View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
Kane ena update me SEUS kai logika 8a diagrafoun mias kai ksanapernaei to firmware(MAIN) apo tin arxi!!!
Oso gia ton filo ton opoi leei oti dn ginete na katsei i k810i prosopsi sto k800i kanei la8os!!!
An fas ligo monon kapoies gwnies stin prosopsi ka8ete mia xara;);)
Kante ena search sto forum twn SE kai 8a deite oti exw kai link apo howardforums.com me fotos;):p
gia rikse mia matia
(foto den mporo na anebaso epo edw?)
Scottas
24 Δεκ. 2007, 09:55
Parte kai to link pou exw kanei topic sto forum edw:D:):p
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=177340&highlight=Complete+k800i+k810i
Parte kai to link pou exw kanei topic sto forum edw:D:):p
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=177340&highlight=Complete+k800i+k810i
apoti diabasa sto link den to ekane kapios ke na doulepse,ke ean kapios to ekane ti allakse ke poso tou stixise telika?
Scottas
24 Δεκ. 2007, 10:58
apoti diabasa sto link den to ekane kapios ke na doulepse,ke ean kapios to ekane ti allakse ke poso tou stixise telika?
Rixe ena vlefarw EDW:) (http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1183387&page=1&pp=15)
Rixe ena vlefarw EDW:) (http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1183387&page=1&pp=15)
edw apo emas kanenas?
esi?
Scottas
24 Δεκ. 2007, 11:14
edw apo emas kanenas?
esi?
Simera mou r8e mia prosopsi k810i original kokkini sulektiki kai 8a dokimasw na tin perasw se ena k800i pou xw petameno kai dn to xrisimopoiw:p
Meta 8a tin perasw sto kanoniko k810i pou exw:D:lol::p
Simera mou r8e mia prosopsi k810i original kokkini sulektiki kai 8a dokimasw na tin perasw se ena k800i pou xw petameno kai dn to xrisimopoiw:p
Meta 8a tin perasw sto kanoniko k810i pou exw:D:lol::p
ean thes dikse mas ti oli diadikasia..
Scottas
24 Δεκ. 2007, 11:27
ean thes dikse mas ti oli diadikasia..
Dn einai duskolo ka8olou!!!
Exw vrei Service manual tou k800i kai tou k810i;)
Outws i allos ta exw anoiksei apires fores gia diafores modes pou kana:p:happy::p:lol:
Dn einai duskolo ka8olou!!!
Exw vrei Service manual tou k800i kai tou k810i;)
Outws i allos ta exw anoiksei apires fores gia diafores modes pou kana:p:happy::p:lol:
ok perimeno...:p:p:p:p
nikmak3
24 Δεκ. 2007, 11:45
παιδια σε εμενα θα απαντησει κανενας;¨)ειμαι ....#6245
την ιδια απορια την εχω και εγω με το χριστο...αλλαζει κατι στο video με την αναβαθμιση του λογισμικου;2)καλυτερα να παρω 1gb η 2 gb m2 και εαν ναι πια μαρκα η δεν εχει διαφορα;3)απο θηκες πια λετε οτι ειναι η καλυτερη και που μπορω να την βρω;4)σκεφτομαι να παρω ενα hands free bluetooth ποιο μου προτεινετε;και εαν παρω καποιο το ραδιο θα λειτουργει η θελει οπςσδηποτε ακουστικα με καλωδιο;any help?
ευχαριστω
ego to monon pou mpro na sou apantiso ine:
1)i piotita tou video den tha sftiaksi me tin anabathmisi,
2)to radio theli oposdipote akoustika
3)egw xrisimopio to itac clip minill ime apolita ikanopiimenos
ta ipolipa kapios alos pou na gnorizi....:p:p:p
nikmak3
24 Δεκ. 2007, 12:09
ego to monon pou mpro na sou apantiso ine:
1)i piotita tou video den tha sftiaksi me tin anabathmisi,
2)to radio theli oposdipote akoustika
3)egw xrisimopio to itac clip minill ime apolita ikanopiimenos
ta ipolipa kapios alos pou na gnorizi....:p:p:p
1) σε ευχαριστω
2)το ξερω αυτο το θεμα ειναι με bluetooth ακουστικα δουλευει παλι;
3)μαρκα θηκης ειναι αυτο;η διαφανη ειναι;ποσο και απο που την πηρες;:)
1) σε ευχαριστω
2)το ξερω αυτο το θεμα ειναι με bluetooth ακουστικα δουλευει παλι;
3)μαρκα θηκης ειναι αυτο;η διαφανη ειναι;ποσο και απο που την πηρες;:)
to itec ine bt h/f den ine thiki
liapinio
24 Δεκ. 2007, 13:41
παιδια ξερει κανεις ποια εκδοση java εχει το κινητο?
παιδια ξερει κανεις ποια εκδοση java εχει το κινητο?
jp-7.5 to k810 den exo k800 efkero na do...
Franko40
24 Δεκ. 2007, 19:56
Kalispera kai kala Christougenna se olous mia erotisei einai eukolo na perasti to elliniko menou sto K800! ??? kai ti chriasete gia na ginei?pio programma prepei na chrisimopiriso?eyxaristo ek ton proteron:D:D
Scottas
24 Δεκ. 2007, 20:52
Kalispera kai kala Christougenna se olous mia erotisei einai eukolo na perasti to elliniko menou sto K800! ??? kai ti chriasete gia na ginei?pio programma prepei na chrisimopiriso?eyxaristo ek ton proteron:D:D
Einai eukolo!!!Poli eukolo!!!Vriskeis ta fimware files stin upografi mou to XS++ kai ta us flash drivers kai eisai ready;):p:happy::lol:
petros_Athens
25 Δεκ. 2007, 11:21
Paidia exw ena mikro provlima..Pou t 3anaanefera alla lysi den vre8ike!Agorasa t K800 prin 20 meres,evala k 1GB karta mnimis..H mnimi t tilefwnou einai teleiws adeia(exei eleu8ero 68MB..To provlima..Otan kapios m stelei eikona leei pws i karta mnimis einai full k prepei na diagra4w arxeia,opws k otan kanw epe3ergasia mia eikona kai prospa8w na tin apo8ikeusw..An mporei kanis na voi8isei..(simeiwteon pws otan m stelloun MP3s ta dexetai,k otan vazw arxeia apo t ypologisti)..
kwnstantinos81
25 Δεκ. 2007, 13:16
Τι το ήθελα να το πάρω? Ρε παιδιά μπορείτε να μου λύσετε μια απορία ? Όταν γράφεις μήνυμα με Ελληνικά οι χαρακτήρες είναι κάπου 70 και όταν γράφεις μήνυμα με τυπικό abc είναι 160 .Είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο κινητό να κάνει πισωγύρισμα η Sony ?
Τι το ήθελα να το πάρω? Ρε παιδιά μπορείτε να μου λύσετε μια απορία ? Όταν γράφεις μήνυμα με Ελληνικά οι χαρακτήρες είναι κάπου 70 και όταν γράφεις μήνυμα με τυπικό abc είναι 160 .Είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο κινητό να κάνει πισωγύρισμα η Sony ?
Όχι βέβαια, δεν είναι δυνατόν.
Απενεργοποίησε τους "εθνικούς χαρακτήρες"
kwnstantinos81
25 Δεκ. 2007, 14:31
Ευχαριστώ πολύ φίλε .Είχα ξεχάσει οτι υπάρχει αυτή η επιλογή .Δυστηχώς ή ευτυχώς χρησιμοποιούσα ένα Nokia Ν80 και ξέχασα εντελώς το μενού της Sony .Ελπίζω να βγεί καλύτερο από το N80 .
Ευχαριστώ πολύ φίλε .Είχα ξεχάσει οτι υπάρχει αυτή η επιλογή .Δυστηχώς ή ευτυχώς χρησιμοποιούσα ένα Nokia Ν80 και ξέχασα εντελώς το μενού της Sony .Ελπίζω να βγεί καλύτερο από το N80 .
Το ελπίζω και εγώ:)
eirini_any
26 Δεκ. 2007, 15:40
exw ena kleidwmeno k800. kamia idea pws mporw na to anoiksw?
one_tree_hill
26 Δεκ. 2007, 15:50
exw ena kleidwmeno k800. kamia idea pws mporw na to anoiksw?
κλειδμένο,τί εννοείς?
eirini_any
26 Δεκ. 2007, 15:53
κλειδμένο,τί εννοείς?
mou to edwsan alla exei kwdiko asfaleias. bazw pin alla meta zhtaei kwdiko. ebala 0000 alla den einai ton exoyn allaksei
p_kons
26 Δεκ. 2007, 15:55
pou vrisko paides setool2 gia k800i??????????
kwnstantinos81
26 Δεκ. 2007, 15:56
Otan les kleidomeno ? Den anoigei kan i anoigei kai den xereis to pin ? An den anoigei kan prepei na exei sindiasmo koumpion pou kanei kati san flasharisma to kinito apo mono tou ( sta nokia iparxei auto tora den xero sta Sony ) an anoigei kai den xereis pin tote flashare to me to usb
eirini_any
26 Δεκ. 2007, 15:57
an anoigei kai den xereis pin tote flashare to me to usb
pws ginete auto? kwdiko asfaleias den kserw
one_tree_hill
26 Δεκ. 2007, 15:58
mou to edwsan alla exei kwdiko asfaleias. bazw pin alla meta zhtaei kwdiko. ebala 0000 alla den einai ton exoyn allaksei
Υπάρχει ένα πρόγραμμα setool2lite που μπορεί να σου διαβάσει τον κωδικό!
eirini_any
26 Δεκ. 2007, 16:13
euxaristw tha to prospathisw
petros_Athens
26 Δεκ. 2007, 16:28
Pws mporw na anava8misw to logismiko apo K800 se opoiodipote allo montello 8elw??Otan t vazw na kanei anava8misi panta anagnwrizei t logismiko t K800 k den mporw an 8elw na egkatastisw allou montellou logismiko.Mporw na to kanw??
one_tree_hill
26 Δεκ. 2007, 17:05
Pws mporw na anava8misw to logismiko apo K800 se opoiodipote allo montello 8elw??Otan t vazw na kanei anava8misi panta anagnwrizei t logismiko t K800 k den mporw an 8elw na egkatastisw allou montellou logismiko.Mporw na to kanw??
Μπορείς να το κάνεις Κ810,αλλά με 3ο πρόγραμμα...
eirini_any
27 Δεκ. 2007, 22:50
Υπάρχει ένα πρόγραμμα setool2lite που μπορεί να σου διαβάσει τον κωδικό!
mporeis na mou peis pws douleuei auto to programma?
one_tree_hill
27 Δεκ. 2007, 23:19
you ve got pm!:wink:
ilmarios
2 Ιαν. 2008, 10:23
na rwthsw otan paw sthn camera kai pataw boitheia mou bgazei to plhktrologio me ta koumpia tou k810. Sto bluetouth eixe to onoma k810 otan to peira akoma stis efarmoges exei kai to track id (pou ypotithetai to exei mono to k810 an thimamai kala). Pws vlepoume poio firmware exei to kin apanw? Ti lete na pezei?
ilmarios
2 Ιαν. 2008, 10:29
Egw plhrwsa gia to k800 kai opws fenetai mou edwsan to k800 me logismiko toy k810. ti ghnetai re paidia? To peira prin 10 meres peripou.
one_tree_hill
2 Ιαν. 2008, 13:27
Από που?
ilmarios
2 Ιαν. 2008, 13:42
apo edw: http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=127730&cat=0&bestseller=Y
ilmarios
2 Ιαν. 2008, 13:45
Mhpws ksereis pws mporw na dw to firmware?
one_tree_hill
2 Ιαν. 2008, 13:56
Τί να σου πω,πάω πάσο...Δεν ξέρω...Πρώτη φορά το βλέπω...Κινητό με λογισμικό άλλης συσκευής...Πάντως όχι ότι δεν σου κάθεται καλά...:p Για το λογισμικό >*<<*<*,πληροφ.υπηρεσίας,πληροφ.λογισμ. και είναι η πρώτη σειρά...Λογικά είναι R6BC002 ή κάποια άλλη...
ilmarios
2 Ιαν. 2008, 15:07
mia xara mou kathetai alla den mporw na to katalabw kai egw.Auta ta sumbola gia to logismiko pou ta patame? Enw einai sthn arxh mprosta? auto( > ) shmainei na kanw to joystick deksia? Den kserw pou na ta pathsw auta ta sumbola?:confused:
one_tree_hill
2 Ιαν. 2008, 15:41
mia xara mou kathetai alla den mporw na to katalabw kai egw.Auta ta sumbola gia to logismiko pou ta patame? Enw einai sthn arxh mprosta? auto( > ) shmainei na kanw to joystick deksia? Den kserw pou na ta pathsw auta ta sumbola?:confused:
nai,toy joystick
nondaz
2 Ιαν. 2008, 20:19
Γεια σας! Εχω ενα k800i απο Αγγλία το οποιο δεν δέχεται ελληνική κάρτα σιμ. Πως μπορώ να το ξεκλειδώσω για ελληνικά δίκτυα και να έχει ελληνικα;
Μια σελιδα πιο πριν διάβασα αυτό
"Einai eukolo!!!Poli eukolo!!!Vriskeis ta fimware files stin upografi mou to XS++ kai ta us flash drivers kai eisai ready"
Δεν μπόρεσα να κατεβάσω τα αρχεία λεει οτι το αρχειο διαγράφηκε. Μόλις τωρα το έκανα αναβάθμιση απο το eus άλλα πάλι τα ίδια κάνει.
Το κινητό γραφει please insert correct USIM. Καμια βοήθεια; ευχαριστω~
g13Niog13
3 Ιαν. 2008, 11:55
re pedia to proi pou ksipnisa me to kalo eklisa to ksipnitiri tou kinitou kai kimithika akomi ligo, otan ksipnisa ida oti i othoni den douleve, evgaze mono aspro fonto,
den ksero giati etsi ksafniko? exei pathei kaneis to idio?
episis roto an mporo na soso tis epefes pou ixa apo8ikefmenes sto kinito
efxaristo
bLaZer
3 Ιαν. 2008, 13:17
Xairetw!! exo kairo na postaro sto forum alla genika parakouloutho.
Exo ena k800i vodafone 1 xrono twra. mia xara eyxaristhmenos eimai, eidika gia ta lefta tou. To mono prob pu exo einai oti mou legane oti mikrofonizei!!!
ebas periptwsh, prin to paro apofash na to pao gia service mou piran ena kainourgio, alla oxi Vodafone, to kanoniko apo katasthma wind. To thema pio einai, ok to menu kai genika kapia pragmata einai diaforetika. Auto pes gamiseto den allazei, alla auto pou den goustaro einai dyo koubakia stp plhktrologio. Eno sthn ekdosh VOdafone einai to prasino kai kokkino koybaki ( yes, no as poume ), stin allh einai gia internet kai shortcuts.
Yparxei tropos parolo pou ta koubia deixnoun alla, na ta kano me tin diarythmish pou epythimo? Den exo proseksh tpt sto menu tou kinitou. Isws mporw na to pao stin vodaphone kai na valoun logismiko, KSERW gw exo synithisei kai einai spastiko ? ti lete ?
one_tree_hill
3 Ιαν. 2008, 13:27
Xairetw!! exo kairo na postaro sto forum alla genika parakouloutho.
Exo ena k800i vodafone 1 xrono twra. mia xara eyxaristhmenos eimai, eidika gia ta lefta tou. To mono prob pu exo einai oti mou legane oti mikrofonizei!!!
ebas periptwsh, prin to paro apofash na to pao gia service mou piran ena kainourgio, alla oxi Vodafone, to kanoniko apo katasthma wind. To thema pio einai, ok to menu kai genika kapia pragmata einai diaforetika. Auto pes gamiseto den allazei, alla auto pou den goustaro einai dyo koubakia stp plhktrologio. Eno sthn ekdosh VOdafone einai to prasino kai kokkino koybaki ( yes, no as poume ), stin allh einai gia internet kai shortcuts.
Yparxei tropos parolo pou ta koubia deixnoun alla, na ta kano me tin diarythmish pou epythimo? Den exo proseksh tpt sto menu tou kinitou. Isws mporw na to pao stin vodaphone kai na valoun logismiko, KSERW gw exo synithisei kai einai spastiko ? ti lete ?
μπορεις να του περασεις το λογισμικο της vodafone...ακυρώνεται η εγγύηση όμως...ψάξε στο νετ
ekanes epanekinisi?bgale mpataria kai ksana anoikse to.
g13Niog13
3 Ιαν. 2008, 15:10
to dokimasa.. tipota
one_tree_hill
3 Ιαν. 2008, 16:05
λειτουργει κανονικα χωρις να εμφανιζει τπτ?
Mitsos_The_Great
3 Ιαν. 2008, 16:24
1. Θα θέλει αναβάθμιση
2. Ή θα πρέπει να κάνεις αλλαγή οθόνης.
Το 1. είναι το ποιο πιθανό...
nikos2004dj
3 Ιαν. 2008, 19:36
ποιες ειναι οι πιο δημοφιλεις εφαρμογες-παιχνιδια για το κ800 ?
petros_Athens
3 Ιαν. 2008, 20:40
mporw n kleidwsw kapia folders k na vazw kodikous g na ta anoigw???
one_tree_hill
3 Ιαν. 2008, 20:47
mporw n kleidwsw kapia folders k na vazw kodikous g na ta anoigw???
δυστυχως οχι...υπαρχουν ομως εφαρμογες που το κλειδωνουν τα αρχεια...
stelioth
4 Ιαν. 2008, 02:21
Παιδιά έτυχε σήμερα να έχω το Κ800 μου δίπλα σε ένα άλλο Κ800 που όμως ήταν vodafone live. Το 2ο είχε φουλ σήμα ενώ το δικό μου παρουσιάζει απότομες διακυμάνσεις στο σήμα.. Είναι καποιο πρόβλημα που 8α πρεπε να το ψάξω?? Επίσης είχα ρωτήσει τις προάλλες.. αν ειναι φυσιολογικό το ότι δε λειτουργεί στην έκ8εση φωτογραφιών το πάνω αριστερά πληκτράκι, πάνω από την ο8όνη..ενώ δηλαδή πατώντας το ανοίγει η τελευταία φωτογραφία που έχω τραβήξει, από κει και ύστερα δεν λειτουργεί για την εναλλαγή των φωτογραφιών..(πχ. 1/10, 2/10, 3/10 ..κ.ο.κ). Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει Κ800.. Ευχαριστώ..
ποιες ειναι οι πιο δημοφιλεις εφαρμογες-παιχνιδια για το κ800 ?
Αναλογα το γουστο σου.παντως μια απο τις ποιο δημοφιλεις ειναι :worry: bluetooth hack :)
alekos2
4 Ιαν. 2008, 03:22
paides kalimera,kali xronia mipws mporeite na proteinete kana dynato kai kalo an ginetai acoustic driver gia k800???thanx..:)
paides kalimera,kali xronia mipws mporeite na proteinete kana dynato kai kalo an ginetai acoustic driver gia k800???thanx..:)
Μπα δεν υπαρχει αυτο που ζητας! :)
arghles
4 Ιαν. 2008, 11:46
υπαρχει εφαρμογη java που να κανει το φλας να λειτουργει ως φακος?
one_tree_hill
4 Ιαν. 2008, 12:29
αν δε θέλεις να "πειράξεις" το κινητό σου,όπως είπε κι ο RAVER,δεν υπάρχει...Αν θέλεις όμως,ψάξε στο ίντερνετ για mix W850-W880 acoustic...Τα έκανε κάποιος se-tuning...
Δυστυχώς όχι...
alekos2
4 Ιαν. 2008, 13:31
thanx paidia...
playloud
4 Ιαν. 2008, 13:52
Καλημερα παιδια και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,
θα παω Βιεννη και θα ηθελα ενα χαρτη για κινητο η καμμια εφαρμογη tour guide για Ericsson K800 εννοειται.
Ευχαριστω προκαταβολικα :)
alof100
4 Ιαν. 2008, 22:17
ego me tin seira mou exo na po ena prama gia auto to kinito... to exo 1 xrono tora kai den me exei apogoiteusi KATHOLOU vasika to mono provlima pou merikes fores parousiazei einai oti otan exo gemati tin karta mnimis mou (1 gb) troei kati kolimata kai epanekiniseis spania.
pythagoras_7
4 Ιαν. 2008, 23:34
Δυστυχώς όχι...
στη μέση της σελίδας,του Akis_k και είναι οκ!το πρόβλημα είναι ότι ανάβει το κόκκινο φως αλλά όχι το άσπρο!!!!;):)
εδώ!;) (www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164067&page=47)
one_tree_hill
5 Ιαν. 2008, 00:09
στη μέση της σελίδας,του Akis_k και είναι οκ!το πρόβλημα είναι ότι ανάβει το κόκκινο φως αλλά όχι το άσπρο!!!!;):)
εδώ!;) (www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164067&page=47)
Α,σόρυ για την παραπληροφόρηση,δεν το ήξερα...
stelioth
5 Ιαν. 2008, 12:28
Re paidia..Den exei kanenas K800??? H' se olous leitourgei to aristero panw pliktro stin ek8esi fotografiwn??
captainhog
5 Ιαν. 2008, 16:45
xm diskola ta pragmata, se ena k750 sxedon kainoyrgio
poy epatha ta idia , moy eipan oti exei parei ygrasia
h plaketa.... kali tyxh
B_K_054
6 Ιαν. 2008, 02:54
Παιδιά έτυχε σήμερα να έχω το Κ800 μου δίπλα σε ένα άλλο Κ800 που όμως ήταν vodafone live. Το 2ο είχε φουλ σήμα ενώ το δικό μου παρουσιάζει απότομες διακυμάνσεις στο σήμα.. Είναι καποιο πρόβλημα που 8α πρεπε να το ψάξω?? Επίσης είχα ρωτήσει τις προάλλες.. αν ειναι φυσιολογικό το ότι δε λειτουργεί στην έκ8εση φωτογραφιών το πάνω αριστερά πληκτράκι, πάνω από την ο8όνη..ενώ δηλαδή πατώντας το ανοίγει η τελευταία φωτογραφία που έχω τραβήξει, από κει και ύστερα δεν λειτουργεί για την εναλλαγή των φωτογραφιών..(πχ. 1/10, 2/10, 3/10 ..κ.ο.κ). Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει Κ800.. Ευχαριστώ..
auto me to koumpi, emena leitoyrgei kanonika...to ena koumpaki kanei probolh ths teleutaias fotografias pou ebgales, kai me to polipliktro metakinise stis epomenes,,,eno me to allo koumpaki tis blepeis tis fotografies pou exeis bgalei se probolh 3*3, isos xreiazesai anabathmisi..
den einai diskolh h anabathmisi meso seus..ego ekana proth fora prin kana dimhno kai ola phgan kala.....(problima me to xipnitiri eixa..)
stelios4
6 Ιαν. 2008, 09:40
Καλημερα.....και καλη χρονια....εχτες το κινητακι μου αφησε την τελευταια του "πνοη".....:(:( Ξαφνικα...παω να το ανοιξω και τπτ...αναβει το κοκκινο λαμπακι κατω μονο.....λεω θα εχει μεινει απο μπαταρια ο βαζω στο φορτιστη το ιδιο....:( παω σε ενα καταστημα γερμανου αμεσως αλαζει μπαταρια να δει αν ειναι απο μπααταρια τα ιδια δεν ανοιγε....:( το εχει ξανακανει σε κανεναν απο εδω?? ξερετε αν διορθωνετε?? αυτοι εκει μου ειπανε οχι...:(:(
B_K_054
6 Ιαν. 2008, 11:15
kalhmera, kalh xronia.
Θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που δεν μπορώ να βρώ πουθενά.
Το χαρακτηριστικό του θέματος αυτού, είναι ότι τα εικονίδια τοθ μενού φαίνονται ασπρόμαυρα/ γκρι, και κάνει κάποιου είδους δόνηση όταν περιηγείσαι στα μενού του τηλεφώνου.
Το έχω δει σε W810, kai W850 αλλά δεν πρόλαβα να το στείλω.Ξέρει κάποιος πο μπορώ να το βρ΄ω?(κάποιο link αν έδινε για να το κατεβάσω).
minovg
6 Ιαν. 2008, 12:35
Καλημερα.....και καλη χρονια....εχτες το κινητακι μου αφησε την τελευταια του "πνοη".....:(:( Ξαφνικα...παω να το ανοιξω και τπτ...αναβει το κοκκινο λαμπακι κατω μονο.....λεω θα εχει μεινει απο μπαταρια ο βαζω στο φορτιστη το ιδιο....:( παω σε ενα καταστημα γερμανου αμεσως αλαζει μπαταρια να δει αν ειναι απο μπααταρια τα ιδια δεν ανοιγε....:( το εχει ξανακανει σε κανεναν απο εδω?? ξερετε αν διορθωνετε?? αυτοι εκει μου ειπανε οχι...:(:(
Είναι το κλασικό sudden death (ξαφνικός θάνατος). Διορθώνεται με αντικατάσταση συσκευής, μη σκας. Η εγγύησή σου σίγουρα θα ισχύει ακόμα (είναι 2ετής). Πήγαινέ το σε κάποιο σέρβις.
Είναι από τα σοβαρά ελαττώματα που έχει παρουσιάσει το Κ800, είχαμε καιρό όμως να το ξαναακούσουμε.
one_tree_hill
6 Ιαν. 2008, 12:45
Καλημερα.....και καλη χρονια....εχτες το κινητακι μου αφησε την τελευταια του "πνοη"..... Ξαφνικα...παω να το ανοιξω και τπτ...αναβει το κοκκινο λαμπακι κατω μονο.....λεω θα εχει μεινει απο μπαταρια ο βαζω στο φορτιστη το ιδιο.... παω σε ενα καταστημα γερμανου αμεσως αλαζει μπαταρια να δει αν ειναι απο μπααταρια τα ιδια δεν ανοιγε.... το εχει ξανακανει σε κανεναν απο εδω?? ξερετε αν διορθωνετε?? αυτοι εκει μου ειπανε οχι...
.
Μπορείς όμως να το κάνεις και μόνος σου μέσω νετ,δωρεάν με μια υπηρεσία που λέγεται Wotan Server...Ψάξε για revive k800 dead erom...
kotsianis7
6 Ιαν. 2008, 16:16
Να τους πεις ότι είναι ΄΄ασχετοι εκεί στο Γερμανό!!Το τηλεφωνο διορθώνεται...Καταρχήν,είναι μια διαδικασία 1 λεπτού.Μπορείς να την κάνεις μόνος σου στο σπίτι αν έχεις πιστωτική από το www.wotanserver.com (http://www.wotanserver.com) .Τη διαδικασία μπορεί να την κάνει και ο πιο άσχετος,οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν γνωρίζεις και πολλά απ'αυτά!Εναλλακτικά,υπάρχει η λύση του σέρβις που κανονικά πρέπει να το φτιαξουν αυθημερόν,καθότι δε χρειάζεται άνοιγμα το τηλέφωνο.Μια απλή αναβάθμιση της EROM θα κάνουν...(κάτι σα BIOS στους υπολογιστές.).Το συνδέουν στο μηχάνημα και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο και εννοείται ότι δε σε χρεώνουν γι'αυτό καθότι είναι μέσα στην εγγύηση!
stelios4
6 Ιαν. 2008, 17:33
χμμ μπηκα στην σελιδα...καταρχην μιας και τελιως ασχετως απο αυτα...ποσα credits πρεπει να παρω + το κινιτο και με το καλοδιο που το εχω στον υπολογιστη ουτε καν το βλεπει.....:( sorry για τις ασχετες ερωτησεις...
one_tree_hill
6 Ιαν. 2008, 18:10
Λοιπόν,είναι δωρεάν...Θα έχεις πατημένο το 2+5...Θα κατεβασεις τον client,θα καθαρισεις ΤΕΛΕΙΩΣ τα πεδια Login κάτω-κάτω,θα πατήσεις σταρτ...Θα πατήσεις 2 και 5 στο κινητο και άφησέ το και οταν τελειωσει,εισαι εοιμος...Πρεπει να εγκαταστησεις τους USB Flash Drivers για αναγνωριση,ψαξτους...την πρωτη φορα που θα πατησεις το 2+5 θα ζητησει το μηχανημα οδηγους...δωσε τους USB Flash Drivers...Κάνε τη διαδικασία και...έτοιμος!
charasynd
6 Ιαν. 2008, 19:13
Έχω το κ800 εδώ και ενάμιση χρόνο.Πρώτη φορά το καλοκαίρι που πέρασε έβγαλε το εξής πρόβλημα.Όταν έκλεισα την συσκευή και την επόμενη μέρα πήγα να την ανοίξω η οθόνη γινόταν άσπρη και υπήρχε μόνο δόνηση.Από εκεί και πέρα τίποτα.Την στιγμή που γράφω συτές τις γραμμές(σαν γράμμα αυτόκτονίας ακούστηκε αυτό...) είναι ήδη 4η φορά στο σέρβις.Τις 2 πρώτες φορές το είχα δώσει σην ΤΙΜ που το έστειλε αλλού απ'ότι μου είπαν και τις 2 τελευταίες στην ΟΜΝΙΤΕC στην Θεσσαλονίκη όπυ το μόνο που έκαναν την προηγούμενη φορά ήταν να βάλουν ξανά το λογισμικό.Τώρα ζήτησα αντικατάσταση γιατί κάνει μπαμ ότι η συσκευή είναι ελατοματίκ και φυσικά μου το έπαιξαν κινέζοι.Έστειλα μέιλ και στην εταιρία και περιμένω απάντηση.
Ήθελα να ρωτήσω αν κανένας άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα και τι μπορώ να κάνω.Έχετε καμιά ιδέα;Η εγγύηση ισχύει ακόμα.
minovg
6 Ιαν. 2008, 19:56
Να τους πεις ότι είναι ΄΄ασχετοι εκεί στο Γερμανό!!Το τηλεφωνο διορθώνεται...Καταρχήν,είναι μια διαδικασία 1 λεπτού.Μπορείς να την κάνεις μόνος σου στο σπίτι αν έχεις πιστωτική από το www.wotanserver.com (http://www.wotanserver.com) .Τη διαδικασία μπορεί να την κάνει και ο πιο άσχετος,οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν γνωρίζεις και πολλά απ'αυτά!Εναλλακτικά,υπάρχει η λύση του σέρβις που κανονικά πρέπει να το φτιαξουν αυθημερόν,καθότι δε χρειάζεται άνοιγμα το τηλέφωνο.Μια απλή αναβάθμιση της EROM θα κάνουν...(κάτι σα BIOS στους υπολογιστές.).Το συνδέουν στο μηχάνημα και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο και εννοείται ότι δε σε χρεώνουν γι'αυτό καθότι είναι μέσα στην εγγύηση!
Δε πετυχαίνει πάντα αυτό όμως με το 2 και το 5... Το είχα δοκιμάσει και στο δικό μου και δεν πέτυχε. Το είχα πάει στο σέρβις και μου κάνανε αλλαγή πλακέτας, δηλαδή νέο κινητό με εξαίρεση το καπάκι και την μπαταρία.
kotsianis7
6 Ιαν. 2008, 20:40
Λοιπόν,είναι δωρεάν...Θα έχεις πατημένο το 2+5...Θα κατεβασεις τον client,θα καθαρισεις ΤΕΛΕΙΩΣ τα πεδια Login κάτω-κάτω,θα πατήσεις σταρτ...Θα πατήσεις 2 και 5 στο κινητο και άφησέ το και οταν τελειωσει,εισαι εοιμος...Πρεπει να εγκαταστησεις τους USB Flash Drivers για αναγνωριση,ψαξτους...την πρωτη φορα που θα πατησεις το 2+5 θα ζητησει το μηχανημα οδηγους...δωσε τους USB Flash Drivers...Κάνε τη διαδικασία και...έτοιμος!
Νομίζω πως πλέον πρέπει να έχεις αγοράσει έστω 10 credits....Δε θα στα "φάει",θα παραμείνουν.Απλά,νομίζω πως πρέπει να έχεις εισάγει username και password τα οποία σαφώς σου χορηγούνται όταν αγοράσεις 10 credits....Που...ιά αυτό(διότι παλιά γινόταν όπως είπες,αλλά τουλάχιστον δεν τραβάς την ταλαιπωρία του σέρβις...).Αν όντως γίνεται έτσι και δεν έχεις πρόβλημα να χρεώσεις με 10 ευρουλάκια την πιστωτική κάντο!Τα credits έχουν ισχύ έναν χρόνο,οπότε μπορεί κάποια στιγμά να ξαναχρησιμοποιήσεις την υπηρεσία και να μην παν χαμένα.Για να αναγνωρίσει το κιν σου το πρόγραμμα,θα πρέπει να κατεβάσεις το USB Flash Driver που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του wotanserver και να το εγκαταστήσεις..
kakoullis
6 Ιαν. 2008, 23:54
emena mou magkonei merikes fores otan pao apo katigoria se katigoria me to joystick sto menou kai mporei na to pato gia 3-4 fores gia na allaxei. Kai akoma merikes fores asprizei i othoni kai menei polu ora etsi kai meta anoigei sto arxiko menu, giati?
kai kati akoma pos mporo na valo antivirus sto kinito an mporo?
kali xronia kai apo mena
emena mou magkonei merikes fores otan pao apo katigoria se katigoria me to joystick sto menou kai mporei na to pato gia 3-4 fores gia na allaxei. Kai akoma merikes fores asprizei i othoni kai menei polu ora etsi kai meta anoigei sto arxiko menu, giati?
kali xronia kai apo menaΟχι, δεν υπάρχει antivirus γιατί τα κλειστά λειτουργικά δεν προσβάλονται απο ιούς.
Scottas
7 Ιαν. 2008, 00:03
kali xronia kai apo mena
Kane ena update mesw SEUS:!:
Logika 8a lu8oun ola auta:D:):p;)
kakoullis
7 Ιαν. 2008, 00:03
Οχι, δεν υπάρχει antivirus γιατί τα κλειστά λειτουργικά δεν προσβάλονται απο ιούς.
exo ena filo pou evale antivirus pano sto kinito tou to idio me to diko mou, alla den mporei na mou to steilei emena.
Gia to allo pou eipa gia to magkoma?ti ginetai?
kakoullis
7 Ιαν. 2008, 00:04
Kane ena update mesw SEUS:!:
Logika 8a lu8oun ola auta:D:):p;)
pos diladi??
an mporeis na me voithiseis pls.
exo ena filo pou evale antivirus pano sto kinito tou to idio me to diko mou, alla den mporei na mou to steilei emena.
Gia to allo pou eipa gia to magkoma?ti ginetai?
Εβαλε antivirus!!! ρε μηπως εχει αλλο κινητο και τα μπερδευεις,:wacko:
δεν υπαρχει περιπτωση τετοια.:)
kakoullis
7 Ιαν. 2008, 00:16
Εβαλε antivirus!!! ρε μηπως εχει αλλο κινητο και τα μπερδευεις,:wacko:
δεν υπαρχει περιπτωση τετοια.:)
nomizo auto exei to K800i, ase aurio na ton paro tilefono na ton rotiso. exei kairo dialdi pou mou eipe pos vrike antivirus gia to kinito tou , an allaxe kinito.
marras
7 Ιαν. 2008, 00:24
seus εννοεί αυτό... http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice?cc=gr&lc=el
Για το Κ800 δεν υπάρχει ούτε virus, ούτε antivirus φυσικά... οπότε δεν υπάρχει και κανείς λόγος να ανησυχείς για τέτοια... :wink:
paidia, xriazomai mia apadisi oso pio grigora ginaite. mexri posa GB mporei na epektathei i mnimi tou k800i???? euxaristo.
marras
7 Ιαν. 2008, 00:37
Μέσα στη νύχτα ????
2 γίγα σίγουρα, για παραπάνω δεν ξέρω, αν ξέρει κάποιος ας πει... :wink:
Μέσα στη νύχτα ????
euxaristo gia tin grigori apadisi.
exo tous logous mou pou rotao kai as einai mesa stin nyxta:O
stelios4
7 Ιαν. 2008, 12:50
Καταρχην ευχαριστω για τις οδηγιες...το συνδεσα μου ζητησε drivers τους εβαλα...μου ειπε phone found εμεινε εκει για 4 λεπτα και μετα μου εβγαλε το εξης μηνυμα: phone connection failed remove battery for a while and try again ==FAILED== to ξανα εκανα και παλι τα ιδια...:(:(
geofil
7 Ιαν. 2008, 12:55
Μέσα στη νύχτα ????
Μέχρι 32 θες να πεις.
kakoullis
7 Ιαν. 2008, 23:32
seus εννοεί αυτό... http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice?cc=gr&lc=el
Για το Κ800 δεν υπάρχει ούτε virus, ούτε antivirus φυσικά... οπότε δεν υπάρχει και κανείς λόγος να ανησυχείς για τέτοια... :wink:
euxaristo gia tin pliroforia.
kai prepei na katevaso auto to pragma kai na to valo sto kinito mou. kai pos mpenei meso bluethooth?
Μέχρι 32 θες να πεις.
τι εννοεις μεχρι 32?
32 gb?
πλακα θα κανεις μου φαινεται!
geofil
8 Ιαν. 2008, 00:36
Καμία πλάκα.
Καμία πλάκα.
δηλαδη υποστηριζει μεχρι 32gb?
geofil
8 Ιαν. 2008, 00:54
Όπως όλα τα SE από το Κ750 και μετά. Τεχνικώς υποστηρίζουν μέχρι και 32 γίγα.
Αρκεί βέβαια να κυκλοφορήσουν και οι κάρτες αυτής της χωρητικότητος.
Όπως όλα τα SE από το Κ750 και μετά. Τεχνικώς υποστηρίζουν μέχρι και 32 γίγα.
Αρκεί βέβαια να κυκλοφορήσουν και οι κάρτες αυτής της χωρητικότητος.
Μεχρι 16gb εχω δει pro duo.:)
playloud
8 Ιαν. 2008, 12:06
Ρε μαγκες βοηθηστε κι εμενα τον αοματο λιγακιιιιι ειμαι στην ερωτηση #6334
marras
8 Ιαν. 2008, 18:20
euxaristo gia tin pliroforia.
kai prepei na katevaso auto to pragma kai na to valo sto kinito mou. kai pos mpenei meso bluethooth?
Αυτό είναι το Sony Ericsson Update Service... Ευτυχώς δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω update, οπότε και δε μπορώ να γνωρίζω πως γίνεται...
Κάποιος που έχει κάνει μπορεί να σε βοηθήσει... :wink:
Γεια σας,
κάπου είχα δει στο forum έναν κωδικό του στυλ <*<< που εμφάνιζε στην οθόνη του τηλεφώνου διάφορες πληροφορίες. Ψάχνω εδώ και κάμποση ώρα αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω και το search δε βοηθάει λόγω της μορφής του κωδικού.
Μήπως τον θυμάται κάποιος?
Γεια σας,
κάπου είχα δει στο forum έναν κωδικό του στυλ <*<< που εμφάνιζε στην οθόνη του τηλεφώνου διάφορες πληροφορίες. Ψάχνω εδώ και κάμποση ώρα αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω και το search δε βοηθάει λόγω της μορφής του κωδικού.
Μήπως τον θυμάται κάποιος?
*>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές .
*#06# εμφανίζει το ΙΜΕΙ της συσκευής
*>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές .
*#06# εμφανίζει το ΙΜΕΙ της συσκευής
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :)
Παρακαλώ :D
nondaz
9 Ιαν. 2008, 11:30
Διάβασα αυτήν την απάντηση μπορώ δηλαδή να ξεκλειδώσω το κινητό απο το αγγλικό δυκτιο και να το κανω να διαβάζει ελληνική κάρτα σιμ?
Eπίσης μπήκα σε αυτο την σελίδα http://www.unlockexperts.co.uk και στην λίστα γράφει αυτό ποια κινητα υποστηρίζει
SONY & SONY ERICSSON
CMD-C1, CMD-CD5
τι είναι αυτοί οι κωδικοί;;
εγω εστειλα παραγγελεια και μου γράφουν οτι
"Having checked your order, we note the mobile phone model you have entered on your order form is not currently listed as compatible with our unlocking software. The full list is on our terms page. You may have missed this when you read the terms page before ordering."
gerolikos282
10 Ιαν. 2008, 00:36
παιδια καλησπερα ξερει κανεις αν μπορει το κ800 που διαθετω να γινει και web camera?
υπαρχει κανενα τετοιο προγραμμα?
ευχαριστω!!!!!!
geofil
10 Ιαν. 2008, 01:08
Δεν γίνεται φίλε μου. Υπάρχουν προγράμματα αλλά δεν κάνουν τίποτα.
tasjohn
10 Ιαν. 2008, 02:04
Ρε παιδια, πως συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή wireless για να έχουμε ιντερνετ στο κινητό.Τώρα πήρα laptop που έχει wireless και δεν ξέρω τι να κάνω!
nikos_r1
10 Ιαν. 2008, 03:12
kalispera to handsfree pou eixe mesa i suskeuasia xalase k pira allo sumvato to HPM-70 alla otan milao exo epistrofi (akouo auta pou leo) pragma pou den ginotan me to palio handsfree. mporei na diorthothei auto??
Ρε παιδια, πως συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή wireless για να έχουμε ιντερνετ στο κινητό.Τώρα πήρα laptop που έχει wireless και δεν ξέρω τι να κάνω!
αφου το k800i δεν εχει wifi,πως περιμενεις να συνδεθει??? :blink:
sfixtis
12 Ιαν. 2008, 22:04
Καλησπερα!
Ξερει κανεις να μου πει αν αλλαζουν οι αποθηκευμενοι σταθμοι απο το handsfree με τα controls? (αυτο που κανει καμια 40 αρια ευρω)
Επισης εχω να πω οτι το joystick του Κ800 μου φαινεται πιο βολικο απο του Κ810 λογω υψους..
Ευχαριστω!
user10010
12 Ιαν. 2008, 22:15
Καλησπερα!
Ξερει κανεις να μου πει αν αλλαζουν οι αποθηκευμενοι σταθμοι απο το handsfree με τα controls? (αυτο που κανει καμια 40 αρια ευρω)
Επισης εχω να πω οτι το joystick του Κ800 μου φαινεται πιο βολικο απο του Κ810 λογω υψους..
Ευχαριστω!
Δεν νομίζω να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Αυτό συνήθως το υποστηρίζουν τα Walkman κινητά της SE.
stathis01
12 Ιαν. 2008, 22:29
Ξερει κανεις να μου πει πως γινεται να ρυθμισω τη φωτογραφικη με κοντινη ληψη και να μην αναβει το πορτοκαλι λαμπακι???
stelios4
12 Ιαν. 2008, 22:31
Καλησπερα....τελικα σημερα ελυσα το προβλημα με το κινητουλι μου...:) μεσω του kulan καπως ετσι..με wotan ουτε που εκανε συνδεση...Ευχαριστω για την βοηθεια....:) και δεν χαθηκε και κανενα αρχειο η δεδομενο....:D
sfixtis
13 Ιαν. 2008, 12:58
Δεν νομίζω να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Αυτό συνήθως το υποστηρίζουν τα Walkman κινητά της SE.
Ευχαριστω! (Αν και θα θελα να μου απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει..)
Επισης θελω να ρωτησω αν με το που πατιεται το κουμπι του handsfree ενεργοποιειται η φωνητικη κληση και πάιρνει μονο του τηλεφωνα, οπως το Ν70 μου, ακομα κι αν δεν εχεις αποθηκευσει φρασεις..
nikos_r1
13 Ιαν. 2008, 20:10
kalispera to handsfree pou eixe mesa i suskeuasia xalase k pira allo sumvato to HPM-70 alla otan milao exo epistrofi (akouo auta pou leo) pragma pou den ginotan me to palio handsfree. mporei na diorthothei auto??
mporei kapoios pou gnorizei na apantisei?
masada71
13 Ιαν. 2008, 22:15
mporei kapoios pou gnorizei na apantisei?
οταν εχεις επιστροφη στον ηχο,συνηθως ειναι θεμα κακου σηματος..μετακινησου δυνατον σε αλλη τοποθεσια απο εκει που τα δοκιμασες κ ξαναπροσπαθησε..
nikos_r1
14 Ιαν. 2008, 11:57
οταν εχεις επιστροφη στον ηχο,συνηθως ειναι θεμα κακου σηματος..μετακινησου δυνατον σε αλλη τοποθεσια απο εκει που τα δοκιμασες κ ξαναπροσπαθησε..
to thema einai oti me to palio handsfree den eixa tetoio provlima. mipos xreiazetai na ginei kapoia anavathmisi? i version pou exo einai i R1CB001 kai tis EROM R3A011
B_K_054
14 Ιαν. 2008, 14:42
to thema einai oti me to palio handsfree den eixa tetoio provlima. mipos xreiazetai na ginei kapoia anavathmisi? i version pou exo einai i R1CB001 kai tis EROM R3A011
Παιδιά καλημέρα.
έχω ένα πρόβλημα τώρα τελευταία με την κάμερα (φοβερή, πολυ καλή) του Κ800 μου. Χρησιμοποιώ πολύ αυτές τις μέρες την φωτογράφηση σε "επιλογή σκηνής: Έγγραφο" αλλά αφού τραβήξω μερικές φωτό, μετά από λίγο δεν λειτουργεί σωστά το autofocus.Δηλαδή δοκιμάζω ας πούμε να φωτογραφήσω μια σελίδα βιβλίου.Μπορεί τις 2 πρώτες φορές να τη βγάλει άριστα, αλλά ίσως την επόμενη φορά(σε ολόιδιες συνθήκες φωτός, ιδιες ρυθμίσεις κτλ) δεν βγαίνει καλή η φωτογραφία.Φαίνεται να λειτουργεί το autofocus αλλά όταν κάνω λήψη της φωτογραφίας, κάπως αποσυντονίζεται/ κουνιέται.
Πρόκειται για πρόβλημα της κάμερας του κινητού?Ν'αρχίσω να ανησυχώ?
Το κινητό το πήρα το καλοκαίρι μεταχειρισμένο σε μέτρια κατάσταση.Και έχω τραβήξει 2200 φωτογραφίες από τοτε.(είναι πειρασμός το άτιμο.....).
Συγγνώμη για το εκτενές μήνυμα, αν κάποιος ξέρει τι συνβαίναι περιμένω....
MichalisZab
14 Ιαν. 2008, 16:16
Exw ena sony ericsson K800 kai thelw na mathw an ginetai na diavasw apo ekei erxeia excel. Ypoarxei kanena programataki (p.x. picasa)??
Thanx
Exw ena sony ericsson K800 kai thelw na mathw an ginetai na diavasw apo ekei erxeia excel. Ypoarxei kanena programataki (p.x. picasa)??
Thanx
Υπαρχουν καποιες java εφαρμογες αλλα οχι κατι το σπουδαιο.:)
fotisk13
14 Ιαν. 2008, 19:15
Thanx
Excel den xerw,alla mporeis an thes na valeis arxeia keimenou se morfh *.txt(shmeiwmatareio).
To mono pou prepei na kaneis einai kata thn apothikeush ekei pou grafeis to onoma tou arxeiou dyo grammes poio katw sthn "kwdikopoihsh" na dialexeis "unicode" kai meta patas to koumpi apothikeush.
Meta pairnas to arxeio .txt sto kinito sto fakelo "other".
Meta pas sto fakelo(other) mesa sto kinito sou kai to diavazeis.
topdim
16 Ιαν. 2008, 14:24
Paidia skeftomai na agoraso mia Sandisk M2 2 'h 4GB kai tha hthela na mou pei kapoios pou na thn exei dokimasei, an paizei problima me to kinito, giati eida dixasmenes gnomes sto google pou to epsaksa.
H ekdosh tou K800i mou einai h CXC1250211_VODAFONE_WI R1CE001, eimai OK gia tis mnimes 'h thelo upgrade?
Eyxaristo.
Paidia skeftomai na agoraso mia Sandisk M2 2 'h 4GB kai tha hthela na mou pei kapoios pou na thn exei dokimasei, an paizei problima me to kinito, giati eida dixasmenes gnomes sto google pou to epsaksa.
H ekdosh tou K800i mou einai h CXC1250211_VODAFONE_WI R1CE001, eimai OK gia tis mnimes 'h thelo upgrade?
Eyxaristo.
Σε κ810ι τα 4γιγα παιζουν μια χαρα :) φανταζομαι και στο κ800ι το ιδιο θα ισχυει :cool:
topdim
16 Ιαν. 2008, 21:27
Eyxaristo file RAVER, alla yparxei kaneis ekei ekso pou na to exei dokimasei?
Starenios
16 Ιαν. 2008, 23:42
Παιζει μια χαρα η 4αρα ,αλλα κατα την γνωμη μου ειναι τοσο ακριβη οσο και περιτη.Τοσα δεδομενα χρειαζεσαι ;
BURNIN_AMBITION
17 Ιαν. 2008, 00:25
καλησπερα μαγκες. χρειαζομαι τη βοηθεια σας. εχω το κ800 εδω και ενα χρονο αρα ειμαι εντος εγγυησης. το τζοιστικ τα παιξε. οταν θελω να παω κατω, αυτο πατιεται προς τα μεσα. αν το παο στη σονυ ερικσον θα το φτιαξουν δωρεαν η το τζουστικ δεν ειναι εντος εγγυησης?
πλιζ πειτε μου με σιγουρια να ξερω. σας ευχαριστω
Εντός εγγύησης είναι, αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς.
BURNIN_AMBITION
17 Ιαν. 2008, 02:47
την εχω φιλε οποτε δε δινω μια ετσι?
ποσο καιρο πρπει να το κρατησουν στην ομνιτεκ ξερει κανενας? ευχαριστω
nasos79
17 Ιαν. 2008, 08:15
Καλημέρα. Έχω ένα ψιλοπροβληματάκι, το οποίο παίζει να μην είναι του Κ800, αλλά του headset. Ακούστε λοιπόν.
Έχω το HBH-DS980 (καταπληκτικό ακουστικό) το οποίο συνεργάζεται και λειτουργεί κανονικά με το τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι καμιά φορά το πιάνει κάτι, και δεν δουλεύει το κουμπάκι χειρισμού των κλήσεων. Το πατάω και κάνει στιγμιαία ήχο σαν να αναζητά συσκευή και μετά τίποτα. Το περίεργο είναι πως το ακουστικό παραμένει συνδεδεμένο με το τηλέφωνο, γιατί μπορώ να ακούω μουσική π.χ. Αν το κλείσω και το ανοίξω ξανά, λειτουργεί κανονικά, για λίγες πάλι φορές, μέχρι να το πιάσει. Η μπαταρία πλήρως φορτισμένη.
Καμία ιδέα κανείς;
Ευχαριστώ.
happybear
17 Ιαν. 2008, 13:47
Τελικα βγηκε η αναβαθμιση στο SEUS για το Κ800?
stratos2004
17 Ιαν. 2008, 13:58
Παιδες εχω ενα SE K800i Vodafone Live το οποιο και εκανα ( μονος μου ) flash-αρισμα το καινουριο firmware (K800_R8BA024_MAIN_GENERIC_WI_RED52 + K800_R8BA024_FS_MEDITERR_RED52) .....Φυσικα μετα την "επεμβαση" εχασα την "ταξηνομιση" τον πληκτρων απο το VLife....πχ το πληκτρο με "πρασινο ακουστικο" με VLife με "εβγαζε" στις κλησεις οπου ειχαν προηγηθει ή εκτελουσε κληση μετα την πληκτρολογηση αριθμου.....ενω πλεον με βγαζει σε "καποια" συνδεση στο Internet......ξερει κανενας σας κατι γι' αυτο και πως μπορω να διορθωσω τα πληκτρα τωρα που πλεον το κινητο μου ΔΕΝ ειναι VLife :) ??????????
xagios
17 Ιαν. 2008, 15:33
Exει κανενας το αρχειο εγκαταστασης του update γιατι απο το site δεν κατεβαινει με τιποτε,αν το εχει ας το ανεβασει καπου να το παρω...
donmitsos
17 Ιαν. 2008, 17:05
εχει κανεις κανενα οδηγο για να κανω το Κ800 μου flash menu...
εχει κανεις το lumines block challenge? το βρισκω μονο σε 176χ220
alekos2
17 Ιαν. 2008, 20:15
paidia kalispera,kathws einai to proto kinito mou me a2dp poio bluetooth stereo headset proteinete gia kali mousiki klp???eyxaristw...:cool:
Aeriko
17 Ιαν. 2008, 20:35
Καλησπερα.. Ειμαι καινουριος χρηστης του Κ800 αλλα το κινητο που εχω εχει τα μενου της Vodafone.. Υπαρχει τροπος με καποια αναβαθμιση απο το PC μου να βγαλω τα μενου της Vodafone? Προσπαθω να "τρεξω" το update service για να το κανω αναβαθμιση αλλα μου βγαζει το μηνυμα "Incompatible Macromedia Version". Τι να κανω? Ποια εκδοση χρειαζεται? Που θα την βρω?
Υ.Γ.: Πως βλεπω ποια εκδοση "φοραει" το κινητο μου?
Ευχαριστω!!!
Aeriko
18 Ιαν. 2008, 01:46
Καλησπερα.. Ειμαι καινουριος χρηστης του Κ800 αλλα το κινητο που εχω εχει τα μενου της Vodafone.. Υπαρχει τροπος με καποια αναβαθμιση απο το PC μου να βγαλω τα μενου της Vodafone? Προσπαθω να "τρεξω" το update service για να το κανω αναβαθμιση αλλα μου βγαζει το μηνυμα "Incompatible Macromedia Version". Τι να κανω? Ποια εκδοση χρειαζεται? Που θα την βρω?
Υ.Γ.: Πως βλεπω ποια εκδοση "φοραει" το κινητο μου?
Ευχαριστω!!!
OK.. To βρηκα..
nasos79
18 Ιαν. 2008, 08:22
Καλημέρα. Έχω ένα ψιλοπροβληματάκι, το οποίο παίζει να μην είναι του Κ800, αλλά του headset. Ακούστε λοιπόν.
Έχω το HBH-DS980 (καταπληκτικό ακουστικό) το οποίο συνεργάζεται και λειτουργεί κανονικά με το τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι καμιά φορά το πιάνει κάτι, και δεν δουλεύει το κουμπάκι χειρισμού των κλήσεων. Το πατάω και κάνει στιγμιαία ήχο σαν να αναζητά συσκευή και μετά τίποτα. Το περίεργο είναι πως το ακουστικό παραμένει συνδεδεμένο με το τηλέφωνο, γιατί μπορώ να ακούω μουσική π.χ. Αν το κλείσω και το ανοίξω ξανά, λειτουργεί κανονικά, για λίγες πάλι φορές, μέχρι να το πιάσει. Η μπαταρία πλήρως φορτισμένη.
Καμία ιδέα κανείς;
Ευχαριστώ.
Εδώ κανείς; Εξακολουθεί να μου κάνει κόλπα! :( Ευχαριστώ πολύ.
Dead Poet
18 Ιαν. 2008, 08:26
Παιδιά καλημέρα.
έχω ένα πρόβλημα τώρα τελευταία με την κάμερα (φοβερή, πολυ καλή) του Κ800 μου. Χρησιμοποιώ πολύ αυτές τις μέρες την φωτογράφηση σε "επιλογή σκηνής: Έγγραφο" αλλά αφού τραβήξω μερικές φωτό, μετά από λίγο δεν λειτουργεί σωστά το autofocus.Δηλαδή δοκιμάζω ας πούμε να φωτογραφήσω μια σελίδα βιβλίου.Μπορεί τις 2 πρώτες φορές να τη βγάλει άριστα, αλλά ίσως την επόμενη φορά(σε ολόιδιες συνθήκες φωτός, ιδιες ρυθμίσεις κτλ) δεν βγαίνει καλή η φωτογραφία.Φαίνεται να λειτουργεί το autofocus αλλά όταν κάνω λήψη της φωτογραφίας, κάπως αποσυντονίζεται/ κουνιέται.
Πρόκειται για πρόβλημα της κάμερας του κινητού?Ν'αρχίσω να ανησυχώ?
Κατά τη γνώμη μου, να μην ανησυχείς. Όταν επιλέγεις τη φωτογράφιση "έγγραφο", αυτομάτως ενεργοποιείται και η macro λειτουργία της μηχανής. Και όπως σε όλες τις μηχανές, το macro για να λειτουργήσει απαιτεί μια ελάχιστη απόσταση από το φωτογραφιζόμενο θέμα, η οποία ποικίλλει ανάλογα με τη μηχανή. Στην περίπτωση που περιγράφεις λοιπόν, το πιθανότερο είναι ότι ναι μεν οι συνθήκες φωτισμού παραμένουν οι ίδιες, αλλά μεταβάλλεται (έστω και κατά χιλιοστά) η οριακή απόσταση του φακού από το φωτογραφιζόμενο θέμα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εστιάσει εύκολα.
B_K_054
18 Ιαν. 2008, 09:24
Κατά τη γνώμη μου, να μην ανησυχείς. Όταν επιλέγεις τη φωτογράφιση "έγγραφο", αυτομάτως ενεργοποιείται και η macro λειτουργία της μηχανής. Και όπως σε όλες τις μηχανές, το macro για να λειτουργήσει απαιτεί μια ελάχιστη απόσταση από το φωτογραφιζόμενο θέμα, η οποία ποικίλλει ανάλογα με τη μηχανή. Στην περίπτωση που περιγράφεις λοιπόν, το πιθανότερο είναι ότι ναι μεν οι συνθήκες φωτισμού παραμένουν οι ίδιες, αλλά μεταβάλλεται (έστω και κατά χιλιοστά) η οριακή απόσταση του φακού από το φωτογραφιζόμενο θέμα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εστιάσει εύκολα.
Se ευχαριστώ φίλε,ναι όντως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεταο.(Μόλις το δοκίμασα...)Πάντωα το κινητάλι είναι άριστο.(Από τότε που το΄πηρα,φανερά ταλαιπωρημένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη,μόνομια αναβάθμιση(για να φτιάξει το ξυπνητήρι)χρειάστηκε την οποία και έυκολα την έκανα ,μέσω seus.
Θα ήθελα η se βα βγάλει έναν "διάδοχο" κινητό, με 5 ή έστω με 3,2 mp camera,αλλά με χαμηλό sar..(ΤΟ κ810,Κ770,Κ850 δεν με καλύπτουν γτ έχουν υψηλούς δείκτες.)Θα δούμε...
pavlos 364
18 Ιαν. 2008, 12:24
Είχα κι εγώ κάτι παρόμοιες σάχλες (με άλλο ακουστικό). Κόπηκαν εντελώς από τότε που διέγραψα (απεγκατέστησα) από το κινητό το παλιό μου ΒΤ ακουστικό (είχα κρατήσει εγκατεστημένο και τα παλιό μαζί με το καινούριο). Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται αν έχει εγκατεστημένα 2 (τουλάχιστον, όσο το 1 δεν είναι σε λειτουργία). Κι όμως, φαίνεται ότι αυτό ήταν το πρόβλημά του...
Δεν ξέρω αν βοήθησα (αν έχεις 2ο σετ εγκατεστημένο), καλή τύχη... Από περιέργεια, πες μας τι έγινε.
kosant
18 Ιαν. 2008, 15:17
Τα MP3 τα εχω σε greeklish, γιατι δεν διαβαζε τους ελληνικους χαρακτηρες στα tags (το ονομα αρχειου στα ελληνικα το διαβαζει κανονικα).
Περασα προσφατα ενα αλλο MP3, στο οποιο το διαβαζει κανονικα τον ελληνικο τιτλο και ονομα καλλιτεχνη.
Ξερει κανεις με ποιο προγραμμα επεξεργασιας MP3 διαβαζονται σωστα οι ελληνικοι χαρακτηρες απο τον player του Κ800;
stavrnicol
18 Ιαν. 2008, 17:03
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΕΝΑ Κ800 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ TV CONTROL
one_tree_hill
18 Ιαν. 2008, 17:08
δυστυχώς δε μπορεί να γίνει,μιας και έχει κλειστό λειτουργικό και δε δέχεται εφαρμογές IUQ...Μεγάλο μεονέκτημα
gaizka
18 Ιαν. 2008, 18:24
Ρε παιδες τιποτα καινουριο παιζει για το κ-800; απο προγραμματα παιχνιδια εφαρμογες...?
Aeriko
18 Ιαν. 2008, 21:17
Καλησπερα.. Ειμαι κατοχος Κ800 και θελω να βαλω το λογισμικο της Vodafone.. Υπαρχει καπου απο οπου μπορω να το κατεβασω κ να το βαλω στο κινητο μου μεσω της εφαρμογης XS++ που εχω?
geofil
18 Ιαν. 2008, 21:23
Μήπως με γελούν τα μάτια μου; Θες να βάλεις το λογισμικό της Vodafone; Μήπως κάνεις λάθος και εννοείς να βγάλεις το λογισμικό;
Αν είναι όντως έτσι, θα πρέπει να είσαι ο μοναδικός που ρώτησε κάτι τέτοιο.
Aeriko
18 Ιαν. 2008, 21:44
Λογω βλαβης χανω την εγγυηση του, ενω οταν βαλω παλι το λογισμικο της Voda η εγγυηση θα ισχυει και παλι..
geofil
18 Ιαν. 2008, 21:52
Α, μάλιστα. Το θέμα είναι που θα βρεις το λογισμικο της Vodafone.
Μπορείς πάντως να το κάνεις από το Davinci αν θυμάμαι καλά.
Aeriko
18 Ιαν. 2008, 22:50
Α, μάλιστα. Το θέμα είναι που θα βρεις το λογισμικο της Vodafone.
Μπορείς πάντως να το κάνεις από το Davinci αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδη? Μπορεις να μου δωσεις καποιες επιπλεον πληροφοριες για το που πηγαινω και αν χρειαστει καποιο προγραμμα για να το κανω?
nikos2004dj
18 Ιαν. 2008, 22:53
εμενα τωρα τελευταια μου κανει κατι κουλα με την μπαταρια
εκει που εχει 50 % μπορει να δειχνει οτι ειναι αδεια αλλα να εχει παλι 50%
αν το βαλω να φορτισει βγαζει φορτιση αγνωστης μπαταριας
geofil
19 Ιαν. 2008, 00:00
Δηλαδη? Μπορεις να μου δωσεις καποιες επιπλεον πληροφοριες για το που πηγαινω και αν χρειαστει καποιο προγραμμα για να το κανω?
Πήγαινε εδώ (http://www1.davinciteam.com/index.html) και θα βγάλεις άκρη. Θα χρειαστείς την πιστωτική σου βέβαια. Αν θυμάμαι καλά θα σε χρεώσουν γύρω στα 20 ευρώ.
Aeriko
19 Ιαν. 2008, 04:21
Καλημέρα.. Μόλις εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος ενός Κ800ι VL και κατάφερα να το flash-άρω βγάζοντας το VL και βάζοντας την τελευταία έκδοση (R8BA024). Ωστόσο θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις σε ορισμένες απορίες:
1) Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω την VL έκδοση σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό έτσι ώστε να μην χάσω την εγγύηση? Αν ναι, μπορεί κάποιος να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω (η να μου στείλει) τα αρχεία για να το κάνω αυτό?
2) Παρατήρησα με την τελευταία έκδοση ότι τα κουμπιά κλήσης (πράσινο) και σταμάτημα κλήσης (κόκκινο) δεν μου βγάζουν το μεν πρώτο το μενού με τις κλήσεις κ το δε δεύτερο να με γυρνάει στην αρχική οθόνη (αδράνειας) όταν είμαι σε κάποια μενού στο τηλέφωνο αλλά το πράσινο προσπαθεί να συνδεθεί κάπου στο internet και το κόκκινο μου βγάζει το μενού εργαλείων. Αυτά υπάρχει τρόπος να τα αλλάξω στην Normal επιλογή τους που είχε αρχικά το κινητό?
3) Κάπου είχε πέσει το μάτι μου ότι στο Κ750 μπορούσε να ενεργοποιηθεί το Ραδιόφωνο και χωρίς το καλώδιο του Hands free. Αυτό γίνεται μήπως και στο Κ800? Αν ναι πως? Μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομερώς οδηγίες για να το κάνω αυτό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο post..
nasos79
19 Ιαν. 2008, 20:43
Είχα κι εγώ κάτι παρόμοιες σάχλες (με άλλο ακουστικό). Κόπηκαν εντελώς από τότε που διέγραψα (απεγκατέστησα) από το κινητό το παλιό μου ΒΤ ακουστικό (είχα κρατήσει εγκατεστημένο και τα παλιό μαζί με το καινούριο). Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται αν έχει εγκατεστημένα 2 (τουλάχιστον, όσο το 1 δεν είναι σε λειτουργία). Κι όμως, φαίνεται ότι αυτό ήταν το πρόβλημά του...
Δεν ξέρω αν βοήθησα (αν έχεις 2ο σετ εγκατεστημένο), καλή τύχη... Από περιέργεια, πες μας τι έγινε.
Έχεις ένα δίκιο, είχα και το παλιό ακουστικό εγκατεστημένο. Το έσβησα και περιμένω να δω συμπεριφορά. Θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ.
Teohaz
19 Ιαν. 2008, 23:12
Εχω προβλημα με το κ800ι μου οταν βαζω το ακουστικο στο ποιο δυνατο καμια φορα κανει κρατσ κρατσ ενω οταν το χαμηλωνω λιγο οχι .
Πηγα και μου αλλαξαν ακουστικο αλλα παλι τα ιδια κανει τι παιζει? φοραω απο firmware την τελευταια version.
alekos2
20 Ιαν. 2008, 21:15
kalispera se olous...exw to kinitaki mia vdomada kai kati kai xthes enw akouga mp3 apo t'akoustika tou xafnika esvise i othoni san na ekleise kai patisa to on kai epanilthe amesws...mou tokane 2 fores mesa se misi wra...opoiosdipote xerei kati paremferes as apantisei ti borei na einai..thanxx
Starenios
21 Ιαν. 2008, 03:06
Καλημέρα.. Μόλις εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος ενός Κ800ι VL και κατάφερα να το flash-άρω βγάζοντας το VL και βάζοντας την τελευταία έκδοση (R8BA024). Ωστόσο θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις σε ορισμένες απορίες:
1) Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω την VL έκδοση σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό έτσι ώστε να μην χάσω την εγγύηση? Αν ναι, μπορεί κάποιος να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω (η να μου στείλει) τα αρχεία για να το κάνω αυτό?
2) Παρατήρησα με την τελευταία έκδοση ότι τα κουμπιά κλήσης (πράσινο) και σταμάτημα κλήσης (κόκκινο) δεν μου βγάζουν το μεν πρώτο το μενού με τις κλήσεις κ το δε δεύτερο να με γυρνάει στην αρχική οθόνη (αδράνειας) όταν είμαι σε κάποια μενού στο τηλέφωνο αλλά το πράσινο προσπαθεί να συνδεθεί κάπου στο internet και το κόκκινο μου βγάζει το μενού εργαλείων. Αυτά υπάρχει τρόπος να τα αλλάξω στην Normal επιλογή τους που είχε αρχικά το κινητό?
3) Κάπου είχε πέσει το μάτι μου ότι στο Κ750 μπορούσε να ενεργοποιηθεί το Ραδιόφωνο και χωρίς το καλώδιο του Hands free. Αυτό γίνεται μήπως και στο Κ800? Αν ναι πως? Μπορεί κάποιος να μου πει λεπτομερώς οδηγίες για να το κάνω αυτό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο post..
Η έκδοση R8BA024 που "κυκλοφορεί" είναι hacked από K810i,όχι ακόμα επίσημη,και αναλογα ποιο πακέτο και διαδικασία χρησιμοποίησες,εχει προβλήματα πληκτρολογίου (και πιθανόν και εντολών)-Στα υπόλοιπα :
1)Δεν μπορείς να το βρεις τουλάχιστον όσο το έχω ψάξει
2)Μπορεί η φήμη του Vodafone live λογισμικού να είναι χάλια στα περισσότερα κινητά,αλλά στο Κ800ι είναι ίσως πιό πρακτικό από το κανονικό με τα κουμπιά Υες-Νο των κλήσεων,κοινότυπο όπως όλα τα κινητά και όχι συντομεύσεις για Internet κλπ
3)Αν μπορείς να βρείς που το λέει,να το δοκιμάσω και γώ.:lol:
stratos2004
21 Ιαν. 2008, 10:01
Για το K800i λογικα τα αρχεια που χρειαζονται για να "επανελθει" στο VLife ....πρεπει να ειναι τα εξης : K800i_CXC1250211_Vodafone_R1KG001_Red52 & K800i_CXC1250490_VfeLive1_R1KG001_Red52 τα οποια και αναφερονται στη R1KG001_Red52 εκδοση.....;)
Οσοι τα χρειαστειται δωστε e-mail....στον kingstratos@yahoo.gr :)
Starenios
21 Ιαν. 2008, 11:10
Eίναι και τα webssesions ?
Δεν πρέπει μόνο επαναφορά μόνο των menu,γιατί δεν θα μπορεί να δείχνει σωστά τον browser για το Live και θαχει προβλήματα και με άλλα site.
one_tree_hill
21 Ιαν. 2008, 12:31
Eίναι και τα webssesions ?
Δεν πρέπει μόνο επαναφορά μόνο των menu,γιατί δεν θα μπορεί να δείχνει σωστά τον browser για το Live και θαχει προβλήματα και με άλλα site.
ΘΑ γινει ακριβως οπως ηταν...
adelijohn
21 Ιαν. 2008, 16:22
Παιδια σορυ που πεταω κατι ασχετο αλλα μηπως ξερει κανενας ποιος ειναι ο κωδικος για να δω ποια ειναι η ημερομηνια κατασκευης του κινητου (κ800)???(του στυλ οποως για το ιμει παταμε *#06#)
Ευχαριστω
Starenios
21 Ιαν. 2008, 16:48
ΘΑ γινει ακριβως οπως ηταν...
Δε αμφισβητώ,αλλά έχω διαβάσει το αντίθετο σε ξένα φορoυμ,μαλλον είναι "ευαίσθητη" η επαναφορά και θέλει προσοχή.:!:
Παιδια σορυ που πεταω κατι ασχετο αλλα μηπως ξερει κανενας ποιος ειναι ο κωδικος για να δω ποια ειναι η ημερομηνια κατασκευης του κινητου (κ800)???(του στυλ οποως για το ιμει παταμε *#06#)
Ευχαριστω
*>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές
skordilis
22 Ιαν. 2008, 23:08
παιδια πως μπορω να βγαλω τα καλουδια της vodafone απο το κινητο του πατερα μου?
nikos_r1
23 Ιαν. 2008, 01:31
re paidia to handsfree mou einai gia ti walkman seira paizei na min einai teleios sumbato me to k800 mou? giati den mou douleuei opos to palio pou eixe i suskeuasia mesa (CXC1250210 R1CB001) mipos me kapoio update diorthothei to provlima?
παιδια πως μπορω να βγαλω τα καλουδια της vodafone απο το κινητο του πατερα μου?
Και γιατι να τα βγαλεις :blink: αφου τιποτα δεν ειναι "κλειδωμενο".επισης αμα το θελεις ακομη..υποψην οτι χανεις την εγγυηση.:)
Poulinos2
23 Ιαν. 2008, 13:51
Σωστός. Ειναι απο τις ελάχιστες (αν όχι μοναδική φορά) που ειναι καλυτερο σε αρκετά πραγματα το Live μενου απο το κανονικό.Εξαλλου ανα πάσα στιγμή στο γνωστό καταστημα του Πειραιά το βγάζεις,και αμα σου χαλάσει στο μπλοκάρουν για να μη φανει στο service ,αλλά γιατί να χρεώνεσαι άσκοπα,να το πηγαινοφέρνεις Πειραιά,αν δεν κερδίζεις κάτι ;
skordilis
23 Ιαν. 2008, 16:16
οποιος μπορει ας μου βαλει σε ενα link το nemesis γιατι δε το βρισκω.θελω να βγαλω της vodafone τις βλακειες απο του πατερα μου το k800.ευχαριστω
mipws yparxei kanena programma na mporw na antigrafw arxeia apo allo kinito mesw tou bluetooth???thanks
i an yparxei p.x opws to BT explorer pou stelnei minimata xwris na kseroun pios einai...kanena paromoio to opoio na antigrafei arxeia kai minimata apo allo kinito otan exei anoixta ta bluetooth.....thanks
i an yparxei p.x opws to BT explorer pou stelnei minimata xwris na kseroun pios einai...kanena paromoio to opoio na antigrafei arxeia kai minimata apo allo kinito otan exei anoixta ta bluetooth.....thanks
bluetooth hack αλλα θα πρεπει το "θυμα" να σε κανει add.αλλιως δεν γινεται τιποτα.
kai pou tha vrw ayto to programma raver na to katevasw????
thanks file raver...
Παρακαλώ πολύ φίλε :)
file raver exeis tipota i kanena kolpaki gia kliseis me apokripseis?mou exoun spasei ta neyra me tis apokripseis aman pia.....kai etsi kai mporousa na vrw poios einai tha ton eixa trelanei egw me apokrupseis.:)
B_K_054
25 Ιαν. 2008, 13:15
Παιδιά ξέρει κάποιος πόσο κάνει η αλλαγή πρόσοψης στο Κ800??
Έχω την μαύρη, αλλά γεμάτη γρατζουνιές και σκέφτομαι να του έβαζα την καφέ.
Ρ΄ώτησα στην Πάτρα το επίσημο service και μου είπαν 44 ευρώ!!!
Επίσης, αλλάζει και το πολπλήκτρο μαζί με την πρόσοψη ή είναι πάνω στο κυρίως κινητό το πολυπλήκτρο?
Λογικά πάντως αν αλλάξω πρόσοψη θα μου καθαρίσουν και τις σκόνες από την οθόνη και το πολυπλήκτρο που κολλλάει λίγο τώρα τελευταία σωστά??
(αν κάποιος έχει ρωτήσει σε επίσημο service κάπου αλλο΄και ξέρει τιμη, ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
bLaZer
25 Ιαν. 2008, 13:56
pedes, epeidei exo kolhsei kai den thimame, pws kano ta arxeia na sozode stin m2 kai oxi stin mnhmh tou kinitou? den thimame pws to kanoume setup. ligo help plz thanks :)
file raver exeis tipota i kanena kolpaki gia kliseis me apokripseis?mou exoun spasei ta neyra me tis apokripseis aman pia.....kai etsi kai mporousa na vrw poios einai tha ton eixa trelanei egw me apokrupseis.:)
Δεν υπαρχει κατι τετοιο.για συμβατικα κινητα σιγουρα.:)
xagios
26 Ιαν. 2008, 17:20
Παιδιά ξέρει κάποιος πόσο κάνει η αλλαγή πρόσοψης στο Κ800??
Έχω την μαύρη, αλλά γεμάτη γρατζουνιές και σκέφτομαι να του έβαζα την καφέ.
Ρ΄ώτησα στην Πάτρα το επίσημο service και μου είπαν 44 ευρώ!!!
Επίσης, αλλάζει και το πολπλήκτρο μαζί με την πρόσοψη ή είναι πάνω στο κυρίως κινητό το πολυπλήκτρο?
Λογικά πάντως αν αλλάξω πρόσοψη θα μου καθαρίσουν και τις σκόνες από την οθόνη και το πολυπλήκτρο που κολλλάει λίγο τώρα τελευταία σωστά??
(αν κάποιος έχει ρωτήσει σε επίσημο service κάπου αλλο΄και ξέρει τιμη, ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ.EBAY ΓΥΡΩ ΣΤΑ 22 ΜΕ 25Ε μαζι με πληκτρα ....εγω θελω να ρωτησω η προσοψη του κ 810 μπανει σε κ800 ???
EBAY ΓΥΡΩ ΣΤΑ 22 ΜΕ 25Ε μαζι με πληκτρα ....εγω θελω να ρωτησω η προσοψη του κ 810 μπανει σε κ800 ???
οχι,αλλωστε εχουν διαφορετικα πληκτρα κιολας :confused:
B_K_054
27 Ιαν. 2008, 00:27
EBAY ΓΥΡΩ ΣΤΑ 22 ΜΕ 25Ε μαζι με πληκτρα ....εγω θελω να ρωτησω η προσοψη του κ 810 μπανει σε κ800 ???
Nai alla kai na thn eixa , den tha mporousa na thn allaxo...Kalitera na empisteuto tous eidikous.Thn kafe skeftomai na tou balo, kai oxi pali thn maurh.
Eyxaristo polu pantos gia thn apanthsh.
basilis5
27 Ιαν. 2008, 01:38
εχει κανεις προβλημα με την καμερα?εμενα καμια φορα δεν βγαζει φωτογραφιες,πρεπει να το ανοιγοκλεισω πολλες φορες κααι να περασει αρκετη ωρα!γιατι να συμβαινει αθτο?τι να φταιει?
Καλησπερα, εχω το ιδιο προβλημα με την καμερα. βρηκες καποια λυση?
ευχαριστω εκ των προτερων.
nasos79
27 Ιαν. 2008, 09:36
Φίλε Παύλο, όλα πηγαίνουν καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ.
user10010
27 Ιαν. 2008, 12:10
Το Κ800 φέτος θα γίνει Best Seller όπως είχε γίνει με το Κ800. Το έχει πάρει ήδη αρκετός κόσμος, αλλά τώρα θα το πάρουν αρκέτη που θέλοουν ένα φτηνό κινητό με αρκετές δυνατότητες. Η αποθήκες πλέον αδειάζουν πιό γρήγορα. Περίπου κάθε εβδομάδα φεύγουν τουλάχιστον 2-3 Κ800 από τα καταστήματα.
Το Κ800 φέτος θα γίνει Best Seller όπως είχε γίνει με το Κ800. Το έχει πάρει ήδη αρκετός κόσμος, αλλά τώρα θα το πάρουν αρκέτη που θέλοουν ένα φτηνό κινητό με αρκετές δυνατότητες. Η αποθήκες πλέον αδειάζουν πιό γρήγορα. Περίπου κάθε εβδομάδα φεύγουν τουλάχιστον 2-3 Κ800 από τα καταστήματα.
:rolleyes: Μαλλον θα εννοεις το Κ750ι.:)
Gary Kokkin
27 Ιαν. 2008, 23:39
Το Κ800ι πωλείται,λόγω χαμηλότερου SAR,design και πιό "δεμένης" κατασκευής από τον διαδοχό του Κ810i (που έχει πρόβλημα συνηθειας με τα μικρά κουμπάκια,όσο και ότι πολλά έμπαζαν υγρασία από το πληκτρολογιο).
Ειδικά τα τελευταία κ800i παραδόξως είναι και καλύτερης συνολικής ποιότητας τόσο από τ'αρχικά,όσο και από το Κ810i,χώρια ότι έχουν και το τελευταίο firmware,πράγμα που δεν μας συνηθίζει η SE.
Οσο αφορά τις πωλήσεις,επιδοτείται επιπλέον από τα δίκτυα σε σχέση με άλλες συσκευες .
Dead Poet
28 Ιαν. 2008, 13:28
Έκανα πριν από 3-4 μέρες μέσω SEUS την τελευταία αναβάθμιση και χθες παρατήρησα κάτι περίεργο. Ενώ με τις παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού, το πλήκτρο για το άνοιγμα του browser (το μικρό αριστερά, με την υδρόγειο) χρειαζόταν παρατεταμένη πίεση για να ενεργοποιηθεί, τώρα ενεργοποιείται με μία απλή πίεση. Έτσι είναι σε όλους όσοι έχουν βάλει την τελευταία έκδοση (R1KG001);
nikos_r1
28 Ιαν. 2008, 14:04
Έκανα πριν από 3-4 μέρες μέσω SEUS την τελευταία αναβάθμιση και χθες παρατήρησα κάτι περίεργο. Ενώ με τις παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού, το πλήκτρο για το άνοιγμα του browser (το μικρό αριστερά, με την υδρόγειο) χρειαζόταν παρατεταμένη πίεση για να ενεργοποιηθεί, τώρα ενεργοποιείται με μία απλή πίεση. Έτσι είναι σε όλους όσοι έχουν βάλει την τελευταία έκδοση (R1KG001);
nai Dead Poet kai go ekana update prin merikes meres kai kanei to idio kai se mena
Poulinos2
28 Ιαν. 2008, 16:53
Στις Vodafone συσκευές παντα ηταν ευκολο αυτο,απο οτι ξερω.
Το Κ800ι πωλείται,λόγω χαμηλότερου SAR,design και πιό "δεμένης" κατασκευής από τον διαδοχό του Κ810i (που έχει πρόβλημα συνηθειας με τα μικρά κουμπάκια,όσο και ότι πολλά έμπαζαν υγρασία από το πληκτρολογιο).
Ειδικά τα τελευταία κ800i παραδόξως είναι και καλύτερης συνολικής ποιότητας τόσο από τ'αρχικά,όσο και από το Κ810i,χώρια ότι έχουν και το τελευταίο firmware,πράγμα που δεν μας συνηθίζει η SE.
Οσο αφορά τις πωλήσεις,επιδοτείται επιπλέον από τα δίκτυα σε σχέση με άλλες συσκευες .
Σωστός φιλε,και προσθετο οτι αφου οι συσκευες που πωλουνται εχουν το νεο λογισμικο,αυτο σημαινει οτι η συσκευη ακομα παραγεται και δεν ειναι απο στοκ οπως λενε, για να υποστηριξουν το Κ810ι.
user10010
28 Ιαν. 2008, 21:53
:rolleyes: Μαλλον θα εννοεις το Κ750ι.:)
OXI. Εννοώ το Κ800.:):p
geofil
28 Ιαν. 2008, 22:04
OXI. Εννοώ το Κ800.:):p
Διάβασε τι έγραψες για να δεις ότι έχει δίκαιο ο RAVER.
Δεν βγαίνει νόημα στο "Το Κ800 φέτος θα γίνει Best Seller όπως είχε γίνει με το Κ800." :)
Teo010
29 Ιαν. 2008, 03:07
Παντως εγω 1.5 μηνα που το εχω δεν εχω συναντησει προβλημα με τα κουμπια, ισα-ισα ειναι πολυ ευχρηστα!:)
paidia kanena link me paixnidia free gia K800i????thanks...:)
bLaZer
29 Ιαν. 2008, 11:19
pedes, epeidei exo kolhsei kai den thimame, pws kano ta arxeia na sozode stin m2 kai oxi stin mnhmh tou kinitou? den thimame pws to kanoume setup. ligo help plz thanks :)
enas den mporei na mou apandhsei? doste 1 lepto apo to xrono sas
thanks
Dead Poet
29 Ιαν. 2008, 13:59
enas den mporei na mou apandhsei? doste 1 lepto apo to xrono sas
thanks
Όταν είσαι στη φωτογραφική μηχανή, πας "Ρυθμίσεις", μετά "Αποθήκευση σε" και επιλέγεις το Memory Stick αντί για το τηλέφωνο. Έτσι τα αρχεία φωτογραφιών και βίντεο που θα τραβάς, θα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης.
geofil
29 Ιαν. 2008, 14:07
Και σαν συνέχεια μετά το ποστ του Dead Poet, για τα αρχεία που υπάρχουν ήδη στο κινητό, τα επιλέγεις όλα μαζί με μαρκάρισμα και μετά τα μετακινείς εκεί που θες. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο και μην είσαι τόσο ανυπόμονος. Αν δεν απαντάει κανείς δεν είναι επειδή σε γράφουν όλοι.
bLaZer
29 Ιαν. 2008, 15:31
ευχαριστω πολυ παιδες!! ε οκ ανυπομονος δεν ημουν ιδιαιτερα, ειχαν περασει μερες απο το ποστ :P
Aeriko
29 Ιαν. 2008, 19:26
Patches για το k800 που μπορουμε να βρουμε?
Και με πιο προγραμμα μπορουμε να τα φορτωσουμε? Κατεβασα το Far Manager αλλα δεν εχω εναν σωστο οδηγο.. Μπορει καποιος να μου στειλει η να μου πει τι βηματα χρειαζεται να ακολουθησω? (καπως αναλυτικα αν γινεται γιατι ειμαι newbie σ' αυτον τον τομεα :wacko: ).. Ευχαριστω..
Directx
30 Ιαν. 2008, 10:59
Το βρήκα σε καλή τιμή πριν λίγο καιρό και το τσίμπησα, προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συσκευή και ειδικά από την αυτονομία της.
Μάλιστα ήταν να το αγοράσω όταν είχε πρωτό-κυκλοφορήσει (στα 450euro εκείνα τα χρόνια) αλλά τότε προτίμησα το ανάλογης τιμής Nokia N71 (το οποίο ήταν μια χαρά συσκευή) μιας και ήθελα να αγοράσω ένα smart-phone, τώρα αυτή η επιθυμία πέρασε (μπούχτισα το Symbian) και ξανά γύρισα σε πιο συντηρητικές και φρέσκες πλατφόρμες.
Τώρα πόσο καιρό θα κάτσω - ίδωμεν.
sf-haris
30 Ιαν. 2008, 19:28
Ερωτηση..
Πηγα να κανω εγκατασταση το λογισμικο που εχει μεσα το cd αλλα σταματησε επειδη το λογισμικο δεν ειναι συμβατο με vista. μου πεταξε ενα μηνυμα οτι "το λειτουργικο δεν ειναι επαρκες για το λογισμικο" .. κατι τετοιο..
Πραγματι το cd γραφει πανω οτι τρεχει σε win xp. Υπαρχει τροπος σε περιβαλλον vista να κανω εγκατασταση καποιο προγραμμα για να επικοινωνει η συσκευη με το pc ή οχι?
pythagoras_7
30 Ιαν. 2008, 19:32
Ερωτηση..
Πηγα να κανω εγκατασταση το λογισμικο που εχει μεσα το cd αλλα σταματησε επειδη το λογισμικο δεν ειναι συμβατο με vista. μου πεταξε ενα μηνυμα οτι "το λειτουργικο δεν ειναι επαρκες για το λογισμικο" .. κατι τετοιο..
Πραγματι το cd γραφει πανω οτι τρεχει σε win xp. Υπαρχει τροπος σε περιβαλλον vista να κανω εγκατασταση καποιο προγραμμα για να επικοινωνει η συσκευη με το pc ή οχι?
το myphone explorer λογικά!;):)
etternus
30 Ιαν. 2008, 19:44
Ερωτηση..
Πρέπει να κατεβάσεις το νέο λογισμικό που είναι συμβατό με Vista, η Sony Ericsson έβγαλε νέα έκδοση του PC Suite, η οποία είναι συμβατή με τα Vista.
Κατέβασέ την από το παρακάτω link
http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/256/646/1199865644/Sony%20Ericsson%20PC%20Suite_3.107.00_EL.exe
meganium
30 Ιαν. 2008, 21:14
Καλησπερα. Υπαρχει καποιο προγραμματακι το οποιο να κανει μετατροπες νομισματων, μοναδων κ.λ.π.
sf-haris
30 Ιαν. 2008, 21:14
Ευχαριστω και τους δυο σας για τη βοηθεια. Συνδεθηκα και με τα δυο προγραμματα αλλα με το myphone explorer δε μπορουσα να κανω συγχρονισμο με outlook. Με το suite της sonyericsson αυγχρονισα συσκευη με επαφες outlook πολυ ευκολα και γρηγορα.
Ευχαριστω.
geofil
30 Ιαν. 2008, 21:30
Καλησπερα. Υπαρχει καποιο προγραμματακι το οποιο να κανει μετατροπες νομισματων, μοναδων κ.λ.π.
Ένας πολύ καλός μετατροπέας μονάδων (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/468392).
Ευχαριστω και τους δυο σας για τη βοηθεια. Συνδεθηκα και με τα δυο προγραμματα αλλα με το myphone explorer δε μπορουσα να κανω συγχρονισμο με outlook. Με το suite της sonyericsson αυγχρονισα συσκευη με επαφες outlook πολυ ευκολα και γρηγορα.
Ευχαριστω.
Εισαι ο μοναδικος που του αρεσει η σουιτα της SE.:wacko:
meganium
31 Ιαν. 2008, 12:12
Ένας πολύ καλός μετατροπέας μονάδων (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/468392).
Πολυ καλος οντως αλλα δεν εχει μετατροπη νομισματων.:p
geofil
31 Ιαν. 2008, 15:39
Δεν είπα εγώ ότι έχει. Για μετατροπέα μονάδων μίλησα.
sxetikos_asxetos
31 Ιαν. 2008, 17:13
Καλωσορίστε με στο club
pythagoras_7
31 Ιαν. 2008, 17:40
Καλωσορίστε με στο club
Καλωσορίσες:what:να φανταστώ καινούργιος κάτοχος του εν λόγω κινητού???:shifty:
sxetikos_asxetos
31 Ιαν. 2008, 17:58
Yeap:D Καλως σας βρήκα. Λεπόν
Είναι Vodafone Live! Θέλω να το κάνω debrand και ταυτόχρονα να του περάσω το τελευταίο firmware. Τι κάνω; Είδα πολλά εδώ μέσα για wotanserver. Σόρρυ είναι αναγκαστικό να πληρώσω;:P Θα μας τρελάνουν;
sf-haris
31 Ιαν. 2008, 20:38
Εισαι ο μοναδικος που του αρεσει η σουιτα της SE.:wacko:
Η sonyericsson εχει πολλα εκατομμυρια πελατες ανα τον κοσμο. Δεν ειναι καπως υπερβολικο να λες πως ειμαι ο μοναδικος που του αρεσει η σουιτα της se?? :lol::hypno:
Dead Poet
31 Ιαν. 2008, 22:55
Η sonyericsson εχει πολλα εκατομμυρια πελατες ανα τον κοσμο. Δεν ειναι καπως υπερβολικο να λες πως ειμαι ο μοναδικος που του αρεσει η σουιτα της se?? :lol::hypno:
Εγώ πάλι... τις θέλω και τις δύο (σουίτες)! (Αν και κυρίως χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer.)
Πρόσφατα όμως έπαθα το εξής: είχα εγκαταστήσει τη σουίτα της SE που κυκλοφορούσε μέχρι προ 15θημέρου, αλλά είπα να την... αναβαθμίσω. Έλα όμως που η τελευταία σουίτα (έκδοση 3.0.κάτι) δεν εγκαθίσταται σωστά (έκανα τρεις προσπάθειες, και κολλάει πάντα). Το χειρότερο είναι ότι έχω χάσει το setup αρχείο της προηγούμενης έκδοσης (νομίζω είναι η 2.7.κάτι), συμβατής με Vista. Μήπως το έχει κανείς, να μου το δώσει, παρακαλώ;
sf-haris
31 Ιαν. 2008, 23:26
Εγώ πάλι... τις θέλω και τις δύο (σουίτες)! (Αν και κυρίως χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer.)
Πρόσφατα όμως έπαθα το εξής: είχα εγκαταστήσει τη σουίτα της SE που κυκλοφορούσε μέχρι προ 15θημέρου, αλλά είπα να την... αναβαθμίσω. Έλα όμως που η τελευταία σουίτα (έκδοση 3.0.κάτι) δεν εγκαθίσταται σωστά (έκανα τρεις προσπάθειες, και κολλάει πάντα). Το χειρότερο είναι ότι έχω χάσει το setup αρχείο της προηγούμενης έκδοσης (νομίζω είναι η 2.7.κάτι), συμβατής με Vista. Μήπως το έχει κανείς, να μου το δώσει, παρακαλώ;
Εγω παντως κατεβασα αυτο που εδωσε ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα .... http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/256/646/1199865644/Sony%20Ericsson%20PC%20Suite_3.107.00_EL.exe
την εκδοση 3.1 αν θυμαμαι καλα που ειναι συμβατη για vista και την πρωτη φορα που πηγα να κανω εγκατασταση αλλαξα τον φακελο εγκαταστασης (δινει απο μονο του το c:\ .... ) και μου κολλησε κατα την προοδο της εγκαταστασης.
Τη δευτερη φορα δεν αλλαξα τιποτα και εγκατασταθηκε χωρις προβλημα στο c:\ (δεν ξερω αν εφταιγε αυτο , παντως με τη δευτερη φορα επαιξε κανονικα)
pythagoras_7
31 Ιαν. 2008, 23:48
Yeap:D Καλως σας βρήκα. Λεπόν
Είναι Vodafone Live! Θέλω να το κάνω debrand και ταυτόχρονα να του περάσω το τελευταίο firmware. Τι κάνω; Είδα πολλά εδώ μέσα για wotanserver. Σόρρυ είναι αναγκαστικό να πληρώσω;:P Θα μας τρελάνουν;
δεν πλερώνεις lookαρε εδώ (www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711)!!!!!:)
sxetikos_asxetos
1 Φεβ. 2008, 15:36
Τελικά τα κατάφερα χρησιμοποιώντας XS++ v3.1 και του πέρασα το firmware που είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη καθώς και το ανάλογο mediterranean file system. Επίσης πέρασα πειραγμένους cam/display/acoustic drivers για καλύτερη ποιότητα;)
Viva my unbranded K800i. Ciao Vodafone. Αρκεί μην μου πάθει τίποτα και είναι εκτός εγγύησης:P
one_tree_hill
1 Φεβ. 2008, 15:56
Τελικά τα κατάφερα χρησιμοποιώντας XS++ v3.1 και του πέρασα το firmware που είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη καθώς και το ανάλογο mediterranean file system. Επίσης πέρασα πειραγμένους cam/display/acoustic drivers για καλύτερη ποιότητα;)
Viva my unbranded K800i. Ciao Vodafone. Αρκεί μην μου πάθει τίποτα και είναι εκτός εγγύησης:P
μπράβο!βασικα και να πάθει,ξαναπερνάς το λογισμικό της vodafone και τέλος!
petros_Athens
1 Φεβ. 2008, 16:45
Paidia Kalispera..Eixa 3anaparathesei to provlima auto alla den pira kamia apantisi i lysi..Loipon,exw karta mnimis 1GB i opoia exei polli xwro akomi,i mnimi tou kinitou den exei xrisimopoiithei (64 MB) alla otan mu stelloun eikones apo bluetooth den tis dexetai(leei pws i mnimi einai full kai na svisw arxeia).Simeiwteo pws alla arxeia ta dexetai kai ta apothikevei.Eixe kaneis tetio provlima??Sas euxaristw ek twn proterwn!!
one_tree_hill
1 Φεβ. 2008, 17:45
ΚΑΝΕ μια αναβαθμιση μπας και στρωσει,κι αν οχι,ξαναπερνας το λογισμικο του...σύνηθες πρόβλημα...
paidia link gia free paixnidia gia K800i???thanks:)
:blink: Παιχνίδια για K800 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762) ;)
pythagoras_7
2 Φεβ. 2008, 14:03
μπράβο!βασικα και να πάθει,ξαναπερνάς το λογισμικό της vodafone και τέλος!
πως θα γίνει αυτό αν δεν βρίσκεται πουθενά το meditter fs της vodafone????:(
one_tree_hill
2 Φεβ. 2008, 14:56
λοιπόν,εγώ θέλω πολύ να βοηθήση,αλλά δεν έχω πιστωτική να κάνω premium στο topsony...σε λίγο καιρό όμως θα έχω πρόσβαση!λίγη υπομονή και θα στο βρώ!
pythagoras_7
2 Φεβ. 2008, 14:56
λοιπόν,εγώ θέλω πολύ να βοηθήση,αλλά δεν έχω πιστωτική να κάνω premium στο topsony...σε λίγο καιρό όμως θα έχω πρόσβαση!λίγη υπομονή και θα στο βρώ!
οκ thanks!!!:)
nikos2004dj
2 Φεβ. 2008, 18:24
εμενα ειναι vodafone live δεν εχω προβλημα να το κανω αναβαθμιση η θα αποκτησω ?δεν ξερω κ ποια εκδοση εχει πως θα το δω ?
sxetikos_asxetos
2 Φεβ. 2008, 18:56
Μόνο στο topsony υπάρχει; Πουθενά αλλού on the wild;:p
pythagoras_7
2 Φεβ. 2008, 19:02
Μόνο στο topsony υπάρχει; Πουθενά αλλού on the wild;:p
έλα ντε??σε emule
limewhire
4shared
δεν υπάρχει τπτ σε vodafone:(
mpa_ma_si
2 Φεβ. 2008, 19:51
Ρε παιδιά καλησπέρα κι από μένα.Έχω μιά παλιά μάλλον έκδοση του Κ800.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην νεότερη;Kαι εάν αξίζει τον κόπο;Ευχαριστώ.
Ρε παιδιά καλησπέρα κι από μένα.Έχω μιά παλιά μάλλον έκδοση του Κ800.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην νεότερη;Kαι εάν αξίζει τον κόπο;Ευχαριστώ.
Αν δεν εχεις προβλημα,μην το κανεις update :)
mpa_ma_si
3 Φεβ. 2008, 17:08
Αν δεν εχεις προβλημα,μην το κανεις update :)
Eυχαριστώ γιά την απάντηση.Πρακτικά πρόβλημα δεν έχω.Όταν πάω να ανοίξω αρχεία βίντεο από τον file manager,απλά δεν τα ανοίγει.Κολλάει και κάνει επανεκκίνηση από μόνο του.'Οταν πάω Μενού-Ψυχαγωγία-Video player όλα καλά.Απλά ο αδερφός μου που το αγόρασε πρόσφατα,έχει πιο καινούρια έκδοση και ανοίγουν μία χαρά τα αρχεία.Αλλά αν κατάλαβα καλά μπορεί αντί γιά καλύτερα να έχουμε δυσάρεστες συνέπειες;
nikos2004dj
4 Φεβ. 2008, 00:09
τελικα ρε παιδια σε vf live κ800 γινεται να κανω αναβαθμιση μεσω se pc suite ?
αν το κανω κανονικο κ800 χανω την εγγυηση ?
τελικα ρε παιδια σε vf live κ800 γινεται να κανω αναβαθμιση μεσω se pc suite ?
αν το κανω κανονικο κ800 χανω την εγγυηση ?
Μπορεις να κανεις Ναι! αν το κανεις κ800ι απλο,χανεις την εγγυηση.εγω στην θεση σου δεν θα το εκανα..γιατι στην ουσια δεν κερδιζω τιποτα.:)
Eυχαριστώ γιά την απάντηση.Πρακτικά πρόβλημα δεν έχω.Όταν πάω να ανοίξω αρχεία βίντεο από τον file manager,απλά δεν τα ανοίγει.Κολλάει και κάνει επανεκκίνηση από μόνο του.'Οταν πάω Μενού-Ψυχαγωγία-Video player όλα καλά.Απλά ο αδερφός μου που το αγόρασε πρόσφατα,έχει πιο καινούρια έκδοση και ανοίγουν μία χαρά τα αρχεία.Αλλά αν κατάλαβα καλά μπορεί αντί γιά καλύτερα να έχουμε δυσάρεστες συνέπειες;
Πολλοι απεκτησαν προβλημα κανοντας αναβαθμιση(χασανε τα Ελληνικα) και μαλιστα σε Κ800ι,παλιοτερες σελιδες αυτου του τοπικ το αναφερουν.
nikos2004dj
4 Φεβ. 2008, 01:37
Μπορεις να κανεις Ναι! αν το κανεις κ800ι απλο,χανεις την εγγυηση.εγω στην θεση σου δεν θα το εκανα..γιατι στην ουσια δεν κερδιζω τιποτα.:)
Πολλοι απεκτησαν προβλημα κανοντας αναβαθμιση(χασανε τα Ελληνικα) και μαλιστα σε Κ800ι,παλιοτερες σελιδες αυτου του τοπικ το αναφερουν.
απο το κρυφο μενου η εκδοση erom ειναι η Ρ3Α016 υπαρχει πιο καινουργια?το προβλημα που εχω ειναι οτι στο τ9 δεν αποθηκευει τις λεξεις και δεν μου αρεσουν τα εικονιδια γιατι οτι θεμα κ αν βαλω μενουν αυτα της voda ..
one_tree_hill
4 Φεβ. 2008, 13:56
οτι θεμα κ αν βαλω μενουν αυτα της voda ..
ε,καλα,και στο κανονικο λογισμικο μενουν τα ιδια εικονιδια (διαφορετικα φυσικα)...Και μη νομίζεις,δεν είναι και τίποτα το συγκλονιστικό αυτά τα εικονίδια...Πάντως αυτό μη σε αποτρέψει από τις σκέψεις σου...
mpa_ma_si
4 Φεβ. 2008, 19:16
Πολλοι απεκτησαν προβλημα κανοντας αναβαθμιση(χασανε τα Ελληνικα) και μαλιστα σε Κ800ι,παλιοτερες σελιδες αυτου του τοπικ το αναφερουν.[/QUOTE]
Ευχαριστώ πολύ.Δεν θα κάνω τίποτε να μην έχω προβλήματα άνευ ουσιαστικού λόγου :)
meganium
4 Φεβ. 2008, 19:26
Εαν ειναι το κινητο ανοικτο σε κανονικη λειτουργια για να μπει σε flight mode πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω (ή το αντιθετο απο flight mode σε κανονικη λειτουργια) ή υπαρχει και καποιος αλλος τροπος.
user10010
4 Φεβ. 2008, 20:00
Εαν ειναι το κινητο ανοικτο σε κανονικη λειτουργια για να μπει σε flight mode πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω (ή το αντιθετο απο flight mode σε κανονικη λειτουργια) ή υπαρχει και καποιος αλλος τροπος.
Όχι. Αναγκαία πρέπει να κλείσεις και να ξανανοίξεις την συσκευή.
nikos2004dj
4 Φεβ. 2008, 22:47
απο το κρυφο μενου η εκδοση erom ειναι η Ρ3Α016 υπαρχει πιο καινουργια?το προβλημα που εχω ειναι οτι στο τ9 δεν αποθηκευει τις λεξεις και δεν μου αρεσουν τα εικονιδια γιατι οτι θεμα κ αν βαλω μενουν αυτα της voda ..
τελικα ποοια ειναι η τελευταια εκδοση ?
patsialos-ioanni
4 Φεβ. 2008, 22:57
Ευχαριστώ πολύ.Δεν θα κάνω τίποτε να μην έχω προβλήματα άνευ ουσιαστικού λόγου :)[/QUOTE]
χασανε τα ελληνικα γιατι πρεπει πριν την αναβαθμιση να εχει τουλαχιστον 13mb ελευθερη μνημη.και να μην εχουνε μεσα την καρτα μνημης....αυτο γινεται γιατι το κινητο δημιουργει αντιγραφα ασφαλειας του λογισμικου στην διαθεσιμη κοινη μνημη και αν σε αυτη δεν υπαρχει τοσο ελευθερος χωρος δεν περνουν ολα τα δεδομενα. οπως στους υπολογιστες....
και κατι αλλο λιγο ασχετο διαβασα καπου οτι το κ800 ειναι το πιο γρηγορο τηλφωνο διοτι μεσα στο ολοκληρωμενο lm που εχει εχει ακοθσον ακουσον επεξεργαστη samsung 186mhz οταν το mio 501 εχει samsung400mhz.....αν κανω λαθος διορθωστε με μην λεω και μ.λ.κ.ε.
το ειχα διαβασει σε ενα συγκριτικο που ειχαν οταν πρωτοβγηκε το τηλ το περιοδικο κινητα νεα με το τοτε d900
nikos2004dj
5 Φεβ. 2008, 10:22
το μιο 501 εχει omap με 200mhz
Dead Poet
5 Φεβ. 2008, 10:30
Εγω παντως κατεβασα αυτο που εδωσε ο φιλος στην προηγουμενη σελιδα .... http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/256/646/1199865644/Sony%20Ericsson%20PC%20Suite_3.107.00_EL.exe
την εκδοση 3.1 αν θυμαμαι καλα που ειναι συμβατη για vista και την πρωτη φορα που πηγα να κανω εγκατασταση αλλαξα τον φακελο εγκαταστασης (δινει απο μονο του το c:\ .... ) και μου κολλησε κατα την προοδο της εγκαταστασης.
Τη δευτερη φορα δεν αλλαξα τιποτα και εγκατασταθηκε χωρις προβλημα στο c:\ (δεν ξερω αν εφταιγε αυτο , παντως με τη δευτερη φορα επαιξε κανονικα)
Σε μένα κόλλησε όλες τις φορές που πήγα να εγκαταστήσω την 3.1. Γι' αυτό ρώτησα μήπως έχει κάποιος το setup της προηγούμενης (2.κάτι)...
griniaris
5 Φεβ. 2008, 10:46
Πηγα ένα κ800 που είχε πεθάνει για σερβίς.μου είπαν πλακέτα.δύο βδομάδες την περιμένουν.δικαιολογείται αυτό το διάστημα;
minovg
5 Φεβ. 2008, 14:12
Πηγα ένα κ800 που είχε πεθάνει για σερβίς.μου είπαν πλακέτα.δύο βδομάδες την περιμένουν.δικαιολογείται αυτό το διάστημα;
Εγώ περίμενα 3 πάντως πέρσι.
user10010
5 Φεβ. 2008, 16:20
Εγώ περίμενα 3 πάντως πέρσι.
Άλλοι έχουν περιμένει και 2 μήνες (όχι αναγκαία με αυτό το μοντέλο).:p
Aeriko
5 Φεβ. 2008, 16:53
Εχω το ΜΙΟ Α701 και ειχα κατεβασει μια εφαρμογη (btaudio.exe λεγοταν), με την οποια ακουγα μουσικη απο το handsfree bluetooth που εχω (το motorola h550). Κατι παρομοιο σε jar υπαρχει για το k800? Γενικα καποια εφαρμογη η οποια να μεταφερει τον ηχο (οχι μονο κλησεις) απο το κινητο στο bluetooth handsfree..
Εχω το ΜΙΟ Α701 και ειχα κατεβασει μια εφαρμογη (btaudio.exe λεγοταν), με την οποια ακουγα μουσικη απο το handsfree bluetooth που εχω (το motorola h550). Κατι παρομοιο σε jar υπαρχει για το k800? Γενικα καποια εφαρμογη η οποια να μεταφερει τον ηχο (οχι μονο κλησεις) απο το κινητο στο bluetooth handsfree..
Υπαρχει αυτο που λες αλλα οχι σε java εφαρμογη..αλλα να υποστηριζει νεοτερη εκδοση το bluetooth της συσκευης.
τωρα δεν ξερω αν το κ800ι εχει "αναβαθμισμενο" bluetooth!
kostanen
6 Φεβ. 2008, 14:43
φιλοι μου σας παρακαλώ ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware, και αν μπορούμε κάπου να βρούμε το ιστορικό των αναβαθμίσεων (στο site της SE δεν μπορώ να το βρω...).
Έχω την R1KG001, και τρέχοντας το πρόγραμμα αναβάθμισης μου λέει οτι είναι η νεότερη. Αληθεύει ???
user10010
6 Φεβ. 2008, 15:09
φιλοι μου σας παρακαλώ ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware, και αν μπορούμε κάπου να βρούμε το ιστορικό των αναβαθμίσεων (στο site της SE δεν μπορώ να το βρω...).
Έχω την R1KG001, και τρέχοντας το πρόγραμμα αναβάθμισης μου λέει οτι είναι η νεότερη. Αληθεύει ???
Ναι. Είναι η νεότερη επίσημη έκδοση της Sony Ericsson. Και εγώ αυτήν έχω.
kostanen
6 Φεβ. 2008, 15:23
σε ευχαριστώ πολύ γιατί είχα μπερδευτει....
Aeriko
6 Φεβ. 2008, 18:42
Το θεμα ειναι να βρεθει το K800 FS VFE Live1 RED52 είτε ειναι το R1KG001 επισημο, ειτε το ανεπισημο R8BA024. (εννοειται εκτος Wotan κλπ)
petros_Athens
6 Φεβ. 2008, 20:52
Paidia Kalispera !!Telika t bluetooth internet doulevei??H ta alla pou mporeis na xeiristeis programmata tou ypogisti me bluetoth mesw tou kinitou??
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.