PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

MsK
29 Ιούν. 2006, 05:32
http://www.myphone.gr/devices/thumb-280.jpgΣυνέχεια από το προηγούμενο (κλειδωμένο πλέον) θέμα.

Sony Ericsson K800i

Αναλυτική Παρουσίαση (http://www.myphone.gr/devices/review-74.html)
Ανεβάστε τις φωτογραφίες που απαθανατίσατε με το φακό του K800i (http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/3223) στο My Gallery.

Αναλυτική Παρουσίαση (http://www.myphone.gr/devices/review-74.html)

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των πρώτων κινητών Walkman, η ιαπωνοσουηδική εταιρία δανείζεται για μια ακόμη φορά από τη Sony ένα ευρέως αναγνωρίσιμο brand-name, ώστε να προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο της προϊόν. Το λογότυπο Cyber-shot κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, υπογραμμίζοντας τις «ασυναγώνιστες» φωτογραφικές ικανότητες ενός κινητού. Μια μόνο λέξη είναι αρκετή πολλές φορές για να μεταδώσει ακόμη και το πιο πολύπλοκο μήνυμα. Ίσως κάποιοι να μη μετρούν τα megapixels της ψηφιακής κάμερας των κινητών και να μην αναγνωρίζουν την αξία της αυτόματης εστίασης. Αυτοί όμως είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν στην επιλογή της συγκεκριμένης συσκευής όταν αντικρύσουν το γνώριμο trademark που είναι αποτυπωμένο επάνω της.

Το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο Sony Ericsson K800i, που αρχικά συστήθηκε ως Wilma, δελεάζει με πολλούς τρόπους όσους αρέσκονται στη φωτογράφηση εν κινήσει. Παράλληλα, θέτει υψηλότερα από ποτέ τον πήχη της κατηγορίας των imaging κινητών, αναστατώνοντας τον ανταγωνισμό. Με ψηφιακή κάμερα ανάλυσης περίπου 3,2 megapixels, λειτουργία αυτόματης εστίασης ή auto-focus, σταθεροποιητή εικόνας, αλλά και φλας με ξένον, το πρώτο Cyber-Shot τηλέφωνο της αγοράς μπορεί θεωρητικά να συγκριθεί με οποιαδήποτε compact φωτογραφική μηχανή ανάλογων ικανοτήτων. Οι δυνατότητές του όμως δεν περιορίζονται στη λήψη φωτογραφιών. Το K800i είναι ένα υπερπλήρες κινητό τηλέφωνο τρίτης γενιάς που θα αναλάβει τη ψυχαγωγία μετά μουσικής, θα επιτρέψει την ασύρματη πλοήγηση στο Διαδίκτυο, την ανάκτηση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και την ενημέρωση προσωπικών blogs, ενώ είναι βέβαιο ότι θα διακριθεί και για τις εξαιρετικές του ικανότητες στον τομέα της συνδεσιμότητας. Τελικά, το Cyber-shooting είναι η μία μόνο όψη του K800i. Οι υπόλοιπες φαίνεται να είναι εξίσου ενδιαφέροντες... Διαβάστε τη συνέχεια... (http://www.myphone.gr/devices/review-74.html)

Γενικά Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 105 x 47 x 22 χιλ.
Όγκος: 'Αγνωστο
Βάρος: 115 γραμμάρια
Δίκτυα: Dual-Mode GSM/UMTS, Triple-Band EGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Κεραία: Εσωτερική
Υποδοχή Κάρτας Μνήμης: Ναι (Memory Stick Micro - MS2)

Alex0077
29 Ιούν. 2006, 07:23
Den tha to parei kaneis simera na mas pei pws to fanike? Kykloforei kai se vodafone ekdosi...

arkon
29 Ιούν. 2006, 07:32
Παντως στο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ (Εθνικης Οδου Αθηνων-Λαμιας) που ρωτησα εχθες ειχαν αρκετα κομματια διαθεσιμα και τιμη 439 Ε.

Alex0077
29 Ιούν. 2006, 09:19
Gia na einai toso fthino , mallon den einai kai toso kalo

Viper
29 Ιούν. 2006, 09:31

Ωραια, το βγαλαμε το συμπερασμα. Αν δεν κανει το κινητο 700 Ευρω, δεν ειναι καλο. Απορω αν διαβασες την παρουσιαση του MSK.

Μηπως ξερει κανεις ποτε θα το φερουν τα Vodafone shops. Στο site τους εγραφε χθες 24/07/06. Λογικα θα ειναι Voda live ε?:mad:

stevie
29 Ιούν. 2006, 09:52
Λοιπον απο χθες που τελειωσε η φορτιση αρχισα το σκαλισμα.Στα βασικα ειναι ιδιο με τα αλλα se τελευταιας εσοδειας(με το καταραμενο τελικο ς να παραμενει ακομα:X )πολυ θετικο για μενα η πιο μεγαλη οθονη(πολυ καλα τα κ750,w800,w810 αλλα με ενοχλουσε η μικρη οθονη)οποτε δεν ενοχλει το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος,γρηγορο μενου,καλος ηχος απο mp3(εχει τα απλα ακουστικα οχι αυτα του w800,w810)πολυ καλο ραδιο και δυνατο σε σημα και ερχομαστε στην καμερα. Συνηθως ολα τα κινητα σε ιδανικες συνθηκες με φως ημερας βγαζουν, αλλα αποδεκτες φωτο και αλλα πιο καλες, αλλα εκει που ζοριζοντε ολα και ξεκινουν τα προβληματα ειναι στις φωτο εσωτερικου χωρου και γενικα με χαμηλο φωτισμο.
Λοιπον ηρθε το πρωτο κινητο που συμβαινει σχεδον το αντιθετο,οι φωτο εξωτερικου χωρου ειναι πολυ καλες αλλα περιμενα κατι καλυτερο(ισως φταιει οτι εχω ενα καρο ψηφιακες μηχανες οποτε ειμαι συνηθισμενος σε υψηλα στανταρ)ΑΛΛΑ στις φωτο εσωτερικου χωρου επαθα πλακα μιλαμε για κορυφαιες φωτο για κινητο και εφαμιλες με απλες compact ψηφιακες μηχανες.
Ο συνδιασμος αυτοματης εστιασης,φωτομετρησης(εχει μαλιστα δυο επιλογες κανονικη και σημειακη),και το εκπληκτικο φλας δημιουργουν αυτο το κορυφαιο αποτελεσμα,μπραβο στη se που ελυσε αυτο το βασικο μειονεκτημα που υπαρχει στις καμερες των κινητων;)

xfader
29 Ιούν. 2006, 09:53
το κινητό που είχαμε στα χέρια μας για τις ανάγκες της παρουσίασης επέτρεπε την χρήση της λειτουργίας σταθεροποίησης μόνο κατά την καταγραφή βίντεο. Ίσως η δυνατότητα αυτή να προστεθεί σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις του firmware.

Υπάρχει δυνατότητα σταθεροποίησης και στη φωτογραφία αλλά όχι σε όλα τα mode. Αν πάμε στις Ρυθμίσεις --> Επιλογές σκηνής έχουμε τις εξής επιλογές:

*Αυτόματο
*Τοπίο νύχτα
*Πορτρέτο νύχτα
*Τοπίο
*Πορτρέτο
*Παραλία/Χιόνι
*Σπορ
*Έγγραφο

Η σταθεροποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο "Τοπίο νύχτα", στο "Τοπίο" και στην "Παραλία/Χιόνι". Τώρα με ποιά λογική έγινε αυτός ο διαχωρισμός, μόνο οι
προγραμματιστές της Sony μπορούν να απαντήσουν... :wacko:

Directx
29 Ιούν. 2006, 10:21
Αυτό που με προβληματίζει (για άλλη μια φορά) είναι το πληκτρολόγιο .. όποιος το αγοράσει ας μας δώσει τα φώτα του.

Alex0077
29 Ιούν. 2006, 10:29
Ωραια, το βγαλαμε το συμπερασμα. Αν δεν κανει το κινητο 700 Ευρω, δεν ειναι καλο. Απορω αν διαβασες την παρουσιαση του MSK.

Μηπως ξερει κανεις ποτε θα το φερουν τα Vodafone shops. Στο site τους εγραφε χθες 24/07/06. Λογικα θα ειναι Voda live ε?:mad:

Xthes to eferan sta Vodafone Shops me vf live 3G.

gepel
29 Ιούν. 2006, 10:30
oi fotografies omws poy emfanizontai sto review einai xalia. Ok oi nyxterines einai kales alla autes pou trabhxthkan mera akoma kai se sygkrish me to k750 einai aparadektes ..

Viper
29 Ιούν. 2006, 10:31
Xthes to eferan sta Vodafone Shops me vf live 3G.

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.:)

Αμα το παρω, θα το ξηλωσω σιγουρα το live:D

crazy_2005_
29 Ιούν. 2006, 11:22
παιδες ποσο γρηγορα τραβαει φωτογραφια σε σχεση ας πουμε με το w800? Γιατι στο w800 πρεπει να το κρατας σταθερο για μερικα δευτερολεπτα αλλιως η φωτο δε θα βγει καλη.

stevie
29 Ιούν. 2006, 11:27
παιδες ποσο γρηγορα τραβαει φωτογραφια σε σχεση ας πουμε με το w800? Γιατι στο w800 πρεπει να το κρατας σταθερο για μερικα δευτερολεπτα αλλιως η φωτο δε θα βγει καλη.

To ιδιο συμβαινει και με το κ800,ειναι το autofocus;)

haki
29 Ιούν. 2006, 11:34
Aν δουμε το θεμα ΕΝΤΕΛΩΣ ψυχρα, οι φωτο του Κ800 δεν ειναι και πολυ σπουδαιες. Σε σχεση με το W900 προσφερει ενα σαφως καλυτερο φλας, σαφως χειροτερο βιντεο, σαφως χειροτερη καρτα γραφικων (εξ'ου και το χειροτερο βιντεο) και σαφεστατα πολυ μικροτερη εσωτερικη μνημη!...Εγω παντως εχω κρυωσει καπως! Ααααα, και η υπαρξη του joystick με το βεβαρυμενο παρελθον δεν με προκαλει να κανω τουμπες απο την χαρα μου!

...και σαφως χειροτερο mp3 player...! :(

Alex0077
29 Ιούν. 2006, 11:36
Mporeis na apenergopiiseis to autofocus?

zxr
29 Ιούν. 2006, 11:38
Δεν είναι λογική αυτή φίλε μου. Απ' ότι είδα στο review το κινητό τα πάει πολύ καλά. Να δούμε τι ασθένειες θα βγάλει...

Mporeis na apenergopiiseis to autofocus?
Ναι, μπορείς. http://www.myphone.gr/devices/review-74-2.html

Viper
29 Ιούν. 2006, 11:43
Να δούμε τι ασθένειες θα βγάλει...

Και εγω αυτο θελω να δω. Αν και το Κ700 που το πηρα την πρωτη μερα που ηρθε, δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.

Περιμενω να δω την διαρκεια της μπαταριας. Θελω περιπου 2,5-3 μερες αυτονομια.

Alex0077
29 Ιούν. 2006, 11:47
Den einai arketa fthino pou apo tin PRWTI mera pou vgike kanei 439 Ε ? Diladi sto telos tou kalokairiou mallon tha pesei katw apo ta 400 eurw

zxr
29 Ιούν. 2006, 11:48
Και εγω αυτο θελω να δω. Αν και το Κ700 που το πηρα την πρωτη μερα που ηρθε, δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.

Περιμενω να δω την διαρκεια της μπαταριας. Θελω περιπου 2,5-3 μερες αυτονομια.
Όντως Viper! Και το δικό μου Κ700 δεν έχει βγάλει τίποτα. Δεν είναι όμως ίδια η πολυπλοκότητα των δυο συσκευών. Ίδωμεν...

Η μπαταρία, απ' ότι λεει στο review, με εκτεταμένη χρήση έβγαλε 24 ώρες χωρίς να έχει κάνει άλλες φορτίσεις προκειμένου να κάνει conditioning. Απ' ότι φαίνεται πάντως κάπου εκεί θα είναι. Δυο με τρείς μέρες.

Nos 55
29 Ιούν. 2006, 12:30
Εχει δυνατοτητα αποθυκευσεις των μυνηματων στην καρτα μνημης?? Ποση ειναι η χωρητικοτητα των μυνηματων?

tsikos
29 Ιούν. 2006, 12:42
Δεν είναι λογική αυτή φίλε μου. Απ' ότι είδα στο review το κινητό τα πάει πολύ καλά. Να δούμε τι ασθένειες θα βγάλει...

Ναι, μπορείς. http://www.myphone.gr/devices/review-74-2.html

Ναι, σίγουρα μπορείς να το απενεργοποιήσεις βάζοντας ή macro και να είναι δηλαδή μόνιμα εστιασμένο σε ελάχιστα εκατοστά από το φακό και να τα βγάζει όλα τα άλλα (που θα είναι και το θέμα σου κατά πάσα πιθανότητα) μη εστιασμένα δηλαδή θολά ή να εστιάζεις στο άπειρο οπότε θα τραβάς π.χ. την παρέα στην παραλία και θα είναι καθαρός μόνο ο φίλος αλλοδαπός που θα είναι στα 100 μέτρα πίσω τους και θα πουλάει cd. Άρα άχρηστο για τις περισσότερες των περιπτώσεων!

Γενικότερα με το θέμα του Autofocus, τα περισσότερα κινητά δεν έχουν ανάγκη το autofocus γιατί ο φακός (πάντα σε συνδυασμό με τον αισθητήρα) είναι πολύ μικρός και έχει πολύ κλειστό διάφραγμα (δηλαδή μεγάλο νούμερο f stop για τους γνώστες φωτογραφίας) και αυτό έχει αποτέλεσμα η λήψη να γίνεται μόνο από το κεντρικό σημείο του φακού, οπότε και όλα βγαίνουν εστιασμένα και καθαρά (έχει δηλαδή μεγάλο βάθος πεδίου που λέμε).
Σε αυτό το κινητό ο φακός είναι καλύτερος για αυτό και έχει ανάγκη το focus! Είναι πιο φωτεινός που λέμε (μικρότερο f, πιο ανοιχτό διάφραγμα). Άρα και μπορεί να βγάζει πιο καθαρές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, γιατί πέρνει πιο πολύ φως σε λιγότερο χρόνο, άρα λιγότερες πιθανότητες κουνήματος! Και κάτι άλλο για τέλος, με αυτόν τον φακό/αισθητήρα λόγω του μικρότερου βάθους πεδίου μπορείς να τραβήξεις το θέμα σου και το πίσω φόντο να βγει θολό (φλουταρισμένο) που είναι αρκετά όμορφο στα πορτραίτα!

Ελπίζω να βοήθησα και να διαφώτισα λιγάκι
:)

mikel
29 Ιούν. 2006, 12:43
na kanw mia erotisi?pernei ta themata kai ta paixnidida tou k750?to dokimase kaneis?

yiazoo
29 Ιούν. 2006, 13:06
Έβαλα κανά 2 δοκιμαστικά και τα τρέχει απλά σε όχι όλη την οθόνη. Τα παίζει στην μέση σε μικρότερη οθόνη. Ξέρει κανένας πως το ρυθμίζουμε για να μπαίνουμε Internet? cosmote site δεν έχει τίποτα...

crazy_2005_
29 Ιούν. 2006, 13:07
Εχει δυνατοτητα αποθυκευσεις των μυνηματων στην καρτα μνημης?? Ποση ειναι η χωρητικοτητα των μυνηματων?
Νομιζω οτι η ερωτηση απαντηθηκε στο προηγουμενο thread που υπήρχε και νομιζω οτι δε γινεται. Υπάρχει ενα λιμιτ 6ΜΒ για μηνυματα και σημειωσεις. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

zxr
29 Ιούν. 2006, 13:25
Ναι, σίγουρα μπορείς να το απενεργοποιήσεις βάζοντας ή macro και να είναι δηλαδή μόνιμα εστιασμένο σε ελάχιστα εκατοστά από το φακό και να τα βγάζει όλα τα άλλα (που θα είναι και το θέμα σου κατά πάσα πιθανότητα) μη εστιασμένα δηλαδή θολά ή να εστιάζεις στο άπειρο οπότε θα τραβάς π.χ. την παρέα στην παραλία και θα είναι καθαρός μόνο ο φίλος αλλοδαπός που θα είναι στα 100 μέτρα πίσω τους και θα πουλάει cd. Άρα άχρηστο για τις περισσότερες των περιπτώσεων!

Γενικότερα με το θέμα του Autofocus, τα περισσότερα κινητά δεν έχουν ανάγκη το autofocus γιατί ο φακός (πάντα σε συνδυασμό με τον αισθητήρα) είναι πολύ μικρός και έχει πολύ κλειστό διάφραγμα (δηλαδή μεγάλο νούμερο f stop για τους γνώστες φωτογραφίας) και αυτό έχει αποτέλεσμα η λήψη να γίνεται μόνο από το κεντρικό σημείο του φακού, οπότε και όλα βγαίνουν εστιασμένα και καθαρά (έχει δηλαδή μεγάλο βάθος πεδίου που λέμε).
Σε αυτό το κινητό ο φακός είναι καλύτερος για αυτό και έχει ανάγκη το focus! Είναι πιο φωτεινός που λέμε (μικρότερο f, πιο ανοιχτό διάφραγμα). Άρα και μπορεί να βγάζει πιο καθαρές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, γιατί πέρνει πιο πολύ φως σε λιγότερο χρόνο, άρα λιγότερες πιθανότητες κουνήματος! Και κάτι άλλο για τέλος, με αυτόν τον φακό/αισθητήρα λόγω του μικρότερου βάθους πεδίου μπορείς να τραβήξεις το θέμα σου και το πίσω φόντο να βγει θολό (φλουταρισμένο) που είναι αρκετά όμορφο στα πορτραίτα!

Ελπίζω να βοήθησα και να διαφώτισα λιγάκι
Κατατοπιστικότατος! Αν και δεν ξέρω πολλά από φωτογραφία ομολογώ ότι το διάβασα με ενδιαφέρον. :)

Λογικά παιδιά δεν πρέπει να παίζουν ούτε τα θέματα, ούτε οι εφαρμογές, ούτε τα παιχνίδια, ούτε τα wallpaper των παλιότερων κινητών μιας και η οθόνη του είναι τεράστια σε σχέση με τα άλλα.

Nos 55
29 Ιούν. 2006, 14:05
Νομιζω οτι η ερωτηση απαντηθηκε στο προηγουμενο thread που υπήρχε και νομιζω οτι δε γινεται. Υπάρχει ενα λιμιτ 6ΜΒ για μηνυματα και σημειωσεις. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος
Δεν ειχε απαντηθει...
Ευχαριστω παντως για την απαντηση:)

RAVER
29 Ιούν. 2006, 14:07
Μετα την αναγνωση του Review εχω μεινει :shock: .απιστευτο κινητο και ελπιζω με τοσες πολλες δυνατοτητες που εχει..να εχουν προνοησει η και την καλη λειτουργια της μπαταριας! ενα τετοιο super εργαλειο θελει και πολυ ενεργεια.επισης και η τιμη ειναι παρα πολυ καλη ;)
μπραβο στην Sony Ericsson.:)

geofil
29 Ιούν. 2006, 15:03
Τελικά θα γεράσουμε και δεν δούμε τελικό σίγμα στην SE. Ελπίζω να προλάβουν τα παιδιά μου.

Κανείς που να έχει κάνει την σύγκριση μεταξύ των φωτό του Κ800 και του Κ750 μπορεί να πει αν είναι αλήθεια αυτό που ειπώθηκε πριν;
Ότι δηλαδή οι φωτογραφίες του Κ800 είναι καλύτερες μόνο στην νυχτερινή λήψη;

OculatusAbis
29 Ιούν. 2006, 15:36
Παιδιά κάθε επαφή πόσους χαρακτήρες χωράει στην οθόνη; Το 6280 που έχω μου δείχνει περίπου 23 πριν κόψει τα γράμματα. Με το Κ800 τι γίνεται; :confused:

geovass
29 Ιούν. 2006, 15:46
Ηρθε τελικα οπως ειχα πει πριν απο 1 1/2 μηνες τελος Ιουνιου - Αρχες Ιουλιου.
Αντε, καλα παιχνιδια με το καινουριο σας παιχνιδι οσοι το πηρατε!:lol:

xfader
29 Ιούν. 2006, 16:05
Όσοι κάτοχοι της συσκευής θέλουν να ρυθμίσουν τα MMS και τις συνδέσεις WAP/GPRS δε χρειάζεται να ψάχνουν στα sites των providers. Στο επίσημο site της υποστήριξης της Sony Ericsson, δίνοντας πάροχο και αριθμό τηλ. σου έρχονται σε μήνυμα οι κατάλληλες ρυθμίσεις.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps3&zone=ps

crazy_2005_
29 Ιούν. 2006, 16:07
Κανεις αλλος θα ανεβασει φωτο στο gallery?
μεχρι τωρα μονο ο msk εχει ανεβάσει
Για να δουμε και εμεις οι αναποφάσιστοι

ioterl
29 Ιούν. 2006, 16:20
Αυτό που με προβληματίζει (για άλλη μια φορά) είναι το πληκτρολόγιο .. όποιος το αγοράσει ας μας δώσει τα φώτα του.

Το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλό σε έσθιση, αλλά τα πλήκτρα ίσως συσκολέψουν κάποιον με μεγάλα δάχτυλα. Είναι μικρά και κοντα το ένα με το άλλο και καμιά φορά με δυσκολέβουν ενώ δεν έχω χοντρά δάχτυλα. Κατά τα άλλα είναι άψογο. Όσοι το έχετε δοκιμάστε να τραβήξετε φωτογραφία εν κινήση. Ενώ η οθόνη δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει την κίνηση, η φωτογραφία βγένει καθαρή!!!

yiazoo
29 Ιούν. 2006, 16:36
Κανεις αλλος θα ανεβασει φωτο στο gallery?
μεχρι τωρα μονο ο msk εχει ανεβάσει
Για να δουμε και εμεις οι αναποφάσιστοι

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534833

Σας αρέσει; Από το νέο μου Κ800

yiazoo
29 Ιούν. 2006, 16:38
Αργότερα θα βάλω και άλλες... (αν χρειάζεται μικρότερες πείτε μου...)

yiazoo
29 Ιούν. 2006, 16:51
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534834

Τις μίκρυνα λίγο...

gepel
29 Ιούν. 2006, 16:51
gia na katalaboyme kalytera thn poiohta twn foto , mhn ths epe3ergazeste apo kapoio programma , px h pio panw foto exei perastei apo to Photoshop 7. Pantws prepei na syfwnhsete oti oi foto pou exoun trabhxtei mera kai briskontai sto review , pragmatika den blepontai . Den 3erw giati synebhse auto. To k750 mera bgazei sxedon teleies photo kai se xrwmata kai se leptomereia.

yiazoo
29 Ιούν. 2006, 16:53
gia na katalaboyme kalytera thn poiohta twn foto , mhn ths epe3ergazeste apo kapoio programma , px h pio panw foto exei perastei apo to ACD. Pantws prepei na syfwnhsete oti oi foto pou exoun trabhxtei mera kai briskontai sto review , pragmatika den blepontai . Den 3erw giati synebhse auto. To k750 mera bgazei sxedon teleies photo kai se xrwmata kai se leptomereia.

Οι δικές μου δεν είναι πειραγμένες, απλά τις μίκρυνα στο Photoshop...

xagios
29 Ιούν. 2006, 16:55
Αργότερα θα βάλω και άλλες... (αν χρειάζεται μικρότερες πείτε μου...)
Φανταστικες τρομερη ευκρινεια μπραβο :)

yiazoo
29 Ιούν. 2006, 17:04
Νομίζω ότι φτάνουν για σήμερα. Δεν νομίζω ότι κάποιος έχει αντίρρηση για την ποιότητα της κάμερας. Είναι φοβερό τηλέφωνο, το ξέχασα κιόλας το Κ750 μου...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534835

multiPetros
29 Ιούν. 2006, 17:12
Χωράει 1.000 SMS, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων απ' το χρήστη για την ταξινόμησή τους.

gattis
29 Ιούν. 2006, 17:31
παιδιά μήπως ξέρει κάποιος πότε θα έρθει η συσκευή στα καταστήματα της ΤΙΜ? γιατί θέλω να το πάρω με το ΤΙΜ Flexy 25 που βγαίνει στα 303 ευρώ...

asmodeus
29 Ιούν. 2006, 18:03
τελικα ρε παιδια αλλαζει εικονιδια με αλλαγη θεματος?του περασα σημερα ενα θεμα απο ενα w900 το οποιο δεν εκανε αλλαγη εικονιδιων.απλα χαρηκα γιατι εχουν συμβατοτητα:)

OculatusAbis
29 Ιούν. 2006, 18:07
Τελικά βρήκε κανείς σας πόσους χαρακτήρες χωρά η οθόνη στη λίστα επαφών;

zxr
29 Ιούν. 2006, 18:09
Η ευκρίνεια των φωτογραφιών είναι πραγματικά απίστευτη! Νομίζεις ότι είνα τραβηγμένες με κανονική ψηφιακή!

rallistas
29 Ιούν. 2006, 18:24
Aν δουμε το θεμα ΕΝΤΕΛΩΣ ψυχρα, οι φωτο του Κ800 δεν ειναι και πολυ σπουδαιες. Σε σχεση με το W900 προσφερει ενα σαφως καλυτερο φλας, σαφως χειροτερο βιντεο, σαφως χειροτερη καρτα γραφικων (εξ'ου και το χειροτερο βιντεο) και σαφεστατα πολυ μικροτερη εσωτερικη μνημη!...Εγω παντως εχω κρυωσει καπως! Ααααα, και η υπαρξη του joystick με το βεβαρυμενο παρελθον δεν με προκαλει να κανω τουμπες απο την χαρα μου!

...και σαφως χειροτερο mp3 player...! :(

Οντως...Οταν ειδα φωτος απο το W900 περιμενα να κουφαθω τελειως με το K800 αλλα οταν ειδα του review.....:worry: Τωρα βλεπω τη φωτο απο πανω και ειναι αρκετα καλυτερα τα πραματα...Τι να παιζει αραγε...?Γιατι τετοια διαφορα?

irovoudou
29 Ιούν. 2006, 19:15
Kανενας κατοχος ας μας πει λιγο για την φορητοτητα του χωραει ανετα σε τσεπη παντελονιου ,και ιδιως το καραμπουλο που βαλανε απο πισω αν δημιουργει προβλημα. Αν δηλαδη ανοιγει ευκολα η με καμοια αποτομη κινηση μαγκωσει και λιγο υφασμα, παντως μεγαλη βλακεια το πισω μερος

asmodeus
29 Ιούν. 2006, 19:20
Kανενας κατοχος ας μας πει λιγο για την φορητοτητα του χωραει ανετα σε τσεπη παντελονιου ,και ιδιως το καραμπουλο που βαλανε απο πισω αν δημιουργει προβλημα. Αν δηλαδη ανοιγει ευκολα η με καμοια αποτομη κινηση μαγκωσει και λιγο υφασμα, παντως μεγαλη βλακεια το πισω μερος
το απο πισω μερος του με προβληματιζει και μενα.προεξεχει και φοβαμαι οτι θα γρατζουνιζεται ευκολα..το μεγεθος του ειναι αρκετα καλο!ανοιγει ευκολα το πισω καπακι.το να μαγκωσει καποιο υφασμα καπως χλωμο το κοβω:O

ioterl
29 Ιούν. 2006, 20:25

Δεν μαγκώνει εύκολα σε ύφασμα, αλλά αν η θήκη είναι οριζόντια ανοίγει εύκολα. Εγώ έχω μιά κάθετη θήκη του ΝΟΚΙΑ 6280 και δεν έχω πρόβλημα.

rigas2178
29 Ιούν. 2006, 20:37
EGO PANTOS POY EIXA TO N80 GIA DYO MHNES KAI TORA TO K800, MPORO NA PO OTI TO K800 EINAI KATA POLI KALYTERO.SE OLOUS TOUS TOMEIS KAI ME 200 EURO PARAKATO.OSON AFORA TIS FOTO'S H SYGRISH EINAI APOGOHTEYTIKH.

sansara
29 Ιούν. 2006, 21:04
Μπορει καποιος να βγαλει φωτο το κ800 στο χερι του, ή σε διπλα σε ενα αντικειμενο, για να εχουμε καλυτερη αισθηση του μεγεθους του ?

geofil
29 Ιούν. 2006, 22:02
Αυτό πάντως που βλέπω είναι η ποιότητα των κοντινών λήψεων. Όπως θα είδατε και από το review αλλά και από τις φωτογραφίες που ανέβασαν τα παιδιά στις κοντινές λήψεις δεν παίζεται. Πολύ καλύτερο όντως του Ν80 σ 'αυτόν τον τομέα τουλάχιστον.

guliver21
29 Ιούν. 2006, 22:27
αυτο παρατηρησα και εγω geofil, οι κοντινες φαινονται πολυ καλυτερες απο τις μακρινες σε ευκρινεια

guliver21
29 Ιούν. 2006, 22:28
EGO PANTOS POY EIXA TO N80 GIA DYO MHNES KAI TORA TO K800, MPORO NA PO OTI TO K800 EINAI KATA POLI KALYTERO.SE OLOUS TOUS TOMEIS KAI ME 200 EURO PARAKATO.OSON AFORA TIS FOTO'S H SYGRISH EINAI APOGOHTEYTIKH.

δηλ. εννοεις οτι το κ800 ειναι χειροτερο απο το Ν80 στις φωτο? ή ανάποδα?

Ν80 vs Κ800
The big difference between the competitors is not the resolution - it is the lens. Sony Ericsson K800 has autofocus lens, while Nokia N80 uses fixed focus with macro mode. Of course, the autofocus system is more advanced, but you pay for the perfectly focused photos with shutter delays. You may miss the action if you are not used to the autofocus delay. For example trying to capture running children can be a challenge because of the focusing lag. You can solve this problem in K800 by setting the focus to infinity. After doing this the camera in K800 behaves like fixed focus camera and you can capture the action better.
Διαβαστε περισσοτερα εδω
http://www.gsmarena.com/3mp_test_nokia_n80_se_k800-review-79.php

geofil
29 Ιούν. 2006, 22:38
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ κατάλαβα τι ήθελε να πει ο φίλος.
Το: "ΟSON AFORA TIS FOTO'S H SYGRISH EINAI APOGOHTEYTIKH" θα έπρεπε να το αναλύσει λίγο.

guliver21
29 Ιούν. 2006, 22:46
Λοιπον διαβασα το review στο παραπανω συνδεσμο και τα συμπερασματα ειναι τα εξης:
Ν80 εχει καλυτερο μακρο και καλυτερο βιντεο
Κ800 καλυτερες φωτο γενικα και σε σκοταδι

geofil
29 Ιούν. 2006, 22:55
Στο συγκριτικό του gsmarena πάντως φαίνεται η υπεροχή του Κ800. Και στις μακρινές λήψεις. Πολύ πιο καθαρές λεπτομέρειες. Και ειδικά αν υπάρχει κίνηση στην φωτογραφία.
Για το βίντεο τα έχουμε πει. Το Κ800 είναι αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό.

NickTG
29 Ιούν. 2006, 22:57
Λοιπον διαβασα το review στο παραπανω συνδεσμο και τα συμπερασματα ειναι τα εξης:
Ν80 εχει καλυτερο μακρο και καλυτερο βιντεο
Κ800 καλυτερες φωτο γενικα και σε σκοταδι

To N80 έχει χειρότερο macro.

JackRyan
29 Ιούν. 2006, 23:26
Αλήθεια παιδιά, αυτή η υπηρεσια του online update service που έχει στο μενού του, λειτουργεί ή όχι ακόμα? Αν και αμφιβάλλω για το αν υπάρχει ακόμα νέο update, μου βγάζει communication interrupted. Σε εσάς το κάνει αυτό?:confused:

Vangelakis4
29 Ιούν. 2006, 23:42
Kairos einai twra pou phrame to kinhto na vgaloune kai kana themataki kai kana game na to efxaristithoume.

mikel
30 Ιούν. 2006, 00:54
padws einai poli kalo pou pernei themata apo palia kinita....

i timi tou na itan ligo kaliteri kai tha to xtipousa .............

Dr_Xous
30 Ιούν. 2006, 01:22
Θεσσαλονίκη έχει έρθει? Πλαίσιο ή Mediamarkt?

ταξιδιωτης22
30 Ιούν. 2006, 02:29
φιλε μου ναι σαν απλο κινητακι ειναι καλο αλλα ας μην το συγκρινουμε με το n-80 Οκ?δεν εχουν καμια σχεση και το n-80 εννοειται οτι ειναι καλυτερο οχι λογω καμερας αλλα λογω λογισμικου.ας μην το κανουμε Vs ομως το θεμα:)

ταξιδιωτης22
30 Ιούν. 2006, 02:35
και περναω στη δικη μου προσωπικη αποψη για το κινητο.
σαν πρωτη ματια δεν με εντυπωσιασε σαν κινητο κι εννοω στην εμφανιση ομως ενταξει μεχρι το απογευμα το ειχα ψιλο συνηθισει.
η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη,αψογη ευκρινεια και τα γραμματα φαινοντε τελεια πραγματικα.
το μενου του κλασσικα σχεδον ιδιο με του 810 με ελαχιστες διαφορες.
η καμερα του ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα.σχεδον τελεια για κινητο τηλεφωνο.και το φλας πολυ καλο.
το πληκτρολογιο ειναι εξισου καλο και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα επειδη τα πληκτρα ειναι κοντα κοντα.
το μονο μου προβλημα ειναι οτι τριζουν λιγο κατα την πληκτρολογηση μηνυματος.
το συνολο του ως ποιοτητα κατασκευης το κρινω πολυ καλο και δειχνει να ειναι στιβαρο,εννοειται οτι εχει καλυτερη ποιοτητα απο το 750.
ο ηχος σχεδον στα ιδια επιπεδα με το 810.
σε γενικες γραμμες μου αρεσει αρκετα και σιγουρα πιστευω οτι αξιζει.

xagios
30 Ιούν. 2006, 02:47
φιλε μου ναι σαν απλο κινητακι ειναι καλο αλλα ας μην το συγκρινουμε με το n-80 Οκ?δεν εχουν καμια σχεση και το n-80 εννοειται οτι ειναι καλυτερο οχι λογω καμερας αλλα λογω λογισμικου.ας μην το κανουμε Vs ομως το θεμα:):offtopic: αληθεια εχεις δοκιμασει απειρα .... κινητα ποιο ηταν για εσενα το καλυτερο? :offtopic:

ταξιδιωτης22
30 Ιούν. 2006, 03:01
:offtopic: αληθεια εχεις δοκιμασει απειρα .... κινητα ποιο ηταν για εσενα το καλυτερο? :offtopic:
χμ καλη ερωτηση αλλα σηκωνει πολυ συζητηση για να απαντηθει:)

MsK
30 Ιούν. 2006, 06:20
Τελικά βρήκε κανείς σας πόσους χαρακτήρες χωρά η οθόνη στη λίστα επαφών;
Νομίζω ότι η παρακάτω εικόνα θα σου λύσει την απορία:

http://www.myphone.gr/gallery/data/3224/thumbs/phonebook1.jpg
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15652/cat/3224

Περισσότερες πληροφορίες μετά τη μετάβαση...

Μπορει καποιος να βγαλει φωτο το κ800 στο χερι του, ή σε διπλα σε ενα αντικειμενο, για να εχουμε καλυτερη αισθηση του μεγεθους του ?
Μια συγκριτική φωτογραφία είναι απαραίτητη...:

http://www.myphone.gr/gallery/data/3224/thumbs/dvd-k800-2.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/3224/thumbs/dvd-k800-1.jpg
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15656/cat/3224
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15655/cat/3224

Συγκρίνεται με σπίρτα και DVD...

Τις μίκρυνα λίγο...
Μεγαλύτερες χρειάζεται. Με τη σμίκρυνση των φωτογραφιών αυτές είναι λογικό να εμφανίζονται καλύτερες. Μια επίσκεψη στο My Gallery (http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/3223) λοιπόν είναι επιβηβλημένη.

Για παράδειγμα, με αυτόματο resize σε 640 x 480 pixels έχουμε αυτό:
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15657/cat/3223
Σε κανονική ανάλυση όμως:
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15657/size/big/cat/3223
... διακρίνεται ο θόρυβος στις σκιές...

rostropol
30 Ιούν. 2006, 08:48
Αλήθεια παιδιά, αυτή η υπηρεσια του online update service που έχει στο μενού του, λειτουργεί ή όχι ακόμα? Αν και αμφιβάλλω για το αν υπάρχει ακόμα νέο update, μου βγάζει communication interrupted. Σε εσάς το κάνει αυτό?:confused:
Και βέβαια λειτουργεί όπως και στο Κ510 που έχω ήδη κάνει έτσι αναβάθμιση (μέγεθος αρχείου αναβάθμισης 1430 kb x ???? ,€/kb-δείτε χρεώσεις του δικτύου σας),όταν συνδέομαι με το Κ800 με ειδοποιεί ότι "Το τηλέφωνο σας έχει ήδη εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό".Μιλάμε για μαγεία,μεγάλη ευκολία αυτή η υπόθεση;) ,βέβαια και με το καλώδιο καλύτερα ακόμα γιατί αποφεύγεις την χρεώση δεδομένων GPRS.

rigas2178
30 Ιούν. 2006, 09:23
Εννοώ οτι το Κ800 έχει πολυ καλύτερες φωτογραφίες απο το Ν80.

φιλε μου ναι σαν απλο κινητακι ειναι καλο αλλα ας μην το συγκρινουμε με το n-80 Οκ?δεν εχουν καμια σχεση και το n-80 εννοειται οτι ειναι καλυτερο οχι λογω καμερας αλλα λογω λογισμικου.ας μην το κανουμε Vs ομως το θεμα:)
Το Ν80 όντως έχει παπάδες, αλλά για αυτον ακριβώς το λόγο δεν μπορει να τα καταφέρει εξίσου καλά παντού.Και δεν μπορώ να μην μπώ σε διαδικασία σύγκρισης απο την στιγμή που είχα και τα δύο.Όπως και να έχει πάντως για εμένα το Κ800 είναι καλύτερο απο το Ν80

antozam
30 Ιούν. 2006, 10:32
xeri kanis pote emfanizete sta katastimata tis cosmote?

Vangelakis4
30 Ιούν. 2006, 11:01
Θεσσαλονίκη έχει έρθει? Πλαίσιο ή Mediamarkt?

Το Πλαισιο Θεσσαλονικης εχει αρκετα κομματια.
Εγω χθες το πηρα απο εκει.Αψογο κινητο και φοβερες δυνατοτητες.
Απο μπαταρια εμενα μου φαινεται πολυ καλο.
Εχω περασει και μερικα θεματα απο W900 και τα δεχεται κανονικα.

domal
30 Ιούν. 2006, 11:22
Νομίζω ότι η παρακάτω εικόνα θα σου λύσει την απορία:

http://www.myphone.gr/gallery/data/3224/thumbs/phonebook1.jpg
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15652/cat/3224

Περισσότερες πληροφορίες μετά τη μετάβαση...

Μια συγκριτική φωτογραφία είναι απαραίτητη...:

http://www.myphone.gr/gallery/data/3224/thumbs/dvd-k800-2.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/3224/thumbs/dvd-k800-1.jpg
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15656/cat/3224
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15655/cat/3224

Συγκρίνεται με σπίρτα και DVD...

Μεγαλύτερες χρειάζεται. Με τη σμίκρυνση των φωτογραφιών αυτές είναι λογικό να εμφανίζονται καλύτερες. Μια επίσκεψη στο My Gallery (http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/3223) λοιπόν είναι επιβηβλημένη.

Για παράδειγμα, με αυτόματο resize σε 640 x 480 pixels έχουμε αυτό:
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15657/cat/3223
Σε κανονική ανάλυση όμως:
http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15657/size/big/cat/3223
... διακρίνεται ο θόρυβος στις σκιές...

καλα οι συγκριτικές φωτο δεν παιζονται χεεχ μπραβο σου , οσο γιοα την φωτογραφια το κ800 ειναι μακραν το καλλιτερο φωτοκινητο !!!!! την ωρα που τραβηξες αν δοκιμασεις να τραβηξεις με αλλα κινητα τοτε θα δεις τι σημαινει θορυβος
οσο για συγκριση με Ν80 αστο καλλιτερα , εχω το qtek 9000 για smartfone και το κ800 θα το παρω για τις στιγμες που σου χαριζει μια τετοια καμερα (δεδομενου οτι το κινητο το εχεις παντα μαζι σου την ψηφιακη οχι )

dsparagis
30 Ιούν. 2006, 12:07
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΝΟΚΙΑ Ν80, SE K800 ΚΑΙ SE K750:

http://www.gsmarena.com/3mp_test_nokia_n80_se_k800-review-79.php

And the winner is
So, which camera is better? In our opinion Sony Ericsson K800 takes overall better pictures even with the beta firmware. The pictures taken with K800 look more natural and the camera gives reliable results under various lighting conditions. Not exactly a big surprise taking into account the years of experience and know-how Sony has with its Cyber-shot line of digital cameras.

Nokia N80 shows that it can be an adequate competitor and far exceeded our initial expectations even without the Carl Zeiss logo and the autofocus lens. Overall it is a better imaging device than Nokia N90 and Sony Ericsson K750. Nokia N80 also wins in the video capturing department. It's up to you to decide whether this is important for you and depends on what you are going to use your camera phone mainly for. Not that it takes perfect video records, but K800 doesn't offer more than the current absolute minimum.

And about the upgrade from Sony Ericsson K750, is it worth it? If you are going to print your images - definitely. The additional resolution will be visible even in prints 10 x 15 cm (4" x 6"). Even if you only publish your images on the web or look at them on your PC, the down-sampled images from the 3 megapixel cameras generally look better than the ones from K750.

geofil
30 Ιούν. 2006, 12:34
Και βέβαια λειτουργεί όπως και στο Κ510 που έχω ήδη κάνει έτσι αναβάθμιση (μέγεθος αρχείου αναβάθμισης 1430 kb x ???? ,€/kb-δείτε χρεώσεις του δικτύου σας),όταν συνδέομαι με το Κ800 με ειδοποιεί ότι "Το τηλέφωνο σας έχει ήδη εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό".Μιλάμε για μαγεία,μεγάλη ευκολία αυτή η υπόθεση;) ,βέβαια και με το καλώδιο καλύτερα ακόμα γιατί αποφεύγεις την χρεώση δεδομένων GPRS.
Μόνο 1430 kb είναι το αρχείο αναβάθμισης του Κ800;
Ή μιλάς για το Κ510;

x8diesel
30 Ιούν. 2006, 12:41
paides memory stick micro pou parhgeila apo to plaisio den eixan sto 1GB kserei kaneis an tha kykloforisoun syntoma akomh kai megalyteres? as poume 2GB den tha me xalousan..

antonispap40
30 Ιούν. 2006, 12:45
Πόσο είναι το μέγεθος μια φωτογραφίας?(στα 3 ΜΡΧ)

sansara
30 Ιούν. 2006, 12:45
Σκεψεις και προβληματισμοι ενος εριξονακια...

1) Προσπαθω να το ερωτευτω (εμφανισιακα) αλλα ..δε μπορω. Εσας δε σας φαινεται καπως outdated ? Ειπαμε να προσεχουμε κυριως τα features, αλλα μη φαινεται και οτι εχουμε κινητο του 2000 ενω εχουμε σκασει 450 ευρω...

2) Το καλυμμα της φωτογραφικης δεν ειναι επιφοβο να σπασει/χαλασει μετα απο μερικους μηνες χρηση?

3) Τριζει το πληκτρολογιο σαν το κ750 ?? Γιατι δεν κρατησαν το σκληρο πληκτρολογιο του 800/810 ? Και γιατι δεν αφησαν και το joypad (810) αφου αποδειχτηκε καλυτερο ?

geofil
30 Ιούν. 2006, 12:53
Πόσο είναι το μέγεθος μια φωτογραφίας?(στα 3 ΜΡΧ)
700-800 kb

arkon
30 Ιούν. 2006, 12:58
Κενενας απο TIM να μας πει εγκυρα ποτε θα ερθει το τηλεφωνο στα καταστηματα ΤΙΜ.

zxr
30 Ιούν. 2006, 13:13
Σκεψεις και προβληματισμοι ενος εριξονακια...

1) Προσπαθω να το ερωτευτω (εμφανισιακα) αλλα ..δε μπορω. Εσας δε σας φαινεται καπως outdated ? Ειπαμε να προσεχουμε κυριως τα features, αλλα μη φαινεται και οτι εχουμε κινητο του 2000 ενω εχουμε σκασει 450 ευρω...

2) Το καλυμμα της φωτογραφικης δεν ειναι επιφοβο να σπασει/χαλασει μετα απο μερικους μηνες χρηση?

3) Τριζει το πληκτρολογιο σαν το κ750 ?? Γιατι δεν κρατησαν το σκληρο πληκτρολογιο του 800/810 ? Και γιατι δεν αφησαν και το joypad (810) αφου αποδειχτηκε καλυτερο ?

Σκεψεις και προβληματισμοι ενος άλλου εριξονακια...

1) Σίγουρα δεν έχει και το πιο φοβερό design αλλά θα ήθελα να το δω και από κοντά για να κρίνω.

2) Μέχρι τώρα, από την εμπειρία μου με το Κ750, δεν είχα πρόβλημα.

3) Αυτή την εμμονή με το joystick δεν μπορώ κι εγώ να την καταλάβω. Σίγουρα εξοικονομείς χώρο αλλά το joypad είναι πολύ πιο εύχρηστο και ανθεκτικό.

sansara
30 Ιούν. 2006, 13:36
3) Αυτή την εμμονή με το joystick δεν μπορώ κι εγώ να την καταλάβω. Σίγουρα εξοικονομείς χώρο αλλά το joypad είναι πολύ πιο εύχρηστο και ανθεκτικό.

Αυτο λεω κι εγω. Διοτι το κ800 εχει δυστυχως joystick και οχι joypad. :confused:

alex61
30 Ιούν. 2006, 14:25
Σήμερα και ο Γερμανός είχε φέρει 1 κομμάτι (Στα Τρίκαλα, πόσο μάλλον στην Αθήνα). Τι λέτε ρε παιδιά Κ800 ή Νοκια 6233? Αν και ξέρω ότι είμαι εκτός topic, απλώς επειδή εδώ υπάρχουν άτομα που το έχουν. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν. Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των fonts στα μυνήματα ή στα μενού ή στον τηλ. κατάλογο? Στα Κ750 ή W800 δεν γίνονταν.

crazy_2005_
30 Ιούν. 2006, 15:33
πιστευω η ερωτηση ειναι κ800 ή Ν73 αλλα υπάρχουν οι διαξιφισμοι για αυτο

dimitriscrete
30 Ιούν. 2006, 15:51
Σήμερα το είδα στο Γερμανό στο Ηράκλειο όπου είχε 2 κομμάτια. Οι εντυπώσεις μου δεν είναι οι καλύτερες. Καλό το design (ψιλοαντέγραψαν την sharp και το GX17) αλλά το κάλυμμα του φακού και το σήκωμα που κάνει σε εκείνο το σημείο με απογοήτευσε. Στην εβδομάδα θα έχει γεμίσει χαρακιές (όπως το 750). Για να μην πω αν πέσει κάτω τι θα γίνει. Ίσως αν το ρίξουν κάτω από τα €400 να αρχίσει να μου αρέσει. Τέλος πάντων, προσωπικές εντυπώσεις είναι αυτές και τίποτα άλλο. Θα κάνω υπομονή να δω και το 6233 αφού δεν με ενδιαφέρει η βιντεοκλήση.

zxr
30 Ιούν. 2006, 16:06
Σήμερα και ο Γερμανός είχε φέρει 1 κομμάτι (Στα Τρίκαλα, πόσο μάλλον στην Αθήνα). Τι λέτε ρε παιδιά Κ800 ή Νοκια 6233? Αν και ξέρω ότι είμαι εκτός topic, απλώς επειδή εδώ υπάρχουν άτομα που το έχουν. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν. Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των fonts στα μυνήματα ή στα μενού ή στον τηλ. κατάλογο? Στα Κ750 ή W800 δεν γίνονταν.
Αλλαγή του μεγέθους των χαρακτήρων στα μηνύματα, γίνεται (τουλάχιστον για το Κ700 που έχω μπροστά. Κάτι ανάλογο φαντάζομαι ότι ισχύει και για τα υπόλοιπα κινητά)

Αποστολή νέου->Επιλογές->Μορφή Κειμένου->Μέγεθος Κειμένου

rostropol
30 Ιούν. 2006, 16:35
Μόνο 1430 kb είναι το αρχείο αναβάθμισης του Κ800;
Ή μιλάς για το Κ510;
Μα φυσικά για το Κ510 που ήδη έγινε,για το Κ800 που να υπάρξει καινούργια έκδοση λογιμικού,μόλις τώρα βγήκε.Το μέγεθος αρχείου είναι μικρό γιατί ουσιαστικά είναι τροποποιητικό-προσθέτει στοιχεία,δεν γίνεται δηλαδή το γνωστό erase flash/write flash όπου νομίζω θα μιλάγαμε για 10-12 MB.Πάντως η όλη διαδικασία ήταν πολύ άνετη και αυτοματοποιημένη χωρίς επιπλοκές και διάρκειας 15 λεπτών(στο Κ510-ανάλογα θα ισχύει μάλλον και στο Κ800 υποθέτω),χαλαρά:)

asmodeus
30 Ιούν. 2006, 18:09
Το Πλαισιο Θεσσαλονικης εχει αρκετα κομματια.
Εγω χθες το πηρα απο εκει.Αψογο κινητο και φοβερες δυνατοτητες.
Απο μπαταρια εμενα μου φαινεται πολυ καλο.
Εχω περασει και μερικα θεματα απο W900 και τα δεχεται κανονικα.
Τα εικονιδια τελικα αλλαζουν στο Κ800?

Diktio
30 Ιούν. 2006, 18:15
Καλησπέρα...
Είναι το πρώτο μου μήνυμα που γράφω σε αυτή τη μεγάλη παρέα που παρακολουθώ καθημερινά από τον υπολογιστή στο γραφείο και το λογαριασμό ενός συναδέλφου - φανατικού αναγνώστη σας...
Ο λόγος που πραγματοποίησα την εγγραφή και δεν περίμενα τη Δευτέρα να σας γράψω από το γραφείο έχει να κάνει με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ.
Όλα ξεκίνησαν την προηγούμένη Τρίτη όταν είδα τον σύνδεσμο για την προπαραγγελία του Κ800. Περίμενα καιρό την συγκεκριμένη συσκευή και όταν είδα ότι θα είχα την ευκαιρία να την αποκτήσω νωρίτερα από ότι υπολόγιζα και μάλιστα πριν κυκλοφορήσει (αυτός δεν είναι ο ορισμός της προπαραγγελίας σε όλα τα ιντερνετομάγαζα του κόσμου? Υπόψη ότι έχω ζήσει στη Γερμανία και σπουδάσει στην Αγγλία οπότε γνωρίζω καλά τη διαδικασία και την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν στην ...απολίτιστη Ευρώπη!!! Εκεί όταν λέει κάποιος προπαραγγείλτε σημαίνει ότι εξασφαλισμένα θα παραλάβεις το προϊόν που θέλεις νωρίτερα τις περισσότερες φορές ή τουλάχιστον ταυτόχρονα με την πρώτη του διάθεση στην αγορά).
Σε συννενόηση λοιπόν με τον πρώτο μου ξάδερφο που έχει λογαριασμό στο ιντερνετικό κατάστημα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ έκανα την παραγγελία μου την Τρίτη 20 Ιουνίου πρώτη κιόλας μέρα των προπαραγγελιών.
Ξαφνικά λοιπόν και ενώ περίμενα ειδοποίηση από το ΠΛΑΙΣΙΟ διαβάζω την Τετάρτη το πρωί στο γραφείο ότι το τηλέφωνο κυκλοφόρησε στα καταστήματα και ότι οι πρώτοι το έχουν αγοράσει. Μάλιστα έπεσα και θύμα καζούρας από συνάδελφο που Πέμπτη πρωί το αγόρασε από το Πλαίσιο εδώ στο Ηράκλειο Κρητης (δουλεύω στο Ηράκλειο και μένω 40 χιλιόμετρα προς τον Άγιο Νικόλαο έξω από τα Μάλλια που όλοι μάλλον γνωρίζετε). Αντί αυτού έλαβα μια ειδοποίηση ότι το τηλέφωνο μου θα αποσταλλεί με κούριερ και ότι θα το έχω σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Περίμενα λοιπόν ότι σήμερα θα το είχα στα χέρια μου. Αμ δέ...
Η αγανάκτηση μου έγινε οργή όταν επικοινώνησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ (αφού είχα τσεκάρει ότι το τηλέφωνο δεν είχε παραληφθεί) και αφού με πέρασαν από τον Άννα στον Καϊάφα (τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και κινητής τηλεφωνίας) προσπάθησαν μάλλον να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μου περιγράφοντας μου την ακριβή διαδικασία (για να πώ την αλήθεια η συνομιλητής μου ήταν μια ευγενέστατη κυρία που απλά προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα). Εχουμε λοιπόν και λέμε...

Τα Κ800 παρελήφθησαν την Τρίτη 27/6 το βράδυ στις αποθήκες του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και στάλθηκαν στα καταστήματα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ όπου ήταν αυτό εφικτό την επομένη 28/6 οπότε και άρχισε η διάθεση του. Στο Ηράκλειο Κρήτης έφτασαν την Πέμπτη το πρωί με μεταφορική αφού όπως μου είπαν η μεταφορική τους είναι πιο γρήγορη από το κούριερ!!!!!!
Η δική μου ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ που είχε περάσει από τις 21/6 στο σύστημα τους ήταν λέει αδύνατο για ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ να φύγει από την αποθήκη την Τρίτη 27/6 γιατί το κούριερ "Πόρτα - Πόρτα" παραλαμβάνει μέχρι το μεσημέρι. Πάρα το γεγονός ότι είχαν καταχωρήσει μια εβδομάδα την παραγγελία μου δεν ήταν δυνατόν η παραγγελία να φύγει ούτε την Τετάρτη γιατί ....δεν μπορούσε να κοπεί το παραστατικό (πάλι καλά που δεν μου είπαν ότι τους την έπεσαν και οι γνωστοί - άγνωστοι από τις πορείες των φοιτητών!!!! Άσχετο ε αλλά μπροστά σε όσα άκουσα περίεργο μου μοιάζει που δεν το σκέφτηκαν).
Μάλλον δεν θα είχαν μελάνι για τον εκτυπωτή και τα μαγαζιά που πουλάνε αναλώσιμα θα ήταν κλειστά!!!!
Έτσι λοιπόν το παραστατικό κόπηκε την Πέμπτη και η εταιρία κούριερ το παρέλαβε χθες για να μου το παραδώσει όχι σήμερα όπως κάνουν όλα τα σοβαρά κούριερ, ούτε κάν αύριο αλλά τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη!!!!
Απίστευτα σας ακούγονται όλα αυτά ε? Και σε μένα που αρχικά πήγαν να με καθησυχάσουν με δικαιολογίες του στύλ "το τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή" (σα να μου έκαναν και χάρη που μου το έστειλαν να το παραλάβω μια βδομάδα μετά) και "ποιός σας είπε ότι έχει κυκλοφορήσει"...
Η πλάκα είναι ότι και το πρωί στο Ηράκλειο και το μεσημέρι που ήμουν στον Άγιο (τα καλά του δημοσίου!) υπήρχε διαθέσιμο παντού!!! Σε όλες τι αλυσίδες που πήγα και στη Vodafone μάλιστα το έδιναν σε μια έκδοση...Ροναλντίνιο(!) με δώρο ένα ζευγάρι ηχεία και 18 ΕΥΡΩ φτηνότερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!

Τους είπα λοιπόν στο τηλέφωνο ότι θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και με γύριζαν από δώ και από κεί μέχρι να δεχτούν και το αποκορύφωμα όταν τους είπα ότι διαβάζω το φόρουμ και θα μεταφέρω την περιπέτεια μου εδώ προκειμένου όλοι εμείς που μένουμε επαρχία να μην πέφτουμε "θύματα" των τρικ τύπου "προπαραγγελίας" μου απάντησαν ότι "τι μας λέτε για το Ίντερνετ δεν είναι σοβαροί όσοι κάθονται ανώνυμα στο Ίντερνετ και γράφουν ένα σωρό βλακείες και ότι άλλο τους κατέβει"!!!!!
Τότε κύριοι γιατί έχετε ηλεκτρονικό κάτάστημα και όχι ...τμήμα ταχυδρομικών περιστεριών? Και δήθεν και καλά ότι είμαι ο μόνος που παραπονιέται για το άψογο σύστημα τους. Όταν τους ανέφερα και τα υπόλοιπα ιντερνετομάγαζα που χρησιμοποιώ (Ε-shop - Multirama) και στα οποία τώρα παραγγέλνεις και αύριο ...και όχι μετά από μια εβδομάδα έχεις ότι θέλεις σπίτι σου μου είπαν ότι "ναι αλλά αυτοί δεν έδιναν την δυνατότητα προπαραγγελίας"....
Κύριοι και εκφράζω πάντα την προσωπική μου άποψη...Αν το 2006 στο ηλεκτρονικό εμπόριο μιας Ευρωπαϊκής χώρας θέλετε μια εβδομάδα ή 4(!) ημερολογιακές ημέρες να διακινήσετε ένα προϊόν από την Αθήνα στη Κρήτη τότε ή αλλάξτε κάτι ή σταματείστε να ισχυρίζεστε ότι διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα.
Επίσης ειναι λάθος ως "ηλεκτρονικοί έμποροι" να χλευάζετε την ίδια στιγμή ένα φόρουμ που στα δύο χρόνια που το διαβάζω μόνο με έγκυρα πράγματα με τροφοδοτεί, κάτι που δεν μπορώ να ισχυριστώ και για σας. Τέλος είναι κακό όπως λεει ο λαός "να φτύνεις εκεί που γλύφεις" ή κάτι τέτοιο, αφορίζοντας το Ίντερνετ και τα φόρουμς την ώρα που έχεις Ιντερνετομάγαζο και ζείς από τους χρήστες του.
Ελπίζω ότι αυτές οι απόψεις δεν αντιπροσωπεύουν την μεγάλη μάζα των στελεχών και εργαζομένων του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, γιατί τότε κλάφτα Χαράλαμπε...
Τέλος οι παραπάνω απόψεις μου όσο κι αν σας κούρασα φίλοι μου αντιπροσωπεύουν μόνο τον εαυτό μου και την προσωπική μου εμπειρία και θεώρησα καλό να τις κάνω γνωστές στην παρέα μας για ....γνώση και συμμόρφωση.
Θα προσπαθήσω να στείλω το ίδιο μήνυμα και στα αρμόδια τμήματα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ αν και μεταξύ μας δεν περιμένω φως....

Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση σας
Με εκτίμηση
Γιώργος Δ.

Nosferatu
30 Ιούν. 2006, 18:37
Ευτυχώς δεν έκανα προπαραγγελία! Το πήρα χτες από κατάστημα με τον παραδοσιακό τρόπο!

Nosferatu
30 Ιούν. 2006, 19:12
Εξαιρετική κάμερα, αλλά απαράδεκτη ποιότητα πλαστικών! Χρειάστηκε να βγάλω τη sim οπότε έπρεπε να ανοίξω το πίσω καπάκι! Για όσους δεν το έχουν κάνει, είναι πραγματικά άθλος! Το φθηνό πλαστικό που έχει δεν πιάνεται με τίποτα, γλυστράνε τα δάχτυλά σου και μόνο με μικρό κατσαβίδι και κίνδυνο να το γδάρεις, μπορείς να το ανοίξεις! Για κινητό των 450 ευρώ, η επιλογή μαλακού πλαστικού (σχεδόν γομολάστιχας) είναι μάλλον ατυχής!
Όσοι σκοπεύουν να αλλάζουν sim συχνά, καλύτερα να επιλέξουν άλλη συσκευή!

asmodeus
30 Ιούν. 2006, 19:20
Η πλάκα είναι ότι και το πρωί στο Ηράκλειο και το μεσημέρι που ήμουν στον Άγιο (τα καλά του δημοσίου!) υπήρχε διαθέσιμο παντού!!! Σε όλες τι αλυσίδες που πήγα και στη Vodafone μάλιστα το έδιναν σε μια έκδοση...Ροναλντίνιο(!) με δώρο ένα ζευγάρι ηχεία και 18 ΕΥΡΩ φτηνότερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!
Αυτο θα ηταν εκδοση vodafone live να υποθεσω...?

word1983
30 Ιούν. 2006, 19:39
egw ena exw na pw to kinito einai para poli kalo to agorasa shmera.apo 8ema kataskebis para poli kalo apo o8oni episis poli kalo apo video klisi ! kai ekei poli kali kamera se sxesi me ala kinita 3g.2 me eknebrisan mono to oti den exei mnimi to paketo mesa,kai oti perimena kaliteris piotitas video engrafis kai oxi na pikseliazi .episis ena akoma pou mou ekane entiposi einai oti exei xamilo sar se sxesi me alla 3g kinita .exei 0,58,eno to 6233 pou 8a bgi exei 0.80.afta ta oliga ;)

iosif1980
30 Ιούν. 2006, 19:40
Aγαπητέ φίλε diktio σου έχω στείλει Pm επι του θέματος,
σε παρακαλώ τσεκαρέ το!

:X :ninja:

word1983
30 Ιούν. 2006, 19:41
a kai episis ksexasa na grapso oti einai se sxesi me to n70 px pio mikro ,simazemeno,kai omorfo .afta :rolleyes:

iosif1980
30 Ιούν. 2006, 19:42
Αυτο θα ηταν εκδοση vodafone live να υποθεσω...?

ναι , είναι έκδοση vodafone live, θα διατίθεται απο Δευτέρα και στο Πλαίσιο στην τιμή των 432 και το κανονικό απο αύριο θα πωλείται 439 €

:ninja: :X

CptBill
30 Ιούν. 2006, 20:13
Οσοι το πηραν..το πακετο μεσα ειχε και καρτα μνημης; Ηταν ξεχωριστα σε σακουλακι? Μεσα στο κινητο; Γιατι το δικο μου πακετο δεν εχει καμια καρτα μνημης :(

Nosferatu
30 Ιούν. 2006, 20:39
Δεν είχε κάρτα μνήμης το πακέτο. Πήρα μια 1GB να είμαι σίγουρος!

tasosmaroulitsis
30 Ιούν. 2006, 20:40
Δεν είχε κάρτα μνήμης το πακέτο. Πήρα μια 1GB να είμαι σίγουρος!
Έλεγαν ότι θα'χε...Ντροπή τους...!!!:mad:

jacobi
30 Ιούν. 2006, 20:55
File alex0077, piga simera plaisio kai to ida apo konta to K800...ine para poly kalo to kinitaki...to plaisio to exi 439 enw i microland 419...ine para poly kalo, poly kali kamera alla den nomizo oti travaei video piotitas v903.bori na to paro aftes tis meres...poly kalitero san piotita kataskevis apo to W900...stivaro san siskevi, para poly kali megali othoni kai to sinithismeno menu tis mamas S.E.

OculatusAbis
30 Ιούν. 2006, 21:05
Ρε παιδιά έλεος! Θα μου απαντήσει κανείς πόσους χαρακτήρες για κάθε επαφή χωρά η οθόνη πριν κόψει το όνομα; Είναι η τρίτη φορά που ρωτάω :angry:

Gary Kokkin
30 Ιούν. 2006, 21:12
Mην βιαζεσται ακόμα για αγορά -Η συσκευή ήρθε σχετικά νωρίτερα σε ποσότητα,από ότι είχε αναφερθεί και σίγουρα θα υπάρχουν "παιδικές" ασθένειες κατασκευής και οι παρτίδες ελέγχονται.

Μερικά κουτιά Vodafone αναφέρουν ότι είναι Made in China,μερικά όμως δεν λένε τίποτε-Καποιος που το πήρε unbranded τι γράφει,από που είναι made in ?

jacobi
30 Ιούν. 2006, 21:16
Les e?xmmm...vasika den thelo na doso pola lefta...diladi mexri 400 ime ok...ime anamesa se K800 E900 kai N71

JERONIMO888
30 Ιούν. 2006, 21:45
Otan sindeeis to kinhto me to pc meso usb yparxei kapia epilogh na min fortizei to kinhto?
an kathe fora pou to sindeo me to pc arxizei kai fortizei kai meta apo deka lepta pou tha teleiono ego tin douleia mou to aposindeo kai stamataei tin fortish den tha xalasei i bataria me ton kairo?

geofil
30 Ιούν. 2006, 21:53
Otan sindeeis to kinhto me to pc meso usb yparxei kapia epilogh na min fortizei to kinhto?
an kathe fora pou to sindeo me to pc arxizei kai fortizei kai meta apo deka lepta pou tha teleiono ego tin douleia mou to aposindeo kai stamataei tin fortish den tha xalasei i bataria me ton kairo?
Μην σε ανησυχεί αυτό. Το Κ750 το έχω μόνιμα συνδεμένο εδώ και ένα χρόνο και δεν φαίνεται να επηρεάστηκε η αυτονομία στο ελάχιστο.

jacobi
30 Ιούν. 2006, 22:05
apo to stoma mou to pires...den epireazete i bataria..isa isa pou fortizi kiolas :D

JERONIMO888
30 Ιούν. 2006, 22:17
nai alla ego den tha to exo sinexos sindemeno tha mpaino gia 10-20 lepta kai tha to bgazo dldl tha fortizei kai tha stamataei meta apo ligo san na ginete diakoph reymatos kathe mera sigoura den tha pathei tpt? :O

geofil
30 Ιούν. 2006, 22:22
Δεν παθαίνει τίποτα μπαταρία σου είπα. Μην φοβάσαι.
Δεν μιλάμε για μπαταρίες νικελίου πλέον. Εκεί θα υπήρχε πρόβλημα.

haris87
30 Ιούν. 2006, 23:19
καλισπερα! θα ηθελα να μου πειτε τι sar(εκπομπη ακτινοβολιας) εχει το κ800;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ευχαριστω!

geofil
30 Ιούν. 2006, 23:22
καλισπερα! θα ηθελα να μου πειτε τι sar(εκπομπη ακτινοβολιας) εχει το κ800;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ευχαριστω!
0,58.

NickTG
1 Ιούλ. 2006, 01:36
Ρε παιδιά έλεος! Θα μου απαντήσει κανείς πόσους χαρακτήρες για κάθε επαφή χωρά η οθόνη πριν κόψει το όνομα; Είναι η τρίτη φορά που ρωτάω :angry:

Αντί να θυμώνεις γιατί δεν κοιτάς στην 4η σελίδα που σου έχει απαντήσει ο ΜsK;

jumaru99
1 Ιούλ. 2006, 01:39
Σου έχει απαντήσει ήδη ο MsK στην σελιδα 4 με φώτο http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15652/cat/3224

Ευχαριστώ

NickTG με προλαβες!!!!

Dr_Xous
1 Ιούλ. 2006, 02:47
Χρειάστηκε να βγάλω τη sim οπότε έπρεπε να ανοίξω το πίσω καπάκι! Για όσους δεν το έχουν κάνει, είναι πραγματικά άθλος! Το φθηνό πλαστικό που έχει δεν πιάνεται με τίποτα, γλυστράνε τα δάχτυλά σου και μόνο με μικρό κατσαβίδι και κίνδυνο να το γδάρεις, μπορείς να το ανοίξεις! Για κινητό των 450 ευρώ, η επιλογή μαλακού πλαστικού (σχεδόν γομολάστιχας) είναι μάλλον ατυχής!
Όσοι σκοπεύουν να αλλάζουν sim συχνά, καλύτερα να επιλέξουν άλλη συσκευή!
Εγώ με ένα τσακ με τον αντιχειρα το κατεβάζω με την μια
Άλλαξε δάκτυλα :lol:
Πέρα απο την πλάκα εγω πάλι δεν μπορούσα να κουμπώσω το καπάκι στο k750 με τιποτα . Όλο στραβα το έβαζα...:O
Σε μια εβδομάδα το πλαίσιο στην Καλαμαριά θα φέρει και θήκες :shifty:

HELLRAISER
1 Ιούλ. 2006, 10:44
Το σκεφτομουνα τοσο καιρο αν θα το παρω ή οχι αλλα μετα και το review του MSK αποφασισα να περιμενω τον διαδοχο του.
Εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου και παρολο που στο review ο MSK επικαλειται τη μεγαλυτερη οθονη και την υπαρξη της 2ης καμερας για το γκουμουτσοειδες σχημα του θεωρω οτι θα μπορουσανε να ειχανε κατι καλυτερο αισθητικα.
Αυτο ομως που με εκνευρισε ιδιαιτερα ηταν το video...αν κατι γουσταρα τρελλα στα κινητα της Sony-Ericsson ηταν οτι ηταν παντα πληρη κινητα με απειρες λειτουργιες σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο.
Τον τελευταιο καιρο βλεπω μια στροφη της SE στα κολπα της ΦΟΚΙΑ...αυτο θα ειναι φωτοκινητο,αυτο θα ειναι walkman κινητο και αυτο θα ειναι βιντεοκινητο.
Ευχομαι να μην γινει κατι τετοιο γιατι τοτε θα χασει πολλους φανατικους φιλους της.

Directx
1 Ιούλ. 2006, 11:01
Λοιπόν χθες το είδα σε έναν Γερμανό από κοντά, ήταν το πρώτο πακέτο τους, μου φάνηκε λίγο δύσχρηστη η τελευταία σειρά πλήκτρων, παρ’ όλα αυτά το πληκτρολόγιο θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από όσα σχόλια είχα ακούσει εναντίον του στις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ όμορφο κινητό σε καλή τιμή, οπότε το έχω στα «υπόψη» (βρίσκομε μεταξύ N71 - K800i).

sverver
1 Ιούλ. 2006, 11:39
Πρώτες εντυπώσεις μετάβασης από το κ750 στο κ800...

Το design δεν με ενθουσίασε καθόλου, σχεδόν άσχημο θα το έλεγα. Το καπάκι της κάμερας δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα στιβαρό. Τα πλήκτρα στο πλάι δεν έχουν πολύ καλή αίσθηση, καθώς επίσης έχουν αναστραφεί οι λειτουργίες τους σε σχέση με το 750 όταν κάνεις zoom in-zoom out. Το καπάκι του memory stick ανοίγει δύσκολα (προς το παρόν...). Η συσκευασία δεν περιέχει memory stick, το αγοράζουμε χωριστά.
Στη σύνδεση με το pc για μεταφορά αρχείων, οι λειτουργίες του τηλεφώνου απενεργοποιούνται (δεν δέχεται κλήσεις). Το καλό είναι όμως ότι το pc το βλέπει σαν 2 αφαιρούμενους δίσκους, ένας το memory stick και ένας η εσωτ. μνήμη του κινητου. Τα themes του 750 δεν ταιριάζουν, μια και δεν δείχνουν full screen λόγω μεγαλύτερης οθόνης. Δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης αποστολής φωτογραφίας που μόλις τραβήξαμε με bluetooth, πρέπει να γίνει από τον file manager. Λίγο παράξενη εργονομικά η τοποθέτηση των 2 κουμπιών αριστερά και δεξιά του ακουστικού.

Η οθόνη τεράστια και πεντακάθαρη, οι φωτο άπαιχτες ακόμα και με φλας (α... ξεχάστε τη λειτουργία φακού). Με memory stick 1 gb φορτωμένο με mp3, δεν έχει καμια καθυστέρηση απόκρισης. Η μπαταρία είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας από το κ750 (950mAh), αλλά έχει σχεδόν ίδια αυτονομία, λόγω μεγαλύτερης κατανάλωσης.

Αυτά προς το παρόν

Jos3ph
1 Ιούλ. 2006, 11:47
Οσον αφορά τις μνήμες , θεωρώ λογικό να μην βάζουν στο πακέτο , γιατί συνήθως έχεις μνήμη απο το προηγούμενο κινητό ...
Οσον αφορά το κινητό, μου φαίνεται όμορφο και θα το τσιμπίσω με επιδότηση ...

sverver
1 Ιούλ. 2006, 12:03
Οσον αφορά τις μνήμες , θεωρώ λογικό να μην βάζουν στο πακέτο , γιατί συνήθως έχεις μνήμη απο το προηγούμενο κινητό ...

Οι μνήμες δεν είναι συμβατές...

geofil
1 Ιούλ. 2006, 12:35
Οι μνήμες δεν είναι συμβατές...
Ακριβώς. Από ποιό κινητό θα είχες Μ2 αφού τώρα κυκλοφόρησαν;
Ίσα-ίσα που για αυτόν τον λόγο θα έπρεπε να είχαν κάρτα στην συσκευασία.:mad:

EliMiNaToR
1 Ιούλ. 2006, 12:37
kanonika gia tin timi tou kinitou eprepe na eixan valei kai mia karta mnimis mesa !

geofil
1 Ιούλ. 2006, 13:20
Φυσικά. Η τσιμπημένη τιμή ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ με την κάρτα που θα πάρεις ούτως ή άλλως με το κινητό.

Mavericklover
1 Ιούλ. 2006, 13:48
Το πήρα και εγώ σημερα. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής καλές. Λειτουργικό αρκετά. Το πήρα με επιδοτηση απο vodafone. Αυτό σημαίνει οτι έχει vodafone menu (δυστυχώς). Αυτό που με χάλασε όμως πολύ είναι το θέμα της κάρτας μνήμης. Όχι μόνο δεν είχε, όπως έχουν πεί οι συμφορουμίτες μας αλλα στο κουτί ενώ το αναγράφει το έχουν διεγραμμένο με μαρκαδόρο δείτε φωτό:

Εσάς πως σας φαίνεται ? Εγώ νοιώθω λίγο κοροιδο....

geofil
1 Ιούλ. 2006, 13:51
Το πήρα και εγώ σημερα. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής καλές. Λειτουργικό αρκετά. Το πήρα με επιδοτηση απο vodafone. Αυτό σημαίνει οτι έχει vodafone menu (δυστυχώς). Αυτό που με χάλασε όμως πολύ είναι το θέμα της κάρτας μνήμης. Όχι μόνο δεν είχε, όπως έχουν πεί οι συμφορουμίτες μας αλλα στο κουτί ενώ το αναγράφει το έχουν διεγραμμένο με μαρκαδόρο δείτε φωτό:

Εσάς πως σας φαίνεται ? Εγώ νοιώθω λίγο κοροιδο....
Γυφτιές.

Jos3ph
1 Ιούλ. 2006, 14:21
:wacko: δεν το θυμόμουνα αυτό, και επίσης εφόσον το γράφει το κουτί δεν μπορούμε να απαιτήσουμε;

Mavericklover
1 Ιούλ. 2006, 14:34
Να έκανα φασαρία δηλαδή και τέτοια....Σιγά μην έβγαζα ακρη. Θα νευρίαζα και δεν θα γινόταν και τίποτα.... Αν ήθελα να <κυνηγήσω> το δίκιο μου μόνο νομικά θα έβγαζα ακρη... Αξίζει όμως .....για μία μνημη?

GEORGEGX20VF
1 Ιούλ. 2006, 14:55
apo tin photo poy ebale o filos,blepo synexeia ola,xora proeleysis kina!!mprabo! ayto poli oraio poy itan sbismeno me to markadoro,gia tin karta mnimis.

rostropol
1 Ιούλ. 2006, 15:00
http://img274.imageshack.us/img274/5425/dsc001781ow.jpg

Και καλή μας όρεξη:)
(Φωτό από Κ800)

Edit by Moderator

Τόσο μεγάλες φωτογραφίες καλό είναι να μπαίνουν χωρίς IMG tags!

d2000217
1 Ιούλ. 2006, 15:11
Μεγεια σε ολους!!!|
Εξαφανιστηκα γιατι ο δισκος στον υπολογιστη μου καηκε(εχω φορητο)!!!
Για 3-4 μερες θα σας γραφω απο εναν εταιρικο... μετα καλο καλοκαιρι!:D :happy:
Απ'οτι ειδα αφησε καλες εντυπωσεις σε πολλους!!!;) :)

ταξιδιωτης22
1 Ιούλ. 2006, 15:27
Μεγεια σε ολους!!!|
Εξαφανιστηκα γιατι ο δισκος στον υπολογιστη μου καηκε(εχω φορητο)!!!
Για 3-4 μερες θα σας γραφω απο εναν εταιρικο... μετα καλο καλοκαιρι!:D :happy:
Απ'οτι ειδα αφησε καλες εντυπωσεις σε πολλους!!!;) :)
καταρχην χρονια σου πολλα:)
και δευτερον,εχουμε παθει και οι 2 τα ιδια:lol: με φορητο εχω μεινει κι εγω.

PanosFilippis
1 Ιούλ. 2006, 16:12
Memory stick dinoun mazi? Sti vodafone pantws oxi kai einai aparadekto!

baspat
1 Ιούλ. 2006, 16:59
Εγω ξεκινησα με την αγορα καρτας μνημης Μ2 512mb:lol: .....οσο για το κ800 σε λιγες μερες βγει η επιδοτηση και θα το εχω στα χερια μου.

alex61
1 Ιούλ. 2006, 17:05
Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει simulator για το K800 και που, ώστε τουλάχιστον να το "δούμε" πως είναι στο software του και να παίξουμε λίγο μ' αυτό πρωτού το αγοράσουμε?

asmodeus
1 Ιούλ. 2006, 17:43
Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει simulator για το K800 και που, ώστε τουλάχιστον να το "δούμε" πως είναι στο software του και να παίξουμε λίγο μ' αυτό πρωτού το αγοράσουμε?
Γιατι δεν πας σε κανα πλαισιο να το δεις και να παιξεις?Ρε παιδια ξερει κανεις τελικα αν αλλαζει εικονιδια με καταλληλα θεματα?Οπως το μαυρο θεμα του w900??????????

Nosferatu
1 Ιούλ. 2006, 18:10
Ούτε η καθαρή ούτε η live έκδοση έχουν κάρτα μνήμης μέσα! Όχι πως θα μας έσωζε μια 64άρα αλλά τουλάχιστο θα είχε μια μικρή μνήμη για να τραβάς φωτό! Δηλ. προσθέστε άλλα 50-70 ευρώ στο κόστος αγοράς για μια κάρτα Μ2 !!!
Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι η ποιότητα των πλαστικών: πίσω καπάκι, θες κατσαβίδι για να το ανοίξεις. Πάνω και κάτω άκρη: δεν έχει καν λειανθεί το πλαστικό. Πλήκτρα: απαράδεκτη ποιότητα και ανάμεσά τους βρίσκεις "αγριάδες", επίσης δεν έχουν λειανθεί (στα πλάγιά τους). Δεν είναι αυτή εικόνα κινητού των 450 ευρώ!

asikis
1 Ιούλ. 2006, 18:29
Ούτε η καθαρή ούτε η live έκδοση έχουν κάρτα μνήμης μέσα! Όχι πως θα μας έσωζε μια 64άρα αλλά τουλάχιστο θα είχε μια μικρή μνήμη για να τραβάς φωτό!
Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι η ποιότητα των πλαστικών: πίσω καπάκι, θες κατσαβίδι για να το ανοίξεις. Πάνω και κάτω άκρη: δεν έχει καν λειανθεί το πλαστικό. Πλήκτρα: απαράδεκτη ποιότητα και ανάμεσά τους βρίσκεις "αγριάδες", επίσης δεν έχουν λειανθεί (στα πλάγιά τους). Δεν είναι αυτή εικόνα κινητού των 450 ευρώ!
Τελικα απο αυτα που διαβαζω αυτες τις λιγες μερες που εχει κυκλοφορησει το κινητο ειναι οτιι μαλλον ειναι τσιμπημενη η τιμη του για αυτα που προσφερει και την ποιοτητα κατασκευης που εχει....
Θα περιμενω βεβαια να το δω και απο κοντα για να διαπιστωσω και ο ιδιος τι ισχυει απο οσα γραφονται.
Θα ηθελα καποιος που εκανε την αλλαγη απο W800/W810 σε Κ800 να μου πει πως το βλεπει απο μουσικης αποψεως. Ποιοτητα/Ενταση αναπαραγωμενης μουσικης? Ποιοτητα/Ενταση ηχειου? Σε γενικες γραμμες κατωτερο ή στα ιδια επιπεδα με το W800?

asikis
1 Ιούλ. 2006, 18:33
και κατι ακομα....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η SonyEricsson που δεν εχει βαλει εστω μια καρτουλα 64ΜΒ στην τιμη αυτη!!!!

Nosferatu
1 Ιούλ. 2006, 18:58
Η ποιότητα κατασκευής είναι απαράδεκτη. Όλα τα λεφτά είναι η κάμερα, για φωτογραφίες. Το μενού είναι αρκετά γρήγορο σε σχέση με τις πρώτες εκδόσεις του Κ750... Πάντως είναι ακριβό γι'αυτά που προσφέρει!
Επίσης όταν βάλεις την ένταση στο τέρμα ή λίγο πιο κάτω, ακούγεται "τρίξιμο" από το ηχείο... Ελπίζω να διορθωθεί στο μέλλον.

jacobi
1 Ιούλ. 2006, 19:08
paidia simera pira to K800 kai to exo kai fortizi..to pira apo to plaisio, opote ta menu ine ta afthentika kai oxi ta axonefta ligaki, tis vodafone...karta distixos den dinoun, alla iparxei i 512 sta 45 kai i 1GB me 64 euro...an to kaloskeftis, 2 ton 512 pane sta 90 euro...eno mia sto 1GB exi 64 euro.glitonis 26 euro...o,ti erotisis an exete, dextes :)

Mavericklover
1 Ιούλ. 2006, 19:59
Η αποψή μου είναι οτι το κινητο μέχρι στιγμής είναι μια καλή επιλογή.
Φέτος πέρασαν 4 κινητά απο τα χέρια μου Motorola V3X, ΝΟΚΙΑ 6680, ΝΟΚΙΑ 6270 και N80. Όλα είχαν bugs και προβλήματα σοβαρά άλλα με την καμερα αλλα με ήχο αλλα με καταλογο τηλεφωνων κλπ. Έχω γράψει τις απόψεις μου στα ανάλογα thread. Το k800 (αν και Νοκιακιας) είναι μια καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν καλή φωτο και σταθερότητα στις συνομιλίες τους (δεν πέφτει το σήμα και η κλήση όπως το N80 πχ). Αυτό που δεν μου αρέσει είναι φυσικά η ανύπαρκτη (εντός κουτιού) κάρτας μνήμης και το menu της vodafone που είναι σαν να <φιμώνει> το κινητό απο διάφορες επιλογές εμφάνισης menu κλπ.
Θα μου πείτε γιατι επέλεξες sony? Είχα επιδότηση 220 ευρώ και έπρεπε να την εκμεταλευτώ παίρνοντας κάτι καινούργιο. Έκανα λοιπόν την υπέρβαση...

Alex0077
1 Ιούλ. 2006, 20:12
Η αποψή μου είναι οτι το κινητο μέχρι στιγμής είναι μια καλή επιλογή.
Φέτος πέρασαν 4 κινητά απο τα χέρια μου Motorola V3X, ΝΟΚΙΑ 6680, ΝΟΚΙΑ 6270 και N80. Όλα είχαν bugs και προβλήματα σοβαρά άλλα με την καμερα αλλα με ήχο αλλα με καταλογο τηλεφωνων κλπ. Έχω γράψει τις απόψεις μου στα ανάλογα thread. Το k800 (αν και Νοκιακιας) είναι μια καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν καλή φωτο και σταθερότητα στις συνομιλίες τους (δεν πέφτει το σήμα και η κλήση όπως το N80 πχ). Αυτό που δεν μου αρέσει είναι φυσικά η ανύπαρκτη (εντός κουτιού) κάρτας μνήμης και το menu της vodafone που είναι σαν να <φιμώνει> το κινητό απο διάφορες επιλογές εμφάνισης menu κλπ.
Θα μου πείτε γιατι επέλεξες sony? Είχα επιδότηση 220 ευρώ και έπρεπε να την εκμεταλευτώ παίρνοντας κάτι καινούργιο. Έκανα λοιπόν την υπέρβαση...

An peftei to sima exartatai apo to kinito i apo to diktyo??:O

alex61
1 Ιούλ. 2006, 20:35
Γιατι δεν πας σε κανα πλαισιο να το δεις και να παιξεις?Ρε παιδια ξερει κανεις τελικα αν αλλαζει εικονιδια με καταλληλα θεματα?Οπως το μαυρο θεμα του w900??????????
Άλλο να μπορείς να το "ξεσκίσεις" στο σπίτι σου πριν το πάρεις και άλλο έτσι στα γρήγορα και να σε κοιτάνε και με μισό μάτι (θεωρώ). Εξάλλου ρε παιδιά 450 euro είναι. Παπούτσια παίρνεις και τα φοράς και κάνεις και βόλτα στο μαγαζί. Οπότε επανέρχομαι, αν ξέρει κανένας αν υπάρχει emulator του κινητού και πού??

zxr
1 Ιούλ. 2006, 20:57
Οσον αφορά το κινητό, μου φαίνεται όμορφο και θα το τσιμπίσω με επιδότηση ...

Δεν είναι λογική αυτή. Εκτός του ότι δεν είναι συμβατές (οπότε τελειώνει εδώ το πράγμα) τι γίνεται στην περίπτωση που εγώ είχα ΝΟΚΙΑ για παράδειγμα;

Κρίμα να μην έχει κάρτα μνήμης μέσα. :(

An peftei to sima exartatai apo to kinito i apo to diktyo??

Καμιά φορά εξαρτάται και από το λογισμικό του κινητού...:cool:

redcon
1 Ιούλ. 2006, 21:05
paidia simera pira to K800 kai to exo kai fortizi..to pira apo to plaisio, opote ta menu ine ta afthentika kai oxi ta axonefta ligaki, tis vodafone...karta distixos den dinoun, alla iparxei i 512 sta 45 kai i 1GB me 64 euro...an to kaloskeftis, 2 ton 512 pane sta 90 euro...eno mia sto 1GB exi 64 euro.glitonis 26 euro...o,ti erotisis an exete, dextes :)

Αυτες οι τιμες για τις καρτες μνημης ειναι απο Πλαισιο η αλλου;

geofil
1 Ιούλ. 2006, 21:05
An peftei to sima exartatai apo to kinito i apo to diktyo??:O
Όταν είσαι σε ένα σταθερό σημείο σαφώς και δεν φταίει το δίκτυο.

tasosmaroulitsis
1 Ιούλ. 2006, 21:53
Όταν είσαι σε ένα σταθερό σημείο σαφώς και δεν φταίει το δίκτυο.
Σωστά ρε παιδιά...Μην τα ρίχνουμε και στα δίκτυα πάντα...

rostropol
1 Ιούλ. 2006, 22:52
http://www.se-handy-world.de/SE-Themes-K800i.html

Τα πρώτα θεματάκια μέχρι να ανοιχτεί σχετικό thread για καλούδια για το Κ800:)

maronbil
1 Ιούλ. 2006, 22:53
Μήπως δοκιμασε κανείς, να κανει Update μέσω Pc ;:confused:

antonispap40
1 Ιούλ. 2006, 23:56
Πόσο είναι η τιμή του κινητού? το έχω βρει 415€

Alex0077
2 Ιούλ. 2006, 00:04

Pou to exeis vrei toso? Se kana e-shop??

geofil
2 Ιούλ. 2006, 00:36
Βρες το link. Πολύς κόσμος εδώ θα ενδιαφερθεί σ΄αυτήν την τιμή.

Mavericklover
2 Ιούλ. 2006, 00:41
Σε Vodafone shop της Αγ.Παρασκευης κόστιζε 415 ευρώ.
Με την επιδότηση μου πήγε αρκετά κάτω.
Όσο αφορά το σήμα και βέβαια δεν εξαρτάται μόνο απο το δίκτυο. Αν το τηλέφωνο εκεί που μιλάς ξαφνικά σε βγάζει σε σφάλμα (και είσαι και ακίνητος και σε διαφορετικές περιοχές) τότε το κινητό είναι προβληματικό...Το n80 μου είχε σπάσει τα νεύρα με αυτό το πρόβλημα....

Αλήθεια υπάρχει κανα κόλπάκι να βγάλουμε το vodafone menu και να βάλω τις μάνας του?

geofil
2 Ιούλ. 2006, 00:53
Αλήθεια υπάρχει κανα κόλπάκι να βγάλουμε το vodafone menu και να βάλω τις μάνας του?
Ηρέμησε ακόμα δεν το πήρες.:)
Φαντάζομαι ακόμα δεν γίνεται. Αλλά σε 1-2 εβδομάδες σίγουρα θα μπορείς να ξεφορτωθείς το μενού της vodafone. Είτε σε καταστήματα τύπου 9-volto, είτε μέσω net στο Davinci.

Dr_Xous
2 Ιούλ. 2006, 01:05
Εμένα πάντως η ποιότητα κατασκευής μου φαίνεται πολύ καλή οπότε γούστα είναι αυτά...
Επιτέλους δουλεύει σωστα ενα bluetooth ακουστικό Hama που είχα και το οποίο στο k750 αποσυνδεόταν απο μόνο του :p
Στις πληροφορίες μου βγαζει εσωτερικη μνήμη 70 mb(?):confused:
Επιτέλους οι κάρτες μνημης της sony εχουν adaptorακι στο πακέτο.Τωρα η μνήμη πηγαινοέρχεται απο το κινητο στην φωτογραφική :p

THEjB
2 Ιούλ. 2006, 01:14
Εμένα πάντως η ποιότητα κατασκευής μου φαίνεται πολύ καλή οπότε γούστα είναι αυτά...

Το καπάκι της μπαταρίας κουνιέται??
Αν πιάσεις το κινητό στο ένα χέρι σου και το σφίξεις με αρκετή δύναμη , ακούγονται τριξίματα από τα πλαστικά??
Το χρώμα φαίνεται καλό?Υπάρχουν σημεία με ατέλειες στο χρώμα?(πχ σε πολλά ασημί κινητά που είχα , τύχαινε και είχαν κάποια πολύ μικρά μαύρα στιγματάκια.Αυτό ήταν ατέλεια στην βαφή)
Αν όλα αυτά είναι οκ , τότε το κινητό έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής;)
Η ποιότητα είναι καθαρά αντικειμενικό θέμα.Άλλο αν κάποιους ,κάποια πράγματα μπορεί να μην τους ενοχλούν ή να μην δίνουν σημασία.

Mavericklover
2 Ιούλ. 2006, 02:06
Η ποιότητα του κινητού είναι καλή. Δεν κουνιέται το πορτάκι της μπαταρίας καθόλου. Αυτό που κουνιέται λιγάκι είναι το κάλυμα της φωτογραφικού φακού. Στιγματακια δεν υπάρχουν ούτε ατέλειες ούτε τριξίματα και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που μπορώ να προτείνω κινητό προς αγορά.
Μου έκανε επίσης εντύπωση πόσο καλά δουλεύει το bluetooth. Σε συσκευή ενσωμάτωμένη που έχω στο αμάξι μεσω car stereo μου δείχνει λειτουργίες που το νόκια δεν μου εδειχνε κάν.... Α και ξέχασα οι φωτογραφίες δεν συγκρίνοντα με το n80 σε καμία περίπτωση. Είναι η καλύτερη (ίσως) φωτογραφία που έχω δεί γενικώς σε κινητό. Θα ανεβάσω δείγματα αυριο να δείτε...

Mavericklover
2 Ιούλ. 2006, 02:08
Αν δεν σου κάνει κόπος geofil ενημέρωσέ με please !!!

multiPetros
2 Ιούλ. 2006, 02:40
Το καπάκι της μπαταρίας κουνιέται??
Αν πιάσεις το κινητό στο ένα χέρι σου και το σφίξεις με αρκετή δύναμη , ακούγονται τριξίματα από τα πλαστικά??
Το χρώμα φαίνεται καλό?Υπάρχουν σημεία με ατέλειες στο χρώμα?(πχ σε πολλά ασημί κινητά που είχα , τύχαινε και είχαν κάποια πολύ μικρά μαύρα στιγματάκια.Αυτό ήταν ατέλεια στην βαφή)
Αν όλα αυτά είναι οκ , τότε το κινητό έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής;)
Η ποιότητα είναι καθαρά αντικειμενικό θέμα.Άλλο αν κάποιους ,κάποια πράγματα μπορεί να μην τους ενοχλούν ή να μην δίνουν σημασία.
Άριστη ποιότητα και παράλληλα χρήση πλαστικού δεν κάνουν καλή παρέα...
Η ποιότητα απαιτεί τη χρήση μετάλλου, και συγκεκριμένα ελαφρών μετάλλων, όπως μαγνήσιο, τιτάνιο, κοβάλτιο, αλουμίνιο κ.α. που αν και δεν αυξάνουν υπερβολικά το βάρος του κινητού, μειώνουν εν' αντιθέσει απίστευτα πολύ το βάρος της τσέπης του ευτυχούς αγοραστή...
Οπότε θα πρέπει να είμαστε πιστεύω πιο ελαστικοί. :)

ταξιδιωτης22
2 Ιούλ. 2006, 04:06
η μπαταρια τι σας λεει?εμενα δειχνει να ειναι σε καλο επιεπεδο.πιστευω οτι μετα απο καποιες φορτισεις ισως και να πιασει και 3 ημερες,λεω τωρα εγω.

ταξιδιωτης22
2 Ιούλ. 2006, 04:40
οριστε και 2 φωτογραφιες,υποψιν οτι δεν ειναι τραβηγμενες με καλο φωτισμο.
http://img224.imageshack.us/img224/455/dsc000145ie.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=dsc000145ie.jpg) http://img239.imageshack.us/img239/1843/dsc000158er.th.jpg (http://img239.imageshack.us/my.php?image=dsc000158er.jpg)

Natassag
2 Ιούλ. 2006, 09:47
Μήπως δοκιμασε κανείς, να κανει Update μέσω Pc ;:confused:

Ναι δουλεύει αν και δεν βρήκε νέα έκδωση λογισμικού

jacobi
2 Ιούλ. 2006, 10:30
kalimeria pedia.i times pou exo pi gia mnimi ine apo to plaisio. 512->45 euro kai 66euro i 1GB...oso gia ta meri tou kinitou...ine apsoga...oute kouniete tipota...oute atelies oute tipota...to ekpliktiko ine i fotografisi to vrady...se apoluto skotadi ine san na fotografizis mera..exi flash san fotografiki...apistefti piotita...ta video den ine telia alla entaksi :) ime poly ikanopiimenos..episis i gramatosira ine strogilemeni kai genika to kinito ine pio gliko, na to theso etsi

aitoum
2 Ιούλ. 2006, 10:47
Άλλο να μπορείς να το "ξεσκίσεις" στο σπίτι σου πριν το πάρεις και άλλο έτσι στα γρήγορα και να σε κοιτάνε και με μισό μάτι (θεωρώ). Εξάλλου ρε παιδιά 450 euro είναι. Παπούτσια παίρνεις και τα φοράς και κάνεις και βόλτα στο μαγαζί. Οπότε επανέρχομαι, αν ξέρει κανένας αν υπάρχει emulator του κινητού και πού??

Εδώ http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_2&zone=pp&lm=pp1&cid=1&pid=10407 υπάρχει ένας emulator για το K800.Ίσως σε βοηθήσει.Επίσης στη διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407 μπορείς να κατεβάσεις το ελληνικό user manual του Κ800 για λεπτομέρειες.

d2000217
2 Ιούλ. 2006, 11:32
καταρχην χρονια σου πολλα:)
και δευτερον,εχουμε παθει και οι 2 τα ιδια:lol: με φορητο εχω μεινει κι εγω.
Thanks...:)
Εμενα καηκε ο δισκος στον δικο μου φορητο και τωρα εχω εναν αλλον για λιγες μερες...(το τι εκανα για να τον βουτηξω για 3 μερουλες..:lol: :happy: :X )
Δεν αντεχω χωρις υπολογιστη παρα μονο οταν ειμαι διακοπες, τοτε δε με νοιαζει καθολου!!!

irovoudou
2 Ιούλ. 2006, 12:17
Kαλα τι πλαστικουρα ειναι αυτη σαν ψευτικο ειναι ασε απο design το κ750 μπροστα του ειναι αψογο.Κριμα τετοιο τηλ να εχει τετοιο ασχημο design μολις το ειδα απογοητευτικα παντως τοσα χρηματα δεν το αξιζει.

Giorgosk80
2 Ιούλ. 2006, 12:30
Kαλα τι πλαστικουρα ειναι αυτη σαν ψευτικο ειναι ασε απο design το κ750 μπροστα του ειναι αψογο.Κριμα τετοιο τηλ να εχει τετοιο ασχημο design μολις το ειδα απογοητευτικα παντως τοσα χρηματα δεν το αξιζει.
Απο desigh το κ750 ισως ειναι καλυτερο γιατι ειναι και πιο μικρο..αλλα δεν νομιζω το κ750 να ειναι καλυτερο απο.. ποιοτητα κατασκευης..

THEjB
2 Ιούλ. 2006, 12:37
Η ποιότητα του κινητού είναι καλή. Δεν κουνιέται το πορτάκι της μπαταρίας καθόλου. Αυτό που κουνιέται λιγάκι είναι το κάλυμα της φωτογραφικού φακού. Στιγματακια δεν υπάρχουν ούτε ατέλειες ούτε τριξίματα και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που μπορώ να προτείνω κινητό προς αγορά.
Μου έκανε επίσης εντύπωση πόσο καλά δουλεύει το bluetooth. Σε συσκευή ενσωμάτωμένη που έχω στο αμάξι μεσω car stereo μου δείχνει λειτουργίες που το νόκια δεν μου εδειχνε κάν.... Α και ξέχασα οι φωτογραφίες δεν συγκρίνοντα με το n80 σε καμία περίπτωση. Είναι η καλύτερη (ίσως) φωτογραφία που έχω δεί γενικώς σε κινητό. Θα ανεβάσω δείγματα αυριο να δείτε...

Ωραία.:) :)
Άλλο ένα κινητό λοιπόν που συμφωνεί με τα τελευταία δείγματα πολύ καλής ποιότητας της se.
Πραγματικά , νομίζω ότι από το w900 και μετά , όλα τα κινητά της se που έχουν βγεί (w810 , m600 , k800)έχουν άριστη ποιότητα.:) )

Mavericklover
2 Ιούλ. 2006, 12:48
Irovoudou,
Μόνο αν το αποκτήσεις θα καταλάβεις την αξία του.....Ετσι μου φαινόταν και εμένα. Δεν τρελλαινόμουν απο εμφάνιση...
<<Απεξω απο το χορό πολλά τραγούδια λένε.....>>

OculatusAbis
2 Ιούλ. 2006, 12:52
Πάντως δε χωρά πάνω από 18-19 χαρακτήρες στη σειρά :(
Με τις επαφές τι γίνεται; Όσα ονόματα έχουν αρχικό γράμμα σε Ελληνικό, που καταχωρούνται; Στο τέλος της λίστας; Δηλαδή καταχωρούνται πρώτα τα ξένα (A-B-C-D...) και μετά τα Ελληνικά;

gattis
2 Ιούλ. 2006, 12:54
το αγόρασα και εγώ χτες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες...ειδικά όσο αφορά την κάμερα και τις δυνατότητές της...

vampyre
2 Ιούλ. 2006, 13:55
Το πήρα την Παρασκευή το απόγευμα από το Πλαίσιο, ελέυθερη συσκευή, όχι live. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για ποιότητα κάμερας. Μου άρεσε το File manager (συνηθισμένος από το P900). :)

+1 :up:

kosmas73
2 Ιούλ. 2006, 14:08
τελικα ο καθενας λεει τα δικα του σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης!! αυτο που με χαλαει πιο πολυ ομως ειναι η γυφτια με την καρτα μνημης. κ ας λεγανε οτι θα υπαρχει μεσα στο πακετο!

Giorgosk80
2 Ιούλ. 2006, 14:21
Στο μεγεθος οσοι το εχετε..το χαρακτηριζετε μεγαλο?Η τι σας λενε οσοι το βλεπουν? :) (και οσοι αναρωτιεστε γιατι ρωταω...κολλαω λιγο στο μεγεθος.. :O )Εχω τωρα w810.

geofil
2 Ιούλ. 2006, 14:40
Κανείς που να το έχει πάρει με συμβόλαιο; ειδικά vodafone.

Στο νετ δεν βρήκα τιμές με νέο συμβόλαιο.

Nosferatu
2 Ιούλ. 2006, 15:04
Το κινητό συνολικά είναι πολύ καλό αν και κάπως ακριβό γι'αυτά που προσφέρει. Όσον αφορά τα πλαστικά του, είναι αντικειμενικά χαμηλής ποιότητας κατασκευής, αν και διάβασα και το αντίθετο. Αν βάλω στην άκρη τη χαρά ότι πήρα νέο κινητό και θέλω να δικαιολογήσω τα χρήματα που έδωσα, σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ποιοτικά τα εντελώς πλαστικά πλήκτρα και το πλαστικό περίβλημα γενικότερα. Για όσους το βρήκαν καλό, προτείνω να προσπαθήσουν να ανοίξουν το πίσω κάλυμμα και θα τα πούμε πάλι.
Ο λόγος που τα γράφω είναι για να ξέρει ο κόσμος ότι αγοράζει μια απίστευτη κάμερα (για φωτό), οθόνη, καλό μενού και λειτουργίες, υπέρυθρες, μπλε δόντι, αλλά ΟΧΙ πλήκτρα και πλαστικά. Σε σχέση με το Ν70 που είχα πριν η ποιότητα κατασκευής πλαστικών είναι για γέλια! Καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί!

THEjB
2 Ιούλ. 2006, 15:20
Το κινητό συνολικά είναι πολύ καλό αν και κάπως ακριβό γι'αυτά που προσφέρει. Όσον αφορά τα πλαστικά του, είναι αντικειμενικά χαμηλής ποιότητας κατασκευής, αν και διάβασα και το αντίθετο. Αν βάλω στην άκρη τη χαρά ότι πήρα νέο κινητό και θέλω να δικαιολογήσω τα χρήματα που έδωσα, σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ποιοτικά τα εντελώς πλαστικά πλήκτρα και το πλαστικό περίβλημα γενικότερα. Για όσους το βρήκαν καλό, προτείνω να προσπαθήσουν να ανοίξουν το πίσω κάλυμμα και θα τα πούμε πάλι.
Ο λόγος που τα γράφω είναι για να ξέρει ο κόσμος ότι αγοράζει μια απίστευτη κάμερα (για φωτό), οθόνη, καλό μενού και λειτουργίες, υπέρυθρες, μπλε δόντι, αλλά ΟΧΙ πλήκτρα και πλαστικά. Σε σχέση με το Ν70 που είχα πριν η ποιότητα κατασκευής πλαστικών είναι για γέλια! Καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί!

Πώς μπορείς να κρίνεις την ποιότητα των πλαστικών , αν δεν είσαι ειδικός?:confused:
όλα τα κινητά νομίζω, έχουν ακριβώς το ίδια πλαστικά (ABS+PC)
Άλλο είναι η αίσθηση που σου δίνει η συσκευή συνολικά.Αυτό είναι κάτι υποκειμενικό ,που μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες(βάρος , χρώμα , φινίρισμα κλπ).

Επιπλέον , όταν το πληκτρολόγιο είναι πλαστικό , είναι πλαστικό.Τι θα πεί εντελώς πλαστικό?:worry:

Ακόμα δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου και δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη(σημειωτέον ότι στα θέματα ποιότητας , και όχι μόνο στα κινητά , είμαι πολύ , μα πολύ ψείρας και περίεργος:O ).Απλά παραθέτω τα αντικειμένικά εκείνα στοιχεία που συνθέτουν την ποιότητα ενος προιόντος.:)

*Dimis*
2 Ιούλ. 2006, 15:56
Το έχει βρεί κανείς πιο φθηνά απο 417€;

Το βρήκα τόσο στο EML.

http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=3881&ct=58

NiCkOs_gr
2 Ιούλ. 2006, 15:58
Και ας περάσουμε στο θέμα των λειτουργιών...

Μια ερώτηση λοιπόν:

Αν βάλουμε ξυπνητήρι και κλείσουμε τη συσκευή, όταν αυτό χτυπήσει και το απενεργοποιήσουμε, κλείνει και η συσκευή?

THEjB
2 Ιούλ. 2006, 16:06
Και ας περάσουμε στο θέμα των λειτουργιών...

Μια ερώτηση λοιπόν:

Αν βάλουμε ξυπνητήρι και κλείσουμε τη συσκευή, όταν αυτό χτυπήσει και το απενεργοποιήσουμε, κλείνει και η συσκευή?
Γιατί?τι θα έπρεπε να κάνει?:blink:
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί η συσκευή δεν έχεις παρά να πατήσεις το on.

redcon
2 Ιούλ. 2006, 16:10

Γιατι, εχεις κανενα φιλο που τον λενε σκουληκομυρμηγκοτρυπα; :lol:

Nosferatu
2 Ιούλ. 2006, 16:20
Πώς μπορείς να κρίνεις την ποιότητα των πλαστικών , αν δεν είσαι ειδικός?:confused:
όλα τα κινητά νομίζω, έχουν ακριβώς το ίδια πλαστικά (ABS+PC)
Άλλο είναι η αίσθηση που σου δίνει η συσκευή συνολικά.Αυτό είναι κάτι υποκειμενικό ,που μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες(βάρος , χρώμα , φινίρισμα κλπ).

Επιπλέον , όταν το πληκτρολόγιο είναι πλαστικό , είναι πλαστικό.Τι θα πεί εντελώς πλαστικό?:worry:

Ακόμα δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου και δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη(σημειωτέον ότι στα θέματα ποιότητας , και όχι μόνο στα κινητά , είμαι πολύ , μα πολύ ψείρας και περίεργος:O ).Απλά παραθέτω τα αντικειμένικά εκείνα στοιχεία που συνθέτουν την ποιότητα ενος προιόντος.:)

Επειδή το έχω αγοράσει και χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση να βρεθώ σε αντιπαράθεση με κανένα, θα μου επιτραπεί να έχω άποψη... Οπωσδήποτε πιο αντικειμενική από όσους δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους...
Η ποιότητα των πλαστικών είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... Δεν έχει λειανθεί πλήρως με αποτέλεσμα σε διάφορα σημεία να έχει σημάδια, σαν γραμμούλες παράλληλες. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας το περιγράψω, θα δω μήπως μπορέσω να το φωτογραφήσω.
Από πλαστικά σε πλαστικά υπάρχει διαφορά. Έχετε δει πολύ φθηνά motorola; Κάτι τέτοιο μου θυμίζει. Τα πλαστικά πλήκτρα παίζουν πολύ και αν τα δεις στο πλάι τους (η φαρδιά πλευρά τους που κρύβεται στο εσωτερικό αλλά μπορείς να τη δεις) μερικά πλήκτρα έχουν αγριάδες... Εκτός αν είναι μόνο το δικό μου κομμάτι, κάτι που δεν νομίζω γιατί έχω πιάσει και 2-3 άλλα, αν το παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι τα πλαστικά του δεν είναι το δυνατό του σημείο. Βιάστηκαν να το ρίξουν στην αγορά και έριξαν αρκετά την ποιότητα... Επαναλαμβάνω ότι όσοι το αγοράσαμε το πήραμε κυρίως για την κάμερα, αλλά όταν έχεις δώσει 450 ευρώ έχεις κάποιες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα!

ΥΓ: Ναι, δεν τρίζει το πίσω πορτάκι! Αλλά δοκιμάσατε να το ανοίξετε; Δεν γλυστρά με κανένα τρόπο, μόνο με πολύ λεπτό κατσαβίδι μπορείς να το ανοίξεις εύκολα. Αυτό το πλαστικό κυριαρχεί παντού και είμαι σίγουρος ότι θα τραυματίζεται εύκολα με γρατσουνιές...

ΥΓ2: Ποιό πτυχίο πρέπει να κατέχω για να έχω μια κρίση ειδικού όσον αφορά τα πλαστικά;;; ;)

THEjB
2 Ιούλ. 2006, 16:24
Επειδή το έχω ασγοράσει και χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση να βρεθώ σε αντιπαράθεση με κανένα, θα μου επιτραπεί να έχω άποψη...
Η ποιότητα των πλαστικών είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... Δεν έχει λειανθεί πλήρως με αποτέλεσμα σε διάφορα σημεία να έχει σημάδια, σαν γραμμούλες παράλληλες. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας το περιγράψω, θα δω μήπως μπορέσω να το φωτογραφήσω.
Από πλαστικά σε πλαστικά υπάρχει διαφορά. Έχετε δει πολύ φθηνά motorola; Κάτι τέτοιο μου θυμίζει. Τα πλαστικά πλήκτρα παίζουν πολύ και αν τα δεις στο πλάι τους (η φαρδιά πλευρά τους που κρύβεται στο εσωτερικό αλλά μπορείς να τη δεις) μερικά πλήκτρα έχουν αγριάδες... Εκτός αν είναι μόνο το δικό μου κομμάτι, κάτι που δεν νομίζω γιατί έχω πιάσει και 2-3 άλλα, αν το παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι τα πλαστικά του δεν είναι το δυνατό του σημείο. Επαναλαμβάνω ότι όσοι το αγοράσαμε το πήραμε κυρίως για την κάμερα, αλλά όταν έχεις δώσει 450 ευρώ έχεις κάποιες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα!

ΥΓ: Ναι, δεν τρίζει το πίσω πορτάκι! Αλλά δοκιμάσατε να το ανοίξετε; Δεν γλυστρά με κανένα τρόπο, μόνο με πολύ λεπτό κατσαβίδι μπορείς να το ανοίξεις εύκολα. Αυτό το πλαστικό κυριαρχεί παντού και είμαι σίγουρος ότι θα τραυματίζεται εύκολα με γρατσουνιές...

ΥΓ2: Ποιό πτυχίο πρέπει να κατέχω για να έχω μια κρίση ειδικού όσον αφορά τα πλαστικά;;; ;)

Φυσικά και μπορείς να έχεις άποψη:).
Εγώ μόνο διευκρινιστικές ερωτήσεις έκανα , επισημαίνοντας μάλιστα , ότι το κινητό μόνο ζωγραφιστό το έχω δεί.:)

xagios
2 Ιούλ. 2006, 16:24
Συμφωνω απολυτα τα πλαστικα του δεν ειναι οτι καλυτερο το ειδα και εγω ....παραδειγμα το w900 που ειχα ειχε φανταστικη ποιοτητα κατασκευης και ας ηταν και αυτο ολο πλαστικο

ταξιδιωτης22
2 Ιούλ. 2006, 17:05
Thanks...:)
Εμενα καηκε ο δισκος στον δικο μου φορητο και τωρα εχω εναν αλλον για λιγες μερες...(το τι εκανα για να τον βουτηξω για 3 μερουλες..:lol: :happy: :X )
Δεν αντεχω χωρις υπολογιστη παρα μονο οταν ειμαι διακοπες, τοτε δε με νοιαζει καθολου!!!
ασε δισςκος κι εμενα ηταν,χτες τον αλλαξα κι ολα ok.
παντως εγω με την ποιοτητα του k-800 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,δεν εχω κανενα προβλημα.

stevie
2 Ιούλ. 2006, 18:27
Το πορτακι της μπαταριας λιγη πιεση θελει στην μεση ψηλα και το συρεις προς τα κατω και ανοιγει αμεσως,να διαβαζουμε και κανενα manual:X

tasosmaroulitsis
2 Ιούλ. 2006, 18:46
To κάλλυμα πίσω λέτε ότι είναι "φτηνό"...;;;

Viper
2 Ιούλ. 2006, 18:46
Το επιασα στα χερια μου για περιπου μιση ωρα (χθες το πηρε φιλος) και απο ποιοτητα μου φανηκε καλο. Δεν παρατηρησα ουτε τριξιματα ουτε κατι το ενοχλητικο. Οταν περασουν 2-3 μερες θα τον ρωτησω να μου πει την γνωμη του.

Nosferatu
2 Ιούλ. 2006, 18:47
Το πορτακι της μπαταριας λιγη πιεση θελει στην μεση ψηλα και το συρεις προς τα κατω και ανοιγει αμεσως,να διαβαζουμε και κανενα manual:X

Προφανώς δεν είναι τόσο εύκολο για να το αναφέρω σαν πρόβλημα... Και σίγουρα δεν χρειάζομαι το manual για να ανοίξω ένα πορτάκι μπαταρίας. Απλά η ατυχής επιλογή του πλαστικού έχει σαν αποτέλεσμα να γλυστράνε τα χέρια σου και να είναι μάλλον δύσκολο να ανοίξει χωρίς βοήθεια "λοστού".
Αν υπάρχουν και κομμάτια με πιο χαλαρό πίσω καπάκι είναι ένα άλλο θέμα!

Η κάμερα πάντως είναι μπροστά από κάθε άλλο κινητό που έχει κυκλοφορήσει (με εξαίρεση ίσως το Sharp 903). Η οθόνη επίσης εξαιρετική. Ο ήχος λίγο στο φουλ της έντασης κάνει το ηχείο να τρίζει λίγο. Αν είχε και καλύτερης ποιότητας πλαστικά θα ήταν η τέλεια λύση. Δεν κολλάει με κάμερα+οθόνη η ποιότητά τους!

ΥΓ: Κανείς δεν είπε ότι "τρίζουν" τα πλαστικά, για να μην παρεξηγούμαστε. Όσοι μιλάμε αρνητικά αναφερόμαστε στην ποιότητα. Με εξαίρεση πλαστικά και πληκτρολόγιο (ίσως και το στικ του) είναι ένα πολύ όμορφο σύνολο!

Mavericklover
2 Ιούλ. 2006, 20:11
Θέλω να μου πουν αυτοί που έχουν αρνητική αποψη για το κ800 ποιό τηλέφωνο είναι τέλειο. Και όταν λέω τέλειο ενοοώ τέλειο (ούτε τριξίματα, ούτε Bugs, με φοβερή κάμερα και οθόνη κλπ). Ποιό?
Βάζουμε σε μια ζυγαριά λοιπόν τα + και - ενός μοντέλου και τα αναλύουμε αλλα θέλω να αναφέρω οτι δεν μπορώ να δεχθώ συζήτηση με ατομα που δεν έχουν αγοράσει το κινητό και δεν έχουν συμβιώσει μαζί του έστω και 2 μέρες.
Ας είμαστε λιγο ρεαλιστές ώστε να δίνουμε τις σωστές εντυπώσεις σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν κάτι και δεν έχουν αποψη.

ekontax
2 Ιούλ. 2006, 20:22
Θέλω να μου πουν αυτοί που έχουν αρνητική αποψη για το κ800 ποιό τηλέφωνο είναι τέλειο. Και όταν λέω τέλειο ενοοώ τέλειο (ούτε τριξίματα, ούτε Bugs, με φοβερή κάμερα και οθόνη κλπ). Ποιό?
Βάζουμε σε μια ζυγαριά λοιπόν τα + και - ενός μοντέλου και τα αναλύουμε αλλα θέλω να αναφέρω οτι δεν μπορώ να δεχθώ συζήτηση με ατομα που δεν έχουν αγοράσει το κινητό και δεν έχουν συμβιώσει μαζί του έστω και 2 μέρες.
Ας είμαστε λιγο ρεαλιστές ώστε να δίνουμε τις σωστές εντυπώσεις σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν κάτι και δεν έχουν αποψη.
Το έχω στα χέρια μου 4 μέρες τώρα και ασχολήθηκα παρα πολύ, είναι φανταστική η κάμερά του , καλή λειτουργία τηλεφώνου αλλά η οθόνη του στον ήλιο είναι απαράδεκτη.Δεν βλέπω τίποτα. Πιστεύω αν είχε κανένα θέμα πιο φωτεινό πιθανόν να διορθωνότανε.Πάντως το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει είναι αυτό και απορώ πως δεν το θίγει κανείς

alex61
2 Ιούλ. 2006, 20:29
aitoum ευχαριστώ για την βοήθεια. :)

OculatusAbis
2 Ιούλ. 2006, 20:38
Γιατι, εχεις κανενα φιλο που τον λενε σκουληκομυρμηγκοτρυπα; :lol:
:lol: :lol: :lol: Πολύ καλό. Όχι βρε, απλώς αν προσπαθήσεις να γράψεις την επαφή "Παπαδόπουλος Αντώνης" πάει, σου έφαγε το όνομα. Θα γίνει "Τόνυ" :lol: :lol: :lol:

OculatusAbis
2 Ιούλ. 2006, 20:38
'Α και κάτι ακόμα. Υποστηρίζει ηχητικά προφίλ, ή είναι το ίδιο με το Κ750;

rostropol
2 Ιούλ. 2006, 20:44
Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας,για κινητό μιλάμε,δεν είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας:) .'Οσοι λοιπόν δεν το έχουν λογικά δεν μπορούν να εκφέρουν γνώμη εμπειρικά προφανώς,αλλά μπορούν να κρίνουν το κινητό ως απεικόνιση κατά τα δικά τους υποκειμενικά κριτήρια.Εγώ πλεόν το έχω από την Τετάρτη και μπορώ να πω ότι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να είναι το Κ750 και επαυξάνω:) σε ότι αφορά τις προβλητές και πολυαναμενόμενες λειτουργίες του(κάμερα κλπ.).Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή,όσο για το κάλυμμα της μπαταρίας,λίγη πίεση θέλει στο περιγραφόμενο σημείο περισσότερη και voila,οθόνη πιο φωτεινή,πιο ευκρινής (από ΝΟΚΙΑ 6131/6280 κλπ.) και αποδίδουσα πιστότερα την χρωματική παλέττα των απεικονιζόμεων εικόνων/θεμάτων.
Java μαγική ταχύτατη ανάπτυξη και απόδοση των 3D games κλπ.(έτη φωτός μπροστά η SE:) ).
Και άλλα τόσα υπερθετικά λοιπόν για το Κ800,αν αναρωτιέστε για περιθώρια βελτίωσης,ναι σίγουρα και θα γίνουν (πχ. στο βίντεο ή.....)σύντομα,σκεφτείτε μόνο το εξής: τι σχέση έχει ένα από τα αρχικά Κ750(R1AA008) όταν πρωτοβγήκε με ένα που φοράει την τρέχουσα έκδοση λογισμικού ? σχεδόν καμμία-σαφέστατα όλα είναι πολύ βελτιωμένα και το καλύτερο-το κάνεις μόνος σου με τα Updates είτε μέσω του USB ή πλέον μέσα από την ίδια την συσκευή-μιλάμε για Δίαστημα πλέον(SPACE):) Το μόνο ζητήμα που πρέπει να ζυγίσει ο υποψήφιος αγοραστής είναι η τιμή του,τίποτε άλλο;)

Mavericklover
2 Ιούλ. 2006, 20:46
Το έχω στα χέρια μου 4 μέρες τώρα και ασχολήθηκα παρα πολύ, είναι φανταστική η κάμερά του , καλή λειτουργία τηλεφώνου αλλά η οθόνη του στον ήλιο είναι απαράδεκτη.Δεν βλέπω τίποτα. Πιστεύω αν είχε κανένα θέμα πιο φωτεινό πιθανόν να διορθωνότανε.Πάντως το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει είναι αυτό και απορώ πως δεν το θίγει κανείς

Συμφωνώ για τη φωτεινότητα στον ηλιο.
Κάποιο θέμα πρέπει να βγεί πιο φωτιενό (και όμορφο) για να καλύψουμε το προβλημα.

rostropol
2 Ιούλ. 2006, 20:50
θές θέμα πιο φωτεινό για να βλέπεις κάτω από τον ήλιο ???? Πάρτο;) http://rapidshare.de/files/24751296/Fadeblue.thm.html

Mavericklover
2 Ιούλ. 2006, 20:54
θές θέμα πιο φωτεινό για να βλέπεις κάτω από τον ήλιο ???? Πάρτο;) http://rapidshare.de/files/24751296/Fadeblue.thm.html

Thanks.

sv2bzq
2 Ιούλ. 2006, 21:34
Geia sas kai apo emena.
To SaBBato to pira kai ego.Poli kalo(an kai to proto SE kinito).
Exo mia aporia...Brika paixnidia alla trexoun mono stin misi othoni jerei kanenas
kanena kolpo na treksoyn kanonika H poy tha Bro paixnidia gia to K800i kanonika..
Eyxaristo ek ton proteron.

gjimmys
2 Ιούλ. 2006, 21:50
Geia sas kai apo emena.
To SaBBato to pira kai ego.Poli kalo(an kai to proto SE kinito).
Exo mia aporia...Brika paixnidia alla trexoun mono stin misi othoni jerei kanenas
kanena kolpo na treksoyn kanonika H poy tha Bro paixnidia gia to K800i kanonika..
Eyxaristo ek ton proteron.
Αν δεν σου ανοιγει κανε μια εγγραφη

http://www.iphone-forum.org/sonyericsson/t-games-for-se-k800i-112844.html

tsiris
2 Ιούλ. 2006, 23:08
:lol: :lol: :lol: Πολύ καλό. Όχι βρε, απλώς αν προσπαθήσεις να γράψεις την επαφή "Παπαδόπουλος Αντώνης" πάει, σου έφαγε το όνομα. Θα γίνει "Τόνυ" :lol: :lol: :lol:
Τι εννοείς;
Τι περιορισμό έχει στο μήκος του ονόματος των επαφών; Δε με πειράζει αν δεν το δείχνει ολόκληρο το όνομα, απλά να μπορεί να το αποθηκεύσει, καθώς συγχρονίζω παλμ και κινητά με τον μακ μου που έχω οργανωμένο το βιβλίο διευθύνσεών μου.

geofil
2 Ιούλ. 2006, 23:18
Για το πως εμφανίζονται στην οθόνη μιλάνε και όχι το πως αποθηκεύονται.

OculatusAbis
2 Ιούλ. 2006, 23:28
Για το πως εμφανίζονται στην οθόνη μιλάνε και όχι το πως αποθηκεύονται.
Ακριβώς. Στην οθόνη του 6280 χωράνε για κάθε επαφή (λίστα) 23-25 χαρακτήρες, ενώ στο Κ800 περιορίζονται στους 18. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τον simulator του Κ800 που έχει στο site της SE.

NiCkOs_gr
3 Ιούλ. 2006, 03:03
Γιατί?τι θα έπρεπε να κάνει?:blink:
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί η συσκευή δεν έχεις παρά να πατήσεις το on.

Κατα τη γνώμη μου είναι λίγο χάσιμο χρόνου να χτυπά το ξυπνητήρι, να το απενεργοποιείς...να κλείνει το κινητό, να περιμένεις 3-4" και να το ανοίγεις ξανά.

Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια...

είδα τον emulator και μπορώ να πω ότι μου άρεσε...θα το δω και απο κοντά και θα αποφασίσω..αλλα έλεγα να περιμένω και το Ν73 που θα κυμένεται (σωστά το έγραψα:worry: ?)στην ίδια τιμή

sv2bzq
3 Ιούλ. 2006, 08:32
Αν δεν σου ανοιγει κανε μια εγγραφη

http://www.iphone-forum.org/sonyericsson/t-games-for-se-k800i-112844.html

Se eyxaristo poly...:D

rostropol
3 Ιούλ. 2006, 09:56
............κυμένεται (σωστά το έγραψα:worry: ?)στην ίδια τιμή
...κυμαίνεται....:) ;)

gattis
3 Ιούλ. 2006, 10:09
paides memory stick micro pou parhgeila apo to plaisio den eixan sto 1GB kserei kaneis an tha kykloforisoun syntoma akomh kai megalyteres? as poume 2GB den tha me xalousan..

egw sto plaisio pou eida sto site einai dia8esimh h Memory Stick Micro mexri 1GB...kapoios pou na 3erei kapoio allo katasthma???

sv2bzq
3 Ιούλ. 2006, 10:13
egw sto plaisio pou eida sto site einai dia8esimh h Memory Stick Micro mexri 1GB...kapoios pou na 3erei kapoio allo katasthma???

Ego agorasa apo to plaisio sto kentro tis Thessalonikis mia 1GB Memory Stick Micro sta 70 Euro..to SaBato.:D

orangeyes
3 Ιούλ. 2006, 12:11
Η τιμη του μεχρι τα Χριστουγεννα λογιακα θα μειωθει αλλα οσοι το αξιολογισαν ποσα περιπου ειναι η τιμη που πραγματκα του αξιζει??

d2000217
3 Ιούλ. 2006, 12:12
Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας,για κινητό μιλάμε,δεν είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας:) .'Οσοι λοιπόν δεν το έχουν λογικά δεν μπορούν να εκφέρουν γνώμη εμπειρικά προφανώς,αλλά μπορούν να κρίνουν το κινητό ως απεικόνιση κατά τα δικά τους υποκειμενικά κριτήρια.Εγώ πλεόν το έχω από την Τετάρτη και μπορώ να πω ότι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να είναι το Κ750 και επαυξάνω:) σε ότι αφορά τις προβλητές και πολυαναμενόμενες λειτουργίες του(κάμερα κλπ.).Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή,όσο για το κάλυμμα της μπαταρίας,λίγη πίεση θέλει στο περιγραφόμενο σημείο περισσότερη και voila,οθόνη πιο φωτεινή,πιο ευκρινής (από ΝΟΚΙΑ 6131/6280 κλπ.) και αποδίδουσα πιστότερα την χρωματική παλέττα των απεικονιζόμεων εικόνων/θεμάτων.
Java μαγική ταχύτατη ανάπτυξη και απόδοση των 3D games κλπ.(έτη φωτός μπροστά η SE:) ).
Και άλλα τόσα υπερθετικά λοιπόν για το Κ800,αν αναρωτιέστε για περιθώρια βελτίωσης,ναι σίγουρα και θα γίνουν (πχ. στο βίντεο ή.....)σύντομα,σκεφτείτε μόνο το εξής: τι σχέση έχει ένα από τα αρχικά Κ750(R1AA008) όταν πρωτοβγήκε με ένα που φοράει την τρέχουσα έκδοση λογισμικού ? σχεδόν καμμία-σαφέστατα όλα είναι πολύ βελτιωμένα και το καλύτερο-το κάνεις μόνος σου με τα Updates είτε μέσω του USB ή πλέον μέσα από την ίδια την συσκευή-μιλάμε για Δίαστημα πλέον(SPACE):) Το μόνο ζητήμα που πρέπει να ζυγίσει ο υποψήφιος αγοραστής είναι η τιμή του,τίποτε άλλο;)
Βαλε ενα παιχνιδι στο 6280 ή το νεοφερμενο 6233 και στο Κ800 και πες μας αν ειδες καμια διαφορα!!!!
Εμεις,εγω και οι φιλοι μου, δεν ειδαμε τπτ διαφορετικο!!!Που ειδες τα ετη φωτος μπροστα!???
Επισης το 6131 εχει μακραν την καλυτερη οθονη απο ολα!!!

Αν καποιος διαθετει 500€ (+ καρτα μνημης) να παει για το Κ800 ή να παρει αλλη συσκευη τελικα... τι λετε????
(μπορει καποιος να μου πει και μενα, εκτος hardware, τι παραπανω βρηκε στο Κ800 απο ενα Κ750 ή W810???)
Στα θεματα αλλαζουν τα εικονιδια στο μενου???
Ευχαριστω...

xfader
3 Ιούλ. 2006, 13:12
Να επισημάνω ότι η τελευταία έκδοση του MyPhoneExplorer 1.4.5 συνεργάζεται άψογα και ταχύτατα με το K800i. Το δοκίμασα μέσω της USB σύνδεσης.
Επισυνάπτω και δύο σχετικά screenshots:

Devil_7
3 Ιούλ. 2006, 14:17
Paidia help. Prospathw na anoiksw to portaki tou memory stick alla fovamai min to spasw. Pws anoigei?

sverver
3 Ιούλ. 2006, 14:18
Για όσους ενοχλούνται από τη φόρτιση του κινητού όταν αυτό συνδέεται με το pc, στο κρυφό μενού υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της φόρτισης με usb:

για το κρυφό μενού:
>*<<*<*

(όπου < και > joystick αριστερα και δεξια)

πάτε στο υπομενού "ρυθμίσεις υπηρεσίας"

sverver
3 Ιούλ. 2006, 14:20
Paidia help. Prospathw na anoiksw to portaki tou memory stick alla fovamai min to spasw. Pws anoigei?

δοκίμασε με ένα μαλακό πλαστικό (πχ καπάκι απο στυλό bic). βάλτο μέσα στην εγκοπή και σήκωσε απαλά προς τα πάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ζημιά, μια και η στήριξη του καπακιού βρίσκεται από την άλλη μεριά (όχι αυτη της εγκοπής).

Το (απαράδεκτο) manual της συσκευής δεν έπρεπε να γράφει πως ανοίγει το καπάκι?

Devil_7
3 Ιούλ. 2006, 14:30
Ευχαριστώ.Τελικά ήταν πολύ εύκολο.

Devil_7
3 Ιούλ. 2006, 14:40
Επειδή δεν προλαβένω να διαβάσω όλα τα μηνύματα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξουμε το μενού από Vodafone live στο κανονικό μόνοι μας και αν ναι πως?

mavrios
3 Ιούλ. 2006, 15:22

Έχει και ο γερμανός και τα sony centre !!!

mavrios
3 Ιούλ. 2006, 15:25
Άν δούλευε σωστά ο συνδιασμός cosmote-3g-gprs θα χαιρόμουν ιδιαίτερα :lol:
Σ' εμένα πάντως δεν δουλεύει σωστά :wacko:
Το gprs σπάνια συνδέεται σωστά εκτός και απενεργοποιήσω το 3g :worry:
Η μπαταρία για πρώτη φόρτιση κράτησε 4 ολόκληρες μέρες ...

Viper
3 Ιούλ. 2006, 15:45
Η μπαταρία για πρώτη φόρτιση κράτησε 4 ολόκληρες μέρες ...

Μπορεις να πεις την χρηση που του εκανες? Αν ειναι τοσο καλη η μπαταρια ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.

sosimple2
3 Ιούλ. 2006, 16:04
Ολα ,καλα ,αλλα οπως ειπαν και πολοι αλλοι , το video του ειναι επιηκως απαραδεκτο για την εποχη μας. Ακομα και φτιινιαρικα κινητα, εχουν μεγαλυτερη αναλυση video.. Αυτο εχει ακριβως την ιδια με το Κ700. Τεχνολογικα υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι δυνατον να ανεβει η αναλυση του video μεσω software στο μελλον? Ειναι αυτο εφικτο? Μηπως ξερει κανεισ τι επεξεργαστη εχει μεσα το κινητο? στα ποσα Mhz , και ποσο ηταν αντιστοιχα στα Κ700 , Κ750, ωστε να δουμε αν προκειται για πραγματικα καινουριο κινητο ή για Κ700 με 3 MP camera....

rostropol
3 Ιούλ. 2006, 16:11
......Βαλε ενα παιχνιδι στο 6280 ή το νεοφερμενο 6233 και στο Κ800 και πες μας αν ειδες καμια διαφορα!!!!

Η διαφορά είναι καθαρά στα 3D παιχνίδια με σαφέστατα καλύτερη και απόλυτη υποστήριξη στο Κ800 χωρίς προβλήματα(πχ.απενεργοποίηση ήχων για να πάιξει το παιχνίδι-ενδεικτικά αναφέρω δύο,1)3D Ducati Extreme,2)Midnight Pool).
Πίστεψε με τα έχω ψάξει πάρα πολύ σε σχέση με τα Series40 3rd edition αφού είχα το 6270 και 6280 και δημιουργησα σχετικό θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90922 ,ήξερα δε ότι τα SE γενικότερα είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά στον συγκεκριμμένο τομέα;) και επιμένω σε αυτό.Οσο για την οθόνη οι απόψεις διίστανται,σίγουρα οι οθόνες των 6270/6280/6131 είναι πολύ καλές,καταπληκτικές,άλλο τόσο είναι όμως και η οθόνη του Κ800 πάρα πολύ καλή,οπωσδήποτε καλύτερη του W900:)

EliMiNaToR
3 Ιούλ. 2006, 16:28
pantos o epexergastis tou k800 tha einai poio grigoros apo ta proigoumena 2 k700/750 giati einai kai 3g !

zxr
3 Ιούλ. 2006, 16:37
Με τις επαφές τι γίνεται; Όσα ονόματα έχουν αρχικό γράμμα σε Ελληνικό, που καταχωρούνται; Στο τέλος της λίστας; Δηλαδή καταχωρούνται πρώτα τα ξένα (A-B-C-D...) και μετά τα Ελληνικά;

Λογικά ναι. Γιατί δεν γράφεις όλα τα ονόματα του τηλεφωνικού σου καταλόγου στα Ελληνικά και να κάνεις εύρεση βάση του Ελληνικού αλφαβήτου (εκτός κι αν έχεις πολλές επαφές με ξένα ονόματα οπότε αλλάζειτο πράμα)

Η ποιότητα απαιτεί τη χρήση μετάλλου, και συγκεκριμένα ελαφρών μετάλλων, όπως μαγνήσιο, τιτάνιο, κοβάλτιο, αλουμίνιο κ.α. που αν και δεν αυξάνουν υπερβολικά το βάρος του κινητού, μειώνουν εν' αντιθέσει απίστευτα πολύ το βάρος της τσέπης του ευτυχούς αγοραστή...

Αυξάνουν όμως λίγο παραπάνω το κόστος του κινητού οπότε...

OculatusAbis
3 Ιούλ. 2006, 17:42
Λογικά ναι. Γιατί δεν γράφεις όλα τα ονόματα του τηλεφωνικού σου καταλόγου στα Ελληνικά και να κάνεις εύρεση βάση του Ελληνικού αλφαβήτου (εκτός κι αν έχεις πολλές επαφές με ξένα ονόματα οπότε αλλάζειτο πράμα)
Απλά όταν κάνω καταχώρηση, θέλω να χρησιμοποιώ ελληνικούς χαρακτήρες. Όμως το τελικό "ς" μου δημιουργεί πρόβλημα. Πρέπει να το αλλάξω μέσω Outlook :mad: Στην επιλογή της γλώσσας γραφής πρέπει κάθε φορά να αλλάζω από Ελληνικά σε Αγγλικά κλπ. Επίσης αν υπάρχει επαφή από το γράμμα πχ "Α", σε άλλο σημείο της λίστας καταχωρείται το Ελληνικό Α και σε άλλο το Αγγλικό. Δεν ξέρω ρε παιδιά πάντως αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχει λύσει ακόμα η SE. Ας δούνε λίγο την υλοποίηση στα Nokia. Είναι από πρακτικής άποψης μεγάλο πρόβλημα.

THEjB
3 Ιούλ. 2006, 18:01
Απλά όταν κάνω καταχώρηση, θέλω να χρησιμοποιώ ελληνικούς χαρακτήρες. Όμως το τελικό "ς" μου δημιουργεί πρόβλημα. Πρέπει να το αλλάξω μέσω Outlook :mad: Στην επιλογή της γλώσσας γραφής πρέπει κάθε φορά να αλλάζω από Ελληνικά σε Αγγλικά κλπ. Επίσης αν υπάρχει επαφή από το γράμμα πχ "Α", σε άλλο σημείο της λίστας καταχωρείται το Ελληνικό Α και σε άλλο το Αγγλικό. Δεν ξέρω ρε παιδιά πάντως αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχει λύσει ακόμα η SE. Ας δούνε λίγο την υλοποίηση στα Nokia. Είναι από πρακτικής άποψης μεγάλο πρόβλημα.

Σιγά το πρόβλημα.:rolleyes:
Καταρχήν , το τελικό 'ς" υπάρχει σίγουρα στο t9(νομίζω ότι υπάρχει και σαν σύμβολο στην λίστα συμβόλων)
Και γιατί πρέπει να αλλάζεις συνέχεια από ελληνικά σε αγγλικά?Αυτό δεν το κατάλαβα.:O Στα sms εννοείς?
(Γιατί μπορείς να έχεις σαν γλώσσα αναζήτησης στον τηλ.κατάλογο τα αγγλικά πχ και σαν γλώσσα γραφής τα ελληνικά)

mavrios
3 Ιούλ. 2006, 18:10
Μπορεις να πεις την χρηση που του εκανες? Αν ειναι τοσο καλη η μπαταρια ειναι μεγαλο πλεονεκτημα.

40 λεπτά κλήσεων...
32 σταλμένα sms...
49 εισερχόμενα sms...
2 σταλμένα mms...
20 λεπτά video...
15 φωτογραφίες...
μεταφορά με bluetooth όλων των επαφών, ήχων κλήσης, φωτογραφιών κλπ... από το W900i...
το bluetooth είναι συνεχώς ανοικτό...
και φυσικά αρκετό παιχνίδι από γνωστούς και φίλους όπως γίνεται πάντα με τις καινούργιες συσκευές :p :lol:
ρύθμιση ξυπνητηριών, ήχων κλήσης, mms, wap κ.α.

mavrios
3 Ιούλ. 2006, 18:16
Σε όσους δυσανασχετούν που δεν υπάρχει το τελικό "ς" σίγμα στο 7 δεν μπορώ να καταλάβω τί το χρειάζεστε!!! :worry:
Υπάρχει στα σύμβολα ούτως ή άλλως ...
Στα μηνύματα, είτε μικρά είτε κεφαλαία, ο παραλήπτης τα παίρνει όλα κεφαλαία...
Στις επαφές όταν γράφεις με Τ9 δεν υπάρχει πρόβλημα και αν δεν γράφεις με Τ9 το βάζεις με εισαγωγή συμβόλου... Πόσες επαφές γράφονται την μέρα άραγε;
Τόσο καιρό χρησιμοποιώ SonyEricsson κινητά (βλέπε υπογραφή από πότε :p ) ποτέ δεν με προβλημάτισε το συγκεκριμένο γράμμα :blink:

Viper
3 Ιούλ. 2006, 18:21
40 λεπτά κλήσεων...
32 σταλμένα sms...
49 εισερχόμενα sms...
2 σταλμένα mms...
20 λεπτά video...
15 φωτογραφίες...
μεταφορά με bluetooth όλων των επαφών, ήχων κλήσης, φωτογραφιών κλπ... από το W900i...
το bluetooth είναι συνεχώς ανοικτό...
και φυσικά αρκετό παιχνίδι από γνωστούς και φίλους όπως γίνεται πάντα με τις καινούργιες συσκευές :p :lol:
ρύθμιση ξυπνητηριών, ήχων κλήσης, mms, wap κ.α.

Και με ΟΛΑ αυτα, κρατησε 4 μερες? Μηπως κανεις καποιο λαθος?:p

THEjB
3 Ιούλ. 2006, 18:29

Από ότι κατάλαβα το 3g θα ήταν off.
Αλλά και πάλι ,4 μέρες είναι πάρα πολύ!!
Ο φωτισμός της οθόνης που βρισκόταν?

d2000217
3 Ιούλ. 2006, 18:36
Η διαφορά είναι καθαρά στα 3D παιχνίδια με σαφέστατα καλύτερη και απόλυτη υποστήριξη στο Κ800 χωρίς προβλήματα(πχ.απενεργοποίηση ήχων για να πάιξει το παιχνίδι-ενδεικτικά αναφέρω δύο,1)3D Ducati Extreme,2)Midnight Pool).
Πίστεψε με τα έχω ψάξει πάρα πολύ σε σχέση με τα Series40 3rd edition αφού είχα το 6270 και 6280 και δημιουργησα σχετικό θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90922 ,ήξερα δε ότι τα SE γενικότερα είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστά στον συγκεκριμμένο τομέα;) και επιμένω σε αυτό.Οσο για την οθόνη οι απόψεις διίστανται,σίγουρα οι οθόνες των 6270/6280/6131 είναι πολύ καλές,καταπληκτικές,άλλο τόσο είναι όμως και η οθόνη του Κ800 πάρα πολύ καλή,οπωσδήποτε καλύτερη του W900:)
Επειδη εχουμε παιξει με τους φιλους μου δεν υπαρχει καμια διαφορα!!!
Στα ΝΟΚΙΑ πριν μπεις στο παιχνιδι κανεις τα εξης...
Options->Applications Settings->...
1.Sounds (on-off)
2.Vibration (on-off)
3.Application Lights (on-off)
κατι που στα ΣΕ δεν γινεται νομιζω!!!
Asphalt 3D,DoomRPG,Sims2,2Fast2FuriousTokyo3D παιζουν το ιδιο καλα αφου τα εχουμε δοκιμασει... δε νομιζω αυτα που λες να εχουν καμια διαφορα!!!
Δεν ειναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστα απλως κανουν οτι κανει καθε κινητο που εχει JAVA!!!;) :)

nervous
3 Ιούλ. 2006, 19:04
Οσο για την οθόνη οι απόψεις διίστανται,σίγουρα οι οθόνες των 6270/6280/6131 είναι πολύ καλές,καταπληκτικές,άλλο τόσο είναι όμως και η οθόνη του Κ800 πάρα πολύ καλή,οπωσδήποτε καλύτερη του W900:)

Μια και το έφερε η κουβέντα ,2 φώτος που βρήκα:
Screen K800i vs W900i
http://img356.imageshack.us/img356/9151/screenkw640x4802xz3yh.th.jpg (http://img356.imageshack.us/my.php?image=screenkw640x4802xz3yh.jpg) http://img356.imageshack.us/img356/2273/themekw640x4800oq2ck.th.jpg (http://img356.imageshack.us/my.php?image=themekw640x4800oq2ck.jpg)

THEjB
3 Ιούλ. 2006, 19:31
Μια και το έφερε η κουβέντα ,2 φώτος που βρήκα:
Screen K800i vs W900i
http://img356.imageshack.us/img356/9151/screenkw640x4802xz3yh.th.jpg (http://img356.imageshack.us/my.php?image=screenkw640x4802xz3yh.jpg) http://img356.imageshack.us/img356/2273/themekw640x4800oq2ck.th.jpg (http://img356.imageshack.us/my.php?image=themekw640x4800oq2ck.jpg)

:wacko:
Μπερδεύτηκα τώρα.
Στην πρώτη εικόνα φαίνεται καλύτερη η οθόνη του k800(αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος)
Στην δεύτερη εικόνα ,με τη μέλισσα , μου φαίνεται καλύτερο το w900.
Μάλλον θα έπρεπε να δούμε την εικόνα και στην οθόνη ενός pc σαν μέτρο σύγκρισης:O

Viper
3 Ιούλ. 2006, 19:33
:wacko:
Μπερδεύτηκα τώρα.
Στην πρώτη εικόνα φαίνεται καλύτερη η οθόνη του k800(αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος)
Στην δεύτερη εικόνα ,με τη μέλισσα , μου φαίνεται καλύτερο το w900.
Μάλλον θα έπρεπε να δούμε την εικόνα και στην οθόνη ενός pc σαν μέτρο σύγκρισης:O

Εμενα μου φαινονται αναποδα:p Στην πρωτη εικονα το W900 και στην δευτερη το Κ800.

tsiris
3 Ιούλ. 2006, 19:40
Έχω να πω ότι η γραμματοσειρά του K8 είναι σαφώς πιο κομψή από του W9!

Τα καταστήματα της ΤΙΜ το έχουν φέρει; Άκουσα ότι το έχουν 430+ κάτι, δε θυμάμαι πόσο ακριβώς. Οι συσκευές τους ξέρουμε αν είναι unbranded?

THEjB
3 Ιούλ. 2006, 19:43
Εμενα μου φαινονται αναποδα:p Στην πρωτη εικονα το W900 και στην δευτερη το Κ800.

Για τη δεύτερη έχω να πώ ότι είναι φυσιολογικότερο η μέλισσα να είναι προς το κίτρινο (όπως δείχνει το w900)παρά προς το πρασινοκίτρινο(όπως δείχνει το k800):O
Anyway , εσένα nervous ποιά η άποψή σου?:confused:

Viper
3 Ιούλ. 2006, 19:47
Παντως και στις δυο εικονες, στο Κ800 φαινονται πιο φωτεινες απο το W900.

THEjB
3 Ιούλ. 2006, 19:51
Παντως και στις δυο εικονες, στο Κ800 φαινονται πιο φωτεινες απο το W900.

??

Μόνο στην πρώτη συμβαίνει αυτό που λες.
Και για να είμαι ειλικρινής , τώρα που τα ξαναείδα , στην πρώτη το w900 φαίνεται πολύ καλύτερο.Έχει πολύ πιο βαθύ χρώμα.
Αυτός είναι και ο λόγος που η οθόνη του k800 φαίνεται πιο φωτεινή.

nervous
3 Ιούλ. 2006, 19:52
Anyway , εσένα nervous ποιά η άποψή σου?:confused:

Η γνώμη μου ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα εάν δεν
δούμε απο κοντά τις συσκευές στο ίδιο φωτισμό και στις ίδιες συνθήκες κλπ,
ειδικά και όταν η διαφορά είναι ελάχιστη . Και πάλι όμως θα έχουμε διαφωνίες .:p

Τις φώτος τις παρέθεσα για να τονώσω την συζήτηση :kitty:

Nosferatu
3 Ιούλ. 2006, 19:53
Η δυνατότητα αναβάθμισης της συσκευής μέσω ενός απλού μενού και χρήση της 3G ή GPRS σύνδεσης είναι κάτι πρωτοποριακό που πρέπει να τονίσουμε (μην με κατηγορείτε ότι μόνο κατακρίνω τα (φτηνά) πλαστικά) !!! Σκεφτείτε πόσοι θα κάνουν εύκολα και γρήγορα τη δουλειά τους, ειδικά αν δεν έχουν υπολογιστή και γρήγορη σύνδεση!
Η αυτονομία του με αρκετή χρήση και ομιλία,φτάνει τις 3 μέρες. Πολύ καλή...

Viper
3 Ιούλ. 2006, 19:57
Η αυτονομία του με αρκετή χρήση και ομιλία,φτάνει τις 3 μέρες. Πολύ καλή...

Δευτερος που το λεει!! Αρα εχει καλη αυτονομια και αν στρωσει και η μπαταρια του ακομα καλυτερα.

OculatusAbis
3 Ιούλ. 2006, 20:03
Σιγά το πρόβλημα.:rolleyes:
Καταρχήν , το τελικό 'ς" υπάρχει σίγουρα στο t9(νομίζω ότι υπάρχει και σαν σύμβολο στην λίστα συμβόλων)
Και γιατί πρέπει να αλλάζεις συνέχεια από ελληνικά σε αγγλικά?Αυτό δεν το κατάλαβα.:O Στα sms εννοείς?
(Γιατί μπορείς να έχεις σαν γλώσσα αναζήτησης στον τηλ.κατάλογο τα αγγλικά πχ και σαν γλώσσα γραφής τα ελληνικά)
Στην επιλογή γλώσσας, πόσα πχ "Α" είναι διαθέσιμα; Ένα για τα Ελληνικά κι ένα για τα Αγγλικά; Νομίζω πως όχι. Έτσι όταν κάνω αναζήτηση στη λίστα επαφών, μου εμφανίζει μόνον τις επαφές που έχουν το προεπιλεγμένο "Α" πχ το Ελληνικό, ενώ τις επαφές με Αγγλικό "Α" πρέπει να τις αναζητήσεις σε άλλο σημείο της λίστας. Το ίδιο συμβαίνει και με όσες επαφές αρχίζουν με κοινά στις δύο γλώσσες γράμματα όπως Τ, Κ, Ν, Ρ, Ο κλπ.

Ξαναλέω πως η Nokia έχει πολύ καλύτερη υλοποίηση στο συγκεκριμένο θέμα.

kotetsi
3 Ιούλ. 2006, 20:36
Σήμερα περιεργάστηκα κι εγώ το πολυσυζητημένο κινητό στο Πλαίσιο του Mall, το οποίο κάθε άλλο παρά μεγάλο μου φάνηκε. ΟΚ, είναι λίγο μεγαλύτερο από το Κ750 αλλά όχι και από το Siemens S65, τουλάχιστον σε ύψος. Επίσης, το πορτάκι για την κάμερα είναι πολύ βολικό που ανοίγει στο πλάι γιατί έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει την ώρα που το βάζει/βγάζει κανείς στην/από την τσέπη του (το έχω πάθει στο Κ750).

Τα πλαστικά του μου φάνηκαν ΟΚ, το ίδιο και το πληκτρολόγιό του, με το οποίο συντάσσω πιο γρήγορα ένα sms (πάντα με μέθοδο multitap και πάντα greeklish) από ό,τι στα Κ700 και Κ750 που χρησιμοποιώ τώρα. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι η καθυστερημένη εμφάνιση των γραμμάτων στην οθόνη την ώρα της σύνταξης του μηνύματος, κάτι που μου θύμισε έντονα το παλιό καλό Nokia 6100 που πολλές φορές από την ταχύτητα πληκτρολόγησης εμφάνιζε δύο-δύο τους χαρακτήρες στην οθόνη. Επίσης, δεν μπορώ να πω τελικά αν μου άρεσε η καινούρια γραμματοσειρά. Δεν τη βρίσκω άσχημη αλλά ίσως μου φάνηκε «κάπως» έχοντας συνηθίσει την παλιά.

Όσον αφορά την κάμερα, πραγματικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερη τελικά σε ποιότητα από αυτήν του Κ750, πάντως η λειτουργία BestPic με εξέπληξε ευχάριστα. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, στο review της συσκευής αναφέρεται ότι δεν μπορείς να στείλεις άμεσα τη φωτογραφία που τράβηξες με IrDA ή BT (QuickShare), σε αντίθεση με τα παλιότερα μοντέλα που αυτό γινόταν. Μα αυτό δε γίνεται ούτε στο Κ750 ούτε στο Κ700. Πάντα έπρεπε να βρεις τη φωτογραφία στο φάκελο που είναι αποθηκευμένη και να τη στείλεις.

Κάτι που παρατήρησα στο stand που βρισκόταν το Κ800 είναι ότι ο φορτιστής που συνδεόταν ήταν από τους καινούριους που έχει και εξτρά υποδοχή για την ταυτόχρονη τοποθέτηση άλλων αξεσουάρ. Αυτόν έχει μέσα η συσκευασία;

Overall, θα το χαρακτήριζα μια εξαιρετική επιλογή, η οποία «χαντακώνεται» από την απουσία εξτρά κάρτας μνήμης στο βασικό πακέτο. Τα 450 ευρώ δεν είναι και λίγα βέβαια για την απόκτησή του αλλά ο χρήστης πιστεύω ότι θα αποζημιωθεί και με το παραπάνω.

rostropol
3 Ιούλ. 2006, 21:27
1)Το μόνο που με προβλημάτισε είναι η καθυστερημένη εμφάνιση των γραμμάτων στην οθόνη την ώρα της σύνταξης του μηνύματος....
2)Όσον αφορά την κάμερα, πραγματικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερη τελικά σε ποιότητα από αυτήν του Κ750, πάντως η λειτουργία BestPic με εξέπληξε ευχάριστα.
3)Αυτόν έχει μέσα η συσκευασία;

1)Μήπως επειδή ήταν εκθεσιακό το είχαν γεμίσει ή δε ξέρω τι,πάντως καμμία τέτοια καθυστέρηση δεν παρατηρώ στο δικό μου
2)Δύο εώς τρία κλικ καλύτερη η κάμερα από το Κ750 που είχα πρόσφατα επίσης καινούργιο με R1BC περασμένη.
3)Ναι αυτόν έχει η συσκευασία.

Nosferatu
3 Ιούλ. 2006, 21:28
Ήθελα να το γράψω νωρίτερα αλλά το ξέχασα! Μετά τον απαράδεκτο φορτιστή του Κ750, η χρήση του οποίου σε εμπόδιζε να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα το handsfree, ο νέος του Κ800 έχει υποδοχή στο πίσω του μέρος όπου μπορείς να συνδέσεις το handsfree.
Επίσης ο φορτιστής γράφει πάνω "standard charger". Αυτό, σε συνδυασμό με το χρόνο φόρτισης που φτάνει τις 2,5 ώρες, με κάνει να πιστεύω ότι είναι απλός φορτιστής όπως τον παλιό καλό καιρό (άρα δεν θα εξαντλεί την μπαταρία γρηγορότερα) και όχι ταχυφορτιστής. Θέλω τη γνώμη όσων το έχουν στα χέρια τους σχετικά με αυτό το θέμα...

dtzeranis
3 Ιούλ. 2006, 21:33
Ρε παιδία απο εσάς που το αγοράσατε κιόλας...
Απο συνδεσιμότητα με PC πώς πάει??

mavrios
3 Ιούλ. 2006, 21:38
Από ότι κατάλαβα το 3g θα ήταν off.
Αλλά και πάλι ,4 μέρες είναι πάρα πολύ!!
Ο φωτισμός της οθόνης που βρισκόταν?

To 3g ήταν on παρότι ήταν δεν μπορούσε να συνδεθεί σωστά :worry:

Ο φωτισμός της οθόνης ήταν στο 80% όπως και του w900i που έχω, το οποίο πάνω από 2 μέρες δεν κράτησε ποτέ :p

Επίσης το w900i για όσους τα συγκρίνουν, δεν έχει τόσο καθαρή οθόνη και το δικό μου έχει απελπιστικά αργό μενού! :wacko:

mavrios
3 Ιούλ. 2006, 21:40

Κανένα απολύτως λάθος :up:

ross2280
3 Ιούλ. 2006, 21:42
Σημερα το πηρα και εγω απο ενα καταστημα Γερμανος... Πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλο.. χωρις τζογους κ.λ.π. οπως στο Ν80 που ειχα δει... Στιβαρο και με καλα πληκτρα που συνηθιζονται ευκολα... Τα μενου πολυ ευχρηστα, και με αρκετες επιλογες για ενα "απλο" (μη smartphone) κινητο. Η λειτουργεια των RSS feeds για παραδειγμα ειναι παρα πολυ καλη! Οπως και ο browser που εχει μεσα το κινητο με το smart fit για τις σελιδες..
Για μενα ειναι μια πολυ καλη επιλογη για κινητο.. Η μπαταρια μου φαινεται οτι ειναι σαφως καλυτερη του k700 που ειχα παλαιοτερα, και ειδικα αν βαλει καποιος και την φωτεινοτητα στο 50% οπου και παλι ειναι τα παντα αρκετα bright!...
Γενικα το συνιστω ανεπιφυλακτα...

mavrios
3 Ιούλ. 2006, 21:42
Η δυνατότητα αναβάθμισης της συσκευής μέσω ενός απλού μενού και χρήση της 3G ή GPRS σύνδεσης είναι κάτι πρωτοποριακό που πρέπει να τονίσουμε (μην με κατηγορείτε ότι μόνο κατακρίνω τα (φτηνά) πλαστικά) !!! Σκεφτείτε πόσοι θα κάνουν εύκολα και γρήγορα τη δουλειά τους, ειδικά αν δεν έχουν υπολογιστή και γρήγορη σύνδεση!

Πάντως το W900i που είχε ακριβώς την ίδια δυνατότητα, δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει την αναβάθμιση :blink:

Nosferatu
3 Ιούλ. 2006, 21:45
Πάντως το W900i που είχε ακριβώς την ίδια δυνατότητα, δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει την αναβάθμιση :blink:

Τότε ελπίζω να το διόρθωσαν στο Κ800. Επί του παρόντος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν δουλεύει διότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση!

Dr_Xous
3 Ιούλ. 2006, 22:35
Επίσης να πω σε όλους όσους διαμαρτυρονται οτι δεν έχει στην συσκευασία κάρτα μνήμης το εξής
Πόσοι απο σας χρησιμοποιείται τις μικρές καρτες των 32 και 64 μβ της συσκευασίας ?
Εγω προσωπικα τις έχω καταχωνιασμένες απο την στιγμή που πήρα 512 και πάνω δηλαδη σχεδον με το που αγόρασα τις συσκευές...
Αν δεν κάνω λάθος αυξήθηκε η εσωτερική μνήμη κάτι που το θεωρώ σημαντικότερο

airb
3 Ιούλ. 2006, 22:45
Σήμερα πήρα από το κέντρο (Αθήνα) μια Μ2 1giga με 53 ευρώ!.
Τώρα για το φορτιστή πιστεύω ότι είναι πολύ πιο γρήγορος από του Κ750 που ήθελε αν θυμάμαι κάπου 4 ώρες να φορτίσει , ενώ τώρα μέσα σε 2,3-3 είσαι full.

Mavericklover
3 Ιούλ. 2006, 22:57
Το τελικό ελληνικό ς (σιγμα) πώς γράφεται. Δηλαδή ποιό πλήκτρο πατάει κανείς όταν γραφει κείμενο....θελω να γράψω παπαδοπουλος και όχι παπαδοπουλοσ....Δεν γράφει τίποτα στο manual...

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα