View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
AKIS_G
2 Μάρ. 2007, 04:54
Θα μπορουσε καποιος "ΓΑΤΟΣ" εδω μεσα να μου πει τι κανω στην καταχωρηση
επαφων στο πεδιο "Ονομα:12345678", γιατι δε γραφει πανω απο 8 χαρακτηρες?
Ευχαριστω!
UNIQUE
2 Μάρ. 2007, 10:16
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω το κινητάκι, διάβασα αρκετές σελίδες του topic και διαπίστωσα πάρα πολλά προβλήματα με το κ800. Το ερώτημα είναι αν έχουν πλέον λυθεί τα προβλήματά του(έστω τα περισσότερα) μετά από τόσους μήνες στην αγορά και αν αξίζει τελικά τα 320 ευρω ή θα χτυπαώ το κεφάλι μου(και το κινητό) στον τοίχο?
File mou parto kai astous na lene.
Exo allaxei dyo ego kai exoun kai 3 filoi to idio kai kanena den exei parousiasei to paramikro.
Scottas
2 Μάρ. 2007, 10:49
File mou parto kai astous na lene.
Exo allaxei dyo ego kai exoun kai 3 filoi to idio kai kanena den exei parousiasei to paramikro.
Ama to goustareis parto!!!
Kanto kai ena euxelaio omws otan to pareis!!!
Ante kai otan to pareis pes entiposeis!!!
Scottas:D :) :lol: :p
zchristos
2 Μάρ. 2007, 11:50
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω το κινητάκι, διάβασα αρκετές σελίδες του topic και διαπίστωσα πάρα πολλά προβλήματα με το κ800. Το ερώτημα είναι αν έχουν πλέον λυθεί τα προβλήματά του(έστω τα περισσότερα) μετά από τόσους μήνες στην αγορά και αν αξίζει τελικά τα 320 ευρω ή θα χτυπαώ το κεφάλι μου(και το κινητό) στον τοίχο?
εγώ το πήρα την πρώτη βδομάδα του Νοεμβρίου και μέχρι σήμερα δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα software ούτε και hardware, το έχω κάνει και 2 φορές αναβάθμιση από μονος μου. Το πήρα από Cosmote.
kalamatiani
2 Μάρ. 2007, 13:05
Ευχαριστω!
Eμενα γιατι δεν μου το κανει;;;;; :confused:
clio1400
2 Μάρ. 2007, 13:35
Ευχαριστω!
Μημπως σωζεις τα στοιχεια στην καρτα SIM ?? Εαν ναι τοτε ειναι φυσιολογικο το προβλημα σου και δοκιμασε να αποθηκευσεις στην μνημη τηλεφωνου την επαφη. :)
Nosferatu
2 Μάρ. 2007, 19:55
το ιδιο προβλημα και εγω.Μου ειπαν πως καηκε η πλακετα και πως θα ειναι ετοιμο σε 10 μερες,περασε 1 μηνας και ακομα τιποτα.:mad:
Αν δεν πάρεις τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς στην εξυπηρέτηση πελατών της SE (έχει το τηλέφωνο στο site), μην περιμένεις να συγκινηθεί η omnitech. Ούτε να πιστεύεις τις μέρες που λένε, δεν έχουν ιδέα. Εμένα με πήγαιναν από βδομάδα σε βδομάδα και έκλεισα στο τέλος μήνα. Α, ναι: και η 1η συσκευή που πήρα πίσω (νέα πλακέτα και καλά) είχε 25λεπτά χρόνου ομιλίας (το βλέπεις από το γνωστό μενού) και καμμένο ηχείο. Την επόμενη μέρα πήρα μια όντως καινούρια συσκευή...
Κουράγιο, και μακρυά από omnitech...
dvotsis
2 Μάρ. 2007, 19:56
Αυτά γίνονται μόνο στην omnitech.
Από την TS International(το άλλο εξουσιοδοτημένο σέρβις της se ) προσωπικά δεν είχα ποτέ παράπονο(ούτε με τα se που πήγαινε, ούτε με τηλέφωνα άλλων εταιριών(γιατί αυτά τα επισκευαστικά κέντρα έχουν το σέρβις πολλών εταιριών)
off topic
Σόρρυ που είμαι τόσο εχθρικός με την omnitech αλλά την τελευταία φορά τα είχα πάρει στο κρανίο όταν τους είχα αφήσει ένα κινητό για αναβάθμιση και μετά από 10 ολόκληρες ημέρες που τους ενόχλησα (και δεν το είχαν έτοιμο εννοείται), μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο server και δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση.:wacko: :blink:
Πήρα εκείνη την ώρα το κινητό από τα χέρια τους, πήγα στην TS International και μου κάνανε την αναβάθμιση επί τόπου!!!:D
Άκου έχει πρόβλημα ο server.:mad:
Σε κανένα χαζό νομίζουν ότι τα λένε αυτά.
Τους υποσχέθηκα βέβαια ότι θα τους κάνω ρόμπα στο net.Αν τα διαβάζουν τώρα, θα θυμηθούν ίσως ποιος είμαι:p
Βρε αδερφέ, μπορείς να μου δώσεις στοιχεία για το που ειναι αυτή η omnitech, για να πάω κι΄εγώ για καμιά αναβάθμιση; Εκτός απο διεύθηνση γράψε και κανένα τηλέφωνο για να τους πάρω πρίν.
ευχαριστώ.
Βρε αδερφέ, μπορείς να μου δώσεις στοιχεία για το που ειναι αυτή η omnitech, για να πάω κι΄εγώ για καμιά αναβάθμιση; Εκτός απο διεύθηνση γράψε και κανένα τηλέφωνο για να τους πάρω πρίν.
ευχαριστώ.
Τα θέλει και εσένα ο οργανισμός σου.:X
Να σου πώ ότι θέλεις, αλλά θα σου πρότεινα να πάς σε κανένα άλλο εξουσιοδοτημένο.
Τεσπα, Τζωρτζ 26 νομίζω στην Αθήνα, κοντά στην πλ.Κάνιγγος.
Τηλέφωνο δεν έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμη.
ευχαριστώ.
ΑΘΗΝΑ OMNITECH ΤΖΩΡΤΖ 26 210-3304550
dvotsis
2 Μάρ. 2007, 20:53
ΑΘΗΝΑ OMNITECH ΤΖΩΡΤΖ 26 210-3304550
Ευχαριστώ.
dvotsis
2 Μάρ. 2007, 20:58
Τα θέλει και εσένα ο οργανισμός σου.:X
Να σου πώ ότι θέλεις, αλλά θα σου πρότεινα να πάς σε κανένα άλλο εξουσιοδοτημένο.
Τεσπα, Τζωρτζ 26 νομίζω στην Αθήνα, κοντά στην πλ.Κάνιγγος.
Τηλέφωνο δεν έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμη.
Μαζί σου ειμαι κι΄εγώ, εντάξει να πάω σε άλλο, σε ποιό όμως; Έτσι στη τύχη; θέλω κάπου που να έχει πάει κάποιος και να ξέρω ότι θα γίνει η δουλεία μου σωστά και αυθημερόν.
Ευχαριστώ.
Παρακαλω πολυ :)
Μαζί σου ειμαι κι΄εγώ, εντάξει να πάω σε άλλο, σε ποιό όμως; Έτσι στη τύχη; θέλω κάπου που να έχει πάει κάποιος και να ξέρω ότι θα γίνει η δουλεία μου σωστά και αυθημερόν.
Συγγνώμη, αλλά από τα όσα έχεις διαβάσει μέχρι τώρα εδώ, βγάζεις το συμπέρασμα ότι η δουλειά σου θα γίνει σωστά και αυθημερόν στην omnitech για την οποία παραπονιούνται τόσοι πολλοί????:wacko:
Θα σου πρότεινα να πας στην Λ.Βουλιαγμένης στο city plaza(Γλυφάδα).TS International λέγεται.Εξουσιοδοτημένο service της SE(όπως και η omnitech)
Αυθημερόν δεν θα κάνεις την αναβάθμιση, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις το κινητό σου για καμιά βδομάδα και βάλε.
AKIS_G
3 Μάρ. 2007, 02:25
Μημπως σωζεις τα στοιχεια στην καρτα SIM ?? Εαν ναι τοτε ειναι φυσιολογικο το προβλημα σου και δοκιμασε να αποθηκευσεις στην μνημη τηλεφωνου την επαφη. :)
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΗΑΝΚS!
KAI ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ?
AKIS_G
3 Μάρ. 2007, 02:57
ΤΟ ΒΡΗΚΑ..... ΟΚ!
dvotsis
3 Μάρ. 2007, 08:38
Συγγνώμη, αλλά από τα όσα έχεις διαβάσει μέχρι τώρα εδώ, βγάζεις το συμπέρασμα ότι η δουλειά σου θα γίνει σωστά και αυθημερόν στην omnitech για την οποία παραπονιούνται τόσοι πολλοί????:wacko:
Θα σου πρότεινα να πας στην Λ.Βουλιαγμένης στο city plaza(Γλυφάδα).TS International λέγεται.Εξουσιοδοτημένο service της SE(όπως και η omnitech)
Αυθημερόν δεν θα κάνεις την αναβάθμιση, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις το κινητό σου για καμιά βδομάδα και βάλε.
Καλημέρα, μήπως έχεις τυχόν και τηλέφωνο του μαγαζιού;
ευχαριστώ.!!!
Καλημέρα, μήπως έχεις τυχόν και τηλέφωνο του μαγαζιού;
ευχαριστώ.!!!
2109614540
Μη σε πάρω και στο λαιμό μου, αλλά πιστεύβ ότι θα έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση από ότι στην Omnitech.
Ρώτα τους μάλιστα αν έχουν επάρκεια σε ανταλλακτικά για k800(πλακέτες κλπ)
savvascy
3 Μάρ. 2007, 18:37
Γεια σας παιδια.
Θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα για το Κ800i
Kαταρχας θα ηθελα να ρωτησω αν κανει πολλα προβληματα και αν μπορειτε να μου πειτε μερικα (το ξερω οτι μπορει να τα γραψετε αλλα ειναι 215 σελιδες και δυσκολευομαι αρκετα να τα βρω)
Επισης θα ηθελα να μου πειτε την γενικη σας γνωμη. Αξιζει να παρω αυτο το κινητο η να παρω καποιο αλλο? (Μου αρεσουν τα κινητα με καλη φωτογραφικη-βιντεο, να γινεται να βαζουμε προγραμματα-παιχνιδια-τραγουδια, να ειναι σχετικα ευκολο στη χρηση)
ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας κουρασα. Οποιος μπορεις ας μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ ;)
Γεια σας παιδια.
Θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα για το Κ800i
Καταρχας να σας πω οτι το βρηκα προσφορα 150 (περιπου) ευρω. Συγκερκιμενα 86 λιρες. Ειναι μια προσφορα απο την areeba. Δεν υπαρχει καποιο προβλημα σχετικα με αυτες τις προσφορες ετσι? ειναι ολα καλα σαν να αγοραζες ολοκαινουργιο κινητο ε?
Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν κανει πολλα προβληματα και αν μπορειτε να μου πειτε μερικα (το ξερω οτι μπορει να τα γραψετε αλλα ειναι 215 σελιδες και δυσκολευομαι αρκετα να τα βρω)
Τελος θα ηθελα να μου πειτε την γενικη σας γνωμη. Αξιζει να παρω αυτο το κινητο η να παρω καποιο αλλο? (Μου αρεσουν τα κινητα με καλη φωτογραφικη-βιντεο, να γινεται να βαζουμε προγραμματα-παιχνιδια-τραγουδια, να ειναι σχετικα ευκολο στη χρηση)
ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας κουρασα. Οποιος μπορεις ας μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ ;)
Οτι ζητας παραπανω αυτο το κινητο τα εχει..επισης βρισκεις αφθονα παιχνιδια,θεματα γι'αυτο το κινητο και δεν θα εχεις κανενα προβλημα ασυμβατοτητας!
vampirus69
3 Μάρ. 2007, 22:52
kalhspera..exw to kinito gyrw stous 2 mhnes kai petaei apo oles tis apopseis..
polla options pantou sthn camera sto menu ktl..poly kalh poiothta camera me sxetika grigoro capture gia na mhn kratas poly wra to kinito akinito stis photo. to mono mh boliko einai to plhktrologio tou otan bazeis thiki giati ta koumpia einai ligo mikra kai an grafeis grigora h biazese ginete panikos alla mono me thiki xwris thn thiki den exw tetoio prob. auta ligo poly an xreiazeste kati allo afhste mou ena mnm kai otan to do (giati eimai fantaraki :P) 8a sas apanthsw
savvascy
3 Μάρ. 2007, 22:53
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες! Δευτερα θα παω να το παρω ;)
Μετα απο αρκετη ωρα κατεληξα και ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα. K800i και W850i.
Ποιο απο τα δυο πιστευετε ειναι το καλυτερο? Ποιο εχει τα λιγοτερα μειωνεκτηματα?
Κριτηρια για να αγορασω το κινητο ειπα πριν αλλα θα ξαναπω. Να μπορουν να μπαινουν προγραμματα-τραγουδια-παιχνιδια. Να ειναι ευκολο στη χρηση. Να εχει καλη φωτογραφια και βιντεο και να παιζει καλα τα τραγουδια.
AKIS_G
4 Μάρ. 2007, 07:06
Ολα δουλευουν μια χαρα,
ΕΚΤΟΣ απο την Ενεργ.μικροφ. δηλ. ανοιχτη συνομιλια της συσκευης. Γνωριζει καποιος εμπιρος αν διορθωνεται αυτο το χάλι.
ΑΚΟΜΑ που βρισκεται το " ς " το τελικο κατα την γραφη sms?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
xtrmsnpr
4 Μάρ. 2007, 12:23
Γιατί το κινητό μ συνεχίζει να μν δέχεται κλήσεις;Όποτε θέλει χτυπάει,όποτε θέλει δν χτυπάει....αμάν πια αυτό το τηλέφωνο!
geofil
4 Μάρ. 2007, 13:20
[U]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Το τελικό σίγμα θα το βρεις μόνο στο "προσθήκη συμβόλου" όταν γράφεις το sms. Ή αλλάζεις γλώσσα και βάζεις το αγγλικό s.
Scottas
4 Μάρ. 2007, 14:48
Γιατί το κινητό μ συνεχίζει να μν δέχεται κλήσεις;Όποτε θέλει χτυπάει,όποτε θέλει δν χτυπάει....αμάν πια αυτό το τηλέφωνο!
Mallon se vlepw gia kanena se point:(
Kai an eisai tyxeros 8a to pareis se kana mina kai apo prosopiki peira-empeiria!!!:(:(:(:(:(:(:(:(
Μήπως έχεις πειράξει την επιλογή στα προφίλ που λέει "αποδοχή κλήσης από"???
fotisk13
4 Μάρ. 2007, 16:42
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες! Δευτερα θα παω να το παρω ;)
Μετα απο αρκετη ωρα κατεληξα και ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα. K800i και W850i.
Ποιο απο τα δυο πιστευετε ειναι το καλυτερο? Ποιο εχει τα λιγοτερα μειωνεκτηματα?
Κριτηρια για να αγορασω το κινητο ειπα πριν αλλα θα ξαναπω. Να μπορουν να μπαινουν προγραμματα-τραγουδια-παιχνιδια. Να ειναι ευκολο στη χρηση. Να εχει καλη φωτογραφια και βιντεο και να παιζει καλα τα τραγουδια.
Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δυο είμαι κ800 ή w850?
savvascy
4 Μάρ. 2007, 18:16
Lol :P Παντως εγω προβληματιζομε επειδη (απ'οτι διαβασα) υπαρχουν αρκετα προβληματα και στα δυο κινητα.
fotisk13
4 Μάρ. 2007, 18:43
Lol :P Παντως εγω προβληματιζομε επειδη (απ'οτι διαβασα) υπαρχουν αρκετα προβληματα και στα δυο κινητα.
Και εγώ για τον ίδιο λόγο.
masada71
4 Μάρ. 2007, 18:44
Και εγώ για τον ίδιο λόγο.
και δυστυχως,τα προβληματα δεν παρουσιαζονται μονο στις εν λογω συσκευες,αλλα και στα service,ειδικα στην omnitech(κακια ωρα,να τους ερθει!!!!):mad:
DeJaVu
4 Μάρ. 2007, 21:24
Basika ego tha sou proteina na bgaleis tous Ethnikous Xarakthres kai na grafeis me kefalaia giati an parathrhseis me ton tropo pou grafeis ta sms an einai 160 xarakthres sou xreonei 2 (h 3?) sms.
Gia na to kaneis auto phgaineis dhmiourgia sms=>Prostheta=>Epiloges Grafeis=>Ethnikoi Xarakthres ;)
AKIS_G
5 Μάρ. 2007, 00:35
Γνωριζει κανεις γιατι τοσο χαλια ποιοτητα κατα την Ενεργοποιηση Μεγαφωνου, εν αντιθεση με το K750i?:(
-Ετσι ειναι σε ολα τα Κ800i?
-Υπαρχει λυση να διορθωθει αυτη η κατασταση?
Θα ειναι κριμα για ενα τοσο καλο κινητο...!!!
Dead Poet
5 Μάρ. 2007, 08:58
Είχα πάνω από 2 μήνες να μπω στο forum, με αποτέλεσμα χθες το βράδυ να έρθω αντιμέτωπος με... 50+ σελίδες που προέκυψαν από την τελευταία μου επίσκεψη μέχρι χθες. Αφού τις διάβασα με υπομονή, παρατήρησα ότι δεν έχει θίξει κάποιος το θέμα, γι' αυτό και το ρωτώ:
Στο κινητό μου έχω ακόμα την αρχική έκδοση λογισμικού και την αρχική έκδοση EROM, η οποία είναι η πρώτη που διατέθηκε (από τον περασμένο Ιούνιο) και μέχρι τώρα δεν έκρινα σκόπιμο να το πάω για αναβάθμιση. Προσπάθησα λοιπόν προ ημερών να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση. Αφού διαπίστωσα ότι - επιτέλους - έγινε και διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ, είδα κάτι στην οθόνη μου που με έκανε να διστάσω. Συγκεκριμένα, επάνω-επάνω μου βγάζει την επικεφαλίδα "FOTA: SonyEricsson K8" (αυτή φαίνεται τουλάχιστον), αλλά από κάτω βγάζει 5-6 σειρές με "κινέζικα" και αμέσως μετά "Μέγεθος 4438 Kb - Συνέχεια;".
Όπως καταλαβαίνετε, τα "κινέζικα" με κάνουν να ανησυχώ ότι αν βάλω την ΟΤΑ αναβάθμιση υπάρχει κίνδυνος να μην εμφανίζεται η ελληνική γλώσσα/χαρακτήρες. Είναι βάσιμη η ανησυχία μου ή να προχωρήσω στην αναβάθμιση; Υπάρχει κάποιος που να έκανε την ΟΤΑ αναβάθμιση ενώ του εμφάνισε αυτή την περίεργη οθόνη;
Και ένα δεύτερο ερώτημα, παρακαλώ. Ας πούμε ότι δεν αναβαθμίζω την έκδοση του λογισμικού. Θέλω να ενταχθώ στη νέα υπηρεσία TwinSIM (ένας αριθμός σε δύο SIM) της Cosmote, αλλά διαβάζω ότι πολλά Κ800 "πεθαίνουν" μόλις τους βάλεις άλλη SIM μέσα από αυτή που έχεις πρωτοτοποθετήσει. Κατά τη γνώμη σας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα "πεθάνει" και το δικό μου αν βάλω τη (μία από τις δύο) TwinSIM που θα μου δώσουν;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
happybear
5 Μάρ. 2007, 13:05
Οχι δεν παιζει τετοιο προβλημα,τουλαχιστον με καρτες διαφορετικων εταιρειων!!
Εγω αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν παιζει καμια νεα αναβαθμιση!!
Εχω την R1GB001
fanatikos
5 Μάρ. 2007, 13:30
Είχα πάνω από 2 μήνες να μπω στο forum, με αποτέλεσμα χθες το βράδυ να έρθω αντιμέτωπος με... 50+ σελίδες που προέκυψαν από την τελευταία μου επίσκεψη μέχρι χθες. Αφού τις διάβασα με υπομονή, παρατήρησα ότι δεν έχει θίξει κάποιος το θέμα, γι' αυτό και το ρωτώ:
Στο κινητό μου έχω ακόμα την αρχική έκδοση λογισμικού και την αρχική έκδοση EROM, η οποία είναι η πρώτη που διατέθηκε (από τον περασμένο Ιούνιο) και μέχρι τώρα δεν έκρινα σκόπιμο να το πάω για αναβάθμιση. Προσπάθησα λοιπόν προ ημερών να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση. Αφού διαπίστωσα ότι - επιτέλους - έγινε και διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ, είδα κάτι στην οθόνη μου που με έκανε να διστάσω. Συγκεκριμένα, επάνω-επάνω μου βγάζει την επικεφαλίδα "FOTA: SonyEricsson K8" (αυτή φαίνεται τουλάχιστον), αλλά από κάτω βγάζει 5-6 σειρές με "κινέζικα" και αμέσως μετά "Μέγεθος 4438 Kb - Συνέχεια;".
Όπως καταλαβαίνετε, τα "κινέζικα" με κάνουν να ανησυχώ ότι αν βάλω την ΟΤΑ αναβάθμιση υπάρχει κίνδυνος να μην εμφανίζεται η ελληνική γλώσσα/χαρακτήρες. Είναι βάσιμη η ανησυχία μου ή να προχωρήσω στην αναβάθμιση; Υπάρχει κάποιος που να έκανε την ΟΤΑ αναβάθμιση ενώ του εμφάνισε αυτή την περίεργη οθόνη;
Και ένα δεύτερο ερώτημα, παρακαλώ. Ας πούμε ότι δεν αναβαθμίζω την έκδοση του λογισμικού. Θέλω να ενταχθώ στη νέα υπηρεσία TwinSIM (ένας αριθμός σε δύο SIM) της Cosmote, αλλά διαβάζω ότι πολλά Κ800 "πεθαίνουν" μόλις τους βάλεις άλλη SIM μέσα από αυτή που έχεις πρωτοτοποθετήσει. Κατά τη γνώμη σας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα "πεθάνει" και το δικό μου αν βάλω τη (μία από τις δύο) TwinSIM που θα μου δώσουν;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
Μην φοβάσε δεν θα χάσεις τα Ελληνικά από την αναβάθμιση. Το έχω κάνει σε 2 Χ Κ800 χωρίς τέτοιο πρόβλημα. Και τα 2 όμως είχαν το original λειτουργικό της SE (δεν ήταν branded).
Εάν προσέξεις στην αλλαγή της SIM ακόμα και με την παλιά EROM δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα βγάλεις την μπαταρία και θα το αφήσεις για 2-3 λεπτά πριν δοκιμάσεις να αλλάξεις την SIM. Βέβαια εγγύηση ότι δεν θα ψωφήσει δεν υπάρχει, ιδιέτερα με την παλιά EROM. Καλό όμως θα είναι να την αναβαθμήσεις.
Dead Poet
5 Μάρ. 2007, 13:59
Μην φοβάσε δεν θα χάσεις τα Ελληνικά από την αναβάθμιση. Το έχω κάνει σε 2 Χ Κ800 χωρίς τέτοιο πρόβλημα. Και τα 2 όμως είχαν το original λειτουργικό της SE (δεν ήταν branded).
Ευχαριστώ, φίλε μου. Το κινητό μου δεν είναι branded, το είχα αγοράσει τον Ιούλιο ως σκέτη συσκευή από το Πλαίσιο. Απλώς ρώτησα γιατί - εύλογο είναι - όταν είδα τα "κινέζικα", ανησύχησα.
Εάν προσέξεις στην αλλαγή της SIM ακόμα και με την παλιά EROM δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα βγάλεις την μπαταρία και θα το αφήσεις για 2-3 λεπτά πριν δοκιμάσεις να αλλάξεις την SIM.
Όταν πάω στην Cosmote και πάρω τις TwinSIM κάρτες, θα κάνω αυτό που λες. Δεν κατάλαβα όμως κάτι: τα 3 λεπτά θα πρέπει να μεσολαβήσουν ανάμεσα στις δύο κάρτες (αφού βγάλω την παλιά και πριν βάλω την καινούργια) ή αφού βγάλω τη μπαταρία, αλλά πριν βγάλω την παλιά κάρτα;
Το τελικό σίγμα θα το βρεις μόνο στο "προσθήκη συμβόλου" όταν γράφεις το sms. Ή αλλάζεις γλώσσα και βάζεις το αγγλικό s.
Ή γράφεις κεφαλαία στα SMS και ησυχάζεις ;)
Dead Poet
5 Μάρ. 2007, 15:07
Το "πρώτο σκέλος" (ΟΤΑ αναβάθμιση) το ολοκλήρωσα, μάλλον επιτυχώς όπως βλέπω. (Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, φίλε μου!) Μου εγκατέστησε την έκδοση CXC1250210 R1JC002 (070122). Παρατήρησα μάλιστα και κάτι με τη νέα έκδοση: όταν ενεργοποιηθεί το screen saver, δεν επανέρχεται στην οθόνη αναμονής με κίνηση ή πίεση του joystick όπως έκανε πριν. Απαιτεί πίεση κάποιου πλήκτρου. Είναι bug ή feature;
Επίσης, επειδή υποθέτω ότι δεν άλλαξε η EROM με την ΟΤΑ αναβάθμιση, να δούμε τι θα γίνει με το δεύτερο σκέλος, δηλαδή όταν προμηθευτώ (και βάλω) τη νέα SIM...:confused:
savvascy
5 Μάρ. 2007, 21:34
Παιδια ξερει κανεις ποσο κανει το K800i αυτο τον καιρο (ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)?
Το "πρώτο σκέλος" (ΟΤΑ αναβάθμιση) το ολοκλήρωσα, μάλλον επιτυχώς όπως βλέπω. (Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, φίλε μου!) Μου εγκατέστησε την έκδοση CXC1250210 R1JC002 (070122). Παρατήρησα μάλιστα και κάτι με τη νέα έκδοση: όταν ενεργοποιηθεί το screen saver, δεν επανέρχεται στην οθόνη αναμονής με κίνηση ή πίεση του joystick όπως έκανε πριν. Απαιτεί πίεση κάποιου πλήκτρου. Είναι bug ή feature;
Επίσης, επειδή υποθέτω ότι δεν άλλαξε η EROM με την ΟΤΑ αναβάθμιση, να δούμε τι θα γίνει με το δεύτερο σκέλος, δηλαδή όταν προμηθευτώ (και βάλω) τη νέα SIM...:confused:
Γιατί δεν μπαίνεις στο κρυφό μενού και να μας πείς ποιά είναι η έκδοση EROM που σου φόρτωσε... αν σου φόρτωσε
AngeloDion
5 Μάρ. 2007, 22:30
Παιδια ξερει κανεις ποσο κανει το K800i αυτο τον καιρο (ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)?
Αναλογα απο που θα το πάρεις.Το έχω βρει μέχρι 199 λίρες, αλλά το κλασσικο είναι 219. Απο ποια πολη είσαι?
savvascy
5 Μάρ. 2007, 22:59
Αναλογα απο που θα το πάρεις.Το έχω βρει μέχρι 199 λίρες, αλλά το κλασσικο είναι 219. Απο ποια πολη είσαι?
Eιμαι απο την Λευκωσια. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που το βρηκες 199? Στον Στεφανη μηπως?
Ευχαριστω πολυ ;)
AngeloDion
6 Μάρ. 2007, 14:15
Eιμαι απο την Λευκωσια. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που το βρηκες 199? Στον Στεφανη μηπως?
Ευχαριστω πολυ ;)
Οχι απο την soundtech. έχουν όμορφο και συγυρισμένο κατάστημα στην λευκωσία. Όμως τα κινητά τους έχουν 1 χρόνο εγγύηση επιδή κάπαια δεν τα φέρνουν απο την αντιπροσωπία. Εγω θα έπαιρνα το άσπρο w850 απο εκεί αλλά δεν είχαν το μαυρο στο κατάστημα να το συγκρίνω και πρόσεξα πως ο φορτηστής ήταν άλλος απο τον νέο με το διπλό βίσμα. Ήταν ανοιγμένο. Για΄τό και το πήρα απο αηλιώτη. Όμως δεν κατάλαβα και τίποτα, στο σερβις είναι τώρα το κινητό μου. Στην θέση σου άμα η διαφορά είναι μεγάλη θα το έπαιρνα απο την soundtech. Αλλά πρόσεξε να μην είναι ανοιγμένο.
Πόσο χρονών είσαι?
Dead Poet
6 Μάρ. 2007, 14:28
Γιατί δεν μπαίνεις στο κρυφό μενού και να μας πείς ποιά είναι η έκδοση EROM που σου φόρτωσε... αν σου φόρτωσε
Μπήκα, και η EROM που μου εμφανίζει είναι η R3A011, η οποία δεν ξέρω αν είναι η αρχική, ή αν μου φόρτωσε κάποια καινούργια.:confused:
savvascy
6 Μάρ. 2007, 15:07
Οχι απο την soundtech. έχουν όμορφο και συγυρισμένο κατάστημα στην λευκωσία. Όμως τα κινητά τους έχουν 1 χρόνο εγγύηση επιδή κάπαια δεν τα φέρνουν απο την αντιπροσωπία. Εγω θα έπαιρνα το άσπρο w850 απο εκεί αλλά δεν είχαν το μαυρο στο κατάστημα να το συγκρίνω και πρόσεξα πως ο φορτηστής ήταν άλλος απο τον νέο με το διπλό βίσμα. Ήταν ανοιγμένο. Για΄τό και το πήρα απο αηλιώτη. Όμως δεν κατάλαβα και τίποτα, στο σερβις είναι τώρα το κινητό μου. Στην θέση σου άμα η διαφορά είναι μεγάλη θα το έπαιρνα απο την soundtech. Αλλά πρόσεξε να μην είναι ανοιγμένο.
Πόσο χρονών είσαι?
Θα ψαξω τιμες και στα αλλα καταστηματα και αν ειναι πιο ακριβα τοτε θα το παρω απο soundtech οπου ειναι μονο 199 λιρες.
Ειμαι 17 χρονων. Αν παω απο το καταστημα που μου ειπες θα ειμαι προσεκτικος και θα παρατηρησω αν ειναι ανοιγμενο η οχι ;) ;)
AngeloDion
6 Μάρ. 2007, 16:42
Θα ψαξω τιμες και στα αλλα καταστηματα και αν ειναι πιο ακριβα τοτε θα το παρω απο soundtech οπου ειναι μονο 199 λιρες.
Ειμαι 17 χρονων. Αν παω απο το καταστημα που μου ειπες θα ειμαι προσεκτικος και θα παρατηρησω αν ειναι ανοιγμενο η οχι ;) ;)
οκ καλή τύχη
AKIS_G
6 Μάρ. 2007, 19:00
Γνωριζει καποιος που μπορουμε να βρουμε καρτα Μ2 οικονομικη και σε καλη ποιοτητα?
Scottas
6 Μάρ. 2007, 19:32
Μπήκα, και η EROM που μου εμφανίζει είναι η R3A011, η οποία δεν ξέρω αν είναι η αρχική, ή αν μου φόρτωσε κάποια καινούργια.:confused:
Εχεις την παλιά ΕΡΟΜ!!!Η νεα Ερομ ειναι ρ3α016!!!Παντος εγω έκανα αναβαθμιση το δικο μου κ800 πριν κανα μήνα και βάλε το ανοιξα όλα καλά αλλα το βράδυ που το έσβησα γιατί το είχα δίπλα μου την άλλη μέρα το πρωί ότι και αν έκανα για να το ανοίξω μΆταια!!!
Φιλικά Νίκος:)
kalhspera xerei kapoios an yparxei ellhno aggliko (kai toumpalin) lexiko gia to k800???
Γνωριζει καποιος που μπορουμε να βρουμε καρτα Μ2 οικονομικη και σε καλη ποιοτητα?
:blink: :worry: εδω (http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=memory+stick+m2).:)
kostas-k
7 Μάρ. 2007, 08:38
Εχεις την παλιά ΕΡΟΜ!!!Η νεα Ερομ ειναι ρ3α016!!!Παντος εγω έκανα αναβαθμιση το δικο μου κ800 πριν κανα μήνα και βάλε το ανοιξα όλα καλά αλλα το βράδυ που το έσβησα γιατί το είχα δίπλα μου την άλλη μέρα το πρωί ότι και αν έκανα για να το ανοίξω μΆταια!!!
Φιλικά Νίκος:)
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει η καινούργια έκδοση στον SE Sever!!!
Με το πρόγραμμα Update Service μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού ενώ έχω την R1G.Τί να πω... :mad:
fanatikos
7 Μάρ. 2007, 09:12
Φίλε ποιητή, από OTA (FOTA) δεν κάνει αναβάθμιση της EROM. Εδώ δεν κάνει ούτε από το SEUS από το ΟΤΑ θα έκανε? Για αναβάθμιση της EROM ή θα το πας σε SE point, ή από wotanserver ή από Davinci. Δωρεάν το πρώτο αλλά μπορεί να περιμένεις καμοιά εβδομάδα (ανάλογα την καφρίλα τους), 7 ευρώ από το δεύτερο και 10 ευρώ από το τρίτο.
Όσο για το ότι δεν επανέρχεται από το sleep mode όταν κουνάς το joystick δεν είναι bug. Από την R1ED και μετά είναι feature.
fanatikos
7 Μάρ. 2007, 09:19
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει η καινούργια έκδοση στον SE Sever!!!
Με το πρόγραμμα Update Service μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού ενώ έχω την R1G.Τί να πω... :mad:
Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα! Από ΟΤΑ περνάει την R1JC και από SEUS την R1GB???? :wacko: :wacko: :wacko:
Λίγο κουφό δεν είναι?
ekavoula
7 Μάρ. 2007, 12:26
παιδια εγω δεν εχω ιδιαίτερο προβλημα μονο που οταν ορίζω συντομευση στο δεξι του joystick το ημερολόγιο μετα απο λιγες μερες αυτόματα μου το γυρνάει μόνο του στο προεπιλεγμένο δηλαδή στο υλικό μου. θελω να το κάνω αναβάθμιση μόνη μου απο το site της sony-ericsson. τι πρεπει να κάνω? ειναι σίγουρο ή θα κανω καμια πατατα και θα το ξεχαρβαλώσω? μπορει κάποιος να με βοηθήσει?
εκαβη
kostas-k
7 Μάρ. 2007, 12:58
Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα! Από ΟΤΑ περνάει την R1JC και από SEUS την R1GB???? :wacko: :wacko: :wacko:
Λίγο κουφό δεν είναι?
Πολύ κουφό...
Τί να πεις :X ,υπομονή.... :O
ELLHNO-AGGLIKO LEXIKO YPARXEI PAIDES???plz help paw londino kai to xreiazomaiiii!!!
thnx!
ELLHNO-AGGLIKO LEXIKO YPARXEI PAIDES???plz help paw londino kai to xreiazomaiiii!!!
thnx!
Και να βρείς καμια Java θα είναι της πλάκας...
DeJaVu
7 Μάρ. 2007, 18:50
thnx!
Des edo http://www.getjar.com/products/7489/SlovoEdformobilesPackofGreekDictionariesforMIDP20
Den to exo leitourgisei alla nomizo tha kaneis kapoia arxh. ;)
thnx dejavu alla prepei na sai online gi ayto kai de me voleuei!
de mporei na mhn yparxei re gmt..
geofil
7 Μάρ. 2007, 22:18
Υπάρχουν λεξικά σε java αλλά δεν είναι free.
giotamike
7 Μάρ. 2007, 23:37
Λοιπόν, τι κάνουμε;
Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο δίκτυο με το εν λόγω τηλέφωνο, δυστυχώς κόλλησε. Από εκεί και πέρα σταμάτησε να αναγνωρίζει τη κάρτα sim και μετά από αρκετές προσπάθειες αφού την αναγνώρισε, δεν δέχεται τον κωδικό κλειδώματος.
Το service της εταιρίας λέει ότι πρόκειται για δικό μας λάθος και θέλει 17€ και 1 ή 10!! μέρες για να το φτιάξει.
Υπάρχει καμία ιδέα;
:(
AngeloDion
7 Μάρ. 2007, 23:51
thnx dejavu alla prepei na sai online gi ayto kai de me voleuei!
de mporei na mhn yparxei re gmt..
Barme sto msn na sou stilw ena leksiko p exw
stimuli
8 Μάρ. 2007, 06:29
Υπάρχει κάνα παιχνίδι σε στυλ Deal, Trivia ή Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος σε ελληνική γλώσσα;
masada71
8 Μάρ. 2007, 08:28
Λοιπόν, τι κάνουμε;
Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο δίκτυο με το εν λόγω τηλέφωνο, δυστυχώς κόλλησε. Από εκεί και πέρα σταμάτησε να αναγνωρίζει τη κάρτα sim και μετά από αρκετές προσπάθειες αφού την αναγνώρισε, δεν δέχεται τον κωδικό κλειδώματος.
Το service της εταιρίας λέει ότι πρόκειται για δικό μας λάθος και θέλει 17€ και 1 ή 10!! μέρες για να το φτιάξει.
Υπάρχει καμία ιδέα;
:(
η μονη ιδεα που μου ερχεται στο μυαλο,ειναι καλα θα κανεις αν δεν εχεις backup συσκευη,να αρχισεις να ψαχνεις για αλλη,γιατι απο τις 1/2!!!! που το εχω παει στην omnitech,ακομα περιμενω για αντικατασταση συσκευης οπως μου ειπαν χτες στο τηλεφωνο!!!!!:mad: :mad: :mad:
γιατι απο τις 1/2!!!! που το εχω παει στην omnitech,ακομα περιμενω για αντικατασταση συσκευης οπως μου ειπαν χτες στο τηλεφωνο!!!!!:mad: :mad: :mad:
Τους εξήγησες ότι το κινητό τους το έδωσες για επισκευή και όχι για δώρο??:rolleyes:
Γιατί μπορεί να έχει γίνει παρεξήγηση:worry: :p
Σόρρυ για το χιούμορ, αλλά τι να πεις πια....
ΕΛΕΟΣ!!
AKIS_G
8 Μάρ. 2007, 10:22
OMNITECH ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ SONY ERICSSON :chair: :rocket:
DeJaVu
8 Μάρ. 2007, 11:57
Υπάρχει κάνα παιχνίδι σε στυλ Deal, Trivia ή Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος σε ελληνική γλώσσα;
Gia sxetika phgaine edo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154762
Tora mia kai to aneferes exo brei ekatommuriouxo sta ellhnika (alla se 176x220) kai deal mono sta agglika (me lures agglias).
murcielago580200
8 Μάρ. 2007, 14:17
Καλησπερα.Μπορει να με βοηθησει καποιος?εχω το κ800 απο το νοεμβριο και ναι μεν ειναι ολα καλα αλλα τον τελευταιο μηνα κατι επαθε και οταν παω να ανοιξω τους φακελους παιχνιδια η εφαρμογες μου λεει οτι η ενεργεια απετυχε.εκανα αναβαθμιση μεσω ιντερνετ αλλα παλι τα ιδια.καμια ιδεα καποιος???εχει ξαναπαρουσιαστει σε κανεναν αυτο το προβλημα??αν μπορειτε βοηθηστε!!
DeJaVu
8 Μάρ. 2007, 14:22
Se alla kinhta pou mou exei katsei kati tetoio aplos ekana restart to kinhto kai leitourghse kanonika. Isos na thelei ton xrono tou :p
murcielago580200
8 Μάρ. 2007, 14:33
restart εννοεις να το κλεισεις και να το ανοιξεις?αν ναι δεν διορθωνεται ουτε ετσι.υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει κανεναν ιο?η καμια αλλη ιδεα?
Barme sto msn na sou stilw ena leksiko p exw
file to mail mou einai kaperonoubas@hotmail.com
an mporeis steilto ekei
eyxaristw gia th voitheia!!!
giotamike
8 Μάρ. 2007, 15:43
η μονη ιδεα που μου ερχεται στο μυαλο,ειναι καλα θα κανεις αν δεν εχεις backup συσκευη,να αρχισεις να ψαχνεις για αλλη,γιατι απο τις 1/2!!!! που το εχω παει στην omnitech,ακομα περιμενω για αντικατασταση συσκευης οπως μου ειπαν χτες στο τηλεφωνο!!!!!:mad: :mad: :mad:
:blink: :blink: :blink: :blink:
VEGETTO
8 Μάρ. 2007, 16:09
παιδια εγω του εβαλα μια καρτα 2 gb και παει ρολοι σημερα που θα το φορτωσω με εικονες,φωτο,βιντεο θα σας πω πιο πολλα:)
παιδια εγω του εβαλα μια καρτα 2 gb και παει ρολοι σημερα που θα το φορτωσω με εικονες,φωτο,βιντεο θα σας πω πιο πολλα:)
E, τι πάει ρολόι??Με την κάρτα άδεια?:wacko:
Φόρτωσέ την πρώτα και μετά πες μας πώς πάει;)(μια χαρά θα πηγαίνει βέβαια:))
VEGETTO
8 Μάρ. 2007, 16:26
εχω περασει πραγματα απλα να περασω παρα πολλα δηλαδη γυρω στα 1gb και...θα βαλω
xtrmsnpr
8 Μάρ. 2007, 20:32
Μολις επικοινώνισα τηλεφωνικά με SE,μιλούσαμε κανά 20λεπτο για το κινητό που αντιμετοπίζει ακόμα προβλήματα.Μου είπαν να το πάω γερμανό να το στείλουν,αφού υποχρωούντε να το στείλουν se,ακόμα κ να το έχω πάρει από vodafone κατάστημα.Οπότε αύριο φέυγει....με τν λίστα που ζήτησαν με τα προβλήματα που έχω καταγράψει!
dimitriossara
8 Μάρ. 2007, 20:46
Μολις επικοινώνισα τηλεφωνικά με SE,μιλούσαμε κανά 20λεπτο για το κινητό που αντιμετοπίζει ακόμα προβλήματα.Μου είπαν να το πάω γερμανό να το στείλουν,αφού υποχρωούντε να το στείλουν se,ακόμα κ να το έχω πάρει από vodafone κατάστημα.Οπότε αύριο φέυγει....με τν λίστα που ζήτησαν με τα προβλήματα που έχω καταγράψει!
Πήγαινε το και μέχρι τον Αγ.Ραφαήλ για κανένα ευχέλαιο προτού το στείλεις...;)
AKIS_G
8 Μάρ. 2007, 23:38
Κριμα...!!! Η SE ειναι η καλυτερη εταιρια, αλλα τουλαχιστον στην ελλαδα υστερει απο αντιστοιχα club nokia.
Ελπιζουμε στο μελλον να αλλαξουν τα πραματα...!!!
imaginos
9 Μάρ. 2007, 06:50
Ρε παιδιά ποια είναι η τελευταια έκδοση λογισμικού στο Κ800ι? Είναι αδύνατο να διαβάσω 218 σελίδες.
Ευχαριστω
fanatikos
9 Μάρ. 2007, 09:23
Η R1JC002. Γιατί γράφεις με μεγάλη γραμματοσειρά? Δόξα τον Θεό βλέπουμε μια χαρά εδώ.
fanatikos
9 Μάρ. 2007, 09:31
Καλησπερα.Μπορει να με βοηθησει καποιος?εχω το κ800 απο το νοεμβριο και ναι μεν ειναι ολα καλα αλλα τον τελευταιο μηνα κατι επαθε και οταν παω να ανοιξω τους φακελους παιχνιδια η εφαρμογες μου λεει οτι η ενεργεια απετυχε.εκανα αναβαθμιση μεσω ιντερνετ αλλα παλι τα ιδια.καμια ιδεα καποιος???εχει ξαναπαρουσιαστει σε κανεναν αυτο το προβλημα??αν μπορειτε βοηθηστε!!
Το πρόβλημα έχει ξαναειπωθεί τουλάχιστον 10 φορές. Θέλει update, και όχι από SEUS. Μόνον ένας φίλος από εδώ τα κατάφερε από το SEUS. Μπορείς όμως από wotanserver με 7 ευρώ και από Davinci με 10 ευρώ. Αλλιώς δωρεάν από SE service points αλλά θα αποχωριστείς το τηλέφωνό σου για κάποιες μέρες. Το πόσες, εξαρτάτε από το που θα το πας και από την καφρίλα τους, αφού η όλη διαδικασία κρατάει το πολύ 15 λεπτά. Ότι και να κάνεις τελικά, να πάρεις backup τα αρχεία σου, αφού 99,99% θα χαθούν όλα.
satizen
9 Μάρ. 2007, 09:52
Na rotiso kati filoi mou i arxiki siskeyasia exei karta mnimis mesa? giati enas filos mou pou to pire apo cosmote den exei mesa!!!
AKIS_G
9 Μάρ. 2007, 10:38
Aν ειχε θα ητανε καλα....
AKIS_G
9 Μάρ. 2007, 11:23
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ
ΧΑΛΙΑ ΑΝ.ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ?
fanatikos
9 Μάρ. 2007, 17:27
Na rotiso kati filoi mou i arxiki siskeyasia exei karta mnimis mesa? giati enas filos mou pou to pire apo cosmote den exei mesa!!!
Όχι δεν έχει μέσα.
Κριμα...!!! Η SE ειναι η καλυτερη εταιρια, αλλα τουλαχιστον στην ελλαδα υστερει απο αντιστοιχα club nokia.
Ελπιζουμε στο μελλον να αλλαξουν τα πραματα...!!!
Η omnitech υστερεί, όχι η se.
imaginos
9 Μάρ. 2007, 18:25
Η R1JC002. Γιατί γράφεις με μεγάλη γραμματοσειρά? Δόξα τον Θεό βλέπουμε μια χαρά εδώ.
Δεν βλέπω εγώ όμως..:lol:
Φίλε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση.
Να κάνω όμως άλλη μία ερώτηση? (Φοράω τα φιαλιά μου τώρα):cool:
Εχω την R1GB001 και EROM R3A016. Αφού η νεότερη είναι η R1JC002 γιατί οταν παω να κάνω την αναβαθμιση μου λέει οτι έχω τη νεότερη εκδοση και δεν χρειάζεται αναβάθμιση? Υπόψιν οτι δεν είναι Βόδιαφον Λαιβ, κανονικό είναι...
Τι συμβαίνει? Μηπως δεν την έχουν διαθέσιμη ακόμα από την SEUS?
Δε θα ήθελα να ασχοληθώ με αναβαθμίσεις αλλά όταν βάζω μεγάλα βιντεο 7mb και πάνω είτε στη μνήμη του τηλ. η είτε της κάρτας κολλάει, πετάει μια ασπρη οθόνη και κάνει restart. Τα μικρότερα τα παίζει κανονικά αλλά εάν υπάρχει μεγάλο βιντεο στη λίστα μικρογραφιων κολλάει και μου κάνει τα παραπάνω. Βέβαια δεν ξέρω εάν φταινε τα βίντεο που τα έχω φτιάξει εγώ με ένα προγραμμα μετατροπής από avi σε 3gp αλλά και πάλι αυτά τα βίντεο παίζουν σε όλα τα άλλα κινητά που έχω και στο κ750ι και σε κινητά φίλων. Γιατί?
kosmas73
10 Μάρ. 2007, 12:53
Δεν βλέπω εγώ όμως..:lol:
Φίλε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση.
Να κάνω όμως άλλη μία ερώτηση? (Φοράω τα φιαλιά μου τώρα):cool:
Εχω την R1GB001 και EROM R3A016. Αφού η νεότερη είναι η R1JC002 γιατί οταν παω να κάνω την αναβαθμιση μου λέει οτι έχω τη νεότερη εκδοση και δεν χρειάζεται αναβάθμιση? Υπόψιν οτι δεν είναι Βόδιαφον Λαιβ, κανονικό είναι...
Τι συμβαίνει? Μηπως δεν την έχουν διαθέσιμη ακόμα από την SEUS?
Δε θα ήθελα να ασχοληθώ με αναβαθμίσεις αλλά όταν βάζω μεγάλα βιντεο 7mb και πάνω είτε στη μνήμη του τηλ. η είτε της κάρτας κολλάει, πετάει μια ασπρη οθόνη και κάνει restart. Τα μικρότερα τα παίζει κανονικά αλλά εάν υπάρχει μεγάλο βιντεο στη λίστα μικρογραφιων κολλάει και μου κάνει τα παραπάνω. Βέβαια δεν ξέρω εάν φταινε τα βίντεο που τα έχω φτιάξει εγώ με ένα προγραμμα μετατροπής από avi σε 3gp αλλά και πάλι αυτά τα βίντεο παίζουν σε όλα τα άλλα κινητά που έχω και στο κ750ι και σε κινητά φίλων. Γιατί?
Η νέα έκδοση προς το παρόν είναι διαθέσιμη μονό μέσω FΟTA η wotanserver. Με το νέο firmware δεν κολάει το κινητό πλέον στο βίντεο!
Τελικά, αυτά που λέμε και γράφουμε ,πιάνουν τόπο!!
Το πρωί με πήραν τηλέφωνο από την Omnitech να με ρωτήσουν πόσο ικανοποιημένος έμεινα από μια επισκευή που είχε γίνει πριν και εγώ δεν θυμάμαι πόσο καιρό!!!(δεν θυμάμαι να το έκανε αυτό η Omnitech)
Φαντάζομαι θα πήραν και άλλους...
minovg
10 Μάρ. 2007, 15:26
Τελικά, αυτά που λέμε και γράφουμε ,πιάνουν τόπο!!
Το πρωί με πήραν τηλέφωνο από την Omnitech να με ρωτήσουν πόσο ικανοποιημένος έμεινα από μια επισκευή που είχε γίνει πριν και εγώ δεν θυμάμαι πόσο καιρό!!!(δεν θυμάμαι να το έκανε αυτό η Omnitech)
Φαντάζομαι θα πήραν και άλλους...
Eλπίζω να μην έδωσες θετικές εντυπώσεις και χαλάσεις το δείγμα. :lol: Εμένα δε με πήραν πάντως να τους τα χώσω χοντρά. :mad:
masada71
10 Μάρ. 2007, 16:08
Eλπίζω να μην έδωσες θετικές εντυπώσεις και χαλάσεις το δείγμα. :lol: Εμένα δε με πήραν πάντως να τους τα χώσω χοντρά. :mad:
μπραβο εξελιξη!!!παντως εγω απο τις 1/2 ειμαι χωρις κινητο!!!!!κι ακομα τιποτα,ουτε τηλεφωνημα,ουτε τιποτα..και οταν τους παιρνω μου λενε την αλλη εβδομαδα ξαναπαρτε!!!!!:mad:
μπραβο εξελιξη!!!παντως εγω απο τις 1/2 ειμαι χωρις κινητο!!!!!κι ακομα τιποτα,ουτε τηλεφωνημα,ουτε τιποτα..και οταν τους παιρνω μου λενε την αλλη εβδομαδα ξαναπαρτε!!!!!:mad:
Σε παίρνουν φαντάζομαι, αν η επισκευή σου έχει ολοκληρωθεί, όχι όταν είναι σε εκκρεμότητα.
Για να το έκανε αυτό η omnitech και μάλιστα Σαββατιάκτικα πρέπει να τους τα έχουν χώσει άσχημα:lol:
masada71
10 Μάρ. 2007, 19:28
Σε παίρνουν φαντάζομαι, αν η επισκευή σου έχει ολοκληρωθεί, όχι όταν είναι σε εκκρεμότητα.
Για να το έκανε αυτό η omnitech και μάλιστα Σαββατιάκτικα πρέπει να τους τα έχουν χώσει άσχημα:lol:
το "ασχημα" που λες,θα ειναι χαδι μπροστα σ αυτα που εχω να τους πω τη Δευτερα το πρωι που εχω να τους παρω τηλ,σχετικα με μια επισκεψουλα που θα τους κανει καποιος απο καπου!!!ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΜΕΤΑ..ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ....:D για την omnitech στη Τζωρτζ μιλαω...
imaginos
10 Μάρ. 2007, 22:39
Πότε περίπου θα βγάλουν την R1JC002 στη SEUS? Γνωρίζει κανείς?
Επίσης μια ερώτηση ακόμα.
Δεν αναγνωρίζεται το Κ800 μου από το πρόγραμμα MyPhoneExplorer. Τι πρέπει να κάνω? Μήπως θέλει USB drivers? Που μπορώ να τους βρώ? Δεν έχω το cd με την σουίτα, κάπου το έχω σβουρίξει μάλλον.
Περιμένω της απαντήσεις σας παιδιά και ευχαριστώ.
imaginos
11 Μάρ. 2007, 04:36
Και κάτι άλλο. Γίνεται όταν βγαζουμε φωτογραφία να μην ανάβει το πορτοκαλί led AF που βοηθάει στην εστίαση για να μη μας παίρνουν χαμπάρι? Τι πράγματα είναι αυτά? Πάνε οι παλιές καλές εποχές....
parapara
11 Μάρ. 2007, 12:01
Ρυθμίζεις την εστίαση στο άπειρο. Βέβαια ρίχνει την ποιότητα της φωτογραφίας αυτό
geofil
11 Μάρ. 2007, 13:03
Και κάτι άλλο. Γίνεται όταν βγαζουμε φωτογραφία να μην ανάβει το πορτοκαλί led AF που βοηθάει στην εστίαση για να μη μας παίρνουν χαμπάρι? Τι πράγματα είναι αυτά? Πάνε οι παλιές καλές εποχές....
Παπαράτσι είσαι;:p
imaginos
11 Μάρ. 2007, 19:21
Παπαράτσι είσαι;:p
E το κατά δύναμην :p :lol:
xtrmsnpr
11 Μάρ. 2007, 20:12
Έλα ντε...στο σχολείο όλο το βλέπουν....έτσι να παίζουμε με τν φωτιά....
Πάντως κατάφερα να τραβήξω βίντεο ένα ολόκληρο μάθημα,45 λεπτών....με κρυμένο το κινητό πάνω σ κάτι βιβλιοθήκες που έχουμε στην τάξη...χοχο...στάμπαρα τν καθηγήτρια κ έναν συμμαθητή μ....ο ένας να κάνει φασαρία κ η άλλη να καααθετε!:lol:
ΑΛλά πέρα από τν πλάκα,δν έχω από που να σβήνει το ledακι!
Έλα ντε...στο σχολείο όλο το βλέπουν....έτσι να παίζουμε με τν φωτιά....
Πάντως κατάφερα να τραβήξω βίντεο ένα ολόκληρο μάθημα,45 λεπτών....με κρυμένο το κινητό πάνω σ κάτι βιβλιοθήκες που έχουμε στην τάξη...χοχο...στάμπαρα τν καθηγήτρια κ έναν συμμαθητή μ....ο ένας να κάνει φασαρία κ η άλλη να καααθετε!:lol:
ΑΛλά πέρα από τν πλάκα,δν έχω από που να σβήνει το ledακι!
Βάλε το autofocus στο off;)
imaginos
12 Μάρ. 2007, 03:22
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τους USB Drivers του Κ800 ρε παιδιά για να τους κάνω download?
Stavroulis
12 Μάρ. 2007, 11:31
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως μπορεί να αποφευχθεί η φόρτωση της παρουσίασης καθαρής εικόνας ; Όταν ανοίγω τις φωτογραφίες πρέπει να περιμένω κάποια δευτερόλεπτα για την καθαρή εμφάνισή τους .
Dr_Xous
12 Μάρ. 2007, 16:54
Πότε περίπου θα βγάλουν την R1JC002 στη SEUS? Γνωρίζει κανείς?
Επίσης μια ερώτηση ακόμα.
Δεν αναγνωρίζεται το Κ800 μου από το πρόγραμμα MyPhoneExplorer. Τι πρέπει να κάνω? Μήπως θέλει USB drivers? Που μπορώ να τους βρώ? Δεν έχω το cd με την σουίτα, κάπου το έχω σβουρίξει μάλλον.
Περιμένω της απαντήσεις σας παιδιά και ευχαριστώ.
1)Νεα έκδοση μέσω τηλεφώνου η R1JG001
2) Πήγαινε επιλογές -συνδεση- αυτόματη αναζήτηση και θα σκανάρει όλες τις θύρες για να το βρεi.Με bluetooth δοκίμασε πρώτα επανεκκίνηση το pc
imaginos
12 Μάρ. 2007, 22:18
Δεν έχω gprs ουτε έχω ασχοληθεί ποτέ με υπηρεσίες τέτοιου είδους. Στο SEUS γιατί δεν βγάζουν τις νέες εκδόσεις πλέον?
Ρε παιδιά τους USB Drivers κανένας?
Δεν έχω gprs ουτε έχω ασχοληθεί ποτέ με υπηρεσίες τέτοιου είδους. Στο SEUS γιατί δεν βγάζουν τις νέες εκδόσεις πλέον?
Νομίζω ότι στο site της se δεν υπάρχει πλέον το update service.Οπότε η υπηρεσία μάλλον μας τελείωσε, προσωρινά τουλάχιστον.
Τους drivers δεν τους έχω, αλλά και από άλλο κινητό αν βρείς(πχ w900, w850) θα παίξουν μια χαρά.
fotisk13
12 Μάρ. 2007, 22:50
Το κ800ι έχει καλύτερο ή χειρότερο ή ίδιο ήχο από το κ750ι?
Το κ800ι έχει καλύτερο ή χειρότερο ή ίδιο ήχο από το κ750ι?
Αν μιλάς για το ηχείο, έχει χειρότερο.
fotisk13
12 Μάρ. 2007, 23:16
Αν μιλάς για το ηχείο, έχει χειρότερο.
Εννοώ όταν ακούς από το handsfree.
imaginos
12 Μάρ. 2007, 23:30
Νομίζω οτι είναι ελαφρώς καλύτερη η ποιότητα στο Κ800 ακούγοντας με τα HF. Το ηχείο πάντως στο κ800 είναι τραγικό. Εχει πολύ χαμηλότερη ένταση από το κ750και "τριζει" στην υψηλότερη ένταση του που είναι έτσι και αλλιώς πολύ χαμηλή.... Το ηχείο είναι για μένα το σοβαρότερο μειον του τηλεφώνου.
Εννοώ όταν ακούς από το handsfree.
Νομιζω καλυτερο..το κ750ι μονο στο ηχειο υπερτερει απο το κ800,σε περιβαλλον walkman και με ακουστικα το κ800ι ειναι σαφως καλυτερο,αποψη μου βεβαια.:music:
fanatikos
12 Μάρ. 2007, 23:39
Σου απάντησα και στο άλλο θέμα που έχεις ανοίξει. Δοκίμασε τους drivers που δίνει ο wotanserver. Τους λέει usbflash drivers αλλά μπορεί να κάνεις την δουλειά σου. Είναι μόνον 6ΚΒ.
EDIT: Τώρα είδα ότι τους δοκίμασες και δεν κάνουν. Sorry!
minovg
13 Μάρ. 2007, 00:08
Νομίζω ότι στο site της se δεν υπάρχει πλέον το update service.Οπότε η υπηρεσία μάλλον μας τελείωσε, προσωρινά τουλάχιστον.
Τους drivers δεν τους έχω, αλλά και από άλλο κινητό αν βρείς(πχ w900, w850) θα παίξουν μια χαρά.
Καιρός ήταν!!! Επιτέλους το κατάλαβαν ότι επρόκειτο για μεγάλη πατάτα η αναβάθμιση μέσω του Update Service! 3 φορές έκανα αναβάθμιση, τις 2 ψόφισε το κινητό μου άμεσα, την τρίτη ψόφισε μετά από 3 μέρες. Πολύ προβληματική η αναβάθμιση.
imaginos
13 Μάρ. 2007, 04:12
Ψοφάει γιατί δεν γίνεται αναβαθμιση και της erom. σο καλά τα πήγε η SE με την αναβάθμιση του Κ750 αλλο τόσο μας γαμ&^%$ με την αναβ. του Κ800. Ας ξυπνήσουν λίγο οι καραγκιόζηδες...
takhskon
13 Μάρ. 2007, 12:10
se pia saite pane gia ta videox & game gia k800i
BURNIN_AMBITION
13 Μάρ. 2007, 12:19
re paidia piga na pao na kano update kai de mou vrike otithelo neo firmware eno exo to proigoumeno.ti ginetai?
kokos_13
13 Μάρ. 2007, 14:09
Από το official site της se ή μέσα από την εφαρμογή του κινητού? Εμένα ενώ μου λέει από την εφαρμογή ότι μπορώ να κατεβάσω νέα έκδοση, όταν μπαίνω στο site της se για την αναβάθμιση μου λέει ότι έχω ήδη την τελευταία.Μάλλον δεν την έχουν ανεβάσει ακόμα...
vickylsls
13 Μάρ. 2007, 14:20
παιδιά καλησπέρα έψαξα όσο μπορύσα αλλά δε βρήκα να ζητάει κανείς κάτι παρόμοιο. Θέλω το εξής περίπλοκο στο κινητό μου. Όταν με καλεί κάποιος να πάιζει βιντεάκι αντί για φωτό το έκανα αυτό, θέλω όμως και το εξής να μην παίζει ο ήχος του βίντεο αλλά ήχος άσχετος ένα τραγούδι. πήγα στο video dj του κινητού και έκανα insert το βιντεάκι που θέλω, υπάρχει λοιπόν μια επιλογή που λέγεται soundtrack (ουφ σας κούρασα συγγνώμη) εκεί λοιπόν πάτησα αντικατάσταση ήχου αλλά μου βγάζει μόνο τους ήχους της sony ericsson και όχι τα δικά μου mp3 που έχω μέσα στο φάκελο. Γκκρρ ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω ή το έχει δοκιμάσει ή μηπως δεν υποστηρίζει mp3 αλλά πως γίνεται αυτό παίζει να δέχεται μόνο midi σαν ήχο????
thanks
catherine23
13 Μάρ. 2007, 15:33
Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Εδώ και καιρό έχω πρόβλημα με το joystick της συσκευής, συγκεκριμένα δεν πιάνει καλα το πάνω και το αριστερά και καμιά φορά αντί για αριστερά πατιέται μέσα. Δοκίμασα να κανω αναβάθμιση το λογισμικό γιατ έχει και firmware Tim και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Το κινητό το έχω από τον Οκτώβρη, είναι λογικό? Πως αλλιώς μπορώ να το αναβαθμίσω? θα φτιάξει το joystick με αναβάθμιση? γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει... :ninja:
Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Εδώ και καιρό έχω πρόβλημα με το joystick της συσκευής, συγκεκριμένα δεν πιάνει καλα το πάνω και το αριστερά και καμιά φορά αντί για αριστερά πατιέται μέσα. Δοκίμασα να κανω αναβάθμιση το λογισμικό γιατ έχει και firmware Tim και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Το κινητό το έχω από τον Οκτώβρη, είναι λογικό? Πως αλλιώς μπορώ να το αναβαθμίσω? θα φτιάξει το joystick με αναβάθμιση? γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει... :ninja:
το joystic δεν ειναι θεμα software.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα σπρευ καθαρισμου αερα και να το φυσηξεις.αν δεν γινει τιποτα τοτε το πας σε ενα service και το αφηνεις να στο καθαρισουν εκει..:)
p.s.Τα joystic δεν φτιαχνονται με αναβαθμισεις.
masada71
13 Μάρ. 2007, 16:39
το joystic δεν ειναι θεμα software.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα σπρευ καθαρισμου αερα και να το φυσηξεις.αν δεν γινει τιποτα τοτε το πας σε ενα service και το αφηνεις να στο καθαρισουν εκει..:)
και αν το πας σε omnitech,ειδικα στη τζωρτζ, το ξεχνας για κανενα μηνα +....
θελω να παρω καρτα μνημης 1gb για το κ800, ποιο καταστημα την εχει πιο φθηνα, πλαισιο, γερμανος, multirama, κωτσοβολος, ηλεκτρονικη αθηνων ή καποιο αλλο? και κατι αλλο, υπαρχουν ακουστικα για το κ800 οπως αυτα που εχουν τα walkman-diskman-mp3 players? γιατι αυτα που πηρα δεν ειναι και τοσο βολικα http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1&view=accessories_compatible&zone=pp&pid=10407#view=accessories&cdl=0&detail=1&cmp=0&acc_cid=154&cid=0&pid_type=accessory&acc_pid=10407&pid=10471
(εννοω να μην εχουν καθολου handsfree)
ninia7
13 Μάρ. 2007, 17:26
paidia,exo ena samsung D600..kata ti gnomi sas aksizei na paro to K800?
giotamike
13 Μάρ. 2007, 18:09
Μαρούσι,Αθήνα,Πειραιάς,Κουκάκι ήθελαν 17 ευρώ και από 1 έως 10 ημέρες για να το ξεκλειδώσουν. Το πήγα σε άλλο κεντρικό κατάστημα της SE και μου το ξεκλείδωσαν σε 3 λεπτά χωρίς κανένα κόστος. Χωρίς να υπάρχει γνωρίμια ή κάτι άλλο.
Πως σας φαίνεται; :lol:
geofil
13 Μάρ. 2007, 20:00
Φυσιολογικό. Έχει σημασία το που θα το πας. Και αν οι υπάλληλοι στραβο... ή όχι το προηγούμενο βράδυ.
xtrmsnpr
13 Μάρ. 2007, 21:02
Βάλε το autofocus στο off;)
Έγινε,ευχαριστώ!
parapara
13 Μάρ. 2007, 21:03
παιδιά καλησπέρα έψαξα όσο μπορύσα αλλά δε βρήκα να ζητάει κανείς κάτι παρόμοιο. Θέλω το εξής περίπλοκο στο κινητό μου. Όταν με καλεί κάποιος να πάιζει βιντεάκι αντί για φωτό το έκανα αυτό, θέλω όμως και το εξής να μην παίζει ο ήχος του βίντεο αλλά ήχος άσχετος ένα τραγούδι. πήγα στο video dj του κινητού και έκανα insert το βιντεάκι που θέλω, υπάρχει λοιπόν μια επιλογή που λέγεται soundtrack (ουφ σας κούρασα συγγνώμη) εκεί λοιπόν πάτησα αντικατάσταση ήχου αλλά μου βγάζει μόνο τους ήχους της sony ericsson και όχι τα δικά μου mp3 που έχω μέσα στο φάκελο. Γκκρρ ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω ή το έχει δοκιμάσει ή μηπως δεν υποστηρίζει mp3 αλλά πως γίνεται αυτό παίζει να δέχεται μόνο midi σαν ήχο????
thanks
Μία πρόχειρη και ικανοποιητική λύση είναι να προσθέσεις ήχο .amr
Τέτοια αρχεία είναι οι ηχογραφήσεις του κινητού. Υπάρχουν προγράμματα που μετατρέπουν mp3 σε amr και το αντίστροφο. Ή πιο απλά παίζεις το mp3 στο pc και το ηχογραφείς με το κινητό.
Η εξαρχής σωστή λύση είναι να μπεί ο ήχος από την αρχή στο video με ένα πρόγραμμα σαν το premiere της adobe. Αλλά το πρόγραμμα αυτό είναι σχετικά δύσχρηστο. Υπάρχουν κι άλλα τέτοια προγράμματα αλλά δεν τα γνωρίζω.
catherine23
13 Μάρ. 2007, 22:10
Το ξέρω και γω αυτή την εντύπωση έχω απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από το μενού δοκιμών της συσκευής όταν δοκιμάζω το joystick λειτουργεί καλύτερα (έτσι τουλάχιστον μου φαίνετα:confused: ), το πρόβλημα είναι στο μενού. Τεσπα ευχαριστώ πάντως.
mike^^
13 Μάρ. 2007, 22:48
re pedia ekana format prosfata kai evala ta vista.pao na kano install to cd tis se kai mou leei oti mono gia xp kai win 2000 einai kai den me afini na ta egkatastiso? stin se pou epsa3a den vrika tpt gia vista.kanenas pu 3eri?
re pedia ekana format prosfata kai evala ta vista.pao na kano install to cd tis se kai mou leei oti mono gia xp kai win 2000 einai kai den me afini na ta egkatastiso? stin se pou epsa3a den vrika tpt gia vista.kanenas pu 3eri?
και αλλοι ψαχνουν και δεν εχουν βρει κατι..κοινως εχεις φαει "πακετο".
ninia7
13 Μάρ. 2007, 23:05
alitheia,borei kaneis na mou pei ti simainei to Cyber-shot?
vickylsls
13 Μάρ. 2007, 23:35
Μία πρόχειρη και ικανοποιητική λύση είναι να προσθέσεις ήχο .amr
Τέτοια αρχεία είναι οι ηχογραφήσεις του κινητού. Υπάρχουν προγράμματα που μετατρέπουν mp3 σε amr και το αντίστροφο. Ή πιο απλά παίζεις το mp3 στο pc και το ηχογραφείς με το κινητό.
Η εξαρχής σωστή λύση είναι να μπεί ο ήχος από την αρχή στο video με ένα πρόγραμμα σαν το premiere της adobe. Αλλά το πρόγραμμα αυτό είναι σχετικά δύσχρηστο. Υπάρχουν κι άλλα τέτοια προγράμματα αλλά δεν τα γνωρίζω.
πω πω ταλαιπωρία :) ε δε πειράζει ας μην έχω βιντεάκι στις επαφές - αν και έχει πλάκα το έχει κάνει μια φίλη μου στο samsung της σε πολλές επαφές και ζήλεψα - θα αρκεστώ σε απλή φωτογραφία του καλούντος!!
vickylsls
13 Μάρ. 2007, 23:46
τώρα που το σκέφτομαι όμως...αλλάζω και εύκολα διάθεση..γι΄αυτό το amr έχεις υπόψη σου κανένα προγραμματάκι να το δοκιμάσω?
alitheia,borei kaneis na mou pei ti simainei to Cyber-shot?
Cyber-shot™
H ψηφιακή κάμερα Sony Ericsson megapixel σάς προσφέρει ζωντανές, πεντακάθαρες φωτογραφίες, με ακόμα περισσότερες λειτουργίες κανονικής ψηφιακής μηχανής.
Ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα με εικονοσκόπιο οθόνης, ειδικά μενού κάμερας και εύχρηστες λειτουργίες απεικόνισης και μηνυμάτων. Ψηφιακές εικόνες και οπτική επικοινωνία υψηλής ποιότητας.
parapara
14 Μάρ. 2007, 00:13
@vickylsls Δοκίμασε το MIKSOFT Mobile AMR Converter
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις αναβάθμισα μέσω SEUS στην MEDITERR R1JG001. Η ΕROM του Κ800 μου είναι η R3A016. Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά! :)
UNIQUE
14 Μάρ. 2007, 14:42
An balo thn R1JG001 prepei na xanaegkatastiso oles tis java efarmoges-games?
geofil
14 Μάρ. 2007, 14:47
Όχι. Με την αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα απολύτως.
UNIQUE
14 Μάρ. 2007, 14:56
Όχι. Με την αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα απολύτως.
Dystyxos kaneis lathos...
Antigrafo apo esato:
Intermittant / Non-working functionality
- Games and applications installed on memory stick from before the update will not work after the upgrade. Note that games and applications installed into phone memory will still function correctly.
geofil
14 Μάρ. 2007, 15:21
Αντέγραψε από όπου θες. Ποτέ δεν άκουσα από κανένα, για χαμένα αρχεία στα SE σε περίπτωση αναβάθμισης. Μπορούν να το βεβαιώσουν οι πάντες αυτό. Φυσικά αν θες να είσαι απολύτως σίγουρος, μπορείς να αφαιρέσεις την κάρτα.
UNIQUE
14 Μάρ. 2007, 15:29
Αντέγραψε από όπου θες. Ποτέ δεν άκουσα από κανένα, για χαμένα αρχεία στα SE σε περίπτωση αναβάθμισης. Μπορούν να το βεβαιώσουν οι πάντες αυτό. Φυσικά αν θες να είσαι απολύτως σίγουρος, μπορείς να αφαιρέσεις την κάρτα.
Kai pali lathos ta les...
kai sthn proigoumenh anaba8mish r1g.... osa paixnidia efarmoges htan egkatestimena sthn M2 poly apla DEN leitourgousan kai eprepe na xanaegkatasta8oun.
geofil
14 Μάρ. 2007, 15:35
Φίλε μου τα παιχνίδια και τις εφαρμογές δεν πρέπει να τα εγκαταστήσουμε στην κάρτα αλλά στην μνήμη του τηλεφώνου. Στην κάρτα απλά τα μεταφέρουμε σαν αυτόνομα αρχεία .jar.
kokos_13
14 Μάρ. 2007, 15:46
Μόλις αναβάθμισα και εγώ από SEUS και έγινε κανονικά το update τόσο του firmware όσο και της EROM.Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι δεν χάνεται τίποτα απολύτως και όλα λειτουργούν όπως και πριν.Πάντως για καλό και για κακό κάντε ένα backup και αφαιρέστε την M2 card. :D
mike^^
14 Μάρ. 2007, 16:48
Μόλις αναβάθμισα και εγώ από SEUS και έγινε κανονικά το update τόσο του firmware όσο και της EROM.Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι δεν χάνεται τίποτα απολύτως και όλα λειτουργούν όπως και πριν.Πάντως για καλό και για κακό κάντε ένα backup και αφαιρέστε την M2 card. :D
miso lepto giati exasa episodia.apo seus ginete update kai tis erom?
KOPRINIOTIS
14 Μάρ. 2007, 17:09
Γεια σας παιδια μπορειτε να ανεβαεσετε καπου καποιες φωτο απο Κ800 που εχετε τραβηξει?Με ενδιαφερει τη μερα πιο πολυ
kokos_13
14 Μάρ. 2007, 19:02
miso lepto giati exasa episodia.apo seus ginete update kai tis erom?
Στο κινητό μου φαίνεται εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση EROM.Κ εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο..αλλά αφού έγινε...καλοδεχούμενο....:rolleyes:
kostas-k
14 Μάρ. 2007, 19:44
Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση μέσω SEUS και όλα λειτουργούν τέλεια μέχρι στιγμής.Ένα παιχνίδι που είχα εγκαταστήσει στην Μ2 (Freestyle MotoX II)δουλεύει μια χαρά και μετά την αναβάθμιση χωρίς να το ξαναεγκαταστήσω.
Η EROM είναι η R3A016,αυτή δεν είναι η τελευταία??
lordsauronxx
14 Μάρ. 2007, 20:06
Δεν εχω δοκιμασει με cd της SE, αλλα με καποια ασχετα με κινητα προγραμματα που δεν εκαναν install σε vista για τον ιδιο λογο εκανα το εξης.
Ετρεξα το setup.exe ή install.exe ή όπως αλλιως λεγετε το εκτελεσιμο αρχειο εγκαταστασης, σε Windows XP SP2 compatibility mode.Σε ολες τις περιπτωσεις μου εγινε εγκατασταση κανονικα.
Απλα κανεις δεξι κλικ στο exe, πας properties και απο εκει στο tab compatibility.
fotisk13
14 Μάρ. 2007, 20:15
Είδατε καμιά διαφορά με την αναβάθμιση?Διορθώνονται τα προβλήματα που εμφανίζει?Αξίζει να το πάρω?
Είμαι ανάμεσα στο κ800ι και w850.Ποιο μου προτείνετε?
ΟΞΉ βΡλΟΞΉΟΟΞ΅ΞΉΟ Ξ΅ΟΡι ΟΞΏ νΡο firmware?αξι΢Ρι Ξ½Ξ± ΟΞΏ ΞΊΞ±Ξ½Ο?ΟΞΏ erom ΟΞΉ Ριναι?
Δε ξέρω αν κάποιος το έχει αναφέρει ή το έχει βρει, μόλις σήμερα απέκτησα το Κ800 και είμαι ευτυχισμένος!!! Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης της εμφάνισης του ξυπνητηριού; Δηλαδή να βάλω να εμφανίζεται μια άλλη εικόνα δικής μου επιλογής και άλλο μήνυμα; Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει ας μου πει...
Επίσης αν μπορώ από τις επαφές που είχα αποθηκεύσει από ένα Samsung D900 στον υπολογιστή μου να τις μεταφέρω αυτούσιες στο Κ800...ευχαριστώ.
vickylsls
14 Μάρ. 2007, 21:21
καλησπέρα, ξέρετε πόση ώρα κάνει περίπου η αναβάθμιση; έχει κολλήσει εδώ και κανένα 20λεπτο στο 100% και μου λεει "παρακαλώ μην αγγίζετε το τηλέφωνο"
AngeloDion
14 Μάρ. 2007, 21:25
Τι αλλάγές είδες στην νέα?
vickylsls
14 Μάρ. 2007, 21:31
τι αλλαγές να δώ αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει...
Είδατε καμιά διαφορά με την αναβάθμιση?Διορθώνονται τα προβλήματα που εμφανίζει?Αξίζει να το πάρω?
Είμαι ανάμεσα στο κ800ι και w850.Ποιο μου προτείνετε?
k800i να παρεις! το κινητο τα εχει ολα και τωρα που εχει πεσει η τιμη του ειναι καλη περιπτωση.
vickylsls
14 Μάρ. 2007, 22:05
1 ωρα πέρασε κι ακόμα είναι στο 100% μήπως κόλλησε?? Αν το σταματήσω τι γίνεται?
Scottas
14 Μάρ. 2007, 22:34
1 ωρα πέρασε κι ακόμα είναι στο 100% μήπως κόλλησε?? Αν το σταματήσω τι γίνεται?
Bgalto apo to kalwdio!!!vgale mpataria ksana valtin kai dokimase na to anoikseis!!!
An dn anoiksei ksana anavathmisi!!!Outws i allws afou kollise dn exeis kamoia allh epilogi;):(
vickylsls
14 Μάρ. 2007, 22:48
τελικά έβγαλα το καλώδιο...και είναι όλα οκ μάλλον θα το ξανακάνω όμως γιατί δε βλέπω κάποια αλλαγή μέσα όλα ίδια όπως πρίν ούτε το θέμα δεν άλλαξε δεν θα έπρεπε να έχει αλλαξει κάτι; Διάβασα παραπάνω ότι δε σβήνει κάτι..αλλά να μην αλλάξει τίποτε; προφανώς κόλλησε και δεν έγινε :(
geofil
14 Μάρ. 2007, 23:20
Τι αλλαγές περίμενες να δεις;
Νέο λειτουργικό εγκατάστησες; :)
Συνήθως δεν μπορούμε να καταλάβουμε αλλαγές στην συσκευή μετά την αναβάθμιση. Το μόνο που αλλάζει είναι η διόρθωση μικρών bugs.
Απλά δες ποια έκδοση έχεις πλέον, για να καταλάβεις αν έγινε η αναβάθμιση ή όχι.;)
stephane
15 Μάρ. 2007, 01:53
Mην βιαζεσται ακόμα για αγορά -Η συσκευή ήρθε σχετικά νωρίτερα σε ποσότητα,από ότι είχε αναφερθεί και σίγουρα θα υπάρχουν "παιδικές" ασθένειες κατασκευής και οι παρτίδες ελέγχονται.
Μερικά κουτιά Vodafone αναφέρουν ότι είναι Made in China,μερικά όμως δεν λένε τίποτε-Καποιος που το πήρε unbranded τι γράφει,από που είναι made in ?
Made in China και το non-branded
Συνηθιστε το γιατι στο μελλον δυσκολα θα δειτε τηλεφωνα απο αλλου πλεον.
Να ρωτήσω κάτι, χτες ήρθε στα χέρια μου ολοκαίνουργιο και σφραγισμένο το Κ800ι από ΤΙΜ και δεν είχε μέσα έχτρα κάρτα μνήμης. Κάποιοι γνωστοί μου είπαν το πήραν από άλλα μαγαζιά με μια Μ2 1GB κανονικά μέσα στη συσκευασία...Εσείς που το πήρατε σχετικά τελευταία τι έχετε πάρει μαζί?
xtrmsnpr
15 Μάρ. 2007, 13:15
Να ρωτήσω κάτι, χτες ήρθε στα χέρια μου ολοκαίνουργιο και σφραγισμένο το Κ800ι από ΤΙΜ και δεν είχε μέσα έχτρα κάρτα μνήμης. Κάποιοι γνωστοί μου είπαν το πήραν από άλλα μαγαζιά με μια Μ2 1GB κανονικά μέσα στη συσκευασία...Εσείς που το πήρατε σχετικά τελευταία τι έχετε πάρει μαζί?
Δν δίνεται μαζί με κάρτα μνήμης.Έχει cd,manuals,καλώδιο,hf,λουράκι.:)
οχι σε αυτο το τηλεφωνο αλλα στο w850i δινεται αυτη η καρτα.εμενα γνωστος μου απο κατστημα cosmote που το εχει αγορασει ειχε μεσα καρτα των 64 mb.
AngeloDion
15 Μάρ. 2007, 17:32
τι αλλαγές να δώ αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει...
Δεν απευθύνθηκα σε σένα
ninia7
15 Μάρ. 2007, 18:21
einai ontos toso euaisthito to joystick?
minovg
15 Μάρ. 2007, 18:37
einai ontos toso euaisthito to joystick?
Δεδομένου ότι κάθε 3-4 μήνες θα σου κάνουν αντικατάσταση συσκευής λόγω προβλημάτων, όχι δεν είναι. ;)
Πέρα από την πλάκα, όχι μια χαρά είναι, απλά φρόντιζε να το καθαρίζεις όταν μαζεύει σκόνη γύρω-γύρω.
fotisk13
15 Μάρ. 2007, 20:32
Δεδομένου ότι κάθε 3-4 μήνες θα σου κάνουν αντικατάσταση συσκευής λόγω προβλημάτων, όχι δεν είναι. ;)
Πέρα από την πλάκα, όχι μια χαρά είναι, απλά φρόντιζε να το καθαρίζεις όταν μαζεύει σκόνη γύρω-γύρω.
Μήπως τα παρά λες λίγο?Σε ένα Κ750Ι που είχα ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα το joystic.Για τα αλλά προβλήματα δεν ξέρω.
kostas-k
15 Μάρ. 2007, 20:43
Εμένα στον 2ο μήνα το joystick μου δημιούργησε πρόβλημα και κλασικά θέλει καθάρισμα!Αλλά δε γίνεται κάθε 2-3 μήνες να το πηγαίνω για καθάρισμα!
Έλεος όμως,αφού το πρόβλημα είναι γνωστό από την εποχή του Τ610, γιατί δε βάζουν joypad που δεν έχει πρόβλημα!!!!
tasosonic
15 Μάρ. 2007, 21:23
καλησπερα! εχω 2 βδομαδες που πηρα το κ800 κ χθες το εκανα αναβαθμιση απο την εκδοση R1ED001 στην r1jg001.Το προβλημα μου ειναι οτι ενω επελεξα ελληνικα η γλωσσα που υποστηριζει μετα την αναβαθμιση ειναι μονο η αγγλικη!!Εχω επαναλαβει την αναβαθμιση αλλα τπτ!
Τί κανω τωρα το παω για service?
Ξερετε αν θα μου το κανουν αμεσος ή θα μου το κρατισουν καμια βδομαδα;
masada71
15 Μάρ. 2007, 22:34
καλησπερα! εχω 2 βδομαδες που πηρα το κ800 κ χθες το εκανα αναβαθμιση απο την εκδοση R1ED001 στην r1jg001.Το προβλημα μου ειναι οτι ενω επελεξα ελληνικα η γλωσσα που υποστηριζει μετα την αναβαθμιση ειναι μονο η αγγλικη!!Εχω επαναλαβει την αναβαθμιση αλλα τπτ!
Τί κανω τωρα το παω για service?
Ξερετε αν θα μου το κανουν αμεσος ή θα μου το κρατισουν καμια βδομαδα;
και λιγο λες!!!βαλε μηνα για να εισαι μεσα....:mad:
ninia7
15 Μάρ. 2007, 22:37
opos to blepo tote re paidia,de aksizei kapoios na to parei? ego pleon to skeftomai para polu entona apo ekei pou imoun sigouri..blepo problima me logismiko,problima me joystick,epistrofes..TELIKA AKSIZEI H NA MEINO ME TO D600 POU EXO?
opos to blepo tote re paidia,de aksizei kapoios na to parei? ego pleon to skeftomai para polu entona apo ekei pou imoun sigouri..blepo problima me logismiko,problima me joystick,epistrofes..TELIKA AKSIZEI H NA MEINO ME TO D600 POU EXO?
Το αν αξίζει ή όχι, είναι θέμα προσωπικών αναγκών και επιλογών.
Πάντως, οτι έχουν εμφανιστεί πολλά προβλήματα, πολύ περισσότερα από ότι με άλλα τηλέφωνα της εταιρίας, και ότι η omnitech δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς, σαν επίσημο σέρβις της se, αυτό είναι σίγουρο
geofil
15 Μάρ. 2007, 23:10
Σε όλα τα θέματα που αφορούν μοντέλα κινητών υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες αλλά μάλλον για το Κ800 έχουμε ρεκόρ παραπόνων.
Σε όλα τα θέματα που αφορούν μοντέλα κινητών υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες αλλά μάλλον για το Κ800 έχουμε ρεκόρ παραπόνων.
Και το w850i δεν παει πισω...:lol: :ninja:
akis_k
16 Μάρ. 2007, 01:28
:D Είδα ότι η Microland (http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=10261&la=1&ct=86) έχει φέρει το Κ800i Silver_James Bond Edition... τιμή: 328 ευρώ.
Είναι πολύ όμορφο το silver και σκέπτομαι να το χτυπήσω :p.
http://www.eml.gr/files/images/products/Τηλεφωνία/10.00.01.097_lr.gif
:D Είδα ότι η Microland (http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=10261&la=1&ct=86) έχει φέρει το Κ800i Silver_James Bond Edition... τιμή: 328 ευρώ.
Οντως το ασημι ειναι ολα τα λεφτα.πολυ ομορφο..:)
fotisk13
16 Μάρ. 2007, 09:12
Έχει καμία διάφορα με το μαύρο? Δεν νομίζω αλλά ρωτάω για να σιγουρευτώ.
Έχει καμία διάφορα με το μαύρο? Δεν νομίζω αλλά ρωτάω για να σιγουρευτώ.
Φυσικά και έχει.Είναι άλλο χρώμα:D
panos7679
16 Μάρ. 2007, 14:54
Θέλω να το αγοράσω και θέλω να ξέρω αν αξίζει ή όχι.
Θα ήθελα να μου πει κάποιος πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για το συγκεκριμένο κινητό.
geofil
16 Μάρ. 2007, 15:20
Δεν διαβάζεις μερικές σελίδες πιο πίσω και το review?
Τι παραπάνω θα μπορούσε να σου πει κάποιος?
xtrmsnpr
16 Μάρ. 2007, 18:33
Tο καφέ είναι πιο ωραίο....
akis_k
16 Μάρ. 2007, 22:21
Tο καφέ είναι πιο ωραίο....
Γούστα είναι αυτά :)... Εμένα μου αρέσει το ασημί εσένα το καφέ και πάει λέγοντας ;).
xtrmsnpr
17 Μάρ. 2007, 01:14
Γούστα είναι αυτά :)... Εμένα μου αρέσει το ασημί εσένα το καφέ και πάει λέγοντας ;).
Ναι το θέμα είναι ότι τα τσακάλια στην voda,όταν πριν ένα μήνα πήγα να πάρω το κινητό κ τους ρώτησα για το καφέ,μου είπαν ότι η se δν βγάζει σ τέτοιο χρώμα το μοντέλο.....ΜΑ ΕΛΕΟΣ...κ ακόμα όταν τους ρώτησα για τν ειδική έκδοση(το ασημί)...μου λένε που είδα τέτοιο πράγμα,κ να κοιτάξω καλύτερα γιατί κάνω λάθος.Τους λεω τα έχω δει μέσα στο site της se κ τους έλεγα να μπουν να δούν κ τπτ...ακόμα κ το ασημί είχε αναφερθεί μέσα στο site τους...κ δν το ήξεραν!Τέσπα....γούστα είναι ακριβώς...μάλλον θα τους αρέσει πολύ το μαύρο...:X:cool:
Ναι το θέμα είναι ότι τα τσακάλια στην voda,όταν πριν ένα μήνα πήγα να πάρω το κινητό κ τους ρώτησα για το καφέ,μου είπαν ότι η se δν βγάζει σ τέτοιο χρώμα το μοντέλο.....ΜΑ ΕΛΕΟΣ...κ ακόμα όταν τους ρώτησα για τν ειδική έκδοση(το ασημί)...μου λένε που είδα τέτοιο πράγμα,κ να κοιτάξω καλύτερα γιατί κάνω λάθος.Τους λεω τα έχω δει μέσα στο site της se κ τους έλεγα να μπουν να δούν κ τπτ...ακόμα κ το ασημί είχε αναφερθεί μέσα στο site τους...κ δν το ήξεραν!Τέσπα....γούστα είναι ακριβώς...μάλλον θα τους αρέσει πολύ το μαύρο...:X:cool:
Το να μην ξέρουν είναι ανθρώπινο, αλλά να θέλουν να σε βγάλουν και σταβό?
geofil
17 Μάρ. 2007, 02:30
Απλά δεν ψάχνουν.
Δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από αυτά που πουλάνε στο κατάστημα που δουλεύουν.
Και είναι σίγουροι ότι έχουν πάντα να κάνουν με άσχετους.
dimitriossara
17 Μάρ. 2007, 13:57
Και είναι σίγουροι ότι έχουν πάντα να κάνουν με άσχετους.
Σοφή κουβέντα....;)
xtrmsnpr
17 Μάρ. 2007, 21:10
Σοφή κουβέντα....;)
Σοφή κ συμφωνώ!
Μηπως κανείς ξέρει αν έστω και με "χάκεμα" μπορεί να αλλαχτεί εικονίδιο στο μενού ή πχ του ξυπνητηριού; Μπαίνει έξτρα φώτο αλλά όχι από την αρχή που χτυπά. ΕΠίσης αν μπορεί να ΜΗΝ φαίνεται ότι χτυπά κουδούνι (σηματάκι κάτω αριστερά) έχω τους λόγους μου...και επιπλέον πως δυναμώνει ο ήχος του;
Τέλος αν κάποιος ξέρει αν μπορεί να εμφανιστεί εξαρχής το υπόλοιπο των γραμμάτων στην πληκτρολόγηση ενός κειμένου για ένα SMS...και αν μπορεί να βγει επιλογή που να έχει ελληνικά και αγγλικά μαζί γράμματα (στη σειρά) όπως τα παλιά της σειρά Τ65 κτλ...
masada71
17 Μάρ. 2007, 23:11
Μηπως κανείς ξέρει αν έστω και με "χάκεμα" μπορεί να αλλαχτεί εικονίδιο στο μενού ή πχ του ξυπνητηριού; Μπαίνει έξτρα φώτο αλλά όχι από την αρχή που χτυπά. ΕΠίσης αν μπορεί να ΜΗΝ φαίνεται ότι χτυπά κουδούνι (σηματάκι κάτω αριστερά) έχω τους λόγους μου...και επιπλέον πως δυναμώνει ο ήχος του;
Τέλος αν κάποιος ξέρει αν μπορεί να εμφανιστεί εξαρχής το υπόλοιπο των γραμμάτων στην πληκτρολόγηση ενός κειμένου για ένα SMS...και αν μπορεί να βγει επιλογή που να έχει ελληνικά και αγγλικά μαζί γράμματα (στη σειρά) όπως τα παλιά της σειρά Τ65 κτλ...
πολλα ζητας απο ενα κινητο με κλειστο λειτουργικο,φιλαρακι....;)
Από όσο ξέρω haκιες στα se δεν γίνονται, εκτός από ελάχιστα πράγματα.Και γενικά δεν αξίζει να το ρισκάρεις
gongisone
18 Μάρ. 2007, 03:12
...και αν μπορεί να βγει επιλογή που να έχει ελληνικά και αγγλικά μαζί γράμματα (στη σειρά) όπως τα παλιά της σειρά Τ65 κτλ...
Για να γίνει αυτό,λογικά αρκεί να επιλέξεις "γλώσσα γραφής > τυπικό abc".
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς,ίσως να ξέρει ο darkmen.
Για να γίνει αυτό,λογικά αρκεί να επιλέξεις "γλώσσα γραφής > τυπικό abc".
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς,ίσως να ξέρει ο darkmen.
Και γλωσσα προεπιλογης μονο Αγγλικα,τα ελληνικα τα απενεργοποιεις.ετσι γινεται.επισης με αυτο το tip μπορεις να στειλεις και μηνυμα με 160 χαρακτηρες! :)
Βασικά εδώ βρήκα το s.e. k790i σε τελείως άσπρο χρώμα. (http://www.clubsonyericsson.com/news/rumours/k800_3white.jpg):D
fotisk13
18 Μάρ. 2007, 16:26
Η μπαταριά του k750i κάνει για το k800i?
minovg
18 Μάρ. 2007, 16:35
Η μπαταριά του k750i κάνει για το k800i?
Όχι, άλλη είναι.
elekas
18 Μάρ. 2007, 21:06
Βασικά εδώ βρήκα το s.e. k790i σε τελείως άσπρο χρώμα. (http://www.clubsonyericsson.com/news/rumours/k800_3white.jpg):D
Πολυ παραξενο σε λευκο...δεν ξερω αν μου αρεσει.Παντως σε ασημι ειναι φοβερο :)
geofil
18 Μάρ. 2007, 21:54
Το Κ790 βγαίνει σε διαφορετικά χρώματα από το Κ800;
Είχα την εντύπωση ότι κυκλοφορούν με τα ίδια χρώματα.
Εκτός αν είναι το ασημί και μοιάζει με άσπρο.
panos7679
19 Μάρ. 2007, 12:43
Απο τι διάβασα δεν αξίζει και τόσο πολύ λόγω των συχνών προβλημάτων που βγάζει.
-orestis-
19 Μάρ. 2007, 15:31
καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.θελει ενας φιλος μου να παρει το κ800 αλλα εγω του ειπα οχι λογο joystik.ειχα κακη εμπειρια απο κ700 κ κ750. εχει αλλαξει κατι? ειναι καλυτερο το joystic.
geofil
19 Μάρ. 2007, 15:38
καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.θελει ενας φιλος μου να παρει το κ800 αλλα εγω του ειπα οχι λογο joystik.ειχα κακη εμπειρια απο κ700 κ κ750. εχει αλλαξει κατι? ειναι καλυτερο το joystic.
Από ότι φαίνεται, σε σχέση με το παρελθόν, είναι καλύτερα τα πράγματα με το τζόιστικ του Κ800. Δεν υπάρχουν πολλά παράπονα από τους χρήστες. Για το τζόιστικ τουλάχιστον. Για τα υπόλοιπα...
parafron4
19 Μάρ. 2007, 17:41
re paidia aksizei na kanw to kin update h tha dimiourgithei kanena problem k tha trexw k den tha ftanw meta.
re paidia aksizei na kanw to kin update h tha dimiourgithei kanena problem k tha trexw k den tha ftanw meta.
Αν δεν εχεις ακομη bug δεν χρειαζεται να το κανεις αναβαθμιση.πολλοι ηταν που δεν ειχαν προβλημα με το κινητο και το "πειραξαν" και μετα αρχισαν τα προβληματα.απντως αν κανεις σωστα το update δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα.:)
parafron4
19 Μάρ. 2007, 18:40
βασικα δν εχω κανενα προβλημα προσ το παρον αλλα κ να ειχα δεν ξερω παλι αν θα το εκανα γιατι πολλα ακουω εδω μεσα κ προβληματιζομαι:worry: :worry:
γιαυτο καλυτερα με bug παρα να μην εχω κιν για κανενα μηνα
masada71
19 Μάρ. 2007, 19:45
βασικα δν εχω κανενα προβλημα προσ το παρον αλλα κ να ειχα δεν ξερω παλι αν θα το εκανα γιατι πολλα ακουω εδω μεσα κ προβληματιζομαι:worry: :worry:
γιαυτο καλυτερα με bug παρα να μην εχω κιν για κανενα μηνα
αν και "parafron",σωστα ομιλεις...:wacko:
-orestis-
19 Μάρ. 2007, 20:54
δεν μου αρεσε το για τα υπολοιπα...........υπαρχουν δηλαδη πολλα προβληματα?
geofil
19 Μάρ. 2007, 21:18
δεν μου αρεσε το για τα υπολοιπα...........υπαρχουν δηλαδη πολλα προβληματα?
Πολλά προβλήματα όχι. Ένα συγκεκριμένο. Σε αρκετούς από τους πρώτους αγοραστές του κινητού είχαμε το φαινόμενο του "ξαφνικού θανάτου" του κινητού χωρίς προφανή λόγο.
Τώρα αν αυτό δεν ισχύει για τις νεότερες φουρνιές του Κ800 δεν ξέρω.
Πολλά προβλήματα όχι. Ένα συγκεκριμένο. Σε αρκετούς από τους πρώτους αγοραστές του κινητού είχαμε το φαινόμενο του "ξαφνικού θανάτου" του κινητού χωρίς προφανή λόγο.
Τώρα αν αυτό δεν ισχύει για τις νεότερες φουρνιές του Κ800 δεν ξέρω.
Αυτό λέγεται οτι έχει διορθωθεί.
Απλά, πολλοί έχουν ακόμα τα κινητά τους στο σέρβις περιμένοντας ανταλλακτικά.
parafron4
20 Μάρ. 2007, 16:01
se allous akousa oti meta thn anavathmish xathike h ellinikh glwssa,se allous den anoigei me tpt to kin k alla polla.
se allous akousa oti meta thn anavathmish xathike h ellinikh glwssa,se allous den anoigei me tpt to kin k alla polla.
Ετσι ακριβως ειναι..:ninja:
Nosferatu
20 Μάρ. 2007, 20:37
Νομίζω με την R3A016 δεν πεθαίνει τόσο εύκολα. Πάντως την τελευταία αναβάθμιση στην R1JC002 την έκανα ΟΤΑ καλού κακού. Νομίζω ότι είναι πιο ασφαλές έτσι σε σχέση με την σύνδεση στον υπολογιστή.
Spyros125
21 Μάρ. 2007, 08:50
Καλημερα σε ολους
Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα να ρωτησω και εδω μηπως καποιος μπορει να βοηθησει.
Εχω το Sony Ericsson Bluetooth Headset HBH-PV705 μολις 25 ημερες και εχασα το hook που πιανει στο αυτι.
Εχω κανει την παραγελεια στην ομνιτεκ αλλα με παει απο εβδομαδα σε εβδομαδα και ειναι κριμα γιατι ειναι καινουριο και το κοστος του Hook ειναι 7 ευρω και μαλλον γιαυτο δεν μου δινουν σημασια.
Ξερω οτι καποιοι απο εδω εχουν καταστηματα που συνεργαζονται με se και αν μπορουν να κανουν κατι παρακαλω ας μου στειλουν ενα μαιλ.
Οπου και να ειναι στην ελλαδα δεν με νοιαζει, γιαυτο υπαρχουν και οι courriers :D
Ακομα και καποιος να εχει κανα χαλασμενο ιδιο μοντελο και να το εχει το hook και θελει να με εξυπηρετησει κανενα προβλημα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=889105
Ευχαριστω εκ των προταιρων
UNIQUE
21 Μάρ. 2007, 10:35
To thema einai pia EROM exeis?
An exeis R3A016 proxora kai mhn akous tpt, emena opos kai se polous allous me R3A016 den eixe kanena problema meta apo _ka8e_ anaba8misi.;)
parafron4
21 Μάρ. 2007, 12:07
To thema einai pia EROM exeis?
An exeis R3A016 proxora kai mhn akous tpt, emena opos kai se polous allous me R3A016 den eixe kanena problema meta apo _ka8e_ anaba8misi.;)
exw thn R1GB001 kai h erom einai R3A016,exei diafores me thn kainourgia?
ti les?na to prospathisw k o theos voithos :)
eytixws exw kai ena n70 se peritwsh pou kati paei strava
UNIQUE
21 Μάρ. 2007, 12:15
exw thn R1GB001 kai h erom einai R3A016,exei diafores me thn kainourgia?
ti les?na to prospathisw k o theos voithos :)
eytixws exw kai ena n70 se peritwsh pou kati paei strava
ta idia eixa kai ego, thn ekana meso SEUS kai ola kala, ola wraia:D
parafron4
21 Μάρ. 2007, 12:38
dhladh les kalytera na mhn to kanw update?
an k apoti vlepw den diorthonontai k para polla
R1JC002
- Released on Wotan on 29/1/07
Improvements
- Updated Java engine
Bug fixes
- Video preview no longer crashes the phone
Software versions:
EROM: R3A016
LCD: 200610121
Camera: 2.5
Videocall camera: 2.3
Content: PA29
Java: 7.3
Text: BT
UNIQUE
21 Μάρ. 2007, 13:38
dhladh les kalytera na mhn to kanw update?
Apo pou bgainei auto to symperasma????:confused: :confused: :confused:
ego egrapsa:
ta idia eixa kai ego, thn ekana meso SEUS kai ola kala, ola wraia:D
h apofash einai dikh sou...
parafron4
21 Μάρ. 2007, 14:31
ok lathos mou
exei megales diafores me thn proigoumenh???
happybear
21 Μάρ. 2007, 15:12
Πρακτικα δεν εχει καμια απολυτως διαφορα (ισως να ειναι ιδεα μου,αλλα μου φανηκε λιγο πιο γρηγορο ρο μενου) αλλα αυτα που λεγονται οτι αναβαθμιζεται η erom δεν ισχυοτν.Εγω που το εχω απο Οκτωβριο η EROM παραμενει η εκδοση R3A011
Τελος παντων το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο δεν εμφανιζει κανενα προβλημα απο αυτα των παλιοτερων εκδοσεων και νομιζω οτι το επιβεβαιωνει και το τελευταιο update με μολις 1 bug fix!!
parafron4
21 Μάρ. 2007, 16:59
αυτο βλεπω κ εγω κ θα το σκεφτω παρα πολυ να κανω αναβαθμιση
ισως περιμενω καμια πιο καινουργια εκδοση με περισσοτερες αλλαγες αν κ το βλεπω χλωμο
simos1989
22 Μάρ. 2007, 00:19
πως μπορω να κανω το κινητο μου να ανοιγει pdf αρχεια ε???
ή αυτο δεν γινεται με τιποτα???
vb1000sws
22 Μάρ. 2007, 04:03
R1GJ001 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση,τόσο μέσω FOTA όσο και μέσω SEUS.Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι στο μενού με τις Ρυθμίσεις Κλήσεων,πρόσθεσαν ένα υπομενού που λέγεται Ταχεία κλήση και είναι το ίδιο που υπάρχει και στον τηλεφωνικό κατάλογο.Όσον αφορά τα μεγάλα βίντεο MP4 ΔΕΝ ξέρω αν υπάρχει βελτίωση γιατί δεν έχω βίντεο στο κινητό μου άλλα πλην αυτών που τραβαω ο ίδιος!
ΑΣΧΕΤΟ,αλλά υπάρχει φημολογία ότι το Κ850 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ ΣΤΙς 9 Απριλίου.Ακούσατε εσείς κάτι;θα δημιουργήσω μάλλον κάποιο thread να το συζητήσουμε παιδες!
Spyros125
22 Μάρ. 2007, 08:46
Παιδια καλημερα .Δεν ειχα se ποτε ξανα και δεν ξερω να δω το erom που αναφερετε:( .Μπορει καποιος να μου πει πως?:cool:
geofil
22 Μάρ. 2007, 08:48
πως μπορω να κανω το κινητο μου να ανοιγει pdf αρχεια ε???
ή αυτο δεν γινεται με τιποτα???
Να ανοίγει το κινητό σου αρχεία .pdf δεν γίνεται. Αλλά υπάρχει λύση.
Κυκλοφορούν μετατροπείς αρχείων pdf, doc, xls σε μορφή java ώστε να μπορεί να τα διαβάσει το κινητό σου.
parafron4
22 Μάρ. 2007, 11:52
Παιδια καλημερα .Δεν ειχα se ποτε ξανα και δεν ξερω να δω το erom που αναφερετε:( .Μπορει καποιος να μου πει πως?:cool:
μπες στο κρυφο μενου του κιν πατωντας >*<<*<*
vb1000sws
22 Μάρ. 2007, 14:27
Spyros125
Η τελευταία έκδοση τις EROM ΕΙΝΑΙ Η R3A016.Το κινητό σου ενδεχομένως να έχει την R3A011.Για να την αναβαθμίσεις θα κάνεις το εξής:θα πας στο www.wotanserver.com και θα κατεβάσεις το πρόγραμμα wotan client,θα το τρέξεις,θα πατήσεις start και μετά,θα κλείσεις το κινητό,θα βγάλεις την sim,θα ξαναβάλεις την μπαταρία(χωρίς την κάρτα)και με το που το ανιχνευσει το κινητό σου θα σε προειδοποιήσει ότι έχεις παλιά έκδοση EROM.Aκολούθησε τις οδηγίες για να την αναβαθμίσεις,είναι πολύ απλό.Η αναβάθμιση EROM είναι δωρεάν μ'αυτό το πρόγραμμα.Καλή τύχη,ακιολούθα πιστά τις οδηγίες που θα σου δώσει το πρόγραμμα.
EddieX
22 Μάρ. 2007, 14:30
Παιδια η version μου ειναι η R1ED001, αλλα ειναι vodafone live. καλο ειναι? τωρα το πηρα και δεν βλεπω να μου κανει ******** ακομα! ΑΑΑ, το κινητο αγοραστηκε την Δευτερα, οποτε ειναι αρκετα καινουργιο.
Και κατι αλλο, μνημη μεχρι 1giga περνει; Απο που να παρω απο κανα Plaisio????
costas_pro
22 Μάρ. 2007, 15:16
file kai egw to exw se vodafone live.kat'arxin mporeis na kaneis kanonika anaba8misi apo to update tis ericcsson.opote dokimase to kai 8a deis an einai i nea version.
parafron4
22 Μάρ. 2007, 16:00
παιδια υπαρχει τροπος να ανοιχτει το κιν οπως φενεται εδω για το κ750-->http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=870 ωστε να το κανω ενα καθαρισμο για να μην χρειαστει να το παω σε καποιο service
παιδια υπαρχει τροπος να ανοιχτει το κιν οπως φενεται εδω για το κ750-->http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=870 ωστε να το κανω ενα καθαρισμο για να μην χρειαστει να το παω σε καποιο service
Δοκιμασε και πες'μας τι εκανες! εγω στην θεση σου δεν θα το επιχειρουσα..:cool:
simos1989
22 Μάρ. 2007, 16:17
Κυκλοφορούν μετατροπείς αρχείων pdf, doc, xls σε μορφή java ώστε να μπορεί να τα διαβάσει το κινητό σου. μηπως ξε ρεις που μπορω να τα βρω???
parafron4
22 Μάρ. 2007, 17:02
Δοκιμασε και πες'μας τι εκανες! εγω στην θεση σου δεν θα το επιχειρουσα..:cool:
περισσοτερο επικυνδινο ειναι να το παω στο service απο το κανω μονοs μου:p :p
fotisk13
22 Μάρ. 2007, 17:12
Παιδιά σήμερα παράγγειλα το Κ800 αύριο θα το έχω στα χέρια μου.Ελπίζω να μην μου βγάλει προβλήματα.
parafron4
22 Μάρ. 2007, 17:15
Παιδιά σήμερα παράγγειλα το Κ800 αύριο θα το έχω στα χέρια μου.Ελπίζω να μην μου βγάλει προβλήματα.
αντε με το καλο.....αλλα καλου κακου για να εισαι κ σιγουρος πηγενετο κ σε κανενα παπα να στο διαβασει :lol: :lol:
EddieX
22 Μάρ. 2007, 18:28
Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως φευγει το ξυπνητηρι απο την οθονη χωρις να απενεργοποιησω το ξυπνητηρι. Πρεπει να φενεται συνεχεια η ωρα του ξυπνητηριου???
spykom
22 Μάρ. 2007, 20:24
Μπες στο link που σου δίνω παρακάτω,κατέβασε το "k800 dismantle guide" που θα βρεις στο πάνω αριστερά μέρος της σελίδας και...καλή τύχη!;)
http://www.expansys.com.gr/ft.aspx?i=132648&thread=847
Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως φευγει το ξυπνητηρι απο την οθονη χωρις να απενεργοποιησω το ξυπνητηρι. Πρεπει να φενεται συνεχεια η ωρα του ξυπνητηριου???
Δυστηχως δεν γινεται..οσα κινητα SE που ειχα ποτε δεν ειχα απενεργοποιησει αυτο,παντα φαινοτανε! :)
Spyros125
23 Μάρ. 2007, 08:43
μπες στο κρυφο μενου του κιν πατωντας >*<<*<*
Καλημερα ... δεν καταλαβα... το > που το βαζω?
EddieX
23 Μάρ. 2007, 12:36
Μπορουμε εμεις με το Κ800 μας να βαλουμε το track ID και να δουλευει?
Ωραιο προγραμματακι, το εχει ο πατερας μου στο W710i και θα το θελα. Αλλα αν δεν ειναι πανω στο κιν μπορουμε να το βαλουμε εμεις???
fotisk13
23 Μάρ. 2007, 13:39
Πριν μια ώρα αγόρασα και εγώ το Κ800.Ελπίζω να μου βγει καλό...
Μπορουμε εμεις με το Κ800 μας να βαλουμε το track ID και να δουλευει?
Ωραιο προγραμματακι, το εχει ο πατερας μου στο W710i και θα το θελα. Αλλα αν δεν ειναι πανω στο κιν μπορουμε να το βαλουμε εμεις???
Οχι,μονο τα κινητα της σειρας Walkman το εχουν και αρχης γενομενης απο το w850i και μετα..:D
^^PNeuMA^^
23 Μάρ. 2007, 15:37
geia sas..
skeftomai na agoraso to k800i alla exo akousei oti kolane k bgazoun problima sto joystick...
ti exete na peite apo tin empeiria sas?? sas exei dimiourgisei kanena problima??
eimai anamesa se k800i k N72
EddieX
23 Μάρ. 2007, 16:43
geia sas..
skeftomai na agoraso to k800i alla exo akousei oti kolane k bgazoun problima sto joystick...
ti exete na peite apo tin empeiria sas?? sas exei dimiourgisei kanena problima??
Mpliax N72 Nokia. Μολις το εδωσα φιλε μου το N70 ME που ειχα γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. Για να ανοιξει εκανες αιτηση και γενικα για να κανεις το οτιδηποτε επρεπε να περιμενεις και να εχεις πολυ υπομονη! Παλι καλα που δεν το εσπασα και το ανταλλαξα με SE παλι (αφου ειχα το W900i και το εδωσα ο Μ@λ@κ@ςςς για να παρω το Ν70). Παντως μην παρεις σειρα Ν, θα σου σπασει τα νευρα. Για να κοιταξω εικονες ειχα 2 προγραμματα, για να δω βιντεο αλλο προγραμμα και γενικα ειχα ενα σωρο προγραμματα για να κανω αλλες δουλειες.Απο μονο το δεν κανεις δουλεια! Το Κ800 εγω τωρα το πηρα και δεν εχω δει κατι. Ελπιζω το joystick να αντεξει οπως λες!
Αυτα απο μενα!
CAN-CAN
23 Μάρ. 2007, 18:03
Έχω εδώ και πολύ καιρό το K800i, το έχω στείλει μία φορά για service στο οποίο μου έκαναν μία αναβάθμιση λογισμικού (με κάλυψε η εγγύηση) και από τότε είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος.
Το θέμα είναι ότι δεν του έχω αγοράσει ακόμα Memory Stick. Το πήρα απόφαση λοιπόν να του αγοράσω..
Θέλω να αγοράσω το 1 GB αλλά έχω ακούσει ότι κολλάει. Ισχύει; Να πάω στο 512 MB;
masada71
23 Μάρ. 2007, 18:05
geia sas..
ν72 δαγκωτο φιλε...
fotisk13
23 Μάρ. 2007, 18:24
Η αναβάθμιση μέσα από το μενού του τηλεφώνου είναι ασφαλής?Και ποσό θα με χρεώσουν?
parafron4
23 Μάρ. 2007, 18:25
Καλημερα ... δεν καταλαβα... το > που το βαζω?
ειναι αριστερα kai δεξια με το joystick
parafron4
23 Μάρ. 2007, 18:26
Έχω εδώ και πολύ καιρό το K800i, το έχω στείλει μία φορά για service στο οποίο μου έκαναν μία αναβάθμιση λογισμικού (με κάλυψε η εγγύηση) και από τότε είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος.
Το θέμα είναι ότι δεν του έχω αγοράσει ακόμα Memory Stick. Το πήρα απόφαση λοιπόν να του αγοράσω..
Θέλω να αγοράσω το 1 GB αλλά έχω ακούσει ότι κολλάει. Ισχύει; Να πάω στο 512 MB;
φιλε κ εγω 1γιγα εχω και δεν κολαει καθολου
Sharp GX20 Video
24 Μάρ. 2007, 05:27
file can exo mia sony memory srick 1G kata 80% gemati kai den adimetopizo KANENA provlima me kolimata kai tetia..:cool:
Sharp GX20 Video
24 Μάρ. 2007, 05:29
Η αναβάθμιση μέσα από το μενού του τηλεφώνου είναι ασφαλής?Και ποσό θα με χρεώσουν?
oles tis anavathmisis etsi tis exo kani.. asfalis ine.. ala xreoni ligo parapano..:O
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.