. !
Πρεπει καπου να εχω την ελληνικη γραμματοσειρα.Το ειχα χρησιμοποιησει και εγω πριν χρονι το προγραμμα.Θα ψαξω να την βρω και θα σου πω αμα ειναι.
edit:
Τις βρηκα στειλε μου με πμ email και στις στελνω

highway
5 Δεκ. 2007, 09:47
αλλα δυστυχως οχι αν γινει hard reset :Oη αλλαγη ρομ....:(

ενω απο την εταιρεια που το εδινε το υποστηριζαν οτι δεν φευγει με τπτ η εφαρμογη.....:(

και εγώ δεν πιστεύω ότι επιζεί από hard reset ή rom update.
Πιστεύω όμως ότι αν κλαπεί το κινητό κατα 80% θα είναι κάποιος που δεν είναι ψαγμένος σε τέτοια οπότε ίσως κάτι μπορείς να κάνεις.

highway
5 Δεκ. 2007, 09:55
Αρκετα ενδιαφερον αυτο!!

Κατά καιρούς έχουν πέσει διάφορα στην αντίληψή μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα κάνει intergrate χαμηλά με το λειτουργικό και θα βαρύνει το όλο σύστημα. Ιδέα μου, έτσι, δεν το έχω ψάξει.

Αν βέβεια (χτύπα ξύλο) γίνει κάτι τότε λες γιατί δεν το έβαζα.

P.S. zaharakis είπα να απαντήσω στα μηνύματα σας χωριστά. Μην σας βάλω και στο ίδιο μήνυμα :p:p:p

Πλάκα κάνω ε ...

zaharakis
5 Δεκ. 2007, 10:25
P.S. zaharakis είπα να απαντήσω στα μηνύματα σας χωριστά. Μην σας βάλω και στο ίδιο μήνυμα :p:p:p

Πλάκα κάνω ε ...

:rotfl::rotfl::lol::lol::p

Carpe_Diem
5 Δεκ. 2007, 11:48

Πλάκα κάνω ε ...[/QUOTE]

Βλεπω με εχετε σε μεγαλη εκτιμηση.....

WizeMan
5 Δεκ. 2007, 13:36
Να σας κάνω μια ερώτηση επειδή σε λίγες μέρες θα έχω Kaiser και φυσικά θα αρχίσω τα μαγειρέματα ROM και για αυτό...

Τα Ελληνικά της ACE πατάνε επάνω σε οποιαδήποτε ROM??? Όπως και με το TyTN ?

Carpe_Diem
5 Δεκ. 2007, 13:53
Μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα. Δεν εχω 3G .Πρεπει να κανω καποια ρυθμισει? Τι ειναι αυτο ?Επισης εχω wlan στο σπιτι συνδεομαι κανονικα αλλα οταν παω να μπω απο το οπερα σε ενα σιτε δεν μπαινει .
Χρησιμοποιω το wifi companion ...τι μπορει να συμβαινει ?

highway
5 Δεκ. 2007, 15:07
Πρεπει καπου να εχω την ελληνικη γραμματοσειρα.Το ειχα χρησιμοποιησει και εγω πριν χρονι το προγραμμα.Θα ψαξω να την βρω και θα σου πω αμα ειναι.
edit:
Τις βρηκα στειλε μου με πμ email και στις στελνω

Σου έχω στείλει και εγώ pm να μου τις στείλεις και μένα.

Για όποιον ενδιαφέρεται έχω στήσει και boot στο pocketdos με msdos6.22
Δεν έχω καταφερει ακόμα να βάλω ελληνικά παρόλες τις ρυθμίσεις country.sys, display.sys, mode con cp prepare κλπ.
Θα δοκιμάσω αυτό του ioma και θα σας πω.

Carpe_Diem
5 Δεκ. 2007, 15:25
Σε ποιο προγραμμα εχεις την δυνατοτητα στην κατω μπαρα να βαζεισ εικονιδια απο αλλα προγραμματα?

athanaso77
5 Δεκ. 2007, 15:50
Σε ποιο προγραμμα εχεις την δυνατοτητα στην κατω μπαρα να βαζεισ εικονιδια απο αλλα προγραμματα?

Egw xrisimopoiw to BatteryStatusExt pou ektos twn allwn... kanei kai afto pou thes. ;)

zaharakis
5 Δεκ. 2007, 15:59
Να σας κάνω μια ερώτηση επειδή σε λίγες μέρες θα έχω Kaiser και φυσικά θα αρχίσω τα μαγειρέματα ROM και για αυτό...

Τα Ελληνικά της ACE πατάνε επάνω σε οποιαδήποτε ROM??? Όπως και με το TyTN ?

OXI αλλα χανεις αμεσα και την εγγυηση σου αλλαζοντας ρομ ;)

για την εγγυηση, στο αναφερω γιατι για να ρωτας αν κανουν τα ελληνικα της ace πανω σε οποιαδηηποτε ρομ,σημαινει οτι δεν εχεις ξανα ασχοληθει με cooking σε τηλ της ace ;)
οποτε οφειλεις να το γνωριζεις πριν ξεκινησεις οτιδηποτε :)

ποιος σου ειπε οτι στον τιτανα κολαγαν τα ελληνικα σε ολες τις ρομ ???:blink::blink: επειδη τυχαινει να γνωριζω και καποια ψιλοπραγματα....απο ΤΥΤΝ :rolleyes::rolleyes:

σε ελαχιστες ,μονο ρομ γινοταν:!: και αυτο με συγκεκριμενο τροπο και κατω απο προυποθεσεις :!:

WizeMan
5 Δεκ. 2007, 16:35
OXI αλλα χανεις αμεσα και την εγγυηση σου αλλαζοντας ρομ ;)

για την εγγυηση, στο αναφερω γιατι για να ρωτας αν κανουν τα ελληνικα της ace πανω σε οποιαδηηποτε ρομ,σημαινει οτι δεν εχεις ξανα ασχοληθει με cooking σε τηλ της ace ;)
οποτε οφειλεις να το γνωριζεις πριν ξεκινησεις οτιδηποτε :)

ποιος σου ειπε οτι στον τιτανα κολαγαν τα ελληνικα σε ολες τις ρομ ???:blink::blink: επειδη τυχαινει να γνωριζω και καποια ψιλοπραγματα....απο ΤΥΤΝ :rolleyes::rolleyes:

σε ελαχιστες ,μονο ρομ γινοταν:!: και αυτο με συγκεκριμενο τροπο και κατω απο προυποθεσεις :!:

Εχμ... ο wizard μου ACE ήταν ... απλώς δεν είχα ασχοληθεί για Ελληνοποίηση WM6 ROM και δεν είχα ασχοληθεί για να μάθω πως κουμπώνουν τα Ελληνικά στον TyTN... αν έχω καταλάβει καλά φλασάρει την Extended... και με το Hard Reset περνάνε μέσα. Αυτό ήθελα να μάθω αν γίνεται και με το Kaiser (αν γίνεται δλδ με τον Τυτάνα)

Όσο για την εγγύηση ...χμ... :X

(btw και εσύ Χαλκίδα?)

FOTANAG
5 Δεκ. 2007, 16:41
Μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα. Δεν εχω 3G .Πρεπει να κανω καποια ρυθμισει? Τι ειναι αυτο ?Επισης εχω wlan στο σπιτι συνδεομαι κανονικα αλλα οταν παω να μπω απο το οπερα σε ενα σιτε δεν μπαινει .
Χρησιμοποιω το wifi companion ...τι μπορει να συμβαινει ?

Πήγαινε απο τα settings sto connection setup kai sto menu ξετσεκάρισε το enable auto conf.

zaharakis
5 Δεκ. 2007, 17:02
αν έχω καταλάβει καλά φλασάρει την Extended... και με το Hard Reset περνάνε μέσα. Αυτό ήθελα να μάθω αν γίνεται και με το Kaiser (αν γίνεται δλδ με τον Τυτάνα)

Όσο για την εγγύηση ...χμ... :X

(btw και εσύ Χαλκίδα?)

ακριβως ετσι δεν γινοταν ποτε στον τιτανα με cooked rom ;) μονο με την official rom και μονο για τηλ αγορασμενο με την σφραγιδα της ace επανω!! δεχοταν τα ελληνικα και τα διαβαζε απο την extended rom μετα απο hard reset.

με cooked rom μετα απο hard reset δεν διαβαζε ποτε τα ελληνικα!!
επρεπε να τα ""μαγειρεψεις"" λιγο για να εγκατασταθουν :)

στο καιζερ δεν το συζηταμε,ακομη τουλαχιστον,δεν γινεται :!:

παραλια αυλιδος :)

zaharakis
5 Δεκ. 2007, 17:36
Δε σου είπα τον έχω από κοντά ? Στο εξοχικό μου και τον ταΐζω! :lol:
Ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο δώρο. :D

δοκιμασα ολο το νεο υλικο...:rolleyes:

ο custel εχει κανει καλη δουλεια αυτη την φορα :blink:

2 ρομ του με εχουν ικανοποιησει παρα πολυ μεχρι στιγμης :blink:

WebViRuS
5 Δεκ. 2007, 17:57
εγώ την έβαλα του custel και την έβγαλα σε λίγα λεπτά μόλις είδα κάτι βλακείες γραφικών στην οθόνη που δεν μου άρεσαν καθόλου. έβαλα του helmi πάλι και περιμένω μπας και σώσει κανείς απο αυτούς να βγάλει μια σωστή ρομ! δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο πια. έλεος δηλαδή

zaharakis
5 Δεκ. 2007, 18:14
εγώ την έβαλα του custel και την έβγαλα σε λίγα λεπτά μόλις είδα κάτι βλακείες γραφικών στην οθόνη που δεν μου άρεσαν καθόλου. έβαλα του helmi πάλι και περιμένω μπας και σώσει κανείς απο αυτούς να βγάλει μια σωστή ρομ! δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο πια. έλεος δηλαδή

πια απο τις νεες 6 θοδωρη??:rolleyes:

μην παραπληροφορουμε τον κοσμο ...ολες οι καινουριες που δοκιμασα (και ελπιζω να ξερεις πλεον τι ενοω λεγονας οτι ""δοκιμασα"" ) του custel ηταν καλες...αυτες που αναφερουν PTT ΔΕΝ κανουν για εμας!!

αλλα και οι υπολοιπες V2.1 Touch,V2.1 αλλα και οι AT&T Chopped & Screwed Touch v2.1,AT&T Chopped & Screwed v2.1

ειναι παρα πολυ καλες..τελος :lol:

Carpe_Diem
5 Δεκ. 2007, 19:13
Εγω ειχα βαλει του custel thn touch και η καμερα δεν λειτουργουσε εδειχνε μαυρο...

nantia_rd
5 Δεκ. 2007, 21:42
Για να δημιουργήσεις συντόμευση και να φαίνεται στα προγράμματα τηα κάνεις αντιγραφή το .exe του προγράμματος και θα το κάνεις επικόλησση συντόμευσης στο φάκελο Windows/Start_Menu/Προγράμματα.

ΓΙα το άλλο που ρωτάς, ποιό εορτολόγιο έχεις εγκαταστήσει??
Αν μιλάς για του Παπαδημητρίου εμφανίζεται κανονικά στα προγράμματα αν μιλάς για του WindowsNT δεν εμφανίζεται στα προγράμματα, είναι today plugin!

Katarxin eyxaristw gia tin boitheia!! :)

Gia to eortologio exw ayto tou WindowsNT, twra katalaba ti paizei...

Tin sintomeusi den katafera na tin dimiourgisw... Apo tin "diaxeirisi arxeiwn" briskw to arxeio pou thelw na kanw sintomeysi, to kanw "antigrafi", otan omws epistrefw stin lista programmatwn, den briskw pouthena epilogi "epikolisi sintomeysis"...
Kamia idea?

WebViRuS
5 Δεκ. 2007, 22:14
πια απο τις νεες 6 θοδωρη??:rolleyes:

μην παραπληροφορουμε τον κοσμο ...ολες οι καινουριες που δοκιμασα (και ελπιζω να ξερεις πλεον τι ενοω λεγονας οτι ""δοκιμασα"" ) του custel ηταν καλες...αυτες που αναφερουν PTT ΔΕΝ κανουν για εμας!!

αλλα και οι υπολοιπες V2.1 Touch,V2.1 αλλα και οι AT&T Chopped & Screwed Touch v2.1,AT&T Chopped & Screwed v2.1

ειναι παρα πολυ καλες..τελος :lol:
2.1 touch έβαλα. η ρομ δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ. διάφορα προβληματάκια που με χάλασαν

eltsele
6 Δεκ. 2007, 02:20
Katarxin eyxaristw gia tin boitheia!! :)

Gia to eortologio exw ayto tou WindowsNT, twra katalaba ti paizei...

Tin sintomeusi den katafera na tin dimiourgisw... Apo tin "diaxeirisi arxeiwn" briskw to arxeio pou thelw na kanw sintomeysi, to kanw "antigrafi", otan omws epistrefw stin lista programmatwn, den briskw pouthena epilogi "epikolisi sintomeysis"...
Kamia idea?

Ποιά λίστα προγραμμάτων??? Έκανες αυτό που σου είπα???Όχι Έναρξη-Προγράμματα.
Με τη διαχείριση αρχείων θα πάς στον φάκελο Windows/Start_Menu/Προγράμματα και θα κάνεις επικόλησση συντόμευσης!

Akis Metal
6 Δεκ. 2007, 02:58
Εχει παρατηρισει κανεις πως αμα γραφουμε ενα ονομα με ελληνικα με resco keyboard με το gr layout για 160 χαρακτηρες δεν τα βγαζει αλφαβητικα στο contacts.Με το αλλο ολα οκ αλλα δεν γινετε να αλλαζω συνεχεια.Υπαρχει καποια λυση?
Οποιος ενδιαφερεται για ενα TyTN II ας μου στειλει pm.

zaharakis
6 Δεκ. 2007, 07:06
2.1 touch έβαλα. η ρομ δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ. διάφορα προβληματάκια που με χάλασαν

την δουλεψα ενα 24ωρο φουλ στημενη και ενα εχω να πω...

helmi_c και παλι helmi_c :O

απο την στιγμη που θα μου κανει εστω και ενα(φυσιολογικο κατ αλλους λογω windows) κολημα...ειναι για δρομο :lol::lol:

WebViRuS
6 Δεκ. 2007, 10:47

απο την στιγμη που θα μου κανει εστω και ενα(φυσιολογικο κατ αλλους λογω windows) κολημα...ειναι για δρομο :lol::lol:

δεν με ακούς όταν μιλάω :D

gtsiatas
6 Δεκ. 2007, 11:32
Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα παιδιά στο forum μιας και είναι η πρώτη φορά που postάρω.

Έχω διαβάσει αρκετά από το συγκεκριμένο thread και τελικά αποφάσισα να προβώ στην αγορά του Kaiser. Πηγαίνοντας σήμερα στο Γερμανό μου έδωσαν μια απίστευτη τιμή :blink: μπαίνοντας στο πακέτο Cosmote 120 ταυτόχρονα με την έκδοση της καινούργια πιστωτική της Eurobank. Συγκεκριμένα με ΦΠΑ 450 ευρώ.

Το πακέτο όμως δεν είναι το full. Δεν έχει τις 2 κάρτες μνήμης και ένα επιπλέον CD με προγράμματα. Εσείς τί λέτε;

FOTANAG
6 Δεκ. 2007, 11:50

Του dutty την τελευταια την δοκίμασες?
Με έχει ενθουσιάσει:D

WebViRuS
6 Δεκ. 2007, 11:56
FOTANAG μούφα είναι, θα βγάλει 2 εκδόσεις τουλάχιστον ακόμα μέχρι να φτάσει ένα νορμαλ επίπεδο. ο dutty κάνει ένα μεγάλο λάθος. κοιτάει πως θα βάλει όσο το δυνατόν πιο ******ς εφαρμογές σε μια ρομ και όχι πως θα την κάνει γρήγορη και σταθερή. την σταθερότητα σχεδόν την έχει πετύχει. την ταχύτητα όμως όχι. για την γνώμη μου η hybrid 2 ήταν καλύτερη απο την 6.

πρέπει να πω πως όταν έχω την ρομ του helmi, μου λείπει το στήσιμο του dutty, με τις εφαρμογούλες του, και την τακτοποίηση του. όταν έχω του dutty μου λείπει η "άνεση" του helmi.

gtsiatas δεν ξέρω πακέτο που δίνει 2 μνήμες μέσα. έτσι και αλλιώς δεν ξέρω πως πουλάνε το kaiser στην ελλάδα. πάρτο πάντως και παραγγέλνεις μια 4 gb μνήμη εσύ μετά :)

aris_21
6 Δεκ. 2007, 11:58
Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα παιδιά στο forum μιας και είναι η πρώτη φορά που postάρω.

Έχω διαβάσει αρκετά από το συγκεκριμένο thread και τελικά αποφάσισα να προβώ στην αγορά του Kaiser. Πηγαίνοντας σήμερα στο Γερμανό μου έδωσαν μια απίστευτη τιμή :blink: μπαίνοντας στο πακέτο Cosmote 120 ταυτόχρονα με την έκδοση της καινούργια πιστωτική της Eurobank. Συγκεκριμένα με ΦΠΑ 450 ευρώ.

Το πακέτο όμως δεν είναι το full. Δεν έχει τις 2 κάρτες μνήμης και ένα επιπλέον CD με προγράμματα. Εσείς τί λέτε;

το πακετο δεν περιεχει καρτα μνημης ουτε cd με προγραμματα.
υπαρχει το σκετο πακετο και το πακετο με το i-go.

tranaee
6 Δεκ. 2007, 12:09

Καλώς ήρθες φίλε,
Η τιμή του σκέτου κάιζερ είναι 799 ευρώ και τα μόνα συνοδευτικά που έχω δει είναι πακέτα με destinator μαζί με χάρτες τα οποία βγαίνου στα 899 και 919. Κοίτα πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=tytn+ii&catalogsearch=&searchField=product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=AVAIL'+OR+Availability%3d'EXPT'+OR+Availability% 3d'ORDERONLY'+OR+Availability%3d'SHOP&initSearch=&phraseselector=PowerPhrase&initSearch=1
Πάντως ότι και νάναι τα προγράμματα αυτά δώσε 450 και πάρτο. Εδώ είμαστε εμείς...;)

eleco
6 Δεκ. 2007, 12:15

Τι εννοείς (δεν έχει τις 2 κάρτες μνήμης και ένα επιπλέον CD με προγράμματα);

zaharakis
6 Δεκ. 2007, 14:12
Του dutty την τελευταια την δοκίμασες?
Με έχει ενθουσιάσει:D

δεν θελω να ακουω για αυτον και τις ημιτελες ρομ του....:mad:

με εχει κουρασει φωτη αυτο το
dutty's beta,
dutty's final beta release,
dutty's fixed final beta released ,
dutty's fixed 2 final beta released
dutty's fixed 3 final beta released
dutty's fixed 4 final beta released :blink::blink:

και ακομα να θελει φτιαξιμο μετα απο τοσες releases :lol::lol::lol::lol:

zaharakis
6 Δεκ. 2007, 14:15
Αρκετα ενδιαφερον αυτο!!

http://www.pocketpc-live.com/pocketpc-softwares/ultimate-theft-alert-v3-for-pocket-pcs-2.html

δεν θελω να μενεις παραπονεμενος :)

Carpe_Diem
6 Δεκ. 2007, 14:19
Σ ευχαριστω!!!

zaharakis
6 Δεκ. 2007, 14:23
Σ ευχαριστω!!!

:blink::blink::blink:

ποτε προλαβες???:blink:

παραφυλαγες ??? :D:D

(πλακα κανω :))

georgep800
6 Δεκ. 2007, 15:49
Έχω μια απορία σχετικά με το destinator. Όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, μετά απο λίγη ώρα κλειδώνει η οθόνη και απενεργοποιήτε ο φωτισμός. Έχω την έκδοση 6 και απ' ότι διαβάζω στο ip mart σε αυτήν την έκδοση αυτό δεν συμβαίνει. Για την έκδοση 7 δίνουν μια λύση με το keepalive. Να μπω σε αυτήν την διαδικασία ή υπάρχει και άλλος τρόπος;;

pentium_vi
6 Δεκ. 2007, 16:25
Έχω μια απορία σχετικά με το destinator. Όταν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, μετά απο λίγη ώρα κλειδώνει η οθόνη και απενεργοποιήτε ο φωτισμός. Έχω την έκδοση 6 και απ' ότι διαβάζω στο ip mart σε αυτήν την έκδοση αυτό δεν συμβαίνει. Για την έκδοση 7 δίνουν μια λύση με το keepalive. Να μπω σε αυτήν την διαδικασία ή υπάρχει και άλλος τρόπος;;

Η έκδοση του Destinator 7 η τελική δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Εσύ έχεις την Beta που είχε το πρόβλημα που έλεγες.

Έχει ακούσει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας του TyTN II στην αγορά γιατί το περιμένω να μου το φέρει η WIND εδώ και 25 μέρες και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα.

georgep800
6 Δεκ. 2007, 16:30
Η έκδοση του Destinator 7 η τελική δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Εσύ έχεις την Beta που είχε το πρόβλημα που έλεγες.

Έχει ακούσει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας στην αγορά γιατί το περιμένω να μου το φέρει η WIND εδώ και 25 μέρες και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα.

Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 6. Έχει και αυτή το συγκεκριμένο πρόβλημα; Διαβάσω ότι σε αυτήν δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως εγώ άλλα βλέπω... Τι παίζει άραγε...;

pentium_vi
6 Δεκ. 2007, 16:34
Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 6. Έχει και αυτή το συγκεκριμένο πρόβλημα; Διαβάσω ότι σε αυτήν δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως εγώ άλλα βλέπω... Τι παίζει άραγε...;

Αν την έχεις την 6 original τότε από το forun της NGI μπορείς να κατεβάσεις την 7 δωρεάν. Αν όχι μια βόλτα από το γνωστό "μαγαζάκι" θα σε βοηθήσει.

Αν έχεις απορία pm me

georgep800
6 Δεκ. 2007, 16:39
Αν την έχεις την 6 original τότε από το forun της NGI μπορείς να κατεβάσεις την 7 δωρεάν. Αν όχι μια βόλτα από το γνωστό "μαγαζάκι" θα σε βοηθήσει.

Αν έχεις απορία pm me

Βασικά δεν έχω την original, αλλά παρόλα αυτά είναι η final απο το γνωστό μαγαζάκι...
Τέσπα, έχεις ΡΜ...

zaharakis
6 Δεκ. 2007, 16:44
Βασικά δεν έχω την original, αλλά παρόλα αυτά είναι η final απο το γνωστό μαγαζάκι...
Τέσπα, έχεις ΡΜ...

γιωργο κατι μου λεει οτι μαλλον μπερδεψες στοιχεια απο το 6 στο 7 ;)

μηπως τα εχεις και τα 2 στο τηλ?:O

georgep800
6 Δεκ. 2007, 16:49
γιωργο κατι μου λεει οτι μαλλον μπερδεψες στοιχεια απο το 6 στο 7 ;)

μηπως τα εχεις και τα 2 στο τηλ?:O

Λες; Δεν νομίζω μιας και πριν περάσω την 6, απεγκατέστησα την 7, έσβησα όλα τα αρχεία που άφησε και στην συνέχεια πέρασα την 6.

Επίσης δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά κάνει περίπου 2 λεπτά ή και περισσότερο για να κλειδώσει του δορυφόρους. Στην πλοήγηση δεν είναι και τόσο ακριβής στους δρόμους και στις διασταυρώσεις και η ταχύτητα δεν συμβαδίζει με αυτή του αυτοκινήτου. Αν επιταχύνω κάνει αρκετή ώρα μέχρι να προσαρμοστεί...

Μήπως κάτι δεν πάει καλά...;:O

drdino
6 Δεκ. 2007, 17:39
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Το 6 σε εμένα τρέχει ΑΨΟΓΑ. :)

pentium_vi, η Wind έχει ένα θέμα από όσο ξέρω στην διάθεση του kaiser. Περίμενα για 2 βδομάδες και εγώ, αλλά ως ημερομηνία διάθεσης μου έλεγαν άγνωστη. Οπότε τους γείωσα και πήγα μια βόλτα στο πλαίσιο...

pentium_vi
6 Δεκ. 2007, 17:44

pentium_vi, η Wind έχει ένα θέμα από όσο ξέρω στην διάθεση του kaiser. Περίμενα για 2 βδομάδες και εγώ, αλλά ως ημερομηνία διάθεσης μου έλεγαν άγνωστη. Οπότε τους γείωσα και πήγα μια βόλτα στο πλαίσιο...

Δυστυχώς δεν μπορώ να τους γειώσω γιατί θα το πάρω με επιδότηση και θα μου βγεί σχεδόν τζάμπα.

zaharakis
6 Δεκ. 2007, 17:56

οχι μονο σε σενα ,αλλα σε ολους :)

το 7 δεν ειναι ακομη τοσο σταθερο και καλο οσο το 6.1 οποτε δεν βλεπω τον λογο που πολλα παιδια το δουλευουν...

βαλτε το 7 να το δοκιμασετε και να συνηθισετε το interface του αλλα καντε την δουλεια σας σωστα με το 6 :)

tranaee
6 Δεκ. 2007, 18:06
Διάβασον, διάβασον:
Ψάχνοντας γενικά για ευκαιρίες tytnII βρήκα αυτό: http://greekads.com/classifieds/showproduct.php/product/4676/limit/recent

Επικοινώνησα και πήρα αυτό το email:
Hello,

Thanks for your interest in our phones.

Brand new HTC TYTN II US$420
shipping and handling US$30

Grand Total is US$450

Delivery of the package is by FedEx within 48hours right to your door step.

We accept payment via Moneygram cash transfer for minimal order, and accept bank transfer for bulk purchase.

You will need to send us your order details, shipping address and contact phone number.

Thanks

Τί λέτε ρε παιδιά? Μούφα ή πραγματικότητα? TytnII μαζί με έξοδα αποστολής 450 δολ. δηλαδή 337 ευρώ. Απίστευτο? Κάτι δε σας μυρίζει εσάς?..:worry:

georgep800
6 Δεκ. 2007, 18:14

Τι να πω...κάτι δεν θα πήγε καλά στην εγκατάσταση... Θα το βγάλω τελείως και θα το ξαναπεράσω... Για να είμαστε και πιο ακριβείς, έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή, η συσκευή να κλειδώνει με κωδικό; Ή δεν έχει σημασία;

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα