View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
mike^^
7 Οκτ. 2006, 14:07
re pedia ego to enono kanonika gia update pai mexri eki pou lei afiste to pliktro c kai mea xanete to programa e3afanizete.ti paei lathos?
enta3i to vrika.den 3ero ti pigene strava alla tora doulepse
asmodeus
7 Οκτ. 2006, 14:30
Παιδες το κινητακι πηγε 374 απο την microland!!!!Μια χαρα τιμουλα εχει πια!
Nosferatu
7 Οκτ. 2006, 14:42
Παιδες το κινητακι πηγε 374 απο την microland!!!!Μια χαρα τιμουλα εχει πια!
Η απαράδεκτα γρήγορη μείωση τιμής στην οποία προβαίνει με άθλιο τρόπο η SE. Φαντάσου πώς νιώθει κάποιος που το πήρε 450, ειδικά αν σκέφτεται να το πουλήσει. Ή πώς θα νιώσεις εσύ όταν σε 2 μήνες θα πέσει άλλα 50-70 ευρώ... Έτσι σε 6-12 μήνες το αρχικά πανάκριβο SE κινητό σου έχει χάσει το 50% της αξίας του και πιο συμφέρον είναι να το βάλεις για λίπασμα σε μια γλάστρα παρά να το πουλήσεις !!! :X
asmodeus
7 Οκτ. 2006, 14:48
Η απαράδεκτα γρήγορη μείωση τιμής στην οποία προβαίνει με άθλιο τρόπο η SE. Φαντάσου πώς νιώθει κάποιος που το πήρε 450, ειδικά αν σκέφτεται να το πουλήσει. Ή πώς θα νιώσεις εσύ όταν σε 2 μήνες θα πέσει άλλα 50-70 ευρώ... Έτσι σε 6-12 μήνες το αρχικά πανάκριβο SE κινητό σου έχει χάσει το 50% της αξίας του και πιο συμφέρον είναι να το βάλεις για λίπασμα σε μια γλάστρα παρά να το πουλήσεις !!! :X
Γιατι ποιο κινητο δεν ριχνει τιμη?Αν εξαιρεσουμε λιγο την sharp,samsung.Και το Κ750 το ειχα παρει 386 με το που βγηκε και αρχισε να ριχνει τιμη λιγο λιγο μεχρι τωρα,που εχει παει 210 ευρω καινουριο.Η τεχνολογια κινειται με πολυ γρηγορους ρυθμους και η ανταγωνιστικοτητα με ακομα μεγαλυτερους.Τι να πουν και τα παιδια με το P990 δηλαδη?Αλλωστε η πωλητικη της πτωσης τιμης στα πρωτοεμφανιζομενα ειδικα SE ειναι γνωστη υποθετω....
Nosferatu
7 Οκτ. 2006, 14:56
Όλα χάνουν την αξία τους, συμφωνούμε! Αλλά ΟΧΙ τόσο γρήγορα! Μέσα σε 2 μήνες μείωση 70 ευρώ είναι απαράδεκτα απότομη! Γνωστή και η πολιτική της SE αλλά μετά το Κ800 δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να την ανέχομαι! Γιατί άλλες μάρκες κινητών, ρίχνουν μεν την αξία τους, αλλά όχι 50% μέσα σε 1 χρόνο!
ekana simera tin anabathmisi kai apo nekro pou itan gia epistrofi zontanepse
minovg
7 Οκτ. 2006, 15:31
Όλα χάνουν την αξία τους, συμφωνούμε! Αλλά ΟΧΙ τόσο γρήγορα! Μέσα σε 2 μήνες μείωση 70 ευρώ είναι απαράδεκτα απότομη! Γνωστή και η πολιτική της SE αλλά μετά το Κ800 δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να την ανέχομαι! Γιατί άλλες μάρκες κινητών, ρίχνουν μεν την αξία τους, αλλά όχι 50% μέσα σε 1 χρόνο!
Ε αν είναι γνωστή όμως η πολιτική της όπως λες γιατί δεν περίμενες λίγους μήνες να πέσει η τιμή; Εγώ το πήρα από φίλο-γνωστό 1μήνα μεταχειρισμένο 280€.
Αυτή η εμμονή να τα αγοράζουν μερικοί την πρώτη μέρα κυκλοφορίας είναι ανεπίτρεπτη. Βασικοί κανόνες μάρκετιγνκ: Αγοράζουμε πάντα κάτι νέο αφού παλιώσει λίγο. :p
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκανα αναβαθμιση (το πηγα στην omnitech) και αντι να παρει τα πανω του, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ! :wacko:
τι να κανω;;;;;;
(το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να ξαναπαρω se!)
μα κι εσυ στην ominitech το πηγες! εκει ολοι ειναι ασχετοι και το εχουμε αναφερει πολλες φορες στο φορουμ οτι ειναι το χειροτερο service.
geofil
7 Οκτ. 2006, 16:16
Ε αν είναι γνωστή όμως η πολιτική της όπως λες γιατί δεν περίμενες λίγους μήνες να πέσει η τιμή; Εγώ το πήρα από φίλο-γνωστό 1μήνα μεταχειρισμένο 280€.
Αυτή η εμμονή να τα αγοράζουν μερικοί την πρώτη μέρα κυκλοφορίας είναι ανεπίτρεπτη. Βασικοί κανόνες μάρκετιγνκ: Αγοράζουμε πάντα κάτι νέο αφού παλιώσει λίγο. :p
Σωστά. Γιατί να βλέπουμε πάντα την αρνητική πλευρά και όχι την θετική;
Το ότι θα αγοράσει κάποιος αυτήν την στιγμή, αυτό το κινητό, σε πολύ καλή τιμή δεν είναι θετικό;
Θετικότατο. Κινητό με αυτές τις δυνατότητες, σε αυτήν την τιμή και τόσο λίγο μετά την κυκλοφορία του, δεν θα βρεις εύκολα. Για μένα αυτό είναι προς τιμήν της SE και όχι κατά.
Όταν πήρατε το κινητό δεν το ξέρατε ότι σε λίγο η τιμή θα πέσει πολύ; το ξέρατε αλλά τρέξατε να το πάρετε. Ποιός φταίει; οι εταιρίες ή η καταναλωτική μανία μας;
nai h erom egine R3A016. den egine tautoxrona omws, einai ksexwristh diadikasia. prwta anavathmizei thn erom patwntas 2 kai 5 otan to syndeeis.10 deuterolepta ypothesh einai.Και 7 ευρώ παραπάνω.
xagios
7 Οκτ. 2006, 16:57
μα κι εσυ στην ominitech το πηγες! εκει ολοι ειναι ασχετοι και το εχουμε αναφερει πολλες φορες στο φορουμ οτι ειναι το χειροτερο service.
ΟI ΣΧΕΤΙΚΟΙ ποιοι ειναι; Να ξερουμε δηληδη.............
kalamatiani
7 Οκτ. 2006, 17:37
που να το παω δλδ;;;;;; :(
nervous
7 Οκτ. 2006, 17:47
Το κινητο με την αναβαθμιση εγινε σφαιρα. Μιλαω για αυτη με την erom μαζι. Ουτε ενα κολλημα το joystick.
Καλοριζικο το νεο σου k800
Ακομα περιμενω :confused: :worry: http://img410.imageshack.us/img410/3446/oldphonegc3.th.jpg (http://img410.imageshack.us/my.php?image=oldphonegc3.jpg)
-----------------------------------------------------------------------------
Οι πτωσεις των τιμων των συσκευων μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα ειναι
αποτελεσμα του ανταγωνισμου μεταξυ των εταιριων με τα συνεχως νεα μοντελα
που κυκλοφορουν .
Αυτο για τους περισσοτερους ειναι καλο ,διοτι σε συντομο διαστημα
μπορουν να αγορασουν τις τελευταιες συσκευες σε πολυ καλη τιμη .
Υπαρχουν ομως καποιοι gadget freaks σαν εμενα :O ,
που σπευδουν για αγορα με το που θα κυκλοφορησει καποια συσκευη.
Κανουμε την τρελλα μας ,αλλα φυσικο ειναι να αδειαζει η τσεπη μας .
-------------------------------------------------------------------------
Συνεχεια στο θεμα μας που δεν ειναι τιποτε αλλο απο το Κ800 .
Επιτυχης αναβαθμιση σε ενα Κ800 και απο μενα .
NiCkOs_gr
7 Οκτ. 2006, 18:57
Μια ερώτηση:
"Όσοι αναβάθμισαν μπορούν να αλλάξουν κάρτα sim ή πάλι υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί το φαινόμενο το κινητό να τα παίξει?"
Ρωτάω πριν το δοκιμάσω γιατί δεν είμαι διατεθιμένος να μείνω χωρίς κινητό αυτές τις ημέρες.
Μια ερώτηση:
"Όσοι αναβάθμισαν μπορούν να αλλάξουν κάρτα sim ή πάλι υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί το φαινόμενο το κινητό να τα παίξει?"
Ρωτάω πριν το δοκιμάσω γιατί δεν είμαι διατεθιμένος να μείνω χωρίς κινητό αυτές τις ημέρες.
Δοκίμασέ το από Δευτέρα καλύτερα(που θα είναι ανοιχτά τα σέρβις):)
RAVER:Τα σέρβις της Omnitech έχουν γενικά πολύ δουλειά και μπορεί λόγω βιασύνης να συμβαίνουν διάφορα.Αλλά εδώ πρόκειται για μια απλή αναβάθμιση.Ο καθένας θα μπορούσε να την κάνει(σχετκός ή άσχετος).Μάλλον το πρόβλημα ήταν στην εγκατάσταση του update, κάτι για το οποίο δεν φταίει φυσικά ο τεχνικός(εκτός και αν κάποιος έχει την απαίτηση να κάτσει μετά ο τεχνικός να παίξει με το κινητό να δεί αν όλα είναι οκ, πράγμα εντελώς ουτοπικό...)
N1GHTM4R3
7 Οκτ. 2006, 23:43
thelo na rotiso an mporo efoson to pc mou einai online sinexos.. an ginete na eimai on line kai meso tou k800i meso tis sindesis tou pc.. opos ginete me ta pocket pc kai ta smartphones.. me enan aplo sinxronismo eisai on line eite meso USB eite meso bluetooth...
ginete kati antistixo me to k800i? an nai pos?
rostropol
7 Οκτ. 2006, 23:45
thelo na rotiso an mporo efoson to pc mou einai online sinexos.. an ginete na eimai on line kai meso tou k800i meso tis sindesis tou pc.. opos ginete me ta pocket pc kai ta smartphones.. me enan aplo sinxronismo eisai on line eite meso USB eite meso bluetooth...
ginete kati antistixo me to k800i? an nai pos?
ΟΧΙ,δεν γινεται δυστυχώς
Nosferatu
8 Οκτ. 2006, 00:42
Εντυπωσιάζομαι από την υπεράσπιση που απολαμβάνει μια εταιρεία από τους πελάτες-χρήστες των κινητών της! Δηλ. είναι καλό να απαξιώνεται εκθετικά ένα πανάκριβο κινητό... Τί να πω... Περίμενα ότι όποιος κάνει μια αγορά της τάξης των 400+ ευρώ να περιμένει να έχει μια καλή μεταπωλητική αξία...
Αφού η SE το κάνει για το καλό μας και βγάζει στην αγορά συσκευές με προβλήματα (που μπορεί και να "ψοφάνε" ακόμα), και δεν βγάζει μια σοβαρή αναβάθμιση πάλι για το καλό μας... Μήπως να κάναμε και έναν έρανο γα να την ενισχύσουμε;;;
mike^^
8 Οκτ. 2006, 01:09
Εντυπωσιάζομαι από την υπεράσπιση που απολαμβάνει μια εταιρεία από τους πελάτες-χρήστες των κινητών της! Δηλ. είναι καλό να απαξιώνεται εκθετικά ένα πανάκριβο κινητό... Τί να πω... Περίμενα ότι όποιος κάνει μια αγορά της τάξης των 400+ ευρώ να περιμένει να έχει μια καλή μεταπωλητική αξία...
Αφού η SE το κάνει για το καλό μας και βγάζει στην αγορά συσκευές με προβλήματα (που μπορεί και να "ψοφάνε" ακόμα), και δεν βγάζει μια σοβαρή αναβάθμιση πάλι για το καλό μας... Μήπως να κάναμε και έναν έρανο γα να την ενισχύσουμε;;;
Den 3ero ti exis me tin SE pantos ego eixa 3 kinita (t310-k700i-k800i) me ta opia den eixa kanena apolitos provlima kai eimai kai poli euxaristimenos.Tora oso gia tin timi afou to 3eris ke esi opos oloi mas oti panta etsi ginete. giati den perimenis 3 mines na pesi i timi kai meta na to paris?Pou tha einai kai teliopioimeno? ke den einai toso panakrivo.Se sxesi me ta isa3ia nokia einai 100 euro pio ftino
NiCkOs_gr
8 Οκτ. 2006, 01:59
Δοκίμασέ το από Δευτέρα καλύτερα(που θα είναι ανοιχτά τα σέρβις):)
Και πάλι δύσκολα...:(
Πάντως αν δοκιμάσει κάποιος ας το αναφέρει μήπως και ανέβουν οι πιθανότητες ζωής:lol:
HuskerDu
8 Οκτ. 2006, 02:33
O default email client doulevei gia to gmail? Mou vgazei panta "No server found"
Και 7 ευρώ παραπάνω.
kanis lathos ego pou iha kani anavathmisi to firmware prin vgi i new erom mou ekane tin anavatmisi xoris xreosi
nikosxeng3
8 Οκτ. 2006, 09:27
review
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-review-93.php
Nosferatu
8 Οκτ. 2006, 10:11
Η έκδοση που υπάρχει στο wotanserver είναι ίδια με την επίσημη της SE; Ελληνικά έχει υποθέτω; Αν την περάσεις, υπάρχει πρόβλημα μετά με τις επίσημες αναβαθμίσεις μέσω SEUS; Στο παρελθόν θυμάμαι υπήρχαν κάποια τέτοια προβλήματα με το Κ750...
kosmas73
8 Οκτ. 2006, 10:21
kanis lathos ego pou iha kani anavathmisi to firmware prin vgi i new erom mou ekane tin anavatmisi xoris xreosi
etsi einai den se xrewnei gia tin anavathmisi tis erom
kosmas73
8 Οκτ. 2006, 10:26
Η έκδοση που υπάρχει στο wotanserver είναι ίδια με την επίσημη της SE; Ελληνικά έχει υποθέτω; Αν την περάσεις, υπάρχει πρόβλημα μετά με τις επίσημες αναβαθμίσεις μέσω SEUS; Στο παρελθόν θυμάμαι υπήρχαν κάποια τέτοια προβλήματα με το Κ750...
nai einai i idia.enoite oti exei ellinika. Egw tin eixa kanei kai dokimasa k to seus kai tin ksanaperase kanonika
nai einai i idia.enoite oti exei ellinika. Egw tin eixa kanei kai dokimasa k to seus kai tin ksanaperase kanonika
ontos etsi einai, kai malista to tilefono mou itan vf live ke ekane kanonika update
kanis lathos ego pou iha kani anavathmisi to firmware prin vgi i new erom mou ekane tin anavatmisi xoris xreosiΕμένα πάλι μου ζήταγε ακόμα 7 ευρώ για να κάνει την ανβάθμιση της erom.
mickeytzan
8 Οκτ. 2006, 12:27
signomi pos mporo na kano backup prin kano update?
mporeite na me voithisete parakalo?
signomi pos mporo na kano backup prin kano update?
mporeite na me voithisete parakalo?
Συνέδε το κινητό στο pc και αντέγραψε τα αρχεία που είναι στην μνήμη του κινητού(αυτά που είναι στην κάρτα δεν υπάρχει λόγος) στο pc(copy&paste).
Επίσης δημιούργησε ένα αντίγραφο ασφαλείας του τηλ.καταλόγου στην ms.(αν έχεις)ή αλλιώς κάνε ένα συγχρονισμό των επαφών και του ημερολογίου με το pc.:)
mickeytzan
8 Οκτ. 2006, 13:13
sorry alla den katalava... vgike to update apo thn sony h oxi... giati phga na kano update alla mou leei oti den yparxei anavathmisi gia to k800i.
kosmas73
8 Οκτ. 2006, 13:44
sorry alla den katalava... vgike to update apo thn sony h oxi... giati phga na kano update alla mou leei oti den yparxei anavathmisi gia to k800i.
nai anevike edw kai 3 meres sto seus. mipos einai vl to diko sou?
mickeytzan
8 Οκτ. 2006, 14:57
distixos nai... exei shmasia?
geofil
8 Οκτ. 2006, 15:17
Φυσικά. Δεν κάνει για σένα.
Mr_3hrou
8 Οκτ. 2006, 15:18
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα συμφορουμίτες.
Βασικά γράφω γιατί είμαι σε σκέψη να αγοράσω καινούργιο κινητό.
Έχω ψιλοκαταλήξει στο SE k800i όμως κάποια πράγματα που διάβασα εδώ με προβλημάτισαν.
Enlighten me λοιπόν :
1. Όντως to joystick ειναι προβληματικό ή είναι να σου τύχει τελικά?
2. Σε σχέση με το k750i ή v630i το ηχείο του k800i υπερτερεί ή είναι υποδεέστερο?
[έχω ακούσει και τα δύο και άκουσα το v630i καλύτερο από το k750i.]
3. Από αυτονομία?
4. Από αξιοπιστία? αντέχει σε μια λογική χρήση [ ατυχείς πτώσεις, επαρκής προσοχή κτλ κτλ]
Το είδα απο κοντά στο πλαίσιο και μου φάνηκε τέλειο αλλα με τα όσα διάβασα...
Μήπως να περιμένω μπας και βγεί κάτι καλύτερο που να συνδυάζει camera με flash και μουσικές επιλογές? ή να περιμένω να φτηνήνει?
Σημειωτέων πως έχω ipod οπότε απλά με νοιάζει να μπορεί απλά να παίζει mp3, οπωσδήποτε να έχει ραδιόφωνο [για αυτό και ρωτάω για ένα αξιοπρεπές ηχείο ] και σίγουρα να τραβάει καλές φωτογραφίες.
PS : είμαι σίγουρος πως όλα αυτά που ρωτάω έχουν ξαναγραφτεί από εδώ & από εκεί όμως μου είναι αδύνατον να κάτσω και να διαβάσω κοντά στις 100+ σελίδες που περιέχουν κοντά στισ 2000 δημοσιεύσεις.
Αν βέβαια μπορείτε να μου στείλετε τα links δεν θα είχα πρόβλημα...αρκεί να με διαφωτίσετε..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα.παρακατω μια java εφαρμογη για να στελνεις μεσω bluetooth γραπατα μηνυματα.
Nosferatu
8 Οκτ. 2006, 15:32
Επιτέλους έβαλα την αναβάθμιση μέσω SEUS !!! Είναι η R1ED001. Εντυπώσεις αργότερα...
ΥΓ: Δεν χάθηκε τίποτα, επαφές, ρυθμίσεις, ήχοι κλήσεις, όλα όπως πριν την αναβάθμιση!
ΥΓ2: Γιατί άργησε τόσο ;;;
villlis
8 Οκτ. 2006, 16:31
Καλησπέρα έκανα σήμερα αναβάθμιση από SEUS και εξαφανίστηκαν τα ελληνικά nμπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
xagios
8 Οκτ. 2006, 16:54
Καλησπέρα έκανα σήμερα αναβάθμιση από SEUS και εξαφανίστηκαν τα ελληνικά nμπορεί κάποιος να βοηθήσει ?πηγαινε στις ρυθμισεις κανε - κατω κατω ειναι- διαγραφη ολων ,οχι απλη επαναφορα, και θα εχεις ελληνικα
villlis
8 Οκτ. 2006, 17:05
πηγαινε στις ρυθμισεις κανε - κατω κατω ειναι- διαγραφη ολων ,οχι απλη επαναφορα, και θα εχεις ελληνικα
Να σε ρωτήσω κάτι με την διαγραφή όλων θα χάσω επαφές ήχους κλπ η όχι ευχαριστώ
xagios
8 Οκτ. 2006, 17:18
Να σε ρωτήσω κάτι με την διαγραφή όλων θα χάσω επαφές ήχους κλπ η όχι ευχαριστώναι θα χαθουν ολα ....:(
kosmas73
8 Οκτ. 2006, 17:20
Να σε ρωτήσω κάτι με την διαγραφή όλων θα χάσω επαφές ήχους κλπ η όχι ευχαριστώ
ναι θα τα χασεις ολα. κανε πρωτα ενα backup και μετα καντο.
villlis
8 Οκτ. 2006, 17:24
ok Σας ευχαριστώ
Nosferatu
8 Οκτ. 2006, 18:00
Η τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί στο SEUS είναι η R1ED001. Υπάρχει επίσημα ή ανεπίσημη νεότερη έκδοση;
mickeytzan
8 Οκτ. 2006, 18:20
Βρε παιδιά, δεν κατάλαβα... Εμείς οι φτωχοί που εχουμε Vodafone Live δεν έχουμε αναβαθμιση?
Πως θα κανουμε αναβαθμιση εμείς? γνωριζει κανεις τιποτα?
minovg
8 Οκτ. 2006, 18:48
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα συμφορουμίτες.
Βασικά γράφω γιατί είμαι σε σκέψη να αγοράσω καινούργιο κινητό.
Έχω ψιλοκαταλήξει στο SE k800i όμως κάποια πράγματα που διάβασα εδώ με προβλημάτισαν.
Enlighten me λοιπόν :
1. Όντως to joystick ειναι προβληματικό ή είναι να σου τύχει τελικά?
2. Σε σχέση με το k750i ή v630i το ηχείο του k800i υπερτερεί ή είναι υποδεέστερο?
[έχω ακούσει και τα δύο και άκουσα το v630i καλύτερο από το k750i.]
3. Από αυτονομία?
4. Από αξιοπιστία? αντέχει σε μια λογική χρήση [ ατυχείς πτώσεις, επαρκής προσοχή κτλ κτλ]
1. Μια χαρά είναι το τζόιστικ. Είχα το Τ610 4χρόνια. Ποτέ δε μου χάλασε. Τα ίδια και με το Κ750. Όποιος το προσέχει, το έχει.
2. Πρέπει να είναι ελαφρώς καλύτερο το ηχείο από το Κ750.
3. Από αυτονομία πρέπει να είναι λίγο χειρότερα τα πράματα από το Κ750. Αυτό διαπίστωσα εγώ, αν και επειδή το πήρα πριν λίγες μέρες το έχω σκίσει καθημερινά σε φώτος με φλας και mp3, οπότε και μου κρατάει 2 24ωρα σε φουλ κίνηση όμως.
4. Δεν μου έχει πέσει ακόμα για να ξέρω. :O
Καλησπερα.παρακατω μια java εφαρμογη για να στελνεις μεσω bluetooth γραπατα μηνυματα.
Τρέχω να τη δοκιμάσω. Είσαι κορυφαίος. :up:
geofil
8 Οκτ. 2006, 18:51
Βρε παιδιά, δεν κατάλαβα... Εμείς οι φτωχοί που εχουμε Vodafone Live δεν έχουμε αναβαθμιση?
Πως θα κανουμε αναβαθμιση εμείς? γνωριζει κανεις τιποτα?
Ή θα ξεφορτωθείς το live ή θα περιμένεις μερικούς μήνες ακόμα μέχρι να βγει αναβάθμιση για βόδαφον.
Mr_3hrou
8 Οκτ. 2006, 18:58
1. Μια χαρά είναι το τζόιστικ. Είχα το Τ610 4χρόνια. Ποτέ δε μου χάλασε. Τα ίδια και με το Κ750. Όποιος το προσέχει, το έχει.
2. Πρέπει να είναι ελαφρώς καλύτερο το ηχείο από το Κ750.
3. Από αυτονομία πρέπει να είναι λίγο χειρότερα τα πράματα από το Κ750. Αυτό διαπίστωσα εγώ, αν και επειδή το πήρα πριν λίγες μέρες το έχω σκίσει καθημερινά σε φώτος με φλας και mp3, οπότε και μου κρατάει 2 24ωρα σε φουλ κίνηση όμως.
4. Δεν μου έχει πέσει ακόμα για να ξέρω. :O
σε ευχαριστώ minovg για την απάντηση.
μήπως μπορείτε να μου πείτε και αν είναι στα σκαριά κάτι καινούργιο....ή απλά να περιμένω λίιιιιγο ακόμα για να πέσει η τιμή?:rolleyes:
minovg
8 Οκτ. 2006, 19:14
Χμ. Πώς λειτουργεί όμως; Το ξεζιπάρεις το αρχείο ή απλά το μετονομάζεις σε .jar αρχείο; :confused:
geofil
8 Οκτ. 2006, 19:16
Μετονομάζεις και το στέλνεις. Μια χαρά δουλεύει.
minovg
8 Οκτ. 2006, 19:22
Μετονομάζεις και το στέλνεις. Μια χαρά δουλεύει.
Το μετονομάζω σε .jar αλλά δε μου λειτουργεί. Βγάζει η ενέργεια απέτυχε. :(
geofil
8 Οκτ. 2006, 19:25
Το μετονομάζω σε .jar αλλά δε μου λειτουργεί. Βγάζει η ενέργεια απέτυχε. :(
Όχι το .rar. Αυτό φυσικά και δεν μπορείς να το στείλεις. Τον φάκελο που θα δεις μέσα, θα μετονομάσεις.
minovg
8 Οκτ. 2006, 19:31
Όχι το .rar. Αυτό φυσικά και δεν μπορείς να το στείλεις. Τον φάκελο που θα δεις μέσα, θα μετονομάσεις.
Δυστυχώς δεν κατάλαβα. :O Ξεζιπάρω το αρχείο .rar ; Ωραία. Μετά βγαίνει ένας άλλος φάκελος ο οποίος έχει μέσα διάφορα αρχεία. Δε βγάζω άκρη. :(
tzanabetis_
8 Οκτ. 2006, 19:34
Καλησπέρα στη παρέα μια ερώτηση ενω εχω την παλιά έκδοση R1DB001.
Μου γράφει οτι εχω την τελεύτεα και δεν αναβαθμήζει.
Μια λεπτομέρια ηταν βοδαφον και το έκανα κανονίκο
geofil
8 Οκτ. 2006, 19:39
@minovg
Ένας απλός και μπακαλίστικος τρόπος είναι αυτός:
1 Επιλέγεις όλα τα αρχεία του φακέλου που είναι μέσα στο .rar.
2 Φαντάζομαι έχεις το winzip στον υπολογιστή σου. Κάνεις add to bt_eχplorer.zip με δεξί κλικ. (Δεν θυμάμαι αν και το winrar έχει την ίδια επιλογή, επειδή έχω απενεργοποιήσει τις επιλογές του winrar από το δεξί κλικ).
3 Μετονομάζεις το zip και το στέλνεις στο κινητό. Σε .jar φυσικά.
minovg
8 Οκτ. 2006, 19:43
@minovg
Ένας απλός και μπακαλίστικος τρόπος είναι αυτός:
1 Επιλέγεις όλα τα αρχεία του φακέλου που είναι μέσα στο .rar.
2 Φαντάζομαι έχεις το winzip στον υπολογιστή σου. Κάνεις add to bt_eχplorer.zip με δεξί κλικ. (Δεν θυμάμαι αν και το winrar έχει την ίδια επιλογή, επειδή έχω απενεργοποιήσει τις επιλογές του winrar από το δεξί κλικ).
3 Μετονομάζεις το zip και το στέλνεις στο κινητό. Σε .jar φυσικά.
Τώρα μάλιστα. Thanks. :)
N1GHTM4R3
8 Οκτ. 2006, 20:47
ali mia anavathmisi oloklirothike epitixos.. ;)
tayros
8 Οκτ. 2006, 20:52
ali mia anavathmisi oloklirothike epitixos.. ;)
ante me to kalo kai stin epomeni!!:)
Alevizopoulos
8 Οκτ. 2006, 21:21
Γεία σας παιδιά!!
2 απορίες:
1)Η έκδοση του κινητού μου είναι:
R1CF001
EROM: R3A011 (αυτά μου βγάζει)
Είναι παλιά η έκδοση?
2)Προσπαθώ να κάνω το Update μέσω υπολογιστή από το Site της S.E.
αλλά όταν έχω πατημένω το - C - και συνδέω με USB δεν μου βγάζει τίποτα.
Το μόνο που γίνεται έιναι ότι ανοίγει μόνο του το κινητό σε κατάσταση μεταφοράς αρχείων. Κάνω κάτι λάθος?:worry:
Ευχαριστώ!!
tayros
8 Οκτ. 2006, 22:24
Γεία σας παιδιά!!
2 απορίες:
1)Η έκδοση του κινητού μου είναι:
R1CF001
EROM: R3A011 (αυτά μου βγάζει)
Είναι παλιά η έκδοση?
2)Προσπαθώ να κάνω το Update μέσω υπολογιστή από το Site της S.E.
αλλά όταν έχω πατημένω το - C - και συνδέω με USB δεν μου βγάζει τίποτα.
Το μόνο που γίνεται έιναι ότι ανοίγει μόνο του το κινητό σε κατάσταση μεταφοράς αρχείων. Κάνω κάτι λάθος?:worry:
Ευχαριστώ!!
to kratas patimeno kai to sindeis stin vasi i sto kalodio mexri stin othoni toy ypologisti soy na grapsei afiste to c! kai meta eisai ok kai akoloutheis ta vimata toy pc!
Dead Poet
8 Οκτ. 2006, 22:40
πηγαινε στις ρυθμισεις κανε - κατω κατω ειναι- διαγραφη ολων ,οχι απλη επαναφορα, και θα εχεις ελληνικα
Ποια ελληνικά εξαφανίζονται με την αναβάθμιση; (Εγώ δεν την έκανα ακόμα.) Και τι "διαγραφή" πρέπει να κάνουμε;
Sharp GX20 Video
8 Οκτ. 2006, 22:44
loipon pedia... exo diavasi arketes apo tis selides tou forum kai an kai ime arketa provlimatismenos kai aveveos, se kamia vdomada tha pao na paro to kinito.. mia skepsi mou ine gia to joystick(logo asximis ebirias me to k750i), ala arketa pedia me pliroforisan oti den iparxi provlima me to joystick tou k800i.
kapies apories twra.. to kinito pou tha paro se kamia vdomada, tha aniki se nea "fournia"-partida kiniton pou vgenoun stin agora (ara kai logika pio veltiomeno) i aniki stin palia (prwti partida). xerete pote tha vgi nea etsi wste na perimeno ligo?
to seus na ipotheso ine to sony ericsson update service? ine to idio aplo opos sto k750??
genika axizi i metavasi apo to k750i sto k800i i na starfo se kati alo?(to exo xanarotisi ala thelo k ales apopsis..). an kai den mporo na skefto afti ti stigmi kapio kinito kalitero..
afta.. efharistw kai elpizo me tis epexigisis sas na xeperasw tous endiasmous mou.. :p
kosmas73
8 Οκτ. 2006, 23:15
Ποια ελληνικά εξαφανίζονται με την αναβάθμιση; (Εγώ δεν την έκανα ακόμα.) Και τι "διαγραφή" πρέπει να κάνουμε;
kanonika den xanete tipota.emena toulaxiston opws k stous pio pollous den xathikan ta ellhnika. Sta paidia pou egine den kserw giati.alla kai na symvei epanerxonte me master reset.
N1GHTM4R3
8 Οκτ. 2006, 23:28
emena i siskeui mou den eixe oute prin oute kai tora elinika..
mporo na valo me kapio update??
to menu to exo sta aglika.. alla leme an thelo na to valo sta elinika an yparxi sotiria me kapio update..
to menu to exo sta aglika.. alla leme an thelo na to valo sta elinika an yparxi sotiria me kapio update..
Με update δεν αλλαζει η γλωσσα.μονο αν το πας σε service της Se.
marios1988
8 Οκτ. 2006, 23:51
re paidia xreiazetai h mpataria na einai full???posh wra kanei na ginei h anaba8mish?????apanthste ligo grhgora pls!!!
kosmas73
9 Οκτ. 2006, 00:13
re paidia xreiazetai h mpataria na einai full???posh wra kanei na ginei h anaba8mish?????apanthste ligo grhgora pls!!!
kalou kakou na einai panw apo ti mesi i mpataria. Eksartate apo ti sindesi pou exeis posi wra tha kanei. Emena me 512 ekane gyrw sto tetarto.
kosmas73
9 Οκτ. 2006, 00:16
Me 7 euro mesw wotanserver mporeis na valeis ellhnika an epileksis cda mediteranean generik greece.
marios1988
9 Οκτ. 2006, 00:19
kalou kakou na einai panw apo ti mesi i mpataria. Ekrartate apo ti sindesi pou exeis posi wra tha kanei.
euxaristw polu!512 dsl exw re file.poso 8a kanei???
kosmas73
9 Οκτ. 2006, 00:22
euxaristw polu!512 dsl exw re file.poso 8a kanei???
Peripou sto tetarto
marios1988
9 Οκτ. 2006, 00:24
Peripou sto tetarto
ok euxaristw polu!
μα και απο το καλωδιο φορτιζει το κινητο μεσω usb.ποιο λοιπον το προβλημα.:blink:
μα και απο το καλωδιο φορτιζει το κινητο μεσω usb.ποιο λοιπον το προβλημα.:blink:
Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι κατά την αναβάθμιση η μπαταρία πρέπει να είναι αρκετά φορτισμένη(πάνω από 80%)διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μην κάτσει σωστά το λογισμικό.
minovg
9 Οκτ. 2006, 01:37
Για επιβεβαιώστε λίγο το παρακάτω. Πριν την αναβάθμιση σα να μην υπήρχε η επιλογή όταν βάζουμε το USB να μη φορτίζει. Μετά την αναβάθμιση το παρατήρησα ότι μπορούμε να επιλέξουμε να μην φορτίζει όταν μπαίνει στο USB. Υπήρχε και παλιότερα αυτό;
Επίσης τώρα όταν βάζεις το USB προστέθηκε νέο μενού για εκτύπωση φωτογραφιών.
ταξιδιωτης22
9 Οκτ. 2006, 03:35
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,οσοι κανατε την αναβαθμιση αλλα ειχατε πριν προβλημα με το joystick,τωρα πως ειναι?
minovg
9 Οκτ. 2006, 04:28
Eμένα πάντως αυτό με την άσπρη οθόνη που κάνει επανεκκίνηση το συνεχίζει και μετά την αναβάθμιση. :down: Στα ξαφνικά ενώ επιλέγω πχ. κάποια mp3 να ακούσω μπορεί να εμφανίσει άσπρη οθόνη και να κάνει επανεκκίνηση από μόνο του...
Επίσης τι παίζει όταν το συνδέουμε μέσω USB; Κλείνει και ανοίγει; Δεν λειτουργεί το τηλ. τη στιγμή εκείνη ε; Ενώ με το Κ750 λειτουργούσε κανονικά ενόσω το είχες στο USB.
rostropol
9 Οκτ. 2006, 08:34
loipon pedia... exo diavasi arketes apo tis selides tou forum kai an kai ime arketa provlimatismenos kai aveveos, se kamia vdomada tha pao na paro to kinito.. mia skepsi mou ine gia to joystick(logo asximis ebirias me to k750i), ala arketa pedia me pliroforisan oti den iparxi provlima me to joystick tou k800i.
kapies apories twra.. to kinito pou tha paro se kamia vdomada, tha aniki se nea "fournia"-partida kiniton pou vgenoun stin agora (ara kai logika pio veltiomeno) i aniki stin palia (prwti partida). xerete pote tha vgi nea etsi wste na perimeno ligo?
to seus na ipotheso ine to sony ericsson update service? ine to idio aplo opos sto k750??
genika axizi i metavasi apo to k750i sto k800i i na starfo se kati alo?(to exo xanarotisi ala thelo k ales apopsis..). an kai den mporo na skefto afti ti stigmi kapio kinito kalitero..
afta.. efharistw kai elpizo me tis epexigisis sas na xeperasw tous endiasmous mou.. :p
Το ζήτημα δεν είναι να έχεις ότι το καλύτερο σε κινητό(το Κ800 σίγουρα δεν είναι πάντως,μόνο φωτογραφίες βγάζει καλές και έχει xenon flash,αυτά),αλλά να δουλεύει σωστά και παράλληλα να προσφέρει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις;) .Αν έχεις ενδοιασμούς και την πρωτέρα εμπειρία με το Κ750 τότε περίμενε λίγο ακόμα,όχι να βγει καινούργια παρτίδα του Κ800 αλλά μήπως βγει κανα άλλο καινούργιο μοντέλο εξίσου ανταγωνιστικό και αν όχι καλύτερο του Κ800.Με λίγα λόγια αν το πάρεις το Κ800 τώρα 50/50 είναι να σου βγει μάπα(χάνεις χρόνο και χρήμα) και αν δε το πάρεις και περιμένεις 100% θα γλιτώσεις και μπορεί να πάρεις κάτι ακόμα καλύτερο,μέχρι τα Χριστούγεννα θα βγουν αρκετά νέα μοντέλα;) ;) ,αν πάλι δε κρατιέσαι-ΟΡΜΑ για το Κ800 και μακάρι να πετύχεις το σωστό:) :)
stephane
9 Οκτ. 2006, 09:01
Eμένα πάντως αυτό με την άσπρη οθόνη που κάνει επανεκκίνηση το συνεχίζει και μετά την αναβάθμιση. :down: Στα ξαφνικά ενώ επιλέγω πχ. κάποια mp3 να ακούσω μπορεί να εμφανίσει άσπρη οθόνη και να κάνει επανεκκίνηση από μόνο του...
Επίσης τι παίζει όταν το συνδέουμε μέσω USB; Κλείνει και ανοίγει; Δεν λειτουργεί το τηλ. τη στιγμή εκείνη ε; Ενώ με το Κ750 λειτουργούσε κανονικά ενόσω το είχες στο USB.
Το δικό μου πάντως μετά την αντικατάσταση συσκευής με το νέο λογισμικό είναι μια χαρά και όταν το συνδέω με το laptop μέσω USB μπορώ να δεχτώ κανονικά κλήσεις
Να το πας στο σέρβις και να τους το πείς!!!
Δεν έγινε σωστά η αναβάθμιση, γι αυτό εξακολουθούν τα προβλήματα.
τελικα μετα απο μια συντομη ασχολια με το p990i ξαναγυρισα στο τελειο για μενα Κ800ι φοβερη φωτο !!!! αρκετα καλος ηχος !!!!! ειναι μακραν το καλλιτερο τηλεφωνο και για παρα πολυ ακομα !!!!
Dead Poet
9 Οκτ. 2006, 10:54
Προσπαθώ να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση (επιλέγοντας Update Service από τις Γενικές Ρυθμίσεις) και, αφού ψάχνει λίγο, μου βγάζει το μήνυμα "Το τηλέφωνό σας διαθέτει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο λογισμικό". Πηγαίνω να δω ποια έκδοση έχω, και βλέπω ότι έχω την R1CB001.
Είναι αυτή η τελευταία έκδοση; Και αν όχι, τότε γιατί δεν αναβαθμίζει, αλλά βγάζει το παραπάνω μήνυμα;
dimitris_MANH-7-
9 Οκτ. 2006, 12:02
Apo simera egina kai ego katoxos tou K800i:D :D ...Apla den to anoiksa akoma giati eimai sti douleia mou akoma...tha to do to apogeuma...lete na kano anavathmisi otan to anoikso?i mpataria einai bst-33???an kai to prosexes mellon tha erthei to bst-34;)
redcon
9 Οκτ. 2006, 12:06
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,οσοι κανατε την αναβαθμιση αλλα ειχατε πριν προβλημα με το joystick,τωρα πως ειναι?
Εμενα εχει στρωσει σε μεγαλο βαθμο. Κολληματα δεν εχει, μονο καποιες μικρο-καθυστερησεις που μπορει να μην ειναι απο το joystick αλλα απο τον επεξεργαστη.
μολις εκανα και εγω αναβαθμιση τωρα ειναι τελειο !!!! αν και δεν ειδα διορθωνει το ς ??
Vangelakis4
9 Οκτ. 2006, 12:21
Εμενα με την αναβαθμιση οταν ανοιγω το κινητο κανει περισσοτερη ωρα να φορτωσει τις επαφες.
Μου εχει σπασει τα νευρα!!!
mike^^
9 Οκτ. 2006, 12:24
re pedia telika i erom apo tin wotanserver einai dorean kai an ne pos to kani update?
Sharp GX20 Video
9 Οκτ. 2006, 12:26
Το ζήτημα δεν είναι να έχεις ότι το καλύτερο σε κινητό(το Κ800 σίγουρα δεν είναι πάντως,μόνο φωτογραφίες βγάζει καλές και έχει xenon flash,αυτά),αλλά να δουλεύει σωστά και παράλληλα να προσφέρει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις;) .Αν έχεις ενδοιασμούς και την πρωτέρα εμπειρία με το Κ750 τότε περίμενε λίγο ακόμα,όχι να βγει καινούργια παρτίδα του Κ800 αλλά μήπως βγει κανα άλλο καινούργιο μοντέλο εξίσου ανταγωνιστικό και αν όχι καλύτερο του Κ800.Με λίγα λόγια αν το πάρεις το Κ800 τώρα 50/50 είναι να σου βγει μάπα(χάνεις χρόνο και χρήμα) και αν δε το πάρεις και περιμένεις 100% θα γλιτώσεις και μπορεί να πάρεις κάτι ακόμα καλύτερο,μέχρι τα Χριστούγεννα θα βγουν αρκετά νέα μοντέλα;) ;) ,αν πάλι δε κρατιέσαι-ΟΡΜΑ για το Κ800 και μακάρι να πετύχεις το σωστό:) :)
ok file rostropol.. pao simera na to paragilo kai o theos voithos.. elpizo na peso se arketa kalo komati kai me mia anavathmisi apo to site tis sony ericsson na to strwsw ligo.. den pistevo oti mou aresi alo kinito ektos apo to Motorola V3i D&G to opio ine tromero emfanisiaka kai tha to kanw dwro stin mana mou..:O
ok.. afta! tha ta xanapoume me apories otan to parw sta xeria mou..;)
dimitris_MANH-7-
9 Οκτ. 2006, 12:30
exei kanena site gia to K800 me dorean efarmoges,programmatakia ktl????
Sharp GX20 Video
9 Οκτ. 2006, 13:41
ego telika pedia piga kai to pira simera apo ton ΠΟΤΕ..:p
an kai exo simvolaio me tin voda to pira apo eki giati ixame megaliteri anvathmisi(200e).. ediposi mou ekane pos i timi tou itan 311euro!
toso poli epese? egw to ixa afisi girw sta 400..
akoma mou ipan oti prokite gia kinito apo tin nea partida pou tous estilan.. elpizo na epesa se kalo.. :)
kalodexoumena diafora links gia ton ebloutismo tou kinitou me diafora kaloudia.. ;)
GEORGEGX20VF
9 Οκτ. 2006, 13:44
Να ρωτήσω με την τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκε καθόλου ο ήχος?εννοω εφτασε το k750 σε ενταση και σε ποιοτητα?μπήκε η επιλογή για mega bass?
το video που λέγαν οτι θα γίνει qvga τι εγινε?
εκεινος ο ηχος που ακουγόταν στο ράδιο εφυγε?
asmodeus
9 Οκτ. 2006, 14:07
ego telika pedia piga kai to pira simera apo ton ΠΟΤΕ..:p
an kai exo simvolaio me tin voda to pira apo eki giati ixame megaliteri anvathmisi(200e).. ediposi mou ekane pos i timi tou itan 311euro!
toso poli epese? egw to ixa afisi girw sta 400..
akoma mou ipan oti prokite gia kinito apo tin nea partida pou tous estilan.. elpizo na epesa se kalo.. :)
kalodexoumena diafora links gia ton ebloutismo tou kinitou me diafora kaloudia.. ;)
311 ευρω?μηπως ηταν τιμη χωρις ΦΠΑ?αποκλειεται να το εριξαν τοσο..εγω 374 ειναι το φθηνοτερο που ειδα
xagios
9 Οκτ. 2006, 14:55
Τελικα με την αλλαγη του joystick πεταει τωρα το τηλεφωνο σε αυτο τον τομεα :) :) :) Για θεματα παιχνιδια κλπ υπαρχει ειδικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124
Για επιβεβαιώστε λίγο το παρακάτω. Πριν την αναβάθμιση σα να μην υπήρχε η επιλογή όταν βάζουμε το USB να μη φορτίζει. Μετά την αναβάθμιση το παρατήρησα ότι μπορούμε να επιλέξουμε να μην φορτίζει όταν μπαίνει στο USB. Υπήρχε και παλιότερα αυτό;
Αν εννοείς την επιλογή στο service menu ναι υπήρχε.
fanatikos
9 Οκτ. 2006, 18:07
re pedia telika i erom apo tin wotanserver einai dorean kai an ne pos to kani update?
Με τα 7 ευρώ κάνεις και αναβάθμιση στην erom και στο λειτουργικό. Με την αρχική του σύνδεση βλέπει την παλιά erom version και σου λέει για αναβάθμιση. Το αποσυνδέεις και το ξανασυνδέεις πατώντας τα πλήκτρα 2&5 ταυτόχρονα. Η αναβάθμιση της erom διαρκεί ελάχιστα (κάτι δευτερόλεπτα).
fanatikos
9 Οκτ. 2006, 18:17
Να ρωτήσω με την τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκε καθόλου ο ήχος?εννοω εφτασε το k750 σε ενταση και σε ποιοτητα?μπήκε η επιλογή για mega bass?
το video που λέγαν οτι θα γίνει qvga τι εγινε?
εκεινος ο ηχος που ακουγόταν στο ράδιο εφυγε?
Ο ήχος βελτιώθηκε αρκετά. Όχι ότι σε ξεκουφαίνει αλλά δυνάμωσε αρκετά. Ποιοτικός ήταν πάντα. Δεν είχε πρόβλημα. Megabass no! Qvga, last year! Στο ράδιο εμένα δεν μου έκανε κανένα θόρυβο και πριν και μετά την αναβάθμιση.
Προσοχή όμως γιατί αν κάνεις την αναβάθμιση θα χαθούν όλα από το τηλέφωνο. Να έχεις κάνει backup και να έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σου στο memmory stick για να τα επαναφέρεις.
fanatikos
9 Οκτ. 2006, 18:21
μολις εκανα και εγω αναβαθμιση τωρα ειναι τελειο !!!! αν και δεν ειδα διορθωνει το ς ??
Καλορίζικο! Και εγώ μόλις την έκανα. Το "ς" είναι ιστορία μου αμαρτία μου με την SE. Προσωπικά εγώ έχω πάψει να ελπίζω κάποτε να το δω!:(
fanatikos
9 Οκτ. 2006, 18:28
Προσπαθώ να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση (επιλέγοντας Update Service από τις Γενικές Ρυθμίσεις) και, αφού ψάχνει λίγο, μου βγάζει το μήνυμα "Το τηλέφωνό σας διαθέτει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο λογισμικό". Πηγαίνω να δω ποια έκδοση έχω, και βλέπω ότι έχω την R1CB001.
Είναι αυτή η τελευταία έκδοση; Και αν όχι, τότε γιατί δεν αναβαθμίζει, αλλά βγάζει το παραπάνω μήνυμα;
Όχι η καινούργια είναι η R1ED001. H R1CB001 είναι η αρχική. Τώρα απ' το update service των ρυθμίσεων και εμένα τα ίδια μου έλεγε και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Τα πήρα στο κρανίο και έκανα τελικά αναβάθμιση από το wotan. Συν του ότι από το SEUS δεν κάνει αναβάθμιση την erom. (δεν μπορεί ακόμα δηλαδή).
Prospathw na pare backup gia na kanw stin sinexia update stin siskeui. tha mporousate na mou peite meso piou programatos kanw backup? To sony Ericsson PC Suite den exei tetia epilogi. Iparxei kapio allo?
euxaristw.
Sharp GX20 Video
9 Οκτ. 2006, 18:52
311 ευρω?μηπως ηταν τιμη χωρις ΦΠΑ?αποκλειεται να το εριξαν τοσο..εγω 374 ειναι το φθηνοτερο που ειδα
sorry gyezzz.. viastika! xwris fpa ine i timi..
sorry gia tin parapliroforisi..:O
Ο ήχος βελτιώθηκε αρκετά. Όχι ότι σε ξεκουφαίνει αλλά δυνάμωσε αρκετά. Ποιοτικός ήταν πάντα. Δεν είχε πρόβλημα. Megabass no! Qvga, last year! Στο ράδιο εμένα δεν μου έκανε κανένα θόρυβο και πριν και μετά την αναβάθμιση.
Προσοχή όμως γιατί αν κάνεις την αναβάθμιση θα χαθούν όλα από το τηλέφωνο. Να έχεις κάνει backup και να έχεις κάνει αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σου στο memmory stick για να τα επαναφέρεις.
Περιεργο αλλα ενω εχεις δικαιο οπως ξερω εμενα εκανε κανονικα την αναβαθμιση και δεν μου χαθηκε τιποτα (χωρις να κανω backup) , η αναβαθμιση εγινε κανονικα και εχει το νεο firm , periergo den einai ??;)
kosmas73
9 Οκτ. 2006, 19:03
Περιεργο αλλα ενω εχεις δικαιο οπως ξερω εμενα εκανε κανονικα την αναβαθμιση και δεν μου χαθηκε τιποτα (χωρις να κανω backup) , η αναβαθμιση εγινε κανονικα και εχει το νεο firm , periergo den einai ??;)
Δεν χάνεις τίποτα με την αναβάθμιση μέσω seus. Εγώ όσες φορές έκανα το κ750 και τώρα το 800 ποτέ δεν έχασα τίποτα.
Sharp GX20 Video
9 Οκτ. 2006, 19:09
pedia pia ine i akrivis onomasia tis memory stick pou perni to kin mas?? giati thelo na paragilo..
kai kati alo.. oi rithmisis gia video-klisi ine etoimes? an oxi, pou tis vriskw gia na tis perasw?
minovg
9 Οκτ. 2006, 19:10
pedia pia ine i akrivis onomasia tis memory stick pou perni to kin mas?? giati thelo na paragilo..
kai kati alo.. oi rithmisis gia video-klisi ine etoimes? an oxi, pou tis vriskw gia na tis perasw?
Memory Stick Micro (M2)
Nosferatu
9 Οκτ. 2006, 19:25
Για κάποιο παράξενο λόγο δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ αναβάθμιση στην R1ED001. Μέσω SEUS γίνεται κανονικά. Ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για ΟΤΑ αναβάθμιση... Εκτός από δυνατότερο ήχο έχει παρατηρήσει κανείς καμμία αλλαγή; Θα ήθελα να μάθω αν επιζεί από εναλλαγή sim αλλά επειδή το έχω πάθει στο παρελθόν (από την 2σε1 sim της cosmote, όχι από 2 sim) δεν έχω το θάρρος να δοκιμάσω...
minovg
9 Οκτ. 2006, 19:53
Πρόβλημα: Έχω το Bluetooth της Mobile Action MA-700. Από το σάιτ όμως της εταιρείας (http://global.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=2&modelID=607&go=+Go+) δεν βρίσκω το Handset Manager για το Κ800. :( Έχει μόνο για το 720 και 730. Δοκίμασα για το 720 και δεν το δέχεται.
Τι κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση; :confused:
xagios
9 Οκτ. 2006, 20:25
Για κάποιο παράξενο λόγο δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ αναβάθμιση στην R1ED001. Μέσω SEUS γίνεται κανονικά. Ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για ΟΤΑ αναβάθμιση... Εκτός από δυνατότερο ήχο έχει παρατηρήσει κανείς καμμία αλλαγή; Θα ήθελα να μάθω αν επιζεί από εναλλαγή sim αλλά επειδή το έχω πάθει στο παρελθόν (από την 2σε1 sim της cosmote, όχι από 2 sim) δεν έχω το θάρρος να δοκιμάσω...το δοκιμασα εγω μετα απο την αναβαθμιση 5 καρτες αλλαξα διαφορετικων εταιρειων με ανοιχτο κλειστο το τηλεφωνο κανενα προβλημα σε εμενα παντα ....ΠΑΝΤΩς ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ JOYSTICK και μετα αναβαθμιση να ζητησουν να τους αλλαξουν το joystick γιατι μετα απο καιρο θα ριχνουν το προβλημα σε αυτους
Nosferatu
9 Οκτ. 2006, 20:43
Είσαι πραγματικά πολύ γενναίος !!! Το joystick θα τσακιστούν να το αλλάξουν όποτε παρουσιαστεί πρόβλημα εντός της 2ετούς εγγύησης που έχει το κινητό. Έχει φάει αρκετές καταγγελίες στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή το service της SonyEricsson, αν θέλουν μπορούμε να τους βοηθήσουμε να μεγαλώσουν τη συλλογή τους. Κάποια στιγμή θα φάνε ένα καλό πρόστιμο και θα μάθουν τρόπους!
ΥΓ: Μην "μασάτε" από τις βλακείες που λένε στο service, έχω κάνει αντικατάσταση laptop 1,5 μήνα με καινούριο λόγω προβλήματος... Με τα κατάλληλα επιχειρήματα, θα κάνουν αυτό που πρέπει τελικά...
Μην "μασάτε" από τις βλακείες που λένε στο service, έχω κάνει αντικατάσταση laptop 1,5 μήνα με καινούριο λόγω προβλήματος... Με τα κατάλληλα επιχειρήματα, θα κάνουν αυτό που πρέπει τελικά...
Εννοείται φίλε μου.:) Όλα συνήθως είναι με το μέρος του καταναλωτή.Και τό δίκιο και ο νόμος.
NiCkOs_gr
10 Οκτ. 2006, 00:54
Λίγο άσχετο, αλλά τα ακουστικά που εμπεριέχονται να βρίσκετε βολικά?
Prospathw na pare backup gia na kanw stin sinexia update stin siskeui. tha mporousate na mou peite meso piou programatos kanw backup? To sony Ericsson PC Suite den exei tetia epilogi. Iparxei kapio allo?
euxaristw.
Καλημερα.το προγραμμα που θελεις---> http://www.fjsoft.at/en/
Πρόβλημα: Έχω το Bluetooth της Mobile Action MA-700. Από το σάιτ όμως της εταιρείας (http://global.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=2&modelID=607&go=+Go+) δεν βρίσκω το Handset Manager για το Κ800. :( Έχει μόνο για το 720 και 730. Δοκίμασα για το 720 και δεν το δέχεται.
Τι κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση; :confused:
εχεις το χειροτερο bluetooth adaptor που θα μπορουσες να αγορασεις.ο πιο ακριβος και ο πιο ΜΗ ΣΥνΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.πηγαινε αλλαξε'τον και αγορασε εναν νεο.με αυτον παντα θα εχεις προβληματα.
stephane
10 Οκτ. 2006, 01:25
Λίγο άσχετο, αλλά τα ακουστικά που εμπεριέχονται να βρίσκετε βολικά?
Πάρα πολύ, να φανταστείς έσπασα κατα λάθος την ακρούλα τους κ έφαγα τον κόσμο να τα βρω αλλα πληροφορήθηκα ότι δεν βγαίνουν κανονικά σαν αξεσουάρ
Έτσι αναγκάστηκα και πήρα κάποια walkman τα οποία από την 1η μέρα δεν κάνανε καλή επαφή στην ένωση! Αλλά φίλος που έχει κ αυτός Κ800 μου εδωσε τα δικά του μιας και χρησιμοποιεί bluetooth
Y.Γ Σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις από car kit bluetooth που θα τοποθετήσω στο αυτοκίνητό μου για το Κ800
NiCkOs_gr
10 Οκτ. 2006, 01:42
Πάρα πολύ, να φανταστείς έσπασα κατα λάθος την ακρούλα τους κ έφαγα τον κόσμο να τα βρω αλλα πληροφορήθηκα ότι δεν βγαίνουν κανονικά σαν αξεσουάρ
Έτσι αναγκάστηκα και πήρα κάποια walkman τα οποία από την 1η μέρα δεν κάνανε καλή επαφή στην ένωση! Αλλά φίλος που έχει κ αυτός Κ800 μου εδωσε τα δικά του μιας και χρησιμοποιεί bluetooth
Y.Γ Σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις από car kit bluetooth που θα τοποθετήσω στο αυτοκίνητό μου για το Κ800
Εμένα γιατί συνεχώς μου πέφτουν:lol: ?
Τα αντίστοιχα του Κ700, και του W800 δεν μου δημιουργούσαν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Εσύ τα χρησιμοποιείς με τα μαξιλαράκια?
Darth_Kostard
10 Οκτ. 2006, 02:10
Γειά σε όλους. Πολύ καλή η αναβάθμιση. Έχω την αίσθηση οτι το κινητό δουλεύει πιό ξεκούραστα και η μπαταρία κρατάει περισσότερο. Πέραν όμως όλων των θετικών αλλαγών που γίνανε με ενόχλησε το γεγονός ότι δεν γράφει με μικρά στα sms και το φόντο που βάλανε στην ημ/νία-ώρα που τυπώνεται πάνω στις φωτογραφίες. Ο μοχλός δουλεύει ΚΟΡΥΦΑΙΑ.
Sharp GX20 Video
10 Οκτ. 2006, 04:45
pedia afou to pira simera, meta apo kana 3ari wres mou evgale ena minima to kinito pos iparxi diathesimo kapio neo software gia update..
to katevasa(giro sta 3.3 mb) kai meta egine aftomata i egatastasi.. ola afta mesw kinitou..
ti itan afto? odws itan to telefteo firmware?
ti sindiasmo pliktrwn prepi na patiso(den thimame) gia na do ti firmware foraw? pio ine to telefteo??
efharistwww.. ;)
Sharp GX20 Video
10 Οκτ. 2006, 05:31
i karta tou parakatw link ine afti pou perni to kinito mas?? please as mou pi kapios sigoura gia na tin agorasw..
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=2399
opios exi kamia ali kali protasi, kalodexoumeno ena link!..
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 08:34
Δεν χάνεις τίποτα με την αναβάθμιση μέσω seus. Εγώ όσες φορές έκανα το κ750 και τώρα το 800 ποτέ δεν έχασα τίποτα.
Από seus ναι, δεν χάνεις τίποτα. Από wotanserver που έκανα εγώ, το κινητό όταν τελείωσε ήταν όπως το πήρα μαμά.;)
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 08:43
pedia afou to pira simera, meta apo kana 3ari wres mou evgale ena minima to kinito pos iparxi diathesimo kapio neo software gia update..
to katevasa(giro sta 3.3 mb) kai meta egine aftomata i egatastasi.. ola afta mesw kinitou..
ti itan afto? odws itan to telefteo firmware?
ti sindiasmo pliktrwn prepi na patiso(den thimame) gia na do ti firmware foraw? pio ine to telefteo??
efharistwww.. ;)
Στις γενικές ρυθμίσεις - update service - Εκδοση λογισμικού. Τελευταία version R1ED001.
Τώρα που το λες πάντως, θυμάμαι ότι και εγώ όταν το σκάλιζα μετά την αναβάθμιση, κάποια στιγμή μου πέταξε μύνημα για καινούργια version από ΟΤΑ. Βέβαια μόλις την είχα κάνει και επέλεξα όχι, και πήγα και έκλεισα την υπενθύμιση. Λέτε να το φτιάξανε?
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 08:47
i karta tou parakatw link ine afti pou perni to kinito mas?? please as mou pi kapios sigoura gia na tin agorasw..
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=2399
opios exi kamia ali kali protasi, kalodexoumeno ena link!..
Όχι δεν είναι αυτή. Η μνήμη που φοράει το Κ800 είναι αυτή :
http://cgi.ebay.co.uk/512MB-MEMORY-STICK-MICRO-M2-K800i-K610i-W300i-Z610i-512_W0QQitemZ230036416387QQihZ013QQcategoryZ96991QQrdZ1QQcmd ZViewItem
Ψάξε στο ebay θα βρεις σίγουρα και σε πολύ καλή τιμή.
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 08:55
Ρυθμίσεις??? :confused: Δεν θέλει τίποτα! USIM, 3G κάλυψη και παίζεις μπάλα. :cool:
Από seus ναι, δεν χάνεις τίποτα. Από wotanserver που έκανα εγώ, το κινητό όταν τελείωσε ήταν όπως το πήρα μαμά.;)
ποιο ειναι το seus ??? εγω το εκανα μεσω usb με το προγραμμα αναβαθμισης της sony και δεν εχασα τιποτα , υπάρχει αλλος τροπος ??? τι ειναι wotanserver ??
Στο wotanserver έκανες και αναβάθμιση erom? Γιατί σε μένα δεν χάθηκε τίποτα.
rostropol
10 Οκτ. 2006, 09:32
Συντομα η αναβάθμιση erom των καινούργιων μοντέλων (DB2020) θα ενσωματωθεί και στην SEUS υπηρεσία,καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια γιαυτό,οπότε η επόμενη αναβάθμιση για το Κ800 σίγουρα θα το προσφέρει;)
ασε που τωρα που το παρατηρω στις γενικες ρυθμίσεις δεν υπάρχει αυτο που λες το update
jor1ge
10 Οκτ. 2006, 10:02
Εγω νομίζω οτι έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Δεν είναι μονο οτι μου κρατάει 12 ώρες,με βαρια χρήση,αλλά οτι όταν το βάζω να φορτίσει ξεκινάει η ένδειξη πάνω απο το 50% και σε δεκα λεπτα έχει πάει στο 80% και μου ολοκληρώνει την φόρτιση λιγο μετά απο μία ώρα!
Είναι φυσιολογικο αυτό;;
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 10:03
ποιο ειναι το seus ??? εγω το εκανα μεσω usb με το προγραμμα αναβαθμισης της sony και δεν εχασα τιποτα , υπάρχει αλλος τροπος ??? τι ειναι wotanserver ??
Sony
Ericsson
Update
Service
wotanserver ----> www.wotanserver.com
;)
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 10:04
Ναι έκανα και erom update. ;)
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 10:07
Συντομα η αναβάθμιση erom των καινούργιων μοντέλων (DB2020) θα ενσωματωθεί και στην SEUS υπηρεσία,καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια γιαυτό,οπότε η επόμενη αναβάθμιση για το Κ800 σίγουρα θα το προσφέρει;)
Άντε να δούμε!! Έχεις καμοία πληροφορία για το αν θα γίνεται OTA erom update? Ή θα αρκεστούν μόνον στο λειτουργικό?
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 10:11
ασε που τωρα που το παρατηρω στις γενικες ρυθμίσεις δεν υπάρχει αυτο που λες το update
Δεν μπορεί!! Στις " Ρυθμίσεις - Γενικές " είναι 4η επιλογή. Update service.
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 10:13
Εγω νομίζω οτι έχω πρόβλημα με τη μπαταρία. Δεν είναι μονο οτι μου κρατάει 12 ώρες,με βαρια χρήση,αλλά οτι όταν το βάζω να φορτίσει ξεκινάει η ένδειξη πάνω απο το 50% και σε δεκα λεπτα έχει πάει στο 80% και μου ολοκληρώνει την φόρτιση λιγο μετά απο μία ώρα!
Είναι φυσιολογικο αυτό;;
Τι εννοείς βαριά χρήση? 12 ώρες του αλλάζεις τα φώτα? :blink: Αν ναι μια χαρά είναι η μπαταρία σου.
Sharp GX20 Video
10 Οκτ. 2006, 12:46
pedia ti ine i erom??
to OTA?
padws emena mou anavathmistike stin teleftea ekdosi firmware apo mono tou mesw tou OTA pou lete.. :p
Sharp GX20 Video
10 Οκτ. 2006, 12:49
Όχι δεν είναι αυτή. Η μνήμη που φοράει το Κ800 είναι αυτή :
http://cgi.ebay.co.uk/512MB-MEMORY-STICK-MICRO-M2-K800i-K610i-W300i-Z610i-512_W0QQitemZ230036416387QQihZ013QQcategoryZ96991QQrdZ1QQcmd ZViewItem
Ψάξε στο ebay θα βρεις σίγουρα και σε πολύ καλή τιμή.
file fanatike, sto ebay den ine metaxirismena?? epsaxa ston katerelo kai den vrika kamia micro karta M2..
pou boro na vro mia kali 2GB(den xero an iparxi), estw 1 GB?kenourgia..
Sharp GX20 Video
10 Οκτ. 2006, 13:06
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=2402
pws tin vlepete aftin tin karta? na tin tsibiso? sandisk 1 Gb..
mipos exi vri kanis sas sony? an kai oi sandisk ine poli kales..
kamia 2 Gb pezi? i oxi akoma?
rostropol
10 Οκτ. 2006, 15:46
Άντε να δούμε!! Έχεις καμοία πληροφορία για το αν θα γίνεται OTA erom update? Ή θα αρκεστούν μόνον στο λειτουργικό?
Μέχρι στιγμής το FOTA δεν συμβαδίζει με τον server SEUS ούτως ή άλλως σε πολλές διαφορετικές χώρες,με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο ζητούμενο και αποτελεσματικό ως υπηρεσία(δίχως αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν γίνεται σε αρκετές περιπτώσεις με σωστά αποτελέσματα).Σίγουρα το αρχείο ενσωμάτωσης/τροποποίησης/αναβάθμισης τελικώς της εγκατεστημένης έκδοσης λογισμικού και της erom(Read only memory) θα πέπει να μεγαλώσει στα 4+ MB οπότε προκύπτει και θέμα χρέωσης διαμεταγωγής δεδομένων και πρακτικότητας από άποψης κατανάλωσης ενέργειας κατά την εκτέλεση της συνολικής διαδικασίας.Ναι μεν είναι αυτόνομη και πρακτική διαδικασία αλλά........:(
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 17:22
file fanatike, sto ebay den ine metaxirismena?? epsaxa ston katerelo kai den vrika kamia micro karta M2..
pou boro na vro mia kali 2GB(den xero an iparxi), estw 1 GB?kenourgia..
Όχι. Δηλαδή, υπάρχουν και μεταχειρισμένα όπου αναφέρεται ρητά ότι δεν είναι καινούργια. Η πληθώρα είναι καινούργια. 2GB δεν έχω δει ακόμα. Όσο για την SanDisk (εφόσον είναι με τον φπα) είναι πολύ καλή η τιμή για 1GB. Sony βρίσκεις αλλά είναι πιο ακριβές.
fanatikos
10 Οκτ. 2006, 17:31
Μέχρι στιγμής το FOTA δεν συμβαδίζει με τον server SEUS ούτως ή άλλως σε πολλές διαφορετικές χώρες,με αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο ζητούμενο και αποτελεσματικό ως υπηρεσία(δίχως αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν γίνεται σε αρκετές περιπτώσεις με σωστά αποτελέσματα).Σίγουρα το αρχείο ενσωμάτωσης/τροποποίησης/αναβάθμισης τελικώς της εγκατεστημένης έκδοσης λογισμικού και της erom(Read only memory) θα πέπει να μεγαλώσει στα 4+ MB οπότε προκύπτει και θέμα χρέωσης διαμεταγωγής δεδομένων και πρακτικότητας από άποψης κατανάλωσης ενέργειας κατά την εκτέλεση της συνολικής διαδικασίας.Ναι μεν είναι αυτόνομη και πρακτική διαδικασία αλλά........:(
4+ !!! Τόσο πολύ πρέπει να μεγαλώσει? Δηλαδή χωρίς το erom update πόσο παίζει?
Πάντως πιστεύω ότι θα μπορεί να υπάρχει και η δυνατότητα όπως λες να είναι και αυτόνομη η διαδικασία. Δεν ξέρω μόνον αν τεχνικά είναι εφικτή η διαδικασία του επαναπρογραμματισμού της erom χωρίς την USB σύνδεση.
Πόσο συχνή όμως θα είναι και η ανάγκη για αναβάθμιση της erom? Στην περίπτωσή μας έπαιξαν ρόλο και οι πολλοί "θάνατοι" των κινητών. Αλλιώς νομίζω ότι σπάνια θα υπάρχει καινούργια version.
rostropol
10 Οκτ. 2006, 17:52
4+ !!! Τόσο πολύ πρέπει να μεγαλώσει? Δηλαδή χωρίς το erom update πόσο παίζει?
Πάντως πιστεύω ότι θα μπορεί να υπάρχει και η δυνατότητα όπως λες να είναι και αυτόνομη η διαδικασία. Δεν ξέρω μόνον αν τεχνικά είναι εφικτή η διαδικασία του επαναπρογραμματισμού της erom.
Απότι έχω δει σε φωτό ενός που έκανε την FOTA στο Κ800 το αρχείο ήταν 3550 kb.Η διαδικασία FOTA είναι αυτόνομη αλλά απλούστατα η μπαταρία θα πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένη και αυτό που με κάνει να αμφιβάλλω είναι εάν διαγραφεί ή παλιά erom τότε μήπως δεν έχει και δυνατότητα ανάγνωσης του control panel της συσκευής και κατά συνέπεια ζωτικών πληροφοριών για ενέργεια κλπ.......:confused: .
Ολα αυτά αποτελούν δικές μου σκέψεις προβληματισμού στη βάση της ήδη υπάρχουσας διαφοροποίησης παροχής υπηρεσίας από ανεπίσημη πηγή(wotanserver) και επίσημη(SEUS) με καλύτερη και πληρέστερη την πρώτη:confused: ;)
paides twra to phra to kin kai fortizei ..thelw na rwthsw 1)poses wres thelei arxikh fortish giati alloi mou ene 6 alloi 8 k alloi 2mish wres.
2)phga na rwthsw sth SE pote mporw na kanw anavathmish kai mou eipan oti den exei vgei akoma..alla ap oti diavazw oi perissoteroi exete kanei..telika yparxei anavathmish?? 3)pws mporw na vgalw to arxiko mhnnuma ths timplus kai kapoia screensaver pou einai pali ths tim! plz help!!thnx
pauloakenfold
10 Οκτ. 2006, 18:40
paides twra to phra to kin kai fortizei ..thelw na rwthsw 1)poses wres thelei arxikh fortish giati alloi mou ene 6 alloi 8 k alloi 2mish wres.
2)phga na rwthsw sth SE pote mporw na kanw anavathmish kai mou eipan oti den exei vgei akoma..alla ap oti diavazw oi perissoteroi exete kanei..telika yparxei anavathmish?? 3)pws mporw na vgalw to arxiko mhnnuma ths timplus kai kapoia screensaver pou einai pali ths tim! plz help!!thnx
oso pio polu toso kalitera... i anabathmisi exei bgei kai mporeis na tin kaneis kai monos sou apo to site tis sonyericsson. diorthonei polla. gia to trito pou rwtas den kserw... isws bgoune me tin anabathmisi
Δεν μπορεί!! Στις " Ρυθμίσεις - Γενικές " είναι 4η επιλογή. Update service.
και ομως στις Γενικες ρυθμισεις εχει κατα σειρα
1.-Προφίλ
2.-Ωρα και ημερομηνια
3.-γλώσσα
4.-φωνητικη λειτουργια
5.-νεα συμβαντα
6.-συντομευσεις
7.-λειτουργεια σε πτηση
8.-ασφάλεια
9.-οδηγος ρυθμίσεων
10.- κατασταση τηλ
11.-επαναφ.ρυμίσεων
περιεργο δεν ειναι ???
kosmas73
10 Οκτ. 2006, 20:03
και ομως στις Γενικες ρυθμισεις εχει κατα σειρα
1.-Προφίλ
2.-Ωρα και ημερομηνια
3.-γλώσσα
4.-φωνητικη λειτουργια
5.-νεα συμβαντα
6.-συντομευσεις
7.-λειτουργεια σε πτηση
8.-ασφάλεια
9.-οδηγος ρυθμίσεων
10.- κατασταση τηλ
11.-επαναφ.ρυμίσεων
περιεργο δεν ειναι ???
αν ειναι vf live δεν εχει την επιλογη update service.
GIANNHSitia
10 Οκτ. 2006, 21:02
paidia ti kanete? ma mou fenete oti bgazei eleeines photo to k800 se sxesi me to k800...! ilikrina gia bgalte mia photo k patiste na thn dite.. na einai 100% sto mege8os oxi apla na thn blepete foul sto monitorsas..kante auto pou sas leo k pite mou..den mhlame gia nyxterines photo...!gia hmera..!.exei poly xamilo hxo... sta ypolipa einai mia xara...! pite mou thn gnomi sou...!
GIANNHSitia
10 Οκτ. 2006, 22:00
Lipw... As tonisoume merika arnitika stixeia tou k800!
1) H photo pou bgazei thn hmera einai a8lies prosta sto k750..den exei leptomeria adi8etos alioni thn photo k den kserw ton logo!gia thn nyxta paw paso
2)Poly xamhlos hxos k sto hxeio,kliseis,player ktl..k episeis k sta akoustika
3)sto media player otan dialeksoume thn epilogi "epektasi stereo" akougete h aliosh sto mp3 adi na dinei kati 8etiko..elipsei "mega bass"
4) mikri diarkia h mpataria
5) sthn epilogi profil otan dialeksoume kati allo,parameni sths epiloges profil adi na bgei sthn arxiki othoni
6)den trabaei video 320*240 eno exei dinatotita teteia h kamera
7)sto Video player den mas dinei thn idiotita na dialeksoume emeis pia video 8a doume..k mas ta exei ola xima sto kima..k an balw egw 1gb video ti 8a kanei? reset?..episeis den mas prosferi tpt allo para mono to zoom
8)Elipsi asprou LED gia lirourgia fakou.. h toulaxiston to kokkino na htan aspro
9)den yparxi epiligo gia del alla ta java pou exoume egatastisi ..h na dialeksoume ti 8a kanoume del.. k an exw balei 100 games opos eixa kanei? den mporousa na kanw ena ena del... den ginete ekane reset to kinhto.
10)K sta tragoudia k sta video 8a eprepe na eixe mia epilogi pou na leei anigma me media player k video player adistixos
Thelete k alla?... kata ta alla to brisko gamato..! :p
dimz_webart
11 Οκτ. 2006, 01:02
οταν το πηρατε και πηγατε να το φωρτησετε για πρωτη φορα θυμαστε ποσο γεματη ηταν η μπαταρια ?
στο δικο μου φανηκε λεσ και ηταν γεματη. Το εβαλα στην πριζα και καθε ενα με δυο περασματα που εφτιαχνε το εικονιδιο, γεμιζε και ενα κλικ η μπαταρια.
Ειναι νορμαλ αυτο ?
DragonShadow
11 Οκτ. 2006, 02:05
Geia sas paidia! :)
Prosfata ekana anabathmisi sto Firmware apo SEUS kai tora pleon exo to teleutaio. Auto pou den anabathmistike omos itan i EROM :( opos kai se pollous apo esas pou tin kanate meso SEUS. Krima giati exo diabasei oti polla problimata tou kinitou ofeilonte ekei. Ostoso exo kapoies apories an mporei kapoios/a na boithisei.
1o. Ti einai to OTA?
2o. Pote epitelous tha einai efikti i anabathmisi tis EROM? Ektos apo to Wotan iparxei allos tropos na ginei, i tha ginei kapoia stigmi free opos to firmware update apo SEUS? Diabasa oti i Ericsson prospathei na diorthosei to software tis oste na ipostirizei EROM updates alitheuei?
3o. To update service pou exei to kinito stis rithmiseis ti akrivos kanei? leitourgei meso WAP kai GPRS k xreiazete tis aparaitites rithmiseis?
4o. Meta tin anabathmisi to joystick kolaei. Ta kolimata pou troei omos periorizonte mono mesa sto menu tou giati molis pao na kano dokimi siskeuis kai joystick mesa apo to krifo menu tou kinitou ola leitourgoun apsoga! Ti pragmatika ftaiei, einai kapoio problima opos ta polla pou ofeilonte stin palia ekdosi 11 tis EROM i prokeite gia elatomatiko joystick opote kai anagastiki antikatastasi tou? :help:
Sharp GX20 Video
11 Οκτ. 2006, 05:11
i EROM mou ine i R3A011
kai to firmware mou ine to R1ED001..
se ti fasi vriskomai?? :p
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 08:54
.... και αυτό που με κάνει να αμφιβάλλω είναι εάν διαγραφεί ή παλιά erom τότε μήπως δεν έχει και δυνατότητα ανάγνωσης του control panel της συσκευής και κατά συνέπεια ζωτικών πληροφοριών για ενέργεια κλπ.......:confused: .
Α γεια σου!!! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Όταν διαγραφεί η erom, η ρουτήνα επαναπρογραμματισμού της και όλα τα control signals & checksums από που θα τρέξουν και θα ελεγχθούν? :confused:
Χλωμό το βλέπω λοιπόν να γίνεται erom update over the air. Για λειτουργικό μόνο το κόβω. Αλλά όπως είπα πιο πριν μάλλον σπάνια θα χρειάζεται τέτοιας μορφής update. Ίδωμεν ..... ;)
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 09:04
1. Εγώ πάντως όταν μου έδειξε πλήρη φόρτιση το έβγαλα και άρχισα το σκάλισμα. Μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Απλά 1-2 φορές τον μήνα να το αφήνεις να σβήνει τελείως πριν το βάλεις στο φορτιστή. Κάνει καλό στην μπαταρία.
2. Update υπάρχει, αλλά λογικά θα πρέπει να κάνεις και debranding (καθότι TIM plus). Μόνον μέσω του wotanserver νομίζω. Αλλά σε συμφέρει? Θα χάσεις τα 2 χρόνια εγγύηση.
Lipw... As tonisoume merika arnitika stixeia tou k800!
1) H photo pou bgazei thn hmera einai a8lies prosta sto k750..den exei leptomeria adi8etos alioni thn photo k den kserw ton logo!gia thn nyxta paw paso
2)Poly xamhlos hxos k sto hxeio,kliseis,player ktl..k episeis k sta akoustika
3)sto media player otan dialeksoume thn epilogi "epektasi stereo" akougete h aliosh sto mp3 adi na dinei kati 8etiko..elipsei "mega bass"
4) mikri diarkia h mpataria
5) sthn epilogi profil otan dialeksoume kati allo,parameni sths epiloges profil adi na bgei sthn arxiki othoni
6)den trabaei video 320*240 eno exei dinatotita teteia h kamera
7)sto Video player den mas dinei thn idiotita na dialeksoume emeis pia video 8a doume..k mas ta exei ola xima sto kima..k an balw egw 1gb video ti 8a kanei? reset?..episeis den mas prosferi tpt allo para mono to zoom
8)Elipsi asprou LED gia lirourgia fakou.. h toulaxiston to kokkino na htan aspro
9)den yparxi epiligo gia del alla ta java pou exoume egatastisi ..h na dialeksoume ti 8a kanoume del.. k an exw balei 100 games opos eixa kanei? den mporousa na kanw ena ena del... den ginete ekane reset to kinhto.
10)K sta tragoudia k sta video 8a eprepe na eixe mia epilogi pou na leei anigma me media player k video player adistixos
Thelete k alla?... kata ta alla to brisko gamato..! :p
Για το :
1. Οι φώτο που βγάζει την ημέρα το k800 είναι σίγουρα καλές, αλλά όχι κορυφαίες.Πιστεύω ότι διατηρήθηκε ο φακός των k750/w8001/810/900 και αυξήθηκαν μόνο τα mps από 2 δε 3,2 με συνέπεια το λίγο ίσως χειρότερο χρωματικό αποτέλεσμα.
2.Μην περιμένεις να έχει επιδόσεις walkman.:(
6.Δεν ξέρω αν η κάμερα έχει τέτοια δυνατότητα.Θέμα λογισμικού είναι νομίζω.
8.Ναι , είναι έλλειψη.
9.Τα παιχνίδια java είναι εφαρμογές που εγκαθίστανται.Στο pc μπορείς να διαγράψεις όλες τις εφαρμογές σου μαζί??:worry: Είναι λογικό να μην γίνεται αυτό.
10.Ωραία ιδέα.Να την εισηγηθούμε:D
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 09:07
αν ειναι vf live δεν εχει την επιλογη update service.
Το σκέφτηκα και εγώ ότι θα είναι VF live, αλλά πως έκανε update τότε ο φίλος?
kosmas73
11 Οκτ. 2006, 09:11
Prosfata ekana anabathmisi sto Firmware apo SEUS kai tora pleon exo to teleutaio. Auto pou den anabathmistike omos itan i EROM :( opos kai se pollous apo esas pou tin kanate meso SEUS. Krima giati exo diabasei oti polla problimata tou kinitou ofeilonte ekei. Ostoso exo kapoies apories an mporei kapoios/a na boithisei.
1o. Ti einai to OTA?
2o. Pote epitelous tha einai efikti i anabathmisi tis EROM? Ektos apo to Wotan iparxei allos tropos na ginei, i tha ginei kapoia stigmi free opos to firmware update apo SEUS? Diabasa oti i Ericsson prospathei na diorthosei to software tis oste na ipostirizei EROM updates alitheuei?
3o. To update service pou exei to kinito stis rithmiseis ti akrivos kanei? leitourgei meso WAP kai GPRS k xreiazete tis aparaitites rithmiseis?
4o. Meta tin anabathmisi to joystick kolaei. Ta kolimata pou troei omos periorizonte mono mesa sto menu tou giati molis pao na kano dokimi siskeuis kai joystick mesa apo to krifo menu tou kinitou ola leitourgoun apsoga! Ti pragmatika ftaiei, einai kapoio problima opos ta polla pou ofeilonte stin palia ekdosi 11 tis EROM i prokeite gia elatomatiko joystick opote kai anagastiki antikatastasi tou? :help:
Το ΟΤΑ φίλε μου είναι το update που έχει το κινητό στο μενού. Over The Air.και κανείς την αναβάθμιση κατευθείαν από το τηλ. Για την erom ακούγετε ότι σύντομα θα γίνετε μέσω seus.κατά πόσο είναι αυτό αλήθεια Θα το δείξει ο χρονος..
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 09:14
i EROM mou ine i R3A011
kai to firmware mou ine to R1ED001..
se ti fasi vriskomai?? :p
Ενδιάμεση! Για φουλ update θέλει και την erom. (R3A016)
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 09:30
1o. Ti einai to OTA?
1.
Over
The
Air
2.
i) Ίδωμεν! Στο περίμενε είμαστε.
ii) Προσωπικά δεν ξέρω άλλον εκτός του wotan.
iii) Λένε ότι θα γίνει free από το SEUS!
iv) Ναι προσπαθούν να λύσουν το Μεσανατολικό!! Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι μου φαίνεται!
3.
i) Αναβάθμιση του λειτουργικού.
ii) Ναι! Αν δεν τις έχεις δεν κάνεις τίποτα.
iii) Εννοείται!
4.
Τώρα τι να σου πω! Ψιλοκολλήματα είχα πριν την αναβάθμιση. Τώρα δουλεύει άψογα, αλλά στο ενδιάμεσο το πλάκωσα με ένα σπρέι αέρα. Τι από δύο έκανε την δουλειά δεν ξέρω!
dimitris_MANH-7-
11 Οκτ. 2006, 09:34
Kalimera paides ..gia na kano anavathmisi prepei na einai plirws fortismeno??giati to ekana me mpataria pano apo to miso eno exei adeiasei ligo...den katafera na kano anabathmisi...prin tin anabathmisi prepei na kano back up???svinontai ta panta me tin anabathmisi??to leo giati exo ta til kai den thelo na ta xaso...kai exo tin ekdosi tou PC Suite prosfata pou katavesa apo to site tis SE pou einai neoteri ekdosi apo to CD pou itan mesa sto kouti tou K800i;)(Kala ekana i oxi oson afora to PC Suite i eprepe na to katevaso apo to CD??) An mporeite peite mOU.Sas euxaristo poli kai siggnomi gia tis apories erotiseis pou sas zaliza:wacko: :wacko: :rolleyes: :rolleyes:
dimitris_MANH-7-
11 Οκτ. 2006, 09:40
i ekdosi logismikoou einai CXC1250210 R1ED001 060831 pou einai i neoteri ekdosi???:blink: :blink:
φυσικα δεν ειναι vodafone live alla tim
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 10:03
i ekdosi logismikoou einai CXC1250210 R1ED001 060831 pou einai i neoteri ekdosi???:blink: :blink:
Μα έχεις την τελευταία έκδοση! Τι αναβάθμιση να κάνει? Δες και την erom version και αν είναι η 016 είσαι τζετ! Όσο για τα τηλέφωνα έχει επιλογή να κάνεις backup στο memmory stick. Δουλεύει άψογα, το έχω δοκιμάσει!
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 10:07
φυσικα δεν ειναι vodafone live alla tim
Πες το ντε!!! Έτσι ναι!
dimitris_MANH-7-
11 Οκτ. 2006, 10:58
s'euxaristo para poli fanatikos..alla pou tha pao gia na vro ti erom version se pia ekdosi einai?
kosmas73
11 Οκτ. 2006, 12:02
s'euxaristo para poli fanatikos..alla pou tha pao gia na vro ti erom version se pia ekdosi einai?
Θα μπεις στο κρυφό μενού, >*<<*<*. Εκεί πληροφορίες υπηρεσίας,πληροφορίες λογισμικού Και θα δεις ποια έκδοση έχεις.
Me tin teleutea anavathmisi to joistik apenergopiite se katastasi anamonis.
Gnwrizei kapios ean iparxei tropos gia na mporw na exw energopiimeno to joistik se katastasi anamonis?
Episis exw tin entiposi oti meta tin anavathmisi exei xalasei ligo i poiotita stis photos.
Se periptwsi pou thelei kapios na girisei stin proigoumenei ekdosi logismikou iparxei tropos?
euxaristw
Παιδιά να'μαι και εγώ στο club των κατόχων K800. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια.
1) σε όλες τις προηγούμενες συσκευές που όλοι είχαμε όταν γράφαμε sms πάνω δεξιά πάντα μας έδειχνε τον αριθμό των χαρακτήρων που μας απομένουν για να συμπληρωθεί το 1ο sms και ούτο καθεξείς για 2ο και το 3ο. Τώρα στο seΚ800 τον αριθμό τον εμφανίζει όταν φτάσεις στο 20 γράμμα πριν τελειώσεις. Και το ίδιο αν συνεχίσεις να γράφεις και 2ο. Αυτό είναι ενα χαρακτηριστικό των SE?
2) Όταν το ανοίγω (ενώ είναι εντελώς κλειστό) πρέπει να πατάω το πλήκρο για να ανοίξει παρατεταμένα για τουλάχιστον 3-4 δευτερόλεπτα. Είναι όντως έτσι ?
3) Επίσης όταν το πρωτοπήρα με το που το πρωτοάνοιξα εμφάνισε ενα μήνυμα με κινούμενη εικόνα και ήχο, τώρα δεν έμφανίζει ούτε παίζει απολύτος τίποτα. Πήγα στις ρυθμίσεις οθόνης και τα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα.
Αυτά προς το παρόν. Πιθανόν να σας ενοχλήσω πάλι στο μέλλον με διάφορες απορίες μου όσο το σκαλίζω.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.;)
petrosk750iok
11 Οκτ. 2006, 14:21
Παιδιά να'μαι και εγώ στο club των κατόχων K800. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια.
1) σε όλες τις προηγούμενες συσκευές που όλοι είχαμε όταν γράφαμε sms πάνω δεξιά πάντα μας έδειχνε τον αριθμό των χαρακτήρων που μας απομένουν για να συμπληρωθεί το 1ο sms και ούτο καθεξείς για 2ο και το 3ο. Τώρα στο seΚ800 τον αριθμό τον εμφανίζει όταν φτάσεις στο 20 γράμμα πριν τελειώσεις. Και το ίδιο αν συνεχίσεις να γράφεις και 2ο. Αυτό είναι ενα χαρακτηριστικό των SE?
Σε όλα τα Sony Ericsson έτσι είναι.
DragonShadow
11 Οκτ. 2006, 14:42
Thanks fanatikos gia tis xrisimes plirofories.
Dead Poet
11 Οκτ. 2006, 16:05
Για κάποιο παράξενο λόγο δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ αναβάθμιση στην R1ED001. Μέσω SEUS γίνεται κανονικά.
Συγγνώμη, αλλά "μέσω SEUS" δεν σημαίνει ΟΤΑ; Άλλο πράγμα είναι; Μέσω υπολογιστή;
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αργότερα μέσω ΟΤΑ στην έκδοση αυτή, ή για ΟΤΑ θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα νεότερη έκδοση;
Συγγνώμη, αλλά "μέσω SEUS" δεν σημαίνει ΟΤΑ; Άλλο πράγμα είναι; Μέσω υπολογιστή;
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αργότερα μέσω ΟΤΑ στην έκδοση αυτή, ή για ΟΤΑ θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα νεότερη έκδοση;
Αν δεν κάνω λάθος, μέσω ΟΤΑ σημαίνει ότι γίνεται μέσω του κινητού, χωρίς παρεμβολή pc.Κατεβάζεις δλδ την αναβάθμιση από το κινητό σου.(μπορεί να κάνω και λάθος όμως:O )
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 17:34
οταν το πηρατε και πηγατε να το φωρτησετε για πρωτη φορα θυμαστε ποσο γεματη ηταν η μπαταρια ?
στο δικο μου φανηκε λεσ και ηταν γεματη. Το εβαλα στην πριζα και καθε ενα με δυο περασματα που εφτιαχνε το εικονιδιο, γεμιζε και ενα κλικ η μπαταρια.
Ειναι νορμαλ αυτο ?
Και εγώ όταν το πήρα η μπαταρία ήταν στην μέση. Την ξεφορτίζεις τελείως (εύκολο είναι, αφού είναι καινούργιο σίγουρα θα θέλεις να το σκαλήσεις) και το βάζεις στο φορτιστή να φουλάρει! ;)
Don't worry! Φυσιολογικό είναι να σου κάνει τέτοια κόλπα στην φόρτιση. Γι' αυτό λέμε να την αδειάσεις πριν την βάλεις στο φορτιστή για πρώτη φορά. Μέχρι να κάνει κάποιους κύκλους η μπαταρία μπορεί να δεις και άλλα κουφά. (π.χ. να το δουλεύεις, να έχει φτάσει στην μέση η μπαταρία, και μόλις το αφήσεις λίγο να την δεις να ανεβαίνει)!
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 17:43
Me tin teleutea anavathmisi to joistik apenergopiite se katastasi anamonis.
Gnwrizei kapios ean iparxei tropos gia na mporw na exw energopiimeno to joistik se katastasi anamonis?
Episis exw tin entiposi oti meta tin anavathmisi exei xalasei ligo i poiotita stis photos.
Se periptwsi pou thelei kapios na girisei stin proigoumenei ekdosi logismikou iparxei tropos?
euxaristw
Μπορείς από το wotanserver. Με το αζημίωτο βέβαια. Απλά επιλέγεις πια version θέλεις και την κατεβάζεις στο τηλέφωνο.
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 17:46
Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά το wotan δίνει 2 νέες εκδόσεις!!!!!!:blink:
Την R1EG001 και σαν καινούργια την R1EJ001 !!!!!!! :blink:
minovg
11 Οκτ. 2006, 17:52
Έστειλα κι εγώ με τη σειρά μου email σ'αυτόν τον Κατερέλο για την Memory Stick M2 που διαφημίζει στο σάιτ του αλλά δεν έχει. Τον ρώτησα πότε αναμένεται να την έχει. Ξέρετε τι μου απάντησε; Σας επισυνάπτω ακριβώς την απάντησή του.
Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία
Ούτε κανένα καλησπέρα σας, ούτε κανένα ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας ούτε θα σας ενημερώσουμε όταν τις έχουμε ούτε τίποτα. Δεδομένης αυτής της απάντησης και επειδή ασχολούμαι με τέτοιου είδους κάρτες και βλέπω την κίνηση στην αγορά θεωρώ αδύνατον να την φέρει σε αυτή την τιμή. Μάλλον του άρεσε που είναι ψηλά ψηλά στο skroutz.gr γιαυτό και το έχει έτσι.
Δεν εξηγείται αλλιώς η φοβερή τιμή και η απάντηση «Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία». Τι πάει να πει αυτό; :down: :down:
Αν είχε συμφωνήσει με τον προμηθευτή του να τις φέρει σε τέτοια τιμή, θα ήξερε και την ακριβή ημερομηνία ή στο περίπου τουλάχιστον...
kosmas73
11 Οκτ. 2006, 17:55
Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά το wotan δίνει 2 νέες εκδόσεις!!!!!!:blink:
Την R1EG001 και σαν καινούργια την R1EJ001 !!!!!!! :blink:
ειναι οι εκδοσεις για ασια ινδονησια κτλ. η τελευταια ειναι η R1ED001!!
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 17:57
1. Όχι βέβαια. Σε ΟΤΑ αναβάθμιση μεσολαβεί ο provider σου και το δίκτυό του. Η επικοινωνία σου είναι ασύρματη αφού το φέρνεις μέσω του air interface. Στο SEUS, μπαίνεις με το pc σου, κατεβάζεις το λειτουργικό πρώτα σε αυτό και μετά μέσω του DCU-60 (USB cable) κάνεις το update.
2. Ειλικρινά δεν ξέρω! Εγώ βαρέθηκα να τους περιμένω να λύσουν τα υπαρξιακά τους και το έκανα από το wotan με το αζημίωτο βέβαια.
Γειά σας κι από μένα!Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση μέσω του SEUS και όλα είναι μια χαρά!Παρόλα αυτά όμως συνεχίζω να αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν πάω να κάνω αναζήτηση ενημερώσεων λογισμικού OTA μου βγάζει: "Διαχείριση συσκευής SonyEricsson Διακοπή επικοινωνίας". Δεν ξέρω τι φταίει.Έλεγξα αρκετές φορές τις ρυθμίσεις του GPRS και φαίνονται σωστές. (Από το site της μαμάς Ericsson). Καμια ιδέα?
Merci.
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 18:06
Thanks fanatikos gia tis xrisimes plirofories.
Τίποτα, φίλε μου! Νά 'σαι καλά! :O
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 18:10
Έστειλα κι εγώ με τη σειρά μου email σ'αυτόν τον Κατερέλο για την Memory Stick M2 που διαφημίζει στο σάιτ του αλλά δεν έχει. Τον ρώτησα πότε αναμένεται να την έχει. Ξέρετε τι μου απάντησε; Σας επισυνάπτω ακριβώς την απάντησή του.
Ούτε κανένα καλησπέρα σας, ούτε κανένα ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας ούτε θα σας ενημερώσουμε όταν τις έχουμε ούτε τίποτα. Δεδομένης αυτής της απάντησης και επειδή ασχολούμαι με τέτοιου είδους κάρτες και βλέπω την κίνηση στην αγορά θεωρώ αδύνατον να την φέρει σε αυτή την τιμή. Μάλλον του άρεσε που είναι ψηλά ψηλά στο skroutz.gr γιαυτό και το έχει έτσι.
Δεν εξηγείται αλλιώς η φοβερή τιμή και η απάντηση «Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία». Τι πάει να πει αυτό; :down: :down:
Αν είχε συμφωνήσει με τον προμηθευτή του να τις φέρει σε τέτοια τιμή, θα ήξερε και την ακριβή ημερομηνία ή στο περίπου τουλάχιστον...
Λέω και εγώ!! Ήταν πολύ καλή η τιμή! :confused:
Πάντως ο τύπος είναι τυπικός Ελληνάρας επαγγελματίας! Και μη χειρότερα!:mad:
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 18:14
ειναι οι εκδοσεις για ασια ινδονησια κτλ. η τελευταια ειναι η R1ED001!!
Δίκιο έχεις! Τώρα το είδα και εγώ. Tnx!
minovg
11 Οκτ. 2006, 18:24
Για να είμαι όμως και δίκαιος όσον αφορά τις κάρτες μνήμης του Κ800 (Micro M2 1gb) σε οποιοδήποτε eshop και να έψαξα ανά τον κόσμο αναφέρουν ως ημερομηνία άφιξης αρχές Νοέμβρη.
Οπότε όποιοι ενδιαφέρονται για κάρτα μνήμης για το Κ800 καλό είναι να περιμένουν ακόμα 1-2 μήνες, οπότε και αναμένεται να πέσει πάρα πολύ η τιμή. (γνώμη μου)
fanatikos
11 Οκτ. 2006, 18:27
Γειά σας κι από μένα!Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση μέσω του SEUS και όλα είναι μια χαρά!Παρόλα αυτά όμως συνεχίζω να αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν πάω να κάνω αναζήτηση ενημερώσεων λογισμικού OTA μου βγάζει: "Διαχείριση συσκευής SonyEricsson Διακοπή επικοινωνίας". Δεν ξέρω τι φταίει.Έλεγξα αρκετές φορές τις ρυθμίσεις του GPRS και φαίνονται σωστές. (Από το site της μαμάς Ericsson). Καμια ιδέα?
Merci.
Καλορίζικη! Εφόσον δουλεύει το internet σου (Ο browser σου δουλεύει κανονικά?), δεν έχουν πρόβλημα οι ρυθμίσεις του wap.
Μήπως φταίει το firmware της erom? Λέω τώρα .....
Δύο πραγματάκια δες. Πρώτο αν σου βγάζει το συμβολάκι της Γης πάνω στο status bar όταν ζητάς τον έλεγχο (έστω και για λίγο) και μετά σε πετάει έξω, και ένα δεύτερο, χάλασε λίγο το wap account (πχ άλλαξε το APN) ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί το τηλέφωνο και δες τότε τι μύνημα θα σου βγάλει.
dimitris_MANH-7-
11 Οκτ. 2006, 19:15
Paides ti einai to streaming ????tha to balo to wap tis cosmote(GRPS)???
Paides ti einai to streaming ????tha to balo to wap tis cosmote(GRPS)???
Streaming είναι όταν αναπαράγεις ένα αρχείο κατευθείαν από την πηγή του, χωρίς πρώτα να το κατεβάσεις στο κινητό σου
stephane
11 Οκτ. 2006, 20:20
Θα μπεις στο κρυφό μενού, >*<<*<*. Εκεί πληροφορίες υπηρεσίας,πληροφορίες λογισμικού Και θα δεις ποια έκδοση έχεις.
Σόρρυ βρε παιδιά εαν γίνομαι εκνευριστικός αλλά το κρυφό μενού πού είναι?
Ειλικρινά δεν ξέρω! :confused:
petrosk750iok
11 Οκτ. 2006, 20:37
Σόρρυ βρε παιδιά εαν γίνομαι εκνευριστικός αλλά το κρυφό μενού πού είναι?
Ειλικρινά δεν ξέρω! :confused:
Θα πατήσεις >*<<*<*
Όπου > και < δεξιά και αριστερά, όπου * αστεράκι.
stephane
12 Οκτ. 2006, 00:16
Eυχαριστώ πολύ
Εχω δυο-τρεις παρατηρήσεις.
1. Το κινητο το πηρα από ΤΙΜ μεσω αναβάθμισης, και εχει το μενου της ΤΙΜ (themes,screen savers). Δεν έχει όμως πουθενα την επιλογή για αναβάθμιση λογισμικού από το τηλέφωνο.
2. Εκανα αναβάθμιση μεσω pc και ολα ωραία. Είδα όμως ότι ενα bug δεν το διόρθωσαν. Σε όλα τα SE τηλέφωνα που είχα όταν έπαιρνα τηλέφωνο και τελείωνε η κλήση, μολις ο καλούμενος εκλεινε το τηλέφωνο έκλεινε και η δική μου κλήση. Εδω ανα δεν πατησω τελος, δεν κλεινει την κλήση και ας έχει ο άλλος κλείσει το τηλέφωνο. Οταν σε παίρνουν είναι οκ. Θέμα συνήθειας είναι. Ειχα μάθει στο να τερματιζει την κλήση μόνο του. Κριμα.
3. Θα το ήθελα λίγο πιο γρήγορο το μενού. Οταν έχεις μαθει με SE και οι κινήσεις σου γίνονται πολύ γρήγορα, το βλέπω κάπου και κομπιάζει.
Κατα τα άλλα καταπληκτικό τηλέφωνο.
stavregos
12 Οκτ. 2006, 05:13
Παιδιά έχει κανει κανεις εγκατάσταση το πρόγραμμα Update service απο τη σελιδα της Sony Ericsson?.Εμένα γιατί μου κολλαει συνεχεια οταν φτανει στην εγκατασταση???το εχω αφησει μεχρι 3 μερες και δεν ειχε κανει εγκατάσταση.!!!!!
stimuli
12 Οκτ. 2006, 06:37
Παιδιά SOS!!!!
Μου έπεσε σήμερα το βράδυ το κινητό και έσπασε η οθόνη.. Υποθέτω πως η εγγύηση δεν το καλύπτει οπότε που μπορώ να το κάνω service φθηνά και αποτελεσματικά;
minovg
12 Οκτ. 2006, 07:23
Παιδιά SOS!!!!
Μου έπεσε σήμερα το βράδυ το κινητό και έσπασε η οθόνη.. Υποθέτω πως η εγγύηση δεν το καλύπτει οπότε που μπορώ να το κάνω service φθηνά και αποτελεσματικά;
65€ κάνει η οθόνη αν δεν κάνω λάθος στο σέρβις...
soulmate
12 Οκτ. 2006, 08:24
Πού εγκαθιστώ τα thm για να προσθέσω νέα θέματα στο κινητό; Σε ποιο φάκελο συγκεκριμένα εννοώ. Με λίγα λόγια πώς εγκαθιστούμε ένα θέμα;
Έχετε προσέξει ότι αν μεταφέρεις τις φωτογραφίες από τη μνήμη του κινητού στο pc σου, μηδενίζεται ο μετρητής τους και τραβάς πάλι 0001, 0002 κλπ; Εμενα έτσι κάνει τουλάχιστον με την 1η έκδοση του firmware που είχε.Μετα το upgrade δε το δοκίμασα. Κάρτα μνήμης ακόμα δεν έχω.
Συμβάινει και σε εσάς αυτό; Είναι πολύ εκνευριστικό. Τραβάς 10 photo, τις ονομάζει 01, 02...10. Τις κάνεις αποκοπή-επικόληση στο pc διαγράφονται από το κινητό και αυτό αρχίζει και τραβάει πάλι με τα ίδια νούμερα με αποτέλεσμα αν πάς να τις ξαναπεράσεις στον υπολογιστή να μπερδεύεται με τα ονοματα κλπ..
rostropol
12 Οκτ. 2006, 08:37
Πού εγκαθιστώ τα thm για να προσθέσω νέα θέματα στο κινητό; Σε ποιο φάκελο συγκεκριμένα εννοώ. Με λίγα λόγια πώς εγκαθιστούμε ένα θέμα...
Στείλτο με bluetooth στο κινητό και αυτό αυτόματα εγκαθίσταται;)
soulmate
12 Οκτ. 2006, 08:57
Στείλτο με bluetooth στο κινητό και αυτό αυτόματα εγκαθίσταται;)
Κι αμα θέλω να το στείλω με usb σύνδεση τι κάνω;
Παιδιά SOS!!!!
Αν πάς κάπου αλλού(εκτός SE) χάνεις δια παντός την εγγύηση.
Teohaz
12 Οκτ. 2006, 10:29
το δοκιμασα εγω μετα απο την αναβαθμιση 5 καρτες αλλαξα διαφορετικων εταιρειων με ανοιχτο κλειστο το τηλεφωνο κανενα προβλημα σε εμενα παντα ....ΠΑΝΤΩς ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ JOYSTICK και μετα αναβαθμιση να ζητησουν να τους αλλαξουν το joystick γιατι μετα απο καιρο θα ριχνουν το προβλημα σε αυτους
nai kala tragouda.... phga na mou to allaxoun kai emena to kinhto to eixa 1 mhna peripou!!! eixe panw to thl gratzounies apo ta kleidia opws ta eixa sto tsantaki na shmiwsw!! tous lew to joustick ta exei paixei tous lew mou leei anavathmisei. to dinw mou thn kanoun to anoigw meta mprosta tous tous lew ta idia to vlepei mou kanei to joystick exei xalasei epeidh exei faei ptwsei. me koufane.tou lew apo pou to eides auto re aderfe mou kanei to kinhto exei kakh metaxeirhsh apo pou to eides auto ton xanarwtaw mou leei den vlepeis gratzounies ena pragma tou eipa kai sukwthika kai htan mprosta kai kosmos. ntrepomai pou uparxoun tetoioi texnikoi telos. ekeinh thn hmera to edwsa to poulhsa. !!! as vrei kanena allo tropo h SE na exei diakoptaki gia thn carmera!! einai pou moufa to diakoptaki ths eleosc sto 2006 eimaste autos einai diakopths ths katoxhs. tha to xanaskeftw polu na xanaparw SE to thl telika den axize me 450 pou to phra eperna psifiakh toumpano
kosmas73
12 Οκτ. 2006, 11:39
Κι αμα θέλω να το στείλω με usb σύνδεση τι κάνω;
Κατέβασε το myphonexplorer. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης και μεταφοράς αρχείων. Άλλος τρόπος είναι να επιλεγείς μεταφορά αρχείων κατά τη σύνδεση με το PC και να κανείς copy paste στο φάκελο themes του m2 η της μνήμης του τηλεφώνου.
ant0ine
12 Οκτ. 2006, 12:38
Ερώτηξης..!
Σαν ευτυχισμένος κάτοχος πλέον ενός K800i μέσω της ΤΙΜ γνωρίζεται αν θα βγει κάποια στιγμή αναβάθμιση για αυτά τα TIM Branded κινητά; Η΄δεν πρόκειται να εμείς να δούμε στον ήλιο μοίρα ποτέ και απλά θα πρέπει να ρισκάρουμε την απώλεια εγγύησης για να έχουμε ένα καλύτερο κινητό;
kosmas73
12 Οκτ. 2006, 12:50
Κάποιος φίλος πιο πάνω είπε ότι έκανε κανονικά την αναβάθμιση μέσω seus σε κινητό ΤΙΜ. το δοκίμασες;
εγω Κ800 ΤΙΜ εχω και το εκανα αναβαθμιση με το udate servis της sony ericson δεν συναντησα κανενα απολυτως προβλημα
ant0ine
12 Οκτ. 2006, 13:23
Εχω δυο-τρεις παρατηρήσεις.
1. Το κινητο το πηρα από ΤΙΜ μεσω αναβάθμισης, και εχει το μενου της ΤΙΜ (themes,screen savers). Δεν έχει όμως πουθενα την επιλογή για αναβάθμιση λογισμικού από το τηλέφωνο.
Μόλις τώρα το φορτίζω και γι αυτό, και είδα και αυτό πιο πάνω γι αυτό και ρώτησα, απλά δεν διάβασα καλά ότι μπορεί να αναβαθμιστεί και μέσω SEUS. Δικό μου λάθος!
Για πρώτη φόρτιση πόσο να το αφήσω;; Ένα 8ωρο είναι καλά ή 16ωρό όπως παλιά;;;;
rostropol
12 Οκτ. 2006, 14:15
Μόλις τώρα το φορτίζω και γι αυτό, και είδα και αυτό πιο πάνω γι αυτό και ρώτησα, απλά δεν διάβασα καλά ότι μπορεί να αναβαθμιστεί και μέσω SEUS. Δικό μου λάθος!
Για πρώτη φόρτιση πόσο να το αφήσω;; Ένα 8ωρο είναι καλά ή 16ωρό όπως παλιά;;;;
'Οχι άστο 30 ώρες για να δέσει,τι είναι ζελέ:wacko: :wacko: :wacko: ,αστειεύομαι:lol: :lol: ,λοιπόν δεν χρειάζεται ούτε 8 ούτε 16 ούτε 25 ούτε....,παρά μόνο όσο χρειαστεί για να δείξει ότι η φόρτιση είναι πλήρης(ούτως ή άλλως όσες ώρες και να το αφήσεις μετά την ένδειξη της πλήρης φόρτισης απλά δεν φορτίζει-λειτουργία κυκλώματος πλέον):) ;)
mike^^
12 Οκτ. 2006, 16:26
eki stis rithmisis fontou pou exi iparxi mia epilogi apo efarmogi.to patao ke mou lei o fakelos einai adios.to ekane kanis na doulepsi?
Teohaz
12 Οκτ. 2006, 17:46
Exw epafes apo nokia thl sto pc mou exoun extesion .vcf pws mporw na tis valw se ena k800i??
geofil
12 Οκτ. 2006, 18:40
Exw epafes apo nokia thl sto pc mou exoun extesion .vcf pws mporw na tis valw se ena k800i??
Μπορεί να τις δει το ms outlook? είτε μόνο του είτε με κάποια μετατροπή σε vCards που καταλαβαίνει το outlook και το Κ800?
Αν ναι, τότε είναι εύκολο να κάνεις συγχρονισμό.
Teohaz
12 Οκτ. 2006, 18:49
Μπορεί να τις δει το ms outlook? είτε μόνο του είτε με κάποια μετατροπή σε vCards που καταλαίνει το outlook και το Κ800?
Αν ναι, τότε είναι εύκολο να κάνεις συγχρονισμό.
einai se morfh VCards otan klikaro mia epafh paei na anoixei me to outlook meta omws?
geofil
12 Οκτ. 2006, 19:09
Από την στιγμή που είναι VCards τοτε οι επαφές που ήδη υπάρχουν στο outlook είναι αυτές που θες να μεταφέρεις. Εκτός αν είναι ένα απλό backup και δεν έχει γίνει import στο outlook. Αφού το τσεκάρεις αυτό (για να μην γίνει μπάχαλο με τις επαφές του outlook) κάνεις συγχρονισμό είτε με την σουίτα της se είτε με κάποιο από τα πολλά προγράμματα τρίτων κατασκευαστών, που κυκλοφορούν.
Θα πρέπει να προσέξεις μόνο την σειρά συγχρονισμού. Από το outlook στο τηλέφωνο και όχι το αντίθετο.
Θεωρώ οτι πραγματικά υπάρχει καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση. Χωρίς να το έχω σκαλίσει το τηλέφωνο ιδιαίτερα λόγω του οτι δεν είχα πολύ χρόνο, το πήρα φορτισμένο τη Δευτέρα το πρωί και η μπαταρία τελειώνει τώρα... δηλ 3,5 μέρες. Συνήθως στις 2 μέρες είναι σχεδόν off. :)
nikosxeng3
12 Οκτ. 2006, 20:47
ΤΟ θελω:
review http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-mbw100-en.shtml
μαλλον το επομενο ρολοι μου..
jor1ge
12 Οκτ. 2006, 23:23
Nα σας ρωτήσω επειδή είχα πρόβλημα με την μπαταρια μου και την αλλαξα.
Πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει? 2 ή περισσότερο;
Ενος φίλου μου που εχει το κ800 vodafone έκδοση μετα απο 2μιση ώρες και ακόμα φορτιζε!!!
minovg
12 Οκτ. 2006, 23:29
Nα σας ρωτήσω επειδή είχα πρόβλημα με την μπαταρια μου και την αλλαξα.
Πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει? 2 ή περισσότερο;
Ενος φίλου μου που εχει το κ800 vodafone έκδοση μετα απο 2μιση ώρες και ακόμα φορτιζε!!!
2,5 ώρες γράφουν τα χαρτιά. Ε τόσο παίρνει περίπου αν είναι εντελώς άδεια.
Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός K800i.
Επειδή οι σελίδες είναι πολλές για να διαβάσω όλο το forum, έχω τις εξής ερωτήσεις:
Φορτίζει και από τη USB σύνδεση?
Υπάρχει κάποιο link με συγκεντρωμένα προγράμματα και παιχνίδια?
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 00:44
Geia sas paidia ksana!
Mporei kapoios na boithisei i na pei mia gnomi?!
Prin kai meta tin anabathmisi leitourgikou to joystick mou kolaei mesa sto menu kai fenete pos ta exei peksei.
To aristera kai to kato sigekrimena kolane. Molis kano dokimi tou joystick apo to krifo menu oles oi kateuthinseis leitourgoun kanonika, mia xara xoris zorisma, to idio kai otan trekso kapoio paixnidi, den antimetopizo kanena problima!
Ti mporei na euthinete kai mou kolaei MONO mesa sto menu, Elatomatiko joystick, Skoni pou mporei na exei mazepsei i Problima pou ofeilete sti 011 EROM pou exo akoma? :worry:
Euxaristo. :)
2,5 ώρες γράφουν τα χαρτιά. Ε τόσο παίρνει περίπου αν είναι εντελώς άδεια.
Ναι, τα καινούρια SE αργούν λιγάκι.(πάνω από 2 ώρες σίγουρα)
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 00:48
Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός K800i.
Επειδή οι σελίδες είναι πολλές για να διαβάσω όλο το forum, έχω τις εξής ερωτήσεις:
Φορτίζει και από τη USB σύνδεση?
Υπάρχει κάποιο link με συγκεντρωμένα προγράμματα και παιχνίδια?
1o. Nai fortizei kai apo USB alla ego prosopika sou proteino na kleiseis ti fortisi USB.
2o. Iparxoun mesa sto forum games kai alla an psakseis.
kosmas73
13 Οκτ. 2006, 00:53
Geia sas paidia ksana!
Mporei kapoios na boithisei i na pei mia gnomi?!
Prin kai meta tin anabathmisi leitourgikou to joystick mou kolaei mesa sto menu kai fenete pos ta exei peksei.
To aristera kai to kato sigekrimena kolane. Molis kano dokimi tou joystick apo to krifo menu oles oi kateuthinseis leitourgoun kanonika, mia xara xoris zorisma, to idio kai otan trekso kapoio paixnidi, den antimetopizo kanena problima!
Ti mporei na euthinete kai mou kolaei MONO mesa sto menu, Elatomatiko joystick, Skoni pou mporei na exei mazepsei i Problima pou ofeilete sti 011 EROM pou exo akoma? :worry:
Euxaristo. :)
δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η οχι αλλα εγω απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση της erom δεν εχω κανενα προβλημα. ετυχε και το φυσηξα εκεινη τη μερα ομως με ενα σπρειτ αερα και δεν ξερω τι απο τα 2 εκανε τη δουλεια!!!
stavregos
13 Οκτ. 2006, 01:58
Μπορει καποιος πως ακριβως κανουμε εγκατασταση το Update Service??γιατι εγω ακομα δεν τα εχω καταφέρει!!
asmodeus
13 Οκτ. 2006, 02:04
1o. Nai fortizei kai apo USB alla ego prosopika sou proteino na kleiseis ti fortisi USB.
πως κλεινεις την φορτιση απο το usb?
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 02:20
πως κλεινεις την φορτιση απο το usb?
H fortisi meso USB kleinei apo to krifo menu tou kinitou stin epilogi "rithmiseis ipiresias"
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 03:00
Μπορει καποιος πως ακριβως κανουμε εγκατασταση το Update Service??γιατι εγω ακομα δεν τα εχω καταφέρει!!
Einai poli aplo.
Tha pas sti selida tis Sony Ericsson, sto Ipostiriksi, kai meta stin Ipiresia anabathmisis tis Sony Ericsson kai apo ekei tha katebaseis to arxeio "UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe"
An to exeis kanei idi kai exeis to arxeio apla kane egatastasi tou. I diadikasia krataei ligo kai Oxi 3 Meres! :) (Plaka kano!)
An kai pali sou kolaei sto meso tis egatastasis Opos les dokimase na to ksanakatebaseis. Molis teleioseis me tin egatastasi otan anoikseis gia proti fora to Update Service tha prepei na perimeneis ligo giati auto tha katebasei automata kapoies enimeroseis gia to idio kai otan teleiosei einai etoimo gia na anabathmiseis to kinitaki sou!
Elpizo na boithisa.
stavregos
13 Οκτ. 2006, 03:16
Einai poli aplo.
Tha pas sti selida tis Sony Ericsson, sto Ipostiriksi, kai meta stin Ipiresia anabathmisis tis Sony Ericsson kai apo ekei tha katebaseis to arxeio "UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe"
An to exeis kanei idi kai exeis to arxeio apla kane egatastasi tou. I diadikasia krataei ligo kai Oxi 3 Meres! :) (Plaka kano!)
An kai pali sou kolaei sto meso tis egatastasis Opos les dokimase na to ksanakatebaseis. Molis teleioseis me tin egatastasi otan anoikseis gia proti fora to Update Service tha prepei na perimeneis ligo giati auto tha katebasei automata kapoies enimeroseis gia to idio kai otan teleiosei einai etoimo gia na anabathmiseis to kinitaki sou!
Elpizo na boithisa.
Βασικα το κατεβασα αρκετες φορες αλλα δεν καταφερα κατι.Πρεπει να το κατεβασω απο ΙΕ και οχι απο Firefox???Πρεπει να εχω κλειστα ολα τα προγραμματα??(Σταματαει μολις παταω το κουμπι εγκατασταση και δεν κανει τιποτα μονο το ακυρο μπορω να πατησω)
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 03:23
eki stis rithmisis fontou pou exi iparxi mia epilogi apo efarmogi.to patao ke mou lei o fakelos einai adios.to ekane kanis na doulepsi?
To exo dokimasei kai ego alla den douleuei.
Gia na doulepsei prepei i efarmogi na kodikopithei katalila-sigekrimena gia na tin xrisimipoiiseis san tapetsaria alla to pos, den to gnorizo.
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 03:30
Βασικα το κατεβασα αρκετες φορες αλλα δεν καταφερα κατι.Πρεπει να το κατεβασω απο ΙΕ και οχι απο Firefox???Πρεπει να εχω κλειστα ολα τα προγραμματα??(Σταματαει μολις παταω το κουμπι εγκατασταση και δεν κανει τιποτα μονο το ακυρο μπορω να πατησω)
Na sou po ego to katebasa apo IE alla den nomizo pos exei kapoia sxesi auto me tin egatastasi tou. Theoritika prepei se opoiodipote programa pas na kaneis egatastasi na exeis ola ta ipoloipa programata kleista. Kane restart to Pc sou kai Dokimase na to ksanakatebaseis. Den ksero ti allo na sou po. An kai pali den ginei tipota rikse mia matia kai stin prosthaferesi programaton mipos exei katsei tipota ekei.
stavregos
13 Οκτ. 2006, 04:34
Δεν γίνεται με τιποτα να κανω εγκατασταση Update Service.Τι μπορει να φταιει?????
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 04:50
Δεν γίνεται με τιποτα να κανω εγκατασταση Update Service.Τι μπορει να φταιει?????
Exeis egatastisei Sony Ericsson PC Suite?
An oxi kane egatastasi opos episis kai to Macromedia Flash Player meso Internet.
www.macromedia.com
stavregos
13 Οκτ. 2006, 05:14
Τα έχω και τα δυο αυτα αλλα παλι δεν κανει τιποτα
Μου κανει εγκατασταση αυτα(παντα αυτα εγκαθιστα και μετα δεν κανει εγκατασταση τιποτα αλλο)(βεβαια το σταματησα στη μια ωρα που περιμενα γιατι βαρεθηκα να περιμενω):
Install Begin: Fri Oct 13 03:45:41 EEST 2006
Install End: Fri Oct 13 04:28:28 EEST 2006
Created with Zero G's InstallAnywhere 5.0.3 Enterprise Build 1584
INSTALLATION WAS CANCELLED BY USER DURING PRE-INSTALLATION
Summary
-------
Installation: Cancelled during pre-install.
17 SUCCESSES
0 WARNINGS
0 NONFATAL ERRORS
0 FATAL ERRORS
Action Notes:
None.
Install Log Detail:
Check Disk Space: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service
Status: SUCCESSFUL
Additional Notes: NOTE - Required Disk Space: 62.714.400; Free Disk Space: 1.325.658.112
Install Uninstaller: Update Service (Install All Uninstaller Components)
Install Directory: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\jre
Additional Notes: NOTE - Directory already existed
Install File: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Uninstall Update Service\Uninstall Update Service.exe
Install File: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Uninstall Update Service\Uninstall Update Service.lax
Install Directory: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Uninstall Update Service\resource\
Additional Notes: NOTE - Directory already existed
Install File: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Uninstall Update Service\resource\iawin32.dll
Install File: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Uninstall Update Service\resource\remove.exe
Make Registry Entry: Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Uninstall\Update Service
Value Name: DisplayName
Value Data: Update Service
Make Registry Entry: Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Uninstall\Update Service
Value Name: UninstallString
Value Data: "C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Uninstall Update Service\Uninstall Update Service.exe"
Value Name: Publisher
Value Data: Sony Ericsson Mobile Communications AB
Value Name: ProductID
Value Data: 539e08fc-1eca-11b2-aa25-a303509a6f9f
Value Name: InstallLocation
Value Data: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service
Value Name: InstallDate
Value Data: Fri Oct 13 04:28:29 EEST 2006
Value Name: DisplayVersion
Value Data: 0.5.0.0
INSTALLATION WAS CANCELLED BY USER DURING PRE-INSTALLATION
minovg
13 Οκτ. 2006, 09:57
Να πω κι εγώ κάτι; Χρησιμοποιώ το USB καλώδιο από τα παλιό μου Κ750. Πειράζει; Είναι το ίδιο ακριβώς; Γιατί και ο φορτιστής ενώ είναι σχεδόν ίδιος, δεν είναι ακριβώς ίδιος παρόλο που έχουν ταιριαστά άκρα. :confused: :worry:
LLALAKIS
13 Οκτ. 2006, 10:23
Γεια σας παιδια.
Ειμαι καινουργιος στη παρεα.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται, αν υπαρχει καποιο σπασιμο για vodafone συνδεση, το οποιο θα μου επιτρεψει να κανω αναβαθμιση μεσω του pc μου.
Thanks guys!
george85100
13 Οκτ. 2006, 11:06
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ... ΕΜΕΝΑ ΤΟ Κ8ΟΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ 3 ΦΟΡΕΣ!! Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΜΙΑ, ΤΟ VODAFONE 2GETHER... THN 3h ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΜΟΥ ΑΛΑΞΑΝ ΠΛΑΚΕΤΑ.. Κ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΙΛΟΑΛΛΑΓΕΣ Κ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ.... Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η RIED001, K THS EROM R3A011....
Vangelakis4
13 Οκτ. 2006, 11:37
Να πω κι εγώ κάτι; Χρησιμοποιώ το USB καλώδιο από τα παλιό μου Κ750. Πειράζει; Είναι το ίδιο ακριβώς; Γιατί και ο φορτιστής ενώ είναι σχεδόν ίδιος, δεν είναι ακριβώς ίδιος παρόλο που έχουν ταιριαστά άκρα. :confused: :worry:
Και εγω το καλωδιο απο το 750 χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα.Ουτε στην αναβαθμιση ουτε στη μεταφορα δεδομενων.
Λογικα ειναι το ιδιο.
Γεια σας παιδια.
Ειμαι καινουργιος στη παρεα.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται, αν υπαρχει καποιο σπασιμο για vodafone συνδεση, το οποιο θα μου επιτρεψει να κανω αναβαθμιση μεσω του pc μου.
Thanks guys!
Γινεται κανονικα αναβαθμιση απο το σπιτι σου και σε vodfone live se.παλιοτερα υπηρχε αυτο το προβλημα.τωρα δεν υπαρχει!
Γιατί να το κλείσω? Κάνει ζημιά στη μπαταρία ας πούμε ή κάτι άλλο?
kosmas73
13 Οκτ. 2006, 13:37
Γεια σας παιδια.
Thanks guys!
μπορείς μέσω wotanserver με κόστος 7 ευρώ να βγάλεις το μενού της vodafon. Αλλιώς θα περιμένεις να ανεβεί στο seus η αναβάθμιση για τα vodafon live κινητά.
Sharp GX20 Video
13 Οκτ. 2006, 14:59
pira mia karta sony gia to k800 xwritikotitas enos Gb.. I arxiki tis xwritikotita ine 911mb! xerw oti pada ine ligotero ala mou fenete poli ligotero.. An tin formarw mesw pc i mesw tou idiou kinitou lete na alaxi kati??
pou vlepo tin ekdosi tis erom? sto krifo menu? pia ine i teleftea ekdosi kai pios o rolos tis erom sto kinito??
efharistw.. ;)
eho to k 800 sxedon 2 mhnes shmera to eklisa kai piga na allaxo thn sim
me mia alli pou eho kai paredose pneuma. nekro telios den anigi me tipota
ti protinete?
Nosferatu
13 Οκτ. 2006, 17:05
eho to k 800 sxedon 2 mhnes shmera to eklisa kai piga na allaxo thn sim
me mia alli pou eho kai paredose pneuma. nekro telios den anigi me tipota
ti protinete?
Κλασσικό πρόβλημα. Δοκιμάζεις να κάνεις update το οποίο λογικά δεν θα πιάσει οπότε αμέσως πας στο service...
ant0ine
13 Οκτ. 2006, 17:11
Με έχετε βάλει σε σκέψεις...
Με έχει πιάσει ένας φόβος ότι αν αλλάξω sim στο κινητό θα τα φτύσει. Το θεωρείτε λογικό να την αλλάξω τώρα ώστε αν παρουσιάσει πρόβλημα να το στείλω πίσω (είναι μόλις 2 ημερών, αναβαθμισμένο), ή αν κάτσει ποτε να το κάνω τότε και να φοβάμαι μην μου πουν, τώρα που το έφερες τρέχα γύρευε..
Επίσης όταν είμαι στην κετρική οθόνη του K800 και πατάω τα βελάκια και τα αστεράκια που γράφετε δεν μου εμφανίζεται το κρυφό μενού (Το κινητό είναι αγορασμένο από κατάστημα TIM).
edit: Το 2ο πρόβλημα το βρήκα από google μιας και είχε γραφτεί λάθος στο thread "SonyEricsson K-800i παιχνίδια,themes,απορίες και online-update." στη μέση της σελίδας 5. Είναι >*<<*<* και όχι >*<<*<.
Αναβάθμιση της EPOM περιμένουμε με τα επόμενα updates μέσω SEUS;;;
kalamatiani
13 Οκτ. 2006, 17:45
βρε παιδια, επειδη μπερδευτηκα, εγω τωρα ειμαι αναβαθμισμενη;;;; :wacko:
R1CF001
EROM: R3A011
ant0ine
13 Οκτ. 2006, 18:00
Όχι, έχει βγει η νέα με R1ED001, έκανα εγώ update μέσω SEUS!
Παρόλα αυτα η EPOM έμεινε ίδια με την δικιά σου και μετά την αναβάθμιση
kalamatiani
13 Οκτ. 2006, 19:11
ρε παιδια, μολις σημερα πηρα μετα απο 1 εβδομαδα το νεο μου κ800, (το ειχα δωσει για γενικο service) και μου εκανα αντικατασταση με την παλια εκδοση λογισμικου. ειναι normal αυτο;;;
Βεβαια δεν εχω διαπιστωσει κανενα προβλημα ως την ωρα, ολα δουλευουν ρολοι...
Να το ξαναδωσω για αναβαθμιση χωρις να εχει προβλημα, ή να περιμενω μεχρι να αρχισει να τα παιζει;;;
Sharp GX20 Video
13 Οκτ. 2006, 20:17
pira mia karta sony gia to k800 xwritikotitas enos Gb.. I arxiki tis xwritikotita ine 911mb! xerw oti pada ine ligotero ala mou fenete poli ligotero.. An tin formarw mesw pc i mesw tou idiou kinitou lete na alaxi kati??
pou vlepo tin ekdosi tis erom? sto krifo menu? pia ine i teleftea ekdosi kai pios o rolos tis erom sto kinito??
efharistw.. ;)
xeri kapios??:worry:
rostropol
13 Οκτ. 2006, 20:23
xeri kapios??:worry:
Εντάξει είσαι στα 911,τόσα είναι τα εκμεταλλέυσιμα στις Μ2 του 1GB:)
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 21:44
ρε παιδια, μολις σημερα πηρα μετα απο 1 εβδομαδα το νεο μου κ800, (το ειχα δωσει για γενικο service) και μου εκανα αντικατασταση με την παλια εκδοση λογισμικου. ειναι normal αυτο;;;
Να το ξαναδωσω για αναβαθμιση χωρις να εχει προβλημα, ή να περιμενω μεχρι να αρχισει να τα παιζει;;;
Oxi den einai normal na sou perasoun paleoteri ekdosi logismikou.
An den mporeis na kaneis moni sou anbathmisi meso tou PC sou kai tou SEUS
tote steile to ksana sto service gia na sou enimerosoun to logismiko.
Mporei na douleuei roloi opos les alla i nea ekdosi sto firmware tis siskeuis diorthonei arketa problimata, fanera kai mi.
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 21:54
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ... ΕΜΕΝΑ ΤΟ Κ8ΟΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ 3 ΦΟΡΕΣ!! Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΜΙΑ, ΤΟ VODAFONE 2GETHER... THN 3h ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΜΟΥ ΑΛΑΞΑΝ ΠΛΑΚΕΤΑ.. Κ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΙΛΟΑΛΛΑΓΕΣ Κ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ.... Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η RIED001, K THS EROM R3A011....
kala eisai mexri edo.
Exei bgei kai anabathmisi tis EROM apo 011 pou exeis se 016 alla tha perimeneis logika na ginei anabathmisi tis apo ton SEUS otan kikloforisei neo logismiko. An den mporeis na perimeneis mexri tote me ena mikro kostos tin kaneis kai apo Wotan.
DragonShadow
13 Οκτ. 2006, 22:07
Γιατί να το κλείσω? Κάνει ζημιά στη μπαταρία ας πούμε ή κάτι άλλο?
kaneis to idio kai me to fortisti sou, diladi mpenobgazeis to kinito sti priza xoris na xreiazete fortisi? H apantisi einai oxi. Mporei to USB na mi deinei to reuma pou dinei o fortistis sti mpataria omos den pauei na tin girnaei se katastasi fortisis xoris na xreiazete kathe ligo kai ligaki otan pas na metafereis kati apo i pros to kinito sou.
Μηπως σου εκαναν αντικατασταση συσκευης! :blink: και σου δωσαν καινουργια με παλιο firmware!?
Sharp GX20 Video
14 Οκτ. 2006, 05:09
Εντάξει είσαι στα 911,τόσα είναι τα εκμεταλλέυσιμα στις Μ2 του 1GB:)
ok file rost! se efharistw... 911 e?? e tous tsipides...:lol:
kaneis to idio kai me to fortisti sou, diladi mpenobgazeis to kinito sti priza xoris na xreiazete fortisi? H apantisi einai oxi. Mporei to USB na mi deinei to reuma pou dinei o fortistis sti mpataria omos den pauei na tin girnaei se katastasi fortisis xoris na xreiazete kathe ligo kai ligaki otan pas na metafereis kati apo i pros to kinito sou.Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη φόρτιση. Και όλη μέρα να παίζεις με το φορτιστή και το usb, δεν παθαίνει τίποτα.
kalamatiani
14 Οκτ. 2006, 09:33
Μηπως σου εκαναν αντικατασταση συσκευης! :blink: και σου δωσαν καινουργια με παλιο firmware!?
αυτο εννοω... μου εδωσαν καινουργια συσκευη, που παρεμπιπτόντως η συσκευη ειναι πολλη καλυτερη απο την προηγουμενη, αλλα μου εχουν περασει την παλια εκδοση λογισμικου...:mad: και σκεφτειτε οτι τους το τονισα! προσεξτε την εκδοση που θα περασετε!
αλλα....τα ζωα μου αργα! :lol:
Nosferatu
14 Οκτ. 2006, 10:35
αυτο εννοω... μου εδωσαν καινουργια συσκευη, που παρεμπιπτόντως η συσκευη ειναι πολλη καλυτερη απο την προηγουμενη, αλλα μου εχουν περασει την παλια εκδοση λογισμικου...:mad: και σκεφτειτε οτι τους το τονισα! προσεξτε την εκδοση που θα περασετε!
αλλα....τα ζωα μου αργα! :lol:
Κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι, αυτό είναι εύκολο. Το πρόβλημα είναι να σου έκαναν αντικατάσταση και να είχε πρόβλημα η συσκευή αντικατάστασης. Τί έκδοση είχε το κινητό που σου πέθανε αρχικά;
Teohaz
14 Οκτ. 2006, 11:06
telika h teleutaia version poia einai sto firmware?
minovg
14 Οκτ. 2006, 11:31
telika h teleutaia version poia einai sto firmware?
R1ED001
kalamatiani
14 Οκτ. 2006, 12:11
Κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι, αυτό είναι εύκολο. Το πρόβλημα είναι να σου έκαναν αντικατάσταση και να είχε πρόβλημα η συσκευή αντικατάστασης. Τί έκδοση είχε το κινητό που σου πέθανε αρχικά;
ειναι ευκολο;;; διοτι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο...
στο πρωτο κ800 ειχα μερικα προβληματα, το πηγα στο service εκανα αναβαθμιση και αντι να φτιαξει....χειροτερεψε! ετσι το ξαναπηγα στην Omnitech και μου δωσανε κανινουργια συσκευη αλλα με την παλια εκδοση λογισμικου!
τι να πω κ εγω...
ant0ine
14 Οκτ. 2006, 12:17
Τελικά ξέρει κανείς αν σε αναβαθμισμένα κινητά με firmware R1ED001 η αλλαγή sim προκαλεί τον "γρήγορο θάνατο" στο κινητό...;
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.