PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

odytsak
9 Φεβ. 2007, 16:32
Ναι εγω και μου δουλευαν αψογα!

Δουλεύουν άψογα μεν αλλά χωρίς ίχνος μπάσου δε.;)

ddr2
9 Φεβ. 2007, 16:37
Για την Θεσσαλονικη ενδιαφερεται ο φιλος :blink: ..
Ε, και πού να το ξέρω.
Δεν γράφει περιοχή στα στοιχεία του:worry:

asikis
9 Φεβ. 2007, 16:45
Δουλεύουν άψογα μεν αλλά χωρίς ίχνος μπάσου δε.;)

Ποια ακουστικα δοκιμασες και με ποιο κινητο?

Nosferatu
9 Φεβ. 2007, 19:49
Η Οδύσσεια με το Κ800 μου συνεχίζεται. Παραδόθηκε κλινικά νεκρό στις 5 Ιανουαρίου στο ταχύτατο service της SE στη Τζωρτζ 26 (Omnitech)... Έχουμε 9 Φεβρουαρίου και μόλις μέσα στην εβδομάδα μου τηλεφώνησαν για να μου πουν... ότι θα κάνουν αντικατάσταση !!! Δηλ. 1 μήνα εκεί τί έκαναν, το κοίταζαν ;;; Μετά φταίω εγώ αν λέω ότι η εταιρεία αυτή βγάζει άθλια κινητά (όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, διότι δεν μπορεί να καίγονται πλακέτες τόσο εύκολα και σε τέτοια ποσοστά), και έχει και απαράδεκτο service ;;; Υπάρχει περίπτωση μετά από αυτό να αγοράσω ξανά κινητό της και να μην πληροφορήσω κάθε γνωστό για το επίπεδο των υπηρεσιών της SE;
Μάλλον θέλουν και μερικές επιστολές διαμαρτυρίας σε περιοδικά/εφημερίδες...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!

geocorfu
9 Φεβ. 2007, 20:07
Η Οδύσσεια με το Κ800 μου συνεχίζεται. Παραδόθηκε κλινικά νεκρό στις 5 Ιανουαρίου στο ταχύτατο service της SE στη Τζωρτζ 26 (Omnitech)... Έχουμε 9 Φεβρουαρίου και μόλις μέσα στην εβδομάδα μου τηλεφώνησαν για να μου πουν... ότι θα κάνουν αντικατάσταση !!! Δηλ. 1 μήνα εκεί τί έκαναν, το κοίταζαν ;;; Μετά φταίω εγώ αν λέω ότι η εταιρεία αυτή βγάζει άθλια κινητά (όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, διότι δεν μπορεί να καίγονται πλακέτες τόσο εύκολα και σε τέτοια ποσοστά), και έχει και απαράδεκτο service ;;; Υπάρχει περίπτωση μετά από αυτό να αγοράσω ξανά κινητό της και να μην πληροφορήσω κάθε γνωστό για το επίπεδο των υπηρεσιών της SE;
Μάλλον θέλουν και μερικές επιστολές διαμαρτυρίας σε περιοδικά/εφημερίδες...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!

Τυχερακια καινουριο κινητο θα εχεις
κοιτα να το κοιτας σαν τα ματια σου

spykom
9 Φεβ. 2007, 21:00
... Υπάρχει περίπτωση μετά από αυτό να αγοράσω ξανά κινητό της και να μην πληροφορήσω κάθε γνωστό για το επίπεδο των υπηρεσιών της SE;...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!

Αυτό το έχουμε εμπεδώσει όλοι μας εδώ μέσα πλέον...:p

keysmith
9 Φεβ. 2007, 22:58
Μετά φταίω εγώ αν λέω ότι η εταιρεία αυτή βγάζει άθλια κινητά (όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, διότι δεν μπορεί να καίγονται πλακέτες τόσο εύκολα και σε τέτοια ποσοστά), και έχει και απαράδεκτο service ;;
Το Κ800 είναι έτσι.. Η SE έχει και πολύ γερά κινητά (K750i, Z520, Ζ530, W300, K310 γενικά όλα τα 2G). για δες στα forum αυτών, δεν χαλάνε όπως το Κ800 που από ότι καταλαβαίνω είναι προβληματικό σαν σχεδίαση μάλλον:( . Αν είχες πάρει Κ750 και 2πλάσια μπαταρία θα είχες και πιο μικρό κινητό και πιο φθηνό (κάτω 150€) και πιο ευχαριστημένος θα ήσουν με εξαίρεση την ελαφρώς χειρότερη κάμερα 2MP αντί 3 με φακό αντί φλας.. ε και άσχημα τα 2mp :cool:

Nosferatu
10 Φεβ. 2007, 10:15
Αυτό το έχουμε εμπεδώσει όλοι μας εδώ μέσα πλέον...:p

Είναι απίστευτο να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα ένας καταναλωτής και να πετάγονται μετά διάφοροι με τέτοιου τύπου σχολιάκια .... Δεν ξύπνησα ένα πρωϊνό να βρίσω τη SE. Έδωσα περί τα 450 ευρώ μαζί με την κάρτα μνήμης το καλοκαίρι και από τότε 2 φορές έχει πεθάνει... Τη 2η το έχω στο service πάνω από 1 μήνα. Αντί λοιπόν να συμπεριφερόμαστε σαν οπαδοί, καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι για το ποιόν της SE και του συγκεκριμένου κινητού, γιατί αύριο μπορεί να συμβεί και σε μας...
Είχα πριν 1 χρόνο το Κ750. Ποτέ δεν είχε τέτοια προβλήματα. Όταν όμως βιάζεται να ρίξει ένα Κ800 στην παραγωγή με ποιοτικό έλεγχο για τα μπάζα, λογικό να πεθαίνουν σαν κοτόπουλα. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να εμπαίζουν τον καταναλωτή με αναμονή 1μήνα για μια αντικατάσταση !!!

odytsak
10 Φεβ. 2007, 10:38
Ποια ακουστικα δοκιμασες και με ποιο κινητο?

Τα SE DS970 με το Κ800 παλιότερα και τώρα με το Χ500 της ETEN.
Ο ήχος δεν έχει καμμία σχέση όπως με τα ενσύρματα ακουστικά.
Είναι φτωχός χωρίς καθόλου μπάσο.

Scottas
10 Φεβ. 2007, 14:56
Sthn a8ina sto se point kallirois 22 einai kalo???gt 8a paw athens simera kai 8a to afisw na to paei enas filos mou pou menei ekei dipla!!!

ddr2
10 Φεβ. 2007, 15:05
Τα SE DS970 με το Κ800 παλιότερα και τώρα με το Χ500 της ETEN.
Ο ήχος δεν έχει καμμία σχέση όπως με τα ενσύρματα ακουστικά.
Είναι φτωχός χωρίς καθόλου μπάσο.

Λογικό είναι αυτό ρε παιδιά.
Δεν μπορεί η ποιότητα να είναι ίδια.

RAVER
10 Φεβ. 2007, 16:09
Sthn a8ina sto se point kallirois 22 einai kalo???gt 8a paw athens simera kai 8a to afisw na to paei enas filos mou pou menei ekei dipla!!!
Αμα λες αυτο στην Καλλιθεα..ειναι πολυ καλο ;)

ddr2
10 Φεβ. 2007, 16:11
Αμα λες αυτο στην Καλλιθεα..ειναι πολυ καλο ;)

Όχι, όχι, δεν λέει αυτό...Αυτό είναι στη Θησέως.
Στο σέρβις της Καλλιρόης δεν έχω πάει ποτέ(ούτε είχα προσέξει ότι υπάρχει).
Δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς.

RAVER
10 Φεβ. 2007, 20:07
Στην θησεως εννοω! απλα εχω πολυ καιρο να το επισκεφτω και δεν το θυμαμαι ακριβως που ειναι.παντως ειναι σχετικα κοντα και τα 2 service μεταξυ τους απ'οτι νομιζω..:cool:

keysmith
10 Φεβ. 2007, 21:01
Είχα πριν 1 χρόνο το Κ750. Ποτέ δεν είχε τέτοια προβλήματα. Όταν όμως βιάζεται να ρίξει ένα Κ800 στην παραγωγή με ποιοτικό έλεγχο για τα μπάζα, λογικό να πεθαίνουν σαν κοτόπουλα. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να εμπαίζουν τον καταναλωτή με αναμονή 1μήνα για μια αντικατάσταση !!!
Ατυχία να μην το κρατίσεις. Το κ750 εξακολουθεί να είναι καλό ακόμα και σήμερα.. Γιατί άλλαξες? για το 3G (χρησιμοποιεί κανείς 3G?? εκτος για data) ή για τα 3mp? :( Δεν λέω 3mp είναι 33% περισσότερα από τα 2mp και εχει και εκείνο το ζιον flash αλλά... να που χαλάνε που και που (2 φορές το 6-μην :) )

Πεθαίνουν σαν κοτόπουλα τα Κ800.. αλλά με γρηπη των πτηνών θα πρόσθετα :lol:

elekas
11 Φεβ. 2007, 15:29
Γεια σας, κατι δεν παει καλα με την μπαταρια του κ800 μου...Ενω ειναι αδεια εντελως το βαζω για φορτιση και μεσα σε 1 λεπτο εχει φτασει το 57%.Εκανα αναβαθμιση αλλα δεν εγινε κατι.Τι να κανω?Σε service point?

Nosferatu
11 Φεβ. 2007, 15:31
Ναι, όπως αποδείχτηκε αν κράταγα το Κ750 θα είχα πολύ λιγότερα προβλήματα. Συνεχίζει όμως να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός ότι έχω 1 μήνα το κινητό για service και μάλιστα... αντικατάσταση...
Προφανώς η SE διαθέτει κινητά για πούλημα αλλά όχι συσκευές αντικατάστασης για τους λακαμάδες που αγόρασαν το φιλάσθενο κινητό τους... Και το service της Omnitech όποτε πάρεις τηλ. σου λέει μέσα στη βδομάδα (ποιά εβδομάδα του έτους δεν λένε). Η SE σε απευθείας επικοινωνία προ 10ημέρου είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί (εδώ γελάμε) για να έχω άμεσα το κινητό μου (στο άμεσα γελάμε ακόμα περισσότερο)...
Αν και ο κόσμος συμπεριφερόταν ανάλογα και σταματούσε να αγοράσει τα SE κινητά λόγω της απαράδεκτης ποιότητας κατασκευής και ακόμα περισσότερο του απαράδεκτου service, θα μάθαινε τρόπους η SE... Αλλιώς θα συνεχίσει να εμπαίζει τους αγοραστές των πανάκριβων συσκευών της !!!

UNIQUE
11 Φεβ. 2007, 15:46
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ....
Προφανώς η SE διαθέτει κινητά για πούλημα αλλά όχι συσκευές αντικατάστασης.... λακαμάδες .....και σταματούσε να αγοράσει τα SE κινητά λόγω της απαράδεκτης ποιότητας κατασκευής ... τους αγοραστές των πανάκριβων συσκευών της !!!

FILE TO EIPES MIA -DYO-TREIS.....EKATODEKATREIS......ELEOS POIA, MAS TA EPRIXES ....(ta autia) :(

masada71
11 Φεβ. 2007, 17:58
Ναι, όπως αποδείχτηκε αν κράταγα το Κ750 θα είχα πολύ λιγότερα προβλήματα. Συνεχίζει όμως να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός ότι έχω 1 μήνα το κινητό για service και μάλιστα... αντικατάσταση...
Προφανώς η SE διαθέτει κινητά για πούλημα αλλά όχι συσκευές αντικατάστασης για τους λακαμάδες που αγόρασαν το φιλάσθενο κινητό τους... Και το service της Omnitech όποτε πάρεις τηλ. σου λέει μέσα στη βδομάδα (ποιά εβδομάδα του έτους δεν λένε). Η SE σε απευθείας επικοινωνία προ 10ημέρου είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί (εδώ γελάμε) για να έχω άμεσα το κινητό μου (στο άμεσα γελάμε ακόμα περισσότερο)...
Αν και ο κόσμος συμπεριφερόταν ανάλογα και σταματούσε να αγοράσει τα SE κινητά λόγω της απαράδεκτης ποιότητας κατασκευής και ακόμα περισσότερο του απαράδεκτου service, θα μάθαινε τρόπους η SE... Αλλιώς θα συνεχίσει να εμπαίζει τους αγοραστές των πανάκριβων συσκευών της !!!

πες τα χρυσοστομε!!κι εγω ενας πονεμενος ειμαι,θυμα της omnitech εδω και 25 μερες με το απαραδεκτο service τους!!Ο Θεος να το κανει service...:mad: :mad: κι οσο για εσας που διαμαρτυρεστε,ευχομαι να μην παθει τιποτα το κινητο σας,γιατι μετα τοτε,θα ερθετε στα λογια μας,και μακαρι να τραβηξετε τα ιδια κ χειροτερα απο αυτα που τραβαμε εμεις τωρα,προσωπικα που ειμαι 25 ημερες χωρις κινητο,ετσι για να δειτε τη γλυκα!!!!!!καταλαβες "unique"??

kotetsi
11 Φεβ. 2007, 18:20
Ξέρετε, δεν υπάρχει μόνο η Omnitech για service των κινητών σας εντός εγγύησης...

xtrmsnpr
11 Φεβ. 2007, 20:09
Να σας πω κτ,το μενού της βοντα στο k800i είναι πολύ καλύτερο κ πιο ωραίο κ όπως έχει φτιάξει το κινητό.Μια φίλη που το πήρε στην απλή έκδοση απίραχτο,δν μ άρεσε καθόλου!

Ααα ξαφνικά όλοι/ες φίλοι/ες πήραν SE κινητό(επιδιμεία έπεσε;; ),έτσι έχουμε βρεθεί μέσα στην ίδια παρέα να έχουμε 5 το k800i χεχε,συνέχεια τα μπερδεύουμε!

keysmith
11 Φεβ. 2007, 20:10
Ως γνωστόν η SE ανακοίνωσε το K810i (http://www.myphone.gr/devices/preview-275.html) που λογικά αντικαθιστά το Κ800 καθώς είναι ολόιδιο αν και πιο λεπτό. Ασφαλώς θα συνυπάρξουν ένα διάστημα μαζί, αλλά λογικά γιατί κάποιος να μην πάρει το νεότερο (μόνο για την τιμή!). Εξού και το αντικαθιστά, αν και το έχει ξανακάνει η SE να κικλοφορέι κινητά με ίδια χαρακτηριστικά αλλά ΝΑ μην αντικαθιστά το ένα το άλλο (K750 vs W800, vs W810). Οπως αναφέρεται και στο preview (http://www.myphone.gr/devices/preview-275.html) δεν είναι σαφές γιατί η SE βγάζει ένα τεχνολογικά ολοιδιο κινητό.. με απλά αισθητικές βελτιώσεις. :confused: Ισως, λέω ίσως γιατί τώρα θα παρουσιάσει ένα πιο όριμο Κ800 με λιγότερα προβλήματα (hardware) πιο καλή σχεδίαση.
Λέτε.. :grin: Ο χρόνος θα δείξει :zzz:

elekas
11 Φεβ. 2007, 20:19
Γεια σας, κατι δεν παει καλα με την μπαταρια του κ800 μου...Ενω ειναι αδεια εντελως το βαζω για φορτιση και μεσα σε 1 λεπτο εχει φτασει το 57%.Εκανα αναβαθμιση αλλα δεν εγινε κατι.Τι να κανω?Σε service point?

ξερει κανεις?

ddr2
11 Φεβ. 2007, 20:23
ξερει κανεις?

Είναι πρόβλημα αυτό??
Η μπαταρία πόση ώρα κάνει για να φορτίσει πλήρως?
Και πόσο σου κρατάει??

dimitriossara
11 Φεβ. 2007, 20:25
ξερει κανεις?

Αφησέ την να αποφορτιστή πλήρως,τελείως πλήρως όμως και μετά ξαναπροσπάθησε να την φορτίσεις.
Ότι και να συμβεί άφησε την κάνα 3ωρο με κλειστό το κινητό να φορτίζει και εύχομαι πως θα σου φτιάξει.
Αν όχι τότε μάλλον θα πρέπει να το στείλεις βόλτα σε SE Point:( :cry:

masada71
11 Φεβ. 2007, 20:34
Αφησέ την να αποφορτιστή πλήρως,τελείως πλήρως όμως και μετά ξαναπροσπάθησε να την φορτίσεις.
Ότι και να συμβεί άφησε την κάνα 3ωρο με κλειστό το κινητό να φορτίζει και εύχομαι πως θα σου φτιάξει.

και καλα ξεμπερδεματα!!!:cry:

ddr2
11 Φεβ. 2007, 20:57
και καλα ξεμπερδεματα!!!:cry:

Ρε παιδιά, δεν είναι πρόβλημα αυτό που περιγράφει ο φίλος

elekas
11 Φεβ. 2007, 23:40

Το εχω κανει αυτο που λες αλλα δεν εγινε τιποτα...μια απο τα ιδια και την επομενη φορα.Οσο για το αν ειναι προβλημα οπως λεει ο φιλος ddr , μαλλον ειναι αφου ο χρονος αναμονης και ομιλιας εχει μειωθει αρκετα...Παντως ευχαριστω παιδια

dimitriossara
12 Φεβ. 2007, 01:29
Το εχω κανει αυτο που λες αλλα δεν εγινε τιποτα...μια απο τα ιδια και την επομενη φορα.Οσο για το αν ειναι προβλημα οπως λεει ο φιλος ddr , μαλλον ειναι αφου ο χρονος αναμονης και ομιλιας εχει μειωθει αρκετα...Παντως ευχαριστω παιδια
Σιγουρα ειναι προβλημα κοπελια και μαλλον θα χρειαστεις Upgrate η αντικατασταση μπαταριας..παντως δεν Ειναι κατι σοβαρο,μην σε στεναχωρει..ευχομαι να ειναι ετσι οπως σου τα λεω και να μην ταλαιπωρηθεις...

biscione
12 Φεβ. 2007, 01:32
γεια σας παιδια καινουργιος στην παρεα

λοιπον μετα απο 2 χρονια σχεδον ,ευχαριστης συμβιωσης με το κ750
πηρα το κ800 + μια μνημη 512 = 399€

σε σχεσει με το 750 βλεπω οντος οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο γενικα μου αρεσε με το που το πηρα εκανα update κατευθειαν το europe 5 ( ειμαι ιταλια )
αγορασα και ενα BT hands free της Itech > itech clip s35
υποστιριζει a2dp και μπορω να πω οτι ακουγεται ευχαριστα η μουσικη
βεβαια καμια σχεση με τα ακουστικα ....

αυτα!!.. συνεχιζω τωρα το διαβασμα του τοπικ ειναι και 200 σελιδες το ατιμο :lol:

asikis
12 Φεβ. 2007, 11:40
Απο την Παρασκευη εχω το εξης τρελλο προβλημα:
Σε μια συγκεκεριμενη επαφη του τηλ.καταλογου δεν μπορω να προσθεσω νεο αριθμο!!! Το εχω προσπαθησει και κανοντας επεξεργασια της επαφης ωστε να το γραψω με το χερι αλλα και με ενημερωση υπαρχουσας επαφης (paste). Με την καμια ομως δεν αποθηκευεται ο αριθμος(σε οποια θεση και αν τον βαλω π.χ. σπιτι,εργασια,αλλο). Γραφει οτι η επαφη αποθηκευτηκε αλλα δεν τον εχει παρει τον αριθμο!!!!!!!!:wacko:

Σε οποιαδηποτε αλλη επαφη μπορω να προσθεσω κανονικα τον αριθμο!!
Εχει συμβει σε κανεναν αυτο ξανα?
Εχω το τελευταιο firmware πανω.

valerios
12 Φεβ. 2007, 11:46
γεια σας παιδια καινουργιος στην παρεα

λοιπον μετα απο 2 χρονια σχεδον ,ευχαριστης συμβιωσης με το κ750
πηρα το κ800 + μια μνημη 512 = 399€

σε σχεσει με το 750 βλεπω οντος οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο γενικα μου αρεσε με το που το πηρα εκανα update κατευθειαν το europe 5 ( ειμαι ιταλια )
αγορασα και ενα BT hands free της Itech > itech clip s35
υποστιριζει a2dp και μπορω να πω οτι ακουγεται ευχαριστα η μουσικη
βεβαια καμια σχεση με τα ακουστικα ....

αυτα!!.. συνεχιζω τωρα το διαβασμα του τοπικ ειναι και 200 σελιδες το ατιμο :lol:
Καλορίζικο το κινητό φίλε μου, πιστεύω να μείνεις ικανοποιημένος

geofil
12 Φεβ. 2007, 11:53
Απο την Παρασκευη εχω το εξης τρελλο προβλημα:
Σε μια συγκεκεριμενη επαφη του τηλ.καταλογου δεν μπορω να προσθεσω νεο αριθμο!!! Το εχω προσπαθησει και κανοντας επεξεργασια της επαφης ωστε να το γραψω με το χερι αλλα και με ενημερωση υπαρχουσας επαφης (paste). Με την καμια ομως δεν αποθηκευεται ο αριθμος(σε οποια θεση και αν τον βαλω π.χ. σπιτι,εργασια,αλλο). Γραφει οτι η επαφη αποθηκευτηκε αλλα δεν τον εχει παρει τον αριθμο!!!!!!!!:wacko:

Σε οποιαδηποτε αλλη επαφη μπορω να προσθεσω κανονικα τον αριθμο!!
Εχει συμβει σε κανεναν αυτο ξανα?
Εχω το τελευταιο firmware πανω.

Την έχεις γράψει μόνος σου ή την έχεις στείλει στο κινητό μέσω bt? Αν είναι έτσι ίσως κάποιος χαρακτήρας να κάνει την επαφή προβληματική. Μάλλον θα πρέπει να την διαγράψεις και να την ξαναγράψεις.

asikis
12 Φεβ. 2007, 13:34
Την έχεις γράψει μόνος σου ή την έχεις στείλει στο κινητό μέσω bt? Αν είναι έτσι ίσως κάποιος χαρακτήρας να κάνει την επαφή προβληματική. Μάλλον θα πρέπει να την διαγράψεις και να την ξαναγράψεις.

Η επαφη εχει γραφτει απο εμενα. Θα δοκιμασω να την σβησω και να την ξαναγραψω...τρελλο bug παντως...

geofil
12 Φεβ. 2007, 14:30
Η επαφη εχει γραφτει απο εμενα. Θα δοκιμασω να την σβησω και να την ξαναγραψω...τρελλο bug παντως...

Τρελό πραγματικά. Ειδικά αφού την έγραψες με το κινητό και όχι στο pc.

asikis
12 Φεβ. 2007, 14:59
Τελικα εσβησα την επαφη εξ'ολοκληρου και την εγραψα απο την αρχη...

ddr2
12 Φεβ. 2007, 19:14
Τελικα εσβησα την επαφη εξ'ολοκληρου και την εγραψα απο την αρχη...

Ναι, μόνο έτσι φτιάχνει.Μου είχε τύχει κάτι ανάλογο με το v800 παλιότερα.

Nosferatu
12 Φεβ. 2007, 22:35
Kanenas Moderator na tou apagoreusei na grafei se auto to topic den yparxei?
Ka8e mera diavazoume 10 idia minimata apo ton "filo mas" nosferatu, eleos!
Sto telos 8a meinei monos tou na grafei gia thn kakia SE...

Να χαρώ εγώ δημοκρατικά ιδεώδη !!! ΔΕΝ είναι ΙΔΙΑ τα μηνύματά μου, όταν αναφέρω ότι το πήγα 5/1 και περιμένω ένα μήνα....
Θέλετε και το αποκορύφωμα; 12/2 πήρα συσκευή "αντικατάστασης", στην οποία όμως ΔΕΝ λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ το ηχείο !!! Είναι που του έκαναν έλεγχο πριν το παραδώσουν !!! Οπότε ξαναπάει στο service, με ΑΓΝΩΣΤΗ ημερομηνία επιστροφής, μια και δεν είναι σε θέση να ξέρουν πότε έχουν κομμάτια!!!
Θα με θυμηθούν μερικοί όταν χαλάσει το δικό τους και νιώσουν στο πετσί τους τον επαγγελματισμό της SE...
Το ότι ενδεχομένως δεν μας αρέσει μια άποψη ή στην περίπτωσή μας ένα γεγονός, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέρεται...
Έλεος εδώ μέσα, με την τρομοκρατία του κάθε οπαδού του Κ800 ο οποίος σπεύδει να κατηγορήσει οποιονδήποτε αναφέρει κάτι αρνητικό για το "φοβερό" κινητό του... Πού θα πάει; Μια μέρα θα ψοφήσουν και τα δικά τους και θα καταλάβουν...

dexter
12 Φεβ. 2007, 22:48
Exete dei sta kinita walkman p allazoun ola ta eikonidia tou interface(menou)
otan vazeis kapia sigekrimena themata?Mporei na simvei kati idio kai sto K800i?

dimitriossara
12 Φεβ. 2007, 23:12
Να χαρώ εγώ δημοκρατικά ιδεώδη !!! ΔΕΝ είναι ΙΔΙΑ τα μηνύματά μου, όταν αναφέρω ότι το πήγα 5/1 και περιμένω ένα μήνα....
Θέλετε και το αποκορύφωμα; 12/2 πήρα συσκευή "αντικατάστασης", στην οποία όμως ΔΕΝ λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ το ηχείο !!! Είναι που του έκαναν έλεγχο πριν το παραδώσουν !!! Οπότε ξαναπάει στο service, με ΑΓΝΩΣΤΗ ημερομηνία επιστροφής, μια και δεν είναι σε θέση να ξέρουν πότε έχουν κομμάτια!!!
Θα με θυμηθούν μερικοί όταν χαλάσει το δικό τους και νιώσουν στο πετσί τους τον επαγγελματισμό της SE...
Το ότι ενδεχομένως δεν μας αρέσει μια άποψη ή στην περίπτωσή μας ένα γεγονός, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέρεται...
Έλεος εδώ μέσα, με την τρομοκρατία του κάθε οπαδού του Κ800 ο οποίος σπεύδει να κατηγορήσει οποιονδήποτε αναφέρει κάτι αρνητικό για το "φοβερό" κινητό του... Πού θα πάει; Μια μέρα θα ψοφήσουν και τα δικά τους και θα καταλάβουν...

Φίλε μου,μην δίνεις σημασία...;) :mad:
Γι'αυτό είμαστε εδώ για να ακούμε και τα καλά αλλά και τα άσχημα ενός προϊόντος..
Σου εύχομαι τα καλύτερα απο θέμα ξεμπερδέματος:O

alfa147
12 Φεβ. 2007, 23:15
παιδια σημερα πηρα το κινητο για πρωτη φορα στα χερια μου...2 ερωτησουλες ...μου βγηκε ενα εικονιδιο ακριβως διπλα απο την σταθμη του σηματος , ειναι ενα λευκο πλαισιο κια μεσα εχει κατι σαν 3 λευκα κυκλακια....δεν ξερω τι ειναι και τι κανει...ακομα και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εφυγε...και ακομα μια απορια...πωσ γινεται απο το σηματακι της σταθμης σηματος να βγαλω το μπλε πλαισιο γυρω γυρω????

ευχαριστω πολυ

AngeloDion
12 Φεβ. 2007, 23:28
παιδιά είχα ρωτήσει για το αν υπάρχει τρόπος για να μένει το φλας μόνιμα αναμμένο ώστε να χρησιμοποιείται το κινητό σαν φακός και μου είχε απαντήσει κάποιος για την εφαρμογή "Torch & Light"...ωστόσο με αυτή την εφαρμογή ανάβει μόνο με κόκκινο το φλας (Torch) και η οθόνη με άσπρο (Light)...γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και κάτι άλλο εναλλακτικό ώστε να ανάβει το φλας με άσπρο φως?? ευχαριστώ...

Ούτε ένα ευχαριστώ. Κάτι ΄βρήκα αλλά δεν μαρέσει η αχαριστια

Spyros125
13 Φεβ. 2007, 08:41
Καλημερα . Αυτο που αναφερεις ειναι το σημα για το 3g φευγει μονο αν απενεργοποιησεις το δικτυο 3g . Δεν ειναι τιποτα μην σε τρομαζει.

Να κανω και εγω μια ερωτηση... Με μικρα μπορει να γραφει το κντ μας? (κ800ι)
Προσπαθω αλλα ματαια ! και το τελικο σιγμα (ς) μονο με τ9 παιζει?
Μηπως ειναι ζητημα αναβαθμισης η SE δεν ασχολειτε καθολου με αυτο?
ευχαριστω

griniaris
13 Φεβ. 2007, 10:45
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ..ΤΟ FLASH MENU Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ W850 W810 ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ?ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

goldeneagle
13 Φεβ. 2007, 11:40
Καλημερα. Παιδια να κανω μια ερωτησουλα?? Υπαρχη κανενα προγραμμα για το τηλεφωνακι μας που να μπορεις να κανεις διαχειρηση των εισερχωμενων κλεισεων. Δηλαδη να το ρυθμισεις και σε καποιους αριθμους πχ να μην σου χτυπαει, να δειχνει κατελημμενο κλπ, οπως το smart filter που υπαρχει σε smart phone??

geofil
13 Φεβ. 2007, 12:02
Καλημερα. Παιδια να κανω μια ερωτησουλα?? Υπαρχη κανενα προγραμμα για το τηλεφωνακι μας που να μπορεις να κανεις διαχειρηση των εισερχωμενων κλεισεων. Δηλαδη να το ρυθμισεις και σε καποιους αριθμους πχ να μην σου χτυπαει, να δειχνει κατελημμενο κλπ, οπως το smart filter που υπαρχει σε smart phone??

Πρόγραμμα σαν αυτό που ζητάς δεν υπάρχει αλλά μπορείς από τις ρυθμίσεις του κινητού σου να έχεις αποδοχή κλήσεων μόνο από μία λίστα με επαφές που θα ορίσεις εσύ, ενώ οι υπόλοιποι που σε καλούν θα ακούν ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

RAVER
13 Φεβ. 2007, 13:05
παιδια σημερα πηρα το κινητο για πρωτη φορα στα χερια μου...2 ερωτησουλες ...μου βγηκε ενα εικονιδιο ακριβως διπλα απο την σταθμη του σηματος , ειναι ενα λευκο πλαισιο κια μεσα εχει κατι σαν 3 λευκα κυκλακια....δεν ξερω τι ειναι και τι κανει...ακομα και μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εφυγε...και ακομα μια απορια...πωσ γινεται απο το σηματακι της σταθμης σηματος να βγαλω το μπλε πλαισιο γυρω γυρω????

ευχαριστω πολυ
Τα πρωτα (3 κουτακια) ειναι το προφιλ.εχεις επιλεξει καποιο αλλο και γι'αυτο εμφανιζεται το σηματακι.κανενα το προφιλ βασικο/κανονικο και θα φυγει το εικονιδιο.
τωρα το σηματακι πανω απο το σημα ειναι το (gprs).μεσα απο το μενου..θα βγαλεις αυτη την ρυθμιση επιλεγωντας επικοινωνια δεδομενων , ΜΟΝΟ GSM.:)

RAVER
13 Φεβ. 2007, 13:08
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ..ΤΟ FLASH MENU Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ W850 W810 ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ?ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

:worry: animated themes (http://myk800.lasyk.net/K800/Animated/Themes/1/K800--Themes-Page1.html).τα κατεβαζεις στο pc και μετα τα στελνεις στο κινητο σου.

griniaris
13 Φεβ. 2007, 14:10
ΔE ZHTAΩ TETOIA ΘEMATA.TA ΘEMATA ΠOY ΛEΩ EINAI ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΣTO KYPIO ΜΕΝΟΎ.ΠX OΛH Η ΟΘΌΝΗ ΜΑΎΡΗ Κ NA ΦΩΤΊΖΟΥΝ MONO TA ΕΙΚΟΝΊΔΙΑ Κ NA EINAI OΛA ΣE MIA ΓΡΑΜΜΉ.
MONO.

goldeneagle
13 Φεβ. 2007, 14:20
Μπορεις να μου πεις τα βηματα που το κανεις αυτο???

alfa147
13 Φεβ. 2007, 14:42
thanks για τις απαντησεις...

mpelmpas
13 Φεβ. 2007, 15:03
Γεια χαρά. Επιτέλους και εγώ μετά απο πολύ ψάξιμο (2 μήνες) αποφάσισα να αγοράσω το κ800 πριν απο 2 μέρες παρότι είμαι fun της nokia. Ελπίζω η φωτογραφική να ανταμείψει την... αλλαξοπιστία μου. Έχω διαβάσει πάνω απο 100 σελίδες του συγκεκριμένου θέματος και έχω μάθει αρκετά. Έχω μόνο 2 αποριούλες. Πρώτον γινεται στη συγγραφή SMS να φαίνεται όπως στο nokia πόσοι χαρακτήρες απομένουν για την ολοκλήρωση του μνμ(160χαρ). Δεύτερον παρότι στο file manager βλέπει τους ελληνικούς φακέλους και τραγούδια κανονικά στο music player τα ελληνικά τα βγάζει ιερογλυφικά. Επίσης μπορούμε στο music player να αλλάξουμε το όνομα ενος κομματιού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

geofil
13 Φεβ. 2007, 15:58
Μπορεις να μου πεις τα βηματα που το κανεις αυτο???

Ρυθμίσεις/Κλήσεις/Διαχείριση κλήσεων/Αποδοχή κλήσεων.

xtrmsnpr
13 Φεβ. 2007, 16:59
Να ρωτήσω κτ,επάνω δεξιά κάθετα από το κουμπάκι για τις φωτογραφίες,το κινητό έχει μια γραμμή μικρή που ίσα ποθ φαίνεται,αλλά άμα βάλεις το δάχτυλο επάνω φαίνεται σαν σπάσιμο.Το κινητό δν έχει πέσει ποτέ κάτω μέσα στις 2 βδομάδες που το έχω.Το παρατήρησα κ σ'ενος φίλου μ,αλλά εκείνου δν έχει τπτ εκεί.Παίζει να το πήρα σπασμένο;;Ή είναι καμιά εκομπή του κινητού;;

tasosmaroulitsis
13 Φεβ. 2007, 17:02
Ή είναι καμιά εκομπή του κινητού;;

Τι να είναι...;;; :blink:

Για να μην το έχει ο φίλος σου... Μάλλον έτσι θα στο έδωσαν... :worry:

ddr2
13 Φεβ. 2007, 19:25
Τι να είναι...;;; :blink:

Για να μην το έχει ο φίλος σου... Μάλλον έτσι θα στο έδωσαν... :worry:

Εγκοπή εννοεί μάλλον ο φίλος.
Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό??

Nosferatu
13 Φεβ. 2007, 20:03
Μετά από 25 (!!!!) εργάσιμες, έχω στα χέρια μου ένα νέο Κ800 (αφού το πρώτο που μου έδωσαν δεν δούλευε και το γύρισα πίσω). Συμπεράσματα: μακρυά από Omnitech και ό,τι και να γίνει, αν δεν τους τρέξεις τόσο τοπικά όσο και μέσω SE, δεν πρόκειται να δεις γρήγορα πίσω το κινητό σου !!!
Είχε περασμένη την R1GB001 με EROM R3A016. Ελπίζω με αυτή την EROM να μην ψοφήσει ξανά. Εννοείται ότι δεν αλλάζω sim και δεν βγάζω μπαταρία, έχουν δει πολλά τα μάτια μου...
Κουράγιο σε όσους έχουν τα Κ800 στο service και καλό είναι να τους ζαλίσετε στα τηλέφωνα, για να μην έχετε ξεχάσει πώς ήταν το κινητό που αγοράσατε όταν το πάρετε πίσω...

ΥΓ: Άλλαξα και το avatar μου με μεγάλη χαρά !!!

ddr2
13 Φεβ. 2007, 20:27
Μετά από 25 (!!!!) εργάσιμες, έχω στα χέρια μου ένα νέο Κ800 (αφού το πρώτο που μου έδωσαν δεν δούλευε και το γύρισα πίσω). Συμπεράσματα: μακρυά από Omnitech και ό,τι και να γίνει, αν δεν τους τρέξεις τόσο τοπικά όσο και μέσω SE, δεν πρόκειται να δεις γρήγορα πίσω το κινητό σου !!!
Είχε περασμένη την R1GB001 με EROM R3A016. Ελπίζω με αυτή την EROM να μην ψοφήσει ξανά. Εννοείται ότι δεν αλλάζω sim και δεν βγάζω μπαταρία, έχουν δει πολλά τα μάτια μου...
Κουράγιο σε όσους έχουν τα Κ800 στο service και καλό είναι να τους ζαλίσετε στα τηλέφωνα, για να μην έχετε ξεχάσει πώς ήταν το κινητό που αγοράσατε όταν το πάρετε πίσω...

ΥΓ: Άλλαξα και το avatar μου με μεγάλη χαρά !!!

Ε, δεν άργησε πολύ!:p
Πάντως πλάκα-πλάκα, από νόκια μεριά έχω ακούσει πολύ χειρότερα(πάνω από μήνα)και όχι μόνο σε ένα άτομο.
Αυτό βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για τη se, αλλά πιστεύω ότι αυτό που σου έτυχε ήταν συνδυασμός λάθος timing, κακού σέρβις(Οmnitech:cry:βοήθεια!!!) και προσωπικής σου γκαντεμιάς δυστυχώς.
Και εγώ κατά καιρούς είχα παραπονάκια από το σέρβις της se , αλλά στην teleservice δεν μου έχουν καθυστερήσει κινητό πάνω από 4 μέρες(μάλιστα, στην τρίτη μέρα τους είχα πάρει τηλ και μίλησα με τον τεχνικό , ο οποίος μου είχε ζητήσει συγγνώμη(!) που δεν πρόλαβε λόγω φόρτου εργασίας να δεί το κινητό μου και μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη ημέρα(τέταρτη ημέρα)θα κοιτούσε πρώτο πρώτο το δικό μου κινητό.Και πράγματι, την επόμενη μέρα το πήρα από το σέρβις.

geofil
13 Φεβ. 2007, 23:26
Ε, δεν άργησε πολύ!:p
Πάντως πλάκα-πλάκα, από νόκια μεριά έχω ακούσει πολύ χειρότερα(πάνω από μήνα)και όχι μόνο σε ένα άτομο.
Αυτό βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για τη se, αλλά πιστεύω ότι αυτό που σου έτυχε ήταν συνδυασμός λάθος timing, κακού σέρβις(Οmnitech:cry:βοήθεια!!!) και προσωπικής σου γκαντεμιάς δυστυχώς.

Να συμφωνήσω απόλυτα με τον ddr2. Και να προσθέσω ότι πέρα από το κακό service και την προσωπική γκαντεμιά, στην περίπτωση του Κ800 έχουμε και ένα τραγικό λάθος της SE, σε μια παρτίδα τουλάχιστον. Ένα λάθος που φαντάζομαι ότι έγινε στην βιασύνη της εταιρίας να κυκλοφορήσει έγκαιρα το μοντέλο. Λάθος ανεπίτρεπτο που ελπίζω να μην το ξαναδούμε σε άλλα μοντέλα.
Ελπίζω να έχουμε τέλος καλό και όλα καλά για τον Nosferatu. Για να μην έχουμε συνέχεια με την γκρίνια του.
Πλάκα κάνω φυσικά. :)

UNIQUE
14 Φεβ. 2007, 11:51
πες τα χρυσοστομε!!κι εγω ενας πονεμενος ειμαι,θυμα της omnitech εδω και 25 μερες με το απαραδεκτο service τους!!Ο Θεος να το κανει service...:mad: :mad: κι οσο για εσας που διαμαρτυρεστε,ευχομαι να μην παθει τιποτα το κινητο σας,γιατι μετα τοτε,θα ερθετε στα λογια μας,και μακαρι να τραβηξετε τα ιδια κ χειροτερα απο αυτα που τραβαμε εμεις τωρα,προσωπικα που ειμαι 25 ημερες χωρις κινητο,ετσι για να δειτε τη γλυκα!!!!!!καταλαβες "unique"??
File mou kale an kai off topic tha sou apantiso os exis:
Eixa ena Nokia 6600 to opoio ekei pou milouses exane entelos to shma kai katepektasein kobotan h klhsh pou ekanes.
to phga sthn Alphacopy (sthn Panteio konta) sta kentrika _giati se NokiaShop eixa thn empeiria ena Nokia 7110 na mou to dosoun piso meta apo 2 (DYO- nai ΔΥΟ) mhnes_ tous eipa ti eixe kai to afhsa...
Thelis na ma8eis ti egine?
Loipon meta apo alepalila telephonimata to N6600 to phra piso meta apo 1,5 mhna ( 45 hmeres) kai ta tsakalia tis Nokia mou eipan oti h syskeuh den exei tpt, nai den exei tpt kai htan problima diktyou, bebaia to tel exakolou8ouse na xanei to shma tou kathe ligo.
Prosoxh tora, ekeinh thn epoxh ektos tou N6600 eixa kai ena Ericsson t39im pou eixa thn grammh thn eppagelmatikh mou(to N6600 htan h prosopikh grammh), kai sta dyo htan me syndesh TIM, to t39 den eixe xasei pote to shma tou to N6600 synexeia...8elo na po oti den htan problem apo to diktyo.
Kai tora na se rotiso kati ego?
Mporeis na mou breis posa mhnymata egrapsa ego gia to a8lio service tis NOKIA, poses fores sas proetrepsa na mhn xanagorasete apo authn thn etairia pou den sevete tous agorastes ths....psaxe oso thelis den 8a breis kanena, esto mporei na egrapsa ena, se hpious tonous alla oxi auto to XALI pou exei ginei edo mesa me ton "filo" mas

Sorry gia to OFFTOPIC.

aaa...kai sou euxome kai ego(opos alloste kai esy) na meineis 2 mhnes xoris kinhto na deis thn glyka...;)

geofil
14 Φεβ. 2007, 12:34
To service της alpha copy (nokia) ήταν πάντα με διαφορά το χειρότερο service στην Ελλάδα. Ήταν να μην σου τύχει να πέσεις σε προβληματικό κινητό. Τέτοιου είδους καθυστερήσεις (1 μήνας +) μόνο στην nokia μπορούσες να το δεις. Και όπως είπε ήδη ο UNIQUE, πολλές φορές έπαιρνες πίσω το ίδιο κινητό χωρίς να το κάνουν απολύτως τίποτα.
Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Αλλά από όσα διαβάζω δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα.
Τώρα δυστυχώς τα βλέπουμε αυτά και από την SE. Η Εrricson κάποτε είχε φανατικούς πελάτες λόγω του service της. Στην δικιά μου περίπτωση, σε ένα Τ39 λίγο πριν τελειώσει η εγγύηση, μου δώσαν νέα συσκευή, χωρίς να το ζητήσω καν. Η όλη επίσκεψη στο service point είχε κρατήσει 5 λεπτά. Πως να μην έχω καλή γνώμη από τότε; Αλλά δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν.

asikis
14 Φεβ. 2007, 13:06
Εχει αγορασει κανεις την 2 GB M2 της SanDisk για το Κ800? Παιζει καλα? Εχουν παρατηρηθει τιποτα κολληματα - αργο μενου?

minovg
14 Φεβ. 2007, 13:52
Εχει αγορασει κανεις την 2 GB M2 της SanDisk για το Κ800? Παιζει καλα? Εχουν παρατηρηθει τιποτα κολληματα - αργο μενου?
Αν έχεις υπομονή, κάνε λίγη ακόμα. Θα πέσει κι άλλο η τιμή της σε κανά 2μηνο.

UNIQUE
14 Φεβ. 2007, 14:12
To service της alpha copy (nokia) ήταν πάντα με διαφορά το χειρότερο service στην Ελλάδα. Ήταν να μην σου τύχει να πέσεις σε προβληματικό κινητό. Τέτοιου είδους καθυστερήσεις (1 μήνας +) μόνο στην nokia μπορούσες να το δεις. Και όπως είπε ήδη ο UNIQUE, πολλές φορές έπαιρνες πίσω το ίδιο κινητό χωρίς να το κάνουν απολύτως τίποτα.
Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Αλλά από όσα διαβάζω δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα.
Τώρα δυστυχώς τα βλέπουμε αυτά και από την SE. Η Εrricson κάποτε είχε φανατικούς πελάτες λόγω του service της. Στην δικιά μου περίπτωση, σε ένα Τ39 λίγο πριν τελειώσει η εγγύηση, μου δώσαν νέα συσκευή, χωρίς να το ζητήσω καν. Η όλη επίσκεψη στο service point είχε κρατήσει 5 λεπτά. Πως να μην έχω καλή γνώμη από τότε; Αλλά δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν.

Tote yphrxan ta "Εrricson service point" omos...kai oxi omnitech klp klp
Se Εrricson service point eixan antikatastisei dorean ena t28 tou aderfou mou gia asimanto logo, opos kai ena R380(auto me thn othoni afis, progonos ton Pxxx) enos filou.
Dystyxos alles epoxes...

Nosferatu
14 Φεβ. 2007, 15:03
Ωραίες αναμνήσεις !!! Τότε (επί Ericsson service points) τους πήγαινες μια συσκευή με πρόβλημα και την 1η φορά έφευγες με νέα μπαταρία, τη 2η άμα συνέχιζε το πρόβλημα με νέα συσκευή !!!
Δεν είπα ποτέ ότι η Nokia έχει καλό service και καλό είναι να μην το κάνουμε διαξιφισμό. Απλά τα ποσοστά θνητότητας του Κ800 είναι πολύ πιο υψηλά εναντι οποιουδήποτε άλλου κινητού...
Τελικά έχουμε καταλάβει τί φταίει και πεθαίνουν; Η EROM όπως εικάζεται; Με τις νεότερες εκδόσεις όπως R3A016 που έχει η νέα συσκευή που πήρα συνεχίζει να πεθαίνει; Δεν πρόκειται βέβαια να αλλάξω sim για να το διαπιστώσω...

ΥΓ: Στο φίλο που είχε πρόβλημα με το ΝΟΚΙΑ: καλό είναι να αναφέρουμε και εδώ μέσα τί συμβαίνει ώστε να είναι όλοι υποψιασμένοι και να ελαττώσουν την αναμονή αρχίζοντας τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις !!!

stephane
14 Φεβ. 2007, 21:58
Ούτε ένα ευχαριστώ. Κάτι ΄βρήκα αλλά δεν μαρέσει η αχαριστια

Για πες μας και σε εμάς που είμαστε καλά παιδιά τι βρήκες σε παρακαλώ..

keysmith
15 Φεβ. 2007, 08:33
Αν και το thread αφορά το Κ800 εγώ οπότε πήγα 4-5 κινητά στην omnitec (τζόρζη καννιγκος) μου τα είχαν έτοιμα εντός ολίγων ημερών (2-3, άντε 5). Από την άλλη η "βλάβη" τις 2 φορές ήταν αναβάθμιση και τις άλλες μία αλλαγή καμένης ασφάλειας, αλλαγή επισκευή κάποιου καλωδίου, μια ελαττωματική μπαταρία τετοια πράγματα.. θέλω να πώ όχι αντικατάσταση.. Οι ανθρωποι στην επισκευή κάναν καλά την δουλειά τους. Ισως ΔΕΝ ταλεπορίθηκα λόγωΜΗ αντικατάστασης.
Ισως για της καθυστερείς στην αντικατάσταση να φτέει η SE (διεθνώς) και όχι η Omnitec. Εχεις χειριστεί σε δουλειές μου επιστροφές καμένου εξοπλίσου (RMI). Οι πελάτες τα είχαν με εμάς και εμείς με την εταιρία στο εξωτερικό. Ποιος ειπε ότι μόνο οι Έλληνες αργούν..

SPRING
15 Φεβ. 2007, 13:11
Παιδιά μια φίλη αγόρασε το κινητό της καινούργιο και σφραγισμενο στο κουτί του και είχε δυο γραμμές...φορτισμένο ήτανε? γίνεται?

geofil
15 Φεβ. 2007, 14:09
Ημιφορτισμένο όπως όλα.
Φυσιολογικό είναι.
Εδώ και κάτι χρόνια όλες οι μπαταρίες στα κινητά έρχονται φορτισμένες από το εργοστάσιο.

SPRING
15 Φεβ. 2007, 16:55
:) ΟΚ thanks!

Daltons2000
15 Φεβ. 2007, 19:51
Παιδιά επειδή είμαι νέος στο forum μήπως μπορείτε να μου προτείνετε bluetooth ακουστικό κατάλληλο για το K800i που να συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα ? (το δεύτερο είναι QTEK 9090, Bluetooth 1.1)

Ευχαριστώ πολύ

:O

pan13
15 Φεβ. 2007, 20:06
Παιδιά επειδή είμαι νέος στο forum μήπως μπορείτε να μου προτείνετε bluetooth ακουστικό κατάλληλο για το K800i που να συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα ? (το δεύτερο είναι QTEK 9090, Bluetooth 1.1)

Ευχαριστώ πολύ

paides kalispera prosthetika stin erotisi tou filou, epeidi agorasa 1 bloototh me kalodio to opoio sinexos xanei tin sindesi kathos episis exei kai mikro mikos(to kalodio!!) kai den me voleyei , mipos gnorizei kaneis kanena kalitero kai poio aksiopisto montelo xoris kalodio kai as eimai kai ego san toys alloys eksogiinous....

Nosferatu
15 Φεβ. 2007, 20:09
Το μόνο bluetooth το οποίο συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα είναι το Plantronics 640. Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, 1 από ΤΙΜ στα 89 ευρώ με πολλά έξτρα (μετατροπείς για να συνδέεται με φορτιστές κινητών, εξάρτημα εφεδρικής φόρτισης με μπαταρία) και από voda-shops-Γερμανό στα 69 νομίζω.
Συνδέεται μια χαρά με Κ800 αλλά δεν παίζει μουσική από αυτό. Επίσης δεν παίζει διαφορετικό ήχο για κάθε κλήση, ενώ όλα αυτά δούλευαν ΟΚ με ένα Ε50 με το οποίο το σύνδεσα. Και φυσικά δεν μπορείς να μιλήσεις ταυτόχρονα και από τα 2 κινητά...

xtrmsnpr
15 Φεβ. 2007, 22:47
Παίδες έχω αρχίσει κ νευριάζω πολύ....κ το έλεγα με μισή καρδία γύρισα πίσω στην se.....
Το κινητούλι που ακριβοπλήρωσα,για τις δυνατότητες του,έχει αρχίσει κ κάνει νερά από τις 2 πρώτες εβδομάδες κιόλας!ΕΛΕΟΣ πια!!
Το κινητό κλείνει κ ανοίγει όποτε θέλει...Όταν βάζω το καλώδιο usb για να περάσω ή να βγάλω μέσα από το κινητό,κλείνει πάλι το τηλέφωνο,πολλές φορές χάνει την σύνδεση του με τν υπολογιστή.
Ανοιχτό το κινητό σε Κανονική λειτουργία,δν δέχεται κλίσεις....όποιος με παίρνει βγαίνει ο τηλεφωνητης...αν κ δν έχω ενεργοποιήσει τν τηλεφωνητή...υπέθεσα ότι αν μήνει πολλές ώρες(6-7,αφού είναι κλίσεις που δέχομαι το πρωί κτ τις 7) αχρισημοποίητο να γίνεται αυτό,αλλά αποκλείεται να γίνεται κτ τέτοιο...
Ακόμα το κινητό crashαρε μέσα στο μενού κ έβγαλε μια γραμμή στο μέσσον κ μετά εξαφανίστηκε..
Ακόμα χάνει τις συνδέσεις bluetooth με κινητά που βρίσκονται ακόμα κ δίπλα τ μερικές φορές.
Αφείστε ότι δν μ βγάζει ορισμένα εικονίδια επάνω στο σήμα δίπλα....
Και το σημερινό πρόβλημα που είδα,δν μ μετράει τις κλίσεις που έχω κάνει/δεχτεί,εξερχόμενες-εισερχόμενες-αναπάντητες-απαντημένες.Τπτ...Έχει μήνει σ κτ τηλ που έχω δεχτεί μέχρι τις 13/2....
ΔΛδ έλεος πια,τί στο καλό το πλήρωσα για να μν λειτουργεί μετά από 15μέρες;;Κ παίζει πολύ να μου το έδωσαν σπασμένο, γιατί σε άλλους δν υπάρχει αυτή η γραμμή πάνω δεξιά...
Έχω νευριάσει πολύ.Βοηθήστε με,μν πάω κ τα σπάσω στην βόντα κ τραβήξω κ μια μύνιση στην se.Τα έχω χάσει κάνει διάφορα τρελλά.....
To κινητό μ ποτέ δν έχει πέσει κάτω κ συνέχεια το προσέχω πώς θα το χειρίζομαι!!

:mad::mad::mad::mad:

ταξιδιωτης22
16 Φεβ. 2007, 01:23
τυχαινουν αυτα φιλε μου,το λαθος δεν ειναι της se,επρεπε απο την αρχη να το πας πισω διχως να το κρατησεις ουτε ωρα στα χερια σου.

xtrmsnpr
16 Φεβ. 2007, 07:38
τυχαινουν αυτα φιλε μου,το λαθος δεν ειναι της se,επρεπε απο την αρχη να το πας πισω διχως να το κρατησεις ουτε ωρα στα χερια σου.

Αφού ξαφνικά άρχισε να τα κάνει αυτά!!!Και να πω το'χα κανά χρόνο να πω 0κ,αλλά σε 15μέρες μέσα;;Σήμερα συμπλήρωσα 2 βδομάδες που το έχω!
Άμα δν είναι της se,τότε ποιανού είναι;Μάλλον δικό μου που πήρα se ξανά....:(

Daltons2000
16 Φεβ. 2007, 08:44
Το μόνο bluetooth το οποίο συνδέεται με 2 κινητά ταυτόχρονα είναι το Plantronics 640. Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, 1 από ΤΙΜ στα 89 ευρώ με πολλά έξτρα (μετατροπείς για να συνδέεται με φορτιστές κινητών, εξάρτημα εφεδρικής φόρτισης με μπαταρία) και από voda-shops-Γερμανό στα 69 νομίζω.
Συνδέεται μια χαρά με Κ800 αλλά δεν παίζει μουσική από αυτό. Επίσης δεν παίζει διαφορετικό ήχο για κάθε κλήση, ενώ όλα αυτά δούλευαν ΟΚ με ένα Ε50 με το οποίο το σύνδεσα. Και φυσικά δεν μπορείς να μιλήσεις ταυτόχρονα και από τα 2 κινητά...

Thx Nosferatu.
Μήπως ξέρεις αν παίζει με το QTEK 9090 (BT 1.1) ?

Κάτι χαζό : Αν δεν είσαι κοντά στα κινητά πώς ξέρεις πιο χτυπάει ? :O

Thx

ddr2
16 Φεβ. 2007, 09:25
Κάτι χαζό : Αν δεν είσαι κοντά στα κινητά πώς ξέρεις πιο χτυπάει ? :O

Thx

Δεν ξέρεις, εκτός κι αν μεταφέρεται ο ήχος κλήσης στο ακουστικό του bt.
Αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.Αυτό που σε ενδιφέρει είναι να απαντήσεις φαντάζομαι:p

clio1400
16 Φεβ. 2007, 14:41

Ευχαριστώ πολύ

http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=products&product_id=2257

doktor
16 Φεβ. 2007, 18:01
Δοκίμασε στο www.wotanserver.com. Σε χρεώνουν 7 ευρώ την αναβάθμιση τα οποία τα πληρώνεις με πιστωτική μέσω paypal. Είναι 100% αξιόπιστοι. Με τον client τους μπορείς να διαλέξεις ποια κωδικοσελίδα θα φορτώσεις στο κινητό. Μόνη λεπτομέρια θα πρέπει το cid του τηλεφώνου να είναι red και όχι brown. Αν και δεν έχω ακούσει για brown cid στο Κ800. Απλά το λέω γιατί το έχεις πάρει από εξωτερικό και εκεί δεν ξέρω τι παίζεται με τα κλειδώματα. Αλλά και γι' αυτό βέβαια υπάρχει λύση. Απλά η ταλαιπωρία είναι περισσότερη όπως και το κόστος. Από seus δεν μπορείς να αλλάξεις κωδικοσελίδα αφού δεν είναι καθόλου παραμετροποιημένο. (γι' αυτό άλλωστε είναι και τζαπέ).

thx telika tha to apo sthn se giati to cd einai brown kai mhn patei tipota :wacko:
alla gmt theloun 40euro oi kleftes :X
eleos exei to kinhto tourkika kai den exei ellhnika !:cool:
k genika oti kinhto agoraseis apo germania exei ta panta ektos ellhnika :wacko: :mad:

doktor
16 Φεβ. 2007, 18:10
ena site pou brika
episeis arketa kalo gia se :)

http://www.esato.com/sitesearch.php?q=k800i

alla exei k alla se
oreksh kai psaximo :D

doktor
16 Φεβ. 2007, 18:30
Αγαπητέ doktor κι εγώ αυτό που σου πρότεινε ο φίλος fanatikos μέσω wotanserver έκανα.

Το Κ800 το πήρα το Δεκέμβρη από τη mediaonline εδώ στη Γερμανία και κατευθείαν πέρασα την Generic Greece/Bulgaria/Balkan με 7 ευρώ. Το Γενάρη έκανα κανονικά update μέσω SEUS στην R1GB001 χωρίς κανένα πρόβλημα. :)

kai na se rothso nark eixe ellhnika paralhla me germanika kai agglika ?:worry:
m endiaferei na exei ellhnika (1 glossa) agglika kai germanika

thx nark

fanatikos
16 Φεβ. 2007, 18:51
Φίλε Δόκτωρα, με cid brown δυστοιχώς δεν προχωράς από wotan. Το καλύτερο είναι να το πας στην SE. Μπορείς βέβαια μέσω Davinci (και με το service cable που δίνουν) να το γυρήσεις σε red οπότε το ξεκλειδώνεις και μετά κάνεις ότι γουστάρεις μόνος σου, αλλά δεν ξέρω αν σε συμφαίρει χρηματικά. Στα λέω αυτά γιατί εμένα προσωπικά μου αρέσει να τα παιδεύω ο ίδιος και να μην τα πηγαίνω στην SE αφού πολλές φορές έχω ακούσει για άπειρα ευτράπελα. Η απόφαση είναι βέβαια δικιά σου.

nark
16 Φεβ. 2007, 22:58
kai na se rothso nark eixe ellhnika paralhla me germanika kai agglika ?:worry:
m endiaferei na exei ellhnika (1 glossa) agglika kai germanika

thx nark

Δυστυχώς φίλε doktor μπορείς να βάλεις στο κινητό μόνο ένα "γλωσσικό πακέτο". Η μια και μοναδική ελληνική έκδοση περιέχει -> English, Greek, Albanian, Romanian, Bulgarian. Γερμανικά βρίσκεις σε διάφορα "πακέτα" (όσο να πεις τα μιλάνε πολλοί περισσότεροι), αλλά σε κανένα μαζί με ελληνικά. :down:

Κοίταξε στη σελίδα του wotanserver και θα καταλάβεις.

cretaman
17 Φεβ. 2007, 00:24
Γιατι ρε παιδια καμια φορα που παω να του βαλω ενα ηχο να χτυπαει σε μια επαφη δεν το κανει?:wacko:

Sharp GX20 Video
17 Φεβ. 2007, 04:00
Παίδες έχω αρχίσει κ νευριάζω πολύ....κ το έλεγα με μισή καρδία γύρισα πίσω στην se.....
Το κινητούλι που ακριβοπλήρωσα,για τις δυνατότητες του,έχει αρχίσει κ κάνει νερά από τις 2 πρώτες εβδομάδες κιόλας!ΕΛΕΟΣ πια!!
Το κινητό κλείνει κ ανοίγει όποτε θέλει...Όταν βάζω το καλώδιο usb για να περάσω ή να βγάλω μέσα από το κινητό,κλείνει πάλι το τηλέφωνο,πολλές φορές χάνει την σύνδεση του με τν υπολογιστή.
Ανοιχτό το κινητό σε Κανονική λειτουργία,δν δέχεται κλίσεις....όποιος με παίρνει βγαίνει ο τηλεφωνητης...αν κ δν έχω ενεργοποιήσει τν τηλεφωνητή...υπέθεσα ότι αν μήνει πολλές ώρες(6-7,αφού είναι κλίσεις που δέχομαι το πρωί κτ τις 7) αχρισημοποίητο να γίνεται αυτό,αλλά αποκλείεται να γίνεται κτ τέτοιο...
Ακόμα το κινητό crashαρε μέσα στο μενού κ έβγαλε μια γραμμή στο μέσσον κ μετά εξαφανίστηκε..
Ακόμα χάνει τις συνδέσεις bluetooth με κινητά που βρίσκονται ακόμα κ δίπλα τ μερικές φορές.
Αφείστε ότι δν μ βγάζει ορισμένα εικονίδια επάνω στο σήμα δίπλα....
Και το σημερινό πρόβλημα που είδα,δν μ μετράει τις κλίσεις που έχω κάνει/δεχτεί,εξερχόμενες-εισερχόμενες-αναπάντητες-απαντημένες.Τπτ...Έχει μήνει σ κτ τηλ που έχω δεχτεί μέχρι τις 13/2....
ΔΛδ έλεος πια,τί στο καλό το πλήρωσα για να μν λειτουργεί μετά από 15μέρες;;Κ παίζει πολύ να μου το έδωσαν σπασμένο, γιατί σε άλλους δν υπάρχει αυτή η γραμμή πάνω δεξιά...
Έχω νευριάσει πολύ.Βοηθήστε με,μν πάω κ τα σπάσω στην βόντα κ τραβήξω κ μια μύνιση στην se.Τα έχω χάσει κάνει διάφορα τρελλά.....
To κινητό μ ποτέ δν έχει πέσει κάτω κ συνέχεια το προσέχω πώς θα το χειρίζομαι!!

:mad::mad::mad::mad:

file mou distixos ise apo tous atixous.. pigene stin se(i opou to agorases) kai APETISE adikatastasi siskevis..

Sharp GX20 Video
17 Φεβ. 2007, 04:05
thx telika tha to apo sthn se giati to cd einai brown kai mhn patei tipota :wacko:
alla gmt theloun 40euro oi kleftes :X
eleos exei to kinhto tourkika kai den exei ellhnika !:cool:
k genika oti kinhto agoraseis apo germania exei ta panta ektos ellhnika :wacko: :mad:

i ironia ine oti ego exo ta elinika kai den ta ektimao kathws exo vali agliki glosa..:lol:

den to dokimazis more?? kalitera ine pistevo.. oute taleporia,oute 40(!):X evrw..;)

ταξιδιωτης22
17 Φεβ. 2007, 04:17
Αφού ξαφνικά άρχισε να τα κάνει αυτά!!!Και να πω το'χα κανά χρόνο να πω 0κ,αλλά σε 15μέρες μέσα;;Σήμερα συμπλήρωσα 2 βδομάδες που το έχω!
Άμα δν είναι της se,τότε ποιανού είναι;Μάλλον δικό μου που πήρα se ξανά....:(

γιατι αλλων εταιρειων τα κινητα πιστευεις οτι ειναι καλυτερα?γενικα τα περισσοτερα καινουρια εχουν προβληματακια.πηγαινε το στο service και ζητα αντικατασταση.αν και πιθανον να στην κανουν.

xtrmsnpr
17 Φεβ. 2007, 11:52
file mou distixos ise apo tous atixous.. pigene stin se(i opou to agorases) kai APETISE adikatastasi siskevis..

είμαι εντελώς άτυχος,αλλά κ μ@λκσ,που πήρα se,έλεος πια τόσα λεφτά σκάμε κ φτιάχνουν @@...
Θα το πάω στην βόνταφον που το πήρα να το αντικαταστήσουν.Όμως αν μου τα μασήσουν κ πουν να το στείλουν πίσω για σερβις κ δν γίνεται αντικατάσταση;;Εγω τί θα κάνω;;Να πάρω τηλέφωνο την se;;Είμαι ήδη φορτωμένος πολύ με τν κ****συσκευή που εξυμνούσα κιόλας μόλις τν αγόρασα!

xtrmsnpr
17 Φεβ. 2007, 12:01
γιατι αλλων εταιρειων τα κινητα πιστευεις οτι ειναι καλυτερα?γενικα τα περισσοτερα καινουρια εχουν προβληματακια.πηγαινε το στο service και ζητα αντικατασταση.αν και πιθανον να στην κανουν.

εγω βλέπω μόνο της se τα κινητά να έχουν πρόβλημα.....δν ξέρω αλλά έχω απογοητευτεί αρκετά....
Τί καινούργια κινητά έχουν πρόβλημα;;Ένας φίλος μ πήρα το sharp v770 και είναι μια χαρά κινητάρα,άλλος πήρε το n80 και πετάει,κ γω που πήρα το k800i πήρα τα @@ μ τώρα!:mad:

Φίλε μου το ελπίζω να μου αντικαταστήσουν τν συσκευή,αλλιώς θα κινηθώ δικαστικά.Ελπίζω να μ καταλαβαίνεις πόσο πολύ τα έχω πάρει!

Giorgosk80
17 Φεβ. 2007, 12:59
Δεν νομιζω μονο τα SE να εχουν προβλημα...
Παντως πρεπει να μαθεις αν μπορουν οντως να σου κανουν αντικατασταση γιατι εχουν περασει 15 μερες και οχι 1-2!
Και δεν χρειαζεται αφου τα λες εδω να ανοιγεις και αλλο θεμα και να λες ακριβως τα ιδια.. :)

ddr2
17 Φεβ. 2007, 13:08
Φίλε μου το ελπίζω να μου αντικαταστήσουν τν συσκευή,αλλιώς θα κινηθώ δικαστικά.Ελπίζω να μ καταλαβαίνεις πόσο πολύ τα έχω πάρει!

Όταν δείς πόσο έξοδα χρειάζονται για να κινηθείς δικαστικά, θα ηρεμήσεις.
Sorry που το λέω έτσι ωμά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια

xtrmsnpr
17 Φεβ. 2007, 13:15
Όταν δείς πόσο έξοδα χρειάζονται για να κινηθείς δικαστικά, θα ηρεμήσεις.

λες ε;;Ε πάνω στα νεύρα ήταν,let's calm down...

Παντως πρεπει να μαθεις αν μπορουν οντως να σου κανουν αντικατασταση γιατι εχουν περασει 15 μερες και οχι 1-2!
Και δεν χρειαζεται αφου τα λες εδω να ανοιγεις και αλλο θεμα και να λες ακριβως τα ιδια..

ε δλδ,τν εγγύηση τν έχουμε για σερβις μόνο;;Πάντως έχω φάει τν τόπο να διαβάζω τα βιβλιαράκια για περι εγγύησης,αλλά κ να βρω λύση στα προβλήματα μ!

ddr2
17 Φεβ. 2007, 13:34
λες ε;;Ε πάνω στα νεύρα ήταν,let's calm down...

ε δλδ,τν εγγύηση τν έχουμε για σερβις μόνο;;Πάντως έχω φάει τν τόπο να διαβάζω τα βιβλιαράκια για περι εγγύησης,αλλά κ να βρω λύση στα προβλήματα μ!

Φίλε, αν το κινητό έχει όντως πρόβλημα θα σου κάνουν αντικατάσταση από το σέρβις, δλδ θα παραλάβεις μια καινούρια συσκευή με τις ζελατίνες της(αλλά όχι με καινούρια μπαταρία).Αυτό κάνει συνήθως η se.

xtrmsnpr
17 Φεβ. 2007, 13:45
Φίλε, αν το κινητό έχει όντως πρόβλημα θα σου κάνουν αντικατάσταση από το σέρβις, δλδ θα παραλάβεις μια καινούρια συσκευή με τις ζελατίνες της(αλλά όχι με καινούρια μπαταρία).Αυτό κάνει συνήθως η se.

Φίλε μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες, λες να αρχίζω να τρελλένομαι κ να έχω ψύχωση να λεω ότι χάλασε το τηλέφωνο μ,χεχεχε.Μόλις πριν λίγο έστειλα email στην se αλλά κ στην vodafone,αν κ δν νομίζω να έχουν κ πολύ σχέση αυτοί.Ε να εχω κινητό καλό κ εντάξει κ χωρίς μπαταρία,το δέχομαι κ με τν ίδια.
Τν τρίτη θα το παω στην βοντα εδω,γιατί σήμερα είναι του Άγιου Θεόδωρου κ είναι όλα κλειστά στην Μυτιλήνη.....:blink:

ddr2
17 Φεβ. 2007, 14:39
λες να αρχίζω να τρελλένομαι κ να έχω ψύχωση να λεω ότι χάλασε το τηλέφωνο μ,χεχεχε.

Όχι βέβαια, απλά, αν το πρόβλημα είναι στο λογισμικό, θα σου κάνουν απλά μια αναβάθμιση(που δεν θεωρείται καν σέρβις).
Αν όμως το πρόβλημα είναι στην πλακέτα του κινητού(αυτό εννοώ λέγοντας"αν όντως έχει πρόβλημα το κινητό"), το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξουν το κινητό

xtrmsnpr
17 Φεβ. 2007, 15:36
Όχι βέβαια, απλά, αν το πρόβλημα είναι στο λογισμικό, θα σου κάνουν απλά μια αναβάθμιση(που δεν θεωρείται καν σέρβις).
Αν όμως το πρόβλημα είναι στην πλακέτα του κινητού(αυτό εννοώ λέγοντας"αν όντως έχει πρόβλημα το κινητό"), το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξουν το κινητό

Ναι-ναι ξέρω,ε θα σας πω από Τρίτη.ΕΥχαριστώ!

Nosferatu
17 Φεβ. 2007, 17:12
Αντικατάσταση από τη vodafone χλωμό... Αν το πάει εκεί απλά θα το στείλουν στη SE. Αναγκαστικά επίσκεψη στο service (προσοχή, μακρυά από omnitech) και μετά λίγες μέρες τηλε-ξύλο μήπως και το πάρεις πριν περάσει μήνας...

stephane
17 Φεβ. 2007, 18:11
Αντικατάσταση από τη vodafone χλωμό... Αν το πάει εκεί απλά θα το στείλουν στη SE. Αναγκαστικά επίσκεψη στο service (προσοχή, μακρυά από omnitech) και μετά λίγες μέρες τηλε-ξύλο μήπως και το πάρεις πριν περάσει μήνας...

Εμένα πάντως σε SE service point μου το αντικατέστησαν χαλαρότατα σε 1 μέρα

RAVER
18 Φεβ. 2007, 00:05
Εμένα πάντως σε SE service point μου το αντικατέστησαν χαλαρότατα σε 1 μέρα
Σε ποιο service εγινε αυτο ? :blink:

doktor
18 Φεβ. 2007, 06:48
h texnologia trexei

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=glo...73&esi=true :X

http://www.myphone.gr

Raptor_
18 Φεβ. 2007, 14:43
Ekana ti vlakeia na parw ena k800i VF Live... entaksi, pragmatika oi typoi stin VF einai apo ili8ioi ews teleiws ili8ioi (den anaferomai se kanenan pou doulevei ekei, ennow autous pou sxediasan to logismiko gia to k800i, to lew na min pareksigi8ei kaneis!)...
Ektos tou oti evalan to pio ili8io kai a8lio apo oles tis pleures menu, afairesan to pio simantiko koumpi tou kinitou, to task manager... ma einai toso ma toso anwrimoi??? ELEOS mercyfull SE... papse na dineis ta kinita sou pros katastrofi... einai krima!!!

ταξιδιωτης22
18 Φεβ. 2007, 19:46
εγω βλέπω μόνο της se τα κινητά να έχουν πρόβλημα.....δν ξέρω αλλά έχω απογοητευτεί αρκετά....
Τί καινούργια κινητά έχουν πρόβλημα;;Ένας φίλος μ πήρα το sharp v770 και είναι μια χαρά κινητάρα,άλλος πήρε το n80 και πετάει,κ γω που πήρα το k800i πήρα τα @@ μ τώρα!:mad:

ετσι νομιζεις ομως λαθος νομιζεις.για δες και ποσα nokia Πηγαινουν στο service καθημερινα.τα sharp ειναι γενικα αξιοπιστα κινητα οπως και τα samsung που δεν παρουσιαζουν προβληματα καθε λιγο και λιγακι.

fanatikos
18 Φεβ. 2007, 19:55
Ναι έτσι είναι, μόνο που τα Sharp τα βρήσκεις δυστοιχώς μόνον voda και τα Samsung είναι ναι μεν αξιόπιστα αλλά τα menu τους και η παραμετροποίησή τους είναι τουλάχιστον 1-2 γενιές πίσω. Και αυτή η γραμματοσειρά τους βρε παιδί μου .... Άλλα βγαίνουν πιο ψιλά άλλα πιο χαμηλά!:blink:

FIATARA
18 Φεβ. 2007, 23:14
Καλησπέρα απο τον πιο "φρέσκο" κάτοχο Κ800i.
Ψάχνοντας εφαρμογές, παιχνίδια και άλλα καλούδια για να στολίσω το τηλεφωνάκι (κυρίως το world clock), έπεσα στο παρακάτω link, που αν και μου ήταν γνωστό απο τα προηγούμενα se που είχα, δέν γνώριζα πως κυκλοφορεί και σαν ιστοσελίδα.
http://www.sonyericsson.com/fun/mxhtml/changedevice?cc=GLOBAL&dn=K800i&lc=en
Κάθε φορά που επιλέγετε να κάνετε download, αποθηκεύεται ένα αρχείο με όνομα dd στον δίσκο σας. Ανοίξτε το με το σημειωματάριο, εντοπίστε την διεύθυνση που σας δίνει, κάντε την copy-paste και το κανονικό αρχείο βρίσκεται μπροστά σας!
Φυσικά μπορείτε να αλλάξετε συσκευή από την επιλογή change phone που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, ώστε να ψάξετε και σε άλλες συσκευές!
Καλό ψάξιμο!

stephane
19 Φεβ. 2007, 12:03
Σε ποιο service εγινε αυτο ? :blink:

Στης Γλυφάδας! ;)

n_wildgirl
19 Φεβ. 2007, 14:40
Καλησπερα, εχω κι εγω ενα Κ800 και ευτυχως μεχρι στιγμης δε μου εχει παρουσιασει καποιο φοβερο προβλημα... Εδω και καμια εβδομαδα ομως, καθε φορα που παω να ανοιξω το φακελο με τις εφαρμογες ή το φακελο με τα παιχνιδια, μου γραφει "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". Το ιδιο συμβαινει και οταν παω να εγκαταστησω εφαρμογη/παιχνιδι. Και στον υπολογιστη που το συνεδεσα, στο φακελο του μεμορυ στικ δεν εμφανιζει καθολου τους φακελους των παιχνιδιων και των εφαρμογων! Μηπως ξερει κανενας κατι να με βοηθησει?

IVIetaCreatoR
19 Φεβ. 2007, 15:28
Στης Γλυφάδας! ;)

City plaza?

APHS6105
19 Φεβ. 2007, 15:28
Τα παιχνιδια κ τα προγραμματα δν εμφανιζονται λογικο ειναι διοτι ειναι κρυμμενα. Αν δν τα βλεπεις απο card reader κ τα βλεπεις μεσω καλωδιου ειναι φυσιολογικο. Το αντιθετο θα σημαινει οτι υπαρχει προβλημα κ οτι μπορει να εσβησες το φακελο εμπαιναν τα παιχνιδια. Τεσπα δοκιμασε να κανεις μια διεγραφη ολων κ επαναφορα ρυθμισεων κ πιθανο να διορθωθει. Καλυτερα κανε ενα backup των αρχειων σου να μην τα χασεις.

n_wildgirl
19 Φεβ. 2007, 15:52
Ναι αλλα ακομη και αν τα εσβησα δε θα πρεπει να μου εγκαθιστα κανονικα τα καινουργια?????

ddr2
19 Φεβ. 2007, 20:27
Ναι αλλα ακομη και αν τα εσβησα δε θα πρεπει να μου εγκαθιστα κανονικα τα καινουργια?????

1.Κάνε ένα φορμάτ στην κάρτα μνήμης και στο κινητό(κρατώντας backup των αρχείων σου βέβαια).
2.Μετά πέρασε όσα παιχνιδάκια θέλεις στον φάκελο "διάφορα" του κινητού ή της κάρτας μνήμης.
3.Πήγαινε από το κινητό σε αυτό τον φάκελο, άνοιξέ τον και κάνε εγκατάσταση τα αρχεία .jar
Μετά ανοίγοντας τον φάκελο παιχνίδια ή εφαρμογές(ανάλογα τι είναι η κάθε java)θα βλέπεις όλα τα αρχεία java που έχεις στο κινητό εγκατεστημένα.:)

n_wildgirl
20 Φεβ. 2007, 03:00
Ευχαριστω παιδια...:) αν και το φορματ ηταν το τελευταιο που ηθελα να κανω...

ταξιδιωτης22
20 Φεβ. 2007, 03:45
δυστυχως καποιες φορες ειναι αναποφευκτο.

jimaroulis
20 Φεβ. 2007, 06:35
paidia please ena programma gia anaparagwgi video gia to k800i (k kana link giati psaxnw sto google k dn vriskw tipota) to video player exei to eksis provlima : prospatho na kanw piso to video kai anti na paei pio pisw (se kapoia videos) pigainei sto proigoumeno vid to exei pathei kanas allos?yparxei kamia lysh?(gia to deytero amfivallw)

ταξιδιωτης22
20 Φεβ. 2007, 06:57
φανταζομαι οτι το κρατας το joystick μονιμα κολλημενο ωστε να προχωρησει το βιντεο ετσι?

fanatikos
20 Φεβ. 2007, 09:11
Καλησπερα, εχω κι εγω ενα Κ800 και ευτυχως μεχρι στιγμης δε μου εχει παρουσιασει καποιο φοβερο προβλημα... Εδω και καμια εβδομαδα ομως, καθε φορα που παω να ανοιξω το φακελο με τις εφαρμογες ή το φακελο με τα παιχνιδια, μου γραφει "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". Το ιδιο συμβαινει και οταν παω να εγκαταστησω εφαρμογη/παιχνιδι. Και στον υπολογιστη που το συνεδεσα, στο φακελο του μεμορυ στικ δεν εμφανιζει καθολου τους φακελους των παιχνιδιων και των εφαρμογων! Μηπως ξερει κανενας κατι να με βοηθησει?

Άλλοι 2 τουλάχιστον το αντιμετώπησαν εκ των οποίων ο ένας είμαι εγώ.Ψάξε λίγο πιο πίσω στο τόπικ. Θα βρεις αναφορές στο πρόβλημα αυτό, καθώς και τι πρέπει να κάνεις για να το λύσεις οριστικά.

Lux
20 Φεβ. 2007, 15:53
Γεια σας παιδια μολις πηρα και εγω το κινητακι!!Καλουτσικο μου φαινεται μεχρι τωρα!!
Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου που υπαρχει??

geofil
20 Φεβ. 2007, 18:09
Με γεια σου.
Για τις νέες εκδόσεις μπορείς να ενημερώνεσαι από δω:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349

VEGETTO
20 Φεβ. 2007, 20:02
καλησπερα εχω και γω ενα K800 το χα παρει απο την ηλεκρονικη αθηνων εχωτην αποδειξη αλλα δεν γραφει πανω το imei...πως μπορω να το αναβαθμησω?ισχυει?

odytsak
20 Φεβ. 2007, 20:58
καλησπερα εχω και γω ενα K800 το χα παρει απο την ηλεκρονικη αθηνων εχωτην αποδειξη αλλα δεν γραφει πανω το imei...πως μπορω να το αναβαθμησω?ισχυει?

Το imei της συσκευής σου βγαίνει αν πατήσεις τα πλήκτρα με την ακόλουθη σειρά *#06#

geofil
20 Φεβ. 2007, 21:05
Ή να το δεις στο pc αν έχεις το κινητό συνδεμένο με τον υπολογιστή με το myPhoneExplorer ή κάποιο ανάλογο πρόγραμμα.

odytsak
20 Φεβ. 2007, 21:06

Πήγαινε στην αναζήτηση και θα βρεις αρκετά posts που περιγράφουν τη λύση του προβλήματος.
Και για να το επαναλάβω, το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργείται όταν βγάζουμε την κάρτα μνήμης ενώ είναι φορτωμένη μια εφαρμογή java ακόμα και όταν είναι ελαχιστοποιημένη.

dexter
20 Φεβ. 2007, 23:16
Otan kaneis update to kinito sou pernei oti anavathmisi exei afto sin oti anavathmiseis(se bugs,se logismika)eixan ta palia???Episis yparxei ksexwristi ekdosi logismikou gia K800i me Vodafone Live logismiko?

xtrmsnpr
21 Φεβ. 2007, 01:45
ετσι νομιζεις ομως λαθος νομιζεις.για δες και ποσα nokia Πηγαινουν στο service καθημερινα.τα sharp ειναι γενικα αξιοπιστα κινητα οπως και τα samsung που δεν παρουσιαζουν προβληματα καθε λιγο και λιγακι.

Κτ ξέρω κ δν μ αρέσουν τα νοκια,απλά παράδειγμα έβαλα το κινητό του παιδιού....
Μόλις έστειλα email στην se και περιμένω νεα απάντηση,γιατί το εμαιλ που μ έστειλαν δν μπορούσα να το διαβάσω με τπτ!!

Η γκαντεμιά που με τρώει συνεχίζεται.....

ddr2
21 Φεβ. 2007, 09:46
Otan kaneis update to kinito sou pernei oti anavathmisi exei afto sin oti anavathmiseis(se bugs,se logismika)eixan ta palia???Episis yparxei ksexwristi ekdosi logismikou gia K800i me Vodafone Live logismiko?

Για το πρώτο, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί.Αλλά έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση λειτουργεί όπως οι ενημερώσεις των windows περίπου.Πατάνε πάνω στο παλιό λογισμικό.
Για το δεύτερο, ναι.
Άλλο λογισμικό το ένα, άλλο το άλλο.Οπότε άλλες και οι αναβαθμίσεις τους.:)

gtsia
21 Φεβ. 2007, 15:35
Ειμαι και εγω ενας νεος χρηστης του K800 και εχω μερικες αποριες!
Εχει δοκιμασει κανεις αν παιρνει καρτα μνημης 2GB??Βρηκα στο e-bay μια sandisk περι τα 57 ευρω!!
Καλα ειναι ή ειναι ακριβη ,θα ειναι συμβατη με το κινητο ή παιρνει μεχρι 1GB μονο??
Με το 3G υποθετω οτι ειναι το σηματακι το γαλαζιο διπλα απο το σημα αλλα ειναι συνεχως αναμενο και ενω προσπαθω για βιντεοκληση μου βγαζει σφαλμα κλησης!!Για το 3G λοιπον πως καταλαβαινω αν εχει σημα και ποσο δυνατο ειναι???

RAVER
21 Φεβ. 2007, 17:59
Ειμαι και εγω ενας νεος χρηστης του K800 και εχω μερικες αποριες!
Εχει δοκιμασει κανεις αν παιρνει καρτα μνημης 2GB??Βρηκα στο e-bay μια sandisk περι τα 57 ευρω!!
Καλα ειναι ή ειναι ακριβη ,θα ειναι συμβατη με το κινητο ή παιρνει μεχρι 1GB μονο??
Με το 3G υποθετω οτι ειναι το σηματακι το γαλαζιο διπλα απο το σημα αλλα ειναι συνεχως αναμενο και ενω προσπαθω για βιντεοκληση μου βγαζει σφαλμα κλησης!!Για το 3G λοιπον πως καταλαβαινω αν εχει σημα και ποσο δυνατο ειναι???
Αυτο τα γαλαζιο ειναι το gprs.3G Θα ρωτησεις ταν παροχεα σου αν εχει εκει που εισαι.

dexter
21 Φεβ. 2007, 20:30
Για το πρώτο, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί.Αλλά έχω την εντύπωση ότι η αναβάθμιση λειτουργεί όπως οι ενημερώσεις των windows περίπου.Πατάνε πάνω στο παλιό λογισμικό.
Για το δεύτερο, ναι.
Άλλο λογισμικό το ένα, άλλο το άλλο.Οπότε άλλες και οι αναβαθμίσεις τους.:)

Apo pou vrisko anavathmisi gia Vodafone Live! logismiko?

ddr2
21 Φεβ. 2007, 20:43
Apo pou vrisko anavathmisi gia Vodafone Live! logismiko?

Κατέβασε από το site της se το update service

Κάνε το πρόγραμμα εγκατάσταση στο pc σου(να είσαι συνεχώς online).
Μτά άνοιξέ το, ακολούθησε τις οδηγίες, συνέδεσε το k800 vl και κάνε ότι ακριβώς σου λέει.

dexter
21 Φεβ. 2007, 21:35
Κατέβασε από το site της se το update service

Κάνε το πρόγραμμα εγκατάσταση στο pc σου(να είσαι συνεχώς online).
Μτά άνοιξέ το, ακολούθησε τις οδηγίες, συνέδεσε το k800 vl και κάνε ότι ακριβώς σου λέει.

file m to exw kanei alla distixxws dn simvenei tpt.:( Yparxei sto site SE eidiki anavathmisi gia Vodafone Live! kinita???:wacko:

ddr2
21 Φεβ. 2007, 22:36
file m to exw kanei alla distixxws dn simvenei tpt.:( Yparxei sto site SE eidiki anavathmisi gia Vodafone Live! kinita???:wacko:

Όχι, δεν υπάρχει.
Κανονικά, το update service καταλαβαίνει το κινητό που έχεις βάλει πάνω(αν είναι ή όχι live )και κατεβάζει την σωστή κάθε φορά αναβάθμιση.

Σίγουρα ακολουθείς σωστά τις οδηγίες?
Την ώρα που βάζεις το βύσμα στο κινητό έχεις πατημένο το κουμπί "c" ?
Και το κρατάς πατημένο μέχρι να βγεί μήνυμα στο pc που να λέει να το αφήσεις?

geozax2005
22 Φεβ. 2007, 11:00
Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το εξής bluettoth headset για το Κ800 μου: NOKIA BH-700 BLACK.
Δε νομίζω να υπάρχει τρελό πρόβλημα συμβατότητας, τι λέτε;
Εμφανισιακά, αλλά και σε χαρακτηριστικά μου αρέσει πολύ.

RAVER
22 Φεβ. 2007, 13:13
Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το εξής bluettoth headset για το Κ800 μου: NOKIA BH-700 BLACK.
Δε νομίζω να υπάρχει τρελό πρόβλημα συμβατότητας, τι λέτε;
Εμφανισιακά, αλλά και σε χαρακτηριστικά μου αρέσει πολύ.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα γιατι να μην παρεις Sony ericsson :blink: ?

geozax2005
22 Φεβ. 2007, 13:44
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα γιατι να μην παρεις Sony ericsson :blink: ?

Εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο. Το εχω δει και σε χρηση και ηταν εντυπωσιακο.

RAVER
22 Φεβ. 2007, 15:00
Εμφανισιακα μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο. Το εχω δει και σε χρηση και ηταν εντυπωσιακο.
Ε τοτε αγορασε'το,πρωτα ομως δουλεψε'το στο δικο σου κινητο..:)

gtsia
22 Φεβ. 2007, 15:39
Αυτο τα γαλαζιο ειναι το gprs.3G Θα ρωτησεις ταν παροχεα σου αν εχει εκει που εισαι.
Το γαλαζιο το τριγωνακι ξερω οτι ειναι gprs και απο τα παλιοτερα se που ειχα!!Εγω λεω για το αλλο που δειχνει κατι σαν μικρη δινη δεξια απο το σημα!
Η καρτα μου ειναι 3G και με το παλιο κινητο μου Ν80 στα ιδια σημεια μου εγραφε 3G και εκανα κανονικα κλησεις!!
Στις ρυθμισεις η λειτουργια ρολοι υπνου τι κανει???

dexter
22 Φεβ. 2007, 19:51
Όχι, δεν υπάρχει.
Κανονικά, το update service καταλαβαίνει το κινητό που έχεις βάλει πάνω(αν είναι ή όχι live )και κατεβάζει την σωστή κάθε φορά αναβάθμιση.

Σίγουρα ακολουθείς σωστά τις οδηγίες?
Την ώρα που βάζεις το βύσμα στο κινητό έχεις πατημένο το κουμπί "c" ?
Και το κρατάς πατημένο μέχρι να βγεί μήνυμα στο pc που να λέει να το αφήσεις?

Ok se efxaristw!Tha prospathisw kai tha sou pw ta apotelesmata;) :)

ddr2
22 Φεβ. 2007, 22:47
Ok se efxaristw!Tha prospathisw kai tha sou pw ta apotelesmata;) :)

Οκ, περιμένω:)
Αν χρειαστείς κάτι στείλε pm;)

kercky
23 Φεβ. 2007, 04:30
Καλημερα παιδια εχω το k800 απο τον αυγουστο και ειμαι ερκετα ευχαριστημένος, εχω κανει και ολες της αναβαθμίσεις απο το SEUS, ομως εχει την EROM:R3A011 απο την μανα του και με το Update Service αυτο δεν αλλαζει θελω να κανω την αναβαθμίσει μεσω wotanserver, υπαρχει καποιος οδηγος για να μην παει κατι στραβα? Θελω να αλλαξω την EROM γιατι:ορισμενες φορες οταν σε περνουν και πας να απαντησεις κανει ενα τουτ τουτ και μετα τιποτα, αυτος που παιρνει του δειχνει κατειλημενο και στην επομενη προσπαθεια λεει οτι ειναι εκτος δυκτιου η κλειστο, μετα απο λιγο ολα ειναι οκ και σου ερχονται τα μυνηματα που λενε οτι ειχες κλησεις οπως οταν το εχεις κλειστο. Νομιζω εχει συμβει και σε αλλους απ'οτι διαβαζω, ελπιζω να ειναι η EROM. Καθε βοηθεια ευπρόσδεκτη:!: :!: :!:

fanatikos
23 Φεβ. 2007, 09:49
Πήγαινε στην αναζήτηση. Θα βρεις πολλά ποστ που θα σε βοηθήσουν για το wotan. Σίγουρα πρέπει να αναβαθμίσεις την EROM.

gtsia
23 Φεβ. 2007, 15:18
Κανεις δεν ξερει τελικα για το 3G και την δυναμη του σηματος του???

andreasarc
23 Φεβ. 2007, 17:08
Ξέρει κανείς, αν ένα αγγλικό Κ800, μπορεί να γίνει ελληνικό;

n_wildgirl
23 Φεβ. 2007, 17:16
Κανεις δεν ξερει τελικα για το 3G και την δυναμη του σηματος του???
Η λειτουργια "ρολοι υπνου" εμφανιζει την ωρα οταν το κινητο μπαινει σε κατασταση αναμονης (και φαινεται η ωρα στη σκοτεινη οθονη).

n_wildgirl
23 Φεβ. 2007, 17:19
Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο φορουμ (ψαξιμο σε 200 σελιδες-με δυσκολια βλεπω τι γραφω αυτη τη στιγμη!!) διαπιστωσα οτι αυτο το "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ" που μου βγαζει στις εφαρμογες και στα παιχνιδια διορθωνεται μονο με αναβαθμιση απο wotan (να το παω σε σερβις της ερικσον ουτε λογος!). Αληθευει αυτο?? Και τι θα κανω που δεν εχω πιστωτικη??? (Ναι, ο μπαμπας μου θα το καταλαβει αν ψειρισω τη δικια του, και οχι, δε θα μου πει μπραβο:p ). Ειναι καφριλα αυτο που γινεται γμτ γιατι τις χρησιμοποιω πολυ τις εφαρμογες!!!

ddr2
23 Φεβ. 2007, 18:05
Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο φορουμ (ψαξιμο σε 200 σελιδες-με δυσκολια βλεπω τι γραφω αυτη τη στιγμη!!) διαπιστωσα οτι αυτο το "Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ" που μου βγαζει στις εφαρμογες και στα παιχνιδια διορθωνεται μονο με αναβαθμιση απο wotan (να το παω σε σερβις της ερικσον ουτε λογος!). Αληθευει αυτο?? Και τι θα κανω που δεν εχω πιστωτικη??? (Ναι, ο μπαμπας μου θα το καταλαβει αν ψειρισω τη δικια του, και οχι, δε θα μου πει μπραβο:p ). Ειναι καφριλα αυτο που γινεται γμτ γιατι τις χρησιμοποιω πολυ τις εφαρμογες!!!

Έκανες format και δεν???

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 19:37

Επιδή το 850 έχει την ίδια δομή, και παορολο που βγήκε κάτι εξάμηνα μπροστά απτο κ800 έχουν το ίδιο πρόβλημα. με την αναβ΄θμιση της ερικσσον εμένα λύθηκε το προβλημα. Χωρις να δοκιμάσεις πως θα ξέρεις? κάνε το τώρα και σε 3 ώρες θαχεις τελιώσει. και πες μου τι έγινε

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 19:39
Ξέρει κανείς, αν ένα αγγλικό Κ800, μπορεί να γίνει ελληνικό;

πέρασε την ελληνική αναβάθμιση πάνω και θα γίνει ελληνικό. εξελληνισμός στα φόρτε του

andreasarc
23 Φεβ. 2007, 19:42
πέρασε την ελληνική αναβάθμιση πάνω και θα γίνει ελληνικό. εξελληνισμός στα φόρτε του

Tην οποία που θα βρω;:confused: :confused:

RAVER
23 Φεβ. 2007, 19:48

:blink: :worry: εδώ (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407&fid=21839&esi=true).:)

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 19:48

α τώρα μπαίνω σε σκέψης μάλλον μπορεί να μην μπορείς. Ανβαθμίσς υπάρχουν σε πολλές εκδόσεις. Η ελληνική που έχω εγω πχ, είναι η λεγόμενη mediterrenian. οταν το βάζω για αναβαθμιση και βρήσκει την αναβάθμιση γράφει eg. rg001bodk metiterenian αλλά καμία άλλη. Τώρα που το σκέφτομαι διπλά μου βγάζει αυτή γιατί δήλωσα ως περιοχή την Ελλάδα. Αρα κατέβασε το service centre βάλτω στο pc και οπου σου ζητήσει περιοχή δήλωσε ελλάδα.

andreasarc
23 Φεβ. 2007, 19:53
α τώρα μπαίνω σε σκέψης μάλλον μπορεί να μην μπορείς. Ανβαθμίσς υπάρχουν σε πολλές εκδόσεις. Η ελληνική που έχω εγω πχ, είναι η λεγόμενη mediterrenian. οταν το βάζω για αναβαθμιση και βρήσκει την αναβάθμιση γράφει eg. rg001bodk metiterenian αλλά καμία άλλη. Τώρα που το σκέφτομαι διπλά μου βγάζει αυτή γιατί δήλωσα ως περιοχή την Ελλάδα. Αρα κατέβασε το service centre βάλτω στο pc και οπου σου ζητήσει περιοχή δήλωσε ελλάδα.
Δύσκολο μου φαίνεται,
αν το πάω σε καμιά sony ericsson θα μου το κάνουν λες;

RAVER
23 Φεβ. 2007, 19:55
Δύσκολο μου φαίνεται,
Θα στο κανουν με κοστος κανα 15-20 ευρο.επισης αν εχεις αποδειξη αγορας ειναι δωρεαν.:)

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 19:59
Δύσκολο μου φαίνεται,

τί δύσκολο ρε? εγώ τοκανα σε 2 ώρες. όλα αυοτοματοποιημένα είναι. δεν σουπα να βάλεις μυστικούς κωδικούς αγνώστης προέλευσης.

andreasarc
23 Φεβ. 2007, 20:02
Θα στο κανουν με κοστος κανα 15-20 ευρο.επισης αν εχεις αποδειξη αγορας ειναι δωρεαν.:)

τί δύσκολο ρε? εγώ τοκανα σε 2 ώρες. όλα αυοτοματοποιημένα είναι. δεν σουπα να βάλεις μυστικούς κωδικούς αγνώστης προέλευσης.

Ξέρω κι εγώ......,
επειδή δεν έχω πολύ πείρα με τα symbian,
ίσως προτιμείσω τη λύση της μαμάς sony ericsson....
Ευχαριστώ πολύ παιδιά........

RAVER
23 Φεβ. 2007, 20:05
Ξέρω κι εγώ......,
Το κ800ι δεν εχει περιβαλλον symbian!

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 20:08
Ξέρω κι εγώ......,

ποιο symbian? to k800 εν ειναι symbian. 1 μισι ωρα θα τελιωνες. οπως νομίζεις. Εγώ αν είχα την σημερινή γνώση θα γλύτωνα απο μπελάδες του σερβις τους.

andreasarc
23 Φεβ. 2007, 20:11
ποιο symbian? to k800 εν ειναι symbian. 1 μισι ωρα θα τελιωνες. οπως νομίζεις. Εγώ αν είχα την σημερινή γνώση θα γλύτωνα απο μπελάδες του σερβις τους.

Εννοούσα οτι εγώ εδώ και καιρό ασχολούμε μόνο με wm5.
Τι μπελάδες δηλαδή εννοείς;

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 20:17
Εννοούσα οτι εγώ εδώ και καιρό ασχολούμε μόνο με wm5.
Τι μπελάδες δηλαδή εννοείς;
εγώ τους το έστειλα και τους΄είπα έχει προβλημα τζόγου. και με την οθόνη και το ξυπνητήρι και κλτ. Αν ένας εδώμέσα (καλή ώρα εγώ) αφιέρωνε 5 λεπτά να μου πει οτι όλοι έχουν ίδιο τζόγο και δεν δημιουργούσααν κλίμα οτι το κινητό μου έχει 0 τζόγο δεν θα το έστελνα και θα τοκανα΄μόνος μου, όλα τα υπολοιπα λύνονται εχτός τον τζόγο. που αμα δεν έχει την καλή διάθεση να ττο σφίξει λίγο ο τεχνικός δεν φεύγει ουτε με εξορκισμούς

andreasarc
23 Φεβ. 2007, 20:21
εγώ τους το έστειλα και τους΄είπα έχει προβλημα τζόγου. και με την οθόνη και το ξυπνητήρι και κλτ. Αν ένας εδώμέσα (καλή ώρα εγώ) αφιέρωνε 5 λεπτά να μου πει οτι όλοι έχουν ίδιο τζόγο και δεν δημιουργούσααν κλίμα οτι το κινητό μου έχει 0 τζόγο δεν θα το έστελνα και θα τοκανα΄μόνος μου, όλα τα υπολοιπα λύνονται εχτός τον τζόγο. που αμα δεν έχει την καλή διάθεση να ττο σφίξει λίγο ο τεχνικός δεν φεύγει ουτε με εξορκισμούς

Αυτό που λες είναι λίγο διαφορετικό όμως.
Εγώ δεν πρόκειται να το στεόλω πουθενά,
έχει σέρβις sony ericsson, λίγα μέτρα πιο πέρα από το σπίτι μου....

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 20:27
Αυτό που λες είναι λίγο διαφορετικό όμως.
Εγώ δεν πρόκειται να το στεόλω πουθενά,
έχει σέρβις sony ericsson, λίγα μέτρα πιο πέρα από το σπίτι μου....

έχεις δίκιο. αφού το μόνο που θα τους πεις είναι ελληνική αναβάθμιση. σε μια βδομάδα θα τοχεις πίσω

dexter
23 Φεβ. 2007, 20:39
Agapite ddr2 akou to provlima mou me tin anavathmisi...Kanw oti mou leei afairw ti sim kai ta loipa.Alla otan erthei i wra na valw to kalwdio to vazw afou exw apo prin patimeno to "c".To krataw patimeno gia arketi wra alla dn m vgazei tpt meta:(...ti simvainei??

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 20:47
Agapite ddr2 akou to provlima mou me tin anavathmisi...Kanw oti mou leei afairw ti sim kai ta loipa.Alla otan erthei i wra na valw to kalwdio to vazw afou exw apo prin patimeno to "c".To krataw patimeno gia arketi wra alla dn m vgazei tpt meta:(...ti simvainei??

gt epeleksses ton dd?

andreasarc
23 Φεβ. 2007, 20:47
έχεις δίκιο. αφού το μόνο που θα τους πεις είναι ελληνική αναβάθμιση. σε μια βδομάδα θα τοχεις πίσω

Τόσο πολύ θα κάνει;

AngeloDion
23 Φεβ. 2007, 20:49
Τόσο πολύ θα κάνει;

δεν ξέρω, μπορεί να το πάρει και την ίδια μέρα. ανάλογα με την όρεξη και τη δουλεία του

dexter
23 Φεβ. 2007, 21:05
gt epeleksses ton dd?

Gt aftos me voithouse xtes.Gyrna mia selida pisw sto topic kai tha deis

ddr2
23 Φεβ. 2007, 21:16
gt epeleksses ton dd?

Αν έχεις ήδη από πριν περάσει στο pc τα προγράμματα που υπάρχουν στο συνοδευτικό cd του τηλεφώνου, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.
Αν δεν τα έχεις περασμένα, κάνε ένα κόπο και ξαναπροσπάθησε.;)
Αν τα έχεις περασμένα, δεν ξέρω τι άλλο να πώ.:(

edit Καλά, λάθος μήνυμα πάτησα παράθεση:O αλλά στον dexter αναφέρομαι

dexter
23 Φεβ. 2007, 21:26
Αν έχεις ήδη από πριν περάσει στο pc τα προγράμματα που υπάρχουν στο συνοδευτικό cd του τηλεφώνου, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.
Αν δεν τα έχεις περασμένα, κάνε ένα κόπο και ξαναπροσπάθησε.;)
Αν τα έχεις περασμένα, δεν ξέρω τι άλλο να πώ.:(

edit Καλά, λάθος μήνυμα πάτησα παράθεση:O αλλά στον dexter αναφέρομαι

ok thnx ddr2 tha kanw afto kai tha s pw:)

ddr2
23 Φεβ. 2007, 21:31
ok thnx ddr2 tha kanw afto kai tha s pw:)

Αφού δεν το είχες κάνει, δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει!!
Δεν σκέφτηκα να στο πώ και πιο πριν:O

padelaros
23 Φεβ. 2007, 22:46
mporei kapios na mou pei pos tha kano install paihnidia kai efarmoges sto k800
to pc suite pou ehei sto cd den ehei kamia paromoia efarmogi gia na egatastito paihnidi,ta vazo ta paihnidia sti mnimi apo to windows explorer alla de ta vrisko sto kinito as me voithisei kapios giati den eimai poli tou spor
mono jar arheia pairnei i kai sis?

patsialos-ioanni
23 Φεβ. 2007, 23:10
mporei kapios na mou pei pos tha kano install paihnidia kai efarmoges sto k800
to pc suite pou ehei sto cd den ehei kamia paromoia efarmogi gia na egatastito paihnidi,ta vazo ta paihnidia sti mnimi apo to windows explorer alla de ta vrisko sto kinito as me voithisei kapios giati den eimai poli tou spor
mono jar arheia pairnei i kai sis?

FILE MONO JAR ARXEIA PERNEI. DEN KSERW PWS GINETE ME TO PC SUITE PANTWS ME BLUETOOTH ADAPTER TA STENEIS STO KINITO KAI TA APOTHIKEYEI STO FAKELO EFARMOGES MONO TOY

xtrmsnpr
24 Φεβ. 2007, 13:48
Παιδιά,μν γελάσετε,αλλά δν μπορώ να ανοίξω το πορτάκι του κινητού,μου έβαλαν μια sim μέσα,αλλά θέλω να βάλω τν δικιά μ.Βλέπω τν φωτο του manual,το σπρώχνω με τν αντίχειρα,τπτ,το σπρώχνω με όλη τν παλάμη τπτ...ελεος....πώς θα το ανοίξω;;;Φοβάμαι μν το σπάσω κιόλας!

masada71
24 Φεβ. 2007, 14:00
Παιδιά,μν γελάσετε,αλλά δν μπορώ να ανοίξω το πορτάκι του κινητού,μου έβαλαν μια sim μέσα,αλλά θέλω να βάλω τν δικιά μ.Βλέπω τν φωτο του manual,το σπρώχνω με τν αντίχειρα,τπτ,το σπρώχνω με όλη τν παλάμη τπτ...ελεος....πώς θα το ανοίξω;;;Φοβάμαι μν το σπάσω κιόλας!

δυστυχως φιλε μου,δεν ανοιγει...:D

xtrmsnpr
24 Φεβ. 2007, 14:45
δυστυχως φιλε μου,δεν ανοιγει...:D

Θα γινόταν κ αυτό,όλα να τα περιμένω τόσο καντέμης που είμαι!!Τλκ το άνοιξα,έφαγα τα δάχτυλα μ να πούμε...

Κάτι άλλο,πάω να το κάνω update και μου βγάζει ότι έχω ήδη νεότερο λογισμικό και δν κάνει ενημέρωση...Πώς γίνεται αυτό;;Αφού δν το έχω κάνει αναβάθμιση ποτέ....Είδα απο μέσα στο κινητό ότι η έκδοση που έχω είναι από τν Σεπτέμβριο '06....

Giorgosk80
24 Φεβ. 2007, 20:56
Aυτο με το καπακι το εκανε στο προηγουμενο κ800 που ειχα..και το εκανε την πρωτη φορα που εβαλα την σιμ μεσα και μετα πηγα να την βγαλω..

biscione
24 Φεβ. 2007, 23:46
σημερα πηγα και πηρα αν σετ ακουστηκα (3.5) και αντικατεστησα αυτα
που ειχαν μεσα με την BT συσκευη που χα αγορασει
θεαματικη βελτιωση στον ηχο (στα τραγουδια) με χρωμα ο ηχος
ικανοποιητικα μπορω να πω

να υπενθυμησω οτι το ΒΤ που πηρα ειναι της itech clip s35.

Darth_Kostard
25 Φεβ. 2007, 02:24
Γειά χαρά σε όλους. Πατώντας <**< μπήκα σε ένα κρυφό μενού με κλειδώματα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το μήκος ΜΝC και το ΝCK που μου ζητάει;

parapara
25 Φεβ. 2007, 05:28
Κι εγώ το έπαθα αυτό με το καπάκι της μπαταρίας την πρώτη φορά. Πήγα να το ανοίξω με κατσαβίδι αλλά... ξέφυγε και έκανε μια γραντζουνια ναα! :w00t:
Μετά την πρώτη φορά χαλαρώνει και βγαίνει πιο εύκολα.

bill1
25 Φεβ. 2007, 13:56
Κι εγώ το έπαθα αυτό με το καπάκι της μπαταρίας την πρώτη φορά. Πήγα να το ανοίξω με κατσαβίδι αλλά... ξέφυγε και έκανε μια γραντζουνια ναα! :w00t:
Μετά την πρώτη φορά χαλαρώνει και βγαίνει πιο εύκολα.

Αυτό συμβαίνει στα κινητά τηλέφωνα της s.e., αλλά και γενικότερα στα νέα κινητά τηλέφωνα.θυμάμαι σε ένα s.e. w300i ότι δεν μπορούσα με τίποτα να ανοίξω το καπάκι της μπαταρίας.:!:

xtrmsnpr
25 Φεβ. 2007, 15:01
ΕΕεεμμ,το άνοιξα πάλι καλα,τράβηξα το μανίκι κ έσπρωχνα,ποπο,φόβος μν σπάσω καμιά οθόνη,το κλέίστρο ή κανα πλήκτρο....

Άλλο θέμα....γιατί δν μ κάνει update;;

BTW,bill1 το sirocco τί λέει;Ένας φίλος μ θέλει να το πάρει...κάπως οφ τόπικ..συγνώμη!

bill1
25 Φεβ. 2007, 15:09
ΕΕεεμμ,το άνοιξα πάλι καλα,τράβηξα το μανίκι κ έσπρωχνα,ποπο,φόβος μν σπάσω καμιά οθόνη,το κλέίστρο ή κανα πλήκτρο....

BTW,bill1 το sirocco τί λέει;Ένας φίλος μ θέλει να το πάρει...κάπως οφ τόπικ..συγνώμη!

Αν και είναι εκτός θέματος, πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά του, αρκεί να τα διαθέτεις για ένα τέτοιο κινητό τηλέφωνο.:offtopic:

clio1400
25 Φεβ. 2007, 15:46

Εαν εχεις Vodafone Live εκδοση τοτε λογικο ειναι να μην κανει update διοτι το κινητο σου εχει ηδη την τελευταια εκδοση του live την R1ED001.
Εαν εχεις τη κανονικη εκδοση του Κ800 τοτε η τελευταια εκδοση του firmware ειναι η R1GB001 επισημα και ανεπισημα η R1JC002.

Scottas
25 Φεβ. 2007, 18:18
Μεχρι στιγμης έχουν περάσει απο τα χέρια μου 2 κ800 και τώρα θέλω να πάρω το Limited Edition dld to silver!!!Ξέρει κανεις πού μπορώ να το βρώ για να το αγοράσω???:blink: :worry: :confused:

mpa_ma_si
25 Φεβ. 2007, 18:23
Καλησπέρα.Το πήρα τελικά το κινητό.Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Ευχαριστώ όλους σας με τις συμβουλές που μου δώσατε.Με βοήθησαν να αποφασίσω.Είμαι ευχαριστημένος ως τώρα από την επιλογή του.Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος,θα ήθελα να αναφέρω κάτι που βρέθηκε σήμερα παίζοντας.Όπως γνωρίζουμε το φλας δεν μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση όποτε ο χρήστης επιθυμεί,(υποχρεωτικό).Υπάρχει τρόπος παρ'όλα αυτά να φωτογραφίζουμε μία σκηνή και το φλας να ανάβει ακόμη και σε φωτεινο περιβάλλον.Π.χ. όταν ο ήλιος πέφτει πίσω από το αντικείμενο που θέλουμε να φωτογραφίσουμε.Εάν τυχόν δεν έχει ήδη αναφερθεί στο forum,παρακαλώ απαντήστε μου.Θα χαρώ να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους χρήστες.Ευχαριστώ και πάλι.

Scottas
25 Φεβ. 2007, 18:40
Καλησπέρα.Το πήρα τελικά το κινητό.Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Ευχαριστώ όλους σας με τις συμβουλές που μου δώσατε.Με βοήθησαν να αποφασίσω.Είμαι ευχαριστημένος ως τώρα από την επιλογή του.Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος,θα ήθελα να αναφέρω κάτι που βρέθηκε σήμερα παίζοντας.Όπως γνωρίζουμε το φλας δεν μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση όποτε ο χρήστης επιθυμεί,(υποχρεωτικό).Υπάρχει τρόπος παρ'όλα αυτά να φωτογραφίζουμε μία σκηνή και το φλας να ανάβει ακόμη και σε φωτεινο περιβάλλον.Π.χ. όταν ο ήλιος πέφτει πίσω από το αντικείμενο που θέλουμε να φωτογραφίσουμε.Εάν τυχόν δεν έχει ήδη αναφερθεί στο forum,παρακαλώ απαντήστε μου.Θα χαρώ να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους χρήστες.Ευχαριστώ και πάλι.

Καλορίζικο και καλό πείραγμα!!!
Πιστεύω οτι δεν θα το μετανοιώσεις που το πήρες!!!:D :)

B_K_054
25 Φεβ. 2007, 19:18
Ρε παιδιά σκέφτομαι μετά από λίγο καιρό να πάρω το κ800.Για χρόνια έχω κινητά siemens (μέτριες οθόνες,απίστευτα και συνεχή κολλήματα) και απλά μου φαίνεται εντυπωσιακό κινητό το κ800. Όμως το προβλήματα που αναφέρονται στο forum αυτό με την EROM tou κινητού με προβληματίζουν.Πάντως τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζονται στα service?(gia Πάτρα ενδιαφέρομαι).Πρόσφατα βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 260 €,(και υπόλοιπο 8 μήνες εγγύηση,αλλά δεν το πήρα).Λέω να περιμένω κανά 2 μήνες να πέσει και άλλο η τιμή του(320€).

Όσοι το έχετε τι λέτε,αξίζει σαν κινητό ή θα έχει προβλήματα?Γενικά πάντως όσοι είχατε +siemens θα καταλαβαίνετε ότι εχω συνηθίσει τα restart k τα bugs.

Περιμένψ γνώμες.(το επόμενο κινητό μου θα είναι ή κ800 ή κ550 ή w610.Gia τα 2 τελευταία ξέρει κάποιος τα sar??)

B_K_054
25 Φεβ. 2007, 19:39
Τελικά απέκλεισα κ550 (1.25 sar sthν επίσημη σελίδα).Μακριά.Μάλλον σύντομα θα πάρω το κ800(λογικά όταν βγεί το κ810 θα πέσει λ΄λιγο η τιμή του ετσι??Νομίζω όταν βγήκε έκανε 449 και τώρα έχει 320€.Ας είναι καλά η εξέλιξη.Επίσης βρήσκω πολύ τίμιο/καλό το 0.58 sar.
(Συγγνώμη για το απανωτό post)

Scottas
25 Φεβ. 2007, 21:02
Ρε παιδιά σκέφτομαι μετά από λίγο καιρό να πάρω το κ800.Για χρόνια έχω κινητά siemens (μέτριες οθόνες,απίστευτα και συνεχή κολλήματα) και απλά μου φαίνεται εντυπωσιακό κινητό το κ800. Όμως το προβλήματα που αναφέρονται στο forum αυτό με την EROM tou κινητού με προβληματίζουν.Πάντως τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζονται στα service?(gia Πάτρα ενδιαφέρομαι).Πρόσφατα βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 260 €,(και υπόλοιπο 8 μήνες εγγύηση,αλλά δεν το πήρα).Λέω να περιμένω κανά 2 μήνες να πέσει και άλλο η τιμή του(320€).

Όσοι το έχετε τι λέτε,αξίζει σαν κινητό ή θα έχει προβλήματα?Γενικά πάντως όσοι είχατε +siemens θα καταλαβαίνετε ότι εχω συνηθίσει τα restart k τα bugs.

Περιμένψ γνώμες.(το επόμενο κινητό μου θα είναι ή κ800 ή κ550 ή w610.Gia τα 2 τελευταία ξέρει κάποιος τα sar??)

Αν και είμαι ΈΝΑ απο τα πολλα θύματα ενος ψοφιου κ800 που το περιμενω ακόμα απο την ΣΕ να το φτιάξει είναι φοβερό και απίστευτο κινητό!!!
Πάντος εκτος απο το μειονέκτημα της ερομ είναι πιστεύω απο τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει!!!Δικια μου άποψη κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί!!!

Πάντα Φιλικά

ΝικΌλ@$:rolleyes: :lol: :D :cool:

stathakis21
25 Φεβ. 2007, 23:10
paidia mia erwtisi...
exw to k800 apo perusi to kalokairi..den tou exw kanei anavathmisi..ama tou kanw tha dw kamia ousiastiki diafora??

RAVER
25 Φεβ. 2007, 23:16
paidia mia erwtisi...
exw to k800 apo perusi to kalokairi..den tou exw kanei anavathmisi..ama tou kanw tha dw kamia ousiastiki diafora??
Καλυτερα να το αφησεις οπως εχει! πολλοι δεν ειχαν προβλημα με το κινητο τους και μολις εκαναν update αρχισε ο "Γολγοθας" :!:

ταξιδιωτης22
26 Φεβ. 2007, 04:20
paidia mia erwtisi...

οπως λεει κι ο raver αφησε το ετσι το κινητο αφου σου δουλευει μια χαρα;)

jimaroulis
26 Φεβ. 2007, 10:38
φανταζομαι οτι το κρατας το joystick μονιμα κολλημενο ωστε να προχωρησει το βιντεο ετσι?
ennoeitai ayto...tespa kana allo programma kserei kanenas please??????giati k ayto to provlima na mhn eixa to video player tou k800 einai gia ta :cry: ta

geofil
26 Φεβ. 2007, 15:41
Δεν υπάρχει άλλος player φίλε μου.

alfa147
26 Φεβ. 2007, 17:26
Παιδια αν μπορειτε για βοηθηστε λιγο....πως μπορω να κανω αυτοματη απορριψη σε 2 συγκεκριμενα νουμερα....η κατι αντιστοιχο???γινεται με καποιο προγραμμα ή υπαρχει καποια επιλογη που δεν μπορω να βρω μεσα στο menu???

ευχαριστω!!!

RAVER
26 Φεβ. 2007, 17:32
Παιδια αν μπορειτε για βοηθηστε λιγο....πως μπορω να κανω αυτοματη απορριψη σε 2 συγκεκριμενα νουμερα....η κατι αντιστοιχο???γινεται με καποιο προγραμμα ή υπαρχει καποια επιλογη που δεν μπορω να βρω μεσα στο menu???

ευχαριστω!!!
Μονο αν παρεις τον τηλεφωνο τον παροχεα σου και να βαλεις φραγη στα 2 τηλεφωνα που θελεις.η αλλιως αν φτιαξει μια ομαδα και θα προσθεσεις μεσα ποιοι θελουν να σε παιρνουν.το κ700 την ειχε αυτη την δυνατοτητα,φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και στο δικο σου κινητο.:)

masada71
26 Φεβ. 2007, 18:13
Αν και είμαι ΈΝΑ απο τα πολλα θύματα ενος ψοφιου κ800 που το περιμενω ακόμα απο την ΣΕ να το φτιάξει είναι φοβερό και απίστευτο κινητό!!!
Πάντος εκτος απο το μειονέκτημα της ερομ είναι πιστεύω απο τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει!!!Δικια μου άποψη κάποιος άλλος μπορεί να διαφωνεί!!!

Πάντα Φιλικά

ΝικΌλ@$:rolleyes: :lol: :D :cool:

ναι ναι,πολυ καλο!!ειδικα το σερβις τους!!!ειμαι απο την 1 του μηνα χωρις κινητο και με πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα!!!να τους χαιρομαστε!!!:mad: :mad: :mad:

geocorfu
26 Φεβ. 2007, 19:54
ναι ναι,πολυ καλο!!ειδικα το σερβις τους!!!ειμαι απο την 1 του μηνα χωρις κινητο και με πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα!!!να τους χαιρομαστε!!!:mad: :mad: :mad:

Εγω τι να πω την πρωτη φορα το κινητο δεν ανοιγε,το πηγα στον Γερμανο,κια μου λενε οτι εχει παρει υγρασια και το κοστος επισκευης θα κοστισει ποιο ακριβα απο ενα ιδιο καινουριο τηλεφωνο.
Το πηρα λοιπον και εκανα update απο wotanserver ,
το κινητο αναστηθηκε με τη μια.
οσπου μια μερα δεν δουλευε η καμερα το παιρνω για service στην sonyericsson και μου λενε οτι εχει σπασμενη camera τελικα ηταν το λογισμικο,
και δεν αφηνε την camera να ανοιξει.
Το παρελαβα προχθες ολα καλα δουλευε τελεια,σημερα που επαιζα λιγο παρατηρησα οτι το joystick δεν δουλευει ( αριστερα ) μονο .....:!: :!: :!:
τελικα νομιζω οτι ειναι μαπα κινητο.
και sonyericsson να μου χαρισουν δεν θα το παρω:lol:
και ο λογος ειναι οτι δεν θελω να τρεχω για service καθε 10 μερες.....
ΤΕΛΙΚΑ Η SONYERICSSON ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Αυτα τα λιγα ειχα να γραψω για αυτο το αθλιο κινητο
και σας δινω μια συμβουλη να μην αγοραζετε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ απο την 1η μερα κυκλοφοριας του,αφηστε λιγο να κυκλοφορησει
ετσι ωστε να δειτε και τα προβληματα που υπαρχουν.....
λοιπον αυτα ............

ddr2
26 Φεβ. 2007, 20:03
Εγω τι να πω την πρωτη φορα το κινητο δεν ανοιγε,το πηγα στον Γερμανο,κια μου λενε οτι εχει παρει υγρασια και το κοστος επισκευης θα κοστισει ποιο ακριβα απο ενα ιδιο καινουριο τηλεφωνο.

Με δεδομένο ότι το κινητό αργότερα πήγε στη se και δεν σου είπαν τίποτα για υγρασία, δεν έπρεπε να τους αφήσεις έτσι.Πρόκειται για ποινικό αδίκημα(απόπειρα απάτης).Δεν έπρεπε να το αφήσεις έτσι!!!!!
Τελικά στο σερβις στο σερβις του Γερμανού είναι πολύ απατεώνες τα άτομα.

τελικα νομιζω οτι ειναι μαπα κινητο.

μεταξύ μας, και εγώ αυτό νομίζω:X
.
ΤΕΛΙΚΑ Η SONYERICSSON ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Η se ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
Εμείς να δούμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε, μπας και πάρουν το μήνυμα μερικοί:mad:

dimitriossara
26 Φεβ. 2007, 20:43
Η se ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
Εμείς να δούμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε, μπας και πάρουν το μήνυμα μερικοί:mad:

Και καποιοι αλλοι θα συμπληρωσω που τα βαζουν με καποιους εδω μεσα οι οποιοι εχουνε ή ειχανε προβλημα με το κινητο τους(π.χ Nosferatu) και παραπονιοντουσαν....:mad:
Ευχομαι να μην αντιμετωπισουν και αυτοι κανενα τετοιου ειδους προβλημα διοτι θα φανε το κραξιμο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ:!:

masada71
26 Φεβ. 2007, 22:58
Και καποιοι αλλοι θα συμπληρωσω που τα βαζουν με καποιους εδω μεσα οι οποιοι εχουνε ή ειχανε προβλημα με το κινητο τους(π.χ Nosferatu) και παραπονιοντουσαν....:mad:
Ευχομαι να μην αντιμετωπισουν και αυτοι κανενα τετοιου ειδους προβλημα διοτι θα φανε το κραξιμο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ:!:

ημουν ενας απο αυτους,παθων τωρα πια,αλλα μαθων!!!τεσπα πηγα σε νοκια ν73 παλι και βρηκα την υγεια μου,και να φανταστειτε,το κ800 το εχω ακομα μεσα στην κωλοomnitech απο τις 1/2!!γι αυτο αναγκαστηκα και αγορασα το ν73!!!!:(

ddr2
26 Φεβ. 2007, 23:54
ημουν ενας απο αυτους,παθων τωρα πια,αλλα μαθων!!!τεσπα πηγα σε νοκια ν73 παλι και βρηκα την υγεια μου,και να φανταστειτε,το κ800 το εχω ακομα μεσα στην κωλοomnitech απο τις 1/2!!γι αυτο αναγκαστηκα και αγορασα το ν73!!!!:(

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SONYERICSSON ME TA SERVICE TΗΣ.

Στην omnitech το είχες πάει το κινητό σου masada??

xtrmsnpr
27 Φεβ. 2007, 00:22
Ε μα καλά,στην βόντα ξέρουν τι λένε;;;Πώς μου είπαν να το κάνω update;Αφού η βόντα δν έχει βγάλει άλλο λογισμικό;;
Ναι vodafone lv είναι το τηλέφωνο μ.

Sharp GX20 Video
27 Φεβ. 2007, 02:17
pedia xerete an iparxi efarmogi mesw tis opias na xrisimopiis to kinito san tilexiristirio?

exi pari tpt to mati sas?

Efharistw..

masada71
27 Φεβ. 2007, 08:14
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SONYERICSSON ME TA SERVICE TΗΣ.

Στην omnitech το είχες πάει το κινητό σου masada??

ναι δυστυχως!!στη τζωρτζ...:(

ddr2
27 Φεβ. 2007, 09:37
ναι δυστυχως!!στη τζωρτζ...:(

Ήμουν σίγουρος!!!
:!: :!: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SONYERICSSON ME THN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ OMNITECH ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ:!: :!:

geofil
27 Φεβ. 2007, 11:43
pedia xerete an iparxi efarmogi mesw tis opias na xrisimopiis to kinito san tilexiristirio?

exi pari tpt to mati sas?

Efharistw..

Το έχουμε πει αρκετές φορές. Δεν υπάρχει τέτοιου είδους εφαρμογή για συμβατικά κινητά. Μόνο για "έξυπνα".
Τηλεχειρισμό μπορείς να έχεις μόνο για το pc σου. Μέσω του απομακρυσμένου ελέγχου.

Scottas
27 Φεβ. 2007, 16:32
Ήμουν σίγουρος!!!
:!: :!: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SONYERICSSON ME THN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ OMNITECH ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ:!: :!:

Eimai kai egw enas apo autous pou exoun ena psofio k800i alla prospa8w na to dw apo tin kali pleura!!!Polloi 8a me katigorisete gt nomizete oti eimai fan ths se!!!To oti evgale ena kinito kai dn petyxe dn prepei na tin katadikazoume!!!Ti na poume kai gt thn nokia(exw kakes empeiries)!!!
Auti einai i apopsi mou g to 8ema!!!Edw pera ekfrazomaste eleu8era kai o ka8enas exei kai leei thn apopsi tou!!!Twsa xronia (vlepe apo p800)Dn eixa POTE provlima me thn se!!!San katanalwtes epilegoume to proion kai pernoume to risko!!!

Panta Filika Scottas!!!:)

Kai As Poume OXI stis Spontes:X :cry: :O :ninja: :wacko:
Dn anaferome ston ddr2

masada71
27 Φεβ. 2007, 17:14
Eimai kai egw enas apo autous pou exoun ena psofio k800i alla prospa8w na to dw apo tin kali pleura!!!Polloi 8a me katigorisete gt nomizete oti eimai fan ths se!!!To oti evgale ena kinito kai dn petyxe dn prepei na tin katadikazoume!!!Ti na poume kai gt thn nokia(exw kakes empeiries)!!!
Auti einai i apopsi mou g to 8ema!!!Edw pera ekfrazomaste eleu8era kai o ka8enas exei kai leei thn apopsi tou!!!Twsa xronia (vlepe apo p800)Dn eixa POTE provlima me thn se!!!San katanalwtes epilegoume to proion kai pernoume to risko!!!

Dn anaferome ston ddr2

ναι ρε φιλαρακι scottas,συμφωνω μαζι σου,αλλα ημαρτον πια οχι τετοια καταντια,να ειμαι δηλαδη 1 μηνα τωρα χωρις συσκευη,και να αναγκαστω να παω να δωσω 500+ ευρω για να παρω αλλη συσκευη...

ddr2
27 Φεβ. 2007, 18:04
ναι ρε φιλαρακι scottas,συμφωνω μαζι σου,αλλα ημαρτον πια οχι τετοια καταντια,να ειμαι δηλαδη 1 μηνα τωρα χωρις συσκευη,και να αναγκαστω να παω να δωσω 500+ ευρω για να παρω αλλη συσκευη...

Nαι, αλλά σκέψου ότι όταν πάρεις το K800 πίσω θα είσαι με 2 νέες συσκευές!!:p

Σοβαρά τώρα, και εγώ fan της se είμαι και τα τελευταία χρόνια έπαιρνα ΜΟΝΟ se, αλλά τη μυρίστηκα τη δουλειά.Και αυτό που μυρίστηκα, βρωμάει...
Από την μια η haedwarική αναξιοπιστία της και από την άλλη οι καθυστερίσεις στα σέρβις...Sorry, δεν έχω λεφτά για πέταμα.
Μόλις τα πράγματα στρώσουν(αν...)θα με ξαναδούν.
Το τελευταίο καλό se ήταν το w900...

masada71
27 Φεβ. 2007, 18:26
Nαι, αλλά σκέψου ότι όταν πάρεις το K800 πίσω θα είσαι με 2 νέες συσκευές!!:p

Σοβαρά τώρα, και εγώ fan της se είμαι και τα τελευταία χρόνια έπαιρνα ΜΟΝΟ se, αλλά τη μυρίστηκα τη δουλειά.Και αυτό που μυρίστηκα, βρωμάει...
Από την μια η haedwarική αναξιοπιστία της και από την άλλη οι καθυστερίσεις στα σέρβις...Sorry, δεν έχω λεφτά για πέταμα.
Μόλις τα πράγματα στρώσουν(αν...)θα με ξαναδούν.
Το τελευταίο καλό se ήταν το w900...

η μονη παρηγορια ειναι αυτο,οτι θα εχω 2 καινουριες συσκευες με πολυ περισσοτερο απο αξιοπιστες καμερες,μιας και μου αρεσει πολυ η φωτογραφια,γι αυτο και αγορασα εξ αρχης το κ800...

c_kika_89
27 Φεβ. 2007, 18:30
Egw pantws na xruphsw 3ulo, den exw kanena provlhma me to k800i ektws apo to encoding tou stis ellhnikes istoselides kai to exw apo ton Augousto Mallon eimai h monh tuxerh ap'oti ma8ainw. ftou ftou...

n_wildgirl
27 Φεβ. 2007, 19:16
Επιδή το 850 έχει την ίδια δομή, και παορολο που βγήκε κάτι εξάμηνα μπροστά απτο κ800 έχουν το ίδιο πρόβλημα. με την αναβ΄θμιση της ερικσσον εμένα λύθηκε το προβλημα. Χωρις να δοκιμάσεις πως θα ξέρεις? κάνε το τώρα και σε 3 ώρες θαχεις τελιώσει. και πες μου τι έγινε
Την αναβαθμιση της sony ericsson την εκανα (αναθεμα την ωρα και τη στιγμη, διοτι ηταν για τα μπαζα) αλλα το προβλημα με το "η ενεργεια απετυχε" δε διορθωθηκε! Τουτεστιν δεν ξαναχρησιμοποιω εφαρμογες και παιχνιδια?!?!?!

ddr2
27 Φεβ. 2007, 19:58
Την αναβαθμιση της sony ericsson την εκανα (αναθεμα την ωρα και τη στιγμη, διοτι ηταν για τα μπαζα) αλλα το προβλημα με το "η ενεργεια απετυχε" δε διορθωθηκε! Τουτεστιν δεν ξαναχρησιμοποιω εφαρμογες και παιχνιδια?!?!?!

Τουτέστιν είπαμε:Format σε κινητό και κάρτα μνήμης:)

Sharp GX20 Video
28 Φεβ. 2007, 00:19
Το έχουμε πει αρκετές φορές. Δεν υπάρχει τέτοιου είδους εφαρμογή για συμβατικά κινητά. Μόνο για "έξυπνα".
Τηλεχειρισμό μπορείς να έχεις μόνο για το pc σου. Μέσω του απομακρυσμένου ελέγχου.

ok file geofil.. thanx!
exoume xazo kinito..:p

_KOSTASKELLAS_
28 Φεβ. 2007, 00:20
molis apoktisa to k800i epidotoumeno apo tin tim.korifi fotografiki mixani klp klp.exo omos ena mikro problimataki.:O
den mou emfanizei tis anapantites-eiserxomenes-ekserxomenes kliseis.emfanizei kana dio mono.:X
anaba8misei???:cool:
iparxei kapou pou mporo na tin katebaso???
mporo na tin kano monos mou h prepei na to trabikso se kanena germano?:blink:
200 selides einai polles:blink: :blink: :blink: :blink: :D

c_kika_89
28 Φεβ. 2007, 00:30
Μήπως οι κλήσεις σου είναι από τους ίδιους αριθμούς? Τα Sony Ericcson έχουν περιορισμένο log κλήσεων και αν ένας αριθμός σε έχει πάρει 10 φορές, εμφανίζει μόνο την τελευταία. Αν θες αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις είτε από το menu του Ρυθμίσεις -> Update service αν έχεις wap που βέβαια θα σου κοστίσει αρκετά, είτε κατεβάζοντας από το site το πρόγραμμα αναβάθμισης μέσω του PC.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps7&zone=ps&fid=21839&numItems=18

πού όμως όταν το έκανα εγώ προχθές και μετά το τσέκαρα με το update του κινητού μου, έβγαλε ότι ήθελε κι άλλη αναβάθμιση την οποία έκανα από το κινητό και τώρα θα κλαίω από τις χρεώσεις…

dimitriossara
28 Φεβ. 2007, 01:24

Dn anaferome ston ddr2

Εγώ θα σου πώ φίλε μου πως έχω εδώ και περίπου δύο μήνες το κινητό και λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και είμαι και υπέρ ευχαριστημένος απο αυτό,αν και είμαι πολύ απαιτητικός γενικά μιας και έχουνε περάσει απο τα χέρια μου χωρις υπερβολές δεκάδες κινητά...
Παρόλα αυτά δεν παύει να είμαι εκνευρισμένος απο την se γενικά και αυτό διότι ταλαιπωρεί όλα αυτά τα παιδιά εδώ μέσα στο φόρουμ,διότι έχουνε δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό και κινητό δεν έχουν...;)
Τώρα αν εσύ όλα αυτά τα βλέπεις φυσιολογικά και τα μεταφράζεις σαν ΣΠΟΝΤΕΣ,τότε δεν βλέπω κανένα λόγο στο να συμμετέχεις σε ένα φόρουμ και να παραθέτεις απόψεις,όταν οι απόψεις αλλά και η πικρία των άλλων δεν σε αφορά...
Και κάτι άλλο,τα φόρουμ τα οποία και δημιουργούνται,έχουν σαν κύριο σκοπό στο να παραθέτουν κυρίως τα αρνητικά μιας συσκευής τα οποία και είναι άγνωστα στους περισότερους μας,τα οποία και θα μας βοηθήσουν στο να καταλήξουμε στο άν αγοράσουμε αυτή την συσκευή ή όχι και όχι τόσο στα θετικά που όλοι σχεδόν γνωρίζουμε μιας και μας τα παραθέτει στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ο κατασκευαστής..;)
Ελπίζω να σου έγινα κατανοητός....;)

fanatikos
28 Φεβ. 2007, 08:46

Το έχουμε ξαναπεί. Από SEUS αναβάθμιση ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα. Κράτα backup τα αρχεία σου και κάνε αναβάθμιση από το wotanserver. Όταν τελειώσει, θα το έχεις εντελώς μαμά το τηλέφωνο, και όλα θα λειτουργούν κανονικά.

AngeloDion
28 Φεβ. 2007, 14:21
Το έχουμε ξαναπεί. Από SEUS αναβάθμιση ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα. Κράτα backup τα αρχεία σου και κάνε αναβάθμιση από το wotanserver. Όταν τελειώσει, θα το έχεις εντελώς μαμά το τηλέφωνο, και όλα θα λειτουργούν κανονικά.

εμένα λύθηκε

papi
28 Φεβ. 2007, 14:28
Μήπως οι κλήσεις σου είναι από τους ίδιους αριθμούς? Τα Sony Ericcson έχουν περιορισμένο log κλήσεων και αν ένας αριθμός σε έχει πάρει 10 φορές, εμφανίζει μόνο την τελευταία. Αν θες αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις είτε από το menu του Ρυθμίσεις -> Update service αν έχεις wap που βέβαια θα σου κοστίσει αρκετά, είτε κατεβάζοντας από το site το πρόγραμμα αναβάθμισης μέσω του PC.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps7&zone=ps&fid=21839&numItems=18

πού όμως όταν το έκανα εγώ προχθές και μετά το τσέκαρα με το update του κινητού μου, έβγαλε ότι ήθελε κι άλλη αναβάθμιση την οποία έκανα από το κινητό και τώρα θα κλαίω από τις χρεώσεις…
Δοκίμασα και εγώ το FOTA update από το τηλέφωνο και όντως μου προτείνει μία αναβάθμιση 2964 ΚΒ αλλά μόλις πατήσω ΟΚ μου γράφει "Δεν είναι δυνατή η λήψη της ενημέρωσης".
Εχω ΤΙΜ με ενεργοποιημένο το free wap & internet (non stop).
Στη συνέχεια προσπάθησα μεσω του PC αλλά λέει πως έχω την τελευταία έκδοση.
Καμμία ιδέα????

c_kika_89
28 Φεβ. 2007, 14:41
Κι εμένα αυτή την αναβάθμιση δεν μου την έδειχνε από το PC και αναγκάστηκα να την κάνω από το κινητό. Για να καταλάβεις πριν το βάλω στο PC μου έλεγε ότι θέλει γύρω στα 4ΜΒ αναβάθμιση και αφού το έκανα με το PC το τσέκαρα πάλι από το update του κινητού και μου έβγαζε αυτό που λες εσύ δηλαδή ένα υπόλοιπο 2964 ΚΒ το οποίο δεν το έβλεπε το update του PC. Τώρα γιατί δεν στο κάνει, ίσως να φταίνε οι ρυθμίσεις, μήπως αν πας στο menu των ρυθμίσεων, στη συνδεσιμότητα και ρυθμίσεις internet, δεν είναι επιλεγμένο το σωστό προφίλ?
Την αναβάθμιση στην λέει κανονικά ή στην βγάζει «κινέζικα»? Εμένα κινέζικα μου την έβγαζε…

c_kika_89
28 Φεβ. 2007, 14:50
Γενικά και από τον browser του κινητού μου βγάζει τις ελληνικές σελίδες κινέζικα, δεν διαβάζει ελληνικά font όπως π.χ. στο www.athinorama.gr κ.α. ενώ υποτίθεται ότι έχει αυτόματο encoding. Στο παλιό μου Nokia το ρύθμιζα από το menu και δεν είχε πρόβλημα, σε αυτό δεν υπάρχει ρύθμιση... υπάρχει άραγε και λύση εκτός από το να βάλω mini opera?

n_wildgirl
28 Φεβ. 2007, 15:36
Παιδια να τα πω απο την αρχη γιατι μου απαντατε ο,τι να 'ναι (μη με βρισετε, δεν το λεω επιθετικα) Εχω κανει ΚΑΙ αναβαθμιση απο ερικσον ΚΑΙ φορματ καρτας μνημης. Απλως ρωταω αν υπαρχει αλλη λυση διαφορετικη της αναβαθμισης απο wotan διοτι δεν εχω πιστωτικη!!! Αλλιως...αντιο εφαρμογες, αντιο παιχνιδια!:cry: :cry: :cry:

ddr2
28 Φεβ. 2007, 18:50
Γενικά και από τον browser του κινητού μου βγάζει τις ελληνικές σελίδες κινέζικα, δεν διαβάζει ελληνικά font όπως π.χ. στο www.athinorama.gr (http://www.athinorama.gr) κ.α. ενώ υποτίθεται ότι έχει αυτόματο encoding. Στο παλιό μου Nokia το ρύθμιζα από το menu και δεν είχε πρόβλημα, σε αυτό δεν υπάρχει ρύθμιση... υπάρχει άραγε και λύση εκτός από το να βάλω mini opera?

Με άλλα se δεν είχα τέτοιο πρόβλημα συνήθως(δλδ στις περισσότερες σελίδες).
Αλλά έτσι και αλλώς, ο opera είναι καλύτερος από τον netfront της se;)

Scottas
28 Φεβ. 2007, 20:04
Εγώ θα σου πώ φίλε μου πως έχω εδώ και περίπου δύο μήνες το κινητό και λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και είμαι και υπέρ ευχαριστημένος απο αυτό,αν και είμαι πολύ απαιτητικός γενικά μιας και έχουνε περάσει απο τα χέρια μου χωρις υπερβολές δεκάδες κινητά...
Παρόλα αυτά δεν παύει να είμαι εκνευρισμένος απο την se γενικά και αυτό διότι ταλαιπωρεί όλα αυτά τα παιδιά εδώ μέσα στο φόρουμ,διότι έχουνε δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό και κινητό δεν έχουν...;)
Τώρα αν εσύ όλα αυτά τα βλέπεις φυσιολογικά και τα μεταφράζεις σαν ΣΠΟΝΤΕΣ,τότε δεν βλέπω κανένα λόγο στο να συμμετέχεις σε ένα φόρουμ και να παραθέτεις απόψεις,όταν οι απόψεις αλλά και η πικρία των άλλων δεν σε αφορά...
Και κάτι άλλο,τα φόρουμ τα οποία και δημιουργούνται,έχουν σαν κύριο σκοπό στο να παραθέτουν κυρίως τα αρνητικά μιας συσκευής τα οποία και είναι άγνωστα στους περισότερους μας,τα οποία και θα μας βοηθήσουν στο να καταλήξουμε στο άν αγοράσουμε αυτή την συσκευή ή όχι και όχι τόσο στα θετικά που όλοι σχεδόν γνωρίζουμε μιας και μας τα παραθέτει στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ο κατασκευαστής..;)
Ελπίζω να σου έγινα κατανοητός....;)

Pote dn eipa to oti dn eimai apogoiteumenos apo thn se alla dn thn katadikazw gia ena montelo pou evgale la8os!!!Dn eipa pote oti einai fisiologiko mias kai gw eimai sthn 8esi auton twn paidiwn gt kai to diko mou einai sthn omnitech sthn tzwrtz!!!Episis epeidi exasa thn apodeiksi apo to kinito mou zitane 130eyrw gia na to ftiaxoun!!!Kai fusika paw gia 3o k800 to opoi parigila idi!!!
Kai episis h pikria twn upoloipwn afora kai emena gt eimai kai egw enas apo autous!!!Episis AUTH EINAI h apopsi mou g t kinito opws kai esy exeis sxhmatisei allh apopsi gia mena alla kai to kinito!!!

Panta filika kai 8a i8ela na lu8ei h pareksigiseis!!!
Scottas:):D

dimitriossara
28 Φεβ. 2007, 20:39
Pote dn eipa to oti dn eimai apogoiteumenos apo thn se alla dn thn katadikazw gia ena montelo pou evgale la8os!!!Dn eipa pote oti einai fisiologiko mias kai gw eimai sthn 8esi auton twn paidiwn gt kai to diko mou einai sthn omnitech sthn tzwrtz!!!Episis epeidi exasa thn apodeiksi apo to kinito mou zitane 130eyrw gia na to ftiaxoun!!!Kai fusika paw gia 3o k800 to opoi parigila idi!!!
Kai episis h pikria twn upoloipwn afora kai emena gt eimai kai egw enas apo autous!!!Episis AUTH EINAI h apopsi mou g t kinito opws kai esy exeis sxhmatisei allh apopsi gia mena alla kai to kinito!!!

Panta filika kai 8a i8ela na lu8ei h pareksigiseis!!!
Scottas:):D

;) :D

Scottas
28 Φεβ. 2007, 20:47
;) :D

Episis mporoume na vroume to k800 silver???
Einai trela:)
An to paw sthn omnitech to neo mou k800 8a allaxoun ta kapakia se silver???
Eyxaristw
Scottas:D:p:)

RAVER
28 Φεβ. 2007, 20:51
Episis mporoume na vroume to k800 silver???
Einai trela:)
An to paw sthn omnitech to neo mou k800 8a allaxoun ta kapakia se silver???
Eyxaristw
Scottas:D:p:)
Αμα βρουν ανταλλακτικα θα πρεπει να εισαι απο τους τυχερους..:whistle:

Nosferatu
28 Φεβ. 2007, 23:42
Σε κανένα μήνα εννοείται... :(

ταξιδιωτης22
28 Φεβ. 2007, 23:56
παντως η αντιπροσωπεια ιδεα δεν ειχε για την ασημι προσοψη,μονο καφε και μαυρο.

RAVER
1 Μάρ. 2007, 02:52
και γενικοτερα σε ανταλλακτικα(προσοψεις) δεν εχει καθολου..:mad:

fanatikos
1 Μάρ. 2007, 08:16
Παιδια να τα πω απο την αρχη γιατι μου απαντατε ο,τι να 'ναι (μη με βρισετε, δεν το λεω επιθετικα) Εχω κανει ΚΑΙ αναβαθμιση απο ερικσον ΚΑΙ φορματ καρτας μνημης. Απλως ρωταω αν υπαρχει αλλη λυση διαφορετικη της αναβαθμισης απο wotan διοτι δεν εχω πιστωτικη!!! Αλλιως...αντιο εφαρμογες, αντιο παιχνιδια!:cry: :cry: :cry:

Μην φοβάσε δεν σε βρίζουμε (#$@#$@!^&*). :lol:
Τότε σαν μόνη λύση βλέπω το να το πας σε κάποιο service point και να ζητήσεις να το κάνουν αναβάθμιση. Εγγύηση σίγουρα θα έχεις, δεν θα πληρώσεις απολύτως τίποτα. Μόνον μην το πας στην Omnitech γιατί πολλά παράπονα ακούγονται για το συγκεκρημένο service.

fanatikos
1 Μάρ. 2007, 08:23
εμένα λύθηκε

Τζόκερ έπεξες? ;)

xtrmsnpr
1 Μάρ. 2007, 13:27

Στην βοντα ρέι,με τρέλανανε....δν ήξεραν ότι βγαίνει σε καφέ...μονό σε μαύρο έλεγαν....μα έλεος.....το άσπρο είναι limited edition....

AngeloDion
1 Μάρ. 2007, 13:44
Τζόκερ έπεξες? ;)

είναι πρώτη φορά που δεν είμαι γκαντέμης στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Ειλικρινά η πρωτη

_KOSTASKELLAS_
1 Μάρ. 2007, 13:52

katebasa tin anaba8misi kai distixos den tin pernaei sto kinito.piga sto germano kai pali ta idia.:blink: :blink: :blink: :X
kamia idea ???
aaa !!
ektos apo to na mi krataei eiserxomenes-ekserxomenes -anapantites apektise ki alo kousouri.sbinei mono tou:cry: :X :wacko:
+ to oti den mporo na do pai ekdosi exei pano ayti ti stigmi.
simiono oti einai agorasmeno apo tin TIM kai exei mesa to logismiko tis
help????:(

vagosman
1 Μάρ. 2007, 14:08
Με λογισμικο αλλης εταιρειας μεσα δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση, μονο αναβαθμιση ΤΙΜ. Κανε debrand κ μετα μπορεις να περασεις οτι εκδοση θες

_KOSTASKELLAS_
1 Μάρ. 2007, 15:48
Με λογισμικο αλλης εταιρειας μεσα δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση, μονο αναβαθμιση ΤΙΜ. Κανε debrand κ μετα μπορεις να περασεις οτι εκδοση θες

debrand ????:blink: :blink: :blink:

masada71
1 Μάρ. 2007, 17:07
Αμα βρουν ανταλλακτικα θα πρεπει να εισαι απο τους τυχερους..:whistle:

μπορει και να τα αλλαξουν,αλλα το κινητο θα το παρεις μετα απο 1 μηνα,ειδικα αν πας στην omnitech!!!!:mad:

Scottas
1 Μάρ. 2007, 17:07
debrand ????:blink: :blink: :blink:

debrand simainei na vgaleis to firmware tis TIM kai na valeis tou kanonikou k800!!!Auto distixws mexri stigmhs ginete me pliromh mesw paypal se kapoion debrander opws davinci wotan klp!!!

Elpizw na voIthisa
:):D

Scottas
1 Μάρ. 2007, 17:11
μπορει και να τα αλλαξουν,αλλα το κινητο θα το παρεις μετα απο 1 μηνα,ειδικα αν πας στην omnitech!!!!:mad:

Na ne kala to se point ths 8esallonikis sthn dodekanisou!!!Taxa pige h aderfi mou sthn omnitech sthn tzortz gia kaliteri eksipiretisi kai koloki8ia toumpana!!!
Mou zitisan kai 130 H 140 euros gia na mou to ftiaxoun!!!Eleos dld
Are se ti mas kaneis!!!Tosa atoma paraponemena Fotia 8a se valoume:whistle: :rolleyes: :p :X :O

ddr2
1 Μάρ. 2007, 17:18
Na ne kala to se point ths 8esallonikis sthn dodekanisou!!!Taxa pige h aderfi mou sthn omnitech sthn tzortz gia kaliteri eksipiretisi kai koloki8ia toumpana!!!
Mou zitisan kai 130 H 140 euros gia na mou to ftiaxoun!!!Eleos dld
Are se ti mas kaneis!!!Tosa atoma paraponemena Fotia 8a se valoume:whistle: :rolleyes: :p :X :O

Αυτά γίνονται μόνο στην omnitech.
Από την TS International(το άλλο εξουσιοδοτημένο σέρβις της se ) προσωπικά δεν είχα ποτέ παράπονο(ούτε με τα se που πήγαινε, ούτε με τηλέφωνα άλλων εταιριών(γιατί αυτά τα επισκευαστικά κέντρα έχουν το σέρβις πολλών εταιριών)

off topic
Σόρρυ που είμαι τόσο εχθρικός με την omnitech αλλά την τελευταία φορά τα είχα πάρει στο κρανίο όταν τους είχα αφήσει ένα κινητό για αναβάθμιση και μετά από 10 ολόκληρες ημέρες που τους ενόχλησα (και δεν το είχαν έτοιμο εννοείται), μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ο server και δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση.:wacko: :blink:
Πήρα εκείνη την ώρα το κινητό από τα χέρια τους, πήγα στην TS International και μου κάνανε την αναβάθμιση επί τόπου!!!:D
Άκου έχει πρόβλημα ο server.:mad:
Σε κανένα χαζό νομίζουν ότι τα λένε αυτά.
Τους υποσχέθηκα βέβαια ότι θα τους κάνω ρόμπα στο net.Αν τα διαβάζουν τώρα, θα θυμηθούν ίσως ποιος είμαι:p

astratun
1 Μάρ. 2007, 17:41
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω το κινητάκι, διάβασα αρκετές σελίδες του topic και διαπίστωσα πάρα πολλά προβλήματα με το κ800. Το ερώτημα είναι αν έχουν πλέον λυθεί τα προβλήματά του(έστω τα περισσότερα) μετά από τόσους μήνες στην αγορά και αν αξίζει τελικά τα 320 ευρω ή θα χτυπαώ το κεφάλι μου(και το κινητό) στον τοίχο?

masada71
1 Μάρ. 2007, 18:02
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω το κινητάκι, διάβασα αρκετές σελίδες του topic και διαπίστωσα πάρα πολλά προβλήματα με το κ800. Το ερώτημα είναι αν έχουν πλέον λυθεί τα προβλήματά του(έστω τα περισσότερα) μετά από τόσους μήνες στην αγορά και αν αξίζει τελικά τα 320 ευρω ή θα χτυπαώ το κεφάλι μου(και το κινητό) στον τοίχο?

μαλλον το δευτερο...δυστυχως....:(

gtsia
1 Μάρ. 2007, 20:02
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

masada71
1 Μάρ. 2007, 20:14
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

οι 15 μερες,δεν λενε τιποτα...εμενα στους 8 μηνες τα εφτυσε απο πλακετα(οπως ισχυριζονται στην κωλοomnitech)και απο τις 1/2 το εχω εκει!!!!:mad: :mad: :mad:

Giorgosk80
1 Μάρ. 2007, 20:41
Kαλυτερα αποφασισε μονος σου και μην ακους οτι λεει ο καθενας..γιατι αυτος που του επαθε κατι θα λεει μακρια.. και σε αυτον που του ειναι ολα οκ..θα λεει φοβερο!δεν θα βγαλεις ακρη.:)

BANTAMXR
1 Μάρ. 2007, 22:51
οι 15 μερες,δεν λενε τιποτα...εμενα στους 8 μηνες τα εφτυσε απο πλακετα(οπως ισχυριζονται στην κωλοomnitech)και απο τις 1/2 το εχω εκει!!!!:mad: :mad: :mad:

το ιδιο προβλημα και εγω.Μου ειπαν πως καηκε η πλακετα και πως θα ειναι ετοιμο σε 10 μερες,περασε 1 μηνας και ακομα τιποτα.:mad:

np60s
1 Μάρ. 2007, 23:14
Με λογισμικο αλλης εταιρειας μεσα δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση, μονο αναβαθμιση ΤΙΜ. Κανε debrand κ μετα μπορεις να περασεις οτι εκδοση θεςΟύτε σε se point;

VEGETTO
2 Μάρ. 2007, 00:08
παιδια σκεφτηκα να του βαλω μνημη και βρηκα στο e-bay μια 2 giga της sandisk και μια 1gb της sony,ποια να προτιμησω?θα εχουν διαφορα εκτος απο την χωρητικοτητα?

RAVER
2 Μάρ. 2007, 00:12
παιδια σκεφτηκα να του βαλω μνημη και βρηκα στο e-bay μια 2 giga της sandisk και μια 1gb της sony,ποια να προτιμησω?θα εχουν διαφορα εκτος απο την χωρητικοτητα?
Οποια σε συμφερει..αν ειναι να βρεις στα ιδια λεφτα μεγαλυτερη χωρητικοτητα..παρτην! αλλα και στην ελλαδα οι τιμες εχουν πεσει.

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα