View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
konstantinis
3 Αύγ. 2008, 07:26
Γινεται να κλειδωνει το πληκτρολογιο αντι με το * και ξεκλειδωμα, να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει με κωδικο???
Γινεται να κλειδωνει το πληκτρολογιο αντι με το * και ξεκλειδωμα, να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει με κωδικο???
Οχι δεν γινετε να κλειδωνεις το πληκτρολογιο με κωδικο :)
labakis1
3 Αύγ. 2008, 15:16
k800 vs k810 γιατί τέτοια διαφορά στο sar ? και μια ερώτηση χωρίς 3G πόσο κρατάει η μπαταρία του Κ800?
Eυχαριστώ
labakis
katsavounis
3 Αύγ. 2008, 20:58
Γειας σας παιδιά. Θέλω να μαθω με καποιον τροπο πως μπορω να βρω το CID του k800i μου.......... για να βρω το αναλογο firmware
Γειας σας παιδιά. Θέλω να μαθω με καποιον τροπο πως μπορω να βρω το CID του k800i μου.......... για να βρω το αναλογο firmware
Μπορείς να το δείς με το XS++
fanatikos
5 Αύγ. 2008, 11:19
Νομίζω ότι και οι client (wotanserver - davinci) μόλις το συνδέσεις και το δούν, σου λένε το CID.:rolleyes:
strymon7
6 Αύγ. 2008, 17:00
paidia mipos gnorizei kapios na mou pei pos mporo na akouso internet radio sto kinito mou( k800i); prepei na engatastiso kapio programa kai an nai pio? zo stin germania kai thelo na akouo (era sport-sportfm-metropolisradio)
efharisto
griniaris
6 Αύγ. 2008, 17:53
Απο την στιγμη που το κινητο δεν εχει wifi μη περιμενεις.συν του οτι οποιαδηποτε εφαρμογη κ αν παρει ειναι jar μονο κ αμφιβαλλω αν υπαρχει.αυτο το εχω πετυχει μονο με το Ρ1 που ειναι uiq κ υπαρχει τετοια εφαρμογη.
Βρηκα αυτο.
http://mfradio.sourceforge.net/
kotetsi
10 Αύγ. 2008, 16:24
Υπάρχει τρόπος να βρεθεί-μηδενιστεί ο κωδικός ασφαλείας τηλεφώνου με μηδενικό κόστος και απλή διαδικασία; Ο αποθανών πατέρας μου άλλαξε τον εργοστασιακό κωδικό της συσκευής και δεν τον γνωρίζω.
multiPetros
10 Αύγ. 2008, 20:17
Υπάρχει τρόπος να βρεθεί-μηδενιστεί ο κωδικός ασφαλείας τηλεφώνου με μηδενικό κόστος και απλή διαδικασία; Ο αποθανών πατέρας μου άλλαξε τον εργοστασιακό κωδικό της συσκευής και δεν τον γνωρίζω.
Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στο Ανάκτηση ξεχασμένου κωδικού κλειδώματος συσκευής φίλε μου;
kotetsi
11 Αύγ. 2008, 19:46
Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στο Ανάκτηση ξεχασμένου κωδικού κλειδώματος συσκευής φίλε μου;
Ευχαριστώ, είχα ξεχάσει ότι υπήρχε το συγκεκριμένο thread. :)
MASTERX
12 Αύγ. 2008, 18:37
Γεια σε ολους...
εχει δοκιμασει κανεις 8 GB καρτα μνημης στο K800?
Γιατί εχω βαλει μια τωρα και φαίνεται να δουλεύει μια χαρα.. Εχω βαλει περιπου 2 γιγα αρχεια που ειχα και στην παλια, αλλα θα την γεμισω να δω τι γινεται..
Πριν ειχα 2 GB καρτα μεσα, που ειναι το επισημο οριο της Sony Ericsson και δουλευε ΟΚ.
Και γιατι αραγε οι εταιρειες δινουν τοσο μικρα ορια, ενω στην πραξη παιρνουν σχεδον ολες τα μεγεθη; (πχ σε ΝΟΚΙΑ εχω ακουσει τα μεγαλα μοντελα οτι παιρνουν 8 και 16 γιγα καρτες!)
Εχει δοκιμασει κανεις αλλος στο K800, 8 ή 4 γιγα, α μας πει και αυτος αν ειναι οκ?
Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω format το Κ800i;;;
MASTERX
14 Αύγ. 2008, 18:19
Απ'ότι διαπιστωσα σημερα, η αναβαθμιση που καναμε μεσω Ιντερνετ εχει μετατραπει σε πληρες φορματ της συσκευης... Μου έσβησε τα παντα ακομα και τα εγκατεστημενα παιχνιδια, τις ρυθμισεις τον καταλογο... Εγινε σαν να πηρα καινουργιο κινητο...
Θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί το παρακάτω, αλλά δεν μπορούσα να διαβάσω και τις 176 σελίδες του thread:
Το πρόβλημα με το ελληνικό "σ" που αναφέρεται σε αυτό (http://www.myphone.gr/devices/review-74-2.html#p2-3) το ψιλο-παλιό review έχει λυθεί με τα τελευταία firmware updates του K800i;
Επειδή είμαι "μηνυματάκιας" και το T9 μου τη σπάει απίστευτα, θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να γράψω σωστά ελληνικά πριν το αγοράσω...:rolleyes:
Ευχαριστώ προκαταβολικά!:)
one_tree_hill
17 Αύγ. 2008, 00:35
όχι δε διορθώθηκε
όχι δε διορθώθηκε
ΩΧ....:( Με βλέπω να μη το αγοράζω τότε...:(
Μα τόσο δύσκολο ρε παιδιά είναι να το διορθώσουν; Δε μπορώ να το καταλάβω...:worry:
tasosonic
17 Αύγ. 2008, 15:28
Καλησπέρα σε όλους.
Θελω να ρωτησω αν υπάρχει καποιος ευκολος κ γρηγορος τροπος ωστε να αποθηκευσω τα περιπου 500 μηνυματα σε ένα απλο αρχειο txt ή σε doc?
multiPetros
17 Αύγ. 2008, 15:43
Καλησπέρα σε όλους.
Θελω να ρωτησω αν υπάρχει καποιος ευκολος κ γρηγορος τροπος ωστε να αποθηκευσω τα περιπου 500 μηνυματα σε ένα απλο αρχειο txt ή σε doc?
Μέσω του MyPhoneExplorer (http://www.fjsoft.at/en/), μπορείς να τα αρχειοθετήσεις στο ίδιο το πρόγραμμα, είτε να τα εξαγάγεις σε δημοφιλείς μορφές αρχείων.
Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω format το Κ800i;;;
Τελικά υπάρχει τρόπος για να κάνουμε format;;;
tasosonic
17 Αύγ. 2008, 15:59
MultiPetros σ ευχαριστω :)
multiPetros
17 Αύγ. 2008, 16:23
Τελικά υπάρχει τρόπος για να κάνουμε format;;;
Εάν εννοείς στις ρυθμίσεις και τα δεδομένα του κινητού πήγαινε: Μενού - Ρυθμίσεις - Γενικές - Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων
Εάν εννοείς της κάρτας μνήμης πήγαινε: Διαχείριση αρχείων - Πρόσθετα - Φορμάρισμα εξωτερικής μνήμης.
Εάν εννοείς στις ρυθμίσεις και τα δεδομένα του κινητού πήγαινε: Μενού - Ρυθμίσεις - Γενικές - Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων
Εάν εννοείς της κάρτας μνήμης πήγαινε: Διαχείριση αρχείων - Πρόσθετα - Φορμάρισμα εξωτερικής μνήμης.
Thnx!!!!!!
MASTERX
19 Αύγ. 2008, 18:17
Εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη..
Προχτες εκανα αναβαθμιση (μου εκανε πληρη διαγραφη και αρχικοποιηση του κινητου, οπως εγραψα πιο πανω) και τωρα η μπαταρια φαινεται να κραταει λιγοτερο.. πριν με εβγαζε 2-3 μερες και τωρα με δυσκολια πιανω 2 μερες....
Εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη..
Προχτες εκανα αναβαθμιση (μου εκανε πληρη διαγραφη και αρχικοποιηση του κινητου, οπως εγραψα πιο πανω) και τωρα η μπαταρια φαινεται να κραταει λιγοτερο.. πριν με εβγαζε 2-3 μερες και τωρα με δυσκολια πιανω 2 μερες....
ιδεα σου θα ειναι! παντως και αυτο να ειναι,δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να επαναφερεις το κινητο στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου.
fanatikos
20 Αύγ. 2008, 09:54
Όλα γίνονται! Μέσω Wotan ή Davinci, αλλά πληρώνεις 7 ή 10 ευρώ αντίστοιχα, αν δεν κάνω λάθος. Έτσι περνάς όποιο firmware γουστάρεις!;)
zakman
25 Αύγ. 2008, 21:34
παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Κ800 μου...
ανοίγω ερευτήριο και όταν πατήσω κάποιο πλήκτρο για να μεταβώ άμεσα στο αντίστοιχο γράμμα μέσα στο ευρετήριο, το τηλέφωνο κάνει reboot... Μου το είχε κάνει και πέρσυ για μερικές μέρες το ίδιο πρόβλημα, και μετά απο λίγες μέρες του πέρασε... Ξέρει κανείς που οφείλεται;
ευχαριστώ
gtrunner
25 Αύγ. 2008, 21:38
μου κολλάει το joystic, μπορώ να το αντικαταστήσω?
zakman
25 Αύγ. 2008, 21:40
μου κολλάει το joystic, μπορώ να το αντικαταστήσω?
ναι, στην S.E
Χαιρετώ σας παιδιά κ πραγματικά μπράβο για την εξαίσια δουλεία σας!!!
Είμαι κ εγώ ένας ένθερμος υποστηριχτής της ΣΕ κ απολαμβάνω το Κ800ι μου εδώ κ 2 κουτσά χρόνια... πολλά τα προτερήματα, λίγα τα μειονεκτήματα, ελάχιστα τα προβλήματα... ας μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα μια ηλεκτρονική συσκευή (με ότι αυτό συνεπάγεται)....
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
υπάρχει μια εικόνα ενός χρυσού ρολογιού τσέπης που ανοίγει, κ προκαλεί την επανεκκίνηση της συσκευής. Την οποία κ έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορες για να αποφύγω την διαδικασία... (ναι είμαι λίίίίίίίίίίίίγο τεμπέλης :p). Το πρόβλημά μου άρχισε όταν την χρησιμοποίησα αυτήν την εικόνα ενώ ήταν σε flight mode.... (stupid me :mad:). Το τηλ μου έκλεισε, έμεινε αναμένη λευκή οθόνη, του έβγαλα την μπαταρία του, κ δεν ξανάνοιξε ποτέ....
Το βάζω να φορίσει κ ζεσταίνεται η μπαταρία, άρα φορτίζει. Δοκίμασα το τρόπο που πρότεινε κάποιος φίλος εδώ (βάλε βγάλε μπαταρία-φορτιστή) χωρίς επιτυχία... Το άφησα χωρίς μπαταρία για κάνα 2ωρο... μάταια... Προσπάθησα να το συνδέσω με το πισι μου αλλά προϋποθέτει αναμένη συσκευή.
Πρίν μου πείτε να το πάω σε ΣΕ σας λέω ότι το έχω χορτάσει κ θέλω μόνο αυτά που έχει το τηλ. Άν είναι να τα χάσω αυτά προτιμώ να τα χάσω εγώ κ όχι κάποιος τεχνικός της ΣΕ που "πήρε ένα πτυχίο κ κάνει αγγαρεία" όπως πολύ σωστά είπε κάποιος εδώ μέσα :rolleyes: . Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναστήσω το τηλ μου?
Υ.Γ. συγνώμη για το μεγάλο ποστ, προσπαθώ να σας δώσω λεπτομέρειες μπας κ βγάλουμε καμιά άκρη...
one_tree_hill
30 Αύγ. 2008, 12:54
Ανάβει κανά κόκκινο λαμπάκι όταν πας να το ανοίξεις;
κόκκινο λαμπάκι???
πού? δεν έχω προσέξει...
one_tree_hill
30 Αύγ. 2008, 13:14
στις υπέρυθρες
πάτησα να ανοίξει κάμποσες φορές, μόνο μία φορα αναβόσβησε το κόκκινο λαμπάκι.
αναβοσβήνει κάθε φορά που παίζω με το καλώδιο ρεύματος κ την μπαταρία
one_tree_hill
30 Αύγ. 2008, 14:05
έχει πεθάνει η EROM...σε 2 δεύτερα έχει γίνει χωρίς χαμένα δεδομένα...ψάξε για dead k800 erom
φίλε one_tree_hill είσαι τρισμέγιστος!!!
:P
ήταν όντως η EROM κ το επανέφερα με το wotanclient.
Χρειάστηκε 7 ευρώ για να μου στείλουν username κ password, 6 δευτερόλεπτα για να μου φτιάξει το κινητό, κ 10 λεπτά που το άφησα χωρίς μπαταρία...
Αυτό ήταν όλο...
ευχαριστώ φίλε για τη βοήθεια κ την τάχυστη ανταπόκριση
Υ.Γ. όποιος θέλει βοήθεια ας με ρωτήσει, πμ
one_tree_hill
30 Αύγ. 2008, 23:01
δε κάνει τίποτα:p:)
Σήμερα αντιμετώπισα για πρώτη φορά πρόβλημα με το ακουστικό του τηλεφώνου. Κατά την πραγματοποίηση εξερχόμενης κλήσης και ενώ η σύνδεση είχε γίνει κανονικά δεν άκουγα απολύτως τίποτα. Το έκλεισα και προσπάθησα ξανά, αλλά έκανε το ίδιο. Έτσι αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω το μεγάφωνο. Μετά από δευτερόλεπτα μου έγινε εισερχόμενη κλήση και το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Αναγκάστηκα να ανοίξω πάλι το μεγάφωνο. Κλείνοντας άρχισα να το ψάχνω μήπως καταλάβω τι συμβαίνει. Τελικά εφτιαξε λίγο αργότερα από μόνο του. Δεν μου έπεσε για να πω ότι κάτι χάλασε. Τι μπορεί να έφτεξε;
chrisap
5 Σεπ. 2008, 09:49
καλημερα! Μολις προχθες το πηρα μετα απο χρονια συμβιωσης με το w800i. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μπει προγραμμα με χαρτη στο κινητο? ο αδερφος εχει το nokia n95 το οποιο βεβαια εχει gps κ εχω παθει πλακα! μεχρι κ φωνη που τον καθοδηγει εχει! ξερει κανεις αν μπορει να γινει αυτο κ με το k800i ?
καλημερα! Μολις προχθες το πηρα μετα απο χρονια συμβιωσης με το w800i. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μπει προγραμμα με χαρτη στο κινητο? ο αδερφος εχει το nokia n95 το οποιο βεβαια εχει gps κ εχω παθει πλακα! μεχρι κ φωνη που τον καθοδηγει εχει! ξερει κανεις αν μπορει να γινει αυτο κ με το k800i ?
Αν αγοράσεις bluetooth gps υπάρχουν προγράμματα, αλλα δεν έχουν εγκατεστημένους χάρτες. Τους κατεβάζουν online με αποτέλεσμα να χρεώνεσαι, εκτός αν έχεις wind plus non stop. Τα προγράμματα αυτά είναι τα: Amaze gps, nav4all
fotisk13
5 Σεπ. 2008, 21:01
Καλησπέρα, τελευταία το κινητό μου κάνει κόλπα... ενώ εμένα μου δείχνει... ότι εχω φουλ σήμα(και εχει φουλ σήμα στην περιοχή...} αυτή που με καλούν τους δείχνει... ότι το εχω κλειστό, επίσης ενώ εχω σήμα φουλ δεν μπορώ να καλέσω κανένα αριθμό... μόλις πατάω τον αριθμό και πατήσω κληση σταματάει αμέσως χωρίς να καλέσει και καμιά φορά εμφανίζει δίπλα από τις γραμμές που δείχνει το σήμα ένα ασπρόμαυρο ακουστικό με μια κόκκινη γραμμή να το διαγραφεί(σαν απαγορεύετε...} .
..
1)του έκανα αναβαθμίσει.
2)Απενεργοποιησα όλες τις προωθήσεις
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Τι λέτε να φταίει?τι να κάνω?
chrisap
6 Σεπ. 2008, 13:29
Αν αγοράσεις bluetooth gps υπάρχουν προγράμματα, αλλα δεν έχουν εγκατεστημένους χάρτες. Τους κατεβάζουν online με αποτέλεσμα να χρεώνεσαι, εκτός αν έχεις wind plus non stop. Τα προγράμματα αυτά είναι τα: Amaze gps, nav4all
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε mobo! εχω κ wind. ελπίζω να τα καταφερω να βγαλω ακρη γιατι στην Αθήνα δεν ξέρω τι μου γίνεται...:(
βεβαια σε τοσο μικρη οθονη θαναι δυσκολο να βλεπεις τους χαρτες σε σχεση με το Ν95:worry:
mysticjune_78
10 Σεπ. 2008, 12:50
κορυφαίο κινητό, αν και το βαφτηστηρι μου κατεστρεψε το joystick, το αντικατέστησα και όλα ακόμα δουλευουν άψογα!!!!!!
Εγώ το έχω από την πρωτη μέρα της κυκλοφορίας του (πλέον το εχω σαν 2ο κινητό) και ειναι jet
one_tree_hill
10 Σεπ. 2008, 13:52
αμάν αυτά τα βαφτιστήρια,ανιψάκια,αδερφάκια κ εγώ δεν ξέρω τι άλλο.όλα τα χαλάνε:p
fotisk13
10 Σεπ. 2008, 18:01
Καλησπέρα.Πάω να κάνω update στην erom στο Κ800 μέσω του wotanserver αλλά δεν γίνετε... μου βγάζει ότι εχω παλιά έκδοση erom και αν θέλω να την ενημερώσω με την νεώτερη πατάω ΟΚ και μετα απο λιγο μου βγαζει faild και σταματαει...
Τι φτεει?
Μηπως μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια... μηπως κανω καποιο λαθος...
harryv
11 Σεπ. 2008, 13:06
Από χθες έχω πάψει πλέον να ακούω το συνομιλητή στη διάρκεια μιας κλήσης ενώ με ακούει κανονικά. Το κινητό όταν χτυπάει ακούγεται μια χαρά και με hands free δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο πλήκτρο / ρύθμιση που απενεργοποιεί το ηχείο και έχει πατηθεί / αλλαχθεί κατά λάθος ή πρέπει να πάω για αντικατάσταση ηχείου ? Και πόσο περίπου να περιμένω το κόστος ?
chrisap
12 Σεπ. 2008, 21:28
βεβαια σε τοσο μικρη οθονη θαναι δυσκολο να βλεπεις τους χαρτες σε σχεση με το Ν95:worry:
Έχεις δίκιο αλλά όπως είδα από τον αδερφό μου έχει κατεβάσει χάρτη με φωνητικές οδηγίες κ έτσι δεν θα χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη! Μόλις χθές είδα ότι η sony ericsson έχει βγάλει στην αγορά hands free με ενσοματωμένο gps. Πολύ καλό αλλα και 50 ευρώ.. :wacko: Αν δεν ξέρεις όμως πώς να κινηθείς σε μια πόλη θεωρώ ότι αξίζει! Κορυφαίο το Ν95 εχω πάθει πλάκα αλλά όχι και 560 ευρώ για ένα κινητό ρε παιδιά!
mariodj
12 Σεπ. 2008, 21:40
Καλησπερα. Αν κανω αναβαθμησει θα χαθουν η ρηθμησεις και τα δεδομενα που εχω..???
griniaris
12 Σεπ. 2008, 22:13
Καλησπερα. Αν κανω αναβαθμησει θα χαθουν η ρηθμησεις και τα δεδομενα που εχω..???
οχι αλλα κανε ενα back up για να εισαι σιγουρος...
mariodj
12 Σεπ. 2008, 23:22
οχι αλλα κανε ενα back up για να εισαι σιγουρος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!:)
Καλησπέρα!! Μετά τις τόσες καλές κριτικές σας και την καταπληκτική τιμή των 167 ευρώ από you.gr :happy: σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800 και θα ήθελα να σας ρωτήσω
1.τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή του?
2.Κατά την έμπειρη γνώμη σας πως πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση του κινητού?
Σας ευχαριστώ!:):)
Καλησπέρα!! Μετά τις τόσες καλές κριτικές σας και την καταπληκτική τιμή των 167 ευρώ από you.gr :happy: σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800 και θα ήθελα να σας ρωτήσω
1.τι πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή του?
2.Κατά την έμπειρη γνώμη σας πως πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση του κινητού?
Σας ευχαριστώ!:):)
Να εχει καρτα μνημης και καλωδιο usb.
στην πρωτη φορτιση δεν θα το βαλεις παραπανω απο 3-4 ωρες.
Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα :up:
Nagata
14 Σεπ. 2008, 14:27
Tην βοηθεια σας παιδια.Το K800i που εχω,εσβησε εντελως ξαφνικα εδω και 3 βδομαδες και δεν ξανα ανοιξε.Ειναι νεκρο το τηλεφωνο.Το εβαλα να φορτισεις αλλα δεν δειχνει ουτε την φορτιση.Καποιοι φιλοι μου στο παρελθον ειχαν παθει το ιδιο ακριβως και τους αλλαξαν πλακετα.Λετε να παιζει κατι τετοιο και με το δικο μου?Και εαν ναι ποσο θα κοστισει?
minovg
14 Σεπ. 2008, 14:37
Tην βοηθεια σας παιδια.Το K800i που εχω,εσβησε εντελως ξαφνικα εδω και 3 βδομαδες και δεν ξανα ανοιξε.Ειναι νεκρο το τηλεφωνο.Το εβαλα να φορτισεις αλλα δεν δειχνει ουτε την φορτιση.Καποιοι φιλοι μου στο παρελθον ειχαν παθει το ιδιο ακριβως και τους αλλαξαν πλακετα.Λετε να παιζει κατι τετοιο και με το δικο μου?Και εαν ναι ποσο θα κοστισει?
Aν είσαι εντός εγγύησης τότε δε πληρώνεις μία. Το είχα πάθει κι εγώ. «Ξαφνικός θάνατος» λέγεται. Αν δεν έχεις εγγύηση δοκίμασε μια αναβάθμιση μέσω wotan ή μέσω davinci. Μερικές φορές «ανασταίνεται». Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζω δυστυχως.
Nagata
14 Σεπ. 2008, 17:29
Σε ευχαριστω φιλε!
Καποιος που να μπορει να με βοηθησει περισσοτερο?
labakis1
14 Σεπ. 2008, 17:30
Μια χαζή ερώτηση, το φλάς δεν υπαρχει πλέον στο menu organizer όπως συνεβαινε στο Κ750i ,πού είναι ?
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!
Μια χαζή ερώτηση, το φλάς δεν υπαρχει πλέον στο menu organizer όπως συνεβαινε στο Κ750i ,πού είναι ?
Ποιο φλας εννοείς; ο "φακός"; Δεν υπάρχει πια αυτό λόγω xenon flash. Δοκιμασε την εφαρμογή torch που σου ανάβει το κόκκινο AF assist lamp.
labakis1
15 Σεπ. 2008, 13:13
ευχαριστώ thief
υπάρχει Κ800 με καρτα μνήμης στην συσκευασια ?
Μια καλήτερη τιμή χωρις καρτα μνήμης έχει τo e-shop στα 166e :D
ευχαριστώ thief
υπάρχει Κ800 με καρτα μνήμης στην συσκευασια ?
Μια καλήτερη τιμή χωρις καρτα μνήμης έχει τo e-shop στα 166e :D
Υπαρχει με 64mb,αλλα τι να το κανεις οταν με 10 ευρο μπορεις να παρεις καρτα μνημης των 2gb!
παντως η τιμη του e-shop ειναι πολυ καλη για αυτο το τηλεφωνο :up:
leontis333
16 Σεπ. 2008, 16:02
παιδια καλησπερα...
ειμαι μελος του forum εδω και πολυ λιγο καιρο. εκλπηκτικη δουλεια, απιστευτη πληροτητα στην πλειοψηφια των θεματων. ομως λογου αυτου μου φαινεται αρκετα αχανεσ και δυσκολο ακομα στην αναζητηση.
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.καποιοσ επιτηδιος μου πουλησε Κ800ι εξωτερικου για ελληνικο. Αν και το τηλ. εχει ελληνικο μενου δεν δεχεται καμια απο τισ καρτες. κατι ειδα εδω μεσα για το wotanserver. παρακαλω τι πρεπει να κανω? οποιοσ μπορει ασ διαφωτισει...... απλα συνδεω την συσκευη με το καλωδιο και ακολουθω τα βηματα?
ευχαριστω προκαταβολικα.
labakis1
16 Σεπ. 2008, 23:10
Νέα τιμή 165,1
χαχαχχαχαχαχα
kianokranos
17 Σεπ. 2008, 00:23
katarxin geia sas,
exo k ego ena k800 k exthes pou to ekleisa to vradi k to evala na fortisei menei monima i othoni anameni k den kanei tipota.to idio kanei k otan pao na to anoikso.to evala gia anavathmisei alla leei oti dn iparxei diathesimi,kapote otan dn ipirxe anavathmisi sou edine tin dinatotita na ksana perasei tin version pou eixe.tora omos dn vgazei tetoia epilogi to programa tis ericsson.ti mporo na kano?
euxaristo
morretis
17 Σεπ. 2008, 02:34
εγω που το πηρα απο OTESHOP πριν ενα μηνα δεν ειχε καρτα μνημης
190 ευρω η τιμη του τοτε
Nagata
17 Σεπ. 2008, 10:10
Mια χαρα το πηρες ρε φιλε.
paradeisos
17 Σεπ. 2008, 17:30
σε συγκριση με το n82 το k800 υπολειπεται πολυ σε ποιοτητα φωτογραφιας?
leontis333
17 Σεπ. 2008, 17:48
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.καποιοσ επιτηδιος μου πουλησε Κ800ι εξωτερικου για ελληνικο.
Αν και το τηλ. εχει ελληνικο μενου δεν δεχεται καμια απο τισ καρτες. κατι ειδα εδω μεσα για το wotanserver. παρακαλω τι πρεπει να κανω?
οποιοσ μπορει ασ διαφωτισει......
απλα συνδεω την συσκευη με το καλωδιο και ακολουθω τα βηματα?
ευχαριστω προκαταβολικα.
one_tree_hill
17 Σεπ. 2008, 20:17
to kinito pote agorastike?
paradeisos
17 Σεπ. 2008, 20:45
το k800i διατθεται ακομα ως καινουριο?
Nagata
17 Σεπ. 2008, 20:52
Nαι μπορεις να το βρεις ακομη.
paradeisos
17 Σεπ. 2008, 21:30
σαν μεταχειρισμενο ομως εχασε πολυ την αξια του.
sansony
17 Σεπ. 2008, 21:52
το Κ800 υπαρχει ακόμα στην αγορά. Οσο για το κλειδωμένο κινητό βρεσ σε ποια εταιρία είναι κλειδωμενο και ζητησε τουσ δυο κωδικους ξεκλειδωματος και παρε την Sony Ericsson να σε βοηθησουν να τις ξεκλειδωσεις.
paradeisos
17 Σεπ. 2008, 22:07
το e-shop νομιζω δε το πουλαει ακομα
paradeisos
17 Σεπ. 2008, 22:10
εγω που το πηρα απο OTESHOP πριν ενα μηνα δεν ειχε καρτα μνημης
190 ευρω η τιμη του τοτε
σε ηλεκτρονικα καταστηματα αν υπαρχει ακομα θα ειναι σιγουρα φτηνοτερο
morretis
17 Σεπ. 2008, 23:07
σε συγκριση με το n82 το k800 υπολειπεται πολυ σε ποιοτητα φωτογραφιας?
το n82 εχει 5mp καμερα και 415 ευρω
παντως οι φωτογραφιες σε εξωτερικους χωρους με φως ημερας ειναι
παρα πολυ καλες
chrisap
18 Σεπ. 2008, 10:39
Υπαρχει με 64mb,αλλα τι να το κανεις οταν με 10 ευρο μπορεις να παρεις καρτα μνημης των 2gb!
παντως η τιμη του e-shop ειναι πολυ καλη για αυτο το τηλεφωνο :up:
Καλημέρα! Αγόρασα το k800i πρίν 2 εβδομάδες 159 ευρώ:lol::lol: απο το e-click αλλά το κινητό δεν βγαίνει με κάρτα μνήμης! Όπου και αν ρώτησα μου είπαν πως δεν βγαίνει!
Καλημέρα! Αγόρασα το k800i πρίν 2 εβδομάδες 159 ευρώ:lol::lol: απο το e-click αλλά το κινητό δεν βγαίνει με κάρτα μνήμης! Όπου και αν ρώτησα μου είπαν πως δεν βγαίνει!
σε vodafone στο δινει με κανονικα με καρτα μνημης.δεν υπαρχει λογος να σου πω ψεμματα.
ειδικα οι πρωτες παρτιδες ειχαν καρτα μνημης,:cool:
chrisap
18 Σεπ. 2008, 14:19
σε vodafone στο δινει με κανονικα με καρτα μνημης.δεν υπαρχει λογος να σου πω ψεμματα.
ειδικα οι πρωτες παρτιδες ειχαν καρτα μνημης,:cool:
o.k. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Καλό κινητό πάντως αλλά λίγο το joystick άρχισε να μου τα κολπάκια του.. σαν γνήσιο ericsson:blink: κάπως νωρίς όμως..
o.k. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω. Καλό κινητό πάντως αλλά λίγο το joystick άρχισε να μου τα κολπάκια του.. σαν γνήσιο ericsson:blink: κάπως νωρίς όμως..
και ξεχασα να σου πω οτι η τιμη αγορας ηταν στα 440 ευρο!!! στην καρτα μνημης θα ειχαν κολλημα :blink:
παντα οι συσκευες vodafone live εχουν σχεδον ολες καρτα μνημης για να "τσιμπησει" περισσοτερο ο υποψηφιος αγοραστης.
αμα το joystick εχει προβλημα απο τωρα να το πας για αλλαγη.μεχρι 7 μερες εργασιμες το κινητο στο αλλαζουν με καινουργιο.:)
griniaris
18 Σεπ. 2008, 15:37
οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το ειχα παρει κ γω...το ειχα κανα χρονο..σιγουρα δεν ειχε καρτα μνημης στο κουτι .για voda δε ξερω.κ για ενα παιδι που ειπε για μεταπωληση χαμηλη θελω να του πω τι περιμενει απο ενα κινητο που εχει 150 ευρω καινουργιο πια...
chrisap
18 Σεπ. 2008, 22:13
και ξεχασα να σου πω οτι η τιμη αγορας ηταν στα 440 ευρο!!! στην καρτα μνημης θα ειχαν κολλημα :blink:
παντα οι συσκευες vodafone live εχουν σχεδον ολες καρτα μνημης για να "τσιμπησει" περισσοτερο ο υποψηφιος αγοραστης.
αμα το joystick εχει προβλημα απο τωρα να το πας για αλλαγη.μεχρι 7 μερες εργασιμες το κινητο στο αλλαζουν με καινουργιο.:)
Αυτο με τις 7 μέρες δεν το γνώριζα.. αλλά εχώ σκοπό να το πάω κάποιες στιγμές είναι εκνευριστικό.. Θυμάμαι ότι κάπου εκεί είχε όταν πρωτοκυκλοφόρισε! Πάντως για 160 ευρω τα αξίζει τα λεφτά του! Είδα και ότι η ericsson έβγαλε στην αγορά και hands free με ενσωματωμένη κεραια με gps με 50ευρω, οπότε του περνάς κ εναν χάρτη και έτοιμο..
vgnFE31h
19 Σεπ. 2008, 22:21
Παιδιά βοήθεια! σας παρακαλώ πολύ!!
ξαφνικά παώ να ανάψω το κ800 και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι, μπαταρια είχε την αλλαξα και τίποτα ακόμα!!.
Μπαταρία δεν είναι...:(:cry:
πήρα την εταιρία τηλ και λέει οτι θέλει αναθμιση...
έλα που όμως όταν πάω να το κάνω δεν γινεται τίποτα.... παλια είχα κανει αναβαθμιση γτ κολλαγε στι επαφες και ολα οκτωρα ομως....:(:wacko::cry:
Ας με βοηθησει καποιος αν μπορει....:ninja:
Σας ευχαριστω.....
one_tree_hill
20 Σεπ. 2008, 00:06
Δε χρειάζεται μια απλή αναβάθμιση...Εφόσον έχεις πιστωτική,θα πληρώσεις στο wotan server 7 ευρώ και θα γίνει σε 2".Ψάξε για k800 dead erom
Nagata
20 Σεπ. 2008, 12:08
Και εγω το ιδιο εχω παθει με το k800i.Μαλλον θα το παω στην sony ericsson.Ποσο πιστευετε να μου παρει?
Και εγω το ιδιο εχω παθει με το k800i.Μαλλον θα το παω στην sony ericsson.Ποσο πιστευετε να μου παρει?
Δωρεαν! εφοσον εχεις εγγυηση :)
Nagata
20 Σεπ. 2008, 14:07
To θεμα ειναι οτι η εγγυηση εχει 7 μηνες που εληξε.Για αυτο ρωτησα φιλος.
Και παλι,αμα το κινητο εχει "πεθανει" αναλογα και το service center μπορει να στο φτιαξει δωρεαν.
εγω εχω παει κ700ι για αναβαθμιση και χωρις εγγυηση και μου το κανανε δωρεαν.
Nagata
20 Σεπ. 2008, 19:51
Σοβαρα?Ωραια λοιπον Δευτερα πρωι το παω να δω τι θα γινει.
Σε ευχαριστω για την ενημερωση.
chrisap
24 Σεπ. 2008, 21:39
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω διάφορες εφαρμογές για να κατεβάσω στο κινητό?
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω διάφορες εφαρμογές για να κατεβάσω στο κινητό?
:rolleyes: :worry: Εδώ (http://ktikti.blogspot.com/2008_01_01_archive.html) :D
chrisap
25 Σεπ. 2008, 21:51
:rolleyes: :worry: Εδώ (http://ktikti.blogspot.com/2008_01_01_archive.html) :D
Eυχαριστώ φίλε RAVER. πολύ καλό το ιστολόγιο:D:D:D Και πάλι ευχαριστώ
Eυχαριστώ φίλε RAVER. πολύ καλό το ιστολόγιο:D:D:D Και πάλι ευχαριστώ
:rolleyes: Να εισαι καλα :D
καθως αλλαξα γνωμη για το κ850 στη συνεχεια για το κ810 κατεληξα στο κ800 και δε το μετανιωνω καθως ειδα και το ποσο ακτινοβολια εκπεμπει καθε συσκευη, θα παρω σε 2 μερες στα χερια μου.. ηθελα να ρωτησω αν παιζει κανενα προβλημα με το joystick..
Dead Poet
7 Οκτ. 2008, 09:10
ηθελα να ρωτησω αν παιζει κανενα προβλημα με το joystick..
Εγώ έχω παρατηρήσει πρόβλημα, κυρίως με τη δεξιά κίνηση του joystick (αργοπορία απόκρισης ή μη-απόκριση με την πρώτη), αλλά όταν χρησιμοποιώ κάποια themes (όχι "της μάνας του", αλλά κάποια από αυτά που έχω κατεβάσει από το διαδίκτυο). Όταν χρησιμοποιώ άλλα themes, κάθε κίνηση είναι ομαλότατη και πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Nagata
7 Οκτ. 2008, 12:38
Yπαρχει δερματινη θηκη για το k800i?Και αν ναι που να ψαξω?
δερματινες θηκες για k800:
e-shop (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003657)
hotspot (http://www.hotshop.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=14484)
pixmania (http://www.pixmania.com/gr/gr/44968/art/sony-ericsson/aaniuoeic-e-ec-ice25.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMjMzNzM5OTU7)
:shifty:
Nagata
7 Οκτ. 2008, 13:19
Ok ευχαριστω.
xristosxristos
7 Οκτ. 2008, 16:46
Τι άποψη έχετε για το σέρβις της omnitech, εδώ στην Αθήνα?
minovg
7 Οκτ. 2008, 17:15
Τι άποψη έχετε για το σέρβις της omnitech, εδώ στην Αθήνα?
Αν πας στην οδό Τζωρτζ στα κεντρικά (κοντά στο ΠΛΑΙΣΙΟ), είναι αρκετά καλό. Μην πας σε περιφερειακά σέρβις...
Αν πας στην οδό Τζωρτζ στα κεντρικά (κοντά στο ΠΛΑΙΣΙΟ), είναι αρκετά καλό. Μην πας σε περιφερειακά σέρβις...
Το χειροτερο service ειναι αυτο που λες!
καλυτερα να παει στην Καλλιθεα η στον Πυργο των Αθηνων!
minovg
7 Οκτ. 2008, 21:00
Το χειροτερο service ειναι αυτο που λες!
καλυτερα να παει στην Καλλιθεα η στον Πυργο των Αθηνων!
Στον Πύργο στην Σινώπης;;;;;; Εκείνο είναι μακράν το χειρότερο! :shock:
Συμπίπτουν φουλ οι απόψεις μας ε; :p
Στον Πύργο στην Σινώπης;;;;;; Εκείνο είναι μακράν το χειρότερο! :shock:
Συμπίπτουν φουλ οι απόψεις μας ε; :p
Διαβασε αποψεις χρηστων :worry: εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=205935) και εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208652) θα δεις παρομοιες απαντησεις.
Απλα οταν ακους Omnitech κανεις πισω!
Υ.Γ.εισαι ο πρωτος που λεει καλα λογια γι'αυτο το service :confused:
xristosxristos
7 Οκτ. 2008, 22:20
Δεν είναι καλό το σέρβις της εταιρείας, επειδη καθυστερεί την επισκευή του κινητου ή οτι δεν το φτιαχνει σε τέλειο βαθμό?
minovg
7 Οκτ. 2008, 22:24
Eγώ πάντως όποτε πήγα το κινητό μου στην Κάνιγγος στην Τζωρτζ το επισκεύασαν μέσα σε 1-2 εργάσιμες. Χωρίς αναμονή, χωρίς προβλήματα... Αυτά περσι βέβαια, δε ξέρω αν φέτος άλλαξε κάτι.
Δεν είναι καλό το σέρβις της εταιρείας, επειδη καθυστερεί την επισκευή του κινητου ή οτι δεν το φτιαχνει σε τέλειο βαθμό?
και τα 2.
παλιοτερα ποστ εχουν αναφερθει σε προβλημα και ενω πηγαν το κινητο,το ξαναπηραν με γρατσουνιες και μετα απο 1 μηνα..:whistle: :down:
λοιπον γεια σας, το πηρα σημερα απο το e-shop το κινητο. ωραιο κινητακι αλλα ακομα φορτιζει.. αρχικα ανοιξτε την παρακατω εικονα http://img51816.pictiger.com/images/17026139/
παρατηρησα οτι πισω η καμερα δε μου φαινεται στα καλα της (αριθμος 1) δειχνει σαν να εχει κατι σπασμενο μεσα δε μπορω να το εξηγησω δεν ειναι οπως αυτη την καμερα στην εικονα, δε φαινεται εκεινη η βουλα ουσιαστικα ο φακος αλλα καλυπτεται απο κατι.
αυτο στον αριθμο 2 κουνιεται λιγο πανω κατω ενταξει κλαιν αυτο και αυτο στον αριθμο 3 τι να πω ρε παιδια μου φαινεται πως δεν ειναι στη θεση του, πως εχει μπει λιγο πιο πανω. πειτε με παραξενο αλλα απαντηστε μου και σε αυτα που ρωταω. ευχαριστω! :p
Nagata
9 Οκτ. 2008, 19:21
Koιτα οσον αφορα το πρωτο σημειο που λες,αν εβγαλες φωτο και ειναι οκ ολα,τοτε θα ειναι κανενα μικρο-θολωμα και νομιζεις οτι εχει κατι.Το ειχα σκεφτει και εγω οτι μηπως ειναι σπασιμο αλλα ηθελε καθαρισμα.Το σημειο 2 λογικα να κουνιεται ελαχιστα,ολα κουνιουνται λιγακι αφου το καπακι δεν ειναι πουθενα βιδωμενο.Ελαχιστα επιτρεπεται αλλιως δεν θα ανοιγε και ευκολα.Τελος η καμερα 3g ετσι ειναι το σχεδιο δεν εχει τιποτα το κινητο.Μια χαρα ειναι φιλε και καλοριζικο!:)
δεν ειναι θολωμα ειναι κατω απο το τζαμακι.. και αυτο με το ακουστικο μιλαω οτι ειναι 1-2 χιλιοστα πιο πανω απο την εικονα που εβαλα.
Nagata
9 Οκτ. 2008, 19:35
Bγαλε μια φωτο και περνα την και στο pc να την ελεγξεις.
Αυτο με το ακουστικο ειναι λιγακι περιεργος ο σχεδιασμος εκει γενικα στο K800i αλλα αν εχεις αμφιβολια πανε την συσκευη αμεσως για αντικατασταση.
βασικα νομιζω σε οσα εχω δει ετσι ειναι.. σε εσενα ειναι ετσι οπως λεω? ειναι ακριβως ακριβως οπως αυτο: http://www.esato.com/gfx/news/img/K800_front_velvet_black_1_.jpg στο ακουστικο?
το κινητακι το ανοιξα και ειναι τζετ. υποθετω πως εκεινο ηταν κατι σαν προστασια του φακου (λεω τωρα) γιατι με το που εβγαλα την πρωτη pic εφυγε εκεινο. εκλεισα το κινητο και εκεινο ελειπε. κατι αλλο που παρατηρησα τραβαω μια photo και δε ξερω πως την αποθηκευη και αν την αποθηκευει, που. εχω επιλεγμενο αποθηκευση σε μνημη τηλεφωνου. τραβαω photo και μετα με παει στην αρχικη ο8ονη της καμερας που γραφει "Sony Ericsson CyberShot" ή με πεταει στο μενου, τι μπορω να κανω για αυτο?
Nagata
10 Οκτ. 2008, 12:10
Οταν μπαινεις στην καμερα,πανε στις ρυθμισεις και μετα πανε με το Joystick τερμα δεξια,λεει "αποθηκευση σε" και επιλεγεις σε καρτα μνημης.Οταν βγαζεις φωτο σου την δειχνει και μετα γυρναει μονο του παλι στην καμερα για να βγαλεις νεα φωτο.Αυτο δεν κανει και σε σενα ή δεν καταλαβα?
ναι ναι αυτο κανει. δεν εχω καρτα μνημης την περιμενω απο δευτερα. δε μπορω να αποθηκευσω στην μνημη του κινητου? απο το usb περασα στο pc καποιες photos αλλα απο την καμερα δεν μενει καμια στο κινητο, μονο τα video. να ρωτησω κατι μπορω να βαλω 2gb ή θα κολλαει? με 1gb δε βρηκα απο e-shop.
Nagata
10 Οκτ. 2008, 12:35
Bαλε μια 2Gb sandisk την τρεχει ανετα.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357
αυτην ειδα. για πες μου ομως ρε φιλε ξες τι να κανω με αυτο τωρα? να τις αποθηκευει στη μνημη του κινητου?
minovg
10 Οκτ. 2008, 13:01
Bαλε μια 2Gb sandisk την τρεχει ανετα.
Εγώ έχω πάνω στο Κ800 την 4GB Sandisk και δουλεύει μια χαρά. :cool:
οχι ενταξει θα ειμαι καλα με τα 2gb εχω και 15 ευρω υπολοιπο απο ενα μαγαζι θα παω να την παρω απο εκει. με το αλλο που ρωτησα μπορεις να βοηθησεις εσυ minovg? α! και κατι ακομα μπορει να μου δωσει κανεις κανα ωραιο θεμα? οχι αμαξια,γκομενες,ομαδες κατι ουδετερο εψαξα αλλα ειναι και 470 σελιδες :p ευχαρστω.
οχι ενταξει θα ειμαι καλα με τα 2gb εχω και 15 ευρω υπολοιπο απο ενα μαγαζι θα παω να την παρω απο εκει. με το αλλο που ρωτησα μπορεις να βοηθησεις εσυ minovg? α! και κατι ακομα μπορει να μου δωσει κανεις κανα ωραιο θεμα? οχι αμαξια,γκομενες,ομαδες κατι ουδετερο εψαξα αλλα ειναι και 470 σελιδες :p ευχαρστω.
μπες εδω www.lasyk.net και κατεβασε οτι θεμα θελεις ;)
για καρτα`βαλε μια 4gb!
τα παντα εχει, ευχαριστω! :) αλλα τι να την κανω την 4αρα δεν εχω Mp3 και videos στο κινητο μονο οτι τραβαω εγω απο φωτογραφιες και οτι video τραβαω. :D
τα παντα εχει, ευχαριστω! :) αλλα τι να την κανω την 4αρα δεν εχω Mp3 και videos στο κινητο μονο οτι τραβαω εγω απο φωτογραφιες και οτι video τραβαω. :D
βαλε 2gb τοτε.λιγοτερο οχι! :)
minovg
10 Οκτ. 2008, 14:22
Απλά και η 4gb συμφέρει οικονομικά. 25€ (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569358) κάνει μόνο. :innocent:
8gb δεν μπορεί να δεχτεί?
Nagata
10 Οκτ. 2008, 15:23
Μπα δεν την σηκωνει..Η 4gb ειναι το οριο και δεν την τρεχει ανετα και σε ολα τα k800i.
θα αγορασω και μια καρτα να δω αν γινεται να αποθηκευω εκει φωτος γιατι στη μνημη του τηλεφωνου δε μπορω.:mad:
Nagata
10 Οκτ. 2008, 15:28
13ευρω μια χαρα τιμη ειναι για καρτα 2gb.
Ειναι και κεντρικα το e-shop στην Δραμα!Μια χαρα εισαι!:)
(ασχετο και εγω στην καταγωγη δραμινος ειμαι)
B_K_054
11 Οκτ. 2008, 15:15
Παιδια μια ερωτηση.
Το Κ800 μου, μερικές φορες όταν δεχτει κλήση κλείνει μόνο του και δεν ξανανοιγει με τίποτα.Παρ όλο που η μπαταρία είναι φουλ φορτισμένη.(ανοίγει μεχρι το λογοτυπο της se και μετα ξανακλείνει αμέσως).
ΜΕτά από πολλές προσπάθειες, βγάζω βάζω μπαταρία, αλλάζω κάρτες sim τελικά καποια στιγμή ξανανοίγει.Επίσης, με κάρτα sim vodafone, μου εχει τύχει για κανα δυο μέρες να μην δεχομαι κλήσεις παρά μονο μηνυματα χαμένων κλήσεων.Κ όλα αυτά ενώ το σήμα έδειχνε φουλ.
Πως σας φαινονται τα προβλήματα? Είχα δοκιμάσει να του κάνω αναβαθμιση μεσα απο το seus όμως μου εβγαζε ότι χω ηδη την πλέον προσφατη εκδοση λογισμικου.
Είναι εντός εγγύησης, 8 μήνες το έχω.Να το πάω στο service Πάτρας??
Η θα μου το διαλύσουν τελείως??
Nagata
11 Οκτ. 2008, 19:30
Εφοσον εχεις την εγγυηση μην το βαζεις χερι απο μονος σου το κινητο.Πηγαινε το απευθειας στην sony ericsson.
Toxicity
11 Οκτ. 2008, 21:22
Καλυτερα πηγαινε το για service. Αφου εχεις την τελευταια εκδοση απλα θα σου την ξαναπερασουν απο πανω. Κρατα κι ενα back up οτι ειναι αποθηκευμενο στο κινητο.
Nick-K
13 Οκτ. 2008, 10:39
Εδώ και πολύ καιρό το κινητό μου δεν μου εμφανίζει τις κλήσεις! Δηλαδή τι εννοώ, αν πάω στις κλήσεις (εισερχόμενες-εξερχόμενες-αναοπάντητες) δεν εμφανίζει τίποτα. Αν κάποιος μου κάνει μια αναπάντητη λέει: 1 αναπάντητη κλήση, πατάω "προβολή" και μου εμφανίζει "Καμοία αναπάντητη κλήση" με αποτέλεσμα να μη ξέρω ποιός με πήρε τηλέφωνο.
Τι κάνω ρε παιδιά? Format?
Εδώ και πολύ καιρό το κινητό μου δεν μου εμφανίζει τις κλήσεις! Δηλαδή τι εννοώ, αν πάω στις κλήσεις (εισερχόμενες-εξερχόμενες-αναοπάντητες) δεν εμφανίζει τίποτα. Αν κάποιος μου κάνει μια αναπάντητη λέει: 1 αναπάντητη κλήση, πατάω "προβολή" και μου εμφανίζει "Καμοία αναπάντητη κλήση" με αποτέλεσμα να μη ξέρω ποιός με πήρε τηλέφωνο.
Βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία και πες μας αν συνεχίζει να στο κάνει.
Nick-K
13 Οκτ. 2008, 12:29
Δυστυχώς το κάνει και πάλι..
και ναι λοιπον το πηρα. οι πρωτες εντυπωσεις δεν ηταν καλες (λιγο το ακουστικο, λιγο κατι παραξενα σιδερακια μεσα στο φακο, δεν αποθηκευε τις φωτος). παω στο e-shop και μου λενε να το πας στο γερμανο γιατι αυτοι καλυπτουν την δικια μας εγγυηση. παω στο γερμανο τους το λεω και μολις ακουνε οτι ειναι κινητο μιας μερας μου λενε θα τους ζητησεις αντικατασταση, μη ξεροντας τι να κανω παω σπιτι και παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα του e-shop και μου λενε πως ειναι παραξενο εργαζομενος του e-shop να μου πει να παω τη συσκευη στο γερμανο! παιρνω παλι τηλεφωνο στο e-shop και οταν του ειπα πως πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα μου λεει "Ναι ναι φιλε συγγνωμη ειχα δουλεια και δε καταλαβα τι μου ειπες φερτο απο εδω" κατεβαινω του παω την συσκευη του ειπα τα προβληματα να τα γραψει στην αναφορα. το κινητο αυτην την στιγμη βρισκεται στους τεχνικους του e-shop, θα φυγει σημερα αυριο για την εταιρια και μετα αυτη θα εγκρινει την αντικατασταση της συσκευης, αλλη μια βδομαδα! ευχαριστω.:p:lol:
να ζητησεις αντικατασταση.ειναι υποχρεωμενοι να αντικαταστησουν την συσκευη αν την παει πισω ο αγοραστης στην διαρκεια μιας εβδομαδας απο την ημερα αγορας.οποτε πανε εκει και ζητα αντικατασταση.οχι επισκευη.
αυτο θα γινει εννοειται! εχω κρατησει τα νουμερα του κινητου στην περιπτωση που μου δωσουν το ιδιο πισω λεγοντας πως ειναι καινουριο, που δε το νομιζω, θα το ξαναπαω πισω. εστω και αν ειναι μικροπροβλημα οπως αυτο και διορθωνεται απλα με την συνδεση υπολογιστη-κινητου και να κανουν τα δικα τους οι τεχνικοι και αυτο επισκευη δε λεγεται? δε παιζει. καινουρια συσκευη θα ερθει.
GIANNHS28
13 Οκτ. 2008, 13:20
Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος εχω ενα SE K800i και ηθελλα ταπινα να ρωτησω.....εχω δει στο YOUTUBE βιντεακια που δειχνουν το κινητο με (μαλλον) θεματα οπως windows vista και σηκγεκριμενα το λεει ως modded k800i.Πως μπορω να κανω και γω το δικο μου καπως ετσι,ποιος ειναι ο τροπος...??Εκ των προτερων Ευχαρηστω...!!!
Nagata
13 Οκτ. 2008, 14:08
αυτο θα γινει εννοειται! εχω κρατησει τα νουμερα του κινητου στην περιπτωση που μου δωσουν το ιδιο πισω λεγοντας πως ειναι καινουριο, που δε το νομιζω, θα το ξαναπαω πισω. εστω και αν ειναι μικροπροβλημα οπως αυτο και διορθωνεται απλα με την συνδεση υπολογιστη-κινητου και να κανουν τα δικα τους οι τεχνικοι και αυτο επισκευη δε λεγεται? δε παιζει. καινουρια συσκευη θα ερθει.
Εαν το πηγαινες απευθειας σε αντιπροσωπεια της Sony Ericsson θα σου εδιναν εκεινη την στιγμη αλλη συσκευη καινουργια εαν ειχαν ετοιμοπαραδοτη.Θα υπηρχε αμεση αντιμετωπιση του προβληματος.
GIANNHS28 νομιζω οτι ειναι ενα flash themes που περνας και τα αλλαζει ολα.
GIANNHS28
13 Οκτ. 2008, 15:24
GIANNHS28 νομιζω οτι ειναι ενα flash themes που περνας και τα αλλαζει ολα.[/QUOTE]
Που μπορώ να τα βρώ και πως μπορώ να τα περάσω..??
στα γνωστα μαγαζακια ισως?
minovg
13 Οκτ. 2008, 16:24
και ναι λοιπον το πηρα. οι πρωτες εντυπωσεις δεν ηταν καλες (λιγο το ακουστικο, λιγο κατι παραξενα σιδερακια μεσα στο φακο, δεν αποθηκευε τις φωτος). παω στο e-shop και μου λενε να το πας στο γερμανο γιατι αυτοι καλυπτουν την δικια μας εγγυηση. παω στο γερμανο τους το λεω και μολις ακουνε οτι ειναι κινητο μιας μερας μου λενε θα τους ζητησεις αντικατασταση, μη ξεροντας τι να κανω παω σπιτι και παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα του e-shop και μου λενε πως ειναι παραξενο εργαζομενος του e-shop να μου πει να παω τη συσκευη στο γερμανο! παιρνω παλι τηλεφωνο στο e-shop και οταν του ειπα πως πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα μου λεει "Ναι ναι φιλε συγγνωμη ειχα δουλεια και δε καταλαβα τι μου ειπες φερτο απο εδω" κατεβαινω του παω την συσκευη του ειπα τα προβληματα να τα γραψει στην αναφορα. το κινητο αυτην την στιγμη βρισκεται στους τεχνικους του e-shop, θα φυγει σημερα αυριο για την εταιρια και μετα αυτη θα εγκρινει την αντικατασταση της συσκευης, αλλη μια βδομαδα! ευχαριστω.:p:lol:
Κάτι τέτοια κάνουν στο eshop με τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ ανενημέρωτους φοιτητάκους που έχουν εκεί για εξυπηρέτηση και πέφτουν πολύ στην αντίληψή μου. :mad: :down: :down:
Nagata δεν το σκεφτηκα αυτο που ειπες και δεν ηξερα αν γινεται αλλα και παλι που εχει αντιπροσωπεια της Sony Ericsson? :/
minovg
13 Οκτ. 2008, 17:20
Nagata δεν το σκεφτηκα αυτο που ειπες και δεν ηξερα αν γινεται αλλα και παλι που εχει αντιπροσωπεια της Sony Ericsson? :/
Τζωρτζ 26, μια κάθετος στο ΠΛΑΙΣΙΟ κοντά στα Εξάρχεια και την Πλατεία Κάνιγγος.
kotsianis7
13 Οκτ. 2008, 22:55
Μπα δεν την σηκωνει..Η 4gb ειναι το οριο και δεν την τρεχει ανετα και σε ολα τα k800i.
Tη σηκωνει και μάλιστα ανετότατα,ακόμη και γεμάτη να την έχεις!Έχω στο Κ850 μου μια 8άρα και είναι γεμάτα 7,3 gb και όταν τη βάζω στο Κ800 για να ανταλλάξω κάποια αρχεία τη σηκώνει χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις!
να ρωτησω ρε παιδια αν μου φερουν πισω το ιδιο και μου πουνε δεν ηταν τιποτα το διορθωσαμε. τι τους λεω? δε θελω ανοιγμνενο κινητο μιας μερας!
ellot13
14 Οκτ. 2008, 14:25
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα Κ800i το οποίο το πέταξα κάτω απο τα νεύρα μου και το έκανα κομμάτια.Το πήγα στη SE για να ρωτήσω πόσο θα μου κοστήσει για να το επισκευάσω αλλά δεν αξίζει τον κόπο γιατί το κόστος είναι περίπου όσο και η αγορά του καινούριο.Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.Πώς μπορώ να εξάγω φωτό και τηλ κατάλογο μέσω υπολογιστή?Η οθόνη υπ'όψιν είναι κατεστραμένη.
Nagata
14 Οκτ. 2008, 14:59
Tη σηκωνει και μάλιστα ανετότατα,ακόμη και γεμάτη να την έχεις!Έχω στο Κ850 μου μια 8άρα και είναι γεμάτα 7,3 gb και όταν τη βάζω στο Κ800 για να ανταλλάξω κάποια αρχεία τη σηκώνει χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις!
Δοκιμασε να την βγαλεις και να την ξανα βαλεις γρηγορα και ανοιξε καποιο αρχειο.Θα δεις οτι κολλαει.Το ειχα δοκιμασει στο πρωτο K800i που ειχα και σερνοταν,με αποτελεσμα να κρατησω τοτε σε εκεινο μια 512mb.
some1 στην εταιρεια βλεπουν εαν μπορουν αρχικα να σου αντικαταστησουν το προβλημα πανω στην συσκευη,εαν δν γινεται τοτε σου δινουν καινουργια.Ειναι καθαρα στο πως δουλευει η εταιρια.
kotsianis7
14 Οκτ. 2008, 16:01
Λογικό δεν είναι;Δεν πρέπει πρώτα να φορτωσει όλα τα αρχεία,ιδίως όταν έχεις πολλά;Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα!Περιμένεις 1 λεπτάκι και είναι έτοιμη!Σιγά το μεγάλο χρονικό διάστημα! :) Από κει και μετά,λειτουργεί άψογα χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις!
δηλαδη αν μου πουν οτι το εκαναν επισκευη θα το παρω και θα φυγω? εγω θα ζητησω καινουρια συσκευη.:shifty:
Nagata
14 Οκτ. 2008, 20:08
Eπειδη το πηγες αμεσα θεωρω οτι πρεπει να σου δωσουν νεα συσκευη.Αλλα δν ειναι και σιγουρο.
kotsianis7 εμενα μου το εκανα κανα δυο-τρεις φορες και μετα εστρωνε.Εχω την εντυπωση ομως οτι με sandisk δεν θα μου το εκανε.Εσυ sony καρτα δοκιμαζες ή sandisk?
phoenix_fl
14 Οκτ. 2008, 20:11
δηλαδη αν μου πουν οτι το εκαναν επισκευη θα το παρω και θα φυγω? εγω θα ζητησω καινουρια συσκευη.:shifty:
Και βέβαια θα θα απαιτήσεις κανούργια συσκευή!!! Άμα αρνηθούν, απείλησε για αρχή ότι θα τους καταγγείλεις στα κεντρικά και έπειτα στο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο καταναλωτών). Και βέβαια άμα δεν γίνει κάτι, πέρνεις την συσκευή σου και την απόδειξη εννοείτε. Θα το καταγγείλεις στα κεντρικά και άμα πουν ''μα και μου'' στείλ' τους την συσκευή μαζί με φωτοτυπία της απόδειξη. Επόμενο βήμα.. καταγγελία στο ΙΝΚΑ και για στοιχεία την αυθεντική απόδειξη!
ενταξει δε πιστευω να το τραβηξω τοσο αλλα ποτε δε ξερεις. δεν εχω την αποδειξη καθως την εδωσα μαζι με το κινητο γυριζοντας το. μου εδωσε ομως κατι παρομοιο που αναγραφει την ημερομηνια που το γυρισα πισω και οχι αγορας.
phoenix_fl
14 Οκτ. 2008, 20:52
ενταξει δε πιστευω να το τραβηξω τοσο αλλα ποτε δε ξερεις. δεν εχω την αποδειξη καθως την εδωσα μαζι με το κινητο γυριζοντας το. μου εδωσε ομως κατι παρομοιο που αναγραφει την ημερομηνια που το γυρισα πισω και οχι αγορας.
Δεν πειράζει... Σίγουρα όταν θα στο γυρίσουν, θα σου δώσουν την απόδειξη. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το έχουν αυτοί το κινητό.
ενας που δουλευει εκει μου ειπε, αφου το ειδαμε εμεις, τωρα το βλεπουν οι τεχνικοι σιγουρα καινουρια συσκευη θα ερθει. θα δουμε θα δουμε!
Nagata
14 Οκτ. 2008, 21:10
Mην αγχωνεσαι φιλε μου,σιγουρα θα σε εξυπηρετησουν οσο καλυτερα γινεται.
mimis82
15 Οκτ. 2008, 16:24
Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλα με προβληματίζει το joystik. Βγάζει προβλήματα;
Nagata
15 Οκτ. 2008, 16:37
Koιτα εχει καλυτερο joystick γενικα απο αλλα αντιστοιχα οπως ειναι αυτο του K750i.Ωστοσο θελει μια νορμαλ χρηση αλλιως φυσικο ειναι να χαλασει.Αλλα σε γενικες γραμμες εαν του κανεις νορμαλ χρηση και οχι βιαιες κινησεις ειναι μια χαρα.Εγω 2 χρονια το εχω και ειναι οπως στην αρχη.
mimis82
15 Οκτ. 2008, 16:43
Video κλήση έχει;
Nagata
15 Οκτ. 2008, 16:50
Φυσικα και εχει.
Χαρακτηριστικα Κ800I (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457)
phoenix_fl
15 Οκτ. 2008, 18:46
Εγώ θα σου το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, αλλά για δες και το Κ850i που κάνει πλέον 240 ευρώ...
ας ριξει ομως και μια ματια στο topic για το k850 και να δει τα εκατονταδες προβληματα που εχει βγαλει στους κατοχους του και ας αποφασισει μετα αν θα παρει το ρισκο. ειναι τοσο τυχαιο που k850 και k810 εχουν 10-20 ευρω διαφορα? k810 πιο κομψο απο k800 αλλα το πρωτο εχει την τριπλασσια ακτινοβολια αν σε ενδιαφερει.
^^ Δεν μπορώ παρά να χιλιοσυμφωνίσω :)
dimdim1
16 Οκτ. 2008, 09:34
Καλημερα κι απο μενα παιδια.
εχω το εξης προβλημα : οταν ανοιγω το καπακι να βγαλω φωτο, ενω εστιαζει πατωντας ως την μεση το κουμπι της φωτο στο θεμα, οταν πατησω να βγαλω φωτο δεν βγαζει!!
Ενω αν πατησω για φωτο απο το joystick την βγαζει μια χαρα..
Το εχει συναντησει κανεις??
Καμμια ιδεα??
Τα επισημα updates εχουν γινει..
Nagata
16 Οκτ. 2008, 11:53
Βιντεακι τραβας οταν πατας το κουμπι της φωτογραφιας?
dimdim1
16 Οκτ. 2008, 12:00
σωστη ερωτηση! δεν τραβαω και βιντεο! Για την ακριβεια το πατησα πολυ δυνατα και τραβηξα. αρα μαλλον κατι παει λαθος στο κουμπι..
Γραμμη για service!
ευχαριστω.
Nagata
16 Οκτ. 2008, 12:05
Το φανταστηκα οτι κατι παιζει με το κουμπι για αυτο ρωτησα.:)
Αφοσον εχεις εγγυηση διορθωνεται.
mimis82
16 Οκτ. 2008, 12:17
Απλά με ενοχλεί που το Κ800 και το Κ850 έχουν joystik.... το Κ850 είναι μακράν ποιο όμορφο και καλύτερο απο άποψη λειτουργικών χαρακτηριστικών..... Η απορρία μου είναι η εξής: η SE έχει σταματήσει να τα παράγει; Αξίζει τον κόπο να αγοράσω ένα τόσο παλιό κινητό όπως το Κ800;
Απλά με ενοχλεί που το Κ800 και το Κ850 έχουν joystik.... το Κ850 είναι μακράν ποιο όμορφο και καλύτερο απο άποψη λειτουργικών χαρακτηριστικών..... Η απορρία μου είναι η εξής: η SE έχει σταματήσει να τα παράγει; Αξίζει τον κόπο να αγοράσω ένα τόσο παλιό κινητό όπως το Κ800;
Αμα το γουσταρεις παρ'το κινητο ;) Τωρα αν σε ενοχλει το joystick μπορεις να επιλεξεις το Κ810ι που ειναι εξισου κι'αυτο πολυ καλο κινητο(αποψη μου καλυτερο απο το κ800ι) :)
chrisap
16 Οκτ. 2008, 22:09
Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλα με προβληματίζει το joystik. Βγάζει προβλήματα;
Εγώ το αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη και την πρώτη εβδομάδα το ζόρισα λίγο
το joystick αλλά όχι σε τρελό βαθμό και από τότε.. ΔΕΝ... την έχει ακούσει και δεν δουλεύει σωστά:cry::cry::mad: Θα επισκευθω όμως το service και ελπίζω να το φτιάξουν.. Άποψή μου τα αξίζει τα λεφτά του πάντως, χώρις όμως να γνωρίζω και το k850 που σου πρότεινε και ο φίλος phoenix_fl, που μάλλον ως πιο καινούριο θα είναι και καλύτερο!
phoenix_fl
16 Οκτ. 2008, 22:18
Εγώ το αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη και την πρώτη εβδομάδα το ζόρισα λίγο
το joystick αλλά όχι σε τρελό βαθμό και από τότε.. ΔΕΝ... την έχει ακούσει και δεν δουλεύει σωστά:cry::cry::mad: Θα επισκευθω όμως το service και ελπίζω να το φτιάξουν.. Άποψή μου τα αξίζει τα λεφτά του πάντως, χώρις όμως να γνωρίζω και το k850 που σου πρότεινε και ο φίλος phoenix_fl, που μάλλον ως πιο καινούριο θα είναι και καλύτερο!
Έχω και τα δύο κινητά (Κ800, Κ850) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, χωρίς κανένα πρόβλημα..
PERIKLIS_15
16 Οκτ. 2008, 23:17
καθως αλλαξα γνωμη για το κ850 στη συνεχεια για το κ810 κατεληξα στο κ800 και δε το μετανιωνω καθως ειδα και το ποσο ακτινοβολια εκπεμπει καθε συσκευη, θα παρω σε 2 μερες στα χερια μου.. ηθελα να ρωτησω αν παιζει κανενα προβλημα με το joystick..
Κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάζει το joystick, μην ανησυχείς:)
Καλά όχι και κανένα... :P Απλά είναι πλεον θέμα ωρών να στο φτιάξουν, άντε μιας ημέρας.
Nagata
17 Οκτ. 2008, 13:40
Γνωριζει κανεις ποσο εχει η προσοψη Brown καινουργια?
karakatsanisg
17 Οκτ. 2008, 20:41
Ψάχνω για θηκούλα για το κινητό;;;;
Επειδή είναι παλιό σχετικά μοντέλο που μπορώ να βρω;;;
Nagata
17 Οκτ. 2008, 20:46
Στον γερμανο σιγουρα θα βρεις.
karakatsanisg
17 Οκτ. 2008, 21:05
Στον γερμανο σιγουρα θα βρεις.
Ευχαριστώ πάω αύριο πρωί γερμανό
chrisap
17 Οκτ. 2008, 22:29
Κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάζει το joystick, μην ανησυχείς:)
Ρε παιδιά που μπορώ να βρώ και εγω τις ακτινοβολίες των κινητών και πως μπορώ να μάθω για το ποιά είναι τα ''όρια ασφαλείας''?
Nagata
17 Οκτ. 2008, 22:43
Δες εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297) φιλε!
Nick-K
18 Οκτ. 2008, 13:58
Με την περίπτωση μου υπάρχει κάποια άλλη λύση? Υπόψιν πως βγάζω-βάζω την μπαταρία και συνεχίζει να το κάνει..
Είναι πολύ σπαστικό να μη ξέρω ποιος μ' έχει κάνει αναπάντητη... :(
chrisap
18 Οκτ. 2008, 14:12
Δες εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297) φιλε!
Σ'ευχαριστώ φίλε Nagata! 'Αν και δεν γνωρίζω, μου φαίνονται κάποιες τιμές κάπως.. το k800 όπως και αλλα τηλέφωνα ''έχουν''(?) πολύ μικρές εκπομπές σε σχέση με το όριο που έχει θεσπιστεί! Μακάρι να είναι αληθινές και μακάρι να πέσουν ακόμα περισσότερο!
Nagata
19 Οκτ. 2008, 13:33
Koιτα εαν μιλας πολυ στο κινητο,η καλυτερη λυση ειναι να χρησιμοποιεις bluetooth ή handfree.Τοτε μονο εισαι σιγουρος οτι δεχεσαι ελαχιστη ακτινοβολια.
το κινητο ειναι ακομα στο service του e-shop grrr! μεσα στη βδομαδα θα το παρω και απο οτι μου ειπε ενας απο τα κεντρικα θα ερθει καινουρια συσκευη. δεν αντεχωωω!
κατι ειδα περι k810 και k800 ημουν και εγω σε αυτο το διλλημα. απο τη μια βλεπεις το k810 ομορφοτερο και απο την αλλη το 3πλασιο SAR σε σχεση με το k800. δε ξερω αλλα νομιζω πως το k800 ειναι καπως πιο 'στιβαρο' σαν κατασκευη και δεν εχει γυαλιστερες επιφανειες ωστε να φαινονται γρατζουνιες. και κατι που ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του k810/850 στα μυνηματα ειναι ευχρηστα τα πληκτρα; εχουν αποσταση το ενα απο το αλλο.
To K810 για μένα τουλάχιστον αλλά και για κάνα δυο άτομα που ξέρω είναι εξαιρετικά εύχρηστο στη χρήση του πληκτρολογίου, όπως και το Κ800. Το Κ850 με είχε δυσκολέψει λίγο περισσότερο, κυρίως λόγω του "χαζού" πλήκτρου κατεύθυνσης.
Nagata
21 Οκτ. 2008, 12:59
To k850 θελει λιγη εξασκηση.Το k810 αν και φαινονται περιεργα τα πληκτρα σου συνιθιζονται αμεσως.
Παιδιά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια.
Έχω ένα K800i Vodafone Live.
Άλλαξα κάρτα SIM και έβαλα Cosmote (συμβόλαιο).
Τώρα ΔΕΝ μπορώ να στείλω και να λάβω MMS.
Προσπάθησα να στείλω τις ρυθμίσεις (MMS, WAP) από το site της SonyEricsson αλλά δεν έρχεται το μήνυμα στο κινητό... (!!!)
Προσπάθησα στέλνοντας SMS στην Cosmote (σύμφωνα με τις οδηγίες του site της) και μου ήρθαν ρυθμίσεις (MMS, WAP) αλλά και πάλι δεν λειτουργούν τα MMS.
Βιντεοκλήση κάνω...
Καμιά βοήθεια...???
chrisap
21 Οκτ. 2008, 22:09
Koιτα εαν μιλας πολυ στο κινητο,η καλυτερη λυση ειναι να χρησιμοποιεις bluetooth ή handfree.Τοτε μονο εισαι σιγουρος οτι δεχεσαι ελαχιστη ακτινοβολια.
Συμφωνώ! Αν και προτιμώ handsfree! Παρατηρώ μερικούς ''έξυπνους'' που έχουν όλη μέρα το bluetooth στο αυτί και νομίζουν ότι γλυτώνουν ακτινοβολία... Δεν ξέρω αν αξίζει η θήκη που έβγαλε ένας καθηγητής στο Μετσόβιο, τμήμα Βιολογίας, η οποία έχει προστασία απο τις 3 πλευρές, πάνω- κάτωκαι η πλευρά που έρχεται σε επαφη με το σώμα! Αν κάνει δουλειά τότε αξίζει να δώσεις 50ευρώ που κάνει και να την πάρεις!
Nagata
23 Οκτ. 2008, 20:41
Eιμαι αναμεσα σε ενα διλημα.Σκεφτομαι να αλλαξω καρτα μνημης και λεω να παρω 4gb που την τρεχει ανετα οπως διαπιστωσα ή να παρώ 8gb?
Εχεις δοκιμασεις κανεις 8αρα?
Eιμαι αναμεσα σε ενα διλημα.Σκεφτομαι να αλλαξω καρτα μνημης και λεω να παρω 4gb που την τρεχει ανετα οπως διαπιστωσα ή να παρώ 8gb?
Εχεις δοκιμασεις κανεις 8αρα?
H 4gb δουλευει μια χαρα παντως! :)
Nagata
24 Οκτ. 2008, 08:25
Δεν το διακινδυνευω λοιπον,αγοραζω την 4αρα.
asxetoympas
27 Οκτ. 2008, 19:04
καλησπερα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κανω μια σιγουρη αναβαθμιση χωρις να πεθανει το κινητο; δεν του εχω κανει ποτε! και τωρα τελευταια δεν τραβαει..
Nagata
27 Οκτ. 2008, 19:30
Aν εχεις εγγυηση μην ταλαιπωρησε,πηγαινε το στην sony ericsson να στο κανουν τζαμπε.
asxetoympas
27 Οκτ. 2008, 19:42
δεν εχω...
δεν εχω...
Ε πηγαινε και με λιγο "κραξιμο" ισως την κανουν δωρεαν.αλλωστε το κοστος της αναβαθμισης αναλογα και το service κοστιζει 15-20 ευρο.:cool:
mourtzman
30 Οκτ. 2008, 18:33
Καλησπέρα κι από μένα. Έχω ενα κ800 από τα πρώτα που κυκλοφορησαν. Εμένα δεν με ενδιέφεραν τα μηνύματα και δεν εδινα σημασία. Τώρα όμως που το δωσα στην κοπέλα μου παρατήρησε ότι στα μηνύματα δεν μπορεί να γραψει 160 χαρακτήρες στο μήνυμα. Αλλοτε 70 αλλοτε 120 το πολύ αλλά 160 οχι και την πετάει κατευθείαν σε δευτερο μήνυμα.
Ξέρει κανένας γιατί? Εχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη.
Ευχαριστώ.
mourtzman
2 Νοέ. 2008, 21:50
Κανένας ρε παιδια? Μπραβο...!!!
Mitsos_The_Great
2 Νοέ. 2008, 22:15
Κοίταξε στα Μυνήματα>Νέο μύνημα>SMS>Πρόσθετα>Εθνικοί χαρακτήρες και επιλεγείς "Μη ενεργό"...
πηρα το κινητο στις 9/10 το γυρισα πισω. μου λενε οντως εχει προβλημα περιμενω περιμενω 20++ μερες και σημερα μου ερχεται ενα μυνημα και μου λεει οτι η συσκευη δεν υπαρχει και με τα λεφτα μου πρεπει να αγορασω κατι αλλο **** το e-shop τι να κανω?
minovg
3 Νοέ. 2008, 12:43
πηρα το κινητο στις 9/10 το γυρισα πισω. μου λενε οντως εχει προβλημα περιμενω περιμενω 20++ μερες και σημερα μου ερχεται ενα μυνημα και μου λεει οτι η συσκευη δεν υπαρχει και με τα λεφτα μου πρεπει να αγορασω κατι αλλο **** το e-shop τι να κανω?
Πάρε το αδερφάκι Κ810 με 202€. Δε νομίζω να ήταν τεράστια η διαφορά με το δικό σου.
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000486
εχει την τριπλασια ακτινοβολια αυτο ρε συ.. και δε μου προσφερει τιποτα παραπανω.. επιστροφη χρηματων θα ζητησω..
minovg
3 Νοέ. 2008, 13:55
εχει την τριπλασια ακτινοβολια αυτο ρε συ.. και δε μου προσφερει τιποτα παραπανω.. επιστροφη χρηματων θα ζητησω..
Τι έχει; :wacko:
μπαρουφα ειπα? τεσπα εχει τριπλασιο SAR..:p μου ειπε δυσκολα να γινει επιστροφη χρηματων.. αυριο θα παω απο εκει και θα τα παρω ομως.:shifty:
Nagata
4 Νοέ. 2008, 09:01
Κριμα παντως φιλε γιατι το k800i ειναι πολυ καλη συσκευη.Παρε τα χρηματα εαν γινεται και ψαξτο σε κανενα καταστημα αλλο εαν υπαρχει.Εχει ενα μαγαζι με ελαφρως μεταχειρισμενα κινητα στην Δραμα,Μαυρουδης λεγεται ή καπως ετσι.Ψαξτο μηπως εχει καμια τετοια συσκευη.
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457
ξαναμπηκε ναι!!! πεμπτη πρωι θα ειναι εδω! μαυροματης λεγεται ;)
mourtzman
4 Νοέ. 2008, 15:21
Κοίταξε στα Μυνήματα>Νέο μύνημα>SMS>Πρόσθετα>Εθνικοί χαρακτήρες και επιλεγείς "Μη ενεργό"...
Ευχαριστώ πολύ
Nagata
5 Νοέ. 2008, 09:54
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457
ξαναμπηκε ναι!!! πεμπτη πρωι θα ειναι εδω! μαυροματης λεγεται ;)
Το σκοτωσα το ονοματακι :D
Ευελπιστω το νεο σου k800i να ειναι οκ και να μην εχεις τα ιδια.
Dead Poet
7 Νοέ. 2008, 10:48
(Φαντάζομαι ότι θα συμβαίνει και σε πολλούς άλλους, αλλά το αναφέρω.)
Ξαναγόρασα πρόσφατα το Κ800 προκειμένου να το έχω για "ρεζέρβα" σε περίπτωση που το αρχικό πάθει κάτι ανεπανόρθωτο. (Τόσο πολύ μου έχει αρέσει αυτό το κινητό!) Η αγορά έγινε από το Media Markt και η συσκευή, όπως είδα και στο κουτί της, προοριζόταν αρχικά για τη γερμανική αγορά και της έχουν φλασάρει ελληνικό λογισμικό. Ως εδώ καλώς, είναι γνωστό ότι έτσι είναι οι συσκευές που πουλάει το ΜΜ. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση, δοκιμάζοντας στο σπίτι το κινητό αν λειτουργεί, είναι το εξής: στο κεντρικό μενού, το άνω αριστερό εικονίδιο δεν είναι το γνωστό default τετραγωνάκι με το πράσινο βέλος (με περιγραφή PlayNow) το οποίο έχει και το αρχικό Κ800 μου, αλλά ένα άλλο που απεικονίζει κάτι σαν άσπρο χαρτί με γραμμές και με το λογότυπο της SE. Η λειτουργία του είναι διαφορετική: δεν σε πηγαίνει στο PlayNow της SE, αλλά στην αρχική σελίδα την οποία έχει προεπιλεγμένη το προφίλ internet που χρησιμοποιείς! (Στη δική μου περίπτωση, στο Cosmote my view.) Επίσης, διαφοροποιείται και η περιγραφή: δεν γράφει PlayNow, αλλά Cosmote.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Με δεδομένο ότι έχει φλασαριστεί ελληνικό λογισμικό, δεν θα έπρεπε να είναι το ίδιο με τα Κ800 που προορίζονταν "από τη μάνα τους" για την ελληνική αγορά;
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος (=χωρίς να χρειαστεί να φλασάρω άλλο λογισμικό) ή ρύθμιση, ώστε να απεικονίζεται το εικονίδιο με το πράσινο βέλος και η λειτουργία να είναι το PlayNow; Ή μήπως δεν γίνεται αυτό;
proper_evolution
7 Νοέ. 2008, 15:24
Απλά του έχουν περάσει CustPack της Cosmote.
Δοκίμασε να κάνεις update μέσω SEUS μπας και σου το "φτιάξει", αλλιώς μόνο με flashάρισμα.
το πηρα!!! καινουρια συσκευη!!! του λεω περναω να παρω τα λεφτα μου λεει δε γινεται μετα απο λιγο με παιρνει τηλ και μου λεει.. παρηγγειλα καινουριο!!! χαχα.. πολυ ωραιο κινητακι μου αρεσε απο καθε μερια φωτογραφιες, λειτουργειες.. :D:D:D
Nagata
7 Νοέ. 2008, 19:30
Eιναι πραγματικα απο τα καλυτερα φωτογραφικα κινητα που εχουν βγει.
Dead Poet
7 Νοέ. 2008, 23:40
Απλά του έχουν περάσει CustPack της Cosmote.
Δε νομίζω να έχει να κάνει ειδικά με την Cosmote, γιατί πριν καν βάλω τη SIM το εικονίδιο ήταν το ίδιο, απλώς αντί για Cosmote έγραφε Sony Ericsson ως περιγραφή. Cosmote άρχισε να γράφει μόνο όταν σέταρα τις ρυθμίσεις internet της Cosmote.
paradeisos
8 Νοέ. 2008, 08:01
hacking στην καμερα του και στη φωτογραφικη του πως μπορω να κανω?καμια σελιδα?
proper_evolution
8 Νοέ. 2008, 09:23
Χμμ παράξενο ακούγεται δεν μου έχει ξανασυμβεί. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet->Προφιλ Internet και διάλεξε το προφιλ της Vodafone και μετά κάνε επαννεκίνηση να δούμε.
johnthegreek
8 Νοέ. 2008, 09:58
Χμμ παράξενο ακούγεται δεν μου έχει ξανασυμβεί. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet->Προφιλ Internet και διάλεξε το προφιλ της Vodafone και μετά κάνε επαννεκίνηση να δούμε.
Μπα.Δεν πιστεύω να φτιάξει βάζοντας τις ρυθμίσεις της Vodafone.Και τις ρυθμίσεις της Wind να βάλει πάλι ''Wind Plus'' θα γράφει.Θα πρέπει να βρει κάποιο κατάστημα και να του περάσει το λειτουργικό της Sony Ericsson από την αρχή.:)
proper_evolution
8 Νοέ. 2008, 15:01
Μπα.Δεν πιστεύω να φτιάξει βάζοντας τις ρυθμίσεις της Vodafone.Και τις ρυθμίσεις της Wind να βάλει πάλι ''Wind Plus'' θα γράφει.Θα πρέπει να βρει κάποιο κατάστημα και να του περάσει το λειτουργικό της Sony Ericsson από την αρχή.:)
Το κάνεις και σπίτι σου με το SEUS μη δώσεις τζάμπα λεφτά!
Το κάνεις και σπίτι σου με το SEUS μη δώσεις τζάμπα λεφτά!
Με το Seus μονο update κανεις! και δεν μπορεις να απεγκαταστησεις το μενου απο αλλη εταιρια.
proper_evolution
8 Νοέ. 2008, 20:02
Θέλει ρε συ να ξαναπεράσει το λογισμικό από την αρχή. Εμένα στο K770i πάντως μου το έκανε μια χαρά.
Θέλει ρε συ να ξαναπεράσει το λογισμικό από την αρχή. Εμένα στο K770i πάντως μου το έκανε μια χαρά.
απο την αρχη θα το περασει αλλα αμα το κινητο ειναι i-mode θα παραμεινει ως εχει.δεν θα γινει unbranded η συσκευη.
proper_evolution
8 Νοέ. 2008, 21:20
Έχω την εντύπωση ότι είπε ότι έγινε αυτό αφότου πέρασε τις ρυθμίσεις τις Cosmote, δεν ήταν έτσι από πριν..
Έχω την εντύπωση ότι είπε ότι έγινε αυτό αφότου πέρασε τις ρυθμίσεις τις Cosmote, δεν ήταν έτσι από πριν..
Αυτο δεν γινεται! οτι ρυθμισεις και να περασεις.. αν το κινητο ειναι απλο δεν μπορεις να το κανεις π.χ. vodafone live.
Dead Poet
10 Νοέ. 2008, 12:34
Όχι, έτσι ήταν από την αρχή. Άλλωστε, όπως έγραψα, ΠΡΙΝ εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις το "περίεργο" εικονίδιο υπήρχε επίσης. Απλώς, πριν έγραφε "Sony Ericsson" κάτω από αυτό, ενώ μετά έγραφε "Cosmote".
Δεν πρόκειται για "μενού Cosmote", ούτε i-mode είναι, ούτε με άλλον τρόπο branded. Το συγκεκριμένο εικονίδιο (και η λειτουργία του) είναι το μόνο περίεργο.
Nagata
10 Νοέ. 2008, 13:57
Toυ περασες τελικα λογισμικο απο την αρχη?
Dead Poet
10 Νοέ. 2008, 19:05
Εμένα στο K770i πάντως μου το έκανε μια χαρά.
Αν εννοείς μέσω SEUS, εμένα δεν μου έκανε τίποτε. (Το περίμενα άλλωστε.) Το περίεργο εικονίδιο είναι εκεί, ζει και βασιλεύει.
Έβγαλα το μενού και δύο φωτογραφίες, για να το δείτε κι εσείς. Στη μία (με φλας), το επίμαχο εικονίδιο είναι highlighted, και όπως βλέπετε η περιγραφή του είναι Cosmote. Στην άλλη (χωρίς φλας), το εικονίδιο δεν είναι highlighted.
fanatikos
11 Νοέ. 2008, 12:49
Πρέπει να έχει ξαναειπωθεί πιο πίσω (κάπου ανάμεσα στα ~7500 ποστ).:p
Μπορείς να αφαιρέσεις το PlayNow με κάποιον update client (πχ. Wotan). Στην θέση του εμφανίζεται αυτό το περίεργο εικονίδιο που λέτε, και αυτό που κάνει είναι να σε πηγαίνει στην home page του wap provider σου. Αν βάλεις άλλον και κατεβάσεις τις ρυθμήσεις του (και εφόσον είναι συμβατές με την unbranded εκδoση του λογισμικού), θα σε πάει στην δικιά του home page. Αλλιώς θα σε πάει στην SE.
Dead Poet
11 Νοέ. 2008, 14:09
Μπορείς να αφαιρέσεις το PlayNow με κάποιον update client (πχ. Wotan). Στην θέση του εμφανίζεται αυτό το περίεργο εικονίδιο που λέτε, και αυτό που κάνει είναι να σε πηγαίνει στην home page του wap provider σου.
Σε ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση. Όντως, θα ήταν αδύνατο να την έχω εντοπίσει ανάμεσσα σε τόσες χιλιάδες μηνυμάτων (αν και, σταδιακά, το έχω διαβάσει όλο το thread από όταν ξεκίνησε - δεν το θυμόμουν όμως αυτό).
Εγώ, που θα ήθελα όχι να αφαιρέσω (αφού είναι ήδη αφαιρεμένο), αλλά να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ το εικονίδιο και τη λειτουργία του PlayNow, μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να μπλέξω με επανεγκαταστάσεις λογισμικού κ.λπ;
fanatikos
11 Νοέ. 2008, 14:25
Λυπάμε αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται έτσι απλά. Δεν αφαιρεί απλά το οικονίδιο, δεν εγκαθιστά όλη την ρουτήνα του sw. Δυστυχώς πρέπει να το ξαναφλασάρεις χωρίς να έχεις τσεκαρισμένο το "Remove PlayNow". Τουλάχιστον έτσι ξέρω.:O
B_K_054
15 Νοέ. 2008, 01:33
Παιδια ειχα παρει τον Μαρτη ενα Κ800 απο multirama και τωρα τελευταια ολο προβληματα ειναι , στα καλα του καθουμενου σβηνει και μετα απο 10 προσπαθειες ισως ξανανοιξει, αφαιρωντας μπαταρια και sim πολλες φορες.
Το πηγα λοιπόν στην se Πατρας για αναβαθμιση και μετα απο 4 μερες μου εδωσαν ενα χαρτι να δειξω στα multirama και να τους πω οτι εχει γινει ξεχωριστη εισαγωγη του κινητου από το μαγαζί τους οπότε να το αναλάβουν αυτοί να το φτιάξουν.Aπό αυτά μήπως να συμπερανω πως προκειται για παραεισαγωγή?
Nα το δώσω στα multirama ή θα περιμενω κανα μηνα μεχρι να μου το φτιάξουν?
Nagata
15 Νοέ. 2008, 11:30
Κοιτα αργουν να στο φτιαξουν σε καταστηματα οπως τα Multirama,και δεν ειναι σιγουρο εαν θα γινει κ σωστη δουλεια.
Κοιτα αργουν να στο φτιαξουν σε καταστηματα οπως τα Multirama,και δεν ειναι σιγουρο εαν θα γινει κ σωστη δουλεια.
Μα και αυτοι τα κινητα τα στελνουν σε επισημα service point sony ericsson!
απλα το κινητο κανει 2πλη διαδρομη :p
Nagata
16 Νοέ. 2008, 20:49
Nομιζω,οτι τα multirama εχουν service,και κοιτανε εαν γινεται να το επιδιορθωσουν αυτοι,αλλιως το στελνουν σε επισημα service point sony ericsson.
Κατι τετοιο τουλαχιστον ακουσα εγω.Ισως κανω λαθος.
ξενερωσα επεσε απο την στεπη του μπουφαν το κ800 μου απο υψος περιπου μισο μετρο μπορει να λεω και πολυ κατι χτυπηματακια πανω αριστερα και κατι σημαδακια πανω δεξια.. μπορει να ειναι η ιδεα μου γιατι νομιζω πως βγαζει πιο θωλες φωτος; η ιδεα μου ειναι ή παιζει να ισχυει κατι τετοιο;
κατι ακομα:
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003308
εφαρμοζει τελεια αυτο ή κανει το κινητο γκουμουτσα;
Nagata
17 Νοέ. 2008, 13:33
Eιναι πολυ εφαρμοστη η θηκη αυτη.Επομενως εφαρμοζει τελεια.Απλα εγω δεν την προτιμησα,γιατι δεν ειναι και πολυ ανθεκτικη οταν βαζεις βγαζεις την συσκευη συχνα.
αχα.. θα την παρω.. σχετικα με το αλλο θεμα; παιζει να εχει επιρεασει η τουμπα την φωτογραφικη; αν και πιστευω κατα 99,99% οτι ειναι η ιδεα μου!:mad:
proper_evolution
17 Νοέ. 2008, 14:08
Ανάλογα που "βρήκε" το τηλέφωνο όταν έπεσε, αλλά δεν πιστεύω να έχει συμβεί κάτι τέτοιο!
Το είχα και είναι αρκετά στιβαρό κινητό..
Θα συμφωνήσω ότι είναι κατά 99,99% ιδέα σου!
Nagata
17 Νοέ. 2008, 14:11
Το πιο πιθανο,ειναι οτι οταν βγαζεις καποιες φωτογραφιες να κουνας το κινητο και να βγαινουν θολες.
και εγω το θεωρω στιβαρο σαν κατασκευη ουτε σημαδακι εχει το καλυμα της φωτογραφικης.. αλλα ξενερωσα τωρα που επεσε πρωτη φορα.. αν μου ελεγαν να το δωσω πισω και απο πανω 30 ευρω για να παρω καινουριο το εκανα αληθεια :P συνεχιζω καλα με τη θηκη τωρα και σιγουρα πολυ πιο προσεκτικος..
Nagata
17 Νοέ. 2008, 14:38
some1 η ατυχια σου με αυτην την συσκευη,ειναι μεγαλη.Ας εισαι ρε φιλε λιγακι πιο προσεκτικος.
ΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
οι δραματικες 27 μερες και τα δραματικα λογια του πωλητη στο e-shop..
ηταν χαλαρη η τσεπη και πως παω λιγο προς τα πισω λεω της κοπελας μου αποκλειεται να ειναι καθως ηταν μεσα στην τσαντα και λεω οχι ****..ΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑ
BlackX
20 Νοέ. 2008, 00:48
Παιδια εχω ενα μικρο προβλημα με το κινητο...η παυλα που βρισκετε δεξια δεν λειτουργει καθολου ετσι στα ξαφνικα....του εκανα αναβαθμηση απο την SE αλλα και παλυ τα ιδια...μετα εκανα ενα <<κολπο>> που μπορεις να δεις αν δουλευουν ολα τα κουμπια του κινητου και δεν μου λειτουργει ουτε εκει αλλα το κουμπι ακουγετε οταν το πατας...πως μπορω να το φτιαξω...
Παιδια εχω ενα μικρο προβλημα με το κινητο...η παυλα που βρισκετε δεξια δεν λειτουργει καθολου ετσι στα ξαφνικα....του εκανα αναβαθμηση απο την SE αλλα και παλυ τα ιδια...μετα εκανα ενα <<κολπο>> που μπορεις να δεις αν δουλευουν ολα τα κουμπια του κινητου και δεν μου λειτουργει ουτε εκει αλλα το κουμπι ακουγετε οταν το πατας...πως μπορω να το φτιαξω...
αποδειξη αγορας και το πας στο service! :)
BlackX
20 Νοέ. 2008, 01:52
αποδειξη αγορας και το πας στο service! :)
Ναι τοτε δεν θα ρωταγα εδω....απλος δεν εχω αποδειξει αγορας και δεν εχει εγγυηση...θελω να το φτιαξω μονος μου...
BlackX
25 Νοέ. 2008, 00:59
Tελικα εκατσα και βρηκα το προβλημα ηταν η πλακετα του πληκτρολογιου...αλλα εκανε καινουργιο(γνησιο)28 ευρο...πολλα δεν ειναι για αυτην την πλακετα?...αλλα εγω πηρα μια ελαφρος μεταχειρισμενη γυρο στα 18ευρο...προς το παρον δουλευει και δεν μου εχει βγλαει κανενα προβλημα...τωρα στο μελλον θα δειξει...
HuskerDu
29 Νοέ. 2008, 02:17
Τι άλλο να ζητήσουμε από αυτό το κινητό? :)
HuskerDu δώσε καμιά πληροφορία αν δε σου κάνει κόπο... Γραμματοσειρά κλπ που χρησιμοποιείς...
BlackX
29 Νοέ. 2008, 13:02
αυτο δεν ειναι Θεμα για το K800i?μπορεις να το στειλες σε μενα?
one_tree_hill
29 Νοέ. 2008, 15:12
Πραγματικά τίποτα...είναι απίστευτο το τί μπορείς να του κάνεις
Pehlis
29 Νοέ. 2008, 16:33
Δερμοκρασια??? Πως???
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το ολο σκινικο....
HuskerDu
29 Νοέ. 2008, 21:11
Tα fonts ήταν τα Monotype_Corsiva, σήμερα έβαλα πιο μεγάλη γραμματοσειρά, την curve και μια sidebar με όλες τις πληροφορίες που μπορεί να απεικονίσει το K800. Ολα με το Standby Mode.elf ver2.5 και το screenshooter για τα snapshots! :)
BlackX
30 Νοέ. 2008, 02:42
Tα fonts ήταν τα Monotype_Corsiva, σήμερα έβαλα πιο μεγάλη γραμματοσειρά, την curve και μια sidebar με όλες τις πληροφορίες που μπορεί να απεικονίσει το K800. Ολα με το Standby Mode.elf ver2.5 και το screenshooter για τα snapshots! :)
Mπορεις να το στειλεις το θεμα?
neo24gr
30 Νοέ. 2008, 19:23
περιμενουμε το Upload του θεματος που εχεις...:confused:
Pehlis
30 Νοέ. 2008, 22:02
Το σκινικο με τη μπαρα στα δεξια που βλεπετε δεν ειναι θεμα, elf mod ειναι.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.