PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31

kotsianis7
4 Νοέ. 2007, 20:49
ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει πως βαζω ελληνικο μενου?Ειναι το τηλεφωνο απο αγγλια.Παιζει καμια αλλαγη κωδικου την ωρα του update?

Για να έχεις αγγλικά μενού πρέπει να πας σε κάποιο service και να τους πεις να στα περάσουν.Μέσω της update service της SE δεν μπορείς να κάνεις κάτι..Εννοείται ότι χρεώνεσαι 15 ευρώ ή παραπάνω(για την τιμή δεν είμαι 100% σίγουρος).Αν πάλι έχεις πιστωτική πήγαινε στο site www.wotanserver.com (http://www.wotanserver.com) ,αγόρασε 1 μονάδα που κοστίζει 7 ευρώ μέσω του paypal,στη συνέχεια κατέβασε το πρόγραμμα WotanClient ,κάνε εγκατάσταση,εισήγαγε το login και το password που θα σταλούν στο e-mail σου,συνέδεσε το κινητό πατώντας παρατεταμένα c και ακολούθησε τις οδηγίες.Στο www.wotanserver.com (http://www.wotanserver.com) υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες σε pdf μορφή.Ρώτα με αν έχεις απορίες

Scottas
4 Νοέ. 2007, 21:47
Η έκδοση λογισμικού αρχίζει από R,όπως R1KG001 ή R6BC002 ή R1JG001 κλπ,κλπ!

όσον αφορά την EROM,η R3A016 δεν είναι η πιο πρόσφατη.Υπάρχει η R3A022 η οποία όμως δεν προσφέρεται για αναβάθμιση από πουθενά,από κανένα πρόγραμμα,άγνωστο γιατί!Μπαίνει απλά,ευθύς εξαρχής,στα νέα Κ800 που διανέμονται προς πώληση.Όσον αφορά το λογισμικό,η R1KG001 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση για Κ800 που προσφέρεται τόσο από την SE όσο και από άλλα προγράμματα όπως το WotanClient.

Edw kai 2 vdomades kukloforise to new firmware to opoio kanei to kinito poli poio sta8ero kai tautoxrona poli grigoro!!!Kai me tis moddes pou exw kanei paei korifaia!!!Se sundiasmo me swsta drivers kai kala accoustics to tilefwnaki poli apla dn allazete
An dn apatome epeidi dn exw to kinito dipla mou prepei na einai i R8BA024!!!

Filika

Scottas:D:):p

asdfgh123
4 Νοέ. 2007, 22:18
Για να έχεις αγγλικά μενού πρέπει να πας σε κάποιο service και να τους πεις να στα περάσουν.Μέσω της update service της SE δεν μπορείς να κάνεις κάτι..Στο www.wotanserver.com (http://www.wotanserver.com) υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες σε pdf μορφή.Ρώτα με αν έχεις απορίες

THANKS.:)Μαλλον θα το δοκιμασω στο wotanserver.Oνοματα αρχεια κτλ χανονται ετσι?Αν βαλω του 810 ειναι καλυτερο?Ολα αυτα γινονται με μια μοναδα η πρεπει να παρεις περισσοτερες?Βασικα με ενδιαφερει να βαλω ελληνικα.

Scottas
4 Νοέ. 2007, 22:43
THANKS.:)Μαλλον θα το δοκιμασω στο wotanserver.Oνοματα αρχεια κτλ χανονται ετσι?Αν βαλω του 810 ειναι καλυτερο?Ολα αυτα γινονται με μια μοναδα η πρεπει να παρεις περισσοτερες?Βασικα με ενδιαφερει να βαλω ελληνικα.

File exeis lefta gia xasimo???
Kanto monos sou kalitera!!!Mesw XS kai ta katallila firmware files!!!
Psaxe stin 8ematiki enotita gia free db2020 far manager flashing kai tetoia!!!Exei ta panta apo odigous kai firmware files!!!

asdfgh123
4 Νοέ. 2007, 22:46
File exeis lefta gia xasimo???
Kanto monos sou kalitera!!!Mesw XS kai ta katallila firmware files!!!
Psaxe stin 8ematiki enotita gia free db2020 far manager flashing kai tetoia!!!Exei ta panta apo odigous kai firmware files!!!

kanena link na min psaxno??:rolleyes::)

Scottas
4 Νοέ. 2007, 22:58
Pare kai to link file moi

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711
;):p:D:):p

hurin
4 Νοέ. 2007, 23:26
Edw kai 2 vdomades kukloforise to new firmware to opoio kanei to kinito poli poio sta8ero kai tautoxrona poli grigoro!!!Kai me tis moddes pou exw kanei paei korifaia!!!Se sundiasmo me swsta drivers kai kala accoustics to tilefwnaki poli apla dn allazete
An dn apatome epeidi dn exw to kinito dipla mou prepei na einai i R8BA024!!!

Filika

Μήπως δεν είναι official firmware?

Scottas
4 Νοέ. 2007, 23:34
Μήπως δεν είναι official firmware?

Mia xara firmware einai...Edw kai toso kairo egw mono me XS douleuw!!!Official dn katalavainw me poia enoia enoeis!!!
An les gia to firmware einai kanonikotato opws kai ta alla dld auto pou perniete mesw SEUS an kai mesw SEUS dn flasharete to File System alla monon to main!!!

kotsianis7
5 Νοέ. 2007, 00:25
απλά είναι λίγο πιο περίπλοκο με το XS έχω την αίσθηση(επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ποτέ),γιατί απ'όσο γνωρίζω αφού φλασάρεις το τηλέφωνο πρέπει στη συνέχεια να βρεις το κατάλληλο CDA(που στην προκειμένη περίπτωση είναι το mediterranean),ενώ με το wotanserver χρεώνεσαι 7 ευρώ και στην κάνει όλη τη δουλειά το πρόγραμμα με σίγουρη ασφάλεια...Παρ'όλα αυτά,η R8A024 είναι official έκδοση;Επειδή το davinci και ο wotanserver που παίρνουν απευθείας τις εκδόσεις από την EMMA δεν την έχουν......

kosant
5 Νοέ. 2007, 09:36
Με μετρια χρηση (ομιλια 15 λεπτα, 1-2 SMS, 30 λεπτα MP3, BT on για 1 ωρα), ποση ειναι η αυτονομια του περιπου;
Ευχαριστω

gerolikos282
5 Νοέ. 2007, 12:10
sto krifo menu pos mporo na mpo?apo pou?

Scottas
5 Νοέ. 2007, 16:06
>*<<*<*

;)

eyxoulis
5 Νοέ. 2007, 16:24
hello !!!pira prin mia bdomada to k800i apo thn vodafone !!exw katebasei to update center ths ericsson alla den mou bgazei tis ******** ths vodafone !!!kserei kanenas ton tropo ???

pythagoras_7
5 Νοέ. 2007, 19:29
hello !!!pira prin mia bdomada to k800i apo thn vodafone !!exw katebasei to update center ths ericsson alla den mou bgazei tis ******** ths vodafone !!!kserei kanenas ton tropo ???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711

decibel
5 Νοέ. 2007, 19:41
ρε παιδια το κ810ι τι λεει?

RAVER
5 Νοέ. 2007, 19:46
ρε παιδια το κ810ι τι λεει?
Μια χαρα κινήτο.αν και στην θεσγ σου θα επαιρνα το k800i που ειναι πιο φθηνο..και ειναι σχεδον το ιδιο!

Feanor83
5 Νοέ. 2007, 20:22
Μια χαρα κινήτο.αν και στην θεσγ σου θα επαιρνα το k800i που ειναι πιο φθηνο..και ειναι σχεδον το ιδιο!

ειναι πιο ομορφο και το firmware του ειναι πιο αναβαθμισμενο και εχει μερικα καλουδια ακομη

RAVER
5 Νοέ. 2007, 22:13
ειναι πιο ομορφο και το firmware του ειναι πιο αναβαθμισμενο και εχει μερικα καλουδια ακομη
και εχει και καμια 70αρια ευρο παραπανω! αξιζει :blink: ???

TearDrop
5 Νοέ. 2007, 22:39
Ενας φίλος αγόρασε πρόσφατα το K810i και χθες έσπασε (ούτε κι'εγώ κατάλαβα πως) το κάλυμμα της κάμερας. Τώρα η κάμερα δεν λειτουργεί και του βγάζει μήνυμα "ανοιξτε το πορτάκι της κάμερας". Φαίνεται δηλαδή σαν να είναι μόνιμα κλειστό. Μπορεί με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό? Είτε με software (να ανοίγει η κάμερα δηλαδή αγνωόντας αν είναι ή όχι ανοιχτό το πορτάκι) είτε με αλλαγή του back-cover. Εψαξα για το δεύτερο στο ebay αλλά δεν κατάλαβα αν μαζί με το back-cover περιλαμβάνεται και το πλαστικό πορτάκι της κάμερας.

Επίσης, στην περίπτωση που προτιμήσουμε τη δεύτερη λύση, είναι εύκολη η διαδικασία?

pythagoras_7
5 Νοέ. 2007, 22:41
Ενας φίλος αγόρασε πρόσφατα το K810i και χθες έσπασε (ούτε κι'εγώ κατάλαβα πως) το κάλυμμα της κάμερας. Τώρα η κάμερα δεν λειτουργεί και του βγάζει μήνυμα "ανοιξτε το πορτάκι της κάμερας". Φαίνεται δηλαδή σαν να είναι μόνιμα κλειστό. Μπορεί με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό? Είτε με software (να ανοίγει η κάμερα δηλαδή αγνωόντας αν είναι ή όχι ανοιχτό το πορτάκι) είτε με αλλαγή του back-cover. Εψαξα για το δεύτερο στο ebay αλλά δεν κατάλαβα αν μαζί με το back-cover περιλαμβάνεται και το πλαστικό πορτάκι της κάμερας.

Επίσης, στην περίπτωση που προτιμήσουμε τη δεύτερη λύση, είναι εύκολη η διαδικασία?

προς το παρών καλύπτεται με το face warp που έχει το κινητό στο boring;)τώρα για μετά δε ξέρω!:ninja:

Scottas
5 Νοέ. 2007, 23:13

Logika prepei na exei spasi o diakoptis apo mesa pou leei ti ginete me to an to cover einai opened i closed!!!

TearDrop
6 Νοέ. 2007, 14:53
προς το παρών καλύπτεται με το face warp που έχει το κινητό στο boring;)τώρα για μετά δε ξέρω!:ninja:

Δεν το κατάλαβα αυτό... τι είναι το face warp??

RAVER
6 Νοέ. 2007, 15:04
Δεν το κατάλαβα αυτό... τι είναι το face warp??
java εφαρμογη που μπορεις να επεμβεις στην φωτογραφια και να την παραποιησεις!

novandy
7 Νοέ. 2007, 02:06
mipws kserei kapios an handsfree gia to k800 mono apo tin sony yparxoun symvata kai apo pou mporw na parw ena edw sto elanta???
thanks

haki
7 Νοέ. 2007, 02:12
Υπαρχουν ιμιτασιον παντου. Γερμανος, Wind, Vodafone και ανεξαρτητα μαγαζια εχουν δικες τους συμβατες κινεζομάρκες! ;)

fanatikos
7 Νοέ. 2007, 04:44
Γνώμη μου, πάντως μην πάρεις μαϊμού hands-free. Αυτό που θα ακούς εσύ, και αυτό που θα ακούνε οι άλλοι από σένα, θα είναι μαύρα χάλια. :X Στο τέλος θα αναγκαστείς να πάρεις original και θα έχεις πετάξει τα λ7 που έδωσες για τα μαϊμού.

minovg
7 Νοέ. 2007, 12:56
Γνώμη μου, πάντως μην πάρεις μαϊμού hands-free. Αυτό που θα ακούς εσύ, και αυτό που θα ακούνε οι άλλοι από σένα, θα είναι μαύρα χάλια. :X Στο τέλος θα αναγκαστείς να πάρεις original και θα έχεις πετάξει τα λ7 που έδωσες για τα μαϊμού.
Έτσι ακριβώς είναι. Άχρηστα εντελώς τα ημιτασιόν χαντσφρι.

iganiats
8 Νοέ. 2007, 10:36
Εχω την R1ED001 σε Βονταφον λάιβ. Ξερετε αν έχει βγει κάποια νεότερη έκδοση που να κρατά το λάιβ;

Δε θέλω να το βγάλω από το κινητό μου γιατί μου αρέσει.

nicksv
8 Νοέ. 2007, 15:03
Παιδιά τον περασμένο Μάρτιο απέκτησα κι εγώ ενα Κ800i VLive. Toν Ιούνιο από απροσεξία το έκανα "μπάνιο".Μου έπεσε σε μια λεκάνη με νερό. Το τράβηξα γρήγορα, το έκλεισα, το άνοιξα, έβγαλα τα πάντα από μέσα και το άφησα 4-5 ημέρες να στεγνώσει φυσιολογικά. Το κινητό ξαναδούλεψε χωρίς προβλήματα μέχρι τον Αύγουστο, όπυ και άρχισαν να μην ανταποκρίνονται κάποια πλήκτρα. Το πήγα για service στην SE ξέροντας πως έχω χάσει την εγγύηση. Τους είπα να το επισκευάσουν με κανονική χρέωση. Αρνήθηκαν και μου το χαρακτήρησαν ανεπισκεύαστο. Κάποια στιγμή άρχισε να μην ανταποκρίνεται και το joystick, αλλά και η οθόνη να κάνει γραμμές. Ψάχνοντας στο internet παράγγειλα μια καινούργια πλακέτα πληκρολογίου, ένα ασημί housing , και μια νέα οθόνη γιατί την παλιά την έβγαλα off. Καθάρισα καλά τα υπόλοιπα μέρη με ειδικό καθαριστικό. Κατέβασα ένα service manual και σύνδεσα ξανά τα κομμάτια. Το κινητό δούλευε κανονικά!!!!!!!!!!! Διαβάζοντας το topic εκανα debranding (μέσω wotanserver) και το μετέτρεψα σε Κ810i. Το συνολικό κόστος ήταν περίπου 85 €. Έχω ένα "άλλο" κινητό στην ουσία. Σας ευχαριστώ, γιατί η βοήθειά σας μου ήταν πολύτιμη και επίσης ευχαριστώ το service της SE που δεν επισκεύασε τότε το κινητό μου (ποιός ξέρει τι θα με χρέωναν!!!!).

kakoullis
8 Νοέ. 2007, 23:41
kalispera sas neo melos eimai.

Exo kai ego to K800i kai eimai polu euxaristimenos edo kai 3 mines pou to exo.

pos mporo na to kano opos lete kai eseis K810, an mporeite na mou peite pls.
exei diadikasia polu?

kpilidis
9 Νοέ. 2007, 16:57
υπαρχει καμια εφαρμογη εορτολογιο για το κινητο μας????

edit :: βρηκα !!!!:lol:

arghles
9 Νοέ. 2007, 23:47
δεν μας την λες και εμας?

geofil
10 Νοέ. 2007, 00:29
δεν μας την λες και εμας?

Μπορείς να το κατεβάσεις από δω (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/468397)

eyxoulis
10 Νοέ. 2007, 16:33
paides exw ena prob me to PC Suite gia to K800i !! Ta Windows mou emfanizoun "unable to load configuration" ka8e fora pou paw na anoiksw to programma !!! To ekana uninstall k pali install k ta idia !!Help me !!!

gerolikos282
10 Νοέ. 2007, 18:46
>*<<*<*

;)

na sai kala re file giati emena mou elegan >*>>*>* k eixa faei to kefali mou

na sai kala

gerolikos282
10 Νοέ. 2007, 18:58
loipon afou telika brika to krifo menou i ekdosi logismikou mou einai R1KG001 ειναι η τελευταια? χρειαζετε να κανο τιποτα αλλο?

kotsianis7
11 Νοέ. 2007, 01:54
Είναι η πιο πρόσφατη...Αν και σ'ένα site(ονοματι topsony)έχει βγει κι άλλη έκδοση..R8BA024,αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζεται και αν έχει βγει επίσημα από τη SE ή αν πρόκειται για τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος λογισμικού για να αποδίδει και καλά καλυτερα ...Επίσημα,είναι αυτή που έχεις πάντως...

RAVER
11 Νοέ. 2007, 12:50
Εχω την R1ED001 σε Βονταφον λάιβ. Ξερετε αν έχει βγει κάποια νεότερη έκδοση που να κρατά το λάιβ;

Δε θέλω να το βγάλω από το κινητό μου γιατί μου αρέσει.
Ναι εχει βγει! τωρα και update να κανεις.το vodafone live θα μεινει στην θεση του! :)

damierom
11 Νοέ. 2007, 22:06
Τι αποψη εχετε για την ποιοτητα κλησης? Ειναι δυνατο το ακουστικο του την ωρα που μιλας και ακουγεται πεντακαθαρα και δυνατα οπως του Κ750 που ειχα?

pythagoras_7
11 Νοέ. 2007, 23:04
Τι αποψη εχετε για την ποιοτητα κλησης? Ειναι δυνατο το ακουστικο του την ωρα που μιλας και ακουγεται πεντακαθαρα και δυνατα οπως του Κ750 που ειχα?

αν ακούγεται καλύτερα από το κ750 δε ξέρω πάντως ακούγεται άψογα!!!:D

RAVER
12 Νοέ. 2007, 02:13
Μια χαρα ειναι το ακουστικο του! βεβαια του κ750ι ειναι καλυτερης ακουστικοτητας!

decibel
12 Νοέ. 2007, 19:16
εγω τελικα παραγγειλα ενα κ810i.ακουσα οτι εχει βελτιωμενο λογισμικο.δεν με καιει κ τοσο, μιας κ το εχω για το δευτερο νουμερο απλα ηθελα καλη φωτογραφικη.

YARISMAD
13 Νοέ. 2007, 09:37
Παιδια εχω το Κ810 λεω να το κανω αναβαθμιση. φοραει την R1KGOO1.
Εχει βγει νεοτερη? Εχει διαφορες στην φωτογραφικη? Πως θα κανω αναβαθμιση?

RAVER
13 Νοέ. 2007, 12:42
Παιδια εχω το Κ810 λεω να το κανω αναβαθμιση. φοραει την R1KGOO1.
Εχει βγει νεοτερη? Εχει διαφορες στην φωτογραφικη? Πως θα κανω αναβαθμιση?
Εγω θα σου ελεγα..αν δεν εχεις προβλημα με το κινητο..μην κανεις update :)

nicksv
13 Νοέ. 2007, 13:31
Παιδιά, είπα παραπάνω πως φόρεσα το λογισμικό του Κ810i στο Κ800i μου και λειτουργεί κανονικά. Δεν είχα δοκιμάσει όμως το bt. Ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά, τώρα ούτε μπορεί να βρει άλλες συσκευές αλλά ούτε και να το βρούν. Γενικά δεν λειτουργεί. Δείχνει πως ενεργοποιείται κανονικά, είναι ανιχνεύσιμο, χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας. Λέτε να φταίει η μετατροπή ή είναι πρόβλημα hardware? Υπάρχει περίπτωση να είναι διαφορετικόι οι drivers του Κ810i?

Scottas
13 Νοέ. 2007, 13:53
Παιδιά, είπα παραπάνω πως φόρεσα το λογισμικό του Κ810i στο Κ800i μου και λειτουργεί κανονικά. Δεν είχα δοκιμάσει όμως το bt. Ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά, τώρα ούτε μπορεί να βρει άλλες συσκευές αλλά ούτε και να το βρούν. Γενικά δεν λειτουργεί. Δείχνει πως ενεργοποιείται κανονικά, είναι ανιχνεύσιμο, χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας. Λέτε να φταίει η μετατροπή ή είναι πρόβλημα hardware? Υπάρχει περίπτωση να είναι διαφορετικόι οι drivers του Κ810i?

Hardware problem mirizomai egw pantos...

nicksv
13 Νοέ. 2007, 14:08
Επίσης άλλη μια απορία... το Κ800i γίνεται i-mode?

Scottas
13 Νοέ. 2007, 14:11
Επίσης άλλη μια απορία... το Κ800i γίνεται i-mode?

Oxi!!!Kai gia na xoume kalw rwtima gt 8es na to kaneis i-mode an epitreopete!!!Dn exei tpt 8etiko isa isa dn 8a se afine na kaneis setup java efarmoges sto kinito sou:(

nicksv
13 Νοέ. 2007, 14:19
Έχω μια κάρτα what's up και την χρησιμοποιώ στο Κ800. Παλιά την χρησιμοποιούσα στο nec410 i-mode. Έχω ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες i-mode. Πήρα τις ρυθμίσεις mms από την cosmote για το Κ800. Όμως για να λαμβάνω mms μου είπαν από την Cosmote πως πρέπει να διαγραφώ από το i-mode. Δεν θέλω να το κάνω γιατί έχει κάποιες υπηρεσίες που είναι βολικές για μένα. Δεν είναι όμως και ότι καλύτερο κάθε φορά που θέλω να πάρω email/mms να αλλάζω κινητό με την κάρτα...

Jennycat
13 Νοέ. 2007, 15:37
na rwthsw ..me to joystic ti ginetai ?dn emfanizei kapoio problhma?skeftomai auto i ena samsung akrivws epeidi exei to josystic me provlhmatizei polu:confused:

Scottas
13 Νοέ. 2007, 17:12
na rwthsw ..me to joystic ti ginetai ?dn emfanizei kapoio problhma?skeftomai auto i ena samsung akrivws epeidi exei to josystic me provlhmatizei polu:confused:

15-20 eyrw sta 2 xronia dn einai ena megalo poso gia joystick!!!
Kai an to prosexeis kiolas mporei na kratisei arketa!!!;)

Jennycat
13 Νοέ. 2007, 18:03
loipon samsund d900i i k800i??exei paromoi forum alla dn me kalupse arketa:p
help please:p

15-20 eyrw sta 2 xronia dn einai ena megalo poso gia joystick!!!
Kai an to prosexeis kiolas mporei na kratisei arketa!!!;)

geofil
13 Νοέ. 2007, 19:07

Φαντάζομαι οι περισσότεροι εδώ θα σου πουν Κ800.
Το ίδιο θα σου πρότεινα και εγώ.

fotisk13
13 Νοέ. 2007, 20:57

K800i

RAVER
13 Νοέ. 2007, 23:32
Κ800ι γιατι ειναι καλυτερο..και πιο φθηνο..και με λιγο ψαξιμο θα το βρεις κοντα στα 200 ευρο.:)

YARISMAD
14 Νοέ. 2007, 08:59
Ποια εκδοση κυκλοφορει σημερα για το Κ810? οταν κυκλοφωρησε το τηλ. ελεγαν καποιοι οτι δεν κανει σωστο ΑΥΤΟ FOCUS οπως το 800. Εχω την εντυπωση οτι ισχυει.Παρατηρηθηκαν προβληματα με την καινουρια?

kotsianis7
14 Νοέ. 2007, 12:15
Δε νομιζω να ίσχυαν αυτά που λεγόντουσαν...Απ'τη στιγμή που το software και το hardware κατά 99% ήταν ίδια με του Κ800 και εκείνο δεν παρουσίαζε τέτοιο πρόβλημα μου φαίνεται λίγο απίθανο να το παρουσίαζε το Κ810...Μήπως επειδή είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό όσοι το είχαν το κουνούσαν χωρίς να το καταλάβουν; :)

Νομίζω η πιο πρόσφατη είναι η R1KG001 ή η R6BC002

kosant
14 Νοέ. 2007, 12:32
Το πηρα! :yahoo:
Τωρα αρχιζουν οι ερωτησεις.:devil:

1. Οταν κλεινω το BT handsfree, το εικονιδιο με τα ακουστικα, εξακολουθει να εμφανιζεται, αν και βγαινει μηνυμα "το ΒΤ αποσυνδεθηκε". Μονο με restart φευγει το εικονιδιο. Ειναι bug;
2. Τι ειναι οι γαλαζιες οριζοντιες μπαρες πανω απο τις καθετες της εντασης του σηματος; Αν ειναι η ενδειξη για το 3G, σε τι χρειαζονται οι γαλαζιοι δακτυλιοι που εμφανιζονται ακριβως διπλα;
3. Στο σπιτι, δεν εμφανιζονται οι γαλαζιοι δακτυλιοι. Αυτο σημαινει οτι παπαλα το 3G και το ασυρματο internet στην περιοχη; Πως μπορω να τεσταρω την υπαρξη σηματος 3G με το Κ800;
4. Αν τελικα δεν εχω 3G, πρεπει να ρυθμισω το δικτυο μονο σε GSM για να μειωσω την καταναλώση μπαταριας;
5. Τα default ακουστικα ειναι φτιαγμενα για ελεφαντες; (ειναι τεραστια, ειδικα με τα "μαξιλαρακια", και δεν εχω αυτο ακριβως που λεμε μικρα αυτια...) :lol:

Γενικα πρωτες εντυπωσεις αριστες. Θα επανελθω δριμυτερος:superman:

JiMiS_13
14 Νοέ. 2007, 20:26
Γειά σε όλους! Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με κάτι που διάβασα... Γίνεται στο Κ800 να βάλεις κάλυμμα από Κ810??? Αν γίνεται με ενδιαφέρει τρομερά!! Αν πάλι δεν γίνεται τι να κάνουμε και το κάλυμμα απο το Κ800 όμορφο είναι!! Αλλά βοηθήστε με και αν δεν ξέρετε ψάξτε και εσείς λίγο και θα κάνουμε όλοι μετά τα Κ800 μας να φαίνονται σαν Κ810!!:lol::lol::lol::lol: Περιμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ προκαταβολικώς

kotsianis7
14 Νοέ. 2007, 20:35
Το πηρα! :yahoo:
Τωρα αρχιζουν οι ερωτησεις.:devil:

1. Οταν κλεινω το BT handsfree, το εικονιδιο με τα ακουστικα, εξακολουθει να εμφανιζεται, αν και βγαινει μηνυμα "το ΒΤ αποσυνδεθηκε". Μονο με restart φευγει το εικονιδιο. Ειναι bug;
2. Τι ειναι οι γαλαζιες οριζοντιες μπαρες πανω απο τις καθετες της εντασης του σηματος; Αν ειναι η ενδειξη για το 3G, σε τι χρειαζονται οι γαλαζιοι δακτυλιοι που εμφανιζονται ακριβως διπλα;
3. Στο σπιτι, δεν εμφανιζονται οι γαλαζιοι δακτυλιοι. Αυτο σημαινει οτι παπαλα το 3G και το ασυρματο internet στην περιοχη; Πως μπορω να τεσταρω την υπαρξη σηματος 3G με το Κ800;
4. Αν τελικα δεν εχω 3G, πρεπει να ρυθμισω το δικτυο μονο σε GSM για να μειωσω την καταναλώση μπαταριας;
5. Τα default ακουστικα ειναι φτιαγμενα για ελεφαντες; (ειναι τεραστια, ειδικα με τα "μαξιλαρακια", και δεν εχω αυτο ακριβως που λεμε μικρα αυτια...) :lol:

Α!Στον wotanserver βγήκε νέα έκδοση λογισμικου!R8BA024,είναι διαθέσιμη για τις περισσότερες γλώσσες,αλλά προς το παρόν όχι για την ελληνική και την έκδοση MEDITERRANEAN.Ελπίζω από αύριο να γίνει διαθέσιμη και για μας!

Γενικα πρωτες εντυπωσεις αριστες. Θα επανελθω δριμυτερος:superman:

Για αυτό που αναφέρεις με το bluetooth handsfree δε γνωρίζω.Μπορεί να ευθύνεται το bluetooth ή να χρειάζεται κάποια ρύθμιση.Με το δικό μου πάντως(ένα της Benq-Siemens)δεν το παρουσίαζε.

Το τρίγωνο πάνω απ'τις μπάρες σήματος ύποδεικνύει ότι το GPRS είναι εντός λειτουργίας.

Οι κύκλοι δίπλα απ'τις μπάρες σήματος είναι για το 3G.Αν δεν εμφανίζονται,είσαι εκτός κάλυψης 3G.

Η μόνιμη αλλαγή σε gsm λογικά θα επιφέρει αύξηση της αυτονομίας.Προσωπικά,δεν τό'χω δοκιμασει ποτέ,αλλά απ'ότι λεν οι πιο πολλοί εδώ μέσα που το έχουν δοκιμάσει,αυξάνει κατά πολύ την αυτονομία.

Για τ'ακουστικά ουδέν σχόλιον! :lol: Προσωπικά,αγόρασα τα ακουστικά που δίνουν μαζί μα τα κινητά walkman,γιατί δε γίνεται ν'ακουσεις μ'αυτά μουσική!όλη την ώρα πέφτουν!Τι νομίζουν;ότι οι τρύπες των Ελλήνων στ'αυτιά είναι φακλάνες;:lol: Έλεος!

kosant
15 Νοέ. 2007, 00:10
kotsianis, ευχαριστω.
Ακομα 2 ερωτησεις, οσο "ψαχνω" τη συσκευη:
Το βαζω το απογευμα στο φορτιστη για την πρωτη φορτιση (η μπαταρια τελειωμενη) και σε 2-3 λεπτα δειχνει φορτιση 70%. Τι συνεβη;;; :confused:
Υπαρχει τροπος να βλεπω τα τραγουδια σε μια λιστα αναπαραγωγης με μορφη καταλογου; Ο media player μου δειχνει μονο αυτο που παιζει εκεινη τη στιγμη.

kotsianis7
15 Νοέ. 2007, 01:49
Στον wotanserver διαθέσιμο νέο λογισμικό:R8BA024!Επίσημο!

YARISMAD
15 Νοέ. 2007, 08:53
Ευχαριστω Kotsianis.Μπορω να το περασω μονος μου το νεο λογισμικο?
Πως?Στην vodafone το χρεωνουν?

YARISMAD
15 Νοέ. 2007, 09:00
Υπαρχει τροπος να βλεπω τα τραγουδια σε μια λιστα αναπαραγωγης με μορφη καταλογου; Ο media player μου δειχνει μονο αυτο που παιζει εκεινη τη στιγμη.

Μπορεις να το εχεις να παιζει και να στα κομματια ή σε μια αλλη λιστα να διαλεγεις και μετα παλι το ιδιο.:O
Δεν ξερω καποιον αλλο τροπο.
Οσο για την μπαταρια δεν τρεχει κατι θα στρωσει με τις επομενες φορτισεις.

kotsianis7
15 Νοέ. 2007, 10:20
Για να το περάσεις μόνος σου θα χρειαστείς μια πιστωτική κάρτα και 7 ευρώ!Στη Vodafone θα το περάσουν τσάμπα εφόσον το τηλ είναι εντός εγγύησης,αρκεί να έρθει και για Vodafone live κινητά...Αν σκέφτεσαι να πας στη Vodafone πάντως περίμενε μερικές εβδομάδες ακόμη..Συνήθως δε γίνονται άμεσα διαθέσιμα ή μερικές φορές και καθόλου ;)

kosant
15 Νοέ. 2007, 13:04
Κατι ακομα.
1. Στο "joystick" αλλαζω τις συντομευσεις. Μετα απο ωρα, "χανονται" και επανερχονται οι default (πανω media player, κατω επαφες, δεξια και αριστερα τιποτα).
Αυτο το προβλημα το ειχα και στο Κ750 στην αρχη, αλλα δεν θυμαμαι πως το ελυσα... :O (εχουν περασει και πανω απο 2 χρονια, ειμαστε και καποιας ηλικιας...) :D

2. Το πληκτρο πλαγια αριστερα μπορουσες στο Κ750 να επιλεξεις ποια λειτουργια θα εκτελει (ραδιο, ΜΡ3, ή το τελευταιο που εκτελεσες). Αυτη η λειτουργια εχει καταργηθει στο Κ800;

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις. :)

kotsianis7
15 Νοέ. 2007, 14:16
Ποιο software έχεις;Αν δε σου κάνει κόπο,μπες στις ρυθμίσεις,στην Υπηρεσία αναβάθμισης να μας πεις για να δούμε αν είναι πρόβλημα λογισμικού ή όχι.

όσον αφορά το πλαινό κουμπί,πλέον δεν επιλέγεις ποια λειτουργία θα επιτελεί.Ανοίγει μόνο τον media player...

RAVER
15 Νοέ. 2007, 14:20
Κατι ακομα.
1. Στο "joystick" αλλαζω τις συντομευσεις. Μετα απο ωρα, "χανονται" και επανερχονται οι default (πανω media player, κατω επαφες, δεξια και αριστερα τιποτα).
Αυτο το προβλημα το ειχα και στο Κ750 στην αρχη, αλλα δεν θυμαμαι πως το ελυσα... :O (εχουν περασει και πανω απο 2 χρονια, ειμαστε και καποιας ηλικιας...) :D

Αυτο γινεται..σε παλια version.το εχω ξανα :worry: αυτο!
κανε ενα update και το προβλημα θα λυθει.:)

SPRING
15 Νοέ. 2007, 14:30
Γεια σας...Έχω ένα πρόβλημα...έβαλα vista και ενώ με τα xp κατέβαζα απ το zedge ό,τι ήθελα, τώρα δεν ανοίγει τίποτα... τι φταίει? τι να κάνω?

geofil
15 Νοέ. 2007, 14:57
Εξαρτάται τι είναι αυτό που δεν ανοίγει. Σίγουρα πάντως δεν φταίνε τα vista.
Σου απάντησα και στο θέμα για τα vista που ρώτησες το ίδιο πράγμα. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις αυτό (http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/multimedia/p_multimedia.jsp) για να δεις τα θέματα στον υπολογιστή.

kosant
16 Νοέ. 2007, 10:18
Η εκδοση λογισμικου που εχει ειναι η R1KG001, μαλλον δηλαδη η τελευταια [;]
Βρηκα στο θεμα για το Κ750 οτι ηθελε ενα κλεισιμο μολις αλλαξω τις συντομευσεις για να τις "κρατησει". :dizzy:Το εκανα και απο χθες δεν τις εχει χασει.
Το αριστερο πλαϊνο πληκτρο μαλλον εκτελει την τελευταια λειτουργια που ειχες επιλεξει μεταξυ media player και ραδιοφωνου.
Η καμερα ειναι παρα πολυ καλη! Και η πανοραμικη λειτουργια πολυ ωραια επισης.
Μονο προβλημα οτι με τις χερουκλες μου ενεργοποιω συνεχεια τον browser :angry:
Γενικα πολυ ευχαριστο τηλεφωνο και η "φυσικη συνεχεια" για εναν υπερ-ευχαριστημενο κατοχο του Κ750. Εξαιρετη καμερα, χαμηλο SAR, απλοτητα στο μενου, σε πολυ καλη τιμη.
Ευχαριστω και παλι οσους απαντησαν στις αποριες :)

SPRING
16 Νοέ. 2007, 12:53
Εξαρτάται τι είναι αυτό που δεν ανοίγει. Σίγουρα πάντως δεν φταίνε τα vista.
Σου απάντησα και στο θέμα για τα vista που ρώτησες το ίδιο πράγμα. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις αυτό (http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/multimedia/p_multimedia.jsp) για να δεις τα θέματα στον υπολογιστή.

οκ σ ευχαριστώ... βρέθηκε η άκρη...

fanatikos
16 Νοέ. 2007, 16:58
Στον wotanserver διαθέσιμο νέο λογισμικό:R8BA024!Επίσημο!

Το έχει περάσει κανένας? Εντυπώσεις? Διαφορές?

kotsianis7
16 Νοέ. 2007, 18:37
Πολύ ευχαρίστως να το περνούσα αλλά δεν έχω το Κ800 μαζί μου,τό'δωσα στον πατέρα μου!Εγώ Θεσ/νίκη,εκείνος Βόλο :( Από Δεκέμβρη θα μπορέσω προσωπικά να του το περάσω και να δω τυχόν διαφορές...Λέτε να αναβ΄θμσαν καμια καμερα για να μη συμπιέζει τόσο πολύ τις φωτό;(Αν και κομματάκι δύσκολο,δεν το νομίζω...)

YARISMAD
17 Νοέ. 2007, 09:05
Η συσκευη μου δεν ειναι vodafone live. Λογικα θα την φερουν συντομα:)
Παντως επειδη πολυς λογος γινεται για το joyst. το δικο μου για ενα διαστημα κολουσε ( all day internet) μετα ολα καλα, εστρωσε μονο του.

Scottas
17 Νοέ. 2007, 13:54
Το έχει περάσει κανένας? Εντυπώσεις? Διαφορές?

To exw perasmeno sto kinito mou edw kai ena mina peripou!!!
To kanei poli poio grigoro kai i apodosi tou sto menu ktl einai poli poio grigori!!!
Dn to paizw polu mono to pirazw me far manager kai XS++
An kai Deutera 8a to dwsw!!!

kotsianis7
17 Νοέ. 2007, 14:38
Το service menu >*<<*<* τι πληροφορίες δίνει φίλε Scottas;Ευχαριστώ.

dapper
18 Νοέ. 2007, 19:59
Καλησπέρα.
το μοχλακι τα επεξε τελείως!!πόσο περίπου παει το μαλι ρωτάω γιατι ειμαι ασχετος! να μην μου πιάσουνε και το....:X
ευχαριστώ.

ADNreaS
19 Νοέ. 2007, 16:31
Έχω κάποια (μικρά) κείμενα γραμμένα στον υπολογιστή μου. Θέλω, αν είναι δυνατό, να τα μεταφέρω (με καλώδιο usb) στο Κ800i που διαθέτω ώστε να μπορέσω να τα στείλω με sms σε άλλους. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Ποια διαδικασία πρέπει ν΄ακολουθήσω?

Πρέπει να πω προκαταβολικά, ότι έψαξα για ώρα στο φόρουμ αλλά (ίσως και λόγω αργής γραμμής) δε μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο, οπότε κάθε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. :sorry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:O

ΥΓ. Αν η παραπάνω διαδικασία δεν είναι εφικτή, μήπως θα μπορούσα χρησιμοποιώντας κάποια (δωρεάν, κατά προτίμηση) ιντερνετική υπηρεσία αποστολής sms να τα στείλω στο κινητό μου ή στους άλλους? Έχετε υπόψη σας κάποια?

germanos84
19 Νοέ. 2007, 18:59
pedia prospa8o na valo kodiko sto kinito g na to exo klidomeno an p.x. m to klepsoume k m lei na valo to palio kodiko eno to kinito ine olokenourgio k dn exo idea pios ine o palios k dokimasa na valo 1234,12345 ala tpt.kseris kanis pos 8a mporeso na to ftiakso afto?
sas efxaristo ekto proteron

fotisk13
19 Νοέ. 2007, 20:52
O kwdikos pou exoun ola ta sony ericsson apo tin mana tous einai 0000.

fotisk13
19 Νοέ. 2007, 20:58
Έχω κάποια (μικρά) κείμενα γραμμένα στον υπολογιστή μου. Θέλω, αν είναι δυνατό, να τα μεταφέρω (με καλώδιο usb) στο Κ800i που διαθέτω ώστε να μπορέσω να τα στείλω με sms σε άλλους. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Ποια διαδικασία πρέπει ν΄ακολουθήσω?

Πρέπει να πω προκαταβολικά, ότι έψαξα για ώρα στο φόρουμ αλλά (ίσως και λόγω αργής γραμμής) δε μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο, οπότε κάθε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. :sorry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:O

ΥΓ. Αν η παραπάνω διαδικασία δεν είναι εφικτή, μήπως θα μπορούσα χρησιμοποιώντας κάποια (δωρεάν, κατά προτίμηση) ιντερνετική υπηρεσία αποστολής sms να τα στείλω στο κινητό μου ή στους άλλους? Έχετε υπόψη σας κάποια?
Kane copy paste auta pou thes sto notepad(shmeiomatario) meta patas "apothikeusi ws"->grafeis pws thes na to apothikeusis kai poio katw sthn "kwdikopoihsh" dialegeis "unicode" meta patas apothikeusi.
Meta to pernas sto kinito ston fakelo "others" kai telos pas sto fakelo auto sto kinito kai to anigeis.

Elpizw na se voithisa.

ADNreaS
19 Νοέ. 2007, 22:21
Kane copy paste auta pou thes sto notepad(shmeiomatario) meta patas "apothikeusi ws"->grafeis pws thes na to apothikeusis kai poio katw sthn "kwdikopoihsh" dialegeis "unicode" meta patas apothikeusi.
Meta to pernas sto kinito ston fakelo "others" kai telos pas sto fakelo auto sto kinito kai to anigeis.

Elpizw na se voithisa.
Καταρχήν, fotisk13, σε ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση. :)

Δοκίμασα τα παραπάνω βήματα, κατάφερα να ανοίξω το κείμενο μέσα από το κινητό αλλά δεν κατάφερα να το στείλω με sms. :(

Κάποια άλλη ιδέα...???

germanos84
19 Νοέ. 2007, 23:56
se exaristo fotisk13 k tin voi8ia p dinis esi k oloi edo mesa

fotisk13
20 Νοέ. 2007, 13:10
ΞžΒšΞžΒ±ΞŸΒ„ΞžΒ±ΞŸΒΞŸΒ‡ΞžοΏ½ΞžΒ½, fotisk13, ΞŸΒƒΞžΞ… ΞžΞ…ΞŸΒ…ΞŸΒ‡ΞžΒ±ΞŸΒΞžΞ‰ΞŸΒƒΞŸΒ„ΞŸΒŽ ΞžΞˆΞžΞ…ΞŸΒΞžΞŒΞžΒ¬ ΞžΒ³ΞžΞ‰ΞžΒ± ΞŸΒ„ΞžΒ·ΞžΒ½ ΞžΒ¬ΞžΞŒΞžΞ…ΞŸΒƒΞžΒ· ΞžΒ±ΞŸΒ€ΞžΒ¬ΞžΒ½ΞŸΒ„ΞžΒ·ΞŸΒƒΞžΒ·. :)

ΞžΒ”ΞžΞΞžΞŠΞžβ€•ΞžΞŒΞžΒ±ΞŸΒƒΞžΒ± ΞŸΒ„ΞžΒ± ΞŸΒ€ΞžΒ±ΞŸΒΞžΒ±ΞŸΒ€ΞžΒ¬ΞžΒ½ΞŸΒ‰ ΞžΒ²ΞžοΏ½ΞžΞŒΞžΒ±ΞŸΒ„ΞžΒ±, ΞžΞŠΞžΒ±ΞŸΒ„ΞžΒ¬ΞŸΒ†ΞžΞ…ΞŸΒΞžΒ± Ξ½Ξ± ΞžΒ±ΞžΒ½ΞžΞΞžβ€•ΞžΞŽΞŸΒ‰ ΞŸΒ„ΞžΞ ΞžΞŠΞžΞ…Ξžβ€•ΞžΞŒΞžΞ…ΞžΒ½ΞžΞ ΞΌΞ*ΞŸΒƒΞžΒ± ΞžΒ±ΞŸΒ€ΞŸΒŒ ΞŸΒ„ΞžΞ ΞžΞŠΞžΞ‰ΞžΒ½ΞžΒ·ΞŸΒ„ΞŸΒŒ αλλά ΞžΞ„ΞžΞ…ΞžΒ½ ΞžΞŠΞžΒ±ΞŸΒ„ΞžΒ¬ΞŸΒ†ΞžΞ…ΞŸΒΞžΒ± Ξ½Ξ± ΞŸΒ„ΞžΞ ΞŸΒƒΞŸΒ„ΞžΞ…Ξžβ€•ΞžΒ»ΞŸΒ‰ ΞžΞŒΞžΞ… sms. :(

ΞžΒšΞžΒ¬ΞŸΒ€ΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ± άλλη ΞžΞ‰ΞžΞ„Ξž*Ξ±...???
Tipota na'sai kala.

1)Dokimase mipws ginete mesw mms.

2)H mesw bluetooth... pou einai kai dwrean.:)

fotisk13
20 Νοέ. 2007, 13:10
se exaristo fotisk13 k tin voi8ia p dinis esi
Tipota na'sai kala.

ADNreaS
20 Νοέ. 2007, 18:55
Tipota na'sai kala.

1)Dokimase mipws ginete mesw mms.

2)H mesw bluetooth... pou einai kai dwrean.:)

Θα δοκιμάσω. Και πάλι ευχαριστώ... :)

ultraxmode
22 Νοέ. 2007, 12:09
Το πήρα το K800i και έχω τις εξής εντυπώσεις :

Pros:
1. Είναι φοβερό απο όλες τι απόψεις (ποιότητα κατασκευής, στιβαρότητα κτλ)
2. Φοβερή οθόνη
3. Τρελές φωτογραφίες (ΚΑΙ το βράδυ)
4. Πολύ γρήγορο μενού (αν και το έχω φορτώσει με πολύ πράμα *έβαλα 2GB Μ2 stick)
5. Πολύ καλή ακουστική
6. Το FACE WARP (Java application) είναι όλα τα λεφτά! με πολύ γέλιο!

αλλά και Cons : (και θά θελα την βοήθειά σας πάνω σ'αυτό)

1. Το σήμα απο το προηγούμενο κινητό μου (k750i) είναι χαμηλότερο απ'ό,τι βλέπω.
2. Όταν μιλάω με κάποιον και χτυπάει η αναμόνη και παίρνω την άλλη γραμμή και πάω να γυρίσω στην προηγούμενη, ακούω αλλά δεν με ακούν.. (ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? θέλει ρύθμιση??)
3. Το πορτάκι της φωτογραφικής μου φαίνεται άκρως επικίνδυνο (σε σχέση με την πολύ καλή ποιότητα του κινητού)

Αυτά..

Tί γίνεται με τα προβλήματα αυτά? Ειδικά της αναμονής κλήσης...

Thanx!!! ;)

Scottas
22 Νοέ. 2007, 15:59

Vlepeis ta panta!!!
Firmware version testing tis suskeuis gia pi8ano provlima opws kai oles tis entoles tis opoies exei dex8ei to kinito apo tin mera pou dimiourgi8ike!!!

Filika

Nino
22 Νοέ. 2007, 20:37
Παίδες, υπάρχει μετατροπή του κ800ι vodafone live! σε απλό, χωρίς να χρειαστεί να το παω στην vodafone; Γνωρίζει κανεις κάτι ή εχει δημοσιευσει κατι κανεις στο thread αυτo; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

geofil
22 Νοέ. 2007, 20:51
Θα υπήρχε περίτωση δηλαδή να πας στην Vodafone για να βγάλεις το live? Καλό. :)
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι περάσεις από το 9-volto (http://www.9volto.gr/menu/index.php) στον Πειραιά.

Nino
22 Νοέ. 2007, 21:04
Θα υπήρχε περίτωση δηλαδή να πας στην Vodafone για να βγάλεις το live? Καλό. :)
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι περάσεις από το 9-volto (http://www.9volto.gr/menu/index.php) στον Πειραιά.
Μου εχουν πει οτι μονο εκει μπορει να παει καποιος για να του βγαλουν το μενου του vodafone live! και να το κανουν απλο...Δεν γινεται πουθενα αλλου...!!!!
Επειδη δεν το γνωρίζω το θεμα, οπως καταλαβατε, θα ηθελα την βοηθεια σας...
Υ.Γ :φιλε geofil σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση...

geofil
22 Νοέ. 2007, 21:12
Φίλε μου όποιος σου το είπε αυτό μάλλον πλάκα σου έκανε. Το να βγάλεις το μενού της Voda δεν είναι και τόσο χμ... νόμιμο. Πόσο μάλλον να ζητήσεις να το κάνουν οι ίδιοι.
Έχε υπόψιν σου ότι θα χάσεις την εγγύηση αν το βγάλεις. Υπάρχει λύση βέβαια αν σου τύχει κάτι. Να ξαναβάλεις το live. Αν αποφασίσεις πάντως να το βγάλεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι λίγο πιο περίπλοκοι.

Scottas
22 Νοέ. 2007, 22:49
Μου εχουν πει οτι μονο εκει μπορει να παει καποιος για να του βγαλουν το μενου του vodafone live! και να το κανουν απλο...Δεν γινεται πουθενα αλλου...!!!!
Επειδη δεν το γνωρίζω το θεμα, οπως καταλαβατε, θα ηθελα την βοηθεια σας...
Υ.Γ :φιλε geofil σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση...

Ginete kai tzampa file mou!!!
Rixe mia kali matia sto SE forum gia free db2020 flashing kai 8a vgaleis akri kai pawn apo ola apo to spiti sou xwris na trexeis kai tzampe!!!

Nino
22 Νοέ. 2007, 23:25
Ginete kai tzampa file mou!!!
Rixe mia kali matia sto SE forum gia free db2020 flashing kai 8a vgaleis akri kai pawn apo ola apo to spiti sou xwris na trexeis kai tzampe!!!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια...Να σαι καλα !!!

pythagoras_7
22 Νοέ. 2007, 23:34
ρε παιδιά από που κατεβάζω το my phone explorer????:worry:

RAVER
22 Νοέ. 2007, 23:56
ρε παιδιά από που κατεβάζω το my phone explorer????:worry:

Απο εδώ (http://www.fjsoft.at/en/) :)

pythagoras_7
23 Νοέ. 2007, 00:06
Απο εδώ (http://www.fjsoft.at/en/) :)

thanks RAVER είσαι πρώτος!!!:respect:

petros_Athens
23 Νοέ. 2007, 00:13
Paidia eimai k neos edw mesa..Loipon..Poio einai kalytero to K800 i k K770 p vgike twra...??Pies oi vasike diafores tous??Skeftomuna gia t K800..A3izei tin agora tou twra ioxi??

RAVER
23 Νοέ. 2007, 01:34
Paidia eimai k neos edw mesa..Loipon..Poio einai kalytero to K800 i k K770 p vgike twra...??Pies oi vasike diafores tous??Skeftomuna gia t K800..A3izei tin agora tou twra ioxi??
Αξιζει..και σε τιμη πολυ καλη..και μεγαλυτερη οθονη απο το κ770ι :)

Dead Poet
23 Νοέ. 2007, 09:02
Ξέρετε αν, από τότε που βγήκαν τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας (Κ810, Κ850), η SE έχει πάψει να παρέχει ΟΤΑ αναβαθμίσεις για το Κ800; Ρωτάω, γιατί έχει πολλούς μήνες να βρει το τηλέφωνό μου (και να κατεβάσει) ΟΤΑ αναβάθμιση. Να φανταστείτε, η έκδοση που έχω είναι η R1JG001. (Ναι, ναι, ξέρω ότι μπορώ να πάω σε σέρβις της SE... απλώς ρωτάω γιατί έχουν σταματήσει οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις, ενώ πριν έβγαζε περίπου μία κάθε μήνα...)

Επίσης, μήπως ξέρετε αν η SE έχει επιτέλους αξιωθεί να βγάλει σουίτα για το K800 (και προφανώς και για άλλα μοντέλα) συμβατή με τα Vista;

kosant
23 Νοέ. 2007, 09:11

K800:
(+) Καλυτερη τιμη
(+) Μεγαλυτερη οθονη
(+) Χαμηλοτατο SAR
(+) Ηδη δοκιμασμενο σαν hardware/λειτουργικο
(+) Καλυτερη καμερα (συμφωνα με τα reviews)
(+) Φλας xenon (πολυ καλυτερο)
(+) Μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη
(-) Πιθανως προβληματικο joystick
(-) Ογκωδες

K770:
(+) Λεπτοτερο/ελαφρυτερο
(+) "Μεγαλυτερη" μπαταρια, αρα (λογικα) καλυτερη αυτονομια
(+) Αξιοπιστο και λειτουργικο κεντρικο χειριστηριο
(+) Design (υποκειμενικο)
(-) Εξωφρενικο SAR
(-) Μικρη οθονη
(-) Δεν εχει εξωτερικο "πορτακι" για την καρτα μνημης

Ημουν ακριβως στο ιδιο διλημμα και πηρα το Κ800. :)

kosant
23 Νοέ. 2007, 09:23
Επίσης, μήπως ξέρετε αν η SE έχει επιτέλους αξιωθεί να βγάλει σουίτα για το K800 (και προφανώς και για άλλα μοντέλα) συμβατή με τα Vista;
Πιστευω δεν το εχει κανει για προστασια των καταναλωτων (απο τα Vista), σαν αντικινητρο δηλαδη. :p

(just kidding) :lol:

Nino
23 Νοέ. 2007, 15:26
K770:
(-) Εξωφρενικο SAR

SAR 1,69...; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;

Scottas
23 Νοέ. 2007, 15:28
K770:
(-) Εξωφρενικο SAR

SAR 1,69...; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;

Emeis eimaste sovaroi autoi apo tin SE einai???

happybear
23 Νοέ. 2007, 15:42
Παιδια εχει βγει η r8ba024 στο SEUS για το Κ800?

Την εχει βαλει κανεις σας απο το SEUS?
Ειναι ασφαλες να το βαλω απο το XS++,δεν το εχω δοκιμασει ποτε!!

emmanuil_k810i
23 Νοέ. 2007, 22:35

exo to k810i.apo oso ksero den diaferoun ke poli para mono se emfanisi :shifty::shifty: tha ithela na rotiso lipon pos mporo na do to service menu?ti akrivos ine to > ke <??:blink::blink: ego katalava pos ine gia to joystick diladi >=pigene to joystick aristera meta * ke ta lipa.sosta?:blink:an kano lathos as me diorthosi kapios :D:)

geofil
23 Νοέ. 2007, 22:46
Δεν έκανες λάθος. Όπου ">" και "<" η κατεύθυνση που δίνεις στο τζόιστικ και όπου "*" το αστεράκι.

emmanuil_k810i
24 Νοέ. 2007, 00:11
Δεν έκανες λάθος. Όπου ">" και "<" η κατεύθυνση που δίνεις στο τζόιστικ και όπου "*" το αστεράκι.

to kano ala den emfanizi tipota:what::down::sorry: mipos epidi afto ipostirizete monog gia k800 ke oxi gia k810i?

pythagoras_7
24 Νοέ. 2007, 00:15
to kano ala den emfanizi tipota:what::down::sorry: mipos epidi afto ipostirizete monog gia k800 ke oxi gia k810i?

όχι είναι για όλα τα se απ'όσο ξέρω!:)
>*<<*<* είναι!!!:)

emmanuil_k810i
24 Νοέ. 2007, 07:49
όχι είναι για όλα τα se απ'όσο ξέρω!:)
>*<<*<* είναι!!!:)

krima den vgeni.efxaristo gia tin apantisi pantos.isos ftei pou otan patao <=aristera diladi sto joystick exo san sintomefsi ta minimata tha dokimaso na ta vgalo ke tha ksanprospathiso :!::):)

geofil
24 Νοέ. 2007, 13:09
Προφανώς δεν το κάνεις σωστά. Δεν έχουν σημασία οι συντομεύσεις που έχεις. Μήπως δεν ξεκινάς από την οθόνη αναμονής αλλά από το μενού?

emmanuil_k810i
24 Νοέ. 2007, 14:16
Προφανώς δεν το κάνεις σωστά. Δεν έχουν σημασία οι συντομεύσεις που έχεις. Μήπως δεν ξεκινάς από την οθόνη αναμονής αλλά από το μενού?
mpa oxi file mou.ksekinao apo tin kanoniki othoni anamonis(diladi apo eki pou grafi ora diktio imerominies ke ta lipa).dokimasa ke afou ixa apenergopiisi tis sintomefsis ke pali ta idia:worry:

kosant
24 Νοέ. 2007, 16:51
Ρε παιδια, 2 ερωτησεις:
1. Κατεβασα απο το (πολυ καλο) site http://www.se-mobile.de μερικά θέματα. Ειναι σε μορφη zip και οταν αποσυμπιεζονται σε μορφη dm :confused: Πως θα τα εγκαταστησω; Τα στελνω στο κινητο στον φακελο θεματα ή other οπως ειναι, τα μετονομαζω σε thm, δεν γινεται τιποτα.
Ο τυπος στο site γραφει στα γερμανικα οδηγιες. Οσο μπορεσα να καταλαβω, προτεινει 2 τροπους:
1. ΒΤ (δεν παιζει, γιατι δεν εχω στο PC)
2. Mε το ΜyPhoneExplorer. Δεν καταλαβα πως στελνω αρχειο με το προγραμμα απο το PC στο κινητο (μονο το αντιθετο εχω κανει).

Εχει εγκαταστησει κανεις τα συγκεκριμενα θεματα; Μπορει καποιος να βοηθησει;

2η ερωτηση (ε, ναι ολα τα παραπανω ηταν μια ερωτηση μονο) :p
Οταν αποσυνδεω το καλωδιο USB απο το τηλεφωνο, μετα απο καθε συνδεση με το PC, ειτε ετρεχα το MyPhoneExplorer ειτε το SE Suite, το τηλεφωνο βγαζει ασπρη οθονη και κανει restart. Αυτο ειναι φυσιολογικο; :wacko:

nark
24 Νοέ. 2007, 19:03
Ρε παιδια, 2 ερωτησεις:
1. Κατεβασα απο το (πολυ καλο) site http://www.se-mobile.de μερικά θέματα. Ειναι σε μορφη zip και οταν αποσυμπιεζονται σε μορφη dm :confused: Πως θα τα εγκαταστησω; Τα στελνω στο κινητο στον φακελο θεματα ή other οπως ειναι, τα μετονομαζω σε thm, δεν γινεται τιποτα.
Ο τυπος στο site γραφει στα γερμανικα οδηγιες. Οσο μπορεσα να καταλαβω, προτεινει 2 τροπους:
1. ΒΤ (δεν παιζει, γιατι δεν εχω στο PC)
2. Mε το ΜyPhoneExplorer. Δεν καταλαβα πως στελνω αρχειο με το προγραμμα απο το PC στο κινητο (μονο το αντιθετο εχω κανει).

Εχει εγκαταστησει κανεις τα συγκεκριμενα θεματα; Μπορει καποιος να βοηθησει;

2η ερωτηση (ε, ναι ολα τα παραπανω ηταν μια ερωτηση μονο) :p
Οταν αποσυνδεω το καλωδιο USB απο το τηλεφωνο, μετα απο καθε συνδεση με το PC, ειτε ετρεχα το MyPhoneExplorer ειτε το SE Suite, το τηλεφωνο βγαζει ασπρη οθονη και κανει restart. Αυτο ειναι φυσιολογικο; :wacko:

Ο τύπος γράφει, ότι τα έχει κλειδώσει τα θέματα, για να μην μπορεί να τα τροποποιεί οποιοσδήποτε. Γι' αυτό και με τη μετονομασία δεν καταφέρνεις τίποτα. Από αυτά που γράφει, φαίνεται ότι πρέπει να τα εγκαταστήσεις στο τηλέφωνο.

Mε το ΜyPhoneExplorer λέει να στείλεις το αρχείο dm στο κινητό με: δεξί κλικ -> αποστολή σε -> κινητό. Μέτα πρέπει να πας στα θέματα να το ανοίξεις και εκεί μάλλον θα σου ζητήσει να το εγκαταστήσεις.

Για τη δεύτερη σου ερώτηση: ναι, είναι φυσιολογικό όταν είσαι συνδεδεμένος με το USB για την ανταλλαγή αρχείων με το PC, να βγάζει άσπρη οθόνη και να κάνει restart όταν αποσυνδέεις το καλώδιο. Δε σου ζητάει PIN βέβαια.:shifty:

arghles
24 Νοέ. 2007, 19:22
υπαρχει pdf reader java για το Κ800

nark
24 Νοέ. 2007, 20:21
υπαρχει pdf reader java για το Κ800
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή για αρχεία pdf :(, αλλά το K800 δέχεται χώρις κανένα πρόβλημα text files. :rolleyes:

maxtak
24 Νοέ. 2007, 21:30
...... Κατέβασα ένα service manual και σύνδεσα ξανά τα κομμάτια. Το κινητό δούλευε κανονικά!!!!!!!!!!! .....

απο που το κατεβασες(το service manual) φιλαρακο??
εχεις καποιο λινκ?/
Thanks..;)

nark
24 Νοέ. 2007, 23:33
απο που το κατεβασες(το service manual) φιλαρακο??
εχεις καποιο λινκ?/
Thanks..;)
http://www.formymobile.co.uk/Dismantle/k800disassembly.htm

kosant
25 Νοέ. 2007, 00:19
nark, ευχαριστω που ασχοληθηκες. Τελικα τα εστειλα με τον 3ο τροπο που προτεινει (μεσω ΜyPhoneExplorer με την επιλογη "εισαγωγη εφαρμογης JAVA", η οποια δεν ειχα προσεξει οτι υπαρχει). Τα αρχεια μεταφερονται στο τηλεφωνο, που τα αναγνωριζει σαν themes και τα τοποθετει κατευθειαν στο αναλογο folder.

Κατι αλλο τωρα: Οταν συνδεσω το τηλεφωνο στο PC, δεν μπορω στη συνεχεια να συνδεθω στο Internet μεσω του μοντεμ, γιατι το βλεπει "απασχολημενο". Τερματιζω και το MyPhoneExplorer και το SE PC Suite, αλλα το μοντεμ "απελευθερωνεται" μονο με restart. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω, ωστε να μην χρειαζομαι restart;

kosant
26 Νοέ. 2007, 13:25
Στο CD του Κ750 υπηρχε το προγραμμα SE image editor, που σου επετρεπε πολυ γρηγορα και ευκολα να μετατρεπεις ενα αρχειο στις καταλληλες διαστασεις για να γινει wallpaper και να το σωζεις ή να το περνας κατ' ευθειαν στο κινητο.
Ψαχνω νεα εκδοση για το Κ800 (240Χ320) και δεν βρισκω τιποτα. :blink:
Καταργηθηκε αυτο το προγραμμα;
Υπαρχει τιποτα αναλογο;
Φυσικα και τωρα επεξεργαζομαι φωτογραφιες για επαφες και wallpapers με κανονικο προγραμμα επεξεργασιας εικονας, απλα αυτο ηταν πολυ γρηγορο.

maxtak
26 Νοέ. 2007, 22:43
http://www.formymobile.co.uk/Dismantle/k800disassembly.htm

Thanks...;)..;)

emmanuil_k810i
27 Νοέ. 2007, 01:20
Thanks...;)..;)

den litourgi to link:sorry:

RAVER
27 Νοέ. 2007, 03:57
den litourgi to link:sorry:
μια χαρα λειτουργει :blink:

emmanuil_k810i
27 Νοέ. 2007, 11:54
μια χαρα λειτουργει :blink:

dikio exis.tora eftiakse :D:D

aggelooos2000
27 Νοέ. 2007, 15:36
Γεια σας, πριν λίγο καιρο το k800 μου τα ''επαιξε'' και δεν ανοιγε καθόλου. Ετσι αναγκάστηκα να το παω στην se όπου του έκαναν format και τα πέρασαν όλα απο την αρχη. Πλεον το κινητο είναι οκ και όταν βγάζω φωτογραφίες η ημερομινια εμφανίζεται με κόκκινα αντι για πρασινα γραμματα όπως στο k810 αν δεν κάνω λάθος. Το πρόβημα που εχω τωρα ομως ειναι πως όταν τραβηξω μια φωτο αργει παρα πολυ να την αποθηκευσει. Για παραδειγμα αν πρωτα έκανε 5 δευτερολεπτα, τωρα κάνει 15. Εχετε ακουσει μηπως κάτι σχετικά με αυτο? Τι γίνεται γιατι είναι αρκετα εκνευριστικό

fotisk13
27 Νοέ. 2007, 20:38
Γεια σας, πριν λίγο καιρο το k800 μου τα ''επαιξε'' και δεν ανοιγε καθόλου. Ετσι αναγκάστηκα να το παω στην se όπου του έκαναν format και τα πέρασαν όλα απο την αρχη. Πλεον το κινητο είναι οκ και όταν βγάζω φωτογραφίες η ημερομινια εμφανίζεται με κόκκινα αντι για πρασινα γραμματα όπως στο k810 αν δεν κάνω λάθος. Το πρόβημα που εχω τωρα ομως ειναι πως όταν τραβηξω μια φωτο αργει παρα πολυ να την αποθηκευσει. Για παραδειγμα αν πρωτα έκανε 5 δευτερολεπτα, τωρα κάνει 15. Εχετε ακουσει μηπως κάτι σχετικά με αυτο? Τι γίνεται γιατι είναι αρκετα εκνευριστικό
Poia ekdosi logismikou exeis?

Dokimases na tou kaneis anavathmish logismikou?

aggelooos2000
28 Νοέ. 2007, 00:25
Poia ekdosi logismikou exeis?

Dokimases na tou kaneis anavathmish logismikou?

Γραφει R1KG001
EROM R3A016
ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΜΕΡΑΣ 2.5

nikolasdani
28 Νοέ. 2007, 00:54
Παιδια καλησπερα.Εχω ενα Κ800 και πριν λιγο μου εσβησε καθως άλλαζα μια σιμ καρτα.Το μονο που κανει είναι να αναβει το κοκκινο φωτακι των υπερυθρων και τιποτα άλλο.Η μπαταρια είναι ΣΙΓΟΥΡΑ γεμάτη.Δοκίμασα και το WotanClient αλλα τίποτα.Το pc μου δεν βλέπει καν το κινητό πια (αφου ειναι σβηστο).Έψαξα στο νετ και είδα οτι πάρα πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα.Το μονο που κανει είναι οταν πατάω το κουμπι ενεργοπ. να αναβοσβήνει ενα κοκκινο φως στισ υπεριθρες.Αν το πας στην εταιρια θα το φτιαξουν?Το θέμα ειναι να ΜΗΝ ΧΑΣΩ τον κατάλογό μου απο τα ονόματα τα οποία τα είχα στο κινητο και οχι στη σιμ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ HELP ME

fanatikos
28 Νοέ. 2007, 10:21
Γραφει R1KG001
EROM R3A016
ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΜΕΡΑΣ 2.5

Ρύθμισέ το να μην σου βγάζει ημερομηνίες και θα τις σώνει γρήγορα. Είναι μπαγκ της KG001.

fanatikos
28 Νοέ. 2007, 10:25
Παιδια καλησπερα.Εχω ενα Κ800 και πριν λιγο μου εσβησε καθως άλλαζα μια σιμ καρτα.Το μονο που κανει είναι να αναβει το κοκκινο φωτακι των υπερυθρων και τιποτα άλλο.Η μπαταρια είναι ΣΙΓΟΥΡΑ γεμάτη.Δοκίμασα και το WotanClient αλλα τίποτα.Το pc μου δεν βλέπει καν το κινητό πια (αφου ειναι σβηστο).Έψαξα στο νετ και είδα οτι πάρα πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα.Το μονο που κανει είναι οταν πατάω το κουμπι ενεργοπ. να αναβοσβήνει ενα κοκκινο φως στισ υπεριθρες.Αν το πας στην εταιρια θα το φτιαξουν?Το θέμα ειναι να ΜΗΝ ΧΑΣΩ τον κατάλογό μου απο τα ονόματα τα οποία τα είχα στο κινητο και οχι στη σιμ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ HELP ME

Δοκίμασε να μπεις στο wotanserver και να κάνεις update την erom, πατώντας τα 2 και 5 αντί για το C. Είναι δωρεάν δεν πληρώνεις τίποτα, και κάποια παιδιά είπαν ότι τα κινητά τους ξύπνησαν μετά από αυτό.

PS: δεν χάνεις τα αρχεία σου με αυτό το update.

pavlos 364
28 Νοέ. 2007, 10:38
ΠΑΡΑΚΑΛΩ HELP ME
Το κόκκινο φωτάκι δείχνει άδεια μπαταρία. Άρα, πιθανότητες: 1)Η μπαταρία άδειασε γιατί το κινητό δεν φορτίζει (πρόβλημα h/w ή s/w, ή χαλασμένος φορτιστής , μπριζάκι, μπρίζα) 2)Το κινητό νομίζει ότι είναι άδειο (πρόβλημα s/w ή h/w) 3) Η μπαταρία τά'παιξε.
Αν η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως, δεν φορτίζει καθόλου ή μπορεί να ξεκινήσει φόρτιση αρκετή ώρα μετά τη σύνδεση με φορτιστή. Δοκίμασε να το αφήσεις στο φορτιστή καμιά ώρα (αν έχεις άλλο φορτιστή δοκίμασε κι αυτόν) και αν δεν δεις τίποτα, πήγαινε μέχρι ένα κατάστημα και ζήτα να σου μετρήσουν τη μπαταρία (στο Γερμανό είναι πολύ πιθανό να σου το κάνουν επί τόπου και δωρεάν). Αν είναι εντελώς άδεια, μπορούν αυτοί να τη φορτίσουν για 1-2 λεπτά, ώστε μετά να μπορείς να συνεχίσεις τη φόρτιση εσύ. Παρακάλεσε να σου ελέγξουν και αν φορτίζει το τηλέφωνο και αν λειτουργεί ο φορτιστής.
Αν όλα αυτά δεν πιάσουν, σε βλέπω για service (έτσι κι αλλιώς, εσύ δε μπορείς να κάνεις update μόνος σου με κινητό νεκρό).
Καλή επιτυχία :)

aggelooos2000
28 Νοέ. 2007, 13:15
Ρύθμισέ το να μην σου βγάζει ημερομηνίες και θα τις σώνει γρήγορα. Είναι μπαγκ της KG001.

Δεν υπαρχει καινουρια εκδοση για να περασω και να διορθωθει? Θελω να έχω τις ημερομηνιες

fanatikos
29 Νοέ. 2007, 17:18
Δεν υπαρχει καινουρια εκδοση για να περασω και να διορθωθει? Θελω να έχω τις ημερομηνιες

Υπάρχει καινούργιο μόνον στον wotanserver. Δεν ξέρω όμως αν διορθώνει την κατάσταση και δεν ξέρω καν αν είναι official έκδοση, γιατί δεν την έχει κανείς άλλος.

fanatikos
29 Νοέ. 2007, 17:29
ΠΑΡΑΚΑΛΩ HELP ME

Το κόκκινο φωτάκι δείχνει άδεια μπαταρία. Άρα, πιθανότητες: 1)Η μπαταρία άδειασε γιατί το κινητό δεν φορτίζει (πρόβλημα h/w ή s/w, ή χαλασμένος φορτιστής , μπριζάκι, μπρίζα) 2)Το κινητό νομίζει ότι είναι άδειο (πρόβλημα s/w ή h/w) 3) Η μπαταρία τά'παιξε.
Αν η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως, δεν φορτίζει καθόλου ή μπορεί να ξεκινήσει φόρτιση αρκετή ώρα μετά τη σύνδεση με φορτιστή. Δοκίμασε να το αφήσεις στο φορτιστή καμιά ώρα (αν έχεις άλλο φορτιστή δοκίμασε κι αυτόν) και αν δεν δεις τίποτα, πήγαινε μέχρι ένα κατάστημα και ζήτα να σου μετρήσουν τη μπαταρία (στο Γερμανό είναι πολύ πιθανό να σου το κάνουν επί τόπου και δωρεάν). Αν είναι εντελώς άδεια, μπορούν αυτοί να τη φορτίσουν για 1-2 λεπτά, ώστε μετά να μπορείς να συνεχίσεις τη φόρτιση εσύ. Παρακάλεσε να σου ελέγξουν και αν φορτίζει το τηλέφωνο και αν λειτουργεί ο φορτιστής.
Αν όλα αυτά δεν πιάσουν, σε βλέπω για service (έτσι κι αλλιώς, εσύ δε μπορείς να κάνεις update μόνος σου με κινητό νεκρό).
Καλή επιτυχία :)

Φίλε στο ξαναλέω! Δοκίμασε να κάνεις update από το wotan πατώντας το 2 και το 5 ταυτόχρονα. Έτσι κάνει update την erom. Υπάρχουν πιθανότητες να ξυπνήσει!

PS: το κινητό δεν είναι νεκρό. Αν ψάξεις παραπίσω στις σελίδες θα βρεις και άλλες αναφορές για το πρόβλημα αυτό. Γενικά είναι καλό να μην πολυαλλάζουμε sim και όταν το κάνουμε, να το αφήνουμε λίγο με την μπαταρία εκτός κινητού και μετά να αφαιρούμε την κάρτα.

thrylos22
29 Νοέ. 2007, 20:24
paidia . exw mia aporia. thelw na valw ellinka sto k800 m.alla mono na grafei sta minimata. to til den ypostirizei ta ellinika mias kai to pira apo agglia. den einai kleidwmeno kapou. mporw? kai pws?

kotsianis7
29 Νοέ. 2007, 21:39
Για να γίνει αναβάθμιση της EROM στον WotanClient έχω την αίσθηση ότι πλέον πρέπει να έχεις λογαριασμό με 1 μονάδα τουλάχιστον...Γίνετι μεν δωρεάν,αλλά νομίζω πρέπει να έχεις ένα υπόλοιπο τουλάχιστον 7 ευρώ...Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Για να αλλάξει το μενού πρέπει να γίνει φλασάρισμα με κάποιο εργαλείο όπως ο WotanClient ή ο DaVinciClient!Στον πρώτο κοστίζει 7 ευρώ,στον δεύτερο 10 ευρώ!Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να το κάνει και κάποιο σέρβις(αλλά πρέπει να είναι με χρέωση έχω την αίσθηση,αν στο κάνει).Αν έχεις πιστωτική,κάντο μόνος σου καλύτερα με τα προγράμματα που προανέφερα!

lagoudakis
29 Νοέ. 2007, 23:14
παιδια σορρυ για την ερωτηση που θα εχει γινει προφανως και αλλες φορες,υπαρχουν site με παιχνιδια για το 800;προφανως ε;αν ειναι ευκολο πειτε μου 1-2 καλα γιατι μου τα εχει κανει τσουρεκια ο γιος μου:D

Alex3
30 Νοέ. 2007, 00:33
ebala sto kinito mou vodafone internet me ta 3,5 euro kai 8elw na rotisw gia na blepw sto youtube binteo 8elei ena allo flash player ,pou mporw na brw?kai episis 8elw na exw msn mporw?

Antonio21
30 Νοέ. 2007, 02:47
Καλη η ερωτηση σου φιλε μου..
Αξιζει καθολου της vodafone το πακετο αυτο φιοτι λεει μεχρι ενα 1 Mb Πλοηγηση..

kosant
30 Νοέ. 2007, 09:17
παιδια σορρυ για την ερωτηση που θα εχει γινει προφανως και αλλες φορες,υπαρχουν site με παιχνιδια για το 800;προφανως ε;αν ειναι ευκολο πειτε μου 1-2 καλα γιατι μου τα εχει κανει τσουρεκια ο γιος μου:D
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762
Στο παραπανω θεμα θα βρεις εκατονταδες παιχνιδια. Εγω ακομα προσπαθω να τα εγκαταστησω και να τα δω. :blink:

Οταν το παιδι παιζει παιχνιδια στο Κ800, μια καλη ιδεα θα ηταν να το εχεις στο flight mode, ωστε να μην υπαρχει θεμα με την ακτινοβολια (για καλο και για κακο). :)

samih
30 Νοέ. 2007, 16:16
paidia tora exei pesei kata poli i timi tou k800i pisteuete pos einai kalo na to paro ? exei kleisei kai ena xrono giauto skeftomai..:rolleyes: pisteuo pos dn tha exei kai polla provlimata einai poli kalo kinito kai os pros tis fotos- kai os pros ti mousiki

nicksv
30 Νοέ. 2007, 16:29
Έχω κάνει την μετατροπή από κ800 σε κ810. Όμως από εκείνη την στιγμή και μετά δεν δουλεύει το bt. Υπάρχει περίπτωση να ξαναπεράσω μέσω xs++ τα κατάλληλα system files μήπως και διορ8ωθεί το πρόβλημα? Αν ναι, που θα τα βρω και πως θα τα περάσω?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
--------------------

lagoudakis
30 Νοέ. 2007, 22:32
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762
Στο παραπανω θεμα θα βρεις εκατονταδες παιχνιδια. Εγω ακομα προσπαθω να τα εγκαταστησω και να τα δω. :blink:

Οταν το παιδι παιζει παιχνιδια στο Κ800, μια καλη ιδεα θα ηταν να το εχεις στο flight mode, ωστε να μην υπαρχει θεμα με την ακτινοβολια (για καλο και για κακο). :)σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου,παω να το ψαξω;)

RAVER
30 Νοέ. 2007, 23:42
paidia tora exei pesei kata poli i timi tou k800i pisteuete pos einai kalo na to paro ? exei kleisei kai ena xrono giauto skeftomai..:rolleyes: pisteuo pos dn tha exei kai polla provlimata einai poli kalo kinito kai os pros tis fotos- kai os pros ti mousiki
Να το παρεις! και με λιγο ψαξιμο θα το βρεις μοντα στα 200ευρο.για εμενα αξιζει η αγορα του :)

nick_aster
1 Δεκ. 2007, 20:46
ebala sto kinito mou vodafone internet me ta 3,5 euro kai 8elw na rotisw gia na blepw sto youtube binteo 8elei ena allo flash player ,pou mporw na brw?kai episis 8elw na exw msn mporw?

pernontas apo mia voda rotisa kai ematha apo tin politria gia tin upiresia me ta 5 eurw oti prepei na kaneis download mexri 1 mb tin imera. an sou ksefigei kai kaneis parapanw, 1mb epipleon na sou kostisei 12 eurw. thelei prosoxi!!!

good luck guys!

nick_aster
1 Δεκ. 2007, 20:49
paidia egw to skeftomai polu sovara na tsimpisw ena k800. fantastite oti exw to w910 kai skeftomai na to skotwsw. mou tin exei dwsei kai i kamera pou den exei autofocus kai flash. ama den exeis kai stathero xeri gamata...

RAVER
3 Δεκ. 2007, 01:49
paidia egw to skeftomai polu sovara na tsimpisw ena k800. fantastite oti exw to w910 kai skeftomai na to skotwsw. mou tin exei dwsei kai i kamera pou den exei autofocus kai flash. ama den exeis kai stathero xeri gamata...
αυτο να κανεις! η καμερα που εχει το w910i δεν την συναναντας ουτε σε χαμηλης κατηγοριας κινητα της se! το "σκοτωνεις" και παιρνεις καινουργιο κινητου και σου μενουν και φραγκα...για μια καρτα μνημης.:)

kosant
3 Δεκ. 2007, 09:56
Εχω το εξης προβλημα:
Ορισμενα παιχνιδια δεν εγκατασταθηκαν σωστα (δεν τρεχουν), αλλα εμφανιζονται στη λιστα, απλα το ονομα τους ειναι "αχνο" (dimmed). Παω να τα διαγραψω και μου βγαζει μηνυμα "η ενεργεια απετυχε". Μπορω να βρω ποια αρχεια ειναι ωστε να τα διαγραψω μονος;

Επισης, οταν διαγραφω καποιο παιχνιδι κανονικα εγκαταστημενο, πολλες φορες μου βγαζει το ιδιο μηνυμα και το τηλεφωνο κανει restart. Οταν ανοιξει, εχει βεβαια διαγραψει το παιχνιδι.

Εχω αρκετα παιχνιδια φορτωμενα αλλα και πολλη μνημη ελευθερη.

savvascy
3 Δεκ. 2007, 21:40
Loipon iparxi kapoios tropos na kanw format to k800i??

to provlima einai oti otan prospathisw na mpw sta games ke application mu leei i anergia apetixe....

pos mporw na to ftiaxo??

eyxaristo

djpanos07
4 Δεκ. 2007, 00:20

to provlima einai oti otan prospathisw na mpw sta games ke application mu leei i anergia apetixe....

pos mporw na to ftiaxo??

eyxaristo

Dokimase mia epanafora ergostasiakwn rithmisewn.Na ksereis omws xanontai ta panta.Alliws kane ena update mesw Sony Ericsson Update Service me to kalwdio usb.Ta arxeia den xanontai.

petros_Athens
4 Δεκ. 2007, 21:12
Paidia prospa8isa na vrw t pio f8ino K8oo,t vrika me 239 euro st e-shop,to paraggeila alla apo4e vrika mexri k 211 euro..Mporw na akyrwsw tin paraggelia p ekana i oxi??Pantws an k symplirwse 1 xrono auto to kinito einai kalytero apo alla pou vgenoun twra!

RAVER
4 Δεκ. 2007, 21:16

pos mporw na to ftiaxo??

eyxaristo
Επαναφορα αρχικων ρυθμισεων..πατωντας τον κωδικο "0000",κρατα ενα μπακαπ γιατι οτι εχεις θα διαγραφτει.τωρα αν δεν φτιαξει..εισαι για service.:)

RAVER
4 Δεκ. 2007, 21:23
Paidia prospa8isa na vrw t pio f8ino K8oo,t vrika me 239 euro st e-shop,to paraggeila alla apo4e vrika mexri k 211 euro..Mporw na akyrwsw tin paraggelia p ekana i oxi??Pantws an k symplirwse 1 xrono auto to kinito einai kalytero apo alla pou vgenoun twra!
Μπα..πολυ δυσκολο.αλλα παρτους ενα τηλεφωνο..δεν εχεις να χασεις τιποτα! :)

pythagoras_7
4 Δεκ. 2007, 22:42
Επαναφορα αρχικων ρυθμισεων..πατωντας τον κωδικο "0000",κρατα ενα μπακαπ γιατι οτι εχεις θα διαγραφτει.τωρα αν δεν φτιαξει..εισαι για service.:)

τι λέτε βρε παιδιά με επαναφορά δε μου έχει χαθεί ποτέ τπτ!!!!:wacko::blink:(μια φορά τα Ελληνικά αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο το οποιοδήποτε backup!!!);):)

RAVER
5 Δεκ. 2007, 02:00
τι λέτε βρε παιδιά με επαναφορά δε μου έχει χαθεί ποτέ τπτ!!!!:wacko::blink:(μια φορά τα Ελληνικά αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο το οποιοδήποτε backup!!!);):)
Καποιο λαθος κανεις!! αμα κανεις την παραπανω ενεργεια επαναφερις το κινητο στην αρχικη του κατασταση.οτι εχεις στην μνημη του κινητου..τα χανεις.

manos91a
5 Δεκ. 2007, 13:45
Και βέβαια μπορείς.
Λύση 1. Τους παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις την παραγγελία.
Λύση 2. Αν σου αρνηθούν παραλαμβάνεις το τηλέφωνο και την ίδια στιγμή το επιστρέφεις http://www.e-shop.gr/how_return.phtml
Λύση 3. Αν το παράγγειλες με αντικαταβολή απλά δεν πας να το πάρεις.

petros_Athens
5 Δεκ. 2007, 21:26
Και βέβαια μπορείς.
Λύση 1. Τους παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις την παραγγελία.
Λύση 2. Αν σου αρνηθούν παραλαμβάνεις το τηλέφωνο και την ίδια στιγμή το επιστρέφεις http://www.e-shop.gr/how_return.phtml
Λύση 3. Αν το παράγγειλες με αντικαταβολή απλά δεν πας να το πάρεις.
Euxaristw,eutyxws t exw akyrwsei..Avrio mu rxetai p t paraggeila..gia na min vre8w pro ekpli3ews i syskevasia ti prepei na periexei??Karta mnimis oxi fadazomai den einai??..3erete apo pou mporw na parw sxetika fthines kartes 1GB peripou??

RAVER
5 Δεκ. 2007, 22:17
Euxaristw,eutyxws t exw akyrwsei..Avrio mu rxetai p t paraggeila..gia na min vre8w pro ekpli3ews i syskevasia ti prepei na periexei??Karta mnimis oxi fadazomai den einai??..3erete apo pou mporw na parw sxetika fthines kartes 1GB peripou??

Η βασικη συσκευασια περιεχει καρτα μνημης,νομιζω 64mb.
τωρα φθηνα καρτα θα βρεις εδώ (http://www.skroutz.gr) :)

savvascy
7 Δεκ. 2007, 14:38
Dokimase mia epanafora ergostasiakwn rithmisewn.Na ksereis omws xanontai ta panta.Alliws kane ena update mesw Sony Ericsson Update Service me to kalwdio usb.Ta arxeia den xanontai.

Prospathisa na to kanw update alla mu leei oti exo idei to pio enimeromeno software... den iparxi tropos na to kanw reinstall?

ekana ke epanafora rithmiseon tptden egine ...

Scottas
7 Δεκ. 2007, 14:53
Prospathisa na to kanw update alla mu leei oti exo idei to pio enimeromeno software... den iparxi tropos na to kanw reinstall?

ekana ke epanafora rithmiseon tptden egine ...

Epanafora ri8misewn kai meta diagrafi olwn!!!
To last firmware einai R8BA024!!!
Kai to kalitero pou mporeis na kaneis einai na postareis sto episimasmeno topic tou k800i gia na exeis perissoteres apantiseis alla kai na min epivvarineis to forum me nea topics;)

Filika

Scottas;)

al7
7 Δεκ. 2007, 15:55
Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα μηνύματα σε Η/Υ ?

minovg
7 Δεκ. 2007, 15:58
Myphone Explorer. (http://www.fjsoft.at/en/) :cool:

fotisk13
7 Δεκ. 2007, 16:00
Me auto to programma mporeis na kaneis polla... http://myk800.lasyk.net/preview/51409/-121448184/K800-Software-Windows-My-Phone-Explorer-1.6.0.html

Edit:Me prolave o filos minovg

al7
7 Δεκ. 2007, 16:17
κατεβαίνει, ευχαριστω και τους δυο σας :)

al7
7 Δεκ. 2007, 16:35
τα ελληνικα μηνυματα ....;;; !!

minovg
7 Δεκ. 2007, 17:15
τα ελληνικα μηνυματα ....;;; !!
Τι εννοείς; Και τα ελληνικά μεταφέρει.

al7
7 Δεκ. 2007, 20:20
Τι εννοείς; Και τα ελληνικά μεταφέρει.

Μου τα εμφανίζει τα μισά με ερωτηματικά... :worry:

GIANNHSitia
7 Δεκ. 2007, 21:04
Kalispera paidia.. na kanw mia erwtisi..!auti h ver R8BA024 gia k800i einai anepisimi? den yparxi oline stin seus? h wotanserver to exei.. ! :/ perierga pramata! kseroume an dior8oni kai ti?

geofil
7 Δεκ. 2007, 21:05
@al7

Έχεις την ελληνική έκδοση;
Το σωστό link για την τελευταία πάντα έκδοση είναι αυτό που έδωσε ο minovg.
Και μεταφέρει σωστά τα ελληνικά, όχι με κινέζικα.

kakoullis
8 Δεκ. 2007, 15:38
exei kapoios to paixnidi disney dog . to gireuo edo kai poli kairo kai den to vrisko.

fotisk13
8 Δεκ. 2007, 17:20
exei kapoios to paixnidi disney dog . to gireuo edo kai poli kairo kai den to vrisko.
Rwta edw kalhtera:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2133678#post2133678

nick_aster
9 Δεκ. 2007, 13:15
kalispera paides, zitw sugnwmi an exei anaferthei ksana auto to thema alla thelw na rwtisw mexri posa gb upostirizei to k800

nikolas81
9 Δεκ. 2007, 15:24
εχει κανεις προβλημα με την καμερα?εμενα καμια φορα δεν βγαζει φωτογραφιες,πρεπει να το ανοιγοκλεισω πολλες φορες κααι να περασει αρκετη ωρα!γιατι να συμβαινει αθτο?τι να φταιει?

kosant
9 Δεκ. 2007, 17:45
Παιδια, εχει κανεις καμια ιδεα για το παρακατω προβλημα;
Εχω το εξης προβλημα:
Ορισμενα παιχνιδια δεν εγκατασταθηκαν σωστα (δεν τρεχουν), αλλα εμφανιζονται στη λιστα, απλα το ονομα τους ειναι "αχνο" (dimmed). Παω να τα διαγραψω και μου βγαζει μηνυμα "η ενεργεια απετυχε". Μπορω να βρω ποια αρχεια ειναι ωστε να τα διαγραψω μονος;

Επισης, οταν διαγραφω καποιο παιχνιδι κανονικα εγκαταστημενο, πολλες φορες μου βγαζει το ιδιο μηνυμα και το τηλεφωνο κανει restart. Οταν ανοιξει, εχει βεβαια διαγραψει το παιχνιδι.

ddr2
9 Δεκ. 2007, 18:32
Παιδια, εχει κανεις καμια ιδεα για το παρακατω προβλημα;

Κάνε μια αναβάθμιση λογισμικού και θα στρώσει.
Δεν είσαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα.

andr3as
10 Δεκ. 2007, 10:54
Eάν κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών (πλήρη διαγραφή) και μία αναβάθμιση από τον SEUS (S-E Update Service) τότε θα έρθει κατα 99% στα καλά του.......

kosant
10 Δεκ. 2007, 11:29
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Firmware εχω ομως το R1KG001, το οποιο μου γραφει η αναβαθμιση οτι ειναι ηδη το πιο προσφατο. Αυτην την εκδοση δεν την περασα εγω, την ειχε η συσκευη οταν την αγορασα.
Να το ξαναπερασω; :confused:
Τι αλλο μπορω να κανω; :O

pythagoras_7
10 Δεκ. 2007, 19:51
Firmware εχω ομως το R1KG001, το οποιο μου γραφει η αναβαθμιση οτι ειναι ηδη το πιο προσφατο. Αυτην την εκδοση δεν την περασα εγω, την ειχε η συσκευη οταν την αγορασα.

δε μπορείς να κάνεις τπτ άλλο!!!!Μόνο αλλαγή σε w800 link στη προηγούμενη σελίδα!!!!;):)

ddr2
10 Δεκ. 2007, 20:02

Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις;)

pythagoras_7
10 Δεκ. 2007, 20:11
Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις;)

γιατί να το κάνει αυτό που θα βρει διαφορά????:confused:

lovePrincess
10 Δεκ. 2007, 20:43
hello ,
Meta apo ena xrono sundesis voda exw epidotisi k ayto einai ipopsifio kinito gia na mou dwsoun ! gia na mi diabazw 300 selides gia thn parousiasi tou, k ti sas arese k ti oxi , ti mou protinete na to parw or no ?
Me ediaferei h kalh poiotita se fotos k episis eimai fun nokia tha einai to prwto mou sony e kinito ! perimenw reply na dw ti tha kanw thanks ! ;)

ddr2
10 Δεκ. 2007, 21:07
γιατί να το κάνει αυτό που θα βρει διαφορά????:confused:

Καμιά φορά το λογισμικό μπορεί να μην καθίσει καλά και με μια επανεγκατάσταση να διορθωθούν τυχοόν προβλήματα

pythagoras_7
10 Δεκ. 2007, 21:43
Καμιά φορά το λογισμικό μπορεί να μην καθίσει καλά και με μια επανεγκατάσταση να διορθωθούν τυχοόν προβλήματα

ίσως αν και μέχρι τώρα εμένα δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο!!!:O:)

RAVER
10 Δεκ. 2007, 22:17
hello ,
Meta apo ena xrono sundesis voda exw epidotisi k ayto einai ipopsifio kinito gia na mou dwsoun ! gia na mi diabazw 300 selides gia thn parousiasi tou, k ti sas arese k ti oxi , ti mou protinete na to parw or no ?
Me ediaferei h kalh poiotita se fotos k episis eimai fun nokia tha einai to prwto mou sony e kinito ! perimenw reply na dw ti tha kanw thanks ! ;)
Παρ'το!! ειναι πολυ καλο τηλεφωνο..και σε τιμη πολυ καλη :)

fotisk13
11 Δεκ. 2007, 00:32
hello ,
Mhn to skeftesai parto.

pythagoras_7
11 Δεκ. 2007, 11:06
Mhn to skeftesai parto.

πράγματι είναι άψογο!!!!:Dτο έχω και δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!!!;):)

Nino
11 Δεκ. 2007, 11:41
πράγματι είναι άψογο!!!!:Dτο έχω και δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα!!!;):)
Tην στιγμη αυτη αποτελει κι ενα απο τα καλυτερα value for money προιοντα της αγορας... Οποτε, με...κλειστα ματια..!!! ;);););)

dimp472
11 Δεκ. 2007, 14:35
Σκέφτομαι να πάρω (μιας και έχω επιδότηση 145ευρώ) ένα καινούργιο κινητό se.Είμαι μεταξύ του k770 του k800 και του k810.Σαν εμφάνιση μ αρέσει περισσότερο το 810. Όμως η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα άλλα δυο (80 με το 770),100 για το 800.Εσείς τι μου προτείνετε?

RAVER
11 Δεκ. 2007, 15:28
Σκέφτομαι να πάρω (μιας και έχω επιδότηση 145ευρώ) ένα καινούργιο κινητό se.Είμαι μεταξύ του k770 του k800 και του k810.Σαν εμφάνιση μ αρέσει περισσότερο το 810. Όμως η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα άλλα δυο (80 με το 770),100 για το 800.Εσείς τι μου προτείνετε?
Σου απντησα και στο αλλο τοπικ και σου λεω να παρεις το κ800ι :)

manos83
12 Δεκ. 2007, 00:46
Yparxei kapoio programma (san to MyPhoneExplorer) gia na parase tis epafes mou apo to K800 se Nokia6500????
;)

kosant
12 Δεκ. 2007, 09:47
Yparxei kapoio programma (san to MyPhoneExplorer) gia na parase tis epafes mou apo to K800 se Nokia6500????
;)
Γιατι δεν κανεις συγχρονισμο με το outlook?

Επισης μπορεις να δοκιμασεις Επαφες => Προσθετα => Επιλογες => Προηγμενες => Αποστολη Ολων => Bluetooth.
Απο SonyEricsson σε SonyEricsson δουλευει αψογα, σε NOKIA δεν ξερω.

petros_Athens
12 Δεκ. 2007, 13:34
Paidia exw ena mikro provlima..Egw valei mnimi 1GB,mu exe meinei twra 668 MB alla otan kapios paei na m steilei ena opiodipote file i otan paw na kanw save mia eikona pou tin exw tropopoiisei mu leei oti i mnimi einai gemati k na svisw arxeia..Enw exw tosi eleu8eri mnimi..Otan omws t syndew me t pc mporw na valw arxeia st karta mnimis..Ti na symvenei arage??Sas euxaristw ek twn proterwn!Episis,to MyPhone Explorer den dulevei sta vista apo oti fenetai..

^^PNeuMA^^
12 Δεκ. 2007, 15:01
geia sas...

molis prin apo ligo mou parousiastike ekna problima.. ta duo deksia koumpakia (diladi auta pou anebazeis i katebazeis tin entasi tou akoustikou) to epano den douleuei. to patao kai menei mesa einai san na min exei apo piso tpt.. to kato douleuei kanonika...me apotelesma na min akougete katholou i foni stin klisi...

mipos kserete ti mporo na kano??

UNIQUE
12 Δεκ. 2007, 15:02
Paidia exw ena mikro provlima..Egw valei mnimi 1GB,mu exe meinei twra 668 MB alla otan kapios paei na m steilei ena opiodipote file i otan paw na kanw save mia eikona pou tin exw tropopoiisei mu leei oti i mnimi einai gemati k na svisw arxeia..Enw exw tosi eleu8eri mnimi..Otan omws t syndew me t pc mporw na valw arxeia st karta mnimis..Ti na symvenei arage??Sas euxaristw ek twn proterwn!Episis,to MyPhone Explorer den dulevei sta vista apo oti fenetai..
To pio pi8anon einai na einai orismeno na lambanei sthn mnhmh telephonou(pou mallon einai full!)
Orise tou na pairnei oti sou stelnoun sthn karta mnhmhs.

andr3as
12 Δεκ. 2007, 20:07
geia sas...

molis prin apo ligo mou parousiastike ekna problima.. ta duo deksia koumpakia (diladi auta pou anebazeis i katebazeis tin entasi tou akoustikou) to epano den douleuei. to patao kai menei mesa einai san na min exei apo piso tpt.. to kato douleuei kanonika...me apotelesma na min akougete katholou i foni stin klisi...

mipos kserete ti mporo na kano??
Πολύ πιθανόν να έχει αποκολληθεί ο διακόπτης της έντασης λόγο μεγάλης πίεσης. Μάλλον θα πρέπει να το πας σε κάποιο Service για να στο ξανακολλήσουν (αν είναι σε καλή κατάσταση, αλλιώς να στον αλλάξουν)....

petros_Athens
13 Δεκ. 2007, 10:53
To pio pi8anon einai na einai orismeno na lambanei sthn mnhmh telephonou(pou mallon einai full!)
Orise tou na pairnei oti sou stelnoun sthn karta mnhmhs.

Oxi file(se euxaristw g tin apantisi),kai st mnimi t tilefwnou exei 68MB eleu8era..Kai ola t kanei save st karta mnimis..Mu fenetai poly para3eno..Enw exw 668 MB eleu8era st karta mnimis na min dexetai oti mu stelloun..

^^PNeuMA^^
13 Δεκ. 2007, 18:15
Πολύ πιθανόν να έχει αποκολληθεί ο διακόπτης της έντασης λόγο μεγάλης πίεσης. Μάλλον θα πρέπει να το πας σε κάποιο Service για να στο ξανακολλήσουν (αν είναι σε καλή κατάσταση, αλλιώς να στον αλλάξουν)....

thanks... mipos ksereis an mou to piasoun stin egkihsh? an oxi poso peripou kostizei??:confused:

giamar
14 Δεκ. 2007, 01:14
Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ από το W800i (αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος) που έχω τώρα στο K800i. Από τις τελευταίες σελίδες που διάβασα βλέπω ακόμα να το προτείνετε σε νέους αγοραστές, που σημαίνει ότι είστε ικανοποιημένοι οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1) πολύ σημαντικό για μένα γιατί εκνευρίζομαι εύκολα :lol: : Είναι γρήγορη η περιήγηση στα menu; Θυμάμαι όταν ήταν να αγοράσω το W800i ήμουν ανάμεσα στο Nokia N70 και στο W800 και έκλινα προς το Ν70, μέχρι που βρήκα σε κάποιο κατάστημα ανοιχτό ένα Ν70 και το ψαχούλεψα λίγο. Ήταν τόσο αργά τα menu που αμέσως πήρα την απόφαση να πάρω το w800...
2) Θα το αγοράσω από Wind, λόγω επιδότησης για αναβάθμιση συσκευής. Βλέπω τη συσκευή στον κατάλογό της και βλέπω να έχει ορισμένο το αριστερό-αριστερό πλήκτρο (πλήκτρο Internet) ως πλήκτρο εισαγωγής στο Wind Plus. Γνωρίζετε μήπως εάν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησής του; Wind Plus Non-Stop δεν έχω και δεν ενδιαφέρομαι για την ώρα να βάλω, ούτε το ίδιο το Wind Plus με ενδιαφέρει, οπότε χρέωση 0.42 Ευρώ κάθε φορά που θα πατιέται κατά λάθος το κουμπί όταν θα το έχω π.χ. στην τσέπη μου είναι κάτι που δεν θα μου άρεσε καθόλου μα καθόλου!
3) Η συσκευασία περιλαμβάνει (πέρα από το κινητό, μπαταρία και φορτιστή) και handsfree και κάρτα μνήμης; Πόση χωρητικότητα έχει η κάρτα μνήμης που περιλαμβάνεται στο πακέτο;

Ευχαριστώ πολύ!

geofil
14 Δεκ. 2007, 01:26
1. Αρκετά γρήγορο. Στα ίδια περίπου επίπεδα με το w800 σου.
2. Απλά αλλάζεις τις ρυθμίσεις (βάζεις ότι θες εσύ) και δεν μπαίνει πουθενά πλέον από το πλήκτρο.
3. Δεν ξέρω αν τώρα πλέον έρχεται με κάρτα μνήμης. Στην αρχή δεν υπήρχε κάρτα στο πακέτο.

giamar
14 Δεκ. 2007, 01:46
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση!

fotisk13
14 Δεκ. 2007, 12:43
Καλησπέρα παιδιά!
3) Η συσκευασία περιλαμβάνει (πέρα από το κινητό, μπαταρία και φορτιστή) και handsfree και κάρτα μνήμης; Πόση χωρητικότητα έχει η κάρτα μνήμης που περιλαμβάνεται στο πακέτο;
Εχει handsfrees.

RAVER
14 Δεκ. 2007, 12:48
3)Εχει handsfree.
Ναι έχει! και με 2 ακουστικα.:)

fotisk13
14 Δεκ. 2007, 13:53
Ναι έχει! και με 2 ακουστικα.:)
Entaxei xexasa ena "s".

Mhn varas.

kosant
14 Δεκ. 2007, 14:17
2. Απλά αλλάζεις τις ρυθμίσεις (βάζεις ότι θες εσύ) και δεν μπαίνει πουθενά πλέον από το πλήκτρο.
3. Δεν ξέρω αν τώρα πλέον έρχεται με κάρτα μνήμης. Στην αρχή δεν υπήρχε κάρτα στο πακέτο.

2. Πως γινεται αυτο; :worry: (ειμαι ενδιαφερομενος, γιατι με τις χερουκλες μου το παταω συνεχεια κατα λαθος :D)
3. Καρτα μνημης δεν εχει στο πακετο (το πηρα πριν ενα μηνα).
Τα ακουστικα του παντως ειναι τεραστια και καθολου βολικα.

RAVER
14 Δεκ. 2007, 14:25
2. Πως γινεται αυτο; :worry: (ειμαι ενδιαφερομενος, γιατι με τις χερουκλες μου το παταω συνεχεια κατα λαθος :D)
3. Καρτα μνημης δεν εχει στο πακετο (το πηρα πριν ενα μηνα).
Τα ακουστικα του παντως ειναι τεραστια και καθολου βολικα.
Τα ακουστικα μπαινουν σε αυτι αρκουδας!! ναι καλα το διαβασες..το χειροτερο ακουστικο που εχω φορεσει ειναι αυτο των κινητων της Sony ericsson :whistle:

one_tree_hill
14 Δεκ. 2007, 15:22
Τα ακουστικα μπαινουν σε αυτι αρκουδας!! ναι καλα το διαβασες..το χειροτερο ακουστικο που εχω φορεσει ειναι αυτο των κινητων της Sony ericsson :whistle:
Εξαρτάται,εννοείς των Walkman?Πολύ χαζά...Κάνεις ένα βήμα και βγαίνουν...

Costas3
14 Δεκ. 2007, 22:55
χαιρετώ παιδιά ! Είμαι και εγώ ένας K800i-άκιας, ικανοποιημένος από το κινητό μου, ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :

Η οθόνη - προφανώς για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας - σβήνει αν δεν πατάς κουμπιά σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό είναι πάρα πολύ σπαστικό, ειδικά όταν έχεις ανοίξει τον κατάλογο και κοιτάς ένα τηλέφωνο για να το πάρεις από το σταθερό, και λίγο πριν τα τελευταία ψηφία - κλικ - όλα σβήνουν - και αρχίσεις τα βρισίδια.

Έψαξα στις ρυθμίσεις - δεν κατάφερα να "μεγαλώσω" το χρόνο που η οθόνη μένει "αναμμένη"

Υπάρχει καμμία λύση ; Ρυθμίζεται ;

geofil
14 Δεκ. 2007, 23:34

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ίντερνετ και στις επιλογές σύνδεσης άλλαξε την προεπιλογή με μια άλλη σύνδεση που θα δημιουργήσεις εσύ. Πχ την kosant. Στις ρυθμίσεις μην βάλεις τίποτα συγκεκριμένο. Πλέον κάθε φορά που θα προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ από λάθος πάτημα του πλήκτρου, θα βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Αυτό δεν θα επηρεάσει καθόλου άλλες λειτουργίες όπως τα mms ας πούμε. ;)

kosant
15 Δεκ. 2007, 14:01
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ίντερνετ και στις επιλογές σύνδεσης άλλαξε την προεπιλογή με μια άλλη σύνδεση που θα δημιουργήσεις εσύ. Πχ την kosant. Στις ρυθμίσεις μην βάλεις τίποτα συγκεκριμένο. Πλέον κάθε φορά που θα προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ από λάθος πάτημα του πλήκτρου, θα βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Αυτό δεν θα επηρεάσει καθόλου άλλες λειτουργίες όπως τα mms ας πούμε. ;)
Eυχαριστω!
Το εκανα και ειναι ΟΚ. :)
(εγω εψαχνα να αλλαξω λειτουργια στο κουμπι) :O

drtakis
16 Δεκ. 2007, 01:47
Γνωριζει κανεις πώς μπορω να ξεκλειδωσω ενα Κ800i που πηρα απο μια αγγλικη εταιρεια κινητης τηλεφωνιας ωστε να το χρησιμοποιω και στην Ελλαδα? Απο την εταιρεια ειπαν οτι σε 3 μηνες θα μου δωσουν τους κωδικους. Υπάρχει προγραμμα ωστε να το κανω απο τωρα?
Καποια μαγαζια που το κανουν ποσα ζητανε?

^^PNeuMA^^
16 Δεκ. 2007, 14:57
geia sas kai kales giortes..
allaksa othoni sto k800i kai mesa se mia ebdomada gemise skones. to piga piso to katharise kai mou eipe oti mpainoun apo tin kamera tou 3g (pano). kai mesa se 3-4 meres arxise pali siga-siga na gemizei... eleos pia..
ti mporo na kano.. exei simbei se kanenan?

patsialos-ioanni
16 Δεκ. 2007, 16:32
θελω την βοηθεια σας επειγοντως. μου εκλεψαν εχθες το βραδυ σε μια φασαρια εξω απο το skiladiko vip στην αθηνα το κινητο μου και το πορτοφολι μου. θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος τουλαχιστον να μπλοκαριστει το τηλεφωνο και να μην δουλευει καθολουυ το τηλ γιατι εχω μεσα στην μνημη τηλεφωνου εικονες και βιντεο πολυ προσωπικα μου και πολυ σημαντικα τηλεφωνα τα οποια δεν πρεπει να κυκλοφορησουν εξω. το τηλεφωνο ειναι k800 εχω αποδειξη αγορας τα παντα και ολο το κουτι. το εχω αγορασει κα με πιστωτικη καρτα που εχουν επανω τα στοιχεια μου. μπορω το πρωι να απευθυνθω στην sonyericsson να μου το κλειδωσει να μην το χρησιμοποιησει κανεις;;για κοστος δεν με ενδιαφερει καθολου οσο ειναι. μονο τα τηλεφωνα που εχει μεσα ειναι πολυ σημαντικα. η το αλλο αν μπορουμε να βρουμε στιγμα του. παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα

geofil
16 Δεκ. 2007, 17:20
Μάλλον δεν γίνεται τίποτα φίλε μου.
Αν είχες ρυθμίσει το κινητό σου στο "προστασία τηλεφώνου" από τα "κλειδώματα" ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κινητό σου με άλλη sim, θα μπορούσες να απενεργοποιήσεις την sim σε συνεννόηση με τον πάροχό σου. Αλλά μέχρι εκεί. Από μακρυά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

user10010
17 Δεκ. 2007, 16:41
Είμαι ένας παλιός Κ800-άκιας που πούλησε το Κ800 και το μετάνιωσε. Αύριο Τρίτη (18 Δεκεμβρίου 2007) θα πάω να πάρω με την επιδότηση κινητό. Θέλω να ξαναπάρω το Κ800, αλλά έχω κάποια μικρούλια προβληματάκια.

1) Θα το πάρω από την Vodafone και θέλω να μην είναι Vodafone Live! συσκευή. Γίνεται;
2) Άμα είναι αναγκαία Vodafone Live! συσκευή, μπορώ να βγάλω το Vodafone Menu;
3)Πόσο περίπου κοστίζει τώρα;

Antonio21
17 Δεκ. 2007, 19:53
Nα το πάρεις απο την vodafone και να μην ειναι vodafone live δεν γινετε..
Eλπιζω να το βρεις το τηλέφωνο αυτο σε καποιο vodafone shop γιατι στο site τους δεν το εχει καν.
Επισης εχει βγει το k 810 για αυτο δεν ξερω αμα το βρεις..

RAVER
17 Δεκ. 2007, 21:54
Είμαι ένας παλιός Κ800-άκιας που πούλησε το Κ800 και το μετάνιωσε. Αύριο Τρίτη (18 Δεκεμβρίου 2007) θα πάω να πάρω με την επιδότηση κινητό. Θέλω να ξαναπάρω το Κ800, αλλά έχω κάποια μικρούλια προβληματάκια.

1) Θα το πάρω από την Vodafone και θέλω να μην είναι Vodafone Live! συσκευή. Γίνεται;
2) Άμα είναι αναγκαία Vodafone Live! συσκευή, μπορώ να βγάλω το Vodafone Menu;
3)Πόσο περίπου κοστίζει τώρα;
Να επιλεξεις να μην παρεις κ800ι vodafone live.να παρεις το κ810ι to οποιο βγαινει σε "vodafone live" αλλα στην ουσια δεν ειναι.
αποψη μου ειναι να παρεςι το κ810ι και οχι το κ800ι :)

user10010
17 Δεκ. 2007, 22:56
Πόσο πιό ακριβό είναι το Κ810;

fotisk13
18 Δεκ. 2007, 00:01
An se endiaferei to sar, to k800 exei 0.58W/Kg enw to k810 exei 1.31W/Kg :X

Antonio21
18 Δεκ. 2007, 01:13
Eλα ρε φιλε τοσο πολυ διαφορα εχει?
Και στην ουσια ειναι το ιδιο κινητο!!

RAVER
18 Δεκ. 2007, 01:20
Πόσο πιό ακριβό είναι το Κ810;
Κοντα στα 60 ευρο.παντως εμενα μου αρεσει περισσοτερο το k810i :)

Antonio21
18 Δεκ. 2007, 01:50
Eιναι πολυ ωραιο το ατιμο!!
http://www.imageshack.gr/files/d3pmqqdklw2c0ams3jih.jpg

user10010
18 Δεκ. 2007, 13:56
Εμένα μου αρέσει περισσότερο το K800.:p

Γιατι ρε το Κ810 τοσο ακτινοβολία. Το αποκλείω!!!:blink:

JiMiS_13
18 Δεκ. 2007, 17:11
paidia mporeite na mou dwsete ena link na katebasw apo kapou to arxeio pou flashareis sto K800 gia na anebaseis tin entasi??? Epeisis an mou dinate kai merikes sintomes odigies... Perimenw apantiseis!! Euxaristw

terry39
18 Δεκ. 2007, 18:23
Καλησπέρα έχει κανείς 2gb κάρτας επάνω στο κινητό?
Το σηκώνει οκ ή καλύτερα μια του 1gb??

Ευχαριστώ

geodimis
18 Δεκ. 2007, 18:57
Eλπιζω να το βρεις το τηλέφωνο αυτο σε καποιο vodafone shop γιατι στο site τους δεν το εχει καν.
Επισης εχει βγει το k 810 για αυτο δεν ξερω αμα το βρεις..

Έχω ρωτήσει σε 2 vodafone shop (το ένα στην ακαδημίας 58 νομίζω) κι εγώ για το K800 και έχει μια χαρά διαθεσιμότητα και τιμή γύρω στα 250 ως συσκευή φυσικά μόνο σε live! έκδοση.
Είναι τόσο εύκολο να αφαιρεθεί το live! όσο και στο Κ750;

RAVER
18 Δεκ. 2007, 19:41
Καλησπέρα έχει κανείς 2gb κάρτας επάνω στο κινητό?
Το σηκώνει οκ ή καλύτερα μια του 1gb??

Ευχαριστώ
Μια χαρα δουλευει,αν θελεις να παρεις μην το σκεφτεσαι καθολου.εδω 2gb εχω εγω στο w810i :)

terry39
19 Δεκ. 2007, 14:28
Μια χαρα δουλευει,αν θελεις να παρεις μην το σκεφτεσαι καθολου.εδω 2gb εχω εγω στο w810i :)

eyxaristw.. dn einai gia mena alla gia fili
egw exw to k810 me 1gb k eimai ok.... mn m bazeis sto trypaki gia 2gb :P:P:p

RAVER
19 Δεκ. 2007, 14:48
eyxaristw.. dn einai gia mena alla gia fili
egw exw to k810 me 1gb k eimai ok.... mn m bazeis sto trypaki gia 2gb :P:P:p
Για ενα τετοιο κινητο η 2gb επιβαλεται.αλλωστε δεν ειναι και ακριβες :)

tasosgun
19 Δεκ. 2007, 18:39
θελω την βοηθεια σας επειγοντως. μου εκλεψαν εχθες το βραδυ σε μια φασαρια εξω απο το skiladiko vip στην αθηνα το κινητο μου και το πορτοφολι μου. θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος τουλαχιστον να μπλοκαριστει το τηλεφωνο και να μην δουλευει καθολουυ το τηλ γιατι εχω μεσα στην μνημη τηλεφωνου εικονες και βιντεο πολυ προσωπικα μου και πολυ σημαντικα τηλεφωνα τα οποια δεν πρεπει να κυκλοφορησουν εξω. το τηλεφωνο ειναι k800 εχω αποδειξη αγορας τα παντα και ολο το κουτι. το εχω αγορασει κα με πιστωτικη καρτα που εχουν επανω τα στοιχεια μου. μπορω το πρωι να απευθυνθω στην sonyericsson να μου το κλειδωσει να μην το χρησιμοποιησει κανεις;;για κοστος δεν με ενδιαφερει καθολου οσο ειναι. μονο τα τηλεφωνα που εχει μεσα ειναι πολυ σημαντικα. η το αλλο αν μπορουμε να βρουμε στιγμα του. παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα

ωχ φίλε πονεμένη ιστορία...Αν το είχες κλειδωμένο μπορεί να μην σου πάρει τίποτα και απλά να ξαναπεράσει το firmware...
Αν έπεσες όμως σε κάποιον που ξέρει καλά από αυτά και τα πάντα μπορεί να σου κρατήσει και να αλλάξει και το IMEI νομίζω και να μην το βρίσκεις με τίποτα.
Όσο για τον εντοπισμό του κάτι μπορεί να γίνει μόνο όμως με την εντολή εισαγγελέα...Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.
Να εύχεσαι μόνο να το έχει πάρει άσχετος και να το είχες κλειδωμένο για χρήση με άλλη κάρτα SIM

airborne
20 Δεκ. 2007, 20:19
Ρε παιδια μηπως υπαρχει καποιο βιντεο τραβηγμενο απο το Κ810? Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το 850 και το μονο που θελω να δω ειναι η ποιοτητα του βιντεο γιατι μου ειπαν οτι δεν ειναι καλη. Υποψην ειχα το W900...Ευχαριστω εκ των προτερων!

RAVER
20 Δεκ. 2007, 21:21
Ρε παιδια μηπως υπαρχει καποιο βιντεο τραβηγμενο απο το Κ810? Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το 850 και το μονο που θελω να δω ειναι η ποιοτητα του βιντεο γιατι μου ειπαν οτι δεν ειναι καλη. Υποψην ειχα το W900...Ευχαριστω εκ των προτερων!
καταλαβα..:blink: συγγνωμη που θα στο πω,αλλα θα απογοητευτεις αμα δεις βιντεο απο k800i εχωντας συνιθησει το w900i.:)

Cockney
22 Δεκ. 2007, 15:09
guys, έχει κανείς ιδέα αν παίζει να γίνει το Κ800 μας και web camera οταν το συνδέουμε στο PC μέσω του PC Suite ή κάποιου άλλου προγράμματος? οεο

geofil
22 Δεκ. 2007, 19:02
Υπάρχουν προγραμματάκια που υποτίθεται ότι μετατρέπουν το κινητό σε web camera αλλά δεν κάνουν τίποτα. Βγάζει το κινητό μια φωτογραφία ανά κάποιο διάστημα. Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.

kostantinos19
22 Δεκ. 2007, 22:44
199 eyro exei to kinitaki prosfora sto media mark an theimame kala poli kali timi kai na fantastite oti o antipalos tou to samsung u 600 exei peripoy 310 eyro...

krima gia tin se kata tin gnomi mou ayto exei ksepesi poli

geofil
22 Δεκ. 2007, 23:32
Κρίμα για την SE λες επειδή μπορείς να πάρεις με 199 ευρώ το κινητό όταν το αντίστοιχο μοντέλο της samsung κάνει 310;
Εγώ το λέω καλή ευκαιρία.

RAVER
22 Δεκ. 2007, 23:54
Κρίμα για την SE λες επειδή μπορείς να πάρεις με 199 ευρώ το κινητό όταν το αντίστοιχο μοντέλο της samsung κάνει 310;
Εγώ το λέω καλή ευκαιρία.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!! αυτο ειναι θετικο..για μια εταιρεια και οχι "ξεπεσμος" :down:

xristosxristos
23 Δεκ. 2007, 13:37
Η ποιότητα του video πως σας φαινεται σε συνθηκες εξωτερικου και εσωτερικου χωρου, καθως και σε ημερα και νυχτα? Με αναβαθμιση του λογισμικου βελτιωνεται τιποτα?Tι βαθμολογια θα βαζατε στο επιπεδο του video?

nikmak3
23 Δεκ. 2007, 17:45
την ιδια απορια την εχω και εγω με το χριστο...αλλαζει κατι στο video με την αναβαθμιση του λογισμικου;2)καλυτερα να παρω 1gb η 2 gb m2 και εαν ναι πια μαρκα η δεν εχει διαφορα;3)απο θηκες πια λετε οτι ειναι η καλυτερη και που μπορω να την βρω;4)σκεφτομαι να παρω ενα hands free bluetooth ποιο μου προτεινετε;και εαν παρω καποιο το ραδιο θα λειτουργει η θελει οπςσδηποτε ακουστικα με καλωδιο;any help?

ευχαριστω

freespir
23 Δεκ. 2007, 18:44
Σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει αλλα οσο εψαξα δεν το βρηκα..
Θελω να ρωτησω διοτι σκεφτομαι να το παρω απο το Mediamark πιες ειναι οι διαφορες με το K810i και πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο.
ευχαριστω.

Scottas
23 Δεκ. 2007, 19:28
Σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει αλλα οσο εψαξα δεν το βρηκα..
Θελω να ρωτησω διοτι σκεφτομαι να το παρω απο το Mediamark πιες ειναι οι διαφορες με το K810i και πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο.
ευχαριστω.

Gia ta lefta tou to k800i einai korifi!!!Pane agorase to asizititi!!!
I moni diafora einai oti to ena exei trackid kai kati allo gia tis fotografies edit!!!
Ta lefta tou ta aksizei sto epakron!!!:p;)

tom12
23 Δεκ. 2007, 19:31
to k800 einai idio me to k810 ektos apo to sar, to k810i exei 1,34. an einai dinaton!!!
i mediamark to exei 199 to k800

freespir
23 Δεκ. 2007, 20:30
ουσιαστικα δηλαδι ειναι το k810 λιγο χειροτερο! μαλον θα το παρω .
σιγουρα ειναι ευκαιρια και μαλον γινεται διοτι ειναι τα τελευταια κοματια .
το joystick ειναι καλυτερο απο το k810 και του k750?
Eιχα το k750 και με απογοητευσε οταν χαλασε to joystick...

Scottas
23 Δεκ. 2007, 20:52

Analoga me tin xrisi kai se ti tilefwno 8a peseis;)

vpac
23 Δεκ. 2007, 22:30

dedia oson afora ta joystick olla ta se forane to idio....
to ean tha xalasi kapia stigmi eksartate apo tin xrisi pou tou kanis,ean pezis pexnidia diladi mesa se en 3mino to exis bgali off..

B_K_054
24 Δεκ. 2007, 00:22
Παιδιά πήρα το κινητό μεταχειρισμένο (160 ευρώ) τον Ιούλιο. Δουλεύει ρολόι, (του έκανα μονο μια αναβάθμιση γιατί δεν χτυπούσε το ξυπνητήρι όταν το έκλεινα).

Θέλω να ρωτήσω αν αλλάζει η πρόσοψη του, και πόσο στοιχίζει.
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να "ταιριάζει" η πρόσοψη του Κ810?(θα μου άρεσε πολύ, εμφάνιση Κ810 και χαμηλό sAR K800).

Επειδή το κινητό είναι φοβερό,σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον μέχρι να μου χαλάσει..αλλά με ενοχλούν κάποιες γρατζουνιές στην οθόνη και στις γωνίες του κινητού, από τον προηγούμενο χρήστη.

Σκοπέυω να απευθυνθώ στο επίσημο σερβις της se στην Πάτρα.

ρωτάω δηλαδή τιμή αλλαγής πρόσοψης/ τυχόν συμβατότητα με του Κ810 πρόσοψη.(ο φωτισμός πληκτρολογίου θα φαίνεται κανονικά???).
ευχαριστώ...

vpac
24 Δεκ. 2007, 00:27
Παιδιά πήρα το κινητό μεταχειρισμένο (160 ευρώ) τον Ιούλιο. Δουλεύει ρολόι, (του έκανα μονο μια αναβάθμιση γιατί δεν χτυπούσε το ξυπνητήρι όταν το έκλεινα).

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να "ταιριάζει" η πρόσοψη του Κ810?(θα μου άρεσε πολύ, εμφάνιση Κ810 και χαμηλό sAR K800).

Επειδή το κινητό είναι φοβερό,σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον μέχρι να μου χαλάσει..αλλά με ενοχλούν κάποιες γρατζουνιές στην οθόνη και στις γωνίες του κινητού, από τον προηγούμενο χρήστη.

ρωτάω δηλαδή τιμή αλλαγής πρόσοψης/ τυχόν συμβατότητα με του Κ810 πρόσοψη.(ο φωτισμός πληκτρολογίου θα φαίνεται κανονικά???).
ευχαριστώ...

ean den kano lathos kapou sta 45e,
tou 810 me tipota diaforetiki diataksi (thesi plikton)ean teriazane ta pliktra o fotismos tha itan ok...alla den...
alla kane ke esi mia erotisi stin se den exis na xasis kati...:p

RAVER
24 Δεκ. 2007, 02:27

ευχαριστώ...
Οι τιμιες για γνησιες προσοψεις αρχιζουν απο 26 ευρο και φτανουν τα 80 ευρο(περιλαμβανει προσοψη,τζαμακι,πληκτρολογιο,πισω καπακι καμερας,καπακι μπαταριας,μπουτον)

kosant
24 Δεκ. 2007, 09:03
Εχω το εξης προβλημα:

Λοιπον, εκανα επαναφορα ρυθμισεων (Ρυθμισεις => Γενικες => Επαναφορα ρυθμισεων => Διαγραφη ολων).
Σβηστηκαν τα παντα, εκτος απο τα παχνιδια! :dizzy:
Δηλ, τα παιχνιδια δεν παιζουν, αλλα οι τιτλοι εξακολουθουν να εμφανιζονται στη λιστα και να μη διαγραφονται.
Τι αλλο να κανω, δεν ξερω. :help:

vpac
24 Δεκ. 2007, 09:13
Λοιπον, εκανα επαναφορα ρυθμισεων (Ρυθμισεις => Γενικες => Επαναφορα ρυθμισεων => Διαγραφη ολων).
Σβηστηκαν τα παντα, εκτος απο τα παχνιδια! :dizzy:
Δηλ, τα παιχνιδια δεν παιζουν, αλλα οι τιτλοι εξακολουθουν να εμφανιζονται στη λιστα και να μη διαγραφονται.
Τι αλλο να κανω, δεν ξερω. :help:

den rixnis ke ena formt tis kartas mnimis.malon gia na min sbinonte me to "diagrafi olon "i ine apothikebemena se ali mnimi(oxi tou thl)
i ine klidomena ke den mporoun na diagrafoun,alla gia kapion logo den mporoun na treksoun(malon anabathmisi)

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα