View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
zaharakis
9 Μάι. 2007, 19:49
παιδια βοηθεια ..
εχω ενα κ800ι νεκρο.....
παταω το κουμπι του on-of και αντι να ανοιγει αναβοσβηνει ενα κοκινο λαμπακι μεσα απο το τζαμακι των υπερυθρων:O
υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει η να το παω σερβις?
η να το πεταξω ??:lol::lol:
masada71
9 Μάι. 2007, 19:56
παιδια βοηθεια ..
εχω ενα κ800ι νεκρο.....
παταω το κουμπι του on-of και αντι να ανοιγει αναβοσβηνει ενα κοκινο λαμπακι μεσα απο το τζαμακι των υπερυθρων:O
ΩΧ!!αρχισαν τα οργανα..τρεχα το σε ενα se service point και καλα ξεμπερδεματα...
zaharakis
9 Μάι. 2007, 19:59
ΩΧ!!αρχισαν τα οργανα..τρεχα το σε ενα se service point και καλα ξεμπερδεματα...
η φαση ειναι οτι ηταν branded και το εκανα unbranded...οποτε παει η εγγυηση...
μαλον θα το πεταξω στον τοιχο.....να δω και πως σπαει....
εχω ακουσει οτι τα καλα εργαλεια....... σπανε και καλα :lol::lol::lol:
masada71
9 Μάι. 2007, 20:03
Γεια χαρά σε όλους. Ψάρεψα την παρακάτω εικόνα στον ιστό. Μήπως έχει κανένας τίποτα νέα από οπουδήποτε?
καλοοοο...αλλα που ειναι το πληκτρολογιο??δεν φαινεται για συρομενο...μηπως ειναι photoshop??:shifty:
Giorgosk80
9 Μάι. 2007, 20:31
Εχει κανεις Vista και να εχει κανει update το κινητο του μεσω υπολογιστη απο αυτο που διενι η ΣΕ?Ειχα δοκιμασει πριν ενα μηνα και δεν δουλευε
p98021
9 Μάι. 2007, 21:26
geia se olous,
pou mporo na vro free games & applications gia to k800i?
geofil
9 Μάι. 2007, 22:46
geia se olous,
pou mporo na vro free games & applications gia to k800i?
Πέρνα μια βόλτα από δω (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762)
Εχει κανεις Vista και να εχει κανει update το κινητο του μεσω υπολογιστη απο αυτο που διενι η ΣΕ?Ειχα δοκιμασει πριν ενα μηνα και δεν δουλευε
Δυστυχώς δεν υποστηρίζονται ακόμη τα vista από την SE. Για το PCSuite υπάρχει μία λύση μόνο που έχει λίγη φασαρία, αλλά για το SEUS δυστυχώς τίποτε ακόμη.
Για την επίσιμη απάντηση της SE για το θέμα δείτε εδώ:
http://www.sonyericsson.com/vista/
fanatikos
10 Μάι. 2007, 08:30
Γεια χαρά σε όλους. Ψάρεψα την παρακάτω εικόνα στον ιστό. Μήπως έχει κανένας τίποτα νέα από οπουδήποτε?
Α, αυτό μάλιστα!!!! Αυτό ταιριάζει στο Κ850! :) :)
fanatikos
10 Μάι. 2007, 08:33
καλοοοο...αλλα που ειναι το πληκτρολογιο??δεν φαινεται για συρομενο...μηπως ειναι photoshop??:shifty:
Μπορεί! Μπορεί να είναι συρώμενο! Κάνανε πρόβα στο W850 για τον μηχανισμό τους, για να βγάλουν μετά το θηρίο!!
Όμως μου φαίνεται ότι είμαστε off topic!!!!
fanatikos
10 Μάι. 2007, 08:42
παιδια βοηθεια ..
εχω ενα κ800ι νεκρο.....
Παίζει να είχες την παλιά version ΕRΟΜ? Από που έκανες το debranding? Μπες στο wotan κατέβασε τον client και τους usbflash drivers, εγκατέστησέ τα και δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μόνον την EROM πατώντας αντί για το C, τα πλήκτρα 2 και 5 ταυτόχρονα. Αν το αναγνωρήσει και προχωρήσει σε αναβάθμιση της EROM (είναι τζάπα δεν χρειάζεσαι credit) υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξυπνήσει το τηλέφωνο.
heroquest
10 Μάι. 2007, 14:21
Παιδια το εχω εδω και 3 μερες και θελω να ρωτησω ορισμενα πραγματακια:
1. Ποσο κραταει η μπαταρια περιπου με μετρια χρηση δηλ. παιζοντας κανα παιχνιδακι καμμια ωρα συνολικα και ραδιο καμμια ωρα την ημερα περιπου?
2. Γιατι ορισμενες κλησεις δεν τις εμφανιζει στο μητρωο κλησεων ειτε απαντημενες ειτε αναπαντητες ειτε εξερχομενες?
zaharakis
10 Μάι. 2007, 14:46
Παίζει να είχες την παλιά version ΕRΟΜ? Από που έκανες το debranding? Μπες στο wotan κατέβασε τον client και τους usbflash drivers, εγκατέστησέ τα και δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μόνον την EROM πατώντας αντί για το C, τα πλήκτρα 2 και 5 ταυτόχρονα. Αν το αναγνωρήσει και προχωρήσει σε αναβάθμιση της EROM (είναι τζάπα δεν χρειάζεσαι credit) υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξυπνήσει το τηλέφωνο.
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα:)
το εστειλα στο service ..
η ειρωνεια ειναι οτι εκανα φορματ την καρτα στον υπολογιστη και μολις την εβαλα στο τηλ και πηγα να το ανοιξω,αντε γεια!
παρατημενο το ειχα και πηγα να το ετοιμασω να το εδινα σε εναν φιλο αλλα δεν εκατσε...
το rebrading το εκανα μεσω 9βολτου και ειχε την τελευταια εκδοση λογισμικου..;)
nikos_r1
10 Μάι. 2007, 16:27
geia sas paidia! stin ekdosi logismikou mou grafei CXC1250210 R1CB001 060608 na tou kano update sto firmware meso tou seus, allazei kati i mporei na mou dimiourgisei provlimata??
ps: pros to paron den exo kanena provlima an kai eida sto history ton firmware oti apo kapoio kai meta exei diorthothei i katanalosi sti mpataria kai krataei perissotero
fanatikos
10 Μάι. 2007, 17:19
Κεραμίδι που δεν στάζει δεν το πηράζεις! :happy:
masada71
10 Μάι. 2007, 17:31
Κεραμίδι που δεν στάζει δεν το πηράζεις! :happy:
σοφη κουβεντα!!!για ρωτα κι εμενα που μετα απο στραβη αναβαθμιση λογισμικου,το πηγα στην omnitech στη τζωρτζ στην Αθηνα,εμεινα ΕΝΑΜΙΣΗ (1 1/2) ΜΗΝΑ χωρις κινητο και απο τοτε ολο προβληματα βγαζει,παρα την αντικατασταση συσκευης που μου ειπαν οτι εκαναν...:mad:
andreasp
10 Μάι. 2007, 18:31
Να ρωτησω...
Το k800 δεν αναβαθμίζετε απο το internet όπως το k750 ?
Χρειαζεται αλλη διαδικασία?
nasos79
10 Μάι. 2007, 18:58
σοφη κουβεντα!!!για ρωτα κι εμενα που μετα απο στραβη αναβαθμιση λογισμικου,το πηγα στην omnitech στη τζωρτζ στην Αθηνα,εμεινα ΕΝΑΜΙΣΗ (1 1/2) ΜΗΝΑ χωρις κινητο και απο τοτε ολο προβληματα βγαζει,παρα την αντικατασταση συσκευης που μου ειπαν οτι εκαναν...:mad:
Εγώ ψιλοδιαφωνώ εδώ. Με το που θα το πάρω στα χέρια μου, θα του καθαρίσω το vodafone live! Εντάξει, θα του δώσω 1-2 μέρες να δω ότι λειτουργεί και μετά, bye-bye vodafone...
Να ρωτησω...
Κανονικα μπορεις να κανεις update απο το ιντερνετ :cool:
nikos_r1
10 Μάι. 2007, 23:24
opote lete na to afiso opos einai asxeta an oi neoteres versions kaliptoun diafora kena. an ginei kapoia stravi den mporei na perastei palaiotero firmware?
opote lete na to afiso opos einai asxeta an oi neoteres versions kaliptoun diafora kena. an ginei kapoia stravi den mporei na perastei palaiotero firmware?
Δυστηχως οχι.
heroquest
11 Μάι. 2007, 22:16
1. Ποσο κραταει η μπαταρια περιπου με μετρια χρηση δηλ. παιζοντας κανα παιχνιδακι καμμια ωρα συνολικα και ραδιο καμμια ωρα την ημερα περιπου?
2. Γιατι ορισμενες κλησεις δεν τις εμφανιζει στο μητρωο κλησεων ειτε απαντημενες ειτε αναπαντητες ειτε εξερχομενες?
Δευτερη φορα το ιδιο μηνυμα αφου δεν ελαβα απαντηση...
geodeath
12 Μάι. 2007, 02:16
πια ακουστικα περιεχονται στη συσκευασια του κ800? αυτα που ειχε και το κ750 η τα walkman?
angelvasil92
12 Μάι. 2007, 08:34
πια ακουστικα περιεχονται στη συσκευασια του κ800? αυτα που ειχε και το κ750 η τα walkman?
σαν αυτα του Κ750. για walkman πρεπει να τα σκασεις...:lol:
stephane
12 Μάι. 2007, 13:04
Mια ερώτηση για το προγραμμα myphone explorer που έχω εγκαταστήσει για το Κ800
Όταν με το καλό αλλάξω συσκευή και είναι πάλι SE μεταφέρονται τα τηλέφωνα?
Αν η συσκευή δεν είναι SE μεταφέρονται ? Τι ακριβώς συμβαίνει?
geofil
12 Μάι. 2007, 16:23
Αν ειναι SE δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόγραμμα δεν δουλεύει με κινητά άλλων κατασκευαστών.
stephane
12 Μάι. 2007, 17:37
Δηλαδή κάνω transfer τηλέφωνα απο το my phone explorer στο άλλο SE με usb cable?
Δεν υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να περνάει τα τηλέφωνα αυτά σε άλλη μάρκα κινητού?
geofil
12 Μάι. 2007, 18:08
Δηλαδή κάνω transfer τηλέφωνα απο το my phone explorer στο άλλο SE με usb cable?
Δεν υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να περνάει τα τηλέφωνα αυτά σε άλλη μάρκα κινητού?
1 Ναι. Είτε με usb cable ειτε με bt.
2 Υπάρχουν προγράμματα αλλα δεν είναι free όπως το myPhoneExlorer.
Nosferatu
12 Μάι. 2007, 20:22
Τη νέα έκδοση πότε θα την ανεβάσουν στο SEUS? Έχουν αργήσει...
fanatikos
12 Μάι. 2007, 22:44
Εγώ ψιλοδιαφωνώ εδώ. Με το που θα το πάρω στα χέρια μου, θα του καθαρίσω το vodafone live! Εντάξει, θα του δώσω 1-2 μέρες να δω ότι λειτουργεί και μετά, bye-bye vodafone...
Διακυνδηνεύεις πολλά κατά την γνώμη μου. Πολλά παιδιά κατέληξαν με νεκρά Κ800 μετά από τέτοια ενέργεια. Συν την εγγύηση. Τες πα, η απόφαση είναι δικιά σου.
Οντως μεγαλη χαζομαρα να αφαιρεσεις το μενου...αφου τιποτα δεν ειναι "κλειδωμενο".:blink: :cool:
fanatikos
12 Μάι. 2007, 22:51
Να ρωτησω...
Βεβαιότατα! Και από το νετ, και εφόσον ειναι unbranded συσκευή, και μέσω FOTA.
fanatikos
12 Μάι. 2007, 22:57
Δευτερη φορα το ιδιο μηνυμα αφου δεν ελαβα απαντηση...
1. 2 μέρες άνετα, εφόσον το δουλεύεις σε 2G φτάνει τις 3 άνετα. Να έχεις υπόψιν σου ότι τα games καταναλώνουν πολύ μπαταρία. Όσο περισσότερο παίζεις τόσο λιγότερο θα σου κρατήσει.;)
2. Αναβάθμιση??? Μάλλον!!:worry:
fanatikos
12 Μάι. 2007, 23:00
Τα εξάγεις σε outlook και μετά κάνεις συχρονισμό με το όποιο τηλέφωνο πάρεις. Το έχω κάνει, δουλεύει κανονικά. Είναι αυτονόητο ότι αν μιλάμε πάλι για SE κινητό δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Περνάνε κατ' ευθείαν
fanatikos
12 Μάι. 2007, 23:07
Τη νέα έκδοση πότε θα την ανεβάσουν στο SEUS? Έχουν αργήσει...
Έλα μου ντε!! Γενικότερα πολύ καθηστέρηση υπάρχει στην ενημέρωση του SEUS!! Και δεν καταλαβαίνω το γιατί?:confused:
Έλα μου ντε!! Γενικότερα πολύ καθηστέρηση υπάρχει στην ενημέρωση του SEUS!! Και δεν καταλαβαίνω το γιατί?:confused:
Επειδη "μαλλον" το τελευταιο update ελυσε ολα τα προβληματα της παλιοτερης εκδοσης.:)
fanatikos
12 Μάι. 2007, 23:30
Δεν θα το έλεγα! Η KC001 έχει προβληματάκια με την 7.4 java. Αλήθεια έχει ανέβει στο SEUS ή έχει μείνει στη JG?
EDIT: Καλά άστο!! Τώρα κατάλαβα το ύφος σου!!
EDIT: Καλά άστο!! Τώρα κατάλαβα το ύφος σου!!
Δεν το καταλαβα το υπονοουμενο..:blink: τι εννοεις?
fanatikos
12 Μάι. 2007, 23:50
Δεν το καταλαβα το υπονοουμενο..:blink: τι εννοεις?
:confused:
Ότι το έλεγες αστειευόμενος!!!
Μην τρελένεσαι!! Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο!!:X
:confused:
Ότι το έλεγες αστειευόμενος!!!
Ετσι ακριβως!! Γιατι πολλα ακουσαμε σημερα...:superman:
fanatikos
13 Μάι. 2007, 00:01
Ετσι ακριβως!! Γιατι πολλα ακουσαμε σημερα...:superman:
Ναι βρε φίλε, μην τρελένεσαι!!;) Σε έπιασα, απλώς καθυστερημένα!!!:lol:
Ναι βρε φίλε, μην τρελένεσαι!!;) Σε έπιασα, απλώς καθυστερημένα!!!:lol:
φιλαρακο δεν τα εχω με σενα..προς θεου!! απλα κουβεντα κανουμε...κι εγω χωρις λογο παρεξηγηθηκα.
Απλα συγνωμη για πριν,λαθος μου !
fanatikos
13 Μάι. 2007, 00:13
φιλαρακο δεν τα εχω με σενα..προς θεου!! απλα κουβεντα κανουμε...κι εγω χωρις λογο παρεξηγηθηκα.
Απλα συγνωμη για πριν,λαθος μου !
:respect:
:respect:
Παρομοίως :respect: :D
geodeath
13 Μάι. 2007, 00:18
μπορει αν γνωριζει κανεις να μου πει εαν το xenon light του κ800 μπορω να το ενεργοποιησω εαν δεν υπαρχει σκοτεινος φωτισμος? εννοω ειναι τελειως αυτοματο, δηλαδη με καποιο αισθητηρα αναβει μονο του οποτε χρειαστει η μπορεις να το ενεργοποιησεις και οταν θελεις να τραβηξεις φωτογραφια την ημερα? ξερω οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν φακο οπως το κ750 αλλα μπορεις οταν εισαι σε κατασταση ληψης φωτο οταν εχει φως?
Scottas
13 Μάι. 2007, 12:43
paidia poia einai i teleftaia version sto seus gia to k800i???
Ston wotan exoun ksefigei:whistle:poio grigora apo to seus ta anevazoun:D:);)
stephane
13 Μάι. 2007, 18:34
1 Ναι. Είτε με usb cable ειτε με bt.
2 Υπάρχουν προγράμματα αλλα δεν είναι free όπως το myPhoneExlorer.
Πού τα βρίσκουμε αυτά τα προγράμματα?
geodeath
13 Μάι. 2007, 18:43
κανεις? ας μου πει καποιος ειναι κατι σημαντικο για την επιλογη του κινητου μου
aggelooos2000
13 Μάι. 2007, 22:45
κανεις? ας μου πει καποιος ειναι κατι σημαντικο για την επιλογη του κινητου μου
Οι επιλογές που εχει είναι: αυτοματο, απενεργοποιημένο και μείωση φαινομενου κόκκινων ματιων. Δεν γίνεται να είναι συνέχεια ενεργοποιημένο.
geodeath
14 Μάι. 2007, 00:18
μαλιστα.. δηλαδη οπως οι φωτογραφικες μηχανες ειναι και η λειτουργια του κ800. thanks
fanatikos
14 Μάι. 2007, 08:36
Copy - Paste (Ίσως δεν πρόσεξες αυτό που σου απάντησα).
Τα εξάγεις σε outlook και μετά κάνεις συχρονισμό με το όποιο τηλέφωνο πάρεις. Το έχω κάνει, δουλεύει κανονικά. Είναι αυτονόητο ότι αν μιλάμε πάλι για SE κινητό δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Περνάνε κατ' ευθείαν
Επομένως δεν χρειάζεται να ψάχνεις για άλλα προγράμματα. Κάνεις άνετα την δουλειά σου με αυτό, και μ' ένα Outlook.
keysmith
14 Μάι. 2007, 09:17
Αντε να στο εξηγήσω και εγώ ίσως να το πώ αλλοιώς..
Από το SE χρησιμοποιείς το myphoneeplorer που είναι το πρόγραμμα των SE και κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ από το site της SE. Αυτό το πρόγραμμα τα περνάει στο OUTLOOK σαν επαφές (βάλτα σε δικό τους folder μία ρυθμηση είναι). Μετά εγγαθιστάς το πρόγραμμα του ΑΛΛΟΥ κινητού (πχ Nokia) και αυτό "τραβάει" από το outlook τις επαφές στο ΝΕΟ κινητό (νοκια). Κοινό σημείο αναφορας το outlook.
Κατααβεεες, ;)
αλλοιώς σου προτείνω το mobiledit (www.mobiledit.com), ένα πρόγραμμα που "μιλαει" κατευθίαν με πολλά κινητά.. Θέλει αγόρα για να κάνει write δεν είναι freeware. READ όμως (backup) κάνει δωρεάν :cool:
Απο το site της SE κατεβαζουμε το My Phone Explorer;;;:blink: To My Phone Explorer δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την SE και το κατεβαζουμε απο http://www.fjsoft.at/
Γιατι ολοι του προτεινετε να κανει συγχρονισμο με το Outlook που μπορει και να μην το εχει; Μπορει να κανει συγχρονισμο με το Outlook Express που ειναι ενσωματωμενο στα Windows!
fanatikos
14 Μάι. 2007, 16:19
Γιατι ολοι του προτεινετε να κανει συγχρονισμο με το Outlook που μπορει και να μην το εχει; Μπορει να κανει συγχρονισμο με το Outlook Express που ειναι ενσωματωμενο στα Windows!
Σωστός! Αν και σήμερα λίγο σπάνιο να μην έχει κάποιος το Outlook, έστω και clop...:X
andreasp
14 Μάι. 2007, 16:32
Πως κανει συγχρονισμο με το outlook express ?
andreasp
14 Μάι. 2007, 16:50
Κανονικα μπορεις να κανεις update απο το ιντερνετ :cool:
Και τι ειναι αυτο το Zeus που ταλαιπωριεστε?
Και εγω το πήρα σημερα. Του εκανε κατευθειαν update, και ολα καλα!
Πως κανει συγχρονισμο με το outlook express ?
Oταν το βαλουμε να κανει συγχρονισμο, εχει καπου χειροκινητες ρυθμισεις και σε ρωταει με τι θελουμε να κανει συγχρονισμο. Υποθετω οτι αν δεν εχεις Outlook θα κανει απ'ευθειας με το Outlook Express που το εχεις σιγουρα.
Και τι ειναι αυτο το Zeus που ταλαιπωριεστε?
Και εγω το πήρα σημερα. Του εκανε κατευθειαν update, και ολα καλα!
Το Seus ειναι αυτο που εσυ αποκαλεις "κατευθειαν"!;)
silent_scream
14 Μάι. 2007, 19:21
Παιδιά να ρωτήσω κάτι...
Αν πάρω ένα BT GPS θα μπορεί να συνεργαστεί με το κινητό?
Μήπως λέω μπαρούφες?
είμαι λίγο άσχετος...
Οχι. Χρειαζεται συσκευη με ανοιχτο λογισμικο πχ. Symbian.
stephane
14 Μάι. 2007, 20:10
Αντε να στο εξηγήσω και εγώ ίσως να το πώ αλλοιώς..
Από το SE χρησιμοποιείς το myphoneeplorer που είναι το πρόγραμμα των SE και κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ από το site της SE. Αυτό το πρόγραμμα τα περνάει στο OUTLOOK σαν επαφές (βάλτα σε δικό τους folder μία ρυθμηση είναι). Μετά εγγαθιστάς το πρόγραμμα του ΑΛΛΟΥ κινητού (πχ Nokia) και αυτό "τραβάει" από το outlook τις επαφές στο ΝΕΟ κινητό (νοκια). Κοινό σημείο αναφορας το outlook.
Κατααβεεες, ;)
αλλοιώς σου προτείνω το mobiledit (www.mobiledit.com), ένα πρόγραμμα που "μιλαει" κατευθίαν με πολλά κινητά.. Θέλει αγόρα για να κάνει write δεν είναι freeware. READ όμως (backup) κάνει δωρεάν :cool:
Ευχαριστώ παιδιά!
silent_scream
14 Μάι. 2007, 20:36
υπάρχει κανένα πρόγραμμα gps για αυτό το κινητό?
εννοώ κάτι πιο απλό, δλδ απλά να σου δείχνει τη διαδρομή από ένα μέρος σε κάποιο άλλο..
όπως π.χ. navigation.gr
?
Scottas
14 Μάι. 2007, 20:43
υπάρχει κανένα πρόγραμμα gps για αυτό το κινητό?
εννοώ κάτι πιο απλό, δλδ απλά να σου δείχνει τη διαδρομή από ένα μέρος σε κάποιο άλλο..
όπως π.χ. navigation.gr
?
File mou gia na sto pw poio apla sony ericsson kinito pou DEN EXEI TOUCH SCREEN Dn mporei na valei navigation!!!
An kanw la8os pou dn nomizw as me dior8wsei kapoios
Panta Filika Scottas
To νέο firmware R1KG001 είναι πλέον διαθέσιμο μέσω του SEUS. Για να δουμε τι έχει να μας πει... :rolleyes:
Το ότι καταργεί την προεπισκόπηση στα video μπορώ ήδη να το επιβεβαιώσω. :(
masada71
14 Μάι. 2007, 21:58
To νέο firmware R1KG001 είναι πλέον διαθέσιμο μέσω του SEUS. Για να δουμε τι έχει να μας πει... :rolleyes:
Το ότι καταργεί την προεπισκόπηση στα video μπορώ ήδη να το επιβεβαιώσω. :(
μικρο το κακο..αλλη διαφορα??πες μου οτι βελτιωσε καθολου την ληψη βιντεο...:cry: :X
μικρο το κακο..αλλη διαφορα??πες μου οτι βελτιωσε καθολου την ληψη βιντεο...:cry: :X
Δυστύχως φίλε μου τα θαύματα είναι σπάνια στις μέρες μας...
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η έκδοση της Java αναβαθμίστηκε από 7.3 σε 7.4 και μου φαίνεται πως τα παιχνίδια φορτώνουν πιο γρήγορα!
fanatikos
15 Μάι. 2007, 09:55
Ωστε βάλανε τελικά την KG!! Πάλι καλά γιατί η KC ήταν για τα μπάζα!! Είχε πολλά προβλήματα.
Με την KG και την Java 7.4 εγώ έφαγα στην αρχή ένα κόλλημα στο κινητό. Δεν ήθελε να ανοίξει με τίποτα! Έβγαζε το σηματάκι της SE και εκεί μουλάρωνε. Βγάζε - βάζε κάρτες, SIM κάποια στιγμή προχώρησε, αλλά από τότε και μετά δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι άλλο. Τώρα για τα παιχνίδια και τις εφαρμογές, εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό
fanatikos
15 Μάι. 2007, 09:58
Παιδιά αυτό ξεχάστε το!!! Ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας για την SE! :lol:
nasos79
15 Μάι. 2007, 10:05
Βρε παιδιά, σας διαβάζω εδώ που γράφετε για το Κ800... Σήμερα το απόγευμα, λογικά, θα παραλάβω κι εγώ το δικό μου, vodafon-ιασμένο βέβαια. Πληρωμένο με επιδότηση, έχω δύο, μία των 300 ευρώ και μία των 140. Θα μπορούσα να τις συμψηφίσω με πατέντα και να χάσω περίπου 30-40 ευρώ. Τώρα έχω Κ750. Μήπως κάνω βλακεία που παίρνω το Κ800;
Έχετε καμία άποψη πάνω σ' αυτό;
andreasp
15 Μάι. 2007, 10:07
Το Seus ειναι αυτο που εσυ αποκαλεις "κατευθειαν"!;)
Το Seus ειναι το πρόγραμμα αναβάθμισης απο το internet, της Sonyericsson ?
andreasp
15 Μάι. 2007, 10:09
Βρε παιδιά, σας διαβάζω εδώ που γράφετε για το Κ800... Σήμερα το απόγευμα, λογικά, θα παραλάβω κι εγώ το δικό μου, vodafon-ιασμένο βέβαια. Πληρωμένο με επιδότηση, έχω δύο, μία των 300 ευρώ και μία των 140. Θα μπορούσα να τις συμψηφίσω με πατέντα και να χάσω περίπου 30-40 ευρώ. Τώρα έχω Κ750. Μήπως κάνω βλακεία που παίρνω το Κ800;
Έχετε καμία άποψη πάνω σ' αυτό;
Εν ολιγης...
Επειδη εκανα ακριβως την ιδια αναβαθμιση.
Αν δεν σε ενοχλει το μεγαλυτερο μεγεθος (ειναι αρκετα μεγαλο το κ800) , τότε θα έχεις πολυ καλυτερη φωτογραφική, περισσοτερες επαφες στον καταλογο, καλυτερη οθονη.
Κατα τα αλλα λεπτομερειες που δεν προκειτε να τις αξιοποιησεις ποτε.
nasos79
15 Μάι. 2007, 10:18
Εν ολιγης...
Αν δεν σε ενοχλει το μεγαλυτερο μεγεθος (ειναι αρκετα μεγαλο το κ800) , τότε θα έχεις πολυ καλυτερη φωτογραφική, περισσοτερες επαφες στον καταλογο, καλυτερη οθονη.
Μάλιστα. Πολύ χρήσιμα όλα αυτά. Αλλά, μήπως αν πάω σε κάτι άλλο, θα πιάσουν καλύτερο τόπο τα χρήματα;
Απ' την άλλη, δεν θέλω να γυρίσω σε Nokia ούτε να αλλάξω τρίτη εταιρία.
Μάλλον θα το πάρω. Πάντως, η καλύτερη φωτογραφική, δεν με πολυαπασχολεί, άλλωστε έχω πάντα μαζί μου την ψηφιακή. Οι επαφές... Ποτέ δεν τις εξαντλώ έτσι κι αλλιώς. Η οθόνη, εντάξει. Βασικά, αν δεν είχα την επιδότηση, δεν θα το άλλαζα. Τι να πω; Τουλάχιστον δεν το πληρώνω.:)
andreasp
15 Μάι. 2007, 10:28
Μάλιστα. Πολύ χρήσιμα όλα αυτά. Αλλά, μήπως αν πάω σε κάτι άλλο, θα πιάσουν καλύτερο τόπο τα χρήματα;
Μάλλον θα το πάρω. Πάντως, η καλύτερη φωτογραφική, δεν με πολυαπασχολεί, άλλωστε έχω πάντα μαζί μου την ψηφιακή. Οι επαφές... Ποτέ δεν τις εξαντλώ έτσι κι αλλιώς. Η οθόνη, εντάξει. Βασικά, αν δεν είχα την επιδότηση, δεν θα το άλλαζα. Τι να πω; Τουλάχιστον δεν το πληρώνω.:)
Καλα χωρις επιδοτηση δεν υπηρχε πιθανοτητα να το αλλαξω ουτε εγω. Θεωρω το k750 ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα που παραχτηκαν ποτε.
Απο την αλλη η ψηφιακη του ειναι αρκετα καλη! Τοσο καλη που ευκολα μπορεις να σταματησεις να κουβαλας την ψηφιακη για καθημερινες φωτογραφιες, αν φυσικα δεν εχεις τρελες απαιτησεις.
Τις επαφες εγω τις εξαντλουσα.
Απο εκει και περα, τα τελευταια χρονια τα Sonyericsson τα εχω καταβολευτει. Δεν θα γυρναγα σε Nokia οπως και δεν εκανα.
Αν εχεις τοσο μεγαλη επιδοτηση οσο λες , και ιδιαιτερα αν μπορεις να τις "ενωσεις" ισως δεν ειναι κακη ιδεα να περιμενεις μερικες μερες ακομα για να εμφανιστει το k810.
Ειναι αρκετα μικροτερο και πιο ομορφο.
Απο χαρακτηριστικα βεβαια ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα.
fanatikos
15 Μάι. 2007, 10:35
Το Seus ειναι το πρόγραμμα αναβάθμισης απο το internet, της Sonyericsson ?
Sony
Ericsson
Update
Service
Κοινώς SEUS.
fanatikos
15 Μάι. 2007, 10:39
Εφόσον δεν σε απασχολεί η φωτογραφική, γιατί δεν κοιτάς προς την walkman σειρά?
nasos79
15 Μάι. 2007, 10:43
Αν εχεις τοσο μεγαλη επιδοτηση οσο λες , και ιδιαιτερα αν μπορεις να τις "ενωσεις" ισως δεν ειναι κακη ιδεα να περιμενεις μερικες μερες ακομα για να εμφανιστει το k810.
Ειναι αρκετα μικροτερο και πιο ομορφο.
Απο χαρακτηριστικα βεβαια ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα.
Το σκέφτηκα και αυτό. Αλλά το 810 δεν με τρελαίνει εμφανισιακά και επίσης, επειδή θα το ξε-vodafon-ιάσω αμέσως σχεδόν, ήθελα κάποιο που να είναι δοκιμασμένο και να μη μου χαλάσει και έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Άσε που τα κουμπάκια του μου τη σπάνε.
ΟΚ, μάλλον για το 800 πάμε λοιπόν.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
(Μήπως να πάρω 2 W810;:p)
edit:
Φανατικέ, τώρα το είδα το μηνύμά σου. Γιατί τα walkman μου φαίνονται πολύ φρου-φρου κι αρώματα και άλλωστε, ούτε τη λειτουργία walkman χρησιμοποιώ... :p
UNIQUE
15 Μάι. 2007, 11:21
Εν ολιγης...
...xexases na peis oti einai 3G (asxeto poso endiaferei h oxi)
nasos79
15 Μάι. 2007, 17:27
Παιδιά, το πήρα. Τώρα είναι πλέον αργά για θεωρητικές συζητήσεις.:)
Πρώτον, καλορίζικο.
Δεύτερον, είναι ασημί...:confused:
Τρίτον, έχει ένα καπάκι μπαταρίας του Champions League :wacko: (ευτυχώς έχει και κανονικό)
Τέταρτον, είναι vodafone live, αλλά αυτό διορθώνεται, μάλιστα στο κατάστημα απ' όπου το πήρα, μου είπαν ότι αν κολλήσει, να τους το πάω, θα το περάσουν σε εγγύηση!:D
Ε, τα υπόλοιπα εν καιρώ, προς το παρόν, μόλις το άνοιξα.
Α, είχε Μ2 καρτούλα μέσα, 512mb. Καλό;:D ;)
geodeath
15 Μάι. 2007, 19:45
Πρώτον, καλορίζικο.
Τρίτον, έχει ένα καπάκι μπαταρίας του Champions League :wacko: (ευτυχώς έχει και κανονικό)
Τέταρτον, είναι vodafone live, αλλά αυτό διορθώνεται, μάλιστα στο κατάστημα απ' όπου το πήρα, μου είπαν ότι αν κολλήσει, να τους το πάω, θα το περάσουν σε εγγύηση!:D
Mε γεια σου! Μπορείς να δείς πια έκδοση firmware έχει σε παρακαλώ και να μας πείς? thanks:) A! Να σου πω πληροφοριακά ότι το ασημί είναι σπάνιο σαν χρώμα για το κ800 όπως είναι και το κ750 blasted silver, οπότε u r lucky. Σπάνιο είναι να υπάρχει και μ2 μέσα στο πακέτο αλλά αυτό είναι ένα πονεμένο θέμα.. :P
geofil
15 Μάι. 2007, 20:15
:confused: :confused:
Από που το πήρες;
Με γεια :)
nasos79
15 Μάι. 2007, 21:32
Έχει την R1ED001.
Το πήρα από ένα κατάστημα της vodafone εδώ. Είναι μία special edition μάλλον, γιατί έχει το καπάκι του C.L.
Το ασημί δεν με τρελαίνει. Αλλά εντάξει.
Πρόβλημα (αρχίσαμε)...
Το bt δεν δουλεύει! Δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου, δεν μπορώ να το συνδέσω με το pda. Είμαι οριακά να του ξηλώσω το vodafone απόψε κιόλας!
Επίσης, κάτι έγινε και πλέον τα κουμπάκια που αυξομειώνουν την ένταση, δεν πάνε στην κατάσταση του τηλεφώνου.
Μήπως έχει κανείς εύκολο το συνδυασμό των πλήκτρων που οδηγεί στο κρυφό μενού;
Έχει την R1ED001.
Το πήρα από ένα κατάστημα της vodafone εδώ. Είναι μία special edition μάλλον, γιατί έχει το καπάκι του C.L.
Πρόβλημα (αρχίσαμε)...
Το bt δεν δουλεύει! Δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου, δεν μπορώ να το συνδέσω με το pda. Είμαι οριακά να του ξηλώσω το vodafone απόψε κιόλας!
Επίσης, κάτι έγινε και πλέον τα κουμπάκια που αυξομειώνουν την ένταση, δεν πάνε στην κατάσταση του τηλεφώνου.
Επεσες σε special edition και αρχισαν τα προβληματα,ε? blink:
*>*<<*<* --> κρυφό μενού
nikos2004dj
16 Μάι. 2007, 00:30
Πρώτον, καλορίζικο.
kai ego to idio pira alla den eixe adaptora gia to m2 512
fanatikos
16 Μάι. 2007, 08:26
Έχει την R1ED001.
Πρόβλημα (αρχίσαμε)...
:blink: :blink:
Γύρισέ το κατ' ευθείαν πίσω εκεί που το αγόρασες. Νομίζω ότι αν παρουσιάσει πρόβλημα τις πρώτες 3-4 μέρες, είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν με καινούργιο.
nasos79
16 Μάι. 2007, 09:11
Καλημέρα.
Άδικα σας ανησύχησα. Και εκεί λοιπόν που κατέβαζα τα αρχεία απ' το wotan και ήμουν έτοιμος για κοσμογονικές αλλαγές, τρώω φλασιά. Βρε, δεν κάνω ένα reset; Και όλα έφτιαξαν!
Βέβαια, να σας πω την αλήθεια, εγώ ψάχνω ευκαιρία να του ξηλώσω το vodafone και θα το κάνω, δεν υπάρχει περίπτωση! Δεν μ' αρέσουν και τα εικονίδια στα μενού έτσι κι αλλιώς. Ειδικά τώρα που θα το κάνω και με τις ευχές του καταστήματος, που όπως σας είπα, μου είπαν αν χαλάσει να τους το πάω, και θα το περάσουν στην εγγύηση, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει δίμηνο έτσι το τηλέφωνο! :D
Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το Κ800 έχει flight mode; Εμένα έχει! Νόμιζα ότι τα Κ δεν είχαν! Αν του βάλω το κανονικό λογισμικό, θα χαθεί;
(edit: Άλλαξα και το avatar, χεχεχε... Αν και το δικό μου είναι ασημένιο!)
angelvasil92
16 Μάι. 2007, 11:02
ολα τα κ800 εχουν flight mode
Υ.Γ. αλλαξε το avatar σου... χαχα. Το κ800 εντυπωσιαζει πιο πολυ
geodeath
17 Μάι. 2007, 02:22
μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να απενεργοποιησω το μικρο κουμπακι αριστερα που σε συνδεει στο ιντερνετ?
angelvasil92
17 Μάι. 2007, 08:46
Παιδες, ξερει κανεις πως μπορουμε να βαλουμε το τελικο << ς >> σε ενα απο τα κουμπια του κινητου, και να μην χρειαζεται να πηγαινεις στα συμβολα για να το βαλεις?
nasos79
17 Μάι. 2007, 09:45
Παιδες, ξερει κανεις πως μπορουμε να βαλουμε το τελικο << ς >> σε ενα απο τα κουμπια του κινητου, και να μην χρειαζεται να πηγαινεις στα συμβολα για να το βαλεις?
Παιδιά, συγγνώμη που γίνομαι σπαστικός τώρα, αλλά πού το χρησιμοποιείτε το τελικό ς;;; Εγώ εδώ και 1 χρόνο με S.E. αλλά και πριν με τα Nokia, ποτέ δεν έχει χρειαστεί να βάλω κάπου τελικό ς. Πού τα βάζετε εσείς;
Ελπίζω όχι στα sms, έτσι; Αν γράφετε sms με πεζούς χαρακτήρες, κάνετε πλούσιες τις εταιρίες χωρίς λόγο! Το γνωρίζετε βέβαια αυτό, είμαι σίγουρος. Πού λοιπόν; Στα ονόματα; Εκεί τα παίρνει απ' το Τ9.
Ρωτάω, γιατί εδώ και τόσο καιρό σας βλέπω που προβληματίζεστε, και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.
angelvasil92
17 Μάι. 2007, 10:35
Ελπίζω όχι στα sms, έτσι; Αν γράφετε sms με πεζούς χαρακτήρες, κάνετε πλούσιες τις εταιρίες χωρίς λόγο! Το γνωρίζετε βέβαια αυτό, είμαι σίγουρος. Πού λοιπόν; Στα ονόματα; Εκεί τα παίρνει απ' το Τ9.
Ρωτάω, γιατί εδώ και τόσο καιρό σας βλέπω που προβληματίζεστε, και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.
φιλε για πες μου γιατι εγω δυστυχως δεν γνωριζω. Οταν γραφουμε με πεζους χαρακτηρες χρεωνομαστε πιο πολυ?:confused:
nasos79
17 Μάι. 2007, 10:54
φιλε για πες μου γιατι εγω δυστυχως δεν γνωριζω. Οταν γραφουμε με πεζους χαρακτηρες χρεωνομαστε πιο πολυ?:confused:
Τα πεζά ελληνικά, επειδή έχουν διαφορετική κωδικοποίηση, χρησιμοποιούν πολύ περισσότερα sms για να στείλουν τους ίδιους χαρακτήρες. Κάνε το εξής πείραμα:
Κατέβασε το καινούριο MyPhoneExplorer, για να υποστηρίζει κανονικά κεφαλαία ελληνικά (δεν θυμάμαι από ποια έκδοση και μετά τα υποστηρίζει) και γράψε ένα sms με κεφαλαία. Θα δεις ότι οι χαρακτήρες μειώνονται κανονικά ένας-ένας, καθώς πληκτρολογείς. Γράψε μετά μία λέξη με πεζά. Θα δεις ότι για να γράψεις 2-3 λέξεις, έχεις ήδη γεμίσει 2 SMS. (Ο αριθμός των sms φαίνεται κάτω στο παράθυρο της σύνταξης του μηνύματος.)
kirkm75
17 Μάι. 2007, 20:12
Θα ήθελα τα φώτα σας. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι, που να κάνει καταγραφή των κλήσεων (προσοχή όχι ηχογράφηση) ώστε να έχουμε καταγεγραμμένες κλήσεις απο πιο παλιές ημερομηνίες ?? ευχαριστώ.
andreasp
18 Μάι. 2007, 08:37
1η φορτιση μου εβγαλε 2 μερες με κλειστο τα βραδια
2η φορτιση μου εβγαλε ουτε μια ημερα, με κλειστο το βραδυ. Βεβαια εβγαλα καμια δεκαρια φωτογραφιες με φλας. Απο ομιλία το ίδιο και τις δύο μέρες. Οχι ιδιαίτερα πράγματα. Κανα 15λεπτο συνολικα σε καθε φορτιση.
Λογικό σας φαίνεται?
Τα καινουργια τηλέφωνα χρειάζονται πρώτη φόρτιση?
DimitrisAndNiki
18 Μάι. 2007, 10:44
1η φορτιση μου εβγαλε 2 μερες με κλειστο τα βραδια
2η φορτιση μου εβγαλε ουτε μια ημερα, με κλειστο το βραδυ. Βεβαια εβγαλα καμια δεκαρια φωτογραφιες με φλας. Απο ομιλία το ίδιο και τις δύο μέρες. Οχι ιδιαίτερα πράγματα. Κανα 15λεπτο συνολικα σε καθε φορτιση.
Λογικό σας φαίνεται?
Τα καινουργια τηλέφωνα χρειάζονται πρώτη φόρτιση?
Εμένα μου φαίνεται λογικό να σου κρατάει τόσο λίγο εαν...
1. εχεις animated theme
2. Εχεις ενεργοποιημένο screensaver
3. Έχεις 100% την φωτεινότητα
4. Έχεις ενεργοποιημένη την υποστήριξη δικτύου 3G
andreasp
18 Μάι. 2007, 11:41
Εμένα μου φαίνεται λογικό να σου κρατάει τόσο λίγο εαν...
1. εχεις animated theme
Οχι
2. Εχεις ενεργοποιημένο screensaver
Οχι
3. Έχεις 100% την φωτεινότητα
Ναι
4. Έχεις ενεργοποιημένη την υποστήριξη δικτύου 3G
Ναι
Επισης εχω διγραμμο sim Cosmote2in1.
Παιζει ρόλο αυτο στην κατανάλωση?
Την φωτεινοτητα μπορεις να την βαλεις και στο 80%. Διαφορα μεγαλη δεν θα δεις.
Οσο για το 3G, αν δεν εχεις καλο σημα και ψαχνει συνεχως, σου τρωει πολυ μπαταρια. Το εχω διαπιστωσει προσωπικα και απο τοτε το 3G ειναι off.
andreasp
18 Μάι. 2007, 11:50
Την φωτεινοτητα μπορεις να την βαλεις και στο 80%. Διαφορα μεγαλη δεν θα δεις.
Το εκανα.
Οσο για το 3G, αν δεν εχεις καλο σημα και ψαχνει συνεχως, σου τρωει πολυ μπαταρια. Το εχω διαπιστωσει προσωπικα και απο τοτε το 3G ειναι off.
Και αυτο το εκανα.
Πραγματι εδω στην Ν.ιωνια δεν εχει καλο σημα. Μακαρι να φταιει αυτο. Δεν θελω να μπλεκω με εγγυησεις.
Εσενα ποσο σου κρατει η μπαταρια?
Εμενα κραταει 3-4 μερες, ανοιχτο το βραδυ. Η χρηση που του κανω ειναι 5-6 μηνυματα και καμια 15 τηλεφωνηματα την ημερα.
andreasp
18 Μάι. 2007, 12:04
Εμενα κραταει 3-4 μερες, ανοιχτο το βραδυ. Η χρηση που του κανω ειναι 5-6 μηνυματα και καμια 15 τηλεφωνηματα την ημερα.
Εχουμε ψωμι ακομα μεχρι να φτασουμε να κραταει 3-4 μερες ανοιχτο τα βραδια! :)
Θα δουμε στο αμεσο μελλον τι θα γινει.
Να στρωσει κιολας η μπαταρια μια που ειναι καινουργια.
LLALAKIS
18 Μάι. 2007, 16:53
Καλημέρα.
Άδικα σας ανησύχησα. Και εκεί λοιπόν που κατέβαζα τα αρχεία απ' το wotan και ήμουν έτοιμος για κοσμογονικές αλλαγές, τρώω φλασιά. Βρε, δεν κάνω ένα reset; Και όλα έφτιαξαν!
Βέβαια, να σας πω την αλήθεια, εγώ ψάχνω ευκαιρία να του ξηλώσω το vodafone και θα το κάνω, δεν υπάρχει περίπτωση! Δεν μ' αρέσουν και τα εικονίδια στα μενού έτσι κι αλλιώς. Ειδικά τώρα που θα το κάνω και με τις ευχές του καταστήματος, που όπως σας είπα, μου είπαν αν χαλάσει να τους το πάω, και θα το περάσουν στην εγγύηση, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει δίμηνο έτσι το τηλέφωνο! :D
Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το Κ800 έχει flight mode; Εμένα έχει! Νόμιζα ότι τα Κ δεν είχαν! Αν του βάλω το κανονικό λογισμικό, θα χαθεί;
(edit: Άλλαξα και το avatar, χεχεχε... Αν και το δικό μου είναι ασημένιο!)
Το Flight mode υπάρχει και εκτός voda.
Παντως θα ήθελα να σου πω πως έχω vodafone και αποφάσισα κάποια στιγμή να το βγάλω. Εκείνο που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν πως έχασα τη λειτουργικότητα του κόκκινου και του πράσινου πλήκτρου και επίσης μου πρόσθεσε ενα play now (νομίζω), στο μενου, το οποίο οδηγεί στο ιντερνετ.
Νομίζω πως το voda μενου ειναι τελικα πιο λειτουργικό.
Ξαναπέρασα το vodafon, το οποίο μου έκανε κολήματα στο joystik.
Η κατάληξη ήταν να το δώσω πίσω στη voda για φτιαξιμο.
Το καθαρισανε και πιθανώς του περασανε ξανα το λογισμικο.
Τωρα δουλευει τελεια.
Θα δούμε!!!
GIANNHSitia
18 Μάι. 2007, 17:06
Geia sas paidia...!
exw ena problima me tin seus sta vista! eno litourgi kanonika to programa k ekana oles tis aparetites ri8miseis gia na trexei.dld eneble san admin k eksomiosi sp2 giati alios den litourgi.. otan mou leei tin diadikasia k sto telos na afiso to "c" .. bazo to kalodio akougete o ixos oti sinde8ike nea sisteuei.. afino to c alla den sinexizei.. den emfanizi mnm tpt.. oute oti px exw sindesi to kinhto k na dixni tis mnimes tous! sta xp litourgi kanonika! exw kanei apires anaba8miseis sto k750,w800,k to k800 mou... :/ sta vista tpt!!! aa exw to K800i ... euxaristw
masada71
18 Μάι. 2007, 19:31
Το Flight mode υπάρχει και εκτός voda.
Παντως θα ήθελα να σου πω πως έχω vodafone και αποφάσισα κάποια στιγμή να το βγάλω. Εκείνο που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν πως έχασα τη λειτουργικότητα του κόκκινου και του πράσινου πλήκτρου και επίσης μου πρόσθεσε ενα play now (νομίζω), στο μενου, το οποίο οδηγεί στο ιντερνετ.
Νομίζω πως το voda μενου ειναι τελικα πιο λειτουργικό.
Ξαναπέρασα το vodafon, το οποίο μου έκανε κολήματα στο joystik.
Η κατάληξη ήταν να το δώσω πίσω στη voda για φτιαξιμο.
Το καθαρισανε και πιθανώς του περασανε ξανα το λογισμικο.
Τωρα δουλευει τελεια.
Θα δούμε!!!
για ποσο ομως??:O
geofil
18 Μάι. 2007, 20:03
Geia sas paidia...!
exw ena problima me tin seus sta vista! eno litourgi kanonika to programa k ekana oles tis aparetites ri8miseis gia na trexei.dld eneble san admin k eksomiosi sp2 giati alios den litourgi.. otan mou leei tin diadikasia k sto telos na afiso to "c" .. bazo to kalodio akougete o ixos oti sinde8ike nea sisteuei.. afino to c alla den sinexizei.. den emfanizi mnm tpt.. oute oti px exw sindesi to kinhto k na dixni tis mnimes tous! sta xp litourgi kanonika! exw kanei apires anaba8miseis sto k750,w800,k to k800 mou... :/ sta vista tpt!!! aa exw to K800i ... euxaristw
Aπό την στιγμή που η ίδια η SE λέει ότι το software της δεν είναι συμβατό με τα vista, τζάμπα προσπαθείς. Λες να μην κάνανε όλες τις δοκιμές οι ίδιοι;
nasos79
18 Μάι. 2007, 20:51
Bye-bye Vodafone!!!
Thanks Wotan!!!:D :D :D :) :up:
(To play now κουμπάκι, μπορεί να απενεργοποιηθεί. Εγώ το άφησα... Τώρα μένει μόνο μία αλλαγή πρόσοψης (αν και το ασημί αρχίζει να μου αρέσει) και καινούριο πληκτρολόγιο, χωρίς τα πράσινα-κόκκινα ακουστικά)
geokostas
18 Μάι. 2007, 22:45
Παιδια πουλαω κ800 σε αριστη κατασταση σε καλη τιμη με καρτα 1gb.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm..
parapara
19 Μάι. 2007, 02:59
Οι περισσότεροι που παρακολουθούν το θέμα φαντάζομαι οτι το έχουν ήδη. Το να σκεφτουν να το πάρουν για κάποιον γνωστό τους δεν είναι απίθανο, αλλά μάλλον καλύτερα να το βάλεις σε αγγελία στο Buy and Sell. ;)
Ποια είναι η τελευταία έκδοση στο SEUS ;
Παιδία καλησπέρα,
Αγόρασα το Κ800. Προσπάθησα να περάσω από το CD Το PC SUITE αλλά μου έβγαζε μήνυμα ότι το πακέτο που δεν είναι έγκυρο. Θεώρησα ότι μπορεί να έχει πρόβημα το CD και κατέβασα την έκδοση 2.0.60 από το INTERNET.
Δυστυχώς και αυτό το πακέτο το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει.
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Ευχαριστώ
Μήπως κάποιος ξέρει ή έχει καταφέρει να αλλάξει (θέλω να δυναμώσω) το επίπεδο ήοχου στο ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ; υπάρχει τρόπος νορμάλ ή με χάκεμα να τον αυξήσω γιατί μέχρι να φτάσει σε ένα επίπεδο λογικό έντασης μετά από αρκετά δευτερόλεπτα (που δεν το ακούω φυσικά το πρωί) έχει τελειώσει το τραγούδι σχεδόν...!!!
Παρακαλω αν κάποιος ξέρει θα ήθελα μια απάντηση...
Γιατί άραγε έχει μεγαλύτερο επίπεδο έντασης το ίδιο τραγούδι στην αναπαραγωγή και στην επιλογή ήχου κλήσης και ΟΧΙ στο ξυπνητήρι δεν το έχω καταλάβει...
GIANNHSitia
20 Μάι. 2007, 11:07
Παιδία καλησπέρα,
Αγόρασα το Κ800. Προσπάθησα να περάσω από το CD Το PC SUITE αλλά μου έβγαζε μήνυμα ότι το πακέτο που δεν είναι έγκυρο. Θεώρησα ότι μπορεί να έχει πρόβημα το CD και κατέβασα την έκδοση 2.0.60 από το INTERNET.
Δυστυχώς και αυτό το πακέτο το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει.
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Ευχαριστώ
Se vista prospa8eis na to peraseis? A nai ontos den litourgoun akoma ta programata sta vista! ipomoni!!!
GIANNHSitia
20 Μάι. 2007, 11:07
Ποια είναι η τελευταία έκδοση στο SEUS ;
H teleutea einai h R1KG001 -- :)
Όχι σε WIN XP SP2
Μηπως σε Vista? τοτε δυσκολα θα βγαλεις ακρη...:confused:
nikos2004dj
20 Μάι. 2007, 14:09
δεν μπορω να δω τις επαφες μου!
εκανα συγχρονισμο αλλα δεν μπορω να τις βρω!
τις κανει με το outlook ..
στο νοκια ηταν πανευκολο..
_Alexandros_
20 Μάι. 2007, 20:11
Παιδιά σκέφτομαι να δώσω το Qtek 2020i που έχω και να πάρω ένα Κ800!! Αυτό που θέλω πλέον από το τηλέφωνο είναι να κρατάει η μπαταρία του και να μην παρουσιάζει προβλήματα!! Ακούω τις γνώμες σας ως κάτοχοι του SE, αν και το είχα πιο παλιά αλλα το κράτησα πολύ λίγο!
angelvasil92
20 Μάι. 2007, 20:34
Φιλε σ'εμενα δεν ξερω γιατι η μπαταρια μου κραταει πολυ λιγο. μαλλον θα φταιει που τις πρωτες φορες, το φορτισα 6 ωρες χωρις να ειναι κλειστο ενω θα επρεπε. το κινητο ειναι πολυ καλο. εγω θα ελεγα να κρατησεις το qtek2020i και να παρεις το κ800 αν μπορεις. το 2020 ειναι φοβερο σε Multimedia,ενω κ800 υπερεχει σε αυτονομια, μπαταρια, καμερα κτλ
_Alexandros_
20 Μάι. 2007, 20:41
Δεν διαφωνώ για το Qtek αλλά πολύ μεγάλο ρε φίλε!! Δεν μπορείς να το κουβαλάς!!
_Alexandros_
20 Μάι. 2007, 21:30
Από αξιοπιστία πως πάει?? Όσοι το έχετε καιρό έχετε πρόβλημα με το joy?? Με φυσιολογική χρήση πάντα χωρίς πεσίματα και το κινητό να είναι μέσα στις σκόνες!
angelvasil92
20 Μάι. 2007, 21:40
Από αξιοπιστία πως πάει?? Όσοι το έχετε καιρό έχετε πρόβλημα με το joy?? Με φυσιολογική χρήση πάντα χωρίς πεσίματα και το κινητό να είναι μέσα στις σκόνες!
Φιλε, απο μενα, σου το συστηνω ανεπιφύλακτα. Αυτα με τα joystick που λενε πολλοι, πιστευω οτι ειναι βλακειες. Στο κατω κατω, αν σε 2 χρονια σου χαλασει, δινεις 10 ευρω και περνεις καινουριο. Αν εχεις (επιτελους)* αποφασισει για το τι θελεις απο ενα κινητο, Κ800 απο μενα...
*ελπιζω να μην παρεξηγηθεις. Απλως απο πολλα ποστ, βλεπω οτι εχεις αλλαξει ολα τα κινητα.χαχαχα
Φιλικα, angelvasil92:D
_Alexandros_
20 Μάι. 2007, 21:44
Δεν παρεξηγουμαί!! Απλά τη μια θέλω κάτι που να τα κάνει ανεξάρτητα από το αν είναι όμορφο ή αν είναι μεγάλο ή αν είναι εύχρηστο και την άλλη κάτι όμορφο που να κάνω τη δουλειά μου και να με ικανοποιεί γενικά σαν κινητό!!
Sorry για το off topic!!
Άρα μου το συστήνεις σύμφωνα με αυτά που θέλω??!!
angelvasil92
20 Μάι. 2007, 21:55
Δεν παρεξηγουμαί!! Απλά τη μια θέλω κάτι που να τα κάνει ανεξάρτητα από το αν είναι όμορφο ή αν είναι μεγάλο ή αν είναι εύχρηστο και την άλλη κάτι όμορφο που να κάνω τη δουλειά μου και να με ικανοποιεί γενικά σαν κινητό!!
Sorry για το off topic!!
Άρα μου το συστήνεις σύμφωνα με αυτά που θέλω??!!
Ανεπιφύλακτα. Εσυ απ' οτι γραφεις θελεις να κραταει η μπαταρια, η οποια κραταει,(βραβευθηκε για αυτονομια μαζι με w850), και να μην κολλαει. Η firmware που μπαινει στα κ800 απο δω και περα ειναι πολυ καλη, χωρις κολληματα. Τα προβληματα που ειχαν αναφερθει στην firmware μολις κυκλοφορησε το κινητο, ξεπεραστηκαν πια. Κανενα προβλημα. Βεβαια, μπορεις να κοιταξεις και το Κ810, αλλα εγω προσωπικα δεν θα στο συνεστηνα, γιατι μολις βγηκε και μπορει να αντιμετωπισεις προβληματα με τη firmware του, οπως κολληματα και αλλα τετοια ωραια πραγματα που μπορουν να σου χαλασουν το πρωινο καθως προσπαθεις να το ανοιξεις.... βεβαια, για περισσοτερα μπορεις να απευθυνθεις στο θεμα για το κ810.
οτι απορια εχεις μη διστασεις να ρωτησεις.
Φιλικα angelvasil92:D
_Alexandros_
20 Μάι. 2007, 21:58
Ευχαριστώ πολύ!! Μάλλον θα το πάρω!! Το 810 δεν μου αρέσει τόσο και έχει και μεγάλο sar!
angelvasil92
20 Μάι. 2007, 22:00
Ευχαριστώ πολύ!! Μάλλον θα το πάρω!! Το 810 δεν μου αρέσει τόσο και έχει και μεγάλο sar!
Σωστα. Το μεγαλο sar θα αποτρεψει πολλους απο το να αγορασουν.Εξαλλου δεν εχουν αλλαγες στο firmware
angelvasil92
22 Μάι. 2007, 10:24
Παιδια, μηπως ξερετε πως να αλλαξω τον ήχο του κλειστρου? μαλλον οχι να αλλαξω, αλλα να μην ακουγεται τπτ οταν βγαζω video ή φοτο...
fanatikos
22 Μάι. 2007, 10:48
Βάλτο στο αθόρυβο. Σε κατάσταση αναμονής πάτα παρατεταμένα το κουμπί με το #. Για να το επαναφέρεις ξανακάνεις το ίδιο.;)
angelvasil92
22 Μάι. 2007, 10:56
εκτος απο αυτο?
ενω εχω το κανονικο προφιλ δεν γινεται να μην ακουγεται τπτ απο τη καμερα
?
one_tree_hill
22 Μάι. 2007, 11:12
εκτος απο αυτο?
?
μόνο με patch νομίζω!
εκτος απο αυτο?
?
Δεν υπαρχει αλλος τροπος.η αθορυβο η το "σπαστικο" κλικ.:blink:
SakisPlayer
22 Μάι. 2007, 20:49
SOS. Θέλω να σώσω τα sms μου (400 περίπου) και μετά να αδειάσω την μνήμη του κινητού μου.
Υπάρχει τρόπος; Και πως;
Ευχαριστώ.
geofil
22 Μάι. 2007, 21:40
Κατέβασε το myPhoneEplorer και σώσε τα sms σου στο pc. Από δω (http://www.fjsoft.at/).
andreasp
23 Μάι. 2007, 00:33
Σωστα. Το μεγαλο sar θα αποτρεψει πολλους απο το να αγορασουν.Εξαλλου δεν εχουν αλλαγες στο firmware
Το μεγαλο SAR δεν σημαινει οτι "πιανει" και καλα?
Οσο μεγαλυτερο SAR, τοσο καλυτερα δεν πιάνει ενα κινητό?
fanatikos
23 Μάι. 2007, 01:16
εκτος απο αυτο?
?
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα! Το # έχεις να πατήσεις για 1-2 δευτερόλεπτα. Εκτός αν θέλεις μόνιμα να μην ακούγεται το κλήστρο. Σε τέτοια περίπτωση θέλει σκάλισμα το firmware του τηλεφώνου.
nasos79
23 Μάι. 2007, 08:55
Το μεγαλο SAR δεν σημαινει οτι "πιανει" και καλα?
Οσο μεγαλυτερο SAR, τοσο καλυτερα δεν πιάνει ενα κινητό?
Ναι αμέ. Και τόσο καλύτερα σου ψήνει τον εγκέφαλο! Εγώ τον δικό μου, τον προτιμώ ωμό πάντως!:lol:
angelvasil92
23 Μάι. 2007, 11:42
Ναι αμέ. Και τόσο καλύτερα σου ψήνει τον εγκέφαλο! Εγώ τον δικό μου, τον προτιμώ ωμό πάντως!:lol:
Συμφωνο απολυτα μαζι σου. Αν θες να πιανει καλυτερα το κινητο σου, πρεπει να πληροσεις το τιμημα . Ψημενος εγκεφαλος...χαχαχα:lol:
AngeloDion
23 Μάι. 2007, 13:20
Καμια σχέση, το Sar δεν παίζει ρόλο στην ληψη
SakisPlayer
24 Μάι. 2007, 15:41
Κατέβασε το myPhoneEplorer και σώσε τα sms σου στο pc. Από δω (http://www.fjsoft.at/).
Ωραία. Το κατέβασα. Σύνδεσα και το καλώδιο, σύνδεσα και το κινητό αλλα δεν βλέπω να έχουν μεταξύ τους επαφή. Με ποιόν τρόπο επιτυγχάνεται αυτό;
Χρειάζεται εγκατάσταση απο το cd της συσκευασίας του κινητού; Η κάτι άλλο;
angelvasil92
24 Μάι. 2007, 19:12
Παιδια, η μπαταρια του Κ800 μου κραταει πολυ λιγο. Λετε να φταιει που δεν το φόρτισα σωστα οταν το πήρα? αν ναι, αμα αλλαηω μπαταρία θα φτιαχτεί το πρόβλημα, έτσι δεν ειναι(καμια σεχεση με το παλιο sagem myx6-2, θηριο ηταν , κρατουσε 4 μερες με βαρια χρηση.αυτο μια μερα πεφτει η μπαταρια στο 1/4)
Παιδια, η μπαταρια του Κ800 μου κραταει πολυ λιγο. Λετε να φταιει που δεν το φόρτισα σωστα οταν το πήρα? αν ναι, αμα αλλαηω μπαταρία θα φτιαχτεί το πρόβλημα, έτσι δεν ειναι(καμια σεχεση με το παλιο sagem myx6-2, θηριο ηταν , κρατουσε 4 μερες με βαρια χρηση.αυτο μια μερα πεφτει η μπαταρια στο 1/4)
Παιζει κι'αυτο ρολο..αλλα αμα παιζεις συνεχεια παιχνιδια,ραδιο,καμερα μην περιμενεις να "χτυπας" 3-4 ημερες.
ninia7
25 Μάι. 2007, 16:56
ego,xrisimopoio polu to kinito,to tennis pou exei mesa to exo skisei:O :X kai i bataria einai TERAS..eixa ena D600,kai auto,de pianei mia brosta sto K800..exo na fortiso to kinito 4 meres kai akoma i bataria einai sto 65%
SakisPlayer
25 Μάι. 2007, 18:08
Ωραία. Το κατέβασα. Σύνδεσα και το καλώδιο, σύνδεσα και το κινητό αλλα δεν βλέπω να έχουν μεταξύ τους επαφή. Με ποιόν τρόπο επιτυγχάνεται αυτό;
Χρειάζεται εγκατάσταση απο το cd της συσκευασίας του κινητού; Η κάτι άλλο;
Ουδείς κανείς;:)
kosmas73
25 Μάι. 2007, 20:48
Ουδείς κανείς;:)
xreiazete na egatasthseis tous drivers, eite apo to cd eite na tous katevaseis apo to site ths se. efoson exeis to cd omws kantou mia egatastash
Nosferatu
25 Μάι. 2007, 23:20
Εδώ ισχύει το γνωστό R.T.F.M. !!! Μπαίνω εδώ για να βρω κάτι καινούριο, κάτι ενδιαφέρον. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να γεμίζει το θέμα με ερωτήσεις του τύπου "σύνδεσα το κινητό στο pc αλλά δεν το βλέπει" και η αιτία να είναι ότι δεν έχει βάλει κάποιος το έρημο το cd που ήταν μέσα στο κουτί... Να κρατάμε το θέμα "καθαρό"...
mariel19
26 Μάι. 2007, 21:03
sta mesa tou iouniou tha exw epidotisi syskeyis k exw arxisei idi na psaxnw tin kainourgia mou syskeyi.. vriskomai anamesa sto k800i kai sto k810i kai tha ithela.. efoson den eimai off topic na mou peite eseis tis entypwseis k tis gnwmes sas..
ta teleytaia 4-5 xronia xrisimopoiw mono sony ericsson syskeyes .. k den allazw tin etairia me tipota .. eimai eyxaristimeni k me tin eggyisi k tis ypiresies pou prosferoun oi syskeyes tis ..
eyxaristw
geofil
26 Μάι. 2007, 21:45
Όλα εξαρτώνται από το ποσό της επιδότησης και από το ποσό που είσαι διατεθειμένη να δώσεις. Ίσως θα μπορούσες να περιμένεις λίγο, αφού από ότι λέγεται την Δευτέρα η SE θα ανακοινώσει τις νέες συσκευές.
mariel19
26 Μάι. 2007, 22:01
yparxoun diathesima xrimata..den einai ayto to thema..
angelvasil92
26 Μάι. 2007, 22:50
ego,xrisimopoio polu to kinito,to tennis pou exei mesa to exo skisei:O :X kai i bataria einai TERAS..eixa ena D600,kai auto,de pianei mia brosta sto K800..exo na fortiso to kinito 4 meres kai akoma i bataria einai sto 65%
αρα μαλλον φταιει που δεν το φορτισα καλα την πρωτη φορα. μπραβο μου, καλα να παθω... τεσπα, θα παω στο γερμανο να αγορασω καμια. Λετε να μπορεσω να τους ψαρωσω να μου δωσουν καινουρια μεσα στην εγγύηση??? να ναι , πως?
spykom
27 Μάι. 2007, 12:05
yparxoun diathesima xrimata..den einai ayto to thema..
Καλά κάνεις κι επιμένεις στην εταιρεία...;)
Τώρα,εφόσον είσαι είσαι ανάμεσα σε K800 και K810 θα σου πρότεινα το δεύτερο απλά και μόνο επειδή είναι πιο καινούριο μοντέλο κι επειδή είναι πιο ωραίο εμφανισιακά-αν και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.Αν όμως αντέχεις να περιμένεις λίγο όπως σου λέει ο geofil ρίξε μια ματιά στο thread να δείς τα νέα μοντέλα που θα βγούν και πράττεις αναλόγως!
Υ.Γ.Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου εφόσον τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα:θα τσίμπαγα τώρα το 810 και κανένα εξάμηνο μετά θα έπαιρνα το καινούριο μοντέλο-όποιο κι αν ήταν αυτό-αφού προηγουμένως θα είχε κυκλοφορήσει κανένα τρίμηνο στην αγορά κι είχε δοκιμαστεί απ'όλους τους beta testers καταναλωτές.Αυτό κάνω εδώ και κάποια χρόνια και γι'αυτό και κανένα από τα κινητά μου δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα.;)
Nosferatu
27 Μάι. 2007, 17:33
Τώρα πια το Κ800 είναι αρκετά ώριμη συσκευή... Από την άλλη, κάθε καλοκαίρι η SE βγάζει καινούριο μοντέλο. Αν είναι να ανακοινωθεί κάτι καλό και να κυκλοφορήσει άμεσα, είναι φρόνιμο να περιμένει κανείς. Από την άλλη και να βγει κάτι θα είναι πανάκριβο, ενώ η τιμή του Κ800 τώρα έχει πέσει σε λογικά επίπεδα γι'αυτά που προσφέρει. Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό. Αν βιάζεσαι, προχωράς άμεσα. Αλλιώς λίγη υπομονή...
mariel19
27 Μάι. 2007, 19:44
eyxaristw poly paidia.. exw xrono pantws gia na skeftw... k na praxw analogws.. :)
masada71
27 Μάι. 2007, 20:03
sta mesa tou iouniou tha exw epidotisi syskeyis k exw arxisei idi na psaxnw tin kainourgia mou syskeyi.. vriskomai anamesa sto k800i kai sto k810i kai tha ithela.. efoson den eimai off topic na mou peite eseis tis entypwseis k tis gnwmes sas..
ta teleytaia 4-5 xronia xrisimopoiw mono sony ericsson syskeyes .. k den allazw tin etairia me tipota .. eimai eyxaristimeni k me tin eggyisi k tis ypiresies pou prosferoun oi syskeyes tis ..
eyxaristw
εγω θα προτεινα να περιμενεις 2 μηνες (αν γινεται) και να πας για το κ850 με 5mp το οποιο μαλλον ανακοινωνεται επισημα αυριο-μεθαυριο!!
charasynd
27 Μάι. 2007, 21:47
Έχω το κ800 εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.Το βρίσκω ωραίο αισθητικά, δεν είναι βαρύ και τα υλικά κατασκευής είναι επίσης καλά.Δεν έχει σπάσει ή γθαρθεί τίποτα.Για να πω την αλήθεια όταν το πρωτοπήρα έκανε κάτι επανακινήσεις μόνο του και μου ήρθε να το πάω πίσω στην ΤΙΜ και να το προσγειώσω σε κανένα κεφάλι.Αυτό όμως σταμάτησε γρήγορα από μόνο του και γλιτώσαμε τα αίματα.
Μου άρεσε το αποτέλεσμα των φωτογραφιών αλλά παρόλο που πέρασε σχεδόν ένας χρόνος ακόμα δεν έχω συνηθήσει όλα τα κουμπιά,τις επιλογές, τα ζουμ κλπ.Το βίντεο δεν μου αρέσει αλλά στα πιο πολλά κινητά που έχω δει τα βίντεο είναι μόνο για να γεμίζει η λίστα των χαρακτηριστικών.Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το sharp gx20 οπότε είχα υψηλά στάνταρ για τις φωτό και προσωπικά όπως ήδη είπα καλύφθηκα.
Με το μενού και τις λειτουργίες του είμαι επίσης οκ.Τα μόνα πραγματάκια που μου τη δίνουν είναι που δεν υπάρχει το ς παρά μόνο στην χρήση του Τ9,που όταν βάζω κομμάτια στο κινητό οι τίτλοι βγαίνουν στα αλαμπουρνέζικα,που αργεί να συνδεθεί το κινητό με τον η/υ με το καλώδιο για την μεταφορά δεδομένων και που τώρα το έχω στο σέρβις.Κατέβασα ένα παιχνίδι από το τιμ+ και κάτι έγινε με τα λογισμικά και πέθανε το κινητάκι μου.Δεν άνοιγε.Είναι 2 μέρες μακριά μου και μου λείπει τρομεράααααααααα :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Anyway...σαν κινητό με έχει αφήσει ευχαριστημένη.Παρόλο που το σκαλίζω κάθε 3 και λίγο όχι για φωτό,όχι για σμσ όχι για κλήση και ακούω και ώρες ράδιο όταν μετακινούμε η μπαταρία δεν πέφτει εύκολα.Και δεν το κλείνω και το βράδυ.Ένα ακόμα αρνητικό είναι ότι παίρνει κάρτα Μ2 που είναι πιο ακριβή από άλλους τύπους.Αλλά με τα 45mb που έχει από μόνο του πρέπει να βάλεις μπ3 για να τιγκάρει αλλιώς με φωτό, βίντεο και παιχνίδια δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.
marios1988
27 Μάι. 2007, 22:38
Kalhspera paides exw ena problhma me to kinhto edw kai kana mhna paw na mpw sta paixnidia kai stis efarmoges kai mou leei "h energeia apetuxe"kseretai ti ftaiei??to ekana kai prosfata anaba8mish!!euxaristw
AngeloDion
27 Μάι. 2007, 22:49
nai to w850 kai to k800 exoun to idio problima, sto k800 omos se xeirotero bathmo. emena ftiaxtike me anabathmisi, omos esena thelei anabathmisi apto serbis pou einai pio dinati
kostoulidis58
27 Μάι. 2007, 23:14
'Αλλη μια φορά βρέ παιδιά το κρυφό μενού;
geofil
27 Μάι. 2007, 23:43
Άλλη μια φορά :)
>*<<*<*
heroquest
27 Μάι. 2007, 23:55
Παιδια μια μικρη βοηθεια. Μερικα απο τα βιντεαια που μετατρεπω σε .mp4 δεν παιζουν στο κινητο και με το που παω να τα ανοιξω κολλαει. Συνηθως αυτα που ειναι πανω απο 2 λεπτα. Με ποιο ακριβως προγραμμα τα μετατρεπετε και με τι παραμετρους. Εγω χρησιμοποιω το Total Video Converter. κανεις καποια λυση ή γιατι συμβαινει αυτο...???
Scottas
27 Μάι. 2007, 23:59
Παιδια μια μικρη βοηθεια. Μερικα απο τα βιντεαια που μετατρεπω σε .mp4 δεν παιζουν στο κινητο και με το που παω να τα ανοιξω κολλαει. Συνηθως αυτα που ειναι πανω απο 2 λεπτα. Με ποιο ακριβως προγραμμα τα μετατρεπετε και με τι παραμετρους. Εγω χρησιμοποιω το Total Video Converter. κανεις καποια λυση ή γιατι συμβαινει αυτο...???
filaraki kanta kalitera se *.3gp morfi gia sigouria;)
Se ola ta tilefwna otan ta kana mp4 eixa provlima;)
heroquest
28 Μάι. 2007, 13:48
thanks φιλε θα το δοκιμασω και βλεπουμε.
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 15:42
Καλησπέρα παιδια εχω το κ800 ηταν vf και μετετρεψα σε κανονικο αλλα δεν μπορω να δω tv απο το TIM PLUS ενω υπαρχουν ολες οι ριθμισεις μου λεει οτι το τηλ. δεν υποστιριζει τη λειτουργια
Aλλαξες συγχρονως με την μετατροπη και το cda της συσκευης;:confused:
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 16:00
Aλλαξες συγχρονως με την μετατροπη και το cda της συσκευης;:confused:
Οχι πως γινεται αυτο
Γινεται ταυτοχρονα με την μετατροπη. Σε ποιο site εκανες την μετατροπη;
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 16:21
Γινεται ταυτοχρονα με την μετατροπη. Σε ποιο site εκανες την μετατροπη;
Δεν την εκανα μονος μου στο 9volto εγινε.
Τωρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι
Μπες στο κρυφο μενου και πες μας τι CDA εχεις τωρα για να σου πω αν σου το αλλαξαν (οπως θα επρεπε) ή αν παρεμεινε VL.
paketo
28 Μάι. 2007, 16:37
εδω και 2 μερες δεν εμφανιζονται οι επαφες μου, ενω υπαρχουν στη sim, το επιβεβαίωσα βάζοντας τη σε άλλο τηλέφωνο. Έκανα on line αναβάθμιση λογισμικού αλλά πάλι το ίδιο. Όταν επιλέγω επαφές, σβήνει προσωρινά η οθόνη και μετά από 2 sec επιστρέφει στο κεντρικό μενού (βγάζει αναζήτηση σαν να χάνει προσωρινά το δίκτυο). Καμιά ιδέα?
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 17:37
εδω και 2 μερες δεν εμφανιζονται οι επαφες μου, ενω υπαρχουν στη sim, το επιβεβαίωσα βάζοντας τη σε άλλο τηλέφωνο. Έκανα on line αναβάθμιση λογισμικού αλλά πάλι το ίδιο. Όταν επιλέγω επαφές, σβήνει προσωρινά η οθόνη και μετά από 2 sec επιστρέφει στο κεντρικό μενού (βγάζει αναζήτηση σαν να χάνει προσωρινά το δίκτυο). Καμιά ιδέα?
Δεν ξερω αν ειναι αυτο CDA102568/4 R2A cxc125049 R1KG001 2EOW
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 17:39
Μπες στο κρυφο μενου και πες μας τι CDA εχεις τωρα για να σου πω αν σου το αλλαξαν (οπως θα επρεπε) ή αν παρεμεινε VL.
Οπς λαθος.
Δεν ξερω αν ειναι αυτο CDA102568/4 R2A cxc125049 R1KG001 2EOW
To cda εχει αλλαχτει και ειναι το σωστο, αυτο του απλου Κ800. Δεν ξερω πλεον απο που η ΤΙΜ το αναγνωριζει σαν VL? :confused:
Εχεις ενεργοποιημενες και τις ρυθμισεις του ΤΙΜ-WAP;
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 17:47
To cda εχει αλλαχτει και ειναι το σωστο, αυτο του απλου Κ800. Δεν ξερω πλεον απο που η ΤΙΜ το αναγνωριζει σαν VL? :confused:
Εχεις ενεργοποιημενες και τις ρυθμισεις του ΤΙΜ-WAP;
Και εγω δεν το καταλαβενω γραφει αυτο το μηνυμα.
Η συσκευη σας δεν υποστηριζει την συγκεκριμμενη υπηρεσια
Εχεις ομως ενεργοποιημενο το ΤΙΜ-WAP; Tις ρυθμισεις τις πηρες με κενο μηνυμα προς το 234; Στειλε ενα τετοιο στο 234 και να δουμε αν θα το δεχτει και αν θα σου στειλει ρυθμισεις! Αν στειλεις τετοιο μηνυμα απο συσκευη Βοδιαφον σου ερχεται μηνυμα που λεει οτι "η συσκευη σας δεν υποστηριζει αυτοματες ρυθμισεις"!
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 18:24
Εχεις ομως ενεργοποιημενο το ΤΙΜ-WAP; Tις ρυθμισεις τις πηρες με κενο μηνυμα προς το 234; Στειλε ενα τετοιο στο 234 και να δουμε αν θα το δεχτει και αν θα σου στειλει ρυθμισεις! Αν στειλεις τετοιο μηνυμα απο συσκευη Βοδιαφον σου ερχεται μηνυμα που λεει οτι "η συσκευη σας δεν υποστηριζει αυτοματες ρυθμισεις"!
Το εχω κανει.Ετσι πηρα τισ ρυθμισεις αλλα καπου ειχα διαβασει για το CID ειναι μου φενεται 49 και πρεπει να γινει 51.
Δεν ξερω αν τα λεω καλα
Το CID δεν εχει σχεση αλλα, παρ'ολα αυτα, τωρα εχει φτασει στο 52. Δοκιμασε να το συνδεσεις με την υπηρεσια αναβαθμισης της SE και δες αν σου προσφερει την δυνατοτητα να το αναβαθμισεις μονο και μονο επειδη εχεις παλιο CID...γιατι το λογισμικο ειναι το πιο προσφατο.
antonis22
28 Μάι. 2007, 18:34
Το εχω κανει.Ετσι πηρα τισ ρυθμισεις αλλα καπου ειχα διαβασει για το CID ειναι μου φενεται 49 και πρεπει να γινει 51.
Δεν ξερω αν τα λεω καλα
oxi oxi ta CID den exoun kamia sxesi gia to video streaming pou theleis esy file... an den kano lathos prepei na breis apo to menu tou kinitou stis rithmisis to video streaming pou leei kai na tou epilekseis to tim wap kati tetoio. Sto VL htan proegkatestimeni alla tora me thn allagi pou ekanes den yparxei
tzanabetis_
28 Μάι. 2007, 18:35
Το CID δεν εχει σχεση αλλα, παρ'ολα αυτα, τωρα εχει φτασει στο 52. Δοκιμασε να το συνδεσεις με την υπηρεσια αναβαθμισης της SE και δες αν σου προσφερει την δυνατοτητα να το αναβαθμισεις μονο και μονο επειδη εχεις παλιο CID...γιατι το λογισμικο ειναι το πιο προσφατο.
Του εκανα αναβαθμισει χθες και τη κατεβασε κανονικα.
Δεν ξερω τι να πω παντος ευχαριστω πολυ
beavis86
28 Μάι. 2007, 19:45
kalispera se olous...
mipws iparxei to deal gia to kinito mas?
kalispera se olous...
mipws iparxei to deal gia to kinito mas?
Καλησπέρα.:worry: deal (http://briefcase.pathfinder.gr/file/ktikti/38375/575764) απο την γνωστη gameloft.:)
Επισης και απο εδώ (http://www.esnips.com/doc/94445558-a9a2-41a4-ac13-96c8da6dac5a/Deal_Or_No_Deal_by_G@meloft_240x320).
beavis86
28 Μάι. 2007, 21:33
paidia eyxaristw gia tin amesi apantisi sas!!
Thanks!!
Argis37
28 Μάι. 2007, 21:56
Καλησπερα.σημερα ηταν να γινει απο την SE η παρουσιαση του κ850.εγινε?
Καλησπέρα παιδια εχω το κ800 ηταν vf και μετετρεψα σε κανονικο αλλα δεν μπορω να δω tv απο το TIM PLUS ενω υπαρχουν ολες οι ριθμισεις μου λεει οτι το τηλ. δεν υποστιριζει τη λειτουργιαΕίχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, το οποίο δεν είχα με το προηγούμενο τηλέφωνό μου Κ700 και αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Σε τηλ. επικοινωνία με την ΤΙΜ, μου απάντησαν ότι επειδή είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα με το Κ800ι και την υπηρεσία TV, το εξαίρεσαν από τη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών (το δικό μου ήταν και ΤΙΜ Branded). Έκτοτε εγκατέλειψα τις προσπάθειες.
tzanabetis_
29 Μάι. 2007, 09:05
Είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, το οποίο δεν είχα με το προηγούμενο τηλέφωνό μου Κ700 και αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Σε τηλ. επικοινωνία με την ΤΙΜ, μου απάντησαν ότι επειδή είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα με το Κ800ι και την υπηρεσία TV, το εξαίρεσαν από τη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών (το δικό μου ήταν και ΤΙΜ Branded). Έκτοτε εγκατέλειψα τις προσπάθειες.
Κατάλαβα.Ευχαριστώ πολυ
Το δικο μου λειτουργουσε κανονικοτατα...μαλιστα ειδαμε για πλακα ολη τη Eurovision 2007 σε μπαρ...αδειασε η μπαταρια μετα απο δυομιση ωρες...και το τηλεφωνο εκαιγε! :p
kakavelas_gr
29 Μάι. 2007, 22:29
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια κατέβασα την τελευταία ενημέροση για το κ800i μου και μου άλλαξε την γλώσσα στα αγγλικά και δεν εχει επιλογή στα ελληνικά μπορεί κανείς να με βοηθήσει???
tzanabetis_
30 Μάι. 2007, 18:16
Κατάλαβα.Ευχαριστώ πολυ
Παιδιά να σας πω το πιο κουφό βρήκα link για ERT SAT το αποθηκευσα στους σελιδοδείχτες και επαιξε κανονικά παω να μπω απο το TIM PLUS και γραφει η συσκευη σας δεν υποστηριζει την υπηρεσια
Pasxos_C
31 Μάι. 2007, 03:30
πρόσεχε μην έχεις καμμία ογκοχρέωση!!!
tzanabetis_
31 Μάι. 2007, 09:39
πρόσεχε μην έχεις καμμία ογκοχρέωση!!!
Οκ ευχαριστω
angelvasil92
31 Μάι. 2007, 21:29
kana kalo site ektos apo lasyk kai zedge gia to kinito mas. endiaferomai gia themata<<themes>>. na exei polla. eidika psaxno gia tous pirates tis caraibikis
thanks
masada71
31 Μάι. 2007, 23:08
αγορασμενο τον 9/06 και αντικατασταση πλακετας τον περασμενο Μαρτιο,λογω προβληματος(αντικατασταση πλακετας ειπαν)στην omnitech,καθε 15 ημερες παρουσιαζει προβλημα το κεντρικο πολυπληκτρο(μια δεν θα δουλευει το αριστερα,μια το δεξια κλπ)..οποτε τους το πηγαινω(καθε 15 ημερες το τελευταιο διμηνο)μου λενε οτι την μια κανανε καθαρισμο της πλακετας του πολυπληκτρου,την αλλη οτι επιδιορθωσαν την ηδη χαλασμενη πλακετα του πληκτρου και ολο αυτο το βιολι τραβαω!!αλλα απο την αλλη δεν θελω να το αλλαξω το κινητακι γιατι και μου αρεσει,αλλα και εχω βολευτει πολυ την καμερα του..να περιμενω για το κ850 λετε η να παω για κ810ι??βοηθηστε παρακαλω με γνωμες γιατι ειμαι σε αδιεξοδο!!!:cry:παντως παρακαλαω Τον Υψιστο,το κ850 οταν με το καλο ανακοινωθει να μην εχει joystick αλλα pad,γιατι τοτε ειναι που θα ριξω μαυρη πετρα πισω μου και θα γυρισω σε nokia..
αγορασμενο τον 9/06 και αντικατασταση πλακετας τον περασμενο Μαρτιο,λογω προβληματος(αντικατασταση πλακετας ειπαν)στην omnitech,καθε 15 ημερες παρουσιαζει προβλημα το κεντρικο πολυπληκτρο(μια δεν θα δουλευει το αριστερα,μια το δεξια κλπ)..οποτε τους το πηγαινω(καθε 15 ημερες το τελευταιο διμηνο)μου λενε οτι την μια κανανε καθαρισμο της πλακετας του πολυπληκτρου,την αλλη οτι επιδιορθωσαν την ηδη χαλασμενη πλακετα του πληκτρου και ολο αυτο το βιολι τραβαω!!αλλα απο την αλλη δεν θελω να το αλλαξω το κινητακι γιατι και μου αρεσει,αλλα και εχω βολευτει πολυ την καμερα του..να περιμενω για το κ850 λετε η να παω για κ810ι??βοηθηστε παρακαλω με γνωμες γιατι ειμαι σε αδιεξοδο!!!:cry:παντως παρακαλαω Τον Υψιστο,το κ850 οταν με το καλο ανακοινωθει να μην εχει joystick αλλα pad,γιατι τοτε ειναι που θα ριξω μαυρη πετρα πισω μου και θα γυρισω σε nokia..
Πηγαινε'το σε αλλο service.τωρα εγω θα σου προτεινα να περιμενεις για αλλο κινητο..και να μην προχωρησεις σε αγορα του κ810ι γιατι προκειτε για το ιδιο τηλεφωνο.τωρα αν σου συνεχισοτυν τα προβληματα "σκοτωσετο" και παρε οτι γουσταρεις ;)
kchoriano
1 Ιούν. 2007, 14:41
Πήρα το Κ800 και το έχω κανά δίμηνο.Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία η οποία μου κρατάει σε αναμονή 2 μέρες μονάχα (χωρίς να χρησιμοποιήσω καθόλου το τηλέφωνο).Έχετε να προτείνετε τίποτα να κάνω προκειμένου να γλιτώσω να τρέχω το κινητό σε αντιπροσωπείες??? Υπάρχει άλλη λύση για μένα??? Μου είπαν ότι μπορεί να φταίει η κατανάλωση και όχι η μπαταρία.Υπάρχει κάποιος τρόπος να επέμβω μόνος μου???
np60s
1 Ιούν. 2007, 15:48
Αρχικό Μήνυμα από tzanabetis_
Καλησπέρα παιδια εχω το κ800 ηταν vf και μετετρεψα σε κανονικο αλλα δεν μπορω να δω tv απο το TIM PLUS ενω υπαρχουν ολες οι ριθμισεις μου λεει οτι το τηλ. δεν υποστιριζει τη λειτουργιαΕίχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, το οποίο δεν είχα με το προηγούμενο τηλέφωνό μου Κ700 και αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Σε τηλ. επικοινωνία με την ΤΙΜ, μου απάντησαν ότι επειδή είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα με το Κ800ι και την υπηρεσία TV, το εξαίρεσαν από τη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών (το δικό μου ήταν και ΤΙΜ Branded). Έκτοτε εγκατέλειψα τις προσπάθειες.Επί της ευκαιρίας επανήλθα στο θέμα και είδα ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Έκανε κάτι η ΤΙΜ ή λύθηκε με την εγκατάσταση της R1KG001;;;Δεν ξέρω!
LLALAKIS
1 Ιούν. 2007, 16:32
Πήρα το Κ800 και το έχω κανά δίμηνο.Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία η οποία μου κρατάει σε αναμονή 2 μέρες μονάχα (χωρίς να χρησιμοποιήσω καθόλου το τηλέφωνο).Έχετε να προτείνετε τίποτα να κάνω προκειμένου να γλιτώσω να τρέχω το κινητό σε αντιπροσωπείες??? Υπάρχει άλλη λύση για μένα??? Μου είπαν ότι μπορεί να φταίει η κατανάλωση και όχι η μπαταρία.Υπάρχει κάποιος τρόπος να επέμβω μόνος μου???
Αν έχεις ενεργό το 3g, καταναλώνεις πιο γρήγορα την μπαταρία.
Κατι άλλο για να σε βοηθήσω δεν γνωρίζω.
ntalikerman
1 Ιούν. 2007, 16:51
kalispera.pira simera to k800i kai ithela na rotiso an kserei kapios pos tha mporeso na metafero ta tilefona poy eixa stin mnimi tis proigoymenis siskevis,ena v800,stin kenoyria.an ta antigrapso stin sim tha ginei mpaxalo ap oso ksero dioti se polla onomata exo 2 kai 3 tilefona kai i sim ap oti ksero den to ipostirizei afto.
angelvasil92
1 Ιούν. 2007, 16:52
myphone explorer...me auto
tzanabetis_
1 Ιούν. 2007, 21:05
Αρχικό Μήνυμα από tzanabetis_
Καλησπέρα παιδια εχω το κ800 ηταν vf και μετετρεψα σε κανονικο αλλα δεν μπορω να δω tv απο το TIM PLUS ενω υπαρχουν ολες οι ριθμισεις μου λεει οτι το τηλ. δεν υποστιριζει τη λειτουργιαΕπί της ευκαιρίας επανήλθα στο θέμα και είδα ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Έκανε κάτι η ΤΙΜ ή λύθηκε με την εγκατάσταση της R1KG001;;;Δεν ξέρω!
Και το δικο μου απο σημερα δουλευει κανονικα η tv.Μαλλον η ΤΙΜ εκανε κατι γιατι την R1KG001 την εχω εδω και 5_6 μερες
blackbirdxx
1 Ιούν. 2007, 21:35
molis ekana format
evala tin update efarmogi tis se ke mou vgazi sinexos to parakato minima:
Failed checking application versions, please reinstall the application and make sure you have the latest version
tin epanegatestisa k to programa emfanizi ta idia
ypopsin oti prin to format ola doulevan roloi
panser
2 Ιούν. 2007, 14:18
Έχω εδώ και 6 μήνες περίπου το Κ800 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Εδώ και ένα μήνα περίπου αγόρασα και το bluetooth handsfree Plantronics 655 το οποίο στην αρχή λειτουργούσε κανονικά, αλλά εδώ και δύο μέρες όταν είναι συνδεδεμένο και με πάρει κάποιος τηλ. μετά από μερικά (2-3) κουδουνίσματα η κλήση κόβεται και στο τηλ. γράφει "στάλθηκε τόνος κατειλημένου".
Τί μπορεί να φταίει..;:confused:
Υ.Γ. Να προσθέσω ότι το handsfree είναι πλήρως φορτισμένο.
Athanasios
2 Ιούν. 2007, 15:05
yparxei kapoios pou exei dual sim gia to k800 kai douleuei kanonika?an nai poia einai, egw psaxnw apo ebay rhka mia alla den kserw ean kanei
Scottas
2 Ιούν. 2007, 20:13
Paidia ekana update mesw SEUS kai efigan ta ellinika gia deuteri fora!!!Yparxei tropos xwris na to paw se omnitech ktl na tin perasw egw???Plz Sos!!!
Scottas
Akiro my friends to ekana!!!
Me ena MAst reset!!!
Thks
nasos79
2 Ιούν. 2007, 21:11
molis ekana format
evala tin update efarmogi tis se ke mou vgazi sinexos to parakato minima:
Failed checking application versions, please reinstall the application and make sure you have the latest version
tin epanegatestisa k to programa emfanizi ta idia
ypopsin oti prin to format ola doulevan roloi
Τσέκαρε αν το flash player είναι εγκατεστημένο σωστά. Εμένα αυτό μου δημιουργούσε ένα σωρό προβλήματα. Τώρα μετά από κάθε format, τρέμω αν θα λειτουργήσει σωστά! Προς το παρόν λειτουργεί!:D
nasos79
3 Ιούν. 2007, 18:36
Παίδες, τα φώτα σας please. Ξέρετε αν στο Κ800 υπάρχει η δυνατότητα να ακούσεις μουσική μέσω του bt ακουστικού;
MobileLord
3 Ιούν. 2007, 19:12
kalispera.pira simera to k800i kai ithela na rotiso an kserei kapios pos tha mporeso na metafero ta tilefona poy eixa stin mnimi tis proigoymenis siskevis,ena v800,stin kenoyria.an ta antigrapso stin sim tha ginei mpaxalo ap oso ksero dioti se polla onomata exo 2 kai 3 tilefona kai i sim ap oti ksero den to ipostirizei afto.
Steilta me Irda H' me Bluetooth
gatos
3 Ιούν. 2007, 22:44
Καλο παιδιά το Κ800ι, αλλα το δίνω 180 διότι πήγα σε Ν95
RAVER
3 Ιούν. 2007, 22:46
Καλο παιδιά το Κ800ι, αλλα το δίνω 180 διότι πήγα σε Ν95
καλα το δινεις! εγω θα το αγοραζα..αλλα γιατι τετοια αλλαγη ? :blink:
masada71
3 Ιούν. 2007, 23:09
Παίδες, τα φώτα σας please. Ξέρετε αν στο Κ800 υπάρχει η δυνατότητα να ακούσεις μουσική μέσω του bt ακουστικού;
μουσικη ναι,ραδιο δυστυχως οχι..:(
tolkap
3 Ιούν. 2007, 23:31
Παιδιά καλησπέρα!!!
Αυριο θα παω να αγοράσω το κ800i...επειδή η συσκευή όμως θα είναι vodafone live μήπως υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω το άθλιο menu της vοdafone με αυτό που έχει Original η συσκευή?Τα εικονίδια της vodafone δεν παλεύονται...ελπίζω βέβαια να είναι το μόνο που έχουν αλλάξει!
Ευχαριστώ πολύ!!!
geofil
3 Ιούν. 2007, 23:39
Παιδιά καλησπέρα!!!
Αυριο θα παω να αγοράσω το κ800i...επειδή η συσκευή όμως θα είναι vodafone live μήπως υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω το άθλιο menu της vοdafone με αυτό που έχει Original η συσκευή?Τα εικονίδια της vodafone δεν παλεύονται...ελπίζω βέβαια να είναι το μόνο που έχουν αλλάξει!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ουσιαστικά τα εικονίδια είναι η μόνη διαφορά.
Όσο για το πως γίνεται η αλλαγή έχει απαντηθεί αρκετές φορές.
nasos79
3 Ιούν. 2007, 23:43
μουσικη ναι,ραδιο δυστυχως οχι..:(
Ναι, αυτό θέλω. mp3 ας πούμε. Αλλά προφανώς όχι με όλα τα ακουστικά bt, έτσι; Γιατί με την ψευτιά που έχω τώρα, δεν ακούγεται. Θα πάρω το καλό της S.E. από βδομάδα μάλλον. Ευχαριστώ.
tolkap
4 Ιούν. 2007, 08:31
Φίλε μου ευχαριστώ πολύ!!ήθελα να βεβαιωθώ οτι γίνεται για να ψαξω τις 250 σελίδες του topic...
thanks!!!!
valerios
4 Ιούν. 2007, 09:26
Φίλε μου ευχαριστώ πολύ!!ήθελα να βεβαιωθώ οτι γίνεται για να ψαξω τις 250 σελίδες του topic...
thanks!!!!
Απλά πρέπει να γνωρίζεις ότι πολλά καταστήματα αντιπροσωπειών θεωρούν ότι αυτές οι τροποποιήσεις σε βγάζουν από την εγγύηση
geofil
4 Ιούν. 2007, 14:23
thanks!!!!
Αν δεν το βρίσκεις.
Υπάρχουν 3 τρόποι.
1ος Τρόπος. Σε καταστήματα τύπου 9volto (http://www.9volto.gr/menu/)
2ος Τρόπος. Μέσω ίντερνετ, με την πιστωτική σου (10ευρώ) σε site τύπου davinci (http://www.davinciteam.com/)
3ος Τρόπος για πολύ γάτες. Αφαιρείς το Vodafone Live μόνος σου. Δεν το συνιστώ. :)
Προσοχή στο ότι χάνεις την εγγύηση όπως σου είπε ο φίλος valerios.
nasos79
4 Ιούν. 2007, 16:06
http://www.wotanserver.com/en/
Με 7 €. Πανεύκολο! Εγώ από εκεί το έκανα και όλα είναι καλά ως τώρα.
hero79
4 Ιούν. 2007, 16:59
καλησπέρα
εδώ και λίγες μέρες έχω το κ800 και
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το κουμπακι που σε βάζει στο ιντερνετ? πήγα στις ρυθμισεις ιντερνετ και επέλεξα μόνο ΤΙΜ ΜΜΣ μιας και είμαι σε αυτη την εταιρεια και τώρα οταν πατιέται γραφει οτι setting do not allow to view this url αλλα το συμβολο του ιντερνετ που ειναι μια γη εμφανίζεται.. χρεωνόμαστε τότε?
επίσης στη συσκευασία μέσα πρέπει να υπάρχει καρτα μνήμης?
τέλος αν μπορείτε έχετε να προτέίνετε τίποτα για παιχνίδια και videoclips μουσικα για το κινητό? κάποτε που είχα το Ρ900 κάποιος χρήστης είχε ανεβάσει πολλά και ωραία videoclips αλλά δε θυμάμαι ποιος ήταν και σε ποιο thread..
ευχαριστώ εκ των προτέρων
tolkap
4 Ιούν. 2007, 17:34
Φίλε nasos79 είσαι αρχηγός...έχω και account στο paypal οπότε θα το κάνω...για την εγγύηση είμαι ενήμερος!!!
ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
chearz!!
nasos79
4 Ιούν. 2007, 17:46
Φίλε nasos79 είσαι αρχηγός...έχω και account στο paypal οπότε θα το κάνω...για την εγγύηση είμαι ενήμερος!!!
ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
chearz!!
Μπα, απλά έχω έναν φίλο ο οποίος είναι όντως αρχηγός και με ενημερώνει!:) Δυστυχώς δεν είναι μέλος εδώ, θα βοηθούσε πολύ.
Καλή συνέχεια και καλορίζικο το debranded τηλέφωνο!!! Θα νομίζεις ότι έχεις άλλη συσκευή πάντως. Καμία σχέση, τα μενού της voda είναι εντελώς ηλίθια!!!
Nosferatu
4 Ιούν. 2007, 18:37
Στη νεότερη έκδοση το κουμπί του νετ μόλις πατηθεί μπαίνει αμέσως! Σε κάποια παλαιότερη έκδοση ήθελε παρατεταμένη πίεση για να μπει. Γιατί το άλλαξαν πάλι; Τώρα είναι πάλι πιθανές ανεπιθύμητες είσοδοι !
Πότε θα βγει νεότερη της R1KG001? Είναι αρκετά ωριμο το κινητό αλλά κάθε νέα έκδοση ευπρόσδεκτη, από τότε που σταμάτησε το φαινόμενο του ξαφνικού θανάτου !!!
AngeloDion
4 Ιούν. 2007, 21:53
min tin kanete, den dexomai i ericsson na mas koroideuei. Me tin nea firmware bgazoun to video preview
1 μήνα το έχω το κινητό στα χέρια μου και έχει γίνει το "κομπολογάκι" μου. Μια απορία ρε παιδιά: Πως γίνεται να απενεργοποιήσω το πορτάκι της κάμερας από το να ενεργοποιεί αυτόματα την κάμερα όταν ανοίγει? Είναι πολύ σπαστικό να το έχεις στην τσέπη με κλειδωμένο πληκτρολόγιο και όταν χρειαστεί να το βγάλεις να είναι πορτάκι και κάμερα ανοιχτά.
Και κάτι άλλο, όταν το αγόρασα από τον "Γερμανό" ρώτησα τις διαδικασίες της πρώτης φόρτισης και μου είπαν τα εξής: "ΔΕΝ θα το φορτίσεις για 6-8 ώρες όπως κάναμε παλιότερα, θα ξοδέψεις εντελώς όση μπαταρία έχει τώρα και θα το φορτίσεις κανονικά. Αυτή με τον καιρό θα στρώσει." Έτσι και έκανα και να πω την αλήθεια κρατάει καλά η μπαταρία του με συχνή χρήση παιχνιδιών και βίντεο, περίπου 2-3 μέρες.
geofil
5 Ιούν. 2007, 10:07
Και κάτι άλλο, όταν το αγόρασα από τον "Γερμανό" ρώτησα τις διαδικασίες της πρώτης φόρτισης και μου είπαν τα εξής: "ΔΕΝ θα το φορτίσεις για 6-8 ώρες όπως κάναμε παλιότερα, θα ξοδέψεις εντελώς όση μπαταρία έχει τώρα και θα το φορτίσεις κανονικά. Αυτή με τον καιρό θα στρώσει." Έτσι και έκανα και να πω την αλήθεια κρατάει καλά η μπαταρία του με συχνή χρήση παιχνιδιών και βίντεο, περίπου 2-3 μέρες.
Το περίεργο είναι ότι σου δώσανε σωστή συμβουλή στο Γερμανό. Συνήθως ακούς πράγματα που δεν ισχύουν εδώ και πενταετία τουλάχιστον.
athanasiosm
5 Ιούν. 2007, 17:39
Βγηκε το νεο soft R1KG001!
UNIQUE
5 Ιούν. 2007, 17:43
Plaka mas kaneis?:D
fotisk13
5 Ιούν. 2007, 18:00
όντως για δείτε εδώ:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
np60s
5 Ιούν. 2007, 21:18
To K800 μου είναι ΤΙΜ branded. Κατά τη διαδικασία κλεισίματος έβγαζε το TIM shutdown (το ανθρωπάκι που έκλεινε το μάτι). Επειδή δεν το ήθελα, κατάφερα να το βγάλω από εκεί με ''επαναφορά ρυθμίσεων'' και τώρα το τηλέφωνο, κλείνοντάς το, κλείνει αμέσως χωρίς να βγάζει κάτι. Θα μπορούσα να βάλω κάτι άλλο στη θέση του προηγούμενου (TIM shutdown), που να εμφανίζεται κατά τη διαδικασία shutdown (π.χ το sony ericsson, που είχε το Κ700 όταν έκλεινε ή κάτι άλλο); Σε θετική περίπτωση πως γίνεται;
paketo
5 Ιούν. 2007, 22:44
εδω και 2 (4 πλέον:D ) μερες δεν εμφανιζονται οι επαφες μου, ενω υπαρχουν στη sim, το επιβεβαίωσα βάζοντας τη σε άλλο τηλέφωνο. Έκανα on line αναβάθμιση λογισμικού αλλά πάλι το ίδιο. Όταν επιλέγω επαφές, σβήνει προσωρινά η οθόνη και μετά από 2 sec επιστρέφει στο κεντρικό μενού (βγάζει αναζήτηση σαν να χάνει προσωρινά το δίκτυο). Καμιά ιδέα?
Καλησπέρα.:worry: deal (http://briefcase.pathfinder.gr/file/ktikti/38375/575764) απο την γνωστη gameloft.:)
Επισης και απο εδώ (http://www.esnips.com/doc/94445558-a9a2-41a4-ac13-96c8da6dac5a/Deal_Or_No_Deal_by_G@meloft_240x320).
συγγνώμη ολίγον άσχετος από παιχνίδια σε κινητό...αν είναι μέσα σε ζιπαρισμένο αρχείο τα ξεζιπάρουμε σε κάποιο φάκελο και μετά αντιγράφουμε το φάκελο στο κινητό ή αλλιώς γίνεται η διαδικασία για να παιχτούν αυτά τα παιχνίδια...?
mafiozos29
6 Ιούν. 2007, 00:10
γεια σας,
το κ800ι στο κατω μερος του(βαση)
εχει εναν αρι8μο απο χαλκινα(αν δεν κανω λαθος) συρματακια.
αυτο που ζητω ειναι να μου πειτε πιο συρματακι απο τα 12 (απο αριστερα προσ τα δε3ια) ειναι για το μικροφωνο..
για την ακριβεια εχω ενα ανταπτορακι το οποιο συνδεει το κινητο με κατι πορτοκαλι ηχεια....αυτο το ανταπτορακι απομονωνει το μικροφωνο και αν εγω θελω να μιλησω στο κινητο χωρις να αποσυνδεσω το ανταπτορακι...πως το κανω???????
περιμενω απαντηση σας
ευχαριστω!!!
RAVER
6 Ιούν. 2007, 01:51
συγγνώμη ολίγον άσχετος από παιχνίδια σε κινητό...αν είναι μέσα σε ζιπαρισμένο αρχείο τα ξεζιπάρουμε σε κάποιο φάκελο και μετά αντιγράφουμε το φάκελο στο κινητό ή αλλιώς γίνεται η διαδικασία για να παιχτούν αυτά τα παιχνίδια...?
Το παραπανω αρχειο το στελνεις κατευθειαν στο κινητο σου.το αναγνωριζει και το κανει εγκατασταση μονο του.:)
beavis86
6 Ιούν. 2007, 12:24
καλημερα παιδια.ψαχνω κανα ταβλακι για το κινητο!!:)
μπορει κανεις να με βοηθησει??:!: :!:
mafiozos29
6 Ιούν. 2007, 15:50
γεια σας,
το κ800ι στο κατω μερος του(βαση)
εχει εναν αρι8μο απο χαλκινα(αν δεν κανω λαθος) συρματακια.
αυτο που ζητω ειναι να μου πειτε πιο συρματακι απο τα 12 (απο αριστερα προσ τα δε3ια) ειναι για το μικροφωνο..
για την ακριβεια εχω ενα ανταπτορακι το οποιο συνδεει το κινητο με κατι πορτοκαλι ηχεια....αυτο το ανταπτορακι απομονωνει το μικροφωνο και αν εγω θελω να μιλησω στο κινητο χωρις να αποσυνδεσω το ανταπτορακι...πως το κανω???????
περιμενω απαντηση σας
ευχαριστω!!!
kaneis tpt???:O
Nosferatu
6 Ιούν. 2007, 20:55
Εδώ και πολύ καιρό...
angelvasil92
7 Ιούν. 2007, 09:59
παιδια, μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι που να ειναι φακος?? σαν του Κ750 να ανοιγει το φλας. μεχρι τωρα βρηκα το torch, ομως ανοιγει μονο το κοκκινο φως. εγω θα ηθελα το φλας, το ασπρο.
ευχαριστω
hero79
7 Ιούν. 2007, 12:02
word viewer apo pou borw na katevasw?
geofil
7 Ιούν. 2007, 14:57
word viewer apo pou borw na katevasw?
Δοκίμασε αν θες αυτό (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/526838).
Το δοκίμασα παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι να σου πω κατά πόσο άξιζε ή όχι.
tolkap
7 Ιούν. 2007, 19:18
Καλησπερα παιδια!χθεσ αγορασα το κ800ι και εχω τρελαθει...φοβερο κινητο!!!
εχω ομως ενα μικρο προβληματακι...οταν γραφω sms (εχωντασ επιλεγμενη την ελληνικη γλωσσα γραφης) μπορω να γραψω λιγουσ χαρακτηρες...το πολυ καμια 50ρια...μετα το κανει διπλο το μηνυμα...:(
επειδη οι πιο πολλοι φανταζομαι θα το εχετε καιρο το κιν αν μπορειτε ρε παιδια βοηθηστε!!
thanks a lot!!
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΒΡΗΛΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ...ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!!
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι αλλά μη με κράξετε αν είμαι παράλογος με το Κ800...Μήπως υπάρχει τρόπος να αποστέλλω μηνύματα (SMS) κάπου σε άλλο χρόνο, πχ μετά από 5' και όχι άμεσα;;;
Επίσης ένα ακόμα αν ξέρετε, μήνυμα που έχω παραλάβει από άλλον μπορώ να το επεξεργαστώ (δηλ. διόρθωση ή αποκοπή κάποιου κομματιού);;;
geofil
8 Ιούν. 2007, 00:04
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι αλλά μη με κράξετε αν είμαι παράλογος με το Κ800...Μήπως υπάρχει τρόπος να αποστέλλω μηνύματα (SMS) κάπου σε άλλο χρόνο, πχ μετά από 5' και όχι άμεσα;;;
Επίσης ένα ακόμα αν ξέρετε, μήνυμα που έχω παραλάβει από άλλον μπορώ να το επεξεργαστώ (δηλ. διόρθωση ή αποκοπή κάποιου κομματιού);;;
Από όσο ξέρω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δυο. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί κάτι σε java που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το πρώτο που ρωτάς αλλά χλωμό το βλέπω. Για το δεύτερο σίγουρα δεν γίνεται τίποτα.
angelvasil92
8 Ιούν. 2007, 11:55
παιδια, μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι που να ειναι φακος?? σαν του Κ750 να ανοιγει το φλας. μεχρι τωρα βρηκα το torch, ομως ανοιγει μονο το κοκκινο φως. εγω θα ηθελα το φλας, το ασπρο.
ευχαριστω
κανεις???
mariel19
8 Ιούν. 2007, 12:06
Thelw na parw ti sketi syskeyi k800i ... xerete pou tha ti vrw ftinotera?
pavlos 364
8 Ιούν. 2007, 12:52
.....Επίσης ένα ακόμα αν ξέρετε, μήνυμα που έχω παραλάβει από άλλον μπορώ να το επεξεργαστώ (δηλ. διόρθωση ή αποκοπή κάποιου κομματιού);;;
Αν επιλέξεις "προώθηση", μπορείς να το επεξεργαστείς πριν το ξαναστείλεις, αν εννοείς αυτό. Ή, αν πριν το στείλεις βγεις, μπορείς να το αποθηκεύσεις στα "Πρόχειρα". Αυτά.
kosmas73
8 Ιούν. 2007, 13:49
κανεις???
το φλας του κ800 ειναι xenon και δεν γινετε να ειναι αναμενο συνεχεια. του κ750 ειναι απλα 2 led!
geofil
8 Ιούν. 2007, 14:09
Αν επιλέξεις "προώθηση", μπορείς να το επεξεργαστείς πριν το ξαναστείλεις, αν εννοείς αυτό. Ή, αν πριν το στείλεις βγεις, μπορείς να το αποθηκεύσεις στα "Πρόχειρα". Αυτά.
Αν κατάλαβα εγώ καλά, δεν θέλει να κάνει προώθηση και επεξεργασία αλλά αλλαγές στο μήνυμα και να μείνει στα εισερχόμενα.
hero79
8 Ιούν. 2007, 15:59
Δοκίμασε αν θες αυτό (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/526838).
Το δοκίμασα παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι να σου πω κατά πόσο άξιζε ή όχι.
se euxaristo.
tha to dokimasw simera na dw ti leei.
spaul
8 Ιούν. 2007, 21:17
Τώρα που η ΤΙΜ έγινε WIND, άλλαξε το λογότυπο στο κινητό σας? Στο δικό μου (Κ750i) άλλαξε σε "WIND GR", στου αδερφού μου όμως (Κ800i) όχι. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?
RAVER
8 Ιούν. 2007, 21:53
Thelw na parw ti sketi syskeyi k800i ... xerete pou tha ti vrw ftinotera?
:blink: :worry: εδώ (http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=sony+ericsson+k800&page=2) :)
keltonas
9 Ιούν. 2007, 10:35
Το torch παίζει ή θα μου κάψει το φλας ?
lama0502
9 Ιούν. 2007, 10:52
Καλημέρα παιδια!Πήρα το προηγούμενο Σαββατο το Κ800 και μάλλον π΄ρεπει να έχω πρόβλημα με την μπαταρία του!Το φόρτισα αρχικά 24 ώρες και μετά περίμενα τισ επόμενες 2 φορές να τελειώσει εντελώς η μπαταρία για να το ξαναφορτίσω(φόρτιση 6 ώρες περίπου τις 2 επόμενες φορές!)!Η μπαταρία μου έχει κρατήσει το ανώτερο 1,5 μέρα με χρήση μέτρια προς μηδενική915 λεπτα ομιλίας την ημέρα,εχω βγάλει μια φωτο συνολικα,κανένα βιντεο,καμμία εφαρμογή!!Μήπως είναι πολύ λίγο??Να το γυρίσω πίσω,απο Γερμανο το αγόρασα!Θα μου δώουν αλλαη μπαταρία,αλλο κινητο?
Ευχαριστω!
geofil
9 Ιούν. 2007, 11:11
Το φόρτισα αρχικά 24 ώρες
Δεν είμαστε καλά. 24 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused: :confused: :confused:
Γιατί δεν τ' άφηνες όλη την βδομάδα να φορτίζει;
gongisone
9 Ιούν. 2007, 13:40
@lama0502 Λίγο σου κρατάει αλλά μπορεί να στρώσει σιγά σιγά η μπαταρία σου.
Έτσι κι αλλιώς θέλει λίγο καιρό για ν'αποδώσει τα μέγιστα.
CCGio
9 Ιούν. 2007, 17:32
Ποια η διαφορα Κ800 με Κ800i ?
Εγω πηρα ενα Κ800,απο που βλεπω αν ειναι i ?
Επισης αν ξερει καποιος πως γινεται να φυγει το logo operator που λεει wind gr,as μου πει plzzz!
Ευχαριστω!
geofil
9 Ιούν. 2007, 18:48
Όλα i είναι. Μην σ' απασχολεί αυτό. Απλά μερικές φορές δεν γράφεται.
Όσο για το πως φεύγει το logo του παροχέα, στα SE δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.