PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

odytsak
28 Νοέ. 2006, 22:35
Απο το SEUS όχι δεν χάνεται τίποτα.:)
Το πιο σημαντικό είναι ότι εξαλείφεται το φαινόμενο της λευκής οθόνης.
Επίσης και το ηχείο έχω την εντύπωση ότι παίζει δυνατότερα.
Αν ξεχνάω κάτι ας με συμπληρώσει κάποιος.

wizy
29 Νοέ. 2006, 00:27
Ίσως φανεί λίγο χαζή η ερώτηση αλλά έχω διαβάσει πολλά post για το κρυφό μενού αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπαίνω...έκανα και search αλλά μάταιο και επειδή μου έχουν βγει τα μάτια έξω αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος?

Α! Επίσης πως μπορώ να δω ποιά έκδοση για update είναι διαθέσιμη ώστε να δω αν αξίζει να κάνω τη διαδικασία της αναβάθμισης?

geofil
29 Νοέ. 2006, 00:41
Ίσως φανεί λίγο χαζή η ερώτηση αλλά έχω διαβάσει πολλά post για το κρυφό μενού αλλά δεν έχω καταλάβει πως μπαίνω...έκανα και search αλλά μάταιο και επειδή μου έχουν βγει τα μάτια έξω αν είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος?

Α! Επίσης πως μπορώ να δω ποιά έκδοση για update είναι διαθέσιμη ώστε να δω αν αξίζει να κάνω τη διαδικασία της αναβάθμισης?

Για το 1ο.
Έχει απαντηθεί 1-2 εκατομμύρια φορές.:)
Άλλη μία δεν πειράζει.
Πληκτρολόγησε >*<<*<*
Όπου < και >, το δεξιά και το αριστερά με το τζόιστικ. Αυτό *, είναι το αστεράκι στο πληκτρολόγιο.

Για το 2ο μπορείς να βλέπεις εδώ:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349

ababapanos
29 Νοέ. 2006, 03:00
se ena site diavasa oti to k800 diathetei WLAN 802.11b , diladi mporei na sindethei asirmata sto internet hwris na hriazete to 3g diktio tis kathe eterias. ine alithia auto?

dathanassiou
29 Νοέ. 2006, 08:53
se ena site diavasa oti to k800 diathetei WLAN 802.11b , diladi mporei na sindethei asirmata sto internet hwris na hriazete to 3g diktio tis kathe eterias. ine alithia auto?

Φυσικα και οχι....Το K800i δεν εχει Wifi σε καμια περιπτωση. :)

fostirop
29 Νοέ. 2006, 08:55

Μακάρι να είχε!!!! :(

fanatikos
29 Νοέ. 2006, 09:00
Καλησπέρα!Αν κανω αναβαθμιση μεσω SEUS σβηνεται τιποτα απο το κινητο(εικονες βιντεο καταλογος μηνυματα)????
Επισης τι ακριβως αναβαθμιζεται???

Ρίξε μια ματιά στο λινκ που δίνει ο φίλος geofil. Απαντάει στο τι ακριβώς αναβαθμίζεται βάζοντας την καινούργια βέρσιον.

fanatikos
29 Νοέ. 2006, 09:03

Μακάρι να είχε!!!! :(

Πραγματικά, μακάρι να είχε!! Τότε πραγματικά δεν θα του έλειπε τίποτα!:p

willyd
29 Νοέ. 2006, 12:08
Σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800i γιατί έχω ένα siemens S65 δυόμισι χρονών που τον βγάζει δεν το βγάζει τον τρίτο χρόνο.

Θα ήθελα αν κάποιος χρήστης ξέρει να μου πει:

1. Συνεργάζεται με Outlook; Θέλει extra πρόγραμμα γι' αυτό ή έρχεται με τη συσκευασία;

2. Στην ατζέντα του S65 μου έχω τα ονόματα το πρώτο με κεφαλαίο και τα υπόλοιπα με μικρά ελληνικά.
Το Κ800i υποστηρίζει μικρά ελληνικά στα ονόματα;
Η αναζήτηση γίνεται σωστά με τα ελληνικά;
Η ταξινόμιση στον κατάλογο;

3. Μπορώ να στείλω SMS 160 χαρακτήρων αν είναι μόνο κεφαλαία;
Μπορώ να το κάνω αυτο και όταν χρησιμοποιώ Τ9 και όταν δεν το χρησιμοποιώ;

4. Γίνεται να στείλω μια εφαρμογή java εγκατεστημένη στο K800 σε κάποιο άλλο κινητό μέσω Bluetooth η IRDA?
Με άλλα λόγια μπορώ να έχω πρόσβαση στα jar αρχεία στη μνήμη του κινητού;

Τα πιο σημαντικά που με ενδιαφέρουν είναι τα 2 και 3 οπότε αν έχει κανείς τίποτα παρατηρήσεις, σχόλια ή tips παρακαλώ ας τα γράψει

Ευχαριστώ

ababapanos
29 Νοέ. 2006, 14:27
iparhei kinito me wifi??? den milaw gia ppc-kinito ala gia kathara kinito

asmodeus
29 Νοέ. 2006, 14:43
iparhei kinito me wifi??? den milaw gia ppc-kinito ala gia kathara kinito

n80,n91,p990,e70 εκτος αν εννοεις γενικα κινητο χωρις λειτουργικο....;)

fostirop
29 Νοέ. 2006, 15:16
Πάντως εγώ ένα έχω να πω, την συσκευή την έχω από χτες το πρωί, δεν της έχω κάνει πρώτη φόρτιση (περιμένω να αδειάσει πλήρως πρώτα) και τώρα άρχισε να μου χτυπάει χαμηλή μπαταρία.
Η χρήση που του έχω κάνει είναι ελαχιστη, αλλα το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με bt hands free :happy:

p_bourinos
29 Νοέ. 2006, 16:02
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ JOYSTIC TOY K800?

GEORGEGX20VF
29 Νοέ. 2006, 16:05
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ JOYSTIC TOY K800?
Καλύτερα να ρωτήσεις ποιος δεν έχει πρόβλημα με το joistic του k800

masada71
29 Νοέ. 2006, 17:19
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου..ενω το τηλεφωνακι ειναι σουπερ οσον αφορα τα χαρακτηριστικα,το πληκτρο του ειναι....αστα καλυτερα!αλλα μετα απο αλλαγη σε ενα σερβις της se και αλλαγη ολα καλα...

vrallis
29 Νοέ. 2006, 17:22
Μήπως έχει καταφέρει κανείς ενδεχομένως με κάποια αναβάθμιση να ακούει στο bluetooth handsfree του ραδιόφωνο ή mp3 τραγούδια από το κινητό?
Το είδα σε motorola και το ζήλεψα πραγματικά!Να μην έχεις ανάγκη τα καλώδια...

odytsak
29 Νοέ. 2006, 19:52

:!: Οποιος θέλει να δει αν δουλεύει σωστά το joystick δεν έχει παρά να μπει στο κρυφό μενού και να κάνει ένα τεστ.:!:
Εκεί και μόνο εκεί μπορεί να το καταλάβει κάποιος.
Στη πλοήγηση του μενού τα κολληματάκια που τραβάει είναι θέμα software.
Βάλτε τον ήχο του πληκτρολογίου ενεργό και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Ενώ ακούγεται ο ήχος που σημαίνει ότι το joystick κάνει επαφή, το τηλέφωνο απλά δεν ανταποκρίνεται.
Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα.
Οσο για τα κολληματάκια του joystick μετά την αναβάθμιση το πρόβλημα έχει εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό.:)

ddr2
29 Νοέ. 2006, 20:07
Μήπως έχει καταφέρει κανείς ενδεχομένως με κάποια αναβάθμιση να ακούει στο bluetooth handsfree του ραδιόφωνο ή mp3 τραγούδια από το κινητό?

Νομίζω ότι το k800 υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
Δοκίμασες και δεν παίζει??:worry:

minovg
29 Νοέ. 2006, 23:44
Εγώ πχ. δεν έχω πρόβλημα. Εσείς που έχετε τι κάνετε; Με το joystick παλεύετε όλη μέρα; Ούτε το Τ610 μου είχε ποτέ πρόβλημα (4 χρόνια το έχω) ούτε το Κ750 (1 χρόνο) ούτε το Κ800 (3μήνες).

ddr2
29 Νοέ. 2006, 23:45
Εγώ πχ. δεν έχω πρόβλημα. Εσείς που έχετε τι κάνετε; Με το joystick παλεύετε όλη μέρα; Ούτε το Τ610 μου είχε ποτέ πρόβλημα (4 χρόνια το έχω) ούτε το Κ750 (1 χρόνο) ούτε το Κ800 (3μήνες).

:lol: :lol: :lol:
Ούτε εγώ είχα πρόβλημα με κανένα se.:confused:

fostirop
29 Νοέ. 2006, 23:59

Πάντως, το Στερεοφωνικό Ακουστικό Bluetooth™ HBH-DS970 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10394) η SE το έχει στα επίσημα αξεσουάρ του K800 ;)

UNIQUE
30 Νοέ. 2006, 10:25
Oute ego eixa pote problema me kanena SE apo auta pou eixa (K500, 3pc x K750, K800):cool:

p_bourinos
30 Νοέ. 2006, 11:15
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ?ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΧΡΗΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΚΟΝΗΣ,ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ UPDATE ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ MYPHONE (BYE 'N' SELL)?

nkmosch
30 Νοέ. 2006, 11:39
Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς γιατί κάποιες ρυθμήσεις στο Κ800 μου δεν παραμένουν μετά απο restart του κινητού και πρέπει να τις βάζω πάλι?
Επίσης, όταν βάζω ενα Mp3 ringtone σε ένα όνομα αυτό δεν χτυπάει με τον συγκεκριμένο ήχο που του έχω θέσει....Τι συμβαίνει?

dathanassiou
30 Νοέ. 2006, 11:54
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ?ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΧΡΗΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΚΟΝΗΣ,ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ UPDATE ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ MYPHONE (BYE 'N' SELL)?
Καταρχην μην γραφεις κεφαλαια διοτι ειναι σαν να φωναζεις (δες και τους ορους του forum). :confused:

Δευτερον, στις αγγελιες δεν μπορεις να μπεις γιατι δεν πληρεις ακομα τους ορους (εχεις δημοσιευσει μονο 3 μηνυματα):
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 60 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης στην ενότητα των Αγοραπωλησιών, παρέχονται σε σχετικό κείμενο (επισημασμένο μήνυμα), που έχει δημοσιευθεί στο forum «Σχολιασμός». :rtfm: :geek:

p_bourinos
30 Νοέ. 2006, 23:32
Οκει παιδιά δεν το ήξερα απλά μου είναι πιο εύκολα τα κεφαλαία...

p_bourinos
30 Νοέ. 2006, 23:33
Οι απόριες μου παραμένουν για τον masada71,όποτε μπορείς

masada71
1 Δεκ. 2006, 08:29
[QUOTE=p_bourinos;1662297]ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ?ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΧΡΗΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΚΟΝΗΣ,ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ?ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ UPDATE ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ MYPHONE (BYE 'N' SELL)?[/QU
καλημερα το πηγα στην ομνιτεκ στο Μαρουσι με την αποδειξη αγορας που ειναι και η εγγυηση του αγορασμενο 4/9/06 και του αλλαξαν joystick και δεν πληρωσα μια!δεν νομιζω να ειναι απο σκονη ομως γιατι το κ800 εχει μια μεμβρανη κατω ακριβως απο το πληκτρο για αποφυγη σκονης,οποτε αν εισαι ακομα μεσα στην εγγυηση εγω θα ελεγα να το πας σε ενα se service να το κοιταξουν και εκει θα σου κανουν και την οποια αναβαθμιση υπαρχει απο μονοι τους..κι εμενα ετσι αρχισε με το πληκτρο και σιγα σιγα επεκταθηκε και στο δεξια,αριστερα και αναγκαστηκα και το πηγα..

p_bourinos
1 Δεκ. 2006, 09:11
Οκει φιλαράκι,ευχαριστώ πολύ

nikolas81
1 Δεκ. 2006, 11:59
παιδια εχει κανεις προβλημα με το ακουστικο ?ξαφνικά σημερα δεν μπορω να ακουσω σχεδον κα8ολου!

jgk31
1 Δεκ. 2006, 12:04
παιδια εχει κανεις προβλημα με το ακουστικο ?ξαφνικά σημερα δεν μπορω να ακουσω σχεδον κα8ολου!
den ksero an einai to idio provlima pantos mou to ekane extes ke emena to eklisa ke to ksananiksa ke litourgise kanonika

gterez
2 Δεκ. 2006, 05:35
Σκέφτομαι να αγοράσω το Κ800i γιατί έχω ένα siemens S65 δυόμισι χρονών που τον βγάζει δεν το βγάζει τον τρίτο χρόνο.

1. Συνεργάζεται με Outlook; Θέλει extra πρόγραμμα γι' αυτό ή έρχεται με τη συσκευασία;

2. Στην ατζέντα του S65 μου έχω τα ονόματα το πρώτο με κεφαλαίο και τα υπόλοιπα με μικρά ελληνικά.

4. Γίνεται να στείλω μια εφαρμογή java εγκατεστημένη στο K800 σε κάποιο άλλο κινητό μέσω Bluetooth η IRDA?

Τα πιο σημαντικά που με ενδιαφέρουν είναι τα 2 και 3 οπότε αν έχει κανείς τίποτα παρατηρήσεις, σχόλια ή tips παρακαλώ ας τα γράψει

Ευχαριστώ

1. Ναι, συνεργάζεται με outlook κανονικά, το πρόγραμμα το παίρνεις μαζί με το κινητό.

2. Ναι, υποστηρίζει τα μικρά Ελληνικά μια χαρά και έχει και πολύ ωραία fonts, για πρώτη φορά ίσως στα χρονικά της sony ericsson. Υπάρχει βέβαια το γνωστό πρόβλημα με το τελικό σίγμα: δεν μπορείς να το επιλέξεις από το πλήκτρο 7 όπου κανονικά έπρεπε να ανήκει. Πρέπει είτε να το εισάγεις με "add symbol", είτε να αφήσεις να σου το βάλει το T9. Βέβαια -όπως καταλαβαίνεις- στα ονόματα δεν βοηθά πάντα το Τ9. Τα ονόματα με Ελληνικούς χαρακτήρες τοποθετούνται αμέσως μετά από αυτά με λατινικούς, με αλφαβητική σειρά, δηλαδή: ABC...XYZΑΒΓ...ΧΨΩ. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στα Ελληνικά κανονικά, αλλάζοντας τη γλώσσα. Ένα ωραίο feature του Κ800 (και του Κ750) που δεν αναφέρεται σε reviews είναι ότι "θυμάται" τη γλώσσα που έχεις επιλέξει σε κάθε "section" του κινητού: π.χ. εγώ έχω ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες και μηνύματα γράφω στα Ελληνικά και δεν χρειάζεται πουθενά να αλλάζω γλώσσα, άλλαξα την πρώτη φορά και το θυμάται.

3. Ναι, μπορείς με κεφαλαία (Η επιλογή είναι "national characters: off" και είναι ενεργοποιημένη by default) και μπορείς να χρησιμοποιείς Τ9, το Τ9 δεν έχει σχέση με τον αριθμό χαρακτήρων που επιτρέπονται ανά SMS.

4. Όχι δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να μεταφέρεις manually αρχεία jar μέσω του υπολογιστή σε κάποιον φάκελο (π.χ. στο Other). Από εκεί μπορείς να τα αποστείλεις με IR ή BT. Ουσιαστικά έτσι θα τα έχεις 2 φορές στο κινητό σου όμως.

gterez
2 Δεκ. 2006, 05:42

Ευχαριστώ

1. Ναι, συνεργάζεται με outlook κανονικά, το πρόγραμμα το παίρνεις μαζί με το κινητό.

2. Ναι, υποστηρίζει τα μικρά Ελληνικά μια χαρά και έχει και πολύ ωραία fonts, για πρώτη φορά ίσως στα χρονικά της sony ericsson. Υπάρχει βέβαια το γνωστό πρόβλημα με το τελικό σίγμα: δεν μπορείς να το επιλέξεις από το πλήκτρο 7 όπου κανονικά έπρεπε να ανήκει. Πρέπει είτε να το εισάγεις με "add symbol", είτε να αφήσεις να σου το βάλει το T9. Βέβαια -όπως καταλαβαίνεις- στα ονόματα δεν βοηθά πάντα το Τ9. Τα ονόματα με Ελληνικούς χαρακτήρες τοποθετούνται αμέσως μετά από αυτά με λατινικούς, με αλφαβητική σειρά, δηλαδή: ABC...XYZΑΒΓ...ΧΨΩ. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στα Ελληνικά κανονικά, αλλάζοντας τη γλώσσα. Ένα ωραίο feature του Κ800 (και του Κ750) που δεν αναφέρεται σε reviews είναι ότι "θυμάται" τη γλώσσα που έχεις επιλέξει σε κάθε "section" του κινητού: π.χ. εγώ έχω ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες και μηνύματα γράφω στα Ελληνικά και δεν χρειάζεται πουθενά να αλλάζω γλώσσα, άλλαξα την πρώτη φορά και το θυμάται.

3. Ναι, μπορείς με κεφαλαία (Η επιλογή είναι "national characters: off" και είναι ενεργοποιημένη by default) και μπορείς να χρησιμοποιείς Τ9, το Τ9 δεν έχει σχέση με τον αριθμό χαρακτήρων που επιτρέπονται ανά SMS.

4. Όχι δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να μεταφέρεις manually αρχεία jar μέσω του υπολογιστή σε κάποιον φάκελο (π.χ. στο Other). Από εκεί μπορείς να τα αποστείλεις με IR ή BT. Ουσιαστικά έτσι θα τα έχεις 2 φορές στο κινητό σου όμως.

Cockney
2 Δεκ. 2006, 09:08
Παίδες ερώτηση σχετική με ΜΜΣ και Κ800.

Οταν στέλνω ένα ΜΜΣ με μια και μόνο σελίδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όταν όμως αποφασίσω να δημιούργησω ΜΜΣ με 2-3 σελίδες τα πράγματα δυσκολεύουν.

Εφτιαξα χθές ένα ΜΜΣ με 4 σείδες και συνολικό μέγεθος 144ΚΒ το οποίο ο παραλήπτης του απέτυχε να το ανοίξει (του έβγαλε ένα μύνημα για σύνδεση στο ίντερνετ).
Δημιούργησα λοιπόν ένα νέο ΜΜΣ με 3 σελίδες (μιας και το πρόβλημα το έριξα στο μέγεθος του ΜΜΣ) και μέγεθος 94ΚΒ το οποίο ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ δεν μπορούσε να ανοιχτεί απο τον παραλήπτη (με το ίδιο μύνημα σφάλματος και σύνδεσης στο ίντερνετ).

Τι λέτε να φταίει ? Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

p_bourinos
2 Δεκ. 2006, 09:40
Προφανώς είναι θέμα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας,μάλλον έχουν κάποιο συγκεκριμένο όριο μεγέθους ΜΜΣ για upload.

Cockney
2 Δεκ. 2006, 09:43
Μιλάμε για δύο χρήστες με τα ίδια τηλέφωνα (Κ800ι) και ίδια εταιρεία Cosmote.

petrokol
2 Δεκ. 2006, 14:00
Φιλε θα ρωτησω κατι που ισως φανει αυτονοητο αλλα ποτε δεν ξερεις!Μηπως ο αλλος δεν εχει ενεργοποιησει mms??
Σχετικα με το δικο μου προβλημα (μικρες εικονς στα mms)να πω οτι τελικα διορθωθηκε απο μονο του χθες βραδυ!Αρα λογικα ηταν θεμα tim οπως ειχα πει..

odytsak
2 Δεκ. 2006, 15:12
Κι εγώ αυτό νομίζω ρε παιδιά.
Οταν σ' αυτόν που στέλνεις MMS δεν έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αντί για το μήνυμα του έρχεται link για internet.

Ilias74
2 Δεκ. 2006, 18:23
Ένας φίλος μου σήμερα πήρε το κινητό και του πρότεινα να εγκαταστήσει το My Phone Explorer για να κάνει την δουλειά του. Το κινητό είναι vodafone live. Διάβασα κάτι προηγούμενα πόστ όπου αναφέρεται ότι κατά την διάρκεια συγχρονισμού K800 Vodafone Live με το My Phone Explorer το κίνητο κόλλησε (και μάλιστα δεν ξεκολλούσε). Διάβασα δύο τέτοιες περιπτώσεις. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή είναι τυχαία γεγονότα. Εσείς (και ειδικότερα όσοι έχετε vodafone live) συσκευές χρησιμοποιείτε χωρίς πρόβλημα το My Phone Explorer;;; Επίσης με ποιον τρόπο συντονίζετε το κινητό (bluetooth ή USB).

Παρακάλω όποιος γνωρίζει κάτι να απαντήσει. Δεν θα ήθελα να πάρω τον φίλο μου στο λαιμό... (πρώτη μέρα το έχει ο άνθρωπος, μην του κολλήσει).

Cockney
2 Δεκ. 2006, 18:41
Φιλε θα ρωτησω κατι που ισως φανει αυτονοητο αλλα ποτε δεν ξερεις!Μηπως ο αλλος δεν εχει ενεργοποιησει mms??
Σχετικα με το δικο μου προβλημα (μικρες εικονς στα mms)να πω οτι τελικα διορθωθηκε απο μονο του χθες βραδυ!Αρα λογικα ηταν θεμα tim οπως ειχα πει..

Oxi einai energopoihmena ta MMS kai apo thn allh pleura, to 8ema dialeukan8hke, htan problhma ry8misewn . Basika gia kapoion periergo logo oi ry8miseis KSEry8misthkan apo mones tous :)

zaharakis
2 Δεκ. 2006, 18:57
Ένας φίλος μου σήμερα πήρε το κινητό και του πρότεινα να εγκαταστήσει το My Phone Explorer για να κάνει την δουλειά του. Το κινητό είναι vodafone live. Διάβασα κάτι προηγούμενα πόστ όπου αναφέρεται ότι κατά την διάρκεια συγχρονισμού K800 Vodafone Live με το My Phone Explorer το κίνητο κόλλησε (και μάλιστα δεν ξεκολλούσε). Διάβασα δύο τέτοιες περιπτώσεις. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή είναι τυχαία γεγονότα. Εσείς (και ειδικότερα όσοι έχετε vodafone live) συσκευές χρησιμοποιείτε χωρίς πρόβλημα το My Phone Explorer;;; Επίσης με ποιον τρόπο συντονίζετε το κινητό (bluetooth ή USB).

Παρακάλω όποιος γνωρίζει κάτι να απαντήσει. Δεν θα ήθελα να πάρω τον φίλο μου στο λαιμό... (πρώτη μέρα το έχει ο άνθρωπος, μην του κολλήσει).

φιλε μου εγω δουλευω το my phone explorer με το k800i απροβληματιστα.

δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο μεχρι στιγμης!
και ηταν στην αρχη VODAFONE LIVE ...απλα τωρα ειναι κανονικο:lol:

Ilias74
2 Δεκ. 2006, 19:25
Φίλε Ζαχαράκη ευχαριστώ!

off topic: Αν δεν κάνω λάθος παλία σύχναζες στα λιμέριά μας (p990)

zaharakis
2 Δεκ. 2006, 19:30
Φίλε Ζαχαράκη ευχαριστώ!

off topic: Αν δεν κάνω λάθος παλία σύχναζες στα λιμέριά μας (p990)

ναι ηλια :)

αλλα τωρα εχω το HTCTyTN και το k800i σαν 2η συσκευη καθημερινης χρησης:)

C_Q20
2 Δεκ. 2006, 20:50
καλησπέρα παιδιά.Μήπως υπάρχει κανένα καλό site με προγράμματα για το κ800?

zaharakis
2 Δεκ. 2006, 20:54
καλησπέρα παιδιά.Μήπως υπάρχει κανένα καλό site με προγράμματα για το κ800?

http://eseth.net/sonyericsson/

http://myforum.lasyk.net/forumdisplay.php?f=240

http://www.myk800.lasyk.net/

http://www.davinciteam.com/

http://www.esato.com/

ψαξε και συ λιγο και θα βρεις παρα πολλα αλλα :)

geomich13
2 Δεκ. 2006, 22:35
8elw na parw kinito kai eimai anamesa sto k800i kai n73 poio apo ta 2 nomizete oti einai kalytero?

geofil
2 Δεκ. 2006, 22:59
8elw na parw kinito kai eimai anamesa sto k800i kai n73 poio apo ta 2 nomizete oti einai kalytero?

Και τα 2 μια χαρά κινητά είναι. Από σένα εξαρτάται. Από το τι θες ακριβώς από ένα κινητό.

odytsak
3 Δεκ. 2006, 09:58

Οι φωτογραφίες τη μέρα είναι εξίσου καλές και στα δύο.:)
Στη νυχτερινή φωτογράφηση λόγω xenon flash ο νικητής είναι με μεγάλη διαφορά το Κ800.;)
Οσον αφορά τη λήψη video όμως το σκηνικό αλλάζει υπέρ της Nokia.
Το κορυφαίο video mp4 του Ν73 με ανάλυση 352Χ288 στα 25 fps και bitrate πάνω από 800 kbps κερδίζει κατά κράτος το άθλιο και ούτε καν υποφερτό video 3gp του Κ800 στην απαράδεκτη (για high end μοντέλο του 2006) ανάλυση 176Χ144 με bitrate που μετά βίας φτάνει τα 128 kbps.:mad:
H επιλογή είναι δική σου.;)

masada71
3 Δεκ. 2006, 11:22
σιγουρα το κ800ι αν και μεονεκτει στο θεμα της βιντεοληψης,με το ν73 σε ολα τα αλλα ομως ειναι κορυφαιο, καλυτερο απο το ν73 για μενα....:D

p_bourinos
3 Δεκ. 2006, 14:40
Φίλε geomich όλα πάνε ανάλογα με τις απαιτήσεις μας...πολύ καλή φωτογραφία το κ800 (τη νύχτα σαφώς ασύγκριτο),πολλές εφαρμογές για το ν73 λόγο λογισμικού,πάντως εξίσου δυνατά και τα δύο

p_bourinos
3 Δεκ. 2006, 14:45
Κάτι ακόμα μήπως ξέρει κανείς,στο κ800 που έχω η έκδοση λογισμικού είναι CXC1250210R1CB001060608,το update της συσκευής,μου λέει οτι είναι η νεότερη έκδοση αλλά δεν πείθομαι,έχει κανείς πιό καινούργια?

geofil
3 Δεκ. 2006, 14:57
Αυτό δεν είναι η έκδοση του firmware, είναι Update Service.
Η έκδοση θα είναι της μορφής R1ΧΧΧΧΧ.
Τελευταία είναι η R1EJ001.

asmodeus
3 Δεκ. 2006, 15:11
Αυτό δεν είναι η έκδοση του firmware, είναι Update Service.
Η έκδοση θα είναι της μορφής R1ΧΧΧΧΧ.
Τελευταία είναι η R1EJ001.

Δεν ειναι η R1ED001 η τελευταια?Βγηκε και αλλη?:confused:

geofil
3 Δεκ. 2006, 15:27
Ουπς. Sorry. Είναι για τις Ασιατικές γλώσσες.

dexter
3 Δεκ. 2006, 18:19
Ρε παιδία μήπωσ κσέρει κανείσ πωσ να κανω debranding το Κ800 μου χωρίς να πληρώσω?Ευχαριστω:)

geomich13
3 Δεκ. 2006, 18:43
exei brei kaneis efarmogh office word h acrobat reader gia to k800i.Aytes oi efarmoges yparxoun gia kinita nokia.Yparxei periptwsh na doylepsei mia efarmogh
gia nokia sto k800i?

odytsak
3 Δεκ. 2006, 18:47
exei brei kaneis efarmogh office word h acrobat reader gia to k800i.Aytes oi efarmoges yparxoun gia kinita nokia.Yparxei periptwsh na doylepsei mia efarmogh
gia nokia sto k800i?

Οι εφαρμογές για symbian δεν γίνεται να δουλέψουν στο κλειστό λειτουργικό του Κ800.
Οι μοναδικές εφαρμογές που δέχεται το Κ800 είναι java.;)

geomich13
3 Δεκ. 2006, 18:49
Οι εφαρμογές για symbian δεν γίνεται να δουλέψουν στο κλειστό λειτουργικό του Κ800.
Οι μοναδικές εφαρμογές που δέχεται το Κ800 είναι java.;)

krima :(

mickeytzan
3 Δεκ. 2006, 19:23
Καλησπέρα, μολις επεστρεψε το k 800 μου απο σερβις και παλι προβληματα....
απο οταν το ανοιξα εχει κολλησει στην οθονη ενα μηνυμα "για απευθειας μεταβαση στην αναμονη πιεστε & κρατηστε το πληκτρο πισω". Το τηλεφωνο δουλευει κανονικα αλλα ειναι εκνευριστικο για φοντο...
καμια ιδεα κανεις?

xagios
3 Δεκ. 2006, 19:59
Καλησπέρα, μολις επεστρεψε το k 800 μου απο σερβις και παλι προβληματα....
απο οταν το ανοιξα εχει κολλησει στην οθονη ενα μηνυμα "για απευθειας μεταβαση στην αναμονη πιεστε & κρατηστε το πληκτρο πισω". Το τηλεφωνο δουλευει κανονικα αλλα ειναι εκνευριστικο για φοντο...
καμια ιδεα κανεις?δοκιμασες να πατησεις ΟΚ κανονικα πρεπει να φυγει

mickeytzan
3 Δεκ. 2006, 20:09
[QUOTE=xagios;1667191]δοκιμασες να πατησεις ΟΚ κανονικα πρεπει να φυγε

ευχαριστώ...
εφυγε με αλλο τροπο... κουφο παντως

nikosssssss
4 Δεκ. 2006, 01:26
thimaste gia to k800 poy sas eixa pei?
Moy ekanan antikatastasi syskeyis,pros to paron eimai ok.
Paidia mporei na exei mikro problimata,alla einai to kalitero til stin kamera.
Eidika to flash ta kseskizei ola ta kinita!!
proteinete moy ena bt handsfree,an paro alli marka einai symbata?

C_Q20
4 Δεκ. 2006, 02:56
ρε παιδια το κ800 δεν εχει φλασ στο βιντεο? τι περιεργο κ αυτο..το βραδυ πωσ θα βγαινει το βιντεο..

p_bourinos
4 Δεκ. 2006, 09:19
Δεν βγαίνει φίλε μου, το βίντεο του κ800 είναι αισχρό για συσκευή τέτοιου επιπέδου και δεν βλέπω γιατί να μην αντάξιο του κ750 έστω

gterez
4 Δεκ. 2006, 10:52
thimaste gia to k800 poy sas eixa pei?
Moy ekanan antikatastasi syskeyis,pros to paron eimai ok.
Paidia mporei na exei mikro problimata,alla einai to kalitero til stin kamera.
Eidika to flash ta kseskizei ola ta kinita!!
proteinete moy ena bt handsfree,an paro alli marka einai symbata?

Προτείνω το HBH-IV835 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10417), το μικροσκοπικό BT handsfree της SonyEricsson. Ταιριάζει αιθητικά πάρα πολύ με το τηλέφωνο, είναι πανέμορφο, πολύ εύκολο στη χρήση: μπαίνει-βγαίνει με το ένα χέρι, με μια απλή κίνηση. Το μόνο μειονέκτημά του είναι η σχετικά μικρή διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τα υπόλοιπα handsfree (έως 3.5 ώρες ομιλία, έως 160 αναμονή), που είναι όμως λογική σε σχέση με το μέγεθός του. Επίσης αν είσαι από αυτούς που κυκλοφορούν σαν πράκτορες με το BT καρφωμένο στο αυτί όλη μέρα για να μην αργήσουν να πάρουν την επείγουσα κλήση (:p) πάρε κάποιο άλλο γιατί δεν στηρίζεται αρκετά καλά στο αυτί ώστε να τρέχεις ή να κάνεις δουλειές την ώρα που το φοράς.

Γενικά με τα bluetooth headsets καλό είναι να παίρνεις ίδιας εταιρίας με το κινητό σου. Θα δουλέψουν ακόμα κι αν είναι από άλλη εταιρία, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις χάνεις κάποιους αυτοματισμούς. Π.χ. συνήθως στα τηλέφωνα SonyEricsson δεν μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο του handsfree και να ξεκινήσεις φωνητική κλήση και δεν μπορείς να κάνεις ηχογράφηση φωνητικών εντολών από το handsfree αν αυτό είναι άλλης εταιρίας. Οι δυνατότητες αυτές παίζουν και από συσκευή σε συσκευή, π.χ. με το Κ800 μπορείς να ηχογραφήσεις φωνητική εντολή από το HBH-IV835 ενώ με το Κ750 δεν μπορείς.

Giorgosk80
4 Δεκ. 2006, 15:43
Το εχει παρει κανεις απο την Τιμ?Μηπως εχει μενου τιμ η καποιο αυτοκολλητο?Ευχχαριστω πολυ :)

ταξιδιωτης22
4 Δεκ. 2006, 15:50
ευχαριστώ...
εφυγε με αλλο τροπο... κουφο παντως

καθολου κουφο,εμφανιζεται μερικες φορες στην αρχη που ανοιγυμε το κινητο ειτε αν ειναι κανουρια η συσκευη η αν εχει γινει αναβαθμιση η κι αν εχεις βγαλει και την μπαταρια για λιγο αν θυμαμαι καλα,μην σε ανησυχει δεν ειναι προβλημα αυτο.

Nikosssssssss
4 Δεκ. 2006, 17:17
Προτείνω το HBH-IV835 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10417), το μικροσκοπικό BT handsfree της SonyEricsson. Ταιριάζει αιθητικά πάρα πολύ με το τηλέφωνο, είναι πανέμορφο, πολύ εύκολο στη χρήση: μπαίνει-βγαίνει με το ένα χέρι, με μια απλή κίνηση. Το μόνο μειονέκτημά του είναι η σχετικά μικρή διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τα υπόλοιπα handsfree (έως 3.5 ώρες ομιλία, έως 160 αναμονή), που είναι όμως λογική σε σχέση με το μέγεθός του. Επίσης αν είσαι από αυτούς που κυκλοφορούν σαν πράκτορες με το BT καρφωμένο στο αυτί όλη μέρα για να μην αργήσουν να πάρουν την επείγουσα κλήση (:p) πάρε κάποιο άλλο γιατί δεν στηρίζεται αρκετά καλά στο αυτί ώστε να τρέχεις ή να κάνεις δουλειές την ώρα που το φοράς.

Γενικά με τα bluetooth headsets καλό είναι να παίρνεις ίδιας εταιρίας με το κινητό σου. Θα δουλέψουν ακόμα κι αν είναι από άλλη εταιρία, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις χάνεις κάποιους αυτοματισμούς. Π.χ. συνήθως στα τηλέφωνα SonyEricsson δεν μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο του handsfree και να ξεκινήσεις φωνητική κλήση και δεν μπορείς να κάνεις ηχογράφηση φωνητικών εντολών από το handsfree αν αυτό είναι άλλης εταιρίας. Οι δυνατότητες αυτές παίζουν και από συσκευή σε συσκευή, π.χ. με το Κ800 μπορείς να ηχογραφήσεις φωνητική εντολή από το HBH-IV835 ενώ με το Κ750 δεν μπορείς.
se eyxaristo poly file,fainete poly kalo,kai opos leei sto site prepei na exei apsogi poiotita synomilias.
exei kai fortisti?
tairiazei o fortistis toy k800 poy exo?

fanatikos
4 Δεκ. 2006, 17:41
Ρε παιδία μήπωσ κσέρει κανείσ πωσ να κανω debranding το Κ800 μου χωρίς να πληρώσω?Ευχαριστω:)

To τσάμπα ψώφησε! Μπορείς από wotan με 7 ευρώ.;)

forbiden
4 Δεκ. 2006, 19:09
τελειο, το εχω

fostirop
4 Δεκ. 2006, 19:15

Πάντως, το Samsung Bluetooth / Tiny (http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=accessoryDetails&pid=prod2400002&tid=)που έχω παίζει μία χαρά με το Κ800 μου :happy:

Παρ όλα αυτά συμφωνώ, έτσι έχεις τις λιγότερες πιθανότητες να σου κάτσει η οποιαδήποτε ασυμβατότητα!!

AngeloDion
4 Δεκ. 2006, 22:23
ρε παιδια το κ800 δεν εχει φλασ στο βιντεο? τι περιεργο κ αυτο..το βραδυ πωσ θα βγαινει το βιντεο..

με φακό., μπουχου χου:lol: :ninja:

ddr2
4 Δεκ. 2006, 22:31
με φακό., μπουχου χου:lol: :ninja:

Στις ψηφιακές πώς βγαίνει??

Ψηφιακή μηχανή δεν θέλαμε??:p

gterez
5 Δεκ. 2006, 10:28
se eyxaristo poly file,fainete poly kalo,kai opos leei sto site prepei na exei apsogi poiotita synomilias.
exei kai fortisti?
tairiazei o fortistis toy k800 poy exo?

Έχει δικό του φορτιστή το HBH-IV835 με ένα μικρό βύσμα που ταιριάζει ακριβώς στο ακουστικό, αλλά στην ουσία είναι ο ίδιος φορτιστής με του τηλέφωνου. Δηλαδή και το "μικρό" αυτό βύσμα μπορεί να φορτίσει το Κ800, και το "μεγάλο" βύσμα του φορτιστή του Κ800 μπορεί να κουμπώσει και να φορτίσει το ακουστικό (κουμπώνει σε μία άκρη του χρησιμοποιώντας το ένα από τα δύο clips).
Το ακουστικό συνεργάζεται με όλους τους φορτιστές που κάνουν για το Κ800.

stimuli
5 Δεκ. 2006, 16:29
Λοιπόν, καταρχήν καλησπέρα. Μόλις έγινε το service στο k800i μου (σπασμένη οθόνη) και μου έκαναν update αυτοί από μόνοι τους. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω την συσκευή με το pc, έκανα uninstall το pc suite και το ξανάβαλα αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δοκίμασα και σε άλλες usb θύρες μήπως δουλέψει αλλά και πάλι τίποτα. Λογικά θα είναι το πιο πρόσφατο update (δεν ξέρω από που να το κοιτάξω) και χρησιμοποιώ την έκδοση 1.20.237 του pc suite και η συσκεύη είναι vodafone live. Καμμιά βοήθεια;

costas_pro
5 Δεκ. 2006, 16:51
Λοιπόν, καταρχήν καλησπέρα. Μόλις έγινε το service στο k800i μου (σπασμένη οθόνη) και μου έκαναν update αυτοί από μόνοι τους. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω την συσκευή με το pc, έκανα uninstall το pc suite και το ξανάβαλα αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δοκίμασα και σε άλλες usb θύρες μήπως δουλέψει αλλά και πάλι τίποτα. Λογικά θα είναι το πιο πρόσφατο update (δεν ξέρω από που να το κοιτάξω) και χρησιμοποιώ την έκδοση 1.20.237 του pc suite και η συσκεύη είναι vodafone live. Καμμιά βοήθεια;
Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα.Τωρα το αφησα και περναω τα αρχεια μεσω card reader.Και επισης δεν θελω να κανω αναβαθμιση γιατι ειναι vodafone live κια δεν θελω το κινητακι μου να υποστει τον λεγομενο ξαφνικο θανατο.

stimuli
5 Δεκ. 2006, 16:57
Θα τα πέρναγα ευχαρίστως με card reader αν είχα μνήμη για το κινητό... :p

ddr2
5 Δεκ. 2006, 17:02

Όταν συνδέεις το βύσμα usb στο κινητό σου βγάζει ένα μενού στην οθόνη της συσκευής?
Τι επιλέγεις??

stimuli
5 Δεκ. 2006, 17:05
Όταν συνδέεις το βύσμα usb στο κινητό σου βγάζει ένα μενού στην οθόνη της συσκευής?
Τι επιλέγεις??
Επιλέγω μεταφορά αρχείων. Και μετά μου λέει το γνωστό "Μην αφαιρείτε το καλώδιο USB πριν......" .. Ελέγχω στο my computer μήπως υπάρχει εκεί αλλά δεν είναι...

ddr2
5 Δεκ. 2006, 17:13
Επιλέγω μεταφορά αρχείων. Και μετά μου λέει το γνωστό "Μην αφαιρείτε το καλώδιο USB πριν......" .. Ελέγχω στο my computer μήπως υπάρχει εκεί αλλά δεν είναι...

Αν επιλέγεις "μεταφορά αρχείων" ο υπολογιστής σου βλέπει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο και το pc suite δεν λειτουργεί.
Επέλεξε "λειτουργία τηλεφώνου" και θα δείς ότι όλα θα πάνε ρολόι.:)

stimuli
5 Δεκ. 2006, 17:18
Αν επιλέγεις "μεταφορά αρχείων" ο υπολογιστής σου βλέπει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο και το pc suite δεν λειτουργεί.
Επέλεξε "λειτουργία τηλεφώνου" και θα δείς ότι όλα θα πάνε ρολόι.:)
Στην Λειτουργία Τηλεφώνου μου λέει πως είναι έτοιμο για χρήση με τον υπολογιστή αλλά δεν το βλέπει καθόλου, ενώ στο suite όταν το βάζω μεταφορά αρχείων λέει πως συνδέθηκε μια συσκευή αλλά στο file manager δεν φαίνεται πουθενά...

ddr2
5 Δεκ. 2006, 17:24
Στην Λειτουργία Τηλεφώνου μου λέει πως είναι έτοιμο για χρήση με τον υπολογιστή αλλά δεν το βλέπει καθόλου, ενώ στο suite όταν το βάζω μεταφορά αρχείων λέει πως συνδέθηκε μια συσκευή αλλά στο file manager δεν φαίνεται πουθενά...

Όταν το κινητό είναι σε λειτουργία τηλεφώνου δεν το βλέπει ο υπολογιστής.Το βλέπει μόνο το suite.
Και το αντίστροφο όταν είναι σε "μεταφορά αρχείων".

Τον file manager άστον, είναι για τα μπάζα.Πάντα έτσι ήταν...
Αν θέλεις να μεταφέρεις αρχεία από και προς το κινητό επέλεγε το μεταφορά ρχείων.
Αν θέλεις να συγχρονίζεις τις επαφές και το ημερολόγιο επέλεγε λειτουργία τηλεφώνου και κάνε τον συγχρονισμό μέσω του suite.

stimuli
5 Δεκ. 2006, 17:28
Όταν το κινητό είναι σε λειτουργία τηλεφώνου δεν το βλέπει ο υπολογιστής.Το βλέπει μόνο το suite.
Και το αντίστροφο όταν είναι σε "μεταφορά αρχείων".

Τον file manager άστον, είναι για τα μπάζα.Πάντα έτσι ήταν...
Αν θέλεις να μεταφέρεις αρχεία από και προς το κινητό επέλεγε το μεταφορά ρχείων.
Αν θέλεις να συγχρονίζεις τις επαφές και το ημερολόγιο επέλεγε λειτουργία τηλεφώνου και κάνε τον συγχρονισμό μέσω του suite.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Όταν το έχω σε¨"Λειτουργία Τηλεφώνου" δεν το βλέπει το suite... Ενώ πριν το update έβαζα μόνο το καλώδιο επέλεγα "Μεταφορά Αρχείων" και το έβλεπε κανονικά από το my computer...

ddr2
5 Δεκ. 2006, 17:56
Αυτό είναι το πρόβλημα. Όταν το έχω σε¨"Λειτουργία Τηλεφώνου" δεν το βλέπει το suite... Ενώ πριν το update έβαζα μόνο το καλώδιο επέλεγα "Μεταφορά Αρχείων" και το έβλεπε κανονικά από το my computer...

Από το my computer θα το δείς κανονικά μόνο όταν έχεις επιλέξει μεταφορά αρχείων.
Αν δεν το βλέπεις υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Προσπάθησε να ξανακάνεις Install το suite

fostirop
5 Δεκ. 2006, 17:59

Καλησπέρα,

μπες στο add/remove programs του υπολογιστή σου και δες εάν στην λίστα σου δείχνει πουθενά εγκατεστημένους drivers για SE.
Eάν στους δείχνει, μπορείς να δοκιμάσεις να τους απ-εγκαταστήσεις και να τους ξανά περάσεις από το cd του κινητού

stimuli
5 Δεκ. 2006, 18:32
Τίποτα απολύτως!

ddr2
5 Δεκ. 2006, 20:47
Τίποτα απολύτως!

Κάνε uninstall ο,τιδήποτε έχει να κάνει με se και ξαναπάρασε το περιεχόμενο του cd του κινητού.(απενεργοποίησε και το antivirus)

milanmaniac
5 Δεκ. 2006, 23:48
Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση K800 James Bond?

nikolas81
6 Δεκ. 2006, 01:30
ρε παιδια εγς που εχω προβλημα με το ακουστικο αν το παω στο service θα πληρωσω τιποτα?ειναι μεσα στην εγγυηση?8α κανουν πολυ καιρο να μου το φτιαξουν?

geofil
6 Δεκ. 2006, 01:36
ρε παιδια εγς που εχω προβλημα με το ακουστικο αν το παω στο service θα πληρωσω τιποτα?ειναι μεσα στην εγγυηση?8α κανουν πολυ καιρο να μου το φτιαξουν?

Φυσικά και είναι μέσα στην εγγύηση. Τώρα πόσο καιρό θα τους πάρει, άγνωστο.

ταξιδιωτης22
6 Δεκ. 2006, 03:29
Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση K800 James Bond?

οχι ακομα φιλε μου:)

p_bourinos
6 Δεκ. 2006, 10:02
Ρε παιδιά εγώ ποτέ δεν έχω δει στον Η/Υ να αναγνωρίζει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε καμία από τις επιλογές αλλά και στις δύο το pc suite λειτουργεί.

C_Q20
6 Δεκ. 2006, 14:23
και γω το ίδιο p_bourinos.μόνο στο pc suite το βλέπει.ενώ το κ750 το έβλεπε σαν σκληρό.

fostirop
6 Δεκ. 2006, 17:18
Εμενα πάντως το βλέπει κανονικά.
Απλά χρειάστηκε να κάνω 2 φορες εγκατάσταση των drivers, μια στην επιλογή "λειτουργία τηλεφώνου" και μια δεύτερη την πρώτη φορα που επέλεξα "μεταφορά αρχείων" :confused:

stimuli
6 Δεκ. 2006, 17:58
Κάνε uninstall ο,τιδήποτε έχει να κάνει με se και ξαναπάρασε το περιεχόμενο του cd του κινητού.(απενεργοποίησε και το antivirus)
Στην περίπτωση που έχω χάσει το cd του κινητού τι μπορώ να κάνω;

zaharakis
6 Δεκ. 2006, 18:19
Στην περίπτωση που έχω χάσει το cd του κινητού τι μπορώ να κάνω;

κατεβασε την απο κει

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407:)

spyflo
6 Δεκ. 2006, 19:23
θέλω να χρησιμοποιήσω το K800 για το site (http://www.epipantos.com) μου θεωρείται οτι μπορώ να βγάζω καλές νυχτερινές φωτογραφίες. το site αφορά κριτικές μαγαζιών και όπως είναι λογικό οι φωτογραφίες θα είναι κυρίως νυχτερινές. α και άμα κάποιος θέλει να στείλει καμιά κριτική στείλτε email εδώ (spyros@epipantos.com)

stimuli
6 Δεκ. 2006, 19:25
κατεβασε την απο κει

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10407:)
Το προσπάθησα και χτες αλλά ως συνήθως τίποτα.. Μήπως υπάρχει κάποιο driver (.dll αρχείο) στο cd;

jor1ge
6 Δεκ. 2006, 22:23
θέλω να χρησιμοποιήσω το K800 για το site (http://www.epipantos.com) μου θεωρείται οτι μπορώ να βγάζω καλές νυχτερινές φωτογραφίες. το site αφορά κριτικές μαγαζιών και όπως είναι λογικό οι φωτογραφίες θα είναι κυρίως νυχτερινές. α και άμα κάποιος θέλει να στείλει καμιά κριτική στείλτε email εδώ (spyros@epipantos.com)

Φίλε μου το Κ800 βγάζει καλές φωτογραφίες για κινητό τηλ αλλά μην περιμένεις ποιοτητα ψηφιακής κάμερας. Πχ η canon powershot a430,που κοστίζει 150 ευρω,είναι μακράν καλύτερη. Εγώ έχω μία olympus τετραετίας και η σύγκριση είναι μοιραία για το κ800.

AngeloDion
6 Δεκ. 2006, 22:49
Σωστά, ανάλογα τη δουλειά θα κανεις. αν είναι πολύ επαγγελματική δεν πρέπει να σε χαλάει να πάρεις μια φτηνή ψηφιακή. αλλα νομίζω και του Κ800 κάνεις καλή δουλειά ως ένα σημείο. Εγώ ασπούμε είμαι ικανοποιημένος για να έχω το άλμπουμ μου με μια κάμερα του Κ750 πόσο μάλλον του Κ800

spyflo
7 Δεκ. 2006, 00:14
sta thetika pantos einai oti to kinito to kouvalas sinexeia mazi sou, kai einai idiaitera simantiko gia mena pou thelo na exo mia fotografiki ana pasa stigmi

fanatikos
7 Δεκ. 2006, 09:12
Ρε παιδιά εγώ ποτέ δεν έχω δει στον Η/Υ να αναγνωρίζει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε καμία από τις επιλογές αλλά και στις δύο το pc suite λειτουργεί.

και γω το ίδιο p_bourinos.μόνο στο pc suite το βλέπει.ενώ το κ750 το έβλεπε σαν σκληρό.

Εμενα πάντως το βλέπει κανονικά.
Απλά χρειάστηκε να κάνω 2 φορες εγκατάσταση των drivers, μια στην επιλογή "λειτουργία τηλεφώνου" και μια δεύτερη την πρώτη φορα που επέλεξα "μεταφορά αρχείων" :confused:

Απλά να επισημάνω ότι εφόσον μιλάμε για Windows XP ΔΕΝ χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα driver για να το δει σαν σκληρό. Το κινητό ακολουθεί πλήρως το στάνταρ των mass storage devices. Μόλις συνδεθεί και το δει ο υπολογιστής, επιλέγουμε την λειτουργία μεταφοράς αρχείων από το κινητό και θα βρούμε στο My computer, 2 σκληρούς δίσκους. Ο ένας είναι η μνήμη τηλεφώνου και ο άλλος είναι η Μ2.

pitcap
7 Δεκ. 2006, 12:46
Το εχει παρει κανεις απο την Τιμ?Μηπως εχει μενου τιμ η καποιο αυτοκολλητο?Ευχχαριστω πολυ :)

Το είχα πάρει εγώ.Δεν είχε τίποτα επάνω της ΤΙΜ και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα από όλα όσα διαβάζω παραπάνω.

panosss_21
7 Δεκ. 2006, 16:08
twra eggrafhka sto myphone k dn exw idea.Epsaxna to tragoudi twn titlwn arxhs apo to serial S1ngles 2 sto google k m egvale gia to myphone pou kapoia alloi psaxnane gia to idio tragoudi.Kserei kaneis pws to lene k pou mporw na to vrw?:worry:

fostirop
7 Δεκ. 2006, 16:42
Απλά να επισημάνω ότι εφόσον μιλάμε για Windows XP ΔΕΝ χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα driver για να το δει σαν σκληρό. Το κινητό ακολουθεί πλήρως το στάνταρ των mass storage devices. Μόλις συνδεθεί και το δει ο υπολογιστής, επιλέγουμε την λειτουργία μεταφοράς αρχείων από το κινητό και θα βρούμε στο My computer, 2 σκληρούς δίσκους. Ο ένας είναι η μνήμη τηλεφώνου και ο άλλος είναι η Μ2.

Εμενα σε ΧΡ πάντως μου τους ζήτησε, την πρώτη φορα έκανα cancel και δεν το είδε, μετά πήγα στο system-hardware manager, είδα ότι υπήρχε hardware που δεν είχε αναγνωριστεί και πέρασα από εκεί τους drivers (από το cd) και μετά το έβλεπα κανονικά από το my computer :wacko:

JiKL
7 Δεκ. 2006, 21:41
Παιδες να ρωτησω κατι?το k800 δεν εχει το θεικο light(που εμενε ανοιχτο συνεχεια σαν φακος) του κ750ι????η δεν το εχω βρει ακομα εγω?

ddr2
7 Δεκ. 2006, 21:45
Παιδες να ρωτησω κατι?το k800 δεν εχει το θεικο light(που εμενε ανοιχτο συνεχεια σαν φακος) του κ750ι????η δεν το εχω βρει ακομα εγω?

Δεν το έχει.:(

karateo
7 Δεκ. 2006, 22:13
2 ερωτήσεις :)

1) αν το πάρω κλειδωμένο απο Αγγλικό δίκτυο είναι εύκολο να το ξεκλειδώσω και πόσο θα μου κοστίσει περίπου?

2) αν το πάρω και έχει Αγγλικό μενού μπορώ να του προσθέσω εγώ Ελληνικό? Ελληνικούς χαρακτήρες για μηνύματα κλπ?

Giorgosk80
7 Δεκ. 2006, 22:42
Δεν το έχει.:(
Παντως δεν νομιζω οτι ειναι κακο που δεν εχει το δυνατο λεντακι αντι για το flash που εχει τωρα..Απλα ισως ειναι κακο..που δεν τα εχει και τα 2..

ddr2
7 Δεκ. 2006, 22:58
Παντως δεν νομιζω οτι ειναι κακο που δεν εχει το δυνατο λεντακι αντι για το flash που εχει τωρα..Απλα ισως ειναι κακο..που δεν τα εχει και τα 2..

Ακριβώς!
Έπρεπε να είχε και τα δύο.
Αλλά με δεδομένο ότι το κινητό δεν εστιάζει στην λήψη βίντεο αλλά μόνο στην λήψη φωτογραφιών είναι κάπως αναμενόμενη η έλλειψη.

JiKL
8 Δεκ. 2006, 00:09
Απιστευτο....ισως το δευτερο πιο χρησιμο χαρακτηριστικο του Κ750ι μου μετα τα τηλεφωνηματα/μυνηματα ηταν μακραν ο φακος...πολυ ξενερωσα τωρα:( :( :( :( :( :(

Giorgosk80
8 Δεκ. 2006, 00:38
Απιστευτο....ισως το δευτερο πιο χρησιμο χαρακτηριστικο του Κ750ι μου μετα τα τηλεφωνηματα/μυνηματα ηταν μακραν ο φακος...πολυ ξενερωσα τωρα:( :( :( :( :( :(
Υποθετω οτι ποιο πολυ το ηθελες σαν φακο ε?Παντως το φλας του εινα ιυπεροχο ακομα και σε απολυτο σκοταδι..οποτε θα σε αποζημιωσει :)

odytsak
8 Δεκ. 2006, 04:19
:!: Μη τα ξαναλέμε συνέχεια...
με προγραμματάκι java το AF γίνεται φακός.
Τέλος πάντων...για τους καινούριους άλλη μια φορά.:)
Torch.jar (http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/47601/555176)

fanatikos
8 Δεκ. 2006, 08:20
Ακριβώς!
Αλλά με δεδομένο ότι το κινητό δεν εστιάζει στην λήψη βίντεο αλλά μόνο στην λήψη φωτογραφιών είναι κάπως αναμενόμενη η έλλειψη.

Δεν εστιάζει στο βίντεο? Είναι σίγουρο αυτό που λες? Τότε γιατί κάνει κανονικά την διαδικασία autofocus στην λειτουργία βίντεο εαν πατήσεις λίγο το κουμπάκι?

fanatikos
8 Δεκ. 2006, 08:30
Εμενα σε ΧΡ πάντως μου τους ζήτησε, την πρώτη φορα έκανα cancel και δεν το είδε, μετά πήγα στο system-hardware manager, είδα ότι υπήρχε hardware που δεν είχε αναγνωριστεί και πέρασα από εκεί τους drivers (από το cd) και μετά το έβλεπα κανονικά από το my computer :wacko:

:blink: :blink:
Εμένα πάντως, όπως και στους συναδέλφους στο γραφείο που έχουν το Κ800, δεν μας ζήτησε τίποτα. Το είδε κατευθείαν. Το ίδιο και με το Κ610 σε άλλους. Μήπως να παίζει ρόλο η version των ΧΡ (Home - Professional) και τα service pack που έχουν μπει? Μου φαίνεται περίεργο πάντως. Γιατί νομίζω ότι το mass storage standard πρέπει να το έχουν ενσωματομένο τα ΧΡ.

fanatikos
8 Δεκ. 2006, 08:34
2 ερωτήσεις :)

1) αν το πάρω κλειδωμένο απο Αγγλικό δίκτυο είναι εύκολο να το ξεκλειδώσω και πόσο θα μου κοστίσει περίπου?

2) αν το πάρω και έχει Αγγλικό μενού μπορώ να του προσθέσω εγώ Ελληνικό? Ελληνικούς χαρακτήρες για μηνύματα κλπ?

Για ψάξε κατά Davinci team και κατά Wotanserver πλευρά! Ένας από τους δύο μου φαίνεται ότι λέει και για ξεκλείδωμα (δεν είμαι και σίγουρος). Τα Ελληνικά τα περνάς στο χαλαρό, δεν είναι πρόβλημα.;)

GEORGEGX20VF
8 Δεκ. 2006, 13:51
Ακριβώς!
Τι εννοεις για το video?
Tα κινητα με αυτοματη εστιαση,κανουν και στο βιντεο.
τουλαχιστον στο δικο μου πριν γινει λήψη βιντεο κανει αυτοματη εστιαση,και οποιαδήποτε στιγμή με ενα κουμπι κανεις παλι autofocus αν θέλεις.

JiKL
8 Δεκ. 2006, 14:37
:!: Μη τα ξαναλέμε συνέχεια...
με προγραμματάκι java το AF γίνεται φακός.
Τέλος πάντων...για τους καινούριους άλλη μια φορά.:)
Torch.jar (http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/47601/555176)
Χμμμ ενα μεγαλο ευχαριστω και συγγνωμη για τον φιλο odytsak (αλλα και για τους υπολοιπους) αλλα καταλαβαινεις ποσο δυσκολο να διαβασεις(ακομα και να κανεις search) ενα τοσο μεγαλο νημα :D

Να υποθεσω ομως οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για το flash αυτο ε??για να μην το εχουν βαλει απο την αρχη...

nlambros22
8 Δεκ. 2006, 14:45
paidia tha to paro kai ego lian sintomos... stin elliniki agora poies ekdoseis iparxoun pera apo tin kanoniki ? paizei kai auti tou james bond i kapoia alli?? i epeidi tha pao na to paro apo tim tha mou exei kai to logo tis tim..???

odytsak
8 Δεκ. 2006, 14:55
Χμμμ ενα μεγαλο ευχαριστω και συγγνωμη για τον φιλο odytsak (αλλα και για τους υπολοιπους) αλλα καταλαβαινεις ποσο δυσκολο να διαβασεις(ακομα και να κανεις search) ενα τοσο μεγαλο νημα :D

Να υποθεσω ομως οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για το flash αυτο ε??για να μην το εχουν βαλει απο την αρχη...

Καμμία σχέση με το flash φίλε μου.:)
Το AF είναι το κόκκινο φωτάκι δίπλα, το οποίο βοηθάει σε χαμηλές ως ανύπαρκτες συνθήκες φωτισμού να επιτευχθεί η εστίαση του θέματος.;)

JiKL
8 Δεκ. 2006, 15:00
Aaaa δεν προσεξα οτι ειπες για το ΑF ....αν εχω προσεξει καλα δεν φωτιζει και παρα πολυ αλλα ενταξει την δουλεια του θα την κανει...απο το ολοτελα :D
Και παλι ευχαριστω

stimuli
8 Δεκ. 2006, 21:13
Καλησπερα και παλι, εχω καποιο προβλημα με τα παιχνιδια, παλιοτερα θυμαμαι οτι εβαζα ηταν σε μορφη jar τωρα ομως κατεβασα μερικα ακομα για να τα περασω στο κινητο και εχουν αρχεια class, bin, png και κατι φακελους με το ονομα meta-inf, img κτλ. πως μπορω να περασω τετοιου ειδους παιχνιδια στο κινητο?

papi
8 Δεκ. 2006, 21:37
Πείτε μου σας παρακαλώ αν μέσω του SEUS υπάρχει αναβάθμιση για Vodafone συσκευή, πέραν της αρχικής έκδοσης του firmware και ποιά είναι αυτή.

Ευχαριστώ

geofil
8 Δεκ. 2006, 21:39
Καλησπερα και παλι, εχω καποιο προβλημα με τα παιχνιδια, παλιοτερα θυμαμαι οτι εβαζα ηταν σε μορφη jar τωρα ομως κατεβασα μερικα ακομα για να τα περασω στο κινητο και εχουν αρχεια class, bin, png και κατι φακελους με το ονομα meta-inf, img κτλ. πως μπορω να περασω τετοιου ειδους παιχνιδια στο κινητο?

Προφανώς τα άνοιξες με το winrar, ενώ θα έπρεπε να τα στείλεις όπως ήταν στο κινητό.

stimuli
8 Δεκ. 2006, 21:40
Προφανώς τα άνοιξες με το winrar, ενώ θα έπρεπε να τα στείλεις όπως ήταν στο κινητό.
Ειναι αρχεια .rar . Να τα βαλω ετσι στο κινητο? Θα τα δει?

geofil
8 Δεκ. 2006, 21:42
Ειναι αρχεια .rar . Να τα βαλω ετσι στο κινητο? Θα τα δει?

Από ότι φαίνεται, δεν είναι. Είναι jar. Στείλε τα όπως είναι, και πες μας.

stimuli
8 Δεκ. 2006, 21:53
Από ότι φαίνεται, δεν είναι. Είναι jar. Στείλε τα όπως είναι, και πες μας.
Δεν ξερω γιατι αλλα τα εβλεπε σαν .rar . Αλλα ολα κανονικα στο κινητο. Ευχαριστω;)

geofil
8 Δεκ. 2006, 21:57
Δεν ξερω γιατι αλλα τα εβλεπε σαν .rar . Αλλα ολα κανονικα στο κινητο. Ευχαριστω;)

Παρακαλώ. Απλά είχε συσχετιστεί η επέκταση .jar, να ανοίγει με το winrar.
Αν έκανες πρόσφατα εγκατάσταση του winrar, αυτή είναι η αιτία.

GIANNHSitia
8 Δεκ. 2006, 23:23
kalispera.. ti 8a ginei mauth thn ericsson akoma na bgalei firmware..eleos dld.. toso kairo gia to k750 eixe bgalei 3.. k na mhn eixe problimata exei tis kakomiras... :/

ddr2
9 Δεκ. 2006, 01:10
Δεν εστιάζει στο βίντεο? Είναι σίγουρο αυτό που λες? Τότε γιατί κάνει κανονικά την διαδικασία autofocus στην λειτουργία βίντεο εαν πατήσεις λίγο το κουμπάκι?
:p :lol: :lol:
Εννοώ ότι ο κατασκευαστής δεν έδωσε βαρύτητα(=δεν εστίασε) στο βίντεο αλλά στην φωτογραφική.

Κοίτα παρεξήγηση....:)

ταξιδιωτης22
9 Δεκ. 2006, 03:53
kalispera.. ti 8a ginei mauth thn ericsson akoma na bgalei firmware..eleos dld.. toso kairo gia to k750 eixe bgalei 3.. k na mhn eixe problimata exei tis kakomiras... :/

εμενα τουλαχιστον παει μια χαρα με την τελευταια αναβαθμιση,δεν βλεπω τον λογο ακομα και να ειχε βγει καινουρια να την εβαζα.

Nosferatu
9 Δεκ. 2006, 08:27
Και πάλι είναι απαράδεκτο για το κινητό-ναυαρχίδα της SE σε multimedia κατηγορία να μην βγάζει αναβαθμίσεις. 1 αναβάθμιση από τότε που βγήκε και έχουν περάσει 5+ μήνες... Πάντα υπάρχει χώρος για βελτιώσεις. Ο μόνος που ωφελείται από την μη κυκλοφορία αναβαθμισμένων εκδόσεων είναι η SE η οποία γλυτώνει χρήματα... Μου θυμίζει τα παλιά κινητά που δεν έπαιρναν αναβάθμιση.
Η υποστήριξη (ή μάλλον η μη υποστήριξη) που δίνει η SE στο καλό της μοντέλο είναι ένας από τους λόγους που δεν θα την προτιμήσω όταν χρειαστώ ξανά κινητό...

odytsak
9 Δεκ. 2006, 08:45
Υπερβολές!!!:O
Το κινητό με την τελευταία αναβάθμιση πετάει και δεν έχει το παραμικρό κόλλημα!!!:)
Οπως λέει κι ο ταξιδιώτης και να βγεί καινούρια αναβάθμιση πολύ απλά δεν θα τη βάλουμε.:lol: :lol: :lol:

axilleasd
9 Δεκ. 2006, 09:15
Υπερβολές!!!:O
Το κινητό με την τελευταία αναβάθμιση πετάει και δεν έχει το παραμικρό κόλλημα!!!:)
Οπως λέει κι ο ταξιδιώτης και να βγεί καινούρια αναβάθμιση πολύ απλά δεν θα τη βάλουμε.:lol: :lol: :lol:
KALHMERA ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ Κ800 ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ

zaharakis
9 Δεκ. 2006, 11:13
KALHMERA ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ Κ800 ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ

http://www.google.com/search?hl=el&q=k800i+software%2Fthemes&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&lr=

και λιγο υπομονη...ολοι ετσι αρχισαμε...

fanatikos
11 Δεκ. 2006, 08:55
:p :lol: :lol:
Εννοώ ότι ο κατασκευαστής δεν έδωσε βαρύτητα(=δεν εστίασε) στο βίντεο αλλά στην φωτογραφική.

Κοίτα παρεξήγηση....:)

:lol: :lol:

Ααααα!! Πες το έτσι ντε!!!!
Όχι μόνον δεν εστίασε στο video αλλά του βγήκε τελείως φλου ρε παιδί μου!! Λες και το θυμήθηκε τελευταία στιγμή ότι πρέπει να βάλει να τραβάει και video, και απλά το πέταξε μέσα στο λειτουργικό!

fanatikos
11 Δεκ. 2006, 09:06
Όντως με την αναβάθμιση το κινητό είναι μια χαρά. Αν και όταν βγάλουν καινούργια, θα δω τι βελτιώσεις θα περιέχει και αν δεν είναι κάτι ουσιαστικό ούτε και εγώ θα την περάσω.

Παρεπιπτόντως, το ξέρετε ότι η Μ2 είναι φορμαρισμένη σε απλό FAT και όχι σε FAT32? Σε 460ΜΒ αρχεία έχανα 2ΜΒ χωρητικότητα! Να μην πω και για την ταχύτητα στην πρόσβαση!

fostirop
11 Δεκ. 2006, 11:18
Όντως με την αναβάθμιση το κινητό είναι μια χαρά. Αν και όταν βγάλουν καινούργια, θα δω τι βελτιώσεις θα περιέχει και αν δεν είναι κάτι ουσιαστικό ούτε και εγώ θα την περάσω.

Παρεπιπτόντως, το ξέρετε ότι η Μ2 είναι φορμαρισμένη σε απλό FAT και όχι σε FAT32? Σε 460ΜΒ αρχεία έχανα 2ΜΒ χωρητικότητα! Να μην πω και για την ταχύτητα στην πρόσβαση!

(Χαζή ερώτηση αλλα θα την κάνω :O ) Αν δηλαδή την φορμάρουμε σε FAT32 θα είναι καλύτερα?!!!

Το κινητό δεν την φορμάρει με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο την πρώτη φορα που μπαίνει στην συσκευή?

Nosferatu
11 Δεκ. 2006, 14:34
Καλά, ας βγει αναβάθμιση και όσοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι ας μην τη βάλουν. Να κάναμε και έναν έρανο για να ενισχύσουμε τη SE στο έργο της δημιουργίας νέων εκδόσεων λογισμικού;; ;)
Αυτό το ΑΘΛΙΟ βίντεο δηλαδή δεν μπορεί να βελτιωθεί; Το hardware το έχει, θέμα software είναι. Ή θα πρέπει να περιμένω το Κ900i το οποίο φυσικά δεν θα αγοράσω λόγω της απαράδεκτης υποστήριξης...

tlak
11 Δεκ. 2006, 15:17
Συγνώμη εάν έχει ξαναειπωθεί αλλά νομίζω ότι βρήκα ένα νέο bug του k800i στην τελευταία έκδοση του λογισμικού. Συγκεκριμένα στον τηλεφωνικό κατάλογο εάν πάμε στην τελευταία εγγραφή και πατήσουμε μια ακόμα μια φορά το κάτω για να πάει στην επόμενη (πρώτη εγγραφή του τηλεφωνικού καταλόγου) βγάζει λευκή οθόνη για λίγο και μετά επανέρχεται σε κατάσταση αναμονής. Το ίδιο ακριβώς κάνει και στην αντίστροφη διαδικασία ( Από την πρώτη στην τελευταία εγγραφή).
Το πρόβλημα αυτό το έχει συναντήσει κάνεις άλλος ή είναι μονό στη δίκια μου συσκευή από κακή εγκατάσταση του update;
Σας ευχαριστώ

Giorgosk80
11 Δεκ. 2006, 15:33
Συγνώμη εάν έχει ξαναειπωθεί αλλά νομίζω ότι βρήκα ένα νέο bug του k800i στην τελευταία έκδοση του λογισμικού. Συγκεκριμένα στον τηλεφωνικό κατάλογο εάν πάμε στην τελευταία εγγραφή και πατήσουμε μια ακόμα μια φορά το κάτω για να πάει στην επόμενη (πρώτη εγγραφή του τηλεφωνικού καταλόγου) βγάζει λευκή οθόνη για λίγο και μετά επανέρχεται σε κατάσταση αναμονής. Το ίδιο ακριβώς κάνει και στην αντίστροφη διαδικασία ( Από την πρώτη στην τελευταία εγγραφή).
Το πρόβλημα αυτό το έχει συναντήσει κάνεις άλλος ή είναι μονό στη δίκια μου συσκευή από κακή εγκατάσταση του update;
Σας ευχαριστώ
Εμενα δεν το κανει :)

fostirop
11 Δεκ. 2006, 16:35

ούτε εμένα!!

masada71
11 Δεκ. 2006, 17:45
sorry κανενα τετοιο προβλημα ουτε με το δικο μου κι ας εχω το τελευταιολογισμικο...:confused:

kostoulidis58
11 Δεκ. 2006, 18:02
Τα παιχνίδια που κατέβάζω καί τα περνάω στο κινητό πώς μπορώ να τα παίζω και στόν υπολογιστή.
Εννοώ παιχνίδια με κατάληξη.jar

papi
11 Δεκ. 2006, 22:41
Πείτε μου σας παρακαλώ αν μέσω του SEUS υπάρχει αναβάθμιση για Vodafone συσκευή, πέραν της αρχικής έκδοσης του firmware και ποιά είναι αυτή.

Ευχαριστώ

Μήπως κάποιος με Voda μπορεί να βοηθήσει?????? :!:

zaharakis
11 Δεκ. 2006, 22:50
Μήπως κάποιος με Voda μπορεί να βοηθήσει?????? :!:

εγω ειχα ενα k800i μεχρι πριν λιγες μερες που ηταν vlive και δοκιμασα να του κανω αναβαθμιση μεσω του update service της SE.μου εδωσε νεα εκδοση και την εγκατεστησα.
δυστυχως δεν εμεινε πολυ το κινητο στα χερια μου για να ξερω τι αλλαγες εγιναν και τι οχι...και δεν θυμαμαι καν τι εκδοση ηταν...
ασε που μεσα στην βδομαδα το εκανα non branded και πεταξα απο μεσα το VLIVE λογισμικο..

γιατι δεν δοκιμαζεις να του κανεις update?το πολυ πολυ να εχεις την τελευταια εκδοση ηδη και απλα να την ξαναπερασεις..δεν τρεχει τπτ απολυτως ;)

tlak
11 Δεκ. 2006, 23:08

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Πέρασα ξανά το update και το πρόβλημα λύθηκε.

geocorfu
12 Δεκ. 2006, 00:35
Kαλησπερα για μια φορα ακομη.το προβλημα που ειχα με το κ800 οπως σας ειχα πει ειναι οτι εσβησε και δεν ξανανοιξε ποτε
το πειρα στο service,μου ειπαν οτι εχει υγρασια το κινητο και οτι θα κοστισει ποιο πολυ απο το να παρω ενα καινουριο ιδιο.
οποτε και εγω κατεληξα στο wotanserver πηρα gredits κατεβασα το προγραμμα τουs το client και το usb driver αλλα οταν παω να μπω μου λεει πατηστε το c αυτο ψαχνει αλλα δεν κανει τιποτα
το user name kai to pass τα εχω βαλει σωστα και τα αναγνωριζει
τι λετε να φταει?
μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο προγραμμα ?
ευχαριστω

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 00:51
Kαλησπερα για μια φορα ακομη.το προβλημα που ειχα με το κ800 οπως σας ειχα πει ειναι οτι εσβησε και δεν ξανανοιξε ποτε
το πειρα στο service,μου ειπαν οτι εχει υγρασια το κινητο και οτι θα κοστισει ποιο πολυ απο το να παρω ενα καινουριο ιδιο.
οποτε και εγω κατεληξα στο wotanserver πηρα gredits κατεβασα το προγραμμα τουs το client και το usb driver αλλα οταν παω να μπω μου λεει πατηστε το c αυτο ψαχνει αλλα δεν κανει τιποτα
τι λετε να φταει?
ευχαριστω

την ωρα που σου ζηταει το c μην το πατησεις απλως αλλα να το κρατας πατημενο μεχρι να σου πει στην οθονη του υπολογιστη σου να το αφησεις;)

jor1ge
12 Δεκ. 2006, 01:00
τι λετε να φταει?
ευχαριστω

Αντι για το c πάτα το 2 και το 5 ταυτοχρονα και τότε ο υπολογιστης θ΄αναγνωρίσει το κινητό

geocorfu
12 Δεκ. 2006, 02:29
Αντι για το c πάτα το 2 και το 5 ταυτοχρονα και τότε ο υπολογιστης θ΄αναγνωρίσει το κινητό

τα παταω οκ μεχρι εδω,στην αρχη ο υπολογιστης το αναγνωριζει
αλλα μετα αργει το προγραμμα αρχιζει να ψαχνει αλλα δεν προχωραει παρακατω

geocorfu
12 Δεκ. 2006, 02:45
την ωρα που σου ζηταει το c μην το πατησεις απλως αλλα να το κρατας πατημενο μεχρι να σου πει στην οθονη του υπολογιστη σου να το αφησεις;)

το παταω αλλα αργει πολυ λες να ειναι ο Server κλειστος ( down )και οχι online;;
tι να πω τωρα μου βγαζει ( client ) να κατεβασω την καινουρια εκδοση του...........
αυτα μαλλον αν δε το φτειαξω θα παρω nokia

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 02:51
το παταω αλλα αργει πολυ λες να ειναι ο Server κλειστος ( down )και οχι online;;
tι να πω τωρα μου βγαζει ( client ) να κατεβασω την καινουρια εκδοση του...........
αυτα μαλλον αν δε το φτειαξω θα παρω nokia

κανε λιγο υπομονη μηπως και αποφασισει και ξεκινησει...τι να πω? :O

geocorfu
12 Δεκ. 2006, 14:28
κανε λιγο υπομονη μηπως και αποφασισει και ξεκινησει...τι να πω? :O

μεχρι εδω καλα , μου βγαζει αυτα

WotanClient 0.9.970
RUNNING UPDATE
FTP: connecting to server eagle.wotanserver.com
FTP: connecting to server
FTP: downloading - please wait
FTP: close
UPDATE FINISHED
Server connected.
SERVER SAYS: user OK, credits: 2
Connect your phone, pressing "C"
waiting...
phone found.
phone found at position 1
DB2020 detected
EROM: your version is way too old:
R3A011
Disconnect phone, remove battery, insert it again and connect
phone while pressing 2 & 5 keys on the phone
instead of C key.
== FINISHED OK ==
Duration: 00:06
Connect your phone, pressing 2 & 5
waiting...
phone found.
phone found at position 2
DB2020 detected
LOADER: OK
060712 1258 ALU4_CXC1329130_DB2020_SEMC_CERTLOADER_P3G
FC ID: 89 7E
connecting to server
connection OK
sending login
login OK
EROM: starting upgrade
EROM: done
Now disconnect phone and remove battery for a while.
== FINISHED OK ==
Duration: 00:08
waiting...
αλλα πανω δεξια δεν με αφηνει να αλλαξω τηλ. εχει κ310
ποση ωρα πρεπει να περιμενω?

karateo
12 Δεκ. 2006, 17:21
τι κάνω για να περάσω ελληνικά?
χωρίς να χάσω την εγγύση όμως!
και αν γίνεται χωρίς να πάω σε μαγαζί γιατί βρίσκομαι Αγγλία τώρα

ευχαριστώ :)

Sharp GX20 Video
12 Δεκ. 2006, 17:35
Τα παιχνίδια που κατέβάζω καί τα περνάω στο κινητό πώς μπορώ να τα παίζω και στόν υπολογιστή.

ap'oso xerw den ginete...

odytsak
12 Δεκ. 2006, 18:16

ap'oso xerw den ginete...

Με emulator του Kwyshell από ΕΔΩ (http://kwyshell.myweb.hinet.net/Download/MidpX/MidpX.exe) ;)
Δεν τρέχει 3D java! :O

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 19:00
μεχρι εδω καλα , μου βγαζει αυτα

WotanClient 0.9.970
RUNNING UPDATE
FTP: connecting to server eagle.wotanserver.com
FTP: connecting to server
FTP: downloading - please wait
FTP: close
UPDATE FINISHED
Server connected.
SERVER SAYS: user OK, credits: 2
waiting...
phone found.
phone found at position 1
DB2020 detected
EROM: your version is way too old:
R3A011
Disconnect phone, remove battery, insert it again and connect
phone while pressing 2 & 5 keys on the phone
instead of C key.
== FINISHED OK ==
Duration: 00:06
Connect your phone, pressing 2 & 5
waiting...
phone found.
phone found at position 2
DB2020 detected
LOADER: OK
060712 1258 ALU4_CXC1329130_DB2020_SEMC_CERTLOADER_P3G
FC ID: 89 7E
connecting to server
connection OK
sending login
login OK
EROM: starting upgrade
EROM: done
Now disconnect phone and remove battery for a while.
== FINISHED OK ==
Duration: 00:08
waiting...
αλλα πανω δεξια δεν με αφηνει να αλλαξω τηλ. εχει κ310
ποση ωρα πρεπει να περιμενω?

φιλε μου δεν εχεις το upadate service της SE?πως σου βγαζει το 310i?:blink:
κανονικα επρεπε να στο διαβασει :O

οταν ξεκινας το update σου δινει να διαλεξεις αναμεσα απο 2 επιλογες ....που εχουν να κανουν με τι συνδεεται το τηλ σου.με βαση (p910 κλπ) η με καλωδιο (k800i,k750i κλπ).
γιατι δουλευεις seus ???ειναι ο παλιος τροπος αναβαθμισης...
κατεβασε το update service απο την SE εγκατεστησε το,κανε επανεκινηση στον υπολογιστη σου και μετα μολις το ανοιξεις θα κανει λιγη ωρα να ξεκινησει μιας και θα κατεβασει καποια ακομα updates και μετα θα ξεκινησει η λειτουργια της αναβαθμισης...
τοτε θα κανεις οτι σου λεει το προγραμμα...
εκτος αν εγω δεν εχω καταλαβει σωστα και ειναι κατι αλλο..:O

cvellios
12 Δεκ. 2006, 19:41
PROBLHMA ME THN ANABATHMISH.........perasa thn anabathmish apo thn se ola ok mexri pou anakalypsa oti den mporo na anoixo ta paixnidia kai tis efarmoges.grafei h energeia apetyxe.ola ta ala leitoyrgoun kanonika.xerei kaneis ti ginetai????

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 19:44
PROBLHMA ME THN ANABATHMISH.........perasa thn anabathmish apo thn se ola ok mexri pou anakalypsa oti den mporo na anoixo ta paixnidia kai tis efarmoges.grafei h energeia apetyxe.ola ta ala leitoyrgoun kanonika.xerei kaneis ti ginetai????

ξανακαντη φιλε μου απο την αρχη;)

μην ανυσηχεις δεν χαλαει τπτ:)

geocorfu
12 Δεκ. 2006, 19:58
φιλε μου δεν εχεις το upadate service της SE?πως σου βγαζει το 310i?:blink:
κανονικα επρεπε να στο διαβασει :O

οταν ξεκινας το update σου δινει να διαλεξεις αναμεσα απο 2 επιλογες ....που εχουν να κανουν με τι συνδεεται το τηλ σου.με βαση (p910 κλπ) η με καλωδιο (k800i,k750i κλπ).
γιατι δουλευεις seus ???ειναι ο παλιος τροπος αναβαθμισης...
κατεβασε το update service απο την SE εγκατεστησε το,κανε επανεκινηση στον υπολογιστη σου και μετα μολις το ανοιξεις θα κανει λιγη ωρα να ξεκινησει μιας και θα κατεβασει καποια ακομα updates και μετα θα ξεκινησει η λειτουργια της αναβαθμισης...
τοτε θα κανεις οτι σου λεει το προγραμμα...
εκτος αν εγω δεν εχω καταλαβει σωστα και ειναι κατι αλλο..:O

απλως τη εκανα την αναβαθμιση απο την SE και εκανε διακοπη το ρευμα
χαθηκαν ολα και το τηλεφωνο δεν ανοιγει καταλαβες γιατι.
δεν ξερω αν την ξανακανω απο την SE θα επαναφερω το τηλ ξανα :worry:

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 20:16
απλως τη εκανα την αναβαθμιση απο την SE και εκανε διακοπη το ρευμα
χαθηκαν ολα και το τηλεφωνο δεν ανοιγει καταλαβες γιατι.
δεν ξερω αν την ξανακανω απο την SE θα επαναφερω το τηλ ξανα :worry:

ξεκινα τη παλι απο την αρχη .μην κολας!;)

geocorfu
12 Δεκ. 2006, 21:32
ξεκινα τη παλι απο την αρχη .μην κολας!;)

φιλοι μου χαρη στη βοηθεια σας και την επιμονη μου μολις τελειωσα και πετυχε το ανοιξα το κηνιτο γιιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cvellios
12 Δεκ. 2006, 21:42
ξανακαντη φιλε μου απο την αρχη;)

μην ανυσηχεις δεν χαλαει τπτ:)

to ekana ki ayto alla pali to idio kanei.ekana kai epanafora sto thl.otan syndew to thl ston ypologisth me to usb oi fakeloi games kai efarmoges den emfanizontai.prin kano anabathmish den eixa problima.

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 21:59
to ekana ki ayto alla pali to idio kanei.ekana kai epanafora sto thl.otan syndew to thl ston ypologisth me to usb oi fakeloi games kai efarmoges den emfanizontai.prin kano anabathmish den eixa problima.

δεν ειναι δυνατο ρε φιλε κατι δεν κανεις καλα.....

αν δεν βαριεσαι,απεγκατεστησε το update service και το λογισμικο του τηλ απο τον υπολογιστη σου,στηστα παλι απο την αρχη και δοκιμασε παλι.
μπορει να μην φταιει μονο το τηλ αλλα και το λειτουργικο ολο που σχετιζεται με αυτο στον υπολογιστη σου...:O

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 22:01
φιλοι μου χαρη στη βοηθεια σας και την επιμονη μου μολις τελειωσα και πετυχε το ανοιξα το κηνιτο γιιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παει ο ενας :lol::lol:

αντε να τα καταφερει και ο cvellios :)

και να ηρεμησετε ολοι :p

geocorfu
12 Δεκ. 2006, 22:12
αντε και παλι απο την αρχη,το κινητο δουλευει αψογα.!!!!!
μονο στην καμερα οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει μυνημα οτι εκτελειται μια αλλη εφαρμογη κλειστε την και μετα ξεκινηστε τη καμερα.
οταν παω ομως στις εφαρμογες καμια δεν ειναι ενεργη
τι να κανω??? μηπως πρεπει να περασω παλι το update ξανα

zaharakis
12 Δεκ. 2006, 22:48
αντε και παλι απο την αρχη,το κινητο δουλευει αψογα.!!!!!
μονο στην καμερα οταν παω να την ανοιξω μου βγαζει μυνημα οτι εκτελειται μια αλλη εφαρμογη κλειστε την και μετα ξεκινηστε τη καμερα.
οταν παω ομως στις εφαρμογες καμια δεν ειναι ενεργη
τι να κανω??? μηπως πρεπει να περασω παλι το update ξανα

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με εσας τους δυο :lol::lol:

πλακα κανω ε??:)

δοκιμασε ξανα :D:D

karateo
12 Δεκ. 2006, 23:32

ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο παραπάνω?

geocorfu
13 Δεκ. 2006, 16:27
ok παιδια εφτειαξε και η καμερα σημερα το πρωι τωρα το τηλ βγαζει μονο κεφαλαια οταν γραφω sms !!!!!! αυτο ομως δεν με πειραζει καθολου
τα λεμε.

zaharakis
13 Δεκ. 2006, 16:30
τωρα το τηλ βγαζει μονο κεφαλαια οταν γραφω sms !!!!!! αυτο ομως δεν με πειραζει καθολου
τα λεμε.

ετσι πρεπει κανονικα ;)

stavrossak
13 Δεκ. 2006, 16:34
Καλησπέρα. Είμαι και εγώ από χθες κάτοχος του Κ800:p
Κατέβασα την αναβάθμιση αλλά όταν ξεκινάει μου βγάζει not combatible macromedia version. Κατέβασα απο το adobe.com shockwave & flash αλλα μάταια... Τι ακριβώς χρειάζεται για να τρέξει; Ευχαριστώ

Τελικά έπρεπε να κάνω εγκατάσταση στον explorer ενω εγώ το είχα στον firefox. Όλα οκ τωρα

Giorgosk80
13 Δεκ. 2006, 18:02
Να ρωτησω κατι και εγω...Στις επιλογες της καμερας εκει που λεει φλας.εχει 3. μη ενεργο..που δεν αναβει το φλας αλλα μονο το red eye ,μετα το αυτοματο που αναβει to red eye και το φλας και το τριτο που ειναι η μειωση φαιν. red eye που αναβει το red eye και μετα δυο φορες το flash...
Γιατι αναβει 2 φορες? Τι διαφορα εχει το αυτοματο με την μειωση φαιν. red eye?

fostirop
13 Δεκ. 2006, 19:30
Να ρωτησω κατι και εγω...Στις επιλογες της καμερας εκει που λεει φλας.εχει 3. μη ενεργο..που δεν αναβει το φλας αλλα μονο το red eye ,μετα το αυτοματο που αναβει to red eye και το φλας και το τριτο που ειναι η μειωση φαιν. red eye που αναβει το red eye και μετα δυο φορες το flash...
Γιατι αναβει 2 φορες? Τι διαφορα εχει το αυτοματο με την μειωση φαιν. red eye?

Το ότι ανάβει 2 φορες είναι το red eye reduction...όπως και στις κανονικές κάμερες...το κόκκινο φωτάκι που βγαίνει πριν είναι σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού να βοηθάει στην εστίαση ;)

Giorgosk80
13 Δεκ. 2006, 19:50
Το ότι ανάβει 2 φορες είναι το red eye reduction...όπως και στις κανονικές κάμερες...το κόκκινο φωτάκι που βγαίνει πριν είναι σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού να βοηθάει στην εστίαση ;)
Εγω συνδιασα το red eye με το κοκκινο φως :O (δεν ειχα ποτε ψηφιακη)
οκ καταλαβα ,ευχαριστω..

geocorfu
13 Δεκ. 2006, 22:15
και τωρα που το εφτειαξα το κινητο κανενα καλο προγραμμα για gps Receiver

ddr2
13 Δεκ. 2006, 22:40
και τωρα που το εφτειαξα το κινητο κανενα καλο προγραμμα για gps Receiver
Παρακαλώ??:wacko:

zaharakis
14 Δεκ. 2006, 00:12
Παρακαλώ??:wacko:

πηρε φορα τωρα που το φτιαξε και ποιος τον σταματαει :lol::lol::lol::lol:

ddr2
14 Δεκ. 2006, 00:39
πηρε φορα τωρα που το φτιαξε και ποιος τον σταματαει :lol::lol::lol::lol:

:lol: :lol: Έτσι μου φαίνεται:O

geofil
14 Δεκ. 2006, 01:06
Ε βέβαια, δεν μασάει τώρα.
Δεν φοβάται μήπως το χαλάσει. Ξέρει ότι θα το ξαναφτιάξει.:lol: :lol:

geocorfu
14 Δεκ. 2006, 01:57
Ε βέβαια, δεν μασάει τώρα.
Δεν φοβάται μήπως το χαλάσει. Ξέρει ότι θα το ξαναφτιάξει.:lol: :lol:

οχι βρε παιδια απλως ειχα ενα gps για nokia kai δουλευε τελεια με το route66
καταλαβατε γιατι ψαχνω ενα καλο προγραμματακι ;) :lol:

zaharakis
14 Δεκ. 2006, 08:56
οχι βρε παιδια απλως ειχα ενα gps για nokia kai δουλευε τελεια με το route66
καταλαβατε γιατι ψαχνω ενα καλο προγραμματακι ;) :lol:

μαλλον λαθος τηλ πηρες αν ειχες σκοπο να δουλεψεις gps:):)

με jawa προγραμματακια μην περιμενεις προκοπη σε αυτον τον τομεα μιας και το
Κ800ι ειναι τηλ ""κλειστου λογισμικου"" ;)

gaizka
14 Δεκ. 2006, 17:43
Παιδιά εγω το πήρα εδώ και μερικές μέρες, όμως ενω στο Κ750 εχω βρει σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται μ'αυτό( θέματα, παιχνίδια, screen saver, εφαρμογές, theme creator, Το φοβερό My phone explorer) υπάρχουν αντιστοιχα και για το Κ800? στείλτε κανα URL! Thanks προκαταβολικά!!!:)

geofil
14 Δεκ. 2006, 19:45
Παιδιά εγω το πήρα εδώ και μερικές μέρες, όμως ενω στο Κ750 εχω βρει σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται μ'αυτό( θέματα, παιχνίδια, screen saver, εφαρμογές, theme creator, Το φοβερό My phone explorer) υπάρχουν αντιστοιχα και για το Κ800? στείλτε κανα URL! Thanks προκαταβολικά!!!:)

http://myforum.lasyk.net/forumdisplay.php?f=236

SCHUMIFER
15 Δεκ. 2006, 00:41
Ποια είναι η οικονομικότερη συμβατή μπαταρία (για δεύτερη τη θέλω)

NewBornedJupiter
15 Δεκ. 2006, 12:48
re pedia pou mpori kapios na kseklidosi ena se k800i stin athina

zaharakis
15 Δεκ. 2006, 12:55
re pedia pou mpori kapios na kseklidosi ena se k800i stin athina

www.9volto.gr

ριξε μια ματια εκει;)

GOOFY1986
15 Δεκ. 2006, 14:00
Τha ithela na matho an me tin anaparagogi mp3 to k800 exi megaliteri katanalosi batarias apo ta alla kinita stis SE tis seiras W(walkman)?....:worry:

zaharakis
15 Δεκ. 2006, 14:06
Τha ithela na matho an me tin anaparagogi mp3 to k800 exi megaliteri katanalosi batarias apo ta alla kinita stis SE tis seiras W(walkman)?....:worry:

αν εχεις την οθονη αναμμενη λογικα ναι, μιας και εχει μεγαλυτερη αναλυση αλλα και οθονη απο τα αλλα ;)

Teohaz
15 Δεκ. 2006, 20:58
vre paidia exasa to antaptoraki gia thn M2 twra?ti kanoume? pou vriskoume? pfff?? xereis kanenas kamia ftinh marka gia m2 gia na thn parw gia na krathsw ton connector gia to cardreader? kai ean nai se poio magazi tha thn vrw?

gaizka
15 Δεκ. 2006, 21:23
Τελικά δεν υπάρχουν αντίστοιχα progs και games για το Κ800:confused:
Σε σχέση με το Κ750

zaharakis
15 Δεκ. 2006, 22:17
Σε σχέση με το Κ750

απο που το συμπερανες αυτο???:O:O

geofil
16 Δεκ. 2006, 00:43
Σε σχέση με το Κ750

Οι java εφαρμογές και τα παιχνίδια κάνουν για τα περισσότερα κινητά που κυκλοφορούν φίλε μου. Δεν είναι μόνο για το ένα ή για το άλλο κινητό. Με μερικές εξαιρέσεις φυσικά.

stavrossak
16 Δεκ. 2006, 00:44
vre paidia exasa to antaptoraki gia thn M2 twra?ti kanoume? pou vriskoume? pfff?? xereis kanenas kamia ftinh marka gia m2 gia na thn parw gia na krathsw ton connector gia to cardreader? kai ean nai se poio magazi tha thn vrw?

Σήμερα που πήγα από mediamarkt είδα ανταπτοράκια για Μ2 νομίζω 5 ευρώ:)
Σίγουρα θα βρεις και αλλού

paogr
16 Δεκ. 2006, 09:45
Παιδες ποια εινει η τελευταια εκδοση του firmware?

odytsak
16 Δεκ. 2006, 14:58
Παιδες ποια εινει η τελευταια εκδοση του firmware?

Εχει ειπωθεί πολλές φορές.
R1ED001

LEF
17 Δεκ. 2006, 13:38
Paidia opios endiaferetai gia M2 1g Sony + antaptoraki sta 40euro as moy steilei ena pm.
(sorry gia to asxeto thema)

GIANNHSitia
17 Δεκ. 2006, 15:05
R1GB001
- Released in SE Service Centres around 15/12/06

Software versions:
EROM: R2A016
LCD: 200610121
Camera: 2.5
Videocall camera: 2.3
Content: PA24
Java: 7.2
Text: BJ

Mou fenete palh tapa 8a fame.. eleos.. ti egine twra me auto to kinhto k einai toso argoporimeni h ericsson se ola ... k den leei ti kanei fix

poloman
17 Δεκ. 2006, 16:27
Na kano mia TELIOS XAZI erotisi, o fortistis apo to w810 einai idios me to K800 ?
Ennoe an fortizi stin idia taxitita kai sixnotita (den ksero pos to lene) i einai san ta nokia? O enas fortizie arga kai o allos pio grigora. Kai an exei simasia pion fortistei bazo. Epsiseis an vgalo apo to "service menu" to USB charge( diladi na min fortizie me to usb otan to vazeis sto pc) , tha boro na kano online anavathmisi? THANKS!!

theologos14
17 Δεκ. 2006, 17:02
kalispera yparxi kanena programa;; eyxaristo:)

geocorfu
17 Δεκ. 2006, 19:09
kalispera yparxi kanena programa;; eyxaristo:)

ναι βρε παιδια δεν υπαρχει κανενα καλο προγραμμα για το κινητο
για gps κατι να ασχολουμαστε λιγακι και εμεις....

theologos14
17 Δεκ. 2006, 19:19
katebesa kati uemata kai pexnidia ala den exi programatakis tora poy pira kai tin karta mnimis:(

ddr2
17 Δεκ. 2006, 19:21
katebesa kati uemata kai pexnidia ala den exi programatakis tora poy pira kai tin karta mnimis:(

Sorry, το ξαναγράφεις γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς:O

geofil
17 Δεκ. 2006, 21:01
Μετάφραση: Κατέβασα κάτι θέματα και παιχνίδια αλλά δεν έχει προγράμματα και( ; ) τώρα που πήρα και την κάρτα μνήμης (μάλλον).:lol:

ddr2
17 Δεκ. 2006, 21:17
Μετάφραση: Κατέβασα κάτι θέματα και παιχνίδια αλλά δεν έχει προγράμματα και( ; ) τώρα που πήρα και την κάρτα μνήμης (μάλλον).:lol:

Χμμμ, υποθέτω ότι θέλει να πεί .sis.
Τέτοια δεν διαθέτει το κατάστημα...:p

geofil
17 Δεκ. 2006, 21:25
Χμμμ, υποθέτω ότι θέλει να πεί .sis.
Τέτοια δεν διαθέτει το κατάστημα...:p

Χμ. Μπορεί. :p

Άδικο έχουμε μετά όσοι υποστηρίζουμε ότι πρέπει να καταργηθούν τα greeklish? :)

ddr2
17 Δεκ. 2006, 22:20

Kai ego mazi sas paidia!
:lol: :lol:

mobo
17 Δεκ. 2006, 22:51

Να απαγορευτούν όπως και σε άλλα forums.

theologos14
17 Δεκ. 2006, 23:26
eiste off theme:mad: :ban: :protest:

ddr2
17 Δεκ. 2006, 23:27
eiste off theme:mad: :ban: :protest:
Δεν μας είπες όμως τι εννοούσες πιο πάνω:worry:

agiorgio
17 Δεκ. 2006, 23:32
Δύο ερωτήσεις
1ον
Δεν μπορώ να στείλω ούτε να πάρω MMS με το Κ800. Τι ρυθμίσεις από την Cosmote έχω πάρει, τι από τη sony ericsson το ένα και το αυτό είναι! Ξέρει κανένας τη λύση?
2ον
Πριν από το Κ800 είχα το Κ750 του οποία η ενεργοποίηση του Φλας ήταν πολύ καλή επιλογή μιας και λειτουργούσε σαν φακός. Ξερει κανείς αν γίνεται και με το Κ800 αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

ddr2
17 Δεκ. 2006, 23:36
Δύο ερωτήσεις
1ον
Δεν μπορώ να στείλω ούτε να πάρω MMS με το Κ800. Τι ρυθμίσεις από την Cosmote έχω πάρει, τι από τη sony ericsson το ένα και το αυτό είναι! Ξέρει κανένας τη λύση?
2ον
Πριν από το Κ800 είχα το Κ750 του οποία η ενεργοποίηση του Φλας ήταν πολύ καλή επιλογή μιας και λειτουργούσε σαν φακός. Ξερει κανείς αν γίνεται και με το Κ800 αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Καλώς ήρθες:)
Για το δεύτερο που λες δεν γίνεται τίποτα.
Για τα mms δεν ξέρω, αλλά μήπως δεν έχεις περάσει σωστά τις ρυθμίσεις?:worry:

agiorgio
17 Δεκ. 2006, 23:48
Με όσα κινητά είχα εως τώρα το μόνο που έκανα ήταν αποθήκευση των ρυθμίσεων που μου ερχόταν με SMS. Το ίδιο έκανα και τωρα, αλλά τίποτα! Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κατι λάθος. Το κινητό δείχνει ότι πάει να ανοίξει το εικονίδιο των MMS αλλά σβήνει αμέσως και μετά από ώρα μου εμφανίζει μύνημα περί αδύνατης αποστολής.

Για το φλας δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση. Νομίζω ότι είναι ζήτημα λογισμικού. Δεν μπορεί να το 'χε το Κ750 και να μην το 'χει νεώτερο μοντέλο...

Καλώς σας βρήκα!:)

np60s
17 Δεκ. 2006, 23:53
To PC βρίσκει αφαιρούμενο δίσκο αλλά δεν αναγνωρίζει τη μνήμη του κινητού, παρά μόνο ζητάει την κάρτα μνήμης που όμως δεν έχω. Πρέπει να υπάρχει κάρτα μνήμης για να βλέπει και τη μνήμη του κινητού ή μηπως συμβαίνει κάτι άλλο;

ddr2
18 Δεκ. 2006, 00:16
To PC βρίσκει αφαιρούμενο δίσκο αλλά δεν αναγνωρίζει τη μνήμη του κινητού, παρά μόνο ζητάει την κάρτα μνήμης που όμως δεν έχω. Πρέπει να υπάρχει κάρτα μνήμης για να βλέπει και τη μνήμη του κινητού ή μηπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Όχι δεν χρειάζεται κάρτα μνήμης.
Μάλλον δεν έχουν περαστεί οι drivers.
Βάλε μέσα το cd του κινητού και πέρασε τα προγράμματα.

fanatikos
18 Δεκ. 2006, 09:52

Φίλε μου, το πρόβλημά σου έχει αναφερθεί ξανά. Ψάξε λίγο και θα το βρεις. Αν δεν το έχεις λύσει το πρόβλημα μέχρι τώρα, μην προσπαθείς να το φτιάξεις κάνοντας αναβάθμιση από την SE. Δεν πρόκειτε να κάνεις δουλειά όσες αναβαθμίσεις και να κάνεις. Μπες στο wotanserver και κάνε αναβάθμιση από εκεί. Οδηγίες προς ναυτιλομένους υπάρχουν (ψάξε λίγο και θα τις βρεις και αυτές). Μόνον να κάνεις backup όλα τα αρχεία σου γιατί το τηλέφωνο θα το πάρεις τελείως μαμά.

fanatikos
18 Δεκ. 2006, 10:01
Με όσα κινητά είχα εως τώρα το μόνο που έκανα ήταν αποθήκευση των ρυθμίσεων που μου ερχόταν με SMS. Το ίδιο έκανα και τωρα, αλλά τίποτα! Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κατι λάθος. Το κινητό δείχνει ότι πάει να ανοίξει το εικονίδιο των MMS αλλά σβήνει αμέσως και μετά από ώρα μου εμφανίζει μύνημα περί αδύνατης αποστολής.

Για το φλας δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση. Νομίζω ότι είναι ζήτημα λογισμικού. Δεν μπορεί να το 'χε το Κ750 και να μην το 'χει νεώτερο μοντέλο...

Φίλε μου το φλας στο Κ800 δεν είναι τύπου LED. Είναι ΧΕΝΟΝ όπως στις κανονικές φωτογραφικές μηχανές. ΔΕΝ γίνεται να μένει μόνιμα αναμένο.
Υπάρχει όμως ένα προγραμματάκι που ανάβει μόνιμα το κόκκινο ledάκι του autofocus. Σε συνθήκες απόλυτου σκότους βοηθάει αρκετά.

fanatikos
18 Δεκ. 2006, 10:09

ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο παραπάνω?

Αναβάθμιση φίλε μου, αναβάθμιση! Η βέρσιον R1ED001 έχει Ελληνικά. Το πως και που μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, έχουν γραφτεί χιλιάδες φορές. Ψάξε λίγο προς τα πίσω τις σελίδες!;)

UNIQUE
18 Δεκ. 2006, 19:49

wotanserver.com

7 euro kai eisai OK

UNIQUE
18 Δεκ. 2006, 20:09

Go msg#3120 (http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/47601/555176) kai dinei o filos to programmataki.

kalos hrthes

PROVIEW
18 Δεκ. 2006, 20:47
Eκανα πριν ενα μηνα αναβαθμιση στο κ800ι εχθες λοιπον καθως μετεφερα ενα τραγουδι στο κινητο εσβησε απο μονο του και οταν προσπαθησα να το ανοιξω μου εμφανιζε κατι σχεδιακια χωρις καμια αντιδραση στα κουμπια.Πιστευω πως κατι εγινε με το λογισμικο οταν μετεφερα τα αρχεια.Εχει κατι αναφερθει παρομοιο ,υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

theologos14
18 Δεκ. 2006, 20:59
yparxi kana programa gia to k800;;;

RAVER
18 Δεκ. 2006, 21:14
yparxi kana programa gia to k800;;;
Σαν τι ψαχνεις? πεσμας τι θελεις για να σε βοηθησουμε...και μην ξαχνας οτι το k800i τρεχει ΜΟΝΟ java εφαρμογες! :)

PROVIEW
18 Δεκ. 2006, 21:24
Εαν εχεις καποιο προγραμμα για download π.χ. bearshare,limewire,kazza,dc κτλ κανεις αναζητηση για ορους οπως java,k800 η οτιδηποτε τελος παντων ψαχνεις και σιγουρα θα βρεις πολυ υλικο.Μεχρι τωρα εχω κατεβασει 100 mb μονο για το κ800ι!

karateo
19 Δεκ. 2006, 00:38
@fanatikos & UNIQUE
ευχαριστώ παιδιά :)
την έκανα την αναβάθμιση και έβαλα Ελληνικά!
Μου είπαν ότι δε θα χάσω την εγγύηση...ξέρει κανείς να το επιβεβαιώσει?

fanatikos
19 Δεκ. 2006, 08:41
@fanatikos & UNIQUE
ευχαριστώ παιδιά :)
την έκανα την αναβάθμιση και έβαλα Ελληνικά!
Μου είπαν ότι δε θα χάσω την εγγύηση...ξέρει κανείς να το επιβεβαιώσει?

Don't worry!! Δεν χάνεις τίποτα! Μόνο αν κάνεις debrand πιθανών να υπάρχει πρόβλημα. Με γιες η αναβαθμισούλα!

fanatikos
19 Δεκ. 2006, 08:53
Eκανα πριν ενα μηνα αναβαθμιση στο κ800ι εχθες λοιπον καθως μετεφερα ενα τραγουδι στο κινητο εσβησε απο μονο του και οταν προσπαθησα να το ανοιξω μου εμφανιζε κατι σχεδιακια χωρις καμια αντιδραση στα κουμπια.Πιστευω πως κατι εγινε με το λογισμικο οταν μετεφερα τα αρχεια.Εχει κατι αναφερθει παρομοιο ,υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για λίγο και μετά να το ξανανοίξεις. Αν δεν δουλέψει έτσι μόνον με update.

simon77
19 Δεκ. 2006, 10:57
Παιδιά καλημέρα...Το κινητό μου όταν είναι κλειστό από μπαταρία δεν φορτίζει μέσω του pc μου???...υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω????....Το συνδέω με το usb καλώδιο που έχει...ευχαριστώ..

fanatikos
19 Δεκ. 2006, 11:16
Εφόσον έχεις το Κ800 μπες στο κρυφό μενού (service menu) και κάνε enable το option της φόρτισης.;)

JohnnysR
19 Δεκ. 2006, 11:57
Παίδες καλημέρα,να κάνω μία κρίσιμη δήλωση...Ξαφνικά και χωρίς λόγο σταμάτησε να ακούγεται ο ήχος από το ηχείο!!!!Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό?
Το κινητό το έχω αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση και δεν μου χει πέσει καμιά φορά..απλά ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται ο ήχος από το ηχείο...καμιά ιδέα??? Thanks...

theologos14
19 Δεκ. 2006, 12:26
na san ti programata yparxoyn;;
e;

geofil
19 Δεκ. 2006, 21:19
Παίδες καλημέρα,να κάνω μία κρίσιμη δήλωση...Ξαφνικά και χωρίς λόγο σταμάτησε να ακούγεται ο ήχος από το ηχείο!!!!Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό?
Το κινητό το έχω αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση και δεν μου χει πέσει καμιά φορά..απλά ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται ο ήχος από το ηχείο...καμιά ιδέα??? Thanks...

Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα software που να λύνεται με αναβάθμιση.
Πρόβλημα του hardware φαίνεται, που πιθανόν είναι, να προκλήθηκε από κάποια πτώση. Πρέπει να το κάνεις μια βόλτα στο σέρβις.

ddr2
19 Δεκ. 2006, 22:27
Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα software που να λύνεται με αναβάθμιση.
Πρόβλημα του hardware φαίνεται, που πιθανόν είναι να προκλήθηκε από κάποια πτώση. Πρέπει να το κάνεις μια βόλτα στο σέρβις.

Ότι και να είναι, το σέρβις δεν θα το αποφύγει.:(

jgk31
19 Δεκ. 2006, 22:40

emena mou parousiase to idio alla meta apo pesimo to eklisa ke to ksana aniksa ke litourgise kanonika

agiorgio
19 Δεκ. 2006, 23:24
Go msg#3120 (http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/47601/555176) kai dinei o filos to programmataki.

kalos hrthes

Ευχαριστώ πολυ! Ελυσα το ένα προβλημα!:D

Το αλλο με τα MMS δεν μπορώ να το λύσω ακόμα. Κάποιος που να είναι στην cosmote και να μου πει τι πρέπει να κάνω με τις ρυθμίσεις αφου με αυτόματη εγκατάσταση από το SMS της cosmote δεν γίνεται τίποτα?

geofil
20 Δεκ. 2006, 00:10
Ευχαριστώ πολυ! Ελυσα το ένα προβλημα!:D

Το αλλο με τα MMS δεν μπορώ να το λύσω ακόμα. Κάποιος που να είναι στην cosmote και να μου πει τι πρέπει να κάνω με τις ρυθμίσεις αφου με αυτόματη εγκατάσταση από το SMS της cosmote δεν γίνεται τίποτα?

Η εύκολη λύση είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην Cosmote.
Ίσως να μην είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία.

agiorgio
20 Δεκ. 2006, 00:38
Η εύκολη λύση είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην Cosmote.
Ίσως να μην είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία.

Μάλλον έχεις δίκιο! Επειδη μου κλέψανε το προηγούμενο κινητό και πήρα καινούρια SIM με τον ίδιο αριθμό, προφανώς η υπηρεσία δεν είναι ενεργοποιημένη. Αυτό πρέπει να είναι...

fostirop
20 Δεκ. 2006, 06:40
Μάλλον έχεις δίκιο! Επειδη μου κλέψανε το προηγούμενο κινητό και πήρα καινούρια SIM με τον ίδιο αριθμό, προφανώς η υπηρεσία δεν είναι ενεργοποιημένη. Αυτό πρέπει να είναι...

Στην αντικατάσταση sim, νομίζω, ότι παίρνεις ότι υπηρεσίες είχες και πριν :O

fanatikos
20 Δεκ. 2006, 09:12
Στην καινούργια SIM δεν αλλάζουν οι υπηρεσίες. Ότι είχες, έχεις. Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στο CC της Cosmote και θα λυθεί το πρόβλημα. Τι τηλέφωνο σου κλέψανε? Μήπως ήταν κανένα i-mode και είχες ενεργοποιήσει την υπηρεσία?

kyrt
20 Δεκ. 2006, 09:42
Ξέρει κανείς πως λύνεται το κινητό;
Μου έπεσε σε νερό και θέλω να το ανοίξω για να το στεγνώσω καλά.

RAVER
20 Δεκ. 2006, 13:56
Ξέρει κανείς πως λύνεται το κινητό;
Μου έπεσε σε νερό και θέλω να το ανοίξω για να το στεγνώσω καλά.
Πηγαινε'το σε ενα service για να μην σπασεις τιποτα,αλλιως βαλτο μεσα σε ενα ποτηρι καθαρο οινοπνευμα..για να σωσεις οτι μπορεσεις.

JohnnysR
20 Δεκ. 2006, 14:04
Παιδιά απ ότι κατάλαβα πρόβλημα hardware είναι όπως είπατε κι εσείς καθώς πίεσα λίγο το ηχείο και άρχισε να δουλευει..Το θέμα είναι ότι τώρα μπορεί να σταματήσει να ακούγεται και να συνεχίσει μετά από λίγο...Το περίεργο είναι ότι το τηλέφωνο δεν μου έπεσε ποτέ κάτω..απλά σταμάτησε να λειτουργεί το ηχείο...Σίγουρα δεν το γλιτώνω το service..

RAVER
20 Δεκ. 2006, 14:19
Παιδιά απ ότι κατάλαβα πρόβλημα hardware είναι όπως είπατε κι εσείς καθώς πίεσα λίγο το ηχείο και άρχισε να δουλευει..Το θέμα είναι ότι τώρα μπορεί να σταματήσει να ακούγεται και να συνεχίσει μετά από λίγο...Το περίεργο είναι ότι το τηλέφωνο δεν μου έπεσε ποτέ κάτω..απλά σταμάτησε να λειτουργεί το ηχείο...Σίγουρα δεν το γλιτώνω το service..
..και θα το αναλαβει η εγγυηση και αμα σου κανουν κολπα,ανεβασε λιγο τον τονο της φωνης σου και ευχομαι ολα να πανε καλα.:)

qaz_gr
20 Δεκ. 2006, 15:59
hi!! ρε παιδια ειδα σημερα στο πλαισιο το κ800. τι ελεινο βιντεο ειναι αυτο που τραβαει??!!! ελεος δηλαδη!! τοσα $$ κινητο με 3.2 mpx καμερα κ το βιντεο του ειναι 176*144 3gp κ σε αθλια ποιοτητα??!!! αρκετα εκανα υπομονη με την se...νοκια και παλι νοκια...να'ναι καλα το w900 δηλαδη που τραβαει καπως καλο βιντεο..

qaz_gr
20 Δεκ. 2006, 16:03
Πηγαινε'το σε ενα service για να μην σπασεις τιποτα,αλλιως βαλτο μεσα σε ενα ποτηρι καθαρο οινοπνευμα..για να σωσεις οτι μπορεσεις.

θεε μου!!!!! που το ακουσες εσυ αυτο??!!!!!!!!!! βαλτο κ μετα θα δεις την οθονη σου...

dathanassiou
20 Δεκ. 2006, 16:28
θεε μου!!!!! που το ακουσες εσυ αυτο??!!!!!!!!!! βαλτο κ μετα θα δεις την οθονη σου...
Ειναι προφανες οτι εννοει να το βουτηξει απο την κατω μερια (των πληκτρων) μεχρι την μεση και οχι μαζι με την οθονη...;)

nio519
20 Δεκ. 2006, 17:24
ειχα ενα κινητο κ700 κ σημερα αποκτησα ενα κ800 ψαχνω να βρω να βαλω το θεμα τη vodafone sto kinhto k800 οποιος μπορει να μ το στειλει ευχαριστω εκ των προτερων.

kyrt
20 Δεκ. 2006, 19:04
τελικά ξέρει κανείς πως λύνεται το κινητό; έχει νερό μπροστά απο το φακό, δεν βλέπω άλλο τρόπο να το καθαρίσω εκτός από το άνοιγμα.

geocorfu
20 Δεκ. 2006, 20:00
τελικά ξέρει κανείς πως λύνεται το κινητό; έχει νερό μπροστά απο το φακό, δεν βλέπω άλλο τρόπο να το καθαρίσω εκτός από το άνοιγμα.

το κηνιτο φιλε μου λυνεται ευκολα μονο με 6 βιδες προσεξε να μην βρεξεις την οθονη με υγρο.
εγω το ελυσα και για να το καθαρισω καλα του εκοψα το κουμπωμα της μνημης αλλα και τωρα απλως κουμπωνει κανονικα
αυτα επισης προσεξε μη σου φυγει κανα πυρακι.
αν ομως δεν ξερεις παρτο για service να στο βαλουν αυτοι για μια μερα σε ειδικο υγρο .
στο κατω κατω θα εισαι και σιγουρος
αυτα καλη τυχη

geocorfu
20 Δεκ. 2006, 20:59
Οταν αναβαθμισα το κινητο απο το wotan server κατεβασα αυτην την εκδοσηK800_CXC1250490_MEDITERR_R1CB001_RED49
και μολις ενα φιλος μου ειπε να κανω update αυτην εδω K800_CXC1250490_MEDITERR_R1ED001_RED49
μου ειπε ειναι η τελευταια για τωρα.
ειναι δεν ξερω
Επισης θελω να να σας πω δεν την εψαξα πολυ γιατι το κηνιτο ηταν νεκρο δεν ανοιγε καν.

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα