PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31

HuskerDu
1 Δεκ. 2008, 01:59
φιλε το προβλημα ειναι οτι εγω εχω cid 53...μπαινει στο δικο μου firmware?
Δεν το έχω ψάξει γιατί έχω την R8BF003 CID-52.

Pehlis
1 Δεκ. 2008, 02:41
Ποιο firmaware εχεις?

Αυτο R8BA024

chrisap
1 Δεκ. 2008, 23:24
Αυτο R8BA024

εγώ που δεν ξέρω απο αυτά πως θα το κάνω?
κατεβάζω αυτό το (Αυτο R8BA024) στο κινητό μου? και μετά? χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Άν μπορείτε να με βοηθήσετε με την διαδικασία και δεν βαριέστε να γράφετε οδηγίες.. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω...

BlackX
1 Δεκ. 2008, 23:35
εγώ που δεν ξέρω απο αυτά πως θα το κάνω?
κατεβάζω αυτό το (Αυτο R8BA024) στο κινητό μου? και μετά? χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Άν μπορείτε να με βοηθήσετε με την διαδικασία και δεν βαριέστε να γράφετε οδηγίες.. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω...

Δεν το κατεβαζεις το R8BA024...ειναι εκδοση λογισμικου....ακου για να δεις τι λογισμικο εχεις.....πατα #<<*>*<<*<* και μετα πηγαινε εκει που λεει Πληροφ.υπηρεσ. και μετα Πληροφ. λογισμ. και πανω πανω θα σου λεει τι λογισμικο εχεις...τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω...

UNIQUE
2 Δεκ. 2008, 17:05
Άν μπορείτε να με βοηθήσετε με την διαδικασία και δεν βαριέστε να γράφετε οδηγίες.. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω...

Odhgies, kapoios pou xerei?
8a htan polu xrhsimew...

Pehlis
2 Δεκ. 2008, 18:43
Ψαξτε στο google για elf pack sony ericsson και σιγουρα θα βρειτε πολλα.

neo24gr
4 Δεκ. 2008, 11:46
καλησπερα.
εχω το κ800ι.cid53
πηγα να αλλαξω camdrives με farmanager jdflasher.
δεν ξερω πως τα καταφερα,αλλα εσβησα το camdriver0.dat
ανοιγω παλι το far manager,περναω μεσα τους camdrivers,παταω quit,αλλα οταν ανοιγω το κινητο η καμερα κολαει και λεει οτι καποια αλλη εφαρμογη εκετελειται.ξανα ανοιγω το farmanager και βλεπω οτι δεν εχει κρατησει τα camdrivers που ειχα περασει μεσα.
τι κανω λαθος?
οπως καταλαβατε περναω τα camdrivers στον σωστο φακελο,αλλα δεν μου κανει save στον φακελο του κινητου!

patsialos-ioanni
4 Δεκ. 2008, 11:50
καλησπερα.
εχω το κ800ι.cid53
πηγα να αλλαξω camdrives με farmanager jdflasher.
δεν ξερω πως τα καταφερα,αλλα εσβησα το camdriver0.dat
ανοιγω παλι το far manager,περναω μεσα τους camdrivers,παταω quit,αλλα οταν ανοιγω το κινητο η καμερα κολαει και λεει οτι καποια αλλη εφαρμογη εκετελειται.ξανα ανοιγω το farmanager και βλεπω οτι δεν εχει κρατησει τα camdrivers που ειχα περασει μεσα.
τι κανω λαθος?
οπως καταλαβατε περναω τα camdrivers στον σωστο φακελο,αλλα δεν μου κανει save στον φακελο του κινητου!

κανε παλι εγκατασταση του λογισμικου απο τη αρχη

neo24gr
4 Δεκ. 2008, 12:10
του far manager?εγκατασταση παλι στον υπολογιστη?

BlackX
6 Δεκ. 2008, 01:49
Mηπως ξερετε ποσα μηνυματα χωραει το κινητο?

RAVER
6 Δεκ. 2008, 02:07
Mηπως ξερετε ποσα μηνυματα χωραει το κινητο?
αφου το κινητο το εχεις! δεν ξερεις πανω κατω ποσα μηνυματα χωραει :blink:

gsa1967
6 Δεκ. 2008, 08:48
εγω εχω παρει το HGE100 και το εχω στο SE k800 της γυναικας μου.
υπαρχει αλλο προγραμμα εκτος του wayfinder για πλοηγηση?

kardoula
6 Δεκ. 2008, 13:15
Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί θα σκάσω;;
Εδώ και λίγες μέρες πάω να μπω στις εφαρμογές και μου βγάζει μύνημα "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". Επανέφερα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τζίφος..
Τι μπορεί να έπαθε;

BlackX
6 Δεκ. 2008, 15:10
αφου το κινητο το εχεις! δεν ξερεις πανω κατω ποσα μηνυματα χωραει :blink:

Κοιτα δεν ξερω ακομα ποσα μηνηματα μπορει να χωρεσει αλλα βαριεμαι να καθομαι και να μετραω ενα-ενα τα μηνηματα που εχω...καποιο πιο γρηγορο τροπο υπαρχει?

RAVER
6 Δεκ. 2008, 15:12
Κοιτα δεν ξερω ακομα ποσα μηνηματα μπορει να χωρεσει αλλα βαριεμαι να καθομαι και να μετραω ενα-ενα τα μηνηματα που εχω...καποιο πιο γρηγορο τροπο υπαρχει?
ωσπου να γεμισει η μνημη των μηνυματων! εγω υπολογιζω 150 μηνυματα.ισως και λιγοτερα.:cool:

BlackX
6 Δεκ. 2008, 15:23
ωσπου να γεμισει η μνημη των μηνυματων! εγω υπολογιζω 150 μηνυματα.ισως και λιγοτερα.:cool:

Δεν ξερεις καποιο τροπο ωστε να τα μετρησουμε? εχω ξεπερασει τα 150 μηνηματα μεσα στο κινητο αλλα δεν ξερω ποσα ακριβως χωραει...

RAVER
6 Δεκ. 2008, 15:27
Δεν ξερεις καποιο τροπο ωστε να τα μετρησουμε? εχω ξεπερασει τα 150 μηνηματα μεσα στο κινητο αλλα δεν ξερω ποσα ακριβως χωραει...
το κινητο εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα και δεν εξαρταται απο την μνημη που εχεις ελευθερη στο κινητο!
τωρα εσυ βαλε,βαλε,βαλε και καποια στιγμη θα φτασεις το οριο της μνημης!

BlackX
6 Δεκ. 2008, 15:33
το κινητο εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα και δεν εξαρταται απο την μνημη που εχεις ελευθερη στο κινητο!
τωρα εσυ βαλε,βαλε,βαλε και καποια στιγμη θα φτασεις το οριο της μνημης!

Το ξερω οτι εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα αλλα μετα που θα γεμηση εγω πως θα τα μετρισω δεν μπορω να καθομαι και να μετραω ενα-ενα....

minovg
6 Δεκ. 2008, 15:55
Το ξερω οτι εχει στανταρ μνημη για τα μηνυματα αλλα μετα που θα γεμηση εγω πως θα τα μετρισω δεν μπορω να καθομαι και να μετραω ενα-ενα....
MyPhone Explorer (http://www.fjsoft.at/download.php?id=1). ;)

BlackX
6 Δεκ. 2008, 16:46
MyPhone Explorer (http://www.fjsoft.at/download.php?id=1). ;)

το εχω κατεβασει αλλα το κακο ειναι οτι δεν βλεπει το κινητο μου...

minovg
7 Δεκ. 2008, 12:22
το εχω κατεβασει αλλα το κακο ειναι οτι δεν βλεπει το κινητο μου...
Αν το συνδέεις μέσω bluetooth, πρέπει να δημιουργήσεις Serial Port (σειριακή πόρτα) για να το δει ο υπολογιστής. Αν το συνδέεις με καλώδιο USB είναι πιο απλά τα πράματα.

Πάντως με αυτό μπορείτε να δέχεστε και να κάνετε κλήσεις μέσω υπολογιστή, να διαβάζετε, στέλνετε SMS μέσω υπολογιστή ταχύτατα, να κρατάτε τεράστιο αρχείο, να κάνετε συγχρονισμό κλπ κλπ. Μόνο που δε φορτώνει MMS.

BlackX
7 Δεκ. 2008, 13:45
Αν το συνδέεις μέσω bluetooth, πρέπει να δημιουργήσεις Serial Port (σειριακή πόρτα) για να το δει ο υπολογιστής. Αν το συνδέεις με καλώδιο USB είναι πιο απλά τα πράματα.

Πάντως με αυτό μπορείτε να δέχεστε και να κάνετε κλήσεις μέσω υπολογιστή, να διαβάζετε, στέλνετε SMS μέσω υπολογιστή ταχύτατα, να κρατάτε τεράστιο αρχείο, να κάνετε συγχρονισμό κλπ κλπ. Μόνο που δε φορτώνει MMS.

Το συνδεω με usb αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω...σε καποιο σημειο λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω καποια πραγματα αλλα δεν ξερω ποια...μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

BlackX
7 Δεκ. 2008, 14:06
Tελικα το εφτιαξα και βρηκα ποσα μηνυματα χωραει το κινητο μεσα...ειναι 1000μηνυματα(ολα εισερχομενα,απεσταλμενα..εκτος απο αποθηκευμενα που ειναι στην καρτα sim).....ευχαριστω για τιε βοηθειες που μου δωσατε...:D

RAVER
7 Δεκ. 2008, 14:34
Tελικα το εφτιαξα και βρηκα ποσα μηνυματα χωραει το κινητο μεσα...ειναι 1000μηνυματα(ολα εισερχομενα,απεσταλμενα..εκτος απο αποθηκευμενα που ειναι στην καρτα sim).....ευχαριστω για τιε βοηθειες που μου δωσατε...:D
χωραει τοσα πολλα??? :blink: παραξενο μου φαινεται :cool:

BlackX
7 Δεκ. 2008, 14:44
χωραει τοσα πολλα??? :blink: παραξενο μου φαινεται :cool:

Oντως χωραει τοσα πολλα το ιδιο και το k770i..Εμενα το κινητο μου προς το παρον εχει 151 μηνυματα και ακομα δεν μου εχει δειξει οτι δεν χωραει αλλα.....
Και μια ερωτηση οταν στα μηνυματα ξεπερασεις το οριο των 170 χαρακτηρων δεν μπορεις να συνεχησεις να γραφεις οπως στο k750i...υπαρχει τροπος να το διωρθοσουμε αυτο?

cult
11 Δεκ. 2008, 01:38
πΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Υπαρχει τροπος τα αποθηκευμενα να τα περασω στη καρτα μνημης(για να χωραει περισσσοτερα) η η χωρητικοτητα τους ειναι δεδομενη(10) και τελος?

BlackX
11 Δεκ. 2008, 02:06
πΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Υπαρχει τροπος τα αποθηκευμενα να τα περασω στη καρτα μνημης(για να χωραει περισσσοτερα) η η χωρητικοτητα τους ειναι δεδομενη(10) και τελος?

Oχι δεν μπορεις να τα βαλεις στην καρτα μνημης...

cult
11 Δεκ. 2008, 11:03
μηπως μπορω λοιπον να δημιουργησω καινουργιο φακελο στα μηνυματα ο οποιος θα αποθηκευει στην καρτα μνημης???

BlackX
11 Δεκ. 2008, 12:54
μηπως μπορω λοιπον να δημιουργησω καινουργιο φακελο στα μηνυματα ο οποιος θα αποθηκευει στην καρτα μνημης???

Kαι παλη οχι..το μονο που μπορεις ειναι να κατεβασεις το myphone explorer και να τα αποθηκευσης στο pc σου...

kafao1
13 Δεκ. 2008, 18:08
Καλησπέρα σας!
Πριν από ημέρες λίγες απέκτησα το k800i και πραγματικά ενθουσιάστηκα! Το πήρα για να εκτελεί χρέη δεύτερης συσκευής άλλα τελικά μόνο δεύτερη συσκευή δεν είναι.... Σε σχέση με το w910 είναι αρκετά καλύτερο σχεδόν στα πάντα... Αν είχε το sense me και τον player του 910 θα ήταν τέλειο! Τελικά δεν είναι ανάγκη να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για να έχεις κάτι περισσότερο από ένα αξιοπρεπές κινητό... Α, και κάτι άλλο, σε video-call που έκανα είναι πολύ κάλο!
Αυτό που θέλω τώρα είναι να του βρω κανένα κάλο θεμα.... έχετε να προτείνετε κανένα καλό site ή αν ψάξω στο παρόν θέμα θα βρω κάτι κάλο;
Ευχαριστώ!

Nagata
13 Δεκ. 2008, 20:06
Το K800I για μενα ειναι το διαμαντι της Sony Ericsson!
Για θεματα και οτι αλλο μπες εδω http://www.myk800.lasyk.net/

Chris85
14 Δεκ. 2008, 02:09
συμφωνω εχω κ800 κ c905 κ τα χρησιμοποιω παραλληλα, δεν μου παει να αφησω το κ800.μαζι με το s700 τα αγαπημενα μου κινητα

kafao1
15 Δεκ. 2008, 13:29
Thanks Nagata!

Πραγματικα πολύ καλό κινητο... Οσο περνάει ο καιρος τοσο περισσότερο μου αρέσει....
Απο τις καλύτερες αγορες που εχω κάνει με 50€ (επιδοτηση....)!!!!!!

gomenos
16 Δεκ. 2008, 21:23
Το K800I για μενα ειναι το διαμαντι της Sony Ericsson!
Για θεματα και οτι αλλο μπες εδω http://www.myk800.lasyk.net/
ρε συ nagata, το λινκ δν δουλευει... fix it pls

johntas
16 Δεκ. 2008, 22:59
Καλησπέρα
Έχω το sony ericsson k800i
Πήγα να στείλω σήμερα ένα μήνυμα και την ώρα που ήταν σε διαδικασία αποστολής, έκλεισε από μπαταρία
Όταν το έβαλα να φορτίζει και το άνοιξα, στο πάνω μέρος της οθόνης υπήρχε ακόμα το συμβολάκι με το φάκελο ότι το μήνυμα είναι υπό αποστολή
Προσπάθησα να στείλω ένα άλλο μήνυμα μπας και ξεμπλοκάρει, αλλά το νέο μήνυμα μπήκε και αυτό στη λίστα με τα εξερχόμενα μαζί με το προηγούμενο
Έστειλα και τρίτο και μπήκε και αυτό από πίσω
Είναι λες και το πρώτο μήνυμα "φράκαρε" στη διαδικασία απόστολής και όλα τα υπόλοιπα "μαζεύονται" πίσω του

Το πρώτο μήνυμα δε διαγράφεται.. ο μόνος τρόπος για να το κάνω είναι να το μεταφέρω στα πρόχειρα και να το σβήσω από εκεί
Όταν όμως πάω να ξαναστείλω μήνυμα, λόγω του εικονιδίου "υπό αποστολή" που υπάρχει εκεί πάνω, παραμένει και αυτό στα εξερχόμενα, όπως και όσα άλλα προσπαθώ να στείλω από πίσω

Έκλεισα και ξανάνοιχα το κινητό, αλλά τίποτα.. το εικονιδιάκι παραμένει εκεί

Στην ουσία πλέον, δε μπορώ να στείλω μηνύματα :blink:

Καμιά ιδέα;

HuskerDu
16 Δεκ. 2008, 23:13
To desktop και τα menu μου :)

Nagata
17 Δεκ. 2008, 08:30
ρε συ nagata, το λινκ δν δουλευει... fix it pls

Oχι ρε φιλε,μια χαρα δουλευει ξανα προσπαθησε να το ανοιξεις http://www.myk800.lasyk.net/

zxr
17 Δεκ. 2008, 12:04
Ίσως με κανένα master reset να στρώσει. Διαφορετικά θα περιμένεις μέχρι να κάνει time up η διαδικασία από το δίκτυο και να ξεμπλοκάρει. Μπορείς φυσικά να επισκευτείς και κάποιο κατάστημα του δικτύου στο οποίο ανήκεις για να το δουν.

tasosonic
17 Δεκ. 2008, 13:51
To desktop και τα menu μου :)

Πως το κανες ρε φιλε ετσι το μενου;; Απλα με θεμα ή με φλασαρισμα;;;

gomenos
18 Δεκ. 2008, 20:54
Oχι ρε φιλε,μια χαρα δουλευει ξανα προσπαθησε να το ανοιξεις http://www.myk800.lasyk.net/
Απο εδω δουλευει μια χαρα. ολα οκ;) Παντως αν θελετε τα παντα (θεματα, παιχνιδια, mobile software, videos και αλλα) μπειτε εδω www.mobile9.com και εδω www.zedge.com .

lisa
19 Δεκ. 2008, 00:45
Το πρώτο μήνυμα δε διαγράφεται.. ο μόνος τρόπος για να το κάνω είναι να το μεταφέρω στα πρόχειρα και να το σβήσω από εκεί
Όταν όμως πάω να ξαναστείλω μήνυμα, λόγω του εικονιδίου "υπό αποστολή" που υπάρχει εκεί πάνω, παραμένει και αυτό στα εξερχόμενα, όπως και όσα άλλα προσπαθώ να στείλω από πίσω

Έκλεισα και ξανάνοιχα το κινητό, αλλά τίποτα.. το εικονιδιάκι παραμένει εκεί

Στην ουσία πλέον, δε μπορώ να στείλω μηνύματα

Καμιά ιδέα;

το έπαθα κι εγώ μια φορά και έβαζα έβγαζα μπαταρίες τίπιοτα...τελικά έβαλα μια άλλη σιμ κάρτα μέσα και ξεμπλόκαρε και μετά ξανάβαλα την αρχική...έτσι ξεκόλλησε

kardoula
21 Δεκ. 2008, 00:50
Θα με τρελάνει αυτό το κινητό..:mad:
Στα ξεκάρφωτα εντελώς πήγα στις εφαρμογές και μου βγάζει το μήνυμα "Η ενέργεια απέτυχε". Το κλεισα το ξανανοιξα και πάλι τα ίδια. Αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό..
Τι μπορεί να φταίει;

tyxeros
22 Δεκ. 2008, 11:39
Ειναι ενα προβλημα που εχει και εχει να κανει με το λογισμικο του κινητου. Το προβλημα δεν λυνεται με το update service. Πρεπει να το πας στο service να του ξαναπερασουν το λειτουργικο. Ειχα το ιδιο προβλημα και η διαδικασια παιρνει κανα μισαωρο. Δεν χρειαζεται να το αφησεις το κινητο εκτος αν βαριουνται.

kardoula
26 Δεκ. 2008, 17:49
Ok φίλε μου, σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες:)

elefk
31 Δεκ. 2008, 11:30
Αγαπητά μέλη του φόρουμ γεια σας και χρόνια πολλά!

Εδώ και 10 χρόνια είμαι χρήστης κινητών SE και ακόμη δε μπορώ να καταλάβω τη λογική-στρατηγική με τα πακέτα γλωσσών... Δε νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που μιλούν ελληνικά, τούρκικα και βουλγάρικα ταυτόχρονα, ενώ κάποιος που πχ μιλάει και γράφει SMS αλλοτε ελληνικά και άλλοτε γερμανικά, είναι απ'ότι φαίνεται για πάντα καταδικασμένος να έχει Τ9 και μενού ή στη μία γλώσσα ή στην άλλη.

Πριν από 2μιση χρονια έλυσα το πρόβλημα πηγαίνοντας το γερμανικό μου W800 σε γνωστό κατάστημα του Πειραιά, όπου δίνοντας 20€ μου πέρασαν το τελευταίο τότε λογισμικό και με πατέντα και τις 2 γλώσσες που χρησιμοποιώ καθημερινά κι έτσι βρήκα τη χαρά μου... Δυστυχως το κινητό μου εκλάπη, και τώρα που πήγα το κ800 μου ζητούν 50€ για την ίδια δουλειά, ποσό, που μη γνωρίζοντας πόση δουλειά κρύβεται από πίσω μου φαίνεται κάπως υψηλό.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πώς μπορώ να κάνω αυτή την πατέντα μόνος μου, έχω αρκετές γνώσεις χρήσης Η/Y αλλά όχι προγραμματισμού. Είναι εφικτό με κάποιο τρόπο να κάνω μόνος μου την αλλαγή αυτή ή γνωρίζει κάποιος μια εναλλακτική πιο οικονομική λύση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Λευτέρης

proper_evolution
31 Δεκ. 2008, 14:00
Φίλε δες λίγο αυτή (http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=7140) τη σελίδα. Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία απλά πρέπει να πάρεις τα αρχεία γλώσσας που θέλεις από την ίδια έκδοση firmware με αυτή που έχεις στο κινητό!

gomenos
31 Δεκ. 2008, 15:46
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! επειγον. Συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη και δν εκανε τπτ. μετα προσπαθησα να το ανοιξω, και δν ανοιγε. Η μπαταρια ειναι γεματη οποτε δν ειναι αυτο. PLZ help.

proper_evolution
31 Δεκ. 2008, 15:49
Βγάλε τη μπαταρία και ξαναβάλτην μία...

BlackX
31 Δεκ. 2008, 15:50
Βγάλε τη μπαταρία και ξαναβάλτην μία...

Και μια επανεκινηση στο pc..

gomenos
2 Ιαν. 2009, 22:05
Παιδες, ολα οκ, αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα. Σχετικα με τν καμερα, Κανει πενηντα ωρες να βγαλει φοτο. Πως μπορω να το κανω να βγαζει πιο γρηγορα;

one_tree_hill
2 Ιαν. 2009, 22:08
απενεργοποιησε το autofocus

proper_evolution
2 Ιαν. 2009, 22:14
απενεργοποιησε το autofocus
...και χάσε όλο το νόημα της φωτογραφίας!:p

Καλά δε νομίζω να είναι τόσο αργό πια, το είχα το κινητό!
Μήπως λες για τις φωτογραφίες σε night landscape mode; Λογικό είναι λόγω του μεγάλου χρόνου έκθεσης (και δεν έχει και AF) σε αυτό το mode.

one_tree_hill
2 Ιαν. 2009, 22:36
ωραία τότε ας βάλει άλλον camdriver υπάρχουν πολλοί

B_K_054
2 Ιαν. 2009, 22:41
Παιδια γενικα πιστευετε οτι τωρα αξιζει ως αγορα το κινητό? Απο eshop εννοω μιας και εκει ειναι πιο ευκολο να το βρουμε πλεον.Και 24 ευρω μια καρτα 4 gbyte.

Τι λέτε?

το ειχα παλιοτερα,και μετανιωσα που το εδωσα...

one_tree_hill
2 Ιαν. 2009, 23:14
φυσικά και αξίζει

BlackX
2 Ιαν. 2009, 23:14
Λιγο κουλο αυτο που θα πω αλλα εχω μια απορια...οταν βγαζεις φωτο εχεις την δηνατοτητα να εχεις την ημερομινια μαζι με την ωρα...καποια k800i τα εχουν σε κοκκινα γραμματα και αλλα σε πρασινο...πως το αλλαζουμε τον χρωματισμο?

RAVER
2 Ιαν. 2009, 23:43
Λιγο κουλο αυτο που θα πω αλλα εχω μια απορια...οταν βγαζεις φωτο εχεις την δηνατοτητα να εχεις την ημερομινια μαζι με την ωρα...καποια k800i τα εχουν σε κοκκινα γραμματα και αλλα σε πρασινο...πως το αλλαζουμε τον χρωματισμο?
Σε πρασινο??? δεν το εχω :blink: ποτε..:O

proper_evolution
2 Ιαν. 2009, 23:44
Μήπως είχε αλλάξει το χρώμα αυτός που τράβηξε τη φώτο με κάποιο πρόγραμμα στο PC, ώστε να μην φαίνεται έντονα;

kotsianis7
3 Ιαν. 2009, 06:03
Στις παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού ήταν κόκκινη η ημερομηνία και η ώρα!Απ'την έκδοση λογισμικού R1KG001 και μετά,είναι πλέον πράσινες και οι 2 αυτές πληροφορίες!Λογικό,διότι το πράσινο αυτό είναι πιο φωτεινό απ'το κόκκινο που υπήρχε,άρα φαίνεται καθαρά η ημερομηνία!

BlackX
3 Ιαν. 2009, 16:51
Στις παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού ήταν κόκκινη η ημερομηνία και η ώρα!Απ'την έκδοση λογισμικού R1KG001 και μετά,είναι πλέον πράσινες και οι 2 αυτές πληροφορίες!Λογικό,διότι το πράσινο αυτό είναι πιο φωτεινό απ'το κόκκινο που υπήρχε,άρα φαίνεται καθαρά η ημερομηνία!

Ναι αλλα εγω ειχα μια παλαια εκδοση και ειχε πρασινο και τωρα που εκανα αναβαθμηση εγινε κοκκινο...

kotsianis7
4 Ιαν. 2009, 14:47
Ωχ,συγνώμη,μπερδεύτηκα εγώ!!Με την αντίθετη σειρά ήθελα να πω τα χρώματα!!

bluray13
6 Ιαν. 2009, 14:27
αχ εμενα που μου μαζεψε υγρασια η οθονη και μου το εχουν στο service της vodafone καμια 25 αρια μερεες και απαντηση δεν εχω παρει ακομη να δω τι θα κανω.....και το σκεφτομαι πολυ αν θα σκασω ενα 65 αρι για αντικατασταση οθονης....

johnthegreek
6 Ιαν. 2009, 14:34
.....και το σκεφτομαι πολυ αν θα σκασω ενα 65 αρι για αντικατασταση οθονης....

Άν το κινητό είναι μια χαρά και έχει μόνο πρόβλημα στην οθόνη στη θέση σου θα τους έδινα 65€ για να μου το φτιάξουν γιατί παραπάνω θα πληρώσεις για να αγόρασεις ένα καινούργιο τι στιγμή που μπορεί το K800 σου να φτιάχνεται.:)

bluray13
13 Ιαν. 2009, 16:13
παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω update σε Κ800 και αν με καποιο τροπο μπορω να βγαλω το λογισμικο της vodafone χωρις να "πυροβολησει" η συσκευη...ξερουμε καποιον ασφαλη τροπο???

RAVER
14 Ιαν. 2009, 02:40
παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω update σε Κ800 και αν με καποιο τροπο μπορω να βγαλω το λογισμικο της vodafone χωρις να "πυροβολησει" η συσκευη...ξερουμε καποιον ασφαλη τροπο???

μπορεις να κανεις update μεσα απο το site της sony ericsson!
το vodafone live μπορεις να το "βγαλεις" μονο εδώ (www.9volto.gr) :)

klefto13
24 Ιαν. 2009, 00:22
re kollite,mporeis na mou peis ti prepei na kanw gia na apallagw apo auto to anathematismeno vodafone live??
to k800i exw.
iparxei kanena programma pou na allazei eksoloklirou to logismiko tou kinitou??
se euxaristw poli.
xoris na plirosoume fisika..

RAVER
24 Ιαν. 2009, 02:30
re kollite,mporeis na mou peis ti prepei na kanw gia na apallagw apo auto to anathematismeno vodafone live??
to k800i exw.
se euxaristw poli.

χωρις να πληρωσεις..ΟΧΙ!!
η μονη λυση και με εγγυηση ειναι εδω (www.9volto.gr) :)

pythagoras_7
24 Ιαν. 2009, 15:13
to k800i exw.
se euxaristw poli.
υπάρχει και χωρις πληρωμή!Απλά πάτα στην αναζήτηση db2020 και στο θέμα αυτό θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες...;):)

_kafros_
1 Φεβ. 2009, 00:53
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος οδηγός για αλλαγή housing και keyboard membrane? έχω πάρει νέο housing και μεμβράνη πλητρολογίου και δυσκολεύομαι στην αλλαγή

BlackX
1 Φεβ. 2009, 03:06
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος οδηγός για αλλαγή housing και keyboard membrane? έχω πάρει νέο housing και μεμβράνη πλητρολογίου και δυσκολεύομαι στην αλλαγή

τι ακριβως θελεις να κανεις?δεν καταλαβενω τι εννοεις στα αγγλικα..αν εδειχνες εικονες αυτο που θες να το αλλαξεις μπορω να σε βοηθησω...

_kafros_
1 Φεβ. 2009, 04:06
τι ακριβως θελεις να κανεις?δεν καταλαβενω τι εννοεις στα αγγλικα..αν εδειχνες εικονες αυτο που θες να το αλλαξεις μπορω να σε βοηθησω...

εννοώ όλο το πλαστικό του κινητού πρόσωψη κλπ κλπ..οπως επίσης και το πληκτρολόγιο(όχι τα κουμπιά, την πλακέτα του πληκτρολογίου..έχω βρεί κάποιους οδηγούς με φωτογραφίες αλλά δεν είναι τόσο αναλυτικό..κ δν δείχνουν καθόλου για το πληκτρολόγιο...αν μπορούσες να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα πολύ

http://img150.imageshack.us/img150/1790/31hthndklss500tb0.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=31hthndklss500tb0.jpg)

antonios
2 Φεβ. 2009, 17:25
έκανα restart στο τηλέφωνό μου και απλά δεν άνοιξε... Πώς στο καλό θα σώσω τις επαφές μου; Δεν είχε εμφανίσει ποτέ πρόβλημα ως τώρα και είχε το τελευταίο firmware...

leonpap11
2 Φεβ. 2009, 21:02
Πας στο απομακρυνσμένος έλεγχος /Desktop

antonios
2 Φεβ. 2009, 21:22
δηλαδή; να το συνδέσω με τον υπολογιστή; αφού δεν αντιδρά ούτε στο φορτιστή.. στον υπολογιστή θα αντιδράσει (αν και δεν έχω δοκιμάσει...)

alt10
2 Φεβ. 2009, 22:20
δηλαδή; να το συνδέσω με τον υπολογιστή; αφού δεν αντιδρά ούτε στο φορτιστή.. στον υπολογιστή θα αντιδράσει (αν και δεν έχω δοκιμάσει...)

μια απο τα ιδια και εγω δοκιμασα με αλλη μπαταρια ... το φορτιζα επι ωρες... το βαζω στο usb του pc αλλα τπτ τι πρεπει να κανω για να δω φως πανω στην οθονουλα του ...?

antonios
2 Φεβ. 2009, 22:37
κανείς ρε παιδιά;

Pehlis
3 Φεβ. 2009, 03:02
δοκιμασε να το συνδεσεις με usb και χρησηποιησε το setool η το xs++ και δες αν το αναγνωριζει εκει.

_kafros_
3 Φεβ. 2009, 03:58
εννοώ όλο το πλαστικό του κινητού πρόσωψη κλπ κλπ..οπως επίσης και το πληκτρολόγιο(όχι τα κουμπιά, την πλακέτα του πληκτρολογίου..έχω βρεί κάποιους οδηγούς με φωτογραφίες αλλά δεν είναι τόσο αναλυτικό..κ δν δείχνουν καθόλου για το πληκτρολόγιο...αν μπορούσες να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα πολύ

http://img150.imageshack.us/img150/1790/31hthndklss500tb0.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=31hthndklss500tb0.jpg)

μπορεί κανείς να βοηθήσει? ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κανένα οδηγό?

alt10
3 Φεβ. 2009, 07:49
δοκιμασε να το συνδεσεις με usb και χρησηποιησε το setool η το xs++ και δες αν το αναγνωριζει εκει.

αφου δν το βλεπει καν το pc στις συσκευες....

antonios
3 Φεβ. 2009, 12:27
μα καλά, δεν το ξέρει κανείς; Δηλαδή αν ήμουν ο Ομπάμα και το παθαινα αυτό, δε θα μπορούσα να βρω λύση;

Pehlis
3 Φεβ. 2009, 13:49
αφου δν το βλεπει καν το pc στις συσκευες....

Δεν παιζει ρολο αυτο...

antonio, δοκιμασες να τρεξεις το xs++ η το setool ?

alt10
3 Φεβ. 2009, 14:27
Δεν παιζει ρολο αυτο...

antonio, δοκιμασες να τρεξεις το xs++ η το setool ?
εγω παντως εννοειτε πως το δοκιμασα.. αλλα τπτ το αλλο k800 που εχω ανταποκριθικε αμεσως

παιδια δν μπορουμε να κανουμε κατι ? εστω κατι...

one_tree_hill
3 Φεβ. 2009, 14:51
γίνεται...απλά αντί να το συνδέσεις με το c πάτα μαζί τα πλήκτρα 2 και 5

alt10
3 Φεβ. 2009, 15:06
μπραβω ... μου φορτωσε στο προγραμμα ... αλλα δεν λεει ολα οσα λεει και στο κ800 που δουλευει λεει μονο baseband id 9900 , protocol version 3.1 τι να κανω?

να συμπληρωσω οτι το κιν ειναι απο την voda...

one_tree_hill
3 Φεβ. 2009, 17:25
στο xs το σύνδεσες?σύνδεσέ το με το setool2lite.άνοιξέ το,πάτα το repair και με΄τα βάλε το κινητό με 2 και 5

alt10
3 Φεβ. 2009, 17:32
το εκανα αυτο μετα τι κανω?

antonios
3 Φεβ. 2009, 21:34
το setool και το xs πού το κατεβάζουμε; Για να μην κολλήσω κανένα ιό....

alt10
3 Φεβ. 2009, 21:57
εγω τα βρικα και τα 2 στο google δν ειχαν κατι ... μετα απο αυτο τι κανω ?

alt10
4 Φεβ. 2009, 14:30
στο xs το σύνδεσες?σύνδεσέ το με το setool2lite.άνοιξέ το,πάτα το repair και με΄τα βάλε το κινητό με 2 και 5

μετα απο αυτο τι κανω?

one_tree_hill
4 Φεβ. 2009, 15:32
αν δε δουλεψε κετσι ψαξε για erom update k800

alt10
4 Φεβ. 2009, 15:51
απο που θα το βρω αυτο ?

alt10
4 Φεβ. 2009, 19:10
το κατεβασα... αλλα δεν φλασαρει καν !!!! αν το παω στην se θα μπρουν να το φτιαξουν ?

RAVER
5 Φεβ. 2009, 13:24
το κατεβασα... αλλα δεν φλασαρει καν !!!! αν το παω στην se θα μπρουν να το φτιαξουν ?
Θα μπορουν..καλυτερα πηγαινε'το σε ενα service point :)

alt10
5 Φεβ. 2009, 14:17
κατι αλλο που θα μπορω να κανω πριν το service...?

antonios
5 Φεβ. 2009, 17:19
εγκατέστησα το usb driver, ενεργοποίησα είτε το xs++ είτε το setool2lite, αλλά σε κανένα από τα δύο δεν είδα προκοπή και ας είχα πατημένο το C και ακολούθησα τις οδηγίες. Καμία ιδέα; μήπως ξεχνάω τίποτε; μήπως πρέπει να κοιτάξω κάτι που δεν πάει στο νού μου; πείτε μου, έχω τρελαθεί!!

IceOnFire
6 Φεβ. 2009, 17:37
Kalispera!
Paides ean einai dinaton Tha parakaleso na me boithisete se kati.
Exho to K800i kai symera mou paroysiase ena provlima anigo kanonika to kinito fenete to Logotypo tis Sony sto kentro tis othonis kai anigei me to ekseis problima :
to kimeno pou tha eprepe na fenete aristera kai deksia kato sta pliktra to dixnei epano eki pou e prepe na vlepo tin mbataria kai to sima ,kai olo to ypolipo einai adio fenonte mono ta xromata apo to thema . Dokimasa kai me Anavathmisi tou Hardware alla tsifos tpt , mou lei oti einai anabathmizmeno , mipos kapio allo tropo tha mborouse na mou pi kapios?
efxaristo..

cafe_demek
8 Φεβ. 2009, 20:36
Γεια σας έχω ένα Κ800 το οποίο όταν το ανοίγω γραφεί insert sim ότι sim και να βάλω τα sim είναι δοκιμασμένα και λειτουργούν σε άλλα κινητά
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τις επαφές από την μνήμη στης συσκευής
Όποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει
Ευχαριστώ.

Nagata
8 Φεβ. 2009, 20:54
Δοκίμασες να το κάνεις αναβάθμιση μήπως στρώσει?

WebFreak
9 Φεβ. 2009, 21:05
Αγόρασα πρόσφατα τ κινητό και θέλω να ρωτήσω ο φορτιστής που περιλαμβάνετε στο κουτί
έχει πίσω από εκεί που συνδέεται και άλλη μία υποδοχή για ακουστικά ή usb παρόλα αυτά
τα ακουστικά δν κουμπώνουν πάνω του. Υπάρχει τρόπος να φορτίζω το κινητό και παράλληλα να χρησιμοποιώ τα ακουστικά???

Nagata
9 Φεβ. 2009, 21:10
Φυσικά και γίνεται.

neo24gr
10 Φεβ. 2009, 13:20
εχω ενα κ800i απο γερμανια.
μπορω να του βαλω ελληνικο μενου?
επισης αν δοκιμασω να του κανω αναβαθμιση θα περασει την << γερμανικη >>αναβαθμιση?

RAVER
10 Φεβ. 2009, 13:26
εχω ενα κ800i απο γερμανια.
μπορω να του βαλω ελληνικο μενου?
επισης αν δοκιμασω να του κανω αναβαθμιση θα περασει την << γερμανικη >>αναβαθμιση?
Μονο σε service point μπορεις να περασεις οτι γλωσσα θελεις.
απο update δεν γινετε.:)

neo24gr
10 Φεβ. 2009, 13:29
αν του περασω εξολοκληρου απο την αρχη την R8BF003?
γινεται αυτο?

RAVER
10 Φεβ. 2009, 13:40
γινεται αυτο?
Απο το SEUS μπορεις να περασεις ΜΟΝΟ νεοτερο λογισμικο.
επισης γλωσσα δεν μπορεις να περασεις.εδω καμια φορα κανεις "πατατα" και χανεις τα Ελληνικα και εισαι αναγκασμενος να πας σε Service point για να τα ξαναβαλεις :O

neo24gr
10 Φεβ. 2009, 14:00
δεν αναφερομαι για SEUS ,ωστε να περασω την R8BF003.
αλλα με αλλον τροπο.
αυτο ρωταω αν γινεται.δηλαδη αν μπορω να περασω μια τελειως διαφορετικη εκδοση λογισμικου στο συγκεκριμενο κινητο.

one_tree_hill
10 Φεβ. 2009, 14:22
ναι με το xs++ ή το jdflasher

neo24gr
10 Φεβ. 2009, 14:28
ok!σας ευχαριστω πολυ!

WebFreak
11 Φεβ. 2009, 11:24
Φυσικά και γίνεται.

Πως? O φορτιστής είναι ο CST-75 αλλά τα ακουστικά του κουτιού δν κουμπώνουν
έτσι αγόρασα τα SONY ERICSSON HPM-64 και περιμένω να μου έρθουν.
Λέτε να δουλέψουν?

neo24gr
11 Φεβ. 2009, 11:46
ναι,κανονικα!

patsialos-ioanni
11 Φεβ. 2009, 17:23
Γεια σας έχω ένα Κ800 το οποίο όταν το ανοίγω γραφεί insert sim ότι sim και να βάλω τα sim είναι δοκιμασμένα και λειτουργούν σε άλλα κινητά
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τις επαφές από την μνήμη στης συσκευής
Όποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει
Ευχαριστώ.

θα το ενεργοποιησεις σε flight mode και μετα μπορεις να δεις τις επαφες σου χωρις να βαλεις καρτα σιμ

one_tree_hill
11 Φεβ. 2009, 20:08
όχι,τα DB2020 θέλουν sim

mourtzman
23 Φεβ. 2009, 22:43
Καλησπέρα.
Καταλαβαίνω ότι κάπου θα έχει απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά μέσα στο χάος που να ψάξω...
Εχω το κ800, και προσπαθώ να εγκαταστήσω παιχνίδια και εφαρμογές από τον υπολογιστή που τις έχω κατεβάσει από το ιντερνετ. Με όποιο τρόπο και αν πάω να τις εγκαταστήσω στο τηλέφωνο, μου λέει η ενέργεια απέτυχε. Τι κάνω λάθος? Ευχαριστώ...

yamahar6
23 Φεβ. 2009, 23:59
μηπως ειναι συμπιεσμενα?

RAVER
24 Φεβ. 2009, 00:42
Καλησπέρα.
Καταλαβαίνω ότι κάπου θα έχει απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά μέσα στο χάος που να ψάξω...
Εχω το κ800, και προσπαθώ να εγκαταστήσω παιχνίδια και εφαρμογές από τον υπολογιστή που τις έχω κατεβάσει από το ιντερνετ. Με όποιο τρόπο και αν πάω να τις εγκαταστήσω στο τηλέφωνο, μου λέει η ενέργεια απέτυχε. Τι κάνω λάθος? Ευχαριστώ...
στο κινητο σου στελνεις το αρχειο jar! οχι rar

ασχετο αλλα το κινητο μπορεις να το αγορασεις σημερα στα 125 ευρο!!! (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378643&catid=100400)

mourtzman
24 Φεβ. 2009, 15:25
τα αρχεία που στέλνω είναι jar. τι άλλο να κάνω?

RAVER
24 Φεβ. 2009, 19:05
τα αρχεία που στέλνω είναι jar. τι άλλο να κάνω?
εφοσον στειλεις το αρχειο jar το κινητο το εμφανιζει σαν εκτελεσιμο και τον κανει εγκατασταση αυτοματως! εσυ δεν καταλαβαινω που κολλας??

Scottas
24 Φεβ. 2009, 19:25
Μονο σε service point μπορεις να περασεις οτι γλωσσα θελεις.
απο update δεν γινετε.:)

Για άλλημια φορα κάνεις λάθος στο συγκεκριμενο θέμα

γινεται αυτο?

Τα πάντα γίνονται και γιατί όχι αυτό???

Απο το SEUS μπορεις να περασεις ΜΟΝΟ νεοτερο λογισμικο.
επισης γλωσσα δεν μπορεις να περασεις.εδω καμια φορα κανεις "πατατα" και χανεις τα Ελληνικα και εισαι αναγκασμενος να πας σε Service point για να τα ξαναβαλεις :O

συμφωνω οτι συμβαίνει αλλα αυτο δεν σημαίνει με ότι κάποιον άλλο flasher db2020δεν γίνεται!!!

Φίλε ΡΑΒΕΡ έχουμε διαπλεκτιστεί παλαιότερα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕ
Επιτέλους δηλαδή!!!
Δηλαδή τα άλλα μαγαζιά π τκάνουν έχουν εξοπλισμο της ΣΕ???
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και θα σε παρακαλούσα να μου το εξηγήσεις και αν οχι σταματα να παραπληροφορείς τους συμφορουμήτες στο συγκεκριμένο θέμα....
Έχεις προσφέρει πολλα στο φορουμ αλλα το συγκεκριμένο πράγμα δεν το κατάλαβα ποτέ....

ΕΝτελώς Φιλικά

Νικόλας-Scottas

και για του λόγου το αληθές ορίστε για τους άπιστους

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711

mourtzman
24 Φεβ. 2009, 20:17
εφοσον στειλεις το αρχειο jar το κινητο το εμφανιζει σαν εκτελεσιμο και τον κανει εγκατασταση αυτοματως! εσυ δεν καταλαβαινω που κολλας??
Αυτό λέω. Δεν το εγκαθιστά. Μου γράφει η ενέργεια απέτυχε.

RAVER
24 Φεβ. 2009, 22:32
Για άλλημια φορα κάνεις λάθος στο συγκεκριμενο θέμα

Ακου να σου πω..εγω μιλαω και δινω συμβουλες για καλη λειτουργια του τηλεφωνου.
ποιος ο λογος καποιος χρηστης να "ρισκαρει" να το κανει μονος του??
επισης ποσσους χρηστες εχετε μπλεξει με FAR Manager με αποτελεσμα να χαλασει το κινητο τους.
τωρα αυτο που λεω δεν ειναι ψεμματα.:confused:

Αυτό λέω. Δεν το εγκαθιστά. Μου γράφει η ενέργεια απέτυχε.

κατι λαθος γινετε! το αρχειο το σωστο θα το "εβλεπε" το κινητο και θα το αναγνωριζε..:)

mourtzman
25 Φεβ. 2009, 18:07
RAVER και από το getjar που κατέβασα τα ίδια...

RAVER
25 Φεβ. 2009, 19:24
RAVER και από το getjar που κατέβασα τα ίδια...
Φιλε συγγνωμη που σου το ξαναλεω,αλλα κατι δεν κανεις καλα.
αμα πατησεις στην υπογραφη μου θα βρεις πολλα παιχνιδια τα οποια εχω ανεβασει αλλα ειναι το αρχειο rar.το ξεζιπαρεις και μεσα θα βρεις το αρχειο jar το οποιο στελνεις στο κινητο σου και το αναγνωριζει αυτοματα και το κανει εγκατασταση.:)

B_K_054
26 Φεβ. 2009, 00:18
ασχετο αλλα το κινητο μπορεις να το αγορασεις σημερα στα 125 ευρο!!! (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378643&catid=100400)[/QUOTE]

πολυ καλη τιμη νομιζω.Εγω πριν κανα 3μηνο το αγορασα και παλι για 2η φορα, και δε το μετανιωνω με τιποτα.φοβερο κινητακι και αμα συνηθισεις την καμερα του, ολα τα αλλα κινητα σου φαινονται ...χαλια μαυρα.(λιγες οι εξαιρεσεις, πχ C905, ή N 82 (αλλα τεραστιο sar).

mourtzman
26 Φεβ. 2009, 19:19
Φιλε συγγνωμη που σου το ξαναλεω,αλλα κατι δεν κανεις καλα.
αμα πατησεις στην υπογραφη μου θα βρεις πολλα παιχνιδια τα οποια εχω ανεβασει αλλα ειναι το αρχειο rar.το ξεζιπαρεις και μεσα θα βρεις το αρχειο jar το οποιο στελνεις στο κινητο σου και το αναγνωριζει αυτοματα και το κανει εγκατασταση.:)
Κατέβασα και από τη σελίδα σου. Ξεζίπαρα. Πήρα το αντίστοιχο της ανάλυσης αρχείο jar και το εστειλα. Πάλι η ενέργεια απέτυχε έγραψε. Τι να κάνω... Δεν είναι γραφτό μου...

RAVER
26 Φεβ. 2009, 19:53
Κατέβασα και από τη σελίδα σου. Ξεζίπαρα. Πήρα το αντίστοιχο της ανάλυσης αρχείο jar και το εστειλα. Πάλι η ενέργεια απέτυχε έγραψε. Τι να κάνω... Δεν είναι γραφτό μου...
κρατα ενα μπακαπ και και κανε μια επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο! κωδικος "0000".
αμα δεν δουλεψει και ετσι,τοτε πηγαινε'το κινητο στο service!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις αυτο το προβλημα :blink: :cool:

one_tree_hill
27 Φεβ. 2009, 00:20
όταν πας να μπεις στα παιχνιδια και τις εφαρμογές λέει η ενέργει απέτυχε?

mourtzman
27 Φεβ. 2009, 16:57
Με την αποστολή μου το γράφει...

RAVER
27 Φεβ. 2009, 17:58
Με την αποστολή μου το γράφει...
Τι κινητο εχεις??? γιατι σε κ800ι δουλευουν αψογα τα παιχνιδια μου .

mourtzman
27 Φεβ. 2009, 21:36
κ800ι. Κανονικά. Πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι...

RAVER
27 Φεβ. 2009, 22:43
μα γιατι να μην γινει?? ισως ειναι το μοναδικο κινητο που :food: τετοιο κολλημα :ninja:

gomenos
27 Φεβ. 2009, 23:33
Παιδια, αυτος πως το εκανε http://www.youtube.com/watch?v=8G7NTtGZQgU&feature=channel ετσι το κινητο του? Με φλασαρισμα, ή θελει καποια αλλη διαδικασια?

HuskerDu
1 Μάρ. 2009, 20:49
Νέο desktop :rolleyes:

gomenos
1 Μάρ. 2009, 21:07
Πως το εκανες ετσι ρε φιλε, ειναι καποιο θεμα, ή θελει φλασαρισμα για να γινει ετσι?

thief
2 Μάρ. 2009, 14:17

Όταν λες ότι τα έστειλες, τι εννοείς; Δοκίμασε να τα περάσεις απλά σε έναν φάκελο στην κάρτα μέσω card reader ή με καλώδιο σε file transfer mode και να τα τρέξεις μετά από το κινητό.

kotsianis7
2 Μάρ. 2009, 17:29

Κάνε επανεγκάτασταση λογισμικού με την Υπηρεσία αναβάθμισης και λογικά θα λυθεί!Να ξέρεις όμως ότι επειδή διαγράφονται τα πάντα,θα πρέπει να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας απ'τα πάντα που έχεις στη μνήμη τηλεφώνου(μηνύματα,επαφές,εικόν ς,ήχοι κλπ.)

Το μήνυμα:Η ενέργεια απέτυχε είναι πρόβλημα λογισμικού τηλεφώνου!

SoNiCK
5 Μάρ. 2009, 15:49
geia sas paidia o aderfos mou exei ena k800i kai exei to ekshs problima:otan paeis na bei stis efarmoges h sta paixnidia tou leei i energia apetuxe,boreite na boh8hsete na lh8ei auto to provlhma ?(euxaristw ek twn proterwn)

kotsianis7
5 Μάρ. 2009, 15:58
Κοίτα την πιο πάνω απάντηση!

disorder
13 Μάρ. 2009, 17:06
η sandisk(μνήμη) δουλεύει καλά στο κ800?

one_tree_hill
13 Μάρ. 2009, 17:29
ναι,άψογα..

TonyN78
17 Μάρ. 2009, 18:35
μια φιλη μου εχει το σιγκεκριμενο κινητο...και της βγαζει σφαλμα φορτισης,ειναι η μπαταρια η φταει τπτ αλλο????

Franko40
17 Μάρ. 2009, 19:52
Tin kalispera mou se olous edo se ayto to Forum... Paidia mia erotisei. Exo ena K800i vodafone, o gios mou to skalikse kai tora otan to anigo kai bazo to Pin tis kartas mou bgazei Balte tin sostri sim karte !!!ti mporo na kano gia na figei ayto ???Eyxaristo ek ton proteron.

trdfld
18 Μάρ. 2009, 19:37
Παιδιά είμαι καινούργιος στο site και ζητώ συγνώμη αν κάτι δεν κάνω καλά αλλά θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να απεγκαταστήσω το λογισμικό του k800i ώστε να το εγκαταστήσω πάλι μέσω seus γιατί βάζοντάς το τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει αναβάθμιση

sozirarak
22 Μάρ. 2009, 18:49
εσβησα το κινητο και μετα απο 2-3 λεπτα το ανοιξα, μου βγαζει μια λευκη οθονη και κολαει εκει. Δεν κλεινει απο το power button μονο οταν το παταω κανει μια μικρη δονηση. για να το σβησω βγαζω την μπαταρια. το κινητο ηταν μια χαρα δουλευε κανονικα, ουτε νερο επεσε πανω του ουτε επεσε κατω η κτυπηθηκε. ξερει κανεις απο τι να χαλασε?

RAVER
22 Μάρ. 2009, 23:13
εσβησα το κινητο και μετα απο 2-3 λεπτα το ανοιξα, μου βγαζει μια λευκη οθονη και κολαει εκει. Δεν κλεινει απο το power button μονο οταν το παταω κανει μια μικρη δονηση. για να το σβησω βγαζω την μπαταρια. το κινητο ηταν μια χαρα δουλευε κανονικα, ουτε νερο επεσε πανω του ουτε επεσε κατω η κτυπηθηκε. ξερει κανεις απο τι να χαλασε?
To συμβαν αυτο λεγετε "ξαφνικος θανατος"
δεν μπορεις να κανεις τιποτα εσυ,το πας σε service point για φτιαξιμο.

BILLY5
22 Μάρ. 2009, 23:13
ξανα ηρθε απο το service που πηγενα το προυγουμενο ναι ειναι ο ξαφνικος θανατος που λεμε αλα κανανε αναβαθμιση κλεισανε καλα την προσοψη και ειναι σαν να μην το πηγα παλι τα ειδια κανει μαλον πλακετα ειναι και δεν θελουν να επικομιστουν το κοστος! και περιμενουν να λειξη η εγγυση για να πληροσω 130 ευρω καλητερα να παρω νεο κινητο απο οτι βλεπω, αμα δεν εχεις φιλο τεχνικο στο service την εκατσες ακομα και εκει πρεπει να εχεις μεσον οστε να στο φτιαξουν κανονικα (το παιζουν ετσι για να σου παρουν τα λεφτα λες και δεν εχεις πληρωση την εγγυση των 2 ετων απαραδεκτοι ειναι)

Pehlis
22 Μάρ. 2009, 23:14
Μηπος του περασες κανενα ειδους patchaki?
δοκιμασε να το φλασαρεις.

BILLY5
22 Μάρ. 2009, 23:51
Μηπος του περασες κανενα ειδους patchaki?
δοκιμασε να το φλασαρεις.
οχι δεν του εχω περασει τιποτα πως να το φλασαρω αφου ειναι cid53 με το xs++ δεν μπορω απο τους server της s.e δεν θα κανει τιποτα χειροτερο θα γινει! απο το Far Manager ουτε αυτο ξερω να το δουλεψω για αυτο δεν το ανοιγω, αυτοι στο service κανανε λενε customize αλα απο οτι ξανα ειπα το ristart και η ασπρη οθονη και τα κοληματα στο μενου συνεχιζονται! (αν ανοιγα το xs++ 3.1 και εβαζα τα παρακατω αρχεια και πατατισω flash μονο τι θα γινει θα το καταστρεψω το τηλ ε?)
1.K810_R8BA024_FS_MEDITERR_RED53
2.K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED53

Pehlis
24 Μάρ. 2009, 20:01
αυτα ειναι τα αρχεια που χρειαζεσαι.
το τηλ δεν προκιτε να παθει τπτ, ολα φτιαχνοντε...
κανε μια αναζιτηση στο google γιατι τωρα δν θυμαμαι να σου πω ακριβως τη διαδικασια.

BILLY5
25 Μάρ. 2009, 00:23
Pehlis τι λες να εχει παθει η πλακετα προβλημα η να εχει το λογισμικο πολα bug δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και αλα παιδια με το ειδιο κινητο τα ειδια προβληματα σε αλους, σε εναν καν δεν αναβε εβλεπες την ασπρη οθονη και μετα σκοταδι

Pehlis
25 Μάρ. 2009, 16:38
αν το xs++ βλεπει τη συσκευη το προβλημα ειναι στο λογισμικο.
ειναι κομματακι δυσκολο να χαλασει η πλακετα.

BILLY5
26 Μάρ. 2009, 00:43
ναι το βλεπει φιλε μου κανονικα

proper_evolution
26 Μάρ. 2009, 00:58
Λέω να δώσω το W595 και να πάρω το K800i που το έχω βρει καινούριο με 150E. Αξίζει λέτε;
Είμαι απογοητευμένος από τις φωτογραφίες που τραβάει το W595 και έχω μετανοιώσει που το πήρα (σε αυτό τον τομέα μόνο).

Pehlis
26 Μάρ. 2009, 02:35
Λέω να δώσω το W595 και να πάρω το K800i που το έχω βρει καινούριο με 150E. Αξίζει λέτε;
Είμαι απογοητευμένος από τις φωτογραφίες που τραβάει το W595 και έχω μετανοιώσει που το πήρα (σε αυτό τον τομέα μόνο).

Για μενα αξιζει να παρεις με λιγα € παραπανω το k810 λογο οτι ειναι πιο κομψο.
αν σου αρεσει το k800 παρτο.

proper_evolution
26 Μάρ. 2009, 14:11
To K810i το αποφεύγω λόγω SAR.

BILLY5
26 Μάρ. 2009, 22:21
αμα με το xs++ βαλω τα αρχεια και πατησω μονο flash θα χαλασει γιατι ειναι και cid53

Pehlis
26 Μάρ. 2009, 23:25
πατα το μωρεεε.... :-)

δες και οδηγιες
http://techlighten.com/guide/flashing-sony-ericsson-phones-with-xs-k750-w800-k790-k800-k810-and-others/

φυσικα εσυ θα επιλεξεις αυτα που ειναι καταληλα για τη συσκευη σου

BILLY5
27 Μάρ. 2009, 01:20
μολις ερθει απο το service παλι που εχει φυγει για ελενχο και μου το επιστρεψουν οπως τους το πηγα τοτε θα το πατισω και οχι μονο με τα αρχεια του cid53 αλα και του cid 52 επανω και οτι θελει ας κατεβασει τοσο αγανακτισμενος με το service τους και με αυτην την συσκευη μου, ευχαριστω παντως.

sozirarak
28 Μάρ. 2009, 17:16
To συμβαν αυτο λεγετε "ξαφνικος θανατος"
δεν μπορεις να κανεις τιποτα εσυ,το πας σε service point για φτιαξιμο.

το κινητο μετα απο αναβαθμιση απο seus λειτουργει κανονικα, μονο που δεν μπορεσα να κανω backup και χαθηκαν ολα επαφες,εικονες,παιχνιδια,βιντεο, θεματα

HuskerDu
1 Απρ. 2009, 23:58
Ανοιξιάτικο desktop και 'πειραγμένος' MediaPlayer :D

one_tree_hill
2 Απρ. 2009, 14:41
επιτέλους,να κ ένας έλληνας που πείραξε το Κ800 του...

HuskerDu
2 Απρ. 2009, 19:54
επιτέλους,να κ ένας έλληνας που πείραξε το Κ800 του...
Υπάρχουν πολλοί στο SE-NSE forums, απλώς δεν ποστάρουν πολύ συχνά εδώ ;)
2,5 χρόνια με το Κ800 και τώρα μου αρέσει ακόμη πιο πολύ!
:)

Pehlis
3 Απρ. 2009, 01:52
σηκωνει πολλα το ατιμο..
μεχρι κ θερμομετρο εχει :)

BILLY5
3 Απρ. 2009, 12:34
σηκωνει πολλα το ατιμο..
μονο το δικο μου δεν σηκωνει τιποτα

neo24gr
3 Απρ. 2009, 12:37
καποια βασικα βηματα για το πως να το κανουμε και εμεις μπορει να δωσει καποιος?

Mitsos_The_Great
4 Απρ. 2009, 14:01
σηκωνει πολλα το ατιμο..

Δείχνει πόσο τις % μπαταρία έχει... Υπάρχουν πολλά θέματα που το δείχουν αυτό. // HuskerDu δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά πλέον; Πάντως ο Music Player φοβερός :)

HuskerDu
4 Απρ. 2009, 16:15
Δείχνει πόσο τις % μπαταρία έχει... Υπάρχουν πολλά θέματα που το δείχουν αυτό. // HuskerDu δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά πλέον; Πάντως ο Music Player φοβερός :)
To μενού το έχω μονιμα στο Αγγλικο, φυσικα και εχει ελληνικα, να κατι με Standby Mode & Deskbar elfs:
;)
Με το walkman patch, το coverart καθε track το διαβαζει απο το ID3 tags!

kardoula
6 Απρ. 2009, 12:05
Θα με τρελάνει αυτό το κινητό..:mad:
Στα ξεκάρφωτα εντελώς πήγα στις εφαρμογές και μου βγάζει το μήνυμα "Η ενέργεια απέτυχε". Το κλεισα το ξανανοιξα και πάλι τα ίδια. Αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό..
Τι μπορεί να φταίει;

Κάνω quote παλιότερο ποστ μου απλώς για τα παιδιά που ίσως αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.. Τότε κάποιο παιδί με είχε συμβουλέψει πως το πρόβλημα δεν λύνεται με σπιτική αναβάθμιση..Τελικά δεν ίσχυε..
Απλώς να ενημερώσω πως τελικά του έκανα αναβάθμιση από το σπίτι και το πρόβλημα λύθηκε.:cool:

BILLY5
7 Απρ. 2009, 15:09
σε εμενα δεν λεινεται με τιποτα ακομα περιμενω να ερθει απο το service ειναι στην ετερεια απο τον γερμανο που το πηγα

HuskerDu
8 Απρ. 2009, 00:19
Και το αγαπημένο μου 'σκοτεινό' θέμα! :)

Dark-Shadow
9 Απρ. 2009, 17:24
Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα μηνα περίπου έχω ένα πρόβλημα αρκετά μεγάλο θα έλεγα. Το K800i μου δεν αναγνωρίζει την Memory Stick που είναι μέσα και όταν έχω κάνει restart το κινητό μου εμφανίζει "Προσοχή! Όλο το περιεχόμενο του Memory Stick θα χαθεί : Φορμάρισμα Οπωσδήποτε?" . Αυτό το μήνυμα το εμφανίζει ακόμα και εάν δεν έχω την Memory Stick μέσα. Έχω δοκιμάσει να βάλω στο K800i άλλη memory stick αλλα πάλι τα ίδια κάνει. Επίσης έχω δοκιμάσει να κάνω format την MS αλλα πάλι τίποτα. Τι προτείνεται να κάνω? Ευχαριστώ

RAVER
9 Απρ. 2009, 20:03
Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα μηνα περίπου έχω ένα πρόβλημα αρκετά μεγάλο θα έλεγα. Το K800i μου δεν αναγνωρίζει την Memory Stick που είναι μέσα και όταν έχω κάνει restart το κινητό μου εμφανίζει "Προσοχή! Όλο το περιεχόμενο του Memory Stick θα χαθεί : Φορμάρισμα Οπωσδήποτε?" . Αυτό το μήνυμα το εμφανίζει ακόμα και εάν δεν έχω την Memory Stick μέσα. Έχω δοκιμάσει να βάλω στο K800i άλλη memory stick αλλα πάλι τα ίδια κάνει. Επίσης έχω δοκιμάσει να κάνω format την MS αλλα πάλι τίποτα. Τι προτείνεται να κάνω? Ευχαριστώ
πρωτη φορα το ακουω αυτο!! δεν κανεις μια επαναφορα ρχικων ρυθμισεων στο κινητο μηπως και διορθωθει το προβλημα :blink: :cool:

Dark-Shadow
9 Απρ. 2009, 20:16
Το Έχω δοκιμάσει και αυτό αλλα πάλι tpt. Επίσης έχω δοκιμάσει και SE Update. Το μονο που μένει είναι να κάνω flash αλλα δεν ξέρω πως. Με XS++ δεν μπορώ γιατί έχω CID53. Έχω το FS και το Main του κινητού μου. Απλά δεν ξέρω με πιο πρόγραμμα να το flasharo και πως. (Μάλλον JDFlasher). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ

Pehlis
9 Απρ. 2009, 20:43
Πληρης οδηγιες
http://techlighten.com/guide/flashing-sony-ericsson-phones-with-xs-k750-w800-k790-k800-k810-and-others/

Dark-Shadow
9 Απρ. 2009, 20:50
Το δοκίμασα φιλε μου. Έχω ήδη τα αρχεία αλλα μου έβγαλε error και λέει not supported. Λόγο του ότι το K800i μου είναι CID53.

Pehlis
10 Απρ. 2009, 01:05
δοκιμασες με την τελευταια εκδοση του xs++ ???

Dark-Shadow
10 Απρ. 2009, 02:19
Φιλε μου το έχω δοκιμάσει με την τελευταία stable. Την 3.1 που ακόμα δεν υποστηρίζεται το CID53 για K800i. Καμια άλλη ιδέα?

Το έκανα τελικά flasharisma με τον Far Manager και JDFlasher αλλα πάλι έχω το πρόβλημα με την memory stick. Καμια άλλη ιδέα? Ευχαριστώ!!!

FuRiOn
11 Απρ. 2009, 12:37
Και το αγαπημένο μου 'σκοτεινό' θέμα! :)

file husker pws h mallon pou mporw kai gw na brw auta ta desktop me tis thermokrasies ta allagmena menou ktl. exw kai gw k800i alla dn hxera oti upahrxan kai tetoia pragmata:rolleyes: please pes mou an xes GT POROTHIKA TWRA POU TA EIDA:O HELP HELP thanks

Pehlis
11 Απρ. 2009, 14:36
FuRiOn, για να κανεις τετοια πειραγματα θελει να πειραξεις τα xml αρχεια και να προσθεσεις καποια ακομη πραμματακια, ακριβως δεν ξερω πως γινοντε ολα αυτα αλλα οποιος γνωριζει θα ταν καλο να φτιαξει ενα καλο οδηγο.

HuskerDu
11 Απρ. 2009, 17:07
file husker pws h mallon pou mporw kai gw na brw auta ta desktop me tis thermokrasies ta allagmena menou ktl. exw kai gw k800i alla dn hxera oti upahrxan kai tetoia pragmata:rolleyes: please pes mou an xes GT POROTHIKA TWRA POU TA EIDA:O HELP HELP thanks

Χρειαζετε να 'flashαρεις' το κινητό με το JDFlasher, ώστε να περνάς patches και να τρέχεις elfs (http://en.wikipedia.org/wiki/Executable_and_Linkable_Format).

Αρχικά κοίτα εδώ:
http://www.akshayy.com/sonyericsson/tutorials/applying-patches-using-jdflasher-on-db2020-phones/
Υπάρχει το forum του se-nse για περισσότερες πληροφορίες:
http://forums.se-nse.net/index.php?act=idx

FuRiOn
12 Απρ. 2009, 11:54
Χρειαζετε να 'flashαρεις' το κινητό με το JDFlasher, ώστε να περνάς patches και να τρέχεις elfs (http://en.wikipedia.org/wiki/Executable_and_Linkable_Format).

Αρχικά κοίτα εδώ:
http://www.akshayy.com/sonyericsson/tutorials/applying-patches-using-jdflasher-on-db2020-phones/
Υπάρχει το forum του se-nse για περισσότερες πληροφορίες:
http://forums.se-nse.net/index.php?act=idx

THANKS filos alla dn paizei na katalabw kai polla sta agglika:O an uphrxe kanena forum tpt na exhgei tha htan kalutera:cool: bsk fobamai min to xalasw kiolas to kin an kanw kati....

HuskerDu
12 Απρ. 2009, 19:02
Άνοιξη! :D

neo24gr
13 Απρ. 2009, 11:15
ρε παιδια τα εκανα ολα αλλα δεν λειτουργουν!
δεν ξεκινανε τα elf!
εκανα τους φακελους σε κινητο .
εβαλα το DYN_CONST.bin στο /usb/Other/Zbin/Config.
και τα ELFPACK Patch (.vkp) και Library Patch (.lib.vkp) στον φακελο usb/Other/ZBIN.

στην καρτα μνημης δεν βλεπω πουθενα την καρτα μνημης για να διμηουργησω τον φακελο daemon tools ωστε να ξεκινανε αυτοματα τα elfs.
κανω κατι λαθος?
μπορει να με βοηθησει καποιος πως να δημιουργησω τον φακελο daemon tools στην καρτα μνημης?

HuskerDu
13 Απρ. 2009, 13:04
ρε παιδια τα εκανα ολα αλλα δεν λειτουργουν!
δεν ξεκινανε τα elf!
εκανα τους φακελους σε κινητο .
εβαλα το DYN_CONST.bin στο /usb/Other/Zbin/Config.
και τα ELFPACK Patch (.vkp) και Library Patch (.lib.vkp) στον φακελο usb/Other/ZBIN.

στην καρτα μνημης δεν βλεπω πουθενα την καρτα μνημης για να διμηουργησω τον φακελο daemon tools ωστε να ξεκινανε αυτοματα τα elfs.
κανω κατι λαθος?
μπορει να με βοηθησει καποιος πως να δημιουργησω τον φακελο daemon tools στην καρτα μνημης?

Elf και patches ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Τα elf εχουν extension .elf και τα κανουμε απλα copy στο κινητο (στο Zbin)και τα τρεχουμε. Τα patches εχουν extension .vkp και τα flashαρουμε με το JDflasher.
Στην καρτα μνημης, κανε ενα φακελο Deamons, πχ card/other/Zbin/Deamons. Τα elf θα τα βαζεις καλυτερα στην μνημη του κινητου, /usb/other/zbin, στους φακελους Deamons βαζουμε elfs που θελουμε να ειναι autostart οταν ανοιγουμε το κινητο.

neo24gr
13 Απρ. 2009, 13:29
τα elf poy ta exoyme στο κινητο και οχι στην καρτα μνημης ,πως τα τρεχουμε?

HuskerDu
13 Απρ. 2009, 13:34
τα elf poy ta exoyme στο κινητο και οχι στην καρτα μνημης ,πως τα τρεχουμε?

Απο τον filemanager, επιλεγεις το elf, το αριστερο soft-key γινετε start, click και τρεχει... :)

neo24gr
13 Απρ. 2009, 13:42
το αριστερο soft-key γινετε διαγραφη μονο!οποιο lef kai αν επελεξα απο τον Zbin φακελο μεσα απο τον filemanager,δεν μου βγαζει επιλογη start,παραμονο διαγραφη!

HuskerDu
13 Απρ. 2009, 19:22
το αριστερο soft-key γινετε διαγραφη μονο!οποιο lef kai αν επελεξα απο τον Zbin φακελο μεσα απο τον filemanager,δεν μου βγαζει επιλογη start,παραμονο διαγραφη!

Αρα, δεν περασες το patch, K800xxxxlib.vkp

neo24gr
13 Απρ. 2009, 19:56
Αρα, δεν περασες το patch, K800xxxxlib.vkp

εννοεις αυτο το αρχειο ?>>> k800_r8bf003.lib.vkp
που πρεπει να το τοποθετησω?
το εχω βαλει στον φακελο Zbin.
πρεπει να κανω κατι αλλο?

Pehlis
13 Απρ. 2009, 20:36
οπως περνας καθε patch ετσι θα περασεις κ αυτο.
δεν το τοποθετεις καπου

neo24gr
13 Απρ. 2009, 20:51
λιγο ποιο αναλυτικα για το συγκεκριμενο patch,αν γινεται....

Pehlis
13 Απρ. 2009, 21:56
εδω εχει οδηγιες για το πως περνας patches
http://forums.se-nse.net/lofiversion/index.php/t28536.html

edit,

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214219
ενας ωραιος οδηγος στα ελληνικα

neo24gr
13 Απρ. 2009, 22:21
ok!ευχαριστω!

neo24gr
13 Απρ. 2009, 23:53
μολις περασα κατι disco light efects ,αλλα τωρα δεν εχω καθολου φως στο πληκτρολογιο!
μπορει να διορθωθει αυτο?

Pehlis
14 Απρ. 2009, 00:12
ελενξε τη φωτηνοτητα, αν ειναι κατω του 30% (σε περιπτωση που περαρες patch)
ειδαλως βγαλε τα disco light efects

neo24gr
14 Απρ. 2009, 10:13
η φωτηνοτητα ειναι στο 60% οταν το ανοιγω το κ800.
αλλα δεν ανοιγει το φως στα πληκτρα!\ερχεται μετα απο λιγο.
αν κλειδωσω το πληκτρολογιο και παω να το ξεκλειδωσω,παλι το ιδιο.\το φως στα πληκτρα ερχεται μετα απο λιγο.
εχει κανεις τα original light efectes?
αν και το ιδιο εκανα σε ενα αλλο κ800 που εχω (για πειραματα),και οτι light efects εχω βαλει δεν ειχε κανενα προβλημα.
εσβησα αυτα που εβαλα στο δευτερο κ800 και εκανε ακριβως αυτο που μου κανει το πρωτο κ800.
το προβλξημα δηλαδη με το φως στα πληκτρα.
ξαναεβαλα τα light efects στο δευτερο κ800 και ολα οκ!
το ιδιο εκανα και στο πρωτο κ800 που χρησιμοποιω,αλλα τιποτα!
το ενα ειναι κ800 cid53 ελληνικο και το αλλο ειναι κ800 O2 cid49 UK(το οποιο εχει και το προβλημα).

FuRiOn
14 Απρ. 2009, 15:28
paidia HELP!!!!!!!!! kanw egatastasi ton OPERA MINI 4.2 apo to kin sto fakelo efarmoges kai molis paw na to anoixw mesa apo tis efarmoges kai mou grafei egatastasi kai fwrtonei apo ti mesi kai meta mou bgazei "SFALMA" dn einai dunati h sundesi sto internet ' enw internet exw:worry: TI FTAIEI XERETE?????//

THANKS

neo24gr
14 Απρ. 2009, 15:44
τελικα για ναλυθει το προβλημα πρεπι να το αναβαθμισω σε cid52.
δεν ξερω ομως ποιο ακριβως cid52 να χρησιμιποιησω με το xs++.
υπαρχουν πολλες εκδοσεις που εχω βρει.

R8BF003 CID52
R8BC004 CID52
R8BA024 CID52
R1KG001 CID52
R1KC001 CID52
R1JG001 CID52
R1JE001 CID52
R1JC002 CID52

ποια πρεπει να επιλεξω?

υποψην οτι το κινητο ειναι απο αγγλια!
k800i O2 cid49 εκδοση 007

Pehlis
14 Απρ. 2009, 16:20
R8BA024 CID52 mediter για να εχεις ελληνικα.
εγω αυτην εχω κ ειμαι ευχαριστημενος

neo24gr
14 Απρ. 2009, 16:56
τελικα περασα την R8BF003 cid52,γιατι βαζιομουνα!
δεν ειχε ελληνικα αλλα τα περασα μετα!
ολα οκ!
ευχαριστω

yiazoo
15 Απρ. 2009, 11:57
Γεια σας παιδιά. Έχω πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια αν μπορείτε. Πάνω σε μία αποσύνδεση με το pc το κινητό τα παιξε. Μάλλον το έβγαλα απότομα και από τότε δεν ανάβει. Αναβοσβήνει η οθόνη σε λευκό και μέχρι εκεί. Από το service ζητάνε 180 ευρώ (130 έχει καινούργιο). Λένε "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ"
Προσπάθησα πριν το παω να του κάνω επίσημη αναβάθμιση, το βλέπει και μου λέει οτι δεν χρειάζεται update. Τί μπορώ να δοκιμάσω; Ίσως να βάλω παλιότερη firmware; Ή flash; Να δοκιμάσω κάτι; Έτσι και αλλιώς να χαλάσει παραπάνω δεν γίνεται οπότε είμαι ανοικτός σε όλα!

Αν μπορείτε να βοηθήσετε...thanks!

ΥΓ. Αυτό με το θερμόμετρο τί είναι ρε παιδιά; Κανονικό θερμόμετρο; Αν ναι πως γίνεται, το γουστάρω πολύ!

neo24gr
15 Απρ. 2009, 12:25
κανονικο θερμομετρο ειναι,αλλα ας αναστησουμε πρωτα το κινητο σου και μετα το ψαχνεις εκτενεστερα το θερμομετρο!
καταρχην,για να σου λεει οτι δεν υπαρει νεωτερο λογισμικο οταν πασ να κανεις update,αυτο σημαινει οτι εχεις μεσα cid53 εκδοση.
οποτε δυσκολα να μπορουμε να φλασαρουμε το κινητο!
αν ηταν cid52 ολα θα ηταν οκ!
μπορεις να κανεις το εξης ομως!
μεσω wotan server,αγοραζεις ενα credit,7 ευρω νομιζω θα συο κοστισει.
κατεβαζεις το προγραμμα που εχει ο συγκεκριμενος server,δινεις τα στοιχεια σου στο προγραμμα,user name k password,τα οποια στοιχεια θα σου ερθουν αφου αγορασεις ενα credit οπως προανεφερα.
και ξεκινας να κανεις αναβαθμιση μεσω αυτου του προγραμματος!
επιλεγεις,νομιζψ σε ρωταει καποια στιγμη,την εκδοση R8BF003 cid52,MEDITER,ξεκιναει η αναβαθμιση και σε λιγα λεπτα το κινητο σου θα αναστηθει!
παρομοιο προβλημα ειχα και εγω και το ελυσα με αυτον τον τροπο!
ελπιζω να βοηθησα!

luke
21 Απρ. 2009, 12:19
καλημερα και χρόνια πολλά,
μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα για το k800i που να μπλοκαρει συγκεκριμενο τηλεφωνικο αριθμο σε εισερχομενη κληση?call blocker ή κατι παρομοιο? :)

Pehlis
21 Απρ. 2009, 14:58
για συγκεκριμενο αριθμο ζητα το απο τον παροχο σου

luke
21 Απρ. 2009, 15:00
γινεται απο τον παροχο?με χρεωση?για vodafone Mιλαω.

xtrmsnpr
21 Απρ. 2009, 16:18
Παιδία,επείδη έχει πάνω της vodafone τ μαραφέτια..τ update βγάζει ότι δν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση update...Πώς θα το κάνω αλλιώς;Υπάρχει κ άλλο πρόγραμμα;Απο τ Wotan server;Κ άμα δν έχεις paypal;Τ παίζει;

Pehlis
21 Απρ. 2009, 18:47
γινεται απο τον παροχο?με χρεωση?για vodafone Mιλαω.

χρεωση δν νομιζω να υπαρχει, περνεις ενα τηλ η πας σε καποιο καταστημα της βοντα κ ζητας φραγη για τον ταδε αριθμο.

HuskerDu
21 Απρ. 2009, 20:47
καλημερα και χρόνια πολλά,
μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα για το k800i που να μπλοκαρει συγκεκριμενο τηλεφωνικο αριθμο σε εισερχομενη κληση?call blocker ή κατι παρομοιο? :)

Αν εχεις patchαρει (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214219) το Κ800, υπάρχουν 2 τροποι:
- Περνάς το patch, 'WhiteList to BlackList
- Με το elf 'Calls Blocker v2.7beta3 με πιο πολλές δυνατότητες ,

Pehlis
22 Απρ. 2009, 00:21
mmm, δν το ειχα υποψη ;)

yiazoo
22 Απρ. 2009, 13:24
κανονικο θερμομετρο ειναι,αλλα ας αναστησουμε πρωτα το κινητο σου και μετα το ψαχνεις εκτενεστερα το θερμομετρο!
καταρχην,για να σου λεει οτι δεν υπαρει νεωτερο λογισμικο οταν πασ να κανεις update,αυτο σημαινει οτι εχεις μεσα cid53 εκδοση.
οποτε δυσκολα να μπορουμε να φλασαρουμε το κινητο!
αν ηταν cid52 ολα θα ηταν οκ!
μπορεις να κανεις το εξης ομως!
μεσω wotan server,αγοραζεις ενα credit,7 ευρω νομιζω θα συο κοστισει.
κατεβαζεις το προγραμμα που εχει ο συγκεκριμενος server,δινεις τα στοιχεια σου στο προγραμμα,user name k password,τα οποια στοιχεια θα σου ερθουν αφου αγορασεις ενα credit οπως προανεφερα.
και ξεκινας να κανεις αναβαθμιση μεσω αυτου του προγραμματος!
επιλεγεις,νομιζψ σε ρωταει καποια στιγμη,την εκδοση R8BF003 cid52,MEDITER,ξεκιναει η αναβαθμιση και σε λιγα λεπτα το κινητο σου θα αναστηθει!
παρομοιο προβλημα ειχα και εγω και το ελυσα με αυτον τον τροπο!
ελπιζω να βοηθησα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ neo24gr ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Παιδιά μου ζήταγαν από το επίσημο service 180 ευρώ για να το φτιάξουν και το έφτιαξα μόνος μου με 7 ευρώ (συν 17,5 που μου χρέωσαν από το service ελάχιστη χρέωση). Απίστευτο;

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΥΓ. Τελικά αυτό το θερμόμετρο που έχω δει κάπου εδώ πως μπαίνει; Και πως δουλεύει, μέσω Internet; ή έχει κάποιον σένσορα μέσα του το κινητό; Thanks!

neo24gr
22 Απρ. 2009, 14:29
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ neo24gr ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Παιδιά μου ζήταγαν από το επίσημο service 180 ευρώ για να το φτιάξουν και το έφτιαξα μόνος μου με 7 ευρώ (συν 17,5 που μου χρέωσαν από το service ελάχιστη χρέωση). Απίστευτο;

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΥΓ. Τελικά αυτό το θερμόμετρο που έχω δει κάπου εδώ πως μπαίνει; Και πως δουλεύει, μέσω Internet; ή έχει κάποιον σένσορα μέσα του το κινητό; Thanks!
χαίρομαι φίλε μου που όλα είναι οκ!
αυτό με το θερμόμετρο δεν είναι και τίποτε ιδιαίτερο!
δεν αξίζει πιστεύω ,γιατί μπορεί να γίνει ασταθές το κινητό σου!
συν το ότι θα εξαντλείται αρκετά ποιο γρήγορα η μπαταρία του κινητού σου!
γιατί ,για να τρέχουν τα elfs αυτόματα όταν ανοίγεις το κινητό σου ,τρέχουν από την κάρτα μνήμης(αναγκαστικά) όποτε έχεις έξτρα επιπλέον κατανάλωση μπαταριάς!
εκτός και να θα τα ξεκινάς εσύ χειροκίνητα, αφού τα εγκαταστήσεις στην μνήμη του κινητού.
πόσες φορές θα το κάνεις αυτο? κάποια στιγμή θα το βαρεθείς ,πιστεύω!
μπορείς να αλλάξεις της εικόνες startup kai shut down!
να αλλάξεις τα light effects, drivers για την κάμερα και τέτοια!
είναι ποιο καλά και ανώδυνα ,κατα την γνώμη μου

lefteric
24 Απρ. 2009, 13:11
Έχω ένα k800i για 2 χρόνια και μου προκάλεσαι ενα πρόβλημα με τις κλήσεις.Οταν μου κάνουν μια αναπάντητη δεν μπορώ να δώ ποιός με έχει καλέσει αλλά και όταν πάς στις κλήσεις δεν βλέπω τίποτα παρα ένα κενό που μπορώ να το διαγράψω αλλά ξαναενφανίζεται!!Προσπάθησα να κάνω update αλλά μου λέει πως το λογισμικό είναι ανανεωμένο!!Καμία ιδέα???

eth0
1 Μάι. 2009, 20:00
Καλησπερα στην κοινοτητα,

με μια γρηγορη αναζητηση δε βρηκα αυτο που εψαχνα, οποτε ρωταω εδω.

Εχω ενα Κ800i, ολα καλα εως εδω.

Γυρισα στη Γερμανια μετα απο τις διακοπες του Πασχα στην Ελλαδα και αλλαξα την καρτα μου οπως ηταν φυσικο στην κλασικη Vodafone που χρησιμοποιω εδω. Μια μερα μετα, ηθελα να δω κατι στην Ελληνικη sim card που εχω (CU) οποτε την εβαλα μεσα αλλα το κινητο δεν τη διαβαζει ενω μεχρι πριν 24 ωρες λειτουργουσε μια χαρα.

Το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο σε καποια εταιρεια, και ολες οι καρτες οι οποιες εχω δουλευουν μια χαρα εκτος απο την Ελληνικη η οποια ποτε της δεν ειχε παρουσιασει προβλημα στο παρελθον.

Το μηνυμα που εμφανιζεται ειναι το εξης: Insert SIM card, or to view a demo of this phone first, press Demo.

Δοκιμασα και μπηκα στο Lock menu του κινητου και ολες οι κλειδαριες ειναι ανοιχτες.

Το μονο προβλημα που ειχα ποτε με τη SIM ειναι οτι πριν μερικες εβδομαδες οταν ειχα δοκιμασει να την ξαναβαλω, ειχα παρει παλι το ιδιο μηνυμα, την εβγαλα απο το κινητο, την κοιταξα καλα καλα και ειδα κατι σαν λεπτο στρωμα πανω στο τσιπακι το οποιο εξυσα ελαφρα με το χερι μου και εφυγε, τωρα ομως η καρτα φαινεται καθαρη.

Εχει κανεις καμια ιδεα; Ευχαριστω πολυ.

RAVER
2 Μάι. 2009, 14:11
Καλησπερα στην κοινοτητα,

με μια γρηγορη αναζητηση δε βρηκα αυτο που εψαχνα, οποτε ρωταω εδω.

Εχω ενα Κ800i, ολα καλα εως εδω.

Γυρισα στη Γερμανια μετα απο τις διακοπες του Πασχα στην Ελλαδα και αλλαξα την καρτα μου οπως ηταν φυσικο στην κλασικη Vodafone που χρησιμοποιω εδω. Μια μερα μετα, ηθελα να δω κατι στην Ελληνικη sim card που εχω (CU) οποτε την εβαλα μεσα αλλα το κινητο δεν τη διαβαζει ενω μεχρι πριν 24 ωρες λειτουργουσε μια χαρα.

Το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο σε καποια εταιρεια, και ολες οι καρτες οι οποιες εχω δουλευουν μια χαρα εκτος απο την Ελληνικη η οποια ποτε της δεν ειχε παρουσιασει προβλημα στο παρελθον.

Το μηνυμα που εμφανιζεται ειναι το εξης: Insert SIM card, or to view a demo of this phone first, press Demo.

Δοκιμασα και μπηκα στο Lock menu του κινητου και ολες οι κλειδαριες ειναι ανοιχτες.

Το μονο προβλημα που ειχα ποτε με τη SIM ειναι οτι πριν μερικες εβδομαδες οταν ειχα δοκιμασει να την ξαναβαλω, ειχα παρει παλι το ιδιο μηνυμα, την εβγαλα απο το κινητο, την κοιταξα καλα καλα και ειδα κατι σαν λεπτο στρωμα πανω στο τσιπακι το οποιο εξυσα ελαφρα με το χερι μου και εφυγε, τωρα ομως η καρτα φαινεται καθαρη.

Εχει κανεις καμια ιδεα; Ευχαριστω πολυ.
αν καταλαβα καλα,εβαλες την ελληνικη καρτα στην Γερμανια.
λογικο ειναι να μην δουλευει γιατι τα περισσοτερα καρτοκινητα δεν εχουν roaming.πρεπει να το ζητησεις απο την εταιρια για να γινει κατι τετοιο.:)

eth0
3 Μάι. 2009, 17:02
Καλησπερα,

σε ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα δε νομιζω πως φταιει η περιαγωγη, μιας και το τηλεφωνο και η καρτα δουλευαν μια χαρα σε 2 διαφορετικες χωρες που εχω δοκιμασει.
Υπαρχει περιπτωση να καταστραφηκε η καρτα απο το πουθενα; Αν ναι, εκτος απο αντικατασταση την οποια μπορω να ζητησω, μηπως γινεται να σωσω καποια δεδομενα με καποιο τροπο;

neo24gr
3 Μάι. 2009, 17:34
ανεκαθεν οι sim της vodafone απομαγνητιζονταν και καταστρεφονταν μονες τους .
χαθηκαν ολα.δεν σωζεται τιποτα.

valerios
8 Μάι. 2009, 02:17
χαίρομαι φίλε μου που όλα είναι οκ!
αυτό με το θερμόμετρο δεν είναι και τίποτε ιδιαίτερο!
δεν αξίζει πιστεύω ,γιατί μπορεί να γίνει ασταθές το κινητό σου!
συν το ότι θα εξαντλείται αρκετά ποιο γρήγορα η μπαταρία του κινητού σου!
γιατί ,για να τρέχουν τα elfs αυτόματα όταν ανοίγεις το κινητό σου ,τρέχουν από την κάρτα μνήμης(αναγκαστικά) όποτε έχεις έξτρα επιπλέον κατανάλωση μπαταριάς!
εκτός και να θα τα ξεκινάς εσύ χειροκίνητα, αφού τα εγκαταστήσεις στην μνήμη του κινητού.
πόσες φορές θα το κάνεις αυτο? κάποια στιγμή θα το βαρεθείς ,πιστεύω!
μπορείς να αλλάξεις της εικόνες startup kai shut down!
να αλλάξεις τα light effects, drivers για την κάμερα και τέτοια!
είναι ποιο καλά και ανώδυνα ,κατα την γνώμη μου
Καλημέρα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Θέλω να βάλω καλύτερα drivers για την κάμερα από τα μαμίσια. Από το site http://www.4shared.com/account/home.jsp ποιά είναι τα καλύτερα cam drivers?
Thanks

neo24gr
8 Μάι. 2009, 10:25
τα καλυτερα drivers για την καμερα ,για μενα,ειναι τα genus v6_08 - 21fps vid.

gmirtzakis
8 Μάι. 2009, 18:13
R8BA024 CID52 mediter για να εχεις ελληνικα.
εγω αυτην εχω κ ειμαι ευχαριστημενος

Καλησπέρα.Είχα και εγώ άσπρη οθόνη.Ακολούθησα τις οδηγίες λίγο πιο πίσω και ανέστησα το κινητό.Χρησιμοποίησα την R8BA024 CID52 mediter και έχω ελληνικά αλλά όχι και ελληνικό μενού.Αποτέλεσμα:όλα καλά αλλά όταν κάνω αναζήτηση επαφών πατώντας ένα γράμμα (π.χ Κ) μου έμφανίζει μόνο τα αντίστοιχα στα αγγλικά και για τα ελληνικά πρέπει να πάω χειροκίνητα.καμιά ιδέα;

Pehlis
8 Μάι. 2009, 21:30
K810_R8BA024_FS_MEDITERR_RED52

K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52

ενα απο τα 2 πρεπει να περασεις για να εχεις κ εκει ελληνικα
δεν θυμαμαι πιο ειναι αυτο για το menu.

neo24gr
8 Μάι. 2009, 22:41
Καλησπέρα.Είχα και εγώ άσπρη οθόνη.Ακολούθησα τις οδηγίες λίγο πιο πίσω και ανέστησα το κινητό.Χρησιμοποίησα την R8BA024 CID52 mediter και έχω ελληνικά αλλά όχι και ελληνικό μενού.Αποτέλεσμα:όλα καλά αλλά όταν κάνω αναζήτηση επαφών πατώντας ένα γράμμα (π.χ Κ) μου έμφανίζει μόνο τα αντίστοιχα στα αγγλικά και για τα ελληνικά πρέπει να πάω χειροκίνητα.καμιά ιδέα;

πρέπει να περάσεις το Greek language .lng μέσα στον αντοιστοιχο φάκελο για να αποκτήσεις ελληνικό μενού.

gmirtzakis
9 Μάι. 2009, 07:08
πρέπει να περάσεις το Greek language .lng μέσα στον αντοιστοιχο φάκελο για να αποκτήσεις ελληνικό μενού.

Μιλάμε πάντα για κ800i....και πως ακριβώς γίνεται αυτό και που τη βρίσκω τη γλώσσα;

gmirtzakis
9 Μάι. 2009, 08:17
K810_R8BA024_FS_MEDITERR_RED52

K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52

ενα απο τα 2 πρεπει να περασεις για να εχεις κ εκει ελληνικα
δεν θυμαμαι πιο ειναι αυτο για το menu.

Τα πέρασα και τα δύο και έχω ελληνικά και ελληνικό μενού:lol:

thanos75x
11 Μάι. 2009, 10:30
Καλημερα στην παρεα! Εχω μια γρηγορη απορια για σας αν μπορειτε να με βοηθησετε:
Θελω να περασω γερμανικα μενου και γλωσσα στο k800 και ο γερμανος μου ζηταει 25ε
Υπαρχει καποιος τροπος για δωρεαν μονος μου και αν ειναι ευκολο να το κανω ?
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα !
(Πολυ κουφο να μην εχει σαν γλωσσα μεσα τα γερμανικα και να εχει απο αλλες πιο μικρες και ασημαντες χωρες)

neo24gr
11 Μάι. 2009, 10:56
αν το κινητο σου ειναι cid52 μπορεις να περασεις οτι γλωσσα θελεις.το εκανες καθολου προσφατα update?

thanos75x
11 Μάι. 2009, 12:27
Το εκανα εχθες το μεσημερι νομιζοντας οτι απλα το νεο update θα φιλοξενουσε και τα γερμανικα αλλα οταν το ανοιξα απογοητευτικα... :( Δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη το κινητο. Οταν το εχω μπροστα μου να μιλησουμε απο κανενα email η msn αν μπορεις να με βοηθησεις. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου

kotsianis7
11 Μάι. 2009, 14:41
Το εκανα εχθες το μεσημερι νομιζοντας οτι απλα το νεο update θα φιλοξενουσε και τα γερμανικα αλλα οταν το ανοιξα απογοητευτικα... :( Δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη το κινητο. Οταν το εχω μπροστα μου να μιλησουμε απο κανενα email η msn αν μπορεις να με βοηθησεις. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου

Για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να βάλεις διαφορετικό CDA στο λειτουργικό του.Το CDA είναι ένας κωδικός που υποδηλώνει το πακέτο γλωσσών που περιέχει ένα τηλέφωνο της Sony Ericsson όπως και το προεγκατεστημένο περιεχόμενο!Το δικό σου Κ800 προφανώς έχει το CDA για το ADRIATIC customization,το οποίο ADRIATIC customization περιεχει(στο Κ800)τα Ελληνικά,Αλβανικά και Ρουμάνικα!Για δωρεάν τρόπο δεν ξέρω,αλλά υπάρχει ένας εύκολος τρόπος με πιστωτική κάρτα και 7 ευρώ χρέωση!

thanos75x
11 Μάι. 2009, 14:56
Και ο Γερμανος ζηταει 25ε ! Το κινητο δεν ειναι δικο μου ειπα μπας και μπορεσω να βοηθησω εναν φιλο μου που εχει μητρικη γλωσσα τα Γερμανικα αλλα ετσι οπως το θετετε το ζητημα θα μπλεξω. Νομιζα οτι ειναι μια ευκολη διαδικασια αλλα μαλλον θελει κοπο...
kotsianis7 απο Βολο ειμαι κι εγω :)

Teisos
11 Μάι. 2009, 19:03
Μου εκλεψαν το ν95.2 και τωρα καλουμε να τη βγαλω με το κ800 ενος φιλου.
Καποια προβληματακια των πρωτων ημερων:
Το κινητο δειχνει οτι εχει εγκατεστημενες τις εφαρμογες απο 7 φορες, εφαρμογες τις οποιες ουτε να τις λειτουργησω, ουτε να τις διαγραψω μπορω.
Υπαρχει τροπος να περασω τα μηνυματα στο πισι;
Πως σβηνω το 3τζι; (για καλυτερη αυτονομια)
Αυτα για τωρα.

kotsianis7
11 Μάι. 2009, 19:54
Μου εκλεψαν το ν95.2 και τωρα καλουμε να τη βγαλω με το κ800 ενος φιλου.
Καποια προβληματακια των πρωτων ημερων:
Το κινητο δειχνει οτι εχει εγκατεστημενες τις εφαρμογες απο 7 φορες, εφαρμογες τις οποιες ουτε να τις λειτουργησω, ουτε να τις διαγραψω μπορω.
Υπαρχει τροπος να περασω τα μηνυματα στο πισι;
Πως σβηνω το 3τζι; (για καλυτερη αυτονομια)
Αυτα για τωρα.

Το πρόβλημα των εφαρμογών μπορείς να το λύσεις με επανεγκατάσταση λογισμικού με την Υπηρεσία αναβάθμισης της Sony Ericsson που κατεβάζεις απ'το site της.Μονο προσοχή:σβήνονται τα πάντα,οπότε πρέπει να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας.

Τα μηνύματα μπορείς να τα περάσεις στο pc με το myphoneexplorer,απ'τη διεύθυνση www.fjsoft.at/en/ .Μπορείς να επιλέξεις να τα εξάγεις στη στάνταρ μορφή του κινητού αλλά και σε αρχεία .txt,.html,.doc

Για το 3g πηγαίνεις Ρυθμίσεις,Συνδεσιμότητα,Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας,Δίκτυα GSM/3G και επίλεξε το Mόνο GSM

Teisos
12 Μάι. 2009, 11:48
Το πρόβλημα των εφαρμογών μπορείς να το λύσεις με επανεγκατάσταση λογισμικού με την Υπηρεσία αναβάθμισης της Sony Ericsson που κατεβάζεις απ'το site της.Μονο προσοχή:σβήνονται τα πάντα,οπότε πρέπει να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας.

Τα μηνύματα μπορείς να τα περάσεις στο pc με το myphoneexplorer,απ'τη διεύθυνση www.fjsoft.at/en/ .Μπορείς να επιλέξεις να τα εξάγεις στη στάνταρ μορφή του κινητού αλλά και σε αρχεία .txt,.html,.doc

Για το 3g πηγαίνεις Ρυθμίσεις,Συνδεσιμότητα,Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας,Δίκτυα GSM/3G και επίλεξε το Mόνο GSM

* Το 3g, done.
Ολα οκ με τα μηνυματα. Και τον καταλογο. :cool::thanks:

* Τωρα για την επανεγκατασταση: Επειδη: "στο τηλεφωνο μας ειναι ηδη εγκατεστημενο το πιο προσφατο διαθεσιμο λόγισμικο", μου βγαζει μονο Αναβαθμιση άλλου και Έξοδος. Χμμ. Πως κανω τωρα το "format"?
Εκανα hard reset (menou>rithmiseis>epanafora>diagrafh olwn) και προκοπη δεν ειδα. Συνεχιζω να εχω προβλημα με τα εγκατεστημενα παιχνιδια, δεν μπορω να στειλω sms, και το κινητο σκαει restart μερικες φορες διχως προφανη λογο. Επισης απο τα themes εμεινε μονο ενα, το οποιο φαινεται να ειναι corrupted, καθως ειναι παραμορφωμενη η εικονα στο μενου. nice δηλαδη..
Με το >*<<*<*_πληροφοριες υπηρεσιας_πληροφοριες λογισμικου: R1ED001 erom:R3A016 καμερας:2.5 , ενω απο το μενου>ρυθμισεις>γενικες>update service>εκδοση λογισμικου:CXC1250210

* (γενικα, γραφω οτι ξερω στην τυχη, μπας και δωσω μια πιο σαφη εικονα)

Teisos
13 Μάι. 2009, 18:59
* Τωρα για την επανεγκατασταση: Επειδη: "στο τηλεφωνο μας ειναι ηδη εγκατεστημενο το πιο προσφατο διαθεσιμο λόγισμικο", μου βγαζει μονο Αναβαθμιση άλλου και Έξοδος. Χμμ. Πως κανω τωρα το "format"?

Anyone?
Καποιος;

Teisos
17 Μάι. 2009, 13:23
Θελω να κανω επανεγκατασταση του λογισμικου.
Κατεβαζω το Sony Ericsson Pc Suite, για να περαστουν οι drivers του τηλεφωνου και κανω εγκατασταση του software update. Καλα ως εδω;
Το θεμα ειναι οτι κλεινοντας το κινητο, πατωντας το c κτλ μου βγαζει αυτο: λινκ (http://img51.imageshack.us/img51/6619/updatesucksp.jpg)

Τι μπορει να κανω λαθος;
(Τη sim την αφηνω μεσα κατα τη διαρκεια της ανανεωσης; )
Θα το εκτιμουσα να επαιρνα καποια απαντηση.

RAVER
17 Μάι. 2009, 14:05
Θελω να κανω επανεγκατασταση του λογισμικου.
Κατεβαζω το Sony Ericsson Pc Suite, για να περαστουν οι drivers του τηλεφωνου και κανω εγκατασταση του software update. Καλα ως εδω;
Το θεμα ειναι οτι κλεινοντας το κινητο, πατωντας το c κτλ μου βγαζει αυτο: λινκ (http://img51.imageshack.us/img51/6619/updatesucksp.jpg)

Τι μπορει να κανω λαθος;
(Τη sim την αφηνω μεσα κατα τη διαρκεια της ανανεωσης; )
Θα το εκτιμουσα να επαιρνα καποια απαντηση.
Εγω ξερω να σου πω οτι επανεγκατασταση σε ηδη αναβαθμισμενο τηλεφωνο(τελευταιο update) δεν γινετε,οπως επισης να γυρισεις σε αλλη εκδοση! (παλιοτερη) :)

OLdy
20 Μάι. 2009, 13:42
Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω και να το αγοράσω? Δεν με νοιάζει αν είναι μεταχειρισμένο, ή αν έχει άλλη γλώσσα. Αρκεί να είναι το μαύρο και να είναι σε καλή κατάσταση και όχι πάνω από 100 €

B_K_054
21 Μάι. 2009, 09:32
Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω και να το αγοράσω? Δεν με νοιάζει αν είναι μεταχειρισμένο, ή αν έχει άλλη γλώσσα. Αρκεί να είναι το μαύρο και να είναι σε καλή κατάσταση και όχι πάνω από 100 €

http://www.skroutz.gr/s/115/Sony-Ericsson-K800i.html

pilotakos
25 Μάι. 2009, 16:09
http://www.netphone.gr/15.html

fanatikos
30 Μάι. 2009, 19:59
* Το 3g, done.
Ολα οκ με τα μηνυματα. Και τον καταλογο. :cool::thanks:

Εκανα hard reset (menou>rithmiseis>epanafora>diagrafh olwn) και προκοπη δεν ειδα. Συνεχιζω να εχω προβλημα με τα εγκατεστημενα παιχνιδια, δεν μπορω να στειλω sms, και το κινητο σκαει restart μερικες φορες διχως προφανη λογο. Επισης απο τα themes εμεινε μονο ενα, το οποιο φαινεται να ειναι corrupted, καθως ειναι παραμορφωμενη η εικονα στο μενου. nice δηλαδη..
Με το >*<<*<*_πληροφοριες υπηρεσιας_πληροφοριες λογισμικου: R1ED001 erom:R3A016 καμερας:2.5 , ενω απο το μενου>ρυθμισεις>γενικες>update service>εκδοση λογισμικου:CXC1250210

* (γενικα, γραφω οτι ξερω στην τυχη, μπας και δωσω μια πιο σαφη εικονα)

Αν διαθέσεις ένα μικρό ποσό (της τάξης των 10ευρώ) μπορείς να το κάνεις του κουτιού, με φρεσκοπερασμένο λογισμικό (όποια έκδοση θέλεις εσύ). Υπάρχουν servers που online σου κάνουν όσες αναβαθμήσεις γουστάρεις, στην ίδια version ή ακόμα και σε παλιότερη από αυτή που φοράει το κινητό. Θα είναι από πλευράς software σαν να το έβγαλες από το κουτί του.

one_tree_hill
30 Μάι. 2009, 22:48
Όχι, μπορεί και απολύτως δωρεάν... Δε χρειάζεται να δώσει 10€, υπάρχει βέβαια το πλεονέκτημα πως, οι servers αυτοί δε χρειάζονται τίποτα... συνδέεις το κινητό και σε 10 λεπτά έχει τελειώσει... ενώ το άλλο απαιτεί λίγο ψάξιμο...

lefteric
23 Ιούν. 2009, 15:24
Λοίπον έχω ενα k800i και το είχα flasharei.Προσπαθησα να του βαλω ενα patch και το τηλεφωνο δν λειτουργει πλεον!!Παταω το κουμπι για να ανοιξει και δεν ανοιγει καθολου!(δεν κανει ουτε δονηση)Προσπαθησα να του περασω παλι το λογισμικο με το xs++ και μου βγαζει αυτο το μηυμα:Sending db2020_cid01_prodid_p3j.bin...(το αφησα για 3 ωρες)!!Καμια ιδεα???Ευχαριστω εκ τον πρωτερον!!

Το προβλημα το εχει στην main!!!Στο fs μπορω να κανω flash κανονικα!!

Pehlis
23 Ιούν. 2009, 22:07
Δοκιμασε να το περασεις με το setool

lefteric
5 Ιούλ. 2009, 19:43
Δοκιμασε να το περασεις με το setool

Το προβλημα λυθυκε απλα αργισα να κανς ποστ γιατι ημουν εκτος!

Pilatus
8 Ιούλ. 2009, 15:50
Υπάρχει νέο firmware για το Κ800i;

leas
16 Ιούλ. 2009, 00:13
Θα ήθελα τα "φώτα" των ειδικών σε Sony Ericsson για ένα πρόβλημα που αφορά κωδικοποίηση χαρακτήρων στα MMS.

Αλλαξα πρόσφατα κινητό από Sony Ericsson K810 σε Nokia 5800. Όταν έστελνα από το K810 MMS φωτογραφία και κείμενο σε άλλο SE K800 πήγαιναν κανονικά. Τώρα όταν στέλνω φωτογραφία και κείμενο από το Nokia 5800 στο K800 πάει μόνο η φωτογραφία και όχι το κείμενο. Αν γράψω το κείμενο στα Αγγλικά πάει κανονικά και το κείμενο και οι φωτογραφίες. Αν στείλω MMS με κείμενο στα Ελληνικά και φωτογραφίες σε άλλο Nokia 5800 τα εμφανίζει κανονικά. Τέλος αν στείλω απλό sms στο K800 πηγαίνει χωρίς πρόβλημα.

Υποψιάζομαι ότι η αποστολή κειμένου μέσα σε MMS του Nokia 5800 είναι διαφορετική από αυτή που μπορεί να διαβάσει το K800. Πώς μπορούμε να μάθουμε ποια κωδικοποίηση χρησιμοποιούν τα δύο κινητά και πώς μπορούμε να την αλλάξουμε για να είναι συμβατά;

Μη μου πείτε τηλεφώνησε στον φορέα σου γιατί στη Wind, που έχω σύνδεση με συμβόλαιο, το έχω ήδη κάνει και μου είπανε ότι δεν βρήκανε πρόβλημα στη γραμμή μου!!!!

npapagri
21 Ιούλ. 2009, 10:39
καλημερα σε ολους.

μηπως γνωριζει ποσο καλα παιζει το ραδιο οταν βρισκεται εν κινηση στο αυτοκινητο ?

neo24gr
21 Ιούλ. 2009, 10:48
καλημερα.
παιζει κανονικα οπως και του αυτοκινητου.αλλα και παλι εχει να κανει με το ποσο δυνατο ειναι το σημα του συγκεκριμενου ραδιοφωνου που θα ακους.και τα handsfree αν δεν τα φορας ,να τα εχεις σχετικα σε ψηλο σημειο,και οχι χυμα κατω.

npapagri
21 Ιούλ. 2009, 12:55
καλημερα.
παιζει κανονικα οπως και του αυτοκινητου.αλλα και παλι εχει να κανει με το ποσο δυνατο ειναι το σημα του συγκεκριμενου ραδιοφωνου που θα ακους.και τα handsfree αν δεν τα φορας ,να τα εχεις σχετικα σε ψηλο σημειο,και οχι χυμα κατω.

αρχικα ευχαριστω για την απαντηση.
θελω να κανω αλλη πατεντα. να μεταφερω τον ηχο του ραδιοφωνου μεσω ad2p στο carpc που εχω στο αμαξι. επειδη αναγκαστικα να ξηλωσω το ραδιοσιντι απ το αμαξι λογω χωρου σκεφτηκα να δοκιμασω αυτο.

εχει κουμπια πανω στο κινητο για την αυξομειωση volume ?

neo24gr
21 Ιούλ. 2009, 13:04
ναι εχει κουμπια για την ενταση.
νομιζω οτι γιαυτο που θελεις να κανεις , θα σε βολευε κατι τετοιο >>> (http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mmr-70?cc=gr&lc=el)

npapagri
21 Ιούλ. 2009, 13:15
ναι εχει κουμπια για την ενταση.
νομιζω οτι γιαυτο που θελεις να κανεις , θα σε βολευε κατι τετοιο >>> (http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mmr-70?cc=gr&lc=el)

αν καταλαβα καλα αυτο κανει μεταφορα το ηχο του κινητου σε fm συχνοτητα οπου λαμβανει το ραδιοσιντι σωστα ?

εγω δεν εχω πλεον ραδιοσιντι αλλα υπολογιστη για στερεοφωνικο (χειρισμος μεσω touch οθονη) συνδεδεμενο με τους ενισχυτες ---> ηχεια. το κινητο το θελω για δεκτη ραδιοφωνου και μεσω bt να μεταφερω τον ηχο στο pc (εννοειται το pc εχει bt που υποστηριζει ad2p).

λεπτομερειες για το ad2p

A2DP technology is a new music revolution allowing you to send CD quality stereo music from one device to another without wires. A2DP is stereo music sent over Bluetooth without the hassle of plugging cables. Bluetooth Wireless Technology with A2DP technology makes mobile phones, pda’s and computers capable of streaming music directly to products such as the
X5 Stereo Headset or the Sonic Portable Speakers.

The Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) is just one of the modes available for Bluetooth technology.

tzamakos
7 Σεπ. 2009, 22:05
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε όποιος γνωρίζει γιατί το τηλέφωνο μου απο εχθές το βράδυ δεν μου εμφανίζει όλους τους χαρακτήρες - γράμματα στην οθόνη δηλαδή ενώ τα γραφικά φαίνονται μια χαρά τη λέξη μηνύματα πχ τη βλέπω ως μ ν α. Δεν μπορώ να κάνω update μιας και έχω την τελευταία έκδοση. Βοηθήστε όποιος μπορεί, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

zxr
7 Σεπ. 2009, 22:13
Κατά πάσα πιθανότητα το κινητό σου θέλει ένα καλό φλασάρισμα για να επανέλθει σε κανονική λειτουργία. Μια επίσκεψη σε κάποιο service point θα λύσει το πρόβλημα.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

customer
14 Σεπ. 2009, 10:52
Παιδια, το τηλεφωνο σβηνει μονο του οποτε του καπνισει. Τι μπορει να συμβαινει οταν ενα κινητο αρχιζει και σβηνει απο μονο του? Υπ, οψιν οτι η μπαταρια διαρκει μια εβδομαδα και δεν εχει προβλημα διαρκειας.

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα