PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31

kakoullis
14 Απρ. 2008, 22:56
Με αποδειξη αγορας το πας στο service και σου το αλλαζουν αυτοι και σου κανουν και αναβαθμιση και λυνεις κα το προβλημα το "ξαφνικου θανατου" του κινητου σου(λευκη οθονη)
Σε ευχαριστώ.
θα πιάσω τηλέφωνο αύριο κιόλας.

Ξερεις ποσα ειναι αυτο το joystick? αν δενε ιανι στην εγγυηση?

PERIKLIS_15
15 Απρ. 2008, 16:25
Καλησπέρα.
Μόλις σήμερα αγόρασα το Κ800i. Πραγματικά, πολύ καλό κινητό. Το κακό είναι όμως ότι δεν βρίσκω πως ρυθμίζεται το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου. Θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά:)

spykom
15 Απρ. 2008, 19:42
Καλησπέρα.
Μόλις σήμερα αγόρασα το Κ800i. Πραγματικά, πολύ καλό κινητό. Το κακό είναι όμως ότι δεν βρίσκω πως ρυθμίζεται το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου. Θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά:)

Ρυθμίσεις-Γενικές-Ασφάλεια-Αυτ.κλειδ.πλήκτρ. ;)

EliMiNaToR
16 Απρ. 2008, 19:59
παιδια μηπως ξερετε αν υπαρχει σε καποιο μαγαζι η ασπρη προσοψη για το κ800 ?σαν αυτην που εχει ο james bond

PERIKLIS_15
17 Απρ. 2008, 12:06
Ρυθμίσεις-Γενικές-Ασφάλεια-Αυτ.κλειδ.πλήκτρ. ;)

Ευχαριστώ πολύ!

Ωραίο κινητό αλλά το μεγάλο του μείον είναι ότι είναι αρκετά ογκώδες.

one_tree_hill
19 Απρ. 2008, 18:40
Ευχαριστώ πολύ!

Ωραίο κινητό αλλά το μεγάλο του μείον είναι ότι είναι αρκετά ογκώδες.
Πράγματι,ενώ τα συνδυάζει όλα...

Ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι:Σήμερα στα αποθηκευμένα μηνύμετα είδα 2 μηνύματα δε τα χα ξαναδεί...Και τα 2 είναι από "Άγνωστος Αποστολέας" και το ένα δε λέει τίποτα και το άλλο:@uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa...(το u με διαλυτικά και το a με τόνο) το χετε ξαναδεί?

makisg4
20 Απρ. 2008, 04:30
καλησπερα παιδια... θελω να κανω 2 ερωτησεις και αν μπορει καποιος ας μου απαντησει:
1. υπαρχει η δυνατοτητα να φορτωθει καποιο προγραμμα destinator στο τηλεφωνο και αν ναι ποιο και πως?
2. η Vodafone live εκδοση του τηλεφωνου βγαινει σε ασημι ή καφε χρωμα?

ευχαριστω

RAVER
20 Απρ. 2008, 13:35
καλησπερα παιδια... θελω να κανω 2 ερωτησεις και αν μπορει καποιος ας μου απαντησει:
1. υπαρχει η δυνατοτητα να φορτωθει καποιο προγραμμα destinator στο τηλεφωνο και αν ναι ποιο και πως?
2. η Vodafone live εκδοση του τηλεφωνου βγαινει σε ασημι ή καφε χρωμα?

ευχαριστω
καλησπέρα.προγραμμα που αναφερεις δεν μπορεις να φορτωσεις,επισης καποιες εφαρμογες που υπαρχουν δεν ειναι και οτι καλυτερο :cool:
Tωρα η το κινητο αγορασμενο απο vodafone το βρισκεις σε μαυρο,ασημι.καφε εγω δεν εχω :worry: ακομη :)

Sotos_GTA
20 Απρ. 2008, 17:53
Καλησπερα παιδια..εχω ενα K800 το οποιο ειναι αγορασμενο απο Αγγλια. Οι 'εδω' δεν μου κανουν αναβαθμιση..γνωριζει καποιος αναλυτικα τι κανω για να το αναβαθμισω μονος μου? Το τηλεφωνο λειτουργει, ομως δεν λειτουργουν τα παιχνιδια και οι εφαρμογες που απαιτουν ιντερνετ..Ελπιζω σε απαντηση σημερα, διοτι αυριο ξαναμπαινω μεσα(ειμαι στρατιωτης). Ευχαριστω!

one_tree_hill
20 Απρ. 2008, 19:23
τι θες να το κανεις ακριβως?

Sotos_GTA
20 Απρ. 2008, 23:10
To προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργουν οι εφαρμογες και τα παιχνιδια. Αυτο δεν απαιτει αναβαθμιση?

Τελικα, εκανα αναβαθμιση(εβαλα το λογισμικο που δινει η SE στο site της ως update), ομως το προβλημα παραμενει. :(

one_tree_hill
20 Απρ. 2008, 23:31
κάνε full flashing...ψάξε για flash ericsson k800...Η!στις προηγούμενες σελίδες ένα παιδί είχε πρόβλημα με το κινητό του...έδωσα ένα λινκ...ακολούθησε αυτό...

RAVER
21 Απρ. 2008, 00:44
To προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργουν οι εφαρμογες και τα παιχνιδια. Αυτο δεν απαιτει αναβαθμιση?

Τελικα, εκανα αναβαθμιση(εβαλα το λογισμικο που δινει η SE στο site της ως update), ομως το προβλημα παραμενει. :(
Τοτε το πας για σερβις.τι πιο απλο :)

Sotos_GTA
21 Απρ. 2008, 13:01
Τοτε το πας για σερβις.τι πιο απλο :)

Eλα ντε, και εγω ετσι σκεφτηκα..ελα ομως που δεν το αναλαμβανουν γιατι ειναι αγορασμενο απο Αγγλια.:mad:

Το προβλημα παραμενει, τουλαχιστον ομως μπαινω στο Wind plus με τον browser του κινητου..

RAVER
21 Απρ. 2008, 13:12
Eλα ντε, και εγω ετσι σκεφτηκα..ελα ομως που δεν το αναλαμβανουν γιατι ειναι αγορασμενο απο Αγγλια.:mad:

Το προβλημα παραμενει, τουλαχιστον ομως μπαινω στο Wind plus με τον browser του κινητου..
Αυτα ειναι βλακειες.επεσες σε περιπτωση service center.τωρα πηγαινε'το σε καταστημα γερμανος.εχουν και αυτοι σερβις sony ericsson.:)

neo24gr
23 Απρ. 2008, 00:01
καλησπερα παιδια.
εχω ενα k800i,προσφατα μου επεσε κατω και εσπασε η οθονη του.
κανενα προβλημα υπεθεσα,αλλαζω μια οθονη και ολα ενταξει.
αυτο ομως που δεν μου αρεσει ειναι οτι το κινητο οταν παω να το ανοιξβ(με σπασμενη την οθονη)ανοιγει,εμφανιζει μια σπρη οθονη και συνεχεια κανει επανεκινησεις!
ο μονος τροποσ να το σταματησω ειναι να βγαλω την μπαταρια!
επισης παρατηρησα οτι αναβει σταθερα ενα κοκκινο φως εκει που ειναι οι υπερηθρες οταν η μπαταρια ειναι συνδεδεμενη με το κινητο!
καμια βοηθεια τι μπορει να ειναι αυτο?
διορθωνεται?

ea6gka
23 Απρ. 2008, 13:27
μεγειες μου λοιπον και το καινουριο Κ800 , ομως γμτ γμτ γμτ ειναι vodafone live και εχει και το σπαστικο μενου.:(

RAVER
23 Απρ. 2008, 15:20
καλησπερα παιδια.
εχω ενα k800i,προσφατα μου επεσε κατω και εσπασε η οθονη του.
κανενα προβλημα υπεθεσα,αλλαζω μια οθονη και ολα ενταξει.
αυτο ομως που δεν μου αρεσει ειναι οτι το κινητο οταν παω να το ανοιξβ(με σπασμενη την οθονη)ανοιγει,εμφανιζει μια σπρη οθονη και συνεχεια κανει επανεκινησεις!
ο μονος τροποσ να το σταματησω ειναι να βγαλω την μπαταρια!
επισης παρατηρησα οτι αναβει σταθερα ενα κοκκινο φως εκει που ειναι οι υπερηθρες οταν η μπαταρια ειναι συνδεδεμενη με το κινητο!
καμια βοηθεια τι μπορει να ειναι αυτο?
διορθωνεται?
Το πας για service και το κανεις καινουργιο.στην περιπτωση σου,αυτο θα σωσει το κινητο.:)

kotsianis7
23 Απρ. 2008, 17:17
@neo24gr,η περίπτωσή σου,αν εξαιρέσουμε τη σπασμένη οθόνη,μοιάζει με μπλοκάρισμα της EROM,το οποίο διορθώνεται μόνο σε σέρβις,εάν δεν έχεις γνώση πως να το κάνεις μόνος σου στο σπίτι με χρήση κάποιων ειδικών προγραμμάτων...Στο σέρβις βέβαια είναι δωρεάν η επιδιόρθωση-εκτός της οθόνης βέβαια..

neo24gr
23 Απρ. 2008, 18:39
@neo24gr,η περίπτωσή σου,αν εξαιρέσουμε τη σπασμένη οθόνη,μοιάζει με μπλοκάρισμα της EROM,το οποίο διορθώνεται μόνο σε σέρβις,εάν δεν έχεις γνώση πως να το κάνεις μόνος σου στο σπίτι με χρήση κάποιων ειδικών προγραμμάτων...Στο σέρβις βέβαια είναι δωρεάν η επιδιόρθωση-εκτός της οθόνης βέβαια..

εχω γνωσει καποιοων προγραμματων αλλα δεν μπορω να το φλασαρω!
το μονο που μπορεσα να κανω ειναι αναβαθμιση μεσω του sony ericsson Update service.
αλλα τιποτε περρισοτερο!
εχω καποια προγραμμα για erom flash αλλα ολο μου βγαζει σφαλμα!
αποσο εχω ψαξει ομως ,μ=οταν αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι σημαινει οτι εχει μπλοκαριστει η EROM.το οτι αναβει συνεχεια ,σταθερα,με το που βαλω την μπαταρια η με το που συνδεσω το καλωδιο συνδεσεις usb με τον υπολογιστη χωρις να εχω την μπαταρια πανω,αυτο δε σημαινει τιποτε περρισοτερο?
αν εχεις να μου προτεινεις καποιο τροπο ξεμπλοκαρισματος της EROM!

sxetikos_asxetos
23 Απρ. 2008, 19:33
Όσοι κάνουν update μέσω Sony Ericsson Update Service πλέον αναβαθμίζετε η CID του κινητού σε 53 από 52. Αυτό σημαίνει πως τα υπόλοιπα flashing προγράμματα που κυκλοφορούν δεν θα μπορούν να κάνουν update μιας και η CID53 δεν έχει "σπάσει" ακόμα.

neo24gr
23 Απρ. 2008, 19:50
downgrade sthn εκδοση δεν μπορει να γινει?
ποσο περιπου θα στοιχιζε να επιδιορθωθει αυτο το προβλημα στον γερμανο?
χωρις την αλλαγη της οθονης?

ea6gka
23 Απρ. 2008, 20:25
παιδες 2 γρηγορες ερωτησεις :

1. Εαν προχωρησω σε debrand του Κ800 , αποτυχημενο φλασαρισμα σημαινει μπλοκαρισμα του κινητου ή γινεται και dead phone flash?
2. Πως μπορω να αντιγραψω το firmware που εχει το κινητο μου ετσι ωστε στο μελλον σε βλαβη του να μπορω να το ξαναπεράσω?

Λοιπον απο οτι ειδα το κινητο μαλλον ειναι cid53 οποτε το μπουλο. Ομως επειδη δεν ειμαι σιγουρος για δειτε και εσεις

R8BF003
CXC1250211_VODAFONE_WI R8BF003

EROM
R3A022
prg CXC1250616_EROM_DB2020_HB106GENERIC_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBL EY_SEMCUSB

wtf ειναι CID52 or CID53? βλεπω οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις στο wotanserver http://www.wotanserver.com/en/supported-phones/sonyericsson-k800-debranding/

one_tree_hill
23 Απρ. 2008, 21:12
1.Ό,ΤΙ και αν πάθει μπορείς να το επαναφέρεις...
2.Όχι,δε γίνεται,αλλά αφού το firmware κυκλοφορεί και στο νετ,οπότε...

ea6gka
23 Απρ. 2008, 21:29
δεν το εχει στα γνωστα site , αν το εχεις δει που το ειδες??:O

Sotos_GTA
24 Απρ. 2008, 08:51
Sxetika me to provlhma pou anefera sthn prohgoumenh selida..ekana update alla to provlhma paremeine.Ti eftaige telika?..H karta 1GB pou evala..tin evgala k ksanaevala autin pou eixa k to kinhto douleuei k pali apsoga!To provlhma epanerxetai an vgalw thn mnhmh,h' valw opoiadhpote allh mnhmh.sorry gia ta greeklish to kinhto den exei ellhnika.

neo24gr
24 Απρ. 2008, 10:38
παιδες 2 γρηγορες ερωτησεις :

1. Εαν προχωρησω σε debrand του Κ800 , αποτυχημενο φλασαρισμα σημαινει μπλοκαρισμα του κινητου ή γινεται και dead phone flash?
2. Πως μπορω να αντιγραψω το firmware που εχει το κινητο μου ετσι ωστε στο μελλον σε βλαβη του να μπορω να το ξαναπεράσω?

Λοιπον απο οτι ειδα το κινητο μαλλον ειναι cid53 οποτε το μπουλο. Ομως επειδη δεν ειμαι σιγουρος για δειτε και εσεις

R8BF003
CXC1250211_VODAFONE_WI R8BF003

EROM
R3A022
prg CXC1250616_EROM_DB2020_HB106GENERIC_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBL EY_SEMCUSB

wtf ειναι CID52 or CID53? βλεπω οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις στο wotanserver http://www.wotanserver.com/en/supported-phones/sonyericsson-k800-debranding/
file mια ερωτηση.
μπορει να λυθει το δικο μου προβλημα με wotanserver?
αν ναι ποσο στοιχιζει?

one_tree_hill
24 Απρ. 2008, 11:02
δεν το εχει στα γνωστα site , αν το εχεις δει που το ειδες??:O

τα έχει,τα έχει...αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα σε ανησυχεί...Τέσπα,γιατι δε κατεβάζεις το xs++?Θα σου πει αν είναι 53άρι,που δε το νομίζω,μιας και η vodafone τ έχει πολύ καιρό στο κατάστημα τα Κ800...Anyway,και να είναι,δε σε πειράζει,αφού μόνο debrand θες να κάνεις...Με 8Ε τελείωσες!

ea6gka
24 Απρ. 2008, 15:13
CID53 ειναι το τιμημενο...

drdino
24 Απρ. 2008, 15:37
Mετά από φλασάρισμα με το xs++, η αναβάθμιση μέσω της SE δεν είναι δυνατή;

kotsianis7
24 Απρ. 2008, 19:07
[quote=neo24gr;2323251]downgrade sthn εκδοση δεν μπορει να γινει?quote]

Downgrade στην έκδοση του CID δεν μπορεί να γίνει με τίποτα....Δεν υπάρχει κανένα εργαλείο-πρόγραμμα που να το κάνει αυτό...Ούτε καν η ίδια η ΣΕ δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει.....Άπαξ και αναβαθμιστεί το CID,πάει,αναβαθμίστηκε...Δεν μπορεί να υποβαθμιστεί μετά...

Sebastien
25 Απρ. 2008, 18:23
Παιδιά το βρήκα 187 ευρώ στο eshop..Να το πάρω λέτε? ή θεωρείται ξεπερασμένο?

xsaviola28
25 Απρ. 2008, 20:34
καλησπέρα παιδιά.μια φιλη αγόρασε μέσο ίντερνετ το κινητό τη τρίτη.όταν πηγα να στείλω αρχεία βλέπω όνομα κινητού κ810.μπαίνω στο μενού και βρίσκω λειτουργίες όπως το truckid.επίσης τα πάνω κουμπιά δεν έχουν φωτισμό.τό κινητό ήταν κανονικά σφραγισμένο.τι λέτε;τιμή 178 ευρώ... και έχει ένα κ800 αναβαθμισμένο σε 810.

RAVER
25 Απρ. 2008, 21:06
Παιδιά το βρήκα 187 ευρώ στο eshop..Να το πάρω λέτε? ή θεωρείται ξεπερασμένο?
Ξεπερασμενο δεν ειναι.οι δυνατοτητες του σε αυτη την τιμη ειναι πολυ καλες.

neo24gr
26 Απρ. 2008, 15:23
μετα απο μια πτωση που ειχε το κινητο μου,μου εβγαλε ασπρη οθονη οταν παταω το κουμπι να το ανοιξω.η οταν συνδεω τον φορτιστη παλι αναβοσβηνει ασπρη οθονη.
επισησ παρατηρησα οτι αναβει σταθερα ενα κοκκινο λαμπακι εκει που ειναι οι υπερυθρες.
δεν παρατηρησα αν αναβοσβηνει συνεχεια τοπ κοκκινο αυτο λαμπακι,αλλα μια φορα το εκανε.
αποσο εψαξα βρηκα στο internet κατι για wotanclient οτι διορθωνει αυτο το προβλημα!
γνωριζει κανεις να μου πει την ολη διαδικασι με το wotanclient?
η οποιαδηποτε αλλη διαδικασια(που να ειναι και Free of charge βεβαια)!
υποψην!
εχω εκδοση cid 53 στο κινητο μου!

bakalex
26 Απρ. 2008, 19:04
Eχω παθει ακριβως το ιδιο με το παλιο μου Κ700ι.Το παρατησα γιατι νομιζα οτι χαλασε.
Αμα εχει καποιος λυση θα χαρω πολυ να τη μαθω και να του δωσω ξανα ζωη.

Scottas
26 Απρ. 2008, 20:33
μετα απο μια πτωση που ειχε το κινητο μου,μου εβγαλε ασπρη οθονη οταν παταω το κουμπι να το ανοιξω.η οταν συνδεω τον φορτιστη παλι αναβοσβηνει ασπρη οθονη.
επισησ παρατηρησα οτι αναβει σταθερα ενα κοκκινο λαμπακι εκει που ειναι οι υπερυθρες.
δεν παρατηρησα αν αναβοσβηνει συνεχεια τοπ κοκκινο αυτο λαμπακι,αλλα μια φορα το εκανε.
αποσο εψαξα βρηκα στο internet κατι για wotanclient οτι διορθωνει αυτο το προβλημα!
γνωριζει κανεις να μου πει την ολη διαδικασι με το wotanclient?
η οποιαδηποτε αλλη διαδικασια(που να ειναι και Free of charge βεβαια)!
υποψην!
εχω εκδοση cid 53 στο κινητο μου!

Δες λίγο το KulanKendi;)
θα βρείς λύση

neo24gr
26 Απρ. 2008, 23:23
Δες λίγο το KulanKendi;)
θα βρείς λύση

σ΄΄ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου,αλλα δυστυχως δεν υποστηριζει CID53!
αν κανω λαθος διορθωσε με!
σ΄΄ευχαριστώ πάντως !

Athlos_PDA
27 Απρ. 2008, 20:14
Εχω το Κ800i VL version 20 μηνες τωρα και ομολογω οτι ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.

Μονο που μερικες φορες οταν αλλαζω μνημες στο ραδιοφωνο μου βγαζει ενα μηνυμα
"Ενημερωση συχνοτητας..." και μεχρι να τελειωσει η ενημερωση δεν ακουγεται τιποτα.
Εχεις κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο;

Directx
28 Απρ. 2008, 23:28
Σήμερα το Κ800 με απογοήτευσε, έχασε τα γενέθλια μιας σημαντικής επαφής που είχα καταχωρήσει, έπρεπε να με ενημέρωνε από το Σάββατο, πράγμα που δυστυχώς δεν έκανε ποτέ!

Η αγένεια "μου" διορθώθηκε, σήμερα (με 2 ημέρες καθυστέρηση), αλλά η εμπιστοσύνη μου στο Ημερολόγιο της συσκευής κλονίσθηκε.

Κρίμα :(

ea6gka
29 Απρ. 2008, 14:17
οι φωτογραφιες που βγαζει το κινητο αυτο απλα σπερνουν. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ δεν εχω λογια

και απο αποψη λειτουργικου δε παει πισω αν και επιφυλασσομαι μεχρι να φλασαρω της SE το firmware

patsialos-ioanni
29 Απρ. 2008, 16:01
Εχω το Κ800i VL version 20 μηνες τωρα και ομολογω οτι ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.

Μονο που μερικες φορες οταν αλλαζω μνημες στο ραδιοφωνο μου βγαζει ενα μηνυμα
"Ενημερωση συχνοτητας..." και μεχρι να τελειωσει η ενημερωση δεν ακουγεται τιποτα.
Εχεις κανεις ιδεα γιατι συμβαινει αυτο;

απενεργοποιησε το af απο το μενου ραδιοφωνο- ρυθμισεις

Athlos_PDA
30 Απρ. 2008, 00:18
απενεργοποιησε το af απο το μενου ραδιοφωνο- ρυθμισεις

ok done... thanx

pathos
30 Απρ. 2008, 16:19
geia xara paidia!!simera pira kai ego to k800!!erotisi tora:sthn othoni mou emfanizete to simvolo 3g auto paei na pei oti einai anoixt tora i aplos iparxei kai einai se anamoni??kleinei apo kapou??min troei mpataria tsampa.efxaristo!!!

Athlos_PDA
30 Απρ. 2008, 17:02
geia xara paidia!!simera pira kai ego to k800!!erotisi tora:sthn othoni mou emfanizete to simvolo 3g auto paei na pei oti einai anoixt tora i aplos iparxei kai einai se anamoni??kleinei apo kapou??min troei mpataria tsampa.efxaristo!!!

Γεια σου και σενα και μεγεια το Κ800.
Αυτο παει να πει οτι εισαι εντος δικτυου 3g.
Μπορεις να το απενεργοποιησεις εδω...
Στο μενού > ρυθμίσεις > συνδεσημότητα > δίκτυα κινητ. τηλεφ. > δίκτυα gsm/3g

pathos
30 Απρ. 2008, 17:17
Γεια σου και σενα και μεγεια το Κ800.
Αυτο παει να πει οτι εισαι εντος δικτυου 3g.
Μπορεις να το απενεργοποιησεις εδω...
Στο μενού > ρυθμίσεις > συνδεσημότητα > δίκτυα κινητ. τηλεφ. > δίκτυα gsm/3g

se efxaristo poli file na sai kala!!!!

cafe_demek
3 Μάι. 2008, 11:37
geia sas xtes eno etrexa thn efarmogi opera mini arxise to kin na argei,mou to
exei ksanakanei to eklina to ksana aniga kai leitourgouse kanonika mexri pou to eklisa xtes kai dn ksana anikse otan pataw na aniksei anavosvinei 3
fores to led stis iperi8res,prospa8isa na to sindeso me to pc gia na ksana
perasw to firmware kai den kanei epikinonia

TN97
3 Μάι. 2008, 15:02
geia sas xtes eno etrexa thn efarmogi opera mini arxise to kin na argei,mou to
exei ksanakanei to eklina to ksana aniga kai leitourgouse kanonika mexri pou to eklisa xtes kai dn ksana anikse otan pataw na aniksei anavosvinei 3
fores to led stis iperi8res,prospa8isa na to sindeso me to pc gia na ksana
perasw to firmware kai den kanei epikinonia

Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλε την, και προσπάθησε να ενεργοποιήσεις το κινητό σου.

one_tree_hill
3 Μάι. 2008, 19:21
Βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλε την, και προσπάθησε να ενεργοποιήσεις το κινητό σου.
πεθαμένη erom,γτ να το κάνει αυτό???

cafe_demek
3 Μάι. 2008, 19:47
to ekana evala kai ali mpataria alla tpt
to uem einai na vrw ena tropo gia na sinefero to erom

Athlos_PDA
3 Μάι. 2008, 20:03
to ekana evala kai ali mpataria alla tpt
to uem einai na vrw ena tropo gia na sinefero to erom

Στο μηνυμα #695 ο keysmith γραφει για καποιον που ειχε παρομοιο προβλημα:

"άφησε το χωρίς μπαταρία λίγη ώρα και ξανατοποθετησέ την και (προσπάθησε) ανοιξέ το. Αυτό του κάνει ένα άτιπο reset (hardware)

Αφησε το στη φώρτηση κανα μισάωρο. τα παλιά ericsson άρχιζα να δέιχνουν ότι φορτιζουν έπειτα από ώρα όταν η μπαταρία τους ήταν τελείως πεσμένη

πάτα τους ακροδέκτες στη συσκευή εκέι που ακουμπάει η μπαταρία με μία μπατονέτα (η με κάτι όχι εχμιρό και αφήσεις συμάδι) μήπως δεν ακουμπάει στην πλακέτα

Πάτα το πλήκτρο ΟΝ (και ενώ είναι σε φώρτηση) παρατεταμένα για 5'' (όχι πολύ δύναμη απλά διάρκια)"

Κανε μια δοκιμη δεν εχεις τιποτα να χασεις..

cafe_demek
3 Μάι. 2008, 20:13
ta dokimasa kai ayta distixos tpt

Athlos_PDA
3 Μάι. 2008, 20:24
Καπου ειχα δει ενα μηνυμα για ενα νεκρο Κ800 μετα απο αλλαγη ΣΙΜ και πως γινεται να το ξυπνησεις βαζοντας την erom απο την αρχη...
Το ψαχνω εδω και ωρα... αλλα ειναι περιπου 7000 μηνυματα... δυσκολο να βρεθει.

cafe_demek
3 Μάι. 2008, 20:25
pou? na psksw kai egw!!!
asxolise kai me destinator?

Athlos_PDA
3 Μάι. 2008, 20:32
Εδω ειναι το μηνυμα που λεω... σε μια απο τισ 342 σελιδες που υπαρχουν ηδη...
εχω ξεκινησει απο την #1 και εχω φτασει στην #45 αλλα ακομα δε το βρηκα...
Ψαξε κι εσυ απο την #342 προς τα πισω... καπου θα την βρουμε.

Ναι εχω το Destinator 7 οπως γραφω στην υπογραφη μου αλλα ειμαι σχετικα νεος με το θεμα. Εχω το PDA μονο 20 μερες.

cafe_demek
3 Μάι. 2008, 20:34
xexexe ok :)
rikse mia mati kai edw
isxirizonte oti einai 8ema hardware http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-342909.html

cafe_demek
3 Μάι. 2008, 21:24
kati vrika sthn selida 318

Athlos_PDA
3 Μάι. 2008, 21:31
Αν δεν γινει τιποτα ριξε κι εδω μια ματια:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=8763

cafe_demek
3 Μάι. 2008, 21:43
8a ta dokimazw kai 8a sas apantisw :)

Athlos_PDA
3 Μάι. 2008, 22:17
Νομιζω οτι βρηκα αυτο που χρειαζεσαι:
Fixing a dead K800i
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141436

georginiogr
4 Μάι. 2008, 16:50
Γεια σας.Για πρωτη φορα εγινα κατοχος ενος κινητου se. Πηρα το k800 ελεω προσφορας που ειχα. Δεν ηθελα να διαθεσω πολλα χρηματα γιαυτο και κατεφυγα σε αυτή τη λυση για δευτερο κινητο (που μαλλον αρχιζω να μετανοιωνω).Το εχω εναμισι μηνα και χτες χαλασε. Δεν ανταποκρινονται τα παρακατω πληκτρα: πληκτρο μενου (τερμα δεξια), joystic στις κινησεις προς επανω και προς δεξια,το πληκτρο διαχειρισης (ειναι το μικρουλι κατω από το πληκτρο του μενου) και τελος το πληκτρο με το <<καγκελο>>. Δεν εχει πεσει κατω, δεν εχει πεσει υγρο πανω του. Το ειχα στη φορτιση και οταν το εβγαλα για να το χρησιμοποιησω μου εβγαλε τα παραπανω. Παρατηρησα επισης οτι στην αναμονη κατά διαστηματα ακουγεται ο ηχος <<τικ>>, σαν να πατιεται καποιο πληκτρο. Το κακο ειναι οτι βρισκομαι εκτος του τοπου οπου ζω για καποιες μερες και δεν εχω μαζι την αποδειξη για να το επισκευασω με τη χρηση της εγγυησης. Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει,, πως μπορω να του κανω format μπας και συνελθει? Ευτυχως εχω και το Μιο μου μαζι και δεν εμεινα από τηλεφωνο.

p.s. Ποτε ξανα S.E.

Athlos_PDA
4 Μάι. 2008, 17:31
Το πας αμεσα προς αντικατασταση... επεσες φαινεται στην περιπτωση ελλατωματικης συσκευης.
Εγω το εχω 19-20 μηνες και το ΕΤΕΝ το χρησημοποιω μονο για GPS και PPC αλλα οχι για κινητο. Το Κ800 δε το αλλαζω.
Συνηθως οποιος ειναι αρνητικα προκατειλημμενος για κατι, τοτε του πανε οντως ολα στραβα :)

cafe_demek
4 Μάι. 2008, 17:43
Athlos_PDA kitazw na to ftiaksw me to setool endiaferon ergaliaki alla den vriskw firmware ola ta likn pou epsaksa se selides expin akuro8ei. ean den mporesw meta anagkastika 8a agorasw credits gia to wotanclient

cafe_demek
4 Μάι. 2008, 18:19
telika to dior8osa me to setool 2 lite
fortosa ksana to firmware kai teliose i ipo8esi :)

Athlos_PDA
4 Μάι. 2008, 18:57
telika to dior8osa me to setool 2 lite
fortosa ksana to firmware kai teliose i ipo8esi :)

Χαιρομαι που τελικα βρεθηκε λυση.
Γραψε ομως αν θελεις ενα πιο αναλυτικο μηνυμα με το τι και πως το εκανες για να βοηθησεις και καποιους που θα τυχει να εχουν το ιδιο προβλημα.

andrewvasilopoul
5 Μάι. 2008, 00:02
Kalispera!Mipos mporei na mpei gps sto kinhto? eyxaristo!!!:O

one_tree_hill
5 Μάι. 2008, 12:23
ναι,αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ...κ μενα το βγαλε...

patsialos-ioanni
5 Μάι. 2008, 16:44
Kalispera!Mipos mporei na mpei gps sto kinhto? eyxaristo!!!:O

δεν μπαινει φιλε μου.μπορεις ομως να μπαινεις με χρεωση μεσω του παροχου δικτυου σου στους χαρτες του google.επισηςς καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικα και οχι με greeklish γιατι δεν τοβλεπει το μηνυμα σου το εργαλειο της αναζητησης

hecone
5 Μάι. 2008, 20:20
παιδιά καλησπέρα! έχω το κινητό μου λιγότερο από βδομάδα- το Κ800- κ ήθελα να σας ρωτήσω για την μπαταρία...πραγματικά δεν κρατάει καθόλου κ έχω απογοητευτεί πλήρως...για παράδειγμα το φόρτωσα χθες το βράδυ κ τώρα τελειώνει η μπαταρία...:( μιλάω πολυ δε μπορώ να πω αλλά ούτε μια μέρα???είναι φυσιολογικό αυτό?..κάποιοι μου είπαν πως συμβαίνει στην αρχή κ μετά "στρώνει" ...plz help!

sxetikos_asxetos
5 Μάι. 2008, 20:55
παιδιά καλησπέρα! έχω το κινητό μου λιγότερο από βδομάδα- το Κ800- κ ήθελα να σας ρωτήσω για την μπαταρία...πραγματικά δεν κρατάει καθόλου κ έχω απογοητευτεί πλήρως...για παράδειγμα το φόρτωσα χθες το βράδυ κ τώρα τελειώνει η μπαταρία...:( μιλάω πολυ δε μπορώ να πω αλλά ούτε μια μέρα???είναι φυσιολογικό αυτό?..κάποιοι μου είπαν πως συμβαίνει στην αρχή κ μετά "στρώνει" ...plz help!
Πόσο πολύ μιλάς; Για τι αλλες λειτουργίες χρησιμοποιείς το κινητό;

Athlos_PDA
5 Μάι. 2008, 20:58

Αυτονομία Μπαταρίας Κ800
Μπαταρία Lithum Polymer 3,6V
Χωρητικότητα 900mAh
Χρόνος αναμονής: έως 350 ώρες
Χρόνος ομιλίας: έως 7 ώρες (GSM)

Αρα αν μιλας πολυ οπως λες μη περιμενεις και θαυματα....
Η δικη μου με κανονικη χρηση παει 3-5 μερες και ολα αυτα μετα απο 20 μηνες.

geozalo
6 Μάι. 2008, 14:57
γεια σας παιδες..εχω το κ800 κανα χρονο+ αλλα προχθες εκανα μ@#$$ια κι εσπασε η οθονη με 1 ραγισμα πανω δεξια..ποσο περιπου στοιχιζει η επισκευη κ σε ποιο μαγαζι λετε να παω?ευχαριστω!

Athlos_PDA
6 Μάι. 2008, 15:45
γεια σας παιδες..εχω το κ800 κανα χρονο+ αλλα προχθες εκανα μ@#$$ια κι εσπασε η οθονη με 1 ραγισμα πανω δεξια..ποσο περιπου στοιχιζει η επισκευη κ σε ποιο μαγαζι λετε να παω?ευχαριστω!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Επισκευής της Sony Ericsson...
Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών: 801 11 810 810 (Toll Free)

Γύρω στα 50 ευρώ να υπολογίζεις.

Ρίξε μια μάτια και εδώ http://www.sonyericsson.gr/

geozalo
6 Μάι. 2008, 16:51
ευχαριστω φιλε να σαι καλα...εστειλα μειλ κ περιμενω απαντηση...αν ισχυει για 50Ε αξιζει 100% ...

ea6gka
11 Μάι. 2008, 23:02
ρε παιδια τα κ800 της vodafone το αυτοκολλητο που εχουν πανω στην οθονη βγαινει , νομιζω απο κατω ειναι το λογοτυπο Cybershot το οποιο ειναι απειρως καλυτερο απο της βοδαφον...

Nick-K
12 Μάι. 2008, 10:02
Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος του k800 κι εγώ. Απο προχθές μου εμφανίζει τα εξής προβλήματα:

1ον: Όταν μου κάνουν αναπάντητη, αντί να μου εμφανίσει στα νέα συμβάντα αυτόν που με πήρε, εμφανίζεται η καρτέλα "Οι συντομ. μου" που έχει τα bluetooth κλπ.. με αποτέλεσμα να μή ξέρω ποίος και πόσες αναπάντητες έχω.
2ον: Όταν κάνω μια κλήση κάποιον και μετά πηγαίνω στις εξερχόμενες κλήσεις, δεν εμφανίζει την κλήση που έχω κάνει.

Και τα 2 προβλήματα μια τα κάνει και μια δεν τα κάνει. Τι μπορεί να φταίει? Με update του firmware λέτε να υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί?

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

pythagoras_7
12 Μάι. 2008, 10:42
Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος του k800 κι εγώ. Απο προχθές μου εμφανίζει τα εξής προβλήματα:

1ον: Όταν μου κάνουν αναπάντητη, αντί να μου εμφανίσει στα νέα συμβάντα αυτόν που με πήρε, εμφανίζεται η καρτέλα "Οι συντομ. μου" που έχει τα bluetooth κλπ.. με αποτέλεσμα να μή ξέρω ποίος και πόσες αναπάντητες έχω.
2ον: Όταν κάνω μια κλήση κάποιον και μετά πηγαίνω στις εξερχόμενες κλήσεις, δεν εμφανίζει την κλήση που έχω κάνει.

Και τα 2 προβλήματα μια τα κάνει και μια δεν τα κάνει. Τι μπορεί να φταίει? Με update του firmware λέτε να υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί?

με update ναι πιστεύω θα διορθωθεί,κάντο δε χάνεις και τπτ.Πρώτα κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων και κάνε ένα κλείσημο και άνοιγμα,κάνε μια δοκιμή και αν δε πιάσει τότε κάνε update...;)

Poulinos2
12 Μάι. 2008, 18:35
ρε παιδια τα κ800 της vodafone το αυτοκολλητο που εχουν πανω στην οθονη βγαινει , νομιζω απο κατω ειναι το λογοτυπο Cybershot το οποιο ειναι απειρως καλυτερο απο της βοδαφον...

Δεν ισχύει σε όλες τις παρτίδες,οπότε αν το βγάλεις και δεν υπάρχει,δείχνει άσχημα:X

RAVER
12 Μάι. 2008, 18:55
Δεν ισχύει σε όλες τις παρτίδες,οπότε αν το βγάλεις και δεν υπάρχει,δείχνει άσχημα:X
Ναι καθολου καλα δεν φαινεται αν βγαλεις το αυτοκολλητο.:down:

ea6gka
12 Μάι. 2008, 20:42
θα αλλαξω το γυαλι μονο και μονο επειδη μου τη σπαει αυτο το λογοτυπο...

parapara
12 Μάι. 2008, 20:43

Ρυθμίσεις >> Γενικές >> Νέα συμβάντα >> Αναδυομ. προβ. Είναι ενεργοποιημένο;
Και να είναι πιστεύω ότι αν το αλλάξεις και το ξαναβάλεις ίσως ξεκολλήσει.

Nick-K
13 Μάι. 2008, 21:52
Ευχαριστώ πολύ. Το γύρισα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τώρα δεν το κάνει.. Περίεργο πάντως.

Θα του κάνω κι ένα update το firmware αυτές τις μέρες.

sadite
14 Μάι. 2008, 00:28
παιδια καλησπερα
αγορασα προσφατα το Κ800i και πηγα να το κανω σε μετατροπη σε k810i.
Αφου εγινε η αναβαθμηση και πηγα να ξεκινησω το τηλεφωνο αυτο βγαζει μια οθονη που αναβοσβηνει συνεχεια. Η οθονη ειναι λευκη αλλα απο πισω φαινεται η κατασταση του τηλεφωνου.
πεστε μου τι να κανω και πως.
help και ευχαριστω.

thief
14 Μάι. 2008, 04:01
Αν το συνδέσεις με update service τι κάνει?

Mε XS++ λογικά μπορείς να του περάσεις άλλο λογισμικό, αφού ανάβει τουλάχιστον.

neo24gr
14 Μάι. 2008, 09:52
Αν το συνδέσεις με update service τι κάνει?

Mε XS++ λογικά μπορείς να του περάσεις άλλο λογισμικό, αφού ανάβει τουλάχιστον.

μπορει να γινει το ιδιο και σε k800i με cid53?
εχω το ιδιο προβλημα με την ασπρη οθονη που αναβοσβηνει.
το οποιο το αρχησε να το κανει μετα απο μια πτωση που ειχε.

Nick-K
14 Μάι. 2008, 11:31
Ρυθμίσεις >> Γενικές >> Νέα συμβάντα >> Αναδυομ. προβ. Είναι ενεργοποιημένο;
Και να είναι πιστεύω ότι αν το αλλάξεις και το ξαναβάλεις ίσως ξεκολλήσει.

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Το έκανα ένα restart χθές και το ξανακάνει. Είχε συνέλθει κάπως. Επίσης ξέχασα να πώ πως όταν άρχισε να το κάνει έφαγε και μια καλή πτώση απο 2 μέτρα ύψος περίπου. Μήπως φταίει απο αυτό? Update στο firmware δεν έχει γίνει ακόμη. :(

pythagoras_7
14 Μάι. 2008, 12:20
μπορει να γινει το ιδιο και σε k800i με cid53?
εχω το ιδιο προβλημα με την ασπρη οθονη που αναβοσβηνει.
το οποιο το αρχησε να το κανει μετα απο μια πτωση που ειχε.

αν και έχω μείνει σχετικά πίσω από se cid53 προς το παρρόν νομίζω δε hack-άρεται....;)

neo24gr
14 Μάι. 2008, 13:40
αν και έχω μείνει σχετικά πίσω από se cid53 προς το παρρόν νομίζω δε hack-άρεται....;)

den θελω να κανω τιποτε απο hack!
απλα θελω να το ξαναζωντανεψω!
φλασαρισμα δηλαδη!

αυτες οι πληροφοριες του κινητου μου ειναι νορμαλ?

Phone Connected...
Detected: DB2020: A1 Series
Phone IMEI:
Color: Red ; OTP CID: 51
EROM CID: 53
Phone Model: K700
Operator: MEDITERR
CDA: CDA102568/4 R6A
Phone Firmware: R8BF003
Firmware CXC: R8BF003_prgCXC1250210_GENERIC_WI
WARNING!!! CID is not supported for patch unlocking !!!
MCC+MNC: 000-000
NCK: - Unlocked - 5
NSCK: - Unlocked - 5
SPCK: - Unlocked - 5
CCK: - Unlocked - 5
PCK: - Unlocked - 5
ESL: - Unlocked - 5
Phone Code: MCC+MNC: 202-01
Phone Code lock state: - Asking when new SIM inserted.
Total call time: 00:09:13
Flip opened times: 0
Radio Band: 900/1800/1900Mhz
EROM Version: R3A022
All Done! - Time:00:00:00

το οτι λεει >> Phone Model: K700 ειναι σωστο αυτο?

pythagoras_7
14 Μάι. 2008, 14:25
den θελω να κανω τιποτε απο hack!
απλα θελω να το ξαναζωντανεψω!
φλασαρισμα δηλαδη!

αυτες οι πληροφοριες του κινητου μου ειναι νορμαλ?

Phone Connected...
Detected: DB2020: A1 Series
Phone IMEI:
Color: Red ; OTP CID: 51
EROM CID: 53
Phone Model: K700
Operator: MEDITERR
CDA: CDA102568/4 R6A
Phone Firmware: R8BF003
Firmware CXC: R8BF003_prgCXC1250210_GENERIC_WI
WARNING!!! CID is not supported for patch unlocking !!!
MCC+MNC: 000-000
NCK: - Unlocked - 5
NSCK: - Unlocked - 5
SPCK: - Unlocked - 5
CCK: - Unlocked - 5
PCK: - Unlocked - 5
ESL: - Unlocked - 5
Phone Code: MCC+MNC: 202-01
Phone Code lock state: - Asking when new SIM inserted.
Total call time: 00:09:13
Flip opened times: 0
Radio Band: 900/1800/1900Mhz
EROM Version: R3A022
All Done! - Time:00:00:00

το οτι λεει >> Phone Model: K700 ειναι σωστο αυτο?

ωχ φίλε αν κατάλαβα καλά η gdfs του τα έχει παίξει μάλλον....:confused:

neo24gr
14 Μάι. 2008, 14:45
ωχ φίλε αν κατάλαβα καλά η gdfs του τα έχει παίξει μάλλον....:confused:

διορθώνεται αυτό?
κάποιο πρόγραμμα?
κάτι?
οτιδήποτε?

pythagoras_7
14 Μάι. 2008, 14:53
διορθώνεται αυτό?
κάποιο πρόγραμμα?
κάτι?
οτιδήποτε?

ναι με το xs++ τη τελευταία έκδοση να αλλάξεις τη gdfs και να βάλεις του κ800 αλλά είναι μεγάλη διαδικασία την οποία δε θυμάμαι καλά....:(

neo24gr
14 Μάι. 2008, 15:15
ναι με το xs++ τη τελευταία έκδοση να αλλάξεις τη gdfs και να βάλεις του κ800 αλλά είναι μεγάλη διαδικασία την οποία δε θυμάμαι καλά....:(
που μπορω να βρω την εκδοση gdfs του k800?

pythagoras_7
14 Μάι. 2008, 15:25
που μπορω να βρω την εκδοση gdfs του k800?

στο
http://forums.se-nse.net/

neo24gr
14 Μάι. 2008, 15:58
στο
http://forums.se-nse.net/

που να βρεισ ακρη εκει μεσα φιλε...
ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον!
με βλεπω χωρις το κ800 μου αλλο πια :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

basilis5
15 Μάι. 2008, 21:22
καλησπερα σε ολους:D εχω το τηλεφωνο εδω και 4 μηνες και τωρα τελευταια αντιμετωπιζω ενα προβλημα...:blink: οταν στελνω κατι με bluetooth δεν το δεχεται και οταν μου στελνουν κατι με mms δεν μπορω να το αποθηκευσω. λεει οτι η μνημη τηλεφωνου ειναι πληρης....ενω δεν ειναι. εχω κανει format και το κινητο κ την καρτα και παλι δεν εγινε τιποτα. αναβαθμιση δεν μπορω να κανω γιατι εχω την τελευταια εκδοση συμφωνα με την sonyericsson.:blink: καμια ιδεα?:blink::blink::blink:

giorgosnp
22 Μάι. 2008, 13:29
Χαιρετώ την παρέα!
Είχα αγοράσει ένα ακουστικό bluetooth της motorola αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος απ' την ποιότητα ήχου η οποία παρουσίαζε "παράσιτα".
Σκέφτηκα λοιπόν, ότι για την κακή ακουστική ευθύνεται το συγκεκριμένο bluetooth.
Πρόσφατα το αντικατέστησα με ένα samsung και όχι μόνο δεν καλυτέρεψε ο ήχος αλλά αυτοί που με καλούν δεν ακούνε σχεδόν τίποτα! Παρατήρησα μάλιστα ότι ανά διαστήματα το τηλέφωνο χάνει τη σύνδεση με το ακουστικό και ξανασυνδέεται μετά από λίγο. Το ίδιο κάνει και με το προηγούμενο bluetooth που είχα! :shock:
Συνέβει και σε κάποιον άλλο αυτό το περίεργο;;
Μήπως στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δεν έχω κάτι σωστά;
Το να φταίνε οι μάρκες δεν νομίζω να παίζει καθώς τα bluetooth είναι plug 'n' play.

alekos2
22 Μάι. 2008, 20:49
Καλησπερα σε ολους,το εν λογω κινητο υποστηριζει A2DP ??Εχετε να προτεινετε καποιο καλο headset για μουσικη???Η ποιοτητα ηχου πως ειναι σε συγκριση με το κανονικο-με καλωδιο-headset???Ευχαριστω...

RAVER
22 Μάι. 2008, 22:52
Καλησπερα σε ολους,το εν λογω κινητο υποστηριζει A2DP ??Εχετε να προτεινετε καποιο καλο headset για μουσικη???Η ποιοτητα ηχου πως ειναι σε συγκριση με το κανονικο-με καλωδιο-headset???Ευχαριστω...
Υποστηριζει αυτο που λες! τωρα για την ποιοτητα ηχου δεν ξερω να σου πω γιατι ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει bluetooth handsfree :cool:

nasos79
23 Μάι. 2008, 00:21
Υποστηριζει αυτο που λες! τωρα για την ποιοτητα ηχου δεν ξερω να σου πω γιατι ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει bluetooth handsfree :cool:

Μια χαρά είναι. Αρκεί να έχεις κοντά το τηλέφωνο. Επίσης βέβαια υποθέτω εξαρτάται απ' το headset...

yamahar6
23 Μάι. 2008, 10:59
καλημερα ,ψαχνω για καινουργιες εφαρμογες αλλα δεν βρισκω τιποτα.καμια ιδεα?

Pehlis
23 Μάι. 2008, 13:37
καλημερα ,ψαχνω για καινουργιες εφαρμογες αλλα δεν βρισκω τιποτα.καμια ιδεα?

Κοιταξες εδω -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762&page=44 ????

yamahar6
24 Μάι. 2008, 14:58
ναι εχει τα κλασσικα:(

RAVER
25 Μάι. 2008, 01:50
ναι εχει τα κλασσικα:(
Και τι ακριβως θέλεις εσυ???

cult
25 Μάι. 2008, 13:54
Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια να σας κανω μια ερωτηση?Απο εχθες ειμαι ευτυχης(ελπιζω ) κατοχος του Κ800.Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω τα αξεσουαρ του Κ750 που ειχα(φορτιστη-μπαταρια-headset-καρτα μνημης) στο Κ800.Επισης γινεται με καποιο τροπο να περασω ολα τα δεδομενα του κ750(παιχνιδια-επαφες-ηχους ΜΡ3) στο Κ800(με το myphone explorer ισως)?
Ευχαριστω.

nasos79
25 Μάι. 2008, 14:36
Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια να σας κανω μια ερωτηση?Απο εχθες ειμαι ευτυχης(ελπιζω ) κατοχος του Κ800.Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω τα αξεσουαρ του Κ750 που ειχα(φορτιστη-μπαταρια-headset-καρτα μνημης) στο Κ800.Επισης γινεται με καποιο τροπο να περασω ολα τα δεδομενα του κ750(παιχνιδια-επαφες-ηχους ΜΡ3) στο Κ800(με το myphone explorer ισως)?
Ευχαριστω.

Φορτιστές κτλ, λειτουργούν όλα. Η μπαταρία όχι, είναι διαφορετική. Η κάρτα μνήμης όχι, δεν βλέπεις ότι του Κ800 είναι λίιιιιιιγο μικρότερη; :p Το Κ800 παίρνει M2, όχι MS pro duo όπως το Κ750.
Παιχνίδια, μόνο με νέα εγκατάσταση.
Επαφές με το myphoneexplorer
Ήχους-mp3 και άλλα τέτοια αρχεία, όπως φωτογραφίες κτλ, μπορείς μια χαρά και με copy-paste μεταξύ των δύο καρτών απ' τον windows explorer του υπολογιστή σου.
Ελπίζω να βοήθησα.

cult
25 Μάι. 2008, 14:58
Eyχαριστω φιλε για την ταχεια απαντηση.
Ξενερωσα λιγο με την μπαταρια αλλα τι να κανουμε???
Φορτιστης και headset σιγουρα λειτουργει ετσι??
Τα παιχνιδια π[ου παιζουν στ Κ750(jar) σιγουρα παιζουν και στο Κ800?Αν τα περασω σε φακελο στην επιφανεια εργασιας και μετα στο Κ800 ολα καλα?
Οσο γι ακαρτα μαλλον πρεπει να παρω καινουργια.Αυτη ομως με ειδικο ανταπτορα κανει και για τα δυο σωστα???
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357
Σηκωνει το Κ800 2 gb μνημη?
Και κατι τελευταιο.Επαφες υπενθυμισεις ημερολογιου κτλ με my phone explorer γινεται ν απεραστουν>?
Συγνωμη αν κουρασα.

yamahar6
25 Μάι. 2008, 15:07
[QUOTE=RAVER;2357606]Και τι ακριβως θέλεις εσυ???

ψαχνω για video player ektos toy mvideo

i_Falcon
25 Μάι. 2008, 15:26

Ναι, κανονικότατα...

hariskar
25 Μάι. 2008, 17:15

Έχω βάλει 2Gb και είναι μία χαρά. Ίσως τελικά έπρεπε να βάλω τα 4Gb...

nasos79
25 Μάι. 2008, 17:43
Eyχαριστω φιλε για την ταχεια απαντηση.
Ξενερωσα λιγο με την μπαταρια αλλα τι να κανουμε???
Φορτιστης και headset σιγουρα λειτουργει ετσι??
Τα παιχνιδια π[ου παιζουν στ Κ750(jar) σιγουρα παιζουν και στο Κ800?Αν τα περασω σε φακελο στην επιφανεια εργασιας και μετα στο Κ800 ολα καλα?
Οσο γι ακαρτα μαλλον πρεπει να παρω καινουργια.Αυτη ομως με ειδικο ανταπτορα κανει και για τα δυο σωστα???
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357
Και κατι τελευταιο.Επαφες υπενθυμισεις ημερολογιου κτλ με my phone explorer γινεται ν απεραστουν>?
Συγνωμη αν κουρασα.

Προσωπικά δεν με έχεις κουράσει καθόλου. Πού να δεις τι κάνω εγώ στους άλλους, στο θέμα για το P1i... :D
Λοιπόν, στις ερωτήσεις σου. Επειδή κι εγώ ίδια πορεία είχα (από Κ750 σε Κ800), ό,τι σου γράφω είναι δοκιμασμένο.
Φορτιστής και headset λειτουργούν σίγουρα. Προφανώς μιλάς για ενσύρματο headset, αν ήταν bt δεν θα ρώταγες καν. Ε, εγώ για να καταλάβεις, το headset του Κ800 δεν το έχω βγάλει απ' το νάιλον. Χρησιμοποιούσα ένα ενσύρματο που είχα πάρει από ebay και με τα 2. Με το P1 μου κάνει κάτι νερά, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Σίγουρα ό,τι δουλεύει στο Κ750, παίζει και στο Κ800.
Τα παιχνίδια θα παίζουν, απλά έχε υπόψη σου ότι αν είναι σχεδιασμένα για Κ750, λόγω μικρότερης οθόνης, στο Κ800 θα βλέπεις κενό πλαίσιο (μαύρο) γύρω απ' το παιχνίδι.
Η κάρτα Μ2 με τον αντάπτορά της γίνεται MS pro duo και θα παίξει στο Κ750 σίγουρα, αρκεί να μην πάρεις καμιά 4-άρα που ίσως δεν θα την υποστηρίζει το Κ750. Το αντίθετο δεν γίνεται, γιατί η pro duo δεν χωράει στο Κ800.
Τα 2gb θα τα δουλέψει άνετα το κινητό σου.
Επαφές, υπενθυμίσεις, ημερολόγιο κλπ θα περαστούν όλα άψογα με το myPhoneExplorer.

Ρώτα ελεύθερα!!!

antonio_r
25 Μάι. 2008, 21:47
Καλησπερα. Σκοπευω ν'αγορασω το Κ800, και θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. Κανουμε κανονικα πληρεις φορτισεις και αποφορτισεις της μπαταριας του στην αρχη οταν ειναι καινουργιο, οπως συνηθιζεται και στις υπολοιπες μαρκες?.. Ρωταω γιατι καπου ακουσα οτι μια μπαταρια πολυμερους λιθιου σαν του Κ800, δεν πρεπει ποτε να αποφορτιζεται πληρως.. Τελικα τι ισχυει..?
Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις παιδες! :)

aekaras21
26 Μάι. 2008, 01:01
Ψάχνω ενα προγραμματάκι που να μου κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό ωστε να μην μπορει κανεις να βλέπει τι έχω στο κινητό μου.Έχει κανεις να προτεινει καποιο πρόγραμμα και που θα το βρώ????

Thanks!!!!!

yamahar6
26 Μάι. 2008, 17:43
Καλησπερα. Σκοπευω ν'αγορασω το Κ800, και θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. Κανουμε κανονικα πληρεις φορτισεις και αποφορτισεις της μπαταριας του στην αρχη οταν ειναι καινουργιο, οπως συνηθιζεται και στις υπολοιπες μαρκες?.. Ρωταω γιατι καπου ακουσα οτι μια μπαταρια πολυμερους λιθιου σαν του Κ800, δεν πρεπει ποτε να αποφορτιζεται πληρως.. Τελικα τι ισχυει..?
Ευχαριστω για τις τυχον απαντησεις παιδες! :)

Στην αρχη κανονικα και μετα οποτε 8ες

cult
26 Μάι. 2008, 23:41
Αυτη ηταν η επομενη ερωτηση μου.Φορτισα την μπταρια για πρωτη φορα για 2 ημερες.Να περιμενω να αποφορτιστει πληρως να την ξαναφορτισω και για ποση ωρα?Ποσες φορες να γινει αυτΟ?

Pehlis
27 Μάι. 2008, 00:19
Αυτη ηταν η επομενη ερωτηση μου.Φορτισα την μπταρια για πρωτη φορα για 2 ημερες.Να περιμενω να αποφορτιστει πληρως να την ξαναφορτισω και για ποση ωρα?Ποσες φορες να γινει αυτΟ?

2 Μερες ????
Ηρεμα...
8-10 ωρες και ειναι ΟΚ.
Τωρα απλα να αφηνεις τη μπαταρια να πεσει γυρο στο 10% και να το φορτηζεις 2:30 περιπου. Μια στις τοσες ειναι καλο να το εξαντλεις τελειος και να το φορτηζεις για κανενα 8ωρο παλι.

cult
27 Μάι. 2008, 01:00
2 Μερες ????
Τωρα απλα να αφηνεις τη μπαταρια να πεσει γυρο στο 10% και να το φορτηζεις 2:30 περιπου.

Ennοεις 2.30 ωρες????
Οπως και να χει ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.

RAVER
27 Μάι. 2008, 03:11
Ψάχνω ενα προγραμματάκι που να μου κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό ωστε να μην μπορει κανεις να βλέπει τι έχω στο κινητό μου.Έχει κανεις να προτεινει καποιο πρόγραμμα και που θα το βρώ????

Thanks!!!!!
Αυτο που θελεις δεν γινετε.βεβαια υπαρχουν καποιες εφαρμγες java που κλειδωνουν φακελους,αλλα δεν στις συνιστω.

ψαχνω για video player ektos toy mvideo

δεν μπορεις να αλλαξεις τον player σε αυτο το κινητο.μονο με καμια java εφαρμογη και παντα "εικονικα" :)

yamahar6
27 Μάι. 2008, 20:58
Αυτο που θελεις δεν γινετε.βεβαια υπαρχουν καποιες εφαρμγες java που κλειδωνουν φακελους,αλλα δεν στις συνιστω.

δεν μπορεις να αλλαξεις τον player σε αυτο το κινητο.μονο με καμια java εφαρμογη και παντα "εικονικα" :)

ναι προς το παρον υπαρχει το m video που μπορεις να αλλαξεις την γωνια και παιζει srt υποτιτλους

neo24gr
28 Μάι. 2008, 21:16
kalhspera παιδια.
μετα απο μια πτωση που ειχε το κινητο μου,εσπασε η οθονη.
την αλλαξα του εκανα και μια αναβαθμιση και τωρα μοταν το ανοιγω μου ζηταει κωδικο κλειδωματοσ!
ποτε δεν ειχα κωδικο!
δοκιμασα 0000,12345.
καμια βοηθεια?

multiPetros
28 Μάι. 2008, 21:31
kalhspera παιδια.
μετα απο μια πτωση που ειχε το κινητο μου,εσπασε η οθονη.
την αλλαξα του εκανα και μια αναβαθμιση και τωρα μοταν το ανοιγω μου ζηταει κωδικο κλειδωματοσ!
ποτε δεν ειχα κωδικο!
δοκιμασα 0000,12345.
καμια βοηθεια?
Κοίτα στο Ανάκτηση ξεχασμένου κωδικού κλειδώματος συσκευής

neo24gr
29 Μάι. 2008, 10:42
ok,τελικα το επιδιορθωσα με wotanserver.
τωρα ομως οταν παω να ανοιξω την καμερα μου λεει οτι: εκτελειται μια αλλη εφαρμογη,κλειστε την και μετα ξεκινηστε την καμερα!
μετα απο πολλεσ προσπαθειεσ ομως θα ανοιξει που και που!
τι φταιει?

SPRING
29 Μάι. 2008, 18:24
Γεια σας πουλάω το κ800 που είχα...που να βάλω την αγγελία? Επαρκούν τα ποστς που έχω κάνει? Α! επίσης πείτε μου ποια τιμή είναι καλή να το βάλω? Είναι μια χαρά χωρίς ίχνος προβλήματος...έχει και πολλά games και themεs
Ξέχασα να πω ότι διαθέτει και κάρτα μνήμης 512

georginiogr
30 Μάι. 2008, 00:43
Γεια σας.Για πρωτη φορα εγινα κατοχος ενος κινητου se. Πηρα το k800 ελεω προσφορας που ειχα. Δεν ηθελα να διαθεσω πολλα χρηματα γιαυτο και κατεφυγα σε αυτή τη λυση για δευτερο κινητο (που μαλλον αρχιζω να μετανοιωνω).Το εχω εναμισι μηνα και χτες χαλασε. Δεν ανταποκρινονται τα παρακατω πληκτρα: πληκτρο μενου (τερμα δεξια), joystic στις κινησεις προς επανω και προς δεξια,το πληκτρο διαχειρισης (ειναι το μικρουλι κατω από το πληκτρο του μενου) και τελος το πληκτρο με το <<καγκελο>>. Δεν εχει πεσει κατω, δεν εχει πεσει υγρο πανω του. Το ειχα στη φορτιση και οταν το εβγαλα για να το χρησιμοποιησω μου εβγαλε τα παραπανω. Παρατηρησα επισης οτι στην αναμονη κατά διαστηματα ακουγεται ο ηχος <<τικ>>, σαν να πατιεται καποιο πληκτρο. Το κακο ειναι οτι βρισκομαι εκτος του τοπου οπου ζω για καποιες μερες και δεν εχω μαζι την αποδειξη για να το επισκευασω με τη χρηση της εγγυησης. Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει,, πως μπορω να του κανω format μπας και συνελθει? Ευτυχως εχω και το Μιο μου μαζι και δεν εμεινα από τηλεφωνο.

p.s. Ποτε ξανα S.E.

Σημερα που λετε πηρα στα χερια μου το SE K800 μου από το επισημο service. Η απαντηση που ηρθε ηταν οτι η συσκευη δουλευει στην εντελεια και δεν εχει κανενα προβλημα...(τι διαολο λεω εγω.. ) Την παιρνω που λετε από το καταστημα , οαω σπιτι.. βαζω μπαταρια,καρτα μνημης και σιμ και ανοιγω το κινητο. Στα 5 πρωτα λεπτα ολα καλα... λεω κ εγω μαλλον θα το φλασαρανε. Ωσπου μετα από τα 5 λεπτα κολλανε και παλι ολα τα παραπανω πληκτρα που αναφερω. Ευγε βρε... κινητο 3 μηνων περιπου να χαλαει και ενα σερβις που πεταει αετο. Αυριο αν προλαβω το ξαναστελνω..αλλιως από βδομαδα... Ευγε και παλι...

PS Αν ξαναπαρω SE να μου κοπουν τα χερια.

RAVER
30 Μάι. 2008, 02:45
Γεια σας πουλάω το κ800 που είχα...που να βάλω την αγγελία? Επαρκούν τα ποστς που έχω κάνει? Α! επίσης πείτε μου ποια τιμή είναι καλή να το βάλω? Είναι μια χαρά χωρίς ίχνος προβλήματος...έχει και πολλά games και themεs
Ξέχασα να πω ότι διαθέτει και κάρτα μνήμης 512
Τα posts δεν επαρκουν.τωρα για μενα 100-120 ευρο ειναι μια χαρα.:)

swift
30 Μάι. 2008, 18:52
[B] αφηνεις τη μπαταρια να πεσει γυρο στο 10% και να το φορτηζεις 2:30 περιπου. Μια στις τοσες ειναι καλο να το εξαντλεις τελειος και να το φορτηζεις για κανενα 8ωρο παλι.

Καλησπερα παιδια. Αγορασα κι εγω χτες το κ800. Τελικα τι να κανω με την μπαταρια..? Ν΄αφησω να αποφορτιστει πληρως η μπαταρια τις 3-4 πρωτες φορες, ή να πεσει στο 10% μονο..? Αν μπορειτε απαντηστε μου εγκαιρα γιατι οπου να ναι εξαντλειται η μπαταρια, και δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικη η παραπανω απαντηση του φιλου μας.. ευχαριστω πολυ !!

paradeisos
1 Ιούν. 2008, 14:27
αν μπω με τον google του wind plus θα μπαινω τζαμπα σε html σελιδες?ισως να εχετε προαναφερει την απαντηση αλλα ειναι πολλες οι 350 σελιδες.επισης αν εγκαταστησω τον οπερα και μπαινω απο κει σε σελιδες(εχοντας βεβαια ενεργοποιημενο το wind plus) χρεωνομαι για full html σελιδες?o ενσωματωμενος web browser δειχνει πληρεις τις σελιδες οπως το opera mini?

hariskar
4 Ιούν. 2008, 16:26
Δεν ξέρω τι έκανα, αλλά οι αναπάντητες κλήσεις πλέον προωθούνται στον τηλεωνητή. Πως το σταματάω;;;
Πήγα Ρυθμίσεις/Κλήσεις/Προώθηση/Κλήσεις ομιλίας, αλλά αν και πάτησα Απενεργοποίηση δεν έγινε τίποτα..
Ευχαριστώ!

Edit: Πήρα στην Cosmote και το έκαναν.

antonio_r
4 Ιούν. 2008, 19:43
Δεν ξέρω τι έκανα, αλλά οι αναπάντητες κλήσεις πλέον προωθούνται στον τηλεωνητή. Πως το σταματάω;;;
Πήγα Ρυθμίσεις/Κλήσεις/Προώθηση/Κλήσεις ομιλίας, αλλά αν και πάτησα Απενεργοποίηση δεν έγινε τίποτα..
Ευχαριστώ!

Edit: Πήρα στην Cosmote και το έκαναν.

##002# και yes. Για ολες τις μαρκες κινητων, ειναι η απενεργοποιηση τηλεφωνητη !

pali19_
4 Ιούν. 2008, 21:26
Καλησπέρα παιδιά! Έχω πρόβλημα με το K800i μου. «Γράφει ακαταλαβίστικα» και δεν μπορώ να «μπω» πουθενά. Τι να κάνω;
Βοήθεια παρακαλώ!

antonio_r
4 Ιούν. 2008, 23:11
Δοκιμασε να βγαλεις τη μπαταρια για μιση ωρα, ξαναβαλτη και ανοιξε το μηπως και..

paradeisos
5 Ιούν. 2008, 15:55
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στο ερώτημά μου:lol:

VectorMaster380
5 Ιούν. 2008, 19:12
Γεια σας παιδιά. Μολις βρηκα στο eBay to Κ800i .Το εχει σε καλη τιμή.
Λεει οτι ειναι κανουργιο αλλα δεν εχει ελληνκά.
Επειδη δεν ξαναειχα ποτε ericsson μπορειτε να μου πειτε αν γινετε να το μετατρεψω με ελληνικο μενου και να εχει και ελληνικα στα sms αν τελικά το αγορασω???Δεν εχω ξαναψωνισει απο το eBay και χρησιμοποιώ την προπληρωμενη καρτα τριτου (φιλου).
Ειναι εμπιστο το eBay για αγορες ή θα παραγγειλω το K800i και θα μου στειλουν καραμελιτσες σε συσκευασια δωρου??
Ευχαριστώ για τις οποιες απαντησεις σας.

hariskar
5 Ιούν. 2008, 19:47
##002# και yes. Για ολες τις μαρκες κινητων, ειναι η απενεργοποιηση τηλεφωνητη !

Ευχαριστώ!

one_tree_hill
5 Ιούν. 2008, 21:06
Γεια σας παιδιά. Μολις βρηκα στο eBay to Κ800i .Το εχει σε καλη τιμή.
Λεει οτι ειναι κανουργιο αλλα δεν εχει ελληνκά.
Επειδη δεν ξαναειχα ποτε ericsson μπορειτε να μου πειτε αν γινετε να το μετατρεψω με ελληνικο μενου και να εχει και ελληνικα στα sms αν τελικά το αγορασω???Δεν εχω ξαναψωνισει απο το eBay και χρησιμοποιώ την προπληρωμενη καρτα τριτου (φιλου).
Ειναι εμπιστο το eBay για αγορες ή θα παραγγειλω το K800i και θα μου στειλουν καραμελιτσες σε συσκευασια δωρου??
Ευχαριστώ για τις οποιες απαντησεις σας.

ναι,μπορείς να περάσεις ελληνικά...
Και ναι,είναι αξιόπιστο...Περιμένω από αγγλία 2 ζελατίνες οθόνης (προστατευτικές) και ένα housing για Κ850...Κ αν δε σου στείλει το προϊόν,το λες στο ebay,του κάνουν ban,και σου δίνουν τα λεφτά πίσω...

VectorMaster380
5 Ιούν. 2008, 21:09
ναι,μπορείς να περάσεις ελληνικά...
Και ναι,είναι αξιόπιστο...Περιμένω από αγγλία 2 ζελατίνες οθόνης (προστατευτικές) και ένα housing για Κ850...Κ αν δε σου στείλει το προϊόν,το λες στο ebay,του κάνουν ban,και σου δίνουν τα λεφτά πίσω...

Πραγματικα με καθυσηχασες τωρα!thanks:rolleyes:
Περιπου ποσο καιρο κανουν να ερθουν τα πραγματα?

paradeisos
5 Ιούν. 2008, 22:38
έφαγα μια κάρτα και δε κατόρθωσα να ρυθμισω τιποτα στο κινητο για ιντερνετ ενω πηρα τις ρυθμισεις απο τιμ .στο 5300 εμπαινα τζαμπα ιντερνετ εδω μου φαγ εολη την καρτα ..αν μου απαντουσατε δε θα το παθαινα αυτο?που ειναι οι ρυθμισεις για το ιντερνετ?????????????

antonio_r
5 Ιούν. 2008, 23:36
Εγω τουλαχιστον δεν το χρησημοποιω καθολου, οποτε δεν ξερω να σε βοηθησω φιλε.. Καποιοι αλλοι εδω μεσα ομως που ξερουν και μπορουν να σε κατατοπησουν, απορω γιατι δεν το κανουν πραγματικα.. Κι εγω για την πρωτη φορτιση ρωτησα, και με το ζορι μου απαντησε ενας..

one_tree_hill
6 Ιούν. 2008, 09:18
Πραγματικα με καθυσηχασες τωρα!thanks:rolleyes:
Περιπου ποσο καιρο κανουν να ερθουν τα πραγματα?

από πού είναι ο πωλητής?αν είναι αγγλία,το πολύ σε 5 εργάσιμες είναι εδώ...

cult
6 Ιούν. 2008, 15:14
ΠΑιιδια να κανω μια ερωτηση.Πηρα σημερα μια καρτα sandisk 2γιγα αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω το πορτακι υποδοχης της καρτας και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια..Οπως το κοιταω εχει ενα κενο στο πλαι.Τι κανω.Το τραβαω να ανοιξει ττο πιεχω το σπροχνω πορς τα δεξια προς τα αριστερα προς τα που?Πειτε μο γιατι οσο και ανα εψαξα δε βρηκα κατι και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια.

george_thibs
6 Ιούν. 2008, 20:39
παιδια μια ερωτηση εχω το Κ800 ενα μηνα μου επεσε κατω σημερα απο τα χερια μου οχι απο καπου ψηλα κ απο εκεινη την στιγμη μου βγαζει ασπρη οθονη το σβηνω το αναβω κ ολα κανονικα τι να κανω να το παω για σερβις να κανω κατι μονος μου κ πως? ευχαριστω

Pehlis
6 Ιούν. 2008, 20:52
ΠΑιιδια να κανω μια ερωτηση.Πηρα σημερα μια καρτα sandisk 2γιγα αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω το πορτακι υποδοχης της καρτας και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια..Οπως το κοιταω εχει ενα κενο στο πλαι.Τι κανω.Το τραβαω να ανοιξει ττο πιεχω το σπροχνω πορς τα δεξια προς τα αριστερα προς τα που?Πειτε μο γιατι οσο και ανα εψαξα δε βρηκα κατι και φοβαμαι μηπως κανω καμια ζημια.

Τραβατο προς τα πανω απο την πλευρα που εχει το κενο και θα ανοιξει

neo24gr
6 Ιούν. 2008, 21:02
παιδια μια ερωτηση εχω το Κ800 ενα μηνα μου επεσε κατω σημερα απο τα χερια μου οχι απο καπου ψηλα κ απο εκεινη την στιγμη μου βγαζει ασπρη οθονη το σβηνω το αναβω κ ολα κανονικα τι να κανω να το παω για σερβις να κανω κατι μονος μου κ πως? ευχαριστω

βγαλε την μπαταρια απο το κινητο και ξανα βαλτην αυριο οταν ξυπνησεις.
αν παρολα αυτα εχεις ακομα ασπρη οθονη,τοτε α,αφου φορτισεις πληρως την μπαταρια κανε ενα Update μεσω sony update service στον υπολογιστη σου.
υποψην ομως!
θα σου περαστει η εκδοση cid53!
που σημαινει οτι δεν μπορεις μετα να πειραξεις..... το κινητο σου!
προς το παρων δηλαδη...
αν και παλι τιποτα,τοτε πρεπει να χρησιμοποειησεις wotanserver!
αν δεν ξερεις τι παιζει με την συγκεκριμενη διαδικασια,
τοτε
πηγαινε σε ενα sony service και ζητα να σου κανουν update.
γιατι αυτοι θα σου κανουν full φλασαρισμα στο κινητο σου!
που σημαινει οτι χανεις οτι εχεις στο κινητο σου.

george_thibs
6 Ιούν. 2008, 22:32
βγαλε την μπαταρια απο το κινητο και ξανα βαλτην αυριο οταν ξυπνησεις.
αν παρολα αυτα εχεις ακομα ασπρη οθονη,τοτε α,αφου φορτισεις πληρως την μπαταρια κανε ενα Update μεσω sony update service στον υπολογιστη σου.
υποψην ομως!
θα σου περαστει η εκδοση cid53!
που σημαινει οτι δεν μπορεις μετα να πειραξεις..... το κινητο σου!
προς το παρων δηλαδη...
αν και παλι τιποτα,τοτε πρεπει να χρησιμοποειησεις wotanserver!
αν δεν ξερεις τι παιζει με την συγκεκριμενη διαδικασια,
τοτε
πηγαινε σε ενα sony service και ζητα να σου κανουν update.
γιατι αυτοι θα σου κανουν full φλασαρισμα στο κινητο σου!
που σημαινει οτι χανεις οτι εχεις στο κινητο σου.

Ευχαριστω γιατι την αμεση ανταποκριση αλλα δεν το κανει μονιμα 2 φορες το εκανε το έσβησα κ ολα καλα να το παω λες στο service αν το ξανακανει?

neo24gr
6 Ιούν. 2008, 23:00
Ευχαριστω γιατι την αμεση ανταποκριση αλλα δεν το κανει μονιμα 2 φορες το εκανε το έσβησα κ ολα καλα να το παω λες στο service αν το ξανακανει?

δεν νομιζω να στο ξανακανει φιλε μου.
εκτος και αν σου ξαναπεσει κατω:rolleyes:
απο την στιγμη που επανηλθε απο μονο του,αστο.
μην το πηγαινεις.
μονο για χοντρο προβλημα στα service!
δηλαδη να μην αναβει καθολου!
any way,τελος καλο ολα καλα:D

george_thibs
7 Ιούν. 2008, 09:12
δεν νομιζω να στο ξανακανει φιλε μου.
εκτος και αν σου ξαναπεσει κατω:rolleyes:
απο την στιγμη που επανηλθε απο μονο του,αστο.
μην το πηγαινεις.
μονο για χοντρο προβλημα στα service!
δηλαδη να μην αναβει καθολου!
any way,τελος καλο ολα καλα:D
ευχαριστωωωωωωωω:cool:

paradeisos
7 Ιούν. 2008, 10:01
αγορασα το κ800ι 169 ευρω απο ι σοπ και ειναι πραγματικα τελειο.να δω που θα ξεφορτωθω τωρα το νοκια 5300 δε ξερω που να βαλω αγγελια.

georginiogr
7 Ιούν. 2008, 16:21
Πηγα να παρω το κ800 από το σερβις μετα από 2η συνεχομενη φορα που το πηγα για τον ιδιο λογο. Η απαντηση της υπαλληλου... εχει γινει αναβαθμιση κ ειναι ενταξει... η απαντηση μου ... α ωραια,σε μιση ωρα θα σας το ξαναφερω δηλαδη. Παω σπιτι,βαζω μπαταρια σιμ κ καπακι, το ανοιγω, δουλευει για 5λεπτα, κ μετα το προβλημα επανερχεται. Κολλανε ολα τα πληκτρα που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ. Τομπαω οπως ειναι στην υπαλληλο και της το δειχνω. Της ειπα οτι δεν εχει προβλημα software αλλα hadware. Οταν ακουτε από α σερβις οτι εχουν κανει αναβαθμιση της συσκευης σας για προβλημα που μυριζει βλαβη hardware, να ξερετε οτι δεν εχουν κανει τιποτα στη συσκευη σας. Η κοπελα ειπε οτι μαλλον θα μου δωσουν νεα συσκευη...για να δουμε.

P.S. Επαναλαμβάνω... ΕΓΩ SE ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!

neo24gr
7 Ιούν. 2008, 16:34
Πηγα να παρω το κ800 από το σερβις μετα από 2η συνεχομενη φορα που το πηγα για τον ιδιο λογο. Η απαντηση της υπαλληλου... εχει γινει αναβαθμιση κ ειναι ενταξει... η απαντηση μου ... α ωραια,σε μιση ωρα θα σας το ξαναφερω δηλαδη. Παω σπιτι,βαζω μπαταρια σιμ κ καπακι, το ανοιγω, δουλευει για 5λεπτα, κ μετα το προβλημα επανερχεται. Κολλανε ολα τα πληκτρα που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ. Τομπαω οπως ειναι στην υπαλληλο και της το δειχνω. Της ειπα οτι δεν εχει προβλημα software αλλα hadware. Οταν ακουτε από α σερβις οτι εχουν κανει αναβαθμιση της συσκευης σας για προβλημα που μυριζει βλαβη hardware, να ξερετε οτι δεν εχουν κανει τιποτα στη συσκευη σας. Η κοπελα ειπε οτι μαλλον θα μου δωσουν νεα συσκευη...για να δουμε.

P.S. Επαναλαμβάνω... ΕΓΩ SE ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!

η αληθεια ειναι οτι τα sony ericcson ειναι ζημιαρικα!
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να φταιει η κοπελα στο service.
κατα την γνωμη μου, οκ?
την ευθηνη την εχουν,τεχνικος(αν ειναι στουρνάρη και δεν ξερει τι κανει,απλα πηρε ενα πτυχιο και εργαζεται σαν να κανει αγκαρια)
και η ιδια αντιπροσωπεια που πιθανως να αποφευγει αλλαγες των κινητων για μειωσει της ζημιας τους!
αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι ζημιαρικα!
δυαλισα ενα κ800 για να το επισκευασω μονος μου(το οποιο και εκανα) και διαπιστωσα οτι ειναι πολυ ευθραστα ολα μεσα.
σε σχεση με τα Motorola,που κατε με εχουν μεγαλη αντοχη σε πτωσης και σε θεμα μπαταριας!

i_Falcon
7 Ιούν. 2008, 19:32
Εγώ είχα πάρει 2 μοντέλα Κ800 τα οποία κανένα από τα δύο δεν χρειάστηκε να τα πάω για Service. Δεν ξέρω να τι να πω... Πήγατε και πέσατε εσείς πάνω στην νάρκη. Εγώ στην ζωή μου μόνο 2 φορές χρειάστηκε να πάω σε Service όποιο δήποτε κινητό!

giouli81
10 Ιούν. 2008, 13:48
καλησπερα...χτες βραδυ εκλεισα το κινητο μου και μετα οταν πηγα να το ανοιξω ξανα δεν αναβε καθολου και δε φορτιζει.προσπαθησα να κανω αναβαθμιση μεσω της sony αλλα δεν κανει τιποτα!!!! τι κανω βρε παιδια τωρα? το κινητο ειναι εκτος εγγύησης!

RAVER
10 Ιούν. 2008, 13:58
καλησπερα...χτες βραδυ εκλεισα το κινητο μου και μετα οταν πηγα να το ανοιξω ξανα δεν αναβε καθολου και δε φορτιζει.προσπαθησα να κανω αναβαθμιση μεσω της sony αλλα δεν κανει τιποτα!!!! τι κανω βρε παιδια τωρα? το κινητο ειναι εκτος εγγύησης!
Το πας για αναβαθμιση σε service point με κοστος κανα 30ευρο!! ισως και δωρεαν..αναλογα το service και το κινητο θα ξαναγινει οπως πριν.:)

giouli81
10 Ιούν. 2008, 14:04
Το πας για αναβαθμιση σε service point με κοστος κανα 30ευρο!! ισως και δωρεαν..αναλογα το service και το κινητο θα ξαναγινει οπως πριν.:)

που μου προτεινεις να παω? σε γερμανο? η σε κανα vodafone???

neo24gr
10 Ιούν. 2008, 14:08

ενω εχεισ συνδεσει τον φορτιστη στο κινητο και χωρις να ειναι η μπαταρια μεσα,βαζεισ βγαζεις την μπαταρια μεχρι να δεισ την ενδειξει οτι φορτιζει.
αν δεν πιασει αυτο,τοτε ,ενω θα εχεις μεσα την μπαταρια,βαζεις βγαζεις τον φορτιστη μεχρι να δεις οτι φορτιζει.
και τα δυο δοκιμασετα αρκετεςς φορες!
δεν χανεις τιποτα!

giouli81
10 Ιούν. 2008, 14:38
σε ποιο service να το παω???

RAVER
10 Ιούν. 2008, 23:11
σε ποιο service να το παω???
Σε γερμανο..η σε service point sony ericsson.στην vodafone ΟΧΙ.

giouli81
11 Ιούν. 2008, 15:38
δεν ειδα το μηνυμα σου και το πηγα σε vodafone.... :( χαλια???

B_K_054
11 Ιούν. 2008, 16:35
δεν ειδα το μηνυμα σου και το πηγα σε vodafone.... :( χαλια???

Ρε παιδια καλό, χρυσό το κινητο μας απο φωτογραφίες και δυνατότητες, αλλά η διαχείριση τηλεφωνικου καταλόγου χαλια.
Ενώ έχει ομάδες κανονικά, δεν επιτρεπει να καλέσεις ή να δεις το νουμερο της εοπαφης , παρά μονο το ονομα και να την διαγραψεις.

Έλεος, όλα τα simens μου ειχαν τελεια οργάνωση στις ομάδες, που μου χρειάζονται πάρα πολύ.(σχολή, δουλεια 11888, οικογενεια, φιλοι..κτλ...)

Κρίμα...

loner
11 Ιούν. 2008, 23:02
Ρε παιδια γνωριζουμε αν ειναι δυνατον οταν βαζουμε μια εικονα για background η εστω ενα θεμα, να μην φαινονται οι διαφανεις λωριδες πανω και κατω στην οθονη στην κατασταση αναμονης; Υπαρχει καποια ρυθμιση να τις βγαλουμε τελειως; Ειναι πολυ εκνευριστικο!!!!!

exis_v
12 Ιούν. 2008, 15:16
Καλησπερα,παιδια, θέλω να περάσω κωδικο ασφαλειας για να κλειδωνει το τηλεφωνο , οχι η sim και μου βγαζει όλο 'λαθος κωδικός'.Τι κανω λάθος?Δεν μπορω να βρω κατι σχετικο στα φυλλαδιακια της συσκευης!

m0nika
12 Ιούν. 2008, 16:49
geia saaas paidia ti kanete;
8elo na rotiso an stin suskeuasia periexei idi karta mnimis kai an nai poso MB einai;

one_tree_hill
12 Ιούν. 2008, 17:09
geia saaas paidia ti kanete;
8elo na rotiso an stin suskeuasia periexei idi karta mnimis kai an nai poso MB einai;
512...

m0nika
12 Ιούν. 2008, 17:20
^^kai einia idi stin suskeuasia;;
pairnei 2GB;

euxaristo:)

exis_v
12 Ιούν. 2008, 20:31
Στη δικη μου συσκευασια απο vodafone δεν ειχε καμια καρτα.και παρηγγειλα μια 2 G.

RAVER
12 Ιούν. 2008, 21:15
Στη δικη μου συσκευασια απο vodafone δεν ειχε καμια καρτα.και παρηγγειλα μια 2 G.
Σαν vodafone δινει νομιζω 64mb καρτα,αλλα περιεργο που δεν ειχε καθολου καρτα.:cool:

paradeisos
14 Ιούν. 2008, 22:49
μια ερωτηση: πως γινεται στο κινητο μου να βαλω μεγαλη γραμματοσειρα σε ολα τα μενου δηλαδη τα γραμματα να εμφανιζονται μεγαλα?:)

RAVER
14 Ιούν. 2008, 23:47
μια ερωτηση: πως γινεται στο κινητο μου να βαλω μεγαλη γραμματοσειρα σε ολα τα μενου δηλαδη τα γραμματα να εμφανιζονται μεγαλα?:)
Δεν γινετε αυτο.:)

Pehlis
15 Ιούν. 2008, 07:01

Γινετε να αλλαξεις τη γραμμτοσειρα πχ, Arial, Tahoma, οποτε μπορεις να αλλαξεις και το μεγεθος.
Ειναι λιγο μπελας ομως.

paradeisos
15 Ιούν. 2008, 17:50
Γινετε να αλλαξεις τη γραμμτοσειρα πχ, Arial, Tahoma, οποτε μπορεις να αλλαξεις και το μεγεθος.
Ειναι λιγο μπελας ομως.πες μου πως να το κανω σε παρακαλω με κουραζουν οι μικρες γραμματοσειρες

Pehlis
15 Ιούν. 2008, 18:46
πες μου πως να το κανω σε παρακαλω με κουραζουν οι μικρες γραμματοσειρες

Πρεπει να ξερεις πως να περασεις patches στο κινητο.
Η γραμματοσειρα αλλαζει με patch.
Αλλα δεν το βρησκω και απαρετητο να αλλαξεις το μεγεθος. Μια χαρα ειναι...

paradeisos
15 Ιούν. 2008, 20:37
Πρεπει να ξερεις πως να περασεις patches στο κινητο.
Η γραμματοσειρα αλλαζει με patch.
Αλλα δεν το βρησκω και απαρετητο να αλλαξεις το μεγεθος. Μια χαρα ειναι...

αμα ειναι με patch αστο....

ασχετο : για 169 ευρώ που αγόρασα το κινητό έπαθα πλάκα καταπληκτικό.απλα να ηταν λιγο λεπτοτερο και ελαφρυτερο αλλα δε πειράζει ...

έχω απενεργοποιήσει το 3g , το sar του παραμένει υψηλό ?με bluetooth και το κινητό στην τσέπη τι ισχύει περί sar?

exis_v
15 Ιούν. 2008, 23:32
Παιδια, με τους κωδικους ασφαλειας τι γινεται , ξερει να μου πει κανεις?Υπαρχουν καποιοι περασμενοι στο τηλεφωνο ήδη?Οταν πάω να πληκτρολογήσω τον δικό μου, λέει πως είναι λάθος.Μιλάω για κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό.

RAVER
16 Ιούν. 2008, 01:57
Παιδια, με τους κωδικους ασφαλειας τι γινεται , ξερει να μου πει κανεις?Υπαρχουν καποιοι περασμενοι στο τηλεφωνο ήδη?Οταν πάω να πληκτρολογήσω τον δικό μου, λέει πως είναι λάθος.Μιλάω για κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό.
Κλειδωμα πληκτρολογιου με κωδικο το Κ800ι δεν εχει.κατι μπερδευεις :wacko:
μηπως εννοεις κλειδωμα τηλεφωνου?? ο κωδικος για ολα τα sony ericsson ειναι {0000}.

exis_v
18 Ιούν. 2008, 19:08
Ευχαριστω που απάντησες raver, το υποψιαζόμουν πως δεν έχει κλείδωμα πληκτρολογίου, τώρα το επιβεβαίωσες.:pΠαράλειψη κατά την γνώμη μου, να μην το διαθέτει.:(

xtrmsnpr
19 Ιούν. 2008, 20:39
Να με πάλι,μετά από πολλούς μήνες,ήρθα να σας ρωτήσω ένα πρόβλημα που έβγαλε πάλι τ κινητό μ...

Λοιπόν εκεί που λειτουργούσε μια χαρά ωραία,πριν καμία βδομάδα όταν πήγα να πάρω τηλ,δν άκουγα άν καλούσε τν άλλον,μετά από λίγο τ σίκωσε ο άλλος..Όμως δν τν άκουγα..το έκλεισα έβγαλε sim,άλλαξα συσκευή κ στο lg chocolate μια χαρά όλα..
Εεε τ έβαλα τ βράδυ χτες πάλι στο k800i τ δοκίμασα,είχε φτιάξει(λέμε τώρα)...κάνω αα ωραία κ άρχισα να τ χρησιμοποιώ..τ πρωί έκανα κ μια κλήση όλα εντάξει..χτυπάει τώρα το σικώνω...δν άκουγα τν άλλον..δοκίμασα να πάρω τπτ,δν άκουγα τν άλλον..
Τί να κάνω;;Τί έπαθε πάλι;

Να σημειώσω μνμ μια χαρά στέλνω κ πέρνω..

paradeisos
19 Ιούν. 2008, 20:47
κανενα φτηνο και με καλη αυτονομια bluetooth για το k800i εχετε να μου προτεινετε?:)

RAVER
19 Ιούν. 2008, 21:39
κανενα φτηνο και με καλη αυτονομια bluetooth για το k800i εχετε να μου προτεινετε?:)
Απο 20 ευρο και ανω.:worry: εδώ (http://www.microland.gr/default.asp?pID=16&ct=548&la=1) :)

Pehlis
19 Ιούν. 2008, 22:33
Να με πάλι,μετά από πολλούς μήνες,ήρθα να σας ρωτήσω ένα πρόβλημα που έβγαλε πάλι τ κινητό μ...

Λοιπόν εκεί που λειτουργούσε μια χαρά ωραία,πριν καμία βδομάδα όταν πήγα να πάρω τηλ,δν άκουγα άν καλούσε τν άλλον,μετά από λίγο τ σίκωσε ο άλλος..Όμως δν τν άκουγα..το έκλεισα έβγαλε sim,άλλαξα συσκευή κ στο lg chocolate μια χαρά όλα..
Εεε τ έβαλα τ βράδυ χτες πάλι στο k800i τ δοκίμασα,είχε φτιάξει(λέμε τώρα)...κάνω αα ωραία κ άρχισα να τ χρησιμοποιώ..τ πρωί έκανα κ μια κλήση όλα εντάξει..χτυπάει τώρα το σικώνω...δν άκουγα τν άλλον..δοκίμασα να πάρω τπτ,δν άκουγα τν άλλον..
Τί να κάνω;;Τί έπαθε πάλι;

Να σημειώσω μνμ μια χαρά στέλνω κ πέρνω..

Μαλλον σου τα εχει φτησει το ακουστικο.
πατα >*<<*<* και πανε Δοκιμη Συσκευης, ακουστικο.
Αλλιως μιλα η με ανοικτη ακροαση η με τα hands free.
Αν εχεις εγγυηση πανε να σου το φτιαξουνε.

paradeisos
19 Ιούν. 2008, 22:40
Απο 20 ευρο και ανω.:worry: εδώ (http://www.microland.gr/default.asp?pID=16&ct=548&la=1) :)

το samsung wep 200 ειναι συμβατο?

RAVER
19 Ιούν. 2008, 23:24
το samsung wep 200 ειναι συμβατο?
εχω την εντυπωση οχι.παντως για το συγκεκριμενο εχω ακουσει τα χειροτερα.ειδικα στα sony ericsson δεν δουλευει :!:

paradeisos
20 Ιούν. 2008, 00:31
εχω την εντυπωση οτι τα motorola ειναι συμβατα με ολα τα κινητα αλλα ειναι ογκωδη...

να παρω αυτο?http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003247

xtrmsnpr
20 Ιούν. 2008, 04:51
Μαλλον σου τα εχει φτησει το ακουστικο.
πατα >*<<*<* και πανε Δοκιμη Συσκευης, ακουστικο.
Αλλιως μιλα η με ανοικτη ακροαση η με τα hands free.
Αν εχεις εγγυηση πανε να σου το φτιαξουνε.

Ναι πήγα,τ δυνάμωσα κ από εκεί.Από ανοιχτή ακρόαση κ με τ bluetooth μιλάω μια χαρά,αλλά πολύ κουραστικό να τ ψάχνω όταν χτυπάνε..

Θα τ παω από δευτέρα στην βοντα να μου τ δουν αφού έχει εγγύηση!!
Να σαι καλά.

ntemian
21 Ιούν. 2008, 00:02
Σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800i απο ebay.Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να το ξεκλειδώσω απο το δίκτυο της Orange που είναι τώρα και να περάσω ελληνικό μενού;

one_tree_hill
21 Ιούν. 2008, 00:26
Θα πρέπει να ξέρεις τι CID είναι...Αν είναι 52,και το ξεκλειδώνεις και περνάς ελληνικά...Αν είναι 53άρι,τελευταία αναβαθμισμένο,το΄τε μόνο ελληνικά...Ρώτα τον πωλητή,αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ 53 ΜΕΣΩ SEUS...

webrider
21 Ιούν. 2008, 09:03
to wep 200 einai simvato me ola ta kinita. siggekrimena to exw kai doulevei mia xara me to k800 kai to k810. gnwstos mou to exei se htc kai episis doulevei poli kala.

k_giannis
22 Ιούν. 2008, 12:28
Παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω κι εγω το Κ800, πειτε μου σας παρακαλω, έχει καμια διαφορα με το Κ810..?? (εκτος της εμφανισης)

neo24gr
22 Ιούν. 2008, 12:43
νομιζω στην καμερα το κ810 που ειναι λιγα περρισοτερα mp.
και φυσικα στην τιμη!
παιρνεις το κ800 και του βαζεις κ810 προσοψη αργοτερα αν θελεις για αλλαγη!
κατα την γνωμη μου.

k_giannis
22 Ιούν. 2008, 12:51
Ωραια.. και τα μερικα Mpixels παραπανω του Κ810 δεν με νοιαζουν καθολου.
Κι απο προβληματα, κολληματα κλπ, ειναι ενταξει σαν μοντελο?

(επισης δεν ηξερα οτι αλλαζει και προσοψη!?!)

one_tree_hill
22 Ιούν. 2008, 13:04
Είναι ακριβώς ίδια,παντού,απλά το Κ810 έχει και TrackId και PhotoFix...Γνώμη μου,παίρνεις το κ800,παραγγέλνεις από ebay μια πρόσοψη για Κ810,το μετατρέπεις και σε Κ810 και τελείωσες...

k_giannis
22 Ιούν. 2008, 13:19
Να σου πω την αληθεια, δεν με πειραζει η εμφανιση τοσο τουλαχιστον ωστε να με παει στην αγορα καποιου απ'τα δυο.. Απ'τη στιγμη που ειναι τα ιδια ουσιαστικα, θελω απλα το φθηνοτερο.
Thanx για τη βοηθεια παιδια.. ;)

m0nika
22 Ιούν. 2008, 23:00
tin pebti pira to k800i,den leo,eimai euxaristimeni aplos ena paixnidi den paizei,auto me ta psaria,patao ta pliktra pou lene alla den ginetai tipota...

mia erotisi,pos boro na metafero tis eikones apo tin karta mnimis sto kinito;i den ginetai;

Pehlis
23 Ιούν. 2008, 01:01
tin pebti pira to k800i,den leo,eimai euxaristimeni aplos ena paixnidi den paizei,auto me ta psaria,patao ta pliktra pou lene alla den ginetai tipota...

mia erotisi,pos boro na metafero tis eikones apo tin karta mnimis sto kinito;i den ginetai;

Πως δε γινετε,
Προσθετ. -> Διαχ. αρχειου -> Μετακινιση ή αντιγραφη

Αλλη φορα να γραφεις με Ελληνικα σε παρακαλω, κανονας των forum.

paradeisos
23 Ιούν. 2008, 22:14
κανενα μικρο και καλο bluetooth για το συγκεκριμενο κινητο ποιο ειναι ?
:)

k_giannis
24 Ιούν. 2008, 02:09
κανενα μικρο και καλο bluetooth για το συγκεκριμενο κινητο ποιο ειναι ?
:)

τι λες για κανενα i-tech (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=1110896)? Εχει μια γνωστη μου 2-3 διαφοερτικα κινητα S.Ericsson λογω δουλειας και ταιριαζει με ολα.

Εγω προτιμω αυτου του τυπου τα bluetooth, οχι μονο γιατι με βολευουν περισσοτερο,
εχω ακουσει οτι ειναι κ καλυτερα οσον αφορα και στην ακτινοβολια της συνδεσης κινητου-bluetooth.. (και καλα δεν την τρως στο αυτι πανω στο κεφαλι τελειως)

Dead Poet
24 Ιούν. 2008, 08:34
αγορασα το κ800ι 169 ευρω απο ι σοπ

Πριν από λίγες μέρες παρήγγειλα κι εγώ σε τοπικό κατάστημα e-shop το Κ800 για να επωφεληθώ από αυτή τη χαμηλή τιμή, προκειμένου να το έχω για "καβάντζα" (σε περίπτωση δηλαδή που πάθει κάτι το υπάρχον Κ800 μου) στο μέλλον.Όμως, την επόμενη μέρα που πήγα να το παραλάβω παρατήρησα ότι (α) η ετικέτα της σφραγίδας δεν ήταν η λευκή στρογγυλή που συνηθίζεται αλλά διαφορετική και (β) στο αυτοκόλλητο με το barcode (στην πλαϊνή πλευρά) αναγραφόταν ένα μεγαλοπρεπέστατο "Ο2 Postpaid DE".

Προφανώς πρόκειται για παραεισαγωγή από Γερμανία και, πέραν του ότι είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει ελληνική γλώσσα στο κινητό, δεν θα με καλύπτει η εγγύηση για την ελληνική Sony Ericsson. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, δεν παρέλαβα το κινητό, έκανα μεταβολή και όπου φύγει-φύγει...

k_giannis
24 Ιούν. 2008, 10:15
xαxαxαxα!! Τους το παρατησες εκει δηλαδη?! :lol: Ωραιος...!

(τους ειπες τιποτα ή σου ειπαν αυτοι κατι που δεν το πηρες?)

Dead Poet
24 Ιούν. 2008, 10:31
(τους ειπες τιποτα ή σου ειπαν αυτοι κατι που δεν το πηρες?)

Όχι, δεν μου είπαν κάτι. Αντιθέτως, με συμβούλευσαν και... οι ίδιοι να μην το παραλάβω, όταν είδαν ότι είχα έντονες επιφυλάξεις. Προφανώς, αν η παραγγελία γίνει για παράδοση σε κατάστημα e-shop (και όχι από το τηλέφωνο ή το ίντερνετ με παράδοση στο χώρο του πελάτη), ο πελάτης έχει δικαίωμα να μην παραλάβει. Δεν έκανα εγώ κάποια εξυπνάδα, είναι απλά μια προβλεπόμενη διαδικασία. Το κατάστημα θα το στείλει πίσω στην κεντρική αποθήκη με το φορτηγό της επόμενης μέρας κι αυτό είναι όλο.

antonio_r
25 Ιούν. 2008, 18:54
Ανεξάρτητα του τι λέει ότι κάνει ο Γερμανός ( και ο κάθε Γερμανός), είναι υποχρεωμένος να σου πάρει το κινητό πίσω και να σου δώσει τα λεφτά σου, τουλάχιστον μέχρι και 6 μήνες από την αγορά.(τουλάχιστον)
Η δουλειά μου είναι αυτή, κάτι ξέρω και εγώ.

Καλησπερα φιλε μου. Τυχαια επεσα πανω σ'αυτη σου την δημοσιευση αναζητωντας κατι αλλο..:)
Εισαι σιγουρος για τους 6 μηνες αντικαταστασης προβληματικης συσκευης? Ξερεις ισως να μου πεις που, πως βασιζεται αυτο?
Σ'ευχαριστω πολυ.

patsialos-ioanni
25 Ιούν. 2008, 21:01
Καλησπερα φιλε μου. Τυχαια επεσα πανω σ'αυτη σου την δημοσιευση αναζητωντας κατι αλλο..:)
Εισαι σιγουρος για τους 6 μηνες αντικαταστασης προβληματικης συσκευης? Ξερεις ισως να μου πεις που, πως βασιζεται αυτο?
Σ'ευχαριστω πολυ.

αυτο δεν υφισταται--μην αυταπατασαι

paradeisos
25 Ιούν. 2008, 22:00
Πριν από λίγες μέρες παρήγγειλα κι εγώ σε τοπικό κατάστημα e-shop το Κ800 για να επωφεληθώ από αυτή τη χαμηλή τιμή, προκειμένου να το έχω για "καβάντζα" (σε περίπτωση δηλαδή που πάθει κάτι το υπάρχον Κ800 μου) στο μέλλον.Όμως, την επόμενη μέρα που πήγα να το παραλάβω παρατήρησα ότι (α) η ετικέτα της σφραγίδας δεν ήταν η λευκή στρογγυλή που συνηθίζεται αλλά διαφορετική και (β) στο αυτοκόλλητο με το barcode (στην πλαϊνή πλευρά) αναγραφόταν ένα μεγαλοπρεπέστατο "Ο2 Postpaid DE".

Προφανώς πρόκειται για παραεισαγωγή από Γερμανία και, πέραν του ότι είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει ελληνική γλώσσα στο κινητό, δεν θα με καλύπτει η εγγύηση για την ελληνική Sony Ericsson. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, δεν παρέλαβα το κινητό, έκανα μεταβολή και όπου φύγει-φύγει...

εμενα μου βγηκε καλο το k800i απο e-shop παντως τωρα απο εγγυηση ευχομαι να μη χρειαστει γιατι φοβαμαι απο το συγκεκριμενο μαγαζι παροτι αγορασα πολλα απο εκει.

paradeisos
25 Ιούν. 2008, 22:03
τι λες για κανενα i-tech (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=1110896)? Εχει μια γνωστη μου 2-3 διαφοερτικα κινητα S.Ericsson λογω δουλειας και ταιριαζει με ολα.

Εγω προτιμω αυτου του τυπου τα bluetooth, οχι μονο γιατι με βολευουν περισσοτερο,
εχω ακουσει οτι ειναι κ καλυτερα οσον αφορα και στην ακτινοβολια της συνδεσης κινητου-bluetooth.. (και καλα δεν την τρως στο αυτι πανω στο κεφαλι τελειως)
έχω ήδη bluetooth τετοιου τυπου που λες αλλης εαιρειας και το αγορασα μονο 10 ευρω απο wind και λειτουργει αψογα με ολα τα κινητα!απλα ελεγα μηπως το αλλαξω με κλασικο ακουστικο.τι γνωμη εχεις?

k_giannis
26 Ιούν. 2008, 01:14
(καταρχην..) μονο 10 ευρω?! και παιζει και με ολα?! Μια χαρα... θα τα ξαναπουμε μαλλον γιατι σκεφτομαι κι εγω μηπως παρω ενα τετοιο καποια στιγμη αλλα απλα για να κανω τη δουλεια μου, οποτε δεν θελω να δωσω και πολλα. :rolleyes:

Τωρα και τα αλλα που μπαινουν πανω στο αυτι καλα ειναι. Εγω προτεινα αυτου του τυπου κυριως απο θεμα γουστου και μετα επειδη ειχα ακουσει καλυετρα σχολια για "αυτα" τα bluetooth.. Βασικα εχω ακουσει για τα Motorola bluetooth-ακουστικα οτι ταιριαζουν με ολα τα κινητα, αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλα αλλα ακομη (και πολυ οικονομικα) που πηγαινουν με το Κ800. Αν ριξεις μια ματια σε κανα Πλαισιο (ή και στα Eshop) θα βρεις πολλα... ;)

Dead Poet
26 Ιούν. 2008, 12:15
εμενα μου βγηκε καλο το k800i απο e-shop

Δηλαδή, είχε ελληνική γλώσσα στα μενού και στη γραφή, μολονότι προοριζόταν για τη γερμανική αγορά; Για ρίξε μια ματιά στο κουτί, γράφει "Ο2 postpaid DE" ή γράφει κάτι άλλο (που πιθανόν να είναι για την ελληνική αγορά);

xristos270
26 Ιούν. 2008, 21:20
επειδή σκεφτομαι να παρω ένα 2 κινητο τηλ/νο γύρω στα 170-220 ευρώ..έχω καταλήξει στο k800!!!ποια ειναι τα + και τα - σας παρακαλώ αυτής της συσκευής?

panagoyda
26 Ιούν. 2008, 21:52
επειδή σκεφτομαι να παρω ένα 2 κινητο τηλ/νο γύρω στα 170-220 ευρώ..έχω καταλήξει στο k800!!!ποια ειναι τα + και τα - σας παρακαλώ αυτής της συσκευής?
καλη καμερα, μπαινει κανονικα στο ιντερνετ αλλα εχει το joystick που ειναι σπαστικο εντελως

panagoyda
26 Ιούν. 2008, 21:54
(καταρχην..) μονο 10 ευρω?! και παιζει και με ολα?! Μια χαρα... θα τα ξαναπουμε μαλλον γιατι σκεφτομαι κι εγω μηπως παρω ενα τετοιο καποια στιγμη αλλα απλα για να κανω τη δουλεια μου, οποτε δεν θελω να δωσω και πολλα. :rolleyes:

Τωρα και τα αλλα που μπαινουν πανω στο αυτι καλα ειναι. Εγω προτεινα αυτου του τυπου κυριως απο θεμα γουστου και μετα επειδη ειχα ακουσει καλυετρα σχολια για "αυτα" τα bluetooth.. Βασικα εχω ακουσει για τα Motorola bluetooth-ακουστικα οτι ταιριαζουν με ολα τα κινητα, αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλα αλλα ακομη (και πολυ οικονομικα) που πηγαινουν με το Κ800. Αν ριξεις μια ματια σε κανα Πλαισιο (ή και στα Eshop) θα βρεις πολλα... ;)

πραγματι το velo απο wind παιζει με οσα κινητα εχω δοκιμασει και εχει αψογη ποιοτητα ηχου και το αγορασα 9 και κατι ευρω καινουριο απο wind

antonio_r
27 Ιούν. 2008, 16:13
Καλησπερα. Εκανα αναβαθμιση στο κ800 μου, μεσω pc.. Ποιο ειναι το τελευταιο λογισμικο που πρεπει να εχει τωρα και πως μπορω να το δω..? Πιεζω *#0000# οπως στα Νοκια αλλα δεν βλεπω λογισμικο.. Επισης, μετα απο αναβαθμιση στο Ν95 χαθηκαν ολα τα δεδομενα τηλ. καταλογος κλπ ρυθμισεις. Στο το Κ800 δεν χαθηκε τιποτα. Ειναι φυσιολογικο αυτο, ή μηπως δεν ''πετυχε'' τελικα η αναβαθμιση?..
Ξερει κανεις παιδια?..
Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

one_tree_hill
27 Ιούν. 2008, 16:19
είναι φυσιολογικό..χάνονται μόνο στα symbian...για την έκδοση >*<<*< (όπου <,> τα βελάκια του joystick κ όπου * το *)

antonio_r
27 Ιούν. 2008, 16:33
είναι φυσιολογικό..χάνονται μόνο στα symbian...για την έκδοση >*<<*< (όπου <,> τα βελάκια του joystick κ όπου * το *)
Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την αμεσοτατη απαντηση..!:)
Μονο που δεν πιανει.. Εισαι σιγουρος οτι μου τα εδωσες σωστα τα βηματα?
και παλι ευχαριστω
υγ. ποιο λογισμικο πρεπει να μου βγαλει ως τελευταιο?

one_tree_hill
27 Ιούν. 2008, 16:51
ναι το σωστο εδωσα!!!τεσπα πηγαινε μενου-ρυθμισεις-update service-έκδοση λογισμικού...μάλλον η R8BF003 είναι...Αλλά για να έγινε αναβάθμιση σίγουρα περάστηκε η τελυταία...Που μάλλον είναι άλλη...

antonio_r
27 Ιούν. 2008, 17:09
ναι το σωστο εδωσα!!!τεσπα πηγαινε μενου-ρυθμισεις-update service-έκδοση λογισμικού...μάλλον η R8BF003 είναι...Αλλά για να έγινε αναβάθμιση σίγουρα περάστηκε η τελυταία...Που μάλλον είναι άλλη...

R8BF003 μου βγαζει. Αρα τελευταιο. Σωστα?
Υ.Γ. στα βηματα ελειπε ενα * στο τελος :)
Σ'ευχαριστω φιλε μου παρα πολυ!

xristosxristos
29 Ιούν. 2008, 17:27
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Έχω την έκδοση λογισμικου R1KG001, και θέλω να εγκαταστήσω την νεότερη. Άπο το σέρβις μου είπαν οτι επειδή το κινήτο δεν προοριζόταν για την ελληνική αγορά (έχω ελληνικό μενού) ,αν θα γίνει αναβάθμιση θα γίνει εκτός εγγύησης, και δεν είναι σίγουροι αν θα μπεί ελληνικό μενου. Όταν το συνδεω με την σελιδα της Sony Ericsson για αναβάθμιση μου γράφει : Άναβαθμιση μη διαθέσιμη.
Ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω?
Η νεότερη έκδοση έχει ουσιαστικές διαφορές με αυτή που έχω?
Έυχαριστω!

nick_aster
1 Ιούλ. 2008, 02:50
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Έχω την έκδοση λογισμικου R1KG001, και θέλω να εγκαταστήσω την νεότερη. Άπο το σέρβις μου είπαν οτι επειδή το κινήτο δεν προοριζόταν για την ελληνική αγορά (έχω ελληνικό μενού) ,αν θα γίνει αναβάθμιση θα γίνει εκτός εγγύησης, και δεν είναι σίγουροι αν θα μπεί ελληνικό μενου. Όταν το συνδεω με την σελιδα της Sony Ericsson για αναβάθμιση μου γράφει : Άναβαθμιση μη διαθέσιμη.
Ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω?
Η νεότερη έκδοση έχει ουσιαστικές διαφορές με αυτή που έχω?
Έυχαριστω!

παιδια έχω και εγώ την συγκεκριμένη απόρια, είδατε κάτι αξιόλογο σε οποιονδήποτε τομέα μετα την αναβάθμιση; επίσεις κατι άλλο, έχω και εγώ την ίδια έκδοση αλλά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα μπορώ να παω στην omnitech και απλά να μου το αναβαθμίσουν;

RAVER
1 Ιούλ. 2008, 03:24
παιδια έχω και εγώ την συγκεκριμένη απόρια, είδατε κάτι αξιόλογο σε οποιονδήποτε τομέα μετα την αναβάθμιση; επίσεις κατι άλλο, έχω και εγώ την ίδια έκδοση αλλά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα μπορώ να παω στην omnitech και απλά να μου το αναβαθμίσουν;
αν δεν εχεις προβλημα δεν χρειαζεται να κανεις και αναβαθμιση! τωρα αν επιμενεις μπορεις να πας οπου γουσταρεις εκτος την omnitech :down: :)

nick_aster
4 Ιούλ. 2008, 14:01
αν δεν εχεις προβλημα δεν χρειαζεται να κανεις και αναβαθμιση! τωρα αν επιμενεις μπορεις να πας οπου γουσταρεις εκτος την omnitech :down: :)

file mou epeidi eimai xronia sto stratopedo tis ericsson parola ta provlimata tis, opote eixa provlima me ena apo ta kin mou pigaina stin omnitech sto marousi kai kathariza entos 2 imerwn. etsi den gnwrizw kanena allo point gia service kai anavathmiseis sony ericsson. mporeis na mou proteineis esu?

thanx in advance

RAVER
4 Ιούλ. 2008, 14:46
file mou epeidi eimai xronia sto stratopedo tis ericsson parola ta provlimata tis, opote eixa provlima me ena apo ta kin mou pigaina stin omnitech sto marousi kai kathariza entos 2 imerwn. etsi den gnwrizw kanena allo point gia service kai anavathmiseis sony ericsson. mporeis na mou proteineis esu?

thanx in advance
Για το Μαρουσι δεν Ξερω..αλλα για το κεντρο της Αθηνας ειναι οτι χειροτερο.εγω μπορω να προτεινω στην Καλλιθεα και στον πυργο των Αθηνων,δεν θυμαμαι πως λεγετε. :)

JIMKAL
8 Ιούλ. 2008, 12:26
... και μπραβο για ολο αυτο το forum. :D:D:D

Γράφω πρωτη φορα.
Έψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.
Αν μπορει ασ βοηθησει καποιος.

Αυριο θα μου δωσουν ενα Sony Ericsson Κ800ι αλλα εχει Vodafone menu μεσα.
Μπορω με κάποιο τρόπο να το κανω "μαμα"???

Ευχαριστώ προκαταβολικα...

Δημήτρης.
confused::confused:

:thanks:

RAVER
8 Ιούλ. 2008, 14:31
... και μπραβο για ολο αυτο το forum. :D:D:D

Γράφω πρωτη φορα.
Έψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.
Αν μπορει ασ βοηθησει καποιος.

Αυριο θα μου δωσουν ενα Sony Ericsson Κ800ι αλλα εχει Vodafone menu μεσα.
Μπορω με κάποιο τρόπο να το κανω "μαμα"???

Ευχαριστώ προκαταβολικα...

Δημήτρης.
confused::confused:

:thanks:
Το στέλνεις στο εδώ (www.9volto.gr) και με κοστος γυρω στα 35 ευρο το κανεις unbranded.βεβαια υπαρχει και η λυση απο το νετ..αλλα δεν σου το συνιστω.εχουν "πεθανει" πολλα κινητα ετσι κι επισης δεν ξερω τον τροπο.

JIMKAL
9 Ιούλ. 2008, 16:30
Ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση...

:):):):up::thanks:

yamahar6
10 Ιούλ. 2008, 01:00
πολυ διαφημιση γινεται εδω μεσα στο συγκεκριμενο μαγαζι...

RAVER
10 Ιούλ. 2008, 02:57
πολυ διαφημιση γινεται εδω μεσα στο συγκεκριμενο μαγαζι...
Δεν γινετε διαφημιση,απλα ειναι το μοναδικο μαγαζι που μπορεις να κανεις unbranded ενα κινητο vodafone live,και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι το κινητο θα δουλευει μια χαρα.απο παλιοτερα που δεν υπηρχε η λυση του νετ εκει τα στελναμε τα κινητα!
εγω προσωπικα ουτε ξερω που ειναι το μαγαζι και ας εχω παρει κινητο απο εκει..κας ας βγαλει και 2 vodafone live :D

Nick-K
15 Ιούλ. 2008, 12:06
Καλησπέρα. Μου έπεσε κάτω προχθές και απο τότε όταν μπαίνω στην camera και ενώ έχω ανοιχτό το κάλυμα της cameras μου λέει: Ανοίξτε το κάλυμα του φακού. :(

Απο την πτώση μάλλον τα' παιξε.. Τι μπορώ να κάνω? Το άνοιξα από πίσω μπας και βρώ κάτι αλλά δεν έγινε τιποτα. Υπάρχει λύση??

Ευχαριστώ. :)

RAVER
15 Ιούλ. 2008, 18:26
Καλησπέρα. Μου έπεσε κάτω προχθές και απο τότε όταν μπαίνω στην camera και ενώ έχω ανοιχτό το κάλυμα της cameras μου λέει: Ανοίξτε το κάλυμα του φακού. :(

Απο την πτώση μάλλον τα' παιξε.. Τι μπορώ να κάνω? Το άνοιξα από πίσω μπας και βρώ κάτι αλλά δεν έγινε τιποτα. Υπάρχει λύση??

Ευχαριστώ. :)
Το πας στο service.:)

kerasia_f
15 Ιούλ. 2008, 20:58
Καλησπερα σας!

Καταρχην συγνωμη αν ανοιγω λαθος το θεμα εδω, αλλα γραφω πρωτη φορα και τα "εχω παρει" με το κινητο μου...

Εχω ενα Κ800i και σημερα για πρωτη φορα ελαβα ενα MMS που δεν μπορω ωστοσο να ανοιξω. :mad:

Διαβασα τις οδηγιες του εγχειριδιου, μπηκα στο site www.sonyericsson.com/support, κατεβασα και τις σχετικες ενημερωσεις στο κινητο μου, αλλα το MMS δε λεει να ανοιξει. :kill:

Συνεχιζει να βγαζει το μηνυμα: "Η ληψη απετυχε. Σφαλμα συνδεσης. Παρακαλω δοκιμαστε ξανα αργοτερα"
Ποτε αργοτερα???? Απο το πρωι προσπαθω! :down:

Καμια ιδεα? :worry:

multiPetros
15 Ιούλ. 2008, 21:02
Καλησπερα σας!

Καταρχην συγνωμη αν ανοιγω λαθος το θεμα εδω, αλλα γραφω πρωτη φορα και τα "εχω παρει" με το κινητο μου...

Εχω ενα Κ800i και σημερα για πρωτη φορα ελαβα ενα MMS που δεν μπορω ωστοσο να ανοιξω. :mad:

Διαβασα τις οδηγιες του εγχειριδιου, μπηκα στο site www.sonyericsson.com/support, κατεβασα και τις σχετικες ενημερωσεις στο κινητο μου, αλλα το MMS δε λεει να ανοιξει. :kill:

Συνεχιζει να βγαζει το μηνυμα: "Η ληψη απετυχε. Σφαλμα συνδεσης. Παρακαλω δοκιμαστε ξανα αργοτερα"
Ποτε αργοτερα???? Απο το πρωι προσπαθω! :down:

Καμια ιδεα? :worry:
Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου του δικτύου σου, ώστε να σου ενεργοποιήσει την υπηρεσία (αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη) και να σου απστείλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο κινητό σου.

agamithite
21 Ιούλ. 2008, 12:49
Καλησπέρα παιδιά. Το θέμα με τα παιχνίδια, τις εφαρμογές και τα θέματα για ανάλυση 320x240 έχει διαγραφεί? Γιατί δεν το βρίσκω... Ευχαριστώ

RAVER
21 Ιούλ. 2008, 13:43
Καλησπέρα παιδιά. Το θέμα με τα παιχνίδια, τις εφαρμογές και τα θέματα για ανάλυση 320x240 έχει διαγραφεί? Γιατί δεν το βρίσκω... Ευχαριστώ
Ναι διαγραφηκε!! τωρα πατα στην υπογραφη να κατεβασεις μερικα ;)

gaizka
23 Ιούλ. 2008, 17:07
Φιλε Raver συγχαρητηρια για τη δουλεια που εχεις κανει... Μια ερωτηση θα ηθελα να σου κανω... Το destinator 7 που εχεις δουλευει μεσω internet...?:D

neo24gr
23 Ιούλ. 2008, 18:54
what?
destinetor σε k800i?
Καταλαβα καλα?
πως γινεται αυτο?

Pehlis
23 Ιούλ. 2008, 23:32
what?
destinetor σε k800i?
Καταλαβα καλα?
πως γινεται αυτο?

Μαλλον λαθος καταλαβες φιλε μου.
Θελει συσκευη με win mobile

RAVER
23 Ιούλ. 2008, 23:52
Μαλλον λαθος καταλαβες φιλε μου.
Θελει συσκευη με win mobile
Ακριβώς ;)

Φίλε gaizka το destinator δουλέυει χωρις την χρηση ιντερνετ.αλλα μπορεις να κανεις update καποια σημεια του χάρτη.:)

cafe_demek
26 Ιούλ. 2008, 20:36
kalispera
lipon ksana nekrose to k800i pou exw kai den mporw na riksw to firmware pali sto kin to piga se ena eksousiodotimeno service ths polis kai mou eipan oti mono sta kentrika tis ericsson mporei na strosei kai mou eipan malista oti mono ean exei eggiisi to kinito tote do ftiaxnoun alios paei to kin axristo. kai to provlima einai ka8ara sto software eleos!!!

y.g. sorry pou dn grafw ellinika

RAVER
27 Ιούλ. 2008, 14:57
kalispera
lipon ksana nekrose to k800i pou exw kai den mporw na riksw to firmware pali sto kin to piga se ena eksousiodotimeno service ths polis kai mou eipan oti mono sta kentrika tis ericsson mporei na strosei kai mou eipan malista oti mono ean exei eggiisi to kinito tote do ftiaxnoun alios paei to kin axristo. kai to provlima einai ka8ara sto software eleos!!!

y.g. sorry pou dn grafw ellinika
Θα το στειλεις στα κεντρικα και θα περιμενεις.το κινητο σου αν δεν εχει εγγυηση απλα θα πληρωσεις.παντως φτιαχνετε!

cafe_demek
28 Ιούλ. 2008, 19:57
ayto einai to logiko :)
alla oxi na mhn to ftiaksoun epidi dn exei egiisi

Foutre
28 Ιούλ. 2008, 21:42
μετα απο 10 μηνες εξοντοτηκης και αδιακοπης χρησης χωρης ουτε ενα προβλημα εχασα το αγαπημενο μου κ800 καπακη πηρα ενα κ810 για το ****το !!!

kostas2419
28 Ιούλ. 2008, 22:19
ένα παληκάρι κατάφερε και έχωσε custom firmware στο K800 του και είχε τις δυνατότητες του W880. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πλάκα μας κάνει;

embrime78
29 Ιούλ. 2008, 09:32
Εχει δοκιμασει κανεις 8gb καρτα σε κ800ι?

RAVER
29 Ιούλ. 2008, 13:35
Εχει δοκιμασει κανεις 8gb καρτα σε κ800ι?
Μεχρι 4gb εχω δει και δουλευει μια χαρα :)

konstantinis
30 Ιούλ. 2008, 01:04
kalispera...uparxei kanena software otan kapoios se pairnei til me apokrupsi na mporei na vrei ton arithmo???thanks...////

multiPetros
30 Ιούλ. 2008, 02:07
kalispera...uparxei kanena software otan kapoios se pairnei til me apokrupsi na mporei na vrei ton arithmo???thanks...////
Όπως έχουμε απαντήσει και στο 213428, όχι.

minovg
30 Ιούλ. 2008, 16:20
Αγόρασα μια κάρτα μνήμης Sandisk 4GB από eshop (26€ μόνο). Το θέμα είναι ότι μεταφέροντας τα αρχεία που είχα από την παλιά 512 μνήμη, στον φάκελο DCIM της κάρτας μνήμης δεν μεταφέρονται στη νέα κάρτα. Ή μάλλον μεταφέρονται αλλά δεν τα βλέπω πουθενά εγώ από το κινητό, ενώ μέσω υπολογιστή υπάρχουν κανονικά. :confused: Κανονικά δε θα έπρεπε να είναι στο φάκελο «Άλμπουμ Κάμερας»; :confused:

konstantinis
1 Αύγ. 2008, 00:34
μηπως υπαρχει καμια διευθυνση που να υπαρχουν μικρες εικονες για το κινητο??πχ φατσουλες διαφορες κτλ....ευχαριστω....

kotsianis7
1 Αύγ. 2008, 01:04
Αγόρασα μια κάρτα μνήμης Sandisk 4GB από eshop (26€ μόνο). Το θέμα είναι ότι μεταφέροντας τα αρχεία που είχα από την παλιά 512 μνήμη, στον φάκελο DCIM της κάρτας μνήμης δεν μεταφέρονται στη νέα κάρτα. Ή μάλλον μεταφέρονται αλλά δεν τα βλέπω πουθενά εγώ από το κινητό, ενώ μέσω υπολογιστή υπάρχουν κανονικά. :confused: Κανονικά δε θα έπρεπε να είναι στο φάκελο «Άλμπουμ Κάμερας»; :confused:

Όχι,κανονικά οι εικόνες αποθηκεύονται στο φάκελο:Εικόνες,οι ήχοι στο φάκελο:Μουσική κλπ,αν τα στέλνεις για παράδειγμα με bluetooth ή υπέρυθρες! :)
μηπως υπαρχει καμια διευθυνση που να υπαρχουν μικρες εικονες για το κινητο??πχ φατσουλες διαφορες κτλ....ευχαριστω....

Εννοείς για να τις χρησιμοποιείς σε mms ή για φόντο;Διότι όσον αφορά τις φατσούλες που χρησιμοποιείς στα sms(αν τις χρησιμοποιείς)δεν μπορείς να κατεβασεις άλλες,διότι δεν υπάρχουν!Είναι στάνταρ για όλα τα τηλέφωνα αυτό! :)

konstantinis
2 Αύγ. 2008, 15:21
μηπως ξερετε να μου πειτε το εργοστασιακο κωδικο του τηλεφωνου????(Κ800i)ευχαριστω..

kardoula
2 Αύγ. 2008, 20:06
μηπως ξερετε να μου πειτε το εργοστασιακο κωδικο του τηλεφωνου????(Κ800i)ευχαριστω..

Απ'όσο ξέρω είναι 0000

RAVER
2 Αύγ. 2008, 20:58
Απ'όσο ξέρω είναι 0000
Αυτος ακριβως ειναι ;)

konstantinis
3 Αύγ. 2008, 07:26
Γινεται να κλειδωνει το πληκτρολογιο αντι με το * και ξεκλειδωμα, να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει με κωδικο???

RAVER
3 Αύγ. 2008, 13:19
Γινεται να κλειδωνει το πληκτρολογιο αντι με το * και ξεκλειδωμα, να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει με κωδικο???
Οχι δεν γινετε να κλειδωνεις το πληκτρολογιο με κωδικο :)

labakis1
3 Αύγ. 2008, 15:16
k800 vs k810 γιατί τέτοια διαφορά στο sar ? και μια ερώτηση χωρίς 3G πόσο κρατάει η μπαταρία του Κ800?
Eυχαριστώ
labakis

katsavounis
3 Αύγ. 2008, 20:58
Γειας σας παιδιά. Θέλω να μαθω με καποιον τροπο πως μπορω να βρω το CID του k800i μου.......... για να βρω το αναλογο firmware

mobo
4 Αύγ. 2008, 00:57
Γειας σας παιδιά. Θέλω να μαθω με καποιον τροπο πως μπορω να βρω το CID του k800i μου.......... για να βρω το αναλογο firmware
Μπορείς να το δείς με το XS++

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα