View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
Paidia Kalispera !!Telika t bluetooth internet doulevei??H ta alla pou mporeis na xeiristeis programmata tou ypogisti me bluetoth mesw tou kinitou??
bluetooth internet δεν εχω δουλεψει ποτε :confused: ομως απομακρυσμενο ελεγχο του pc μεσω κινητου εχω καταφερει.αυτες οι εφαρμογες εχουν καταληξη hid :)
petros_Athens
7 Φεβ. 2008, 07:01
Katalava..Elaxistes efarmoges diladi..
nikos2004dj
7 Φεβ. 2008, 10:09
H tελευταια εκδοση vdf live ποια ειναι ?
Katalava..Elaxistes efarmoges diladi..
γυρω στις 5(desctop,winamp,power dvd) και αλλες 2 αν θυμαμαι καλα.:)
sxetikos_asxetos
7 Φεβ. 2008, 15:32
Ναι. Είναι η νεότερη επίσημη έκδοση της Sony Ericsson. Και εγώ αυτήν έχω.
Εαν είναι Vodafone branded, ναι, η Vodafone εκεί έχει μείνει.
Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware για το K800i είναι η R8BC004 και έχω μπορέσει να την βρώ στο topsony. Μόνο που δεν έχω account για να μπορέσω να την κατεβάσω:/ Έτσι έχω παραμέινει με την προηγούμενη διαθέσιμη που μπορείς να βρεις εύκολα στο web, R8BA024
EDIT: Βρήκα και την R8BC004
Links:
http://www.4shared.com/file/36814871/d4a17bcf/K800_R8BC004_MAIN_GENERIC_WI_RED52.html K800_R8BC004_MAIN_GENERIC_WI_RED52
http://www.4shared.com/file/36903046/4102ebb/K800_R8BC004_FS_MEDITERR_RED52.html K800_R8BC004_FS_MEDITERR_RED52
Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να αφαιρέσω το VFLive απο το κινητό; Αν ναι πως; και αν το αφαιρέσω χάνεται η εγγύηση του κινητού;;
Επίσης με VFLive μπορώ να βάλω τα firmware που έβαλε ο sxetikos_asxetos ή λόγω του ότι έμεινε πίσω η VF (όπως λέει) θα χάσω την εγγύηση;; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να αφαιρέσω το VFLive απο το κινητό; Αν ναι πως; και αν το αφαιρέσω χάνεται η εγγύηση του κινητού;;
Επίσης με VFLive μπορώ να βάλω τα firmware που έβαλε ο sxetikos_asxetos ή λόγω του ότι έμεινε πίσω η VF (όπως λέει) θα χάσω την εγγύηση;; Ευχαριστώ.
Ναι χανεις την εγγυηση.αμα κανεις μονο update δεν χανεις τιποτα :)
Nagata
9 Φεβ. 2008, 21:04
Γεια σας παιδια!Βοηθηστε με λιγακι γιατι ειμαι ασχετος με αυτα και εχω και σοβαρο προβληματακι με το K800 μου.Οταν μπαινω στον τηλεφωνικο κατολογο το κινητο κανει επανεκινηση.Γιατι?Μηπως θελει αναβαθμιση?Η εκδοση λογισμικου που χω ειναι R1CB001
Aν θελει αναβαθμιση πειτε μου με ποιο ποργραμμα γινεται,που θα το βρω,τι κατεβαζω και ολα τε σχετικα.Αν υπαρχει και οδηγος στα ελληνικα θα με βοηθουσε παρα πολυ!
B_K_054
11 Φεβ. 2008, 21:37
Παιδιά μια βοήθεια.
Δοκιμάζω να μπω στα παιχνίδια του κινητού,(προεγκατεστημένο τένις και γκολφ, και το κινητό αρνείται να συνεργαστεί).
Στο γκολφ κάνει επανεκκίνη ενώ στο τέννις φορτώνει συνέχεια χωρίς να μπαίνει στο παιχνίδι.
Παλιότερα λειτουργούσαν κανονικά.Το παιχνίδι με τη φωτογράφηση των ψαριών λειτουργεί ακόμα.
Πρόκειται για σφάλμα λογισμικού έτσι? έχω την έκδοση R1KG001.
Χρειάζομαι αναβάθμιση? Να δοκιμάσω μέσω seus? Είχα κάνει παλιότερα(τον Οκτώβρη αναβάθμιση με το καλώδιο που δίνεται), αλλά δεν θυμάμαι, πατάμε το κουμπί C σε όλη την διαρκεια της αναβάθμισης ή μόνο όταν ξεκινάει.(το κινητό το έχω αγοράσει μεταειρισμένο οπότε θέλω να αποφύγω τυχόν βλακείες/λάθη μου, μην τυχόν "πεθάνει" το κινητάκι).
(επίσης πρόσφατα έφαγε μια τουμπα αλλά δεν νομιζω να φταιει η πτώση για το πρόβλημα αυτό έτσι??)
Οποιος μπορεί ας απαντήσει, ευχαριστώ.
κγ
Nikos_Mpl
11 Φεβ. 2008, 23:35
Παιδιά μια βοήθεια.
Δοκιμάζω να μπω στα παιχνίδια του κινητού,(προεγκατεστημένο τένις και γκολφ, και το κινητό αρνείται να συνεργαστεί).
Στο γκολφ κάνει επανεκκίνη ενώ στο τέννις φορτώνει συνέχεια χωρίς να μπαίνει στο παιχνίδι.
Παλιότερα λειτουργούσαν κανονικά.Το παιχνίδι με τη φωτογράφηση των ψαριών λειτουργεί ακόμα.
Πρόκειται για σφάλμα λογισμικού έτσι? έχω την έκδοση R1KG001.
Χρειάζομαι αναβάθμιση? Να δοκιμάσω μέσω seus? Είχα κάνει παλιότερα(τον Οκτώβρη αναβάθμιση με το καλώδιο που δίνεται), αλλά δεν θυμάμαι, πατάμε το κουμπί C σε όλη την διαρκεια της αναβάθμισης ή μόνο όταν ξεκινάει.(το κινητό το έχω αγοράσει μεταειρισμένο οπότε θέλω να αποφύγω τυχόν βλακείες/λάθη μου, μην τυχόν "πεθάνει" το κινητάκι).
(επίσης πρόσφατα έφαγε μια τουμπα αλλά δεν νομιζω να φταιει η πτώση για το πρόβλημα αυτό έτσι??)
Οποιος μπορεί ας απαντήσει, ευχαριστώ.
κγ
Κανε μια αναβαθμιση αλλα μπορει να χρειαστει κ κανα customize..
Απο κει κ περα,οταν την ξεκινας βγαλε SIM κ Μ2 k κ σου λεει οδηγιες.Πατας το C μεχρι να σου πει να το αφησεις στο βημα 7..
paidia exw ena problima me to kinito
otan paw na bgalw fotografia dn mporw an energopoihsw to flash....pataw sto asteraki gia na exei flash alla dn mporw na to balw kai epeisis otan paw na bgalw foto enw exw sta8ero xeri bgenei kounisti i foto apo tote p dn mporw na exw to flash...dn to exw piraksei gia na to bgalw ktl mono t egine?ti pextiki ti na kanw?
patsialos-ioanni
12 Φεβ. 2008, 23:35
paidia exw ena problima me to kinito
otan paw na bgalw fotografia dn mporw an energopoihsw to flash....pataw sto asteraki gia na exei flash alla dn mporw na to balw kai epeisis otan paw na bgalw foto enw exw sta8ero xeri bgenei kounisti i foto apo tote p dn mporw na exw to flash...dn to exw piraksei gia na to bgalw ktl mono t egine?ti pextiki ti na kanw?
kai emena to idio epathe.kaneis epanafora rithmisewn kai tha eisai ok. kalo tha einai na toy kaneis kai ena update apo tinse monos soy.exeis palio cid gi ayto kolise to flash
an kanw epanafora ri8misew 8a diagrafoun eikones bideo tragoudia k o katalogos?
an ta metaferw ola stin karta mnimis k stin sim tous ari8mous dn diagrafontai e?
user10010
13 Φεβ. 2008, 00:36
an kanw epanafora ri8misew 8a diagrafoun eikones bideo tragoudia k o katalogos?
an ta metaferw ola stin karta mnimis k stin sim tous ari8mous dn diagrafontai e?
Έχεις δύο επιλογές:
1) Μενού - Ρυθμίσεις - Επαναφ. ρυθμίσεων - Επαναφ. ρυθμίσεων
Με αυτήν τη επιλογή δεν διαγράφετε τίποτα αλλά αλλάζουν οι ρυθμίσεις και επαναφέρονται στις αρχικές.
2) Μενού - Ρυθμίσεις - Επαναφ. ρυθμίσεων - Διαγραφή όλων
Με αυτήν την επιλογή σβήνονται τα πάντα από την μνήμη του τηλεφώνου και οι ρυθμίσεις επαναφέρονται στις αρχικές.
patsialos-ioanni
13 Φεβ. 2008, 08:19
Έχεις δύο επιλογές:
1) Μενού - Ρυθμίσεις - Επαναφ. ρυθμίσεων - Επαναφ. ρυθμίσεων
Με αυτήν τη επιλογή δεν διαγράφετε τίποτα αλλά αλλάζουν οι ρυθμίσεις και επαναφέρονται στις αρχικές.
2) Μενού - Ρυθμίσεις - Επαναφ. ρυθμίσεων - Διαγραφή όλων
Με αυτήν την επιλογή σβήνονται τα πάντα από την μνήμη του τηλεφώνου και οι ρυθμίσεις επαναφέρονται στις αρχικές.
μην αντιγραψεις στην σιμ τους αριθμους. οπως εισαι στο ευρετηριο πατας επιλογες- προηγμενες-αντιγραφο ασφαλειας σε m.s.ετσι τα αποθηκευεις στν καρτα μνημης και με την ανακτηση τα ξανατραβας στο κινητυο
user10010
13 Φεβ. 2008, 11:38
μην αντιγραψεις στην σιμ τους αριθμους. οπως εισαι στο ευρετηριο πατας επιλογες- προηγμενες-αντιγραφο ασφαλειας σε m.s.ετσι τα αποθηκευεις στν καρτα μνημης και με την ανακτηση τα ξανατραβας στο κινητυο
Και αυτός είναι ένας καλός τρόπος...;)
user10010
13 Φεβ. 2008, 15:44
Κάποιος να μου δώσει την R1KG001.
Κάποιος;;;; Είναι ανάγκη!!!
asxetoympas
13 Φεβ. 2008, 18:14
kai se mena an mporei kapoios na moy dwsei tin R1KG001
nikos2004dj
13 Φεβ. 2008, 19:15
kai se mena an mporei kapoios na moy dwsei tin R1KG001
αυτη ειναι η τελευταια και για vodafone ?
one_tree_hill
13 Φεβ. 2008, 20:11
@PYTHAGORAS_7 αύριο θα ανεβάσω της vodafone...
billakos1
14 Φεβ. 2008, 12:40
geia xara.kserei kaneis an to kinito mporei na ypostirizei adobe reader?
florinaperis
14 Φεβ. 2008, 12:52
geia xara.kserei kaneis an to kinito mporei na ypostirizei adobe reader?
Καλώς ήρθες στο MyPhone :)
Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή:
http://symbiancorner.blogspot.com/2007/08/reader-of-adobe-pdf-texts-on-j2me.html
Download (http://download.zesiumshop.net/German-English-French-Italian/MobilePdf_Sony-Ericsson_K750_23.07.2007._LG3.zip)
B_K_054
14 Φεβ. 2008, 18:03
Κανε μια αναβαθμιση αλλα μπορει να χρειαστει κ κανα customize..
Απο κει κ περα,οταν την ξεκινας βγαλε SIM κ Μ2 k κ σου λεει οδηγιες.Πατας το C μεχρι να σου πει να το αφησεις στο βημα 7..
Σε ευχαριστώ φίλέ, θα την δοκιμάσω την αναβάθμιση αυτές τις μέρες.Όμως, που θα βρω την νέα έκδοση λογισμικού για κατέβασμα? Στη σελίδα της εταιρείας δεν την έχει, μόνο το πρόγραμμα seus βλεπω.Παλιότερα νομίζω από εκεί είχα βρει και το λογισμικό.
Αν κάποιος ξέρει, ας πει ή ας δώσει κάποιο link.
ευχαριστώ
Directx
14 Φεβ. 2008, 18:36
Ψάχνω εδώ και μερικές μέρες την θήκη ICE-45 για το τηλέφωνο, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει, παρά μόνο η ICE-25, αν την έχει κάποιος μπορεί να μου πει αν η ICE-25 έχει σωστές υποδοχές για την τοποθέτηση hands-free στην συσκευή, μην την αγοράσω τζάμπα δηλαδή και όταν τοποθετώ σε αυτήν την συσκευή δεν μπορώ να χρησιμοποιώ τα υπόλοιπα accessories της.
Σας ευχαριστώ πολύ.
kyriakos2662
15 Φεβ. 2008, 11:53
ρε παιδια πως θα βαλω flash themes στο κ800????please πειτε μου..ψαχνω παρα πολυ καιρο αλλα τπτ..please please
kyriakos2662
15 Φεβ. 2008, 12:03
re paidia aytes tis ekdoseis pou brike o sxetikos_asxetos parapano pos tis bazo sto kin??
please
alkis02
15 Φεβ. 2008, 16:50
kserei kaneis an yparxei kapoios video player gia to k800. gt den mporw na kanw pause otan vlepw video
kserei kaneis an yparxei kapoios video player gia to k800. gt den mporw na kanw pause otan vlepw video
καπιος αλλος δεν υπαρχει.το μονο που μπορεις να κανεις ειναινα βλεπεις τα βιντεο απο το videodj :)
Πατώντας το πλήκτρο της πλοήγησης ενώ βλέπεις βιντεάκι στον video player κάνεις pause. Αντίστοιχα κρατώντας το δεξιά σε κάθετη προβολή πας μπροστά το βίντεο (forward) και με το αριστερά πίσω (rewind). Σε οριζόντια προβολή το κάτω είναι forward και το πάνω rewind.
sxetikos_asxetos
16 Φεβ. 2008, 00:40
Η τελευταία έκδοση firmware είναι η R8BF003 αλλά δεν υπάρχει MEDITTER FS διαθέσιμο που σημαίνει όχι Ελληνική γλώσσα μενού/γραφής. Τα υπόλοιπα FS όμως υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες στα sms για παράδειγμα..
kyriakos2662
16 Φεβ. 2008, 13:42
ρε παιδια σας παρακαλω πειτε μου τις οδιγιες για να βαλω flash menu.....παταω start fsx με το προγραμμα χs++ και οταν ανοιγω το κιν εχει το ιδιο θεμα.....σας παρακαλω βοηθηστε με
alekos2
16 Φεβ. 2008, 14:40
ρε παιδια σας παρακαλω πειτε μου τις οδιγιες για να βαλω flash menu.....παταω start fsx με το προγραμμα χs++ και οταν ανοιγω το κιν εχει το ιδιο θεμα.....σας παρακαλω βοηθηστε με
Ριξε μια ματια εδω φιλος...http://walkman-zone.blogspot.com/.Ναναι καλα το παλικαρι που την εφτιαξε τη σελιδα...Νομιζω οτι ισχυει και για το k800 αλλα δεν ειμαι σιγουρος..
NecroDemonNZXT
17 Φεβ. 2008, 16:25
Καλησπέρα παιδιά, μερικές ερωτήσεις:
Έχω k800i με vodafone η οποία φυσικά έχει περασμένο το δικό της firmware/theme whatever τεσπα.
1)Μπορώ να το αλλάξω αυτό με το κλασικό της sony ericsson?
2)Ελπίζω να μην επηρεάσει σε κάτι το συμβόλαιο με την vodafone(lol).
3)Είναι δύσκολη η διαδικασία, θα χρειαστώ κάτι παραπάνω από το καλώδιο του κινητού για σύνδεση με το pc?
4)Πρέπει να περάσω τα προγράμματα του κινητού στο pc? Μέχρι στιγμής δε χρειάστηκε και δε σας κρύβω πως είμαι πανευτυχής για αυτό...
5)Θα σβηστούν τίποτα themes και αρχεία που έχω τώρα στο κινητό?
Έκανα ένα πρόχειρο search αλλά δε βρήκα κάτι.
Ευχαιστώ και πάλι.
user10010
17 Φεβ. 2008, 17:26
Καλησπέρα παιδιά, μερικές ερωτήσεις:
Έχω k800i με vodafone η οποία φυσικά έχει περασμένο το δικό της firmware/theme whatever τεσπα.
1)Μπορώ να το αλλάξω αυτό με το κλασικό της sony ericsson?
2)Ελπίζω να μην επηρεάσει σε κάτι το συμβόλαιο με την vodafone(lol).
3)Είναι δύσκολη η διαδικασία, θα χρειαστώ κάτι παραπάνω από το καλώδιο του κινητού για σύνδεση με το pc?
4)Πρέπει να περάσω τα προγράμματα του κινητού στο pc? Μέχρι στιγμής δε χρειάστηκε και δε σας κρύβω πως είμαι πανευτυχής για αυτό...
5)Θα σβηστούν τίποτα themes και αρχεία που έχω τώρα στο κινητό?
Έκανα ένα πρόχειρο search αλλά δε βρήκα κάτι.
Ευχαιστώ και πάλι.
1) Ναι, μπορείς να το βάλεις το Unbraded Firmware μόνο σου αλλά μπορείς να δώσεις 30€ στο 9Volto να σου το κάνει στα σίγουρα.
2) Όχι δεν επηρεάζεται τίποτα στο συμβόλαιο...:lol:
3) Για μερικούς είναι δύσκολή και για μερικούς όχι. Θα χρειαστείς και τα κατάλληλα προγράμματα για να κάνεις την διαδικασία, τπτ άλλο...:lol:
4) Όχι δεν χρειάζεται να περάσεις τα προγράμματα που βρίσκονταν στην συσκευασία του κινητού.
5) Ναι, θα σβηστούν τα πάντα εκτός αυτά που έχεις στην κάρτα μνήμης.
Υ.Σ. Θα σου χαθεί η εγγύηση άμα το κάνεις Debranded αλλά θα μπορείς να το κάνεις Branded και να βάλεις το παλιό Firmware.
Υ.Σ. 2. Το ''κόκκινο & πράσινο'' κουμπάκι για τις κλήσεις δεν θα είναι πλέον για τις κλήσεις αλλά το αριστερό για το Internet και το δεξιά για τις συντομεύσεις.
darkwizard
17 Φεβ. 2008, 19:31
υπαρχει καποιο προγραμμα που που να μπορω να αποθηκευω τα μηνυματα στον υπολογιστη μονιμα?με το My phone δε γινεται γιατι οταν ανανεωνω τα μηνυματα διαγραφονται τα παλια....
sxetikos_asxetos
17 Φεβ. 2008, 22:15
1) Ναι, μπορείς να το βάλεις το Unbraded Firmware μόνο σου αλλά μπορείς να δώσεις 30€ στο 9Volto να σου το κάνει στα σίγουρα.
Έλεος. 3 click είναι όλη η διαδικασία και τα 2 αρχεία του firmware που θέλει. Τι πιο σίγουρο θα κάνει το 9volto δηλαδή;
Το πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι το XS++
Poulinos2
17 Φεβ. 2008, 22:49
Yποτίθεται όταν πληρώνεις παίρνεις εγγύηση καλής λειτουργίας ή αν κάτι πάει στραβά στο επαναφέρουν:!:
user10010
17 Φεβ. 2008, 23:10
Yποτίθεται όταν πληρώνεις παίρνεις εγγύηση καλής λειτουργίας ή αν κάτι πάει στραβά στο επαναφέρουν:!:
Ακριβώς!
little_pony
18 Φεβ. 2008, 22:55
παιδιά να ρωτίσω κάτι ξέρετε αν κυκλοφορεί ακόμα στην ελληνική αγορά?? έχω επιδότηση από τη vodafone και σκέφτομαι να το πάρω..
user10010
18 Φεβ. 2008, 23:15
παιδιά να ρωτίσω κάτι ξέρετε αν κυκλοφορεί ακόμα στην ελληνική αγορά?? έχω επιδότηση από τη vodafone και σκέφτομαι να το πάρω..
To K800i κυκλοφορεί στην αγορά και είναι πάρα πολύ καλό μοντελάκι!
sxetikos_asxetos
18 Φεβ. 2008, 23:53
Η προμήθεια είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έχει σταματήσει στη Vodafone. Ότι τους έχει μείνει stock λογικά. Εγώ που το πήρα με επιδότηση από το κατάστημα Vodafone στην Πανεπιστημίου ήταν το τελευταίο που είχε μείνει (απ'ότι μου πε η κορασίδα);p
drdino
19 Φεβ. 2008, 00:37
Έλεος. 3 click είναι όλη η διαδικασία και τα 2 αρχεία του firmware που θέλει. Τι πιο σίγουρο θα κάνει το 9volto δηλαδή;
Το πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι το XS++
Εσείς τα firmware πού τα βρίσκετε για το XS++; :O
patsialos-ioanni
19 Φεβ. 2008, 07:00
Εσείς τα firmware πού τα βρίσκετε για το XS++; :O
www.4shared.com
k800i main
k800i fs
drdino
19 Φεβ. 2008, 11:16
Eυχαριστώωω! :)
έντιτ: και κάτι ακόμα, πήρα ένα Κ800 τζαμπέ, και όταν το ανοίγω, μου βγάζει customization error. Αυτό τι σημαίνει;
ξανα-μανα έντιτ: δεν το είχε κάνει finalize το τηλέφωνο τελικά ο πρώην ιδιοκτήτης. :)
little_pony
19 Φεβ. 2008, 16:36
ευχαριστω..θα πάω να ρωτήσω το απογεύμα στη βόνταφον..
Starenios
19 Φεβ. 2008, 22:22
Η προμήθεια είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έχει σταματήσει στη Vodafone. Ότι τους έχει μείνει stock λογικά. Εγώ που το πήρα με επιδότηση από το κατάστημα Vodafone στην Πανεπιστημίου ήταν το τελευταίο που είχε μείνει (απ'ότι μου πε η κορασίδα);p
Oρισμένα κινητά έχει η καθε vodafone κατάστημα,ετοιμοπαράδωτα σε όλες τις φίρμες,για την αποφυγή ληστείας ή διαρρηξης.
Το Κ800i συνεχίζει και παράγεται κανονικά,αλλά φαίνεται σαν vodafone live έχει σταματήσει ή δεν στοκάρεται πλέον εν όψη νέων μοντέλων:!:
kyriakos2662
20 Φεβ. 2008, 15:22
ρε παιδια εγω εκανα flash το κ800 μου και οταν βαζω κωδ τηλεφωνου τον δεχεται και μετα μου λεει error.....ti kanw??????????????/σας παρακαλω
drdino
20 Φεβ. 2008, 15:24
Τι ερρορ βγάζει; Configuration error; Αν ναι, πρέπει να το κάνεις finalize.
kyriakos2662
20 Φεβ. 2008, 15:36
πειτε μου ακριβως το ονομα των 2 αρχειων που πρεπει να κατεβασω.........please....περιμενω............σας ευχαριστω
drdino
20 Φεβ. 2008, 15:40
Eγώ χρησιμοποίησα το xs++.
K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_RED52.rar
K800_R1KG001_FS_MEDITERR_RED52.rar
τα δύο αρχεία που κατέβασα, και μετά μέσα από το xs++ επέλεγα customize file system και το mediterr για Κ800.
kyriakos2662
20 Φεβ. 2008, 15:52
FILE MOY EISAI KAI O PROTOS SE EYXARISTO................................................... .........................
drdino
20 Φεβ. 2008, 15:53
Αν το κάνεις με το xs++, επιλέγεις customize file system και το mediterr για Κ800.
kyriakos2662
20 Φεβ. 2008, 18:25
re file bazo flash themes (swf) kai den ta anoigei??ti kanw???swse me pali an mporeis.......................eyxaristo
florinaperis
20 Φεβ. 2008, 18:49
re file bazo flash themes (swf) kai den ta anoigei??ti kanw???swse me pali an mporeis.......................eyxaristo
Κυριάκο, μην κάνεις συνεχόμενα post όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο σε ένα μήνυμά σου. Πάτα το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif στο υπάρχον μήνυμα σου και πρόσθεσε αυτό που θέλεις.
file raver na se rwtisw...exw to bluetooth hack....exw akousei oti ginetai kai me xwris anoixto bluetooth na mpreis sto kinito tou allou mesw internet....ginetai???
multiPetros
21 Φεβ. 2008, 00:00
file raver na se rwtisw...exw to bluetooth hack....exw akousei oti ginetai kai me xwris anoixto bluetooth na mpreis sto kinito tou allou mesw internet....ginetai???
Πολύ απλά, όχι... :) :)
Δεν ξέρω αν έχει προκύψει ξανά αυτό το πρόβλημα και αν το έχετε συζητήσει(δεν έχω χρόνο να ψάξω όλες τις σελίδες), αλλά αντιμετωπίζω το εξής...
Όταν πληκτρολογώ μήνυμα, με το χέρι πατάω κατά λάθος το κουμπάκι της κάμερας στα δεξιά και παρόλο που το ενεργό πορτάκι της ψηφιακής είναι κλειστό, μεταφέρομαι στην αρχική οθόνη της εφαρμογής της κάμερας (εννοείται με μαύρη οθόνη, και με ένα μήνυμα να με συμβουλεύει να ανοίξω το πορτάκι).
Είναι σπαστικό και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω πίσω για να επιστρέψω στο μήνυμά μου.
Μάλλον φταίει ο τρόπος που κρατάω το κινητό. Αλλά και πάλι, δεν πρέπει να είμαι η μόνη που το έχει αντιμετωπίσει.
Υπάρχει, λοιπόν,λύση όπως για παράδειγμα κάποια ρύθμιση για να παραμένει το κουμπάκι της ψηφιακής ανενεργό όταν είναι κλειστό το πορτάκι για να μην μπαίνω συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία μπρος πίσω;;;
pythagoras_7
21 Φεβ. 2008, 17:51
Δεν ξέρω αν έχει προκύψει ξανά αυτό το πρόβλημα και αν το έχετε συζητήσει(δεν έχω χρόνο να ψάξω όλες τις σελίδες), αλλά αντιμετωπίζω το εξής...
Όταν πληκτρολογώ μήνυμα, με το χέρι πατάω κατά λάθος το κουμπάκι της κάμερας στα δεξιά και παρόλο που το ενεργό πορτάκι της ψηφιακής είναι κλειστό, μεταφέρομαι στην αρχική οθόνη της εφαρμογής της κάμερας (εννοείται με μαύρη οθόνη, και με ένα μήνυμα να με συμβουλεύει να ανοίξω το πορτάκι).
Είναι σπαστικό και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω πίσω για να επιστρέψω στο μήνυμά μου.
Μάλλον φταίει ο τρόπος που κρατάω το κινητό. Αλλά και πάλι, δεν πρέπει να είμαι η μόνη που το έχει αντιμετωπίσει.
Υπάρχει, λοιπόν,λύση όπως για παράδειγμα κάποια ρύθμιση για να παραμένει το κουμπάκι της ψηφιακής ανενεργό όταν είναι κλειστό το πορτάκι για να μην μπαίνω συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία μπρος πίσω;;;
έχω το ίδιο πρόβλημα:pδυστηχώς λύση δεν υπάρχει...απλά προσέχεις πως το κρατάς...:(:rolleyes:
kyriakos2662
21 Φεβ. 2008, 18:30
ρε παιδια αν μπορειτε πειτε μου πως βαζω το ελληνικο μενου>>>>please
leonpap11
22 Φεβ. 2008, 00:16
πατάς παρατεταμένα # και επιλέγεις γλώσσα.
kyriakos2662
22 Φεβ. 2008, 17:05
με αυτο γινετε αθορυβο.please πειτε μου
multiPetros
22 Φεβ. 2008, 17:20
ρε παιδια αν μπορειτε πειτε μου πως βαζω το ελληνικο μενου>>>>please
settings - general - language - phone language - ελληνικά
B_K_054
22 Φεβ. 2008, 18:22
Καλησπέρα.
Έχω πρόβλημα με τα παίχνιδια του κινητού,στο tennis κανει loading συνεχόμενα, ενώ στο golf κάνει restart.To άλλο με τις φωτογραφίες ψαριών παίζει κανονικά.Έχω την έκδοση R1KG001 και δοκιμάζωντας αναβάθμιση μέσω seus μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση ήδη εκατεστημένη.Όταν δοκίμασα να την κάνω, έφτασε μέχρι το 94% και μετά κόλλησε/σταμάτησε.
Άλλη λύση για να φτιάξει το κινητό υπάρχει??
kyriakos2662
22 Φεβ. 2008, 19:47
Καλησπέρα.
Έχω πρόβλημα με τα παίχνιδια του κινητού,στο tennis κανει loading συνεχόμενα, ενώ στο golf κάνει restart.To άλλο με τις φωτογραφίες ψαριών παίζει κανονικά.Έχω την έκδοση R1KG001 και δοκιμάζωντας αναβάθμιση μέσω seus μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση ήδη εκατεστημένη.Όταν δοκίμασα να την κάνω, έφτασε μέχρι το 94% και μετά κόλλησε/σταμάτησε.
Άλλη λύση για να φτιάξει το κινητό υπάρχει??
file mou katebase firmware
koita:::: http://cybershot.4shared.com/
miki106
22 Φεβ. 2008, 23:33
help!!!!!!!
Εχω ενα K800ι το οποιο το εκλεισα το βραδυ και δεν ξανα ανοίγει....το εβαλα για φορτιση οπως καθε βραδυ και το πρωι παπαλα...οταν παταω το power αναβει ενα κοκκινο λαμπακι εκει που ειναι οι υπερυθρες και τιποτα αλλο...
τι εχει παθει? επισκευαζετε η τελος?
ευχαριστω
patsialos-ioanni
22 Φεβ. 2008, 23:37
help!!!!!!!
Εχω ενα K800ι το οποιο το εκλεισα το βραδυ και δεν ξανα ανοίγει....το εβαλα για φορτιση οπως καθε βραδυ και το πρωι παπαλα...οταν παταω το power αναβει ενα κοκκινο λαμπακι εκει που ειναι οι υπερυθρες και τιποτα αλλο...
τι εχει παθει? επισκευαζετε η τελος?
ευχαριστω
διαβαζεις 3-4 σελιδες πιο πισω,κατεβαζεις τα αρχεια και του κανεις εγκατασταση λογισμικου μονος σου.ειναι πανευκολο.το κακο ειναι οτι εχασες τα παντα....
kyriakos2662
23 Φεβ. 2008, 13:28
help>>>>>>>>>>>>>>>>>.
θελω το file.lng kai to file.t9 που ειναι η ελληνικη γλωσσα για το κ800 μου.βοηθηστε
kyriakos2662
23 Φεβ. 2008, 14:54
ρε παιδια σας παρακαλω δωστε μου τα δυο αρχει (el.lng kai el.t9)
τα οποια ειναι η ελληνικη γλωσσα sony ericsson...help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stelios4
23 Φεβ. 2008, 18:10
διαβαζεις 3-4 σελιδες πιο πισω,κατεβαζεις τα αρχεια και του κανεις εγκατασταση λογισμικου μονος σου.ειναι πανευκολο.το κακο ειναι οτι εχασες τα παντα....
Εγω παλι δεν εχασα τπτ τελικα...:) αλλα το εκανα με ενα αλλο προγραμμα που ανέφερα κιολας στις προιγουμενες σελιδες.....1 λεπτο η ολη διαδικασια....:) και δωρεαν:):) μην ανησυχης
patsialos-ioanni
24 Φεβ. 2008, 10:06
ρε παιδια σας παρακαλω δωστε μου τα δυο αρχει (el.lng kai el.t9)
τα οποια ειναι η ελληνικη γλωσσα sony ericsson...help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κατεβασε το xs και κανε customize file με k800 mediterranean πιο γρηγορο και ευκολο
kyriakos2662
24 Φεβ. 2008, 18:34
το κανω αλλα δεν μπορω στο κιν να βαλω ελληνικα....help>>>>>>>>
GPseven
24 Φεβ. 2008, 22:19
Φίλτατοι καλησπέρα, και καλώς σας βρίσκω!
Νέος στο συγκεκριμένο forum, αν και το παρακολουθώ εδώ και χρόνια απο καιρού είς καιρόν.
Πρόσφατα απέκτησα το Κ800, έχω εγκαταστήσει εφαρμογές σχετικές με αυτό στο pc, έκανα και μιά αναβάθμιση firmware, ή οποία μου έλυασε και ένα πρόβληματάκι που είχα με τους drivers αναγνώρισης της συσκευής απο το pc. Εβαλα και μνήμη 1GB
Στην ουσία τώρα.
Εχω στα χέρια μου zipαρισμένα αρκετά games για το Κ800. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω να τα εγκαταστήσω στο τηλέφωνο. (Μεταφορά αρχείων κάνω αλλά και που την κάνω, τι πρέπει να επακολουθήσει για να τα δεί η συσκευή ώς παιχνίδια, και να μπορώ να τα τρέχω?) Η μεταφορά των αρχείων κάθε παιχνιδιού σε ποιό folder της συσκευής πρέπει να γίνεται; Και αφού γίνει μετά τι πρέπει να κάνω?
Προσπάθησα εδώ και τρείς μέρες που έχω ουσιαστικά εγγραφεί να διαβάσω κάποια πράγματα στο thread αυτό, αλλά βεβαίως 330 σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο. Αν έχετε αναφερθεί σε αυτό που ρωτάω, παραθέστε μου το link.
Eυχαριστώ ακ των προτέρων.
NTROPIC
24 Φεβ. 2008, 23:08
μπορει καποιος να πει τι ακουστικα ερχονται μαζ με το τηλ μεσα στο πακετο?
ειναι τα hpm 70?
ι
kalamatiani
25 Φεβ. 2008, 09:42
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!
Μια γρήγορη ερώτηση, μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να "κλειδώνει" αρχεία η φακέλους;;;
Με κάποιο κωδικό ίσως, ή να τα μετατρέπει σε κρυφά αρχεία;;; :confused:
Thanks, εκ των προτέρων..:)
stefanos_79
25 Φεβ. 2008, 21:47
Μπορει να μου δωσει καποιος κανενα λινκ ή οδηγιες για debranding?επεσε στα χερια μου το κινητο αλλα με Vodafone μενου
pythagoras_7
25 Φεβ. 2008, 22:23
Μπορει να μου δωσει καποιος κανενα λινκ ή οδηγιες για debranding?επεσε στα χερια μου το κινητο αλλα με Vodafone μενου
εδώ (www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711)
έχει τα πάντα για όλα τα se.Και εγώ από εκεί έκανα debrand...;):)
sxetikos_asxetos
26 Φεβ. 2008, 01:27
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16338
Πολύ πιο εύχρηστο και όμορφο. Απλά προμηθεύσου τα firmware files χωρίς το vodafone brand και flashαρέ το.! :)
NecroDemonNZXT
26 Φεβ. 2008, 02:59
2) Όχι δεν επηρεάζεται τίποτα στο συμβόλαιο...:lol:
3) Για μερικούς είναι δύσκολή και για μερικούς όχι. Θα χρειαστείς και τα κατάλληλα προγράμματα για να κάνεις την διαδικασία, τπτ άλλο...:lol:
4) Όχι δεν χρειάζεται να περάσεις τα προγράμματα που βρίσκονταν στην συσκευασία του κινητού.
5) Ναι, θα σβηστούν τα πάντα εκτός αυτά που έχεις στην κάρτα μνήμης.
Υ.Σ. Θα σου χαθεί η εγγύηση άμα το κάνεις Debranded αλλά θα μπορείς να το κάνεις Branded και να βάλεις το παλιό Firmware.
Υ.Σ. 2. Το ''κόκκινο & πράσινο'' κουμπάκι για τις κλήσεις δεν θα είναι πλέον για τις κλήσεις αλλά το αριστερό για το Internet και το δεξιά για τις συντομεύσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά εφόσον γίνει τίποτα, για την αντίστροφη διαδικάσια του debranding έχουμε κάποιο link/οδηγίες?
DeusEsTus
26 Φεβ. 2008, 03:24
Kalispera se olous!Exw ena problimataki edw kai arketo xroniko diastima me to kinito.Sthn arxh den htan toso enoxlitiko alla oso paei kai ginetai...Eimai xrhsths tou k800i kai mallon logo twn pollwn paixnidiwn/efarmogwn pou eixa fortwsei sto kinito oi 2 sygkekrimenoi fakeloi kleidw8ikan.Den exw pleon prosvash se kanenan apo tous 2 fakelous kai de ginetai na diagrapsw k olas ta arxeia pou exei mesa opote prospa8w na tous anoiksw mou vgazei ena keimenaki sthn o8onh "h efarmogh apetyxe"...Opoios exei plirofories sxetika me to pws ginetai na to dior8wsw tou eimai ypoxreos ;)
patsialos-ioanni
26 Φεβ. 2008, 06:57
Kalispera se olous!Exw ena problimataki edw kai arketo xroniko diastima me to kinito.Sthn arxh den htan toso enoxlitiko alla oso paei kai ginetai...Eimai xrhsths tou k800i kai mallon logo twn pollwn paixnidiwn/efarmogwn pou eixa fortwsei sto kinito oi 2 sygkekrimenoi fakeloi kleidw8ikan.Den exw pleon prosvash se kanenan apo tous 2 fakelous kai de ginetai na diagrapsw k olas ta arxeia pou exei mesa opote prospa8w na tous anoiksw mou vgazei ena keimenaki sthn o8onh "h efarmogh apetyxe"...Opoios exei plirofories sxetika me to pws ginetai na to dior8wsw tou eimai ypoxreos ;)
κανε back up σε τηλεφωνα,μηνυματα,ημερολογιο με το my phone explorer και μετα κανε ολικη διαγραφη και τρεξε απο το ιντερνετ απο την ιστοσελιδα της σονυερικσον την υπηρεσια αναβαθμισης
florinaperis
26 Φεβ. 2008, 11:38
Περιμένεις να φορτώσει όλη η λίστα με τα παιχνίδια ή τα προγράμματα που έχεις, πριν ανοίξεις το πρόγραμμα που θέλεις;
Π.χ. σε λίστα 150 παιχνιδιών, έπρεπε να περιμένω να φορτώσει πρώτα όλη η λίστα και μετά να ανοίξω το παιχνίδι που ήθελα. Αλλιώς μου έβγαζε λάθος της εφαρμογής. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο και στην περίπτωσή σου. Αν όχι, τότε δοκίμασε αυτό που λέει ο patsialos-ioanni.
multiPetros
26 Φεβ. 2008, 17:03
Μετά τη διαγραφή αυτό που μπορείς να κάνεις για να έχεις στο κινητό όσα παιχνίδια και εφαρμογές θέλεις χωρίς πρόβλημα, μπορείς να τα αποθηκεύσεις στο φάκελο Άλλα. Να κρατήσεις μια μικρή λίστα με αυτά που παίζεις πιο συχνά στο φάκελο Παιχνίδια και όταν θέλεις να παίξεις κάποιο άλλο, θα πηγαίνεις στο φάκελο Άλλα, θα το βρίσκεις και θα του κάνεις εγκατάσταση, θα παίζεις και μετά πάλι διαγραφή από τον φάκελο Παιχνίδια όταν δεις κι αυτός παραγεμίζει...
patsialos-ioanni
27 Φεβ. 2008, 00:01
Μετά τη διαγραφή αυτό που μπορείς να κάνεις για να έχεις στο κινητό όσα παιχνίδια και εφαρμογές θέλεις χωρίς πρόβλημα, μπορείς να τα αποθηκεύσεις στο φάκελο Άλλα. Να κρατήσεις μια μικρή λίστα με αυτά που παίζεις πιο συχνά στο φάκελο Παιχνίδια και όταν θέλεις να παίξεις κάποιο άλλο, θα πηγαίνεις στο φάκελο Άλλα, θα το βρίσκεις και θα του κάνεις εγκατάσταση, θα παίζεις και μετά πάλι διαγραφή από τον φάκελο Παιχνίδια όταν δεις κι αυτός παραγεμίζει...
αρκει να μην ειναι vodafone live γιατι αν το κανεις εγκατασταση απο το Αλλα στο φακελο παιχνιδια καθε φορα που κλεινεις και ανοιγεις το κινητο και φορτωσεις πανω απο δεκα μετα την εισαγωγη του πιν θα κολλαει στο λογοτυπο για καμια εικοσαρια δευτερολεπτα και φοβαμαι μην σου βγαλει λευκη οθονη μετα απο λιγο καιρο.....:wacko::worry::blink:
ababa641
28 Φεβ. 2008, 00:42
Ξέρετε αν υπάρχει συμβατότητα με bluetooth plantronics(Discovery 655, 665, voyager 815)
dimitriossara
28 Φεβ. 2008, 01:21
Ξέρετε αν υπάρχει συμβατότητα με bluetooth plantronics(Discovery 655, 665, voyager 815)
Άψογη:D
DeusEsTus
28 Φεβ. 2008, 04:07
Περιμένεις να φορτώσει όλη η λίστα με τα παιχνίδια ή τα προγράμματα που έχεις, πριν ανοίξεις το πρόγραμμα που θέλεις;
Π.χ. σε λίστα 150 παιχνιδιών, έπρεπε να περιμένω να φορτώσει πρώτα όλη η λίστα και μετά να ανοίξω το παιχνίδι που ήθελα. Αλλιώς μου έβγαζε λάθος της εφαρμογής. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο και στην περίπτωσή σου. Αν όχι, τότε δοκίμασε αυτό που λέει ο patsialos-ioanni.
To problima einai oti den mou anoigei tous fakelous efarmoges/paixnidia.Oxi ayta pou exw apo8ikeysei mesa tous..To keimenaki "H efarmogh apetyxe" mou to vgazei otan prospa8w na anoiksw enan apo tous 2 fakelous..Kai anava8misi dokimasa apo to update ths SE alla den egine tipota..Mesw tou XS++ pantws de mporesa na vgalw akrh :S
nikos2004dj
28 Φεβ. 2008, 11:46
υπαρχουν τιποτα θεματα καλα ?σοβαρα ομως σε στυλ οπως αυτα που ειχε μεσα το κινητο..
nikmak3
28 Φεβ. 2008, 15:37
Λοιπον εχω αναγκη απο την βοηθεια σας,εχω ενα κ800 απο wind και τελευταια μου παρουσιαζει εντονα προβληματα το joystick ειδικα στις κινησεις πανω και δεξια κολαει, μηπως μπορει να μου πει καποιος ενα καλο service στην περιοχη του πειραια<ειμαι μεσα στην εγγυηση> και επισης θα πρεπει να αφησω το κινητο εκει για μερες ή γινεται η επισκευη πολυ γρηγορα,ακομα και την ιδια στιγμη;
Σας ευχαριστω
υπαρχουν τιποτα θεματα καλα ?σοβαρα ομως σε στυλ οπως αυτα που ειχε μεσα το κινητο..
lasyk.net μπες και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις πολλα θεματα εκει μεσα.
kyriakos2662
29 Φεβ. 2008, 15:30
καλησπερα.......μηπως μπορειτε να μου δωσετε menu.ml για κ800????
one_tree_hill
1 Μάρ. 2008, 09:55
Καλημέρα...Το πήρα πριν λίγο το κινητό...Είναι τέλειο!!!
thassos
1 Μάρ. 2008, 13:47
K800 Πρόβλημα αναβάθμισης απο το site της Sony Ericsson. Μάλλον το Driver τους δεν ειναι καλό...
Εγκαταστώ το προγραμμά τους και μόλις κάνω τα λεγόμενα και πατάω το "C", Ψάχνει ο υπολογιστής για "SEMC USB Flash Driver" και αυτό ήταν... Κολλάει ο υπολογιστής... Μόνο ο δείκτης κουνιέται και δεν λειτουργεί τίποτα άλλο.. όλα παγόνουν...
Έχω Windows XP SP2
Καμμιά λύση κανείς?... Έψαξα το Φόρουμ αλλα δεν βρήκα τίποτα...
Ευχαριστώ
nikos2004dj
1 Μάρ. 2008, 20:06
μεχρι ποσα gb m2 παιρνει το κ800 ?
geofil
1 Μάρ. 2008, 20:43
Θεωρητικά μέχρι 32. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη στην αγορά κάρτες τέτοιας χωρητικότητας.
gerolikos282
2 Μάρ. 2008, 00:13
παιδια υπαρχει τιποτα σε navigation προγραμμα για το δικο μας κινητο κ800i
kotsianis7
2 Μάρ. 2008, 00:45
To problima einai oti den mou anoigei tous fakelous efarmoges/paixnidia.Oxi ayta pou exw apo8ikeysei mesa tous..To keimenaki "H efarmogh apetyxe" mou to vgazei otan prospa8w na anoiksw enan apo tous 2 fakelous..Kai anava8misi dokimasa apo to update ths SE alla den egine tipota..Mesw tou XS++ pantws de mporesa na vgalw akrh :S
Αυτό το πρόβλημα ΔΕ λύνεται με διαγραφή δεδομένων και αναβάθμιση από τη SE αλλά μόνο με πέρασμα του λογισμικού από την αρχή!
Σε ορισμένους μπορεί να λύθηκε με τον τρόπο αυτό,αλλά η λύση δεν είναι αυτή,παρα μόνο το πλήρες φλασάρισμα.Οπότε,ή χρησιμοποίησε WotanServer,DavInci ή KulanKendi ή πήγαινέ το σε κάποιο σέρβις!Η διαδικασία είναι απολύτως δωρεάν,καθώς είναι πρόβλημα του λογισμικού της SE! ;)
Aeriko
2 Μάρ. 2008, 11:05
Εχω περασει λογισμικο της SE με φλασαρισμα και διαφορα patches κλπ... Θελω να περασω ενα αλλο λογισμικο. Υπαρχει τροπος στυλ "backup" ετσι ωστε να κρατησω μια κοπια σε περιπτωση που δεν μου αρεσει το νεο λογισμικο να περασω το προηγουμενο χωρις να χρειαστει ξανα φλασαρισμα και περασμα ολων τον patches που εχω τωρα?
one_tree_hill
2 Μάρ. 2008, 11:56
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι..Πήρα χθες το κινητό (καλά,να φανταστείτε τις μόντες που ριξα:p) και η πωλήτρια μου είπε οι πρώτες 4-5 φορτίσεις πρέπει να είναι με πλήρες άδειασμα μπαταρίας...Την πρώτη έτσι την έκανα...Είναι αλήθεια αυτό που είπε;;;Αν τη φορτίσω δλδ στο 50% δε θα πάθει κτ;
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι..Πήρα χθες το κινητό (καλά,να φανταστείτε τις μόντες που ριξα:p) και η πωλήτρια μου είπε οι πρώτες 4-5 φορτίσεις πρέπει να είναι με πλήρες άδειασμα μπαταρίας...Την πρώτη έτσι την έκανα...Είναι αλήθεια αυτό που είπε;;;Αν τη φορτίσω δλδ στο 50% δε θα πάθει κτ;
Κανε αυτο που σου ειπε..για να εχεις κινητο με μεγιστη διαρκεια..εγω αυτο κανω σε ολα τα κινητα..και η μπαταρια μου αποδιδει τα μεγιστα :)
one_tree_hill
2 Μάρ. 2008, 12:45
οκ,ευχαριστώ!:)
validus
2 Μάρ. 2008, 13:40
Καλησπέρα,
ήθελα να ρωτήσω αν διαβάζει αρχεία .pdf, .txt, .doc, .xls κτλ
one_tree_hill
2 Μάρ. 2008, 13:46
διαβάζει,αλλά με java εφαρμογές...Αυτές ψάχνω κι εγω...
διαβάζει,αλλά με java εφαρμογές...Αυτές ψάχνω κι εγω...
Οι εφαρμογες εχουν δωθει παλιοτερα..:)
validus
2 Μάρ. 2008, 14:38
Οι εφαρμογες εχουν δωθει παλιοτερα..:)
Έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ'οψιν?
Κάποιο link...?
one_tree_hill
2 Μάρ. 2008, 16:21
ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι..έχεο τι κ800 και μια φίλη...λοιπόν,σε αυτή,καθώς και σε πολλά άλλα κ800,το λογότυπο cybershot,είναι τυπωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο να το πω...?ενώ εμένα δεν είναι,είναι τυπωμένο στη "μέσα" οθόνη από κάτω...και μιας φίλης που το πήρε πρόσφτα έτσι νομίζω είναι...γιατί;
user10010
2 Μάρ. 2008, 19:27
ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι..έχεο τι κ800 και μια φίλη...λοιπόν,σε αυτή,καθώς και σε πολλά άλλα κ800,το λογότυπο cybershot,είναι τυπωμένο πάνω σε ένα αυτοκόλλητο να το πω...?ενώ εμένα δεν είναι,είναι τυπωμένο στη "μέσα" οθόνη από κάτω...και μιας φίλης που το πήρε πρόσφτα έτσι νομίζω είναι...γιατί;
Γιατί μάλλον της φίλης σου είναι Βόδι-ΦΟΝ το οποίο είναι με αυτοκόλλητο! Η υπογραφή ''Cyber-Shot'' είναι τυπωμένη μέσα στο γυαλί της οθόνης. Μην ανυσυχείς και σε εμένα έτσι είναι...
sxetikos_asxetos
2 Μάρ. 2008, 19:40
Το πιθανότερο της πούλησαν Vodafone Branded K800i για κανονικό και απλά το χουν κάνει debrand και του χουν κολλήσει το αυτοκόλλητο;p Welcome to planet earth :>
one_tree_hill
2 Μάρ. 2008, 19:44
κι όλα τα άλλα που χω δει;και στο νετ έτσι το δείχνει..και στο preview του myphone...και στα αβαταρ..λεω αυτο πανω απο το joystick..
user10010
2 Μάρ. 2008, 20:00
κι όλα τα άλλα που χω δει;και στο νετ έτσι το δείχνει..και στο preview του myphone...και στα αβαταρ..λεω αυτο πανω απο το joystick..
Μπορεί να είναι από τις πρώτες παρτίδες που φαινόντουσαν να έχουν ένα βαθούλομα στην υπογραφή Cyber-Shot, που τώρα δεν υπάρχει...
Scottas
2 Μάρ. 2008, 20:06
re paidia ti ka8este kai xoloskate???
Afou paei kala to kinitaki sas kai twn filenadwn sas ti to psaxnete:p
patsialos-ioanni
2 Μάρ. 2008, 20:58
re paidia ti ka8este kai xoloskate???
Afou paei kala to kinitaki sas kai twn filenadwn sas ti to psaxnete:p
η μπορει να ηταν με εισαγωγη της orange αγγλιας αφου η orange συνεργαζεται με την βονταφον στο τομεα του κοινου προμηθευτη κινητων.,...
one_tree_hill
2 Μάρ. 2008, 22:15
πρέπει να ναι αυτό που πε ο user10010...γιατί αυτά που είναι με το "αυτοκόλλητο",τα τελευταία αγοράστηκαν το καλοκαίρι...Ενώ της φίλης μου και το δικό μου τώρα...Άρα παίζει κτ με την παραγωγή..
nikos2004dj
3 Μάρ. 2008, 02:02
Θεωρητικά μέχρι 32. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη στην αγορά κάρτες τέτοιας χωρητικότητας.
thanks παω αυριο να τσιμπησω μια 2gb!
Nikolas_620ti
3 Μάρ. 2008, 11:29
παιδια υπαρχει τιποτα σε navigation προγραμμα για το δικο μας κινητο κ800i
ενδιαφερει κ εμενα ρε παιδια αληθεια υπαρχει τπτ??επισεις θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορεσω να κανω βιντεο-κλησει?πρεπει να κανω κατι περετερο ρυθμησεις για να κανω?
ευχαρηστω
gesamfunai
4 Μάρ. 2008, 06:57
παιδια εκεινο το χαζο εικονιδιο στο αρχικο μενου της Video Κλησης που ειναι αχρηστο πως μπορουμε να το εξαφανισουμε και να βαλουμε καποιο
αλλο (και αλλη λειτουργια βεβαια πχ. Ραδιο)
Johny-B
5 Μάρ. 2008, 23:49
Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι.
Επειδή μάλλον θα πάρω το Κ800 με επιδότηση από Wind ξέρετε αν το δίνει με κάποιου είδους "πείραγμα" στο μενού ή είναι τελείως unbranded?
Το ρωτάω αυτό διότι είχα πάρει ένα W800i και το δεξί επάνω πλήκτρο ήταν ρυθμισμένο για το Wind Plus και στην αρχή χρεωνόμουν μέχρι να "αχρηστεύσω" αυτήν τη συντόμευση.
Επίσης παρουσιάζει πλέον κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα;:worry:
kotsianis7
6 Μάρ. 2008, 03:46
Xωρίς να το γνωρίζω 100% έχει το customisation file της Wind,που πρακτικά σημαίνει ότι θα έχει ενδεχομένως κάποια wallpapers/screensavers της Wind και ίσως ισχύει και αυτό που λες με το πλήκτρο Ίντερνετ και την πλοήγηση στο Wind Plus!
Από κει και πέρα,δεν έχει την παραμικρή τροποποίηση και είναι σε όλα τα υπόλοιπα unbranded!
Τέλος,δε θα πρέπει να ανησυχείς και για τις αναβαθμίσεις,δεδομένου ότι η τελευταία έκδοση λογισμικού(R1KG001-official SE)είναι διαθέσιμη τόσο για unbranded όσο και για branded μοντέλα.
Συνεπώς,προχώρα!
Το παραμικρό πρόβλημα...Σταθερότατο και γρήγορο σαν αστραπή σε οποιαδήποτε λειτουργία!
sxetikos_asxetos
6 Μάρ. 2008, 17:07
Επειδή μάλλον θα πάρω το Κ800 με επιδότηση από Wind ξέρετε αν το δίνει με κάποιου είδους "πείραγμα" στο μενού ή είναι τελείως unbranded?
Το ρωτάω αυτό διότι είχα πάρει ένα W800i και το δεξί επάνω πλήκτρο ήταν ρυθμισμένο για το Wind Plus και στην αρχή χρεωνόμουν μέχρι να "αχρηστεύσω" αυτήν τη συντόμευση.
Του τραβάς και ένα firmware flash της τελευταίας έκδοσης και είσαι και απολύτως κομπλέ;)
Johny-B
7 Μάρ. 2008, 00:21
Σας ευχαριστώ και τους δύο!:)
B_K_054
7 Μάρ. 2008, 00:40
Του τραβάς και ένα firmware flash της τελευταίας έκδοσης και είσαι και απολύτως κομπλέ;)
Πως γίνεται αυτό το firmware flash?
Έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια, δεν ανοίγουν.Δοκίμασα αναβάθμιση αλλά έχω ήδη την τελευταία έκδοση λογισμικού οπότε διακόπτεται στο 94% η διαδικασία αναβάθμισης.Πως μπορώ να το φτιαξω το πρόβλημα με τα παιχνίδια?(στο golf κάνει restart, στο tennis κάνει συνέχεια loading.). Μόνο το ψάρεμα δουλεύει.
sxetikos_asxetos
7 Μάρ. 2008, 13:59
Πως γίνεται αυτό το firmware flash?
Έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια, δεν ανοίγουν.Δοκίμασα αναβάθμιση αλλά έχω ήδη την τελευταία έκδοση λογισμικού οπότε διακόπτεται στο 94% η διαδικασία αναβάθμισης.Πως μπορώ να το φτιαξω το πρόβλημα με τα παιχνίδια?(στο golf κάνει restart, στο tennis κάνει συνέχεια loading.). Μόνο το ψάρεμα δουλεύει.
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16339
Η τελευταία έκδοση βέβαια είναι η 3.1 αλλά το interface για το flash είναι ίδιο οπότε there you go.
Starenios
8 Μάρ. 2008, 04:20
Το Κ800i συνεχίζει και παράγεται κανονικά,αλλά φαίνεται σαν vodafone live έχει σταματήσει ή δεν στοκάρεται πλέον εν όψη νέων μοντέλων:!:
To κινητό βγήκε σε promotion από την vodafone σε προγραμμα μεταφοράς από καρτοκινητό σε συνδεση,οπότε μάλλον ήρθε νέα παρτίδα,και μια ακόμα νέα επιτυχία στην αγορά:)
Nagata
9 Μάρ. 2008, 11:40
Το επιτυχημενο K800i συνεχιζει......
one_tree_hill
9 Μάρ. 2008, 12:02
Και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα...Σαν το Κ750i και το W810i...
asxetoympas
9 Μάρ. 2008, 12:44
μπορει να μου εξηγησει καποιος πως κανω αναβαθμιση;
whitemen
9 Μάρ. 2008, 22:50
Και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα...Σαν το Κ750i και το W810i...
το κ800 ειναι ο πρωτος διδαξας της se στην μεγαλη κατηγορια και θα παραμεινει αρκετο καιρο στην αγορα καθοτη ειναι αρκετα αξιοπηστο!!
scarface883
10 Μάρ. 2008, 01:30
Γεια σας !
Απέκτησα το Κ800i με επιδότηση και ενδιαφέρομαι να το πουλήσω.
Μπορώ μέσα από αυτό το θέμα ή υπάρχει κάποιο θέμα αποκλειστικά με αγγελίες ;
Ευχαριστώ
Γεια σας !
Απέκτησα το Κ800i με επιδότηση και ενδιαφέρομαι να το πουλήσω.
Μπορώ μέσα από αυτό το θέμα ή υπάρχει κάποιο θέμα αποκλειστικά με αγγελίες ;
Ευχαριστώ
Υπαρχει ηδη θεμα με αγγελιες.αλλα πρεπει να εχεις ηδη καποια post για να βαλεις αγγελια.:)
scarface883
10 Μάρ. 2008, 01:47
Υπαρχει ηδη θεμα με αγγελιες.αλλα πρεπει να εχεις ηδη καποια ποστο για να βαλεις αγγελια.:)
Raver, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
B_K_054
11 Μάρ. 2008, 01:40
Paidia βοήθεια. Το κινητό μου χθες, σε ένα πάρτυ μασλέ πρέπει να ήπιε λίγη βότκα(αν και δεν νομίζω να έπεσε ακριβώς πάνω του).Απλά όταν το έπιασα στζ χέρια μου ήταν μούσκεμα το πίσω μέρος του.Επίσης, έπεσε από ύψος 1 μέτρου σε πλακάκι.σήμερα το πρωί η οθόνη φαινόταν καπως περίεργη, με κάθετες γραμμές πιο φωτισμένες, και γκρι περιοχές.Οι εικόνες φαίνονται κανονικά, απλά κάποια σημεία τονίζονται περισσότερο από αλλα.Τι φταίει? Έχει καει κάποιο κύκλωμα οθόνης?Ήλπιζα ν αστεγνώσει αλλά μετά από 20 ώρες δεν έχω δει καμιά βελτίωση.
Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.
Paidia βοήθεια. Το κινητό μου χθες, σε ένα πάρτυ μασλέ πρέπει να ήπιε λίγη βότκα(αν και δεν νομίζω να έπεσε ακριβώς πάνω του).Απλά όταν το έπιασα στζ χέρια μου ήταν μούσκεμα το πίσω μέρος του.Επίσης, έπεσε από ύψος 1 μέτρου σε πλακάκι.σήμερα το πρωί η οθόνη φαινόταν καπως περίεργη, με κάθετες γραμμές πιο φωτισμένες, και γκρι περιοχές.Οι εικόνες φαίνονται κανονικά, απλά κάποια σημεία τονίζονται περισσότερο από αλλα.Τι φταίει? Έχει καει κάποιο κύκλωμα οθόνης?Ήλπιζα ν αστεγνώσει αλλά μετά από 20 ώρες δεν έχω δει καμιά βελτίωση.
βγαλε την μπαταρια και αστο να στεγνωσει γαι 2 μερες.αυτο το κανεις οταν παθαινεις το ατυχημα αμεσως.τωρα μακαρι το κινητο να το σωσεις.:cool:
whitemen
11 Μάρ. 2008, 21:39
πολυ φοβαμαι δυστηχος οτι θα εχεις μονιμη ζημια!!!
B_K_054
11 Μάρ. 2008, 23:12
πολυ φοβαμαι δυστηχος οτι θα εχεις μονιμη ζημια!!!
Δυστυχώς μετά από 2 μέρες δεν έχει στεγνώσει.Επιπλέον έχει κάποιες ρίγες στην οθόνη υπερφωτισμένες. Κατά τ αλλα λειτουργεί κανονικά.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το ξανααγοράσω με 195 ευρώ από multirama. ...
themob
13 Μάρ. 2008, 00:23
παιδια υπαρχει ανταπτορας που να δινει βυσμα 3.5mm για συνδεση με ηχεια;
παιδια υπαρχει ανταπτορας που να δινει βυσμα 3.5mm για συνδεση με ηχεια;
Υπαρχει στην αγορα με 50 λεπτα και απο την sony ericsson με 12-15 ευρο.
διαλεγεις και παιρνεις :)
Nikolas_620ti
13 Μάρ. 2008, 19:52
Υπαρχει στην αγορα με 50 λεπτα και απο την sony ericsson με 12-15 ευρο.
διαλεγεις και παιρνεις :)
lol 50 λεπτα με 15 ειναι διαφορα...
B_K_054
13 Μάρ. 2008, 21:53
Παιδιά έχει καεί η μισή οθόνη στο Κ800 μου(το είχα πάρει Ιούλιο μεταχειρισμένο). Σκέφτομαι να πάρω το Κ800 πάλι καινούριο με 195 ευρώ απο multirama τι λέτε αξίζει???
Θέλω να έχω καλή κάμερα, με καλό φλας και χαμηλό σχετικά sar.Ta αναμενόμενα κινητά C902 kai G700,G900 αρχικά θα έχουν τιμές περίπου 300+ ευρώ σωστά?
Με 200 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο απο το Κ800 αυτή τη στιγμή?? Επίσης σε περίπτωση βλάβης μετά από κανά χρόνο ή παραπάνω, θα υπάρχουν ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεία ώστε να με καλύψει η εγγύηση του??(2 χρόνια).(Ρωτάω γιατί με ένα παλιό siemens που είχα όταν χάλασε δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν αλλά μου έδωσαν το ποσό που άξιζε η συσκευή όταν την αγόρασα ΄ψστε να πάρω όποιο κινητό ήθελα καινούριο).
Nagata
13 Μάρ. 2008, 22:09
Kοιτα εγω αμα ημουνα στην θεση σου,θα ξανα επαιρνα το K800i γιατι εχει ολα οσα ζητας,και σε προσιτη πλεον τιμη.Οσο για τα ανταλλακτικα καθε εταιρια φροντιζει να εχει προμηθεια ανταλλακτικων για το καθε μοντελο που βγαζει,και παιρνει υποψη της και τις εγγυησεις.Αρα εχει προβλεψει να τα εχει εως τα επομενα δυο χρονια εφοσον εξακολουθει να δινει τετοια εγγυηση ακομη
user10010
13 Μάρ. 2008, 22:21
Παιδιά έχει καεί η μισή οθόνη στο Κ800 μου(το είχα πάρει Ιούλιο μεταχειρισμένο). Σκέφτομαι να πάρω το Κ800 πάλι καινούριο με 195 ευρώ απο multirama τι λέτε αξίζει???
Θέλω να έχω καλή κάμερα, με καλό φλας και χαμηλό σχετικά sar.Ta αναμενόμενα κινητά C902 kai G700,G900 αρχικά θα έχουν τιμές περίπου 300+ ευρώ σωστά?
Με 200 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο απο το Κ800 αυτή τη στιγμή?? Επίσης σε περίπτωση βλάβης μετά από κανά χρόνο ή παραπάνω, θα υπάρχουν ανταλλακτικά στην αντιπροσωπεία ώστε να με καλύψει η εγγύηση του??(2 χρόνια).(Ρωτάω γιατί με ένα παλιό siemens που είχα όταν χάλασε δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν αλλά μου έδωσαν το ποσό που άξιζε η συσκευή όταν την αγόρασα ΄ψστε να πάρω όποιο κινητό ήθελα καινούριο).
Στην θέση σου θα έπαιρνα ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ Κ800 ή το Κ810. Διαλέγεις και πέρνεις... Προσωπικά προτιμό το Κ800.
Johny-B
14 Μάρ. 2008, 00:48
Τελικά το πήρα χθες. Συμπαθητικό. Νομίζω ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα.
Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το γρήγορο μενού του ειδικά συγκρίνοντάς το με το Ν73 μου!:p
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οι φωτογραφίες που δοκίμασα και έβγαλα σε κλειστούς χώρους με χαμηλό φωτισμό. Περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα.
Αλήθεια, ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού;:worry:
Παρεπιμπτόντως η wind (ευτυχώς) δεν έχει επέμβει ούτε στο ελάχιστο στο κινητό.:D
kotsianis7
14 Μάρ. 2008, 01:13
Η τελευταία επίσημη έκδοση λογισμικού από το SEUS είναι η R1KG001.
Υπάρχει ωστόσο και η επίσημη έκδοση R8BC004(η οποία έχει διαφορές στην Java σε θέματα ασφάλειας-σε επίπεδο κώδικα,μη εμφανείς διαφορές στο χρήστη-και σε καποια κείμενα του τηλεφωνου).Επίσης,βελτιώνει και την αυτόματη εναλλαγή από GSM σε 3G...
Δεν παρέχεται από το SEUS διότι προφανώς η R1KG001 λειτουργεί εξίσου σταθερά ή επειδή σταματά όπου νά'ναι η παραγωγή του μοντέλου..
Στην πραγματικότητα βγήκε για τα πιο πρόσφατα μοντέλα της DB 2020 πλατφορμας που βρίσκονται σε παραγωγή(Κ810,Κ770,Τ650),όπως και για το Κ800,απλά για το τελευταίο δε δώθηκε και ούτε πρόκειται! ;)
Αν θες πάντως να το φλασάρεις με την R8BC004 ώστε να είσαι βέβαιος ότι έχεις ό,τι πιο πρόσφατο ζήτα μου τα αρχεία και χρησιμοποίησε το www.kulankendi.com για να κάνεις το φλασάρισμα! :)
Όσον αφορά το θέμα της φωτό,λογικό να μην είναι καθαρες οι φωτό το βράδυ..Με ISO 400 δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση για κρυστάλλινα χρώματα..(Γι'αυτό προστέθηκε ρύθμιση ISO 100 στο Κ850 και έχει κρυστάλλινα χρώματα.... ;)
)
Με γειά!Τ'αξιζει τα λεφτά του και πράγματι είναι ό,τι καλύτερο σ'αυτήν την κατηγορία τιμής!Εξαιρετική αγορά!
ant0ine
14 Μάρ. 2008, 13:19
Καλησπέρα!
Μετά από 1,5 χρόνο χρήσης του K800 μου, αρκούσε μια αλλαγή κάρτας sim για να καταστρέψει τον υπέροχο δεσμό που είχαμε τόσο καιρό. Έχω αλλάξει άπειρες κάρτες μιας και πηγαινοέρχομαι Κύπρο για δουλειά, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη ήταν η μοιραία!
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141436
Το παραπάνω link θα μπορέσει να με βοηθήσει ώστε να διορθώσω το πρόβλημα ή μόνο αν το πάω στην SE θα σωθεί;;;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
one_tree_hill
14 Μάρ. 2008, 13:25
Ναι,αυτό θα σε σώσει!!
ant0ine
14 Μάρ. 2008, 13:44
ααααααααααντε να δούμε γιατί χαιρόμουν που το δικό μου δεν είχε πρόβλημα με τις αλλαγές sim και όταν το έπαθε χτες έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ!!!!
sxetikos_asxetos
14 Μάρ. 2008, 14:59
Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η R8BF003. Το τι λέει το SEUS είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..
Όσο για την cam και τον χαμηλό φωτισμό υπάρχουν moded drivers με κλάσεις ανώτερα αποτελέματα από τους original drivers. Πρωσοπική προτίμηση: Ultimate™ Camera Driver v2.44 (http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=161414)
Nikolas_620ti
14 Μάρ. 2008, 16:38
Mias kai kainourgios xrhsths enos k800 dn kserw pws 8a dw to logismiko pou exei mesa....ali8eia ti prosferoun oi nees anaba8miseis apo auth pou exei apo thn mana tou?To kinito mia xara doulebei kai dn exei dusloutourgies alla an prosferei kati parapanw giati na min to anaba8misw?elpizw oi anaba8misei na einai eksisou aplh opws sto nokia!:DΌσο για την cam και τον χαμηλό φωτισμό υπάρχουν moded drivers με κλάσεις ανώτερα αποτελέματα από τους original drivers. Πρωσοπική προτίμηση: Ultimate™ Camera Driver v2.44
Auto pws 8a to perasw sto kinito?
Euxarhstw
Filika Nikos
kotsianis7
14 Μάρ. 2008, 22:46
Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η R8BF003. Το τι λέει το SEUS είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..
Για το mediterranean CDA δεν είναι όμως διαθέσιμο το file system,οπότε πώς να κάνεις το φλασάρισμα; ;)
Άρα,προς το παρόν,η R8BC004 είναι η πιο πρόσφατη...
έχω ένα Κ800 ενός φίλου του οποίου μια ωραία μέρα απλά σταμάτησε να δουλεύει.
Ανοίγει και σταματάει εκεί που δείχνει το logo της SE. Εβγαλα μπαταρία τίποτα.
Το έχει κάνει κ σε άλλον;
Πήγε στην Wind και του ζήτησαν 50 ευρώ για αναβάθμιση!!:mad:
έκανα αναβάθμιση αλλά τίποτα...
όποιος μπορεί να με βοηθήσει....:(
έχω ένα Κ800 ενός φίλου του οποίου μια ωραία μέρα απλά σταμάτησε να δουλεύει.
Ανοίγει και σταματάει εκεί που δείχνει το logo της SE. Εβγαλα μπαταρία τίποτα.
Το έχει κάνει κ σε άλλον;
Πήγε στην Wind και του ζήτησαν 50 ευρώ για αναβάθμιση!!:mad:
έκανα αναβάθμιση αλλά τίποτα...
όποιος μπορεί να με βοηθήσει....:(
Η αναβαθμιση γινετε ΔΩΡΕΑΝ!! τωρα με αποδειξη αγορας το στελνεις στην Sony ericsson και σου περνανε αυτοι ξανα το firmware για να "σωσουν" το κινητο :)
έκανα αναβάθμιση από το σπίτι αλλά τζίφος!
θα το πάει μάλλον σέρβις απλά ήθελα να τον βγάλω από την ταλαιπωρία μήπως και...
one_tree_hill
15 Μάρ. 2008, 15:36
eixa postari alla svistike..tespa...mporeis na to flasareis kai na to kaneis...psakse google gia flashing k800 i debranding k800...i kalitera koita edo...http://www.teithes.com/forum/index.php?showtopic=4514&st=0&p=79944&#entry79944 etsi kata 99.9% 8a ginei kai 8a einai kai k810!na poulaei mouri o filos sou!:p
(Sorry gia greeklish,alla molis ekana format me agglika windows..kai katalavenete )
Johny-B
15 Μάρ. 2008, 21:50
Auto pws 8a to perasw sto kinito?
Euxarhstw
Filika Nikos
Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα. Ξέρει κανείς πως γίνεται;:worry:
Spy_812_tm
15 Μάρ. 2008, 22:00
Παιδιά σώστε με γιατί καίγομαι !!! Λοιπόν θα το πάρω από την αρχή , είχα αγοράσει ένα K800i στα μέσα Ιανουρίου από κάταστημα της Vodafone με το λογισμικό της περασμένο στην συσκευή . Καθώς έβλεπα ένα site με κινητά Sony Ericsson είδα ένα discussion σχέτικα με το πώς να μετατρέψεις το K800i σε K810i ,και επειδή δεν μου πολύ άρεσε το λογισμικό της Vodafon είπα να το δοκιμάσω και ότι γίνει . Η μετατροπή έγινε μια χαρά και κινητό δουλεύει άριστα ,αλλά σήμερα και πιο συγκεκριμένα πριν από 1 ώρα περίπου μου κάηκε το flash και προκειμένου να το παώ την Δευτέρα για να το φτιάξουν πρέπει να ξαναβάλω το λογισμικό της Vodafone .
Αυτό που θέλω απο εσάς είναι μήπως μπορείτε να μου βρείτε τo Main και το FS και το finalazing γιατί έχω φάει τα λυσακά μου και δεν βρίσκω τίποτα ! Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη !
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω το συντομότερο δυνατώ να μου απαντήσετε !
one_tree_hill
15 Μάρ. 2008, 23:23
o pythagoras_7 to exei
Spy_812_tm
15 Μάρ. 2008, 23:41
Τα αρχεία που χρείαζομαι ?
Aeriko
15 Μάρ. 2008, 23:44
o pythagoras_7 to exei
Παιδια εδω υπαρχει μια παρεξηγηση με ολο το σεβασμο κιολας.. Αυτα τα αρχεια που εχει ο pythagoras_7 ναι μεν θα κανουν το κινητο να εχει λογισμικο της Vodafone αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που κανει το κινητο να ειναι Vodafone οπως το πρωτοπαρει καποιος απο καταστημα. Σας το λεω επειδη πηγα σε καταστημα της Vodafone και οι ανθρωποι εκει δεν μασανε κουτοχορτο... Τους εδειξα το κινητο με την ενδειξη "Ticker" αριστερα, και δεξια να μην αναγραφεται τιποτα στο κινητο για το δεξιο πληκτρο (ενω στο μενου της Vodafone το δεξιο πληκτρο γραφει "Γραμμη Εργαλειων"), λεγοντας τους κιολας οτι αυτο εγινε απο προσπαθεια μου να αναβαθμισω το software του κινητου απο το σπιτι μου απο το αντιστοιχο προγραμμα της SE. Η απαντηση τους ηταν ρητη και κατηγορηματικη "-Απο την στιγμη που πειραξες απο μονος σου το κινητο, εστω και μεσω του προγραμματος της SE, εμεις δεν μπορουμε να στο αναβαθμισουμε χωρις πληρωμη, δυστυχως η εγγυηση του κινητου δεν σε καλυπτει..."
Αυτα ηταν τα λογια τους.. οποτε για μενα... αν δεν βρεθει λογισμικο που να επαναφερει ΠΛΗΡΩΣ το κινητο οπως ηταν με τα μενου και ολα τα της Vodafone.. η εγγυηση παραμενει μη αποδεκτη...
eixa postari alla svistike..tespa...mporeis na to flasareis kai na to kaneis...psakse google gia flashing k800 i debranding k800...i kalitera koita edo...http://www.teithes.com/forum/index.php?showtopic=4514&st=0&p=79944&#entry79944 etsi kata 99.9% 8a ginei kai 8a einai kai k810!na poulaei mouri o filos sou!:p
(Sorry gia greeklish,alla molis ekana format me agglika windows..kai katalavenete )
καταπληκτικό:!:
έκανα ότι λέει το link και δούλεψε!!!:happy: Εχασε βέβαια τις επαφές του αλλά έχει ξανα λειτουργικό τηλέφωνο. Να σαι καλά φίλε μου, με βοήθησες πολύ!:D
one_tree_hill
16 Μάρ. 2008, 13:31
Τίποτα!!όχι που θα δινες 50 ευρώ...:mad:
sxetikos_asxetos
16 Μάρ. 2008, 13:38
Παιδια εδω υπαρχει μια παρεξηγηση με ολο το σεβασμο κιολας.. Αυτα τα αρχεια που εχει ο pythagoras_7 ναι μεν θα κανουν το κινητο να εχει λογισμικο της Vodafone αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που κανει το κινητο να ειναι Vodafone οπως το πρωτοπαρει καποιος απο καταστημα. Σας το λεω επειδη πηγα σε καταστημα της Vodafone και οι ανθρωποι εκει δεν μασανε κουτοχορτο... Τους εδειξα το κινητο με την ενδειξη "Ticker" αριστερα, και δεξια να μην αναγραφεται τιποτα στο κινητο για το δεξιο πληκτρο (ενω στο μενου της Vodafone το δεξιο πληκτρο γραφει "Γραμμη Εργαλειων"), λεγοντας τους κιολας οτι αυτο εγινε απο προσπαθεια μου να αναβαθμισω το software του κινητου απο το σπιτι μου απο το αντιστοιχο προγραμμα της SE. Η απαντηση τους ηταν ρητη και κατηγορηματικη "-Απο την στιγμη που πειραξες απο μονος σου το κινητο, εστω και μεσω του προγραμματος της SE, εμεις δεν μπορουμε να στο αναβαθμισουμε χωρις πληρωμη, δυστυχως η εγγυηση του κινητου δεν σε καλυπτει..."
Αυτα ηταν τα λογια τους.. οποτε για μενα... αν δεν βρεθει λογισμικο που να επαναφερει ΠΛΗΡΩΣ το κινητο οπως ηταν με τα μενου και ολα τα της Vodafone.. η εγγυηση παραμενει μη αποδεκτη...
Απλά περνάς το main firmware και το meditter FS της Vodafone μαζί με το κατάλληλο customization και είναι όπως ακριβώς το αγόρασες από το κατάστημα. Δεν μπορούν να σου πουν τίποτα εκτός και αν ο Μάκης συνεργάζεται μαζί τους:p
one_tree_hill, εγώ εννοείται ότι δεν θα τα έδινα....ο συνάδελφος όμως που είναι δικό του θα τα έδινε.
Για αυτό τα πήρα στην κράνα και λέω δώστο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Βαρέθηκα να μας θεωρούν πρόβατα.
Aeriko
16 Μάρ. 2008, 15:40
To meditter FS της Vodafone ειναι το Κ800 FS VFE Live1 το οποιο δεν υπαρχει πουθενα.. Τουλαχιστον εγω δεν το βρηκα.. Αν το εχει καποιος plz ας μου πει απο που να το κατεβασω..
Nikolas_620ti
16 Μάρ. 2008, 19:26
ωραιο ακουγεται αλλα δν ξερω αν θες να το κανεις παλι οπως η μαμα sonyericsson?επισης με ενδιαφερει για drivers με μεγαλητερη ενταση στο ηχειο που λεει το παλικαρι!κατι τετοιο για να γινει μπορω να το κανω οπως ειναι ετσι απο την μανα του?η πρεπει να το κανω κ810 style?επισεις εβαλα το κινητο μ διπλα σε ενα αλλο k800 κ διαπιστωσα οως το κινητο του εχει μεγαλητερη ενταση φωτος απο το δικο μ με το ιδιο θεμα και 100% φωτηση!τι μπορει να παιζει?αναβαθμηση?επισης θα ηθελα να μαθω τι προσφερει η τελευταια αναβαθμηση του κ800 σε σχεση με αυτη που εχω τωρα?
φιλικα Νικος
για τον φωτισμό πρέπει να ρυθμίσεις την ένταση του, προφανώς ο φίλος σου το είχε στο 50%. Κι εγώ τόσο το βάζω.
Nikolas_620ti
16 Μάρ. 2008, 23:19
οχι!αφου ειπα πως κ τα 2 κινητα ηταν σε 100% το φως και με το ιδιο θεμα!κ διαπιστωσα πως το δικο του εχει περισσοτερη ενταση κ στην οθονη κ στα πληκτρα!
asxetoympas
17 Μάρ. 2008, 14:44
το εχει μετατρεψει κανεις σε k810;;; να ξεορουμε τι αποτελεσμάτα ειχε...
one_tree_hill
17 Μάρ. 2008, 15:21
ναι,εγώ...το κινητό είναι γρήγορο και πολύ καλό..ακόμα,είναι μουράτο με το κ800 από έξω και κ810 μέσα και έχω και track id!
one_tree_hill
17 Μάρ. 2008, 15:23
με επαναφορα ρυθμίσεων τπτ?του πυθαγόρα έγινε...
Spy_812_tm
17 Μάρ. 2008, 19:17
Paidia nomizw vrika ta arxeia pou xreiazontai alla i katali3i einai .bin kai dn 3erw pws na kanw convert gia na mporei na ginei to flasharisma !?!?
P.S. sorry gia ta greeklish alla grafw apo pc me agglika !!!
pythagoras_7
17 Μάρ. 2008, 21:24
σήμερα στο σχολείο μου έκλεψαν το κ800 μου....:(:mad:το ''ευχάριστο'' είναι πως 1)ήταν καμένο το φλας(θα το ευχαριστηθει για τα καλά ο παλιοκλεύτης)
και 2)είχα βάλει κωδικό ασφαλείας
το ερώτημα είναι:δεδομένου ότι δε γνωρίζει το κωδικό ασφαλείας υπάρχει περίπτωση να το επιστρέψει πίσω ή πλέον είναι εύκολο να ''σπάσουν'' αυτό το κωδικό?:worry:
patsialos-ioanni
18 Μάρ. 2008, 21:29
σήμερα στο σχολείο μου έκλεψαν το κ800 μου....:(:mad:το ''ευχάριστο'' είναι πως 1)ήταν καμένο το φλας(θα το ευχαριστηθει για τα καλά ο παλιοκλεύτης)
και 2)είχα βάλει κωδικό ασφαλείας
το ερώτημα είναι:δεδομένου ότι δε γνωρίζει το κωδικό ασφαλείας υπάρχει περίπτωση να το επιστρέψει πίσω ή πλέον είναι εύκολο να ''σπάσουν'' αυτό το κωδικό?:worry:
σορρυπου στο λεω ετσι αλλα ο κωδικος σπαει μεσα σε δυο λεπτα...με το xs.το κακο ειναι οτι θα δουν τα αρχεια σου....
Boys υπαρχει κανας τροπος να σβησουμε εικονες και βιντεο που ειναι προεγκατεστημενα?
VEGETTO
19 Μάρ. 2008, 07:01
me to xs3.1 i me to setool....paidia tou k810 i prosopsi kanei gia k800?...
Sn7per
19 Μάρ. 2008, 07:16
Γεια χαρα παιδια, ειμαι κατοχος ενως K800i και μου βγηκε πολυ καλο, αντεξε πολλα αυτο το κινητο, απο πεσιματα, μεχρι (το χειροτερο) στρατο και λοιπα!
Αφου αρχισαν και ξευτιζουν τα πληκτρα σιγα σιγα αλλα λειτουργει (ακομα) αριστα.
Δυο ερωτησεις εχω:
1. Η οθονη βλεπω οτι ειναι καπως θολη απο μεσα (λογω υδρατμων προφανως), ειναι ευκολο να το ανοιξω να το καθαρισω η να το παω σε κανενα καταστημα να μου το καθαρισουν ? Φωτο βγαζει κανονικα.
2. Κυκλοφορει ακομα το κινητο και αν ναι σε τι τιμη ? (μηπως αξιζει να το αγορασω ξανα μιας και με ικανοποιει σαν φωτογραφικη μηχανη και κινητο)
Υγ. Τωρα να καθομαι να ψαχνω κινητο με τα περισσοτερα mp δεν θα το κανω, και αυτοι που το κανουν ουτε ξερουν τι ειναι megapixel και σε τι εξυπηρετει :P
VEGETTO
19 Μάρ. 2008, 08:10
1. isos me kapoio service manual na leei pos tha to anoikseis to kinito:)...alla an fovasai oti tha to xalaseis kalitera na to pas na sto katharisoun
2. exei 195 euro apo multirama kai 200 sta media markt!aksizei ta lefta tou
Sn7per
19 Μάρ. 2008, 08:18
Τι μου λες τωρα...
Το αν αξιζει τα λευτα του το ξερω καλυτερα απο τον καθενα μιας και το εχω εδω και 3 χρονια με την χειροτερη μεταχειρηση και το μονο που κανει ειναι επανεκινηση μετα απο πεσιμο, τρεχω να το προλαβω οσο ακομα κυκλοφορει!
VEGETTO
19 Μάρ. 2008, 08:32
tote pigene pare ena kainourgio giati se symferei efoson se ikanopoiei:)
B_K_054
19 Μάρ. 2008, 22:37
Erothsh.
Παιδιά, σε ποιό χρώμα προτιμάτε το κινητ'ο?? Σκέφτομαι να το ξανααγοράσω, αλλά ίσως σε λευκό η καφέ.Ή μήπως να αρκεστώ στο κλασσικό μάυρο??
Ξέρω ότι είναι υποκειμενικό το θέμα,απλά ρωτάω όσους έχουν καφέ η λευκό, αν το έχουν βαρεθεί, αν τελικά θα προτιμούσαν το μαύρο κτλ...
Erothsh.
Παιδιά, σε ποιό χρώμα προτιμάτε το κινητ'ο?? Σκέφτομαι να το ξανααγοράσω, αλλά ίσως σε λευκό η καφέ.Ή μήπως να αρκεστώ στο κλασσικό μάυρο??
Ξέρω ότι είναι υποκειμενικό το θέμα,απλά ρωτάω όσους έχουν καφέ η λευκό, αν το έχουν βαρεθεί, αν τελικά θα προτιμούσαν το μαύρο κτλ...
Θαλεγα μαυρο που ειναι παντα στην μοδα:D
Sn7per
20 Μάρ. 2008, 03:47
Εγω ελπιζω να καταφερω να το βρω αυριο που θα κανω ενα ψαξιμο με τηλεφωνακια, θεσσαλονικη.
Κυκλοφορει ακομα στανταρ ε! κανα μαγαζι εχετε υποψιν ? Γερμανος ? Πλαισιο ? Multirama ?
VEGETTO
20 Μάρ. 2008, 04:29
multirama και media markt standar!!!
gerodinis
21 Μάρ. 2008, 18:09
Όταν λέω "ΚΑΙ **** ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ" το εννοώ.
Μια χαρά κινητό, που διαδραματίζει μια χαρά και το ρόλο της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς να κοστίζει 500 ευρώ.
ταξιδιωτης22
22 Μάρ. 2008, 09:07
Αν δεν αναβει, δεν συνδεεται με το C. Συνδεεται με το 2+5. Αλλα αν το συνδεσεις με το 2+5, περασεις το προγραμμα και μετα λειτουργει κανονικα...ΔΕ χρειαζεσαι πλεον το σερβις...ουτε χρειαζεται να περασεις αυτο που εβγαλες (το VF)...ξαναπερνας το generic!!!
κανω αυτη την διαδικασια και συνδεεται ομως μετα μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζει το κινητο,τι φταιει
athens_fans
23 Μάρ. 2008, 18:08
παιδιά έχω το Κ800 εδώ και 1 1/2 χρόνο και είμαι πολύ ικανοπιήμενος, τον τελευταίο όμως μήνα το φλας δουλεύει όπωτε θέλει, εχεί τύχει και σε κανέναν άλλο ή ξέρει κανένας τι παίζει?
Nikolas_620ti
25 Μάρ. 2008, 03:07
paidia kalhspera na rotisw kati?mias k exw xasei ta xartia ths eggyhshs uparxei periptwsei lew ean na doun toulaxistwn to imei kai na katalaboun posa upolipo exei akoma?
one_tree_hill
25 Μάρ. 2008, 10:30
με το ΙΜΕΙ πρέπει να γίνεται...Θα ελέγξουν τη βάση...
ταξιδιωτης22
25 Μάρ. 2008, 10:51
κανω αυτη την διαδικασια και συνδεεται ομως μετα μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζει το κινητο,τι φταιει
καποια βοηθεια?
^^PNeuMA^^
25 Μάρ. 2008, 21:02
Καλησπερα...
μηπως ξέρει κανείς κανενα προγραμμα για να κλειδωνω τα sms η τις επαφες κ γενικα διαφορα στοιχεια του κινητου, με κωδικο? κατι αναλογο που εχουν τα motorola?
patsialos-ioanni
25 Μάρ. 2008, 21:16
Καλησπερα...
μηπως ξέρει κανείς κανενα προγραμμα για να κλειδωνω τα sms η τις επαφες κ γενικα διαφορα στοιχεια του κινητου, με κωδικο? κατι αναλογο που εχουν τα motorola?
δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία για τα sony ericsson ακόμα πλήν κάποιων εφαρμογών java που κάνουν αυτή τη δουλείά.αλλά όταν τις ενεργοποιήσεις και πατήσεις το πλήκτρο επιστροφής απενεργοποιούνται μόνες τους.οπότε...δώρο άδωρον!!!
patsialos-ioanni
25 Μάρ. 2008, 21:23
καποια βοηθεια?
μαλλον ηρθε η ωρα να επισκεφτεις το σερβις.απ οσο εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι να σε βοηθησω
kalisperis
25 Μάρ. 2008, 23:40
Έχω το w850i και λέω να το πάρω το k800 γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αναρωτιέμαι όμως αν αξίζει να πάρω ένα κινητό που όπου να'ναι θα αποσυρθεί από την αγορά. Τι λέτε? Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα.
Έχω το w850i και λέω να το πάρω το k800 γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αναρωτιέμαι όμως αν αξίζει να πάρω ένα κινητό που όπου να'ναι θα αποσυρθεί από την αγορά. Τι λέτε? Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα.
παρε το k810i.αξιζει για μενα περισσοτερο.;)
Nikolas_620ti
26 Μάρ. 2008, 01:38
με το ΙΜΕΙ πρέπει να γίνεται...Θα ελέγξουν τη βάση...
μιας κ το εχω κανει k810 θα πρεπει να κανω ξανα k800 σωστα?
Ευχαρηστω για την απαντηση σου φιλε
Sn7per
26 Μάρ. 2008, 08:03
Τελικα το πηρα το K800i για δευτερη φορα, το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι εχει διαφορετικο χειρισμο (το αλλο ηταν Vodafone live).
Για αυτους που ρωτανε αν αξιζει να το ξαναγορασεις εγω λεω ΝΑΙ, διοτι στα χρηματα του δεν εχει καποιο αλλο να συγκριθει.
Οι φωτο του ειναι φοβερες και το αλλο που το ειχα τοσο καιρο και με αθλια μεταχειρηση μονο κοματια αρχισαν να του φευγουν (και δικαιως ετσι...), απο λειτουργειες αψογο.
200 ευρω περιπου σε Multirama kai mediamarkt.
Περασα απο περιεργεια να ρωτησω σε κανα δυο αλλα καταστηματα να ρωτησω και μου λεγαν ειτε οτι δεν το εχουν... ειτε οτι κοστιζει 240 (το κ800ι ε)
Μα καλα για ******* μας εχουν ? :P
kalamatiani
26 Μάρ. 2008, 09:53
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι από τους πρώτους κατόχους του Κ800 κ όπως ίσως μερικοί παλαιότεροι θυμούνται, έχω βασανιστεί αρκετά από το κινητούλη μας (έχω αλλάξει 5 συσκευές Κ800!!!!!!)
Κ ναι! ήρθε επιτελούς η ώρα να ξανα-αλλάξω! χαχα
Το πρόβλημα μου έγκειται στο γεγονός, οτι έχω αρκετά μνμ στα εισέρχομενα τα αποία δεν επιθυμώ να χαθούν κατά την αντικατάσταση της συσκευής.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μεταφέρω, εκτός απο την επιλογή "αποθήκευσης στη κάρτα sim"
Ευχαριστώ, προκαταβολικά!
patsialos-ioanni
26 Μάρ. 2008, 10:36
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι από τους πρώτους κατόχους του Κ800 κ όπως ίσως μερικοί παλαιότεροι θυμούνται, έχω βασανιστεί αρκετά από το κινητούλη μας (έχω αλλάξει 5 συσκευές Κ800!!!!!!)
Κ ναι! ήρθε επιτελούς η ώρα να ξανα-αλλάξω! χαχα
Το πρόβλημα μου έγκειται στο γεγονός, οτι έχω αρκετά μνμ στα εισέρχομενα τα αποία δεν επιθυμώ να χαθούν κατά την αντικατάσταση της συσκευής.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μεταφέρω, εκτός απο την επιλογή "αποθήκευσης στη κάρτα sim"
Ευχαριστώ, προκαταβολικά!
το εχουμε ξαναπει myphoneexplorer.κανεις τα παντα με αυτο
kalamatiani
26 Μάρ. 2008, 11:51
το εχουμε ξαναπει myphoneexplorer.κανεις τα παντα με αυτο
Προφανώς, τα μεταφέρω πρώτα στο pc κ μετά πάλι στη νέα συσκευή, ε;;;
Τhanksssssss!!! :):):)
patsialos-ioanni
26 Μάρ. 2008, 12:23
Προφανώς, τα μεταφέρω πρώτα στο pc κ μετά πάλι στη νέα συσκευή, ε;;;
Τhanksssssss!!! :):):)
ακριβως ειναι πολυ απλη και ευκολη διαδικασια. αρκει ομως να κανεις ασφαλη καταργηση καθε φορα που το αποσυνδεεις. καλη επιτυχια
kalisperis
26 Μάρ. 2008, 14:56
παρε το k810i.αξιζει για μενα περισσοτερο.;)
Ποιές είναι οι διαφορές τους?
Ποιές είναι οι διαφορές τους?
Δεν τις θυμαμαι αλλα εχουν καποιες σημαντικες διαφορες και γι'αυτο η διαφορα τις τιμης του.:)
kotsianis7
26 Μάρ. 2008, 15:21
Διαφορές μεταξύ Κ800-Κ810(υπέρ του Κ810):
Photo Fix για διόρθωση της αντίθεσης και φωτεινότητας των φωτό.
TrackID για ηχογράφηση και ανεύρεση άγνωστων τραγουσιών.
Μικρότερο πάχος.
kalisperis
26 Μάρ. 2008, 16:18
ναι αλλά τα πλήκτρα ρε παιδιά είναι πολύ χάλια...:p
ναι αλλά τα πλήκτρα ρε παιδιά είναι πολύ χάλια...:p
Μια συνηθεια ειναι ολα :)
one_tree_hill
26 Μάρ. 2008, 18:17
Ακριβώς...Εγώ σε ένα μήνα τα είχα συνηθίσει...Απλά από design πιο πολύ μου αρέσει το Κ800../Βέβαια,είναι θέμα γούστου...
kotsianis7
27 Μάρ. 2008, 01:53
@kalisperis,
όντως,μια συνήθεια είναι όλα!Να φανταστείς εγώ συνήθισα τα πλήκτρα του Κ850(!!!)και γράφω και ταχύτατα απ'ότι με το Κ800!!! :blink: :lol:
Που οσο να πεις,τα πλήκτρα του Κ850 δεν είναι και ό,τι πιο βολικό! ;)
Άρα,θα τα συνηθίσεις...
Nikolas_620ti
28 Μάρ. 2008, 15:35
η πορτα της ατυχιας ξανα χτυπησε την πορτα μ....
Το κ800 μου δν ανοιγει με τπτ!!!παταω για να ανοιξει αλλα τπτ μονο στις υπεριθρες ανοιγοκλεινη ενα λαμπακι κοκκινο!και μετα σταματαει...
ρε ****** μ κ το ειχα κανει κ810 κ χανω εγγυηση....τι μπορει να εχει παθει?αν ειναι να στοιχησει αρκετα το πεταω απο το παραθυρο!εχω απελπιστει δν ειναι δυνατον σε εμενα....
one_tree_hill
28 Μάρ. 2008, 16:03
Μα μπορεις σε 2 δευτερα να το κανεις...Σελιδες πισω,θα βρεις προγραμμα και οδηγιες...Πεθανε η ΕΡΟΜ...
Nikolas_620ti
28 Μάρ. 2008, 17:46
Μα μπορεις σε 2 δευτερα να το κανεις...Σελιδες πισω,θα βρεις προγραμμα και οδηγιες...Πεθανε η ΕΡΟΜ...
τι ενοις epom?τεσπα επιδει δν το κατεχω το αθλημα τι προγραμμα θελει να δοκιμασω?μου φενεται πως ειναι ποιο σοβαρα τα πραματα απο μια αναβαθμηση...το κινητο δν ανοιγη με τπτ κ αναβοσβηνουν η υπερθρες?μπορω να του κανω κατι εγω?η παει κατευθειαν στην sonyericsson?οκ θα ψαξω στις προηγουμενες σελιδες
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=141436
εδω?αυτο θα με σωσει?
τελος καλα ολα καλα
ευχαρηστω πολυ
Εγω ελπιζω να καταφερω να το βρω αυριο που θα κανω ενα ψαξιμο με τηλεφωνακια, θεσσαλονικη.
Κυκλοφορει ακομα στανταρ ε! κανα μαγαζι εχετε υποψιν ? Γερμανος ? Πλαισιο ? Multirama ?
Κανονικότατα κυκλοφορεί παντού. Εγώ το πήρα από το Aris mobile στην Θεσσαλονίκη από το γήπεδο του Άρη ετοιμοπαράδοτο.
B_K_054
30 Μάρ. 2008, 16:21
Εγώ από multirama το τσίμπησα χθες.Πανέμορφο, φανταστικό.είχα για 1 χρόνο ένα μεταχειρισμένο Κ800 αλλά παρέδωσε πνεύμα τις προάλλες.Το καινούριο έχει καλύτερο πληκτρολόγιο, και κάπως ακόμα βελτιωμένη κάμερα!!!!!!(τέλειες νυχτερινές φωτο).
Περασμένη την τελευταία έκδοση λογισμικού, κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής. Μακράν το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ....
Αντε να του βάλω και μια καλή θηκούλα, να παραμείνει αψεγάδιαστο στο πέρασμα ου χρόνου.Αυτές οι crystal που έχει το eshop στη σελίδα του, κάνουν δουλειά? Η καλύτερα να προτιμησω υφασμάτινη?
piraiwtis_7
31 Μάρ. 2008, 16:48
Ksereis mipws kaneis na moy apantiseis sto parakatw erwtima??
Exw to k800i k meso to xs++ to anabathmisa se k810i!!
Epeidi omws den eimai euxaristimenos ( logw oti otan itan k800i eblepa tileorasi apo to vodafone live k twra den mporw) mipws ksereis kanenas pws mporw na to epanaferw se k800i??
Sas euxaristw poly
kalamatiani
1 Απρ. 2008, 11:53
Καλησπέρα κ καλό μήνα!
Μια ερώτηση: μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τα γνήσια ακουστικά (hands free) του Κ800;;;;
Δυστυχώς μου χάλασαν κ δεν τα βρίσκω πουθενα!
Ούτε σε καταστήματα, αλλά ούτε κ απο την ίδια την Ericsson! Η απάντηση τους ήταν αποστομοτική: Αφού τα χαλάσατε, λυπούμαστε, αλλά τα συγκεκριμένα ακουστικά δίνονται μόνο μαζί με την αγορά του κινητού. Βολευτείτε κάποια παρεμφερεί!!! :mad::mad:
Καλησπέρα κ καλό μήνα!
Μια ερώτηση: μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τα γνήσια ακουστικά (hands free) του Κ800;;;;
Δυστυχώς μου χάλασαν κ δεν τα βρίσκω πουθενα!
Ούτε σε καταστήματα, αλλά ούτε κ απο την ίδια την Ericsson! Η απάντηση τους ήταν αποστομοτική: Αφού τα χαλάσατε, λυπούμαστε, αλλά τα συγκεκριμένα ακουστικά δίνονται μόνο μαζί με την αγορά του κινητού. Βολευτείτε κάποια παρεμφερεί!!! :mad::mad:
******** σου λενε!!! ακου απαντηση :down: :mad:
Πηγαινε σε ενα καταστημα γερμανου και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις.:)
κατεβασα λαθος λογισμικο και εχασα τα ελληνικα. Τωρα βγάζει μονο αγγλικα. του εκανα flash με το xs++. ποιο ειναι το αρχειο με τα ελληνικα και που το βρίσκω?
ευχαριστώ
kalamatiani
2 Απρ. 2008, 11:18
******** σου λενε!!! ακου απαντηση :down: :mad:
Πηγαινε σε ενα καταστημα γερμανου και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις.:)
Έχω παέι! Έχω γυρίσει όλα τα καταστήματα με αξεσουάρ κινητών κ δεν μπορώ να βρω τπτ!
Έχουν μόνο τα μονά! :(:(:(
ioanna_io
2 Απρ. 2008, 12:34
Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξει κάποιος ώστε όταν στέλνει μήνυμα με λίγους χαρακτήρες να έρχεται ένα μήνυμα και όχι δύο?
gongisone
2 Απρ. 2008, 14:30
Νέο μήνυμα > πρόσθετα > εθνικοί χαρακτήρες > μη ενεργό
ioanna_io
2 Απρ. 2008, 15:14
Ευχαριστώ πολύ :)
demolition22
2 Απρ. 2008, 17:27
Πηγα να μετατρεψω το Κ800 σε κ810 μα τον τροπο που λεει ο μιστερ στο http://www.teithes.com/forum/index.php?showtopic=4514&st=0&p=79944&#entry79944
και δεν δουλεψε!!
Εκανα ολα τα βηματα σωστα και τωρα οταν ανοιγω το τηλεφωνο αναβοσβηνει συνεχως η οθονη..
Καμια ιδεα?
Το backup δεχνει να μην δουλευει...
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!
patsialos-ioanni
2 Απρ. 2008, 22:15
Πηγα να μετατρεψω το Κ800 σε κ810 μα τον τροπο που λεει ο μιστερ στο http://www.teithes.com/forum/index.php?showtopic=4514&st=0&p=79944&#entry79944
και δεν δουλεψε!!
Εκανα ολα τα βηματα σωστα και τωρα οταν ανοιγω το τηλεφωνο αναβοσβηνει συνεχως η οθονη..
Καμια ιδεα?
Το backup δεχνει να μην δουλευει...
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!
θελει επανεγκατασταση για να αναβαθμισεις την gdfs.καλυτερα φλασαρε το ξανα με τον τροπο που προτεινουμε εδω μεσα. ψαξε λιγο.διορθωνεται ευκολα και γρηγορα. βαλε πρωτα τα αρχεια main kai fs και πατα flash και μετα κανε το customize filesystem
piraiwtis_7
4 Απρ. 2008, 11:52
Epeidi omws den eimai euxaristimenos ( logw oti otan itan k800i eblepa tileorasi apo to vodafone live k twra den mporw) mipws kserei kanenas pws mporw na to epanaferw se k800i??
kotsianis7
4 Απρ. 2008, 14:03
Βγήκε η έκδοση λογισμικού R8BF003 στο www.wotanserver.com και στο www.davinciteam.com και είναι διαθέσιμη και για την Ελλάδα!Η αλλαγή είναι στο CID που πλέον φέρει τον αριθμό 53,που σημαίνει τέρμα το modding(προς το παρόν),αν το περάσετε! :)
Θα περάσω την έκδοση και θα σας πω αν έχει καμία αλλαγή!
rage_civic
5 Απρ. 2008, 12:32
παιδια καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας.
ειχα στο κινητο vodafone καρτα sim και δουλευε κανονικα
μετα κατηργησα τη vodafone και εβαλα cosmote
Aλλα δεν την αναγνωριζει... μονο στο συγκεκριμενο κινητο.
Το κινητο δεν ειναι VL και μαλιστα ουτε καν αλλη vodafone καρτα δεν παιρνει!!
Μονο την αρχικη καρτα διαβαζει και καμια αλλη...
υπαρχει καμια ιδεα?
ευχαριστω.
παιδια καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας.
ειχα στο κινητο vodafone καρτα sim και δουλευε κανονικα
μετα κατηργησα τη vodafone και εβαλα cosmote
Aλλα δεν την αναγνωριζει... μονο στο συγκεκριμενο κινητο.
Το κινητο δεν ειναι VL και μαλιστα ουτε καν αλλη vodafone καρτα δεν παιρνει!!
Μονο την αρχικη καρτα διαβαζει και καμια αλλη...
υπαρχει καμια ιδεα?
ευχαριστω.
Σου ζητάει κωδικό ή απλά δεν βρίσκει σήμα?
Γιατί αν δεν βρίσκει σήμα μήπως οι κάρτες που δοκιμάζεις έχουν λήξει??(πχ παλιές συνδέσεις που τις έχεις σταματήσει κλπ κλπ?)
rage_civic
5 Απρ. 2008, 13:07
Μου ζηταει να εισαγω την καρτα sim...
Δεν φταινε οι καρτες γιατι δουλευουν σε αλλα κινητα.
Το κινητο δουλευει μονο με τη συγκεκριμενη καρτα της vodafone.
Πηγα στο Γερμανο πηγα στη vodafone και δεν ξερουν τι ειναι...
Εκανα και reflash και παλι τα ιδια...
Μου ζηταει να εισαγω την καρτα sim...
Δεν φταινε οι καρτες γιατι δουλευουν σε αλλα κινητα.
Το κινητο δουλευει μονο με τη συγκεκριμενη καρτα της vodafone.
Πηγα στο Γερμανο πηγα στη vodafone και δεν ξερουν τι ειναι...
Εκανα και reflash και παλι τα ιδια...
Ρε μπάς και τις βάζεις ανάποδα??
Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει:wacko:.
Κάνε το εξής.Βγάλε την μπαταρία του κινητου για καμιά ώρα και παραπάνω(μέχρι να χάσει την ώρα/ημερομηνία) και ξαναπροσπάθησε.
bianca76
5 Απρ. 2008, 13:27
Από που το εχεις παρει το κινητο σου?:)
Ήλεγξες αν πατανε καλα οι sim?
rage_civic
5 Απρ. 2008, 13:31
Δεν παιζει τιποτα απο αυτα που λετε παιδια... τα εχω δοκιμασει ολα...
Το κινητο το εχω 2 χρονια, απο ΤΙΜ μου το ειχαν παρει, και τωρα χρειαστηκε να βαλω αλλη Sim μεσα...
bianca76
5 Απρ. 2008, 13:41
Ε, προφανως ηταν "κλειδωμενο". Απαραδεκτη τακτικη ορισμένων εταιρειων.
rage_civic
5 Απρ. 2008, 13:56
Ε, προφανως ηταν "κλειδωμενο". Απαραδεκτη τακτικη ορισμένων εταιρειων.
Λοιπον μολις πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι το τηλεφωνο παιζει και με καρτα cosmocarta... αλλα συνεχιζει να μην παιζει με την Sim της συνδεσης που εχω στην cosmote
Λοιπον μολις πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι το τηλεφωνο παιζει και με καρτα cosmocarta... αλλα συνεχιζει να μην παιζει με την Sim της συνδεσης που εχω στην cosmote
Λοιπόν, άκου τι συμβαίνει:
Η υποδοχή της κάρτας sim τα έχει ψιλοπαίξει και για αυτό σου λέει συχνά "βάλτε κάρτα sim".
Το πρόβλημα δλδ είναι μηχανικό και όχι κάτι άλλο.
rage_civic
5 Απρ. 2008, 15:10
Λοιπόν, άκου τι συμβαίνει:
Η υποδοχή της κάρτας sim τα έχει ψιλοπαίξει και για αυτό σου λέει συχνά "βάλτε κάρτα sim".
Το πρόβλημα δλδ είναι μηχανικό και όχι κάτι άλλο.
Μα το θεμα δεν ειναι οτι μου το λεει συχνα...
Το θεμα ειναι οτι το λεει σε συγκεκριμενες sim και μαλιστα ολοκαινουργιες.
Μα το θεμα δεν ειναι οτι μου το λεει συχνα...
Το θεμα ειναι οτι το λεει σε συγκεκριμενες sim και μαλιστα ολοκαινουργιες.
Με την δική σου την κάρτα δεν στο λέει ποτέ??
Ακόμα και αν τη βάλεις-βγάλεις 10 φορές?
rage_civic
5 Απρ. 2008, 15:46
Με την δική σου την κάρτα δεν στο λέει ποτέ??
Ακόμα και αν τη βάλεις-βγάλεις 10 φορές?
Ναι, δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι οι επαφες...
NiCkOs_gr
5 Απρ. 2008, 16:14
Έχει καταφέρει κανείς να τρέξει την εφαρμογή yahoo go?
Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατή η αναβάθμιση μέσω της σονυ μετά από παλαιότερη αναβάθμιση στον wotan?
blind123
5 Απρ. 2008, 20:13
Καλησπερα
Πριν απο μερικες ημερες αλλαξα το παλιο μου νοκια5140ι με το ερικσον κ800ι και αντιμετωπισα 2 προβληματα.
1) Υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τις σημειωσεις που ειχα απτο παλιο ημερολογιο στο καινουριο μου? Ενοω με καποια απλη διαδικασια και οχι να καθομαι να γραφω μια - μια τις ημερες μονος μου
2) Οι επαφες που αποθηκευα στο νοκια και ξεκινουσαν με γραμματα τα οποια ειναι κοινα και στα ελληνικα και στα αγγλικα (KNMOZXI) εμφανιζονται σαν αλλα γραμματα στην ξενη γραμματοσειρα και οχι στην ελληνικη.
Μπορει να βοηθησει καποιος?
amargian
6 Απρ. 2008, 23:14
Κυριοι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το sony ericcson K800i. Συγκεκριμένα, όταν θελω να ανοίξω τη λίστα επαφών και να την αποθηκευσω στον υπολογιστή μου μέσω του pc suite φτάνει στον αριθμό 46 π.χ. εφόσον έχω περισσότερες επαφές και μου λέει ''η αναγνωση επαφών του κινητού τηλεφώνου απετυχε'' αρα δεν μπορω να αποθηκευσω τις επαφες στον υπολογιστη ενω όλα τα άλλα μου τα ανοιγει και τα αποθηκευει. Ουτε συγχρονισμο μπορω να κανω με τις επαφες. Παρακαλω πεστε μου τι συμβαινει. Ευχαριστω πολυ amargian.
pythagoras_7
7 Απρ. 2008, 12:33
Κυριοι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το sony ericcson K800i. Συγκεκριμένα, όταν θελω να ανοίξω τη λίστα επαφών και να την αποθηκευσω στον υπολογιστή μου μέσω του pc suite φτάνει στον αριθμό 46 π.χ. εφόσον έχω περισσότερες επαφές και μου λέει ''η αναγνωση επαφών του κινητού τηλεφώνου απετυχε'' αρα δεν μπορω να αποθηκευσω τις επαφες στον υπολογιστη ενω όλα τα άλλα μου τα ανοιγει και τα αποθηκευει. Ουτε συγχρονισμο μπορω να κανω με τις επαφες. Παρακαλω πεστε μου τι συμβαινει. Ευχαριστω πολυ amargian.
δοκίμασε αντί για το pc suite το myphone explorer που είναι πολύ καλήτερο!;):)
Nikolas_620ti
7 Απρ. 2008, 13:07
Epeidi omws den eimai euxaristimenos ( logw oti otan itan k800i eblepa tileorasi apo to vodafone live k twra den mporw) mipws kserei kanenas pws mporw na to epanaferw se k800i??
pantws sigoura endiaferei pollous pou to exoun kanei apo k800 se k810
opote an kserei kapoios as apantish sthn erwthsh tou filou
pythagoras_7
7 Απρ. 2008, 13:12
pantws sigoura endiaferei pollous pou to exoun kanei apo k800 se k810
opote an kserei kapoios as apantish sthn erwthsh tou filou
απλά περνάς τα αρχεία του κ800 ξανά!;):)
p_adam
8 Απρ. 2008, 12:44
1.Πολλές φορές όταν κλείνω το Hands free (bluetooth) το κινητό κρατάει ακόμα τη σύνδεση με αποτέλεσμα να μην ακούω τον συνομιλητή.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα?
2.Ποια είναι η καινούρια έκδοση του λογισμικού που κυκλοφορεί και πώς μπορώ να δω την δικιά μου έκδοση?
3.Το λογισμικό του κ810 τι διαφορά έχει με αυτό του κ800?
4.Αν βγάλω μία φωτογραφία και δεν είναι κάθετη ακόμα και αν την κάνω rotate σαν εικόνα επαφής δεν περιστρέφεται. Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό?
damoulianos
8 Απρ. 2008, 18:23
Γεια σας και απο μένα.
Μόλις πήρα ένα Κ800 και έχω το εξής πρόβλημα...
Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το PC Suite να το αναγνωρίσει σαν τηλέφωνο.
Στο File transfer mode, το αναγνωρίζει μια χαρά.
Τι μπορεί να φταίει;
sxetikos_asxetos
8 Απρ. 2008, 23:30
Γεια σας και απο μένα.
Μόλις πήρα ένα Κ800 και έχω το εξής πρόβλημα...
Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το PC Suite να το αναγνωρίσει σαν τηλέφωνο.
Στο File transfer mode, το αναγνωρίζει μια χαρά.
Τι μπορεί να φταίει;
Drivers.
Nikolas_620ti
9 Απρ. 2008, 01:02
απλά περνάς τα αρχεία του κ800 ξανά!;):)
to 8ema einai pws ta ksana pernas me to idio tropo?me allon?ta arxeia pou ta briskeis?
damoulianos
9 Απρ. 2008, 01:04
Drivers.
Κάνω τη δουλειά μου τελικά με το myphoneexplorer και δεν ξαναασχολούμαι με το pcsuite.
hariskar
9 Απρ. 2008, 19:14
Ποιο είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό για το k800;
Υπάρχει link που μπορώ να το δω, ώστε να μην μπαίνω στη διαδικασία του update service;
Ευχαριστώ!
ea6gka
10 Απρ. 2008, 04:44
190 ευρω το Κ800 στο eshop
υπαρχει καλυτερο κινητο στα λεφτα του?
kotsianis7
10 Απρ. 2008, 08:30
Εξαρτάται τι ψάχνεις!Για την κατηγορία του(multimedia κινητό με την καλύτερη κάμερα στα 3,2),είναι όλα τα λεφτά και πραγματικά αχτύπητο!Τσίμπα το! :)
190 ευρω το Κ800 στο eshop
υπαρχει καλυτερο κινητο στα λεφτα του?
Οχι!! τρεξε να προλάβεις :superman:
ea6gka
10 Απρ. 2008, 21:28
LOLOLOL δε προλαβα...γυρισα τωρα να το παραγγειλω και δεν υπαρχει πουθενα
LOLOLOL δε προλαβα...γυρισα τωρα να το παραγγειλω και δεν υπαρχει πουθενα
Υπάρχει εδώ (http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=3881&la=1&ct=86) στα 198 ευρο :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.