PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Stavroulis
21 Δεκ. 2006, 00:53
Παιδιά μπορεί κανείς να μου δώσει ένα link για "must" downloads και εφαρμογές ;

fanatikos
21 Δεκ. 2006, 09:14
Οταν αναβαθμισα το κινητο απο το wotan server κατεβασα αυτην την εκδοσηK800_CXC1250490_MEDITERR_R1CB001_RED49
και μολις ενα φιλος μου ειπε να κανω update αυτην εδω K800_CXC1250490_MEDITERR_R1ED001_RED49
μου ειπε ειναι η τελευταια για τωρα.
ειναι δεν ξερω
Επισης θελω να να σας πω δεν την εψαξα πολυ γιατι το κηνιτο ηταν νεκρο δεν ανοιγε καν.

Ναι αυτή είναι η τελευταία διαθέσιμη με Ελληνικά.

kyrt
21 Δεκ. 2006, 10:58
το κηνιτο φιλε μου λυνεται ευκολα μονο με 6 βιδες προσεξε να μην βρεξεις την οθονη με υγρο.
εγω το ελυσα και για να το καθαρισω καλα του εκοψα το κουμπωμα της μνημης αλλα και τωρα απλως κουμπωνει κανονικα
αυτα επισης προσεξε μη σου φυγει κανα πυρακι.
αν ομως δεν ξερεις παρτο για service να στο βαλουν αυτοι για μια μερα σε ειδικο υγρο .
στο κατω κατω θα εισαι και σιγουρος
αυτα καλη τυχη

Φίλε ευχαριστώ, μήπως μπορείς να μου πεις πως φτάνω σε αυτές τις βίδες; Βγάζοντας τη μπαταρία βλέπω 2 torx και 2 σταυρόβιδες, οι υπόλοιπες που είναι;

giotis
21 Δεκ. 2006, 12:25
Μήπως ξέρει κανείς, γιατί όταν γραφώ SMS μετά από λίγους χαρακτήρες που βάζω, μου βγάζει μνήμα ότι θα αποσταλούν 2 SMS ενώ οι χαρακτήρες είναι λίγοι για 2 SMS. Όταν όμως κάνω την αποστολή στέλνεται τελικά μόνο 1.
Το κακό είναι ότι έτσι δεν καταλαβαίνω πότε πραγματικά συμπληρώνω τους 160 χαρακτήρες.
Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ.

geofil
21 Δεκ. 2006, 13:35
Κάποιο bug του κινητού σου; Ίσως.

Έχεις απενεργοποιήσει τους εθνικούς χαρακτήρες;

knight
21 Δεκ. 2006, 17:29
Σε ένα sony ericsson όταν γράφεις SMS και έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "Εθνικοί χαρακτήρες" τότε το σύνολο των χαρακτήρων ανά SMS είναι μικρότερο των 160, αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να γράφεις και με μικρά γράμματα. Αν απενεργοποιήσεις το "Εθνικοί χαρακτήρες" τότε γράφεις μόνο με κεφαλαία αλλά το σύνολο είναι 160 χαρακτήρες. Όταν γράφοντας φτάσεις τους 140 χαρακτήρες, θα δείς στη δεξιά επάνω γωνία της οθόνης του μηνύματος έναν αριθμό (ξεκινάει από το 20) που θα αρχίσει να ελατώνεται κάθε φορά που γράφεις ένα χαρακτήρα. Δυστυχώς τα SE δεν απαριθμούν από την αρχή του μηνύματος τους υπολείποντες χαρακτήρες (όπως τα ΝΟΚΙΑ), αλλά μόνο μετά τους 140.

Στα ΝΟΚΙΑ γράφοντας με μικρούς χαρακτήρες μπορείς να βάλεις 160 σε ένα μήνυμα, αλλά φαίνονται πάλι μικροί όταν ο παραλήπτης έχει πάλι ΝΟΚΙΑ. Αν δεν έχει τότε φαίνονται κεφαλαία. Στα SE δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.

PROVIEW
21 Δεκ. 2006, 22:55
Μήπως ξέρει κανείς, γιατί όταν γραφώ SMS μετά από λίγους χαρακτήρες που βάζω, μου βγάζει μνήμα ότι θα αποσταλούν 2 SMS ενώ οι χαρακτήρες είναι λίγοι για 2 SMS. Όταν όμως κάνω την αποστολή στέλνεται τελικά μόνο 1.
Το κακό είναι ότι έτσι δεν καταλαβαίνω πότε πραγματικά συμπληρώνω τους 160 χαρακτήρες.
Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
Εχει ξανασυμβει αυτο σε πολλους.Σβησε το τηλεφωνο τοποθετησε μια αλλη καρτα sim ενεργοποιησε το και μολις το απενεργοποιησεις τοποθετησε την αρχικη και κανενα προβλημα!

mitsos82
21 Δεκ. 2006, 23:25
παιδια θελω να ρωτησω καποια πραματα, τα οποια ειμαι σιγουρος οτι εχουν απαντηθει αλλα λογω ελληψεις χρονου δεν μπορω να τα βρω.αν καποιος εχει την καλη διαθεση ας απαντησει.Πηρα λοιπον το κ800 σε vodafone live
1)πως μπορω να περασω τα τηλεφωνα που εχω στο w900 μου στο κ800?
2)αναβαθμιση που θα κανω?
3)το ηχειακι μου βγαζει πολυ χαμηλο ηχο. και σε εσας ετσι ειναι ?
pleaz help

geofil
21 Δεκ. 2006, 23:44
παιδια θελω να ρωτησω καποια πραματα, τα οποια ειμαι σιγουρος οτι εχουν απαντηθει αλλα λογω ελληψεις χρονου δεν μπορω να τα βρω.αν καποιος εχει την καλη διαθεση ας απαντησει.Πηρα λοιπον το κ800 σε vodafone live
1)πως μπορω να περασω τα τηλεφωνα που εχω στο w900 μου στο κ800?
2)αναβαθμιση που θα κανω?
3)το ηχειακι μου βγαζει πολυ χαμηλο ηχο. και σε εσας ετσι ειναι ?
pleaz help

1. Αποστολή όλων των επαφών με bt. Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος.
2. Στα service points ή στο site της SE.
3. Θα πρέπει να κάνεις σύγκριση με κάποιο άλλο Κ800.

sfik
22 Δεκ. 2006, 00:00
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΣΑΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ(ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ 3G) Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

np60s
22 Δεκ. 2006, 00:13
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΣΑΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ(ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ 3G) Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?Προφανώς ενεργοποίησες το προφίλ ''Γραφείο''!

masada71
22 Δεκ. 2006, 08:36
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΣΑΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ(ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ 3G) Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Μαλλον ενεργοποιησες αθελα σου το προφιλ γραφειο,η αλλοιως καποια πολυκατοικια χτιζεται εκει κοντα και το επεσημανε!!:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blin::blink: :blink: :blink:

fanatikos
22 Δεκ. 2006, 11:16
Παιδιά να ρωτήσω αν υποστηρίζει A2DP bluetooth profile το Κ800? Ξέρει κανένας?

dathanassiou
22 Δεκ. 2006, 11:23
Παιδιά να ρωτήσω αν υποστηρίζει A2DP bluetooth profile το Κ800? Ξέρει κανένας?
Φυσικα και το υποστηριζει...:O
Δες στο site της SE (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10407) για το Κ800. Λεει:Bluetooth™ stereo (A2DP)
Support for the A2DP Bluetooth™ Profile, which enables you to transmit high-quality stereo music from phone to headset and other devices ;)

geocorfu
22 Δεκ. 2006, 11:36
Φίλε ευχαριστώ, μήπως μπορείς να μου πεις πως φτάνω σε αυτές τις βίδες; Βγάζοντας τη μπαταρία βλέπω 2 torx και 2 σταυρόβιδες, οι υπόλοιπες που είναι;

τις υπολοιπες βιδες θα τις δεις οταν ανοιξεις το καπακι προσεκτικα κοιτα να
μην το σπασεις.
μια δεξια και η αλλη αριστερα στην μερια του ηχειου
πολυ προσεκτικα το ανοιγεις και αυτο ηταν . θα σου σπασει λιγο τα νευρα για να του βαλεις τα κουμπια της καμερας ξανα .
αλλα εγω εκοψα το πλαστικο που κραταει το καπακι της μνημης,
και κουμπωνει κανονικα .(αν εχεις υπομονη δεν το κοβεις )

fanatikos
22 Δεκ. 2006, 11:47
Φυσικα και το υποστηριζει...:O
Δες στο site της SE (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10407) για το Κ800. Λεει: ;)

ΟΚ Ευχαριστώ πολύ!

vagelisk
22 Δεκ. 2006, 13:41
Γειά σασ παιδιά και Χρόνια Πολλά Εχω Vodafone και μου έιρθε ένα μύνημα απο το 7050 αλλά δεν υπήρχε κάτι Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό;

dexter
22 Δεκ. 2006, 17:47
Ginete na kanw debranding xwris na plirwsw se wotan?

mitsos82
22 Δεκ. 2006, 19:11
θυμηστε μου λιγο σε ποιο site γινετε να βγαλω το live menu.ενα μαγαζι στην αθηνα ειναι αν θυμαμε.Θεσσαλονικη ξερει κανεις τι γινετε αν μπορω να κανω και εδω κατι ?

gjimmys
22 Δεκ. 2006, 19:14
θυμηστε μου λιγο σε ποιο site γινετε να βγαλω το live menu.ενα μαγαζι στην αθηνα ειναι αν θυμαμε.Θεσσαλονικη ξερει κανεις τι γινετε αν μπορω να κανω και εδω κατι ?

http://www.9volto.gr/menu/

mitsos82
22 Δεκ. 2006, 19:53
Ευχαριστω πολυ.το εχει κανει κανεις? ειναι ακινδυνο ετσι ? υπαρχει περιπτωση να χαλασει το κινητο? μετα vodafone live θα μπορω να μπω?

t3o
22 Δεκ. 2006, 20:41
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Το κ800 τα έπαιξε και δεν ανοίγει καν. Όταν πάω να το ανοίξω, ανάβει ένα κόκκινο μικρό λαμπάκι στη θέση των υπέρυθρων για 2 δευτερόλεπτα και το κινητό ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ανοίξει...

Καμία ιδέα;;;

(ΥΓ αυτό με το λαμπάκι γίνεται και όταν πάω να το φορτίσω, ξέχασα να αναφέρω οτι δεν φορτίζει κιόλας...)

masada71
22 Δεκ. 2006, 21:47

Το κ800 τα έπαιξε και δεν ανοίγει καν. Όταν πάω να το ανοίξω, ανάβει ένα κόκκινο μικρό λαμπάκι στη θέση των υπέρυθρων για 2 δευτερόλεπτα και το κινητό ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ανοίξει...

Καμία ιδέα;;;

(ΥΓ αυτό με το λαμπάκι γίνεται και όταν πάω να το φορτίσω, ξέχασα να αναφέρω οτι δεν φορτίζει κιόλας...)

μαλλον αναβαθμιση θελει...τρεχα το σε ενα service point και Ο Θεος βοηθος...αλλα μαλλον θα ταλαιπωρηθεις αρκετες μερες γιατι επεσες πανω και σε χρονιαρες μερες...:(

geocorfu
23 Δεκ. 2006, 01:47

Καμία ιδέα;;;

Eγω λοιπον φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα και αναβαθμισα το κινητο απο το wotanserver με 7 euro κατεβασα to
Latest Wotan Client 0.9.970
kai το
DCU-60 USB Flash Driver
επισης αυτο το update R1ED001
κοιτα και το help στο site και θα εισαι οκ
καλες γιορτες kai υπομονη

mitsos82
23 Δεκ. 2006, 11:00
λοιπον παιδες...Εβγαλα το menu vodafone live και ειναι σαφως ποιο ωραιο τωρα.
Τωρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα ετσι? τα updates γινονται κανονικα ε?
Κατι αλλο, κατα τη ληψη video δεν υπαρχει φως ε? χαζομαρα... ¨γενικος μονο αυτο με ξενερωσε... που δεν εχει φωτακι

PaulOakenfold2
23 Δεκ. 2006, 21:09
TO k800 dead. Piga na tou kanw anabathmisi kai nekrwse. any ideas???

NiCkOs_gr
23 Δεκ. 2006, 21:18
Χμ τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα...
Όποτε μου κάνουν αναπάντητη δεν εμφανίζεται στο κινητό!
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Μπορώ να κάνω κάτι;

PaulOakenfold2
23 Δεκ. 2006, 21:24
gtp pedes

PROVIEW
23 Δεκ. 2006, 21:46
TO k800 dead. Piga na tou kanw anabathmisi kai nekrwse. any ideas???

Δεν εισαι ο μοναδικος!Εχεις τρεις επιλογες, πρωτον ξανακανεις αναβαθμιση απο τη sonyericsson αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην γινει κατι, δευτερον κανεις αναβαθμιση απο wotanserver.com η davinci που σιγουρα θα εχει αποτελεσμα αλλα πληρωνεις 7 και 10 ευρω αντιστοιχα η τριτων το πηγαινεις σε service point.

dexter
23 Δεκ. 2006, 21:56
Re paidia mipws kserei kaneis pou einai to forum twn aggeliwn?Skeftomai na poulisw to k800 kai na agorasw i w850 i P990.Eseis ti m proteinete?

masada71
23 Δεκ. 2006, 22:32
Re paidia mipws kserei kaneis pou einai to forum twn aggeliwn?Skeftomai na poulisw to k800 kai na agorasw i w850 i P990.Eseis ti m proteinete?

συμφωνω για το w850 αλλα μακρια απο το p990.. πολλα προβληματα....:O

giouli_n91
24 Δεκ. 2006, 00:05
καλησπερα...καποια εφαρμογη ευχρηστη που να κλειδωνει φακελους μες στο κινητο?

Poseidon
24 Δεκ. 2006, 01:03
Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα τέτοια εφαρμογή για το κινητό μας. Και ούτε νομίζω ότι θα βγει ποτε. Μονο τα Samsung έχουν αυτή τη δυνατότητα και όλα τα Symbian κινητά αν προσθέσεις την κατάλληλη εφαρμογή.

jeri
24 Δεκ. 2006, 01:38
παιδια πηρα σημερα το κ800 και μολις ανοιξα το κουτι ανακαλυψα οτι το πλαισιο πληκτρων γυρω απο το joystick δεν ειναι εντελως ευθυγραμμισμενο, εχει παρατηρηθει το συγκεκριμενο ελαττωμα και σε αλλη συσκευη?:worry:

ταξιδιωτης22
24 Δεκ. 2006, 06:46
εδω και λιγες ημερες εχω παρατηρησει οτι ακουγεται ενα μικρος τριγμος στο ακουστικο κατα την συνομιλια,λετε να φταιει καμια πτωση?αληθεα ασημι προσοψη εχει κυκλοφορησει?

AngeloDion
24 Δεκ. 2006, 11:50
εδω και λιγες ημερες εχω παρατηρησει οτι ακουγεται ενα μικρος τριγμος στο ακουστικο κατα την συνομιλια,λετε να φταιει καμια πτωση?αληθεα ασημι προσοψη εχει κυκλοφορησει?

ναι το ασημί κυκλοφορεί

aromeo
24 Δεκ. 2006, 12:20
Ναι κυκλοφορεί και οπλοφορεί:lol: :lol:

masada71
24 Δεκ. 2006, 12:35
χρονια πολλα σε ολους..μηπως ξερει κανεις να μου πει ποσο θα μου στοιχισει να αλλαξω προσοψη απο μαυρη στην ασημι και που μπορω να απευθηνθω??

dexter
24 Δεκ. 2006, 14:05
Giati?Pou yparxoun provlimata?Egw pantws pou to eida mou fanike poli kalostimeno me dinatotites kai pliris se olous tous tomeis!

RAVER
24 Δεκ. 2006, 18:05
εδω (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39) ειναι το thread αλλα δεν μπορεις να ποσταρεις αγγελια γιατι δεν εχεις τις δημοσιευσεις που χρειαζονται.ξεπερνα τις 75 και μετα εισαι ok :)

ταξιδιωτης22
24 Δεκ. 2006, 23:59
Ναι κυκλοφορεί και οπλοφορεί:lol: :lol:

που μπορουμε να το βρουμε,δεν το εχω ψαξει κιολας,αληθεια στο service λετε να υπαρχει και προσοψη σαν ανταλλακτικο?

dexter
25 Δεκ. 2006, 14:07
Kala xristougenna se olous!

dexter
25 Δεκ. 2006, 18:56
Re paidia kserete an yparxri kana katastima pou na deineis to kin kai na pairneis afto pou thes plirwnontas ti diafora mono?

kyrt
25 Δεκ. 2006, 19:22
τις υπολοιπες βιδες θα τις δεις οταν ανοιξεις το καπακι προσεκτικα κοιτα να
μην το σπασεις.
μια δεξια και η αλλη αριστερα στην μερια του ηχειου
πολυ προσεκτικα το ανοιγεις και αυτο ηταν . θα σου σπασει λιγο τα νευρα για να του βαλεις τα κουμπια της καμερας ξανα .
αλλα εγω εκοψα το πλαστικο που κραταει το καπακι της μνημης,
και κουμπωνει κανονικα .(αν εχεις υπομονη δεν το κοβεις )

Σε ευχαριστώ πολύ. Το εντυπωσιακό είναι ότι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα παρά τη βουτιά στο νερό. Το μόνο πρόβλημα είναι ένας λεκές στη μέσα πλευρά του τζαμιού μπροστά από το φακό. Αυτό θέλω να καθαρίσω και ζητάω βοήθεια στο άνοιγμα του κινητού.

ταξιδιωτης22
25 Δεκ. 2006, 20:29
αλλο αυτο παλι,ηθελα να κανω αναβαθμιση στο K-800 μου γιατι πιστευα οτι ηθελε και μολις την εκανα ειδα οτι δεν εχει ελληνικα,γιατι αραγε,τωρα του ξανακανω,τι να κανω αν δεν μπουν ουτε τωρα?

εκανα δουλεια τελικα.:)

skyhigh
25 Δεκ. 2006, 21:30
Για σας και από μένα!!

Είμαι και εγώ κάτοχος του Κ800 και προσπάθησα να ενεργοποιήσω το MMS από την σελίδα της SE (2 φορές) αλλά το μήνυμα ακόμα έρχεται!! (1,5 βδομάδα αναμονή).
Έχει κανείς καμία βοήθεια?
:worry: :worry: :blink:

geofil
25 Δεκ. 2006, 22:16
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Κάτι θα έκανες λάθος. Πάρε τηλέφωνο τον πάροχό σου να σου στείλει τις ρυθμίσεις.

agiorgio
25 Δεκ. 2006, 22:50
Στην καινούργια SIM δεν αλλάζουν οι υπηρεσίες. Ότι είχες, έχεις. Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στο CC της Cosmote και θα λυθεί το πρόβλημα. Τι τηλέφωνο σου κλέψανε? Μήπως ήταν κανένα i-mode και είχες ενεργοποιήσει την υπηρεσία?

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τελικά το πρόβλημα με τα MMS ήταν θέμα καθαρά ρυθμίσεων τηλεφώνου.
Στην επιλογή:
Ρυθμίσεις/συνδεσιμότητα/δίκτυα κιν. τηλεφ./Δίκτυα GSM/3G
έπρεπε να ενεργοποιήσω: μόνο GSM
Απορώ, κανένας δεν το είχε συναντήσει?
Μου κλέψανε ένα Κ750, χωρίς ενεργοποιημένο imode.

Poseidon
25 Δεκ. 2006, 23:05
Πως σας φαίνεται η ποιότητα των MP3? Έχοντας W800, K750 και N73 πιστεύω ότι το K800 έχει την χειρότερη! Ίχνος μπάσου και πολύ χαμηλή ένταση ήχου!

ταξιδιωτης22
25 Δεκ. 2006, 23:15
εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα,με ικανοποιει η ενταση οχ οτι θα με χαλουσε ομως αν ηταν και περισσοτερη.

agiorgio
26 Δεκ. 2006, 14:17
Μπορώ να το κάνω remote TV control το Κ800?

giouli_n91
26 Δεκ. 2006, 15:03
καλησπερα...καποια εφαρμογη που να κλειδωνει φακελους για το k800?

Stavroulis
26 Δεκ. 2006, 17:10
Ξέρει κανείς πόσο πουλιέται το k800 στον Κωτσόβολο ?

mobo
26 Δεκ. 2006, 18:28
Μπορώ να το κάνω remote TV control το Κ800?
Οχι δεν μπορεις

ταξιδιωτης22
26 Δεκ. 2006, 19:13
καλησπερα...καποια εφαρμογη που να κλειδωνει φακελους για το k800?

δεν υπαρχει αν θυμαμαι καλα.

geofil
26 Δεκ. 2006, 21:20
Δυστυχώς java εφαρμογή που να κλειδώνει φακέλους, δεν υπάρχει.

ddr2
26 Δεκ. 2006, 21:24
Δυστυχώς java εφαρμογή που να κλειδώνει φακέλους, δεν υπάρχει.

Το επιβεβαιώνω και εγώ.:p

Toxicity
27 Δεκ. 2006, 10:07
Όπως απάντησα και σε άλλο θέμα υπάρχουν εφαρμογές java που κλειδώνουν διάφορα απλά δεν βολεύουν στην χρήση. έχει στο getjar.com

geofil
27 Δεκ. 2006, 10:46
Εφαρμογές (καθόλου πρακτικές), που να κλειδώνουν τα αρχεία των φακέλων υπάρχουν. Java εφαρμογές που να μην επιτρέπουν την πρόσβαση στους φακέλους δεν βρήκα. Έχεις κάποιο link?

Toxicity
27 Δεκ. 2006, 10:52
Όπως το λες είναι. Για αρχεία δεν είναι καθόλου μα καθόλου πρακτικές ενώ για φακέλους δεν βρήκα ούτε κι εγω.

stare
27 Δεκ. 2006, 18:40
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά Σε όλους-όλες!!
Μου δίνει η κοσμοτε την δυνατότητα να αλλάξω την συσκεύη μου και μια από τις συσκευές που σκέφτομαι είναι αυτή,αυτή την στιγμή έχω το Ν90,και ένα από αυτά που με προβληματίζουν είναι το πως θα περάσω τα νούμερα μου από το Ν90 σε αυτό....
(η προηγούμενη συσκευή που είχα(S700) με ανάγκασε να τα στείλω ένα ένα με ΒΤ...δεν θα αντέξω να το ξανακάνω....)

Για πείτε εντυπώσεις,άν υπάρχουν προβλήματα και ποια,αυτοσχεδιάστε:lol:
Το μέγεθος του κινητού πως είναι γιατί δεν το αντέχω πλέον το Ν90!!!!

Ευχαριστώ!!

tayros
27 Δεκ. 2006, 18:51
vgike kainourgia anavathmisi re mages?

geofil
27 Δεκ. 2006, 20:48
Delete.

stephane
28 Δεκ. 2006, 09:50
Ναι έχει βγει

giannis75
28 Δεκ. 2006, 13:17
Σε ένα sony ericsson όταν γράφεις SMS και έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "Εθνικοί χαρακτήρες" τότε το σύνολο των χαρακτήρων ανά SMS είναι μικρότερο των 160, αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να γράφεις και με μικρά γράμματα. Αν απενεργοποιήσεις το "Εθνικοί χαρακτήρες" τότε γράφεις μόνο με κεφαλαία αλλά το σύνολο είναι 160 χαρακτήρες. Όταν γράφοντας φτάσεις τους 140 χαρακτήρες, θα δείς στη δεξιά επάνω γωνία της οθόνης του μηνύματος έναν αριθμό (ξεκινάει από το 20) που θα αρχίσει να ελατώνεται κάθε φορά που γράφεις ένα χαρακτήρα. Δυστυχώς τα SE δεν απαριθμούν από την αρχή του μηνύματος τους υπολείποντες χαρακτήρες (όπως τα ΝΟΚΙΑ), αλλά μόνο μετά τους 140.

Στα ΝΟΚΙΑ γράφοντας με μικρούς χαρακτήρες μπορείς να βάλεις 160 σε ένα μήνυμα, αλλά φαίνονται πάλι μικροί όταν ο παραλήπτης έχει πάλι ΝΟΚΙΑ. Αν δεν έχει τότε φαίνονται κεφαλαία. Στα SE δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.

Kαλήσπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας, εχω παρει το κ800 εχω κανει και την αναβαθμιση μεσω wotan αλλα στα sms δεν μου βγαζει την επιλογη για μικρα γραμματα και μου τα βγαζει μονο κεφαλαια, και δεν ξερω εινα bug του τηλεφωνου η πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις ?? την επιλογη με τους "εθνικους χαρακτηρες που την βρισκω??

geofil
28 Δεκ. 2006, 13:22
Kαλήσπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας, εχω παρει το κ800 εχω κανει και την αναβαθμιση μεσω wotan αλλα στα sms δεν μου βγαζει την επιλογη για μικρα γραμματα και μου τα βγαζει μονο κεφαλαια, και δεν ξερω εινα bug του τηλεφωνου η πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις ?? την επιλογη με τους "εθνικους χαρακτηρες που την βρισκω??

Στέλνοντας ένα sms, πήγαινε στις επιλογές που έχεις στο δεξί κουμπάκι. Εκεί θα δεις τους εθνικούς χαρακτήρες.

np60s
28 Δεκ. 2006, 15:39
Χμ τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα...
Όποτε μου κάνουν αναπάντητη δεν εμφανίζεται στο κινητό!
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Μπορώ να κάνω κάτι;Μου το έκανε και μένα χθές και όχι μόνο δεν εμφάνιζε τις αναπάντητες, αλλά ούτε τις εξερχόμενες, αν και η κλήση γίνονταν κανονικά. Μετά από ψάξιμο δεν βρήκα κάτι, διέγραψα όμως όλες τις υπάρχουσες κλήσεις και ... όλα εντάξει.

giannis75
28 Δεκ. 2006, 15:48
Στέλνοντας ένα sms, πήγαινε στις επιλογές που έχεις στο δεξί κουμπάκι. Εκεί θα δεις τους εθνικούς χαρακτήρες.

ευχαριστω πολυ , το εφτιαξα !

aggelooos2000
28 Δεκ. 2006, 17:00
Γεια σας είμαι καινουριος στην παρέα και θα ηθελα να μου πείτε σχετικά με το joystick. Εχει χαλάσει σε κανέναν? Γενικα δουλευει σαν καινούριο η έχει αρχίσει να κολάει? Σκεφτομαι να αγοράσω το κινητό αλλα οπως καταλαβαίνετε κολάω στο joystick. Γενικά τι άλλα μειονεκτήματα έχει το κινητό? Απο οθόνη τι λέει? Εχει καλή ευκρίνεια(Συγκρίνεται με ΝΟΚΙΑ 6280?)? Σας ευχαριστώ.

cool_ted
28 Δεκ. 2006, 20:34
paidia exw adimetopisei ena provlima me to kinito...i camera(xwrtis na einai stin nixterini lipsi) prasinizei otan o fotismos einai xamilos...exw psaxei tis rithmisis tis cameras alla den egine tpt...exei tixei se kanenan tpt paromoio?(den exw kanei kamia anavathmisi sto kinito)xronia polla kai euxaristw ek ton proterwn...:) :) :)

ddr2
28 Δεκ. 2006, 23:13
paidia exw adimetopisei ena provlima me to kinito...i camera(xwrtis na einai stin nixterini lipsi) prasinizei otan o fotismos einai xamilos...exw psaxei tis rithmisis tis cameras alla den egine tpt...exei tixei se kanenan tpt paromoio?(den exw kanei kamia anavathmisi sto kinito)xronia polla kai euxaristw ek ton proterwn...:) :) :)

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει.:worry:
Μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα.Καλύτερα να πάς σε ένα σέρβις ώστε να πάρεις έγκυρη απάντηση:)

NiCkOs_gr
29 Δεκ. 2006, 01:20
Μου το έκανε και μένα χθές και όχι μόνο δεν εμφάνιζε τις αναπάντητες, αλλά ούτε τις εξερχόμενες, αν και η κλήση γίνονταν κανονικά. Μετά από ψάξιμο δεν βρήκα κάτι, διέγραψα όμως όλες τις υπάρχουσες κλήσεις και ... όλα εντάξει.

Το ίδιο έπραξα και εγώ:) .
Το πρόβλημα πρέπει να το δημιούργησε το Myphoneexplorer, γιατί επανέφερε παλαιότερες αναπάντητες που είχα σβήσει χωρίς ημερομηνία και ώρα.
Όλα καλά λοιπόν, tnx;)

gaizka
29 Δεκ. 2006, 09:02
Οι java εφαρμογές και τα παιχνίδια κάνουν για τα περισσότερα κινητά που κυκλοφορούν φίλε μου. Δεν είναι μόνο για το ένα ή για το άλλο κινητό. Με μερικές εξαιρέσεις φυσικά.

Εγω δεν διαφωνώ, αλλα να υπάρχει και η αντίστοιχη ανάληση στην οθόνη του κινητού και όχι να παίζουν στη μισή, εκτός αν ξέρεις κάτι για να διορθώσω την ανάλησή τους...:help:

geofil
29 Δεκ. 2006, 10:31
Εγω δεν διαφωνώ, αλλα να υπάρχει και η αντίστοιχη ανάληση στην οθόνη του κινητού και όχι να παίζουν στη μισή, εκτός αν ξέρεις κάτι για να διορθώσω την ανάλησή τους...:help:

Δυστυχώς τα περισσότερα από τα παιχνίδια που κυκλοφορούν θα τα βλέπεις μόνο στην μισή οθόνη.

RAVER
29 Δεκ. 2006, 14:47
K800, W900, S700 (320x240) GAMES (http://www.esnips.com/web/WizardSGames)

Nosferatu
29 Δεκ. 2006, 18:02
Ναι έχει βγει

Ποιά είναι? Στο επίσημο SEUS δεν έχει βγει καινούρια έκδοση !

geocorfu
29 Δεκ. 2006, 19:10

πηγαινε στα μυνηματα-νεο μυνημα-sms-δεξι κλικ στο προσθετ.-και μετα επιλογες γραφης και αυτο ηταν

Mr_3hrou
29 Δεκ. 2006, 21:12
kalhspera paidia.......8a h8ela na rwthsw to e3hs
exw to k8oo vf live kai ka8oti eimai fantaros den exw kai poly xrono na parakolou8hsw to forum kai thn roh tou twra teleutaia.
prospa8w na syndesw to thlefwno mesw usb exontas egatasthsei to pc suite alla to pc den to vlepei kan.......enw me tis ypery8res douleuei mia xara.
exei kaneis kamia idea?
8elw na adeiasw thn karta pou einai fullarismenh kai me tis ypery8res mou pairnei mia aiwniothta kai mia mera :P
parakalw poly gia grhgorh apanthsh kai eyxaristw ek twn protairwn
:)

RAVER
29 Δεκ. 2006, 22:47
kalhspera paidia.......8a h8ela na rwthsw to e3hs
exw to k8oo vf live kai ka8oti eimai fantaros den exw kai poly xrono na parakolou8hsw to forum kai thn roh tou twra teleutaia.
prospa8w na syndesw to thlefwno mesw usb exontas egatasthsei to pc suite alla to pc den to vlepei kan.......enw me tis ypery8res douleuei mia xara.
exei kaneis kamia idea?
8elw na adeiasw thn karta pou einai fullarismenh kai me tis ypery8res mou pairnei mia aiwniothta kai mia mera :P
parakalw poly gia grhgorh apanthsh kai eyxaristw ek twn protairwn
:)
Το προγραμμα που χρειαζεσαι για το απολυτο μπακαπ.:blink: :worry: myphonexplorer (http://www.fjsoft.at/en/).:)

dexter
30 Δεκ. 2006, 00:43
re paidia aksizei na dwsw k800 kai na parw w700?

ddr2
30 Δεκ. 2006, 00:45
re paidia aksizei na dwsw k800 kai na parw w700?

Όχι.Γιατί να αξίζει??

minovg
30 Δεκ. 2006, 02:05
Μπορούμε να πάρουμε ένα συμβατό GPS Bluetooth device και να το συνδέσουμε με το Κ800 μας; Ποιο πρόγραμμα (software) είναι το κατάλληλο; Γνωρίζει κανείς; Aπόσα διάβασα εδώ μέσα δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπέρασμα. Το μόνο που αντιλαμβάνομαι ότι δεν κάνει το Κ800 για τέτοια πράματα, όμως στα manual των GPS Bluetooth Devices το έχουν στα συμβατά...

Βασικά βρήκα το Mobile GMaps που είναι από το Google και δείχνει καλό.

aggelooos2000
30 Δεκ. 2006, 02:34
Γεια σας είμαι καινουριος στην παρέα και θα ηθελα να μου πείτε σχετικά με το joystick. Εχει χαλάσει σε κανέναν? Γενικα δουλευει σαν καινούριο η έχει αρχίσει να κολάει? Σκεφτομαι να αγοράσω το κινητό αλλα οπως καταλαβαίνετε κολάω στο joystick. Γενικά τι άλλα μειονεκτήματα έχει το κινητό? Απο οθόνη τι λέει? Εχει καλή ευκρίνεια(Συγκρίνεται με ΝΟΚΙΑ 6280?)? Σας ευχαριστώ.

Ρε παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε κάποιος για να ξέρω.

ddr2
30 Δεκ. 2006, 10:27
Ρε παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε κάποιος για να ξέρω.
Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα με το joystick, τα οποία λύνονται με αναβάθμιση(είναι δηλαδή, από ότι κατάλαβα θέμα λογισμικού και όχι προβλήματος του joystick).
Η οθόνη είναι πολύ καλή, ίσως όχι σαν του 6280, αλλά πάντως πολύ καλή.

Mr_3hrou
30 Δεκ. 2006, 15:11
Το προγραμμα που χρειαζεσαι για το απολυτο μπακαπ.:blink: :worry: myphonexplorer (http://www.fjsoft.at/en/).:)

to katevasa file mou kai otan kanw syndesh gia na brei thn syskeuh mou ,mou bgazei oti den einai ry8mismeno to obex :worry:

any ideas?

gaizka
30 Δεκ. 2006, 18:14
K800, W900, S700 (320x240) GAMES (http://www.esnips.com/web/WizardSGames)

Thanks Raver, μην παραλείψεις να μας ενημερώνεις για οτιδήποτε καινουριο βρίσκεις για το Κ800:wink: :)

RAVER
30 Δεκ. 2006, 19:02
Thanks Raver, μην παραλείψεις να μας ενημερώνεις για οτιδήποτε καινουριο βρίσκεις για το Κ800:wink: :)
παρακαλω πολυ φιλε μου.

Υ.Γ.χρονια πολλα :)

jeri
30 Δεκ. 2006, 19:08
:) χρονια πολλα σε ολους!!!
να ρωτησω κατι? υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω το χαρακτηριστικο 'τιιιικ' οταν ξεκινα η εγγραφη βιντεο ή η ηχογραφηση?

ddr2
30 Δεκ. 2006, 19:23
να ρωτησω κατι? υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω το χαρακτηριστικο 'τιιιικ' οταν ξεκινα η εγγραφη βιντεο ή η ηχογραφηση?

Χρόνια σου πολλά.:)
Δοκίμασε να βάλεις ένα αθόρυβο προφίλ ήχου.

masada71
30 Δεκ. 2006, 19:25

νομιζω πατωντας παρατεταμενα το # γυρναει σε σιγανο προφιλ και ετσι δεν ακους ηχο ουτε στην ηχογραφηση ουτε στην αρχη της βιντεοσκοπησης...:happy:

dexter
30 Δεκ. 2006, 19:28
ginete na kanw debranding sto k800 apo kapoio service?

panos17
30 Δεκ. 2006, 19:40
ρε παιδια το κ800ι μου δεν κανει εκκινηση.ολα ειναι οκ . οταν παταω το κοθμπι δεν ξεκιναει... ουτε καν το φως δεν αναβει..
αλλαγη firmware?

kostas-k
30 Δεκ. 2006, 19:40
Έχει βγει καινούρια έκδοση,η R1GB001 η οποία υπάρχει στο Wotaνserver αλλά όχι στο Update της Ericsson!! :mad:

Είναι και για Ελλάδα!!

jeri
30 Δεκ. 2006, 19:42
Χρόνια σου πολλά.:)
Δοκίμασε να βάλεις ένα αθόρυβο προφίλ ήχου.

νομιζω πατωντας παρατεταμενα το # γυρναει σε σιγανο προφιλ και ετσι δεν ακους ηχο ουτε στην ηχογραφηση ουτε στην αρχη της βιντεοσκοπησης...:happy:

ευχαριστω πολυ παιδια:)
φανταζομαι επανερχεται στην αρχικη κατασταση ξαναπατωντας παρατεταμενα το #

ΥΓ. το xenon δεν απενεργοποιειται ποτε, ετσι?

jeri
30 Δεκ. 2006, 19:50
Έχει βγει καινούρια έκδοση,η R1GB001 η οποία υπάρχει στο Wotaνserver αλλά όχι στο Update της Ericsson!! :mad:

Είναι και για Ελλάδα!!
νομιζω ο,τι νεοτερες εκδοσεις της R1ED001 δεν προσφερουν ουσιαστικα κατι παραπανω(π.χ. προσθηκη περισσοτερων γλωσσων...), δεν ειμαι σιγουρος κιολας.
ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα;)

Mr_3hrou
30 Δεκ. 2006, 19:59
paidia any help for me too????????

kostas-k
30 Δεκ. 2006, 20:38
νομιζω ο,τι νεοτερες εκδοσεις της R1ED001 δεν προσφερουν ουσιαστικα κατι παραπανω(π.χ. προσθηκη περισσοτερων γλωσσων...), δεν ειμαι σιγουρος κιολας.
ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα;)

Για να τις βγάλουν σίγουρα κάτι θα διορθώνουν!
Ας περιμένουμε να δούμε στο SE Update Service όταν βγει!Αν βγει...
Αλλιώς με €7 στο Wotanserver..;)

ρε παιδια το κ800ι μου δεν κανει εκκινηση.ολα ειναι οκ . οταν παταω το κοθμπι δεν ξεκιναει... ουτε καν το φως δεν αναβει..
αλλαγη firmware?

Και εμένα το παθαίνει αφού πάω να ελέγξω για καινούριο Firmware και μετά για να ανοίξει απλά βγάζω και βάζω την μπαταρία και ανοίγει...
Δεν ξέρω αν σου κάνει δουλειά!

GIANNHSitia
30 Δεκ. 2006, 22:40
Re paidia exei bgei neo firmware alla den yparxi oute ston wotan oute sthn seus ..mono se SE cender R1GB001
R1GB001
- Released in SE Service Centres around 15/12/06

Software versions:
EROM: R2A016
LCD: 200610121
Camera: 2.5
Videocall camera: 2.3
Content: PA24
Java: 7.2
Text: BJ

GIANNHSitia
30 Δεκ. 2006, 22:43
Re paidia exei bgei neo firmware alla den yparxi oute ston wotan oute sthn seus ..mono se SE cender R1GB001
R1GB001

Software versions:
EROM: R2A016

den katalabenw giati alaksan tin epom apo r3a016 se r2a016 :S

NeverMind
30 Δεκ. 2006, 23:16
Γεια σας!Σημερα αγορασα κι εγω το Κ800!Πριν απο λιγο πηγα να βγαλω κατι φωτογραφιες και το φλας δεν εμπαινε με τπτ!!Ειχε μονιμα το εικονιδιο κατω που εχει την ενδειξη οτι το φλας ειναι απενεργοποιημενο και αυτο δεν αλλαζε με τπτ!Οσο κι αν πατουσα το αστερακι!!Μετα το εβαλα στην πριζα για 1 δευτερολεπτο και λυθηκε!Τι συμβαινει?

kostas-k
31 Δεκ. 2006, 00:34
R1GB001

Μάλλον δεν παρατήρησες καλά,στον Wotan υπάρχει.
Στο SE Update Soft δεν υπάρχει

tsixis
31 Δεκ. 2006, 10:26
Γεια σας παιδια και Χρονια Πολλα! Ειμαι καινουργιος εδω και ψαχνω απο το πρωι εδω στο φορουμ για να μαθω σχετικα με το K800i που ενδιαφερομαι να αγορασω. Βλεπω ομως οτι πολλοι εδω μεσα εχουν προβληματα με το τηλεφωνακι (ολοι εχουμε βεβαια με ΟΛΑ τα κινητα) και εχω αρχισει και προβληματιζομαι. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Ν73 της NOKIA. Αν καποιος μπορεσει να μου πει τη γνωμη του θα το εκτιμουσα πολυ! Αυτα... και παλι Χρονια Πολλα με υγεια και καλα μυαλα! :p

fanatikos
31 Δεκ. 2006, 12:42
Έχετε βρει τι αλλάζει στο καινούργιο firmware? Στο esato δεν λέει σχεδόν τίποτα. Σίγουρα κάποια bug θα φτιάχνονται αλλά ποιά? Το φοράει κανένας στο τηλέφωνό του?

GIANNHSitia
31 Δεκ. 2006, 12:43
Μάλλον δεν παρατήρησες καλά,στον Wotan υπάρχει.
Στο SE Update Soft δεν υπάρχει

nai twra to eida... re gmt ti pa8ane me to k800 k den bgazoun tpt.. se adi8esi me to 750 pou eixa trela8ei na bazw firmware

ddr2
31 Δεκ. 2006, 13:21
nai twra to eida... re gmt ti pa8ane me to k800 k den bgazoun tpt.. se adi8esi me to 750 pou eixa trela8ei na bazw firmware

Δεν φτάνει ο προυπολογισμός....και κάνουν οικονομία.:p
Μπα, μάλλον μαγειρεύουν τον διάδοχο και δεν τους περισσεύει χρόνος;) (δεν θέλουν να πάθουν τα ίδια με το p990)

ant0ine
31 Δεκ. 2006, 13:44
Έτσι από περιέργια. Τι δεν πάει καλά στο κινητό σας και θέλετε αναβάθμιση firmware;;;

Γιατί το δικό μου μετά την πρώτη (και μόνη) αναβάθμιση, διόρθωθηκαν ότι προβλήματα είχα με το joystick και με το bluetooth. Πλέον όλα δουλεύουν ρολόι!!!

Μήπως είμαι τόσο τυχερός ή απλά το ξεψειρίζετε πολύ το θέμα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και απλά θέλουμε αναβάθμιση έτσι για να λέμε ότι το κινητό μας είναι σε εγρήγορση και εμείς σε δουλειά να βρισκόμαστε;;;

Φιλικά πάντα!!!:)

ddr2
31 Δεκ. 2006, 14:06
Έτσι από περιέργια. Τι δεν πάει καλά στο κινητό σας και θέλετε αναβάθμιση firmware;;;

Γιατί το δικό μου μετά την πρώτη (και μόνη) αναβάθμιση, διόρθωθηκαν ότι προβλήματα είχα με το joystick και με το bluetooth. Πλέον όλα δουλεύουν ρολόι!!!

Μήπως είμαι τόσο τυχερός ή απλά το ξεψειρίζετε πολύ το θέμα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και απλά θέλουμε αναβάθμιση έτσι για να λέμε ότι το κινητό μας είναι σε εγρήγορση και εμείς σε δουλειά να βρισκόμαστε;;;

Φιλικά πάντα!!!:)

Κάθε αναβάθμιση είναι καλοδεχούμενη.;)
Μπορεί να βελτιώνει το σήμα, την αυτονομία, το βίντεο, την φωτογραφική μηχανή.
Δεν είναι απαραίτητο ότι θα διορθώνει προβλήματα και δυσλειτουργίες του κινητού.

saltofx_v
31 Δεκ. 2006, 14:13
nothing

ant0ine
31 Δεκ. 2006, 17:06
Κάθε αναβάθμιση είναι καλοδεχούμενη.;)
Μπορεί να βελτιώνει το σήμα, την αυτονομία, το βίντεο, την φωτογραφική μηχανή.
Δεν είναι απαραίτητο ότι θα διορθώνει προβλήματα και δυσλειτουργίες του κινητού.

ΟΚ, το δέχομαι!:)

Κ εγώ λοιπόν μαζί σας!!! Αναβάθμιση τώρα και γρήγορα για ένα καλύτερο σήμα και μια καλύτερη αυτονομία!

kostas-k
31 Δεκ. 2006, 21:14
den katalabenw giati alaksan tin epom apo r3a016 se r2a016 :S

Η EROM είναι η R3A016 και όχι η R2A016 που αναφέρθηκε.
Το έβαλα στο κινητό από Wotanserver. Μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο το Μενού αλλά ίσως να είναι και ιδέα μου!

* Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές ενώ ασχολείσαι με το τηλέφωνο αυτό ξάφνικα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής,ενώ είσαι στο μενού του.΄Πατώντας ένα κουμπί βγαίνει από αναμονή.
Λέτε να είναι κάποιο bug της καινούργιας έκδοσης???? :mad:

* Το Εικονίδιο πάνω αριστερά του Play Now άλλαξε και στη θέση του έχουν μπει οι ρυθμίσεις GPRS που έχει ο καθένας,δλδ πατώντας το μπαίνεις στην αρχική σελίδα του παροχέα σου ή αυτή που έχεις ρυθμίσει εσύ.

Πάντως κανένα άλλο πρόβλημα και βασικά καμιά βελτίωση στην ποιότητα του βίντεο που ίσως κάποιοι περίμεναν,συμπεριλαμβανομένου και εμένα...

Αν βρω κάτι άλλο θα post it... :cool:

honduck
31 Δεκ. 2006, 21:42
hi guys tha ithela ti gnwmi sas sxetika me to poio sony ericsson kinito na parw...exw to s700i kai eimai poli ikanopoiimenos alla tha ithela na kanw mia allagi kai afou i sony ericsson mexri stigmis kata ti gnwmi mou krataei ta prwtia tha ithela na mou prwtinetai ena modelo me kali analisi,MEGALI othoni,arketi mnimi kai design...

thanks...

GIANNHSitia
31 Δεκ. 2006, 21:56
Η EROM είναι η R3A016 και όχι η R2A016 που αναφέρθηκε.
Το έβαλα στο κινητό από Wotanserver. Μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο το Μενού αλλά ίσως να είναι και ιδέα μου!

* Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές ενώ ασχολείσαι με το τηλέφωνο αυτό ξάφνικα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής,ενώ είσαι στο μενού του.΄Πατώντας ένα κουμπί βγαίνει από αναμονή.

* Το Εικονίδιο πάνω αριστερά του Play Now άλλαξε και στη θέση του έχουν μπει οι ρυθμίσεις GPRS που έχει ο καθένας,δλδ πατώντας το μπαίνεις στην αρχική σελίδα του παροχέα σου ή αυτή που έχεις ρυθμίσει εσύ.

Πάντως κανένα άλλο πρόβλημα και βασικά καμιά βελτίωση στην ποιότητα του βίντεο που ίσως κάποιοι περίμεναν,συμπεριλαμβανομένου και εμένα...

Αν βρω κάτι άλλο θα post it... :cool:

to r2a016 to eida etsi grameno sto esato :P ara einai tipografiko la8os

ταξιδιωτης22
31 Δεκ. 2006, 22:05
hi guys tha ithela ti gnwmi sas sxetika me to poio sony ericsson kinito na parw...exw to s700i kai eimai poli ikanopoiimenos alla tha ithela na kanw mia allagi kai afou i sony ericsson mexri stigmis kata ti gnwmi mou krataei ta prwtia tha ithela na mou prwtinetai ena modelo me kali analisi,MEGALI othoni,arketi mnimi kai design...

thanks...

μια χαρα ειναι το k-800 φιλε μου για σενα:)

fanatikos
1 Ιαν. 2007, 04:26
Φίλε Κώστα το video streaming (mobile tv) σου δουλεύει κανονικά όταν είσαι σε 3g κάλυψη? Εγώ είναι το μόνο πρόβλημα που εχω με την ED version λειτουργικού.

fanatikos
1 Ιαν. 2007, 04:30
Α! Και χρόνια πολλά παιδιά! Καλή χρονιά να έχουμε!

geofil
1 Ιαν. 2007, 11:03
Καλή χρονιά σε όλους.:)

dexter
1 Ιαν. 2007, 22:03
Happy new year everyone!
Ti sas efere o agios vasilis?:P

Sharp GX20 Video
2 Ιαν. 2007, 05:11
Xronia polla se olous!

Pedia ti prepi na kano, pou prepi na pao gia na ekmetalefto tis ipiresies 3G??

tv,videoklisi kai loipa..

prosfata ekana energopiisi tou diktiou 3g sto kin mou..

tsixis
2 Ιαν. 2007, 09:14
Γεια σας παιδια και Χρονια Πολλα! Ειμαι καινουργιος εδω και ψαχνω απο το πρωι εδω στο φορουμ για να μαθω σχετικα με το K800i που ενδιαφερομαι να αγορασω. Βλεπω ομως οτι πολλοι εδω μεσα εχουν προβληματα με το τηλεφωνακι (ολοι εχουμε βεβαια με ΟΛΑ τα κινητα) και εχω αρχισει και προβληματιζομαι. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Ν73 της NOKIA. Αν καποιος μπορεσει να μου πει τη γνωμη του θα το εκτιμουσα πολυ! Αυτα... και παλι Χρονια Πολλα με υγεια και καλα μυαλα! :p

Μαλλον δε μπορει καποιος απο εδω μεσα να μου δωσει μια απαντηση...

ddr2
2 Ιαν. 2007, 11:42
Μαλλον δε μπορει καποιος απο εδω μεσα να μου δωσει μια απαντηση...

Τι να σου πούμε φίλε μου?
Στην αρχή υπήρχαν σημαντικά προβλήματα με τα K800 που ξαφνικά δεν άναβαν με τίποτα.
Τώρα η κατάσταση έχει στρώσει, τέτοια προβλήματα δεν αναφέρονται πλέον, τα κολλήματα του joystick έχουν διορθωθεί και μάλλον όλα βαίνουν καλώς.
Οπότε προβλήματα αξιοπιστίας λογικά δεν υπάρχουν πια.
Το τι θα επιλέξεις από εκεί και πέρα είναι καθαρά δικό σου θέμα, ανάλογα με το τι προτιμάς και τι σου αρέσει.:)

dexter
2 Ιαν. 2007, 16:12
einai asfales na kanw debranding apo wotan(kai gia ta xrimata m)?Pws ginete sto peripou?

dexter
2 Ιαν. 2007, 16:18
ti diafores mpori na sinantisei kapoios otan kanei update to firmware.
Apo pou mporw na pare to teleftaio firmware?

dexter
2 Ιαν. 2007, 16:44
exw k800i kai skeftomai na parw to w700 mono kai mono gia to walkman.Eiste ikanopoioimenoi apo tn ixo tou K800i?Egw proswpika dn akouw kala tn fwni tou tragoudidti alla oio poli ta mpasa :(

masada71
2 Ιαν. 2007, 17:48
καλη χρονια σε ολο το φορουμ!ξερετε κανεις που μπορω να βρω την εφαρμογη worldmate για κ800ι παρακαλω?:happy:

jim_40
2 Ιαν. 2007, 21:19
καλησπερα,
και καλη χρονια σε ολους,καλες κλησεις και ολοζωντανα pixel.
και μια ερωτηση ετσι για να μπει καλα ο χρονος,που πμορω να βρω (προσοψη)για το κ800 μου αααααα και μηπως εχει βγει σε ασημι?

Sharp GX20 Video
2 Ιαν. 2007, 22:26
Xronia polla se olous!

Pedia ti prepi na kano, pou prepi na pao gia na ekmetalefto tis ipiresies 3G??

tv,videoklisi kai loipa..

prosfata ekana energopiisi tou diktiou 3g sto kin mou..

pediaaaa???:lol:

AngeloDion
2 Ιαν. 2007, 22:59
na miliseis me tim vodafone cosmote ktl

manos91a
2 Ιαν. 2007, 23:15
Έχω το w800.

Θα πάρω για 3 συνδέσεις, επιδότηση 465 ευρώ.

Σκέφτομαι για το k800.

1 Θα απογοητευτώ αν το πάρω σε σχέση με αυτό που έχω;
2 Tο k800 έχει flight mode;(Θέλω να ακούω μουσική στο αεροπλάνο).
3 Από καταγραφή video πως τα πάει;

ddr2
2 Ιαν. 2007, 23:22
Θα πάρω για 3 συνδέσεις, επιδότηση 465 ευρώ.
ΆΤΣΑ!!:wink:

Σκέφτομαι για το k800.

Μμμμ....νόστιμο ακούγεται:)

Θα απογοητευτώ αν το πάρω σε σχέση με αυτό που έχω;

Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας.
Εγώ θα το άντεχα ας πούμε:p
Tο k800 έχει flight mode;(Θέλω να ακούω μουσική στο αεροπλάνο).
Έχει έχει...
Από καταγραφή video πως τα πάει;
Όπως και το w800.Ακριβώς τα ίδια.

Είναι ένα αρκετά αναβαθμισμένο τηλ.σε σχέση με το w800 σου, αλλά προσωπικά με 465 ευρώ επιδότηση θα πήγαινα για κάτι πιο ακριβό

manos91a
2 Ιαν. 2007, 23:44
ΆΤΣΑ!!:wink:
προσωπικά με 465 ευρώ επιδότηση θα πήγαινα για κάτι πιο ακριβό
'Οπως;

ddr2
2 Ιαν. 2007, 23:55
'Οπως;

Ξέρω γώ?
Κατι ακριβότερο.
Κανένα HTC artemis ας πούμε. http://www.gsmarena.com/htc_p3300-1693.php

Να πιάσει τόπο η επιδότηση δηλαδή.
Γιατί έτσι τους χαρίζεις και λεφτά.(το k800 κάνει λιγότερο από 465)
Βέβαια, αυτά είναι καθαρά προσωπικές εκτιμήσεις έτσι.
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και τον ικανοποιεί περισσότερο.

ταξιδιωτης22
3 Ιαν. 2007, 00:33
μπορει να παρει κι αξεσουαρ με την επιδοτηση?

ddr2
3 Ιαν. 2007, 00:37

Μάλλον απίθανο μου φαίνεται:(

np60s
3 Ιαν. 2007, 00:40
Γεια σας και καλή χρονιά!
Πριν από μερικές μέρες πήρα και εγώ το Κ800.
Στο μικρό χρονικό διάστημα παρατήρησα τα εξής:
α. Όχι μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (με μέτρια χρήση, περίπου 02 ημέρες).
β. Κουνιέται αρκετά τό κάλυμα της κάμερας. Συμβαίνει και σε άλλους; Ενός φίλου που είδα ήταν πιο σφιχτό.
γ. Ο μετρητής συνολικών κλήσεων στο ''κρυφό μενού (>*<<*<* δοκ. συσκευής)'' δεν συμβαδίζει με το μετρητή συνολικών κλήσεων που υπάρχει στις ρυθμίσεις κλήσεων, σε αντίθεση με το προηγούμενο κινητό μου (Κ700) που οι δύο αυτοί μετρητές έδειχναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο. π.χ. μέχρι τώρα ο πραγματικός χρόνος κλήσεων που έχω κάνει είναι περίπου 3 ώρες, ενώ στο μετρητή του ''κρυφού μενού'' γράφει 13+ ώρες. Ψάχνοντας είδα ότι (ελπίζω να μη σας μπερδέψω) καλώντας έναν αριθμό και ακυρώνοντας στιγμιαία την κλήση, πριν αυτή γίνει, προσθέτει στο μετρητή του ''κρυφού μενού'' το χρόνο διάρκειας της τελευταίας πραγματικής κλήσης, όποτε και αν είχε γίνει αυτή, χρόνος που φυσικά δεν αναγράφεται στο κανονικό μετρητή κλήσεων. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο;

ddr2
3 Ιαν. 2007, 00:45
Γεια σας και καλή χρονιά!
Πριν από μερικές μέρες πήρα και εγώ το Κ800.
Στο μικρό χρονικό διάστημα παρατήρησα τα εξής:
α. Όχι μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (με μέτρια χρήση, περίπου 02 ημέρες).
β. Κουνιέται αρκετά τό κάλυμα της κάμερας. Συμβαίνει και σε άλλους; Ενός φίλου που είδα ήταν πιο σφιχτό.
γ. Ο μετρητής συνολικών κλήσεων στο ''κρυφό μενού (>*<<*<* δοκ. συσκευής)'' δεν συμβαδίζει με το μετρητή συνολικών κλήσεων που υπάρχει στις ρυθμίσεις κλήσεων, σε αντίθεση με το προηγούμενο κινητό μου (Κ700) που οι δύο αυτοί μετρητές έδειχναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο. π.χ. μέχρι τώρα ο πραγματικός χρόνος κλήσεων που έχω κάνει είναι περίπου 3 ώρες, ενώ στο μετρητή του ''κρυφού μενού'' γράφει 13+ ώρες. Ψάχνοντας είδα ότι (ελπίζω να μη σας μπερδέψω) καλώντας έναν αριθμό και ακυρώνοντας στιγμιαία την κλήση, πριν αυτή γίνει, προσθέτει στο μετρητή του ''κρυφού μενού'' το χρόνο διάρκειας της τελευταίας πραγματικής κλήσης, όποτε και αν είχε γίνει αυτή, χρόνος που φυσικά δεν αναγράφεται στο κανονικό μετρητή κλήσεων. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο;

α.Περίνε και θα δείς.
Γενικά έχει καλή αυτονομία.
Μετά από 4-5 φορτίσεις θα φανεί η πραγματική του δύναμη.

β.Οκ.συμβαίνει σε μερικά και είναι λίγο πιο χαλαρό.
Είναι τόοοοσο σπουδαίο?:worry:
γ.Απλά, μην δίνεις σημασία σε αυτό τον μετρητή.
Δεν απευθύνεται στον χρήστη.;)

manos91a
3 Ιαν. 2007, 01:13

Ναί.

Σαν δεύτερη επιλογή είναι το nokia N73 αλλά με προβληματίζει το υψηλό sar.

np60s
3 Ιαν. 2007, 01:24
Για όσους ενοχλούνται από τη φόρτιση του κινητού όταν αυτό συνδέεται με το pc, στο κρυφό μενού υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της φόρτισης με usb:

για το κρυφό μενού:
>*<<*<*

(όπου < και > joystick αριστερα και δεξια)

πάτε στο υπομενού "ρυθμίσεις υπηρεσίας"Εμένα πάντως συνεχίζει να δείχνει ότι φορτίζει ακόμη και αν επιλέξεις ''όχι".

minovg
3 Ιαν. 2007, 12:53
Εμένα πάντως συνεχίζει να δείχνει ότι φορτίζει ακόμη και αν επιλέξεις ''όχι".
Και σε μένα το ίδιο.

GIANNHSitia
3 Ιαν. 2007, 21:49
R1GB001
- Released on Wotan on 30/12/06
- Released on SEUS (APAC) 3/1/07

Improvements
- Updated Video folder - video thumbnails now play when they are hovered over.

Bug fixes
- Thick black line flashes on screen at the start and end of video playback when playing video in Vertical mode through the File Manager now fixed.
- Selecting More / Information on the Applications and Games folders no longer returns 0KB used and 0 files.

New Bugs
User Interface
- Video preview can crash the phone if the video is encoded as high quality MP4. Note that video preview cannot be turned off, although you can view the folder as a list to avoid the issue.
- Video preview can introduce a lag if the video is encoded in excessively high quality.

Software versions:
EROM: R2A016 / R3A016

ταξιδιωτης22
3 Ιαν. 2007, 23:00
Ναί.

Σαν δεύτερη επιλογή είναι το nokia N73 αλλά με προβληματίζει το υψηλό sar.

τοτε παρε το k-800 φιλε μου,θα σε αφησει αρκετα ικανοποιημενο.

NiCkOs_gr
4 Ιαν. 2007, 00:15
R1GB001
- Released on Wotan on 30/12/06
- Released on SEUS (APAC) 3/1/07

Improvements
- Updated Video folder - video thumbnails now play when they are hovered over.

Bug fixes
- Thick black line flashes on screen at the start and end of video playback when playing video in Vertical mode through the File Manager now fixed.
- Selecting More / Information on the Applications and Games folders no longer returns 0KB used and 0 files.

New Bugs
User Interface
- Video preview can crash the phone if the video is encoded as high quality MP4. Note that video preview cannot be turned off, although you can view the folder as a list to avoid the issue.
- Video preview can introduce a lag if the video is encoded in excessively high quality.

Software versions:
EROM: R2A016 / R3A016

Κατάφερες να αναβαθμίσεις; ..γιατί εμένα αναφέρει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση.

tenedios
4 Ιαν. 2007, 01:17
KALISPERA KAI KALI XRONIA IPARXI KANA PROGRAMA SAN LEXIKO;;;

geofil
4 Ιαν. 2007, 01:56
Κανένα που να αξίζει τον κόπο.

Sharp GX20 Video
4 Ιαν. 2007, 02:51
evala to kinito na psaxi gia updates ala tpt..

ti itan to pio pano??

GIANNHSitia
4 Ιαν. 2007, 08:14
Κατάφερες να αναβαθμίσεις; ..γιατί εμένα αναφέρει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση.

Auth h anaba8misei einai gia thn Asia..den einai akoma dia8esimi gia europi.. eipomoni :) ! mas eprikse h ericsson

fanatikos
4 Ιαν. 2007, 09:34
Για Ασία? Αφού στο Wotan λέει ότι έχει Ελληνικά. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τα νέα bugs! Αντί να τα διορθώνουν βάζουν οι ίδιοι καινούργια! Δεν πάνε καλά μου φαίνεται!

tenedios
4 Ιαν. 2007, 12:50
iparxi programa gia to k800 kati san lexiko;;;;

sotsirx
4 Ιαν. 2007, 13:43
καλημέρα σε όλους. είδα στο site της se μια καινούργια αναβάθμιση. εγώ έχω την r1ed001. 1ον) πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση και 2ον) ότι έχω στο κινητό μου θα χαθεί? ευχαριστώ

haki
4 Ιαν. 2007, 17:24
Moλις αναβαθμισα το Κ800 σε R1GB μεσω του SEUS!

Ορματε! ;)

d2000217
4 Ιαν. 2007, 17:26

Ορματε! ;)

Παρατηρησες καμια αλλαγη στην ταχυτητα?? Κατι καινουριο???

haki
4 Ιαν. 2007, 17:32
Στην ταχυτητα...μπαααα! Τα βιντεακια που τραβας τα βγαζει σαν animated thumbnails μαζι με τις φωτο.

d2000217
4 Ιαν. 2007, 17:57
Στην ταχυτητα...μπαααα! Τα βιντεακια που τραβας τα βγαζει σαν animated thumbnails μαζι με τις φωτο.

Τι εννοεις??? Σαν τα Σ60?? Φωτος και βιντεο μαζι???:confused: :worry:

Poseidon
4 Ιαν. 2007, 18:09
Μόλις προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση και μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Έκανε κανεις άλλος αναβάθμιση μέσο seus;

haki
4 Ιαν. 2007, 18:10
Tα αποθηκευει στο "Αλμπουμ Καμερας". Δε θυμαμαι αν ηταν ετσι και πριν την αναβαθμιση. Μετα μπορεις να τα μεταφερεις στους αναλογους φακελους.

Nosferatu
4 Ιαν. 2007, 19:24
Μόλις προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση και μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Έκανε κανεις άλλος αναβάθμιση μέσο seus;

Με καθαρό SE (όχι vf live) αναβάθμιση μόλις πριν λίγο σε R1GB001. Εντυπώσεις μόλις ασχοληθώ λίγο περισσότερο μαζί του. Με μια πρώτη ματιά δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά... Φυσικά είναι πάντα ευπρόσδεκτη μια νέα έκδοση, όλο και κάτι θα διορθώνει...

jeri
4 Ιαν. 2007, 19:44

Ορματε! ;)

Tα αποθηκευει στο "Αλμπουμ Καμερας". Δε θυμαμαι αν ηταν ετσι και πριν την αναβαθμιση. Μετα μπορεις να τα μεταφερεις στους αναλογους φακελους.

αυτη τη λειτουργια που ανεφερες την εχει και η r1ed001 εκδοση, η νεα αναβαθμιση μαλλον προσφερει αλλες διευκολυνσεις(αν τις γνωριζει καποιος ας μας τις πει...;) )

haki
4 Ιαν. 2007, 20:03
ΕΙΠΑ: Tα βιντεο τα δειχνει σαν animated thumbnails!

Nosferatu
5 Ιαν. 2007, 00:43
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την αναβάθμιση στη νέα έκδοση, έκανα το λάθος να βάλω άλλη sim. Αποτέλεσμα; Τηλέφωνο νεκρό, όπως στην αρχική έκδοση. Μπορεί απλά να έτυχε, αλλά προσέξτε!!!

manosm3
5 Ιαν. 2007, 00:52
Αξιζει να δωσεις αυτα τα λεφτα αν εχεις ενα k750i?
Το σκεφτομαι ****το... Ενας φιλος μου το εχει και δεν ειδα μεγαλες διαφορες εκτος απο τις φωτογραφιες...

minovg
5 Ιαν. 2007, 01:12
Οντως! Εκανα κι εγώ την αναβάθμιση και μόνο αυτή την διαφορά διακρίνω.

digeorgeous
5 Ιαν. 2007, 01:29
Φίλε Κώστα το video streaming (mobile tv) σου δουλεύει κανονικά όταν είσαι σε 3g κάλυψη? Εγώ είναι το μόνο πρόβλημα που εχω με την ED version λειτουργικού.
Ναι, δουλεύει! Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την έκδοση ED, αλλά λύθηκε μετά το update... :-)

Nosferatu
5 Ιαν. 2007, 01:30
Το Κ800 μου μετά τη νέα έκδοση και την 1η αλλαγή sim παραμένει νεκρό... Κατέβασα το wotan client μήπως το διορθώσω στο σπίτι, αλλά δεν το αναγνωρίζει όταν το συνδέω με πατημένο το C. Δοκιμάζω να το συνδέσω με πατημένο 2,5 μαζί και ενώ πάει να κάνει EROM upgrade, μου βγάζει upgrading header failed. Καμμία ιδέα; Δεν βλέπω να το γλυτώνω το service...

haki
5 Ιαν. 2007, 01:45
Eχω αναστησει πολλα Κ800, με το 2 και 5, αλλα με το Davinci. Eιχα ομως credits αλλα δεν μου τα χρησιμοποιουσε. Για κανε μια δοκιμη.

Sharp GX20 Video
5 Ιαν. 2007, 02:20
Αξιζει να δωσεις αυτα τα λεφτα αν εχεις ενα k750i?
Το σκεφτομαι ****το... Ενας φιλος μου το εχει και δεν ειδα μεγαλες διαφορες εκτος απο τις φωτογραφιες...

kai egw k750 ixa.. to k800 exi xirotero video ala apistefti fotografia.. sta sin tou i megali kai tromeri se apodosi othoni tou.. kata t'alla den iparxoun treles diafores me mia epipolei skepsi.. ine kai 3g kinito to k800 tora pou to thimithika..

Sharp GX20 Video
5 Ιαν. 2007, 02:23
re pedia xanadokimasa na kano firmware update mesw tou idiou tou kinitou ala tzifos.. pali mou lei pos exo tin teleftea ekdosi.. mono mesw site diatithete i R1G?? gia pite kamia diafora pou edopisate(an edopisate..)

Nosferatu
5 Ιαν. 2007, 07:49
Ας το πάω καλύτερα στο service της omnitech. Συνιστώ να προσέχετε με τη νέα έκδοση, σε μένα με την 1η αλλαγή sim το κινητό απεβίωσε...
Φυσικά είναι η τελευταία φορά που αγόρασα SE... Την επόμενη φορά θα πάρω ένα κινητό που να μην ψοφάει σαν κοτόπουλο !!!

haki
5 Ιαν. 2007, 11:08
Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.0.6540/1558; el; U; ssr))

Ας το πάω καλύτερα στο service της omnitech. Συνιστώ να προσέχετε με τη νέα έκδοση, σε μένα με την 1η αλλαγή sim το κινητό απεβίωσε...
Φυσικά είναι η τελευταία φορά που αγόρασα SE... Την επόμενη φορά θα πάρω ένα κινητό που να μην ψοφάει σαν κοτόπουλο !!!

Pethane giati eixe thn palia EROM. An thes mborw na sou pw pws na to anasthseis me pm. Eggyhmena!

haki
5 Ιαν. 2007, 11:10
Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/3.0.6540/1558; el; U; ssr))

re pedia xanadokimasa na kano firmware update mesw tou idiou tou kinitou ala tzifos.. pali mou lei pos exo tin teleftea ekdosi.. mono mesw site diatithete i R1G?? gia pite kamia diafora pou edopisate(an edopisate..)

Se ksanarwthsan an exeis syskeuh Vodafone!

Scottas
5 Ιαν. 2007, 12:11
Η τελευταία EROM για Κ800 είναι R3A016???:confused: :D
Επίσης αξίζει να κανω αναβαθμιση σε R1G και αν ναι ποιες οι διαφορες-βελτιώσεις:)

Ευχαριστώ :p :)

jeri
5 Ιαν. 2007, 15:00

σορρυ, εβαλα λαθος παραθεση(τη 2η εννοω), ηθελα να πω οτι και στην R1ED001 τα δειχνει ως animated thumbnails

Scottas
5 Ιαν. 2007, 15:16
Η τελευταία EROM για Κ800 είναι R3A016???:confused: :D
Επίσης αξίζει να κανω αναβαθμιση σε R1G και αν ναι ποιες οι διαφορες-βελτιώσεις:)

Ευχαριστώ :p :)

Έκανα αναβαθμιση σε R1GB001 και δεν είδα κάποια συγκεκριμένη μεγάλη διαφορά με την προηγούμενη!!!:O :shifty:

RAVER
5 Ιαν. 2007, 16:11
Έκανα αναβαθμιση σε R1GB001 και δεν είδα κάποια συγκεκριμένη μεγάλη διαφορά με την προηγούμενη!!!:O :shifty:
Στην πορεια θα :worry: την διαφορα.:)

Sharp GX20 Video
5 Ιαν. 2007, 16:22

Se ksanarwthsan an exeis syskeuh Vodafone!

oxi re pedia.. kanas xthesinos ime? xero peripou ti pezi..

unbranded ine i siskevi mou..:rolleyes:

Sharp GX20 Video
5 Ιαν. 2007, 16:24
pedia i anavathmisi tis eom mono apo wotan ginete?? ine aparetiti??

haki
5 Ιαν. 2007, 16:40
pedia i anavathmisi tis eom mono apo wotan ginete?? ine aparetiti??

Aν θες να εισαι σιγουρος οτι δε θα νεκρωσει...ναι! Η προβληματικη EROM ευθυνεται για το οτι τοσα πολλα Κ800 δεν αναβαν.

ddr2
5 Ιαν. 2007, 16:51
Aν θες να εισαι σιγουρος οτι δε θα νεκρωσει...ναι! Η προβληματικη EROM ευθυνεται για το οτι τοσα πολλα Κ800 δεν αναβαν.

Μήπως μπορεί κάποιος με 2 λόγια να μου πεί τι είναι η ΕROM και σε τι διαφέρει από το λογισμικό του κινητού?:worry::worry:

haki
5 Ιαν. 2007, 16:54
H "EROM" ειναι το "BIOS" του κινητου, το "FIRMWARE" ειναι τα "WINDOWS"! :p Ετσι τα αντιλαμβανομαι...περισσοτερα δεν γνωριζω!

ddr2
5 Ιαν. 2007, 17:22
H "EROM" ειναι το "BIOS" του κινητου, το "FIRMWARE" ειναι τα "WINDOWS"! :p Ετσι τα αντιλαμβανομαι...περισσοτερα δεν γνωριζω!

Αααααααααα, κατάλαβα(νομίζω).
Εγώ θα το έλεγα αλλιώς:τo πρόγραμμα με το οποίο λειτουργούν τα κινητά.
Δλδ rom=windows και firmware=ενημερώσεις των windows.

Αλλά έχεις δίκιο, μοιάζει με bios γιατί βρίσκεται μέσα στην πλακέτα του κινητού(motherboard:p)και είναι προεγκατεστημένη:)

Αναβάθμιση erom= συνολικό update του λογισμικού, όχι απλή ενημέρωση κάποιων στοιχείων που γίνεται με το firmware

haki
5 Ιαν. 2007, 17:39
H ΕROM ειναι λιγα KB και αναβαθμιζεται σε 30 δευτ, ενω το firmware ειναι πλεον 20ΜΒ και βαλε και απο τη στιγμη που εχει κατεβει στο δισκο μας κανει κανα δεκαλεπτο για να περαστει στο κινητο. Νομιζω (δεν κοβω και...:p ) οτι ο παραλληλισμος της EROM με το BIOS πρεπει να ειναι σωστος. Ας επιβεβαιωσει καποιος που ΞΕΡΕΙ (με τα Βορειοευρωπαίκα δεδομενα...οχι με τα Ελληνικα)!

Aναβαθμιση EROM συνεπως ΔΕΝ ειναι συνολικη αναβαθμιση του λογισμικου.

ddr2
5 Ιαν. 2007, 17:46
H ΕROM ειναι λιγα KB και αναβαθμιζεται σε 30 δευτ, ενω το firmware ειναι πλεον 20ΜΒ και βαλε και απο τη στιγμη που εχει κατεβει στο δισκο μας κανει κανα δεκαλεπτο για να περαστει στο κινητο. Νομιζω (δεν κοβω και...:p ) οτι ο παραλληλισμος της EROM με το BIOS πρεπει να ειναι σωστος. Ας επιβεβαιωσει καποιος που ΞΕΡΕΙ (με τα Βορειοευρωπαίκα δεδομενα...οχι με τα Ελληνικα)!

Aναβαθμιση EROM συνεπως ΔΕΝ ειναι συνολικη αναβαθμιση του λογισμικου.

Μάλιστα.Thanks a lot:):)

Nosferatu
5 Ιαν. 2007, 18:25
Πάντως σε μένα, αμέσως μετά την αναβάθμιση και με την 1η αλλαγή sim το Κ800 πέθανε... Μάλλον επανήλθε το πρόβλημα της 1ης έκδοσης με την αλλαγή sim. Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο για ένα κινητό τέτοιας αξίας να παρουσιάζει τόσο σοβαρό πρόβλημα. Μάλλον η SE δεν ξέρει να φτιάχνει πια κινητά! Είναι το 1ο κινητό εδώ και πολλά χρόνια που είναι τόσο αναξιόπιστο!

Scottas
5 Ιαν. 2007, 18:37
An to 8ewreis toso megalo problem ti na poume kai gia s60 me TA problems!!!

Filika Scottas:) :p

Scottas
5 Ιαν. 2007, 19:31
paidia edw leei akrivos tis diafores ths R1G apo thn R1E

http://howardforums.com/showthread.php?t=1080125:)

haki
5 Ιαν. 2007, 21:13
Πάντως σε μένα, αμέσως μετά την αναβάθμιση και με την 1η αλλαγή sim το Κ800 πέθανε... Μάλλον επανήλθε το πρόβλημα της 1ης έκδοσης με την αλλαγή sim. Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο για ένα κινητό τέτοιας αξίας να παρουσιάζει τόσο σοβαρό πρόβλημα. Μάλλον η SE δεν ξέρει να φτιάχνει πια κινητά! Είναι το 1ο κινητό εδώ και πολλά χρόνια που είναι τόσο αναξιόπιστο!

Mετα το χθεσινο ποστ σου εκανα καμια 10αρια αλλαγες σιμ στο νεοαναβαθμισθεν Κ800 και δεν ειχε προβλημα. Οπως σου εγραψα, φταιει το οτι μεσω SEUS δεν αναβαθμιζεται η EROM αλλα μονο το λογισμικο. Το δικο σου νεκρωσε γιατι, παρολο που φορουσε καινουργιο λογισμικο, η EROM του ηταν η παλια προβληματικη. ΔΕΝ υπαρχει Κ800 με EROM την R3A016 που να νεκρωνει...μονο αυτα που εχουν την R3A011 πεφτουν σε κωμα. :p

alexis2004
6 Ιαν. 2007, 00:08
kalispera,ithela na rotiso an kaneis jerei pou mporo na bro adaptoraki pou na bgazei apo k800 se thiliko gia na sindeo apla akoustika radiofonou.
εψαξα παντου και δεν το βρηκα....
επισης εμαθα πως στην συσκευασια του w800 δινεται και αυτο αλλα και κανονικα ακουστικα.
ξερει τιποτα κανεις σχετικα με το θεμα?

ευχαριστω φιλικα
alexis2004

Scottas
6 Ιαν. 2007, 00:13
kalispera,ithela na rotiso an kaneis jerei pou mporo na bro adaptoraki pou na bgazei apo k800 se thiliko gia na sindeo apla akoustika radiofonou.
εψαξα παντου και δεν το βρηκα....
επισης εμαθα πως στην συσκευασια του w800 δινεται και αυτο αλλα και κανονικα ακουστικα.
ξερει τιποτα κανεις σχετικα με το θεμα?

ευχαριστω φιλικα
alexis2004

File mou mporeis na agoraseis ta akoustika tou w800i kai na ta xrhshmopoihseis kanonika:)

Filika Scottas

ddr2
6 Ιαν. 2007, 02:57
An to 8ewreis toso megalo problem ti na poume kai gia s60 me TA problems!!!

Filika Scottas:) :p

Ναι μωρέ, σιγά το πρόβλημα..
Απλά, δεν δούλευε το κινητό του.Πώς κάνει έτσι και αυτός...:p:X

Scottas
6 Ιαν. 2007, 09:22
:X :rolleyes: :O :) :shifty: Ναι μωρέ, σιγά το πρόβλημα..
Απλά, δεν δούλευε το κινητό του.Πώς κάνει έτσι και αυτός...:p:X

Nosferatu
6 Ιαν. 2007, 10:55
Mετα το χθεσινο ποστ σου εκανα καμια 10αρια αλλαγες σιμ στο νεοαναβαθμισθεν Κ800 και δεν ειχε προβλημα. Οπως σου εγραψα, φταιει το οτι μεσω SEUS δεν αναβαθμιζεται η EROM αλλα μονο το λογισμικο. Το δικο σου νεκρωσε γιατι, παρολο που φορουσε καινουργιο λογισμικο, η EROM του ηταν η παλια προβληματικη. ΔΕΝ υπαρχει Κ800 με EROM την R3A016 που να νεκρωνει...μονο αυτα που εχουν την R3A011 πεφτουν σε κωμα. :p

Ενδιαφέρουσα εξήγηση. Το απαράδεκτο είναι ότι, αφού δώσω περί τα 400-450 ευρώ στην άθλια SonyEricsson αν αποφασίσω να πάρω το κινητό ναυαρχίδα της μόλις κυκλοφορήσει, θα πρέπει μετά να πληρώνω αναβαθμίσεις από "ιδιώτες", μια και οι επίσημες της SE δεν αναβαθμίζουν την EROM. Για να μην πεθαίνει κάθε 3 και λίγο το κινητό μου !!! Αν είναι δυνατόν. Η άθλια αυτή εταιρεία δεν μπορεί να βρει τρόπο να αναβαθμίζει την ΕROM; Το wotan και το davinci είναι δηλαδή πιο μπροστά από την επίσημη εταιρεία;;
Μόλις βγει ένα N...a με αντίστοιχη κάμερα, το έχω ξεφορτωθεί άμεσα!

ΥΓ: Μπορώ να πω ότι είναι το πρώτο κινητό που βλέπω από την αρχή της κυκλοφορίας των κινητών που πεθαίνει τόσο ξαφνικά! Πολύ καλή δουλειά έκανε η SE !!!

ramsys
6 Ιαν. 2007, 11:32
Xronia polla se olous...paidia exo fovero provlima....exo to k800i to opoio mou douleue kala kai den eixa kanena provlima...kai piga katevasa to upgrade tis ericsson...meta apo tin anavathmisi mou ebgale merika provlimata...to epsaxa oso mporousa sto forum kai katalava pos prepei na to kano unbrand epeidi einai vodafone live kai meta na egatastiso to teleytaio firmware..(sostos mexri edo??)...to thema poio einai?? oti gia na to kano unbrand vlepo oti ginete apo idiotes mono me pliromi...(kanena free site den iparxei??) kai deytero apo oti vlepo kai gia egatastasi neou firmware thelei pali pliromi...

haki
6 Ιαν. 2007, 11:48
Ενδιαφέρουσα εξήγηση. Το απαράδεκτο είναι ότι, αφού δώσω περί τα 400-450 ευρώ στην άθλια SonyEricsson αν αποφασίσω να πάρω το κινητό ναυαρχίδα της μόλις κυκλοφορήσει, θα πρέπει μετά να πληρώνω αναβαθμίσεις από "ιδιώτες", μια και οι επίσημες της SE δεν αναβαθμίζουν την EROM. Για να μην πεθαίνει κάθε 3 και λίγο το κινητό μου !!! Αν είναι δυνατόν. Η άθλια αυτή εταιρεία δεν μπορεί να βρει τρόπο να αναβαθμίζει την ΕROM; Το wotan και το davinci είναι δηλαδή πιο μπροστά από την επίσημη εταιρεία;;
Μόλις βγει ένα N...a με αντίστοιχη κάμερα, το έχω ξεφορτωθεί άμεσα!

ΥΓ: Μπορώ να πω ότι είναι το πρώτο κινητό που βλέπω από την αρχή της κυκλοφορίας των κινητών που πεθαίνει τόσο ξαφνικά! Πολύ καλή δουλειά έκανε η SE !!!

Πρεπει να διευκρινισω οτι η EROM δεν αναβαθμιζεται μεσω SEUS στο σπιτι μας ΑΛΛΑ εαν αναβαθμισουμε το κινητο μας σε service-point της SE, τοτε αναβαθμιζεται και η EROM. Aυτο κανει η SE με ολα τα "νεκρα" Κ800 που της παραδιδουν.

geofil
6 Ιαν. 2007, 12:31
Xronia polla se olous...paidia exo fovero provlima....exo to k800i to opoio mou douleue kala kai den eixa kanena provlima...kai piga katevasa to upgrade tis ericsson...meta apo tin anavathmisi mou ebgale merika provlimata...to epsaxa oso mporousa sto forum kai katalava pos prepei na to kano unbrand epeidi einai vodafone live kai meta na egatastiso to teleytaio firmware..(sostos mexri edo??)...to thema poio einai?? oti gia na to kano unbrand vlepo oti ginete apo idiotes mono me pliromi...(kanena free site den iparxei??) kai deytero apo oti vlepo kai gia egatastasi neou firmware thelei pali pliromi...

Καλώς ήρθες στο forum.
Free site για απεγκατάσταση του vodafone live δεν θα βρεις. Επειδή η εγχείριση δεν είναι τυπικά νόμιμη και οι 2 εταιρείες (voda & SE) δεν θα άφηναν κάτι τέτοιο ελεύθερο.
Για την εγκατάσταση νέου firmware κανονικά δεν πληρώνεις τίποτα στα service points της SE. Αλλά αν βγάλεις το live χάνεις την εγγύηση και θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μόνο στο διαδίκτυο πλέον.

ramsys
6 Ιαν. 2007, 12:56
Se eyxaristo para poli gia tis plirofories...tora exo omos kai mia alli aporia(3 dld...) :p :p ....Flash themes ti einai??? pairnei to K800??? apo pou mporo na katevaso??? :) :) :) :)

tayros
6 Ιαν. 2007, 14:59
Se eyxaristo para poli gia tis plirofories...tora exo omos kai mia alli aporia(3 dld...) :p :p ....Flash themes ti einai??? pairnei to K800??? apo pou mporo na katevaso??? :) :) :) :)

kane ena mikro psaksimo sto google kai tha vreis polla pragmata gia ayto to teleio kinito pou pires!!!:happy:

Sharp GX20 Video
6 Ιαν. 2007, 21:26
emena padws sinexizi pismatika to kinito mou na mou lei pos forai tin teleftea ekdosi firmware enw exw tin r1ed!!...

giati *%&&%$ mou kinitaki?? :p

tayros
6 Ιαν. 2007, 21:29
emena padws sinexizi pismatika to kinito mou na mou lei pos forai tin teleftea ekdosi firmware enw exw tin r1ed!!...

giati *%&&%$ mou kinitaki?? :p

telika re paidia pou tha mathoume an yparxei new anavathmisi? ti na po re gamoto me aytes tis etairies!!

Sharp GX20 Video
6 Ιαν. 2007, 21:32
telika re paidia pou tha mathoume an yparxei new anavathmisi? ti na po re gamoto me aytes tis etairies!!
oti iparxi,iparxi.. ala malon den to exoun kani akoma na mporis na tin perasis apo to kinito.. mono mesw seus mexri stigmis..

Sharp GX20 Video
6 Ιαν. 2007, 21:34
pedia ego exo akoma tin erom r3a011.. lete na tin ananewso se kana se point gia na min exo kana provlima??

malon afto tha kano kai epefkerias tha perasw kai to kenourio firmware to opio den lei na vri to kinito mou meso software update..

tayros
6 Ιαν. 2007, 21:35
oti iparxi,iparxi.. ala malon den to exoun kani akoma na mporis na tin perasis apo to kinito.. mono mesw seus mexri stigmis..

ayto tha pei organosi kai aksiopistia pros tous katanalotes!!:mad:

geofil
6 Ιαν. 2007, 22:05
Έχω την εντύπωση ότι από πλευράς υποστήριξης και αναβαθμίσεων, το Κ800 το έχει λίγο χ...ο η SE σε σχέση με το Κ750.
Ελπίζω να μην ακολουθήσει μόνιμα αυτήν την πολιτική στο εξής.

ramsys
6 Ιαν. 2007, 22:35
Na mai pali gia 3i fora simera sto forum...exo akoma mia aporeia afou eida kai apoeida...mporo na kano to kinito mou etsi opos itan prin to ipotithemeno upgrade tis SE??an nai pos???

alexis2004
7 Ιαν. 2007, 02:59
File mou mporeis na agoraseis ta akoustika tou w800i kai na ta xrhshmopoihseis kanonika:)

Filika Scottas

......
oan agoraseis to w800 sto kouti tha breis: 1o akoustiko kanoniko SE pou dinetai opos se ola ta upolipa kinita...gia radio kai mp3.
2o akoma omos mazi me ayto (1o) i suskeyasia exei kai ayto to adaptoraki pou bgazei se thiliko gia na sindeeis ta apla akoustika pou sindeeies se tv radio cd player etc.ego endoiageromai gia ayto to adaptoraki.

filika alexis2004

Sharp GX20 Video
7 Ιαν. 2007, 03:04
Έχω την εντύπωση ότι από πλευράς υποστήριξης και αναβαθμίσεων, το Κ800 το έχει λίγο χ...ο η SE σε σχέση με το Κ750.
Ελπίζω να μην ακολουθήσει μόνιμα αυτήν την πολιτική στο εξής.
gia mena padws den exi polla tradaxta bugs to k800 pou na dikeologi ametrita updates opos sto k750. ena firmware omos pou tha veltione to aparadekto video, den tha me xalage KATHOLOU! MA KATHOLOU LEME!! :lol:

Nosferatu
7 Ιαν. 2007, 10:16
Ναι, δεν έχει πολλά bugs. Ένα κυρίως: κάθε 3 και λίγο πεθαίνει χωρίς να το περιμένεις. Γιατί το δικό μου είχε ήδη πάει το καλοκαίρι σε service όπου πιθανότατα πέρασαν τη νέα EROM. Αλλά και πάλι πέθανε την προηγούμενη βδομάδα. Μην πω για το πόσο απαράδεκτο είναι να έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις για το κινητό ναυαρχίδα της εταιρείας. Δεν πειράζει, μόλις το πάρω πίσω θα το πουλήσω (ελπίζω όταν βάλει τη sim του μέσα ο υποψήφιος αγοραστής να μην πεθάνει) και θα πάρω ένα σοβαρό κινητό. Γιατί κινητό που σβήνει και δεν ανάβει, 2 φορές, τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του, δεν είναι σοβαρό και αξιόπιστο. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία που το βγάζει...

Scottas
7 Ιαν. 2007, 13:02
;) ......
oan agoraseis to w800 sto kouti tha breis: 1o akoustiko kanoniko SE pou dinetai opos se ola ta upolipa kinita...gia radio kai mp3.
2o akoma omos mazi me ayto (1o) i suskeyasia exei kai ayto to adaptoraki pou bgazei se thiliko gia na sindeeis ta apla akoustika pou sindeeies se tv radio cd player etc.ego endoiageromai gia ayto to adaptoraki.

filika alexis2004

File mou gia na mhn pedeuesai kalitera pare ta akoustika tou w800 mazi me to adaptoraki gt pane mazi:p
Dn kserw gia na s pw thn alh8eia an mporeis na pareis tpt maimou apo to eBay

Filika Scottas

Scottas
7 Ιαν. 2007, 13:05
Ναι, δεν έχει πολλά bugs. Ένα κυρίως: κάθε 3 και λίγο πεθαίνει χωρίς να το περιμένεις. Γιατί το δικό μου είχε ήδη πάει το καλοκαίρι σε service όπου πιθανότατα πέρασαν τη νέα EROM. Αλλά και πάλι πέθανε την προηγούμενη βδομάδα. Μην πω για το πόσο απαράδεκτο είναι να έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις για το κινητό ναυαρχίδα της εταιρείας. Δεν πειράζει, μόλις το πάρω πίσω θα το πουλήσω (ελπίζω όταν βάλει τη sim του μέσα ο υποψήφιος αγοραστής να μην πεθάνει) και θα πάρω ένα σοβαρό κινητό. Γιατί κινητό που σβήνει και δεν ανάβει, 2 φορές, τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του, δεν είναι σοβαρό και αξιόπιστο. Το ίδιο ισχύει και για την εταιρεία που το βγάζει...

Enas kalos logos gia na mhn ksanapareis thlefwno pou exei vgei prosfatos(prin 6 mines esu)!!!Kati hksera pou to phra telh oktwvriou!!!:X :cool:

Filika Scottas

Scottas
7 Ιαν. 2007, 13:09
Exei kaneis dokimasei na kanei firmware update me to Phone Xs!!!???:blink:
Dn 8elw na dokimasw egw an kai exw "paixei"me tetoia progs opws davinci kai g flash!!!:)

Sharp GX20 Video
7 Ιαν. 2007, 16:35

to diko mou kinito padws kai oswn gnwrizw den parousiazi kanena tetio provlima..

honduck
7 Ιαν. 2007, 19:42
poli kalo to k800i...to dokimasa kai emeina arketa ikanopoiimenos...ena mono de mou arese katholou! oti den perneis memory stick otan to agorazeis.... poso kostizei mia 512 mmc????

dathanassiou
7 Ιαν. 2007, 21:42
poli kalo to k800i...to dokimasa kai emeina arketa ikanopoiimenos...ena mono de mou arese katholou! oti den perneis memory stick otan to agorazeis.... poso kostizei mia 512 mmc????

512 MMC?! :blink: Μαλλον Memory Stick εννοεις, το MMC ειναι αλλο format και οχι για Κ800i...;) .
Ενα MS 512ΜΒ λοιπον, κανει γυρω στα 25-30 Euro...:O

Υ.Γ. Διορθωσε βρε και την υπογραφη σου...Τι σημαινει "Ppecial" ? ;)

minovg
7 Ιαν. 2007, 22:15
Ρε σεις. :eek: Έκλεισα το κινητό για να αλλάξω μπαταρία (έχω 2), την αλλάζω και δεν ξαναάνοιξε ποτέ! :blink: :blink: :blink: :ninja:

WTF; Είχα κάνει την τελευταία αναβάθμιση πριν 2-3 μέρες μέσω SEUS. Να το ξεγράψω ή να προσπαθώ μπας και ανοίξει κάποια στιγμή; ΠΕΘΑΝΕ κυριολεκτικά, ανακοπή καρδιάς, πώς το λένε. Εντελώς ξαφνικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. :mad: Ούτε φορτίζει ούτε δέχεται πάλι αναβάθμιση (δεν αποκρίνεται καν, τίποτα λέμε, νεκρό πράμα, ούτε καν ηλεκτροσόκ) :wacko:

honduck
7 Ιαν. 2007, 22:38
poia einai i megaliteri memory stick pou iparxei gia to k800i???? poso kanei?

Sharp GX20 Video
7 Ιαν. 2007, 23:32
Ρε σεις. :eek: Έκλεισα το κινητό για να αλλάξω μπαταρία (έχω 2), την αλλάζω και δεν ξαναάνοιξε ποτέ! :blink: :blink: :blink: :ninja:

WTF; Είχα κάνει την τελευταία αναβάθμιση πριν 2-3 μέρες μέσω SEUS. Να το ξεγράψω ή να προσπαθώ μπας και ανοίξει κάποια στιγμή; ΠΕΘΑΝΕ κυριολεκτικά, ανακοπή καρδιάς, πώς το λένε. Εντελώς ξαφνικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. :mad: Ούτε φορτίζει ούτε δέχεται πάλι αναβάθμιση (δεν αποκρίνεται καν, τίποτα λέμε, νεκρό πράμα, ούτε καν ηλεκτροσόκ) :wacko:

me mia anavathmisi tis erom sou logika tha xanazwdanepsi..:p
ara mallon tin kanis gia kana "se service point"..;)

gthebest
8 Ιαν. 2007, 01:42
Geia xara sthn parea.
Ti karta protinete na parw 512 h 1024?Akousa oti me thn 1024 douleuei arga...Isxei?

ταξιδιωτης22
8 Ιαν. 2007, 02:18
Geia xara sthn parea.
Ti karta protinete na parw 512 h 1024?Akousa oti me thn 1024 douleuei arga...Isxei?

μια χαρουλα μου δουλευει με την 1giga.

minovg
8 Ιαν. 2007, 02:20
me mia anavathmisi tis erom sou logika tha xanazwdanepsi..:p
ara mallon tin kanis gia kana "se service point"..;)
Οπότε ισχύει παιδιά ο κανόνας: Εφόσον λειτουργεί μια χαρά το κινητό σας, μην κάνετε αναβαθμίσεις. Περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν. Δεν έχω καμιά όρεξη να τρέχω πάλι στα @#$@σέρβις τους και να περιμένω πάλι μέρες...

valerios
8 Ιαν. 2007, 11:27
Και η πλάκα είναι οτι σκεφτόμουν να πάρω το κινητό...Αλλά με αυτά που διαβάζω...

Nosferatu
8 Ιαν. 2007, 12:30
Και η πλάκα είναι οτι σκεφτόμουν να πάρω το κινητό...Αλλά με αυτά που διαβάζω...

Σε δυνατότητες είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Όμως υπάρχει περίπτωση να σου ψοφήσει σαν κοτόπουλο και να κλαις...
Το δικό μου πήγε στο service και πάει για αλλαγή πλακέτας... Έτσι τουλάχιστο μου είπαν. Είναι η 2η φορά που μου πεθαίνει, το θεωρώ πια εντελώς αναξιόπιστο...

happybear
8 Ιαν. 2007, 16:02
Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα!!!

Παροτι εχω παρει μεσω sms τις ρυθμισεις για MMS και WAP δεν δουλευει κανενα απο τα 2 παραμονο για 1 λεπτο ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ το κινητο.Αυτο μονο!!!Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα απο τα προαναφερθεντα προβληματα!!!

Η εκδοση του firmware που εχω ειναι η R1GB001 και του EROM R3A011

Λετε να ειναι προβλημα software ή hardware!!!

To κινητο κατα τα αλλα δουλευει ΑΨΟΓΑ!!

Η συνδεση μου ειναι COSMOTE εταιρικο

Giorgosk80
8 Ιαν. 2007, 19:29
Γιατι εχεις μπει σε κανενα foroum κινητου και να φωναζουν ολοι ..ζητω το κινητο μας?
Για τα προβληματα ποιο πολυ θα μπει καποιος εδω και οταν χρειαζεται βοηθεια..

minovg
8 Ιαν. 2007, 19:33
Σε δυνατότητες είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Όμως υπάρχει περίπτωση να σου ψοφήσει σαν κοτόπουλο και να κλαις...
Το δικό μου πήγε στο service και πάει για αλλαγή πλακέτας... Έτσι τουλάχιστο μου είπαν. Είναι η 2η φορά που μου πεθαίνει, το θεωρώ πια εντελώς αναξιόπιστο...
Τα ίδια είχα πάθει και με το Κ750 μου. Το πούλησα και ησύχασα. Είπα όμως ο λακαμάς να πάρω το νέο Κ800. Ε και με αυτό πάλι τα ίδια. Θεωρώ εντελώς ανεπίτρεπτο να πεθαίνει στα καλά καθούμενα το κινητό. Είναι εντελώς αναξιόπιστο. Τελικά φίλε τι έφταιγε; Η αναβάθμιση που κάναμε μέσω SEUS; Δεν πρέπει με λίγα λόγια να κάνουμε μέσω ίντερνετ εμείς; Τι διάολο πια; :down:

Εγώ το πήγα σήμερα στο σέρβις και μου είπαν σε δυο μέρες θα είναι έτοιμο. Στα κεντρικά. Πριν είχα πάει στη γειτονιά μου σε ένα απάλευτο σέρβις πόιντ όπου δεν γνωρίζαν καν τι είναι EROM. :blink: Εκεί μάλιστα μου είπαν το εκπληκτικό ότι έσβησε το κινητό επειδή είδαν υγρασία στις επαφές επιφανειακά. :blink: Γιαυτό λέει δεν δεχόταν καν αναβάθμιση. :blink: Eν τω μεταξύ εγώ το προσέχω το κινητό, δεν έχει πέσει ποτέ ούτε σταγόνα!!! Αν αυτό μαζεύει υγρασία από μόνο του, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα!! Να πάνε να τα διορθώσουν. Δε θα ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη. :down:

Γενικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την Σόνυ Έρικσον. Δεν ξαναγοράζω ΣΕ. Είχα και το Κ750, τα ίδια σκ@τ@ και χειρότερα κι εκείνο. Ε άντε να πάνε να πνιγούνε. Καθίστε φτιάξτε κανά κινητό της προκοπής και μετά βγάλτε το στην αγορά. Και επιτέλους κόψτε αυτή την μπ@υρδέλοαναβάθμιση μέσω SEUS. Είναι εντελώς αναξιόπιστη.

Giorgosk80
8 Ιαν. 2007, 19:48
Τα ίδια είχα πάθει και με το Κ750 μου. Το πούλησα και ησύχασα. Είπα όμως ο λακαμάς να πάρω το νέο Κ800. Ε και με αυτό πάλι τα ίδια. Θεωρώ εντελώς ανεπίτρεπτο να πεθαίνει στα καλά καθούμενα το κινητό. Είναι εντελώς αναξιόπιστο. Τελικά φίλε τι έφταιγε; Η αναβάθμιση που κάναμε μέσω SEUS; Δεν πρέπει με λίγα λόγια να κάνουμε μέσω ίντερνετ εμείς; Τι διάολο πια; :down:

Εγώ το πήγα σήμερα στο σέρβις και μου είπαν σε δυο μέρες θα είναι έτοιμο. Στα κεντρικά. Πριν είχα πάει στη γειτονιά μου σε ένα απάλευτο σέρβις πόιντ όπου δεν γνωρίζαν καν τι είναι EROM. :blink: Εκεί μάλιστα μου είπαν το εκπληκτικό ότι έσβησε το κινητό επειδή είδαν υγρασία στις επαφές επιφανειακά. :blink: Γιαυτό λέει δεν δεχόταν καν αναβάθμιση. :blink: Eν τω μεταξύ εγώ το προσέχω το κινητό, δεν έχει πέσει ποτέ ούτε σταγόνα!!! Αν αυτό μαζεύει υγρασία από μόνο του, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα!! Να πάνε να τα διορθώσουν. Δε θα ρίχνουν το φταίξιμο στον πελάτη. :down:

Γενικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την Σόνυ Έρικσον. Δεν ξαναγοράζω ΣΕ. Είχα και το Κ750, τα ίδια σκ@τ@ και χειρότερα κι εκείνο. Ε άντε να πάνε να πνιγούνε. Καθίστε φτιάξτε κανά κινητό της προκοπής και μετά βγάλτε το στην αγορά. Και επιτέλους κόψτε αυτή την μπ@υρδέλοαναβάθμιση μέσω SEUS. Είναι εντελώς αναξιόπιστη.
Παντως υγρασια δεν πιανει το κινητο μονο εαν βραχει αλλα και για παραδειγμα αν το βαζεις πχ στην τσεπη του τζιν σου και ιδρωνεις εστω και λιγο η και διαφορα αλλα(ειχα ρωτησει και μου τα ειπαν δεν τα λεω εγω.)

ddr2
8 Ιαν. 2007, 20:28
Παντως υγρασια δεν πιανει το κινητο μονο εαν βραχει αλλα και για παραδειγμα αν το βαζεις πχ στην τσεπη του τζιν σου και ιδρωνεις εστω και λιγο η και διαφορα αλλα(ειχα ρωτησει και μου τα ειπαν δεν τα λεω εγω.)

Όχι , κατάλαβα τι εννοούσε ο φίλος.Είναι μερικά σέρβις τα οποία με το που τους δίνεις το κινητό κοιτάνε την υποδοχή του φορτηστή.
Και αφού την δούνε καλά καλά, με την εμπειρία της:p η κοπέλα(συνήθως) που είναι στην υποδοχή σε προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που την ώρα που κατάλαβες ότι το κινητό σου δεν δουλεύει και είπες
"φτού...", αν τα σκάγια πήραν το κινητό, τότε χάνεις την εγγύηση:p:lol:

griniaris
8 Ιαν. 2007, 21:48
ΣΤΑ 343 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 350 ΣΤΗΝ ΤΙΜ...

minovg
9 Ιαν. 2007, 00:15
Ναι σωστά τα λες εσύ, αλλά αν είναι να γεμίζει υγρασία το κινητό αν το έχεις στην τσέπη ή μέσα στο σακάκι ή μέσα στο μπουφάν, ε συγγνώμη δεν ήξερα να το απλώνω και με μανταλάκι καθημερινά στο μπαλκόνι για να παίρνει τον αέρα του φυσιολογικά... Αυτό είναι θέμα δικό τους, κατασκευαστικό. Δεν φταίει ο πελάτης. Τα κινητά είναι για να τα έχουμε στις τσέπες, δεν είναι για να τα κρατάμε κλιματιζόμενα... :down:

geofil
9 Ιαν. 2007, 00:23
Βλακείες. Το κινητά δεν είναι ΤΟΣΟ ευαίσθητα. Συνήθως είναι η καλύτερη δικαιολογία στα service points για να ξεφορτωθούν τους περισσότερους χρήστες. Και δεν είναι μέσα στην εγγύηση πλέον η συσκευή και δεν μπορεί να ανιχνευτεί εύκολα από τον χρήστη.

NiCkOs_gr
9 Ιαν. 2007, 00:52
Σήμερα μου έκανε το εξής περίεργο..
όλα τα παιχνίδια που είχα εγκαταστήσει (9 στα 10), τα έχει ως μη διαθέσιμα!
Με αποτέλεσμα από τα όσα είναι μέσα να λειτουργούν 3-4.
Αφαίρεσα το stick αλλά δεν έγινε τπτ καμια ιδέα?

ταξιδιωτης22
9 Ιαν. 2007, 01:07
ρε παιδια σε ασημι που μπορω να το βρω?

fanatikos
9 Ιαν. 2007, 08:37
Λοιπόν, χτες το αναβάθμισα και εγώ στην GB έκδοση αφού είχα ένα ξεχασμένο credit στο wotan εδώ και κάτι μήνες. Αρκετές ώρες ασχολήθηκα ψάχνοντας τι έχει αλλάξει, και εκτός από το preview δεν είδα τίποτα χτηπητό. Δεν μπόρεσα να τσεκάρω το mobile tv όταν είναι σε 3G κάλυψη, αφού η Cosmote αποφάσησε στα καλά καθούμενα να το αφαιρέσει από το MyCosmos View. Κατόπιν επικοινωνίας με το CC η απάντηση τους ήταν :
" Αφαιρέθηκε γιατί υπήρχαν προβλήματα ασυμβατότητας με το Κ800 της SE. Είμαστε σε επικοινωνία με τους τεχνικούς της για την επίλυση του προβλήματος. Μόλις υπάρξει λύση το link του mobile tv θα ξανατοποθετηθεί"

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Αυτό δεν το κατάλαβα!!!! Λες και όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το Κ800!! Αν κάτι έχει ασυμβατότητα με αυτό το αφαιρούνε και το ξαναβάζουνε μόλις δουλέψει!! Η αλήθεια πάντως είναι ότι, στην αρχική μου ερώτηση "τι έγινε το link του mobile tv από το MyCosmos View", κατευθείαν με ρωτήσανε αν έχω Κ800, και όταν απάντησα καταφατικά μου σκάσανε το παραμύθι! Δεν ξέρω αν συμένει κάτι αυτό, και γιατί αυτή η ιδική αντιμετώπηση του Κ800 από πλευράς Cosmote.
Αλήθεια, κάποια στιγμή είχαν κυκλοφωρήσει κάποια link που οδηγούσαν κατευθείαν στα κανάλια χωρίς τα menu του MyCosmos view. Τα έχει μήπως κανείς?

kalamatiani
9 Ιαν. 2007, 10:35
:
εμενα αυτο μου το κανει απο την πρωτ μερα!!!!!
κ θελω να ελπιζω πως με τη νεα αναβαθμιση, θα λυθει...
μη μου λες τωρα τετοια εσυ....:wacko:

kalamatiani
9 Ιαν. 2007, 10:53
ακουστε κ το θεϊκο τωρα..
καλω το cs της se κ ρωταω ευγενικοτατα, αν εχει βγει νεα αναβαθμιση για το k800 (εκτος απο την γνωστη) κ μου απαντανε: "Που να γνωριζουμε εμεις; :wacko: Θ πρεπει να καλεσετε καποιο sp να σας πουνε! Εμεις εδω, δεν ειμαστε τεχνικοι κ δεν γνωριζουμε οχι μονο ποιες αναβαθμισεις υπαρχουν για το συγκεκριμενο αλλα ουτε κ ποσσες!!!" Επίσης, αναφερονοτας στον υπαλληλο οτι το κινητο (το δικο μου τουλαχιστον) ειναι προβληματικο, γυρναει κ απανταει με εκπληξη: "τι λετε τωρα; το συγκεκριμενο κινητο δεν εχει παρουσιασει προβληματα, συμφωνα με ερευνες..." :blink:
Τελικα επειδη ακουγα μ****ιες επι ενος 15', το εκλεισα κ πηρα τηλ την Omnitek Που συμφωνα με αυτους, εχουν βγει 3 αναβαθμισεις!!!!!! :wacko:
Ελεος!!!!!

minovg
9 Ιαν. 2007, 12:24
Το κινητό έχει και παραέχει προβλήματα... Στο Όμνιτεκ της οδού Τζωρτζ στα Εξάρχεια/Πλ.Κάνιγγος (που θεωρούνται νομίζω τα κεντρικά) γνωρίζουν για τα κολλήματα του Κ800 ειδικά αυτό του «ξαφνικού θανάτου». Η κοπέλα εκεί μου είπε ότι καθημερινά έρχονται πελάτες με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το κακό στην όλη υπόθεση (εκτός του ότι θα μείνετε 2-3 μέρες χωρίς κινητό και θα πρέπει να υποστείτε ταλαιπωρία δρόμου για να πάτε) είναι ότι χάνονται όλα τα δεδομένα και ότι το κινητό επιστρέφεται φορμαρισμένο. :blink: :wacko:

happybear
9 Ιαν. 2007, 13:13
Εν τελει παιδες το κινητο μου δεν εχει κανενα προβλημα απο τα προαναφερθεντα αλλα με παραξενευει το γεγονος οτι και το προηγουμενο που ειχα Κ750ι δεν ειχε κανενα απολυτως απο τα γνωστα προβληματα.Μηπως εχει σχεση το γεγονος οτι εχουν παραγγελθει για εταιρια?

Τελικα το "προβλημα" με τα ΜΜS ηταν επειδη δεν εστελνα σκετο MMS αλλα MMS se στο 1651 γεγονος που μου το ξεκαθαρισε η Εξυπηρετηση πελατων,αλλα ακομη παιδευομαι με αυτο το ρημαδι το WAP που ακομη και τις ρυθμισεις μεσω WAPA στο 1651 να βαζω παλι μου βγαζει Connection to host failed κτλ!!!

Αν καποιος εχει Cosmote και δεν βαριεται ας κανει ενα ποστ τις ρυθμισεις!!!

Ευχαριστω

brath
9 Ιαν. 2007, 13:33
Να πω κι εγώ το περιστατικό που μου έτυχε:
Το Κ800 μου είναι 2 μηνών. Χτες, κάποια στιγμή παρατηρησα ότι όταν έκανα κλήση, το νούμερο δεν υπήρχε στη λίστα των εξερχομένων. Ανοίγω τον τηλεφωνικό κατάλογο και παρατηρώ πως όταν φτάνω πάνω πάνω, οπότε με το joystick πάνω με πηγαίνει στο τέλος του καταλόγου (και το αντίστροφο), το κινητό κάνει reset μόνο του. Το σβήνω και δεν ανάβει. Βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω κι ανοίγει. Το πρόβλημα παραμένει. Μετά από κάποιες ώρες, ξαφνικά το πρόβλημα λύθηκε.
Καμιά ιδέα κανείς???

fanatikos
9 Ιαν. 2007, 14:59
Λοιπόν προς ενυμέρωση για όσους έχουν Cosmote, το mobile tv δουλεύει μια χαρά στην έκδοση R1GB. Απλά η Cosmote δεν έχει ενυμερώσει τους server της και μόλις αντιλαμβάνωνται διαφορετική version από την αρχική (R1CB) αλλάζουν το οικονίδιο με αυτό του Chat στο MyCosmos view. Κατάφερα βρήκα τα links και τα δοκίμασα. Όλα δουλεύουν άψωγα!:cool:

fanatikos
9 Ιαν. 2007, 15:13
Εν τελει παιδες το κινητο μου δεν εχει κανενα προβλημα απο τα προαναφερθεντα αλλα με παραξενευει το γεγονος οτι και το προηγουμενο που ειχα Κ750ι δεν ειχε κανενα απολυτως απο τα γνωστα προβληματα.Μηπως εχει σχεση το γεγονος οτι εχουν παραγγελθει για εταιρια?

Τελικα το "προβλημα" με τα ΜΜS ηταν επειδη δεν εστελνα σκετο MMS αλλα MMS se στο 1651 γεγονος που μου το ξεκαθαρισε η Εξυπηρετηση πελατων,αλλα ακομη παιδευομαι με αυτο το ρημαδι το WAP που ακομη και τις ρυθμισεις μεσω WAPA στο 1651 να βαζω παλι μου βγαζει Connection to host failed κτλ!!!

Αν καποιος εχει Cosmote και δεν βαριεται ας κανει ενα ποστ τις ρυθμισεις!!!

Ευχαριστω

Κατ' αρχήν φίλε μου είχες Wap πιο πριν? Αν όχι θα πρέπει να περιμένεις να λάβεις και ένα δεύτερο μύνημα που να σε καλοσορίζει στο Wap. Θα το λάβεις μέσα σε 24 ώρες συνήθως.
Αν τώρα είχες κάνε τα εξής: Άσε στους λογαριασμούς δεδομένων μόνον το semc gprs και το cosmote_MMS. Σβήσε όλα τα άλλα τα σχετικά με Cosmote_WAP ή όπως αλλιώς τα λέει. Στην συνέχεια σβήσε και από τo προφίλ Internet αυτό που έχει σχέση με το Cosmote Wap. Στην συνέχεια στείλε ένα SMS στο 1651 που μέσα να γράφει με Λατινικά κεφαλαία WAPA E
Μόλις λάβεις τις ρυθμίσεις κάνε τις εγκατάσταση και μετά πήγαινε πάλι στο προφίλ Internet, όπου θα δεις να έχει φτιαχτεί ξανά ένα καινούργιο προφίλ. Βεβαιώσου με ποιον λογαριασμό δεδομένων το έχει κάνει σύνδεση. Πρέπει να είναι με το Cosmote_WAP. Αν δεν είναι με αυτό κάνε το εσύ. Μετά από αυτά, θα πρέπει να μπαίνεις στο MyCosmos view, πατόντας το αριστερό μικρό κουμπάκι (αυτό που έχει επάνω του μια υδρόγειο).

blamis
9 Ιαν. 2007, 16:02
gia sas tha ithela na rotiso an paizei to k800i dinata mousiki diladi paizei oso kai to w800 i ligotero?

happybear
9 Ιαν. 2007, 16:52
Ok φιλε μου fanatike δουλεψε!!

Μαλλον πριν δεν επελεγα το Cosmote_wap

Nosferatu
9 Ιαν. 2007, 17:20
Το κινητό έχει και παραέχει προβλήματα... Στο Όμνιτεκ της οδού Τζωρτζ στα Εξάρχεια/Πλ.Κάνιγγος (που θεωρούνται νομίζω τα κεντρικά) γνωρίζουν για τα κολλήματα του Κ800 ειδικά αυτό του «ξαφνικού θανάτου». Η κοπέλα εκεί μου είπε ότι καθημερινά έρχονται πελάτες με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το κακό στην όλη υπόθεση (εκτός του ότι θα μείνετε 2-3 μέρες χωρίς κινητό και θα πρέπει να υποστείτε ταλαιπωρία δρόμου για να πάτε) είναι ότι χάνονται όλα τα δεδομένα και ότι το κινητό επιστρέφεται φορμαρισμένο. :blink: :wacko:

Φυσικά και το ξέρουν. Το δικό μου την πρώτη φορά που πέθανε το πήρα με όλα τα δεδομένα ΟΚ. Τώρα το έχω στείλει για 2η φορά και δεν το έχω πάρει πίσω γιατί περιμένουν 1 ανταλλακτικό (λέει). Πλακέτα συγκεκριμένα. Τί ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Και αν θέλει αντικατάσταση ανταλλακτικού, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό.
Είναι μακράν το πιο άχρηστο και αναξιόπιστο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου...

ΥΓ: Νομίζω ότι τα κεντρικά της Omnitech είναι στο Μαρούσι, στην Αγ.Κων/νου...

ddr2
9 Ιαν. 2007, 20:09
Φυσικά και το ξέρουν. Το δικό μου την πρώτη φορά που πέθανε το πήρα με όλα τα δεδομένα ΟΚ. Τώρα το έχω στείλει για 2η φορά και δεν το έχω πάρει πίσω γιατί περιμένουν 1 ανταλλακτικό (λέει). Πλακέτα συγκεκριμένα. Τί ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Και αν θέλει αντικατάσταση ανταλλακτικού, το πρόβλημα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό.
Είναι μακράν το πιο άχρηστο και αναξιόπιστο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου...

ΥΓ: Νομίζω ότι τα κεντρικά της Omnitech είναι στο Μαρούσι, στην Αγ.Κων/νου...

Καινούριο τηλέφωνο θα σου δώσουν...:)
εκτός από μπαταρία και καπάκι μπαταρίας.

Nosferatu
9 Ιαν. 2007, 20:43
Αυτό υποψιάστηκα και εγώ... Τότε γιατί λένε πλακέτα και δεν λένε νέα συσκευή; Ίσως είναι καλύτερα έτσι... Μπορεί να είναι καλύτερο αυτό που θα πάρω από αυτό που είχα... Άρα περιμένουν νέες συσκευές και όχι πλακέτα...

np60s
9 Ιαν. 2007, 22:59
Να πω κι εγώ το περιστατικό που μου έτυχε:
Το Κ800 μου είναι 2 μηνών. Χτες, κάποια στιγμή παρατηρησα ότι όταν έκανα κλήση, το νούμερο δεν υπήρχε στη λίστα των εξερχομένων. Ανοίγω τον τηλεφωνικό κατάλογο και παρατηρώ πως όταν φτάνω πάνω πάνω, οπότε με το joystick πάνω με πηγαίνει στο τέλος του καταλόγου (και το αντίστροφο), το κινητό κάνει reset μόνο του. Το σβήνω και δεν ανάβει. Βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω κι ανοίγει. Το πρόβλημα παραμένει. Μετά από κάποιες ώρες, ξαφνικά το πρόβλημα λύθηκε.
Καμιά ιδέα κανείς???Και οι 2 περιπτώσεις εμφανίστηκαν και στο δικό μου την πρώτη εβδομάδα από την αγορά του και επιπλέον στην 1η περίπτωση δεν μου εμφάνιζε ούτε τις αναπάντητες. Έσβησα όλες τις κλήσεις που υπήρχαν μέχρι τότε και ΟΚ. Στην 2η περίπτωση, εντελώς τυχαία, έκανα μια στιγμιαία αλλαγή στις προεπιλεγμένες επαφές (τηλεφώνου-SIM) και ΟΚ. Από τότε, δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα, μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε ξανά καμία από τις 2 περιπτώσεις...και εύχομαι να μην ξαναεμφανιστούν.

brath
9 Ιαν. 2007, 23:56
Και οι 2 περιπτώσεις εμφανίστηκαν και στο δικό μου την πρώτη εβδομάδα από την αγορά του και επιπλέον στην 1η περίπτωση δεν μου εμφάνιζε ούτε τις αναπάντητες. Έσβησα όλες τις κλήσεις που υπήρχαν μέχρι τότε και ΟΚ. Στην 2η περίπτωση, εντελώς τυχαία, έκανα μια στιγμιαία αλλαγή στις προεπιλεγμένες επαφές (τηλεφώνου-SIM) και ΟΚ. Από τότε, δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα, μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε ξανά καμία από τις 2 περιπτώσεις...και εύχομαι να μην ξαναεμφανιστούν.
Όντως, ούτε τις αναπάντητες δεν εμφάνιζε και σε μένα. Τέλος πάντων, δεν το έχει ξανακάνει μέχρι στιγμής. Είδωμεν :!: :!: :!:

minovg
10 Ιαν. 2007, 00:03
Αυτό υποψιάστηκα και εγώ... Τότε γιατί λένε πλακέτα και δεν λένε νέα συσκευή; Ίσως είναι καλύτερα έτσι... Μπορεί να είναι καλύτερο αυτό που θα πάρω από αυτό που είχα... Άρα περιμένουν νέες συσκευές και όχι πλακέτα...
Aυτό το «περιμένουμε νέες συσκευές» πολύ μου τη δίνει. Όποτε τα πηγαίνουμε εμείς πίσω τότε παραγγέλνουν νέες; Δεν έχουν έτοιμες; Τι να πω. Εγώ είμαι στην 2η μέρα με τη συσκευή στην Πλ.Κάνιγγος και αναμένω (πιθανότατα αύριο). Να δούμε τι θα πούνε και σε μένα.

Nosferatu
10 Ιαν. 2007, 00:13
Και συ σε αναμονή; Πάντως είναι σχετικά γρήγοροι. Είχα πάει τη συσκευή Παρασκευή. Τη Δευτέρα πριν το μεσημέρι είδα μέσω του online συστήματος της Omnitech ότι την είχαν τσεκάρει και είναι σε αναμονή "ανταλλακτικού"...
Ας ελπίζουμε να πέσουμε σε καλύτερη φουρνιά συσκευών...
Ακόμα αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν ένα σύγχρονο τηλέφωνο, συνέχεια μιας πολύ επιτυχημένης και χωρίς σοβαρά προβλήματα συσκευής, να έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα (ξαφνικός θάνατος)... Πρέπει να έχουν κάνει κάποια βλακεία σε επίπεδο hardware. Μακάρι να μάθουμε κάποια στιγμή τί συμβαίνει!

charasynd
10 Ιαν. 2007, 00:19
Έχω το k800 και ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε κάτι.Δεν έχω λόγω δουλειάς τελευταία χρόνο να το ψάξω οπότε ρωτώ τους ειδικούς για να πάρω άμεσα απάντηση :happy:
Θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης, η εταιρία προτίνει memory stick micro.Είναι άλλα είδη καρτών συμβατά ναι ή όχι.Και όποια και άν είναι η απάντηση ποιά είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη κάρτα για το κινητό ?
Θενκς...:)

minovg
10 Ιαν. 2007, 01:56
Και συ σε αναμονή; Πάντως είναι σχετικά γρήγοροι. Είχα πάει τη συσκευή Παρασκευή. Τη Δευτέρα πριν το μεσημέρι είδα μέσω του online συστήματος της Omnitech ότι την είχαν τσεκάρει και είναι σε αναμονή "ανταλλακτικού"...
Ας ελπίζουμε να πέσουμε σε καλύτερη φουρνιά συσκευών...
Ακόμα αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν ένα σύγχρονο τηλέφωνο, συνέχεια μιας πολύ επιτυχημένης και χωρίς σοβαρά προβλήματα συσκευής, να έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα (ξαφνικός θάνατος)... Πρέπει να έχουν κάνει κάποια βλακεία σε επίπεδο hardware. Μακάρι να μάθουμε κάποια στιγμή τί συμβαίνει!
Online σύστημα του σέρβις; :confused: Για δώσε κανά λινκ. :D

odytsak
10 Ιαν. 2007, 06:28
Έχω το k800 και ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε κάτι.Δεν έχω λόγω δουλειάς τελευταία χρόνο να το ψάξω οπότε ρωτώ τους ειδικούς για να πάρω άμεσα απάντηση :happy:
Θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης, η εταιρία προτίνει memory stick micro.Είναι άλλα είδη καρτών συμβατά ναι ή όχι.Και όποια και άν είναι η απάντηση ποιά είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη κάρτα για το κινητό ?
Θενκς...:)

Μόνο memory stick micro (M2).

Nosferatu
10 Ιαν. 2007, 10:02
Online σύστημα του σέρβις; :confused: Για δώσε κανά λινκ. :D

http://service.omnitech.gr/

Πας στο Πελάτες Λιανικής και δίνεις τον κωδικό πελάτη XX.1234 που γράφει η απόδειξη παραλαβής δίπλα στο ονομά σου, καθώς και το ΙΜΕΙ της συσκευής.
Θα σου βγάλει σε ποιό στάδιο βρίσκεται η επισκευή της συσκευής σου. Εμένα είναι σε αναμονή λόγω έλλειψης ανταλλακτικού... :(

brath
10 Ιαν. 2007, 11:55
Όντως, ούτε τις αναπάντητες δεν εμφάνιζε και σε μένα. Τέλος πάντων, δεν το έχει ξανακάνει μέχρι στιγμής. Είδωμεν :!: :!: :!:

Και συνεχίζοντας τα παράξενα, μετά την "επαναφορά" του κινητού στα φυσιολογικά, αυτό που κάνει από τότε είναι στη λίστα με τα παιχνίδια, τα πρώτα να τα εμφανίζει 2 ή 3 φορές. Θα δοκιμάσω να τα σβήσω και να τα ξαναβάλω βέβαια, αλλά είναι λίγο κουφό. Πιστεύετε ότι με αναβάθμιση θα στρώσει άραγε? Αξίζει τον κόπο να την κάνω online από τη SE?

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα