View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
dpapa
13 Ιούλ. 2006, 13:23
ego pantos me to kinito pou eida fotos sto pc mou, einai apla telia!..den vrisko tholoura h kokkous. Ola eksaratate apo tis rythmisis, by the way to kserate pos otan vgalete fotos, mporite amesa na tis deite me to aristero koumpi dipla apo to speaker sto prostino meros tou kinitou!..Telia!:)
geovass
13 Ιούλ. 2006, 13:41
καλα εεε, το sync προγραμμα της SE ειναι για πεταμα!
Οτι θελει κανει...:mad:
Whisper
13 Ιούλ. 2006, 14:02
Ξέρει κανείς κανένα καλό Πρόγραμμα οπως το FMA για K800i?
:!:
Dead Poet
13 Ιούλ. 2006, 15:20
Έθεσα σε λειτουργία αργά χθες το βράδυ το κινητό - όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής, αν και ακόμα περιμένω να μου τηλεφωνήσουν από το τμήμα data της cosmote για να μου πουν τι ρυθμίσεις πρέπει να εισαγάγω για τo Wireless Internet 3G (το οποίο ενεργοποίησα χθες, αγοράζοντας και την αντίστοιχη κάρτα SIM).
Αυτός όντως είναι ο απλούστερος τρόπος μεταφοράς καταλόγου. Μέσω bt από κινητό σε κινητό με "αποστολή όλων των επαφών".
Όσο για τις αντιστοιχίσεις επαφών με ήχους και εικόνες δεν γίνεται επειδή απλούστατα θα πρέπει να υπάρχουν τα ringtones και οι εικόνες στο κινητό για να γίνει η αντιστοιχία.
Κι όμως φίλε μου. Τουλάχιστον τις εικόνες των επαφών, τις... μεταφέρει μια χαρά! Έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Στο S700i είχα εικόνα μόνο στης γυναίκας μου την επαφή και τη μετέφερε κι αυτή! Δεν μετέφερε βέβαια και τον ήχο κλήσης που της είχα αντιστοιχίσει, αλλά δεν είναι και μικρό πράγμα να μεταφέρει τις φωτογραφίες!
Whisper
13 Ιούλ. 2006, 15:45
Πώς μπορώ να μεταφέρω K800i Games
που έχω στο PC μου στο κινητό?
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?
Δοκίμασα το FMA αλλά μάταια...:(
biliou
13 Ιούλ. 2006, 15:49
Kαλησπέρα παιδιά, αύριο θα έχω το κινητό στα χέρια μου, αλλά για άλλο πράγμα ποστάρω. Θα μπορούσε κάποιος "ψαγμένος" να κάνει ένα οδηγό για τις φωτογραφίες και τις ρυθμίσεις τους γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου με όσα διαβάζω?!!!
Και κάτι άλλο με την κάρτα μνήμης τι τιμές παίζουν??
toympas
13 Ιούλ. 2006, 16:46
παιδια κανενα σαιτ με free games gia to k800i?
Whisper
13 Ιούλ. 2006, 16:49
Είναι για Κ750 αλλά δεν πιστεύω υπάρχει πρόβλημα να τα πάς σε K800i...
--> http://masyaka.ru/games/3d/k750/ <--
gjimmys
13 Ιούλ. 2006, 16:51
Πώς μπορώ να μεταφέρω K800i Games
που έχω στο PC μου στο κινητό?
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?
Δοκίμασα το FMA αλλά μάταια...:(Κατευθειαν με το ΒΤ;)
Whisper
13 Ιούλ. 2006, 16:58
Κατευθειαν με το ΒΤ;)
Φχαριστώ Gjimmys αλλά που θα το βρώ αυτό??:D
dpapa
13 Ιούλ. 2006, 17:39
sorry alla to kinito mas exei kai wireless typou router? diladi an exo wireless router sto spiti tha mporo na sindetho me to router mou? kai na mpo online? kapios pou to exei psaksi mpori na voithisi saytin tin erotisi? Thanks!
geovass
13 Ιούλ. 2006, 17:41
ρε παιδια πανω αριστερα, διπλα απο το σημα του δικτυου τι ειναι αυτο το σηματακι ?
edit: ειναι το 3G sign !
Ξέρει κανείς κανένα καλό Πρόγραμμα οπως το FMA για K800i?
:!:
Το ΜyPhoneExplorer. Θα το βρεις στο http://www.fjsoft.at/ (v. 1.4.5)
Με το ίδιο πρόγραμμα θα μπορέσεις να πάρεις backup του τηλεφωνικού σου καταλόγου, των αρχείων σου, του ημερολογίου αλλά και να στείλεις αρχεία στο κινητό σου.
Όσο για αυτό που σου είπε κάποιος φίλος παραπάνω κάνεις δεξί κλίκ στο αρχείο που θες να στείλεις, Sent To->Bluetooth και επιλέγεις τη συσκευή σου (όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις εγκαταστήσει τους drivers του bluetooth). Θα σου ζητήσει κωδικό κατά τη σύνδεση, βάζεις 4 μηδενικά και καθάρισες.
geovass
13 Ιούλ. 2006, 17:46
Το ΜyPhoneExplorer. Θα το βρεις στο http://www.fjsoft.at/ (v. 1.4.5)
Με το ίδιο πρόγραμμα θα μπορέσεις να πάρεις backup του τηλεφωνικού σου καταλόγου, των αρχείων σου, του ημερολογίου αλλά και να στείλεις αρχεία στο κινητό σου.
Όσο για αυτό που σου είπε κάποιος φίλος παραπάνω κάνεις δεξί κλίκ στο αρχείο που θες να στείλεις, Sent To->Bluetooth και επιλέγεις τη συσκευή σου (όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις εγκαταστήσει τους drivers του bluetooth). Θα σου ζητήσει κωδικό κατά τη σύνδεση, βάζεις 4 μηδενικά και καθάρισες.
το κακο με αυτο το προγραμα ειναι οτι δεν "μιλαει" με το Outlook οποτε δεν ενημερωνετε αυτοματα...
το κακο με αυτο το προγραμα ειναι οτι δεν "μιλαει" με το Outlook οποτε δεν ενημερωνετε αυτοματα...
geovass τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και χρειάζεσαι επικοινωνία μεταξύ αυτών των δυο προγραμμάτων;
geovass
13 Ιούλ. 2006, 18:33
geovass τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και χρειάζεσαι επικοινωνία μεταξύ αυτών των δυο προγραμμάτων;
Αμα δουλευεις Outlook και εχεις τα contacts και τα ραντεβου σου εκει, πως θα ενημερωθει το τηλεφωνο αμα δεν "μιλαει" το Phone Explorer με το Outlook ?
tasosmaroulitsis
13 Ιούλ. 2006, 19:21
Ρε παιδιά,το Κ800i,είναι ελαφρύτερο απ'το K750i,επειδή τα πλαστικά του είναι "φθηνιάρικα"...;;;
rostropol
13 Ιούλ. 2006, 19:57
Ρε παιδιά,το Κ800i,είναι ελαφρύτερο απ'το K750i,επειδή τα πλαστικά του είναι "φθηνιάρικα"...;;;
K750 = 99 gr.
K800 = 115 gr.
ΔΕΝ ειναι φθηνιάρικα τα πλαστικά του Κ800 ούτε είναι ελαφρύτερο του Κ750.
tasosmaroulitsis
13 Ιούλ. 2006, 20:00
K750 = 99 gr.
K800 = 115 gr.
ΔΕΝ ειναι φθηνιάρικα τα πλαστικά του Κ800 ούτε είναι ελαφρύτερο του Κ750.
Καλά,δεν στο βρίσαμε κιόλας:confused: ...Ένα χαρτί που είδα στο Πλαίσιο το είχε 89gr.Προφανώς λάθος...;)
terry39
13 Ιούλ. 2006, 20:07
lasyk.net
einai to klassiko tis sony alla k800 akoma dn exei :p
tasosmaroulitsis
13 Ιούλ. 2006, 20:10
lasyk.net
einai to klassiko tis sony alla k800 akoma dn exei :p
Ναι,κάποτε πρέπει και αυτοί να κάνουν το myK800...;)
THEjB
13 Ιούλ. 2006, 22:43
Τι σημασία έχει αν δεν φαίνονται τόσο καλές στην κανονική τους ανάλυση?Αφού σε περίπτωση εκτύπωσης ή χρήσης κάπου στο pc πάντα θα είναι πιο μικρές απ την κανονική τους ανάλυση και θα έχουν φύγει όλες οι ατέλιες.....!
Και που το ξέρεις αυτό?:confused:
Επειδή η οθόνη του pc σου έχει ανάλυση πχ 1280*1024?
Και αν είχε ανάλυση 3500*3200(λέμε τώρα)?Τότε οι φώτο θα φαίνονταν πολύ μικρές , μικρότερες από το κλασικό για εκτύπωση 10*15 εκατοστά.
Δεν νομίζω ότι στέκει αυτό που λές.
xfader: Μέτρις μου φαίνονται οι 2 φώτο που έχεις ανεβάσει.
Καλά ,η πρώτη είναι πολύ καλή , αλλά βοηθάει και το θέμα.Στην δεύτερη , όπου φτάνει το φλάς τα πραγματα είναι οκ , λίγο πάρα πέρα όμως έχει πολύ θόρυβο.Δεν εντυπωσιάστηκα με λίγα λόγια.
Tasosmaroulitis:Τα πλαστικά του k800 δεν είναι καθόλου φτηνιάρικα.Για την ακρίβεια , είμαι σίγουρος ότι όλα τα κινητά έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα πλαστικών
bandit400
14 Ιούλ. 2006, 00:27
na kano mia erotisi kai ego
trabai athoriba fotos opos to k750 stin siopili litourgia h me to hands free on
h einai monimo to klats giati eida mesa sto demo oti exei 5 ixous kameras ???
to dokimase kanis ???
na kano mia erotisi kai ego
trabai athoriba fotos opos to k750 stin siopili litourgia h me to hands free on
h einai monimo to klats giati eida mesa sto demo oti exei 5 ixous kameras ???
to dokimase kanis ???
Αν το βάλεις στο αθόρυβο δεν ακούγεται τίποτα ;)
Gary Kokkin
14 Ιούλ. 2006, 03:53
Είχα για λίγο το κινητό για μικρή δοκιμή-To ραδιόφωνο ακούγεται δυνατά όσο η ένταση ήχων που έχουμε ρυθμίσει ,από το εξωτερικό ηχείο ?-
Dead Poet
14 Ιούλ. 2006, 08:46
Δοκίμασε κάποιος που έχει τη γνήσια θήκη ICE-25 (αυτή που είναι για τα Κ700 και Κ750) να δει αν χωράει στο μήκος το Κ800; Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι κατά 0,5 εκ. μακρύτερο του Κ750, οπότε οριακά θα χωράει.
Μόλις έθεσα σε λειτουργία το κινητό, αποφάσισα να πάρω το ρίσκο (άλλωστε, μόνο 13 ευρώ κοστίζει) και να πάρω τη θήκη αυτή για να τη δοκιμάσω. Ε, λοιπόν, το Κ800 ταιριάζει μια χαρά στη θήκη.Οριακά βέβαια, αλλά με ελάχιστο (έως καθόλου) ζόρισμα. Δεν υπάρχει κίνδυνος δηλαδή να ξεχειλώσουν οι πλαϊνές ραφές της θήκης. Απλώς, για να σας χωράει με το μικρότερο δυνατό ζόρι, ακολουθήστε τον εξής τρόπο: βάλτε το κινητό στη θήκη με την πλευρά της οθόνης να εφάπτεται στην εσωτερική πλάτη της θήκης (προς το σώμα σας δηλαδή), και ταυτόχρονα τις επαφές του φορτιστή στην αριστερή πλευρά της θήκης.
rostropol
14 Ιούλ. 2006, 08:46
Καλά,δεν στο βρίσαμε κιόλας:confused: ...Ένα χαρτί που είδα στο Πλαίσιο το είχε 89gr.Προφανώς λάθος...;)
'Αμα θες βρίστο,κινητό είναι-άψυχο,αλλά έπρεπε να ενημερωθείς σωστά για τα στοιχεία του κινητού και έτσι απλώς το έπραξα χωρίς ίχνος εμπάθειας ή υποστήριξης αλλά αντικειμενικά;) :)
GRKIWI
14 Ιούλ. 2006, 08:57
Το πήρα και γω χθες. Παρότι το'χα στην φόρτιση τράβηξα μερικές φωτό. Μια χαρά μου φάινεται! :) Περισσότερα σύντομα...;)
Whisper
14 Ιούλ. 2006, 09:38
Παίδες, γίνεται να ενεργοποιήσεις
το ραδιόφωνο χωρίς τα ακουστικά?:wacko:
Λέει οτι λειτουργούν σαν κεραία...:rolleyes:
μάλλον οχι γιατι αλλιως δε θα το ελεγε...δεν ξερω αν υπαρχει καμια λύση αλλης εταιριας..
καλημέρα,αναβάθμιση over the air πως γινεται ακριβως γιατι εγω όσες φορές προσπάθησα μου έβγαζε το εξής:Διαχείρηση Συσκευής Sony Ericsson Διακοπή Επικοινωνίας
καμία γνώμη ?
sverver
14 Ιούλ. 2006, 10:07
καμία γνώμη ?
"Το τηλέφωνό σας διαθέτει ήδη το νεώτερο λογισμικο"
Μάλλον δεν έχεις ρυθμίσει τη σύνδεση στο ιντερνετ
dpapa
14 Ιούλ. 2006, 10:46
yparxi!..
apla tha prepi na kanis ena mikro modification sto headset sou. Diladi, apla pare ena psalidi, kai kopse ta headphones kai afise mono to visma. Valto svisma sto kinito, kai bam exei radiofono xoris na kouvalas ta headphones. Alla prosoxi, prepi na to valete na vgaini ixos apo ta speakers (logiko!)...
ayto mono an den thes na xrisimopoisis ta headphones pou exeis. ok ? ..oti thes kanis pantos doulevi mia xara. To exo kani kai ego.
geovass
14 Ιούλ. 2006, 10:52
Ακριβως ετσι ειναι. Για να δουλεψει το ραδιο πρεπει να εχεις βαλει τα ακουστικα!:)
GRKIWI
14 Ιούλ. 2006, 11:27
Μπορώ ν'αλλάξω από κάπου το pin της sim μου? :wacko:
ssp13
14 Ιούλ. 2006, 11:41
καλημερα,το πηρα λοιπον και εγω το κ800 χθες απο πλαισιο ημουν μεταξυ αυτου και του σ100 qtec τελικα επελεξα αυτο λογω καλυτερης ψηφιακης και φτηνοτερο.(αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι θα προτιμουσα το qtec),,μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος το φλασ τα σπαει,μπενει σε αρκετες σελιδες ιντερνετ χωρις προβλημα ,ειναι γρηγορο,βεβαια το καλυμα της καμερας ανοιγει σχετικα ευκολα σε τσεπη και το εξωγκομα ειναι λιγο περιεργο,επισης δε το πηρα με βοδαφονε λιβε λογω μενου και αλλα που λενε (κλειδωμα κτλ.)αλλα τωρα εχω ξενερωσει γιατι δε μπορω να δω τηλεοραση υπαρχει καποια εναλλακτικη σε αυτο το θεμα?
geofil
14 Ιούλ. 2006, 11:55
Μπορώ ν'αλλάξω από κάπου το pin της sim μου? :wacko:
Ρυθμίσεις/κλειδώματα/κλείδωμα sim/ αλλαγή pin.
polo9n
14 Ιούλ. 2006, 11:56
ρυθμισεις-γενικες-ασφαλεια-κλειδωματα-προστασια σιμ-αλλαγη pin
dpapa
14 Ιούλ. 2006, 12:20
Kanena Screen Protector pou mporo na vro..ksero yparxoun online alla den exoun kati gia k800i akomi. Evala paraggelia na ftiaksoun ena h boxwave. Brhke kaneis stin ellada kapou na to paro??
δεν νομιζω να μπορεις να δεις τηλεόραση απο το κινητο μας.... καλορίζικο παντως
____________________________________________________________ _______
ποίες ειναι οι ρυθμίσεις της COSMOTE για το ιντερνετ ?
sverver
14 Ιούλ. 2006, 13:49
Το davinciteam μολις πρόσθεσε υποστήριξη για το k800
geovass
14 Ιούλ. 2006, 13:53
Το davinciteam μολις πρόσθεσε υποστήριξη για το k800
εχει ομως την εκδοση που εχουμε και εμεις.
Αναμονη λοιπον μεχρι να βγαλει νεα!
rostropol
14 Ιούλ. 2006, 14:15
Δείγμα ευκρίνειας με ενεργή την κοντινή λήψη και με ενεργή φωτομέτρηση σε κλειστό χώρο.
http://img205.imageshack.us/img205/9524/dsc005925kf.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=dsc005925kf.jpg)
dpapa
14 Ιούλ. 2006, 14:16
δεν νομιζω να μπορεις να δεις τηλεόραση απο το κινητο μας.... καλορίζικο παντως
ποίες ειναι οι ρυθμίσεις της COSMOTE για το ιντερνετ ?
mporis alla oxi akomi! ayth h apanthsh erxete apo tin TIM. Tha mporoume alla oxi aytin tin stigmi, einai sxetika me ypostiriksi!.
george85100
14 Ιούλ. 2006, 14:17
Ρε παιδια.. να ρωτησω κατι... ειναι δυνατον να δινει η ερικσον το Κ800, χωρις καρτα μνημης? πηγα να το παρω χθες απο ενα καταστημα, το ανοιξαμε, το συνδεσαμε, ολα καλα χρυσα, αλλα πουθενα καρτα μνημης!!! -Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο κατ' εμενα!!!
geofil
14 Ιούλ. 2006, 14:39
Ρε παιδια.. να ρωτησω κατι... ειναι δυνατον να δινει η ερικσον το Κ800, χωρις καρτα μνημης? πηγα να το παρω χθες απο ενα καταστημα, το ανοιξαμε, το συνδεσαμε, ολα καλα χρυσα, αλλα πουθενα καρτα μνημης!!! -Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο κατ' εμενα!!!
Απαράδεκτο όντως αλλά αν διάβαζες μερικές σελίδες πίσω, το έχουμε πει αρκετές φορές. Και άλλες τόσες επικρίναμε την SE γιαυτό.
geofil
14 Ιούλ. 2006, 14:43
Δείγμα ευκρίνειας με ενεργή την κοντινή λήψη και με ενεργή φωτομέτρηση σε κλειστό χώρο.
http://img205.imageshack.us/img205/9524/dsc005925kf.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=dsc005925kf.jpg)
Τα κινητά της SE στις κοντινές λήψεις δεν παίζονται.
η αληθεια ειναι οτι και εγω ξυνιστικα που δεν ειχε καρτα μνημης αλλα και να ειχε θα ειχε καμια 128αρα οποτε παλι θα αγοραζες...εγω πειρα μια 512 40 ευρω
τελικα ποιες ειναι οι ρυθμισεις για ιντερνετ κοσμοτε ?
geofil
14 Ιούλ. 2006, 14:47
η αληθεια ειναι οτι και εγω ξυνιστικα που δεν ειχε καρτα μνημης αλλα και να ειχε θα ειχε καμια 128αρα οποτε παλι θα αγοραζες...εγω πειρα μια 512 40 ευρω
Αυτός δεν είναι λόγος για να δικαιολογήσουμε την SE για αυτήν την γυφτιά.
jiannisk
14 Ιούλ. 2006, 14:49
Ρε παιδια τα πληκτρα MENU και Toolbar δεν αλλαζουν με κατι αλλο? Μιλαω για αυτα που εμφανιζονται πανω στην οθόνη.
geofil
14 Ιούλ. 2006, 14:51
τελικα ποιες ειναι οι ρυθμισεις για ιντερνετ κοσμοτε ?
Πήγαινε εδώ. Θα σου στείλουν μήνυμα με τις ρυθμίσεις της cosmote
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407
anitus
14 Ιούλ. 2006, 15:10
Εχει εντοπισει κανεις το προβλημα με τον ηχο στο ραδιοφωνο μετα απο λιγη ωρα? ακουγεται (στα ακουστικα) ενα μπιμπ μπιμπ και ιδιαιτερα σε κατασταση που το ο σταθμος δεν πιανει και πολυ καλα... πολυ ενοχλητικο και μαλλον προκειται για bug...
geofil
14 Ιούλ. 2006, 15:18
Είναι μάλλον από τις παιδικές ασθένειες του πρώτου firmware, που θα διορθωθούν σίγουρα με την πρώτη αναβάθμιση.
dpapa
14 Ιούλ. 2006, 15:20
Εχει εντοπισει κανεις το προβλημα με τον ηχο στο ραδιοφωνο μετα απο λιγη ωρα? ακουγεται (στα ακουστικα) ενα μπιμπ μπιμπ και ιδιαιτερα σε κατασταση που το ο σταθμος δεν πιανει και πολυ καλα... πολυ ενοχλητικο και μαλλον προκειται για bug...
oxi!...mipos einai h perioxi sou? mipos einai o stathmos pou vazis? ..ego pantos den exo kapio provlima.
anitus
14 Ιούλ. 2006, 15:26
χαχα... σου μιλαω για περιοχη απο θεσσαλονικη μεχρι αθηνα. και μεσα στην αθηνα. αυτο το παρατηρω συνηθως μετα απο λιγη ωρα(5-10λεπτα) ... και οταν το κανω minimize κανοντας διαφορες επιλογες "περνανε" μεσα στα ακουστικα σαν μπιπ μπιπ. ας το δοκιμασει καποιος..
kosmas73
14 Ιούλ. 2006, 15:43
σημερα το πηρα κ εγω και μαζι και μια καρτα 512 αλλα μου λεει οτι εχει 455 κενο χωρο χωρις να βαλω κατι μεσα. γιατι??
σημερα το πηρα κ εγω και μαζι και μια καρτα 512 αλλα μου λεει οτι εχει 455 κενο χωρο χωρις να βαλω κατι μεσα. γιατι??
Φυσιολογικό είναι ,τα υπόλοιπα τα κρατά το λειτουργικό για την διαχείριση της κάρτας.
geofil
14 Ιούλ. 2006, 16:09
Υπάρχει. Η διαμόρφωση της κάρτας. Αν έχει γίνει format.
Αλλά πέρα από αυτό, η ονομαστική χωρητικότητα των μέσων αποθήκευσης δεν είναι ποτέ η πραγματική, αλλά κάτι λιγότερο. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.
biliou
14 Ιούλ. 2006, 16:16
Σκέφτομαι να τσιμπίσω μια Μ2 στο 1GB πόσο παίζει η τιμή? Κανα μαγαζί συγκεκριμένο υπάρχει κανείς να μου προτείνει??? Δέχομαι και πμ ;)
dpapa
14 Ιούλ. 2006, 16:46
Σκέφτομαι να τσιμπίσω μια Μ2 στο 1GB πόσο παίζει η τιμή? Κανα μαγαζί συγκεκριμένο υπάρχει κανείς να μου προτείνει??? Δέχομαι και πμ ;)
akousa kati gia 58 euro!..alla den ksero apo pou...kapios na mas pi please! ...thelo kai ego to idio! THANKS!
tomas90
14 Ιούλ. 2006, 16:56
Δε νομιζετε οτι θα σερνεται με την 1gb? Και εγω την 512mb εχω αγορασει και ειναι μια χαρα, δεν ενοχληθηκα και ιδιαιτερα που δεν ειχε καρτα στη συκευασια.
JohnnysR
14 Ιούλ. 2006, 17:11
αλλά στην καθημερινή χρήση φωτογραφίων των 3,2mp(ή και >) ποτέ δεν τις βλέπουμε στην κανονική τους αναλύση αλλά συνήθως πιο μικρές...
THEjB είπα στην καθημερινή χρήση...Ναι η ανάλυση μου είναι 1280x1024 και αυτή αν όχι η 1024x768 είναι οι αναλύσεις που χρησιμοποιούνται από τον μέσο χρήστη..Σε αυτές τις συνθήκες πάντα μικρότερες θα τις βλέπουμε (δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μεγένθυση σε κάθε φοτο για να τη φέρεις σε κανονική ανάλυση όταν έχεις να δεις 10αδες φωτογραφίες)...Έκτός αν κάποιος θέλει να βγάλει φωτογραφίες με το K800i για να τις εκτυπώσει μετά αφίσες...Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...Αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ την κάμερα του Κ800i ικανοποιητική και με το παραπάνω μιας και αναφερόμαστε σε κινητό...
Φιλικα πάντα...:)
toympas
14 Ιούλ. 2006, 18:44
Λοιπω το κινητακι ειναι πολυ καλο.Τα μονα μειονεκτηματα που μπορουσαν να μην γινουν ειναι η εσχρη ποιοτητα του βιντεο,η ενταση τον ηχειων και η ποιοτητα κατασκευης του ειδικα αυτο το πορτακι της καμερας φενεται πως μετα απο λιγο καιρο θα ξεκολησει αληθει σε εσας στο πορτακι απο την αριστερη πλευρα παει λιγο πανο κατω?? σε εμενα ναι:mad: ειναι φισιολογικο?μηπος ειναι ετσι γιατι απο αυτην την πλευρα πεφτει το βαρος του κινητου?παντος ολα τα λεφτα ειναι η φωτογραφια που ειναι κορηφαιας ποιοτητας ειδκα στο σκοταδι το φλας δινει ρεστα.:D
Nosferatu
14 Ιούλ. 2006, 18:46
Δε νομιζετε οτι θα σερνεται με την 1gb? Και εγω την 512mb εχω αγορασει και ειναι μια χαρα, δεν ενοχληθηκα και ιδιαιτερα που δεν ειχε καρτα στη συκευασια.
Με την 1GB της Sony είναι μια χαρά σε θέματα ταχύτητας...
kosmas73
14 Ιούλ. 2006, 21:57
τοσο καιρο διαβαζα εδω διαφορες αποψεις για την ποιοτητα κατασκευης και τα πλαστικα του κ800. σημερα που το πηρα εχω να πω οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πολυ καλη,αρκετα δεμενο κ στιβαρο το τηλ,πολυ καλυτερο απο το κ750.οσο για τα πλαστικα του μια χαρα τα βρισκω! οθονη κ καμερα αλλο πραγμα!!!!
redcon
14 Ιούλ. 2006, 22:30
Το τηλεφωνο ειναι σουπερ και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Τωρα τα βιντεο κλπ ειναι επι μερους ζητηματα που δεν αλλοιωνουν τη συνολικη αριστη εικονα του.
bandit400
14 Ιούλ. 2006, 23:18
re pedia help topira prin apo kamia ora kai ebala mia m2 512 molis prospatho na tin formaro kai mou zita kodiko kleidomatos tolefonou ego den exo balei kanena kai den blepo kai sto manual na lei kati gia kod kseri kanis pios einai ?
geofil
14 Ιούλ. 2006, 23:43
re pedia help topira prin apo kamia ora kai ebala mia m2 512 molis prospatho na tin formaro kai mou zita kodiko kleidomatos tolefonou ego den exo balei kanena kai den blepo kai sto manual na lei kati gia kod kseri kanis pios einai ?
Κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου;
Κανονικά δεν θα έπρεπε. Μήπως ζητάει τον γνωστό κωδικό της SE; 0000.
Dr_Slump
15 Ιούλ. 2006, 00:08
Το πήρα και εγώ... με ξένισε πάρα πολύ όμως το ότι το memory stick 1GB του W800i πάει χαμένο... μια χαρά θα έμπαινε μέσα στο K800i, τι τις θέλουν τις αλλαγές;:mad:
bandit400
15 Ιούλ. 2006, 02:01
ma kanis ? tespa to thimithika monos to 0000
katapliktikes fotos apo tin kamera kakos o ixos otan anebeni psila oi paratirisis mou opos ton perisoteron kai mia erotisi akribine to xarti ?h kostizoun poli oi grafiades den borousan na kanoun ena pio leptomeres manual??? kata ta alla oyte ftinokataskeyi mou kani oute triksimata exo kai blepoume
erotisis kapios na kseri na mou pei 2 pragmata
1 giati o fortistis tou exi stin piso meria kai alli ipodoxi ? na ipotheso h/f otan fortizi teriazi o fortistis tou k 750 ?
2 to kalodio sindesis usb einai apo oti eida diaforetiko apo topu k750 (ligotera pins) den pezi me tou k750 (den to dokimasa) alios pame gia usb hub telos oi eleytheres thires!!!
sibliromatiki
to image stabilizer den blepo na exi kapia epilogi gia ayto einai monima energo i kati exo xasi ?
toympas
15 Ιούλ. 2006, 10:15
katapliktikes fotos apo tin kamera kakos o ixos otan anebeni psila oi paratirisis mou opos ton perisoteron kai mia erotisi akribine to xarti ?h kostizoun poli oi grafiades den borousan na kanoun ena pio leptomeres manual??? kata ta alla oyte ftinokataskeyi mou kani oute triksimata exo kai blepoume
erotisis kapios na kseri na mou pei 2 pragmata
1 giati o fortistis tou exi stin piso meria kai alli ipodoxi ? na ipotheso h/f otan fortizi teriazi o fortistis tou k 750 ?
2 to kalodio sindesis usb einai apo oti eida diaforetiko apo topu k750 (ligotera pins) den pezi me tou k750 (den to dokimasa) alios pame gia usb hub telos oi eleytheres thires!!!
sibliromatiki
to image stabilizer den blepo na exi kapia epilogi gia ayto einai monima energo i kati exo xasi ?1)Φιλε ετσι ειναι μπορεις να τα συνδεσης και ενω φορτιζει.Οταν ακους ραδιο μετα απο λιγη ωρα μηπος ακους απο τα h/f ενα τσακ τσακ?
bandit400
15 Ιούλ. 2006, 10:30
1)Φιλε ετσι ειναι μπορεις να τα συνδεσης και ενω φορτιζει.Οταν ακους ραδιο μετα απο λιγη ωρα μηπος ακους απο τα h/f ενα τσακ τσακ?
akousa elaxista isa gia na to akouso den proseksa kati tha to koitakso kai tha sou po
Nosferatu
15 Ιούλ. 2006, 14:09
Κάποιας μορφής "τριξίματα" έχω ακούσει στο ράδιο αλλά δεν θυμάμαι κάτω από ποιές συνθήκες. Περιμένω κάποια αναβάθμιση για να δω αν μπορεί να γίνει η διαδικασία μέσα από το μενού του κινητού χωρίς συμμετοχή pc...
kotetsi
15 Ιούλ. 2006, 14:16
Κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου;
Κανονικά δεν θα έπρεπε. Μήπως ζητάει τον γνωστό κωδικό της SE; 0000.
ΠΡΕΠΕΙ να ζητάει κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου. Αν ήταν έτσι, ο καθένας θα μπορούσε να κάνει format την κάρτα μνήμης οποιουδήποτε κινητού είτε κατά λάθος είτε επίτηδες.
Ο προεπιλεγμένος κωδικός για τα SE είναι τέσσερα μηδενικά, όπως ανέφερες.
kosmas73
15 Ιούλ. 2006, 17:36
εγω την καρτα δεν τησ εκανα format. υπαρχει καποιο προβλημα που δεν εγινε?
mourgosj7
15 Ιούλ. 2006, 20:31
tha ithela na rotiso to eksis?
to klik ton pliktron, sas eksafanizete, eno ine energopiimeno to klik?
emena mou eksafanizete diarkos, ke me epanekinisi, emfanizete, diladi akouo to klik.
parakalo ean mpori kapios na mou apantisi.
zaharakis
15 Ιούλ. 2006, 20:36
tha ithela na rotiso to eksis?
to klik ton pliktron, sas eksafanizete, eno ine energopiimeno to klik?
emena mou eksafanizete diarkos, ke me epanekinisi, emfanizete, diladi akouo to klik.
parakalo ean mpori kapios na mou apantisi.
φιλε μου ειναι ενα απο τα πολλα bugs που εχει το κινητο σε αυτην την εκδοση λογισμικου....ελπιζουμε να διορθωθουν με την πρωτη αναβαθμιση λογισμικου που (ελπιζω )θα βγαλει συντομα η μαμα SE.....
mourgosj7
15 Ιούλ. 2006, 20:48
φιλε μου ειναι ενα απο τα πολλα bugs που εχει το κινητο σε αυτην την εκδοση λογισμικου....ελπιζουμε να διορθωθουν με την πρωτη αναβαθμιση λογισμικου που (ελπιζω )θα βγαλει συντομα η μαμα SE.....
diladi? to kani ke se sena?
THEjB
15 Ιούλ. 2006, 21:33
THEjB είπα στην καθημερινή χρήση...Ναι η ανάλυση μου είναι 1280x1024 και αυτή αν όχι η 1024x768 είναι οι αναλύσεις που χρησιμοποιούνται από τον μέσο χρήστη..Σε αυτές τις συνθήκες πάντα μικρότερες θα τις βλέπουμε (δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μεγένθυση σε κάθε φοτο για να τη φέρεις σε κανονική ανάλυση όταν έχεις να δεις 10αδες φωτογραφίες)...Έκτός αν κάποιος θέλει να βγάλει φωτογραφίες με το K800i για να τις εκτυπώσει μετά αφίσες...Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...Αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ την κάμερα του Κ800i ικανοποιητική και με το παραπάνω μιας και αναφερόμαστε σε κινητό...
Φιλικα πάντα...:)
Δεν διαφωνώ ότι η κάμερα του k800 είναι ικανοποιητικότατη.:)
Παρεπιπτώντος , το ίδιο ικανοποιητική θεωρώ και την όλη κατασκευή του.;)
x8diesel
15 Ιούλ. 2006, 21:46
Ηρθα και εγω να επιβεβαιωσω πως δεν υπαρχει προβλημα ταχυτητας με το M2-1GB, το εχω γεμισει και τρεχει κανονικοτατα! 65 ευρα απο multirama εαν δεν το βρειτε αλλου
geofil
15 Ιούλ. 2006, 22:00
Κανείς;
Για δες 2 μηνύματα πιο πάνω.
geofil
15 Ιούλ. 2006, 22:07
ΠΡΕΠΕΙ να ζητάει κωδικό κλειδώματος τηλεφώνου. Αν ήταν έτσι, ο καθένας θα μπορούσε να κάνει format την κάρτα μνήμης οποιουδήποτε κινητού είτε κατά λάθος είτε επίτηδες.
Ο προεπιλεγμένος κωδικός για τα SE είναι τέσσερα μηδενικά, όπως ανέφερες.
Σωστά. Αν και εγώ άλλο κλείδωμα τηλεφώνου φαντάστηκα. Υπέθεσα ότι το 0000 το γνώριζε, γιαυτό και το ρώτησα.
Αυτό δηλαδή αποτρέπει άλλους χρήστες να κάνουν format στην κάρτα;
Κανείς δεν αλλάζει το 0000 έτσι και αλλιώς. Ή πολύ λίγοι τουλάχιστον. Τέσπα.
THEjB
15 Ιούλ. 2006, 23:12
Ηρθα και εγω να επιβεβαιωσω πως δεν υπαρχει προβλημα ταχυτητας με το M2-1GB, το εχω γεμισει και τρεχει κανονικοτατα! 65 ευρα απο multirama εαν δεν το βρειτε αλλου
Όταν λες ότι την έχεις γεμίσει τι εννοείς?:worry:
Τελείως?
0 mb ελεύθερα?:confused:
Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα?
THEjB
15 Ιούλ. 2006, 23:44
Πολύ καλή!:) :)
Αλλά δες και αυτήν(από κατάλογο του Πλαισίου , κανονικά τα γράμματα είναι πολύ μικρά , και το χαρτί γυαλιστερό)Σε εσωτερικό χώρο.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/537085
bandit400
16 Ιούλ. 2006, 11:54
gia prosekste opos katebenoume tin patision ligo prin to palio minion exi ena magazi me fotografika akribos stin gonia timoules m2 512 33e 1g 57e
prosoxi omos 1g tou teliosan tha exi apo tetarti mou eipan ego pira kai tin teleytea 512 eixan mini mono 256 den thimame omos timi sigoura kato apo 30
rostropol
16 Ιούλ. 2006, 11:57
Πολύ καλή!:) :)
Αλλά δες και αυτήν(από κατάλογο του Πλαισίου , κανονικά τα γράμματα είναι πολύ μικρά , και το χαρτί γυαλιστερό)Σε εσωτερικό χώρο.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/537085
Τι να λέμε τώρα,διάστημα η αυτόματη εστίαση με κοντινή λήψη:) ,βέβαια έχει περιθώρια βελτίωσης στο λογισμικό της κάμερας αλλά και έτσι αν αναλογιστούμε ότι συνδυάζει την φορητότητα ενός κινητού και τις επιδόσεις μιας ψηφιακής(αρκετά καλές λήψεις και xenon flash)είναι καταπληκτικό το κινητό.Νομίζω ότι διατηρείται η αίσθηση της πληρότητας(με ανιούσα τάση) του Κ750,προσωπική άποψη μου πάντα:)
THEjB
16 Ιούλ. 2006, 14:07
Τι να λέμε τώρα,διάστημα η αυτόματη εστίαση με κοντινή λήψη:) ,βέβαια έχει περιθώρια βελτίωσης στο λογισμικό της κάμερας αλλά και έτσι αν αναλογιστούμε ότι συνδυάζει την φορητότητα ενός κινητού και τις επιδόσεις μιας ψηφιακής(αρκετά καλές λήψεις και xenon flash)είναι καταπληκτικό το κινητό.Νομίζω ότι διατηρείται η αίσθηση της πληρότητας(με ανιούσα τάση) του Κ750,προσωπική άποψη μου πάντα:)
Η φωτογραφία που ανέβασα όμως είναι από w900
(Κοίτα τα exif της φώτο από τα properties;) )
rostropol
16 Ιούλ. 2006, 14:18
Η φωτογραφία που ανέβασα όμως είναι από w900
(Κοίτα τα exif της φώτο από τα properties;) )
Σιγά μην κοιτάξω και τα exif ή τα exup της κάθε φωτό,νόμιζα ότι ήταν από Κ800:confused: ,αλλά βλέπω ότι το W900 βγάζει πολύ ωραίες φωτό(αν δεν ήταν και τουβλάκι ακόμα καλύτερα θά'ταν;) ).
Διαπιστώνω μια ελοχεύουσα τάση ανταγωνισμού μεταξύ των δύο κινητών μιας που κατέχεις το ένα(τουβλάκι),έπρεπε να παρατηρήσω το avatar σου;) ,αλλά ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο,ομόσταυλα είναι και τρέχουν απλούστατα σε διαφορετικές ιπποδρομίες και κατηγορίες μεγέθους/βάρους;)
Ξερει κανεις που θα βρω το stratego??πηγα να το αγορασω απο το σιτε της SE μου ήρθε σε sms το link αλλα δεν ανοιγει ??? που πρεπει να απευθυνθω?
THEjB
16 Ιούλ. 2006, 15:18
Σιγά μην κοιτάξω και τα exif ή τα exup της κάθε φωτό,νόμιζα ότι ήταν από Κ800:confused: ,αλλά βλέπω ότι το W900 βγάζει πολύ ωραίες φωτό(αν δεν ήταν και τουβλάκι ακόμα καλύτερα θά'ταν;) ).
Διαπιστώνω μια ελοχεύουσα τάση ανταγωνισμού μεταξύ των δύο κινητών μιας που κατέχεις το ένα(τουβλάκι),έπρεπε να παρατηρήσω το avatar σου;) ,αλλά ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο,ομόσταυλα είναι και τρέχουν απλούστατα σε διαφορετικές ιπποδρομίες και κατηγορίες μεγέθους/βάρους;)
Είπα να κοιτάξεις τα exif γιατί υπάρχουν πολλοί δύσπιστοι.Με συγχωρείς , δεν ήθελα να σε προσβάλλω.:O
Όχι , από την μεριά μου δεν έχω ανταγωνιστική διάθεση.
Έχω πολλές φορές πεί ότι λογικά το k800 είναι καλύτερο στην φωτογραφία από το w900.
Η αλήθεια όμως είναι ότι στην πράξη ,αυτό δεν μπορώ να το δώ.
(και αυτό με ενδιαφέρει επειδή δεν θα μείνω για πάντα με το w900 και όχι για λόγους ανταγωνισμού)
Τελικά , ίσως το μόνο που άλλαξε να είναι τα mp και κάποιες επιπλέον λειτουργίες(xenon flash κλπ)και ο φακός να είναι ίδιος ώς προς την ποιότητα.(που έτσι και αλλιώς είναι κορυφαία;) )
kosmas73
16 Ιούλ. 2006, 15:37
flash themes υποστιρηζει το κινητο?
rostropol
16 Ιούλ. 2006, 15:58
Είπα να κοιτάξεις τα exif γιατί υπάρχουν πολλοί δύσπιστοι.Με συγχωρείς , δεν ήθελα να σε προσβάλλω.:O
Όχι , από την μεριά μου δεν έχω ανταγωνιστική διάθεση.
Έχω πολλές φορές πεί ότι λογικά το k800 είναι καλύτερο στην φωτογραφία από το w900.
Η αλήθεια όμως είναι ότι στην πράξη ,αυτό δεν μπορώ να το δώ.
(και αυτό με ενδιαφέρει επειδή δεν θα μείνω για πάντα με το w900 και όχι για λόγους ανταγωνισμού)
Τελικά , ίσως το μόνο που άλλαξε να είναι τα mp και κάποιες επιπλέον λειτουργίες(xenon flash κλπ)και ο φακός να είναι ίδιος ώς προς την ποιότητα.(που έτσι και αλλιώς είναι κορυφαία;) )
Εγώ προσωπικά δεν είμαι δύσπιστος όταν προκειται για SE κινητό με κάμερα εφοδιασμένη με AF κλπ.,sorry και για το ύφος μου πριν:) ,σε τελική ανάλυση όμως το θέμα κάμερα-κινητού σηκώνει πολλή κουβέντα (συμφωνώ-διαφωνώ κλπ.κλπ......) αλλά το Κ800 στο παρόν thread του εδώ έχει σαφέστατα ικανοποιήσει πολλούς με τις όποιες επιδόσεις του στον τομέα της φωτογραφίας;),ωστόσο ηχητικά (ένταση μεγαφώνου κυρίως) χρήζει βελτίωσης (ελπίζω με την πρώτη αναβάθμιση).Το W900 για να΄μαι ειλικρινείς δεν το έχω δουλέψει καθόλου αλλά υποθέτω ότι είναι άριστο ηχητικά και σίγουρα έχει καλή κάμερα,δείγματα της έχω δει και σε ξένα φόρουμς,όμως με προβλημάτιζε αρκετά ο "μουσικός" χαρακτήρας του και ο τελικός όγκος (αναδιπλωμένο) της συσκευής.
geofil
16 Ιούλ. 2006, 16:10
Εγώ προσωπικά δεν είμαι δύσπιστος όταν προκειται για SE κινητό με κάμερα εφοδιασμένη με AF κλπ.,sorry και για το ύφος μου πριν:) ,σε τελική ανάλυση όμως το θέμα κάμερα-κινητού σηκώνει πολλή κουβέντα (συμφωνώ-διαφωνώ κλπ.κλπ......) αλλά το Κ800 στο παρόν thread του εδώ έχει σαφέστατα ικανοποιήσει πολλούς με τις όποιες επιδόσεις του στον τομέα της φωτογραφίας;),ωστόσο ηχητικά (ένταση μεγαφώνου κυρίως) χρήζει βελτίωσης (ελπίζω με την πρώτη αναβάθμιση).Το W900 για να΄μαι ειλικρινείς δεν το έχω δουλέψει καθόλου αλλά υποθέτω ότι είναι άριστο ηχητικά και σίγουρα έχει καλή κάμερα,δείγματα της έχω δει και σε ξένα φόρουμς,όμως με προβλημάτιζε αρκετά ο "μουσικός" χαρακτήρας του και ο τελικός όγκος (αναδιπλωμένο) της συσκευής.
Το w900 έχει σίγουρα την καλύτερη κάμερα στα 2.0 MP . Ελαφρώς καλύτερη από τα Κ750/W800 (μάλλον βελτιωμένο λογισμικό) που έτσι και αλλιώς ήταν στην κατηγορία τους φοβερά. Και σχεδόν εφάμιλλης ποιότητας με το Κ800. Οι διαφορές στην ποιότητα των φωτογραφιών είναι πολύ μικρές. Και αν οι ρυθμίσεις και ο φωτισμός είναι σωστός μπορείς να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες με τα 2 μεγαπίξελ παρά με τα 3,2.
Συμφωνώ πάντως για το όγκο του w900 που και μένα με ξενίζει.
THEjB
16 Ιούλ. 2006, 16:14
Δεν τρέχει τίποτα φίλε μου:) :)
Αν και είμαστε ήδη εκτός θέματος , το εξωτερικό ηχείο του w900 είναι πολύ καλό σε ένταση και έχει αρκετά μπάσα.Από τα ακουστικά ο ήχος είναι κλασικά.....walkman:D
Η κάμερα πάρα πολύ καλή.(αισθητά καλύτερη από του k750 τελικά)
Ο όγκος θέλει μέρες για να τον συνηθίσεις(να φανταστείς , πιο πριν είχα το εξίσου μεγάλο v800 , αλλά το w900 είναι άααλλο πράγμα)
Και λίγο on topic: (:p )
Αυτό έλειπε να μην ήταν ευχαριστημένοι οι κάτοχοι του k800 από την κάμερά του.Αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτόν τον τομέα.
Vangelakis4
16 Ιούλ. 2006, 18:35
Μ2-1GB 59 Ευρω στο Πλαισιο.Μια χαρα τιμη.
redcon
16 Ιούλ. 2006, 19:03
Ξερεις κανεις πως αλλαζουν τα HR/FR/EFR?
leondim_77
16 Ιούλ. 2006, 20:07
Έχω το Κ800 10 μέρες τώρα σε Vodafone Edition. Το κλείστρο του φακού δεν είναι «ενεργό». :!: Ποτέ δεν ήταν και είχα νομίσει ότι δεν είναι από κατασκευής.
Βλέπω όμως ότι κάνω λάθος αφού και στο manual (που τώρα άνοιξα), μιλάει για ενεργό πορτάκι.
Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?
Το πρόβλημα δεν δημιουργεί προβληματα στη χρήση, αλλά με ενόχλησε ιδιαίτερα γιατί είναι από κατασκευής.
Κατά τα άλλα είμαι υπέρ-ευχαριστημένος από το τηλέφωνο.
Ξέρετε αν μπορώ να απευθυνθώ σε οποιοδήποτε Vodafone Shop για να λύσω το πρόβλημα και όχι αποκλειστικά στο κατάστημα αγοράς? (τί είναι καλύτερο?)
Ευχαριστώ.
gkandir
16 Ιούλ. 2006, 20:32
Έχω το Κ800 10 μέρες τώρα σε Vodafone Edition. Το κλείστρο του φακού δεν είναι «ενεργό». :!: Ποτέ δεν ήταν και είχα νομίσει ότι δεν είναι από κατασκευής.
Βλέπω όμως ότι κάνω λάθος αφού και στο manual (που τώρα άνοιξα), μιλάει για ενεργό πορτάκι.
Το πρόβλημα δεν δημιουργεί προβληματα στη χρήση, αλλά με ενόχλησε ιδιαίτερα γιατί είναι από κατασκευής.
Ξέρετε αν μπορώ να απευθυνθώ σε οποιοδήποτε Vodafone Shop για να λύσω το πρόβλημα και όχι αποκλειστικά στο κατάστημα αγοράς? (τί είναι καλύτερο?)
Ευχαριστώ.
Η συσκευή σου είναι όντως προβληματική.
Αν έχεις κάποιο Vodafone shop αρκετά κοντά σου κάνε μια δοκιμή. Το πιο πιθανό μου φαίνεται ότι είναι να σε στείλουν εκεί απ' όπου τ' αγόρασες. Αν όμως έχεις κάποιο κοντά σου, δε βλάπτει να κάνεις μια προσπάθεια.
THEjB
16 Ιούλ. 2006, 21:05
Ευχαριστώ.
Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάς στο κατάστημα που το αγόρασες και να απαιτήσεις να σου δώσουν νέα συσκευή:mad: :mad:
ταξιδιωτης22
16 Ιούλ. 2006, 22:10
και μην καθυστερεις και καθολου αυριο κιολας να πας.
na pas sigoura... egw eftyxws dn exw kanena apolytws provlima apo ti syskevi... tin pira prin 4 meres kai eimai trela erwtevmeni mazi tis...eimai toso kollimeni pou oli tin wra eimai me ena panaki kai katharizw tin othoni...
:p :p :p
to mono mou provlima einai pou epeidi grafw grigora minimata kai ta koumpia einai kollita polles fores pataw alantallwn
karta mnimis sto plaisio ti vrika 69,90 1 GB kai 44,90 i 512...
pws fainontai? akrives? :ninja:
kosmas73
16 Ιούλ. 2006, 23:03
βρε παιδια το μη φορμαρισμα της καρτας υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει καποιο προβλημα?
multiPetros
16 Ιούλ. 2006, 23:20
Ξερεις κανεις πως αλλαζουν τα HR/FR/EFR?
Αλλάζουν αυτόματα κι εξαρτώνται από το δίκτυο (κατάσταση σήματος, μπάντα αναμετάδωσης, ρυθμίσεις λειτουργού κλπ...).
THEjB
16 Ιούλ. 2006, 23:40
βρε παιδια το μη φορμαρισμα της καρτας υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει καποιο προβλημα?
Δεν νομίζω.
Έχω την εντύπωση ότι οι κάρτες έρχονται φορμαρισμένες(δλδ διαμορφωμένες)από το εργοστάσιο.Διαφορετικά δεν θα μπορούσες να περάσεις δεδομένα χωρίς να τις διαμορφώσεις πρώτα;)
Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο...:O
gkandir
17 Ιούλ. 2006, 01:09
na pas sigoura... egw eftyxws dn exw kanena apolytws provlima apo ti syskevi... tin pira prin 4 meres kai eimai trela erwtevmeni mazi tis...eimai toso kollimeni pou oli tin wra eimai me ena panaki kai katharizw tin othoni...
to mono mou provlima einai pou epeidi grafw grigora minimata kai ta koumpia einai kollita polles fores pataw alantallwn
Ωραίο αυτό με το πανάκι! :lol:
Τώρα, για τις κάρτες όπως είπε ο φίλος x8diesel εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1462259#post1462259), στο Multirama η M2-1GB κοστίζει 65€ και, επίσης, όπως είπε ο φίλος bandit400 εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1462641#post1462641), βρήκε την 512MBs με 33€ και την 1GB 57. Οδηγίες για το που στο post του... :p
Τέλος, ο φίλος Vangelakis4, όπως είπε εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1463103#post1463103), βρήκε στο Πλαίσιο την 1GB με 59€. Αυτό μου κάνει εντύπωση σε σχέση με την τιμή που λες εσύ. :confused:
Anyway, καλορίζικο!!! :D
ταξιδιωτης22
17 Ιούλ. 2006, 03:32
κανενα προβλημα απολυτως δεν θα σου δημιουργησει χτυπα του οσα format θες.:)
ταξιδιωτης22
17 Ιούλ. 2006, 03:35
ερωτα μου,ερωτα μου ηρθες παλι στα ονειρα μου <<K-800i>>:lol: οντως το κινητακι ειναι πολυ ερωτευσιμο,αυτο με τα μηνυματα το παθαινω κι εγω αλλα ok συνηθεια ειναι κι αυτη.οσο για την οθονη εγω εχω παρει ενα screen protector απο το Play-247 κι εχω βρει την υγεια μου.
αν του βαλεις καρτουλα βαλε 1giga ασυζητητη.
ekontax
17 Ιούλ. 2006, 08:14
Λοιπω το κινητακι ειναι πολυ καλο.Τα μονα μειονεκτηματα που μπορουσαν να μην γινουν ειναι η εσχρη ποιοτητα του βιντεο,η ενταση τον ηχειων και η ποιοτητα κατασκευης του ειδικα αυτο το πορτακι της καμερας φενεται πως μετα απο λιγο καιρο θα ξεκολησει αληθει σε εσας στο πορτακι απο την αριστερη πλευρα παει λιγο πανο κατω?? σε εμενα ναι:mad: ειναι φισιολογικο?μηπος ειναι ετσι γιατι απο αυτην την πλευρα πεφτει το βαρος του κινητου?παντος ολα τα λεφτα ειναι η φωτογραφια που ειναι κορηφαιας ποιοτητας ειδκα στο σκοταδι το φλας δινει ρεστα.:D
Σας παρακαλώ ας μου πει κάποιος αν έχει το ίδιοπρόβλημα με μένα. Το ενεργό καπάκι της κάμερας δεν λειτουργεί πάντα.Δηλ. σύρω το καπάκι και δεν ενεργοποιείται η κάμερα . 3-4 στις 10 φορές λειτουργεί και πρέπει να ανοίξω την κάμερα από το μενού.Είναι θέμα αναβάθμισης η αισθητήρα? Στην SE μου είπαν είναι καινούργιο το τ/φ και δεν γνωρίζουν.
Dead Poet
17 Ιούλ. 2006, 10:11
Το ενεργό καπάκι της κάμερας δεν λειτουργεί πάντα.Δηλ. σύρω το καπάκι και δεν ενεργοποιείται η κάμερα . 3-4 στις 10 φορές λειτουργεί και πρέπει να ανοίξω την κάμερα από το μενού.
Προς το παρόν τουλάχιστον, σε μένα δεν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Μόλις τώρα το ανοιγόκλεισα έξι φορές απανωτά, και η κάμερα ενεργοποιήθηκε και τις έξι.
Παρατήρησα όμως ένα άλλο πρόβλημα, και δεν ξέρω αν οφείλεται στο κινητό ή στο Bluetooth ακουστικό. Όταν προσπάθησα να "δηλώσω" στο Κ800 το HBH-600 Bluetooth ακουστικό που χρησιμοποιούσα με το S700, δεν το δεχόταν με τίποτα, όσο κι αν προσπαθούσα. Το δέχτηκε μόνον όταν έκανα reset το ακουστικό. Μετά όμως, το ακουστικό έπαψε να συντονίζεται με το S700, έστω κι αν είχε παραμείνει "δηλωμένο" μέσα σ' αυτό! Μήπως το ακουστικό δεν μπορεί να είναι "δηλωμένο" σε παραπάνω από ένα τηλέφωνα ταυτόχρονα (και συνεπώς πρέπει να πάρω κι άλλο ακουστικό για το S700);
andrebreton
17 Ιούλ. 2006, 10:45
είμαι σε δίλλημα:
Κάτοχος του κ750 ένα χρόνο [πρόβλημα έντονο στο joystick] δικαιούμαι αναβάθμιση και το παιρνω από την ΤΙΜ με 275 ευρώ. Το 750 έχω βρει να το πουλήσω 120ευρώ. Αξίζει να ξοδέψω περι τα 150 ευρώ αντικειμενικά για το νέο 800αρι; Ποια η γνώμη σας;
ευχαριστώ
andre
nervous
17 Ιούλ. 2006, 11:43
Μήπως το ακουστικό δεν μπορεί να είναι "δηλωμένο" σε παραπάνω από ένα τηλέφωνα ταυτόχρονα (και συνεπώς πρέπει να πάρω κι άλλο ακουστικό για το S700);
Αυτο ακριβως ,συμβαινει φιλε μου . Θα πρεπει να το κανεις reset καθε φορα
που θες το χρησιμοποιησεις με αλλη συσκευη.
sverver
17 Ιούλ. 2006, 11:57
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος προβλήματα στη λήψη? Τις τελευταίες μέρες έχω συχνά διακοπή κλήσεων, χάσιμο του ήχου κλπ. Εκτιμώ ότι δεν φταίει το δίκτυο, μια και στα ίδια σημεία το κ750 έπιανε άψογα.
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος προβλήματα στη λήψη? Τις τελευταίες μέρες έχω συχνά διακοπή κλήσεων, χάσιμο του ήχου κλπ. Εκτιμώ ότι δεν φταίει το δίκτυο, μια και στα ίδια σημεία το κ750 έπιανε άψογα.
Άρχισε τα κόλπα του W810 το Κ800; :worry:
toledo
17 Ιούλ. 2006, 12:18
Άρχισε τα κόλπα του W810 το Κ800; :worry:
nai alla diorthothike me anabathmisi
xexexexexe
leondim_77
17 Ιούλ. 2006, 13:46
Προς το παρόν τουλάχιστον, σε μένα δεν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Μόλις τώρα το ανοιγόκλεισα έξι φορές απανωτά, και η κάμερα ενεργοποιήθηκε και τις έξι.
Παρατήρησα όμως ένα άλλο πρόβλημα, και δεν ξέρω αν οφείλεται στο κινητό ή στο Bluetooth ακουστικό. Όταν προσπάθησα να "δηλώσω" στο Κ800 το HBH-600 Bluetooth ακουστικό που χρησιμοποιούσα με το S700, δεν το δεχόταν με τίποτα, όσο κι αν προσπαθούσα. Το δέχτηκε μόνον όταν έκανα reset το ακουστικό. Μετά όμως, το ακουστικό έπαψε να συντονίζεται με το S700, έστω κι αν είχε παραμείνει "δηλωμένο" μέσα σ' αυτό! Μήπως το ακουστικό δεν μπορεί να είναι "δηλωμένο" σε παραπάνω από ένα τηλέφωνα ταυτόχρονα (και συνεπώς πρέπει να πάρω κι άλλο ακουστικό για το S700);
Πως κάνεις reset στο ακουστηκό? Έχω το ίδιο "πρόβλημα".
gepol
17 Ιούλ. 2006, 13:51
Ανάλογα την μάρκα του, ένα RTFM δεν βλάπτει.....
Γ.
Ωραίο αυτό με το πανάκι!
Τώρα, για τις κάρτες όπως είπε ο φίλος x8diesel εδώ, στο Multirama η M2-1GB κοστίζει 65€ και, επίσης, όπως είπε ο φίλος bandit400 εδώ, βρήκε την 512MBs με 33€ και την 1GB 57. Οδηγίες για το που στο post του...
Τέλος, ο φίλος Vangelakis4, όπως είπε εδώ, βρήκε στο Πλαίσιο την 1GB με 59€. Αυτό μου κάνει εντύπωση σε σχέση με την τιμή που λες εσύ.
Anyway, καλορίζικο!!! Την τιμ'η αυτή τη βρήκα στο επίσημο site του Πλαισίου! Θα ξανακοιτάξω όμως! ερωτα μου,ερωτα μου ηρθες παλι στα ονειρα μου <<K-800i>>:lol: οντως το κινητακι ειναι πολυ ερωτευσιμο,αυτο με τα μηνυματα το παθαινω κι εγω αλλα ok συνηθεια ειναι κι αυτη.οσο για την οθονη εγω εχω παρει ενα screen protector απο το Play-247 κι εχω βρει την υγεια μου.
αν του βαλεις καρτουλα βαλε 1giga ασυζητητη.
screen protector μπορώ να βρω και σε άλλα καταστήματα όπως το πλαίσιο υποθέτω. Έτσι;
ποια είναι περίπου η τιμή του?
bak2004
17 Ιούλ. 2006, 14:57
Αγόρασα το Κ800 σε Vodafone Live έκδοση τελικά. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν βγάλω το μενού της vodafone (από 9volto) θα μπορώ να συνδέομαι στο vodafone live κανονικά ή όχι; Θα σβηστούν δηλαδή και οι ρυθμίσεις που είναι προεγκατεστημένες για να συνδέεσαι στο vodafone live ή όχι; Γιατί απ΄ ότι έχω καταλάβει έχει διαμορφώσει έτσι η Vodafone τα τηλέφωνα που βάζει το λογότυπό της ώστε ένα Κ800 π.χ. που δεν είναι vodafone δεν έχει πλήρη πρόσβαση στο live και έχει ογκοχρέωση αντί για στάνταρ χρέωση.
dpapa
17 Ιούλ. 2006, 15:14
Sto the Mall piga kai agorasa tin M2 1 GB gia 59 euro!..poly kalo pistevo.
To paidi pou eipe gia to screen protector...mipos mporis na mas dosis kanena site na paraggiloume kai emeis? an einai efkolo!
optica_michalaro
17 Ιούλ. 2006, 15:36
paides phra shmera to k800 kai einai teleio apo oles sxedon tis apopseis.Bebaia to forte tou den einai to design alla...mhn ta theloume k ola.Pantws apo leitourgies exei yper arketes k opoios to skeftetai akoma..... XANEI XRONO....:D .
gia thn camera den to syzhtame katholoy poia...ta exete pei ola.k me karta 1 giga kanena problhma i kollhma ktl.tipota.k polla mprabo se olous sas sto forum gia tis perigrafes k thn bohtheia sas....eyge....
bandit400
17 Ιούλ. 2006, 15:37
paratiro oti ta pedia pou egrapsan gia kapious ixous ( tik-tik) sto akoustiko tou hf kata ti diarkia akroasis radiofonou eixan apolito dikio simera pou to to xrisimopiisa arketi ora mou emfanistike den einai sinexomeno tha elega pos einai periodiko alla arketa ekneyristiko otan akous sinomilia kai ligotero otan akous mousiki
elpizo na diorthothi me tin proti anabathmisi
tora oso gia ayto pou eipe o filos ligo prin gia problimata stin sinomilia exo tin entiposi oti eixaena tetio problima den pige to mialo mou omos eki ala apla sto diktio tis tim stin perioxi tora tha to prosekso omos
stephane
17 Ιούλ. 2006, 15:40
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά ως νέο μέλος
Αν και το κινητό είναι πολύ καλό έχω ξενερώσει απόλυτα με τη στάση της ΤΙΜ
Δεν μπορείτε κύριοι να δίνεται με "νταβατζίδικο" τρόπο branded κινητό μόνο, ενώ έχετε ανοίξει κωδικό και για non-branded
Σε επίμονη αναζήτηση που έκανα (διαθέτοντας κάποιο μέσον...) αλλιώς σε αυτή τη χώρα δυστυχώς όπως βλέπετε ούτε κινητό δεν μπορούμε να πάρουμε (εκεί καταντήσαμε...), μου ανέφεραν πώς θα βγει non-branded λες και δεν έχει βγει αλλά σε 2 μήνες από το δίκτυο της ΤΙΜ
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κάποια "λαμογιάκια" υπάλληλίσκοι για να εξυπηρετούν τους "δικούς" τους προσπερνούν την σειρά προτεραιότητας στην κράτηση των κινητών και τα δίνουν όπου θέλουν
Άψογη αντιμετώπιση, αλλά συγγνώμη κύριοι εγώ ΤΙΜ plus κινητό δεν πέρνω που να με πληρώνετε κιόλας
Όταν με το καλό το φέρετε το Σεπτέμβριο έχει καλώς...
biliou
17 Ιούλ. 2006, 15:53
Εγώ από κατάστημα ΤΙΜ το πήρα προχτές και ούτε ΤΙΜ plus ούτε τπτ...
Ρε παιδιά πως ανοίγει το πορτάκι της Μ2??? Θα τρελαθώ 5 άνθρωποι προσπάθησαν και τπτ!!
dpapa
17 Ιούλ. 2006, 16:01
lipon..kai ego pira apo TIM kai den einai branded!..apo tis protes meres...eftixos diladi den proftasa to TIM branded! :)...
devtero,
PROS BILLIOU!...
Tha me trellanis esi kai h 5 filoi sou. Apla na sou ti einai to problima, fovase na to piesis ligaki.
File, eki pou sou exei xoro ligo exei san keno, eki fazis to daktlilaki sou kai to travas ekso! diladi oxi opos eitan ta palia pou anoiges apo kato..alla tora apo tin meria pou sou leo, kai to portaki tha anoiksi kanonika!..stin akrivos alli meria einai to louri pou to kratai, "STA PLAGIA EINAI!"
kai san sintomo endiktiko design edo
_KINITO K800!______________________
(play koumpi) =M2===(keno) Eki pou einai to keno vazis daktilo (:D ) kai piezis pros tin alli katefthinsi ! PROS M2
17 Ιούλ. 2006, 16:10
Εγώ από κατάστημα ΤΙΜ το πήρα προχτές και ούτε ΤΙΜ plus ούτε τπτ...
Ρε παιδιά πως ανοίγει το πορτάκι της Μ2??? Θα τρελαθώ 5 άνθρωποι προσπάθησαν και τπτ!!
Συγγνώμε βρε παιδιά!
Δεν γράφει TIM επάνω?
Δεν έχει ΤΙΜ plus menu?
θα με τρελλάνουν αυτοι στο τέλος
mourgosj7
17 Ιούλ. 2006, 16:20
lipon gia opion ton endiaferi to micro 1 gb
simera to agorasa apo to katastima stin omonia PASTRAS 60 euro,
eno ekane 65 euro.
opios theli mpori na pi apo to myphone ke na tou to afisi 60 euro.
ine to gnisio to sony m2 1 gb me antaptora stin siskebasia tou ke me 5 xronia egkiisi.
biliou
17 Ιούλ. 2006, 16:26
έτσι όπως είναι το πορτάκι πιέζω παράλληλα ή τραβάω κάθετα???
stephane
Ούτε διακριτικό, ούτε λογισμικό της ΤΙΜ :)
THEjB
17 Ιούλ. 2006, 16:26
lipon gia opion ton endiaferi to micro 1 gb
simera to agorasa apo to katastima stin omonia PASTRAS 60 euro,
eno ekane 65 euro.
opios theli mpori na pi apo to myphone ke na tou to afisi 60 euro.
ine to gnisio to sony m2 1 gb me antaptora stin siskebasia tou ke me 5 xronia egkiisi.
Είναι μαζί με ανταπτοράκι?
Δλδ μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε κινητό που κανονικά παίρνει memory stick duo pro???:confused:
stephane
17 Ιούλ. 2006, 16:28
Αυτό θέλω! Μου το πουλάς? χεχε
Από ποιο κατάστημα της ΤΙΜ το πήρες εαν επιτρέπετε?
mourgosj7
17 Ιούλ. 2006, 16:40
Είναι μαζί με ανταπτοράκι?
Δλδ μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε κινητό που κανονικά παίρνει memory stick duo pro???:confused:
oxi to antaptoraki ine gia to kanoniko to memori stik to megalo, gia to duo den exoun bgali akoma, tha to bgaloun sto melon elpizo
Η 1 giga Μ2 κάνει 54ευρω στο photoagora που είναι στουρναρη , γιατι να την πληρώνεται περισσότερο! . εμένα μάλιστα μου έκοψε και 1 ε! :O και έδωσα 53!!! :cool:
toympas
17 Ιούλ. 2006, 16:59
paratiro oti ta pedia pou egrapsan gia kapious ixous ( tik-tik) sto akoustiko tou hf kata ti diarkia akroasis radiofonou eixan apolito dikio simera pou to to xrisimopiisa arketi ora mou emfanistike den einai sinexomeno tha elega pos einai periodiko alla arketa ekneyristiko otan akous sinomilia kai ligotero otan akous mousiki
tora oso gia ayto pou eipe o filos ligo prin gia problimata stin sinomilia exo tin entiposi oti eixaena tetio problima den pige to mialo mou omos eki ala apla sto diktio tis tim stin perioxi tora tha to prosekso omosεμενα οταν το εκανε αυτο ενεργοποιησα τα ηχεια και μετα το εβαλα παλι στο h/f και ηταν ολα μια χαρα.Να σε ρωτησω και κατι αλλο στο μνμ οταν γραφεις μα ελληνικα πως γραφεις μα μικρα γραμματα??οταν γραφω με ξενους χαρακτηρες ενταξη αλλα οταν γραφω ελληνικα γραφει μονο κεφαλεα αυτο γινεται μονο στα ericsson?
topdim
17 Ιούλ. 2006, 17:14
Loipon paidia edo kai kamia vdomadoula, eimai katoxos tou K800i.
To kinito gia emena einai super, oxi logo oti eimai fanatikos SEakias, alla giati pistevo oti exei oti elipe apo to proigoumeno mou (K750i), megalyterh kai fotinoterh othoni, makran kalyterh photografiki kai kalyterh kataskeyh.
Aporo pou merikoi edo mesa, to vrikan "plastiko", ti plastiko kai bourdes einai ayta, isa isa einai makran kalyterh kataskeyh apo to K750i. Epishs ayto me to kapaki ths kameras pou anaferan merikoi, oti dyskolevontai na to anoiksoun, den ksero ti na po... pio eykolo anigma den eida pouthena allou, to kapaki gia thn bataria na po thn alitheia vgainei ligo dyskola (alla poses fores tha to anoiksei kaneis) alla oxi ayto thn cameras. Telospandon, ta monadika arnitika pou tou vrika, einai ta eksis:
1) To kapaki apo ths kameras mallon thelei na prostateyth me kamia thiki, opos vevaia kai h super othoni, giati kati mu leei oti syndoma tha apoktisoun gratzounies.
2) H poiotita ths videocameras einai ondos psiloaparadexti, elpizo se kamia veltiosi me firmware update.
3) Elipsh M2 kartas, apla APARADEXTO, alla kati mou myrizei gia tsatsia Ellhnikhs adiprosopoias
Kati pou tha hthela na eixe htan to Wi-Fi, alla mallon sto epomeno antikatastath.
To kinito paidia einai super to synisto anepifilakta kai kati sxodia peri poiothtas ktl. einai apla paramithia.
Ayto pou tha hthela na rothso einai, an kserei kaneis kanena magazi on-line 'h sthn Thessaloniki, pou na poulaei prostateytikes membranes gia thn othonh tou kinitou.
Eyxaristo.
toledo
17 Ιούλ. 2006, 17:22
re paidia mia erotisi an kai off topic
thelo na paro ena usb stick
sandisk H transcent sta 2 gb?
exo brei poli kales times kai sto plaisio kai ston katerelo!!!!
:O
Jos3ph
17 Ιούλ. 2006, 17:33
Συγγνώμε βρε παιδιά!
Δεν γράφει TIM επάνω?
Δεν έχει ΤΙΜ plus menu?
θα με τρελλάνουν αυτοι στο τέλος
Αμα σε ενοχλεί το σηματάκι, τότε άδικα φωνάζεις διότι καμία σχέση με μετατροπές λογισμικού και φωνάζαν οι χρήστες για την Vodafone ...
Το TIM plus menu είναι το ΤΙΜ υπηρεσίες , δεν καταλαβαίνω, θες δλδ ένα κινητό χωρίς υπηρεσίες; Δεν στέκει , άλλωστε είναι πολύ χρήσιμο ...
Pieros
17 Ιούλ. 2006, 19:26
Καλησπέρα.
Περιμένω κ εγώ το κ800 αλλά σε έκδοση vodafone live?
Μπορείτε να μου πείτε ποιοι τρόποι υπάρχουν για να το αφαιρέσω?
tasosmaroulitsis
17 Ιούλ. 2006, 19:27
Δεν ξέρω αν το 9volto μπορεί να το κάνει...
kotetsi
17 Ιούλ. 2006, 19:33
Δεν ξέρω αν το 9volto μπορεί να το κάνει...
Από την κεντρική σελίδα του site:
SonyEricsson News
Έχουμε την δυνατότητα αναβάθμισης, αλλαγής γλώσσας και αφαίρεσης του Vodafone Live menu από το νέο SonyEricsson K800
Do It Yourself
Προσφέρουμε την δυνατότητα online αφαίρεσης του Vodafone Live menu στο SonyEricsson K800
Προσφέρουμε την δυνατότητα online ξεκλειδώματος στα SonyEricsson K790 & K800
Pieros
17 Ιούλ. 2006, 19:35
Από την κεντρική σελίδα του site:
SonyEricsson News
Έχουμε την δυνατότητα αναβάθμισης, αλλαγής γλώσσας και αφαίρεσης του Vodafone Live menu από το νέο SonyEricsson K800
Do It Yourself
Προσφέρουμε την δυνατότητα online αφαίρεσης του Vodafone Live menu στο SonyEricsson K800
Προσφέρουμε την δυνατότητα online ξεκλειδώματος στα SonyEricsson K790 & K800
Κοιταξα την κεντρικη σελίδα αλλά δεν έχει λινκ
tasosmaroulitsis
17 Ιούλ. 2006, 19:36
Άρα,έχεις τρόπους...
Pieros
17 Ιούλ. 2006, 19:39
ακομα να τους βρω
Whisper
17 Ιούλ. 2006, 19:41
tora oso gia ayto pou eipe o filos ligo prin gia problimata stin sinomilia exo tin entiposi oti eixaena tetio problima den pige to mialo mou omos eki ala apla sto diktio tis tim stin perioxi tora tha to prosekso omos
Πιστεύω πως είναι πρόβλημα το HF και όχι του τηλεφώνου!
tasosmaroulitsis
17 Ιούλ. 2006, 19:41
Τα λινκ δεν σου βγαίνουν...;;;
tomas90
17 Ιούλ. 2006, 19:42
Να ρωτησω κατι? Εχω ενα προβλημα στο k800. Απο τοτε που το πηρα, δυο εβδομαδες πριν -περιπου- εβαλα μερικα mp3.Χθες, οταν πηγα να ακουσω μερικα μου εβγαλε σε καμια δεκαρια ''αδυνατη η αναπαραγωγη αυτου του ηχου''. Τι φταιει? Τι να κανω? (Αναλογο προβλημα μου ειχε εμφανιστει και στο k750)
tasosmaroulitsis
17 Ιούλ. 2006, 19:45
Και εμένα μου συμβαίνει αυτό στο Κ750 μου,αλλά μετά απο λίγο ξεκολλάει...
mipws gnwrizei kapoios pou kimainontai oi times twn screen protector?
leondim_77
17 Ιούλ. 2006, 21:36
Ευχαριστώ.
To πήγα σήμερα κιόλας στο κατάστημα που το αγόρασα. Έγνε άμεση αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.:)
stephane
17 Ιούλ. 2006, 21:52
Αμα σε ενοχλεί το σηματάκι, τότε άδικα φωνάζεις διότι καμία σχέση με μετατροπές λογισμικού και φωνάζαν οι χρήστες για την Vodafone ...
Το TIM plus menu είναι το ΤΙΜ υπηρεσίες , δεν καταλαβαίνω, θες δλδ ένα κινητό χωρίς υπηρεσίες; Δεν στέκει , άλλωστε είναι πολύ χρήσιμο ...
Ακριβώς φίλε μου, θέλω το κινητό όπως βγαίνει από το εργοστάσιο
Αυτό πληρώνω και όχι τα "νταβατζιλίκια" ας μου επιτραπεί η εκφραση της ΤΙΜ και τις κάθε βέβαια ΤΙΜ...
Όυτε θέλω βέβαια να γράφει ΤΙΜ το κινητό μου
tasosmaroulitsis
17 Ιούλ. 2006, 21:56
Ακριβώς φίλε μου, θέλω το κινητό όπως βγαίνει από το εργοστάσιο
Αυτό πληρώνω και όχι τα "ντβατζιλίκια" ας μου επιτραπεί η εκφραση της ΤΙΜ και τις κάθε βέβαια ΤΙΜ...
Όυτε θέλω βέβαια να γράφει ΤΙΜ το κινητό μου
+1
Kαι εγώ μαζί σου φίλε...Τα κινητά "pimp" της Vodafone & TIM,είναι αηδία σκέτη...Ότι καλό έχουν τα κινητά,αυτοί το αλλάζουν...
Pieros
17 Ιούλ. 2006, 21:59
Τα λινκ δεν σου βγαίνουν...;;;
οχι μπορείς να βοηθήσεις?
Τι ακριβώς κάνω ?? :ninja: :ninja:
THEjB
17 Ιούλ. 2006, 22:01
To πήγα σήμερα κιόλας στο κατάστημα που το αγόρασα. Έγνε άμεση αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.:)
Όπως σου είπα ε?
Μπράβο!!:) :)
tasosmaroulitsis
17 Ιούλ. 2006, 22:03
οχι μπορείς να βοηθήσεις?
Τι ακριβώς κάνω ?? :ninja: :ninja:
Καταρχάς,το 9volto site εννοούσε το παιδί...;;;
Μπορείς να το πας στο μαγαζί και να στο κάνουν.Πανεύκολο.
Pieros
17 Ιούλ. 2006, 22:05
Καταρχάς,το 9volto site εννοούσε το παιδί...;;;
Μπορείς να το πας στο μαγαζί και να στο κάνουν.Πανεύκολο.
Να δώσω 30-40 ευρω? Με ενδιαφέρει κάτι σε δωρεαν
εδώ λέει
http://www.9volto.gr/catalog/newsarchive.php?osCsid=d1ed6ee4bff71b9d9f3aa4a6f912d8ae
τα λινκ που είναι?
Να δώσω 30-40 ευρω? Με ενδιαφέρει κάτι σε δωρεαν
εδώ λέει
http://www.9volto.gr/catalog/newsarchive.php?osCsid=d1ed6ee4bff71b9d9f3aa4a6f912d8ae
τα λινκ που είναι?
Δωρεάν δεν υπάρχει!
kosmas73
17 Ιούλ. 2006, 22:27
+1
Kαι εγώ μαζί σου φίλε...Τα κινητά "pimp" της Vodafone & TIM,είναι αηδία σκέτη...Ότι καλό έχουν τα κινητά,αυτοί το αλλάζουν...
η ΤΙΜ δεν αλαζει τιποτα! ουτε ΤΙΜ γραφει πανω το τηλ. και τισ υπηρεσιες που εχει ειναι μεσω της sim. α
Pieros
17 Ιούλ. 2006, 23:33
Δωρεάν δεν υπάρχει!
Μήπως γνωρίζεις το κόστος?
antonispap40
17 Ιούλ. 2006, 23:43
η ΤΙΜ δεν αλαζει τιποτα! ουτε ΤΙΜ γραφει πανω το τηλ. και τισ υπηρεσιες που εχει ειναι μεσω της sim. α
Μην είσαι και τόσο σίγουρος, εγώ έχω δεί το κινητό που αγοράστηκε από κάποιον φίλο μου από κατάστημα της ΤΙΜ, και έχει το λογότυπό της πάνω.
nervous
17 Ιούλ. 2006, 23:49
Στο e-bay βρισκεις και με 4-5€
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270007521706&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores
Μήπως γνωρίζεις το κόστος?
1 log account: €10.00
http://www.davinciteam.com/
kosmas73
18 Ιούλ. 2006, 00:05
Μην είσαι και τόσο σίγουρος, εγώ έχω δεί το κινητό που αγοράστηκε από κάποιον φίλο μου από κατάστημα της ΤΙΜ, και έχει το λογότυπό της πάνω.
και εγω απο την ΤΙΜ το πηρα τις πρωτες μερες που το φεραν και δεν εχει τιποτα επανω.
stephane
18 Ιούλ. 2006, 00:43
Τώρα το θέμα είναι πού θα βρούμε non branded από την ΤΙΜ
Στα καταστήματα της ΤΙΜ πολύ φοβάμαι ότι θα δυσκολευτώ...
Gary Kokkin
18 Ιούλ. 2006, 01:54
Σε Vodafone κατάστημα θέλει 4 εργάσιμες.
Jos3ph
18 Ιούλ. 2006, 02:12
Απορία, άμα το πάρεις με το σηματάκι της TIM επάνω και το πληρώσεις 100 ευρώ λιγότερο , δεν είναι καλύτερα απο το να το αγοράσεις unbranded;
Ξέρω επίσης ότι μόνο vodafone live υπάρχει σαν software ... Το ΤΙΜ plus είναι μέρος του μενου και όχι ολόκληρο όπως συμβαίνει στο vodafone ...
θα πας στην ΤΙΜ και θα τους πεις θέλω unbranded , υπάρχουν 2 περιπτώσεις , εαν το κινητό το δίνουν unbranded αλλά είναι πιο ακριβό απο το branded σε περίπτωση βέβαια που το branded είναι πιο φτηνό απο το κινητό που θα αγόραζες κανονικά ... Σε αυτή την περίπτωση δικαιολογήται η χαμηλότερη τιμή ως branded κινητό , και αμα το ψάχνεις στην τιμή , λυπάμαι αλλά είσαι γελασμένος αν θα πας να κοροιδεψεις έναν πωλητή για ίδια τιμή σε branded ( χαμηλή τιμή ) και unbranded ... Στην δεύτερη είναι να σου πει μόνο κατόπιν παραγκελίας , οπότε κάνεις υπομονή ...
ταξιδιωτης22
18 Ιούλ. 2006, 03:08
δες εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=1_99 ειναι κορυφαια λιγο τσιμπημενη η τιμη αλλα ειναι φοβερα και μην φοβασαι τιποτα:) εγω τα κοβω συμφωνα παντα με την οθονη του κινητου που εχω και ειναι μια χαρα.
οτιδηποτε αλλα μην το παρεις γιατι ειναι ψευτια,τα συγκεκριμενα που σου λεω εναι σκληρα και ανθεκτικα.
leondim_77
18 Ιούλ. 2006, 05:17
Σε Vodafone κατάστημα θέλει 4 εργάσιμες.
Σε Vodafone κατάστημα και συγκεκριμένα σε αυτό που είναι στο The Mall αντικατάσταση έγινε επιιτόπου. Τι κινητό ήταν 8 ημερών.
undertow
18 Ιούλ. 2006, 09:57
Η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι καλη;
τα hyperlinks πώς τα επιλεγεις;
dpapa
18 Ιούλ. 2006, 10:03
δες εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=1_99 ειναι κορυφαια λιγο τσιμπημενη η τιμη αλλα ειναι φοβερα και μην φοβασαι τιποτα:) εγω τα κοβω συμφωνα παντα με την οθονη του κινητου που εχω και ειναι μια χαρα.
οτιδηποτε αλλα μην το παρεις γιατι ειναι ψευτια,τα συγκεκριμενα που σου λεω εναι σκληρα και ανθεκτικα.
Pio akrivos pires esi??? Den vlepo k800i...vlepo pantos tou 810, alla einai mikroteri h othoni!
Help Please!!!!
stephane
18 Ιούλ. 2006, 10:03
Kύριοι καλή σας μέρα
Μόλις πήρα το νεό μου Κ800i non branded από υποκατάστημα της ΤΙΜ
Είτε έπερνα non-branded είτε branded την ίδια τιμή θα πλήρωνα μιας και έκανα αναβάθμιση..
Το θέμα είναι ότι πήρα το κινητό που ήθελα όπως εγώ το ήθελα και όχι όπως θέλουν να μου το πασάρουν
Dead Poet
18 Ιούλ. 2006, 10:17
Φίλε μου, δεν ξέρω αν η διαδικασία είναι η ίδια για όλα τα Bluetooth ακουστικά. Κάθε μάρκα έχει τον δικό της τρόπο. Για τα SE πάντως, ο τρόπος του reset περιγράφεται στο φύλλο οδηγιών που τα συνοδεύει. (Δεν το έχω εδώ στο γραφείο και δεν μπορώ να το δω για να σου απαντήσω άμεσα, ούτε το έχω κάνει πολλές φορές για να το θυμάμαι απ' έξω, αλλά νομίζω ότι πιέζεις ταυτόχρονα και παρατεταμένα τα δύο πλήκτρα έντασης όταν το ακουστικό είναι ενεργοποιημένο. Και φυσικά, μετά το reset, το "δηλώνεις" στο νέο τηλέφωνο.)
stephane
18 Ιούλ. 2006, 11:53
Πρώτες εντυπώσεις?
Το κινητό είναι πολύ καλό και πολύ ολοκληρωμένο για εμένα προσωπικά!
Από εκεί και μετά καλύτερο πακέτο (σσ. εννοώ κινητό) δεν νομίζω να υπάρχει προς το παρόν.
καλημερα....η καμερα σας εχει παρουσιασει κανενα προβλημα???εμενα μου εχει παρουσιασει αρκετα..να περιμενω update η να το παω στην SE ...το προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι οτι μερικες μου βγαζει κατι ροζ σχηματα,ειτε κυκλους ειτε παραλληλογραμμα με αποτελεσμα να μη μπορω να βγαλω φωτογραφιες...το ιδιο ισχυει και στο βιντεο...τα αποθηκευει ολα κανονικα (δλδ ροζ) αμα ειναι πρωτοφανες το φαινομενο να κανω το απογευμα upload 1 video να μου πειτε και εσεις τη γνώμη σας
undertow
18 Ιούλ. 2006, 12:50
Word και pdf αρχεια ανοιγει το κ800;
pastrengo
18 Ιούλ. 2006, 13:28
Word και pdf αρχεια ανοιγει το κ800;
Προσπαθώ από χθές που πήρα το Κ800i να του περάσω τις επαφές που είχα από το Τ630 , με το MyPhoneExplorer και ενώ γίνεται η σύνδεση με το Κ800i , όταν του ζητάω να κάνει ανάκτηση καταλόγου από ένα αρχείο *.vcf που έχω τον προηγούμενο κατάλογο , μου βγάζει το μήνυμα : "OBEX error" :confused:
Ξέρει κανείς να μου πεί τι φταίει ? help me PLZZZZZZZZ:rolleyes:
ekontax
18 Ιούλ. 2006, 13:29
Προσπαθώ από χθές που πήρα το Κ800i να του περάσω τις επαφές που είχα από το Τ630 , με το MyPhoneExplorer και ενώ γίνεται η σύνδεση με το Κ800i , όταν του ζητάω να κάνει ανάκτηση καταλόγου από ένα αρχείο *.vcf που έχω τον προηγούμενο κατάλογο , μου βγάζει το μήνυμα : "OBEX error" :confused:
Ξέρει κανείς να μου πεί τι φταίει ? help me PLZZZZZZZZ:rolleyes:
Μπορείς να πας επαφές-προηγμένες-επιλογές-αποστολή όλων μέσω bluetooth και να περάσουν όλες
Jos3ph
18 Ιούλ. 2006, 13:42
Με γεια το κινητό Στέφανε , καλοδούλεφτο ...
Postrengo σε κάποια κινητά γίνεται με το outlook explorer ... Δεν είμαι σίγουρος για το Κ800 , επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το SE software ....
pastrengo
18 Ιούλ. 2006, 14:16
Μπορείς να πας επαφές-προηγμένες-επιλογές-αποστολή όλων μέσω bluetooth και να περάσουν όλες
Αν εννοείς από το ένα κινητό στο άλλο , νομίζω ότι είναι αδύνατο λόγω του ότι θα χρειασθώ 2 sim card για να λειτουργήσουν ταυτογχρόνως και τα 2 κινητά !!!!
Να μη σε παιδεύω όμως ........Μάλλον θα πάω μια....."βολτα" ...στο ΓΕΡΜΑΝΟ:lol:
Theodore41
18 Ιούλ. 2006, 15:08
Το επιασα στα χερια μου, στο Γερμανο, και το συγκρινα ετσι οπτικα με το S700 που εχω.
Για μενα, το S700, ειναι μακραν χλιδατο με την οθοναρα του και τα ωραια πληκτρα του.
Θα περιμενω μηπως βγαλει κανενα, σαν αντικαταστατη του S700, με την ιδια εμφανιση, αλλα με τα καινουρια κολπα του Κ800.
Ιδωμεν
Θοδωρος.
stelios4
18 Ιούλ. 2006, 19:19
Καλησπέρα παιδια μετα απο πολυ καιρο......(λογο φορτου εργασιας δεν μπαινω πλεον :( ) εχτες μου χαλασε το s700 που ειχα (βλεπετε εκανε 2 φορες μπανακι, λογο καλοκαιριου κιολας...:p αλλα αντι να χαλασει ολο χαλασαν οι επαφες του εκει που μπαινει ο φορτηστης με αποτελεσμα να μην φορτιζιε πλεον) ετσι σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο..ειδα το Κ800 και μ αρεσε απο λειτουργειες προβληματα κλπ πως παει?? εσεις μου το προτεινετε??
bandit400
18 Ιούλ. 2006, 22:31
Πιστεύω πως είναι πρόβλημα το HF και όχι του τηλεφώνου!
xrisimopio to hf pou eixa sto k750 kai einai ayto tou w800 me to karfi sto mikrofono opote giati den to ekane kai sto k750
den nomizo tha dikimaso omos kai to dikotou
THEjB
18 Ιούλ. 2006, 23:49
Σε Vodafone κατάστημα και συγκεκριμένα σε αυτό που είναι στο The Mall αντικατάσταση έγινε επιιτόπου. Τι κινητό ήταν 8 ημερών.
Κανονικά , έχουν υποχρέωση να σου το αλλάζουν με νέα συσκευή τουλάχιστον 6 μήνες μετά την αγορά.Και για οποιοδήποτε πρόβλημα , μικρό ή μεγάλο.
kosmas73
19 Ιούλ. 2006, 00:47
Καλησπέρα παιδια μετα απο πολυ καιρο......(λογο φορτου εργασιας δεν μπαινω πλεον :( ) εχτες μου χαλασε το s700 που ειχα (βλεπετε εκανε 2 φορες μπανακι, λογο καλοκαιριου κιολας...:p αλλα αντι να χαλασει ολο χαλασαν οι επαφες του εκει που μπαινει ο φορτηστης με αποτελεσμα να μην φορτιζιε πλεον) ετσι σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο..ειδα το Κ800 και μ αρεσε απο λειτουργειες προβληματα κλπ πως παει?? εσεις μου το προτεινετε??
το τηλ ειναι super!! στο συνιστω ανεπιφυλακτα!! και τα οποια προβληματα ειναι μηδαμινα του στυλ ενα μπιπ στο ραδιο και θα λυθουν με την πρωτη αναβαθμιση!
ταξιδιωτης22
19 Ιούλ. 2006, 02:32
σημερα το βραδυ το κινητο μου τα επαιξε,ουτε ανοιγει ουτε και κλεινει,νεκρο τελειως,αυριο θα το παω στο service να δω τι συμβαινει.δεν μπορω να το πιστεψω.το βαζω και στον φορτιστη και παλι ομως δεν κανει τιποτα,παει.ελπιζω μονο να μην περιμενω κανενα μηνα ωσπου να το επισκευασουν η να το αντικαταστησουν.
keysmith
19 Ιούλ. 2006, 10:10
το τηλ ειναι super!! στο συνιστω ανεπιφυλακτα!! και τα οποια προβληματα ειναι μηδαμινα του στυλ ενα μπιπ στο ραδιο και θα λυθουν με την πρωτη αναβαθμιση!
Από που πηγάζει αυτή η σιγουριά σου.. :p Ανακοινώθηκε από την SE ότι το επόμενο firmware release θα φτιάχνει το beep στο ράδιο?? :O
dpapa
19 Ιούλ. 2006, 10:27
Το επιασα στα χερια μου, στο Γερμανο, και το συγκρινα ετσι οπτικα με το S700 που εχω.
Για μενα, το S700, ειναι μακραν χλιδατο με την οθοναρα του και τα ωραια πληκτρα του.
Θα περιμενω μηπως βγαλει κανενα, σαν αντικαταστατη του S700, με την ιδια εμφανιση, αλλα με τα καινουρια κολπα του Κ800.
Ιδωμεν
Θοδωρος.
Kalimera kai kalosorises sto 2006!!!! , an den katalaves..eidi vgike o antikatastatis tou "PALIOU S700i" kai legete W900i me kalitero design kai polla extras...An perimenis antikatastash tou S700i den tha yparksi allo ektos apo to w900.
kai an thes sto poulao! :)
Jos3ph
19 Ιούλ. 2006, 10:31
Χμμμ δεν είναι Sxxx μοντέλο dpapa , αυτό μάλλον σκέφτεται ... Επίσης το w900 δεν έχει την κάμερα του K800i , ίσως και αυτό παίζει το ρόλο του ...
Pieros
19 Ιούλ. 2006, 10:41
Στο e-bay βρισκεις και με 4-5€
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270007521706&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores
1 log account: €10.00
http://www.davinciteam.com/
Αυτό εδω το έχετε ψάξει?
http://www.wotanserver.com/news.php#n13
stephane
19 Ιούλ. 2006, 11:59
σημερα το βραδυ το κινητο μου τα επαιξε,ουτε ανοιγει ουτε και κλεινει,νεκρο τελειως,αυριο θα το παω στο service να δω τι συμβαινει.δεν μπορω να το πιστεψω.το βαζω και στον φορτιστη και παλι ομως δεν κανει τιποτα,παει.ελπιζω μονο να μην περιμενω κανενα μηνα ωσπου να το επισκευασουν η να το αντικαταστησουν.
Ωχ, τέτοια λέγε μας..
melahrinos
19 Ιούλ. 2006, 12:01
Σπάσιμο ρε γμτ.. Ελπίζω να έχεις άλλο καβάτζα γιατί το μήνα δεν τον γλιτώνεις φίλτατε... :(
GT_GEORGE
19 Ιούλ. 2006, 12:24
Αντε ρε πατριοτη καλη τυχη και καλο<<μηνα>>.....!
Σπάσιμο ρε γμτ.. Ελπίζω να έχεις άλλο καβάτζα γιατί το μήνα δεν τον γλιτώνεις φίλτατε... :(
Το πιο πιθανό είναι να πάει για αντικατάσταση. Μάλλον θα του το αλλάξουν.
ταξιδιωτης22
19 Ιούλ. 2006, 12:42
μιλαμε οτι τρελαθηκα χτες και το θεμα ηταν οτι ειχα παει και ειχα παρει κι ενα ppc που κι αυτο δεν δουλευε με αποτελεσμα χτες να εχω ξεμεινει απο κινητο τελειως.
τι να πω,τωρα θα παω στο service να δουμε τι θα γινει.και το γουσταρω γμτ το k-800.
toympas
19 Ιούλ. 2006, 12:55
Ρε παιδια απο που τα περνεται και βγενουν off?εγω παλια που ειχα ολο sharp δεν αντιμετοπισα τετιο προβλημα.Μηπος η sony δν σεβεται τοσο τν καταναλωτη πριν ριξει στην αγορα ενα προιον?Παντος κανε λιγο υπομονη αυτα συμβενουν.
melahrinos
19 Ιούλ. 2006, 13:26
μιλαμε οτι τρελαθηκα χτες και το θεμα ηταν οτι ειχα παει και ειχα παρει κι ενα ppc που κι αυτο δεν δουλευε με αποτελεσμα χτες να εχω ξεμεινει απο κινητο τελειως.
τι να πω,τωρα θα παω στο service να δουμε τι θα γινει.και το γουσταρω γμτ το k-800.
Υπομονή φίλε τι άλλο... Είναι καλό τηλέφωνο όντως.. ;)
word1983
19 Ιούλ. 2006, 13:54
εγώ βασικά θέλω να σας ρωτήσω κατη αλο. Δεν σας ενοχλεί που όταν ακούτε τον άλλο από το ακουστικό δεν ακούγεται καθαρά και ακούγεται ψιλο βουβα !!?? εμενα με ενοχλεί πάντως λόγο του ότι συνήθισα και από το 6230i που είχε καθαρό ήχο στο ακουστικό αλλα και πιο δυνατή ένταση .Εκτος πια και αν φταίει η δικη μου συσκευή και ακούγεται βουβα αλλα και χαμηλά
keysmith
19 Ιούλ. 2006, 14:32
Φαντάζομε τα βασικά τα έχεις κάνει...
άφησε το χωρίς μπαταρία λίγη ώρα και ξανατοποθετησέ την και (προσπάθησε) ανοιξέ το. Αυτό του κάνει ένα άτιπο reset (hardware)
Αφησε το στη φώρτηση κανα μισάωρο. τα παλιά ericsson άρχιζα να δέιχνουν ότι φορτιζουν έπειτα από ώρα όταν η μπαταρία τους ήταν τελείως πεσμένη
πάτα τους ακροδέκτες στη συσκευή εκέι που ακουμπάει η μπαταρία με μία μπατονέτα (η με κάτι όχι εχμιρό και αφήσεις συμάδι) μήπως δεν ακουμπάει στην πλακέτα
Πάτα το πλήκτρο ΟΝ (και ενώ είναι σε φώρτηση) παρατεταμένα για 5'' (όχι πολύ δύναμη απλά διάρκια).κάνει κάτι
Αυτά, καλή τύχη
stephane
19 Ιούλ. 2006, 14:45
Παιδιά εαν δεν κάνω λάθος η αναβάθμιση γίνεται on line από το site της SE σωστά?
Dead Poet
19 Ιούλ. 2006, 15:08
εγώ βασικά θέλω να σας ρωτήσω κατη αλο. Δεν σας ενοχλεί που όταν ακούτε τον άλλο από το ακουστικό δεν ακούγεται καθαρά και ακούγεται ψιλο βουβα !!??
Ναι, πράγματι είναι όλα πιο "χαμηλόφωνα" στο τηλέφωνο αυτό. Στο S700, και στην ίδια στάθμη έντασης (εννοείται), είχα σαφώς δυνατότερη πραγματική ένταση τόσο στους ήχους κλήσεων, όσο και στις συνομιλίες.
stephane
19 Ιούλ. 2006, 15:12
Οι ρυθμίσεις του ήχου του ακουστικού πού είναι?
dpapa
19 Ιούλ. 2006, 16:20
Χμμμ δεν είναι Sxxx μοντέλο dpapa , αυτό μάλλον σκέφτεται ... Επίσης το w900 δεν έχει την κάμερα του K800i , ίσως και αυτό παίζει το ρόλο του ...
Nai alla apo design einai akrivos to idio...to W900i einai to antistixo apla egine Walkman phone. Kai h camera tou W900i einai isaksia me tou k800, enataksi den exei to 3.2 kai xenon flash, alla oute exei to video tou W900 me 30frame rates.
Entaksi o kathenas me ton pono tou. lol
Jos3ph
19 Ιούλ. 2006, 16:30
απο ότι ξέρω το S σημαίνει stylus , έχει καταργηθεί η σειρά ή συνεχιζεται;
Εαν έχει καταργηθεί , τότε πάει στο w900 που όντως είναι το ίδιο ακριβώς στυλ, και η φωτό του K800i δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο , φυσικά ...
ταξιδιωτης22
19 Ιούλ. 2006, 16:32
τα εκανα εννοειται ολα αυτα που μου γραψατε αλλα και παλι τιποτα,το πηγα τελικα στο service και το αφησα,αυριο θα ξερω τι συμβαινει.
δεν ξενερωσα ευτυχως με το κινητο γιατι οντως ειναι πολυ καλο.
stelios4
19 Ιούλ. 2006, 19:38
Καλησπερα!!!! Σημερα το πρωι πειρα και εγω το κινητακι το φορτησα κανα 5 ωρακι (οπως συνηθιζω ολα τα sonyericsson...) και για κανα μισαωρο το εψαχνα συνεχεια και εστελνα αρχεια απο το παλιο......ε θα μηλησα και κανα 20 λεπτο ειδα τισ εφαρμογες κλπ και η μπαταρια του ακομη στο 85%...ενταξει μου φεναιτε ειναι...Το μονο που μπορει να με ξενερωσε λιγο ηταν οτι στο πακετο δεν ειχε το memory stick Μ2.....:( :( Θα ηθελα να σας ρωτησω αν το Μ2 το διαωαζουν οι card reader γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα να λενε πουθενα για Μ2 οπωσ αναφερετε απο την εταιρια...Ειδη εχω εναν.....Ευχαριστω και σορρυ αν σας κουρασα.....(Ως τωρα το κινητακι ειναι ΑΨΟΓΟ :) :cool: )
stelios4
19 Ιούλ. 2006, 19:39
Α και κατι ακομη ειναι λιγο αργο :( σε ολους ειναι ετσι η μονο εμενα?? Και μερικες φορες οταν ειμαι σε μενου του εμφανιζει μια λευκη οθονη αλλα για πολυ λιγο κανα δευτερολεπτο.....Και μετα παλι ολα οκ....Αν ειχε και δυνατοτερο ηχο....γιατι σε σχεση με το παλιο μ s700 ειναι χαμηλοτεροσ...αυτα :) ;)
Δυο ερωτησείς προς τους τυχερούς κατόχους(ή όποιον άλλο ξέρει)
1.Μπορείς να συνδέσεις δικά σου ακουστικά?
2.Οι καινούριες μνήμες μπορούν με ανταπτοράκι να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που παίρνουν memory stick duo pro χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?
tomas90
19 Ιούλ. 2006, 20:02
Δυο ερωτησείς προς τους τυχερούς κατόχους(ή όποιον άλλο ξέρει)
1.Μπορείς να συνδέσεις δικά σου ακουστικά?
2.Οι καινούριες μνήμες μπορούν με ανταπτοράκι να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που παίρνουν memory stick duo pro χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?
Για το 1, οχι δε γινεται, δεν εχει τα walkman ακουστικα που μπορεις να συνδεσεις οποιαδηποτε ακουστικα.
Για το 1, οχι δε γινεται, δεν εχει τα walkman ακουστικα που μπορεις να συνδεσεις οποιαδηποτε ακουστικα.
Μπορείς όμως φαντάζομαι να συνδέσεις το καλώδιο από ένα w800 για παράδειγμα και πάνω στο καλώδιο τα δικά σου ακουστικά.
Θα δουλέψει ελπίζω.
x8diesel
19 Ιούλ. 2006, 20:27
nai mporeis na xrhsimopoihseis to kalwdio apo ta akoustika toy w800 ta opoia polountai ws aksesouar kai einai para poly kala, ta phra 29 euro kai eimai ikanopoihmenos
nai mporeis na xrhsimopoihseis to kalwdio apo ta akoustika toy w800 ta opoia polountai ws aksesouar kai einai para poly kala, ta phra 29 euro kai eimai ikanopoihmenos
Άρα , με +29 ευρώ το k800 γίνεται και walkman;)
tomas90
19 Ιούλ. 2006, 20:51
Άρα , με +29 ευρώ το k800 γίνεται και walkman;)
Οχι, γιατι λενε οτι εχει χειροτερο media player απο w800, w900. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει καμια διαφορα. Α! Ναι εχω βρει μια, πολυ σημαντικη, στα w800, w900 το media player ειναι πορτοκαλι ενω στο k800 ειναι γκρι.:p
melahrinos
19 Ιούλ. 2006, 20:56
Από που τα πήρες φίλε x8diesel ; Γιατί τα έχω βρει με 40 ! http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=123744
kosmas73
19 Ιούλ. 2006, 22:25
Α και κατι ακομη ειναι λιγο αργο :( σε ολους ειναι ετσι η μονο εμενα?? Και μερικες φορες οταν ειμαι σε μενου του εμφανιζει μια λευκη οθονη αλλα για πολυ λιγο κανα δευτερολεπτο.....Και μετα παλι ολα οκ....Αν ειχε και δυνατοτερο ηχο....γιατι σε σχεση με το παλιο μ s700 ειναι χαμηλοτεροσ...αυτα :) ;)
εγω φιλε μου δεν παρατηρησα κατι τετοιο στο δικο μου. και ειναι ταχυτατο το τηλ. το μονο που παρατηρησα ειναι ενας ηχοσ στο ραδιο.
asteras84
19 Ιούλ. 2006, 23:26
Να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει απο το κ800ι μπορουν να αποσταλουν σε αλλο κινητο μεσω bluetooth.Εννοω ολο το μεγεθος της εικονας των 3,2mp και οχι μερος απο αυτη.
nervous
19 Ιούλ. 2006, 23:32
Να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Φωτογραφιες που εχουν τραβηχτει απο το κ800ι μπορουν να αποσταλουν σε αλλο κινητο μεσω bluetooth.Εννοω ολο το μεγεθος της εικονας των 3,2mp και οχι μερος απο αυτη.
Ναι ,φυσικά φίλε μου .:)
Dead Poet
19 Ιούλ. 2006, 23:48
Δεν υπάρχει ανταπτοράκι για DUO Pro, αλλά για κανονικό Pro. Κοινώς, οι μνήμες Μ2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που δέχονται Memory Stick Pro, αλλά όχι σε εκείνες που δέχονται Memory Stick Duo Pro. Με άλλα λόγια, τα Pro είναι το "μεγάλο" μέγεθος, τα Duo Pro είναι το "μεσαίο" και τα Μ2 είναι το "μικρό". Το μικρό, με τη βοήθεια του αντάπτορα, γίνεται μεγάλο, αλλά δεν γίνεται μεσαίο (γιατί προφανώς δεν έχει βγει κατάλληλος αντάπτορας).
Dead Poet
19 Ιούλ. 2006, 23:57
BUG REPORT #1
Να και το πρώτο bug - ή, τουλάχιστον, το πρώτο που εγώ ανακάλυψα.
Ηχογράφησα μερικές ετικέτες σε ονόματα, για φωνητική κλήση. Αν από το μενού πάω στις Ρυθμίσεις | Γενικές | Φωνητική Λειτουργία | Φωνητική Κλήση και επιλέξω Επεξεργασία Ονόματος, εμφανίζονται οι αριθμοί που έχουν φωνητικές ετικέτες. Αν πιέσω Αναπαραγωγή, τότε 9 στις 10 φορές γίνεται το εξής: ακούγεται μεν η ετικέτα που ηχογράφησα σε κάποιον αριθμό, αλλά η οθόνη γυρίζει ένα επίπεδο πίσω (ενώ δεν θα έπρεπε) και κατόπιν, αν θελήσω να βγω από το μενού αυτό με το πλήκτρο back, η συσκευή κάνει restart. Μόνο στη μία από τις 10 φορές, η οθόνη δεν γυρίζει μόνη της ένα επίπεδο πίσω, και αν θελήσω να βγω με το πλήκτρο back δεν κάνει restart...
Δεν υπάρχει ανταπτοράκι για DUO Pro, αλλά για κανονικό Pro. Κοινώς, οι μνήμες Μ2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συσκευές που δέχονται Memory Stick Pro, αλλά όχι σε εκείνες που δέχονται Memory Stick Duo Pro. Με άλλα λόγια, τα Pro είναι το "μεγάλο" μέγεθος, τα Duo Pro είναι το "μεσαίο" και τα Μ2 είναι το "μικρό". Το μικρό, με τη βοήθεια του αντάπτορα, γίνεται μεγάλο, αλλά δεν γίνεται μεσαίο (γιατί προφανώς δεν έχει βγει κατάλληλος αντάπτορας).
Α ,οκ.
Δεν χρειαζόταν τόση ανάλυση , σε ευχαριστώ πολύ πάντως.:)
Άν δεν έχει βγεί ακόμα αντάπτορας για duo pro δεν νομίζω να βγεί στο μέλλον.:(
Γιατί λογικά ,αν ήταν πρώτα θα έβγαζαν για duo pro και μετά για pro(που έχουν οι ακόμα πιο παλιές συσκευές)
biliou
20 Ιούλ. 2006, 00:26
BUG REPORT #2
Από το εργοστάσιο το κινητό έχει κάποιες συντομεύσεις στο navi key. Όταν λοιπόν το πατάς δεξιά η συντόμευση είναι κενή οπότε εγώ επέλεξα να ανοίγει το file manager. Έλα όμως που κάθε φορά που σβήνω το κινητό η ρύθμιση αυτή χάνεται!! Συμβαίνει σε άλλον?
Κατά τα άλλα μια χαρά, δεν έχω δοκιμάσει να το βάλω στο pc ακόμα γιατί άκουσα ότι παράλληλα με τη σύνδεση φορτίζει και το κινητό και δεν θέλω να αρχίσω τα παιχνίδια με τη μπαταρία... Η οποία παρεπιπτώντως έχει να φορτιστεί από το Σάββατο το βράδυ (με νορμάλ χρήση) και τώρα τελείωσε!!
JackRyan
20 Ιούλ. 2006, 00:30
BUG REPORT #2
Από το εργοστάσιο το κινητό έχει κάποιες συντομεύσεις στο navi key. Όταν λοιπόν το πατάς δεξιά η συντόμευση είναι κενή οπότε εγώ επέλεξα να ανοίγει το file manager. Έλα όμως που κάθε φορά που σβήνω το κινητό η ρύθμιση αυτή χάνεται!! Συμβαίνει σε άλλον?
Κατά τα άλλα μια χαρά, δεν έχω δοκιμάσει να το βάλω στο pc ακόμα γιατί άκουσα ότι παράλληλα με τη σύνδεση φορτίζει και το κινητό και δεν θέλω να αρχίσω τα παιχνίδια με τη μπαταρία... Η οποία παρεπιπτώντως έχει να φορτιστεί από το Σάββατο το βράδυ (με νορμάλ χρήση) και τώρα τελείωσε!!
Ναι ! Συμβαίνει και σε μένα με την αριστερή ρύθμιση ! BUG !!!
scorpio_1976
20 Ιούλ. 2006, 00:36
Μαλλον συμβαινει σε ολους. Ας περιμενουμε την πρωτη αναβαθμιση.(Αληθεια εχει ακουστει τιποτα???)Οσο για τη φορτιση οταν συνδεεται με τον υπολογιστη , μπορει να ρυθμιστει ωστε να μη φορτιζει καθε φορα που συνδεεται στον υπολογιστη. Πηγαινοντας απο το γνωστο κρυφο μενου της ericsson >*<<*<* εχει επιλογη ρυθμ.υπηρεσιας και εκει επιλεγουμε φορτιση οχι...
Μαλλον συμβαινει σε ολους. Ας περιμενουμε την πρωτη αναβαθμιση.(Αληθεια εχει ακουστει τιποτα???)Οσο για τη φορτιση οταν συνδεεται με τον υπολογιστη , μπορει να ρυθμιστει ωστε να μη φορτιζει καθε φορα που συνδεεται στον υπολογιστη. Πηγαινοντας απο το γνωστο κρυφο μενου της ericsson >*<<*<* εχει επιλογη ρυθμ.υπηρεσιας και εκει επιλεγουμε φορτιση οχι...
Αυτά είναι...:D
Dead Poet
20 Ιούλ. 2006, 00:53
BUG REPORT #2
Εγώ είχα βάλει ως συντόμευση στο δεξιό joystick τον music player (τον είχα "μεταθέσει" από το επάνω joystick για να βάλω εκεί την ηχογράφηση), οπότε έβαλα στη θέση του τον file manager για να δοκιμάσω αυτό που ανέφερες. Έκλεισα το κινητό, το ξανάνοιξα, αλλά δεν χάθηκε!
Θα ήθελα τη γνώμη σας.......
Νομίζω οτι η ακουστική του μεγαφώνου κατα την κλήση είναι κάτω του μετρίου απο άποψη ποιότητας και επίσης έχει και χαμηλή ένταση.
Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ?
Βέβαια και το Κ750 είχε χαμηλή ένταση και σε κάποια έκδοση το έφτιαξαν
asteras84
20 Ιούλ. 2006, 01:37
Η εγγραφη βιντεο σε τι αναλυση και ποσα fps μπορει να τραβηξει?Παντα για την μεγιστη μιλαω...
millis
20 Ιούλ. 2006, 08:04
Υπέκυψα και εγώ στον πειρασμό που λέγετε Κ800 παρόλο που είχα πει πως δεν θα το έκανα.Πρώτες εντυπώσεις.
1.καταπληκτική ποιότητα κατασκευής, με άφησε άφωνο.
2.πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες οι οποίες το αδικούν.
3.καταπληκτική οθόνη.
4.Βελτιωμένο μενού (εξακολουθεί να έχει το καλύτερο μενού σε μη σμαρτφον η ΣΕ)
5.Φοβερή κάμερα, σχεδόν ισάξια της Νικον μου και οι φώτογραφίες που έβγαλα σε σύγκριση με το Κ750 είναι σαφώς ανώτερες.
tomas90
20 Ιούλ. 2006, 10:40
Συμφωνω και εγω, στις φωτογραφιες δε φαινεται καθολου ωραιο, δεν ξερω γιατι. Δε μου αρεσε καθολου, και ουτε καν σκεφτομουν να το αγορασω. Οταν πηγα και το ειδα το πηρα αμεσως. Γιατι τετοια διαφορα στις φωτο?
Βγάζει τρομερή φωτογραφία αλλά δεν έχει φωτογένεια! :lol: :lol:
millis
20 Ιούλ. 2006, 12:05
Επίσης στα πιο πάνω προσθέτο ότι η πλοήγηση στο μενού και στα φάιλς είναι ταχύτατη, όπως επίσης και η αποστολή ή λήψη αρχείων μέσω ΒΤ(πάντοτε σε σχέση με το Κ750).Γενικά φαίνετε ότι οι ΣΕ δούλεψε πολύ το συγκεκριμένο κινητό και είναι αψεγάδιαστο.Ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι προσεγμένες.Στις εφαρμογές υπάρχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας φώτογραφιών.Ο Media player αναπαράγει και WMA και MP3, και η ένταση από τα ακουστικά είναι πολύ καλή και δυνατή.Η απουσία Mega Bass δεν με ενοχλεί γιατί ποτέ δεν το χρησιμοποίησα στα S700-κ750-W800.Απλά πάντα βάζω τον ισοσταθμιστή στο φούλ.
Γενικά το κινητό είναι τρομερό και επαναλαμβάνω ότι στις φώτο χάνει πάρα πολύ.
toympas
20 Ιούλ. 2006, 12:57
Επίσης στα πιο πάνω προσθέτο ότι η πλοήγηση στο μενού και στα φάιλς είναι ταχύτατη, όπως επίσης και η αποστολή ή λήψη αρχείων μέσω ΒΤ(πάντοτε σε σχέση με το Κ750).Γενικά φαίνετε ότι οι ΣΕ δούλεψε πολύ το συγκεκριμένο κινητό και είναι αψεγάδιαστο.Ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι προσεγμένες.Στις εφαρμογές υπάρχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα επεξεργασίας φώτογραφιών.Ο Media player αναπαράγει και WMA και MP3, και η ένταση από τα ακουστικά είναι πολύ καλή και δυνατή.Η απουσία Mega Bass δεν με ενοχλεί γιατί ποτέ δεν το χρησιμοποίησα στα S700-κ750-W800.Απλά πάντα βάζω τον ισοσταθμιστή στο φούλ.
Γενικά το κινητό είναι τρομερό και επαναλαμβάνω ότι στις φώτο χάνει πάρα πολύ.
Ρε παιδια εγω οταν περναω αρχεια WMA και μετα παω για αναπαραγωγη μου λεει οτι ειναι αδυνατη.Τι μπορω να κανω?
keysmith
20 Ιούλ. 2006, 13:31
ερωτηση 1
επιδη το φλας είναι Χενον και άρα ενεργοβόρο, μπορεί (όπως και στο 750) να χρησιμοποιηθεί ως φακός (μέσω κάποιου shortcut, έστω και με 2-3 κλικ). Φωβάμε μήπως εδώ ανάβει στηγμιαία μονο όπως τα flas :confused:
ερωτηση 2
Με μία μέση χρήση τώρα που έστρωσαν οι μπαταρίες σας πόσο κρατάει (πείτε και σε πιο δίκτυο είστε). :cool:
Ευχαριστώ,
Παρατήρηση
Πάντος πολύ μεγάλη ιδιοτροποία να μην υποστηρίζει groups η ΣΕ αλλά μόνο διαφορετικό ήχο ανά contact :mad:
tomas90
20 Ιούλ. 2006, 13:47
ερωτηση 1
επιδη το φλας είναι Χενον και άρα ενεργοβόρο, μπορεί (όπως και στο 750) να χρησιμοποιηθεί ως φακός (μέσω κάποιου shortcut, έστω και με 2-3 κλικ). Φωβάμε μήπως εδώ ανάβει στηγμιαία μονο όπως τα flas :confused:
ερωτηση 2
Με μία μέση χρήση τώρα που έστρωσαν οι μπαταρίες σας πόσο κρατάει (πείτε και σε πιο δίκτυο είστε). :cool:
Ευχαριστώ,
Παρατήρηση
Πάντος πολύ μεγάλη ιδιοτροποία να μην υποστηρίζει groups η ΣΕ αλλά μόνο διαφορετικό ήχο ανά contact :mad:
1. Δυστυχως δε μπορει...(και στο βιντεο δε μπορει να εχει φως οπως το k750)
2.Με μεση χρηση και γυρω στο μισαωρο παιχνιδια καθε μερα, κραταει 2,5-3 μερες. Το k750 κραταγε περισσοτερο:(
Ilias1908
20 Ιούλ. 2006, 13:50
Γεια σας παιδια. Εχω το k750. Αξιζει να παρω το κ800; Αν μπορειτε να μου απαντησετε λιγο γρηγορα επειδη πρεπει μεχρι τις 2 και τεταρτο να παω να το παρω απο το OTEshop.
Να στε καλα! :)
tomas90
20 Ιούλ. 2006, 13:53
Και βεβαια αξιζει. Μην σκεφτεσαι καθολου, πηγαινε παρτο!!!
stephane
20 Ιούλ. 2006, 15:15
Το πήρες?
Η συσκευή παίζει καθόλου ρόλο για την απόδοση του σήματος? Γιατί είχα το k700i και είχα μέτριο σήμα (έχω βόνταφον) ενώ τώρα με το k800i (φτου μη το ματιάσω:D ) έχω σχεδόν πάντα φουλ σήμα!
Ilias1908
20 Ιούλ. 2006, 15:52
Οχι δεν το πηρα :(
Ετυχε κατι. Δεν πειραζει. Προς το παρων μενω με το k750
Οχι δεν το πηρα :(
Ετυχε κατι. Δεν πειραζει. Προς το παρων μενω με τον k750
Γνώμη μου ότι δεν αξίζει φίλε.
Θα δείς λίγες διαφορές.Βασικά μια καλύτερη οθόνη και μια καλύτερη κάμερα.Αλλά έτσι και αλλιώε , το 750 έχει πολύ καλή κάμερα.Άσε που είναι και αρκετά μικρότερο και ελαφρύτερο.
Gary Kokkin
20 Ιούλ. 2006, 17:44
Συμφωνώ,απλή αναβάθμιση του Κ750i είναι-Τίποτε συνταρακτικά διαφορετικό αν εξαιρέσει κανείς το flash (και την ορισμένη χρησιμότητά του).-Αν δεν είχε Cmos και είχε και οπτικό zoom θ'αξιζε.
Υπέκυψα και εγώ στον πειρασμό που λέγετε Κ800 παρόλο που είχα πει πως δεν θα το έκανα.Πρώτες εντυπώσεις.
1.καταπληκτική ποιότητα κατασκευής, με άφησε άφωνο.
2.πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες οι οποίες το αδικούν.
3.καταπληκτική οθόνη.
4.Βελτιωμένο μενού (εξακολουθεί να έχει το καλύτερο μενού σε μη σμαρτφον η ΣΕ)
5.Φοβερή κάμερα, σχεδόν ισάξια της Νικον μου και οι φώτογραφίες που έβγαλα σε σύγκριση με το Κ750 είναι σαφώς ανώτερες.
1)Αν υποθέσω εχεις China made συσκευή,σε σχέση με άλλα SE που είναι ακόμα Japan,η μέρα με την νύκτα.
2)Σχετικό είναι, το design φταίει στο πληκτρολόγιο που δεν το δείχνει καλά
3)Καλύτερη σε ανάλυση από του Κ750ί ,ίδια όμως σε ποιότητα χρωμάτων με σειρά W
4)Ολοι τα νέα μοντέλα όλων των εταιριών εχουν πια-Θέμα συνήθειας,όχι ευκολίας ή λειτουργιών
5)Καμία σχέση ακόμα με καλή compact φωτ.μηχανή,μη ξεγελιέσαι από το flash και το λογότυπο cybershot-Στα 2MP ανάλυση,oι φωτο είναι ίδιες με του Κ750(με του W900 καλύτερες-θέμα firmware ίσως).
*Dimis*
20 Ιούλ. 2006, 17:46
Θα ήθελα τη γνώμη σας.......
Νομίζω οτι η ακουστική του μεγαφώνου κατα την κλήση είναι κάτω του μετρίου απο άποψη ποιότητας και επίσης έχει και χαμηλή ένταση.
Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ?
Βέβαια και το Κ750 είχε χαμηλή ένταση και σε κάποια έκδοση το έφτιαξαν
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. Ειδικά η ένταση δε με ικανοποιεί καθόλου.
stelios4
20 Ιούλ. 2006, 18:52
Αυτη η ασπρη οθονη καποιες φορες ειναι πολυ σπαστικη αν και δεν σε βγαζει απο το μενου που εισαι.....Λετε να το παο απο το μαγζι που το πηρα να τους πω τπτ?? Ακομη παρατηρησα ενα αλλο απο το κρυφο μενου ειδα τισ συνολικες ωρες κλησεις και μ δειχνει οτι ειναι 5:30 ωρες ενω εγω εχω μηληση μονο 1:30..Το κινητο οταν το πειρα ηταν σφραγισμενο......Να με ανησυχει???
melahrinos
20 Ιούλ. 2006, 19:37
Συμφωνώ,απλή αναβάθμιση του Κ750i είναι-Τίποτε συνταρακτικά διαφορετικό αν εξαιρέσει κανείς το flash (και την ορισμένη χρησιμότητά του).-Αν δεν είχε Cmos και είχε και οπτικό zoom θ'αξιζε.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Πιστεύω πως για να αντικαταστήσεις το Κ750 πρέπει να περιμένεις το επόμενο ή και το μεθεπόμενο μοντέλο από το Κ800. Το σωστό είναι να επιλέγουμε το κινητό με βάση τις ανάγκες μας. Βλέπω έξω πολλούς με το Κ800, να καμαρώνουν και να επιδεικνύουν το κινητό τους για τα 3,2 ΜΡ, λες και είναι κατόρθωμα. Αν έχει καλύτερο κινητό ο γείτονας, να σπεύσουμε να πάρουμε καλύτερο από εκείνον..Τέσπα, το καλύτερο είναι να είμαστε καταναλωτές και όχι ΥΠΕΡκαταναλωτές. :)
. Το σωστό είναι να επιλέγουμε το κινητό με βάση τις ανάγκες μας. Βλέπω έξω πολλούς με το Κ800, να καμαρώνουν και να επιδεικνύουν το κινητό τους για τα 3,2 ΜΡ, λες και είναι κατόρθωμα. Αν έχει καλύτερο κινητό ο γείτονας, να σπεύσουμε να πάρουμε καλύτερο από εκείνον..Τέσπα, το καλύτερο είναι να είμαστε καταναλωτές και όχι ΥΠΕΡκαταναλωτές. :)
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Βέβαια , όσοι έχουν k800 δεν σημαίνει ότι είναι υπερκαταναλωτές , ή ότι ζήλεψαν το κινητό του γείτονα.
Μπορεί να αναβάθμισαν το k700 τους;) (παράδειγμα λέω) , ή μπορεί το προηγούμενο κινητό τους να μην τους κάλυπτε κλπ κλπ...
millis
20 Ιούλ. 2006, 20:22
1)Αν υποθέσω εχεις China made συσκευή,σε σχέση με άλλα SE που είναι ακόμα Japan,η μέρα με την νύκτα.
2)Σχετικό είναι, το design φταίει στο πληκτρολόγιο που δεν το δείχνει καλά
3)Καλύτερη σε ανάλυση από του Κ750ί ,ίδια όμως σε ποιότητα χρωμάτων με σειρά W
4)Ολοι τα νέα μοντέλα όλων των εταιριών εχουν πια-Θέμα συνήθειας,όχι ευκολίας ή λειτουργιών
5)Καμία σχέση ακόμα με καλή compact φωτ.μηχανή,μη ξεγελιέσαι από το flash και το λογότυπο cybershot-Στα 2MP ανάλυση,oι φωτο είναι ίδιες με του Κ750(με του W900 καλύτερες-θέμα firmware ίσως).
1)Φίλε όλο το παιχνίδη παίζεται στην ανάλυση πλέον, το πόσα χρώματα έχει είναι ξεπερασμένο.Όλα εχουν πλέον 260.000+.
2)Δεν ξεγελιέμε φιλάρα, δεν ειμαι δα κανένα στραβάδι.Έκανα συγκριτικό με το κ750-κ800 και την Νικον 5.1 μου.Οι διαφορές κ800-Νικον ήταν μικρές με ελαφρά υπεροχή της Νικον.Τις μελέτησα με φίλο μου φωτογράφο.Σαφώς και δεν συγκρίνω το κ800 με τις νορμάλ φωτογραφικές αλλά κάνει καλά την δουλεία του και είναι σαφώς ανώτερο του κ750.
3)όσον αφορα την σύγκριση ccd με cmos δεν είανι τόσο απλά τα πράγματα.
1)Φίλε όλο το παιχνίδη παίζεται στην ανάλυση πλέον, το πόσα χρώματα έχει είναι ξεπερασμένο.Όλα εχουν πλέον 260.000+.
2)Δεν ξεγελιέμε φιλάρα, δεν ειμαι δα κανένα στραβάδι.Έκανα συγκριτικό με το κ750-κ800 και την Νικον 5.1 μου.Οι διαφορές κ800-Νικον ήταν μικρές με ελαφρά υπεροχή της Νικον.Τις μελέτησα με φίλο μου φωτογράφο.Σαφώς και δεν συγκρίνω το κ800 με τις νορμάλ φωτογραφικές αλλά κάνει καλά την δουλεία του και είναι σαφώς ανώτερο του κ750.
3)όσον αφορα την σύγκριση ccd με cmos δεν είανι τόσο απλά τα πράγματα.
Φανταζομαι οτι δεν θα σου ειναι δυσκολο να ανεβασεις τις φωτο του Κ800 και της Nikon...ειναι???:rolleyes:
millis
20 Ιούλ. 2006, 21:48
avri mesimeri file tha tis anevasw.
:happy: :) :grin: :w00t: :drool: :love:
Giorgosk80
21 Ιούλ. 2006, 01:09
Γνώμη μου ότι δεν αξίζει φίλε.
Θα δείς λίγες διαφορές.Βασικά μια καλύτερη οθόνη και μια καλύτερη κάμερα.Αλλά έτσι και αλλιώε , το 750 έχει πολύ καλή κάμερα.Άσε που είναι και αρκετά μικρότερο και ελαφρύτερο.
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...τι παραπανω να ειχε?Σμαρτφον ειναι ωστε να προσθεσει κατι περιεργο?Imagine phone ειναι....οποτε τι επρεπε να βελτιωσει...?την καμερα που για αυτο φημιζεται και την οθονη...αυτα τα 2 κατα κυριο λογο.
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...τι παραπανω να ειχε?Σμαρτφον ειναι ωστε να προσθεσει κατι περιεργο?Imagine phone ειναι....οποτε τι επρεπε να βελτιωσει...?την καμερα που για αυτο φημιζεται και την οθονη...αυτα τα 2 κατα κυριο λογο.
Επίσης είναι και 3G.:)
Εντάξει , αλλά θα μπορούσε να ειχε καλύτερη αυτονομία , μεγαλύτερη μνήμη , καλύτερο βίντεο και γενικά το μενού να είχε αναβαθμιστεί περισσότερο(όχι ότι δεν είναι καλο , το μενού των se μου αρέσει πολύ , αλλά πιστεύω ότι δεν έχει και πολύ σημαντικές διαφορές από τον πρόγονό του , όπως είχε το k750 από το k700 για παράδειγμα.)
Dead Poet
21 Ιούλ. 2006, 01:32
Η συσκευή παίζει καθόλου ρόλο για την απόδοση του σήματος? Γιατί είχα το k700i και είχα μέτριο σήμα (έχω βόνταφον) ενώ τώρα με το k800i (φτου μη το ματιάσω:D ) έχω σχεδόν πάντα φουλ σήμα!
Το παρατήρησα κι εγώ. Με το S700 (και στα ίδια σημεία) είχα αισθητά ασθενέστερο σήμα από αυτό που έχω με το Κ800.
Το παρατήρησα κι εγώ. Με το S700 (και στα ίδια σημεία) είχα αισθητά ασθενέστερο σήμα από αυτό που έχω με το Κ800.
Με την ίδια κάρτα sim?
Σίγουρα υπάρχουν διαφορές από κινητό σε κινητό και οι δέκτες βελτιώνονται , αλλά τα πράγματα δεν είναι και πολύ εντυπωσιακά.
Το k700 για παράδειγμα (που είχα και ξέρω)δεν είχε προβλήματα με το σήμα του.Ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Πόσο καλύτερο να είναι το k800?:worry:
Gary Kokkin
21 Ιούλ. 2006, 02:57
Μην περιμένει κανείς καλό σήμα 3G με την μπάχαλο υποδομή και οργάνωση που υπάρχει στα Δίκτυα-Καλύτερα η μέτρηση να γίνει σε 2G.
H ποιότητα σήματος επιβαρύνεται προς το χειρότερο ,αν εχει κανείς και κάρτα 3G καθώς αυτή περιλαμβάνει περισσότερα δεδομένα σε συνεχή λήψη-αποστολή σε κλάσματα δευτερολέπτου.
ταξιδιωτης22
21 Ιούλ. 2006, 05:16
τελικα το κινητο μο θα ειναι πισω σε 10 ημερες,ισως να μο κανουν και αντικατασταση.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.