PDA

View Full Version : [Επίσημο] Sony Ericsson K800i

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Woca
27 Οκτ. 2006, 14:45
Μετά από πολύ καιρό απουσίας μου από το forum του myPhone αποφάσισα να ξαναγράψω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.. :)

Έχω το Sony Ericsson k800i και το πρόβλημα είναι το εξής: Το κινήτο κάνει συνεχώς restarts από μόνο του και εκτός αυτού ορισμένες φορες δεν λειτουργούν κάποια πλήκτρα όπως το 2, 8 κ.λπ.

Θα 'θελα να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αυτός που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα και θα 'θελα επίσης να μου πείτε, αν γνωρίζετε, κάποιον τρόπο για να το λύσω. :)

RAVER
27 Οκτ. 2006, 14:48
Μετά από πολύ καιρό απουσίας μου από το forum του myPhone αποφάσισα να ξαναγράψω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.. :)

Έχω το Sony Ericsson k800i και το πρόβλημα είναι το εξής: Το κινήτο κάνει συνεχώς restarts από μόνο του και εκτός αυτού ορισμένες φορες δεν λειτουργούν κάποια πλήκτρα όπως το 2, 8 κ.λπ.

Θα 'θελα να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ αυτός που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα και θα 'θελα επίσης να μου πείτε, αν γνωρίζετε, κάποιον τρόπο για να το λύσω. :)

Καλησπερα.Το πας για service.:blink: :worry: SE service points (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461).:)

Woca
27 Οκτ. 2006, 14:52
Καλησπερα.Το πας για service.:blink: :worry: SE service points (http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461).:)
Το έχω πάει στην Teleservice αλλά συνεχίζει τα δικά του... :(

RAVER
27 Οκτ. 2006, 14:55
Το έχω πάει στην Teleservice αλλά συνεχίζει τα δικά του... :(
Tο ξαναπας σε αλλο service και ζητας να στο φτιαξουν παλι.

Woca
27 Οκτ. 2006, 14:56
Tο ξαναπας σε αλλο service και ζητας να στο φτιαξουν παλι.
Ναι, αλλά δεν μπορώ να χαλάω λεφτά καθε εβδομάδα για το ίδιο θέμα

RAVER
27 Οκτ. 2006, 15:12
Ναι, αλλά δεν μπορώ να χαλάω λεφτά καθε εβδομάδα για το ίδιο θέμα
Γιατι να χαλασεις λεφτα.εχεις την εγγυηση σου,αν το πας σε επισημο service δεν πληρωνεις τιποτα.
Δηλαδη προτιμας να εχεις προβληματικο κινητο :!: παρα να το πας μια και καλη και να στο φτιαξουν.:blink:

Yiorgo_b
27 Οκτ. 2006, 16:52
Παιδιά καλησπερα κι απο μένα...
Σκεφτομαι να αγορασω το k800i απο το ebay αλλα η συγκεκριμένη προσφορά που μ ενδιαφέρει έχει Simlock στο δίκτυο 3. Έχω τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσω? Αν ναι, μπορώ να το κάνω μόνος μου ή θα χρειαστεί να δίνω κ άλλα λεφτά? Διάβασα κάτι post για debrand, αλλα ειναι σιγουρο οτι με debrand θα ξεκλειδώσει? Ευχαριστώ

ddr2
27 Οκτ. 2006, 16:57
Γιατι να χαλασεις λεφτα.εχεις την εγγυηση σου,αν το πας σε επισημο service δεν πληρωνεις τιποτα.
Δηλαδη προτιμας να εχεις προβληματικο κινητο :!: παρα να το πας μια και καλη και να στο φτιαξουν.:blink:

Γιατί για να λέει ο φίλος ότι μερικές φορές κάποια πλήκτρα δεν λειτουργούν , ίσως το κινητό να έχει πάρει νερά.Και ίσως να πλήρωσε στην teleservice την πρώτη φορά.

mike^^
27 Οκτ. 2006, 17:15
re pedia 3erete pos mporo na alla3o ta eikonidia tu kirios menu?

rostropol
27 Οκτ. 2006, 17:46
Φωτογραφίες του Silver K800i James Bond Edition - συσκευασία/συσκευή , δείχνει αρκετά ωραίο :) (http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=134011)

weirdo1977
27 Οκτ. 2006, 20:17
Να ρωτήσω, στο Κ750 έχω δει να μένει ανοιχτό το flash για να λειτουργεί ως φακός, στο Κ800 είναι εφικτό αυτό ? μου φαίνετε πολύ βολικό και δεν μπόρεσα να βρω πως γίνετε, ευχαριστώ.

mobo
27 Οκτ. 2006, 20:28
Να ρωτήσω, στο Κ750 έχω δει να μένει ανοιχτό το flash για να λειτουργεί ως φακός, στο Κ800 είναι εφικτό αυτό ? μου φαίνετε πολύ βολικό και δεν μπόρεσα να βρω πως γίνετε, ευχαριστώ.Το έχω δώσει το link για το πρόγραμμα δύο φορές αλλα επειδή σε συμπάθησα, αντε πάρε το link. http://torchk800.matlista.se/

space4711
27 Οκτ. 2006, 20:39
Ξέρει κανείς πως γίνεται Hard Reset στο k800????

ddr2
27 Οκτ. 2006, 20:40
Ξέρει κανείς πως γίνεται Hard Reset στο k800????

Θα πάς στο "επαναφορά ρυθμίσεων">"διαγραφή όλων"

weirdo1977
27 Οκτ. 2006, 21:22
Το έχω δώσει το link για το πρόγραμμα δύο φορές αλλα επειδή σε συμπάθησα, αντε πάρε το link. http://torchk800.matlista.se/

euxaristo, xanw thn egiish an to egatastiso ?

loipon123
27 Οκτ. 2006, 21:27
@weirdo1977. Όχι γιατι πρόκειται περι εφαρμογής δεν έχει να κάνει με επέμβαση στο τηλέφωνο!

cyberbop
28 Οκτ. 2006, 02:10
μπορει να λειτουργει μονο σε δικτυο gsm ή 3g ή και τα 2 μαζι οπως τα νοκια?

Nosferatu
28 Οκτ. 2006, 11:06

Είναι βέβαιο ότι αυτό έχει απαντηθεί πιο πάνω αλλά ναι, μπορείς να επιλέξεις αν θα δουλέυει σε δίκτυο GSM μόνο ή GSM/3G. Για λόγους αυτονομίας είναι προτιμότερο να είσαι σε GSM μόνο...

rerresv
28 Οκτ. 2006, 12:38
ερωτηση το video οταν παιζει μπορεις να κανεις pause η να το πας μπροστα πισω κτλ???

kgg
28 Οκτ. 2006, 13:49
Λοιπον την πατησα και εγω...
Αγορασα προσφατα το Κ800i VL και πηγα κατευθειαν για debrand στο 9Volto.Περαστηκε ομως μια εκδοση λογισμικου η οποια ηταν σχετικα παλια και προσπαθησα να κανω αναβαθμιση απο το SEUS...Η εγκατασταση δεν ολοκληρωθηκε (μαλλον δεν ξεκινησε καν) και απο εκεινη τη στιγμη εχει γινει το κλασσικο black out...Ξερετε αν μπορω να το flasharo απο την αρχη απο το σπιτι μου χωρις να κατεβαινω ξανα Πειραια.Το pc εννοειται δεν βλεπει καν το κινητο.Αν υπαρχουν καπου οδηγιες χρησεως θα με βοηθουσαν πολυ.Ειναι καλυτερα να ξαναπαω στο 9Volto?Ποια ειναι τελικα η τελευταια και πιο αξιοπιστη firmware?Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Stelaras_AF
28 Οκτ. 2006, 13:53
Παιδιά καλησπερα κι απο μένα...
Σκεφτομαι να αγορασω το k800i απο το ebay αλλα η συγκεκριμένη προσφορά που μ ενδιαφέρει έχει Simlock στο δίκτυο 3. Έχω τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσω? Αν ναι, μπορώ να το κάνω μόνος μου ή θα χρειαστεί να δίνω κ άλλα λεφτά? Διάβασα κάτι post για debrand, αλλα ειναι σιγουρο οτι με debrand θα ξεκλειδώσει? Ευχαριστώ
Οχι δεν ξεκλειδωνει με debrand , ουτε με flash . Τη συγκεκριμενη στιγμη που μιλαμε , για sim unlock δεν υπαρχει κανενας τροπος περα απο το να σου στειλει η εταιρια που ειναι δεσμευμενο το τηλεφωνο το unlock code (Το περνας μεσα στο service menu) . Αυτο μπορει να στοιχισει 30 Ευρω περιπου.
Απαραιτητη προυποθεση ειναι να στειλει την αιτηση για το unlock code ο κανονικος αγοραστης του τηλεφωνου . Αυτος δηλαδη που εκανε το συμβολαιο με την εταιρια . Αν αγοραζεις μεσω μεταπωλητη , τοτε απλα ξεχασε το .
Απο ebay την πατησε ενας φιλος μου . Ειχε αγορασει τηλεφωνο σε ενα Αγγλικο δικτυο και δεν του εστελναν τον κωδικο γιατι ειχε αγορασει απο μεταπωλητη .

RAVER
28 Οκτ. 2006, 15:40
Σε ολα τα δικτυα μπορει να δουλεψει,γιατι να μην μπορει να το κανει?:blink:

cyberbop
28 Οκτ. 2006, 19:07
ΚΑΠΟΙΑ σοβαρα μπαγκς εχει? ή προβληματα εξαρτηματων ή σοφτγουερ??

Nosferatu
28 Οκτ. 2006, 20:02
Διαβάστε λίγο τις προηγούμενες σελίδες, δεν είναι δυνατό να απαντάμε κάθε 3 και λίγο τις ίδιες ερωτήσεις, το θέμα γίνεται χαοτικό...

cyberbop
28 Οκτ. 2006, 20:15
Διαβάστε λίγο τις προηγούμενες σελίδες, δεν είναι δυνατό να απαντάμε κάθε 3 και λίγο τις ίδιες ερωτήσεις, το θέμα γίνεται χαοτικό...

συμφωνω αλλα περιληπτικα καπου καπου ισως ειναι ωφελιμο να γινεται για καποιους νεους χρηστες που προστιθονται επειδη δεν ειναι και ευκολο να διαβαζεις και 120 σελιδες περιπου...

sbmcs
30 Οκτ. 2006, 00:27
Gia kainouria paixnidia gia K800 deite to site mou
http://www.esnips.com/web/WizardSGames

tha to enimerono!:cool:

loipon123
30 Οκτ. 2006, 12:35
συμφωνω αλλα περιληπτικα καπου καπου ισως ειναι ωφελιμο να γινεται για καποιους νεους χρηστες που προστιθονται επειδη δεν ειναι και ευκολο να διαβαζεις και 120 σελιδες περιπου...

Έχεις δίκιο, σε κάποιο ποστ είχα ζητήσει να βάζουμε τα συμπεράσματα της μέχρι στιγμής κουβέντας στο πρώτο άρθρο, όπως και τα ανοιχτά ερωτήματα για πιο γρήγορη ενημέρωση. Αυτό βέβαια απαιτεί δουλειά από τους Mods, αλλά και όσων γράφουν. Μέσα στις 127 σελίδες θα δεις και ένα σωρό πράγματα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο συγκεκριμένο thread χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον.

Για να σου απαντήσω στο αρχικό ερώτημα. Πολύ καλή κατασκευή, με την τελευταία αναβάθμιση τα μενού είναι πολύ γρήγορα, καλή φωτογραφία, μεγάλη αντοχή μπαταρίας [με 3G απεν.]. Δεν είμαι extreme user έχει λίγο απ' όλα και συμφέρει ;) .

agalmata
30 Οκτ. 2006, 13:39
Γίνεται να κάνεις αναβάθμιση με το πρόγραμμα της ericsson σε VL κινητό ;

geofil
30 Οκτ. 2006, 14:18
Γίνεται να κάνεις αναβάθμιση με το πρόγραμμα της ericsson σε VL κινητό ;

Το θέμα είναι, πότε θα υπάρξει αναβάθμιση για vl κινητά.

mike^^
30 Οκτ. 2006, 14:27
ego anakalipsa provlima sti camera video klisis.opote theli dixni kanonika ta xromata kai opote theli aliomena(prasina,mple etc).skeftika lipon na to paro stin se gia servise.To thema omos tis xriazete gia to service?Mono i apodi3i agoras? Ke an ne ego pou to pira apo kipro mporo na to kano service edo stin ellada?Mporoun na mou kanoun update tin erom an tous to zitiso?Ke teleuteo tha stixisi tpt?

dexter
30 Οκτ. 2006, 16:06
Kai egw antimetwpisa ena paromoio provlima.Otan pira to kinito meta apo mia mera i kamera(i kanoniki) arxise kai edeixne ena kleisto prasino me kiklous na axnofainontai,i allote edeixne mauro i aspro genikata ta epaize.Afto to provlima me ton kairo ginotan olo k pio entono mexri p to esteila gia service
an einai dynaton:mad: :mad: :mad: kserei kaneis se ti ofeiletai?

cyberbop
30 Οκτ. 2006, 18:36
soy exei epistrepsei apo to service?

mike^^
30 Οκτ. 2006, 21:08
ego anakalipsa provlima sti camera video klisis.opote theli dixni kanonika ta xromata kai opote theli aliomena(prasina,mple etc).skeftika lipon na to paro stin se gia servise.To thema omos tis xriazete gia to service?Mono i apodi3i agoras? Ke an ne ego pou to pira apo kipro mporo na to kano service edo stin ellada?Mporoun na mou kanoun update tin erom an tous to zitiso?Ke teleuteo tha stixisi tpt?

3eri kanenas na mou apantisi?

DragonShadow
31 Οκτ. 2006, 01:36

Gia to service file mou xreiazete mono i apodeiksi agoras.
Pisteuo nai, tha mporeis na tou kaneis service kai edo stin Ellada opos logika kai stin ipoloipi Europi.
Oso gia tin EROM den ksero an mporoun na sou kanoun anabathmisi xoris na iparxei problima sovaro. Anabathmisi logismikou pantos tha sou kanoun sigoura.
Telos, oti episkeui kai an ginei sto kinito sou den dineis oute ena euro efoson exeis egyisi. Plironeis mono an akirothei i egyisi sou apo to service.

DragonShadow
31 Οκτ. 2006, 01:42
Kai egw antimetwpisa ena paromoio provlima.Otan pira to kinito meta apo mia mera i kamera(i kanoniki) arxise kai edeixne ena kleisto prasino me kiklous na axnofainontai,i allote edeixne mauro i aspro genikata ta epaize.Afto to provlima me ton kairo ginotan olo k pio entono mexri p to esteila gia service
an einai dynaton:mad: :mad: :mad: kserei kaneis se ti ofeiletai?

Ti psaxneis tora file kai agxonese! Oti kai na exei to kinito sou to service tha sto ftiaksei kai tha to kanei kainourio.
Pithanon mporei na ofeilete se elatomatiko fako i se problimata tou 1ou logismikou.

stavregos
31 Οκτ. 2006, 04:24
Παιδιά η πρόσοψη απο το K800i αλλάζει????

Και κάτι ακομα απο ποια αλλα κινητα ειναι συμβατα οι εφαρμογές και τα παιχνίδια????

fanatikos
31 Οκτ. 2006, 08:57

Και κάτι ακομα απο ποια αλλα κινητα ειναι συμβατα οι εφαρμογές και τα παιχνίδια????

Αλλάζει αλλά θέλει δουλειά και να πιάνουν τα χέρια σου. Συν βέβαια, το που θα την βρεις!

Όλες οι εφαρμογές που έχουν βάση την τζάβα παίζουν κανονικά. (Κ750 - W800 κλπ). Μπορεί όμως να μην δουλεύουν ολόκληρη την οθόνη. ;)

loipon123
31 Οκτ. 2006, 10:41
Επίσης υπάρχει και το αντίστοιχο thread για εφαρμογές και για παιχνίδια:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124&page=1&highlight=K800i

Καλό θα ήταν να κοιτάξεις και εκεί.

bvb
31 Οκτ. 2006, 12:40
Το θέμα είναι, πότε θα υπάρξει αναβάθμιση για vl κινητά.

βγηκε και vodafone την εβαλα χτες παρολο που δεν ειχα κανενα προβλημα στο κινητο μεχρι στιγμης

agalmata
31 Οκτ. 2006, 12:46
βγηκε και vodafone την εβαλα χτες παρολο που δεν ειχα κανενα προβλημα στο κινητο μεχρι στιγμης
Την έβαλες με το πρόγραμμα κανονικά ; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συμβατότητα είτε με την εγγύηση;

geofil
31 Οκτ. 2006, 14:57

Δεν το 'ξερα.
Μπράβο στην vodafone που έκανε την υπέρβαση φέτος με το Κ800:)
Σε αντίθεση με αυτά που μας είχε συνηθίσει σε προηγούμενα μοντέλα.
Άντε και στο επόμενο κινητό να έχει έτοιμη την αναβάθμιση των live συσκευών, συγχρόνως με τα original. :)

ταξιδιωτης22
31 Οκτ. 2006, 14:58
παιδια αν καποιος κανει την αναβαθμιση απο το wotaserver κι εχει κινητο με vf live η tim plus αυτο δεν αφαιρειται?

Nosferatu
31 Οκτ. 2006, 16:19
Κάνει και debranding ο wotanserver. Να δούμε πόσο θα τους πάρει να βγάλουν την επόμενη αναβάθμιση...

Cockney
31 Οκτ. 2006, 17:08
Παίδες ακούστε προβλήματα:
1.Κάτι φορές (σε άσχετους χρόνους) δεν βλέπει την κάρτα μου (Memory Stick). Είναι σαν να μην υπάρχει η κάρτα μέσα. Άλλες φορές πάλι δεν βλεπει τα περιεχόμενα της κάρτας αλλα μου λέει πόσο είναι το υπόλοιπο της κάρτασ σε ΜΒ παρόλο που δεν "βλέπει" τα actual περιεχόμενα της κάρτας.

2.Δεν μου κρατάει Call Record για αναπάντητες.

Και τα δυο τα προβλήματα λύνονται άμα κλείσω και ξανανοιξώ το κινητό, αλλα έχει αρχίσει να καταντάει κουραστικό.

Τα παραπάνω προβλήματα άρχισαν σε άσχετη φάση αλλα υποψιάζομαι πως έχει να κάνει με την αναβα΄θμιση που έκανα μέσω WOTANSERVER (παρόλο που όλα πήγαν καλά κατα την εγκατάσταση). Εχω την R1ED001.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?

Ευχαριστώ

dexter
31 Οκτ. 2006, 17:39
efxaristo dragonshow!Alli mia erwtisi.Sto service tha m allaksoun k to logismiko.Exw Vodafone Live kai elpizw mipws m valoun to kanoniko logismiko
:this: :tease: :superman: :respect: :rocket: :ninja: :hypno: :alien: :w00t: :whistle:

dexter
31 Οκτ. 2006, 17:41
sto proigoumeno post ithela na pw: tha mou allaksoun kai to logismiko???

bvb
31 Οκτ. 2006, 19:25
Την έβαλες με το πρόγραμμα κανονικά ; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συμβατότητα είτε με την εγγύηση;

κανενα αφου ειναι ειδικα για τα vodafone μοντελα

GIL46
31 Οκτ. 2006, 19:37
Παιδια γεια σας αυτο τον καιρο προκυται να προχωρησω στην αγορα το Κ800i
αλλα δισταζω λιγο γιατο λογισμικο του...
εσεις τι λετε?

gjimmys
31 Οκτ. 2006, 20:27
Παιδια γεια σας αυτο τον καιρο προκυται να προχωρησω στην αγορα το Κ800i
αλλα δισταζω λιγο γιατο λογισμικο του...
εσεις τι λετε?Με την καινουργια version ολα ειναι καλα φιλε μου.Ο ηχος του ακουστικου εχει δυναμωσει πολυ.και ο ηχος κλησης το ιδιο και γενικα το κινητο ειναι ποιο γρηγορο και δεν υπαρχει το παραμικρο κολλημα;)

gazofon
31 Οκτ. 2006, 20:42
:!: paidia ti lete k800i i samsun d900????:!:

piratx
31 Οκτ. 2006, 21:26
exo to k800 edo k 2 ebdomades k mou parousiase ena problima se fotos pou trabiksa basika tis deixnei mises kokines mises kanonikes... alla oxi oles ti exei pathei exo tin r1cb001

DragonShadow
31 Οκτ. 2006, 22:02
sto proigoumeno post ithela na pw: tha mou allaksoun kai to logismiko???

efoson sto service exoun to kainourgio logismiko tha sto perasoun sto kinito. alla kai auto na min exoun, kati pou to theoro adinato tha sou ksanaperasoun to palio.

DragonShadow
31 Οκτ. 2006, 22:04
:!: paidia ti lete k800i i samsun d900????:!:

ego tha sou proteina k800.
to d900 kalo einai alla den exei tis dinatotites tou k800.

Pharmex
31 Οκτ. 2006, 22:29

Τι έκδοση σου γράφει τώρα; Είδες διαφορές;
Και εγώ σκέφτομαι να την περάσω, αν και δεν έχω προβλήματα.

cyberbop
31 Οκτ. 2006, 23:14
τελικα η πιο προσφατη εκδοση λογισμικου ποια ειναι γιατι θελω να το παω για να διορθοθει λιγο πιο δυνατα ο ηχος του ακουστικου??

ευχαριστω

dexter
1 Νοέ. 2006, 00:13
thanks dragon show :) Wraia giati to kanoniko logismiko einai kalitero apo VL SIGOURA:D :D

DragonShadow
1 Νοέ. 2006, 01:39
thanks dragon show :) Wraia giati to kanoniko logismiko einai kalitero apo VL SIGOURA:D :D

oxi dragon show, :lol: DragonShadow! :D
prosekse giati mallon mperdeutikes ligaki. Allo logismiko kai allo menu. sto service den tha sou aferesoun to menu tou Vodafon Live. Tha kanoun enimerosi logismikou (Firmware Update). An ginei afairesi tou VL automata xaneis tin egyisi sou kai kati tetoio kanena episimo service den to kanei.

DragonShadow
1 Νοέ. 2006, 01:53

alazei i prosopsi se kapoio service alla kostizei arketa ap'oti ksero.

Opiadipote Efarmogi kai Game pou exei sxesi me Java pezei sto K800. to mono problima isos einai to megethos pou tha sta parousiazei. p.x ena game tou K700 mi perimeneis na to pekseis full screen

DragonShadow
1 Νοέ. 2006, 01:57
τελικα η πιο προσφατη εκδοση λογισμικου ποια ειναι γιατι θελω να το παω για να διορθοθει λιγο πιο δυνατα ο ηχος του ακουστικου??

ευχαριστω

H teleutaia ekdosi logismikou pou kikloforei einai i R1ED001 alla min perimeneis na akouseis kai tin treli diafora entasis sto ixeio sou se sigrisi me tin palia.

gstrat
1 Νοέ. 2006, 09:14
Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα by the way. Έχω 2-3 ερωτήσεις και ελπίζω κάποιος που ξέρει να τις διαβάσει εδώ.

Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο από τα PC software να κάνεις backup και όλα τα settings του τηλεφώνου ή πρέπει να ξοδέψω πάλι ένα απόγευμα μετά από EPROM upgrade για να κάνω πάλι setup το κινητό?

Ποιά θεωρείται η τυπική διάρκεια της μπαταρίας από full φόρτιση (με κανονική χρήση, ανοιχτό 3G και καμιά φωτογραφία που και που)? Η δική μου καθε μέρα (μερικές φορές κάθε 2 μέρες) τα έχει φτύσει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

pitcap
1 Νοέ. 2006, 15:05

Εγώ άλλαξα πρόσοψη+οθόνη+joystick+το πληκτρολόγιο γύρω απο το joystick και έδωσα 120 Ευρώ.

costas_pro
1 Νοέ. 2006, 15:31
Παιδια πηρα και εγω το κινητο χθες αλλα σε vodafone live.Αν θελω να κανω αναβαθμιση μπορω on-line απο την ericsson η θα πρεπει να το παω στην Vodafone.Και κατι αλλο ποσο κοστιζει μια M2 καρτα για το κινητο?(1gb)

ddr2
1 Νοέ. 2006, 19:39
Εγώ άλλαξα πρόσοψη+οθόνη+joystick+το πληκτρολόγιο γύρω απο το joystick και έδωσα 120 Ευρώ.

Σε εξουσιοδοτημένο της SE???:blink:

Sharp GX20 Video
1 Νοέ. 2006, 19:47
Παιδια πηρα και εγω το κινητο χθες αλλα σε vodafone live.Αν θελω να κανω αναβαθμιση μπορω on-line απο την ericsson η θα πρεπει να το παω στην Vodafone.Και κατι αλλο ποσο κοστιζει μια M2 καρτα για το κινητο?(1gb)

egw pira prin kana 2 evdomades mia sony 70euro apo to plaisio..
iparxoun omos kai oi sandisk pou ine exisou kales kai mou fenete mporis na tis vris giro sta 55-60euro..:rolleyes:

costas_pro
1 Νοέ. 2006, 20:58
iparxoun omos kai oi sandisk pou ine exisou kales kai mou fenete mporis na tis vris giro sta 55-60euro..:rolleyes:
Εγω νομιζα οτι εχει γυρω στα 35euro

stephane
1 Νοέ. 2006, 21:37
45 euros πήρα την Μ2 1 GB της SONY από Media Markt στις Βρυξέλλες!
Δεν νομίζω να βρεθεί φθηνότερη τιμή στην παρούσα φάση

costas_pro
1 Νοέ. 2006, 22:19
45 euros πήρα την Μ2 1 GB της SONY από Media Markt στις Βρυξέλλες!
Δεν νομίζω να βρεθεί φθηνότερη τιμή στην παρούσα φάση
Την εχω βρει 41 euro λες να την χτυπησω?Βασικα νομιζα πως η vodafone την ειχε 35 euro.Τεσπα παντως παιδια αν καποιος την εχει βρει πιο φθηνη ας ριξει ενα σημα.Αξιζει επισης να αναφερω πως ο κλεφτης ο γερμανος ηθελε 65euro.Ημαρτον σε αυτη την χωρα!

ταξιδιωτης22
2 Νοέ. 2006, 03:12
εγω θελω να βρω μια στα 2giga γιατι πλεον το 1 μου φαινεται λιγο με οτι του χω βαλει μεσα.

Teohaz
2 Νοέ. 2006, 08:36

tis sandisk tis exoun kai poio fthnes lao 45 euro apo oti eixa dei se ena site den thumame poio akrivos.

O germanos thn M2 1GB thn dinei 65euro phga kai phra giati h 512 einai mikrh

Teohaz
2 Νοέ. 2006, 08:38
Την εχω βρει 41 euro λες να την χτυπησω?Βασικα νομιζα πως η vodafone την ειχε 35 euro.Τεσπα παντως παιδια αν καποιος την εχει βρει πιο φθηνη ας ριξει ενα σημα.Αξιζει επισης να αναφερω πως ο κλεφτης ο γερμανος ηθελε 65euro.Ημαρτον σε αυτη την χωρα!

dwse informantions gia to magazi? apo pou thn phres 41euro?

fanatikos
2 Νοέ. 2006, 09:29

Μόνο από την voda, νομίζω. Από την SE έχει το unbranded λογισμικό και δεν νομίζω να σε αφήσει να το κάνεις.
Την 1GB (SONY) μαζί με ένα USB card reader/writer stick τα αγόρασα 70 ευρώ. Να προτιμήσεις της SONY γιατί οι απλές της SanDisk είναι πόλύ πιο αργές. Εκτός αν μπορέσεις να βρεις SanDisk Ultra2. Νομίζω όμως ότι δεν έχει βγάλει ακόμα σε αυτή την σειρά.

fanatikos
2 Νοέ. 2006, 09:37

Αν βρήκες 41 ευρώ (με τον ΦΠΑ) την SONY 1GB, χτύπα την χωρίς καθυστέρηση!!! Την SONY όμως, έτσι? Όχι SanDisk! Είναι πολύ καλή τιμή (εξωφρενικά καλή θα έλεγα). Γύρω στα 60 ευρά παίζουν κανονικά, +/- κάτι ψιλά! Να σκεφτείς ότι από ebay μαζί με ένα memory card reader/writer stick τα πήρα 70 ευρώ περίπου.

fanatikos
2 Νοέ. 2006, 09:39
εγω θελω να βρω μια στα 2giga γιατι πλεον το 1 μου φαινεται λιγο με οτι του χω βαλει μεσα.

:blink: Είδες πουθενά 2GB? Και πόσο?

fanatikos
2 Νοέ. 2006, 09:43
tis sandisk tis exoun kai poio fthnes lao 45 euro apo oti eixa dei se ena site den thumame poio akrivos.

O germanos thn M2 1GB thn dinei 65euro phga kai phra giati h 512 einai mikrh

Οι SanDisk είναι όντως φτηνές, αλλά είναι και περίπου 30% πιο αργές!!!;)
Εντάξη περίπου νορμάλ τιμή την έχει ο Γερμανός. Ίσως 2-3 ευρώ πιο ακριβές.

costas_pro
2 Νοέ. 2006, 11:01
Αν βρήκες 41 ευρώ (με τον ΦΠΑ) την SONY 1GB, χτύπα την χωρίς καθυστέρηση!!! Την SONY όμως, έτσι? Όχι SanDisk! Είναι πολύ καλή τιμή (εξωφρενικά καλή θα έλεγα). Γύρω στα 60 ευρά παίζουν κανονικά, +/- κάτι ψιλά! Να σκεφτείς ότι από ebay μαζί με ένα memory card reader/writer stick τα πήρα 70 ευρώ περίπου.
sandisk exo brei 41 euro.aksizei?prepei na sas po oti kai sto w800 sandisk exo kai den exo problima.

titocy
2 Νοέ. 2006, 11:32
παιδια μπορει καποιος που ξερει να μας πει αν το ΟΤΑ δουλευει κανονικα η οχι.ευχαριστω πολυ.

RAVER
2 Νοέ. 2006, 13:06
sandisk exo brei 41 euro.aksizei?prepei na sas po oti kai sto w800 sandisk exo kai den exo problima.
Για μενα η sandisc ειναι καλυτερες απο της sony.μονο με αυτες δουλευω τοσα χρονια.:)

kostoulidis58
2 Νοέ. 2006, 15:26
Οι διαφορές πού υπάρχουν στό νέο firmware V.L από το παλιό όπως τις είδα εγώ είναι:
α)Απο την κατάσταση ύπνου για να επανέλθει το τηλέφωνο πρέπει να πατήσεις οποιοδήποτε πλήκτρο εκτός του κεντρικού
β) Το (Games) έχει αντικατασταθεί από το (Παιχνίδια).
Όποιος έχει παρατηρήσει και άλλες αλλαγές να τις γράψει.

costas_pro
2 Νοέ. 2006, 15:35
Οι διαφορές πού υπάρχουν στό νέο firmware V.L από το παλιό όπως τις είδα εγώ είναι:
α)Απο την κατάσταση ύπνου για να επανέλθει το τηλέφωνο πρέπει να πατήσεις οποιοδήποτε πλήκτρο εκτός του κεντρικού
β) Το (Games) έχει αντικατασταθεί από το (Παιχνίδια).
Όποιος έχει παρατηρήσει και άλλες αλλαγές να τις γράψει.
σημερα εντελως ξαφνικα μπαινω στο Menu και τα εικονιδια ηταν παραμορφωμενα.τι ειναι αυτο ρε παιδια.εχει κανεις το ιδιο προβλημα με εμενα?ποιο ειναι το καινουργιο firmware για τις vodafone live συσκευες?

pitcap
2 Νοέ. 2006, 15:41
Σε εξουσιοδοτημένο της SE???:blink:

Θα σε γελάσω.Δεν το ρώτησα.Το πήγα σε έναν κατ-μα ΤΙΜ που έχουμε γίνει γνωστοί πλέον από τα τόσα κινητά που έχω αγοράσει:lol: και κάπου το έστειλε.Τώρα που το έστειλε δεν τον ρώτησα και ούτε που με έννιαξε από την στιγμή που το κινητό το πάτησε αυτοκίνητο και αυτη τη στιγμή λητουργεί κανονικα.Μου είπε πάντως ότι τα ανταλλακτικά έχουν κανονικά εγγύηση και μου έκανε και αναβάθμηση.

costas_pro
2 Νοέ. 2006, 16:30
Θα σε γελάσω.Δεν το ρώτησα.Το πήγα σε έναν κατ-μα ΤΙΜ που έχουμε γίνει γνωστοί πλέον από τα τόσα κινητά που έχω αγοράσει:lol: και κάπου το έστειλε.Τώρα που το έστειλε δεν τον ρώτησα και ούτε που με έννιαξε από την στιγμή που το κινητό το πάτησε αυτοκίνητο και αυτη τη στιγμή λητουργεί κανονικα.Μου είπε πάντως ότι τα ανταλλακτικά έχουν κανονικά εγγύηση και μου έκανε και αναβάθμηση.
paidia den mporo na egkatastiso tous drivers gia to kinito(usb)mouzitaei kati perierga pou den ta exei to cd.

fanatikos
2 Νοέ. 2006, 17:16
paidia den mporo na egkatastiso tous drivers gia to kinito(usb)mouzitaei kati perierga pou den ta exei to cd.

Join the club!!
Τα ίδια έλεγα και εγώ λίγο πιο πριν! Για κάποιον κουφό λόγο ενώ υπάρχουν μέσα στο cd τα windows δεν τους βρίσκουν! Να σκεφτείς ότι πήγα χειροκίνητα στο directory που βρίσκονται στο cd, έβλεπα μπροστά μου τα αρχεία που ζητούσε για εγκατάσταση, του έλεγα ΟΚ να τα βάλει, και το #!$^%$# έλεγε ότι δεν έβρησκε κατάλληλο driver!!!!:wacko:

fanatikos
2 Νοέ. 2006, 17:19
παιδια μπορει καποιος που ξερει να μας πει αν το ΟΤΑ δουλευει κανονικα η οχι.ευχαριστω πολυ.

Μάλλον όχι! Η μάλλον για κάποιο λόγο δεν συμβαδίζει με την version που υπάρχει για τελευταία.

fanatikos
2 Νοέ. 2006, 17:27

Πρόβλημα γιατί να έχεις? Απλά είναι πιο αργές από τις Μ2 της SONY. Μιλάω πάντα για την απλή σειρά της SanDisk και όχι την Ultra2 σειρά. Αν δεν σε ενοχλεί αυτή η λεπτομέρια χτύπα την. Εκεί τριγύρω παίζουν πάντως σε τιμή.

pitcap
2 Νοέ. 2006, 17:31

Όταν λες κάτι περίεργα τι ακριβώς;Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με αυτά που σου ζητάει για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

costas_pro
2 Νοέ. 2006, 17:44
Όταν λες κάτι περίεργα τι ακριβώς;Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με αυτά που σου ζητάει για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε;
exei sxesi me to modem tou kinitou.bgazei modem usb sony ericsso kai kati alla.den ta briskei sto cd me apotelesma na min mporo na peraso ta arxeia me to usb.antitheta me to w800 leitourgei mia xara.ti na peis...

costas_pro
2 Νοέ. 2006, 17:45
Πρόβλημα γιατί να έχεις? Απλά είναι πιο αργές από τις Μ2 της SONY. Μιλάω πάντα για την απλή σειρά της SanDisk και όχι την Ultra2 σειρά. Αν δεν σε ενοχλεί αυτή η λεπτομέρια χτύπα την. Εκεί τριγύρω παίζουν πάντως σε τιμή.
den einai aisthita pio arges otan apothikeueis binteo ii fotografies sto kinito.auto pou ennoeis einai stin taxitita metaforas arxeion apo ton h/y stin karta

alambi
2 Νοέ. 2006, 21:36
Για χαρά, εχω το κ800 (software R1ED001) - και εγκατέστησα τους drivers + Sony Ericson PC Suite, το σύνδεσα με το USB καλώδιο της SE, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ επιτρεπει την επεξεργασία των "Επαφών" του τηλεφώνου, ωστε να τις κατεβάζει κάποιος στο PC να τις επεξεργάζεται (που είναι και πολύ πιό εύκολο με το πληκτρολόγιο του PC) και μετά να τις ξαναστέλνει στο SE K800. Είπα να δοκιμάσω και άλλο ένα πρόγραμμα που επικοινωνεί με το Κ800, το "FloAt's Mobile Agent" (freeware από https://sourceforge.net/projects/fma/ ) αλλά αυτό δεν το κατάφερα να επικοινωνεί με το Κ800 μέσω USB καλώδιο της Sony + drivers που εγκατέστησε το SE PC Suite. Δοκίμασα και ένα άλλο πρόγραμμα (freeware απο http://www.fjsoft.at/ ). Αυτό συνδέεται με USB, αλλά βλέπει και επικοινωνεί με όλα του SE K800 ΕΚΤΟΣ των "επαφών" !!!!!!. Παρακαλώ εάν κανείς έχει καταφέρει να βρεί ένα πρόγραμμα που επεξεργάζεται τις "Επαφές" ας μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Εχει μήπως κανείς χρησιμοποιήσει το "Mobile Action" ;;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και ανεκτικότητα.

costas_pro
2 Νοέ. 2006, 22:25
Εχουν τελειωσει παντου οι μνημες.Κριμα.Μακαρι να τις ξαναφερουν με τις ιδιες τιμες

stavregos
3 Νοέ. 2006, 01:30
Υπαρχει καποιος τρόπος να μεταφέρω τα μηνυματα μου απο το κινητο στον υπολογιστή?????

geofil
3 Νοέ. 2006, 01:47
Υπαρχει καποιος τρόπος να μεταφέρω τα μηνυματα μου απο το κινητο στον υπολογιστή?????

MyPhoneExplorer.
http://www.fjsoft.at/

stavregos
3 Νοέ. 2006, 02:26
Δεν μου εμφανίζει τα μηνυματα στο MyPhoneExplorer τι μπορει να φταιει???

ταξιδιωτης22
3 Νοέ. 2006, 03:27
:blink: Είδες πουθενά 2GB? Και πόσο?

αυτο ψαχνω κι εγω,που θα παει ολο και κατι θα βρουμε.

geofil
3 Νοέ. 2006, 03:33
Δεν τα εμφανίζει καθόλου ή εμφανίζει τα μηνύματα με κινέζικα;

fanatikos
3 Νοέ. 2006, 08:40
αυτο ψαχνω κι εγω,που θα παει ολο και κατι θα βρουμε.

Άμα βρεις τίποτα, πες το και κατά δώθε μεριά. Την 1GB μεσα σε 5-6 μέρες την έφτασα στο 60%! Δεν την βλέπω να φτουράει για πολύ! :lol:

fanatikos
3 Νοέ. 2006, 08:43
Εχουν τελειωσει παντου οι μνημες.Κριμα.Μακαρι να τις ξαναφερουν με τις ιδιες τιμες

Θα φέρουν σίγουρα! Ίσως και με καλύτερη τιμή.;)

stavregos
3 Νοέ. 2006, 08:54
Δεν μου τα εμφανιζει καθόλου.Ενω κανει "κανονικα"(?) λήψη των μηνυματων απο το κινητο μολις τελειωνει η οθονη παραμενη λευκη και δεν μου δειχνει κανενα μηνυμα.

kalamatiani
3 Νοέ. 2006, 13:05

τα ιδια μου εκανε κ εμενα! αλλα απο εδω μεσα δεν προκειται να παρεις βοηθεια! (οταν ειχα ρωτησει κ εγω, κανεις δεν ηξερε..)
Tespa, φανταζομαι. οταν συνδεεις το κινητο σου εμφανιζει οτι βρεθηκε νεο Modem!!!! εκτος απο αυτο δεν μπορει να βρει αυτοματα τους drivers και οταν πας χειροκινητα...τα ιδια κ χειροτερα!
λυση μονο μια: πετας το cd που εχεις! μπαινεις στο στο site της s.e. και κατεβαζεις την καινουργια σουιτα...
εχει μεσα οδηγιες, κ επιτελους μεσα σε λιγα λεπτα θα ειναι ολα ετοιμα!

sos: δωσε αρκετη προσοχη στις οδηγιες, αν δεν προσεξεις......αστο καλυτερα! :p

costas_pro
3 Νοέ. 2006, 13:30
τα ιδια μου εκανε κ εμενα! αλλα απο εδω μεσα δεν προκειται να παρεις βοηθεια! (οταν ειχα ρωτησει κ εγω, κανεις δεν ηξερε..)
Tespa, φανταζομαι. οταν συνδεεις το κινητο σου εμφανιζει οτι βρεθηκε νεο Modem!!!! εκτος απο αυτο δεν μπορει να βρει αυτοματα τους drivers και οταν πας χειροκινητα...τα ιδια κ χειροτερα!
λυση μονο μια: πετας το cd που εχεις! μπαινεις στο στο site της s.e. και κατεβαζεις την καινουργια σουιτα...

douleuei apo tio internet kanonika?pianei kai tin mnimi tou tilefonou?

costas_pro
3 Νοέ. 2006, 13:39

mporeis na paratheseis to link?

kalamatiani
3 Νοέ. 2006, 14:20
douleuei apo tio internet kanonika?pianei kai tin mnimi tou tilefonou?

τα παντα ειναι οκ! :)
αρκει να προσεξεις τις οδηγιες...

kalamatiani
3 Νοέ. 2006, 14:23
mporeis na paratheseis to link?

sonyericsson.gr / υποστηριξη / επιλεγεις το τηλ. (πχ κ800) / download λογισμικου / sony ericsson pc suite

costas_pro
3 Νοέ. 2006, 16:40
sonyericsson.gr / υποστηριξη / επιλεγεις το τηλ. (πχ κ800) / download λογισμικου / sony ericsson pc suite
thanks.
by the way που ειναι τα πευκακια?

kalamatiani
3 Νοέ. 2006, 17:34
thanks.
by the way που ειναι τα πευκακια?

:offtopic: μετα τον περισσο κ πριν την νεα ιωνια! :lol:

costas_pro
3 Νοέ. 2006, 19:55
:offtopic: μετα τον περισσο κ πριν την νεα ιωνια! :lol:
τελικα μια φορα δουλεψε και μετα παλι τα ιδια.Τιποτα θελει εναν card reader για να τελειωνει η ιστορια.thanks για τις πληροφοριες

Giorgoc
3 Νοέ. 2006, 20:25
Καλησπερα σε ολους!
Εχω το κ800 και εχω ενα προβλημα.. ενω μπορει κατι να κανω με το κινητο..ξαφνικα μπορει να σβησει η οθονη..και μετα οταν πατησω παλι καποιο κουμπι θα αναψει παλι απο το σημειο που εσβησε..Δεν κανει δηλαδη καποιο restart.Ειναι θεμα λογισμικου?Ειχα κανει απο το site ths SE πριν απο κανενα μηνα.Εχετε ακουσει και απο αλλους αυτο το προβλημα?
Ευχαριστω.

mobo
3 Νοέ. 2006, 20:58
Καλησπερα σε ολους!
Εχω το κ800 και εχω ενα προβλημα.. ενω μπορει κατι να κανω με το κινητο..ξαφνικα μπορει να σβησει η οθονη..και μετα οταν πατησω παλι καποιο κουμπι θα αναψει παλι απο το σημειο που εσβησε..Δεν κανει δηλαδη καποιο restart.Ειναι θεμα λογισμικου?Ειχα κανει απο το site ths SE πριν απο κανενα μηνα.Εχετε ακουσει και απο αλλους αυτο το προβλημα?
Ευχαριστω.
Καλως ήρθες. Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις?

gregory
4 Νοέ. 2006, 09:28
καλημερα κι απο μενα (οσο καλη μπορει να ειναι)
Σημερα το πρωι το κ800 "πεθανε"
Το ειχα κλειστο και ηρθε η ωρα για το ξυπνητηρι. Αρχισε να αναβοσβηνει λευκη οθονη, χωρις ηχο και δονηση.
Μετα απο αυτο "τελος". Δεν ανοιγει με τιποτα.
Παω για service και βλεπουμε

Vangelakis4
4 Νοέ. 2006, 09:56
καλημερα κι απο μενα (οσο καλη μπορει να ειναι)
Σημερα το πρωι το κ800 "πεθανε"
Το ειχα κλειστο και ηρθε η ωρα για το ξυπνητηρι. Αρχισε να αναβοσβηνει λευκη οθονη, χωρις ηχο και δονηση.
Μετα απο αυτο "τελος". Δεν ανοιγει με τιποτα.
Παω για service και βλεπουμε

Τι γινεται με αυτα τα Κ800.
Το ενα μετα το αλλο αρχιζουν και τα φτυνουν.
Λετε να ειναι ολα ετσι?
Εμενα μεχρι σημερα παντως ολα καλα αλλα σε ολα τα φιλαρακια μου εκλεισαν και δεν ξανα ανοιξαν και τςρα τρχουν για Service.

costas_pro
4 Νοέ. 2006, 11:18
Λετε να ειναι ολα ετσι?
Εμενα μεχρι σημερα παντως ολα καλα αλλα σε ολα τα φιλαρακια μου εκλεισαν και δεν ξανα ανοιξαν και τςρα τρχουν για Service.
Μακρια απο εμας.Μονο μην μου πεις οτι ολα αυτα ηταν vodafone live.
Α και κατι αλλο στα μηνυματα ενα εικονιδιο που λεει αναγνωστης rss τι ειναι?Χρεωνει?

digeorgeous
4 Νοέ. 2006, 14:37
Παιδιά καλησπέρα!
Είμαι νέος κάτοχος ενός Κ800i και ψάχνω να βρω μια εφαρμογή τύπου "net monitor" για το κινητό μου. Ψάχνω κανά μισάωρο στο forum αλλά δεν βρήκα καμία σχετική αναφορά (ούτε αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή, ούτε αν δεν υπάρχει).
Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

geofil
4 Νοέ. 2006, 14:44
Παιδιά καλησπέρα!
Είμαι νέος κάτοχος ενός Κ800i και ψάχνω να βρω μια εφαρμογή τύπου "net monitor" για το κινητό μου. Ψάχνω κανά μισάωρο στο forum αλλά δεν βρήκα καμία σχετική αναφορά (ούτε αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή, ούτε αν δεν υπάρχει).
Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή για το κινητό σου.

gregory
4 Νοέ. 2006, 16:46
Λετε να ειναι ολα ετσι?

Μαλλον εχουν ημερομηνια ληξης:)
Δευτερα τελικα θα παω στο service. Θα το αλλαξουν ή θα αρχισουν τα τρελλα?
Και ποσες μερες θα παρει αν γνωριζει κανεις?

ps:Το εχω τρεις μηνες περιπου και δεν ειναι voda

costas_pro
4 Νοέ. 2006, 16:53
Μαλλον εχουν ημερομηνια ληξης:)
Δευτερα τελικα θα παω στο service. Θα το αλλαξουν ή θα αρχισουν τα τρελλα?
Και ποσες μερες θα παρει αν γνωριζει κανεις?

ps:Το εχω τρεις μηνες περιπου και δεν ειναι voda
Λες για μια φορα τα vodafone live να βγουνε καλυτερα απο τα κανονικα?

zzzzz
4 Νοέ. 2006, 17:08
μολις το πηρα !!
στη συσκευασια δεν βρηκα την καρτα μνημης ουτε φυσικα τον ανταπτορα.
ετσι ειναι ? δεν περιλαμβανονται ?
το κουτι ηταν σφραγισμενο.

Vangelakis4
4 Νοέ. 2006, 17:18
μολις το πηρα !!

Ναι οντως η καρτα μνημης δεν περιλαμβανεται.:(

asmodeus
4 Νοέ. 2006, 17:18
μολις το πηρα !!

δεν περιεχεται στην αρχικη συσκευασια ουτε καρτα μνημης ουτε ανταπτορας

zzzzz
4 Νοέ. 2006, 17:23
ευχαριστω παιδια
πηγε η καρδια μου στη θεση της

digeorgeous
4 Νοέ. 2006, 17:30
Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με τις Επαφές. Λοιπόν, τις επαφές τις έχω περασμένες στο Outlook στον υπολογιστή και τις έχω περάσει χωρίς πρόβλημα μέσω του PC Suite. Οι επαφές είναι γραμμένες στη μορφή "Γιώργος Παπαδόπουλος", δηλαδή το πρώτο γράμμα κεφαλαίο, και τα υπόλοιπα μικρά.
Όταν προσπαθώ να κάνω αναζήτηση επαφής από το τηλέφωνο, φαίνεται να καταλαβαίνει μόνο το πρώτο γράμμα. Π.χ. πατάω το γράμμα "Γ", με πάει στο πρώτο όνομα που αρχίζει από "Γ" στη λίστα, αλλά ότι γράμμα και να πατήσω μετά δεν κάνει τίποτα.
Χάνω κάτι;

Giorgoc
4 Νοέ. 2006, 18:08
Καλως ήρθες. Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις?

Eυχαριστω.. Την

r1cb001

Να διορθωσω οτι δνε σβηνει οπως ειπα αλλα αναβει ασπρη η οθονη και μετα επανερχεται..μηπως ειναι το..'White Screen Of Death' που διαβασα οτι εφτιαξε με την R1ED001?Η R1ED001 υπαρχει στο σιτε της αναβαθμισης?

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349

stephane
4 Νοέ. 2006, 18:57

No way 41 euros της SONY M2 1 GB
Επίσης Μ2 βγαίνει μέχρι 1 GB, δεν υπάρχει 2 GB M2

ταξιδιωτης22
5 Νοέ. 2006, 02:09

οχι ακομα αλλα θα βγει που θα παει.:)

costas_pro
5 Νοέ. 2006, 12:16
Δεν ειναι sony ειναι sandisk.

N1GHTM4R3
5 Νοέ. 2006, 13:12
apo wotan server pio filmware prepei na katevaso gia na exo kai ellinika sto k800i ??

tnx..!!

P900
5 Νοέ. 2006, 13:19
τι είναι το wotan server?

asmodeus
5 Νοέ. 2006, 13:23
τι είναι το wotan server?

site μεσω του οποιου κανεις αναβαθμιση στο Κ800 και κυριως στην EROM που δεν κανει το update service της SE.και γενικα εχει αναβαθμισεις για πολλα κινητα

NecroDemonNZXT
5 Νοέ. 2006, 14:26
σπέρα ξανα παιδιά, είχα φτιάξει και ένα θέμα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=155402

Το πρόβλημα ήταν πως για κάποιο λόγο το καπάκι στο ολοκαίνουργιο{ το τονίζω} K800i είχε κολλήσει και δε ξεκολλάει με τίποτα{ήθελα να αλλάξω sim}. Το άφησα λίγες ώρες, και τώρα που το περιεργάζομουνα ανακάλυψα πως δεν παίζει βίντεο!{ πριν από λίγες ώρες όλα στην εντέλεια ήταν!} Μού είπαν πως έχω 28 μέρες αν είναι ελαττωματικό άμεση αντικατάσταση. Αν το άμεσο δε σημαίνει λιγότερο από 10 λεπτά, θα τα ακούσουν πάρα πολύ άσχημα...

συγγνώμη για το ύφος αλλά στεναχψρέθηκα γιατί ήθελα πολύ να το αξιοποιήσω σήμερα :(

GIL46
5 Νοέ. 2006, 15:24
παιδια ειμαι πολυ επιφυλακτικος για το K800i διαναζω οτι το του κανετε update και τετοια πραγματα...Και το γουσταρω πολυ αυτο το κινητακι...
Αληθεια, αν το παρω την αλλη εβδομαδα θα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εκδοση του firmware του?

Mr_3hrou
5 Νοέ. 2006, 15:27
kalhspera paidia
apo thn paraskeuh eimai k egw enas eythxismenos katoxos eno branded live k800i
aporia no 1 :
enw ola leitourgoun sthn enteleia [ftou ftou na mhn to matiasw] exw parathrhsei pws to roloi arxika phge mia wra pisw [isws epeidh peiraza ta gmt timers ktl] alla epeita eida pws mia phgnenei pio mprosta to roloi apo thn kanonikh wra kai mia phgenei pio pisw [gyrw sto dekalepto +-]
any ideas gia to ti symbainei?
aporia no 2 :
epishs kati akoma. prin eixa kartokinhto kai to ekana syndesh me ton idio ari8mo.
apo otan energopoih8hke h syndesh k meta symbainei to e3hs koulo,se opoia syskeuh k an exw balei thn karta sim : otan mou kanoun klhsh ,eite ws anapanthth, eite thn akyrwsw egw, automatws erxetai mynhma mh xrewsimo, ths yphresias, pou anagrafei ton ari8mo k thn wra ths klhshs ka8ws k ton ari8mo.
auto synebene monon otan den eixa shma h otan to eixa kleisto.

enlighten me plz kai 8a ektimousa amesh apanthsh ka8ws ayrio mpainw fantaraki, nta3ei den 8a parw to k8ooi mazi mou alla 8a h8ela na 3erw gia na mhn perasei to 28ahmero etsi ....na steilw ama einai kapoion na mou to alla3ei.
eyxaristw prokatabolika

ddr2
5 Νοέ. 2006, 15:36
kalhspera paidia
aporia no 1 :
enw ola leitourgoun sthn enteleia [ftou ftou na mhn to matiasw] exw parathrhsei pws to roloi arxika phge mia wra pisw [isws epeidh peiraza ta gmt timers ktl] alla epeita eida pws mia phgnenei pio mprosta to roloi apo thn kanonikh wra kai mia phgenei pio pisw [gyrw sto dekalepto +-]
aporia no 2 :
epishs kati akoma. prin eixa kartokinhto kai to ekana syndesh me ton idio ari8mo.
apo otan energopoih8hke h syndesh k meta symbainei to e3hs koulo,se opoia syskeuh k an exw balei thn karta sim : otan mou kanoun klhsh ,eite ws anapanthth, eite thn akyrwsw egw, automatws erxetai mynhma mh xrewsimo, ths yphresias, pou anagrafei ton ari8mo k thn wra ths klhshs ka8ws k ton ari8mo.

enlighten me plz kai 8a ektimousa amesh apanthsh ka8ws ayrio mpainw fantaraki, nta3ei den 8a parw to k8ooi mazi mou alla 8a h8ela na 3erw gia na mhn perasei to 28ahmero etsi ....na steilw ama einai kapoion na mou to alla3ei.
eyxaristw prokatabolika

Σε ότι αφορά την ώρα, θα σου πρότεινα να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση ώρας(από τις ρυθμίσεις ώρας) και να το παρακολουθήσεις για λίγο καιρό.

Για το δεύτερο ερώτημά σου, είναι θέμα δικτύου, δεν έχει να κάνει με το κινητό.
Κάποια στιγμή θα σταματήσει από μόνο του να γίνεται αυτό.
Άντε, καλή θητεία και καλός πολίτης!!!:)

geofil
5 Νοέ. 2006, 15:42
Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με τις Επαφές. Λοιπόν, τις επαφές τις έχω περασμένες στο Outlook στον υπολογιστή και τις έχω περάσει χωρίς πρόβλημα μέσω του PC Suite. Οι επαφές είναι γραμμένες στη μορφή "Γιώργος Παπαδόπουλος", δηλαδή το πρώτο γράμμα κεφαλαίο, και τα υπόλοιπα μικρά.
Όταν προσπαθώ να κάνω αναζήτηση επαφής από το τηλέφωνο, φαίνεται να καταλαβαίνει μόνο το πρώτο γράμμα. Π.χ. πατάω το γράμμα "Γ", με πάει στο πρώτο όνομα που αρχίζει από "Γ" στη λίστα, αλλά ότι γράμμα και να πατήσω μετά δεν κάνει τίποτα.
Χάνω κάτι;

Για να μπορείς να κάνεις αναζήτηση και με το δεύτερο, τρίτο κλπ γράμμα θα πρέπει οι επαφές σου να είναι γραμμένες με κεφαλαία.

ddr2
5 Νοέ. 2006, 16:29
Για να μπορείς να κάνεις αναζήτηση και με το δεύτερο, τρίτο κλπ γράμμα θα πρέπει οι επαφές σου να είναι γραμμένες με κεφαλαία.

Ή στα αγγλικά.

Πάντως εδώ και χρόνια κρατάω όλες μου τις επαφές στο Outlook με αγγλικούς χαρακτήρες(και μικρά γράμματα), ώστε να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα όποια συσκευή , όποιας εταιρίας και αν τύχει να αγοράσω.

geofil
5 Νοέ. 2006, 16:36
Ή στα αγγλικά.

Σωστά

Πάντως εδώ και χρόνια κρατάω όλες μου τις επαφές στο Outlook με αγγλικούς χαρακτήρες(και μικρά γράμματα), ώστε να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα όποια συσκευή , όποιας εταιρίας και αν τύχει να αγοράσω.
Έτσι τις είχα παλιότερα και εγώ. Αλλά τις άλλαξα αργότερα με κεφαλαία ελληνικά

Mr_3hrou
5 Νοέ. 2006, 16:44
Σε ότι αφορά την ώρα, θα σου πρότεινα να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση ώρας(από τις ρυθμίσεις ώρας) και να το παρακολουθήσεις για λίγο καιρό.

Για το δεύτερο ερώτημά σου, είναι θέμα δικτύου, δεν έχει να κάνει με το κινητό.
Κάποια στιγμή θα σταματήσει από μόνο του να γίνεται αυτό.
Άντε, καλή θητεία και καλός πολίτης!!!:)

to kin den to pairnw mesa sto stratopedo me tpt
opote 8a dw pws 8a ginei gia na to parakolou8w.....loool, parakolou8hsh e3 apostasews an kai tosh wra pou to blepw paei kanonika....ti diaolo flasies trwei?
elpizw pantws na stamathsei auto me ta mhnmata giati einai spastikotato
nasai kala file mou ddr2.....8a 3anapostarw sthn orkomwsia mou pleon ektos kai ean....ean isxyei auto pou akousa pws mesa sto stratopedo exei net cafe .....hahahahah 3enodoxeio pleon o stratos

ddr2
5 Νοέ. 2006, 16:48
kalhspera paidia
aporia no 1 :
aporia no 2 :

eyxaristw prokatabolika

Σου απάντησα λίγο πιο πάνω, στο προηγούμενο πόστ σου:)

Mr_3hrou
5 Νοέ. 2006, 17:00
Σου απάντησα λίγο πιο πάνω, στο προηγούμενο πόστ σου:)

to eida ddr2, apla apo xazomara mou 3anapathsa to idio post kai gia na mhn einai diplo to ekana tropopoihsh kai apanthsa....apla me prolabes thn wra pou ekana tropopoihsh

thanx anyway file
:) :) :)

tropopoihsh no 2: evala kai sto avatar twra to k8ooi ;)
efyga paides, paw na sa3w balitsa

geofil
5 Νοέ. 2006, 17:03
Και μια συμβουλή Mr_3hrou. Επειδή βλέπω ότι είσαι νέος στο φόρουμ.
Προσπάθησε να γράφεις με ελληνικά, ειδικά όταν γράφεις μεγάλα μηνύματα. Στραβώθηκα στην κυριολεξία μέχρι να διαβάσω το μήνυμά σου.

ddr2
5 Νοέ. 2006, 17:04
to eida ddr2, apla apo xazomara mou 3anapathsa to idio post kai gia na mhn einai diplo to ekana tropopoihsh kai apanthsa....apla me prolabes thn wra pou ekana tropopoihsh

thanx anyway file
:) :) :)

tropopoihsh no 2: evala kai sto avatar twra to k8ooi ;)
efyga paides, paw na sa3w balitsa

Α, οκ τότε:)
Και ναι, θα ήταν καλύτερο, αν μπορούσες να γράφεις με ελληνικά:O

PGM_gr
5 Νοέ. 2006, 21:35
μπορεις να μου πεις καποιος ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου και απο που μπορω να την κατεβασω ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

asmodeus
5 Νοέ. 2006, 21:41
μπορεις να μου πεις καποιος ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου και απο που μπορω να την κατεβασω ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Αν ψαξεις λιγο φιλε μου θα δεις οτι εχει απαντηθει παρα πολλες φορες.μιας λοιπον και εισαι καινουριος στο site καταρχην καλως ηρθες.η τελευταια εκδοση ειναι η R1ED001 και μπορεις να την κατεβασεις απο το site της sonyericsson δωρεαν και ευκολα στο κινητο σου.εχει οδηγιες εκει για να δεις πως γινεται

GIL46
5 Νοέ. 2006, 22:23
αυτη την τελευταια εκδoση, την <<φοραει>> το K800i?

asmodeus
5 Νοέ. 2006, 22:44

τι εννοεις?:confused: εγω αυτην την εκδοση εχω στο κινητο μου

fanatikos
6 Νοέ. 2006, 08:39

Τι εννοείς? Αν το πάρεις καινούργιο, αν μπορεί να έχει αυτή την έκδοση?

fanatikos
6 Νοέ. 2006, 08:43
apo wotan server pio filmware prepei na katevaso gia na exo kai ellinika sto k800i ??

tnx..!!

Άν κάνεις κλικ πάνω στις version, θα σου ανοίξει παράθυρο με τις γλώσσες που περιλαμβάνει η κάθε μία. Η πιο καινούργια που έχει Ελληνικά είναι η R1ED001.

fanatikos
6 Νοέ. 2006, 08:55
παιδια ειμαι πολυ επιφυλακτικος για το K800i διαναζω οτι το του κανετε update και τετοια πραγματα...Και το γουσταρω πολυ αυτο το κινητακι...
Αληθεια, αν το παρω την αλλη εβδομαδα θα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εκδοση του firmware του?

Φίλε μου αυτό δεν είναι κάτι στάνταρ. Πολλά παιδιά εδώ έχουν αντιμετωπήσει προβλήματα, αλλά και πάρα πολλοί δεν έχουν δει τίποτα μέχρι στιγμής. Σίγουρα το αρχικό λογισμικό μπορεί να έχει προβλήματα. Συμβαίνει στα περισσότερα κινητά σήμερα, και οι λόγοι είναι άσχετοι με την ποιότητα του κινητού. (Αλήθεια τι να πουν οι χρήστες των ΝΟΚΙΑ με τα φαινόμενα memory leakage).
Τώρα αν θα το πάρεις την άλλη εβδομάδα, ή την παράλλη, ή σε ένα μήνα, δεν λέει κάτι. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να σου βγει ελλατωματικό, όπως και να σου βγει αστέρι. Εγώ έχω πάρει από τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα, και να μην το ματιάξω μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Με το αρχικό software είχε κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία έχουν εξαφανηστεί με την αναβάθμιση που του έκανα.

fanatikos
6 Νοέ. 2006, 09:11
τελικα μια φορα δουλεψε και μετα παλι τα ιδια.Τιποτα θελει εναν card reader για να τελειωνει η ιστορια.thanks για τις πληροφοριες

Φίλε μου, μπλε δόντι!! Τα ίδια και χειρότερα είχα αντιμετωπήσει! Μάλιστα από το πολύ σκάλησμα (μπας και δουλέψει) έκανα και ζημιά! Τα πήρα στο κρανίο και αγόρασα ένα buetooth dongle για το pc. Είναι παμφθηνα, και δουλεύουν άψογα. Από τότε κανένα πρόβλημα. Δουλεύει μια χαρά σαν μόντεμ, και μεταφέρω και κανένα αρχειάκι όταν θέλω. Και το βασικότερο ούτε καλώδια ούτε τίποτα! Βάζω το τηλέφωνο κοντά στο παράθηρο, και με το notebook μπορώ να κόβω βόλτες στο δωμάτιο.;)

ethnicnation
6 Νοέ. 2006, 11:06
ευχαριστω παιδια
πηγε η καρδια μου στη θεση της

Και το χέρι στην τσέπη σου.:lol:

ethnicnation
6 Νοέ. 2006, 11:13
Παιδιά, διάβασα εδώ πως δεν χρειάζεται για την αναβάθμιση να πηγαίνουμε πλέον στα εξουσιοδοτημένα οπου όλοι ξέρουμε την κάκιστη εξυπηρέτηση. Ομως, πως βλέπουμε ποιά έκδοση λογισμικού "φοράει" το κινητό μας, ώστε να δούμε εαν χρειάζεται αναβάθμιση η οχι;

fanatikos
6 Νοέ. 2006, 11:29
Παιδιά, διάβασα εδώ πως δεν χρειάζεται για την αναβάθμιση να πηγαίνουμε πλέον στα εξουσιοδοτημένα οπου όλοι ξέρουμε την κάκιστη εξυπηρέτηση. Ομως, πως βλέπουμε ποιά έκδοση λογισμικού "φοράει" το κινητό μας, ώστε να δούμε εαν χρειάζεται αναβάθμιση η οχι;

Φίλε μου μπαίνεις στο κρυφό μενού, και βλέπεις όλες τις πληροφορίες. Το πως μπαίνεις έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές. Ρίξε μια ματιά λίγο προς τα πίσω και θα το βρεις.

ethnicnation
6 Νοέ. 2006, 11:50
ΟΚ. Είναι άλλωστε πολύ απλό. Δεν έχω παρα να ψάξω ανάμεσα σε 133 σελίδες.!!!!!!!!!!!!!!

fanatikos
6 Νοέ. 2006, 11:59
ΟΚ. Είναι άλλωστε πολύ απλό. Δεν έχω παρα να ψάξω ανάμεσα σε 133 σελίδες.!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: Καλά, καλά!!! Μην γρινιάζεις!!! Άντε, για να μπεις δώσε >*<<*<*

rms
6 Νοέ. 2006, 15:23
καλησπερα παιδια..εχει κανεις ακουσει μετα το κ800! τι θα ερθει?

giouli_n91
6 Νοέ. 2006, 15:27
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και περναω μεσα φωτογραφιες ειτε μεσω pc suite ειτε μεσω myphone explorer, ενω τις περναει κανονικα και φαινεται οτι υπαρχουν μεσα στο κινητο, οταν το αποσυνδεω απο τον υπολογιστη και παω να τις δω δεν υπαρχει κατι στο φακελο.Ξερει κανεις τι μπορει να γινεται?Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια...

zzzzz
6 Νοέ. 2006, 16:00
Mια ερωτηση
για να συνδεσω το Κ800 με το PC αλλα μονο για file transfer (να χρησιμοποιησω το disk2phone δηλαδη) χρειαζονται οι drivers απο το cd ή οχι ?
ευχαριστω.

ethnicnation
6 Νοέ. 2006, 17:03
:lol: :lol: Καλά, καλά!!! Μην γρινιάζεις!!! Άντε, για να μπεις δώσε >*<<*<*
Σ'ευχαριστώ.
R1CB001 εχω λέει.:O
Και έχει και ολόκληρο κατεβατό με στοιχεία.

Να κάνω αναβάθμιση λοιπόν; Χρειάζεται;
Θα γίνει ποιό γρήγορο; Διοτι τώρα είναι αργά τα ζώα.:)

asmodeus
6 Νοέ. 2006, 17:21
Σ'ευχαριστώ.
R1CB001 εχω λέει.:O
Και έχει και ολόκληρο κατεβατό με στοιχεία.

Να κάνω αναβάθμιση λοιπόν; Χρειάζεται;
Θα γίνει ποιό γρήγορο; Διοτι τώρα είναι αργά τα ζώα.:)

Αναβαθμιση θες σιγουρα και ολο καποιες ψιλοβελτιωσεις θα δεις!

ethnicnation
6 Νοέ. 2006, 18:52
Σπεύδω τώρα. Να υποθέσω πως ειναι στο www.sonyericsson.gr. Έτσι;
30 mb λέει. Θα τοποθετήσω το αρχείο στην μέμορυ κάρτα και μετά θα κάνω κάτι άλλο;

digeorgeous
6 Νοέ. 2006, 19:05
:
Αρχικό Μήνυμα από ddr2 Εμφάνιση Μηνύματος
Ή στα αγγλικά.
Σωστά

Παράθεση:
Αρχικό Μήνυμα από ddr2 Εμφάνιση Μηνύματος

Σωστά
Έτσι τις είχα παλιότερα και εγώ. Αλλά τις άλλαξα αργότερα με κεφαλαία ελληνικά
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να αρκεστώ στην εύρεση μόνο με το πρώτο γράμμα (δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να αλλάξω όλες μου τις "Επαφές").
Τελικά η NOKIA είναι πολύ μπροστά σε μερικά πράγματα... :O

ddr2
6 Νοέ. 2006, 19:18
Σπεύδω τώρα. Να υποθέσω πως ειναι στο www.sonyericsson.gr (http://www.sonyericsson.gr). Έτσι;
30 mb λέει. Θα τοποθετήσω το αρχείο στην μέμορυ κάρτα και μετά θα κάνω κάτι άλλο;

ΟΧΙ!!!!!!!
:!: Θα κατεβάσεις το αρχείο και θα το εγκαταστήσεις στο pc σου.:!:
Τα υπόλοιπα επι της οθόνης.
Έχει αναλυτικές οδηγίες:)

ethnicnation
6 Νοέ. 2006, 19:36
Και πως θα συνδέσω το κινητό μου; Την εγκατάσταση του προγράμματος που έχει η συσκευασία δεν την έχω κάνει στο pc. Δεν τα κατάφερα παλαιότερα.

geofil
6 Νοέ. 2006, 20:23
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να αρκεστώ στην εύρεση μόνο με το πρώτο γράμμα (δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να αλλάξω όλες μου τις "Επαφές").
Τελικά η NOKIA είναι πολύ μπροστά σε μερικά πράγματα... :O

Είναι θέμα γραμματοσειράς.
Φυσικά αν καθήσεις να αλλάξεις τις επαφές σου, δεν θα το κάνεις στο κινητό.
Ούτε στο outlook ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.
Το πιο εύκολο είναι να το κάνεις σε κάποιο πρόγραμμα σαν το excel (αν το γνωρίζεις) όπου μπορείς να κάνεις μαζικές αλλάγές και μετά να κάνεις import στο outlook για συγχρονισμό.

ddr2
6 Νοέ. 2006, 20:26
Και πως θα συνδέσω το κινητό μου; Την εγκατάσταση του προγράμματος που έχει η συσκευασία δεν την έχω κάνει στο pc. Δεν τα κατάφερα παλαιότερα.

Ίσως να μην παίζει και ρόλο.
Θα συνδέσεις το κινητό κανονικά με καλώδιο.
Σου έχει αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις.
Την ώρα που συνδέεις το καλώδιο να θυμάσαι να έχεις πατημένο το "c"
Να το αφήσεις μόνο όταν στην οθόνη του pc εμφανιστεί σχετικό μήνυμα.

ethnicnation
6 Νοέ. 2006, 21:10
Σε ευχαριστώ.

ddr2
6 Νοέ. 2006, 21:24
Σε ευχαριστώ.
Περιμένω αποτελέσματα:)

costas_pro
6 Νοέ. 2006, 22:19
paides exo exo vodafone live kai leei ekdosi log r1ce001.einai kainourgia?

ddr2
6 Νοέ. 2006, 23:12
paides exo exo vodafone live kai leei ekdosi log r1ce001.einai kainourgia?
Νομίζω ότι θέλεις θέλεις ένα ψιλο-update:lol: :p :)

grvit
6 Νοέ. 2006, 23:47
Για δωστε μια βοηθεια.Το εχω δει το Κ800 και ειναι ενδιαφερον.Επισης εχω ενα Κ750ι ,το οποιο φορτωθηκα απο τη γυναικα μου.Καλο τηλεφωνο το Κ750,τα κανει ολα και συμφερει.Η ερωτηση μου ειναι ,αν δεν καιγομαι τοσο για σουπερ καμερα και φωτό(του 750 δηλαδη με καλυπτει) ,αξιζει να αλλαξω το 750 με Κ800 ? Βασικα με προβληματισε και το ΣΑΡ 0.99 .... Τι αλλο προτεινετε σε SE ? Αρκει να ειναι μικρο και θαυματουργο.:) και να εχει χαμηλο ΣΑΡ....

ddr2
6 Νοέ. 2006, 23:52
Για δωστε μια βοηθεια.Το εχω δει το Κ800 και ειναι ενδιαφερον.Επισης εχω ενα Κ750ι ,το οποιο φορτωθηκα απο τη γυναικα μου.Καλο τηλεφωνο το Κ750,τα κανει ολα και συμφερει.Η ερωτηση μου ειναι ,αν δεν καιγομαι τοσο για σουπερ καμερα και φωτό(του 750 δηλαδη με καλυπτει) ,αξιζει να αλλαξω το 750 με Κ800 ? Βασικα με προβληματισε και το ΣΑΡ 0.99 .... Τι αλλο προτεινετε σε SE ? Αρκει να ειναι μικρο και θαυματουργο.:) και να εχει χαμηλο ΣΑΡ....

Προσψπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει η αλλαγή, το έχω πεί πολλές φορές.Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η κάμερα του 750 σε καλύπτει.
Εκτός από το 800άρι, έχω να προτείνω το w850(αλλά το 750 έχει καλύτερη κάμερα)
.Αυτά τα δύο είναι της μοδός τώρα τελευταία.Τα υπόλοιπα μοντέλα είναι πιο χαμηλής κατηγορίας.

ταξιδιωτης22
7 Νοέ. 2006, 02:30

απο την στιγμη που εδωσες το 750 σου το k-800 ειναι μια χρα φιλε μου και σιγουρα αξιζει,και το 850 ειναι καλο αλλα προτιμω λιγο περισσοτερο το k-800.

grvit
7 Νοέ. 2006, 06:06
απο την στιγμη που εδωσες το 750 σου το k-800 ειναι μια χρα φιλε μου και σιγουρα αξιζει,και το 850 ειναι καλο αλλα προτιμω λιγο περισσοτερο το k-800.

Αμ εδω ειναι το θεμα.Δεν το εδωσα το Κ750ι,μου το δωσανε.Γιαυτο ειπα να ρωτησω για προτασεις...και κυριως για το Κ800 ...θα τσεκαρω αυτα που ειπατε παντως.Ευχαριστω.:)

grvit
7 Νοέ. 2006, 06:33
μμ..ωραιο το 850 αλλα θα το χαραμισω αφου ποτε δεν ακουω μουσικη απο το κινητο,ουτε καν ραδιοφωνο.

ethnicnation
7 Νοέ. 2006, 11:19
Τελικά είναι μπέρδεμα. Κατ'αρχήν με το που σύνδεσα το usb καλώδιο και το τηλέφωνο, μου ζητάει εγκατάσταση για το k800.
Δεύτερον. Το πρόγραμμα της αναβάθμισης μου ζητάει σε εναν παράθυρο...
proxy server: ........

Port: .........

Σε αυτά τα 2 θέλει κάποιους κωδικούς. Οπότε, δεν μπορώ να προχωρήσω. Τι κάνουμε λοιπόν;

costas_pro
7 Νοέ. 2006, 12:23
Νομίζω ότι θέλεις θέλεις ένα ψιλο-update:lol: :p :)
ela ena lathos ekana kai to xtipas

ταξιδιωτης22
7 Νοέ. 2006, 13:47
μμ..ωραιο το 850 αλλα θα το χαραμισω αφου ποτε δεν ακουω μουσικη απο το κινητο,ουτε καν ραδιοφωνο.

φιλε μου παρε το Κ-800 και μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ,το κινητο ειναι κορυφη.:)

stathoulop
7 Νοέ. 2006, 14:37
ρε μαγκες με την τελευταια αναβαθμιση η ποιοτητα του βιντεο εχει βελτιωθει;

giouli_n91
7 Νοέ. 2006, 14:43
οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και περναω μεσα φωτογραφιες ειτε μεσω pc suite ειτε μεσω myphone explorer, ενω τις περναει κανονικα και φαινεται οτι υπαρχουν μεσα στο κινητο, οταν το αποσυνδεω απο τον υπολογιστη και παω να τις δω δεν υπαρχει κατι στο φακελο.Ξερει κανεις τι μπορει να γινεται?SOSSSS

odytsak
7 Νοέ. 2006, 15:52
ρε μαγκες με την τελευταια αναβαθμιση η ποιοτητα του βιντεο εχει βελτιωθει;

Καθόλου:(
Παραμένει η ίδια χάλια ποιότητα 176Χ144 με (νομίζω) μόλις 15 καρέ το δευτερόλεπτο:mad:

xagios
7 Νοέ. 2006, 16:34
ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οταν ανοιγω το καπακι της φωτογραφικης μου βγαζει μηνυμα οτι μια αλλη εφαρμογη χρησιμοποιει την καμερα τα παντα εκανα μεχρι ξανα αναβαθμιση αλλα δεν:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ddr2
7 Νοέ. 2006, 16:54
ela ena lathos ekana kai to xtipas

Έλα, σόρρυ φίλε μου, δεν το έκανα με κακία:O :O
Απλά μου φάνηκε αστείο έτσι όπως το διάβασα :)

Ethnicnation: Δεν είναι περίπλοκο.
Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει το πρόγραμμα στο Pc σου.
Άρχισε να το τρέχεις και ακολούθα τις οδηγίες.Θα συνδέσεις το κινητό(έχοντας αφαιρέσει την κάρτα sim πρώτα) όταν στο ζητήσει.
Φρόντισε την στιγμή που το συνδέεις να είναι κλειστό, να έχεις πατημένο το "c" (το οποίο θα το αφήσεις μόνο όταν εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα στην οθόνη) και να έχεις μπόλικη μπαταρία στο κινητό
Αν μείνεις από μπαταρία στην μέση της διαδικασίας θα τρέχεις στα σέρβις και είναι κρίμα.
Μην επαναπαυθείς από το γεγονός ότι φορτίζει μέσω του usb καλωδίου.Αυτό δεν αρκεί(την έχω πατήσει γι αυτό στα λέω:p )

ddr2
7 Νοέ. 2006, 16:58
οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και περναω μεσα φωτογραφιες ειτε μεσω pc suite ειτε μεσω myphone explorer, ενω τις περναει κανονικα και φαινεται οτι υπαρχουν μεσα στο κινητο, οταν το αποσυνδεω απο τον υπολογιστη και παω να τις δω δεν υπαρχει κατι στο φακελο.Ξερει κανεις τι μπορει να γινεται?SOSSSS

Γίνεται ότι τις περνάς στο φάκελο camera του κινητού(εκεί που αποθηκεύει τις φώτο μόλις τις έχεις τραβήξει).
Μην αποθηκεύεις εκεί φωτογραφίες που περνάς από το pc.Φτιάξε δικούς σου φακέλους και πέτα τις εκεί.Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

conrad
7 Νοέ. 2006, 17:26
Ρε παιδια λεω επιτελους να αφησω το παλιο αλλα καλο για εμενα sx1 και ειμαι αναμεσα σε 4 συσκευες,το 6280 ή 6288(το ιδιο ειναι ουσιαστικα),το k800 και το n72.Εσεις τι θα προτεινατε;

ddr2
7 Νοέ. 2006, 17:30
Ρε παιδια λεω επιτελους να αφησω το παλιο αλλα καλο για εμενα sx1 και ειμαι αναμεσα σε 4 συσκευες,το 6280 ή 6288(το ιδιο ειναι ουσιαστικα),το k800 και το n72.Εσεις τι θα προτεινατε;

Το n72, αν θέλεις να έχεις ανοιχτό λογισμικό(όπως και στο sx1) αλλιώς το k800.
Σου προτείνω να ανοίξεις ένα θεματάκι στους διαξιφισμούς σχετικά με το ερώτημά σου, μιας και εδώ δεν είναι το κατάλληλο σημείο.:)

conrad
7 Νοέ. 2006, 17:36
thanks θα γραψω εκει αν ειναι!

ELMOBO
7 Νοέ. 2006, 18:19
Ρε παιδιά με θήκες έχουμε κανα νεότερο?

Πέρα απο την ICA-25 που λέει ένας φίλος.

Οι θήκες Krushell κ bodyglove που παίζουν στην Αθήνα?

giouli_n91
7 Νοέ. 2006, 18:37
Γίνεται ότι τις περνάς στο φάκελο camera του κινητού(εκεί που αποθηκεύει τις φώτο μόλις τις έχεις τραβήξει).
Μην αποθηκεύεις εκεί φωτογραφίες που περνάς από το pc.Φτιάξε δικούς σου φακέλους και πέτα τις εκεί.Τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
φτιαχνω δικο μου φακελο..τον ονομαζς photos και πεταω εκει μεσα τις φωτογραφιες απο το Pc αλλα και παλι δε βρισκω τον φακελο αυτον μεσα στο κινητο!!!!:(

mtaras
7 Νοέ. 2006, 20:14
Μόλις σήμερα πήρα το νέο μου K800i από Vodafone κατάστημα. Είναι δυστοιχώς Vodafone Live αλλά ελπίζω νβα μην έχω προβλήματα.

Ξεκινώ από σήμερα να διαβάσω το forum αυτό από την αρχή για να μπορώ να συμμετέχω στην συζήτηση.

ddr2
7 Νοέ. 2006, 20:17
φτιαχνω δικο μου φακελο..τον ονομαζς photos και πεταω εκει μεσα τις φωτογραφιες απο το Pc αλλα και παλι δε βρισκω τον φακελο αυτον μεσα στο κινητο!!!!:(

Τον φτιάχνεις μέσα στον φάκελο "εικόνες"??
Σίγουρα?
Στην κύρια μνήμη ή στην κάρτα μνήμης??
(δεν έχει σημασία που τον φτιάχνεις αλλά μήπως γι αυτό δεν τον βρίσκεις:worry: :worry: )

Mtaras: Με γειά το κινητάκι!
Έ, όχι και από την αρχή!!!Θα σου πάρει πολύ καιρό.
Ό,τι θέλεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε :)

costas_pro
7 Νοέ. 2006, 20:24
Έλα, σόρρυ φίλε μου, δεν το έκανα με κακία:O :O
Απλά μου φάνηκε αστείο έτσι όπως το διάβασα :)

Ethnicnation: Δεν είναι περίπλοκο.
Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει το πρόγραμμα στο Pc σου.
Άρχισε να το τρέχεις και ακολούθα τις οδηγίες.Θα συνδέσεις το κινητό(έχοντας αφαιρέσει την κάρτα sim πρώτα) όταν στο ζητήσει.
Φρόντισε την στιγμή που το συνδέεις να είναι κλειστό, να έχεις πατημένο το "c" (το οποίο θα το αφήσεις μόνο όταν εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα στην οθόνη) και να έχεις μπόλικη μπαταρία στο κινητό
Αν μείνεις από μπαταρία στην μέση της διαδικασίας θα τρέχεις στα σέρβις και είναι κρίμα.
Μην επαναπαυθείς από το γεγονός ότι φορτίζει μέσω του usb καλωδίου.Αυτό δεν αρκεί(την έχω πατήσει γι αυτό στα λέω:p )
den peiraxtika

ddr2
7 Νοέ. 2006, 20:31
den peiraxtika

Χαίρομαι:)
Δεν ήθελα να πειραχτείς έτσι και αλλιώς.

digeorgeous
7 Νοέ. 2006, 20:31
Είναι θέμα γραμματοσειράς.
Φυσικά αν καθήσεις να αλλάξεις τις επαφές σου, δεν θα το κάνεις στο κινητό.
Ούτε στο outlook ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.
Το πιο εύκολο είναι να το κάνεις σε κάποιο πρόγραμμα σαν το excel (αν το γνωρίζεις) όπου μπορείς να κάνεις μαζικές αλλάγές και μετά να κάνεις import στο outlook για συγχρονισμό.
Βασικά, το πρόβλημά μου δεν είναι πως θα μετατρέψω μαζικά όλες τις επαφές σε κεφαλαία ελληνικά. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω σχεδόν αυτόματα όπως προτείνεις. Απλώς θεωρώ ενοχλητικό, το να πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να βλέπω παντού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ :wacko: . Ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό software update να λυθεί το πρόβλημα. Πριν το Κ800 είχα για κάποιες βδομάδες ένα Ν70 το οποίο δεν αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα (ταξινομούσε σωστά, και έκανε εύρεση ακόμα και σε τονισμένους χαρακτήρες, κεφαλαίους και μικρούς!!! :rolleyes: )

geofil
7 Νοέ. 2006, 20:49
Βασικά, το πρόβλημά μου δεν είναι πως θα μετατρέψω μαζικά όλες τις επαφές σε κεφαλαία ελληνικά. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω σχεδόν αυτόματα όπως προτείνεις. Απλώς θεωρώ ενοχλητικό, το να πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να βλέπω παντού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ :wacko: . Ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό software update να λυθεί το πρόβλημα. Πριν το Κ800 είχα για κάποιες βδομάδες ένα Ν70 το οποίο δεν αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα (ταξινομούσε σωστά, και έκανε εύρεση ακόμα και σε τονισμένους χαρακτήρες, κεφαλαίους και μικρούς!!! :rolleyes: )

Δεν νομίζω ότι θα διορθωθεί αυτό με firmware update.
Δυστυχώς αν θες να έχεις εύρεση σε περισσότερους του ενός χαρακτήρες, θα πρέπει να έχεις λατινικούς χαρακτήρες ή ελληνικά κεφαλαία.

mobo
7 Νοέ. 2006, 23:26
Πως θα τα κάνουμε ελληνικά κεφαλαία αυτόματα ρε παιδιά, πείτε και σε μας.

fanatikos
8 Νοέ. 2006, 01:00
Τελικά είναι μπέρδεμα. Κατ'αρχήν με το που σύνδεσα το usb καλώδιο και το τηλέφωνο, μου ζητάει εγκατάσταση για το k800.
Δεύτερον. Το πρόγραμμα της αναβάθμισης μου ζητάει σε εναν παράθυρο...
proxy server: ........

Port: .........

Σε αυτά τα 2 θέλει κάποιους κωδικούς. Οπότε, δεν μπορώ να προχωρήσω. Τι κάνουμε λοιπόν;

Για το update δεν χρειάζονται drivers για το κινητό. Κατεβάζεις απλά το πρόγραμμα, το κάνεις εγκατάσταση, το τρέχεις και ακολουθείς τις οδηγίες του ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. ;)

Proxy server ???? Port ????? :blink:
Με τι σύνδεση προσπαθείς να κάνεις το update? Αν είναι καμοιά εταιρική με proxy, (μέσω δικτύου) ξέχνα το. Δεν θα καταφέρεις τίποτα. Για να δεις τι γίνεται πήγαινε στα Εργαλία του Internet explorer, επιλογές internet, συνδέσεις, ρυθμήσεις τοπικού δικτύου και δες το διακομηστή μεσολάβησης (proxy server). Εκεί θα βρεις αυτά που σου ζητάει. Βάλτα και δες αν θα προχωρήσει κανονικά. (Προσωπικά αμφιβάλω).

fanatikos
8 Νοέ. 2006, 01:10
Μόλις σήμερα πήρα το νέο μου K800i από Vodafone κατάστημα. Είναι δυστοιχώς Vodafone Live αλλά ελπίζω νβα μην έχω προβλήματα.

Ξεκινώ από σήμερα να διαβάσω το forum αυτό από την αρχή για να μπορώ να συμμετέχω στην συζήτηση.

Με γειές! Με γειές!! :D
Από την αρχή??? 130τόσες σελίδες ?????? Χαρά στο κουράγιο σου, φίλε!!!:lol:

RAVER
8 Νοέ. 2006, 02:49

bodyglove θα βρεις σε καταστηματα "γερμανος".:)

digeorgeous
8 Νοέ. 2006, 05:45
Πως θα τα κάνουμε ελληνικά κεφαλαία αυτόματα ρε παιδιά, πείτε και σε μας.
Λοιπόν, πήγαινε στο outlook και από το μενού File ("Αρχείο", αν έχεις ελληνικό MSOffice) πήγαινε στην επιλογή Import and Export (Εισαγωγή/Εξαγωγή δεδομένων). Εκεί επέλεξε να εξάγεις τα στοιχεία των Επαφών σου σε μορφή Microsoft Excel. Άνοιξε το excel που θα σου φτιάξει, και δίπλα στις στήλες με τα ονόματα και τα επώνυμα πρόσθεσε από μια στήλη (επιλέγεις τη στήλη που θες, κάνεις δεξί κλικ και πατάς στο "Εισαγωγή στήλης").
Άρα τώρα έχεις το αρχικό αρχείο με δύο επιπλέον κενές στήλες (μία αριστερά από το ονόματα, και μία αριστερά από τα επίθετα).

Πήγαινε τώρα στο πρώτο κενό κελί αριστερά από το πρώτο όνομα του καταλόγου (λογικά θα είναι το κελί Β2). Εκεί πληκτρολόγησε το εξής: =UPPER(C2) και πάτησε enter (το C2 είναι το κελί με το πρώτο όνομα). Θα δεις ότι στο κελί θα εμφανιστεί το όνομα με κεφαλαίους χαρακτήρες. Πήγαινε τώρα με τον ποντικό στο κάτω δεξιά σημείο του κελιού Β2 που έχει μια μαύρη τελίτσα (θα δεις ότι ο δείκτης του ποντικού θα αλλάξει σε σταυρό). Κάνε αριστερό κλικ, και με πατημένο το κουμπί του ποντικού, κατέβα προς το κάτω μέρος της οθόνης ώστε να επιλέξεις όλη τη στήλη). Voila!

Ακολουθείς την ίδια διαδικασία και για τα επώνυμα (στο κελί Ε2 βάζεις τη συνάρτηση =UPPER(F2), κλπ κλπ κλπ). Όταν το κάνεις και αυτό, προσθέτεις στην πρώτη γραμμή των στηλών που έφτιαξες τις σωστές επικεφαλίδες (π.χ. Firstname, Lastname), επιλέγεις όλα τα κελιά (Ctrl+A), δεξί κλικ και επιλέγεις Copy ("Αντιγραφή"), πάλι δεξί κλικ και επιλέγεις Paste Special->Values ("Ειδική επικόλληση"->"Τιμές"), σβήνεις τις δυο παλιές στήλες με τα ονοματεπώνυμα που είχαν μικρούς χαρακτήρες, και από το Outlook επιλέγεις πάλι "Import and Export" και κάνεις εισαγωγή στοιχείων από το αρχείο excel που μόλις έφτιαξες.

Θα μπορούσες να φτιάξεις και μια μακροεντολή στο Outlook, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Η όλη διαδικασία με το excel δεν κρατάει πάνω από μερικά λεπτά. Προσωπικά δεν πρόκειται όμως να την κάνω, γιατί πιστεύω ότι είναι ενοχλητικό να βλέπω και στα e-mail και στο κινητό ονοματεπώνυμα με κεφαλαία. Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδί μου να φτιάχνουν κινητά χωρίς τέτοια προβλήματα; Δεν ενημερώνουν οι "δικοί μας" (της SonyEricsson Ελλάδας) τη μαμά εταιρεία γι' αυτά τα bugs; :mad:

ELMOBO
8 Νοέ. 2006, 09:31
Παράθεση:
Αρχικό Μήνυμα από ELMOBO Εμφάνιση Μηνύματος

bodyglove θα βρεις σε καταστηματα "γερμανος".

Σε κανα δυο "Γερμανούς" (κεντρικά καταστήματα κιόλας) που έψαξα δεν είχε για Κ800 αλλά μόνο για άλλα μοντέλα.

Έχει εντοπίσει κανένας σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα?

ddr2
8 Νοέ. 2006, 09:41
Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδί μου να φτιάχνουν κινητά χωρίς τέτοια προβλήματα; Δεν ενημερώνουν οι "δικοί μας" (της SonyEricsson Ελλάδας) τη μαμά εταιρεία γι' αυτά τα bugs; :mad:
Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτά τα bugs οφείλονται στην ελληνική SE και έχουν να κάνουν με την μεταγλώττιση του μενού.

ethnicnation
8 Νοέ. 2006, 10:28
Για το update δεν χρειάζονται drivers για το κινητό. Κατεβάζεις απλά το πρόγραμμα, το κάνεις εγκατάσταση, το τρέχεις και ακολουθείς τις οδηγίες του ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. ;)

Proxy server ???? Port ????? :blink:
Με τι σύνδεση προσπαθείς να κάνεις το update? Αν είναι καμοιά εταιρική με proxy, (μέσω δικτύου) ξέχνα το. Δεν θα καταφέρεις τίποτα. Για να δεις τι γίνεται πήγαινε στα Εργαλία του Internet explorer, επιλογές internet, συνδέσεις, ρυθμήσεις τοπικού δικτύου και δες το διακομηστή μεσολάβησης (proxy server). Εκεί θα βρεις αυτά που σου ζητάει. Βάλτα και δες αν θα προχωρήσει κανονικά. (Προσωπικά αμφιβάλω).
Τι εννοείς σύνδεση;
Το usb καλώδιο, το κινητό και το πρόγραμμα αναβάθμισης χρησιμοποιώ. Τρέχω το πρόγραμμα πρώτα, συνδέω το κινητό (τότε μου ζητάει εγκατάσταση προγράμματος γιατο κινητό) και μετά μου έβγαλε αυτό που είπα προηγουμένως.:O

ddr2
8 Νοέ. 2006, 10:30
Τι εννοείς σύνδεση;
Το usb καλώδιο, το κινητό και το πρόγραμμα αναβάθμισης χρησιμοποιώ. Τρέχω το πρόγραμμα πρώτα, συνδέω το κινητό (τότε μου ζητάει εγκατάσταση προγράμματος γιατο κινητό) και μετά μου έβγαλε αυτό που είπα προηγουμένως.:O

Όταν τρέχεις το πρόγραμμα αναβάθμισης στον υπολογιστή πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο Internet.
Πώς θα κάνει αναβάθμιση?
Κατά προτίμηση με adsl

Vangelakis4
8 Νοέ. 2006, 10:46
Σε κανα δυο "Γερμανούς" (κεντρικά καταστήματα κιόλας) που έψαξα δεν είχε για Κ800 αλλά μόνο για άλλα μοντέλα.

Θηκες BODYGLOVE υπαρχουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαθεσιμα...

ethnicnation
8 Νοέ. 2006, 10:48
Ωχ. Σοβαρά; Εγώ το εγκατέστησα στο αλλο pc μου που ειναι σούπερ. Διοτι το λαπτοπ που γράφω και μπαίνω ιντερνετ, ψηλοσέρνετε. Ενα ενα τα λέτε βρε παιδιά. Ευχαριστώ πάντως. Σε λίγο θα αρχίσω την προσπάθεια.
Χανεται κάτι απο δαιδομένα του κινητού; Π.χ. sms;

ddr2
8 Νοέ. 2006, 10:51
Ωχ. Σοβαρά; Εγώ το εγκατέστησα στο αλλο pc μου που ειναι σούπερ. Διοτι το λαπτοπ που γράφω και μπαίνω ιντερνετ, ψηλοσέρνετε. Ενα ενα τα λέτε βρε παιδιά. Ευχαριστώ πάντως. Σε λίγο θα αρχίσω την προσπάθεια.
Χανεται κάτι απο δαιδομένα του κινητού; Π.χ. sms;

Όχι ,τίποτα δεν χάνεται:)

ELMOBO
8 Νοέ. 2006, 12:08
Παράθεση:
Αρχικό Μήνυμα από ELMOBO Εμφάνιση Μηνύματος

Θηκες BODYGLOVE υπαρχουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαθεσιμα...

Δεν μιλάω για θήκες BODYGLOVE γενικά ρε παιδιά!

Χαίρω πολύ ότι υπάρχουν θήκες BODYGLOVE. :lol:

Μιλάω για θήκη συγκεκριμένα για Κ800. Στο Πλαίσιο πήγα.

Έχει θήκες BODYGLOVE αλλά όχι για Κ800.

Υπάρχει συγκεκριμένη θήκη.

Αυτή

http://www.mobilefun.co.uk/product/10864.htm

mobo
8 Νοέ. 2006, 12:47
@digeorgeous: Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου. Πολύ κατατοπιστικός ο οδηγός που έφτιαξες.

LLALAKIS
8 Νοέ. 2006, 13:33
Μηπως ξέρετε αν ο φορτιστης του Κ-750 κανει για το Κ-800?

dathanassiou
8 Νοέ. 2006, 13:48
Μηπως ξέρετε αν ο φορτιστης του Κ-750 κανει για το Κ-800?
Ναι,κανει (και το αναποδο->του Κ800 στο Κ750) :)

dimitris_MANH-7-
8 Νοέ. 2006, 14:57
Kalispera sas kserei kaneis an iparxoun site gia efarmoges K800i???Sas euxaristo poli:rolleyes:

RAVER
8 Νοέ. 2006, 15:01
Kalispera sas kserei kaneis an iparxoun site gia efarmoges K800i???Sas euxaristo poli:rolleyes:

Καλησπερα.:worry: εδω (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143124).:)

mike^^
8 Νοέ. 2006, 15:05
re pedia simera gia proti fora meta tin anavathmisi(tin exo kani edo kai 1 mina sxedon) mou vgike i aspri othoni ke ekane to kinito restart apo mono tou!sinolika einai i deyteri fora pou to kani.mia prin kai mia meta apo tin anavathmisi.na arxiso na anisixo lete?

digeorgeous
8 Νοέ. 2006, 16:15
Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτά τα bugs οφείλονται στην ελληνική SE και έχουν να κάνουν με την μεταγλώττιση του μενού.
Πραγματικά, είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν, αν πάω στα γραφεία τους και τους πω "Κύριοι, στο manual λέτε ότι μπορώ να βάζω τους πρώτους χαρακτήρες της επαφής και να εντοπίζω αυτό που θέλω. Εγώ βάζω τους χαρακτήρες και δεν βρίσκω τίποτα. Παραπλανητική ενημέρωση;".

Φυσικά, ξέρω τι θα μου πουν: να τα γράφεις κεφαλαία (τον οποίο περιορισμό φυσικά δεν τον αναφέρουν πουθενά στο manual).

Αλλά τι να περιμένει κανείς, εδώ τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να λύσουν το θέμα του "ς" (και μην αρχίσουμε τώρα να συζητάμε πόσο μεγάλο ή μικρό πρόβλημα είναι, πρόκειται περί bug και ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ θα έπρεπε να έχουν κάνει κάτι γι' αυτό).

Sorry ρε παιδιά για την γκρίνια, αλλά παίρνω ανάποδες ώρες-ώρες με τέτοια πράγματα. Γιατί όλος ο κόσμος να μπορεί να γράφει τις "επαφές" του όπως θέλει κι εγώ να πρέπει να τις γράφω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ; :mad: :mad: :mad:

xagios
8 Νοέ. 2006, 16:32
Πολλα προβληματα παντως τοσο καιρο δεν εχω πει εναντιον αλλα τωρα με την μη λειτουργια της φωτογραφικης μηχανης τα πηρα μια το joystick αλλαγη αυτου μια το κουμπι μουσικης τωρα η φωτογραφικη μηχανη .....αντε να περιμενω το servise τωρα.... ζητησα απο ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗς ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ αλλιως θα κανω καταγγελια ελεος με το @#$$#τηλεφωνο

costas_pro
8 Νοέ. 2006, 18:46
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση.Γινετε στο video να βαλεις το φλας?Ειναι ελλεινο να εχει αυτη την λειτουργεια το w800 μου και να μην το εχει το k800.Για να μην αναφερω το μαπα video του γενικα.

ddr2
8 Νοέ. 2006, 18:50
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση.Γινετε στο video να βαλεις το φλας?Ειναι ελλεινο να εχει αυτη την λειτουργεια το w800 μου και να μην το εχει το k800.Για να μην αναφερω το μαπα video του γενικα.
Δυστυχώς δεν γίνεται από όσο ξέρω.

mobo
8 Νοέ. 2006, 19:10
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση.Γινετε στο video να βαλεις το φλας?Ειναι ελλεινο να εχει αυτη την λειτουργεια το w800 μου και να μην το εχει το k800.Για να μην αναφερω το μαπα video του γενικα.Δέν γίνεται. Και μην το συγκρίνεις με το w800 γιατί το k800 έχει xenon flash

costas_pro
8 Νοέ. 2006, 19:45
Δέν γίνεται. Και μην το συγκρίνεις με το w800 γιατί το k800 έχει xenon flash
Δεν λεω στις φωτο ειναι απαιχτο το κινητο αλλα αυτο με το Video ειναι κριμα.

geofil
8 Νοέ. 2006, 22:43
Δεν λεω στις φωτο ειναι απαιχτο το κινητο αλλα αυτο με το Video ειναι κριμα.

Δυστυχώς.

costas_pro
8 Νοέ. 2006, 22:50
Παιδια κατι αλλο μπορειτε να δωσετε το LINK για να γινετε το κινητο φακος?

giouli_n91
8 Νοέ. 2006, 23:09
[QUOTE=ddr2;1629935]Τον φτιάχνεις μέσα στον φάκελο "εικόνες"??
Σίγουρα?
(δεν έχει σημασία που τον φτιάχνεις αλλά μήπως γι αυτό δεν τον βρίσκεις:worry: :worry: )

δεν εχω βαλει ακομη καρτα μνημης αρα ειναι στη μνημη του κινητου,μεσ στον φακελο εικονες..δε μου τον βγαζει ομως...

mobo
8 Νοέ. 2006, 23:10
Παιδια κατι αλλο μπορειτε να δωσετε το LINK για να γινετε το κινητο φακος?Για 5η φορά http://torch.advanta.se/

ddr2
8 Νοέ. 2006, 23:37
[quote=ddr2;1629935]Τον φτιάχνεις μέσα στον φάκελο "εικόνες"??
Σίγουρα?

δεν εχω βαλει ακομη καρτα μνημης αρα ειναι στη μνημη του κινητου,μεσ στον φακελο εικονες..δε μου τον βγαζει ομως...

Μέσα στο φάκελο εικόνες αλλά όχι μέσα στο φάκελο "κάμερα"
Σωστά?
Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει...:worry:

costas_pro
8 Νοέ. 2006, 23:57
Για 5η φορά http://torch.advanta.se/
mobo to arxeio pou katebazei den einai jar i jad.tha prepei na to katebaseis meso wap.den iparxei kat euthian efarmogi jar?

dathanassiou
9 Νοέ. 2006, 09:02
mobo to arxeio pou katebazei den einai jar i jad.tha prepei na to katebaseis meso wap.den iparxei kat euthian efarmogi jar?
http://torchk800.matlista.se/ :ninja: :O

costas_pro
9 Νοέ. 2006, 12:09
http://torchk800.matlista.se/ :ninja: :O
How to install Alt 2:
1. Use your web/wap browser on your phone and go to this page (http://torchk800.matlista.se)
2. Select the "Download Torch" link
3. Download should finish instantly as Torch is very small
4. Select to install
5. Answer "No" the first time you run Torch and it asks for permissions
6. If you didn't Answer "No", be sure to change the permission for Torch manualy to "Multimedia" = No, or you will get a question about access to the camera every time you start Torch.
(highlight Torch in Applications > press More > select Permissions > select Multimedia

dathanassiou
9 Νοέ. 2006, 12:37
Ρε συ Κωστα τι μου λες?
Στην σελιδα που παρεθεσα, δεν ειδες τον πρωτο τροπο για να το κατεβασεις σε .jar (οπως ζητησες (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1631681#post1631681))? :confused:
Απο πανω απο αυτο που παρεθεσες ειναι:

Torch Download (new in v1.1.0 Screen light auto fades + Now only one click on backbutton to exit) (http://torchk800.matlista.se/Torch.jar)

HELLOOOO??? :mad:

* Torch is a j2me midlet for the k800/k790 and works by activating the red/orange led next to the flash. (you can exit by pressing backbutton)
* How to install Alt 1:
1. Download Torch.jar to your hardrive
2. Transfer Torch.jar to your phone by using Bluetooth/IR/USB Cable
3. Browse for Torch on your phone and select install
4. Answer "No" the first time you run Torch and it asks for permissions
5. If you didn't Answer "No", be sure to change the permission for Torch manualy to "Multimedia" = No, or you will get a question about access to the camera every time you start Torch.
(highlight Torch in Applications > press More > select Permissions > select Multimedia > select No)

Ημαρτον δηλαδη...:geek: Πρεπει να σας τα φερνουν μασημενα στο πιατο? :mad:

kalamatiani
9 Νοέ. 2006, 12:54
ρε παιδια, ποσες μερες σας κραταει η μπαταρια...;;
εμενα 2 μερες με το πολυ ζορι, χωρις χρηση της καμερας, με απενεργοποιημενη την υπηρεσια 3g, κ το πολυ 1 ωρα ομιλιας την ημερα...
τπτ αλλο...
ειναι φυσιολογικο αυτο;; :confused:

costas_pro
9 Νοέ. 2006, 12:55
Ρε συ Κωστα τι μου λες?
Στην σελιδα που παρεθεσα, δεν ειδες τον πρωτο τροπο για να το κατεβασεις σε .jar (οπως ζητησες (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1631681#post1631681))? :confused:
Απο πανω απο αυτο που παρεθεσες ειναι:

HELLOOOO??? :mad:

Ημαρτον δηλαδη...:geek: Πρεπει να σας τα φερνουν μασημενα στο πιατο? :mad:
Καλα μπορεις να χαλαρωσεις λιγο?Εγω απλα νομιζα πως αυτο που κατεβαζεις ειναι μια εφαρμογη μεσα απο την οποια θα πρεπει να το κατεβασεις μεσω wap.Εξαλλου το rar αρχειο που κατεβαινει δεν περιεχει αρχειο jar or jad.Παντως Thanks για την προσπαθεια.
Υ.Γ Κανενας δεν τα θελει μασημενα στο πιατο του.Απλα δεν εχω ενεργοποιησει το wap!

Sharp GX20 Video
9 Νοέ. 2006, 13:00
ok ine re cis i efarmogoula.. se .jar kateveni..

dathanassiou
9 Νοέ. 2006, 13:11
Καλα μπορεις να χαλαρωσεις λιγο?Εγω απλα νομιζα πως αυτο που κατεβαζεις ειναι μια εφαρμογη μεσα απο την οποια θα πρεπει να το κατεβασεις μεσω wap.Εξαλλου το rar αρχειο που κατεβαινει δεν περιεχει αρχειο jar or jad.Παντως Thanks για την προσπαθεια.
Υ.Γ Κανενας δεν τα θελει μασημενα στο πιατο του.Απλα δεν εχω ενεργοποιησει το wap!

Ρε συ Κωστα μπορω να χαλαρωσω αλλα το site εχει αναλυτικοτατες οδηγιες πως να το κανεις. Εσενα δεν ξερω τι σου κατεβαζει οταν πατησεις το link (http://torchk800.matlista.se/Torch.jar), αλλα εμενα μου κατεβαζει ενα αρχειο Java (Torch.jar), το οποιο το βαζεις μετα στο K800 (π.χ. με το καλωδιο), το κανεις install και τελειωσες.
Δεν χρειαζεται wap και δεν κατεβαινει κανενα αρχειο .rar. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο την ολη διαδικασια? :what: :worry:

papi
9 Νοέ. 2006, 14:05
εμενα 2 μερες με το πολυ ζορι, χωρις χρηση της καμερας, με απενεργοποιημενη την υπηρεσια 3g, κ το πολυ 1 ωρα ομιλιας την ημερα...
τπτ αλλο...

Δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό ή στρώσιμο της μπαταρίας, εμένα πάντως πάει πλέον 3 μέρες με 3G μετά την αναβάθμιση. Η αλλαγή έγινε αμέσως μετά την πρώτη φότιση. Με την παλιά έκδοση πήγαινε 2 μέρες.

geofil
9 Νοέ. 2006, 15:01
τπτ αλλο...

1 Ώρα ομιλίας την ημέρα; :)
Φυσιολογικότατη είναι η διάρκεια της μπαταρίας.
Ο χρόνος ομιλίας δεν είναι φυσιολογικός.:)

zzzzz
9 Νοέ. 2006, 16:12
ρε παιδια για να κανω βιντεοκληση τι χρειαζεται ?
εννοειται οτι εχω ενεργοποιησει το 3G στο μενου του τηλεφωνου και εχω και λογαριασμο δεδομενων (Data)
η καρτα sim δεν ειναι 3G αλλα απ' οτι διαβασα, στη Voda δεν χρειαζεται να ειναι η καρτα 3G για να κανω βιντεοκληση.

loipon123
9 Νοέ. 2006, 16:26
Στο ζήτημα των κεφαλαίων θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο το θέμα με το ς αλλά το θέμα των επαφών δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό.

Προσωπικά νομίζω ότι κεφαλαία στις επαφές και τα μυνημάτα είναι καλύτερα επειδή είναι πιο ευανάγνωστα. Μπορούν να βάλουν μια επιλογή -όλα κεφαλαία- για μας που το χρησιμοποιούμε και κανονικές αλλάγες για τους υπόλοιπους.

Για το θέμα της μπαταρίας, η μείωση της φωτεινότητας σε συνδυασμό με ένα ανοιχτόχρωμο θέμα είναι από τις καλύτερες λύσεις ;)

peka
9 Νοέ. 2006, 16:40
Να κανω μια ερωτηση. Επειδη δεν γνωριζω τιποτα για το κινητο. Μου το δινει ενας φιλος στα 280 ευρω, απο 410 αρχικη τιμη απ' οτι μου ειπε.
αξιζει να το παρω? Δεν ειναι χρησιμοποιημενο καθολου παρα μονο για 2 μερες.

LLALAKIS
9 Νοέ. 2006, 16:42
Ναι,κανει (και το αναποδο->του Κ800 στο Κ750) :)

Thanks!

GaNgBaNg
9 Νοέ. 2006, 18:44
@peka
Καινουριο απο το Πλαισιο π.χ. το παιρνεις 382€. Παντως για 2 ημερων τηλεφωνο ειναι καλη η τιμη πιστευω.

digeorgeous
9 Νοέ. 2006, 19:11
ρε παιδια για να κανω βιντεοκληση τι χρειαζεται ?
εννοειται οτι εχω ενεργοποιησει το 3G στο μενου του τηλεφωνου και εχω και λογαριασμο δεδομενων (Data)
Ο λογαριασμός δεδομένων λογικά δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς.

η καρτα sim δεν ειναι 3G αλλα απ' οτι διαβασα, στη Voda δεν χρειαζεται να ειναι η καρτα 3G για να κανω βιντεοκληση.
Που το διάβασες αυτό;

nikosssssss
9 Νοέ. 2006, 19:51
Παιδιά τί στο καλό μας δουλεύει αυτη η εταιρία??Αν μια συσκευη της δεν είναι αξιοπιστη περίμενε και μην της βγάζεις.Πήρα το K800 το καλοκαιρι,ολα καλά,μετά απο ένα μήνα .....εσβησε ξαφνικα και δεν ξαναναψε...αξιοπιστία πρώτη η se.Το πήγα στην se,υποτιθεται οτι μετα απο εβδομάδες μου εκαναν αντικατασταση συσκευης,εχθές παλι τα ίδια εσβησε και δεν ξαναναψε.Δεν παμε καθολου καλά,και δυο ακομα παιδια που ξέρω το ίδιο ειχαν παθει και αυτοί.Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα?οχι πειτε μου τι τους κανεις τώρα...
πληρώνεις 400+ ευρώ για να χαλαει συνέχεια και να τρέχεις στο απαράδεκτο service.
Τοσα χρόνια με samsung(Οπως d500)και sharp 902,δεν είχα προβλήματα,στο θεμα αξιοπιστίας ήταν κορυφή,χώρια που ήταν πιο ποιοτικές συσκευες

RAVER
9 Νοέ. 2006, 21:52
Και αφου ηταν ποιοτικες εταιριες γιατι μεταπηδησες στην sony ericsson? :blink:
Οπως και να χει..μηπως τα κινητα δεν τα προσεχεις εσυ..δεν μπορει ενα κινητο να σβηνει στα καλα του καθουμενου! Εγω εχω 4 κινητα της SE και ολα δουλευουν μια χαρα και μοντελα πριν4 χρονια.

fanatikos
9 Νοέ. 2006, 23:18
Υπάρχει ένα θέμα με τους ξαφνικούς θανάτους του Κ800, αλλά έχει λυθεί σχεδόν τελείως με την τελευταία αναβάθμιση του erom firmware. Το έχουμε πει άπειρες φορές από εδώ!
Και μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε εταιρείες των οποίων τα τηλέφωνα αν μη τι άλλο έχουν συνδέσει το όνομά τους με την έννοια αξιοπιστία. Πρόσφατα σε ένα φίλο εδώ μέσα, του έπεσε το κινητό του, το πάτησε αμάξι, και το κινητό συνέχιζε να δουλεύει!!!!!

fanatikos
9 Νοέ. 2006, 23:27
τπτ αλλο...

Χμμμ ...... Ούτε καλό, ούτε κακό. Είσαι δηλαδή με 2 ώρες ομιλίας (περίπου), και 48 ώρες αναμονή (πάλι περίπου). Έτσι και έτσι!
Για σύγκριση, το δικό μου με τις ίδιες ώρες ομιλίας και λίγο παραπάνω (περίπου 2,5) και κάμποσο internet, μου κρατάει και εμένα 2 μέρες πριν σβήσει! Λίγο παραπάνω δηλαδή. Σε μέρες άδειας, που δεν μιλάω τόσο πολύ, μου βγάζει άνετα 3 μέρες. Το πόσο όμως κρατάει η μπαταρία, δεν εξαρτάτε μόνον από αυτά. Εάν είσαι συνέχεια σε κίνηση, ή αν μιλάς από μέρη με χαμηλό σήμα τότε σου τρώει σίγουρα παραπάνω μπαταρία, και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

nikosssssss
10 Νοέ. 2006, 00:02
Και αφου ηταν ποιοτικες εταιριες γιατι μεταπηδησες στην sony ericsson? :blink:
Οπως και να χει..μηπως τα κινητα δεν τα προσεχεις εσυ..δεν μπορει ενα κινητο να σβηνει στα καλα του καθουμενου! Εγω εχω 4 κινητα της SE και ολα δουλευουν μια χαρα και μοντελα πριν4 χρονια.

Γιατί το samsung είχε πολλα κενά στο μενού,και το 902 ήταν παντόφλα,γι αυτο ειπα να παρω το μικρότερο k800

Δυο φορές να μου χαλασει?ουτε κατω επεσε ουτε τπτ,αν δεν τα προσεχα τα κινητα θα χαλουσαν και τα αλλα.
Δυο φορες ξαφνικα να σβήσει και μην ξαναναψει ειναι απαραδεκτο,ειναι δλδ αξιοπιστα τα κ800?δεν το νομίζω,αλλα se ναι,με αυτό απογοητευτικα.

costas_pro
10 Νοέ. 2006, 00:28
Γιατί το samsung είχε πολλα κενά στο μενού,και το 902 ήταν παντόφλα,γι αυτο ειπα να παρω το μικρότερο k800

Δυο φορές να μου χαλασει?ουτε κατω επεσε ουτε τπτ,αν δεν τα προσεχα τα κινητα θα χαλουσαν και τα αλλα.
Δυο φορες ξαφνικα να σβήσει και μην ξαναναψει ειναι απαραδεκτο,ειναι δλδ αξιοπιστα τα κ800?δεν το νομίζω,αλλα se ναι,με αυτό απογοητευτικα.
Παιδια αυτο με τους ξαφνικους θανατους εχει συμβει και σε k800 vodafone live?Να αρχησω να ανησυχω?

ddr2
10 Νοέ. 2006, 00:36
Υπάρχει ένα θέμα με τους ξαφνικούς θανάτους του Κ800, αλλά έχει λυθεί σχεδόν τελείως με την τελευταία αναβάθμιση του erom firmware. Το έχουμε πει άπειρες φορές από εδώ!
Και μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε εταιρείες των οποίων τα τηλέφωνα αν μη τι άλλο έχουν συνδέσει το όνομά τους με την έννοια αξιοπιστία. Πρόσφατα σε ένα φίλο εδώ μέσα, του έπεσε το κινητό του, το πάτησε αμάξι, και το κινητό συνέχιζε να δουλεύει!!!!!

Το συνηθέστερο πρόβλημα των SE είναι η πλακέτα.(επίσημη πληροφόρηση μέσα από το service της SE)
Και το πρόβλημα εμφανίζεται όπως το περιγράφει παραπάνω ο φίλος.Μπάμ και κάτω!!Και το κινητό πάει για πέταμα.
Δεν είναι ούτε ο πρώτος που το παθαίνει ούτε ο τελευταίος δυστυχώς.Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μοντέλο της SE στο οποίο συμβαίνει αυτό.
Προσωπικά μου έχει συμβεί σε ΟΛΑ τα SE που έχω αγοράσει(k700, k750, w900) εκτός από το z800(το οποίο όμως και πάλι μου το αλλάξανε στο σέρβις εξαιτίας προβλήματος στον μηχανισμό αναδίπλωσης).
Τώρα έλα και πές μου εμένα για αξιοπιστία...

Δεν μιλάμε για αντοχή, αλλά για αξιοπιστία.
Είναι διαφορετικά πράγματα

nikosssssss
10 Νοέ. 2006, 00:55
τελεια,δλδ εχω ακομα μελλον,κανα 3-4 φορες θα νεκρώσει πάλι,δεν το πιστευω,εχω δει πολλα προβληματα σε εταιριες,αλλα αυτους τους ξαφνικους θανατους κυρίως των K800...den to exo ksanadei.
dld gi ayto kanoyn antikatastasi?dn ftiaxnete i plaketa?
pantos ego dn pisteyo na dinoyn olokainoyrio kinito,otan moy kanan antikatastasi dn moy emoiaze kai toy koytioy tespa,gia na doyme ti tha ginei tora..
Dld kai to w900 poy einai to pio poiotiko se epeidi ftiaxnete stin japan,exei kai se ayto problima i plaketa?
oxx ti ithela kai efeyga apo tin samsung kai tin sharp...
As elpisoyme oti to neo moy k800(otan moy to dosoyn me to kalo)na min ksanaparoysiasei problima.
Kai esy pantos tyxeros file,ekanes kai esy tin volta soy apo ta service tis etairias gia ta kala.

GaNgBaNg
10 Νοέ. 2006, 01:45
Φιλε ddr εχεις δικιο σε αυτο που λες. Κι εγω οταν ειχα το k750, 2 φορες μου εκαναν αντικατασταση λογω προβληματος της πλακετας. Κατα τ' αλλα ομως φοβερο τηλεφωνο.

pitcap
10 Νοέ. 2006, 02:22

Όχι μόνο δουλεύει αλλά με 120Ε έγινε καινούργιο:D .......και δεν το πάτησε κανέμα matiz.......BMW 318 παρακαλώ:lol: 1.5 τόνος αυτοκίνητο!!!!!!

Παρεπιπτόντως ταχρηστούγενα λέω να το δώσω για να πάρω το Ν80 λόγω wi-fi.Αξίζει?

ddr2
10 Νοέ. 2006, 09:28
Φιλε ddr εχεις δικιο σε αυτο που λες. Κι εγω οταν ειχα το k750, 2 φορες μου εκαναν αντικατασταση λογω προβληματος της πλακετας. Κατα τ' αλλα ομως φοβερο τηλεφωνο.

Κατά ποιά άλλα??:lol: :p
Εντάξει σαν συσκευή, πολύ ωραία αλλά αυτό που γίνεται με τα SE δεν μου αρέσει καθόλου, και μάλλον δεν θα τα τιμήσω ξανά.
Βέβαια, καλύτερα αυτό(το πας στο σέρβις και σου δίνουν καινούριο) παρά τα νόκια που έχουν 1000+2 προβλήματα λογισμικού που δεν ξέρεις αν και πότε θα λυθούν.
Άλλα χάλια από κει πέρα....:p

ταξιδιωτης22
10 Νοέ. 2006, 13:12
@peka
Καινουριο απο το Πλαισιο π.χ. το παιρνεις 382€. Παντως για 2 ημερων τηλεφωνο ειναι καλη η τιμη πιστευω.

και 370 απο smag.

fanatikos
10 Νοέ. 2006, 17:08
Τότε να θεωρήσω τον εαυτό μου υπερτυχερό!:D Και το λέω γιατί πέρασαν από τα χέρια μου t100, t600(2), t610, k700 (2), k600, k750, k800 σε διάστημα 4-5 χρονών, και κανένα μα κανένα δεν μου ξεράθηκε έτσι στα ξαφνικά.

myphone.gr
Όροι Χρήσης :: Προσωπικά Δεδομένα