PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

geofil
23 Σεπ. 2006, 14:00
ευχαριστω πολυ..αλλα νομιζω οτι ειναι μονο για 2 φωτογραφιες απ οτι λεει??

Έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι δεν είχε περιορισμούς.

masada71
23 Σεπ. 2006, 14:06
λιγη βοηθεια στο πως δουλευει...ενω βαζω καινουριο password και το δεχεται μετα μου λεει no images store..πως θα το κανω να δει τις φωτο απο το memory stick???

geofil
23 Σεπ. 2006, 14:10
λιγη βοηθεια στο πως δουλευει...ενω βαζω καινουριο password και το δεχεται μετα μου λεει no images store..πως θα το κανω να δει τις φωτο απο το memory stick???

Σου είπα ήδη ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει εδώ και πολύ καιρό. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο εκτός του ότι δούλευε μεν αλλά ήταν δύσχρηστο και το έβγαλα από το κινητό.

tayros
23 Σεπ. 2006, 18:24
re paidia ena kainourgio k800 i proti fortisi posi wra prepei na einai?

kosmas73
23 Σεπ. 2006, 18:49
re paidia ena kainourgio k800 i proti fortisi posi wra prepei na einai?

otan gemisei sto foul h mpataria eisai etoimos. h fortish stamata meta kai oso kai na to afiseis den kerdizeis tipota.

ddr2
23 Σεπ. 2006, 20:11
otan gemisei sto foul h mpataria eisai etoimos. h fortish stamata meta kai oso kai na to afiseis den kerdizeis tipota.
Ε, άστο και καμιά ωρίτσα παραπάνω...

tayros
23 Σεπ. 2006, 23:47
ok thanks re pedes!

ninonino
24 Σεπ. 2006, 00:22
HI GUYS.ΕΧΩ ΤΟ Κ800i και αντιμετοπίζω το εξης προβλημα..δεν γινεται συγχρονισμος των επαφων κτλ μεσω usb, γνωριζει κανεις κατι γι αυτο??
Ευχαριστω

geofil
24 Σεπ. 2006, 12:42
Δεν αναφέρεις με ποιό πρόγραμμα προσπαθείς να κάνεις συγχρονισμό. Οπότε μάλλον θα εννοείς με το Outlook.
Το πρόβλημα είναι με τις επαφές ή δεν συνδέεται καθόλου;

murcielago580200
24 Σεπ. 2006, 14:56
παιδια το κ800 σε σχεση με το νοκια ν93 τι διαφορες εχουν στην φωτογραφια?και α δυο ειναι 3.2 megapixel αλλα πιο εχει καλυτερη ποιοτητα?το φλας του ν93 αξιζει η ειναι απλα για να υπαρχει?

masada71
24 Σεπ. 2006, 15:21
παιδια το κ800 σε σχεση με το νοκια ν93 τι διαφορες εχουν στην φωτογραφια?και α δυο ειναι 3.2 megapixel αλλα πιο εχει καλυτερη ποιοτητα?το φλας του ν93 αξιζει η ειναι απλα για να υπαρχει?

την απαντηση στο δευτερο σκελος της ερωτησης σου το εδωσες μονος σου,οπως σε ολα τα nokia ειναι απλως για να υπαρχει..αλλοιως ειναι να εχεις xenon flash κι αλλοιως ενα υποτιθεμενο γαλακτωδες led που να υποστηριζεις οτι λειτουργει σαν flash!και επισης το κ800ι για εμενα τραβαει σαφως καλυτερες φωτο και επισης η καμερα του ειναι μια ολοκληρωμενη ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη μεσα σε ενα κινητο!!ελπιζω να σε καλυψα...

peterkouman
24 Σεπ. 2006, 15:42
Πηρα το k800i με μενου Vodafone πριν απο 1 μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Ηθελα ενα φωτογραφικο κινητο(για να μην παρω και ψηφιακη φωτογραφικη) και αυτο ακριβως κανει...βγαζει καλες φωτογραφιες.Το βιντεο του ειναι μετριο.Σημαντικο ειναι οτι δεχεται καρτα μνημης sony m2 και ετσι δεν υπαρχει προβλημα χωρητικοτητας.Συνολικα μου στοιχησε 481 ευρω με τη μνημη
1GB που του πηρα.Και ετσι εχω φορτωσει και τη συλλογη μου απο mp3.Με τα ιδια λεφτα υπαρχει καποιο αλλο κινητο που να βγαζει καλυτερη φωτογραφια και να εχει περισσοτερη μνημη..?

masada71
24 Σεπ. 2006, 17:01
Πηρα το k800i με μενου Vodafone πριν απο 1 μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Ηθελα ενα φωτογραφικο κινητο(για να μην παρω και ψηφιακη φωτογραφικη) και αυτο ακριβως κανει...βγαζει καλες φωτογραφιες.Το βιντεο του ειναι μετριο.Σημαντικο ειναι οτι δεχεται καρτα μνημης sony m2 και ετσι δεν υπαρχει προβλημα χωρητικοτητας.Συνολικα μου στοιχησε 481 ευρω με τη μνημη
1GB που του πηρα.Και ετσι εχω φορτωσει και τη συλλογη μου απο mp3.Με τα ιδια λεφτα υπαρχει καποιο αλλο κινητο που να βγαζει καλυτερη φωτογραφια και να εχει περισσοτερη μνημη..?
δεν υπαρχει,να εισαι σιγουρος γι αυτο.τουλαχιστον προς το παρον...ακομα και τα ακριβοτερα νοκια που κυκλοφορουν τωρα στην αγορα ν73,ν93 κλπ δεν πιανουν μια μπροστα στις φωτογραφικες ικανοτητες(νυχτα κ μερα) του κινητου μας

GEORGEGX20VF
24 Σεπ. 2006, 18:25
Για το βραδυ σε απολυτο σκοτάδι ναι ειναι καλυτερο λογω flash,αλλα την ημέρα το sharp v903 και το nokia n73 ειναι καλύτερα.

Georgel
24 Σεπ. 2006, 18:52
Δεν νομίζω ότι στα ίδια χρήματα να υπάρχει κινητό με καλύτερη κάμερα δες και εδώ
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44c

ταξιδιωτης22
24 Σεπ. 2006, 20:04
Για το βραδυ σε απολυτο σκοτάδι ναι ειναι καλυτερο λογω flash,αλλα την ημέρα το sharp v903 και το nokia n73 ειναι καλύτερα.

κι ομως μετα απο πολλα τεστ κατεληξα οτι το n-73 δεν τραβαει καλυτερες φωτογραφιες απο το k-800.πανω κατω ιδια ειναι ομως το K-800 τραβαει λιγο καλυτερα.τα ειχα και τα 2 μαζι και τα τεσταρα.

tayros
24 Σεπ. 2006, 20:36
re paidia egarmoges kai themata gia to k8ooi poy tha vro?

petrosk750iok
24 Σεπ. 2006, 20:43
re paidia egarmoges kai themata gia to k8ooi poy tha vro?

SonyEricsson K-800i παιχνίδια,themes,απορίες και online-update. (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124)

geofil
24 Σεπ. 2006, 23:22
κι ομως μετα απο πολλα τεστ κατεληξα οτι το n-73 δεν τραβαει καλυτερες φωτογραφιες απο το k-800.πανω κατω ιδια ειναι ομως το K-800 τραβαει λιγο καλυτερα.τα ειχα και τα 2 μαζι και τα τεσταρα.

Μετά από σύγκριση που έκανα και εγώ με τα 2 κινητά δεν κατάφερα να πω ποιό από τα 2 είναι καλύτερο στην λήψη φωτογραφιών. Το Ν73 με εντυπωσίασε απλά επειδή η Νόκια δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο καλές κάμερες. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από το Κ800.
Το βράδυ φυσικά νικητής είναι το Κ800. Και όχι μόνο έναντι του Ν73 αλλά όλων των κινητών που έχω δει.

tayros
24 Σεπ. 2006, 23:38
Μετά από σύγκριση που έκανα και εγώ με τα 2 κινητά δεν κατάφερα να πω ποιό από τα 2 είναι καλύτερο στην λήψη φωτογραφιών. Το Ν73 με εντυπωσίασε απλά επειδή η Νόκια δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο καλές κάμερες. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από το Κ800.
Το βράδυ φυσικά νικητής είναι το Κ800. Και όχι μόνο έναντι του Ν73 αλλά όλων των κινητών που έχω δει.

sinfono kai epafksano kiolas an xreiastei!:D

GEORGEGX20VF
25 Σεπ. 2006, 00:49
Ναι και εγώ απο πολλές photo που εχω δει μου φαινονται ισαξια και μερικες φορές μπορεί καλυτερο το ν73 αλλα μερικες φορές το κ800.το 903 παντως την ημερα εχει διαφορα λόγω αισθητηρα.
παντως συμφωνω και εγώ οτι το βραδυ το κ800 δεν εχει αντιπαλο:)

xagios
25 Σεπ. 2006, 01:36
κι ομως μετα απο πολλα τεστ κατεληξα οτι το n-73 δεν τραβαει καλυτερες φωτογραφιες απο το k-800.πανω κατω ιδια ειναι ομως το K-800 τραβαει λιγο καλυτερα.τα ειχα και τα 2 μαζι και τα τεσταρα.to 903 το ξεχασες ???????:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: α α !!!!!!!!!!:!:

tayros
25 Σεπ. 2006, 02:00
λοιπον παιδια αν ενδιαφερεται κανεις για καρτουλα m2 1giga για το κινητουλη μας βρηκα στα 57 ευρω με δωρεαν τα εξοδα αποστολης προς ολη την ελλαδα.
για περισσοτερες πληροφοριες Pm.

cascanteur_79
25 Σεπ. 2006, 14:06
...Einai sta games...
Echw paiksei gyrw stis 4 fores paichnidi me ta psarakia poy ehei stin mnimi apo tin mama S.E.,kai dystychws otan paw to joistick deksia i, aristera kwllaei gia liga deytera...
Se alles efarmoges opws p.x. stis epafes,i sta minimata den paroysiazei kanena provlima...!!!

ddr2
25 Σεπ. 2006, 14:28
...Einai sta games...
Echw paiksei gyrw stis 4 fores paichnidi me ta psarakia poy ehei stin mnimi apo tin mama S.E.,kai dystychws otan paw to joistick deksia i, aristera kwllaei gia liga deytera...
Se alles efarmoges opws p.x. stis epafes,i sta minimata den paroysiazei kanena provlima...!!!

Μήπως δεν κολλάει το joystick αλλά το παιχνίδι??Δοκίμασέ το και σε άλλα παιχνίδια.;)

ταξιδιωτης22
25 Σεπ. 2006, 14:42
δεν κανει λαθος ο cascanteur,κι εμενα κολλαει κι οχι μονο σε αυτο το παιχνιδι αλλα σε ολα.

ddr2
25 Σεπ. 2006, 14:44
δεν κανει λαθος ο cascanteur,κι εμενα κολλαει κι οχι μονο σε αυτο το παιχνιδι αλλα σε ολα.

Πώς γίνεται να κολλάει μόνο στα παιχνίδια και όχι στο μενού?:wacko: :wacko:
Τι κουλό είναι αυτό?

rostropol
25 Σεπ. 2006, 14:57
...Einai sta games...

Καλά,παίξε και το Diamond Rush και θα δεις το ανθρωπάκι όταν το στέλνεις δεξιά πάει πάνω και κάτι τέτοια κουφά.
Στο Κ800 μιλάμε το joystick είναι η χειρότερη υλοποίηση που έχω δει από το Τ630 και πέρα:( :mad: :confused:

petrosk750iok
25 Σεπ. 2006, 14:58
Πώς γίνεται να κολλάει μόνο στα παιχνίδια και όχι στο μενού?:wacko: :wacko:
Τι κουλό είναι αυτό?

Πράγματι, τι κουλό είναι κι αυτό.:blink:

xagios
25 Σεπ. 2006, 15:50
Πράγματι, τι κουλό είναι κι αυτό.:blink:ισως ειναι προβλημα λογισμικου εχει κανει κανενας την αναβαθμιση σε επισημο SE servise να μας πει αν συνεχιζει το ιδιο προβλημα ???

ταξιδιωτης22
25 Σεπ. 2006, 16:15
οντωςπολυ κουλο αλλα τι να κανουμε,εινα θεμα λογισμικου πιστευω κι οχι της σκονης που περναει μεσα,κι αν περναει κιολας γιατι δεν νομιζω να εκαναν το ιδιο λαθος με το k-700,750i.

GIANNHSitia
25 Σεπ. 2006, 20:27
kalispera kserei kapoios ti video format paizi to k800? to perimeno thn paraskeuei k den kserw akomi apo mousiki paizi k wma..xixixi

petrosk750iok
25 Σεπ. 2006, 20:50
kalispera kserei kapoios ti video format paizi to k800? to perimeno thn paraskeuei k den kserw akomi apo mousiki paizi k wma..xixixi

.3gp και .mp4

midenistis
25 Σεπ. 2006, 21:32
Τελικα ρε παιδια βγηκε καινουριο firmware για το Κ800??Ποτε περιπου θα βγει?Μηπωε γνωριζει κανενας?

Freak107
25 Σεπ. 2006, 21:55
ρε παιδια καταρχην καλησπερα.θελω αμεση βοηθεια.μπορουμε απο το τηλεφωνο να στειλουμε email?πχ μια εικονα?απευθειαν σε email αναφερομαι.οποιος γνωριζει οτιδηποτε ας με ενημερωση.επειγον...

xagios
25 Σεπ. 2006, 21:56
Τελικα ρε παιδια βγηκε καινουριο firmware για το Κ800??Ποτε περιπου θα βγει?Μηπωε γνωριζει κανενας?Eχει βγει απο την προηγουμενη εβδομαδα αλλα προς το παρον ειναι διαθεσιμο μονο στα επισημα servise SE ΚΑΙ ΟΧΙ απο το ιντερνετ

ddr2
25 Σεπ. 2006, 23:26
ρε παιδια καταρχην καλησπερα.θελω αμεση βοηθεια.μπορουμε απο το τηλεφωνο να στειλουμε email?πχ μια εικονα?απευθειαν σε email αναφερομαι.οποιος γνωριζει οτιδηποτε ας με ενημερωση.επειγον...

Μιας και είναι επείγον και δεν θα έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις για το email(και δεν τις έχω ούτε και εγώ για να στις πώ) στείλε καλύτερα ένα mms στην διεύθυνση mail που θέλεις, αρκεί το μήνυμά σου να μην υπερβαίνει τα 300kb.

cascanteur_79
26 Σεπ. 2006, 02:03
...an ypologisei kaneis oti egw to peira prin apo mia evdwmada kainoyrio,apo antikatastasi...!!!:( :( :(
...diladi,otan to eicha parei sta cheria moy itan mesa se mia sakoyla me tin endeiksi "swap hardware",kai me ena kwdiko poy den thymamai...:confused: :confused: :confused:
...toylachiston den moy emfanizei kati stis ypoloipes efarmoges,kai leitoygeies tis syskevis...
ysterografo:ontws kai se alla paichnidia emfanizetai to kwllima.:worry: :worry: :worry:

Sharp GX20 Video
26 Σεπ. 2006, 13:17
οντωςπολυ κουλο αλλα τι να κανουμε,εινα θεμα λογισμικου πιστευω κι οχι της σκονης που περναει μεσα,κι αν περναει κιολας γιατι δεν νομιζω να εκαναν το ιδιο λαθος με το k-700,750i.

opos ta les file taxidiwti! den fadazese ti katares tous exo rixi gia to joystick tou k750i mou.. isws eftase kamia katara pros ta eki kai apofasisan na to kanoun kalitero sto neo modelo tous..:P

Sharp GX20 Video
26 Σεπ. 2006, 13:40
pedia mia voithia please! ime katoxos tou k750i kai thelo twra na agorasw to k800i..

tha ithela na mou lisete dio apories..
1)an to parw vodafone live ti diafora tha exi me ta unbranded kinita? isxii akoma afto me to klidoma ton mp3 kai to DRM Packager?
2)karta mnimis perni etsi?

Genika pies ine oi ebiries sas?? Pistevete axizi i metavasi i na strafw kapou allou?? An kai apo ta xaraktiristika tou to theorw apo ta korifea..
Afto to joystick fovamai!!... :(

gold
26 Σεπ. 2006, 14:56
pedia mia voithia please! ime katoxos tou k750i kai thelo twra na agorasw to k800i..

tha ithela na mou lisete dio apories..
1)an to parw vodafone live ti diafora tha exi me ta unbranded kinita? isxii akoma afto me to klidoma ton mp3 kai to DRM Packager?
2)karta mnimis perni etsi?

Genika pies ine oi ebiries sas?? Pistevete axizi i metavasi i na strafw kapou allou?? An kai apo ta xaraktiristika tou to theorw apo ta korifea..
Afto to joystick fovamai!!... :(

min to skeftese katholou poly kalutero tou 750 se pola simeia stin taxitita tou menou ,stin camera, sti othoni,oso gia to joystick to exoune ftiaksi exoune vali mia memvrani mesa pou kalivi kai den pernaei i skoni mesa, tora oso gia kati anafores gia kolimata den eine apo skoni exo di kenourgio k-800 na kolaei stis entoles ti mia ke ti aloi na doulevei kanonika pistevo kati pezete me to logizmiko tou. 1)de gnorizo 2)memory stick M2

mobo
26 Σεπ. 2006, 17:06
:(
Δεν έχει κανένα κλείδωμα σε vodafone live. Μόνο το μενού αλλάζει. Εγώ πάντως το ξήλωσα on-line και του έβαλα και την καινούργια έκδοση firmware με 7 ευρώ απο το wotanserver, ενώ έξω μου ζήταγαν 25 ευρώ. Χάνεις όμως την εγγύηση.

Sharp GX20 Video
26 Σεπ. 2006, 20:24
ok gyezzz!! pros ta eki odevo.. exalou den exo di kati alo mexri stigmis pou na mou exi kedrisi to endiaferon..

elpizo kai ta psilokolimata pou anaferodai na ine tis arxis provlimata kai na xepernoudai me kapio anavathmismeno firmware..

palia mou texni koskino gia tin se..:p padws kai se afto to kinito fenete pos ta pige poli kala! to perno kai sas lew kai egw edipwsis..

stephane
26 Σεπ. 2006, 22:40
Παιδιά η νέα έκδοση έχει βγει τουλάχιστον εδώ και 3 βδομάδες από τότε σχεδόν που πήρα το νέο μου κινητό από αντικατάσταση, η version είναι η R1ED001

tayros
26 Σεπ. 2006, 22:52
Παιδιά η νέα έκδοση έχει βγει τουλάχιστον εδώ και 3 βδομάδες από τότε σχεδόν που πήρα το νέο μου κινητό από αντικατάσταση, η version είναι η R1ED001

ayto dystixos file mou to kseroume alla den kseroume kai pote tha erthei kai se emas online! ante twra na to pas se katastima na kanoun 15 meres gia mia douleia ton 20 lepton!:wacko:

BANTAMXR
26 Σεπ. 2006, 23:17
Τι θα γινει ρε παιδια με το κεντρικο πληκτρο στα SE,εχω ενα μηνα το κ800 και ηδη δεν δουλευει δεξια και κατω.Απαραδεκτο με τοσο λιγη χρηση.:mad: :mad:

masada71
26 Σεπ. 2006, 23:30
[QUOTE=BANTAMXR;1562016]Τι θα γινει ρε παιδια με το κεντρικο πληκτρο στα SE,εχω ενα μηνα το κ800 και ηδη δεν δουλευει δεξια και κατω.Απαραδεκτο με τοσο λιγη χρηση.:mad: :mad:[/QU
δεν φταιει το πληκτρο καθεαυτο φιλε μου,αλλα το λογισμικο..θα πρεπει να κανουμε λιγη υπομονη μεχρι την πρωτη επισημη αναβαθμιση,και ας ελπισουμε οτι με αυτη θα λυθει το προβλημα...;) κι εγω τα ιδια αντιμετωπιζω,αλλα εγω με το κατω και αριστερα!!

fanatikos
27 Σεπ. 2006, 08:49
Καλημέρα παιδιά. Έχω το Κ800, από τα πρώτα που ήρθαν, και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από ένα. Χρησιμοποιώ το hands free που είχε στην συσκευασία και αραιά και που απαντάει μόνο του στις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς καν να χτυπήσει! :wacko: (Όταν έχω το hands free επάνω).Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό?
Και μια δεύτερη ερώτηση, αν το αναβαθμίσω από το wotan (λόγω του σπαστικού προβλήματος που προανέφερα) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα Ελληνικά?

sverver
27 Σεπ. 2006, 09:21
Καλημέρα παιδιά. Έχω το Κ800, από τα πρώτα που ήρθαν, και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από ένα. Χρησιμοποιώ το hands free που είχε στην συσκευασία και αραιά και που απαντάει μόνο του στις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς καν να χτυπήσει! :wacko: (Όταν έχω το hands free επάνω).Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό?
Και μια δεύτερη ερώτηση, αν το αναβαθμίσω από το wotan (λόγω του σπαστικού προβλήματος που προανέφερα) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα Ελληνικά?

Μου συμβαίνει σε μία από τις πέντε κλήσεις περίπου που δέχομαι. Συμβαίνει και με το hands free της συσκευασίας και με αυτό που μου έμεινε από το w550 (με τα "walkman" ακουστικά)

j_krom
27 Σεπ. 2006, 09:49
http://www.seclub.ru/dn.php?d=4&t=1&...532380mu81s791

pola pola games

papi
27 Σεπ. 2006, 15:23

Μου φαίνετε για πρόβλημα στις ρυθμίσεις
Για δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις-Προφίλ-Διάλεξε με πιό προφίλ συνδέετε το handsfree και πάτα πρόσθετα-Τρόπος απάντηση και τσέκαρε το κανονική.

mobo
27 Σεπ. 2006, 15:35
Και μια δεύτερη ερώτηση, αν το αναβαθμίσω από το wotan (λόγω του σπαστικού προβλήματος που προανέφερα) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα Ελληνικά?Κανένα πρόβλημα. Μια χαρά είναι τα ελληνικά.

mobo
27 Σεπ. 2006, 15:38
Εχει παρατηρήσει κανένας οτι το πράσινο και το κόκκινο τηλεφωνάκι επάνω στα κουμπιά δεν είναι για κλήσεις? Το πράσινο σε βάζει στο internet και το κόκκινο πηγαίνει στις συντομεύσεις.

ταξιδιωτης22
27 Σεπ. 2006, 16:59
Κανένα πρόβλημα. Μια χαρά είναι τα ελληνικά.

τωρα την περναω κι εγω αντε να δουμε αν ειναι καλη.

jgk31
27 Σεπ. 2006, 20:43
Εχει παρατηρήσει κανένας οτι το πράσινο και το κόκκινο τηλεφωνάκι επάνω στα κουμπιά δεν είναι για κλήσεις? Το πράσινο σε βάζει στο internet και το κόκκινο πηγαίνει στις συντομεύσεις.

etsi einai to kanoniko firmware sto firmware tis vodafone litourgoun gia tis klisis

stephane
27 Σεπ. 2006, 21:42
ayto dystixos file mou to kseroume alla den kseroume kai pote tha erthei kai se emas online! ante twra na to pas se katastima na kanoun 15 meres gia mia douleia ton 20 lepton!:wacko:

Το πας σε εξουσιοδοτημένο service και το πέρνεις την ίδια μέρα ! :happy:

stephane
27 Σεπ. 2006, 21:46
Κανένα site με πολλά themes?
Παλιότρα ένα που είχε αναφερθεί δεν έχει ιδιαιέτερα πολλά σε σχέση με άλλα SE

RAVER
27 Σεπ. 2006, 21:51
Κανένα site με πολλά themes?
Παλιότρα ένα που είχε αναφερθεί δεν έχει ιδιαιέτερα πολλά σε σχέση με άλλα SE

:worry: free themes (http://www.myk800.lasyk.net/).;)

pauloakenfold
27 Σεπ. 2006, 22:01
kai http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k800k800i-themes/1/ kai http://www.iguanamobile.com/main/theme_list.asp?n=K800i+Theme kai http://rsgsm.com/k800themes.htm kai http://eseth.net/k800/download/

xagios
27 Σεπ. 2006, 22:04
Το πας σε εξουσιοδοτημένο service και το πέρνεις την ίδια μέρα ! :happy:Ετσι λοιπον σκεφτηκα και εγω το παω στο επισημο της se στο Βολο χθες :!: αφου την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπε να το στειλει Αθηνα η Λαρισα γιατι δεν ειχε το ειδικο καλωδιο για το κ800 :wacko: :wacko: :!: Ωραια λοιπον του το δινω, περαστε το απογευμα, περναω λοιπον χαρουμενος ,ολα οκ του λεω μια χαρα απανταει .Το παιρνω βλεπω την παλια εκδοση R1CBOO1 ΤΟΥ λεω μα ειναι η ιδια οχι απαντα κανετε λαθος ....λες σκεφτομαι δεν ηξερα και την καινουρια ποια ακριβως ηταν .Το πρωι παιρνω στην εξυπηρετηση πελατων οπου μαθαινω την καινουρια εκδοση τους ρωτω τοτε γιατι εμενα μου εβαλε το εξουσ servise σας την παλια ;Δεν θα την ειχε απαντα ..που ρωτω στο ψυγειο η στην αποθηκη ;Τιποτε απο την αλλη πλευρα .Καλα ρε παιδια δεν εχουν ολα τα servise σας την καινουρια εκδοση ;βεβαια απαντουν ...τοτε αυτο γιατι δεν την εχει ...τιποτε παλι απο την αλλη πλευρα :X :X ελεος :rocket: επισημο servise ΚΑΙ δεν ξερει να κανει αναβαθμιση????Α και το καλυτερο το επισημο στην Λαρισα που το εχει ο ιδιος ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟς η κατι τετοιο περναει κανονικα την καινουρια εκδοση λογισμικου αλλα πρεπει να το παω το Πρωι να γυρισω Βολο και το βραδακι να παω παλι :lol: :wacko: Αυτη ειναι η εξυπηρετηση σε εμας εδω μακρια των τοιχων

pauloakenfold
27 Σεπ. 2006, 22:11
kai na fantasteis lene oti to service tis sony ericsson einai to kalitero...

pauloakenfold
27 Σεπ. 2006, 22:41
http://www.ixalon.net/se/flash.html

ddr2
27 Σεπ. 2006, 23:23
Εκτός Αθηνών, άντε και Θεσσαλονίκης (μετά βίας), καμία εταιρία δεν έχει σέρβις της προκοπής.
Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.:(
Μπορεί να εξυπηρετηθείτε, αλλά μπορεί και να ταλαιπωρηθείτε.:X

akis_k
27 Σεπ. 2006, 23:37
New K800i Allure Brown Edition

After the succes of the current Sony Ericsson K800i Cyber-Shot phone delivered in the standard black color Sony Ericsson will show us a new color in upcoming period called Allure Brown.

The device does not differ with respect to the normal K800i. Only the color of the device has been changed and shows a special coper color. The color has an exclusive look and gives an extra feeling to the new device. Prices and availability are not known at this stage but the introduction is due in the upcoming weeks.

The specifications of the K800i are a 262.000 color TFT display, UMTS, video calling, Memory Stick Micro (M2) memory card slot and a 3.2 Mpixel camera with auto focus, xenon flash, video camera and several handy camera functions such as the BestPic system and panorama mode. For more information on the new device check out the phone page. Also check out the photos and videos made by and of the device.

http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(16).jpg

http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(01).jpg
============================================================ =================
http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(07)_tbn.jpg (http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(07).jpg) http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(06)_tbn.jpg (http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(06).jpg) http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(03)_tbn.jpg (http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(03).jpg) http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(10)_tbn.jpg (http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(10).jpg)
============================================================ =================
http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(20)_tbn.jpg (http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(20).jpg) http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(18)_tbn.jpg (http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(18).jpg) http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(19)_tbn.jpg (http://www.fs-newmobile.com/images/media/sonyericsson/k800ibrownedition/photokina_keulen%20(19).jpg)
==========================================================
Περισσότερες Φωτογραφίες: www.NewMobile.nl (http://www.newmobile.nl/eur/en/photos.php?phone_id=1b331df)

Darth_Kostard
28 Σεπ. 2006, 02:23
http://www.seclub.ru/dn.php?d=4&t=1&...532380mu81s791

pola pola games
Ωραίος ο μάγκας

tayros
28 Σεπ. 2006, 02:42
παντως στο καφε δεν μου αρεσει καθολου.

fanatikos
28 Σεπ. 2006, 08:33
Μου φαίνετε για πρόβλημα στις ρυθμίσεις
Για δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις-Προφίλ-Διάλεξε με πιό προφίλ συνδέετε το handsfree και πάτα πρόσθετα-Τρόπος απάντηση και τσέκαρε το κανονική.

Μια χαρά είναι οι ρυθμήσεις. Δεν το κάνει συνέχεια. Όπως είπε και ο άλλος φίλος μια φορά στις 5 και αν ..... Αλλά είναι κουλό βρε παιδί μου. Φαντάσου να είσαι "κάπου", να σε πάρει η γυναίκα σου και να απαντήσει μόνο του χωρίς να το πάρεις πρέφα!! :rolleyes: Μετά έχει :chair: στο σπίτι!!!:lol:

fanatikos
28 Σεπ. 2006, 08:36
τωρα την περναω κι εγω αντε να δουμε αν ειναι καλη.

Τι έγινε? Πως πήγε?

mobo
28 Σεπ. 2006, 09:13
Εκτός Αθηνών, άντε και Θεσσαλονίκης (μετά βίας), καμία εταιρία δεν έχει σέρβις της προκοπής.
Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.:(
Μπορεί να εξυπηρετηθείτε, αλλά μπορεί και να ταλαιπωρηθείτε.:XΣτη Ρόδο το service της se είναι άψογο πάντως.

j_krom
28 Σεπ. 2006, 10:21
Ωραίος ο μάγκας

haha thanks:P

JohnnysR
28 Σεπ. 2006, 11:18
Oute emene mou poliarese to kafe...
Re paides exei akousei kanenas ti paizei me tin anavathmisi stous ellinikous servers?Oxi tipota allo alla einai poli lol na exei anevei pantou ektos apo Ellada...

blackbirdxx
28 Σεπ. 2006, 12:01
katevasa to fortune thema apo http://www.iguanamobile.com/main/theme_list.asp?s=Fortune
ke mesa sto rar pou emfanistike yparxoun 21 arxiakia me katalixi PNG l ena me hml
pos ta vazo sto k800?

ταξιδιωτης22
28 Σεπ. 2006, 13:28
Τι έγινε? Πως πήγε?

λοιπον το κινητο δειχνει να πηγαινει λιγο πιο γρηγορα στο μενου,δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ετσι δειχνει,επισης το κολλημα με το joystick δεν το βλεπω προς το παρον.

ddr2
28 Σεπ. 2006, 13:42
επισης το κολλημα με το joystick δεν το βλεπω προς το παρον.

Καιρός ήταν!!!!
Γιατί μια η σκόνη, μια το λογισμικό, μας τα έκανε τσουρέκια η μαμά sony:mad: :mad:

kazzz
28 Σεπ. 2006, 14:11
katevasa to fortune thema apo http://www.iguanamobile.com/main/theme_list.asp?s=Fortune
ke mesa sto rar pou emfanistike yparxoun 21 arxiakia me katalixi PNG l ena me hml
pos ta vazo sto k800?
metonomase to rar se .thm kai perase to kanonika san theme. ;)

Nosferatu
28 Σεπ. 2006, 14:26
Η όποια νεότερη έκδοση συνεχίζει να μην είναι διαθέσιμη online. Μάλλον είναι ανίκανοι να βγάλουν μια σοβαρή αναβάθμιση και βγάζουν πειραματικές στις οποίες κάνουν bug testing στα κινητά των κατόχων Κ800 που τα πάνε σε service points! Απαράδεκτη υποστήριξη για το μοντέλο ναυαρχίδα!

redcon
28 Σεπ. 2006, 14:33
Απο θηκες τι κυκλοφορει στην αγορα?

j_krom
28 Σεπ. 2006, 14:46
pos ta vazo sto k800?

vasika den katalava akomi gi apio logo katevases epi pliromis thema afou iparhoun tosa site gia free

Nosferatu
28 Σεπ. 2006, 14:52
Απο θηκες τι κυκλοφορει στην αγορα?

KRUSELL, η καλύτερη με διαφορά. Και κάτω να πέσει δεν θα καταλάβει τίποτα, είναι προφυλαγμένο πλήρως. Και με πολύ καλή ποιότητα δέρματος...

stephane
28 Σεπ. 2006, 16:33
KRUSELL, η καλύτερη με διαφορά. Και κάτω να πέσει δεν θα καταλάβει τίποτα, είναι προφυλαγμένο πλήρως. Και με πολύ καλή ποιότητα δέρματος...

Και πού την βρίσκουμε?

redcon
28 Σεπ. 2006, 17:37
Και πού την βρίσκουμε?

Και εγω την ιδια απορια εχω. Ψιλο-δυσευρετη μαρκα. Απο διανομη δεν πανα καλα παντως.

dimitrisvol
28 Σεπ. 2006, 20:30
Και πού την βρίσκουμε?

http://www.inter-shop.gr/commerce/catalog/index.php?cPath=49_52_275

Rixe mia matia,ego apo ekei tin pira.:)

dimitris

pauloakenfold
28 Σεπ. 2006, 20:47
Και εγω την ιδια απορια εχω. Ψιλο-δυσευρετη μαρκα. Απο διανομη δεν πανα καλα παντως.
rikse kai mia matia edw http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/105/xx/xx/27/6/criteresn.html

pauloakenfold
28 Σεπ. 2006, 21:03
episis mia selida gia efarmoges k750 kai k800: http://k750i.net/index_en.php?p=aplikace&type=&n=%22

Nosferatu
28 Σεπ. 2006, 21:05
Και πού την βρίσκουμε?

Είναι δύσκολο να βρεις. Σίγουρα βρίσκεις στη Σινώπης στο μαγαζί που είναι και service (μόνο για αναβαθμίσεις βέβαια) της sonyericsson. Procordia το λένε... Καλού κακού κάνεις ένα τηλέφωνο γιατί εξαντλούνται συχνά...

pauloakenfold
28 Σεπ. 2006, 22:13
ena programa mig 33 to kserete?

petrosk750iok
28 Σεπ. 2006, 22:19
ena programa mig 33 to kserete?

Ναι, θες να το ανεβάσω κάπου?

pauloakenfold
28 Σεπ. 2006, 23:38
oxi to brika apla rwtaw an to exeis dokimasei kai an ksereis ti kanei...

petrosk750iok
28 Σεπ. 2006, 23:40
oxi to brika apla rwtaw an to exeis dokimasei kai an ksereis ti kanei...

Όχι, εγώ δεν το έχω δοκιμάσει.

stephane
29 Σεπ. 2006, 00:30
Είναι δύσκολο να βρεις. Σίγουρα βρίσκεις στη Σινώπης στο μαγαζί που είναι και service (μόνο για αναβαθμίσεις βέβαια) της sonyericsson. Procordia το λένε... Καλού κακού κάνεις ένα τηλέφωνο γιατί εξαντλούνται συχνά...

Thanks παιδιά!
Άσχετο:Πάντως μαγαζί photoagora στη Στουρνάρη που έψαξα δεν βρήκα για Μ2 στα 1gb (κάποιος παλιότερα το είχε αναφέρει)

ninonino
29 Σεπ. 2006, 00:57
:wacko: HI GUYS..εχω ΕΝΑ Κ800ι ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΡΩΝΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕς ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ pc .
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

tayros
29 Σεπ. 2006, 01:26
:wacko: HI GUYS..εχω ΕΝΑ Κ800ι ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΡΩΝΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕς ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ pc .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ti akrivos diladi sou kanei? geine ligo pio analitikos an theleis gia na mporesoume pio apla kai pio eukola na se voithisoume;)

RAVER
29 Σεπ. 2006, 02:28
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλημερα.απ'οτι καταλαβα δεν μπορεις να δουλεψεις το προγραμμα της sony ericsson.Η λυση ειναι εδω :worry: myphone explorer (http://www.fjsoft.at/en/).καντο εγκατασταση και μετα τελος τα προβληματα :!:

john74
29 Σεπ. 2006, 02:40
paidia pethane to k800 toy aderfoy moy.den anoigei me tipota oyte me vale vgale battery oyte tipota oyte me fortisti mesa...ti na egine re paidia sos!! ti na kanei?

redcon
29 Σεπ. 2006, 08:30
paidia pethane to k800 toy aderfoy moy.den anoigei me tipota oyte me vale vgale battery oyte tipota oyte me fortisti mesa...ti na egine re paidia sos!! ti na kanei?

Να το παει στο service αμεσα. Αρκετα εχουν παθει το ιδιο, οποτε ξερουν καλα το προβλημα.

pauloakenfold
29 Σεπ. 2006, 11:38
Thanks παιδιά!
Άσχετο:Πάντως μαγαζί photoagora στη Στουρνάρη που έψαξα δεν βρήκα για Μ2 στα 1gb (κάποιος παλιότερα το είχε αναφέρει)
stin kalithea ston germano tis davakis exei M2 1 GB...

gazos
29 Σεπ. 2006, 12:40
Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα απο την φωτοαγορα 1GB 55ε

pauloakenfold
29 Σεπ. 2006, 12:42
55? allou exei 65. poy akrivws briskete i fwtoagora?

JohnnysR
29 Σεπ. 2006, 14:02
Paides thessaloniki kserei kanenas pou mporw na vrw M2 1GB se kali timi?

RAVER
29 Σεπ. 2006, 14:46
55? allou exei 65. poy akrivws briskete i fwtoagora?

:worry: Εδω βρισκεται η photoagora (http://www.photoagora.gr/index.php?action=category&id=34).;)

mike^^
29 Σεπ. 2006, 18:20
re pedia ti einai to mig 33.peite mas ke emas!!!

petrosk750iok
29 Σεπ. 2006, 18:42
re pedia ti einai to mig 33.peite mas ke emas!!!

Πρόγραμμα είναι. :)
Αν θέλεις να το ανεβάσω κάπου πες με. :D

kosmas73
29 Σεπ. 2006, 21:06
Πρόγραμμα είναι. :)
Αν θέλεις να το ανεβάσω κάπου πες με. :D

και τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα??

petrosk750iok
29 Σεπ. 2006, 21:08
και τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα??

Δεν το έχω δοκιμάσει.

kosmas73
29 Σεπ. 2006, 21:09
Δεν το έχω δοκιμάσει.

ε ανεβασε το να το δοκιμασουμε!!!

petrosk750iok
29 Σεπ. 2006, 21:45
thanks!!!:D :D :D

Παρακαλώ!! :D

Darth_Kostard
29 Σεπ. 2006, 21:53
Tι κάνει;:blink:

kosmas73
29 Σεπ. 2006, 22:06

ειναι για mobile chat και κατι λεει για φθηνες κλησεις και sms.. δεν το εψαξα και πολυ. πληροφοριες εχει στο www.mig33.com

xagios
29 Σεπ. 2006, 22:29
Τελικα την εκανα την αναβαθμιση μετα απο επισκεψη ξανα στο servise της SE Αλλα ο ηχος απο το ακουστικο ειναι πολυ σιγανος αν και εχω κανει τις ρυθμισεις:( :( να μην πω οτι πριν ηταν καλυτερος

petrosk750iok
29 Σεπ. 2006, 23:27

+ Μπορεις να μιλας ταυτοχρονα με πολλους χρηστες ξεχωριστα!
+ Εχει ηχο ειδοποιησεις οταν ο αλλος σου μιλαει
+ Υποστιριζει CHAT σε δικο του server
+ Ειναι σχετικα πιο γρηγορο απο eMSN
+ Μπορεις να χρησιμοποιησεις ελληνικο Τ9

- Θελει register, ειναι free για το MSN.....
- Δε μπορεις να κανεις INVITE πολλους χρηστες για να μιλας ταυτοχρονα
- Δε μπορεις να κανεις Snap μια φωτογραφια και να φαινεται στο MSN (βαζει παντα το logo της εταιριας)
- Δε μπορεις να στειλεις EMAIL απο το λογαριασμο σου
- Δε μπορεις να εισαγεις καινουργιες λεξεις στο ελληνικο λεξικο Τ9
- Μπορεις να στειλεις Emoticon αλλα δε το βλεπεις αμεσα, δηλαδη πρεπει να γραψεις : ) και υστερα φαινεται στην οθονη.

Darth_Kostard
30 Σεπ. 2006, 00:01
Mε κάλυψες:rolleyes:

stavregos
30 Σεπ. 2006, 11:33
Μπορει να μου καποιος που μπορω να βρω το καινουριο firmware της SE για το K800i????

και κατι ακομα μπορώ να ενεργοποιησω το flight mode ενω το κινητο ειναι ανοιχτό???

mobo
30 Σεπ. 2006, 16:00
Μπορει να μου καποιος που μπορω να βρω το καινουριο firmware της SE για το K800i????

και κατι ακομα μπορώ να ενεργοποιησω το flight mode ενω το κινητο ειναι ανοιχτό???Μπορείς να το αναβαθμίσεις με 7 ευρώ απο το wotanserver.com ή αλλιώς πρέπει να περιμένεις να ανεβεί στο seus δωρεάν. Για το flight mode νομίζω πως όχι δεν μπορείς να το κάνεις με το κινητό ανοιχτό.

midenistis
30 Σεπ. 2006, 16:01
Γεια σας παιδια.Πριν απο δυο μερες αγορασα και εγω το Κ800!!!Μεχρι τωρα απ'οσα εχω δει αξιζε τα λεφτα του. Το μονο που με στεναχωρησε ηταν μια ασπρη οθονη πο εβγαλε και αναγκαστικα να βγαλω την μπατ. για να ξεκολησει.Κατα τα αλλα μια χαρα.Δυστηχως ειναι VF Live.Ποτε θα βγει νεο firmware απο το SEUS?Αυτο που μπορεις να αγορασεις απο το Wotan αξιζει,η οχι??

mike^^
30 Σεπ. 2006, 16:32
re pedia to diko mou to exo peripou 2 mines kai den mou ekane kanena provlima akomi.me tin anavathmisi ti ftiaxnete?a3izi ton kopo i oxi?

john74
30 Σεπ. 2006, 16:57
Να το παει στο service αμεσα. Αρκετα εχουν παθει το ιδιο, οποτε ξερουν καλα το προβλημα.

ola kala sto service thanks apostoli!! ;)

RAVER
30 Σεπ. 2006, 21:08
re pedia to diko mou to exo peripou 2 mines kai den mou ekane kanena provlima akomi.me tin anavathmisi ti ftiaxnete?a3izi ton kopo i oxi?
Εγω ειμαι της αποψης εφοσον δεν εχεις κανενα προβλημα με το κινητο...δεν υπαρχει και λογος να κανεις και αναβαθμιση :cool:
αμα βγει στην πορεια προβλημα,τοτε να την κανεις :)

petrosk750iok
30 Σεπ. 2006, 21:10

Εγω ειμαι της αποψης εφοσον δεν εχεις κανενα προβλημα με το κινητο...δεν υπαρχει και λογος να κανεις και αναβαθμιση :cool:
αμα βγει στην πορεια προβλημα,τοτε να την κανεις :)

Κι εγώ συμφωνώ με τον RAVER. :D

jgk31
30 Σεπ. 2006, 21:49
Γεια σας παιδια.Πριν απο δυο μερες αγορασα και εγω το Κ800!!!Μεχρι τωρα απ'οσα εχω δει αξιζε τα λεφτα του. Το μονο που με στεναχωρησε ηταν μια ασπρη οθονη πο εβγαλε και αναγκαστικα να βγαλω την μπατ. για να ξεκολησει.Κατα τα αλλα μια χαρα.Δυστηχως ειναι VF Live.Ποτε θα βγει νεο firmware απο το SEUS?Αυτο που μπορεις να αγορασεις απο το Wotan αξιζει,η οχι??
auto pou exei to wotan einai to kanoniko me tin diafora oti tha sou kseklidosi ke to VF live alla apo oti ksero den tha ehis egkiisi (ego pantos to ekana kai keridasa 10MB mnimi, update service sto menu, tahitita ....

jgk31
30 Σεπ. 2006, 21:57
Όταν κάνεις σύνδεση usb έχω 3 επιλογές (μεταφορά αρχείων, λειτουργία τηλεφώνου, εκτύπωση) στην μεταφορά αρχείων πλέον βλέπω και την εσωτερική μνήμη και την εξωτερική ενώ με VF live δεν έβλεπα την εσωτερική. Το μονό αρνητικό είναι ότι πλέων το κόκκινο και το πράσινο ακουστικό είναι το πράσινο σύνδεση στο internet και το κόκκινο κάτι σαν task manager

stephane
30 Σεπ. 2006, 22:36

Και εγώ 2 μήνες το είχα και ένα ωραίο απόγευμα μου άσπρισε η οθόνη και δεν ξανάνοιξε ΠΟΤΕ!

ninonino
1 Οκτ. 2006, 01:34
Καλημερα.απ'οτι καταλαβα δεν μπορεις να δουλεψεις το προγραμμα της sony ericsson.Η λυση ειναι εδω :worry: myphone explorer (http://www.fjsoft.at/en/).καντο εγκατασταση και μετα τελος τα προβληματα :!:

RAVER ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ....ΓΡΑΦΕΙΣ..

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠ.ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑς ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΑΝ ΜΑΛΛΙΑ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ...
THANKS AGAIN

Alevizopoulos
1 Οκτ. 2006, 12:13
:ninja:
Γεία σε όλους!!!
Θέλω να προσθέσω και γω για το κινητό μου, οτί ενώ το έχω περίπου 2 μήνες
και δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το μενού ή ψάχνω στον τηλεφωνικό κατάλογο ξαφνικά η οθόνη ασπρίζει μονη της και επανέρχεται μετα από μερικά δευτερόλεπτα. Μου το κάνει 4 -5 φορές τη μέρα!!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ????
Και να σκεφτεί κανείς ότι το προσέχω σαν τα μάτια μου!!:what:

GIANNHSitia
1 Οκτ. 2006, 12:16
Kalimera ..xmm entopisa ena problima pou den kserw ti fteei.. gia 2fora.. ex8es eixa fortisi to kinhto foul! tespa pio erga ebala to usb na dw an exei bgalei upgrade h seus ekana thn diadikasia k mou eipe oti exw thn prosfati! lipon e bgazw to kalodio k den ksananiksa to kinhto!twra pou siko8ika to kinhto den anige me tpt... ma me tpt..! to ebala gia fortisi k anikse h mpataria adia! exei kapoios na pei kati?Simiosi exw klisi thn fortisi ths mpatarias apo to service menu...na fteei auto k na trwei oloi thn mpataria to usb?

Alevizopoulos
2 Οκτ. 2006, 00:06
Γεία σας παιδιά....Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα που να μειώνει τα Kb στα Mp3 ? Γιατί αυτά που έχω πιάνουν πολύ χώρο όταν τα μεταφέρω στο κινητό!!!:confused:
Ευχαριστώ!!!

RAVER
2 Οκτ. 2006, 02:14
RAVER ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ....ΓΡΑΦΕΙΣ..

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠ.ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑς ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΑΝ ΜΑΛΛΙΑ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ...
THANKS AGAIN
Παρακαλω πολυ φιλε μου :)

GIANNHSitia
2 Οκτ. 2006, 08:29
R1ED001
- Released by Wotan Server 6/9/06
- Released delayed on SEUS due to it's inability to update the EROM. SE is currently working on updating the software to enable EROM updates

Eleos re paidia...dikeologies...

Dead Poet
2 Οκτ. 2006, 11:43
Παιδιά, μου συμβαίνει κάτι ανεξήγητο με τα RSS. Ενώ στην αρχή είχα προσθέσει καναδυό πηγές (BBC news και Καθημερινή), τις οποίες μάλιστα ενημέρωνα κανονικά (την πρώτη μάλιστα την ενημερώνει ακόμα όταν ζητήσω), μετά έπαψε να προσθέτει νέες πηγές. Συγκεκριμένα, όταν επιλέγω Νέα Πηγή και βάζω τη διεύθυνση του RSS feed, πάντα μού βγάζει (αφού δείχνει να ψάχνει λιγάκι) "Δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθυνση που εισάγετε". Δοκίμασα τουλάχιστον καμιά δεκαριά RSS feeds, ελληνικά και ξένα, και τίποτα. Εννοείται φυσικά ότι δεν πείραξα καμία ρύθμιση στη σύνδεση με το δίκτυο στο μεταξύ.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

edit: Θα με τρελάνει εντελώς. Πριν από λίγο πρόσθεσε κανονικά τα RSS feeds των τελευταίων νέων της ΕΡΤ και του CNN! Άλλα όμως, συμπεριλαμβανομένου και του myphone, εξακολουθεί να μην τα βρίσκει. (Και είναι σίγουρο ότι πληκτρολογώ σωστά τις διευθύνσεις των feeds, τις βρίσκω από τον υπολογιστή με δεξί κλικ και "Ιδιότητες".)

Alevizopoulos
2 Οκτ. 2006, 13:41
:ninja:
Γεία σας παιδιά....Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα που να μειώνει τα Kb στα Mp3 ? Γιατί αυτά που έχω πιάνουν πολύ χώρο όταν τα μεταφέρω στο κινητό!!! :confused:
Ευχαριστώ Προκαταβολικά!!!

rostropol
2 Οκτ. 2006, 14:08
Παιδιά, μου συμβαίνει κάτι ανεξήγητο με τα RSS. Ενώ στην αρχή είχα προσθέσει καναδυό πηγές (BBC news και Καθημερινή), τις οποίες μάλιστα ενημέρωνα κανονικά (την πρώτη μάλιστα την ενημερώνει ακόμα όταν ζητήσω), μετά έπαψε να προσθέτει νέες πηγές. Συγκεκριμένα, όταν επιλέγω Νέα Πηγή και βάζω τη διεύθυνση του RSS feed, πάντα μού βγάζει (αφού δείχνει να ψάχνει λιγάκι) "Δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθυνση που εισάγετε". Δοκίμασα τουλάχιστον καμιά δεκαριά RSS feeds, ελληνικά και ξένα, και τίποτα. Εννοείται φυσικά ότι δεν πείραξα καμία ρύθμιση στη σύνδεση με το δίκτυο στο μεταξύ.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

edit: Θα με τρελάνει εντελώς. Πριν από λίγο πρόσθεσε κανονικά τα RSS feeds των τελευταίων νέων της ΕΡΤ και του CNN! Άλλα όμως, συμπεριλαμβανομένου και του myphone, εξακολουθεί να μην τα βρίσκει. (Και είναι σίγουρο ότι πληκτρολογώ σωστά τις διευθύνσεις των feeds, τις βρίσκω από τον υπολογιστή με δεξί κλικ και "Ιδιότητες".)
Μια λύση δοκιμασμένη είναι να μεταβείς με τον ενσωματωμένο Netfront browser της συσκευής στις διευθήνσεις των RSS feeds,κατόπιν θα τις προσθέσει στην εφαρμογή του Αναγνώστη RSS στα μηνύματα αφού λειτουργεί αλληλένδετα:) ;)
πχ.www.myphone.gr/rss, πατάς μετάβαση και δεξιά κάτω στην οθόνη σου εμφανίζεται και το σύμβολο RSS,πατάς Πρόσθετ.>Πηγές RSS>Μαρκάρισμα και αυτομάτως αυτή η πηγή θα έχει εισαχθεί στον Αναγνώστη RSS στα μηνύματα όπου θα μπορείς μετά να κάνεις Ενημέρωση σε τακτά διαστήματα ως γνωστόν;) ;)

xagios
2 Οκτ. 2006, 14:50
Εμενα παντως μετα και την τελευταια αναβαθμιση κολλαει ορισμενες φορες το joystick

rostropol
2 Οκτ. 2006, 15:47
Εμενα παντως μετα και την τελευταια αναβαθμιση κολλαει ορισμενες φορες το joystick
Μιλάμε αυτά τα joystick τα'χω καταραστεί,μια δουλεύουν μια όχι,κολλάνε κλπ.,τι να πω,υπομονή μέχρι να τα καταργήσουν τελείως:mad: (ή να τα κάνουν επιτέλους να λειτουργούν καθ'όλη τη διάρκεια της εγγύησης που συνοδεύει μια συσκευή;) ).

ταξιδιωτης22
2 Οκτ. 2006, 16:52

κι εμενα το ιδιο ομως οχι τοσο πολυ οπως στην αρχη.

gourou22
2 Οκτ. 2006, 16:54
Geia sas kai apo emena
Eimai kai gw katoxos tou k800i!
perasa mesa ton browser opera paw na mpw kai moy bgazei an error occured!
eixa mpei sto site tis se mou apesteilane tis ritmiseis kai gia mms kai gia gprs
tis ebala kai leitourgoun kala apodeiksei oti me to internet pou exei sto menu to kinito mpainw se istoselides!!!!!
mipws kserei kaneis ti mporei na ftaiei?sto k750i doulebe kanonika kai mia xara o opera!!!!!!katevasa kai tin pio teleftea ekdosi ta idia pali!!!!

Eyxaristw prokatabolika!

xagios
2 Οκτ. 2006, 19:39
κι εμενα το ιδιο ομως οχι τοσο πολυ οπως στην αρχη.ΚΑΙ τι λες να κανω να το στειλω servise με κανενα κουριερ[κατευθειαν Αθηνα] η να περιμενω καινουριο λογισμικο

kalamatiani
2 Οκτ. 2006, 20:20
παιδια καλησπερα,
αγορασα ενα Bluetooth Motorola αλλα δεν συνδεεται με τιποτα με το κ800, ξερετε τι μπορει να φταιει;;;
(το βρισκει, το προσθετει στις συσκευες, αλλα δεν μπορει να κανει συσκευη...ή αν στο τελος -με πολυ ζορι κανει connect- δεν δουλευει...ετσι απλα...)

HuskerDu
2 Οκτ. 2006, 23:09
Erotisi, exo to P910 kai xthes agorasa to K800. To yparxon PCsuite pou exo egatestimeno tha vlepei to kainourgio K800?

giouli_n91
3 Οκτ. 2006, 01:27
kalhspera...na rwthsw tha thela pws mporw na dw poia einai h ekdosh tou logismikou tou kinhtou mou.

xagios
3 Οκτ. 2006, 01:45
kalhspera...na rwthsw tha thela pws mporw na dw poia einai h ekdosh tou logismikou tou kinhtou mou.Καλημερα :) >*<<*<*
οπου > η < το joystick δεξια αριστερα αντιστοιχα ή το ποιο ευκολο απο το μενου:) ρυθμισεις, update servise και εκει διαλεγεις το υπομενου εκδοση λογισμικου

GIANNHSitia
3 Οκτ. 2006, 01:47
molis nekrose to kinhto mou.. to eklisa k den ksananikse :( me to fortisti anabi mia fora to kokkino fotaki k tpt allo :( 4 meres to exw

geofil
3 Οκτ. 2006, 01:53
molis nekrose to kinhto mou.. to eklisa k den ksananikse :( me to fortisti anabi mia fora to kokkino fotaki k tpt allo :( 4 meres to exw

Έπεσες και συ στην γνωστή περίπτωση.

RAVER
3 Οκτ. 2006, 02:02
Erotisi, exo to P910 kai xthes agorasa to K800. To yparxon PCsuite pou exo egatestimeno tha vlepei to kainourgio K800?
κατα την γνωμη μου θα το βλεπει..αλλα ποιος ο λογος αφου στο κουτι του k800i θα βρισκεται νεο λογισμικο.αλλα η γνωμη μου ειναι να απεγκαταστησεις το παλιο σου software και να εγκαταστησεις το απολυτο προγραμμα το myphone explorer.:)

ταξιδιωτης22
3 Οκτ. 2006, 03:32
ΚΑΙ τι λες να κανω να το στειλω servise με κανενα κουριερ[κατευθειαν Αθηνα] η να περιμενω καινουριο λογισμικο

θα λεγα να περιμενεις το νεο λογισμικο και μετα αν συνεχισει να στο κανει το κανεις πακετο και το στελνεις.

Dead Poet
3 Οκτ. 2006, 08:50
Μια λύση δοκιμασμένη είναι να μεταβείς με τον ενσωματωμένο Netfront browser της συσκευής στις διευθήνσεις των RSS feeds,κατόπιν θα τις προσθέσει στην εφαρμογή του Αναγνώστη RSS στα μηνύματα αφού λειτουργεί αλληλένδετα:) ;)
πχ.www.myphone.gr/rss, πατάς μετάβαση και δεξιά κάτω στην οθόνη σου εμφανίζεται και το σύμβολο RSS,πατάς Πρόσθετ.>Πηγές RSS>Μαρκάρισμα και αυτομάτως αυτή η πηγή θα έχει εισαχθεί στον Αναγνώστη RSS στα μηνύματα όπου θα μπορείς μετά να κάνεις Ενημέρωση σε τακτά διαστήματα ως γνωστόν;) ;)

Δυστυχώς, φίλε μου, δεν δουλεύει. Ακολούθησα βήμα-βήμα τις οδηγίες σου, επιλέγοντας (από την καρτέλα Internet των συντομεύσεων) Εισαγωγή διεύθυνσης, μετά έβαλα τη διεύθυνση του myphone που ανέφερες, έψαχνε λιγάκι, και στο τέλος μου έβγαζε "Σφάλμα επικοινωνίας". Τη συγκεκριμένη διεύθυνση τη δοκίμασα όχι μία, αλλά πέντε φορές. Ενώ αν έβαζα άλλη διεύθυνση, και μάλιστα μία από αυτές που προστίθονταν με τον "ορθόδοξο" τρόπο στα RSS (από τη Νέα πηγή), τότε μου έβγαζε "Ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται από το τηλέφωνο. Λήψη οπωσδήποτε;" και, όταν επέλεγα ναι, πρόσθετε ένα άχρηστο αρχείο στο φάκελο Διάφορα.

Dead Poet
3 Οκτ. 2006, 09:04
παιδια καλησπερα,
αγορασα ενα Bluetooth Motorola αλλα δεν συνδεεται με τιποτα με το κ800, ξερετε τι μπορει να φταιει;;;
(το βρισκει, το προσθετει στις συσκευες, αλλα δεν μπορει να κανει συσκευη...ή αν στο τελος -με πολυ ζορι κανει connect- δεν δουλευει...ετσι απλα...)

Όταν αγόρασα το K800 και συντόνισα σε αυτό το SE BT ακουστικό που χρησιμοποιούσα με το S700, προμηθεύτηκα κι εγώ ένα Motorola ΒΤ για το S700, για να διαπιστώσω ότι είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρεις. Έκανε αμάν να συνδεθεί, δεν απαντούσε τις εισερχόμενες κλήσεις, και για φωνητική κλήση ούτε λόγος φυσικά. Έτσι, το επέστρεψα και πήρα τα χρήματά μου πίσω, ενώ πρόσφατα που έβγαλε προσφορά η TIM στα καταστήματά της ένα SE BT με 29 ευρώ, το πήρα και βρήκα την υγειά μου.

ddr2
3 Οκτ. 2006, 09:06
ΚΑΙ τι λες να κανω να το στειλω servise με κανενα κουριερ[κατευθειαν Αθηνα] η να περιμενω καινουριο λογισμικο

Στην θέση σου θα το επέστρεφα στο μαγαζί που το αγόρασα και θα ζητούσα πίσω το λεφτά μου(αλλά θέλει να έχεις όρεξη)

mike^^
3 Οκτ. 2006, 12:15
re pedia xtes anakalipsa ena mikro provlimataki sto kinito ke thelo na 3ero an einai provlima sto videaki i sto software tou kinitou.piga sto video player kai evlepa ta videakia mou.otan exis to joystick sta de3ia liga deyterolepta to videaki proxoraei pio mprosta.se merika videakia omos anti na proxorisi paei sto epomeno.einai ola 3gp ara logika eprepe se ola na antidra to idio.etyxe ke se kanena to idio provlima?

xagios
3 Οκτ. 2006, 14:11
Στην θέση σου θα το επέστρεφα στο μαγαζί που το αγόρασα και θα ζητούσα πίσω το λεφτά μου(αλλά θέλει να έχεις όρεξη)Ο γερμανος που το πηρα κανει αντικατασταση στην πρωτη εβδομαδα μονο.... μετα servise Τελικα το εστειλα στην OMNITECH[Πειραια]να δουν και αυτοι ενταξει δεν ειναι κατι τραγικο οποτε θυμαται το κανει [το κολλημα] απλα ειναι εκνευριστικο οταν συμβαινει.......

papathvas
3 Οκτ. 2006, 15:01
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=2402

τι λέτε;;;:confused:

geofil
3 Οκτ. 2006, 15:10
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=2402

τι λέτε;;;:confused:

Πότε πέσαν οι τιμές τόσο πολύ;

papathvas
3 Οκτ. 2006, 15:27
Πότε πέσαν οι τιμές τόσο πολύ;
βασικά επιτέλους έβγαλε κ η sandisk!!

το απόγευμα θα πάρω να ρωτήσω και τα μεταφορικά:D

kalamatiani
3 Οκτ. 2006, 15:37
ρε παιδες, μολις σημερα πητα το Κ800 μετα απο αναβαθμιση....
ειναι ομως παλι τα ιδια χαλια... παλι κολλαει και τα σχετικα...
τι να κανω;;;

mike^^
3 Οκτ. 2006, 17:40
re pedia na kano mia ilithia aporia.Ta mega pixels ektos apo to megethos tis fotografias ti allo rolo pezoun?Apo oti 3ero gia tin poiotita o fakos eythinete.Kai kati allo.Eida ena samsung (montelo den thimame) pou epeze kai presentetion tou powerpoint.Iparxi kati gai na to kani ke to k800i?

kostoulidis58
3 Οκτ. 2006, 21:02
Σε ποιό σύστημα αρχείων φορμάρουμε τήν Μ2;
Σε FAT 32 ή σε FAT 16

rostropol
3 Οκτ. 2006, 21:04
Σε ποιό σύστημα αρχείων φορμάρουμε τήν Μ2;
Σε FAT 32 ή σε FAT 16
Η κάρτα μνήμης δεν είναι σκληρός δίσκος:confused: ,φορμάρισμα μέσα από το κινητό κάνε;)

asikis
3 Οκτ. 2006, 21:10
Η κάρτα μνήμης δεν είναι σκληρός δίσκος:confused: ,φορμάρισμα μέσα από το κινητό κάνε;)
Μια ερωτηση σχετικα με την καρα μνημης. Αγορασα μια Sony 1GB και αφου την τοποθετησα μου γραφει ελευθερος χωρος 911 ΜΒ που θεωρω οτι ειναι λιγο λιγοτερα απο οτι περιμενα. Ειναι φυσιολογικο να ειναι 100 ΜΒ λιγοτερο απο την ονομαστικη 1024? Περιμενα στην χειροτερη να ειναι 950 ΜΒ.

rostropol
3 Οκτ. 2006, 22:52
Μια ερωτηση σχετικα με την καρα μνημης. Αγορασα μια Sony 1GB και αφου την τοποθετησα μου γραφει ελευθερος χωρος 911 ΜΒ που θεωρω οτι ειναι λιγο λιγοτερα απο οτι περιμενα. Ειναι φυσιολογικο να ειναι 100 ΜΒ λιγοτερο απο την ονομαστικη 1024? Περιμενα στην χειροτερη να ειναι 950 ΜΒ.

Κάντης και ενα φορμάτ αλλά και πάλι έχει ξαναειπωθεί περί των 911 MB,αρκέσου σε αυτά.

vsalap
3 Οκτ. 2006, 23:10
Γιατί σε μένα πάντα βγαίνει μήνυμα λάθους για τη σύνδεση, όταν προσπαθώ να στείλω σε blog. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να δημιουργήσω νέο blog και να ανεβάσω φωτό....! (σνιφ)... καμμιά ιδέα? Είμαι στην Cosmote και κατά τ'άλλα έχω κανονική σύνδεση στο internet & wap. Μέχρι και email κατεβάζω από τη mycosmos.gr

??????

vsalap
3 Οκτ. 2006, 23:12
Ρε παιδία μήπως γνωρίζει κανένας σας πως γίνεται να ρυθμίσω το κινητό να δημοσιεύει τις φωτογραφίες σε ήδη υπάρχον λογαριασμό Blog και όχι στον νέο που δημιουργεί;
Ευχαριστώ…
Γιατί σε μένα πάντα βγαίνει μήνυμα λάθους για τη σύνδεση, όταν προσπαθώ να στείλω σε blog. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να δημιουργήσω νέο blog και να ανεβάσω φωτό....! (σνιφ)... καμμιά ιδέα? Είμαι στην Cosmote και κατά τ'άλλα έχω κανονική σύνδεση στο internet & wap. Μέχρι και email κατεβάζω από τη mycosmos.gr

vsalap
3 Οκτ. 2006, 23:14
Γειά σε όλα τα παιδιά! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που έχουν δώσει πληροφορίες σέ αυτό το θέμα (K800i) γιάτι έχω το κινήτο εδώ και 10 μέρες περίπου και διαβάζοντας όλες τις προηγούμενες σελίδες (ούφ, ατέλειωτες ήταν...:wacko: ) βρήκα τα πάντα για το κινητό! Βέβαια απ'ότι είδα αρκετά προβληματάκια:shock: . Ελπίζω να μην πάθει και μένα τίποτα αν και πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Πρόσεξα ότι το -ς- τό έχει κανόνικά στο Τ9 στα ονόματα και στις λέξεις!!:D
Το μόνο που θα ήθελα για αυτό το κινητό καλύτερο βίντεο...ας ελπίσουμε με το Update Servise να έχει βελτιωθεί λιγάκι η ποιότητα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!:up:
...το βασικό πρόβλημα του K800 είναι η χαμηλή ένταση του ήχου στην αναπαραγωγή mp3. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο σχετικό fix ή version update?

To W800 είχε πολύ καλύτερο (δυνατότερο) ήχο... ακόμη και οι αναβαθμίσεις του Κ750 σε W800 είχαν καλύτερη απόδοση στον ήχο.

Με το sound level του K800 ούτε στο μετρό δεν μπορεις να ακούς αξιοπρεπώς... Κρίμα...!

eth0
3 Οκτ. 2006, 23:51
re paidia, ti 8a ginei me to teliko s? ti spasimo neyrwn einai ayto?
exei kaneis kamia plhroforia? mporei na akougetai ashmanto alla einai apo ta pragmata pou me 3enerwnoun kai isws katalh3w sto N91...

ddr2
3 Οκτ. 2006, 23:52
re paidia, ti 8a ginei me to teliko s? ti spasimo neyrwn einai ayto?
exei kaneis kamia plhroforia? mporei na akougetai ashmanto alla einai apo ta pragmata pou me 3enerwnoun kai isws katalh3w sto N91...

Σε τι ακριβώς σε ενοχλεί?
Υπάρχει στο t9, υπάρχει και στα σύμβολα.

Darth_Kostard
4 Οκτ. 2006, 00:20
Βάλανε το "ς" στα σύμβολα και βγάλανε τα μικρά γράμματα απ'τα sms... Είναι να τρελένεσαι... Ή μήπως μου ξεφεύγει κάτι? :blink:

eth0
4 Οκτ. 2006, 00:30
Σε τι ακριβώς σε ενοχλεί?
Υπάρχει στο t9, υπάρχει και στα σύμβολα.

sto katalogo ti ginetai? o Nikos, o Kwstas, o Giwrgos ktlp?
ase pou de mou aresei to t9 ;)

ddr2
4 Οκτ. 2006, 00:59
Ο γερμανος που το πηρα κανει αντικατασταση στην πρωτη εβδομαδα μονο.... μετα servise Τελικα το εστειλα στην OMNITECH[Πειραια]να δουν και αυτοι ενταξει δεν ειναι κατι τραγικο οποτε θυμαται το κανει [το κολλημα] απλα ειναι εκνευριστικο οταν συμβαινει.......

Ανεξάρτητα του τι λέει ότι κάνει ο Γερμανός ( και ο κάθε Γερμανός), είναι υποχρεωμένος να σου πάρει το κινητό πίσω και να σου δώσει τα λεφτά σου, τουλάχιστον μέχρι και 6 μήνες από την αγορά.(τουλάχιστον)
Η δουλειά μου είναι αυτή, κάτι ξέρω και εγώ.

HuskerDu
4 Οκτ. 2006, 02:33
Poia einai ta settings sto email account gia to gmail? ...an ginete vevaia :)

Sharp GX20 Video
4 Οκτ. 2006, 05:04
βασικά επιτέλους έβγαλε κ η sandisk!!

το απόγευμα θα πάρω να ρωτήσω και τα μεταφορικά:D

mou fenete file mou ine 9euro me courier an thimame kala..

Sharp GX20 Video
4 Οκτ. 2006, 05:11
exoun anaferthi arketa provlimatakia ap'oti vlepo..
an kai imoun sigouros twra den xerw.. axizi i metavasi apo to k750i sto k800i???

GIANNHSitia
4 Οκτ. 2006, 08:28
exoun anaferthi arketa provlimatakia ap'oti vlepo..
an kai imoun sigouros twra den xerw.. axizi i metavasi apo to k750i sto k800i???

Kalimera... kita na deis egw eixa to k750i k peira to k800.. sthn arxi elega oti siga ths diafores... telika eixoun poly megales.. na sou pw thn ali8eia den kserw an einai kaliterw sths photo thn imera alla to brady skizi.! emena mou aresoun alla pramata! othonh 320*240 gloss..!videoclip gia hxo klhshs :) paizi video clip otan se pernoun, wma ektos mp3,anaparagogi video clip se analish 320*240....ktl ktl! mion einai to gegonos oti ta eikonidia einia ta idia k pio megala se mega8os.. ma poly megalo mion auto! eleos!kita exei polla problimata h ali8eia tou 8eou alla ksepsou oti einai kenourio akomh k akoma den exoun bgalei ena episimo firmware gia upgrade.. ara ypomoni! k to k750 etsi htan sthn arxi k egine asteri! kala na pernas

ddr2
4 Οκτ. 2006, 09:15
Kalimera... kita na deis egw eixa to k750i k peira to k800.. sthn arxi elega oti siga ths diafores... telika eixoun poly megales.. na sou pw thn ali8eia den kserw an einai kaliterw sths photo thn imera alla to brady skizi.! emena mou aresoun alla pramata! othonh 320*240 gloss..!videoclip gia hxo klhshs :) paizi video clip otan se pernoun, wma ektos mp3,anaparagogi video clip se analish 320*240....ktl ktl! mion einai to gegonos oti ta eikonidia einia ta idia k pio megala se mega8os.. ma poly megalo mion auto! eleos!kita exei polla problimata h ali8eia tou 8eou alla ksepsou oti einai kenourio akomh k akoma den exoun bgalei ena episimo firmware gia upgrade.. ara ypomoni! k to k750 etsi htan sthn arxi k egine asteri! kala na pernas

Προσωπικά, από άποψη σχεδίασης μου αρέσει περισσότερο το k750.
Τα πλεονεκτήματα που αναφέρεις δεν τα θεωρώ και τόσο σημαντικά(η οθόνη εντάξει, είναι υπέρβαση, αλλά το άλλο με τα video σαν ειδοποίηση κλήσης είναι μόνο φιγούρα.:p )
Είπες ότι τι k800 αναπαράγει wma ή λάθος κατάλαβα??:O
Αληθεύει??:worry:

mobo
4 Οκτ. 2006, 09:29
videoclip gia hxo klhshs :) paizi video clip otan se pernoun
Πώς το κάνεις αυτό?

papathvas
4 Οκτ. 2006, 15:35
mou fenete file mou ine 9euro me courier an thimame kala..
ναι,τόσο είναι αλλά ακόμη δεν τους έχουν έρθει κομμάτια
θα πάρω κ από βδομάδα να ρωτήσω

geofil
4 Οκτ. 2006, 15:56
Είπες ότι τι k800 αναπαράγει wma ή λάθος κατάλαβα??:O
Αληθεύει??:worry:

Αληθεύει.

Nosferatu
4 Οκτ. 2006, 16:11
Εκείνη η αναβάθμιση μέσω του seus θα βγει ποτέ; Ή θα συμπέσει με την κυκλοφορία του Κ1000??? Τί κάνουν τόσο καιρό σε αυτή την εταιρεία;;;

parasito
4 Οκτ. 2006, 18:03
χαιρεσται! ευτυχης (?) κατοχος του κ800 και εχω την πρωτη απορια: Το δικο μου ειναι voda live, δεν βρηκα πουθενα επιλογη στα μενου για αναβαθμιση over the air (καπως ετσι δεν λεγεται?) αλλα ουτε και στο συνοδευτικο cd εφαρμογη για κατι τετοιο... παπαλα? δεν αναβαθμιζεται? πρεπει να ξηλωσω το fuc...ng live ?

mobo
4 Οκτ. 2006, 18:10
χαιρεσται! ευτυχης (?) κατοχος του κ800 και εχω την πρωτη απορια: Το δικο μου ειναι voda live, δεν βρηκα πουθενα επιλογη στα μενου για αναβαθμιση over the air (καπως ετσι δεν λεγεται?) αλλα ουτε και στο συνοδευτικο cd εφαρμογη για κατι τετοιο... παπαλα? δεν αναβαθμιζεται? πρεπει να ξηλωσω το fuc...ng live ?Ξήλωσε το vodafone live απο το wotanserver.com και θα σου εμφανιστεί αυτή η επιλογή. Θα χάσεις βέβαια την εγγύηση.

mobo
4 Οκτ. 2006, 18:11
Πώς βάζουμε video ringtone? Η μόνη επιλογή που έχει είναι φωτογραφίες.

Modred
4 Οκτ. 2006, 18:21
Πώς βάζουμε video ringtone? Η μόνη επιλογή που έχει είναι φωτογραφίες.

Στην επεξεργασία της επαφής πηγαίνης στην επιλογή ήχου κλήσης και εκεί έχεις επιλογή για ήχο ή video

mobo
4 Οκτ. 2006, 18:30
Στην επεξεργασία της επαφής πηγαίνης στην επιλογή ήχου κλήσης και εκεί έχεις επιλογή για ήχο ή videoΕχει μόνο επιλογή για φωτογραφία. Μήπως ξυλώσανε την επιλογή στο τελευταίο firmware? Εχω την τελευταία έκδοση απο το wotanserver.
EDIT: Το βρήκα. Τελικά μπορεί και να είμαι ξανθός!

parasito
4 Οκτ. 2006, 18:42
thanks!!! μια ακομη απορια, καπου ειδα οτι για το w900 μπορεις να απενεργοποιησεις τις υπηρεσιες 3g αν δεν τις χρειαζεσαι για εξοικονομηση μπαταριας.. στο κ800 γινεται?

ευχαριστω προκαταβολικα

ddr2
4 Οκτ. 2006, 18:43
thanks!!! μια ακομη απορια, καπου ειδα οτι για το w900 μπορεις να απενεργοποιησεις τις υπηρεσιες 3g αν δεν τις χρειαζεσαι για εξοικονομηση μπαταριας.. στο κ800 γινεται?

ευχαριστω προκαταβολικα

Σίγουρα γίνεται.
Κάπου στις ρυθμίσεις πρέπει να είναι.:)

kosmas73
4 Οκτ. 2006, 19:12

ευχαριστω προκαταβολικα

stis rithmiseis>syndesimothta>diktya kiniths. Apo ekei epilegeis 3G+GSM h mono GSM.

dtzav
4 Οκτ. 2006, 20:01
Προσπαθώ να μπω στο yahoo.gr από το κ800ι. Βλέπω την πρώτη σελίδα, βάζω κωδικό και username και μπαίνω στο γραμματοκιβώτιο μου που όμως είναι όλα κινέζικα. Εχει καμια επιλογή πουθενα για encoding?

kostoulidis58
4 Οκτ. 2006, 20:08
Τήν Μ2 πώς την φορμάρουμε μέσω κινητού;

NiCkOs_gr
4 Οκτ. 2006, 21:03
Τήν Μ2 πώς την φορμάρουμε μέσω κινητού;

Δοκίμασε να μπείς στο μενού με τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στην memory stick. Εκεί χωρίς να μπεις σε κάποιον φάκελο επιλέγεις Προσθετα->Κατάσταση μνήμης->Memory stick->Πρόσθετα->Διαμόρφωση M.S.

Αν και λογικά η κάρτα σου πρέπει να ήταν φορμαρισμένη.

j_krom
4 Οκτ. 2006, 23:16
kathome re pedia k akouo akomi ine kenourio k den evgale akomi sosto logismiko k haza...ti ine afta more???
diladi kikloforis kati k to poulas k tolmas na pis pos den douleui sosta epidi ine kenourio??giati to kikloforis??pote tha vgalis to logismiko diladi???
kanis tapiramata me tous pelates??imarton...to kataskeuases??litourgise to moni sou san eteria gia ligo k meta kikloforise to...k lete akomi ine kenourio stous allous parte to..diladi ti na paroun???kati halasmeno k na perimenoun na to diortgosoun stin sinehia???mi soso k to paro pote??grafo sto metopo *******??i grafi kanenas apo sas..allo na to paro khoris na to ksero k allo na to ksero k na to lete oloi alla stin erotisi an aksizi apantate ehi provlimata alla otan diorthothi tha ine souper..gamise me..dil agorase to halasmeno k tha sto ftiaksoun stin poria...

GIANNHSitia
5 Οκτ. 2006, 00:23
Den katalabes kati.. ola ta kinita exoun sthna arxi problima otan bgenoun sthn agora.. sto epidi douleua 2 xronia se magazi me kinhta..apla esy den to exeis dei auto.. 10 10 fernoun ta nokia ericsson siemens ktl ktl...otan bgenei ena firmware bgenei me skopo na diorthosi k na prostesi kapoia pramata!an ypir8e problima me ta kinhta oti htan elatomatika sthn kataskeuei 8a ta eixan anakalesi ola pisw gia alagi! apla einai kati pou bgenei sthn poria k mporei na dior8o8ei!psaksou ligo k 8a deis oti exw dikio! exw 2 filous pou exoun to k800 o enas to alakse 2 fores o allos einai asteri! ara cool!

Nosferatu
5 Οκτ. 2006, 08:38
Εγώ πάντως βρίσκω απαράδεκτη την καθυστέρηση. Προφανώς είναι ανίκανοι να βγάλουν μια σταθερή έκδοση που να διορθώνει τα προβλήματα της τρέχουσας... Θα κρατήσω το κινητό και στην επόμενη αγορά θα φροντίσω να αποφύγω τη συγκεκριμένη εταιρεία. Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει πια τα προϊόντα της και τους πελάτες της είναι μεγαλειώδης!
Κρίμα, από το Τ610 μέχρι το Κ750 δεν είχαν εμφανιστεί τόσα προβλήματα!

ddr2
5 Οκτ. 2006, 09:23
Den katalabes kati.. ola ta kinita exoun sthna arxi problima otan bgenoun sthn agora.. sto epidi douleua 2 xronia se magazi me kinhta..apla esy den to exeis dei auto.. 10 10 fernoun ta nokia ericsson siemens ktl ktl...otan bgenei ena firmware bgenei me skopo na diorthosi k na prostesi kapoia pramata!an ypir8e problima me ta kinhta oti htan elatomatika sthn kataskeuei 8a ta eixan anakalesi ola pisw gia alagi! apla einai kati pou bgenei sthn poria k mporei na dior8o8ei!psaksou ligo k 8a deis oti exw dikio! exw 2 filous pou exoun to k800 o enas to alakse 2 fores o allos einai asteri! ara cool!

Ναι , έτσι συμβαίνει, αλλά όχι πως είναι και σωστό, ούτε πώς έτσι θα έπρεπε να γίνεται και στην τελική τι με ενδιαφέρει εμένα σαν καταναλωτή.
Είναι απαράδεκτο να δικαιολογούμε τις εταιρίες.
Ο μόνος λόγος που τα βγάζουν πρόωρα είναι το κέρδος.
Αλλά εμείς τι κέρδος έχουμε να τα αγοράζουμε?????

nick08alex
5 Οκτ. 2006, 10:42
Καλημερα σε ολους,

επειδη παω σημερα να παρω το κ800 (με το σταυρο στο χερι μετα απο οσα διαβασα στις προηγουμενες σελιδες) μπορει καποιος να μου πει ποιο ηταν το προβληματικο firmware και ποιο το καινουριο(και εαν εχει βγει)?
Επισης ο ηχος του ακουστικου ειναι ικανοποιητικος?

θενκς

minovg
5 Οκτ. 2006, 11:03
Καινούριος κι εγώ στο Κ800. Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση παιδιά;

Μια χαρά φαίνεται το κινητό. Βελτιωμένο Κ750 είναι. Το φλας του επιτέλους δεν είναι προβολέας, αλλά φλας κανονικό που αναβοσβήνει μόνο για τη φώτο. Το κακό του είναι ότι παίρνει MICRO M2 κάρτες οι οποίες βγαίνουν μόνο μέχρι 1giga. :(

dtzav
5 Οκτ. 2006, 12:29
Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα βλέπω ελληνικά και όχι κινέζικα σε μερικά ελληνικά site όπως myphone,yahoo κ.α. Το flash.gr το βλέπω κανονικά. Τι πρέπει να ρυθμίσω?

stephane
5 Οκτ. 2006, 15:45
Καινούριος κι εγώ στο Κ800. Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση παιδιά;

Μια χαρά φαίνεται το κινητό. Βελτιωμένο Κ750 είναι. Το φλας του επιτέλους δεν είναι προβολέας, αλλά φλας κανονικό που αναβοσβήνει μόνο για τη φώτο. Το κακό του είναι ότι παίρνει MICRO M2 κάρτες οι οποίες βγαίνουν μόνο μέχρι 1giga. :(

R1ED001
Τι να την κάνεις την κάρτα πάνω από 1GB ??:O

minovg
5 Οκτ. 2006, 15:55
R1ED001
Τι να την κάνεις την κάρτα πάνω από 1GB ??:O
Το κινητό δε το έχουμε πλέον μόνο για να σηκώνουμε το τηλέφωνο και για επικοινωνία. :p Είναι ταυτόχρονα φωτογραφική μηχανή, όπως και mp3 player. Ε για να έχεις άπειρες φωτογραφίες και πάρα πολλά mp3 μέσα. :D

Xμ εγώ έχω την R1CB001. Nα ρισκάρω αναβάθμιση ή θα τα φτύσει όπως παλαιότερα το Κ750... http://www.**********.com/forum/images/smilies_files/good/Standard/hmmm.gif

ταξιδιωτης22
5 Οκτ. 2006, 16:24
Εγώ πάντως βρίσκω απαράδεκτη την καθυστέρηση. Προφανώς είναι ανίκανοι να βγάλουν μια σταθερή έκδοση που να διορθώνει τα προβλήματα της τρέχουσας... Θα κρατήσω το κινητό και στην επόμενη αγορά θα φροντίσω να αποφύγω τη συγκεκριμένη εταιρεία. Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει πια τα προϊόντα της και τους πελάτες της είναι μεγαλειώδης!
Κρίμα, από το Τ610 μέχρι το Κ750 δεν είχαν εμφανιστεί τόσα προβλήματα!υπαρχει και το wotanserver για αναβαθμιση που γινεται στο φτερο και το κινητο παει μια χαρα μετα και δεν υπαρχει και κινδυνος να σβησει και να μην ανοιγει.στην αντιπροσωπεια μας εχουν γραψει μου φαινεται.

Xμ εγώ έχω την R1CB001. Nα ρισκάρω αναβάθμιση ή θα τα φτύσει όπως παλαιότερα το Κ750... http://www.**********.com/forum/images/smilies_files/good/Standard/hmmm.gifδεν τα φτυνει φιλε μου και μην φοβασαι σε 7 περιπου λεπτα αν θυμαμαι καλα την εχει κανει και μετα το κινητο ειναι αρκετα καλυτερο:)

Nosferatu
5 Οκτ. 2006, 18:31
Δεν θέλω μη επίσημη αναβάθμιση, θα ακυρώσει την εγγύηση... Το θέμα είναι γιατί καθυστερεί τόσο πολύ. Όταν βγήκε το Κ750 η 1η αναβάθμιση ήταν διαθέσιμη 1 μήνα μετά...

kosmas73
5 Οκτ. 2006, 18:40
Δεν θέλω μη επίσημη αναβάθμιση, θα ακυρώσει την εγγύηση... Το θέμα είναι γιατί καθυστερεί τόσο πολύ. Όταν βγήκε το Κ750 η 1η αναβάθμιση ήταν διαθέσιμη 1 μήνα μετά...

h anavathmish einai epishmh kai den xaneis kamia eggyhsh.

geosop
5 Οκτ. 2006, 20:15
yparxei to sudoku gia to k-800i? ean nai mporei kapios na dosei ena link ?

Merci ...

RAVER
5 Οκτ. 2006, 21:13
yparxei to sudoku gia to k-800i? ean nai mporei kapios na dosei ena link ?

Merci ...

Καλησπερα.:worry: sudoku (http://briefcase.pathfinder.gr/file/ktikti/38375/485995).;)

papi
5 Οκτ. 2006, 21:27
Κρίμα, από το Τ610 μέχρι το Κ750 δεν είχαν εμφανιστεί τόσα προβλήματα!

Για το Τ610 θα συμφωνήσω οτι είχε λίγα προβλήματα αλλά και λίγες δυνατότητες. Το Κ750 όμως έγινε "τηλέφωνο" μετά από 9 μήνες και ύστερα από 6-7 αναβαθμίσεις. Μέχρι τότε είχε τα 1000 προβλήματα. Επίσης το S700δεν θέλω να το συζητήσω για τα προβλήματά του συν το οτι το παράτησαν και δεν έκαναν καμμία προσπάθεια να βελτιώσουν τη συσκευή για τους χρήστες που το χρυσοπλήρωσαν.
Τώρα έρχετε το Κ800 το οποίο νομίζω για πρώτη φορά βγαίνει συσκευή χωρίς προβλήματα. Προσωπικά το έχω ξετινάξει σε όλες του τις λειτουργίες και δυνατότητες και δεν με άφησε ποτέ. Λίγο το ραδιόφωνο και η ένταση του ήχου μένει να διορθωθεί.

kosmas73
5 Οκτ. 2006, 23:10
vre paidia sto forum tou esato lene oti anevhke se diafores xwres to update sto seus. to dokimase kaneis edw?

rostropol
6 Οκτ. 2006, 00:33
vre paidia sto forum tou esato lene oti anevhke se diafores xwres to update sto seus. to dokimase kaneis edw?

Ακριβώς,ένας κάτοχος από Νορβηγία έβγαλε την οθόνη του Κ800 του φωτό ή οποία απεικονίζει την διαθεσιμότητα του αρχείου για κατέβασμα μέσω της ενσωματωμένης υπηρεσίας Update Service(FOTA) μεγέθους 3 MB περίπου : http://img232.imageshack.us/img232/4264/img0100pz0.jpg
'Αρα σε λίγες μέρες αν όχι και άμεσα θα είναι διαθέσιμη και σε μας.
Σημ. Τελικά στις αναβαθμίσεις μέσω SEUS παρατήρησα ότι δεν χρειάζεται πλέον να βγάζω την κάρτα SIM,ήδη έτσι αναβάθμισα Κ610 και W810.Δοκιμάστε το;)

vooda
6 Οκτ. 2006, 00:52
Γειά σας και απο μένα.
Σκέφτομαι να πάρω το συσκεκριμενο κινητό. Έμαθα πολλά πράγματα για τις δυνατότητεσ και τα μειονεκτίματα του κινητού απο την συζήτηση αυτή. Μια ερωτησούλα απο εμένα. Στα ringtones γενικά πως τα πάει? Και εννοώ απο ένταση πως τα πάει?
TY!

ταξιδιωτης22
6 Οκτ. 2006, 04:12
Ουτε κι εγω εβγαλα την καρτα στο k-800 μου,οσο το για το λιγες μερες ακομαι και θα δουμε την αναβαθμιση εχω βαρεθει να το ακουω εδω κι 1 μηνα.wotanserver και μετα την τελευταια αναβαθμιση το κινητο πεταει και στο κατω κατω τι ειναι 7 ευρω.

rostropol
6 Οκτ. 2006, 08:46
Ουτε κι εγω εβγαλα την καρτα στο k-800 μου,οσο το για το λιγες μερες ακομαι και θα δουμε την αναβαθμιση εχω βαρεθει να το ακουω εδω κι 1 μηνα.wotanserver και μετα την τελευταια αναβαθμιση το κινητο πεταει και στο κατω κατω τι ειναι 7 ευρω.
Καλά είναι βαρετό εδώ που τα λέμε να περιμένεις μέχρι να ανέβει στο SEUS,και'γω με "βότανο"(wotanserver) εξυπηρετήθηκα στο Κ610,αν και νομίζω πως υπάρχει τελικά λόγος που καθυστερεί στο SEUS και δεν είναι άλλος από το "βότανο" και τον DaVinci,να πουλήσουν και αυτοί πρώτα.Τελικά όμως με 7 € βλέπεις το φως σου αν δεν έχεις υπομονή.:)

rostropol
6 Οκτ. 2006, 08:55
Γειά σας και απο μένα.
Σκέφτομαι να πάρω το συσκεκριμενο κινητό. Έμαθα πολλά πράγματα για τις δυνατότητεσ και τα μειονεκτίματα του κινητού απο την συζήτηση αυτή. Μια ερωτησούλα απο εμένα. Στα ringtones γενικά πως τα πάει? Και εννοώ απο ένταση πως τα πάει?
TY!
Η ένταση των ήχων κλήσης είναι ΧΑΜΗΛΗ,μια που μένεις Αθήνα πήγαινε σε ένα κατάστημα που το έχει ως συσκευή επίδειξης(πχ.ΠΛΑΙΣΙΟ) να το ακούσεις από κοντά,θα καταλάβεις.Αν το πάρεις πρέπει να υπολογίζεις περί τις 6 και πάνω αναβαθμίσεις σε δίαστημα 6 μηνών και πάνω για πραγματικές βελτιώσεις και κάτι μου λέει ότι σίγουρα τότε θα βγαίνει αρτιότερο και σε επίπεδο hardware και φθηνότερο κατά πολύ;) .Γενική παραδοχή όμως στα καταστήματα του κλάδου είναι ότι για τα διάφορα προβλήματα που εμφάνισε το Κ800 ιδιαίτερα ως πολυαναμενόμενο μοντέλο δεν "περπάτησε" και πολύ;) ,θα σε συμβούλευα πριν το αγοράσεις να το δεις live πρώτα,μην βιαστείς;) ;)

ddr2
6 Οκτ. 2006, 09:23
Γενική παραδοχή όμως στα καταστήματα του κλάδου είναι ότι για τα διάφορα προβλήματα που εμφάνισε το Κ800 ιδιαίτερα ως πολυαναμενόμενο μοντέλο δεν "περπάτησε" και πολύ;) ,θα σε συμβούλευα πριν το αγοράσεις να το δεις live πρώτα,μην βιαστείς;) ;)

Ναι, αυτό είναι αλήθεια.
Όχι ότι δεν πούλησε, αλλά λιγότερο από τα αναμενόμενα.
Δεν ξέρω αν φταίνε τα προβλήματα ή κάτι άλλο(ανταγωνισμός, υψηλή τιμή, design), αλλά δεν σημειώνει την επιτυχία των προκατόχων του.

vooda
6 Οκτ. 2006, 10:38
Κατ αρχήν σε ευχαριστώ rostropol για την απάντηση σου. Μια και το ξέρεις απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό από θέμα γρηγοράδας πως τα πάει? Εγώ έχω το 6600 της Nokia (φανατικός δε Nokiάκιας αλλά ως εδώ…). Το Nokia λοιπόν εκτός ότι έχει ΠΟΛΥ χαμηλά ringtones είναι και πολύ μα πάαααρα πολύ αργό…. Υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα και στο Ericsson ?
TY 

RAVER
6 Οκτ. 2006, 11:42
Κατ αρχήν σε ευχαριστώ rostropol για την απάντηση σου. Μια και το ξέρεις απʼ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό από θέμα γρηγοράδας πως τα πάει? Εγώ έχω το 6600 της Nokia (φανατικός δε Nokiάκιας αλλά ως εδώ…). Το Nokia λοιπόν εκτός ότι έχει ΠΟΛΥ χαμηλά ringtones είναι και πολύ μα πάαααρα πολύ αργό…. Υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα και στο Ericsson ?
TY 
μερα με την νυχτα,τα ringtones στο κ800ι παιζουν πολυ υψηλα και αν ειναι και mp3 νομιζεις οτι διπλα σου εχεις ραδιοφωνο :lol: :lol:
τω μενου επισης ειναι πολυ συνεργασιμο και δεν νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα! :)

stephane
6 Οκτ. 2006, 13:43
Από το πρωί έχω φάει τον κόσμο να βρω το κ800 theme (αφορά φωτογραφίεςτου κ800) που έιχα βρει σε ένα site !
Ξέρει κανείς κάτι?

rostropol
6 Οκτ. 2006, 14:17
Κατ αρχήν σε ευχαριστώ rostropol για την απάντηση σου. Μια και το ξέρεις απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό από θέμα γρηγοράδας πως τα πάει? Εγώ έχω το 6600 της Nokia (φανατικός δε Nokiάκιας αλλά ως εδώ…). Το Nokia λοιπόν εκτός ότι έχει ΠΟΛΥ χαμηλά ringtones είναι και πολύ μα πάαααρα πολύ αργό…. Υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα και στο Ericsson ?
TY 

Γρηγοράδα έχει και είναι πολύ σταθερό,εάν δεν κολλάει και το joystick:wacko: (χρήζει προβληματισμού η υλοποίηση του από μέρους της SE για να μην ξαναβάλουν σε επόμενα μοντέλα τους κάτι τέτοιο:mad: ),η ένταση των ήχων κλήσης είναι ΧΑΜΗΛΗ συγκρινόμενο με προγενέστερα μοντέλα(Κ750...) και μεταγενέστερα(Κ610) της σειράς Κ,θα ήταν άτοπο η σύγκριση με μοντέλα W ή ακόμα και το 6600 που είναι αρκετά παλιότερο και δίχως δυνατότητες "tuning" όπως πχ.Ισοσταθμιστή κλπ.

GIANNHSitia
6 Οκτ. 2006, 14:25
TA MA8ATE???? online to neo logismiko apo SEUS egw to ekana :) ola fine...........! kala upgradeeee

vooda
6 Οκτ. 2006, 14:33
Με πείσατε
Πήγα και το «χτύπησα» από Vodafone με φορητότα αριθμού (γιατί ήμουν cosmote) με 270€
:-)

xagios
6 Οκτ. 2006, 15:10
Γρηγοράδα έχει και είναι πολύ σταθερό,εάν δεν κολλάει και το joystick:wacko: (χρήζει προβληματισμού η υλοποίηση του από μέρους της SE για να μην ξαναβάλουν σε επόμενα μοντέλα τους κάτι τέτοιο:mad: ),η ένταση των ήχων κλήσης είναι ΧΑΜΗΛΗ συγκρινόμενο με προγενέστερα μοντέλα(Κ750...) και μεταγενέστερα(Κ610) της σειράς Κ,θα ήταν άτοπο η σύγκριση με μοντέλα W ή ακόμα και το 6600 που είναι αρκετά παλιότερο και δίχως δυνατότητες "tuning" όπως πχ.Ισοσταθμιστή κλπ.
τελικα στην omnitech μου εκαναν αλλαγη στο joystick .....αρα καλα εκανα και το εστειλα γιατι μετα απο κανα δυο μηνες ακομα αντε να στο αλλαξουν :!:

rostropol
6 Οκτ. 2006, 15:58
Με πείσατε
Πήγα και το «χτύπησα» από Vodafone με φορητότα αριθμού (γιατί ήμουν cosmote) με 270€
:-)
Εγώ προσωπικά προσπαθούσα εμμέσως πλην σαφώς και πλαγίως:wacko: ;) να σε μεταπείσω,αλλά απ'ότι φαίνεται δε κρατιόσουν άλλο,καλορίζικο και σιδεροκέφαλο:) .
Το Κ800 το είχα πάρει και'γω,το κράτησα για 1 μήνα και δέκα μέρες,ήδη είχαν κάνει την εμφάνιση τους μικροενοχλήσεις στο joystick και ως προείπα η ένταση των ήχων κλήσης ήταν πολύ χαμηλή με απώλειες κλήσεων σε ορισμένες περιπτώσεις:mad: ,,δεν μπορούσα να κάνω άλλο τα στραβά μάτια-στο κάτω κάτω της γραφής 439 € έδωσα και να μην ακούγεται και λοιπά,πάει πολύ.Εύχομαι το δικό σου να είναι πάντα ΟΚ:)

rostropol
6 Οκτ. 2006, 16:01
τελικα στην omnitech μου εκαναν αλλαγη στο joystick .....αρα καλα εκανα και το εστειλα γιατι μετα απο κανα δυο μηνες ακομα αντε να στο αλλαξουν :!:

Πάλι καλά,κάντου και αναβάθμιση-εάν δεν έχεις κάνει ακόμα,απ'ότι έγραψε κάποιος πιο πάνω έχει ανέβει στο SEUS:)

xagios
6 Οκτ. 2006, 16:40
Πάλι καλά,κάντου και αναβάθμιση-εάν δεν έχεις κάνει ακόμα,απ'ότι έγραψε κάποιος πιο πάνω έχει ανέβει στο SEUS:)Το ειχα κανει ,μου ειχαν πει οτι θα διορθωθει με την αναβαθμιση αλλα δεν.....

mike^^
6 Οκτ. 2006, 17:16
TA MA8ATE???? online to neo logismiko apo SEUS egw to ekana :) ola fine...........! kala upgradeeee
ti leei to upgrade kamia emfanis diafora?

GIANNHSitia
6 Οκτ. 2006, 17:25
xmm exei ligo sthn kamera...omos to EROM: R3A011 den egine EROM: R3A016 opos lene h mipos enooun kati allo?

j_krom
6 Οκτ. 2006, 19:05

ase file...allo mikro provlimata pou ehoun ta perisotera k allo afto pou leme me to sigekrimeno kinito...ta mikro provlimata iparhoun se ola k de diorthononte me tipota k afta ine sinithos oti mia stis100 kani epanekinisi mono tou...
edo milame gia hontro provlimata k esis lete tha diorthothoun parte to..e an diorththoun to pernoume..halasmeno pragma eno to kseris oti ine halasmeno prepi na ise poli ******* gia na to agorasis..
ase pou iparhi periptosi na mi diorthothoun k pote..
oso gia ta provlimata oti kinito iha den ihe pote kolimata trela k provlimata
motorola v600 apsogo
motorola v950 apsogo
sonny w900 apsogo(iper apsogo)
esis perimenete tora tin litrosi tis epidiorthosis k an den erthi mi halieste
ohaohahoaoha

HuskerDu
6 Οκτ. 2006, 21:55
molis ekana update apo to SEUS, 5-10 kratise, tora exo tin R1ED001 kai EROM:R3A011. Kati allo, (exo to K800i 2-3 meres kai to matheno), yparxoun 2 dyo diaforetikoi browser sto kinito? Ta Ellinika vgainoun se tetragonakia se ellinika site, pos diorthonete afto? Thanks!
:)

NiCkOs_gr
6 Οκτ. 2006, 22:06
molis ekana update apo to SEUS, 5-10 kratise, tora exo tin R1ED001 kai EROM:R3A011. Kati allo, (exo to K800i 2-3 meres kai to matheno), yparxoun 2 dyo diaforetikoi browser sto kinito? Ta Ellinika vgainoun se tetragonakia se ellinika site, pos diorthonete afto? Thanks!
:)

Μόλις τελείωσα και εγώ την αναβάθμιση επιτυχώς!

Η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι ότι κατα την εγγραφή βίντεο μπορείς να κάνεις ζουμ! Νομίζω ότι δεν γινόταν προηγουμένως..

redcon
6 Οκτ. 2006, 22:23
Το κινητο με την αναβαθμιση εγινε σφαιρα. Μιλαω για αυτη με την erom μαζι. Ουτε ενα κολλημα το joystick.

vooda
6 Οκτ. 2006, 22:41
Το έχω πλέον απο το μεσημέρι (περίπου στης 3) και του έχω βγάλει το OIL :-) Έκανα και συγχρονισμό μέσω του Outlook και πέρασα όλες τις επαφές μου απο το 6600 και πάει σφαίρα το εργαλείο :-) Ευτυχώς και είχα άγχος! Γουστάρω πολύ! Πολύ καλό τηλέφωνο!!! Thanks παίδες για τις συμβουλές σας !!!

minovg
6 Οκτ. 2006, 23:12
1. Τελικά ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση; Εγώ έχω την R1CB001, EROM R3A011 (άλλο είναι πάλι τούτο; ) Από το μενού αν ζητήσω αναβάθμιση μου λέει έχω την τελευταία. Από σας διαβάζω ότι υπάρχει και νεότερη.
2. Υπάρχει τελικά λόγος να γίνει η αναβάθμιση; Τι το ουσιαστικό αλλάζει; Τι διορθώνει, τι προβλήματα δημιουργεί. :confused:

GIANNHSitia
6 Οκτ. 2006, 23:18
re paidia giati ta kinhta mas lene EROM R3A011 eno sto esato leei EROM R3A016 ??????????????????????

kosmas73
6 Οκτ. 2006, 23:28
re paidia giati ta kinhta mas lene EROM R3A011 eno sto esato leei EROM R3A016 ??????????????????????

στο seus δεν υπαρχει η δυνατοτητα αναβαθμισης της erom προς το παρον. γινετε μονο μεσω wotanserver. παντως το τηλ εχει τεραστια διαφορα με το νεο firmware! οσοι το εχετε αρκετο καιρο θα το δειτε οτι τωρα πεταει σε σχεση με πριν!!

nervous
6 Οκτ. 2006, 23:36
Sony Ericsson K800i Allure Brown photos

http://img521.imageshack.us/img521/6733/post41159692466lz6.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=post41159692466lz6.jpg) http://img521.imageshack.us/img521/6503/post41159692504gg5.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=post41159692504gg5.jpg) http://img521.imageshack.us/img521/368/post41159692549gj0.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=post41159692549gj0.jpg) http://img521.imageshack.us/img521/9159/post41159692708ne5.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=post41159692708ne5.jpg)

more:
http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=31570

kateriniotis
7 Οκτ. 2006, 00:02
στο seus δεν υπαρχει η δυνατοτητα αναβαθμισης της erom προς το παρον. γινετε μονο μεσω wotanserver. παντως το τηλ εχει τεραστια διαφορα με το νεο firmware! οσοι το εχετε αρκετο καιρο θα το δειτε οτι τωρα πεταει σε σχεση με πριν!!

pes mou ligo gia ti logismiko milas.pira to k800 prin 1 mina.

minovg
7 Οκτ. 2006, 00:11
1. Τελικά ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση; Εγώ έχω την R1CB001, EROM R3A011 (άλλο είναι πάλι τούτο; ) Από το μενού αν ζητήσω αναβάθμιση μου λέει έχω την τελευταία. Από σας διαβάζω ότι υπάρχει και νεότερη.
2. Υπάρχει τελικά λόγος να γίνει η αναβάθμιση; Τι το ουσιαστικό αλλάζει; Τι διορθώνει, τι προβλήματα δημιουργεί. :confused:
Τελικά έκανα την αναβάθμιση στην R1ED001. E καμία διαφορά εκ πρώτης όψεως δε διακρίνω σε σχέση με πριν. :rolleyes:

kosmas73
7 Οκτ. 2006, 00:21
pes mou ligo gia ti logismiko milas.pira to k800 prin 1 mina.
ναι φιλε μου. το νεο firware ειναι το R1ED001. τσεκαρε το και αν δεν εχεις αυτο κανε την αναβαθμιση, αξιζει τον κοπο!! επισεις υπαρχει και μια νεα εκδοση της EROM (ειναι κατι σαν BIOS στο PC) η οποια ομως δεν ειναι διαθεσιμη μεσω SEUS
προς το παρον!

kosmas73
7 Οκτ. 2006, 00:26
για να δειτε τις βελτιωσεις και τι διορθωνει το νεο firmware.
www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
αρκετα νομιζω για πρωτο firmware!!!

Viper
7 Οκτ. 2006, 00:37
Οταν παω να ξεκινησω το update service, βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει συμβατη εκδοση macromedia στο pc. Εχω βρει να την κατεβασω αλλα ειναι trial και ληγει σε 30 μερες.

Μηπως ειναι κατι αλλο? Εσεις εχετε βαλει macromedia flash?

HuskerDu
7 Οκτ. 2006, 01:20
Οταν παω να ξεκινησω το update service, βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει συμβατη εκδοση macromedia στο pc. Εχω βρει να την κατεβασω αλλα ειναι trial και ληγει σε 30 μερες.

Μηπως ειναι κατι αλλο? Εσεις εχετε βαλει macromedia flash?
o flashplayer einai free, ti browser exeis?

Viper
7 Οκτ. 2006, 01:28
o flashplayer einai free, ti browser exeis?

Βρηκα καποιο αρχειο (1,3ΜΒ) στο net, το εβαλα αλλα παλι τιποτα. Οι οδηγιες λενε για IE. Εχω και firefox.

HuskerDu
7 Οκτ. 2006, 01:31
Βρηκα καποιο αρχειο (1,3ΜΒ) στο net, το εβαλα αλλα παλι τιποτα. Οι οδηγιες λενε για IE. Εχω και firefox.
Tha to kaneis install mesa apo ton IE kai to update tha sou doulepsei

redcon
7 Οκτ. 2006, 01:49

Poio net? Den katevazeis tipota. PIgene sto link, des mprosta sou 2 eikonidia to deksi einai gia ton flash player. Pata to klp.

http://www.adobe.com/

Viper
7 Οκτ. 2006, 02:01
Tha to kaneis install mesa apo ton IE kai to update tha sou doulepsei

Δουλεψε τελεια. Ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!

Poio net? Den katevazeis tipota. PIgene sto link, des mprosta sou 2 eikonidia to deksi einai gia ton flash player. Pata to klp.

http://www.adobe.com/

Το θεμα ειναι οτι ελεγε Macromedia και το site adobe flash player. Που να ξερω οτι ειναι το ιδιο?:p Ευχαριστω για την διευκρηνηση:)

mike^^
7 Οκτ. 2006, 02:05
re pedia aurio pou tha kano update iparxi periptosi na xathi tpt apo tin M2 i apo tin mnimi tou kinitou?
Na kano ena backup kalitera prota?

HuskerDu
7 Οκτ. 2006, 02:09
re pedia aurio pou tha kano update iparxi periptosi na xathi tpt apo tin M2 i apo tin mnimi tou kinitou?
Na kano ena backup kalitera prota?
Ego den exasa tipota apolitos kai eixa afisei tin sim kai tin M2 mesa :)

stephane
7 Οκτ. 2006, 03:34
Τελικά έκανα την αναβάθμιση στην R1ED001. E καμία διαφορά εκ πρώτης όψεως δε διακρίνω σε σχέση με πριν. :rolleyes:

Επειδή τυγχάνει να είμαι από τους πρώτους που πήραν αντικαταστηθέν κινητό με το νέο λογισμικό, θα πώ το εξής: ούτε ένα κόλλημα ούτε μία άσπρη οθόνη μέχρι στιγμής μετά από ένα μήνα χρήσης!

JohnnysR
7 Οκτ. 2006, 04:02
Molis ekana ki egw anavathmisi...TO kinito petaei..Ap tin arxi pou to pira imoun ap tous tixerous,me evgale asproprosopo...!!!!!!!

masada71
7 Οκτ. 2006, 08:19
τελικα μπορει να ανβαθμιστει μεσω seus τωρα πια η μονο μεσω pc?

GIANNHSitia
7 Οκτ. 2006, 08:24
Kalimera paidia...! mporei kapios na mas pei pou ekane upgrade apo Wotan Server an h epom egine apo R3A011 se R3A016 ??????

kosmas73
7 Οκτ. 2006, 08:43
nai h erom egine R3A016. den egine tautoxrona omws, einai ksexwristh diadikasia. prwta anavathmizei thn erom patwntas 2 kai 5 otan to syndeeis.10 deuterolepta ypothesh einai.

kalamatiani
7 Οκτ. 2006, 13:25
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκανα αναβαθμιση (το πηγα στην omnitech) και αντι να παρει τα πανω του, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ! :wacko:
τι να κανω;;;;;;

(το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να ξαναπαρω se!)

weirdo1977
7 Οκτ. 2006, 13:25
na rotiso, posh wra patate to c gia na mpei se katastash anava8miseis to kinito ? se mena de ginete me tpt.

edit: akuro, twra katalava pos eprepe na valo to usb exonta patimeno to c.

ali8ia posh wra krataei h anava8mish ?

Nosferatu
7 Οκτ. 2006, 13:33
na rotiso, posh wra patate to c gia na mpei se katastash anava8miseis to kinito ? se mena de ginete me tpt.

Πολύ λίγο, κάτω από 10 δευτερόλεπτα. Ίσως πρέπει να δοκιμάσεις σε άλλη usb. Αν δοκιμάζεις με SEUS δεν υπάρχει λόγος, επί του παρόντος δεν υπάρχει επίσημη νεότερη έκδοση!

Πάντως μετά από μερικούς μήνες με το Κ800, συμπεραίνω ότι ΔΕΝ αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Όταν το Κ750 έχει πέσει στα 230 ευρώ περίπου-και είναι σταθερότατη συσκευή, είναι υπερβολή να ζητάνε 450 κυρίως για μια καλύτερη κάμερα. Αυτό, σε συνδυασμό με τη ραγδαία πτώση της αξίας που παρουσιάζουν όλα τα SE, το καθιστά κακή επένδυση...

mike^^
7 Οκτ. 2006, 13:37
re pedia ego to enono kanonika gia update pai mexri eki pou lei afiste to pliktro c kai mea xanete to programa e3afanizete.ti paei lathos?

minovg
7 Οκτ. 2006, 14:06
Πολύ λίγο, κάτω από 10 δευτερόλεπτα. Ίσως πρέπει να δοκιμάσεις σε άλλη usb. Αν δοκιμάζεις με SEUS δεν υπάρχει λόγος, επί του παρόντος δεν υπάρχει επίσημη νεότερη έκδοση!

Πάντως μετά από μερικούς μήνες με το Κ800, συμπεραίνω ότι ΔΕΝ αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Όταν το Κ750 έχει πέσει στα 230 ευρώ περίπου-και είναι σταθερότατη συσκευή, είναι υπερβολή να ζητάνε 450 κυρίως για μια καλύτερη κάμερα. Αυτό, σε συνδυασμό με τη ραγδαία πτώση της αξίας που παρουσιάζουν όλα τα SE, το καθιστά κακή επένδυση...
Eμένα φόρτωσε κανά 5λεπτο κάτι το λογισμικό στον υπολογιστή και άλλο τόσο μέχρι να περαστεί στο κινητό.

Όχι και 450€. 387€ (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457) στο eshop. Δε νομίζω ότι είναι κακή επένδυση. Είναι πολύ καλύτερο του Κ750. Κυρίως βέβαια στην κάμερά του, στο φλας του Xenon (σε αντίθεση με το κ750 που έχει προβολέα αντί για φλας :wacko: ), μεγαλύτερη οθόνη με σαφώς καλύτερη ανάλυση.
re pedia ego to enono kanonika gia update pai mexri eki pou lei afiste to pliktro c kai mea xanete to programa e3afanizete.ti paei lathos?
Πατάμε το πλήκτρο C ενώ συνδέουμε το κινητό με τη θύρα USB και το έχουμε πατημένο μέχρι να μας γράψει στον υπολογιστή Αφήστε το πλήκτρο C. Εννοείται ότι αυτή η δουλειά γίνεται με απενεργοποιημένο το κινητό. Μετά απλά ακολουθείς τις οδηγίες.

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα