View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i
Antonio21
24 Ιαν. 2007, 17:25
Γινεται κανονικα αλλα δεν υπαρχει λογος να το κανεις γιατι στην ουσια δεν εχει τιποτα κλειδωμενο το κινητο και δεν θα κερδισεις τιποτα απ'αυτην την κινηση.Το μονο που θα :worry: διαφορα ειναι στο μενου και σε καποιες συντομευσεις οι οποιες θα εξαφανιστουν.ομως αξιζει να παρεις ενα κινητο των 400 ευρο και με την μια να χασεις και την εγγυηση.εγω νομιζω πως Οχι!
τωρα για αφαιρεση του "vodafone live" γινεται και μεσω πιστωτικης davinciteam.com και απο εδω (http://www.9volto.gr/menu/).:)
Eχεις δικιο φιλε μου δεν αξιζει να το κανεις..
Να χασεις και δυο χρονια εγγυηση!!
Και τα τσακαλια οπως το ειπες μαλλον μπερδεψαν το κινητο και δεν βγαινει σε κοκκινο!!
Παιδια μια μικρη βοηθεια θελω...αν μπορειτε...
Υπαρχει καποιος Video player (java υποθετω...) για το Κ800?
Όχι όχι, δεν υπάρχουν σε μορφή java τέτοιες εφαρμογές.
minovg
24 Ιαν. 2007, 20:06
Ρε παιδιά η νέα συσκευή που μου έχουν έχει παραπάνω features!! :w00t: Τουλάχιστον σε μένα το Κ800 δεν είχε τα παρακάτω:
- Red Eye reduction επιλογή στην φωτογραφική μηχανή
- Μόλις πας να βγάλεις μια φωτογραφία ανάβει πρώτα κόκκινο λαμπάκι (όπως στις φωτογραφικές μηχανές) και μετά ανάβει το φλας και βγαίνει η φωτό!
- Στην επιλογή red eye reduction το φλας αναβοσβήνει δύο φορές όπως στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές!
ΔΕΝ υπήρχαν αυτά στο προηγούμενο Κ800 μου. Εσείς τα είχατε αυτά; :confused:
parapara
24 Ιαν. 2007, 20:51
@nik13s Ο videoplayer που έχει στο μενού ψυχαγωγία δεν σε βολεύει;
tomas90
24 Ιαν. 2007, 21:11
Ρε παιδια, το πηγα για service και μαλλον μου κανανε αναβαθμιση. Ετσι, καθε φορα που παω σε ενα video, στη λιστα αρχιζει να παιζει χωρις να το εχω επιλεξει (εννοω εκει που βλεπεις τα video σε πολυ μικρες εικονες).
Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω γιατι με τα μεγαλα video, κολλαει και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια...
Χιλια συγγνωμη αν εχει ξανααναφερθει αλλα δε μπαινω συχνα στο thread και δεν παρακολουθω τη συζητηση...:)
Giorgosk80
24 Ιαν. 2007, 21:22
Ρε παιδιά η νέα συσκευή που μου έχουν έχει παραπάνω features!! :w00t: Τουλάχιστον σε μένα το Κ800 δεν είχε τα παρακάτω:
- Μόλις πας να βγάλεις μια φωτογραφία ανάβει πρώτα κόκκινο λαμπάκι (όπως στις φωτογραφικές μηχανές) και μετά ανάβει το φλας και βγαίνει η φωτό!
- Στην επιλογή red eye reduction το φλας αναβοσβήνει δύο φορές όπως στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές!
Nαι κανονικα.
Ακομα και στα πρωτα κ800 που ειχε παρει μια φιλη μου :)
altana83
24 Ιαν. 2007, 21:23
Prospathontas na kleisw ena paihnidi pou epeza,kollise i othoni sto menu me ta paihnidia.evgala tin bataria+tin evala xana.twra den xanaanoigei.ftanei stin arhiki othoni,kanei anazitisi diktiou +meta asprizei teleiws.auto ginetai sinexeia.mipos exei symbei to idio + se kapoion allo?
Antonio21
24 Ιαν. 2007, 21:33
Kαι μαλλον πρεπει να παει για service...
Prospathontas na kleisw ena paihnidi pou epeza,kollise i othoni sto menu me ta paihnidia.evgala tin bataria+tin evala xana.twra den xanaanoigei.ftanei stin arhiki othoni,kanei anazitisi diktiou +meta asprizei teleiws.auto ginetai sinexeia.mipos exei symbei to idio + se kapoion allo?
Μηπως το κινητο σου "αρρωστησε" και πρεπει να παρει το φαρμακο του :cold:
Πηγαινε'το σε ενα service της SE για τις πρωτες βοηθειες!!.Αναβαθμιση!
altana83
24 Ιαν. 2007, 21:35
THANK U ANTONIO21
altana83
24 Ιαν. 2007, 21:38
THANK U RAVER
dexter
24 Ιαν. 2007, 21:53
Mporei na m pei kapoios giati dn m epiase to update sto K800i VL!?Mipws ftaei to logismiko?
masada71
24 Ιαν. 2007, 22:01
μηπως δεν ηταν το κ800 το προηγουμενο κινητο σου??αυτα που ανεφερες ειναι στανταρντ δυνατοτητες της καμερας του κ800...:blink:
masada71
24 Ιαν. 2007, 22:03
Ρε παιδια, το πηγα για service και μαλλον μου κανανε αναβαθμιση. Ετσι, καθε φορα που παω σε ενα video, στη λιστα αρχιζει να παιζει χωρις να το εχω επιλεξει (εννοω εκει που βλεπεις τα video σε πολυ μικρες εικονες).
Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω γιατι με τα μεγαλα video, κολλαει και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια...
Χιλια συγγνωμη αν εχει ξανααναφερθει αλλα δε μπαινω συχνα στο thread και δεν παρακολουθω τη συζητηση...:)
προσπαθησε να γυρισεις τον τροπο προβολης των βιντεο σου σε λιστα,γιατι δυστυχως αυτο ειναι στανταρντ στην καινουρια αναβαθμιση κ δεν απενεργοποιειται...για δοκιμασε αυτο που σου ειπα...
re paidia pws mporw na kanw na fainonte oi foto epafis kai sta mhnhmata?kai mipws xerete an oi foto epefis mporoyn na fainonte se oloklhrh thn othoni?sas eyxaristw prokatavolika.......Αν θυμάμαι καλά...για δοκίμασε ρυθμίσεις>γενικές>Νέα συμβάντα και επιλογή ''Αναδυόμ. προβ.''. Αυτά για την 1η ερώτηση, για την 2η δεν ξέρω κάτι.
Antonio21
24 Ιαν. 2007, 22:39
THANK U ANTONIO21
Tιποτα φιλε μου...
Δεν ειναι τιποτα σημαντικο αλλα θελει το service του!!
Αν εισαι Αθηνα ενα πολυ καλο service sony ericsson ειναι αυτο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 247, Καλλιθεα!
Τηλ 210 9566150
Tιποτα φιλε μου...
Αν εισαι Αθηνα ενα πολυ καλο service sony ericsson ειναι αυτο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 247, Καλλιθεα!
Τηλ 210 9566150
Για μενα το συγκεκριμενο service ειναι το καλυτερο.εξυπηρετικοι και πολυ καλα "μαστορια".;)
Για μενα το συγκεκριμενο service ειναι το καλυτερο.εξυπηρετικοι και πολυ καλα "μαστορια".;)
Το σέρβις αυτό κάνει μόνο αναβαθμίσεις ή άλλες μικροδουλειές.
Δεν μπορεί να κάνει αλλαγές πλακέτας κλπ.(το στέλνουν στην omnitech από όσο ξέρω).
altana83
24 Ιαν. 2007, 23:01
Tιποτα φιλε μου...
Τηλ 210 9566150
Eise prwtos Antonio.Twra halarwsa giati eimai "neos"me to kinhto kai eiha frikarei.Menw Tavro opote avrio katevainw Kallithea.Kai pali efharistw poly!!!:D
Eise prwtos Antonio.Twra halarwsa giati eimai "neos"me to kinhto kai eiha frikarei.Menw Tavro opote avrio katevainw Kallithea.Kai pali efharistw poly!!!:D
Θα σου πρότεινα να μην πας στο συγκεκριμένο σέρβις γιατί υπάρχει περίπτωση να περιμένεις το κινητό σου για πάνω από 10 μέρες.
Αν χρειαστεί αλλαγή πλακέτας θα το στείλουν αλλού, πράγμα που σημαίνει χαμένες μέρες για εσένα.
altana83
24 Ιαν. 2007, 23:10
Θα σου πρότεινα να μην πας στο συγκεκριμένο σέρβις γιατί υπάρχει περίπτωση να περιμένεις το κινητό σου για πάνω από 10 μέρες.
Αν χρειαστεί αλλαγή πλακέτας θα το στείλουν αλλού, πράγμα που σημαίνει χαμένες μέρες για εσένα.
thaks anyway.i ll keep this in mind.
xtrmsnpr
25 Ιαν. 2007, 00:55
ΕΕε τα τσακάλια όμως,άμα μου τ φέρουν σε μαύρο κ όχι σ καφετί,θα καφετιάνουν το βρ@κ@κι τους μετά,λολζ!
Δες στο site μέσα,λέει τις λειτουργίες του κινητού κ έχει όλες τις λειτουργιες,κ αυτη για τα κόκκινα μάτια.
Αναβάθμιση απότι είδα μέσα στο site της se,μπορούμε να κάνουμε κ εμείς από το σπίτι εε;
minovg
25 Ιαν. 2007, 01:16
μηπως δεν ηταν το κ800 το προηγουμενο κινητο σου??αυτα που ανεφερες ειναι στανταρντ δυνατοτητες της καμερας του κ800...:blink:
Μάλιστα... Ώστε είχα μπακατέλα από την αρχή και δεν το ήξερα. :lol: :O :blink: Τώρα όμως όλα οκ. :)
Antonio21
25 Ιαν. 2007, 07:35
Το σέρβις αυτό κάνει μόνο αναβαθμίσεις ή άλλες μικροδουλειές.
Δεν μπορεί να κάνει αλλαγές πλακέτας κλπ.(το στέλνουν στην omnitech από όσο ξέρω).
Καλα τα ξερεις φιλε μου..
Αλλα αυτο το προβλημα το ειχα και εγω δεν ειναι κατι το σοβαρο συμβαινει συχνα..
Και την αλλη μερα θα το εχει το κινητο του παλι ο φιλος!!
Ο Raver ειναι και ο πρωτος!! διοτι ξερει παρα πολλα!!;)
ενημερωσε μας για το τι σου ειπανε..
Εγω λεω οτι την επομενη μερα θα το εχεις και οτι δεν ειναι κατι σοβαρο..
Ελπιζω να μην κανω λαθος και με κθμηγατε μετα:p
stephane
25 Ιαν. 2007, 09:03
απεγκαταστησε το υπαρχον προγραμμα και βαλε το myphonexplorer (http://www.fjsoft.at/en/) και τελος τα προβληματα.:)
Eυχαριστώ πολύ!
Πιστεύω μετά την εγκατάσταση του προγράμματος να το "διαβάζει" το κινητό μου
asikis
25 Ιαν. 2007, 09:31
Κυκλοφορησε καρτ M2 Sandisk 2 GB!!!Δειτε εδω http://www.mymemory.co.uk/memory/SanDisk/2GB/Memory/Stick/Micro/-/M2
. Το Κ800 υποστηριζει αραγε 2GB? Γνωριζει κανεις?
fanatikos
25 Ιαν. 2007, 10:33
Κυκλοφορησε καρτ M2 Sandisk 2 GB!!!Δειτε εδω http://www.mymemory.co.uk/memory/SanDisk/2GB/Memory/Stick/Micro/-/M2
. Το Κ800 υποστηριζει αραγε 2GB? Γνωριζει κανεις?
Ναι κανένα πρόβλημα. Το 610 έχει limit το 1GB.
παιδια , ποσο κραταει η μπαταρια??? για μέση χρήση και χωρις ιντερνετ και τα συναφη.
Eυχαριστώ πολύ!
Πιστεύω μετά την εγκατάσταση του προγράμματος να το "διαβάζει" το κινητό μου
Παρακαλω πολυ :) Ναι με αυτο το προγραμμα ολα θα δουλευου ρολόι!
spirostdm
25 Ιαν. 2007, 14:16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ THEMES CREATOR ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΩ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ.ΕΧΩ ΤΟ Κ800.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.BYE
tomas90
25 Ιαν. 2007, 14:47
προσπαθησε να γυρισεις τον τροπο προβολης των βιντεο σου σε λιστα,γιατι δυστυχως αυτο ειναι στανταρντ στην καινουρια αναβαθμιση κ δεν απενεργοποιειται...για δοκιμασε αυτο που σου ειπα...
Ευχαριστω πολυ!!
Γεία σας και απο εμένα
Νέος στο Forum , Παλιός στο SE και στο κ800
fido_trela
25 Ιαν. 2007, 15:05
Παιδιά sorry που ρωτάω πάλι εδώ αλλά δεν ξέρω που αλλού.Το sony ericsson V600i δεν παίρνει κάρτα μνήμης ε?Μήπως ξέρει κανείς πόση μνήμη έχει?:confused:
odytsak
25 Ιαν. 2007, 15:16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ THEMES CREATOR ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΩ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ.ΕΧΩ ΤΟ Κ800.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.BYE
Εφόσον έχεις βάλει τα αρχεία jar στο φάκελο Αλλος/Διάφορα φυσικά και δεν είναι κλειδωμένα.
Σ' αυτόν που στέλνεις όμως παιχνίδια δεν μπορεί να τα στείλει κι αυτός με τη σειρά του γιατι πολύ απλά έχει την εγκατάσταση στο φάκελο παιχνίδια και όχι το αρχείο-εφαρμογή jar.;)
ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.
spirostdm
25 Ιαν. 2007, 15:29
εχειs δικιο με τα παιχνιδια αν και πρεπει να εγινε κατα λαθοs.με τα θεματα ξερεισ κατι?και γραφω με κεφαλαια γιατι εχω πληκτρολογιο τησ IBM και δεν ξερω που εχει το μικρο σ.ευχαριστω πολυ odytsak.
Nosferatu
25 Ιαν. 2007, 17:42
Νεότερα από το τρισάθλιο service (???) της SE: το πεθαμένο Κ800 μου φιλοξενείται εκεί από τις 5/1. Μέχρι και σήμερα, περιμένουν να τους στείλει πλακέτα η SE. Με τα πόδια να την έφερναν από την Ιαπωνία, θα είχε έρθει.
Επειδή δεν έχω καμμία διάθεση να ασχοληθώ με αυτή την απαράδεκτη εταιρεία, η οποία ζητά 400+ ευρώ για τις συσκευές της και άμα χαλάσει σε αφήνει χωρίς κινητό μισό μήνα, έστειλα ήδη μια ωραία καταγγελία στη Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, και από βδομάδα θα έχει τα νέα μου η SE.
Και μην ακούσω κανέναν οπαδό να δικαιολογεί αυτή την άθλια συμπεριφορά!!!
ΥΓ: Όταν κάποτε το πάρω πίσω θα το πουλήσω αμέσως και θα πάω σε κινητά άλλης εταιρείας, όπου μπορεί μεν να έχει ίδιας ποιότητας service, αλλά τα κινητά της δεν θα ψοφάνε σαν κοτόπουλα στη μέση του πουθενά !!!
masada71
25 Ιαν. 2007, 17:58
Νεότερα από το τρισάθλιο service (???) της SE: το πεθαμένο Κ800 μου φιλοξενείται εκεί από τις 5/1. Μέχρι και σήμερα, περιμένουν να τους στείλει πλακέτα η SE. Με τα πόδια να την έφερναν από την Ιαπωνία, θα είχε έρθει.
Επειδή δεν έχω καμμία διάθεση να ασχοληθώ με αυτή την απαράδεκτη εταιρεία, η οποία ζητά 400+ ευρώ για τις συσκευές της και άμα χαλάσει σε αφήνει χωρίς κινητό μισό μήνα, έστειλα ήδη μια ωραία καταγγελία στη Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, και από βδομάδα θα έχει τα νέα μου η SE.
ΥΓ: Όταν κάποτε το πάρω πίσω θα το πουλήσω αμέσως και θα πάω σε κινητά άλλης εταιρείας, όπου μπορεί μεν να έχει ίδιας ποιότητας service, αλλά τα κινητά της δεν θα ψοφάνε σαν κοτόπουλα στη μέση του πουθενά !!!
αμην και ποτε,μπας και ησυχασουμε απ την γκρινια σου!!!!:wacko:
Nosferatu
25 Ιαν. 2007, 18:07
Αν είναι γκρίνια να διαμαρτύρεται κανείς για μια πανάκριβη συσκευή που χάλασε ξαφνικά για 2η φορά και την έχει από τις 5/1 στο service, το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι για την καταναλωτική συνείδηση μερικών.
Αν αύριο χαλάσει το δικό σας και το έχετε 20 μέρες στο service, μπορείτε να είστε χαρούμενοι...
Νομίζω ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα fan club του K800 σε άλλο θέμα όπου θα μπαίνουν και θα αυτοκολακεύονται για την επιλογή τους και το τέλειο (?) κινητό που αγόρασαν, και να μας αφήσουν ήσυχους στο παρόν θέμα να αναφέρουμε και προβλήματα που παρουσιάζει...
masada71
25 Ιαν. 2007, 18:17
Αν είναι γκρίνια να διαμαρτύρεται κανείς για μια πανάκριβη συσκευή που χάλασε ξαφνικά για 2η φορά και την έχει από τις 5/1 στο service, το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι για την καταναλωτική συνείδηση μερικών.
Αν αύριο χαλάσει το δικό σας και το έχετε 20 μέρες στο service, μπορείτε να είστε χαρούμενοι...
Νομίζω ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα fan club του K800 σε άλλο θέμα όπου θα μπαίνουν και θα αυτοκολακεύονται για την επιλογή τους και το τέλειο (?) κινητό που αγόρασαν, και να μας αφήσουν ήσυχους στο παρόν θέμα να αναφέρουμε και προβλήματα που παρουσιάζει...
ειμαστε ρεαλιστες και οι πιο πολλοι αν οχοι ολοι,ξερουν πανω κατω τι προβληματα παρουσιαζει το κ800 μας...αλλα δεν νομιζω οτι πολλοι απο μας θα το αλλαζαν για κανενα αλλο (με τα υπαρχοντα μοντελα) κινητο..αλλα με το να το αναφερουμε συνεχεια,ουτε λυνει το προβλημα,ουτε τιποτα!!
Nosferatu
25 Ιαν. 2007, 18:24
Δηλαδή η απίστευτη καθυστέρηση να σου δώσουν πίσω το κινητό σου από το service δεν πρέπει να αναφέρεται; Για σένα δεν μετράει το τί θα συμβεί αν το πανάκριβο κινητό σου χαλάσει; Δεν είναι τουλάχιστον εμπαιγμός να κυκλοφορούν άφθονα Κ800 προς πώληση στα καταστήματα και να μην έχει πλακέτες η αντιπροσωπεία για να σου αλλάξει το χαλασμένο κινητό σου;
Δεν αναφέρω συνέχεια το ίδιο πρόβλημα, αναφέρω πόσος καιρός έχει περάσει και έχω μείνει χωρίς συσκευή, ενώ όταν έσκαγα τα 400+ στη SE ήμουν καλός πελάτης! Φταίω εγώ μετά αν δεν ασχοληθώ ξανά με την άθλια αυτή εταιρεία;
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στην οποία έκανα καταγγελία είμαι βέβαιος ότι θα έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζεις... Από βδομάδα θα έχουμε νέα. Μην ξεχνάμε ότι από την κυκλοφορία του Κ800 είναι τουλάχιστον η 2η φορά που φτάνει εκεί καταγγελία για το απαράδεκτο service της SE !!!
Και ρωτάω ξανά: από την αρχή της κινητής τηλεφωνίας, δεν είναι μακράν το πιο αναξιόπιστο κινητό που έχει βγει ποτέ; Δεν θυμάμαι κανένα κινητό να πέθαινε έτσι ξαφνικά και λίγο μετά την κυκλοφορία του !!!
minovg
25 Ιαν. 2007, 23:12
Ακόμα δεν σε εξυπηρέτησαν; :confused: :eek: Εμένα προχθές μου δώσανε νέα συσκευή από το σέρβις της Τζωρτζ και απότι είχα δει και ένας πριν από μένα επίσης έπαιρνε νέο Κ800 (για μια φάση σκέφτηκα μήπως είσαι εσύ :lol: ) Φανταστείτε δηλαδή πόσες καινούριες συσκευές φέρανε και παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες...
Έλεος είστε μερικοί. Σας θίξαμε την κινητάρα σας και την εταιρειάρα σας. Κι εμείς έχουμε το Κ800, κι εμείς λέμε ότι έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά δεν θα την πούμε τόσο χοντρά σε δυσαρεστημένους πελάτες... :down:
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βάλω αγγελία πώλησης για το K800i μου? (δεν με βολεύουν οι λειτουργίες calendar, όχι ότι έχει κάτι... είναι μηνών και έχω κάρτα 512 mb)
Ευχαριστώ
minovg
25 Ιαν. 2007, 23:30
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βάλω αγγελία πώλησης για το K800i μου? (δεν με βολεύουν οι λειτουργίες calendar, όχι ότι έχει κάτι... είναι μηνών και έχω κάρτα 512 mb)
Ευχαριστώ
Στο παρακάτω λινκ
Buy and Sell (Mobiles) (http://www.myphone.gr/forum/newthread.php?do=newthread&f=39)
thePRODIGY
25 Ιαν. 2007, 23:37
Παιδιά γιατί το βίντεο που "τραβάει" το κ800 είναι τόσο χάλια σε αντίθεση με τις καταπληκτικές φωτογραφίες του?
AngeloDion
25 Ιαν. 2007, 23:48
Παιδιά γιατί το βίντεο που "τραβάει" το κ800 είναι τόσο χάλια σε αντίθεση με τις καταπληκτικές φωτογραφίες του?
Δεν έχει γιατί. Θέματα της πωλητικής της έρικσσον για να πουλήσει παράπάνω. Για να αγορασεις το νέο που θα έχει πολύ καλό βίντεο
thePRODIGY
25 Ιαν. 2007, 23:50
το 850 ή κάτι τέτοιο. Το ίδιο θα γινει και με το 950... θα βγει όπου να ναι ένα ίδιο με κάμερα...
AngeloDion
25 Ιαν. 2007, 23:54
το 850 ή κάτι τέτοιο. Το ίδιο θα γινει και με το 950... θα βγει όπου να ναι ένα ίδιο με κάμερα...
Αυτ:shifty: θα πάρω
thePRODIGY
25 Ιαν. 2007, 23:57
Θα είναι απλά... ΑΨΟΓΟ. σίγουρα...
SPRING
26 Ιαν. 2007, 01:30
Στο παρακάτω λινκ
Buy and Sell (Mobiles) (http://www.myphone.gr/forum/newthread.php?do=newthread&f=39)
Γεια σας. Kάτι άσχετο. Προσπάθησα να μπω σ'αυτό το λινκ για αγορά/πώληση κ δεν έχω λέει το δικαίωμα...τι έκανα κ δεν το κατάλαβα? το μόνο που θυμάμαι προσπάθησα να κάνω uploadσε κάποιες φώτο αλλά ήταν μεγάλες κ δεν χώρεσαν. Τι φταίει:O :confused: :(
cretaman
26 Ιαν. 2007, 02:15
Γεια σας. Kάτι άσχετο. Προσπάθησα να μπω σ'αυτό το λινκ για αγορά/πώληση κ δεν έχω λέει το δικαίωμα...τι έκανα κ δεν το κατάλαβα? το μόνο που θυμάμαι προσπάθησα να κάνω uploadσε κάποιες φώτο αλλά ήταν μεγάλες κ δεν χώρεσαν. Τι φταίει:O :confused: :(
Στείλε pm σε κάποιον moderator να σου απαντήσει!;)
stephane
26 Ιαν. 2007, 02:30
λλλ''υηγ8θ
stephane
26 Ιαν. 2007, 02:32
απεγκαταστησε το υπαρχον προγραμμα και βαλε το myphonexplorer (http://www.fjsoft.at/en/) και τελος τα προβληματα.:)
Το εγκατέστησα όλα δουλεύουν ρολόι!
Απλά δεν έχει τα προγράμματα του αυθεντικού PC suite
akis_k
26 Ιαν. 2007, 02:40
Γεια σας. Kάτι άσχετο. Προσπάθησα να μπω σ'αυτό το λινκ για αγορά/πώληση κ δεν έχω λέει το δικαίωμα...τι έκανα κ δεν το κατάλαβα?
Για να μπορέσεις να δεις την συγκεκριμένη κατηγορία (Buy&Sell) θα πρέπει να έχεις πάνω από 70 Post. :)
GIANNHSitia
26 Ιαν. 2007, 07:52
kalimera paidia.. ma na sas pw.. lete k ksanalete oti trabaei tromeres photografies.. eleos re paidia pou to eidate ths tromeres.. entaksi gia to brady.. alla thn meres einai xalia.. apla den exw proseksi gia na ths kanete na ths blepete sto kanoniko mege8os thn photo...! oxi thn photo se oli thn o8oni tou pc...kamia sxesi me to k750i pou htan korifi..!psakteto k 8a dite
Antonio21
26 Ιαν. 2007, 08:02
Οι φωτογραφιες του k800 ειναι σαφως καλυτερες απο του k750 που και αυτο βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες..
Δεν εχουνε τρελλες διαφορες μεταξυ τους αλλα του k800 ειναι καλυτερες και πιο καθαρες!!
fanatikos
26 Ιαν. 2007, 08:53
Ακόμα δεν σε εξυπηρέτησαν; :confused: :eek: Εμένα προχθές μου δώσανε νέα συσκευή από το σέρβις της Τζωρτζ και απότι είχα δει και ένας πριν από μένα επίσης έπαιρνε νέο Κ800 (για μια φάση σκέφτηκα μήπως είσαι εσύ :lol: ) Φανταστείτε δηλαδή πόσες καινούριες συσκευές φέρανε και παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες...
Έλεος είστε μερικοί. Σας θίξαμε την κινητάρα σας και την εταιρειάρα σας. Κι εμείς έχουμε το Κ800, κι εμείς λέμε ότι έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά δεν θα την πούμε τόσο χοντρά σε δυσαρεστημένους πελάτες... :down:
Πες τα χρυσόστομε!!!! Δεν καταλαβαίνω αυτήν την επίθεση στον Nosferatu. Έχει απόλυτο δίκιο ο άνθρωπος με αυτά που του έτυχαν! Θα έλεγα μάλιστα ότι έκανε και πολύ υπομονή, εγώ θα είχα πάει στην γραμματία καταναλωτή πολύ πιο πριν.
Και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτιλό μας, υπάρχει θέμα με τα Κ800. Είναι απράδεκτο να ψωφάνε έτσι. Και τέλος πάντων αφού συμβαίνει αυτό και βγήκε μια τέτοια παρτίδα στο εμπόριο θα έπρεπε η SE να έχει προνοήσει και να έχει επάρκια ανταλακτικών. Έτσι κάνει μια εταιρία που σέβεται το όνομά της και τους πελάτες της. Για να μην πω ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει βγάλει μια ανακοίνωση με τα προβληματικά ΙΜΕΙ και να τα έχει αποσύρει πριν ξεκινήσει για τα καλά αυτός ο πανικός. Πως λέει και η διαφήμηση για τα Jeep Cherokee "Είσαι ή δεν είσαι?"
fanatikos
26 Ιαν. 2007, 08:57
Παιδιά sorry που ρωτάω πάλι εδώ αλλά δεν ξέρω που αλλού.Το sony ericsson V600i δεν παίρνει κάρτα μνήμης ε?Μήπως ξέρει κανείς πόση μνήμη έχει?:confused:
Αν και είναι άσχετο τελείως το ποστ σου, να σου απαντήσω. Όχι! Μνήμη αν θυμάμε καλά έχει κάπου στα 32ΜΒ. Πέρασε από τα χέρια μου το Κ600i που είναι η non branded έκδοση. Έίναι διαφορετικό εξωτερικά, αλλά εσωτερικά είναι απολύτως ίδια.
director_nik
26 Ιαν. 2007, 12:02
Γνωρίζει κάνεις για το Bluetooth GPS Receiver και αν το υποστηρίζει το κ800?
minovg
26 Ιαν. 2007, 15:01
Είναι απράδεκτο να ψωφάνε έτσι. Και τέλος πάντων αφού συμβαίνει αυτό και βγήκε μια τέτοια παρτίδα στο εμπόριο θα έπρεπε η SE να έχει προνοήσει και να έχει επάρκια ανταλακτικών. Έτσι κάνει μια εταιρία που σέβεται το όνομά της και τους πελάτες της. Για να μην πω ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει βγάλει μια ανακοίνωση με τα προβληματικά ΙΜΕΙ και να τα έχει αποσύρει πριν ξεκινήσει για τα καλά αυτός ο πανικός. Πως λέει και η διαφήμηση για τα Jeep Cherokee "Είσαι ή δεν είσαι?"
Συμφωνώ θα έπρεπε να αποσύρει τα προβληματικά κινητά με κάποια ανακοίνωση και αντικατάσταση αυτών. Εγώ που είχα προβληματικό κινητό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι; Δεν υπήρχε κόκκινο φωτάκι πριν κάθε φώτο σε μένα στο πρώτο μου Κ800... Με την αντικατάσταση κατάλαβα ότι έτσι βγαίνουν οι φώτος. Ούτε επιλογή red eye reduction είχα στη φωτογραφική ούτε άναβε διπλό φλας όταν έχεις αυτή την επιλογή...
Γνωρίζει κάνεις για το Bluetooth GPS Receiver και αν το υποστηρίζει το κ800?
Bluetooth GPS υποστηρίζει. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν software για το Κ800 για GPS... Όσο είχα ψάξει τουλάχιστον ένα καιρό.
xtrmsnpr
26 Ιαν. 2007, 16:04
Μόλις πήρα το se k800i και το έβαλα να φορτίζει,θα διαβάσω απόψε τα βιβλιαράκια τ και αύριο θα αρχίσω το στρώσημο. ;)
Το μόνο κακό είναι ότι δν είναι σε καφέ χρώμα.Αρχίσαμε έναν καυγά μέσα στο μαγαζί,οι τις βοντα να λένε ότι μόνο σ μάυρο βγαίνει,εγω να τους λεω όχι κ σε καφέ βγαίνει,τους έβαλα να μπούνε στο site της se να το δούνε,κ λένε ότι πρέπει να είναι καινούργιο..οοο00ΟΟ0 τέσπα,συμβιβάζομαι κ σε μαύρο χρώμα!
kotetsi
26 Ιαν. 2007, 18:16
Σε λευκό κυκλοφορεί στην Ελλάδα; Το είδα σήμερα σε ένα κατάστημα της H3G στην Ιταλία και πιστεύω ότι είναι πιο όμορφο από το μαύρο.
geocorfu
26 Ιαν. 2007, 18:17
Συμφωνώ θα έπρεπε να αποσύρει τα προβληματικά κινητά με κάποια ανακοίνωση και αντικατάσταση αυτών. Εγώ που είχα προβληματικό κινητό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι; Δεν υπήρχε κόκκινο φωτάκι πριν κάθε φώτο σε μένα στο πρώτο μου Κ800... Με την αντικατάσταση κατάλαβα ότι έτσι βγαίνουν οι φώτος. Ούτε επιλογή red eye reduction είχα στη φωτογραφική ούτε άναβε διπλό φλας όταν έχεις αυτή την επιλογή...
Bluetooth GPS υποστηρίζει. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν software για το Κ800 για GPS... Όσο είχα ψάξει τουλάχιστον ένα καιρό.
Φυσικα το υποστηριζει εχω ενα gps bluetooth to qstarz kai δουλεβει τελεια με ολα τα προγραμματα gps
αλλα δυστηχως ειναι java και δεν εχουν δυνατοτητες πολλες
εχω το gpsj , τo nav4all ειναι καλο αυτο ειναι free αλλα πρεπει να μπαινεις στο ιντερνετ και κοστιζει κατι παραπανω οταν μπαινεις οπως καταλαβενετε,
ακομη ενα προγραμματακι ειναι και το vlkGPS,επισης free.
αυτα
Nosferatu
26 Ιαν. 2007, 18:53
Όχι, δεν ήμουν εγώ δίπλα σου, δυστυχώς με έχουν συνδέσει με Κάιρο από την τρισάθλια αυτή εταιρεία.
Από βδομάδα που θα τους κοινοποιήσει την καταγγελία μου η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, θα έχουμε νέα τους.
Συνεχίζουμε με μια όμορφη επιστολή σε περιοδικά και μετά γιατί όχι και δικαστικά. Να μάθει η άθλια SE να σέβεται ανθρώπους που έδωσαν 400+ ευρώ για το απαράδεκτο κινητό τους !!!
cretaman
26 Ιαν. 2007, 19:06
Όχι, δεν ήμουν εγώ δίπλα σου, δυστυχώς με έχουν συνδέσει με Κάιρο από την τρισάθλια αυτή εταιρεία.
Από βδομάδα που θα τους κοινοποιήσει την καταγγελία μου η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, θα έχουμε νέα τους.
Συνεχίζουμε με μια όμορφη επιστολή σε περιοδικά και μετά γιατί όχι και δικαστικά. Να μάθει η άθλια SE να σέβεται ανθρώπους που έδωσαν 400+ ευρώ για το απαράδεκτο κινητό τους !!!
Δίκιο έχεις! Και εγώ μαζί σου!!:!:
cretaman
26 Ιαν. 2007, 19:49
Μόλις πήρα το se k800i και το έβαλα να φορτίζει,θα διαβάσω απόψε τα βιβλιαράκια τ και αύριο θα αρχίσω το στρώσημο. ;)
Το μόνο κακό είναι ότι δν είναι σε καφέ χρώμα.Αρχίσαμε έναν καυγά μέσα στο μαγαζί,οι τις βοντα να λένε ότι μόνο σ μάυρο βγαίνει,εγω να τους λεω όχι κ σε καφέ βγαίνει,τους έβαλα να μπούνε στο site της se να το δούνε,κ λένε ότι πρέπει να είναι καινούργιο..οοο00ΟΟ0 τέσπα,συμβιβάζομαι κ σε μαύρο χρώμα!
'Αντε καλή αρχή και αθάνατο!!!:)
panser
26 Ιαν. 2007, 20:07
Αγόρασα κι εγώ το Κ800 εδώ και 2 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις άριστες..;)
Στο προηγούμενο κινητό (W800) είχα μία βάση για το αυτοκίνητο που αποτελούνταν από 2 λεπτά φύλλα μαγνήτη, ένα κολλημένο στο αυτοκίνητο κι ένα μεταξύ μπαταρίας και εξωτερικού καλλύματος της συσκευής. Δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα το κινητό, αλλά άκουσα ότι οι μαγνήτες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά μπαταρία-κεραία-οθόνη..:cry:
Ισχύει κάτι τέτοιο..; :confused:
Άν ισχύει να μην το ρισκάρω με την καινούργια συσκευή..:worry:
geocorfu
26 Ιαν. 2007, 20:18
πηγα που λετε στο γερμανο για αναβαθμιση μιας και η καμερα δεν δουλευει
αλλα δεν ειχα μαζι μου την εγγηυση και ετσι μου ειπαν να περασω μια αλλη στιγμη.
πριν λιγο εκανα αναβαθμιση απο το site της sonyericsson me epitixia αλλα
και παλι δεν δουλευει.
λετε να μου πουν οτι το κινητο εχει παρει υγρασια ακι για αυτο δεν βγαζει φωτος.....αλλα πως δουλευουν ολα αψογα,λετε να πηρε κανενα virus...
αυτα για την ωρα τα λεμε..............
cretaman
26 Ιαν. 2007, 20:23
πηγα που λετε στο γερμανο για αναβαθμιση μιας και η καμερα δεν δουλευει
αλλα δεν ειχα μαζι μου την εγγηυση και ετσι μου ειπαν να περασω μια αλλη στιγμη.
πριν λιγο εκανα αναβαθμιση απο το site της sonyericsson me epitixia αλλα
και παλι δεν δουλευει.
λετε να μου πουν οτι το κινητο εχει παρει υγρασια ακι για αυτο δεν βγαζει φωτος.....αλλα πως δουλευουν ολα αψογα,λετε να πηρε κανενα virus...
αυτα για την ωρα τα λεμε..............
Θα σου πρώτεινα να το πας στην s.e να το δουν απο κοντά και να σου πούν τι θα κάνεις!
dpetka2001
26 Ιαν. 2007, 20:51
γεια σας...είμαι καινούριος χρήστης του K800i...έχω επίσης και το Κ510i...θα ήθελα να μεταφέρω τα μηνύματα από το ένα κινητό στο άλλο...πώς μπορώ να το κάνω??
γεια σας...είμαι καινούριος χρήστης του K800i...έχω επίσης και το Κ510i...θα ήθελα να μεταφέρω τα μηνύματα από το ένα κινητό στο άλλο...πώς μπορώ να το κάνω??
καλησπερα.θα συνδεσεις το κ510ι με το pc (bluetooth,καλωδιο usb) και με αυτο το προγραμμα (http://www.fjsoft.at/en/) θα κανεις το μπακαπ που θελεις,επειτα θα συνδεσεις το αλλο κινητο και θα τα περασεις μεσα.:)
BURNIN_AMBITION
27 Ιαν. 2007, 10:08
paidia mia erotisis pou me kaiei.uparxei programma gia k800 pou tha mou epitrepsei na diavaso pdf arxeia? thanx
AngeloDion
27 Ιαν. 2007, 10:56
paidia mia erotisis pou me kaiei.uparxei programma gia k800 pou tha mou epitrepsei na diavaso pdf arxeia? thanx
Απο όσο το έψαξα οχι, Μόνο πρόγραμμα που να τα μετατρέπει σε txt και μετά
stephane
27 Ιαν. 2007, 23:18
Το χρώμα του φακού αλλάζει η είναι μόνο κόκκινο?:O
Θα προτιμούσα φακό με το φώς του φλας, δηλ λευκό! ;)
BURNIN_AMBITION
28 Ιαν. 2007, 00:59
Απο όσο το έψαξα οχι, Μόνο πρόγραμμα που να τα μετατρέπει σε txt και μετά
thanx file
-elix-
28 Ιαν. 2007, 03:16
φαίνεται πως είμαι ο μόνος με το περίεργο πρόβλημα του ανύπαρκτου ελληνικού τ9. στο τηλ. μου είπαν να ξαναπεράσω την αναβαθμιση, πράγμα που έκανα χωρίς αποτέλεσμα. πριν πάω στην ομνιτεκ αν έχει καμιά πρόταση κανείς...
mitsos82
28 Ιαν. 2007, 11:59
να ρωτησω κατι παιδια, γινετε να βγει απο το κινητο μας το οperator logo ? να μην φενετε δηλαδη στην οθονη και μου χαλαει το theme
να ρωτησω κατι παιδια, γινετε να βγει απο το κινητο μας το οperator logo ? να μην φενετε δηλαδη στην οθονη και μου χαλαει το theme
Nope, δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα.
AngeloDion
28 Ιαν. 2007, 15:39
thanx file
οκ, πάντως αμα βρώ τίποτα θα σε ενημερώσω
panser
28 Ιαν. 2007, 16:37
Αγόρασα κι εγώ το Κ800 εδώ και 2 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις άριστες..;)
Στο προηγούμενο κινητό (W800) είχα μία βάση για το αυτοκίνητο που αποτελούνταν από 2 λεπτά φύλλα μαγνήτη, ένα κολλημένο στο αυτοκίνητο κι ένα μεταξύ μπαταρίας και εξωτερικού καλλύματος της συσκευής. Δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα το κινητό, αλλά άκουσα ότι οι μαγνήτες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά μπαταρία-κεραία-οθόνη..:cry:
Ισχύει κάτι τέτοιο..; :confused:
Άν ισχύει να μην το ρισκάρω με την καινούργια συσκευή..:worry:
Γνωρίζει κανείς σχετικά με τους μαγνήτες παιδιά..;:worry:
cretaman
28 Ιαν. 2007, 18:07
Τι ακριβως θελεις να μαθεις? Κάθε σώμα που έχει μαγνητικές ιδιότητες, δηλαδή μπορεί να έλκει κομμάτια σιδήρου. ή να προσανατολίζεται στο χώρο όταν κινείται ελεύθερα. Γενικά είναι μεγαλη θεωρία! Πάντως δεν είναι καλό να υπάρχει πολύ κοντά σε μαγνητικά πεδία γενικά.;)
Γενικά ξέρω ότι οι μαγνήτες επηρεάζουν μπαταρία-οθόνη, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο ισχυροί οι συγκεκριμένοι, ώστε να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στο κινητό.
lordsauronxx
28 Ιαν. 2007, 19:55
Καλησπερα παιδιά.
Τελευταια εχω μπει σε διαδικασια αλλαγης κινητου.Τα τελευταια 3 χρονια ειχα το Νοκια 5100 και εχω μεινει απιστευτα ικανοποιημενος.Δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα και ουτε τωρα εχει, απλα ηρθε η ωρα της ανανεωσης.:)
Λοιπον, δεν ειμαι και πολυ γνωστης της κινητης τηλεφωνίας αλλά πιστευα πως στο Κ800ι βρηκα το νεο μου κινητο.Διαβασα το review του site διαβασα και αρκετα post εδω και ομολογώ πως τρομαξα.
Προβληματα με το αθλιο service, το κινητο πεθαινει συνεχεια και ξαφνικα, προβληματα με την καμερα κλπ κλπ
Τι συμβαινει τελικα ; Αξιζει τον κοπο να δωσω 350 Ε ή θα μπω σε μπελαδες απιστευτους ; υπαρχει καποιο αναλογο κινητο,με λιγοτερα προβληματα και πιο αξιοπιστο ;
Η γνωμη σας ελπιζω να με διαφωτισει καθως δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να ψαχνω κοντα 200 σελιδες :)
dpetka2001
28 Ιαν. 2007, 21:55
υπάρχει τρόπος να περάσω τα γεννέθλια κάποιου προσώπου και να μη χρειαστεί να τα ξαναπεράσω για την επόμενη χρονιά ώστε να μου τα υπενθυμίσει?? στα Nokia γίνεται αυτό...ή μήπως αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή που να το κάνει αυτό?? και κάτι όσον αφορά την ηχογράφηση μιας συνομιλίας...έχω παρατηρήσει ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος...γίνεται να τον απενεργοποιήσω αυτό τον ήχο?? ευχαριστώ...
υπάρχει τρόπος να περάσω τα γεννέθλια κάποιου προσώπου και να μη χρειαστεί να τα ξαναπεράσω για την επόμενη χρονιά ώστε να μου τα υπενθυμίσει?? στα Nokia γίνεται αυτό...ή μήπως αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή που να το κάνει αυτό?? και κάτι όσον αφορά την ηχογράφηση μιας συνομιλίας...έχω παρατηρήσει ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος...γίνεται να τον απενεργοποιήσω αυτό τον ήχο?? ευχαριστώ...
Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να τα περάσεις πρώτα στο outlook του υπολογιστή σου, να ρυθμίσεις την περιοδικότητα που θέλεις(ετήσια) και μετά να κάνεις συγχρονισμό με το κινητό.
panser
28 Ιαν. 2007, 22:27
Η επιλογή "γεννέθλια" στην επεξεργασία των επαφών δεν βοηθάει..; :confused:
Η επιλογή "γεννέθλια" στην επεξεργασία των επαφών δεν βοηθάει..; :confused:
A, ναι ,ναι.
Το προσθέτει στο ημερολόγιο.Το είχα ξεχάσει αυτό.(νομίζω ότι σε ρωτάει κιόλας για την προσθήκη, αν θυμάμαι καλά)
jor1ge
28 Ιαν. 2007, 23:58
Καλησπερα παιδιά.
Τελευταια εχω μπει σε διαδικασια αλλαγης κινητου.Τα τελευταια 3 χρονια ειχα το Νοκια 5100 και εχω μεινει απιστευτα ικανοποιημενος.Δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα και ουτε τωρα εχει, απλα ηρθε η ωρα της ανανεωσης.:)
Λοιπον, δεν ειμαι και πολυ γνωστης της κινητης τηλεφωνίας αλλά πιστευα πως στο Κ800ι βρηκα το νεο μου κινητο.Διαβασα το review του site διαβασα και αρκετα post εδω και ομολογώ πως τρομαξα.
Προβληματα με το αθλιο service, το κινητο πεθαινει συνεχεια και ξαφνικα, προβληματα με την καμερα κλπ κλπ
Τι συμβαινει τελικα ; Αξιζει τον κοπο να δωσω 350 Ε ή θα μπω σε μπελαδες απιστευτους ; υπαρχει καποιο αναλογο κινητο,με λιγοτερα προβληματα και πιο αξιοπιστο ;
Η γνωμη σας ελπιζω να με διαφωτισει καθως δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να ψαχνω κοντα 200 σελιδες :)
Tώρα τι μπορω να σου πω,παρτο μετα να χαλάσει και να με βρίζεις; ;)
Οτι έιχε κάποια προβλήματα ασταθους λογισμικου ειδικα οταν βγήκε,είχε. Τρεις γνωστοι μου που το έχουν δεν τους εχει πάθει τίποτα. Και το δικο μου μια χαρά παίζει. Το μονο που προσέχω είναι αν αλλάξω κάρτα sim να βγάλω τη μπαταρια και να το αφήσω δυο τρια λεπτα ωσπου να φύγει ο στατικός ηλεκτρισμος απο την πλακέτα.
Πάντως είναι πολυ αξιόλογο κινητο και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα απο τις λειτουργίες του
kalarrytes
29 Ιαν. 2007, 00:55
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΤΟ Κ800 4 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ SE ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.......ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ Κ800 ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΑΝ ΦΑΚΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..................ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ταξιδιωτης22
29 Ιαν. 2007, 04:22
Καλησπερα παιδιά.
Η γνωμη σας ελπιζω να με διαφωτισει καθως δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να ψαχνω κοντα 200 σελιδες :)φιλε μου κατα την γνωμη μου αξιζει να το παρεις και μην φοβασαι και τοσο πολυ το black out Που παθαινει,με την μεα αναβαθμιση εχει περιοριστει κατα πολυ,για να μην πω οτι πολυ σπανια συμβαινει.ειναι πολυ καλη επιλογη.
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟ k800 ME VODAFONE LIVE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ???
ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ VODAFONE LIVE??
valerios
29 Ιαν. 2007, 11:44
ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟ k800 ME VODAFONE LIVE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ???
ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ VODAFONE LIVE??
Αποκλείεται να μην έχει ραδιόφωνο επειδή ειναι live!! Όσον αφορά γενικότερα το κινητό, εγώ το έχω κανα μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όποτε μιλάμε πιά για περιπτωσιολογίες που πρέπει να τις βλέπουμε χωριστά και να μην γενικοποιούμε λέγοντας π.χ. άθλιο κινητό ή κινητάρα αντίστοιχα. Τέλος θέλω να πώ οτι το service της SE στην Καλαμάτα είναι άριστο και ο τύπος που το έχει είναι λεπτολόγος και εξαιρετικός μάστορας
BURNIN_AMBITION
29 Ιαν. 2007, 12:05
repaidia, sto w800 pou eixa, to plainoi koumpi anaparagogis tou radio i tou mp3 player, mporouses na to oriseis apo to menu, na anoigei mono to radio.thelo na kano to idio sto k800 alla de vlepo kapoia epilogi. ginetai auto?
Giorgosk80
29 Ιαν. 2007, 15:05
ΕΧΩ ΤΟ Κ800 4 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ SE ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.......ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ Κ800 ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΑΝ ΦΑΚΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
Δυσκολο να γινει φλας με βιντεο...εκτος αν εχει βγει κανενα προγραμμα που δεν το ξερουμε εδω μεσα.
fanatikos
29 Ιαν. 2007, 17:19
repaidia, sto w800 pou eixa, to plainoi koumpi anaparagogis tou radio i tou mp3 player, mporouses na to oriseis apo to menu, na anoigei mono to radio.thelo na kano to idio sto k800 alla de vlepo kapoia epilogi. ginetai auto?
Όχι δεν γίνεται. Ανοίγει ότι έχεις ανοίξει τελευταίο από το menu.
fanatikos
29 Ιαν. 2007, 17:23
.......ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ Κ800 ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΑΝ ΦΑΚΟΣ,
Είσαι σίγουρος ότι ήταν Κ800?? Πρώτη φορά το ακούω.:blink:
N1GHTM4R3
29 Ιαν. 2007, 19:30
kalispera paidia!
exo ena k800i vodafone live kai einai klidomeno sto diktio!
tha ithela na mou peite an einai dinaton na to kseklidoso monos mou kai pos..
sas euxaristo..
N1GHTM4R3
29 Ιαν. 2007, 19:31
tou ekana anavatmisi apo to wotan server alla tpt..
to kleidoma eksakolouthi kai parameni... :(
Nosferatu
29 Ιαν. 2007, 22:38
Δίκιο έχεις! Και εγώ μαζί σου!!:!:
Ακόμα να δω το κινητό μου. Μετά λένε ότι τους κακολογούν το service! Αν είναι δυνατόν: μόνο από τις 5/1 το έχω εκεί. Με τα πόδια να έφερναν τις πλακέτες από την Ιαπωνία θα είχαν έρθει... Εταιρεία που δε σέβεται όσους αγόρασαν τα πανάκριβα μοντέλα της είναι ανάξια λόγου. Αλλά πού να μάθει τρόπους όταν πάει κάποιος να διαμαρτυρηθεί δικαιολογημένα και πετάγονται άλλοι 10 να τον φάνε επειδή έθιξε την... κινητάρα τους...
Ακόμα να δω το κινητό μου. Μετά λένε ότι τους κακολογούν το service! Αν είναι δυνατόν: μόνο από τις 5/1 το έχω εκεί. Με τα πόδια να έφερναν τις πλακέτες από την Ιαπωνία θα είχαν έρθει... Εταιρεία που δε σέβεται όσους αγόρασαν τα πανάκριβα μοντέλα της είναι ανάξια λόγου. Αλλά πού να μάθει τρόπους όταν πάει κάποιος να διαμαρτυρηθεί δικαιολογημένα και πετάγονται άλλοι 10 να τον φάνε επειδή έθιξε την... κινητάρα τους...
Ακόμα ρε συ??:shock::shock:
Σε ποιο σέρβις το έχεις πάει??:worry::cry:
BURNIN_AMBITION
30 Ιαν. 2007, 01:29
paidia exo ena provlima. eimai me handsfree. anoigo to radio apo to plaino koumpi.ola ok. merikes fores pao na to kleiso kai mou leei na sundeso ta handsfree gia na to kano. einai omos sunedemena. an ta vgalo kai ta xanavalo ola ok. to kanei se kanenan auto?
minovg
30 Ιαν. 2007, 01:46
Πάρε τηλέφωνο στην επίσημη Sony Ericsson. Από εκεί εγώ έβγαλα άκρη και παρέλαβα το κινητό μου μετά από μόνο (!!!!!) 18 μέρες.
801-11-810 810
δώσε ΙΜΕΙ κλπ και κράξτους λίγο. ;)
fanatikos
30 Ιαν. 2007, 09:40
tou ekana anavatmisi apo to wotan server alla tpt..
to kleidoma eksakolouthi kai parameni... :(
Νομίζω ότι ο Davinci λέει για unlock. Αλλά μου φαίνεται ότι θέλει δικό τους καλώδιο. Δεν γίνεται με το DCU-60. Για ρίξε μια ματιά στο www.davinciteam.com
EDIT: Κάτι λέει και για ένα νέο client που μπορεί να τα ξεκλειδώσει και με το DCU-60. Για ρίξε μια ματιά!
valerios
30 Ιαν. 2007, 11:18
Φίλε Nosferatu τι να πώ? Πραγματικά το σέρβις τους εκεί που το πήγες είναι απαράδεκτο. Πάντως κι εσύ είσαι ιδιαίτερα άτυχος. Όλες οι αρνητικές συγκυρίες αυτού του κινητού έχουν συγκεντρωθεί στο δικό σου. Καλά ξεμπερδέματα
Nosferatu
30 Ιαν. 2007, 19:35
Είναι γενικά γνωστό ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι ιδιαίτερα φιλάσθενο και επιρρεπές σε ξαφνικό θάνατο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το service της εν λόγω εταιρείας είναι τρισάθλιο... Ένας ακόμα πολύ καλός λόγος για να μην προτιμήσεις τα κινητά-κοτόπουλά τους...
stephane
30 Ιαν. 2007, 20:25
Είναι γενικά γνωστό ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι ιδιαίτερα φιλάσθενο και επιρρεπές σε ξαφνικό θάνατο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το service της εν λόγω εταιρείας είναι τρισάθλιο... Ένας ακόμα πολύ καλός λόγος για να μην προτιμήσεις τα κινητά-κοτόπουλά τους...
Eμένα πάντως σε μία μέρα μου το αντικαταστήσανε και το service της SE μου έχει συμπεριφερθεί άψογα!
Καλό είναι να μην γενικεύουμαι καταστάσεις...
Eμένα πάντως σε μία μέρα μου το αντικαταστήσανε και το service της SE μου έχει συμπεριφερθεί άψογα!
Καλό είναι να μην γενικεύουμαι καταστάσεις...
Ότι κάτσει είναι...
Και εμένα άλλες φορές με εξυπηρετούν άψογα και άλλες μου βγάζουν το λάδι στην αναμονή.
darkwizard
30 Ιαν. 2007, 23:55
ρε παιδιά το k800 δεν έχει μικρά γράμματα...πατάω το αστεράκι αλλά τίποτα
energythess
30 Ιαν. 2007, 23:59
geia kai apo mena.irthe kai emena i ora mou na paro kainourgio kinito kai psaxno kati kalo.motorola to eipa den prokeitai na ksanaparo(pliris apogoitefsi!) kai fisika oute nokia.skeftika gia LG alla leo asto.kai etsi mallon tha katalixo sto K800i.akizei??to vasiko einai na exei kali piotita stis foto kai fisika na pairnei polla tragoudia!oi erotiseis mou einai:posi mnimi exei kai an prepei na paro karta mnimis pia na paro kai poso stoixizei.iparxei i dinatotita gia metafora oxi mono tragoudiwn alla kai clips apo ton ipologisti sto kinito?
vgazei provlimata?kai teleftaio eseis pou to exete meinate efxaristimenoi apo tin eksoteriki tou emfanisi?sinithizetai efkola?to leo giati mou fainetai kapos megalo.
geia kai apo mena.irthe kai emena i ora mou na paro kainourgio kinito kai psaxno kati kalo.motorola to eipa den prokeitai na ksanaparo(pliris apogoitefsi!) kai fisika oute nokia.skeftika gia LG alla leo asto.kai etsi mallon tha katalixo sto K800i.akizei??to vasiko einai na exei kali piotita stis foto kai fisika na pairnei polla tragoudia!oi erotiseis mou einai:posi mnimi exei kai an prepei na paro karta mnimis pia na paro kai poso stoixizei.iparxei i dinatotita gia metafora oxi mono tragoudiwn alla kai clips apo ton ipologisti sto kinito?
vgazei provlimata?kai teleftaio eseis pou to exete meinate efxaristimenoi apo tin eksoteriki tou emfanisi?sinithizetai efkola?to leo giati mou fainetai kapos megalo.
Ολες τις ερωτησεις..τις εχεις απαντησει μονος σου! για τα λεφτα του ειναι το πιο τελειο κινητο!.194 σελιδες του thread τα λενε ολα! :)
MobileLord
31 Ιαν. 2007, 13:42
@Nosferatu
to xexases to parakato kai ta +100, +1000......
Φιλε μου εχουμε καταλαβει την αντιπαθεια σου για τα SE.
Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο.
Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol:
pali ta idia arxisame....:worry:
pano pou legame oti isixases ligo, :X
P.S. Blepo oti exeis avatar ena panemorfo sharp, den grafeis gia ligo kairo ekei mipos stamatisoume na diabazoume to tetrimeno : "mhn xanagorasete SE", e? ti les?
darkwizard
31 Ιαν. 2007, 14:46
ρε παιδιά το k800 δεν έχει μικρά γράμματα...πατάω το αστεράκι αλλά τίποτα
ξερει κανείς πως θα τα βάλω?
geofil
31 Ιαν. 2007, 14:58
ξερει κανείς πως θα τα βάλω?
Που εννοείς φίλε μου;
Στις επαφές;
darkwizard
31 Ιαν. 2007, 15:13
Που εννοείς φίλε μου;
Στις επαφές;
οχι στα μηνυματα...α και αν ξερεις για το blog....εστειλα 2 φωτογραφιες αλλα δεν μου ηρθε κανένα μηνυμα
AngeloDion
31 Ιαν. 2007, 19:14
οχι στα μηνυματα...α και αν ξερεις για το blog....εστειλα 2 φωτογραφιες αλλα δεν μου ηρθε κανένα μηνυμα
Π΄ρεπει να ενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες αλλα θα μειωθεί το μήνυμα σου σε 75 χαρακτήρες. Πάτα οταν γράφεις μήνυμα επιλογές... επιλογές στο γράψιμο, εθνικοί χαρακτήρες. Νομιζω ετσι θα λέγεται. εγώ έχω αγγλικό μενού. και λέει ptions.. writing options...national characters
darkwizard
31 Ιαν. 2007, 19:56
Π΄ρεπει να ενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες αλλα θα μειωθεί το μήνυμα σου σε 75 χαρακτήρες. Πάτα οταν γράφεις μήνυμα επιλογές... επιλογές στο γράψιμο, εθνικοί χαρακτήρες. Νομιζω ετσι θα λέγεται. εγώ έχω αγγλικό μενού. και λέει ptions.. writing options...national characters
ευχαριστω!!!! μηπως ξέρεις και για το blog?
Nosferatu
31 Ιαν. 2007, 20:00
@Nosferatu
to xexases to parakato kai ta +100, +1000......
pali ta idia arxisame....:worry:
pano pou legame oti isixases ligo, :X
P.S. Blepo oti exeis avatar ena panemorfo sharp, den grafeis gia ligo kairo ekei mipos stamatisoume na diabazoume to tetrimeno : "mhn xanagorasete SE", e? ti les?
Λίγη ευγένεια δεν έβλαψε κανένα. Αν δεν σε ενοχλεί να μένει στο service το κινητό σου για 1 μήνα, όταν σου συμβεί δώσε τα συγχαρητήριά σου στο service!
Το πανέμορφο ( !!!) sharp το έχω όσο η άθλια SE δεν μου επιστρέφει το K800 που έχω εκεί για επισκευή.
Μπορεί να ενοχλεί μερικούς να ακούν τα προβλήματα του Κ800 (ξαφνικός θάνατος) και του άθλιου service (μια αναζήτηση θα σας βγάλει το μέσο χρόνο αναμονής σε περίπτωση hardware προβλήματος), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέρονται εδώ μέσα...
Αντιπάθεια στα SE δεν είχα ούτε έχω γενικά. Μόνη εξαίρεση το Κ800...
Να προσέχουμε τί λέμε εδώ μέσα, με ποιό τρόπο το λέμε και να σεβόμαστε τον καταναλωτή που έχει πρόβλημα διότι αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς στη θέση του.
Σε όσους δεν αρέσουν τα παραπάνω, μπορούν να ανοίξουν ένα K800 fan club όπου θα μπαίνουν να γράφουν μόνο πόσο φοβερή κινητάρα αγόρασαν και τί έξυπνοι που είναι που το αγόρασαν...
AngeloDion
31 Ιαν. 2007, 20:24
ευχαριστω!!!! μηπως ξέρεις και για το blog?
nOPE δυστυχώς. Μίλα με τον παροχέα σου, συνήθως κάτι ξέρουν να σε βοηθησουν
elekas
31 Ιαν. 2007, 20:44
Λίγη ευγένεια δεν έβλαψε κανένα. Αν δεν σε ενοχλεί να μένει στο service το κινητό σου για 1 μήνα, όταν σου συμβεί δώσε τα συγχαρητήριά σου στο service!
Το πανέμορφο ( !!!) sharp το έχω όσο η άθλια SE δεν μου επιστρέφει το K800 που έχω εκεί για επισκευή.
Μπορεί να ενοχλεί μερικούς να ακούν τα προβλήματα του Κ800 (ξαφνικός θάνατος) και του άθλιου service (μια αναζήτηση θα σας βγάλει το μέσο χρόνο αναμονής σε περίπτωση hardware προβλήματος), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέρονται εδώ μέσα...
Αντιπάθεια στα SE δεν είχα ούτε έχω γενικά. Μόνη εξαίρεση το Κ800...
Να προσέχουμε τί λέμε εδώ μέσα, με ποιό τρόπο το λέμε και να σεβόμαστε τον καταναλωτή που έχει πρόβλημα διότι αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς στη θέση του.
Σε όσους δεν αρέσουν τα παραπάνω, μπορούν να ανοίξουν ένα K800 fan club όπου θα μπαίνουν να γράφουν μόνο πόσο φοβερή κινητάρα αγόρασαν και τί έξυπνοι που είναι που το αγόρασαν...
Και επισης οσοι θελουν μπορουν να ανοιξουν ενα θεμα με τιτλο "10 λογοι να μην αγοραζετε κ800"...Nosferatu και εμενα το κινητο μου εχει χαλασει 2 φορες και καθε φορα εκαναν 25 μερες να μου το επιστρεψουν αλλα θεωρω ανωφελο να ερχομαι εδω και καθε μερα να λεω τον "πονο" μου στους αλλους με την συμβουλη να μην εχουν se γιατι δεν ειναι καλα.Καθενας μας ειναι αρκετα μεγαλος να καταλαβει αν θελει να το εχει ή οχι αυτο το κινητο.Το να λες τα προβληματα που σου παρουσιασε το κινητο σαφως και ειναι καλο για ολους γιατι βλεπουμε τι μπορει να μας συμβει αλλα το να λες συνεχεια τα ιδια σχολια για την ¨αθλια¨ se σε καθε σελιδα απλα κουραζει λιγακι.Αυταααα...ελπιζω να μην παρερμηνευσεις ολα αυτα και ξεκινησει νεα διαμαχη :lol: ;)
NiCkOs_gr
31 Ιαν. 2007, 21:16
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει online update μέσω του wotan server μετά την αναβάθμιση του Cid στην έκδοση 51?
Με ενδιαφέρει να κάνω την αναβάθμιση ώστε να μην έχω πρόβλημα αν αλλάξω Sim στη συσκευή.
ninonino
1 Φεβ. 2007, 02:13
Μηπως εχει κανει καποιος την νεα αναβαθμ της SE R1GB001 και αν ναι τι διαφορες ειδατε??
Ευχαριστω guys.
KARATEKA
1 Φεβ. 2007, 05:09
Μηπως εχει κανει καποιος την νεα αναβαθμ της SE R1GB001 και αν ναι τι διαφορες ειδατε??
Ευχαριστω guys.
Το Τ9 συνεχίζει να είναι άθλιο και ανεπαρκές και συνεχίζει να μην αποθηκεύει νέες λέξεις στο λεξικό του. Επίσης συνεχίζει όταν έχεις γράψει μία λέξη με Τ9 και πατήσεις αμέσως μετά το κενό, να μην μπορείς πηγαίνοντας πίσω να την αλλάξεις, παρά μόνο αν τη σβήσεις.
Συνεχίζει όταν έχεις αναπάντητη και τη βλέπεις, να μη σβήνει την ένδειξη ότι είχες αναπάντητη και να πρέπει να πας στις κλήσεις και να ξαναδείς τις αναπάντητες για να φύγει.
Δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανείς βελτίωση σε άλλους τομεις, στα παραπάνω πάντως δεν έχει υπάρξει καμία.
masada71
1 Φεβ. 2007, 08:20
καινουρια εκδοση firmware απο wotanserver r1jc002...σπευσατε:D
fanatikos
1 Φεβ. 2007, 09:15
Χμμμμ. Απ' ότι λέει στο esato διορθώνει το bug που κρασάρει το τηλέφωνο στο video preview και έχει καινούργιο java engine. Προσωπικά δεν με βλέπω για update από wotan. Δεν δίνω 7 ευρώ για την java μιας και το bug δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ. Να δούμε στο SEUS πότε θα ανέβει για τζαπέ αναβάθμιση.
fanatikos
1 Φεβ. 2007, 09:21
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει online update μέσω του wotan server μετά την αναβάθμιση του Cid στην έκδοση 51?
Με ενδιαφέρει να κάνω την αναβάθμιση ώστε να μην έχω πρόβλημα αν αλλάξω Sim στη συσκευή.
Φίλε μου,αν και έχω ακόμα cid49, μιας και την GB001 την πέρασα από το wotan και όχι από το SEUS, νομίζω ότι ο καινούργιος wotan client υποστηρίζει κανονικά το cid51. Τουλάχιστον έτσι λέει, και δεν έχω λόγο να αμφιβάλω μιας και μέχρι τώρα τους έχω βρει απόλυτα αξιόπιστους.
UNIQUE
1 Φεβ. 2007, 11:35
Pos vlepoume ti "Cid" exei to kinhto mas?
UNIQUE
1 Φεβ. 2007, 11:45
Και επισης οσοι θελουν μπορουν να ανοιξουν ενα θεμα με τιτλο "10 λογοι να μην αγοραζετε κ800"...Nosferatu και εμενα το κινητο μου εχει χαλασει 2 φορες και καθε φορα εκαναν 25 μερες να μου το επιστρεψουν αλλα θεωρω ανωφελο να ερχομαι εδω και καθε μερα να λεω τον "πονο" μου στους αλλους με την συμβουλη να μην εχουν se γιατι δεν ειναι καλα.Καθενας μας ειναι αρκετα μεγαλος να καταλαβει αν θελει να το εχει ή οχι αυτο το κινητο.Το να λες τα προβληματα που σου παρουσιασε το κινητο σαφως και ειναι καλο για ολους γιατι βλεπουμε τι μπορει να μας συμβει αλλα το να λες συνεχεια τα ιδια σχολια για την ¨αθλια¨ se σε καθε σελιδα απλα κουραζει λιγακι.Αυταααα...ελπιζω να μην παρερμηνευσεις ολα αυτα και ξεκινησει νεα διαμαχη :lol: ;)
Κοπελιά, να σε κερασω!!!
Ναι, ρε φιλε μας(Nosferatu) το εχεις κουρασει πολυ, μα παρα πολυ το θεμα...με την "αθλια SE", φτανει, ελεος πια.
Ενταξει, τραβας ζορι με το Κ800 σου, δεν ειναι ομως ολα σαν το δικο σου, εγω εχω αλλαξει 2 και κανενα δεν παρουσιασε το παραμικρο!
Επισης, οτι και να παρεις (πχ ΝΟΚΙΑ S60) υπαρχει περιπτωση(πολυ μεγαλυτερη απο ενα SE) να σου βγει προβληματικο οπως ενος φιλου καινουριο ΝΟΚΙΑ S60 πιο πολυ το εχει στο service παρα στα χερια του, τι να κανοθμε αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν, ειναι να μην σου "κατσει" η προβληματικη συσκευη.
φιλικα
Κοπελιά, να σε κερασω!!!
Ναι, ρε φιλε μας(Nosferatu) το εχεις κουρασει πολυ, μα παρα πολυ το θεμα...με την "αθλια SE", φτανει, ελεος πια.
Ενταξει, τραβας ζορι με το Κ800 σου, δεν ειναι ομως ολα σαν το δικο σου, εγω εχω αλλαξει 2 και κανενα δεν παρουσιασε το παραμικρο!
Επισης, οτι και να παρεις (πχ ΝΟΚΙΑ S60) υπαρχει περιπτωση(πολυ μεγαλυτερη απο ενα SE) να σου βγει προβληματικο οπως ενος φιλου καινουριο ΝΟΚΙΑ S60 πιο πολυ το εχει στο service παρα στα χερια του, τι να κανοθμε αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν, ειναι να μην σου "κατσει" η προβληματικη συσκευη.
φιλικα
Δηλαδή sorry ρε φίλε, το παρόν θέμα λέγεται "10 λόγοι για να προτιμήσετε το k800"??
Γιατί λοιπόν να ανοίξει νέο θέμα με τίτλο "10 λόγοι για να ΜΗΝ προτιμήσετε το k800"???:worry:
Εδώ τα συζητάμε ΟΛΑ. Και τα προβλήματα του k800, και τα θετικά του.
Ακόμα και αν ένα μήνυμα του Nosferatu μπορεί να ενοχλεί κάποιους, εγώ ενοχλούμε περισσότερο από τα δεκάδες μηνύματα που ακολουθούν το δικό του, σαν ουρά, και τον κράζουν.
Τουλάχιστον ο Nosferatu είναι εντός θέματος.Τα δικά σας(όπως και το δικό μου τώρα είναι εκτός θέματος).
τελικα ποσες μερες κραταει η μπαταρια??? εμενα σε 2,5 μερες τα φτυσε
UNIQUE
1 Φεβ. 2007, 14:59
Δηλαδή sorry ρε φίλε, το παρόν θέμα λέγεται "10 λόγοι για να προτιμήσετε το k800"??
Γιατί λοιπόν να ανοίξει νέο θέμα με τίτλο "10 λόγοι για να ΜΗΝ προτιμήσετε το k800"???:worry:
Ακόμα και αν ένα μήνυμα του Nosferatu μπορεί να ενοχλεί κάποιους, εγώ ενοχλούμε περισσότερο από τα δεκάδες μηνύματα που ακολουθούν το δικό του, σαν ουρά, και τον κράζουν.
Τουλάχιστον ο Nosferatu είναι εντός θέματος.Τα δικά σας(όπως και το δικό μου τώρα είναι εκτός θέματος).
Opa, re synhgore, mhn trelenese, kaneis den eipe na mhn syzhthsoume kapoio problima.
To thema einai oti o filos mas den leei kati kainourio sta teleutaia 50-60 post tou para mono "mhn agorazete SE", entaxei, to kourase, enoxlei den to katalabainei...
Edo mpenoume oloi mas na diabasoume kati kainourio, problima, anaba8misi, bug...otidhpote kai to mono pou diavazoume einai "mhn agorazete SE" kati pou prosopika den nomizo oti mou prosferei kati.
Episis na sou 8imiso oti kai merikes selides pio prin eixe fanei oti enoxlounte polla meloi edo apo ta idia post.
P.S. kaneis den apagoreuei se esena H ston filo mas na anoixei thema me titlo:
"10 λόγοι για να ΜΗΝ προτιμήσετε το k800", OK?;)
fanatikos
1 Φεβ. 2007, 15:29
Pos vlepoume ti "Cid" exei to kinhto mas?
Έτσι απλά δεν μπορείς να το δεις. Αν έχεις όμως περάσει την GB001 από το SEUS τότε έχεις σίγουρα cid51. Αν όχι και θες να το μάθεις, κατέβασε τον client από το wotan, τρέξε τον και πάτα το start. Μετά σύνδεσε το τηλέφωνο με την διαδικασία που σου λέει ώστε να το διαβάσει και θα σου βγάλει αναλυτικά τα πάντα για το κινητό σου, επομένως και το cid. Αποσυνδέεις το τηλέφωνο και το ξανανοίγεις κανονικά.
Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι την καινούργια version την έχει μόνον σε cid51. Τι έγινε, σταματάνε το 49 και τα γυρνάνε όλα σε 51?
fanatikos
1 Φεβ. 2007, 15:31
Opa, re synhgore, mhn trelenese, kaneis den eipe na mhn syzhthsoume kapoio problima.
To thema einai oti o filos mas den leei kati kainourio sta teleutaia 50-60 post tou para mono "mhn agorazete SE", entaxei, to kourase, enoxlei den to katalabainei...
Edo mpenoume oloi mas na diabasoume kati kainourio, problima, anaba8misi, bug...otidhpote kai to mono pou diavazoume einai "mhn agorazete SE" kati pou prosopika den nomizo oti mou prosferei kati.
Episis na sou 8imiso oti kai merikes selides pio prin eixe fanei oti enoxlounte polla meloi edo apo ta idia post.
Νομίζω ότι το έχουμε κουράσει πάρα πολύ το θέμα.:!:
PS. Δεν απευθύνομαι μόνον σε σένα φίλε μου, αλλά σε όλους. Καλό θα είναι να το λείξουμε κάπου.
elekas
1 Φεβ. 2007, 15:32
Ειναι προφανες οτι δεν προσεξες τι εγραφα και οτι απλα βγηκες σαν να υποστηριξεις τον Νosferatu χωρις να το εχει κατηγορησει κανεις.Στο ποστ μου ειπα οτι σαφως και ειναι καλο να μας λεει τα προβληματα του με το κινητο γιατι μας κανει να σκεφτομαστε πιθανα ενδεχομενα αλλα επισης ειπα οτι το να λεμε την ιδια "συμβουλη" σε ολα τα ποστ για το αν πρεπει να παρουμε ή οχι ειναι κουραστικο.Εγω τουλαχιστον θεωρω τον εαυτο μου νοημον διαβαζοντας το forum με ολα τα καλα και τα κακα του κ800 να ξερω αν θελω να το εχω ή οχι. Δεν χρειαζομαι καποιον να με προτρεψει στο να παρω ή οχι το κινητο.Ο Νosferatu εχει εκφρασει την αγανακτιση του με την se οπως και πολλοι αλλοι για την se ( και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενη) αλλα δεν βλεπω καποιον αλλο σε ολα τα ποστ να λεει ακριβως τα ιδια πραγματα.Και εν πασει περιπτωση ειναι αδικο και για ανθρωπους που διαβαζουν το φορουμ για να ενημερωθουν να βλεπουν το ιδιο ποστ σε 50 κοπιες.Ελπιζω να μην παρεξηγηθουν οσα ειπα παλι ως προσωπικη επιθεση στο Nosferatu, μια που καταννοω την αγανακτηση του αλλα διαφωνω με τον τροπο που την εκφραζει συνεχως.
Παιδια, οσο σχολιαζουμε τα σχολια αλλων, η συζητηση δεν οδηγει πουθενα αλλου εκτος απο οξυνση. Εδω μεσα συχναζουμε χιλιων καρυδιων καρυδια και η συμβιωση απαιτει συγκαταβατισμο και προσαρμογη στις ιδιορρυθμιες του καθενος. Ιδιορρυθμια ειναι η επαναλαμβανομενη οργη του Nosferatu κατα της SE, ιδιορρυθμια ειναι και η "οργη" ορισμενων κατα της οργης του Nosferatu. Δεν εναι απαραιτητα αρνητικο χαρακτηριστικο η ιδιορρυθμια, απλα ειναι προσωπικο χαρακτηριστικο, μας χαρακτηριζει ολους και πρεπει να συμβιωνουμε ο καθενας μας με τις ιδιορρυθμιες των αλλων! ;)
NiCkOs_gr
1 Φεβ. 2007, 15:38
Φίλε μου,αν και έχω ακόμα cid49, μιας και την GB001 την πέρασα από το wotan και όχι από το SEUS, νομίζω ότι ο καινούργιος wotan client υποστηρίζει κανονικά το cid51. Τουλάχιστον έτσι λέει, και δεν έχω λόγο να αμφιβάλω μιας και μέχρι τώρα τους έχω βρει απόλυτα αξιόπιστους.
Όντως στο Wotan γράφουν ότι υποστηρίζεται η αναβάθμιση της erom ακόμα και αν το κινητό είναι CID51, ήλπιζα να υπάρχει κάποιος που να μου επιβεβαιώσει ότι έχει κάνει αναβάθμιση κάτω από αυτές τις συνθήκες, γιατί αν και είμαι μέσα στην εγγύηση κλπ δεν θέλω να μείνω χωρίς κινητό για 10+ μέρες πηγαινοντάς το σε κάποιο service center της εταιρείας.
fanatikos
1 Φεβ. 2007, 15:50
Όντως στο Wotan γράφουν ότι υποστηρίζεται η αναβάθμιση της erom ακόμα και αν το κινητό είναι CID51, ήλπιζα να υπάρχει κάποιος που να μου επιβεβαιώσει ότι έχει κάνει αναβάθμιση κάτω από αυτές τις συνθήκες, γιατί αν και είμαι μέσα στην εγγύηση κλπ δεν θέλω να μείνω χωρίς κινητό για 10+ μέρες πηγαινοντάς το σε κάποιο service center της εταιρείας.
Κοίτα, ούτως ή άλλως βλέπω ότι η καινούργια version είναι μόνο cid51. Και εφόσον την έχουν περάσει στον server τους δεν είναι δυνατόν ο client τους να μην μπορεί να την φλασάρει. Οπότε δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Άσε που κάτι μου λέει ότι το cid49 μας τελείωσε και όλα θα γυρήσουν σε cid51.
Μα δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί τέτοιο θέμα.
Υπάρχει το παρόν θέμα.
Και δεν νομίζω ότι λέει συνεχώς τα ίδια.
Άλλο να σου έχουν κρατήσει το κινητό στο σέρβις μια βδομάδα και άλλο τώρα που έχει κλείσει ένα μήνα στο σέρβις.
Το συμπέρασμα που βγάζει ο καθένας είναι το ίδιο???
Τεσπα, όσο το συζητάμε, τόσο μεγαλύτερη έκταση δίνουμε στο θέμα,χωρίς λόγο.
dpetka2001
1 Φεβ. 2007, 19:34
υπάρχει τρόπος να περάσω τα γεννέθλια κάποιου προσώπου και να μη χρειαστεί να τα ξαναπεράσω για την επόμενη χρονιά ώστε να μου τα υπενθυμίσει?? στα Nokia γίνεται αυτό...ή μήπως αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή που να το κάνει αυτό?? και κάτι όσον αφορά την ηχογράφηση μιας συνομιλίας...έχω παρατηρήσει ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος...γίνεται να τον απενεργοποιήσω αυτό τον ήχο?? ευχαριστώ...ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όσον αφορά το θέμα των γεννεθλίων...κάποια βοήθεια και για τον ήχο που ακούγεται κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης?? μπορώ να τον απενεργοποιήσω?? επίσης στο Κ750 υπάρχει η επιλογή να είναι συνέχεια το φλας αναμμένο ώστε να λειτουργεί σαν φακός...τέτοια επιλογή δεν έχω βρει στο Κ800i...υπάρχει και δεν την έχω δει ή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα?? ευχαριστώ...
AngeloDion
1 Φεβ. 2007, 19:58
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όσον αφορά το θέμα των γεννεθλίων...κάποια βοήθεια και για τον ήχο που ακούγεται κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης?? μπορώ να τον απενεργοποιήσω?? επίσης στο Κ750 υπάρχει η επιλογή να είναι συνέχεια το φλας αναμμένο ώστε να λειτουργεί σαν φακός...τέτοια επιλογή δεν έχω βρει στο Κ800i...υπάρχει και δεν την έχω δει ή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα?? ευχαριστώ...
Δεν υπάρχει τρόπος να τον απενεργοποιήσεις. Δεν ξέρω ομως δυνατότητες του φαρ. Μπορείς ναι να το χρησιμοποιήσεις σαν φακό με μία εφαρμογή αλλά το φως που βγάζει κόκκινο.
Ορίστε δοκίμασε αν δουλεύει 9369
geocorfu
1 Φεβ. 2007, 21:08
Ευχαριστω guys.
Λοιπον την εχω κανει την αναβαθμιση και απο οτι ειδα δεν εχω δει καμια διαφορα.
οσο με την καμερα που δεν ανοιγε εξαλολουθει να κανει τα ιδια
δεν ανοιγει την εδωσα για service στην sonyericsson σε ενα φιλο και μου ειπε
οτι μπορει να ειναι virus θα σας πω συντομα
Λοιπον την εχω κανει την αναβαθμιση και απο οτι ειδα δεν εχω δει καμια διαφορα.
οσο με την καμερα που δεν ανοιγε εξαλολουθει να κανει τα ιδια
δεν ανοιγει την εδωσα για service στην sonyericsson σε ενα φιλο και μου ειπε
οτι μπορει να ειναι virus θα σας πω συντομα
:!:Να πάς αμέσως και να πάρεις πίσω την συσκευή σου από το φίλο που είπε για virus!!!:!:
(αν θέλεις να την ξαναδείς ζωντανή βέβαια):X
digeorgeous
1 Φεβ. 2007, 23:09
Εγώ έβαλα την R1GB001, και διορθώθηκε το πρόβλημα που είχα με την ΕD έκδοση και δεν μπορούσα να δω mobileTV (ούτε καμία άλλη υπηρεσία τύπου video streaming).
xtrmsnpr
2 Φεβ. 2007, 00:26
Όλα ωραία με το κινητάκι,το μαθαίνω ακόμα.Αλλά μια απορία,τί πολιτική είναι αυτή που ακολουθεί η se,τέλειες φώτος,αλλά χάλια βίντεο....έτσι για να πουλήσει το επόμενο μοντέλο;;;
έτσι για να πουλήσει το επόμενο μοντέλο;;;
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις:p:)
xtrmsnpr
2 Φεβ. 2007, 00:51
:) έτσι!
Κάτι άλλο,έγινα θύμα της κατανάλωσης,από το Σάββατο(27/1) έχω φάει να πούμε 30€ σε κάρτες,για να κάνω βιντεο-κλήσεις κ να χρησιμοποιώ τν τηλεόραση(πράγμα που δν βρήκα τόσο ενδιαφέρον),αλλά τις βιντεοκλήσεις τις έχω λιώσει.
Άλλο ένα κακό είναι ότι δν πιάνει το 3g μέσα στις τάξεις του σχολείου,γιατί σ ώρες που δν παλεύονται να βλέπαμε καμιά εκπομπούλα,αν κ δν συνιθίζω να πέρνω μαζί στο σχολείο το κινητό,2 μέρες τώρα το είχα μαζί.Σκέφτηκα να νοικιάζω το τηλέφωνο με τν ώρα για τν τηλεόραση,για να βγάζω κ τις κάρτες,αλλά....ασε μν φάμε καμιά αποβολή κ ψαχνόμαστε.
Κάτι ξέραν με τα 3g για να βγάλουν χρήματα.....αααχχ αλλά τέρμα πια,σαν απλό τηλ κ στις καλύτερες μέρες μόνο καμιά βιντεο-κλήση για 1-2 λεπτάκια κ πολλά είναι...
Ααα στις ρυθμίσεις μέσα βρήκα τν αποφόρτιση φλας,δν κατάλαβα τν χρήση της!Μου άναψε το φλας κ έσβησε,αλλά τπτ άλλο!
Κ κάτι άλλο,γιατί δν χρειάστηκε να αλλάξω sim κ να πάρω 3g sim για το umts;;Επειδή έχει τις ρυθμίσεις της βόντα περασμένες από πριν μέσα ή είναι άσχετο αυτό;;
giouli_n91
2 Φεβ. 2007, 01:06
kalhspera...pou mporw na brw to bubble bobble gia to k800?
BURNIN_AMBITION
2 Φεβ. 2007, 01:48
paidia egine kati koulo kai thelo ti voitheia sas giati paizei na itan mia proin gomena.
miamisi to vradu, akouo na xtupa o ixos klisis tou kinitou mou pou exo valei otan me pairnoun agnostoi arithmoi. pao na do poios einai kai i othoni den apokrinetai. einai mauri.san na kollage. xtupouse o ixos kanonika. patao to koumpi pou einai gia auxomeiosi tis entasis tou ixou, kai stamataei na akougetai o ixos..xafnika stamataei i klisi kai paostis eiserxomenes kai den eixa tipota. oute kan agnosto arithmo. auto einai bug tou kinitou? i egine grigora i anapantiti kai den graftike? i to koumpi pou patisa aperripse tin klisi? thanx
cretaman
2 Φεβ. 2007, 01:52
Όλα ωραία με το κινητάκι,το μαθαίνω ακόμα.Αλλά μια απορία,τί πολιτική είναι αυτή που ακολουθεί η se,τέλειες φώτος,αλλά χάλια βίντεο....έτσι για να πουλήσει το επόμενο μοντέλο;;;
Οχι απλά είναι για αυτούς που θέλουν πολυ καλη photo!;)
NiCkOs_gr
2 Φεβ. 2007, 02:46
Κοίτα, ούτως ή άλλως βλέπω ότι η καινούργια version είναι μόνο cid51. Και εφόσον την έχουν περάσει στον server τους δεν είναι δυνατόν ο client τους να μην μπορεί να την φλασάρει. Οπότε δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Άσε που κάτι μου λέει ότι το cid49 μας τελείωσε και όλα θα γυρήσουν σε cid51.
Οκ θα δοκιμάσω να κάνω την αναβάθμιση αύριο..αν δεν πετύχει θα ξέρω ποιον να κυνηγήσω:lol:
darkwizard
2 Φεβ. 2007, 14:52
ρε παιδια....υπαρχει κανένα προγραμμα που να κανει το κινητο να λειτουργει σαν tv control?βρηκα ενα (noviiremote)αλλα ειναι για nokia symbian...
fanatikos
2 Φεβ. 2007, 15:41
Συγνώμη αλλά το tv remote control τι να το κάνετε? Είναι τόσο μικρή η απόσταση που πιάνει που σχεδόν κολλάς μπροστά στην τηλεώραση. Είχα ένα φεγγάρι ένα Ρ900, και το είχα βάλει. Στο 1/2 μέτρο σταματούσε να πιάνει!
LLALAKIS
2 Φεβ. 2007, 15:47
ρε παιδια....υπαρχει κανένα προγραμμα που να κανει το κινητο να λειτουργει σαν tv control?βρηκα ενα (noviiremote)αλλα ειναι για nokia symbian...
To mono pou ksero einai meso bluetooth na elenkseis to pc sou
Scottas
2 Φεβ. 2007, 16:48
Simera epese sta xeria mou ena k800i to 2eytero kai exei erom r3a011 kai firmware r1cf001!!!na mpw ston kopo na kanw update me to seus h oxi???Me to proigoumeno k800 mou dn eixa kanena apolitos provlima me thn erom!!!
Mh psofisi san chicken:):lol: :lol: !!!:D
Epeisis dn mporw na kanw update apo ton wotan gt dn exw credit card opos kai paypal account:):p
UNIQUE
2 Φεβ. 2007, 17:44
Συγνώμη αλλά το tv remote control τι να το κάνετε? Είναι τόσο μικρή η απόσταση που πιάνει που σχεδόν κολλάς μπροστά στην τηλεώραση. Είχα ένα φεγγάρι ένα Ρ900, και το είχα βάλει. Στο 1/2 μέτρο σταματούσε να πιάνει!
Ta _pio polla_PPC pianoun apo 3-4 metea isos kai parapano me to noviiremote
dexter
2 Φεβ. 2007, 20:18
Skeftome na poulisw to K800i.Me mia karta 512mb kai polla themata mazi pws tha legate na to poulisw?I othoni exei mia mono mikri gratzounia.Kata ta alla to kinito einai se poli kali katastasi!Simferei na to poulisw de kanena katastima?
Kalw eidikous kai ebeirous users na apantisoun!
cretaman
2 Φεβ. 2007, 20:21
Skeftome na poulisw to K800i.Me mia karta 512mb kai polla themata mazi pws tha legate na to poulisw?I othoni exei mia mono mikri gratzounia.Kata ta alla to kinito einai se poli kali katastasi!Simferei na to poulisw de kanena katastima?
Ρωτα σε καποια καταστηματα που περνουν μεταχιρισμενα να σου πουν πως πανε οι τιμες!
Scottas
2 Φεβ. 2007, 20:48
dn symferei na to dwseis se katastima gt an 8es cash xrima 8a sto skotwsei sthn kirioleksia:)Vale mia agelia edw sto buy and sell 250-300 keimenontai oi times :):p:DAnaloga me ti katastasi kai poso kairo to exeis:)
8a apanthsei kaneis sthn proigoumeni erwtisi mou???
Filika Scotta$:lol:
jor1ge
2 Φεβ. 2007, 20:50
Μην επιχειρήσεις σε καταστημα μεταχειρισμένων. Ούτε 150 δεν πρόκειται να σου δώσουν. Βαλτο σε αγγελία καλύτερα ή δοκίμασε τις αγοραπωλησίες του site και το emarket.
Φιλε scotta και εγώ την παλιά erom έχω και δεν αντιμετωπισα πρόβλημα προς το παρον. Το ίδιο και άλλοι 3 γνώστοι μου. Απο κει και πέρα αν ανησυχείς κάνε την αναβάθμιση αν και έχω ακούσει για κινητο που δεν άναβε και με πιο καινούργια erom.
Τα γνωστα τα ξέρεις,προσοχη όταν αλλάζεις sim. Βγάλε μπαταρία και μετα απο 2 λεπτά αντικατέστησε την sim
Επειδή μόλις τώρα είδα οτι έχεις παλιο λογισμικο κάνε την αναβάθμιση μεσω seus,βελτιώνει πολύ το κινητο και μην ανησυχεις για την erom
dexter
2 Φεβ. 2007, 21:53
dn symferei na to dwseis se katastima gt an 8es cash xrima 8a sto skotwsei sthn kirioleksia:)Vale mia agelia edw sto buy and sell 250-300 keimenontai oi times :):p:DAnaloga me ti katastasi kai poso kairo to exeis:)
8a apanthsei kaneis sthn proigoumeni erwtisi mou???
Filika Scotta$:lol:
Na se rwtisw omws egw dn mporw na mpw sto buy and sell dn me afinei?
Giati?Prepei na exw sigekrimenoo arithmo post?
Na se rwtisw omws egw dn mporw na mpw sto buy and sell dn me afinei?
Giati?Prepei na exw sigekrimenoo arithmo post?
Συγκεκριμένο αριθμό πόστ και κάποιο χρονικό διάστημα από την εγγραφή(δεν θυμάμαι πόσο όμως):O
AngeloDion
3 Φεβ. 2007, 12:05
Τί σημαίνει είχες ένα φεγγάρι?
Scottas
3 Φεβ. 2007, 12:28
Μην επιχειρήσεις σε καταστημα μεταχειρισμένων. Ούτε 150 δεν πρόκειται να σου δώσουν. Βαλτο σε αγγελία καλύτερα ή δοκίμασε τις αγοραπωλησίες του site και το emarket.
Φιλε scotta και εγώ την παλιά erom έχω και δεν αντιμετωπισα πρόβλημα προς το παρον. Το ίδιο και άλλοι 3 γνώστοι μου. Απο κει και πέρα αν ανησυχείς κάνε την αναβάθμιση αν και έχω ακούσει για κινητο που δεν άναβε και με πιο καινούργια erom.
Τα γνωστα τα ξέρεις,προσοχη όταν αλλάζεις sim. Βγάλε μπαταρία και μετα απο 2 λεπτά αντικατέστησε την sim
Επειδή μόλις τώρα είδα οτι έχεις παλιο λογισμικο κάνε την αναβάθμιση μεσω seus,βελτιώνει πολύ το κινητο και μην ανησυχεις για την erom
eixa kai poio palia k800 me thn r3a016 erom kai dn eixa kanena apolitos provlima!!!Ekana anavathmisis ola ok alla epeidh auto to pira metaxeirismeno dn eixe kanei anavathmisi tipota:(
Alla an 8a exw problem me to seus 8a kanw me to phone xs kai flash files apo to gnwsto site :D
Eyxaristw
Filika Scottas:D
Ekana tin anavathmisi kai ola ok
Twra kanw epanafora diagrafi olwn kai meta etoimazomai na perasw kaloudia:)
Ante na kanw kai anavathmisi kai to n73ME mou gt eida vgike new update:D
ninonino
3 Φεβ. 2007, 13:09
Εγώ έβαλα την R1GB001, και διορθώθηκε το πρόβλημα που είχα με την ΕD έκδοση και δεν μπορούσα να δω mobileTV (ούτε καμία άλλη υπηρεσία τύπου video streaming).
ΣΆΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ..
gasper
3 Φεβ. 2007, 20:52
Καλησπέρα σε όλους
Το Κ800 μου έχει εδώ και καιρό πρόβλημα με το joystick , το οποίο κολλάει πολύ.
Ξέρετε μήπως κάποιο συγκεκριμένο service που να έχετε πιο πολύ εμπιστοσύνη?
BURNIN_AMBITION
3 Φεβ. 2007, 21:02
paidia exo mia aporia. merikes fores kolaei to kinito nomizo kai de stelnei anafores i minimata. px otan kapoios me pairnei kai to kleiso erxetai apo cosmote min oti me epairne. autoto min merikes fores den erxetai kai prpei na paro kapoion tilefono kai tote tha mou erthei to munima. sumvainei kai se kanenan allon?
fanatikos
3 Φεβ. 2007, 21:08
Ta _pio polla_PPC pianoun apo 3-4 metea isos kai parapano me to noviiremote
Άλλο τα PPC. Στα κινητά το IR είναι πολύ μικρής εμβέλειας.
fanatikos
3 Φεβ. 2007, 21:10
Χμμμμ... Θα το προτειμούσες: "Ένα φεγγάρι είχα ένα Ρ900 .... κλπ κλπ"
fanatikos
3 Φεβ. 2007, 21:22
Οκ θα δοκιμάσω να κάνω την αναβάθμιση αύριο..αν δεν πετύχει θα ξέρω ποιον να κυνηγήσω:lol:
Εδώ θα είμαι, δεν πάω πουθενά;) Μια λεπτομέρια όμως, απ' ότι διάβασα στις οδηγίες λέει ότι εάν έχεις cid49 θα χρειαστεί 2 credit για αναβάθμιση και αλλαγή σε cid51:mad: :mad: Τι κουλό είναι πάλι αυτό. Γιατί ζητάνε 1 credit για την αλλαγή της erom και 1 credit για τον καινούργιο firmware? Όταν αναβαθμίσαμε από την 011 στην 016 δεν ήθελαν 2credit, τώρα το γυρήσανε το θέμα????
Μπορούμε βέβαια να φλασάρουμε από SEUS μόλις βγει στον server η version στο τζαπέ, και να αλλάξει και το cid. Ακούς εκεί 2 credit!!!!!!!!!!!:mad:
cretaman
4 Φεβ. 2007, 01:15
Εδώ θα είμαι, δεν πάω πουθενά;) Μια λεπτομέρια όμως, απ' ότι διάβασα στις οδηγίες λέει ότι εάν έχεις cid49 θα χρειαστεί 2 credit για αναβάθμιση και αλλαγή σε cid51:mad: :mad: Τι κουλό είναι πάλι αυτό. Γιατί ζητάνε 1 credit για την αλλαγή της erom και 1 credit για τον καινούργιο firmware? Όταν αναβαθμίσαμε από την 011 στην 016 δεν ήθελαν 2credit, τώρα το γυρήσανε το θέμα????
Μπορούμε βέβαια να φλασάρουμε από SEUS μόλις βγει στον server η version στο τζαπέ, και να αλλάξει και το cid. Ακούς εκεί 2 credit!!!!!!!!!!!:mad:
Αυτο πραγματικα πρωτη φορα το ακουω!:confused:
NiCkOs_gr
4 Φεβ. 2007, 01:19
Η αναβάθμιση ήταν επιτυχής:D Όλα καλά, λίγο μπέρδεμα όμως..καθυστερούσε και ο κωδικός.
Είχα ήδη αναβαθμίσει μέσω Cid51 οπότε η αναβάθμιση προχώρησε κανονικά χωρίς 2ο credit.
Το μόνο αρνητικό το οποίο θα πρέπει να προσέξετε όσοι κάνετε αναβάθμιση μέσω wotanserver, είναι ότι χάνονται όλες οι ρυθμίσεις τα εγκατεστημένα προγράμματα και παιχνίδια και οι σημειώσεις που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο.
cretaman
4 Φεβ. 2007, 02:07
Η αναβάθμιση ήταν επιτυχής:D Όλα καλά, λίγο μπέρδεμα όμως..καθυστερούσε και ο κωδικός.
Είχα ήδη αναβαθμίσει μέσω Cid51 οπότε η αναβάθμιση προχώρησε κανονικά χωρίς 2ο credit.
Το μόνο αρνητικό το οποίο θα πρέπει να προσέξετε όσοι κάνετε αναβάθμιση μέσω wotanserver, είναι ότι χάνονται όλες οι ρυθμίσεις τα εγκατεστημένα προγράμματα και παιχνίδια και οι σημειώσεις που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο.
Tο οτι χανονται ειναι σιγουρο! Απλα για τις επαφες καντε ενα back up στην καρτα και μετα restore στο τηλ!;)
NiCkOs_gr
4 Φεβ. 2007, 02:12
Μέσω του SEUS δεν χάνεται τπτ.
Τα είχα κάνει όλα backup εκτός από τις σημειώσεις... ευτυχώς :)
Scottas
4 Φεβ. 2007, 10:06
to k800i mou psofise:lol:Einai pragmatika gia gelia:lol:
lete na kolise thn griph twn poulerikwn???
X8es to vradi pou to ekleisa kai phga simera to prwi na to anoiksw dn anoige
pali kala pou exw kai to n73ME alliws.....
akousa se ena allo forum oti yparxei tropos na kanw erom update me wotan client:)8a to kanw kai meta exei o 8eos....
Dekti ka8e voi8eia!!!apo oti fainete h erom r3a011 dn ta paei kala me cid51;):lol:
masada71
4 Φεβ. 2007, 11:54
Καλησπέρα σε όλους
Το Κ800 μου έχει εδώ και καιρό πρόβλημα με το joystick , το οποίο κολλάει πολύ.
Ξέρετε μήπως κάποιο συγκεκριμένο service που να έχετε πιο πολύ εμπιστοσύνη?
κανενα!!απολυτως κανενα!!!:mad: :mad: :mad:
masada71
4 Φεβ. 2007, 11:56
to k800i mou psofise:lol:Einai pragmatika gia gelia:lol:
lete na kolise thn griph twn poulerikwn???
X8es to vradi pou to ekleisa kai phga simera to prwi na to anoiksw dn anoige
pali kala pou exw kai to n73ME alliws.....
akousa se ena allo forum oti yparxei tropos na kanw erom update me wotan client:)8a to kanw kai meta exei o 8eos....
Dekti ka8e voi8eia!!!apo oti fainete h erom r3a011 dn ta paei kala me cid51;):lol:
και γιατι δεν κρατας το Ν73,να βρεις την υγιεια σου??:D
Scottas
4 Φεβ. 2007, 12:14
και γιατι δεν κρατας το Ν73,να βρεις την υγιεια σου??:D
to ka8ena exei thn dikia tou aiglh!!!
giauto exw kai ta 2!!!
8a me voi8isei kaneis na to anastisoume!!!Tzampe xwris na trexw se SEpoint!!!Dn me noiazei gia thn eguhsh;):whistle:
masada71
4 Φεβ. 2007, 12:40
to ka8ena exei thn dikia tou aiglh!!!
giauto exw kai ta 2!!!
8a me voi8isei kaneis na to anastisoume!!!Tzampe xwris na trexw se SEpoint!!!Dn me noiazei gia thn eguhsh;):whistle:
δεν νομιζω να μπορεις μονος σου να το "αναστησεις" απο οτι λες..μαλλον θα πρεπει να επισκεφτεις ενα se service point,και βλεπεις....καλα ξεμπερδεματα...
Scottas
4 Φεβ. 2007, 12:47
δεν νομιζω να μπορεις μονος σου να το "αναστησεις" απο οτι λες..μαλλον θα πρεπει να επισκεφτεις ενα se service point,και βλεπεις....καλα ξεμπερδεματα...
se ena forum eida mporw na kanw erom update free me wotan client to dokimazw alla distixws dn ginete gt einai cid 51;):X :cry:
An mou tin varesei agria mporei na kanw downgrade me phone xs kai epeita erom update me wotan client!!!
Kai an mou meinei sto xeri to skaw mia ston toixo na teleiwnw;)
to kontinotero se point einai sallonica:whistle:
Eleos dn kanoun kai sthn katerini ena se point re *ousti mou
Γεια σας.Εχω το εξης προβλημα:οταν συνδεω το κινητο στο pc για να μεταφερω τις φωτογραφιες ενω αναγνωριζεται το κινητο απο το pc,η διαδικασια κολλαει και οι φωτο δεν μεταφερονται.Καμια βοηθεια;:(
Ευχαριστω εκ των προτερων
cretaman
4 Φεβ. 2007, 17:49
Γεια σας.Εχω το εξης προβλημα:οταν συνδεω το κινητο στο pc για να μεταφερω τις φωτογραφιες ενω αναγνωριζεται το κινητο απο το pc,η διαδικασια κολλαει και οι φωτο δεν μεταφερονται.Καμια βοηθεια;:(
Ευχαριστω εκ των προτερων
Εχεις βαλει τα προγρ/τα που χρειαζετε?
Φυσικα.Τα εχω εγκαταστησει.Μηπως εχει προβλημα η συσκευη μου;
cretaman
4 Φεβ. 2007, 18:42
Φυσικα.Τα εχω εγκαταστησει.Μηπως εχει προβλημα η συσκευη μου;
Μην βιαζεσαι!:) Καμια φορα εχει σημασια τη προγρα/τα ειχαμε βαλει πριν και ποιες θυρες usb ειχαν δεσμευσει! Κανε μια απεγκ/ση και ξανα εγκατασταση απο την αρχη και μετα βλεπουμε..;)
Scottas
4 Φεβ. 2007, 18:49
are jor1ge me kapses:lol:pai to k800 mou:(
Ante vres mou mia lisi twra:)
xaxaxa:):)
cretaman
4 Φεβ. 2007, 20:32
Μην το τρελενεις βρε!! Ολα φτιαχνουν!!:)
Μην βιαζεσαι!:) Καμια φορα εχει σημασια τη προγρα/τα ειχαμε βαλει πριν και ποιες θυρες usb ειχαν δεσμευσει! Κανε μια απεγκ/ση και ξανα εγκατασταση απο την αρχη και μετα βλεπουμε..;)
Κι αυτο το εχω ηδη κανει.Ακομη και τα xp στο pc ειναι φρεσκοεγκατεστημενα.Ηλπιζα οτι θα εχει καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και ισως η λυση ειναι απλη αλλα βλεπω ειμαι η μονη ατυχη
cretaman
4 Φεβ. 2007, 21:33
Κι αυτο το εχω ηδη κανει.Ακομη και τα xp στο pc ειναι φρεσκοεγκατεστημενα.Ηλπιζα οτι θα εχει καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και ισως η λυση ειναι απλη αλλα βλεπω ειμαι η μονη ατυχη
Αν εχεις τις photo στην καρτα μνημης μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις την καρτα σε ενα card reader και να δεις αν μπορεις να τις παρεις απο εκει! Αν οχι παλι τοτε εχει καποιο προβλημα η καρτα μνημης!:!:
Μαλλον δε γλιτωνω την επισκεψη στο καταστημα.
Ωστοσο ευχαριστω cretaman!
cretaman
4 Φεβ. 2007, 21:43
Μαλλον δε γλιτωνω την επισκεψη στο καταστημα.
Ωστοσο ευχαριστω cretaman!
Τιποτα βρε! Το εκανες αυτο που σου ειπα με το card reader? Γιατι μπορει να μην φταιει το τηλ και να τους πας μονο την καρτα πισω! Παντως ευχομαι οτι καλυτερο!;)
cool_ted
5 Φεβ. 2007, 00:18
guys το έχω ξαναναφέρει το πρόβλημα αλλά τότε ήταν πρωτοφανές(δεν ξέρω αν είναι και τώρα)...ένας φίλος μου που έχει το Κ800i η camera του τα δείχνει όλα πράσινα(και είναι και φανατικός γαύρος :lol: )...το πήγε το κινητό στην SE του έκαναν την αναβάθμηση αλλά η camera δεν έφτιαξε!!!:X έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα??
πάντος εγώ θα το θεωρήσω απαράδεκτο αν τελικά δεν του αλλάξουν το κινητό...:mad: :mad:
fanatikos
5 Φεβ. 2007, 09:31
Αν αντί για το C έχεις πατημένα τα 2&5 όταν το συνδέεις, δεν προχωράει σε αναβάθμιση της erom? Κανονικά την 11 έπρεπε να την είχες ξηλώσει από καιρό. Είναι επικύνδηνη.
PS: Ξέρει κανείς αν έχει ανέβει ή πότε θ' ανέβει στο SEUS η νέα version?
UNIQUE
5 Φεβ. 2007, 11:44
= mia epoxh H allios kapoio diasthma;)
LLALAKIS
5 Φεβ. 2007, 13:05
Μιλώντας υποθετικά, αν ήθελα να γυρίσω ξανά σε Voda(έχωντας κάνει debrand απο wotan), θα μπορούσα με κάποιον τρόπo να το κάνω:ninja: ;
Scottas
5 Φεβ. 2007, 15:49
Αν αντί για το C έχεις πατημένα τα 2&5 όταν το συνδέεις, δεν προχωράει σε αναβάθμιση της erom? Κανονικά την 11 έπρεπε να την είχες ξηλώσει από καιρό. Είναι επικύνδηνη.
PS: Ξέρει κανείς αν έχει ανέβει ή πότε θ' ανέβει στο SEUS η νέα version?
Ta exw dokimasei ola file mou kai me wotan leei erom header update failed!!!:X
Dn peirazei vre to piga se ena filaraki texniko sthn katerini kai to paleuei!!!
Ante na doume pote 8a vgei to black diamond me 4 kai 5mp camera!!!
Ws tote kala na nai to w850 kai to N73ME
An dn mporesei na to kanei o filos mou 8a to steilw sthn SE;)
Filika Scottas:)
geocorfu
5 Φεβ. 2007, 18:59
πηγα τελικα το τηλ στο service της SE να το δουν διοτι οπως σας ειχα πει δεν ανοιγε η καμερα.
σημερα πηγα και μου ειπαν οτι εχει σπασει η καμερα.και δεν ξερουν ποσο θα κοστισει.μηπως ξερει κανενας απο εσας ποσο περιπου κανει?
cretaman
5 Φεβ. 2007, 19:05
πηγα τελικα το τηλ στο service της SE να το δουν διοτι οπως σας ειχα πει δεν ανοιγε η καμερα.
σημερα πηγα και μου ειπαν οτι εχει σπασει η καμερα.και δεν ξερουν ποσο θα κοστισει.μηπως ξερει κανενας απο εσας ποσο περιπου κανει?
Δυστηχως δεν γνωριζω εγω κατι τετοιο αλλα ευχομαι να μην σου πουν τιποτα παραξενο!:cry:
mpa_ma_si
5 Φεβ. 2007, 21:19
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω το Κ750ι.Σκέφτομαι στους επόμενους μήνες με την αναβάθμιση να πάρω το Κ800.Να τονίσω ότι με ενδιαφέρουν οι φωτογραφκές του ικανότητες (αν έχει).Φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι ισάξιο μίας φωτ.μηχανής.Πιστεύετε ότι σαν κινητό είναι καλή κίνηση να το αποκτήσει κανείς;Διάβασα διάφορα στο forum και δεν μπορώ να το αξιολογήσω,γενικότερα σαν τηλέφωνο.Ευχαριστώ που διαβάσατε την ερώτησή μου.Θα με υποχρεώσει αν μου απαντήσει κάποιος.
AngeloDion
5 Φεβ. 2007, 21:22
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω το Κ750ι.Σκέφτομαι στους επόμενους μήνες με την αναβάθμιση να πάρω το Κ800.Να τονίσω ότι με ενδιαφέρουν οι φωτογραφκές του ικανότητες (αν έχει).Φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι ισάξιο μίας φωτ.μηχανής.Πιστεύετε ότι σαν κινητό είναι καλή κίνηση να το αποκτήσει κανείς;Διάβασα διάφορα στο forum και δεν μπορώ να το αξιολογήσω,γενικότερα σαν τηλέφωνο.Ευχαριστώ που διαβάσατε την ερώτησή μου.Θα με υποχρεώσει αν μου απαντήσει κάποιος.
Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα του, τότε γιατί να μην διαλέξεις κάποιος αλλο? γιατί σου άρεσε?
mpa_ma_si
5 Φεβ. 2007, 21:54
Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα του, τότε γιατί να μην διαλέξεις κάποιος αλλο? γιατί σου άρεσε?
Ίσως δεν το έθεσα σωστά.Με ενδιαφέρει να έχω ένα κινητό με καλή φωτ.μηχανή.Περισσότερο ας πούμε από το να έχει καλό player.Να είναι αρκετά ελαφρύ και να έχει δυνατότητα αποθήκευσης πολλών επαφών.Βλέπω ότι το Κ800
δείχνει να τα έχει αλλά είναι φυσικό να θέλω να πάρω κάποιες πληροφορίες από κάποιους που έχουν τη συσκευή.Διαβάζω ότι βγάζει καλές photo την νύκτα.Δηλαδή την ημέρα δεν είναι ικανοποιητικές;Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.
AngeloDion
5 Φεβ. 2007, 22:10
Ίσως δεν το έθεσα σωστά.Με ενδιαφέρει να έχω ένα κινητό με καλή φωτ.μηχανή.Περισσότερο ας πούμε από το να έχει καλό player.Να είναι αρκετά ελαφρύ και να έχει δυνατότητα αποθήκευσης πολλών επαφών.Βλέπω ότι το Κ800
δείχνει να τα έχει αλλά είναι φυσικό να θέλω να πάρω κάποιες πληροφορίες από κάποιους που έχουν τη συσκευή.Διαβάζω ότι βγάζει καλές photo την νύκτα.Δηλαδή την ημέρα δεν είναι ικανοποιητικές;Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.
Συγνώμη, εγώ εφταιγα γιατι δεν διαβασα σωστά το μήνυμά σου. Την μέρα δεν βγάζει μόνο καλές, βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες απο κινητό μαζί με κανα 2 ακομα κινητα. Επίσης για να σου πω κάτι που θα σου αρέσει, το
Κ800 είναι με το 850 απο τα κορυφαία κινητά σε χρόνο ομιλιας και βιντεοκλήσεων απο όλες τις μάρκες. ;) Δεν το έχω το κινητό αλλά το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές, αμα θες κάτι συγκεκριμένο πες, και μπορεί να το ξέρω
tasosmaroulitsis
5 Φεβ. 2007, 22:15
mpa_ma_si πόσα λεφτά θα διαθέσεις για καινούριο κινητό...;;; Βιάζεσαι να αγοράσεις γρήγορα ή όχι...;;; :worry:
mpa_ma_si
5 Φεβ. 2007, 22:59
mpa_ma_si πόσα λεφτά θα διαθέσεις για καινούριο κινητό...;;; Βιάζεσαι να αγοράσεις γρήγορα ή όχι...;;; :worry:
Δεν βιάζομαι.Η επιδότηση θα γίνει σε 3 περίπου μήνες.Έχω άλλα 2 κινητά που τα θεωρώ αρκετά καλά.Το Ν70 της nokia και το Q-TEK 2020i.Επειδή μου αρέσει να φωτογραφίζω (τελείως ερασιτεχνικά) και δεν είναι πάντα εύκολο να έχω 3 τηλέφωνα και φωτ.μηχανή επάνω μου,σκεφτόμουνα ότι μάλλον το Κ800 θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το Κ 750 που έχω.Από το οποίο είμαι ευχαριστημένος.Αλλά είναι;
dimitriossara
6 Φεβ. 2007, 00:01
Βρε παιδιά τι firmware είναι αυτο R1JC002
- Released on Wotan on 29/1/07 ;
Sharp GX20 Video
6 Φεβ. 2007, 00:31
mou fenete ine gia asiatikes gloses kai kati tetia.. den mas afora..
NiCkOs_gr
6 Φεβ. 2007, 00:58
Όχι υπάρχει και η αντίστοιχη Ευρωπαϊκή έκδοση.
Να ρωτήσω κάτι... η αναβάθμιση της erom από wotan γίνεται αυτόματα?
Γιατί τελικά δεν πρέπει να έγινε παρα αναβάθμιση του firmware στη συσκευή μου.
dimitriossara
6 Φεβ. 2007, 01:09
Όχι υπάρχει και η αντίστοιχη Ευρωπαϊκή έκδοση.
Να ρωτήσω κάτι... η αναβάθμιση της erom από wotan γίνεται αυτόματα?
Γιατί τελικά δεν πρέπει να έγινε παρα αναβάθμιση του firmware στη συσκευή μου.
Αξίζει τελικά να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση;Την έχει περάσει κανείς;
fanatikos
6 Φεβ. 2007, 08:49
Εγώ πάντως θα περιμένω το SEUS. Nα έχετε υπόψιν ότι για πλήρη αναβάθμιση και αλλαγή cid από το wotan θέλει 2 credit και όχι 1. Δηλαδή 12 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν κάνετε μια αναβάθμιση από SEUS την GB έκδοση, η οποία θα γυρήσει την erom σε cid51 και στην συνέχεια κάνετε από το wotan, οπότε θα χρειαστεί 1 credit.
fanatikos
6 Φεβ. 2007, 08:52
mou fenete ine gia asiatikes gloses kai kati tetia.. den mas afora..
Όχι έχει και τα Ελληνικά. Είναι κανονική έκδοση. Απ' ότι λένε στο esato διορθώνει ένα bug στο video preview (κρασάρισμα - lug) και έχει kai καινούργια έκδοση java, την 7.3
Spyros125
6 Φεβ. 2007, 08:53
Καλημερα αν σε ενδιαφερει η καμερα σε ενα κινητο τοτε να το παρεις ειναι εντυπωσιακη και θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.Ως τοσο εχει και πολλα αλλα καλα και ειμαι σιγουρος πως θα σου αρεσει πολυ ! Καλοριζικο :)
masada71
6 Φεβ. 2007, 09:06
Καλημερα αν σε ενδιαφερει η καμερα σε ενα κινητο τοτε να το παρεις ειναι εντυπωσιακη και θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.Ως τοσο εχει και πολλα αλλα καλα και ειμαι σιγουρος πως θα σου αρεσει πολυ ! Καλοριζικο :)
και καλα ξεμπερδεματα με το απαραδεκτο service,αν παθει τιποτα(που μακαρι να μην σου παρουσιασει τιποτα,λιγο απιθανο αυτο),ξεχασαμε να το αναφερουμε!!!
cool_ted
6 Φεβ. 2007, 13:34
guys το έχω ξαναναφέρει το πρόβλημα αλλά τότε ήταν πρωτοφανές(δεν ξέρω αν είναι και τώρα)...ένας φίλος μου που έχει το Κ800i η camera του τα δείχνει όλα πράσινα(και είναι και φανατικός γαύρος :lol: )...το πήγε το κινητό στην SE του έκαναν την αναβάθμηση αλλά η camera δεν έφτιαξε!!!:X έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα??
πάντος εγώ θα το θεωρήσω απαράδεκτο αν τελικά δεν του αλλάξουν το κινητό...:mad: :mad:
ξέρει κανείς να μου απαντήσει??
masada71
6 Φεβ. 2007, 14:08
ξέρει κανείς να μου απαντήσει??
εδω δεν ξερουν αυτοι στα σερβις της se,τι να κανουν,θα ξερουμε εμεις??α,ρε nosferatu τα λεγες εσυ,να πω οτι δεν τα λεγες!!!;)
cool_ted
6 Φεβ. 2007, 14:18
δηλαδή το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα??
AngeloDion
6 Φεβ. 2007, 14:33
δηλαδή το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα??
Όχι, θα του αλλάξουν το κινητό μάλλον
Nosferatu
6 Φεβ. 2007, 15:04
Υπομονή... Εγώ περιμένω αλλαγή από τις 5/1... Και μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί βρίζει κανείς την κακόμοιρη SE... Αν δεν θέλουν να κάνουν ποιοτικό έλεγχο για λόγους οικονομίας, ας έχουν στοκ να αλλάζουν τα απαράδεκτης ποιότητας κινητά τους...
Για την ιστορία αναφέρω ότι μίλησα και με SE την Παρασκευή που πέρασε και με σύνδεσαν με Κάιρο...
Είναι υπερβολικό να έχω πάει στο service το κινητό μου στις 5/1 και ΑΚΟΜΑ (6/2να μην το έχω πάρει πίσω;;;; Αυτός είναι ο σεβασμός της SE στους αγοραστές των κινητών της;;;
tasosmaroulitsis
6 Φεβ. 2007, 16:32
Αυτή (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=144756) η κάρτα, θα έρθει ποτέ στα κανονικά καταστήματα (Πλαίσιο, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Multirama κλπ.) ...;;; :worry:
Δεν παλεύεται το 1GB... :(
mpa_ma_si
6 Φεβ. 2007, 17:07
και καλα ξεμπερδεματα με το απαραδεκτο service,αν παθει τιποτα(που μακαρι να μην σου παρουσιασει τιποτα,λιγο απιθανο αυτο),ξεχασαμε να το αναφερουμε!!!
Τώρα μάλιστα.Πάνω που με ενθουσίασε ο Σπύρος με προσγειώσατε.Είχα ακούσει για απαράδεκτα service εταιριών αλλά όχι τόσο.Τέλος πάντων,ευχαριστώ όλους σας που με βοηθάτε.Είναι και να σου κάτσει.Το Κ750 το έχω από τον Ιούνιο και με σκληρή χρήση είναι ακόμη σαν καινούριο.Τι να πει κανείς...
AngeloDion
6 Φεβ. 2007, 17:15
Τώρα μάλιστα.Πάνω που με ενθουσίασε ο Σπύρος με προσγειώσατε.Είχα ακούσει για απαράδεκτα service εταιριών αλλά όχι τόσο.Τέλος πάντων,ευχαριστώ όλους σας που με βοηθάτε.Είναι και να σου κάτσει.Το Κ750 το έχω από τον Ιούνιο και με σκληρή χρήση είναι ακόμη σαν καινούριο.Τι να πει κανείς...
Αμα δεν βιάζεσαι πάντως βγήκανε τα νέα ερικσσον. Κοιτα τα και δες αν σου κάνει κανένα. Δες το κ550 και το κ810
tasosmaroulitsis
6 Φεβ. 2007, 17:17
Δες εδώ κάτω κάποια -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156103&page=19
miss_Pink
6 Φεβ. 2007, 17:59
geia sas...exo kai ego to k800i kai sinexeia mou dimiourgei provlimata..pano ston ena mina mou esvise kai den mou ksananapse..to piga gia service kai mou evalan allo logismiko to exo 5 mines kai tora exo provlima me ta sms ta stelnei misa kai merikes fores katholou..grafo 5 lekseis kai mou leei sms2..to ekana update moni mou kai den eida diafora...mporeite na mou peite ti ftaiei...please!!!!!!!
masada71
6 Φεβ. 2007, 20:06
geia sas...exo kai ego to k800i kai sinexeia mou dimiourgei provlimata..pano ston ena mina mou esvise kai den mou ksananapse..to piga gia service kai mou evalan allo logismiko to exo 5 mines kai tora exo provlima me ta sms ta stelnei misa kai merikes fores katholou..grafo 5 lekseis kai mou leei sms2..to ekana update moni mou kai den eida diafora...mporeite na mou peite ti ftaiei...please!!!!!!!
μαλλον η συσκευη φταιει,ακομα και μετα την αλλαγη λογισμικου!!αν δεν δεχθουν να στο αλλαξουν,πολυ φοβαμαι οτι αυτα θα τραβας συνεχεια...α,ρε se,θες και cybershot!!!:mad:
elekas
6 Φεβ. 2007, 20:41
nomizw oti exei na kanei me rythmiseis...prepei na valeis tous etnikous xaraktires mh energous alla glwssa grafhs ellhnika
mpa_ma_si
6 Φεβ. 2007, 23:32
Δες εδώ κάτω κάποια -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156103&page=19
Εντάξει,δεν βιάζομαι.Γύρω στον Μάη παίρνω την επιδότηση.Δεν ξέρω γιά το Sofia αλλά το Κ810 αν κατάλαβα μοιάζει πολύ στις ικανότητες με το Κ800,είναι έτσι;Νομίζω το Κ800 είναι πιο εμφανίσιμο.Γούστα είναι αυτά.Στην αναμονή λοιπόν.
Εντάξει,δεν βιάζομαι.Γύρω στον Μάη παίρνω την επιδότηση.Δεν ξέρω γιά το Sofia αλλά το Κ810 αν κατάλαβα μοιάζει πολύ στις ικανότητες με το Κ800,είναι έτσι;Νομίζω το Κ800 είναι πιο εμφανίσιμο.Γούστα είναι αυτά.Στην αναμονή λοιπόν.
delete plz
tasosmaroulitsis
7 Φεβ. 2007, 13:30
Αυτή (http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=144756) η κάρτα, θα έρθει ποτέ στα κανονικά καταστήματα (Πλαίσιο, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Multirama κλπ.) ...;;; :worry:
Δεν παλεύεται το 1GB... :(
Ξέρει κανείς...;;; Ή έστω, πότε πιστεύετε ότι θα έρθει...;;; :worry:
asikis
7 Φεβ. 2007, 14:17
φιλε tasosmaroulitsis καποια στιγμη θα ερθει αλλα η τιμη θα ειναι ψιλοτσιμπημενη...οπως παντα σε οτι πρωτο βγαινει στην αγορα. Προτεινω αν καποιος βιαζεται να την παρει απο το mymemory.co.uk που ειναι πολυ αξιοπιστο και με φθηνα μεταφορικα.
clio1400
7 Φεβ. 2007, 15:32
Παιδες καλησπερα :)
Μημπως γνωριζει κανεις μεσω SEUS ποια ειναι η τελευταια εκδοση firmware του Κ800 Vodafone Live ???
Ευχαριστω
Ε, δεν θα γίνει κάποια στιγμή??
Πού θα πάει...
Μέχρι να έρθει η sofia θα έχει έρθει και αυτή:p
spirostdm
7 Φεβ. 2007, 22:52
καλησπερα παιδια.ξερει κανεισ γιατι τα παιχνιδια απο τον υπολογιστη τα παιρναει στα διαφορα με αποτελεσμα να μην παιζουν.ΟDYTSAK την προηγουμενη φορα μου ειχεσ απαντησει εσυ ξερεισ τι μπορω να κανω να τα παιρνει κατευθειαν στα παιχνιδια?
AngeloDion
7 Φεβ. 2007, 22:56
καλησπερα παιδια.ξερει κανεισ γιατι τα παιχνιδια απο τον υπολογιστη τα παιρναει στα διαφορα με αποτελεσμα να μην παιζουν.ΟDYTSAK την προηγουμενη φορα μου ειχεσ απαντησει εσυ ξερεισ τι μπορω να κανω να τα παιρνει κατευθειαν στα παιχνιδια?
Πάτα πληροφορίες στο παιχνίδι που δεν παίζει. Τί τύπος αρχείου γραφει? jar ή rar?
odytsak
7 Φεβ. 2007, 23:16
Τα παιχνίδια java (αρχεία .jar) τα βάζεις από το PC στο φάκελο διάφορα.
Μετά από το κινητό τα κάνεις εγκατάσταση και πηγαίνει η εγκατάσταση στο φάκελο παιχνίδια (ή εφαρμογές).
Το αρχείο .jar μετά δεν το χρειάζεσαι και μπορείς να το σβήσεις για να μη σου πιάνει χώρο εκτός κι αν θέλεις να τα στέλνεις και σε φίλους σου.;)
dpetka2001
8 Φεβ. 2007, 01:34
παιδιά είχα ρωτήσει για το αν υπάρχει τρόπος για να μένει το φλας μόνιμα αναμμένο ώστε να χρησιμοποιείται το κινητό σαν φακός και μου είχε απαντήσει κάποιος για την εφαρμογή "Torch & Light"...ωστόσο με αυτή την εφαρμογή ανάβει μόνο με κόκκινο το φλας (Torch) και η οθόνη με άσπρο (Light)...γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και κάτι άλλο εναλλακτικό ώστε να ανάβει το φλας με άσπρο φως?? ευχαριστώ...
dimitriossara
8 Φεβ. 2007, 02:11
παιδιά είχα ρωτήσει για το αν υπάρχει τρόπος για να μένει το φλας μόνιμα αναμμένο ώστε να χρησιμοποιείται το κινητό σαν φακός και μου είχε απαντήσει κάποιος για την εφαρμογή "Torch & Light"...ωστόσο με αυτή την εφαρμογή ανάβει μόνο με κόκκινο το φλας (Torch) και η οθόνη με άσπρο (Light)...γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και κάτι άλλο εναλλακτικό ώστε να ανάβει το φλας με άσπρο φως?? ευχαριστώ...
Αυτο που ζητας δεν γινεται φιλε μου και ο λογος ειναι προφανεστατος,το φλας του ειναι τυπου xenon και ΌΧΙ τυπου led,σαν τις φωτογραφικες μηχανες οποτε καταλαβαινεις πως μπορει και μονο να λειτουργει..εκτος και αν λειτουργησεΙ σαν strobolight,αν καταλαβαινεις τι εννοω...
stephane
8 Φεβ. 2007, 17:32
Έστω και σαν strobo...
Scottas
8 Φεβ. 2007, 18:33
Έστω και σαν strobo...
Paidia 8elw na steilw to k800 mou gia anavathmisi sthn SE sthn 8esallonikh!!!
Mporei kapoios na mou dwsei to tilefwno kai thn dieu8unsh kapoiou kalou se point???
Thks!!!:)
Ligo suntoma gia na parw tilefwno!!!
AngeloDion
8 Φεβ. 2007, 19:13
Ναι εγώ ήμουν αυτός. :blink: Το κόκκινο φως δεν είναι αρκετό?
spirostdm
8 Φεβ. 2007, 19:30
ευχαριστω πολυ ODYTSAK.εισαι πρωτοs.καλο βραδυ
Paidia 8elw na steilw to k800 mou gia anavathmisi sthn SE sthn 8esallonikh!!!
Mporei kapoios na mou dwsei to tilefwno kai thn dieu8unsh kapoiou kalou se point???
Thks!!!:)
Ligo suntoma gia na parw tilefwno!!!
SE service point (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461).;)
odytsak
8 Φεβ. 2007, 20:52
ευχαριστω πολυ ODYTSAK.εισαι πρωτοs.καλο βραδυ
Να 'σαι καλά ρε Σπύρο.
Καλό βράδυ και σε σένα και καλό mobile gaming.:)
Larita
8 Φεβ. 2007, 21:02
Γεια σας!
Θέλω βοηθεία για την αναβάθμιση του κινητού μου, κολάω σε ένα σημειο.
geofil
8 Φεβ. 2007, 21:20
Γεια σας!
Θέλω βοηθεία για την αναβάθμιση του κινητού μου, κολάω σε ένα σημειο.
Μήπως θα έπρεπε να πεις σε ποιο σημείο;
Larita
8 Φεβ. 2007, 21:30
Τα έχω κάνει όλα και κολάει εκει που κάνει download γράφει downloading 0% και με πετάει στην αρχική σελίδα και δεν κάνει τίποτα
Larita
8 Φεβ. 2007, 21:37
Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά? μπορείς να με βοηθήσεις?
Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά? μπορείς να με βοηθήσεις?
Αν έχεις φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο και δεν κάνει τίποτα μάλλον δεν φταίες εσύ.
Αλλά για πες μου:
-Adsl έχεις ε?
-Στο τηλέφωνο έχεις βάλει πάνω την μπαταρία(και έχει αρκετή ενέργεια) σωστά??
-Περιμένεις αρκετή ώρα?(ακόμα και 5-6 λεπτάκια)??
Scottas
9 Φεβ. 2007, 09:31
SE service point (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461).;)
Mhpos 8a mporouses na mou proteineis kapoio sugekrimeno???
Eyxaristw:):p
Larita
9 Φεβ. 2007, 12:15
Αν έχεις φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο και δεν κάνει τίποτα μάλλον δεν φταίες εσύ.
Αλλά για πες μου:
-Adsl έχεις ε?
-Στο τηλέφωνο έχεις βάλει πάνω την μπαταρία(και έχει αρκετή ενέργεια) σωστά??
-Περιμένεις αρκετή ώρα?(ακόμα και 5-6 λεπτάκια)??
Τελικά το πήγα στην tim να μου το αλλάξουν και να μου δώσουν καινούργιο. Σήμερα θα το φορτίσω και ελπίζω :worry: να μην έχει κανένα πρόβλημα.
Mhpos 8a mporouses na mou proteineis kapoio sugekrimeno???
Eyxaristw:):p
ΤSInternational στη Γλυφάδα(city plaza) και στην Λ. Καβάλας.
Είναι τα 2 καλύτερα
ΤSInternational στη Γλυφάδα(city plaza) και στην Λ. Καβάλας.
Είναι τα 2 καλύτερα
Για την Θεσσαλονικη ενδιαφερεται ο φιλος :blink: ..
geofil
9 Φεβ. 2007, 13:15
Για Θεσσαλονίκη, καλύτερα στα κεντρικά. Δωδεκανήσου 21.
konstantinos_bei
9 Φεβ. 2007, 13:49
Έχει δοκιμάσει κανείς να το δουλέψει με ασύρματα ακουστικά μέσω Bluetooth(A2DP):)? Έχω φάει τον κόσμο να βρώ ένα τηλέφωνο που να αναπαράγει ποιοτική μουσική ασύρματα και όλα όσα δοκίμασα με απογοήτευσαν
cretaman
9 Φεβ. 2007, 15:40
Έχει δοκιμάσει κανείς να το δουλέψει με ασύρματα ακουστικά μέσω Bluetooth(A2DP):)? Έχω φάει τον κόσμο να βρώ ένα τηλέφωνο που να αναπαράγει ποιοτική μουσική ασύρματα και όλα όσα δοκίμασα με απογοήτευσαν
Ναι εγω και μου δουλευαν αψογα!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.