View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
Kalhspera paidia.
8a mporuse kapoios na me voh8hsei stos e3hs:
Exw to k800i kai otan paw sto youtube gia paradeigma mesw tou browser tou kinhtou alla kai mesw tou opera, kai pataw panw s ena video mu grafei oti eite den exw energopoihmeno to java (ή kati tetoio) eite einai palia h ekdosh tou macromedia. Ti na kanw panw s ayto?
Sas eyxaristw ek twn proterwn
Raver εισαι θεος..
Αυριο παω να την αγοράσω!!!
Μακαρι να φανεις τυχερος! αλλιως πηγαινε σε ενα service και κανε μια προπαραγγελια .:D
AngeloDion
16 Απρ. 2007, 00:04
πω πω λατρεία για τον raver:blink:
Antonio21
16 Απρ. 2007, 00:13
Δεν είναι λατρεία είναι εκτίμηση..
Στο site που μου έδωσες την εχει 45 ε θα πεταχτώ βεβαια και μεχρι το service να δω τι θα μου πουνε..
Ευχαριστω!
Καλησπερα...
Εχω το k 800 δυο βδομαδες το προσεχα σαν τα ματια μου ακομα με τις ζελατινες ειναι..
Σημερα που βγηκα εξω και ενω ημουνα πανω στην μηχανη βγηκε απο την τσεπη και επεσε κατω απλα εκανε καποιες γρατζουνιες στην πρόσοψη πλαινα..
Δεν μπορω να το βλεπω ετσι ξερουμε ποσο εχει να του βαλω καινούργια πρόσοψη μπρος πισω..?
http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k800i-black-housing-p-882.html
1 δολαριο = 0.73 ευρω! ;)
Ηρθε και η ώρα μου να επισκευθώ το σέρβις της SE.
Σήμερα το πρωί αφού με ξύπνησε το ξυπνητήρι (πάλι καλά) μετά από μισή ώρα που πήγα να φύγω το βρήκα απενεργοποιημένο και δεν άναβε.
Σκέφθηκα την μπαταρία που μάλλον θα είχε τελειώσει και προσπάθησα να τη φορτίσω απο το PC. Τότε είδα την άσπρη οθόνη που έχει ξαναειπωθεί.
Εκανα και μια απόπειρα να του περάσω πάλι την έκδοση από το ιντερνετ όπου στο τέλος απέτυχε.
Πίστευα πως ήμουν από τους τυχερούς που μετά απο 10 μήνες δεν μου είχε τύχει τίποτα. :(
Dead Poet
16 Απρ. 2007, 12:27
[QUOTE=papi;1858078Πίστευα πως ήμουν από τους τυχερούς που μετά απο 10 μήνες δεν μου είχε τύχει τίποτα. :([/QUOTE]
Προφανώς - αφού αναφέρεις ότι το έχεις 10 μήνες - είχες την παλιά EROM, όπως την έχω κι εγώ. Στο μεταξύ, είχες κάνει κάποια αναβάθμιση του λογισμικού (όχι της EROM) είτε μέσω υπολογιστή είτε ΟΤΑ;
Antonio21
16 Απρ. 2007, 17:11
http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k800i-black-housing-p-882.html
1 δολαριο = 0.73 ευρω! ;)
Σε ευχαριστω φιλε μου πολυ καλο site και παρα πολυ καλες τιμες!!
masada71
16 Απρ. 2007, 17:17
Σε ευχαριστω φιλε μου πολυ καλο site και παρα πολυ καλες τιμες!!
και καλα,ρε φιλαρακι,την τσιμπησες την προσοψη..ποιος θα στην περασει??:worry:
Το σέρβις.
Θα τους πληρώσεις την εργασία και τέλος.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Δε χρειαζεται και μεταπτυχιακο απο το ΜΙΤ! ;)
http://www.formymobile.co.uk/Dismantle/k800disassembly.htm
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Δε χρειαζεται και μεταπτυχιακο απο το ΜΙΤ! ;)
http://www.formymobile.co.uk/Dismantle/k800disassembly.htm
Καλύτερα στο σέρβις για να μην χάσει και την εγγύηση της συσκευής.:)
Eσυ παλι επιμενεις οτι μπορει να παει στο σερβις παραμασχαλα με τα δικα του ανταλλακτικα και να τους πει να τα περασουν αυτοι??????????:wacko: :blink:
geofil
16 Απρ. 2007, 22:29
Έχει δίκαιο ο haki.
Μπορείς να ζητήσεις κάτι τέτοιο από γνωστό σου τεχνικό αλλά όχι από επίσημο service.
patsialos-ioanni
16 Απρ. 2007, 22:29
Eσυ παλι επιμενεις οτι μπορει να παει στο σερβις παραμασχαλα με τα δικα του ανταλλακτικα και να τους πει να τα περασουν αυτοι??????????:wacko: :blink:
ginetai as mou steilei pm na tou pw arkei na einai gnisia 100%
Προφανώς - αφού αναφέρεις ότι το έχεις 10 μήνες - είχες την παλιά EROM, όπως την έχω κι εγώ. Στο μεταξύ, είχες κάνει κάποια αναβάθμιση του λογισμικού (όχι της EROM) είτε μέσω υπολογιστή είτε ΟΤΑ;
Εχω την παλιά EROM φυσικά και ναι έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις της SE απο το site της.
Τέλος το πήγα σήμερα το πρωί και το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο να πάω να το πάρω. Δυστυχώς δεν πρόλαβα και θα πάω αύριο το πρωι.
Με το παιδί που μίλησα μου είπε πως είναι η αναβάθμιση που γίνετε στην EROM και τίποτε άλλο. Είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο αλλά με απλή λύση και μέσα στην εγγύηση χωρίς κανένα κόστος. Ξέχασα να τον ρωτήσω αν χάθηκαν τα δεδομένα ή όχι....:rolleyes:
Τέλος καλό.....
Kalhspera paidia.
8a mporuse kapoios na me voh8hsei stos e3hs:
Exw to k800i kai otan paw sto youtube gia paradeigma mesw tou browser tou kinhtou alla kai mesw tou opera, kai pataw panw s ena video mu grafei oti eite den exw energopoihmeno to java (ή kati tetoio) eite einai palia h ekdosh tou macromedia. Ti na kanw panw s ayto?
Sas eyxaristw ek twn proterwn
nikolakis1904
17 Απρ. 2007, 23:08
παιδια καλησπερα!
εχω την εξης απορια αν μπορει να με βοηθεισει καποιoς...Εχω το Κ800 με Vodafone Live αλλα το εχω παρει απο Αγγλια,και πρεπει να ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της. Υπαρχει η δυνατοτητα να το ξεκλειδωσω(ας πουμε στο 9volto??).Ξερω οτι γενικοτερα γινεται απλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι απ το εξωτερικο...
Ευχαριστω προκαταβολικα
vb1000sws
18 Απρ. 2007, 00:53
nikolakis1904,
φυσικά και γίνεται να αφαιρέσεις το μενού της voga-fone όπως επίσης και να βάλεις ελληνικά μενού.Δεν είμαι σίγουρος για το 9volto,αλλά γίνεται.Αν έχεις εσύ πιστωτική κάρτα ή έεστω κάποιος συγγενήης ή καλός σου φίλος,γιατί δεν την κάνεις εσύ μέσω του wotan server;είναι πανεύκολο και δε θα πάρει πολλά χρήματα.αν θες,pm me,να σου πω πώς γίνεται.είναι πανεύκολο και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!
Άσχετο,στον wotan πριν λίγο έβγαλαν νέο λογισμικό για το Κ810,το R1KF001.Ενδεχομένως,σε λίγες μέρες ή ώρες να είναι διαθέσιμο και για Κ800,δεδομένου ότι είναι ουσιαστικά το ίδιο τηλ
Αν τους πεί οτι θα τους πληρώσει την εργασία γιατί όχι??Έγκλημα κάνει??:blink:
Και στην τελική το πολύ πολύ να του πούν όχι.:p
nikolakis1904
18 Απρ. 2007, 01:02
σ ευχαριστω φιλε vb1000sws,να σαι καλα!
Dead Poet
18 Απρ. 2007, 08:22
Ξέχασα να τον ρωτήσω αν χάθηκαν τα δεδομένα ή όχι
Αυτό με ενδιαφέρει και μένα, γιατί (είτε με το καλό είτε με το... ζόρι) κάποτε θα το πάω κι εγώ για αναβάθμιση EROM. Πες μας λοιπόν τι έγινε, για να ξέρουμε τι μας περιμένει...
Αυτό με ενδιαφέρει και μένα, γιατί (είτε με το καλό είτε με το... ζόρι) κάποτε θα το πάω κι εγώ για αναβάθμιση EROM. Πες μας λοιπόν τι έγινε, για να ξέρουμε τι μας περιμένει...
Λοιπόν, μόλις το πήρα και είναι άδειο...:(
Εκανα τις ρυθμίσεις μου, νομίζω πως σέταρα τα πάντα και αρχίζω να το ξαναγεμίζω.
Εκδοση R1JG001 και EROM R3A016
Ολα εντάξει...
Agglos
19 Απρ. 2007, 16:57
καλησπερα σε ολους.Εχω το κ800 και θελω να κανω update.Μεσω του τηλεφωνου απο την επιλογη δεν γινεται.εχω κατεβαση στον υπολογιστη το προγραμμα απο το site της sony ericsson αλλα εχω winme και δεν βρισκει τη Java virtual machine παρολο που την εχω εγκαταστησει.Τι μπορω να κανώ;;
emperor69
19 Απρ. 2007, 18:31
εγώ που έκανα το update δεν βλέπω καμία διαφορά. Ποιές είναι οι διαφορές??
geofil
19 Απρ. 2007, 19:22
εγώ που έκανα το update δεν βλέπω καμία διαφορά. Ποιές είναι οι διαφορές??
Λογικό είναι. Οι διαφορές πολύ σπάνια μπορούν να γίνουν αντιληπτές.
AngeloDion
19 Απρ. 2007, 19:54
Άμα είσαι ψαγμένος και ψείρας τις βρίσκεις πάνω κάτω
geofil
19 Απρ. 2007, 20:27
Ναι. Αν τις διαβάσεις σε κάποιο forum :p
emperor69
19 Απρ. 2007, 20:31
Ναι. Αν τις διαβάσεις σε κάποιο forum :p
Άαααααααααααααααααααρα ποιες είναι?????? :p
geofil
19 Απρ. 2007, 20:34
Ποιά έκδοση έχεις τώρα;
AngeloDion
19 Απρ. 2007, 20:41
Εγώ δεν βρήκα και πολλές, αλλά αυτές που βρήκα τις χωρίς φόρουμ επιδή είναι ολοφάνερες (για μένα πάντως). πχ τα βίντεο εχουν preview το βίντεο σε μικρογραφία και φτιαχτηκε το πρόβλημα που τα μισά κολλούσε και έκανε restart. Επίσης έχει αλλαχτεί το java engine. Άμα προσέξεις όταν μπεις σε ένα παιχνίδι δεν θέλει φόρτωμα. μπένει απευθείας. Δνε σβήνει την μνήμη που πάίρνει ή κατι τέτοιο. Επίσης κάτι αναβοσβήσματα στο μενού φύγανε. Πάντως αν έχεις κιαλλα βάλτα. είναι ενδιαφερων. Για το w850. έχει ακόμα πιο πολλά πολύ φανερά.
geofil
19 Απρ. 2007, 20:47
Δνε σβήνει την μνήμη που πάίρνει ή κατι τέτοιο. Επίσης κάτι αναβοσβήσματα στο μενού φύγανε. Πάντως αν έχεις κιαλλα βάλτα. είναι ενδιαφερων. Για το w850. έχει ακόμα πιο πολλά πολύ φανερά.
Δεν κατάλαβα τίποτα. :)
UNIQUE
19 Απρ. 2007, 21:06
opoios 8elei na vlepei ti beltionei ka8e kainouria ekdosh, phgainei: ΕΔΩ (http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349)
kai einai ola xeka8ara :p
gonzalez52
20 Απρ. 2007, 11:40
Καλημέρα σε όλους. Χθες ήρθε στα χέρια μου το Κ800! Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. 2 ερωτησούλες μόνο. Η πρώτη έχει να κάνει με τη οθόνη του κινητού. Όταν το κινητό μπαίνει σε standby mode η οθόνη σβήνει τελείως ενώ και στο k700, k750 kai w800 που είχα φαινόταν το σηματάκι του μυνήματος ή της αναπάντητης, αν είχες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό? Θέλω απλώς να βλέπω αν έχω αναπάντητη ή μύνημα χωρίς να χρειάστεί να πατήσω κάποιο πλήκτρο...
Η 2η ερώτηση σχετίζεται με τις ρυθμίσεις Ιντερνετ. Υπάρχουν 3 profiles:
Cosmote GPRS
Cosmote MMS
SEMC Wap
Στις Ρυθμίσεις Ιντερνετ είναι ενεργοποιημένο το SEMC WAP ενώ στις Ρυθμίσεις Jana είναι το Cosmote GPRS...Είναι λογικό αυτό? (Τις ρυθμίσεις τις "κατέβασα" από το site της SE)
Ευχαριστώ!
Keep up the good work!
Pasxos_C
20 Απρ. 2007, 12:08
Καλημέρα,έχω μια ερώτηση,πως μπορώ να εκμεταλευτώ την σύνδεση που έχω με τον Υπολογιστή ADSL Στο Κ800 ώστε όταν είμαι σπίτι να μην μπαίνω στο Ιντερνετ με τις ρυθμίσεις Gprs-3G (και να χρεώνομαι χωρίς λόγο) αλλα με την υπάρχουσα σύνδεση του Η/Υ,το θέλω κυρίως για ανανέωση πριν φύγω απο το σπίτι όλων των RSS feeds.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ.
gonzalez52
20 Απρ. 2007, 13:49
Καλημέρα σε όλους. Χθες ήρθε στα χέρια μου το Κ800! Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. 2 ερωτησούλες μόνο. Η πρώτη έχει να κάνει με τη οθόνη του κινητού. Όταν το κινητό μπαίνει σε standby mode η οθόνη σβήνει τελείως ενώ και στο k700, k750 kai w800 που είχα φαινόταν το σηματάκι του μυνήματος ή της αναπάντητης, αν είχες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό? Θέλω απλώς να βλέπω αν έχω αναπάντητη ή μύνημα χωρίς να χρειάστεί να πατήσω κάποιο πλήκτρο...
Η 2η ερώτηση σχετίζεται με τις ρυθμίσεις Ιντερνετ. Υπάρχουν 3 profiles:
Cosmote GPRS
Cosmote MMS
SEMC Wap
Στις Ρυθμίσεις Ιντερνετ είναι ενεργοποιημένο το SEMC WAP ενώ στις Ρυθμίσεις Jana είναι το Cosmote GPRS...Είναι λογικό αυτό? (Τις ρυθμίσεις τις "κατέβασα" από το site της SE)
Ευχαριστώ!
Keep up the good work!
Σορυ αλλά επανήλθα να απαντήσω μόνος μου την 1η ερώτηση μου. Από εχθές που πήρα το τηλέφωνο σκεφτόμουν τι μπορεί να σημαίνει το "Ρολόι λειτ. ύπνου". :wacko: Βασικά μόλις το κατάλαβα! :O Το ενεργοποίησα και πλέον η οθόνη δεν σβήνει τελείως μετά από περίπου 30", αλλά δείχνει την ώρα και μαζί αν υπάρχουν αναπάντητες ή μυνήματα καθώς και αν το πληκτρολόγιο είναι κλειδωμένο και αν είναι σε κατάσταση "Σιωπηλό".
Πάντως αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το SEMC WAP και σε τι διαφέρει από το Cosmote GPRS...?
geofil
20 Απρ. 2007, 21:09
Καλημέρα,έχω μια ερώτηση,πως μπορώ να εκμεταλευτώ την σύνδεση που έχω με τον Υπολογιστή ADSL Στο Κ800 ώστε όταν είμαι σπίτι να μην μπαίνω στο Ιντερνετ με τις ρυθμίσεις Gprs-3G (και να χρεώνομαι χωρίς λόγο) αλλα με την υπάρχουσα σύνδεση του Η/Υ,το θέλω κυρίως για ανανέωση πριν φύγω απο το σπίτι όλων των RSS feeds.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ.
Μπορείς να εκμεταλλευτείς την σύνδεσή σου.
Ρίξε μια ματιά εδώ (http://users.skynet.be/yozy/tutorials/se/k750/k750-1.htm)
Είναι για το Κ750 αλλά κάνει και για το κινητό σου.
AngeloDion
21 Απρ. 2007, 15:06
Δεν κατάλαβα τίποτα. :)
Κάτι παράξενα αναβοσβήσματα του φωτισμού της οθόνης φύγανε. Αν βρήκες άλλες βελτιώσεις που δεν έγραψα, γράψε τις. Πάντως εγώ έχεω το w850 και οι βελτιώσεις είναι οι ίδιες εχτός στον τομέα της μουσικής. πχ τα εφέ φωτισμού του 850 ενεργοποιούνται με την νέα αναβάθμιση και απο τον file manager οχι μόνο απτο walkman. Κατάλαβες?:happy:
Antonio21
21 Απρ. 2007, 17:18
ginetai as mou steilei pm na tou pw arkei na einai gnisia 100%
Τελικα το πηγα στo Service στην Καλλιθεα καιμονο για το μπροστινο μερος η τιμη ειναι 45 ε. (το οποιο και αλλαξα) αμα θελεις να αλλαξεις και το μερος της καμερας θελει αλλα 45 ε και το καπακι της μπαταριας θελει 15 ε..
tank30
21 Απρ. 2007, 19:17
Bre paidia,
mipos kserete apo pou mporo na katebasw firmware pou na ypostirizei ta ellinika sto k800i mou? An kapoios to exei kai mporei na mou to steile me mail h kati as me eidopoiisei parakalw. To kinito einai apo agglia ksekleidwmeno apla den exei ellinika.
exyaristw!
tank30
21 Απρ. 2007, 19:27
Απολογούμαι για τα greekglish, δύναμη της συνήθειας!
Bre paidia,
mipos kserete apo pou mporo na katebasw firmware pou na ypostirizei ta ellinika sto k800i mou? An kapoios to exei kai mporei na mou to steile me mail h kati as me eidopoiisei parakalw. To kinito einai apo agglia ksekleidwmeno apla den exei ellinika.
exyaristw!
:blink: Υπηρεσία Αναβάθμισης της Sony Ericsson (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407&fid=21839&esi=true).
tank30
21 Απρ. 2007, 22:19
Φιλε Raver,
κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω ήδη δοκιμασει τιν υπηρεσια αυτή. Κατέβασα το προγραμματάκι, έτρεξε κανονικα, εκανε αναβαθμιση στο firmware αλλα τα ελληνικα ακομη δεν ειναι διαθέσιμα ως επιλογή στις γλώσσες για το τηλέφωνο (Χώρα επιλογής έβαλα την Ελλάδα)
Φιλε Raver,
κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω ήδη δοκιμασει τιν υπηρεσια αυτή. Κατέβασα το προγραμματάκι, έτρεξε κανονικα, εκανε αναβαθμιση στο firmware αλλα τα ελληνικα ακομη δεν ειναι διαθέσιμα ως επιλογή στις γλώσσες για το τηλέφωνο (Χώρα επιλογής έβαλα την Ελλάδα)
Τοτε μεσω credits και πιστωτικης καρτας θα το αναβαθμισεις απο εδω (http://www.davinciteam.com/),επισης εγω θα σου ελεγα να το πας σε ενα SErvice στην Ελλαδα και να σου περασουν αυτοι τα Ελληνικα.:)
Antonio21
22 Απρ. 2007, 12:19
Αυτη ειναι η καλυτερη λυση πιστευω!!
savvascy
22 Απρ. 2007, 13:34
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Καταρχας να πω οτι το κινητο μου εχει αρκετα προβληματα. Τα παιχνιδια και οι εφαρμογες δεν ανοιγουν, μου λεει οτι ειναι αδυνατη η ενεργεια αυτη. Εχει εδω και 3 εβδομαδες περιπου που γινεται αυτο. Επισης καποτε δεν παιζει τα τραγουδια, ή δεν τα αναγνωριζει καν αυτα που εχω βαλει εγω και πρεπει να κανω restart το κινητο.
Ετσι θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να κανω format το κινητο μου? Θυμαμαι στο παλιο που ειχα πληκτρολογησα ενα κωδικο, εκλεισα το κινητο, κατι τετοια.
Μηπως ξερει κανεις ακριβως τι μπορω να κανω για να γινει format το k800i??
Ευχαριστω
p.s.: ΣΥΓΝΩΜΗ αν απαντησατε ηδη αυτη την ερωτηση, αλλα μου ειναι δυσκολο να ψαξω σε 241 σελιδες για να το βρω
tyxeros
22 Απρ. 2007, 14:09
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα δεν μπορω να ανοιξω τον φακελο Εφαρμογες και Παιχνιδια. Εκανα Update στο τελευταιο firmware και το προβλημα παραμενει :(
geofil
22 Απρ. 2007, 15:24
Δοκιμάσατε την επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων;
Μετά το απαραίτητο backup βέβαια.
sozirarak
22 Απρ. 2007, 19:56
Καλησπερα στο forum, πηρα πριν 4 μερες το K800i και εχω μεινει ευχαριστημενος με την αγορα του παρολο που ειναι με μενου του vodafone live. ηθελα να ρωτησω 3 πραγματα για το τηλεφωνο :
1) γινεται με software update να ανεβει λιγο η ενταση του ηχειου ή το ηχειο του μεχρι εκει φτανει η ενταση του, παρατηρησα οτι οταν βαζεις ενα mp3 κομματι να χτυπαει ως ringtone ακουγετε δυνατοτερα.
2) μπορω να αλλαξω το operator logo με καποιο που θα κατεβασω απο το www.mobile9.com ? αν ναι με ποιο προγραμμα?
3) κανενα προγραμματακι για μετατροπη avi σε 3gp ?
ρυθμίσεις - επαναφορά ρυθμίσεων - διαγραφή όλων
με αυτή τη διαδικασία το παίρνεις του κουτιού....
GEORGEGX20VF
22 Απρ. 2007, 21:06
Καλησπερα στο forum, πηρα πριν 4 μερες το K800i και εχω μεινει ευχαριστημενος με την αγορα του παρολο που ειναι με μενου του vodafone live. ηθελα να ρωτησω 3 πραγματα για το τηλεφωνο :
1) γινεται με software update να ανεβει λιγο η ενταση του ηχειου ή το ηχειο του μεχρι εκει φτανει η ενταση του, παρατηρησα οτι οταν βαζεις ενα mp3 κομματι να χτυπαει ως ringtone ακουγετε δυνατοτερα.
2) μπορω να αλλαξω το operator logo με καποιο που θα κατεβασω απο το www.mobile9.com ? αν ναι με ποιο προγραμμα?
3) κανενα προγραμματακι για μετατροπη avi σε 3gp ?
Σχεδον 1 χρόνο κλείνει το κ800 και δυστυχως η ενταση του ηχειου εμεινε η ιδια....
tolispao13
22 Απρ. 2007, 21:52
kalo programma gia metatropi avi se 3gp einai to im too 3gp video converter .k apo pira einai ligo poio grigorotero apo to total video converter.
angelvasil92
22 Απρ. 2007, 23:08
δεν κανει τιποτα.
προτεινα το total video converter επειδη εχει και αλλες δυνατοτητες, οχι μονο για 3gp...
gongisone
23 Απρ. 2007, 02:28
Μια λύση για να βελτιωθεί η ένταση του ηχείου είναι να
μπείς στο εκουαλάιζερ και να ανεβάσεις σε όλες τις
συχνότητες 2-3 μπάρες.
GEORGEGX20VF
23 Απρ. 2007, 12:11
Μια λύση για να βελτιωθεί η ένταση του ηχείου είναι να
μπείς στο εκουαλάιζερ και να ανεβάσεις σε όλες τις
συχνότητες 2-3 μπάρες.
Το ειχα δοκιμασει και αυτο,καμια ουσιαστικη βελτιωση...
Οταν εβαζες τον ισοσταθμιστη τερμα πάνω σε αλλα μοντέλα της εταιρειας οπως το κ750/w800/w900/w700 αξιζε,τεράστια διαφορά...
Στο κ800 ειναι σαν να μην υπάρχει...
Nosferatu
23 Απρ. 2007, 19:01
Τελικα το πηγα στo Service στην Καλλιθεα καιμονο για το μπροστινο μερος η τιμη ειναι 45 ε. (το οποιο και αλλαξα) αμα θελεις να αλλαξεις και το μερος της καμερας θελει αλλα 45 ε και το καπακι της μπαταριας θελει 15 ε..
105 ευρώ για όλα τα πλαστικά δηλαδή! Για ένα κινητό που τώρα πωλείται στα 350! Αυτό θα πει αισχροκέρδεια! Τελικά μήπως ήταν καλύτερο σύστημα τα καλύμματα της Nokia τα οποία μπορούσες να αλλάζεις μόνος σου;;;
Kαι αυτα της ΝΟΚΙΑ που αλλαζουν στο σερβις παλι φτηνα ειναι. Για το 6233 ολα (μπρος, πισω, καπακι μπαταριας) δεν εχουν παραπανω απο 25 ευρω!!!
AngeloDion
23 Απρ. 2007, 19:55
Ναι όμως είναι εντελώς διαφορετική η ποιότητα και το ποσο αεροστεγός, είδα και τα χάλια του 6230 ου τοχουν φίλοι μου, και είδα και το w550. κρακ κρυκ
kflabouris
23 Απρ. 2007, 19:55
kalhspera!
eimai etoimos na parw to k800 kai prepei na psaksw na vrw mia karta mnhmhs
o tupos kartas pou pernei einai h Memory Stick M2 an de kanw lathos...
1)mexri posa gb mporw na valw panw xwris na exw provlima??
2)skeftomai na parw 1gb mporeite na mu proteinete se poio magazi exete petyxei thn kaluterh timh...
3) Na protoimhsw na parw sony h kapoia allh marka??
tyxeros
23 Απρ. 2007, 20:36
ρυθμίσεις - επαναφορά ρυθμίσεων - διαγραφή όλων
με αυτή τη διαδικασία το παίρνεις του κουτιού....
Ναι το εκανα αυτο , αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.
geofil
23 Απρ. 2007, 20:41
Ναι το εκανα αυτο , αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.
Τότε μάλλον δεν είσαι και πολύ tyxeros. Δεν το γλυτώνεις το σέρβις.
tyxeros
23 Απρ. 2007, 20:49
Ξερει κανεις ποσο καιρο μπορει να παρει το service περιπου?
geofil
23 Απρ. 2007, 21:01
Ξερει κανεις ποσο καιρο μπορει να παρει το service περιπου?
Σ' αυτό φίλε μου δεν υπάρχει απάντηση. Εξαρτάται από την βλάβη και από το που θα το πας. Από 5 λεπτά μέχρι ένα μήνα. :)
Σ' αυτό φίλε μου δεν υπάρχει απάντηση. Εξαρτάται από την βλάβη και από το που θα το πας. Από 5 λεπτά μέχρι ένα μήνα. :)
Συνήθως όμως λιγότερο από βδομάδα για όσους μένουν Αθήνα βέβαια
geofil
23 Απρ. 2007, 21:31
Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ πάνω από μισή ώρα να πάρω το κινητό πίσω. Στη Θεσσαλονίκη.
Αλλά εδώ έχουμε ακούσει για υπερβολικές καθυστερήσεις.
Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ πάνω από μισή ώρα να πάρω το κινητό πίσω. Στη Θεσσαλονίκη.
Αλλά εδώ έχουμε ακούσει για υπερβολικές καθυστερήσεις.
Στην Αθήνα δεν υπάρχει περίπτωση να το δούνε επιτόπου.9εκτός και αν είναι θέμα ρυθμίσεων ή κάτι τέτοιο).
Το αφήνεις και συνήθως σου λένε στο 3ήμερο ότι είναι έτοιμο.
Pasxos_C
23 Απρ. 2007, 23:50
kalhspera!
eimai etoimos na parw to k800 kai prepei na psaksw na vrw mia karta mnhmhs
o tupos kartas pou pernei einai h Memory Stick M2 an de kanw lathos...
1)mexri posa gb mporw na valw panw xwris na exw provlima??
2)skeftomai na parw 1gb mporeite na mu proteinete se poio magazi exete petyxei thn kaluterh timh...
3) Na protoimhsw na parw sony h kapoia allh marka??
1)έως 2 GB προς το παρόν
2)Πολύ καλό και φθηνό κατάστημα απο εκεί πήρα εγώ και για Laptop και για το Κ800
2GB http://search.stores.ebay.com/FlashMan852_m2_Memory-Stick_W0QQfcdZ2QQfciZQ2d1QQfclZ3QQfromZR10QQfsnZFlashMan852Q QfsooZ1QQfsopZ1QQfsubZ4751295QQftsZ2QQsaselZ140624665QQsofpZ 0
3)εγώ πήρα Sandisk:)
Νέο λογισμικό για το Κ800 παίδες στον WotanServer,R1KG001 η έκδοσή του.Θα το περάσω και θα δούμε αν υπάρχει καμιά αλλαγή.Θα ποστάρω σε λίγο!
Νέο λογισμικό για το Κ800 παίδες στον WotanServer,R1KG001 η έκδοσή του.Θα το περάσω και θα δούμε αν υπάρχει καμιά αλλαγή.Θα ποστάρω σε λίγο!
Καλως ηρθες και περιμενουμε νεα σου...:D
παιδιά,κάθε φορά που πάω να συνδεθώ με τον Wotan λέει ότι το πιο πρόσφατο λογισμικό είναι το R1KC001 και όχι το R1KG001.Τι συμβαίνει;Μήπως πρέπει να βγει μια πιο καινούρια έκδοση του Wotan για να υποστηρίξει αυτήν τη νέα έκδοση;Ας δοκιμάσει κάποιος να δει τι συμβαίναι με το κινητό του
locogr
24 Απρ. 2007, 12:48
Χαιρετώ και καλώς σας βρίσκω !!
Είναι το πρώτο μου post στο forum.:)
Εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος του SE K800i. Η αλήθεια είναι πως γενικά ήμουν για αρκετά χρόνια στο στρατόπεδο της Nokia αλλά μετά από αρκετή έρευνα και συγκρίσεις ανάμεσα στο K800i και το 6288 κατέληξα, με διαφορά μάλιστα, στην αγορά του K800i.
Έχω κάποιες απορίες!
Περίπου τι διάρκεια έχει η μπαταρία; Από τις πρώτες μέρες που το χρησιμοποιώ έχω διαπιστώσει ότι με μία φυσιολογική χρήση (δηλ. κυρίως ως τηλέφωνο, 4-5 φωτογραφίες και κανένα 10λεπτο ράδιο) δεν κρατάει περισσότερο από δύο μέρες. Είναι φυσιολογικό ή μήπως κάτι δεν πάει καλά; (Να τονίσω εδώ ότι έχω βάλει την φωτεινότητα στο 50% για εξοικονόμιση ενέργειας.
Επειδή έχω περάσει τα τηλέφωνα από το Outlook στο οποίο είναι γραμμένα τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες, ο πρώτος κεφαλαίος και οι υπόλοιποι με μικρά, όταν θέλω στις επαφές να βρω κάποιο τηλέφωνο, πατώντας τους χαρακτήρες βρίσκει μόνο το πρώτο γράμμα και τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκει γιατί είναι γραμμένα με μικρά ενώ το κινητό ψάχνει με κεφαλαία. Υπάρχει κάποια λύση;
Παρατήρησα ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα μηνύματα. Όταν γράφω ένα SMS, αν έχω ενεργοποιημένο το Διεθνής χαρακτήρες τότε ναι μεν γράφει με μικρά αλλά το κάθε μήνυμα έχει μέγιστη χωρητικότητα πολύ λίγους χαρακτήρες (αν δεν κάνω λάθος κάπου στους 70). Υπάρχει τρόπος να μπορώ να γράφω με μικρούς χαρακτήρες με χωρητικότητα μηνύματος 160 χαρακτήρες ή είμαι αναγκασμένος να γράφω με κεφαλαία;
Επίσης κάτι που με ενόχλησε είναι ότι στους μετρητές διάρκειας κλήσεων, έχει διάρκεια τελευταίας κλήσης, εξερχόμενων και συνολικών κλήσεων. Δηλαδή τόσος κόπος ήταν να κάνουν μια αφαίρεση για να βγάλουν την διάρκεια εισερχόμενων κλήσεων;
Το συμβολάκι δίπλα από την ένδειξη για την ισχύ του σήματος, τι σημαίνει;(είναι σαν μπλε κύκλοι μέσα σε ένα τετράγωνο)
Θέλω για κάθε προφίλ διαφορετικό ringtone! Γίνεται;
Ελπίζω να μην κούρασα με το μακροσκελές μου post, αλλά η μετάβαση από Nokia σε Sony-Ericsson είναι πραγματικά Γολγοθάς!! :wacko:
Χαιρετώ και καλώς σας βρίσκω !!
Είναι το πρώτο μου post στο forum.:)
Εδώ και μερικές μέρες είμαι κάτοχος του SE K800i. Η αλήθεια είναι πως γενικά ήμουν για αρκετά χρόνια στο στρατόπεδο της Nokia αλλά μετά από αρκετή έρευνα και συγκρίσεις ανάμεσα στο K800i και το 6288 κατέληξα, με διαφορά μάλιστα, στην αγορά του K800i.
Έχω κάποιες απορίες!
Περίπου τι διάρκεια έχει η μπαταρία; Από τις πρώτες μέρες που το χρησιμοποιώ έχω διαπιστώσει ότι με μία φυσιολογική χρήση (δηλ. κυρίως ως τηλέφωνο, 4-5 φωτογραφίες και κανένα 10λεπτο ράδιο) δεν κρατάει περισσότερο από δύο μέρες. Είναι φυσιολογικό ή μήπως κάτι δεν πάει καλά; (Να τονίσω εδώ ότι έχω βάλει την φωτεινότητα στο 50% για εξοικονόμιση ενέργειας.
Επειδή έχω περάσει τα τηλέφωνα από το Outlook στο οποίο είναι γραμμένα τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες, ο πρώτος κεφαλαίος και οι υπόλοιποι με μικρά, όταν θέλω στις επαφές να βρω κάποιο τηλέφωνο, πατώντας τους χαρακτήρες βρίσκει μόνο το πρώτο γράμμα και τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκει γιατί είναι γραμμένα με μικρά ενώ το κινητό ψάχνει με κεφαλαία. Υπάρχει κάποια λύση;
Παρατήρησα ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα μηνύματα. Όταν γράφω ένα SMS, αν έχω ενεργοποιημένο το Διεθνής χαρακτήρες τότε ναι μεν γράφει με μικρά αλλά το κάθε μήνυμα έχει μέγιστη χωρητικότητα πολύ λίγους χαρακτήρες (αν δεν κάνω λάθος κάπου στους 70). Υπάρχει τρόπος να μπορώ να γράφω με μικρούς χαρακτήρες με χωρητικότητα μηνύματος 160 χαρακτήρες ή είμαι αναγκασμένος να γράφω με κεφαλαία;
Επίσης κάτι που με ενόχλησε είναι ότι στους μετρητές διάρκειας κλήσεων, έχει διάρκεια τελευταίας κλήσης, εξερχόμενων και συνολικών κλήσεων. Δηλαδή τόσος κόπος ήταν να κάνουν μια αφαίρεση για να βγάλουν την διάρκεια εισερχόμενων κλήσεων;
Το συμβολάκι δίπλα από την ένδειξη για την ισχύ του σήματος, τι σημαίνει;(είναι σαν μπλε κύκλοι μέσα σε ένα τετράγωνο)
Ελπίζω να μην κούρασα με το μακροσκελές μου post, αλλά η μετάβαση από Nokia σε Sony-Ericsson είναι πραγματικά Γολγοθάς!! :wacko:
Αρχικά καλώς ήρθες στο φόρουμ:)
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1. Η μπαταρία θα φτάσει στο 100% της απόδοσής της μετά από μερικές πλήρεις φορτίσεις, οπότε υπομονή.
Η μπαταρία είναι από τα δυνατά σημεία του τηλεφώνου, οπότε μην αγχώνεσαι...Βάλε τη φωτεινότητα στο 100%, απόλαυσε την οθονάρα σου και θα δείς ότι με μέτρια χρήση η μπαταρία θα σε βγάζει ίσως και πάνω από 3 μέρες.
2.Αν θεωρείς λύση το να ξαναγράψεις τις επαφές σου με ελληνικά κεφαλαία...
Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι άλλο:(
3.Γράφε με κεφαλαία καλύτερα. Αλλιώς το unicode σου τρώει τους μισούς χαρακτήρες
4.Η se απευθύνεται σε έξυπνους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν εύκολα τέτοιες απλές μαθηματικές πράξεις απαλάσσοντας τους προγραμματιστές από άχρηστες γραμμές εντολών:p:p
5. Σημαίνει GPRS ενεργό. Μέσα από το μενού θα βρείς τρόπο να το απενεργοποιήσεις.Αυτό μάλιστα, τρώει πολύ μπαταρία και δεν το χρειάζεσαι αναμμένο.Όποτε χρειαστείς το GPRS αυτό ανοίγει αυτόματα
6. Δεν γίνεται. Μπορείς όμως να έχεις διαφορετικό ringtone για κάθε επαφή.
Dead Poet
24 Απρ. 2007, 13:31
Καλώς ήλθες, φίλε.
Είναι η ένδειξη ότι βρίσκεσαι σε περιοχή με 3G σήμα.
Κι εγώ θέλω από μια διαφορετική γιαπωνέζα γκέισα σε κάθε περίοδο της ημέρας (πρωί - μεσημέρι - απόγευμα - βράδυ), για να με μπανιάρει σε μπάνιο από γάλα. Γίνεται;:p
Σοβαρά τώρα: δυστυχώς, δεν γίνεται πια. Στα παλιότερα SE μοντέλα (προ του Κ750) γινόταν. Και θεωρώ μεγάλη βλακεία που η SE το κατάργησε.
Καλώς ήλθες, φίλε.
Είναι η ένδειξη ότι βρίσκεσαι σε περιοχή με 3G σήμα.
Ούπς ναι, αυτό είναι σόρρυ!
Για την γκέισα, κάτι μπορεί να γίνει.
Για τα ringtones όμως...αδύνατο:lol:
locogr
24 Απρ. 2007, 13:36
Σε ευχαριστώ για το γρήγορο reply ddr2!!
Μακάρι να βγεις αληθινός στο θέμα της μπαταρίας.
Από ότι βλέπω θα πρέπει να κάνω αρκετούς συμβιβασμούς !!
Το GPRS το απενεργοποίησα από το menu->Settings->Connectivity->Mobile Networks->GSM/3G Networks και επέλεξα την επιλογή GSM only.
Αυτό χρειαζόταν;;
Σε ευχαριστώ και πάλι !! :)
locogr
24 Απρ. 2007, 13:40
Κι εγώ θέλω από μια διαφορετική γιαπωνέζα γκέισα σε κάθε περίοδο της ημέρας (πρωί - μεσημέρι - απόγευμα - βράδυ), για να με μπανιάρει σε μπάνιο από γάλα. Γίνεται;:p
:lol: :lol:
Το γάλα να είναι φρέσκο, εβαπορέ και ποιας εταιρίας;;; :p :p
Σοβαρά τώρα: δυστυχώς, δεν γίνεται πια. Στα παλιότερα SE μοντέλα (προ του Κ750) γινόταν. Και θεωρώ μεγάλη βλακεία που η SE το κατάργησε.
Κρίμα!! Απλά έχω συνηθίσει από τα Nokia αλλιώς και τώρα διαπιστώνω μικρές απλές ελλείψεις που διευκολύνουν στην καθημερινή χρήση του κινητού :(
Σε ευχαριστώ για το γρήγορο reply ddr2!!
Μακάρι να βγεις αληθινός στο θέμα της μπαταρίας.
Από ότι βλέπω θα πρέπει να κάνω αρκετούς συμβιβασμούς !!
Το GPRS το απενεργοποίησα από το menu->Settings->Connectivity->Mobile Networks->GSM/3G Networks και επέλεξα την επιλογή GSM only.
Αυτό χρειαζόταν;;
Σε ευχαριστώ και πάλι !! :)
Ναι, αυτό χρειαζόταν!
Τώρα θα ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν πρέπει και μετά θα απενεργοποιείται.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:)
Αν προσθέσεις και το πολύ χαζό ημερολόγιο, εκεί τελειώνουν οι συμβιβασμοί.:)
ekavoula
24 Απρ. 2007, 15:22
gia na katebaseis to update apo to wotan ti prepei na kaneis? egw katebasa to se update kai ekane anazhthsh gia software kai moy perase to R1ED001 kai den exei tipota diafora. opws kai den peiraxthke tipota me thn anaba8mish oute sbistike. ti paizei? ekana kati la8os?einai poly palia ekdosh? axizei kamia pio kainoyrgia? ti diafora 8a exei?
Τώρα έγινε διαθέσιμη η έκδοση απ'τον Wotan.Την κατεβάζω και ποστάαρω τυχόν αλλαγές παιδιά!
fanatikos
24 Απρ. 2007, 18:17
Περιμένουμε εναγονίως!
fotisk13
24 Απρ. 2007, 18:17
gia na katebaseis to update apo to wotan ti prepei na kaneis? egw katebasa to se update kai ekane anazhthsh gia software kai moy perase to R1ED001 kai den exei tipota diafora. opws kai den peiraxthke tipota me thn anaba8mish oute sbistike. ti paizei? ekana kati la8os?einai poly palia ekdosh? axizei kamia pio kainoyrgia? ti diafora 8a exei?
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
Καμία αλλαγή παιδιά!Όλα ίδια με την R1KC001!Αναλυτικότερα:
R1KG001
prgCXC1250210_GENERIC_W1 R1KG001
EROM:R3A016
prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_S EMCUSB
LCD SW versions:
Main display:
Current:200610121
Camera SW versions:
Camera:
Current:2.5
Video call camera:2.3
ITP SW versions:
CXC 125 0310 R2J
Customisation:
CDA102568/4 R6A
cxc1250490 R1KG001
MEDITERR
Content version:PA30
Java SW version:JP-7.4
Text revision:CB
Update Service SW:
UA version:
CRH1069179 R3B021
2006-12-18 15:59
Αυτάάά...Α!Η ημερομηνία στο μενου της αναβάθμισης του τηλεφώνου δείχνει πλέον 18-04-2007.Αυτό μόνο άλλαξε,το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε!Αυτά!!
valsam
24 Απρ. 2007, 21:41
Παιδια μια ερωτηση να κανω(δεν ξερω αν εχει γινει ξανα)αν αγωρασω το k800μπορω να το αναβαθμισω σε k810(firmware)για να εχω αυτες τις 2 παραπανω εφαρμογες! Α! και ακριβως τι παραπανω κανει το k810 απο το k800?
masada71
24 Απρ. 2007, 22:53
Παιδια μια ερωτηση να κανω(δεν ξερω αν εχει γινει ξανα)αν αγωρασω το k800μπορω να το αναβαθμισω σε k810(firmware)για να εχω αυτες τις 2 παραπανω εφαρμογες! Α! και ακριβως τι παραπανω κανει το k810 απο το k800?
τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω!!τα ιδια ακριβως εκτος την εμφανιση βεβαια,και μην σου πω οτι τελικα το κ800 βγαζει καλυτερες φωτο (οσον αφορα την πιστοτητα των χρωματων) απο το κ810...;)
Το Κ810 έχει 2 επιπλέον λεοτουργίες σε σχέση με το Κ800:
1)Photo-Fix
2)Track ID
Η πρώτη βελτιώνει τη φωτεινότητα,την αντίθεση και την οξύτητα των χρωμάτων μιας φωτογραφίας με το πάτημα ενός κουμπιού και η δεύτερη έχει την ικανότητα να ηχογραφεί λίγα δευτερόλεπτα ενός τραγουδιού που δε γνωρίζεις γι'αυτό καμία πληροφορια και να δίνει απάντηση σχετικά με τ'όνομα του τραγουδιού,τον καλλιτέχνη κλπ
Επειδή λειτουργώ το Κ800 μου με το λογισμικό του Κ810(R1KG001)μπορώ να βεβαιώσω ότι καμία απολύτως διαφορά δεν υπάρχει,αν εξαιρέσουμε τις 2 παραπάνω λειτουργίες.Άλλωστε και το λογισμικό του Κ800 είναι το ίδιο με αυτό του Κ810,αν εξαιρέσουμε αυτες τις 2 λειτουργίες που προανέφερα.
Απλά,κάνοντας μετατροπή του Κ800 σε Κ810,θα έχεις το γνωστό πρόβλημα του φωτισμού.Βρες ένα topic που λέγεται Αναβάθμιση Κ800 σε Κ810 μέεσω WotanServer για πιο πολλές πληροφορίες!Ελπίζω να βοήθησα!!
johnny7
25 Απρ. 2007, 01:02
mporei kapoios na vrei ayta ta 2 programmata (kirios to Track ID) gia na ta valo sto k800 i einai adinaton??
tha to ektimousa poli an mporouse kapoios na voithisei :)
Δε γίνεται,διότι για να τα περάσεις πρέπει να είναι εφαρμογές java.Προς το παρόν,δεν υπάρχουν..Τώρα,αν μελλοντικά,κάποιος τα γράψει,έχει καλώς..Αν και νομίζω ότι υπάρχει μια εφαρμογή που κατά κάποιο τρόπο "εξομοιώνει"τη λειτουργία του Track ID,άλλά δεν είμαι σίγουρος..
Όσο για το Photo Fix,μη σκας και πολύ..Δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο..Σε ορισμένες φωτό,αυξάνει κατά πολύ τη φωτεινότητα και την οξύτητα,αλλά σε κάποιες άλλες δεν έχει αποτελεσματικότητα,επειδή τις "καίει",τις υπερτονίζει με άλλα λόγια.Πάντως,την ίδια και καλύτερη δουλειά μπορείς να πετυχεις και μ'ένα πρόγραμμα φωτογραφίας στον υπολογιστή σου..Άσε που συνήθως αυξάνεται και ο θόρυβος,οπότε θες εκ νέου επεξεργασία στον υπολογιστή για να αφαιρέσεις τις ενοχλητικές κουκκίδες..Οπότε..
mporei kapoios na vrei ayta ta 2 programmata (kirios to Track ID) gia na ta valo sto k800 i einai adinaton??
tha to ektimousa poli an mporouse kapoios na voithisei :)
Tο Track ID ειναι θεμα software,δεν γινεται μεσω καποιας εφαρμογης.περιμενε κανενα 3μηνο που θα μπορεσεις να κανεις το κ800ι σε κ810ι.
fanatikos
25 Απρ. 2007, 09:20
Καμία αλλαγή παιδιά!Όλα ίδια με την R1KC001!Αναλυτικότερα:
R1KG001
prgCXC1250210_GENERIC_W1 R1KG001
EROM:R3A016
prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_S EMCUSB
LCD SW versions:
Main display:
Current:200610121
Camera SW versions:
Camera:
Current:2.5
Video call camera:2.3
ITP SW versions:
CXC 125 0310 R2J
Customisation:
CDA102568/4 R6A
cxc1250490 R1KG001
MEDITERR
Content version:PA30
Java SW version:JP-7.4
Text revision:CB
Update Service SW:
UA version:
CRH1069179 R3B021
2006-12-18 15:59
Αυτάάά...Α!Η ημερομηνία στο μενου της αναβάθμισης του τηλεφώνου δείχνει πλέον 18-04-2007.Αυτό μόνο άλλαξε,το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό άλλωστε!Αυτά!!
Μήπως όμως διορθώνει κάποια Bugs? Η ΚC έχει κάμποσα! Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124&page=30 και πες μου αν εσύ έχεις τέτοια προβλήματα. Μήπως, λέω μήπως, δεν έχει κάτσει κάτι καλά όταν έκανα εγώ την αναβάθμηση.
Dead Poet
25 Απρ. 2007, 10:38
Τώρα θα ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν πρέπει και μετά θα απενεργοποιείται.
Νομίζω ότι δεν είναι έτσι. Αν τεθεί στην επιλογή "GSM Only", τότε δεν θα λαμβάνει ποτέ 3G σήμα. Τη δυνατότητα να ενεργοποιείται το 3G όταν υπάρχει σχετικό σήμα θα την έχει μόνο αν το αφήσει στην επιλογή "3G and GSM".
Νομίζω ότι δεν είναι έτσι. Αν τεθεί στην επιλογή "GSM Only", τότε δεν θα λαμβάνει ποτέ 3G σήμα. Τη δυνατότητα να ενεργοποιείται το 3G όταν υπάρχει σχετικό σήμα θα την έχει μόνο αν το αφήσει στην επιλογή "3G and GSM".
Ναι φίλε μου.
Για το gprs μιλούσα:) όχι για το 3g
Tο Track ID ειναι θεμα software,δεν γινεται μεσω καποιας εφαρμογης.περιμενε κανενα 3μηνο που θα μπορεσεις να κανεις το κ800ι σε κ810ι.
Δηλαδη δεν μπορει να το κανει τωρα??? :confused:
DimitrisAndNiki
25 Απρ. 2007, 15:04
Το track-id υπάρχει σαν εφαρμογή στο ipmart....
Το track-id υπάρχει σαν εφαρμογή στο ipmart....
Για δωσε λεπτομερειες...πρωτη φορα το ακουω αυτο :blink:
andreasp
25 Απρ. 2007, 18:51
Εχετε ακούσει για κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στα K800 Brown που έχει φέρει ο Γερμανός?
Σκέφτομαι να το πάρω.
Εξάλλου για αυτή την εβδομάδα έχει έκπτωση 24%, οπότε στο Cosmote 240 με πιστωτική , βγαίνει στα 133ευρω.
Γνωρίζετε κάτι?
Εχετε ακούσει για κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στα K800 Brown που έχει φέρει ο Γερμανός?
Σκέφτομαι να το πάρω.
Εξάλλου για αυτή την εβδομάδα έχει έκπτωση 24%, οπότε στο Cosmote 240 με πιστωτική , βγαίνει στα 133ευρω.
Γνωρίζετε κάτι?
Oτι ισχυει και για το black θα ισχυει και για το Καφε.Γιατι δεν παιρνεις το Κ810ι.
andreasp
25 Απρ. 2007, 19:10
Oτι ισχυει και για το black θα ισχυει και για το Καφε.Γιατι δεν παιρνεις το Κ810ι.
1. Γιατι θα γίνω και εγώ poster σε thread με 250σελίδες για άσπρες οθόνες, κολλήματα, προβλήματα. Γενικά τα τελευταία χρόνια αγοράζω τηλέφωνα πάντα στο τέλος της ζωής τους. Αφήνω άλλους να κάνουν το beta testing. Ετσι αγόρασα και το κ750 πριν απο 4 μήνες.
2. Δεν εχουν καμία απολύτος διαφορά εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση, που πραγματικά το k810 ειναι πιο όμορφο.
3. Γιατι θα πληρωσω περίπου 100ευρω παραπάνω, αν σκεφτείς την διαφορά της τιμής λόγο καινούργιου μοντέλου, και λόγο της έκπτωσης που έχει αυτή την εβδομάδα ο Γερμανος.
Αν έχεις να μου πεις κάποια λογική εξήγηση, γιατι πρέπει να πάρω το k810 , τότε ευχαρίστως να την ακούσω.
Υπάρχει κάποια αλλη πληροφορία για το brown? Μην τύχον και έχει καμιά προβληματική version eprom, που διαβασα παραπίσω, ή τυχόν ειναι φτιαγμένο για την Ουγκάντα αντί για Ελλαδα?
1. Γιατι θα γίνω και εγώ poster σε thread με 250σελίδες για άσπρες οθόνες, κολλήματα, προβλήματα. Γενικά τα τελευταία χρόνια αγοράζω τηλέφωνα πάντα στο τέλος της ζωής τους. Αφήνω άλλους να κάνουν το beta testing. Ετσι αγόρασα και το κ750 πριν απο 4 μήνες.
2. Δεν εχουν καμία απολύτος διαφορά εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση, που πραγματικά το k810 ειναι πιο όμορφο.
3. Γιατι θα πληρωσω περίπου 100ευρω παραπάνω, αν σκεφτείς την διαφορά της τιμής λόγο καινούργιου μοντέλου, και λόγο της έκπτωσης που έχει αυτή την εβδομάδα ο Γερμανος.
Αν έχεις να μου πεις κάποια λογική εξήγηση, γιατι πρέπει να πάρω το k810 , τότε ευχαρίστως να την ακούσω.
Υπάρχει κάποια αλλη πληροφορία για το brown? Μην τύχον και έχει καμιά προβληματική version eprom, που διαβασα παραπίσω, ή τυχόν ειναι φτιαγμένο για την Ουγκάντα αντί για Ελλαδα?
Σωστός!
Δεν νομίζω να έχει διαφορές το καφέ.
Επειδη ειναι καινουργιο..και πιο ομορφο κατα την δικη μου γνωμη..και επισης εχει και 2 επιπλεον λειτουργιες.ισως το κ810ι να ειναι ενα αλοκληρωμενο κ800ι χωρις bug,ισως λεω :cool:
manos83
25 Απρ. 2007, 19:43
Αγόρασα πριν περίπου ένα μήνα το K800 και την τελευταία εβδομάδα ενώ το έχω στην τσέπη μου κλειδομένο, αυτό σβήνει μόνο του. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει??? :worry:
Υ.Γ.: Με την αναβάθμιση χάνονται τα δεδομένα που έχω μέσα(επαφές,μηνύματα,ήχοι κλπ)?????
Thanx!
:cool:
fotisk13
25 Απρ. 2007, 20:03
Υ.Γ.: Με την αναβάθμιση χάνονται τα δεδομένα που έχω μέσα(επαφές,μηνύματα,ήχοι κλπ)?????
Thanx!
Τα δεδομένα δεν χάνονται.
andreasp
25 Απρ. 2007, 21:59
Επειδη ειναι καινουργιο..
Ακριβως για αυτον τον λόγο, οπως σου ειπα και παραπανω ΔΕΝ το παίρνω.
και πιο ομορφο κατα την δικη μου γνωμη..και επισης εχει και 2 επιπλεον λειτουργιες.ισως το κ810ι να ειναι ενα αλοκληρωμενο κ800ι χωρις bug,ισως λεω :cool:
Επειδη δεν υπαρχει κανενας απολυτος λόγο να παίζω με τα "ισως" για αυτο και δεν το παιρνω.
Το k810 ειναι το ιδιο τηλεφωνο, πιο ομορφο, με 2 λειτουργιες παραπανω, και με 100προβληματα παραπανω.
Οπως κάθε τηλέφωνο που έχει βγει ποτέ , έτσι και αυτο θα ειναι προβληματικο για τους πρωτους μηνες της ζωης του.
Σε αποδεκτή κατάσταση θα βρίσκετε , λίγο πριν "πεθανει".
Τότε τα αγοράζω εγώ! :)
chrisk
25 Απρ. 2007, 22:01
Αγόρασα πριν περίπου ένα μήνα το K800 και την τελευταία εβδομάδα ενώ το έχω στην τσέπη μου κλειδομένο, αυτό σβήνει μόνο του. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει??? :worry:
Να μην κάνει καλή επαφή η μπαταρία το έχεις σκεφτεί??:rolleyes:
akis_k
26 Απρ. 2007, 00:47
Sony Ericsson decided to enthrall the fans of Spider-Man movie comics with Spider-Man-branded handsets.
It released 4 Spider-Man edition devices – K800i, K750i, K550i and K610i. The handsets come with preloaded
"exclusive Spider-Man wallpapers" and screensaver. Besides there is a Spidey-clad hard case and a wrist strap.
http://www.mobile-review.com/sadm_files/Spiderphone.jpg
πηγή: Mobile-Review (http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml)
manos83
26 Απρ. 2007, 01:24
Να μην κάνει καλή επαφή η μπαταρία το έχεις σκεφτεί??:rolleyes:
To epsaksa kai den eida kati tetoio...
Ακριβως για αυτον τον λόγο, οπως σου ειπα και παραπανω ΔΕΝ το παίρνω.
Επειδη δεν υπαρχει κανενας απολυτος λόγο να παίζω με τα "ισως" για αυτο και δεν το παιρνω.
Το k810 ειναι το ιδιο τηλεφωνο, πιο ομορφο, με 2 λειτουργιες παραπανω, και με 100προβληματα παραπανω.
Οπως κάθε τηλέφωνο που έχει βγει ποτέ , έτσι και αυτο θα ειναι προβληματικο για τους πρωτους μηνες της ζωης του.
Σε αποδεκτή κατάσταση θα βρίσκετε , λίγο πριν "πεθανει".
Τότε τα αγοράζω εγώ! :)
Koίτα, αυτό δεν ισχύει για τα se σε γενικές γραμμές.
Το k800(όπως και το p990) ήταν μια εξαίρεση, αλλά γενικά δεν ισχύει για τα τηλέφωνα της εταιρίας.
Μπορεί στο πρώτο λογισμικό να υπάρχουν ένα-δύο bugs που όμως θα κοπιάσεις αρκετά για να τα βρείς(αν τύχει να τα βρείς) και τα οποία συνήθως διορθώνονται πολύ γρήγορα.
Δεν είναι νόκια η se.(βασικά, καμία άλλη εταιρία δεν είναι νόκια σε αυτόντον τομέα)
andreasp
26 Απρ. 2007, 10:23
Ακομα και ετσι να ειναι... (πραγματι ισχυει σε σχεση με αλλες εταιριες, αλλα παραμένουν προβληματικα ΟΛΑ τα καινουργια μοντελα. Αλλα λιγοτερο και αλλα περισσοτερο), τα μοναδικα επιχειρηματα του να παρω το κ810 ειναι το :
- Ειναι καινουργιο
- Ειναι πιο ομορφο
Sorry αλλα κατα την αποψη μου, δεν δικαιολογουνται απο αυτα τα δυο τα 100ευρω παραπανω.
Προτιμω να τα φάω στα μπουζούκια, παρα να τα φάει η Sonyericsson στα μπουζουκια! :)
mrkhl21
26 Απρ. 2007, 10:59
geia sas paidia,
8a i8ela tin voi8eia sas. skeftomai na agorasw to k800i
k to vrika sto internet stin para poli kali timi twn 280euro
alla to skeftomai giati mou leei oti to menou tou einai sta agglika
kai sta gallika! opws isws katalavate eimai asxeti gi'auto 8a i8ela
tin simvouli sas! den exei menou sta ellinika? giati kata ta alla
exei ola auta pou psaxnw na exei to neo mou kinito!
Ακομα και ετσι να ειναι... (πραγματι ισχυει σε σχεση με αλλες εταιριες, αλλα παραμένουν προβληματικα ΟΛΑ τα καινουργια μοντελα. Αλλα λιγοτερο και αλλα περισσοτερο), τα μοναδικα επιχειρηματα του να παρω το κ810 ειναι το :
- Ειναι καινουργιο
- Ειναι πιο ομορφο
Sorry αλλα κατα την αποψη μου, δεν δικαιολογουνται απο αυτα τα δυο τα 100ευρω παραπανω.
Προτιμω να τα φάω στα μπουζούκια, παρα να τα φάει η Sonyericsson στα μπουζουκια! :)
Όσο για αυτό σου είπα ότι συμφωνώ μαζί σου:)
(Και που λές να τα φάς???:lol::p)
Πρακτικά,είναι το ίδιο τηλέφωνο.Ακόμη και οι εκδόσεις του λογισμικού τους θα είναι κοινές,όπως συμβαίνει ήδη..Ρίξε μια ματιά στον www.wotanserver.com (http://www.wotanserver.com) και θα διαπιστώσεις ότι οι εκδόσεις λογισμικού είναι οι ίδιες..Απλά,στις εκδόσεις που προορίζονται για το K800i προφανώς αφαιρόύνται οι 2 επιπλέον λειτουργίες ή κλειδώνονται προκειμένου να μην έχεις πρόσβαση.
Το ότι έχουν το ίδιο λογισμικό είναι απόλυτα λογικό διότι έτσι η εταιρία ξοδεύει λιγότερα χρήματα για την ανάπτυξη λογισμικού.Αλλωστε,ο πραγματικός διάδοχος θα είναι άλλο μοντέλο,όχι το Κ810..
EliMiNaToR
26 Απρ. 2007, 14:39
paidia kai ego apo aurio tha eimai katoxos enos k800:)
geofil
26 Απρ. 2007, 14:45
Με γεια σου προκαταβολικά.:)
loulou_loulou
26 Απρ. 2007, 14:50
Φίλοι καλησπέρα.Μόλις πριν ένα μήνα πήρα ένα k800i και θέλω να κάνω μία ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να κλείνει αυτόματα το κινητό το βράδυ σε μιά ώρα που θα του προκαθορίσεις;
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Φίλοι καλησπέρα.Μόλις πριν ένα μήνα πήρα ένα k800i και θέλω να κάνω μία ερώτηση.Υπάρχει τρόπος να κλείνει αυτόματα το κινητό το βράδυ σε μιά ώρα που θα του προκαθορίσεις;
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Δυστυχώς, δεν είναι siemens...;)
c_kika_89
26 Απρ. 2007, 16:59
geia sas paidia,
8a i8ela tin voi8eia sas. skeftomai na agorasw to k800i
k to vrika sto internet stin para poli kali timi twn 280euro
alla to skeftomai giati mou leei oti to menou tou einai sta agglika
kai sta gallika! opws isws katalavate eimai asxeti gi'auto 8a i8ela
tin simvouli sas! den exei menou sta ellinika? giati kata ta alla
exei ola auta pou psaxnw na exei to neo mou kinito!
Τι εννοείς το βρήκες στο internet? σε ποιο site?
AngeloDion
26 Απρ. 2007, 18:17
Ποιά siemens το κάνουν αυτό?
romagnoli
26 Απρ. 2007, 19:16
Καλησπέρα παιδιά.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας, διότι ξαφνικά το k800i μου άρχισε να "ξεφορτίζεται τρελά".
Πιο ειδικά μέσα σε 3 περίπου ώρες από πλήρως φορτισμένο (100%) έμεινε από μπαταρία. Μίλησα δεν μίλησα 15 λεπτά στο διάστημα αυτό. Δεν έτρεχε καμία εφαρμογή. Ήταν στην αναμονή δηλαδή.
Δεν το έχω περισσότερο από 3 μήνες.
Τι μπορεί να συμβαίνει ?
Ευχαριστώ, προκαταβολικά
Ποιά siemens το κάνουν αυτό?
Νομίζω ότι όλα της σειράς s τουλάχιστον είχαν την λειτουργία αυτή(s45, s55, για το s65 δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι) ίσως και άλλα πιο φτηνά.
AngeloDion
26 Απρ. 2007, 20:07
Νομίζω ότι όλα της σειράς s τουλάχιστον είχαν την λειτουργία αυτή(s45, s55, για το s65 δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι) ίσως και άλλα πιο φτηνά.
Βλέπω ξέρεις το κινητό μου:) . δυστυχώς όμως νομίζω δεν έχει κατι τέτοιο, δεν πειράζει δεν θα μου φανεί πολύ χρήσιμο.
Βλέπω ξέρεις το κινητό μου:) . δυστυχώς όμως νομίζω δεν έχει κατι τέτοιο, δεν πειράζει δεν θα μου φανεί πολύ χρήσιμο.
Χε χε χε
Όλα τα ξέρει ο ddr2:devil::p:lol::X
Αντε πάλι σήμερα το πρωί...
Με καλούν κάποια στιγμή και το ακουστικό ήταν νεκρό. Ολο το πρωί την έβγαλα με ανοιχτή ακρόαση. Δοκίμασα και το Service Menu και όντως το ακουστικό ήταν νεκρό. Εβγαλα την μπαταρία, περίμενα 5 λεπτά αλλά δεν έγινε τίποτα.
Το απόγευμα έβγαλα την κάρτα sim για να τη βάλω σε άλλη συσκευή και δοκιμάζοντας πάλι στο menu έπαιζε το ακουστικό.
Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο ????:blink:
Αντε πάλι σήμερα το πρωί...
Με καλούν κάποια στιγμή και το ακουστικό ήταν νεκρό. Ολο το πρωί την έβγαλα με ανοιχτή ακρόαση. Δοκίμασα και το Service Menu και όντως το ακουστικό ήταν νεκρό. Εβγαλα την μπαταρία, περίμενα 5 λεπτά αλλά δεν έγινε τίποτα.
Το απόγευμα έβγαλα την κάρτα sim για να τη βάλω σε άλλη συσκευή και δοκιμάζοντας πάλι στο menu έπαιζε το ακουστικό.
Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο ????:blink:
Μήπως έχει πάρει τίποτα νερά το κινητό?
docsock
26 Απρ. 2007, 21:52
Φιλοι μου
εσβησα κατα λάθος ενα video 3GP μεγαλης σημασίας /μάθημα από σχολη/ από το κινητάκι μας.
Δεν μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα που να επανακτα το συγγεκριμένο φορματ.
εχετε κατι υπ όψη σας
ευχαριστω προκαταβολικα
Φιλοι μου
εσβησα κατα λάθος ενα video 3GP μεγαλης σημασίας /μάθημα από σχολη/ από το κινητάκι μας.
Δεν μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα που να επανακτα το συγγεκριμένο φορματ.
εχετε κατι υπ όψη σας
ευχαριστω προκαταβολικα
Αν το ειχες αποθηκευεμενο στην μνημη του κινητου..δυστηχως παει το βιντεο.τωρα αν το ειχες στην καρτα μνημης..και παλι ειναι δυσκολο να το ανακτησεις!!
ταξιδιωτης22
27 Απρ. 2007, 05:13
Sony Ericsson decided to enthrall the fans of Spider-Man movie comics with Spider-Man-branded handsets.
It released 4 Spider-Man edition devices – K800i, K750i, K550i and K610i. The handsets come with preloaded
"exclusive Spider-Man wallpapers" and screensaver. Besides there is a Spidey-clad hard case and a wrist strap.
http://www.mobile-review.com/sadm_files/Spiderphone.jpg
πηγή: Mobile-Review (http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml)
πολυ μου αρεσει πραγματικα:)
loulou_loulou
27 Απρ. 2007, 08:58
ευχαριστώ φιλε
UNIQUE
27 Απρ. 2007, 09:58
ennoeis EYTYXOS den einai siemens....
Einai SonyEricsson(me ta kala kai ta kata tou), den einai siemens, den htan kai elpizo na mhn ginei POTE.
ennoeis EYTYXOS den einai siemens....
Einai SonyEricsson(me ta kala kai ta kata tou), den einai siemens, den htan kai elpizo na mhn ginei POTE.
Καλά, μην ανοίξουμε τώρα τέτοιο θέμα.
Το δυστυχώς πήγαινε στο ότι μόνο τα siemens είχαν αυτή τη δυνατότητα που ζητούσε η φίλη.
Από εκεί και πέρα τα se έχουν σαφώς κατώτερο μενού σε επιλογές και δυνατότητες από τα πάλαι ποτέ siemens, αλλά έχουν καλύτερες multimedia δυνατότητες που τα siemens ούτε που τις ονειρεύτηκαν ποτέ τους.(+αξιοπιστία λογισμικού)
aggelooos2000
27 Απρ. 2007, 12:13
Γεια σας εχω περιπου 2 εβδομαδες που αγορασα το k800. Ολα καλα λοιπον αλλα τυχαινει καμια φορα οταν πάω να απαντησω το κινητο να σβηνει. Συγκεκριμένα εχει τυχει 2 φορες. Εχει τυχει σε κάποιον κατι ανάλογο?
UNIQUE
27 Απρ. 2007, 12:30
Καλά, μην ανοίξουμε τώρα τέτοιο θέμα.
Το δυστυχώς πήγαινε στο ότι μόνο τα siemens είχαν αυτή τη δυνατότητα που ζητούσε η φίλη.
Από εκεί και πέρα τα se έχουν σαφώς κατώτερο μενού σε επιλογές και δυνατότητες από τα πάλαι ποτέ siemens, αλλά έχουν καλύτερες multimedia δυνατότητες που τα siemens ούτε που τις ονειρεύτηκαν ποτέ τους.(+αξιοπιστία λογισμικού)
katotero menu ta se??????????????? KALO!!!:)
to allo me ton Toto to xeris? :lol: :lol: :lol:
Ean exeis dei thn seira 55/65 tis siemens kai ta les auta...ti na po, toso mperdemeno menu mono auta kai ta motorola.
Auta kai tpt allo apo emena(eimaste off topic).
EliMiNaToR
27 Απρ. 2007, 14:31
paidia apo simera eimai kai ego enas eutixis katoxos enos k800.:)
Μήπως έχει πάρει τίποτα νερά το κινητό?
Οχι, ούτε νερά ούτε μου έπεσε. Ετσι εντελώς ξαφνικά....
Τώρα βέβαια δουλεύει αλλά ποιός ξέρει αν και πότε θα το ξανακάνει. Πήρα τηλέφωνο το service για να τους ρωτήσω αν ανοίξαν την συσκευή εκτός από την αναβάθμιση σε EROM 16 (προ 10 ημερών μου είχε σβήσει) και μου είπαν πως όχι ήταν απλώς μια αναβάθμιση.
Μάλλον το μάτιασα που τον τελευταίο καιρό έλεγα συνέχεια τι ωραία συσκευή έχω, δεν είχα ποτέ καλύτερη και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εδώ και δέκα μήνες...:lol:
katotero menu ta se??????????????? KALO!!!:)
to allo me ton Toto to xeris? :lol: :lol: :lol:
Ean exeis dei thn seira 55/65 tis siemens kai ta les auta...ti na po, toso mperdemeno menu mono auta kai ta motorola.
Auta kai tpt allo apo emena(eimaste off topic).
Είχες και sl45 και δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά!!:p
Έχουν τα se τον τηλ.κατάλογο που είχαν τα siemens?
την ημερολογιάρα?
τη διαχείρηση μηνυμάτων(αποθήκευση μηνυμάτων μέχρι εξάντληση της μνήμης , δημιουργία φακέλων και μεταφορά στο pc κλπ κλπ που είχαν τα siemens της σειράς 45 και μετά??
Μέχρι και κωδικούς διαφόρων χωρών (αν ήθελες να πάρεις εξωτερικό)είχαν
Τι να λέμε τώρα.
Αλλο ευχρηστία και άλλο πλήθος δυνατοτήτων.
Γεια σας εχω περιπου 2 εβδομαδες που αγορασα το k800. Ολα καλα λοιπον αλλα τυχαινει καμια φορα οταν πάω να απαντησω το κινητο να σβηνει. Συγκεκριμένα εχει τυχει 2 φορες. Εχει τυχει σε κάποιον κατι ανάλογο?
Δεν πας σε ενα SErvice για πρωτες βοηθειες..πηγαινε για μια αναβαθμιση..για να στρωσει το κινητο.αυτο συμβαινει.:)
Spartan_X
28 Απρ. 2007, 01:42
paidia apo simera eimai kai ego enas eutixis katoxos enos k800.:)
μεγίες :)
masada71
28 Απρ. 2007, 10:04
μεγίες :)
καλοριζικος και μεγεια!!!:D
EliMiNaToR
28 Απρ. 2007, 11:46
euxaristo poli .to kinitaki einai teleio kai eidika oi vradines foto
masada71
28 Απρ. 2007, 14:04
euxaristo poli .to kinitaki einai teleio kai eidika oi vradines foto
και οχι μονο,οι βραδυνες,αλλα και οι φωτο την ημερα..εκει που μας τα χαλαει ειναι στην βιντεοσκοπηση..αλλα τι να κανουμε,αν τραβαγε και βιντεο αναλογο των νοκια τοτε σιγουρα θα μιλαγαμε για το καλυτερο cameraκινητο,μακραν,απο ολες τις μαρκες...
akis_k
28 Απρ. 2007, 23:06
FERRARI Limited Edition :love:
Handcellphone blog is showing a Ferrari limited edition for Sony Ericsson K800i.
There isn't any official info on the special edition, the revealed photos kinda like
a half done self customize Ferrari edition. The photos only reveal the back of the
K800i, which is already a nice composition on the red/black colors.
http://www.slashphone.com/media/data/796/k800-ferrari-2.jpg http://www.slashphone.com/media/data/796/k800-ferrari-1.jpg
geofil
28 Απρ. 2007, 23:36
Πολύ όμορφο.
Μπα! :nagger::nagger:
Ποτέ δεν μου αρέσαν αυτού του είδους οι εκδόσεις κινητών
geofil
29 Απρ. 2007, 03:09
Ούτε εγώ θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο.
Αλλά τα χρώματα της FERRARI τα συμπαθώ. :)
Πάντως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.Όπως και με το Sharp V902, που είχε βγεί και σε μία τέτοια έκδοση και ήταν πανέμορφο.:D
Antonio21
29 Απρ. 2007, 13:29
Πολυ ομορφο ειναι..
Μπορουμε να βρουμε τετοιες προσοψεις εδω στην Ελλαδα..?
Nosferatu
29 Απρ. 2007, 14:13
Από SEUS ακόμα να βγει νεότερη της R1JG001. Υπομονή...
ταξιδιωτης22
29 Απρ. 2007, 18:38
ρε παιδια θα δουμε και στην ελλαδα αυτες τις σπεσιαλ εκδοσεις του 800?
geofil
29 Απρ. 2007, 19:49
Χλωμό το βλέπω.
akis_k
29 Απρ. 2007, 20:31
ρε παιδια θα δουμε και στην ελλαδα αυτες τις σπεσιαλ εκδοσεις του 800?
Την Ferrari μπορεί και να την δούμε, για της υπόλοιπες όμως δεν το πιστεύω.
nasos79
29 Απρ. 2007, 22:13
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω μία επιδότηση από voda, της τάξης των 300 € και σκέφτομαι να αποκτήσω το τηλεφωνάκι αυτό. Το ερώτημα που με απασχολεί είναι:
Μπορώ να το πάρω non-branded; Με γνωστό στο κατάστημα. Αν όχι, μπορώ να πουλήσω το branded, εφόσον δεν θα έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, σε κάποια καλή τιμή και να πάρω ένα καθαρό;
Το Πλαίσιο, που έχει σίγουρα non-branded τηλέφωνα, μπορεί να μου δώσει την επιδότηση της vodafone ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο;
Και τέλος, αξίζει το τηλέφωνο, ή να κοιτάξω κάπου αλλού;
Τώρα έχω το Κ750i και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Ευχαριστώ!
gorillas
29 Απρ. 2007, 22:57
Eγώ που πήρα της vodafone είναι πολύ καλό χωρίς κανένα πρόβλημα και ελάχιστα μενού της vodafone. Επιπλέον έχει δυο πολύ βολικά διαφορετικά κουμπιά και προσωπική μου άποψη ποιο όμορφες μπάρες σήματος και μπαταρίας.
aggelooos2000
30 Απρ. 2007, 00:58
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ(ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΒΗΝΕ), ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΜΕΣΩ SEUS. ΚΟΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ KΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΒΗΣΕ:mad: . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ SERVICE? EKEI ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?:(
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ(ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΒΗΝΕ), ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΜΕΣΩ SEUS. ΚΟΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ KΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΒΗΣΕ:mad: . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ SERVICE? EKEI ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?:(
Nα το ξαναπάς στο service το κινητό λέγοντας ότι τα κολλήματα εξακολουθούν.
Πίεσέ τους να σου αλλάξουν συσκευή.
aggelooos2000
30 Απρ. 2007, 02:01
ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΓΥΗΣΗ ΕΤΣΙ?
ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΓΥΗΣΗ ΕΤΣΙ?
Οχι δεν χανεις τιποτα απολυτως!! :)
TERRORZONE
30 Απρ. 2007, 03:27
Ρε παιδια τη κολλημα ειναι αυτο να βγαζουν προιοντα κινητης τηλεφωνιας branded με ομαδεσ F1?Σε λιγο θα βγουν καποτες στα χρωματα της ferrari με soymaxer στη συσκευασια.ΕΛΕΟΣ!
nasos79
30 Απρ. 2007, 08:59
Ρε παιδια τη κολλημα ειναι αυτο να βγαζουν προιοντα κινητης τηλεφωνιας branded με ομαδεσ F1?Σε λιγο θα βγουν καποτες στα χρωματα της ferrari με soymaxer στη συσκευασια.ΕΛΕΟΣ!
Ο Schumacher μας τελείωσε, τώρα θα δεις κ@πότες με τον Alonso... Χεχεχε...
Εμένα θα μου απαντήσει κανείς;:( Είμαι ένας απελπισμένος χρήστης που διαθέτει μία επιδότηση των 300 ευρώ και δεν ξέρει τι να την κάνει!!!
Εμένα θα μου απαντήσει κανείς;:( Είμαι ένας απελπισμένος χρήστης που διαθέτει μία επιδότηση των 300 ευρώ και δεν ξέρει τι να την κάνει!!!
Nα το πάρεις unbranded από τη βόδιαφον?:blink:
Άμα το έχουν, που δεν νομίζω, μπορεί και να το πάρεις αν έχεις γνωστό, αλλά δεν νομίζω να το έχουν.
Τώρα με 300 ευρώ επιδότηση να πάς για κ800?
Στη θέση σου δεν θα το έκανα.
Θα κόλλαγα κανένα 150 και θα πήγαινα για w880:p και ας μην έχει τόσο καλή κάμερα....
nasos79
30 Απρ. 2007, 13:53
Nα το πάρεις unbranded από τη βόδιαφον?:blink:
Άμα το έχουν, που δεν νομίζω, μπορεί και να το πάρεις αν έχεις γνωστό, αλλά δεν νομίζω να το έχουν.
Τώρα με 300 ευρώ επιδότηση να πάς για κ800?
Στη θέση σου δεν θα το έκανα.
Θα κόλλαγα κανένα 150 και θα πήγαινα για w880:p και ας μην έχει τόσο καλή κάμερα....
Να περιμένω λίγο να κυκλοφορήσει το Κ810; Δεν θα έχουν προλάβει να το βγάλουν non-branded, ε; Πήγα σήμερα και ρώτησα, δεν το φέρνουν non-branded.
Δεν δίνω επιπλέον χρήματα. Θα το δω και το 880 πάντως!
Ευχαριστώ
edit: Μπλιάχ το 880!!! :p
geofil
30 Απρ. 2007, 14:04
Ευχαριστώ
edit: Μπλιάχ το 880!!! :p
Αν το είδες σε φωτογραφίες, δικαιολογημένα έκανες μπλιαχ. Το ίδιο έκανα και εγώ. Αν το πιάσεις όμως αλλάζεις αμέσως γνώμη. Πολύ όμορφο. Και εγώ θα σου πρότεινα να επενδύσεις αλλού την επιδότησή σου. K810, W880 και αν δεν το πολυβιάζεσαι, το Κ850.
akis_k
30 Απρ. 2007, 14:52
Να περιμένω λίγο να κυκλοφορήσει το Κ810; Δεν θα έχουν προλάβει να το βγάλουν non-branded, ε; Πήγα σήμερα και ρώτησα, δεν το φέρνουν non-branded.
Ευχαριστώ
edit: Μπλιάχ το 880!!!
Καλή επιλογή (για μένα) είναι το κ810 :cool:.
chrisk
30 Απρ. 2007, 16:39
Θέλω να πάρω μια κάρτα Μ2 2GB..δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και να χρειάζεται να πάρω 1GB?? :)
Έχει πάρει κανένας 2GB?
Επίσης παίζει να μην πάρω SONY αλλά SANDISK....
;)
Θέλω να πάρω μια κάρτα Μ2 2GB..δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο και να χρειάζεται να πάρω 1GB?? :)
Έχει πάρει κανένας 2GB?
Επίσης παίζει να μην πάρω SONY αλλά SANDISK....
;)
Kανένα πρόβλημα και με τα 2:)
nasos79
30 Απρ. 2007, 18:23
Το Κ810 είναι το ίδιο με το Κ800, απλά πιο λεπτό. Αν έχουν διαφορές (που δεν το πολυπιστεύω) είναι μάλλον ασήμαντες, για τα 90 ευρώ επιπλέον που κοστίζει το καινούριο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα το επέλεγα, είναι ότι ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Vodafone πριν προλάβει να βγει branded έκδοση. Ο αδερφός μου είχε πάρει το W800 σας είπα, καθαρό!
Ξενερώνω αφάνταστα στην ιδέα να έχω branded τηλέφωνο! Αυτά τα ηλίθια μενού, το vodafone live, το κουμπί συντομεύσεων που δεν είναι συντομεύσεων αλλά σε βγάζει στα της voda, με εκνευρίζουν τρελά. Τόσο τρελά που δεν αποκλείεται να μην πάρω τίποτα, να δώσω την επιδότηση στον αδερφό μου και να μείνω με το Κ750 και σε μερικούς μήνες, να πάρω σκέτη συσκευή, όπως πήρα και το Κ750 μου πέρυσι.
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ποτέ μου δεν είχα και ούτε θέλω να αποκτήσω branded συσκευή!!! Και εάν μπορώ, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να το αποφύγω.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχει περίπτωση κάποιο κατάστημα (Πλαίσιο, Γερμανός) να δεχτεί να μου ανταλλάξει το branded με ένα καθαρό, εφόσον βέβαια δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του; Η ίδια η S.E. μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLP παιδιά!!! Θα πάνε χαμένα τα λεφτά!
(Το W880, branded δεν είναι και αυτό; )
Το Κ810 είναι το ίδιο με το Κ800, απλά πιο λεπτό. Αν έχουν διαφορές (που δεν το πολυπιστεύω) είναι μάλλον ασήμαντες, για τα 90 ευρώ επιπλέον που κοστίζει το καινούριο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα το επέλεγα, είναι ότι ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Vodafone πριν προλάβει να βγει branded έκδοση. Ο αδερφός μου είχε πάρει το W800 σας είπα, καθαρό!
Ξενερώνω αφάνταστα στην ιδέα να έχω branded τηλέφωνο! Αυτά τα ηλίθια μενού, το vodafone live, το κουμπί συντομεύσεων που δεν είναι συντομεύσεων αλλά σε βγάζει στα της voda, με εκνευρίζουν τρελά. Τόσο τρελά που δεν αποκλείεται να μην πάρω τίποτα, να δώσω την επιδότηση στον αδερφό μου και να μείνω με το Κ750 και σε μερικούς μήνες, να πάρω σκέτη συσκευή, όπως πήρα και το Κ750 μου πέρυσι.
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ποτέ μου δεν είχα και ούτε θέλω να αποκτήσω branded συσκευή!!! Και εάν μπορώ, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να το αποφύγω.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Υπάρχει περίπτωση κάποιο κατάστημα (Πλαίσιο, Γερμανός) να δεχτεί να μου ανταλλάξει το branded με ένα καθαρό, εφόσον βέβαια δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του; Η ίδια η S.E. μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLP παιδιά!!! Θα πάνε χαμένα τα λεφτά!
(Το W880, branded δεν είναι και αυτό; )
Να σου το αλλάξουν μπα...
Πολύ χλωμό μέχρι αδύνατο το κόβω.
Το 880 δεν ξέρω πώς το δίνει η voda.
Ανάμεσα σε k800 και k810 σου προτείνω το 800 γιατί οι μεταξύ τους διαφορές είναι ασήμαντες για τη χρηματική τους διαφορά, εκτός και αν σε ξετρέλανε το design του 810.
Η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική με τα branded πάντως.
Ένα σηματάκι είναι ,δεν χάθηκε και ο κόσμος:O
Θα σου πρότεινα να κάνεις μια φορητότητα αριθμού.
Παίρνοντας καινούρια συσκευή στο νέο σου δίκτυο θα έχεις μια επιδότηση, αλλά όχι 300 ευρώ βέβαια.
Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω:worry:
nasos79
30 Απρ. 2007, 21:28
Όχι μόνο ΔΕΝ με ξετρελαίνει το 810, αλλά φοβάμαι και ότι αυτά τα κουμπάκια του θα είναι εντελώς άβολα. Δεν έχω και τα μικρότερα δάχτυλα στον κόσμο. Θα το προτιμούσα έναντι του 800, ΜΟΝΟ εάν το έδιναν non-branded καθότι καινούριο.
Δεν είναι μόνο ένα σηματάκι, είναι ότι το κουμπάκι με τις συντομεύσεις σε βγάζει στο ηλίθιο μενού της voda και δεν μπορείς να το αλλάξεις, ενώ εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα στο Κ750 με την εργοστασιακή χρήση του.
Επίσης, κάτι που όσο το σκέφτομαι, τόσο με τσαντίζει, είναι το νταβατζιλίκι!!! Γιατί να με υποχρεώνουν να πάρω το κινητό τους; Δεν πληρώνω κανονικά; Την επιδότηση, τους την έχω πληρώσει πολλαπλάσια, να είστε σίγουροι!
Να σας πω και το χειρότερο; Έμαθα ότι τα multirama, φέρνουν ως πολιτική μόνο branded συσκευές. Σε ερώτησή μου, εάν πάω και ζητήσω να ΑΓΟΡΑΣΩ ένα Κ800, αν θα μου δώσουν branded, η απάντηση ήταν: "Φυσικά"... Ε, από τη στιγμή που σε τέτοια πρόβατα απευθύνονται, ας τους δίνουν branded!!! Πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, ξενερώνω!
Θα μείνω με το Κ750 μου μάλλον, ή θα πάω να βγάλω το λογισμικό της voda, κι ας χάσω την εγγύηση!
Όσο για την ιδέα της φορητότητας, δεν τη βρίσκω καλή. Οι υπηρεσίες της vodafone με ικανοποιούν. Μόνο με το μαρκάρισμα των συσκευών της έχω πρόβλημα.
chrisk
30 Απρ. 2007, 22:49
Thanx!!
Sandisk Μ2 μνήμη έχει βάλει κανείς??
:)
nikos2004dj
1 Μάι. 2007, 00:26
αν παω να κανω την ανανεωση του συμβολαιου στο πλαισιοθα μου δωσουν συσκευη με το σηματακι της vodafone επανω?
και κατι αλλο..
εχω 250-290 ευρω επιδοτηση και ειμαι αναμεσα στο n76 κ800 kai w610 το κ800 κολαει καθολου?σαν ποιοτητα κατασκευης γιατι εμαθα οτι ειναι made in china?
_Alexandros_
1 Μάι. 2007, 01:07
Το πιό πιθανό είναι η συσκευούλα σου να έχει το γνωστό σηματάκι! Πάντως το Κ800 είναι αρκετά καλό και εμένα δεν μου κόλαγε όταν το είχα
Nosferatu
1 Μάι. 2007, 10:54
Στο Κ800 vf live έχουν δεσμεύσει κάποιο soft key για να μπαίνει στο live? Αυτό το έκαναν παλιά, δεν γνωρίζω αν το κάνουν ακόμα. Σε ένα KRZR K1 που πήρα προ 1 εβδομάδας με επιδότηση, δεν έχουν δεσμεύσει κάποιο κουμπί για να μπαίνεις στο live. Οπότε το μόνο που μένει είναι ένα θέμα (skin) vodafone -διαλέγεις κάποιο από τα άλλα, και ένα σηματάκι vodafone κάπου στη συσκευή. Δεν είναι τόσο τραγικό...
nasos79
1 Μάι. 2007, 13:50
Στο Κ800 vf live έχουν δεσμεύσει κάποιο soft key για να μπαίνει στο live? Αυτό το έκαναν παλιά, δεν γνωρίζω αν το κάνουν ακόμα. Σε ένα KRZR K1 που πήρα προ 1 εβδομάδας με επιδότηση, δεν έχουν δεσμεύσει κάποιο κουμπί για να μπαίνεις στο live. Οπότε το μόνο που μένει είναι ένα θέμα (skin) vodafone -διαλέγεις κάποιο από τα άλλα, και ένα σηματάκι vodafone κάπου στη συσκευή. Δεν είναι τόσο τραγικό...
Skin εννοείς θέμα; Κατεβάζω κάποια απ' το ιντερνετ δηλαδή και κάνω τη δουλειά μου; Αν είναι έτσι, τότε οκ. Εγώ νόμιζα ότι είχε και το κουμπάκι δεσμευμένο, όπως λες! Το σηματάκι, δεν με πολυκαίει, μπορεί και να το ξύσω να φύγει.
ΟΚ, με ψιλοπείσατε... :D
Nagata
1 Μάι. 2007, 15:43
Εγω θα το θεσω απλος το ερωτημα μου...Θελα ενα κινητο με καλη φωτογραφια,καλο βιντεο και με δυνατοτητα επεκτασης καρτα μνημης εως 2gb.Θα μου τα προσφερει αυτα το K800i ή να δω και για κανενα αλλο κινητο της sony ericsson?Aν ναι,τοτε ποιο μοντελο συγκεκριμενα?
Αν τα εχεις τα λεφτα παρτο αλλα εγω θα σου προτεινα κινητο με 2mpixels και πιο φθηνο και δοκιμασμενο.το w810i ;)
geofil
1 Μάι. 2007, 20:14
Εγω θα το θεσω απλος το ερωτημα μου...Θελα ενα κινητο με καλη φωτογραφια,καλο βιντεο και με δυνατοτητα επεκτασης καρτα μνημης εως 2gb.Θα μου τα προσφερει αυτα το K800i ή να δω και για κανενα αλλο κινητο της sony ericsson?Aν ναι,τοτε ποιο μοντελο συγκεκριμενα?
Αν σε ενδιαφέρει αρκετά το καλό βίντεο τότε μάλλον κακώς ψάχνεις για SE. Όλα έχουν άθλια λήψη. Αν δίνεις πιο πολύ σημασία στην λήψη φωτογραφιών τότε το Κ800 είναι αυτό που θες.
nasos79
1 Μάι. 2007, 21:08
Αν τα εχεις τα λεφτα παρτο αλλα εγω θα σου προτεινα κινητο με 2mpixels και πιο φθηνο και δοκιμασμενο.το w810i ;)
Αυτό απευθύνεται σε εμένα; Αν ναι, η απάντηση έχει ως εξής:
α) Έχω 300 € επιδότηση. Το 810 δεν κάνει καν 300 €.
β) Τώρα έχω το Κ750. Το W810 έχει ελάχιστες διαφορές, ΚΑΜΙΑ απ' αυτές ουσίας (τη λειτουργία walkman δεν την εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί δεν με ενδιαφέρει, πάντα έχω μαζί μου το iPod)
γ) Το έχει μία συνάδελφος στο γραφείο και δεν με έχει ενθουσιάσει (ούτε το κινητό, ούτε η συνάδελφος, χαχαχα)
δ) Ανέφερα ότι έχει ελάχιστες διαφορές με το Κ750;
Αυτό απευθύνεται σε εμένα; Αν ναι, η απάντηση έχει ως εξής:
α) Έχω 300 επιδότηση. Το 810 δεν κάνει καν 300 .
β) Τώρα έχω το Κ750. Το W810 έχει ελάχιστες διαφορές, ΚΑΜΙΑ απ' αυτές ουσίας (τη λειτουργία walkman δεν την εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί δεν με ενδιαφέρει, πάντα έχω μαζί μου το iPod)
γ) Το έχει μία συνάδελφος στο γραφείο και δεν με έχει ενθουσιάσει (ούτε το κινητό, ούτε η συνάδελφος, χαχαχα)
δ) Ανέφερα ότι έχει ελάχιστες διαφορές με το Κ750;
Εφοσον εχεις τοσο μεγαλη επιδοτηση..παρε ενα κινητο αλλο,δεν νομιζω οτι το k800i ειναι το καλυτερο.απλα η αναλυση βιντεο που τραβαει ειναι κακη και μολις 176*220 αν θυμαμαι καλα.ακομη και το κ700ι που εχω τραβαει βιντεο σε μεγαλυτερη αναλυση!!! :blink: γιατι δεν περιμενεις κανενα πιο καινουργιο κινητο..:blink:
Εφοσον εχεις τοσο μεγαλη επιδοτηση..παρε ενα κινητο αλλο,δεν νομιζω οτι το k800i ειναι το καλυτερο.απλα η αναλυση βιντεο που τραβαει ειναι κακη και μολις 176*220 αν θυμαμαι καλα.ακομη και το κ700ι που εχω τραβαει βιντεο σε μεγαλυτερη αναλυση!!! :blink: γιατι δεν περιμενεις κανενα πιο καινουργιο κινητο..:blink:
Σε μεγαλύτερη ανάλυση το k700?:blink:
Όχι βρε, κάποιο λάθος θα κάνεις.Την ίδια έχουν
Κατά τα άλλά συμφωνώ και εγώ, με 300 ευρώ επιδότηση δεν πας για k800;)
Σε μεγαλύτερη ανάλυση το k700?:blink:
Όχι βρε, κάποιο λάθος θα κάνεις.
Ναι εχεις δικιο..λαθος εκανα :( το τσεκαρα και οντως ετσι ειναι.
nasos79
1 Μάι. 2007, 22:04
Γιατί δεν με ενδιαφέρει να έχω την αιχμή της τεχνολογίας. Επίσης γιατί δεν θέλω να δώσω επιπλέον χρήματα. Το Κ750 δουλεύει μία χαρά και αν δεν ήταν η επιδότηση, δεν προγραμμάτιζα να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Έτσι, με ενδιαφέρει πολύ το γεγονός ότι το Κ800 κοστίζει ακριβώς όση είναι η επιδότησή μου. Τα video δεν με ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΟΤΕ μου δεν έχω τραβήξει video με το κινητό. Αλλά ΠΟΤΕ λέμε! Με ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο τηλέφωνο, με αξιοπρεπή απόδοση στις φωτογραφίες, οικείο μενού, καλή αυτονομία, να φορτίζει με τους 2 επιπλέον φορτιστές που έχω (αυτοκινήτου και αυτός που παίρνει και το hands-free από πίσω) και να μου αρέσει και αισθητικά.
Και το W810 τα έχει αυτά βέβαια, αλλά μεταξύ των δύο, νομίζω ότι προτιμώ το Κ800, ως πιο σοβαρό.
geofil
1 Μάι. 2007, 22:07
Γιατί δεν με ενδιαφέρει να έχω την αιχμή της τεχνολογίας. Επίσης γιατί δεν θέλω να δώσω επιπλέον χρήματα. Το Κ750 δουλεύει μία χαρά και αν δεν ήταν η επιδότηση, δεν προγραμμάτιζα να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Έτσι, με ενδιαφέρει πολύ το γεγονός ότι το Κ800 κοστίζει ακριβώς όση είναι η επιδότησή μου. Τα video δεν με ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΟΤΕ μου δεν έχω τραβήξει video με το κινητό. Αλλά ΠΟΤΕ λέμε! Με ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο τηλέφωνο, με αξιοπρεπή απόδοση στις φωτογραφίες, οικείο μενού, καλή αυτονομία, να φορτίζει με τους 2 επιπλέον φορτιστές που έχω (αυτοκινήτου και αυτός που παίρνει και το hands-free από πίσω) και να μου αρέσει και αισθητικά.
Και το W810 τα έχει αυτά βέβαια, αλλά μεταξύ των δύο, νομίζω ότι προτιμώ το Κ800, ως πιο σοβαρό.
Μετά από όλα αυτά, δεν ψάχνεις κινητό. Έχεις καταλήξει. Κ800. :)
nasos79
1 Μάι. 2007, 22:18
Μα ναι, εγώ δεν είπα ότι ψάχνω. Απλά ρώτησα το θέμα με το branded τηλέφωνο. :D Και επί τη ευκαιρία ρώτησα και την άποψή σας, για τη συσκευή ως συσκευή καθαρά.
Stavroulis
1 Μάι. 2007, 22:42
Παιδιά από τον 3ο προς 4ο μήνα χρήσης του τηλεφώνου αντιμετοπίζω ίδη προβλήματα με το joystick !:blink: Μήπως έχετε καμία ιδέα για την απαλοιφή του προβλήματος ;
Παιδιά από τον 3ο προς 4ο μήνα χρήσης του τηλεφώνου αντιμετοπίζω ίδη προβλήματα με το joystick !:blink: Μήπως έχετε καμία ιδέα για την απαλοιφή του προβλήματος ;Εγώ πάλι από το 2ο μήνα. Δεν νομίζω να παίρνει τίποτα παρά μόνο ''επίσκεψη'' στο service. Κι εγώ δεν το έχω πάει ακόμη, δεν θά ήθελα να ανοιχτεί το τηλ. από τώρα. Το φύσηξα με σπρέυ αέρα, ακόμη το φύσηξα και με πίεση αέρα μήπως έχει πιάσει κάτι και φύγει, αλλά δυστυχώς τίποτα.
Stavroulis
1 Μάι. 2007, 23:44
Δεν παρατήρησες καμία βελτίωση μετά το σπρέι γιατί το είχα στα υπόψειν να το δοκιμάσω .
_Alexandros_
1 Μάι. 2007, 23:50
Re paidia afou oloi shedon kseroume tin kataliksi pou ehei i pleiopsifia twn kinitwn me joystick... Katharismoi, anoigmata klp..
Nagata
2 Μάι. 2007, 12:32
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια!Θα το σκεφτω σοβαρα γιατι το w700i ηταν μια επιπολεη για μενα αγορα
priamos1
2 Μάι. 2007, 15:07
Hi kai apo emena...Tha ithela na rwtisw ....pw mporw na energopoiisw tin fortisi tou kinitoumou mesw usb...tin eixa apenergopieisei poio palia me ena kryfo menu alla ksexasa twra...!
geofil
2 Μάι. 2007, 15:47
Μπες στο κρυφό μενού με το γνωστό >*<<*<*
Δεν παρατήρησες καμία βελτίωση μετά το σπρέι γιατί το είχα στα υπόψειν να το δοκιμάσω .Δυστυχώς, εγώ δεν είδα βελτίωση. Εσύ όμως δοκίμασέ το, ποτέ δεν ξέρεις.
Καλημέρα.:D
200 mobile wallpapers (240x320)
http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/0/2/5/0/2/025028bf53dc0e83b3fb00b5ab5ce6a9_full.jpg
download (http://rapidshare.com/files/28582189/Mobile_Wallpaper_Pack.zip)
Μέγεθος αρχείου 5mb
masada71
3 Μάι. 2007, 09:00
Καλημέρα.:D
200 mobile wallpapers (240x320)
http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/0/2/5/0/2/025028bf53dc0e83b3fb00b5ab5ce6a9_full.jpg
download (http://rapidshare.com/files/28582189/Mobile_Wallpaper_Pack.zip)
Μέγεθος αρχείου 5mb
ευχαριστουμε,αλλα που ειναι το αρχειο για να το κατεβασουμε??:O
fanatikos
3 Μάι. 2007, 09:26
Για κοίταξε καλύτερα! Από κάτω ακριβώς γράφει με άσπρους χαρακτήρες "download".
ευχαριστουμε,αλλα που ειναι το αρχειο για να το κατεβασουμε??:O
Thx RAVER! :):)
Παρακαλώ πολύ :D
SPRING
3 Μάι. 2007, 14:34
Παιδιά γεια σας...πείτε μου παρακαλώ που πάμε για buckup? Δεν τα χάνουμε ποτέ τα αρχεία μετά?
Και κάτι άλλο... το joystick με έχει ζαλίσει με τα κολλήματά του. Που να το πάω και αν γνωρίζετε αν θα το κρατήσουν ή θα το πάρω αμέσως...
thanks
georgepre10
3 Μάι. 2007, 14:48
παιδια διαβάζω το thread και βλέπω πάρα πολλά προβλήματα με το k800i. τι γίνεται? τώρα θέλω να ανταλλάξω το qtek 8310 με το k800i αλλά διστάζω με όσα διαβάζω!
Παιδιά γεια σας...πείτε μου παρακαλώ που πάμε για buckup? Δεν τα χάνουμε ποτέ τα αρχεία μετά?
Και κάτι άλλο... το joystick με έχει ζαλίσει με τα κολλήματά του. Που να το πάω και αν γνωρίζετε αν θα το κρατήσουν ή θα το πάρω αμέσως...
thanks
Αμέσως δεν θα το πάρεις, αλλά δεν νομίζω να στο κρατήσουν και πάνω από 3-4 μέρες.Πήγαινε σε ένα se σέρβις, όπου με την εγγύησή σου, δεν θα σε χρεώσουν τίποτα.:)
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ddr2/46312/
παιδια διαβάζω το thread και βλέπω πάρα πολλά προβλήματα με το k800i. τι γίνεται? τώρα θέλω να ανταλλάξω το qtek 8310 με το k800i αλλά διστάζω με όσα διαβάζω!
Δυστυχώς, ΔΕΝ μπορώ να σου πώ ότι το κινητό είναι απροβλημάτιστο.
Μια το joystick, μια δεν ανοίγει ο φάκελος με τα παιχνίδιια, μια το ένα, μια το άλλο....
Προσωπικά, το k800 δεν το συνιστώ σε κανέναν, χωρίς βέβαια να είναι τραγικά τα πράγματα:(
SPRING
3 Μάι. 2007, 16:00
thanks ddr...
Εγώ έχω το ίδιο κινητό με τον άντρα μου to k800i και σε κείνον το joystick δεν έχει τίποτα, ούτε άλλο πρόβλημα έχει αντιμετωπίσει...
Βρε μπας και το διαλάμε μόνοι μας και μετά γκρινιάζουμε? :p
thanks ddr...
Εγώ έχω το ίδιο κινητό με τον άντρα μου to k800i και σε κείνον το joystick δεν έχει τίποτα, ούτε άλλο πρόβλημα έχει αντιμετωπίσει...
Eίναι και θέμα τύχης(ή ατυχίας καλύτερα), αλλά από όσους ξέρω με k800, όλο και κάτι πάει στραβά:X
EliMiNaToR
3 Μάι. 2007, 16:15
pantos to diko mou den exei tpt :)
pantos to diko mou den exei tpt :)
Το δικό σου είναι ολοκαίνουριο ακόμα βρε!:p
Αυτό έλειπε να είχε πρόβλημα με το joystick ακόμα δεν το πήρες.(εκτός και αν το πήρες used)
EliMiNaToR
3 Μάι. 2007, 20:03
used to pira kai den exei kanena problem
kokos_13
4 Μάι. 2007, 03:17
Πρόσφατα έχω βάλει στο pc τα 64X vista και δεν μπορώ να συνδέσω το K800i με το MyPhoneExplorer καθώς δεν το βρίσκει.Μόλις συνδέσω το κιν με το καλώδιο usb,τα vista ψάχνουν για drivers (modem κιν. και κάτι τέτοια αν θυμάμαι καλά από τα XP) αλλά τπτ.Δοκίμασα και με το cd του κιν. αλλά πάλι nothing.Μήπως ξέρει κανείς πού θα βρω τους συγκεκριμένους drivers?
nasos79
4 Μάι. 2007, 08:20
Πρόσφατα έχω βάλει στο pc τα 64X vista και δεν μπορώ να συνδέσω το K800i με το MyPhoneExplorer καθώς δεν το βρίσκει.Μόλις συνδέσω το κιν με το καλώδιο usb,τα vista ψάχνουν για drivers (modem κιν. και κάτι τέτοια αν θυμάμαι καλά από τα XP) αλλά τπτ.Δοκίμασα και με το cd του κιν. αλλά πάλι nothing.Μήπως ξέρει κανείς πού θα βρω τους συγκεκριμένους drivers?
Ξεκίνα με ξήλωμα των vista και πέρασμα των XP. Μετά οι drivers βρίσκονται εύκολα!
Τι πάτε και κάνετε βρε στους υπολογιστές σας; Πειράματα; Εδώ τα vista δεν δουλεύουν με φορητούς που τα έχουν περασμένα απ' τη μάνα τους. Εσείς τα βάζετε σε συνθέσεις;;;
Περαστικά!
geofil
4 Μάι. 2007, 08:37
Αν δεν έχεις και δεύτερο λειτουργικό στον υπολογιστή σου, μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Το πρώτο service pack για vista, ήδη ανακοινώθηκε. :)
nasos79
4 Μάι. 2007, 10:07
Αν δεν έχεις και δεύτερο λειτουργικό στον υπολογιστή σου, μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Το πρώτο service pack για vista, ήδη ανακοινώθηκε. :)
Και πόσα θα ακολουθήσουν...... μέχρι να γίνουν σταθερά και ασφαλή και τα vista... Επιμένω, αν δεν είστε φοιτητές με άπειρο χρόνο στη διάθεσή σας, αφήστε τους πειραματισμούς!
UNIQUE
4 Μάι. 2007, 10:36
thanks ddr...
Gia na to dialiseis monos sou prepei na prospa8iseis para poly.... exo allaxei 3(tria) K750i(kai se auto, poly ekanan parapona gia to joystick) kai 2(dyo) K800i
e, loipon kanena xanaleo KANENA den parousiase to paramikro problem....ma kanena leme!!!
ps To teleutaio K750 otan phra to K800 to edosa sthn gynaika mou kai to exei akoma, aproblimatisto panta para to oti auto to dinoume kai sthn korh mas(5 eton) kai ''paizei'' me ta paixnidia pou tis exo balei mesa. Fantasthte ena koritsaki 5 etwn poso "kala" symperiferetai sto joystick....aaaa, to xeirotero einai oti h deyterh (h mikrh) 17 mhnon tis to boutaei kai to petaei sto patoma kai paolauta ZEI kai den exei problem oute me to joystick oute me tpt allo.
fforward72
4 Μάι. 2007, 14:17
Παιδιά μήπως κάποιος ξέρει να μου πει τι σημαίνει το εικονίδιο που είναι πάνω ανάμεσα από την ένδειξη του σήματος και του bluetooth;
Ευχαριστώ πολύ.
darkwizard
4 Μάι. 2007, 14:55
Παιδιά μήπως κάποιος ξέρει να μου πει τι σημαίνει το εικονίδιο που είναι πάνω ανάμεσα από την ένδειξη του σήματος και του bluetooth;
Ευχαριστώ πολύ.
Είναι το εικονίδιο του 3G...δηλαδή σημαίνει ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο 3G στη περιοχή που βρίσκεσαι.....
fforward72
4 Μάι. 2007, 15:12
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να ΄σαι καλά.
angelvasil92
5 Μάι. 2007, 08:19
iparxei kana programa gia na auxiseis tin poiotit lipsis tou video??
an iparxei ka kana programma gia na auxiseis ton ixo??(ektos tou an pas ton isostathmisti terma)
etternus
5 Μάι. 2007, 13:20
Kalimera guys, apo simera ki ego katoxos enos K800i!
Mia erotisi tha ithela na kano afou yparxoun atoma me megalyteri empeiria sto thema auto edo mesa...
To kinito mou exei ekdosi logismikou R1GB... kai otan to syndeo me to SEUS vgainei diathesimi anavathmisi san K800i Mediterranean. O fovos mou einai mipos xathoun ta ellinika giati kai se Z610i kollitis pou to kaname, pali mediterranean eixe vgei i diathesimi ekdosi, alla otan kaname to update xathikan ta ellinika,mono agglika eixe to kinito kai anagkastikame na ta skasoume sto wotan gia epanafora :P
Episis to kinito einai TIM branded ap'oti vlepo sto kouti tou alla kai stis liges vlakeioules tis TIM pou exei ensomatomenes mesa.
Thanx prokatavolika
Kalimera guys, apo simera ki ego katoxos enos K800i!
Mia erotisi tha ithela na kano afou yparxoun atoma me megalyteri empeiria sto thema auto edo mesa...
To kinito mou exei ekdosi logismikou R1GB... kai otan to syndeo me to SEUS vgainei diathesimi anavathmisi san K800i Mediterranean. O fovos mou einai mipos xathoun ta ellinika giati kai se Z610i kollitis pou to kaname, pali mediterranean eixe vgei i diathesimi ekdosi, alla otan kaname to update xathikan ta ellinika,mono agglika eixe to kinito kai anagkastikame na ta skasoume sto wotan gia epanafora :P
Episis to kinito einai TIM branded ap'oti vlepo sto kouti tou alla kai stis liges vlakeioules tis TIM pou exei ensomatomenes mesa.
Thanx prokatavolika
Αστο κινητο οπως ειναι.αν :blink: οτι υπαρξουν προβληματα με την χρηση...τοτε κανε την αναβαθμιση.:)
geofil
5 Μάι. 2007, 15:23
iparxei kana programa gia na auxiseis tin poiotit lipsis tou video??
an iparxei ka kana programma gia na auxiseis ton ixo??(ektos tou an pas ton isostathmisti terma)
Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοια προγράμματα.
Καλησπέρα στο forum.Σκέφτομαι για αγορά του s.e. k800i.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν το joystick έχει βγάλει προβλήματα και πόσο καλή είναι η ποιότητα κατασκευής του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)
geofil
5 Μάι. 2007, 19:09
Καλησπέρα στο forum.Σκέφτομαι για αγορά του s.e. k800i.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν το joystick έχει βγάλει προβλήματα και πόσο καλή είναι η ποιότητα κατασκευής του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)
Φίλε μου δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
Όπως πάντα, είναι "να μην σου τύχει"
Υπάρχει ένα ποσοστό, μικρό κατά την γνώμη μου, που είχε πρόβλημα με το τζόιστικ. Αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν τέτοια προβλήματα.
heroquest
5 Μάι. 2007, 19:43
Παιδια ειμαι καινουργιος κατοχος του κινητου. Χθες το πηρα. Να ρωτησω πως γινεται να μην σβηνει τελειως η οθονη σε κατασταση αναμονης? Υποθετω ειναι για εξοικονομηση μπαταριας. Please μια βοηθεια.
nikos2004dj
5 Μάι. 2007, 20:06
το πηρα και εγω με επιδοτηση απο vodafone αλλα ειναι το vdfn live
mporv na to kano update και να γινει κανονικο ?
Παιδια ειμαι καινουργιος κατοχος του κινητου. Χθες το πηρα. Να ρωτησω πως γινεται να μην σβηνει τελειως η οθονη σε κατασταση αναμονης? Υποθετω ειναι για εξοικονομηση μπαταριας. Please μια βοηθεια.
Μενου>Ρυθμισεις>Οθονη>Ρολοι λειτ. υπνου>Ενεργο...και εχεις την ωρα οταν σβηνει η οθονη.
geofil
5 Μάι. 2007, 20:29
το πηρα και εγω με επιδοτηση απο vodafone αλλα ειναι το vdfn live
mporv na to kano update και να γινει κανονικο ?
Επίσημα όχι. Αλλά τα καλά τα παλικάρια ξέρουν και άλλα μονοπάτια.
Κάνε μια μικρή αναζήτηση.
angelvasil92
5 Μάι. 2007, 21:46
Gia na to dialiseis monos sou prepei na prospa8iseis para poly.... exo allaxei 3(tria) K750i(kai se auto, poly ekanan parapona gia to joystick) kai 2(dyo) K800i
e, loipon kanena xanaleo KANENA den parousiase to paramikro problem....ma kanena leme!!!
ps To teleutaio K750 otan phra to K800 to edosa sthn gynaika mou kai to exei akoma, aproblimatisto panta para to oti auto to dinoume kai sthn korh mas(5 eton) kai ''paizei'' me ta paixnidia pou tis exo balei mesa. Fantasthte ena koritsaki 5 etwn poso "kala" symperiferetai sto joystick....aaaa, to xeirotero einai oti h deyterh (h mikrh) 17 mhnon tis to boutaei kai to petaei sto patoma kai paolauta ZEI kai den exei problem oute me to joystick oute me tpt allo.
5 xronon kai exei kinito?? mpavi:O
pantos file prosexe to kinito stin kori sou. mono 5 xronon kai me kinito, sta 40 tha exei psimeno egkefalo.
kalo kouragio me ta paidia sou...:)
filika:D
geofil
5 Μάι. 2007, 23:17
Παίζει με το κινητό λέει ο UNIQUE. Δεν παίρνει τηλέφωνο τις φίλες της για να τα λένε με τις ώρες.
Το ψήσιμο του εγκεφάλου, λόγω ακτινοβολίας, δεν έχει καμία σχέση εδώ.
n_wildgirl
7 Μάι. 2007, 02:28
Εχω να κανω μια δηλωση. Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει και συγγνωμη αν ναι. Το πληκτρολογιο του Κ800 μου ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol:
zchristos
7 Μάι. 2007, 02:48
Εχω να κανω μια δηλωση. Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει και συγγνωμη αν ναι. Το πληκτρολογιο του Κ800 μου ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol:
kai emena to idio, arxise kai ksefloudizei :(
to exo pari apo to noevrio kai tora 2 pliktra ksefloudisa sto plai
n_wildgirl
7 Μάι. 2007, 03:29
kai emena to idio, arxise kai ksefloudizei :(
to exo pari apo to noevrio kai tora 2 pliktra ksefloudisa sto plai
Πες τα! Εγω το πηρα Δεκεμβριο μεταχειρισμενο ελαχιστα, η κοπελα το ειχε αγορασει κι εκεινη ενα μηνα πριν, δηλαδη Νοεμβριο. Και εμεινα καγκελο οταν διαπιστωσα οτι ξεφλουδιζει ο αστερισκος κατω αριστερα! Και δερματολογικα προβληματα λοιπον το Κ800........
cretaman
7 Μάι. 2007, 11:50
Πες τα! Εγω το πηρα Δεκεμβριο μεταχειρισμενο ελαχιστα, η κοπελα το ειχε αγορασει κι εκεινη ενα μηνα πριν, δηλαδη Νοεμβριο. Και εμεινα καγκελο οταν διαπιστωσα οτι ξεφλουδιζει ο αστερισκος κατω αριστερα! Και δερματολογικα προβληματα λοιπον το Κ800........
Εχω παντως ενα καλο δερματολογο!!!:lol: :lol: :lol:
nasos79
7 Μάι. 2007, 17:23
Εχω παντως ενα καλο δερματολογο!!!:lol: :lol: :lol:
offtopic
Επ, πατριώτη, τι λέει;:)
/offtopic
Stavroulis
7 Μάι. 2007, 17:30
Παιδιά με όλα αυτά έχουν συμβεί κατά καιρό με τα updates είχα αποφασίσει να μην τα κάνω.Από την άλλη έκανα σύγκριση το updated k800 ενός φίλου μου με το δικό μου και βρήκα πολλά πλεονεκτήματα από πλευράς του φίλου μου.Τι μου συμβουλεύετε να κάνω ή όχι τα updates ; Σκέφτομαι να το πάω σε ένα κατάστημα της SE . Θα πρέπει πρώτα να κάνω backup όλα τα αρχεία που έχω στο κινιτό μου ; Πόσο περίπου θα μου το κοστολογήσει και πόσο καιρό θα πάρει ;
Παιδιά με όλα αυτά έχουν συμβεί κατά καιρό με τα updates είχα αποφασίσει να μην τα κάνω.Από την άλλη έκανα σύγκριση το updated k800 ενός φίλου μου με το δικό μου και βρήκα πολλά πλεονεκτήματα από πλευράς του φίλου μου.Τι μου συμβουλεύετε να κάνω ή όχι τα updates ; Σκέφτομαι να το πάω σε ένα κατάστημα της SE . Θα πρέπει πρώτα να κάνω backup όλα τα αρχεία που έχω στο κινιτό μου ; Πόσο περίπου θα μου το κοστολογήσει και πόσο καιρό θα πάρει ;
Δεν θα χαθούν τα αρχεία, δεν θα κοστίσει τίποτα και δεν θα κάνει πάνω από 2-3 μέρες, ανάλογα βέβαια και το σέρβις.
masada71
7 Μάι. 2007, 18:03
ναι,λογω καλοκαιριου μαλλον,και θα αρχιζει να μαυριζει κι αλλο μετα..δεν ειναι τιποτα,μην ανυσηχειτε...:blink: ε,ρε τι αλλο θα δουμε απο αυτο το απιθανο κινητο...:D
Nosferatu
7 Μάι. 2007, 19:12
Είναι που έχει "ποιοτική" κατασκευή κατά μερικούς !!! Να πω ότι έχει πολύ καλή κάμερα, ΟΚ. Αλλά ποιοτική κατασκευή, σίγουρα όχι...
EliMiNaToR
7 Μάι. 2007, 19:23
mia xara kataskeui exei .toulaxiston to diko mou den exei kanena apo ta provlimata pou anaferontai
n_wildgirl
7 Μάι. 2007, 19:29
Είναι που έχει "ποιοτική" κατασκευή κατά μερικούς !!! Να πω ότι έχει πολύ καλή κάμερα, ΟΚ. Αλλά ποιοτική κατασκευή, σίγουρα όχι...
Καλα, εννοειται οτι ΔΕΝ εχει ποιοτικη κατασκευη. Κινηταρα ναι, αλλα εμενα εχει αρχισει να παρουσιαζει διαφορα προβληματα κ εχω ξενερωσει πολυ. Απο την αλλη λεω παλι καλα που δεν εχει παρουσιασει τιποτα πολυ χοντρο απο αυτα που αναφερονται σε αυτο το τοπικ...
nikos2004dj
7 Μάι. 2007, 19:59
εχει δοκιμασει κανεις να περασει ονοματα απο επαφες τα οποια ειναι απο νοκια ?παω να τις στειλω με bluetooth και καποια στιγμη γινεται διακοπη!
geofil
7 Μάι. 2007, 20:14
εχει δοκιμασει κανεις να περασει ονοματα απο επαφες τα οποια ειναι απο νοκια ?παω να τις στειλω με bluetooth και καποια στιγμη γινεται διακοπη!
Κάποια επαφή είναι προβληματική. Ίσως κάποιος χαρακτήρας σου κάνει την δουλειά. Δες σε ποια επαφή σταματάει και ξαναγράψε την επαφή.
masada71
7 Μάι. 2007, 20:17
mia xara kataskeui exei .toulaxiston to diko mou den exei kanena apo ta provlimata pou anaferontai
του βαζεις καλο αντιηλιακο φαινεται..:D
geofil
7 Μάι. 2007, 20:30
Είναι αλλεργία. Της εποχής είναι αυτά τα δερματολογικά. :p
mike^^
8 Μάι. 2007, 15:37
re pedia pos mporo na do oles tis ipenthimisis sto imerologio?
otan pas stin euresi se anagkazi na valis ena gramma toulaxiston kai an kapia ipenthimisi den to exi den tin vriski.ego pou thelo na tis vlepo oles ti na kano?
Ρε παιδιά που μπορώ να βρώ το Jennifer Lopez-Que Hiciste;
nasos79
8 Μάι. 2007, 17:18
Stupiiiiiid!!! Sorry παιδιά, άκυρο!
angelvasil92
8 Μάι. 2007, 20:50
Stupiiiiiid!!! Sorry παιδιά, άκυρο!
OFF TOPIC!:) Δεν πειραζει. Παντως για την ερωτηση σου ψαξε στο limewire:D
geodeath
9 Μάι. 2007, 02:01
επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το κινητο μπορειτε να μου πειτε αν στα περιεχομενα της συσκευασιας υπαρχει καρτα μνημης??
chrisk
9 Μάι. 2007, 02:22
Δεν υπάρχει φίλε μου!
angelvasil92
9 Μάι. 2007, 17:49
Δεν υπαρχει, αλλα με 40 ευρο περνεις 1gb...
Darth_Kostard
9 Μάι. 2007, 19:24
Γεια χαρά σε όλους. Ψάρεψα την παρακάτω εικόνα στον ιστό. Μήπως έχει κανένας τίποτα νέα από οπουδήποτε?
zaharakis
9 Μάι. 2007, 19:49
παιδια βοηθεια ..
εχω ενα κ800ι νεκρο.....
παταω το κουμπι του on-of και αντι να ανοιγει αναβοσβηνει ενα κοκινο λαμπακι μεσα απο το τζαμακι των υπερυθρων:O
υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει η να το παω σερβις?
η να το πεταξω ??:lol::lol:
masada71
9 Μάι. 2007, 19:56
παιδια βοηθεια ..
εχω ενα κ800ι νεκρο.....
παταω το κουμπι του on-of και αντι να ανοιγει αναβοσβηνει ενα κοκινο λαμπακι μεσα απο το τζαμακι των υπερυθρων:O
υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει η να το παω σερβις?
η να το πεταξω ??:lol::lol:
ΩΧ!!αρχισαν τα οργανα..τρεχα το σε ενα se service point και καλα ξεμπερδεματα...
zaharakis
9 Μάι. 2007, 19:59
ΩΧ!!αρχισαν τα οργανα..τρεχα το σε ενα se service point και καλα ξεμπερδεματα...
η φαση ειναι οτι ηταν branded και το εκανα unbranded...οποτε παει η εγγυηση...
μαλον θα το πεταξω στον τοιχο.....να δω και πως σπαει....
εχω ακουσει οτι τα καλα εργαλεια....... σπανε και καλα :lol::lol::lol:
masada71
9 Μάι. 2007, 20:03
Γεια χαρά σε όλους. Ψάρεψα την παρακάτω εικόνα στον ιστό. Μήπως έχει κανένας τίποτα νέα από οπουδήποτε?
καλοοοο...αλλα που ειναι το πληκτρολογιο??δεν φαινεται για συρομενο...μηπως ειναι photoshop??:shifty:
Giorgosk80
9 Μάι. 2007, 20:31
Εχει κανεις Vista και να εχει κανει update το κινητο του μεσω υπολογιστη απο αυτο που διενι η ΣΕ?Ειχα δοκιμασει πριν ενα μηνα και δεν δουλευε
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.