PDA

View Full Version : [Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

WebViRuS
19 Νοέ. 2007, 09:51
εγώ κάνω reset σίγουρα μια φορά την εβδομάδα. :D

athadef21
19 Νοέ. 2007, 11:00
Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω σχετικά "γνωστό" software. Και πρώτα τ εγκαθιστώ στον standalone device emulator στο pc. Βλέπω αν μου αρέσει και εάν είναι αυτό που θέλω και αφού διαλέξω και σιγουρευτώ μετά το περνάω στο pc. Ιδίως αν για μια λειτουργία π.χ. list manager υπάρχουν πολλά προγράμματα και θέλω να διαλέξω.

:):):) πολύ καλή ιδέα! Αυτό (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=dd567053-f231-4a64-a648-fea5e7061303&displaylang=en)χρησιμοποιείς; μπορείς να δόσεις ένα link αν δεν είναι αυτό η μια ένδειξη για να βρω αυτόν τον emulator να τον βάλω στο pc; Off topic βεβαια και συγγνώμη αλλα πως κάνει emulate το device ID η owner name για να μπαίνουν τα προγράμματα registered πάνω στον emulator για δοκιμή;

Hyde
19 Νοέ. 2007, 11:29
Ένα απλό bluetooth (δλδ όχι stereo) πως μπορώ να το κάνω δουλεύει με skype; Για να ακούσω ήχο πρέπει να πατήσω το κουμπάκι που έχει στο ακουστικό όμως τότε ξεκινάει η ηχογράφηση.

grissom
19 Νοέ. 2007, 11:35
Καλήμερα, οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες για το τηλέφωνο και παρόλο που του έχω φορτώσει αρκετά προγράμματα δε μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα/κόλλημα ενώ είναι ελληνική ROM της ACE. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το Destinator 7 (δεν έχει σωστή απεικόνιση στους χάρτες) που μάλλον ήταν λάθος επιλογή και σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει εδώ, απλά είπα να προσπαθήσω πρώτα με το 7 και μετά το 6.

Κατά τα άλλα το έχω αγαπήσει το pda και κάποια καθυστέρηση που εμφανίζεται στο dial pad πιθανόν να έχει να κάνει και με τα πολλά προγράμματα που έχω βάλει ή και με την ελληνική rom. Επιφυλλάσομαι να πω τη γνώμη μου για την καθυστέρηση αφού βάλω κάποια cooked rom αργότερα.

Zaharaki ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου..

Μια ερώτηση μόνο όσον αφορά το προγράμματα weather, έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το weather tab του mobile shell για το Ηράκλειο; Αθήνα μου κατεβάζει κανονικά στοιχεία, ενώ για Ηράκλειο τίποτα.

athanaso77
19 Νοέ. 2007, 12:21
Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω σχετικά "γνωστό" software. Και πρώτα τ εγκαθιστώ στον standalone device emulator στο pc. Βλέπω αν μου αρέσει και εάν είναι αυτό που θέλω και αφού διαλέξω και σιγουρευτώ μετά το περνάω στο pc. Ιδίως αν για μια λειτουργία π.χ. list manager υπάρχουν πολλά προγράμματα και θέλω να διαλέξω.

Epeidi aftos o Emulator gia to PC me endiaferei kai emena... dwse mas se parakalw ean mporeis kapoio link gia na to doume ligo.

athanaso77
19 Νοέ. 2007, 12:50
Κατά τα άλλα το έχω αγαπήσει το pda και κάποια καθυστέρηση που εμφανίζεται στο dial pad πιθανόν να έχει να κάνει και με τα πολλά προγράμματα που έχω βάλει ή και με την ελληνική rom. Επιφυλλάσομαι να πω τη γνώμη μου για την καθυστέρηση αφού βάλω κάποια cooked rom αργότερα.

Afto pou anafereis einai gnwsto problima . Gia afksisi tis taxytytas anoigmatos tou dialpad, apenergopoieis to skin tis HTC kai epanafereis to klassiko dial pad tou tilefwnou. Ayto ginetai me to parakatw registry tweak:

HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin

allazoume tin timi enabled από 0 σε 1.

Profanws i kathysterisi ofeiletai sto skin tis HTC.

vergio_
19 Νοέ. 2007, 13:49
re paidia:) rwtaw ta idia kai ta idia,mporei kai ligo asxeta..:) alla kanena p2p programma gia to kin gnwrizete?

zalaros
19 Νοέ. 2007, 13:55
@drdino δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχει καμία windows mobile εφαρμογή για msn που να παίζει μέσω wind plus non stop. Ωστόσο υπάρχουν 2 λύσεις που μπορεί να σε καλύψουν. Η πρώτη είναι msn μέσω web messengers. Στον explorer ή opera πας στο www.ebuddy.com ή στο mobile.msn.com ή www.iloveim.com. Η δεύτερη λύση είναι msn μέσω java εφαρμογής αλλά για αυτό θα χρειαστείς έναν java emulator που να συνδέεται μέσω proxy. Το θέμα αυτό το συζητάμε στο thread για το wind plus non stop (opera mini κτλ). Μπες εδώ και θα βγάλεις άκρη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2110937#post2110937

Hyde
19 Νοέ. 2007, 14:11
Ένα απλό bluetooth (δλδ όχι stereo) πως μπορώ να το κάνω δουλεύει με skype; Για να ακούσω ήχο πρέπει να πατήσω το κουμπάκι που έχει στο ακουστικό όμως τότε ξεκινάει η ηχογράφηση.Κανείς;

Καλησπερα.Υπαρχει καποιο εναλλακτικο του activesync? Οπως πχ.Myphone explorer για τα sonyericsson?
Τι καλύτερο από το activesync;

Κάτι ακόμη, είδα ότι συζητάτε για το ενσωματωμένο msn. Τι ακριβώς σας ενοχλεί; Εγώ το βρίσκω τέλειο. Καταρχάς δουλεύει σαν sms όποτε αν θελήσω σε κάποιον να πω κάτι του στέλνω msn μήνυμα και μου βγαίνει πιο φτηνό. Επίσης προσωπικά ήμουν μια φορά 12 ώρες συνεχόμενα online και δεν χρεώθηκα πάνω από 800kb και μάλιστα έκανα και συνεχόμενο chat για μια ώρα.

highway
19 Νοέ. 2007, 14:32
Epeidi aftos o Emulator gia to PC me endiaferei kai emena... dwse mas se parakalw ean mporeis kapoio link gia na to doume ligo.

Ναι athadef21. Αυτό είναι το link. Παραθέτω τι χρειάζεαι:

Είναι της Microsoft
3 πράγματα χρειάζεστε

1) Microsoft Device Emulator 2.0 -- Standalone Release (1MB)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=dd567053-f231-4a64-a648-fea5e7061303&DisplayLang=en

2) Virtual Machine Network Driver for Microsoft Device Emulator (0.340MB)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=DC8332D6-565F-4A57-BE8C-1D4718D3AF65&displaylang=en

3) Μετά θέλει να κατεβάσεις το image για wm6 (180MB)
Windows Mobile 6 Localized Emulator Images
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=38C46AA8-1DD7-426F-A913-4F370A65A582&displaylang=en
Είναι localized, προσοχή κατεβάστε την professional και όχι standard
Εχει και ελληνική έκδοση

Features - Προβλήματα:
1) Μπορείς να βάλεις ένα φάκελο του pc να τον βλέπει σαν microSD card

2) Οταν κλείνεις τον emulator μπορείς να πεις να σώσει την κατάσταση του. Αν δεν το κάνεις τότε κλείνει και ανοίγει όπως ήταν πριν δηλαδή χάνεις ότι αλλαγές εγκαταστάσεις έκανες.
Εμένα με βολεύει γιατί έτσι τον κρατάω καθαρό.

3) Επειδή τα προγράμματα τα κατεβάζω σαν cabs και προτιμώ έτσι να τα στήνω και στο ppc δεν κάθησα να βρω πως μπορείς να συνδέσεις το activesync με τον device emulator. Θα με βόλευε όμως γιατί μερικά progs τα βρίσκεις μόνο σε .exe

4) Μου έχει τύχει στην εγκατάσταση cabs όταν διαλέγω να τα στήσει στην "κάρτα" να μου λέει ότι κάτι πήγε στραβά. Οπότε προτιμώ να στήνω τα προγράμματα στο "device" και να μην σώζω μετά (βλέπε 2). Εσωσα μόνο την πρώτη φορά όταν έβαλα μερικά προγράμματα που τα ήθελα stadard στον emulator.

Ελπίζω να βοήθησα. Οταν βρω χρόνο θα ψαξω το θέμα με το activesync :)

Sion
19 Νοέ. 2007, 14:45
Ρε παιδιά θέλω να πάρω μια βάση για το αυτοκίνητο να είναι αυτοκόλλητη στο ταμπλό αλλά και περιστρεφόμενη (για το GPS)

δλδ ΔΕΝ θέλω να είναι βεντούζα για το παρμπρίζ και να ΜΗΝ είναι για τον αεραγωγό.

Αυτή κάνει?

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=153768

θέλω κάτι τέτοιο.

http://img204.imageshack.us/img204/4720/evolucion22oz5.th.jpg (http://img204.imageshack.us/my.php?image=evolucion22oz5.jpg)

athanaso77
19 Νοέ. 2007, 14:47
Endiaferon akougetai! Se efxaristw!

Tha to psaksw ligo alla... sou dinei kai ti dynatotita na flashareis cooked ROM?

manolis_33
19 Νοέ. 2007, 15:01
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΕΔΩ! σκευτομαι και εγω να παρω το καισερ γιατι δεν ειμαι καθολου ευχαριστιμενος με το νοκια ε90 που πηρα αξιζει τελικα το καιζερ
??
απο εφαρμογες βρισκουμε?πως ειναι σε γενικες γραμες ανοιχτη ακροαση εχει?παιζει δυνατα το ηχειο του η καμερα του εχει φλασ η οχι τελικα?εχει joistic για την πλοηγηση στο ιντερνετ ?το πληκτρολογιο του ειναι ελληνικο η αγγλικο? θα μπορεσω να βαλω δεστινατορ 7 πανω?με τα σμσ τι γινεται στελνει κανονικα 160 χαρακτηρες?θα με ταλειπωρισει πολλυ να το σεταρο??? περιμενω της απαντησεις σας και σας εφχαριστω γ τη φιλοξενια εδω!!

highway
19 Νοέ. 2007, 15:10
Endiaferon akougetai! Se efxaristw!

Tha to psaksw ligo alla... sou dinei kai ti dynatotita na flashareis cooked ROM?

Οχι δεν μπορείς. Το image που κατεβάζεις είναι στην ουσία έτοιμη η rom (σύν μάλλον και κάτι παραπάνω).

aris_21
19 Νοέ. 2007, 15:44
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΕΔΩ! σκευτομαι και εγω να παρω το καισερ γιατι δεν ειμαι καθολου ευχαριστιμενος με το νοκια ε90 που πηρα αξιζει τελικα το καιζερ
??
απο εφαρμογες βρισκουμε?πως ειναι σε γενικες γραμες ανοιχτη ακροαση εχει?παιζει δυνατα το ηχειο του η καμερα του εχει φλασ η οχι τελικα?εχει joistic για την πλοηγηση στο ιντερνετ ?το πληκτρολογιο του ειναι ελληνικο η αγγλικο? θα μπορεσω να βαλω δεστινατορ 7 πανω?με τα σμσ τι γινεται στελνει κανονικα 160 χαρακτηρες?θα με ταλειπωρισει πολλυ να το σεταρο??? περιμενω της απαντησεις σας και σας εφχαριστω γ τη φιλοξενια εδω!!

καλησπερα!!
εφαρμογες υπαρχουνε.....πολλεςςς.
εχει πολυ καλο ηχειο και ανοιχτη ακροαση.
φλας δεν εχει.το πληκτρολογιο γραφει και ελληνικα.
μπορεις να βαλεις και destinator.
sms στελνει κανονικα.το θεμα ειναι να εχεις μερακι να το στησεις
εσυ οπως το θελεις.οσο για το net μπορεις να κανεις πλοηγηση
και με το joistic και πατωντας επανω την οθονη.:)

WebViRuS
19 Νοέ. 2007, 16:07
Ρε παιδιά θέλω να πάρω μια βάση για το αυτοκίνητο να είναι αυτοκόλλητη στο ταμπλό αλλά και περιστρεφόμενη (για το GPS)

δλδ ΔΕΝ θέλω να είναι βεντούζα για το παρμπρίζ και να ΜΗΝ είναι για τον αεραγωγό.

Αυτή κάνει?

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=153768

θέλω κάτι τέτοιο.

http://img204.imageshack.us/img204/4720/evolucion22oz5.th.jpg (http://img204.imageshack.us/my.php?image=evolucion22oz5.jpg)

γιατί να πας να πάρεις μια θήκη που θα σου χαλάσει το ταμπλό? τι το κακό έχουν οι βεντούζες?

athadef21
19 Νοέ. 2007, 16:32
Ναι athadef21. Αυτό είναι το link. Παραθέτω τι χρειάζεαι:

Είναι της Microsoft
3 πράγματα χρειάζεστε

1) Microsoft Device Emulator 2.0 -- Standalone Release (1MB)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=dd567053-f231-4a64-a648-fea5e7061303&DisplayLang=en

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=DC8332D6-565F-4A57-BE8C-1D4718D3AF65&displaylang=en

3) Μετά θέλει να κατεβάσεις το image για wm6 (180MB)
Windows Mobile 6 Localized Emulator Images
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=38C46AA8-1DD7-426F-A913-4F370A65A582&displaylang=en
Είναι localized, προσοχή κατεβάστε την professional και όχι standard
Εχει και ελληνική έκδοση

Features - Προβλήματα:
1) Μπορείς να βάλεις ένα φάκελο του pc να τον βλέπει σαν microSD card

2) Οταν κλείνεις τον emulator μπορείς να πεις να σώσει την κατάσταση του. Αν δεν το κάνεις τότε κλείνει και ανοίγει όπως ήταν πριν δηλαδή χάνεις ότι αλλαγές εγκαταστάσεις έκανες.
Εμένα με βολεύει γιατί έτσι τον κρατάω καθαρό.

3) Επειδή τα προγράμματα τα κατεβάζω σαν cabs και προτιμώ έτσι να τα στήνω και στο ppc δεν κάθησα να βρω πως μπορείς να συνδέσεις το activesync με τον device emulator. Θα με βόλευε όμως γιατί μερικά progs τα βρίσκεις μόνο σε .exe

4) Μου έχει τύχει στην εγκατάσταση cabs όταν διαλέγω να τα στήσει στην "κάρτα" να μου λέει ότι κάτι πήγε στραβά. Οπότε προτιμώ να στήνω τα προγράμματα στο "device" και να μην σώζω μετά (βλέπε 2). Εσωσα μόνο την πρώτη φορά όταν έβαλα μερικά προγράμματα που τα ήθελα stadard στον emulator.

Ελπίζω να βοήθησα. Οταν βρω χρόνο θα ψαξω το θέμα με το activesync :) ευχαριστώ πολύ! ενδιαφέρον. Μάλλον θα το βάλω!

manolis
19 Νοέ. 2007, 17:32
το πληκτρολογιο γραφει και ελληνικα.

Enois xoris na einai me ellinika WM6?

zame
19 Νοέ. 2007, 17:52
μήπως ξέρει κανεις να μου απαντήσει αυτό που ρώτησα σχετικά με το tomtom στη σελιδα 125

athanaso77
19 Νοέ. 2007, 17:56
το πληκτρολογιο γραφει και ελληνικα.

Enois xoris na einai me ellinika WM6?

Με ένα extra προγραμματάκι... φυσικα! :cool:

manolis
19 Νοέ. 2007, 18:00
Με ένα extra προγραμματάκι... φυσικα! :cool:

Eipa kai ego..se eyxaristo gia thn apantisi, roto giati eimai ipopsifios..

jnr
19 Νοέ. 2007, 18:15
προσοχη:αυτο εχει αλλαξει κ ζηταει να εγκατασταθει το vitual pc 2007.
highway δεν ξερω αν περιλαμβανει κατι νεοτερο για σενα!

ξεχασα να το βαλω
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

grissom
19 Νοέ. 2007, 18:37
Afto pou anafereis einai gnwsto problima . Gia afksisi tis taxytytas anoigmatos tou dialpad, apenergopoieis to skin tis HTC kai epanafereis to klassiko dial pad tou tilefwnou. Ayto ginetai me to parakatw registry tweak:

HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin

allazoume tin timi enabled από 0 σε 1.

Profanws i kathysterisi ofeiletai sto skin tis HTC.

Ευχαριστώ athanaso, είχες δίκιο για την καθυστέρηση, τώρα φαίνεται να ανοίγει πιο ομαλά και γρηγορότερα.
Όσον αφορά το weather tab του spb, έβαλα το weather panel οπότε δε με απασχολεί πλέον.

georgep800
19 Νοέ. 2007, 19:16
Μήπως έχει κανείς direct link απο το Spb Plus; Στο γνωστό το μέρος έχει ανέβει ως .torrent...

jnr
19 Νοέ. 2007, 19:19
παρατηρησα οτι ειναι μερικες μερες τωρα η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα κ κανει κ καποια κολληματακαι.υπαρχει περιπτωση να τρεχει στο background κατι κ να μην φαινεται;

athanaso77
19 Νοέ. 2007, 19:31
Μήπως έχει κανείς direct link απο το Spb Plus; Στο γνωστό το μέρος έχει ανέβει ως .torrent...

Για δες τα pm σου ;).

athanaso77
19 Νοέ. 2007, 19:34
παρατηρησα οτι ειναι μερικες μερες τωρα η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα κ κανει κ καποια κολληματακαι.υπαρχει περιπτωση να τρεχει στο background κατι κ να μην φαινεται;

Είναι το πιο πιθανό. Δεν έχεις τον HTC Task Manager για να βλέπες τι τρέχει στο background; Το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε κάποια από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει τελευταία. Ψάξτο λίγο.

georgep800
19 Νοέ. 2007, 19:43
Για δες τα pm σου ;).

Να 'σαι καλά φίλε μου!:)

kdanagno
19 Νοέ. 2007, 20:07
πες να μην ξεκινάει όταν ανοίγεις το keyboard. και εγώ έτσι το έχω.
Απο που θα του πω να μην ξεκινάει όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο?

athanaso77
19 Νοέ. 2007, 20:11
προσοχη:αυτο εχει αλλαξει κ ζηταει να εγκατασταθει το vitual pc 2007.
highway δεν ξερω αν περιλαμβανει κατι νεοτερο για σενα!

ξεχασα να το βαλω
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Μπορείς σε παρακαλώ να ξαναδώσεις σωστά το link γιατι με το copy paste έβαλες και τις ... μεσα.

OK... το προηγούμενο link σε κάνει redirect στο σωστό. Ευχαριστώ.

jnr
19 Νοέ. 2007, 20:38
Είναι το πιο πιθανό. Δεν έχεις τον HTC Task Manager για να βλέπες τι τρέχει στο background; Το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε κάποια από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει τελευταία. Ψάξτο λίγο.

το εχω αλλα το μονο μου εμφανιζει μονιμα ειναι το active sync αλλα αυτο συνεβαινε νομιζω απ την αρχη!υπαρχει περιπτωση να τρεχει καποιο ακομα κ να μην μου το εμφανιζει;

jnr
19 Νοέ. 2007, 21:06
δεν μπορω να βγαλω ακρη με το emulator,δεν ξερω μηπως φταιει που στο λινκ που εβαλα πιο πριν κατεβαζει το virual pc 2007 το οποιο ομως δεν μπορω να ανοιξω απο το pc.:(

kdanagno
19 Νοέ. 2007, 21:55
Ρε παιδιά, τα έχω παίξει. Βάζω διάφορες ROM και σχεδόν πάντα, παθαίνω το εξής: Μόλις περάσω την καινούρια ROM δεν δουλεύει το ηχείο. Ούτε κουδούνισμα τηλεφώνου, ούτε αρχεία ήχου παίζουν. Πέφτει μουγκαμάρα!!!
Που θα βρω την ελληνική ROM της ACE να την ξαναβάλω πίσω? Πείτε μου σας παρακαλώ ότι κάποιος την έχει....
Αν η ACE βγάλει κάποιο update θα μπορώ να το κατεβάσω (αφού έχω ελληνικό τηλέφωνο δικό τους) και να την περάσω?

zaharakis
19 Νοέ. 2007, 22:23
Ρε παιδιά, τα έχω παίξει. Βάζω διάφορες ROM και σχεδόν πάντα, παθαίνω το εξής: Μόλις περάσω την καινούρια ROM δεν δουλεύει το ηχείο. Ούτε κουδούνισμα τηλεφώνου, ούτε αρχεία ήχου παίζουν. Πέφτει μουγκαμάρα!!!
Που θα βρω την ελληνική ROM της ACE να την ξαναβάλω πίσω? Πείτε μου σας παρακαλώ ότι κάποιος την έχει....
Αν η ACE βγάλει κάποιο update θα μπορώ να το κατεβάσω (αφού έχω ελληνικό τηλέφωνο δικό τους) και να την περάσω?

αν διαβαζατε πριν κανετε οτιδηποτε δεν θα ειχατε προβληματα....

ωραια τα λινκ για τις ρομ και τα ξεκλειδωματα αλλα και τα προγραμματακια και τις εφαρμογες......αλλα κανενας δεν αφιερωνει ουτε ενα λεπτο να διαβασει και λιγο τα threads απο τις ρομ...δεν σας κινησε την περιεργεια τι να λενε ολοι αυτοι οι μ@λ#κ%ς εκει μεσα??
γιατι δεν παιρνουν και αυτοι τις ρομ και να πανε να τις βαλουνε και να μην γραφουνε μ$λ@κι%ς εκει μεσα???τσαμπα κοπος ε??
κουραστηκα να βλεπω ατομα να φωναζουν οτι εχουν προβλημα και δεν κανουν τον κοπο να ριξουν μια ματια πριν .....

εχεις βαλει το ραδιο 1.27.14.09 που εχει προβλημα με τους ηχους :O

αλλα αν διαβαζες λιγο xda δεν θα ψαχνοσουν....

downgrade το ραδιο σου σε 1.27.12.17 η στο 1.27.12.11 και θα ερθουν οι ηχοι σου παλι...

kdanagno
19 Νοέ. 2007, 22:43
Φίλε Ζαχαράκη, ευχαριστώ πολύ.
Όμως είχα 1.27.12.11 και σχεδόν "έβλεπα" τη μπαταρία να εξαντλείται μέσα σε ελάχιστες ώρες. Χωρίς να μιλήσω καθόλου, μπαταρία καπούτ.
Έχεις δίκιο ότι δεν έφαγα τον τόπο να ψάχνω στο XDA, αν και κοίταξα αρκετά και ήμουν σίγουρος πλέον ότι έφταιγε το radio.
Αλλά είμαι υπέρ του κοινωνικού internet, αυτού που ρωτάς το συνάδελφο και σου απαντάει αυτά που ξέρει, χωρίς να πρέπει να ξανα-ανακαλύψεις τον τροχό.
Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ...

zaharakis
19 Νοέ. 2007, 22:52
Φίλε Ζαχαράκη, ευχαριστώ πολύ.
Όμως είχα 1.27.12.11 και σχεδόν "έβλεπα" τη μπαταρία να εξαντλείται μέσα σε ελάχιστες ώρες. Χωρίς να μιλήσω καθόλου, μπαταρία καπούτ.
Έχεις δίκιο ότι δεν έφαγα τον τόπο να ψάχνω στο XDA, αν και κοίταξα αρκετά και ήμουν σίγουρος πλέον ότι έφταιγε το radio.
Αλλά είμαι υπέρ του κοινωνικού internet, αυτού που ρωτάς το συνάδελφο και σου απαντάει αυτά που ξέρει, χωρίς να πρέπει να ξανα-ανακαλύψεις τον τροχό.
Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ...

φιλε μου συγγνωμη που τα ακουσες εσυ αλλα ειναι κατι που το κανουν πολλοι...και οι επομενοι θα κανουν τα ιδια....

ολοι παιρνουν τα τηλ διαβαζουν για ρομ τρελλες ταχυτητες κουφα λογισμικα και τρεχουν χωρις να το ψαξουν καν και βαζουν το 1ο που θα βρουν μπροστα τους ...

χωρις να διαβασουν χωρις να ελενξουν καν αν αυτο που λεει ο ταδε στο ταδε φορουμ...κανει εστω για το τηλ τους....η να ριξουν μια ματια σε μερικα ποστς αυτων που τα εχουν ηδη δοκιμασει και γραφουν στο αναλογο θεμα τις εντυπωσεις τους,τα προβληματα που τυχον προεκυψαν η οποιες δυσλειτουργιες....αν το καναν ολοι αυτο θα γλυτωναν απο πολυ κοπο και ταλαιπωρια....

ειλικρινα δεν τιθεται θεμα αν θελω η οχι να βοηθησω ... οι περισσοτεροι εδω που με ξερουν το ξερουν αν εχω θεληση και διαθεση να το κανω αυτο...

αλλα ειναι κουραστικο να βλεπω ""απελπισμενους "" να ζητανε βοηθεια γιατι εμπλεξαν ασχημα επειδη δεν εκαναν κατι απλο....

να αφιερωσουν 10 λεπτα απο την ζωη τους να διαβασουν λιγο πριν ξεκινησουν οτιδηποτε....:(

φιλικα δημητρης :)

nobleman
20 Νοέ. 2007, 00:15
Δημήτρη, ποια rom να βάλω; :p

Τελικά δεν έβαλα καμία... με τις επαφές κολλάω... είναι πολύ βολική η άλφα-βήτα...

Επ' ευκαιρίας, πώς βάζουμε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και συγκεκριμένα την αυτόματη απάντηση με ακουστικά μετά από 2-3 κλήσεις σε συντόμευση με το remapsoftkey;

Hyde
20 Νοέ. 2007, 00:17
Τελικά δεν έβαλα καμία... με τις επαφές κολλάω... είναι πολύ βολική η άλφα-βήτα...
Δηλαδή;

nobleman
20 Νοέ. 2007, 00:43
Δηλαδή;

Η ελληνική α-β που εμφανίζεται όταν πατάς συνεχόμενα το κουμπί πάνω/κάτω...

Hyde
20 Νοέ. 2007, 01:00
Τι άλλο χάνει κανείς αν βάλει αλλή rom;

WebViRuS
20 Νοέ. 2007, 01:38
Δημήτρη, ποια rom να βάλω; :p

Επ' ευκαιρίας, πώς βάζουμε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και συγκεκριμένα την αυτόματη απάντηση με ακουστικά μετά από 2-3 κλήσεις σε συντόμευση με το remapsoftkey;

η ρομ που λειτουργεί άψογα χωρίς προβλήματα είναι του helmi_c παιδιά. αυτή βάλτε.

- αν κατευάσεις το KaiserTweak έχει επιλογή μέσα να μην ανοίγει όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο

- αν βάλεις custom ρομ δεν χάνεις τίποτα. κατα 95% θα κερδίσεις μόνο. αλλά όπως είπε και ο φίλος μου ο zaharakis, διαβάζεις πρώτα εκεί που λέει Read ME! και μετά πατάς το download.

- άσχετο ( ρε συ Δημήτρη ο helmi ζει?)

drdino
20 Νοέ. 2007, 05:09
@drdino δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχει καμία windows mobile εφαρμογή για msn που να παίζει μέσω wind plus non stop. Ωστόσο υπάρχουν 2 λύσεις που μπορεί να σε καλύψουν. Η πρώτη είναι msn μέσω web messengers. Στον explorer ή opera πας στο www.ebuddy.com ή στο mobile.msn.com ή www.iloveim.com. Η δεύτερη λύση είναι msn μέσω java εφαρμογής αλλά για αυτό θα χρειαστείς έναν java emulator που να συνδέεται μέσω proxy. Το θέμα αυτό το συζητάμε στο thread για το wind plus non stop (opera mini κτλ). Μπες εδώ και θα βγάλεις άκρη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2110937#post2110937

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, στο μεταξύ είχα ξεκοκοκαλίσει το θέμα που ανέφερες και όντως δουλεύει ικανοποιητικά το ebuddy. :)
Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν μέσω του site που γίνεται η δουλειά δημιουργείται κάποιο πρόβλημα ασφάλειας (να κλαπούν κωδικοί ας πούμε).

athanaso77
20 Νοέ. 2007, 09:11
ο helmi ζει?

Zei kai basilevei... apla exei mpleksei me ta epaggelmatika tou kai dystyxws gia mas... den exei xrono gia WM development!

zalaros
20 Νοέ. 2007, 13:07
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, στο μεταξύ είχα ξεκοκοκαλίσει το θέμα που ανέφερες και όντως δουλεύει ικανοποιητικά το ebuddy. :)
Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν μέσω του site που γίνεται η δουλειά δημιουργείται κάποιο πρόβλημα ασφάλειας (να κλαπούν κωδικοί ας πούμε).
Κοίτα χρησιμοποιούσα το ebuddy για αρκετό καιρό και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μου την δίνει όμως που δεν κρατάει ολόκληρο τον διάλογο (λογικό γιατί σε κάθε refresh της σελίδας θα έκανε πολύ ώρα). Οπότε χρησιμοποιώ java msn messenger μέσω του emulator και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

mastelos
20 Νοέ. 2007, 13:19
έρχεται η Stella με ραδιόφωνο (http://msmobiles.com/news.php/6907.html) ωραίο όνομα:p

drdino
20 Νοέ. 2007, 13:21
Κοίτα χρησιμοποιούσα το ebuddy για αρκετό καιρό και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μου την δίνει όμως που δεν κρατάει ολόκληρο τον διάλογο (λογικό γιατί σε κάθε refresh της σελίδας θα έκανε πολύ ώρα). Οπότε χρησιμοποιώ java msn messenger μέσω του emulator και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για java;

zalaros
20 Νοέ. 2007, 14:10
Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για java;
Προς το παρόν βολεύομαι με το mig33. www.mig33.com αλλά αν ψάξεις θα βρεις και άλλα αξιόλογα... ;)

drdino
20 Νοέ. 2007, 14:18
Θα το δοκιμάσω, να δω αν παίζει και με την πλατφόρμα java που έχει το kaiser πάνω, γιατί ως τώρα όσα java app's χρησιμοποιήσα δεν παίζανε.

εντιτ: ούτε αυτό παίζει. Έχει κάποιο πρόβλημα η πλατφόρμα που δίνει η htc;

eltsele
20 Νοέ. 2007, 20:07
έρχεται η Stella με ραδιόφωνο (http://msmobiles.com/news.php/6907.html) ωραίο όνομα:p

Που είναι o zaharakis να πουλήσει το Κάιζερ και να πάρει τη Stella???:lol:

hlias77
20 Νοέ. 2007, 20:16

Μπαααα!Ο Δημητρης ειναι πιστος...(για κανενα 5αμηνο ακομα):)

spok
20 Νοέ. 2007, 21:08
Καλησπερα.Εγκατεστησα xnviewer pocket και το εβγαλα,μετα το HTC Album και το ορισα ως default viewer απο την registry.Το απεγκατεστησα και αυτο.Αποτελεσμα,να μην μπορω να ανοιξω καμια εικονα..:O Μου πεταει error οτι κανενα προγραμμα δεν εχει αντιστοιχιστει με αυτου του ειδου τα αρχεια κλπ κλπ..Μπορω να ανοιξω εικονες μονο αφου πρωτα ανοιξω απο τα προγραμματα το Εικονεσ και Βιντεο.καμια ιδεα...?:O

zaharakis
20 Νοέ. 2007, 21:26

αργει ακομη η ωρα να δωσω το καιζερ μου:!:

αλλα μια νεα σχεση με αλλη γυναικα θα σημαινε καταστροφη για μενα :blink: θα με καθαρισει η κορη μου αν της πω οτι το νεο μου τηλ λεγεται :worry: στελλα :lol::lol::lol:

Μπαααα!Ο Δημητρης ειναι πιστος...(για κανενα 5αμηνο ακομα):)

πες τα ηλια πες τα :D

zaharakis
20 Νοέ. 2007, 21:27
συν οτι ραδιο για το καισερ εχω ηδη βρει :rolleyes:

και μπαταρια για να ακουω ωρες :p:p

spok
20 Νοέ. 2007, 21:54
Καλησπερα.Εγκατεστησα xnviewer pocket και το εβγαλα,μετα το HTC Album και το ορισα ως default viewer απο την registry.Το απεγκατεστησα και αυτο.Αποτελεσμα,να μην μπορω να ανοιξω καμια εικονα..:O Μου πεταει error οτι κανενα προγραμμα δεν εχει αντιστοιχιστει με αυτου του ειδου τα αρχεια κλπ κλπ..Μπορω να ανοιξω εικονες μονο αφου πρωτα ανοιξω απο τα προγραμματα το Εικονεσ και Βιντεο.καμια ιδεα...?:O

Zaharaaaaaki...?:rolleyes:

sx1vg18
20 Νοέ. 2007, 22:28
δεν καταλαβαινω τι ενοειτε κοληματα και bugsαλλα και προβληματα ....ειλικρινα εγω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα απο το καιζερ οπως το παρελαβα με αγγλικη ρομ (απο expancys.uk) ...

το τηλ ειναι παρα πολυ καλο και αξιοπιστο ακομη και με την μαμα ρομ.δεν μπορω να καταλαβω πως μονο τα ελληνικα της ace(που δεν νομιζω οτι ειναι αυτα το προβλημα...) οσοι τα εχετε παρει απο ελλαδα εχετε τοσα παραπονα...

μηπως δεν φταιει το τηλ, αλλα η ασυδοσια μας πολλες φορες που (με τοσες εφαρμογες που κυκλοφορουν για τα τηλεφωνα μας),τα φορτωνουμε μεκαθε λογης αχρηστα πραγματα με μοναδικο αποτελεσμα τα προβληματα και μονο τα προβληματα?

ποτε δεν μου αρεσαν τα πολλα φρου φρου και αρωματα και παντα ημουν και θα ειμαι υπερ της ταχυτητας,της σταθεροτητας αλλα και της αξιοπιστιας...και ετσι ειναι το καιζερ μου!!:!::!:

απλα τωρα με τις cooked ρομς, εχω την επιλογη του ποια ρομ να βαλω, που να με βολευει και τι μου αρεσει, παντα με τα δεδομενα και τις αναγκες μου ...

αλλα ποτε δεν θα πω οτι φταιει το τηλ ...αν κατι δεν κανω καλα εγω...ειδικα στην περιπτωση του καιζερ που ειλικρινα ρε παιδια....

δεν φταιει τπτ το κακομοιρο...εμεις του βγαζουμε τα ματια με τις λαθος επιλογες μας!!!!

Den exw auth th stigmh sxedon kanena programma.Alla otan to kinhto sou kollaei ap to anoigka/kleisimo tou plhktrologiou,otan stigmes de leitourgei h othoni afis kai to pliktrologio tote pws na eimai apolitea euxaristhmenos ? Se sxesh me ta paliotera pou eixa fusika kai eimai,alla se sxesh me auto poy agorasa oxi

kdanagno
20 Νοέ. 2007, 22:37
αργει ακομη η ωρα να δωσω το καιζερ μου:!:

αλλα μια νεα σχεση με αλλη γυναικα θα σημαινε καταστροφη για μενα :blink: θα με καθαρισει η κορη μου αν της πω οτι το νεο μου τηλ λεγεται :worry: στελλα :lol::lol::lol:

πες τα ηλια πες τα :D
Καλά, δεν σκέφτηκε κανείς ότι Stella μπορεί να λένε και την πρώην, οπότε, ένα μεγάλο ποσοστό μπορεί να μείνει μακριά εξαιτίας και μόνο του ονόματος?

zaharakis
20 Νοέ. 2007, 22:53
Zaharaaaaaki...?:rolleyes:

ελα μην φωναζεις :lol:

λοιπον προσπαθησε να ανοιξεις μια φωτο με το resco file explorer αλλα οχι πατωντας την,αλλα κρατωντας την γραφιδα σου πανω σε ατην ωστε να ανοιξουν τα options του resco και πατα ""open/open with""

επελεξε απο εκει να ανοιξει με το εικονες και βιντεο και τικαρησε το ""always use this program to open this file type "" αν θελεις να ανοιγουν οι φωτο σου με το default viewer των windows η με καποιο αλλο προγραμμα που εχεις εγκατεστημενο. πχ resco photo viewer :)

zaharakis
20 Νοέ. 2007, 22:59
Den exw auth th stigmh sxedon kanena programma.Alla otan to kinhto sou kollaei ap to anoigka/kleisimo tou plhktrologiou,otan stigmes de leitourgei h othoni afis kai to pliktrologio tote pws na eimai apolitea euxaristhmenos ? Se sxesh me ta paliotera pou eixa fusika kai eimai,alla se sxesh me auto poy agorasa oxi

δεν καταλαβαινω τι μπορει να φταιει φιλε μου ετσι πως το λες :O

οταν λες δεν εχεις κανενα προγραμμα μεσα ,τα εχεις απεγκαταστησει ολα η εκανες hard reset ?? γιατι μεταξυ τους υπαρχει τεραστια διαφορα :)

nantia_rd
21 Νοέ. 2007, 02:10
Δεν έχω ελληνικό μενού και σε μένα γίνεται διαφορετικά, αν θυμάμαι καλά πατάς πρώτα Fn και μετά Space. Εάν έχεις και εσύ αγγλικό μενού, πες μου να σου στείλω τι να κάνεις.

Eyxaristw gia thn boh8eia!

Exw mia akoma aporia. Egkatesthsa to softkey changer pou dinetai sthn prohgoumenh selida, alla den mporw na to brw se kapoio apo ta menoy tou kinitou... Mipos gnwrizei kaneis pou akribos egka8eistate to sigkekrimeno programma?
Episis perasa to sbp plus. Exei polles endiaferouses epiloges! Kapoy anafer8hke oti exei kai diaxeirish efarmogon(termatismos, eka8arish mnimhs). Ayto poy akribos brisketai?

Eyxaristw ektwn proteron!

eltsele
21 Νοέ. 2007, 02:28
Έναρξη - Ρυθμίσεις - Σύστημα και λογικά εκεί θα έχει το μενού της εφαρμογής. Εκεί πάνε αυτά. ;)

Συγκεκριμένα, αν μιλάς για το SoftKey Changer που δίνει ο zaharakis σε κάποιες σελίδες πιο πριν, εξηγεί πως δουλεύει η εφαρμογή και το λέει κι εκείνος πως θα βρεις το μενού εκεί που σου γράφω.

Τώρα για το Spb Plus επειδή δεν το δουλεύω, ας σου πει κάποιος που το χρησιμοποιεί.

zalaros
21 Νοέ. 2007, 11:41
Θα το δοκιμάσω, να δω αν παίζει και με την πλατφόρμα java που έχει το kaiser πάνω, γιατί ως τώρα όσα java app's χρησιμοποιήσα δεν παίζανε.

εντιτ: ούτε αυτό παίζει. Έχει κάποιο πρόβλημα η πλατφόρμα που δίνει η htc;
Όπως αναφέρεται στο thread που σου είχα δείξει μόνο μία πλατφόρμα (java emulator) μπορεί να δουλέψει με wind plus non stop και να δώσει σύνδεση στις java εφαρμογές. Κοίτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884&page=82 και διάβασε με προσοχή τις απαντήσεις επί του θέματος.

spok
21 Νοέ. 2007, 11:50
ελα μην φωναζεις :lol:

λοιπον προσπαθησε .......file type "" αν θελεις να ανοιγουν οι φωτο σου με το default viewer των windows η με καποιο αλλο προγραμμα που εχεις εγκατεστημενο. πχ resco photo viewer :)

Καλημερα.Κατι ηξερα και φωναζα..!:lol: Ευχαριστω πολυυυ!:)

drdino
21 Νοέ. 2007, 11:57
Δεν εκφράστηκα καλά μάλλον. Δεν εννοώ ότι δεν "βλέπει" σύνδεση η εφαρμογή, αλλά ότι δεν τρέχει γενικότερα στον emulator που δίνει η htc. Και για του λόγου τω αληθές:
http://xs321.xs.to/xs321/07473/capture.png.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs321&d=07473&f=capture.png) http://xs321.xs.to/xs321/07473/capture2.png.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs321&d=07473&f=capture2.png)

Τέσπα, θα δοκιμάσω με τον Esmertec και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ως τώρα. :)

drdino
21 Νοέ. 2007, 12:42
Λύνοντας το πρόβλημα με την πλατφόρμα, έτρεξα το ebuddy, αλλά μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης (server lost). Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον, ε;

zalaros
21 Νοέ. 2007, 13:25
Λύνοντας το πρόβλημα με την πλατφόρμα, έτρεξα το ebuddy, αλλά μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης (server lost). Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον, ε;
Ναι καλά κατάλαβες :p πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο δίκτυο gprs (μπορείς πχ να ανοίξεις τον explorer και να ανοίξεις μια σελίδα) και μετά να τρέξεις τον emulator. Έτσι θα συνδεθεί κανονικά και δεν θα έχει πρόβλημα σύνδεσης ;)

drdino
21 Νοέ. 2007, 13:27
Φυσικά και το έκανα αυτό που λες, τόσο noob δεν είμαι. :lol:
Πέραν αυτού δεν θέλει κάποια άλλη ρύθμιση; :worry:

zalaros
21 Νοέ. 2007, 13:32
Φυσικά και το έκανα αυτό που λες, τόσο noob δεν είμαι. :lol:
Πέραν αυτού δεν θέλει κάποια άλλη ρύθμιση; :worry:
Χμμ περίεργο! Σε μένα δουλεύει έτσι ακριβώς χωρίς καμία άλλη ρύθμιση. Στο regional settings έχεις βάλει England (united states ή ireland)?

drdino
21 Νοέ. 2007, 13:54
Η εφαρμογή δουλεύει κανονικότατα, σύνδεση δεν γίνεται. :confused:

http://xs221.xs.to/xs221/07473/capture.png.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs221&d=07473&f=capture.png)

xristos75
21 Νοέ. 2007, 16:01
Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το καταπληκτικο αυτο pda.Oμως με απασχολει ιδιαιτερα και το θεμα του gps!Εχει καλο σημα?Πως λειτουργει σε σχεση με το καλο Sirf star iii?

athanaso77
21 Νοέ. 2007, 16:35
Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το καταπληκτικο αυτο pda.Oμως με απασχολει ιδιαιτερα και το θεμα του gps!Εχει καλο σημα?Πως λειτουργει σε σχεση με το καλο Sirf star iii?

To GPS doulevei aproblimatista.

Des ta pm sou an thes! :cool:

grissom
21 Νοέ. 2007, 17:05
Μιας και αναφέρθηκε το GPS να πω και εγώ ότι σήμερα του έκανα την πρώτη μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και με πήγε χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν έχασε το σήμα και όταν το έκλεινα και το ξανάνοιγα κλείδωνε σε κάτω από 10 δευτερόλεπτα.

Χωρίς να έχω ξαναχρησιμοποιήσει GPS αυτό ήταν υπεραρκετό για τις ανάγκες μου. Όλα αυτά βέβαια με το Destinator 6 γιατί με το 7 είχα κάποια μικρά προβλήματα(Με έδειχνε να προχωράω μέσα από πολυκατοικίες ή σε παράλληλους δρόμους..)

infrared
21 Νοέ. 2007, 17:30
Zaharakis,

μήπως μπορείς να μας πείς τι ράδιο έχεις βρεί για το kaiser γιατι με ενδιαφέρει.

zaharakis
21 Νοέ. 2007, 17:35
Zaharakis,

μήπως μπορείς να μας πείς τι ράδιο έχεις βρεί για το kaiser γιατι με ενδιαφέρει.

i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece (http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=145553)

:)

jnr
21 Νοέ. 2007, 17:35
το εχω αλλα το μονο μου εμφανιζει μονιμα ειναι το active sync αλλα αυτο συνεβαινε νομιζω απ την αρχη!υπαρχει περιπτωση να τρεχει καποιο ακομα κ να μην μου το εμφανιζει;
τελικα ανοιξα το resco explorer k μεσα απο εκει ειδα να τρεχουνε κ αλλα!!!εκανα τερματισμο κ μαλλον ειμαι ενταξει τωρα!

infrared
21 Νοέ. 2007, 17:50
i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece (http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=145553)

:)
Ευχαριστώ

jnr
21 Νοέ. 2007, 18:21
δεν μπορω να βγαλω ακρη με το emulator,δεν ξερω μηπως φταιει που στο λινκ που εβαλα πιο πριν κατεβαζει το virual pc 2007 το οποιο ομως δεν μπορω να ανοιξω απο το pc.:(

εξακολουθω να μην μπορω να βγαλω ακρη,καμια βοηθεια;:help:

zaharakis
21 Νοέ. 2007, 18:43
Ευχαριστώ

οσοι θελουν να το παρουν ας το παραγγειλουν απο εκει. http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail

στο expancys δεν το εχουν ακομη και

και οι μονοι που το δινουν αμεσα
http://www.hotshop.gr/store/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=495&zenid=a60462b10986676efc68cf595219fb28

το εχουν 110ε + τα ταχυδρομικα...:blink:

ενω απο εκει που το πηρα εγω ειναι πιο φθηνα και απο το expancys :)

zaharakis
21 Νοέ. 2007, 18:44
εξακολουθω να μην μπορω να βγαλω ακρη,καμια βοηθεια;:help:

o zalaros εχει παει για καφε :lol:

κανε λιγο υπομονη θα το δει μετα που θα γυρισει :)

roker
21 Νοέ. 2007, 18:54
Και απο μπαταρια τι κανουμε εχουμε καμμια καλη λυση ,αυτες οι 2700 απο psolution λενε τιποτα η τσαμπα τα λεφτα .

zaharakis
21 Νοέ. 2007, 19:20
Και απο μπαταρια τι κανουμε εχουμε καμμια καλη λυση ,αυτες οι 2700 απο psolution λενε τιποτα η τσαμπα τα λεφτα .

εχω ηδη εδω και καμια βδομαδα και την 1600 που ειναι οντως καλυτερη της μαμας ..

αλλα αν κανεις υπομονη καμια βδομαδα που θα μου ερθει κι η 2700 που εχω παραγγειλει θα σου πω :)

roker
21 Νοέ. 2007, 20:45
Δημητρη φιλε μου σε σε εχουμε κανει beta tester σε ευχαριστω α και να μην το ξεχασω το brando shop εχει δωρεαν αποστολη μεχρι 5 δεκεμβριου νομιζω ,παραγγειλα 2 screen protector , 1 θηκη , και μια βαση φορτισης ,οσοι πιστοι ..............................

drdino
21 Νοέ. 2007, 22:11
Yπάρχει η δυνατότητα να στείλουμε κατά την διάρκεια της κλήσης μια επαφή μέ DTMF;

lagoudakis
21 Νοέ. 2007, 22:54
εχω ηδη εδω και καμια βδομαδα και την 1600 που ειναι οντως καλυτερη της μαμας ..

αλλα αν κανεις υπομονη καμια βδομαδα που θα μου ερθει κι η 2700 που εχω παραγγειλει θα σου πω :)αντε δημητρη και η επομενη να ειναι απο φορτηγο:p:p:p

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 00:23
αντε δημητρη και η επομενη να ειναι απο φορτηγο:p:p:p

λοιπον επι τη ευκαιρια να σας πω και κατι για το τοσο εντονο power drain του καιζερ μας...

απο οτι εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που χρησιμοποιω σχεδον συνεχως το 2ο κινητο μου λογω δουλειας,εχω το καιζερ σε flight mode συνεχως...
εχω το τηλ πληρως φορτισμενο και απο το πρωι στις 6 μεχρι το απογευμα 7 με 8 η ωρα που ειμαι δουλεια,δεν το ανοιγω σχεδον καθολου.απλα ειναι αναμονη αλλα σε κατασταση πτησης.

που θελω να καταληξω?
ολες αυτες τις ωρες το τηλ ειναι με την μπαταρια στο 100% :blink:
το αφησα απο περιεργεια ενα 24ωρο σχεδον ετσι και εκει .....100%

δοκιμασα και την αντιθετη περιπτωση εχοντας το κινητο παλι αναμονη ολοκληρο 24ωρο με ενεργη την συνδεση της sim και το αποτελεμα ηταν τελειως διαφορετικο....75% χωρις να ανοιξω ουτε μια φορα την οθονη :confused:

συμπερασμα? εκτος φυσικα της οθονης που λογικα καταναλωνει αρκετο ρευμα,την μεγαλυτερη ζημια την κανει το ραδιο και οι λειτουργιες του....

το ειχα παρατηρησει και στον τιτανα μου μετα απο αναβαθμιση σε καποιο ραδιο (δεν θυμαμαι ποιο ηταν) που η μπαταρια αδειαζε σφαιρα....ενω αντιθετα το 1.47.00,(αλλα και το 1.48.010) ηταν το ραδιο με την πιο αξιοπιστη λειτουργια και με την μεγαλυτερη αυτονομια.

ελπιζω συντομα να λυθει και αυτο το προβλημα με νεες καλυτερες εκδοσεις ραδιο για τα καιζερ μας....

drdino
22 Νοέ. 2007, 00:54
Tώρα ποιάν έκδοση radio έχεις εσύ;

manan69t
22 Νοέ. 2007, 01:04
λοιπον επι τη ευκαιρια να σας πω και κατι για το τοσο εντονο power drain του καιζερ μας...

απο οτι εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που χρησιμοποιω σχεδον συνεχως το 2ο κινητο μου λογω δουλειας,εχω το καιζερ σε flight mode συνεχως...
εχω το τηλ πληρως φορτισμενο και απο το πρωι στις 6 μεχρι το απογευμα 7 με 8 η ωρα που ειμαι δουλεια,δεν το ανοιγω σχεδον καθολου.απλα ειναι αναμονη αλλα σε κατασταση πτησης.

που θελω να καταληξω?
ολες αυτες τις ωρες το τηλ ειναι με την μπαταρια στο 100% :blink:
το αφησα απο περιεργεια ενα 24ωρο σχεδον ετσι και εκει .....100%

δοκιμασα και την αντιθετη περιπτωση εχοντας το κινητο παλι αναμονη ολοκληρο 24ωρο με ενεργη την συνδεση της sim και το αποτελεμα ηταν τελειως διαφορετικο....75% χωρις να ανοιξω ουτε μια φορα την οθονη :confused:

συμπερασμα? εκτος φυσικα της οθονης που λογικα καταναλωνει αρκετο ρευμα,την μεγαλυτερη ζημια την κανει το ραδιο και οι λειτουργιες του....

το ειχα παρατηρησει και στον τιτανα μου μετα απο αναβαθμιση σε καποιο ραδιο (δεν θυμαμαι ποιο ηταν) που η μπαταρια αδειαζε σφαιρα....ενω αντιθετα το 1.47.00,(αλλα και το 1.48.010) ηταν το ραδιο με την πιο αξιοπιστη λειτουργια και με την μεγαλυτερη αυτονομια.

ελπιζω συντομα να λυθει και αυτο το προβλημα με νεες καλυτερες εκδοσεις ραδιο για τα καιζερ μας....

+1 και απο μενα φιλε Zaharaki.Αυτο το ειχα διαπιστωσει και εγω και στο Ρ3300 και στο S200 που ειχα προηγουμενος,και λιγοτερο στο Touch που εχω τωρα.Συγκεκριμενα λογο εποχιακης δουλειας σε Hotel,αλλα και λογο μη καλου σηματος της Vodafon εκει που βρισκομουν,το ειχα σχεδον συνεχως στο flight mode και η αυτονομια τους,βεβαια και με ελαχιστη χρηση των υπολοιπων λειτουργιων τους ηταν εκπληξη για μενα

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 01:05
Tώρα ποιάν έκδοση radio έχεις εσύ;

εχω την 1.27.12.17 ..ειναι και η μονη εκδοση μετα του δικου του (1.27.12.11)που ειχε απο την htc οταν το πηρα ,που δουλευει κανονικα στο τηλεφωνο.

υπαρχει και η 1.27.14.09 αλλα εχει προβλημα με τους ηχους της συσκευης (ειδοποιησεις κλπ)

drdino
22 Νοέ. 2007, 01:17
Eμένα από όσο βλέπω έχει την 1.27.12.11. Γίνεται να περάσω την τελευταία; Θα δω κάποιες διαφορές στην διαχείριση ενέργειας;

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 01:19
Eμένα από όσο βλέπω έχει την 1.27.12.11. Γίνεται να περάσω την τελευταία; Θα δω κάποιες διαφορές στην διαχείριση ενέργειας;

δεν εχεις να χασεις τπτ απολυτως ;)

οσο για διαφορες εγω δεν εχω παρατηρησει κατι το ξεχωριστο :O

drdino
22 Νοέ. 2007, 01:22
Πού μπορώ να την βρω;:O

nobleman
22 Νοέ. 2007, 09:19
Κάποιο πρόγραμμα να καταγράφει (νόμιμα) τη συνομιλία έχετε υπόψιν σας;

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 09:25
Πού μπορώ να την βρω;:O

εκει θα βρεις οτι εχει σχεση με αναβαθμιση,λογισμικο,αλλα και επιλυση προβληματων για το καιζερ

XDADeveloperWiki - HTC_Kaiser (http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Kaiser)

αλλα διαβασε καλα πριν ξεκινησεις να κανεις κατι!!

αφιερωσε λιγο χρονο πριν δοκιμασεις κατι διαβαζοντας πρωτα τι ειναι αυτο που πας να βαλεις και ΠΩΣ θα πρεπει να το κανεις ωστε να αποφυγεις δυσαρεστα αποτελεσματα:)

πρεπει να ξερεις πολυ καλα πριν ξεκινησεις να αλλαξεις ρομ στο κινητο σου οτι καθε τετοια προσπαθεια σου αφαιρει καθετα το δικαιωμα εγγυησης απο την ace hellas...;)

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 09:31
Κάποιο πρόγραμμα να καταγράφει (νόμιμα) τη συνομιλία έχετε υπόψιν σας;

καλημερα.νομιμα η ξενομιμα :rolleyes:

vito voice recorder :)

highway
22 Νοέ. 2007, 11:20

ή αυτό ή το resco audio recorder που λένε ότι είναι το καλύτερο.

Πάντως να ξέρεις στα wm κινητά δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταγράφεις και τον άλλο. Επειδή η φωνή πάει μέσω hardware κυκλωμάτων στο ακουστικό και δεν περνάει μέσα από τα wm δεν μπορεί να καταγραφεί. Τα προγράμματα αυτά καταγράφουν μόνο ότι συλαμβάνει το μικρώφονο. Και την φωνή του συνομιλητή μεσω του μικροφόνου προσπαθούν να την καταγράψουν. Για αυτό λένε πολλοί να τον βάζεις στην ανοιχτή ακρόαση.

drdino
22 Νοέ. 2007, 11:22
Yπάρχει η δυνατότητα να στείλουμε κατά την διάρκεια της κλήσης μια επαφή μέ DTMF;

Για αυτό γνωρίζουμε τίπότα; :O

nobleman
22 Νοέ. 2007, 11:35

Ευχαριστώ... δεν μπόρεσα όμως να βρω πώς καταγράφει και τους 2 συνομιλητές... μόνο εμένα καταγράφει, προφανώς εξωτερικά... :wacko:

highway
22 Νοέ. 2007, 11:35
αυτό που λέτε για τις διαφορετικές εκδόσεις radio και πως καταναλώνουν την μπαταρία .... μήπως για αυτό έχουμε και τέτοιες διαφορές όπου ο ένας λέει "μου κρατάει μια μέρα" και ό άλλος 2 μέρες για νορμάλ χρήσεις πάντα. Σίγουρα παίζει ρόλο και το σήμα και άλλα, αλλά μάλλον είναι και αυτό μια εξήγηση.

highway
22 Νοέ. 2007, 11:55
Ευχαριστώ... δεν μπόρεσα όμως να βρω πώς καταγράφει και τους 2 συνομιλητές... μόνο εμένα καταγράφει, προφανώς εξωτερικά... :wacko:

Δες 2 posts πιο πάνω όπου εξηγώ τι γίνεται :)

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 12:17
αυτό που λέτε για τις διαφορετικές εκδόσεις radio και πως καταναλώνουν την μπαταρία .... μήπως για αυτό έχουμε και τέτοιες διαφορές όπου ο ένας λέει "μου κρατάει μια μέρα" και ό άλλος 2 μέρες για νορμάλ χρήσεις πάντα. Σίγουρα παίζει ρόλο και το σήμα και άλλα, αλλά μάλλον είναι και αυτό μια εξήγηση.

η αναζητηση σηματος σε δυσκολα σημεια καλυψης ειναι μια απο τις πιο σοβαρες διαδικασιες σε καταναλωση ρευματος ...

οποτε οσο πιο καλο σημα εχουμε τοσο πιο λιγο ρευμα καταναλωνει.

επισης η λειτουργια 3G ειναι καταστροφικη για την αυτονομια...εκει παιζεται ολο το παιχνιδι της αυτονομιας (στην ελλαδα ειδικα που η καλυψη ειναι ανυπαρκτη ακομη :mad:) στην αυτοματη αναζητηση δικτυου το κινητο εχει σαν προεπιλογη το 3G δικτυο.ετσι οταν αυτο δεν το βρισκει γυρναει αυτοματα σε gsm και παραλληλα αναζητα στο παρασκηνιο το default 3G... και τουμπαλιν..ετσι το τηλ ειναι μονιμα στην αναζητηση και στην εναλλαγη απο δικτυο σε δικτυο......

εκει ειναι και οι μεγαλες διαφορες που αναφερονται στην αυτονομια των κινητων με 3G δυνατοτητα..
αν καποιος εχει την αναζητηση δικτυου στο αυτοματο τοτε ειναι καταδικασμενος να καταναλωνει περισοτερο ρευμα και η αυτονομια του να μειωνεται δραματικα σε σχεση με εναν αλλον με την ιδια ακριβως συσκευη που εχει το τηλ του ρυθμισμενο να ειναι μονιμα σε GSM κατασταση ;)

highway
22 Νοέ. 2007, 14:18
η αναζητηση σηματος σε δυσκολα σημεια καλυψης ειναι μια απο τις πιο σοβαρες διαδικασιες σε καταναλωση ρευματος ...

οποτε οσο πιο καλο σημα εχουμε τοσο πιο λιγο ρευμα καταναλωνει.

επισης η λειτουργια 3G ειναι καταστροφικη ......

Κατάλαβα.

Από αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω για την έκδοση radio κατάλαβα πάντως ότι μπορεί να έχουν κωδικοποιήσει διαφορετικά την διαδικασία αναζήτησης, διαχείρησης σήματος κλπ κλπ. ανά έκδοση radio οπότε και ανάλογα με το ποια radio φοράς να έχεις και διαφορετική κατανάλωση. Και για αυτό ίσως ενώ έχουμε το ιδιο κιν. και το χρησιμοποιούμε πάνω κάτω παρόμοια, φαινόμαστε να έχουμε διαφορετική αυτονομία.

Λες να ισχύει και κάτι τέτοιο? :wacko:

karagiozis10
22 Νοέ. 2007, 14:37
Εγώ πάλι νομίζω πως για την μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας ευθύνεται η 128 RAM. :cool:

roker
22 Νοέ. 2007, 14:46
Παντως εγω δεν μπορουσα να περιμενω τον δημητρη ,πηρα τη 2700 η μαλλον εκανα παραγγελια απο αγγλια για να δουμε.

drdino
22 Νοέ. 2007, 14:53
Link;

highway
22 Νοέ. 2007, 15:03
Εγώ πάλι νομίζω πως για την μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας ευθύνεται η 128 RAM. :cool:

Εγώ δεν μιλάω που καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια, αλλά τι ευθύνεται στο ότι έχω παρατηρήσει κάποιες διαφορές μεταξύ μας ως προς την κατανάλωση.

π.χ. κάποιος είπε ότι με bluetooth ανοιχτό και κανονική χρήση του πάει 1 μέρα. Εμένα μου πάει 2 μέρες. Και οι δυο με 3G κλειστό.

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 15:16
Παντως εγω δεν μπορουσα να περιμενω τον δημητρη ,πηρα τη 2700 η μαλλον εκανα παραγγελια απο αγγλια για να δουμε.

απο μια αναφορα ενος συνλιστιανου στο φορουμ της qtek που την εχει ηδη,τα πραγματα ειναι παρα πολυ ευοιωνα με αυτην την μπαταρια.και εγω ακομα παντως την περιμενω.
την εχω παραγγειλει με επιτραπεζια βαση με διπλο φορτιστη,αλλα λογω ελλειψης (μου εστειλαν μειλ) θα περιμενω να ερθει απο βδομαδα και να μου τα στειλουν μαζι οπως και τα εχω παραγγειλει.:)

highway
22 Νοέ. 2007, 15:52
απο μια αναφορα ενος συνλιστιανου στο φορουμ της qtek που την εχει ηδη,τα πραγματα ειναι παρα πολυ ευοιωνα με αυτην την μπαταρια.και εγω ακομα παντως την περιμενω.
την εχω παραγγειλει με επιτραπεζια βαση με διπλο φορτιστη,αλλα λογω ελλειψης (μου εστειλαν μειλ) θα περιμενω να ερθει απο βδομαδα και να μου τα στειλουν μαζι οπως και τα εχω παραγγειλει.:)

Ποια 2700 ρε παιδιά? Αυτό κάπου το έχασα. Εχεις κανένα link Δημήτρη?

Οκ. Το βρήκα στο google. Της Boxwave. Χμμμμμ ... θέλει και άλλο καπάκι. Εξέχει πολύ άραγε? Στην θήκη του την κανονική θα μπαίνει?

zaharakis
22 Νοέ. 2007, 19:00
Ποια 2700 ρε παιδιά? Αυτό κάπου το έχασα. Εχεις κανένα link Δημήτρη?

Οκ. Το βρήκα στο google. Της Boxwave. Χμμμμμ ... θέλει και άλλο καπάκι. Εξέχει πολύ άραγε? Στην θήκη του την κανονική θα μπαίνει?

ειδες που καθε μερα εχουμε και με κατι νεο να ασχολουμαστε??:lol::lol::lol:

Hyde
22 Νοέ. 2007, 20:37

Καμία σχέση, τα τσιπάκια μνήμης είναι ιδαίτερα χαμηλά στην κατανάλωση

chris7_
22 Νοέ. 2007, 21:22
παιδια help!!!το εκανα hard reset γιατι κολησε!και μετα απο αυτο μου πηγε στο alig screen με το σταυρο.ε απο εκεινη την ωρα δεν βγενει απο εκει???δεν μου δινει καποια επιλογη για ok και να βγω.θα τρελαθω γιατι?

karagiozis10
22 Νοέ. 2007, 23:08
Καμία σχέση, τα τσιπάκια μνήμης είναι ιδαίτερα χαμηλά στην κατανάλωση
Αν μπορείς πες μας από που προκύπτει αυτό. Σε λίγο που θα κυκλοφορήσουν κι άλλες συσκευές με 128 RAM θα δείτε τα ίδια κι εκεί.

nantia_rd
23 Νοέ. 2007, 02:21
Kalispera,

Eixa rwthsei kai paliotera. Telika to Spb Plus mporei na kanei termatismo efarmogwn/ekatharhsh mnhmhs? An oxi, exete na proteinetai kapoio, ektos apo ayto pou exei to kinhto?

Episis gnorizei kaneis pos mpainei eikona sto background tis arxikhs othonhs, eite me kleisto to portaki, eite me anoixto??

eltsele
23 Νοέ. 2007, 03:46
Για το SPB δεν γνωρίζω γιατί δεν το χρησιμοποιω. Δουλεύω το iLauncher και με έχει βολέψει πάρα πολύ (είχε δίκιο ο zaharakis!!!).

Για το background ανοίγεις το "Εικόνες και βίντεο" βρίσκεις την εικόνα κρατάς πατημένο το πενάκι πάνω της και στο μενού που θα σου βγάλει επιλέγεις "Set as Today Background" και στο παράθυρο που θα σου βγάλει βάζεις στο 0% το επίπεδο διαφάνειας για να φαίνεται καθαρή μετά ΟΚ και είσαι έτοιμη!:)

Hyde
23 Νοέ. 2007, 03:54
Eixa rwthsei kai paliotera. Telika to Spb Plus mporei na kanei termatismo efarmogwn/ekatharhsh mnhmhs? An oxi, exete na proteinetai kapoio, ektos apo ayto pou exei to kinhto?
Ναι μπορεί. Πάτα για πολύ ώρα το Χ και θα δεις κάτι μαγικό :D

eite me kleisto to portaki, eite me anoixto?
Ποία συσκευή έχεις;

TearDrop
23 Νοέ. 2007, 09:24
Εχω πρόβλημα με το Destinator 6. Το εγκατέστησα κανονικά, αλλά μου βγάζει μια "κεραία GPS συνδέθηκε" μια "Δεν βρέθηκε κεραία GPS". Παίζει συνέχεια δηλαδή και βρίσκει το πολύ 3 δορυφόρους, δεν βγάζει ούτε στίγμα ούτε στίγμα. Στις ρυθμίσεις (του Destinator) έχω βάλει com4, baudrate 4800 και στον τύπο κεραίας ΝΜΕΑ. Θέλει κάτι διαφορετικό?

drdino
23 Νοέ. 2007, 09:44
Βάλε το gps gate και θα δεις το φως το αληθινό!:lol::D

WebViRuS
23 Νοέ. 2007, 14:56
παιδιά η μπαταρία που λέτε εξέχει απο το kaiser? γιατί τότε δεν μου κάνει :D

athanaso77
23 Νοέ. 2007, 16:28
παιδιά η μπαταρία που λέτε εξέχει απο το kaiser? γιατί τότε δεν μου κάνει :D

Mexri 1600MAh tairiazei ganti... apo ekei kai panw... to kaneis toublaki kai to kleineis me to kapaki pou synodevei tin mpataria.

Aldebaran_
23 Νοέ. 2007, 18:52
Ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να συνδέσω το Kaiser με το laptop ως μόντεμ και να συνδέομαι στο νετ;
Οκ έκανα τη σύνδεση μέσω bluetooth, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες.....

KONSTANTIN_KARAB
23 Νοέ. 2007, 23:43
Βάλε το gps gate και θα δεις το φως το αληθινό!:lol::D

Πιστευω δεν χρειαζεται!!!Εμενα δουλευει αψογα χωρις καμια βοηθεια

highway
24 Νοέ. 2007, 07:32
HTC TyTn II reviewed - Comparison with SiRF star III

http://msmobiles.com/news.php/6919.html
κεντρική ιδέα και σε παραπέμπει μετά στο
http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=237

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 07:45
http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail

καλυψα πλεον την μεγαλη αδυναμια του καιζερ (για τις δικες μου αναγκες παντα) αυτη του ραδιοφωνου:D

το παρελαβα χθες και οι εντυπωσεις μου ειναι περα για περα θετικες!!
πολυ καλο δεκτη ραδιοφωνου
πολυ ευχρηστο
καλη αυτονομια
ποιοτητα μουσικης μεσω τηλ ,αλλα και ραδιοφωνου, αψογη!!
ενταση πολυ καλη εως πολυ δυνατη θα ελεγα..
υποστηριζει φωνητικη κληση,κληση τελευταιου κληθεντος αριθμου
συνδεεται και μεταφερει μουσικη αναπαραγωγη απο το τηλ αμεσα και χωρις καμια πατεντα(blue music,bl audio toggle κλπ)
δουλευει η λειτουργια αυτοματης απαντησης (επιτελους με bl hands free δεν λειτουργουσε με αλλα που ειχα δοκιμασει)
εχει 4 μνημες αποθηκευσης μονο...
αμεση ευρεση αλλα και αναζητηση σταθμων...
λειτουργια του audio manager του τηλ χωρις να ακουμπησεις καν το τηλ...
επομενο-προηγουμενο τραγουδι,αυξομειωσης εντασης,παυση-συνεχιση κλπ
αυτοματη διακοπη αναπαραγωγης σε εισερχομενη κληση και συνεχιση μετα το τελος αυτης

μπαταριες (1350mΑ,1600mΑ,2700mΑ) πλεον εχω :rolleyes:,δεν μενω απο ρευμα.... ραδιοφωνο εχω:D......
αρα τωρα μενει μονο μια καρτα μνημης 8g για να εχουμε και μουσικη :lol:

γιατι δεν το συζηταγα πρωτα για mp3 listening απο το καιζερ,την στιγμη που η μπαταρια του δεν εβγαζε ουτε 1g μουσικης ακροασης :p

zame
24 Νοέ. 2007, 11:08
προσπαθώ να σας προλάβω αλλα είστε παραγματικά ταχύτατοι που θα μου πάει όμως θα σας προλάβω στις νέες εξελίξεις!!:happy:!! μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω όμως ακόμη όσον αφορα το live messenger... έχω κάνει συγχρονισμό με το mail μου και είδα πως οι επαφες που ειχα στο mail περασαν στις επαφές του κινητού!! προς το παρον αυτό δεν με ενοχλεί αλλα μήπως ξερετε κάποιον τρόπο αν υπάρχει βεβαια ωστε όποτε θέλω όταν ανοίγω τις επαφές του κινητού να μην φαίνονται οι επαφες του mail μου!! ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 11:48
προσπαθώ να σας προλάβω αλλα είστε παραγματικά ταχύτατοι που θα μου πάει όμως θα σας προλάβω στις νέες εξελίξεις!!:happy:!! μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω όμως ακόμη όσον αφορα το live messenger... έχω κάνει συγχρονισμό με το mail μου και είδα πως οι επαφες που ειχα στο mail περασαν στις επαφές του κινητού!! προς το παρον αυτό δεν με ενοχλεί αλλα μήπως ξερετε κάποιον τρόπο αν υπάρχει βεβαια ωστε όποτε θέλω όταν ανοίγω τις επαφές του κινητού να μην φαίνονται οι επαφες του mail μου!! ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

φιλε μου εχει επιλογη να μην συγχρονιστουνε οι επαφες σου με αυτες του messenger κατα την εισαγωγη στην εγκατασταση-συνδεση;)

τωρα απλα θα πρεπει να τις σβησεις μια μια...:(

musulis
24 Νοέ. 2007, 12:26
Καλημέρα παιδιά, το πρόβλημα μου είναι ότι το gps κάνει κανα 5λεπτο να κλειδώσει δορυφόρο ενώ βρίσκει ακόμα και 9 δορυφόρους. Εγκατέστησα το gps gate αλλά δεν ξερω τι κάνει αυτό το πρόγραμμα και τι πρέπει να κάνω εγώ με αυτό, πάντως το άνοιξα και μετά άνοιξα και το destinator 7 και πάλι δεν κλείδωσε αν και πάντα βγαίνω στο μπαλκόνι και δεν έχει κτίρια γύρω!Έχει κανείς καμια ιδέα?

zame
24 Νοέ. 2007, 14:08
Καλημέρα παιδιά, το πρόβλημα μου είναι ότι το gps κάνει κανα 5λεπτο να κλειδώσει δορυφόρο ενώ βρίσκει ακόμα και 9 δορυφόρους. Εγκατέστησα το gps gate αλλά δεν ξερω τι κάνει αυτό το πρόγραμμα και τι πρέπει να κάνω εγώ με αυτό, πάντως το άνοιξα και μετά άνοιξα και το destinator 7 και πάλι δεν κλείδωσε αν και πάντα βγαίνω στο μπαλκόνι και δεν έχει κτίρια γύρω!Έχει κανείς καμια ιδέα?

εγώ έχω το destinator 6 και δεν έχω περασει το gps gate και βρίσκει τους δορυφορους κατευθειαν είχα και το tom tom που έβρισκε δορυφορο σχεδον και απο την μέση του σαλονιου του σπιτιού μου!! χωρίς να είμαι σίγουρος πιστεύω οτι φταιει και το destinator 7! αλλα ρώτα και κανενα άλλο παιδι μην σου λεω εγώ μπαρούφες γιατί και εγώ νεος είμαι ακόμη στην ενότητα πειραματιζομαι και διαβαζω σαν καλόπαιδι:D

zame
24 Νοέ. 2007, 14:12
φιλε μου εχει επιλογη να μην συγχρονιστουνε οι επαφες σου με αυτες του messenger κατα την εισαγωγη στην εγκατασταση-συνδεση;)

τωρα απλα θα πρεπει να τις σβησεις μια μια...:(

ευχαριστώ πάρα πολύ και μαλλον απο τον ενθουσιασμό μου δεν το πρόσεξα οτι έβαλα αυτήν την παραμετρο οκ ευτυχώς δεν είναι πολλές οι επαφες και μερικές θα τις κρατήσω ετσι και αλλιώς thanks for your time anyway

spok
24 Νοέ. 2007, 17:59
Καλησπερα σε ολους.Προσπαθω να κανω copy paste ενα αρχειο .avi 700mb απο το pc στην καρτα (4giga), και δεν φαινεται να γινεται.Περιμενω κανα 20λεπτο,και το μονο που συμβαινει ειναι να προχωραει κανα δυο κουτακια απο την μπαρα προοδου και ξανα απ την αρχη..:confused:Καμμια ιδεα..?

roker
24 Νοέ. 2007, 19:28
Mηπως κανενα απο τα παιδια ξερει γιατι δεν κανει update το quickgps,παντως δεν ειναι προβλημα συνδεσης ,η τουλαχιστον πως να το απεγκαταστησω και που θα το βρω να το βαλω παλι.

NLS
24 Νοέ. 2007, 20:13
Σποκ τέτοια αρχεία καλό να τα μεταφέρεις με card reader.

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 20:29
Mηπως κανενα απο τα παιδια ξερει γιατι δεν κανει update το quickgps,παντως δεν ειναι προβλημα συνδεσης ,η τουλαχιστον πως να το απεγκαταστησω και που θα το βρω να το βαλω παλι.

κοιτα εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usb to pc να ειναι ξετικαρισμενη η επιλογη του;)

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 20:31
Καλησπερα σε ολους.Προσπαθω να κανω copy paste ενα αρχειο .avi 700mb απο το pc στην καρτα (4giga), και δεν φαινεται να γινεται.Περιμενω κανα 20λεπτο,και το μονο που συμβαινει ειναι να προχωραει κανα δυο κουτακια απο την μπαρα προοδου και ξανα απ την αρχη..:confused:Καμμια ιδεα..?

δυστυχως φιλε μου με αυτον τον τροπο οι μεταφορες δεδομενων απο το pc στο τηλ γινονται με πολυ αργες ταχυτητες...

δοκιμασε να το κανεις με ενα card reader οπως προτεινει και ο φιλος NLS πιο πανω;)
ειναι τεραστιες οι διαφορες στην ταχυτητα μεταφορας :)

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 20:39

κοιτα στην υπογραφη του minotavrs και θα δεις τι κανει και πως πρεπει να το ρυθμισεις το gps gate ;)αν και ΔΕΝ χρειαζεται στο καιζερ .

γιατι επιμενετε στο dest 7 otan to 6 ειναι αυτο που δουλευει κανονικα και απροβληματιστα?:O
το οτι ειναι πιο νεα εκδοση δεν λεει τπτ μιας και ακομη εχει προβληματα....:O

WebViRuS
24 Νοέ. 2007, 20:52
για πέταμα θες να πεις :D

ωραίο το ραδιοφωνάκι σου μήτσο :) με γεια.

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 21:02
για πέταμα θες να πεις :D

ωραίο το ραδιοφωνάκι σου μήτσο :) με γεια.

πολυ καλο θοδωρη πραγματικα :)

περιμενω και την καρτα 8g αλλα και την μπαταρια την μεγαλη (2700mA)απο βδομαδα οποτε θα εχουμε και απο 1ο χερι ποσα απιδια χωραει ο σακος :p

WebViRuS
24 Νοέ. 2007, 21:21
είσαι τρέλος για δέσιμο :) άκου 8gb! :D

spok
24 Νοέ. 2007, 21:21
δυστυχως φιλε μου με αυτον τον τροπο οι μεταφορες δεδομενων απο το pc στο τηλ γινονται με πολυ αργες ταχυτητες...

δοκιμασε να το κανεις με ενα card reader οπως προτεινει και ο φιλος NLS πιο πανω;)
ειναι τεραστιες οι διαφορες στην ταχυτητα μεταφορας :)

Ευχαριστω!:) Αν βγαλω την καρτα ενω το τηλ. λειτουργει,θα υπαρξει καποιο προβλημα?Εχω εγκατεστημενα εκει προγραμματα.

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 22:01
Ευχαριστω!:) Αν βγαλω την καρτα ενω το τηλ. λειτουργει,θα υπαρξει καποιο προβλημα?Εχω εγκατεστημενα εκει προγραμματα.

αν θελεις να μην το σβησεις απλα βγαλε την με το τηλ σε αναμονη (σβηστη οθονη).
μολις την βγαλεις η οθονη θα αναψει οποτε πατα παλι το πληκτρο off ωστε να μπει παλι αναμονη το κινητο και να μην δοκιμασει να τρεξει καποιο προγραμμα.;)
εκτος αν εχεις κανενα προγραμμα διαχειρισης κλησεων...αν δεν το εχεις flight mode και σε παρει κανεις εκεινη την ωρα..ενδεχεται να σου κολησει...

με λιγα λογια??:rolleyes::rolleyes:

σβηστο το ευλογημενο :lol:και βγαλε την καρτα με την ησυχια σου,κανε την δουλεια σου βαλε την καρτα στην θεση της και ενεργοποιησε το :lol:

zaharakis
24 Νοέ. 2007, 22:02
είσαι τρέλος για δέσιμο :) άκου 8gb! :D

μα :(:(

δεν ειχε μεγαλυτερη :lol::lol::lol:

nobleman
25 Νοέ. 2007, 00:59
εγώ έχω το destinator 6 και δεν έχω περασει το gps gate και βρίσκει τους δορυφορους κατευθειαν είχα και το tom tom που έβρισκε δορυφορο σχεδον και απο την μέση του σαλονιου του σπιτιού μου!! χωρίς να είμαι σίγουρος πιστεύω οτι φταιει και το destinator 7! αλλα ρώτα και κανενα άλλο παιδι μην σου λεω εγώ μπαρούφες γιατί και εγώ νεος είμαι ακόμη στην ενότητα πειραματιζομαι και διαβαζω σαν καλόπαιδι:D

Όποιο πρόγραμμα πλοήγησης και να βάλουμε τον ίδιο χάρτη χρησιμοποιούμε ή το καθένα θέλει τον δικό του;

lagoudakis
25 Νοέ. 2007, 01:09
οχι,το destinator εχει τους δικους του χαρτες,το τομ τομ και το igo τους δικους τους

georgep800
25 Νοέ. 2007, 04:04
πολυ καλο θοδωρη πραγματικα :)

περιμενω και την καρτα 8g αλλα και την μπαταρια την μεγαλη (2700mA)απο βδομαδα οποτε θα εχουμε και απο 1ο χερι ποσα απιδια χωραει ο σακος :p

Δημήτρη απο που παράγειλες την 8G; Μήπως μπορείς να δώσεις link;

roker
25 Νοέ. 2007, 09:45
Πλακα παλακα τα περιφεριακα μας εχουν κοστισει αλλο ενα kaiser μεχρι και θηκη απο γαλλια παραγγειλα 50 ευρω στο τελος για μας τους πιο σιτεμενους σικ δεν το βλεπω να την βγαζουμε καθαρη απο τις γυναικες μας , με ακους δημητρη .
το quickgps συνεχιζει πεισματικα να αρνειται να κανει update παραξενο ,ακολουθησα την συμβουλη σου αλλα τιποτα .

drdino
25 Νοέ. 2007, 10:10
Με τι σύνδεση προσπαθείς να κάνεις update;

roker
25 Νοέ. 2007, 10:15
Mε ολες lan ,3g ,g ολα τα αλλα κανουν κανονικα αυτο εχει μουλαρωσει.

zaharakis
25 Νοέ. 2007, 11:46
Δημήτρη απο που παράγειλες την 8G; Μήπως μπορείς να δώσεις link;

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158255

απο εκει :)

drdino
25 Νοέ. 2007, 13:24
Τις μπαταρίες;

zaharakis
25 Νοέ. 2007, 13:27
Τις μπαταρίες;

http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=11663 :)

georgep800
25 Νοέ. 2007, 18:21
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=158255

απο εκει :)

Γνωρίζεις μήπως τι class είναι η συγκεκριμένη;

Hyde
25 Νοέ. 2007, 18:27
Ποία η διαφορά των φακέλων που βρίσκονται στον φάκελο windows και έχουν τον τίτλο "Start Menu" και "Start_Menu";

athadef21
25 Νοέ. 2007, 21:06
Δημήτρη μεγιά το ράδιο. Η μπαταρία πολύ καλή φάση αλλά προς το παρόν εμένα (μάλλον επειδή είμαι προς το παρόν εξωτερικό και άρα λόγω δικτύου) μου διαρκεί αρκετά οπότε δεν θα πάρω ακόμα. Μπορεί κανείς να μου θυμήσει links για τις θήκες που λέτε;
Άλλο βασικό που ήθελα να ρωτήσω. Έχει κανεις έναν πρόσφατο χάρτη Ελλάδας για TomTom; Θα με βοηθούσε πολύ. Δεν βρήκα στο μαγαζάκι.

athadef21
25 Νοέ. 2007, 21:08
Ποία η διαφορά των φακέλων που βρίσκονται στον φάκελο windows και έχουν τον τίτλο "Start Menu" και "Start_Menu"; Εγώ πάντως δέν έχω φάκελο "Start_Menu" στα windows!!

eltsele
25 Νοέ. 2007, 21:24
Ποία η διαφορά των φακέλων που βρίσκονται στον φάκελο windows και έχουν τον τίτλο "Start Menu" και "Start_Menu";

Ο φάκελος Start Menu αφορά την αγγλική rom και ο Start_Menu δημιουργείται από την Extended της ΑCE. Αν έχεις τα ελληνικά και θες να βάλεις μια συντόμευση στα προγράμματα πρέπει να πας Start_Menu/Προγράμματα και να το ρίξεις εκεί.

Κάποιος που δουλεύει αγγλική rom (όχι ΑCE συσκευή) ή cooked, δεν έχει φάκελο Start_menu. :)

cyberbrain
25 Νοέ. 2007, 21:31
ΛΙΦΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ QUICK GPS ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!@

WebViRuS
25 Νοέ. 2007, 22:18
πρέπει να έχει internet το pda σου για να γίνει

athanaso77
25 Νοέ. 2007, 23:20
ΛΙΦΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ QUICK GPS ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!@

Σύνδεσε το Kaiser σου με τον υπολογιστή μέσω activesync και κάνε την ανανέωση από το Internet του υπολογιστή σου. To QuickGPS δεν είναι κάποιο πρόγραμμά για να το "βάλεις" όπως λες. Απλά το ενημερώνεις για να βρίσκει και να κλειδώνει πιο γρήγορα τους δορυφόρους το GPS σου.

roker
25 Νοέ. 2007, 23:56
Μαλλον το παλικαρι εχει το ιδιο προβλημα με το quick που εχω και εγω δεν γινεται ουτε με το sync αλλο τωρα εαν εχετε κοληματα οταν φορτιζει η ανεβαζει θερμοκρασια φταει το batti , το εβγαλα και ησυχασα.

georgep800
26 Νοέ. 2007, 04:14
Στις προηγούμενες σελίδες έγινε αναφορά για τα προϊόντα της brando. Έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

roker
26 Νοέ. 2007, 08:16
Εχω παραγγειλει απο το shop της brando screen protector,φορτιστη διπλο,και μια θηκη οταν τα παραλαβω θα σας πω ,παντως τα screen της brando εν εχουν καμμια σχεση με αυτα που ειχε το pda μαζι ειναι παρα πολυ καλυτερα τα ειχα δουλεψει στα eten.

drdino
26 Νοέ. 2007, 09:58
Έχει δοκιμάσει κανείς το Super (http://www.erightsoft.com/SUPER.html) για μετατροπή βίντεο; Εσείς ποιό πρόγραμμα θα συνιστούσατε; Κάτι κοψίματα που μου κάνει κατά την αναπαραγωγή το kaiser με τον core μπορούν να αποδοθούν σε κάτι συγκεκριμένο;

zaharakis
26 Νοέ. 2007, 10:38
Έχει δοκιμάσει κανείς το Super (http://www.erightsoft.com/SUPER.html) για μετατροπή βίντεο; Εσείς ποιό πρόγραμμα θα συνιστούσατε; Κάτι κοψίματα που μου κάνει κατά την αναπαραγωγή το kaiser με τον core μπορούν να αποδοθούν σε κάτι συγκεκριμένο;

εγω χρησιμοποιω τα παρακατω αναλογα με το τι convert θελω να κανω ;)

-Spb Mobile DVD (για χρηση στο κινητο)
-power director (για δημιουργια,επεξεργασια,αποκοπη, ονταρισμα,οπτικα εφε,εισαγωγη δικων μου υποτιτλων,και convert σε δικη μου επιλογη του τελικου αποτελεσματος )
-pv recorder (μονο για 3gp format για τα κοινα τηλ)
-imtoo mpeg enconder (ποιο πολυ για να βγαλω ηχο απο ταινια μιας και το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι και οτι καλυτερο συνηθως...)
-vlc media player (player αλλα και convert αρχειων βιντεο που κατεβαζω απο youtube)
-real player (ο πιο απλος τροπος για να κατεβαζεις ολα τα βιντεακια απο youtube αμεσα )
ολα ειναι απαραιτητα μιας και καθε convert δεν ειναι ιδιο και οι απαιτησεις αλλα και οι δυνατοτητες καθε προγραμματος ειναι περιορισμενες...

δεν εχω βρει converter που να τα κανει ολα οποτε χρησιμοποιω το καθενα απο αυτα,αλλα και καμια φορα μια συστοιχια απο αυτα για να εχω το αποτελεσμα που χρειαζομαι..

παντως θα δοκιμασω και αυτο που λες μιας και λεει οτι κανει πολλα...ειδωμεν :)

cretan
26 Νοέ. 2007, 11:43
Κι εγώ το spb mobile χρησιμοποιώ αλλα τα μετατρέπω σε avi ή ακόμα καλύτερα σε divx με TMPEG 4 xpress γιατί με τα wmv μου έκανε και εμένα "σπασίματα". Η αναπαραγωγή γίνεται με divx mobile με πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
Ξέρει κανείς τα προγράμματα στο μενού ρυθμίσεις σε πιο φάκελο των windows βρίσκονται? έχω εγκαταστήσει το quick menu 2.7 αλλά στα settings το μενού είναι άδειο...

pentium_vi
26 Νοέ. 2007, 11:50
Γνωρίζεις μήπως τι class είναι η συγκεκριμένη;

Class 4 είναι.

Εγώ το έχω παραγγείλει το TyTN II και το περιμένω πως και πως. Η γκαντεμιά είναι ότι το υποκατάστημα της WIND που το παρήγγειλα κάνει ανακαίνιση και είναι κλειστό αυτόν τον καιρό. Είναι η μόνη συσκευή που κατάφερε να με κάνει να φύγω από ΝΟΚΙΑ (σαν τηλέφωνο εννοώ) και να περάσω σε Windows Mobile. Άντε να έρθει να αλλάξω και avatar :)

zame
26 Νοέ. 2007, 15:07
εγώ πάλι χρησιμοποιω της xilisoft τους converters αλλα δεν έχω γλυτώσει τα κοψίματα αλλα και με την νεα εκδοση του tcpmp βλεπω και flv βιντεακια στο kaizer μου!! θα κοιτάξω όμως και τους converters που αναφερεται μήπως και δώ καμιά ασπρη μέρα!! να κάνω και μια ερώτηση όμως!!! υπαρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα για να συνδέω το kaiser μου με bluetooth με camera που υποστηρίζει bluetooth και να έχω εικόνα στο kaizer μου?

drdino
26 Νοέ. 2007, 16:01
Συνεχίζω να έχω κοψίματα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Είναι θέμα επεξεργαστή, κωδικοποίησης, ή ταχύτητας της κάρτας μνήμης;

Hyde
26 Νοέ. 2007, 16:13
Τελικά το Kaiser παίζει video;

zame
26 Νοέ. 2007, 17:25
Τελικά το Kaiser παίζει video;

τι εννοείς αν παίζει video και βεβαια παίζει απλα αναλογα με τον converter που εχεις θα δεις καλή ποιοτητα ή μερικα σπασίματα!! εκτος αν εννοείς κάτι άλλο

drdino
26 Νοέ. 2007, 17:28
Πρέπει μου φαίνεται να καταλήξουμε στον καλύτερο converter και στις καταλληλότερες ρυθμίσεις.

Hyde
26 Νοέ. 2007, 18:20
τι εννοείς αν παίζει video και βεβαια παίζει απλα αναλογα με τον converter που εχεις θα δεις καλή ποιοτητα ή μερικα σπασίματα!! εκτος αν εννοείς κάτι άλλο
Δόκιμασα με 3-4 converter και όλοι μου βγάζουν κολλήματα ενώ στο PC παίζουν μια χαρά.

Κάτι ακόμη, πως μπορώ κάθε φορά που πραγματοποιώ κάποιον συχρονισμό να μου συνχρονίζει κάποια αρχεία που θα έχω σε κάποιον φάκελο της κάρτας μνήμης;

georgep800
26 Νοέ. 2007, 20:57
Εχω παραγγειλει απο το shop της brando screen protector,φορτιστη διπλο,και μια θηκη οταν τα παραλαβω θα σας πω ,παντως τα screen της brando εν εχουν καμμια σχεση με αυτα που ειχε το pda μαζι ειναι παρα πολυ καλυτερα τα ειχα δουλεψει στα eten.

Ωραία, μήπως ξέρεις πως αποστέλλουν τα προϊόντα τους;

Λέω να παραγγείλω και εγώ αυτόν (http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00675&dept_id=003&cat_id=0021) φορτιστή. Απ' ότι φαίνεται είναι συμβατός με το kaiser, με τις τάσεις όμως τι παίζει; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ηλεκτρικό δίκτυο της Ευρώπης όσο και της Αμερικής;

Stavros_P
26 Νοέ. 2007, 21:14
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος του ΜΙΟ Α701 εδώ και ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος .
Ήρθε η ώρα όμως για την ανανέωση τις σύνδεσής μου και η αγορά του ΤyTN II είναι μια καλή περίπτωση από οικονομικής απόψεως τουλάχιστον. Η αμφιβολίες που έχω έχουν να κάνουν με τις δυνατότητες του GPS σε σύγκριση πάντα με το ΜΙΟ και γενικά στην απροβλημάτιστη λειτουργία του .
Κάθε γνώμη για τη σύγκριση των δύο είναι ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

georgep800
26 Νοέ. 2007, 21:48
Σκέφτομαι επίσης και για αυτήν (http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=01969&dept_id=060&cat_id=0309) την βάση. Συγκρατεί άραγε καλά το κινητό; Αξίζει λέτε;

drdino
26 Νοέ. 2007, 21:50
Καλησπέρα σε όλους.
Ήρθε η ώρα όμως για την ανανέωση τις σύνδεσής μου και η αγορά του ΤyTN II είναι μια καλή περίπτωση από οικονομικής απόψεως τουλάχιστον. Η αμφιβολίες που έχω έχουν να κάνουν με τις δυνατότητες του GPS σε σύγκριση πάντα με το ΜΙΟ και γενικά στην απροβλημάτιστη λειτουργία του .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Eίναι απλά φοβερή. Αυτήν έχω εγώ, την είχα πάρει από το play247...

cyberbrain
26 Νοέ. 2007, 22:14
gia sas paidia

eimai neo katoxos to kaiser, thelo na valo to gps, kai den xero tin diadikasia i mallon den tin katalaveno pos ginete, pato to quick gps alla me leei enimerosi :den exi sindesi kai isxis :elixan. peite mou ti na kano me leptomeries vima vima gia na valo to gps kai pos na valo kai ton kairo stin poli mou. kai ti na kano gia na exo internet, exo sindesi me cosmote. ean katalava kala xriazete sindesi internet gia na katevaso to quick gps pos ginete

paidia euxaristo ek ton proteron.

athadef21
27 Νοέ. 2007, 00:40
Καλησπέρα σε όλους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Edo (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2121908#post2121908) o filos Highway vrike to sosto link gia tin aporia sou. Kai ego pou to exo dokimasei apla doulevei mia xara!

zame
27 Νοέ. 2007, 02:52
gia sas paidia

eimai neo katoxos to kaiser, thelo na valo to gps, kai den xero tin diadikasia i mallon den tin katalaveno pos ginete, pato to quick gps alla me leei enimerosi :den exi sindesi kai isxis :elixan. peite mou ti na kano me leptomeries vima vima gia na valo to gps kai pos na valo kai ton kairo stin poli mou. kai ti na kano gia na exo internet, exo sindesi me cosmote. ean katalava kala xriazete sindesi internet gia na katevaso to quick gps pos ginete

paidia euxaristo ek ton proteron.

εγώ στην θέση σου θα έψαχνα να βάλω κάποιο άλλο πρόγραμμά gps και οχι το tomtom anyway όμως θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ και όσο ξέρω! αν έχεις vista καλύτερα να κατεβασεις απο την microsoft το πρόγραμμα με το οποιο θα συνδέεις το kaizer με το pc σου! αν έχεις άλλα windows το συγχρονίζεις απλά με το active sync που βρίσκεται μέσα σε ένα απο τα 2 cd! όταν θα συγχρονήσεις το pc σου με το kaizer βάλε το cd με το tomtom στο pc! πάτα 2πλο κλικ στο installer kaizer ttn και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση! προχωρόντας εκεί που θα ανοίξει ενα παραθυράκι με τα προγράμματα του kaizer σου κάνε τικ (επελεξε) το πρόγραμμα tomtom navigator πάτα next και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση στο kaizer! μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνε του μια επανεκίνηση με την γραφίδα στην τρυπούλα που βρίσκεται δίπλα στην υποδοχή usb! μολις ξαναμπείς στο μενού ή στην επιφάνεια εργασίας σου ή στα προγράμματα σου θα δεις το εικονιδιο tomtom πατα το για να μπεις στο internet να κατεβάσεις το χάρτη της αθήνας! βέβαια για να γίνει αυτό πρεπει να έχεις τον υπολογιστή στο internet ακολούθησε τις οδηγίες και θα κατεβάσεις το χάρτη κάνε τον αποθήκευση! επίσης για να κάνεις κατέβασμα στο quick gps πρεπει να είναι ο υπολογιστής σου στο internet και συνεπώς και το kaizer σου! και είσαι έτοιμος! όσο για τον καιρό στην κεντρική οθόνη έχει ένα εικονίδιο με έναν ήλιο πάτα το επέλεξε την πόλη σου και άστο να κατεβάσει τα δεδμένα για τον καιρό και πάλι όμως πρεπει να είσαι στο internet!! αυτά απο μένα τώρα αν έχω κάνει καποιο λάθος ή έχω πετάξει καμιά μπαρούφα παρακαλώ τα υψηλά στελεχη όπως με διορθώσουν για να μαθαίνω και εγώ!!!

zame
27 Νοέ. 2007, 02:53
Δόκιμασα με 3-4 converter και όλοι μου βγάζουν κολλήματα ενώ στο PC παίζουν μια χαρά.

Κάτι ακόμη, πως μπορώ κάθε φορά που πραγματοποιώ κάποιον συχρονισμό να μου συνχρονίζει κάποια αρχεία που θα έχω σε κάποιον φάκελο της κάρτας μνήμης;

για τον συγχρονισμό δεν ξέρω για τον converter θα ψάξω αυριο κάποιους και θα σου στείλω όποιο αισιόδοξο αποτέλεσμα!!

costas2by4AIO
27 Νοέ. 2007, 10:47
Καλή σας μέρα κύριοι.
Δηλώνω (ψιλο) άσχετος.
Πρόκειται να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή.
Τελικά, έχει ενσωματωμένο GPS ?
Ρώτησα σήμερα στον "Γερμανό" και ένας υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχει !!!
Ενώ εδώ στο forum, διαβάζω ότι έχει.

zaharakis
27 Νοέ. 2007, 11:05
Καλή σας μέρα κύριοι.
Δηλώνω (ψιλο) άσχετος.

καλημερα φιλε μου.:)

επειδη δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει υπαλληλος που μπορει να μην ξερει τα βασικα χαρακτηριστικα των κινητων,μιας και αναγραφονται στα φυλλαδια του γερμανου ;)
πιστευω οτι λεγοντας σου κατι τετοιο ενοουσε προγραμμα για gps και οχι την καθεαυτου υπαρξη του gps (κεραια hardware κλπ)

φυσικα και εχει gps απλα χρειαζεσαι καποιο προγραμμα για να το χρησιμοποιησεις για πλοηγηση (destinator,igo,tom tom κλπ):)
που δεν δινεται με το κινητο αλλα το αγοραζεις ξεχωριστα ;)

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 11:05
μην ρωτάς άσχετους :D ναι έχει gps και πολύ καλό μάλιστα.

πάρτε και ένα videaki (το πρώτο μου είναι άρα μην βαράτε) η ρομ που χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής είναι του helmi (που ΔΕΝ έχει cube)

http://www.youtube.com/watch?v=heMcBMj3k8s

zaharakis
27 Νοέ. 2007, 11:06
μην ρωτάς άσχετους :D ναι έχει gps και πολύ καλό μάλιστα.

πάρτε και ένα videaki (το πρώτο μου είναι άρα μην βαράτε) η ρομ που χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής είναι του helmi (που ΔΕΝ έχει cube)

http://www.youtube.com/watch?v=heMcBMj3k8s

εχει ποιος σου ειπε οτι δεν εχει??:rolleyes::rolleyes:

zaharakis
27 Νοέ. 2007, 11:09
αφου δεν ειχες σκοπο να το γυρισεις το τηλ στα πλαγια ωστε να δουμε την οθονη καλα γιατι δεν το τραβαγες ορθιο ???:lol:

θοδωρη πολυ αργα σου δουλευει ο κυβος....γιατι???:O

εμενα ανοιγει,κλεινει,γυρναει και περιστεφεται σφαιρα...ακαριαια θα ελεγα :!:

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 11:26
επειδη δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει υπαλληλος που μπορει να μην ξερει τα βασικα χαρακτηριστικα των κινητων,μιας και αναγραφονται στα φυλλαδια του γερμανου ;)

χαχα! μα καλά ρε Δημήτρη που ζείς? :D εκπαιδευμένοι πωλητές στην Ελλάδα? πΟΤΕ

ο helmi δεν έχει cube ρε συ :D αυτό που έχω βάλει είναι το touch commander. εσύ τι έχεις βάλει? ο κίβος μου γυρίζει καλά απλώς το έκανα με slow motion για να το δείτε ;)

επίσης το τράβηξα απο μια ηλίθια κάμερα απο ένα p3300 και για αυτό είναι τόσο χάλια.

zaharakis
27 Νοέ. 2007, 11:42
χαχα! μα καλά ρε Δημήτρη που ζείς? :D εκπαιδευμένοι πωλητές στην Ελλάδα? πΟΤΕ

ο helmi δεν έχει cube ρε συ :D αυτό που έχω βάλει είναι το touch commander. εσύ τι έχεις βάλει? ο κίβος μου γυρίζει καλά απλώς το έκανα με slow motion για να το δείτε ;)

επίσης το τράβηξα απο μια ηλίθια κάμερα απο ένα p3300 και για αυτό είναι τόσο χάλια.

htc cube2 ;)

το ξερω ρε συ για το αν εχει η δεν εχει ο helmi cube :lol:

ισα ισα που αυτο θελω και γω σε ρομ...να μην εχει ενσωματωμενο τον κυβο..ενα cabακι 4.5mb ειναι.οποτε θες το βαζεις οποτε δεν θες ....το βγαζεις ;)

KONSTANTIN_KARAB
27 Νοέ. 2007, 12:32
Καλή σας μέρα κύριοι.
Δηλώνω (ψιλο) άσχετος.

ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!

KONSTANTIN_KARAB
27 Νοέ. 2007, 12:33
ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΝΟΩ!!

zaharakis
27 Νοέ. 2007, 12:54
ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΝΟΩ!!

εσυ να δουμε ποτε θα αρχισεις να γραφεις με μικρα γραμματα :lol:

costas2by4AIO
27 Νοέ. 2007, 12:55
Κύριοι, σας ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση σας.
Είστε ε - κ - π - λ - η - κ - τ - ι - κ - ο - ι

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 15:17
Κύριοι, σας ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση σας.
Είστε ε - κ - π - λ - η - κ - τ - ι - κ - ο - ι

έλα - έλα :) υπερβολές :O :O :lol:

6600POWER
27 Νοέ. 2007, 15:42
αρχικα καλησπέρα στην παρέα,
έφαγα απειρες ώρες χθες πάνω απο 4 ψάχνοντας στο ποστ για να βρώ κάποιες απαντήσεις που χρειάζομαι.... διότι το παλιό καλό μου κινητό (Ν80) είχε "στενες επαφες" με εναν τοίχο ... μας αφησε χρόνους... και είμαι πλέον ενας περηφανος κάτοχος ενος ΤyTN ii.
το θέμα μου είναι πως όλες μου οι επαφες προέρχονται απο ένα backup που είχα στον υπολογιστή απο το "συγχωρεμένο" (είναι στα ελληνικά αν και βρίσκονται και μέσα στο outlook express). μπορείτε να μου πείτε αν και πώς μπορώ να τις μεταφέρω στο ΤyTN και επίσης αν μπορώ να περάσω ένα ελληνικό πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να τις αναζητώ.... και να γράφω μηνύματα στα ελληνικά?????
απ'οτι κατάλαβα απο αυτά που διάβασα χθές το να βρώ καινούργια ROM ελληνική για WM6 είναι απο δύσκολο έως αδύνατο.....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 15:47
αν το αγόρασες απο Ελλάδα τότε πρέπει να έχεις Ελληνικά. To καλύτερο keyboard για τι δουλειά σου είναι το Resco Keyboard.

αν συχρονίσεις το kaiser με το pc, τότε θα μεταφέρει τις επαφές απο το pc στο pda.

6600POWER
27 Νοέ. 2007, 15:51
αν το αγόρασες απο Ελλάδα τότε πρέπει να έχεις Ελληνικά. To καλύτερο keyboard για τι δουλειά σου είναι το Resco Keyboard.

αν συχρονίσεις το kaiser με το pc, τότε θα μεταφέρει τις επαφές απο το pc στο pda.

καλέ μου φίλε σε ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντησή σου αλλά ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην έχω ελληνικά ούτε κάν μέσα στισ επιλογές.
2ον όταν το συγχρονίζω με το Pc μου περνάει τισ επαφές του outlook (ασχετες και άχρηστες)και οχι του outlook express

athanaso77
27 Νοέ. 2007, 16:04
το θέμα μου είναι πως όλες μου οι επαφες προέρχονται απο ένα backup που είχα στον υπολογιστή απο το "συγχωρεμένο" (είναι στα ελληνικά αν και βρίσκονται και μέσα στο outlook express). μπορείτε να μου πείτε αν και πώς μπορώ να τις μεταφέρω στο ΤyTN και επίσης αν μπορώ να περάσω ένα ελληνικό πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να τις αναζητώ.... και να γράφω μηνύματα στα ελληνικά?????
απ'οτι κατάλαβα απο αυτά που διάβασα χθές το να βρώ καινούργια ROM ελληνική για WM6 είναι απο δύσκολο έως αδύνατο.....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Sygxronismos ginetai mono mesw Microsoft Office Outlook kai oxi Outlook express. Prospathise na breis ena tropo na tis peraseis apo to Express sto Office Outlook kai meta tis pernas panefkola me to ActiveSync sto Kaiser.

Gia virtual pliktrologio kata ti gnwmi mou makran kalytero einai to Hikeyboard (http://rapidshare.com/files/47825920/hikeyboard.rar.html).

Gia Hardware pliktrologio rikse mia matia edw (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4885). Tha kalyftheis plirws.

Copy Outlook Express address book contacts to Outlook (http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA010919601033.aspx)

6600POWER
27 Νοέ. 2007, 16:29
θα τα δοκιμάσω και θα έχεις νέα μου φιλε athanaso77 ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια ετσι κι αλλιώς.

drdino
27 Νοέ. 2007, 17:00
Υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων για να μπαίνει ο τόνος στο hw πληκτρολόγιο; Την ελληνική rom της ace έχω...

Hyde
27 Νοέ. 2007, 17:21
Το Q και μετά το γράμμα που θες

To cube που λέτε τι ακριβώς είναι;
Πάντως εγώ παρόλο που έχω ενεργοποιημένο το touchflo τέτοια εφε δεν έχω ...

drdino
27 Νοέ. 2007, 17:42
Αυτό που έχει το kaiser αφορά στην κύλιση στα μενού με το δάχτυλο. :)

Ευχαριστώ για το tip για τον τόνο. :p

rama
27 Νοέ. 2007, 18:01
Η μπαταρία του κινητού πόσο να υπολογίζω οτι κρατάει με χαλαρή χρήση (βλέπε 20-30 λεπτά κλήσεις/μέρα)? Αν χρησιμοποιήται ως gps πάλι θα με εγκαταλέιψει στην μία ώρα?
Ευχαριστώ

zame
27 Νοέ. 2007, 18:58
μήπως ξέρει κανείς κάτι για αυτό που είχα ρωτήσει? σχετικα με την συνδεση του kaizer και μιας camera bluetooth αν γίνεται να συνδέονται μεταξύ τους και να έχουμε εικόνα στην οθόνη του kaiser μας!

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 19:28
bluetooth χλωμό, αλλά με wi-fi άνετα.

όσο για την μπαταρία κρατάει μία μέρα με μεγάλη χρήση (bluetooth, gps, τηλέφωνα) αν βάλεις και wi-fi υπολόγιζε μισή μέρα. αλλά σε καθημερινή χρήση σου κρατάει 2 μέρες πάνω κάτω.

drdino
27 Νοέ. 2007, 19:32
Ο server του quickgps δουλεύει κανονικά σήμερα;

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 21:23
ναι δουλεύει.

παιδιά η τελευταία rom του dutty είναι απίστευτη. πάρα πολλή γρήγορη (γρηγορότερη και καλύτερη απο του helmi_c) και σε ΠΟΛΥ επαγγελματικό επίπεδο.

drdino
27 Νοέ. 2007, 21:40
Εμένα σήμερα δεν κάνει update με την καμία.:mad:

spok
27 Νοέ. 2007, 21:50
Καλησπερα.Σημερα βγηκε νεα εκδοση Ελληνικων απο την Ace στο forum της htc.Αν καταλαβα καλα,ειναι υποχρεωτικο το hard reset..??:blink:

link:http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5810

drdino
27 Νοέ. 2007, 21:53
Link;

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 22:07
αν είναι νέα ρομ τότε ναι θα είναι υποχρεωτικό το hard reset. γιατί δεν βάζεται μια cooked να στρώσετε ρε παιδιά :)

cretan
27 Νοέ. 2007, 22:22
Πρέπει μου φαίνεται να καταλήξουμε στον καλύτερο converter και στις καταλληλότερες ρυθμίσεις.

'Οπως είπα και παραπάνω, χρησιμοποιώ TMPEG 4 Xpress εξαγωγή σε divx μέγιστο video bitrate 400-410, sound 128kbs σε 44100khz. Αναπαραγωγή με mobile divx player.Η ποιότητα είναι πολύ καλή με ελάχιστα ''σπασίματα''
Κάτι ακόμα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να βλέπω πόσο μιλάω το μήνα και να μηδενίζω τον χρονομετρητή όποτε θέλω; Και φυσικά να μετράει μόνο τις εξερχόμενες γιατί απο το ιστορικό των κλήσεων μετράει και εξερχόμενες και εισερχόμενες , ενώ στις πληροφορίες συσκευής αναφέρει χωριστά χρόνο εξερχόμενες και χρόνο εισερχόμενες αλλα δεν μπορείς να μηδενίσεις τον μετρητή:help:

zaharakis
27 Νοέ. 2007, 23:14
ναι δουλεύει.

παιδιά η τελευταία rom του dutty είναι απίστευτη. πάρα πολλή γρήγορη (γρηγορότερη και καλύτερη απο του helmi_c) και σε ΠΟΛΥ επαγγελματικό επίπεδο.

δεν θελω να ακουω τετοια θοδωρη...θα σε μαλωσω;)

η μονη ρομ που δουλευει καλα σε συγκριση με του helmi ειναι του sleuth 1.1 αλλα του helmi ειναι ακομη μπροστα..μια κατηγορια μονη της;)

δοκιμαζω καθε νεα ρομ που βγαινει και γνωριζω καλα ποια ειναι η οχι καλη...:)

georgep800
27 Νοέ. 2007, 23:34
Καλησπερα.Σημερα βγηκε νεα εκδοση Ελληνικων απο την Ace στο forum της htc.Αν καταλαβα καλα,ειναι υποχρεωτικο το hard reset..??:blink:

link:http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5810

Μήπως γνωρίζεις πως γίνεσαι Active στο forum;

WebViRuS
27 Νοέ. 2007, 23:42
δεν θελω να ακουω τετοια θοδωρη...θα σε μαλωσω;)

η μονη ρομ που δουλευει καλα σε συγκριση με του helmi ειναι του sleuth 1.1 αλλα του helmi ειναι ακομη μπροστα..μια κατηγορια μονη της;)

δοκιμαζω καθε νεα ρομ που βγαινει και γνωριζω καλα ποια ειναι η οχι καλη...:)

όχι όχι Δημητρό δεν συμφωνώ. η ρομ τα σπάει :D

spok
28 Νοέ. 2007, 01:10
Μήπως γνωρίζεις πως γίνεσαι Active στο forum;

θα κανεις registration στο forum δινοντας τα στοιχεια σου,email,και imei της συσκευης.Εκτος αν εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβα.Αλλα αν θυμαμαι καλα,δεν γινεται αμεσα:)

georgep800
28 Νοέ. 2007, 01:49
θα κανεις registration στο forum δινοντας τα στοιχεια σου,email,και imei της συσκευης.Εκτος αν εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβα.Αλλα αν θυμαμαι καλα,δεν γινεται αμεσα:)

Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Το θέμα είναι ότι την εγγραφή την είχα κάνει πολύ παλιότερα δίνοντας ΙΜΕΙ συσκευής απο το εξωτερικό. Εκεί άραγε οφείλεται το γεγονός του ότι έχω περιορισμένη πρόσβαση στο forum; Γνωρίζεις μήπως αν μπορεί να αλλάξει αυτό;

drdino
28 Νοέ. 2007, 02:11
Και εγώ τα ίδια. Αν και έχω κάνει εγγραφή με ΙΜΕΙ κτλ, δεν μπορώ να δω τπτ στο λινκ. Μου βγάζει ότι δεν έχω τα αντίστοιχα δικαιώματα.

drdino
28 Νοέ. 2007, 02:24
'Οπως είπα και παραπάνω, χρησιμοποιώ TMPEG 4 Xpress εξαγωγή σε divx μέγιστο video bitrate 400-410, sound 128kbs σε 44100khz. Αναπαραγωγή με mobile divx player.Η ποιότητα είναι πολύ καλή με ελάχιστα ''σπασίματα''
Κάτι ακόμα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να βλέπω πόσο μιλάω το μήνα και να μηδενίζω τον χρονομετρητή όποτε θέλω; Και φυσικά να μετράει μόνο τις εξερχόμενες γιατί απο το ιστορικό των κλήσεων μετράει και εξερχόμενες και εισερχόμενες , ενώ στις πληροφορίες συσκευής αναφέρει χωριστά χρόνο εξερχόμενες και χρόνο εισερχόμενες αλλα δεν μπορείς να μηδενίσεις τον μετρητή:help:

Eγώ χρησιμοποιώ το battery status για τις λειτουργίες αυτές. Είναι πολύ καλό, με αρκετές ενδείξεις και features. Για παράδειγμα μπορείς να το βάζεις να μηδενίζει αυτόματα τους μετρητές μια συγκεκριμένη ημερομηνία. ;)

cretan
28 Νοέ. 2007, 10:07
Eγώ χρησιμοποιώ το battery status για τις λειτουργίες αυτές. Είναι πολύ καλό, με αρκετές ενδείξεις και features. Για παράδειγμα μπορείς να το βάζεις να μηδενίζει αυτόματα τους μετρητές μια συγκεκριμένη ημερομηνία. ;)

Ευχαριστώ, είναι πολύ καλό όντως!:rolleyes:

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 10:32
Αν βαλω cooked rom δεν θα χασω την εγγυηση ?
Μπορει καποιος γνωστης να γραψει την διαδικασια αλλαγης rom? Τα βηματα που χρειαζονται?

WebViRuS
28 Νοέ. 2007, 10:51
όχι δεν χάνεις την εγγύηση. ο zaharakis έχει κάπου νομίζω κάτι οδηγίες

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 11:03
Που τις εχει?

athanaso77
28 Νοέ. 2007, 11:19
Που τις εχει?

Gia na flashaeis to Kaiser me opoiadipote ROM prepei na to kaneis cid-unlock. Analytikes odigies >>edw<< (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679).

Ean theliseis kapoia stigmi na to epanafereis stin ergostasiaki tou katastasi gia na kaneis xrisi tis eggyiisis... analytikes odigies >>edw<< (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568).

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 11:37
Οι οδηγιες που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα ειναι η στις υπολοιπες 25 υπαρχει κατι νεοτερο...

Και κατι αλλο ποιες ειναι οι top 3 ρομ που υπαρχουν τωρα και που μπορω να τις βρω?
Ευχαριστω για την βοηθεια...

athanaso77
28 Νοέ. 2007, 11:41
Οι οδηγιες που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα ειναι η στις υπολοιπες 25 υπαρχει κατι νεοτερο...

To prwto post periexei oli tin katallili pliroforia kai ananewnetai an xreiastei.
(kai gia ta dyo links).

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 11:49
Και κατι αλλο ποιες ειναι οι top 3 ρομ που υπαρχουν τωρα και που μπορω να τις βρω?
Toy helmi που ειναι?

athanaso77
28 Νοέ. 2007, 11:52

Kata geniki omologia i kalyteri cooked ROM einai tou helmi_c kai sygkekrimena i AKU.0.7.0_04 normal version. tin opoia tha katebaseis apo edw (ftp://ftp.xda-developers.com/Uploads/Kaiser/Test/).

Exeis bebaia polles epiloges kai gia alles cooked ROMs. Mpes sto XDA (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378), diabase comments kai entypwseis kai... kane tis epologes sou.

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 11:57
Kata geniki omologia i kalyteri cooked ROM einai tou helmi_c kai sygkekrimena i AKU.0.7.0_04 normal version. tin opoia tha katebaseis apo edw (ftp://ftp.xda-developers.com/Uploads/Kaiser/Test/).

Exeis bebaia polles epiloges kai gia alles cooked ROMs. Mpes sto XDA (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378), diabase comments kai entypwseis kai... kane tis epologes sou.

με προλαβες γιαννη :D το εχω ξαναπει αλλα δεν με ακουνε :lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2126765#post2126765

πηγα να ποσταρω το benchmark που εχει ποσταρει συνλιστιανος στους xda :lol:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347863

αφου σας λεω...τις εχω δοκιμασει ολες και εγω παντα δοκιμαζω ρομς με ολα τα πραγματα που χρησιμοποιω!!οχι απλα φλασαρισμα :)

για την ιστορια και μονο χρησιμοποιω την clean του helmi_c :)

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 12:03
Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Το θέμα είναι ότι την εγγραφή την είχα κάνει πολύ παλιότερα δίνοντας ΙΜΕΙ συσκευής απο το εξωτερικό. Εκεί άραγε οφείλεται το γεγονός του ότι έχω περιορισμένη πρόσβαση στο forum; Γνωρίζεις μήπως αν μπορεί να αλλάξει αυτό;

Και εγώ τα ίδια. Αν και έχω κάνει εγγραφή με ΙΜΕΙ κτλ, δεν μπορώ να δω τπτ στο λινκ. Μου βγάζει ότι δεν έχω τα αντίστοιχα δικαιώματα.

παιδια δυστυχως η htc μπορει να δινει παγκοσμια εγγυηση στις συσκευες της....αλλα η ACE Hellas καλυπτει ολοκληρωτικα μονο οσες πουλιουνται ελλαδα και φερουν πανω στο κουτι την σφραγιδα της :mad:

καλυπτει τις συσκευες απο εξωτερικο μονο σε hardware οχι σε software... και οχι ολες τις συσκευες..πχ καλυπτει μονο οσες ειναι unbranded!!δλδ HTC TyTN II και οχι branded οπως tilt,dopod,orange,ATT,vodafone κλπ που μπορει να ειναι ιδιες σαν hardware αλλα ειναι απο αλλους παροχους...:O

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 12:06
Kata geniki omologia i kalyteri cooked ROM einai tou helmi_c kai sygkekrimena i AKU.0.7.0_04 normal version. tin opoia tha katebaseis apo edw. Μηπως εδωσες λαθος link γιατι παταω στο εδω και δεν μπαινει....

athanaso77
28 Νοέ. 2007, 12:12
Ap'oti blepw pantws exei arxisei gia ta kala o xwros twn cooked ROMs gia to Kaiser (kairos itan). O Custel mporei na einai neos stin parea tou Kaiser alla exei megali empeiria stis cooked ROMs opws kai o gullum (kserw kala ti douleia tous ;)). Tha doume kala pragmata apo aftous tous dyo kai elpizoume na asxolithei ksana kai o helmi_c!

drdino
28 Νοέ. 2007, 12:13
παιδια δυστυχως η htc μπορει να δινει παγκοσμια εγγυηση στις συσκευες της....αλλα η ACE Hellas καλυπτει ολοκληρωτικα μονο οσες πουλιουνται ελλαδα και φερουν πανω στο κουτι την σφραγιδα της :mad:

καλυπτει τις συσκευες απο εξωτερικο μονο σε hardware οχι σε software... και οχι ολες τις συσκευες..πχ καλυπτει μονο οσες ειναι unbranded!!δλδ HTC TyTN II και οχι branded οπως tilt,dopod,orange,ATT,vodafone κλπ που μπορει να ειναι ιδιες σαν hardware αλλα ειναι απο αλλους παροχους...:O

Eμένα το kaiser ελληνικό είναι, με σφραγίδα της ACE πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπω τις σχετικές ενότητες. :mad:

athanaso77
28 Νοέ. 2007, 12:17
Kata geniki omologia i kalyteri cooked ROM einai tou helmi_c kai sygkekrimena i AKU.0.7.0_04 normal version. tin opoia tha katebaseis apo edw. Μηπως εδωσες λαθος link γιατι παταω στο εδω και δεν μπαινει....

ftp://ftp.xda-developers.com/Uploads/Kaiser/Test/

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 12:20
ftp://ftp.xda-developers.com/Uploads/Kaiser/Test/
Μου βγαζει ενα μηνυμα και λεει 530 permision denied

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 12:21
Ap'oti blepw pantws exei arxisei gia ta kala o xwros twn cooked ROMs gia to Kaiser (kairos itan). O Custel mporei na einai neos stin parea tou Kaiser alla exei megali empeiria stis cooked ROMs opws kai o gullum (kserw kala ti douleia tous ;)). Tha doume kala pragmata apo aftous tous dyo kai elpizoume na asxolithei ksana kai o helmi_c!

ειμαι περιεργος να δω που μπορει να φτασει ο helmi_c τις ρομ του...αν ξαναασχοληθει ...μακαρι να το κανει παντως..

με μια ριξια εθεσε τον πηχη για τους υπολοιπους και ακομη κανεις δεν εχει ερθει καν κοντα του,ποσο μαλλον να τον ξεπερασει :blink:

παντως για τις ρομ του gullum ενα εχω να πω...δεν μου εδωσε κανενα στοιχειο της καλης προιστοριας του σαν μαγειρας :O

πολυ προχειροτητα και βιαστικες δουλειες...σαν να τρεχει να προλαβει και κανει οτι θυμηθει εκεινη την στιγμη....

οσο για τον custel μαλλον ειναι μοιρα του να εχει παντα αλλους σαν σημειο αναφορας...και να προσπαθει να τους φτασει...στον τιτανα ειχε παντα το jassjaming ενα βημα μπροστα του ...

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 12:22
Eμένα το kaiser ελληνικό είναι, με σφραγίδα της ACE πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπω τις σχετικές ενότητες. :mad:

αν οντως εχεις βαλει σωστα το ΙΜΕΙ καλα θα κανεις να τους παρεις ενα τηλ η στειλτους ενα μειλ :)

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 12:33
Φιλε drdino ποιες ενοτητες δεν μπορεις να δεις?

Με αυτο εδω ξερει κανεις τι παιζει?
f tp://ftp.xda-developers.com/Uploads/Kaiser/Test/

drdino
28 Νοέ. 2007, 12:35

Για την αναβάθμιση που βγάλανε. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει ως τώρα. :lol::lol:

Βλέπω Κανόνες, Νέα, Αγορές/Πωλήσεις, Κουβεντούλα...

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 12:37

Με αυτο εδω ξερει κανεις τι παιζει?
f tp://ftp.xda-developers.com/Uploads/Kaiser/Test/

πρεπει να περασεις καποιον αριθμο ποστς αν θυμαμαι καλα για να εχεις προσβαση στον ftp των XDA :)

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 12:40
Και τωρα? Τι να κανω?

ioma
28 Νοέ. 2007, 12:42
Για την αναβάθμιση που βγάλανε. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει ως τώρα. :lol::lol:

Βλέπω Κανόνες, Νέα, Αγορές/Πωλήσεις, Κουβεντούλα...
Me firefox δεν ανοιγει ουτε σε εμενα.Μπες με οπερα και βαλε username - password xda και στα δυο

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 12:43
Και τωρα? Τι να κανω?

τι θελεις απο εκει να στα ανεβασω καπου εγω αν ειναι αναγκη ;)

ioma
Και τωρα? Τι να κανω?
Δες το αποπανω μηνυμα

athanaso77
ειμαι περιεργος να δω που μπορει να φτασει ο helmi_c τις ρομ του...αν ξαναασχοληθει ...μακαρι να το κανει παντως..

με μια ριξια εθεσε τον πηχη για τους υπολοιπους και ακομη κανεις δεν εχει ερθει καν κοντα του,ποσο μαλλον να τον ξεπερασει :blink:

παντως για τις ρομ του gullum ενα εχω να πω...δεν μου εδωσε κανενα στοιχειο της καλης προιστοριας του σαν μαγειρας :O

πολυ προχειροτητα και βιαστικες δουλειες...σαν να τρεχει να προλαβει και κανει οτι θυμηθει εκεινη την στιγμη....

οσο για τον custel μαλλον ειναι μοιρα του να εχει παντα αλλους σαν σημειο αναφορας...και να προσπαθει να τους φτασει...στον τιτανα ειχε παντα το jassjaming ενα βημα μπροστα του ...

Den tha diafwnisw mazi sou alla einai akoma nwris na ksekatharistei to topio. Eksallou mpainei sto paixnidi kai o Schaps!!! Xamos!!!

drdino
28 Νοέ. 2007, 12:45
Me firefox δεν ανοιγει ουτε σε εμενα.Μπες με οπερα και βαλε username - password xda και στα δυο

Όντως, η αλεπού έφταιγε... :confused: Με ΙΕ άνοιξε μια χαρά... TY!

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 12:47
Den tha diafwnisw mazi sou alla einai akoma nwris na ksekatharistei to topio. Eksallou mpainei sto paixnidi kai o Schaps!!! Xamos!!!

μα φυσικα ειναι πολυ νωρις!για τα τωρινα δεδομενα μιλαμε παντα.

αλλωστε ο custel εβγαλε νεα ρομ με 76mb σε cold boot,απο οτι λεει τουλαχιστον ;)

την φλασαρω τωρα να τσεκαρω ;)
αν και ο dutty εχει δεσμευτει για νεα πολυ μα πολυ πιο γρηγορη ρομ :blink:

εχει αρχισει οντως για τα καλα ο χορος :lol::lol:

κουραγιο να χουμε να φλασαρουμε και να στηνουμε.....

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 12:49
Θελω την ρομ του helmi και τις οδηγιες εγκαταστασης ...

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 13:03
Θελω την ρομ του helmi και τις οδηγιες εγκαταστασης ...

μα δεν χρειαζεσαι τον ftp για αυτο....:O

απλα επρεπε να ψαξεις λιγο...;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336203

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 13:49
Για να μην κανω καμια βλακια ποια η διαφορα AT&T TILT AKU.0.7.0 Cooked ROM με Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage Updated (16-oct-2007).

zaharakis
28 Νοέ. 2007, 13:54
Για να μην κανω καμια βλακια ποια η διαφορα AT&T TILT AKU.0.7.0 Cooked ROM με Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage Updated (16-oct-2007).

AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage

αυτη η την normal θα βαλεις..

της τιλτ ειναι για αυστραλια,αμερικη με το νεο ραδιο που δεν δουλευουν οι ηχοι σε μας :) οι πιο πολλες ρομ ειναι χωρις ραδιο μεσα(πλεον οι περισσοτερες) αλλα εχουν στοιχεια που δεν μας αφορουν εμας εδω στο ελλαδισταν αυτες της tilt :D

αλλα δεν σε χαλαει τπτ να την δοκιμασεις και αυτη :lol::lol:

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 13:59
Απ οτι βλεπω ειναι 3 ρομ μια Standart Dynamic ROM μια The Big Storage Dynamic ROM και μια Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage η κανω λαθος?

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 14:15
Dutty's TouchFlo Hybrid No.2 Final Available now [28.11.07] PLS Read 1st Post

Αυτο εδω το εχει βαλει κανεις ? ΕΙναι καλο?

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 15:26
Παιδες νομιζω οτι εκανα μια βλακια.
Πρεπει να σβηστηκαν οι επαφες μου απο το καισερ......Αν τις εχω σωσει στο pc τι μορφης αρχειο θα ειναι?

p_bourinos
28 Νοέ. 2007, 16:38
Παιδες νομιζω οτι εκανα μια βλακια.
Πρεπει να σβηστηκαν οι επαφες μου απο το καισερ......Αν τις εχω σωσει στο pc τι μορφης αρχειο θα ειναι?
Αν είχες κάνει συγχρονισμό με το pc σου,άλλος ένας θα επαναφέρει τις επαφές σου.

Carpe_Diem
28 Νοέ. 2007, 16:42
Αυτα εδω που εχει κατω κατω στο δευτερο post τι ειναι?
Windows Live.cab (18.4 KB, 218 views)
File Type: cab Activator_MMS.CAB (314 Bytes, 204 views)

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα