View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
Παιδια αντιμετωπιζω το εξης.....κατεβασε και εγκατεστησα το upadate service το ανοιξα κατεβασε καποια αρχεια...και μετα μου βγαζει μια οθονη που γραφει sonyericsson παιζει μουσικη και μενει εκει συνεχεια.....γιατι????
Κάνε ένα restart στο pc σου και αν δεν παίξει ξανακατέβασε το.:)
stelios4
22 Αύγ. 2006, 19:52
To τηλεφωνο το εχω σε λειτουργια τηλεφωνου οχι μεταφορα αρχειων μηπος παιζει ρολο αυτο??
multiPetros
22 Αύγ. 2006, 19:57
Επειδή σκοπευω να το πάρω. Μερικές "ειδικές" ερωτήσεις που όμως έχουν σημασία
1. Το ημερολόγιο (calentar) έχει επαναλληπτικά γεγονότα?? Δηλαδή να του λέω να μου υπενθυμίζει πάντα στις 5 κάθε μήνα να πληρώνω το ενοίκιο και να μηδενίζω τα χρονόμετρα του κινητού χωρίς να το εισάγω σε κάθε μήνα ξεχωριστά (μόνο στον πρώτο και να το βάλει μόνο του στα υπόλοιπα)? Περιεργάστηκα ένα και δεν μπόρεσα να το βρώ σαν δυνατότητα.
2. Στο TIM 2in1 (2 Νουμερα σε μία SIM) δουλευει η συσκευή χωρίς προβλήματα?
3. Μπορεί να έχει sceen saver με κωδικό ασφάλειας (δηλαδή να θέλει κάποιου είδους PIN για να ξεκλειδώσει). Αφύλαχτες συσκευές γύνονται ευκολη λεία σε περίεργες γυναίκες. :shifty:
Ευχαριστώ,
ΥΓ. Τελικά καταλαβαίνω ότι η μπαταρία δεν την βγάζει πάνω από 2,5 με 3 μέρες.. ε..? Κρίμα σκευτομεσωβαρά να πάρω και το παλιώτερο K750 (στην σωστή τιμή πιά)
Το K800 είναι το πρώτο, επιτέλους απλό SE, που υποστιρίζει ενδογενώς στο ημερολόγιό του επαναληπτικά γεγονότα!
Για το δεύτερο σου απάντησε ο Nosferatu...
Στο τρίτο, δυστηχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...
multiPetros
22 Αύγ. 2006, 19:59
To τηλεφωνο το εχω σε λειτουργια τηλεφωνου οχι μεταφορα αρχειων μηπος παιζει ρολο αυτο??
Το πρόγραμμα online update, θα το ανοίγεις δίχως να έχεις συνδεδεμένο το κινητό τηλέφωνο. Θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα σου πει αυτό τι πρέπει να κάνεις (να το σβήσεις και να βγάλεις την κάρτα του πάροχου), και πότε ακριβώς να το συνδέσεις και με ποιο τρόπο (κλειστό κι έχοντας πατημένο το C).
stelios4
22 Αύγ. 2006, 19:59
ΟΛα καλα ανοιξε ολα οκ...μολις μπαινει στισ οδηγειες τα κανω ολα...και τπτ ενω παταο εκει που λεει το πλικτρο c και βαζω το καλοδιο...τπτ γιατι βρε παιδια??
stelios4
22 Αύγ. 2006, 20:01
Το πρόγραμμα online update, θα το ανοίγεις δίχως να έχεις συνδεδεμένο το κινητό τηλέφωνο. Θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα σου πει αυτό τι πρέπει να κάνεις (να το σβήσεις και να βγάλεις την κάρτα του πάροχου), και πότε ακριβώς να το συνδέσεις και με ποιο τρόπο (κλειστό κι έχοντας πατημένο το C).
to εκανα ολα οκ αλλα κολησα εκει με το πλικτρο...
Το K800 είναι το πρώτο, επιτέλους απλό SE, που υποστιρίζει ενδογενώς στο ημερολόγιό του επαναληπτικά γεγονότα!
Μένει μόνο να προστεθεί η δυνατότητα μετακίνησης sms στην εσωτερική μνήμη του κινητού(την flex memory) και στην κάρτα μνήμης.:) (αμην και πότε!!)
ταξιδιωτης22
23 Αύγ. 2006, 04:36
ε,σιγα σιγα θα βαλουν κι αυτη την δυνατοτητα.
καλημερα , μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω γνησια προσοψη για το κ800 ? εχετε καποιο τηλ να παρω ?
stephane
23 Αύγ. 2006, 10:15
801-11-810-810 customer support SE
καλημερα , μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω γνησια προσοψη για το κ800 ? εχετε καποιο τηλ να παρω ?
Ώχ , από τώρα? :cry:
stephane
23 Αύγ. 2006, 10:19
Updated version δεν έχει βγει μέχρι και τώρα που μίλησα με SE
Μπαταρία που να διαρκεί περισσότερο επίσης δεν υπάρχει!
ethnicnation
23 Αύγ. 2006, 11:42
Πατάς το βελάκι να πας πίσω.(όσες φορές χρειάζεται).
Δεν σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode?
Mα δεν σε πάει κάπου πιο πίσω. Είσαι έξω απο μενού κλπ, αλλανδεν μπορεί να πάει παραπίσω. Πατάω όπως μου ειπες, πατάω και παρατεταμένα αλλα δεν πάει κάπου πιό πίσω.:cool:
ethnicnation
23 Αύγ. 2006, 11:43
Τελικα δεν μου έκαναν αντικατάσταση αλλά μια αναβάθμιση. Το πήγα 13:30 κ 15:10 ήταν έτοιμο.
Πως μπορω να δω το λογισμικό έχω?
Που το πήγες ωστε εαν χρειαστεί να το πάω και εγώ; Διοτι εκεί που πήγαινα το προηγούμενο μοντέλο μου, το κραταγαν 1 εβδομάδα και.:mad:
Mα δεν σε πάει κάπου πιο πίσω. Είσαι έξω απο μενού κλπ, αλλανδεν μπορεί να πάει παραπίσω. Πατάω όπως μου ειπες, πατάω και παρατεταμένα αλλα δεν πάει κάπου πιό πίσω.:cool:
:( Στο w900 έτσι γινόταν.
Dietician
23 Αύγ. 2006, 12:13
exw edw kai treis bdomades peripou to K800.To pira gia na mporw kai kala na bgazw foto me auto stis diakopes mou.sxedon mia bdomada omws apo otan to pira mou ebgale elatwma h kamera.Den kserw an exei anaferthei ksana sto thread giati de mporesa na to diabasw olo. Merikes fores, otan to pianei, anoigw to kalyma tou fakou kai mou emfanizei mia maurh othoni. Tis prwtes fores pou mou to emfanise, ekleisa to kapaki kai to ksana anoiksa mia dyo fores kai meta ebgale. Meta apo 2-3 meres omws den epiane auto to kolpo. Mporei na mou to kanei gia polles wres auto kai meta ksafnika na bgazei kanonika foto. Exw dokimasei kai na to kleisw kai na to ksana anoiksw otan mou to kanei auto, alla de fainetai na exei kapoio apotelesma.
exw edw kai treis bdomades peripou to K800.To pira gia na mporw kai kala na bgazw foto me auto stis diakopes mou.sxedon mia bdomada omws apo otan to pira mou ebgale elatwma h kamera.Den kserw an exei anaferthei ksana sto thread giati de mporesa na to diabasw olo. Merikes fores, otan to pianei, anoigw to kalyma tou fakou kai mou emfanizei mia maurh othoni. Tis prwtes fores pou mou to emfanise, ekleisa to kapaki kai to ksana anoiksa mia dyo fores kai meta ebgale. Meta apo 2-3 meres omws den epiane auto to kolpo. Mporei na mou to kanei gia polles wres auto kai meta ksafnika na bgazei kanonika foto. Exw dokimasei kai na to kleisw kai na to ksana anoiksw otan mou to kanei auto, alla de fainetai na exei kapoio apotelesma.
Γρήγορα στο service:!: :!:
multiPetros
23 Αύγ. 2006, 12:32
Μένει μόνο να προστεθεί η δυνατότητα μετακίνησης sms στην εσωτερική μνήμη του κινητού(την flex memory) και στην κάρτα μνήμης.:) (αμην και πότε!!)
Αυτό γίνεται με ένα πειραγματάκι στα αρχεία μέσω του FAR Manager σε συνδιασμό με το SEFP, σε όσα βέβαια κινητά υπάρχει υποστίριξη από το SEFP.
Το έκανα στο W800, και με την ελεύθερη μνήμη που είχα τη συγκεκριμένη στιγμή, οι ελεύθερες θέσεις για μηνύματα ήταν πάνω από 32000.
Το πρόβλημα είναι πως το κινητό, μετά από ένα όριο αργεί να μπει στον φάκελο τον μηνυμάτων, η βέλτιστη λύση θα ήταν να μπορούσε κανείς να τα αρχειοθετήσει σε φακέλους, αλλά...
Αυτό γίνεται με ένα πειραγματάκι στα αρχεία μέσω του FAR Manager σε συνδιασμό με το SEFP, σε όσα βέβαια κινητά υπάρχει υποστίριξη από το SEFP.
Το έκανα στο W800, και με την ελεύθερη μνήμη που είχα τη συγκεκριμένη στιγμή, οι ελεύθερες θέσεις για μηνύματα ήταν πάνω από 32000.
Το πρόβλημα είναι πως το κινητό, μετά από ένα όριο αργεί να μπει στον φάκελο τον μηνυμάτων, η βέλτιστη λύση θα ήταν να μπορούσε κανείς να τα αρχειοθετήσει σε φακέλους, αλλά...
Χμ , κάτι έχει πάρι το αυτί μου και εμένα.:whistle:
Βασικά , γίνεται σε όλα τα νέα se(από v800 και μετά νομίζω)αλλά θέλει , όπως καταλαβαίνεις ειδικές γνώσεις(που εγώ για παράδειγμα δεν κατέχω) ή μια επίσκεψη στο 9volto.
Μέχρι τα 500 sms το κινητό δουλεύει χωρίς πρόβλημα , μετά αρχίζει και γίνεται αργό στο μενού των μηνυμάτων , μέχρι που στο τέλος μπορεί να κολλάει , αλλά και να εξαφανίζονται μηνύματα.(έτσι λένε τουλάχιστον)
Δεν θα ήταν πολύ πιο πρακτικό να υπάρχει σαν κανονική επιλογή μέσα από το μενού??(καλά , τι ρωτάω , εννοείται θα μου πείς)
Dietician
23 Αύγ. 2006, 13:00
Γρήγορα στο service:!: :!:
Diladi den exeis idea ti mporei na einai? Les na mou to kratisoune poly sto germano?
Diladi den exeis idea ti mporei na einai? Les na mou to kratisoune poly sto germano?
Όχι , υποψιάζομαι τι μπορεί να είναι.
Να είναι ελαττωματική η κάμερα.:cry:
Γιατί να πάς στον Γερμανό??
Για ρίξε μια ματιά εδώ::)
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ddr2/46312/
Προτίμησε Οmniteck ή Teleservice(κυρίως αυτή) αν μπορείς.
Ο Γερμανός , αν πας , θα το παραλάβει από εσένα και θα το στείλει σε αυτούς.Χάσιμο χρόνου δηλαδή.;)
Dietician
23 Αύγ. 2006, 13:12
Όχι , υποψιάζομαι τι μπορεί να είναι.
Να είναι ελαττωματική η κάμερα.:cry:
Γιατί να πάς στον Γερμανό??
Για ρίξε μια ματιά εδώ::)
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ddr2/46312/
Ποτίμησε Οmniteck ή Teleservice(κυρίως αυτή) αν μπορείς.
Ο Γερμανός , αν πας , θα το παραλάβει από εσένα και θα το στείλει σε αυτούς.Χάσιμο χρόνου δηλαδή.;)
απλά το σκεφτηκα επειδη το πήρα από το Γερμανό και σκέφτηκα ότι πρεπει να το πάω εκεί για να ισχύει η εγγύηση.
απλά το σκεφτηκα επειδη το πήρα από το Γερμανό και σκέφτηκα ότι πρεπει να το πάω εκεί για να ισχύει η εγγύηση.
Όχι , όχι , δεν παίζει ρόλο.Όπου και να πας είναι το ίδιο(η ταχύτητα εξυπηρέτησης διαφέρει μόνο)
Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου την απόδειξη αγοράς.:)
Dietician
23 Αύγ. 2006, 13:20
Thanx a lot!! :) :) :)
Thanx a lot!! :) :) :)
Παρακαλώ:)
Και περιμένω νέα από το service;)
multiPetros
23 Αύγ. 2006, 13:28
Χμ , κάτι έχει πάρι το αυτί μου και εμένα.:whistle:
Βασικά , γίνεται σε όλα τα νέα se(από v800 και μετά νομίζω)αλλά θέλει , όπως καταλαβαίνεις ειδικές γνώσεις(που εγώ για παράδειγμα δεν κατέχω) ή μια επίσκεψη στο 9volto.
Μέχρι τα 500 sms το κινητό δουλεύει χωρίς πρόβλημα , μετά αρχίζει και γίνεται αργό στο μενού των μηνυμάτων , μέχρι που στο τέλος μπορεί να κολλάει , αλλά και να εξαφανίζονται μηνύματα.(έτσι λένε τουλάχιστον)
Δεν θα ήταν πολύ πιο πρακτικό να υπάρχει σαν κανονική επιλογή μέσα από το μενού??(καλά , τι ρωτάω , εννοείται θα μου πείς)
Το σε ποια μοντέλα δουλεύει, εξαρταται από το ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα με το FAR & SEFP υποστιρίζει μέχρι στιγμής την πρόσβαση στο FS των K600_CID36, W550_CID36, K750_W800_CID36, Z800_CID36, K_700_CID29 και K_700_CID36
Ε, καλά ειδικές γνώσεις δεν χρειάζονται, απλά ψάξιμο, όρεξη για πείραγμα, δοκιμές και πειραματισμούς και φυσικά μεγάλη προσοχή!
Για το από πόσα μηνύματα και μετά υπάρχουν καθυστερήσεις εξαρτάται κυρίως από το μοντέλου του τηλεφώνου. Τα παλιότερα, που είχαν και τα ίδια όριο 100 μετά τα 500 ζορίζονται κάπως... Τα νεότερα K750, W800 και W550 τα πάνε αρκετά καλά μέχρι και τα 1.000 :)
Τι interface είναι αυτό που έχει το FAR; Σοκ έπαθα! Θυμήθηκα τις παλίες, καλές μεν, εποχές! Άκρη πάντως δεν έβγαλα!
multiPetros
23 Αύγ. 2006, 14:44
Τι interface είναι αυτό που έχει το FAR; Σοκ έπαθα! Θυμήθηκα τις παλίες, καλές μεν, εποχές! Άκρη πάντως δεν έβγαλα!
Ναι, ακριβώς το ίδιο! Το SEFP είναι όπως λέει και τ' όνομά του Sony Ercicsson Far Plugin που δίνει πρόσβαση στο FS των υποστιριζόμενων κινητών. Νομίζω ότι χρεισιμοποιεί τους μηχανισμούς του SE-tool. Πάντων το περιβάλλον είναι του FAR Manager.
Ώχ , από τώρα? :cry:
παιδια πηρα τηλ στο 801-11-810-810 customer support SE και μου ειπαν πως πρεπει να το παω στο κοντινοτερο service ! (στη Σαμο δεν υπαρχει) . το 9volto ακομη δεν εχει!! μηπως γνωριζεται πως θα βρω την προσοψη ? χωρις να το στειλω σε service ??:wacko:
παιδια πηρα τηλ στο 801-11-810-810 customer support SE και μου ειπαν πως πρεπει να το παω στο κοντινοτερο service ! (στη Σαμο δεν υπαρχει) . το 9volto ακομη δεν εχει!! μηπως γνωριζεται πως θα βρω την προσοψη ? χωρις να το στειλω σε service ??:wacko:
Ακόμα και αν βρείς πρόσοψη , θα πρέπει να την τοποθετήσεις , πράγμα που σημαίνει:
1ον:Ότι ξέρεις να ανοίγεις το κινητό και δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσεις κάτι
2ον:Ότι αν το ανοίξεις με τα χεράκια σου , η εγγύηση....πάει περίπατο
Ακόμα και αν βρείς πρόσοψη , θα πρέπει να την τοποθετήσεις , πράγμα που σημαίνει:
1ον:Ότι ξέρεις να ανοίγεις το κινητό και δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσεις κάτι
2ον:Ότι αν το ανοίξεις με τα χεράκια σου , η εγγύηση....πάει περίπατο
δεν με ενδιαφερει η εγγυηση του ! οσο για αλλαγη δεν υπαρχει προβλημα ! πιστευω θα τα καφερω να την περασω μονος μου. το θεμα ειναι που ειναι η προσοψη ? την βοηθεια σας ...........!!
xagios
23 Αύγ. 2006, 15:49
δεν με ενδιαφερει η εγγυηση του ! οσο για αλλαγη δεν υπαρχει προβλημα ! πιστευω θα τα καφερω να την περασω μονος μου. το θεμα ειναι που ειναι η προσοψη ? την βοηθεια σας ...........!!θα κανεις υπομονη και θα το στειλεις στο service και η δουλεια σου θα γινει και πιο σιγουροs θα εισαι αλλιως κοιτα στο e-bay http://cgi.ebay.ie/Origianl-Sony-Ericsson-K800i-K800-Cover-Housing_W0QQitemZ110024334673QQihZ001QQcategoryZ75547QQssPag eNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
θα κανεις υπομονη και θα το στειλεις στο service και η δουλεια σου θα γινει και πιο σιγουροs θα εισαι αλλιως κοιτα στο e-bay http://cgi.ebay.ie/Origianl-Sony-Ericsson-K800i-K800-Cover-Housing_W0QQitemZ110024334673QQihZ001QQcategoryZ75547QQssPag eNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ! αλλα μηπως γνωριζετε κατι απο ελλαδα ?oxi e-bay ..;) (ζητω πολλα ε?)
geofil
23 Αύγ. 2006, 19:25
Για το interface. Πραγματικά.:lol:
Τώρα πόσο καλές ήταν εκείνες οι εποχές...:)
biliou
23 Αύγ. 2006, 20:38
Επειδή έβγαλε σε 5-10 άτομα από εδω μέσα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι μούφα. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. Πάω στοίχημα ότι υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που είναι ευχαριστημένοι.
εισαι σιγουρος οτι 5-10 ατομα μονο εχουν προβλημα..;;;;;
δεν νομιζω....
μηπως εχουν σχεδον ολοι;;;;;
(((λεω εγω τωρα.....))))
Nαι είμαι σίγουρος. Το νούμερο είναι ενδεικτικό δεν ειναι απόλυτο, γι'αυτό άλλωστε έχει την παύλα. Εμένα το κινητό μου εξακολουθεί να μην έχει κανένα πρόβλημα (φτου φτου μην το ματιάσω).
Δεν γνωρίζω αν παρακολουθείς και άλλα φόρουμ και την εμπειρεία σου, γι'αυτό θέλω να πω ότι από τη στιγμή που το κινητό "πάλιωσε" λογικό είναι το θρεντ αυτό να συντηρείται από τα προβλήματα του κινητού, όπως και συμβαίνει σε όλα τα φόρουμ που ασχολούνται με κάτι που μπορεί να χαλάσει.
Ακόμη κάποιος που παίρνει το K800i, την πρώτη μέρα, θα μπει στο myphone και θα γράψει "παδιά το πήρα το κινητό και είναι σούπερ" από κει και πέρα είτε δεν θα ξαναγράψει γιατί δεν τον ενδιαφέρει και το κινητό είναι όντως σούπερ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, είτε θα γράψει για κάποιο πρόβλημα-απορία και τέλος θα γράψει γιατί είναι myphonάκιας και έτσι γουστάρει να λέει για το κινητό του ή να λύνει απορίες.
Μπορεί εδω μέσα να έχουν όλοι πρόβλημα με το κινητό. Μπορείς να μου εγγυηθείς ότι όλοι οι υπόλοιποι που δεν παρακολουθούν το myphone έχουν?(λέω εγώ τώρα...)
Γι'αυτό λοιπόν ας αφήσουμε τις γενικότητες και τις εξυπνάδες...
Και αφού έχουν σχεδόν όλοι πρόβλημα εξήγησε μου σε παρακαλώ εγώ γιατί δεν έχω?? Επειδή είμαι εγώ τυχερός ή επειδή οι "σχεδόν όλοι" είναι άτυχοι?
Γιατι αραγε δεν ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ τετοια περιστατικα στο φορουμ της Samsung??? Aααα, ξερω! Κατα ΤΥΧΗ δεν τυχαινουν!:p
Γιατί για κάθε 100 Samsung υπάρχουν 10000 Sony-Ericcson (συν πλην κανά-μη σου πω και δυο- μηδενικό) Είναι απλό.
Εκτός και αν η κακιά Sony-Ericcson που δεν τη νοιάζει η φήμη της θέλει να ταλαιπωρεί τους πελάτες της πηγαινοφέρνοτας τους στα service και να χάνει και λεφτά επειδή σαν χαζή (που είναι ε?) πήγε και έβαλε 2 χρόνια εγγύηση!! εεεεεε τώρα κατάλαβες?:wacko:
ethnicnation
23 Αύγ. 2006, 21:03
Μεγάλος μπελάς έως τώρα είναι το πλήκτρο του internet. Εκεί που το έχουν είναι σκέτη π@υστιά. Ήδη έχω μπεί κατα λάθος, πάνω απο 10 φορές στις 3 εβδομάδες που το έχω. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης; Μιας και δεν μπαίνω στο vodafone live. Δεν με ενδιαφέρει.
Nαι είμαι σίγουρος. Το νούμερο είναι ενδεικτικό δεν ειναι απόλυτο, γι'αυτό άλλωστε έχει την παύλα. Εμένα το κινητό μου εξακολουθεί να μην έχει κανένα πρόβλημα (φτου φτου μην το ματιάσω).
Δεν γνωρίζω αν παρακολουθείς και άλλα φόρουμ και την εμπειρεία σου, γι'αυτό θέλω να πω ότι από τη στιγμή που το κινητό "πάλιωσε" λογικό είναι το θρεντ αυτό να συντηρείται από τα προβλήματα του κινητού, όπως και συμβαίνει σε όλα τα φόρουμ που ασχολούνται με κάτι που μπορεί να χαλάσει.
Ακόμη κάποιος που παίρνει το K800i, την πρώτη μέρα, θα μπει στο myphone και θα γράψει "παδιά το πήρα το κινητό και είναι σούπερ" από κει και πέρα είτε δεν θα ξαναγράψει γιατί δεν τον ενδιαφέρει και το κινητό είναι όντως σούπερ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, είτε θα γράψει για κάποιο πρόβλημα-απορία και τέλος θα γράψει γιατί είναι myphonάκιας και έτσι γουστάρει να λέει για το κινητό του ή να λύνει απορίες.
Μπορεί εδω μέσα να έχουν όλοι πρόβλημα με το κινητό. Μπορείς να μου εγγυηθείς ότι όλοι οι υπόλοιποι που δεν παρακολουθούν το myphone έχουν?(λέω εγώ τώρα...)
Γι'αυτό λοιπόν ας αφήσουμε τις γενικότητες και τις εξυπνάδες...
Και αφού έχουν σχεδόν όλοι πρόβλημα εξήγησε μου σε παρακαλώ εγώ γιατί δεν έχω?? Επειδή είμαι εγώ τυχερός ή επειδή οι "σχεδόν όλοι" είναι άτυχοι?
Γιατί για κάθε 100 Samsung υπάρχουν 10000 Sony-Ericcson (συν πλην κανά-μη σου πω και δυο- μηδενικό) Είναι απλό.
Εκτός και αν η κακιά Sony-Ericcson που δεν τη νοιάζει η φήμη της θέλει να ταλαιπωρεί τους πελάτες της πηγαινοφέρνοτας τους στα service και να χάνει και λεφτά επειδή σαν χαζή (που είναι ε?) πήγε και έβαλε 2 χρόνια εγγύηση!! εεεεεε τώρα κατάλαβες?:wacko:
Aν ειχες στοιχειωδεστατες γνωσεις της αγορας κινητων...
1. Θα ηξερες οτι η Samsung κατεχει πανω απο διπλο μεριδιο αγορας απο την SE οτι αυτες τις αναλογιες που μας παρουσιαζεις να τις κρατησεις για αυτους που τις χαφτουν!
2. Θα ηξερες πως να αντλησεις πληροφοριες απο τα παγκοσμια φορουμ για την "ποιοτητα" του αποκτηματος σου!
3. Θα ηξερες οτι βρωμαει ο πλανητης ολος απο παραπονα για Κ800 που "ψοφαν" ξαφνικα σαν κοτοπουλα!
4. Θα ηξερες αυτα τα "εεεεε τωρα καταλαβες" να τα κρατησεις για την παρεα σου και οχι για μενα!
:mad: :mad: :mad:
geofil
23 Αύγ. 2006, 22:00
Ηρεμήστε.
@haki
Όταν πόσταρες στο θέμα του Κ800 το "Γιατι αραγε δεν ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ τετοια περιστατικα στο φορουμ της Samsung??? Aααα, ξερω! Κατα ΤΥΧΗ δεν τυχαινουν!"ήταν σαν να έψαχνες μια απάντηση σαν αυτή του biliou.
Είσαι παλιό μέλος του φόρουμ οπότε σίγουρα ήξερες τι θα ακολουθήσει. Λες και το έκανες επίτηδες.
Και για το θέμα της αναλογίας των χρηστών εσύ μίλησες για το θέμα της Samsung. Άρα για το myphone. Στην Ελλάδα και στο φόρουμ αυτό, η αναλογία των κατόχων Samsung και SE δεν είναι και πολύ μακρυά από αυτό που είπε ο biliou. Οπότε σίγουρα θα διαβάζεις για πολύ λιγότερα προβλήματα στο θέμα της Samsung. Ακόμα και αν έχεις δίκαιο για το πρόβλημα του Κ800. Δεν με ενδιαφέρει αυτό.
Αυτο που ποσταρισα την πρωτη φορα ηταν ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ποστ και δεν το πεταξα τυχαια. Ξερεις πολυ καλα οτι η αναλογια δεν ειναι 10000/100 ΠΟΥΘΕΝΑ και επισης υποθετω οτι ξερεις οτι υπαρχει μεγαλη γκρινια για Κ800 που σβηνουν και δεν ξαναναβουν και στον "ναο" της SE, το Esato. Δηλαδη ποσο κουραγιο χρειαζεται για να παραδεχτουμε ηρεμα και ωραια οτι "υπαρχει καποιο μεγαλυτερο-απο-τον-μεσο-ορο προβλημα με το Κ800"? Δεν το εχουν ολα, αλλα παρουσιαστηκε σε ποσοστο που σιγουρα εχει θορυβησει τη διοικηση της εταιρειας. Ποσο τολμη χρειαζεται για να το ξεστομισει καποιος κατοχος δηλαδη?
...και τελος παντων εχω δικαιωμα να εχω την αποψη μου και να κρινω μια πολυεθνικη δημοσια αλλα οποιος θελει να κρινει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τοτε "μην κρινετε ινα μην κριθειτε"!!! Δηλαδη επειδη εκανα κριτικη σε μια απροσωπη εταιρεια θα βγει ο οποιοσδηποτε να μου λεει "εεεεεε, τωρα καταλαβες??" λες και μιλαει σε βλακα???
geofil
23 Αύγ. 2006, 22:38
Αυτο που ποσταρισα την πρωτη φορα ηταν ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ποστ και δεν το πεταξα τυχαια. Ξερεις πολυ καλα οτι η αναλογια δεν ειναι 10000/100 ΠΟΥΘΕΝΑ και επισης υποθετω οτι ξερεις οτι υπαρχει μεγαλη γκρινια για Κ800 που σβηνουν και δεν ξαναναβουν και στον "ναο" της SE, το Esato. Δηλαδη ποσο κουραγιο χρειαζεται για να παραδεχτουμε ηρεμα και ωραια οτι "υπαρχει καποιο μεγαλυτερο-απο-τον-μεσο-ορο προβλημα με το Κ800"? Δεν το εχουν ολα, αλλα παρουσιαστηκε σε ποσοστο που σιγουρα εχει θορυβησει τη διοικηση της εταιρειας. Ποσο τολμη χρειαζεται για να το ξεστομισει καποιος κατοχος δηλαδη?
...και τελος παντων εχω δικαιωμα να εχω την αποψη μου και να κρινω μια πολυεθνικη δημοσια αλλα οποιος θελει να κρινει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τοτε "μην κρινετε ινα μην κριθειτε"!!! Δηλαδη επειδη εκανα κριτικη σε μια απροσωπη εταιρεια θα βγει ο οποιοσδηποτε να μου λεει "εεεεεε, τωρα καταλαβες??" λες και μιλαει σε βλακα???
Σου είπα και πριν. Ηρέμησε. Δεν είμαι κάτοχος του Κ800 και δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Το κατά πόσο υπάρχει το πρόβλημα αυτό με αρκετές συσκευές το ξέρω όσο το ξέρεις και εσύ.
Οι γενικεύσεις είναι πάντα το θέμα σε τέτοιες ιστορίες.
Και φυσικά έχεις το δικαίωμα να κρίνεις οτιδήποτε, αρκεί όταν το κάνεις αυτό να μην βγαίνει προς τα έξω ότι το κάνεις λόγω της δικιάς σου προτίμησης σε άλλη εταιρεία. Ακόμα και αν ξέρω ότι πέρασαν από τα χέρια σου αρκετά κινητά.
Ίσως αν δεν ήταν τόσο ειρωνικό και το δικό σου ποστ (ξαναδιάβασέ το) να μην συζητούσαμε τώρα για αηδίες.
Έχει δίκιο ο haki , αν και με τον τρόπο του κινδυνεύει να το χάσει.
Τα προβλήματα με το k800 είναι πολλά.:mad:
Στα σέρβις της Αθήνας τουλάχιστον , που μπορώ να ξέρω , συρρέουν καθημερινά πολλά k800 , πολύ περισσότερα από παλαιότερα μοντέλα της εταιρίας(που θα ήταν φυσιολογικότερο να χρειάζονται σέρβις).
Και η σύγκριση με την samsung μόνο τυχαία δεν είναι.
Δεν συνέκρινε με τη νόκια ή τη μοτορόλα.
Και δεν έχει να κάνει με τα ποσοστά πωλήσεων.
Έχει να κάνει με την εμπειρία της κάθε εταιρίας στην οργάνωση των γραμμών παραγωγής της και στην επιλογή των προμηθευτών της.
Και μην ξεχνάτε ότι η se είναι από τους νεαρότερους κατασκευαστές.
biliou
24 Αύγ. 2006, 01:40
Δεν αντιλέγω ότι έχει προβλήματα το κινητό απλά λέω ότι δεν είναι πατάτα και να μην φοβηθεί κάποιος να το πάρει.
Συγνώμη αλλά εγώ στο δρόμο βλέπω πιο πολλά sony-ericsson παρά samsung.
Απάντησα τελείως στο ύφος σου κύριε haki και θίχτηκες βλέπω.
Τέσπα σκοπός μου δεν είναι να δημιουργήσω ένταση απλά υπερασπίζομαι τον ευατό μου. Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να κοροϊδεύουν 2 άτομα κάποιον δεν έχουν συζητήσει μαζί του ούτε καν διακτυακά.
Τέσπα από μένα λήγει το θέμα εδώ -αν και θα μπορούσα να σχολιάσω πολλά πράματα- παρ'εκτός αν "ξαναθιχτεί" το όνομα και τα λεγόμενα μου.
geofil
24 Αύγ. 2006, 01:43
Έχει δίκιο ο haki , αν και με τον τρόπο του κινδυνεύει να το χάσει.
Τα προβλήματα με το k800 είναι πολλά.:mad:
Στα σέρβις της Αθήνας τουλάχιστον , που μπορώ να ξέρω , συρρέουν καθημερινά πολλά k800 , πολύ περισσότερα από παλαιότερα μοντέλα της εταιρίας(που θα ήταν φυσιολογικότερο να χρειάζονται σέρβις).
Και η σύγκριση με την samsung μόνο τυχαία δεν είναι.
Δεν συνέκρινε με τη νόκια ή τη μοτορόλα.
Και δεν έχει να κάνει με τα ποσοστά πωλήσεων.
Έχει να κάνει με την εμπειρία της κάθε εταιρίας στην οργάνωση των γραμμών παραγωγής της και στην επιλογή των προμηθευτών της.
Και μην ξεχνάτε ότι η se είναι από τους νεαρότερους κατασκευαστές.
Η SE είναι από τους νεότερους κατασκευαστές. Τα δυο μέρη που έφτιαξαν την SE δεν ήταν καθόλου νέα στον χώρο. Δεν είναι δικαιολογία αυτό.
Το πρόβλημα με τα Κ800 είναι υπαρκτό και μου θυμίζει το πρόβλημα με την πλακέτα του Τ39 της πάλαι ποτέ ericsson. Τα service points της ericsson έκαναν κατά συρροή αντικαταστάσεις των Τ39 που ξαφνικά έχαναν το σήμα τους. Μόνο καλά λόγια πάντως μπορούσες να πεις για το service της SE τότε. Άσχετα από την βιασύνη της ericsson να το βγάλει στην κυκλοφορία. Και το Τ39 έμεινε στην ιστορία σαν ένα πολύ πετυχημένο κινητό. Και για μένα που το πήγα για service και το πήρα πίσω με αντικατάσταση (χωρίς να ζητήσω αντικατάσταση) είναι ακόμα αγαπημένο κινητό.
Οι γενικεύσεις πάντως δεν έχουν νόημα. Τι να πει και η Nokia για τέτοιου είδους προβλήματα σε μοντέλα της. Και όμως είναι πάντα η πιο επιτυχημένη εταιρεία στον χώρο.
Η SE είναι από τους νεότερους κατασκευαστές, τα δυο μέρη που έφτιαξαν την SE δεν ήταν καθόλου νέα στον χώρο.
Εννοείται , αλλά η νεανικότητα της se ήταν έκδηλη πιστεύω στις πρώτες συσκευές της , όπως έκδηλη είναι και η διαρκής σταδιακή ωρίμανσή της (μοντέλο με μοντέλο)
Το πρόβλημα με τα Κ800 είναι υπαρκτό και μου θυμίζει το πρόβλημα με την πλακέτα του Τ39 της πάλαι ποτέ ericsson.
Πόσα τηλέφωνα ευτύχησε να βγάλει η Ericsson μετά από το t39 και τα προβλήματά του?
Οι καταναλωτές(παγκοσμίως)έχουν αποδείξει ότι τέτοια λάθη δεν τα ανέχονται.
Ειδικά μάλιστα αν είναι κατά συρροή.(για την ericsson , σου θυμίζω ότι τo t39 ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Είχε προηγηθεί το t28 με σημαντικά προβλήματα στο πορτάκι και την (νεόφερτη τότε)μπαταρία πολυμερών.
Το ίδιο και με τη siemens.Μπορεί πολλοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) να ανεχτήκαμε τα bugs και τις κακές επιλογές (οθόνη κλπ) της σειράς 55 , αλλά τα 65άρια πήγαν άπατα(μαζί τους και όλη η siemens).
Ελπίζω η se να έχει καλύτερη τύχη , και θα έχει αν είναι προσεκτικότερη στο μέλλον.
Οι γενικεύσεις πάντως δεν έχουν νόημα. Τι να πει και η Nokia για τέτοιου είδους προβλήματα σε μοντέλα της. Και όμως είναι πάντα η πιο επιτυχημένη εταιρεία στον χώρο.
Μα αυτό είναι το θέμα?Τι θα πεί ο ανταγωνιστής?
Προσωπικά με ενδιαφέρει τι θα πεί ο κάθε χρήστης που πήγε και ακούμπησε σχεδόν ένα μισθό για να αγοράσει ένα προιόν.
Τίποτα δεν έχει να πεί η νόκια , αλλά αυτό δεν ανακουφίζει ούτε παρηγορεί κανέναν κάτοχο k800 που τώρα το στερείται γιατί είναι στο σέρβις.Και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί.
SE έχω και εγώ , δεν μιλάω με εμπάθεια κατά της εταιρίας , αλλά αν δεν τα πούμε έξω από τα δόντια , δεν ιδρώνει το αυτί κανενός
geofil
24 Αύγ. 2006, 02:32
Εννοείται , αλλά η νεανικότητα της se ήταν έκδηλη πιστεύω στις πρώτες συσκευές της , όπως έκδηλη είναι και η διαρκής σταδιακή ωρίμανσή της (μοντέλο με μοντέλο)
Πόσα τηλέφωνα ευτύχησε να βγάλει η Ericsson μετά από το t39 και τα προβλήματά του?
Οι καταναλωτές(παγκοσμίως)έχουν αποδείξει ότι τέτοια λάθη δεν τα ανέχονται.
Ειδικά μάλιστα αν είναι κατά συρροή.(για την ericsson , σου θυμίζω ότι τo t39 ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Είχε προηγηθεί το t28 με σημαντικά προβλήματα στο πορτάκι και την (νεόφερτη τότε)μπαταρία πολυμερών.
Το ίδιο και με τη siemens.Μπορεί πολλοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) να ανεχτήκαμε τα bugs και τις κακές επιλογές (οθόνη κλπ) της σειράς 55 , αλλά τα 65άρια πήγαν άπατα(μαζί τους και όλη η siemens).
Ελπίζω η se να έχει καλύτερη τύχη , και θα έχει αν είναι προσεκτικότερη στο μέλλον.
Μα αυτό είναι το θέμα?Τι θα πεί ο ανταγωνιστής?
Προσωπικά με ενδιαφέρει τι θα πεί ο κάθε χρήστης που πήγε και ακούμπησε σχεδόν ένα μισθό για να αγοράσει ένα προιόν.
Τίποτα δεν έχει να πεί η νόκια , αλλά αυτό δεν ανακουφίζει ούτε παρηγορεί κανέναν κάτοχο k800 που τώρα το στερείται γιατί είναι στο σέρβις.Και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί.
SE έχω και εγώ , δεν μιλάω με εμπάθεια κατά της εταιρίας , αλλά αν δεν τα πούμε έξω από τα δόντια , δεν ιδρώνει το αυτί κανενός
Το Τ39 δεν ήταν κερασάκι σε καμία τούρτα. Η συμφωνία με την Sony είχε κλείσει πριν την κυκλοφορία του. Άσχετα αν έγινε επίσημα με την κυκλοφορία του Τ68. Το πρόβλημα με το πορτάκι του Τ28 υπήρχε αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα. Ούτε για την ericsson ούτε για την sony που τα πήγαινε ακόμα χειρότερα. Το πρόβλημα στις πωλήσεις δεν ήταν στα πορτάκια ή στα bugs ή στην τεχνολογία αλλά σε ποιό απλά πράγματα. Απλά πράγματα που είχε καταλάβει η Nokia και προσπέρασε με χίλια τους ανταγωνιστές. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για την siemens.
Επίσης οι καταναλωτές απόδειξαν ότι ανέχονται αρκετά λάθη αρκεί να τους δώσεις αυτό που θέλουν στον κατάλληλο χρόνο. Είτε είναι οι ευκολίες στα sms και στο μενού (nokia λίγα χρόνια πριν) είτε καλή κάμερα (SE πριν από 1 χρόνο).
Και δεν σε κατηγόρησα για εμπάθεια.:)
xagios
24 Αύγ. 2006, 03:20
Σημασια εχει οτι υπαρχει καποιο προβλημα μας αρεσει η οχι εγω θα ελεγα υπομονη στους επιδοξους αγοραστες .....πιστευω οτι η se το καταλαβε και θα το διορθωσει στα καινουρια κομματια ..Παντως παρηγορο ειναι οτι γινεται αντικατασταση της συσκευης ...εμενα δεν μου εχει βγαλει προβλημα :X :!: τελος θα ηθελα να μην διαβαζω επιθεσεις σε αλλα μελη οποια και να ειναι η αποψη τους μπορει καποιος να την αντικρουση με επιχειρηματα :!:
ταξιδιωτης22
24 Αύγ. 2006, 04:06
εγω πιστευω οτι εχουμε ξεφυγεια πο το θεμα του k-800 να και δεν διαφωνω με τον haki,απλα αντε να δουμε απο δω κι επειτα τι θα γινει απο την se κι αν θα διορθωσει τα οποιαδηποτε προβληματα που υπαρχουν στο κινητο.
papatrexast
24 Αύγ. 2006, 04:53
mia erotisi pedes... to pliktro pou kanonika einai gia na pragmatopieis kliseis otan to patao me petaei sto menou ths se-(internet) to exei paratirisei allos i mono sto diko mou ginete?:confused: pos mporo na to allakso?
sinexiste thn kali doulia pedia os tora me exete boithisa arketa efxaristo:up: :yahoo: :respect:
ταξιδιωτης22
24 Αύγ. 2006, 04:56
εννοεις το πληκτρο πανω αριστερα?μηπως κατα λαθος πατας μαζι και το ακριβως απο κατω πληκτρο που ειναι για να μπαινεις ιντερνετ?στο λεω γιατι εναι πολυ κοντα κι ευκολα μπορεις να κανεις λαθος.αν ομως δεν κανεις λαθος τοτε για περνα το μια βολτα απο το service για κανενα ελεγχο,παραξενο παντως μου φαινεται.
papatrexast
24 Αύγ. 2006, 05:01
oxi patao auto akribos pou katalabes to pliktro me to prasino akoustiko.
mporo na to pao se opiodipote magazi pou na poulaei se?
i mipos auto to pliktro einai gia afti ti doulia?
ethnicnation
24 Αύγ. 2006, 08:36
Εχει πλήκτρο με πράσινο ακουστικό το Κ800;
Pharmex
24 Αύγ. 2006, 10:13
Εχει πλήκτρο με πράσινο ακουστικό το Κ800;
Φυσικά. Τουλάχιστον το Vodafone Live που έχω εγώ.
ethnicnation
24 Αύγ. 2006, 11:32
Φυσικά. Τουλάχιστον το Vodafone Live που έχω εγώ.
Το παραποιημένο που έχεις εσύ λοιπόν, έχει. Το κανονικό, αυτό που παράγεται απο την εταιρία, δεν έχει.
Pharmex
24 Αύγ. 2006, 11:38
Ακόμη ένα υπέρ του Vodafone Live, λοιπόν (πρωτοφανές!). Όχι ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία, βέβαια, αλλά φαίνεται ότι αυτό είναι ένα πολύ διακριτικό μοντέλο Vodafone Live (μπορεί να έβαλε μυαλό η Voda, επιτέλους).
ethnicnation
24 Αύγ. 2006, 11:44
Δηλαδή, δίχως το χρώμα δεν καταλαβαίνει κανείς με ποιό τηλεφωνάει και με ποιό κλέινει την γραμμή;
Μόνο κανας παππούς τα χρειάζεται αυτά.
geofil
24 Αύγ. 2006, 11:51
Ακόμη ένα υπέρ του Vodafone Live, λοιπόν (πρωτοφανές!). Όχι ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία, βέβαια, αλλά φαίνεται ότι αυτό είναι ένα πολύ διακριτικό μοντέλο Vodafone Live (μπορεί να έβαλε μυαλό η Voda, επιτέλους).
Ακόμα ένα υπέρ του Vodafone Live;:)
Τα άλλα δηλαδή ποιά είναι;
Όχι ότι αυτό είναι υπέρ δηλαδή.
Είπαμε. Μπορεί στο Κ800 να είναι πιο διακριτική η Vodafone πλέον αλλά μην λέμε ότι θέλουμε.
petros61
24 Αύγ. 2006, 11:56
ρε παιδια το πληκτρο που μπαινει στο ιντερνετ μπορουμε να το απενεργοποιήσουμε για να μην μπαινει?
Pharmex
24 Αύγ. 2006, 12:56
Ακόμα ένα υπέρ του Vodafone Live;:)
Τα άλλα δηλαδή ποιά είναι;
Όχι ότι αυτό είναι υπέρ δηλαδή.
Είπαμε. Μπορεί στο Κ800 να είναι πιο διακριτική η Vodafone πλέον αλλά μην λέμε ότι θέλουμε.
Ξαναγράφω:
Ούτε απαίσια εικονίδια, ούτε πλήκτρο Live (υποχρεωτικό σε όλα τα themes), ούτε περιορισμούς σε μεταφορές αρχείων, ούτε DRM για να βάλεις mp3 ως ringtones κλπ.
Έχει βέβαια το αυτοκολλητάκι, αλλά τι ενοχλεί και αυτό, ειδικά αν έχεις ούτως ή άλλως σύνδεση Vodafone; Καλύτερα είναι δηλαδή τα Cybershot/Quickshare;
Τέλος, έχεις και προεγκατεστημένες όλες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap.
Αν βέβαια πιστεύεις ότι έχει κάποια μείον, να το συζητήσουμε...
geofil
24 Αύγ. 2006, 13:38
Ξαναγράφω:
Ούτε απαίσια εικονίδια, ούτε πλήκτρο Live (υποχρεωτικό σε όλα τα themes), ούτε περιορισμούς σε μεταφορές αρχείων, ούτε DRM για να βάλεις mp3 ως ringtones κλπ.
Έχει βέβαια το αυτοκολλητάκι, αλλά τι ενοχλεί και αυτό, ειδικά αν έχεις ούτως ή άλλως σύνδεση Vodafone; Καλύτερα είναι δηλαδή τα Cybershot/Quickshare;
Τέλος, έχεις και προεγκατεστημένες όλες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap.
Αν βέβαια πιστεύεις ότι έχει κάποια μείον, να το συζητήσουμε...
Άντε πάλι. :)
Γύρνα λίγο πίσω στο θέμα για να δεις ότι συμφωνούσα και συμφώνησα και πάλι ότι το live είναι πλεον πολύ διακριτικό στο Κ800. Καμία σχέση με τα Τ610 και Κ700. Για να τα ξαναγράψω και εγώ αφού γράφουμε τα ίδια.
Αλλά εσύ πέρασες στο άλλο άκρο. Και μας μιλάς για τα υπέρ του live.:lol:
ΌΛΑ τα κινητά πλέον έχουν προεγκατεστημένες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap.
kalamatiani
24 Αύγ. 2006, 14:19
Γιατι τοσο κομπλεξ;;; Το κινητο είναι πολύ απλα προβληματικο, -για την ωρα τουλαχιστον-.
Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο μεταξυ samsung και se
Δεν με ενδιαφερει αν τα προβληματα είναι σημαντικα ή όχι
Δεν με ενδιαφερει αν θα μου φτιαξει το κινητο η se
Δεν με ενδιαφερει αν με καλυπτει η εγγυηση
Δεν με ενδιαφερει αν η se είναι παλια ή νεα στο χωρο
Δεν με ενδιαφερει αν βγηκε μονο μια παρτιδα κινητων μουφα
Δεν με ενδιαφερει αν θα συνεχισει να βγαζει προβληματικα κινητα
Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο προβληματικων κινητων (αν είναι 1, 2 ή 10)
Δεν με ενδιαφερει αν ετυχε ή πετυχε
Αυτό που ΕΜΕΝΑ νοιαζει είναι ότι εσκασα ένα σχεδον μηνιατικο για να παρω ένα κινητο καινουργιο κ ΧΩΡΙΣ προβληματα. (ας επαιρνα καλυτερα μεταχειρισμένο!)
Από την πειρα μου σε κινητα, (16 τηλεφωνα σε 2 χρονια και τεχνικος κινητων)
το θεωρω επικώς απαραδεκτο από μερους της se.
Αυτή είναι η δικη μου αποψη γιατι 450 δεν είναι κ λιγα…ποσο μαλλον κ για ένα ΜΟΥΦΑ κινητο!
(κ πληροφοριακά, η se, προς το παρον σταματησε την παραγωγη των k800i…γιατι αραγε;;;;) :blink:
Nosferatu
24 Αύγ. 2006, 14:20
Αν και το δικό μου Κ800 είναι για επισκευή, απ'όσα διάβασα αρκετά από αυτά έχουν σβήσει και δεν έχουν ξανανάψει. Κρίμα για ένα τόσο ακριβό μοντέλο!
Όσον αφορά το service,είναι σίγουρα χειρότερο από της παλιάς Ericsson. Τότε έπαιρνες με την 1η επίσκεψη σε service μια καινούρια μπαταρία, και με τη 2η καινούρια συσκευή, ακόμα και αν δεν είχες ζητήσει αντικατάσταση!
Πάντως είναι σημείο των καιρών (και της μείωσης της ποιότητας από όλους τους κατασκευαστές)... Παλιότερα δεν πέθαιναν τα κινητά λίγο μετά την αγορά τους !!!
ΥΓ: Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα προβλήματα της SE, αυτό που ξέρω είναι ότι έδωσα 450 ευρώ για να χαίρεται την ψόφια συσκευή μου... το service!!!
ΥΓ2: Είναι αλήθεια ότι σταμάτησε η παραγωγή του; Πολύ ακραίο το βρίσκω...
geofil
24 Αύγ. 2006, 14:34
Αυτό που ΕΜΕΝΑ νοιαζει είναι ότι εσκασα ένα σχεδον μηνιατικο για να παρω ένα κινητο καινουργιο κ ΧΩΡΙΣ προβληματα. (ας επαιρνα καλυτερα μεταχειρισμένο!)
Αυτή είναι η δικη μου αποψη γιατι 450 δεν είναι κ λιγα…ποσο μαλλον κ για ένα ΜΟΥΦΑ κινητο!
(κ πληροφοριακά, η se, προς το παρον σταματησε την παραγωγη των k800i…γιατι αραγε;;;;) :blink:
Σωστότατα.
Τα 450 ευρώ που έσκασες και δεν είναι σίγουρα λίγα έχουν σημασία. Και έμεινες έστω και για λίγο (δεν ξέρω πόσο) χωρίς κινητό. Και μάλιστα καινούργιο.
Είναι όντως απαράδεκτο από την στιγμή που δεν είσαι ο μοναδικός γκαντέμης με το Κ800 αλλά ένας από τους πολλούς.
Από κει και πέρα τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.
Σωστότατα.
Τα 450 ευρώ που έσκασες και δεν είναι σίγουρα λίγα έχουν σημασία. Και έμεινες έστω και για λίγο (δεν ξέρω πόσο) χωρίς κινητό. Και μάλιστα καινούργιο.
Είναι όντως απαράδεκτο από την στιγμή που δεν είσαι ο μοναδικός γκαντέμης με το Κ800 αλλά ένας από τους πολλούς.
Από κει και πέρα τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.
Και το ξενέρωμα που το πας?;)
geofil
24 Αύγ. 2006, 14:51
Και το ξενέρωμα που το πας?;)
Φυσικά και το βάζω μέσα.:)
ταξιδιωτης22
24 Αύγ. 2006, 14:58
Γιατι τοσο κομπλεξ;;; Το κινητο είναι πολύ απλα προβληματικο, -για την ωρα τουλαχιστον-.
Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο μεταξυ samsung και se
Δεν με ενδιαφερει αν τα προβληματα είναι σημαντικα ή όχι
Δεν με ενδιαφερει αν θα μου φτιαξει το κινητο η se
Δεν με ενδιαφερει αν με καλυπτει η εγγυηση
Δεν με ενδιαφερει αν η se είναι παλια ή νεα στο χωρο
Δεν με ενδιαφερει αν βγηκε μονο μια παρτιδα κινητων μουφα
Δεν με ενδιαφερει αν θα συνεχισει να βγαζει προβληματικα κινητα
Δεν με ενδιαφερει το ποσοστο προβληματικων κινητων (αν είναι 1, 2 ή 10)
Δεν με ενδιαφερει αν ετυχε ή πετυχε
(κ πληροφοριακά, η se, προς το παρον σταματησε την παραγωγη των k800i…γιατι αραγε;;;;) :blink:χμ πραγματικα συμφωνω με το μηνυμα σου κι ελπιζω να το διορθωσουν πια αυτο,μουφα δεν ειναι σιγουρα αλλα δεν δικαιολογητε ενα τετοιο κινητο να πασχει απο τετοιο προβλημα κι εννοω το black out που παθαινει.
οσο για το αν σταματησαν την παραγωγη του δεν ειμαι και αρμοδιος αλλα δεν νομιζω οτι συνεβει κατι τετοιο.
geofil
24 Αύγ. 2006, 15:05
χμ πραγματικα συμφωνω με το μηνυμα σου κι ελπιζω να το διορθωσουν πια αυτο,μουφα δεν ειναι σιγουρα αλλα δεν δικαιολογητε ενα τετοιο κινητο να πασχει απο τετοιο προβλημα κι εννοω το black out που παθαινει.
οσο για το αν σταματησαν την παραγωγη του δεν ειμαι και αρμοδιος αλλα δεν νομιζω οτι συνεβει κατι τετοιο.
Σίγουρα δεν είναι μούφα το Κ800.
Πρόκειται απλά για μία αβλεψία της SE που στοιχίζει ακριβά όμως στους "τυχερούς".
Nosferatu
24 Αύγ. 2006, 15:41
Αβλεψία που παρουσιάζεται με σημαντικά μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Και συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση! Δηλ. ό,τι έχεις σώσει, πχ επαφές, φωτό, κτλ, αν αποφασίσει το Κ800 σου να σβήσει και να μην ξανανάψει, τα έχεις χάσει! Λυπάμαι αλλά σαν συσκευή, ακόμα και μετά την επισκευή του,θα το έχω υπό επιτήρηση μέχρι να το εμπιστευτώ ξανά!
Και πάλι τονίζω πόσο απαράδεκτο είναι τόσο σοβαρό σφάλμα σε συσκευή 450 ευρώ !!!
kalamatiani
24 Αύγ. 2006, 16:03
ισως να παρεξηγηθηκα λιγο, ειναι δικο μου λαθος και ζητω συγνωμη..
με τον ορο μουφα, εννοω απλα οτι απλα βγηκε προβληματικο...
σιγουρα ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο με πολλες δυνατοτητες, αλλα απο την στιγμη που προκυπτουν προβληματα σε μικρο η μεγαλο πσοστο, για μενα ειναι μουφα, αλλα δεν παυει ομως να κερδιζει επαξια τον τιτλο του top1 κινητου αυτη την περιοδο. (συμφωνα με δημοσιευμα του γερμανο)
Pharmex
24 Αύγ. 2006, 16:04
Αβλεψία που παρουσιάζεται με σημαντικά μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Και συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση! Δηλ. ό,τι έχεις σώσει, πχ επαφές, φωτό, κτλ, αν αποφασίσει το Κ800 σου να σβήσει και να μην ξανανάψει, τα έχεις χάσει! Λυπάμαι αλλά σαν συσκευή, ακόμα και μετά την επισκευή του,θα το έχω υπό επιτήρηση μέχρι να το εμπιστευτώ ξανά!
Και πάλι τονίζω πόσο απαράδεκτο είναι τόσο σοβαρό σφάλμα σε συσκευή 450 ευρώ !!!
Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που γράφεις, όμως γι' αυτό πλέον όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές μας έχουν δώσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Το BACKUP! Αν δεν έχεις κάνει δε σου φταίει ο κατασκευαστής (γιατί η συσκευή μπορεί να χαλάσει και με δική σου υπαιτιότητα). Αν φταίει εκείνος, ναι μεν να συγχιστείς, αλλά να είσαι τουλάχιστον ήσυχος ότι δε θα χάσεις τα πολύτιμα αρχεία σου. Έτσι δεν είναι;
Το γράφω αυτό σε εσένα, γιατί προφανώς είσαι χρήστης PC και ξέρεις να πάρεις ένα backup. Φυσικά δεν ισχύει για τους χρήστες που δεν έχουν επαφή με PC και που τα sevice θα πρέπει να μπορούν να κρατήσουν backup των αρχείων τους και να τους τα ξαναπερνάνε σε νέα ή επισκευασμένη συσκευή. Εδώ όμως μπορεί να πέφτουμε πάνω στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, οπότε δε φταίνε ούτε και τα service...:blink:
Σαν χαρακτηριστικά,μόνο μούφα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το k800.
Αλλά επι του παρόντος κυκλοφορούν, όπως φαίνεται, πολλά ελαττωματικά κομμάτια.
Περι προσωρινής διακοπής στην παραγωγή του δεν γνωρίζω, αν και κάτι τετοιο θα ήταν ελπιδοφόρο για το μέλλον.
Αλλά αυτό που θα ικανοποιούσε εμένα προσωπικά ως ddr2 θα ήταν η απόσυρση όσων κινητών ανήκουν σε αποδεδειγμένα ελαττωματικές παρτίδες και η ενημέρωση των ήδη κατόχων(δεν ξέρω πώς, αλλά το θεωρώ στοιχειωδώς απαραίτητο)περι πιθανού κατασκευαστικού σφάλματος στο προιόν που αγόρασαν , καλώντας τους να επισκευτούν ένα σέρβις προκειμένου να γίνει προληπτικά τεχνικός έλεγχος στο Κ800 τους.
kalamatiani
24 Αύγ. 2006, 17:19
η απόσυρση όσων κινητών ανήκουν σε αποδεδειγμένα ελαττωματικές παρτίδες και η ενημέρωση των ήδη κατόχων(δν ξέρω πώς, αλλά το θεωρώ στοιχειωδώς απαραίτητο)περι πιθανού κατασκευαστικού σφάλματος στο προιόν που αγόρασαν , καλώντας τους να επισκευτούν ένα σέρβις προκειμένου να γίνει προληπτικά τεχνικός έλεγχος στο Κ800 τους.
Σωστος! Αλλα που τετοια τυχη...
stephane
24 Αύγ. 2006, 17:40
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του ddr2
Αν και όπως φαίνεται ανοίκω στην μερίδα εκείνων των κατόχων που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο), καλό θα ήταν η SE για να δείξει υπευθυνότητα να βγάλει κάποια ανακοίνωση ή να ενημερώσει μέσω των service points για αντικατάσταση ή update των τηλεφώνων!
ethnicnation
24 Αύγ. 2006, 17:46
Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί μερικοί οτι εδω μέσα γράφουν συνήθως όσοι έχουν προβλήματα με την συσκευή τους. Οι υπόλοιποι δεν έχουν την ανάγκη να ποστάρουν.
Οπότε, ας πάψει αυτός ο παράλογος καταιγισμός μηνυμάτων με τρελλά συμπεράσματα οτι τα περισσότερα έχουν προβλήματα και λιγοστά ειναι αυτά που δεν έχουν.
Nosferatu
24 Αύγ. 2006, 19:40
Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που γράφεις, όμως γι' αυτό πλέον όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές μας έχουν δώσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Το BACKUP! Αν δεν έχεις κάνει δε σου φταίει ο κατασκευαστής (γιατί η συσκευή μπορεί να χαλάσει και με δική σου υπαιτιότητα). Αν φταίει εκείνος, ναι μεν να συγχιστείς, αλλά να είσαι τουλάχιστον ήσυχος ότι δε θα χάσεις τα πολύτιμα αρχεία σου. Έτσι δεν είναι;
Το γράφω αυτό σε εσένα, γιατί προφανώς είσαι χρήστης PC και ξέρεις να πάρεις ένα backup. Φυσικά δεν ισχύει για τους χρήστες που δεν έχουν επαφή με PC και που τα sevice θα πρέπει να μπορούν να κρατήσουν backup των αρχείων τους και να τους τα ξαναπερνάνε σε νέα ή επισκευασμένη συσκευή. Εδώ όμως μπορεί να πέφτουμε πάνω στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, οπότε δε φταίνε ούτε και τα service...:blink:
Backup κάνεις σίγουρα σε τακτά χρονικά διαστήματα... Όταν όμως το κινητό πεθαίνει ΞΑΦΝΙΚΑ, είναι πιθανό να χάσεις δεδομένα που δεν έχεις προλάβει να κάνεις backup!!!
Θα αναφέρω νεότερα σχετικά με την πορεία της επισκευής του. Πάντως είναι αρκετά τα κομμάτια που παρουσιάζουν πρόβλημα.. Και η SonyEricsson σφυρίζει ανέμελα! Ας μη σπεύδουμε να τη δικαιολογήσουμε, ούτε να φανατιζόμαστε με τη συσκευή μας! Δεν είναι ηλίθιοι όσοι αναφέρουν ότι τους άφησε στα κρύα του λουτρού το κινητό επειδή έσβησε και δεν ξανάναψε, ούτε θέλουν να βλάψουν την εικόνα της συσκευής ή της εταιρείας !!! :!:
ΥΓ: Φυσικά το κινητό παραμένει μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αν δεν είχε και τα προβλήματά του θα ήταν όλα τέλεια !
Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί μερικοί οτι εδω μέσα γράφουν συνήθως όσοι έχουν προβλήματα με την συσκευή τους. Οι υπόλοιποι δεν έχουν την ανάγκη να ποστάρουν.
Οπότε, ας πάψει αυτός ο παράλογος καταιγισμός μηνυμάτων με τρελλά συμπεράσματα οτι τα περισσότερα έχουν προβλήματα και λιγοστά ειναι αυτά που δεν έχουν.
Χαίρομαι για σένα που είσαι από τους τυχερούς:) (και για όποιον άλλον βέβαια) αλλά τα συμπεράσματά μου δεν τα βγάζω μόνο από τα πόστ αυτού του theat.
Υπάρχει όντως πρόβλημα με το k800.
Παιδιά επειδή είμαι "νέος" με το Κ8οοi εχω ενα πρόβλημα: Χρησιμοποιώ συχνά το CALENDAR (που είσαι Nokia 6600!) αλλα δεν έχω βρεί τρόπο να του βάζω να παίζει ολόκληρο mp3 την ώρα που εμφανίζεται το popup reminder. Κάνει ένα χαζοήχο, εγω δεν τον ακούω και χάνω την υπενθύμηση! Υπάρχει λύση γι αυτό? Κάποιο άλλο πρόσθετο προγραμματάκι?
Ευχαριστώ
nikosxeng3
25 Αύγ. 2006, 01:50
Τι να πω παιδια..Νομιζω τα τηλ.
βγαινουν πολυ γρηγορα..
Παντως στο Τ39
που χρησιμοποιω
υπαρχει μεγαλη διαφορα
στο τελευταιο firmware
μηπως ξερει κανεις ποτε ειχε
βγει η R4A008;
Paidia mipos i analogia Samsung / SE einai megali giati otan agorazeis ena Samsung to mono pou kaneis einai na pareis ena til kai to exeis krimeno sunexws mesa stin tsepi, enw to SE den to afineis oli mera apo to xeri.....
Ostoso diavazw pws polli xristes stin Ellada antimetwpizoun polla provlimata.
Egw to diko mou to exw 1 mina kai den to afinw lepto apo ta xeria.Prepei na to fortizw ka8e mera giati to xrisimopiw 16wres tin imera.Kliseis, paixnidia, mp3, radio ktl.Akoma den mou ekane to paramikro provlima.Oute anavosvise, oute svistikan ta panta apo mesa, oute xalarwse to kapaki tis kameras oute tipota.Mipos stin Ellada i promi8eutes eisagoun Deuteris dialogis kinita? test kinita i kati tetio giati edw Germania me osa kai an exw diavasei, me osous kai an exw milisei kaneis toulaxiston ws twra den egrapse kai den eipe pws to SE K800i toulaxiston tou kanei provlimata.
Na ste kala!
Εδώ όμως μπορεί να πέφτουμε πάνω στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, οπότε δε φταίνε ούτε και τα service...:blink:
Μα αφού τους το ζητάς ο ίδιος, δεν έχει να κάνει με προστασία δεδομένων.
Προφανώς, δεν έχουν χρόνο και διάθεση για τέτοιου είδους "υπηρεσίες'
x-STR: Τα προβλήματα δεν εμφανίζονται λόγω χρήσης, αλλά λόγω κατασκευής.
Αλλά και εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ένα samsung είναι συνεχώς σε μια τσέπη??
kotetsi
25 Αύγ. 2006, 11:49
Μα αφού τους το ζητάς ο ίδιος, δεν έχει να κάνει με προστασία δεδομένων.
Προφανώς, δεν έχουν χρόνο και διάθεση για τέτοιου είδους "υπηρεσίες'
Έχουν χρόνο και διάθεση, αρκεί να είσαι γνωστός - φίλος - κουμπάρος - πρώτος ξάδερφος κλπ.
Φίλος πήγε σε Nokia Club που εργάζεται γνωστός του και ζήτησε να κρατηθεί backup όλων των δεδομένων από ένα 6230i και κατόπιν να περαστεί σε άλλο μοντέλο Nokia. Τα πάντα έγιναν σε λίγα λεπτά...
Έχουν χρόνο και διάθεση, αρκεί να είσαι γνωστός - φίλος - κουμπάρος - πρώτος ξάδερφος κλπ.
Φίλος πήγε σε Nokia Club που εργάζεται γνωστός του και ζήτησε να κρατηθεί backup όλων των δεδομένων από ένα 6230i και κατόπιν να περαστεί σε άλλο μοντέλο Nokia. Τα πάντα έγιναν σε λίγα λεπτά...
Ε, χαίρω πολύ...:)
Και εγώ αν ήμουν τεχνικός και ερχόσουν και μου έλεγες το nick σου, θα σου έκανα και καφέ:lol:
Όμως, αν ένα τηλέφωνο είναι dead, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας.
Nosferatu
25 Αύγ. 2006, 12:37
Το δικό μου πήγε βόλτα στα κεντρικά. Χαζομάρες για να παιδεύουν τον πελάτη. Αφού έχει "ψοφήσει" και δεν αντιδρά ούτε σε φόρτιση, ούτε σε αναβάθμιση λογισμικού, μόνο νεκροψία μπορούν να του κάνουν... Λέτε να με φωνάξουν για αναγνώριση; ;)
ΥΓ: Στο ενδιάμεσο χρησιμοποιώ ένα μαύρο razor v3. Τουλάχιστον αυτό έχει μεγαλύτερες δυνατότητες για ανάνηψη από τον χρήστη του!
Το δικό μου πήγε βόλτα στα κεντρικά.;)
Ποιά κεντρικά?
Αφού δεν υπάρχουν κεντρικά:blink: :blink:
stephane
25 Αύγ. 2006, 17:38
Ποιά κεντρικά?
Αφού δεν υπάρχουν κεντρικά:blink: :blink:
Ποιος το λέει αυτό?
Αττ. Οδός , Kάντζα...?
U know?
Ποιος το λέει αυτό?
Αττ. Οδός , Kάντζα...?
U know?
Σε ένα excelόφυλλο που έχω(και που μου το έχουν στείλει από την ίδια τη SE με mail) δεν αναφέρει κάτι για οδό Κάντζα.:worry:
Για πες περιοχή να σου πώ.:)
stephane
25 Αύγ. 2006, 18:49
Κάντζα η περιοχή στην Αττ.Οδό πάνω λέω
Κάντζα η περιοχή στην Αττ.Οδό πάνω λέω
Sorry, εκεί υπάρχει service point??
mickeytzan
25 Αύγ. 2006, 20:10
Μια απορια γιατι εκνευριζομαι... ρε παιδια εγω παντα ειχα ΝΟΚΙΑ και ειπα να αλλαξω και πηρα το Κ800. Ενα απο τα πραγματα που με εκνευριζει ειναι οτι οταν μπαινω στον τηλεφωνικο καταλογο για αναζητηση ονοματος, πατωντας το πρωτο γραμμα με πηγαινει στο σημειο του καταλογου οπου ξεκινανε οι επαφες με αυτο το συγκεκριμενο γραμμα. Ως εδω καλα, στο ΝΟΚΙΑ, οταν πατουσες π.χ. Μ σε πηγαινε στα ονοματα απο Μ. Αν πατουσες δυο γραμματα δηλαδη ΜΠ σε πηγαινε στις επαφες που ξεκιναν απο ΜΠ. Στο Κ 800 δεν γινεται αυτο. Γιατι? μηπως φταει οτι εχω περασει τις επαφες με μικρα και οχι με κεφαλαια και δεν αναγνωριζει την σειρα? παρακαλω βοηθεια.
geofil
25 Αύγ. 2006, 20:37
Θα πρέπει να αλλάξεις την γραμματοσειρά των επαφών σου. Κάντο με ένα πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή και όχι μία-μία από το κινητό.
Χρησιμοποίησε ελληνικά κεφαλαία ή λατινικούς χαρακτήρες.
re pedia help pali. to k800 mou mia mera ta epekse kai mou esvise ta applications mou kai ta games mou. Prospathisa na ksana enkatasthso alla kai tipota. Den me afini na kano install. Ekana full reset to kinito, mazi me master reset kai tipota. Tipota allo? ti mporo na kano!.. eleos. diladi den tha exo apps h games pleon?
help!
re pedia help pali. to k800 mou mia mera ta epekse kai mou esvise ta applications mou kai ta games mou. Prospathisa na ksana enkatasthso alla kai tipota. Den me afini na kano install. Ekana full reset to kinito, mazi me master reset kai tipota. Tipota allo? ti mporo na kano!.. eleos. diladi den tha exo apps h games pleon?
help!
Το κινητό θα έπρεπε ήδη να ήταν στο σέρβις, αφού είδες ότι ξαφνικά διαγράφτηκαν όλα τα applets από μόνα τους
liolias
26 Αύγ. 2006, 17:14
Παιδια μολις το πηρα και εχω το εξης προβλημα.οταν μου στελνουν ενα μηνυμα και θελω να απαντησω παταω το αριστερο κουμπι της απαντησης αλλα το κινητο γραφη: Απάντησ αντι για Απάντηση. Εχει προβλημα ή ετσι ειναι σε ολα τα μοντελα???
filzazas
26 Αύγ. 2006, 17:31
Παιδες δεν ξέρω έχετε λύση το πρόβλημα με την ένταση τον mp3 αλλά σας συνιστώ ένα πολύ εύκολο προγραματακη που λέγετε mp3Gain.θα το βρείτε πολύ εύκολα αν πάτε στο Google.:lol: :D
geofil
26 Αύγ. 2006, 17:41
Παιδες δεν ξέρω έχετε λύση το πρόβλημα με την ένταση τον mp3 αλλά σας συνιστώ ένα πολύ εύκολο προγραματακη που λέγετε mp3Gain.θα το βρείτε πολύ εύκολα αν πάτε στο Google.:lol: :D
Και γιατί δεν βάζεις το link?
http://mp3gain.sourceforge.net/
Harris13
26 Αύγ. 2006, 17:42
Παιδια μολις το πηρα και εχω το εξης προβλημα.οταν μου στελνουν ενα μηνυμα και θελω να απαντησω παταω το αριστερο κουμπι της απαντησης αλλα το κινητο γραφη: Απάντησ αντι για Απάντηση. Εχει προβλημα ή ετσι ειναι σε ολα τα μοντελα???
Etsi einai se ola ta montela.. Den einai provlima...
liolias
26 Αύγ. 2006, 17:45
ouf..kai anxothika! efxaristo poli. to kinito mou arese arketa.to mono pou den me arese einai oi gramotoseires giati exei polles komenes lexeis kai to oti den exei mesa karta mnimis.
mipos exei vgei kanena update pou na to diorthonei?? an gnorizei kapios as mou pei.
Harris13
26 Αύγ. 2006, 17:55
ouf..kai anxothika! efxaristo poli. to kinito mou arese arketa.to mono pou den me arese einai oi gramotoseires giati exei polles komenes lexeis kai to oti den exei mesa karta mnimis.
mipos exei vgei kanena update pou na to diorthonei?? an gnorizei kapios as mou pei.
Akoma den exei bgei kapoio update. Alla kai an bgei den kserw kata poso tha to dirthwnei auto pou les. Tha doume!:)
Nosferatu
27 Αύγ. 2006, 12:10
Γιατί οι λακαμάδες που έφτιαξαν τις ελληνικές γραμματοσειρές απλά έκαναν μια μετάφραση. Δεν κάθισαν να δουν ότι οι περισσότερες ελληνικές λέξεις είναι σε μήκος μεγαλύτερες από τις αγγλικές άρα θα έπρεπε να μειώσουν το μέγεθος της γραμματοσειράς... Λύση δεν βλέπω, για τον ίδιο λόγο που ακόμα και σήμερα δεν έχουμε τελικό ς (μην μου πείτε ότι έχει στο Τ9)!!!
Cockney
27 Αύγ. 2006, 14:16
Είναι για το κινιτό αυτό το πρόγραμμα? το κατεβάζω το εκαθιστώ και παίζει ?
ταξιδιωτης22
27 Αύγ. 2006, 14:41
Είναι για το κινιτό αυτό το πρόγραμμα? το κατεβάζω το εκαθιστώ και παίζει ?οχι φυσικα,για το pc ειναι:)
biliou
27 Αύγ. 2006, 16:56
Τελικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κόκκινο λαμπάκι της κάμερας σαν φακό με το torch. http://torch.advanta.se/
Sorry αν έχει ξαναειπωθεί...
ταξιδιωτης22
27 Αύγ. 2006, 17:16
Γιατί οι λακαμάδες που έφτιαξαν τις ελληνικές γραμματοσειρές απλά έκαναν μια μετάφραση. Δεν κάθισαν να δουν ότι οι περισσότερες ελληνικές λέξεις είναι σε μήκος μεγαλύτερες από τις αγγλικές άρα θα έπρεπε να μειώσουν το μέγεθος της γραμματοσειράς... Λύση δεν βλέπω, για τον ίδιο λόγο που ακόμα και σήμερα δεν έχουμε τελικό ς (μην μου πείτε ότι έχει στο Τ9)!!!
στο t9 εχει κανονικα
Pharmex
27 Αύγ. 2006, 17:41
Για όποιον το έγδαρε/έσπασε:
http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k800i-black-housing-p-882.html
geofil
27 Αύγ. 2006, 20:46
στο t9 εχει κανονικα
Αυτό το έγραψε ειρωνικά ο Nosferatu. Φυσικά και το ήξερε.
Μ' αυτό το ς θα μας σκάσει η SE.
Εδώ και 5-6 χρόνια ακούω ότι στο επόμενο μοντέλο θα υπάρχει τελικό σίγμα. Τα παιδιά μου θα προλάβουν να το δουν άραγε;
stephane
27 Αύγ. 2006, 21:12
Sorry, εκεί υπάρχει service point??
Τα κεντρικά ανέφερα πιο πάνω! ;)
stephane
27 Αύγ. 2006, 21:16
Το πρόβλημά μου είναι ότι σε 2-3 επαφές που έχω αποθηκεύσει οταν καλώ ή με καλούν δεν εμφανίζεται το όνομά αλλά σκέτο ο αριθμός όπως επίσης και στα μηνύματα
geofil
27 Αύγ. 2006, 21:17
Το πρόβλημά μου είναι ότι σε 2-3 επαφές που έχω αποθηκεύσει οταν καλώ ή με καλούν δεν εμφανίζεται το όνομά αλλά σκέτο ο αριθμός όπως επίσης και στα μηνύματα
Μήπως οι επαφές είναι αποθηκευμένες στην SIM?
Harris13
28 Αύγ. 2006, 00:03
Pantws emena re paidia pote dn me enoxleise to thema oti dn exei to teliko ¨ς¨. Vasika egw grafw panta me kefalaia ara eimai mia xara!:P
geofil
28 Αύγ. 2006, 00:28
Οι περισσότεροι γράφουμε με κεφαλαία στα sms λόγω του περιορισμού των χαρακτήρων. Στην προσθήκη επαφών όμως είναι αρκετά σπαστικό.
Και αυτά τα άτιμα τα ελληνικά ονόματα έχουν την κακή συνήθεια να τελειώνουν σε ς.
Harris13
28 Αύγ. 2006, 00:37
Hahaha! Kai oi epafes mou me kefalaia einai. Bebaia opws ton voleuei ton kathena..
stephane
28 Αύγ. 2006, 10:17
Μήπως οι επαφές είναι αποθηκευμένες στην SIM?
Όχι, στο τηλέφωνο είναι
Τα κεντρικά ανέφερα πιο πάνω! ;)
Εμείς μιλούσαμε για service και ανέφερα ότι δεν υπάρχει κεντρικό service.
Εσύ αναφέρεσαι στα κεντρικά της se σαν εταιρίας ή σαν service??
alexis2004
28 Αύγ. 2006, 11:03
mipos kaneis jeei to sar tou k800
Aeikinitos
28 Αύγ. 2006, 12:29
0.58 το λέει η SE!
Aeikinitos
28 Αύγ. 2006, 13:41
Πάντως θέλω να το αγοράσω πως και πως. Αξίζει τον κόπο. Η δυνατότητα on-line αναβάθμισης εν κινήσει, η υπηρεσία Bluetooth PAN, ο ενσωματωμένος music player, η δυνατότητα χρήσης του ως USB 2.0 Mass Storage αλλά φυσικά και η αξιέπαινη κάμερά του είναι αυτά που το κάνουν κατ' εμέ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς.
Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι οι φωτογραφίες που τράβηξε ο MsK μου φάνηκαν ελάχιστα καλύτερες από το Κ700, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, προσωπική άποψη εκφέρω.
Πάντως θέλω να το αγοράσω πως και πως. Αξίζει τον κόπο. Η δυνατότητα on-line αναβάθμισης εν κινήσει, η υπηρεσία Bluetooth PAN, ο ενσωματωμένος music player, η δυνατότητα χρήσης του ως USB 2.0 Mass Storage αλλά φυσικά και η αξιέπαινη κάμερά του είναι αυτά που το κάνουν κατ' εμέ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς.
Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι οι φωτογραφίες που τράβηξε ο MsK μου φάνηκαν ελάχιστα καλύτερες από το Κ700, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, προσωπική άποψη εκφέρω.
Όχι βρε, σε σχέση με το k700 καμία σχέση(το είχα,για αυτό σου λέω)
Το 700 έβγαζε θόρυβο ακόμα και την ημέρα, αν είχε λίγο συννεφιά.Το βράδυ, αν και οι φώτο του ήταν φωτεινές ήταν γεμάτες θόρυβο.
Το κ800 έχει μια πολύ ικανή κάμερα, με αξιολογότατα αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη φωτισμού.
Προσωπικά πιστεύω ότι σαν ποιότητα είναι ίδιο με το w900, μόνο τα mp ανέβηκαν, ώστε να μπορείς άνετα να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου και σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος.
*θόρυβος= pixels με χρώμα διαφορετικό από αυτό που θα έπρεπε(πράσινα, κόκκινα κλπ κλπ που χαλάνε τη φωτογραφία)
stephane
28 Αύγ. 2006, 14:52
Εμείς μιλούσαμε για service και ανέφερα ότι δεν υπάρχει κεντρικό service.
Εσύ αναφέρεσαι στα κεντρικά της se σαν εταιρίας ή σαν service??
Σαν εταιρία
mpampis81
28 Αύγ. 2006, 18:52
Είμαι κάτοχος του τέλειου αυτού τηλέφωνου αλλά στάθηκα πολύ άτυχος :ninja: .Το έκλεισα το κινητό προχτές και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα,δοκίμασα τα πάντα. Το κακό είναι ότι ήταν δώρο και δεν έχω την απόδειξη αγοράς. Δεν μου το περνάνε στην εγγύηση με τίποτα,χρειάζεται αναβάθμιση μου είπαν.Τι μπορεί να φταίει? Εχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως:blink:
Είμαι κάτοχος του τέλειου αυτού τηλέφωνου αλλά στάθηκα πολύ άτυχος :ninja: .Το έκλεισα το κινητό προχτές και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα,δοκίμασα τα πάντα. Το κακό είναι ότι ήταν δώρο και δεν έχω την απόδειξη αγοράς. Δεν μου το περνάνε στην εγγύηση με τίποτα,χρειάζεται αναβάθμιση μου είπαν.Τι μπορεί να φταίει? Εχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως:blink:
Ζήτα την απόδειξη από αυτόν σου το έκανε δώρο:O :O
Ε, καλά,δεν είναι και κρυφή η τιμή του κινητού
Αλλιώς...δώρον άδωρον:cry:
geofil
28 Αύγ. 2006, 19:21
Έχει συμβεί και σε άλλους. Αν πας μία-δυο σελίδες πίσω θα δεις.
Συνήθως δεν ζητάνε απόδειξη αγοράς. Που το πήγες;
Αν δεν μπορείς να βρεις την απόδειξη όπως σου είπε ο ddr2 πήγαινε σε άλλο σέρβις. Δεν νομίζω να σου ζητήσουν.
thetoday7
28 Αύγ. 2006, 19:30
Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να περάσουν σχεδόν 2 χρόνια για να βρεθούν εκτός εγγύησης τα πρώτα κ800, οπότε αυτή την στιγμή η απόδειξη ουσιαστικά είναι άχρηστη πέραν των τυπικών ίσως λόγων.
Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να περάσουν σχεδόν 2 χρόνια για να βρεθούν εκτός εγγύησης τα πρώτα κ800, οπότε αυτή την στιγμή η απόδειξη ουσιαστικά είναι άχρηστη πέραν των τυπικών ίσως λόγων.
Δεν είναι άχρηστη και πολύ φοβάμαι ότι θα στη ζητήσουν(εκτός και αν είσαι τυχερούλης, που μακάρι δηλαδή).
Θέλουν να ελέγχουν διάφορα πράγματα μέσω απόδειξης(πχ να βεβαιώνονται ότι δεν γίνεται παρεμπόριο κλπ κλπ);) ;)
geofil
28 Αύγ. 2006, 19:39
Έχω πάει πάνω από 10 φορές σε διάφορα σέρβις της se για δικά μου κινητά ή γνωστών μου και ποτέ δεν μου ζητήθηκε απόδειξη. Μάλλον αν είναι γκαντέμης θα του ζητηθεί πάλι.
mpampis81
28 Αύγ. 2006, 21:25
Τι μπορεί να φταίει που δεν ανοίγει όμως? Χωρίς απόδειξη δεν δέχονται με τίποτα :mad: !!!!
Nosferatu
28 Αύγ. 2006, 22:11
Όπως έχουμε πει παραπάνω, είναι πρόβλημα κατασκευής... Δεν δικαιολογείται να πεθαίνει έτσι γρήγορα ένα κινητό. Το δικό μου διανύει τη 2η βδομάδα του στο service. Η φοβερή μου απορία είναι τί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αναστηθεί ένα κινητό σε αυτή την κατάσταση... Μάλλον κολπάκια κάνουν για να καθυστερούν την αντικατάσταση. Μια καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο τέλος της εβδομάδας θα τους συνεφέρει!
Και έχει γίνει τουλάχιστο άλλη μία από άλλο μέλος του φόρουμ μέσα στον Αύγουστο... Αν μαζευτούν αρκετές σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα φάνε κανένα πρόστιμο και θα μάθουν τρόπους !!!
Όπως έχουμε πει παραπάνω, είναι πρόβλημα κατασκευής... Δεν δικαιολογείται να πεθαίνει έτσι γρήγορα ένα κινητό. Το δικό μου διανύει τη 2η βδομάδα του στο service. Η φοβερή μου απορία είναι τί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αναστηθεί ένα κινητό σε αυτή την κατάσταση... Μάλλον κολπάκια κάνουν για να καθυστερούν την αντικατάσταση. Μια καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο τέλος της εβδομάδας θα τους συνεφέρει!
Και έχει γίνει τουλάχιστο άλλη μία από άλλο μέλος του φόρουμ μέσα στον Αύγουστο... Αν μαζευτούν αρκετές σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα φάνε κανένα πρόστιμο και θα μάθουν τρόπους !!!
Φίλε μου, σε ποιό κατάστημα είχες παραδώσει τη συσκευή σου και στην αργήσαν τόσο πολύ?:worry:
(είναι και Αύγουστος βέβαια...)
Aeikinitos
28 Αύγ. 2006, 23:37
Όχι βρε, σε σχέση με το k700 καμία σχέση(το είχα,για αυτό σου λέω)
Το 700 έβγαζε θόρυβο ακόμα και την ημέρα, αν είχε λίγο συννεφιά.Το βράδυ, αν και οι φώτο του ήταν φωτεινές ήταν γεμάτες θόρυβο.
Το κ800 έχει μια πολύ ικανή κάμερα, με αξιολογότατα αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη φωτισμού.
Προσωπικά πιστεύω ότι σαν ποιότητα είναι ίδιο με το w900, μόνο τα mp ανέβηκαν, ώστε να μπορείς άνετα να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου και σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος.
*θόρυβος= pixels με χρώμα διαφορετικό από αυτό που θα έπρεπε(πράσινα, κόκκινα κλπ κλπ που χαλάνε τη φωτογραφία)
@Nosferatu: Δίκιο έχεις! Αυτοί μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Και όχι συγκεκριμένα μόνο η SE αλλά όλες οι εταιρείες. Πρέπει να τους πιέσεις μέχρις εσχάτων για να βρεις το δίκιο σου.
@ddr2: Εντάξει μπορεί να μην είχαν οι φωτό του Κ800 τόσο θόρυβο όσο του Κ700, αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν είναι και το υπερκινητό-κάμερα που μου το εκθειάζουν όλοι τουλάχιστον όσον αφορά τις φωτογραφίες. Γιατί γενικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς κινητού κατά την γνώμη μου. Και φέρω άποψη αποκλειστικά και μόνο από τις φωτογραφίες του MsK. Όταν το αποκτήσω, μακάρι να αναιρέσω τη γνώμη μου προς το καλύτερο.:lol: :lol:
ΥΓ: "θόρυβος" ήξερα τι σημαίνει!:lol: :rolleyes: :D
@Nosferatu: Δίκιο έχεις! Αυτοί μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Και όχι συγκεκριμένα μόνο η SE αλλά όλες οι εταιρείες. Πρέπει να τους πιέσεις μέχρις εσχάτων για να βρεις το δίκιο σου.
@ddr2: Εντάξει μπορεί να μην είχαν οι φωτό του Κ800 τόσο θόρυβο όσο του Κ700, αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν είναι και το υπερκινητό-κάμερα που μου το εκθειάζουν όλοι τουλάχιστον όσον αφορά τις φωτογραφίες. Γιατί γενικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς κινητού κατά την γνώμη μου. Και φέρω άποψη αποκλειστικά και μόνο από τις φωτογραφίες του MsK. Όταν το αποκτήσω, μακάρι να αναιρέσω τη γνώμη μου προς το καλύτερο.:lol: :lol:
Οι φώτο MsK δεν είναι και οι καλύτερες που μπορεί να τραβήξει το k800.Τέλοσπάντων,τυχαίνουν αυτά. Περιμένω την γνώμη σου ως χρήστη πλέον:)
ΥΓ: Ξέρεις πόσοι ΔΕΝ ξέρουν τι σημαίνει θόρυβος??(τελικά υπάρχουν πολλοί "ήσυχοι" άνθρωποι :lol: :p )
Aeikinitos
29 Αύγ. 2006, 00:49
ΥΓ: Ξέρεις πόσοι ΔΕΝ ξέρουν τι σημαίνει θόρυβος??(τελικά υπάρχουν πολλοί "ήσυχοι" άνθρωποι :lol: :p )
Συγγνώμη!:confused: :O Νόμιζα ότι πήγαινε για μένα.;)
Αρχίζω να μαζεύω λεφτά. Ούτως ή άλλως με ένα Κ700 βολεύομαι επί 1,5 χρόνο. Μεγάλη πλήξη!:lol:
ταξιδιωτης22
29 Αύγ. 2006, 05:24
Εντάξει μπορεί να μην είχαν οι φωτό του Κ800 τόσο θόρυβο όσο του Κ700, αυτό εξυπακούεται, αλλά δεν είναι και το υπερκινητό-κάμερα που μου το εκθειάζουν όλοι τουλάχιστον όσον αφορά τις φωτογραφίες. Γιατί γενικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς κινητού κατά την γνώμη μου. Και φέρω άποψη αποκλειστικά και μόνο από τις φωτογραφίες του MsK. Όταν το αποκτήσω, μακάρι να αναιρέσω τη γνώμη μου προς το καλύτερο.:lol: :lol:
οταν το παρεις και μονο τοτε θα καταλαβεις αν ειναι καλο η οχι φιλε μου και τοτε θα μας γραψεις και την γνωμη σου για την καμερα του που προσωπικα για μενα ειναι super:)
Συγγνώμη!:confused: :O Νόμιζα ότι πήγαινε για μένα.;)
Αρχίζω να μαζεύω λεφτά. Ούτως ή άλλως με ένα Κ700 βολεύομαι επί 1,5 χρόνο. Μεγάλη πλήξη!:lol:
Μα...που να ξέρω τι ξέρεις??:O
Γι αυτό προσπαθώ να είμαι λίγο αναλυτικός:)
C'on!! k800 is waiting for u!:D
alexis2004
29 Αύγ. 2006, 15:24
0.58 το λέει η SE!
και ειναι και 3G πως γινεται αυτο?
Aeikinitos
29 Αύγ. 2006, 21:15
Έτσι λέει η SE. Γιατί, το θεωρείς μικρό; Εγώ το θεωρώ αρκετά μεγάλο τη στιγμή που τα ΝΟΚΙΑ κινητά έχουν κατά μέσο όρο μικρότερο δείκτη SAR απ'όλα τα κινητά της αγοράς.
Έτσι λέει η SE. Γιατί, το θεωρείς μικρό; Εγώ το θεωρώ αρκετά μεγάλο τη στιγμή που τα ΝΟΚΙΑ κινητά έχουν κατά μέσο όρο μικρότερο δείκτη SAR απ'όλα τα κινητά της αγοράς.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.
Αλλά τα τελευταία κινητά της νόκια έχουν μεγαλύτερο SAR.(n73 κλπ κλπ)
Το 0,58 είναι μια χαρά:)
Aeikinitos
30 Αύγ. 2006, 01:11
To μέγιστο είναι 2;
To μέγιστο είναι 2;
Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο διεθνώς, ναι, είναι 2:)
GEORGEGX20VF
30 Αύγ. 2006, 01:27
τα νοκια??δεν νομίζω...το n70 0,95 και το Ν73 1,20.Mην ψαξουμε και για αλλα μοντέλα της εταιρείας.
καμία εταιρεία δεν μπορει να έχει τα περισσοτερα η τα λιγοτερα με μεγαλο ή μικρό δείκτη sar.και εγώ πιστευω πως το sar του k800 ειναι μια χαρα 0,58.το 903 μου 0,54 εχει,μια χαρα ειναι αφου δεν εχουν φτασει 0,60.
Ελπίζω όντως να ισχυει το sar του κ800,και να μην γίνει αυτο που εγινε παλια με το k750,δλδ που ειχαν ανακοινωσει μικρο sar,γυρω στο 0,60,σε ολα τα site μεχρι και επισημα στην se.και φετος ανακαλυψαμε πως στο ηλεκτρονικο manual της συσκευης,γραφει οτι εχει 0,95 νομίζω.
Ελπίζω όντως να ισχυει το sar του κ800,και να μην γίνει αυτο που εγινε παλια με το k750,δλδ που ειχαν ανακοινωσει μικρο sar,γυρω στο 0,60,σε ολα τα site μεχρι και επισημα στην se.και φετος ανακαλυψαμε πως στο ηλεκτρονικο manual της συσκευης,γραφει οτι εχει 0,95 νομίζω.
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242
Εδώ(και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο επίσημο)λέει 0,99.(για το k750 ο λόγος)
Το ίδιο νομίζω ότι αναγράφεται και στο ειδικό ένθετο που είναι στην συσκευασία του κινητού.
Γιατί είχε δημιουργηθεί μπέρδεμα?
Εδώ για το k800:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407
(Πρέπει να πώ ότι το site της se έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πλέον οι σελίδες φορτώνονται ταχύτατα, σε αντίθεση με το παρελθόν.:) )
GEORGEGX20VF
30 Αύγ. 2006, 02:05
Nαι για το k800 δεν λέω,απλα θυμαμαι απο παλια που λεγαν για το χαμηλο sar του 750,κανεις δεν ειχει πει οτι εχει τοσο,πριν κατι μηνες το μαθαμε,σε ολα τα site του εξωτερικου μεχρι και στο Myphone λαθος το είχαν.πραγματικα ολοι ειχαν πιστεψει οτι εχει χαμηλό.
ναι πραγματι το site της se εχει βελτιωθει αρκετα.
alexis2004
30 Αύγ. 2006, 02:50
Τι μπορεί να φταίει που δεν ανοίγει όμως? Χωρίς απόδειξη δεν δέχονται με τίποτα :mad: !!!!
ρε συ μηπως ειναι προβλημα μπαταριας?
την ελενξες?τιν εβαλες να φορτιζει δοκιμασες καπιοα αλλη?
alexis2004
30 Αύγ. 2006, 02:55
οχι ρε συ ισα ισα μια χαρα ειναι .....μακαρι ολα τα 3G να ηταν ετσι ρε συ ή τουλαχιστον τα πιο πολλα,αναρωτιεμαι ποσο σαρ θα εχει και το Κ790(που δυστηχως δεν θα ερθει Ελλαδα)....
ταξιδιωτης22
30 Αύγ. 2006, 03:51
τωρα αρχισαμε και για το sar?μετα απο μερες τι θα βρουμε να λεμε?
Aeikinitos
30 Αύγ. 2006, 11:49
οχι ρε συ ισα ισα μια χαρα ειναι .....μακαρι ολα τα 3G να ηταν ετσι ρε συ ή τουλαχιστον τα πιο πολλα,αναρωτιεμαι ποσο σαρ θα εχει και το Κ790(που δυστηχως δεν θα ερθει Ελλαδα)....
Καλύτερα που δεν ήρθε! Τι να το κάνεις το 3g κινητό που δεν έχει δεύτερη κάμερα;
τωρα αρχισαμε και για το sar?μετα απο μερες τι θα βρουμε να λεμε?
Γιατί; Στο θέμα μας δεν είναι;
geofil
30 Αύγ. 2006, 12:57
Καλύτερα που δεν ήρθε! Τι να το κάνεις το 3g κινητό που δεν έχει δεύτερη κάμερα;
Και ποιός σου είπε ότι είναι 3g?
Και ποιός σου είπε ότι είναι 3g?
Ναι, δεν είναι.Γι΄αυτό λείπει και η δεύτερη κάμερα.
GIATI STA DOWNLOADS OLA OSA KATEVAZW (PROGRAMMATAKIA SE .ZIP) DEN LEITOURGOUNE?? EINAI KATESTRAMMENA OLA...!ELEOS..!! TI T EXETE TOTE?? GIA DEITE TA LIGO SAS PARAKALWWWW!!!
Directx
30 Αύγ. 2006, 14:24
Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο διεθνώς, ναι, είναι 2:)
Για την Ευρώπη είναι 2.00, αντίθετα για τις Η.Π.Α. 1.60, για τις αγορές της Ασίας και άλλου παίζεται με άλλες να ακολουθούν το 2.00 ή το 1.60
Υ.Γ.
SAR Ευρωπαϊκό στο Nokia N71 - 0.41, ενώ στο N90 - 0.29 (!) από την άλλη N73 - 1.12, άρα δεν είναι θέμα κατασκευαστή αλλά συσκευής - πάντως και τα 0.58 είναι Ok.
(Πηγή: http://sar.nokia.com/sar/index.jsp ελπίζω να έχει κάτι αντίστοιχο και η SE)
geofil
30 Αύγ. 2006, 14:52
GIATI STA DOWNLOADS OLA OSA KATEVAZW (PROGRAMMATAKIA SE .ZIP) DEN LEITOURGOUNE?? EINAI KATESTRAMMENA OLA...!ELEOS..!! TI T EXETE TOTE?? GIA DEITE TA LIGO SAS PARAKALWWWW!!!
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Μήπως θα έπρεπε να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
Τι ακριβώς κατέβασες και απο που;
ethnicnation
30 Αύγ. 2006, 15:11
Πράγματι. 'Όσα είναι σε Ζιρ είναι άχρηστα.
Δεν μπορείτε να μας πείτε πως τα ενεργοποιούμε;
Μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι??:worry:
και θα την βρούμε την άκρη:)
Γιατί δεν περνάτε τα zip αρχεία στον υπολογιστή, να τα ξε-ζιπάρετε και στη συνέχεια να περάσετε το περιεχόμενό τους στο κινητό; Αν και όπως λεει και ο ddr2 καλό θα ήταν να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες.
Teohaz
30 Αύγ. 2006, 18:19
Exw to N70 kai katakapoio tropo to exw varethei alla na sas pw thn alhtheia einai kai arketa sovaro kinhto apo pleuras dinatotitwn pou prosferei skeftomai na parw to k800i alla den to xerw san thn kai genika thn SE thn fovame apo pleuras service kai poiotita kataskeuhs.
. poia uper exei to k800i? lete gia ton fako tou ok vgazei prwi kai vradi kales foto kai me arketo megalo zoom?? pixeliazoun???
. to video tou? pws einai? pixeliazei otan kaneis zoom h otan travas vradi h prwi? kata thn kinhsh pws sumperiferete o fakos??
. ta mion tou poia einai?? ektos apo auto to katarameno ς τι allo mion exei? mhn mou peite oti einai telio giati kanena kinhto den einai apsogo ola upeteroun se kapoio tomea kai kapoi miwnentoun..
euxaristw
Aeikinitos
30 Αύγ. 2006, 21:30
Ναι, δεν είναι.Γι΄αυτό λείπει και η δεύτερη κάμερα.
Συγγνώμη μπερδεύτηκα!:O :O :O Όντως το Κ790 δεν είναι 3g. Μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα.
nikosxeng3
30 Αύγ. 2006, 21:41
παιδια το full content Δεν υπαρχει πουθενά; ευχαριστω..
nikosxeng@gmail.com
thn SE thn fovame apo pleuras service kai poiotita kataskeuhs.
Καλά, έχεις νόκια και ανησυχείς για την ποιότητα κατασκευής των se??:p
Δηλαδή από την ποιότητα των νόκια είσαι ευχαριστημένος?
Αν ναι, δεν θα έχεις σίγουρα παράπονο από την se .
:!:Προσοχή πάντως γιατί κυκλοφορούν αρκετά ελαττωματικά αυτό τον καιρό(κινητά που ξαφνικά παραδίδουν πνεύμα) :!:
poia uper exei to k800i? lete gia ton fako tou ok vgazei prwi kai vradi kales foto kai me arketo megalo zoom?? pixeliazoun???
Η κάμερα του k800 είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρείς σε κινητό τηλέφωνο σήμερα.Μην ανησυχείς συνεπώς ως προς αυτόν τον τομέα.Θα είσαι βασιλιάς:)
Το βίντεο μας τα χαλάει κάπως, οπότε αν σε ενδιαφέρει πολύ θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου.
ta mion tou poia einai?? ektos apo auto to katarameno ς τι allo mion exei? mhn mou peite oti einai telio giati kanena kinhto den einai apsogo ola upeteroun se kapoio tomea kai kapoi miwnentoun
Το ς δεν είναι μείον, το έχουμε πει άπειρες φορές.Υπάρχει στο t9 και ως σύμβολο.
Μπορείς να θεωρήσεις μείον το γεγονός ότι δεν είναι symbian καθώς και ότι το ηχείο του έχει κάπως χαμηλή ένταση.Από κει και πέρα, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο.
Teohaz
31 Αύγ. 2006, 09:54
Καλά, έχεις νόκια και ανησυχείς για την ποιότητα κατασκευής των se??:p
Δηλαδή από την ποιότητα των νόκια είσαι ευχαριστημένος?
Αν ναι, δεν θα έχεις σίγουρα παράπονο από την se .
:!:Προσοχή πάντως γιατί κυκλοφορούν αρκετά ελαττωματικά αυτό τον καιρό(κινητά που ξαφνικά παραδίδουν πνεύμα) :!:
Η κάμερα του k800 είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρείς σε κινητό τηλέφωνο σήμερα.Μην ανησυχείς συνεπώς ως προς αυτόν τον τομέα.Θα είσαι βασιλιάς:)
Το βίντεο μας τα χαλάει κάπως, οπότε αν σε ενδιαφέρει πολύ θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου.
Το ς δεν είναι μείον, το έχουμε πει άπειρες φορές.Υπάρχει στο t9 και ως σύμβολο.
Μπορείς να θεωρήσεις μείον το γεγονός ότι δεν είναι symbian καθώς και ότι το ηχείο του έχει κάπως χαμηλή ένταση.Από κει και πέρα, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο.
kala mhn sugkrineis nokia me SE kamia sxesh h nokia exei polu kaluterh poiotita kataskeuhs. kai to ς ειναι φιλε μου μιωνεκτιμα.
το viedo einai to xalia???
kala mhn sugkrineis nokia me SE kamia sxesh h nokia exei polu kaluterh poiotita kataskeuhs. kai to ς ειναι φιλε μου μιωνεκτιμα.
Αυτό το λες συγκρίνοντας ποιά μοντέλα των 2 εταιριών?:worry:
Κινητά της se , όπως το Τ610,Κ700,S700,W900,W810 αλλά και το k800 έχουν κορυφαία ποιότητα συναρμολόγησης.
Αντίθετα κάτι 6270,6280,n80 είναι της πλάκας:down: (το n80 όχι τόσο πολύ, αλλά η κατασκευή του δεν είναι στα επίπεδα της τιμής του σίγουρα)
Όσο για το ς προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.
Το βίντεο (με ανάλυση 176*144 και 15ffs) είναι σαφώς το μεγαλύτερο μειονέκτημα του k800...
GEORGEGX20VF
31 Αύγ. 2006, 10:20
Το video του ναι είναι χάλια,διότι τραβάει 176*144 με 15 fpss.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Η Νόκια δεν γνωρίζω αν έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευης απο την se,παντως απο se που εχω χρησιμοποιησει η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και οτι καλυτερο(εξαιρεση παντα το w900 που ειναι και Made in japan).
Για πχ teohaz αν πας απο το 903 στο k800 θα καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης.
Επισης σε ενα ερώτημα σου πιο πάνω που δεν απαντηθηκε,ναι οι photo πιχελιαζουν αν κανεις zoom γιατι δεν εχει οπτικο ζοομ(οπως το 903sh,kai to n3).Εχει μόνο ψηφιακο με αποτελεσμα να χαλαει η ποιότητα όταν κανεις zoom.
Το ς είναι μειοντεκτημα συμφωνω γιατι αν θες να γραψεις μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό ή ενα παρατσούκλι πως θα το γράψεις?
sorry δεν ειχα δει την απάντηση του ddr2
Για πχ teohaz αν πας απο το 903 στο k800 θα καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης.
Το k800 έχει πολύ καλή ποιότητα στην κατασκευή του.
Ίσως (λέω ίσως) το 903 να είναι ακόμα καλύτερο(αν και το βάρος σου δίνει μια ψευδαίσθηση στιβαρότητας) , αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα κινητό που μέχρι πρότινος έκανε 600+ ευρώ(άλλο που τώρα τελευταία η τιμή του έπεσε 30% περίπου) με το k800 που κοστίζει λιγότερο από 450.
Το ς είναι μειοντεκτημα συμφωνω γιατι αν θες να γραψεις μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό ή ενα παρατσούκλι πως θα το γράψεις?
Δεν υπάρχει στα σύμβολα?:confused:
(σόρρυ για το διπλό πόστ)
Στα σύμβολα υπάρχει, αλλά τα παιδιά προφανώς θεωρούν μειονέκτημα ότι θα πρέπει να πατήσεις κάμποσες φορές μερικά πλήκτρα για να βάλεις ένα απλό γράμμα το οποίο κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται αλλού... Και δεν έχουν και άδικο σε αυτό...
Στα σύμβολα υπάρχει, αλλά τα παιδιά προφανώς θεωρούν μειονέκτημα ότι θα πρέπει να πατήσεις κάμποσες φορές μερικά πλήκτρα για να βάλεις ένα απλό γράμμα το οποίο κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται αλλού... Και δεν έχουν και άδικο σε αυτό...
Ναι, εντάξει, αλλά αυτό θα χρειαστεί μόνο στην περίπτωση που μια λέξη δεν υπάρχει στο λεξικό.Θα την περάσεις και τέλος.Μετά θα υπάρχει.
Αν κάποιος τώρα το θεωρεί τόσο πολύ σημαντικό, ώστε να προτιμήσει άλλη μάρκα κινητού, τι να πώ?Μου φαίνεται παρατραβηγμένο:O
rostropol
31 Αύγ. 2006, 12:50
Σύμφωνα με αυτό (http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=129449) η SonyEricsson επιφυλάσσεται σε επόμενη αναβάθμιση της να αλλάξει την εγγραφή βίντεο σε QVGA(320*240)-30 fps,για να δούμε.............;)
ethnicnation
31 Αύγ. 2006, 12:53
Σπουδαίο νέο.
Aeikinitos
31 Αύγ. 2006, 12:57
Σύμφωνα με αυτό (http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=129449) η SonyEricsson επιφυλάσσεται σε επόμενη αναβάθμιση της να αλλάξει την εγγραφή βίντεο σε QVGA(320*240)-30 fps,για να δούμε.............;)
Δεν είναι σίγουρο αυτό που λες!
ΥΓ: Η κατασκευή των ΝΟΚΙΑ κατά μέσο όρο είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την SE, μη λέμε παράλογα λόγια πάνω σε ενθουσιασμό.
rostropol
31 Αύγ. 2006, 13:22
ΥΓ: Η κατασκευή των ΝΟΚΙΑ κατά μέσο όρο είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την SE, μη λέμε παράλογα λόγια πάνω σε ενθουσιασμό.
Μικρέ μου φίλε,δεν το λέω εγώ,το παραθέτω και βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι εφόσον κάποιοι παραπονέθηκαν για την ισχύουσα ανάλυση εγγραφής η SE ενδεχομένως προβληματιζόμενη να προβεί σε αυτήν την αλλαγή;)
Αφενός δεν είμαι ενθουσιασμένος
αφετέρου το θέμα ανήκει σε άλλο threat.
Αλλά το n70(που έχει ο φίλος που ρώτησε και στον οποίο απάντησα) δεν είναι ποιοτικότερο από το k800.
Δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω αυτό το ζήτημα, αρκεί η συζήτηση να γίνεται με επιχειρήματα, χωρίς κεφαλαία γράμματα και βέβαια στο ανάλογο threat
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=12249
Rostropol, πολύ καλά κάνεις και παραθέτεις:)
Αλλά νομίζω ότι μάλλον η απάντηση της se ήταν απλώς καθησυχαστική και ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει επί της ουσίας.
Άλλωστε, ήδη σιγά σιγά ακούγονται φήμες για νέα σειρά κινητών(μετά τα w και τα cybershot) με το λογότυπο handycam και ανάλυση βίντεο πολύ υψηλής ποιότητας.
GEORGEGX20VF
31 Αύγ. 2006, 14:24
για βελτιωθει η ποιοτητα του video μπορει,για να αυξηθει η αναλυση και το video να γινει όπως του w900 και 903,αποκλειεται!γιατι το video εχει να κανει με hardware και οχι με software.δυστηχως!
αν γινει αν και το θεωρω απιθανο,και γινει και ο ηχος οπως τα αλλα se,το εχω πουλησει το sharp,σοβαρα μιλάω.
laios23
31 Αύγ. 2006, 14:26
Τι λες ρε μεγαλε???απο που το συμπερανες αυτο???δλδ ποια κινητα της νοκια ειναι απειρως καλυτερα απο τα ερικσον για πες μου???εγψ εσκασα σαν...μ.....ας 400ε να παρω το 6280 και απο ποιοτητα ειναι 0 ασε μην το συζητας.ακομα και τα Ν70 Ν80 δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.δε λεω οτι ειναι χαλια η κατασκευη τους αλλα οχι και απειρως καλυτερη απο ερικσον.και σκεψου οτι σκας 500+ ευρω για να τα αποκτησεις.εγω απο τα κ700 κ750 κ800 εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος σαν ποιοτητα κατασκευης και μαλιστα αν θα τα συγκρινα με τα μοντελα καποιας εταιρειας αυτη θα ηταν η σαμσουνγκ με τα νεα της μοντελα E-900 KAI D900 που πραγματικα δινουν ρεσιταλ στον τομεα της αξιοπιστιας και της κατασκευης ειδικα στον χωρο των slide-up κινητων που ειναι δυσκολος
GEORGEGX20VF
31 Αύγ. 2006, 14:30
Α δεν το ήξερα αυτο με τα σύμβολα,καλο!ενταξει σιγουρα δεν θα ειναι το μειονέκτημα που θα εμποδισει καποιον να παρει se.συμφωνω σε αυτο.
Σε αυτο για το 903 ναι και παλι συμφωνω ειναι αδικη συγκριση,γιατι το 903 ξεκινησε με 679 ευρω και το αλλα με 450.Σιγουρα θα εχει καλυτερη κατασκευη απο το se.το ενα ειναι και Made in japan kai to alla china.
και το w900 ηταν κοντα στα 450 αλλα εχει καλυτερη κατασκευη απο το κ800.
για βελτιωθει η ποιοτητα του video μπορει,για να αυξηθει η αναλυση και το video να γινει όπως του w900 και 903,αποκλειεται!γιατι το video εχει να κανει με hardware και οχι με software.δυστηχως!
αν γινει αν και το θεωρω απιθανο,και γινει και ο ηχος οπως τα αλλα se,το εχω πουλησει το sharp,σοβαρα μιλάω.
Σαφώς και είναι θέμα hardware (αν δεν το υποστηρίζει το hardware ό,τι κώδικα και να γράψεις δεν θα αλλάξει κάτι) αλλά πολλές φορές η SE έχει βελτιώσει χαρακτηριστικά του hardware με αναβαθμίσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ήχος στο μεγάφωνο που τον έχει βελτιώσει πολλές φορές στο παρελθόν οπότε να είσαι έτοιμος να πουλήσεις το Sharp!!! :p :p :p
αλλά πολλές φορές η SE έχει βελτιώσει χαρακτηριστικά του hardware με αναβαθμίσεις.
Χαρακτηριστικά του hardware(δηλαδή την απόδοση του hardware)που εξαρτάται από το software.
:!: Όχι το ίδιο το hardware αυτό καθαυτό.:!: πράγμα φυσικά αδύνατο και αδιανόητο.
Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με το k800.
GEORGEGX20VF
31 Αύγ. 2006, 16:33
Δδλ μαλλον θα μου μείνει το sharp ε?αν ο ηχος γινει τουλαχιστον όπως στο κ750 σε ενταση και σε ποιοτητα δεν με πειραζει,και στα ακουστικα γινει παλι οπως του 750,και να εχει και επιλογη για mega bass,και το video γινει,θα το παρω.αυτοι ειναι οι δυο βασικοι λογοι που δεν το αλλαξα το sharp γι αυτο.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι θα παρω κινητο που ειναι χειροτερα σε μερικα απο τον προκατοχο του,οπως για τον ηχο,δεν μπορω να δεχτω οτι το k750 ειναι όπως τα walkman της se τουλαχιστον στα ακουστικα,και το k800 oxi.
rostropol
31 Αύγ. 2006, 17:45
Βασικά αυτό με τον ήχο(ένταση κλπ.) έχει γίνει και με το Κ750,τρομερή βελτίωση με τις αναβαθμίσεις από το πρώτο firmware και μέχρι το τρέχον-καμμία σχέση απέχει έτη φωτός.Επειδή όμως έχω πάρει αρκετές φορές στη πρόοδο του χρόνου και των αναβαθμίσεων κάποια Κ750(ανταλλαγές,επιδότηση,αγορά κλπ.) δεν είχα όντως το πρώτο Κ750 που πήρα στην επίσημη κυκλοφορία του για να διαπιστώσω τις βελτιώσεις του αυτούσιες(το πιθανότερο είναι άν το'χα δεν θα δούλευε σίγουρα το joystick του:lol: ),έχω μια υποψία ότι και σε επίπεδο hardware ένα 05W26 K750 διαφέρει από ένα 06W10 built;)
Πάντως στο K800 δύο μήνες ανέχτηκα την μαϊμουδοιστορία της ενίσχυσης των mp3 (είτε με το Audacity ή με άλλα προγραμματάκια),αλλά είπα-φτάνει πια:mad: ,πρωτίστως σαν κινητό δεν το άκουγα,τι να την κάνω τη κάμερα αν δεν μπορώ να συνεννοηθώ,αν χάνω ενίοτε κλήσεις,α ναι και το joystick του είχε γίνει πολύ ανήσυχο:wacko: ;) .Μάλλον το μεγαφωνάκι που βάλανε δεν έχει και πολλές δυνατότητες,μήπως δε χώραγε και μεγαλύτερο λόγω εργονομικής διάταξης του αισθητήρα της ΤΕΛΕΙΑΣ όμως κατά τα άλλα κάμερας??:confused: ,το θέμα δεν είναι η έλλειψη MegaBass αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη hardware.Βέβαια όλα αυτά μόνο ο χρόνος θα τα επιβεβαιώσει ή θα τα διαψεύσει,άλλα ο χρόνος είναι πολύτιμος και πολύτιμα είναι και τα 400+ € για κάτι που δημιουργεί τέτοιες αμφιβολίες;)
GEORGEGX20VF
31 Αύγ. 2006, 17:58
ωχ φαντάζομαι για να χρειαζεται να ανεβαζεις την συχνοτητα στα mp3 για να ακουγονται τα Mp3 αστο,στα αλλα se δεν υπηρχε λόγος να το κανεις αυτο.κριμα γιατι το ηχειο του 750 ειναι πολυ καλό.δεν ειναι κατι σημαντικο το mega bass,αλλα για να απουσιαζει ενω στα αλλα se to eixan kati dn paei kala.
έχω μια υποψία ότι και σε επίπεδο hardware ένα 05W26 K750 διαφέρει από ένα 06W10 built
se ti diaferei?
rostropol
31 Αύγ. 2006, 18:10
......
έχω μια υποψία ότι και σε επίπεδο hardware ένα 05W26 K750 διαφέρει από ένα 06W10 built
se ti diaferei?
Λέω μήπως....ένα Κ750 κατασκευής την 6η εβδομάδα του 2006(06W10) έχει άλλο μεγαφωνάκι(άλλου προμηθευτή ενδεχομένως) από ένα Κ750 κατασκευής 26ης εβδομάδας του 2005(05W26),κατάλαβες? Ανάλογα στο Κ800 όλα αυτά μπορεί να ισχύουν,πάντως γεγονός είναι ότι επί της παρούσης και μελλοντικά για μένα το Κ800 έχει αποκλειστεί από τις επιλογές μου και σε φίλους μου δεν το συνιστώ καθόλου,κρίμα γιατί αρχικά είχα ενθουσιαστει και προσέβλεπα σε μελλοντικές του δυνατότητες και βελτιώσεις:(
Teohaz
31 Αύγ. 2006, 18:11
katarxas anaferomai gia to service ths nokia mhn akouw paraloga einai polu kalutero apo ths SE kai ta thlefwna ths einai poio poiotika.
to K800i toso xalia video exei?? kai otal lene na to diorthosoune pws tha ginei? apo firmware mono h tha vgaloun allo montelo.
pantos apo oti xerw apo pleuras firmware mporei na allaxei poiotita to video.
px k750i otan to ekanes w800 eixes thl gia mousikh kalutero hxo alla sou xalageto video. dhladh to k800 exei poio xalia analush apo to k750i swsta??
Χαρακτηριστικά του hardware(δηλαδή την απόδοση του hardware)που εξαρτάται από το software.
:!: Όχι το ίδιο το hardware αυτό καθαυτό.:!: πράγμα φυσικά αδύνατο και αδιανόητο.
Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με το k800.
Αυτό λεω κι εγώ ddr2. Χαρακτηριστικά του hardware, όχι το hardware αυτό καθαυτό. Για αυτό άλλωστε γράφω ότι "αν δεν το υποστηρίζει το hardware ό,τι κώδικα και να γράψεις δεν θα αλλάξει κάτι". Για να τονίσω αυτή τη διαφορά. ;)
@GEORGEGX20VF
Ο ήχος πιστεύω ότι θα βελτιωθεί.
GEORGEGX20VF
31 Αύγ. 2006, 18:41
φιλε teohaz χαλια δεν θα ειναι?176*144 με 15 fpss τι περιμενεις?αν εχεις το 903 ή καποιο αλλο κινητο με καλο video δεν θα σου αρεσει αυτο σιγουρα.χειροτερο απο το κ750 δεν νομιζω να ειναι,ισαξιο ναι.η ποιοτητα ναι να αλλαξει,αλλα το μεγεθος?ειναι θεμα hardware και το θεωρω απιθανο να γίνει.Θυμαμαι παλια στο thread του κ750 οτι αργοτερα θα αλλαζε η καμερα και θα γινόταν ccd,με ανακοινωσεις καπως σαν αυτη με το video και πιο επισημη μπορω να πω.
Τeohaz το κ750 εχει ακριβως τον ιδιο ηχο με το w800 και χωρίς να βάλεις το λογισμικο του,όπως επισης εχει ιδιο ήχο στα ακουστικα με ολα ta walkman tis etaireias.episis exei kai mega bass.
Απο το κ800 που υστερει και στα ακουστικα αλλα και στο ηχειο τι να πω δεν ξερω,και εγω δεν ειμαι ενθουσιασμένος,πιο πολλά περίμενα απο τον διαδοχο του 750 και οχι και να εχει και χειροτερο ήχο.
ας ελπισουμε οτι θα γίνει κατι με τον ήχο,αν και πολυ περιεργη η απουσια ρε παιδια του Mega bass.Εγώ πιστευω πως αρχισε η se να ξεχωριζει τα κινητα της σε cyber-shot,walkman,kai isos doyme kai kanena handycam etsi pos pame.
και τώρα που το σκέφτομαι γιατι να πάω στο κ800?για να έχω μόνο καλυτερες photo σε απολυτο σκοταδι χαρη στο flash,και να εχω ενα πολυ χειροτερο video,ηχο οχι ισαξιο του 750,ποιοτητα κατασκευης,No tv-out,χειροτερη οθονη.
οπως ειπα και παραπανω αν αλλαξει το μεγεθος το video αν και απιθανο,και ο ηχος γίνει οπως του 750,το εχω παρει.
Harris13
31 Αύγ. 2006, 20:31
Egw pisteuw pantws pws kanena kinito dn einai teleiw. Einai logiko ena kinito na exei kati poli kalo(opws to k800i 3.2mp kamera, na to fortizeis kai na akous radio mazi,AF k.t.l) kai na ysterei se kati allo (hxeio,entash k.t.l). Dld dn mporei mia etairia na bgalei ena kinito pou na einai teleio se olous tous tomeis!Dn sumferei kai tin etairia kiolas! Toulaxiston etsi to vlepw egw.
polo1400
31 Αύγ. 2006, 20:41
Paidia na rotiso kati?Pire kaneis piso to k800 tou apo tin ericsson?Ennoo apo aftous pou eixan provlima me to k800 pou ekleise ksafnika!Ego to exo ena mina apo 1 augoustou stin ericsson kai mou lene antikatastasi alla akoma tipota!Toso poli argei?Perimeno apantiseis!
Aeikinitos
31 Αύγ. 2006, 22:39
Τι λες ρε μεγαλε???απο που το συμπερανες αυτο???δλδ ποια κινητα της νοκια ειναι απειρως καλυτερα απο τα ερικσον για πες μου???εγψ εσκασα σαν...μ.....ας 400ε να παρω το 6280 και απο ποιοτητα ειναι 0 ασε μην το συζητας.ακομα και τα Ν70 Ν80 δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.δε λεω οτι ειναι χαλια η κατασκευη τους αλλα οχι και απειρως καλυτερη απο ερικσον.και σκεψου οτι σκας 500+ ευρω για να τα αποκτησεις.εγω απο τα κ700 κ750 κ800 εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος σαν ποιοτητα κατασκευης και μαλιστα αν θα τα συγκρινα με τα μοντελα καποιας εταιρειας αυτη θα ηταν η σαμσουνγκ με τα νεα της μοντελα E-900 KAI D900 που πραγματικα δινουν ρεσιταλ στον τομεα της αξιοπιστιας και της κατασκευης ειδικα στον χωρο των slide-up κινητων που ειναι δυσκολος
Ρε μεγάλε δεν λέω ότι μου κατέβει!!! Εγώ έχω τώρα το SE K700i και το Joystick είναι για το ρέμα, εντελώς άχρηστο... Κάποιοι φίλοι μου έχουν πρόβλημα με W800, K750 πάλι με το joystick... Το Τ300 που είχα αρκετά παλιότερα είχε πρόβλημα σε κάποια νούμερα στα πλήκτρα....
Ένας φίλος μου έχει ΝΟΚΙΑ 6230 σχεδόν 2 χρόνια και δεν του έχει πάθει τίποτα με τοοοοοόσες πτώσεις! Ένας άλλος, είχε το 3650 παλιότερα που ήταν πραγματικό σκυλί! Τώρα, σχετικά με τα κινητά ΝΟΚΙΑ NSeries, έχουν ακουστεί τέτοια προβλήματα, αλλά ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ είναι πολύ πιο ανθεκτικά τα ΝΟΚΙΑ απ'τα SE! Μην κρίνουμε από ένα παράδειγμα μόνο...:X ;)
geofil
31 Αύγ. 2006, 23:00
Ρε μεγάλε δεν λέω ότι μου κατέβει!!! Εγώ έχω τώρα το SE K700i και το Joystick είναι για το ρέμα, εντελώς άχρηστο... Κάποιοι φίλοι μου έχουν πρόβλημα με W800, K750 πάλι με το joystick... Το Τ300 που είχα αρκετά παλιότερα είχε πρόβλημα σε κάποια νούμερα στα πλήκτρα....
Ένας φίλος μου έχει ΝΟΚΙΑ 6230 σχεδόν 2 χρόνια και δεν του έχει πάθει τίποτα με τοοοοοόσες πτώσεις! Ένας άλλος, είχε το 3650 παλιότερα που ήταν πραγματικό σκυλί! Τώρα, σχετικά με τα κινητά ΝΟΚΙΑ NSeries, έχουν ακουστεί τέτοια προβλήματα, αλλά ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ είναι πολύ πιο ανθεκτικά τα ΝΟΚΙΑ απ'τα SE! Μην κρίνουμε από ένα παράδειγμα μόνο...:X ;)
Ενώ εσύ κρίνεις από πολλά παραδείγματα. Μήπως να γίνουμε λίγο πιο σοβαροί;
Και εγώ έχω το Τ36 μία 5ετία και είναι άψογο και με μπαταρία (την πρώτη) που βγάζει 5 μέρες. Τι σημαίνει αυτό;
Εσύ βασικά ξεκίνησες αυτήν την ιστορία. Με τα "ποιοτικά" Νόκια.:lol:
Teohaz
31 Αύγ. 2006, 23:46
as milhsw kai egw kai san xrhsths kinhtwn apo ta opoia apla mexrh pda alla kai san texnikos.
katarxas ta kinhta pou exw auth thn stigmh sta xeria mou einai 4 ena nokia 6100 ena nokia n70 ean sharp v903 kai ena pda.
as xekinhsoume apo ta apla to 6100 to exw etsi gia thn plaka mou twra gia to n70 kai to v903 ektos apo auta ta thl eixa kai polla alla se diasthma 1 enos xronou exoun perasei apo ta xeria mou kai to k750i kai to w800 kai to nokia to 6270 kai to 6280.
apo oti exw katalavei h nokia san etairia den dinei shmasia sto optiko uliko ths se antithesh de me ton hxo ths pou einai arketa kalos.
oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash. tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.
oso gia to sharp pragmatika kalh poiotita kataskeuhs alla me xenerwse apisteuta kai o hxos tou kai polla mp3 pou den mou ta epeze kai o mikros xwros mnimhs opws kai to video tou to vradi kai h fwto tou to prwi htan pragmatika uperoxes.
twra to provlhma einai oti den xerw ti na kanw me to k800 me auta pou akouw na to parw nai h oxi..?
rostropol
31 Αύγ. 2006, 23:49
Αφενός δεν είμαι ενθουσιασμένος
αφετέρου το θέμα ανήκει σε άλλο threat.
Αλλά το n70(που έχει ο φίλος που ρώτησε και στον οποίο απάντησα) δεν είναι ποιοτικότερο από το k800.
Δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω αυτό το ζήτημα, αρκεί η συζήτηση να γίνεται με επιχειρήματα, χωρίς κεφαλαία γράμματα και βέβαια στο ανάλογο threat
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=12249
Rostropol, πολύ καλά κάνεις και παραθέτεις:)
Αλλά νομίζω ότι μάλλον η απάντηση της se ήταν απλώς καθησυχαστική και ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει επί της ουσίας.
Άλλωστε, ήδη σιγά σιγά ακούγονται φήμες για νέα σειρά κινητών(μετά τα w και τα cybershot) με το λογότυπο handycam και ανάλυση βίντεο πολύ υψηλής ποιότητας.
'Αλλη μια παράθεση,φίλε ddr2,κατά πως φαίνεται προ του Handycam κινητού,θα δούμε και WEGA κινητό από την SE:wacko:
http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=4539
'Αλλη μια παράθεση,φίλε ddr2,κατά πως φαίνεται προ του Handycam κινητού,θα δούμε και WEGA κινητό από την SE:wacko:
http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=4539
Χμμμ,
περιττό να πώ ότι η στρατηγική αυτή με βρίσκει εντελώς αντίθετο.(τα θέλω όλα σε ένα βλέπεις:O )
----off topic τέλος παιδιά, γιατί έχουμε ξεφύγει-----:)
rostropol
31 Αύγ. 2006, 23:58
as milhsw kai egw kai san xrhsths kinhtwn apo ta opoia apla mexrh pda alla kai san texnikos.
katarxas ta kinhta pou exw auth thn stigmh sta xeria mou einai 4 ena nokia 6100 ena nokia n70 ean sharp v903 kai ena pda.
as xekinhsoume apo ta apla to 6100 to exw etsi gia thn plaka mou twra gia to n70 kai to v903 ektos apo auta ta thl eixa kai polla alla se diasthma 1 enos xronou exoun perasei apo ta xeria mou kai to k750i kai to w800 kai to nokia to 6270 kai to 6280.
apo oti exw katalavei h nokia san etairia den dinei shmasia sto optiko uliko ths se antithesh de me ton hxo ths pou einai arketa kalos.
oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash. tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.
oso gia to sharp pragmatika kalh poiotita kataskeuhs alla me xenerwse apisteuta kai o hxos tou kai polla mp3 pou den mou ta epeze kai o mikros xwros mnimhs opws kai to video tou to vradi kai h fwto tou to prwi htan pragmatika uperoxes.
twra to provlhma einai oti den xerw ti na kanw me to k800 me auta pou akouw na to parw nai h oxi..?
Περίμενε και λίγο(κάνα 6μηνο,δεν υπερβάλλω;) ) μήπως φτιάξει η κατάσταση;) .Αν δε φτιάξει πάλι με νέες παρτίδες από την γραμμή παραγωγής,το μόνο σίγουρο είναι ότι τότε θα έχουν βγει πολύ καλύτερα κινητά με μεγαλύτερες δυνατότητες;) ,υπομονή θέλει-όχι βιασύνη;)
ke ego mono nokia ixa mexri tora (pou alazo kinita sinexia) to k 800 to exo tora ena mina ke mporo na po oti den to alazo ( exo ke to 6234 pou ta eftise se 2 meres ke akoma den to pira apo to service), sou protino na to pareis aksizi kai kali mpataria kai kali kamera super mporo na po ( eixa kai to 903) to sharp poly kalo alla to k800 apla top stin kamera tou kai to vradi.
Nosferatu
1 Σεπ. 2006, 00:25
Πήρα πίσω το δικό μου που είχε σβήσει ξαφνικά. Προς το παρόν δουλεύει... Οι επαφές μου δεν σβήστηκαν, αυτό είναι εντυπωσιακό...
Ως πονεμένος χρήστης Κ800, να προτείνω σε όσους το θέλουν και δεν έχουν διάθεση να μπλέξουν, να περιμένουν. Καλύτερα να ωριμάσει πρώτα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αιφνίδιου θανάτου και μετά να το πάρουν, αν μπορούν να περιμένουν! Αν το πάρουν τώρα διακινδυνεύουν να βρεθούν στην όχι και τόσο μικρή ομάδα χρηστών που τους άφησε ξαφνικά χρόνους το Κ800 σβήνοντας μόνο του. Και εγώ ήμουν τυχερός, συνήλθε με αναβάθμιση (έτσι γράφει το χαρτί από το service). Άλλοι δεν ήταν και περιμένουν αντικατάσταση! Η απόφαση δική σας...
Πήρα πίσω το δικό μου που είχε σβήσει ξαφνικά. Προς το παρόν δουλεύει... Οι επαφές μου δεν σβήστηκαν, αυτό είναι εντυπωσιακό...
Ως πονεμένος χρήστης Κ800, να προτείνω σε όσους το θέλουν και δεν έχουν διάθεση να μπλέξουν, να περιμένουν. Καλύτερα να ωριμάσει πρώτα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αιφνίδιου θανάτου και μετά να το πάρουν, αν μπορούν να περιμένουν! Αν το πάρουν τώρα διακινδυνεύουν να βρεθούν στην όχι και τόσο μικρή ομάδα χρηστών που τους άφησε ξαφνικά χρόνους το Κ800 σβήνοντας μόνο του. Και εγώ ήμουν τυχερός, συνήλθε με αναβάθμιση (έτσι γράφει το χαρτί από το service). Άλλοι δεν ήταν και περιμένουν αντικατάσταση! Η απόφαση δική σας...
Σου είχε βγάλει λευκή οθόνη ή δεν άνοιγε καθόλου??Περίεργο που δεν στο αλλάξαν, φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν ήταν στο hardware.Και υπάρχουν και τα ονόματα??Δηλαδή μόνο refresh (update)κάνανε??(ούτε κάν ολόκληρη(εξαρχής)αναβάθμιση).
:blink: Τόσο απλά??:worry:
jim788e
1 Σεπ. 2006, 04:14
Sas diavazo pou kanete kati xazes sigkrisis kai fernete o ka8enas kati ili8ia paradigmata...:(
dld re pedia telika nomizete oti einai 8ema an ena kinito einai telio kai an nai me vasi pia simperasmata? ta dika sas giati den mporoume na xeroume to epipedo tou ka8enos kai eidika kata poso o ka8e xristis ekmetalevete tis dinatotites tou kinitou tou.
Ego px an kai exo to k800i pote den poulisa to k700i
giati pedia auto to kinito otan to pira itan telio kai tora meta apo sxedon 2 xronia pote den mou parousiase provlima to joystick oute kai kanena allo koumpi.
To mono pou me parousiase itan oti kolousan ta minimata kai den ta eperna pou li8ike me anava8misi.kai pistepse me to xrisimopoio poli to kin logo doulias.Kai mou exei pesi apeires fores katw akoma pio polles exi pesi kai nero k.l.p.
Giauto leo min kanete askopes sigkrisis as milisoume gia poio sovara 8emata pou mas apasxoloun me to kinito mas to k800i
A kai pou eiste twra me to didimo k800i kai k700i eimai poli eftixismenos kai poulisa kai to k750!!!:lol:
laios23
1 Σεπ. 2006, 06:51
apo oti exw katalavei h nokia san etairia den dinei shmasia sto optiko uliko ths se antithesh de me ton hxo ths pou einai arketa kalos.oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash. tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.
ΔΕΝ Συμφωνω μαζι σου φιλε μου.θεωρω οτι τα σονυ-ερικσον αυτη την εποχη σε ηχο δεν παιζονται.παρε ενα κ750 και ενα 6280 βαλε το ιδιο ΜΡ3 σαν ηχο κλησης και θα δεις οτι δεν εχουν καμια σχεση ουτε σαν ποιοτητα ουτε σαν ενταση.στο 750 ειναι κρυσταλλο.το ιδιο και στο κ800 αλλα σε πιο χαμηλη ενταση(γιατι αραγε????)
stephane
1 Σεπ. 2006, 08:27
Bγήκε το update για το Κ800?
rigas2178
1 Σεπ. 2006, 09:03
Bγήκε το update για το Κ800?
Εγώ πάντως χθές που πήγα να κάνω update μέσω του υπολογιστή απο το site της sony ericsson μου είπε ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού.
rigas2178
1 Σεπ. 2006, 09:06
Το δικό μου πάντως μέχρι στιγμής μου έχει πέσει δύο φορές και στίς δύο φύγαν μπαταρίες και κάλυμα αλλά σκυλί μάυρο δεν καταλαβαίνει τίποτα.Όχι σαν το Ν80 που μια φορά μου έπεσε και δεν δούλευε το ακουστικό και η VGA κάμερα.
george85100
1 Σεπ. 2006, 09:13
Σου είχε βγάλει λευκή οθόνη ή δεν άνοιγε καθόλου??Περίεργο που δεν στο αλλάξαν, φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν ήταν στο hardware.Και υπάρχουν και τα ονόματα??Δηλαδή μόνο refresh (update)κάνανε??(ούτε κάν ολόκληρη(εξαρχής)αναβάθμιση).
....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ? ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ, ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ? :mad: ΤΟ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ (ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ) ΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 2 ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ VODAFONE TOGETHER, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....:!:
Αυτό με το οπτικό υλικό, νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι μας:p
Όσο για τον ήχο, συμφωνώ σε ό,τι αφορά το εξωτερικό ηχείο.Εκεί δίνει μεγαλύτερη σημασία από την se, αλλά προσωπικά το θέμα του εξωτερικού ηχείου με αφήνει αδιάφορο.Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να ακούω την μουσική μου από τα ακουστικά με καλή ποιότητα και αρκετή ένταση.Τα SE με καλύπτουν απόλυτα(κυρίως η σειρά w).
oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia
:blink:
Δηλαδή που υπερτερεί το σέρβις της νόκια(να σου υπογραμμίσω ότι το σέρβις ήταν ο κυριότερος λόγος που εδώ και μερικά χρόνια έχω αποφασίσει να μην αγοράζω νόκια)
Μήπως είναι ταχύτερο?
Μήπως είναι πιο αξιόπιστο?
Πού υπερτερεί??
opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash.
Σε αυτό έχεις δίκιο.Δεν συμβαίνει βέβαια σπάνια, (σπάνια συμβαίνει μόνο σε samsung, για την ακρίβεια σπανιότατα)
αλλά σίγουρα με πολύ μικρότερη συχνότητα από ότι στα SE.
Η πλακέτα είναι το πιο συχνό πρόβλημα της SE.Αν έχεις κάποια πληροφόρηση γιατί και πώς, θα ήθελα πολύ να ακούσω:)
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι κάτοχοι νόκια ταλαιπωρούνται λιγότερο.Απλά, αντι να πας για αναβάθμιση(νόκια)πας για αντικατάσταση(se).Το ίδιο είναι για μένα.Αυτό που θα ήθελα θα ήταν να μην έχω παρτίδες με σέρβις
tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.
Ναι, δεν αλλάζουν τα τηλέφωνα από σοβαρότητα αλλά επειδή(αν κάνω λάθος διόρθωσέ με:O )
1ον Κανένα σέρβις στην Ελλάδα δεν έχει εξουσιοδότηση να επέμβει στο σώμα της πλάκέτας(δεν μιλάω για οθόνη)
Άρα, η προβληματική πλακέτα,αφού δεν γίνεται να επισκευαστεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί.
2ον. Για να αντικατασταθεί η πλακέτα το κινητό πρέπει να λυθεί.Η όλη διαδικασία ανοίγματος, όσο προσεκτικά και αν γίνει , μπορεί να επιφέρει φθορές στα πλαστικά(τσακισματάκια)εκεί όπου κουμπώνουν.Αυτό φυσικά δεν μπορεί να το ανεχτεί ο χρήστης(να του γυρίσεις το κινητό με τσακισμένα πλαστικά)συνεπώς εκτός από την πλακέτα θα πρέπει να αλλαχτούν και τα καπάκια.
Ε, αντι για αυτό σου δίνουν ένα άλλο κινητό.Το ίδιο τους έρχεται.
:!: Μιας και είσαι τεχνικός θα ήθελα σε ρωτήσω και κάτι πάνω σε αυτό.:!:
Το κινητό που σου δίνουν σε αντικατάσταση του ελαττωματικού είναι καινούριο??
Είναι επισκευασμένο?και αν ναι από ποιον και πού(από το εργοστάσιο?)
Όσες φορές εμένα πάντως μου έχουν αλλάξει κινητό, μου φαίνεται ότι είναι καινούριο:O
Nosferatu
1 Σεπ. 2006, 14:26
Ναι αυτό με εντυπωσίασε (δεν άνοιγε καθόλου)... Δεν χάθηκε τίποτα. Απλή αναβάθμιση και ξύπνησε! Όταν είχα δοκιμάσει να το αναβαθμίσω με το update service της SE μήπως συνέλθει, δεν αντιδρούσε καθόλου!
Καλύτερα που δεν το άλλαξαν, ποιός ξέρει τί θα έβγαζε η νέα συσκευή !!!
Πάντως αν και το χρησιμοποιώ το θεωρώ αναξιόπιστο και δεν βασίζομαι πάνω του για εγγραφή νέων τηλεφώνων, φοβάμαι μήπως σβήσει ξανά!
Nosferatu
1 Σεπ. 2006, 14:34
Όσες φορές εμένα πάντως μου έχουν αλλάξει κινητό, μου φαίνεται ότι είναι καινούριο:O
Με βάση όσα λέει η εγγύση της SE μπορούν να σου δώσουν ανακατασκευασμένο!
Αν βέβαια το παρουσιάσει σύντομα, τους λες να κόψουν το λαιμό τους και να σου δώσουν καινούριο το οποίο θα το ανοίξουν μπροστά σου!!!
Φαντάσου πχ να έχεις πάρει 2 μήνες πριν το Κ800, να στο αλλάξουν και να σου δώσουν ανακατασκευασμένο, δηλ, κάποιο που ΕΙΧΕ πρόβλημα και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το διόρθωσαν... Αυτή είναι η άποψή τους, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανεχτούμε!
Για όλη αυτή την άθλια αντιμετώπιση από τα διάφορα service της Ελλάδας πραγματικά δεν έχω διάθεση να αλλάζω συσκευή παρά μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο!
cascanteur_79
1 Σεπ. 2006, 15:49
Prin apo schedon ena mina eicha parei to k-800,ws antikatastati to p-990 to opoio akomi den echei erthei-ascheto-
Prin apo 10 imeres kai enw eicha fortwsei epafes,wallpapers,mp3,video,kai ena swro alla stin mnimi tis syskevis,panw se schetika,varia chrysi archise ta kwllimata,kai tis adikaiolwgites epanekeiniseis,ws'poy den ksana anoikse,kai eiche yperthermanthei i mpataria se simeio,na fovamai pws eiche kaei i mpataria.
Prin moy archisei ta kwllimata,eicha apo ta 64mg enswmatomenis mnimis 4,9mg elefthera.to paw sto service gia anavathmisi,kai simera moy to epestrepsan,chwris na echei chathei apolytws tipote apo tin syskevi,oyte ta wallpapers,oyte ta mp3,oyte ta video,oyte kai oi epafes apo tin mnimi tis syskevis,kai to akwmi poio periergo poy me provlimatizei einai oti den echei chathei oyte kan oi rythmiseis poy eicha valei ws ichos klisis,tin metonwmasia twn profil,to screensaver,san na min eiche symvei apolytws tipote...!!!
Mipws kserei kaneis sas pws egeine kati tetoio?
mipws to provlima den einai sto software alla sto hardware?(allaksan kanena tsipaki poy itan ellatwmatiko,kai ayto itan ollo?)
Ean kserei as mas pei pws einai dynaton na symvainei...
Eycharistw ek,twn prwterwn...
Με βάση όσα λέει η εγγύση της SE μπορούν να σου δώσουν ανακατασκευασμένο!
Αν βέβαια το παρουσιάσει σύντομα, τους λες να κόψουν το λαιμό τους και να σου δώσουν καινούριο το οποίο θα το ανοίξουν μπροστά σου!!!
Φαντάσου πχ να έχεις πάρει 2 μήνες πριν το Κ800, να στο αλλάξουν και να σου δώσουν ανακατασκευασμένο, δηλ, κάποιο που ΕΙΧΕ πρόβλημα και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το διόρθωσαν... Αυτή είναι η άποψή τους, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανεχτούμε!
Για όλη αυτή την άθλια αντιμετώπιση από τα διάφορα service της Ελλάδας πραγματικά δεν έχω διάθεση να αλλάζω συσκευή παρά μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο!
Σε ρώτησα γιατί άσπρη οθόνη στα se σημαίνει αναβάθμιση(και όχι πρόβλημα hardware)
Όταν έχει χτυπήσει πλακέτα, το κινητό είναι νεκρό.Δεν κάνει απολύτως τίποτα.
:!: Το ανακατασκευασμένο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καινούριο.:!:
Όταν του έχουν αλλάξει τα πάντα(και το μόνο που μένει είναι το χαρτάκι στο πίσω μέρος με το serial number ,έ, καινούριο είναι.:)
Αυτό που ρωτώ είναι που γίνεται η ανακατασκευή???και από ποιούς:worry: Στο εργοστάσιο παραγωγής ή στο εδώ σέρβις?
kotetsi
1 Σεπ. 2006, 16:49
Αυτό που ρωτώ είναι που γίνεται η ανακατασκευή???και από ποιούς:worry: Στο εργοστάσιο παραγωγής ή στο εδώ σέρβις?
Η ανακατασκευή προφανώς γίνεται στο κεντρικό service της εκάστοτε χώρας. Δεν είναι δα και δύσκολο να διορθωθεί το πρόβλημα σε ένα κινητό και να αντικατασταθούν τα εξωτερικά πλαστικά του.
Ναι αυτό με εντυπωσίασε (δεν άνοιγε καθόλου)... Δεν χάθηκε τίποτα. Απλή αναβάθμιση και ξύπνησε! Όταν είχα δοκιμάσει να το αναβαθμίσω με το update service της SE μήπως συνέλθει, δεν αντιδρούσε καθόλου!
Καλύτερα που δεν το άλλαξαν, ποιός ξέρει τί θα έβγαζε η νέα συσκευή !!!
Πάντως αν και το χρησιμοποιώ το θεωρώ αναξιόπιστο και δεν βασίζομαι πάνω του για εγγραφή νέων τηλεφώνων, φοβάμαι μήπως σβήσει ξανά!
Κράτα ένα back-up φίλε μου κάθε φορά που περνάς καινούρια τηλέφωνα. Και να σου τύχει κάτι (που δεν το εύχομαι) τουλάχιστον θα έχεις κρατήσει τις επαφές σου.
Teohaz
1 Σεπ. 2006, 17:27
ΔΕΝ Συμφωνω μαζι σου φιλε μου.θεωρω οτι τα σονυ-ερικσον αυτη την εποχη σε ηχο δεν παιζονται.παρε ενα κ750 και ενα 6280 βαλε το ιδιο ΜΡ3 σαν ηχο κλησης και θα δεις οτι δεν εχουν καμια σχεση ουτε σαν ποιοτητα ουτε σαν ενταση.στο 750 ειναι κρυσταλλο.το ιδιο και στο κ800 αλλα σε πιο χαμηλη ενταση(γιατι αραγε????)
kata tuxh eixa kai to k750i diavase kalutera ti grafw!! mporei na eixe man kautero hxo alla den eixe polu dunato. Les oti eixe krustalo hxo... kala as hremisoume ligo gia kinhto eixe arketa kalo. Mhn leme toso megales lexeis kai mhn enthousiazomaste toso giati dinoume arketa lefta kai as exoume ton phxh ligo psula
Teohaz
1 Σεπ. 2006, 17:30
Περίμενε και λίγο(κάνα 6μηνο,δεν υπερβάλλω;) ) μήπως φτιάξει η κατάσταση;) .Αν δε φτιάξει πάλι με νέες παρτίδες από την γραμμή παραγωγής,το μόνο σίγουρο είναι ότι τότε θα έχουν βγει πολύ καλύτερα κινητά με μεγαλύτερες δυνατότητες;) ,υπομονή θέλει-όχι βιασύνη;)
to provlhma einai oti exw epidothsh mono auto me viazei alliws tha perimena.
Teohaz
1 Σεπ. 2006, 17:52
Αυτό με το οπτικό υλικό, νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι μας:p
Όσο για τον ήχο, συμφωνώ σε ό,τι αφορά το εξωτερικό ηχείο.Εκεί δίνει μεγαλύτερη σημασία από την se, αλλά προσωπικά το θέμα του εξωτερικού ηχείου με αφήνει αδιάφορο.Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να ακούω την μουσική μου από τα ακουστικά με καλή ποιότητα και αρκετή ένταση.Τα SE με καλύπτουν απόλυτα(κυρίως η σειρά w).
:blink:
Δηλαδή που υπερτερεί το σέρβις της νόκια(να σου υπογραμμίσω ότι το σέρβις ήταν ο κυριότερος λόγος που εδώ και μερικά χρόνια έχω αποφασίσει να μην αγοράζω νόκια)
Μήπως είναι ταχύτερο?
Μήπως είναι πιο αξιόπιστο?
Πού υπερτερεί??
Σε αυτό έχεις δίκιο.Δεν συμβαίνει βέβαια σπάνια, (σπάνια συμβαίνει μόνο σε samsung, για την ακρίβεια σπανιότατα)
αλλά σίγουρα με πολύ μικρότερη συχνότητα από ότι στα SE.
Η πλακέτα είναι το πιο συχνό πρόβλημα της SE.Αν έχεις κάποια πληροφόρηση γιατί και πώς, θα ήθελα πολύ να ακούσω:)
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι κάτοχοι νόκια ταλαιπωρούνται λιγότερο.Απλά, αντι να πας για αναβάθμιση(νόκια)πας για αντικατάσταση(se).Το ίδιο είναι για μένα.Αυτό που θα ήθελα θα ήταν να μην έχω παρτίδες με σέρβις
Ναι, δεν αλλάζουν τα τηλέφωνα από σοβαρότητα αλλά επειδή(αν κάνω λάθος διόρθωσέ με:O )
1ον Κανένα σέρβις στην Ελλάδα δεν έχει εξουσιοδότηση να επέμβει στο σώμα της πλάκέτας(δεν μιλάω για οθόνη)
Άρα, η προβληματική πλακέτα,αφού δεν γίνεται να επισκευαστεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί.
2ον. Για να αντικατασταθεί η πλακέτα το κινητό πρέπει να λυθεί.Η όλη διαδικασία ανοίγματος, όσο προσεκτικά και αν γίνει , μπορεί να επιφέρει φθορές στα πλαστικά(τσακισματάκια)εκεί όπου κουμπώνουν.Αυτό φυσικά δεν μπορεί να το ανεχτεί ο χρήστης(να του γυρίσεις το κινητό με τσακισμένα πλαστικά)συνεπώς εκτός από την πλακέτα θα πρέπει να αλλαχτούν και τα καπάκια.
Ε, αντι για αυτό σου δίνουν ένα άλλο κινητό.Το ίδιο τους έρχεται.
:!: Μιας και είσαι τεχνικός θα ήθελα σε ρωτήσω και κάτι πάνω σε αυτό.:!:
1. san grammh service einai polu kalutero h alpha copy apo thema exuphrethshs kai ws kalutero se genika grammes service nai sumfwnw oti uparxoun kai nokia club opws anaferete se alla post oti einai xalia alla uparxoun kai polu kala nokia club (ena aplo px einai polu asxhmo na phgaineis se SE kai na exei no name pragmata kai polla alla asxeta me thn SE !! den tha pw onoma kai perioxh)
2. Emfanizoun provlhma sthn plaketa kurios gia duo logous apo oso gnwrizw a)poiotita kataskeuhs to pws dhladh kataskeuazetai mia plaketa b) ti hlika xreishmopoihei dhladh th poiotita einai to kathe hlektroniko uliko. Mhn xexnas ola einai apo pleuras hardware kai oxi software dhladh na emfanizei bugs.
3. Oso afora thn anakataskeuh h thn antikatastash apo thn stigmh pou to thl exei ton eidio IMEI tote auto den exei ginei antikatastash apla exei alaxtei to kommati pou exei xtuphsei. Den mporei na uparxei deutero thl me to idio IMEI ean twra exei diaforetiko IMEI tote exei alaxtei to thl paidia einai aplo.
H SE opws anafereis to SE shop gia akrivia den exei dikaiwma opws kai kamia etairia na epemvainei se plaketa thl pou einai entos egguhshs ara ti ginete? se periptwsh pou exei pethanei to thl sou?
Einai aplo sou dinoun sunhthos ena allo to pethameno to phgainoun sta ketrika to ftiaxnoun me oti exei xtuphsei kai to xanaemfanizoun sthn agora ws episkeuasmeno se megazia pou exoun stock house.
Egw proswpika exw agorasei thl apo to stock house kai mou exei pei polhths einai apo service duo fores eixa agorasei ena k750i kai ena T68i auto na sas pw thn alhtheia den einai kako apo thn stigmh pou xanaftiaxtenete ws thl.
(Auta gnwrizw kai auta anaferw sumfwna me auta pou mou exoun pei sunaderfoi mou kai dikwn mou emphriwn ean kanw kapoio lathos mporei na mas pei pws einai ta pragmata).
Teohaz
1 Σεπ. 2006, 18:05
telika to k800i exei xalia video nai h oxi? as mou pei kapoios upeuthina!!! to k750i to w800 to w810 exoun kalutero video?
GEORGEGX20VF
1 Σεπ. 2006, 18:36
telika to k800i exei xalia video nai h oxi? as mou pei kapoios upeuthina!!! to k750i to w800 to w810 exoun kalutero video?
Πιστεύω πως σου απαντησαμε αν πας παραπανω.αν θεωρείς καλο video 176*144 με 15 fpss τι να σου πω.Το 903 που είχες παρει τραβουσε 240*320 με 30 fpss και δεν σου φαινόταν και πολύ καλό...
στα ιδια επιπεδα με του κ750 πρεπει να ειναι.
Nosferatu
1 Σεπ. 2006, 21:32
Κράτα ένα back-up φίλε μου κάθε φορά που περνάς καινούρια τηλέφωνα. Και να σου τύχει κάτι (που δεν το εύχομαι) τουλάχιστον θα έχεις κρατήσει τις επαφές σου.
Ναι, θα κυκλοφορούμε και με ένα λαπτοπ μαζί να κάνουμε backup επί τόπου! :lol:
Τέτοιο άγχος ούτε με windows mobile 2003 pda που τα χάνει όλα άμα μείνει από μπαταρία! Ας ελπίσουμε να στρώσει στο μέλλον! Ακόμα να βγει αναβάθμιση, είναι απαράδεκτοι! Στο Κ750 πέρσι είχαμε την αναβάθμιση στα μέσα Αυγούστου αν θυμάμαι καλά, πάντως πολύ νωρίτερα!
rostropol
1 Σεπ. 2006, 21:51
Το βίντεο ουσιαστικά είναι στα επίπεδα του Κ750 από απόψεως ανάλυσης και fps όμως με την προσθήκη σταθεροποιητή εικόνας τα καρέ δεν εμφανίζονται τόσο στην αναπαραγωγή του ληφθέντος αρχείου αρκεί να γίνονται αρμονικές ομαλές κινήσεις και κατά την λήψη.Σε γενικές γραμμές και έχοντας κατανοητική συμπάθεια για το βίντεο που μπορείς μεγιστοποιημένα να δεις στην οθόνη του Κ800 fullscreen νομίζω θα σε καλύψει σίγουρα,αν όμως κάνεις συγκρίσεις(πάντα χαμένος βγαίνεις,one way or the other,ότι λείπει στο α. κινητό το έχει το β. κινητό και αντίστροφα και ξανάμανά....:wacko: )θα σε προβληματίσει ενδεχομένως.
Teohaz
1 Σεπ. 2006, 22:30
tha fano ligo tragikos h periergos alla etsi mou fainotan emena.
sto v903 den mou arese to video sto k750i mou arese arketa. proswpikh gnwmh paides!!! mhn varesete
GEORGEGX20VF
1 Σεπ. 2006, 22:53
tha fano ligo tragikos h periergos alla etsi mou fainotan emena.
sto v903 den mou arese to video sto k750i mou arese arketa. proswpikh gnwmh paides!!! mhn varesete
poy kai na anebei kai i thermokrasia:lol: . plaka kano e,
dn soy aresei to video analisis 240*320 me 30 fppss alla soy arese to k750 me 176*144 me 15 fpss kai 3gp.
mipos sto 903 dn eixes balei tin megali poiotita kai megethos video?
einai san na leo ego,to video toy n93 den moy aresei!!protimo toy 903!
ayta dn ginontai.
Harris13
2 Σεπ. 2006, 01:42
Na rwtisw kati re guys. Poios einai o kwdikos kleidwmatos thlefwnou?? Pou ton grafei? TNX
ταξιδιωτης22
2 Σεπ. 2006, 04:38
Na rwtisw kati re guys. Poios einai o kwdikos kleidwmatos thlefwnou?? Pou ton grafei? TNX
0000 φιλεμου ειναι αν θυμαμαι καλα:)
geofil
2 Σεπ. 2006, 18:18
0000 φιλεμου ειναι αν θυμαμαι καλα:)
Καλά θυμάσαι. Σε όλα τα SE είναι 0000.
rostropol
2 Σεπ. 2006, 23:28
Νεότερες πληροφορίες αυτού του συνδέσμου (http://howardforums.com/showthread.php?t=988429&page=1&pp=15) αναφέρουν με αρκετή αξιοπιστία πιστεύω πως την εβδομάδα 36 δηλαδή την ερχόμενη θα ανέβει στους server της SEUS μια καινούργια έκδοση λογισμικού R1EB004 η οποία είναι τύπου MR1(Maintenance Release-Major Release-πρώτη έκδοση συντήρησης λογισμικού και διόρθωσης δομής) αφορούσα το Κ800,Κ790,Κ610:).
zaitsef
3 Σεπ. 2006, 07:17
kalispera..mipws kserei kanenas pou mporw na vrw xartes na perasw sto k800?k ean mporw na perasw k enan player gia ta tragoudia?k poion?euxaristw..
Nosferatu
3 Σεπ. 2006, 11:24
Νεότερες πληροφορίες αυτού του συνδέσμου (http://howardforums.com/showthread.php?t=988429&page=1&pp=15) αναφέρουν με αρκετή αξιοπιστία πιστεύω πως την εβδομάδα 36 δηλαδή την ερχόμενη θα ανέβει στους server της SEUS μια καινούργια έκδοση λογισμικού R1EB004 η οποία είναι τύπου MR1(Maintenance Release-Major Release-πρώτη έκδοση συντήρησης λογισμικού και διόρθωσης δομής) αφορούσα το Κ800,Κ790,Κ610:).
Μακάρι να είναι αξιόπιστη πηγή. Ήδη έχουν καθυστερήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!
Άντε να δούμε άσπρη μέρα και λιγότερους αιφνίδιους θανάτους (αν είναι θέμα software!) ... :lol:
tsiris
3 Σεπ. 2006, 12:14
Καλημέρα. Εδώ και δυο μέρες αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με τη συσκευή μου. Όταν προσπαθώ να ανοίξω τους φακέλους Εφαρμογές και Παιχνίδια μου βγάζει μήνυμα σφάλματος Η ενέργεια απέτυχε και δεν τους ανοίγει. Το ίδιο κάνει και όταν πηγαίνω από τις επιλογές του μενού.
Αυτό άρχισε να γίνεται στα ξαφνικά, και συνεχίζει να γίνεται, ανεξάρτητα αν υπάρχει κάρτα μέσα, και έπειτα από μια επαναφορά ρυθμίσεων, δυο master reset και ένα βράδυ χωρίς τη μπαταρία. Υποψιάζομαι ότι κάτι πρέπει να φταίει με το λειτουργικό της συσκευής (ίσως να έχουν γίνει corrupted τα αρχεία της java virtual machine).
Θα το πάω για service μόλις βρω διαθέσιμο χρόνο, αλλά θέλω να ρωτήσω μήπως έχει παρουσιαστεί αντίστοιχο πρόβλημα και σε άλλο κάτοχο.
rostropol
3 Σεπ. 2006, 12:15
Μακάρι να είναι αξιόπιστη πηγή. Ήδη έχουν καθυστερήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!
Άντε να δούμε άσπρη μέρα και λιγότερους αιφνίδιους θανάτους (αν είναι θέμα software!) ... :lol:
'Εχω μια υποψία ότι και οι αιφνίδιοι αυτοί θάνατοι έχουν σχέση με βρυκολιάκασμα,γι'αυτό επιστρέφουν κάποια χωρίς απώλειες από τα service points(ονόματα,ρυθμίσεις κλπ. του χρήστη) ακέραια έχοντας επιβιώσει,κάποια άλλα δεν αντέχουν το δάγκωμα του βρυκόλακα και πεθαίνουν:lol: :lol: :lol: :lol:
ΥΓ. Εσύ φίλε Nosferatu ξέρεις απ'αυτά;) ;)
ΥΓ2. Ας γελάσουμε και λίγο με την κατά τ'άλλα τραγική όμως περίπτωση των "νεκρών" Κ800,ελπίζω σύντομα να εκλείψει εντελώς το φαινόμενο αυτό:)
Teohaz
3 Σεπ. 2006, 12:16
re paides na rwthsw kati? otan lete sas pethenei sas klatarei etsi xafnika? otan to phgate sthn SE ti sas lene? oti thema software h thema hardware? giati uparxei san oloklheomeno pou dinei entolh gia na anoixei to kinhto kai exei arketa lefta se merika thl gia na allaxtei.
rostropol
3 Σεπ. 2006, 12:21
Καλημέρα. Εδώ και δυο μέρες αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με τη συσκευή μου. Όταν προσπαθώ να ανοίξω τους φακέλους Εφαρμογές και Παιχνίδια μου βγάζει μήνυμα σφάλματος Η ενέργεια απέτυχε και δεν τους ανοίγει. Το ίδιο κάνει και όταν πηγαίνω από τις επιλογές του μενού.
Αυτό άρχισε να γίνεται στα ξαφνικά, και συνεχίζει να γίνεται, ανεξάρτητα αν υπάρχει κάρτα μέσα, και έπειτα από μια επαναφορά ρυθμίσεων, δυο master reset και ένα βράδυ χωρίς τη μπαταρία. Υποψιάζομαι ότι κάτι πρέπει να φταίει με το λειτουργικό της συσκευής (ίσως να έχουν γίνει corrupted τα αρχεία της java virtual machine).
Θα το πάω για service μόλις βρω διαθέσιμο χρόνο, αλλά θέλω να ρωτήσω μήπως έχει παρουσιαστεί αντίστοιχο πρόβλημα και σε άλλο κάτοχο.
Ναι,ήδη το έχουμε διαβάσει και εδώ μια φορά τουλάχιστον,το ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α100,έτσι ονομάζεται όντως στα "πρώτα βήματα" του παρουσιάζει αστάθεια σε ορισμένα σημεία του και δείχνει ευαίσθητη δομή σε ορισμένες συσκευές:(
Η λύση σου μια και μοναδική,service;)
kostoulidis58
3 Σεπ. 2006, 16:28
Προσπαθώ τίς φωτό πού τράβηξα με την ψηφιακή να τις συμπιέσω και να μπορώ να τις περνάω στό κινητό μου(Κ800i)που έχει ανάλυση 240Χ320.Δηλαδή οι φωτό πρέπει να έχουν πλάτος 240pix και ύψος 320 pix.Όταν όμως αλλάζω τις διαστάσεις με τό paind shop pro x η φωτό μου βγαίνει σάν μακαρόνι.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αλλάζει τις διαστάσεις χωρίς να χαλάει η φωτό;
Jos3ph
3 Σεπ. 2006, 17:20
Θα κάνεις resize και θα ορίσεις την μία πλευρά ...
ταξιδιωτης22
3 Σεπ. 2006, 18:21
παιδια εχω την εντυπωση πως εχει αρχισει να μου κολαει λιγο το joystick.
toledo
3 Σεπ. 2006, 18:43
aifnidio thanato ekane kai to diko mou ksafnika to eixa 2 mines ospou ksafnika mia mera to syndeo stin usb gia backup kai arxizei na anabosbeini aspri othoni, to apotelesma itan sto service 4 meres kai ksanaperasma to logismiko (exo to w810)
xagios
3 Σεπ. 2006, 18:57
α μπραβο μια απο τα ιδια προς τα δεξια κολλαει :mad: :mad: λιγο βεβαια
rostropol
3 Σεπ. 2006, 19:06
Τελικά αυτά τα joystick της SE μεγάλη μ****ία μου φαίνονται,εγώ πάντως κινητό SE με joystick ποτέ ξανά:mad: :mad:
stephane
3 Σεπ. 2006, 19:07
Count me in
Και σε εμένα τα ίδια :wacko:
Harris13
3 Σεπ. 2006, 19:40
Ean sas kolaei to joystick estw kai ligo auto ofeiletai kata 90% sto oti exei piasei vrwmia. Mporeite kalista loipon na to pate se ena magazi(egw to eixa paei se ena asxeto pou poulouse metaxeirismena kai kanourgia kinita,ennoo dld oxi kapoio gnwsto) na sas to anoiksoun epi topou na kanoun enan katharismo 5 lepta kai eiste ok! Egw etsi eixa kanei me to k700i mou prin 1 xrono.
kostoulidis58
3 Σεπ. 2006, 21:35
Στό Κ800 Vodafone live οι ρυθμίσεις για πρόσβαση απότοwap είναι κλειδωμένες.
Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουν;
eho to k800i me voda live
1 to ehi kseklidosi kanis ke pos
2 ti diaforetiko ehi apo to kanoniko
3 i ekdosi pou eho einai R1CE001
4 episis me to davinci team pia firmware prepi na katevaso gia na eho greece
tomas90
4 Σεπ. 2006, 07:45
Γιατι δε μπορω να παρω mms? Εστειλα απο τη σελιδα της se τις ρυθμισεις αλλα δε μπορω να στειλω - λαβω. Οταν μπορω να στειλω το σημαδακι πανω απο το σημα της κεραιας δεν πρεπει να ειναι μπλε? εμενα ειναι ασπρο.
stephane
4 Σεπ. 2006, 09:15
Ean sas kolaei to joystick estw kai ligo auto ofeiletai kata 90% sto oti exei piasei vrwmia. Mporeite kalista loipon na to pate se ena magazi(egw to eixa paei se ena asxeto pou poulouse metaxeirismena kai kanourgia kinita,ennoo dld oxi kapoio gnwsto) na sas to anoiksoun epi topou na kanoun enan katharismo 5 lepta kai eiste ok! Egw etsi eixa kanei me to k700i mou prin 1 xrono.
Σε κινητό 1 μήνα το οποίο κολλάει από την 2η εβδομάδα?
Δεν νομίζω...
ταξιδιωτης22
4 Σεπ. 2006, 17:21
ακριβως.προς τα δεξια κι εμενα,πρεπει να βρουμε τροπο να το καθαριζουμε εμεις,δεν γινεται καθε λιγο και λιγακι να πηγαινουμε στο servιce.
ακριβως.προς τα δεξια κι εμενα,πρεπει να βρουμε τροπο να το καθαριζουμε εμεις,δεν γινεται καθε λιγο και λιγακι να πηγαινουμε στο servιce.
Ταξιδιώτη, το κινητό σου, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είναι πολύ καινούριο.
Δεν νομίζω ότι οφείλεται σε σκόνη.
Τι να πώ??
:( :( :(
xagios
4 Σεπ. 2006, 19:30
Ταξιδιώτη, το κινητό σου, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είναι πολύ καινούριο.
Δεν νομίζω ότι οφείλεται σε σκόνη.
Τι να πώ??
:( :( :(σε επικοινωνια που ειχα με το service του Γερμανου αλλα και της ΟΜΝΙTECH [Τζωρτζη 26]μου ειπαν οτι ειναι θεμα λογισμικου και οτι πρεπει να περαστει ξανα το λογισμικο να το στειλω ΑΘΗΝΑ? Τι λετε εσεις σκονη σε τοσο λιγο διαστημα ?
σε επικοινωνια που ειχα με το service του Γερμανου αλλα και της ΟΜΝΙTECH [Τζωρτζη 26]μου ειπαν οτι ειναι θεμα λογισμικου και οτι πρεπει να περαστει ξανα το λογισμικο να το στειλω ΑΘΗΝΑ? Τι λετε εσεις σκονη σε τοσο λιγο διαστημα ?
Είναι θέμα λογισμικού το joystick??:blink:
xagios
4 Σεπ. 2006, 21:10
Είναι θέμα λογισμικού το joystick??:blink:ακριβως οτι εγραψα μου ειπαν ...τι να πω ...
ακριβως οτι εγραψα μου ειπαν ...τι να πω ...
Ναι, δεν λέω...
Απλά δεν μου φαίνεται λογικό.
midenistis
5 Σεπ. 2006, 02:11
Ρε παιδια επειδη ενδιαφερομαι πολυ να αγορασω το Κ800 θελω να μου προτεινετε
αντικειμενικα παντα αν αξιζει η οχι!Εχω διαβασει ολο το topic και αντι να ξεκαθαρισω και να δημιουργησω μια γνωμη ειτε θετικη ειτε αρνητικη εχω μπερδευτει κι'αλλο!Η τιμη του εχει πεσει στα 339,39Ε!Αξιζει η οχι κ γιατι!Ευχαριστω εκ των προτερων!
αντικειμενικα παντα αν αξιζει η οχι!Εχω διαβασει ολο το topic και αντι να ξεκαθαρισω και να δημιουργησω μια γνωμη ειτε θετικη ειτε αρνητικη εχω μπερδευτει κι'αλλο!Η τιμη του εχει πεσει στα 339,39Ε!Αξιζει η οχι κ γιατι!Ευχαριστω εκ των προτερων!
αξιζει πολυ μαλιστα,αλλωστε οσοι εχουν γραψει εδω μεσα μονο καλα λογια εχουν πει!:)
ταξιδιωτης22
5 Σεπ. 2006, 04:27
λοιπον αυτο το κολλημα με το joystick δεν μου το κανει συνεχεια οποτε παιζει να ειναι και κατι απο το λογισμικο του κινητου.
rostropol
5 Σεπ. 2006, 08:38
339,39 €:wacko: :rolleyes: ,προφανώς εννοείς με κάποια σύνδεση,πάντως στα καταστήματα εδώ στην Ελλάδα η καλύτερη τιμή λιανικής παραμένει στα 417 € ΕΔΩ ! (http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=3881&ct=58)
stephane
5 Σεπ. 2006, 09:17
Παιδιά από themes πάντως είναι ακόμη πολύ πίσω μιας και είναι καινούριο το κινητό
για themes ξερω ενα φοβερο σιτε που μπορεις να κανεις και request καποιο θεμα
eseth.net τα παιδια κανουν τρομερη δουλεια!
annie_
5 Σεπ. 2006, 16:34
339,39 €:wacko: :rolleyes: ,προφανώς εννοείς με κάποια σύνδεση,πάντως στα καταστήματα εδώ στην Ελλάδα η καλύτερη τιμή λιανικής παραμένει στα 417 € ΕΔΩ ! (http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=3881&ct=58)
Υπάρχει και με μια μικρή διαφορά με 414€ στο
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457 .
rostropol
5 Σεπ. 2006, 17:25
Υπάρχει και με μια μικρή διαφορά με 414€ στο
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457 .
Καλό το e-shop αλλά μόνο για παραγγελία online,αν όντως πας εκεί για να αγοράσεις κινητό ειδικά θα διαπιστώσεις ότι ετοιμοπαράδοτα είναι λιγοστά εώς πολύ λιγοστά μοντέλα:( ;)
toledo
5 Σεπ. 2006, 18:35
Τελικά αυτά τα joystick της SE μεγάλη μ****ία μου φαίνονται,εγώ πάντως κινητό SE με joystick ποτέ ξανά:mad: :mad:
den ftaiei to kinito,
esy ftais pou pires k800!!:(
egv gia ton idio akribos logo pira to w810 kai exo to kefalaki mou ysixo:lol: :lol:
tomas90
5 Σεπ. 2006, 20:22
Γιατι δε μπορω να παρω mms? Εστειλα απο τη σελιδα της se τις ρυθμισεις αλλα δε μπορω να στειλω - λαβω. Οταν μπορω να στειλω το σημαδακι πανω απο το σημα της κεραιας δεν πρεπει να ειναι μπλε? εμενα ειναι ασπρο.
Ρε παιδια, κανεις??:(
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.