PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

odytsak
10 Νοέ. 2006, 17:13
Ξέρουμε τίποτα για τον αντικαταστάτη του Κ800 ή έστω καινούριο cybershot phone?:wacko:
H Nokia ανακοινώνει συνεχώς τηλέφωνα με video 640X480 και 30 καρέ το δευτερόλεπτο κι εμείς τραβάμε 176Χ144 με 15 καρέ το δευτερόλεπτο και χαιρόμαστε:O
Εχω δει video στο PC μου από ΝΟΚΙΑ Ν73 με ανάλυση 352Χ288 και 25 καρέ το δευτερόλεπτο κι έχω μείνει μ@@@@@ς:X
Δεν το πίστευα. Ποιότητα videoCD.
Sorry αλλά όταν βλέπω τα βιντεάκια του Κ800 τρελαίνομαι:cry:

metkosas
10 Νοέ. 2006, 22:12
γεία σας απο σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Κ800 μόνο που έχω μια απορία.
τα βυσματα (φορτιστής καλώδιο h/f) πώς βγένουν απο το τηλέφωνο;
στα παλιά ερικσον θυμάμε τα έστρεφα λιγο προς τα πάνω και μετά εβγενάν,στο κ800 τι ισχύει ;

ευχαριστώ.:)

ddr2
10 Νοέ. 2006, 22:15
Τότε να θεωρήσω τον εαυτό μου υπερτυχερό!:D Και το λέω γιατί πέρασαν από τα χέρια μου t100, t600(2), t610, k700 (2), k600, k750, k800 σε διάστημα 4-5 χρονών, και κανένα μα κανένα δεν μου ξεράθηκε έτσι στα ξαφνικά.

Ή εγώ τον εαυτό μου πολύ άτυχο:(

Βέβαια, εξαρτάται και πόσο καιρό είχες το καθένα.
Αν τα είχες από 2-3 μήνες μπορεί να μην πρόλαβαν να σου πεθάνουν!
Πάντως, τα συχνά προβλήματα ξεκινούν μετά το k700.

SPRING
10 Νοέ. 2006, 22:38
Παιδιά γεια σας κι από μένα...πήρα και γω το k800i πριν 2-3 μέρες... Δεν του έχω βάλει τίποτα μέσα γιατί ήθελα να σας διαβάσω πρώτα και το έκανα...138 σελίδες... ΕΛΕΟΣ στραβώθηκα... :wacko: εξακολουθώ όμως να έχω απορίες...καθότι άσχετη...
1) είχα το σ700ί και θέλω να βάλω τις φώτος στο κ800 την ατζέντα και τα πρόχειρα...τα έχω ρίξει στο pc με το my phone explorer αλλά στο κ800 πως θα τα βάλω?:O
2) επίσης και τα παιχνίδια του σ700 θέλω στο κ800 αλλά είναι κλειδωμένα:( :( :(
είμαι σίγουρη ότι ξέρετε εσείς;)

υ.γ. κρίμα τόσο διάβασμα που έκανα :p ;)

metkosas
10 Νοέ. 2006, 22:49
εγώ είμαι ακόμα στην 32 σελίδα :)

mefistofelis
10 Νοέ. 2006, 23:24
Ερωτηση κρισεως:Ποτε λετε να πεσει και αλλο η τιμη του Vflive k800 που τωρα ειναι στα 399 ευρω?Αρχικα ειχε 425.
Ρωταω γιατι προπερσι ειχα παει παρασκευη να παρω το κ700 και την δευτερα το ειχανε 80 ευρω λιγοτερα!!!

geofil
10 Νοέ. 2006, 23:51
Ερωτηση κρισεως:Ποτε λετε να πεσει και αλλο η τιμη του Vflive k800 που τωρα ειναι στα 399 ευρω?Αρχικα ειχε 425.
Ρωταω γιατι προπερσι ειχα παει παρασκευη να παρω το κ700 και την δευτερα το ειχανε 80 ευρω λιγοτερα!!!

Λίγο υπερβολικός είσαι.
Θα πέσει κι άλλο, αλλά όχι τόσο γρήγορα.

digeorgeous
11 Νοέ. 2006, 00:13
γεία σας απο σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Κ800 μόνο που έχω μια απορία.
στα παλιά ερικσον θυμάμε τα έστρεφα λιγο προς τα πάνω και μετά εβγενάν,στο κ800 τι ισχύει ;

Εγώ πάντω τα τραβάω απλώς προς τα έξω... :)

mike^^
11 Νοέ. 2006, 05:06
re pedia 3eri kanis giati otan vgazo fotos me to flas tin nikta emfanizonte diafora kiklakia?

papi
11 Νοέ. 2006, 10:17
Παιδιά γεια σας κι από μένα...πήρα και γω το k800i πριν 2-3 μέρες... Δεν του έχω βάλει τίποτα μέσα γιατί ήθελα να σας διαβάσω πρώτα και το έκανα...138 σελίδες... ΕΛΕΟΣ στραβώθηκα... :wacko: εξακολουθώ όμως να έχω απορίες...καθότι άσχετη...
1) είχα το σ700ί και θέλω να βάλω τις φώτος στο κ800 την ατζέντα και τα πρόχειρα...τα έχω ρίξει στο pc με το my phone explorer αλλά στο κ800 πως θα τα βάλω?:O
2) επίσης και τα παιχνίδια του σ700 θέλω στο κ800 αλλά είναι κλειδωμένα:( :( :(
είμαι σίγουρη ότι ξέρετε εσείς;)

υ.γ. κρίμα τόσο διάβασμα που έκανα :p ;)

Καλημέρα και καλορίζικο.
Αφού καταφέρεις να στήσεις το Κ800 με το My Phone Explorer, κάνε εισαγωγή το αρχείο backup που πήρες απο το προηγούμενο τηλέφωνο (ΠΡΟΣΘΕΤΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και όλα θα έρθουν μέσα. Τα παιχνίδια απλώς πρέπει να τα ξανακάνεις εγκατάσταση.
Επίσης υπάρχει αυτή τη στιγμή ολοκαίνουργια έκδοση του Phone Explorer 1.5.4

metkosas
11 Νοέ. 2006, 10:20
παιδιά ποια είναι η τελευταία version του κινητού;

fanatikos
11 Νοέ. 2006, 10:28

ευχαριστώ.:)

Εγώ πάντω τα τραβάω απλώς προς τα έξω... :)

:confused: Γιατί υπάρχει και άλλος τρόπος? Απλά τράβα το προς τα έξω φίλε μου, όπως λέει ο digeorgeous

fanatikos
11 Νοέ. 2006, 10:31
παιδιά ποια είναι η τελευταία version του κινητού;

Αν εννοείς το software R1ED001. Όμως βρε παιδιά κάντε τον κόπο να κάνετε μια αναζήτηση στα μυνήματα. Έχει ερωτηθεί και απαντηθεί τουλάχιστον 20 φορές το ίδιο πράγμα!

metkosas
11 Νοέ. 2006, 10:35
συγνώμη είμαι ακόμα στην 35 σελίδα...
που θα πάει θα τις διαβάσω όλες :)
ευχαριστώ

fanatikos
11 Νοέ. 2006, 10:39
Τότε να θεωρήσω τον εαυτό μου υπερτυχερό!:D Και το λέω γιατί πέρασαν από τα χέρια μου t100, t600(2), t610, k700 (2), k600, k750, k800 σε διάστημα 4-5 χρονών, και κανένα μα κανένα δεν μου ξεράθηκε έτσι στα ξαφνικά.

Ή εγώ τον εαυτό μου πολύ άτυχο:(

Βέβαια, εξαρτάται και πόσο καιρό είχες το καθένα.
Αν τα είχες από 2-3 μήνες μπορεί να μην πρόλαβαν να σου πεθάνουν!
Πάντως, τα συχνά προβλήματα ξεκινούν μετά το k700.

Κάποια και λιγότερο από 2-3 μήνες γιατί δεν με ικανοποίησαν σαν κινητά. Αυτά που είχα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν τα t610, k700, k750 και φυσικά τώρα το Κ800. Φίλε μου ούτε εγώ είμαι τυχερός (το αντίθετο θα έλεγα ) ούτε εσύ γκαντέμης. Είναι λαχείο το θέμα, που θα πέσεις, και πόσο τα σκαλίζεις. Για παράδειγμα δεν είναι και ότι καλύτερο το να βγάζεις και να βάζεις συνεχώς SIM στο τηλέφωνο. Εγώ έχω το Κ800 με την κανονική USIM, και το Κ750 με μια prepaid. Το νούμερό της (της prepaid ) το ξέρουν λίγοι και καλοί.

george85100
11 Νοέ. 2006, 10:41
file mou mhpos exeis vodafon together? giati se emena exei sbhsei 4!!! fores, k ofeiletai sthn enallagh ton ari8mon sto vodafon together.

metkosas
11 Νοέ. 2006, 10:42
μόλις του έκανα αναβάθμιση ...
R1ED001
ALLA TO EROM PAREMEINE R3A011

ετσι πρέπει; η θέλει και άλλη αναβάθμιση;

papi
11 Νοέ. 2006, 10:43
re pedia 3eri kanis giati otan vgazo fotos me to flas tin nikta emfanizonte diafora kiklakia?

Εξαρτάται απο πόσα έχεις πιεί ............. :lol:

Αν εννοείς τους μικρούς κόκκινους κόκκους πάνω στο μαύρο είναι λόγω του υποφωτισμού και της ανεπάρκειας του φλάς καθώς και του μέτριου αισθητήρα.
Πάντα υστερούσε η SE στις νυχτερινές λήψεις.

stavregos
11 Νοέ. 2006, 11:46
Παιδιά αν πάω σε ενα SE Serice Point θα μου κανουν την αναβάθμιση????

RAVER
11 Νοέ. 2006, 14:34
Κανονικοτατα :)

ddr2
11 Νοέ. 2006, 14:38
Εξαρτάται απο πόσα έχεις πιεί ............. :lol:

Αν εννοείς τους μικρούς κόκκινους κόκκους πάνω στο μαύρο είναι λόγω του υποφωτισμού και της ανεπάρκειας του φλάς καθώς και του μέτριου αισθητήρα.
Πάντα υστερούσε η SE στις νυχτερινές λήψεις.

Δεν νομίζω ότι ο φίλος εννοεί θόρυβο.Μάλλον αναφέρεται σε κανονικούς κύκλους.
Συμβαίνει λόγω του φλάς.Το έχω δεί και σε ψηφιακές.

odytsak
11 Νοέ. 2006, 14:43

Καλύτερα είναι να την κάνεις από το SEUS μόνο σου. Ο οδηγός εγκατάστασης είναι απλούστατος και κατατοπιστικότατος. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα λύσεις τις όποιες απορίες σου πάνω στο θέμα.

odytsak
11 Νοέ. 2006, 14:54
Δεν νομίζω ότι ο φίλος εννοεί θόρυβο.Μάλλον αναφέρεται σε κανονικούς κύκλους.
Συμβαίνει λόγω του φλάς.Το έχω δεί και σε ψηφιακές.

Φυσικά και δεν αναφέρεται σε ψηφιακό θόρυβο αλλά σε λάθος του φακού να απεικονίσει το εκάστοτε θέμα. Συμβαίνει (τουλάχιστον σε μένα) πάντα με φλας και όταν ανάμεσα στο φακό και στο πρώτο πλάνο υπάρχει αρκετός καπνός π.χ. καπνός τσιγάρου, καπνός εφέ στα διάφορα clubs ή από καπνογόνα στο γήπεδο.

ddr2
11 Νοέ. 2006, 14:55
Φυσικά και δεν αναφέρεται σε ψηφιακό θόρυβο αλλά σε λάθος του φακού να απεικονίσει το εκάστοτε θέμα. Συμβαίνει (τουλάχιστον σε μένα) πάντα με φλας και όταν ανάμεσα στο φακό και στο πρώτο πλάνο υπάρχει αρκετός καπνός π.χ. καπνός τσιγάρου, καπνός εφέ στα διάφορα clubs ή από καπνογόνα στο γήπεδο.

Πολύ σωστά!:)

mike^^
11 Νοέ. 2006, 16:39
Πολύ σωστά!:)
vasika auto prepi na einai giati 2-3 fores pou mou etixe itan se club kai se party me poli kapno kai fotismo.dld den einai provlima tis kameras kai na min anisixo?

papi
11 Νοέ. 2006, 17:34
vasika auto prepi na einai giati 2-3 fores pou mou etixe itan se club kai se party me poli kapno kai fotismo.dld den einai provlima tis kameras kai na min anisixo?

Γι' αυτό σου έγραψα εξαρτάται πόσα ήπιες.....
Ειδα την ώρα που πόσταρες το αρχικό μύνημα........:lol:

Nosferatu
11 Νοέ. 2006, 17:56
Μπορούμε να πούμε κάποια αρνητικά για το Κ800, σίγουρα όχι όμως για την κάμερα. Η ανάλυση στο βίντεο θα μπορούσε να ανέβει αλλά οι μηχανικοί της σχεδιάζουν μάλλον να δοθεί στο επόμενο μοντέλο!

ddr2
11 Νοέ. 2006, 19:01

Όχι, είναι κάτι που συμβαίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες:)

odytsak
11 Νοέ. 2006, 20:14
Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε πολύ ακριβότερα και εξειδικευμένα μοντέλα στο κακομοίρικο το Κ800 δε θα γινότανε, το οποίο (για να μη ξεχνιόμαστε) είναι πρωτίστως κινητό τηλέφωνο.

stavregos
11 Νοέ. 2006, 20:43

Καλύτερα είναι να την κάνεις από το SEUS μόνο σου. Ο οδηγός εγκατάστασης είναι απλούστατος και κατατοπιστικότατος. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα λύσεις τις όποιες απορίες σου πάνω στο θέμα.

Έχω κατεβάσει το προγραμμα αλλα για καποιο λογο δεν ξερω γιατι δεν μου κανει εγκατάσταση.

mike^^
12 Νοέ. 2006, 18:24
to allo provlima pou den mou emfanizei posa paixnidia kai apps exo oute to megethos tous otan pao stin katastasi mninis 3eri kanis pou ofeilete?logika sto logismiko einai alla pos ftiaxnete? P.s exo kani tin anavathmisi

Dead Poet
12 Νοέ. 2006, 21:08
Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω προβλήματα με την προσθήκη RSS feeds.

Σε πολλές περιπτώσεις, αφού αναζητά για λίγο το feed που βάζω, μου βγάζει την ένδειξη "Δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στην διεύθυνση που εισάγετε".

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα.

Θέλω να προσθέσω το RSS feed ενός δημοφιλούς blog, π.χ. αυτού που διατηρεί ο Νίκος Δήμου. Κάνω λοιπόν τις εξής ενέργειες:

1) Κοιτάω τα properties του RSS feed που έχω εδώ στον Firefox, και βλέπω ότι η διεύθυνση του feed του blog είναι η nikosdimou.blogspot.com/atom.xml.
2) Ανοίγω τον "Αναγνώστη RSS" στο Κ800 μου.
3) Επιλέγω Πρόσθ. >> Νέα πηγή
4) Στο αναδυόμενο πεδίο, σβήνω το www. (αφού η παραπάνω διεύθυνση δεν έχει τέτοια έναρξη) και εισάγω τη διεύθυνση nikosdimou.blogspot.com/atom.xml (Δοκιμάζω επίσης την εκδοχή http://nikosdimou.blogspot.com/atom.xml, αλλά τα ίδια συμβαίνουν.)
5) Πιέζω Μετάβ. (Και, αφού ψάξει για λίγα δευτερόλεπτα, μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα που σας ανέφερα παραπάνω.)

Ρωτώ λοιπόν: κάνω κάτι λάθος, στα βήματα που σας έγραψα;

Αν όχι, γιατί δεν βρίσκει την πηγή για να την προσθέσει; (Το ίδιο γίνεται με όλα τα RSS feeds των blogs που βρίσκονται στο blogspot.com και αυτό με παραξενεύει ακόμα περισσότερο, αφού υποτίθεται ότι η δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών σε blog που έχει το Κ800 συνεργάζεται by default με το blogspot.com ειδικά...)

Το ίδιο μήνυμα μού βγάζει και όταν βάζω το RSS feed τού myphone, δηλαδή το http://www.in.gr/RSS/feed.asp?FeedSelect=LastNews. Δεν υπάρχουν, λέει, έγκυρες πηγές στη διεύθυνση αυτή, τη στιγμή που στον RSS αναγνώστη - ο οποίος είναι ο Live Bookmark, δηλαδή ο ίδιος με του κινητού - του Firefox μου λειτουργεί μια χαρά...

kosmas73
12 Νοέ. 2006, 21:22
to allo provlima pou den mou emfanizei posa paixnidia kai apps exo oute to megethos tous otan pao stin katastasi mninis 3eri kanis pou ofeilete?logika sto logismiko einai alla pos ftiaxnete? P.s exo kani tin anavathmisi
αυτο ειναι bug της νεας εκδοσης λογισμικου φιλε μου.θα περιμενουμε την επομενη να διορθωθει.

fanatikos
13 Νοέ. 2006, 08:42
μόλις του έκανα αναβάθμιση ...
R1ED001

ετσι πρέπει; η θέλει και άλλη αναβάθμιση;

Το SEUS δεν αναβαθμίζει την EROM. Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτιάξουν την ρουτήνα τους!!!!:blink: Και μιλάμε για μήνες τώρα!!! ( Να χαίρονται τους προγραμματιστές τους!) Αν θέλεις να την αναβαθμίσεις και αυτήν, μόνον μέσω Wotanserver. Να τονίσω πάλι, ότι για μένα σοβαρή αναβάθμιση είναι μόνον μέσω Wotan. Με την έννοια ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα στο τηλέφωνο και μετά το τέλος της αναβάθμισης θα το έχεις μαμά το τηλέφωνο.

metkosas
13 Νοέ. 2006, 09:14
άρα να μην το αναβαθμίσω προληπτικά μέσω w;otan αλλα να περιμένω όταν παρουσιαστεί καποιο πρόβλημα;
Μέχρι τώρα πάντως το έχω κάνει δοκιμαστήριο sim και δεν έπαθε τιποτα.
Αυτό που ανακάλυψα (δέν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά) είναι ότι το κινητό δέν σβήνει εντελώς κατα το σβήσημο αλλά μετα απο 10 δευτερα.Τι θέλω να πω.Ο΄τι πατάω το κουμπί off σβήνει αλλα αν το ξαναπατήσω δέν ξανανίγει άν δεν περάσουν 10 second δηλαδή ειναι σβηστά τα πάντα αλλά μάλλον αυτό εσωτερικά είναι ανοιχτό (κανει κάποια τεστ ?).Μήπως τελικά αυτό έχει σχέση με τον ξαφνικό "θάνατο των κ800" και όχι το λογισμικό?

fanatikos
13 Νοέ. 2006, 13:14
Άλλο είναι όταν σβήνεις το κινητό από το κουμπί και άλλο όταν βγάζεις την μπαταρία. Όταν το σβήνεις από το κουμπί, τότε ναι, καθηστερεί να "κλείσει". Αυτά τα 10" που λες τα χρειάζεται για να στείλει στην VLR που το εξηπηρετεί (και αυτή με την σειρά της την HLR του), το μύνημα "κλείνω" και να λάβει το ΟΚ. Για να βγάλεις την sim όμως πρέπει να βγάλεις την μπαταρία, οπότε δεν υπάρχει το θέμα των 10". Απλά επειδή συνήθως το κλείνουμε από το κουμπί πριν βγάλουμε την μπαταρία και μέχρι να την βγάλουμε, 9 στις 10 περιπτώσεις έχει παρέλθει αυτός ο χρόνος των 10" οπότε και το κινητό έχει πάει κανονικά σε κατάσταση off-sleep. Εκεί είναι και το τουρλουμπούκι της υπόθεσης για μένα. Λόγω του ότι έχει περάσει σε sleep κατάσταση, οι πυκνωτές που έχει εσωτερικά το τηλέφωνο θέλουν μεγαλύτερο χρόνο να εκφωρτηστούν τελείως αφού η κατανάλωση του τηλεφώνου είναι απειροελάχιστη όταν είναι σε sleep. Δηλαδή όταν θα θέλουμε να αλλάξουμε την sim θα πρέπει να το αφείσουμε λίγο με βγαλμένη την μπαταρία και όχι να βάλουμε χέρι κατευθείαν. 1-2 λεπτά πιστεύω ότι είναι αρκετά ώστε να έχει εκφωρτηστεί πλήρως ο όποιος πυκνωτάκος υπάρχει και με ασφάλεια να βγάλουμε την sim από το τηλέφωνο. Εγώ πάντα αυτό κάνω όταν χρειάζεται να αλλάξω κάρτα σε κάποιο τηλέφωνο, αν και γενικά όσο μπορώ το αποφεύγω.

gold
13 Νοέ. 2006, 13:19
ego pali meta tin anavathmisi mou kolaei pou kai pou to joustik, eno prin den eixa provlima exei simvi auto kai se esas?

geofil
13 Νοέ. 2006, 13:30
Το να κολλάει το τζόιστικ λόγω της αναβάθμισης είναι πολύ χλωμό. Μάλλον θα το είχες είτε έκανες την αναβάθμιση είτε όχι.

metkosas
13 Νοέ. 2006, 13:40
Άλλο είναι όταν σβήνεις το κινητό από το κουμπί και άλλο όταν βγάζεις την μπαταρία. Όταν το σβήνεις από το κουμπί, τότε ναι, καθηστερεί να "κλείσει". Αυτά τα 10" που λες τα χρειάζεται για να στείλει στην VLR που το εξηπηρετεί (και αυτή με την σειρά της την HLR του), το μύνημα "κλείνω" και να λάβει το ΟΚ. Για να βγάλεις την sim όμως πρέπει να βγάλεις την μπαταρία, οπότε δεν υπάρχει το θέμα των 10". Απλά επειδή συνήθως το κλείνουμε από το κουμπί πριν βγάλουμε την μπαταρία και μέχρι να την βγάλουμε, 9 στις 10 περιπτώσεις έχει παρέλθει αυτός ο χρόνος των 10" οπότε και το κινητό έχει πάει κανονικά σε κατάσταση off-sleep. Εκεί είναι και το τουρλουμπούκι της υπόθεσης για μένα. Λόγω του ότι έχει περάσει σε sleep κατάσταση, οι πυκνωτές που έχει εσωτερικά το τηλέφωνο θέλουν μεγαλύτερο χρόνο να εκφωρτηστούν τελείως αφού η κατανάλωση του τηλεφώνου είναι απειροελάχιστη όταν είναι σε sleep. Δηλαδή όταν θα θέλουμε να αλλάξουμε την sim θα πρέπει να το αφείσουμε λίγο με βγαλμένη την μπαταρία και όχι να βάλουμε χέρι κατευθείαν. 1-2 λεπτά πιστεύω ότι είναι αρκετά ώστε να έχει εκφωρτηστεί πλήρως ο όποιος πυκνωτάκος υπάρχει και με ασφάλεια να βγάλουμε την sim από το τηλέφωνο. Εγώ πάντα αυτό κάνω όταν χρειάζεται να αλλάξω κάρτα σε κάποιο τηλέφωνο, αν και γενικά όσο μπορώ το αποφεύγω.
άρα με λίγα λόγια οφείλετε σε στατικό ηλεκτρισμό λόγω του πυκνωτή που δεν έχει εκφωρτηστεί.
Και έχω καταανχωθεί για το αν θα υπάρξει και σε μένα το πρόβλημα αυτό.
Πάντως να το αφήσω με R1ED001

και να μην του κάνω τπτ οσοτου βγει καινουργια αναβλάθμισει ή αν παρουσιάσει πρόβλημα τότε full flash με wotan. σωστά?

gold
13 Νοέ. 2006, 13:42
Το να κολλάει το τζόιστικ λόγω της αναβάθμισης είναι πολύ χλωμό. Μάλλον θα το είχες είτε έκανες την αναβάθμιση είτε όχι.

oxi prin douleue apsoga me to pou ekana anavathmisi to parousiase!

geofil
13 Νοέ. 2006, 13:44
Εννοώ ότι θα στο παρουσίαζε έτσι και αλλιώς. Δεν είναι δυνατόν η αναβάθμιση να πείραξε την λειτουργία του τζόιστικ.

fanatikos
13 Νοέ. 2006, 14:44
άρα με λίγα λόγια οφείλετε σε στατικό ηλεκτρισμό λόγω του πυκνωτή που δεν έχει εκφωρτηστεί.
Και έχω καταανχωθεί για το αν θα υπάρξει και σε μένα το πρόβλημα αυτό.
Πάντως να το αφήσω με R1ED001

και να μην του κάνω τπτ οσοτου βγει καινουργια αναβλάθμισει ή αν παρουσιάσει πρόβλημα τότε full flash με wotan. σωστά?

Βασικά κάπως έτσι, πιστεύω ότι είναι το θέμα. Ακόμα και ένα απειροελάχιστο τσαφ την στιγμή που βγάζεις την sim μπορεί να είναι αρκετό να κάνει την ζημιά. Δεν λέω ότι δεν αλλάζω ποτέ sim αλλά ούτε και οτι αλλάζω καπάκια συνέχεια γιατί χαλαρώνουν από το βγάλε βάλε. Απλά προσπαθώ να τηρώ τον κανόνα που είπα πιο πριν. Άλλωστε δεν χάθηκε ο κόσμος για 1-2 λεπτά αναμονής!
Για τα update τι να σου πω. Οι τύποι λένε ότι το erom update το βγάλανε λόγω των ξαφνικών θανάτων. Έτσι λένε όμως! Σίγουρα κάτι θα διορθώνει από την παλιά βέρσιον. Αν θα την έκανα εγώ τώρα, ναι θα την έκανα! Τι τώρα, τι αργότερα. Και μια πιθανότητα να υπάρχει, ότι μπορεί να έφταιγε και αυτή θα τους θανάτους, γιατί να μην την αποκλείσω? Δεν είναι και κανένα τραγικό ποσό τα 7 ευρώ! Τώρα για καινούργια βέρσιον στο λειτουργικό του, τρέχα γύρευε πότε θα βγει. Αν δεν σε πειράζει το κάνεις και τότε. Η απόφαση είναι δικιά σου.;)

metkosas
13 Νοέ. 2006, 15:16
οκ ευχαριστώ,θα κάνω αναβάθμιση με wootan μεσα στην εβδομάδα.
Υπάρχει κανένας οδηγός χειρισμού του wootan? στα ελληνικά ή κάποιος που το έχει κάνει να πει κάποιες οδηγίες αν μπορεί.

kalamatiani
13 Νοέ. 2006, 17:28
helloooo, παιδια, τι μου κανατε;;
να κανω μια ερωτηση...;
το κινητακι μου οσο παει γινεται κ χειροτερα! (παρολο που εχω κανει μια αντικατασταση και 2 αναβαθμισεις..)
επικοινωνησα με cs της se κ μου ειπαν οτι μπορει να φταιει η sim αν ειναι σχετικα παλια...
επισης με ενημερωσαν να το ξαναπαω στην omnitek (για 8η φορα) κ επικοινωνησουν αυτοι μαζι τους για να δωθει επιτελους μια οριστικη λυση...
τι λετε να κανω;;;;
να ξαναπροσπαθησω ή τζαμπα χρονος;

ddr2
13 Νοέ. 2006, 18:23
helloooo, παιδια, τι μου κανατε;;
να κανω μια ερωτηση...;
το κινητακι μου οσο παει γινεται κ χειροτερα! (παρολο που εχω κανει μια αντικατασταση και 2 αναβαθμισεις..)
επικοινωνησα με cs της se κ μου ειπαν οτι μπορει να φταιει η sim αν ειναι σχετικα παλια...
επισης με ενημερωσαν να το ξαναπαω στην omnitek (για 8η φορα) κ επικοινωνησουν αυτοι μαζι τους για να δωθει επιτελους μια οριστικη λυση...
τι λετε να κανω;;;;
να ξαναπροσπαθησω ή τζαμπα χρονος;

Φταίει η sim ε?
Αν φταίει η sim να τους πείς ότι είναι δικό τους πρόβλημα γιατί το κινητό θα έπρεπε να είναι συμβατό με τις παλαιότερες sim τεχνολογίας 1,8V.
Εδώ παλιές συσκευές που έχω (5 και 6 ετών) δουλεύουν περίφημα με καινούριες sim.(δηλαδή πολύ μεταγενέστες από τα κινητά)και θέλουν να πιστέψουμε ότι τα καινούρια δεν είναι συμβατά με τις λίγο παλαιότερες???:mad: :mad:
Αλλά και να μην είναι είναι δικό τους πρόβλημα γιατί θα έπρεπε να είναι.

H κάρτα sim είναι μια συχνή και εύκολη δικαιολογία(όπως η νοθευμένη βενζίνη για τα σέρβις των αυτοκινήτων
Α, σου λένε, η βενζίνη φταίει, όχι εμείς....Αν μπορούσε να φταίει και ο μπακάλης, θα τον κατηγορούσαν και αυτόν:p )

xagios
13 Νοέ. 2006, 20:03
Λοιπον το δικο μου προβλημα τωρα αφου χαλασε το joystick και το εφτιαξαν μου εμφανισε μηνυμα οτι μια αλλη εφαρμογη χρησιμοποιει την καμερα αυτα τα εχω πει .το παω στον γερμανο και ζητω αντικατασταση αλλα τιποτε το στελνουν στο servise τους Παρασκευη ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ απο τον γερμανο και μου λενε οτι σημερα παρελαβαν την συσκευη και την ΔΕΥΤΕΡΑ θα εχουν απαντηση,ακριβως μετα με παιρνουν απο SE ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και οτι θα μου το κανουν δωρεαν[θα μιλησουν στο γερμανο] αυτοι, γιατι οι τεχνικοι του ειπαν οτι το προβλημα οφειλεται σε πτωση ,λεω αδυνατο και παιρνω ξανα τον γερμανο, μου απαντουν οχι ακομα δεν κοιταξαμε την συσκευη σας .Καπακι παιρνω την γραμματεια καταναλωτη και τους λεω το προβλημα μου απαντουν οτι θα το κοιταξουν.Σημερα με παιρνουν απο Γερμανο και μου λενε το καναμε και το στελνουμε πισω και μετα ξανα τηλεφωνο απο τον υπαλληλο της γραμματειας καταναλωτη και μου λεει οτι του ειπαν το ιδιο παραμυθι απο SE και μου εδωσε ο ανθρωπος το τηλεφωνο αν γινει κατι να στειλω fax για εγγραφη καταγγελια πια ελεος τι ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

costas_pro
13 Νοέ. 2006, 23:22
Λοιπον το δικο μου προβλημα τωρα αφου χαλασε το joystick και το εφτιαξαν μου εμφανισε μηνυμα οτι μια αλλη εφαρμογη χρησιμοποιει την καμερα αυτα τα εχω πει .το παω στον γερμανο και ζητω αντικατασταση αλλα τιποτε το στελνουν στο servise τους Παρασκευη ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ απο τον γερμανο και μου λενε οτι σημερα παρελαβαν την συσκευη και την ΔΕΥΤΕΡΑ θα εχουν απαντηση,ακριβως μετα με παιρνουν απο SE ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και οτι θα μου το κανουν δωρεαν[θα μιλησουν στο γερμανο] αυτοι, γιατι οι τεχνικοι του ειπαν οτι το προβλημα οφειλεται σε πτωση ,λεω αδυνατο και παιρνω ξανα τον γερμανο, μου απαντουν οχι ακομα δεν κοιταξαμε την συσκευη σας .Καπακι παιρνω την γραμματεια καταναλωτη και τους λεω το προβλημα μου απαντουν οτι θα το κοιταξουν.Σημερα με παιρνουν απο Γερμανο και μου λενε το καναμε και το στελνουμε πισω και μετα ξανα τηλεφωνο απο τον υπαλληλο της γραμματειας καταναλωτη και μου λεει οτι του ειπαν το ιδιο παραμυθι απο SE και μου εδωσε ο ανθρωπος το τηλεφωνο αν γινει κατι να στειλω fax για εγγραφη καταγγελια πια ελεος τι ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
Γιατι ανθρωπε μου πηρες κινητο απο γερμανο?δεν ηξερες δεν ρωταγες?

metkosas
13 Νοέ. 2006, 23:27
παιδιά κάτι άσχετο απο την ημέρα που το πήρα μέχρι σήμερα 3,5 μέρες και ακόμα δεν έχει εξαντληθεί η μπαταρία.τι τηλέφωνα τι sms τι BT , ....
και έχει ακόμα λέει 29%.
εσάς πόσο κρατάει;

ΠΟΠΟ σκέψου να στρώσει και η μπαταρία.:)

fanatikos
14 Νοέ. 2006, 08:37
οκ ευχαριστώ,θα κάνω αναβάθμιση με wootan μεσα στην εβδομάδα.
Υπάρχει κανένας οδηγός χειρισμού του wootan? στα ελληνικά ή κάποιος που το έχει κάνει να πει κάποιες οδηγίες αν μπορεί.

Για δες στην δελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=142540&page=124&highlight=client

Βρες το μύνημά μου. Λέει τι πρέπει να κάνεις, και πως. ;)

metkosas
14 Νοέ. 2006, 09:29
Για δες στην δελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=142540&page=124&highlight=client

Βρες το μύνημά μου. Λέει τι πρέπει να κάνεις, και πως. ;)
δεν δουλεύει το λινκ :(

edit: βρήκα το μυνημα τελικά.
Ένα ερώτημα μόνο.
εχω κάνει ήδη αναβάθμιση με το sEUS χρειάζετε να κανω install toys usb drivers toy wotan i oxi?
απαντηστε μου οσο πιο γρηγορα γινεται... δέν κρατιέμε :P

terakos
14 Νοέ. 2006, 12:13
Καλημέρα σε όλους. παρατηρησα στη συσκευη μου το εξης,συγκρινα την το δικο μου τηλ με του κολλητου μου και διεκρινα πως οταν επιλεγω να δω μια φωτο θελει μερικα δευτερολεπτα περιπου 4 για να καθαρισει τα πιξελ ενω στου φιλου μου το κανει αμεσως?και επισης το δικο του δινει πιο γρηγορα εντολες για καθε εντολη!που οφειλεται? μπορω να κανω κατι?
Ευχαριστω θερμα.

dathanassiou
14 Νοέ. 2006, 12:39
Καλημέρα σε όλους. παρατηρησα στη συσκευη μου το εξης,συγκρινα την το δικο μου τηλ με του κολλητου μου και διεκρινα πως οταν επιλεγω να δω μια φωτο θελει μερικα δευτερολεπτα περιπου 4 για να καθαρισει τα πιξελ ενω στου φιλου μου το κανει αμεσως?και επισης το δικο του δινει πιο γρηγορα εντολες για καθε εντολη!που οφειλεται? μπορω να κανω κατι?
Ευχαριστω θερμα.
Καταρχην φανταζομαι οτι εχετε την ιδια εκδοση λογισμικου με τον φιλο σου αλλιως κακως κανεις συγκριση των δυο. :)
Μηπως ο φιλος σου αποθηκευει τις φωτο στο τηλεφωνο και οχι στην καρτα? Ειναι ο μονος λογος να καθαριζουν πιο γρηγορα. Το ιδιο και για τα αρχεια. Γενικως, σε οτι ειναι αποθηκευμενο στο τηλεφωνο, ειναι αρκετα πιο γρηγορη η προσβαση του οπως και οι εντολες...;)

terakos
14 Νοέ. 2006, 12:55
ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου!μαλλον πρεπει να ειναι το λογισμικο διοτι ουτε εγω ουτε αυτος εχει καρτα! να παω να κανω αναβαθμιση δηλαδη?υπαρχει νεοτερο λογισμικο?

dathanassiou
14 Νοέ. 2006, 14:36
ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου!μαλλον πρεπει να ειναι το λογισμικο διοτι ουτε εγω ουτε αυτος εχει καρτα! να παω να κανω αναβαθμιση δηλαδη?υπαρχει νεοτερο λογισμικο?

Δεν χρειαζεται να πας να κανεις αναβαθμιση.
Αν εχεις εστω και ISDN συνδεση μπορεις να τη κανεις online απο το σπιτι σου, με το καλωδιο που εχει το K800 (USB)...;)
Δες στο site της SE για περισοτερα ή κανε μια αναζητηση με "online update" στο myphone.

costas_pro
14 Νοέ. 2006, 14:41
Δεν χρειαζεται να πας να κανεις αναβαθμιση.
Αν εχεις εστω και ISDN συνδεση μπορεις να τη κανεις online απο το σπιτι σου, με το καλωδιο που εχει το K800 (USB)...;)
Δες στο site της SE για περισοτερα ή κανε μια αναζητηση με "online update" στο myphone.
Ναι αλλα αν το κινητο το ειναι vodafone live δεν γινετε να κανει αναβαθμιση απο το σπιτι.

metkosas
14 Νοέ. 2006, 14:54
έβρηκα!!!!!!!

δωρεάν αναβάθμιση μέσω wotan στο erom και μετά πάλι δωρεάν αναβάθμιση απο το seus το fs.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι πρέπει να έχετε acount στο wotan αλλα τα credits δέν αφερούντε. :)

Vangelakis4
14 Νοέ. 2006, 15:00
έβρηκα!!!!!!!

δωρεάν αναβάθμιση μέσω wotan στο erom και μετά πάλι δωρεάν αναβάθμιση απο το seus το fs.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι πρέπει να έχετε acount στο wotan αλλα τα credits δέν αφερούντε. :)

Πλακα μας κανεις.
Για διφωτισε μας περισσοτερο.
:blink: :blink: :blink:

metkosas
14 Νοέ. 2006, 15:16
Λοιπόν αγόρασα 2 credits απο wotan.
κατέβασα το προγραμα του wotan.
το έτρεξα και με ρωτησε αν θέλω να κάνω update thn erom.
πατησα yes και την έκανε αναβάθμιση σε r3a016 σε 2-3 δευτερόλεπτα.
μετά μου έβγαλε επιλογές για update το FS (γλώσσα ++++) εκεί πάτησα STOP και έκλεισα το πρόγραμμα και αποσύνδεσα το κινητό.
Δοκίμασα να ανοίξω το κινητό αλλά δεν άνοιγε.
Ανοίγω το SEUS και πάω να κάνω αναβάθμιση όπου και εκανα αναβάθμιση το FS κανονικότατα και μάλιστα δέν χάθηκε απο το κινητό ΤΙΠΟΤΑ.(ούτε κατάλογος,εικόνες.....)ΤΙΠΟΤΑ.
Μετά ανοίγω το client του wotan και πατάω check και μου βγάζει ακριβώς όσα credits είχα,δηλαδή 2. :)
Εγώ αυτό έκανα απο εκεί και πέρα δική σας ευθύνη αν θα το δοκιμάσετε η όχι.Εγώ απλώς ανέφερα πως έκανα την αναβάθμιση.

UNIQUE
14 Νοέ. 2006, 17:27
to exo kanei kai ego, douleuei!

metkosas
14 Νοέ. 2006, 17:31
παιδιά μια βοήθεια αν γίνεται.
ξέρεται που μπορώ να βρω θήκη για το κ800; δεν θέλω να είναι bodyglove ουτε χαρτοφύλακας.
αν κάποιος ξέρει απο ελλάδα να μου πει που θα βρω μια ωράια διάφανη θηκη θα του ήμουν ευγνώμων .
Ευχαριστώ.

costas_pro
14 Νοέ. 2006, 19:24
Παιδια ξερετε ποια ειναι η ταχυτητα μεταφορας και αναγνωσης μεταξυ μιας καρτας sony m2 και μιας sandisk m2(3mb/s εγγραφη,10mb/s αναγνωση)?

stavregos
14 Νοέ. 2006, 22:04
Ρε παιδιά εμενα γιατι δεν μου κανει εγκατασταση το προγραμμα για την αναβαθμιση απο το SEUS????

ral205
14 Νοέ. 2006, 22:16
re pedia psahno ti selidatis se k den mporo na vro drivers gia to k800.kseri kanis puakrivos ine

ddr2
14 Νοέ. 2006, 22:34
Ρε παιδιά εμενα γιατι δεν μου κανει εγκατασταση το προγραμμα για την αναβαθμιση απο το SEUS????

Τι σου λέει δηλαδή??

stavregos
14 Νοέ. 2006, 23:36
[QUOTE]
Παράθεση:
Αρχικό Μήνυμα από stavregos Εμφάνιση Μηνύματος

Τι σου λέει δηλαδή??[QUOTE]

Απολύτως τιποτα μολις παταω το κουμπι εγκατασταση σταματαει εκει και δεν κανει τιποτα αλλο

ddr2
14 Νοέ. 2006, 23:54
Απολύτως τιποτα μολις παταω το κουμπι εγκατασταση σταματαει εκει και δεν κανει τιποτα αλλο
Tην στιγμή εκείνη είσαι on line?
Πρέπει...

fanatikos
15 Νοέ. 2006, 09:54
έβρηκα!!!!!!!

Άψογος!! Μια χαρά είσαι!!! :cool:

metkosas
15 Νοέ. 2006, 10:22
Άψογος!! Μια χαρά είσαι!!! :cool:
:) τα credits λήγουν κάποτε;
Τι να τα κάνω τώρα 2 credits(πήρα και 2 τρομάρα μου :):):):):) )

dathanassiou
15 Νοέ. 2006, 10:47
Δωστα με PM σε κανεναν αλλο, να κανει το update...:p
Ετσι κι αλλιως παλι 2 θα μεινουν...:lol:

metkosas
15 Νοέ. 2006, 10:56
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δωστα με PM σε κανεναν αλλο, να κανει το update...:p
Ετσι κι αλλιως παλι 2 θα μεινουν...:lol:

bvb
15 Νοέ. 2006, 11:58
Ναι αλλα αν το κινητο το ειναι vodafone live δεν γινετε να κανει αναβαθμιση απο το σπιτι.
μεγα λαθος

costas_pro
15 Νοέ. 2006, 13:24
μεγα λαθος
Που μπορεις να κανεις αναβαθμιση?Κανονικα απο το se.Δεν υπαρχει προβλημα που ειναι vodafone live?r u sure?

geofil
15 Νοέ. 2006, 13:37
Που μπορεις να κανεις αναβαθμιση?Κανονικα απο το se.Δεν υπαρχει προβλημα που ειναι vodafone live?r u sure?

Φυσικά και μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση. Ποιος σου είπε ότι δεν γίνεται;

fanatikos
15 Νοέ. 2006, 15:07

Δεν νομίζω να έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είμαι όμως και απόλυτα σίγουρος. Τα credits δεν μειώθηκαν γιατί δεν έκανες κανονική αναβάθμιση. Θα σου έλεγα να τα κρατήσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πρόσφατα, σε προσπάθειά μου να δει το pc το usb modem του τηλεφώνου, είχα κάποιο πρόβλημα και σκαλίζοντας από εδώ και από εκεί στο τέλος έχασα από το τηλέφωνο τους φακέλους των προγραμμάτων και των παιχνιδιών. Τους εφάνιζε αλλά δεν μπορούσε να τους ανοίξει, ούτε και να εγκαταστήσει κάτι σε αυτούς. Προσπάθησα να το φτιάξω από το SEUS αλλά τίποτα. Μόνον όταν του ξαναπέρασα το software από το wotan ήρθε στα ίσια του το τηλέφωνο. Το SEUS κάνει πολύ light αναβάθμιση ενώ το wotan στο κάνει εντελώς μαμά, πράγμα άκρως χρήσημο όταν υπάρχει πρόβλημα στο τηλέφωνο.

fanatikos
15 Νοέ. 2006, 15:16
Φυσικά και μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση. Ποιος σου είπε ότι δεν γίνεται;

Μιλάτε σοβαρά? :blink:
Γίνεται κάτι τέτοιο? Ένα Κ700 Vflive που είχα προσπαθήσει να αναβαθμήσω από το SEUS, αρνήθηκε πισματικά να προχωρήσει!

stavregos
15 Νοέ. 2006, 15:19
Tην στιγμή εκείνη είσαι on line?
Πρέπει...

Ειμαι on line και παλι δεν κανει τιποτα.το εχω δοκιμασει πολλες φορες.

metkosas
15 Νοέ. 2006, 15:22
Ειμαι on line και παλι δεν κανει τιποτα.το εχω δοκιμασει πολλες φορες.
μήπως μπλοκάρετε απο κανένα firewall?

geofil
15 Νοέ. 2006, 15:33
ΚΑΙ το antivirus μπορει να το μπλοκάρει. Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις.

geofil
15 Νοέ. 2006, 15:34
Μιλάτε σοβαρά? :blink:
Γίνεται κάτι τέτοιο? Ένα Κ700 Vflive που είχα προσπαθήσει να αναβαθμήσω από το SEUS, αρνήθηκε πισματικά να προχωρήσει!

Δεν θυμάμαι αν γινόταν με το Κ700. Από το Κ750 πάντως και μετά γινόταν σίγουρα.

odytsak
15 Νοέ. 2006, 18:37
Δεν νομίζω να έχουν ημερομηνία λήξης. Δεν είμαι όμως και απόλυτα σίγουρος. Τα credits δεν μειώθηκαν γιατί δεν έκανες κανονική αναβάθμιση. Θα σου έλεγα να τα κρατήσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πρόσφατα, σε προσπάθειά μου να δει το pc το usb modem του τηλεφώνου, είχα κάποιο πρόβλημα και σκαλίζοντας από εδώ και από εκεί στο τέλος έχασα από το τηλέφωνο τους φακέλους των προγραμμάτων και των παιχνιδιών. Τους εφάνιζε αλλά δεν μπορούσε να τους ανοίξει, ούτε και να εγκαταστήσει κάτι σε αυτούς. Προσπάθησα να το φτιάξω από το SEUS αλλά τίποτα. Μόνον όταν του ξαναπέρασα το software από το wotan ήρθε στα ίσια του το τηλέφωνο. Το SEUS κάνει πολύ light αναβάθμιση ενώ το wotan στο κάνει εντελώς μαμά, πράγμα άκρως χρήσημο όταν υπάρχει πρόβλημα στο τηλέφωνο.

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και μια και μου το θύμισες να σ' ευχαριστήσω και πάλι.
Είχα απογοητευτεί και ήμουν έτοιμος να το πάω για service αλλά με τη βοήθειά σου ήρθε και πάλι το τηλέφωνο στα καλά του.

makiskavala
15 Νοέ. 2006, 20:10
Καλησπερα παιδια!θα ηθελα την βοηθεια σας.Η κοπελια μου σκεφτεται να παρει το κ800 απο την vodafone γιατι εχει επιδοτηση απο εκει.Της ειπαν ομως οτι αυτο το κινητο βγαινει μονο vodafon live στην vodafon.Ρωτησε η ιδια εναν υπαλληλο του μαγαζιου στη Καβαλα και αυτος της ειπε οτι πλεον οι vodafon live συσκευες μπορουν να δεχονται και να παιζουν ηχους και παιχνιδια(απο αλλα κινητα ή μεσω pc), χωρις να ειναι κλειδωμενες οι υπηρεσιες.Μαλιστα ειπε οτι μπορει και το ξεκλειδωσουν και οι ιδιοι στο μαγαδι εαν υπαρχει προβλημα. Μετα επειδη μου φανηκε μουφα η ιστορια πηρα τηλ. στα κεντρικα κατω στην Αθηνα οπου και εκει ισχυριστηκε οτι το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο στις υπηρεσιες που ανεφερα, παρολο που ειναι vodafon live.Θελω να ρωτησω εαν ισχυουν αυτα που μας ειπαν στη vodafon και εαν οχι εαν υπαρχει τροπος και πως για να το ξεκλειδωσουμε?Thaaanks

costas_pro
15 Νοέ. 2006, 20:23
Δεν θυμάμαι αν γινόταν με το Κ700. Από το Κ750 πάντως και μετά γινόταν σίγουρα.
Εσυ το εχεις δοκιμασει?Μην παρουσιασει κανενα προβλημα και τρεχουμε και δεν φτανουμε.Αν κανεις την αναβαθμιση κανονικα χανεται το vodafone live menu?Γιατι αν χανεται παει και η εγγυηση.

costas_pro
15 Νοέ. 2006, 20:24
Καλησπερα παιδια!θα ηθελα την βοηθεια σας.Η κοπελια μου σκεφτεται να παρει το κ800 απο την vodafone γιατι εχει επιδοτηση απο εκει.Της ειπαν ομως οτι αυτο το κινητο βγαινει μονο vodafon live στην vodafon.Ρωτησε η ιδια εναν υπαλληλο του μαγαζιου στη Καβαλα και αυτος της ειπε οτι πλεον οι vodafon live συσκευες μπορουν να δεχονται και να παιζουν ηχους και παιχνιδια(απο αλλα κινητα ή μεσω pc), χωρις να ειναι κλειδωμενες οι υπηρεσιες.Μαλιστα ειπε οτι μπορει και το ξεκλειδωσουν και οι ιδιοι στο μαγαδι εαν υπαρχει προβλημα. Μετα επειδη μου φανηκε μουφα η ιστορια πηρα τηλ. στα κεντρικα κατω στην Αθηνα οπου και εκει ισχυριστηκε οτι το κινητο δεν ειναι κλειδωμενο στις υπηρεσιες που ανεφερα, παρολο που ειναι vodafon live.Θελω να ρωτησω εαν ισχυουν αυτα που μας ειπαν στη vodafon και εαν οχι εαν υπαρχει τροπος και πως για να το ξεκλειδωσουμε?Thaaanks
Δεν ειναι κλειδωμενα φιλαρακο.Εχω το κ750 και το κ800 σε Vodafone live και τιποτα πλεον δεν ειναι κλειδωμενο.

ddr2
15 Νοέ. 2006, 21:52
Εσυ το εχεις δοκιμασει?Μην παρουσιασει κανενα προβλημα και τρεχουμε και δεν φτανουμε.Αν κανεις την αναβαθμιση κανονικα χανεται το vodafone live menu?Γιατι αν χανεται παει και η εγγυηση.

Δεν χάνεται.Γίνεται η επόμενη αναβάθμιση για vodafone live.
Απλά είναι τα πράγματα.
Πρόβλημα μπορεί να προκύψει ανα πάσα στιγμή είτε πρόκειται για κανονικό είτε για vl.
Προσωπικά ΔΕΝ συνιστώ αναβάθμιση μέσω net.Αλλά πάντως γίνεται.

costas_pro
15 Νοέ. 2006, 22:10
Δεν χάνεται.Γίνεται η επόμενη αναβάθμιση για vodafone live.
Απλά είναι τα πράγματα.
Πρόβλημα μπορεί να προκύψει ανα πάσα στιγμή είτε πρόκειται για κανονικό είτε για vl.
Προσωπικά ΔΕΝ συνιστώ αναβάθμιση μέσω net.Αλλά πάντως γίνεται.
Καλα θα το προσπαθησω και θα δουμε.

geofil
15 Νοέ. 2006, 22:23

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Για την κανονική αναβάθμιση μιλάμε και όχι για κάτι άλλο. Στο κινητό σου δηλαδή θα εγκατασταθεί η νέα έκδοση του vodafone live.
Όσο για το αν το έχω δοκιμάσει εγώ, όχι. Δεν είμαι fun του μενού της βόδαφον και δεν ήμουν κάτοχος vl. Γίνεται σίγουρα πάντως. Για τα αποτελέσματα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ποτέ κανείς. Είτε είναι vl, είτε όχι.

pakokyz
16 Νοέ. 2006, 04:52
ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο phone manager ή pc suite που να μπορείς να να δεις ή να επεξεργαστείς τον τηλ. κατάλογο απo το pc γιατί αυτό που δίνουν με το κινητό δεν κάνει

fanatikos
16 Νοέ. 2006, 08:17
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και μια και μου το θύμισες να σ' ευχαριστήσω και πάλι.
Είχα απογοητευτεί και ήμουν έτοιμος να το πάω για service αλλά με τη βοήθειά σου ήρθε και πάλι το τηλέφωνο στα καλά του.

:O
Τίποτα φίλε μου, να 'σαι καλά. Γι' αυτό είμαστε εδώ!

fanatikos
16 Νοέ. 2006, 08:25

Παιδιά μην βιάζεστε!!!! :worry:
Ρίξτε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767&page=51 . Λένε ενδιαφέροντα πράγματα τα παιδιά εκεί, σχετικά με αυτό το θέμα. Αντιμετώμισαν χοντρές ιστορίες με τα vf live 750 όταν τα έκαναν update από το SEUS. Πάρα πολλά ψωφήσανε μετά και δεν ανοίγανε με τίποτα, και τα τρέχανε στο service!! Απ' ότι κατάλαβα ναι μεν το επιτρέπει η ρουτήνα του SEUS, αλλά πρέπει να υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας!

Μην έχουμε κανένα πρόβλημα και με τα 800άρια!!

ddr2
16 Νοέ. 2006, 09:35
Παιδιά μην βιάζεστε!!!! :worry:
Ρίξτε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767&page=51 . Λένε ενδιαφέροντα πράγματα τα παιδιά εκεί, σχετικά με αυτό το θέμα. Αντιμετώμισαν χοντρές ιστορίες με τα vf live 750 όταν τα έκαναν update από το SEUS. Πάρα πολλά ψωφήσανε μετά και δεν ανοίγανε με τίποτα, και τα τρέχανε στο service!! Απ' ότι κατάλαβα ναι μεν το επιτρέπει η ρουτήνα του SEUS, αλλά πρέπει να υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας!

Μην έχουμε κανένα πρόβλημα και με τα 800άρια!!

Αν υπήρχε πρόβλημα ασυμβατότητας τότε
ή δεν θα γινόταν καθόλου αναβάθμιση
ή όλα όσα έκαναν την αναβάθμιση θα πέθαιναν.

Σωστά?
Το ότι παρουσιάζεται πρόβλημα σε μερικούς μόνο σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα συγκεκριμένα για τα vl.
Γνώμη μου είναι ότι μπορεί να γίνει σε κάθε τηλέφωνο η στραβή
.Άλλωστε η διαδικασία είναι ίδια και στα κανονικά και στα live...

Δεν προτείνω σε κανένα να κάνει αναβάθμιση από το SEUS.
Προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές με επιτυχία, αλλά κάποια στιγμή έγινε η στραβή(μια με τα ελληνικά και άλλη μια που το κινητό νέκρωσε μετά το update(w900) και κυριολεκτικά ψόφησε).

fanatikos
16 Νοέ. 2006, 11:05
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι όπως τα λες τα πράγματα. Και εγώ δεν πρωτείνω το SEUS update, αλλά για άλλο λόγο.;)
Εξάλου τα παιδιά μιλάνε για 100% αποτυχία στα vf live K750. Επειδή λοιπόν πήγε η κουβέντα σε τέτοια ιστορία, είπα να προειδοποιήσω όποιον το προσπαθήσει. Απλά ας το έχει υπόψιν του πριν το ξεκινήσει.

Cockney
16 Νοέ. 2006, 15:55
Παίδες , σκέφτομαι να αγοράσω μία memory micro card του 1 GB. Είχα ακούσει για προβλήματα με το Κ800ι . Ισχύει κάτι τέτοιο ? ή όχι?

Έχω μία 512ΜΒ και παίζει άψογα αλλά θέλω παραπάνω χώρο. Τι λέτε?

stephane
16 Νοέ. 2006, 22:05
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την Μ2 1GB της SONY

costas_pro
16 Νοέ. 2006, 23:33
Παίδες , σκέφτομαι να αγοράσω μία memory micro card του 1 GB. Είχα ακούσει για προβλήματα με το Κ800ι . Ισχύει κάτι τέτοιο ? ή όχι?

Έχω μία 512ΜΒ και παίζει άψογα αλλά θέλω παραπάνω χώρο. Τι λέτε?
Το θεμα ειναι οτι εχουν εξαντληθει απο παντου.Μηπως ξερετε κανενα μαγαζι που να την πουλαει 55 euro(m2 1gb sony)

ddr2
17 Νοέ. 2006, 01:00
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι όπως τα λες τα πράγματα. Και εγώ δεν πρωτείνω το SEUS update, αλλά για άλλο λόγο.;)
Εξάλου τα παιδιά μιλάνε για 100% αποτυχία στα vf live K750. Επειδή λοιπόν πήγε η κουβέντα σε τέτοια ιστορία, είπα να προειδοποιήσω όποιον το προσπαθήσει. Απλά ας το έχει υπόψιν του πριν το ξεκινήσει.

Είμαστε off topic βέβαια, αλλά όταν λές αποτυχία τι εννοείς?Δεν γίνεται η αναβάθμιση, ή υπάρχει πρόβλημα μετά?

Cockney
17 Νοέ. 2006, 09:28
Το θεμα ειναι οτι εχουν εξαντληθει απο παντου.Μηπως ξερετε κανενα μαγαζι που να την πουλαει 55 euro(m2 1gb sony)

O germanos sthn n.filadelfeia pou thn phra ego htan gematos me sony 1GB (bebaia thn eixe 65 euros).

Mia xara einai telika h kartoula :)

fanatikos
17 Νοέ. 2006, 14:31
Είμαστε off topic βέβαια, αλλά όταν λές αποτυχία τι εννοείς?Δεν γίνεται η αναβάθμιση, ή υπάρχει πρόβλημα μετά?

Επειδή ακριβώς είμαστε offtopic, μην το συνεχήσουμε. Διάβασε στο link που έδωσα, και λίγο πριν - λίγο μετά. Θα καταλάβεις.;)

OculatusAbis
17 Νοέ. 2006, 18:12
Παιδιά συνοπτικά μπορείτε να μου απαντήσετε στις εξής ερωτήσεις;

Υποστηρίζει ηχητικά προφίλ; Δηλαδή διαφορετικό ήχο και ένταση σε κάθε προφίλ;
Πόσοι χαρακτήρες μπορούν να φαίνονται στη λίστα επαφών πριν κοπούν από την οθόνης Δηλαδή αν κάποιος λέγεται Παπαδόπουλος Γεώργιος, σε ποιό γράμμα θα κοπεί το όνομά του στην λίστα επαφών λόγω μεγέθους;
Οι επαφές που έχουν κοινό γράμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά πως εμφανίζονται; Δηλαδή οι επαφές που αρχίζουν πχ από το "Α" ή το "Ε", πως καταχωρούνται; Όλες μαζί ή πρώτα εμφανίζονται όλες οι επαφές των αγγλικών (Α-Ζ) και μετά οι ελληνικές; Αυτό έχει σχέση με τη γλώσσα του τηλεφώνου;
Τα πεδία καταχώρησης τηλεφώνων έχουν προκαθορισμένη ανάθεση ή μπορώ να έχω πχ 3 κινητά και 2 εργασίας;
Τι είδους σημειώσεις μπορώ να καταχωρήσω στο ημερολόγιο και ποιές από αυτές μπορούν να έχουν επανάληψη;
Το κινητό αν συνδεθεί με το PC μέσω USB αναγκαστικά φορτίζει;
Το καπάκι της κάμερας ενοχλεί; Με την πολύ χρήση χαλαρώνει καθόλου ή μένει σφιχτό;
Άλλαξε καθόλου το βίντεο σε διαστάσεις ή παραμένει στα 176x144;
Το φλας μπορεί να χρησιμοποιηθείς ως φακός;
Στα μηνύματα μπορώ να φτιάξω δικούς μου φακέλους;
Η ανοιχτή ακρόαση είναι ικανοποιητική σε ποιότητα και ένταση ήχου;

Αυτά τα ολίγα...:lol: Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ :)

odytsak
17 Νοέ. 2006, 19:11

Πόσοι χαρακτήρες μπορούν να φαίνονται στη λίστα επαφών πριν κοπούν από την οθόνης Δηλαδή αν κάποιος λέγεται Παπαδόπουλος Γεώργιος, σε ποιό γράμμα θα κοπεί το όνομά του στην λίστα επαφών λόγω μεγέθους;
Οι επαφές που έχουν κοινό γράμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά πως εμφανίζονται; Δηλαδή οι επαφές που αρχίζουν πχ από το "Α" ή το "Ε", πως καταχωρούνται; Όλες μαζί ή πρώτα εμφανίζονται όλες οι επαφές των αγγλικών (Α-Ζ) και μετά οι ελληνικές; Αυτό έχει σχέση με τη γλώσσα του τηλεφώνου;
Τα πεδία καταχώρησης τηλεφώνων έχουν προκαθορισμένη ανάθεση ή μπορώ να έχω πχ 3 κινητά και 2 εργασίας;
Τι είδους σημειώσεις μπορώ να καταχωρήσω στο ημερολόγιο και ποιές από αυτές μπορούν να έχουν επανάληψη;
Το καπάκι της κάμερας ενοχλεί; Με την πολύ χρήση χαλαρώνει καθόλου ή μένει σφιχτό;
Η ανοιχτή ακρόαση είναι ικανοποιητική σε ποιότητα και ένταση ήχου;

Αυτά τα ολίγα...:lol: Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ :)

Πάμε...
1. Ναι. Μόνο ένταση και όχι διαφορετικό ήχο.
2. 18 χαρακτήρες αλλά ρολάρει και φαίνονται όλοι.
3. Πρώτα αγγλικά και μετά ελληνικά.
4. Προκαθορισμένη.
5. ...............:( Δεν πολυασχολούμε με το ημερολόγιο.
6. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως ναι.
7. Είναι από μαμά κάπως χαλαρό και πιστεύω πως ενοχλεί λιγάκι.
8. Δυστυχώς ΟΧΙ!!! Παραμένει το ίδιο χάλι.
9. Όχι αλλά μπορεί το AF με προγραμματάκι java.
10. Οχι.
11. Μέτρια θα την χαρακτήριζα.

Για το 5 ας γράψει κάποιος που ασχολείται.
Για οποιαδήποτε λανθασμένη απάντηση κάθε σχόλιο δεκτό.
Αυτά...

ddr2
17 Νοέ. 2006, 19:39
Στο "6" θα απαντούσα διαφορετικά.Μπορεί να ρυθμιστεί από το κρυφό μενού, από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα.:)

odytsak
17 Νοέ. 2006, 19:47
Στο "6" θα απαντούσα διαφορετικά.Μπορεί να ρυθμιστεί από το κρυφό μενού, από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα.:)

Σωστός, κρυφό μενού - ρυθμίσεις υπηρεσίας - φόρτιση ναι ή όχι.

ddr2
17 Νοέ. 2006, 19:53

Η ανοιχτή ακρόαση είναι ικανοποιητική σε ποιότητα και ένταση ήχου;Αυτά τα ολίγα...:lol: Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ :)

4: Όπως τα είπε ο φίλος πιο πάνω είναι , αλλά υπάρχει και η επιλογή του "άλλος αριθμός" που σώζει την κατάσταση τις περισσότερες φορές.

5: Στο ημερολόγιο μπορείς να έχεις επαναλαμβανόμενες σημειώσεις, αλλά δεν υπάρχουν κατηγορίες τύπου "γενέθλια", "συνάντηση" κλπ όπως στα νόκια.
Γενικά στο ημερολόγιο τα πράγματα είναι πολύ "απλά"

OculatusAbis
17 Νοέ. 2006, 20:44
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις :) Πάντως με ενδιαφέρει να μάθω τι είδους καταχωρήσεις μπορώ να έχω στο ημερολόγιο. Επίσης ας μας πει κάποιος που το δοκίμασε επιτυχώς πως πρέπει να κάνω την εγκατάσταση των drivers και το PC Suite για να μην έχω προβλήματα. Πρώτα συνδέω το κινητό και μετά κάνω εγκατάσταση τους drivers, μετά το PC Suite ή κάνω κάτι άλλο; :confused:

SPRING
17 Νοέ. 2006, 22:16
Παιδιά έχω κάποιες απορίες...
1) τι πρέπει να κάνω για να μπαίνω στο ιντερνετ? πήγα απ το RSS-πρόσθετα- νέα πηγή,πληκτρολόγησα π.χ. myphone.gr αλλά λέει" δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθυνση που ψάχνετε...επίσης πόσο θα χρεώνομαι,

2) αν τροποποιήσω εικόνα και ήχο με τα προγράμματα ( απ το myphone θα αλλοιωθεί ο ήχος ή η εικόνα?

3)πείτε μου πως να βελτιώσω τον ήχο απ το εξωτερικό ηχείο που είναι σιγανό και πολύ πρίμα( έχω διαβάσει μια φορά 138 σελίδες αλλά τότε δεν είχα προσέξει ακόμα το πρόβλημα, έτσι που να ψάχνω να βρώ το πρόγραμματάκι):( :O

digeorgeous
17 Νοέ. 2006, 22:37

Έχε απλώς υπόψη σου, ότι για να κάνει σωστά εύρεση των ονομάτων στο ευρετήριο πρέπει να τα έχεις όλα με κεφαλαίους χαρακτήρες.

zaharakis
17 Νοέ. 2006, 22:55

παρε τηλ στο 2104118176 η κοιτα στο www.9volto.gr και θα βρεις την λυση;)

και μονο με 10ε....
εγω το εκανα απο VL απλο και κανονικοτατο k800i και το μονο που μαρτυραει οτι ηταν VLειναι το λογοτυπο πανω στο τηλ:lol:

OculatusAbis
18 Νοέ. 2006, 07:53
9. Όχι αλλά μπορεί το AF με προγραμματάκι java.
Δηλαδή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε java που ενεργοποιεί το φλας και μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν φακό; :confused:

Nosferatu
18 Νοέ. 2006, 10:09
Αν και το πήρα αμέσως μόλις βγήκε, δεν μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει κάτι άλλο πλην της κάμερας σε αυτή τη συσκευή. Αυτό όμως που πραγματικά με εξοργίζει και με απώθεί από τα SE είναι ο ΑΘΛΙΟΣ τηλεφωνικός κατάλογος !!! Το έτος 2006 έχω πια όλες τις επαφές στο outlook και τις περνάω από εκεί στο όποιο κινητό έχω. Δεν μπορεί να μην γίνεται αναζήτηση στον κατάλογο με περισσότερα του ενός γράμματα !!! Πρακτικά δεν με διευκολύνει καθόλου στις κλήσεις... Δεν θέλω να ξεκινήσει διαξιφισμός, αλλά τις ίδιες επαφές πέρασα από outlook σε ένα ΝΟΚΙΑ Ε50 που έχω και ψάχνει κανονικά με περισσότερα από 1 γράμματα !!! Το SE πάλι απαιτεί το έτος 2006 να περάσεις όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο με το χέρι, από την ίδια τη συσκευή για να μπορεί να ψάξει !!!
Ωραία η κάμερα, αλλά ένα κινητό έχει ως βασική λειτουργία τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα. Και στις κλήσεις υστερεί φοβερά λόγω του απαράδεκτου τηλεφωνικού καταλόγου... Ελπίζω κάποια στιγμή να τον διορθώσει, αν και τότε πιθανότατα δεν θα έχω πια SE !!!

zaharakis
18 Νοέ. 2006, 10:27
Αν και το πήρα αμέσως μόλις βγήκε, δεν μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει κάτι άλλο πλην της κάμερας σε αυτή τη συσκευή. Αυτό όμως που πραγματικά με εξοργίζει και με απώθεί από τα SE είναι ο ΑΘΛΙΟΣ τηλεφωνικός κατάλογος !!! Το έτος 2006 έχω πια όλες τις επαφές στο outlook και τις περνάω από εκεί στο όποιο κινητό έχω. Δεν μπορεί να μην γίνεται αναζήτηση στον κατάλογο με περισσότερα του ενός γράμματα !!! Πρακτικά δεν με διευκολύνει καθόλου στις κλήσεις... Δεν θέλω να ξεκινήσει διαξιφισμός, αλλά τις ίδιες επαφές πέρασα από outlook σε ένα ΝΟΚΙΑ Ε50 που έχω και ψάχνει κανονικά με περισσότερα από 1 γράμματα !!! Το SE πάλι απαιτεί το έτος 2006 να περάσεις όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο με το χέρι, από την ίδια τη συσκευή για να μπορεί να ψάξει !!!
Ωραία η κάμερα, αλλά ένα κινητό έχει ως βασική λειτουργία τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα. Και στις κλήσεις υστερεί φοβερά λόγω του απαράδεκτου τηλεφωνικού καταλόγου... Ελπίζω κάποια στιγμή να τον διορθώσει, αν και τότε πιθανότατα δεν θα έχω πια SE !!!

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα!!
το εχω σαν 2ο κινητο μονο και μονο για την καμερα του και το ραδιο το οποιο και αυτο δεν παιζει σε flight mode:mad:

γιατι το τελικο ς που το πας??μας εχουνε χεσ...ους σαν χωρα μου φαινεται...

αλλα η SE το χει ριξει τον τελευταιο χρονο στα μπιχλιμπιδια και εχει χασει την ουσια....και μαζι και τους πελατες της.....;)

OculatusAbis
18 Νοέ. 2006, 11:22
Πάντως με ενδιαφέρει να μάθω τι είδους καταχωρήσεις μπορώ να έχω στο ημερολόγιο. Επίσης ας μας πει κάποιος που το δοκίμασε επιτυχώς πως πρέπει να κάνω την εγκατάσταση των drivers και το PC Suite για να μην έχω προβλήματα. Πρώτα συνδέω το κινητό και μετά κάνω εγκατάσταση τους drivers, μετά το PC Suite ή κάνω κάτι άλλο; :confused:
Το ξαναρωτάω γιατί δεν απαντήθηκε. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτά, ας μου απαντήσει. Thx :)

xagios
18 Νοέ. 2006, 12:04
Μετα απο δυο μηνες και τρεις φορες στο servise [allagh joystick,μη λειτουργια του κουμπιου μουσικης και τελευταια επισκευη ή αλλαγη του λογικου κυκλωματος:!: :!: :!: ]εχω να πω πως προκειται για ενα τηλεφωνο που μου αρεσει πολυ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ,ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, και οχι μονο σε εμενα αλλα και σε πολλα ατομα εδω .Εγω ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΞΑΝΑ οχι γιατι δεν μου αρεσει αλλα με προβληματιζει η αξιοπιστια του

odytsak
18 Νοέ. 2006, 15:03
Δηλαδή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε java που ενεργοποιεί το φλας και μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν φακό; :confused:

Το πρόγραμμα java δεν ενεργοποιεί το φλας σαν φακό γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σε xenon φλας παρά μόνο σε led.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενεργοποιεί το κόκκινο φωτάκι (υπάρχει σε όλες τις ψηφιακές μηχανές) το οποίο βοηθάει σε χαμηλές ως ανύπαρκτες συνθήκες φωτισμού να επιτευχθεί η αυτόματη εστίαση;)

papi
18 Νοέ. 2006, 15:23
Δεν μπορεί να μην γίνεται αναζήτηση στον κατάλογο με περισσότερα του ενός γράμματα !!! Πρακτικά δεν με διευκολύνει καθόλου στις κλήσεις... Δεν θέλω να ξεκινήσει διαξιφισμός, αλλά τις ίδιες επαφές πέρασα από outlook σε ένα ΝΟΚΙΑ Ε50 που έχω και ψάχνει κανονικά με περισσότερα από 1 γράμματα !!! Το SE πάλι απαιτεί το έτος 2006 να περάσεις όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο με το χέρι, από την ίδια τη συσκευή για να μπορεί να ψάξει !!!

Παλαιότερα η SE στο Τ68 και το Τ610 θυμάμαι πως η αναζήτηση γινόταν με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα επόμενα μικρά. Ετσι ταίριαζε απόλυτα με το Outlook. Επειτα το άλλαξε και αναγκαστήκαμε να γράφουμε τα πάντα με κεφαλαία. Δυστυχώς....

papi
18 Νοέ. 2006, 15:28
Το ξαναρωτάω γιατί δεν απαντήθηκε. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτά, ας μου απαντήσει. Thx :)

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Θέμα - ώρα έναρξησ - υπενθύμιση (χρόνος) - ημερ. έναρξης - θέση - περιγραφή - ολοήμερη συνάντηση - περιοδικότητα (χωρίς, ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, ετήσιο),

PC SUITE
κατέβασε απο το site την τελευταία έκδοση που ανέβηκε πριν καμμιά 15ριά μέρες και δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτε άλλο.

OculatusAbis
18 Νοέ. 2006, 16:15
Παιδιά τα αρχεία video από που μπορώ να τα δω; Το File Manager απλώς παίζει ένα αρχείο αλλά δεν μου δίνει τις επιπλέον δυνατότητες (δηλ. να κάνω puse, zoom, screenshot κλπ). Αυτό γίνεται μόνον από τον Video Player αλλά μου εμφανίζει όλα τα αρχεία video χύμα και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση όπως με τον File Manager. Τι μπορώ να κάνω;

Επίσης πως μπορώ να αλλάξω τη συντόμευση για το δεξί softkey που πάντα είναι στο "Μενού";

SPRING
18 Νοέ. 2006, 17:45
1) τι πρέπει να κάνω για να μπαίνω στο ιντερνετ? πήγα απ το RSS-πρόσθετα- νέα πηγή,πληκτρολόγησα π.χ. myphone.gr αλλά λέει" δεν υπάρχουν έγκυρες πηγές στη διεύθυνση που ψάχνετε...επίσης πόσο θα χρεώνομαι,

2) αν τροποποιήσω εικόνα και ήχο με τα προγράμματα ( απ το myphone θα αλλοιωθεί ο ήχος ή η εικόνα?

3)πείτε μου πως να βελτιώσω τον ήχο απ το εξωτερικό ηχείο που είναι σιγανό και πολύ πρίμα( έχω διαβάσει μια φορά 138 σελίδες αλλά τότε δεν είχα προσέξει ακόμα το πρόβλημα, έτσι που να ψάχνω να βρώ το πρόγραμματάκι):( :O

Πείτε μου αν ξέρετε please!!!:( :( :(

OculatusAbis
18 Νοέ. 2006, 18:58
Ok, μετά από σχετική χρήση του κινητού, σας παραθέτω τα προβλήματα:

Τα βίντεο φαίνονται όλα "χύμα" στον Video Player
Το δεξί πλήκτρο συντόμευσης δεν αλλάζει ανάθεση
Οι επαφές που αρχίζουν από γράμμα κοινό για αγγλικά και ελληνικά δεν εμφανίζοντια μαζί. Επίσης ονόματα που αρχίζουν από πχ 'Ε δεν εμφανίζονται στη λίστα με τα Ε αλλά μετά τα αγγλικά ονόματα
Θέλω τη γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά αλλά να γράφω αγγλικά και ελληνικά. Το δεύτερο συνεχώς αλλάζει σαν ρύθμιση...

Όποιος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει.

Πάντως το κινητό συνδέθηκε με My Phone Explorer και SE PC Suite άνετα, τόσο με καλώδιιο USB, όσο και με ΒΤ (πάλι καλά...)

OculatusAbis
19 Νοέ. 2006, 20:02
Καλά ο αδελφός μου θα φρικάρει! Πριν λίγο πήγα να ανοίξω το Κ800 του και το μόνο που έκανε ήταν να αναβοσβήνει η οθόνη! Το κινητό το πήρε χθές από Πλαίσιο και του είπαν πως αν μέσα σε 6 μέρες βγει ελλατωματικό, να το επιστρέψει.

Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω σε λειτουργία; :(

Θα τον αφήσω αύριο χωρίς κινητό γμτ :cry: :cry:

geocorfu
19 Νοέ. 2006, 20:53
Einai poli aplo.
Tha pas sti selida tis Sony Ericsson, sto Ipostiriksi, kai meta stin Ipiresia anabathmisis tis Sony Ericsson kai apo ekei tha katebaseis to arxeio "UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe"
An to exeis kanei idi kai exeis to arxeio apla kane egatastasi tou. I diadikasia krataei ligo kai Oxi 3 Meres! :) (Plaka kano!)
An kai pali sou kolaei sto meso tis egatastasis Opos les dokimase na to ksanakatebaseis. Molis teleioseis me tin egatastasi otan anoikseis gia proti fora to Update Service tha prepei na perimeneis ligo giati auto tha katebasei automata kapoies enimeroseis gia to idio kai otan teleiosei einai etoimo gia na anabathmiseis to kinitaki sou!
Elpizo na boithisa.
καλησπερα ωρε παιδια και απο μενα αλλα στο site της sonyericsson
κατεβασα αυτο το
Update_Service_Setup-2.6.11.7
κανει για να αναβαθμισω το κ8001 μου??

asmodeus
19 Νοέ. 2006, 21:09
μπηκα στην σελιδα του πλαισιου και εχει το Κ800 στα 395 ευρω παλι.οπως και το Ν73 στα 471 απο 399 που το ειχε κατεβασει.τι γινεται?βδομαδα προσφορων μηπως ηταν?:lol:

xagios
19 Νοέ. 2006, 21:21
Καλά ο αδελφός μου θα φρικάρει! Πριν λίγο πήγα να ανοίξω το Κ800 του και το μόνο που έκανε ήταν να αναβοσβήνει η οθόνη! Το κινητό το πήρε χθές από Πλαίσιο και του είπαν πως αν μέσα σε 6 μέρες βγει ελλατωματικό, να το επιστρέψει.

Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω σε λειτουργία; :(

Θα τον αφήσω αύριο χωρίς κινητό γμτ :cry: :cry:τιποτε να το πας πρωι πρωι πισω

mike^^
19 Νοέ. 2006, 21:36
re pedia na rotiso kati asxeto mpori kai ligo vlakia? tha vgi 2 anavathmisi? ke an ne 3eri kanis pote i esto mpori pi sto peripou?

AngeloDion
19 Νοέ. 2006, 21:37
πάρα πολλές απορίες και παράπονα μαζεύτηκαν εδω μέσα, και κανένας για να τις παντά!!:wacko: :blink:

geofil
19 Νοέ. 2006, 21:53
re pedia na rotiso kati asxeto mpori kai ligo vlakia? tha vgi 2 anavathmisi? ke an ne 3eri kanis pote i esto mpori pi sto peripou?

Φυσικά και θα βγει και δεύτερη αναβάθμιση. Το πότε, μόνο η SE το γνωρίζει.

Athanasios
20 Νοέ. 2006, 00:06
πως βλεπουμε ποια εκδοση λογισμικου εχουμε?
θελω να περασω ρυθμισεις mms.3g kai wap-internet sto kinhto και εχω πάγιο.πηγα στο σιτε της SE kai εστηλα τις ρυθμισεις mms,wap Postpaid prepei να στειλω και κατι ακομη?

SPRING
20 Νοέ. 2006, 01:17
Μόνο για την έκδοση λογισμικού μπορώ να σου πω έπειτα από μαθητεία στο φόρουμ αυτό...
πας στην οθόνη σε αναμονή και πατάς >*<<*<* δηλ.( δεξιά-αστέρι/αριστερά, αριστερά-αστέρι/ αριστερά,αστέρι)
εκεί θα ανοίξει ένα κρυφό μενού θα πατήσεις πληροφορίες υπηρεσ. και πληροφορίες λογισμικού.

dathanassiou
20 Νοέ. 2006, 09:17
Μόνο για την έκδοση λογισμικού μπορώ να σου πω έπειτα από μαθητεία στο φόρουμ αυτό...
πας στην οθόνη σε αναμονή και πατάς >*<<*<* δηλ.( δεξιά-αστέρι/αριστερά, αριστερά-αστέρι/ αριστερά,αστέρι)
εκεί θα ανοίξει ένα κρυφό μενού θα πατήσεις πληροφορίες υπηρεσ. και πληροφορίες λογισμικού.
Παντως με το K800i, πλεον δεν χρειαζεται να πατατε ολα αυτα για να δειτε την εκδοση λογισμικου...Ειναι σαν να πηγαινετε Λαμια μεσω Βολου...:p
Υπαρχει ο πλεον απλος τροπος, που ειναι: Ρυθμισεις -> Γενικες -> Update Service -> Εκδοση λογισμικου...;)

fanatikos
20 Νοέ. 2006, 10:45
Παντως με το K800i, πλεον δεν χρειαζεται να πατατε ολα αυτα για να δειτε την εκδοση λογισμικου...Ειναι σαν να πηγαινετε Λαμια μεσω Βολου...:p
Υπαρχει ο πλεον απλος τροπος, που ειναι: Ρυθμισεις -> Γενικες -> Update Service -> Εκδοση λογισμικου...;)

Έχεις δίκιο, αλλά από το κρυφό μενού βλέπεις πολλά περισσότερα (τα πάντα θα έλεγα).

fanatikos
20 Νοέ. 2006, 10:57

1) Εκεί είναι τα RSS news (feeds). Ο browser βρίσκεται στο αριστερό μικρό πλήκτρο. Έχει μια υδρόγειο επάνω του. Εκτός αν έχεις vf live οπότε μόνον από το μενού. Το πόσο θα χρεώνεσαι εξαρτάτε από τον λογαριασμό και την εταιρεία σου.

2) :blink: Να αλλοιωθούν? Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Εξαρτάτε τι θα "τροποποιήσεις" και πόσο.

3) Αν μιλάς για MP3 ringtones, μπορείς να τα ανοίξεις με ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ΜΡ3 αρχείων (πχ Audacity). Εκεί μπορείς να κάνεις παπάδες με το κομμάτι.;)

dathanassiou
20 Νοέ. 2006, 11:24
Έχεις δίκιο, αλλά από το κρυφό μενού βλέπεις πολλά περισσότερα (τα πάντα θα έλεγα).
Συμφωνω, και γι'αυτο ειπα οτι ο τροπος μου ειναι πιο ευκολος αν θες να δεις μονο την εκδοση λογισμικου.. :)

SPRING
20 Νοέ. 2006, 13:34
1) Εκεί είναι τα RSS news (feeds). Ο browser βρίσκεται στο αριστερό μικρό πλήκτρο. Έχει μια υδρόγειο επάνω του. Εκτός αν έχεις vf live οπότε μόνον από το μενού. Το πόσο θα χρεώνεσαι εξαρτάτε από τον λογαριασμό και την εταιρεία σου.

2) :blink: Να αλλοιωθούν? Δεν κατάλαβα τι εννοείς! Εξαρτάτε τι θα "τροποποιήσεις" και πόσο.

3) Αν μιλάς για MP3 ringtones, μπορείς να τα ανοίξεις με ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ΜΡ3 αρχείων (πχ Audacity). Εκεί μπορείς να κάνεις παπάδες με το κομμάτι.;)

------------------------------------------------------------------

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...αλλά θα θελα και κάποιες διευκρινήσεις...
1) μπορώ να μπω σε όποιο site θέλω και από ποιο σημείο?:O

3)αυτό το πρόγραμμα (Audacity) που μπορώ να το βρω?

ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

dathanassiou
20 Νοέ. 2006, 13:37
3)αυτό το πρόγραμμα (Audacity) που μπορώ να το βρω?

Audacity link (http://audacity.sourceforge.net/) :)

SPRING
20 Νοέ. 2006, 14:02
Audacity link (http://audacity.sourceforge.net/) :)

----------------------------------------
Α! πες το κ έγινε είναι αυτό το φόρουμ:) :) :)

χίλια ευχαριστώ::happy:

aris1976
20 Νοέ. 2006, 15:44
Παιδιά καλησπέρα. Πριν λιγο παρέλαβα ενα Κ800 απο γερμανία και δεν έχει ελληνικο μενού. Με ποιο τροπο μπορώ να το εγκαταστήσω και αν γινεται να το κάνω μόνος μου από το ιντερνετ.
Ευχαριστώ.

odytsak
20 Νοέ. 2006, 16:23
Από το wotanserver με 7 ευρώ (με χρέωση πιστωτικής φυσικά).
Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες, κάποια παιδιά εδώ στο forum (π.χ. fanatikos) έχουν ξοδέψει πολλές ώρες γράφοντας οδηγίες και συμβουλές για το θέμα της αναβάθμισης.

dhmpan
20 Νοέ. 2006, 16:32
παιδιά γειά.
παλιός θαμώνας από εποχή unwired και τώρα κάτοχος 800ριού εδώ και μιά εβδομάδα μετά 3 χρόνια με P800 (φαίνεται με κυνηγάει το 800).

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
Είχα διαβάσει όλα τα θέματα πριν το πάρω, όταν ήταν κάπου 80 σελίδες.
Κάπου είχα δει γιά μεμβράνη προστασίας της οθόνης.
Μπορείτε να μου θυμίσετε το λινκ ή κάτι σχετικό?

aris1976
20 Νοέ. 2006, 17:06
Από το wotanserver με 7 ευρώ (με χρέωση πιστωτικής φυσικά).
Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες, κάποια παιδιά εδώ στο forum (π.χ. fanatikos) έχουν ξοδέψει πολλές ώρες γράφοντας οδηγίες και συμβουλές για το θέμα της αναβάθμισης.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Τελικα ακυρώνεται η εγγύηση ή όχι?

odytsak
20 Νοέ. 2006, 17:11
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Νομίζω πως ναι ακυρώνεται.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

kalamatiani
20 Νοέ. 2006, 18:20
παιδια καλησπερα..
θα κανω μια ερωτηση που νομιζω οτι εχει ξαναγινει, αλλα δεν εχει δοθει καποια απαντηση..(νομιζω παντα!)

εχω βαλει σε μια επαφη για ηχο κλησης ενα video...ως εδω καλα...το θεμα ειναι οτι οταν με καλει το συγκεκριμενο ατομο χτυπαει-δειχνει το video, αλλα οταν σταματησει η αναπαντητη συνεχιζει η δονηση απο μονη της!!! :wacko:
τι γινεται εδω;;;; :!:

kosmas73
20 Νοέ. 2006, 20:37
Νομίζω πως ναι ακυρώνεται.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
οχι δεν ακυρωνεται η εγγυηση. μονο αν ειναι vl και το αφαιρεσεις ακυρωνεται.

metkosas
20 Νοέ. 2006, 20:41
παιδια καλησπερα..
θα κανω μια ερωτηση που νομιζω οτι εχει ξαναγινει, αλλα δεν εχει δοθει καποια απαντηση..(νομιζω παντα!)

εχω βαλει σε μια επαφη για ηχο κλησης ενα video...ως εδω καλα...το θεμα ειναι οτι οταν με καλει το συγκεκριμενο ατομο χτυπαει-δειχνει το video, αλλα οταν σταματησει η αναπαντητη συνεχιζει η δονηση απο μονη της!!! :wacko:
τι γινεται εδω;;;; :!:
πρωτα απο ολα κοιταξε τι firmware έχεις (>*<<*<*) και τι erom
εμένα με r1ed001 kai r3a016 erom δέν το κάνει.

odytsak
20 Νοέ. 2006, 20:42
οχι δεν ακυρωνεται η εγγυηση. μονο αν ειναι vl και το αφαιρεσεις ακυρωνεται.

Σωστός;) ;) ;)

N73_VaTspirit
21 Νοέ. 2006, 00:15
θα ήθελα να τονίσω, εδώ και κάμποσους μήνες η se δεν παρουσίασε νέα κινητά με φωτογραφική μηχανή 3,2 ή και πάνω (εκτός του Κ800). Πιστεύω πως έμεινε λίγο πίσω σε σχέση με τη Nokia που έχει το Ν73 και το Ν93. Επίσης στο πρώτο τρίμηνο του 2007 ετοιμάζει τα Ν75 και Ν95 με φοβερά χαρακτηριστικά!!!
Κάτι άκουσα για ένα SE-SO903i αλλά ίσως δεν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη!!
Ξέρει κανείς σας κάτι καινούργιο??
Για τις τιμές που πέφτουν, είναι καθαρά θέμα ανταγωνισμού και δεν θα σταματήσει ποτέ!! Γι΄αυτό μετράς τι ακριβώς θες και πόσα λεφτά διαθέτεις και προχωράς όταν είσαι έτοιμος... Το θέμα είναι το κινητό που επιλέγεις να είναι λειτουργικό και να κάνεις τη δουλειά σου ...ή μάλλον τις δουλειές σου!!! και να μην τρέχεις συχνά για service!!
Don t worry be happy:cool: :cool:

ddr2
21 Νοέ. 2006, 00:21
θα ήθελα να τονίσω, εδώ και κάμποσους μήνες η se δεν παρουσίασε νέα κινητά με φωτογραφική μηχανή 3,2 ή και πάνω (εκτός του Κ800). Πιστεύω πως έμεινε λίγο πίσω σε σχέση με τη Nokia που έχει το Ν73 και το Ν93. Επίσης στο πρώτο τρίμηνο του 2007 ετοιμάζει τα Ν75 και Ν95 με φοβερά χαρακτηριστικά!!!
Για τις τιμές που πέφτουν, είναι καθαρά θέμα ανταγωνισμού και δεν θα σταματήσει ποτέ!! Γι΄αυτό μετράς τι ακριβώς θες και πόσα λεφτά διαθέτεις και προχωράς όταν είσαι έτοιμος... Το θέμα είναι το κινητό που επιλέγεις να είναι λειτουργικό και να κάνεις τη δουλειά σου ...ή μάλλον τις δουλειές σου!!! και να μην τρέχεις συχνά για service!!

H se τελευταία έχει δώσει πολύ βάρος στα μουσικά κινητά.
Πάντως, δεν είναι θέμα ποσότητας.Το k800 αρκεί και είναι αρκετά δημοφιλές(πιστεύω όχι λιγότερο από το k750 περίπου στους 6 μήνες κυκλοφορίας του.

Για το μέλλον ακόμα δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε, αλλά σίγουρα κάτι θα μαγειρεύουν εκεί στην Σουηδία.:)

northman
21 Νοέ. 2006, 01:19

Δεν πιστεύω πως η SonyEricsson έχει λάθος πολιτική πάνω σ' αυτό τον τομέα! Τα κινητά της πουλάνε πάρα πολύ σε αντίθεση με τα Nseries! Βέβαια ανάλογα με τις ανάγκες σου αγοράζεις!
Προσωπικά πιστεύω πως η Nokia είναι πολύ ακριβή ακόμα! Έχω αγοράσει 3 SE κινητά τα 2 τελευταία χρόνια (K700, K750 & K800) και δεν τα έχω πάει ούτε ένα λεπτό στο service!!!! Μέχρι και update από το σπίτι μου κάνω!!!

geofil
21 Νοέ. 2006, 01:21
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε αυτό το διάστημα να διαβάζουμε για τα νέα κινητά που θα κυκλοφορήσει η SE σε λίγο, με κάμερα τουλάχιστον 3,2 ΜΡ. Αλλά από ότι φαίνεται η SE άλλα σκέφτεται.

kostas-k
21 Νοέ. 2006, 08:03
Καλημέρα!
Όλα καλά με το Κ800 αλλά έχω ένα πρόβλημα.Όταν βρίσκομαι εντός 3G ζώνης δεν παίζει αρχεία .spb ενώ όταν είμαι εκτός τα παίζει με πολλές διακοπές.Το Ν70 που έχω δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα.
Καμιά λύση???

kalamatiani
21 Νοέ. 2006, 08:47
πρωτα απο ολα κοιταξε τι firmware έχεις (>*<<*<*) και τι erom
εμένα με r1ed001 kai r3a016 erom δέν το κάνει.

κ εγω αυτη εχω, αλλα το παρακανει!
οχι τπτ αλλο, αν τυχει κ δεν ακουσω την αναπαντητη απο το συγκεκριμενο ατομο χτυπαει η δονηση συνεχεια κ τελειωνει η μπαταρια!!!!!! :blink:
καμια βοηθεια;;;;;;;;;;

metkosas
21 Νοέ. 2006, 08:58
δεν του κάνεις κανα format μπας και στρώσει;
εμένα δεν μου το κάνει που το δοκίμασα με διαφορους τρόπους (με H/F,χωρις,με bt H/f)και πάλι τιποτα.

να σου πω τα βιντεο τι καταληξη εχουν;
εγω εχω δοκιμασει μονο με καταληξη .mp4
θα δοκιμάσω και .3gp και θα δω .

fanatikos
21 Νοέ. 2006, 09:08
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Όπως πολύ σωστά σου είπαν τα παιδιά, την εγγύηση θα την χάσεις μόνον αν έχεις κάποιο branded κινητό και το ξυλώσεις. Με το στάνταρ software της SE δεν έχεις κανένα πρόβλημα όσες αναβαθμίσεις και αν κάνεις. Ένας λόγος παραπάνω που το έχεις πάρει από χώρα της EU.

kalamatiani
21 Νοέ. 2006, 09:08
δεν του κάνεις κανα format μπας και στρώσει;
εμένα δεν μου το κάνει που το δοκίμασα με διαφορους τρόπους (με H/F,χωρις,με bt H/f)και πάλι τιποτα.

να σου πω τα βιντεο τι καταληξη εχουν;
εγω εχω δοκιμασει μονο με καταληξη .mp4
θα δοκιμάσω και .3gp και θα δω .

.3gp....
αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο...
κατι αλλο, αλλα τι;;;;;; :(

metkosas
21 Νοέ. 2006, 09:18
μπορεις να δοκιμασεις και ενα .mp4 να δεις αν στο κανει και εκει?
δεν εχω αυτη την στιγμη .3gp να το δοκιμασω :(

fanatikos
21 Νοέ. 2006, 09:18
κ εγω αυτη εχω, αλλα το παρακανει!
οχι τπτ αλλο, αν τυχει κ δεν ακουσω την αναπαντητη απο το συγκεκριμενο ατομο χτυπαει η δονηση συνεχεια κ τελειωνει η μπαταρια!!!!!! :blink:
καμια βοηθεια;;;;;;;;;;

Τι να πω!! Μου δίνει την εντύπωση ότι το κινητό σου, δεν σε γουστάρει με τίποτα!!! Όλο κόντρα σου πάει!!!:p
Μόλις το δοκίμασα και εγώ, και με mp4 και με 3gp και δεν μου το κάνει ούτε εμένα. Σταματάει μια χαρά η δόνηση μόλις κλήσει αυτός που καλεί.
Το έχεις κάνει καμοία αναβάθμιση το τηλέφωνο? Δεν παίζει ρόλο το ότι έχει την τελευταία version. Ίσως κάτι να μην έχει κάτσει σωστά από το λειτουργικό, ειδικά αν το έχεις αναβαθμίσει από το SEUS. Κάνε και καμοία ολική διαγραφή από το μενού. Ίσως στρώσει έτσι.

fanatikos
21 Νοέ. 2006, 09:26
Καλημέρα!
Όλα καλά με το Κ800 αλλά έχω ένα πρόβλημα.Όταν βρίσκομαι εντός 3G ζώνης δεν παίζει αρχεία .spb ενώ όταν είμαι εκτός τα παίζει με πολλές διακοπές.Το Ν70 που έχω δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα.
Καμιά λύση???

Video streaming ε? Και εμένα μου το κάνει, αυτό. Το κουφό είναι ότι άρχησε να το κάνει μετά την αναβάθμιση στην ED001. Με την παλιά version λειτουργικού έπαιζε μια χαρά! :wacko: Είναι και το μοναδικό πράγμα που είδα ότι έχασα μετά την αναβαθμιση. Μάλλον περι κάποιου bag πρόκειται. Κάτι με τον ρυθμό μετάδωσης των data.

fanatikos
21 Νοέ. 2006, 09:34

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...αλλά θα θελα και κάποιες διευκρινήσεις...
1) μπορώ να μπω σε όποιο site θέλω και από ποιο σημείο?:O

ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Αφού μπεις στον browser, πας στα πρόσθετα > μετάβαση > εισαγ. διεύθυνσης. Σου βγάζει ένα παραθυράκι κάτω - κάτω με προγραμμένο το www. Εκεί συμπληρώνεις την διεύθυνση που θέλεις να πας. Αφού πας σε 1-2 site θα δεις ότι πάνω από το παραθυράκι αυτό, θα σου βγάζει και ιστορικό από τα site που έχεις επισκευτεί. Με το joystick μπορείς να πας και να επιλέξεις ξανά όποιο θέλεις από αυτά.

dhmpan
21 Νοέ. 2006, 09:48
παιδιά γειά.
παλιός θαμώνας από εποχή unwired και τώρα κάτοχος 800ριού εδώ και μιά εβδομάδα μετά 3 χρόνια με P800 (φαίνεται με κυνηγάει το 800).

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
Είχα διαβάσει όλα τα θέματα πριν το πάρω, όταν ήταν κάπου 80 σελίδες.
Κάπου είχα δει γιά μεμβράνη προστασίας της οθόνης.
Μπορείτε να μου θυμίσετε το λινκ ή κάτι σχετικό?

pls....
κάποιος που θυμάται...

dathanassiou
21 Νοέ. 2006, 13:10
pls....
κάποιος που θυμάται...
Αν χρησιμοποιουσες την "Αναζητηση σε αυτο το θεμα" και εβαζες keywords "Screen Protector" θα σε εβγαζε σε αυτο το μηνυμα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1465109&highlight=screen+protector#post1465109), που οδηγει εδω (http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=1_99)..;)

SPRING
21 Νοέ. 2006, 13:25
Αφού μπεις στον browser, πας στα πρόσθετα > μετάβαση > εισαγ. διεύθυνσης. Σου βγάζει ένα παραθυράκι κάτω - κάτω με προγραμμένο το www. Εκεί συμπληρώνεις την διεύθυνση που θέλεις να πας. Αφού πας σε 1-2 site θα δεις ότι πάνω από το παραθυράκι αυτό, θα σου βγάζει και ιστορικό από τα site που έχεις επισκευτεί. Με το joystick μπορείς να πας και να επιλέξεις ξανά όποιο θέλεις από αυτά.

:) Thanks και πάλι...όλα καλά, όμως μήπως ξέρεις γιατί το myphone μου το δείχνει με κινέζικα?:( :O

metkosas
21 Νοέ. 2006, 20:48
παιδιά εφτιαξα ένα θεματάκι για το κινητό ελπίζω να σας αρέσει.

geocorfu
21 Νοέ. 2006, 23:36
καλησπερα Bρε παιδια και απο μενα αλλα στο site της sonyericsson
κατεβασα αυτο το
Update_Service_Setup-2.6.11.7
κανει για να αναβαθμισω το κ8001 μου??

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ,ΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΜΑΝ ΤΙ ΜΑ ΚΑΝΩ ?????
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ PLEASE...

piratx
22 Νοέ. 2006, 06:19
kalimera

exo to k800 1 mina peripou k tora mou kanei kati trela me ta minimata... mallon epeidh kata lathos ebala update idia version pano stin palia ti lete?
a sxetika me ta minimata den mporo na paro apo pouthena einai san na einai full alla stin pragmatikotita einai telios adio.. gamoto..!

thanx in advance

fanatikos
22 Νοέ. 2006, 08:40
:) Thanks και πάλι...όλα καλά, όμως μήπως ξέρεις γιατί το myphone μου το δείχνει με κινέζικα?:( :O

Χμμμμ... Αυτό το παρατήρησα και εγώ όχι όμως στο myphone. Σε άλλα site. To ωραίο είναι ότι εαν μπεις κατευθείαν (με το link) στα δίχνει Κινέζικα. Αν μπεις όμως μέσω του γούγλη (κάνεις αναζήτηση και το επιλέξεις) στα δίχνει κανονικά!!!:wacko: :wacko:
Τρελά πράγματα!!! Κάτι πρέπει να παίζεται με την κωδικοσελίδα!

fanatikos
22 Νοέ. 2006, 08:47
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ,ΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΜΑΝ ΤΙ ΜΑ ΚΑΝΩ ?????

Έτσι ξαφνικά δεν σου ανοίγει ή έκανες κάτι πιο πριν? Δοκίμασε να το συνδέσεις πατώντας το C. Μπορεί να το δει το πρόγραμμα το κινητό. Κάποιος φίλος εδώ είπε ότι ενώ ήταν ψώφιο το κινητό, κατάφερε να κάνει αναβάθμιση και ζωντάνεψε. Έχω όμως την εντύπωση ότι του αναβάθμισε την erom από το wotan. Δεν είμαι όμως σίγουρος.
Του έχεις ξανακάνει αναβάθμιση ή είναι η πρώτη του?

ddr2
22 Νοέ. 2006, 09:08

Service φίλε μου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου:(

SPRING
22 Νοέ. 2006, 12:22
Χμμμμ... Αυτό το παρατήρησα και εγώ όχι όμως στο myphone. Σε άλλα site. To ωραίο είναι ότι εαν μπεις κατευθείαν (με το link) στα δίχνει Κινέζικα. Αν μπεις όμως μέσω του γούγλη (κάνεις αναζήτηση και το επιλέξεις) στα δίχνει κανονικά!!!:wacko: :wacko:
Τρελά πράγματα!!! Κάτι πρέπει να παίζεται με την κωδικοσελίδα!

ευχαριστώ κ πάλι...:) όντως μέσα απ το google φαίνεται καλά, αν και δεν το ευχαριστιέσαι όπως στο pc.:p

geocorfu
22 Νοέ. 2006, 14:15
Έτσι ξαφνικά δεν σου ανοίγει ή έκανες κάτι πιο πριν? Δοκίμασε να το συνδέσεις πατώντας το C. Μπορεί να το δει το πρόγραμμα το κινητό. Κάποιος φίλος εδώ είπε ότι ενώ ήταν ψώφιο το κινητό, κατάφερε να κάνει αναβάθμιση και ζωντάνεψε. Έχω όμως την εντύπωση ότι του αναβάθμισε την erom από το wotan. Δεν είμαι όμως σίγουρος.
Του έχεις ξανακάνει αναβάθμιση ή είναι η πρώτη του?

την αναβαθμιση την εκανα απο το site τις sonyericsson
δεν ανοιγει καν.του εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα...
το προγραμμα δε που εχω στο pc με το καλωδιο usb δεν μπορει να δει το κινητο,ετσι ωστε να του περασω παλι την αναβαθμιση.
τι λετε να κανω??????

geocorfu
22 Νοέ. 2006, 14:23
Service φίλε μου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου:(
δηλαδη θα εχω και την εγγύηση τι να τους πω ?
καλα θα δουμε τι θα γινει και θα σας πω .......

fanatikos
22 Νοέ. 2006, 14:46
δηλαδη θα εχω και την εγγύηση τι να τους πω ?
καλα θα δουμε τι θα γινει και θα σας πω .......

Τι θα τους πεις???? Βρες κάτι πρωτότυπο, όπως "Έσβησε και δεν ξανάνοιξε ....." Ξέρεις πόσο θα παραξενευτούν???? :lol:

fanatikos
22 Νοέ. 2006, 14:48
ευχαριστώ κ πάλι...:) όντως μέσα απ το google φαίνεται καλά, αν και δεν το ευχαριστιέσαι όπως στο pc.:p

Τίποτα! Να 'σαι καλά! Ε αυτό έλειπε! Άλλο η οθόνη στο pc και άλλο το κινητό!;)

UNIQUE
22 Νοέ. 2006, 14:53
την αναβαθμιση την εκανα απο το site τις sonyericsson
δεν ανοιγει καν.του εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα...
το προγραμμα δε που εχω στο pc με το καλωδιο usb δεν μπορει να δει το κινητο,ετσι ωστε να του περασω παλι την αναβαθμιση.
τι λετε να κανω??????

Des EDO (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1603895#post1603895).

kostoulidis58
22 Νοέ. 2006, 15:26
παιδιά εφτιαξα ένα θεματάκι για το κινητό ελπίζω να σας αρέσει.

Εκτός από τον theme creator ποιό άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για ωα φτιάξεις το θέμα;

metkosas
22 Νοέ. 2006, 15:27
Εκτός από τον theme creator ποιό άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για ωα φτιάξεις το θέμα;

sto συγκεκριμένο χρησιμοποίησα μονο το theme creator.

metkosas
22 Νοέ. 2006, 17:04
παρτε αλλο ένα που μόλις έφτιαξα
(to agapimeno moy louloudi)
elpizo na sas aresei

kostoulidis58
22 Νοέ. 2006, 17:19
sto συγκεκριμένο χρησιμοποίησα μονο το theme creator.

Τα highlits τα tab,s και τις εικόνες με ποιό πρόγραμμα τις επεξεργάζεσαι.

metkosas
22 Νοέ. 2006, 17:23
Τα highlits τα tab,s και τις εικόνες με ποιό πρόγραμμα τις επεξεργάζεσαι.
photoshop :P

UNIQUE
22 Νοέ. 2006, 17:49
photoshop :P
Den xreiazese oute photoshop oute tpt allo...
kai exigoume, pernis kapoia thematakia pou sou aresoun ta anoigeis me to winrar kai ta kaneis extract se kapoio fakelo. Gia na organothoun akoma perissotero mporeis na ta xoriseis se fakelous analoga me to megethos tou kathenos arxeiou(synithos gif,jpg,png,bmp).

Tora ean thelis na ftiaxeis ena themataki perneis opoies photo thelis, tou sostou megethous(240x320-yparxoun xiliades photo sto net), vazeis opoio highlit, tab, kai otidhpote allo xreiasteis apo auta pou exeis kanei extract....kai eisai etoimos.
bb

edit: Τα highlits τα tab's tou filou ego ta exo(kai oxi mono apo ena thema) xoris na xreiastei na pedeuome me photoshop. ;)

UNIQUE
22 Νοέ. 2006, 17:53
παρτε αλλο ένα που μόλις έφτιαξα
(to agapimeno moy louloudi)
elpizo na sas aresei
ti louloudi einai auto(dld pos legete)?

geofil
22 Νοέ. 2006, 20:25
Den xreiazese oute photoshop oute tpt allo...
kai exigoume, pernis kapoia thematakia pou sou aresoun ta anoigeis me to winrar kai ta kaneis extract se kapoio fakelo. Gia na organothoun akoma perissotero mporeis na ta xoriseis se fakelous analoga me to megethos tou kathenos arxeiou(synithos gif,jpg,png,bmp).

Tora ean thelis na ftiaxeis ena themataki perneis opoies photo thelis, tou sostou megethous(240x320-yparxoun xiliades photo sto net), vazeis opoio highlit, tab, kai otidhpote allo xreiasteis apo auta pou exeis kanei extract....kai eisai etoimos.
bb

edit: Τα highlits τα tab's tou filou ego ta exo(kai oxi mono apo ena thema) xoris na xreiastei na pedeuome me photoshop. ;)

Σωστά. Μόνο που αν θες να κάνεις κάτι πραγματικό δικό σου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το photoshop. Αλλιώς, απλά κάνεις mix από διαφορετικά θέματα άλλων. Όχι ότι είναι κακό βέβαια.

zafx
23 Νοέ. 2006, 12:36
Καλημέρα στο φόρουμ (η μαλλον καλησπερα)

Πήρα και εγω το Κ800 εδω και μια βδομαδα απο Cosmote, πέρασα κανονικά αναβάθμιση λογισμικού, κλπ.

Χτες το έκλεισα για να το φορτίσω, και οταν το ξανάνοιξα φαίνονταν ότι λειτουργεί κανονικά.

Όταν όμως πάτησα το κουμπί να μπώ στο μενού, μου πέταξε ένα μήνυμα "Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusable ..."
μπαίνει μεν στα μενού αλλά το εικονίδιο του μενού ρυθμίσεων (κάτω δεξιά) έχει εξαφανιστεί.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό το πράμα; Όσες φορές και να το ανοιγόκλεισα, κ αν έβγαλα την μπαταρία, κάνει το ίδιο πάντα, την 1η φορά που μπαίνω στο μενού πετάει το μήνυμα κ μετα λειτουργεί χωρις το μενου ρυθμισεων.

Το πήγα μεν στο Service της SE στη Θεσσαλονίκη και οι ξύστες εκεί μου είπαν αυριο...

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έκανα κανενός είδους "πονηρές" ας το πουμε διαδικασίες τύπου FAR manager κλπ

northman
23 Νοέ. 2006, 15:36
Καλημέρα στο φόρουμ (η μαλλον καλησπερα)

Πήρα και εγω το Κ800 εδω και μια βδομαδα απο Cosmote, πέρασα κανονικά αναβάθμιση λογισμικού, κλπ.

Χτες το έκλεισα για να το φορτίσω, και οταν το ξανάνοιξα φαίνονταν ότι λειτουργεί κανονικά.

Όταν όμως πάτησα το κουμπί να μπώ στο μενού, μου πέταξε ένα μήνυμα "Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusable ..."
μπαίνει μεν στα μενού αλλά το εικονίδιο του μενού ρυθμίσεων (κάτω δεξιά) έχει εξαφανιστεί.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό το πράμα; Όσες φορές και να το ανοιγόκλεισα, κ αν έβγαλα την μπαταρία, κάνει το ίδιο πάντα, την 1η φορά που μπαίνω στο μενού πετάει το μήνυμα κ μετα λειτουργεί χωρις το μενου ρυθμισεων.

Το πήγα μεν στο Service της SE στη Θεσσαλονίκη και οι ξύστες εκεί μου είπαν αυριο...

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έκανα κανενός είδους "πονηρές" ας το πουμε διαδικασίες τύπου FAR manager κλπ

Καλησπέρα παιδιά,

Εγώ έχω το κινητό από το καλοκαίρι... Το χρησιμοποιώ καθημερινά πάρα πολύ,
πρόσφατα έκανα και το update από τον υπολογιστή μου. Όλα πάνε καλά πριν και μετά... Όσο για το πρόβλημα του "ς", δεν με ενοχλεί γιατί το ελληνικό Τ9 είναι πολύ βελτιωμένο και εξελιγμένο.

Το πρόβλημα που αναφέρεις μπορεί να προέλθει από την διακοπή ροής δεδομένων προς την συσκευή κατά την διάρκεια του update. Δες στο site της SonyEricsson για το πλησιέστερο service point και πήγαινέ το για να το επαναφέρουν. Εφόσον η συσκευή είναι εντός της εγγύησης δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορείς βέβαια να ξαναδοκιμάσεις να τρέξεις το update μήπως διορθωθεί το πρόβλημά σου αυτόματα...

papi
23 Νοέ. 2006, 21:25

Συμφωνώ με τον φίλο northman οτι να δοκιμάσεις να κάνεις και πάλι την αναβάθμιση. Θα σου πεί πως έχεις την νέα έκδοση αλλά εσύ θα προχωρήσεις την διαδικασία. Απλά νομίζω πως πριν το κάνεις καλά είναι να κάνεις ένα master reset....
Καλή επιτυχία

zafx
23 Νοέ. 2006, 21:40
Συμφωνώ με τον φίλο northman οτι να δοκιμάσεις να κάνεις και πάλι την αναβάθμιση. Θα σου πεί πως έχεις την νέα έκδοση αλλά εσύ θα προχωρήσεις την διαδικασία. Απλά νομίζω πως πριν το κάνεις καλά είναι να κάνεις ένα master reset....
Καλή επιτυχία
Παιδιά την αναβάθμιση την έκανα μόλις πήρα το κινητό και εγινε κανονικότατα, χωρις προβληματα. Μετα απο 1 βδομαδα κ κατι ψιλα εβγαλε το προβλημα. Σκέφτηκα και εγω μεν το master reset αλλα αφου λείπει όλο το μενου και το εικονίδιο των ρυθμίσεων πως να το εκανα; :)

metkosas
24 Νοέ. 2006, 08:20
Παιδιά την αναβάθμιση την έκανα μόλις πήρα το κινητό και εγινε κανονικότατα, χωρις προβληματα. Μετα απο 1 βδομαδα κ κατι ψιλα εβγαλε το προβλημα. Σκέφτηκα και εγω μεν το master reset αλλα αφου λείπει όλο το μενου και το εικονίδιο των ρυθμίσεων πως να το εκανα; :)
>*<<*<* (krifo menu) kai kapou diamorfosi. kai meta xanakane anbathmisi akoma kai an soy leeei oti exeis tin teleytea esei tha pathseiw continue.
apla egine corupted to menu.ml den einai tipota.

stephane
25 Νοέ. 2006, 09:21
Kαλημέρα!
Γνωρίζει κάποιος εαν έχουν έρθει τα λευκά καπάκια του Κ800 από την ταινία του James Bond?

jgk31
25 Νοέ. 2006, 13:46
kseri kanis pou tha vro pliktrologio ke kapaki gia na to kano kanoniko apo voda pou einai tora

RAVER
25 Νοέ. 2006, 14:41
kseri kanis pou tha vro pliktrologio ke kapaki gia na to kano kanoniko apo voda pou einai tora
ΣΕ service της SE αλλα αυτη η μετατροπη μπορει να κοστισει κοντα στο 100 ευρο και ισως παραπανω,αξιζει? :ninja:

xagios
25 Νοέ. 2006, 20:52
Κανε ενα ψαξιμο στο e-bay εχει με κοστος γυρω στα 40Ε

jgk31
25 Νοέ. 2006, 22:46
an ine gia 100 euro oxi den leei tora gia 40 euro kala einai
kseri kanis konta sto egaleo - peristeri kanena service tis se

RAVER
26 Νοέ. 2006, 02:07
an ine gia 100 euro oxi den leei tora gia 40 euro kala einai
kseri kanis konta sto egaleo - peristeri kanena service tis se

Se service point (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461).:)

kinhtomania
26 Νοέ. 2006, 03:35
καλησπερα παιδια...

εχω ενα Ν80 το οποιο για λογους αυτονομιας και σηματος ολων των Ν80 λεω να δοκιμασω κατι αλλο το οποιο μαλλον θα ειναι το Κ800...

θα ηθελα να σας ρωτησω...

1) Απο αυτονομια πως παει το Κ800?
2) Στο σημα του?
3) υπαρχει τροπος να χρησιμοποιηθουνε κανονικα ακουστικα με βυσμα 3,5?
4) ενω ειναι κλειστο χτυπαει το ξυπνητηρι?
5) το φλας βρεθηκε τροπος να αναβει οσο γραφει βιντεο?
6) το φλας μπορει να γινει φακος με προγραμμα?
7) δεχετε mp3 για ringtone?
8 ) μπορει το μενου να ειναι στα ελληνικα αλλα γλωσσα εισαγωγης να ειναι τα αγγλικα?
9) firmware update γινετε μεσω νετ?
10) λετε να κανω την αλλαγη?

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα σαν χρηστες του Κ800 ειστε οι μονοι που μπορειτε να με βοηθησετε.

σας ευχαριστω πολυ

ddr2
26 Νοέ. 2006, 03:55
καλησπερα παιδια...

εχω ενα Ν80 το οποιο για λογους αυτονομιας και σηματος ολων των Ν80 λεω να δοκιμασω κατι αλλο το οποιο μαλλον θα ειναι το Κ800...

θα ηθελα να σας ρωτησω...

1) Απο αυτονομια πως παει το Κ800?
2) Στο σημα του?
3) υπαρχει τροπος να χρησιμοποιηθουνε κανονικα ακουστικα με βυσμα 3,5?
4) ενω ειναι κλειστο χτυπαει το ξυπνητηρι?
5) το φλας βρεθηκε τροπος να αναβει οσο γραφει βιντεο?
6) το φλας μπορει να γινει φακος με προγραμμα?
7) δεχετε mp3 για ringtone?
8 ) μπορει το μενου να ειναι στα ελληνικα αλλα γλωσσα εισαγωγης να ειναι τα αγγλικα?
9) firmware update γινετε μεσω νετ?
10) λετε να κανω την αλλαγη?

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα σαν χρηστες του Κ800 ειστε οι μονοι που μπορειτε να με βοηθησετε.
σας ευχαριστω πολυ

1. Μια χαρά τα πάει.Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σου απαντήσουν οι χρήστες, αλλά η αυτονομία είναι από τα δυνατά του σημεία.
2.Δεν έχει αναφερθεί κάτι αρνητικό.
3.Κανονικά όχι, μόνο στα walkman γίνεται αυτό.Αν θέλεις όμως μπορείς να αγοράσεις το hands free του w810 και να βάλεις ότι ακουστικά θέλεις πάνω σε αυτό.:)
4.Ε, εννοείται...
5.Όχι, και ούτε πρόκειται
6.Το φλάς όχι(γενικά τα xenon φλάς δεν μπορούν να ανάβουν συνεχώς).Υπάρχει όμως κάποια εφαρμογή με την οποία μένει ανοιχτό συνεχώς ένα άλλο μικρό φωτάκι που έχει το κινητό.Δεν ξέρω αν στην πράξη βολεύει σαν φακός.
7.Αμε..
8.Στα se μπορεί.Στα νόκια που θυμάμαι δεν γινόταν
9.Γίνεται.
10.Ξέρω γώ?Τι να σου πώ.Θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς σε σχέση με το n80(symbian, wifi, φτωχό ημερολόγιο και τέτοια)αλλά γενικά είναι καλοφτιαγμένο και ευχάριστο στην καθημερινή χρήση.
Η απόφαση δική σου.
Αν ήμουν να διαλέξω υποχρεωτικά ανάμεσα στα 2, θα έπαιρνα το k800.

odytsak
26 Νοέ. 2006, 09:08
Επειδή οι ερωτήσεις έχουν καλυφτεί...:) απλά να προσθέσω...:)

6. Το K800 δεν ενεργοποιεί το φλας σαν φακό γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει σε xenon φλας παρά μόνο σε led.
Με πρόγραμμα java μπορεί να ενεργοποιηθεί το κόκκινο φωτάκι (υπάρχει σε όλες τις ψηφιακές μηχανές) το οποίο βοηθάει σε χαμηλές ως ανύπαρκτες συνθήκες φωτισμού να επιτευχθεί η αυτόματη εστίαση.;)

Για μένα το μεγαλύτερο ατού του είναι :up: με διαφορά το xenon flash και το μεγαλύτερο μείον του είναι :down: η κάκιστη και απαράδεκτη λήψη video η οποία παρεπιπτόντως είναι χειρότερη κι από τον προκάτοχό του Κ750!!!:O

masada71
26 Νοέ. 2006, 11:58
εχω το κ800 εδω και 3 μηνες περιπου,ολα καλα εκτος του οτι το joystick μερικες φορες δεν υπακουγε στις εντολες ποτε αριστερα,ποτε δεξια ποτε κατω η πανω κι αυτο οχι παντα..μια το εκανε μια οχι.μετα απο αναβαθμιση που του εκανα συνεχιζει να το παρουσιαζει αλλα σε μικροτερο βαθμο.τι με συμβουλευετε να κανω?να το παω σε καποιο se service και να ταλαιπωρηθω με αλλαγη πλακετας κεντρικου πληκτρου οπως μου εξηγησε ενας φιλος τεχνικος η να περιμενω την επομενη αναβαθμιση μηπως και εξαλειφθει πληρως???:( μενω αθηνα αν αυτο βοηθαει ως αναφορα τα se services...ευχαριστω

xagios
26 Νοέ. 2006, 12:34
εχω το κ800 εδω και 3 μηνες περιπου,ολα καλα εκτος του οτι το joystick μερικες φορες δεν υπακουγε στις εντολες ποτε αριστερα,ποτε δεξια ποτε κατω η πανω κι αυτο οχι παντα..μια το εκανε μια οχι.μετα απο αναβαθμιση που του εκανα συνεχιζει να το παρουσιαζει αλλα σε μικροτερο βαθμο.τι με συμβουλευετε να κανω?να το παω σε καποιο se service και να ταλαιπωρηθω με αλλαγη πλακετας κεντρικου πληκτρου οπως μου εξηγησε ενας φιλος τεχνικος η να περιμενω την επομενη αναβαθμιση μηπως και εξαλειφθει πληρως???:( μενω αθηνα αν αυτο βοηθαει ως αναφορα τα se services...ευχαριστωEΓΩ που ειχα παρομοιο προβλημα αλλαξα το joystick και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος κανενα κολλημα μια χαρα

engineer
26 Νοέ. 2006, 13:08
Θέλω να περάσω το κανονικό λογισμικό στο τηλέφωνο και να βγάλω το κόκκινο της Vf.
Πείρα gredits απο wotan αλλά όταν ξεκινάει ο client βγάζει μήνυμα ότι είναι παλίος και να κατεβάσω καινούργιο.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να μου πεί αν δουλεύει κανονικά το wotan??

papi
26 Νοέ. 2006, 13:52
εχω το κ800 εδω και 3 μηνες περιπου,ολα καλα εκτος του οτι το joystick μερικες φορες δεν υπακουγε στις εντολες ποτε αριστερα,ποτε δεξια ποτε κατω η πανω κι αυτο οχι παντα..μια το εκανε μια οχι.μετα απο αναβαθμιση που του εκανα συνεχιζει να το παρουσιαζει αλλα σε μικροτερο βαθμο.τι με συμβουλευετε να κανω?να το παω σε καποιο se service και να ταλαιπωρηθω με αλλαγη πλακετας κεντρικου πληκτρου οπως μου εξηγησε ενας φιλος τεχνικος η να περιμενω την επομενη αναβαθμιση μηπως και εξαλειφθει πληρως???:( μενω αθηνα αν αυτο βοηθαει ως αναφορα τα se services...ευχαριστω
Κατά τη γνώμη μου, αυτό το πολυσυζητημένο πρόβλημα στο joystick είναι θέμα software. Απόδειξη είναι αν ενεργοποιήσετε τους ήχους στο πληκτρολόγιο θα δείτε ότι με την κίνηση του joystick ακούς τον ήχο (άρα υπάρχει επαφή) αλλά δεν υπάρχει κίνηση....

ddr2
26 Νοέ. 2006, 14:20
Κατά τη γνώμη μου, αυτό το πολυσυζητημένο πρόβλημα στο joystick είναι θέμα software. Απόδειξη είναι αν ενεργοποιήσετε τους ήχους στο πληκτρολόγιο θα δείτε ότι με την κίνηση του joystick ακούς τον ήχο (άρα υπάρχει επαφή) αλλά δεν υπάρχει κίνηση....

Αυτό έχει ειπωθεί και παλιότερα.
Σε ένα k750 με πρόβλημα στο joystick δεν ακουγόταν ήχος δηλαδή??(το δικό μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με το joystick οπότε δεν μπορώ να ξέρω)

tayros
26 Νοέ. 2006, 14:38
pia einai twra i teleytea ekdosi logismikou re paidia?

odytsak
26 Νοέ. 2006, 14:45
pia einai twra i teleytea ekdosi logismikou re paidia?

R1ED001.;)

ταξιδιωτης22
26 Νοέ. 2006, 14:56
δειτε τιμη http://www.smag.gr/product_info.php?products_id=529,παντως με την νεα αναβαθμιση δεν εχω κανενα προβλημα.ουτε και με το joystick επισης.

laios23
26 Νοέ. 2006, 16:59
2 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕς
1)η ενταση του ηχειου πως ειναι σε σχεση με το κ750 που εχω??
2)αξιζει να δωσω το κ750 μου για το κ800??

masada71
26 Νοέ. 2006, 17:07
EΓΩ που ειχα παρομοιο προβλημα αλλαξα το joystick και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος κανενα κολλημα μια χαρα

να ρωτησω σε ποιο se service απευθυνθηκες,και σε ποσες μερες το πηρες πισω?ρωταω γιατι δυστυχως δεν εχω backup συσκευη....:O

UNIQUE
26 Νοέ. 2006, 21:20
2 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕς
1)η ενταση του ηχειου πως ειναι σε σχεση με το κ750 που εχω??
2)αξιζει να δωσω το κ750 μου για το κ800??
1.xeiroterh
2. OXI (ta mona pleonekthmata einai ta photo 3.2mp kai h analysh tis othonis, kata ta alla einai idio tel. me megalytero megethos)

metkosas
26 Νοέ. 2006, 21:31
1.xeiroterh
2. OXI (ta mona pleonekthmata einai ta photo 3.2mp kai h analysh tis othonis, kata ta alla einai idio tel. me megalytero megethos)

και οτι ειναι 3g :)

xagios
26 Νοέ. 2006, 21:49
να ρωτησω σε ποιο se service απευθυνθηκες,και σε ποσες μερες το πηρες πισω?ρωταω γιατι δυστυχως δεν εχω backup συσκευη....:O
το εστειλα με κουριερ στην OMNITECH Πειραια τους πηρα τηλεφωνο και τους εξηγησα οτι το χρειαζομαι και σε 2 ημερες το εστελαν πισω.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ οταν ειχα το προβλημα πηγα στο κρυφο μενου και εκανα δοκιμη συσκευης στις κινησεις του joystick εκει που ειχε το προβλημα στις αριστερες δηλαδη αντι να βγαλει το βελακι αριστερο εβγαζε ενα διαγωνιο αριστερα και πανω ενω στις αλλες κινησεις εβγαζε κανονικα δεξια κατω πανω ,μετα την αλλαγη το δοκιμασα και τωρα οταν το παω αριστερα πηγαινει αριστερα οχι διαγωνια

Mavericklover
27 Νοέ. 2006, 02:28
Μόλις έκανα Update το κ800 μου μέσω zeus και όλα οκ .
Σημειωτέον ότι έχω vodafone menu.
Τελικά τί bugs διόρθωσε? Τι προστέθηκε? Το πρόβλημα του search του τηλεφωνικού καταλόγου πάντως δεν διορθώθηκε....

GaNgBaNg
27 Νοέ. 2006, 11:22
Μπορει να εχει αναφερθει ξανα. Η προσοψη της Vf Live εκδοσης εχει καποια διαφορα απο την κανονικη (εξαιρειται το λογoτυπο της Voda);

masada71
27 Νοέ. 2006, 17:13
[QUOTE=xagios;1657418]το εστειλα με κουριερ στην OMNITECH Πειραια τους πηρα τηλεφωνο και τους εξηγησα οτι το χρειαζομαι και σε 2 ημερες το εστελαν πισω.ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ οταν ειχα το προβλημα πηγα στο κρυφο μενου και εκανα δοκιμη συσκευης στις κινησεις του joystick εκει που ειχε το προβλημα στις αριστερες δηληδη αντι να βγαλει το βελακι αριστερο εβγαζε ενα διαγωνιο αριστερα και πανω ενω στις αλλες κινησεις εβγαζε κανονικα δεξια κατω πανω ,μετα την αλλαγη το δοκιμασα και τωρα οταν το παω αριστερα πηγαινει αριστερα οχι διαγωνια[/QU
ευχαριστω xagios.σημερα το πρωιτο παρεδωσα στην omnitech στο μαρουσι ειπαν σε 2 μερεςθα ειναι ετοιμο...για να δουμε...:O

jgk31
27 Νοέ. 2006, 18:55
Μπορει να εχει αναφερθει ξανα. Η προσοψη της Vf Live εκδοσης εχει καποια διαφορα απο την κανονικη (εξαιρειται το λογoτυπο της Voda);
ontos mono to logo tis voda ehei ke sta pliktra to prasino ke to kokino akoustiko antistihoun stin sindesi sto wap ke ston task manager

petrokol
27 Νοέ. 2006, 23:15
Γεια χαρα σε ολους!Σημερα πηρα κι εγω το k800 και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Εχω ενα μικρο προβληματακι και μια απορια:
Το προβλημα: Στελνω mms (συγκεκριμενα σε ενα se W810i) και ενω βγαζω τις φωτο σε κανονικη αναλυση (640x480) φθανουν στο αλλο κινητο σε αναλυση πολυ μικροτερη!Το ιδιο γινεται κι οταν μου στελνουν κι εμενα mms..Καμια ιδεα?
Και η απορια:Σε πειρπτωση που εχω την τελευταια εκδοση firmware και προσπαθησω να κανω αναβαθμηση μεσω της Υπηρεσιας Αναβαθμισης της Sony Ericsson θα με ενημερωσει η θα κανει κανονικα την αναβαθμηση?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

geofil
27 Νοέ. 2006, 23:24
Γεια χαρα σε ολους!Σημερα πηρα κι εγω το k800 και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Εχω ενα μικρο προβληματακι και μια απορια:
Το προβλημα: Στελνω mms (συγκεκριμενα σε ενα se W810i) και ενω βγαζω τις φωτο σε κανονικη αναλυση (640x480) φθανουν στο αλλο κινητο σε αναλυση πολυ μικροτερη!Το ιδιο γινεται κι οταν μου στελνουν κι εμενα mms..Καμια ιδεα?
Και η απορια:Σε πειρπτωση που εχω την τελευταια εκδοση firmware και προσπαθησω να κανω αναβαθμηση μεσω της Υπηρεσιας Αναβαθμισης της Sony Ericsson θα με ενημερωσει η θα κανει κανονικα την αναβαθμηση?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Με γεια το κινητό καταρχήν.
Αν έχεις την τελευταία έκδοση θα σε ενημερώσει με μήνυμα ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση για το κινητό σου.
Για τα mms, είναι θέμα δικτύου. Αν είναι πάνω από το μέγεθος (100kb αν δεν άλλαξε κάτι) που είναι η προεπιλογή, μειώνεται αυτόματα η ανάλυση της φωτογραφίας.

ddr2
27 Νοέ. 2006, 23:29
Με γεια το κινητό καταρχήν.
Αν έχεις την τελευταία έκδοση θα σε ενημερώσει με μήνυμα ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση για το κινητό σου.
Για τα mms, είναι θέμα δικτύου. Αν είναι πάνω από το μέγεθος (100kb αν δεν άλλαξε κάτι) που είναι η προεπιλογή, μειώνεται αυτόματα η ανάλυση της φωτογραφίας.

Νομίζω ότι το μέγεθος των mms έχει επεκταθεί στα 300kb/μήνυμα.
Κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις mms και κυρίως εκεί που λέει "κλιμάκωση εικόνας"
Μήπως είναι στο 320*240??

asmodeus
27 Νοέ. 2006, 23:32
Νομίζω ότι το μέγεθος των mms έχει επεκταθεί στα 300kb/μήνυμα.
Κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις mms και κυρίως εκεί που λέει "κλιμάκωση εικόνας"
Μήπως είναι στο 320*240??

ναι 300kb/mms μπορουμε να στελνουμε και αν δεν κανω λαθος η cosmote εχει 500kb/mms.σιγουρα ειναι μια απο τις 3 μεγαλες αλλα δεν θυμαμαι καλα αν ειναι η cosmote

petrokol
27 Νοέ. 2006, 23:34
Εχω δοκιμασει και μη ενεργο και 640x480 αλλα δεν γινεται τιποτα!Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια?

ddr2
27 Νοέ. 2006, 23:37
ναι 300kb/mms μπορουμε να στελνουμε και αν δεν κανω λαθος η cosmote εχει 500kb/mms.σιγουρα ειναι μια απο τις 3 μεγαλες αλλα δεν θυμαμαι καλα αν ειναι η cosmote

Έτσι και αλλιώς, δεν το υποστηρίζουν οι συσκευές...
Σε τι ανάλυση παίρνει την φώτο το 810?

geofil
27 Νοέ. 2006, 23:39
Εχω δοκιμασει και μη ενεργο και 640x480 αλλα δεν γινεται τιποτα!Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια?

Η άλλη ιδέα είναι να δεις το μέγεθος της φωτογραφίας.
Και να μειώσεις το μέγεθος από τον υπολογιστή.

btw εγώ όταν δοκιμάζω να στείλω πάνω από 100 kb (vodafone και Κ750) μου βγάζει μήνυμα "πολύ μεγάλο μέγεθος αντικειμένου". Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν κατά πόσο είναι αλήθεια η αύξηση στα 300kb.

ddr2
27 Νοέ. 2006, 23:42
Η άλλη ιδέα είναι να δεις το μέγεθος της φωτογραφίας.
Και να μειώσεις το μέγεθος από τον υπολογιστή.

btw εγώ όταν δοκιμάζω να στείλω πάνω από 100 kb (vodafone και Κ750) μου βγάζει μήνυμα πολύ μεγάλο μέγεθος αντικειμένου. Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν κατά πόσο είναι αλήθεια η αύξηση στα 300kb.

Ναι ε?:worry: :worry:
Μήπως παίζει ρόλο η sim?:ninja:
Έχω στείλει video(295 kb) και από v800 και από w900.

petrokol
27 Νοέ. 2006, 23:48
Το w810 τις βγαζει σε αναλυση 107*80!Το ιδιο και το δικο μου

geofil
27 Νοέ. 2006, 23:49
Ναι ε?:worry: :worry:
Μήπως παίζει ρόλο η sim?:ninja:
Έχω στείλει video(295 kb) και από v800 και από w900.

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα της sim. Από όσο ξέρω με sim ίδιας εποχής, σε cosmote δίκτυο, μπορείς να στείλεις πάνω από 100kb.
Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς παίζει.

petrokol
27 Νοέ. 2006, 23:51
Παιδια εγω νομιζω οτι ειναι θεμα κινητου...Οταν ειχα το 6600 και μου εστελναν απο το w810 οι φωτογταφιες ερχοντουσαν κανονικα και ειχαν μεγεθος πανω απο 100kb

ddr2
27 Νοέ. 2006, 23:56
Το w810 τις βγαζει σε αναλυση 107*80!Το ιδιο και το δικο μου

:dizzy: :dizzy: Με κούφανες τελείως!!
Δεν ξέρω τι παίζει φίλε.Κάποιο λάθος του δικτύου ίσως.
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.
Geofil: Και εγώ κάρτα voda έχω, αλλάείναι 3g.Τι να σου πώ, δεν ξέρω...:worry:

petrokol
27 Νοέ. 2006, 23:57
οκ φιλε!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια.Θα παω αυριο στον γερμανο μηπως μου βρουν καμια λυση...

geofil
28 Νοέ. 2006, 00:00
Παιδια εγω νομιζω οτι ειναι θεμα κινητου...Οταν ειχα το 6600 και μου εστελναν απο το w810 οι φωτογταφιες ερχοντουσαν κανονικα και ειχαν μεγεθος πανω απο 100kb

Άρα το w810 στέλνει όντως μεγάλα mms. Δεν είναι το 6600 που έχει την ικανότητα να λαμβάνει μεγάλα mms. Και αν ήταν έτσι θα έπρεπε και το k800 να έχει αυτήν την δυνατότητα.

Μήπως τελικά είναι θέμα της κεραίας τη περιοχής, και πόσο νέας τεχνολογίας είναι αυτή;
Δεν ξέρω. Ρωτάω.

petrokol
28 Νοέ. 2006, 00:03
Τι να πω?πολυ μπερδεμα ρε παιδια..Α και το k700 δεχεται κανονικα mms απο το w810...

ddr2
28 Νοέ. 2006, 00:04
Άρα το w810 στέλνει όντως μεγάλα mms. Δεν είναι το 6600 που έχει την ικανότητα να λαμβάνει μεγάλα mms. Και αν ήταν έτσι θα έπρεπε και το k800 να έχει αυτήν την δυνατότητα.

Μήπως τελικά είναι θέμα της κεραίας τη περιοχής, και πόσο νέας τεχνολογίας είναι αυτή;
Δεν ξέρω. Ρωτάω.

Ίσως,(λέω τώρα) να τυχαίνει το δίκτυο να είναι υπερφορτωμένο εκείνη τη στιγμή και να κάνει αυτόματα μείωση του μεγέθους(και των kb)

geofil
28 Νοέ. 2006, 00:13
Ίσως,(λέω τώρα) να τυχαίνει το δίκτυο να είναι υπερφορτωμένο εκείνη τη στιγμή και να κάνει αυτόματα μείωση του μεγέθους(και των kb)

Από περιέργεια θα πάρω τηλέφωνο αύριο στην Vodafone για να μάθω τι ακριβώς ισχύει.

petrokol
28 Νοέ. 2006, 00:16
Μαλλον κι εγω στην tim θα πρεπει να απευθυνθω μηπως βρω καμια ακρη...

geofil
28 Νοέ. 2006, 00:17
Ραντεβού λοιπόν αύριο, για την ενημέρωση.:)

nervous
28 Νοέ. 2006, 00:21
@petrokol : Στις ρυθμισεις των mms ,στον τυπο δημιουργιας,τι ρυθμιση εχεις ? Βαλε Χωρις περιορισμους ,μηπως
φταιει αυτο.

petrokol
28 Νοέ. 2006, 00:22
Αυτο εχω βαλει αλλα παλι τα ιδια κανει...

ddr2
28 Νοέ. 2006, 00:25
@petrokol : Στις ρυθμισεις των mms ,στον τυπο δημιουργιας,τι ρυθμιση εχεις ? Βαλε Χωρις περιορισμους ,μηπως
φταιει αυτο.

Οι "περιορισμοί" αφορούν στα φορμά των αρχείων.Δεν είναι αυτό:(

fanatikos
28 Νοέ. 2006, 09:05
Μήπως είναι θέμα συμπίεσης που έχετε ρυθμίσει το τηλέφωνο να κάνει? Στις ρυθμίσεις της κάμερας το λέει σαν ποιότητα εικόνας (κανονική - υψηλή). Επηρεάζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει το κινητό όταν τραβάει μια φωτό (σχεδόν το διπλασιάζει). Οπότε και μια 640Χ480 μπορεί και να μην περνάει εφόσον το αρχείο είναι μεγάλο. Τώρα για το μέγεθος των mms ανά εταιρεία (100kb, 300kb ή 400) δυστοιχώς δεν γνωρίζω κάτι.

nervous
28 Νοέ. 2006, 11:15
Το δικο μου κ800 ,αν και αργησε ,χτες παρεδωσε το πνευμα του ,δεν αναβει :( :mad:

ddr2
28 Νοέ. 2006, 11:19
Το δικο μου κ800 ,αν και αργησε ,χτες παρεδωσε το πνευμα του ,δεν αναβει :( :mad:

Όπως το είπες, άργησε κιόλας:mad:
Τι κακό με αυτά τα κινητά....

nervous
28 Νοέ. 2006, 11:33
Όπως το είπες, άργησε κιόλας:mad:
Τι κακό με αυτά τα κινητά....

Απαραδεκτο να συμβαινει αυτο ,τοσες συσκευες εχουν περασει απο
τα χερια μου ,αλλα τετοιο δεν εχω πραγμα δεν εχω ξαναδει .
Θα δοκιμασω wotanserver για την ανασταση---> erom :rolleyes:

ddr2
28 Νοέ. 2006, 11:48
Απαραδεκτο να συμβαινει αυτο ,τοσες συσκευες εχουν περασει απο
τα χερια μου ,αλλα τετοιο δεν εχω πραγμα δεν εχω ξαναδει .
Θα δοκιμασω wotanserver για την ανασταση---> erom :rolleyes:

Καλή τύχη, αν και στη θέση σου θα πήγαινα service να πάρω καινούριο:wink:

petrokol
28 Νοέ. 2006, 11:51
Μήπως είναι θέμα συμπίεσης που έχετε ρυθμίσει το τηλέφωνο να κάνει? Στις ρυθμίσεις της κάμερας το λέει σαν ποιότητα εικόνας (κανονική - υψηλή). Επηρεάζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει το κινητό όταν τραβάει μια φωτό (σχεδόν το διπλασιάζει).
Φιλε το k800 εχει 4 διαφορετικες ποιοτητες: VGA 1ΜΡ 2ΜΡ και 3ΜΡ.Εχω δοκιμασει ολες τις ποιοτητες αλλα τιποτα...το VGA ειναι αναλυση 640x480.

Χθες εγινε και αλλο ενα κουφο που με κανει να πιστευω οτι ειναι θεμα TIM.Απο τις 12 το βραδυ μεχρι σημερα το πρωι μου ερχοντουσαν καθε τοσο mms απο το w810 και οταν πηγαινε να τα ανοιξω μου ελεγε σφαλμα επικοινωνιας και δεν τα ανοιγε!Φυσικα απο το w810 δεν μου ειχαν στειλει τιποτα...Το ιδιο γινοταν και στο w810.Και τα μηνυματα ειχαν σαν αποστολεα εμενα!Περιεργα πραγματα..

nervous
28 Νοέ. 2006, 11:55
Καλή τύχη, αν και στη θέση σου θα πήγαινα service να πάρω καινούριο:wink:

Thanks ! ;)
Μα το δικο μου το εχω ελαχιστα χρησιμοποιημενο ,ειναι καινουργιο.
Αναστηθηκε παντως ! :happy: :D

EROM: R3A016

ddr2
28 Νοέ. 2006, 12:01
Thanks ! ;)
Μα το δικο μου το εχω ελαχιστα χρησιμοποιημενο ,ειναι καινουργιο.
Αναστηθηκε παντως ! :happy: :D

EROM: R3A016

:w00t: Αθάνατα αυτά τα k800:p :p

SuperBilly16V
28 Νοέ. 2006, 15:06
Αυτο δεν ειναι κινητό, είναι highlander :P

fanatikos
28 Νοέ. 2006, 17:04
Φιλε το k800 εχει 4 διαφορετικες ποιοτητες: VGA 1ΜΡ 2ΜΡ και 3ΜΡ.Εχω δοκιμασει ολες τις ποιοτητες αλλα τιποτα...το VGA ειναι αναλυση 640x480.

Κοίτα λίγο πιο κάτω στο μενού της κάμερας. Έχει και άλλη ρύθμιση εκτός από αυτήν. Το λέει "ποιότητα εικόνας" και σου ξαναλέω ότι επηρέαζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει και όχι την ανάλυση της φωτογραφίας. Στην κανονική ανάλυση, δίνει ένα αρχείο πχ 45ΚΒ ενώ στην υψηλή, η ίδια φωτό δίνει 75ΚΒ (στα 640Χ480).

ddr2
28 Νοέ. 2006, 17:09
Κοίτα λίγο πιο κάτω στο μενού της κάμερας. Έχει και άλλη ρύθμιση εκτός από αυτήν. Το λέει "ποιότητα εικόνας" και σου ξαναλέω ότι επηρέαζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει και όχι την ανάλυση της φωτογραφίας. Στην κανονική ανάλυση, δίνει ένα αρχείο πχ 45ΚΒ ενώ στην υψηλή, η ίδια φωτό δίνει 75ΚΒ.

Αυτό που λες έχει να κάνει με την συμπίεση της φωτογραφίας.Γι αυτό και μεταβάλλεται το ποσό μνήμης που καταλαμβάνει το αρχείο.

fanatikos
28 Νοέ. 2006, 17:12
Γιατί εγώ είπα κάτι διαφορετικό? Αυτό είπα και εγώ.

ddr2
28 Νοέ. 2006, 17:17
Γιατί εγώ είπα κάτι διαφορετικό? Αυτό είπα και εγώ.

Όχι ,δεν είπες κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα mms.

fanatikos
28 Νοέ. 2006, 17:43
Δηλαδή το μέγεθος του αρχείου δεν έχει σχέση με το mms? (Δεν το ξέρω, ρωτάω)!

ddr2
28 Νοέ. 2006, 19:13
Δηλαδή το μέγεθος του αρχείου δεν έχει σχέση με το mms? (Δεν το ξέρω, ρωτάω)!

Το πρόβλημα που συζητάμε εδώ και μερικά πόστ σχετικά με τα mms είναι γιατί αν και στέλνεις μια εικόνα με ανάλυση πχ 640*480 στον άλλο φτάνει η ίδια εικόνα με μικρότερη ανάλυση.
Η συμπίεση δεν έχει να κάνει με αυτό το φαινόμενο.:)

Καταλαβαίνω φίλε μου ότι ρωτάς, δεν χρειάζεται επισήμανση :) :)

petrokol
28 Νοέ. 2006, 19:25
Το δοκιμασα και αυτο που λες αλλα τιποτα...Εγω παντως πιστευω οτι ειναι θεμα tim...Ακομα δεν εχω προλαβει να παω στον γερμανο αλλα ελπιζω αυριο να τα καταφερω!

metkosas
28 Νοέ. 2006, 19:51
να κάνω και εγώ μια ερώτηση? :)
με τι firmware γινεται αυτό? μπορεί να δοκιμαστει απο καποιον με παλιοτερο αν το κανει?

μήπως ειναι bug του νέου firmware?

petrokol
28 Νοέ. 2006, 19:54
Δεν νομιζω να εχει να κανει με firmware γιατι και στο w810 κανει τα ιδια...Πριν λιγο δοκιμασα να στειλω απο το k700 στο w810 και εγινε παλι το ιδιο σκηνικο!Γ***την tim!!!!

stavregos
28 Νοέ. 2006, 20:33
Καλησπέρα!Αν κανω αναβαθμιση μεσω SEUS σβηνεται τιποτα απο το κινητο(εικονες βιντεο καταλογος μηνυματα)????
Επισης τι ακριβως αναβαθμιζεται???

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα