View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
polo1400
6 Αύγ. 2006, 02:48
magkes emena to kinito dio molis ebdomadon mou esvise kai den ksananoikse pote!To esteila stin ericsson kai mou eipan oti tha pernagan pali to leitourgiko apo tin arxi alla i vlabi apodeixtike pio sobari kai pao gia antikatastasi mexri tin paraskeui pou mas erxetai!Elpizo na ginei sintoma giati mou leipei idi i teleia othoni tou kai i teleia kamera tou!To kinito genika leei polla!
cafe_demek
6 Αύγ. 2006, 14:25
kai emena mou kanei merika reset mexri kai ta grafika ths o8onis xalasan mia fora genika to firmwear 8elei update gia na doume sthn poria ti 8a kanoun
geofil
6 Αύγ. 2006, 14:48
magkes emena to kinito dio molis ebdomadon mou esvise kai den ksananoikse pote!To esteila stin ericsson kai mou eipan oti tha pernagan pali to leitourgiko apo tin arxi alla i vlabi apodeixtike pio sobari kai pao gia antikatastasi mexri tin paraskeui pou mas erxetai!Elpizo na ginei sintoma giati mou leipei idi i teleia othoni tou kai i teleia kamera tou!To kinito genika leei polla!
Καλό ξεμπέρδεμα.
cafe_demek
6 Αύγ. 2006, 14:52
hi , 2 erwthseis exw .. sto flight mode ti akribws paramenei anoicto ? ola ektos to na mporeis na pareis thlefwno ?? m2 kartoules fthnes pou paizoyn ?
cafe_demek
6 Αύγ. 2006, 17:17
nai den perneis den dexese kliseis kai den douleuei to radio ola ta ala litourgoun kanonika enoite oti den exeis kai net egw vrika mia 512 ths sony me 40 euro den 3erw an einai ftino i akrivo htan mia agora ths sthgmis
Th3_Rock_is_here
6 Αύγ. 2006, 19:01
Ηι gyus!!! Με γεια μου!!! Μολις το πηρα δωρο για την γιορτη μου!!! καλα μιλαμε περιμενω να το φορτισω να δω τι παιζει!!
τπτ Site me java εχετε βρει???
sOrRy αν εχει ξανααναφερθει!!
Ευχαριστω εκ των προτερων...
ταξιδιωτης22
6 Αύγ. 2006, 20:03
το ιδιο μου εκανε και το δικο μου,το εστειλαν λοιπον αθηνα για επισκευη αλλα τελικα μου εκαναν αντικατασταση:)
ταξιδιωτης22
6 Αύγ. 2006, 20:05
To video san piotita einai kalitero i xirotero apo to k750?
στα ιδια επιπεδα ειναι φιλε μου και βασκα δεν περιμενω κατι καλυτερο ακομα κι αν βγει νεα αναβαθμιση,το μεγεθος θα μεινει ιδιο.
στα ιδια επιπεδα ειναι φιλε μου και βασκα δεν περιμενω κατι καλυτερο ακομα κι αν βγει νεα αναβαθμιση,το μεγεθος θα μεινει ιδιο.
Δεν είναι μόνο το μέγεθος.Είναι και το framerate αλλά και αυτό το καταραμένο 3gp που πλέον , με την αύξηση της μνήμης των κινητών , είναι αδικαιολόγητο.:mad:
giouli_n91
7 Αύγ. 2006, 01:47
kalhspera... skeftomai na agorasw kinhto kai eimai anamesa se sony erickson k800i kai nokia n80...mporei kapoios na mou pei th gnwmh tou gia auth th sugkrish?...euxaristw prokatabolika
kalhspera... skeftomai na agorasw kinhto kai eimai anamesa se sony erickson k800i kai nokia n80...mporei kapoios na mou pei th gnwmh tou gia auth th sugkrish?...euxaristw prokatabolika
Σύγκριση? Μα δεν υπάρχει σύγκριση:worry:
Είναι 2 τελείως διαφορετικά προιόντα.Ανάλογο θέμα υπάρχει βέβαια
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=103159&highlight=n80+k800
αλλά κυρίως είναι θέμα προσωπικών σου αναγκών.
Αν θέλεις ένα smartphone με wifi παίρνεις n80 , αλλά αν θέλεις ένα μικρότερο κινητό με souper κάμερα παίρνεις k800:)
Harris13
7 Αύγ. 2006, 20:45
Re paidia exei parei mia fili mou to k800i kai panw aristera stin othoni dipla apo to sima exei ena eikonidio pou deixnei ena dentraki.. Kserei kaneis ti einai auto??? Entometaksei sto vivliaraki tou kinitou sto pisw meros dn exei ta simatakia kai to ti seimainoun opws eixe sta alla kinita. Mipws kserei kaneis pou mporw na vrw ta simatakia kai to ti seimainoun???
alex_w800
7 Αύγ. 2006, 21:00
Στις αναπάντητες που μου κάνουν, ενεργοποιείται η δόνηση και εαν δεν το σταματήσω, αυτό συνεχίζει!!!!!!!!!!!!!!!! Τι φταίει; Τι να κάνω;
Απλα πηγαινε να χρησιμοποιησεις την εγγυηση...;)
giouli_n91
7 Αύγ. 2006, 22:40
na sas rwthsw kati...ti einai to programma my phone explorer akribws?
geofil
8 Αύγ. 2006, 00:32
na sas rwthsw kati...ti einai to programma my phone explorer akribws?
Πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή. Των κλήσεων, των μηνυμάτων και των multimedia αρχείων. Το πρόγραμμα συνεργάζεται με όλα τα τηλέφωνα της SE. Με δυνατότητα δημιουργίας αρχείων ασφαλείας και επαναφοράς. Και μάλιστα με ελληνικό μενού.
Κατέβασέ το οπωσδήποτε.
giouli_n91
8 Αύγ. 2006, 00:47
ki auto pou deinei sto kouti kata thn agora tou kinhtou to pc suite to idio den einai???
rostropol
8 Αύγ. 2006, 00:50
Re paidia exei parei mia fili mou to k800i kai panw aristera stin othoni dipla apo to sima exei ena eikonidio pou deixnei ena dentraki.. Kserei kaneis ti einai auto??? Entometaksei sto vivliaraki tou kinitou sto pisw meros dn exei ta simatakia kai to ti seimainoun opws eixe sta alla kinita. Mipws kserei kaneis pou mporw na vrw ta simatakia kai to ti seimainoun???
Ελαφρά πίεση στο άνωθεν τοποθετημένο πλήκτρο ενεργο/απενεργοποίησης της συσκευής εμφανίζει τις επιλογές απενεργοπόιησης,κλειδώματος πληκτρολογίου,ενεργοποίησης σιωπηλού και επιλογής διαφόρων προφίλ,ανάμεσα τους και το προφίλ δεντράκι(ΥΠΑΙΘΡΟΣ):lol: :D :) ;)
ΥΓ. Μην χρησιμοποιείς το "ρε παιδιά",δεν ταιριάζει σε ερώτημα πάντα.
ethnicnation
8 Αύγ. 2006, 00:54
Πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή. Των κλήσεων, των μηνυμάτων και των multimedia αρχείων. Το πρόγραμμα συνεργάζεται με όλα τα τηλέφωνα της SE. Με δυνατότητα δημιουργίας αρχείων ασφαλείας και επαναφοράς. Και μάλιστα με ελληνικό μενού.
Κατέβασέ το οπωσδήποτε.
Ναι αλλα πούν'το;:(
ethnicnation
8 Αύγ. 2006, 00:57
Ελαφρά πίεση στο άνωθεν τοποθετημένο πλήκτρο ενεργο/απενεργοποίησης της συσκευής εμφανίζει τις επιλογές απενεργοπόιησης,κλειδώματος πληκτρολογίου,ενεργοποίησης σιωπηλού και επιλογής διαφόρων προφίλ,ανάμεσα τους και το προφίλ δεντράκι(ΥΠΑΙΘΡΟΣ):lol: :D :) ;)
ΥΓ. Μην χρησιμοποιείς το "ρε παιδιά",δεν ταιριάζει σε ερώτημα πάντα.Εμένα δίπλα στο σύμβολο σήματος, έχει ενα εικονίδιο με τρείς μπλέ κύκλους απο μέσα προς τα έξω, σε άσπρο φόντο.
Τι συμβολίζει;:O
geofil
8 Αύγ. 2006, 01:06
Ναι αλλα πούν'το;:(
Νάτο.:)
http://www.fjsoft.at/
Είναι στα γερμανικά αλλά μπορείς να διαλέξεις ελληνική γλώσσα.
geofil
8 Αύγ. 2006, 01:08
ki auto pou deinei sto kouti kata thn agora tou kinhtou to pc suite to idio den einai???
Περίπου. Περιλαμβάνει και άλλα πράγματα.
Θα βρεις πάντως (όπως όλοι) πολύ πιο βολικό το my phone explorer.
ethnicnation
8 Αύγ. 2006, 01:10
Σε ευχαριστώ. Με αυτό μπορείς να αποθηκεύσεις και τα sms;
geofil
8 Αύγ. 2006, 01:14
Φυσικά.
ethnicnation
8 Αύγ. 2006, 01:17
Γκρρρρρρρρ....
(Δεν θα το αναλύσω αυτό. Απλά έκανα μια πατατιά με το πρώην κινητό μου και ενώ βλέπω οτι υπήρχε λύση τόσο καιρό.Γμτ μου.)
geofil
8 Αύγ. 2006, 01:22
Κατάλαβα τι εννοείς. Δεν χρειάζεται να το αναλύσεις.
giouli_n91
8 Αύγ. 2006, 02:05
Περίπου. Περιλαμβάνει και άλλα πράγματα.
Θα βρεις πάντως (όπως όλοι) πολύ πιο βολικό το my phone explorer.
ara proteineis auto gia na diaxeirizomai kinhto me upologisth...elpizw na nai aksiopisto...
ethnicnation
8 Αύγ. 2006, 02:18
Δυστηχώς όπως και με το δικό του πρόγραμμα, έτσι και με αυτό, δεν βρίσκει το τηλέφωνο.
Το έχω συνδεμένο με usb.
Ενα πρόβλημα συνεχές ειναι οτι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το ericsson device 0.39.
rostropol
8 Αύγ. 2006, 10:01
Εμένα δίπλα στο σύμβολο σήματος, έχει ενα εικονίδιο με τρείς μπλέ κύκλους απο μέσα προς τα έξω, σε άσπρο φόντο.
Τι συμβολίζει;:O
Διαθεσιμότητα υπηρεσίας/δίκτυο 3ης γενιάς;)
giouli_n91
8 Αύγ. 2006, 11:36
καλημερα...θα θελα να ρωτησω μιας και δεν εχουν βγει ακομη ιδιαιτερα πολλα παιχνιδακια για το k800 μηπως υπαρχουν συμβατα με αυτο παιχνιδια απο καποιο αλλο μοντελο της sony ericsson?
rostropol
8 Αύγ. 2006, 14:40
καλημερα...θα θελα να ρωτησω μιας και δεν εχουν βγει ακομη ιδιαιτερα πολλα παιχνιδακια για το k800 μηπως υπαρχουν συμβατα με αυτο παιχνιδια απο καποιο αλλο μοντελο της sony ericsson?
Ηδη έχω εγκατεστημένα περί τα 40 παιχνίδια,πολλά είναι-δεν βρίσκεις χρόνο να τα παίξεις-εννοείται fullscreen.Απλώς πρέπει να φιλτράρεις τις αναζητήσεις σου σύμφωνα με ομοίων χαρακτηριστικών ανάλυσης οθόνης συσκευών(πχ.Nokia 6270/6280,SE S700i,W900i.....;) )και θα ανακαλύψεις την ΠΛΗΡΗ συμβατότητα και ευτυχία των εγκατεστημένων πλέον παιχνιδιών στο Κ800 σου;)
Hint:iphone-forum.org(αν δεν το ξέρεις ήδη)
http://www.masyaka.net.ru/files/games/
giouli_n91
8 Αύγ. 2006, 15:31
υπαρχει τροπος να μη φορτιζει το κινητο οταν συνδεεται με τη usb?
πάτα > * << *< * και θα μπεις στο λεγόμενο κρυφό μενου εκει πηγαινε Ρυθμ. υπηρεσίας και εκει που λεει φορτιση ναι καντο οχι
( <> με το joystic)
Re paida eseis ti lete na parw to nokia E70 me 74 mb enswmatomenh mnimi kai dynatota epektashs + stereo.H' to n91 me 4 gb enswmatomenh?
Georgel
8 Αύγ. 2006, 17:36
Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς αν υπάρχει θήκη μεταφοράς για το Κ-800?
geofil
8 Αύγ. 2006, 21:36
Re paida eseis ti lete na parw to nokia E70 me 74 mb enswmatomenh mnimi kai dynatota epektashs + stereo.H' to n91 me 4 gb enswmatomenh?
Καλως ήρθες στο φόρουμ.
Πρώτο μήνυμα είναι, οπότε δικαιολογείται το άσχετο θέμα που διάλεξες να κάνεις την ερώτηση.:)
geofil
8 Αύγ. 2006, 21:37
Δυστηχώς όπως και με το δικό του πρόγραμμα, έτσι και με αυτό, δεν βρίσκει το τηλέφωνο.
Το έχω συνδεμένο με usb.
Ενα πρόβλημα συνεχές ειναι οτι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το ericsson device 0.39.
Δεν ξέρω για τήν σύνδεση μέσω usb. Με bluetooth που το τρέχω δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης σε κανένα κινητό της se.
maousos18
8 Αύγ. 2006, 22:12
ρε σεις , οταν βάζω τα ακουστικα και ακουω ραδιόφωνο κανει καθε λιγο και λιγακι εναν πολυ σιγανο και πολυ οξύ θόρυβο , ειτε στο ενα είτε στο αλλο ηχειο και μετα απο λιγο σταματαει, όταν το βάζω το ράδιο να παίζει απο το ηχείο του κινητού δεν ακούγεται. Επίσης όταν παίζω μουσικι με τα ακουστικα παλι δεν ακούγεται τίποτα. Σας το κάνει και εσάς? Μήπως ειναι που ψάχνει τίποτα πχ για το AF ή το RDS αλλα πάλι γιατι μόνο με τα ακουστικά?
mafiozos29
8 Αύγ. 2006, 23:48
erotisi 1:
to kinito mou einai vod alla ego exo sim tis tim.
mporo na katargiso oti exei sxesi me vodafone kai na kano to kinito mamisio?ennoo an ginete kati san format kai na peta3ei tin vodafone pou molinei to kinitaki mou
erotisi 2:
mou exei tixei na mou kanoun anapantiti kai na min fenete pou8ena!!!ennoo oti kanonika eprepe na fenontai sta simbanta kai stis kliseis
erotisi 3:
argei na anoi3ei to kinito..giati einani fisiologiko?
pos prepei na patao to koumpi...
mia fora?i paratetamena mexri na anoi3ei?
erotisi4: proerxete apo MOUSOS18
ρε σεις , οταν βάζω τα ακουστικα και ακουω ραδιόφωνο κανει καθε λιγο και λιγακι εναν πολυ σιγανο και πολυ οξύ θόρυβο , ειτε στο ενα είτε στο αλλο ηχειο και μετα απο λιγο σταματαει, όταν το βάζω το ράδιο να παίζει απο το ηχείο του κινητού δεν ακούγεται. Επίσης όταν παίζω μουσικι με τα ακουστικα παλι δεν ακούγεται τίποτα. Σας το κάνει και εσάς? Μήπως ειναι που ψάχνει τίποτα πχ για το AF ή το RDS αλλα πάλι γιατι μόνο με τα ακουστικά?
plz reply sta threat!!
sigxaritiria sto myphone.gr
ethnicnation
9 Αύγ. 2006, 00:05
Δεν ξέρω για τήν σύνδεση μέσω usb. Με bluetooth που το τρέχω δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης σε κανένα κινητό της se.
Θα πρέπει να έχει bluetooth και το PC. Οπότε.....:(
rostropol
9 Αύγ. 2006, 00:55
erotisi 1:
to kinito mou einai vod alla ego exo sim tis tim.
mporo na katargiso oti exei sxesi me vodafone kai na kano to kinito mamisio?ennoo an ginete kati san format kai na peta3ei tin vodafone pou molinei to kinitaki mou
erotisi 2:
mou exei tixei na mou kanoun anapantiti kai na min fenete pou8ena!!!ennoo oti kanonika eprepe na fenontai sta simbanta kai stis kliseis
erotisi 3:
argei na anoi3ei to kinito..giati einani fisiologiko?
pos prepei na patao to koumpi...
mia fora?i paratetamena mexri na anoi3ei?
erotisi4: proerxete apo MOUSOS18
plz reply sta threat!!
sigxaritiria sto myphone.gr
1.Το κινητό ήδη είναι μαμίσιο όπως λες,το κατασκεύασε η SE για την Vodafone,πέρα από το επηρεασμένο λογισμικό έχει και δύο διαφορετικής εντολής/λειτουργίας πλήκτρα τα οποία μετά από επέμβαση μέσω πχ. davinciteam.com και εγκατάστασης nonbranded λογισμικού θα εκτελούν άλλες λειτουργίες από αυτές που δείχνουν,ως γνωστόν(πράσινο-κοκκινο ακουστικό).
Πέραν αυτών η εκκίνηση αργεί και σε nonbranded σχετικά(όχι υπερβολικά περ. 35-40 δευτερόλεπτα),για τις αναπάντητες μάλλον bug είναι,όσο για το ραδιόφωνο,εάν έχεις ενεργοποιημένο το AF απενεργοποίησε το το γρηγορότερο δυνατό,δεν πρόκειται να έχεις ποτέ απρόσκοπτη λήψη εάν είναι ενεργό;)
mafiozos29
9 Αύγ. 2006, 02:22
katarxas s'euxaristo gia to endiaferon ---rostropol---!!!!!!!!!!!
ap'oti katalavaino mou les oti den ti8ete 8ema oso anafora tin allagi software..krima!!
thanks again!!
maousos18
9 Αύγ. 2006, 08:53
τελικα αυτό με τον ήχο μαλλον δεν το κανει λογω RDS AF μαλλον κατι αλλο φταίει. Δεν το κάνει σε κανέναν σας? Δοκιμάστε να βάλετε συχνότητα όπου δεν υπάρχει σταθμός και λίγα παράσητα και δυναμώστε τον ήχο και ακούστε με τα ακουστικά,επίσης ακούγεται όταν πατάτε διάφορα κουμπια και ελαχιστοποιείται το ραδιοφωνο, είναι λίγο σπαστικό. Θέλω να ξέρω αν το έχετε και εσείς για να δώ αν φταίει το κινητό μου αμα είναι να πάω να το αλλάξω
george85100
9 Αύγ. 2006, 09:04
ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΖΩ ΤΟ Κ800 ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ, ΑΝΑΒΕΙ ΑΣΠΡΗ ΟΘΟΝΗ Κ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΗ.... ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ, ΤΙΠΟΤΑ... ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΕ, ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΖΩ ΤΟ Κ800 ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ, ΑΝΑΒΕΙ ΑΣΠΡΗ ΟΘΟΝΗ Κ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΗ.... ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ, ΤΙΠΟΤΑ... ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΕ, ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...
Καλύτερα πήγαινε το γρηγορότερο σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις.
ethnicnation
9 Αύγ. 2006, 11:00
Ναι αλλα εαν θέλω άλλο ήχο κλήσης και οχι κάποιον ανιαρό που θα εχει το βίντεο, μπορώ να αλλάξω τον ήχο και να έχω το βίντεο μόνο ως εικόνα;
Δεν απαντήθηκε. Βίντεο σε επαφή αλλα με όποιον ήχο θέλουμε, μπορούμε να έχουμε;
Στις αναπάντητες που μου κάνουν, ενεργοποιείται η δόνηση και εαν δεν το σταματήσω, αυτό συνεχίζει!!!!!!!!!!!!!!!! Τι φταίει; Τι να κάνω;Αυτό το έλυσα. Η επαφή που μου έκανε τις αναπάντητες είχε ως ήχο κλήσης video!!!! Το τηλέφωνο επειδή δεν έβρισκε ήχο, ενεργοποιούσε την δόνηση και αυτή δεν σταμάταγε εαν δεν την σταματούσα εγώ.:wacko:
geofil
9 Αύγ. 2006, 13:42
Θα πρέπει να έχει bluetooth και το PC. Οπότε.....:(
Εντάξει, δεν είναι πολλά τα ευρώ. :) Ρίξε 20 ευρουδάκια και πάρε έναν αντάπτορα. Προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο. Τα κινητά αλλάζουν, το bluetooth σου μένει. Και δεν μπλέκεσαι με τα καλώδια πλέον.
Εντάξει, δεν είναι πολλά τα ευρώ. :) Ρίξε 20 ευρουδάκια και πάρε έναν αντάπτορα. Προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο. Τα κινητά αλλάζουν, το bluetooth σου μένει. Και δεν μπλέκεσαι με τα καλώδια πλέον.
Ναι , είναι καλή λύση , αλλά από ταχύτητα?:confused:
Είναι σαν αυτή του usb?
george85100
9 Αύγ. 2006, 14:06
to πηγα στο service.... αυριο θα βγει η γνωματευση.... για να δουμε
geofil
9 Αύγ. 2006, 14:17
Ναι , είναι καλή λύση , αλλά από ταχύτητα?:confused:
Είναι σαν αυτή του usb?
Αν είναι ο αντάπτορας σε usb 2 τότε η ταχύτητα είναι αρκετά καλή. Ούτως ή άλλως όλοι οι νέοι αντάπτορες είναι σε usb 2.
Kαι πάλι φυσικά η ταχύτητα είναι μικρότερη του καλωδίου usb αλλά φαντάζομαι να σου αρκεί η απάντηση ότι όσοι έχουν bt έχουν έτσι και αλλιώς και το usb καλώδιο αλλά το χρησιμοποιούν σπάνια. ;)
Μόνο για μεγάλα αρχεία και αναβαθμίσεις.
αλλά φαντάζομαι να σου αρκεί η απάντηση ότι όσοι έχουν bt έχουν έτσι και αλλιώς και το usb καλώδιο αλλά το χρησιμοποιούν σπάνια. ;)
Ναι , μου αρκεί.:)
ethnicnation
9 Αύγ. 2006, 14:26
Αν είναι ο αντάπτορας σε usb 2 τότε η ταχύτητα είναι αρκετά καλή. Ούτως ή άλλως όλοι οι νέοι αντάπτορες είναι σε usb 2.
Kαι πάλι φυσικά η ταχύτητα είναι μικρότερη του καλωδίου usb αλλά φαντάζομαι να σου αρκεί η απάντηση ότι όσοι έχουν bt έχουν έτσι και αλλιώς και το usb καλώδιο αλλά το χρησιμοποιούν σπάνια. ;)
Μισό λεπτό. Το θέμα δεν είναι η ταχύτητα και η ευκολία αλλα η συνδεσιμότητα.
Το πρόβλημά μου ειναι οτι δεν βλέπει το usb. Άρα, ίσως και το bluetooth να έχει την ίδια τύχη.
Τι φταίει που δεν βλέπει usb; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;
Να το βάλω σε εναν mac που αυτοί δεν θέλουν καν drivers; Άσε που έχει και ενσωματομένο bluetooth ο mac μου.
geofil
9 Αύγ. 2006, 14:37
Μισό λεπτό. Το θέμα δεν είναι η ταχύτητα και η ευκολία αλλα η συνδεσιμότητα.
Το πρόβλημά μου ειναι οτι δεν βλέπει το usb. Άρα, ίσως και το bluetooth να έχει την ίδια τύχη.
Τι φταίει που δεν βλέπει usb; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;
Να το βάλω σε εναν mac που αυτοί δεν θέλουν καν drivers; Άσε που έχει και ενσωματομένο bluetooth ο mac μου.
Ακριβώς. Αν και η διαφορά στην ταχύτητα δεν είναι τεράστια.
Αν θυμάμαι καλά και με το w800 είχες πρόβλημα σύνδεσης οπότε να υποθέσω ότι το πρόβλημα ήταν στους drivers;
Για τους mac πάντως από όσο ξέρω οι περισσότεροι αντάπτορες είναι συμβατοί.
ethnicnation
9 Αύγ. 2006, 14:43
Θα πειραματισθώ και θα σας πω.
Cockney
9 Αύγ. 2006, 15:31
Paides kai go molis to phra kai authn thn ora to fortizo :)
Loipon gia mnhmh 1GB pou lete na pao na paro ? pou einai f8hnotera?
ta ypoloipa molis fortisei to kinhto :)
ethnicnation
9 Αύγ. 2006, 16:12
Eγώ βρήκα με 40 ευρό την 512. Σε v.shop την βρήκα την ίδια ακριβώς, 55!!!!!!!!!!!
Cockney
9 Αύγ. 2006, 16:17
Eγώ βρήκα με 40 ευρό την 512. Σε v.shop την βρήκα την ίδια ακριβώς, 55!!!!!!!!!!!
thx alla psaxno kati se 1GB gia na "ksemperdeuo me to 8ema ths kartas mia kai kalh.
ethnicnation
9 Αύγ. 2006, 17:20
Υπάρχουν όμως; Δεν είδα πουθενά.
Cockney
9 Αύγ. 2006, 17:22
mono to fyladiaki na deis pou eixe mesa to koutaki , exei fatsa karta mia foto me mnhmh enos GB.
mporei na mhn exoun er8ei akoma edo , pantos yparxoun.
giouli_n91
9 Αύγ. 2006, 17:27
πάτα > * << *< * και θα μπεις στο λεγόμενο κρυφό μενου εκει πηγαινε Ρυθμ. υπηρεσίας και εκει που λεει φορτιση ναι καντο οχι
( <> με το joystic)Otan les na pathsw autes tis entoles,ti ennoeis????Otan eimai sto kuriws menou 'h sthn anamonh....Ayto kanw alla den mou bgazei tpt...
Otan les na pathsw autes tis entoles,ti ennoeis????Otan eimai sto kuriws menou 'h sthn anamonh....Ayto kanw alla den mou bgazei tpt...
Όταν είσαι στην αναμονή.
:)
giouli_n91
9 Αύγ. 2006, 18:15
Όταν είσαι στην αναμονή.
:)
de mou bgazei kanena krufo menou vre paidiaaa :(
καντο με αργες κινησεις.
ο παραπανω κωδικος εχει πατηθει απειρες φορες και ειναι ο σωστος!
Όπου > σημαίνει μια δεξιά το joystick(και αντίστοιχα το < σημαίνει αριστερά)
Μήπως αντι για αστεράκι ( * ) πατάς κατά λάθος δίεση??
makis21
9 Αύγ. 2006, 20:48
Σου εχω λιση!!! πατα *> * << *< * ;)
Cockney
10 Αύγ. 2006, 10:32
Re paidia exei antimetopisei kaneis problhma me to Sony Disc2Phone? ka8e fora pou pao na to anoikso "skaei" exception kai den anoigei tipota.
kamia idea?
Dead Poet
10 Αύγ. 2006, 10:37
Ξέρει κανείς αν υπάρχει θήκη μεταφοράς για το Κ-800?
Όπως έχω γράψει κατά κόρον (και θα το επαναλάβω τώρα για τρίτη φορά), η γνήσια SE δερμάτινη θήκη ICE-25 ταιριάζει μια χαρά. Αρκεί το κινητό να τοποθετείται με την οθόνη προς τα μέσα και ταυτόχρονα με τις επαφές του φορτιστή προς τα αριστερά.
Και μια ερώτηση, με τη σειρά μου. Σήμερα το πρωί είδα ένα pop-up flash πλαίσιο, που έγραφε "Υπενθύμιση ενημέρωσης λογισμικού. Αναζήτηση ενημέρωσης τώρα;". Εγώ δεν προχώρησα σε ενημέρωση, αλλά το πλαίσιο γιατί βγήκε; Βγαίνει όταν υπάρχει όντως νέα έκδοση του firmware ή βγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ανεξάρτητα από νέες ενημερώσεις;
Dead Poet
10 Αύγ. 2006, 10:46
Re paidia exei antimetopisei kaneis problhma me to Sony Disc2Phone? ka8e fora pou pao na to anoikso "skaei" exception kai den anoigei tipota.
Θέλεις τη γνώμη μου, φίλε; ΜΗ μπλέκεις με το Disc2Phone. Αντίγραψε τα mp3άκια σου απευθείας στην Μ2 με τη βοήθεια ενός reader (και του αντάπτορα της Μ2), και άκουγέ τα από αυτήν. Αν θέλεις κάποια από αυτά να τα έχεις μόνιμα στο κινητό, κάν' τα μετακίνηση από τη Μ2 στο κινητό, και ξένοιασες.
Cockney
10 Αύγ. 2006, 10:56
ama den htan toso mikrh kai den xreiazotan adaptor isos kai na to ekana etsi.
Kai mias kai to anaferame to portaki gia thn mnhmh pos anoigei akribos? den 8elo na efarmoso poly dynamh me tropo pou den prepei.
Το disc2phone είναι πάρα πολύ εύχρηστο και βολικό.
Αλλά αν κάποιος αντιμετωπίζει προβλήματα...
Όσο για την ειδοπόίηση αναβάθμισης , μάλλον το βγάζει όταν το λογισμικό του κινητού είναι ήδη κάποιων μηνών(οπότε λογικά υποτίθεται ότι θα υπάρχει update).
Όπως κάνουν και τα antivirus στο pc.
Δεν νομίζω το κινητό να γνωρίζει πότε υπάρχει νέα αναβάθμιση (όντας μάλιστα offline)
george85100
10 Αύγ. 2006, 11:16
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΙΑ ΤΟ Κ800 ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΗΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ?
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΙΑ ΤΟ Κ800 ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΗΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ?
Αρκετές μέρες.(10-15 τουλάχιστον νομίζω):(
Τουλάχιστον να σε παρηγορεί το γεγονός ότι θα παραλάβεις καινούρια συσκευή. :happy:
ethnicnation
10 Αύγ. 2006, 11:49
ama den htan toso mikrh kai den xreiazotan adaptor isos kai na to ekana etsi.
Kai mias kai to anaferame to portaki gia thn mnhmh pos anoigei akribos? den 8elo na efarmoso poly dynamh me tropo pou den prepei.
Τραβάς προς τα έξω το κάτω μέρος στο πορτάκι. Αυτό που είναι στην κάτω πλευρά.
Τι εννοεις μικρή μνήμη; Πακέτο, δεν έχει μαζί του το κινητό. Εσύ αγοράζεις. Πάρε μια 512.
ταξιδιωτης22
10 Αύγ. 2006, 14:44
βρηκα επιτελους καρτα μνημης 1giga με 60 ευρω καινουρια απο εναν χρηστη στο flea.εχει κι αλλες διαθεσιμες.
Παιδες, θελω την βοηθεια σας. Ξαφνικα, το φιλε με τα games δεν λειτουργει με τιποτα. Ουτε να το ανοιξω, μου λεει "operation failed" πηγα στα προχειρα files και στο κανονικο του GAMES. Τι επαθε τωρα ρε γαμ... Μια χαρα δουλευε χτες. Πηγα να ενκαταστησω και παιχνιδι τωρα μηπως μου σβησαν καταλαθος, αλλα τιποτα. Το επαθε κανεις αλλος? Μπορει καπιοιος να με βοηθησει?
ευχαριστω εκ προτερων.
Παιδες, θελω την βοηθεια σας. Ξαφνικα, το φιλε με τα games δεν λειτουργει με τιποτα. Ουτε να το ανοιξω, μου λεει "operation failed" πηγα στα προχειρα files και στο κανονικο του GAMES. Τι επαθε τωρα ρε γαμ... Μια χαρα δουλευε χτες. Πηγα να ενκαταστησω και παιχνιδι τωρα μηπως μου σβησαν καταλαθος, αλλα τιποτα. Το επαθε κανεις αλλος? Μπορει καπιοιος να με βοηθησει?
ευχαριστω εκ προτερων.
Καλύτερα κάνε επαναφοράεργοστασιακών ρυθμίσεων(αυτή που τα διαγράφει όλα) ή αν τα έχεις στην κάρτα τα παιχνίδια κάνε format στην κάρτα μόνο.
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση.
ΥΓ: Μα καλά , όλα τα SE τα ίδια προβλήματα έχουν ανεξαρτήτως μοντέλου???:blink: :blink:
Ξέρετε πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό να συμβαίνει και σε k750 και σε w900??:blink:
tsiris
10 Αύγ. 2006, 18:47
Τι ταχύτητες πιάνετε σε μεταφορά με Bluetooth;
Χρησιμοποιώντας υπολογιστή με Bluetooth 2.0 + EDR (Apple PowerBook), το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 56 kB/s σε απόσταση μέχρι μισού μέτρου από τον υπολογιστή. Είναι πολύ κάτω από το θεωρητικό μέγιστο των 3 MB/s. (Δεν λέω ότι θέλω να πιάνω 3 MB/s, απλά μου φαίνεται πολύ χαμηλή η ταχύτητα.) Δεν έχω αυτή τη στιγμή άλλη Bluetooth συσκευή (1.1 ή 1.2), για να δοκιμάσω. (Το T39 δε μετράει :-) Δέχεται μόνο αρχεία μερικών bytes :-) )
toympas
10 Αύγ. 2006, 19:54
Αυτες τις μερες ειχα παει διακοπες και πριν 2 μερες το κινητο απο την στιγμη που κανει αυτοματη εστιαση στις φωτο ακουγεται απο τον φακο ενα τουκ τουκ λες κασι κουτουλαει καπου οταν επιλεξω εστιαση στο απειρο που δεν κανει auto focus δν ακουγεται αυτο.Η ποιοτητα στις φωτο δεν εχει επηρεαστει αλλα ειμαι σιγουρος οτι πριν δεν το εκανε .Λετε να το παω να το δουν?Σε εσας το κανει?Παντος βγαζει για μενα απο τις καλητερες φωτογραφιες ακομα και απο το Ν93:)
toympas
10 Αύγ. 2006, 20:07
Οι ποιο πολυ απο εδω αυτο το προβλημα εχουν.:mad:
Αυτες τις μερες ειχα παει διακοπες και πριν 2 μερες το κινητο απο την στιγμη που κανει αυτοματη εστιαση στις φωτο ακουγεται απο τον φακο ενα τουκ τουκ λες κασι κουτουλαει καπου οταν επιλεξω εστιαση στο απειρο που δεν κανει auto focus δν ακουγεται αυτο.Η ποιοτητα στις φωτο δεν εχει επηρεαστει αλλα ειμαι σιγουρος οτι πριν δεν το εκανε .Λετε να το παω να το δουν?Σε εσας το κανει?Παντος βγαζει για μενα απο τις καλητερες φωτογραφιες ακομα και απο το Ν93:)
Αυτό που ακούς φίλε είναι ο ήχος του φακού που κουνιέται για να εστιάσει σωστά.Έτσι πρέπει να κάνει.
Μήπως νιώθεις και μια ελάχιστη δόνηση στο χέρι σου(εκεί κοντά στην κάμερα?).
Θα το έκανε και πιο πριν , δεν θα το είχες προσέξει.
geofil
11 Αύγ. 2006, 02:42
Κάτι κουτουλάει κάπου;:lol:
asikis
11 Αύγ. 2006, 08:35
Σαν υποψηφιος κατοχος να ρωτησω και εγω κατι. Η αναπαραγωγη MP3 και ραδιοφωνου απο το εξωτερικο ηχειο ειναι στα επιπεδα των Κ750/W800 ή κατωτερος?Δεν μιλαω για την ενταση (που εχει αναφερθει οτι ειναι ενα κλικ πιο κατω και ελπιζω να λυθει με μελλοντικη αναβαθμιση) αλλα για την καθαροτητα-ποιοτητα του ηχου(τριξιματα και τετοια πραγματα).
Ευχαριστω
Cockney
11 Αύγ. 2006, 10:31
Φίλε απο το λίγο που έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του, δεν μου φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά παίζουν τα mp3.
Pharmex
11 Αύγ. 2006, 10:44
Θήκη για το Κ800: http://www.mobilefun.co.uk/product/11264.htm
Υπάρχει βέβαια και αυτή: http://www.mobilefun.co.uk/product/3840.htm
Pharmex
11 Αύγ. 2006, 10:45
Επίσης δείτε και αυτό το πακέτο, που κατά τη γνώμη μου είναι value for money!
http://www.mobilefun.co.uk/product/11298.htm
Pharmex
11 Αύγ. 2006, 10:50
Και κάρτα 1GB: http://www.mobilefun.co.uk/product/10442.htm
Έχει και το Πλαίσιο με 70 Ευρώ.
Cockney
11 Αύγ. 2006, 10:52
Mono 25 lires? 8eiko mou akougetai :)
exei paraggeilei kaneis apo ekei gia ellada?
asikis
11 Αύγ. 2006, 10:54
Φίλε απο το λίγο που έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του, δεν μου φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά παίζουν τα mp3.
Σε ευχαριστω φιλε μου. Αυτο που εννοουσα ομως ειναι για την αποδοση του εξωτερικου ηχειου. Ποιοτητα δηλαδη αναπαραγωγης απο το ηχειακι σε σχεση με ηχειο του W800/K750. Οποιος πρωην κατοχος των προαναφερθεντων μοντελων ας απαντησει. Ευχαριστω
asikis
11 Αύγ. 2006, 11:03
Επίσης δείτε και αυτό το πακέτο, που κατά τη γνώμη μου είναι value for money!
http://www.mobilefun.co.uk/product/11298.htm
Απιστευτη τιμη για τοσα πολλα που δινει!! Μαλλον θα το αγορασω
Cockney
11 Αύγ. 2006, 11:04
Η ποιότητα είναι πολυ καλή , απλά ακούγεται λίγο πιο σιγά απο το w800.
asikis
11 Αύγ. 2006, 11:06
Τωρα παντως ειδα οτι ο φορτιστης αυτοκινητου ειναι ακυρος....Δεν ειναι SE. Προφανως ομως προκειται για λαθος εικονα. Το συγκεκριμενο καταστημα παντως εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστο.
Cockney
11 Αύγ. 2006, 11:16
Ego to parhggeila hdh to kit. :)
Thn allh bdomada pou 8a to paro 8a sas po.
stelios4
11 Αύγ. 2006, 11:23
Ego to parhggeila hdh to kit. :)
Thn allh bdomada pou 8a to paro 8a sas po.
Τα εξοδα αποστολης ποσο πηγαν φιλε μου?? και αν μπορεις να μας πεις συνολικα τιμη σε ευρω......:)
toympas
11 Αύγ. 2006, 11:34
Αυτό που ακούς φίλε είναι ο ήχος του φακού που κουνιέται για να εστιάσει σωστά.Έτσι πρέπει να κάνει.
Μήπως νιώθεις και μια ελάχιστη δόνηση στο χέρι σου(εκεί κοντά στην κάμερα?).
Θα το έκανε και πιο πριν , δεν θα το είχες προσέξει.
Δεν ξερω μου φενεται πολυ δυνατος ο ηχος που κανει και δν ακουγεται σαν εστιαση και αυτο το κανει δυο φορες οταν την τραβας και αφου την τραβηξης ακουγεται παλι.
Cockney
11 Αύγ. 2006, 11:35
+10 lires, synolika 35 lires peripou. kai pali f8hna einai :)
asikis
11 Αύγ. 2006, 12:05
Η ποιότητα είναι πολυ καλή , απλά ακούγεται λίγο πιο σιγά απο το w800.
Φιλε Cockney σε ευχαριστω πολυ!
Pharmex
11 Αύγ. 2006, 12:15
Mono 25 lires? 8eiko mou akougetai :)
exei paraggeilei kaneis apo ekei gia ellada?
Έχω παραγγείλει πάνω από 20 φορές, πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα!:D
Μόνο αρνητικό οι 10 λίρες των μεταφορικών (πέρσι ήταν 4,50).:mad:
rostropol
11 Αύγ. 2006, 15:36
Σαν υποψηφιος κατοχος να ρωτησω και εγω κατι. Η αναπαραγωγη MP3 και ραδιοφωνου απο το εξωτερικο ηχειο ειναι στα επιπεδα των Κ750/W800 ή κατωτερος?Δεν μιλαω για την ενταση (που εχει αναφερθει οτι ειναι ενα κλικ πιο κατω και ελπιζω να λυθει με μελλοντικη αναβαθμιση) αλλα για την καθαροτητα-ποιοτητα του ηχου(τριξιματα και τετοια πραγματα).
Ευχαριστω
Τριξίματα ελαφρώς με τέρμα όλα στον ισοσταθμιστή έχει αλλά ανεπαίσθητα.Σε γενικές γραμμές όλα θυμίζουν τα Κ750 στις πρώτες εκδόσεις λογισμικού(τις είχα όλες σε διαφορετικές συσκευές Κ750).Θα φτιάξει με αναβάθμιση,ευελπιστώ:)
Δεν ξερω μου φενεται πολυ δυνατος ο ηχος που κανει και δν ακουγεται σαν εστιαση και αυτο το κανει δυο φορες οταν την τραβας και αφου την τραβηξης ακουγεται παλι.
Τι να σου πώ.:worry:
Το ασφαλέστερο θα ήταν να πάς σε ένα σέρβις να το δούν και να σου πούν.;)
Από εδώ που είμαι δεν μπορώ να το ακούσω:D
giouli_n91
11 Αύγ. 2006, 17:43
kalhspera...o kwdikos suskeuhs sto k800 poios einai?
geofil
11 Αύγ. 2006, 19:43
Εννοείς τον γνωστό κωδικό όλων των SE μάλλον. 0000
ταξιδιωτης22
12 Αύγ. 2006, 04:00
Και κάρτα 1GB: http://www.mobilefun.co.uk/product/10442.htm
Έχει και το Πλαίσιο με 70 Ευρώ.
με 10 ευρω κατω εχω βρει καρτα και την περιμενω αυριο.
kalamatiani
12 Αύγ. 2006, 14:01
Καλησπερα σε ολους τους κατοχους του Κ800 (συμπεριλαμβανομενου εμου..)
Μηπως τελικα καναμε βλακεια που το αγορασαμε το κινητακι;;;
Δεν λεω, καλο τηλεφωνο, αλλα ρε παιδια ολο προβληματα ειναι..
Τι χαλι ειναι αυτο...σκασαμε 400 ευρουλακια για να παρουμε προβληματικο κινητο...ε οχι!!!!
Π.χ. προσωπικα, το προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι ο σπαστικος ηχος στο ραδιο, καποια κολληματακια κατα την περιηγηση του μενου και το σημαντικοτερο, οτι δεν εχω καλο σημα!!!! :(
Με το προηγουμενο (sharp gx20) επιανα παντου! Με αυτο το μπ******* εχω αγανακτησει...! :wacko:
Προτεινετε κατι γιατι θα το σπασω..! :mad:
Συγνωμη για το αναρμοστο Post, αλλα δεν παει αλλο..
Τι χαλι ειναι αυτο...σκασαμε 400 ευρουλακια για να παρουμε προβληματικο κινητο...ε οχι!!!!
Π.χ. προσωπικα, το προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι ο σπαστικος ηχος στο ραδιο, καποια κολληματακια κατα την περιηγηση του μενου και το σημαντικοτερο, οτι δεν εχω καλο σημα!!!! :(
Με το προηγουμενο (sharp gx20) επιανα παντου! Με αυτο το μπ******* εχω αγανακτησει...! :wacko:
Προτείνω λίγη υπομονή μέχρι την πρώτη αναβάθμιση.
Αν όμως κάποιος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία του κινητού , καλύτερα να απευθύνεται σε κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις για έλεγχο πλακέτας.
Αυτό είναι πολύ συχνό πρόβλημα στα se.(το πιο συχνό ίσως)Σε περίπτωση προβληματικής πλακέτας γίνεται αντικατάσταση συσκευής(εκτός μπαταρίας και καπακι μπαταρίας).
GEORGEGX20VF
12 Αύγ. 2006, 14:12
τι δεν επαιρνες το 903 που το σκεφτοσουν?και καλυτερη καμερα-οθονη θα εχεις,και κανενα απολυτως προβλημα,ξερεις τα sharp δεν παρουσιαζουν προβληματα όπως τα se.
να το πας για service και καλο κουραγιο,μολις ξεκινησες.
τα idia eixa pathei perysi gi ayto dn ksanaperno se!
GEORGEGX20VF
12 Αύγ. 2006, 14:17
Αυτό είναι πολύ συχνό πρόβλημα στα se.(το πιο συχνό ίσως)Σε περίπτωση προβληματικής πλακέτας γίνεται αντικατάσταση συσκευής(εκτός μπαταρίας και καπακι μπαταρίας).
ενας φίλος μου με το w900 την ωρα που περνουσε απο τον υπολογιστη mp3 ξαφνικα το κινητο του κλεινει και δεν ξανανοιγει.μετα απο 3 εβδομαδες του ηρθε πισω,και ο γερμανος του ειπε οτι αλλαξαν πλακετα.καινουριο δεν ηταν γιατι ειχαν ξεχασει να βαλουν εκεινο το πλαστικο που ειναι για να καλυπτει τη θυρα φορτισης.
να ρωτησω τι ειναι παλι αυτο?μολις συνδεει το κινητο του με τον υπολογιστη βγαίνει εκτος δικτυου και δεν μπορει να κανει τπτ αλλο.αυτο με το k750 και ς800 δεν γινοταν
kalamatiani
12 Αύγ. 2006, 14:19
τι δεν επαιρνες το 903 που το σκεφτοσουν?και καλυτερη καμερα-οθονη θα εχεις,και κανενα απολυτως προβλημα,ξερεις τα sharp δεν παρουσιαζουν προβληματα όπως τα se.
ελα μου ντε...βλακεια, αλλα ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορα (και τελευταια..!) τα se.
Πηρα ομως τα μαθημα μου..!
panraf
12 Αύγ. 2006, 16:39
Όντως με το 903 πιάνω σήμα σε σημεία πολύ δύσκολα. Ένας φίλος που έχει το Κ800i αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την kalamatiani. Καθόλου σήμα σε σημεία που το Sharp έχει 4 γραμμές. Υποψιάζομαι οτι είναι πρόβλημα πλακέτας δυστηχώς και όχι firmware.
giouli_n91
12 Αύγ. 2006, 17:09
na rwthsw kati?... exw ruthmisei thn entash tou akoustikou sto terma...alla kathe fora pou kanw h dexomai klhseis auto xamhlwnei mono tou me apotelesma na prepei na to ksanaftiaksw...uparxei tropos na menei monima sthn epithimhth entash? euxaristw polu...
kosmas73
12 Αύγ. 2006, 18:14
εγω παντως προβλημα με το σημα δεν εχω. απεναντιας εχει καλυτερο απο οποιο τηλ ειχα ως τωρα. οσο για το ραδιο ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει με καποια αναβαθμιση..
Καλό θα ήταν να μην γενικεύεις αυθαίρετα.Όλα τα τηλέφωνα , όλων των εταιριών μπορει να παρουσιάσουν προβλήματα.
Δεν υπάρχει κανένα στατιστικό στοιχείο για το ποια κινητά είναι περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστα.Προσωπικά έχω δεί πολλά sharp να τα φτήνουν , όπως και νόκια και se και moto και ότι τραβάει η ψυχή σου.
GEORGEGX20VF
13 Αύγ. 2006, 00:13
Καλό θα ήταν να μην γενικεύεις αυθαίρετα.Όλα τα τηλέφωνα , όλων των εταιριών μπορει να παρουσιάσουν προβλήματα.
Δεν υπάρχει κανένα στατιστικό στοιχείο για το ποια κινητά είναι περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστα.Προσωπικά έχω δεί πολλά sharp να τα φτήνουν , όπως και νόκια και se και moto και ότι τραβάει η ψυχή σου.
πιστεψε με εχω δει παρα πολλα se να τρεχουν για service.δεν λεω καθε εταιρεια μπορει να σου τυχει,αλλα γενικα αλλη εταιρεια οπως νοκια,samsung,sharp δεν εχω δει προβληματα που βγάζουν τα se που ειναι κυριως θεμα λειτουργικου.
το οτι η sharp εχει πολυ πιο σταθερο λειτουργικο ειναι σιγουρο,δεν βαζει beta-tester τους χρηστες.και η νοκια ενταξει με την πρωτη εκδοση λογισμικου εχει καποια προβληματα αλλα οχι οπως με την se.
Ενα παραδειγμα?δες το thread του v903,παρατηρησε ποσοι κανουν παραπονο οτι το κινητο τους κολλαει,κλεινει μονο του,εχει προβλημα η καμερα,το ακουστικο δεν ακουγεται,δεν μπαινουν συντομευσεις και οτι αλλο θελεις..το πολυ 2!και αν!και δες εδω τι γίνεται.και με το κ750 στην αρχη ετσι γινοταν ωσπου που εστρωσε τωρα.
johngamer
13 Αύγ. 2006, 01:22
μολις πηρα και εγω το k800 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι τωρα.θελω να ρωτησω ομως κατι.οταν τραβαω βιντεο υπαρχει μια πρασινη γραμη στο τελος των pixel κατω κατω...ειναι κανονικο?αν ειναι προβλημα ειναι κατι για το οποιο ζητας αλλαγη?
ταξιδιωτης22
13 Αύγ. 2006, 03:30
ναι αλλα και τα sharp ειναι να μην σου βγαλουν και προβλημα,γενικα δεν νομιζω οτι καναμε βλακεια οσοι πηραμε το k-800,κολληματα τουλαχιστον εμενα δεν μου κανει επειτα ειναι οτι πιο πληρες κυκλοφορει αυτη τη στιγμη και δεν θεωρω σε καμια περιπτωση το sharp ανωτερο του 800.κι ας μην αρχισουμε παλι ενα vs μεταξυ sharp και se γιατι δεν θα βγαλει πουθενα,ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω.
οποιος δεν θεωρει αξιοπιστο το 800 ειναι απλο το βαζει αγγελια και το πουλαει και μετα παει και παιρνει κινητο της αρεσκειας του.επισης ειναι λογικο να μην εχουν πολλες ζημιες τα 903 μιας και δεν εχουν πουλησει και τοσο οποτε δεν εχουν ακουστει και πολλα.
συντομα παντως θα διορθωθουν τα οποιαδηποτε προβληματα που παρουσιαζει το κινητο,τι να πω κι εγω που εμενα μου ειχε παθει και blacκ out.
rostropol
13 Αύγ. 2006, 09:52
μολις πηρα και εγω το k800 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι τωρα.θελω να ρωτησω ομως κατι.οταν τραβαω βιντεο υπαρχει μια πρασινη γραμη στο τελος των pixel κατω κατω...ειναι κανονικο?αν ειναι προβλημα ειναι κατι για το οποιο ζητας αλλαγη?
Bug είναι επιβεβαιωμένο (και σε ξένα forums) εμφανίζεται και στο δικό μου,θα διορθωθεί με αναβαθμίσεις:) ;)
kosmas73
13 Αύγ. 2006, 14:11
πιστεψε με εχω δει παρα πολλα se να τρεχουν για service.δεν λεω καθε εταιρεια μπορει να σου τυχει,αλλα γενικα αλλη εταιρεια οπως νοκια,samsung,sharp δεν εχω δει προβληματα που βγάζουν τα se που ειναι κυριως θεμα λειτουργικου.
το οτι η sharp εχει πολυ πιο σταθερο λειτουργικο ειναι σιγουρο,δεν βαζει beta-tester τους χρηστες.και η νοκια ενταξει με την πρωτη εκδοση λογισμικου εχει καποια προβληματα αλλα οχι οπως με την se.
Ενα παραδειγμα?δες το thread του v903,παρατηρησε ποσοι κανουν παραπονο οτι το κινητο τους κολλαει,κλεινει μονο του,εχει προβλημα η καμερα,το ακουστικο δεν ακουγεται,δεν μπαινουν συντομευσεις και οτι αλλο θελεις..το πολυ 2!και αν!και δες εδω τι γίνεται.και με το κ750 στην αρχη ετσι γινοταν ωσπου που εστρωσε τωρα.
ποσοι εχουν το 903 και ποσοι το κ750 ομως? ισως να ειναι πιο σταθερο το firmware της sharp αλλα και η se γρηγορα διορθωνει τα οποια προβληματα παρουσιαζονται με συχνα upgrades:)
giouli_n91
13 Αύγ. 2006, 15:59
kalhspera...xtes vrady to kalumma ths cameras hrthe se epafh me poto...me apotelesma oso kai na to katharisw auto eisxwrhse mesa katw apo to kapaki ki etsi shmera pou stegnwse auto anoigokleinei me arketh duskolia.uparxei tropos na to katharisw kai me ti?...please help...
GEORGEGX20VF
13 Αύγ. 2006, 16:19
entaksei sigoyra to k750 exei kanei megaliteres poliseis giati eixe kai poli kali timi,eno to sharp 679 eyro.alla kai pali apo to proto logismiko to kinito den exei kollimata kai bug,sto thread toy 903 uparxoyn polloi pou to exoyn kai den toys exei parousiasei problimata.
to kalo einai oti me ta se bgainei meta apo ligo kairo anabatrhmiseis kai ta problimata lynontai,dn tha ksexaso posa problimata eixe to k750 tis aderfis moy stin arxi kai tora einai aristo.exei kai apo to spiti i se anabathmisi alla dn einai kai oti kalitero, tis pio polles fores allazei i glossa sta agglika.
panraf
13 Αύγ. 2006, 16:48
kalhspera...xtes vrady to kalumma ths cameras hrthe se epafh me poto...me apotelesma oso kai na to katharisw auto eisxwrhse mesa katw apo to kapaki ki etsi shmera pou stegnwse auto anoigokleinei me arketh duskolia.uparxei tropos na to katharisw kai me ti?...please help...
Κυκλοφορούν κάτι ειδικά καθαριστικά για φωτογραφικές μηχανές με ειδικό υγρό και πανάκι. Μην χρησιμοποιήσεις οινόπνευμα καθώς υπάρχει κίνδυνος αποχρωματισμού του πλαστικού και αν κυλήσει λίγο στο φακό θα μείνει μόνιμη θολούρα. Ίσως με νερό προσεκτικά?
Ergaleios
13 Αύγ. 2006, 16:53
to mono pou mporo na skefto einai na erixnes ligo katharo oinopneuma (90+ vathmon), na eisxorisei kai auto kai na kseplinei to poto. to oinopneuma tha eksatmistei, opote no problem. i moni mou amfivolia os pros auto einai min tixon prokalesei apoxromatismo sto plastiko.
ego to xo kanei afou exo lisei kinito pou epese se thalassa, kseplina kala tin plaketa me oinopneuma kai ola ok otan edesa pali to kinito. omos na rikso oinopneuma kateutheian sto kinito, sto plastiko, den to xo kanei. opote to sistino alla me epifilaksi!!
panraf
13 Αύγ. 2006, 16:55
to mono pou mporo na skefto einai na erixnes ligo katharo oinopneuma (90+ vathmon), na eisxorisei kai auto kai na kseplinei to poto. to oinopneuma tha eksatmistei, opote no problem. i moni mou amfivolia os pros auto einai min tixon prokalesei apoxromatismo sto plastiko.
ego to xo kanei afou exo lisei kinito pou epese se thalassa, kseplina kala tin plaketa me oinopneuma kai ola ok otan edesa pali to kinito. omos na rikso oinopneuma kateutheian sto kinito, sto plastiko, den to xo kanei. opote to sistino alla me epifilaksi!!
Έχω χρησιμοποιήσει οινόπενυμα σε πλαστικό κινητού (Sharp 902) και έφυγε λίγο το χρώμα αφήνοντας και θαμπάδες. Καλύτερα να δοκιμάσει με ειδικά υγρά που πωλούνται σε φωτογραφικά καταστήματα.
giouli_n91
13 Αύγ. 2006, 17:16
gnwrizete pote tha emfanistei to prwto firmware gia to k800?
ταξιδιωτης22
13 Αύγ. 2006, 17:23
μαλλον συντομα πως θα δουμε μια νεα αναβαθμιση giouli.
rostropol
13 Αύγ. 2006, 18:31
http://torch.advanta.se/Torch.jar
Πριν την χρήση μεταβαίνετε στα Προσθετα(με επιλεγμένη την εφαρμογή) και επιλέγετε Επιτρεπ. ενεργ. όπου αλλάζετε Εγγρ. πολυμέσων>όχι,Αναγν.δεδ.χρηστ.>όχι,Εγγρ.δεδομ.χρηστ.>όχι.;)
Ετσι θα ανάβει κατευθείαν το πορτοκαλί λαμπάκι της φωτομέτρησης χωρίς να θέτει ερωτήση για λήψη φωτογραφίας και ανάγνωση δεδομένων χρήστη.
Απ'το τίποτα καλό είναι κι'αυτό,σε περιπτώσεις ανάγκης ας πούμε,δοκιμάστε το;)
giouli_n91
13 Αύγ. 2006, 19:03
ti akribws einai auto dhladh pou dineis?
rostropol
13 Αύγ. 2006, 19:16
ti akribws einai auto dhladh pou dineis?
Βασικά δεν το δίνω εγώ(εγώ απλώς το βρήκα σε άλλη πηγή),και απλά ανάβει το πορτοκαλί led της φωτομέτρησης χωρίς την ενεργοποίηση της κάμερας μέσω java εφαρμογής για τις περιπτώσεις που απαιτείται λίγος φωτισμός όταν
επικρατεί πολύ σκοτάδι(πχ. κλειστός χώρος,δωμάτιο,κλπ.).
Ergaleios
13 Αύγ. 2006, 19:23
Έχω χρησιμοποιήσει οινόπενυμα σε πλαστικό κινητού (Sharp 902) και έφυγε λίγο το χρώμα αφήνοντας και θαμπάδες. Καλύτερα να δοκιμάσει με ειδικά υγρά που πωλούνται σε φωτογραφικά καταστήματα.
me kapoia apo auta mou exei alloiothei emena xroma..gi auto den to proteina. makari na tis katsei kali poiotita kai na min exei provlima. pantos kapoia alli lisi apo autes tis dio, de mporo na skefto, i oinopneuma i kapoio apo auta ta eidika igra..kai tixi :rolleyes:
giouli_n91
13 Αύγ. 2006, 20:50
Βασικά δεν το δίνω εγώ(εγώ απλώς το βρήκα σε άλλη πηγή),και απλά ανάβει το πορτοκαλί led της φωτομέτρησης χωρίς την ενεργοποίηση της κάμερας μέσω java εφαρμογής για τις περιπτώσεις που απαιτείται λίγος φωτισμός όταν
επικρατεί πολύ σκοτάδι(πχ. κλειστός χώρος,δωμάτιο,κλπ.).
kati san fakos dhladh?
Ergaleios
13 Αύγ. 2006, 21:01
kati san fakos dhladh?
logika einai kati san auto pou eixe built in to k750i, pou mporouse to flash tou (to opoio itan 2 led) na anavei sa fakos. apla sto k800 pou exei kanoniko flash, ekmetaleuontai to lampaki tis fotometrisis gi auto to skopo.
eatmydust
13 Αύγ. 2006, 21:21
κΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ JOYSTICK. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ700 Ή K810i? ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ-ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟ JOYSTICK Ή ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ? ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ JOYSTICK ΤΟΥ Κ700 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ W810i ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΟΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
geofil
13 Αύγ. 2006, 22:47
Σαν του Κ700 αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ευαίσθητο όσο του Κ700.
rostropol
13 Αύγ. 2006, 23:07
kati san fakos dhladh?
Ακριβώς,ένας μικρός πορτοκαλί φακός;)
giouli_n91
14 Αύγ. 2006, 01:35
poia kinhta exoun thn idia analush me to k800 wste na katevasw kapoia paixnidakia fullscreen?exete upopsh sas mhpws kana kalo site?
ταξιδιωτης22
14 Αύγ. 2006, 14:48
poia kinhta exoun thn idia analush me to k800 wste na katevasw kapoia paixnidakia fullscreen?exete upopsh sas mhpws kana kalo site?
λοιπον μπορεις να κατεβασεις games για w-900,nokia 6280,πιστευω οτι το http://www.iphone-forum.org/οτι εχει πολυ πραμα αλλα θελει login.
biliou
14 Αύγ. 2006, 16:30
Επειδή στο φόρουμ γράφονται πλέον μόνο προβλήματα που βγάζει το κινητό θέλω να πω:
Επειδή έβγαλε σε 5-10 άτομα από εδω μέσα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι μούφα. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. Πάω στοίχημα ότι υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που είναι ευχαριστημένοι.
Εγώ είμαι απολύτως ευχαριστημένος από το κινητό και ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δόξα το θεό ακόμα.
Το σήμα του μια χαρά μου φένεται. Ίσως αν και οι υπόλοιποι σταματήσουν να το ακουμπούν στο πάνω μέρος που είναι η κεραία να μην έχουν πρόβλημα...
Έχω δει μεγάλη διαφορά έτσι: από 4 στήλες χωρίς να το ακουμπάω σε 1 όταν το έκλεινα στη χούφτα μου.
Και κάτι ακόμα. Ψάχνω multiplayer μέσω bluetooth παιχνιδάκια έστω και σε μικρότερες αναλύσεις αν έχει κάποιος κάτι υπόψην ή καμιά συλλογή ας μου στείλει ένα πμ
Ευχαριστώ πολύ.
Nosferatu
14 Αύγ. 2006, 21:30
Είμαι από τους πρώτους αγοραστές του Κ800. Και σε μένα δουλεύει χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής και με βαριά χρήση. Δυστυχώς ακόμα και τώρα που δοκίμασα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια αναβάθμιση λογισμικού για να λύσει τα πρώτα παιδικά προβλήματα λογισμικού τα οποία είναι φυσικό να παρουσιάζονται...
geofil
14 Αύγ. 2006, 21:38
Άργησε πάντως η πρώτη αναβάθμιση. Για το Κ750 είχε ανεβεί η νέα έκδοση λίγο μετά από την κυκλοφορία του κινητού.
Ίσως να είναι για καλό αυτό και να λύνει όλα τα προβληματάκια που εμφανίστηκαν.
ταξιδιωτης22
15 Αύγ. 2006, 03:04
Επειδή στο φόρουμ γράφονται πλέον μόνο προβλήματα που βγάζει το κινητό θέλω να πω:
Επειδή έβγαλε σε 5-10 άτομα από εδω μέσα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι μούφα. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. Πάω στοίχημα ότι υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που είναι ευχαριστημένοι.
Εγώ είμαι απολύτως ευχαριστημένος από το κινητό και ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δόξα το θεό ακόμα.
Το σήμα του μια χαρά μου φένεται. Ίσως αν και οι υπόλοιποι σταματήσουν να το ακουμπούν στο πάνω μέρος που είναι η κεραία να μην έχουν πρόβλημα...
Έχω δει μεγάλη διαφορά έτσι: από 4 στήλες χωρίς να το ακουμπάω σε 1 όταν το έκλεινα στη χούφτα μου.
πες τα ρε φιλε,τι να πω τοτε κι εγω που μου εμεινε στο χερι το κινητο και μου ελειπε για 10 ημερες,και παλι ομως ειναι super:)
πες τα ρε φιλε,τι να πω τοτε κι εγω που μου εμεινε στο χερι το κινητο και μου ελειπε για 10 ημερες,και παλι ομως ειναι super:)
:!: Σε όλους είναι πιθανό να συμβεί αυτό , όποιο κινητό και αν έχουν.:!:
Υπάρχει αξιοπιστία στα ηλεκτρονικά?
Μην τρελαθούμε κιόλας:rolleyes:
rostropol
15 Αύγ. 2006, 19:11
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44c
Σύμφωνα με αυτό το συγκριτικό(LGK920,N73,N93,K800i) το Κ800i κατέχει την 1η θέση ως camera phone:) ;)
EliMiNaToR
15 Αύγ. 2006, 20:01
vlakeia tou pou den einai to v903 mesa stin sygkrisi
geofil
15 Αύγ. 2006, 20:10
Πραγματικά. Από την στιγμή που συγκρίνει τα καλύτερα καμεροκινητά, το 903 έπρεπε να είχε μπει στο σύγκριση.
ταξιδιωτης22
15 Αύγ. 2006, 22:40
ναι αλλα μαλλον συγκρηνουν τα πιο προσφατα μοντελα κινητων κι οχι παλιοτερα.
Σε πολύ λίγα γενικά συγκριτικά συμμετέχει το 903.
Υπάρχει ένας περίεργος σνομπισμός.:X
geofil
15 Αύγ. 2006, 22:47
Σωστά. Γι αυτό το είπα και εγώ. Στα περισσότερα συγκριτικά συμμετέχουν κινητά της se και της nokia. Πολύ σπάνια βλέπουμε από άλλη εταιρεία.
ταξιδιωτης22
15 Αύγ. 2006, 23:01
κι αυτο ειναι αδικο γιατι ξερουμε οτι το 903 ειναι πολυ καλο στον τομεα της καμερας και μαλιστα ηταν και το πρωτο με 3mp camera,δεν δεν χρειαστηκε να βγαλει 2 μοντελα με 3mp για να πει οτι εβγαλε καλη καμερα,αυτη την εβγαλε με την μια την καλη καμερα.
Δεν είναι ότι το σνομπάρουν , το v903 είναι της Vodafone η οποία δεν υπάρχει σε όλες τις χώρες , άρα είναι σαν να κάνεις ένα τεστ στην Ελλάδα και να βάλεις και ένα άσχετο κινητό που υπάρχει μόνο σε κάποιο δίκτυο της Ιαπωνίας η της Γαλλίας π.χ.
EliMiNaToR
15 Αύγ. 2006, 23:17
i vf den iparxei se alles xores ? mou fainete oti kaneis lathos
geofil
15 Αύγ. 2006, 23:23
Δεν είναι ότι το σνομπάρουν , το v903 είναι της Vodafone η οποία δεν υπάρχει σε όλες τις χώρες , άρα είναι σαν να κάνεις ένα τεστ στην Ελλάδα και να βάλεις και ένα άσχετο κινητό που υπάρχει μόνο σε κάποιο δίκτυο της Ιαπωνίας η της Γαλλίας π.χ.
Οι χώρες που δεν υπάρχει η vodafone είναι τόσο λίγες που αποκλείεται να είναι αυτός ο λόγος.
Οι χώρες που δεν υπάρχει η vodafone είναι τόσο λίγες που αποκλείεται να είναι αυτός ο λόγος.
Ναι ρε παιδιά , δεν είναι αυτό.
Ίσως να μην θέλει η Sharp(ή η vodafone)ίσως να μην θέλουν οι άλλες εταιρίες , πολλά μπορεί να παίζουν.
Πάντως γενικά στα sharp δεν δίνεται και πολύ μεγάλη σημασία , αυτή την αίσθηση έχω.
rostropol
16 Αύγ. 2006, 01:40
1. Το συγκεκριμμένο συγκριτικό ως αποτέλεσμα συνεργασίας αρθρογράφου/δοκιμαστή/ειδικού της φωτογραφίας για υποκειμενικούς λόγους α),εμπορικούς β),επικαιρότητας γ) περιλαμβάνει τα συγκεκριμμένα κινητά(και όχι το V903).
2.Το V903 ειναι ένα καθ'όλα αξιόλογο κινητό με αξιοζήλευτες φωτογραφικές επιδόσεις αλλά πως λέμε,καμμία σχέση με τις άλλες,έ απ'αυτό είναι ακριβώς :shifty: ,κυρίως λόγω του άθλιου μενού του και λίγο για τον αυξημένο όγκο/βάρος του,κατά την άποψη μου πάντα την οποία διαπίστωσα συμμερίζονται αρκετοί.
mickeytzan
16 Αύγ. 2006, 10:45
Kalimera sas, mhpos mporei na mou pei kaneis apo pou na paro mia karta 1gb gia to k800i mazi me ton adaptora apo internet? eyxaristo
rostropol
16 Αύγ. 2006, 23:51
Σύμφωνα με αυτό (http://www.wotanserver.com/news.php#26) είναι διαθέσιμη αναβάθμιση για το Κ800,η R1CF001 και σύμφωνα με μια πρώτη ανάγνωση εδώ (http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349&start=405) είναι σαφές ότι σε κάποιες χώρες της Ευρώπης είναι διαθέσιμη μέσω SEUS ήδη(Γερμανία,Αγγλία:confused: )διορθώνοντας τα εξής:
1.Αύξηση έντασης ήχου ακουστικού/μεγαφώνου(αναμενόμενη)
2.Διόρθωση παρεμβολών/ήχων στην ακρόαση ραδιοφώνου
3.Διόρθωση φαινομένου λευκής οθόνης (screensaver) κατά την εκτέλεση λειτουργιών στο μενού/υπομενού κλπ.
Πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα ανέβει και στον "ελληνικό" server η αναβάθμιση,άντε και άργησε πολύ;)
ταξιδιωτης22
17 Αύγ. 2006, 03:30
πολυ καλο το νεο που μας εδωσες rostropol.
stephane
17 Αύγ. 2006, 11:50
Παιδιά καλημέρα
Πήραμε σχεδόν με τον κολλητό μου τον ίδιο καιρό πριν 3 βδομάδες το Κ800, εκείνου του έσβησε μια μέρα και δεν ξανανοιξε ποτέ!
Εμένα τίποτα.., όλα ΟΚ προς το παρόν
Αυτό που θέλει προσοχή για εμένα είναι η περιοχή της κάμερας που δεν είναι εφαρμοστή όπως τα άλλα SE αλλά είναι εξωτερική και γδέρνεται
george85100
17 Αύγ. 2006, 13:10
Παιδιά καλημέρα
Πήραμε σχεδόν με τον κολλητό μου τον ίδιο καιρό πριν 3 βδομάδες το Κ800, εκείνου του έσβησε μια μέρα και δεν ξανανοιξε ποτέ!
Εμένα τίποτα.., όλα ΟΚ προς το παρόν
Αυτό που θέλει προσοχή για εμένα είναι η περιοχή της κάμερας που δεν είναι εφαρμοστή όπως τα άλλα SE αλλά είναι εξωτερική και γδέρνεται
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΙΝ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΕΣΒΗΣΕ Κ ΤΕΡΜΑ!!! ΤΟ SERVICE ΤΗΣ SE ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... :!: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.. Κ ΣΥΝΤΟΜΑ... :blink:
keysmith
17 Αύγ. 2006, 13:53
Και τώρα μία δύσκολη ερώτηση, να δούμε.. :whistle:
Το K800i έχει φακό 5.1mm (F:2.8) το οποίο εμένα δεν μου λέει πολλά καθώς αυτά έχουν πολύ μικρούς αισθητήρες (το οποίο δεν βρήκα πουθενά). Η ερώτηση είναι ποσο είναι το 5.1mm ισοδύναμο σε 35mm (film) μηχανή ώστε να υπολογίσω πόσο ευρυγώνιο ή normal έίναι φακός. Το γεγονός ότι είναι με focus υποδυλώνει ότι είναι όχι τόσο ευρυγώνιος αλλά πιο πολύ προς το normal (50mm ισοδύναμο σε 35mm) το οποίο και προτιμώ.
Το ποσο είναι μπορώ να το υπολογίσω αν μου πεί κάποιος την διαγώνιο του ccd (Cmos?) που έχει (πχ 1/2.5''??).. Το γράφει κανένα manual που έχεται??
Ευχαριστώ
giouli_n91
17 Αύγ. 2006, 17:39
s.o.s....
Prospa8hsa shmera na fortisw to kinhto mou , enw auto ekleise teleiws otan milousa,alla kati ginetai kai den mou to fortize me tpt...Apla mia maurh o8wnh....Kserei kaneis timporei na ftaiei???
nervous
17 Αύγ. 2006, 22:13
s.o.s....
Prospa8hsa shmera na fortisw to kinhto mou , enw auto ekleise teleiws otan milousa,alla kati ginetai kai den mou to fortize me tpt...Apla mia maurh o8wnh....Kserei kaneis timporei na ftaiei???
giouli_n91 ,δες 2 αναλογες περιπτωσεις εδω ,μαλλον παει για αντικατασταση
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1490018#post1490018
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1489389#post1489389
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1469479#post1469479
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1467179#post1467179
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1466508#post1466508
Mavericklover
18 Αύγ. 2006, 09:45
Ειμαι έτοιμος να πάω να αλλάξω το menu της Vodafone το οποίο μέ έχει ξενερώσει. Θα πάω στο 9volto. Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι άλλο?
Έχει κάνει κανείς την αλλαγή? Μήπως παρουσιάστηκαν προβλήματα?
geofil
18 Αύγ. 2006, 12:20
Δεν ξέρω για το Κ800 αλλά σε κανένα άλλο κινητό δεν υπήρχε πρόβλημα στην συσκευή με την αφαίρεση του live. Γιατί να υπάρχει σ' αυτό;
Pharmex
18 Αύγ. 2006, 13:47
Ειμαι έτοιμος να πάω να αλλάξω το menu της Vodafone το οποίο μέ έχει ξενερώσει. Θα πάω στο 9volto. Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι άλλο?
Συγγνώμη, αλλά γιατί σε έχει ξενερώσει ακριβώς;
Χωρίς να είμαι υποστηρικτής της Vodafone, το Κ800 Vodafone Live ουδεμία σχέση έχει με τους προγόνους του. Ούτε απαίσια εικονίδια, ούτε πλήκτρο Live (υποχρεωτικό σε όλα τα themes), ούτε περιορισμούς σε μεταφορές αρχείων, ούτε DRM για να βάλεις mp3 ως ringtones κλπ.
Έχει βέβαια το αυτοκολλητάκι, αλλά τι ενοχλεί και αυτό, ειδικά αν έχεις ούτως ή άλλως σύνδεση Vodafone; Καλύτερα είναι δηλαδή τα Cybershot/Quickshare;
Τέλος, έχεις και προεγκατεστημένες όλες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap. Οπότε, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί;
Pharmex
18 Αύγ. 2006, 13:49
Α, και το κόκκινο σηματάκι της ένδειξης 3G είναι απείρως καλύτερο (και πιο ευδιάκριτο) στο Voda μενού από το απλό (ένα ξενερουά λευκό-γαλάζιο).
geofil
18 Αύγ. 2006, 13:57
Πραγματικά δεν έχει σχέση με τα Τ610, Κ700 αλλά περί ορέξεως...
petemil
18 Αύγ. 2006, 14:26
Και επιπλέον να σε ενημερώσω οτι θεωρητικά χάνεται η εγγύηση του κινητού.
geofil
18 Αύγ. 2006, 14:49
Αν και δεν το πολυψάχνουν στα service points.
Mavericklover
18 Αύγ. 2006, 15:49
Μάλιστα. Σωστα όλα αυτά που λέτε. Αλλα έχω προσέξει οτι έχει αφαιρεθεί η λειτουργία του αυτόματου update. Εκτός αν μπορώ να το κάνω μέσω του update service της SE (UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe)....ή κάνω λάθος?
Μάλιστα. Σωστα όλα αυτά που λέτε. Αλλα έχω προσέξει οτι έχει αφαιρεθεί η λειτουργία του αυτόματου update. Εκτός αν μπορώ να το κάνω μέσω του update service της SE (UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe)....ή κάνω λάθος?
Θα μπορείς , αλλά δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα.Κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό.
Στο w900 vl που ξέρω , η τελευταία αναβάθμιση δεν είναι προσβάσιμη από το internet.Μάλιστα, για κάποιο χρονικό διάστημα είχε σταματήσει η υπηρεσία αυτή.
Dead Poet
18 Αύγ. 2006, 17:28
Πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα ανέβει και στον "ελληνικό" server η αναβάθμιση,άντε και άργησε πολύ
Ευχαριστούμε για το καλό νέο, φίλε μου. Μερικές ερωτήσεις:
1) Όταν γράφεις ότι θα ανέβει και στον "ελληνικό" σέρβερ, εννοείς ότι αν επιλέξουμε από το μενού του κινητού τη λειτουργία της αναβάθμισης μέσω δικτύου (3G εν προκειμένω), θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει την αναβάθμιση για ελληνικό μενού (ελληνική έκδοση λογισμικού);
2) Αν ναι, πόσο όγκο θα έχει όλη αυτή η ενημέρωση που θα κατεβεί μέσω 3G, για να υπολογίσω ανάλογα αν συμφέρει το κόστος;
3) Εναλλακτικά, αν κατεβάσουμε από υπολογιστή την αναβάθμιση, πώς μπορούμε να την "περάσουμε" στο κινητό; Μέσω Bluetooth, γίνεται;
4) Η εγκατάσταση, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, συνεπάγεται αυτόματα και reset, δηλαδή απώλεια ρυθμίσεων, επαφών κ.λπ;
Harris13
18 Αύγ. 2006, 19:18
Twra vasika katevasa apo edw http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407&fid=21839&esi=true ena programma to opoio legetai Sony Ericsson Update Service kai logika apo edw tha katevazw tis nees ekdoseis logismikou otan bgainoun kai tha tis vazw sto kinito. Den pisteuw na uparksei kapoio problima. Pisteuw kai elpizw!;)
stephane
18 Αύγ. 2006, 19:40
2 ερωτήσεις:
1.Κάποιος που θέλει να του κάνουν αναβάθμιση, πρέπει να το πάει σε service point εαν δεν θέλει να ασχοληθεί με downloads?
2.Κάποιο site με themes εμπλουτισμένα υπάρχει?
geofil
18 Αύγ. 2006, 20:23
2 ερωτήσεις:
1.Κάποιος που θέλει να του κάνουν αναβάθμιση, πρέπει να το πάει σε service point εαν δεν θέλει να ασχοληθεί με downloads?
2.Κάποιο site με themes εμπλουτισμένα υπάρχει?
1. Φυσικά.
2. Καλό site με πολύ υλικό είναι το http://www.zedge.net/?p=themes&zd=904-0-0-1-
Θα πρέπεις να κάνεις register αλλά είναι free.
geofil
18 Αύγ. 2006, 20:29
1) Όταν γράφεις ότι θα ανέβει και στον "ελληνικό" σέρβερ, εννοείς ότι αν επιλέξουμε από το μενού του κινητού τη λειτουργία της αναβάθμισης μέσω δικτύου (3G εν προκειμένω), θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει την αναβάθμιση για ελληνικό μενού (ελληνική έκδοση λογισμικού);
2) Αν ναι, πόσο όγκο θα έχει όλη αυτή η ενημέρωση που θα κατεβεί μέσω 3G, για να υπολογίσω ανάλογα αν συμφέρει το κόστος;
3) Εναλλακτικά, αν κατεβάσουμε από υπολογιστή την αναβάθμιση, πώς μπορούμε να την "περάσουμε" στο κινητό; Μέσω Bluetooth, γίνεται;
4) Η εγκατάσταση, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, συνεπάγεται αυτόματα και reset, δηλαδή απώλεια ρυθμίσεων, επαφών κ.λπ;
1. Προφανώς μέσω του Sony Ericsson Update Service στον υπολογιστή. Δεν ξέρω τι γίνεται με το απευθείας κατέβασμα στο τηλέφωνο. Και αν δουλεύει κανονικά.
2. Άγνωστο.
3. Όχι δεν γίνεται μέσω bt. Μόνο μέσω του καλωδίου usb.
4. Όχι.
Harris13
18 Αύγ. 2006, 20:49
File mporeis episeis na vreis themata sto www.esato.com an kai einai liga alla kai sto www.myw900.lasyk.net. Alloste k800i kai w900i tin idia analush exoun!:)
nikosxeng3
18 Αύγ. 2006, 21:38
Kala ti ginetai;;
sto voda ta dexia arisera
einai kokkino prasino
anoigma kleisimo;.-
rostropol
18 Αύγ. 2006, 23:07
1)Εφόσον έχεις εγκατεστημένο το SEUS Update service στον υπολογιστή και κατά την έναρξη επιλέξεις Ελληνικά(αυτονόητα) η διαδικασία προχωράει ως εξής,α)κατεβάζεις το ελληνικό αρχείο αναβάθμισης (γύρω στα 12 MB πάνω κάτω),β)αρχίζει η αναβάθμιση(erase flash-write flash) και κατά το τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσης της συνδέεται με τους server/controller για την επιβεβαίωση της επιτυχούς αναβάθμισης(Ούτως ή άλλως πρέπει καθ'όλη την διάρκεια να έχεις ενεργή σύνδεση με το net).ΠΡΟΣΟΧΗ όλα αυτά ισχύουν για την αναβάθμιση μέσω υπολογιστή πάντα και 3)ΜΟΝΟ με καλώδιο USB.Η αναβάθμιση μέσω κινητού γίνεται αυτοματοποιημένα όσον αφορά το αρχείο της αναβάθμισης(αποστολή στοιχειων CDA string -γλώσσας τηλεφώνου κλπ. και συνδεδεμένου δικτύου-παροχού υπηρεσιών κατά το αίτημα για ανεύρεση νεότερου λογισμικού) που σε αυτήν την περίπτωση είναι γύρω στο 2) 1,5-2 MB ,τροποποιώντας την εγκατεστημένη ROM μόνο στα επιμέρους σημεία δέσμης εντολών λογισμικού κλπ. και αναβαθμίζοντας την εξίσου με μόνη διαφορά την διαδικασία erase flash-write flash που θα απαιτούσε τα προαναφερθέντα 12 MB περίπου καθιστώντας την ασύμφορη από πλευράς χρέωσης μετάδοσης δεδομένων GPRS/3G.('Εχω αναβαθμίσει μέσα από το κινητό ένα Κ510 με απόλυτη επιτυχία,είναι πλήρως λειτουργικό και βολικό)
4)ΔΕΝ χάνεται τίποτα,όλα εκεί θά'ναι όπως τα είχες πρίν τη αναβάθμιση.
geofil
18 Αύγ. 2006, 23:14
@rostropol
Δοκίμασες καθόλου την αναβάθμιση από το κινητό για το Κ800;
Ή δεν παίζει ακόμα;
rostropol
18 Αύγ. 2006, 23:33
@rostropol
Δοκίμασες καθόλου την αναβάθμιση από το κινητό για το Κ800;
Ή δεν παίζει ακόμα;
Ακόμα αλλά που θα πάει,θα βγεί όπου νάναι και μετά ξέρεις τι θα κάνω,θα περιμένω την επόμενη:lol: .
Nevertheless,νομίζω αφού ανέβηκε στο wotan server, στο SEUS την επόμενη εβδομάδα λογικά θα πρέπει να ανέβει..........:confused: :confused: :shifty:
geofil
18 Αύγ. 2006, 23:41
Σωστά.
stephane
19 Αύγ. 2006, 13:10
Thanks harris13 αν και απ'οτι βλέπω έχιε γενικά λίγα σε σχέση με τα άλλα SE
jkyriazidis
19 Αύγ. 2006, 13:33
παιδιά το update να το κάνω; δε μου έχει εμφανίση πρόβλημα το κινητό εκτός από μια επανεκίνηση την πρώτη μέρα. η αναβάθμιση καλυτερεύει κάτι; προσθέτει επιλογές; αλλαγές στο UI έχουμε; αξίζει;
rostropol
19 Αύγ. 2006, 14:12
παιδιά το update να το κάνω; δε μου έχει εμφανίση πρόβλημα το κινητό εκτός από μια επανεκίνηση την πρώτη μέρα. η αναβάθμιση καλυτερεύει κάτι; προσθέτει επιλογές; αλλαγές στο UI έχουμε; αξίζει;
Κάτσε να βγει πρώτα και ναι αξίζει,αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό να την κάνεις;)
laios23
20 Αύγ. 2006, 10:14
καλησπερα παιδια.ηθελα να ρωτησω το εξης..εχασα το κινητο μου ενα sek800 η για την ακριβεια μου το κλεψανε.μενω κυπρο.πηγα και το δηλωσα στην αστυνομια.υπαρχει περιπτωση αν λειτουργησει το κινητο μου με αλλη καρτα να το βρουν απο την cyta και να μαθω ποιος ηταν ο ελαφροχερης????μιλαω παντα για κυπρο ετσι οχι για ελλαδα....οποιος γνωριζει ας βοηθησει...ευχαριστω..
parapentes
20 Αύγ. 2006, 11:50
endiaferetai kaneis gia ola ta paixnidia pou exoun kikloforisei gia to k800?
Εγώ όχι.
kosmas73
20 Αύγ. 2006, 13:30
πολλοι πιστευω θα ενδιαφερονται. εγω ναι παντως.
nikosxeng3
20 Αύγ. 2006, 14:49
Kala ti ginetai;;
sto voda ta dexia arisera
einai kokkino prasino
anoigma kleisimo;.-
den to prosexe kaneis..
πολλοι πιστευω θα ενδιαφερονται. εγω ναι παντως.
Φίλε Κοσμά , δεν διαφωνώ ότι πολλοί θα ενδιαφέρονταν.:)
Αλλά όσοι θέλουν να βοηθήσουν σε κάτι τέτοιο , το κάνουν δίνοντάς μας ένα ένα link και όχι ρωτώντας(τι νόημα έχει η ερώτηση??? :rolleyes: ) σε κάθε threat το ίδιο πράγμα..(Ακριβώς την ίδια ερώτηση έχει υποβάλλει και στο θέμα του w900)
Ελπίζω να με πιάνεις.;)
Φίλε parapente ,αν ξέρεις κάποια πηγή με games , θα σου είμασταν υποχρεωμένοι ,αν μας την έλεγες.
Προσωπικά βέβαια , δεν ενδιαφέρομαι ,έχω πάρα πολλά παιχνίδια
geofil
20 Αύγ. 2006, 15:55
Έχει δίκαιο ο ddr2. Τι είδους ερώτηση είναι αυτή;
Βάζεις το link και αν θες ζητάς την γνώμη των χρηστών για το υλικό.
Nosferatu
20 Αύγ. 2006, 20:38
Θυμάστε που έγραφα παραπάνω ότι το Κ800 μου λειτουργεί μια χαρά; Κακή κίνηση. Μόλις μου άφησε χρόνους! Το έσβησα για μεσημέρι και δεν ξανάναψε από τότε!!! Απαράδεκτο για κινητό 1 μήνα! Αύριο θα πάει βόλτα στο service!
Θυμάστε που έγραφα παραπάνω ότι το Κ800 μου λειτουργεί μια χαρά; Κακή κίνηση. Μόλις μου άφησε χρόνους! Το έσβησα για μεσημέρι και δεν ξανάναψε από τότε!!! Απαράδεκτο για κινητό 1 μήνα! Αύριο θα πάει βόλτα στο service!
:mad: Ε-Ν-Τ-Ε-Λ-Ω-Σ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:mad:
Η se θα πρέπει να ελέγχει καλύτερα τι βγαίνει από τις γραμμές παραγωγής της.(αν και νομίζω ότι δεν γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος για οικονομικούς λόγους)
ταξιδιωτης22
20 Αύγ. 2006, 22:28
ενταξει δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε και το τελευταιο που παθαινει τετοια φαση,δυστυχως και το δικο μου το ειχε παθει πριν καιρο και δεν ξερω που μπορει να οφειλεται αυτο.
ενταξει δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε και το τελευταιο που παθαινει τετοια φαση,δυστυχως και το δικο μου το ειχε παθει πριν καιρο και δεν ξερω που μπορει να οφειλεται αυτο.
Ακριβώς γι αυτό κάνω το παραπάνω σχόλιο;)
Κάπου υπάρχει και ένα όριο.
nikosxeng3
20 Αύγ. 2006, 23:25
παιδια δεν ξερω μαλλον παραειδα,
αλλα ας μου πει καποιος το Voda k800i εχει
κοκκινο και πρασινο πληκτρο; ΤΗΝΧ
Harris13
20 Αύγ. 2006, 23:51
Telika uparxei kaneis pou na to pire kai na min tou ebgale provlima?? Eleos diladi. Egw to exw 3 meres kai me auta pou vlepw kai akouw anarwtiemai pote tha xalasei kai to diko mou. Me auto to agxos tha eimai mou fainetai...:(
Telika uparxei kaneis pou na to pire kai na min tou ebgale provlima?? Eleos diladi. Egw to exw 3 meres kai me auta pou vlepw kai akouw anarwtiemai pote tha xalasei kai to diko mou. Me auto to agxos tha eimai mou fainetai...:(
Φίλε , το δικό μου συμπέρασμα , έχοντας αγοράσει πολλά και διαφορετικά μοντέλα se είναι το εξής:
Όταν βγαίνει μια παρτίδα , την προωθούν στα καταστήματα χωρίς να ελέγξουν τα ηλεκτρονικά της μέρη.
Ο έλεγχος χρειάζεται χρόνο και η ζήτηση είναι μεγάλη.
Ακόμα και έλεγχος να γινεται , η ζήτηση είναι τόση που δεν μπορούν να "πετάξουν"μια ολοκληρη παρτίδα(αν από μια παρτίδα βρεθεί ελαττωματική έστω και μια συσκευή , είναι όλες ελαττωματικές αφού βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής) , αν αυτή βρεθεί ελαττωματική , γιατί θα δημιουργηθεί έλλειψη στην αγορά(=λιγότερες πωλήσεις=απώλεια κερδών).
Έτσι λοιπόν , κανονικές και ελαττωματικές συσκευές πηγαίνουν στα καταστήματα , με τη λογική , ότι , αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα , ο πελάτης δεν θα μείνει δυσαρεστημένος , αφού με χρήση της εγγύησης , θα του δοθεί τελικά καινούρια συσκευή(η οποία θα έχει στο μεταξύ ελεγχθεί;) )και όλα μέλι γάλα.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα γιατί από τα 6 se που έχω συνολικά αγοράσει , τα 4 μου βγάλανε ηλεκτρονικό πρόβλημα στην πλακέτα μέσα στους πρώτους μήνες.(υπολόγησε ποσοστό αποτυχίας)
Όλα μου τα αντικατέστησε η se με καινούρια.(χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσω)
Από τα δε καινούρια που μου έδιναν , ποτέ δεν έτυχε ούτε ένα να έχει πρόβλημα(ποσοστό αποτυχίας 0%)
edit:Φυσικά δεν αναφέρομαι σε προβλήματα λογισμικού(bugs)αλλά σε προβλήματα ηλεκτρονικής φύσης , που καμιά φορά δεν γίνονται αντιληπτά από τον χρήστη(πχ πρόβλημα στο κύκλωμα αναβάθμισης)
thetoday7
21 Αύγ. 2006, 02:29
Δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες πάντως η σύγχρονη λογική είναι η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και όχι μόνο ο ποιοτικός έλεγχος στο τέλος της κατασκευής ενος εξαρτήματος ή προϊόντος. Φαντάσου για παράδειγμα να έκανες μέσω ποιοτικού ελέγχου την διαπίστωση ότι μια παρτίδα 1000 πλακετών είναι ελλατωματική, ωραία που το διαπίστωσες αλλά είναι αργά. Το κόστος πρώτων υλών κ.τ.λ. που σπαταλήθηκαν είναι τεράστιο, άρα η πρόληψη είναι καλύτερη. Σε ό,τι αφορά τα ελλατωματικά, υπάρχει ένα σημείο συμφωνίας μεταξύ πελάτη και κατασκευαστή. Αυτό συμβαίνει γιατί το κόστος απόριψης μιας "καλής" παρτίδας εξαιτίας της εύρεσης ενός σκάρτου είναι απαγορευτικό για τον κατασκευαστή και το κόστος αποδοχής μίας "κακής" παρτίδας από τον πελάτη, που πέρασε επειδή στον δειγματοληπτκό έλεγχο ελέγχθηκε "καλό" τεμάχιο είναι και αυτό ανεπιθύμητο. Χώρια που όπως είπες ο ποιοτικός έλεγχος είναι ακριβός. Επομένως υπάρχει ένα ποσοστό σκάρτων για τα οποία ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο πελάτης δεν βγαίνουν ζημιωμένοι. Για την ακρίβεια κάθε κατασκευαστής υπολογίζει με ακρίβεια το ποσοστό των σκάρτων που του επιφέρει το μικρότερο κόστος. Θα ήταν δηλαδή ζημιωμένος αν παρήγαγε 0% σκάρτα.
Pieros
21 Αύγ. 2006, 09:28
Παιδιά το κ800ι (vodafone) ειναι ένα απο τα χειρότερα κινητά που είχα , την πρωτοπορεία την έχει το SX1 προς το παρον,. Το κινητό συνέχεια μπλοκάρει συνέχεια κ τώρα ξαφνικά δεν ανοίγει καθόλου.
Ξέρετε τι να κάνω? Ξέρετε που υπάρχει σερβις Γλυφάδα - Βούλα ?
Δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες πάντως η σύγχρονη λογική είναι η διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και όχι μόνο ο ποιοτικός έλεγχος στο τέλος της κατασκευής ενος εξαρτήματος ή προϊόντος. Φαντάσου για παράδειγμα να έκανες μέσω ποιοτικού ελέγχου την διαπίστωση ότι μια παρτίδα 1000 πλακετών είναι ελλατωματική, ωραία που το διαπίστωσες αλλά είναι αργά. Το κόστος πρώτων υλών κ.τ.λ. που σπαταλήθηκαν είναι τεράστιο, άρα η πρόληψη είναι καλύτερη. Σε ό,τι αφορά τα ελλατωματικά, υπάρχει ένα σημείο συμφωνίας μεταξύ πελάτη και κατασκευαστή. Αυτό συμβαίνει γιατί το κόστος απόριψης μιας "καλής" παρτίδας εξαιτίας της εύρεσης ενός σκάρτου είναι απαγορευτικό για τον κατασκευαστή και το κόστος αποδοχής μίας "κακής" παρτίδας από τον πελάτη, που πέρασε επειδή στον δειγματοληπτκό έλεγχο ελέγχθηκε "καλό" τεμάχιο είναι και αυτό ανεπιθύμητο. Χώρια που όπως είπες ο ποιοτικός έλεγχος είναι ακριβός. Επομένως υπάρχει ένα ποσοστό σκάρτων για τα οποία ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο πελάτης δεν βγαίνουν ζημιωμένοι. Για την ακρίβεια κάθε κατασκευαστής υπολογίζει με ακρίβεια το ποσοστό των σκάρτων που του επιφέρει το μικρότερο κόστος. Θα ήταν δηλαδή ζημιωμένος αν παρήγαγε 0% σκάρτα.
Ίσως να είναι και κάπως έτσι τα πράγματα , αλλά με την se έχει παραγίνει.Στα σέρβις της , μου έχουν πεί οι τεχνικοί ότι οι πλακέτες είναι το πιο συχνό πρόβλημα στα se.
Τελικά ο πελάτης δεν βγαίνει ζημιωμένος (συνήθως) γιατί μπορεί να επιστρέψει ένα κινητό γεμάτο γρατζουνιές και να πάρει ένα άθικτο , αλλά όπως και να γίνει είναι ξενέρωμα στην αρχή.
george85100
21 Αύγ. 2006, 10:12
Παιδιά το κ800ι (vodafone) ειναι ένα απο τα χειρότερα κινητά που είχα , την πρωτοπορεία την έχει το SX1 προς το παρον,. Το κινητό συνέχεια μπλοκάρει συνέχεια κ τώρα ξαφνικά δεν ανοίγει καθόλου.
ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΚΑΤΕΥ8ΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ...!!
kalamatiani
21 Αύγ. 2006, 10:22
εισαι σιγουρος οτι 5-10 ατομα μονο εχουν προβλημα..;;;;;
δεν νομιζω....
μηπως εχουν σχεδον ολοι;;;;;
(((λεω εγω τωρα.....))))
Στο city plaza στη Βουλιαγμένης.
TSInternational λέγεται.Είναι εξουσιοδοτημένο σέρβις.Πολύ καλό και γρήγορο.:)
Pieros
21 Αύγ. 2006, 10:28
Καμιά αντιπροσωπεία υπάρχει?
george85100
21 Αύγ. 2006, 10:34
δεν νομιζω....
(((λεω εγω τωρα.....))))
δεν διαφωνω, αλλα μην ξεχνας οτι οταν από ενα δείγμα ας πουμε 20 χρηστών εδω μεσα, οι 5-10 οπως λες εχουν προβλημα, σημαινει οτι αυτο το στατιστικο δειγμα αντιστοιχη κ σε ολη την Ελλαδα.. πιστευω οτι από ολα τα Κ800 που εχουν πουληθει, το 30-40% εχουν προβλημα. κ μαλιστα το ίδο προβλημα, που σημαίνει οτι δεν ειναι τυχαιο. αλλο να εχουν διαφορα προβληματα, και αλλο ΟΛΑ να εχουν ΤΟ ΙΔΙΟ προβλημα....:!: :mad:
Καμιά αντιπροσωπεία υπάρχει?
Φίλε , το σέρβις της se το έχουν η Omniteck και η TSInternational.
Υπάρχουν και καταστήματα της se , αλλά δεν έχουν άδεια να κάνουν αντικατάσταση συσκευών.
Είναι μόνο για updates.Αν πας εκεί το κινητό σου και χρειαστεί αντικατάσταση , αυτοί θα το στείλουν ή στην omniteck ή στην TSI και θα περιμένεις κάτι μέρες χωρίς λόγο.
Pieros
21 Αύγ. 2006, 10:58
Φίλε , το σέρβις της se το έχουν η Omniteck και η TSInternational.
Υπάρχουν και καταστήματα της se , αλλά δεν έχουν άδεια να κάνουν αντικατάσταση συσκευών.
Είναι μόνο για updates.Αν πας εκεί το κινητό σου και χρειαστεί αντικατάσταση , αυτοί θα το στείλουν ή στην omniteck ή στην TSI και θα περιμένεις κάτι μέρες χωρίς λόγο.
Ευχαριστώ για της πληροφορίες.
Η αντικατάσταση είναι άμεση ή θα περιμένω (ρωτάς αν έχει κανείς εμπειρεία)
Ευχαριστώ για της πληροφορίες.
Η αντικατάσταση είναι άμεση ή θα περιμένω (ρωτάς αν έχει κανείς εμπειρεία)
Κοίτα, αν το πας σε μια ώρα από τώρα , λογικά θα το έχεις μέχρι τις 3-4 το μεσημέρι.:)
, εκτός κι αν δεν έχουν το ανταλλακτικό , οπότε θα περιμένουν(και εσύ μαζί τους)
Από την εμπειρία μου στα λέω όλα αυτά.Μπορεί βέβαια και να μην είναι έτσι πλέον
Pieros
21 Αύγ. 2006, 11:16
Ναι αλλά εδώ μιλάτε για αντικατάσταση - το ανταλλακτικο που κολάει?
δεν νομιζω....
(((λεω εγω τωρα.....))))
Γιατι αραγε δεν ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ τετοια περιστατικα στο φορουμ της Samsung??? Aααα, ξερω! Κατα ΤΥΧΗ δεν τυχαινουν!:p
tzanabetis_
21 Αύγ. 2006, 11:27
παιδια δεν ξερω μαλλον παραειδα,
αλλα ας μου πει καποιος το Voda k800i εχει
κοκκινο και πρασινο πληκτρο; ΤΗΝΧ
Ναι εχει κοκινο και πρασινο το πηρα προχθες.Να ρωτησω κατι καρτα μνημης δεν συμπεριλαμβανετε με τη συσκευασια
Γιατι αραγε δεν ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ τετοια περιστατικα στο φορουμ της Samsung??? Aααα, ξερω! Κατα ΤΥΧΗ δεν τυχαινουν!:p
Δεν έτυχε , πέτυχε!:p
Είδες οι Κορεάτες??
Γι αυτό τους συμπαθώ , και ας μην μου "κάνουν" τα κινητά τους;)
Pieros:Όταν λέμε αντικατάσταση , δεν εννοούμε ότι σου δίνουν μια συσκευή μέσα στο κουτί της , όπως όταν την αγόρασες.
Αντικατάσταση της πλακέτας = αντικατάσταση όλης της συσκευής εκτός από μπαταρία και καπάκι μπαταρίας(συνήθως , αν ρωτήσεις σου λένε και εκτός από πληκτρολόγιο , αλλά πάντα το πληκτρολόγιο είναι καινούριο:p )
Έρχονται σετ η πλακέτα με τα πλαστικά κουμπωμένα πάνω.
Το νέο κινητό που θα παραλάβεις είναι καινούριο(έτσι φαίνεται τουλάχιστον)και έχει ζελατίνα στην οθόνη.
Κανονικά έχεις δίκιο , δεν πρόκειται για ανταλλακτικό , αλλά έτσι το λένε:)
*μιλάμε , από τις τόσες φορές που είχα πρόβλημα , έχω γίνει expert:mad: :mad:
xagios
21 Αύγ. 2006, 11:42
Παντως ειναι ανησυχητικο τοσα ατομα εδω με αυτο το προβλημα τωρα εχω αγωνια με το δικο μου λες :cry: :cry:
Pieros
21 Αύγ. 2006, 11:46
Δεν έτυχε , πέτυχε!:p
Είδες οι Κορεάτες??
Γι αυτό τους συμπαθώ , και ας μην μου "κάνουν" τα κινητά τους;)
Pieros:Όταν λέμε αντικατάσταση , δεν εννοούμε ότι σου δίνουν μια συσκευή μέσα στο κουτί της , όπως όταν την αγόρασες.
Αντικατάσταση της πλακέτας = αντικατάσταση όλης της συσκευής εκτός από μπαταρία και καπάκι μπαταρίας(συνήθως , αν ρωτήσεις σου λένε και εκτός από πληκτρολόγιο , αλλά πάντα το πληκτρολόγιο είναι καινούριο:p )
Έρχονται σετ η πλακέτα με τα πλαστικά κουμπωμένα πάνω.
Το νέο κινητό που θα παραλάβεις είναι καινούριο(έτσι φαίνεται τουλάχιστον)και έχει ζελατίνα στην οθόνη.
Κανονικά έχεις δίκιο , δεν πρόκειται για ανταλλακτικό , αλλά έτσι το λένε:)
*μιλάμε , από τις τόσες φορές που είχα πρόβλημα , έχω γίνει expert:mad: :mad:
Εμένα είναι vodafone live υπάρχει περίπτωση να πάρω απλό? :O :O
Παντως ειναι ανησυχητικο τοσα ατομα εδω με αυτο το προβλημα τωρα εχω αγωνια με το δικο μου λες :cry: :cry:
Δυστυχώς , όσοι δεν μένουν σε μεγάλα αστικά κέντρα(Αθληνα , Θεσ/νικη) θα πρέπει να περιμένουν αρκετές μέρες σε περίπτωση βλάβης:(
ethnicnation
21 Αύγ. 2006, 12:38
Εμένα τουλάχιστον δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εδώ και εναν μήνα περίπου που το έχω.
Ερώτηση τώρα.
ΠΩς αλλάζουμε απο f.mode σε κανονική λειτουργία και το αντίστροφο, δίχως να απενεργοποιούμε το κινητό;
Εμένα τουλάχιστον δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εδώ και εναν μήνα περίπου που το έχω.
Ερώτηση τώρα.
ΠΩς αλλάζουμε απο f.mode σε κανονική λειτουργία και το αντίστροφο, δίχως να απενεργοποιούμε το κινητό;
Νομίζω πηγαίνεις ένα επίπεδο πίσω και σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode λειτουργίας.
Εκεί επιλέγεις πλήρη λειτουργία.
*Σε περίπτωση αντικατάστασης , αν έχεις vl παίρνεις vl.Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς(όλα φαίνονται από τα serial numbers):!:
nikosxeng3
21 Αύγ. 2006, 12:57
all content απο το K800i που υπαρχει;;.. ΤΗΝΧ
nikosxeng3
21 Αύγ. 2006, 13:11
Ναι εχει κοκινο και πρασινο το πηρα προχθες.Να ρωτησω κατι καρτα μνημης δεν συμπεριλαμβανετε με τη συσκευασια
ευχαριστω πολυ
το βρισκω πολυ καλο..
ποιες οι διαφορες απο το "κανονικο"; ΤΗΝΧ
ΔΕΝ εχει καρτα στη συσκευασια 50-70 ευρω η 1gb..
ethnicnation
21 Αύγ. 2006, 13:13
Νομίζω πηγαίνεις ένα επίπεδο πίσω και σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode λειτουργίας.
Εκεί επιλέγεις πλήρη λειτουργία.
*Σε περίπτωση αντικατάστασης , αν έχεις vl παίρνεις vl.Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς(όλα φαίνονται από τα serial numbers):!:
Ένα επίπεδο πίσω; Τι εννοείς;
Είμαστε στην κανονική οθόνη λοιπόν. Τι πατάω;
Ένα επίπεδο πίσω; Τι εννοείς;
Είμαστε στην κανονική οθόνη λοιπόν. Τι πατάω;
Πατάς το βελάκι να πας πίσω.(όσες φορές χρειάζεται).
Δεν σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode?
tzanabetis_
21 Αύγ. 2006, 13:23
ευχαριστω πολυ
το βρισκω πολυ καλο..
ποιες οι διαφορες απο το "κανονικο"; ΤΗΝΧ
ΔΕΝ εχει καρτα στη συσκευασια 50-70 ευρω η 1gb..
Ευχαριστω.
Δεν ξερω γιατι δεν το εχω δει το κανονικο.
Καρτα που θα βρω.
nikosxeng3
21 Αύγ. 2006, 13:32
Πλαισιο
Γερμανος
και αλλοι..
tzanabetis_
21 Αύγ. 2006, 13:42
Πλαισιο
Γερμανος
και αλλοι..
Ευχαριστω πολυ
nikosxeng3
21 Αύγ. 2006, 13:43
Συγγνώμη, αλλά γιατί σε έχει ξενερώσει ακριβώς;
Χωρίς να είμαι υποστηρικτής της Vodafone, το Κ800 Vodafone Live ουδεμία σχέση έχει με τους προγόνους του. Ούτε απαίσια εικονίδια, ούτε πλήκτρο Live (υποχρεωτικό σε όλα τα themes), ούτε περιορισμούς σε μεταφορές αρχείων, ούτε DRM για να βάλεις mp3 ως ringtones κλπ.
Έχει βέβαια το αυτοκολλητάκι, αλλά τι ενοχλεί και αυτό, ειδικά αν έχεις ούτως ή άλλως σύνδεση Vodafone; Καλύτερα είναι δηλαδή τα Cybershot/Quickshare;
Τέλος, έχεις και προεγκατεστημένες όλες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap. Οπότε, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί;
δηλαδη οι διαφορες μονο στο αρχικο μενου;..
μπορεις να καλεσεις τωρα με το πρασινο
μια καταχωρηση απο τις ΟΜΑΔΕΣ;;;.
οταν τις επεξεργαζεσαι;;. (το γνωστο θεμα.)
ΤΗΝΧ
stephane
21 Αύγ. 2006, 14:48
Εμένα πάλι δεν μου έχει βγάλει τίποτα! (φτου φτου να μην το ματιάξω)
Είδατε που έψαχνα non-branded? Σε καλό μου βγήκε μου φαίνεται γιατί από ότι β΄λέπω εδώ οι περισσότεροι με Vodafone Live έχουν πρόβλημα
Υ.Γ Η omnitech & η TSinternational κάνουν και updates?
Pieros
21 Αύγ. 2006, 14:59
Είδατε που έψαχνα non-branded? Σε καλό μου βγήκε μου φαίνεται γιατί από ότι β΄λέπω εδώ οι περισσότεροι με Vodafone Live έχουν πρόβλημα
Ναι κάνουν
ταξιδιωτης22
21 Αύγ. 2006, 15:59
δεν παιζει σημασια αν ειναι branded η non branded,εμενα ηταν Non branded και την πατησε.:)
Pieros
21 Αύγ. 2006, 16:01
Τελικα δεν μου έκαναν αντικατάσταση αλλά μια αναβάθμιση. Το πήγα 13:30 κ 15:10 ήταν έτοιμο.
Πως μπορω να δω το λογισμικό έχω?
ταξιδιωτης22
21 Αύγ. 2006, 16:23
Τελικα δεν μου έκαναν αντικατάσταση αλλά μια αναβάθμιση. Το πήγα 13:30 κ 15:10 ήταν έτοιμο.
Πως μπορω να δω το λογισμικό έχω?
παλι καλα τι να πω κι εγω που περιμενα 10 ημερες:p πηγαινε ρυθμισεις-update service-εκδοση λογισμικου κι εκει θα δεις ποια εχεις φιλε μου.:)
Pieros
21 Αύγ. 2006, 16:31
παλι καλα τι να πω κι εγω που περιμενα 10 ημερες:p πηγαινε ρυθμισεις-update service-εκδοση λογισμικου κι εκει θα δεις ποια εχεις φιλε μου.:)
Δεν μπορω να βρω - update service-εκδοση λογισμικου
ΣΟυ θυμιζω εχω VL
Δεν έχει καμία σχέση αυτό.
Το πρόβλημα είναι στο hardware , όχι στο software.;)
Και αν είναι θέμα λογισμικού , έχει να κάνει με κακή εγκατάσταση , όχι πρόβλημα του λογισμικού
stephane
21 Αύγ. 2006, 17:03
Ναι κάνουν
Thanks for the infos
stephane
21 Αύγ. 2006, 17:05
Έχει δοκιμάσει κανείς απο εδώ το MDS-60 ή MDS-70 πώς παίζουν στο κ800?
Υ.Γ Είναι επιτραπέζιες βάσης μουσικής της SE
dsparagis
21 Αύγ. 2006, 17:07
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLASH!!!
Κατά λάθος μια μέρα στην παραλία άφησα στο Κ800 μου σε μια τσάντα που είχε βραχεί. Από εκείνη την μέρα όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες, το flash κάνει σχεδόν κάθε φορά δυνατούς ήχους κρότου (άσχετα αν έχω κάνει χρήση του σε φώτο ή όχι). Το τηλέφωνο και η φωτογραφική του λειτουργούν 10 μέρες μετά ακόμα κανονικά. Ελπίζω να μην τα φτύσει αργότερα :(
Έχει τύχει σε κανένα άλλο;
Καλύπτεται από την εγγύηση (μην αναφέροντας το περιστατικό στην παραλία);
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLASH!!!
Κατά λάθος μια μέρα στην παραλία άφησα στο Κ800 μου σε μια τσάντα που είχε βραχεί. Από εκείνη την μέρα όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες, το flash κάνει σχεδόν κάθε φορά δυνατούς ήχους κρότου (άσχετα αν έχω κάνει χρήση του σε φώτο ή όχι). Το τηλέφωνο και η φωτογραφική του λειτουργούν 10 μέρες μετά ακόμα κανονικά. Ελπίζω να μην τα φτύσει αργότερα :(
Αν έχει πάρει υγρασία , θα το καταλάβουν αμέσως.
Pieros
21 Αύγ. 2006, 17:27
Αν έχει πάρει υγρασία , θα το καταλάβουν αμέσως.
ΑΠο εμπειρία η υγρασία φεύγει μόνο με ασετόν (το εχω κάνει σε Μ/Β κ vga)
To θέμα ειναι πως μπορείς εσύ να την ανακαλύψεις στο κινητό σου
Pharmex
22 Αύγ. 2006, 00:01
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FLASH!!!
Για δοκίμασε να κάνεις και ένα discharge στο flash (από το service menu), μήπως και φτιάξει (ε, για κάποιο λόγο πρέπει να υπάρχει και αυτή η επιλογή)...
stephane
22 Αύγ. 2006, 00:41
Θέλετε άλλο πρόβλημα?
Βάζω σε μία επαφή μου έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης, αλλά όταν χτυπάει αυτή η επαφή, χτυπάει με τον ήχο κλήσης του προφίλ
Υ.Γ :Ίσως να μην είναι πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται..
Θέλετε άλλο πρόβλημα?
Βάζω σε μία επαφή μου έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης, αλλά όταν χτυπάει αυτή η επαφή, χτυπάει με τον ήχο κλήσης του προφίλ
Υ.Γ :Ίσως να μην είναι πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται..
Αφού αντιστοιχίσεις τον ήχο κλήσης , βγαίνοντας από τον κατάλογο με τα ονόματα πατάς αποθήκευση??:worry:
stephane
22 Αύγ. 2006, 01:15
Εννοείται αυτό!
Και μάλιστα είχα το τηλ του φίλου μου απέναντι και καλούσα το δικό μου καο χτυπούσε με τον ήχο του προφίλ, όχι με της επαφής
multiPetros
22 Αύγ. 2006, 04:09
Εννοείται αυτό!
Και μάλιστα είχα το τηλ του φίλου μου απέναντι και καλούσα το δικό μου καο χτυπούσε με τον ήχο του προφίλ, όχι με της επαφής
Εάν είχες το τηλέφωνό του περασμένο και στην κάρτα, δοκίμασε να το σβήσεις από αυτήν, είχα συναντήσει παλιότερα με άλλα SE μερικά προβληματάκια με τις επαφές και λύθηκαν έτσι...
Pharmex
22 Αύγ. 2006, 09:36
Δοκίμασε να περάσεις το ringtone από την κάρτα μνήμης (αν το έχεις εκεί) στη μνήμη του τηλεφώνου. Και εμένα το έκανε και έφτιαξε με αυτό το τρόπο.
Δοκίμασε να περάσεις το ringtone από την κάρτα μνήμης (αν το έχεις εκεί) στη μνήμη του τηλεφώνου. Και εμένα το έκανε και έφτιαξε με αυτό το τρόπο.
Αν ισχύει αυτό , προφανώς πρόκειται για bug του λογισμικού.
Stefane:Αν δεν πιάσει αυτό , προσπάθησε να κάνεις ένα restart στο κινητό , μετά την αντιστοίχηση του ήχου κλήσης.
a4audiclub
22 Αύγ. 2006, 12:10
Την προηγούμενη Τετάρτη αγόρασα το Κ800i. Από την δεύτερη μέρα χρήσης άρχισαν τα προβλήματα:
Άνοιγε χωρίς να χτυπήσει καθόλου όταν με καλούσαν. Ως τρόπο απάντησης είχα επελέξει κανονικό.
Η οθόνη όταν πατούσα το πλαϊνό κουμπακι για να δώ την ώρα την στιγμή που έκλεινε τρεμόπαιζε.
Ήδη το επέστρεψα στο κατάστημα της COSMOTE από όπου το αγόρασα, όπου το δέχθηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα :up: για αλλαγή. Περιμένω καινούργια συσκευή την Πέμπτη.
Ελπίζω να σταματήσουν εδώ τα προβλήματα με το SE.
Πέρα από τα προβλήματα, οφείλω να πώ ότι σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις μου από το K800i είναι πάρα πολύ καλές τόσο για το hardware (φωτογραφική μηχανή - ποιότητα κατασκευής) όσο και για το software (εύχρηστο μενού).
keysmith
22 Αύγ. 2006, 13:37
Επειδή σκοπευω να το πάρω. Μερικές "ειδικές" ερωτήσεις που όμως έχουν σημασία
1. Το ημερολόγιο (calentar) έχει επαναλληπτικά γεγονότα?? Δηλαδή να του λέω να μου υπενθυμίζει πάντα στις 5 κάθε μήνα να πληρώνω το ενοίκιο και να μηδενίζω τα χρονόμετρα του κινητού χωρίς να το εισάγω σε κάθε μήνα ξεχωριστά (μόνο στον πρώτο και να το βάλει μόνο του στα υπόλοιπα)? Περιεργάστηκα ένα και δεν μπόρεσα να το βρώ σαν δυνατότητα.
2. Στο TIM 2in1 (2 Νουμερα σε μία SIM) δουλευει η συσκευή χωρίς προβλήματα?
3. Μπορεί να έχει sceen saver με κωδικό ασφάλειας (δηλαδή να θέλει κάποιου είδους PIN για να ξεκλειδώσει). Αφύλαχτες συσκευές γύνονται ευκολη λεία σε περίεργες γυναίκες. :shifty:
Ευχαριστώ,
ΥΓ. Τελικά καταλαβαίνω ότι η μπαταρία δεν την βγάζει πάνω από 2,5 με 3 μέρες.. ε..? Κρίμα σκευτομεσωβαρά να πάρω και το παλιώτερο K750 (στην σωστή τιμή πιά)
stephane
22 Αύγ. 2006, 14:46
Δεν έχω πάρει ακόμη κάρτα μνήμης! ;)
ddr2, όταν λες restart, εννοείς απενεργοποίηση και επανεκκίνηση σωστά?
Δεν έχω πάρει ακόμη κάρτα μνήμης! ;)
ddr2, όταν λες restart, εννοείς απενεργοποίηση και επανεκκίνηση σωστά?
Ακριβώς.:)
Δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα , αλλά δεν χάνεις να το δοκιμάσεις.
stephane
22 Αύγ. 2006, 15:12
Κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα?
Λύνεται αυτό όταν βγεί update?
Nosferatu
22 Αύγ. 2006, 18:58
Επειδή σκοπευω να το πάρω. Μερικές "ειδικές" ερωτήσεις που όμως έχουν σημασία
2. Στο TIM 2in1 (2 Νουμερα σε μία SIM) δουλευει η συσκευή χωρίς προβλήματα?
Με 2σε1 κοσμοτέ ήταν φρικτή η εμπειρία. Καταρχάς έπρεπε να κόψεις τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής, γιατί σε ΚΑΘΕ εναλλαγή γραμμής έκανε κανονικά restart!!! Στο οποίο ζήταγε και το PIN και αν είχες και τον κωδικό κλειδώματος!!! Χρονομετρημένο θέλει 1λεπτό και 20δεύτερα για εναλλαγή γραμμής! Απαράδεκτος χρόνος! Αν μάλιστα ξεχαστείς και δεν δώσεις PIN στην εναλλαγή γραμμής, μένει εκεί και δεν είναι ενεργοποιημένη καμμία από τις 2 γραμμές!!!
Τόσο σε παλιότερο Nokia (8910i) όσο και σε Motorola RZR V3, η εναλλαγή γίνεται σε 20δεύτερα και φυσικά ΔΕΝ κάνει restart την συσκευή και άρα δεν ζητάει PIN!
Συμπέρασμα: καλύτερα να αποφύγεις sonyericsson με 2in1 sim!!! :cry:
stelios4
22 Αύγ. 2006, 19:46
Παιδια αντιμετωπιζω το εξης.....κατεβασε και εγκατεστησα το upadate service το ανοιξα κατεβασε καποια αρχεια...και μετα μου βγαζει μια οθονη που γραφει sonyericsson παιζει μουσικη και μενει εκει συνεχεια.....γιατι????
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.