PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nosferatu
10 Ιαν. 2007, 13:20
Λίγες μέρες πριν πεθάνει το δικό μου, είχε αρχίσει να "χάνει" αναπάντητες. Δεν τις έβρισκες πουθενά... Η αξιοπιστία αυτού του μοντέλου είναι το κάτι άλλο !!!

kalamatiani
10 Ιαν. 2007, 13:42
Παιδια, μετα απο απο 7 μηνες κατοχης του Κ800, τωρα επιτλους μπορω να πω οτι το κινητακι πεταει (!) κ ειμαι souper τρισευτυχισμένη! :D

Η νεα αναβαθμιση ειναι φοβερη, οι περισσοτεροι απο εδω μεσα, γνωριζουν τι λουκι τραβαγα τοσο καιρο, αλλα τωρα.......!! :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

b_osiris
10 Ιαν. 2007, 14:20
RE PAIDIA XERETE MIPWS AN YPARXEI TO PAIXNIDI TRIVIAL PERSUIT STA ELLINIKA GIA TO K 800?

asikis
10 Ιαν. 2007, 15:35
Βγηκε καινυργια αναβαθμιση? Γιατι το αναβαθμισα στο SEUS και τωρα δειχνει version: R1GB001 kai EROM: R3A011

elekas
10 Ιαν. 2007, 16:47
Γεια σας...το κ800 μου ειναι vodafone live.Μηπως ξερετε αν μπορω να κανω αναβαθμιση απο το site της Sony Ericsson η πρεπει να το παω σε service point? Τελευταια εχει αρχισει και κανει restart μονο του.:confused:

Nosferatu
10 Ιαν. 2007, 18:04
Και από το site μπορείς, απλά οι αναβαθμίσεις για vf live συνήθως βγαίνουν λίγο μετά τις κανονικές μη live εκδόσεις...

griniaris
10 Ιαν. 2007, 18:39
EXΩ ENA ΠPOBΛHMA.MΠAINΩ ΣTO TIM ΠΛΑΣ Κ OTAN ΠAΩ ΣTA ΚΑΝΆΛΙΑ MOY ΛEEI OTI ΔEN ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ Η ΣYΓKEKPIMENH ΣΥΣΚΕΥΉ.EINAI ΔYNATON TO Κ750 ΠOY EIXA NA ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ Κ TO Κ800 OXI; EXΩ THN R1ED001 EKΔOΣH.

GIANNHSitia
10 Ιαν. 2007, 19:49
Geia sas.. molis ekana upgrade to kinhto mou apo thn seus sto kai exei 2 problimata megala... Den exei ellinika.. kai O fotismos an klisei den ksananabi :/

thanos_mac
10 Ιαν. 2007, 20:50
Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα!!!

Παροτι εχω παρει μεσω sms τις ρυθμισεις για MMS και WAP δεν δουλευει κανενα απο τα 2 παραμονο για 1 λεπτο ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ το κινητο.Αυτο μονο!!!Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα απο τα προαναφερθεντα προβληματα!!!

Η εκδοση του firmware που εχω ειναι η R1GB001 και του EROM R3A011

Λετε να ειναι προβλημα software ή hardware!!!

To κινητο κατα τα αλλα δουλευει ΑΨΟΓΑ!!

Η συνδεση μου ειναι COSMOTE εταιρικο

Έχω κάνει τα updates από το site τις Sony Ericsson, έχω ακριβώς τα ίδια firmware στο τηλ. μου αλλά δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα.

dexter
10 Ιαν. 2007, 22:18
Re paidia exw k egw provlima me anavathmisi apo SE.Akolouthw oles tis odigies tou udpate program.H teleftaia odigia leei na kratisoume patimeno to koumpi C.Afou to krataw patimeno dn simvainei tpt.Eixa kataliksei na to pataw gia 10 lepta xwris apotelesma!Kserei kaneis ti mporei na simvainei?Efxaristw!

Stavroulis
11 Ιαν. 2007, 01:55
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα ..

NiCkOs_gr
11 Ιαν. 2007, 02:10
Συνδέεται το καλώδιο στην usb πάνω στον Η/Υ και κάνετε τα βήματα που αναφέρει (βγάζετε sim κλπ, αν και γίνεται και χωρίς να την βγάλετε ;) ), στην συνέχεια με κλειστό το κινητό πιέζεται το C και συνδέεται το καλώδιο .. περιμένετε 5" και σας λέει να το αφήσετε.

Ίσως χρειαστεί να περάσετε τους drivers από το CD για να αναγνωρίζει το κινητό πριν κάνετε την αναβάθμιση.

alazarou
11 Ιαν. 2007, 09:36
Λοιπόν προς ενυμέρωση για όσους έχουν Cosmote, το mobile tv δουλεύει μια χαρά στην έκδοση R1GB. Απλά η Cosmote δεν έχει ενυμερώσει τους server της και μόλις αντιλαμβάνωνται διαφορετική version από την αρχική (R1CB) αλλάζουν το οικονίδιο με αυτό του Chat στο MyCosmos view. Κατάφερα βρήκα τα links και τα δοκίμασα. Όλα δουλεύουν άψωγα!:cool:

αν μπορεις κανε ενα post στα links που εβαλες γιατι δεν συμβαινει τιποτα σε εμενα (εχω RIGB)

minovg
11 Ιαν. 2007, 13:42
http://service.omnitech.gr/

Πας στο Πελάτες Λιανικής και δίνεις τον κωδικό πελάτη XX.1234 που γράφει η απόδειξη παραλαβής δίπλα στο ονομά σου, καθώς και το ΙΜΕΙ της συσκευής.
Θα σου βγάλει σε ποιό στάδιο βρίσκεται η επισκευή της συσκευής σου. Εμένα είναι σε αναμονή λόγω έλλειψης ανταλλακτικού... :(
Αυτά μου βγάζει κι εμένα.
HW Part Defective (Function)
ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ

Ε τι ανταλλακτικό θέλουν για hardware πρόβλημα; Λογικά πάει για αντικατάσταση αυτό. Το ίδιο νομίζω πάει και το δικό σου. ;)

geofil
11 Ιαν. 2007, 13:46
Μάλλον το ίδιο μήνυμα θα βγάζει για τους πάντες και για οποιοδήποτε πρόβλημα.

minovg
11 Ιαν. 2007, 14:48
Μάλλον το ίδιο μήνυμα θα βγάζει για τους πάντες και για οποιοδήποτε πρόβλημα.
Λολ. Σωστό κι αυτό, αλλά τι ανταλλακτικό να χρειάζεται για ένα κινητό που τά'φτυσε εντελώς ξαφνικά; Αν ήταν θέμα μιας απλής αναβάθμισης ΕΡΟΜ ή κάτι άλλο δεν θα έλεγε αναμονή ανταλλακτικού.

Βέβαια ακόμα και αν χρειάζεται μια απλή αναβάθμιση μόνο, αν το σύστημα βγάζει «ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ» αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. :lol:

geofil
11 Ιαν. 2007, 15:37
Λολ. Σωστό κι αυτό, αλλά τι ανταλλακτικό να χρειάζεται για ένα κινητό που τά'φτυσε εντελώς ξαφνικά; Αν ήταν θέμα μιας απλής αναβάθμισης ΕΡΟΜ ή κάτι άλλο δεν θα έλεγε αναμονή ανταλλακτικού.

Βέβαια ακόμα και αν χρειάζεται μια απλή αναβάθμιση μόνο, αν το σύστημα βγάζει «ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ» αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. :lol:
Αυτό εννοώ. Θα έχουν 2-3 έτοιμες απαντήσεις για αντίστοιχες κατηγορίες πελατών. Άσχετα από την κατάσταση του κινητού.:)

dexter
11 Ιαν. 2007, 20:07
Συνδέεται το καλώδιο στην usb πάνω στον Η/Υ και κάνετε τα βήματα που αναφέρει (βγάζετε sim κλπ, αν και γίνεται και χωρίς να την βγάλετε ;) ), στην συνέχεια με κλειστό το κινητό πιέζεται το C και συνδέεται το καλώδιο .. περιμένετε 5" και σας λέει να το αφήσετε.

Ίσως χρειαστεί να περάσετε τους drivers από το CD για να αναγνωρίζει το κινητό πριν κάνετε την αναβάθμιση.

Thnx NiCkOs_gr!Mipws to provlima einai oti exw vodafone live! menu kai thelei diaforetiko updater?

panos444
11 Ιαν. 2007, 20:28
kalispera,mhpws yparxei kapoios na exei to java game foto quest fishing pou exei to k800 mesa sta paixnidia??epishs an tou kanw anaba8mish 8a xa8oun dedomena??den exw kapoio problhma apto kinhto,den polukolaei,aksizei h anaba8mish??

geofil
11 Ιαν. 2007, 20:36
kalispera,mhpws yparxei kapoios na exei to java game foto quest fishing pou exei to k800 mesa sta paixnidia??epishs an tou kanw anaba8mish 8a xa8oun dedomena??den exw kapoio problhma apto kinhto,den polukolaei,aksizei h anaba8mish??

Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου.
Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το κινητό γιατί να το κάνεις αναβάθμιση;
Στην περίπτωση πάντως που το αποφασίσεις, όχι δεν χάνονται δεδομένα.

minovg
11 Ιαν. 2007, 20:57
Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε μου.
Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το κινητό γιατί να το κάνεις αναβάθμιση;
Στην περίπτωση πάντως που το αποφασίσεις, όχι δεν χάνονται δεδομένα.
Σοφή κουβέντα από τον geofil. Όσες φορές έκανα αναβάθμιση χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα, χάλασε το κινητό μου. (είτε το Κ750 είτε το Κ800).

panos444
11 Ιαν. 2007, 21:11
Σοφή κουβέντα από τον geofil. Όσες φορές έκανα αναβάθμιση χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα, χάλασε το κινητό μου. (είτε το Κ750 είτε το Κ800).

ok thanks kai tous 2!!mhpws kserete pou mporw na brw to paixnidaki omws??to foto quest fishing pou exei balei h se mesa sto kinhto apthn arxh..!to psaxnw kamia bdomada kai den toxw dei pou8ena free..!8elw na to steilw se mia filh mou kai den ginetai...:(

Viper
11 Ιαν. 2007, 21:31

Παιζει να εισαι λιιιγο γκαντεμης:p

Εγω με Κ700 δεν ειχα καποιο προβλημα αλλα ουτε και με το Κ800 εχω (φτου φτου μην το ματιασω:X )

geofil
11 Ιαν. 2007, 21:41
Παιζει να εισαι λιιιγο γκαντεμης:p

Εγω με Κ700 δεν ειχα καποιο προβλημα αλλα ουτε και με το Κ800 εχω (φτου φτου μην το ματιασω:X )
Ακόμα και έτσι να είναι, πραγματικός λόγος αναβάθμισης δεν υπάρχει όταν δεν έχεις πρόβλημα. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που η νέα έκδοση διορθώνει κάποια bugs. Σπάνια γίνεται αυτό και συνήθως μόνο στην πρώτη έκδοση του fw.
ok thanks kai tous 2!!mhpws kserete pou mporw na brw to paixnidaki omws??to foto quest fishing pou exei balei h se mesa sto kinhto apthn arxh..!to psaxnw kamia bdomada kai den toxw dei pou8ena free..!8elw na to steilw se mia filh mou kai den ginetai...:(

Φίλε μου το βρήκα, μαζί με άλλα, εδώ:
http://mobile.nmty.org/j2me-games/
Δεν το δοκίμασα πάντως. Κατέβασέ το και πες μας.

panos444
11 Ιαν. 2007, 22:00
Φίλε μου το βρήκα, μαζί με άλλα, εδώ:
http://mobile.nmty.org/j2me-games/
Δεν το δοκίμασα πάντως. Κατέβασέ το και πες μας.[/QUOTE]

This File has been deleted because of abuse
If you think that this is an error, please contact us.
afto mou vgazei..:(

man24s
11 Ιαν. 2007, 22:43
παιδια αγορασα το κ800 αποψε κ προσπαθω να το συνδεσω στον υπολογιστη αλλα τιποτα.ενω κατεβασα ολο το σοφτγουερ που προσφερεται με τη συσκευη ο υπολογιστης δε μου την αναγνωριζει κ δε μπορουν να επικοινωνησουν..ξερει κανεις τι συμβαινει?

NiCkOs_gr
11 Ιαν. 2007, 23:22
Thnx NiCkOs_gr!Mipws to provlima einai oti exw vodafone live! menu kai thelei diaforetiko updater?
Διαφορετικό πρόγραμμα όχι..αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρχει νεότερη έκδοση, καθώς οι εκδόσεις της Vodafone είναι τροποποιημένες και εμφανίζονται μετά από πολύ καιρό.
Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις το Live menu.

tayros
12 Ιαν. 2007, 00:23
telika re paidia vgike i den vgike anavathmsi sto k800?

geofil
12 Ιαν. 2007, 00:31
telika re paidia vgike i den vgike anavathmsi sto k800?

Μπορείς να το τσεκάρεις εδώ:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349

Sharp GX20 Video
12 Ιαν. 2007, 04:01
pedia molis perasa tin GB sto kinito mou mesw tou update service tou kinitou.. ola ok fenodai.. 2 ERWTISIS OMWS!

1)I EROM mou ine i R3A011.. Dn theorite palia?? Tha adimetopiso kapio provlima me telefteo firmware panw kai palioteri erom? Mou protinete na to pao stin se na mou anavathmisoun tin erom? Tha xasw dedomena?

2)(asxeto) Mpori kapios filos na mou dosi to link pou tha valo ston browser tou kinitou mou gia na me odigisi stin mobile tv? Voda exw..

Sas Efharistw..

alazarou
12 Ιαν. 2007, 08:24
αν μπορεις κανε ενα post στα links που εβαλες γιατι δεν συμβαινει τιποτα σε εμενα (εχω R1GB)

Εχουμε τιποτα???:rolleyes: :rolleyes:

ramsys
12 Ιαν. 2007, 11:08
pedia molis perasa tin GB sto kinito mou mesw tou update service tou kinitou.. ola ok fenodai.. 2 ERWTISIS OMWS!

1)I EROM mou ine i R3A011.. Dn theorite palia?? Tha adimetopiso kapio provlima me telefteo firmware panw kai palioteri erom? Mou protinete na to pao stin se na mou anavathmisoun tin erom? Tha xasw dedomena?

2)(asxeto) Mpori kapios filos na mou dosi to link pou tha valo ston browser tou kinitou mou gia na me odigisi stin mobile tv? Voda exw..

Sas Efharistw..

pos perases tin gb ekdosi???to kinito sou einai vodafone live?? giati emena pou einai vodafone live den tin pernaei giati den iparxei gb ekdosi gia vodofone live...

rigel72
12 Ιαν. 2007, 15:18
Εγω εκανα αναβαθμιση απο WOTAN με 7 ευρω ( 2 καφεδες δηλ) και εχω R1GB001 kai EROM R3A016.

Νομιζω 1000 φορες καλυτερα ετσι και με EROM updated, και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα με το κινητο μου ( το εχω απο το Οκτ)

kosmas73
12 Ιαν. 2007, 18:07
sefxaristw para polu file mou!!!to epsaxna meres!!!xilia efxaristw!!!
παρακαλώ :) :) :)

Sharp GX20 Video
12 Ιαν. 2007, 20:33
pos perases tin gb ekdosi???to kinito sou einai vodafone live?? giati emena pou einai vodafone live den tin pernaei giati den iparxei gb ekdosi gia vodofone live...

apo to update service tou idiou tou kinitou.. oxi, unbranded ine i siskevi mou..

Sharp GX20 Video
12 Ιαν. 2007, 20:37
pedia molis perasa tin GB sto kinito mou mesw tou update service tou kinitou.. ola ok fenodai.. 1 ERWTISI OMWS!

I EROM mou ine i R3A011.. Dn theorite palia?? Tha adimetopiso kapio provlima me telefteo firmware panw kai palioteri erom? Mou protinete na to pao stin se na mou anavathmisoun tin erom? Tha xasw dedomena?

Sas Efharistw..

pedia lete na adimetwpisw provlimata? ti me simvoulevete na kanw?

masada71
12 Ιαν. 2007, 20:59
κατεβασα την τελευταια εκδοση firmware k erom και ειναι σε wtf extension το αρχειο.πως το περναω τωρα στο κινητο?με το καλωδιο?πρεπει να ειναι κλειστο τελειως το κινητο οταν το περασω και χωρις την sim,οπως την αναβαθμιση μεσω seus??βοηθειστε παρακαλω....:(

tayros
13 Ιαν. 2007, 01:51
ante re paidia kai ego to katevasa kai den ksero pos na kano anavathmisi! kaneis den mporei na apantisei?:confused:

panos444
13 Ιαν. 2007, 03:11
to java game: poios 8elei na ginei ekatommyriouxos thn greek version thn exei kanenas??!!einai pragmatika polu kalo paixnidi!!epaiksa se enos filou to kihto kai to phra to kinhto spiti!!den mporei na to steilei..:( exei kai aftos se...:( an thn exete steilte please...!

tayros
13 Ιαν. 2007, 04:33
to java game: poios 8elei na ginei ekatommyriouxos thn greek version thn exei kanenas??!!einai pragmatika polu kalo paixnidi!!epaiksa se enos filou to kihto kai to phra to kinhto spiti!!den mporei na to steilei..:( exei kai aftos se...:( an thn exete steilte please...!

poli kalo akougete!!!!:lol:

masada71
13 Ιαν. 2007, 13:09
Εγω εκανα αναβαθμιση απο WOTAN με 7 ευρω ( 2 καφεδες δηλ) και εχω R1GB001 kai EROM R3A016.

Νομιζω 1000 φορες καλυτερα ετσι και με EROM updated, και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα με το κινητο μου ( το εχω απο το Οκτ)

πως την εκανες την αναβαθμιση?εγω κατεβασα το αρχειο med απο το wotanserver και ειναι σε wtf επεκταση,αλλα δεν ξερω πως με καλωδιο η με bluetooth να το περασω στο τηλεφωνο,και αν πρεπει να ειναι κλειστο η ανοιχτο το τηλεφωνο..αν ξερει κανεις ας απαντησει.

panos444
13 Ιαν. 2007, 15:30
poli kalo akougete!!!!:lol:

einai para polu kalo alla to 8ema einai poios to exei geitona...:) ;)

IVIetaCreatoR
13 Ιαν. 2007, 15:39
http://briefcase.pathfinder.gr/file/_petros_91_2/45178/531971

panos444
13 Ιαν. 2007, 15:51
http://briefcase.pathfinder.gr/file/_petros_91_2/45178/531971

efxaristw polu!!!!!teleio paixnidaki!!!!!!:) :D

masada71
13 Ιαν. 2007, 15:53
καμμια απαντηση στο ερωτημα μου???κανεις??:confused:

wpgoalkeeper
13 Ιαν. 2007, 19:46
Καλησπέρα παιδιά! Ούτε εγώ είχα ΚΑΝENA πρόβλημα με το κινητό μου αλλά η περιέργειά μου μ'έφαγε!!! Κάνω τώρα την αναβάθμιση αλλά έχει κολλήσει στο 100% εδώ και κανά μισάωρο... Να αρχίσω να ανυσηχώ ε????:blink: :cry:

mike^^
13 Ιαν. 2007, 19:55
re pedia emena akomi kai meta tin teleutea anavathmisis mou vgazi tin aspri othoni kai kani restart.ayto mono me tin erom update ftiaxnete?
exo tin palia erom

masada71
13 Ιαν. 2007, 20:09
re pedia emena akomi kai meta tin teleutea anavathmisis mou vgazi tin aspri othoni kai kani restart.ayto mono me tin erom update ftiaxnete?
exo tin palia erom

ΑΥΤΟ ρωταω κι εγω τον προηγουμενο που λεει οτι το εκανε,αλλα φωνη βοωντος....ωραιο φορουμ!!!!:angry: :angry: :angry:

wpgoalkeeper
13 Ιαν. 2007, 20:10
Καλησπέρα παιδιά! Ούτε εγώ είχα ΚΑΝENA πρόβλημα με το κινητό μου αλλά η περιέργειά μου μ'έφαγε!!! Κάνω τώρα την αναβάθμιση αλλά έχει κολλήσει στο 100% εδώ και κανά μισάωρο... Να αρχίσω να ανυσηχώ ε????:blink: :cry:

CXC1250210
R1GB001
061129
Sony Ericsson
Αυτά μου λέει τώρα στο Update Service στην έκδοση. Δεν ξέρω αν πέρασε ή όχι...Αποσύνδεσα το USB γιατί δεν την πάλευα άλλο να το βλέπω κολλημένο στο 100% για 1 ώρα περίπου... Θα δείξει αν το κατέστρεψα ή όχι και θα σας ενημερώσω....
Ξέρει κανείς αν είναι αυτή η τελευταία έκδοση απο το site της Sony?

masada71
13 Ιαν. 2007, 20:28
CXC1250210
R1GB001
061129
Sony Ericsson
Αυτά μου λέει τώρα στο Update Service στην έκδοση. Δεν ξέρω αν πέρασε ή όχι...Αποσύνδεσα το USB γιατί δεν την πάλευα άλλο να το βλέπω κολλημένο στο 100% για 1 ώρα περίπου... Θα δείξει αν το κατέστρεψα ή όχι και θα σας ενημερώσω....
Ξέρει κανείς αν είναι αυτή η τελευταία έκδοση απο το site της Sony?

αυτη ειναι η τελευταια εκδοση firmware αλλα η erom σου οπως και η δικια μου ειναι αρχαια,με συνεπεια καποια στιγμη το κινητο μας να πεθανει!δηλαδη να σβησει και να μην ξαναανοιξει.το προβλημα διορθωνεται βεβαια με το να το παμε σε ενα se σερβις να μας αναβαθμισει την erom, αλλα που ωρα για τετοια....

minovg
13 Ιαν. 2007, 20:31
αυτη ειναι η τελευταια εκδοση firmware αλλα η erom σου οπως και η δικια μου ειναι αρχαια,με συνεπεια καποια στιγμη το κινητο μας να πεθανει!δηλαδη να σβησει και να μην ξαναανοιξει.το προβλημα διορθωνεται βεβαια με το να το παμε σε ενα se σερβις να μας αναβαθμισει την erom, αλλα που ωρα για τετοια....
Μην ανησυχείτε και να πεθάνει, αυτοί ας πρόσεχαν. Καινούρια συσκευή θα σας δώσουν λογικά μετά. Απλά θα μείνετε καμιά βδομάδα χωρίς το Κ800.

masada71
13 Ιαν. 2007, 20:33
Μην ανησυχείτε και να πεθάνει, αυτοί ας πρόσεχαν. Καινούρια συσκευή θα σας δώσουν λογικά μετά. Απλά θα μείνετε καμιά βδομάδα χωρίς το Κ800.

αυτο ειναι που δεν μπορω ρε αδερφε....εχω κολλησει με το κ800 και δεν μπορω να κανω με κανενα αλλο κινητο,ουτε λεπτο!!:D

tayros
14 Ιαν. 2007, 01:06
telika tin perasa tin anavathmisi kai olla pane mia xara mexri twra!!:)

Sharp GX20 Video
14 Ιαν. 2007, 01:33

masada pezi afto pou les? giati kai egw perasa mesw tou update service tou kinitou ala i erom mou parameni na ine off-date.. exw tin R3A011..

pedia odws isxii afto??:blink:

na arxisw na psaxnw gia sony ericsson service point? exete idea pou mporo na vro lista me diefthinsis? epsaxa sto site tis se ala tpt..

Giorgosk80
14 Ιαν. 2007, 03:21
ΑΥΤΟ ρωταω κι εγω τον προηγουμενο που λεει οτι το εκανε,αλλα φωνη βοωντος....ωραιο φορουμ!!!!:angry: :angry: :angry:
Αν το εβλεπε καποιος και ηξερε θα σου απαντουσε..:!: :!: εξαλλου υπαρχει αλλο θεμα για αναβαθμιση του Κ800..

Nosferatu
14 Ιαν. 2007, 10:25
Πάντως αυτό που λέτε ότι στα SE service points κάνουν αναβάθμιση της EROM δεν ισχύει αναγκαστικά. Την προηγούμενη φορά που πέθανε το δικό μου και πήγε στο service, γύρισε με την ίδια αρχική EROM. Τώρα πάλι πέθανε, λίγο μετά την αναβάθμιση μέσω SEUS. Ίσως να βοήθησε και αυτό.
Όταν το πάρω πίσω, θα περάσω τη νέα EROM με wotan. Ελπίζω να μην ξαναπεθάνει. Είναι πάντως με διαφορά το πιο αναξιόπιστο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου από τότε που έχω κινητό!!!

masada71
14 Ιαν. 2007, 11:34
προσπαθησα για πολλοστη φορα να αναβαθμισω την erom μου μεσω του wotanserver κ ενω εχω 2 credits διαθεσιμα κανει την διαδικασια και στο τελος μου γραφει erom upgrade header failed.. ενω εχω πατημενο το 2,5 πληκτρα οπως μου λεει,τι κανω λαθος?το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο??

haki
14 Ιαν. 2007, 11:38
To αναβαθμισες σε R1GB μεσω SEUS πριν δοκιμασεις να αναβαθμισεις την EROM μεσω Wotan?

(M'αρεσει που ζητας και επειγουσες απαντησεις! Εγω περιμενω να σου λυσω το προβλημα και συ την εκανες για τον καφε σου! Espresso time for me too!)

masada71
14 Ιαν. 2007, 12:22
To αναβαθμισες σε R1GB μεσω SEUS πριν δοκιμασεις να αναβαθμισεις την EROM μεσω Wotan?

(M'αρεσει που ζητας και επειγουσες απαντησεις! Εγω περιμενω να σου λυσω το προβλημα και συ την εκανες για τον καφε σου! Espresso time for me too!)

ναι δυστυχως..αυτο φταιει τελικα?τι μπορω να κανω τωρα?ευχαριστω..

haki
14 Ιαν. 2007, 14:08
ναι δυστυχως..αυτο φταιει τελικα?τι μπορω να κανω τωρα?ευχαριστω..

Μεσω του SEUS η συσκευη σου αναβαθμιστηκε σε CID51 που ο wotanserver δεν αναγνωριζει αυτη τη στιγμη. Ειτε πρεπει να περιμενεις (δε θ'αργησει να το υποστηριξει) ή αν το θεωρεις παρα πολυ επειγον εχω λυση αλλα χρειαζεται να ανταλλαξουμε καποια "δεδομενα"!

giouli_n91
14 Ιαν. 2007, 14:18
κατεβασα αυτο (Λήψη Update_Service_Setup-2.6.11.7.exe- http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407&fid=21839&esi=true)..προκειται για την αναβαθμιση που γινεται απο το site της sony?ειναι η ιδια που εχετε κανει σχεδον ολοι?κι αν ναι επιφερει θετικα αποτελεσματα για το κινητο η δεν αξιζει να το κανω?

Nosferatu
14 Ιαν. 2007, 14:40
Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το κινητό είναι γενικά προβληματικό όσον αφορά την EROM του (και κατ'επέκταση γενικά σαν συσκευή). Από τη στιγμή που για να αποφύγεις το φαινόμενο 'sudden death' πρέπει να αναβαθμίσεις την EROM με εργαλεία τα οποία δεν είναι τα επίσημα, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Η συμπεριφορά της SE απέναντι στους καταναλωτές της, οι οποίοι αγόρασαν το μοντέλο-ναυαρχίδα, είναι από μόνη της ικανός λόγος να γυρίσει κανείς σε κινητά άλλων εταιρειών στην επόμενη αγορά του...

masada71
14 Ιαν. 2007, 15:04
Μεσω του SEUS η συσκευη σου αναβαθμιστηκε σε CID51 που ο wotanserver δεν αναγνωριζει αυτη τη στιγμη. Ειτε πρεπει να περιμενεις (δε θ'αργησει να το υποστηριξει) ή αν το θεωρεις παρα πολυ επειγον εχω λυση αλλα χρειαζεται να ανταλλαξουμε καποια "δεδομενα"!

ευχαριστω φιλε..νομιζω μπορω να περιμενω...αν φανω αρκετα τυχεροςκ δεν πεθανει εν τω μεταξυ το κινητο...:(

haki
14 Ιαν. 2007, 15:46
ευχαριστω φιλε..νομιζω μπορω να περιμενω...αν φανω αρκετα τυχεροςκ δεν πεθανει εν τω μεταξυ το κινητο...:(

Mολις ειδα οτι ο wotan εχει βγαλει καινουργιο client που υποστηριζει CID51. Kατεβασε τον...μαλλον θα κανεις δουλεια!

giouli_n91
14 Ιαν. 2007, 16:21
Πως μπορω να κανω αναβαθμιση απο το σπιτι?Ξερει κανεις καποιο site να με οδηγησει???

masada71
14 Ιαν. 2007, 16:58
Mολις ειδα οτι ο wotan εχει βγαλει καινουργιο client που υποστηριζει CID51. Kατεβασε τον...μαλλον θα κανεις δουλεια!

δυστυχως αυτον χρησιμοποιησα...μαλλον θα πρεπει να περιμενω η για καινουρια αναβαθμιση πλεον και να την κανω μεσω του wotanserver,η δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω...ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια σας,εισασταν πολυ κατατοπιστικοι και συγνωμη αν ημουν λιγο ανυπομονος μαζι σας...:(

wpgoalkeeper
14 Ιαν. 2007, 17:38

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Το μόνο πρόβλημα του είδα ότι δημιουργήθηκε είναι πως δεν έπαιζαν τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που του είχα περάσει εγώ... Τίποτε άλλο.
Μ'έχεις ανησυχήσει αρκετά μπορώ να πω γιατί με τίποτα δεν θέλω να "πεθάνει" το κινητό μου!!! Γι'αυτό ρωτάω κι εγώ κάτι που ρώτησε και παραπάνω ένας φίλος... Ξέρει κανένας κανένα Sony Ericsson Service Point στην πόλη μου (Θεσσαλονίκη) ή κανά site για να ψάξω?
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..!

calvinklein
14 Ιαν. 2007, 17:42
Τελικά το καρπούζι ήταν μάπα....Έχω αλλάξει 3 k800i όλα προβληματικά και πάω για το 4ο.

Δεν ξαναπαίρνω σόνυ,ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά...

masada71
14 Ιαν. 2007, 19:20
Τελικά το καρπούζι ήταν μάπα....Έχω αλλάξει 3 k800i όλα προβληματικά και πάω για το 4ο.

Δεν ξαναπαίρνω σόνυ,ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά...

και αφου λες οτι την πατησες τις 3 προηγουμενες φορες γατι πας για το 4ο οπως λες???:blink:

calvinklein
14 Ιαν. 2007, 20:32
γιατί πολύ απλά είναι από αντικατάσταση γκουφη...

masada71
14 Ιαν. 2007, 20:37
γιατί πολύ απλά είναι από αντικατάσταση γκουφη...

δεν ειμαι ο γκουφη,ο mr.bean ειμαι...:ninja:

geofil
14 Ιαν. 2007, 20:53
Ξέρει κανένας κανένα Sony Ericsson Service Point στην πόλη μου (Θεσσαλονίκη) ή κανά site για να ψάξω?
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..!

Μπορείς να πας στα κεντρικά. Δωδεκανήσου 21, 2ος όροφος.
Αν θες κατέβασε από το briefcase μου τον κατάλογο με όλα τα service points της SE στην Ελλάδα.
http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461

parapara
14 Ιαν. 2007, 22:38
Eίμαι νέος κάτοχος του κινητού και μαθαίνω σιγά σιγά τις λειτουργίες του.
Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει ως φακός;
Ψάχνω να βρώ την κατάλληλη ανάλυση και μέγεθος που μπορεί να έχει ένα βιντεάκι για να γίνει ringtone αν έχει κανείς οδηγίες θα βοηθήσει αν και βρίσκω σιγά σιγά άκρη. Έχω το Μ3 και το 3GP Converter της Xilisoft

giouli_n91
14 Ιαν. 2007, 23:34
σας εχω ρωτησει 2 φορες...αν υπαρχει καποιος πιο ευσυνειδητος ας μου απαντησει σας παρακαλω απο που μπορω να κανω αναβαθμιση το k800 κι αν αξιζει τον κοπο..

np60s
14 Ιαν. 2007, 23:58
* Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές ενώ ασχολείσαι με το τηλέφωνο αυτό ξάφνικα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής,ενώ είσαι στο μενού του.΄Πατώντας ένα κουμπί βγαίνει από αναμονή.Το κάνει κι εμένα και όχι μόνο αυτό, αλλά και όταν είναι ήδη σε κατάσταση αναμονής και κλειδωμένο και λάβει μια αναπάντητη, την οποία τη βγάζει στα συμβάντα.Εκείνη τη στιγμή η οθόνη φωτίζεται κι αμέσως μετά σβήνει και δεν ανάβει όποιο πλήκτρο κι αν πατήσεις, παρά μόνο αν το ξεκλειδώσεις ''στα τυφλά''. ''Στα τυφλά'' γιατί η οθόνη είναι κατάμαυρη και αν κάποιος δεν ξέρει που γράφει ''Ξεκλειδ.'' δεν πρόκειτε να το δει. Ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια!

ddr2
15 Ιαν. 2007, 00:03
σας εχω ρωτησει 2 φορες...αν υπαρχει καποιος πιο ευσυνειδητος ας μου απαντησει σας παρακαλω απο που μπορω να κανω αναβαθμιση το k800 κι αν αξιζει τον κοπο..

Εδώ
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ddr2/46312/
:)

ταξιδιωτης22
15 Ιαν. 2007, 00:09
ανεβηκε στο update service η νεα αναβαθμιση.

giouli_n91
15 Ιαν. 2007, 00:17
στο site της sony ericson?

ταξιδιωτης22
15 Ιαν. 2007, 00:49
στο site της sony ericson?

λοιπον,πηγαινε εδω http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407&fid=21839&esi=true και κατεβασε το update service αν δεν το χεις κανει ηδη.
μετα κανε το εγκατασταση και ανοιξε το,ασε το να κανει update και μετα ακολουθησε αυτα που θα βγαλει,ειναι πολυ ευκολη η διαδικασια της αναβαθμισης,για οποιαδηποτε αλλη βοηθεια η στειλε pm η κανε post here.:)

minovg
15 Ιαν. 2007, 00:54
Δεν είναι θέμα ευσυνειδησίας να απαντάει κάποιος σε όλα τα ποστς. Αν δε γνωρίζει δεν απαντάει. Και εξάλλου αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα διαπιστώσεις ότι αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, οι αναβαθμίσεις περισσότερο μπελάς είναι παρά λύνει προβλήματα. Κατά τη γνώμη μου όχι δεν αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

fanatikos
15 Ιαν. 2007, 10:44
αν μπορεις κανε ενα post στα links που εβαλες γιατι δεν συμβαινει τιποτα σε εμενα (εχω RIGB)

Φίλε μου τα links είναι:

ALPHA LiveTV
http://193.164.227.163/alphatv/wap/

ANT1 TV _ live
http://cosmote.telecoms.antenna.gr/mobiletv/wap/live/

MEGA Live
http://imode.e-go.gr/wapmegatv/default.asp?si=
d=3D9796&catid=3D7321&uid=3DUIDREQUEST&subid=3D1

Είναι και του MAD αλλά δυστοιχώς αυτό δεν το έχω.

fanatikos
15 Ιαν. 2007, 11:21
Εχουμε τιποτα???:rolleyes: :rolleyes:

Sorry αλλά έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και μαζί μου χτύπησε και ο δίσκος στο laptop!!:cry: Και πήγα για δουλειά και δεν έκανα τίποτα! Μόλις γύρησα και σου έδωσα τα link πιο πάνω!!

fanatikos
15 Ιαν. 2007, 11:34
Το κάνει κι εμένα και όχι μόνο αυτό, αλλά και όταν είναι ήδη σε κατάσταση αναμονής και κλειδωμένο και λάβει μια αναπάντητη, την οποία τη βγάζει στα συμβάντα.Εκείνη τη στιγμή η οθόνη φωτίζεται κι αμέσως μετά σβήνει και δεν ανάβει όποιο πλήκτρο κι αν πατήσεις, παρά μόνο αν το ξεκλειδώσεις ''στα τυφλά''. ''Στα τυφλά'' γιατί η οθόνη είναι κατάμαυρη και αν κάποιος δεν ξέρει που γράφει ''Ξεκλειδ.'' δεν πρόκειτε να το δει. Ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια!

Εμένα πάντως δεν το κάνει αυτό. Ναι μεν δεν έχει φουλ φωτισμό, αλλά έναν αχνό. Θεοσκότεινο πάντως δεν μένει μετά την αναπάντητη.

MobileLord
15 Ιαν. 2007, 13:01
...Η συμπεριφορά της SE απέναντι στους καταναλωτές της, οι οποίοι αγόρασαν το μοντέλο-ναυαρχίδα, είναι από μόνη της ικανός λόγος να γυρίσει κανείς σε κινητά άλλων εταιρειών στην επόμενη αγορά του...

Φιλε μου εχουμε καταλαβει την αντιπαθεια σου για τα SE.
Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο.

Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol:

dathanassiou
15 Ιαν. 2007, 13:07
Eδω και 10 σελιδες γραφεις τα ιδια πραγματα : "αναξιοπιστο" "δεν ξαναγοραζω SE" μπλα μπλα μπλα... ε, μην ξαναγορασεις και ασε εμας που αγορασαμε και πιθανον να ξαναγορασουμε να πουμε και τπτ αλλο.

Αν εχεις Κ800, αμφιβαλω βεβαια (δικαιωμα μου ειναι αλλωστε) οτι εχεις αγορασει αλλη μαρκα απο την Νοκια, πουλα το να ησυχασουμε και εμεις και πηγαινε παρε ενα απροβληματιστο Nokia S60 :lol: :p :lol:

+100 :respect:

UNIQUE
15 Ιαν. 2007, 14:18

+1000:!:

kosmas73
15 Ιαν. 2007, 14:22

+100000:rotfl:

geofil
15 Ιαν. 2007, 15:02

+ ένα μηδενικό παραπάνω από τον προηγούμενο. :lol:

Η αλήθεια είναι ότι ο Nosferatu έχει κουράσει πολύ κόσμο. Και δεν είναι εδώ και 10 σελίδες μόνο αλλά πολύ παραπάνω.
Μπορώ να καταλάβω την οργή του από την στιγμή που έπεσε σε προβληματικές συσκευές. Αλλά αυτό πια, κατάντησε μονομανία. Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε έναν έρανο για να του πάρουμε ένα κινητό που θα διαλέξει μόνος του; Είναι μια καλή ιδέα.:)

valerios
15 Ιαν. 2007, 15:12
Παιδιά επειδή προβλέπω "πόλεμο" και προσωπικές αντιπαραθέσεις,:confused: :confused: ας λήξει εδώ το θέμα. Οκ, καταθέτει τις απόψεις του, συχνά με υπερβολή, αλλά είναι η γνώμη του. Κι εγώ διαφωνώ αλλά πιστεύω οτι πρέπει να καταθέτει τις απόψεις του χωρίς "κράξιμο" και ειρωνίες.
Φιλικά :)

ddr2
15 Ιαν. 2007, 15:15
Παιδιά επειδή προβλέπω "πόλεμο" και προσωπικές αντιπαραθέσεις,:confused: :confused: ας λήξει εδώ το θέμα. Οκ, καταθέτει τις απόψεις του, συχνά με υπερβολή, αλλά είναι η γνώμη του. Κι εγώ διαφωνώ αλλά πιστεύω οτι πρέπει να καταθέτει τις απόψεις του χωρίς "κράξιμο" και ειρωνίες.

Εδώ πάει το +1000:)

geofil
15 Ιαν. 2007, 15:22

Το να καταθέτει την άποψη του κανείς, φυσικά και δεν είναι κατακριτέο.
Το να λέει κανείς σε κάθε σελίδα πόσο "ω!!! πόσο αγαπώ τα se" ή "πόσο σιχαίνομαι τα se" δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

happybear
15 Ιαν. 2007, 15:31
Παιδες για να αλλαξουμε κλιμα μια ερωτηση!!

Οταν μου ερχεται μυνημα (MMS ή SMS) απο επαφη στην οποια εχω καταχωρημενη φωτο δεν μου βγαζει την εικονα της.Οταν λαμβανω κληση απο την επαφη η εικονα της φαινεται μια χαρα!!

Ενος φιλου μου το Κ800 που ειναι vodafone live του βγαζει εικονα επαφης ακομη και οταν λαμβανει μυνηματα!!

Ειναι θεμα software ή να το τσεκαρω σε κανενα service point?

geofil
15 Ιαν. 2007, 15:42

Οταν μου ερχεται μυνημα (MMS ή SMS) απο επαφη στην οποια εχω καταχωρημενη φωτο δεν μου βγαζει την εικονα της.Οταν λαμβανω κληση απο την επαφη η εικονα της φαινεται μια χαρα!!

Ενος φιλου μου το Κ800 που ειναι vodafone live του βγαζει εικονα επαφης ακομη και οταν λαμβανει μυνηματα!!

Σαφώς και είναι θέμα software. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται σέρβις. Και δεν έχει σημασία αν είναι vodafone ή όχι. Τώρα γιατί γίνεται αυτό... θα σε γελάσω.

UNIQUE
15 Ιαν. 2007, 16:00
Εδώ πάει το +1000:)
Vre c, to +1000 einai diko mou :lol: (des ligo parapano)
pros8ese h afairese merika mhdenika:p

Edit: Sorry gia to offtopic den eixa dei oti allaxame thema.

alazarou
15 Ιαν. 2007, 19:30
Sorry αλλά έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και μαζί μου χτύπησε και ο δίσκος στο laptop!!:cry: Και πήγα για δουλειά και δεν έκανα τίποτα! Μόλις γύρησα και σου έδωσα τα link πιο πάνω!!

Thanks!!
Τα links δουλευουν super, αν και παραμενει το προβλημα(με την GB) σε οτι αφορα το surfαρισμα, δεν εμφανιζει τις εικονες απο τα διαφορα site...ξερουμε κατι για αυτο??

xagios
15 Ιαν. 2007, 21:47

Ειναι θεμα software ή να το τσεκαρω σε κανενα service point?ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΕΜΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ πηγαινε λοιπον ρυθμισεις,γενικες, νεα συμβαντα,και διαλεξε αναδυομενο πλ:)

geofil
15 Ιαν. 2007, 21:57
Σωστά. Εγώ το είχα ξεχάσει αυτό.

b_osiris
15 Ιαν. 2007, 22:16
ρε παιδια μπορώ απο το pc suite να επέμβω μέσα στα μηνύματα η στον τηλεφωνικό μου κατάλογο?Η τέλος πάντων μήπως μπορώ να το κάνω με κάποιο τρόπο?

ddr2
15 Ιαν. 2007, 22:29

Έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις "αναδυόμενο παράθυρο"??
:worry:

geofil
15 Ιαν. 2007, 22:35
ρε παιδια μπορώ απο το pc suite να επέμβω μέσα στα μηνύματα η στον τηλεφωνικό μου κατάλογο?Η τέλος πάντων μήπως μπορώ να το κάνω με κάποιο τρόπο?

Φίλε μου το έχουμε πει αρκετές φορές. Για αυτήν δουλειά θα πρέπει να κατεβάσεις το myPhoneExplorer (http://www.fjsoft.at/).

np60s
15 Ιαν. 2007, 23:03
Εμένα πάντως δεν το κάνει αυτό. Ναι μεν δεν έχει φουλ φωτισμό, αλλά έναν αχνό. Θεοσκότεινο πάντως δεν μένει μετά την αναπάντητη.Ο αχνός φωτισμός είναι φυσιολογικό, βλέπεις στην οθόνη τι πρέπει να πατήσεις και όταν το ξεκλειδώσεις ή πατήσεις κάπιο κουμπί, αν δεν είναι κλειδωμένο, φωτίζει στο φουλ.
Εδώ μιλάμε για ''πίσα'' οθόνη.

xgeo
16 Ιαν. 2007, 04:34
[SIZE="7"]poy mporo na bro programata theme games update gia to k800i[/:( SIZE]

ταξιδιωτης22
16 Ιαν. 2007, 04:47
παιδια σε ασημι χρωμα που μπορω να το βρω?για ελλαδα μιλαω παντα.

xgeo
16 Ιαν. 2007, 04:54
exo to kinito edo kai 6 mines den moy exei paroysiasi oyte ena problima katebasa to update apo to site tis se na to egatastiso sto kinito i oxi tha exo problems meta please he:!: lp

ταξιδιωτης22
16 Ιαν. 2007, 05:07
exo to kinito edo kai 6 mines den moy exei paroysiasi oyte ena problima katebasa to update apo to site tis se na to egatastiso sto kinito i oxi tha exo problems meta please he:!: lp

αν δεν εχει προβλημα φιλε μου τοτε γιατι να το κανεις.αυτο το αφηνω καλυτερα στην κριση σου,δεν προκειται ομως να παθει και κατι αν του κανεις αναβαθμιση.

fanatikos
16 Ιαν. 2007, 08:25
Thanks!!
Τα links δουλευουν super, αν και παραμενει το προβλημα(με την GB) σε οτι αφορα το surfαρισμα, δεν εμφανιζει τις εικονες απο τα διαφορα site...ξερουμε κατι για αυτο??

Όχι μια χαρά τις έδιχνε και τις δίχνει! Μήπως στα πρόσθετα - εμφάνιση έχεις επιλέξει το μόνο κείμενο? Για πήγαινε εκεί (πρόσθετα - εμφάνιση) και δες αν η τρίτη ρύθμιση σου λέει "πλήρες περιεχ." Αν στο λέει, επέλεξέ το και θα έχεις και εικόνες στις σελίδες.

fanatikos
16 Ιαν. 2007, 08:28
[SIZE="7"]poy mporo na bro programata theme games update gia to k800i[/:( SIZE]

Φίλε μου για ρίξε μια καλήτερη ματιά στα θέματα. Θα βρεις άπειρα καλούδια για το κινητό.;)

fanatikos
16 Ιαν. 2007, 08:38
Ο αχνός φωτισμός είναι φυσιολογικό, βλέπεις στην οθόνη τι πρέπει να πατήσεις και όταν το ξεκλειδώσεις ή πατήσεις κάπιο κουμπί, αν δεν είναι κλειδωμένο, φωτίζει στο φουλ.
Εδώ μιλάμε για ''πίσα'' οθόνη.

Να σου πω την αλήθεια, με την ED έκδοση νομίζω ότι μου το έκανε μια στις τόσες! Αλλά νομίζω ότι μετά την αναβάθμιση δεν μου το ξαναέκανε. Γίνονταν όμως πολύ σπάνια και μάλιστα επειδή εκείνη την στιγμή πατούσα διάφορα κουμπιά στο κινητό, είχα την εντύπωση ότι κάπου μπερδεύονταν το πράγμα από αυτά που πατούσα. Έτσι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τώρα.

fanatikos
16 Ιαν. 2007, 08:44

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις την αναβάθμιση της erom που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες του ξαφνικού θανάτου. Από εκεί και μετά, εφόσον δεν είσαι σκαλιστίρι και το κινητό σου δουλεύει άψωγα κάτσε στα αυγά σου και μην το πειράζεις. Κεραμίδι που δεν στάζει δεν το πειράζουν! Αν αρχήσει να σου κάνει κόλπα, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.

Spyros125
16 Ιαν. 2007, 08:51
Καλημέρα σε όλους και όλες!!!!!
Είμαι πλέον κάτοχος του Κ800ι αφού έδωσα πίσω το Ν80 που μου είχε παρουσιάσει 1.273536,3 προβλήματα....
Αν κάποιος έχει όρεξη ας μου στείλει ένα μύνημα με κανά λινκ και τίποτα ωραία μυστικά για το νέο απόκτημα γιατί για να κάτσω να διαβάσω όλο το forum που θα τα έχετε ξαναπεί σίγουρα θα έχω αλλάξει κντ :p
Ακόμα δεν το έχω ανακαλύψει καλά για να πω γνώμη αλλά σαν πρώτη εντύπωση είμαι ενθουσιασμένος!!!!!!!
Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

RAVER
16 Ιαν. 2007, 11:32
παιδια σε ασημι χρωμα που μπορω να το βρω?για ελλαδα μιλαω παντα.
Εγω απο ψαξιμο που ειχα κανει τα χριστουγεννα για εναν φιλο μου..δεν το βρηκα,μονο σε brown το βρηκα.:)

MobileLord
16 Ιαν. 2007, 12:18
Καλημέρα σε όλους και όλες!!!!!
Είμαι πλέον κάτοχος του Κ800ι αφού έδωσα πίσω το Ν80 που μου είχε παρουσιάσει 1.273536,3 προβλήματα....

Ε, τωρα και εσυ, βαλτος εισαι?
τι θελεις να πεις οτι συσκευη της ΝΟΚΙΑ ειχε προβληματα...απιστευτο!!!:rolleyes:

@Nosferatu: πες του τπτ και εσυ, κατηγορει την ΝΟΚΙΑ

@Spyros: το... ,3 προβλημα μπορεις να μου πεις τι ηταν? :p

aggelos7
16 Ιαν. 2007, 12:27
παιδια χτες αγορασα και εγω το k800i, η εκδοση του λογισμικου ειναι
CXC1250210
R1EG001
060915

χρειαζομαι αναβαθμιση???
Ευχαριστω.
Και αν υπαρχει κανενα site για mp3 ringtones θα σας ειμαι υποχρεος.
Ευχαριστω.

happybear
16 Ιαν. 2007, 12:56
Ναι χρειαζεσαι.Η τελευταια εκδοση ειναι η R1GB001

Αντε μεγειες!!

ταξιδιωτης22
16 Ιαν. 2007, 14:59
Εγω απο ψαξιμο που ειχα κανει τα χριστουγεννα για εναν φιλο μου..δεν το βρηκα,μονο σε brown το βρηκα.:)

κι εγω δεν το εχω βρει πουθενα,καλα το brown ειναι ενα αισχος.

Spyros125
16 Ιαν. 2007, 18:23
Ε, τωρα και εσυ, βαλτος εισαι?
τι θελεις να πεις οτι συσκευη της ΝΟΚΙΑ ειχε προβληματα...απιστευτο!!!:rolleyes:

@Nosferatu: πες του τπτ και εσυ, κατηγορει την ΝΟΚΙΑ

@Spyros: το... ,3 προβλημα μπορεις να μου πεις τι ηταν? :p

XE XE :lol: To ,3 πρόβλημα ήταν τα nokia stores εξυπηρετικότατα !!!! Αμ πως<!!!! πας για μια ερώτηση και σου λένε ασε το κντ για 3 μέρες και θα δούμε lol
Εμμμ ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του όμως plz ούτε την έκδοση λογισμικού δεν ξέρω να δω πόσο μάλλον θεματα κτλ.
Παιχνιδάκια ??? Θέματα ??? Τίποτα άλλο καλό???
Οπως καταλάβατε είναι το πρώτο μου ericsson και είμαι εντελώς άσχετος...
Στηρίζομαι σε έσας !!!!
Ευχαριστώ

Sharp GX20 Video
16 Ιαν. 2007, 19:36
pedia me anavathmisi tis erom apo sony ericsson service point tha prokalesi tin diagrafi olwn twn dedomenwn mou?? mipos xerete poso kero tha mou to kratisoun ta sainia tis SE?

alazarou
16 Ιαν. 2007, 22:00
Όχι μια χαρά τις έδιχνε και τις δίχνει! Μήπως στα πρόσθετα - εμφάνιση έχεις επιλέξει το μόνο κείμενο? Για πήγαινε εκεί (πρόσθετα - εμφάνιση) και δες αν η τρίτη ρύθμιση σου λέει "πλήρες περιεχ." Αν στο λέει, επέλεξέ το και θα έχεις και εικόνες στις σελίδες.

respect!!!!:) :)

geofil
16 Ιαν. 2007, 22:30
XE XE :lol: To ,3 πρόβλημα ήταν τα nokia stores εξυπηρετικότατα !!!! Αμ πως<!!!! πας για μια ερώτηση και σου λένε ασε το κντ για 3 μέρες και θα δούμε lol
Εμμμ ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του όμως plz ούτε την έκδοση λογισμικού δεν ξέρω να δω πόσο μάλλον θεματα κτλ.
Παιχνιδάκια ??? Θέματα ??? Τίποτα άλλο καλό???
Οπως καταλάβατε είναι το πρώτο μου ericsson και είμαι εντελώς άσχετος...
Στηρίζομαι σε έσας !!!!
Ευχαριστώ

Φίλε μου θα πρέπει να ψάξεις λίγο στο φόρουμ για θέματα παιχνίδια κλπ
Πολλά πράγματα θα βρεις και στις υπογραφές των μελών. Μπορείς να κάνεις και ένα search στα briefcases.
Αν θες κάτι ειδικό μπορείς να το ζητήσεις.

Nosferatu
16 Ιαν. 2007, 23:31
Θα σου πρότεινα να προσέχεις τις εκφράσεις σου όταν απευθύνεσαι προσωπικά σε άλλα μέλη του φόρουμ. Μπορείς να προτρέπεις τους φίλους σου αν θες, το τί θα κάνω εγώ είναι δικός μου λογαριασμός!
Έχω SE K800 από την αρχή της κυκλοφορίας του και μου έχει πεθάνει 2 φορές. Αν αυτό για σένα δεν είναι αναξιοπιστία, μπορούν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ να έχουν άλλη άποψη.
Δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα όπως φαίνεται εδώ μέσα.
Επίσης εδώ είναι δημοκρατικό φόρουμ και όχι fan club τoυ K800. Έχω κάθε δικαίωμα να αναφέρω όσα αναφέρω. Το Κ700 και το Κ750 δεν εμφάνισαν ποτέ τέτοιου μεγέθους πρόβλημα...
Όσο για το "αξιόπιστο" service της SE, από τις 5/1 έχω το κινητό εκεί και περιμένω "πλακέτα"...Φυσικά ούτε αυτό θα σημαίνει κάτι για κάποιους, για κάποιους άλλους σημαίνει πολλά.
Τέλος, εδώ μέσα δεν είναι διαξιφισμός μεταξύ SE και NOKIA...

zaharakis
16 Ιαν. 2007, 23:39
αν δεν εχει προβλημα φιλε μου τοτε γιατι να το κανεις.αυτο το αφηνω καλυτερα στην κριση σου,δεν προκειται ομως να παθει και κατι αν του κανεις αναβαθμιση.

εχεις απολυτο δικιο:!:

εγω περασα την τελευταια εκδοση λογισμικου και απο τοτε δεν κραταει πουθενα τις αναπαντητες κλησεις...απλα ανοιγει το μενου των συντομευσεων και οι κλησεις που τυχον δεν απαντηθηκαν....πουθενα :mad::mad:

και το ****το ειναι οτι δεν ειναι αναστρεψιμο....πρεπει να περιμενω την επομενη εκδοση λογισμικου που θα λυνει αυτο το προβλημα.....:mad::mad:

Nosferatu
16 Ιαν. 2007, 23:46
Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί δεν πρέπει να αναφερθεί εδώ μέσα ότι το κινητό ενός μέλους παρουσίασε ξαφνικό θάνατο για 2η φορά, ή γιατί πρέπει να το έχει πάει στο service από τις 5 του μήνα και από τότε "μην τον είδατε τον Παναή"... Μετά από όλα αυτά δεν νομίζω να προτείνει στον κύκλο του να αγοράσει αυτή τη συσκευή και δεν είναι και αβάσιμο...
Όσο για τα ειρωνικά/υποτιμητικά σχόλια απέναντι σε άλλο μέλος του φόρουμ, παραβιάζουν σαφώς τους όρους χρήσης και είναι χρέος κάποιου mod να επέμβει!
Μερικοί πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας, ακόμα και αν διαφωνούμε μαζί του ή δεν μας αρέσουν αυτά που λέει!

ddr2
16 Ιαν. 2007, 23:53
Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί δεν πρέπει να αναφερθεί εδώ μέσα ότι το κινητό ενός μέλους παρουσίασε ξαφνικό θάνατο για 2η φορά, ή γιατί πρέπει να το έχει πάει στο service από τις 5 του μήνα και από τότε "μην τον είδατε τον Παναή"... Μετά από όλα αυτά δεν νομίζω να προτείνει στον κύκλο του να αγοράσει αυτή τη συσκευή και δεν είναι και αβάσιμο...
Όσο για τα ειρωνικά/υποτιμητικά σχόλια απέναντι σε άλλο μέλος του φόρουμ, παραβιάζουν σαφώς τους όρους χρήσης και είναι χρέος κάποιου mod να επέμβει!
Μερικοί πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας, ακόμα και αν διαφωνούμε μαζί του ή δεν μας αρέσουν αυτά που λέει!

Έχεις δίκιο φίλε μου, εγώ στο είπα από την πρώτη στιγμή.
Αλλά, και με το να το λες συνέχεια δεν κερδίζεις κάτι.
Βέβαια, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου απαγορεύσω να μιλάς, ή θα σου πώ τι να λες:)

geofil
17 Ιαν. 2007, 00:15
@Nosferatu
Δεν θα μπω στον κόπο να πω πάλι τα ίδια. Το ότι συμμερίζομαι την οργή σου κλπ.
Με συγχωρείς, εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι κουραστικός; Δεν υπάρχει σελίδα που να μην λες τα ίδια πράγματα. Και δεν το παίρνει κανείς προσωπικά. Έχω πει τα ίδια και χειρότερα από σένα για το service της SE. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Και δεν είναι θέμα προσωπικής άποψης εδώ. Βρίσε την SE. Αλλά όχι στις μισές σελίδες του θέματος για το Κ800. Δίνεις την εντύπωση ότι μπαίνεις στο φόρουμ για να γκρινιάζεις. Αυτό που θα πρεπε να κάνεις, είναι να ξεφορτωθείς την συσκευή που σου έσπασε τα νεύρα και να μην ξαναπάρεις ποτέ SE. Και λίγα βρισίδια φυσικά δεν βλάπτουν. :) Αλλά όχι αυτό το πράγμα.
Φαντάζομαι θα είδες ότι δεν είναι μόνο ένα ή δυο μέλη που ενοχλήθηκαν (μάλλον βαρέθηκαν) από όλο αυτό. Και μόνο ο ddr2 που το βρήκε φυσιολογικό.
Και δεν είναι ότι είσαι γενικώς γκρινιάρης. Από όσο βλέπω τουλάχιστον, στο θέμα για το Nokia E50 δεν μπαίνεις για να γρινιάξεις.
Αυτά και δεν το συνεχίζω.

ddr2
17 Ιαν. 2007, 00:24
Και μόνο ο ddr2 που το βρήκε φυσιολογικό.

Απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που του επιτέθηκαν.
Με αυτά που λές συμφωνώ.:)

Spyros125
17 Ιαν. 2007, 08:47
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ...
Μια ίσως χαζή ερωτηση αλλα θα σκάσω αν δεν την κάνω.....:X
Δεν μπορώ να γράψω με μικρά γράμματα μύνημα... Why ????
Κάνω κάτι λάθος??? Και που πατάω το * δεν γράφει με μικρά... και κάτι άλλο... δεν μπορώ να βάλω και φωνητική εντολή .... Πέρασα τις επαφές μου με το σύστημα που έχει ο γερμανός που στις αντιγράφει... Παίζει ρόλο??? :O
help ! plz ! help ! :cry:

aggelos7
17 Ιαν. 2007, 10:41
παιδια χτες αγορασα και εγω το k800i, η εκδοση του λογισμικου ειναι
CXC1250210
R1EG001
060915

χρειαζομαι αναβαθμιση???
Ευχαριστω.
Και αν υπαρχει κανενα site για mp3 ringtones θα σας ειμαι υποχρεος.
Ευχαριστω.

παιδια μερικες αποριες ακομα,
η εκδοση R1EG001 που εχω ποσο παλια ειναι?
Χρειαζεται οπωσδηποτε η αναβαθμιση?
Μπορω να κανω την αναβαθμιση στο site της SE, η επιβαλλεται να το παω σε service point Λογω EROM?
Αν το κανω μεσα απο το wotanserver υπαρχει περιπτωση να μου αρνειθουν εγγυηση σε περιπτωση που παθει μετα κατι?

Ευχαριστω.

UNIQUE
17 Ιαν. 2007, 12:21
Ekana kai ego telika thn anaba8mish se R1GB001 kai meta den etrexe kanena paixnidi H efarmogh pou htan egkatestimeno sthn memory card, why? xerei kaneis? eprepe mipos na vgalo kai thn karta mnhmhs prin kano anaba8mish?
Molis xanakaekana egkatastash paixnidia kai efarmoges etrexan kanonika.

@geofil #3633
prosypografo !

Giorgosk80
17 Ιαν. 2007, 12:50
Ekana kai ego telika thn anaba8mish se R1GB001 kai meta den etrexe kanena paixnidi H efarmogh pou htan egkatestimeno sthn memory card, why? xerei kaneis? eprepe mipos na vgalo kai thn karta mnhmhs prin kano anaba8mish?
Molis xanakaekana egkatastash paixnidia kai efarmoges etrexan kanonika.

@geofil #3633
prosypografo !

Κοιτα εδω... http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
Ετσι γινεται με αυτη την αναβαθμιση.

CAN-CAN
17 Ιαν. 2007, 14:13
Λοιπόν εγώ το καλοκαίρι αγόρασα από τη Vodafone το K800i φυσικά με τον τρόπο που τα πουλάει η Vodafone.. Με δικό της λογισμικό και ψιλοαλλαγμένο το κινητό σε σύγκριση με το κανονικό..

Μετά από τον πρώτο μήνα αφού όλα πήγαιναν καλά μου παρουσίασε δύο προβλήματα..
1) Έκλεινε σε άσχετες φάσεις
2) Ενώ ήταν ανοιχτό και έδειχνε ότι είχε μια χαρά σήμα με καλούσαν και έδειχνε κλειστό.

Αφού με κάλυπτε η εγγύηση το πήγα και εγώ στη Vodafone τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Το πήρα προχτές, μετά από αναβάθμιση λογισμικού όπως μου είπανε, και σήμερα (πριν λίγο δηλαδή) με κάλεσε ένας φίλος και έδειξε ότι είναι κλειστό πάλι..!

Σκέφτηκα ότι γι' αυτό το πρόβλημα πρέπει να φταίει οι αλλαγές που κάνει στο λογισμικό η Vodafone. Γιατί ένας άλλος φίλος μου που έχει το K800i original δεν έχει τέτοια προβλήματα και ένας άλλος που έχει το Sony Ericsson V630i πάλι από τη Vodafone και δεν το έχει ούτε 1 μήνα άρχισε να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με μένα..

Υπάρχει κάποια λύση για να τα βάσανα μου..;
Μπορώ να πετάξω από μέσα το λογισμικό της Vodafone και να βάλω το original μήπως και γλυτώσω;

geofil
17 Ιαν. 2007, 15:02
Λοιπόν εγώ το καλοκαίρι αγόρασα από τη Vodafone το K800i φυσικά με τον τρόπο που τα πουλάει η Vodafone.. Με δικό της λογισμικό και ψιλοαλλαγμένο το κινητό σε σύγκριση με το κανονικό..

2) Ενώ ήταν ανοιχτό και έδειχνε ότι είχε μια χαρά σήμα με καλούσαν και έδειχνε κλειστό.

Αφού με κάλυπτε η εγγύηση το πήγα και εγώ στη Vodafone τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Το πήρα προχτές, μετά από αναβάθμιση λογισμικού όπως μου είπανε, και σήμερα (πριν λίγο δηλαδή) με κάλεσε ένας φίλος και έδειξε ότι είναι κλειστό πάλι..!

Σκέφτηκα ότι γι' αυτό το πρόβλημα πρέπει να φταίει οι αλλαγές που κάνει στο λογισμικό η Vodafone. Γιατί ένας άλλος φίλος μου που έχει το K800i original δεν έχει τέτοια προβλήματα και ένας άλλος που έχει το Sony Ericsson V630i πάλι από τη Vodafone και δεν το έχει ούτε 1 μήνα άρχισε να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με μένα..

Μπορώ να πετάξω από μέσα το λογισμικό της Vodafone και να βάλω το original μήπως και γλυτώσω;

Δεν νομίζω ότι φταίει η vodafone για αυτό φίλε μου. Αυτό είναι πρόβλημα της συσκευής.
Αλλά δεν κατάλαβα. Πήγες την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το κινητό για να το πάρεις προχθές; 20+ μέρες στο service? Και μάλιστα χωρίς να γίνει αντικατάσταση αλλά απλή αναβάθμιση; Μήπως θα έπρεπε να πας να τους το πετάξεις στα μούτρα; Αυτό σηκώνει καταγγελία.:mad:

aristos87
17 Ιαν. 2007, 17:32
Καλησπερα....

Ξερετε που μπορω να βρω βαση αυτοκινητου για k800?

ddr2
17 Ιαν. 2007, 19:31

Καταρχήν ήταν μεγάλο λάθος να πας το κινητό στην vodafone.
Υπάρχουν ένα σωρό σέρβις της se.
Στην vodafone το μόνο που κάνουν είναι ,αφού παραλάβουν από εσένα το κινητό, να το πάνε αυτοί στο σέρβις της se.Και όπως καταλαβαίνεις, αυτά τα σούρτα-φέρτα παίρνουν χρόνο(εξού και η μεγάλη καθυστέρηση)
Αν το κινητό σβήνει μόνο του σε άσχετη φάση, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να λύνεται με αναβάθμιση, πιθανόν και όχι.Με λίγα λόγια χρειάζεται τεχνικός να το ψάξει.

Το άλλο που λές με το σήμα δεν είναι και τόσο ασυνίθιστο.
Οι μετρητές σήματος των περισσότερων τηλεφώνων λένε ψέμματα(όπως τα κοντέρ των αυτοκινήτων:p).Αυτό συμβαίνει γιατί το σήμα αντανακλά(σε τοίχους και ντουβάρια)και μπερδεύει τον μετρητή με αποτέλεσμα να δείχνει περισσότερο από το πραγματικό.
Όταν όμως δεχτείς κλήση, τότε έρχεται η ώρα της αλήθειας.
Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, ο μετρητής σήματος δεν κάνει ποτέ λάθος.
(Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά μερικές φορές, ενώ έχεις πχ 4 γραμμές σήμα, την ώρα που δέχεσαι κλήση(ή πραγματοποιείς) το σήμα σου πέφτει στις 2 ή ακόμα και στην μιά γραμμή.)

Βέβαια, αν αυτό που λες (ενώ είναι ανοιχτό με σήμα να λέει ότι είναι κλειστό)γίνεται συνέχεια (και σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά) ίσως να σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα με το σήμα(ειδικά αν άλλες διπλανές συσκευές του ίδιου δικτύου δεν παρουσιάζουν τίποτα)

CAN-CAN
17 Ιαν. 2007, 20:47
Καταρχήν ήταν μεγάλο λάθος να πας το κινητό στην vodafone.
Υπάρχουν ένα σωρό σέρβις της se.

Στην πόλη μου δυστυχώς έχει κλείσει το service της Sony Ericsson εδώ και δύο χρόνια και δεν είχα πρόσβαση απευθείας στην εταιρία. Οπότε η πιο άμεση λύση ήταν αυτή..

Βέβαια, αν αυτό που λες (ενώ είναι ανοιχτό με σήμα να λέει ότι είναι κλειστό)γίνεται συνέχεια (και σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά) ίσως να σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα με το σήμα(ειδικά αν άλλες διπλανές συσκευές του ίδιου δικτύου δεν παρουσιάζουν τίποτα)

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Συμβαίνει σε άσχετες φάσεις και και μάλιστα μένει "κολλημένο" έτσι μέχρι να πραγματοποιήσω εγώ μία κλήση ή να στείλω ένα SMS. Τότε λειτουργεί κανονικά και μου στέλνει μήνυμα η εταιρία για τις κλήσεις που έλαβα όσο ήταν "απενεργοποιημένο" το κινητό μου..

Έχω δικαίωμα αντικατάστασης της συσκευής;
Σημείωση: το κινητό το αγόρασα το καλοκαίρι..

CAN-CAN
17 Ιαν. 2007, 20:52
Καλησπερα....

Για κάνε ένα search μέσω του www.skroutz.gr .

ddr2
17 Ιαν. 2007, 20:56
Στην πόλη μου δυστυχώς έχει κλείσει το service της Sony Ericsson εδώ και δύο χρόνια και δεν είχα πρόσβαση απευθείας στην εταιρία. Οπότε η πιο άμεση λύση ήταν αυτή..

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Συμβαίνει σε άσχετες φάσεις και και μάλιστα μένει "κολλημένο" έτσι μέχρι να πραγματοποιήσω εγώ μία κλήση ή να στείλω ένα SMS. Τότε λειτουργεί κανονικά και μου στέλνει μήνυμα η εταιρία για τις κλήσεις που έλαβα όσο ήταν "απενεργοποιημένο" το κινητό μου..

Έχω δικαίωμα αντικατάστασης της συσκευής;
Σημείωση: το κινητό το αγόρασα το καλοκαίρι..

Σοβαρά μιλάς?:shock: Έκλεισε το σέρβις της se στο nowhere??:p
Ναι, τότε δεν είχες και άλλη επιλογή...εκτός από τη vodafone.
Αν χρειαστεί θα σου κάνουν αντικατάσταση.
Έχεις βέβαια δικαίωμα να το ζητήσεις.

giouli_n91
17 Ιαν. 2007, 22:19
καλησπερα...αξιζει να κανω αναβαθμιση το κ800 μεσω του site της sony?

ddr2
17 Ιαν. 2007, 22:44
καλησπερα...αξιζει να κανω αναβαθμιση το κ800 μεσω του site της sony?
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα να κάνεις, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος

giouli_n91
17 Ιαν. 2007, 22:49
αυτο που λενε οτι βελτιωνεται η ενταση του ακουστικου δεν ισχυει?

CAN-CAN
18 Ιαν. 2007, 00:35
Α! Και κάτι ακόμα..
Επειδή ο ddr2 είπε ότι μπορεί να έχω πρόβλημα με το σήμα και κατάλαβα ότι εννοεί μπορεί να φταίει το δίκτυο μου.. Όσο ήταν στο servise το κινητό μου είχα μία άλλη συσκευή (P800), που έβγαλα από ένα ντουλάπι, και δε μου δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα..

socratis_g
18 Ιαν. 2007, 00:44
To στικ του κ800 βγάζει και αυτό προβλήματα όπως του κ750 και του κ700?:blink:

masada71
18 Ιαν. 2007, 16:27

οχι,κανενα προβλημα για εμενα με 1gb m2 memory stick με τρελλη χρηση,απο 100 και πλεον φωτο,150 και παραπανω παιχνιδια και γυρω στις 10 εφαρμογες εγκατεστημενες απο τον 9/06 :D

haki
19 Ιαν. 2007, 00:47

οχι,κανενα προβλημα για εμενα με 1gb m2 memory stick με τρελλη χρηση,απο 100 και πλεον φωτο,150 και παραπανω παιχνιδια και γυρω στις 10 εφαρμογες εγκατεστημενες απο τον 9/06 :D

Ο Σωκρατης νομιζω οτι εννοει το joystick...το οποιο ψιλοβγαζει προβληματα αλλα η SE επιμενει οτι δεν ειναι μηχανικα και λυνονται με τις αναβαθμισεις του λογισμικου. Λενε οτι το joystick παραειναι γρηγορο για το software του κινητου. Στην παρακατω φωτο του joystick του Κ800 φαινεται οτι μαλλον αποκλειεται πλεον να μαζευει σκονη γιατι ειναι "κουκουλωμενο" με μεμβρανη καουτσουκ!

JOYSTICK K800

aristos87
19 Ιαν. 2007, 02:11
Για κάνε ένα search μέσω του www.skroutz.gr .

Δεν βρήκα κατι στο Skroutz... Αν εβρησκα δεν θα πόσταρα :happy:

Sharp GX20 Video
19 Ιαν. 2007, 03:39
:rolleyes: Mpori epitelous kapios na mou pi an xanodai ta dedomena tou kinitou mou an to paw se sony ericsson service point kai kanw anavathmisi tis erom??:rolleyes:

Thelo na tou kano mia giati exo pano to telefteo firmware me palioteri erom kai fovame min mou psofisi..

AA! Poso kero tha mou to kratisoun ta sainia?:worry:

odytsak
19 Ιαν. 2007, 05:18
Α! Και κάτι ακόμα..
Επειδή ο ddr2 είπε ότι μπορεί να έχω πρόβλημα με το σήμα και κατάλαβα ότι εννοεί μπορεί να φταίει το δίκτυο μου.. Όσο ήταν στο servise το κινητό μου είχα μία άλλη συσκευή (P800), που έβγαλα από ένα ντουλάπι, και δε μου δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα..

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ.
Γρήγορα κατάλαβα ότι με το σήμα 3G κάτι παίζεται κι έχει πρόβλημα.
Πήγαινε μενού>ρυθμίσεις>συνδεσιμότητα>δίκτυα κινητ. τηλεφ.>δίκτυα GSM/3G και επέλεξε ''μόνο GSM''.

stephane
19 Ιαν. 2007, 09:41
Παιδιά καλημέρα!
Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες σε new pc να διαβάσει το K800 και παρόλο που έχω εγκαταστήσει κανονικά το PC suite, στη συνέχεια το phone wizard δεν βρίσκει τη σύνδεση με usb-cable που έχω ενώσει pc με K800
Ξέρει κανείς τι γίνεται?

dathanassiou
19 Ιαν. 2007, 10:32
Καλησπερα....

Μπορεις να πας σε οποιοδηποτε Γερμανο ή Πλαισιο και να ζητησεις μια απο τις 2 συμβατες βασεις για Κ800i:
-HCH-60 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10339) (περιπου 26 Ευρω)
-HCH-66 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10535) (περιπου 33 Ευρω)

Αν παλι θες να τα παραγγειλεις online, εγω τα βρηκα ΕΔΩ (www.mobile-parts.gr) :)

kalamatiani
19 Ιαν. 2007, 12:56
Καλησπερα σε ολους! :)
εχω την εξης απορια..:
το κινητακι μας ειναι προικισμενο με πραγματικο φλας, (το οποιο τελικα δεν ξερω αν καλο η κακο), το οποιο καθε φορα που χρησιμοποιειται βγαζει κοκκινα ματακια! Φυσιολογικο θα ελεγα, αλλα πολυ σπαστικο.. :mad:
Μηπως γνωριζει καποιος, καποια επιλογη ή εναν συνδυασμο επιλογων της καμερας για να μην εμφανιζονται..,εκτος απο την κλασσικη "red-eye" η οποια κατα την γνωμη μου ειναι μουφα...δεν κανει τποτα...το ενα κ το αυτο..:(

RAVER
19 Ιαν. 2007, 14:24
Παιδιά καλημέρα!
Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες σε new pc να διαβάσει το K800 και παρόλο που έχω εγκαταστήσει κανονικά το PC suite, στη συνέχεια το phone wizard δεν βρίσκει τη σύνδεση με usb-cable που έχω ενώσει pc με K800
Ξέρει κανείς τι γίνεται?

απεγκαταστησε το υπαρχον προγραμμα και βαλε το myphonexplorer (http://www.fjsoft.at/en/) και τελος τα προβληματα.:)

tayros
19 Ιαν. 2007, 14:34
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται το κ800 φακός?

odytsak
19 Ιαν. 2007, 14:50
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται το κ800 φακός?

torch.jar (http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/47601/555176);)

tayros
19 Ιαν. 2007, 14:56

Ευχαριστώ πολύ:) Μπορείς να μου πείς και πως θα το κάνω να παίζει?

odytsak
19 Ιαν. 2007, 15:16
Ευχαριστώ πολύ:) Μπορείς να μου πείς και πως θα το κάνω να παίζει?

Παρακαλώ.:)
Εφαρμογή java είναι.;)
Μετέφερε το αρχείο στο φάκελο ''άλλος/διάφορα'' η του τηλεφώνου η της κάρτας μνήμης και το κάνεις εγκατάσταση από τη συσκευή.:)

aristos87
19 Ιαν. 2007, 16:45
Μπορεις να πας σε οποιοδηποτε Γερμανο ή Πλαισιο και να ζητησεις μια απο τις 2 συμβατες βασεις για Κ800i:
-HCH-60 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10339) (περιπου 26 Ευρω)
-HCH-66 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10535) (περιπου 33 Ευρω)

Αν παλι θες να τα παραγγειλεις online, εγω τα βρηκα ΕΔΩ (www.mobile-parts.gr) :)

Euxaristo para poli!

dathanassiou
19 Ιαν. 2007, 17:21
Euxaristo para poli!

Τιποτε,φιλε μου...Γι'αυτο ειμαστε εδω :)

Nosferatu
19 Ιαν. 2007, 20:10
Νεότερα από το τρισάθλιο service της SE: παράδοση συσκευής 5/1, σήμερα είναι 19/1 και ακόμα... περιμένει η omnitech να τους στείλει "πλακέτα" η επίσης άθλια SonyEricsson. Δηλ. όταν πρόκειται να σου αντικαταστήσουν την απαράδεκτη συσκευή τους που πεθαίνει κάθε 3 και λίγο, θα πρέπει να περιμένεις μισό ή ένα μήνα, ενώ αν πας να το αγοράσεις από μαγαζί, σίγουρα θα το έχει προμηθεύσει με συσκευές η SonyEricsson.
Τη Δευτέρα θα πάει μια όμορφη καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για να μάθει η SE να σέβεται αυτούς που έκαναν το φρικτό λάθος να αγοράσουν τις συσκευές τους...
Όσο για τους καλοθελητές οι οποίοι πιθανώς θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν για... εμπάθεια έναντι της φτωχής πλην τίμιας SE, να σκεφτούν πρώτα ότι μπορεί αύριο να πεθάνει η δική τους συσκευή (που δεν τους το εύχομαι) και να πάθουν τα ίδια...

Nosferatu
19 Ιαν. 2007, 20:11
Νεότερα από το τρισάθλιο service της SE: παράδοση συσκευής 5/1, σήμερα είναι 19/1 και ακόμα... περιμένει η omnitech να τους στείλει "πλακέτα" η επίσης άθλια SonyEricsson. Δηλ. όταν πρόκειται να σου αντικαταστήσουν την απαράδεκτη συσκευή τους που πεθαίνει κάθε 3 και λίγο, θα πρέπει να περιμένεις μισό ή ένα μήνα, ενώ αν πας να το αγοράσεις από μαγαζί, σίγουρα θα το έχει προμηθεύσει με συσκευές η SonyEricsson.
Τη Δευτέρα θα πάει μια όμορφη καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για να μάθει η SE να σέβεται αυτούς που έκαναν το φρικτό λάθος να αγοράσουν τις συσκευές τους...
Όσο για τους καλοθελητές οι οποίοι πιθανώς θα σπεύσουν να με κατηγορήσουν για... εμπάθεια έναντι της φτωχής πλην τίμιας SE, να σκεφτούν πρώτα ότι μπορεί αύριο να πεθάνει η δική τους συσκευή (που δεν τους το εύχομαι) και να πάθουν τα ίδια...

ΔΙΠΛΟ POST, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ !!!

Sharp GX20 Video
19 Ιαν. 2007, 20:14
:rolleyes: Mpori epitelous kapios na mou pi an xanodai ta dedomena tou kinitou mou an to paw se sony ericsson service point kai kanw anavathmisi tis erom??:rolleyes:

Thelo na tou kano mia giati exo pano to telefteo firmware me palioteri erom kai fovame min mou psofisi..

AA! Poso kero tha mou to kratisoun ta sainia?:worry:

pediaaa? mipos kapios?? :confused:

Nosferatu
19 Ιαν. 2007, 20:20
Απ'όσα διαβάζεις εδώ μέσα και από την προσωπική εμπειρία μου, θα έλεγα αν δουλεύει να μην το πειράξεις. Αυτή η συσκευή ψοφάει σαν κοτόπουλο στη μέση του πουθενά. Θα έλεγα ότι ακόμα καλύτερο για να μην... πεθάνει, είναι να μην τη χρησιμοποιείς κιόλας! Ίσως η μόνη ασφαλής λύση... :)

ddr2
19 Ιαν. 2007, 20:22
pediaaa? mipos kapios?? :confused:

Λογικά θα χάνονται.

GEORGEGX20VF
19 Ιαν. 2007, 20:34
Αυτο το κινητο είναι το πιο αναξιοπιστο s.e μετά το z800 βέβαια..
Εχεις δικιο φίλε πραγματικά ειναι αθλιοι εκει στο service!!
Πάντως ολα λίγο πολύ τα s.e εχουν το γνωστό πρόβλημα με την πλακέτα να καιγεται,να αναβει η ασπρη οθόνη και μετα να θέλει αντικατασταση,αλλα η κατασταση με το κ800 είναι απαράδεκτη.

costas_pro
19 Ιαν. 2007, 22:54
Ρε παιδια και εσεις αφου ξερετε το προβλημα γιατι αλλαζετε καθε τοσο καρτες sim?

jor1ge
19 Ιαν. 2007, 23:09
Εγώ όταν το είχα άλλαζα σιμ αλλά με προσοχή. Εβγαζα τη μπαταρία,το αφηνα 2 λεπτά και μετά άλλαζα. Κατι είχα διαβάσει περι στατικού ηλεκτρισμου που μένει στην πλακέτα και το καίει. Δεν μου παρουσιασε κάποιο πρόβλημα αλλα΄μπορώ να πώ οτι έκανα και προσευχές παραλληλα ;)

dexter
19 Ιαν. 2007, 23:31
eiste ikanopioimenoi apo tn poiotita tou ixeiou?Apo ta akoustika?

masada71
20 Ιαν. 2007, 10:40
eiste ikanopioimenoi apo tn poiotita tou ixeiou?Apo ta akoustika?

εγω μπορω να πω οτι με το ηχειο δεν εχω παραπονο (κινητο ειναι) και με ενα σετ ηχεια του w850 ειμαι μια χαρα γιατι κακα τα ψεμματα τα ακουστικα του κ800 δεν λενε και πολλα..:D

Nosferatu
20 Ιαν. 2007, 10:58
Ρε παιδια και εσεις αφου ξερετε το προβλημα γιατι αλλαζετε καθε τοσο καρτες sim?

Πρώτα απ'όλα είναι αδιανόητο σε ένα σύγχρονο κινητό να μην μπορείς να αλλάζεις sim... Εξάλλου δεν το κάνουμε από χόμπυ... Είχα την ίδια sim από τότε που το πήρα πίσω μετά τον 1ο θάνατο (καλοκαίρι), ως τώρα που έβαλα sim άλλου δικτύου για να μπω στο wap. Δηλαδή επειδή η SE δεν ξέρει να φτιάχνει τις πλακέτες των κινητών της, τις EROM ή ό,τι άλλο, θα αγοράζω μια συσκευή της τάξης των 450 ευρώ και δεν θα μπορώ να αλλάξω sim?
Φανταστείτε το κορυφαίο σενάριο να πας να το πουλήσεις και, μόλις βάλει μέσα τη sim του ο υποψήφιος αγοραστής, να πεθάνει ξαφνικά !!!
Όσο για την αθλιότητα του service της SE, το θεωρώ αδιανόητο να περιμένω από τις 5 Ιανουαρίου και μέχρι χτες να μην ξέρουν καν να μου πουν πότε θα δεήσει να στείλει πλακέτες η SE στην omnitech. Αλλά βέβαια, σαν σοβαρή (?) εταιρεία που είναι, προτιμά να προμηθεύει τα καταστήματα με συσκευές για να έχουν να αγοράζουν όσοι κάνουν το φρικτό λάθος να αγοράσουν τα φιλάσθενα κινητά της. Για τους λακαμάδες που της τα ακούμπησαν και έμειναν χωρίς συσκευή επειδή πέθανε ξαφνικά το #@^@#* κινητό τους, δεν ενδιαφέρονται αφού δεν θα πληρωθούν... Μπράβο στη SE, και αν δουν τις πωλήσεις τους να μειώνονται, να μην τους φανεί παράξενο...

minovg
20 Ιαν. 2007, 12:09
Πρώτα απ'όλα είναι αδιανόητο σε ένα σύγχρονο κινητό να μην μπορείς να αλλάζεις sim... Εξάλλου δεν το κάνουμε από χόμπυ... Είχα την ίδια sim από τότε που το πήρα πίσω μετά τον 1ο θάνατο (καλοκαίρι), ως τώρα που έβαλα sim άλλου δικτύου για να μπω στο wap. Δηλαδή επειδή η SE δεν ξέρει να φτιάχνει τις πλακέτες των κινητών της, τις EROM ή ό,τι άλλο, θα αγοράζω μια συσκευή της τάξης των 450 ευρώ και δεν θα μπορώ να αλλάξω sim?
Φανταστείτε το κορυφαίο σενάριο να πας να το πουλήσεις και, μόλις βάλει μέσα τη sim του ο υποψήφιος αγοραστής, να πεθάνει ξαφνικά !!!
Όσο για την αθλιότητα του service της SE, το θεωρώ αδιανόητο να περιμένω από τις 5 Ιανουαρίου και μέχρι χτες να μην ξέρουν καν να μου πουν πότε θα δεήσει να στείλει πλακέτες η SE στην omnitech. Αλλά βέβαια, σαν σοβαρή (?) εταιρεία που είναι, προτιμά να προμηθεύει τα καταστήματα με συσκευές για να έχουν να αγοράζουν όσοι κάνουν το φρικτό λάθος να αγοράσουν τα φιλάσθενα κινητά της. Για τους λακαμάδες που της τα ακούμπησαν και έμειναν χωρίς συσκευή επειδή πέθανε ξαφνικά το #@^@#* κινητό τους, δεν ενδιαφέρονται αφού δεν θα πληρωθούν... Μπράβο στη SE, και αν δουν τις πωλήσεις τους να μειώνονται, να μην τους φανεί παράξενο...
Παρομοίως Nosferatu κι εγώ από 8 Ιανουαρίου περιμένω από το σέρβις της Όμνιτεκ στην Πλ.Κάνιγγος να φέρουν νέες πλακέτες. :down: Ε δηλαδή τώρα τις φτιάχνουν, τώρα θα τους στείλουν; Τι θα γίνει; :mad:

Και μη βγει κανείς και ξαναπεί ότι έχει βαρεθεί τον έναν ή τον άλλον που αναφέρει προβλήματα για το Κ800, αυτά βλέπουμε αυτά διαπιστώνουμε αυτά λέμε, δεν θα λέμε μόνο τα καλά του. Το Κ800 σε κρεμάει πολύ εύκολα. Μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να κλείσει και να μην ανοίξει ποτέ. Και το σέρβις τους είναι ΠΑΝΑΘΛΙΟ. Είναι αδιανόητο να περιμένει κανείς 15 μέρες+ για να επιδιορθωθεί η συσκευή του, ακόμα και -υποτίθεται- στα κεντρικά...

RAVER
20 Ιαν. 2007, 12:16
Παρομοίως Nosferatu κι εγώ από 8 Ιανουαρίου περιμένω από το σέρβις της Όμνιτεκ στην Πλ.Κάνιγγος

Απο εμπειρια μου,το χειροτερο service της SE.οσοι το επισκευτηκαν για επισκευη,λιγοτερο απο μηνα δεν εκαναν :angry:

ddr2
20 Ιαν. 2007, 12:29
Απο εμπειρια μου,το χειροτερο service της SE.οσοι το επισκευτηκαν για επισκευη,λιγοτερο απο μηνα δεν εκαναν :angry:

Ναι, δεν είναι και το καλύτερο σέρβις της se, αλλά όχι και μήνα.Πολλές φορές έχω πάει κινητό και το έχω πάρει σε 3-4 εργάσιμες.
Πάντως δεν φταίει το σέρβις που δεν έχει πλακέτες...:rolleyes:

tolis_21
20 Ιαν. 2007, 14:41
παιδια σορρυ
εχω το s700 και σκεφτομαι να παρω το κ800i
1)επειδη χαθηκα θα μπορουσατε μερικοι να μου πειτεμε 2-3 λογια αν εισαστε ευχαριστημενοι και τα συν και πλην που εχει?
2)επισης ο ηχος στο μηνυμα αλλαζει πλεον?
3)μεχρι τι μεγεθος μνημη χωραει?
4)με ειχε ενθουσιασει η ιδεα της καμερα για αυτο με ενδιεφερε (ισχυει και στην πραξη?)
5)4)αν αλλαζατε κινητο πιο θα περνατε με τοσο καλη καμερα
ισως να εχουν απαντηθει ηδη αλλα χαθηκα εδω μεσα!

ddr2
20 Ιαν. 2007, 14:48
παιδια σορρυ
εχω το s700 και σκεφτομαι να παρω το κ800i
1)επειδη χαθηκα θα μπορουσατε μερικοι να μου πειτεμε 2-3 λογια αν εισαστε ευχαριστημενοι και τα συν και πλην που εχει?
2)επισης ο ηχος στο μηνυμα αλλαζει πλεον?
3)μεχρι τι μεγεθος μνημη χωραει?
4)με ειχε ενθουσιασει η ιδεα της καμερα για αυτο με ενδιεφερε (ισχυει και στην πραξη?)
5)4)αν αλλαζατε κινητο πιο θα περνατε με τοσο καλη καμερα
ισως να εχουν απαντηθει ηδη αλλα χαθηκα εδω μεσα!

1. Στα + είναι σίγουρα η κάμερα, η καλή οθόνη η compact κατασκευή και η μπαταρία.
Στα - θα έλεγα τον όχι πολύ ικανοποιητικό ήχο από το ηχείο ή το ακουστικό και την αυξημένη περίπτωση να σου πεθάνει στα καλά καθούμενα.

2.Ναι, πλέον ναι.

3.Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη που υπάρχει είναι 1giga νομίζω.Την παίρνει κανονικά.Σίγουρα και με 2giga δεν θα έχει πρόβλημα.

4.Ναι.Είναι το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα σήμερα.

5.Δεύτερο στον τομέα κάμερα είναι το n73 της νόκια.

darkwizard
20 Ιαν. 2007, 18:12
το Κ800 υποστηρίζει live tv με vodafone?
(χωρις να ειναι vodafone branded)

masada71
20 Ιαν. 2007, 19:41
το Κ800 υποστηρίζει live tv με vodafone?
(χωρις να ειναι vodafone branded)

αν λαβεις τις ρυθμισεις κανονικα απο τη vodafone σαφως και δουλευουν :D ολες οι υπηρεσιες που παρεχει το vodafone live..αφου ειναι 3g το κινητακι,τι το περασες??

cretaman
20 Ιαν. 2007, 19:47

Το χρώμα του φακού αλλάζει η είναι μόνο κόκκινο?:O

honduck
20 Ιαν. 2007, 19:49
<<<<<<k800i vs n73>>>>>> ti prwtinetai????????????

cretaman
20 Ιαν. 2007, 19:51

Κ800 φίλε μου με τα τσαρούχια!!!!!;)

AngeloDion
20 Ιαν. 2007, 20:01
Έχει ακουστεί πρόβλημα με το joystick? όπως το Κ700 και το Κ750?

cretaman
20 Ιαν. 2007, 20:05
Έχει ακουστεί πρόβλημα με το joystick? όπως το Κ700 και το Κ750?

Έχουν ακουστεί κάπια τέτοια προβλήματα αλλα με τις αναβαθμίσεις βελτιώθηκαν πάντως!!

fido_trela
20 Ιαν. 2007, 20:13
Μήπως ξέρει κανείς αν το sony ericsson Κ750i παίρνει κάρτα μνήμης?Μου είπαν πως όχι.Κάτι θα ξέρετε εσείς παραπάνω...!

cretaman
20 Ιαν. 2007, 20:18
Μήπως ξέρει κανείς αν το sony ericsson Κ750i παίρνει κάρτα μνήμης?Μου είπαν πως όχι.Κάτι θα ξέρετε εσείς παραπάνω...!

Βέβαια πέρνει και μάλιστα θα πάρεις αν θέλεις memory stick pro duo 512mb η 1gb!

Scottas
21 Ιαν. 2007, 11:15

Εκτος του οτι εχει φοβερή καμερα το κ800 το Ν73 εχει πολύ υψηλό ΣΑΡ!!!ΚΑΡΦΩΤΑ το κ800:D :cool:

AngeloDion
21 Ιαν. 2007, 11:46

Μου τι δίνουν ΄τέτοια άτομα :mad: Μιλάνε χωρίς να ξέρουν. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια :whistle:

arva
21 Ιαν. 2007, 12:59
Το κάλυμα του φωτογραφικού φακού ανοίγει πολύ εύκολα σε μένα. Σε σας; :(

RAVER
21 Ιαν. 2007, 13:00
Ναι παιρνει κανονικα.ο τυπος της καρτας ειναι memory stick pro duo.:)

RAVER
21 Ιαν. 2007, 13:01
Έχουν ακουστεί κάπια τέτοια προβλήματα αλλα με τις αναβαθμίσεις βελτιώθηκαν πάντως!!

Aπο ποτε η αναβαθμιση λυνει το προβλημα του joystic :blink: :wacko: :ninja:
μην τρελαθουμε τελειως :lol:

ddr2
21 Ιαν. 2007, 13:57
Ναι παιρνει κανονικα.ο τυπος της καρτας ειναι memory stick pro duo.:)

Μιλάμε για το k750 έτσι?:worry::worry:
Όχι για το k800.

Γιατί νομίζω ότι κατά λάθος έγραψε k750 και εννοούσε k800(μιας και το έγραψε στο θέμα του k800:O)

RAVER
21 Ιαν. 2007, 15:22
Για το k750i αναφερομαι!.Τωρα η κοπελα δεν ξερω τι κινητο εχει :worry:

dexter
21 Ιαν. 2007, 16:23
Το κάλυμα του φωτογραφικού φακού ανοίγει πολύ εύκολα σε μένα. Σε σας; :(

Apo to anoikse klise xalarwnei kapoia stigmi.Kai emena etc einai

ταξιδιωτης22
21 Ιαν. 2007, 18:15

κι ομως ναι,τρελο αλλα αληθινο.δεν εχει προβλημα με τις σκονες οπως προηγουμενα μοντελα ομως που και που κολλαει λιγο,μην φανταστεις κατι τρομερο.

masada71
21 Ιαν. 2007, 20:04
Εκτος του οτι εχει φοβερή καμερα το κ800 το Ν73 εχει πολύ υψηλό ΣΑΡ!!!ΚΑΡΦΩΤΑ το κ800:D :cool:

τι ειναι αυτο το ΣΑΡ??:O

kalamatiani
21 Ιαν. 2007, 20:06
Καλησπερα σε ολους! :)
εχω την εξης απορια..:
το κινητακι μας ειναι προικισμενο με πραγματικο φλας, (το οποιο τελικα δεν ξερω αν καλο η κακο), το οποιο καθε φορα που χρησιμοποιειται βγαζει κοκκινα ματακια! Φυσιολογικο θα ελεγα, αλλα πολυ σπαστικο.. :mad:
Μηπως γνωριζει καποιος, καποια επιλογη ή εναν συνδυασμο επιλογων της καμερας για να μην εμφανιζονται..,εκτος απο την κλασσικη "red-eye" η οποια κατα την γνωμη μου ειναι μουφα...δεν κανει τποτα...το ενα κ το αυτο..:(

helloooooo , κανεις;;;;

tasosmaroulitsis
21 Ιαν. 2007, 20:07
τι ειναι αυτο το ΣΑΡ??:O
H Ραδιενέργεια. Η ακτινοβολία που λέμε... :O
:nuke:

xtrmsnpr
21 Ιαν. 2007, 20:10
Σε καφετί έρχεται εδώ;Γιατί μ αρέσει πιο πολύ από το μαύρο!!
Είναι ανθεκτικό κινητό;Γενικότερα η se έφτιαξε τα κινητά της;

haki
21 Ιαν. 2007, 20:28
H Ραδιενέργεια. Η ακτινοβολία που λέμε... :O
:nuke:

Ποια ραδιενεργεια βρε Τασο μουουουου????? Χριστος και Παναγια!!!!! :!:

Ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια εκπεμπουν τα κινητα...δεν ειναι πλουτωνιο για να εκπεμπουν ραδιενεργεια!

tasosmaroulitsis
21 Ιαν. 2007, 20:31
Ποια ραδιενεργεια βρε Τασο μουουουου????? Χριστος και Παναγια!!!!! :!:

Ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια εκπεμπουν τα κινητα...δεν ειναι πλουτωνιο για να εκπεμπουν ραδιενεργεια!

:lol: :lol: :lol:

οκ, λάθος λέξη... :p

haki
21 Ιαν. 2007, 20:38
:lol: :lol: :lol:

οκ, λάθος λέξη... :p

Αυτην τη λεξη χρησιμοποιουσε και μια Κατινα πριν μερικα χρονια οταν εβαλε η ΤΙΜ μια (υπερ του δεοντος ψηλη) κεραια στα 3-5 Πηγαδια και τσιριζε οτι θα πεθανουν τα παιδια της που κανουν σκι!!! :dizzy: :tease:

cretaman
21 Ιαν. 2007, 22:19

Δε μιλάω ποτέ για πράγματα που δεν είμαι σίγουρος. Απλά εχω το Κ800 αρκετό καιρό και εχω κάνει 4 φορές αναβάθμιση, και μια απο αυτές μου έλυσε το πρόβλημα! Άσχετο με αυτό έχω και φίλους που έκαναν τι ίδιο πράγμα και έφτιαξε!!!

fido_trela
21 Ιαν. 2007, 22:39
Για το k750i αναφερομαι!.Τωρα η κοπελα δεν ξερω τι κινητο εχει :worry:

Το Κ750i έχω!Με μπερδέψατε!Παίρνει ή δεν παίρνει?...?

AngeloDion
21 Ιαν. 2007, 22:51
Το Κ750i έχω!Με μπερδέψατε!Παίρνει ή δεν παίρνει?...?

παίρνει

-elix-
21 Ιαν. 2007, 22:57
λοιπόν, δεν καταφέρνω να βάλω t9 ελληνικό. αστερίσκο πάτησα και μετά όλα τα κουμπιά σε διάφορους συνδιασμούς. κανείς να βοηθήσει; (έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση)

cretaman
22 Ιαν. 2007, 00:31
λοιπόν, δεν καταφέρνω να βάλω t9 ελληνικό. αστερίσκο πάτησα και μετά όλα τα κουμπιά σε διάφορους συνδιασμούς. κανείς να βοηθήσει; (έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση)

Τι ακριβώς κάνεις?:confused: Πατάς πρώτα την δίαιση για να επιλέξεις γλώσσα και μετά το αστεράκι παρατατημένα μέχρι να βγάλει πάνω αριστερά το Τ9!;)

-elix-
22 Ιαν. 2007, 01:40
Τι ακριβώς κάνεις?:confused: Πατάς πρώτα την δίαιση για να επιλέξεις γλώσσα και μετά το αστεράκι παρατατημένα μέχρι να βγάλει πάνω αριστερά το Τ9!;)

ναι, ναι, τα γνωστά...
αλλά τ9, πουθενά.
στα αγγλικά είναι οκ, στα ελληνικά αρνείται. μπορεί να λείπει το αρχείο;

_george_
22 Ιαν. 2007, 13:18
ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω τους drivers του κ800ι σε αρχειο ετσι ωστε να τους περασω στο κινητο, για να μην χρειαζεται να κουβαλαω το cd οταν θελω να δυνδεθω σε καποιον υπολογιστη.?????

asikis
22 Ιαν. 2007, 13:42
ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω τους drivers του κ800ι σε αρχειο ετσι ωστε να τους περασω στο κινητο, για να μην χρειαζεται να κουβαλαω το cd οταν θελω να δυνδεθω σε καποιον υπολογιστη.?????
Αν εννοεις για να το χρησιμοποιεις ως usb stick για αποθηκευση αρχειων, τοτε δεν χρειαζεσαι drivers. Το βλεπει κατευθειαν το PC.

wpgoalkeeper
22 Ιαν. 2007, 13:56
Μπορείς να πας στα κεντρικά. Δωδεκανήσου 21, 2ος όροφος.
Αν θες κατέβασε από το briefcase μου τον κατάλογο με όλα τα service points της SE στην Ελλάδα.
http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461

Ευχαριστώ πολύ!!:)

wpgoalkeeper
22 Ιαν. 2007, 14:27
Μια ερώτηση να κάνω..? Έκανα αναβάθμιση όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες, μέσα από την SONY αλλά είχε κολλήσει στο 100% για μία περίπου ώρα. Επειδή δεν άντεχα το έβγαλα από το USB και είδα ότι δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Μόνο ότι δεν έτρεχαν τα 2 προγράμματα που του είχα περάσει και όλα τα παιχνιδια που του είχα περάσει επείσης. Μικρό το πρόβλημα λοιπόν...Τα έσβησα και τα ξαναπέρασα και όλα καλά. Πρόσεξα όμως κάτι άλλο και δεν ξέρω αν φταίει το torch που έχω περάσει στο κινητό μου...Όταν πάω να βγάλω φωτογραφία δεν μου εμφανίζει το κόκκινο LEDάκι που είναι για το κεντράρισμα ειδικά στο σκοτάδι... Σε καμία από τους τρόπους λήψης... Και φοβάμαι ότι δεν λειτουργεί και το autofocus... Μπορεί να κάνω και λάθος παιδιά... Γι'αυτό λίγο τα φώτα σας please...

SPRING
22 Ιαν. 2007, 14:45
Παιδιά γεια σας.Έχω το κ800 3 μήνες. Όλα καλά σε γενικές γραμμές. Προχθές όμως διαπίστωσα ότι όλες οι συναντήσεις/ σημειώσεις που είχα στο ημερολόγιο εξαφανίσθηκαν. Δεν θυμάμαι να τις έσβησα εγώ κατά λάθος αν και τα σκάλιζα αυτές τις μέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις επαναφέρω?:( :( :(

darkwizard
22 Ιαν. 2007, 14:59
ρε παιδιά,σίγουρα μπορώ να δω τηλεόραση με vodafone με το k800?ρωτάω ξανά γιατί στη σελίδα αυτη της vodafone δεν αναφέρεται...

http://funinfo.vodafone.gr/cms/site/Fun%20&%20Info/live%20TV/@GEllhnik*a%20&%20Doryforik*a%20kan*alia/@GSymbat*othta/Index

masada71
22 Ιαν. 2007, 17:03
ρε παιδιά,σίγουρα μπορώ να δω τηλεόραση με vodafone με το k800?ρωτάω ξανά γιατί στη σελίδα αυτη της vodafone δεν αναφέρεται...

http://funinfo.vodafone.gr/cms/site/Fun%20&%20Info/live%20TV/@GEllhnik*a%20&%20Doryforik*a%20kan*alia/@GSymbat*othta/Index

εδω βλεπω εγω,που εχω και cu κιολας..δεν θα βλεπεις εσυ,αν εισαι με συνδεση??και σκετη κ800 συσκευη..μαυρη χωρις vodafone και ιστοριες πανω...:D

arva
22 Ιαν. 2007, 17:31
Apo to anoikse klise xalarwnei kapoia stigmi.Kai emena etc einai

Εμένα είναι από την αρχή που το αγόρασα πολύ χαλαρό το πορτακι για τη κάμερα! :(
Φτιάχνεται αυτό;

socratis_g
22 Ιαν. 2007, 17:59
Εμένα είναι από την αρχή που το αγόρασα πολύ χαλαρό το πορτακι για τη κάμερα! :(
Φτιάχνεται αυτό;

Eννοείται. Εχει 2 χρόνια εγγυηση με την απόδειξη αγοράς

cretaman
23 Ιαν. 2007, 00:29
Φτιάχνεται αυτό;

Απλά πήγαινε το όσο μπορείς πιο σύντομα!!!

xtrmsnpr
23 Ιαν. 2007, 00:34
Το πακετάκι παιδιά τί περιλαμβάνει μέσα;
Κ δν απάντησε κάποιος,σε καφέ χρώμα έρχεται εδώ;;;

-elix-
23 Ιαν. 2007, 01:09
ναι, έρχεται και σε καφέ (play247.gr ας πούμε)

λοιπόν, το τ9 ελληνικό ανύπαρκτο. μπορεί να μου πει κανείς αν μπορώ να το ανεβάσω με κάποιο τρόπο, κι αν ναι, που μπορώ να το βρω; ευχαριστώ!

RAVER
23 Ιαν. 2007, 01:19
Το πακετάκι παιδιά τί περιλαμβάνει μέσα;
Κ δν απάντησε κάποιος,σε καφέ χρώμα έρχεται εδώ;;;
usb καλωδιο,cd rom,hands free,καρτα μνημης και φυσικα το τηλεφωνο :p

elekas
23 Ιαν. 2007, 01:30
usb καλωδιο,cd rom,hands free,καρτα μνημης και φυσικα το τηλεφωνο :p
δεν εχει καρτα μνημης το πακετο...μονο καλωδιο,cd,hands free και φυσικα ενα τηλ σε συσκευασια kinder εκπληξης που δεν ξερεις τι κρυβει τελικα :P

xtrmsnpr
23 Ιαν. 2007, 07:50
οΟΟοο ωραία!!Σήμερα το απόγευμα θα πάω στο κατάστημα της βοντα,να το παραγκείλω!!
Ωραία κ σε καφέ θα το πώ να μ έρθει!!Τα λέμε,καλή σας μέρα!

Antonio21
23 Ιαν. 2007, 08:08
Mην το παρεις vodafone live...

valerios
23 Ιαν. 2007, 10:23
οΟΟοο ωραία!!Σήμερα το απόγευμα θα πάω στο κατάστημα της βοντα,να το παραγκείλω!!
Ωραία κ σε καφέ θα το πώ να μ έρθει!!Τα λέμε,καλή σας μέρα!
Aν δεν έχεις επιδότηση ώστε να αναγκαστείς να το παρεις απο αυτούς, μην πας στη Βόντα και το πάρεις live...Είναι ψιλοχάλια το μενού

xtrmsnpr
23 Ιαν. 2007, 10:24
Mην το παρεις vodafone live...
Γιατί όχι;;:worry:

Εμ από τν vodafone είναι η επιδότηση.Εε τα μενού αλλάζουν ή όχι;;;

RAVER
23 Ιαν. 2007, 13:04
Γιατί όχι;;:worry:

Εμ από τν vodafone είναι η επιδότηση.Εε τα μενού αλλάζουν ή όχι;;;
Αρα δεν μπορεις να το αποφυγεις...τα μενου Ναι αλλαζουν! :)

SPRING
23 Ιαν. 2007, 14:14
Παιδιά γεια σας.Έχω το κ800 3 μήνες. Όλα καλά σε γενικές γραμμές. Προχθές όμως διαπίστωσα ότι όλες οι συναντήσεις/ σημειώσεις που είχα στο ημερολόγιο εξαφανίσθηκαν. Δεν θυμάμαι να τις έσβησα εγώ κατά λάθος αν και τα σκάλιζα αυτές τις μέρες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τις επαναφέρω?:( :( :(

παιδιά υπάρχει ελπίδα να επαναφέρω τις σημειώσεις που έχασα?

για να μην απαντάτε μάλλον δεν ξέρετε ε? :( :( :(

Antonio21
23 Ιαν. 2007, 16:09
Αλλαζει το μενου...
Ο φιλος Raver ξερει και τον τροπο να σου πει πως γινετε..
Ενας φιλος μου ανεφερε σε αλλο Θεμα οτι μπορεις να τους πεις να σου φερουνε την συσκευη χωρις να ειναι vodafone live..
Eχασες τις σημειωσεις εννοεις τις επαφες του καταλογου?

xtrmsnpr
23 Ιαν. 2007, 17:04
Ε 0κ thx,δν είναι κ τόσο τραγικά,δν μ πειράζει.
Άντε σ μια ώρα θα παω να το παραγκείλω!

BURNIN_AMBITION
23 Ιαν. 2007, 18:41
geia sas. somera pira to k800. mamaei to kinito.ekana kai anavathmisi firmware online. omos to torch.jar de mou anoigei. giati? pos tha kano to k800 fako?
episis mporeite na mou peite ti ruthmisis kano gia na fainetai i eikona epafis kai sta munhmata?
kapou toxa dei alla pou na psaxno toses selides.....
ena periergo se sxesi me to w800.
to w800,to skliro tou to evlepa sto pc mou kai petaga arxeia xuma mesa an ithela sto memory stick.to memory stick tou k800 de fainetai sto pc mou. episis de mporo na do to memory stick ama pao na xrisimopoiiso to disk 2 phone. parola auta to k800 sundeetai kanonika me to pc suite...
perierga pragmata,. pantos to kinito einai apisteuto

geocorfu
23 Ιαν. 2007, 19:14
αντε παλι ιδια απο την αρχη,το κινητο δουλευει αψογα.!!!!!
μονο στην καμερα οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει μυνημα
οτι εκτελειται μια αλλη εφαρμογη κλειστε την και μετα ξεκινηστε τη καμερα.
οταν παω ομως στις εφαρμογες καμια δεν ειναι ενεργη
τι να κανω με αυτο δεν ξερω...
Εχει συμβει αυτο σε κανενα απο εσας???

ddr2
23 Ιαν. 2007, 19:46
αντε παλι ιδια απο την αρχη,το κινητο δουλευει αψογα.!!!!!
μονο στην καμερα οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει μυνημα
οτι εκτελειται μια αλλη εφαρμογη κλειστε την και μετα ξεκινηστε τη καμερα.
οταν παω ομως στις εφαρμογες καμια δεν ειναι ενεργη
τι να κανω με αυτο δεν ξερω...
Εχει συμβει αυτο σε κανενα απο εσας???

Κάνε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και αν δεν φτιάχνει πήγαινε στο σέρβις.

geocorfu
23 Ιαν. 2007, 20:28
Κάνε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και αν δεν φτιάχνει πήγαινε στο σέρβις.

μηπως ξερει κανεις,πως γινετε το hard format h reset toy τηλεφωνου ??
γιατι δεν θυμαμε

ddr2
23 Ιαν. 2007, 20:31
μηπως ξερει κανεις,πως γινετε το hard format h reset toy τηλεφωνου ??
γιατι δεν θυμαμε

Από το μενού των ρυθμίσεων.Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων>διαγραφή όλων (κάπως έτσι):)

BURNIN_AMBITION
23 Ιαν. 2007, 23:24
paidia mou ekane allo ena koulo.eno se merikes epafes otan me kaloun oi fotos vgainoun kanonika, se merikes foto ekeines emfanizontai me 90 moires strofi otan me kaloun...diorthonetai auto?

xtrmsnpr
24 Ιαν. 2007, 00:46
Παράγγειλα το κινητό,στο κατάστημα της βοντα είπανε ότι Παρασκευή θα έχουν νέα κομμάτια,όμως μου είπανε ότι θα το φέρουν κ σε κόκκινο;Ελπίζω όχι μόνο κόκκινο.....λέτε να μπέρδεψαν τα κινήτα κ να εννοούσαν το v630;;χεχε

Antonio21
24 Ιαν. 2007, 01:26
Βγαινει και σε κοκκινο..?
Ασημενιο ξερω!!
Αντε να το δουμε και αυτο!!!:D :D

b_osiris
24 Ιαν. 2007, 01:43
re paidia pws mporw na kanw na fainonte oi foto epafis kai sta mhnhmata?kai mipws xerete an oi foto epefis mporoyn na fainonte se oloklhrh thn othoni?sas eyxaristw prokatavolika.......

SPRING
24 Ιαν. 2007, 01:43
Αλλαζει το μενου...
Ο φιλος Raver ξερει και τον τροπο να σου πει πως γινετε..
Ενας φιλος μου ανεφερε σε αλλο Θεμα οτι μπορεις να τους πεις να σου φερουνε την συσκευη χωρις να ειναι vodafone live..
Eχασες τις σημειωσεις εννοεις τις επαφες του καταλογου?

Όχι δεν έχασα τις επαφές...
μέσα στο ημερολόγιο κρατάω κάποιες σημειώσεις/συναντήσεις τις λέει στο κινητό και ξαφνικά δεν υπάρχει τίποτα. Όλα εξαφανίσθηκαν...:(

Antonio21
24 Ιαν. 2007, 02:04
Νομιζω οτι αμα σβυστουνε χανονται τέλειος..
Καποιος που γνωριζει καλυτερα ας απαντησει..
Αλλα σβυστηκαν μονες τους?
Περιεργο!!

BURNIN_AMBITION
24 Ιαν. 2007, 02:18
Αν εννοεις για να το χρησιμοποιεις ως usb stick για αποθηκευση αρχειων, τοτε δεν χρειαζεσαι drivers. Το βλεπει κατευθειαν το PC.mpa. emena to pc mou me w800 to evlepe, me to k800 no.me tipota

stefoulini_
24 Ιαν. 2007, 02:56
Γεια χαρά σε όλους! Γράφω πρώτη φορά στο forum αλλά παροκολουθώ εδώ και μήνες τι λέτε!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή του νέου μου κινητου.. Έχω επιδότηση από τη Vodafone και είμαι ανάμεσα σε K8OOi, z710i και w700i .. Ποιο με συμβουλέυεστε να αγοράσω.. Βασικά εγώ ψήνομαι για το K800i αλλά με χαλάει που θα είναι vodafone live :worry: .. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξει το μενού??

Περιμένω τη γνώμη σας!!

Στεφανία

RAVER
24 Ιαν. 2007, 05:03
Γεια χαρά σε όλους! Γράφω πρώτη φορά στο forum αλλά παροκολουθώ εδώ και μήνες τι λέτε!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή του νέου μου κινητου.. Έχω επιδότηση από τη Vodafone και είμαι ανάμεσα σε K8OOi, z710i και w700i .. Ποιο με συμβουλέυεστε να αγοράσω.. Βασικά εγώ ψήνομαι για το K800i αλλά με χαλάει που θα είναι vodafone live :worry: .. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξει το μενού??

Περιμένω τη γνώμη σας!!

Στεφανία
Αγορασε το K8OOi και ας ειναι Vodafone .Αλλωστε δεν εχει κανενα περιορισμο,Αν βεβαια σε χαλαει αυτο τοσο πολυ,εγω θα σου προτεινα το z610i.

Antonio21
24 Ιαν. 2007, 11:47
Φιλε raver δεν μπορουμε να κανουμε το k800 live να εχει το κανονικο του μενου?

Scottas
24 Ιαν. 2007, 12:51

Γίνεται αλλα το τηλέφωνο βγαίνει εκτος εγγύησης!!!

RAVER
24 Ιαν. 2007, 13:10
Παράγγειλα το κινητό,στο κατάστημα της βοντα είπανε ότι Παρασκευή θα έχουν νέα κομμάτια,όμως μου είπανε ότι θα το φέρουν κ σε κόκκινο;Ελπίζω όχι μόνο κόκκινο.....λέτε να μπέρδεψαν τα κινήτα κ να εννοούσαν το k630;;χεχε
Ναι το μπερδεψαν τα "τσακαλια" του καταστηματος εκει :blink: :wacko: :O

RAVER
24 Ιαν. 2007, 13:19

Γινεται κανονικα αλλα δεν υπαρχει λογος να το κανεις γιατι στην ουσια δεν εχει τιποτα κλειδωμενο το κινητο και δεν θα κερδισεις τιποτα απ'αυτην την κινηση.Το μονο που θα :worry: διαφορα ειναι στο μενου και σε καποιες συντομευσεις οι οποιες θα εξαφανιστουν.ομως αξιζει να παρεις ενα κινητο των 400 ευρο και με την μια να χασεις και την εγγυηση.εγω νομιζω πως Οχι!
τωρα για αφαιρεση του "vodafone live" γινεται και μεσω πιστωτικης davinciteam.com και απο εδω (http://www.9volto.gr/menu/).:)

_george_
24 Ιαν. 2007, 13:59
Αν εννοεις για να το χρησιμοποιεις ως usb stick για αποθηκευση αρχειων, τοτε δεν χρειαζεσαι drivers. Το βλεπει κατευθειαν το PC.

ευχαριστω asiki!!! ειχες δικιο.Απλα ηθελε να το κανεις για μεταφορα αρχειων.
τωρα μηπως ξερει κανεις κανενα emulator ετσι ωστε να μη χρειαζεται να περναμε τα παιχνιδια στο κινητο για να δουμε τι σοΐ ειναι... και να τα βλεπουμε απο το pc μας:ninja: !!!

mitsos82
24 Ιαν. 2007, 15:11
παιδια για βοηθηστε λιγο αν μπορειτε... συνδεω το κινιτο με το pc μου μεσω usb, παταω στην επιλογη μεταφορα αρχειων και το κινητο μου κανει restart μου ζηταει να βαλω παλι pin και το pc δεν το αναγνωριζει...ξερει κανεις τι γινετε?

minovg
24 Ιαν. 2007, 16:06
Μετά από 17 μέρες αναμονής, επιτέλους σήμερα παρέλαβα το Κ800 μου από το σέρβις της Όμνιτεκ στην Τζωρτζ, στα Εξάρχεια. Έγινε αντικατάσταση πλακέτας με νέο ΙΜΕΙ (κρατήθηκαν μόνο τα παλιά πλαστικά λέει).

multiPetros
24 Ιαν. 2007, 16:25
Μετά από 17 μέρες αναμονής, επιτέλους σήμερα παρέλαβα το Κ800 μου από το σέρβις της Όμνιτεκ στην Τζωρτζ, στα Εξάρχεια. Έγινε αντικατάσταση πλακέτας με νέο ΙΜΕΙ (κρατήθηκαν μόνο τα παλιά πλαστικά λέει).
Και δε σου έδιναν ένα καινούριο μια και καλή να ξενοιάσεις κι εσύ κι αυτοί;
Αν είναι δυνατόν 17 ημέρες!

minovg
24 Ιαν. 2007, 16:36
Και δε σου έδιναν ένα καινούριο μια και καλή να ξενοιάσεις κι εσύ κι αυτοί;
Αν είναι δυνατόν 17 ημέρες!
Aυτό δε μπορώ να το καταλάβω. Αντικατάσταση συσκευής για αυτούς σημαίνει= αντικατάσταση πλακέτας, δηλαδή παραμένουν λέει τα πλαστικά. Εντάξει αλλάζεις δηλαδή το 95% της αξίας του κινητού και αφήνεις τα πλήκτρα και το καπάκι. :wacko: :wacko: Τι πολιτική είναι αυτή ήθελα να ξερα...

@Nosferatu λογικά κι εσύ θα πήρες νέα έτσι; (ήρθαν 7 πανομοιότυπα ΣΜΣ αντί για ένα για να με ειδοποιήσουν ότι είναι έτοιμη η συσκευή) Φουλ σπαμ δηλαδή. :blink:

ddr2
24 Ιαν. 2007, 16:41
Aυτό δε μπορώ να το καταλάβω. Αντικατάσταση συσκευής για αυτούς σημαίνει= αντικατάσταση πλακέτας, δηλαδή παραμένουν λέει τα πλαστικά. Εντάξει αλλάζεις δηλαδή το 95% της αξίας του κινητού και αφήνεις τα πλήκτρα και το καπάκι. :wacko: :wacko: Τι πολιτική είναι αυτή ήθελα να ξερα...

Έτσι λένε, αλλά στην πράξη σου αλλάζουν όλη τη συσκευή εκτός από την μπαταρία και το καπάκι της μπαταρίας.

nik13s
24 Ιαν. 2007, 17:05
Παιδια μια μικρη βοηθεια θελω...αν μπορειτε...
Υπαρχει καποιος Video player (java υποθετω...) για το Κ800?

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα