View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
Nosferatu
4 Ιούλ. 2006, 00:01
Το τελικό σίγμα το γράφεις είτε με εναλλαγή σε αγγλικό πληκτρολόγιο και αγγλικό s (πιο γρήγορο), είτε μόλις φτάσεις εκεί και πριν το γράψεις, ενεργοποιείς το Τ9, γράφεις σ και πατάς το κάτω βελάκι του στικ μέχρι να βρεις το τελικό ς (πιο σωστό αλλά πιο χρονοβόρο)...
geofil
4 Ιούλ. 2006, 00:17
@Mavericklover. Το ς είναι η κατάρα των SE. Δεν υπάρχει στο πληκτρολόγιο.
Το τελικό σίγμα το γράφεις είτε με εναλλαγή σε αγγλικό πληκτρολόγιο και αγγλικό s (πιο γρήγορο), είτε μόλις φτάσεις εκεί και πριν το γράψεις, ενεργοποιείς το Τ9, γράφεις σ και πατάς το κάτω βελάκι του στικ μέχρι να βρεις το τελικό ς (πιο σωστό αλλά πιο χρονοβόρο)...
Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος στην πληκτρολόγηση είναι: πρόσθετα/προσθήκη συμβόλου. Το ς υπάρχει στα σύμβολα.
Mavericklover
4 Ιούλ. 2006, 00:45
Δεν ήξερα για την κατάρα....Nokiakias ήμουν....
Ευχαριστώ για την γρηγορη λύση που μου δωσατε.
THEjB
4 Ιούλ. 2006, 00:46
Η γνώμη μου ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα εάν δεν
δούμε απο κοντά τις συσκευές στο ίδιο φωτισμό και στις ίδιες συνθήκες κλπ,
ειδικά και όταν η διαφορά είναι ελάχιστη .:
Ναι , συμφωνώ και εγώ.Ο φωτισμός του w900 είναι υπεραρκετός.Δεν νομίζω ότι εκεί θα υπάρχει διαφορά.Αλλά η μικρότερη διαγώνιος του k800 πρέπει να του χαρίζει καλύτερη ευκρίνεια.;)
Σίγουρα όμως οι διαφορές θα είναι μικρές.
(αν και υπερικανοποιημένος κάτοχος του w , προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.
Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα το w με το k , αλλά δεν θα με χάλαγε και ένα k:D )
zaharakis
4 Ιούλ. 2006, 00:50
Θέλω να μου πουν αυτοί που έχουν αρνητική αποψη για το κ800 ποιό τηλέφωνο είναι τέλειο. Και όταν λέω τέλειο ενοοώ τέλειο (ούτε τριξίματα, ούτε Bugs, με φοβερή κάμερα και οθόνη κλπ). Ποιό?
Βάζουμε σε μια ζυγαριά λοιπόν τα + και - ενός μοντέλου και τα αναλύουμε αλλα θέλω να αναφέρω οτι δεν μπορώ να δεχθώ συζήτηση με ατομα που δεν έχουν αγοράσει το κινητό και δεν έχουν συμβιώσει μαζί του έστω και 2 μέρες.
Ας είμαστε λιγο ρεαλιστές ώστε να δίνουμε τις σωστές εντυπώσεις σε αυτούς που θέλουν να αγοράσουν κάτι και δεν έχουν αποψη.
φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!!
εγω πριν το αγορασω διαβασα το revew του εδω μεσα και οφειλω να πω οτι η παρουσιαση ηταν κατι παραπανω απο κατατοπιστικη και πληρης!!!
απο κει και μετα αγοραζοντας το (και με την λογικη οτι ειμαι παραλληλα και κατοχος και οπαδος της σειρας pxxx )
ειμαι σε θεση να πω οτι το τηλ ειναι απαιχτο!!!οτι καλυτερη φωτο, πολυ γρηγορο ,κανενα κολημα (πραγμα σπανιο σε τηλ στα χερια μου :rolleyes:)
και συμπαθητικο σε εμφανιση.σιγουρα δεν ειναι smart phone με οτι αυτο συνεπαγεται για εναν απαιτητικο χρηστη οπως εγω (αλλα ειμαι σε αναμονη οπως πολλοι ακομα στην αφιξη του p990i και παραλληλα κατοχος του p910i)
οποτε μονο σε καποιες λεπτομερειες μπορω να σταθω που ε ενοχλουν στο k800i.
1ον οτι δεν εχει τελικο σιγμα (ς) και αυτο με τρελαινει!!!!!!!!
2ον οτι δεν αναγνωριζει τα δευτερα και τριτα γραμματα στην πληκτρολογηση κατα την αναζητηση των επαφων.....ειναι κουραστικο για εμενα οταν εχω κοντα 750 επαφες με 1230 αριθμους, e-mail και λοιπες πληροφοριες σε αυτες.....
και 3ον να βλεπω ολους τους φιλους μου να αισθανονται ασχημα με την καταπληκτικη του φωτογραφια:p
για εμενα προσωπικα κανενα κινητο δεν τραβαει καλο βιντεο οποτε συγκριτικα με του p910i αυτο του k800i ειναι κορυφη :rolleyes: οποτε ............περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
θα ηθελα βεβαια να ειχε το p990i την καμερα του k800i αλλα οπως παντα......μας κοροιδευει η μαμα SE και δυστυχως ελλειψη ανταγωνισμου παλι εκει θα ειμαστε (βλ p990i)
zaharakis
4 Ιούλ. 2006, 00:59
Ναι , συμφωνώ και εγώ.Ο φωτισμός του w900 είναι υπεραρκετός.Δεν νομίζω ότι εκεί θα υπάρχει διαφορά.Αλλά η μικρότερη διαγώνιος του k800 πρέπει να του χαρίζει καλύτερη ευκρίνεια.;)
Σίγουρα όμως οι διαφορές θα είναι μικρές.
(αν και υπερικανοποιημένος κάτοχος του w , προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.
Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα το w με το k , αλλά δεν θα με χάλαγε και ένα k:D )
ειναι τελικα ορισμενα πραγματα που δεν μπορουν ολοι να συμβιβαστουν:)
οπως και εγω με την περιστρεφομενη οθονη στα s700 και στο w900...
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα βγαλω και τα συγκεκριμενα κινητα προβληματικα !!! μην τρελαθουμε κι ολας ;)
πρεπει να ειμαστε οσο μπορουμε πιο πολυ αντικειμενικοι ,γιατι ειναι πολλοι που προσπαθουν να βγαλουν ακρη, για το αν θα αξιζει η οχι ενα κινητο και δυστυχως τις περισσοτερες φορες, πιο πολυ μπερδευονται παρα βοηθιουνται :O
THEjB
4 Ιούλ. 2006, 01:00
Ο φωτισμός της οθόνης ήταν στο 80% όπως και του w900i που έχω, το οποίο πάνω από 2 μέρες δεν κράτησε ποτέ :p
Με 2-3 ώρες mp3 την ημέρα , b/t ανοιχτό , αρκετές κλήσεις και μερικά μηνύματα(3g off) , το w900 βγάζει 3 μέρες.(φωτισμός πάντα στο 100% , δεν κάνουμε τσιγκουνιές σε τέτοια θέματα:p )
Επίσης το w900i για όσους τα συγκρίνουν, δεν έχει τόσο καθαρή οθόνη
Μήπως η οθόνη του w900 σου , θέλει καθάρισμα:p :)
και το δικό μου έχει απελπιστικά αργό μενού!
Το μενού πλέον δεν είναι αργό , ούτε καν στο δικό μου, που είναι live.;)
Νομίζω ότι το w900 και το k800 είναι 2 διαφορετικά (εντελώς)προιόντα της ίδιας εταιρίας και είναι κρίμα να κανιβαλίζουμε(δυστυχώς , το κάνω και εγώ καμιά φορά):O .
Το w900 θα προσφέρει στον χρήστη του πράγματα , που το k800 δεν θα μπορέσει ποτε(μεγάλη οθόνη , ποιότητα κατασκευής , walkman , τεράστια εσωτερική μνήμη , καλή εγγραφή video).
Το ίδιο ισχύει και για το k800.Έχει κάποια πράγματα που το w δεν έχει(περισσότερα mp , μάλλον και λίγο καλύτερη ποιότητα στην κάμερα* , μικρό μέγεθος-βάρος , μάλλον λίγο καλύτερη οθόνη* καλύτερο ράδιο.)
*λέω μάλλον γιατί ακόμα δεν έχω προσωπική άποψη.:)
geofil
4 Ιούλ. 2006, 01:06
2ον οτι δεν αναγνωριζει τα δευτερα και τριτα γραμματα στην πληκτρολογηση κατα την αναζητηση των επαφων.....
Είναι αλήθεια αυτό;
Είναι δυνατόν;
Κάτι που υπήρχε σε όλα τα προηγούμενα Κ αλλά και W δεν γίνεται πλέον;
Λίγο περίεργο μου φαίνεται.
THEjB
4 Ιούλ. 2006, 01:13
Είναι αλήθεια αυτό;
Είναι δυνατόν;
Ναι , έλα ντε!!:wacko: :wacko:
Δεν γίνεται , κάτι λάθος θα κάνει.
Ίσως συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος (νομίζω)αν χρησιμοποιείς ελληνικά μικρά γράμματα(εκτός κι αν αυτό γινόταν στα Siemens και έχω μπερδευτεί.:O )
zaharakis
4 Ιούλ. 2006, 01:27
Είναι αλήθεια αυτό;
Είναι δυνατόν;
δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου.ακομα και σε επαφες που ξαναεγραψα με το πληκτρολογιο του ιδιου του τηλ ...γιατι νομισα πως δεν αναγνωριζε την γραμματοσειρα του p910iπου εστειλα τις επαφες στο k800i αλλα δυστυχως δεν αλλαξε τπτ.....
οποτε περιμενουμε καποιο firmware update απο την SE μπας και λυθει το προβλημα.
geofil
4 Ιούλ. 2006, 01:30
Τελείως κουφό είναι αυτό.
Αν και φαντάζομαι θα λυθεί με μια μελλοντική αναβάθμιση.
zaharakis
4 Ιούλ. 2006, 01:35
Ναι , έλα ντε!!:wacko: :wacko:
Δεν γίνεται , κάτι λάθος θα κάνει.
Ίσως συμβαίνει αυτό που λέει ο φίλος (νομίζω)αν χρησιμοποιείς ελληνικά μικρά γράμματα(εκτός κι αν αυτό γινόταν στα Siemens και έχω μπερδευτεί.:O )
μακαρι να εκανα κατι λαθος εγω:(
αλλα δυστυχως ετι ειναι...ακομα και με την abc επιλεγμενη ως γλωσσα γραφης παλι αναγνωριζει μονο το 1ο γραμμα που πληκτρολογεις στην αναζητηση επαφης και δεν μετακινειται οσα γραμματα κι αν συνεχισεις να πληκτρολογεις ωστε να σε φερει στο ονομα που αναζητεις,αλλα παραμενει στο 1ο ονομα του γραμματος που πληκτρολογησες ...
δλδ αν θελεις να αναζητησεις πχ το "Κωσταντινου" πληκτρολογωντας το Κ σε παει στο πρωτο ονομα του Κ και ακομα κι αν συνεχισεις να πληκτρολογεις την συνεχεια του ονοματος που αναζητας (δλδ μετα το Κ - ω- σ -τ- α-ν- κλπ)αυτο θα παραμενει στην 1η καταχωρηση του Κ.....στον καταλογο των επαφων σου...
xfader
4 Ιούλ. 2006, 09:22
δλδ αν θελεις να αναζητησεις πχ το "Κωσταντινου" πληκτρολογωντας το Κ σε παει στο πρωτο ονομα του Κ και ακομα κι αν συνεχισεις να πληκτρολογεις την συνεχεια του ονοματος που αναζητας (δλδ μετα το Κ - ω- σ -τ- α-ν- κλπ)αυτο θα παραμενει στην 1η καταχωρηση του Κ.....στον καταλογο των επαφων σου...
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η συσκευή σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα...
Η δική μου δεν το έχει. Και μόλις διάβασα το post σου δοκίμασα να ξανακάνω αναζήτηση και στην αγγλική και στην ελληνική γλώσσα (έχω ονόματα και στις δύ ο γλώσσες περασμένα στη μνήμη). Κανένα πρόβλημα! Μέχρι και το τέταρτο γράμμα που προσπάθησα με πήγαινε ακριβώς εκεί που έπρεπε.
Τις μνήμες μου τις πέρασα από το PC με το "Sony Ericsson PC Suite".
Το μόνο "μικρό" παράπονο που έχω είναι η μπαταρία. Διαβάζω ότι πολλοί είναι ευχαριστημένοι από τη διάρκεια της, εγώ όμως όχι... Το έχω σχεδόν μια βδομάδα και ποτέ δε μου έβγαλε πάνω από 24ωρο χωρίς να μείνει η μπαταρία πάνω από το 20% φορτισμένη. Εντάξει μιλάω αρκετά, αλλά με την ίδια χρήση το Samsung D500 για παράδειγμα, κρατούσε το διπλό χρόνο.
rostropol
4 Ιούλ. 2006, 09:41
Είναι αλήθεια αυτό;
Είναι δυνατόν;
Τα αναγνωρίζει απλώς πρέπει να γίνει ΤΑΧΥΤΕΡΑ η εισαγωγή των τριών-τεσσάρων πρώτων γραμμάτων στην αναζήτηση,το δοκίμασα επί τούτου;)
zaharakis
4 Ιούλ. 2006, 10:24
παιδια μπορει να ειναι προβλημα μονο στην δικη μου συσκευη...
δοκιμασα να κανω αυτο που λεει ο φιλος rostropol αλλα παλι το ιδιο...
τις επαφες τις εστειλα με "επιλογη και αποστολη ολων" με bluetooth απο το p910i ..αλλα ακομα και μερικες που τις εγραψα απο την αρχη σαν νεα επαφη με το πληκτρολογιο του ιδιου του τηλ ,παλι δεν αναγνωριζει τα επομενα γραμματα εκτος του 1ου....:(
gepol
4 Ιούλ. 2006, 10:32
παιδια μπορει να ειναι προβλημα μονο στην δικη μου συσκευη...
δοκιμασα να κανω αυτο που λεει ο φιλος rostropol αλλα παλι το ιδιο...
τις επαφες τις εστειλα με "επιλογη και αποστολη ολων" με bluetooth απο το p910i ..αλλα ακομα και μερικες που τις εγραψα απο την αρχη σαν νεα επαφη με το πληκτρολογιο του ιδιου του τηλ ,παλι δεν αναγνωριζει τα επομενα γραμματα εκτος του 1ου....:(
Είχα παρόμοιο πρόβλημα με p900, το έλυσα μόνο όταν έβαλα όλες τις εγγραφές ξανά μεσω outlook, κανείς δεν είχε βρεί τι συνέβαινε...
Γ.
tomas90
4 Ιούλ. 2006, 11:10
Το αγορασα και εγω προχθες. Δε μου αρεσε καθολου στις φωτογραφιες, αλλα οταν το ειδα ηταν φοβερο!
Το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις τις φωτογραφιες, στην αρχη ειναι pixelιαρισμενες και μετα απο 2'' καθαριζουν...
Αυτο το κοκκινο λαμπακι που αναβει οταν βγαζεις φωτο, ξερει κανεις τι ειναι?
Το αγορασα και εγω προχθες. Δε μου αρεσε καθολου στις φωτογραφιες, αλλα οταν το ειδα ηταν φοβερο!
Το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι οταν πας να δεις τις φωτογραφιες, στην αρχη ειναι pixelιαρισμενες και μετα απο 2'' καθαριζουν...
Φυσιολογικό είναι γιατί έχουν αρκετά kb και μέχρι να τις διαβάσει…
Το λαμπάκι είναι φωτομέτρηση ;)
Από το review του MsK "Το κόκκινο φως αντανακλάται στα αντικείμενα και το κινητό μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια την απόσταση στην οποία βρίσκονται."
http://www.myphone.gr/devices/review-74.html
tomas90
4 Ιούλ. 2006, 11:37
Φυσιολογικό είναι γιατί έχουν αρκετά kb και μέχρι να τις διαβάσει…
Το λαμπάκι είναι φωτομέτρηση ;)
Ναι αλλα αυτο μου συμβαινει και με φωτο 640x480, που δεν ειναι και πολλα kb.
Ευχαριστω, παντως για την απαντηση!:)
dpapa
4 Ιούλ. 2006, 12:46
epidi exo epidotisi 230 euro stin tim kai alla 80 euro se advantage points skeftome na kano tin anavathmisi gia na paro to kinito. Perasa apo Vodafone kai to eixane tous zhthsa na mou anoiksoune to kouti kai na to do apo konta. Entyposis einai oti to kinito einai poly kalo sxediasmeno. meta apo reviews pou diavasa edo mesa me ksenerose mexri pou to eida. Poly kalo!. Den pistevo na trizoun ta plastika tou afou ekana ena test me sfiksimo 2 3 fores na to nioso ligo sta xeria mou. Mou fanike poly elafri pou einai ena Sin!..kai poly omorfo...to asximo den ksero pou to vriksete to vrisko poly kalitero apo to k750. Tora epidi eimai poly anipomonos to thelo tora...alla meta perimeno kai to N93 pou kamia sxesh me to kinito ayto alla 2 plasio stin timi. Eimai parapano gia fotos para video, afou kai me to W900i evgala arketa video me ta 30frame rate tou. Ti na kano re pedes? To w900i to goustaro alla den goustaro pleon kinito me 2 megapixel. afou proxorame mprosta pio to nohma na mino piso. Ena me xalai arkete me to kinito einai to Xalia video pou diavazo...alla ena goustaro pos einai Cybershot!.
Kai tora pou tha to paroume (an to telika to paro) tha vgi anakoinosi gia Cybershot me video pou tha einai HD piotita!..."MARK MY WORDS"! ..kai pali tha tin patisoume!.
Tora sxetika me to M2 card, ego sinfono me ena paidi pou eipe...pote xrisimopoisate tin 32 ara h tin 64 ara karta? Ego panta agoraza alli, tora gia 1 giga 59 euro einai tsampa ta lefta! ..
Ante tim ferte to na teliono...
redcon
4 Ιούλ. 2006, 13:47
Ρυθμισεις Vodafone GPRS, MMS, κλπ πως θα βαλω;
Viper
4 Ιούλ. 2006, 13:53
Ρυθμισεις Vodafone GPRS, MMS, κλπ πως θα βαλω;
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407
redcon
4 Ιούλ. 2006, 13:58
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407
Ευχαριστω πολυ. Και για GPRS 3G θα βαλω εκει που λεει WAP? Eχει τιποτα ειδικες ρυθμισεις το 3G?
Viper
4 Ιούλ. 2006, 14:01
Ευχαριστω πολυ. Και για GPRS 3G θα βαλω εκει που λεει WAP? Eχει τιποτα ειδικες ρυθμισεις το 3G?
Για αυτο δεν γνωριζω.:O
Λογικα το χρειαζεσαι και το WAP.
kosmas73
4 Ιούλ. 2006, 15:05
με το phone explorer ειναι συμβατο το τηλ? επισης γνωριζει κανεις ποτε θα το εχει η ΤΙΜ?
Viper
4 Ιούλ. 2006, 15:08
με το phone explorer ειναι συμβατο το τηλ?
Κλικ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1445785#post1445785):)
Georgel
4 Ιούλ. 2006, 15:47
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω όσου έχουν αγοράσει το κ-800. αν αξίζει τα 430ευρο που έχει. Και αν έχει μεγάλες βελτιώσεις από κ-750? Έχω διαβάσει το review αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιου που το έχει πιάσει στα χέρια του. Επίσης τη μνήμη έχει μέσα στο κουτί? Και τα ακούστηκα ακούγονται καλά?
kotetsi
4 Ιούλ. 2006, 16:09
Καλησπέρα Georgel.
1. Οι βελτιώσεις κατ' εμέ σε σχέση με το Κ750 περιορίζονται στην καλύτερη κάμερα, με αυξημένες λειτουργίες και δυνατότητες στη λήψη φωτογραφιών, και στην μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης, κάτι που συνεπάγεται υψηλότερη ευκρίνεια. Βέβαια, το Κ800 είναι και τρίτης γενιάς, γεγονός σημαντικό για όποιον εκμεταλλεύται τις υπηρεσίες 3G.
2. Η αίσθηση που αφηνει στα χέρια εμένα μου άρεσε. Η συσκευή είναι αρκετά στιβαρή.
3. Δεν υπάρχει εξτρά κάρτα μνήμης στην αρχική συσκευασία, πράγμα απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου, έστω κι αν ο power user θα την αντικαθιστούσε με μια πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας.
yiazoo
4 Ιούλ. 2006, 16:23
Το κινητό είναι super μην το σκέφτεται κανένας... Φυσικά εγώ δεν το πλήρωσα αλλά και πάλι!!! Το φοβερό -πανέξυπνο το έχετε αναφέρει; που ο φορτιστής πίσω από το βίσμα που μπαίνει στο κινητό έχει έξοδο έτσι ώστε πχ να μπορείτε να συνδέσετε handsfree πάνω του την ώρα που το φορτίζετε; Καλόοοο!
yiazoo
4 Ιούλ. 2006, 16:31
Μια ερώτηση παιδιά; Πρέπει να κάνω κάτι για να ενεργοποιήσω το 3g; Έχω cosmote. Και αν ναι θα έχω γρηγορότερο internet έτσι; Και αν ναι πληρώνεις κάποιο πάγιο ή απλά την ώρα που μπαίνεις; Thanks!
gepol
4 Ιούλ. 2006, 16:31
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω όσου έχουν αγοράσει το κ-800. αν αξίζει τα 430ευρο που έχει. Και αν έχει μεγάλες βελτιώσεις από κ-750? Έχω διαβάσει το review αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιου που το έχει πιάσει στα χέρια του. Επίσης τη μνήμη έχει μέσα στο κουτί? Και τα ακούστηκα ακούγονται καλά?
οοοπς, απαντήθηκε...
Γ.
yiazoo
4 Ιούλ. 2006, 16:33
[QUOTE=zaharakis]
2ον οτι δεν αναγνωριζει τα δευτερα και τριτα γραμματα στην πληκτρολογηση κατα την αναζητηση των επαφων.....ειναι κουραστικο για εμενα οταν εχω κοντα 750 επαφες με 1230 αριθμους, e-mail και λοιπες πληροφοριες σε αυτες.....QUOTE]
Φίλε εμένα μια χαρά μου αναγνωρίζει το 2ο και 3ο γράμμα στις καταχωρήσεις
vampyre
4 Ιούλ. 2006, 16:48
Πήγα χθες στο Πλαίσιο και πήρα μια 512Μ κάρτα μνήμης Sony M2.
Το σύνδεσα σήμερα με τον υπολογιστή (για κάποιον που ρώτησε πιο πάνω) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Φυσικά το κινητό , μάλλον η κάρτα μνήμης συμπεριφέρεται σαν USB hard disk stick.
Είναι λίγο αργό το software της Sony στην επικοινωνία με το τηλέφωνο, αλλά η μεταφορά δεδομένων ΟΚ μου φάνηκε για USB.
Εχω την εξής ερώτηση. Οταν τραβάμε βίντεο δεν το αποθηκεύει απευθείας αλλά πρέπει να πάμε μέσω VideoDj για να το αποθηκεύσουμε? Εχω επιλέξει απευθείας αποθήκευση στην κάρτα μνήμης.
PS
rigas2178 Διάβασε αυτό (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736) προσεκτικά.
sverver
4 Ιούλ. 2006, 17:29
Εχω την εξής ερώτηση. Οταν τραβάμε βίντεο δεν το αποθηκεύει απευθείας αλλά πρέπει να πάμε μέσω VideoDj για να το αποθηκεύσουμε? Εχω επιλέξει απευθείας αποθήκευση στην κάρτα μνήμης.
Το αποθηκευει απευθειας. Αν πας στον file manager --> αλμπουμ κάμερας θα το βρεις
kongeorge
4 Ιούλ. 2006, 17:44
Δεν αναγνωρζεδις τα ελληνικα μικρα γραμματα στις επαφες εαν ειναι κεφαλαια Νο problem
astsar
4 Ιούλ. 2006, 21:01
Και εγώ το πήρα χθες και το μόνο που έχω να πω είναι ότι βγάζει μακράν τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω δει από κινητό μέχρι σήμερα. Στο παρελθόν είχα Sharp 902 & K750i και δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Η παράκάτω φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 20 λεπτά....
http://img171.imageshack.us/img171/2564/dsc000949zi.jpg
Viper
4 Ιούλ. 2006, 21:14
Δεν αντεξα και πηγα και το πηρα!!!:yahoo:
Με μια πρωτη ματια φαινεται καλο χωρις προβλημα στα υλικα. Λεπτομερειες αυριο.
Και το πρωτο προβλημα: Εχω περασει μια επαφη την οποια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν βγαζει αναγνωριση το ονομα. Εβαλα +3 μπροστα, τιποτα. Καμια ιδεα?
THEjB
4 Ιούλ. 2006, 21:57
Λοιπόν , σήμερα το έπιασα επιτέλους στα χέρια μου και μπορώ να έχω άποψη ,προσωπική πλέον, για την όλη κατασκευή.
1ον: Ναι , η συσκευή είναι στιβαρή , αν και λόγω μικρού όγκου και βάρους αρχικά δεν πολυγεμίζει το μάτι.
2ον:Πού είδατε ότι το καπάκι της μπαταρίας είναι γυαλιστερό και γλυστράει όταν προσπαθείς να το αφαιρέσεις??Που να είχατε και το w900:p Αnyway , το καπάκι δεν είναι γυαλιστερό και αν είναι δύσκολη η αφαίρεσή του αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που αφορά την ποιότητα κατασκευής.
3ον:Το πληκτρολόγιο λίγο άβολο για τα δικά μου χέρια , αλλά μάλλον συνηθίζεται εύκολα.
4ον:Η οθόνη δεν μου έκανε καμία εντύπωση , άρα δεν πολυδιαφέρει από αυτή του w900 ,ούτε του s700.
5ον: Νομίζω ότι για τα λεφτά του (439)δεν είναι ακριβό , ούτε και καμία ευκαιρία βέβαια.
Πιστεύω ότι αξίζει σίγουρα κάποιος από k700 να πάει σε κ800.
Όχι όμως και από κ750 σε κ800(εκτός κι αν τον ενδιαφέρει πολύ το 3g)Αλλιώς , όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως με τους απόγόνους που ξεφυτρώνουν κάθε 12 μήνες , οι διαφορές δεν είναι και τόοοοσο σημαντικές.
Αυτά:)
Viper
4 Ιούλ. 2006, 22:52
Εχω ενα προβλημα οταν παω να εγκαταστησω το pc suite που βρισκεται στο cd. Βγαζει ενα μηνυμα λαθους (στο τελος της εγκαταστασης) και η εγκατασταση δεν γινεται. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?
ΥΓ: Μηπως εχει κανεις τους drivers για usb? Στο cd για εναν περιεργο λογο δεν υπαρχουν (ή ειμαι τυφλος και δεν τους βρισκω).
Edit: Αυτο το προβλημα βγαζει (δειτε την εικονα)
http://img529.imageshack.us/img529/1746/untitled3lx.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=untitled3lx.jpg)
rostropol
4 Ιούλ. 2006, 22:58
Για όσους τελικά το πάρουν συνιστώ όταν μπουν στις ρυθμίσεις του,στα της Οθόνης>Φωτεινότητα>Βάλτε το στο 80 %(ή πιο κάτω αν θέλετε,αλλά στο 80 % νομίζω είναι η χρυσή τομή),έτσι είναι αρκετά φωτεινή η οθόνη και σίγουρα η διαφορά στον χρόνο αναμονής αυξάνεται θεαματικά;) :)
mavrios
4 Ιούλ. 2006, 23:24
Εχω ενα προβλημα οταν παω να εγκαταστησω το pc suite που βρισκεται στο cd. Βγαζει ενα μηνυμα λαθους (στο τελος της εγκαταστασης) και η εγκατασταση δεν γινεται. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο?
ΥΓ: Μηπως εχει κανεις τους drivers για usb? Στο cd για εναν περιεργο λογο δεν υπαρχουν (ή ειμαι τυφλος και δεν τους βρισκω).
Edit: Αυτο το προβλημα βγαζει (δειτε την εικονα)
http://img529.imageshack.us/img529/1746/untitled3lx.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=untitled3lx.jpg)
Δεν ξέρω αν και σ εμένα έβγζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πάντως το κατέβασα από το site της sonyericsson ξανά και εγκαταστάθηκε μια χαρά :worry:
mavrios
4 Ιούλ. 2006, 23:27
Μια ερώτηση παιδιά; Πρέπει να κάνω κάτι για να ενεργοποιήσω το 3g; Έχω cosmote. Και αν ναι θα έχω γρηγορότερο internet έτσι; Και αν ναι πληρώνεις κάποιο πάγιο ή απλά την ώρα που μπαίνεις; Thanks!
Πρέπει να στείλεις ένα sms στο 1651 που να γράφεις WAPA E για να ενεργοποιηθεί το 3g! - Σ' εμένα δεν δουλεύει σωστά πάντως :( Για τα πάγια και τις χρεώσεις δεν έχω ιδέα :p
Επίσης γίνεται και από το site της sonyericsson αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί 100% σωστά!
mavrios
4 Ιούλ. 2006, 23:31
Ο φωτισμός της οθόνης ήταν στο 80% όπως και του w900i που έχω, το οποίο πάνω από 2 μέρες δεν κράτησε ποτέ :p
Με 2-3 ώρες mp3 την ημέρα , b/t ανοιχτό , αρκετές κλήσεις και μερικά μηνύματα(3g off) , το w900 βγάζει 3 μέρες.(φωτισμός πάντα στο 100% , δεν κάνουμε τσιγκουνιές σε τέτοια θέματα:p )
Επίσης το w900i για όσους τα συγκρίνουν, δεν έχει τόσο καθαρή οθόνη
Μήπως η οθόνη του w900 σου , θέλει καθάρισμα:p :)
και το δικό μου έχει απελπιστικά αργό μενού!
Το μενού πλέον δεν είναι αργό , ούτε καν στο δικό μου, που είναι live.;)
Άποψή σου :worry:
Το δικό μου είναι έτσι όπως το περιέγραψα :p
DAREDEVIL
5 Ιούλ. 2006, 00:08
xerete an me ton kairo perniete logismiko k grafi perrisotera grammata ston katalogo se kafe epafi??
geofil
5 Ιούλ. 2006, 00:17
xerete an me ton kairo perniete logismiko k grafi perrisotera grammata ston katalogo se kafe epafi??
Αυτό μάλλον δεν θα αλλάξει.
Viper
5 Ιούλ. 2006, 00:35
Δεν ξέρω αν και σ εμένα έβγζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πάντως το κατέβασα από το site της sonyericsson ξανά και εγκαταστάθηκε μια χαρά :worry:
Αυτο εκανα και εγω αφου στο site εχει καινουργια εκδοση και εγκατασταθηκε μια χαρα.:)
mimisb13
5 Ιούλ. 2006, 00:48
Θα ήθελα να μου πείτε αν το Μ2 ειναι το ίδιο πράγμα με το Memory Stick Duo:O
Devil_7
5 Ιούλ. 2006, 01:01
Όχι. Το Μ2 είναι πιο μικρό και πιο γρήγορο.
sansara
5 Ιούλ. 2006, 01:44
Το περιεργαστηκα κι εγω σημερα απο κοντα. Μου εκανε εντυπωση οτι το κεντρο βαρους του ειναι πολυ ψηλα και οταν το αφηνεις σε μια επιφανεια τεινει να ισορροπει πανω στο καλυμμα της καμερας! Με ανησυχει ομως ιδιαιτερα αυτο το καλυμμα γιατι πιστευω οτι μετα απο μερικους μηνες θα εχει φανει εντονα η χρηση του ως .."ακουμπιστηρι".
Εκτος απο το καλυμμα δε μου αρεσε επισης και η ασπρη γραμμη περιμετρικα στην συσκευη, η οποια ειναι πολυ μπαναλ πανω στο μαυρο.
Κατα τ'αλλα τα πληκτρα μου φανηκαν πιο σκληρα απο το κ750, πραγμα που μου αρεσε. Το joystick το βρηκα επισης πιο sexy. Γενικα ολη η κατασκευη μου φανηκε πολυ καλυτερη απο το κ750.
JohnnysR
5 Ιούλ. 2006, 02:04
Παίδες όποιος θέλει Memory Stick Micro 1GB με 46Ευρόπουλα+μεταφορικά εδώ!!!
http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1260823
geofil
5 Ιούλ. 2006, 02:56
Αν ρωτάς αν είναι συμβατές, όχι δεν είναι.
ταξιδιωτης22
5 Ιούλ. 2006, 03:05
Παίδες όποιος θέλει Memory Stick Micro 1GB με 46Ευρόπουλα+μεταφορικά εδώ!!!
http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1260823
καλη τιμουλα μονο που δεν ειναι διαθεσιμη η καρτουλα.
Viper
5 Ιούλ. 2006, 09:45
Και το πρωτο προβλημα: Εχω περασει μια επαφη την οποια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν βγαζει αναγνωριση το ονομα. Εβαλα +3 μπροστα, τιποτα. Καμια ιδεα?
Καμια ιδεα? Πολυ σπαστικο. Οχι τιποτα αλλο, το τηλ. ειναι της κοπελας μου και μου την λεει:p:lol:
redcon
5 Ιούλ. 2006, 09:46
Καμια ιδεα? Πολυ σπαστικο. Οχι τιποτα αλλο, το τηλ. ειναι της κοπελας μου και μου την λεει:p:lol:
+30 θελει οχι +3.
Viper
5 Ιούλ. 2006, 09:50
+30 θελει οχι +3.
Ναι αυτο εννοουσα. Δοκιμασα και αλλο, σβηνω την επαφη, μου κανει αναπαντητη, αποθηκευω την επαφη αλλα παλι δεν αναγνωριζει. Βγαζει μονο το νουμερο.:wacko:
Και κατι αλλο: Σε φιλο μου που εχει και αυτος Κ800 καναμε δοκιμες αλλα ουτε εκεινου αναγνωριζει το συγκεκριμενο νουμερο.
redcon
5 Ιούλ. 2006, 09:51
Ναι αυτο εννοουσα. Δοκιμασα και αλλο, σβηνω την επαφη, μου κανει αναπαντητη, αποθηκευω την επαφη αλλα παλι δεν αναγνωριζει. Βγαζει μονο το νουμερο.:wacko:
Εγω τις περασα ολες απο το outlook και βγαζει τα παντα κανονικα. Στη μνημη την εβαλες η στη sim?
Viper
5 Ιούλ. 2006, 09:53
Εγω τις περασα ολες απο το outlook και βγαζει τα παντα κανονικα. Στη μνημη την εβαλες η στη sim?
Στην μνημη. Τα περασα ολα απο το myphone explorer απο Κ700.
xagios
5 Ιούλ. 2006, 10:49
Στην μνημη. Τα περασα ολα απο το myphone explorer απο Κ700.
μηπως την εχεις διπλη εγγραφη η καποιο αλλο νουμερο που να εχει ενα αριθμο απο τα πρωτα νουμερα ιδια ?
Viper
5 Ιούλ. 2006, 10:57
μηπως την εχεις διπλη εγγραφη η καποιο αλλο νουμερο που να εχει ενα αριθμο απο τα πρωτα νουμερα ιδια ?
Διπλη εγγραφη οχι. Για το δευτερο, δεν ξερω, πρεπει να το κοιταξω. Αν ειναι αυτο, πως λυνεται?
vampyre
5 Ιούλ. 2006, 13:02
Το αποθηκευει απευθειας. Αν πας στον file manager --> αλμπουμ κάμερας θα το βρεις
Θενξ. :)
Και κάτι ψιλο-off topic. Μας τα έκανε τσουρέκια η SE με το P990 και τι κατάλαβε? Από ότι βλέπω αρκετοί πέρασαν από P900 σε K800i. Προσωπικά πλέον μια και δεν αλλάζω (πια) κινητό ανά 6 μήνες είμαι ΟΚ με τα V600i και K800i μου.
Ας πρόσεχαν, P990 δεν αγοράζω. :p
D3m0n
5 Ιούλ. 2006, 14:39
Thelw na parw poli auto to kinito alla exw endiasmous mipos bgalei sintoma i SE to idio se Walkman.. (3G me 3.2Mpixels klp) Gnwrizei kaneis tipota? Opos egine me K750 k W800
Thanks
Διπλη εγγραφη οχι. Για το δευτερο, δεν ξερω, πρεπει να το κοιταξω. Αν ειναι αυτο, πως λυνεται?
Δεν έχει σημασία αν τα πρώτα ψηφία είναι ίδια. Σίγουρα το νούμερο δεν είναι αποθηκευμένο και στην SIM; Μήπως γράφεις την επαφή με περίεργους χαρακτήρες; Αν τον γράψεις με λατινικούς δουλεύει; Αν αντιστοιχήσεις εικόνα στην επαφή σου την εμφανίζει;
Υ.Γ.: Πω,πω πρέπει να έχει πέσει απίστευτη καζούρα από την κοπέλα σου!!! :p :p
OculatusAbis
5 Ιούλ. 2006, 14:58
Υπάρχει περίπτωση να έχεις καταχωρήσει τον ίδιο αριθμό σε δύο ξεχωριστές επαφές; Αν είναι έτσι δεν πρόκειται να βγάλει όνομα. Το ίδιο γίνεται και όταν καλείς.
Viper
5 Ιούλ. 2006, 15:04
Δεν έχει σημασία αν τα πρώτα ψηφία είναι ίδια. Σίγουρα το νούμερο δεν είναι αποθηκευμένο και στην SIM; Μήπως γράφεις την επαφή με περίεργους χαρακτήρες; Αν τον γράψεις με λατινικούς δουλεύει; Αν αντιστοιχήσεις εικόνα στην επαφή σου την εμφανίζει;
Υ.Γ.: Πω,πω πρέπει να έχει πέσει απίστευτη καζούρα από την κοπέλα σου!!! :p :p
Ασε, τι εχω ακουσει δεν περιγραφεται!!
Το νουμερο ειναι αποθηκευμενο ΜΟΝΟ στη μνημη του κινητου. Η επαφη ειναι γραμμενη με Ελληνικους χαρακτηρες μονο. Τα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει οποτε θα επανελθω.
Υπάρχει περίπτωση να έχεις καταχωρήσει τον ίδιο αριθμό σε δύο ξεχωριστές επαφές; Αν είναι έτσι δεν πρόκειται να βγάλει όνομα. Το ίδιο γίνεται και όταν καλείς
Οχι. Ενας αριθμος μια επαφη.
OculatusAbis
5 Ιούλ. 2006, 15:08
Ρε συ Viper μήπως τελικά πρέπει να αλλάξεις κοπέλα; :lol: :lol: :p :p
Viper
5 Ιούλ. 2006, 15:32
Ρε συ Viper μήπως τελικά πρέπει να αλλάξεις κοπέλα; :lol: :lol: :p :p
Μωρε λες??:lol: :lol: :p
TerraNo
5 Ιούλ. 2006, 16:28
Καλησπέρα,
Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε κατόχους Κ800 σχετικά με τον Συγχρονισμό με Υπολογιστή.
1) Έχει κάνει κάποιος συγχρονισμό με Outlook για οτιδήποτε άλλο πέραν των επαφών (Appointments ή tasks);
2) Ο συγχρονισμός πόση ώρα διαρκεί; (Αργός, Γρήγορος, Μέτριος)
3) Μπορεί να είναι αυτόματος ο Συγχρονισμός; (on connect)
4) Συγχρονίζει Files Με τον Υπολογιστή; (π.χ. pics ή sounds)
Η ουσία είναι ότι έχω PDA και θέλω να δώ πόσο κοντά μπορεί να φτάσει το Κ800 το οποίο ούτως η άλλως το έχω παραγγείλει.
THEjB
5 Ιούλ. 2006, 16:44
Και κατι αλλο: Σε φιλο μου που εχει και αυτος Κ800 καναμε δοκιμες αλλα ουτε εκεινου αναγνωριζει το συγκεκριμενο νουμερο.
Μήπως είναι η ώρα να αλλάξει αριθμό η φίλη σου?:lol: :p :)
Viper
5 Ιούλ. 2006, 17:10
Μήπως είναι η ώρα να αλλάξει αριθμό η φίλη σου?:lol: :p :)
Αυτο δεν παιζει γιατι ειναι εταιρικο.:D
Το επομενο που θα δοκιμασω ειναι να τα σβησω ολα και να περασω μονο το συγκεκριμενο. Γουστο εχει να το αναγνωριζει κανονικα:p
Να σημειωσω πως στο Κ700 δεν ειχα τετοιο προβλημα:wacko:
xagios
5 Ιούλ. 2006, 17:11
Μωρε λες??:lol: :lol: :pδεν μας δινεις το νουμερο της να δουμε το κανει και σε εμας :p :p :p :p :lol: :lol: :lol:
Viper
5 Ιούλ. 2006, 17:29
Τα καταφερα!!!:yahoo: :up:
Περασα την επαφη ΚΑΙ στην SIM και βγαινει κανονικα η αναγνωριση του ονοματος. Τωρα δεν ξερω αν γινεται και αντιστοιχιση ηχου απο την SIM αλλα το βασικο λυθηκε.
δεν μας δινεις το νουμερο της να δουμε το κανει και σε εμας
:nagger: :nagger: :nagger::p
multiPetros
5 Ιούλ. 2006, 18:23
Τα καταφερα!!!:yahoo: :up:
Περασα την επαφη ΚΑΙ στην SIM και βγαινει κανονικα η αναγνωριση του ονοματος. Τωρα δεν ξερω αν γινεται και αντιστοιχιση ηχου απο την SIM αλλα το βασικο λυθηκε.
Εάν σου εμφανίζει τέτοια προβλήματα, να σβήνεις την "προβληματική" επαφή από τον κατάλογο και μετά να την ξαναγράφεις.
Στον παλαίμαχο πρόγονο του K800 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10407&zone=pp&lm=pp1&pid=10407), του οποίου είχα την τύχη παλαιότερα να είμαι κάτοχος, μου το είχε εμφανίσει ένα-δυο φορές και το πρόβλημα λυνόταν με τον τρόπο που σου ανέφερα.
Επίσης, όχι, δεν γίνεται αντιστοίχηση ήχων κλπ. στοιχείων στις επαφές της SIM, και γενικώς εάν υπάρχει η ίδια εγγραφή στη SIM, αλλά και στον κατάλογο του κινητού, αυτή της SIM αγνοείτε από το τηλέφωνο.
Viper
5 Ιούλ. 2006, 18:31
Εάν σου εμφανίζει τέτοια προβλήματα, να σβήνεις την "προβληματική" επαφή από τον κατάλογο και μετά να την ξαναγράφεις.
Στον παλαίμαχο πρόγονο του K800, του οποίου είχα την τύχη παλαιότερα να είμαι κάτοχος, μου το είχε εμφανίσει ένα-δυο φορές και το πρόβλημα λυνόταν με τον τρόπο που σου ανέφερα.
Επίσης, όχι, δεν γίνεται αντιστοίχηση ήχων κλπ. στοιχείων στις επαφές της SIM, και γενικώς εάν υπάρχει η ίδια εγγραφή στη SIM, αλλά και στον κατάλογο του κινητού, αυτή της SIM αγνοείτε από το τηλέφωνο.
Φιλε Πετρο, εσβησα και ξαναπερσα αρκετες φορες την επαφη αλλα αναγνωριση γιοκ!! Τιποτα!
Τωρα ειναι περασμενη και στην SIM και στο τηλ. και οπως ειπες αντιστοιχηση ηχου δεν λειτουργει αλλα λειτουργει τουλαχιστον η αναγνωριση.
guliver21
5 Ιούλ. 2006, 19:25
παιδια ειστε ικανοποιημενοι με την ενταση του μεγαφωνου στην αναπαραγωγη mp3?
sorry αλλά εχω κολλησει σε αυτο το θεμα
gattis
5 Ιούλ. 2006, 19:36
παιδια ειστε ικανοποιημενοι με την ενταση του μεγαφωνου στην αναπαραγωγη mp3?
sorry αλλά εχω κολλησει σε αυτο το θεμα
όντως η ένταση δεν είναι και η εντονότερη...εγώ να ρωτήσω και 2 άλλα πραγματάκια...1ον η ανάλυση όταν πέρνεις βίντεο είναι μέγιστη 176χ144 ?και 2ον το c (διαγραφη) όταν σε πέρνει καποιος τηλ. δεν κάνει σίγαση όπως λεει στο εγχειρίδιο...αλλά το κατω κουμπί πάνω δεξιά στο κινητό(αυτό που κάνει ζουμ στην κάμερα) έτσι?
όντως η ένταση δεν είναι και η εντονότερη...εγώ να ρωτήσω και 2 άλλα πραγματάκια...1ον η ανάλυση όταν πέρνεις βίντεο είναι μέγιστη 176χ144 ?και 2ον το c (διαγραφη) όταν σε πέρνει καποιος τηλ. δεν κάνει σίγαση όπως λεει στο εγχειρίδιο...αλλά το κατω κουμπί πάνω δεξιά στο κινητό(αυτό που κάνει ζουμ στην κάμερα) έτσι?
Όταν σε πάρουν τηλέφωνο και πατήσεις το c τότε σταματά το κινητό να χτυπά. Αυτός που σε καλεί ωστόσο ακούει τον χαρακτηριστικό ήχο κλήσης της γραμμής.
Ουσιαστικά είναι σαν να το κλείνεις σε καποιον με τη διαφορά ότι ο άλλος δεν το καταλαβαίνει.
gattis
5 Ιούλ. 2006, 20:26
Όταν σε πάρουν τηλέφωνο και πατήσεις το c τότε σταματά το κινητό να χτυπά. Αυτός που σε καλεί ωστόσο ακούει τον χαρακτηριστικό ήχο κλήσης της γραμμής.
Ουσιαστικά είναι σαν να το κλείνεις σε καποιον με τη διαφορά ότι ο άλλος δεν το καταλαβαίνει.
ναι αλλά στο δικό μου δε συμβαίνει αυτό!!!πατώ το c αλλα συνεχίζει να χτυπά κανονικα :O λέτε να το πήρα ελαττωματικό??
geofil
5 Ιούλ. 2006, 21:37
Ίσως δεν δουλεύει με το c πλέον το κολπάκι και γίνεται από κάποιο άλλο πλήκτρο στο Κ800.
D3m0n
5 Ιούλ. 2006, 21:55
as apantisei kapoios sto erotima mou gia new Walkman phone me ta idia xaraktiristika an gnwrizei..
Thanks
geofil
5 Ιούλ. 2006, 22:06
as apantisei kapoios sto erotima mou gia new Walkman phone me ta idia xaraktiristika an gnwrizei..
Thanks
Πότε θα ρθει και ποιό μοντέλο θα είναι δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς αφού η SE δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο.
Αλλά είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα δούμε walkman κινητό με την κάμερα του Κ800.
geofil
5 Ιούλ. 2006, 22:10
Εκείνο που θα ήθελα πάντως πολύ να δω (και να χτυπήσω) θα ήταν το W950 με την κάμερα του K800.
scorpio_1976
5 Ιούλ. 2006, 22:23
καλησπερα σε ολους.απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος του κ800.πριν απο λιγο ειχα μια αναπαντητη κληση.κοιταω το κινητο και βλεπω στα νεα συμβαντα 0.πηγαινω στις κλησεις,αναπαντητες, τιποτα. κανω μια κληση στο σταθερο μου, καλει και το κλεινω.πηγαινω στις κλησεις,κοιταω κληθεντες, τιποτα...Μου αρρωστησε απο την πρωτη μερα?
zaharakis
5 Ιούλ. 2006, 23:07
Είχα παρόμοιο πρόβλημα με p900, το έλυσα μόνο όταν έβαλα όλες τις εγγραφές ξανά μεσω outlook, κανείς δεν είχε βρεί τι συνέβαινε...
Γ.
το δοκιμασα και εγω...και μεσω outlook και μεσω μεταφορας απο το p910iμου αλλα και τελικα εγραψα μερικες με το ιδιο το πληκτρολογιο του τηλ.σαν νεες επαφες...αλλα τπτ...
παντως δοκιμασα στο επομενο (εγινε αντικατασταση με αλλη συσκευη ) να τις στειλω μεσω του p910i και τωρα ολα δουλευουν κανονικα :)
ηταν προβλημα λογισμικου τελικα ;)
x8diesel
5 Ιούλ. 2006, 23:15
ναι αλλά στο δικό μου δε συμβαίνει αυτό!!!πατώ το c αλλα συνεχίζει να χτυπά κανονικα :O λέτε να το πήρα ελαττωματικό??
h sigash edw kai arketo kairo kai se ola ta nea montela exei metaferthei sthn diesh (#) kai oxi sto c opws htan paliotera, an proseksete th diesh exei to shma sigashs epishs.. :!:
rostropol
5 Ιούλ. 2006, 23:25
Wirelessly posted (SonyEricssonK800i/R1CB Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)
Και από κωδικοποίηση καλά πάμε:-);-)-ελπίζω και στα :-)smilies;-)
geofil
6 Ιούλ. 2006, 00:58
h sigash edw kai arketo kairo kai se ola ta nea montela exei metaferthei sthn diesh (#) kai oxi sto c opws htan paliotera, an proseksete th diesh exei to shma sigashs epishs.. :!:
Σωστά. Έχεις δίκαιο. Και εγώ μπερδεύτηκα.
gattis
6 Ιούλ. 2006, 01:26
swsth parathrhsh!!! thanx!!!
Gary Kokkin
6 Ιούλ. 2006, 02:37
Προέλευση "made in" της συσκευής ? -Εχω δεί Κίνας στα Vodafone κινητά.
Κυκλοφορούν και άλλα ?
nikos_pom
6 Ιούλ. 2006, 03:42
Προέλευση "made in" της συσκευής ? -Εχω δεί Κίνας στα Vodafone κινητά.
Κυκλοφορούν και άλλα ?
Kai egw pou to pira 1 tou minos "made in China" einai...unbranded....to kinito parepimptontos einai ola ta l7...
tomas90
6 Ιούλ. 2006, 10:13
Εχω ενα προβλημα: εβαλα στο κινητο πολλα παχνιδια, τα εγκατεστησα αλλα μερικα μου βγηκαν -δεν ξερω πως- δυο η τρεις φορες. Με το που παω να τα σβησω που λεει ''Η ενεργεια απετυχε'', τι να κανω? Δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα τα περασα με Bluetooth, οχι με καλωδιο.
anitus
6 Ιούλ. 2006, 10:42
και σε μενα το εβγαζε αυτο αλλα στο κ750. μεχρι στιγμης δεν εχω προλαβει να εγκαταστησω πολλα παιχνιδια στο κ800.
το προβλημα λυνοταν αν αφηνες φορτωσει ολη η σελιδα με τα εικονιδια των παιχνιδιων και μετα να εκανες οτι αλαγη ηθελες (πχ delete) . Σε μενα λειτουργουσε
tomas90
6 Ιούλ. 2006, 10:48
και σε μενα το εβγαζε αυτο αλλα στο κ750. μεχρι στιγμης δεν εχω προλαβει να εγκαταστησω πολλα παιχνιδια στο κ800.
το προβλημα λυνοταν αν αφηνες φορτωσει ολη η σελιδα με τα εικονιδια των παιχνιδιων και μετα να εκανες οτι αλαγη ηθελες (πχ delete) . Σε μενα λειτουργουσε
To αφηνα να φορτωσει ολη η σελιδα, αλλα και παλι... :(
yiazoo
6 Ιούλ. 2006, 11:05
καλησπερα σε ολους.απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος του κ800.πριν απο λιγο ειχα μια αναπαντητη κληση.κοιταω το κινητο και βλεπω στα νεα συμβαντα 0.πηγαινω στις κλησεις,αναπαντητες, τιποτα. κανω μια κληση στο σταθερο μου, καλει και το κλεινω.πηγαινω στις κλησεις,κοιταω κληθεντες, τιποτα...Μου αρρωστησε απο την πρωτη μερα?
Το ίδιο έγινε και σε μένα την πρώτη μέρα. Είχε χάσει όλη τη λίστα με τις κλήσεις. Με restart τις ξαναεμφάνισε...
gattis
6 Ιούλ. 2006, 11:31
Το ίδιο έγινε και σε μένα την πρώτη μέρα. Είχε χάσει όλη τη λίστα με τις κλήσεις. Με restart τις ξαναεμφάνισε...
ΕΜΈΝΑ ΌΛΑ ΟΚ ΠΆΝΤΩΣ ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ..AN ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣTO ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΠOY TO ΑΓΌΡΑΣΕΣ..ΟΙ ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ TI ΥΠΆΡΧΟΥΝ ;)
Dead Poet
6 Ιούλ. 2006, 12:33
Έχω δύο πρώτες ερωτήσεις:
1) Στο Media Player, εμφανίζονται σωστά τα ελληνικά στα ID3 tags ή δεν εξαλείφθηκε ούτε στο Κ800 το πολύ ενοχλητικό φαινόμενο των "κινέζικων" σε όσα τραγούδια έχουν ID3 tags με ελληνικούς χαρακτήρες;
2) Τα προφίλ μπορούν να παραμετροποιηθούν πλήρως ως προς τους ήχους κλήσης; (Δηλαδή, μπορείς να έχεις άλλον ήχο στο Κανονικό προφίλ, άλλον στο Ύπαιθρο και άλλον στο Συνάντηση π.χ.; ) Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση ότι στα τελευταία της μοντέλα (από το Κ750 και μετά) δεν δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης για τον ήχο κλήσης ξεχωριστά για κάθε προφίλ...
sverver
6 Ιούλ. 2006, 13:00
Έχω δύο πρώτες ερωτήσεις:
1) Στο Media Player, εμφανίζονται σωστά τα ελληνικά στα ID3 tags ή δεν εξαλείφθηκε ούτε στο Κ800 το πολύ ενοχλητικό φαινόμενο των "κινέζικων" σε όσα τραγούδια έχουν ID3 tags με ελληνικούς χαρακτήρες;
2) Τα προφίλ μπορούν να παραμετροποιηθούν πλήρως ως προς τους ήχους κλήσης; (Δηλαδή, μπορείς να έχεις άλλον ήχο στο Κανονικό προφίλ, άλλον στο Ύπαιθρο και άλλον στο Συνάντηση π.χ.; ) Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση ότι στα τελευταία της μοντέλα (από το Κ750 και μετά) δεν δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης για τον ήχο κλήσης ξεχωριστά για κάθε προφίλ...
1) οχι
2) οχι
gattis δεν κατάλαβα ότι ήθελες απλά να το βάλεις στο σιωπηλό. Νόμιζα ότι ήθελες απλά να το κάνεις να σταματά να χτυπά όταν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και μόνο τότε. :O
TerraNo
6 Ιούλ. 2006, 13:21
Καλησπέρα,
Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε κατόχους Κ800 σχετικά με τον Συγχρονισμό με Υπολογιστή.
1) Έχει κάνει κάποιος συγχρονισμό με Outlook για οτιδήποτε άλλο πέραν των επαφών (Appointments ή tasks);
2) Ο συγχρονισμός πόση ώρα διαρκεί; (Αργός, Γρήγορος, Μέτριος)
3) Μπορεί να είναι αυτόματος ο Συγχρονισμός; (on connect)
4) Συγχρονίζει Files Με τον Υπολογιστή; (π.χ. pics ή sounds)
Η ουσία είναι ότι έχω PDA και θέλω να δώ πόσο κοντά μπορεί να φτάσει το Κ800 το οποίο ούτως η άλλως το έχω παραγγείλει.
Καμμία Άποψη ?
sansara
6 Ιούλ. 2006, 14:50
Παιδια, παιζει να μπει τιποτα προστατευτικο (π.χ. screen protector) πανω στο καλυμμα της καμερας για να μη χαρακωθει ετσι οπως ακουμπαει οταν ειναι ξαπλωμενη η συσκευη?
Καμμία Άποψη ?
TerraNo θα σου απαντήσω με βάση την εμπειρία μου πάνω στα SE.
1) Μπορείς να κάνεις συγχονισμό του ημερολογίου, των σημειώσεων κτλ με τη βοήθεια του MyPhoneExplorer. Κάποιο παιδί πιο πάνω λεει ότι υπάρχει διαθέσιμη έκδοση που υποστηρίζει το Κ800
2) Ο συγχρονιμσός διαρκεί ανάλογα με το μέγεθος το δεδομένων που μεταφέρεις. Γενικά η συνδεσιμότητα των SE είναι αρκετά καλή και γρήγορη.
3) Υπάρχει επιλογή στο MyPhoneExplorer που μπορεί να κάνει συγχρονισμό on connect και μάλιστα να συγχρονίσει ότι του πεις εσύ.
4) Μπορείς να το κάνεις κι αυτό με το MyPhoneExplorer.
NiCkOs_gr
6 Ιούλ. 2006, 15:13
Άλλη μια ερώτηση:
Η κάμερα κάνει πάντα ήχο όταν βγάζετε φωτογραφίες;
tomas90
6 Ιούλ. 2006, 15:29
Άλλη μια ερώτηση:
Η κάμερα κάνει πάντα ήχο όταν βγάζετε φωτογραφίες;
Ναι, εκτος κι αν το κανεις αθορυβο:)
kosmas73
6 Ιούλ. 2006, 15:56
που θα βρουμε την εκδοση του myphonexplorer που ειναι συμβατη με το κ800??
που θα βρουμε την εκδοση του myphonexplorer που ειναι συμβατη με το κ800??
Εδώ (http://www.fjsoft.at/) και κατεβάζεις την έκδοση 1.4.5.
Εντυπώσεις από τον xfader που το χρησιμοποιήσε εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1445785#post1445785)
panraf
6 Ιούλ. 2006, 18:37
Καλησπέρα,
Έχω αυτή την στιγμή το Sharp 902 και σκεφτόμουν για το Ν93 Νόκια. Επειδή όμως από ότι κατάλαβα αργεί πολύ ακόμα προσανατολίζομαι στο SE K800i. Παιδιά αξίζει τον κόπο να αντικαταστήσω το 902 ή να περιμένω?
EliMiNaToR
6 Ιούλ. 2006, 19:07
axizei file mou!
geofil
6 Ιούλ. 2006, 21:51
Καλησπέρα,
Έχω αυτή την στιγμή το Sharp 902 και σκεφτόμουν για το Ν93 Νόκια. Επειδή όμως από ότι κατάλαβα αργεί πολύ ακόμα προσανατολίζομαι στο SE K800i. Παιδιά αξίζει τον κόπο να αντικαταστήσω το 902 ή να περιμένω?
Σε σχέση με το 902 σαφώς και αξίζει φίλε panraf. Και όχι μόνο για την καλύτερη κάμερα.
dpapa
6 Ιούλ. 2006, 22:58
Καλησπέρα,
exo kai ego ayto to problima alla exo to W900i, kai ithela to N93..alla den mporo na perimeno toso poly exo kai epidotisi...kai ego file eimai etoimos na to paro molis ta lavi h TIM...eleos me aytin tin etairia..to diafimizoun kai den kseroun pote tha tous erthi..simera elavan ta dummy phones....elpizo aurio me to kalo na ftash! ego pantos mexri na vgi to N93...tha to paro! kai meta vlepo..
mhn ksexname pos to n93 einai kai touvlo...kai parapano vgazo fotos para video!..
NiCkOs_gr
7 Ιούλ. 2006, 00:28
Ναι, εκτος κι αν το κανεις αθορυβο:)
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση:D
BANTAMXR
7 Ιούλ. 2006, 00:33
Υπαρχει κανενα προβλημα απο κανεναν μεχρι τωρα με το κεντρικο πληκτρο οπως το κ700? Γιατι μετα απο αρκετη χρηση παυει να λειτουργει σωστα.
ταξιδιωτης22
7 Ιούλ. 2006, 01:50
Υπαρχει κανενα προβλημα απο κανεναν μεχρι τωρα με το κεντρικο πληκτρο οπως το κ700? Γιατι μετα απο αρκετη χρηση παυει να λειτουργει σωστα.
ειναι ακομα πολυ νωρις για να πουμε κατι τετοιο,μεχρι τωρα δεν μου εχει δειξει να υπολειτουργει σε καμια περιπτωση το joystic,περνανε σκονες ομως πιστευω οτι δεν εχει κανενα προβλημα οπως με το K-700.
Dead Poet
7 Ιούλ. 2006, 11:18
Τελικά δεν άντεξα και, παρά τις δύο σημαντικές (για μένα) αδυναμίες του (τα προφίλ δεν παραμετροποιούνται και απεικονίζει "κινέζικα" τα ελληνικά ID3 tags), το αγόρασα κι εγώ χθες από το Πλαίσιο εδώ στην Πάτρα. Υπήρχαν 3 κομμάτια (σφραγισμένα), αργά το μεσημέρι.
Δεν το έχω θέσει ακόμα σε λειτουργία, γιατί θέλω σήμερα ή αύριο να πάω να πάρω μια 3G κάρτα SIM. Μια ερώτηση σχετικά: για να μπορέσει κάποιος να κάνει από το ίδιο το κινητό (όχι μέσω υπολογιστή) πλοήγηση σε HTML σελίδες μέσω του browser, απαιτείται να ενεργοποιήσει και το data pack από την Cosmote (με το γνωστό πάγιο) ή αρκεί η ενεργοποίηση του 3G;
Επίσης, γνωρίζει κανείς αν έχει έρθει σε κάποια από τις αλυσίδες η γνήσια θήκη της SE για το Κ800; Στο Πλαίσιο δεν είχαν και δεν γνώριζαν και κάτι σχετικά. Όχι τίποτε άλλο, αλλά χωρίς θήκη φοβάμαι να το κουβαλάω, γιατί τώρα που είναι καλοκαίρι οι τσέπες είναι λιγοστές και δεν θέλω να το κουβαλάω στις τσέπες του παντελονιού...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.:)
yiazoo
7 Ιούλ. 2006, 11:49
Παιδιά θέλω μία βοήθεια. Σε σελίδες internet που θέλω να βλέπω από το κινητό μου (πχ in.gr) δεν μπορώ να διαβάσω γραμματοσειρές (τα βγάζει αλαμπουρνέζικα) Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω αυτό;
nucleogenesis
7 Ιούλ. 2006, 13:09
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω κι εγώ...
Επειδή δικαιούμαι επιδότηση συσκευής μέχρι το τέλος του μήνα, υπάρχη κάποια περίπτωση μέχρι τότε να εχει πέσει η τιμή του?
melahrinos
7 Ιούλ. 2006, 13:56
Καλό μεσημέρι. Ερώτηση: επειδή χρησιμοποιώ 2 sim cards, μία Voda και μία ΤΙΜ πότε τη μία και πότε την άλλη και θέλω να ενεργοποιήσω τα MMS και στις 2. Αφού τα ενεργοποιήσω, θα μπορώ να στέλνω αυτομάτως ΜMS όταν τις αλλάζω ή θα πρέπει να αλλάζω ρυθμίσεις GPRS -MMS μέσα από το κινητό κάθε φορά που θα κάνω αλλαγή ;
ross2280
7 Ιούλ. 2006, 14:36
Σημειωση: το Κ800 αντεχει και σε ελαφρυ ντουζ απο καφε. Συγκεκριμενα Freddo γλυκο με γαλα...
:)
droper_05
7 Ιούλ. 2006, 14:45
Οταν ακουω ραδιο μετα απο 5 λεπτα λειτουργείας αρχηζουν να ακουγονται κατι ΄΄τουτ τουτ΄΄ μαζι με την μουσικη ξερει κανεις Γιατι?
melahrinos
7 Ιούλ. 2006, 14:50
Σημειωση: το Κ800 αντεχει και σε ελαφρυ ντουζ απο καφε. Συγκεκριμενα Freddo γλυκο με γαλα...
To T610 είχε αντέξει, 5-6 ώρες μέσα σε ποτήρι με ουίσκι... Τώρα μη ρωτάς πως βρέθηκε εκεί μέσα... :lol: :lol: :lol:
Κανένας να απαντήσει στο προηγούμενο ερώτημά μου ; :rolleyes:
Γιάννης
7 Ιούλ. 2006, 15:30
Παιδια απο το K750i εχει σημαντικες διαφορες ???? Θελω να απαρνηθω το ΝΟΚΙΑ Ν80 αλλα να μην απογοητευτω παλι.:lol: :lol: :lol:
Nosferatu
7 Ιούλ. 2006, 15:36
Τελικά δεν άντεξα και, παρά τις δύο σημαντικές (για μένα) αδυναμίες του (τα προφίλ δεν παραμετροποιούνται
Μια χαρά παραμετροποιούνται τα προφίλ. Μέσα από τις ρυθμίσεις...
kiriakos_k700i
7 Ιούλ. 2006, 15:41
Νομίζω πως λόγω λίγων posts δεν μπορείς να βάλεις το Κ800 για πούλημα,εάν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη πήγαινε το σε κατάστημα μεταχειρισμένων κινητών για πούλημα(ακόμα και στο Buy & Sell να το έβαζες δεν είναι σίγουρο ότι θα το πούλαγες αμέσως στην τιμή αυτή που ζητάς;) ).
Σε κάθε περίπτωση όμως εδώ δεν συζητάμε για την πώληση του,αλλά καθ'αυτού για το κινητό οι έχοντες και οι υποψήφιοι αγοραστές του.
πόσο το πουλάει το κ800
kiriakos_k700i
7 Ιούλ. 2006, 15:46
Τελικά δεν άντεξα και, παρά τις δύο σημαντικές (για μένα) αδυναμίες του (τα προφίλ δεν παραμετροποιούνται και απεικονίζει "κινέζικα" τα ελληνικά ID3 tags), το αγόρασα κι εγώ χθες από το Πλαίσιο εδώ στην Πάτρα. Υπήρχαν 3 κομμάτια (σφραγισμένα), αργά το μεσημέρι.
Δεν το έχω θέσει ακόμα σε λειτουργία, γιατί θέλω σήμερα ή αύριο να πάω να πάρω μια 3G κάρτα SIM. Μια ερώτηση σχετικά: για να μπορέσει κάποιος να κάνει από το ίδιο το κινητό (όχι μέσω υπολογιστή) πλοήγηση σε HTML σελίδες μέσω του browser, απαιτείται να ενεργοποιήσει και το data pack από την Cosmote (με το γνωστό πάγιο) ή αρκεί η ενεργοποίηση του 3G;
Επίσης, γνωρίζει κανείς αν έχει έρθει σε κάποια από τις αλυσίδες η γνήσια θήκη της SE για το Κ800; Στο Πλαίσιο δεν είχαν και δεν γνώριζαν και κάτι σχετικά. Όχι τίποτε άλλο, αλλά χωρίς θήκη φοβάμαι να το κουβαλάω, γιατί τώρα που είναι καλοκαίρι οι τσέπες είναι λιγοστές και δεν θέλω να το κουβαλάω στις τσέπες του παντελονιού...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.:)
γιατί δεν αγοράζεις μία bodyglove... είναι φοβερές!!!!
Nosferatu
7 Ιούλ. 2006, 15:51
Οι καλύτερες θήκες είναι της Κrussel. Αλλά δεν έχει βγει ακόμα θήκη για το Κ800..
melahrinos
7 Ιούλ. 2006, 15:57
Σαφώς και έχει βγει φίλε Nosferatu και μάλιστα σε πολλούς τύπους... ;)
http://www.krusell.se/searchResult.php?brand=Sony+Ericsson&model=K790i%2FK800i&x=9&y=8
Συμφωνώ ότι η Krusell έχει τις καλύτερες θήκες.
diachiristis
7 Ιούλ. 2006, 19:26
Θέλω να ρωτήσω δυό πραγματάκια για το κινητό και σας παρακαλώ απαντήστε μου
1)Έχει υπενθύμιση?
2)Όταν συνδέω το hands-free, ακούγεται ο ήχος και από ηχείο του κινητού
3)Ηχογραφεί απεριόριστα ή είναι συγκεκριμένος ο χρόνος που έχεις στην διαθέσή σου?
4)Από μνήμη?
THEjB
7 Ιούλ. 2006, 19:51
Θέλω να ρωτήσω δυό πραγματάκια για το κινητό και σας παρακαλώ απαντήστε μου
1)Έχει υπενθύμιση?
2)Όταν συνδέω το hands-free, ακούγεται ο ήχος και από ηχείο του κινητού
3)Ηχογραφεί απεριόριστα ή είναι συγκεκριμένος ο χρόνος που έχεις στην διαθέσή σου?
4)Από μνήμη?
1)Φυσικά
2)Μπορείς να το επιλέξεις.Its up to you!
3)Εννοείται...απεριόριστα
4)64 mb ενσωματωμένη μνήμη + δυνατότητα επέκτασης μέσω memory stick
diachiristis
7 Ιούλ. 2006, 20:00
Αυτό με το ς, θα διορθωθεί?
Viper
7 Ιούλ. 2006, 20:01
Αυτό με το ς, θα διορθωθεί?
Μπα. Τοσα χρονια ετσι ειναι:p
Μπα. Τοσα χρονια ετσι ειναι:p
...και θα είναι!!! Συνηθίσαμε πλέον!!!! :p
gepel
7 Ιούλ. 2006, 20:47
apo ti eida se ena video pou trabhxthke me to k800 ta fps paramenoun sta 10 , enw eixe anakhnw8ei oti 8a htan 15 .. 3erei kaneis giati ?
nucleogenesis
7 Ιούλ. 2006, 21:46
Η τιμή του αναμένεται να μειωθεί μεχρι το τέλος του μήνα?
akismei
7 Ιούλ. 2006, 22:24
σημερα το ειδα για πρωτη φορα απο κοντα και το επεξεργαστηκα για λιγο.
με εντυπωσιασε:
- η ποιοτητα των φωτος, η οθονη, το γεγονος οτι μπορει να αντικαταστησει το walkman σου
ομως περισσοτερο με απογοητευσε:
- τα πλαστικα του καλυμματα, το καπακι της καμερας, το μεγεθος του(μου θυμισε κινητα περσινης τεχνολογιας), κυριως το μεγεθος στο καπακι της καμερας αλλα και το αρχαιο βιντεο που τραβαει σε αναλυση 176χ144 με max 10fps.
κριμα για το κινητο, διοτι θα μπορουσε καλλιστα αυτην τη στιγμη να φορτιζει διπλα μου.....
sansara
7 Ιούλ. 2006, 22:54
Καλα... δεν το λυπασαι λιγο το κινητο ?
Εχει βουρκωσει τωρα ετσι που το εκανες να νιωθει... :(
droulis
7 Ιούλ. 2006, 23:47
mallon mporei na exeis apothikeusei to noumero se dio epafes p.x na exeis to kinito tis kopelas sou dio fores apothikeumeno kai ta mperdeuei me sinepeia na min sou bgazei anagnorisi
Nosferatu
8 Ιούλ. 2006, 00:06
Δυστυχώς τέλειο κινητό δεν υπάρχει... Αν εξαιρέσουμε τα πλαστικά του, είναι ένα πολύ καλό κινητό με μεγάλη οθόνη, άψογη φωτογραφική και πλήρη εξοπλισμό (bluetooth, IR). Είναι πολλά τα 450 ευρώ αλλά κάποια στιγμή θα πέσει λίγο.
Πάντως δεν μου λείπει το symbian που είχα πριν...
scorpio_1976
8 Ιούλ. 2006, 00:38
πριν απο δυο μερες σας ειχα αναφερει ενα προβλημα που ειχα με τη μη καταγραφη των κλησεων που εκανα στο αρχειο της συσκευης. μετα απο μια επισκεψη μου στο πλαισιο λαρισας, και αφου ο υπαλληλος δεν μπορεσε να κανει τιποτα, μου εδωσε μια καινουρια συσκευη. οι εντυπωσεις μου απο το κινητο πολυ καλες. καθε μερα που περναει ανακαλυπτω και καινουριες λεπτομερειες που μου αρεσουν.η αρχη εγινε με το best pic.σημερα ανακαλυψα τις λεπτομερειες που μπορεις να βαλεις στα 6 ξυπνητηρια που εχει...μπορεις πχ να βαλεις εικονες και μηνυματακια που θα φαινονται οταν χτυπαει το ξυπνητηρι. παρολα αυτα ομως εχω καποια προβληματακια οσον αφορα τη συνεργασια του κινητου με τον υπολογιστη μου. συνδεοντας το καλωδιο usb με τον υπολογιστη μου , μου βγαζει οτι βρεθηκε νεο υλικο και αφου κανει εγκατασταση καποιους drivers απο το cd, μου κολλαει τον υπολογιστη κανοντας restart. οσες φορες προσπαθησα να το κανω , μου κανει το ιδιο. περασα την καινουρια εκδοση του myphone explorer που αναφερετε οτι ειναι συμβατη με τη συσκευη. απο τις επιλογες του βαζω να ψαξει το κινητο αλλα δε βρισκει τιποτα και με συμβουλευει να κλεισω το κινητο για 2 λεπτα και να ξαναδοκιμασω.τιποτα...το ξερω οτι τα προβληματα που εχω δεν εχουν καμια σχεση με τη συσκευη μου και ισως να οφειλονται εν μερη στην ασχετοσυνη μου αλλα θα το εκτιμουσα αν καποιος σας μπορουσε να με βοηθησει...εχουν κανει την εμφανιση τους τιποτα εφαρμογες για το κινητο μας?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
gattis
8 Ιούλ. 2006, 01:01
παρολα αυτα ομως εχω καποια προβληματακια οσον αφορα τη συνεργασια του κινητου με τον υπολογιστη μου. συνδεοντας το καλωδιο usb με τον υπολογιστη μου , μου βγαζει οτι βρεθηκε νεο υλικο και αφου κανει εγκατασταση καποιους drivers απο το cd, μου κολλαει τον υπολογιστη κανοντας restart. οσες φορες προσπαθησα να το κανω , μου κανει το ιδιο.
κατά την εγκατάσταση στον υπολογιστή πήγαν ολα καλα...προς το παρόν επειδή δεν εχω Μ2 δεν αναγνωρίζει το κινητό γιατί δεν μπορεί να διαβάσει τη μνήμη του τηλ.αλλά μόνο το Memory Stick και έτσι όταν βάλω θα μπορώ να τη βλέπω και να μεταφέρω αρχεία...τώρα μέσω του προγράμματος SE PcSuite που περιέχει το CD, με την επιλογή File Transfer μπορώ να κάνω διαχείρηση αρχείων...οπότε προσπάθησε να κάνεις την εγκατάσταση μέσω CD και αν έχει πάλι πρόβλημα κάτι φτάίει με το υποκατάστημα του πλαισίου!!!
ταξιδιωτης22
8 Ιούλ. 2006, 03:25
εγω παλι τα πλαστικα τα βλεπω μια χαρα,αυτο που ισως μπορω να πω οτι μεχαλαει λιγο ειναι ο φωτισμος του πληκτρολογιου.
MaTrIxakos
8 Ιούλ. 2006, 03:37
Δεν υποστιριζει Symbian OS? Δηλαδη ολα τα games απο νοκια blabla.. δεν ειναι συμβατα ?
Eπεισης τι καρτα μνημης δινει μαζι με το κιν εκτος απο τιν ενσωματωμενη ?
Δεν υποστιριζει Symbian OS? Δηλαδη ολα τα games απο νοκια blabla.. δεν ειναι συμβατα ?
Symbian δεν είναι , από παιχνιδια μόνο java , κάρτα δεν έχει μέσα . αλλά κάνε τον κόπο να διαβάσεις έστω 1-2 σελίδες πίσω θα μάθεις αρκετά! Μην λέμε συνέχεια τα ίδια.
1) Όχι το κινητό δεν είναι Symbian.
2) Δεν παρέχεται επιπλέον κάρτα μνήμης.
mimisb13
8 Ιούλ. 2006, 04:43
Απο που μπορω να κατεβασω το MyPhoneExplorer 1.4.5 :O
Viper
8 Ιούλ. 2006, 04:57
Απο που μπορω να κατεβασω το MyPhoneExplorer 1.4.5 :O
http://www.fjsoft.at/en/
THEjB
8 Ιούλ. 2006, 14:31
πριν απο δυο μερες σας ειχα αναφερει ενα προβλημα που ειχα με τη μη καταγραφη των κλησεων που εκανα στο αρχειο της συσκευης. μετα απο μια επισκεψη μου στο πλαισιο λαρισας, και αφου ο υπαλληλος δεν μπορεσε να κανει τιποτα, μου εδωσε μια καινουρια συσκευη. οι εντυπωσεις μου απο το κινητο πολυ καλες. καθε μερα που περναει ανακαλυπτω και καινουριες λεπτομερειες που μου αρεσουν.η αρχη εγινε με το best pic.σημερα ανακαλυψα τις λεπτομερειες που μπορεις να βαλεις στα 6 ξυπνητηρια που εχει...μπορεις πχ να βαλεις εικονες και μηνυματακια που θα φαινονται οταν χτυπαει το ξυπνητηρι. παρολα αυτα ομως εχω καποια προβληματακια οσον αφορα τη συνεργασια του κινητου με τον υπολογιστη μου. συνδεοντας το καλωδιο usb με τον υπολογιστη μου , μου βγαζει οτι βρεθηκε νεο υλικο και αφου κανει εγκατασταση καποιους drivers απο το cd, μου κολλαει τον υπολογιστη κανοντας restart. οσες φορες προσπαθησα να το κανω , μου κανει το ιδιο. περασα την καινουρια εκδοση του myphone explorer που αναφερετε οτι ειναι συμβατη με τη συσκευη. απο τις επιλογες του βαζω να ψαξει το κινητο αλλα δε βρισκει τιποτα και με συμβουλευει να κλεισω το κινητο για 2 λεπτα και να ξαναδοκιμασω.τιποτα...το ξερω οτι τα προβληματα που εχω δεν εχουν καμια σχεση με τη συσκευη μου και ισως να οφειλονται εν μερη στην ασχετοσυνη μου αλλα θα το εκτιμουσα αν καποιος σας μπορουσε να με βοηθησει...εχουν κανει την εμφανιση τους τιποτα εφαρμογες για το κινητο μας?
best pic??
Τι είναι αυτό?:confused:
Εφαρμογή java?
Dead Poet
8 Ιούλ. 2006, 14:38
προς το παρόν επειδή δεν εχω Μ2 δεν αναγνωρίζει το κινητό γιατί δεν μπορεί να διαβάσει τη μνήμη του τηλ.αλλά μόνο το Memory Stick και έτσι όταν βάλω θα μπορώ να τη βλέπω και να μεταφέρω αρχεία...
Εγώ δεν το έχω ακόμα εγκαταστήσει (δεν έχω καν χρησιμοποιήσει ακόμα το κινητό), αλλά είσαι βέβαιος; Σύμφωνα με το review που δημοσιεύει το my phone, ο υπολογιτής "βλέπει" το κινητό σαν δύο αφαιρούμενους δίσκους: έναν για τη μνήμη του ίδιου του κινητού κι έναν για την καρτούλα Μ2. Δεν είναι έτσι τελικά; Απαιτείται οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα και Μ2 για να μπορέσει ο υπολογιστής να "δει" το κινητό; Εντύπωση μου κάνει...
Επίσης, μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις θήκες:
1) Βγήκαν θήκες Bodyglove για το Κ800; Πού διατίθενται;
2) Αυτές οι Krussel, πού διατίθενται επίσης; Υπάρχουν σε κάποια από τις γνωστές αλυσίδες, και αν ναι, σε ποια;
3) Δοκίμασε κάποιος που έχει τη γνήσια θήκη ICE-25 (αυτή που είναι για τα Κ700 και Κ750) να δει αν χωράει στο μήκος το Κ800; Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι κατά 0,5 εκ. μακρύτερο του Κ750, οπότε οριακά θα χωράει.
toledo
8 Ιούλ. 2006, 14:40
me bt prospathises na to syndesis?
Viper
8 Ιούλ. 2006, 14:41
best pic??
Τι είναι αυτό?:confused:
Εφαρμογή java?
BestPic
Ο πιο χρήσιμος, αλλά και ο πιο πρωτότυπος από τους τρόπους λήψης είναι αναμφίβολα ο «BestPic» ή λήψη ριπής. Εφόσον τον ενεργοποιήσετε η πίεση του shutter θα έχει ως αποτέλεσμα τη λήψη φωτογραφιών με διαφορά μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία η Sony Ericsson επιχειρεί να αντιμετωπίσει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες φωτογράφοι. Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια εταιρία, πολλές από τις φωτογραφίες δεν είναι τόσο καλές όσο αρχικά αναμένονταν, ενώ κάποιες άλλες είναι αλλοιωμένες ή απλά «κουνημένες». Το «BestPic» επιτρέπει την λήψη πολλών φωτογραφιών με το πάτημα ενός πλήκτρου, ώστε ο κάτοχος της συσκευής να επιλέξει την καλύτερη ή τις καλύτερες από αυτές και να τις αποθηκεύσει. Συγκεκριμένα, εφόσον η συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιηθεί, το κινητό «συλλαμβάνει» 9 φωτογραφίες, τέσσερις πριν την λήψη, τέσσερις μετά και μια τη ακριβής χρονική στιγμή που έγινε η λήψη. Όλες οι φωτογραφίες παρουσιάζονται σε μορφή μικρών εικονιδίων στο κάτω μέρος της οθόνης. Η επιλεγμένη παρουσιάζεται πίσω από τα εικονίδια σε μεγάλο μέγεθος. Πιέζοντας το πολυπλήκτρο προς το εσωτερικό του τηλεφώνου μπορείτε να «σημειώσετε» όσες επιθυμείτε να αποθηκευτούν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία BestPic εφόσον για οποιονδήποτε λόγο πιστεύετε ότι το αποτέλεσμα ενδέχεται να μην... σας αρέσει. Το BestPic αποδεικνύεται ιδανικό και για τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα όπως αυτοκίνητα, άνθρωποι και ζώα εν κινήσει κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την χρήση του BestPic, οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται απευθείας στο τηλέφωνο, αλλά «διατηρούνται» στην προσωρινή μνήμη. Για να μπορέσετε να τις προσπελάσετε αργότερα θα πρέπει υποχρεωτικά να τις αποθηκεύσετε. Αυτό συμβαίνει ώστε να αποφεύγεται η καθυστέρηση, που προκύπτει από την καταγραφή σημαντικού όγκου δεδομένων στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Σε αντίθεση με τα multi-shot modes άλλων κατασκευαστών, το BestPic ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, αλλά και για την ευελιξία του, αφού ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο των φωτογραφιών που ελήφθησαν με μερικά μόνο «κλικ».
Απο το review του MsK
melahrinos
8 Ιούλ. 2006, 14:48
Εγώ δεν το έχω ακόμα εγκαταστήσει (δεν έχω καν χρησιμοποιήσει ακόμα το κινητό), αλλά είσαι βέβαιος; Σύμφωνα με το review που δημοσιεύει το my phone, ο υπολογιτής "βλέπει" το κινητό σαν δύο αφαιρούμενους δίσκους: έναν για τη μνήμη του ίδιου του κινητού κι έναν για την καρτούλα Μ2. Δεν είναι έτσι τελικά; Απαιτείται οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα και Μ2 για να μπορέσει ο υπολογιστής να "δει" το κινητό; Εντύπωση μου κάνει...
Επίσης, μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις θήκες:
1) Βγήκαν θήκες Bodyglove για το Κ800; Πού διατίθενται;
2) Αυτές οι Krussel, πού διατίθενται επίσης; Υπάρχουν σε κάποια από τις γνωστές αλυσίδες, και αν ναι, σε ποια;
3) Δοκίμασε κάποιος που έχει τη γνήσια θήκη ICE-25 (αυτή που είναι για τα Κ700 και Κ750) να δει αν χωράει στο μήκος το Κ800; Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, είναι κατά 0,5 εκ. μακρύτερο του Κ750, οπότε οριακά θα χωράει.
1) Δεν ξέρω αν έχει βγει bodyglove για το K800i αλλά διατείθενται στο e-shop οι συγκεκριμένες.
2) Krusell θα βρεις στο Πλαίσιο και στο www.inter-shop.gr . Έχει βγει Krusell για το Κ800i σε πολλούς τύπους
3) ----
Θα σου πρότεινα μια Krusell. Είναι φοβερές θήκες...
nikosxeng3
8 Ιούλ. 2006, 15:18
ola ta white paper (ena gia to k800i)
http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/phonespecs/p_phonespecs.jsp?link_toolsdocs=phonespecs-k800wp
dpapa
8 Ιούλ. 2006, 20:07
piga sto media markt kai to eida kai to doulepsa.. Lipon protes enytposis einai oti to kinito mamai!..einai apla telio..ta plastika tou akomi den mporo na katalavo pou vriskete oti einai ftina? to k750 ta plastika tou eitan apla xalia me sinkgrisi tou tilefonou k800i. Doulepsa tin camera..kai exo pathi plaka..eidika to best pic mode...den mporousa na fantasto poso diafora exei apo to k750 kai oxi mono...eki pou evgala 9 fotos kai h 9 eitan telies...idika otan to atomo pou evgala kouniotane...kai den eixe doloura...ktlp. To video enoite eitan xalia!..krimas..den mporo na katalavo kanan toso kopo na proxorisoun prosta kai afisan tin camera tou kairou tou 2002. Telospandon den me pirazi toso poly afou xrisimopoio parapano tis fotos..pou einai apsogo.
Ego pantos to sinisto gia atoma pou aresoun na vgazoun fotos...eos kai to flash tou mou thimize kanoniki cybershot camera...me kokkino led na dixni gia eye reduction, kai to kanoniko flash otan vgazis fotos.
Devtera me to kalo elpizo h Tim na to exei feri mexri tote. ayta
Nosferatu
8 Ιούλ. 2006, 23:38
Διάβασα λίγο παραπάνω ότι έχει βγει θήκη krussel για το K800i. Χλωμό το βρίσκω μια και είναι μόλις 10ημερών κινητό. Μήπως έχουν κάποια θήκη για προγενέστερο μοντέλο και την πουλάνε για το Κ800; Έχει πάντως μεγαλύτερες διαστάσεις από τους προκατόχους του καθώς και διαφορετικά πλήκτρα (πχ τα 2 εκατέρωθεν του ακουστικού) και διαφορετική κατασκευή κάμερας.
rostropol
9 Ιούλ. 2006, 00:06
Για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το Vodafone live μενού στα Κ800 που ενδεχομένως απέκτησαν μέσω επιδότησης δικτύου είναι εφικτό.Πληροφορίες εδώ: (Η επιλογή του K800_CXC1250490_MEDITERR_R1CB001_RED49 αφορά εμάς στην Ελλάδα)
http://www.wotanserver.com/news.php#n13 ;)
melahrinos
9 Ιούλ. 2006, 00:08
Διάβασα λίγο παραπάνω ότι έχει βγει θήκη krussel για το K800i. Χλωμό το βρίσκω μια και είναι μόλις 10ημερών κινητό. Μήπως έχουν κάποια θήκη για προγενέστερο μοντέλο και την πουλάνε για το Κ800; Έχει πάντως μεγαλύτερες διαστάσεις από τους προκατόχους του καθώς και διαφορετικά πλήκτρα (πχ τα 2 εκατέρωθεν του ακουστικού) και διαφορετική κατασκευή κάμερας.
Φίλτατε και όμως...
http://www.krusell.se/searchResult.php?brand=Sony+Ericsson&model=K790i%2FK800i&x=15&y=5
diachiristis
9 Ιούλ. 2006, 15:02
όποιος έχει το Κ800 και μπορεί να με εξυπηρετήσει, παρακαλώ να μου στείλει ένα πμ γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι
Nosferatu
9 Ιούλ. 2006, 15:24
Φίλτατε και όμως...
http://www.krusell.se/searchResult.php?brand=Sony+Ericsson&model=K790i%2FK800i&x=15&y=5
Όντως στο σουηδικό site λέει πως έχουν βγάλει θήκη! Την έχεις βρει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα; Το μεταφέρω με πολύ ανησυχία όσο δεν έχω θήκη !
kosmas73
9 Ιούλ. 2006, 15:52
όποιος έχει το Κ800 και μπορεί να με εξυπηρετήσει, παρακαλώ να μου στείλει ένα πμ γιατί θέλω να ρωτήσω κάτικαι γιατι δεν το ρωτας εδω????
diachiristis
9 Ιούλ. 2006, 15:58
και γιατι δεν το ρωτας εδω????
θέλω να μου πει κάποιος κάτοχος για την ευαισθησία του στην εγγραφή ήχου και πόσο όγκο πιάνει ένα τέτοιο αρχείο?
ταξιδιωτης22
9 Ιούλ. 2006, 16:48
εγω λεω οτι ολο και καποια θηκη θα υπαρχει για το K-800 κι εννοω που να κανει σε στυλ πορτοφολι.
jiannisk
9 Ιούλ. 2006, 18:07
Για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το Vodafone live μενού στα Κ800 που ενδεχομένως απέκτησαν μέσω επιδότησης δικτύου είναι εφικτό.Πληροφορίες εδώ: (Η επιλογή του K800_CXC1250490_MEDITERR_R1CB001_RED49 αφορά εμάς στην Ελλάδα)
Πως κατεβαζουμε απο εκει?
Viper
9 Ιούλ. 2006, 18:14
Πανω δεξια γραφει downloads και στο help and support εχει οδηγιες πως να κανεις την αναβαθμιση.
rostropol
9 Ιούλ. 2006, 18:24
θέλει πρώτα αγορά log account και λοιπά.....ψάξιμο;)
melahrinos
9 Ιούλ. 2006, 18:53
Όντως στο σουηδικό site λέει πως έχουν βγάλει θήκη! Την έχεις βρει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα; Το μεταφέρω με πολύ ανησυχία όσο δεν έχω θήκη !
Είχα δει σε ένα περιοδικό την αντιπροσωπεία της Krusell στην Ελλάδα που θα την έχει σίγουρα. Θα ψάξω και αν το βρω θα στο πω γιατί θέλω και εγώ για το K750i . Φίλε nosferatu καλύτερα να πάρεις τη red label θήκη. Την έχω δει στο W800i και προσφέρει πολύ καλή προστασία στο κινητό. Ανησυχία ε ; Και εγώ έτσι είμαι με τα κινητά. Ούτε γρατζουνιά. :p
geofil
9 Ιούλ. 2006, 21:11
Μάλιστα. Οι πρώτοι που ξήλωσαν το live στο Κ800.
Mavericklover
10 Ιούλ. 2006, 02:53
Θα προτιμήσω να περιμένω κάποιον για <<απαλλαγή της Vodafone>> απο Ελλάδα, ώστε αν κάτι δεν παει καλά να του το <κοπανήσω> στο κεφάλι....
Παντως ευχαριστούμε για την πληροφορία !!!
ταξιδιωτης22
10 Ιούλ. 2006, 03:34
Θα προτιμήσω να περιμένω κάποιον για <<απαλλαγή της Vodafone>> απο Ελλάδα, ώστε αν κάτι δεν παει καλά να του το <κοπανήσω> στο κεφάλι....
Παντως ευχαριστούμε για την πληροφορία !!!
την λυση θα στη δωσει συντομα το 9volto φιλε μου που ειναι στον πειραια.
Dead Poet
10 Ιούλ. 2006, 08:16
Είχα δει σε ένα περιοδικό την αντιπροσωπεία της Krusell στην Ελλάδα που θα την έχει σίγουρα.
Πάντως, στην ιστοσελίδα τους, αν πας στην καρτέλα "Where 2 Buy" και βάλεις "Greece" στην αναζήτηση, δίνει το αποτέλεσμα "It looks like we do not have any resellers in your area"... :worry:
kotetsi
10 Ιούλ. 2006, 10:42
Krusell φέρνει ο Δήσιος με τις μπαταρίες. Για τσεκάρετε όσοι έχετε κοντά σας τέτοιο κατάστημα.
saxomaniaclub
10 Ιούλ. 2006, 11:03
EIMAI METAΞΥ ΤΟ Κ800 ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ Ν70.ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!
Viper
10 Ιούλ. 2006, 11:11
EIMAI METAΞΥ ΤΟ Κ800 ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ Ν70.ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!
Φιλε μου καλυτερα να ανοιξεις ενα θεμα στους διαξιφισμους.:)
dpapa
10 Ιούλ. 2006, 11:46
mipos kapios mpori na mou apantisi kai na mou pi pote tha erthi sto TIM to tilefono!? tha me trellanoun ayti. Akomi na tous erthi lene..kai den kseroun pote...mipos kseri kanis allos? eyxaristo!
mipos kapios mpori na mou apantisi kai na mou pi pote tha erthi sto TIM to tilefono!? tha me trellanoun ayti. Akomi na tous erthi lene..kai den kseroun pote...mipos kseri kanis allos? eyxaristo!
Αν δεν ξέρουν στην ίδια την ΤΙΜ τότε λίγο δύσκολο να ξέρει κάποιος από δω μέσα να σου απαντήσει υπεύθυνα. :)
stathoulop
10 Ιούλ. 2006, 13:22
μαγκες ειδα απο κοντα το κ800 και με αρεσε,στιβαρο,μικρο και ευχρηστο.αυτο που με προβληματιζει ειναι το joystick που με φανηκε ιδιο με το κ750.λετε να κολλαει μερικες φορες;ειναι αξιοπιστο;
sansara
10 Ιούλ. 2006, 14:04
Εμενα παντως μου φανηκε πιο καλο απο αυτο του κ750. Πιο "σκληρο"...
kosmas73
10 Ιούλ. 2006, 14:07
εμενα μου ειπαν οτι μεσα στην εβδομαδα θα το φερουν. ας το ελπισουμε...
rostropol
10 Ιούλ. 2006, 14:24
Μεγάλο μπλέξιμο τα γ@*η*ενα ζωντόβολα της ΤΙΜ,αν περιμένεις από αυτούς ψώνισες από....σβέρκο,μιλάμε μόνο αν διακτινιστούν από τον Κρόνο κάποια Κ800 τότε θα τα φέρουν,πάρτο από αλλού;)
YDinopoulos
10 Ιούλ. 2006, 14:26
Και εμενα αυτο μου ειπαν. Οτι απο αυριο περιμενουν παραλαβες !
kosmas73
10 Ιούλ. 2006, 14:35
το θεμα ειναι οτι εδω κ δεκα μερες αυτο λενε.. απο αυριο περιμενουμε παραλαβες!!!
dpapa
10 Ιούλ. 2006, 14:50
einai ontos etsi stin Tim...mia evdomada mou lene mesa stin evdomada..piga kai simera...opou kai nane!..e parapano fores..rotao pote akrivos..mipos mporoume na mathoume kai ena trello OXI den mporoume na sou poume! .eleos.. telospandon nomizo to exoune hdh stis apothikes afou sigoura enkatasthsan to TIM Plus ktlp. Pantos an den to exoune avrio tha tin akousoun asxima...kai giati den perno apo allou einai epidi exo mia trelli epidotisi. :)...diladi tsampa tha to paro avrio! :)..an erthi me to kalo!
kosmas73
10 Ιούλ. 2006, 15:00
einai ontos etsi stin Tim...mia evdomada mou lene mesa stin evdomada..piga kai simera...opou kai nane!..e parapano fores..rotao pote akrivos..mipos mporoume na mathoume kai ena trello OXI den mporoume na sou poume! .eleos.. telospandon nomizo to exoune hdh stis apothikes afou sigoura enkatasthsan to TIM Plus ktlp. Pantos an den to exoune avrio tha tin akousoun asxima...kai giati den perno apo allou einai epidi exo mia trelli epidotisi. :)...diladi tsampa tha to paro avrio! :)..an erthi me to kalo!
μια απο τα ιδια! λογω επιδοτησης περιμενω τους αθλιους... δεν το παιρνω τσαμπα αλλα και 30euro που θα δωσω δεν ειναι κ τιποτα.. στην αναμονη λοιπον
JohnnysR
10 Ιούλ. 2006, 15:33
Παίδες διάβασα όλες τις γνώμες και αποφάσισα να το αγοράσω...Το κινητό είναι όντως πάρα πολύ καλο,η κατασκευή του μου άρεσε πολυ,η φωτογραφική του άψογη...ΜΙα πολύ καλή αγορά...!
ion83
10 Ιούλ. 2006, 15:35
Το είδα σήμερα από κοντά και μπορώ να ομολογήσω ότι απογοητεύτηκα....:worry:
Πλήκτρα λαστιχένια, που πήγαιναν πανω, κάτω, δεξιά, αριστερα, μου θύμισαν κάτι κινητά της alcatel με 50 Ευρώ....:(
Πίσω το κάλυμμα έχεις την άισθηση ότι κάπου θα πιαστεί και θα φύγει...:(
Ελπίζω να είναι διαφορετικό το Κ610....:worry:
dpapa
10 Ιούλ. 2006, 15:56
oxi re file kai opos to alcatel..tha me trellanis..to leitourgises katholou? camera ktlp? otan to kanis nomizo tha alaksis gnomi. Ego epatha tin plaka mou. Epitelous mia kanoniki digi cam.
ion83
10 Ιούλ. 2006, 16:00
oxi re file kai opos to alcatel..tha me trellanis..to leitourgises katholou? camera ktlp? otan to kanis nomizo tha alaksis gnomi. Ego epatha tin plaka mou. Epitelous mia kanoniki digi cam.
Mιλαω μόνο για την εξωτερική εμφάνιση και για τα ειδικά σημεία που αναφέρομαι...Κατά τα άλλα πρέπει να είναι κορυφαίο...;)
rostropol
10 Ιούλ. 2006, 16:58
Αν είναι έτσι σωστά ενεργείς αλλά πρέπει να'χεις υπομονή-ξέρω και 'γω γιατί έχω ΤΙΜ:( -πάντως απορώ :wacko: σκέτες συσκευές πουλάνε πια ή όχι,όλες υπερτιμημένες(ή η πλειοψηφία των συσκευών) και όχι ετοιμοπαράδοτες !?!?:confused:
leondim_77
10 Ιούλ. 2006, 17:02
Από το Σάββατο είμαι και εγώ κάτοχος ενός Κ800 σε VodafoneLive έκδοση.
Έχω να πω τα εξής και σε σύγκριση με το V800 που είχα πριν.
Σοβαρός σχεδιασμός, υποκειμενικά αποδεκτός με καλή για την τιμή ποιότητα και μόνη ένσταση το πορτάκι του φακού πίσω.
Τα ‘μαλακά’ πλαστικά εμένα μου άρεσαν
Ελαφρύ.
Πολύ καλή οθόνη.
Πολύ καλό και εύχρηστο το μενού (VF)!!! Παραξενεύτηκα και εγώ! Δεν έχει και τα κλειδώματα που είχε το V800 με τα mp3 κτλ.
Άριστη φωτογραφική μηχανή. Για την ώρα ότι καλύτερο σε κινητό.
Αργό το Auto Focus. Πολύ δυνατό το Xenon Flash τόσο που στις κοντινές λήψεις βγαίνει λευκή φώτο!
Απαράδεκτη εγγραφή βίντεο!!!!! Στο V800 ήταν καλύτερη!
Μέχρι την έλευση του Ν73 (Ν93) δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο.
Jos3ph
10 Ιούλ. 2006, 20:19
Το μενού πως σου φάνεικε; Εχεις δει και το κανονικό; πες μας εντυπώσεις για το μενού ...
THEjB
10 Ιούλ. 2006, 20:28
Δεν ανεβάζετε και καμία φώτο?:rolleyes: :)
mourgosj7
10 Ιούλ. 2006, 20:59
apo tin paraskevi ime ke ego katohos tu k800
paratiritha 2 provlimata:
1.eksafanizete to klik ton pliktron eno ta eho energopiimena ke epanerhete to klik me epanekinisi.
2.afu perasa tis 20 mnimes sto radiofono,afto ekane epanekinisi mono tu afu anavozvise tris fores, ke hathikane mnimes.
florinaperis
10 Ιούλ. 2006, 21:15
Σχετικά με τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου κινητού:
Είναι απολύτως σίγουρο, το ότι πρέπει να βάζετε τις φωτογραφίες όπως ακριβώς τις βγάλατε απο το κινητό, περιγράφοντας με 2-3 λέξεις την στιγμή της ημέρας που την τραβήξατε (απόγευμα με συννεφιά ή με ήλιο κ.λ.π.). Έτσι θα πάρουν μια καλή εικόνα οι χρήστες εδώ.
Μην τις βάζετε σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και μετά εδώ. Έτσι καθαρίζουν αρκετά. Ενω με την παραπάνω αναφορά που θα κάνετε, θα ξέρουν όσοι έχουν το κινητό, ποιές ρυθμίσεις πρέπει να έχουν, ανάλογα τον φωτισμό (φως, ίσκιο ή σκοτάδι). Αν και το κινητό σαν φωτογραφική μηχανή κάνει πολύ καλή δουλειά, θα πρέπει να δείχνουμε την πραγματική εικόνα του φακού.
dpapa
11 Ιούλ. 2006, 09:51
re guys xtes eida tin diafimisi me tis tenistries, sto telos eipe "eftase to kinito sta katasthmata Tim. Kai diksane to kinito me TIM branded, mhn mou peite oti alaksan kai to logo tou cybershot se TIM! exo tsantisti tora. Telospandon, pao stin Tim prin apo 10 lepta, kai leo ston typa,
"mhn mou pis pos den exete feri to K800i, "
kai mou lei oxi akomi.
Tou leo e shmera sigoura prepi na sas erthi,
kai mou lei, "den to ksero ayto"
kai tou leo e mporis na mathis,
"e oxi den mporo mou lei"
E tou leo ti ora tha gini paralavi?
aytos apantai " kathe mera ginonte paralaves."
E ti ora tha erthi h proti paralavi?
Aytos apantai, parte tilefono sto xxxxxxx,
e tou leo diladi den mporis na mou pis ti ora ginontai paralaves, gia na to proftaso to kinito?
kai mou apantai " apla parte thlefono! "
EHHHHH RE TIM!! ksipnate reeeee, mathete ligo na exete pathos giafto pou kanete.. eleos pleon.
Elpizo na katalavate ti pername me tous ksenerotous ypalilous kai oxi mono stin TIM alla pantou stin Ellada.
gattis
11 Ιούλ. 2006, 11:00
file phgaine parto apo kapou allou ektos tim...giati 8a exoun balei panw to menu ths..to 3erw ta katasthmata ths tim einai aparadketa...
nucleogenesis
11 Ιούλ. 2006, 11:22
[quote=gattis]giati 8a exoun balei panw to menu ths [quote]
To menu της????
Πλάκα μας κάνεις? Η TIM δεν είναι vodafone, απλά το λογότυπό της βάζει.. δεν πειράζει το μενού!
dpapa
11 Ιούλ. 2006, 12:36
guys ola kala molis to pira apo tim...den exei logotypa ktlp..oute allagi menu!..mia xara!!! OLEEEE
popiz
11 Ιούλ. 2006, 13:39
guys ola kala molis to pira apo tim...den exei logotypa ktlp..oute allagi menu!..mia xara!!! OLEEEE
mpori na boithisi kapios eho to k 800 me 3g karta, to menou tis my cosmos
bgaini pali to idio (wap) horis eikonidia ti prepi na balo gia na bgeni me eikonidia?
domal
11 Ιούλ. 2006, 15:33
καλα μιλαμε το my phone explorer ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!! ποιο pcsuite kai ******es!!!!!!!!!
ταξιδιωτης22
11 Ιούλ. 2006, 15:45
καλα μιλαμε το my phone explorer ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!! ποιο pcsuite kai ******es!!!!!!!!!
πρεπει να το δουλεψω κι εγω καποια στιγμη αυτο το προγραμμα:)
Devil_7
11 Ιούλ. 2006, 16:26
Έχω το Κ800i Vodafone live και εχτές έβγαλα το μενού της Vodafone και πέρασα το κανονικό. Όταν είχα το Vodafone live μενού τα μικρά πλήκτρα που έχει για τις κλήσεις (πράσινο και κόκκινο τηλέφωνο) λειτουργούσαν κανονικά.Δηλαδή με το πράσινο έμπαινες στις κλήσεις και με το κόκκινο τερμάτιζες μια κλήση. Τώρα που έβαλα το κανονικό μενού της Sony Ericsson με το πράσινο μπαίνει στο ίντερνετ και με το κόκκινο στη γραμμή εργαλειών, και οι κλήσεις γίνονται όπως στο Κ750i. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει αγοράσει το κινητό χωρίς Vodafone live ή ΤΙΜ πως είναι στο δικό του;
rostropol
11 Ιούλ. 2006, 17:18
'Εχετε υπόψη σας ότι το Κ800 μπορεί επί του παρόντος να κάνει εγγραφή βιντεο 3gp με ανάλυση 176 x 144 όμως σε αναπαραγώγη υποστηρίζει 320 x 240(πλήρης οθόνη).'Εκανα μετατροπή ενός .wmv αρχείου σε .mpeg4 με το Total Video Converter επιλέγοντας και τις ιδιότητες Video resize και όλα καλά όλα ανθηρά,μπορείς πλέον να βλέπεις βιντεάκια απεριόριστης διάρκειας σε πλήρη οθόνη;)
fforward = joystick >,bward = joystick <, pause = joystick press in.:) :) ;) :up:
domal
11 Ιούλ. 2006, 20:31
επιτέλους το πήρα και εγω απο την ΤΙΜ Λαρισας υπ/καζανας αυριο περιμενει αλλα 8 , εμενα μου φανηκε τέλειο ως κινητο !!!!! οσο για το video οντως παίζει σε 320/240 τελεια, άλλωστε μπορει με μια μελλοντική αναβάθμιση να τραβαει και μεγαλύτερη ανάλυση (βεβαια δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) ας ειναι καλα οι ΑΡΙΣΤΕΣ !!!!!!!! φωτογραφίες του !!!!!!!
geofil
11 Ιούλ. 2006, 21:01
επιτέλους το πήρα και εγω απο την ΤΙΜ Λαρισας υπ/καζανας αυριο περιμενει αλλα 8 , εμενα μου φανηκε τέλειο ως κινητο !!!!! οσο για το video οντως παίζει σε 320/240 τελεια, άλλωστε μπορει με μια μελλοντική αναβάθμιση να τραβαει και μεγαλύτερη ανάλυση (βεβαια δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) ας ειναι καλα οι ΑΡΙΣΤΕΣ !!!!!!!! φωτογραφίες του !!!!!!!
Το να αυξηθεί η ανάλυση σε μελλοντική αναβάθμιση είναι απίθανο. Θα υπάρξει πάντως αναβάθμιση της ποιότητας λήψεως. Αλλά είπαμε το βίντεο δεν είναι το δυνατό του σημείο. Και από ότι φαίνεται δεν ενοχλεί πολύ κόσμο αυτό.
Dead Poet
11 Ιούλ. 2006, 22:52
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ποιο είναι το "My Phone Explorer"; Δεν είναι το πρόγραμμα που έχει στο εσώκλειστο CD; Άλλο πρόγραμμα είναι; Κάτι σαν το FMA δηλαδή;:wacko:
Και, με την ευκαιρία, το FMA παίζει σωστά με το Κ800; Δοκίμασε κανείς;
domal
11 Ιούλ. 2006, 22:57
Εδώ (http://www.fjsoft.at/) και κατεβάζεις την έκδοση 1.4.5.
Εντυπώσεις από τον xfader που το χρησιμοποιήσε εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1445785#post1445785
)
και εγω απο τον φιλο εδω το βρηκα , το θεμα ειναι επειδη εχω και το ΜΙΟ701 με το γαμ@@μενο το activesyng της microsoft σεν μπορεσα να τρεξω το προγραμμα αυτο με το cd (το οποιο βεβαια το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα με το w900) ετσι εβαλα αυτο το προγραμμα και τωρα ταυτοχρονα συγχρονιζονται και το Κ800 και το ΜΙΟ μου !!!!!
DARDANA
12 Ιούλ. 2006, 00:38
Παιδες μεχρι ποση μνημη υποστηριζει? μεχρι 1 GB η πιο λιγο? Σκεφτομαι αυριο ν'αγορασω των 1GB αλλα αν δεν υποστηριζει απαντηστε μου! Ευχαριστω!
rostropol
12 Ιούλ. 2006, 00:42
Παιδες μεχρι ποση μνημη υποστηριζει? μεχρι 1 GB η πιο λιγο? Σκεφτομαι αυριο ν'αγορασω των 1GB αλλα αν δεν υποστηριζει απαντηστε μου! Ευχαριστω!
1GB υποσηρίζει εννοείται,είναι και η πιο μεγάλη διαθέσιμη αυτήν την στιγμή(εκτός και αν έχει έρθει και 2GB και δεν το πηρα χαμπάρι ακόμα:confused: ).
DARDANA
12 Ιούλ. 2006, 00:44
Α ωραια τοτε! θα παρω των 2GB αλλα μονο για το W900i που εχω οποτε οκ! :)
mourgosj7
12 Ιούλ. 2006, 00:50
apo tin paraskevi ime ke ego katohos tu k800
paratiritha 2 provlimata:
1.eksafanizete to klik ton pliktron eno ta eho energopiimena ke epanerhete to klik me epanekinisi.
2.afu perasa tis 20 mnimes sto radiofono,afto ekane epanekinisi mono tu afu anavozvise tris fores, ke hathikane mnimes.
3. eksakolouthi na kani ta idia!!!
geofil
12 Ιούλ. 2006, 00:52
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ποιο είναι το "My Phone Explorer"; Δεν είναι το πρόγραμμα που έχει στο εσώκλειστο CD; Άλλο πρόγραμμα είναι; Κάτι σαν το FMA δηλαδή;:wacko:
Και, με την ευκαιρία, το FMA παίζει σωστά με το Κ800; Δοκίμασε κανείς;
Όχι δεν υπάρχει στο cd. Μπορείς να το κατεβάσεις από το link που σου έδωσαν ήδη. Στο περίπου είναι σαν το fma. Την ίδια δουλειά κάνει, αλλά την κάνει πολύ πιο απλά και γρήγορα. Και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα. Δεν έχει βέβαια τις επιλογές του fma. Όσο για το αν παίζει το Κ800 στοfma δεν ξέρω, επειδή δεν έχω το Κ800. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα το υποστηρίζει όπως και όλα σχεδόν τα κινητά της SE. Το κακό είναι ότι το πρόγραμμα δεν υποστηρίζεται πια όπως παλιά. Δεν υπάρχουν updates.
mavrios
12 Ιούλ. 2006, 01:19
Έχω το Κ800i Vodafone live και εχτές έβγαλα το μενού της Vodafone και πέρασα το κανονικό. Όταν είχα το Vodafone live μενού τα μικρά πλήκτρα που έχει για τις κλήσεις (πράσινο και κόκκινο τηλέφωνο) λειτουργούσαν κανονικά.Δηλαδή με το πράσινο έμπαινες στις κλήσεις και με το κόκκινο τερμάτιζες μια κλήση. Τώρα που έβαλα το κανονικό μενού της Sony Ericsson με το πράσινο μπαίνει στο ίντερνετ και με το κόκκινο στη γραμμή εργαλειών, και οι κλήσεις γίνονται όπως στο Κ750i. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει αγοράσει το κινητό χωρίς Vodafone live ή ΤΙΜ πως είναι στο δικό του;
Στο κανονικό χωρίς Vodafone live μενού, το αριστερό μικρό πλήκτρο είναι για Ιντερνετ και το δεξιό μικρό πλήκτρο είναι για την γραμμή εργαλείων, όπως περιγράφεις!
Για να μπείς στις κλήσεις τώρα προφανώς πατάς το πάνω πλήκτρο (πάνω απο το μικρό) στα αριστερά και την ακυρώνεις με το πάνω πλήκτρο στα δεξιά αυτή τη φορά! Όπως γίνεται και στην χωρίς Vodafone live συσκευή!
rostropol
12 Ιούλ. 2006, 08:33
Α ωραια τοτε! θα παρω των 2GB αλλα μονο για το W900i που εχω οποτε οκ! :)
το W900 δεν παίρνει Μ2 κάρτες πάντως απ'ότι ξέρω.Είχα την εντύπωση ότι ρώταγες για το Κ800 αφού έθεσες εδώ το ερώτημα μια που εδώ γι'αυτό μιλάμε και όχι για το W900:confused: ;)
Dead Poet
12 Ιούλ. 2006, 09:03
Σκοπεύω σήμερα να εγκαταστήσω στο PC του σπιτιού τόσο το PC Suite της SE όσο και το My Phone Explorer. Αναρωτιέμαι το εξής: σύμφωνα με ένα ένθετο οδηγιών που υπάρχει στο φακελάκι του CD εγκατάστασης, πρέπει πρώτα να βάλουμε το CD (και, υποθέτω, αν έχει autoplay, να μην το προχωρήσουμε), κατόπιν να συνδέσουμε το κινητό στο PC και όταν το δει ως αφαιρούμενο δίσκο, τότε να προχωρήσουμε την εγκατάσταση. Κατάλαβα σωστά, ή το PC Suite μπορεί να εγκατασταθεί και χωρίς το κινητό συνδεδεμένο;
Υπάρχει περίπτωση να κάνει conflict το PC Suite με τη θύρα υπερύθρων την οποία έχω συνδεδεμένη; Και - ακόμα περισσότερο - υπάρχει περίπτωση να κάνει conflict αν εγκαταστήσω το πρόγραμμα συνδέοντας το κινητό με το PC μέσω των υπερύθρων και όχι μέσω του USB καλωδίου;
Τέλος, μια ερώτηση για τους χρήστες του My Phone Explorer: μπορώ να διαβάσω πρώτα τις επαφές του S700 μου και κατόπιν να τις περάσω ατόφιες στο Κ800; Πώς πρέπει να γίνει αυτό; Θα τις κάνω export κάπου (π.χ. στο σκληρό) πρώτα και κατόπιν import στο Κ800; Και θα περάσει όλα τα πεδία που έχω σε κάθε επαφή;
dpapa
12 Ιούλ. 2006, 09:30
ego pantos mou pire ligi ora na katalavo giati den douleve h enkatastash mou. Asta na pane , nomiza pos xalase to cd drive mou. Telospandon kata tyxis eixa vali to kinito na sindethi kai meta ekane enkastastash, pire ligi ora afou ekane install ola ta drives ktlp. Kai meta...sindethike xoris provlima. Poly kalo.
To kinito mamai! :0 Etsi fotos den exo ksana di se kinito, eidika otan eixa to k750 kai to W900i, kamia sxesh, afou ta evala na ta do kai sto pc mou, kai eitan apla telia!
Kai ayto to Flash tou einai ena oneiro na to do se kinito!..epitelous!
xfader
12 Ιούλ. 2006, 09:52
Για όσους έχουν πρόβληματα κατά την εγκατάσταση του PC Suite (κυρίως επειδή συνέδεσαν τη συσκευή πριν βάλουν τα drivers) και τους βγαίνει το μήνυμα ότι έχει βρεθεί το K800i αλλά δεν έχει εγκατασταθεί σωστά, μπορούν να πάνε στο Control Panel -->System-->Hardware-->Device manager και θα δουν πολλά modules της Sony Ericsson με θαυμαστικά.
Πρέπει να τα επιλέξουμε ένα-ένα και να κάνουμε update τον driver, επιλέγοντας ως "specific location" το C:\Program Files\Sony Ericsson\K800 Drivers (εφόσον έχουμε κάνει το setup του PC Suite).
sverver
12 Ιούλ. 2006, 10:06
Υπάρχει περίπτωση να κάνει conflict το PC Suite με τη θύρα υπερύθρων την οποία έχω συνδεδεμένη; Και - ακόμα περισσότερο - υπάρχει περίπτωση να κάνει conflict αν εγκαταστήσω το πρόγραμμα συνδέοντας το κινητό με το PC μέσω των υπερύθρων και όχι μέσω του USB καλωδίου;
Τέλος, μια ερώτηση για τους χρήστες του My Phone Explorer: μπορώ να διαβάσω πρώτα τις επαφές του S700 μου και κατόπιν να τις περάσω ατόφιες στο Κ800; Πώς πρέπει να γίνει αυτό; Θα τις κάνω export κάπου (π.χ. στο σκληρό) πρώτα και κατόπιν import στο Κ800; Και θα περάσει όλα τα πεδία που έχω σε κάθε επαφή;
Οι υπέρυθρες είναι πολύ αργές και δεν στο συνιστώ.
Στο myphone explorer:
s700 πρόσθετα--> δημιουργία αντιγράφου
κ800 πρόσθετα--> επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας
στην επαναφορά, θα σου βγάλει μήνυμα ότι οι συσκευές δεν είναι συμβατές. Αγνόησέ το.
Πάντως, ο απλούστερος τρόπος για μεταφορά επαφών είναι μέσω bluetooth (στις προηγμένες επιλογές του τηλεφωνικού καταλόγου του s700-->αποστολή όλων)
Dead Poet
12 Ιούλ. 2006, 10:32
Για όσους έχουν πρόβληματα κατά την εγκατάσταση του PC Suite (κυρίως επειδή συνέδεσαν τη συσκευή πριν την βάλουν τα drivers)
Για καθίστε βρε παιδιά, γιατί μπερδεύτηκα...:wacko:
Σύμφωνα με αυτό που γράφεις φίλε μου, θα έχουμε προβλήματα αν συνδέσουμε τη συσκευή πριν βάλουμε τα drivers. Όμως, στις οδηγίες που έχει, λέει ότι πρέπει πρώτα να βάλουμε το cd με τα drivers, αλλά πριν τα εγκαταστήσουμε να συνδέσουμε τη συσκευή. Τελικά τι ισχύει; Ή τι δεν καταλαβαίνω σωστά;
Dead Poet
12 Ιούλ. 2006, 10:39
Πάντως, ο απλούστερος τρόπος για μεταφορά επαφών είναι μέσω bluetooth (στις προηγμένες επιλογές του τηλεφωνικού καταλόγου του s700-->αποστολή όλων)
Δηλαδή, θα μεταφερθούν ΟΛΕΣ οι επαφές, με ΟΛΑ τα πεδία στην καθεμιά, απλά από το S700 στο Κ800 μέσω του Bluetooth χωρίς τη μεσολάβηση υπολογιστή; Γίνεται κι έτσι;:eek:
Κοίταξα στο S700 (δεν έχω μαζί μου το Κ800 για να το κάνω τώρα) και είδα ότι όντως υπάρχει αυτή η λειτουργία. Αν δηλαδή την επιλέξω θα μου ζητήσει κατόπιν να βρω τη συσκευή και, αφού "δει" το Κ800 (με το ανιχνεύσιμο ενεργό, φαντάζομαι), θα του περάσει αυτόματα όλες τις επαφές; :eek: :eek:
Νά 'σαι καλά φίλε μου αν είναι τόσο απλό... με γλίτωσες από άσκοπο κόπο... όσο ζει κανείς, μαθαίνει τελικά!
xfader
12 Ιούλ. 2006, 10:46
Για καθίστε βρε παιδιά, γιατί μπερδεύτηκα...:wacko:
Σύμφωνα με αυτό που γράφεις φίλε μου, θα έχουμε προβλήματα αν συνδέσουμε τη συσκευή πριν βάλουμε τα drivers. Όμως, στις οδηγίες που έχει, λέει ότι πρέπει πρώτα να βάλουμε το cd με τα drivers, αλλά πριν τα εγκαταστήσουμε να συνδέσουμε τη συσκευή. Τελικά τι ισχύει; Ή τι δεν καταλαβαίνω σωστά;
Έχεις δίκιο Dead Poet, αλλά εγώ μιλάω γι' αυτούς που αντιμετώπισαν πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, έχοντας το τηλ. συνδεδεμένο. Έχω 2 φίλους που τους έβγαλε ένα error message λίγο πριν την ολοκλήρωση και μετά ότι κι αν έκαναν. έβγαινε μήνυμα ότι οι drivers δεν έχουν "μπει" σωστά.
Μάλλον κάποιο bug υπάρχει που εμφανίζεται όμως σε κάποια συκγεκριμένα configurations.
Καλό είναι να τσεκάρουμε την έκδοση του PC Suite από το CD που υπάρχει στη συσκευασία αν είναι η ίδια με αυτή της παρακάτω σελίδας:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407&fid=33045&esi=true
κι αν είναι παλιότερη να κατεβάζουμε την καινούργια.
sverver
12 Ιούλ. 2006, 11:18
Δηλαδή, θα μεταφερθούν ΟΛΕΣ οι επαφές, με ΟΛΑ τα πεδία στην καθεμιά, απλά από το S700 στο Κ800 μέσω του Bluetooth χωρίς τη μεσολάβηση υπολογιστή; Γίνεται κι έτσι;:eek:
Κοίταξα στο S700 (δεν έχω μαζί μου το Κ800 για να το κάνω τώρα) και είδα ότι όντως υπάρχει αυτή η λειτουργία. Αν δηλαδή την επιλέξω θα μου ζητήσει κατόπιν να βρω τη συσκευή και, αφού "δει" το Κ800 (με το ανιχνεύσιμο ενεργό, φαντάζομαι), θα του περάσει αυτόματα όλες τις επαφές; :eek: :eek:
Νά 'σαι καλά φίλε μου αν είναι τόσο απλό... με γλίτωσες από άσκοπο κόπο... όσο ζει κανείς, μαθαίνει τελικά!
Μέχρι τώρα, έτσι τις είχα μεταφέρει από το κ700 στο κ750 και μετά στο κ800 χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που δεν θυμάμαι μόνο και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, είναι αν περνάει τις αντιστοιχίσεις από τα γενέθλια κάθε επαφής στο ημερολόγιο, καθώς και τις αντιστοιχίσεις της επαφής με φωτογραφίες και ring tones.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε εγκατάσταση το pcsuite για να συνδέσουμε το κινητό στο pc. Με το που σύνδεoyme το τηλ. και o wizard ζητήσει drivers, το κατευθύνουμε στον φάκελο "drivers" του cd. Ποιός χρειάζεται το pcsuite όταν υπάρχει to myphone explorer...
geovass
12 Ιούλ. 2006, 12:58
Παιδια, που μπορω να βρω τους drivers για το PC ??
Μη μου πειτε μεσα στο CD, θελω να τους κατεβασω!
geofil
12 Ιούλ. 2006, 13:57
Μέχρι τώρα, έτσι τις είχα μεταφέρει από το κ700 στο κ750 και μετά στο κ800 χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που δεν θυμάμαι μόνο και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, είναι αν περνάει τις αντιστοιχίσεις από τα γενέθλια κάθε επαφής στο ημερολόγιο, καθώς και τις αντιστοιχίσεις της επαφής με φωτογραφίες και ring tones.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε εγκατάσταση το pcsuite για να συνδέσουμε το κινητό στο pc. Με το που σύνδεoyme το τηλ. και o wizard ζητήσει drivers, το κατευθύνουμε στον φάκελο "drivers" του cd. Ποιός χρειάζεται το pcsuite όταν υπάρχει to myphone explorer...
Αυτός όντως είναι ο απλούστερος τρόπος μεταφοράς καταλόγου. Μέσω bt από κινητό σε κινητό με "αποστολή όλων των επαφών".
Όσο για τις αντιστοιχίσεις επαφών με ήχους και εικόνες δεν γίνεται επειδή απλούστατα θα πρέπει να υπάρχουν τα ringtones και οι εικόνες στο κινητό για να γίνει η αντιστοιχία.
Παρόλο που χρησιμοποιώ πιο συχνά το myphone explorer χρησιμοποιώ και το pcsuite επειδή υπάρχουν περισσότερες επιλογές στον συγχρονισμό με το outlook.
geofil
12 Ιούλ. 2006, 14:06
Παιδια, που μπορω να βρω τους drivers για το PC ??
Μη μου πειτε μεσα στο CD, θελω να τους κατεβασω!
Καλά μην ψάχνεις στο cd. :) Λογισμικό και οδηγίες εγκατάστασης εδώ:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407
geovass
12 Ιούλ. 2006, 14:49
Καλά μην ψάχνεις στο cd. :) Λογισμικό και οδηγίες εγκατάστασης εδώ:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407
το εχω κατεβασει αυτο!
Αλλα δεν εχει μεσα drivers. κατι αλλο που μπορω να κανω?
bak2004
12 Ιούλ. 2006, 17:21
Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ΤΙΜ το προσφέρει το Κ800 ως branded TIM κινητό. Σκέφτομαι να το πάρω από κατάστημά τους να εποφεληθώ και από κάποιες προσφορές. Στα φυλλάδιά τους το δείχνουν με σηματάκι ΤΙΜ. Είναι έτσι; Αν ναι, είναι και το μενού αλλαγμένο, σαν το Vodafone Live?
ekontax
12 Ιούλ. 2006, 17:46
Αυτός όντως είναι ο απλούστερος τρόπος μεταφοράς καταλόγου. Μέσω bt από κινητό σε κινητό με "αποστολή όλων των επαφών".
Όσο για τις αντιστοιχίσεις επαφών με ήχους και εικόνες δεν γίνεται επειδή απλούστατα θα πρέπει να υπάρχουν τα ringtones και οι εικόνες στο κινητό για να γίνει η αντιστοιχία.
Παρόλο που χρησιμοποιώ πιο συχνά το myphone explorer χρησιμοποιώ και το pcsuite επειδή υπάρχουν περισσότερες επιλογές στον συγχρονισμό με το outlook.
Εχει το Κ800 την εξής επιλογή: Ανπας :Επαφές+επιλογές+προηγμένες+αντι γραφή ασφαλείας στο MS όπου μπορείς να αποθηκεύσεις όλες σου τις επαφές εκεί(κάτι σαν backup) και να ξανακάνεις ανάκτηση από MS όποτε θες και δεν χάνεις τίποτα(αν ποτέ το πας για αναβάθμιση η βλάβη κλπ)
Nosferatu
12 Ιούλ. 2006, 19:05
Μοιάζει με την αντίστοιχη λειτουργία που είχαν τα symbian εδώ και καιρό. Μένει κάποιος που δεν βαριέται να το δοκιμάσει διαγράφοντας τις επαφές του και επαναφέροντάς τις από την κάρτα μνήμης..
xagios
12 Ιούλ. 2006, 20:38
Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ΤΙΜ το προσφέρει το Κ800 ως branded TIM κινητό. Σκέφτομαι να το πάρω από κατάστημά τους να εποφεληθώ και από κάποιες προσφορές. Στα φυλλάδιά τους το δείχνουν με σηματάκι ΤΙΜ. Είναι έτσι; Αν ναι, είναι και το μενού αλλαγμένο, σαν το Vodafone Live?οχι μονο το σημα εχουν οπως εγραψε ενας φιλος
tasosmaroulitsis
12 Ιούλ. 2006, 20:40
οχι μονο το σημα εχουν οπως εγραψε ενας φιλος
Σωστά,αλλά τι το βάζουν μωρέ και αυτοί...;;;:mad:
NickTG
12 Ιούλ. 2006, 20:42
Τελικά τι αρνητικά έχουν ανακαλυφθεί για το κινητό μετά από τόσες μέρες; Υπάρχει περίπτωση σε μελλοντική αναβάθμιση να αυξηθεί η ανάλυση του βίντεο.
Viper
12 Ιούλ. 2006, 20:47
Τελικά τι αρνητικά έχουν ανακαλυφθεί για το κινητό μετά από τόσες μέρες; Υπάρχει περίπτωση σε μελλοντική αναβάθμιση να αυξηθεί η ανάλυση του βίντεο.
Εγω προσωπικα δεν εχω βρει (ουτε εχω διαβασει) καποιο αρνητικο. Καλη ποιοτητα κατασκευης, απιθανη καμερα, καλη οθονη και μονο στο βιντεο μας τα χαλαει αλλα δεν βλεπω κανεναν να κλαιει κιολας:p
Η ποιοτητα του βιντεο να γινει καλυτερη μπορει. Η αναλυση δεν νομιζω να γινει ποτε μεγαλυτερη αφου λογικα ειναι θεμα hardware και οχι software.
tasosmaroulitsis
12 Ιούλ. 2006, 20:51
Η ποιοτητα του βιντεο να γινει καλυτερη μπορει.
Πως ρε παιδιά...;;;:worry:
Πείτε.:confused:
nervous
12 Ιούλ. 2006, 20:53
Πως ρε παιδιά...;;;:worry:
Πείτε.:confused:
Με αναβαθμιση :O
Μιλαμε για την ποιοτητα παντα.
tasosmaroulitsis
12 Ιούλ. 2006, 20:54
Με αναβαθμιση :O
Στο 9volto να υποθέσω γίνεται...;;;:worry:
NickTG
12 Ιούλ. 2006, 21:03
Κρίμα πάντως που έχει μείνει πίσω στο βίντεο γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό.
tasosmaroulitsis
12 Ιούλ. 2006, 21:05
Κρίμα πάντως που έχει μείνει πίσω στο βίντεο γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό.
Ναι ρε παιδιά...:confused: Γιατί 2 χρόνια τώρα το έχει ίδιο...;;;:worry:
Το Κ700i,τι είχε...;;;
nervous
12 Ιούλ. 2006, 21:15
Στο 9volto να υποθέσω γίνεται...;;;:worry:
Αναβαθμιση γινεται ΚΑΙ απο το σπιτι σου (like k750i) , αλλα και over the air .
tasosmaroulitsis
12 Ιούλ. 2006, 21:17
Αναβαθμιση γινεται ΚΑΙ απο το σπιτι σου (like k750i) , αλλα και over the air .
Κατάλαβα.Μούφα πάντως όπως και να'χει το βιντεάκι του...
JohnnysR
12 Ιούλ. 2006, 22:56
Παίδες το video το έχετε χαντακώσει όλοι και λογικά αφού η αναλυσή του είναι μικρή..Όμως για χρήση του video στο κινητό είμαι ικανοποιημένος..Η σταθεροποίηση εικόνας στο video έχει καλα αποτελέσματα και άμα παρακολουθείτε στο κινητό είναι ικανοποιητικό..
Όσο για αναβάθμιση στο μέλλον της ανάλυσης δεν το έχω καθόλου απίθανο,καθώς μπορεί το hardware του να υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά μέσω του λογισμικού το το έχουν περιορίσει σε αυτή τη μικρή ανάλυση..Πάντα υποθέσεις κάνω ποτέ δε ξερεις...Το αλλάξουν δεν το αλλάξουν δεν έχω πρόβλημα...Άλλωστε το ήξερα ότι δεν φημίζονταν για το βίντεό του αλλά για τις φωτογραφικές του ικανότητες που επαληφεύτηκαν και με το παραπάνω!
Όσο για την κάμερα και τις επιλογές που παρέχει δεν έχω να πω τίποτα...Καταπληκτική ποιότητα,flash φανταστικό...Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κινητό αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου...Πλήρης ικανοποιημένος...
Η οθόνη του κινητού εξαιρετική,απεικονίζει τα πάντα υπέροχα...
Όσο για τα μενού του απλά και εύχρηστα χωρίς να λείπουν προηγμένες επιλογές...
Ένα καθαρά Imaging κινητό που το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!
THEjB
12 Ιούλ. 2006, 23:24
Παίδες το video το έχετε χαντακώσει όλοι και λογικά αφού η αναλυσή του είναι μικρή..Όμως για χρήση του video στο κινητό είμαι ικανοποιημένος..Η σταθεροποίηση εικόνας στο video έχει καλα αποτελέσματα και άμα παρακολουθείτε στο κινητό είναι ικανοποιητικό..
Όσο για αναβάθμιση στο μέλλον της ανάλυσης δεν το έχω καθόλου απίθανο,καθώς μπορεί το hardware του να υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά μέσω του λογισμικού το το έχουν περιορίσει σε αυτή τη μικρή ανάλυση..Πάντα υποθέσεις κάνω ποτέ δε ξερεις...Το αλλάξουν δεν το αλλάξουν δεν έχω πρόβλημα...Άλλωστε το ήξερα ότι δεν φημίζονταν για το βίντεό του αλλά για τις φωτογραφικές του ικανότητες που επαληφεύτηκαν και με το παραπάνω!
Όσο για την κάμερα και τις επιλογές που παρέχει δεν έχω να πω τίποτα...Καταπληκτική ποιότητα,flash φανταστικό...Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κινητό αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου...Πλήρης ικανοποιημένος...
Η οθόνη του κινητού εξαιρετική,απεικονίζει τα πάντα υπέροχα...
Όσο για τα μενού του απλά και εύχρηστα χωρίς να λείπουν προηγμένες επιλογές...
Ένα καθαρά Imaging κινητό που το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!
Μελλοντική αύξυση της ανάλυσης στο βίντεο είναι απίθανη , όχι γιατί δεν γίνεται αλλά γιατί δεν θέλουν;) (αν θέλαν θα είχε εξ αρχής μεγαλύτερη ανάλυση)Πάντως tasosmaroulitis , οκ , το είπαμε , το ξαναείπαμε με το βίντεο.Αυτό θα λέμε συνέχεια??Ναι , είναι μικρής ανάλυσης.Είναι αδυναμία του κινητού αυτό το πράγμα.
Εγώ θα ήθελα να δώ μερικές φώτο από το κινητό(το έχω πεί καμιά 50αριά φορές:O αλλά...:rolleyes: )
Σε γενικές γραμμές είναι θετικές οι εντυπώσεις μου για το Κ800. Οπως ειπατε και εσείς σχετικά με το βίντεο είναι απαράδεκτο, χειρότερο και απο το Κ750. Οσο για τις φωτογραφίες τα τέστ που έκανα είναι μόνο σε εσωτερικούς χώρους και πραγματικά απογοητεύτηκα με την κακή ποιότητα και τον κόκκο που έχουν. Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα σε φυσικό φωτισμό.
Ισως οι αναβαθμίσεις να λύσουν κάποια προβλήματα....
xfader
13 Ιούλ. 2006, 00:29
Ανέβασα και 2 photos για να δούνε αυτοί που ρωτάνε για την camera του τηλεφώνου.
Δεν είναι "στημένες" photos, απλά διάλεξα στην τύχη 2 από τις πολλές που έχω στη μνήμη του. Επίσης δεν είναι επεξεργασμένες με κανενός είδους φίλτρο, ούτε έχει τροποποιηθεί το μέγεθος τους.
Προσωπικά έχω βρει την camera του K800i ικανοποιητική για φωτογραφική και πολύ καλή για κινητό. Δεν ψάχνω τηλέφωνο που να αντικαθιστά την camera. Για το μόνο που τη θέλω είναι για να στέλνω MMS σε αποδεκτή ποιότητα. Και σε αυτόν τον τομέα είναι άψογη.
Όσοι τώρα θέλετε να τη συγκρίνετε με "κανονική" φωτογραφική μηχανή, πιθανόν να απογοητευτείτε. :cool:
xfader
13 Ιούλ. 2006, 00:30
http://img236.imageshack.us/img236/9707/dsc000331iz.th.jpg (http://img236.imageshack.us/my.php?image=dsc000331iz.jpg)
http://img78.imageshack.us/img78/7870/dsc000031fk.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=dsc000031fk.jpg)
JohnnysR
13 Ιούλ. 2006, 02:13
THEjΒ Όπως είπες και εσύ δεν είναι ότι δεν γίνεται, είναι ότι δεν θέλουν...
Κρίμα γιατί σίγουρα άμα ανέβαζαν το video το κινητό θα έκανε μεγαλύτερες πωλήσεις...Ίσως το δούνε έτσι στο μέλλον και προβούν σε μια τέτοια κίνηση...Έτσι θέλω να πιστεύω αλλά δεν το βλέπω..Όπως είπα και πριν δεν καίγομαι και πολύ...
Σίγουρα το κινητό δεν συγκρίνεται με μία ψηφιακή φωτογραφική αλλά τα καταφέρνει πολύ καλά..Μην ξεχνάμε,μιλάμε για κινητό...
Επίσης κάτι ακόμη..Μερικοί είχαν βάλει fotos εδώ από το κινητό και τις είχαν μικρύνει για να χωράνε,οι οποίες φαινόταν πάρα πολύ καλές..Στην κανονική ανάλυση μερικοί έλεγαν ότι δεν είναι τόσο καλές,γιατι αλλού είναι θολές,αλλού έχουν το φαινόμενο του noise..κτλ Και όντως έτσι ήταν..
Τι σημασία έχει αν δεν φαίνονται τόσο καλές στην κανονική τους ανάλυση?Αφού σε περίπτωση εκτύπωσης ή χρήσης κάπου στο pc πάντα θα είναι πιο μικρές απ την κανονική τους ανάλυση και θα έχουν φύγει όλες οι ατέλιες...Βέβαια η φωτογραφική του κινητού θα κριθεί για τις ικανοτητές της στη κανονική προβολή της φωτογραφίας αλλά στην καθημερινή χρήση φωτογραφίων των 3,2mp(ή και >) ποτέ δεν τις βλέπουμε στην κανονική τους αναλύση αλλά συνήθως πιο μικρές...
Ορίστε δύο φωτογραφίες,και οι 2 στην κανονική τους ανάλυση,η μία στα 3,2mp και η άλλη VGA:
3,2Mp:
http://image.warezakias.info/uploads/2facb1d0fc.jpg (http://image.warezakias.info/uploads/f2e1d25c98.jpg)
VGA(640x480):
http://image.warezakias.info/uploads/15f86c87c1.jpg (http://image.warezakias.info/uploads/893ad13966.jpg)
Και οι δύο τραβήχτηκαν απόγευμα κατά τις 6-7...
xfader τσέκαρε λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις...Αυτοί οι κόκκοι μου φαίνονται παράξενοι...Έχω τραβήξει σε εσωτερικούς χώρους,σε εξωτερικούς,και χωρίς καθόλου φωτισμό,μες το μαυρο σκοτάδι με φλας αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...!
ταξιδιωτης22
13 Ιούλ. 2006, 02:40
απο το βιντεο δεν περιμενω τιποτα,οσο καλο και να γινει η αναλυση του θα μεινει ιδια οποτε τι το συζηταμε και καθολου?πονεμενη ιστορια.
Jos3ph
13 Ιούλ. 2006, 04:44
Νομίζω πως το video έχει και άλλο ανασταλτικό παράγοντα, την μπαταρία ... Οπότε δεν θα έπρεπε να έχουμε παράπονο ... και για να προλάβω τα κακώς κείμενα , άλλο να φωτογραφίζεις ένα θέμα , κόστος ενέργιας οθόνης και κλικ , και άλλο βίντεο , κόστος ενέργειας σε οθόνη, μνήμη , ειδικά σε προστιθέμενη και του επεξεργαστή λόγω σταθεροποιητή ( software ) και ότι άλλο χρειάζεται ...
xfader
13 Ιούλ. 2006, 09:44
xfader τσέκαρε λίγο τις ρυθμίσεις που έχεις...Αυτοί οι κόκκοι μου φαίνονται παράξενοι...Έχω τραβήξει σε εσωτερικούς χώρους,σε εξωτερικούς,και χωρίς καθόλου φωτισμό,μες το μαυρο σκοτάδι με φλας αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...!
Η φωτογραφία με τον πολύ θόρυβο είναι με ISO 400, άρα τη δικαιολογώ, όταν οι περισσότερες compact ψηφιακές έχουν κόκκο πάνω από ISO 200.
Όσο για τις ρυθμίσεις ήταν στο twilight portrait(χωρίς flash) γι' αυτό και το υψηλό ISO. Ενώ υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις, κατά τη γνώμη μου, δεν τις "σηκώνει" όλες η camera του τηλεφώνου. Δεν το λέω για να το κατηγορήσω! Είναι τηλέφωνο! Δε γίνεται ακόμα να έχουμε απαιτήσεις SLR από τα κινητά.
Με ψάξιμο μπορεί κανείς να πετύχει καλά αποτελέσματα, αλλά όπως προανέφερα, οι photos που ανέβασα ήταν "πρόχειρες" , όχι οι καλύτερες που είχα. ;)
Whisper
13 Ιούλ. 2006, 11:11
Καλισπέρα!
Το πήρα προχθές 440 Euro..
Είναι εξαιρετικά καλό, και η Τιμή του εδω που τα λέμε είναι
τσουχτερή..! Είναι λίγο πιο βαρύ απο το παλιό μου T630..
Η κάμερα είναι ανεπανάληπτη..
70ΜΒ Μνήμη & Επέκταση...
Μπορώ να συνεχίσω να λέω μεχρι το βράδυ...:D
Jos3ph
13 Ιούλ. 2006, 12:46
να συνεχίσεις να συνεχίσεις, έχω κολλήσει στο pc και δεν μπορώ να βγω έξω ....
geovass
13 Ιούλ. 2006, 13:05
το my file explorer "βλεπει" και το outlook ή οχι ?
toympas
13 Ιούλ. 2006, 13:17
Παιδια καλισπερα. σημερα πηρα και εγω το κ800ι.ενα μονο με εχει προβληματισει γιαυτο εβαλα και τν φωτο αυτα τα δυο ασπρα φωτακια πρεπαι να φαινονται σε αλλες φωτογραφιες δν φενονται επεισης η σειρα που βρισκετε το pad ειναι σαν να γερνει προς τα δεξια και ετσι να φενεται το φως.Τωαρα αυφου δω πως θα τα παει θα γραψω τις εντηποσεις μου σε 2-3μερες.παντος απο μια πρωτη ματια η καμερα ειναι απεχτη σε πληρης σκοταδι και σε βγαζει τελεια!
JohnnysR
13 Ιούλ. 2006, 13:19
Η φωτογραφία με τον πολύ θόρυβο είναι με ISO 400, άρα τη δικαιολογώ, όταν οι περισσότερες compact ψηφιακές έχουν κόκκο πάνω από ISO 200.
Όσο για τις ρυθμίσεις ήταν στο twilight portrait(χωρίς flash) γι' αυτό και το υψηλό ISO. Ενώ υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις, κατά τη γνώμη μου, δεν τις "σηκώνει" όλες η camera του τηλεφώνου. Δεν το λέω για να το κατηγορήσω! Είναι τηλέφωνο! Δε γίνεται ακόμα να έχουμε απαιτήσεις SLR από τα κινητά.
Με ψάξιμο μπορεί κανείς να πετύχει καλά αποτελέσματα, αλλά όπως προανέφερα, οι photos που ανέβασα ήταν "πρόχειρες" , όχι οι καλύτερες που είχα. ;)
Φίλε μου όπως είπες,οι ρυθμίσεις έιναι αρκετές αλλά δεν παίζουν παντού τον ίδιο παράγοντα λόγω του φακού..Συμφωνώ σε αύτο και επαυξάνω..Όπως πάλι καλά είπες μιλάμε για κινητό και όχι για φηφιακή.. :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.