View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
kalamatiani
21 Ιούλ. 2006, 08:05
καλημερα παιδια....
εχω μια απορια...
την στιγμη που τραβας μια φωτο και την βλεπεις στο κινητο, ειναι ιδια (σε ευκρινια) με αυτες των sharp και πιο συγκεκριμενα του 903;
φαινονται τοσο καθαρα ή ειναι οπως τα se..;:O
melahrinos
21 Ιούλ. 2006, 09:56
τελικα το κινητο μο θα ειναι πισω σε 10 ημερες,ισως να μο κανουν και αντικατασταση.
Πάλι καλά φίλε μου... :)
melahrinos
21 Ιούλ. 2006, 09:59
Με την ίδια κάρτα sim?
Σίγουρα υπάρχουν διαφορές από κινητό σε κινητό και οι δέκτες βελτιώνονται , αλλά τα πράγματα δεν είναι και πολύ εντυπωσιακά.
Το k700 για παράδειγμα (που είχα και ξέρω)δεν είχε προβλήματα με το σήμα του.Ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Πόσο καλύτερο να είναι το k800?:worry:
Παίζει ρόλο το κινητό. Είχαν περάσει κάτι γνωστοί μου 30 μίλια ανοιχτά της Κρήτης με σύνδεση Cosmote όλοι και μόνο ο πατέρας μου έπιανε που είχε P910. ;)
kalamatiani
21 Ιούλ. 2006, 10:01
καλημερα παιδια....
εχω μια απορια...
την στιγμη που τραβας μια φωτο και την βλεπεις στο κινητο, ειναι ιδια (σε ευκρινια) με αυτες των sharp και πιο συγκεκριμενα του 903;
φαινονται τοσο καθαρα ή ειναι οπως τα se..;
dpapa
21 Ιούλ. 2006, 10:26
καλημερα παιδια....
εχω μια απορια...
φαινονται τοσο καθαρα ή ειναι οπως τα se..;
2 vteri fora pou rotas...mipos skeftikes katholou pos mallon den tha vris tin apantisi epidi mpori kanis na mhn exei pari to Sharp. Otan vlepis pos den apantai kanis einai epidi kanis den kseri!
H fotos einai poly kathares me eykrinia.
vs to 903 (E den to kseroume kai ayto!)
gusstam
21 Ιούλ. 2006, 10:27
sxedon to idio einai!!! min ksxname vevaia oti to sharp exei CCD camera anti gia cmos tou K800 omos i poiotita einai sxedon idia kai me to proto logismiko tou SE!Alloste min ksexname poso veltiothike i katastasi perisi me to K750!!! opote sigoura tha to kseperasei kata poli!
δηλαδη το sharp βγάζει λίγο καλήτερες φωτογραφιες απο το κ800 ??? :(
kalamatiani
21 Ιούλ. 2006, 16:07
δηλαδη το sharp βγάζει λίγο καλήτερες φωτογραφιες απο το κ800 ??? :(
τι λιγο ρε παλικαρι..πηγα το πρωι στη vodafone να τα συγκρινω...και ειτε το θελουμε ειτε οχι, τα κινητα δεν συγκρινονται..μερα με τη νυχτα.. :ninja:
εγω παρολο που ειμαι λατρεις και αγοραστης των sharp - γιατι εχουν την καλυτερη καμερα - μαλλον θα παρω το se διοτι ειναι σαφως πιο καινουργιο-εμπορευσιμο και εχει ραδιο..(το μονο καλο)
κατα τ' αλλα, οπως μου ειπαν χαρακτηριστικα και στη vodafone, "το κινητο ειναι μια πατατα, μονο τα sharp εχουν real ΚΑΜΕΡΑ!" :blink:
αυτα απο εμενα...
biliou
21 Ιούλ. 2006, 16:14
"το κινητο ειναι μια πατατα, μονο τα sharp εχουν real ΚΑΜΕΡΑ!"
ΧΑΧΑΧΑ καλό... Ας δούνε πρώτα το Μουφαfon Live και μετά ας κρίνουν οι κύριοι της V(r)odafon...
ταξιδιωτης22
21 Ιούλ. 2006, 16:16
αυτα στα ειπαν στην vodafone?για πηγαινε να τους πεις οτι οταν θα εχουν πραγματικη εμπειρια απο κινητα τοτε να απαντουν κιολας οι ασχετοι που θελουν να πασαρουν 903 επειδη εχει πιασει πατο σε καταναλωτες που πιστευουν ψευτικα λογια.
kalamatiani
21 Ιούλ. 2006, 16:19
"το κινητο ειναι μια πατατα, μονο τα sharp εχουν real ΚΑΜΕΡΑ!"
ΧΑΧΑΧΑ καλό... Ας δούνε πρώτα το Μουφαfon Live και μετά ας κρίνουν οι κύριοι της V(r)odafon...
κοιτα, μπορει τα sharp να χανουν σε πολλα σε σχεση με αλλα κινητα ιδιας κατηγοριας, αλλα οι ανθρωποι μιλησουν αποκλειστικα για την καμερα... κ κακα τα ψεματα, εχουν την καλυτερη... οποιος μπορει να με διαψευσει...ευπροσδεκτως...
((παντα μιλαω, για την στιγμη που βγαζεις μια φωτο και την αποθηκευεις στο τηλ.))
kalamatiani
21 Ιούλ. 2006, 16:20
αυτα στα ειπαν στην vodafone?για πηγαινε να τους πεις οτι οταν θα εχουν πραγματικη εμπειρια απο κινητα τοτε να απαντουν κιολας οι ασχετοι που θελουν να πασαρουν 903 επειδη εχει πιασει πατο σε καταναλωτες που πιστευουν ψευτικα λογια.
πες μου 1 κινητο που εχει καλυτερη καμερα απο 903...
ταξιδιωτης22
21 Ιούλ. 2006, 16:27
πες μου 1 κινητο που εχει καλυτερη καμερα απο 903...
να σε ρωτησω κατι?τραβας μια φωτο απο κινητο τις συγκρινεις στην οθονη του κινητου η στην οθονη του pc?σε ρωταω γιατι αν την βλεπεις και την συγκρινεις στην οθονη ενως κινητου τοτε συγνωμη αλλα δεν ξερεις απο κινητα οπως και οι σχετικοι-ασχετοι που δουλευουν στην vodafone.
το k-800i εχει με πολυ μικρη διαφορα καλυτερη εικονα απο το 903 και αν συγκρινουμε και τις φωτογραφιες που τραβαει το βραδυ?χμ,ε τοτε δεν συγκρινεται.
προσεξε δεν σου κανω προσωπικη επιθεση απλα μου αρεσει να τα ξεκαθαριζω τα πραγματα και σιγουρα δεν ειμαι ασχετος για να σου απανταω,εχουν περασει λογης και λογης κινητα απο τα χερια μου και μπορουν να το διαβεβαιωσουν και αλλοι χρηστες και μπορω να εχω μια αρκετα καλη αποψη προς καποια κινητα.
παντα φιλικα:)
kalamatiani
21 Ιούλ. 2006, 16:36
να σε ρωτησω κατι?τραβας μια φωτο απο κινητο τις συγκρινεις στην οθονη του κινητου η στην οθονη του pc?σε ρωταω γιατι αν την βλεπεις και την συγκρινεις στην οθονη ενως κινητου τοτε συγνωμη αλλα δεν ξερεις απο κινητα οπως και οι σχετικοι-ασχετοι που δουλευουν στην vodafone.
το k-800i εχει με πολυ μικρη διαφορα καλυτερη εικονα απο το 903 και αν συγκρινουμε και τις φωτογραφιες που τραβαει το βραδυ?χμ,ε τοτε δεν συγκρινεται.
προσεξε δεν σου κανω προσωπικη επιθεση απλα μου αρεσει να τα ξεκαθαριζω τα πραγματα και σιγουρα δεν ειμαι ασχετος για να σου απανταω,εχουν περασει λογης και λογης κινητα απο τα χερια μου και μπορουν να το διαβεβαιωσουν και αλλοι χρηστες και μπορω να εχω μια αρκετα καλη αποψη προς καποια κινητα.
παντα φιλικα:)
αν διαβασες καποιο απο τα προηγουμενα post μου, θα εβλεπες οτι τονισα οτι η συγκριση γινεται στην οθονη του κινητου...εκει που ενδιαφερει εμενα και τους περισσοτερους που -helloooooooo- δεν εχουν oλοι pc... :p
η διαφορα ειναι τεραστια, αν προσεξεις , το k800i δίνει εμφαση στο να φαινεται μεχρι και η παραμικρη λεπτομερια, ενω το V903 δινει σημασια περισσοτερο στο πως θα φαινεται καθαροτερα και με μεγαλυτερη ευκρινια η φωτο...
δεν διαφωνω οτι εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια σου,οπως αλλωστε κ απο τα δικα μου (κ ας ειμαι κοπελα..)
το θεμα ειναι οτι τα sharp ειναι κορυφη μονο στην καμερα..αν θες πηγαινε σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας τραβα φωτο και απο τα 2 κινητα-το ιδιο μερος-,βαλτα διπλα-διπλα και δες εαν εχουν μικρη διαφορα ή οχι..
περιττο να σου πω, οτι σημερα ειχα στο ενα χερι μου το sharp και στο αλλο το se επι μια ωρα...:lol:
Entelos_Asxetos
21 Ιούλ. 2006, 16:40
Πολύ πάθος έχετε ρε παιδιά, τι να πω, άμα ήσασταν κοντά θα πιανόσασταν και στα χέρια;
ταξιδιωτης22
21 Ιούλ. 2006, 16:47
αν διαβασες καποιο απο τα προηγουμενα post μου, θα εβλεπες οτι τονισα οτι η συγκριση γινεται στην οθονη του κινητου...εκει που ενδιαφερει εμενα και τους περισσοτερους που -helloooooooo- δεν εχουν oλοι pc... :p
η διαφορα ειναι τεραστια, αν προσεξεις , το k800i δίνει εμφαση στο να φαινεται μεχρι και η παραμικρη λεπτομερια, ενω το V903 δινει σημασια περισσοτερο στο πως θα φαινεται καθαροτερα και με μεγαλυτερη ευκρινια η φωτο...
δεν διαφωνω οτι εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια σου,οπως αλλωστε κ απο τα δικα μου (κ ας ειμαι κοπελα..)
το θεμα ειναι οτι τα sharp ειναι κορυφη μονο στην καμερα..αν θες πηγαινε σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας τραβα φωτο και απο τα 2 κινητα-το ιδιο μερος-,βαλτα διπλα-διπλα και δες εαν εχουν μικρη διαφορα ή οχι..
περιττο να σου πω, οτι σημερα ειχα στο ενα χερι μου το sharp και στο αλλο το se επι μια ωρα...:lol:ωπα περιμενε εδω εχεις δικιο,ναι στις οθονες των 2 κινητων οντως στο sharp φαινεται καλυτερα:) απλα εγω μιλουσα για το pc,παντως το se πιστεψε με οπως ηδη θα ξερεις ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ειναι πολυ καλη επιλογη.
ας σταματησουμε ομως τωρα τo vs γιατι ημαστε :offtopic:
kalamatiani
21 Ιούλ. 2006, 16:54
ωπα περιμενε εδω εχεις δικιο,ναι στις οθονες των 2 κινητων οντως στο sharp φαινεται καλυτερα:) απλα εγω μιλουσα για το pc,παντως το se πιστεψε με οπως ηδη θα ξερεις ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ειναι πολυ καλη επιλογη.
ας σταματησουμε ομως τωρα τo vs γιατι ημαστε :offtopic:
τωρα συμφωνουμε...:hunter: :hunter: :hunter:
ταξιδιωτης22
21 Ιούλ. 2006, 16:55
τωρα συμφωνουμε...:hunter: :hunter: :hunter:
ακριβως:D
Αυτη η ασπρη οθονη καποιες φορες ειναι πολυ σπαστικη αν και δεν σε βγαζει απο το μενου που εισαι.....Λετε να το παο απο το μαγζι που το πηρα να τους πω τπτ?? Ακομη παρατηρησα ενα αλλο απο το κρυφο μενου ειδα τισ συνολικες ωρες κλησεις και μ δειχνει οτι ειναι 5:30 ωρες ενω εγω εχω μηληση μονο 1:30..Το κινητο οταν το πειρα ηταν σφραγισμενο......Να με ανησυχει???
Και σε μένα το ίδιο....:cry:
Και σε μένα το ίδιο....:cry:
Μην ανησυχείτε.:)
Και σε άλλα se αυτός ο μετρητής πάει περίεργα.;)
biliou
21 Ιούλ. 2006, 18:21
Και κάτι ακόμα για τα sharp, των οποίων δεν αμφισβητώ την κάμερα, πρέπει να έχεις πολύ σταθερό χέρι για να βγάλεις σωστή φωτό... Στα παλιά τουλάχιστον.. End of story
Φιλικά, Ανδρέας
gepol
21 Ιούλ. 2006, 18:27
Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα....θα πάρεις 3.2MP κάμερα σε κινητό, για να βλέπεις τις φωτό στο κινητό????????????????????????
Χάνω κάτι?
Γ.
τελικα το κινητο μο θα ειναι πισω σε 10 ημερες,ισως να μο κανουν και αντικατασταση.
Τόσο πολύ?
Γιατί?
περιττο να σου πω, οτι σημερα ειχα στο ενα χερι μου το sharp και στο αλλο το se επι μια ωρα...:lol:
Ενημερωτικά και μόνο , δεν νοείται σύγκριση φωτογραφιών σε διαφορετικές οθόνες.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις δλδ διαφορετικές φωτογραφίες σε διαφορετικές οθόνες.
miaow
21 Ιούλ. 2006, 19:48
Θα ήθελα τη γνώμη σας.......
Νομίζω οτι η ακουστική του μεγαφώνου κατα την κλήση είναι κάτω του μετρίου απο άποψη ποιότητας και επίσης έχει και χαμηλή ένταση.
Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ?
Βέβαια και το Κ750 είχε χαμηλή ένταση και σε κάποια έκδοση το έφτιαξαν
Καλησπέρα.
Η ένταση μου ακούγεται ικανοποιητική.
Η ποιότητα του ήχου, δεν με ικανοποιεί.
melahrinos
21 Ιούλ. 2006, 20:04
Καλά παίρνεις κινητό 3,2 ΜΡ, χωρίς να έχεις PC ; Για να βλέπεις τις φωτογραφίες στην οθόνη του κινητού ; Και συν τοις άλλοις, υπάρχει κάτοχος V903 που να μην έχει PC ; Ίσα ίσα πιο φθηνό είναι ένα PC με βασική στοιχειώδη σύνθεση παρά το συγκεκριμένο κινητό. :lol: Και όπως αναφέρει και ο φίλος DDR2 η σύγκριση φωτογραφιών σε διαφορετικές οθόνες είναι τελείως άκυρη. Έμαθαν και ξεχωρίζουν στη vod@ ποια είναι και η real camera ; :p :lol: Λες το Κ800i να είχε μόνο καλό το radio ;
Jos3ph
21 Ιούλ. 2006, 20:18
Εγώ ξέρω ότι οι φωτογραφίες τραβιούντε για να εκτυπώνονται, άρα το Κ800i έχει σαφές προβάδισμα ... Τώρα αμα θες να το κοιτάς στην οθόνη, και ένα κινητό με την πιο απλή και άχρηστη κάμερα που σε καμία περίπτωση δεν βγάζει φωτογραφίες είτε για εκτυπώσεις είτε PC εικόνα , είναι η συμβουλή μου για σένα ...
Πολύ πάθος έχετε ρε παιδιά
Ναι, πάθος για την καθε στιγμή
tasosmaroulitsis
21 Ιούλ. 2006, 20:21
Ναι, πάθος για την καθε στιγμή
Καλώσ'το παληκάρι...:cool:
mourgosj7
21 Ιούλ. 2006, 21:14
kalispera se olous.
to kinito mou kani kiala trela, ektos to oti exane panta meta apo ligo to klik ton pliktron, ke ksanaethixne me epanekinisi, tora xani ke ton ixo tis fotografias otan trabao den akougete tipota, kanenas ixos!!!
me epanekinisi ola o.k
exi kanis sas paratirisi to idio problima?
euxaristo.
geofil
21 Ιούλ. 2006, 21:39
kalispera se olous.
to kinito mou kani kiala trela, ektos to oti exane panta meta apo ligo to klik ton pliktron, ke ksanaethixne me epanekinisi, tora xani ke ton ixo tis fotografias otan trabao den akougete tipota, kanenas ixos!!!
me epanekinisi ola o.k
exi kanis sas paratirisi to idio problima?
euxaristo.
Μάλλον πρόκειται για προβληματική συσκευή φίλε mourgosj7.
Καλά θα κάνεις να επισκευτείς ένα service point.
stephane
21 Ιούλ. 2006, 23:04
Να κάνω και εγώ το παράπονό μου?
Απαράδεκτο και ελειπέστατο το εγχειρίδιο οδηγιών!
Δεν έχει τίποτα από το μενού!
Μόνο τα βασικά!
Να κάνω και εγώ το παράπονό μου?
Απαράδεκτο και ελειπέστατο το εγχειρίδιο οδηγιών!
Δεν έχει τίποτα από το μενού!
Μόνο τα βασικά!
Είναι η περίληψη του manual αυτό που έχεις στα χέρια σου.
Η ολοκληρωμένη έκδοση βρίσκεται στο διαδίκτυο.
Όντως , δεν είναι ωραίο αυτό.:(
stelios4
22 Ιούλ. 2006, 04:18
Παιδια help Πως φορτωνω εφαρμογες και παιχνιδια στο κινιτο?? οταν το βαζω με το usb δεν μου δειχνει αυτους τους φακελους....:( :( :( :(
toympas
22 Ιούλ. 2006, 10:51
Παιδια help Πως φορτωνω εφαρμογες και παιχνιδια στο κινιτο?? οταν το βαζω με το usb δεν μου δειχνει αυτους τους φακελους....:( :( :( :(
Πας στν υπολογιστη μου και ανηγης το κινητο σαν σκληρο οπως στο δηχνει εκει και τα περνας απευθειας εκει και ολα ΟΚ!.Ρε παιδια εμενα δν μπορει να αναπαραγει αρχεια WMA μου λεει αδυνατη η αναπαραγωγη.Εχει προβλημα το κινητο η το κανει και σε εσας??
Πας στν υπολογιστη μου και ανηγης το κινητο σαν σκληρο οπως στο δηχνει εκει και τα περνας απευθειας εκει και ολα ΟΚ!.Ρε παιδια εμενα δν μπορει να αναπαραγει αρχεια WMA μου λεει αδυνατη η αναπαραγωγη.Εχει προβλημα το κινητο η το κανει και σε εσας??
Νομίζω ότι καμία συσκευή αναπαραγωγής ήχων της sony(άρα και της sonyericsson) δεν αναπαράγει αρχεία wma.
Εύκολα πάντως θα βρείς έναν wma to mp3 converter:)
toympas
22 Ιούλ. 2006, 12:38
Νομίζω ότι καμία συσκευή αναπαραγωγής ήχων της sony(άρα και της sonyericsson) δεν αναπαράγει αρχεία wma.
Μπορω να το κατεβασω απο το ιντερνετ?αν ναι απο που?
melahrinos
22 Ιούλ. 2006, 12:42
http://www.wma-mp3-converter.com/
Μπορω να το κατεβασω απο το ιντερνετ?αν ναι απο που?
πχ: http://www.wmatomp3.com-http.com/
:)
melahrinos
22 Ιούλ. 2006, 12:47
http://www.wmatomp3.com-http.com/
Κάνε και ένα search στο google "wma to mp3" και επέλεξε κάποιο άλλο σε περίπτωση που δεν σου κάνουν... ;)
melahrinos
22 Ιούλ. 2006, 12:48
http://www.wmatomp3.com-http.com/
Κάνε και ένα search στο google "wma to mp3" και επέλεξε κάποιο άλλο σε περίπτωση που δεν σου κάνουν... ;)
Edit: Με πρόλαβε ο φίλος παραπάνω! :p
Edit: Με πρόλαβε ο φίλος παραπάνω! :p
Δεν σε πρόλαβα ακριβώς , γιατί το προγραμματάκι από το link που δίνω λέει ότι έχει ήδη λήξει και ζητάει registration key:O (τώρα το κατέβασα και το είδα)
Αλλά όντως , με μια αναζήτηση στο google θα βρεί πολλά ο φίλος:)
topdim
22 Ιούλ. 2006, 13:21
Paidia to diko mou einai Vodafone Live kai mou kanei to ekshs koufo, merikes fores otan mou kanoun anapandites den mou tis krataei sthn mnhmh, me apotelesma na mhn ksero poios me exei kalesei. Opos epishs kai merikes fores pou kalo kapoion, pali den to krata sthn mnhmh san ekserxomenh klhsh. To kanei se kanenan allo ayto 'h paizei kati me thn syskeyh mou?
Eyxaristo
polo1400
22 Ιούλ. 2006, 14:23
Paidia to diko mou einai Vodafone Live kai mou kanei to ekshs koufo, merikes fores otan mou kanoun anapandites den mou tis krataei sthn mnhmh, me apotelesma na mhn ksero poios me exei kalesei. Opos epishs kai merikes fores pou kalo kapoion, pali den to krata sthn mnhmh san ekserxomenh klhsh. To kanei se kanenan allo ayto 'h paizei kati me thn syskeyh mou?
Eyxaristo
file topdim ftaiei i karta sim sou!Den einai 3g mallon giafto!Mou to ekane kai emena kai piga se ena vodafone shop ekana anavathmisi se 3g karta kai tora no problem!
toympas
22 Ιούλ. 2006, 15:00
file topdim ftaiei i karta sim sou!Den einai 3g mallon giafto!Mou to ekane kai emena kai piga se ena vodafone shop ekana anavathmisi se 3g karta kai tora no problem!
Saw eyxaristv.
topdim
22 Ιούλ. 2006, 16:07
File polo1400 to periego ths ypothesis einai oti otan to phra tous rothsa kiolas gia ayto to thema, giati kati paromio eixa diavasei gia ta 3G palia, alla mou eipan oti an einai h nea h kokkinh karta den thelei allagei, mallon tha htan asxetos o polhths. Telospandon elpizo na einai ayto to thema kai oxi kati allo, tha pao na thn allakso. Na se rothso aythn thn nea 3G thn plhroneis 'h sthn deinoun free?
Eyxaristo.
stelios4
22 Ιούλ. 2006, 19:46
Παιδια ως τωρα εγω παντος αν εξαιρεσουμε καποια μικρο προβληματακια του τυπου ασπρη οθονη ειμαι ικανοποιημενος......οσον αναφορα εφρμογεσ κλπ τις περναω στα αλλα γιατι δεν μ εφμανιζει απο τον υπολογιστη μ επιλογη εφαρμογες μονο ολα τα υπολοιπα οταν το συνδεω.....+ εχτες βρικα 1000 παιχνιδακια και καποιεσ εκατονταδεσ εφαρμογες για το κινιτακι...:) :cool: δεν ξερω αν ειναι το καταληλο thread αυτο για να σας τις δωσω...αν ηδη δεν εχεται βρει.....:)
geofil
22 Ιούλ. 2006, 19:56
Ίσως θα πρέπει να γίνει ενα νέο θέμα με παιχνίδια, εφαρμογές και θέματα για το Κ800. Αν και υπάρχουν ανάλογα θέματα με τα παιχνίδια και τις εφαρμογές για Κ750, W800 κλπ.
polo1400
22 Ιούλ. 2006, 20:30
Παιδια ως τωρα εγω παντος αν εξαιρεσουμε καποια μικρο προβληματακια του τυπου ασπρη οθονη ειμαι ικανοποιημενος......οσον αναφορα εφρμογεσ κλπ τις περναω στα αλλα γιατι δεν μ εφμανιζει απο τον υπολογιστη μ επιλογη εφαρμογες μονο ολα τα υπολοιπα οταν το συνδεω.....+ εχτες βρικα 1000 παιχνιδακια και καποιεσ εκατονταδεσ εφαρμογες για το κινιτακι...:) :cool: δεν ξερω αν ειναι το καταληλο thread αυτο για να σας τις δωσω...αν ηδη δεν εχεται βρει.....:)
stelios 4 steile pm ta links i kane ena kainourio thread me endiaferei kai emena afto me tis efarmoges kai ta paixnidia
polo1400
22 Ιούλ. 2006, 20:31
File polo1400 to periego ths ypothesis einai oti otan to phra tous rothsa kiolas gia ayto to thema, giati kati paromio eixa diavasei gia ta 3G palia, alla mou eipan oti an einai h nea h kokkinh karta den thelei allagei, mallon tha htan asxetos o polhths. Telospandon elpizo na einai ayto to thema kai oxi kati allo, tha pao na thn allakso. Na se rothso aythn thn nea 3G thn plhroneis 'h sthn deinoun free?
Eyxaristo.
topdim kanei 17 euro i anavathmisi!afto einai sigoura giati emena diorthothike amesos
nervous
22 Ιούλ. 2006, 20:34
Υπάρχει ήδη ένα θέμα ,εδώ :
se k-800i παιχνιδια,themes,αποριες και online-update. (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124) ;)
polo1400
22 Ιούλ. 2006, 20:39
se k-800i παιχνιδια,themes,αποριες και online-update. (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124) ;)
thanks nervous
geofil
22 Ιούλ. 2006, 21:46
Τώρα το είδα και εγώ:!:
tasosmaroulitsis
22 Ιούλ. 2006, 21:51
Kαλά,το lasyk πότε θα βγάλει το αναθεματισμένο "myK800" επιτέλους...;;;:mad:
biliou
23 Ιούλ. 2006, 09:12
Τελικά μου την κράτησε την συντόμευση...Τελικά και το Κ800 έχει τη δικιά του βούληση έ?? :D
millis
23 Ιούλ. 2006, 09:35
Το δικό μου Κ800 κάνει αναπαραγωγή WMA.
:wacko: :blink: :wacko:
toympas
23 Ιούλ. 2006, 12:37
Ρε παιδια πως γινεται αυτο?:blink: αφου στο manual δεν αναφερει οτι μπορει να κανει αναπαραγωγη τετιου τυπου αρχειο.Για να ανεβασω μερικες foto πρεπει να ειναι μεχρη 72KB οταν τραβαω με ρηθμησης καμερας ποιοτhτα εικονας υψηλη και μεγεθος 3ΜΡ μου την βγαζει 700ΚΒ και δν μπορω να την ανεβασω αν ριξω την αναληση π.χ στο 1ΜΡ δν θα πεσει και η ποιοτητα της foto??
miaow
23 Ιούλ. 2006, 12:49
Ερώτηση: η συσκευή μου, δεν αναπαράγει όλα τα WAV αρχεία !
Που μπορεί να οφείλεται ;
21century
23 Ιούλ. 2006, 13:33
Η αναβαθμιση απο οτι ξερω-επειδη αναφερθηκε- γινεται παντοτε δωρεαν σε ολα τα εξουσιοδοτημενα κεντρα ΣΕ.
mourgosj7
23 Ιούλ. 2006, 14:37
tha ithela na rotiso ke ego to eksis:
to k750 otan mou erxotan ena minima, mou ebgaze ke tin photo stin othoni,
aftou pou mou estelne to minima, to k800 den mou bgazi photo otan erxete to minima, sas to kani ke esas????
ke kati alo. i entasi, apo tin klisi ke apo to minima, ine xamiloteri se sikgrisi me to k750, ipopsin xrisimopio tous idious ixous ke sta dio kinita, ke to k750 ine se ola pio dinato, akoma ke stin anaparagogi ton mb3.
ke telefteo, afti i eksafanisi tou ixou ton pliktron mou exi spasi ta nebra,
epanerxete meta apo epanekinisi, o ixos ton pliktron.
parakalo as mou apantisi kapios ean afta ta kani ke to dikotou k800.
Που μπορεί να οφείλεται ;
Διαβάζει μέχρι ένα όριο
:rtfm: :)
Dimis72
23 Ιούλ. 2006, 17:40
Από την cosmote μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει την κάρτα 2 σε 1 γιατί όλα τα SE κολλάνε... Πάντως εγώ έχω το Κ75Ο και δε μου κολλάει. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει το Κ800 με cosmote 2in1 ας μου πει τι έγινε. Ευχαριστώ.
IVIetaCreatoR
23 Ιούλ. 2006, 17:48
Το δικό μου Κ800 κάνει αναπαραγωγή WMA
Ναι ξεχάσανε να το γράψουνε στο manual. :happy:
Μέχρι 16K sample rate παίζει...
Giorgosk80
23 Ιούλ. 2006, 20:04
Από την cosmote μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει την κάρτα 2 σε 1 γιατί όλα τα SE κολλάνε... Πάντως εγώ έχω το Κ75Ο και δε μου κολλάει. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει το Κ800 με cosmote 2in1 ας μου πει τι έγινε. Ευχαριστώ.
Σε Τιμ παντως το εχω δει σιγουρα.
toympas
23 Ιούλ. 2006, 20:17
Ναι ξεχάσανε να το γράψουνε στο manual. :happy:
Δηλαδη εμενα που δν μπορει να αναπαραγει αρχεια WMA πρεπει να το παω πισω?.Σε αλλους απο εδω τα αναπαραγει??
Dead Poet
23 Ιούλ. 2006, 20:42
H ποιότητα σήματος επιβαρύνεται προς το χειρότερο ,αν εχει κανείς και κάρτα 3G
Κι όμως. Όταν, λίγο παραπάνω, ανέφερα ότι παρατήρησα βελτίωση του σήματος με το Κ800, αυτή η βελτίωση παρατηρήθηκε με κάρτα 3G, αλλά σε περιοχή εκτός λήψης του σήματος 3G...
toympas
23 Ιούλ. 2006, 20:47
Βρηκα την ακολουθη αναβαθμησUpdateService_Inst_2.6.4.9.exe η λογισμηκου για κ800ι απο το σαιτ της σονυ αξιζει τον κοπο η θα κανω ζημια στο κινητο?
Dead Poet
23 Ιούλ. 2006, 20:53
ti eksafanisi tou ixou ton pliktron mou exi spasi ta nebra,
epanerxete meta apo epanekinisi, o ixos ton pliktron.
Αυτό ειδικά, με την - υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - εξαφάνιση του "κλικ" που έχω βάλει για ήχο πλήκτρων, μου το κάνει και μένα. Και επανέρχεται μετά από απενεργοποίηση και επανενεργοποίηση του κινητού.
nervous
23 Ιούλ. 2006, 21:01
Βρηκα την ακολουθη αναβαθμησUpdateService_Inst_2.6.4.9.exe η λογισμηκου για κ800ι απο το σαιτ της σονυ αξιζει τον κοπο η θα κανω ζημια στο κινητο?
Δεν ειναι αναβαθμιση ,αλλα το software μεσω του οποιου
θα κανεις την αναβαθμιση οταν κυκλοφορησει.
geofil
23 Ιούλ. 2006, 21:47
Αυτό ειδικά, με την - υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - εξαφάνιση του "κλικ" που έχω βάλει για ήχο πλήκτρων, μου το κάνει και μένα. Και επανέρχεται μετά από απενεργοποίηση και επανενεργοποίηση του κινητού.
Δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τα κλικ και να κάνετε μετά αμέσως επανεκίνηση της συσκευής. Κάτι τέτοια έκανε και το Κ750 με το πρώτο firmware. Με τις συντομεύσεις του πληκτρολογίου που χανότανε μετά από λίγο και το κόλπο ήταν να τις ορίσεις και να κάνεις αμέσως επανεκίνηση. Έτσι τις είχες μόνιμα. Αυτά τα προβληματάκια πάντως θα διορθωθούν στο μέλλον.
Gary Kokkin
23 Ιούλ. 2006, 21:58
Κι όμως. Όταν, λίγο παραπάνω, ανέφερα ότι παρατήρησα βελτίωση του σήματος με το Κ800, αυτή η βελτίωση παρατηρήθηκε με κάρτα 3G, αλλά σε περιοχή εκτός λήψης του σήματος 3G...
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου-Οταν σε μία περιοχή έχει γενικά καλό σήμα,καμία συσκευή δεν "ζορίζεται" και δεν εξαρτάται από τίποτε.
stephane
24 Ιούλ. 2006, 10:15
Είναι η περίληψη του manual αυτό που έχεις στα χέρια σου.
Η ολοκληρωμένη έκδοση βρίσκεται στο διαδίκτυο.
Όντως , δεν είναι ωραίο αυτό.:(
Και στο site ακριβώς το ίδιο πράγμα έχει, τώρα το κατέβασα!
Dead Poet
24 Ιούλ. 2006, 11:02
Προσπαθώ να προσθέσω το rss feed του myphone (συγκεκριμένα, τη διεύθυνση www.myphone.gr/rss/news-20-iso.rss την οποία χρησιμοποιώ πολύ καιρό επιυχώς ως rss feed και στον υπολογιστή) και, αφού ψάξει για λίγο, μου βγάζει το μήνυμα "Δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθ. που εισάγ.". Το ίδιο συμβαίνει και με το rss feed του dpreview, ενώ το rss feed της "Καθημερινής" το πρόσθεσε κανονικότατα. Γιατί συμβαίνει αυτό;
pan13
24 Ιούλ. 2006, 12:43
kalispera, exo 1 erotima! pos mporo na fortizo kai na xrisimipoio to hands free sto aytokinhto? ean den ginetai yparxei enalaktiki lisi?eyxaristo
toympas
24 Ιούλ. 2006, 13:33
Ενταξη τελικα αναπαραγει αρχεια WMA:D :D απλα δεν πρεπει να εχουν ενα κλειδομα λογου πειρατιτου CD.Mηπως εχει παρει το ματι σας καμια θηκη σε κανενα Πλαισιο π.χ?
george85100
24 Ιούλ. 2006, 14:57
KALHSPERA SE OLOUS, MIA GRHGORH EROTHSH... 8ELO NA METAFERO APO TO K800 SE K700 KAPOIA MP3, OMOS TO K700 DEN EXEI KARTA MNHMHS, ARA EXEI PERIORISMEO XORO. ME POIO PROGRAMMA MPORO NA MEIOSO TO MEGE8OS TON MP3? EYXARISTO EK TON PROTERON, SORRY AN EIMAI OFF TOPIC. GIORGOS.
Dead Poet
24 Ιούλ. 2006, 15:16
Mηπως εχει παρει το ματι σας καμια θηκη σε κανενα Πλαισιο π.χ?
Όπως έχω γράψει και πριν από κάποιες σελίδες, η θήκη ICE-25 της Sony Ericsson (την οποία έχω δει και σε "Πλαίσιο" και σε "Γερμανό") είναι ιδανική και για το Κ800, αρκεί να το τοποθετούμε με την οθόνη προς τη μέσα πλευρά και ταυτόχρονα με τις επαφές του φορτιστή στα αριστερά.
PanosH291
24 Ιούλ. 2006, 15:37
kalispera, exo 1 erotima! pos mporo na fortizo kai na xrisimipoio to hands free sto aytokinhto? ean den ginetai yparxei enalaktiki lisi?eyxaristo
Με αυτό! (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10260)
Στο κ750 μου δουλεύει μια χαρά! Αρα και στο κ800 θα είναι οκ!
Το έχω αγοράσει από Γερμανό εδώ και πολύ καιρό, με λίγα euros αν και δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς....
biliou
24 Ιούλ. 2006, 17:43
Γιατί να μην πάρεις ένα Β/Τ hands-free να κάνεις τη δουλειά σου?
KALHSPERA SE OLOUS, MIA GRHGORH EROTHSH... 8ELO NA METAFERO APO TO K800 SE K700 KAPOIA MP3, OMOS TO K700 DEN EXEI KARTA MNHMHS, ARA EXEI PERIORISMEO XORO. ME POIO PROGRAMMA MPORO NA MEIOSO TO MEGE8OS TON MP3? EYXARISTO EK TON PROTERON, SORRY AN EIMAI OFF TOPIC. GIORGOS.
Ενδεικτικά να αναφέρω το Cheetah Audio Converter το οποίο κατεβάζεις από εδώ (http://www.freewr.com/freeware.php?download=cheetah-audio-converter&lid=1052).
Πείραξε το bitrate για να μειώσεις το μέγεθος.
DARDANA
24 Ιούλ. 2006, 20:06
Παιδια θα τρελαθω με τις καρτες μνημης!
Παραγγειλα μια καρτα μνημης Sony memory stick pro duo High speed 1GB ενω πριν το παραγγειλω ρωτησα αν κανει για το Κ800i (πηρα αλλη μια των 2GB για το W900i μου) κ μου απαντησαν πως ναι κανει και τελικα ΔΕΝ κανει γιατι ειδα απ την εσοχη του Κ800 πως χωραει μικροτερη καρτα και γραφει Μ2.
Πειτε μου ακριβως τι καρτα υποστηριζει και βοηθηστε με λιγο που ακριβως να ψαξω (sites κτλ)...
Και τελος οποιος θελει μπορω να την ανταλλαξω με μια καρτα Μ2 των 1GB ας στειλει στο dardana@pathfinder.gr
Ευχαριστω... :O
Παραγγειλα μια καρτα μνημης Sony memory stick pro duo High speed 1GB ενω πριν το παραγγειλω ρωτησα αν κανει για το Κ800i (πηρα αλλη μια των 2GB για το W900i μου) κ μου απαντησαν πως ναι κανει και τελικα ΔΕΝ κανει γιατι ειδα απ την εσοχη του Κ800 πως χωραει μικροτερη καρτα και γραφει Μ2.
Πειτε μου ακριβως τι καρτα υποστηριζει και βοηθηστε με λιγο που ακριβως να ψαξω (sites κτλ)...
Και τελος οποιος θελει μπορω να την ανταλλαξω με μια καρτα Μ2 των 1GB ας στειλει στο dardana@pathfinder.gr
Μια καρτούλα memory stick micro
(ξέχνα τα duo και duo pro)Από site δεν ξέρω να σε βοηθήσω.:O
zxr: Πολύ καλό το εργαλείο για τα Mp3.:) :)
Πολύ καλύτερο από το abc converter που είχα μέχρι τώρα.
geofil
24 Ιούλ. 2006, 22:30
Δεν διάβασες στο θέμα αυτό που έχει αναφερθεί αρκετές φορές αλλά και στο review του Κ800 για τις καινούριες κάρτες μνήμης; αν περιμένεις από τους πωλητές να σε διαφωτίσουν, σώθηκες.
DARDANA
25 Ιούλ. 2006, 00:51
Φιλτατε geofil αδυνατον να διαβασω πανω απο 800 σελιδες και ξεχασα ν'αναφερω (και να ζητησω συγνωμη) που δεν μπορεσα-προλαβαινα να διαβασω αν εχει αναφερθει το σχετικο θεμα. Θα προσπαθησω να βρω στα προηγουμενα ποστ για να λυθει η απορια μου.
geofil
25 Ιούλ. 2006, 01:07
Φιλτατε geofil αδυνατον να διαβασω πανω απο 800 σελιδες και ξεχασα ν'αναφερω (και να ζητησω συγνωμη) που δεν μπορεσα-προλαβαινα να διαβασω αν εχει αναφερθει το σχετικο θεμα. Θα προσπαθησω να βρω στα προηγουμενα ποστ για να λυθει η απορια μου.
Ηρέμησε. Δεν υπάρχει λόγος που να δικαιολογεί την ειρωνία του μηνύματός σου. Το review του κινητού που έχει γράψει ο msk, και έκανε πολύ καλή δουλειά, δεν θα ήταν πολύ κουραστικό να το δεις. Από την στιγμή που διάλεξες το Κ800 φαντάζομαι θα ήθελες να ξέρεις μερικά πράγματα για αυτό. Είσαι μέλος του myphone, άρα φροντίζεις φαντάζομαι να ενημερώνεσαι για ότι αφορά τα κινητά. Και δεν λέω για πολύ ψαγμένα πράγματα.
Αυτό που σου είπα βασικά, είναι δεν πρέπει να βασίζεσαι πολύ στους πωλητές. Συνήθως είναι άσχετοι ή γνωρίζουν μόνο μερικά πράγματα για συγκεκριμένα μοντέλα.
Ψυχραιμία παιδιά!!:worry:
Μια πληροφορία ζήτησε η κοπέλα.Αυτό ήταν όλο.
Όπως απάντησα και πιο πάνω , micro memory stick λέγονται.:)
santorini_2006
25 Ιούλ. 2006, 01:58
Kserei kaneis pou mporw na brw free java games kai themata gia ayto to kinito,to agorasa prin liges imeres apo tin vodafone kai einai teleio(eixe dwro kai hxeia,poly kala gia na akous me tin parea sou opoudipote ta mp3 pou exeis mesa sto kinito).
Perimenw tin apantisi sas.
Eyxaristw
geofil
25 Ιούλ. 2006, 02:03
Καλως ήρθες στο φόρουμ. Δοκίμασε εδώ:
http://www.zedge.net/?p=themes&zd=904-0-0-1-
και εδώ:
http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k800k800i-themes/1/
και εδώ:
http://www.handy-stuff-planet.de/stuff/052531SEK800.htm
stephane
25 Ιούλ. 2006, 11:18
Παιδιά πιστεύω πως με την 1η αναβάθμιση θα λυθεί τόσο το θέμα του ακουστικού όσο και το ζήτημα ότι δεν ακούγονται καλά οι ήχοι στα πλήκτρα
Υ.Γ:Χτες βράδυ έβγαλα κάποιες φώτο στο γκαράζ του σπιτιού μου με το τηλέφωνο οι οποίες εμένα προσωπικά μου άρεσαν, δεν είμαι ο άριστος γνώστης αλλά για αυτό που έψαχνα το κινητό με καλύπτει απόλυτα
Παιδιά πιστεύω πως με την 1η αναβάθμιση θα λυθεί τόσο το θέμα του ακουστικού όσο και το ζήτημα ότι δεν ακούγονται καλά οι ήχοι στα πλήκτρα
Υ.Γ:Χτες βράδυ έβγαλα κάποιες φώτο στο γκαράζ του σπιτιού μου με το τηλέφωνο οι οποίες εμένα προσωπικά μου άρεσαν, δεν είμαι ο άριστος γνώστης αλλά για αυτό που έψαχνα το κινητό με καλύπτει απόλυτα
Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις για να κρίνεις αν μια φωτογραφία είναι καλή ή όχι.:)
stephane
25 Ιούλ. 2006, 11:49
Η λειτουργεια των RSS feeds για παραδειγμα ειναι παρα πολυ καλη! :)
Τι ακριβώς είναι αυτό βρε παιδιά?
stephane
25 Ιούλ. 2006, 11:55
Σήμερα πήρα από το κέντρο (Αθήνα) μια Μ2 1giga με 53 ευρώ!.
Από πού εαν επιτρέπετε?
Δεν το έχω παρακολουθήσει όλο το topic, συγγνώμη
Τι ακριβώς είναι αυτό βρε παιδιά?
Τα RSS feeds είναι ότι μπορείς βάζοντας τη διεύθυνση κάποιου site που το υποστηρίζει να βλέπεις τα νέα σε τίτλους .
Από πού εαν επιτρέπετε?
Δεν το έχω παρακολουθήσει όλο το topic, συγγνώμη
Από photoagora στη στουρναρη
stephane
25 Ιούλ. 2006, 12:52
Thanks, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω εαν αξίζει η 1GB ή 512 ΚΒ..
griniaris
25 Ιούλ. 2006, 14:28
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Κ750 Κ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Κ800...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΟΜΟΡΦΟ,ΠΙΟ ΣΤΙΒΑΡΟ,ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 440 ΕΥΡΩ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Τ18 Τ20 Τ39 Τ68 Τ610 Κ700 Κ750 ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ Ν73 ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..
GEORGEGX20VF
25 Ιούλ. 2006, 15:01
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Κ750 Κ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Κ800...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΟΜΟΡΦΟ,ΠΙΟ ΣΤΙΒΑΡΟ,ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 440 ΕΥΡΩ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Τ18 Τ20 Τ39 Τ68 Τ610 Κ700 Κ750 ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ Ν73 ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..
και πάνω από όλα χειροτερο mp3 player και radio.δλδ το ηχειο του k750 ειναι πολυ πιο δυνατο και ο ηχος στα ακουστικα του κ750 ειναι όπως τα walkman.το k800 εχει χαμηλο ήχο και στα ακουστικα και στα ηχεία.,ακομα και αλλα ακουστικα να του βαλεις,μεχρι και απουσια mega bass υπαρχει.
griniaris
25 Ιούλ. 2006, 15:17
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΟΥ Κ750.
stephane
25 Ιούλ. 2006, 15:58
Θα πας να πάρεις κινητό με symvian??
Το ξανασκέφτηκες?
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΟΥ Κ750.
Δλδ πώς θα έπρεπε να ήταν??
Έχει καλύτερη οθόνη , καλύτερη κάμερα , είναι και 3G.
Αυτά δεν είναι αρκετά για να βγάλει η se ένα καινούριο μοντέλο?
melahrinos
25 Ιούλ. 2006, 17:25
Προχωράμε στο νέο, αφού έχουμε σα βάση το παλιό. Πραγματικά στον τομέα του ήχου υστερεί το K800i. Κακά τα ψέματα, πιστεύω (το έχω ξαναπεί) πως είναι η ιδανική αλλαγή για τους χρήστες Κ700i που θέλουν κάτι καινούριο (υποκειμενικό) :)
Προχωράμε στο νέο, αφού έχουμε σα βάση το παλιό. Πραγματικά στον τομέα του ήχου υστερεί το K800i. Κακά τα ψέματα, πιστεύω (το έχω ξαναπεί) πως είναι η ιδανική αλλαγή για τους χρήστες Κ700i που θέλουν κάτι καινούριο (υποκειμενικό) :)
Στους κατόχους του k700 θα κάνει μεγάλη εντύπωση.
Αλλά ναι , πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις 450 ευρώ για να πάς από k750 σε k800.
melahrinos
25 Ιούλ. 2006, 17:41
Ακριβώς. Μην γίνουμε υπερκαταναλωτές. Πήγα το πρωί στο Γερμανό και μπήκε ένας τύπος και λέει θέλω το Κ800i. Ήξερε μόνο τα megapixel της camera. Τα κινητά τα αγοράζουμε με γνώμονα τις ανάγκες μας. Πεταμένα λεφτά, για να κάνει κομμάτι. Αν θέλουμε να κάνουμε testing σε κάποιο κατάστημα ή από κινητό φίλου. Ξέρω 2-3 που θέλουν να το πουλήσουν επειδή δε βρήκαν τίποτα νέο από το Κ750 που να τους τραβήξει και το αγόρασαν τσάμπα. :)
griniaris
25 Ιούλ. 2006, 19:08
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ Κ700 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ Κ750 ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ..Κ ΝΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν73 ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΛΕΩ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ Κ700 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ Κ750 ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ..Κ ΝΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν73 ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΛΕΩ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ...
Φίλε , το n73 ακούγεται πολύ καλή επιλογή.Ελπίζω να είναι και στην πράξη έτσι.
Γιατί όμως λες "κρίμα"?:worry:
geovass
25 Ιούλ. 2006, 19:14
Θελεις να μη γραφεις κεφαλαια ομως ?
melahrinos
25 Ιούλ. 2006, 19:22
Δεν θέλω να θίξω τους μύριους Nokiaδες...αλλά δούλευα πέρσι το καλοκαίρι και πήρα το 6680. Αποτέλεσμα να το χαρίσω στη μάνα μου... :lol: :lol: (είπαμε... να μην παίρνουμε πάντα.., να δίνουμε και κάτι) Καλά δεν είναι και καμιά εμπειρία φοβερή, απλά θα σου φανεί κάπως η αλλαγή. Δυνατότητες πολύ περισσότερες.. αλλά άχαρα τηλέφωνα (τουλάχιστον για το στυλ μου..) + ότι έχει γίνει της μόδας symbian και 15 χρονα.. Τέτοιες αυξημένες ανάγκες ; :p Όσον αφορά το Κ800i εντάξει δεν είναι και κρίμα. Μην το επικρίνεις! :X Είπαμε καλό για αλλαγή από Κ700 ή ακόμα και από Τ610 (απίστευτη ανθεκτικότητα... 6 ώρες μέσα σε ποτήρι με ουίσκι και δουλεύει ακόμα...) Plz μην γράφεις κεφαλαία.. Στη διαδικτυακή σημαίνουν αύξηση του τόνου σου + ότι είναι απίστευτα κουραστικά και δυσανάγνωστα :)
griniaris
25 Ιούλ. 2006, 19:24
Κρίμα που η σονυ δεν δημιουργησε αξιο αντικαταστατη για το k750..κατι πιο δυνατο ρε παιδια..ενα κινητο δεν ειναι μονο η καμερα...αφηστε που υστερει κ σε ομορφια με αυτες τις καμπυλες που του εκαναν..κ το joystic ιδιο ακριβως λες κ δεν ηξεραν οτι το k750 υστερουσε σε αυτο.
melahrinos
25 Ιούλ. 2006, 19:41
Γκρινιάρη φίλε μου... Μόλις το Κ800i πιάσει την καλή, θα σκάσει και στο πρώτο τρίμηνο ( ; ) του 2007 και το 5ΜΡ camera phone και θα σπεύσουν όλοι προς αντικατάσταση. Για βάλε 450 + 500 το επόμενο μοντέλο. Μέσα σε ένα εξάμηνο θα έχει πιάσει τουλάχιστον 800 από ένα χρήστη, ο οποίος αγόρασε το Κ800. Γιατί εδώ το προτίμησε για 1,2 ΜΡ παραπάνω από το Κ750. Αν βγει 5 ΜΡ δεν θα το αντικαταστήσει ; Mπίζνες φίλε μου. Τα τηλ. "πρέπει" να τα αλλάζουμε κάθε εξάμηνο (υποτίθεται αν θέλουμε να είμαστε στη μόδα και "εξελιγμένοι")
griniaris
25 Ιούλ. 2006, 19:48
Δε προκειται να κατακρινω την πολιτικη των εταιριων κ καλα κανει κ η σονυ κ βγαζει διαφορες παραλλαγες αλλα τουλαχιστον στην ναυαρχιδα σου δωσε κατι παραπανω...
stephane
26 Ιούλ. 2006, 09:04
Τα τηλ. "πρέπει" να τα αλλάζουμε κάθε εξάμηνο (υποτίθεται αν θέλουμε να είμαστε στη μόδα και "εξελιγμένοι")
Αυτό πολύ σωστά όπως αναφέρεις είναι η δουλεία του marketing των εταιριών, από εκεί και μετά είναι του καθενός επιλογή
Πειράζει που αλλάζω κινητό μία στα 2-3 χρόνια?
Πειράζει που από κινητό που απλά δεχόταν MMS πέρασα στο κ800i?
Πειράζει που το επόμενο κινητό μου (ανεξαρτήτως μάρκας) θα είναι μετά από 2 χρόνια το minimum?
Έχασα τίποτα που δεν πήρα κινητό με 1,3-2 η δεν ξέρω εγώ πόσα mp?
Ας είμαστε γενικά προσεχτικοί στο πού ξοδεύουμε τα χρήματά μας
Υ.Γ Γενικά αναφέρομαι απλά βασίστηκα σε αυτό το τελευταίο που είπες
Αυτό πολύ σωστά όπως αναφέρεις είναι η δουλεία του marketing των εταιριών, από εκεί και μετά είναι του καθενός επιλογή
Πειράζει που αλλάζω κινητό μία στα 2-3 χρόνια?
Πειράζει που από κινητό που απλά δεχόταν MMS πέρασα στο κ800i?
Πειράζει που το επόμενο κινητό μου (ανεξαρτήτως μάρκας) θα είναι μετά από 2 χρόνια το minimum?
Έχασα τίποτα που δεν πήρα κινητό με 1,3-2 η δεν ξέρω εγώ πόσα mp?
Ας είμαστε γενικά προσεχτικοί στο πού ξοδεύουμε τα χρήματά μας
Υ.Γ Γενικά αναφέρομαι απλά βασίστηκα σε αυτό το τελευταίο που είπες
Οι περισσότεροι στο forum έχουμε μια αγάπη για την τεχνολογία και αλλάζουμε διαρκώς συσκευές για τα καλούδια που προσφέρουν , άρα όταν ρωτάς αν έχασες κάτι που εδώ και 2 χρόνια δεν πήρες κινητό για εμένα η απάντηση είναι πως:
ΝΑΙ έχασες!.:)
Οι περισσότεροι στο forum έχουμε μια αγάπη για την τεχνολογία και αλλάζουμε διαρκώς συσκευές για τα καλούδια που προσφέρουν , άρα όταν ρωτάς αν έχασες κάτι που εδώ και 2 χρόνια δεν πήρες κινητό για εμένα η απάντηση είναι πως:
Αν κρίνω και από προηγούμενα πόστ του melahrinou , η φράση του ότι πρέπει να αλλάζουμε κινητά κάθε 6 μήνες ήταν μάλλον λίγο ειρωνική(σόρρυ αν κάνω λάθος)
Πραγματικά , αν θέλεις να έχεις το τελευταίο μοντέλο , πρέπει να αλλάζεις κάθε 6 μήνες κινητό , αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Όλοι μας μπορεί να αγαπάμε την τεχνολογία , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάμε τα λεφτά μας εδώ και εκεί άσκοπα.;)
Νοκιάκιας(αν αυτό πήγαινε για μένα)δεν είμαι και ούτε ήμουν ποτέ.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω ότι το n73 είναι από άποψη χαρακτηριστικών πολύ καλό.
Όσο για το symbian +15χρονα θα συμφωνήσω.:)
(γενικά , είμαι υπέρ των πιο pda-like λύσεων)
Από την άλλη πάλι , το k800 δεν είναι ναυαρχίδα , όπως είπε κάποιος.Είναι η best seller σειρά της se , και , όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις , υπάρχουν ορισμένα πιασάρικα χαρακτηριστικά(πχ.κάμερα)αλλά λείπουν κάποια άλλα που θα μπορούσαν να καταστήσουν το μοντέλο "ναυαρχίδα".
Αυτό δεν σημαίνει ότι το k800 δεν είναι καλό.Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας μέσος χρήστης και ακόμα πάρα πάνω.Δεν βλέπω τι επιπλέον θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε αυτό το κινητό σήμερα από την se , ώστε να είναι 'άξιος" αντικαταστάτης του 750.Ίσως ένα καλύτερο ηχείο?Ε , αυτό είναι το παράπονό σας?
Και τέλος...
η ναυαρχίδα της se αναμένεται και δεν είναι άλλη από το p990.:)
dpapa
26 Ιούλ. 2006, 10:38
Αν κρίνω και από προηγούμενα πόστ του melahrinou , η φράση του ότι πρέπει να αλλάζουμε κινητά κάθε 6 μήνες ήταν μάλλον λίγο ειρωνική(σόρρυ αν κάνω λάθος)
Πραγματικά , αν θέλεις να έχεις το τελευταίο μοντέλο , πρέπει να αλλάζεις κάθε 6 μήνες κινητό , αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Όλοι μας μπορεί να αγαπάμε την τεχνολογία , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάμε τα λεφτά μας εδώ και εκεί άσκοπα.;)
Νοκιάκιας(αν αυτό πήγαινε για μένα)δεν είμαι και ούτε ήμουν ποτέ.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω ότι το n73 είναι από άποψη χαρακτηριστικών πολύ καλό.
Όσο για το symbian +15χρονα θα συμφωνήσω.:)
(γενικά , είμαι υπέρ των πιο pda-like λύσεων)
Από την άλλη πάλι , το k800 δεν είναι ναυαρχίδα , όπως είπε κάποιος.Είναι η best seller σειρά της se , και , όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις , υπάρχουν ορισμένα πιασάρικα χαρακτηριστικά(πχ.κάμερα)αλλά λείπουν κάποια άλλα που θα μπορούσαν να καταστήσουν το μοντέλο "ναυαρχίδα".
Αυτό δεν σημαίνει ότι το k800 δεν είναι καλό.Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας μέσος χρήστης και ακόμα πάρα πάνω.Δεν βλέπω τι επιπλέον θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε αυτό το κινητό σήμερα από την se , ώστε να είναι 'άξιος" αντικαταστάτης του 750.Ίσως ένα καλύτερο ηχείο?Ε , αυτό είναι το παράπονό σας?
Και τέλος...
η ναυαρχίδα της se αναμένεται και δεν είναι άλλη από το p990.:)
etsi nomizis! :)...oxi ilikrina, den pistevo pos h vayarxida einai to P990. Emena me xalai poly pou meinan piso stin camera. NAi entaksi den einai gia imaging, alla afou to kanan gia alla kinita me 3.2 kai xenon! giati oxi me ayto? Diladi ti tous xalai, oxi mono tha dosoun lefta ayti pou tha to paroun e as plirosoun kati pou tha aksizi h allagi kai oxi to design.
george85100
26 Ιούλ. 2006, 10:47
MPES STO E-SHOP.GR, EXEI 512 KARTA M2 ME 27 EURO... KALH TIMH NOMIZO....
etsi nomizis! :)...oxi ilikrina, den pistevo pos h vayarxida einai to P990. Emena me xalai poly pou meinan piso stin camera. NAi entaksi den einai gia imaging, alla afou to kanan gia alla kinita me 3.2 kai xenon! giati oxi me ayto? Diladi ti tous xalai, oxi mono tha dosoun lefta ayti pou tha to paroun e as plirosoun kati pou tha aksizi h allagi kai oxi to design.
Μα δεν είναι ότι το πιστεύω μόνο εγώ.
Είναι ότι το πιστεύει η se.:D
Όσο για την κάμερα , θα συμφωνήσω , αλλά παραδοσιακά τα pxxx ποτέ δεν έσπερναν σε αυτό τον τομέα.
stephane
26 Ιούλ. 2006, 11:21
Η άποψη σου σεβαστή
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του...;)
stephane
26 Ιούλ. 2006, 11:27
MPES STO E-SHOP.GR, EXEI 512 KARTA M2 ME 27 EURO... KALH TIMH NOMIZO....
Μήπως είναι στα 256....?
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC %C5%D3&developer=SONY
zenzen70
26 Ιούλ. 2006, 17:41
Καλησπέρα,
εγω παιδιά πήρα κάρτα Sony 1GB από τον Γερμανό στο Λαύριο με 50 ευρώ.
Νομίζω καλή τιμή.
Γιάννης
Καλησπέρα,
εγω παιδιά πήρα κάρτα Sony 1GB από τον Γερμανό στο Λαύριο με 50 ευρώ.
Νομίζω καλή τιμή.
Γιάννης
Πολύ καλή!:)
mickeytzan
26 Ιούλ. 2006, 19:10
καλησπέρα, να ρωτησω γιατι καθε φορα που αλλάζω στο πλήκτρο πλοήγησης το Vodafone live και βάζω μια εφαρμογή που μου χρειάζεται, μόλις κλείσει το τηλέφωνο ξαναμπαίνει μόνη της? πως μπορώ να το βγάλω το ρημαδι?
melahrinos
26 Ιούλ. 2006, 21:24
Βεβαίως και ήταν ειρωνική. Για αυτό το λόγο έβαλα τα εισαγωγικά. Στηλιτεύω την πολιτική των εταιριών.
millis
27 Ιούλ. 2006, 07:14
Πολύ υποτονικό και παραπονιάρικο αυτό το θρέντ ρε παιδιά....όλο παράπονα είστε.Σαφώς και ναυαρχίδα της ΣΕ είναι το ρ990, το κ800 είναι απλά η αιχμή τού δόρατος και στις πωλήσεις αλλά και στο BRAND AWARENESS της SE.Εγώ προσωπικά το βρίσκω άξιο διάδοχο του Κ750.Έχει πολλές μεγάλες και πολλές μικρές βελτιώσεις που εγώ σαν απαιτητικός χρήστης τις πρόσεξα.Σε σχέση με το Κ750 έχει καλύτερη κάμερα με επιδόσεις μιας νόρμαλ ψηφιακής,πολύ καλύτερη οθόνη,σαφώς γρηγορότερο μενού, πολλές μικροβελτιώσεις στο μενού, πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής(και σε υλικά αλλά και σε συναρμολόγηση).Αυτό που λέτε για χαμηλή ένταση μεγαφώνου θα φτιαχτεί με την αναβάθμιση.'Οσο για το MEGA BASS, σιγά τα ωά....εγώ προσωπικά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ μου σε κ750-w800...γιατί απλά είναι υπερβολικά τα μπάσα.Η τιμή του είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει.Οι πωλήσεις του δεν θα ξεπεράσουν του Κ750 λόγω της μεγάλης επέκτασης που είχε και έχει το πορτφόλιο της ΣΕ.
rostropol
27 Ιούλ. 2006, 09:51
Πολύ υποτονικό και παραπονιάρικο αυτό το θρέντ ρε παιδιά....όλο παράπονα είστε.Σαφώς και ναυαρχίδα της ΣΕ είναι το ρ990, το κ800 είναι απλά η αιχμή τού δόρατος και στις πωλήσεις αλλά και στο BRAND AWARENESS της SE.Εγώ προσωπικά το βρίσκω άξιο διάδοχο του Κ750.Έχει πολλές μεγάλες και πολλές μικρές βελτιώσεις που εγώ σαν απαιτητικός χρήστης τις πρόσεξα.Σε σχέση με το Κ750 έχει καλύτερη κάμερα με επιδόσεις μιας νόρμαλ ψηφιακής,πολύ καλύτερη οθόνη,σαφώς γρηγορότερο μενού, πολλές μικροβελτιώσεις στο μενού, πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής(και σε υλικά αλλά και σε συναρμολόγηση).Αυτό που λέτε για χαμηλή ένταση μεγαφώνου θα φτιαχτεί με την αναβάθμιση.'Οσο για το MEGA BASS, σιγά τα ωά....εγώ προσωπικά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ μου σε κ750-w800...γιατί απλά είναι υπερβολικά τα μπάσα.Η τιμή του είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει.Οι πωλήσεις του δεν θα ξεπεράσουν του Κ750 λόγω της μεγάλης επέκτασης που είχε και έχει το πορτφόλιο της ΣΕ.
Συμφωνώ απόλυτα,πολύ σωστά τα λες:)
melahrinos
27 Ιούλ. 2006, 10:11
Δεν είμαι αρνητικός σε αυτά που λες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για να αλλάξω τηλ. (υποκειμενικό αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Ως αντικαταστάτη φίλε millis προσωπικά θεωρώ κάτι το καινοτόμο. Δεν αρνούμαι βέβαια πως το Κ800i είναι μία (μόνο μία) σκάλα παραπάνω από το Κ750i και είναι βέβαια ένα πολύ δυνατό μοντέλο αλλά μέχρι εκεί. Και όμως σε πολλούς μπορεί να είναι χρήσιμο το Mega Bass TM. Θυμάμαι στα πρώτα Walkman (όχι κινητά :p ) που ενσωματώθηκε ήταν χρήσιμο. Δε νομίζω ότι τα 3,2 ΜΡ μπορούν να δελεάσουν ένα σοβαρό αγοραστή προς αντικατάσταση του Κ750. Εκτός βέβαια αν υπάρχουν άλλοι λόγοι πίσω από αυτή την αγορά. Το ξαναεπισημαίνω: δεν αρνήθηκε κανείς ότι το τηλέφωνο είναι από τα πιο αξιόλογα, αλλά αδυνατεί να αντικαταστήσει το Κ750i (υποκειμενικό, αν και πολλοί τη στηρίζουν αυτή την άποψη). Αν βγει στο μέλλον Κ850i ας πούμε, με καλύτερα υλικά κατασκευυής, λίγο μεγαλύτερη οθόνη,σαφώς καλύτερο μενού και κάμερα 4ΜΡ, θα άλλαζες το Κ800i ; Εγώ πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα φανέρωνε σημάδια υπερκαταναλωτισμού (υποκειμενικό). Καλύτερα πιστεύω επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα, (για άλλη μια φορά :lol: ) να στέψουμε τη συζήτηση σε νορμάλ επίπεδα. :)
KWSN-Men
27 Ιούλ. 2006, 10:20
Μπείτε σε ένα δωμάτιο με κλειστά παράθυρα, κλείστε και το φως. Βγάλτε μια φωτογραφία. Επαναλάβατε το ίδιο και με το K750i αυτή τη φορά. Είναι ίδιες οι φωτογραφίες; Δε νομίζω...
melahrinos
27 Ιούλ. 2006, 10:23
Αν και δεν μπορεί το Κ750 να πιάσει την ποιότητα της νυχτερινής λήψης του Κ800i, υπάρχει διαθέσιμο αξεσουάρ φλας, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. ;)
KWSN-Men
27 Ιούλ. 2006, 10:24
Ωραία, κάνε το ίδιο σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό. Ή εξωτερική λήψη με χαμηλό φωτισμό και σύγκρινε το θόρυβο.
melahrinos
27 Ιούλ. 2006, 10:30
Ένα λεπτό γιατί δεν σε έπιασα (φταίει ο Μαργαρίτης χθες το βράδυ :lol: :lol: ) Το ή είναι διαζευτικό ; Για το θόρυβο της ψηφιακής μιλάς ; :)
KWSN-Men
27 Ιούλ. 2006, 10:37
Ναι διαζευτικό. Και για την ποιότητα και για τον θόρυβο μιλάω.
domal
27 Ιούλ. 2006, 10:40
καλα ρε παιδια πατε καλα τι συγκρινετε νοκια και κ750 με το κ800
εδω μιλαμε για ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΜΕΡΑ , ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΘΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
melahrinos
27 Ιούλ. 2006, 10:43
Ναι διαζευτικό. Και για την ποιότητα και για τον θόρυβο μιλάω.
Παραδέχομαι την ανωτερότητα του. Δεν αμβισβήτησα την ποιότητα της φωτογραφίας του Κ800i. Απλά αναφέρομαι στο ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Κ750i. Καλύτερα να δώσουμε συνέχεια στο ανάλογο thread σχετικά με το αν μπορεί/δεν μπορεί το Κ800 να αντικαταστήσει το Κ750 :)
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145719
Αν και δεν μπορεί το Κ750 να πιάσει την ποιότητα της νυχτερινής λήψης του Κ800i, υπάρχει διαθέσιμο αξεσουάρ φλας, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. ;)
To επιβεβαιώνω και εγώ.:)
Επειδή έχω το συγκεκριμένο αξεσουάρ , μπορώ να πώ ότι τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.:happy:
Δεν φτάνει τη δύναμη του φλάς μιας ψηφιακής , αλλά για κινητό είναι πολύ καλό.Μέχρι και τα 2,5 μέτρα η νύχτα γίνεται μέρα κυριολεκτικά(φτάνει μέχρι τα 4 μέτρα ,αλλά αδυνατισμένο)
Το ενσωματωμένο φλάς του k800 δεν νομίζω να έχει τόση δύναμη:O
miaow
27 Ιούλ. 2006, 11:31
Διαβάζει μέχρι ένα όριο
:rtfm: :)
:D RTFM, έχεις δίκιο, αλλά επειδή το κοίταξα (είναι VF branded συκευή με πολύ λιτό, έως "ανύπαρκτο" manual) δεν "βρήκα" κάτι.
Τι εννοείς ως προς το "όριο" ; :)
miaow
27 Ιούλ. 2006, 11:33
o.k. Φίλοι, άκυρο και αντιληπτό.
Thx και στους δυο IVIetaCreatoR & ddr2 :)
o.k. Φίλοι, άκυρο και αντιληπτό.
Thx και στους δυο IVIetaCreatoR & ddr2 :)
u r welcome:)
mobileboy
27 Ιούλ. 2006, 12:44
Και βέβαια λειτουργεί όπως και στο Κ510 που έχω ήδη κάνει έτσι αναβάθμιση (μέγεθος αρχείου αναβάθμισης 1430 kb x ???? ,€/kb-δείτε χρεώσεις του δικτύου σας),όταν συνδέομαι με το Κ800 με ειδοποιεί ότι "Το τηλέφωνο σας έχει ήδη εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό".Μιλάμε για μαγεία,μεγάλη ευκολία αυτή η υπόθεση;) ,βέβαια και με το καλώδιο καλύτερα ακόμα γιατί αποφεύγεις την χρεώση δεδομένων GPRS.
Μου έφεραν ενα Κ800 απο εξωτερικό και δεν έχει ελληνικά.Ξέρεις αν μ' αυτή τη διαδικασία μπορώ να περάσω ελληνικά?:worry:
rostropol
27 Ιούλ. 2006, 14:15
Μου έφεραν ενα Κ800 απο εξωτερικό και δεν έχει ελληνικά.Ξέρεις αν μ' αυτή τη διαδικασία μπορώ να περάσω ελληνικά?:worry:
Πολύ αμφιβάλλω.Για να μη σου πω στα σίγουρα ΔΕΝ γίνεται.
ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ στα ΣΙΓΟΥΡΑ στο davinciteam.com με 10 € χρέωση πιστωτικής;) :)
rostropol
27 Ιούλ. 2006, 14:22
Παραδέχομαι την ανωτερότητα του. Δεν αμβισβήτησα την ποιότητα της φωτογραφίας του Κ800i. Απλά αναφέρομαι στο ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Κ750i. Καλύτερα να δώσουμε συνέχεια στο ανάλογο thread σχετικά με το αν μπορεί/δεν μπορεί το Κ800 να αντικαταστήσει το Κ750 :)
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145719
Σε λίγο καιρό(ζήτημα μηνός/διμήνου...) θα γίνει ευρέως αντιληπτό ότι σε εμπορικό επίπεδο το Κ750 έχει αντικατασταθεί από το Κ800.
Σε επίπεδο κατόχων/χρηστών του Κ750 όμως δεν ισχύει το ίδιο σίγουρα και αυτό οφείλεται και σε πολλούς παράγοντες(συγκρίσιμες δυνατότητες των δύο μοντέλων,οικονομική δυσπραγία-επιφυλακτικότητα κλπ. κλπ.).
mobileboy
27 Ιούλ. 2006, 14:29
Πολύ αμφιβάλλω.Για να μη σου πω στα σίγουρα ΔΕΝ γίνεται.
ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ στα ΣΙΓΟΥΡΑ στο davinciteam.com με 10 € χρέωση πιστωτικής;) :)
Το ξέρω φίλε μου αλλά έχω προσπαθήσει και παλιότερα και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...Ίσως κάποιος που ξέρει καλά την διαδικασία μέσω davinci θα μπορούσε να με βοηθήσει...:)
Dead Poet
27 Ιούλ. 2006, 14:49
Το γράφω με κάθε επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι παρατήρησα κάποια συσχέτιση της απώλειας του ήχου πλήκτρων με το κλείδωμα του πληκτρολογίου, αυτόματο ή μη. Συγκεκριμένα, όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο και υπάρξει κάποιο "νέο συμβάν" (=αναπάντητη κλήση ή εισερχόμενο νήμυμα) στο τηλέφωνο, απενεργοποιείται ο ήχος πλήκτρων όταν το ξεκλειδώσεις και πας να δεις τι συνέβη. Από τη στιγμή που άφησα το πληκτρολόγιο ξεκλείδωτο, δεν έχω δει να ξανασυμβεί το πρόβλημα.
rostropol
27 Ιούλ. 2006, 15:34
Το ξέρω φίλε μου αλλά έχω προσπαθήσει και παλιότερα και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...Ίσως κάποιος που ξέρει καλά την διαδικασία μέσω davinci θα μπορούσε να με βοηθήσει...:)
Απ'ότι γνωρίζω ήδη ανέβηκαν τα flash files στο davinciteam.com,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις μέσω πιστωτικής ένα log account: http://davinciteam.com/index.php?page=buylogs
και μετά να επιλέξεις το CDA 102568/4 R4A
cxc1250490 R1CB001 MEDITERR αρχείο και voila;) ;) ;)
ταξιδιωτης22
28 Ιούλ. 2006, 03:27
κι εγω το ειχα κανει παλιοτερα σε ενα 750 μεσω davinciteam.com με καθοδηγηση ενος φιλου απο το Myphone και εκανα δουλεια.
Vangelakis4
28 Ιούλ. 2006, 10:07
Να πω και κατι που παρατηρησα οχι και τοσο σημαντικο.
Οσοι εχουν τις καινουριες καρτες Vodafone κατα την εκκινηση του τηλεφωνου δεν βγαζει πλεον εκεινο το σπαστικο μηνυμα ''How Are You'' οπως εβγαζε σε παλιοτερες συσκευες.
:D :D :D
Να πω και κατι που παρατηρησα οχι και τοσο σημαντικο.
Οσοι εχουν τις καινουριες καρτες Vodafone κατα την εκκινηση του τηλεφωνου δεν βγαζει πλεον εκεινο το σπαστικο μηνυμα ''How Are You'' οπως εβγαζε σε παλιοτερες συσκευες.
:D :D :D
Όχι σημαντικό???
Πολύ σημαντικό θα το χαρακτήριζα!!!:D
Vangelakis4
28 Ιούλ. 2006, 10:56
Όχι σημαντικό???
Πολύ σημαντικό θα το χαρακτήριζα!!!:D
Καλα για μερικους δεν ειναι τιποτα.
Παντως εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα!
Καλα για μερικους δεν ειναι τιποτα.
Παντως εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα!
Και εμένα!
kalamatiani
28 Ιούλ. 2006, 11:20
Βρε παιδια, πως μπορω να μεταφερω καποιες φωτογραφιες απο τις εικονες στο αλμπουμ καμερας;:happy:
Βρε παιδια, πως μπορω να μεταφερω καποιες φωτογραφιες απο τις εικονες στο αλμπουμ καμερας;:happy:
Δεν νομίζω ότι γίνεται.
Μέσω pc μόνο , αλλά και πάλι , δεν ξέρω αν θα στις εμφανίζει από το κινητό.
KWSN-Men
28 Ιούλ. 2006, 14:08
Επιλέγεις την εικόνα και την μετακινείς στο Album. Μήπως εννοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που κατάλαβα;
Επιλέγεις την εικόνα και την μετακινείς στο Album. Μήπως εννοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που κατάλαβα;
Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος εννοεί να μετακινήσει μια φώτο από τον x υποφάκελο που βρίσκεται , στον υποφάκελο όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που μόλις έχεις τραβήξει από την κάμερα.
Αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται
vampyre
28 Ιούλ. 2006, 15:01
Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος εννοεί να μετακινήσει μια φώτο από τον x υποφάκελο που βρίσκεται , στον υποφάκελο όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που μόλις έχεις τραβήξει από την κάμερα.
Αυτό δεν νομίζω ότι γίνεται
Σωστός. :)
Δεν μεταφέρονται αρχεία μέσα στο "Αλμπουμ κάμερας". Μόνο από το "Αλμπουμ κάμερας" προς άλλους φακέλους.
KWSN-Men
28 Ιούλ. 2006, 15:01
Γίνεται, το έκανα πριν λίγο.
vampyre
28 Ιούλ. 2006, 15:02
Διάβασε τι έγραψα από πάνω και για πες πως το έκανες. :)
KWSN-Men
28 Ιούλ. 2006, 15:03
Σωστός. :)
Δεν μεταφέρονται αρχεία μέσα στο "Αλμπουμ κάμερας". Μόνο από το "Αλμπουμ κάμερας" προς άλλους φακέλους.
Εγώ πως το έκανα τότε;
KWSN-Men
28 Ιούλ. 2006, 15:05
Διάβασε τι έγραψα από πάνω και για πες πως το έκανες. :)
Χωρίς να ανοίξεις την φωτογραφία, πας στο Manage File>Move επιλέγεις μνήμη τηλεφώνου ή memory stick και σου βγάζει το Camera Album. Το επιλέγεις και εκεί μέσα κάνεις Paste.
Εdit: Μόλις το δοκίμασα, και δεν γίνεται με κάθε εικόνα αλλά μόνο με φωτογραφίες. Μετακίνησε φωτογραφίες που είχα και από το Κ750 μου όμως.
Epicouros
28 Ιούλ. 2006, 22:17
Αξίζει τα λεφτά του; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Έχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα; Η cyber-shot κάμερα τι λέει;
ταξιδιωτης22
29 Ιούλ. 2006, 04:35
Αξίζει τα λεφτά του; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Έχει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα; Η cyber-shot κάμερα τι λέει;
φιλε μου ενα μικρο search στο θεμα του K-800 Πιστευω οτι θα σε κανει να το παρεις:)
rigas2178
29 Ιούλ. 2006, 09:41
To επιβεβαιώνω και εγώ.:)
Επειδή έχω το συγκεκριμένο αξεσουάρ , μπορώ να πώ ότι τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.:happy:
Δεν φτάνει τη δύναμη του φλάς μιας ψηφιακής , αλλά για κινητό είναι πολύ καλό.Μέχρι και τα 2,5 μέτρα η νύχτα γίνεται μέρα κυριολεκτικά(φτάνει μέχρι τα 4 μέτρα ,αλλά αδυνατισμένο)
Το ενσωματωμένο φλάς του k800 δεν νομίζω να έχει τόση δύναμη:O
:wacko: 'Ετσι όπως πάμε θα φτάσουμε να κάνουμε και μύνηση στην SE που έβγαλε το Κ800 και όσοι το χρησιμοποιούν (το Κ800) να τους κάψουμε στην πυρά.Μα είμαστε με τα καλά μας?Υπάρχουν ακόμοι άνθρωποι που θεωρούν το Κ750 καλύτερο απο το Κ800?
toympas
29 Ιούλ. 2006, 11:58
Ρε παιδια σε εσας το καπακι πισω στην καμερα απο την κατω μερια κουνιεται αριστερα,δεξια η ειναι πληρης σταθερο?φοβαμαι μην μου μηνει στο χερι καμια μερα.Τωρα αν μερικοι θεωρουν το Κ750ι καλητερο δικια τους αποψη :) αλλα δν μπορουν να μας βγαλουν και τυφλους οτι το κ750ι εχει καλητερη καμερα.:p
geofil
29 Ιούλ. 2006, 12:58
Υπάρχουν ακόμοι άνθρωποι που θεωρούν το Κ750 καλύτερο απο το Κ800?
Κανείς δεν είπε ότι το Κ750 είναι καλύτερο από το Κ800. Ούτε φυσικά ισάξιο. Τουλάχιστον δεν κατάλαβα εγώ κάτι τέτοιο.
Κανείς δεν είπε ότι το Κ750 είναι καλύτερο από το Κ800. Ούτε φυσικά ισάξιο. Τουλάχιστον δεν κατάλαβα εγώ κάτι τέτοιο.
Και σωστά κατάλαβες φίλε μου!:)
Για το αξεσουάρ του εξωτερικού φλας μιλούσα παρα πάνω , το οποίο άλλωστε ταιριάζει και στο k800.
Δεν καταλαβαίνω πώς ορισμένοι παρερμηνεύουν.:( :worry:
Άλλο ζήτημα είναι αν κάποιος με K750 αξίζει να σκάσει 450 ευρώ για να το αλλάξει με k800.
KWSN-Men
29 Ιούλ. 2006, 14:36
Και σωστά κατάλαβες φίλε μου!:)
Για το αξεσουάρ του εξωτερικού φλας μιλούσα παρα πάνω , το οποίο άλλωστε ταιριάζει και στο k800.
Δεν καταλαβαίνω πώς ορισμένοι παρερμηνεύουν.:( :worry:
Άλλο ζήτημα είναι αν κάποιος με K750 αξίζει να σκάσει 450 ευρώ για να το αλλάξει με k800.
Γνώμη μου είναι ότι έχει ανοίξει εδώ και μέρς μια ανούσια συζήτηση.
Άλλοι θα το αγοράσουν με συμβόλαιο, οπότε αξίζει.
Άλλοι θα το αγοράσουν με ανανέωση συμβολαίου, οπότε αξίζει.
Σε άλλους τρέχουν τα λεφτά από τα πατζάκια, οπότε αξίζει.
Άλλοι θα κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι επειδή γουστάρουν να το πάρουν, οπότε αξίζει.
Άλλοι μπορούν όλα τα παράπάνω, αλλά δε γουστάρουν να το πάρουν οπότε δεν αξίζει.
Επί σελίδες, διαβάζουμε τα ανούσια επιχειρήματα κάποιων ότι δεν έχει τίποτα παραπάνω από το Κ750, ότι δεν αξίζει 450 ευρώ, ότι δε το γουστάρουν, ότι δε θα το πάρουν. Με γεια σας με χαρά σας, μην το πάρετε, αφήστε εμάς που το πήραμε ή θα το πάρουμε να ασχοληθούμε με το κινητό. Όλα τα άλλα είναι περιττά.
mourgosj7
29 Ιούλ. 2006, 15:08
Το γράφω με κάθε επιφύλαξη, αλλά νομίζω ότι παρατήρησα κάποια συσχέτιση της απώλειας του ήχου πλήκτρων με το κλείδωμα του πληκτρολογίου, αυτόματο ή μη. Συγκεκριμένα, όταν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο και υπάρξει κάποιο "νέο συμβάν" (=αναπάντητη κλήση ή εισερχόμενο νήμυμα) στο τηλέφωνο, απενεργοποιείται ο ήχος πλήκτρων όταν το ξεκλειδώσεις και πας να δεις τι συνέβη. Από τη στιγμή που άφησα το πληκτρολόγιο ξεκλείδωτο, δεν έχω δει να ξανασυμβεί το πρόβλημα.
pestomou re file giati kontebi na me trelani o ixos ton pliktron pou eksafanizete
pantos o ixos ton pliktron tou k750 ine se megaliteri entasi apo to k800
tha to dokimaso pantos na apenergopiiso to automato klidoma ton pliktron mipos ke diorthothi.
kseri kanis kati gia nea anabathmisi?
mourgosj7
29 Ιούλ. 2006, 15:13
aftou pou mou estelne to minima, to k800 den mou bgazi photo otan erxete to minima, sas to kani ke esas????
ke kati akoma parakalo
sto menou nea simbanta
pia ine i diafora metaksi,
menou drastiriotiton,
me anadiomen. prob. ?
den mporo na to katalabo?
ke kati akoma parakalo
sto menou nea simbanta
pia ine i diafora metaksi,
menou drastiriotiton,
me anadiomen. prob. ?
den mporo na to katalabo?
Νομίζω , χωρίς να είμαι και σίγουρος φίλε μου , ότι αν επιλέξεις "αναδυόμενο παράθυρο" τότε θα εμφανίζεται η φώτο του αποστολέα του μηνύματος.
Δεν υπάρχει κατά τα άλλα διαφορά ανάμεσα στο μενού δραστηριοτήτων και το αναδυόμενο παράθυρο.Μόνο αισθητική είναι η διαφορά.:)
mourgosj7
29 Ιούλ. 2006, 16:12
Νομίζω , χωρίς να είμαι και σίγουρος φίλε μου , ότι αν επιλέξεις "αναδυόμενο παράθυρο" τότε θα εμφανίζεται η φώτο του αποστολέα του μηνύματος.
Δεν υπάρχει κατά τα άλλα διαφορά ανάμεσα στο μενού δραστηριοτήτων και το αναδυόμενο παράθυρο.Μόνο αισθητική είναι η διαφορά.:)
se efxaristo!! afto eftege tora otan mou stelnoun minima blepo ke tin fotografia tou apostolea :shifty:
spykom
29 Ιούλ. 2006, 18:10
Άλλοι θα κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι επειδή γουστάρουν να το πάρουν, οπότε αξίζει.
Άλλοι μπορούν όλα τα παράπάνω, αλλά δε γουστάρουν να το πάρουν οπότε δεν αξίζει.
Επί σελίδες, διαβάζουμε τα ανούσια επιχειρήματα κάποιων ότι δεν έχει τίποτα παραπάνω από το Κ750, ότι δεν αξίζει 450 ευρώ, ότι δε το γουστάρουν, ότι δε θα το πάρουν. Με γεια σας με χαρά σας, μην το πάρετε, αφήστε εμάς που το πήραμε ή θα το πάρουμε να ασχοληθούμε με το κινητό. Όλα τα άλλα είναι περιττά.
Μπράβο φίλε μου,πολύ σωστός...;)
kalamatiani
29 Ιούλ. 2006, 19:48
ρε παιδια, απο που μπορω να παρω μια καρτα μνημης 1G σε καλη τιμη;;;
η vodafone μου λεει 90
ο γερμανος 80
ενα αλλο καταστημα 60..
Καποια βοηθεια ισως.....
GEORGEGX20VF
29 Ιούλ. 2006, 19:56
:wacko: 'Ετσι όπως πάμε θα φτάσουμε να κάνουμε και μύνηση στην SE που έβγαλε το Κ800 και όσοι το χρησιμοποιούν (το Κ800) να τους κάψουμε στην πυρά.Μα είμαστε με τα καλά μας?Υπάρχουν ακόμοι άνθρωποι που θεωρούν το Κ750 καλύτερο απο το Κ800?
μονο στον ηχο ειναι καλυτερο το κ750!:)
KWSN-Men
30 Ιούλ. 2006, 04:02
μονο στον ηχο ειναι καλυτερο το κ750!:)
Του μεγάφωνου, στα ακουστικά εγώ δεν βλέπω διαφορά
ταξιδιωτης22
30 Ιούλ. 2006, 04:41
να κι ενας που τα λεει εξω απο τα δοντια.πολυ σωστος φιλε μου:) απλα οποιον δεν τον ενδιαφερει καλυτερα να ψαχτει για καποιο αλλο thread γιατι το κινητο ειναι super.
x-STR
30 Ιούλ. 2006, 11:42
Kalimera apo tin Germania paidia.Prin mia Vdomada kai gw to peira to SE K800i.
Emeina apoluta ikanopoiimenos.To agorasa stin timi twn 364€ kai unbranded. Aksizei ta lefta tou pisteuw me to parapanw.Twra gia poiotita plastikwn ktl, oti kinito kai na exeis an to exeis 24wres sto xeri 8a liwsei kai as einai kai apo atsali.Foto vgazei apsoges alla sto video opws exei anafer8ei kai apo allous simforumites exei meinei pisw.Episeis mou akougete kapos xamila o ixos se sxesi me to k750i pou eixa persi.Isws kai kapoia anava8misei sto mellon dior8w8ei kapws.Ostoso to monadiko bug pou paratirisa stin diki mou suskeui einai pws otan stelneis ena SMS den to krataei kai sta Sent.Epsaksa na vrw pou to ru8mizeis alla den to vrika.Episeis paidia pisteuw pws den teriazei kapoia sugrisei me to N70 ktl ktl giati einai teleios diaforetiki katigoria kinitwn.Allo Smartphone Symbian kai allo ena aplo kinito opos to SE. Einai san na sugrineis kapoio Symbian kinito me ena Qtek px. pou dia8etei WM5.kamia sxesi.Toulaxiston edw stin Germania se oles tis selides pou asxolounte me kinita einai idi stin prwti kai deuteri 8esi twn Top kinitwn.
Vlepw omws pws stin Ellada einai arketa tsouxteri i timi tou.Opws proanefera mou kostise 364€ + ta eksoda apostolis 8€ = 372€ akrivos.
Auta apo mena.Na ste oloi kala paides
Filika
Nikolas
KWSN-Men
30 Ιούλ. 2006, 11:49
Kalimera apo tin Germania paidia.Prin mia Vdomada kai gw to peira to SE K800i.
Emeina apoluta ikanopoiimenos.To agorasa stin timi twn 364€ kai unbranded. Aksizei ta lefta tou pisteuw me to parapanw.Twra gia poiotita plastikwn ktl, oti kinito kai na exeis an to exeis 24wres sto xeri 8a liwsei kai as einai kai apo atsali.Foto vgazei apsoges alla sto video opws exei anafer8ei kai apo allous simforumites exei meinei pisw.Episeis mou akougete kapos xamila o ixos se sxesi me to k750i pou eixa persi.Isws kai kapoia anava8misei sto mellon dior8w8ei kapws.Ostoso to monadiko bug pou paratirisa stin diki mou suskeui einai pws otan stelneis ena SMS den to krataei kai sta Sent.Epsaksa na vrw pou to ru8mizeis alla den to vrika.Episeis paidia pisteuw pws den teriazei kapoia sugrisei me to N70 ktl ktl giati einai teleios diaforetiki katigoria kinitwn.Allo Smartphone Symbian kai allo ena aplo kinito opos to SE. Einai san na sugrineis kapoio Symbian kinito me ena Qtek px. pou dia8etei WM5.kamia sxesi.Toulaxiston edw stin Germania se oles tis selides pou asxolounte me kinita einai idi stin prwti kai deuteri 8esi twn Top kinitwn.
Vlepw omws pws stin Ellada einai arketa tsouxteri i timi tou.Opws proanefera mou kostise 364€ + ta eksoda apostolis 8€ = 372€ akrivos.
Auta apo mena.Na ste oloi kala paides
Filika
Nikolas
Φίλε μου όταν λες δεν το κρατάει στα sent, εννοείς ότι δε σώζεται καθόλου το μύνημα; Αν ναι, τότε έχει κάποιο πρόβλημα το δικό σου.
x-STR
30 Ιούλ. 2006, 11:55
To k750 8umame eixe san ru8misi nomizw ta apestalmena SMS na ta krataei sto SENT fakelo.Toulaxiston ws kai simera akoma den vrika kapia ru8misi pou na mporw na allaksw wste na ta kratisei.Poios kserei ti ginete
mobileboy
30 Ιούλ. 2006, 12:44
Παιδιά που μπορώ να βρώ κάρτα μνήμης πάνω απο 256mb?Όπου κι αν κοίταξα μόνο 256 βρίσκω διαθέσιμες...
mickeytzan
30 Ιούλ. 2006, 13:22
Να ρωτήσω, μπορώ να μπώ στο ινερνετ με το κινητό μου, μέσω Usb σύνδεσης με την σύνδεση που έχω στο pc???
Να ρωτήσω, μπορώ να μπώ στο ινερνετ με το κινητό μου, μέσω Usb σύνδεσης με την σύνδεση που έχω στο pc???
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι τέτοιο:(
NiCkOs_gr
30 Ιούλ. 2006, 16:05
Παιδιά που μπορώ να βρώ κάρτα μνήμης πάνω απο 256mb?Όπου κι αν κοίταξα μόνο 256 βρίσκω διαθέσιμες...
Μνήμες 512 θα βρείς σχετικά εύκολα στο Κέντρο της Αθήνας.
Για μνήμες 1GB...εάν δεν έχει στο Πλαίσιο...τότε θα χρειαστεί να περιμένεις νέα παραλαβή από τα καταστήματα, (η Sony έχει ξεμείνει), η οποία θα γίνει μετά τις 17 Αυγούστου.
KWSN-Men
30 Ιούλ. 2006, 16:05
Δεν ξέρω αν γίνεται με το USB, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν το βρίσκω και τόσο απίθανο. Έμπενα με GPRS με το Τ610 και Κ700 με υπέρυθρες πριν κάτι χρόνια.
haris87
30 Ιούλ. 2006, 16:08
[QUOTE=mobileboy]Παιδιά που μπορώ να βρώ κάρτα μνήμης πάνω απο 256mb?Όπου κι αν κοίταξα μόνο 256 βρίσκω διαθέσιμες...[/QU
καλησπερα ρωτησα πριν απο δυο εβδομαδες στο πλαισιο(καλαμαριας) στην θεσσαλονικη και ειχε 1Gb!
Δεν ξέρω αν γίνεται με το USB, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν το βρίσκω και τόσο απίθανο. Έμπενα με GPRS με το Τ610 και Κ700 με υπέρυθρες πριν κάτι χρόνια.
Ναι , αλλά ο φίλος ζήτησε να συνδεθεί στο internet μέσω της σύνδεσης που έχει(στο pc του ,από ότι κατάλαβα)
Δλδ να σερφάρει από το κινητό κάνοντας χρήση της οικιακής του σύνδεσης.
Αυτό δεν νομίζω να γίνεται με μη smartphone κινητό.
stelios4
30 Ιούλ. 2006, 21:03
Εγω σο γερμανο που πηγα δεν ειχαν και μου φεραν σε 2 μερες τιμη 512 40 ευρω....
geofil
31 Ιούλ. 2006, 02:30
Δεν γίνεται σίγουρα. Να χρησιμοποιήσεις το μόντεμ του κινητού για να μπεις στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή γίνεται (έστω και δύσκολα). Να μπεις στο διαδίκτυο μέσω usb στο κινητό δεν γίνεται. Ούτε φυσικά με τα Τ610 και Κ700 γινόταν.
stephane
31 Ιούλ. 2006, 12:00
Καλή σας μέρα
Εγώ πάλι αυτό που ψάχνω να βρω και δεν μπορώ είναι το stereo hands free σαν αυτό που έιχε μέσα το κουτί γιατί έσπασα τα δοντάκια στην πόρτα του αυτοκινήτου και δεν το βρίσκω πουθενά! HPM-61 ο κωδικός!
dpapa
31 Ιούλ. 2006, 14:02
Αν ενδιαφερετε κανεις πουλαω το κ800ι για 480 ευρο μαζι με 1 giga M2 carta μνημης. οποιος ενδιαφερεται στειλτε μου πμ, η κοιταξτε την αγγελια. Ειναι ολοκαινουργιο, 2 εβδομαδες περιπου, το δινω μονο και μονο επιδει η LG εβγαλε το 5 μεγαπιχελ, και επιδει εχω μανια, πολυ μανια λεμε, το δινω αυτο, μονο γιαυτον τον λογο.
Ευχαριστω, και συγνωμη αν πηγα λιγο οφφτοπικ. Εχω βαλει και περιπου 10 παιχνιδια 3d, και καπιοια themes.
geocorfu
31 Ιούλ. 2006, 15:34
yassas re paidia games kai programmata pernei to k800 kai an nai pou mporoume na ta katebasoume
ταξιδιωτης22
31 Ιούλ. 2006, 16:16
yassas re paidia games kai programmata pernei to k800 kai an nai pou mporoume na ta katebasoume
κατι λιγα θα βρεις εδω φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124&pp=20:)
ethnicnation
31 Ιούλ. 2006, 16:49
Αύριο απόγευμα το αγοράζω με επιδότηση της vodafone και αλλαγή σε οικογενειακό πρόγραμμα. Θα μου φτάσει δηλαδή στα 170 ευρό. Τα οποία θα βγάλω απο την πώληση του προηγούμενου κινητού μου.:rolleyes:
Δεν θα ειναι V.Live. Μην ρωτήσετε το πως και γιατι, διοτι είναι μεγάλο μυστικό.
Ελπίζω να μην μετανοήσω για την αγορά αυτή.:)
biliou
31 Ιούλ. 2006, 22:55
Κανάς τρόπος να ανάβει το Xenon ως φακός δεν υπάρχει? Με κανά prog?? Η έστω το κόκκινο λαμπάκι??
geofil
1 Αύγ. 2006, 00:43
Κανάς τρόπος να ανάβει το Xenon ως φακός δεν υπάρχει? Με κανά prog?? Η έστω το κόκκινο λαμπάκι??
Από όσο ξέρω εγώ, όχι δεν γίνεται.
css03079
1 Αύγ. 2006, 02:05
Γειά σας παίδες.Αυτο ειναι το πρώτο reply μου στο forum και ευχομαι να ακολουθήσουν και αλλα.
Θέλω να κανω μια ερώτηση.Θέλω να διαθέσω μέχρι 450 ευρω για κινητό και εχω σκεφτει να πάρω το K800.Πιστεύει κάποιος πως με αυτά τα χρήματα μπορώ να παρω κάτι καλύτερο?
Ευχαριστώ.
VEGETTO
1 Αύγ. 2006, 02:25
kainourgio i metaxirismeno?
css03079
1 Αύγ. 2006, 02:27
καινούργιο
VEGETTO
1 Αύγ. 2006, 02:30
vsk file mou prepei na pas stous diaksifismous na anoikseis ena neo thema gia na s apantane ekei giati edo eiani thema gia to sigkekrimeno kinito enno sto allo tha sou protinoun polles epiloges;)
css03079
1 Αύγ. 2006, 02:30
THANX
ταξιδιωτης22
1 Αύγ. 2006, 03:42
ασε αυτο μου την εχει δωσει καπως,ειχα συνηθισει με τα προηγουμενα κινητα μου το 810 ας οπουμε που αναβε και το 800 δεν αναβει δυστυχως:(
biliou
1 Αύγ. 2006, 04:21
Tο Χenon φλας, έχει τη δυνατότητα να μείνει αναμένο? Εννοώ αν μπορεί να ανάψει για 20 δ/λ συνεχόμενα ή είναι σαν τα φλας τα κανονικά?? Εκεί είναι το θέμα νομίζω.
dj_vts
1 Αύγ. 2006, 10:51
Παιδια το προγραμμα facewarp (καπως ετσι) που εχει μεσα το Κ800 που μπορω να το βρω;
mobileboy
1 Αύγ. 2006, 11:12
ασε αυτο μου την εχει δωσει καπως,ειχα συνηθισει με τα προηγουμενα κινητα μου το 810 ας οπουμε που αναβε και το 800 δεν αναβει δυστυχως:(
Άσε που δεν έχει καν φλάς στο video!!!Τι μ@λ@κία!!!!:mad:
tsiris
1 Αύγ. 2006, 12:09
Πώς να λειτουργήσει το φλας στο βίντεο; Να ρίχνει μια λάμψη κάθε τρία δευτερόλεπτα που θέλει για να φορτίσει;
Παιδια το προγραμμα facewarp (καπως ετσι) που εχει μεσα το Κ800 που μπορω να το βρω;
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/giannisg13/45545/
AMA EΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥΝ ΟΚ :)
kalamatiani
1 Αύγ. 2006, 13:28
ρε παιδια, μια ερωτηση...
οταν ακουτε ραδιο απο τα ακουστικα, μηπως στο βαθος ακουγεται συνεχως ενας ηχος του στυλ "μπιπ-μπιπ";;;;; βασικα, ειναι πολυ σπαστικο...
οπως επισης κ το γεγονος το οτι οταν βλεπεις τις φωτο που εχεις τραβηξει, τις δειχνει στην αρχη αλλοιωμενες και μετα τις καθαριζει... ειναι λογικο αυτο;;;
Dead Poet
1 Αύγ. 2006, 14:44
οταν βλεπεις τις φωτο που εχεις τραβηξει, τις δειχνει στην αρχη αλλοιωμενες και μετα τις καθαριζει... ειναι λογικο αυτο;;;
Ναι, είναι. Συμβαίνει και στη συντριπτική πλειονότητα των compact ΨΦΜ.
Όταν η φωτογραφία είναι σε υψηλή ανάλυση, τότε το αρχείο που παράγεται έχει και μεγάλο όγκο, οπότε το μικρό buffer του τηλεφώνου απαιτεί λίγο χρόνο για να το "ανοίξει" εντελώς.
toympas
1 Αύγ. 2006, 16:05
[QUOTE=kalamatiani]ρε παιδια, μια ερωτηση...
οταν ακουτε ραδιο απο τα ακουστικα, μηπως στο βαθος ακουγεται συνεχως ενας ηχος του στυλ "μπιπ-μπιπ";;;;; βασικα, ειναι πολυ σπαστικο...
οπως επισης κ το γεγονος το οτι οταν βλεπεις τις φωτο που εχεις τραβηξει, τις δειχνει στην αρχη αλλοιωμενες και μετα τις καθαριζει... ειναι λογικο αυτο;;;[/QUOTE Αυτο με το ραδιο συμβενει και σε εμενα:mad: και σε αλλους απο εδω απο οτι εχουν γραψει.Και οπως ειπε και ο φιλος αυτο με τις φωτο ειναι απολητα λογικο.
multiPetros
1 Αύγ. 2006, 16:33
Το λαμπάκι αυτό, η τεχνολογία του δηλαδή, έχει την ιδιότητα να μαζεύει ενέργεια και να αποδεσμεύει μεγάλη ποσότητα φωτός την κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι όπως τα LED κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει η δυνατότητα να παραμένει συνεχώς εν ενεργεία...
laonikos
1 Αύγ. 2006, 19:37
Ενας φιλος μου πηρε το κινητο και με ρωταει αν υπαρχει καποιο προγραμμα για να κανει καποια αρχεια που θελει κρυφα?Υπαρχει τετοιο προγραμμα?
Nosferatu
1 Αύγ. 2006, 19:46
Το φλας αυτή τη φορά το έφτιαξαν για να είναι φλας και όχι παρωδία φλας τύπου φωτάκι που ανάβει... Καλύτερα να κάνει τη δουλειά για την οποία σχεδιάστηκε καλύτερα παρά να δουλεύει σαν φακός. Άλλωστε αν φωτίσει η οθόνη του Κ800 μπορεί άνετα να φωτίσει κάτι σε κοντινή απόσταση!
geofil
2 Αύγ. 2006, 02:31
Ενας φιλος μου πηρε το κινητο και με ρωταει αν υπαρχει καποιο προγραμμα για να κανει καποια αρχεια που θελει κρυφα?Υπαρχει τετοιο προγραμμα?
Όχι δεν γίνεται. Υπάρχουν μόνο προγραμματάκια σε java για να βάλεις προστασία στις φωτογραφίες σου.
ethnicnation
2 Αύγ. 2006, 10:01
Τελικά, σε λίγο θα το έχω στα χέρια μου. Εντυπώσεις, αργότερα.:)
dj_vts
2 Αύγ. 2006, 10:06
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/giannisg13/45545/
AMA EΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥΝ ΟΚ :)
Σε ευχαριστω αλλα το κινητο δεν το εχω εγω, αλλα ενας φιλος με W800 ηθελε το προγραμμα και βαριομουν να ψαχνω οποτε ρωτησα... Thanks again! :)
stelios4
2 Αύγ. 2006, 13:44
Όχι δεν γίνεται. Υπάρχουν μόνο προγραμματάκια σε java για να βάλεις προστασία στις φωτογραφίες σου.
Αυτο με ενδιαφερει..που μπορουμε να το βρουμε???
Chameleon
2 Αύγ. 2006, 22:59
Τελικα η τιμη του ποια ειναι γιατι παω σιγα σιγα να τρελαθω
Στο oteshop.gr το εχει 454,03
Στο πλαισιο 425.00
στο καταστηκα του ΟΤΕ στην Καλαματα το βρηκα στα 392!!!!
μηπως παιζει ρολο το οτι εχω εταιρικο συμβολαιο και παω για ανανεωση;;;
ισχυουν διαφορετικες τιμες για τους πελατες με εταιρικα συμβολαια;;;
ευχαριστω προκαταβολικα
xoutos1
3 Αύγ. 2006, 07:05
eyxaristo poli file perimeno me agonia!!!
καλημερα , αποκτησα πριν 2 μερες το κ800 vf-live αλλα οταν εχω το hands free συνδεμενο με το κινητο , σε καθε εισερχομενη κληση απαντα μονο του και ενω εχω τη ρυθμιση σε κανονικη απαντηση !! τι να κανω να το παω πισω?? ξερετε αν εχει βγει καποιο νεο update ??
TerraNo
3 Αύγ. 2006, 13:58
Λοιπό, εγω θα επανέλθω στο Κ750 vs Κ800 και θα πω το εξής:
Καταρχάς είμαι κάτοχος Κ800 και 1 χρόνο πριν αγόραζα το Κ750 (με μία ενδίαμεση στάση σε PDA mobile).
Από τα κορυφαία κινητά το Κ750 και με την έλευση του Κ800 έγινε ακόμα καλύτερο (όχι από το Κ800 ;) ) αλλά από τον ανταγωνισμό.
Κάθε δοκιμή και συγκριτικό test που σέβεται τον εαυτό του περιέχει τον παράγοντα κόστος και την σχέση απόδοση/τιμή. Στον τομέα αυτό με την μείωση του Κ750 σε κόστος (πλέον κοστίζει 235 €) είναι από τα καλύτερα (value for money) κινητά.
Οσοι φίλοι με ρωτάνε ποιο κινητό να αγοράσουν με 200€ - 250€ τους λέω χωρίς δεύτερη κουβέντα το Κ750 το οποίο είναι πραγματικά κορυφαία επιλογή! (θυμηθείτε πόσο το αγοράσαμε αρκετοί από εμάς ... )
Γεγονός είναι πως δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να πληρώνουν τόσα λεφτά (430+) για κινητό (κάθε χρόνο ή "6 μήνες" :X ).
Και δεν έχει αλλάξει κάτι τόσο πολυ μέσα σε 12 μήνες που να καθιστά το Κ750 εκτός αγοράς.
Φυσικά το Κ800 έχει εξελίξει το "μεγαλύτερο μέρος" των ελλείψεων του Κ750 και είναι καλύτερο σχεδόν παντού αλλά η διαφορά του κόστους μάλλον λειτουργεί υπέρ του Κ750 σε σημαντικό κομμάτι της αγοράς.
Sorry .. για το μακροσκελές post ...
Nosferatu
3 Αύγ. 2006, 14:06
Δεν είναι καιρός να δούμε την πρώτη αναβάθμιση; Θυμάστε πόσο καιρό μετά την κυκλοφορία του Κ750 είχε βγει πέρσυ;
Ego theoro pos tou xronou tin idia peripou periodo pou vgike to Cybershot, tha einai 5 megapixel, 3 x optical zoom, xenon flash, kai tha legete K850 h K900. To video tha enai me 30 framerate, me ena allo design alla idio peripou me ta alla 2.
Etsi pistevo, kai h timi tou den tha kseperna ta 500 euro. Gia na doume an ontos ginoun etsi ta pragmata.
Spartan_X
3 Αύγ. 2006, 14:42
Φυσιολογικά, ναί... τέτοια περιπού θα πρέπει να είναι τα "προσόντα" του αντικαταστάτη του Κ800. Για ένα τέτοιο κινητό άνετα θα ... "παρόπλιζα" το Κ750 :) Για το Κ800 όμως δε είμαι και τόσο πρόθυμος.
ethnicnation
3 Αύγ. 2006, 14:46
Είμαι και εγώ πιά μέλος στην οικογένεια του Κ800.
Σήμερα μόλις το άνοιξα το κουτί του, ενώ το έχω απο χθές.
Το περιεργάζωμαι τώρα.
Εντυπώσεις, αργότερα.
ethnicnation
3 Αύγ. 2006, 15:00
Παιδιά, λόγο τυφλαμάρας, δεν βρισκω το thread με τα files για το Κ800.
Θέλω games, themes κλπ.
Που είναι το thread;
ethnicnation
3 Αύγ. 2006, 15:05
Άκυρο παιδιά. Το βρήκα. Ο παράξενος ταξιδιώτης έχει φτιάξει thread.:)
papathvas
3 Αύγ. 2006, 15:35
Τελικα η τιμη του ποια ειναι γιατι παω σιγα σιγα να τρελαθω
Στο oteshop.gr το εχει 454,03
Στο πλαισιο 425.00
στο καταστηκα του ΟΤΕ στην Καλαματα το βρηκα στα 392!!!!
μηπως παιζει ρολο το οτι εχω εταιρικο συμβολαιο και παω για ανανεωση;;;
ισχυουν διαφορετικες τιμες για τους πελατες με εταιρικα συμβολαια;;;
ευχαριστω προκαταβολικα
τουλάχιστον για τα εταιρικά της vodafone η επιδότηση αφαιρείτε από την τιμή της συσκευής χωρίς φπα
alekakos
3 Αύγ. 2006, 15:58
Παιδιά ερώτηση:
Είμαι κάτοχος του K800i και προσπαθώ να το συνδέσω με ένα ακουστικό bluetooth της NOKIA (δε θυμάμαι τύπο, είναι το κλασσικό που πιάνεται στο στήθος και το ακουστικό φτάνει στο αυτί με καλώδιο).
Πριν είχα το W550i και το συνέδεα κανονικά, όπως και το MOTO V3 παλιότερα. Στο Κ800, μόλις το ανιχνεύει με ρωτάει κωδικό, του δίνω το "0000" που είναι το default αλλά μου λέει ότι είναι λάθος. Στο αισχρό manual δεν αναφέρει τίποτα και σε ένα τηλέφωνο που έκανα στη SE, το κοριτσάκι που μίλησα είτε το ρώταγα για το πρόβλημα αυτό ή για τη διασταττική αφαλάτωση ήταν το ίδιο. Δεν κατάλαβε καν...:wacko:
Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ
ethnicnation
3 Αύγ. 2006, 16:58
Πρώτες εντυπώσεις-προβλήματα.
Δεν μπορώ να συνδεθώ με pc suite, και με το καλώδιο usb. Τι να φταίει άραγε;
Αλλο ενα κακό ειναι οτι η νέα κάρτα δεν ταιριάζει σε cart raider. πΩς θα περνάμε αρχεία;
Επίσης, τα themes που δίδονται στην αρχή, δεν τα βλέπει παρα ως αρχεία άσχετα.
TerraNo
3 Αύγ. 2006, 17:21
Η Συσκευασία (της Κάρτας Μ2) έχει μετατροπέα Μ2-> Memory Stick Adapter. Οπότε παίζει στην πλειοψηφία των Card Readers.
ethnicnation
3 Αύγ. 2006, 17:39
Α ωραία. Πάλι καλά.:)
eliasgeo2
3 Αύγ. 2006, 17:51
re paidia nomizo exei bug to kinito.. stous ixous minimatos oti mp3 kai na valo pezei 3 deterolepta kai meta stamataei..
kserei kaneis ti ginetai ???
stathakis21
3 Αύγ. 2006, 19:07
paidia,exw ena k800i..pou mporw na vrw efarmoges java(tis prokopis)...
geofil
3 Αύγ. 2006, 19:11
Αυτο με ενδιαφερει..που μπορουμε να το βρουμε???
Είναι το MyPhoto και μπορείς να το κατεβάσεις από το briefcase μου.
Δεν είναι και πολύ βολικό βέβαια. Αλλά αν σε ενδιαφέρει...
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/geofil/25868/
KWSN-Men
3 Αύγ. 2006, 20:38
paidia,exw ena k800i..pou mporw na vrw efarmoges java(tis prokopis)...
Ένα search ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124&pp=20:
Harris13
4 Αύγ. 2006, 02:21
Geia sas paides... Eimai kai egw enas fanatikos ericssonakias kia diavasa prosektika to review kai ola ta posts gia to k800i. Mporw na po oti me exete provlimatisei.:wacko: Eilikrina dn kserw plewn ti na kanw... O kathenas leei ta dika tou. Dn kserw pleon an tha to agorasw.. Me ekneurise poli to thema tis kartas mnimis alla pisteuw pos an mporeis na doseis 400+ euros gia to kin mporeis na doseis kai liga akoma gia to mem stick.. Alla kai pali dn einai lisi auto. Einai ontws aparadedkto. Tespa... Yparxei telika kapoios pou na mporesei na mou pei an aksizei telika na to parw to kin? Aksizei ta lefta tou?
geofil
4 Αύγ. 2006, 03:13
Geia sas paides... Eimai kai egw enas fanatikos ericssonakias kia diavasa prosektika to review kai ola ta posts gia to k800i. Mporw na po oti me exete provlimatisei.:wacko: Eilikrina dn kserw plewn ti na kanw... O kathenas leei ta dika tou. Dn kserw pleon an tha to agorasw.. Me ekneurise poli to thema tis kartas mnimis alla pisteuw pos an mporeis na doseis 400+ euros gia to kin mporeis na doseis kai liga akoma gia to mem stick.. Alla kai pali dn einai lisi auto. Einai ontws aparadedkto. Tespa... Yparxei telika kapoios pou na mporesei na mou pei an aksizei telika na to parw to kin? Aksizei ta lefta tou?
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αρκετά ρητορικό το ερώτημα και μην περιμένεις στάνταρ απάντηση σ' αυτό. Αν το κινητό σου πάντως είναι αυτό που έχεις σαν avatar, η αλλαγή σίγουρα θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω μάλιστα. Από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις αν τα ευρώ που θα ακουμπήσεις είναι λίγα ή όχι.
alekakos
4 Αύγ. 2006, 08:25
Παιδιά ερώτηση:
Είμαι κάτοχος του K800i και προσπαθώ να το συνδέσω με ένα ακουστικό bluetooth της NOKIA (δε θυμάμαι τύπο, είναι το κλασσικό που πιάνεται στο στήθος και το ακουστικό φτάνει στο αυτί με καλώδιο).
Πριν είχα το W550i και το συνέδεα κανονικά, όπως και το MOTO V3 παλιότερα. Στο Κ800, μόλις το ανιχνεύει με ρωτάει κωδικό, του δίνω το "0000" που είναι το default αλλά μου λέει ότι είναι λάθος. Στο αισχρό manual δεν αναφέρει τίποτα και σε ένα τηλέφωνο που έκανα στη SE, το κοριτσάκι που μίλησα είτε το ρώταγα για το πρόβλημα αυτό ή για τη διασταττική αφαλάτωση ήταν το ίδιο. Δεν κατάλαβε καν...:wacko:
Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ
Κανείς;
Τα λυπάμαι να πάω να τα σκάσω σε καινούργιο bluetooth...:(
kotetsi
4 Αύγ. 2006, 09:16
Κανείς;
Τα λυπάμαι να πάω να τα σκάσω σε καινούργιο bluetooth...:(
Χμμμ... κάνε ένα reset στο headset, μπορεί να φταίει αυτό. Πόσες συσκευές του έχεις θέσει;
Γενικά πάντως, κι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης κινητών τηλεφώνων SE με ακουστικό Nokia αλλά εμένα είναι διαφορετικής φύσεως: εκεί που είναι μια χαρά συνδεδεμένα μεταξύ τους ξαφνικά αποσυνδέονται, ή ενώ είναι συνδεδεμένα δεν μπορώ να απαντήσω από το headset.
vampyre
4 Αύγ. 2006, 09:24
Χωρίς να ανοίξεις την φωτογραφία, πας στο Manage File>Move επιλέγεις μνήμη τηλεφώνου ή memory stick και σου βγάζει το Camera Album. Το επιλέγεις και εκεί μέσα κάνεις Paste.
Εdit: Μόλις το δοκίμασα, και δεν γίνεται με κάθε εικόνα αλλά μόνο με φωτογραφίες. Μετακίνησε φωτογραφίες που είχα και από το Κ750 μου όμως.
Πολύ σωστός . :up:
(Ελειπα ταξίδι και άργησα να το δω :) )
Pros HARRIS!..lipon an eisai ontos ericssonakias tote sigoura einai to must buy kinito. An thes fotos 3.2 megapixel me xenon flash tote prepi na to paris to kinito. An sou aresi to design tou kinitou, opou den einai psefto plastiko alla poly pio kalitero apo to k750 pou etrize sinexia pantou, tote prepi na paris to kinito. An sou aresoun orea video tote mhn to paris to kinito!. An sou aresi na kratai h mpataria pano apo 2 meres, mexri kai tris tote parto to kinito!.. An exeis 480 euro tote parto kinito me 1 giga memmory!.. An sou aresi na exeis mousiki sto kinito tote parto kinito!. an sou aresi na alazis orea themes ktlp, tote parto to kinito. An sou aresi na exeis radio sto kinito ..tote parto to kinito. An sou aresi na ksipnas me fortisti kai to alarm na ktipai me radio to proi tote parto to kinito (afou gia proti fora mporis na valis to charger mazi me ta headphones gia na doulepsi to radio!. An thelis grigoro menu, poly pio grigoro apo to K750i Tote parto to kinito.
Apo ti eipa pio pano Nomizo prepi na paris to kinito, kai mhn akous tous allous!. Ericssonakias eimai kai ego...eimoun etoimos na paro to 5 megapixel tis LG alla otan to eida leo, eftixos to kinito mou einai apexto! :)
ethnicnation
4 Αύγ. 2006, 11:54
Παιδιά, βίντεο μπορούμε να βάλουμε στις επαφές για να βλέπουμε με κινούμενη εικόνα ποιός μας καλεί;
Το είδα σε ενα samsung και μου φάνηκε γουστόζικο.
Harris13
4 Αύγ. 2006, 12:39
Malista... To epiasa to uponooumeno...:p Vasika file geofil an eixa to kin pou exw sto avatar tha eixa autoktoneisei twra.... Exw allaksei kai egw polla kin kai to last one htan to w800i to opoio to xalasa o M*****S se ligotero apo 2 mines.... Efaga megali pikra.. Dpapa mallon me epeises... tha to parw lew kai oti bgei... Tnx gia ta info!
gasmanian83
4 Αύγ. 2006, 13:21
paidia boithia perimena edo kai ena mina to tilefono kai tora de ksero me auta pou blepo edo mesa!eimai metaksi k800 kai sharp v903 pio bgazei pio kali foto?to k800 exei bgalei kapoio sobaro problima?
fotisk13
4 Αύγ. 2006, 13:48
To video san piotita einai kalitero i xirotero apo to k750?
to video einai to idio me to K750...me kapia anavathmisi tha gini kalitero..
To K800i vgazi kaliteres foto apo to V903, oxi mono..exei kai to xenon kanoniko flash gia tis vradines lipsis. Kai oxi mono, einai kai pio mikro apo tin pantofla.
Kai den parousiazi kapio provlima to kinito. ayto ksero pou exo kai ego to k800i
Vangelakis4
4 Αύγ. 2006, 15:12
Παιδιά, βίντεο μπορούμε να βάλουμε στις επαφές για να βλέπουμε με κινούμενη εικόνα ποιός μας καλεί;
Σαν ηχο κλησης μπορεις να βαλεις σε καθε επαφη χωριστα και και καποιο Video Clip το οποιο το εχεις αποθηκευμενο η εχεις κανει καποια εγγραφη εσυ.
Και οταν σε καλει καποιος απο τις επαφες θα παιζει και το αντιστοιχο Video.
Παιδες ...δυσκολη αποφαση αυτο το κινητο. Εχω το Κ700 και ήθελα να το αλλαξω (χωρις να εχω κανένα προβλημα) αλλά και 420 ευρω δεν ειναι λιγα.
Για φωτογραφικη εχω μια Canon Ixus 750(7.1mp), οποτε δεν.....
Τελικα μου φαινεται οτι θα περιμενω για W850i και βλεπουμε....
zaharakis
4 Αύγ. 2006, 17:47
εκτος απο κινουμενη εικονα μπορεις να βαλεις στο k800i και ολοκληρο βιντεο για εικονα επαφης .....;)
geofil
4 Αύγ. 2006, 18:49
Αυτό είπε πιο πάνω και ο Vangelakis4.
ethnicnation
4 Αύγ. 2006, 19:51
Ναι αλλα εαν θέλω άλλο ήχο κλήσης και οχι κάποιον ανιαρό που θα εχει το βίντεο, μπορώ να αλλάξω τον ήχο και να έχω το βίντεο μόνο ως εικόνα;
Harris13
4 Αύγ. 2006, 23:37
Loipon... To eida apo konta simera... Einai teleio!!! Katapliktiki othoni kai katapliktikes fotos... Eilikreina me entuposiase.. To mono pragma pou me ksenerwse ligo einai oti to kalima tis kameras psilokounietai.. Mono auto... Kata ta alla mou arese poli kai mallon tha to xtipisw telika!
Georgel
5 Αύγ. 2006, 12:18
Καλημέρα σε όλους,
Το πήρα σήμερα το Κ-800. Η πρώτες εντύπωσης μου είναι πολύ καλές. Καλή ποιότητα κατασκευής και γένηκα καλύτερο από Κ-750. Να ρωτήσω κάτι έχει βγει κάποια νέα έκδοση λογισμικού?
ethnicnation
5 Αύγ. 2006, 12:37
Στις αναπάντητες που μου κάνουν, ενεργοποιείται η δόνηση και εαν δεν το σταματήσω, αυτό συνεχίζει!!!!!!!!!!!!!!!! Τι φταίει; Τι να κάνω;
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.